Fudbal 98

Petak, 14.02.2014.

16:46

Drulović: Nastaviću Mihinim putem

Privremeni selektor reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da želi trajno da ostane tu, kao i da će nastavati tamo gde je Siniša Mihajlović stao.

Druloviæ: Nastaviæu Mihinim putem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Cikko

pre 10 godina

Tako nekako

Stojkovic

Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic

Matic Basta

Tadic Ljajic Tosic

Mitrovic

Bisevac, Kuzmanovic, Fejsa, Markovic

Cikko

pre 10 godina

Tako nekako

Stojkovic

Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic

Matic Basta

Tadic Ljajic Tosic

Mitrovic

Bisevac, Kuzmanovic, Fejsa, Markovic

Miki

pre 10 godina

Da li je moguce da vecina komentatora ne kapira da covek samo daje diplomatsku izjavu vezano za svog prethodnika? To je pokazatelj klase u ponasanju i indikacija da ima dobar mozak. Tako da bi bolje bilo da slavite tu izjavu. Ono sto mene plasi su Karadzic i Petkovic. Koji je tacno opis radnog mesta Petkovica? Za Karadzica je svaki komentar suvisan.

Otvorite oci ljudi iz FSS

pre 10 godina

A posto muku mucimo sa golmanom a nas savez je ocigledno slep,eno nam ga Zlatan Alomerovic u dortmundu,decko ima 22 godine,rodjen je u Priboju tako da bi sigurno igrao za nas.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Auh, sada će ovi vajni srpski mondijalisti, ovi jurišnici na "daleke horizonte", na Evropu i još dalje, ovi kojima je Srbija mala,zaostala i kojima predstavlja "kamen oko vrata", ovi koji su protiv reprezentacije i države koja ima zastavu,himnu i grb, sada će oni početi da "skamliču" i zavijaju nad svojom nesrećnom sudbinom?! Zar Mihinim stopama?! Pa on predstavlja pojam fudbalske "neznalice" ovima koji imaju po dve leve noge a idu na stadione samo da bi dobili nedeljnu dozu batina ili, da bi nekoga osakatili. Nemojte Mihinim stopama jer, on je radio "neverovatne" stvari?! Terao je, zamislite, da se peva himna i da se poštuju državni simboli?! Užas?!

рајко

pre 10 godina

Немој Михиним путем он ништа није освојио нити урадио...ти јеси. Имај свој стил и води репрезентацију својим начином.

barsa

pre 10 godina

Mihajlovicev neuspeh nije to sto se nismo plasirali u Brazil,vec to sto smo izgubili sve sanse vec na pola kvalifikacija i sto smo dozvolili da nas pobedjuje jedna Makedonija zbog njegovog uspostavljanja autoriteta nad igracima kakvi su Bane,Neven i Matic... covek je pripreme iskoristio da daje sansu igracima koji su za prodaju ... a tek kad ga je javnost napala dao je sansu igracima koji to i zasluzuju.
Tako da Ljubinko treba da nastavi tamo gde je ovaj prethodni stao da da sansu igracima koji zasluzuju i da se bavi fudbalom a ne pevanjem.
Imamo odlicne igrace samo im treba dati sansu da se dokazu i da igra isti tim duze vreme.
Anticev tim je znao svako pre utakmice zato su i otisli na svetsko u JA.

pedja

pre 10 godina

za tebe Mandjo,tacno je da vas nismo pobedili a tome se mozes zahvaliti simunicu.sulejmani je simunica vec presao i izbio bi sam ispred pletikose.to bi sa velikom sigurnoscu bilo 2:1 za nas.a da te podsetim i na ne dosudjen penal,pa na stativu mitrovica.a vi ste nas u prvoj utakmici pobedili zahvaljujuci mihajlovicu.tu utakmicu su poceli brkic,radovanovic,stevanovic,scepovic itd.a kazes da kod nas nije do trenera vec do igrace.malo cudno kako da ti igraci nasi igraju u jacim klubovima od vasih.odbranbeni igraci su nam medju najboljima u evropi ivanovic,subotic,nastasic,kolarov.matic je na njegovoj poziciji jedan od najboljih u evropi.ljajic igra jako dobro u italiji a tek mu je 22 godine.tadic je najbolji igrac holandije,skoro je odbio ponudu gladbach-a.markovic i mitrovic su medju najboljim mladim igracima u evropi na njihovim pozicijama.a vi sem modrica,rakitica i mandzukica nemate nista vise.sto se drulovica tice zelim mu puno srece.samo me plasi da nije mozda prerano za njega da preuzme A rep.ipak je jedno biti selektor mlade rep.a drugo biti selektor A rep.medjutim to je nas glavni problem.mi srbi nemamo nijednog prosecnog trenera trenutno.

MrPjotr

pre 10 godina

Dobro de ljudi, pa ne moze covek da kaze:"Zanemarite sve sto je radio prethodni selektor, ja cu sve ispocetka". Nasledio je mesto od njega, naravno da nastavlja gde je ovaj stao. Ne moze da krene ispocetka ili od kraja, zar ne?! U svakom slucaju, srecno Ljubinko, tesko da ces vise da nas nerviras od predhodnika!

Talenti, prva vrata levo...

pre 10 godina

@Ari:
srbija među šljivama-drulović nikolić jorgovanka palma ...u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu
(ari, 14. februar 2014 18:23)

Vidi se da tu ima poetskog potencijala, ali dajte obradite to jos malo...

Igornopolis

pre 10 godina

@Mandjo brate mili, dali se pitas zasto ste odigrali tako lose?? Niste centra presli celo prvo i pocetak drugog. Nemoj se brukati. Da smo na Maksimiru imali par igraca umesto nekih mihalovicevih suludih zabluda od igraca, nebi nas pobedili. A da nekaze sta Aco ucini. Bez ikakvog pritiska doda onakvu loptu. Bolji smo od vas. Naj objektivnije. Nemoj ziveti u zabludi. Pozdrav.
Srbija

fancy

pre 10 godina

Hajde Drulovicu samo hrabro i bez Radovanovica, Stevanovica, Petrovica, Scepakadabri i ostalih elemenata! Vrati Kuzmanovica, postuj cutljivost i poreklo Subotica i vrati Ljajica, o Maticu da ne govorim to je i tvoj nesrecni prethodnik izvalio sa ono malo mozga, budi skroman i normalan, slusaj sebe i dobronamerne ljude i najvaznije veruj u sebe! Puno srece!

malo relanosti

pre 10 godina

Evo ga jos jedan kome drugi sastavljaju reprezentaciju. Nista se dobro nemoze ocekivati kad on namerava Mihinim putem. Miha je uspeo sto bi reko kome poslo za rukom da pored ovakvih igrackih velicina koje Srbija ima da neode na svetsko prvenstvo. Podmladjivanje reprezentacije - ta fraza nepije vodu, reprezentaciju podmladjuju oni koj nemaju igrace a pogledajte mi nasih 25 igraca su vodeci igraci u klubovima za koje igraju. Strasno, takav nastavak puta nam sigurno NE-TRE-BA.
(Boban Pantovic, 14. februar 2014 17:58)
Ti se jos nisi probudio iz zimskog sna ili si pojeo nesto ste ti ne prija.Koje fudbalske velicine??? Imamo mlade i perspektivne koji jos nisu velicine a jos manje nosioci igre u svojim klubovima.

