Odbojka 112

Subota, 28.09.2013.

14:55

Rusi prejaki, odbojkaši bez finala

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Rusije u polufinalu Evropskog prvenstva sa 3:1, po setovima 25:19, 24:26, 25:23, 25:15.

Rusi prejaki, odbojkaši bez finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

predrag

pre 10 godina

Gospodo potrebno je malo vremena i igranja u jakim ligama .
Atanasijević - 22 god., Lisinac - 21 god., Jovović - 21 god., Aleksa Brđović - 20 god. , Uroš Kovačević - 20 godina, Vujić -22 god. Ovi momci su budućnost srpske i svetske odbojke. Biće i sutra medalja . Da smo svuda među četiri u Evropi i svetu, gde bi nam bio kraj.
(Doktor KG, 28. septembar 2013 17:23)
Ne nadaj se prerano

vlada

pre 10 godina

Sto se Miljkovica tice, vrhunski korektor, ali kad god je bilo gusto, nije mogao vola da ubode, kao Pedja Stojakovic.
(sasa jokic, 28. septembar 2013 22:24)

Ti očito ne gledaš odbojku preterano često?

Rimpl

pre 10 godina

Alo bre "Olimpijac"!!! Atanasijevic je celu proslu sezonu igrao i ako nisi znao najbolji poenter prvenstva i najbolji poenter na svetskom kupu za klubove!!! Imas FIVB sajt,pa proveri,sajt Poljske lige pa proveri,molim te pre komentara!!! Ajmo plavi sutra za bronzu!!!

dux@

pre 10 godina

Svim sportistima kojima je cast sto brane boje svoje drzave,i koji ostave srce na terenu bez obzira izgubili ili pobedili treba ih uvek podrzati.

Milokov

pre 10 godina

Rezultat je realno stanje odnosa i mogucnosti. Rusija sa svojih 140 miliona ljudi ima daleko veci potencijal od Srbije. U Rusiji je odbojka pored hokeja nacionalni sport broj 1. Imaju najkvalitetniju ligu u Evropi gde igraju najbolji pojedinci sveta. Tamo su i velika su i ulaganja u taj vid sporta. Nas tim moze pobediti Ruse samo ako u svom timu imaju takve genijalne i vanredne pojedince kao Miljkovic.Kako je vec napisano u forume, mi mozemo biti ponosni na taj tim koji imamo, mi pripadamo medju najboljima u Evropi i svetu, odbojka je jedan vid sporta koji zasluzuje paznje, sport koji treba dalje i bolje finansiski stimulisati (mnogo vise nego fudbal) i tada mozemo se radovati titulama evropskih i svetskih prvaka....

kru

pre 10 godina

(olimpijac, 28. septembar 2013 20:47)

U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom. Mi nikako sa ovim timom nismo vrhunska ekipa, a pogotovo ne mozemo da napredujemo sa ovim trenerom. Do pre dve, tri godine smo imali vrhunske igrace pa smo uspevali nesto i da osvojimo, sada je potpuno drugacije. Plejada mladih, ali neiskunih igraca sa kojima tek treba raditi. Ne zaboravimo da smo na ovom prvenstvu imali mnogo srece, najlaksu grupu, najlaksi prolaz do polufinala... slozicete se da pobede nad Danskom i Belgijom nisu neki podvig. Tek smo danas imali pravu proveru, a ako sutra osvojimo bronzu, to ce biti ogroman uspeh.

PSL

pre 10 godina

Momci su mladi i treba da je igrao Jovovic a ne Petkovic. Jedino se mnogo vise ocekivalo od atanasijevica, servis celo prvenstvo ocaj danas u napadu potpuno zakazao ali ga trener ne menja, zasto to on zna. Svi se menjaju ali ne i on ma koliko lose igrao. Sve u svemu nek sutra daju sve od sebe za bronzu njihovo vreme tek dolazi.

Mile

pre 10 godina

Mile, pocetak 20 veka je od 1901. Ti si promasio ceo vek jer si mislio na generacije od 90-te pa do kraja 20 veka.
(robokap, 28. septembar 2013 20:27)
Ne mislio sam na 2001 i 2002 kada smo uzeli zlatne medalje u basketu,htedoh reći početkom 21.veka,tako da si u pravu,što se tiče promašaja.

Gerov

pre 10 godina

Pozdravljam momke i cestitam na igri. Moze da prica ko sta hoce. Nekada se pobedi a nekada ne, bitno je dati sve od sebe. Zelim im srece u igri za bronzu!

Tekelija

pre 10 godina

Како је кренуло ово првенство, задовољан сам оствареним.
Ово је млад тим и има доста простора и времена за напредак.

olimpijac

pre 10 godina

@mix i ostali koji kazu da je ovo b tim rusije i italije na ovom EP, jel vi pratite odbojku ili komentarisete bez veze, OVO JE TRENUTNO NAJBOLJI TIM RUSIJE,isti ovaj sastav je osvojio Svetsku ligu ove godine, stvar je u tome da Rusija ima odbojkasa vise nego mi stanovnika, dosao je posle Londona novi trener, on forsira ove(svi imaju besprekoran servis sa malo gresaka, odabrao je inace igrace koji malo grese)i ima rezultate, sto se Italije tice, njima je povredjen Savani(na klupi je) i to je to...sto se nas tice,mlada ekipa, moramo da nadjemo primaca sa besprekornim prijemom, isto vazi i za libera(treba nam libero kome je specialnost prijem), Jovovic je dobar, ali ne moze nista sa prijemom na 3,4m od mreze, isto vazi za Atanasijevica, on je dobar igrac ali nista nije napredovao za zadnje 2g, nije igrao u Poljskoj, sad ce u Italiji valjda igrati, jer njemu to treba...i realno Brazil, Rusija, Italija su bolje od nas, mi smo sada u drugoj grupi ekipa iz drugog plana koje mogu da iznenade...ovo na EP je ogroman uspeh, ali mislim da je vreme da Vanja Grbic preuzme ekipu, ili Z. Gajic, isto vazi i za zensku ekipu, Darko Zakoc zasluzuje jos jednu sansu

Mile

pre 10 godina

Odbojkaški savez je verovatno najbolji sportski savez u Srbiji.Setimo se da odbojkaške uspehe nismo nasledili od SFRJ,to je jedini kolektivni sport koji ima bolji rezultat u SRJ SCG i Srbiji nego u SFRJ(tenis takodje,ali to je pre svega Novakova zasluga),ako se u košarci devedesetih crpela ona generacija nastala pre raspada,a pocetkom 20.tog veka smo se pored njih oslanjali na igrace koji su zvezde postali uglavnom u inostranstvu(Stojaković,Bodiroga,Jaric)za odbojku se to ne može reći,postepeno smo podmladjivali ekipu, uvek je odlazio po jedan,eventualno dva igrača,ubacivani su mladji po pravilu još bolji.Tako da već skoro 20 godina mi smo u samom vrhu ili pri vrhu.Mislim da od 1995 do danas nikad nismo ispali pre četvrtfinala(ne računam Svetsku ligu),kada se tome doda da je i ženska odbojka takodje u vrhu g.Boričiću i ostalima koji vode našu odbojku treba zaista odati priznanje.
Ova ekipa će vrlo brzo osvajati medalje,a cenim da će u Riju biti jedan od glavnih kandidata za zlato.

