Fudbal 124

Subota, 08.03.2014.

13:57

JSL: Pobeda Čuke, remi u Nišu

Fudbaleri Voždovca, Novog Pazara i Partizana ostvarili su pobede u prvim mečevima 18. kola Jelen Superlige, a Donji Srem i Jagodina odigrali su nerešeno 1:1.

JSL: Pobeda Èuke, remi u Nišu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrac

pre 10 godina

Posle ove utakmice ocekujem da Drulovic pozove Cancarevica da brani za reprezentaciju. Ili nema pojma ili je debelo placen. Prva 3 gola bi odbranio i neki igrac da je branio, a ne golman. A mozda i potpise za Partizan Cancarevic pa da se oduzi novom klubu. Bravo Ivancevicu "posteni" treneru kako si pripremio golmana. Kod mene vise ne bi branio do kraja prvenstva.

Nema D od Drzave

pre 10 godina

Moramo priznate da nije bilo p od penala. Nije mi jasno zasto 2 poluvreme neigramo kao prvo? Zar nikolic nije pricao da zeli svih 90+min da igraci ginu na terenu?

Ljubitelj komedije

pre 10 godina

Na areni sport 1 mogli ste da pratite od 14.30 komediju koja je vise licila na lakrdiju. Rezirao Tole, a glavna uloga Cancarevic. Sponzori lakrdije FSS, Radnicki (Kg). Prva 3 gola je jasno svima ko je najvise zasluzan, razumem da se desi nekad greska, ali toliko nisam video od jednog igraca. 4. gol penal, neverovatno je koliko navijaci Partizana pricaju kako su svaku osteceni, ne sviraju im penale, a ovo su svi videli sta je bilo. 5. gol igrac Radnickog uzima loptu, situacija bezopasna, a zatim pada i ostavlja loptu na tacni.
Sve ovo je podsetilo kao kad je igrao BSK - Partizanova filijala koja je sluzila jedino da Partizan nabije sto vecu gol razliku. Moze Zvezda da dobije Partizan i sa 10:0 ali to ne vredi da se uzme titula jer Zvezda mora da odigra sve utakmice do kraja, a Partizan samo da se pojavljuje na terenu. I posle ovog penala samo cekam kada ce se opet zaliti kako su uskraceni za penal.

Radnicki ne da titulu!

pre 10 godina

Ovo je vise licilo na trening nego na pravu utakmicu uzvsi u obzir pristup istoj igraca radnickog. Ni jedan gol nije pao a da pri tom nije bilo direktne pomoci igraca radnickog. Ko ne veruje neka pogleda sledece nedelje kao ce oni da odigraju pa nek uporedi... Isti kao i ranijih sezona, partizan nabija gol razliku protiv timova koji ih pustaju.

Beogradjanin

pre 10 godina

Penal uopšte nije bio. Imam osećaj da je sudija namerno svirao nepostojeći penal da bi sad ispalo kao kako se i Partizanu sviraju penali. I sad će biti naslov sutra u novinama kao Partizanu nepostojeći penal, a niko neće napisati maestralna igra Partizana, odličan gol Drincica... Mutna su to posla.

Šamrok Pampers Kontakt u petercu

pre 10 godina

Nije bio faul na golmanu u petercu, iako je došlo do "kontakta" kad je golman skočio Malbašiću na leđa, nego je neko na sredini terena uhvatio za ljakat igrača Radničkog. Zašto sudija nije svirao faul i poništio gol Partizanu? Tole namestio. Deco, svi na izbore!

Red Star VS The World!

pre 10 godina

Pušta Željko
Pušta Mesina
Pušta Muta
Pušta Kari
Pušta Kragujevac
Pušta Vatikan
Puštaju Iluminati
Pušta CIA
Pušta Majkroft Holms
Puštaju vanzemaljci iz Alfa Kentaurija

mare

pre 10 godina

Moderan Partizan napokon,skroz druga koncepcija igre,presing,brzi napadi..Malbasiceva majstorija i Drinciceva bombetina sigurno ulaze u konkurenciju za gol sezone,zaista prelepo..dovoljno je reci da je Radnicki u 720 minuta ove sezone na svom terenu primio 5 komada,a danas je za 90 toliko od Partizana.. ako se ovako nastavi,zaista mislim da nam nema ravnog u Srbiji,svaka cast Nikolicu i igracima!

koshke

pre 10 godina

Cancareviceva nova destinacija posle Ranickog je partizan tacno se vidi da brani za partizan skoro da nijedan sut u okvir gola nije odbranio :-P

Realno

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek!
(Miša Tumbas, 8. mart 2014 14:07)
Ta Zvezda je za dve klase jaca od tvog malog kluba.Ova smejurija u Kg je vec bila najavljena unapred,castili vas 4 gola igraci a tek onaj smesni penal od sudije,strasno.Bicete prvi dva sata i to vam je sve u ovoj sezoni jer cela Srbija ceka titulu i docekace je jer je kvalitet na strani Zvezde.A ako kojim slucajem zatvorite sve tekme do kraja,po obicaju,osim sa Zvezdom i ne daj Boze osvojite titulu sa ovim smesnim timom,treba ugasiti fudbal kod nas i pohapsiti sve koji su na celu FSS i SUDIJSKE ORGANIZACIJE.

jadno da jadnije ne mođe biti

pre 10 godina

(jadno, 8. mart 2014 15:15)

Ti si grobar ali sa lopatom. Nemaš obraza ni da se ne predstavljaš lažno.
Uvek sam se pitao zašto su zvezdine navijače zvali "cigani"...
I da znate, milion puta pnovljena laž, barem u fudbalu, ne postaje istina! To se vidi po transferima fudbalera...

A dva zicera što je skin'o Lazoviću i Malbašiću?

ja

pre 10 godina

Ovaj penal je sviran s namero da se omalovazi pobeda Partizana, da bi posle utakmice se vise pricalo o tom detalju nego o sjajnoj igri Partizana. Sve se smisljeno radi, da je onaj start bio pri rezultatu 0-0 ili 1-0 za Partizan sudija nikad to ne bi svirao nego sada kao evo vam penal da ne mozete da kazete da vam nikad ne sviramo. Inace sjajna igra, sve funksionise savrseno. Bravo crno beli.

99

pre 10 godina

Svima je jasno da je sudija svirao penal kada je sve bilo gotovo da bi opravdao sudijske greske u zadnje dve utakmice... Lazovic je trebao da je sutne u aut!

Zeljo

pre 10 godina

Posmatrac...Zvezda-Javor 2-0,oba gola poklonio golman Javora! Radnicki-Partizan 0-5 ,pa mi recite koja ekipa namesta da izgubi 0-5???

pilot

pre 10 godina

Na 3-0 nam sviraju diskutabilan penal, na 0-0 niko ne sme da dosudi, a protiv CZ već skoro 20 godina ni u ludilu. Hvala sudijama, niste trebali.