Gavgalj

pre 10 godina

Mislim da kod vas je vise do igraca, nego do trenera, mi smo u Bg-u odigrali najlosiju tekmu kvalifikacija, vi najbolju, pa nas opet niste pobijedili.(Mandjo, 14. februar 2014 19:04)

Izvini, ja odavno nisam video da Hrvatska igra dobro. Od 98' ako se dobro secam. Vi ste jedan sasvim prosecan tim. Nismo ni mi sjajni, ali mislim da imamo bolju buducnost

Mandjo

pre 10 godina

Mislim da kod vas je vise do igraca, nego do trenera, mi smo u Bg-u odigrali najlosiju tekmu kvalifikacija, vi najbolju, pa nas opet niste pobijedili.

asdfg

pre 10 godina

Ja se iskreno nadam da ce se Ljajic vratiti u tim..decko igra fenomenalno ove godine!
(idemo, 14. februar 2014 16:54)
Igra ocajno ove godine. Ja sam gledao svaku utakmicu Rome ove sezone, i odigrao je 2-3 utakmice dobro, i to kad je usao sa klupe.

Qwerty

pre 10 godina

Najbitnije je da Drula bira igrace, a ne Tole i menadzeri. Da igraju najbolji, da ne prolazi ponovo 50 igraca kroz pripremne utakmice... Mi imamo toliko dobre i iskusne igrace da mogu sami da igraju. Radomir Antic nije otkrio toplu vodu, pozvao je najbolje, ali je u reprezentaciji napravio dobru atmosferu. Utakmica protiv Rumunije je bila pravi primer toga. Ceo stadion je bio jedno. E to nama treba!

danguba

pre 10 godina

Naravno da će nastaviti Mihinim putem, jer drugoga nema. Miha je radio odličan posao sa reprezentacijom i ko god to nije prepoznao, nema pojma o fudbalu. Jeste lutao u prvih par utakmica i sa formacijom i sa postavom, ali posljednih nekoliko utakmica je sve leglo na svoje mjesto i ekipa je iskazala puni potencijal. Nakon prethodnih kvalifikacija smo ostali bez ključnih igrača (Vidić, Stanković, Žigić, Krasić, Jovanović...) i trebalo je nadomjestiti nihov nedostatak. Miha je osporavan od početka, zbog svog karaktera i veze sa Karadžićem, ali ne odlazak na SP je cijena stvaranje jedne ekipe, koja bi mogla igrati zapaženu ulogu u evropskom i svjetskom fudbalu, narednih 5-10 godina...

Doktor

pre 10 godina

Pametno! Pa,nece valjda sad on da krene sa svojim igracima i da isprobava 50 njih... Naravno,nastavice sa Mihajlovicevim uz prave izbore u prvih 11!

Srbija i Juzni Sudan umirit se ne mogu!

pre 10 godina

Dajte bre za trenera Zorana sto trenira Juzni Sudan.
Ako je njih doveo u red sta bi tek ovde napravio.A,o coveku je i BBC napravio dokumentarac ~Zoran i njegovi tigrovi~,posebno komsije vole kad neki nas vodi neke ~tigorove~,pa je i to plus za tim Srbije.

Dragoljub

pre 10 godina

Bas me raduje cto cujem da se postavi pravi selektor kao covek za nasu fudbalsku selekciju.
Drulovica treba imenovati za zvanicnog selektora Srbije,
Dajem gls za njega,ajmo navijaci da izeberemo Drulovica za stalnog selektora.

zgslavac

pre 10 godina

Kad se sjetim kolektivnog odusevljenja kad je Miha dolazio.

Vec vidim za godinu dana kuknjavu; imamo igrace za europski vrha a selektore nesposobne. Ko ti sastavlja tim menaderi? Nastavlja se kuknjava kao sa pizonom, mihom...Tole odlazi. Sramota da s ovim igracima nismo na ep 2016/ sp 2018 a ova prosjecna Hrvatska tamo.

Paja

pre 10 godina

Da Ilija Petkovic pomaze Drulovicu... O Boze sta sve necu cuti! Pa Drulovic je doktor za sve vas kvazitrenere! VOLEO BIH KADA BI DRULOVIC VODIO DO KRAJA REPKU! Jedini pravi posle Antica!

Volim srbiju I sport

pre 10 godina

Drula ce to posloziti,mihajlovic je dosta uradio sto se tice kostura....za ljajica nisam siguran jer je rekao svojim ponosanjem sta misli o srbiji ka zemlji a ne samo svom gradu koji se nalazi u toj istoj srbiji....sto se tice igraca koji su u formi a nisu tu moje misljenje je da su to radovic iz legije,jankovic iz verone,kostic iz groningena,scepovic iz sportinga(bez obzira do sada pokazano u reprezentaciji)ako kazem milos ninkovic mislim da necu pogrijesiti I kuzmanovic inter,subotic bi trebao biti standardan kad ozdravi....drulic najbolje zna kako I sta....sretno

sinisa

pre 10 godina

iznudjen, ali dobar potez. Obzirom da su igraci jos uvijek mladi i nisu jos u zvijezdama, a Drulovic svojim rezultatima zasluzuje postovanje!

Kole

pre 10 godina

Ocekujem dosta od Ljubinka. On je divan covek i izvrstan strucnjak. Pitanje je samo da li ce moci da se izbori sa svim onim azdajama u fudbalskom savezu Srbije.

Sića

pre 10 godina

Hoćeš, ali malo sutra. Ljudi uzmite se pameti, pa nije Srbija da se na njoj uče bivši fudbaleri, kojima treba dobro plaćeni posao da nastave udobno i široko da žive. Srbiji treba obrazovan, školovan, iskusan trener, koji će profesionalno voditi našu reprezentaciju. A izgleda da takvog rešenja trenutno ima samo na zapadu Evrope, u vidu jednog npr. Advokata, Hidinga, Lipija itd.
Ej, pa naš savez se i dalje igra, bez ikakve odgovornosti i podnošenja izveštaja, ali i posledica.
Pa ljudi, nas nema na najvećem planetarnom dogadjaju, pored olimpijskih igara, Mundijalu 2014 u zemlji fudbala, Brazilu.
I nikom ništa.
Promene, hoćemo školovane ljude, ali na državnim fakultetima kao i sa tačno uradjenim testom poznavanja stručne materije, hoćemo odgovorne, vredne i poštene ljude.

coa

pre 10 godina

Kako je covek odmeren i skroman u svojim izjavama, ne najavljuje cuda i pljuje po Mihajlovicu, a mnogi bi tako pokusali da dodju do jeftine popularnosti. Zbog svega toga tesko da ce ostati selektor u ovom sistemu pogresnih vrednosti.

cro veliki zuti

pre 10 godina

drage komsije jako ste razocarali novinare indexa i sportskih novosti koji su se pozurili i vec postavili Prosineckog kao vaseg izbornika.

Pomozi Bože!

pre 10 godina

Druže šta znači "najpoštenije moguće"?
Nemoj samo i ti da dozvoliš da te Tole potroši kao sve ostale. Inače želim tebi i nama svu sreću, da i nama konačno krene i da opravdamo onolika velika imena u najjačim ligama!

Ово је спрдња

pre 10 godina

Ја мислим да је најбољи кандидад за селектора Лимени. Драаааааггаааане....