Bax

pre 10 godina

Milena, molim te ne lipetaj, ili se bar uzdrzi kada nesto komentarises, posebno odbojku. Miljkovic je u Sidneju imao 22 god, isto kao i Atanasijevic sada, a dizao mu je Nikola, desno Vanja, a levo Kvisko. Sve sam ti rekao. Valjda!? Atanasijevic je mnogo bolji nego sto je to bio Ivan u njegovim godinama!!!

mix

pre 10 godina

Sad je jasno da je Miljkovic bio pola naseg tima kad smo pre dve god osvojili EP. Ovo je B tim Rusije i takav je nenormalno jak. Prizeljkujem Italiju za bronzu jer su i oni dosli dosta oslabljeni. I dobro je sto je igralo dosta mladih igraca da steknu iskustvo. A narocito mi je muka od ovih koji stalno kmece kako sadasnji mladi nisu ni do kolena Bodirogi, Piksiju, Djordjevicu, Grbicima, Miljkovicu. Pa to su bili najbolji svetski igraci, da li je realno da kod nas nicu stalno kao pecurke bas ti svetski najbolji sportisti. Mislim da nije. Nasi su takvi kakvi, pa i da su najgori navijacu za njih.

dibidus

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???
(Dekigrobar Paris, 28. septembar 2013 17:12)
Много глупости на једном месту. Тај Јововић је изузетно талентован, практично други Грбић, није могао боље да диже јер су руски сервиси муње које наши примачи не могу да исконтролишу.
Суноврат српског спорта? Зар је срамота изгубити у полуфиналу од Русије која је актуелни ОИ шампион и овогодишњи освајач светске лиге.
И навијај из Париза за Француску која је 1/4 изгубила такође са 3:1 од Русије.

my way

pre 10 godina

Svaka cast momcima, castan poraz! Miljkovic svakako nije bio losiji od Atanasijevica sa 22 godine, ali kakve to veze ima? Pa on je legenda svetske odbojke, najbolji korektor sveta, a to moze i mali da postane. Mozda bi bili jaci da je na poziciji tehnicara Mihajlo Mitic, ocigledno je on iz nekog razloga odstranjen iz reprezentacije, ali treba jasno priznati da su Rusi bolji i to nije nikakav neuspah, a pogotovo nije sramota.

Marijan

pre 10 godina

Svaka cast momci!!! Tako se bori za grb svoje zemlje. Rusi su objektivnojaci tim,ali je vreme pred vama. Ko god sta zameri ovim borcima,taj nema pojma sa odbojkom.

Beogradjanin

pre 10 godina

I u odojci su potrebne izmene u toku utakmice kao i u drugim sportovima. Sta rade Brazilci anajbolji su na svetu. Ima i privilegovanih. Atanasijevic dobija SVE lopte i mnoge nijeiskoristio i puno servisa je upropastio a nikada nije nijednu loptu protivniku izblokirao.Slicno je i sa Jovovicem koji igra bez izmene.

sportistaxxl

pre 10 godina

Svi vi "Pljuvaci" ovih mladih momaka, Boricica i Kolakovica STE TOTALNI ANTISPORTISTI. Pojma nemate kako to ide. Pa nece moci Miljkovic i stara garda da igra za reprezentaciju vecno. Moralo je da dodje do podmladjivanja tima, i tu diskusiji nema mesta. Ovo je i vise nego uspreh za ovu mladu selekciju. SAMO NAPRED

delija...

pre 10 godina

sta se desava sa Kolakovicem i Petkovicem???? sto mu ne igra, odgovor mi treba... ali ne laicki!!! promeni sve a drzi onog Jovovica kao da je Bogom dan! ako je tu treba da mu igra ON, a ne mali balavac... ili nas selektor sprema ekipu za bitnike takmicenje koje sledi... U23 u Brazilu. cistka pod hitno u ekipi. Kovacevic i Nikic lepo dovidjenja. ovako se ne igra jedan sampionat!!!

_

pre 10 godina

Neko rece da je Miljko u godinama Atanasijevica 22,bio losiji svasta se prica i pise,Miljkovic je jedan od najboljih korektora svih vremena a u Sidneju kada je imao 19 godina je zablistao na svetskoj sceni i harao narednih godina
(Milena, 28. septembar 2013 17:56)
U Sidneju Miljkovic nije imao 19 nego 21,a to da je u tim godinama bio bolji od Atanasijevica to stoji,mada je on pored sebe imao iskusnije igrace tipa braca Grbic, Mester, Vujovic itd.tako da se nije od njega tad ocekivalo da bude uvek najefikasniji.

Sačuvaj me bože kuge i komentara eksperata iz dijaspore...

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???
(Dekigrobar Paris, 28. septembar 2013 17:12)

Ostani u Parizu i ne vraćaj se nikada, ko boga te molim!

NINA

pre 10 godina

Svaka cast momcima,jos jedan dokaz da nam je sport lepsa strana realnosti,samo cemu poredjenje Atanasijevica sa Miljkom koji je najbolji korektor svih vremena.SRECNO SUTRA

Davor

pre 10 godina

Bravo momci.Nema sta Rusi u ovom trenutku iskusniji i jaci. Nasi momci su se borili kao lavovi i namam apsolutno nikakvu zamerku.Imamo podmladjenu reprezentaciju sa po 20-23 godine i za par godina protiv rusa bice drugaciji rezultat to potpisujem. Samo napred!

Delija UE

pre 10 godina

Dobri su bili nasi u drugom i trecem setu, ali kao sto sam i ocekivao Rusi su dosta iskusniji i fizicki jaci, pa je i njihova pobeda ocekivana. Nema veze, sutra da uzmemo bronzu i puna kapa.

borkes

pre 10 godina

Ne kažem da smo mogli pobediti ali videlo se da možemo odigrati dobro i protiv ovako jake ekipe samo nam je trebala konstantnost u igri. Po meni prijem je ključ poraza. Bili smo isuviše neprecizni na prijemu a kad se ruski srednjaci nameste jako ih je teško probiti. Atanasijević, Ivović i Petrić su još mladi i neiskusni. Moraju još dosta to ga da nauče o snazi i pravcu smeča. Ni Kovačević ni Nikić nisu mogli bog zna kako bolje protiv kompaktnog bloka. Igra u polju kao i igra srednjaka, tehničara je bila po meni na zadovoljavajućem nivou. Servis sa previše grešaka ali mislim da je dogovor bio da se servira rizično. Sve u svemu dobra osnova za budućnost. Još kad bi sutra pala bronza...
Idemo dalje.

