Košarka 109

Ponedeljak, 24.02.2014.

20:33

DV: Bogdan ne ide na kraju sezone

Trener Partizana Duško Vujošević u izjavi za Mondo demantovao je pisanje sajta Eurohoops da će Bogdan Bogdanović preći u Fenerbahče na kraju ove sezone.

DV: Bogdan ne ide na kraju sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Jasa

pre 10 godina

Ako neko duguje za porez, a ima šta da proda, obavezan je da to i uradi. Mislim, svako osim kk partizana.

Ali to nisu privilegije, ma neeeee

Realno

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu i voleo bih da ostane mali Bogdan...on je nada Srpske košarke a što više takvih igrača, to je košarka bolja za gledanje.
Mislim, da li je moguće da se svo navijanje svodi isključivo na parolu "neka komšiji crkne krava". U šta smo se to pretvorili? Ja sam sa apetitom gledao Partizanove tekme u EL i navijao za njih...a ne kao većina na fajnal foru, kao "navijam za Olimpijakos jer je bratski klub".
Koja su mi to braća, pitam se...

cbs

pre 10 godina

Treba nam za Evro ligu dogodine. Sto se tice komsija treba im pomoci oko borbe za 17-to mesto u Evropi i dogodine. Uvek su veliki klubovi pozajmljivali malima talente. Da se probere iz omladinskog pogona i pozajmi klubu iz predgradja. Bice i njima dobro da se okusaju u B evro kupu.

Batko

pre 10 godina

Februar :
"Bogdan u Feneru"
"Ne ide Bogdan"

Mart :
"Teška situacija,nema para,opet blokada"

Maj :
"Bogdan ipak ide" ?

Jun :
"Bili smo prinudjeni,bezparica, država nam nije dala pare, zavera.."
Jul :
"Bogdan predstavljen navijačima"

U međuvremenu, pregovori, cenkanje i "mala provizijica" od transfera ide u džep, pogodite koga ?!

Batko

pre 10 godina

Stvarno jedva čekam April i Maj kada kreće vaša sezona ćutanja.
(Đorđe, 25. februar 2014 01:59)

E pa sad i ti... ne može i april i maj ! Odlučite se ili jedno ili drugo ! Da nije jun,jul ???

Prle

pre 10 godina

Sanse su pola pola, sve zavisi od toga da li ce Partizan izboriti EL, ne verujem da ce ostati da igra eurokup, mali zna sta radi i sigurno ce doneti pravu odluku.

pfaih

pre 10 godina

@ Petko

Vidi se ko je bežao sa časova srpskog jezika, jer se kod nas zaista kaže i piše Istambul iako je na engleskom Istanbul. Kaže se Dubaji iako je na engleskom Dubai, itd.

antiSPS

pre 10 godina

dobar dan , ja sam navijac igokea-partizan u kosarci a u fudbalu fk namestaljka ,obozavam DV ,on mi je kao otac a mozda i jeste to kod nas grob..a se nikad ne zna imam sve njegove slike a vidim da ima i moja mama , sa tugom svaki dan gledam u komsijski stadion i riznicu evropskih pehara znajuci da takav nikad nece doci na nas sareni cirkus , puno pozdrava sa groblja , Les (u svakom smislu )

milan

pre 10 godina

bogdanovic je odlican mladi kosarkas koji tek za godinu ce biti pravi kad malo sazri e sad druga je stvar sto ga je tesko zadrzati ako stigne velika ponuda i tu je vujosevic u pravu on ga je izgurao ispostovao znao da ga kazni ali i da mu pruzi sansu i u tome je vujosevic veliki

ijao

pre 10 godina

Navijam za zvezdu ali ne razumem komentare zvezdinih navijača. Momak je trenutno najveća nada srpske košarke i to treba da se ceni, a navedite mi jednog zvezdinog igrača koji bi u budućnosti mogao da bude glavna karika naše košarke??? Nema, zato što u zvezdi trenutno stranci vode glavnu ulogu!!!

Djenka

pre 10 godina

Mozda bi Bogdan i ostao ali jos jedna godina u ovom ritmu povecava mogucnost ozbiljne povrede. To sigurno ne zeli ni Bogdan a ni Raskovic, videce se do kraja sezone da ce Bogdan "oduzeti gas" i cuvati svoje zdravlje...

qwak

pre 10 godina

ako bogdan odluci da ode, ne vidim kako kkp moze da ga spreci.
poenta je da igraci u kkp ne primaju redovno plate i svaki igrac na osnovu toga moze da ode. mislim da je granica 3 neisplacene plate...
e sad, da li bi za bogdana bilo bolje da ostane u partizanu, ili da predje u fener, ne znam. zeljko se nije bas proslavio sa igracima koje je uzimao iz partizana, tj. vise su propadali, nego napredovali.
s druge strane, mislim da dosta zavisi i od toga da li ce partizan da igra el, ili ne.

darko

pre 10 godina

Mene interesuje kako to panteri znaju da Bogdan ide? Dule rekao ne (po drugi put), a čovićevci izgleda bolje znaju... Pokušava se na sve sramne načine da se omalovaži i oslabi Partizan (i Bogdan), pa se izmišljaju puštanja od Željka, Duletova plata od 300k, Duletova izjava da Lučić ostaje, izmišlja se i sukob između Bogdana, Duleta i Danilovića... Neverovatno koliko neko mora nisko da ide i bude jadan, da ne bira sredstva i besramno izmišlja koještarije kojima se drugi optužuju, a onda glume dobrice i žrtve "Partizanove tiranije" prethodinh 12 godina. Ne mogu da verujem kakvih sve ljudi ima. Mada, to su ipak oni što su voljni i spremni da napuste svoj klub kada mu je najteže i priklone se da navijaju za dobrostojeći privatni klub... Od takvih ništa ne treba da iznenađuje. Mržnja i zloba izbija iz njihovih komentara. Ajd što je to mržnja prema Partizanu i Duletu, nego i prema Bogdanu Bogdanoviću. Tužno je to.

Đorđe

pre 10 godina

I da razumem kad Panteri komentarišu poraze Partizana, pa i da vise na našim vestima, kada ih Dule indirektno, ili direktno proziva, ali ne mogu da shvatim da je većina njihovih komentara na Duletovu izjavu vezanu za odlazak, ili ostanak Bogdanovića. Pa ima li ovde neka vest vezana za Partizan, gde se mogu pročitati komentari navijača Partizana, koji se odnose na konkretnu temu? Ja više ne mogu da pročitam nijedan normalan komentar. Da Dule na konferenciji izjavi "dobar dan", opet bi bilo 90% komentara pantera. Imate svoj klub (mada je i to diskutabilno), pa komentarišite njega.
Stvarno jedva čekam April i Maj kada kreće vaša sezona ćutanja.

top16

pre 10 godina

Ma naravno, a saopstenje na sajt je sigurno stavio neko bez ikakve konsultacije sa Vujosevicem. A mozda sam ga i ja stavio na vas sajt...
Prosto me impresionirate vi sto verujete u bas sve sto vam guru kaze i kako gutate svaku pricu koja vam se servira...
(Wllaxy, 24. februar 2014 22:27)

Napravio sam gresku,cak mislim da to nije bilo ni na sajtu nego su novinari sami dosli do nekih informacija,niko nije davao izjavu.Nevezano,ali ti si lud ako mislis da se Dule pita i sta ce se objavljivati na sajtu,pa postoji valjda jos neko u Partizanu,Dule ne moze fizicki da postigne da se bavi svim tim sto vi pricate.

SASA

pre 10 godina

Mislm da u svemu ovome niko nije upitao Bogdanovica sta on misli?
iskreno,ja bi voleo da on ostane, ali sanse za to su jako male..
jos pogotovo posle Svestkog sampionata, ne moj te se zanositi, Bogdanovic u Partizanu, gde sve mora sam, i Bogdanovic u reprezentaciji, gde mu Teodosic salje lopte, razlika nebo i zemlja...
Posle svetskog, on ode, i to najveroavtnije u NBA....

cinjenica

pre 10 godina

Pa nije ni čudo zašto se Željko smeškao protiv partizana celu tekmu i bio miran kao bubica.
Dobro je pazario...
(crveni, 24. februar 2014 22:51)

Imajuci u vidu da redovno pratite Zeljka ove sezone,treba da ste vec primetili da je zeljko uvek miran kao bubica kada mu tim gubi,a da se nervira kada mu tim dobro igra i vodi.

Milos

pre 10 godina

Imajući u vidu da si ti čovek od reči ja ti verujem! A znam i da ćeš kada ode da kažeš-nije tada bilo u interesu da to kazemo... Bogdan bi razmisljao o odlasku a ne o igri.. bilo bi to lose i za partizan i za njega..itd

Dare

pre 10 godina

zdravo ja sam navijac fmpa koji se danas zove czt beograd, ne izlazim iz kuce, po ceo dan visim na netu, nemam devojku, ali sam iz obavesten da je zeljko pustio, znam svima kolike su plate, znam sve duletove slike, znam sta i gde pije danilovic...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 24. februar 2014 22:31)
Nije ti lako znam...

radna grupa

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih
(radna grupa, 24. februar 2014 21:13)

Nije ni to. Kod nas je dolazio da se kupa.
(bravo, 24. februar 2014 21:55)

Znaci, ladno si slagao. Automobil mu je citav, sto znaci da vam nije ni prilazio.

grobar

pre 10 godina

zdravo ja sam navijac fmpa koji se danas zove czt beograd, ne izlazim iz kuce, po ceo dan visim na netu, nemam devojku, ali sam iz obavesten da je zeljko pustio, znam svima kolike su plate, znam sve duletove slike, znam sta i gde pije danilovic...