Carapan

pre 10 godina

Mihajlovic je doveo reprezentaciju do same ivice provalije. Drulovic ce, ukoliko uradi kako je najavio u naslovu, napraviti korak napred.

Gajetano

pre 10 godina

Vrlo diplomatska izjava, svaka cast! Koliko je ovo inteligentniji inauguracioni govor od onog koji je dao Sale Djordjevic kad su ga zvanicno predstavili kao selektora naseg najtrofejnijeg timskog sporta.

Naravno da nece slediti Mihin put. Ljubinko je 100x veci covek i inteligentniji trener od svog prethodnika, a to ce vreme pokazati. Samo da mu ovi mesetari iz FSS ne stanu na put. Zelim mu svu srecu ovog sveta. Pre svega zbog njega samog, ali i zbog svih nas navijaca reprezentacije Srbije.

P.S. Secate li se sta mu je njegov bivsi trener Murinjo rekao pre finalnog meca na omladinskom prvenstvu Evrope? Rekao mu je: Finala se ne igraju, finala se dobijaju! Hehe...

Pozdrav,

nekle

pre 10 godina

Najpravednije bi bilo da se Mihajlovic tamo od leta vrati na celo reprezentacije a da mu Drula bude asistent.
Jer kao sto Drula rece ovo je MIhina selekcija, Mihin tim, napravljena je baza, igra i to je to.
A kad Mihajlvic ode onda Drulovic preuzima kormilo.
Mihjalovic je odlican trener, sa onako mladom ekipom na pcoetku kvalifikacija retko ko bi imao sanse protiv Belgije i hrvatske.
Sada su stvari poptuno drugacije u odnosu na jesen 2012.

Nikola87

pre 10 godina

Stojković-Ivanović,Subotić,Nastasić,Kolarov-Matić,Jojić-Tadić,Ljajić,Basta-Mitrović

Plus Brkić, Medojević, Fejsa, Marković, Đorđević, Gudelj, Biševac, Sulejmani. Krstičić i Đuričić trenutno nisu u formi ali vratiće se oni, siguran sam.

Izgleda ovo prilično dobro. Vrlo dobra baza igrača a do kvalifikacija valjda će još neko da napreduje kao što su to recimo prošle sezone bili Nastasić, Matić i Ljajić. I Jojića sa stavio jer je po meni ne bitno ko igra pored Matića i ovako su svi sličnog kvaliteta a Matić je toliko dobar da će svakog da učini boljim pored sebe.

Boban Pantovic

pre 10 godina

Evo ga jos jedan kome drugi sastavljaju reprezentaciju. Nista se dobro nemoze ocekivati kad on namerava Mihinim putem. Miha je uspeo sto bi reko kome poslo za rukom da pored ovakvih igrackih velicina koje Srbija ima da neode na svetsko prvenstvo. Podmladjivanje reprezentacije - ta fraza nepije vodu, reprezentaciju podmladjuju oni koj nemaju igrace a pogledajte mi nasih 25 igraca su vodeci igraci u klubovima za koje igraju. Strasno, takav nastavak puta nam sigurno NE-TRE-BA.

Dijaspora

pre 10 godina

Drulinjo, legendo,

Nemoj molim te !!! Da, uzmi zadnji tim koji je imao Miha, ali nemoj kao on da isprobavas 55 igrace kroz kvalifikacione utakmice !!

Radi, kao sto si radio sa omladincima !!!

dejavu

pre 10 godina

Iako spominje nastavak Mihine priče,Drulović neće sigurno eksperimentisati poput njega niti će insistirati pre na sebi nego interesima Srbije.
To je ,doduše uvijeno, i najavio na pitanje o Ljajiću.
Uvreda je dovoditi prvaka Evrope(i to ne sa pionirima već sa igračima koji če činiti gro reprezentacije u najskorije vreme ) kao privremenog selektora,i naročito bi bilo uvredljivo da u maju bude izabran neko drugi.

Druka trajni selektor!

pre 10 godina

Dajte coveku dug period da vodi reprezentaciju,da planira dugorocno,da postepeno uvodi klince kojima je osvojio evropsku krunu,da postavi temelje za respektabilnu nacionalnu reprezentaciju koja ce,stabilna i kvalitetna,konkurisati najvecima!

liverpool

pre 10 godina

daj bre maknite vise petka,pizona i ekipu...prikljucite mladje trenere da upijaju a ne bre ceo zivot ta stara garda trenera po kini,iranu...

zabrinut

pre 10 godina

Nemoj Ljubinko nastaviti Mihinim putem, ako Boga znas! Nas par entuzijasta sto jos gleda utakmice reprezentacije nece to preziveti...

Idi bolje onim svojim, kao i sa mladjom reprezentacijom i bice sve u redu.

Mislim da je ovo super sastav

pre 10 godina

Stojkovic Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic Matic Gudelj(Fejsa Medojevic Jojic) Ljajic Markovic (Kostic Z Tosic), Tadic(Basta Sulejmani Darko Lazovic) Mitrovic(Djordjevic Djurdjic S.Scepovic). I obavezno juriti gastarbajtere kojih ima jako puno

Kole

pre 10 godina

Ocekujem dosta od Ljubinka. On je divan covek i izvrstan strucnjak. Pitanje je samo da li ce moci da se izbori sa svim onim azdajama u fudbalskom savezu Srbije.

dejavu

pre 10 godina

Iako spominje nastavak Mihine priče,Drulović neće sigurno eksperimentisati poput njega niti će insistirati pre na sebi nego interesima Srbije.
To je ,doduše uvijeno, i najavio na pitanje o Ljajiću.
Uvreda je dovoditi prvaka Evrope(i to ne sa pionirima već sa igračima koji če činiti gro reprezentacije u najskorije vreme ) kao privremenog selektora,i naročito bi bilo uvredljivo da u maju bude izabran neko drugi.

Dijaspora

pre 10 godina

Drulinjo, legendo,

Nemoj molim te !!! Da, uzmi zadnji tim koji je imao Miha, ali nemoj kao on da isprobavas 55 igrace kroz kvalifikacione utakmice !!

Radi, kao sto si radio sa omladincima !!!

Pomozi Bože!

pre 10 godina

Druže šta znači "najpoštenije moguće"?
Nemoj samo i ti da dozvoliš da te Tole potroši kao sve ostale. Inače želim tebi i nama svu sreću, da i nama konačno krene i da opravdamo onolika velika imena u najjačim ligama!

Ово је спрдња

pre 10 godina

Ја мислим да је најбољи кандидад за селектора Лимени. Драаааааггаааане....

Paja

pre 10 godina

Da Ilija Petkovic pomaze Drulovicu... O Boze sta sve necu cuti! Pa Drulovic je doktor za sve vas kvazitrenere! VOLEO BIH KADA BI DRULOVIC VODIO DO KRAJA REPKU! Jedini pravi posle Antica!

MrPjotr

pre 10 godina

Dobro de ljudi, pa ne moze covek da kaze:"Zanemarite sve sto je radio prethodni selektor, ja cu sve ispocetka". Nasledio je mesto od njega, naravno da nastavlja gde je ovaj stao. Ne moze da krene ispocetka ili od kraja, zar ne?! U svakom slucaju, srecno Ljubinko, tesko da ces vise da nas nerviras od predhodnika!