Distorzija mozga

pre 10 godina

A niko nije primetio kako se precka podigla kod gola Drincica,da ne pominjem loptu koja se vidi da je rukovodjena na daljinski.Nisam paranoik al sumnjam na Toleta.

beograđanin

pre 10 godina

Partizan i Zvezda su domaćini gde god da gostuju, osim u Novom Pazaru. Ne mogu da zamislim da Kragujevčanin, Jagodinac, Novosađanin,.... navija za ova dva tima kada gostuju u njihovom gradu. Zato bravo Pazarci, skidam kapu i svom snagom navijajte za svoj FK Novi Pazar, ali onako sportski bez politike, nacionalizma,.. i bez obzira što ste često i na taj način provocirani

kabasti

pre 10 godina

Ajde ne lupajte, Radnicki nije nikome filijala, niti smo prodali utakmicu! Podjednako ne volimo oba titova blizanca i mnogo nas briga za njihovu borbu za titulu! Jednostavno, Radnicki je dosta slab ove godine, posebno u defanzivi, i za mene ovaj rezultat uopste nije iznenadjenje. Ali nadam se da ce se momci ozdici i obezbediti opstanak! RADNICKI I NISTA VISE!!

dzaja

pre 10 godina

Pušta Željko
Pušta Mesina
Pušta Muta
Pušta Kari
Pušta Kragujevac
Pušta Vatikan
Puštaju Iluminati
Pušta CIA
Pušta Majkroft Holms
Puštaju vanzemaljci iz Alfa Kentaurija
(Red Star VS The World!, 8. mart 2014 16:12)

Nema veze mi imamo Vucica, Covica, Arape, Ruse, Marsovce, Klingonce na nasoj strani, jaci smo.

Pedja

pre 10 godina

(realna Grobarčina, 08. mart 2014 15:53)
Prosli derbi jeste bio jedan od losijih, ako ne i najlosiji ali Zvezda je imala 2 sanse. Pecnik je promasio 100% sansu pred kraj a vi niste presli centar i niste imali ni korner ni sut u okvir gola niti bilo sta sto je licilo bar na polusansu.

zex

pre 10 godina

kakav penal,hahaha,klasicna namestaljka,godinama unazad Radnicki daje bodove a posle protiv Zvezde igra na noz,nema svrhe raditi to.Zvezda ce dati 4komada veceras i nastaviti tamo gde je stala.

e

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek!
(Miša Tumbas, 8. mart 2014 14:07)

Misa Tumbas licno?

Pedja

pre 10 godina

Sramota koja namestena utakmica za Partizan. Prvi gol golman dobija iz mrtvog ugla, drugi kroz noge i jos jednom je samo Partizan sutnuo gde je bila precka, a i to bi bio gol samo da je lopta isla u gol. Nista drugo nisu ni sutnuli. Igraci Radnickog potpuno nezainteresovani uopste da udju u duel, ne pokusavaju da uzmu loptu. Ali zato cete ih videti sledecu protiv Zvezde kako ce igrati na noz, sa startovima na noge, trcace kao da igraju finale lige sampiona. Tako godinama imamo prvaka koji ne moze da pobedi nikog, koga biju ubedljivo osrednje ekipe iz Irske ili Svajcarske ili Izraela itd. Trener Radnickog takodje opusten, ne nervira se nimalo sto mu tim gubi, sto mu golman brani kao da je golman pionira. Jednom recju sramota. Ali zato svemocni Partizan koji tako "dominira" ne moze da pobedi u derbiju jer to se jedino ne namesta.

Grunf

pre 10 godina

Odlicna igra,moglo je biti i 4-0 za poluvreme,zadovoljan sam,imamo igru,posed,Radnicki samo slucajno moze do 16 metara. Ne brinem za titulu,ovi iz rupe nisu pretnja. Mi se pitamo.Ko moze da zamisli onakvu ekipu i sa onakvom igrom(zvezda)da bude prvak?!? 8b

jadno

pre 10 godina

Pa ovo je više izgubilo smisao. Grobar sam ali je sramota na koji način moramo da dobijemo. Koliko je plaćen Čančarević za ovaj gol? Kome treba ovakav fudbal?

Blago tebi

pre 10 godina

@Mogli ste da vidite na snimku da se golman Radnickog smejao posle drugog gola koji je primio kroz noge. Vidi se da ga je pogodilo puno i da se nasekirao zbog gola.
(Pedja, 8. mart 2014 15:27)


Mislim da imamo pobednika danasnjeg nadmetanja pantera u saljivim komentarima.

vidoje

pre 10 godina

Napisao sam jošm jutros da je utakmica dogovorena i da je trener Nikolić igračima pred put rekao da moraju samo da paze da se ne povrede. Niste mi verovali. Nadam se da ste se sad uverili.

Najrealnije

pre 10 godina

Lepo spremio Ivancevic ovog golmana,bas kako mu je rekao pre tekme.Bolje da su neko drvo postavili na gol,mozda bi ga neka lopta pogodila,ovako je castio za praznik.Zatvorena tekma jos pre neki dan,po starom oprobanom grobarskom receptu ali srecom se oni ne pitaju do kraja.

Zeljko 92

pre 10 godina

Pogledajte gde je golman izasao kod prvog gola i pogledajte kod drugog sta je radio i sve vam je jasno...a tek situacija kada je jedan igrac Radnickog krenuo da centrira u kazneni partizana a nijednog igraca Radnickog tamo nema cak se i ne trude da pridju ahhaahahahahhaahhhaahhaahhaah smehotres covece....

Pedja

pre 10 godina

Mogli ste da vidite na snimku da se golman Radnickog smejao posle drugog gola koji je primio kroz noge. Vidi se da ga je pogodilo puno i da se nasekirao zbog gola.

Derik

pre 10 godina

Panterima od samog starta ugasena nada, a mukice se ponadale... Partizan gazi!!! (Mark, 08. mart 2014 14:37)

Kakve veze imaju Panteri sa fudbalom?? Sta je sa mozgom.

Voracek 93

pre 10 godina

ja igrao 2/2 Partizan, kao i cela Srbija, volim montirane utakmice
(Valderama, 8. mart 2014 15:27)

Mislis kao proslog vikenda protiv Jagodine i sada protiv Napretka?

realna Grobarčina

pre 10 godina

HA ha ha, gledaj ove Pantere, lože se kako su dobili prošli derbi, NAJGORU UTAKMICU u istoriji srpskog fudbala!! Da nije bilo autogola, mogli su do sutra da igraju, JEDNE JEDINE ŠANSE nije bilo na utakmici.

Ovo je novi Partizan, na čelu sa KOMANDANTOM MARKOM NIKOLIĆEM, kukaćete Panteri ponovo kako je prolećni derbi u HRAMU, NA JNA!!1

E, pa, vi lepo ne namestajte jedne sezone, budite u sredini tabele gde vam je i mesto, pa ce se promeniti kljuc da svake sezone igrate prijateljsku sa Vojvodinom u poslednjem kolu, mozda onda i prolecni derbi bude u rupi...

mika

pre 10 godina

Andrija Zivkovic za gace vuce igraca Radnickog, a to mu je i drugi jaci faul bio, i prolazi sa opomenom, a prvi start na njemu se kaznjava zutim. Lazovic psuje sudiji sve po spisku i dobija - opomenu. Uz to, pre prvog gola Glodjevic nije sudio faul za Radnicki zbog povlacenja s ledja na sredini terena. Mozda nije namerno, ali se covek ucvikao samo tako od Partizana, Marka Nikolica i njegovih pretnji. Eto kako se lagano navlaci, ali ipak je sve to veoma providno, jer kamere su tu. Aevo i vecih gresaka koje su znacajno kreirale izgled tabele: [link]
(veliki strumf, 8. mart 2014 14:54)
Ha ha Lukicu ti li si ? Sta ima u Sopotu ?

cartmanx

pre 10 godina

(veliki strumf, 8. mart 2014 14:54)

A sta na to kaze strumfeta?

Inace, dopala mi se igra Partizana u 1. poluvremenu, posebno brza transformacija u napadu, cega nije bilo dugo.

Max

pre 10 godina

Neko GAZI, MELJE protivnike, a nekome je potreban Majo Vujević svaku drugu utakmicu xDD

SRBIJA NE DA TITULU, zdrav razume ne da titulu, da tim koji zavredjuje sredinu tabele osvoji titulu na silu samo zato sto je dosta pantera ujedno i glasača???

