Košarka 58

Četvrtak, 28.11.2013.

23:53

Zvezda i Partizan na koš od pobede

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Partizana NIS ostali su na koš od pobeda u okviru sedmog kola Evrolige.

Zvezda i Partizan na koš od pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

SASA FRANKFURT

pre 10 godina

Zvezdaš sam i mogu samo da konstatujem kao i ostali da oba tima nažalost nisu imali sreće. Normalno je da sam navijao i za Partizan, nisam balavac pa da se radujem porazima suprotnog tima. Igrali su super i jedni i drugi, borili se koliko su mogli, ali ni jednog nije pogledala sreća. Nadam se da će se i to promeniti

NikolaS

pre 10 godina

Grobari su jedva docekali da se smeju Zvezdi zbog ovog tesnog poraza protiv Makabija,e pa odmah im se vratilo na isti nacin protiv slabasnog Nantera!Koliko pakosti i mrznje imaju grobari to je zaista sramota

0.o

pre 10 godina

I jedni i drugi treba da igraju non-stop Evroligu.Bilo bi to fantasticno.Kakva Zelena gora,Budivelnik i ostala pozorista,u ovakvom paklu se radjaju i stasaju igraci,a ni trziste nije malo,pola Evrope sa nevericom gleda kako gori Pionir i kod jednih i kod drugih,a druga polovina navija za jedne ili druge.Sportski-srpski pozdrav.

Rade

pre 10 godina

Nanter je smejurija od ekipe,tim koji je igrao drugu ligu Francuske do nedavno a Partizan ne moze da ih pobedi...pa se posle smeje Zvezdi sto gubi od mocnog Makabija

Labud

pre 10 godina

Ja mogu samo da cestitam i jednima i drugima. Lako je pljuvati trenere ili kosarkase iz topline doma i fotelje, ali ne igramo mi protiv boranije vec protiv najboljeg sto Evropa ima. Treba biti ponosan na trud. I u CZ i u KKP se trenira kao nigde na svetu - puno radno vreme. Neki toliko provedu na internetu, ali nije za poredjenje. Svaka cast jos jednom!

Krang

pre 10 godina

Ovako nam i treba kada se sladimo tudjoj nesreci. Da komsiji crkne krava! Nije ni cudo sto nam je i drzava tu gdje jeste kada jedni drugima podapinjemo nogu.

Jazz

pre 10 godina

Kakvi užasni poslednji napadi...jooooj! Glavu gore,ima još da se igra! Samo staloženo i hladne glave može da se dobije još neka utakmica do kraja. Idemo i jedni i drugi u pobede!

bashvala

pre 10 godina

Takodje je i meni falio samo jedan go proshle subote da pogodim 15 parova i uzmem 250.000 sa 50 dinara i prezimim zimu,ali...

SW

pre 10 godina

Bicu iskren,navijam za Partizan ali mi taj TOP 16 ne zasluzujemo i lagao bih sebe ako kazem da zasluzujemo.Komsije sam gledao i ako ima neke pravde,oni ce proci dalje.Pokazali su karakter i juce,u mecevima protiv PAO i Makabija su zasluzili bar jednu pobedu.Partizanu treba reorganizacija u svakom smislu,a ne prepustanje alhemiji ili sta vec.KK Partizan vec davno nije moderan klub,ali su rezultati to maskirali.Organizaciono smo jedna velika nula,poznajem stvari iznutra ovo ne pisem bezveze.Sramota je da jedan ogroman klub,posluje amaterski

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

al da se admiral onako oklizne na ziceru za pobedu stvarno maler,pa da je bilo samo malo vise srece Zvezda bi imala skor 6-1 ali sad sam ubedjen da dobijamo sve tri do kraja!

delija

pre 10 godina

Ništa,idemo dalje. Večeras navijamo za PAO,pa ako dobije,onda je ista meta,isto rastojanje. Ako PAO pobedi večeras,mislim da sa pobedama protiv Laborala i Lijetvosa možemo da idemo dalje,mada Laboral ima 3 meča od 4 kod kuće,gostuju samo nama,tako da nam treba i pobeda Lokomotive u Baskiji. Sve u svemu jako teško,ni 4 pobede nisu garancija,a u ostalim grupama sa 4 pobede se prolazi. Što se tiče Partizana,njima je jučerašnji meč bio presudan. Moraju sada da se nadaju pobedi nad CSKA u Beogradu(uz očekivanu pobedu nad Budjivelnikom) i da Nanter ne pobedi nijedan meč do kraja,što je vrlo moguće(dočekuju Barsu i Fener,a gostuju u Kijevu). Sve u svemu,teško i za jedne i za druge.

Sergio

pre 10 godina

Moj Partizan je izgubio jer nemamo playmaker-a.Dodje mi da placem sto nas je sportska nesreca(povrede),ovako sastavila.
E da su u timu i Vestermanovic i Berta,druga bi to prica bila.Ali sta je tu je....
Jako me raduje napredak Milutinova,iz utakmice u utakmicu je sve bolji i vidi se da ima slifa...I Gagic me ponekad prijatno iznenadi,ima i u njemu nesto...Ali Musli,postujem lika,ali neznam sta on igra,samo to kosarka nije.