Mandrak

pre 10 godina

Ne bih voleo da ode.Jak Partizan-jaka Zvezda-jaka Mega-jak Radnicki.Da igra i da ga klinci gledaju i uce kako se postaje veliki igrac.Prosek ne valja,to se vidi u bruki od naseg fudbala.Inace,navijam za Zvezdu i decku zelim sve najbolje koji god put izabere.Pozdrav za sve normalne navijace:).

uaa FMP

pre 10 godina

Sve se to ulaze u sve igrace, a ne samo mlade, pametni... a u mlade ulazu omladinske skole, konkretno za njega bas taj FMP koga pominjes...
(bravo, 24. februar 2014 21:51)

E moj pametni,Bogdan je ponikao u Zitku,a ne u fmp.Pa naravno da se ulaze tako u sve igrace,ali ne moze od formiranog igraca koji dodje da odigra jednu sezonu da se vrati ulozeno,ali kada mlad igrac dodje sa 18 i ti ga za 4 godine pretvoris iz nekog talenta (koji mase peskirom,a kad udje ne moze da ubode nista ni spolja,a na ulaz mu lupaju rampe) u najboljeg beka EL,naravno da treba da se vrati ulozeno.
filip@ Pratim vesti i ne secam se da je za Lucica ikada pricano ili demantovano da nece otici.Bio je u poslednjoj godini ugovora i bilo je sasvim logicno da ode uz neko obestecenje,a Bogdan ima jos 2 i po godine ugovora.

top16

pre 10 godina

- ima DOGOVOR da ostane => nema ugovor
- da VRATI ono što je ULOŽENO


Zaključak SIGURNO IDE, možda je već i sada sve završeno.
(miroslav, 24. februar 2014 21:16)

Citaj lepo sta prica Dule- ima i dogovor i ugovor.Kako ti mislis da u profesionalnoj kosarci neko igra ,a nema ugovor?!Cisto da znas:ima ugovor za ovu i jos 2 godine.

Aha, a Kinsi nece da bude odsutan sa terena duze od deset dana, jel tako rece Vujosevic!?
(Wllaxy, 24. februar 2014 21:02)

Nije to rekao Vujosevic,to je bilo saopstenje sa sajta,a i bio je spreman posle 10 dana,ali nije igrao iz predostroznosti.

Wllaxy

pre 10 godina

Nije to rekao Vujosevic,to je bilo saopstenje sa sajta,a i bio je spreman posle 10 dana,ali nije igrao iz predostroznosti.
(top16, 24. februar 2014 22:04)

Ma naravno, a saopstenje na sajt je sigurno stavio neko bez ikakve konsultacije sa Vujosevicem. A mozda sam ga i ja stavio na vas sajt...
Prosto me impresionirate vi sto verujete u bas sve sto vam guru kaze i kako gutate svaku pricu koja vam se servira...

aca

pre 10 godina

Možda Partizan nije u njega uložio neke pare, ali mu je u najkvalitetnijem takmičenju pružio minutažu i priliku za napredovanje kakvu nigde ne bi dobio. I to se zove ulaganje.Da li je prodat ili nije, ko će ga znati. Mi Grobari smo ipak srećni što imamo priliku da u našem dresu posmatramo stvaranje još jednog velikog igrača u našoj bogatoj istoriji. Možda nam trenutno ne ide bas najbolje, ali ipak smo i dalje veliki klub, jer su naši igrači najtraženiji u Evropi .Cestiram Zvezdi na jučerašnjoj pobedi.

Neko123

pre 10 godina

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.
(zum, 24. februar 2014 21:13)

Je li to znaci da je Bertans veci od Dzordana? Nesto bih rekao da ga je napunio kad je bilo bitno, u finalu, kao sto ce ga napuniti i Bogdan. Pozdrav.

Kosjeric

pre 10 godina

Neka ostane Bogdan i sledece sezone,da igra sa partizanom u prvoj ligi Srbije sa nasom Crnokosom,Konstantinom,Napretkom,Slogom jer se sledece sezone nece takmiciti u ABA ligi,s obzirom da ce biti peti u play off-u naseg prvensta!Naravno ove sezone ce u ABA ligi biti peti tako da nema nista od Evrolige sledece sezone.Ako ti se Bogdane to isplati-ostani u partizanu slobodno.

.

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom
(samork sila SLUsamrok, 24. februar 2014 20:40)

Zar nisi ti ne tako davno pisao da Lovernj oko nove godine odlazi u Fener,a da je Bertans prodat Amerima i da se nece vracati?

zum

pre 10 godina

A limenke se ponadale. Znači ni iduće do titule. Ovo boli.
(sinbad, 24. februar 2014 20:41)

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.

cole

pre 10 godina

@grobar nisam siguran, verovatno ima mogućnost da ostaje, ali je niko ne koristi
mislim da mu je bolje da preskoči ovaj draft, jer je prejak, i da izadje na onaj 2015 gde bi bio u top 10 pikova

nemanja

pre 10 godina

Za razliku od Djurica u FK,ova izjava znaci samo jedno-Bogdanovic ostaje.Dule ne prica napamet,i najbolje zna kakav ima dogovor sa njim, najbolje ga poznaje jer ga trenira vec dve godine.Bogdan je pod ugovorom sa Partizanom i zna da mu jos jedna sezona znaci mnogo za napredak i afirmaciju.Da ode kod Zeljka,kao sto su Tepic,Kecman,Pekovic,Vujanic, Scepanovic,Maric,pa da greje klupu?Obradovic jeste Partizanov covek,ali je cinjenica da nam je uvek uzimao najbolje igrace koji su kod njega stagnirali.Tepic nije odigrao vise od minut-dva po utakmici,cak je i Pekovic bio rezerva Batistu.Maric kao najbolji centar EL je igrao desetak minuta.Kecman u jedinoj sezoni kada je bio tamo,a otisao je kao formiran covek, jedva da je ulazio.Tada je imao vec 31 godinu,a doveden da mase peskirom,dok je u Partizanu bio igrac od krucijalnog znacaja.Scepanovic je isto igrao jako malo,iako se u Partizanu vratio iz teske povrede,doneo titulu...jedino Vujanic nije otisao direktno iz Partizana,ali se isto nije naigrao.Oni koji kazu da ce ovde propasti,a tamo napredovati,malo su pobrkali lonce.Ima za Bogdana vremena,i najbolje je da ode direktno u NBA iz Partizana,kao i Veseli,kao sto ce i Bertans kada dodje vreme.Sledece godine-Westerman,Dalo,Milosavljevic,Tepic,Bogdanovic,Bertans,uz dolazak Edina Murica,i mozda ostanak Pavlovica,Lovernj,nova cetvroka,Milutinov,neka nova petica,verovatno Maric.To ce biti tim za sl.godinu,99%.

Budimo realni iako smo limeni

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom (samork sila SLUsamrok, 24. februar 2014 20:40)

Zar nisi ti ne tako davno pisao da Lovernj oko nove godine odlazi u Fener,a da je Bertans prodat Amerima i da se nece vracati? (., 24. februar 2014 21:08)

E moj ti.. kad bi ti samo znao sta ovaj gore sve pise, shvatio bi zasto ga niko ne uzima za ozbiljno. Upecao si se na njegovo trucanje, i sad treba da se stidis u cosku...

uaa FMP

pre 10 godina

Sta je to partizan ulozio u njega?
(bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ulozeno je ono sto se ulaze u sve mlade igrace: treninzi,rad trenera,fizoterapeuta i ostalih,ulozene su pare za njegovu platu,a i za sam njegov dolazak,pripreme,putovanja...Sta nije jasno?

Normalan partizanovac

pre 10 godina

I napred Zvezdo, tebe volim ja,
i napred Zvezdo ti si najbolja.
Tebe volim ja, jer si najbolja,
jer si mom srcu najdraža.
(Srbija bre, 24. februar 2014 20:46)

Sta je pisac hteo da kazem sa ovim???
Ako si mislio da si uspeo da isprovociras nekog sa ovim sto si rekao napisao onda znaj da to nisi uspeo...stoga paljba sinak sa nasih vesti koji se ne ticu tebe ni tvoga zamrznutog kluba.

Zvezda jedina prava institucija u Srbiji

pre 10 godina

Šta je uložio klub? Zar ne igra iz ljubavi? Bogdanoviću bolje da dođe u Zvezdu i napravi posle neku karijeru, a ne da završi kao Tepić, Tripković i Veličković.

MarePozarevac

pre 10 godina

Ako zelis da Bogdan uspe kao igrac i da ne izgori u svojih 20 godina onda ga pusti da ode... jednostavno decko ne moze fizicki, a i psihicki da izdri tempo koji mu je nametnut tako da bolje da ode...a i prevazisao je Partizan i ABA ligu..

Kosta

pre 10 godina

Ne obmanjuj nas više Vujoševiću kad svi znamo da na kraju sezone odlaze i Bogdan i Kinzi i Pavlović i Gagi. Prestani da nas lažeš Vujoševiću. Niko ti više ne veruje.

nikola

pre 10 godina

Ne razumem samo komentare "znaci sigurno ide...". Na osnovu cega to? Da je Todoric ovo izjavio imalo bi smisla posto on voli da demantuje dolazak nekog igraca koji posle par nedelja stvarno dodje.Dule je jos pre nekih 2 meseca na konferenciji izjavio da Bogdan sigurno ostaje jos jednu sezonu i sada je samo potvrdio.A pricali ste i da Lovernj odlazi oko nove godine u Fener,da je vec prodat,pa kako je prosla nova godina zacutaste.