Poslednjih par godina su panteri na silu bili drugi, sa 20-30 poklonjenih bodova po sezoni... (realni Grobarčina, 08. mart 2014

Taj Majo sudi jednu u polusezoni dete neobavesteno, i ne daje on golove , izvini ali ti ocigledno nisi obavesten da je ta ekipa sa sredine tabele dobila i najvaznijoj utakmici, panteri ti nabili frustracije...

Brondby

pre 10 godina

Idemo Brondby Sutra do pobede protiv Nordsjallenda. Kako bi moj Brondby Razbio sve Brondby:Cukaricki 6:0 Cukaricki:Brondby 0:4 ukupno 10:0 ZA Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

SRBIJA

pre 10 godina

Ma deba Zvezda i Partizan su previse jaki za ovu ligu.Oni da hoce mogu razbijat sve protivnike po 5,6:0 samo nece nebi bilo zanimljivo,Europu mogu uci i u LS samo nece zato sto znaju da nisu spremni da dodju do zavrsnice pa nemaju za cim igrat grupu a LE nije zanimljiva poput sila kakav su Partizan i Zvezda vidite i sami da ni Kup nije zanimljiv za te PROFESIONALCE.Stvarno su sila i to pokazuju i u ovome Kolu..Sve pohvalee a navijace necu spominjat koliko plemeniti ljudi to nije normalno malo mi je njija zao sto neigramo LS da vidi Dortmund,Minhen,Barsa i Madrid sta su navijaci..Srpski fudbal sa ovim ljudima ide sve na bolje!Ziveli!:)

Realno

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek! (Miša Tumbas, 08. mart 2014 14:07)

a kakva je to igra? kakva je to ekipa? o cemu ti buncas? Sto nas ne dobiste u derbiju kada ste toliko bolji?

realni Grobarčina

pre 10 godina

Neko GAZI, MELJE protivnike, a nekome je potreban Majo Vujević svaku drugu utakmicu xDD

SRBIJA NE DA TITULU, zdrav razume ne da titulu, da tim koji zavredjuje sredinu tabele osvoji titulu na silu samo zato sto je dosta pantera ujedno i glasača???

Poslednjih par godina su panteri na silu bili drugi, sa 20-30 poklonjenih bodova po sezoni...

realan

pre 10 godina

Prvi put gledam Partizan ove sezone i prvi utisak (u odnosu na proslu godinu) : neuporedivo jaci u duelima, neuporedivo brzi.

Bravo za Nikolica

FK Jagodina

pre 10 godina

Tooo Jagodino mojaaa,svaka cast tako se igra moramo se boriti ako grad Jagodina zeli viditi duplu krunu sledece sezone i naravno i ove sezone jos 1 kup.Svaka cast ako Bog da a dace Liga Europe u Jagodini Tottenham,Fiorentina i ostali.Zivela Jagodina...:)

Nema D od Drzave

pre 10 godina

@pedja da nemoze da se kupi derbi i Jojicev gol u 90min za titulu! Ljudi poput tebe velikok strumpfa samrok sile i realno su puni kompleksa a jos uvek u pelenama piske! Po vama ako vi izgubite utakmica namestena ako je nereseno sudija kriv ako se neuzmu sva 3 boda tole namestio! Ako Partizan pobedi tole namestio utakmica kupljenja igrano za filijalom. Ako je nereseno Sudija je kriv sto nije svirao penal dao 11 crvenih kartona igracima Partizana. Ako izgubimo to je postena utakmica. Samo da znam u kojoj klinici vi idete na ledjenje kompleksa da vas posetim i ponesem po neki sampon i bananu!!!

Drulovic

pre 10 godina

Posto do kraja prvenstva Partizan igra sve prijateljske utakmice, Zvezdi ce biti tesko osvojiti titulu. Cak iako pobedi ponovo u "derbiju"

Pelligrini

pre 10 godina

Nasta lici ovo? Pa ovo nije fudbal. Gledam juce drugu ligu Nemacke... kao dan i noc. Ugasite bre ovo, neka pustu krave da pasu trave, imacemo vise od toga.

veliki strumf

pre 10 godina

Andrija Zivkovic za gace vuce igraca Radnickog, a to mu je i drugi jaci faul bio, i prolazi sa opomenom, a prvi start na njemu se kaznjava zutim. Lazovic psuje sudiji sve po spisku i dobija - opomenu. Uz to, pre prvog gola Glodjevic nije sudio faul za Radnicki zbog povlacenja s ledja na sredini terena. Mozda nije namerno, ali se covek ucvikao samo tako od Partizana, Marka Nikolica i njegovih pretnji. Eto kako se lagano navlaci, ali ipak je sve to veoma providno, jer kamere su tu. Aevo i vecih gresaka koje su znacajno kreirale izgled tabele: https://www.youtube.com/watch?v=RncKkQKK7fE

Driv3r

pre 10 godina

Sledece kolo sve sto imate stavite na Radnicki Kg, ne znam protiv koga igraju ni gde (osim ako igraju protiv Zvezde u Bg), ali znam da ce im bratski klub kupiti 3 boda za ovaj poklon danas... Vec oproban recept, isto kao i proslih sezona...

Voracek 93

pre 10 godina

ja igrao 2/2 Partizan, kao i cela Srbija, volim montirane utakmice
(Valderama, 8. mart 2014 15:27)

Mislis kao proslog vikenda protiv Jagodine i sada protiv Napretka?

realan

pre 10 godina

Prvi put gledam Partizan ove sezone i prvi utisak (u odnosu na proslu godinu) : neuporedivo jaci u duelima, neuporedivo brzi.

Bravo za Nikolica

Red Star VS The World!

pre 10 godina

Pušta Željko
Pušta Mesina
Pušta Muta
Pušta Kari
Pušta Kragujevac
Pušta Vatikan
Puštaju Iluminati
Pušta CIA
Pušta Majkroft Holms
Puštaju vanzemaljci iz Alfa Kentaurija

realni Grobarčina

pre 10 godina

Neko GAZI, MELJE protivnike, a nekome je potreban Majo Vujević svaku drugu utakmicu xDD

SRBIJA NE DA TITULU, zdrav razume ne da titulu, da tim koji zavredjuje sredinu tabele osvoji titulu na silu samo zato sto je dosta pantera ujedno i glasača???

Poslednjih par godina su panteri na silu bili drugi, sa 20-30 poklonjenih bodova po sezoni...

Nema D od Drzave

pre 10 godina

@pedja da nemoze da se kupi derbi i Jojicev gol u 90min za titulu! Ljudi poput tebe velikok strumpfa samrok sile i realno su puni kompleksa a jos uvek u pelenama piske! Po vama ako vi izgubite utakmica namestena ako je nereseno sudija kriv ako se neuzmu sva 3 boda tole namestio! Ako Partizan pobedi tole namestio utakmica kupljenja igrano za filijalom. Ako je nereseno Sudija je kriv sto nije svirao penal dao 11 crvenih kartona igracima Partizana. Ako izgubimo to je postena utakmica. Samo da znam u kojoj klinici vi idete na ledjenje kompleksa da vas posetim i ponesem po neki sampon i bananu!!!

Distorzija mozga

pre 10 godina

A niko nije primetio kako se precka podigla kod gola Drincica,da ne pominjem loptu koja se vidi da je rukovodjena na daljinski.Nisam paranoik al sumnjam na Toleta.

pilot

pre 10 godina

Na 3-0 nam sviraju diskutabilan penal, na 0-0 niko ne sme da dosudi, a protiv CZ već skoro 20 godina ni u ludilu. Hvala sudijama, niste trebali.