Miks

pre 10 godina

Tuga, šta reći, iako navijam za zvezdu, žao mi je zbog poraza Partizana jer su stvarno bili nadomak pobede na teškom gostovanju.Zvezda takođe, ali šta da se radi, to je sport i to vrhunski! U ovakvim utakmicama, kada se borimo za top16, međusobno pljuvanje, prepucavanje i likovanje nam nikako ne ide u korist. Jedinstvo nam je potrebno kako bi bili bolji!

Nenad

pre 10 godina

Za Zvezdu je steta a za Partizan nije,grobar sam ali ovo je bruka.Treba na celu sa Vujosevicem svi da napuste kosarkasiki klub Partizan svi koji ga vode.Godinama Partizan nema uspeha u Evopskim takmicenjima,prodaju i kupuju igrace isto kao i fudbalski klub.Igraju ligu sampiona i nista vise,sad ce drugu godinu za redom da ispadnu u prvom krugu.CSKA je smenio Vujosevica odmah posle par uzastopnih poraza.Drago mi je za Zvezdu sto konacno igra dobro u Evropi kako i dolikuje jednom takvom klubu.

kuruz

pre 10 godina

Svaka cast i jednima i drugima ali eto nije htelo. U svakom slucaju, imati dva tima koji mogu da se bore u EL nije mala stvar i samo se nadam da ce sledece sezone biti jos bolje.

sportista

pre 10 godina

Iko sad kaze da Sreca nije vazan faktor u svakoj vrsti sporta sinoc smo se uverili da je pored svega i sreca veoma vazan faktor u postizanju dobrog rezultata ,da li je moguce da su kad je trebalo i igraci Zvezde i Partizana bas trebali da se okliznu i tako okrenu mec na stranu protivnika al sta ce mo sem da zalimo za propustenim sansama ..Cestitke i Partizanu i Zvezdi i pored poraza pokazali smo da nismo nista slabiji i od boljih od sebe ...

kolil

pre 10 godina

dva nasa tima izgube ukupnom razlikom od 3 poena. Naidje takva noc, sta da se radi. Ono cemu treba teziti, to je da svake godine imamo 2 predstavnika. E to je prava stvar.

МАРКО КРАЉЕВИЋ

pre 10 godina

Тужна српска стварност:прво је већина навијача Партизана уживала у поразу Звезде а онда је већина навијача Звезде ликовала у поразу Партизана. Оба наша клуба изгубила а навијачи задовољни.Е браћо Срби!

dragon

pre 10 godina

Ja nista ne bi menjao jeste da je Katic u jako losoj formi da Radenovic ima neke ne shvatljive odluke u napadu da Radonjic ne odigra zonu na coveku koji mu daje lake poene pod kosem jeste da Bobi igra ocajno odbranu da se plej proseta do kosa i polozi loptu sve je to tako ali ovo nam je prva sezona u EL(nadam se ne i poslednja) i ovo je Makabi a ne neki drugorazredni klub sve u svmo ja bi sa jos dva pobede bio zadovoljan makar i ne prosli dalje.Sto se tice Partizana jednostavno igraci su preumorni koje se sinoc posmatrao Milosavljevica video je o cemu se radi decko nije izlazio iz igre mali br igraca u rotaciji i to je to.Sve u svemu velika stvar imati dva tima u EL.

ForeverSRB

pre 10 godina

Da vam kazem nesto, kad nas covek navija za Nadala protiv Noce, za Makabi protiv Zvezde, za Nanter protiv Partizana, za Pro Reko, za Cibonu, kad pljuje po Bariju, Tokiju, po Saletovoj trojci, kad ga ispuni svaki poraz "rivala", 5 puta vise nego pobeda svog tima, ma ni ne trebamo ni da imamo srece, NEK NAM SE SMEJU !!!

Kecman

pre 10 godina

Uhh, gde je to malo sreće koje je bilo potrebno i jednima i drugima? Nadam se da će im se vratiti u nekom od sledećih evroligaških utakmica...

basket fan

pre 10 godina

Mozemo mi da se prepucavamo i ponizavamo jedni druge posle ovih poraza, ali jedino sto je sada bitno je to da Partizan i Crvena Zvezda nece igrati Top 16 ove godine. Veceras izgleda nisu bili u potpunosti porazeni, jer se raduju tudjim porazima( i jedni i drugi). Dovoljno je videti da na komentarima o Zvezdinim mecevima ima vise navijaca Partizana i obratno, ali eto, vise volimo da "komsiji crkne krava" od sopstvenih uspeha. Tuzno, ali ako je za utehu, najbolje navijanje ove sezone u Evroligi vidjeno je upravo u Pioniru.

Stefan

pre 10 godina

Zvezda bi prosla bilo koju drugu grupu...Grupa je takva, kakva je, sta je tu je.Na sve to, sve utakmice osim one u Nokia areni su bile egal, na jednu loptu...Uz malo srece, Zvezda je mogla da ima mnogo bolji skor. Centri Katic i Marjanovic su najveca razocarenja, nisu za EL kosarku i to treneri drugih ekipa maksimalno koriste, jer njih dvojica ne mogu nista da odbrane ali bas nista.