Druka trajni selektor!

pre 10 godina

Dajte coveku dug period da vodi reprezentaciju,da planira dugorocno,da postepeno uvodi klince kojima je osvojio evropsku krunu,da postavi temelje za respektabilnu nacionalnu reprezentaciju koja ce,stabilna i kvalitetna,konkurisati najvecima!

Gajetano

pre 10 godina

Vrlo diplomatska izjava, svaka cast! Koliko je ovo inteligentniji inauguracioni govor od onog koji je dao Sale Djordjevic kad su ga zvanicno predstavili kao selektora naseg najtrofejnijeg timskog sporta.

Naravno da nece slediti Mihin put. Ljubinko je 100x veci covek i inteligentniji trener od svog prethodnika, a to ce vreme pokazati. Samo da mu ovi mesetari iz FSS ne stanu na put. Zelim mu svu srecu ovog sveta. Pre svega zbog njega samog, ali i zbog svih nas navijaca reprezentacije Srbije.

P.S. Secate li se sta mu je njegov bivsi trener Murinjo rekao pre finalnog meca na omladinskom prvenstvu Evrope? Rekao mu je: Finala se ne igraju, finala se dobijaju! Hehe...

Pozdrav,

Dragoljub

pre 10 godina

Bas me raduje cto cujem da se postavi pravi selektor kao covek za nasu fudbalsku selekciju.
Drulovica treba imenovati za zvanicnog selektora Srbije,
Dajem gls za njega,ajmo navijaci da izeberemo Drulovica za stalnog selektora.

Nikola87

pre 10 godina

Stojković-Ivanović,Subotić,Nastasić,Kolarov-Matić,Jojić-Tadić,Ljajić,Basta-Mitrović

Plus Brkić, Medojević, Fejsa, Marković, Đorđević, Gudelj, Biševac, Sulejmani. Krstičić i Đuričić trenutno nisu u formi ali vratiće se oni, siguran sam.

Izgleda ovo prilično dobro. Vrlo dobra baza igrača a do kvalifikacija valjda će još neko da napreduje kao što su to recimo prošle sezone bili Nastasić, Matić i Ljajić. I Jojića sa stavio jer je po meni ne bitno ko igra pored Matića i ovako su svi sličnog kvaliteta a Matić je toliko dobar da će svakog da učini boljim pored sebe.

fancy

pre 10 godina

Hajde Drulovicu samo hrabro i bez Radovanovica, Stevanovica, Petrovica, Scepakadabri i ostalih elemenata! Vrati Kuzmanovica, postuj cutljivost i poreklo Subotica i vrati Ljajica, o Maticu da ne govorim to je i tvoj nesrecni prethodnik izvalio sa ono malo mozga, budi skroman i normalan, slusaj sebe i dobronamerne ljude i najvaznije veruj u sebe! Puno srece!

Doktor

pre 10 godina

Pametno! Pa,nece valjda sad on da krene sa svojim igracima i da isprobava 50 njih... Naravno,nastavice sa Mihajlovicevim uz prave izbore u prvih 11!

Gavgalj

pre 10 godina

Mislim da kod vas je vise do igraca, nego do trenera, mi smo u Bg-u odigrali najlosiju tekmu kvalifikacija, vi najbolju, pa nas opet niste pobijedili.(Mandjo, 14. februar 2014 19:04)

Izvini, ja odavno nisam video da Hrvatska igra dobro. Od 98' ako se dobro secam. Vi ste jedan sasvim prosecan tim. Nismo ni mi sjajni, ali mislim da imamo bolju buducnost

Srbija i Juzni Sudan umirit se ne mogu!

pre 10 godina

Dajte bre za trenera Zorana sto trenira Juzni Sudan.
Ako je njih doveo u red sta bi tek ovde napravio.A,o coveku je i BBC napravio dokumentarac ~Zoran i njegovi tigrovi~,posebno komsije vole kad neki nas vodi neke ~tigorove~,pa je i to plus za tim Srbije.

zabrinut

pre 10 godina

Nemoj Ljubinko nastaviti Mihinim putem, ako Boga znas! Nas par entuzijasta sto jos gleda utakmice reprezentacije nece to preziveti...

Idi bolje onim svojim, kao i sa mladjom reprezentacijom i bice sve u redu.

coa

pre 10 godina

Kako je covek odmeren i skroman u svojim izjavama, ne najavljuje cuda i pljuje po Mihajlovicu, a mnogi bi tako pokusali da dodju do jeftine popularnosti. Zbog svega toga tesko da ce ostati selektor u ovom sistemu pogresnih vrednosti.

Sića

pre 10 godina

Hoćeš, ali malo sutra. Ljudi uzmite se pameti, pa nije Srbija da se na njoj uče bivši fudbaleri, kojima treba dobro plaćeni posao da nastave udobno i široko da žive. Srbiji treba obrazovan, školovan, iskusan trener, koji će profesionalno voditi našu reprezentaciju. A izgleda da takvog rešenja trenutno ima samo na zapadu Evrope, u vidu jednog npr. Advokata, Hidinga, Lipija itd.
Ej, pa naš savez se i dalje igra, bez ikakve odgovornosti i podnošenja izveštaja, ali i posledica.
Pa ljudi, nas nema na najvećem planetarnom dogadjaju, pored olimpijskih igara, Mundijalu 2014 u zemlji fudbala, Brazilu.
I nikom ništa.
Promene, hoćemo školovane ljude, ali na državnim fakultetima kao i sa tačno uradjenim testom poznavanja stručne materije, hoćemo odgovorne, vredne i poštene ljude.

Qwerty

pre 10 godina

Najbitnije je da Drula bira igrace, a ne Tole i menadzeri. Da igraju najbolji, da ne prolazi ponovo 50 igraca kroz pripremne utakmice... Mi imamo toliko dobre i iskusne igrace da mogu sami da igraju. Radomir Antic nije otkrio toplu vodu, pozvao je najbolje, ali je u reprezentaciji napravio dobru atmosferu. Utakmica protiv Rumunije je bila pravi primer toga. Ceo stadion je bio jedno. E to nama treba!

asdfg

pre 10 godina

Ja se iskreno nadam da ce se Ljajic vratiti u tim..decko igra fenomenalno ove godine!
(idemo, 14. februar 2014 16:54)
Igra ocajno ove godine. Ja sam gledao svaku utakmicu Rome ove sezone, i odigrao je 2-3 utakmice dobro, i to kad je usao sa klupe.

nekle

pre 10 godina

Najpravednije bi bilo da se Mihajlovic tamo od leta vrati na celo reprezentacije a da mu Drula bude asistent.
Jer kao sto Drula rece ovo je MIhina selekcija, Mihin tim, napravljena je baza, igra i to je to.
A kad Mihajlvic ode onda Drulovic preuzima kormilo.
Mihjalovic je odlican trener, sa onako mladom ekipom na pcoetku kvalifikacija retko ko bi imao sanse protiv Belgije i hrvatske.
Sada su stvari poptuno drugacije u odnosu na jesen 2012.