Patko

pre 10 godina

insajder...vidim da si jako dobar sa provopisom,Istambul,hahahaha...ti ne znas da pises a kamoli obestecenja! Da si pratio kosarku i pre 2011 godine, znao bi da kosarka nije fudbal i da milionska obestecenja ne postoje! Npr. najvece obestecenje koje NBA klub daje za nase igrace je 500.000,a najvece obestecenje poslednjih godina u evroligi je uzeo Olimpijakos od Barse za Papanikolaua 1.2mil! Molim da ne objavljujete komentare likova koji kosarku prate 3god. Hvala.

Srbija bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

Insajder

pre 10 godina

Prodato, 1 500 000 E + pobeda Partizana u Istambulu.
Izračunali smo da se to više isplati nego čekati kraj sezone i uzeti
5 000 000 i rizikovati da strada koleno i ne uzeti pare za ulazak u f16.

bravo

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih
(radna grupa, 24. februar 2014 21:13)

Nije ni to. Kod nas je dolazio da se kupa.

bravo

pre 10 godina

Sta je to partizan ulozio u njega?
(bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ulozeno je ono sto se ulaze u sve mlade igrace: treninzi,rad trenera,fizoterapeuta i ostalih,ulozene su pare za njegovu platu,a i za sam njegov dolazak,pripreme,putovanja...Sta nije jasno?
(uaa FMP, 24. februar 2014 21:16)

Sve se to ulaze u sve igrace, a ne samo mlade, pametni... a u mlade ulazu omladinske skole, konkretno za njega bas taj FMP koga pominjes...

mik-sha

pre 10 godina

Naravno da ne ide - ostaje u Beogradu, ali tamo gde mu je srce u Crvenoj Zvezdi. Svakom navijaču Partizana je ovaj demanti, bez pravog povoda, ujedno i dokaz da je već prodat. Vujošević pravi alibi, a onda "ide priča" o zaveri i otimanju igrača, kao i kuknjava na navodnu zapostavljenost od državnih institucija (?) i sponzora. Živi bili pa videli.

top16

pre 10 godina

Pa to je poznato jos od onog pustanja Partizana u Istanbulu. Nista nije za dz. Pekovic, Maric, Bogdanovic. Tri antologijska pustanja u poslednjih 6 godina. O tome sam pricao jos kada se desila ona sramota.
(Novosadjanin., 24. februar 2014 19:23)

Ajmo polako: Pekovic- te sezone Partizan je u direkrnom duelu u poslednjem kolu izbacio PAO iz daljeg takmicenja,usao u top8,a PAO ispao.Pustio Zeljko i ispao iz EL da bi dobio Pekovica?! Maric-te sezone Partizan pobedio u 1. kolu top16 u Atini,zbog kojeg je PAO na kraju opet ispao iz EL 2 kola pre kraja,a u predzadnjem kolu kada je PAO vec bio ispao,nije mu nista znacilo,a Partizanu znacio plasman u top8,PAO glatko pobedio u Pioniru.Opet Zeljko pustio u 1. kolu da bi dobio Marica,a ispao iz EL,a onda pobedio Partizan kada mu nista nije znacilo i Partizan umalo izvisio za prolaz zbog toga?!

radna grupa

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih

pumprla

pre 10 godina

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.
(zum, 24. februar 2014 21:13)
Samo nek on cuva on Bogdana i u plej ofu ne plasim se da ce Bogdan imati 20+ poena na svakoj tekmi.

cole

pre 10 godina

čudi me kako navijači zvezde sve znaju nekako... pustite ljude da rade svoj posao, bogdan ostaje da za dve godine moze komotno ode u neki veći klub kao mvp evrolige

Grobar

pre 10 godina

Moze li neko da mi objasni sta ako
Bogdan bude izabran u prvom krugu Drafta jel direktno ide u NBA ili moze da ostane jos jednu ili dve sezone u Evropi?

Sumika

pre 10 godina

Ovi se raspadaju a kao nece da ga prodaju.Pre 2 dana DV kuka kako ne zna da li ce klub imati para za putovanje a sada kao Bogdan ostaje.Svakome je jasno da on odlazi kao i Kinzi sigurno.

Danubewalker

pre 10 godina

Daj boze da je istina ali samo ako imate ambicije da sledece sezone napadnete najvise ciljeve.Ukoliko cilj i dalje bude top 16 ili neki tamo Evrokup,glupo je da jedan takav kalibar od igraca gubi sezonu za to.

Paspalj

pre 10 godina

Najpametnije za Bogdana i za njegov razvoj da ostane jos jednu godinu u Partizanu. Takodje, samo neka nastavi da igra i za reprezentaciju, svaki put kada moze i kada ga zovu. Cini mi se da je dobar momak, bice od njega nesto. :)

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom

Pedja

pre 10 godina

Ne nece, ostace zbog ljubavi prema Partizanu i casova ljubavi. Ne treba mu ni plata nego ce jos i sam da plati jer mu je zadovoljstvo da igra pod trenerom takvog svetskog kalibra.

jeste, da!

pre 10 godina

Otisao ili ne budzet neka popune bivsi igraci odvajanjem 1% od godisnje plate u inostranim klubovima...kad mozemo mi, navijaci koji putujemo 400km na utakmice mogu i oni koji su se prodali preko Partizana!

what goes around comes around

pre 10 godina

Ja sam ubeđen 100% da će biti prodati Bogdan i Bertans, možda imamo sreće i Lovern ostane ali moguće je da će i njega prodati. Budžet za narednu sezonu se mora skupiti i to nam je najlakši put. Da imamo hordu političara u pozadini kao CZ koji će nam obezbediti budžet od 6 miliona ne bi sigurno morali prodavati najbolje, al ovako.....

veliki strumf

pre 10 godina

Ostace samo ako je lud! Pa ovde igra za kikiriki po 40 minuta (a i kikiriki mu se daje svakog 3-4 meseca), rizikuje povredu i iscrpljuje se nepotrebno. Tako ne moze da napreduje, pogotovo sto ne igra na poziciji na kojoj ce igrati u karijeri u stranim klubovima (2 ili 3). Moze samo da se povredi i da tako ugrozi karijeru, i umesto da zaradi milione ne uzme nista. U Feneru bi igrao na poziciji na kojoj treba, vremenski koliko treba, bio bi jos produktivniji, manje bi bilo iscrpljenosti i sanse da se povredi, a uz to bio bi i strahovito mnogo placen.

poznavalac

pre 10 godina

Pa posle onakve partije u derbiju samo mozete Zelimira da nagovorite da ga uzme.Kao za Tepica.Trebali ste da zamolite Lazica da prikoci malo,mozda bi ga neko uzeo :)

Paspalj

pre 10 godina

Najpametnije za Bogdana i za njegov razvoj da ostane jos jednu godinu u Partizanu. Takodje, samo neka nastavi da igra i za reprezentaciju, svaki put kada moze i kada ga zovu. Cini mi se da je dobar momak, bice od njega nesto. :)

aca

pre 10 godina

Možda Partizan nije u njega uložio neke pare, ali mu je u najkvalitetnijem takmičenju pružio minutažu i priliku za napredovanje kakvu nigde ne bi dobio. I to se zove ulaganje.Da li je prodat ili nije, ko će ga znati. Mi Grobari smo ipak srećni što imamo priliku da u našem dresu posmatramo stvaranje još jednog velikog igrača u našoj bogatoj istoriji. Možda nam trenutno ne ide bas najbolje, ali ipak smo i dalje veliki klub, jer su naši igrači najtraženiji u Evropi .Cestiram Zvezdi na jučerašnjoj pobedi.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom

top16

pre 10 godina

Pa to je poznato jos od onog pustanja Partizana u Istanbulu. Nista nije za dz. Pekovic, Maric, Bogdanovic. Tri antologijska pustanja u poslednjih 6 godina. O tome sam pricao jos kada se desila ona sramota.
(Novosadjanin., 24. februar 2014 19:23)

Ajmo polako: Pekovic- te sezone Partizan je u direkrnom duelu u poslednjem kolu izbacio PAO iz daljeg takmicenja,usao u top8,a PAO ispao.Pustio Zeljko i ispao iz EL da bi dobio Pekovica?! Maric-te sezone Partizan pobedio u 1. kolu top16 u Atini,zbog kojeg je PAO na kraju opet ispao iz EL 2 kola pre kraja,a u predzadnjem kolu kada je PAO vec bio ispao,nije mu nista znacilo,a Partizanu znacio plasman u top8,PAO glatko pobedio u Pioniru.Opet Zeljko pustio u 1. kolu da bi dobio Marica,a ispao iz EL,a onda pobedio Partizan kada mu nista nije znacilo i Partizan umalo izvisio za prolaz zbog toga?!

Mandrak

pre 10 godina

Ne bih voleo da ode.Jak Partizan-jaka Zvezda-jaka Mega-jak Radnicki.Da igra i da ga klinci gledaju i uce kako se postaje veliki igrac.Prosek ne valja,to se vidi u bruki od naseg fudbala.Inace,navijam za Zvezdu i decku zelim sve najbolje koji god put izabere.Pozdrav za sve normalne navijace:).

Dare

pre 10 godina

zdravo ja sam navijac fmpa koji se danas zove czt beograd, ne izlazim iz kuce, po ceo dan visim na netu, nemam devojku, ali sam iz obavesten da je zeljko pustio, znam svima kolike su plate, znam sve duletove slike, znam sta i gde pije danilovic...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 24. februar 2014 22:31)
Nije ti lako znam...

Sumika

pre 10 godina

Ovi se raspadaju a kao nece da ga prodaju.Pre 2 dana DV kuka kako ne zna da li ce klub imati para za putovanje a sada kao Bogdan ostaje.Svakome je jasno da on odlazi kao i Kinzi sigurno.