Mahadeva

pre 10 godina

Mnogo je mi je krivo što je Zvezda nesrećno izgubila,ali to je sport. Realno ovim porazom šanse za plasman su jako male...Treba pobediti sva tri meča što je po meni skoro nemoguća misija.

MM

pre 10 godina

Kada neko izgubi sa 30 ili 40 razlike, onda to znači da je ekipa nedovoljno uirgana ili preslaba za protivnika. Ali kada u kontinuitetu gubite u završnicama od ekipa koje mogu a ne moraju na papira biti jače od vas onda je najviše trener kriv. Zato bi Radonjić i Vujošević trebali da idu jer će tesne završnice moći da dobijaju samo jedan protiv drugog. Mislim, hvala i jednom i drugom na doprinosu klubovima, ali sve se kreće, sve se menja i niko nema pravo na večnost. Našu košarku treba dizati iz blata a upravo Zvezda i Partizan i još par klubova treba da povuku napred. Ispadamo smešni sa ovakvim završnicama.

aca

pre 10 godina

samo da kažem za jedan komentar na vesti partizana, pošto tamo od 200 komentara niko neće videti... nanter nije instant ekipa toliko, njihovi glavni igrači već par godina igraju zajedno... nije sramota ni izgubiti posebno u ovim uslovima(povrede vestermana i bertansa)... pozdrav svim srpskim navijačima, pa dogodine dva kluba u top 16 da imamo, samo polako...

Fiki

pre 10 godina

Nanter najgori tim Evrolige!!!!????Da vas podsetim nesto dobili su BARSELONU u sred Barselone....ej moji pljuvaci nadjite nesto pametno u zivotu a ne samo da sedite u fotelju sa pivom u ruci i da komentarisete u NESTO STO SE UOPSTE NE RAZUMETE(PS ovaj komentar ne vazi samo za Partizan i Zvezdu nego vazi i za Novaka)!!!

trance

pre 10 godina

Znao sam da ce Partizan onako da zavrsi cim sam video da su se neki radovali promasaju Nelsona...Eto sve se vrati brze nego sto mislite.

darijus

pre 10 godina

ovo je moje misljenje,da su zamenili grupe prosli bi i jedni i drugi:
1)zvezda ima ekipu kojoj mec na strani ili kuci ne predstavlja veliku razliku,dobili bi i nanter i budivelnik i prosli dalje.
2)sa druge strane,partizan je domacica ali su mu prve 3 ekipe iz grupe prejake,mislim da bi iz zvezdine dobio sve kuci,mozda jednu ne,sve na strani izgubio i prosao sa tim skorom...

al sta cemo,tako je kako je,vidimo se u finalu evro kupa! :))

Whitesnake

pre 10 godina

Ja kao Partizanovac sam navijao za oba nasa tima ali jos jedan dokaz u nizu koliko smo mali u Evropi, na zalost. Nadam se da ce se i to uskoro promeniti...

TBM

pre 10 godina

Prava steta, gledao sam obe utakmice, slicna desavanja u samoj zavrsnici.
Nedostatak srece, obe ekipe igrale su izuzetno korektno. Srecno u nastavku !!!

Banja Luka

pre 10 godina

Igrac utakmice Luka Mitrovic. Kako se momak borio, bio pozrtvovan, skakao i u odbrani i u napadu, asistirao, ali steta Rasku jednom suplje ruke a kad je skocio u napadu Bobi napravio faul u napadu. Zvezda tek pocela da stize kad su centri izasli i usao Radenovic. Ako Katic ovako nastavi da igra, mislim da je rastanak nuzna stvar, nazalost.

darijus

pre 10 godina

ovo je moje misljenje,da su zamenili grupe prosli bi i jedni i drugi:
1)zvezda ima ekipu kojoj mec na strani ili kuci ne predstavlja veliku razliku,dobili bi i nanter i budivelnik i prosli dalje.
2)sa druge strane,partizan je domacica ali su mu prve 3 ekipe iz grupe prejake,mislim da bi iz zvezdine dobio sve kuci,mozda jednu ne,sve na strani izgubio i prosao sa tim skorom...

al sta cemo,tako je kako je,vidimo se u finalu evro kupa! :))

МАРКО КРАЉЕВИЋ

pre 10 godina

Тужна српска стварност:прво је већина навијача Партизана уживала у поразу Звезде а онда је већина навијача Звезде ликовала у поразу Партизана. Оба наша клуба изгубила а навијачи задовољни.Е браћо Срби!

TBM

pre 10 godina

Prava steta, gledao sam obe utakmice, slicna desavanja u samoj zavrsnici.
Nedostatak srece, obe ekipe igrale su izuzetno korektno. Srecno u nastavku !!!

Whitesnake

pre 10 godina

Ja kao Partizanovac sam navijao za oba nasa tima ali jos jedan dokaz u nizu koliko smo mali u Evropi, na zalost. Nadam se da ce se i to uskoro promeniti...

trance

pre 10 godina

Znao sam da ce Partizan onako da zavrsi cim sam video da su se neki radovali promasaju Nelsona...Eto sve se vrati brze nego sto mislite.