Petar III

pre 10 godina

@(mlata, 28. septembar 2013 15:22)
Mlatavi, o cemu to pricas. Ovo nije Srbistan niti ce biti. Nije bio ni pre 500 godina. Ili si ti iz nekog ***istana ili te treba tamo poslati. U svakom slucaju zalutao si na ovaj blog.

jovo

pre 10 godina

Dobro izgubili pa sta niti je prvi ni zadnji put, rusi nisu prikazali uopste neku igru, samo idu na silu, na visinu, na onu ruznu stranu odbojke. Ako zelis da dobijes mec u odbojci moras imati dobrog korektora, koji nece ici samo na snagu, nazalost Atanasijevic je u ovom mecu isao samo na snagu a to protiv rusa ne moze proci, ali dobro on je mlad bice vremena. Steta sto i Starovic nije dobio vise prostora, da su nam prolazili napadi od strane korektora malo cesce dobili bi ruse, i jos jednom ponavljam noemote govoriti da su rusi neka super sila u odbojci, kad znamo da najljepsu i najkvalitetniju odbojku igraju brazilci, pa mogu se usuditi da ljepsu i kavalitetniju odbojku igramo od rusa. Rusi ce izgubiti u finalu poslusjte, zivi bili pa vidjeli, pozzzzzzzzzzz svima i momci nemojte ocajavati sutra svim srcem za bronzu, sjajni ste, ideeemmmmoooooooooooo

goran

pre 10 godina

Svaka cast momcima , da je bilo ko drugi (osim rusa) danas bio protiv nas npr, itlija ili bugarska imali bi realne sanse za finale,ovako protiv ovako jakih i nadmocnih rusa nemamo sanse, nama preostaje borba za bronzu a rusiji zelim da osvoji zlato jer su stvarno najbolji trenutno u odbojci

!!!

pre 10 godina

@bili ne tupi, ako boga i pravopisa znas!
E, sad ovi koji su prosipali mudrosti, neka se manu daljinskog i tastature, pa neka lepo igraju za reprezentaciju. Uz
njihovu strucnost uspeh je zagarantovan!!
Nasim ZLATNIM odbojkasima svaka cast na borbenosti protiv ruskih gromada!

Silver Surfer

pre 10 godina

Od svih nasih selekcija jedino odbojkasi i kad izgube ne moze se covek ljutiti na njih (dobro i teniseri i kosarkasi spadaju tu) jer izgaraju do poslednje lopte. Nas tim je maltene U-22 a igra sa olimpijskim sampionima Rusima (Lisinac 21, Jovovic 21, Ivovic 22, Atanasijevic 22...). Bice bolje momci, vase vreme tek dolazi. Veliki pozdrav

Миле

pre 10 godina

2:1
Треба знати о одбојци НИШТА, па критиковати Никића. Када би Атанасијевић у појединим моментима имао Никићеву луцидност већ сада би био најбољи коректор на свету. А биће.
Овом што се већ радује за 3:1 ЛАГАНИЦЕ за Русе, можда ће бити 3:1, али неће лаганице јуначе.

dibidus

pre 10 godina

Жалосни су ови пљувачи који очигледно немају појма кад играш против Русије у одбојци то је исто као против Шпаније у кошарци. Ово је ипак реалност. Наши искуснији играчи на првенству подбацили а у први план изашли младићи од 21 год. Ми смо се чак добро носили колико су наши сервиси безопасни за разлику од моћних руских. Пољаци су за нас навијали јер мрзе Русе а и Атанасијевић је играо у Пољској где је има фанове.2

Миле

pre 10 godina

Треба знати о одбојци НИШТА, па критиковати Никића. Када би Атанасијевић у појединим моментима имао Никићеву луцидност већ сада би био најбољи коректор на свету. А биће.
Са срећом сутра за бронзу.

Milko

pre 10 godina

Momci su dali sve od sebe, borili su se pošteno. protivnik je ovaj put bio jači. Uspeh je biti medju četiri. Čestitam nadam se bronzi.

Bernardi

pre 10 godina

Sto je smesan Kolak u time out-u. Kao "momci, samo ovo, samo ovo". Kao, sve je potaman, samo neka sitnica fali. A Rusi nas odvaljuju. Mi bez bloka, cak i pasivnog (kao i u vecini utakmica otkad nas vodi Kolak), prijem slabasan, igra u polju tanka, u napadu prolaz na misice. Pa gospodo iz Saveza, gosn Boricicu, Kolače. Vreme je da odete i pustite druge da probaju da spasu nasu musku i zensku odbojku (Terzicu cao) jer srljaju u ponor

Doktor KG

pre 10 godina

Gospodo potrebno je malo vremena i igranja u jakim ligama .
Atanasijević - 22 god., Lisinac - 21 god., Jovović - 21 god., Aleksa Brđović - 20 god. , Uroš Kovačević - 20 godina, Vujić -22 god. Ovi momci su budućnost srpske i svetske odbojke. Biće i sutra medalja . Da smo svuda među četiri u Evropi i svetu, gde bi nam bio kraj.

Alex Student

pre 10 godina

Realan rezultat, Rusi su mnogo kvalitetniji tim, njihov jedini problem su oscilacije zbog kojih smo dobili drugi set i vratili se u treci set, uprkos tome sto smo gubili sa sedam poena, znaci sve je bilo u ruskim rukama sve vreme. Ruski servisi su atomske bombe a pored toga jos su i precizni, dok mi gresimo na servisu kako ekipa svetskog formata ne bi smela da gresi. Atanasijevic lupa po lopti kao lud, ne kazem, imao je i odlicne poteze, ali je (bar po meni) bilo vise njegovih gresaka nego poena, Nikic? (ne znam sta mu je bilo), dobri su bili Podrascanin, Jovovic, Kovacevic i Lisinac. Jos jedan nas problem je blok. Cesto se desavalo da je na krilu bio samo jedan nas igrac ili da su nas Rusi kroz fintu naterali da skocimo u bloku prerano, tako da su Rusi sutirali bez prepreke.
Dobro smo prosli sa jednim setom. Znam da je komentar ostar, ali na zalost to je realnost. Sad se nadam barem medalji, to bi ipak bio uspeh, kad uzmemo u obzir dosadasnju igru na takmicenju.
Kad pomislim da smo izgubili od brace Rusa, poraz me toliko ne boli i zelim Rusima zlatnu medalju.
Pozdrav

Bob

pre 10 godina

Gubimo ali bez obzira kako da se zavrsi svaka cast nasima na zalaganju i pozrtvovanju!!!!!!!! ATOMSKA ODBOJKA
(art, 28. septembar 2013 16:45)

Atomski komentar.

Milena

pre 10 godina

Neko rece da je Miljko u godinama Atanasijevica 22,bio losiji svasta se prica i pise,Miljkovic je jedan od najboljih korektora svih vremena a u Sidneju kada je imao 19 godina je zablistao na svetskoj sceni i harao narednih godina

rax gravedigger

pre 10 godina

Srbija je oko 20. mesta u Evropi po broju stanovnika, a po ekonomskoj moci verovatno oko 50. Medju osam smo u svim kolektivnim sportovima osim fudbala, a medju 4 u muskom i zenskom rukometu, muskoj i zenskoj odbojci, zenskoj kosarci i muskom vaterpolu. Da nije sporta ne bi ni bili na mapi Evrope. Svaka cast svim nasim sportistima!