Patko

pre 10 godina

insajder...vidim da si jako dobar sa provopisom,Istambul,hahahaha...ti ne znas da pises a kamoli obestecenja! Da si pratio kosarku i pre 2011 godine, znao bi da kosarka nije fudbal i da milionska obestecenja ne postoje! Npr. najvece obestecenje koje NBA klub daje za nase igrace je 500.000,a najvece obestecenje poslednjih godina u evroligi je uzeo Olimpijakos od Barse za Papanikolaua 1.2mil! Molim da ne objavljujete komentare likova koji kosarku prate 3god. Hvala.

grobar

pre 10 godina

zdravo ja sam navijac fmpa koji se danas zove czt beograd, ne izlazim iz kuce, po ceo dan visim na netu, nemam devojku, ali sam iz obavesten da je zeljko pustio, znam svima kolike su plate, znam sve duletove slike, znam sta i gde pije danilovic...

uaa FMP

pre 10 godina

Sta je to partizan ulozio u njega?
(bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ulozeno je ono sto se ulaze u sve mlade igrace: treninzi,rad trenera,fizoterapeuta i ostalih,ulozene su pare za njegovu platu,a i za sam njegov dolazak,pripreme,putovanja...Sta nije jasno?

what goes around comes around

pre 10 godina

Ja sam ubeđen 100% da će biti prodati Bogdan i Bertans, možda imamo sreće i Lovern ostane ali moguće je da će i njega prodati. Budžet za narednu sezonu se mora skupiti i to nam je najlakši put. Da imamo hordu političara u pozadini kao CZ koji će nam obezbediti budžet od 6 miliona ne bi sigurno morali prodavati najbolje, al ovako.....

Normalan partizanovac

pre 10 godina

I napred Zvezdo, tebe volim ja,
i napred Zvezdo ti si najbolja.
Tebe volim ja, jer si najbolja,
jer si mom srcu najdraža.
(Srbija bre, 24. februar 2014 20:46)

Sta je pisac hteo da kazem sa ovim???
Ako si mislio da si uspeo da isprovociras nekog sa ovim sto si rekao napisao onda znaj da to nisi uspeo...stoga paljba sinak sa nasih vesti koji se ne ticu tebe ni tvoga zamrznutog kluba.

pumprla

pre 10 godina

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.
(zum, 24. februar 2014 21:13)
Samo nek on cuva on Bogdana i u plej ofu ne plasim se da ce Bogdan imati 20+ poena na svakoj tekmi.

poznavalac

pre 10 godina

Pa posle onakve partije u derbiju samo mozete Zelimira da nagovorite da ga uzme.Kao za Tepica.Trebali ste da zamolite Lazica da prikoci malo,mozda bi ga neko uzeo :)

radna grupa

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih

Zvezda jedina prava institucija u Srbiji

pre 10 godina

Šta je uložio klub? Zar ne igra iz ljubavi? Bogdanoviću bolje da dođe u Zvezdu i napravi posle neku karijeru, a ne da završi kao Tepić, Tripković i Veličković.

radna grupa

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih
(radna grupa, 24. februar 2014 21:13)

Nije ni to. Kod nas je dolazio da se kupa.
(bravo, 24. februar 2014 21:55)

Znaci, ladno si slagao. Automobil mu je citav, sto znaci da vam nije ni prilazio.

.

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom
(samork sila SLUsamrok, 24. februar 2014 20:40)

Zar nisi ti ne tako davno pisao da Lovernj oko nove godine odlazi u Fener,a da je Bertans prodat Amerima i da se nece vracati?

nemanja

pre 10 godina

Za razliku od Djurica u FK,ova izjava znaci samo jedno-Bogdanovic ostaje.Dule ne prica napamet,i najbolje zna kakav ima dogovor sa njim, najbolje ga poznaje jer ga trenira vec dve godine.Bogdan je pod ugovorom sa Partizanom i zna da mu jos jedna sezona znaci mnogo za napredak i afirmaciju.Da ode kod Zeljka,kao sto su Tepic,Kecman,Pekovic,Vujanic, Scepanovic,Maric,pa da greje klupu?Obradovic jeste Partizanov covek,ali je cinjenica da nam je uvek uzimao najbolje igrace koji su kod njega stagnirali.Tepic nije odigrao vise od minut-dva po utakmici,cak je i Pekovic bio rezerva Batistu.Maric kao najbolji centar EL je igrao desetak minuta.Kecman u jedinoj sezoni kada je bio tamo,a otisao je kao formiran covek, jedva da je ulazio.Tada je imao vec 31 godinu,a doveden da mase peskirom,dok je u Partizanu bio igrac od krucijalnog znacaja.Scepanovic je isto igrao jako malo,iako se u Partizanu vratio iz teske povrede,doneo titulu...jedino Vujanic nije otisao direktno iz Partizana,ali se isto nije naigrao.Oni koji kazu da ce ovde propasti,a tamo napredovati,malo su pobrkali lonce.Ima za Bogdana vremena,i najbolje je da ode direktno u NBA iz Partizana,kao i Veseli,kao sto ce i Bertans kada dodje vreme.Sledece godine-Westerman,Dalo,Milosavljevic,Tepic,Bogdanovic,Bertans,uz dolazak Edina Murica,i mozda ostanak Pavlovica,Lovernj,nova cetvroka,Milutinov,neka nova petica,verovatno Maric.To ce biti tim za sl.godinu,99%.

Danubewalker

pre 10 godina

Daj boze da je istina ali samo ako imate ambicije da sledece sezone napadnete najvise ciljeve.Ukoliko cilj i dalje bude top 16 ili neki tamo Evrokup,glupo je da jedan takav kalibar od igraca gubi sezonu za to.

Milos

pre 10 godina

Imajući u vidu da si ti čovek od reči ja ti verujem! A znam i da ćeš kada ode da kažeš-nije tada bilo u interesu da to kazemo... Bogdan bi razmisljao o odlasku a ne o igri.. bilo bi to lose i za partizan i za njega..itd

Srbija bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

zum

pre 10 godina

A limenke se ponadale. Znači ni iduće do titule. Ovo boli.
(sinbad, 24. februar 2014 20:41)

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.

Neko123

pre 10 godina

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.
(zum, 24. februar 2014 21:13)

Je li to znaci da je Bertans veci od Dzordana? Nesto bih rekao da ga je napunio kad je bilo bitno, u finalu, kao sto ce ga napuniti i Bogdan. Pozdrav.

Budimo realni iako smo limeni

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom (samork sila SLUsamrok, 24. februar 2014 20:40)

Zar nisi ti ne tako davno pisao da Lovernj oko nove godine odlazi u Fener,a da je Bertans prodat Amerima i da se nece vracati? (., 24. februar 2014 21:08)

E moj ti.. kad bi ti samo znao sta ovaj gore sve pise, shvatio bi zasto ga niko ne uzima za ozbiljno. Upecao si se na njegovo trucanje, i sad treba da se stidis u cosku...

Kosta

pre 10 godina

Ne obmanjuj nas više Vujoševiću kad svi znamo da na kraju sezone odlaze i Bogdan i Kinzi i Pavlović i Gagi. Prestani da nas lažeš Vujoševiću. Niko ti više ne veruje.

uaa FMP

pre 10 godina

Sve se to ulaze u sve igrace, a ne samo mlade, pametni... a u mlade ulazu omladinske skole, konkretno za njega bas taj FMP koga pominjes...
(bravo, 24. februar 2014 21:51)

E moj pametni,Bogdan je ponikao u Zitku,a ne u fmp.Pa naravno da se ulaze tako u sve igrace,ali ne moze od formiranog igraca koji dodje da odigra jednu sezonu da se vrati ulozeno,ali kada mlad igrac dodje sa 18 i ti ga za 4 godine pretvoris iz nekog talenta (koji mase peskirom,a kad udje ne moze da ubode nista ni spolja,a na ulaz mu lupaju rampe) u najboljeg beka EL,naravno da treba da se vrati ulozeno.
filip@ Pratim vesti i ne secam se da je za Lucica ikada pricano ili demantovano da nece otici.Bio je u poslednjoj godini ugovora i bilo je sasvim logicno da ode uz neko obestecenje,a Bogdan ima jos 2 i po godine ugovora.

Pedja

pre 10 godina

Ne nece, ostace zbog ljubavi prema Partizanu i casova ljubavi. Ne treba mu ni plata nego ce jos i sam da plati jer mu je zadovoljstvo da igra pod trenerom takvog svetskog kalibra.

mik-sha

pre 10 godina

Naravno da ne ide - ostaje u Beogradu, ali tamo gde mu je srce u Crvenoj Zvezdi. Svakom navijaču Partizana je ovaj demanti, bez pravog povoda, ujedno i dokaz da je već prodat. Vujošević pravi alibi, a onda "ide priča" o zaveri i otimanju igrača, kao i kuknjava na navodnu zapostavljenost od državnih institucija (?) i sponzora. Živi bili pa videli.

top16

pre 10 godina

- ima DOGOVOR da ostane => nema ugovor
- da VRATI ono što je ULOŽENO


Zaključak SIGURNO IDE, možda je već i sada sve završeno.
(miroslav, 24. februar 2014 21:16)

Citaj lepo sta prica Dule- ima i dogovor i ugovor.Kako ti mislis da u profesionalnoj kosarci neko igra ,a nema ugovor?!Cisto da znas:ima ugovor za ovu i jos 2 godine.

Aha, a Kinsi nece da bude odsutan sa terena duze od deset dana, jel tako rece Vujosevic!?
(Wllaxy, 24. februar 2014 21:02)

Nije to rekao Vujosevic,to je bilo saopstenje sa sajta,a i bio je spreman posle 10 dana,ali nije igrao iz predostroznosti.