Otvorite oci ljudi iz FSS

pre 10 godina

A posto muku mucimo sa golmanom a nas savez je ocigledno slep,eno nam ga Zlatan Alomerovic u dortmundu,decko ima 22 godine,rodjen je u Priboju tako da bi sigurno igrao za nas.

barsa

pre 10 godina

Mihajlovicev neuspeh nije to sto se nismo plasirali u Brazil,vec to sto smo izgubili sve sanse vec na pola kvalifikacija i sto smo dozvolili da nas pobedjuje jedna Makedonija zbog njegovog uspostavljanja autoriteta nad igracima kakvi su Bane,Neven i Matic... covek je pripreme iskoristio da daje sansu igracima koji su za prodaju ... a tek kad ga je javnost napala dao je sansu igracima koji to i zasluzuju.
Tako da Ljubinko treba da nastavi tamo gde je ovaj prethodni stao da da sansu igracima koji zasluzuju i da se bavi fudbalom a ne pevanjem.
Imamo odlicne igrace samo im treba dati sansu da se dokazu i da igra isti tim duze vreme.
Anticev tim je znao svako pre utakmice zato su i otisli na svetsko u JA.

Carapan

pre 10 godina

Mihajlovic je doveo reprezentaciju do same ivice provalije. Drulovic ce, ukoliko uradi kako je najavio u naslovu, napraviti korak napred.

рајко

pre 10 godina

Немој Михиним путем он ништа није освојио нити урадио...ти јеси. Имај свој стил и води репрезентацију својим начином.

Mislim da je ovo super sastav

pre 10 godina

Stojkovic Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic Matic Gudelj(Fejsa Medojevic Jojic) Ljajic Markovic (Kostic Z Tosic), Tadic(Basta Sulejmani Darko Lazovic) Mitrovic(Djordjevic Djurdjic S.Scepovic). I obavezno juriti gastarbajtere kojih ima jako puno

pedja

pre 10 godina

za tebe Mandjo,tacno je da vas nismo pobedili a tome se mozes zahvaliti simunicu.sulejmani je simunica vec presao i izbio bi sam ispred pletikose.to bi sa velikom sigurnoscu bilo 2:1 za nas.a da te podsetim i na ne dosudjen penal,pa na stativu mitrovica.a vi ste nas u prvoj utakmici pobedili zahvaljujuci mihajlovicu.tu utakmicu su poceli brkic,radovanovic,stevanovic,scepovic itd.a kazes da kod nas nije do trenera vec do igrace.malo cudno kako da ti igraci nasi igraju u jacim klubovima od vasih.odbranbeni igraci su nam medju najboljima u evropi ivanovic,subotic,nastasic,kolarov.matic je na njegovoj poziciji jedan od najboljih u evropi.ljajic igra jako dobro u italiji a tek mu je 22 godine.tadic je najbolji igrac holandije,skoro je odbio ponudu gladbach-a.markovic i mitrovic su medju najboljim mladim igracima u evropi na njihovim pozicijama.a vi sem modrica,rakitica i mandzukica nemate nista vise.sto se drulovica tice zelim mu puno srece.samo me plasi da nije mozda prerano za njega da preuzme A rep.ipak je jedno biti selektor mlade rep.a drugo biti selektor A rep.medjutim to je nas glavni problem.mi srbi nemamo nijednog prosecnog trenera trenutno.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Auh, sada će ovi vajni srpski mondijalisti, ovi jurišnici na "daleke horizonte", na Evropu i još dalje, ovi kojima je Srbija mala,zaostala i kojima predstavlja "kamen oko vrata", ovi koji su protiv reprezentacije i države koja ima zastavu,himnu i grb, sada će oni početi da "skamliču" i zavijaju nad svojom nesrećnom sudbinom?! Zar Mihinim stopama?! Pa on predstavlja pojam fudbalske "neznalice" ovima koji imaju po dve leve noge a idu na stadione samo da bi dobili nedeljnu dozu batina ili, da bi nekoga osakatili. Nemojte Mihinim stopama jer, on je radio "neverovatne" stvari?! Terao je, zamislite, da se peva himna i da se poštuju državni simboli?! Užas?!

sinisa

pre 10 godina

iznudjen, ali dobar potez. Obzirom da su igraci jos uvijek mladi i nisu jos u zvijezdama, a Drulovic svojim rezultatima zasluzuje postovanje!

liverpool

pre 10 godina

daj bre maknite vise petka,pizona i ekipu...prikljucite mladje trenere da upijaju a ne bre ceo zivot ta stara garda trenera po kini,iranu...

Igornopolis

pre 10 godina

@Mandjo brate mili, dali se pitas zasto ste odigrali tako lose?? Niste centra presli celo prvo i pocetak drugog. Nemoj se brukati. Da smo na Maksimiru imali par igraca umesto nekih mihalovicevih suludih zabluda od igraca, nebi nas pobedili. A da nekaze sta Aco ucini. Bez ikakvog pritiska doda onakvu loptu. Bolji smo od vas. Naj objektivnije. Nemoj ziveti u zabludi. Pozdrav.
Srbija

Volim srbiju I sport

pre 10 godina

Drula ce to posloziti,mihajlovic je dosta uradio sto se tice kostura....za ljajica nisam siguran jer je rekao svojim ponosanjem sta misli o srbiji ka zemlji a ne samo svom gradu koji se nalazi u toj istoj srbiji....sto se tice igraca koji su u formi a nisu tu moje misljenje je da su to radovic iz legije,jankovic iz verone,kostic iz groningena,scepovic iz sportinga(bez obzira do sada pokazano u reprezentaciji)ako kazem milos ninkovic mislim da necu pogrijesiti I kuzmanovic inter,subotic bi trebao biti standardan kad ozdravi....drulic najbolje zna kako I sta....sretno

cro veliki zuti

pre 10 godina

drage komsije jako ste razocarali novinare indexa i sportskih novosti koji su se pozurili i vec postavili Prosineckog kao vaseg izbornika.

zgslavac

pre 10 godina

Kad se sjetim kolektivnog odusevljenja kad je Miha dolazio.

Vec vidim za godinu dana kuknjavu; imamo igrace za europski vrha a selektore nesposobne. Ko ti sastavlja tim menaderi? Nastavlja se kuknjava kao sa pizonom, mihom...Tole odlazi. Sramota da s ovim igracima nismo na ep 2016/ sp 2018 a ova prosjecna Hrvatska tamo.

danguba

pre 10 godina

Naravno da će nastaviti Mihinim putem, jer drugoga nema. Miha je radio odličan posao sa reprezentacijom i ko god to nije prepoznao, nema pojma o fudbalu. Jeste lutao u prvih par utakmica i sa formacijom i sa postavom, ali posljednih nekoliko utakmica je sve leglo na svoje mjesto i ekipa je iskazala puni potencijal. Nakon prethodnih kvalifikacija smo ostali bez ključnih igrača (Vidić, Stanković, Žigić, Krasić, Jovanović...) i trebalo je nadomjestiti nihov nedostatak. Miha je osporavan od početka, zbog svog karaktera i veze sa Karadžićem, ali ne odlazak na SP je cijena stvaranje jedne ekipe, koja bi mogla igrati zapaženu ulogu u evropskom i svjetskom fudbalu, narednih 5-10 godina...

Talenti, prva vrata levo...

pre 10 godina

@Ari:
srbija među šljivama-drulović nikolić jorgovanka palma ...u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu
(ari, 14. februar 2014 18:23)

Vidi se da tu ima poetskog potencijala, ali dajte obradite to jos malo...