NN

pre 10 godina

Nema veze sto su izgubili, svaka im cast i na ovome. Ali posle ove utakmice sam jos vise odusevljen Jovovicem, Ivovicem i Lisincem. Mislim da ce oni zajedno sa Atanasijevicem biti nosioci igre jednog vrhunskog tima koji vec sada pokazuje izuzetan potencijal.
Bravo momci, jedva cekam naredna takmičenja da ponovo uzivam u vasoj igri, a sutra samo opusteno pa ako bude bronza super, ako ne nema veze jer ste me zaista odusevili sa vec prikazanim.
Zaista sam srecan. Bravo! :)

Mikeli

pre 10 godina

Atanasijevic ima 21 godinu sta pricate bre vi? Pa Miljkovic je u tim godinama bio losiji. Znate sta ce ovaj mali da radi za 3, 4 godine? Bice grom.
Svaka cast nasoj ekipi, energija je kroz ekran izlazila, mlad je to tim. Stavise premlad tim, a igraju polufinale, za par godina cemo biti nezaustavljivi. Svaka cast momci, ne mora ni bronza, i do sada ste pokazali kako se treba boriti za sveti dres.

M

pre 10 godina

Jedini zasluzuju podrsku nacije! Jedini odu kao ''vec otpisani'' jer su podmladjeni i udju u 1/2 finale. Imaju ogromno srce! Zato ih volim! Momci,svaka cast!

Dekigrobar Paris

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???

bili

pre 10 godina

Proglasicemo dobijeni ster protiv Rusa ya veliki uspeh, sto onj i jeste s obzirom na igre naseg tima na EP i svi ce biti veseli i zadovoljni. Sta reci za Atanasijevica? Lupa po lopti besomucno, kao da nema - blok aut, kuvanje itd...Njegocv servis je sramota. Ubaci dva od pet. Ko ga uci da ovako mlati po lopti taj mu cini medvjedju uslugu. Primaci - pod hitno promena. Zahvaliti se Nikoli Kovacevicu, a Nikic da ulayi sa klupe kada zatreba. Doduse, ni Petric ni Ivovic nisu briljirali. Medalja je daleko. I da kazem jos jesto: "saveti" Koalkovica i priprema utakmice su - tuga.

Bosanka

pre 10 godina

Ko imalo poznaje odbojku, vidi da Rusi maksimalno opterećuju Nikića u prijemu, teško je fizički održati konstantnost u odbrani i napadu... dobro oni znaju ko ih je koštao finalne utakmice 2011. godine! :)
Toliko na tu temu o "lošem" Nikiću!

ssssa

pre 10 godina

Svaka cast momci na borbi. Bice to sjajna ekipa za koju godinu kad postane iskusnija. Ja ne mogu da verujem da ovaj starovic ne moze da da poen a toliko je visok, ili kad prodje to se desi na jedvite jade.

Djorgo

pre 10 godina

Ne mozemo ovo da dobijemo, ne zato sto je 8:16 u 4. setu, nego zato sto su bolji.
Imam velike simpatije za Kolakovica i poverenje u njegov rad. U Atanasijevica treba ulagati i verovati u njega. Nedostaje mu iskustvo za teske lopte, ali on je najveci potencijal u ovoj ekipi. Mozda mozemo da dobijemo `Talijane za bronzu, Bugare tesko.

Миле

pre 10 godina

1:1
Понајприје се не могу отети утиску да је физички најслабији играч руске репрезентације јачи од нашег најјачег.
Други утисак нажалост траје и постао је стварност, а то је малодушност у српском народу, те наравно и на овом форуму. Помиње се сјајна генерација Грбића и осталих, а ја мислим да ће ова екипа тек да покаже своје. Добили смо на овом првенству добре младе играче Лисинца, Ивовића, Јововића,..., тек ће ова екипа имати шта да покаже без обзира на данашњи резултат и пласман на овом првенству.
Репортер истиче подршку Пољака нашој екипи. Ама не подржавају они нас, мржња Хрвата наспрам Срба је мања у оносу на ону коју Пољаци имају према Русима.
И јо један мој мали јадац, сви моји најдражи играчи у било којем спорту а то су Милијаш, Бјелица, Старовић,..., остављају утисак-ето када сам се ту задесио 'ајде играћу и ја. А сви су мајстори свога спорта.

Delija UE

pre 10 godina

Evo 1:1 u setovima. Mogu nasi ovde da dodju do petog seta, samo da budu koncentrisani i da ne prave glupe greske. Ljudi bre Ruski tim je kao da se igra protiv Spanije u kosarci. Srbija!

only fools and horses

pre 10 godina

Laik sam za odbojku pa bih voleo da neko objasni zašto kod naših akcija uvek imamo dvojni ili trojni blok, vrlo retko je jedan na jedan. Za razliku od Rusa, koji su em dosta viši em najčešće idu na jednog blokera. Da li je problem dizač ili nemamo uigranih akcija, a imam utisak i da naše akcije idu previše sporo. U svakom slučaju čestitke za naše momke, nadam se da će osvojiti bronzu, nije to mala stvar. Selektoru ne bih čestitao, ne deluje da je dorastao zadatku.

Srdjan

pre 10 godina

Aaaa ne mogu da verujem, vrate se u trecem setu i onda ga na glup nacin izgube. :( Samo se nadam da ce ovaj povratak biti podstrek za bolji nastavak meca i da ih ovo nece slomiti sada. Ajmooo momciiii, mozete!

pa sta bude

pre 10 godina

drugi set smo odigrali najbolje sto mozemo. Tako treba i dalje. Vidi se da rusi pojedinacno kvalitetniji, ali ako su ih pobedili nemci, sto ne bi mogli mi

Milica

pre 10 godina

Nikic nas drzi u mecu za sada, njegov ubedljivo najbolji mec na sampionatu. A i Kolakovic danas povlaci dobre poteze,ali ipak mislim da je kvalitet na ruskoj strani

elnino

pre 10 godina

ajmo sad hejteri komentarisete
svaka cast momcima na borbi bolji su iskusniji dosta al doce i nase vrijeme mladi smo jos
samo napred srbija da uzmemte trece mesto

honulotuem

pre 10 godina

vi koji kritikujete Atanasijevica nema pojma o odbojci.Pa pogledajte samo gdje on lopte dobija.Kilometar od mreze,al ne vi samo vidite kad promasi.Momcima svaka cast za borbu drugo nije toliko bitno.Nije bruka izgubiti od Rusije 3:0,a mi imamo vec 1.I za kraj,pitanje za vas:Koliko je Atanasijevic izvukao izgubljenih poena? i za onog sto rece da zna samo jako da udara preporucujem da pogleda poen kod 24:24...mislim da je taj poen

MILINKO

pre 10 godina

Jedna interesantna stvar a to je razlicita reakcija nas i rusa kada se nemoze napasti i kada se lopta samo prebaci na protivnicku stranu,Rusi to uvek urade tamo gde nema nasih igraca dok nasi uvek tamo gde je ruski igrac to pokazuje malo i odbojkasku inteligenciju.

pera

pre 10 godina

Pre nego sto krenu dezurni pljuvaci i kvazi strucnjaci podseticu da je isti ovaj tim Rusije pre samo 2 meseca pregazio Brazil u finalu Svetske lige i da su trenutno ubedljivo najjaci tim na svetu.

sladjan

pre 10 godina

Ako ce mo realno,samo moze da sanjamo onaj nekada velicanstveni tim koji je bio sastavjen sve samih majstora poput brace Grbic,Vujevic,Kovac,Miljkovic...Kad mi neko uporedi onog malog Atanacijevica sa Groznim,smeh me hvata!Daleko je miljima od Groznog!Mali osim sto zna jako da udari i na silu,za drugo pojma nema!Kovacevic je zalostan i zajedno sa Atanacijevicem naprave sto gresaka,tako moze da smecuje i moj deda!!!Sreca,pa smo imali neverovatno lak zreb,inace i cetvrtfinale je naucna fantastika za nase momke...

otkacheni

pre 10 godina

Ako prodjemo Rusi ce nas demolirati.
(otkacheni, 25. septembar 2013 21:22)
Preporučujem (+40)
Ne preporučujem (-154)

Ja sam samo bio realan, a vi lupajte minuseve koliko hocete...