Pedja

pre 10 godina

Mogli ste da vidite na snimku da se golman Radnickog smejao posle drugog gola koji je primio kroz noge. Vidi se da ga je pogodilo puno i da se nasekirao zbog gola.

mika

pre 10 godina

Andrija Zivkovic za gace vuce igraca Radnickog, a to mu je i drugi jaci faul bio, i prolazi sa opomenom, a prvi start na njemu se kaznjava zutim. Lazovic psuje sudiji sve po spisku i dobija - opomenu. Uz to, pre prvog gola Glodjevic nije sudio faul za Radnicki zbog povlacenja s ledja na sredini terena. Mozda nije namerno, ali se covek ucvikao samo tako od Partizana, Marka Nikolica i njegovih pretnji. Eto kako se lagano navlaci, ali ipak je sve to veoma providno, jer kamere su tu. Aevo i vecih gresaka koje su znacajno kreirale izgled tabele: [link]
(veliki strumf, 8. mart 2014 14:54)
Ha ha Lukicu ti li si ? Sta ima u Sopotu ?

99

pre 10 godina

Svima je jasno da je sudija svirao penal kada je sve bilo gotovo da bi opravdao sudijske greske u zadnje dve utakmice... Lazovic je trebao da je sutne u aut!

Realno

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek! (Miša Tumbas, 08. mart 2014 14:07)

a kakva je to igra? kakva je to ekipa? o cemu ti buncas? Sto nas ne dobiste u derbiju kada ste toliko bolji?

Beogradjanin

pre 10 godina

Penal uopšte nije bio. Imam osećaj da je sudija namerno svirao nepostojeći penal da bi sad ispalo kao kako se i Partizanu sviraju penali. I sad će biti naslov sutra u novinama kao Partizanu nepostojeći penal, a niko neće napisati maestralna igra Partizana, odličan gol Drincica... Mutna su to posla.

Max

pre 10 godina

Neko GAZI, MELJE protivnike, a nekome je potreban Majo Vujević svaku drugu utakmicu xDD

SRBIJA NE DA TITULU, zdrav razume ne da titulu, da tim koji zavredjuje sredinu tabele osvoji titulu na silu samo zato sto je dosta pantera ujedno i glasača???

Poslednjih par godina su panteri na silu bili drugi, sa 20-30 poklonjenih bodova po sezoni... (realni Grobarčina, 08. mart 2014

Taj Majo sudi jednu u polusezoni dete neobavesteno, i ne daje on golove , izvini ali ti ocigledno nisi obavesten da je ta ekipa sa sredine tabele dobila i najvaznijoj utakmici, panteri ti nabili frustracije...

Drulovic

pre 10 godina

Posto do kraja prvenstva Partizan igra sve prijateljske utakmice, Zvezdi ce biti tesko osvojiti titulu. Cak iako pobedi ponovo u "derbiju"

Blago tebi

pre 10 godina

@Mogli ste da vidite na snimku da se golman Radnickog smejao posle drugog gola koji je primio kroz noge. Vidi se da ga je pogodilo puno i da se nasekirao zbog gola.
(Pedja, 8. mart 2014 15:27)


Mislim da imamo pobednika danasnjeg nadmetanja pantera u saljivim komentarima.

cartmanx

pre 10 godina

(veliki strumf, 8. mart 2014 14:54)

A sta na to kaze strumfeta?

Inace, dopala mi se igra Partizana u 1. poluvremenu, posebno brza transformacija u napadu, cega nije bilo dugo.

vidoje

pre 10 godina

Napisao sam jošm jutros da je utakmica dogovorena i da je trener Nikolić igračima pred put rekao da moraju samo da paze da se ne povrede. Niste mi verovali. Nadam se da ste se sad uverili.

Driv3r

pre 10 godina

Sledece kolo sve sto imate stavite na Radnicki Kg, ne znam protiv koga igraju ni gde (osim ako igraju protiv Zvezde u Bg), ali znam da ce im bratski klub kupiti 3 boda za ovaj poklon danas... Vec oproban recept, isto kao i proslih sezona...

Grunf

pre 10 godina

Odlicna igra,moglo je biti i 4-0 za poluvreme,zadovoljan sam,imamo igru,posed,Radnicki samo slucajno moze do 16 metara. Ne brinem za titulu,ovi iz rupe nisu pretnja. Mi se pitamo.Ko moze da zamisli onakvu ekipu i sa onakvom igrom(zvezda)da bude prvak?!? 8b

Brondby

pre 10 godina

Idemo Brondby Sutra do pobede protiv Nordsjallenda. Kako bi moj Brondby Razbio sve Brondby:Cukaricki 6:0 Cukaricki:Brondby 0:4 ukupno 10:0 ZA Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Najrealnije

pre 10 godina

Lepo spremio Ivancevic ovog golmana,bas kako mu je rekao pre tekme.Bolje da su neko drvo postavili na gol,mozda bi ga neka lopta pogodila,ovako je castio za praznik.Zatvorena tekma jos pre neki dan,po starom oprobanom grobarskom receptu ali srecom se oni ne pitaju do kraja.

e

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek!
(Miša Tumbas, 8. mart 2014 14:07)

Misa Tumbas licno?

jadno

pre 10 godina

Pa ovo je više izgubilo smisao. Grobar sam ali je sramota na koji način moramo da dobijemo. Koliko je plaćen Čančarević za ovaj gol? Kome treba ovakav fudbal?

beograđanin

pre 10 godina

Partizan i Zvezda su domaćini gde god da gostuju, osim u Novom Pazaru. Ne mogu da zamislim da Kragujevčanin, Jagodinac, Novosađanin,.... navija za ova dva tima kada gostuju u njihovom gradu. Zato bravo Pazarci, skidam kapu i svom snagom navijajte za svoj FK Novi Pazar, ali onako sportski bez politike, nacionalizma,.. i bez obzira što ste često i na taj način provocirani

veliki strumf

pre 10 godina

Andrija Zivkovic za gace vuce igraca Radnickog, a to mu je i drugi jaci faul bio, i prolazi sa opomenom, a prvi start na njemu se kaznjava zutim. Lazovic psuje sudiji sve po spisku i dobija - opomenu. Uz to, pre prvog gola Glodjevic nije sudio faul za Radnicki zbog povlacenja s ledja na sredini terena. Mozda nije namerno, ali se covek ucvikao samo tako od Partizana, Marka Nikolica i njegovih pretnji. Eto kako se lagano navlaci, ali ipak je sve to veoma providno, jer kamere su tu. Aevo i vecih gresaka koje su znacajno kreirale izgled tabele: https://www.youtube.com/watch?v=RncKkQKK7fE

realna Grobarčina

pre 10 godina

HA ha ha, gledaj ove Pantere, lože se kako su dobili prošli derbi, NAJGORU UTAKMICU u istoriji srpskog fudbala!! Da nije bilo autogola, mogli su do sutra da igraju, JEDNE JEDINE ŠANSE nije bilo na utakmici.

Ovo je novi Partizan, na čelu sa KOMANDANTOM MARKOM NIKOLIĆEM, kukaćete Panteri ponovo kako je prolećni derbi u HRAMU, NA JNA!!1

E, pa, vi lepo ne namestajte jedne sezone, budite u sredini tabele gde vam je i mesto, pa ce se promeniti kljuc da svake sezone igrate prijateljsku sa Vojvodinom u poslednjem kolu, mozda onda i prolecni derbi bude u rupi...