Boban Pantovic

pre 10 godina

Evo ga jos jedan kome drugi sastavljaju reprezentaciju. Nista se dobro nemoze ocekivati kad on namerava Mihinim putem. Miha je uspeo sto bi reko kome poslo za rukom da pored ovakvih igrackih velicina koje Srbija ima da neode na svetsko prvenstvo. Podmladjivanje reprezentacije - ta fraza nepije vodu, reprezentaciju podmladjuju oni koj nemaju igrace a pogledajte mi nasih 25 igraca su vodeci igraci u klubovima za koje igraju. Strasno, takav nastavak puta nam sigurno NE-TRE-BA.

Mandjo

pre 10 godina

Mislim da kod vas je vise do igraca, nego do trenera, mi smo u Bg-u odigrali najlosiju tekmu kvalifikacija, vi najbolju, pa nas opet niste pobijedili.

malo relanosti

pre 10 godina

Evo ga jos jedan kome drugi sastavljaju reprezentaciju. Nista se dobro nemoze ocekivati kad on namerava Mihinim putem. Miha je uspeo sto bi reko kome poslo za rukom da pored ovakvih igrackih velicina koje Srbija ima da neode na svetsko prvenstvo. Podmladjivanje reprezentacije - ta fraza nepije vodu, reprezentaciju podmladjuju oni koj nemaju igrace a pogledajte mi nasih 25 igraca su vodeci igraci u klubovima za koje igraju. Strasno, takav nastavak puta nam sigurno NE-TRE-BA.
(Boban Pantovic, 14. februar 2014 17:58)
Ti se jos nisi probudio iz zimskog sna ili si pojeo nesto ste ti ne prija.Koje fudbalske velicine??? Imamo mlade i perspektivne koji jos nisu velicine a jos manje nosioci igre u svojim klubovima.

Miki

pre 10 godina

Da li je moguce da vecina komentatora ne kapira da covek samo daje diplomatsku izjavu vezano za svog prethodnika? To je pokazatelj klase u ponasanju i indikacija da ima dobar mozak. Tako da bi bolje bilo da slavite tu izjavu. Ono sto mene plasi su Karadzic i Petkovic. Koji je tacno opis radnog mesta Petkovica? Za Karadzica je svaki komentar suvisan.

Cikko

pre 10 godina

Tako nekako

Stojkovic

Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic

Matic Basta

Tadic Ljajic Tosic

Mitrovic

Bisevac, Kuzmanovic, Fejsa, Markovic

Cikko

pre 10 godina

Tako nekako

Stojkovic

Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic

Matic Basta

Tadic Ljajic Tosic

Mitrovic

Bisevac, Kuzmanovic, Fejsa, Markovic

nekle

pre 10 godina

Najpravednije bi bilo da se Mihajlovic tamo od leta vrati na celo reprezentacije a da mu Drula bude asistent.
Jer kao sto Drula rece ovo je MIhina selekcija, Mihin tim, napravljena je baza, igra i to je to.
A kad Mihajlvic ode onda Drulovic preuzima kormilo.
Mihjalovic je odlican trener, sa onako mladom ekipom na pcoetku kvalifikacija retko ko bi imao sanse protiv Belgije i hrvatske.
Sada su stvari poptuno drugacije u odnosu na jesen 2012.

Mandjo

pre 10 godina

Mislim da kod vas je vise do igraca, nego do trenera, mi smo u Bg-u odigrali najlosiju tekmu kvalifikacija, vi najbolju, pa nas opet niste pobijedili.

Volim srbiju I sport

pre 10 godina

Drula ce to posloziti,mihajlovic je dosta uradio sto se tice kostura....za ljajica nisam siguran jer je rekao svojim ponosanjem sta misli o srbiji ka zemlji a ne samo svom gradu koji se nalazi u toj istoj srbiji....sto se tice igraca koji su u formi a nisu tu moje misljenje je da su to radovic iz legije,jankovic iz verone,kostic iz groningena,scepovic iz sportinga(bez obzira do sada pokazano u reprezentaciji)ako kazem milos ninkovic mislim da necu pogrijesiti I kuzmanovic inter,subotic bi trebao biti standardan kad ozdravi....drulic najbolje zna kako I sta....sretno

Sića

pre 10 godina

Hoćeš, ali malo sutra. Ljudi uzmite se pameti, pa nije Srbija da se na njoj uče bivši fudbaleri, kojima treba dobro plaćeni posao da nastave udobno i široko da žive. Srbiji treba obrazovan, školovan, iskusan trener, koji će profesionalno voditi našu reprezentaciju. A izgleda da takvog rešenja trenutno ima samo na zapadu Evrope, u vidu jednog npr. Advokata, Hidinga, Lipija itd.
Ej, pa naš savez se i dalje igra, bez ikakve odgovornosti i podnošenja izveštaja, ali i posledica.
Pa ljudi, nas nema na najvećem planetarnom dogadjaju, pored olimpijskih igara, Mundijalu 2014 u zemlji fudbala, Brazilu.
I nikom ništa.
Promene, hoćemo školovane ljude, ali na državnim fakultetima kao i sa tačno uradjenim testom poznavanja stručne materije, hoćemo odgovorne, vredne i poštene ljude.

zgslavac

pre 10 godina

Kad se sjetim kolektivnog odusevljenja kad je Miha dolazio.

Vec vidim za godinu dana kuknjavu; imamo igrace za europski vrha a selektore nesposobne. Ko ti sastavlja tim menaderi? Nastavlja se kuknjava kao sa pizonom, mihom...Tole odlazi. Sramota da s ovim igracima nismo na ep 2016/ sp 2018 a ova prosjecna Hrvatska tamo.

asdfg

pre 10 godina

Ja se iskreno nadam da ce se Ljajic vratiti u tim..decko igra fenomenalno ove godine!
(idemo, 14. februar 2014 16:54)
Igra ocajno ove godine. Ja sam gledao svaku utakmicu Rome ove sezone, i odigrao je 2-3 utakmice dobro, i to kad je usao sa klupe.

Carapan

pre 10 godina

Mihajlovic je doveo reprezentaciju do same ivice provalije. Drulovic ce, ukoliko uradi kako je najavio u naslovu, napraviti korak napred.

danguba

pre 10 godina

Naravno da će nastaviti Mihinim putem, jer drugoga nema. Miha je radio odličan posao sa reprezentacijom i ko god to nije prepoznao, nema pojma o fudbalu. Jeste lutao u prvih par utakmica i sa formacijom i sa postavom, ali posljednih nekoliko utakmica je sve leglo na svoje mjesto i ekipa je iskazala puni potencijal. Nakon prethodnih kvalifikacija smo ostali bez ključnih igrača (Vidić, Stanković, Žigić, Krasić, Jovanović...) i trebalo je nadomjestiti nihov nedostatak. Miha je osporavan od početka, zbog svog karaktera i veze sa Karadžićem, ali ne odlazak na SP je cijena stvaranje jedne ekipe, koja bi mogla igrati zapaženu ulogu u evropskom i svjetskom fudbalu, narednih 5-10 godina...

Boban Pantovic

pre 10 godina

Evo ga jos jedan kome drugi sastavljaju reprezentaciju. Nista se dobro nemoze ocekivati kad on namerava Mihinim putem. Miha je uspeo sto bi reko kome poslo za rukom da pored ovakvih igrackih velicina koje Srbija ima da neode na svetsko prvenstvo. Podmladjivanje reprezentacije - ta fraza nepije vodu, reprezentaciju podmladjuju oni koj nemaju igrace a pogledajte mi nasih 25 igraca su vodeci igraci u klubovima za koje igraju. Strasno, takav nastavak puta nam sigurno NE-TRE-BA.