Banja Luka

pre 10 godina

Igrac utakmice Luka Mitrovic. Kako se momak borio, bio pozrtvovan, skakao i u odbrani i u napadu, asistirao, ali steta Rasku jednom suplje ruke a kad je skocio u napadu Bobi napravio faul u napadu. Zvezda tek pocela da stize kad su centri izasli i usao Radenovic. Ako Katic ovako nastavi da igra, mislim da je rastanak nuzna stvar, nazalost.

Stefan

pre 10 godina

Zvezda bi prosla bilo koju drugu grupu...Grupa je takva, kakva je, sta je tu je.Na sve to, sve utakmice osim one u Nokia areni su bile egal, na jednu loptu...Uz malo srece, Zvezda je mogla da ima mnogo bolji skor. Centri Katic i Marjanovic su najveca razocarenja, nisu za EL kosarku i to treneri drugih ekipa maksimalno koriste, jer njih dvojica ne mogu nista da odbrane ali bas nista.

kolil

pre 10 godina

dva nasa tima izgube ukupnom razlikom od 3 poena. Naidje takva noc, sta da se radi. Ono cemu treba teziti, to je da svake godine imamo 2 predstavnika. E to je prava stvar.

Mahadeva

pre 10 godina

Mnogo je mi je krivo što je Zvezda nesrećno izgubila,ali to je sport. Realno ovim porazom šanse za plasman su jako male...Treba pobediti sva tri meča što je po meni skoro nemoguća misija.

Labud

pre 10 godina

Ja mogu samo da cestitam i jednima i drugima. Lako je pljuvati trenere ili kosarkase iz topline doma i fotelje, ali ne igramo mi protiv boranije vec protiv najboljeg sto Evropa ima. Treba biti ponosan na trud. I u CZ i u KKP se trenira kao nigde na svetu - puno radno vreme. Neki toliko provedu na internetu, ali nije za poredjenje. Svaka cast jos jednom!

Kecman

pre 10 godina

Uhh, gde je to malo sreće koje je bilo potrebno i jednima i drugima? Nadam se da će im se vratiti u nekom od sledećih evroligaških utakmica...

Fiki

pre 10 godina

Nanter najgori tim Evrolige!!!!????Da vas podsetim nesto dobili su BARSELONU u sred Barselone....ej moji pljuvaci nadjite nesto pametno u zivotu a ne samo da sedite u fotelju sa pivom u ruci i da komentarisete u NESTO STO SE UOPSTE NE RAZUMETE(PS ovaj komentar ne vazi samo za Partizan i Zvezdu nego vazi i za Novaka)!!!

ForeverSRB

pre 10 godina

Da vam kazem nesto, kad nas covek navija za Nadala protiv Noce, za Makabi protiv Zvezde, za Nanter protiv Partizana, za Pro Reko, za Cibonu, kad pljuje po Bariju, Tokiju, po Saletovoj trojci, kad ga ispuni svaki poraz "rivala", 5 puta vise nego pobeda svog tima, ma ni ne trebamo ni da imamo srece, NEK NAM SE SMEJU !!!

aca

pre 10 godina

samo da kažem za jedan komentar na vesti partizana, pošto tamo od 200 komentara niko neće videti... nanter nije instant ekipa toliko, njihovi glavni igrači već par godina igraju zajedno... nije sramota ni izgubiti posebno u ovim uslovima(povrede vestermana i bertansa)... pozdrav svim srpskim navijačima, pa dogodine dva kluba u top 16 da imamo, samo polako...

sportista

pre 10 godina

Iko sad kaze da Sreca nije vazan faktor u svakoj vrsti sporta sinoc smo se uverili da je pored svega i sreca veoma vazan faktor u postizanju dobrog rezultata ,da li je moguce da su kad je trebalo i igraci Zvezde i Partizana bas trebali da se okliznu i tako okrenu mec na stranu protivnika al sta ce mo sem da zalimo za propustenim sansama ..Cestitke i Partizanu i Zvezdi i pored poraza pokazali smo da nismo nista slabiji i od boljih od sebe ...

dragon

pre 10 godina

Ja nista ne bi menjao jeste da je Katic u jako losoj formi da Radenovic ima neke ne shvatljive odluke u napadu da Radonjic ne odigra zonu na coveku koji mu daje lake poene pod kosem jeste da Bobi igra ocajno odbranu da se plej proseta do kosa i polozi loptu sve je to tako ali ovo nam je prva sezona u EL(nadam se ne i poslednja) i ovo je Makabi a ne neki drugorazredni klub sve u svmo ja bi sa jos dva pobede bio zadovoljan makar i ne prosli dalje.Sto se tice Partizana jednostavno igraci su preumorni koje se sinoc posmatrao Milosavljevica video je o cemu se radi decko nije izlazio iz igre mali br igraca u rotaciji i to je to.Sve u svemu velika stvar imati dva tima u EL.