Pedja

pre 10 godina

Sramota koja namestena utakmica za Partizan. Prvi gol golman dobija iz mrtvog ugla, drugi kroz noge i jos jednom je samo Partizan sutnuo gde je bila precka, a i to bi bio gol samo da je lopta isla u gol. Nista drugo nisu ni sutnuli. Igraci Radnickog potpuno nezainteresovani uopste da udju u duel, ne pokusavaju da uzmu loptu. Ali zato cete ih videti sledecu protiv Zvezde kako ce igrati na noz, sa startovima na noge, trcace kao da igraju finale lige sampiona. Tako godinama imamo prvaka koji ne moze da pobedi nikog, koga biju ubedljivo osrednje ekipe iz Irske ili Svajcarske ili Izraela itd. Trener Radnickog takodje opusten, ne nervira se nimalo sto mu tim gubi, sto mu golman brani kao da je golman pionira. Jednom recju sramota. Ali zato svemocni Partizan koji tako "dominira" ne moze da pobedi u derbiju jer to se jedino ne namesta.

Šamrok Pampers Kontakt u petercu

pre 10 godina

Nije bio faul na golmanu u petercu, iako je došlo do "kontakta" kad je golman skočio Malbašiću na leđa, nego je neko na sredini terena uhvatio za ljakat igrača Radničkog. Zašto sudija nije svirao faul i poništio gol Partizanu? Tole namestio. Deco, svi na izbore!

Nema D od Drzave

pre 10 godina

Moramo priznate da nije bilo p od penala. Nije mi jasno zasto 2 poluvreme neigramo kao prvo? Zar nikolic nije pricao da zeli svih 90+min da igraci ginu na terenu?

jadno da jadnije ne mođe biti

pre 10 godina

(jadno, 8. mart 2014 15:15)

Ti si grobar ali sa lopatom. Nemaš obraza ni da se ne predstavljaš lažno.
Uvek sam se pitao zašto su zvezdine navijače zvali "cigani"...
I da znate, milion puta pnovljena laž, barem u fudbalu, ne postaje istina! To se vidi po transferima fudbalera...

A dva zicera što je skin'o Lazoviću i Malbašiću?

Pelligrini

pre 10 godina

Nasta lici ovo? Pa ovo nije fudbal. Gledam juce drugu ligu Nemacke... kao dan i noc. Ugasite bre ovo, neka pustu krave da pasu trave, imacemo vise od toga.

kabasti

pre 10 godina

Ajde ne lupajte, Radnicki nije nikome filijala, niti smo prodali utakmicu! Podjednako ne volimo oba titova blizanca i mnogo nas briga za njihovu borbu za titulu! Jednostavno, Radnicki je dosta slab ove godine, posebno u defanzivi, i za mene ovaj rezultat uopste nije iznenadjenje. Ali nadam se da ce se momci ozdici i obezbediti opstanak! RADNICKI I NISTA VISE!!

Zeljko 92

pre 10 godina

Pogledajte gde je golman izasao kod prvog gola i pogledajte kod drugog sta je radio i sve vam je jasno...a tek situacija kada je jedan igrac Radnickog krenuo da centrira u kazneni partizana a nijednog igraca Radnickog tamo nema cak se i ne trude da pridju ahhaahahahahhaahhhaahhaahhaah smehotres covece....

zex

pre 10 godina

kakav penal,hahaha,klasicna namestaljka,godinama unazad Radnicki daje bodove a posle protiv Zvezde igra na noz,nema svrhe raditi to.Zvezda ce dati 4komada veceras i nastaviti tamo gde je stala.

Posmatrac

pre 10 godina

Posle ove utakmice ocekujem da Drulovic pozove Cancarevica da brani za reprezentaciju. Ili nema pojma ili je debelo placen. Prva 3 gola bi odbranio i neki igrac da je branio, a ne golman. A mozda i potpise za Partizan Cancarevic pa da se oduzi novom klubu. Bravo Ivancevicu "posteni" treneru kako si pripremio golmana. Kod mene vise ne bi branio do kraja prvenstva.

dzaja

pre 10 godina

Pušta Željko
Pušta Mesina
Pušta Muta
Pušta Kari
Pušta Kragujevac
Pušta Vatikan
Puštaju Iluminati
Pušta CIA
Pušta Majkroft Holms
Puštaju vanzemaljci iz Alfa Kentaurija
(Red Star VS The World!, 8. mart 2014 16:12)

Nema veze mi imamo Vucica, Covica, Arape, Ruse, Marsovce, Klingonce na nasoj strani, jaci smo.

koshke

pre 10 godina

Cancareviceva nova destinacija posle Ranickog je partizan tacno se vidi da brani za partizan skoro da nijedan sut u okvir gola nije odbranio :-P

Zeljo

pre 10 godina

Posmatrac...Zvezda-Javor 2-0,oba gola poklonio golman Javora! Radnicki-Partizan 0-5 ,pa mi recite koja ekipa namesta da izgubi 0-5???

SRBIJA

pre 10 godina

Ma deba Zvezda i Partizan su previse jaki za ovu ligu.Oni da hoce mogu razbijat sve protivnike po 5,6:0 samo nece nebi bilo zanimljivo,Europu mogu uci i u LS samo nece zato sto znaju da nisu spremni da dodju do zavrsnice pa nemaju za cim igrat grupu a LE nije zanimljiva poput sila kakav su Partizan i Zvezda vidite i sami da ni Kup nije zanimljiv za te PROFESIONALCE.Stvarno su sila i to pokazuju i u ovome Kolu..Sve pohvalee a navijace necu spominjat koliko plemeniti ljudi to nije normalno malo mi je njija zao sto neigramo LS da vidi Dortmund,Minhen,Barsa i Madrid sta su navijaci..Srpski fudbal sa ovim ljudima ide sve na bolje!Ziveli!:)

ja

pre 10 godina

Ovaj penal je sviran s namero da se omalovazi pobeda Partizana, da bi posle utakmice se vise pricalo o tom detalju nego o sjajnoj igri Partizana. Sve se smisljeno radi, da je onaj start bio pri rezultatu 0-0 ili 1-0 za Partizan sudija nikad to ne bi svirao nego sada kao evo vam penal da ne mozete da kazete da vam nikad ne sviramo. Inace sjajna igra, sve funksionise savrseno. Bravo crno beli.

mare

pre 10 godina

Moderan Partizan napokon,skroz druga koncepcija igre,presing,brzi napadi..Malbasiceva majstorija i Drinciceva bombetina sigurno ulaze u konkurenciju za gol sezone,zaista prelepo..dovoljno je reci da je Radnicki u 720 minuta ove sezone na svom terenu primio 5 komada,a danas je za 90 toliko od Partizana.. ako se ovako nastavi,zaista mislim da nam nema ravnog u Srbiji,svaka cast Nikolicu i igracima!

Realno

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek!
(Miša Tumbas, 8. mart 2014 14:07)
Ta Zvezda je za dve klase jaca od tvog malog kluba.Ova smejurija u Kg je vec bila najavljena unapred,castili vas 4 gola igraci a tek onaj smesni penal od sudije,strasno.Bicete prvi dva sata i to vam je sve u ovoj sezoni jer cela Srbija ceka titulu i docekace je jer je kvalitet na strani Zvezde.A ako kojim slucajem zatvorite sve tekme do kraja,po obicaju,osim sa Zvezdom i ne daj Boze osvojite titulu sa ovim smesnim timom,treba ugasiti fudbal kod nas i pohapsiti sve koji su na celu FSS i SUDIJSKE ORGANIZACIJE.