Realno

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu i voleo bih da ostane mali Bogdan...on je nada Srpske košarke a što više takvih igrača, to je košarka bolja za gledanje.
Mislim, da li je moguće da se svo navijanje svodi isključivo na parolu "neka komšiji crkne krava". U šta smo se to pretvorili? Ja sam sa apetitom gledao Partizanove tekme u EL i navijao za njih...a ne kao većina na fajnal foru, kao "navijam za Olimpijakos jer je bratski klub".
Koja su mi to braća, pitam se...

jeste, da!

pre 10 godina

Otisao ili ne budzet neka popune bivsi igraci odvajanjem 1% od godisnje plate u inostranim klubovima...kad mozemo mi, navijaci koji putujemo 400km na utakmice mogu i oni koji su se prodali preko Partizana!

nikola

pre 10 godina

Ne razumem samo komentare "znaci sigurno ide...". Na osnovu cega to? Da je Todoric ovo izjavio imalo bi smisla posto on voli da demantuje dolazak nekog igraca koji posle par nedelja stvarno dodje.Dule je jos pre nekih 2 meseca na konferenciji izjavio da Bogdan sigurno ostaje jos jednu sezonu i sada je samo potvrdio.A pricali ste i da Lovernj odlazi oko nove godine u Fener,da je vec prodat,pa kako je prosla nova godina zacutaste.

Insajder

pre 10 godina

Prodato, 1 500 000 E + pobeda Partizana u Istambulu.
Izračunali smo da se to više isplati nego čekati kraj sezone i uzeti
5 000 000 i rizikovati da strada koleno i ne uzeti pare za ulazak u f16.

bravo

pre 10 godina

Sta je to partizan ulozio u njega?
(bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ulozeno je ono sto se ulaze u sve mlade igrace: treninzi,rad trenera,fizoterapeuta i ostalih,ulozene su pare za njegovu platu,a i za sam njegov dolazak,pripreme,putovanja...Sta nije jasno?
(uaa FMP, 24. februar 2014 21:16)

Sve se to ulaze u sve igrace, a ne samo mlade, pametni... a u mlade ulazu omladinske skole, konkretno za njega bas taj FMP koga pominjes...

veliki strumf

pre 10 godina

Ostace samo ako je lud! Pa ovde igra za kikiriki po 40 minuta (a i kikiriki mu se daje svakog 3-4 meseca), rizikuje povredu i iscrpljuje se nepotrebno. Tako ne moze da napreduje, pogotovo sto ne igra na poziciji na kojoj ce igrati u karijeri u stranim klubovima (2 ili 3). Moze samo da se povredi i da tako ugrozi karijeru, i umesto da zaradi milione ne uzme nista. U Feneru bi igrao na poziciji na kojoj treba, vremenski koliko treba, bio bi jos produktivniji, manje bi bilo iscrpljenosti i sanse da se povredi, a uz to bio bi i strahovito mnogo placen.

Wllaxy

pre 10 godina

Nije to rekao Vujosevic,to je bilo saopstenje sa sajta,a i bio je spreman posle 10 dana,ali nije igrao iz predostroznosti.
(top16, 24. februar 2014 22:04)

Ma naravno, a saopstenje na sajt je sigurno stavio neko bez ikakve konsultacije sa Vujosevicem. A mozda sam ga i ja stavio na vas sajt...
Prosto me impresionirate vi sto verujete u bas sve sto vam guru kaze i kako gutate svaku pricu koja vam se servira...

darko

pre 10 godina

Mene interesuje kako to panteri znaju da Bogdan ide? Dule rekao ne (po drugi put), a čovićevci izgleda bolje znaju... Pokušava se na sve sramne načine da se omalovaži i oslabi Partizan (i Bogdan), pa se izmišljaju puštanja od Željka, Duletova plata od 300k, Duletova izjava da Lučić ostaje, izmišlja se i sukob između Bogdana, Duleta i Danilovića... Neverovatno koliko neko mora nisko da ide i bude jadan, da ne bira sredstva i besramno izmišlja koještarije kojima se drugi optužuju, a onda glume dobrice i žrtve "Partizanove tiranije" prethodinh 12 godina. Ne mogu da verujem kakvih sve ljudi ima. Mada, to su ipak oni što su voljni i spremni da napuste svoj klub kada mu je najteže i priklone se da navijaju za dobrostojeći privatni klub... Od takvih ništa ne treba da iznenađuje. Mržnja i zloba izbija iz njihovih komentara. Ajd što je to mržnja prema Partizanu i Duletu, nego i prema Bogdanu Bogdanoviću. Tužno je to.

Batko

pre 10 godina

Februar :
"Bogdan u Feneru"
"Ne ide Bogdan"

Mart :
"Teška situacija,nema para,opet blokada"

Maj :
"Bogdan ipak ide" ?

Jun :
"Bili smo prinudjeni,bezparica, država nam nije dala pare, zavera.."
Jul :
"Bogdan predstavljen navijačima"

U međuvremenu, pregovori, cenkanje i "mala provizijica" od transfera ide u džep, pogodite koga ?!

Kosjeric

pre 10 godina

Neka ostane Bogdan i sledece sezone,da igra sa partizanom u prvoj ligi Srbije sa nasom Crnokosom,Konstantinom,Napretkom,Slogom jer se sledece sezone nece takmiciti u ABA ligi,s obzirom da ce biti peti u play off-u naseg prvensta!Naravno ove sezone ce u ABA ligi biti peti tako da nema nista od Evrolige sledece sezone.Ako ti se Bogdane to isplati-ostani u partizanu slobodno.

bravo

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih
(radna grupa, 24. februar 2014 21:13)

Nije ni to. Kod nas je dolazio da se kupa.

ijao

pre 10 godina

Navijam za zvezdu ali ne razumem komentare zvezdinih navijača. Momak je trenutno najveća nada srpske košarke i to treba da se ceni, a navedite mi jednog zvezdinog igrača koji bi u budućnosti mogao da bude glavna karika naše košarke??? Nema, zato što u zvezdi trenutno stranci vode glavnu ulogu!!!

cole

pre 10 godina

čudi me kako navijači zvezde sve znaju nekako... pustite ljude da rade svoj posao, bogdan ostaje da za dve godine moze komotno ode u neki veći klub kao mvp evrolige

milan

pre 10 godina

bogdanovic je odlican mladi kosarkas koji tek za godinu ce biti pravi kad malo sazri e sad druga je stvar sto ga je tesko zadrzati ako stigne velika ponuda i tu je vujosevic u pravu on ga je izgurao ispostovao znao da ga kazni ali i da mu pruzi sansu i u tome je vujosevic veliki

cole

pre 10 godina

@grobar nisam siguran, verovatno ima mogućnost da ostaje, ali je niko ne koristi
mislim da mu je bolje da preskoči ovaj draft, jer je prejak, i da izadje na onaj 2015 gde bi bio u top 10 pikova

antiSPS

pre 10 godina

dobar dan , ja sam navijac igokea-partizan u kosarci a u fudbalu fk namestaljka ,obozavam DV ,on mi je kao otac a mozda i jeste to kod nas grob..a se nikad ne zna imam sve njegove slike a vidim da ima i moja mama , sa tugom svaki dan gledam u komsijski stadion i riznicu evropskih pehara znajuci da takav nikad nece doci na nas sareni cirkus , puno pozdrava sa groblja , Les (u svakom smislu )

MarePozarevac

pre 10 godina

Ako zelis da Bogdan uspe kao igrac i da ne izgori u svojih 20 godina onda ga pusti da ode... jednostavno decko ne moze fizicki, a i psihicki da izdri tempo koji mu je nametnut tako da bolje da ode...a i prevazisao je Partizan i ABA ligu..

Đorđe

pre 10 godina

I da razumem kad Panteri komentarišu poraze Partizana, pa i da vise na našim vestima, kada ih Dule indirektno, ili direktno proziva, ali ne mogu da shvatim da je većina njihovih komentara na Duletovu izjavu vezanu za odlazak, ili ostanak Bogdanovića. Pa ima li ovde neka vest vezana za Partizan, gde se mogu pročitati komentari navijača Partizana, koji se odnose na konkretnu temu? Ja više ne mogu da pročitam nijedan normalan komentar. Da Dule na konferenciji izjavi "dobar dan", opet bi bilo 90% komentara pantera. Imate svoj klub (mada je i to diskutabilno), pa komentarišite njega.
Stvarno jedva čekam April i Maj kada kreće vaša sezona ćutanja.

qwak

pre 10 godina

ako bogdan odluci da ode, ne vidim kako kkp moze da ga spreci.
poenta je da igraci u kkp ne primaju redovno plate i svaki igrac na osnovu toga moze da ode. mislim da je granica 3 neisplacene plate...
e sad, da li bi za bogdana bilo bolje da ostane u partizanu, ili da predje u fener, ne znam. zeljko se nije bas proslavio sa igracima koje je uzimao iz partizana, tj. vise su propadali, nego napredovali.
s druge strane, mislim da dosta zavisi i od toga da li ce partizan da igra el, ili ne.

pfaih

pre 10 godina

@ Petko

Vidi se ko je bežao sa časova srpskog jezika, jer se kod nas zaista kaže i piše Istambul iako je na engleskom Istanbul. Kaže se Dubaji iako je na engleskom Dubai, itd.

Batko

pre 10 godina

Stvarno jedva čekam April i Maj kada kreće vaša sezona ćutanja.
(Đorđe, 25. februar 2014 01:59)

E pa sad i ti... ne može i april i maj ! Odlučite se ili jedno ili drugo ! Da nije jun,jul ???

cinjenica

pre 10 godina

Pa nije ni čudo zašto se Željko smeškao protiv partizana celu tekmu i bio miran kao bubica.
Dobro je pazario...
(crveni, 24. februar 2014 22:51)

Imajuci u vidu da redovno pratite Zeljka ove sezone,treba da ste vec primetili da je zeljko uvek miran kao bubica kada mu tim gubi,a da se nervira kada mu tim dobro igra i vodi.