Mare

pre 10 godina

Ljudi ne znam za vas ali sto se mene tice mogu sad da izgube i odu kuci, ali ja kad vidim ovu njihovu mladost, ovu hemiju u ekipi uopste ne brinem za nasu odbojku, cak sta vise brinem za druge :)

Bosanka

pre 10 godina

Kako god da se završi meč, kapa dole šampioni! Treba stati preko puta Ruskih gromada, ni malo jednostavno!
Srećkooo Lisinac, al' ima drskosti onaj mladić, svaka čast! Sa Jovovićem, Srbija dosta bolje i brže igra... Atanasijević, sa oscilacijama, al' igračina u najavi!!!
Pozdrav iz Srpskog Sarajeva :)

Delija UE

pre 10 godina

Jaci su Rusi dosta, ali da nasi serviraju bolje bilo bi mnogo teze Rusima. Ja bih bio zadovoljan da uzmemo jedan set i da ih poprilicno namucimo. Ipak su Rusi olimpijski sampioni i mnogo iskusnija ekipa. Srbija!

lepo

pre 10 godina

jaci rusi nema sta. bar da probamo bronzu da osvojimo. Malo cemo sacekati da opet imamo Grbice, Brdjovica, Miljkovica itd. Nisu momci krivi, setimo se silbih italijana i holandjana 90tih. godinama ih nema, ne radjaju se velikani cesto i lagano. Na kraju krajeva sto svi mi koji piskaramo nismo ti velikani, zato tisina sa negativnim komentarima.

milan stojanovic

pre 10 godina

Nemam snage da gledam mec polufinala u kome nama primace igraju Nikic i Nikola Kovacevic. Strasno je to sto Srbija navodno nema bar perspektivnije primace od njih. Veoma losi na prijemu, losi i u napadu..Da nismo imali drugoligaske reprezentacije tipa Finska, Holandija, Belgija nikada ne bismo ni igrali polufinale. Evo, gledam, ocajan prijem, a vajni selektor vadi korektora a ostavlja "ingeniozne" promace bez poena maltene u prvom setu?! Kolakovic je posebna prica. Tesko ovde moze biti ista vise od 0:3.

pera

pre 10 godina

Pre nego sto krenu dezurni pljuvaci i kvazi strucnjaci podseticu da je isti ovaj tim Rusije pre samo 2 meseca pregazio Brazil u finalu Svetske lige i da su trenutno ubedljivo najjaci tim na svetu.

Bosanka

pre 10 godina

Kako god da se završi meč, kapa dole šampioni! Treba stati preko puta Ruskih gromada, ni malo jednostavno!
Srećkooo Lisinac, al' ima drskosti onaj mladić, svaka čast! Sa Jovovićem, Srbija dosta bolje i brže igra... Atanasijević, sa oscilacijama, al' igračina u najavi!!!
Pozdrav iz Srpskog Sarajeva :)

M

pre 10 godina

Jedini zasluzuju podrsku nacije! Jedini odu kao ''vec otpisani'' jer su podmladjeni i udju u 1/2 finale. Imaju ogromno srce! Zato ih volim! Momci,svaka cast!

Sačuvaj me bože kuge i komentara eksperata iz dijaspore...

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???
(Dekigrobar Paris, 28. septembar 2013 17:12)

Ostani u Parizu i ne vraćaj se nikada, ko boga te molim!

Doktor KG

pre 10 godina

Gospodo potrebno je malo vremena i igranja u jakim ligama .
Atanasijević - 22 god., Lisinac - 21 god., Jovović - 21 god., Aleksa Brđović - 20 god. , Uroš Kovačević - 20 godina, Vujić -22 god. Ovi momci su budućnost srpske i svetske odbojke. Biće i sutra medalja . Da smo svuda među četiri u Evropi i svetu, gde bi nam bio kraj.

Milko

pre 10 godina

Momci su dali sve od sebe, borili su se pošteno. protivnik je ovaj put bio jači. Uspeh je biti medju četiri. Čestitam nadam se bronzi.

Миле

pre 10 godina

Треба знати о одбојци НИШТА, па критиковати Никића. Када би Атанасијевић у појединим моментима имао Никићеву луцидност већ сада би био најбољи коректор на свету. А биће.
Са срећом сутра за бронзу.

dibidus

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???
(Dekigrobar Paris, 28. septembar 2013 17:12)
Много глупости на једном месту. Тај Јововић је изузетно талентован, практично други Грбић, није могао боље да диже јер су руски сервиси муње које наши примачи не могу да исконтролишу.
Суноврат српског спорта? Зар је срамота изгубити у полуфиналу од Русије која је актуелни ОИ шампион и овогодишњи освајач светске лиге.
И навијај из Париза за Француску која је 1/4 изгубила такође са 3:1 од Русије.

Delija UE

pre 10 godina

Evo 1:1 u setovima. Mogu nasi ovde da dodju do petog seta, samo da budu koncentrisani i da ne prave glupe greske. Ljudi bre Ruski tim je kao da se igra protiv Spanije u kosarci. Srbija!

Bosanka

pre 10 godina

Ko imalo poznaje odbojku, vidi da Rusi maksimalno opterećuju Nikića u prijemu, teško je fizički održati konstantnost u odbrani i napadu... dobro oni znaju ko ih je koštao finalne utakmice 2011. godine! :)
Toliko na tu temu o "lošem" Nikiću!

Mare

pre 10 godina

Ljudi ne znam za vas ali sto se mene tice mogu sad da izgube i odu kuci, ali ja kad vidim ovu njihovu mladost, ovu hemiju u ekipi uopste ne brinem za nasu odbojku, cak sta vise brinem za druge :)

Mikeli

pre 10 godina

Atanasijevic ima 21 godinu sta pricate bre vi? Pa Miljkovic je u tim godinama bio losiji. Znate sta ce ovaj mali da radi za 3, 4 godine? Bice grom.
Svaka cast nasoj ekipi, energija je kroz ekran izlazila, mlad je to tim. Stavise premlad tim, a igraju polufinale, za par godina cemo biti nezaustavljivi. Svaka cast momci, ne mora ni bronza, i do sada ste pokazali kako se treba boriti za sveti dres.

rax gravedigger

pre 10 godina

Srbija je oko 20. mesta u Evropi po broju stanovnika, a po ekonomskoj moci verovatno oko 50. Medju osam smo u svim kolektivnim sportovima osim fudbala, a medju 4 u muskom i zenskom rukometu, muskoj i zenskoj odbojci, zenskoj kosarci i muskom vaterpolu. Da nije sporta ne bi ni bili na mapi Evrope. Svaka cast svim nasim sportistima!