Ово је спрдња

pre 10 godina

Ја мислим да је најбољи кандидад за селектора Лимени. Драаааааггаааане....

malo relanosti

pre 10 godina

Evo ga jos jedan kome drugi sastavljaju reprezentaciju. Nista se dobro nemoze ocekivati kad on namerava Mihinim putem. Miha je uspeo sto bi reko kome poslo za rukom da pored ovakvih igrackih velicina koje Srbija ima da neode na svetsko prvenstvo. Podmladjivanje reprezentacije - ta fraza nepije vodu, reprezentaciju podmladjuju oni koj nemaju igrace a pogledajte mi nasih 25 igraca su vodeci igraci u klubovima za koje igraju. Strasno, takav nastavak puta nam sigurno NE-TRE-BA.
(Boban Pantovic, 14. februar 2014 17:58)
Ti se jos nisi probudio iz zimskog sna ili si pojeo nesto ste ti ne prija.Koje fudbalske velicine??? Imamo mlade i perspektivne koji jos nisu velicine a jos manje nosioci igre u svojim klubovima.

Nikola87

pre 10 godina

Stojković-Ivanović,Subotić,Nastasić,Kolarov-Matić,Jojić-Tadić,Ljajić,Basta-Mitrović

Plus Brkić, Medojević, Fejsa, Marković, Đorđević, Gudelj, Biševac, Sulejmani. Krstičić i Đuričić trenutno nisu u formi ali vratiće se oni, siguran sam.

Izgleda ovo prilično dobro. Vrlo dobra baza igrača a do kvalifikacija valjda će još neko da napreduje kao što su to recimo prošle sezone bili Nastasić, Matić i Ljajić. I Jojića sa stavio jer je po meni ne bitno ko igra pored Matića i ovako su svi sličnog kvaliteta a Matić je toliko dobar da će svakog da učini boljim pored sebe.

Pomozi Bože!

pre 10 godina

Druže šta znači "najpoštenije moguće"?
Nemoj samo i ti da dozvoliš da te Tole potroši kao sve ostale. Inače želim tebi i nama svu sreću, da i nama konačno krene i da opravdamo onolika velika imena u najjačim ligama!

Mislim da je ovo super sastav

pre 10 godina

Stojkovic Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic Matic Gudelj(Fejsa Medojevic Jojic) Ljajic Markovic (Kostic Z Tosic), Tadic(Basta Sulejmani Darko Lazovic) Mitrovic(Djordjevic Djurdjic S.Scepovic). I obavezno juriti gastarbajtere kojih ima jako puno

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Auh, sada će ovi vajni srpski mondijalisti, ovi jurišnici na "daleke horizonte", na Evropu i još dalje, ovi kojima je Srbija mala,zaostala i kojima predstavlja "kamen oko vrata", ovi koji su protiv reprezentacije i države koja ima zastavu,himnu i grb, sada će oni početi da "skamliču" i zavijaju nad svojom nesrećnom sudbinom?! Zar Mihinim stopama?! Pa on predstavlja pojam fudbalske "neznalice" ovima koji imaju po dve leve noge a idu na stadione samo da bi dobili nedeljnu dozu batina ili, da bi nekoga osakatili. Nemojte Mihinim stopama jer, on je radio "neverovatne" stvari?! Terao je, zamislite, da se peva himna i da se poštuju državni simboli?! Užas?!

zabrinut

pre 10 godina

Nemoj Ljubinko nastaviti Mihinim putem, ako Boga znas! Nas par entuzijasta sto jos gleda utakmice reprezentacije nece to preziveti...

Idi bolje onim svojim, kao i sa mladjom reprezentacijom i bice sve u redu.

dejavu

pre 10 godina

Iako spominje nastavak Mihine priče,Drulović neće sigurno eksperimentisati poput njega niti će insistirati pre na sebi nego interesima Srbije.
To je ,doduše uvijeno, i najavio na pitanje o Ljajiću.
Uvreda je dovoditi prvaka Evrope(i to ne sa pionirima već sa igračima koji če činiti gro reprezentacije u najskorije vreme ) kao privremenog selektora,i naročito bi bilo uvredljivo da u maju bude izabran neko drugi.

Dijaspora

pre 10 godina

Drulinjo, legendo,

Nemoj molim te !!! Da, uzmi zadnji tim koji je imao Miha, ali nemoj kao on da isprobavas 55 igrace kroz kvalifikacione utakmice !!

Radi, kao sto si radio sa omladincima !!!

Srbija i Juzni Sudan umirit se ne mogu!

pre 10 godina

Dajte bre za trenera Zorana sto trenira Juzni Sudan.
Ako je njih doveo u red sta bi tek ovde napravio.A,o coveku je i BBC napravio dokumentarac ~Zoran i njegovi tigrovi~,posebno komsije vole kad neki nas vodi neke ~tigorove~,pa je i to plus za tim Srbije.

Paja

pre 10 godina

Da Ilija Petkovic pomaze Drulovicu... O Boze sta sve necu cuti! Pa Drulovic je doktor za sve vas kvazitrenere! VOLEO BIH KADA BI DRULOVIC VODIO DO KRAJA REPKU! Jedini pravi posle Antica!

Igornopolis

pre 10 godina

@Mandjo brate mili, dali se pitas zasto ste odigrali tako lose?? Niste centra presli celo prvo i pocetak drugog. Nemoj se brukati. Da smo na Maksimiru imali par igraca umesto nekih mihalovicevih suludih zabluda od igraca, nebi nas pobedili. A da nekaze sta Aco ucini. Bez ikakvog pritiska doda onakvu loptu. Bolji smo od vas. Naj objektivnije. Nemoj ziveti u zabludi. Pozdrav.
Srbija

рајко

pre 10 godina

Немој Михиним путем он ништа није освојио нити урадио...ти јеси. Имај свој стил и води репрезентацију својим начином.

Druka trajni selektor!

pre 10 godina

Dajte coveku dug period da vodi reprezentaciju,da planira dugorocno,da postepeno uvodi klince kojima je osvojio evropsku krunu,da postavi temelje za respektabilnu nacionalnu reprezentaciju koja ce,stabilna i kvalitetna,konkurisati najvecima!

pedja

pre 10 godina

za tebe Mandjo,tacno je da vas nismo pobedili a tome se mozes zahvaliti simunicu.sulejmani je simunica vec presao i izbio bi sam ispred pletikose.to bi sa velikom sigurnoscu bilo 2:1 za nas.a da te podsetim i na ne dosudjen penal,pa na stativu mitrovica.a vi ste nas u prvoj utakmici pobedili zahvaljujuci mihajlovicu.tu utakmicu su poceli brkic,radovanovic,stevanovic,scepovic itd.a kazes da kod nas nije do trenera vec do igrace.malo cudno kako da ti igraci nasi igraju u jacim klubovima od vasih.odbranbeni igraci su nam medju najboljima u evropi ivanovic,subotic,nastasic,kolarov.matic je na njegovoj poziciji jedan od najboljih u evropi.ljajic igra jako dobro u italiji a tek mu je 22 godine.tadic je najbolji igrac holandije,skoro je odbio ponudu gladbach-a.markovic i mitrovic su medju najboljim mladim igracima u evropi na njihovim pozicijama.a vi sem modrica,rakitica i mandzukica nemate nista vise.sto se drulovica tice zelim mu puno srece.samo me plasi da nije mozda prerano za njega da preuzme A rep.ipak je jedno biti selektor mlade rep.a drugo biti selektor A rep.medjutim to je nas glavni problem.mi srbi nemamo nijednog prosecnog trenera trenutno.