Prle

pre 10 godina

Sanse su pola pola, sve zavisi od toga da li ce Partizan izboriti EL, ne verujem da ce ostati da igra eurokup, mali zna sta radi i sigurno ce doneti pravu odluku.

SASA

pre 10 godina

Mislm da u svemu ovome niko nije upitao Bogdanovica sta on misli?
iskreno,ja bi voleo da on ostane, ali sanse za to su jako male..
jos pogotovo posle Svestkog sampionata, ne moj te se zanositi, Bogdanovic u Partizanu, gde sve mora sam, i Bogdanovic u reprezentaciji, gde mu Teodosic salje lopte, razlika nebo i zemlja...
Posle svetskog, on ode, i to najveroavtnije u NBA....

Djenka

pre 10 godina

Mozda bi Bogdan i ostao ali jos jedna godina u ovom ritmu povecava mogucnost ozbiljne povrede. To sigurno ne zeli ni Bogdan a ni Raskovic, videce se do kraja sezone da ce Bogdan "oduzeti gas" i cuvati svoje zdravlje...

top16

pre 10 godina

Ma naravno, a saopstenje na sajt je sigurno stavio neko bez ikakve konsultacije sa Vujosevicem. A mozda sam ga i ja stavio na vas sajt...
Prosto me impresionirate vi sto verujete u bas sve sto vam guru kaze i kako gutate svaku pricu koja vam se servira...
(Wllaxy, 24. februar 2014 22:27)

Napravio sam gresku,cak mislim da to nije bilo ni na sajtu nego su novinari sami dosli do nekih informacija,niko nije davao izjavu.Nevezano,ali ti si lud ako mislis da se Dule pita i sta ce se objavljivati na sajtu,pa postoji valjda jos neko u Partizanu,Dule ne moze fizicki da postigne da se bavi svim tim sto vi pricate.

Grobar

pre 10 godina

Moze li neko da mi objasni sta ako
Bogdan bude izabran u prvom krugu Drafta jel direktno ide u NBA ili moze da ostane jos jednu ili dve sezone u Evropi?

cbs

pre 10 godina

Treba nam za Evro ligu dogodine. Sto se tice komsija treba im pomoci oko borbe za 17-to mesto u Evropi i dogodine. Uvek su veliki klubovi pozajmljivali malima talente. Da se probere iz omladinskog pogona i pozajmi klubu iz predgradja. Bice i njima dobro da se okusaju u B evro kupu.

Jasa

pre 10 godina

Ako neko duguje za porez, a ima šta da proda, obavezan je da to i uradi. Mislim, svako osim kk partizana.

Ali to nisu privilegije, ma neeeee

what goes around comes around

pre 10 godina

Ja sam ubeđen 100% da će biti prodati Bogdan i Bertans, možda imamo sreće i Lovern ostane ali moguće je da će i njega prodati. Budžet za narednu sezonu se mora skupiti i to nam je najlakši put. Da imamo hordu političara u pozadini kao CZ koji će nam obezbediti budžet od 6 miliona ne bi sigurno morali prodavati najbolje, al ovako.....

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom

poznavalac

pre 10 godina

Pa posle onakve partije u derbiju samo mozete Zelimira da nagovorite da ga uzme.Kao za Tepica.Trebali ste da zamolite Lazica da prikoci malo,mozda bi ga neko uzeo :)

Sumika

pre 10 godina

Ovi se raspadaju a kao nece da ga prodaju.Pre 2 dana DV kuka kako ne zna da li ce klub imati para za putovanje a sada kao Bogdan ostaje.Svakome je jasno da on odlazi kao i Kinzi sigurno.

Zvezda jedina prava institucija u Srbiji

pre 10 godina

Šta je uložio klub? Zar ne igra iz ljubavi? Bogdanoviću bolje da dođe u Zvezdu i napravi posle neku karijeru, a ne da završi kao Tepić, Tripković i Veličković.

grobar

pre 10 godina

zdravo ja sam navijac fmpa koji se danas zove czt beograd, ne izlazim iz kuce, po ceo dan visim na netu, nemam devojku, ali sam iz obavesten da je zeljko pustio, znam svima kolike su plate, znam sve duletove slike, znam sta i gde pije danilovic...

zum

pre 10 godina

A limenke se ponadale. Znači ni iduće do titule. Ovo boli.
(sinbad, 24. februar 2014 20:41)

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.

Kosta

pre 10 godina

Ne obmanjuj nas više Vujoševiću kad svi znamo da na kraju sezone odlaze i Bogdan i Kinzi i Pavlović i Gagi. Prestani da nas lažeš Vujoševiću. Niko ti više ne veruje.

Insajder

pre 10 godina

Prodato, 1 500 000 E + pobeda Partizana u Istambulu.
Izračunali smo da se to više isplati nego čekati kraj sezone i uzeti
5 000 000 i rizikovati da strada koleno i ne uzeti pare za ulazak u f16.

Srbija bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

Kosjeric

pre 10 godina

Neka ostane Bogdan i sledece sezone,da igra sa partizanom u prvoj ligi Srbije sa nasom Crnokosom,Konstantinom,Napretkom,Slogom jer se sledece sezone nece takmiciti u ABA ligi,s obzirom da ce biti peti u play off-u naseg prvensta!Naravno ove sezone ce u ABA ligi biti peti tako da nema nista od Evrolige sledece sezone.Ako ti se Bogdane to isplati-ostani u partizanu slobodno.

Paspalj

pre 10 godina

Najpametnije za Bogdana i za njegov razvoj da ostane jos jednu godinu u Partizanu. Takodje, samo neka nastavi da igra i za reprezentaciju, svaki put kada moze i kada ga zovu. Cini mi se da je dobar momak, bice od njega nesto. :)

Normalan partizanovac

pre 10 godina

I napred Zvezdo, tebe volim ja,
i napred Zvezdo ti si najbolja.
Tebe volim ja, jer si najbolja,
jer si mom srcu najdraža.
(Srbija bre, 24. februar 2014 20:46)

Sta je pisac hteo da kazem sa ovim???
Ako si mislio da si uspeo da isprovociras nekog sa ovim sto si rekao napisao onda znaj da to nisi uspeo...stoga paljba sinak sa nasih vesti koji se ne ticu tebe ni tvoga zamrznutog kluba.

mik-sha

pre 10 godina

Naravno da ne ide - ostaje u Beogradu, ali tamo gde mu je srce u Crvenoj Zvezdi. Svakom navijaču Partizana je ovaj demanti, bez pravog povoda, ujedno i dokaz da je već prodat. Vujošević pravi alibi, a onda "ide priča" o zaveri i otimanju igrača, kao i kuknjava na navodnu zapostavljenost od državnih institucija (?) i sponzora. Živi bili pa videli.

bravo

pre 10 godina

Sta je to partizan ulozio u njega?
(bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ulozeno je ono sto se ulaze u sve mlade igrace: treninzi,rad trenera,fizoterapeuta i ostalih,ulozene su pare za njegovu platu,a i za sam njegov dolazak,pripreme,putovanja...Sta nije jasno?
(uaa FMP, 24. februar 2014 21:16)

Sve se to ulaze u sve igrace, a ne samo mlade, pametni... a u mlade ulazu omladinske skole, konkretno za njega bas taj FMP koga pominjes...

Dare

pre 10 godina

zdravo ja sam navijac fmpa koji se danas zove czt beograd, ne izlazim iz kuce, po ceo dan visim na netu, nemam devojku, ali sam iz obavesten da je zeljko pustio, znam svima kolike su plate, znam sve duletove slike, znam sta i gde pije danilovic...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 24. februar 2014 22:31)
Nije ti lako znam...

antiSPS

pre 10 godina

dobar dan , ja sam navijac igokea-partizan u kosarci a u fudbalu fk namestaljka ,obozavam DV ,on mi je kao otac a mozda i jeste to kod nas grob..a se nikad ne zna imam sve njegove slike a vidim da ima i moja mama , sa tugom svaki dan gledam u komsijski stadion i riznicu evropskih pehara znajuci da takav nikad nece doci na nas sareni cirkus , puno pozdrava sa groblja , Les (u svakom smislu )

Batko

pre 10 godina

Februar :
"Bogdan u Feneru"
"Ne ide Bogdan"

Mart :
"Teška situacija,nema para,opet blokada"

Maj :
"Bogdan ipak ide" ?

Jun :
"Bili smo prinudjeni,bezparica, država nam nije dala pare, zavera.."
Jul :
"Bogdan predstavljen navijačima"

U međuvremenu, pregovori, cenkanje i "mala provizijica" od transfera ide u džep, pogodite koga ?!

Neko123

pre 10 godina

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.
(zum, 24. februar 2014 21:13)

Je li to znaci da je Bertans veci od Dzordana? Nesto bih rekao da ga je napunio kad je bilo bitno, u finalu, kao sto ce ga napuniti i Bogdan. Pozdrav.

uaa FMP

pre 10 godina

Sta je to partizan ulozio u njega?
(bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ulozeno je ono sto se ulaze u sve mlade igrace: treninzi,rad trenera,fizoterapeuta i ostalih,ulozene su pare za njegovu platu,a i za sam njegov dolazak,pripreme,putovanja...Sta nije jasno?