Derik

pre 10 godina

Panterima od samog starta ugasena nada, a mukice se ponadale... Partizan gazi!!! (Mark, 08. mart 2014 14:37)

Kakve veze imaju Panteri sa fudbalom?? Sta je sa mozgom.

Ljubitelj komedije

pre 10 godina

Na areni sport 1 mogli ste da pratite od 14.30 komediju koja je vise licila na lakrdiju. Rezirao Tole, a glavna uloga Cancarevic. Sponzori lakrdije FSS, Radnicki (Kg). Prva 3 gola je jasno svima ko je najvise zasluzan, razumem da se desi nekad greska, ali toliko nisam video od jednog igraca. 4. gol penal, neverovatno je koliko navijaci Partizana pricaju kako su svaku osteceni, ne sviraju im penale, a ovo su svi videli sta je bilo. 5. gol igrac Radnickog uzima loptu, situacija bezopasna, a zatim pada i ostavlja loptu na tacni.
Sve ovo je podsetilo kao kad je igrao BSK - Partizanova filijala koja je sluzila jedino da Partizan nabije sto vecu gol razliku. Moze Zvezda da dobije Partizan i sa 10:0 ali to ne vredi da se uzme titula jer Zvezda mora da odigra sve utakmice do kraja, a Partizan samo da se pojavljuje na terenu. I posle ovog penala samo cekam kada ce se opet zaliti kako su uskraceni za penal.

FK Jagodina

pre 10 godina

Tooo Jagodino mojaaa,svaka cast tako se igra moramo se boriti ako grad Jagodina zeli viditi duplu krunu sledece sezone i naravno i ove sezone jos 1 kup.Svaka cast ako Bog da a dace Liga Europe u Jagodini Tottenham,Fiorentina i ostali.Zivela Jagodina...:)

Radnicki ne da titulu!

pre 10 godina

Ovo je vise licilo na trening nego na pravu utakmicu uzvsi u obzir pristup istoj igraca radnickog. Ni jedan gol nije pao a da pri tom nije bilo direktne pomoci igraca radnickog. Ko ne veruje neka pogleda sledece nedelje kao ce oni da odigraju pa nek uporedi... Isti kao i ranijih sezona, partizan nabija gol razliku protiv timova koji ih pustaju.

Pedja

pre 10 godina

(realna Grobarčina, 08. mart 2014 15:53)
Prosli derbi jeste bio jedan od losijih, ako ne i najlosiji ali Zvezda je imala 2 sanse. Pecnik je promasio 100% sansu pred kraj a vi niste presli centar i niste imali ni korner ni sut u okvir gola niti bilo sta sto je licilo bar na polusansu.

Max

pre 10 godina

Neko GAZI, MELJE protivnike, a nekome je potreban Majo Vujević svaku drugu utakmicu xDD

SRBIJA NE DA TITULU, zdrav razume ne da titulu, da tim koji zavredjuje sredinu tabele osvoji titulu na silu samo zato sto je dosta pantera ujedno i glasača???

Poslednjih par godina su panteri na silu bili drugi, sa 20-30 poklonjenih bodova po sezoni... (realni Grobarčina, 08. mart 2014

Taj Majo sudi jednu u polusezoni dete neobavesteno, i ne daje on golove , izvini ali ti ocigledno nisi obavesten da je ta ekipa sa sredine tabele dobila i najvaznijoj utakmici, panteri ti nabili frustracije...

Drulovic

pre 10 godina

Posto do kraja prvenstva Partizan igra sve prijateljske utakmice, Zvezdi ce biti tesko osvojiti titulu. Cak iako pobedi ponovo u "derbiju"

Pedja

pre 10 godina

Mogli ste da vidite na snimku da se golman Radnickog smejao posle drugog gola koji je primio kroz noge. Vidi se da ga je pogodilo puno i da se nasekirao zbog gola.

Driv3r

pre 10 godina

Sledece kolo sve sto imate stavite na Radnicki Kg, ne znam protiv koga igraju ni gde (osim ako igraju protiv Zvezde u Bg), ali znam da ce im bratski klub kupiti 3 boda za ovaj poklon danas... Vec oproban recept, isto kao i proslih sezona...

Realno

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek! (Miša Tumbas, 08. mart 2014 14:07)

a kakva je to igra? kakva je to ekipa? o cemu ti buncas? Sto nas ne dobiste u derbiju kada ste toliko bolji?

veliki strumf

pre 10 godina

Andrija Zivkovic za gace vuce igraca Radnickog, a to mu je i drugi jaci faul bio, i prolazi sa opomenom, a prvi start na njemu se kaznjava zutim. Lazovic psuje sudiji sve po spisku i dobija - opomenu. Uz to, pre prvog gola Glodjevic nije sudio faul za Radnicki zbog povlacenja s ledja na sredini terena. Mozda nije namerno, ali se covek ucvikao samo tako od Partizana, Marka Nikolica i njegovih pretnji. Eto kako se lagano navlaci, ali ipak je sve to veoma providno, jer kamere su tu. Aevo i vecih gresaka koje su znacajno kreirale izgled tabele: https://www.youtube.com/watch?v=RncKkQKK7fE

Voracek 93

pre 10 godina

ja igrao 2/2 Partizan, kao i cela Srbija, volim montirane utakmice
(Valderama, 8. mart 2014 15:27)

Mislis kao proslog vikenda protiv Jagodine i sada protiv Napretka?

vidoje

pre 10 godina

Napisao sam jošm jutros da je utakmica dogovorena i da je trener Nikolić igračima pred put rekao da moraju samo da paze da se ne povrede. Niste mi verovali. Nadam se da ste se sad uverili.

realni Grobarčina

pre 10 godina

Neko GAZI, MELJE protivnike, a nekome je potreban Majo Vujević svaku drugu utakmicu xDD

SRBIJA NE DA TITULU, zdrav razume ne da titulu, da tim koji zavredjuje sredinu tabele osvoji titulu na silu samo zato sto je dosta pantera ujedno i glasača???

Poslednjih par godina su panteri na silu bili drugi, sa 20-30 poklonjenih bodova po sezoni...

jadno

pre 10 godina

Pa ovo je više izgubilo smisao. Grobar sam ali je sramota na koji način moramo da dobijemo. Koliko je plaćen Čančarević za ovaj gol? Kome treba ovakav fudbal?

Najrealnije

pre 10 godina

Lepo spremio Ivancevic ovog golmana,bas kako mu je rekao pre tekme.Bolje da su neko drvo postavili na gol,mozda bi ga neka lopta pogodila,ovako je castio za praznik.Zatvorena tekma jos pre neki dan,po starom oprobanom grobarskom receptu ali srecom se oni ne pitaju do kraja.

Pelligrini

pre 10 godina

Nasta lici ovo? Pa ovo nije fudbal. Gledam juce drugu ligu Nemacke... kao dan i noc. Ugasite bre ovo, neka pustu krave da pasu trave, imacemo vise od toga.

Posmatrac

pre 10 godina

Posle ove utakmice ocekujem da Drulovic pozove Cancarevica da brani za reprezentaciju. Ili nema pojma ili je debelo placen. Prva 3 gola bi odbranio i neki igrac da je branio, a ne golman. A mozda i potpise za Partizan Cancarevic pa da se oduzi novom klubu. Bravo Ivancevicu "posteni" treneru kako si pripremio golmana. Kod mene vise ne bi branio do kraja prvenstva.