SW

pre 10 godina

Bicu iskren,navijam za Partizan ali mi taj TOP 16 ne zasluzujemo i lagao bih sebe ako kazem da zasluzujemo.Komsije sam gledao i ako ima neke pravde,oni ce proci dalje.Pokazali su karakter i juce,u mecevima protiv PAO i Makabija su zasluzili bar jednu pobedu.Partizanu treba reorganizacija u svakom smislu,a ne prepustanje alhemiji ili sta vec.KK Partizan vec davno nije moderan klub,ali su rezultati to maskirali.Organizaciono smo jedna velika nula,poznajem stvari iznutra ovo ne pisem bezveze.Sramota je da jedan ogroman klub,posluje amaterski

Krang

pre 10 godina

Ovako nam i treba kada se sladimo tudjoj nesreci. Da komsiji crkne krava! Nije ni cudo sto nam je i drzava tu gdje jeste kada jedni drugima podapinjemo nogu.

delija

pre 10 godina

Ništa,idemo dalje. Večeras navijamo za PAO,pa ako dobije,onda je ista meta,isto rastojanje. Ako PAO pobedi večeras,mislim da sa pobedama protiv Laborala i Lijetvosa možemo da idemo dalje,mada Laboral ima 3 meča od 4 kod kuće,gostuju samo nama,tako da nam treba i pobeda Lokomotive u Baskiji. Sve u svemu jako teško,ni 4 pobede nisu garancija,a u ostalim grupama sa 4 pobede se prolazi. Što se tiče Partizana,njima je jučerašnji meč bio presudan. Moraju sada da se nadaju pobedi nad CSKA u Beogradu(uz očekivanu pobedu nad Budjivelnikom) i da Nanter ne pobedi nijedan meč do kraja,što je vrlo moguće(dočekuju Barsu i Fener,a gostuju u Kijevu). Sve u svemu,teško i za jedne i za druge.

Miks

pre 10 godina

Tuga, šta reći, iako navijam za zvezdu, žao mi je zbog poraza Partizana jer su stvarno bili nadomak pobede na teškom gostovanju.Zvezda takođe, ali šta da se radi, to je sport i to vrhunski! U ovakvim utakmicama, kada se borimo za top16, međusobno pljuvanje, prepucavanje i likovanje nam nikako ne ide u korist. Jedinstvo nam je potrebno kako bi bili bolji!

basket fan

pre 10 godina

Mozemo mi da se prepucavamo i ponizavamo jedni druge posle ovih poraza, ali jedino sto je sada bitno je to da Partizan i Crvena Zvezda nece igrati Top 16 ove godine. Veceras izgleda nisu bili u potpunosti porazeni, jer se raduju tudjim porazima( i jedni i drugi). Dovoljno je videti da na komentarima o Zvezdinim mecevima ima vise navijaca Partizana i obratno, ali eto, vise volimo da "komsiji crkne krava" od sopstvenih uspeha. Tuzno, ali ako je za utehu, najbolje navijanje ove sezone u Evroligi vidjeno je upravo u Pioniru.

Nenad

pre 10 godina

Za Zvezdu je steta a za Partizan nije,grobar sam ali ovo je bruka.Treba na celu sa Vujosevicem svi da napuste kosarkasiki klub Partizan svi koji ga vode.Godinama Partizan nema uspeha u Evopskim takmicenjima,prodaju i kupuju igrace isto kao i fudbalski klub.Igraju ligu sampiona i nista vise,sad ce drugu godinu za redom da ispadnu u prvom krugu.CSKA je smenio Vujosevica odmah posle par uzastopnih poraza.Drago mi je za Zvezdu sto konacno igra dobro u Evropi kako i dolikuje jednom takvom klubu.

kuruz

pre 10 godina

Svaka cast i jednima i drugima ali eto nije htelo. U svakom slucaju, imati dva tima koji mogu da se bore u EL nije mala stvar i samo se nadam da ce sledece sezone biti jos bolje.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

al da se admiral onako oklizne na ziceru za pobedu stvarno maler,pa da je bilo samo malo vise srece Zvezda bi imala skor 6-1 ali sad sam ubedjen da dobijamo sve tri do kraja!

Rade

pre 10 godina

Nanter je smejurija od ekipe,tim koji je igrao drugu ligu Francuske do nedavno a Partizan ne moze da ih pobedi...pa se posle smeje Zvezdi sto gubi od mocnog Makabija

MM

pre 10 godina

Kada neko izgubi sa 30 ili 40 razlike, onda to znači da je ekipa nedovoljno uirgana ili preslaba za protivnika. Ali kada u kontinuitetu gubite u završnicama od ekipa koje mogu a ne moraju na papira biti jače od vas onda je najviše trener kriv. Zato bi Radonjić i Vujošević trebali da idu jer će tesne završnice moći da dobijaju samo jedan protiv drugog. Mislim, hvala i jednom i drugom na doprinosu klubovima, ali sve se kreće, sve se menja i niko nema pravo na večnost. Našu košarku treba dizati iz blata a upravo Zvezda i Partizan i još par klubova treba da povuku napred. Ispadamo smešni sa ovakvim završnicama.

Jazz

pre 10 godina

Kakvi užasni poslednji napadi...jooooj! Glavu gore,ima još da se igra! Samo staloženo i hladne glave može da se dobije još neka utakmica do kraja. Idemo i jedni i drugi u pobede!