Silver Surfer

pre 10 godina

Od svih nasih selekcija jedino odbojkasi i kad izgube ne moze se covek ljutiti na njih (dobro i teniseri i kosarkasi spadaju tu) jer izgaraju do poslednje lopte. Nas tim je maltene U-22 a igra sa olimpijskim sampionima Rusima (Lisinac 21, Jovovic 21, Ivovic 22, Atanasijevic 22...). Bice bolje momci, vase vreme tek dolazi. Veliki pozdrav

lepo

pre 10 godina

jaci rusi nema sta. bar da probamo bronzu da osvojimo. Malo cemo sacekati da opet imamo Grbice, Brdjovica, Miljkovica itd. Nisu momci krivi, setimo se silbih italijana i holandjana 90tih. godinama ih nema, ne radjaju se velikani cesto i lagano. Na kraju krajeva sto svi mi koji piskaramo nismo ti velikani, zato tisina sa negativnim komentarima.

dibidus

pre 10 godina

Жалосни су ови пљувачи који очигледно немају појма кад играш против Русије у одбојци то је исто као против Шпаније у кошарци. Ово је ипак реалност. Наши искуснији играчи на првенству подбацили а у први план изашли младићи од 21 год. Ми смо се чак добро носили колико су наши сервиси безопасни за разлику од моћних руских. Пољаци су за нас навијали јер мрзе Русе а и Атанасијевић је играо у Пољској где је има фанове.2

!!!

pre 10 godina

@bili ne tupi, ako boga i pravopisa znas!
E, sad ovi koji su prosipali mudrosti, neka se manu daljinskog i tastature, pa neka lepo igraju za reprezentaciju. Uz
njihovu strucnost uspeh je zagarantovan!!
Nasim ZLATNIM odbojkasima svaka cast na borbenosti protiv ruskih gromada!

honulotuem

pre 10 godina

vi koji kritikujete Atanasijevica nema pojma o odbojci.Pa pogledajte samo gdje on lopte dobija.Kilometar od mreze,al ne vi samo vidite kad promasi.Momcima svaka cast za borbu drugo nije toliko bitno.Nije bruka izgubiti od Rusije 3:0,a mi imamo vec 1.I za kraj,pitanje za vas:Koliko je Atanasijevic izvukao izgubljenih poena? i za onog sto rece da zna samo jako da udara preporucujem da pogleda poen kod 24:24...mislim da je taj poen

Mile

pre 10 godina

Odbojkaški savez je verovatno najbolji sportski savez u Srbiji.Setimo se da odbojkaške uspehe nismo nasledili od SFRJ,to je jedini kolektivni sport koji ima bolji rezultat u SRJ SCG i Srbiji nego u SFRJ(tenis takodje,ali to je pre svega Novakova zasluga),ako se u košarci devedesetih crpela ona generacija nastala pre raspada,a pocetkom 20.tog veka smo se pored njih oslanjali na igrace koji su zvezde postali uglavnom u inostranstvu(Stojaković,Bodiroga,Jaric)za odbojku se to ne može reći,postepeno smo podmladjivali ekipu, uvek je odlazio po jedan,eventualno dva igrača,ubacivani su mladji po pravilu još bolji.Tako da već skoro 20 godina mi smo u samom vrhu ili pri vrhu.Mislim da od 1995 do danas nikad nismo ispali pre četvrtfinala(ne računam Svetsku ligu),kada se tome doda da je i ženska odbojka takodje u vrhu g.Boričiću i ostalima koji vode našu odbojku treba zaista odati priznanje.
Ova ekipa će vrlo brzo osvajati medalje,a cenim da će u Riju biti jedan od glavnih kandidata za zlato.

Delija UE

pre 10 godina

Dobri su bili nasi u drugom i trecem setu, ali kao sto sam i ocekivao Rusi su dosta iskusniji i fizicki jaci, pa je i njihova pobeda ocekivana. Nema veze, sutra da uzmemo bronzu i puna kapa.

goran

pre 10 godina

Svaka cast momcima , da je bilo ko drugi (osim rusa) danas bio protiv nas npr, itlija ili bugarska imali bi realne sanse za finale,ovako protiv ovako jakih i nadmocnih rusa nemamo sanse, nama preostaje borba za bronzu a rusiji zelim da osvoji zlato jer su stvarno najbolji trenutno u odbojci

NN

pre 10 godina

Nema veze sto su izgubili, svaka im cast i na ovome. Ali posle ove utakmice sam jos vise odusevljen Jovovicem, Ivovicem i Lisincem. Mislim da ce oni zajedno sa Atanasijevicem biti nosioci igre jednog vrhunskog tima koji vec sada pokazuje izuzetan potencijal.
Bravo momci, jedva cekam naredna takmičenja da ponovo uzivam u vasoj igri, a sutra samo opusteno pa ako bude bronza super, ako ne nema veze jer ste me zaista odusevili sa vec prikazanim.
Zaista sam srecan. Bravo! :)

Milena

pre 10 godina

Neko rece da je Miljko u godinama Atanasijevica 22,bio losiji svasta se prica i pise,Miljkovic je jedan od najboljih korektora svih vremena a u Sidneju kada je imao 19 godina je zablistao na svetskoj sceni i harao narednih godina

borkes

pre 10 godina

Ne kažem da smo mogli pobediti ali videlo se da možemo odigrati dobro i protiv ovako jake ekipe samo nam je trebala konstantnost u igri. Po meni prijem je ključ poraza. Bili smo isuviše neprecizni na prijemu a kad se ruski srednjaci nameste jako ih je teško probiti. Atanasijević, Ivović i Petrić su još mladi i neiskusni. Moraju još dosta to ga da nauče o snazi i pravcu smeča. Ni Kovačević ni Nikić nisu mogli bog zna kako bolje protiv kompaktnog bloka. Igra u polju kao i igra srednjaka, tehničara je bila po meni na zadovoljavajućem nivou. Servis sa previše grešaka ali mislim da je dogovor bio da se servira rizično. Sve u svemu dobra osnova za budućnost. Još kad bi sutra pala bronza...
Idemo dalje.

Davor

pre 10 godina

Bravo momci.Nema sta Rusi u ovom trenutku iskusniji i jaci. Nasi momci su se borili kao lavovi i namam apsolutno nikakvu zamerku.Imamo podmladjenu reprezentaciju sa po 20-23 godine i za par godina protiv rusa bice drugaciji rezultat to potpisujem. Samo napred!

Gerov

pre 10 godina

Pozdravljam momke i cestitam na igri. Moze da prica ko sta hoce. Nekada se pobedi a nekada ne, bitno je dati sve od sebe. Zelim im srece u igri za bronzu!

Bob

pre 10 godina

Gubimo ali bez obzira kako da se zavrsi svaka cast nasima na zalaganju i pozrtvovanju!!!!!!!! ATOMSKA ODBOJKA
(art, 28. septembar 2013 16:45)

Atomski komentar.