Pedja

pre 10 godina

Sramota koja namestena utakmica za Partizan. Prvi gol golman dobija iz mrtvog ugla, drugi kroz noge i jos jednom je samo Partizan sutnuo gde je bila precka, a i to bi bio gol samo da je lopta isla u gol. Nista drugo nisu ni sutnuli. Igraci Radnickog potpuno nezainteresovani uopste da udju u duel, ne pokusavaju da uzmu loptu. Ali zato cete ih videti sledecu protiv Zvezde kako ce igrati na noz, sa startovima na noge, trcace kao da igraju finale lige sampiona. Tako godinama imamo prvaka koji ne moze da pobedi nikog, koga biju ubedljivo osrednje ekipe iz Irske ili Svajcarske ili Izraela itd. Trener Radnickog takodje opusten, ne nervira se nimalo sto mu tim gubi, sto mu golman brani kao da je golman pionira. Jednom recju sramota. Ali zato svemocni Partizan koji tako "dominira" ne moze da pobedi u derbiju jer to se jedino ne namesta.

zex

pre 10 godina

kakav penal,hahaha,klasicna namestaljka,godinama unazad Radnicki daje bodove a posle protiv Zvezde igra na noz,nema svrhe raditi to.Zvezda ce dati 4komada veceras i nastaviti tamo gde je stala.

realan

pre 10 godina

Prvi put gledam Partizan ove sezone i prvi utisak (u odnosu na proslu godinu) : neuporedivo jaci u duelima, neuporedivo brzi.

Bravo za Nikolica

Brondby

pre 10 godina

Idemo Brondby Sutra do pobede protiv Nordsjallenda. Kako bi moj Brondby Razbio sve Brondby:Cukaricki 6:0 Cukaricki:Brondby 0:4 ukupno 10:0 ZA Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Red Star VS The World!

pre 10 godina

Pušta Željko
Pušta Mesina
Pušta Muta
Pušta Kari
Pušta Kragujevac
Pušta Vatikan
Puštaju Iluminati
Pušta CIA
Pušta Majkroft Holms
Puštaju vanzemaljci iz Alfa Kentaurija

Grunf

pre 10 godina

Odlicna igra,moglo je biti i 4-0 za poluvreme,zadovoljan sam,imamo igru,posed,Radnicki samo slucajno moze do 16 metara. Ne brinem za titulu,ovi iz rupe nisu pretnja. Mi se pitamo.Ko moze da zamisli onakvu ekipu i sa onakvom igrom(zvezda)da bude prvak?!? 8b

Nema D od Drzave

pre 10 godina

@pedja da nemoze da se kupi derbi i Jojicev gol u 90min za titulu! Ljudi poput tebe velikok strumpfa samrok sile i realno su puni kompleksa a jos uvek u pelenama piske! Po vama ako vi izgubite utakmica namestena ako je nereseno sudija kriv ako se neuzmu sva 3 boda tole namestio! Ako Partizan pobedi tole namestio utakmica kupljenja igrano za filijalom. Ako je nereseno Sudija je kriv sto nije svirao penal dao 11 crvenih kartona igracima Partizana. Ako izgubimo to je postena utakmica. Samo da znam u kojoj klinici vi idete na ledjenje kompleksa da vas posetim i ponesem po neki sampon i bananu!!!

Zeljko 92

pre 10 godina

Pogledajte gde je golman izasao kod prvog gola i pogledajte kod drugog sta je radio i sve vam je jasno...a tek situacija kada je jedan igrac Radnickog krenuo da centrira u kazneni partizana a nijednog igraca Radnickog tamo nema cak se i ne trude da pridju ahhaahahahahhaahhhaahhaahhaah smehotres covece....

Realno

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek!
(Miša Tumbas, 8. mart 2014 14:07)
Ta Zvezda je za dve klase jaca od tvog malog kluba.Ova smejurija u Kg je vec bila najavljena unapred,castili vas 4 gola igraci a tek onaj smesni penal od sudije,strasno.Bicete prvi dva sata i to vam je sve u ovoj sezoni jer cela Srbija ceka titulu i docekace je jer je kvalitet na strani Zvezde.A ako kojim slucajem zatvorite sve tekme do kraja,po obicaju,osim sa Zvezdom i ne daj Boze osvojite titulu sa ovim smesnim timom,treba ugasiti fudbal kod nas i pohapsiti sve koji su na celu FSS i SUDIJSKE ORGANIZACIJE.

mika

pre 10 godina

Andrija Zivkovic za gace vuce igraca Radnickog, a to mu je i drugi jaci faul bio, i prolazi sa opomenom, a prvi start na njemu se kaznjava zutim. Lazovic psuje sudiji sve po spisku i dobija - opomenu. Uz to, pre prvog gola Glodjevic nije sudio faul za Radnicki zbog povlacenja s ledja na sredini terena. Mozda nije namerno, ali se covek ucvikao samo tako od Partizana, Marka Nikolica i njegovih pretnji. Eto kako se lagano navlaci, ali ipak je sve to veoma providno, jer kamere su tu. Aevo i vecih gresaka koje su znacajno kreirale izgled tabele: [link]
(veliki strumf, 8. mart 2014 14:54)
Ha ha Lukicu ti li si ? Sta ima u Sopotu ?

Derik

pre 10 godina

Panterima od samog starta ugasena nada, a mukice se ponadale... Partizan gazi!!! (Mark, 08. mart 2014 14:37)

Kakve veze imaju Panteri sa fudbalom?? Sta je sa mozgom.

cartmanx

pre 10 godina

(veliki strumf, 8. mart 2014 14:54)

A sta na to kaze strumfeta?

Inace, dopala mi se igra Partizana u 1. poluvremenu, posebno brza transformacija u napadu, cega nije bilo dugo.

Ljubitelj komedije

pre 10 godina

Na areni sport 1 mogli ste da pratite od 14.30 komediju koja je vise licila na lakrdiju. Rezirao Tole, a glavna uloga Cancarevic. Sponzori lakrdije FSS, Radnicki (Kg). Prva 3 gola je jasno svima ko je najvise zasluzan, razumem da se desi nekad greska, ali toliko nisam video od jednog igraca. 4. gol penal, neverovatno je koliko navijaci Partizana pricaju kako su svaku osteceni, ne sviraju im penale, a ovo su svi videli sta je bilo. 5. gol igrac Radnickog uzima loptu, situacija bezopasna, a zatim pada i ostavlja loptu na tacni.
Sve ovo je podsetilo kao kad je igrao BSK - Partizanova filijala koja je sluzila jedino da Partizan nabije sto vecu gol razliku. Moze Zvezda da dobije Partizan i sa 10:0 ali to ne vredi da se uzme titula jer Zvezda mora da odigra sve utakmice do kraja, a Partizan samo da se pojavljuje na terenu. I posle ovog penala samo cekam kada ce se opet zaliti kako su uskraceni za penal.

e

pre 10 godina

Ako Zvezda sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom bude slučajno prvak onda treba da ugasimo fudbal u Srbiji zauvek!
(Miša Tumbas, 8. mart 2014 14:07)

Misa Tumbas licno?

pilot

pre 10 godina

Na 3-0 nam sviraju diskutabilan penal, na 0-0 niko ne sme da dosudi, a protiv CZ već skoro 20 godina ni u ludilu. Hvala sudijama, niste trebali.

dzaja

pre 10 godina

Pušta Željko
Pušta Mesina
Pušta Muta
Pušta Kari
Pušta Kragujevac
Pušta Vatikan
Puštaju Iluminati
Pušta CIA
Pušta Majkroft Holms
Puštaju vanzemaljci iz Alfa Kentaurija
(Red Star VS The World!, 8. mart 2014 16:12)

Nema veze mi imamo Vucica, Covica, Arape, Ruse, Marsovce, Klingonce na nasoj strani, jaci smo.