0.o

pre 10 godina

I jedni i drugi treba da igraju non-stop Evroligu.Bilo bi to fantasticno.Kakva Zelena gora,Budivelnik i ostala pozorista,u ovakvom paklu se radjaju i stasaju igraci,a ni trziste nije malo,pola Evrope sa nevericom gleda kako gori Pionir i kod jednih i kod drugih,a druga polovina navija za jedne ili druge.Sportski-srpski pozdrav.

Sergio

pre 10 godina

Moj Partizan je izgubio jer nemamo playmaker-a.Dodje mi da placem sto nas je sportska nesreca(povrede),ovako sastavila.
E da su u timu i Vestermanovic i Berta,druga bi to prica bila.Ali sta je tu je....
Jako me raduje napredak Milutinova,iz utakmice u utakmicu je sve bolji i vidi se da ima slifa...I Gagic me ponekad prijatno iznenadi,ima i u njemu nesto...Ali Musli,postujem lika,ali neznam sta on igra,samo to kosarka nije.

NikolaS

pre 10 godina

Grobari su jedva docekali da se smeju Zvezdi zbog ovog tesnog poraza protiv Makabija,e pa odmah im se vratilo na isti nacin protiv slabasnog Nantera!Koliko pakosti i mrznje imaju grobari to je zaista sramota

bashvala

pre 10 godina

Takodje je i meni falio samo jedan go proshle subote da pogodim 15 parova i uzmem 250.000 sa 50 dinara i prezimim zimu,ali...

SASA FRANKFURT

pre 10 godina

Zvezdaš sam i mogu samo da konstatujem kao i ostali da oba tima nažalost nisu imali sreće. Normalno je da sam navijao i za Partizan, nisam balavac pa da se radujem porazima suprotnog tima. Igrali su super i jedni i drugi, borili se koliko su mogli, ali ni jednog nije pogledala sreća. Nadam se da će se i to promeniti

trance

pre 10 godina

Znao sam da ce Partizan onako da zavrsi cim sam video da su se neki radovali promasaju Nelsona...Eto sve se vrati brze nego sto mislite.

Nenad

pre 10 godina

Za Zvezdu je steta a za Partizan nije,grobar sam ali ovo je bruka.Treba na celu sa Vujosevicem svi da napuste kosarkasiki klub Partizan svi koji ga vode.Godinama Partizan nema uspeha u Evopskim takmicenjima,prodaju i kupuju igrace isto kao i fudbalski klub.Igraju ligu sampiona i nista vise,sad ce drugu godinu za redom da ispadnu u prvom krugu.CSKA je smenio Vujosevica odmah posle par uzastopnih poraza.Drago mi je za Zvezdu sto konacno igra dobro u Evropi kako i dolikuje jednom takvom klubu.

Rade

pre 10 godina

Nanter je smejurija od ekipe,tim koji je igrao drugu ligu Francuske do nedavno a Partizan ne moze da ih pobedi...pa se posle smeje Zvezdi sto gubi od mocnog Makabija

Fiki

pre 10 godina

Nanter najgori tim Evrolige!!!!????Da vas podsetim nesto dobili su BARSELONU u sred Barselone....ej moji pljuvaci nadjite nesto pametno u zivotu a ne samo da sedite u fotelju sa pivom u ruci i da komentarisete u NESTO STO SE UOPSTE NE RAZUMETE(PS ovaj komentar ne vazi samo za Partizan i Zvezdu nego vazi i za Novaka)!!!

МАРКО КРАЉЕВИЋ

pre 10 godina

Тужна српска стварност:прво је већина навијача Партизана уживала у поразу Звезде а онда је већина навијача Звезде ликовала у поразу Партизана. Оба наша клуба изгубила а навијачи задовољни.Е браћо Срби!

aca

pre 10 godina

samo da kažem za jedan komentar na vesti partizana, pošto tamo od 200 komentara niko neće videti... nanter nije instant ekipa toliko, njihovi glavni igrači već par godina igraju zajedno... nije sramota ni izgubiti posebno u ovim uslovima(povrede vestermana i bertansa)... pozdrav svim srpskim navijačima, pa dogodine dva kluba u top 16 da imamo, samo polako...

Stefan

pre 10 godina

Zvezda bi prosla bilo koju drugu grupu...Grupa je takva, kakva je, sta je tu je.Na sve to, sve utakmice osim one u Nokia areni su bile egal, na jednu loptu...Uz malo srece, Zvezda je mogla da ima mnogo bolji skor. Centri Katic i Marjanovic su najveca razocarenja, nisu za EL kosarku i to treneri drugih ekipa maksimalno koriste, jer njih dvojica ne mogu nista da odbrane ali bas nista.