Миле

pre 10 godina

1:1
Понајприје се не могу отети утиску да је физички најслабији играч руске репрезентације јачи од нашег најјачег.
Други утисак нажалост траје и постао је стварност, а то је малодушност у српском народу, те наравно и на овом форуму. Помиње се сјајна генерација Грбића и осталих, а ја мислим да ће ова екипа тек да покаже своје. Добили смо на овом првенству добре младе играче Лисинца, Ивовића, Јововића,..., тек ће ова екипа имати шта да покаже без обзира на данашњи резултат и пласман на овом првенству.
Репортер истиче подршку Пољака нашој екипи. Ама не подржавају они нас, мржња Хрвата наспрам Срба је мања у оносу на ону коју Пољаци имају према Русима.
И јо један мој мали јадац, сви моји најдражи играчи у било којем спорту а то су Милијаш, Бјелица, Старовић,..., остављају утисак-ето када сам се ту задесио 'ајде играћу и ја. А сви су мајстори свога спорта.

elnino

pre 10 godina

ajmo sad hejteri komentarisete
svaka cast momcima na borbi bolji su iskusniji dosta al doce i nase vrijeme mladi smo jos
samo napred srbija da uzmemte trece mesto

Delija UE

pre 10 godina

Jaci su Rusi dosta, ali da nasi serviraju bolje bilo bi mnogo teze Rusima. Ja bih bio zadovoljan da uzmemo jedan set i da ih poprilicno namucimo. Ipak su Rusi olimpijski sampioni i mnogo iskusnija ekipa. Srbija!

sportistaxxl

pre 10 godina

Svi vi "Pljuvaci" ovih mladih momaka, Boricica i Kolakovica STE TOTALNI ANTISPORTISTI. Pojma nemate kako to ide. Pa nece moci Miljkovic i stara garda da igra za reprezentaciju vecno. Moralo je da dodje do podmladjivanja tima, i tu diskusiji nema mesta. Ovo je i vise nego uspreh za ovu mladu selekciju. SAMO NAPRED

Миле

pre 10 godina

2:1
Треба знати о одбојци НИШТА, па критиковати Никића. Када би Атанасијевић у појединим моментима имао Никићеву луцидност већ сада би био најбољи коректор на свету. А биће.
Овом што се већ радује за 3:1 ЛАГАНИЦЕ за Русе, можда ће бити 3:1, али неће лаганице јуначе.

pa sta bude

pre 10 godina

drugi set smo odigrali najbolje sto mozemo. Tako treba i dalje. Vidi se da rusi pojedinacno kvalitetniji, ali ako su ih pobedili nemci, sto ne bi mogli mi

Bax

pre 10 godina

Milena, molim te ne lipetaj, ili se bar uzdrzi kada nesto komentarises, posebno odbojku. Miljkovic je u Sidneju imao 22 god, isto kao i Atanasijevic sada, a dizao mu je Nikola, desno Vanja, a levo Kvisko. Sve sam ti rekao. Valjda!? Atanasijevic je mnogo bolji nego sto je to bio Ivan u njegovim godinama!!!

Milica

pre 10 godina

Nikic nas drzi u mecu za sada, njegov ubedljivo najbolji mec na sampionatu. A i Kolakovic danas povlaci dobre poteze,ali ipak mislim da je kvalitet na ruskoj strani

Marijan

pre 10 godina

Svaka cast momci!!! Tako se bori za grb svoje zemlje. Rusi su objektivnojaci tim,ali je vreme pred vama. Ko god sta zameri ovim borcima,taj nema pojma sa odbojkom.

Alex Student

pre 10 godina

Realan rezultat, Rusi su mnogo kvalitetniji tim, njihov jedini problem su oscilacije zbog kojih smo dobili drugi set i vratili se u treci set, uprkos tome sto smo gubili sa sedam poena, znaci sve je bilo u ruskim rukama sve vreme. Ruski servisi su atomske bombe a pored toga jos su i precizni, dok mi gresimo na servisu kako ekipa svetskog formata ne bi smela da gresi. Atanasijevic lupa po lopti kao lud, ne kazem, imao je i odlicne poteze, ali je (bar po meni) bilo vise njegovih gresaka nego poena, Nikic? (ne znam sta mu je bilo), dobri su bili Podrascanin, Jovovic, Kovacevic i Lisinac. Jos jedan nas problem je blok. Cesto se desavalo da je na krilu bio samo jedan nas igrac ili da su nas Rusi kroz fintu naterali da skocimo u bloku prerano, tako da su Rusi sutirali bez prepreke.
Dobro smo prosli sa jednim setom. Znam da je komentar ostar, ali na zalost to je realnost. Sad se nadam barem medalji, to bi ipak bio uspeh, kad uzmemo u obzir dosadasnju igru na takmicenju.
Kad pomislim da smo izgubili od brace Rusa, poraz me toliko ne boli i zelim Rusima zlatnu medalju.
Pozdrav

Petar III

pre 10 godina

@(mlata, 28. septembar 2013 15:22)
Mlatavi, o cemu to pricas. Ovo nije Srbistan niti ce biti. Nije bio ni pre 500 godina. Ili si ti iz nekog ***istana ili te treba tamo poslati. U svakom slucaju zalutao si na ovaj blog.

_

pre 10 godina

Neko rece da je Miljko u godinama Atanasijevica 22,bio losiji svasta se prica i pise,Miljkovic je jedan od najboljih korektora svih vremena a u Sidneju kada je imao 19 godina je zablistao na svetskoj sceni i harao narednih godina
(Milena, 28. septembar 2013 17:56)
U Sidneju Miljkovic nije imao 19 nego 21,a to da je u tim godinama bio bolji od Atanasijevica to stoji,mada je on pored sebe imao iskusnije igrace tipa braca Grbic, Mester, Vujovic itd.tako da se nije od njega tad ocekivalo da bude uvek najefikasniji.

my way

pre 10 godina

Svaka cast momcima, castan poraz! Miljkovic svakako nije bio losiji od Atanasijevica sa 22 godine, ali kakve to veze ima? Pa on je legenda svetske odbojke, najbolji korektor sveta, a to moze i mali da postane. Mozda bi bili jaci da je na poziciji tehnicara Mihajlo Mitic, ocigledno je on iz nekog razloga odstranjen iz reprezentacije, ali treba jasno priznati da su Rusi bolji i to nije nikakav neuspah, a pogotovo nije sramota.

NINA

pre 10 godina

Svaka cast momcima,jos jedan dokaz da nam je sport lepsa strana realnosti,samo cemu poredjenje Atanasijevica sa Miljkom koji je najbolji korektor svih vremena.SRECNO SUTRA

otkacheni

pre 10 godina

Ako prodjemo Rusi ce nas demolirati.
(otkacheni, 25. septembar 2013 21:22)
Preporučujem (+40)
Ne preporučujem (-154)

Ja sam samo bio realan, a vi lupajte minuseve koliko hocete...

Srdjan

pre 10 godina

Aaaa ne mogu da verujem, vrate se u trecem setu i onda ga na glup nacin izgube. :( Samo se nadam da ce ovaj povratak biti podstrek za bolji nastavak meca i da ih ovo nece slomiti sada. Ajmooo momciiii, mozete!

Tekelija

pre 10 godina

Како је кренуло ово првенство, задовољан сам оствареним.
Ово је млад тим и има доста простора и времена за напредак.