MarePozarevac

pre 10 godina

Ako zelis da Bogdan uspe kao igrac i da ne izgori u svojih 20 godina onda ga pusti da ode... jednostavno decko ne moze fizicki, a i psihicki da izdri tempo koji mu je nametnut tako da bolje da ode...a i prevazisao je Partizan i ABA ligu..

top16

pre 10 godina

Pa to je poznato jos od onog pustanja Partizana u Istanbulu. Nista nije za dz. Pekovic, Maric, Bogdanovic. Tri antologijska pustanja u poslednjih 6 godina. O tome sam pricao jos kada se desila ona sramota.
(Novosadjanin., 24. februar 2014 19:23)

Ajmo polako: Pekovic- te sezone Partizan je u direkrnom duelu u poslednjem kolu izbacio PAO iz daljeg takmicenja,usao u top8,a PAO ispao.Pustio Zeljko i ispao iz EL da bi dobio Pekovica?! Maric-te sezone Partizan pobedio u 1. kolu top16 u Atini,zbog kojeg je PAO na kraju opet ispao iz EL 2 kola pre kraja,a u predzadnjem kolu kada je PAO vec bio ispao,nije mu nista znacilo,a Partizanu znacio plasman u top8,PAO glatko pobedio u Pioniru.Opet Zeljko pustio u 1. kolu da bi dobio Marica,a ispao iz EL,a onda pobedio Partizan kada mu nista nije znacilo i Partizan umalo izvisio za prolaz zbog toga?!

Danubewalker

pre 10 godina

Daj boze da je istina ali samo ako imate ambicije da sledece sezone napadnete najvise ciljeve.Ukoliko cilj i dalje bude top 16 ili neki tamo Evrokup,glupo je da jedan takav kalibar od igraca gubi sezonu za to.

pumprla

pre 10 godina

Ne znam za te limenke da li se nadaju ili ne, ali znam za Zvezdu. Tim koji ima Lazica se ne plasi Bogdanovica. Odlican je on napadac, ali Laza kad lupi katanac mozes Dzordan da budes, dzaba. Pozdrav.
(zum, 24. februar 2014 21:13)
Samo nek on cuva on Bogdana i u plej ofu ne plasim se da ce Bogdan imati 20+ poena na svakoj tekmi.

veliki strumf

pre 10 godina

Ostace samo ako je lud! Pa ovde igra za kikiriki po 40 minuta (a i kikiriki mu se daje svakog 3-4 meseca), rizikuje povredu i iscrpljuje se nepotrebno. Tako ne moze da napreduje, pogotovo sto ne igra na poziciji na kojoj ce igrati u karijeri u stranim klubovima (2 ili 3). Moze samo da se povredi i da tako ugrozi karijeru, i umesto da zaradi milione ne uzme nista. U Feneru bi igrao na poziciji na kojoj treba, vremenski koliko treba, bio bi jos produktivniji, manje bi bilo iscrpljenosti i sanse da se povredi, a uz to bio bi i strahovito mnogo placen.

bravo

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih
(radna grupa, 24. februar 2014 21:13)

Nije ni to. Kod nas je dolazio da se kupa.

Milos

pre 10 godina

Imajući u vidu da si ti čovek od reči ja ti verujem! A znam i da ćeš kada ode da kažeš-nije tada bilo u interesu da to kazemo... Bogdan bi razmisljao o odlasku a ne o igri.. bilo bi to lose i za partizan i za njega..itd

radna grupa

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih

Jasa

pre 10 godina

Ako neko duguje za porez, a ima šta da proda, obavezan je da to i uradi. Mislim, svako osim kk partizana.

Ali to nisu privilegije, ma neeeee

Pedja

pre 10 godina

Ne nece, ostace zbog ljubavi prema Partizanu i casova ljubavi. Ne treba mu ni plata nego ce jos i sam da plati jer mu je zadovoljstvo da igra pod trenerom takvog svetskog kalibra.

nemanja

pre 10 godina

Za razliku od Djurica u FK,ova izjava znaci samo jedno-Bogdanovic ostaje.Dule ne prica napamet,i najbolje zna kakav ima dogovor sa njim, najbolje ga poznaje jer ga trenira vec dve godine.Bogdan je pod ugovorom sa Partizanom i zna da mu jos jedna sezona znaci mnogo za napredak i afirmaciju.Da ode kod Zeljka,kao sto su Tepic,Kecman,Pekovic,Vujanic, Scepanovic,Maric,pa da greje klupu?Obradovic jeste Partizanov covek,ali je cinjenica da nam je uvek uzimao najbolje igrace koji su kod njega stagnirali.Tepic nije odigrao vise od minut-dva po utakmici,cak je i Pekovic bio rezerva Batistu.Maric kao najbolji centar EL je igrao desetak minuta.Kecman u jedinoj sezoni kada je bio tamo,a otisao je kao formiran covek, jedva da je ulazio.Tada je imao vec 31 godinu,a doveden da mase peskirom,dok je u Partizanu bio igrac od krucijalnog znacaja.Scepanovic je isto igrao jako malo,iako se u Partizanu vratio iz teske povrede,doneo titulu...jedino Vujanic nije otisao direktno iz Partizana,ali se isto nije naigrao.Oni koji kazu da ce ovde propasti,a tamo napredovati,malo su pobrkali lonce.Ima za Bogdana vremena,i najbolje je da ode direktno u NBA iz Partizana,kao i Veseli,kao sto ce i Bertans kada dodje vreme.Sledece godine-Westerman,Dalo,Milosavljevic,Tepic,Bogdanovic,Bertans,uz dolazak Edina Murica,i mozda ostanak Pavlovica,Lovernj,nova cetvroka,Milutinov,neka nova petica,verovatno Maric.To ce biti tim za sl.godinu,99%.

top16

pre 10 godina

- ima DOGOVOR da ostane => nema ugovor
- da VRATI ono što je ULOŽENO


Zaključak SIGURNO IDE, možda je već i sada sve završeno.
(miroslav, 24. februar 2014 21:16)

Citaj lepo sta prica Dule- ima i dogovor i ugovor.Kako ti mislis da u profesionalnoj kosarci neko igra ,a nema ugovor?!Cisto da znas:ima ugovor za ovu i jos 2 godine.

Aha, a Kinsi nece da bude odsutan sa terena duze od deset dana, jel tako rece Vujosevic!?
(Wllaxy, 24. februar 2014 21:02)

Nije to rekao Vujosevic,to je bilo saopstenje sa sajta,a i bio je spreman posle 10 dana,ali nije igrao iz predostroznosti.

Wllaxy

pre 10 godina

Nije to rekao Vujosevic,to je bilo saopstenje sa sajta,a i bio je spreman posle 10 dana,ali nije igrao iz predostroznosti.
(top16, 24. februar 2014 22:04)

Ma naravno, a saopstenje na sajt je sigurno stavio neko bez ikakve konsultacije sa Vujosevicem. A mozda sam ga i ja stavio na vas sajt...
Prosto me impresionirate vi sto verujete u bas sve sto vam guru kaze i kako gutate svaku pricu koja vam se servira...

cole

pre 10 godina

čudi me kako navijači zvezde sve znaju nekako... pustite ljude da rade svoj posao, bogdan ostaje da za dve godine moze komotno ode u neki veći klub kao mvp evrolige

Djenka

pre 10 godina

Mozda bi Bogdan i ostao ali jos jedna godina u ovom ritmu povecava mogucnost ozbiljne povrede. To sigurno ne zeli ni Bogdan a ni Raskovic, videce se do kraja sezone da ce Bogdan "oduzeti gas" i cuvati svoje zdravlje...

Batko

pre 10 godina

Stvarno jedva čekam April i Maj kada kreće vaša sezona ćutanja.
(Đorđe, 25. februar 2014 01:59)

E pa sad i ti... ne može i april i maj ! Odlučite se ili jedno ili drugo ! Da nije jun,jul ???

uaa FMP

pre 10 godina

Sve se to ulaze u sve igrace, a ne samo mlade, pametni... a u mlade ulazu omladinske skole, konkretno za njega bas taj FMP koga pominjes...
(bravo, 24. februar 2014 21:51)

E moj pametni,Bogdan je ponikao u Zitku,a ne u fmp.Pa naravno da se ulaze tako u sve igrace,ali ne moze od formiranog igraca koji dodje da odigra jednu sezonu da se vrati ulozeno,ali kada mlad igrac dodje sa 18 i ti ga za 4 godine pretvoris iz nekog talenta (koji mase peskirom,a kad udje ne moze da ubode nista ni spolja,a na ulaz mu lupaju rampe) u najboljeg beka EL,naravno da treba da se vrati ulozeno.
filip@ Pratim vesti i ne secam se da je za Lucica ikada pricano ili demantovano da nece otici.Bio je u poslednjoj godini ugovora i bilo je sasvim logicno da ode uz neko obestecenje,a Bogdan ima jos 2 i po godine ugovora.

radna grupa

pre 10 godina

@Sta je to partizan ulozio u njega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bravo, 24. februar 2014 20:38)

Ako nista, barem je imao sampon i toplu vodu, za razliku od nekih
(radna grupa, 24. februar 2014 21:13)

Nije ni to. Kod nas je dolazio da se kupa.
(bravo, 24. februar 2014 21:55)

Znaci, ladno si slagao. Automobil mu je citav, sto znaci da vam nije ni prilazio.

Grobar

pre 10 godina

Moze li neko da mi objasni sta ako
Bogdan bude izabran u prvom krugu Drafta jel direktno ide u NBA ili moze da ostane jos jednu ili dve sezone u Evropi?

aca

pre 10 godina

Možda Partizan nije u njega uložio neke pare, ali mu je u najkvalitetnijem takmičenju pružio minutažu i priliku za napredovanje kakvu nigde ne bi dobio. I to se zove ulaganje.Da li je prodat ili nije, ko će ga znati. Mi Grobari smo ipak srećni što imamo priliku da u našem dresu posmatramo stvaranje još jednog velikog igrača u našoj bogatoj istoriji. Možda nam trenutno ne ide bas najbolje, ali ipak smo i dalje veliki klub, jer su naši igrači najtraženiji u Evropi .Cestiram Zvezdi na jučerašnjoj pobedi.