Kole

pre 10 godina

Ocekujem dosta od Ljubinka. On je divan covek i izvrstan strucnjak. Pitanje je samo da li ce moci da se izbori sa svim onim azdajama u fudbalskom savezu Srbije.

cro veliki zuti

pre 10 godina

drage komsije jako ste razocarali novinare indexa i sportskih novosti koji su se pozurili i vec postavili Prosineckog kao vaseg izbornika.

Gavgalj

pre 10 godina

Mislim da kod vas je vise do igraca, nego do trenera, mi smo u Bg-u odigrali najlosiju tekmu kvalifikacija, vi najbolju, pa nas opet niste pobijedili.(Mandjo, 14. februar 2014 19:04)

Izvini, ja odavno nisam video da Hrvatska igra dobro. Od 98' ako se dobro secam. Vi ste jedan sasvim prosecan tim. Nismo ni mi sjajni, ali mislim da imamo bolju buducnost

Otvorite oci ljudi iz FSS

pre 10 godina

A posto muku mucimo sa golmanom a nas savez je ocigledno slep,eno nam ga Zlatan Alomerovic u dortmundu,decko ima 22 godine,rodjen je u Priboju tako da bi sigurno igrao za nas.

barsa

pre 10 godina

Mihajlovicev neuspeh nije to sto se nismo plasirali u Brazil,vec to sto smo izgubili sve sanse vec na pola kvalifikacija i sto smo dozvolili da nas pobedjuje jedna Makedonija zbog njegovog uspostavljanja autoriteta nad igracima kakvi su Bane,Neven i Matic... covek je pripreme iskoristio da daje sansu igracima koji su za prodaju ... a tek kad ga je javnost napala dao je sansu igracima koji to i zasluzuju.
Tako da Ljubinko treba da nastavi tamo gde je ovaj prethodni stao da da sansu igracima koji zasluzuju i da se bavi fudbalom a ne pevanjem.
Imamo odlicne igrace samo im treba dati sansu da se dokazu i da igra isti tim duze vreme.
Anticev tim je znao svako pre utakmice zato su i otisli na svetsko u JA.

MrPjotr

pre 10 godina

Dobro de ljudi, pa ne moze covek da kaze:"Zanemarite sve sto je radio prethodni selektor, ja cu sve ispocetka". Nasledio je mesto od njega, naravno da nastavlja gde je ovaj stao. Ne moze da krene ispocetka ili od kraja, zar ne?! U svakom slucaju, srecno Ljubinko, tesko da ces vise da nas nerviras od predhodnika!

coa

pre 10 godina

Kako je covek odmeren i skroman u svojim izjavama, ne najavljuje cuda i pljuje po Mihajlovicu, a mnogi bi tako pokusali da dodju do jeftine popularnosti. Zbog svega toga tesko da ce ostati selektor u ovom sistemu pogresnih vrednosti.

liverpool

pre 10 godina

daj bre maknite vise petka,pizona i ekipu...prikljucite mladje trenere da upijaju a ne bre ceo zivot ta stara garda trenera po kini,iranu...

Doktor

pre 10 godina

Pametno! Pa,nece valjda sad on da krene sa svojim igracima i da isprobava 50 njih... Naravno,nastavice sa Mihajlovicevim uz prave izbore u prvih 11!

Dragoljub

pre 10 godina

Bas me raduje cto cujem da se postavi pravi selektor kao covek za nasu fudbalsku selekciju.
Drulovica treba imenovati za zvanicnog selektora Srbije,
Dajem gls za njega,ajmo navijaci da izeberemo Drulovica za stalnog selektora.

Qwerty

pre 10 godina

Najbitnije je da Drula bira igrace, a ne Tole i menadzeri. Da igraju najbolji, da ne prolazi ponovo 50 igraca kroz pripremne utakmice... Mi imamo toliko dobre i iskusne igrace da mogu sami da igraju. Radomir Antic nije otkrio toplu vodu, pozvao je najbolje, ali je u reprezentaciji napravio dobru atmosferu. Utakmica protiv Rumunije je bila pravi primer toga. Ceo stadion je bio jedno. E to nama treba!

fancy

pre 10 godina

Hajde Drulovicu samo hrabro i bez Radovanovica, Stevanovica, Petrovica, Scepakadabri i ostalih elemenata! Vrati Kuzmanovica, postuj cutljivost i poreklo Subotica i vrati Ljajica, o Maticu da ne govorim to je i tvoj nesrecni prethodnik izvalio sa ono malo mozga, budi skroman i normalan, slusaj sebe i dobronamerne ljude i najvaznije veruj u sebe! Puno srece!

Talenti, prva vrata levo...

pre 10 godina

@Ari:
srbija među šljivama-drulović nikolić jorgovanka palma ...u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu
(ari, 14. februar 2014 18:23)

Vidi se da tu ima poetskog potencijala, ali dajte obradite to jos malo...

Cikko

pre 10 godina

Tako nekako

Stojkovic

Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic

Matic Basta

Tadic Ljajic Tosic

Mitrovic

Bisevac, Kuzmanovic, Fejsa, Markovic

Gajetano

pre 10 godina

Vrlo diplomatska izjava, svaka cast! Koliko je ovo inteligentniji inauguracioni govor od onog koji je dao Sale Djordjevic kad su ga zvanicno predstavili kao selektora naseg najtrofejnijeg timskog sporta.

Naravno da nece slediti Mihin put. Ljubinko je 100x veci covek i inteligentniji trener od svog prethodnika, a to ce vreme pokazati. Samo da mu ovi mesetari iz FSS ne stanu na put. Zelim mu svu srecu ovog sveta. Pre svega zbog njega samog, ali i zbog svih nas navijaca reprezentacije Srbije.

P.S. Secate li se sta mu je njegov bivsi trener Murinjo rekao pre finalnog meca na omladinskom prvenstvu Evrope? Rekao mu je: Finala se ne igraju, finala se dobijaju! Hehe...

Pozdrav,

sinisa

pre 10 godina

iznudjen, ali dobar potez. Obzirom da su igraci jos uvijek mladi i nisu jos u zvijezdama, a Drulovic svojim rezultatima zasluzuje postovanje!

Miki

pre 10 godina

Da li je moguce da vecina komentatora ne kapira da covek samo daje diplomatsku izjavu vezano za svog prethodnika? To je pokazatelj klase u ponasanju i indikacija da ima dobar mozak. Tako da bi bolje bilo da slavite tu izjavu. Ono sto mene plasi su Karadzic i Petkovic. Koji je tacno opis radnog mesta Petkovica? Za Karadzica je svaki komentar suvisan.

Cikko

pre 10 godina

Tako nekako

Stojkovic

Kolarov Nastasic Subotic Ivanovic

Matic Basta

Tadic Ljajic Tosic

Mitrovic

Bisevac, Kuzmanovic, Fejsa, Markovic