Distorzija mozga

pre 10 godina

A niko nije primetio kako se precka podigla kod gola Drincica,da ne pominjem loptu koja se vidi da je rukovodjena na daljinski.Nisam paranoik al sumnjam na Toleta.

koshke

pre 10 godina

Cancareviceva nova destinacija posle Ranickog je partizan tacno se vidi da brani za partizan skoro da nijedan sut u okvir gola nije odbranio :-P

SRBIJA

pre 10 godina

Ma deba Zvezda i Partizan su previse jaki za ovu ligu.Oni da hoce mogu razbijat sve protivnike po 5,6:0 samo nece nebi bilo zanimljivo,Europu mogu uci i u LS samo nece zato sto znaju da nisu spremni da dodju do zavrsnice pa nemaju za cim igrat grupu a LE nije zanimljiva poput sila kakav su Partizan i Zvezda vidite i sami da ni Kup nije zanimljiv za te PROFESIONALCE.Stvarno su sila i to pokazuju i u ovome Kolu..Sve pohvalee a navijace necu spominjat koliko plemeniti ljudi to nije normalno malo mi je njija zao sto neigramo LS da vidi Dortmund,Minhen,Barsa i Madrid sta su navijaci..Srpski fudbal sa ovim ljudima ide sve na bolje!Ziveli!:)

realna Grobarčina

pre 10 godina

HA ha ha, gledaj ove Pantere, lože se kako su dobili prošli derbi, NAJGORU UTAKMICU u istoriji srpskog fudbala!! Da nije bilo autogola, mogli su do sutra da igraju, JEDNE JEDINE ŠANSE nije bilo na utakmici.

Ovo je novi Partizan, na čelu sa KOMANDANTOM MARKOM NIKOLIĆEM, kukaćete Panteri ponovo kako je prolećni derbi u HRAMU, NA JNA!!1

E, pa, vi lepo ne namestajte jedne sezone, budite u sredini tabele gde vam je i mesto, pa ce se promeniti kljuc da svake sezone igrate prijateljsku sa Vojvodinom u poslednjem kolu, mozda onda i prolecni derbi bude u rupi...

Blago tebi

pre 10 godina

@Mogli ste da vidite na snimku da se golman Radnickog smejao posle drugog gola koji je primio kroz noge. Vidi se da ga je pogodilo puno i da se nasekirao zbog gola.
(Pedja, 8. mart 2014 15:27)


Mislim da imamo pobednika danasnjeg nadmetanja pantera u saljivim komentarima.

Šamrok Pampers Kontakt u petercu

pre 10 godina

Nije bio faul na golmanu u petercu, iako je došlo do "kontakta" kad je golman skočio Malbašiću na leđa, nego je neko na sredini terena uhvatio za ljakat igrača Radničkog. Zašto sudija nije svirao faul i poništio gol Partizanu? Tole namestio. Deco, svi na izbore!

Radnicki ne da titulu!

pre 10 godina

Ovo je vise licilo na trening nego na pravu utakmicu uzvsi u obzir pristup istoj igraca radnickog. Ni jedan gol nije pao a da pri tom nije bilo direktne pomoci igraca radnickog. Ko ne veruje neka pogleda sledece nedelje kao ce oni da odigraju pa nek uporedi... Isti kao i ranijih sezona, partizan nabija gol razliku protiv timova koji ih pustaju.

99

pre 10 godina

Svima je jasno da je sudija svirao penal kada je sve bilo gotovo da bi opravdao sudijske greske u zadnje dve utakmice... Lazovic je trebao da je sutne u aut!

FK Jagodina

pre 10 godina

Tooo Jagodino mojaaa,svaka cast tako se igra moramo se boriti ako grad Jagodina zeli viditi duplu krunu sledece sezone i naravno i ove sezone jos 1 kup.Svaka cast ako Bog da a dace Liga Europe u Jagodini Tottenham,Fiorentina i ostali.Zivela Jagodina...:)

Beogradjanin

pre 10 godina

Penal uopšte nije bio. Imam osećaj da je sudija namerno svirao nepostojeći penal da bi sad ispalo kao kako se i Partizanu sviraju penali. I sad će biti naslov sutra u novinama kao Partizanu nepostojeći penal, a niko neće napisati maestralna igra Partizana, odličan gol Drincica... Mutna su to posla.

Nema D od Drzave

pre 10 godina

Moramo priznate da nije bilo p od penala. Nije mi jasno zasto 2 poluvreme neigramo kao prvo? Zar nikolic nije pricao da zeli svih 90+min da igraci ginu na terenu?

Pedja

pre 10 godina

(realna Grobarčina, 08. mart 2014 15:53)
Prosli derbi jeste bio jedan od losijih, ako ne i najlosiji ali Zvezda je imala 2 sanse. Pecnik je promasio 100% sansu pred kraj a vi niste presli centar i niste imali ni korner ni sut u okvir gola niti bilo sta sto je licilo bar na polusansu.

jadno da jadnije ne mođe biti

pre 10 godina

(jadno, 8. mart 2014 15:15)

Ti si grobar ali sa lopatom. Nemaš obraza ni da se ne predstavljaš lažno.
Uvek sam se pitao zašto su zvezdine navijače zvali "cigani"...
I da znate, milion puta pnovljena laž, barem u fudbalu, ne postaje istina! To se vidi po transferima fudbalera...

A dva zicera što je skin'o Lazoviću i Malbašiću?

mare

pre 10 godina

Moderan Partizan napokon,skroz druga koncepcija igre,presing,brzi napadi..Malbasiceva majstorija i Drinciceva bombetina sigurno ulaze u konkurenciju za gol sezone,zaista prelepo..dovoljno je reci da je Radnicki u 720 minuta ove sezone na svom terenu primio 5 komada,a danas je za 90 toliko od Partizana.. ako se ovako nastavi,zaista mislim da nam nema ravnog u Srbiji,svaka cast Nikolicu i igracima!

beograđanin

pre 10 godina

Partizan i Zvezda su domaćini gde god da gostuju, osim u Novom Pazaru. Ne mogu da zamislim da Kragujevčanin, Jagodinac, Novosađanin,.... navija za ova dva tima kada gostuju u njihovom gradu. Zato bravo Pazarci, skidam kapu i svom snagom navijajte za svoj FK Novi Pazar, ali onako sportski bez politike, nacionalizma,.. i bez obzira što ste često i na taj način provocirani

kabasti

pre 10 godina

Ajde ne lupajte, Radnicki nije nikome filijala, niti smo prodali utakmicu! Podjednako ne volimo oba titova blizanca i mnogo nas briga za njihovu borbu za titulu! Jednostavno, Radnicki je dosta slab ove godine, posebno u defanzivi, i za mene ovaj rezultat uopste nije iznenadjenje. Ali nadam se da ce se momci ozdici i obezbediti opstanak! RADNICKI I NISTA VISE!!

ja

pre 10 godina

Ovaj penal je sviran s namero da se omalovazi pobeda Partizana, da bi posle utakmice se vise pricalo o tom detalju nego o sjajnoj igri Partizana. Sve se smisljeno radi, da je onaj start bio pri rezultatu 0-0 ili 1-0 za Partizan sudija nikad to ne bi svirao nego sada kao evo vam penal da ne mozete da kazete da vam nikad ne sviramo. Inace sjajna igra, sve funksionise savrseno. Bravo crno beli.

Zeljo

pre 10 godina

Posmatrac...Zvezda-Javor 2-0,oba gola poklonio golman Javora! Radnicki-Partizan 0-5 ,pa mi recite koja ekipa namesta da izgubi 0-5???