.

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom
(samork sila SLUsamrok, 24. februar 2014 20:40)

Zar nisi ti ne tako davno pisao da Lovernj oko nove godine odlazi u Fener,a da je Bertans prodat Amerima i da se nece vracati?

Budimo realni iako smo limeni

pre 10 godina

Ma znamo svi da je prodat ne moras da se pravdas,dok si ti brze bolje iskocio da demantujes sve zna se da je vec otisao samo ti dusko uzivaj prodali ste ga jos pre one utakmice sa fenerom (samork sila SLUsamrok, 24. februar 2014 20:40)

Zar nisi ti ne tako davno pisao da Lovernj oko nove godine odlazi u Fener,a da je Bertans prodat Amerima i da se nece vracati? (., 24. februar 2014 21:08)

E moj ti.. kad bi ti samo znao sta ovaj gore sve pise, shvatio bi zasto ga niko ne uzima za ozbiljno. Upecao si se na njegovo trucanje, i sad treba da se stidis u cosku...

pfaih

pre 10 godina

@ Petko

Vidi se ko je bežao sa časova srpskog jezika, jer se kod nas zaista kaže i piše Istambul iako je na engleskom Istanbul. Kaže se Dubaji iako je na engleskom Dubai, itd.

Patko

pre 10 godina

insajder...vidim da si jako dobar sa provopisom,Istambul,hahahaha...ti ne znas da pises a kamoli obestecenja! Da si pratio kosarku i pre 2011 godine, znao bi da kosarka nije fudbal i da milionska obestecenja ne postoje! Npr. najvece obestecenje koje NBA klub daje za nase igrace je 500.000,a najvece obestecenje poslednjih godina u evroligi je uzeo Olimpijakos od Barse za Papanikolaua 1.2mil! Molim da ne objavljujete komentare likova koji kosarku prate 3god. Hvala.

Prle

pre 10 godina

Sanse su pola pola, sve zavisi od toga da li ce Partizan izboriti EL, ne verujem da ce ostati da igra eurokup, mali zna sta radi i sigurno ce doneti pravu odluku.

nikola

pre 10 godina

Ne razumem samo komentare "znaci sigurno ide...". Na osnovu cega to? Da je Todoric ovo izjavio imalo bi smisla posto on voli da demantuje dolazak nekog igraca koji posle par nedelja stvarno dodje.Dule je jos pre nekih 2 meseca na konferenciji izjavio da Bogdan sigurno ostaje jos jednu sezonu i sada je samo potvrdio.A pricali ste i da Lovernj odlazi oko nove godine u Fener,da je vec prodat,pa kako je prosla nova godina zacutaste.

jeste, da!

pre 10 godina

Otisao ili ne budzet neka popune bivsi igraci odvajanjem 1% od godisnje plate u inostranim klubovima...kad mozemo mi, navijaci koji putujemo 400km na utakmice mogu i oni koji su se prodali preko Partizana!

ijao

pre 10 godina

Navijam za zvezdu ali ne razumem komentare zvezdinih navijača. Momak je trenutno najveća nada srpske košarke i to treba da se ceni, a navedite mi jednog zvezdinog igrača koji bi u budućnosti mogao da bude glavna karika naše košarke??? Nema, zato što u zvezdi trenutno stranci vode glavnu ulogu!!!

cbs

pre 10 godina

Treba nam za Evro ligu dogodine. Sto se tice komsija treba im pomoci oko borbe za 17-to mesto u Evropi i dogodine. Uvek su veliki klubovi pozajmljivali malima talente. Da se probere iz omladinskog pogona i pozajmi klubu iz predgradja. Bice i njima dobro da se okusaju u B evro kupu.

darko

pre 10 godina

Mene interesuje kako to panteri znaju da Bogdan ide? Dule rekao ne (po drugi put), a čovićevci izgleda bolje znaju... Pokušava se na sve sramne načine da se omalovaži i oslabi Partizan (i Bogdan), pa se izmišljaju puštanja od Željka, Duletova plata od 300k, Duletova izjava da Lučić ostaje, izmišlja se i sukob između Bogdana, Duleta i Danilovića... Neverovatno koliko neko mora nisko da ide i bude jadan, da ne bira sredstva i besramno izmišlja koještarije kojima se drugi optužuju, a onda glume dobrice i žrtve "Partizanove tiranije" prethodinh 12 godina. Ne mogu da verujem kakvih sve ljudi ima. Mada, to su ipak oni što su voljni i spremni da napuste svoj klub kada mu je najteže i priklone se da navijaju za dobrostojeći privatni klub... Od takvih ništa ne treba da iznenađuje. Mržnja i zloba izbija iz njihovih komentara. Ajd što je to mržnja prema Partizanu i Duletu, nego i prema Bogdanu Bogdanoviću. Tužno je to.

cole

pre 10 godina

@grobar nisam siguran, verovatno ima mogućnost da ostaje, ali je niko ne koristi
mislim da mu je bolje da preskoči ovaj draft, jer je prejak, i da izadje na onaj 2015 gde bi bio u top 10 pikova

Đorđe

pre 10 godina

I da razumem kad Panteri komentarišu poraze Partizana, pa i da vise na našim vestima, kada ih Dule indirektno, ili direktno proziva, ali ne mogu da shvatim da je većina njihovih komentara na Duletovu izjavu vezanu za odlazak, ili ostanak Bogdanovića. Pa ima li ovde neka vest vezana za Partizan, gde se mogu pročitati komentari navijača Partizana, koji se odnose na konkretnu temu? Ja više ne mogu da pročitam nijedan normalan komentar. Da Dule na konferenciji izjavi "dobar dan", opet bi bilo 90% komentara pantera. Imate svoj klub (mada je i to diskutabilno), pa komentarišite njega.
Stvarno jedva čekam April i Maj kada kreće vaša sezona ćutanja.

milan

pre 10 godina

bogdanovic je odlican mladi kosarkas koji tek za godinu ce biti pravi kad malo sazri e sad druga je stvar sto ga je tesko zadrzati ako stigne velika ponuda i tu je vujosevic u pravu on ga je izgurao ispostovao znao da ga kazni ali i da mu pruzi sansu i u tome je vujosevic veliki

Mandrak

pre 10 godina

Ne bih voleo da ode.Jak Partizan-jaka Zvezda-jaka Mega-jak Radnicki.Da igra i da ga klinci gledaju i uce kako se postaje veliki igrac.Prosek ne valja,to se vidi u bruki od naseg fudbala.Inace,navijam za Zvezdu i decku zelim sve najbolje koji god put izabere.Pozdrav za sve normalne navijace:).

cinjenica

pre 10 godina

Pa nije ni čudo zašto se Željko smeškao protiv partizana celu tekmu i bio miran kao bubica.
Dobro je pazario...
(crveni, 24. februar 2014 22:51)

Imajuci u vidu da redovno pratite Zeljka ove sezone,treba da ste vec primetili da je zeljko uvek miran kao bubica kada mu tim gubi,a da se nervira kada mu tim dobro igra i vodi.

SASA

pre 10 godina

Mislm da u svemu ovome niko nije upitao Bogdanovica sta on misli?
iskreno,ja bi voleo da on ostane, ali sanse za to su jako male..
jos pogotovo posle Svestkog sampionata, ne moj te se zanositi, Bogdanovic u Partizanu, gde sve mora sam, i Bogdanovic u reprezentaciji, gde mu Teodosic salje lopte, razlika nebo i zemlja...
Posle svetskog, on ode, i to najveroavtnije u NBA....

top16

pre 10 godina

Ma naravno, a saopstenje na sajt je sigurno stavio neko bez ikakve konsultacije sa Vujosevicem. A mozda sam ga i ja stavio na vas sajt...
Prosto me impresionirate vi sto verujete u bas sve sto vam guru kaze i kako gutate svaku pricu koja vam se servira...
(Wllaxy, 24. februar 2014 22:27)

Napravio sam gresku,cak mislim da to nije bilo ni na sajtu nego su novinari sami dosli do nekih informacija,niko nije davao izjavu.Nevezano,ali ti si lud ako mislis da se Dule pita i sta ce se objavljivati na sajtu,pa postoji valjda jos neko u Partizanu,Dule ne moze fizicki da postigne da se bavi svim tim sto vi pricate.

qwak

pre 10 godina

ako bogdan odluci da ode, ne vidim kako kkp moze da ga spreci.
poenta je da igraci u kkp ne primaju redovno plate i svaki igrac na osnovu toga moze da ode. mislim da je granica 3 neisplacene plate...
e sad, da li bi za bogdana bilo bolje da ostane u partizanu, ili da predje u fener, ne znam. zeljko se nije bas proslavio sa igracima koje je uzimao iz partizana, tj. vise su propadali, nego napredovali.
s druge strane, mislim da dosta zavisi i od toga da li ce partizan da igra el, ili ne.

Realno

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu i voleo bih da ostane mali Bogdan...on je nada Srpske košarke a što više takvih igrača, to je košarka bolja za gledanje.
Mislim, da li je moguće da se svo navijanje svodi isključivo na parolu "neka komšiji crkne krava". U šta smo se to pretvorili? Ja sam sa apetitom gledao Partizanove tekme u EL i navijao za njih...a ne kao većina na fajnal foru, kao "navijam za Olimpijakos jer je bratski klub".
Koja su mi to braća, pitam se...