Whitesnake

pre 10 godina

Ja kao Partizanovac sam navijao za oba nasa tima ali jos jedan dokaz u nizu koliko smo mali u Evropi, na zalost. Nadam se da ce se i to uskoro promeniti...

darijus

pre 10 godina

ovo je moje misljenje,da su zamenili grupe prosli bi i jedni i drugi:
1)zvezda ima ekipu kojoj mec na strani ili kuci ne predstavlja veliku razliku,dobili bi i nanter i budivelnik i prosli dalje.
2)sa druge strane,partizan je domacica ali su mu prve 3 ekipe iz grupe prejake,mislim da bi iz zvezdine dobio sve kuci,mozda jednu ne,sve na strani izgubio i prosao sa tim skorom...

al sta cemo,tako je kako je,vidimo se u finalu evro kupa! :))

SW

pre 10 godina

Bicu iskren,navijam za Partizan ali mi taj TOP 16 ne zasluzujemo i lagao bih sebe ako kazem da zasluzujemo.Komsije sam gledao i ako ima neke pravde,oni ce proci dalje.Pokazali su karakter i juce,u mecevima protiv PAO i Makabija su zasluzili bar jednu pobedu.Partizanu treba reorganizacija u svakom smislu,a ne prepustanje alhemiji ili sta vec.KK Partizan vec davno nije moderan klub,ali su rezultati to maskirali.Organizaciono smo jedna velika nula,poznajem stvari iznutra ovo ne pisem bezveze.Sramota je da jedan ogroman klub,posluje amaterski

bashvala

pre 10 godina

Takodje je i meni falio samo jedan go proshle subote da pogodim 15 parova i uzmem 250.000 sa 50 dinara i prezimim zimu,ali...

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

al da se admiral onako oklizne na ziceru za pobedu stvarno maler,pa da je bilo samo malo vise srece Zvezda bi imala skor 6-1 ali sad sam ubedjen da dobijamo sve tri do kraja!

Mahadeva

pre 10 godina

Mnogo je mi je krivo što je Zvezda nesrećno izgubila,ali to je sport. Realno ovim porazom šanse za plasman su jako male...Treba pobediti sva tri meča što je po meni skoro nemoguća misija.

MM

pre 10 godina

Kada neko izgubi sa 30 ili 40 razlike, onda to znači da je ekipa nedovoljno uirgana ili preslaba za protivnika. Ali kada u kontinuitetu gubite u završnicama od ekipa koje mogu a ne moraju na papira biti jače od vas onda je najviše trener kriv. Zato bi Radonjić i Vujošević trebali da idu jer će tesne završnice moći da dobijaju samo jedan protiv drugog. Mislim, hvala i jednom i drugom na doprinosu klubovima, ali sve se kreće, sve se menja i niko nema pravo na večnost. Našu košarku treba dizati iz blata a upravo Zvezda i Partizan i još par klubova treba da povuku napred. Ispadamo smešni sa ovakvim završnicama.

Sergio

pre 10 godina

Moj Partizan je izgubio jer nemamo playmaker-a.Dodje mi da placem sto nas je sportska nesreca(povrede),ovako sastavila.
E da su u timu i Vestermanovic i Berta,druga bi to prica bila.Ali sta je tu je....
Jako me raduje napredak Milutinova,iz utakmice u utakmicu je sve bolji i vidi se da ima slifa...I Gagic me ponekad prijatno iznenadi,ima i u njemu nesto...Ali Musli,postujem lika,ali neznam sta on igra,samo to kosarka nije.

NikolaS

pre 10 godina

Grobari su jedva docekali da se smeju Zvezdi zbog ovog tesnog poraza protiv Makabija,e pa odmah im se vratilo na isti nacin protiv slabasnog Nantera!Koliko pakosti i mrznje imaju grobari to je zaista sramota

basket fan

pre 10 godina

Mozemo mi da se prepucavamo i ponizavamo jedni druge posle ovih poraza, ali jedino sto je sada bitno je to da Partizan i Crvena Zvezda nece igrati Top 16 ove godine. Veceras izgleda nisu bili u potpunosti porazeni, jer se raduju tudjim porazima( i jedni i drugi). Dovoljno je videti da na komentarima o Zvezdinim mecevima ima vise navijaca Partizana i obratno, ali eto, vise volimo da "komsiji crkne krava" od sopstvenih uspeha. Tuzno, ali ako je za utehu, najbolje navijanje ove sezone u Evroligi vidjeno je upravo u Pioniru.

ForeverSRB

pre 10 godina

Da vam kazem nesto, kad nas covek navija za Nadala protiv Noce, za Makabi protiv Zvezde, za Nanter protiv Partizana, za Pro Reko, za Cibonu, kad pljuje po Bariju, Tokiju, po Saletovoj trojci, kad ga ispuni svaki poraz "rivala", 5 puta vise nego pobeda svog tima, ma ni ne trebamo ni da imamo srece, NEK NAM SE SMEJU !!!

Banja Luka

pre 10 godina

Igrac utakmice Luka Mitrovic. Kako se momak borio, bio pozrtvovan, skakao i u odbrani i u napadu, asistirao, ali steta Rasku jednom suplje ruke a kad je skocio u napadu Bobi napravio faul u napadu. Zvezda tek pocela da stize kad su centri izasli i usao Radenovic. Ako Katic ovako nastavi da igra, mislim da je rastanak nuzna stvar, nazalost.

delija

pre 10 godina

Ništa,idemo dalje. Večeras navijamo za PAO,pa ako dobije,onda je ista meta,isto rastojanje. Ako PAO pobedi večeras,mislim da sa pobedama protiv Laborala i Lijetvosa možemo da idemo dalje,mada Laboral ima 3 meča od 4 kod kuće,gostuju samo nama,tako da nam treba i pobeda Lokomotive u Baskiji. Sve u svemu jako teško,ni 4 pobede nisu garancija,a u ostalim grupama sa 4 pobede se prolazi. Što se tiče Partizana,njima je jučerašnji meč bio presudan. Moraju sada da se nadaju pobedi nad CSKA u Beogradu(uz očekivanu pobedu nad Budjivelnikom) i da Nanter ne pobedi nijedan meč do kraja,što je vrlo moguće(dočekuju Barsu i Fener,a gostuju u Kijevu). Sve u svemu,teško i za jedne i za druge.

Krang

pre 10 godina

Ovako nam i treba kada se sladimo tudjoj nesreci. Da komsiji crkne krava! Nije ni cudo sto nam je i drzava tu gdje jeste kada jedni drugima podapinjemo nogu.

Labud

pre 10 godina

Ja mogu samo da cestitam i jednima i drugima. Lako je pljuvati trenere ili kosarkase iz topline doma i fotelje, ali ne igramo mi protiv boranije vec protiv najboljeg sto Evropa ima. Treba biti ponosan na trud. I u CZ i u KKP se trenira kao nigde na svetu - puno radno vreme. Neki toliko provedu na internetu, ali nije za poredjenje. Svaka cast jos jednom!

TBM

pre 10 godina

Prava steta, gledao sam obe utakmice, slicna desavanja u samoj zavrsnici.
Nedostatak srece, obe ekipe igrale su izuzetno korektno. Srecno u nastavku !!!

Jazz

pre 10 godina

Kakvi užasni poslednji napadi...jooooj! Glavu gore,ima još da se igra! Samo staloženo i hladne glave može da se dobije još neka utakmica do kraja. Idemo i jedni i drugi u pobede!

Miks

pre 10 godina

Tuga, šta reći, iako navijam za zvezdu, žao mi je zbog poraza Partizana jer su stvarno bili nadomak pobede na teškom gostovanju.Zvezda takođe, ali šta da se radi, to je sport i to vrhunski! U ovakvim utakmicama, kada se borimo za top16, međusobno pljuvanje, prepucavanje i likovanje nam nikako ne ide u korist. Jedinstvo nam je potrebno kako bi bili bolji!

Kecman

pre 10 godina

Uhh, gde je to malo sreće koje je bilo potrebno i jednima i drugima? Nadam se da će im se vratiti u nekom od sledećih evroligaških utakmica...

dragon

pre 10 godina

Ja nista ne bi menjao jeste da je Katic u jako losoj formi da Radenovic ima neke ne shvatljive odluke u napadu da Radonjic ne odigra zonu na coveku koji mu daje lake poene pod kosem jeste da Bobi igra ocajno odbranu da se plej proseta do kosa i polozi loptu sve je to tako ali ovo nam je prva sezona u EL(nadam se ne i poslednja) i ovo je Makabi a ne neki drugorazredni klub sve u svmo ja bi sa jos dva pobede bio zadovoljan makar i ne prosli dalje.Sto se tice Partizana jednostavno igraci su preumorni koje se sinoc posmatrao Milosavljevica video je o cemu se radi decko nije izlazio iz igre mali br igraca u rotaciji i to je to.Sve u svemu velika stvar imati dva tima u EL.

kolil

pre 10 godina

dva nasa tima izgube ukupnom razlikom od 3 poena. Naidje takva noc, sta da se radi. Ono cemu treba teziti, to je da svake godine imamo 2 predstavnika. E to je prava stvar.

sportista

pre 10 godina

Iko sad kaze da Sreca nije vazan faktor u svakoj vrsti sporta sinoc smo se uverili da je pored svega i sreca veoma vazan faktor u postizanju dobrog rezultata ,da li je moguce da su kad je trebalo i igraci Zvezde i Partizana bas trebali da se okliznu i tako okrenu mec na stranu protivnika al sta ce mo sem da zalimo za propustenim sansama ..Cestitke i Partizanu i Zvezdi i pored poraza pokazali smo da nismo nista slabiji i od boljih od sebe ...

kuruz

pre 10 godina

Svaka cast i jednima i drugima ali eto nije htelo. U svakom slucaju, imati dva tima koji mogu da se bore u EL nije mala stvar i samo se nadam da ce sledece sezone biti jos bolje.

0.o

pre 10 godina

I jedni i drugi treba da igraju non-stop Evroligu.Bilo bi to fantasticno.Kakva Zelena gora,Budivelnik i ostala pozorista,u ovakvom paklu se radjaju i stasaju igraci,a ni trziste nije malo,pola Evrope sa nevericom gleda kako gori Pionir i kod jednih i kod drugih,a druga polovina navija za jedne ili druge.Sportski-srpski pozdrav.

SASA FRANKFURT

pre 10 godina

Zvezdaš sam i mogu samo da konstatujem kao i ostali da oba tima nažalost nisu imali sreće. Normalno je da sam navijao i za Partizan, nisam balavac pa da se radujem porazima suprotnog tima. Igrali su super i jedni i drugi, borili se koliko su mogli, ali ni jednog nije pogledala sreća. Nadam se da će se i to promeniti