Milokov

pre 10 godina

Rezultat je realno stanje odnosa i mogucnosti. Rusija sa svojih 140 miliona ljudi ima daleko veci potencijal od Srbije. U Rusiji je odbojka pored hokeja nacionalni sport broj 1. Imaju najkvalitetniju ligu u Evropi gde igraju najbolji pojedinci sveta. Tamo su i velika su i ulaganja u taj vid sporta. Nas tim moze pobediti Ruse samo ako u svom timu imaju takve genijalne i vanredne pojedince kao Miljkovic.Kako je vec napisano u forume, mi mozemo biti ponosni na taj tim koji imamo, mi pripadamo medju najboljima u Evropi i svetu, odbojka je jedan vid sporta koji zasluzuje paznje, sport koji treba dalje i bolje finansiski stimulisati (mnogo vise nego fudbal) i tada mozemo se radovati titulama evropskih i svetskih prvaka....

jovo

pre 10 godina

Dobro izgubili pa sta niti je prvi ni zadnji put, rusi nisu prikazali uopste neku igru, samo idu na silu, na visinu, na onu ruznu stranu odbojke. Ako zelis da dobijes mec u odbojci moras imati dobrog korektora, koji nece ici samo na snagu, nazalost Atanasijevic je u ovom mecu isao samo na snagu a to protiv rusa ne moze proci, ali dobro on je mlad bice vremena. Steta sto i Starovic nije dobio vise prostora, da su nam prolazili napadi od strane korektora malo cesce dobili bi ruse, i jos jednom ponavljam noemote govoriti da su rusi neka super sila u odbojci, kad znamo da najljepsu i najkvalitetniju odbojku igraju brazilci, pa mogu se usuditi da ljepsu i kavalitetniju odbojku igramo od rusa. Rusi ce izgubiti u finalu poslusjte, zivi bili pa vidjeli, pozzzzzzzzzzz svima i momci nemojte ocajavati sutra svim srcem za bronzu, sjajni ste, ideeemmmmoooooooooooo

only fools and horses

pre 10 godina

Laik sam za odbojku pa bih voleo da neko objasni zašto kod naših akcija uvek imamo dvojni ili trojni blok, vrlo retko je jedan na jedan. Za razliku od Rusa, koji su em dosta viši em najčešće idu na jednog blokera. Da li je problem dizač ili nemamo uigranih akcija, a imam utisak i da naše akcije idu previše sporo. U svakom slučaju čestitke za naše momke, nadam se da će osvojiti bronzu, nije to mala stvar. Selektoru ne bih čestitao, ne deluje da je dorastao zadatku.

milan stojanovic

pre 10 godina

Nemam snage da gledam mec polufinala u kome nama primace igraju Nikic i Nikola Kovacevic. Strasno je to sto Srbija navodno nema bar perspektivnije primace od njih. Veoma losi na prijemu, losi i u napadu..Da nismo imali drugoligaske reprezentacije tipa Finska, Holandija, Belgija nikada ne bismo ni igrali polufinale. Evo, gledam, ocajan prijem, a vajni selektor vadi korektora a ostavlja "ingeniozne" promace bez poena maltene u prvom setu?! Kolakovic je posebna prica. Tesko ovde moze biti ista vise od 0:3.

bili

pre 10 godina

Proglasicemo dobijeni ster protiv Rusa ya veliki uspeh, sto onj i jeste s obzirom na igre naseg tima na EP i svi ce biti veseli i zadovoljni. Sta reci za Atanasijevica? Lupa po lopti besomucno, kao da nema - blok aut, kuvanje itd...Njegocv servis je sramota. Ubaci dva od pet. Ko ga uci da ovako mlati po lopti taj mu cini medvjedju uslugu. Primaci - pod hitno promena. Zahvaliti se Nikoli Kovacevicu, a Nikic da ulayi sa klupe kada zatreba. Doduse, ni Petric ni Ivovic nisu briljirali. Medalja je daleko. I da kazem jos jesto: "saveti" Koalkovica i priprema utakmice su - tuga.

Djorgo

pre 10 godina

Ne mozemo ovo da dobijemo, ne zato sto je 8:16 u 4. setu, nego zato sto su bolji.
Imam velike simpatije za Kolakovica i poverenje u njegov rad. U Atanasijevica treba ulagati i verovati u njega. Nedostaje mu iskustvo za teske lopte, ali on je najveci potencijal u ovoj ekipi. Mozda mozemo da dobijemo `Talijane za bronzu, Bugare tesko.

dux@

pre 10 godina

Svim sportistima kojima je cast sto brane boje svoje drzave,i koji ostave srce na terenu bez obzira izgubili ili pobedili treba ih uvek podrzati.

sladjan

pre 10 godina

Ako ce mo realno,samo moze da sanjamo onaj nekada velicanstveni tim koji je bio sastavjen sve samih majstora poput brace Grbic,Vujevic,Kovac,Miljkovic...Kad mi neko uporedi onog malog Atanacijevica sa Groznim,smeh me hvata!Daleko je miljima od Groznog!Mali osim sto zna jako da udari i na silu,za drugo pojma nema!Kovacevic je zalostan i zajedno sa Atanacijevicem naprave sto gresaka,tako moze da smecuje i moj deda!!!Sreca,pa smo imali neverovatno lak zreb,inace i cetvrtfinale je naucna fantastika za nase momke...

ssssa

pre 10 godina

Svaka cast momci na borbi. Bice to sjajna ekipa za koju godinu kad postane iskusnija. Ja ne mogu da verujem da ovaj starovic ne moze da da poen a toliko je visok, ili kad prodje to se desi na jedvite jade.

Bernardi

pre 10 godina

Sto je smesan Kolak u time out-u. Kao "momci, samo ovo, samo ovo". Kao, sve je potaman, samo neka sitnica fali. A Rusi nas odvaljuju. Mi bez bloka, cak i pasivnog (kao i u vecini utakmica otkad nas vodi Kolak), prijem slabasan, igra u polju tanka, u napadu prolaz na misice. Pa gospodo iz Saveza, gosn Boricicu, Kolače. Vreme je da odete i pustite druge da probaju da spasu nasu musku i zensku odbojku (Terzicu cao) jer srljaju u ponor

mix

pre 10 godina

Sad je jasno da je Miljkovic bio pola naseg tima kad smo pre dve god osvojili EP. Ovo je B tim Rusije i takav je nenormalno jak. Prizeljkujem Italiju za bronzu jer su i oni dosli dosta oslabljeni. I dobro je sto je igralo dosta mladih igraca da steknu iskustvo. A narocito mi je muka od ovih koji stalno kmece kako sadasnji mladi nisu ni do kolena Bodirogi, Piksiju, Djordjevicu, Grbicima, Miljkovicu. Pa to su bili najbolji svetski igraci, da li je realno da kod nas nicu stalno kao pecurke bas ti svetski najbolji sportisti. Mislim da nije. Nasi su takvi kakvi, pa i da su najgori navijacu za njih.

vlada

pre 10 godina

Sto se Miljkovica tice, vrhunski korektor, ali kad god je bilo gusto, nije mogao vola da ubode, kao Pedja Stojakovic.
(sasa jokic, 28. septembar 2013 22:24)

Ti očito ne gledaš odbojku preterano često?

Beogradjanin

pre 10 godina

I u odojci su potrebne izmene u toku utakmice kao i u drugim sportovima. Sta rade Brazilci anajbolji su na svetu. Ima i privilegovanih. Atanasijevic dobija SVE lopte i mnoge nijeiskoristio i puno servisa je upropastio a nikada nije nijednu loptu protivniku izblokirao.Slicno je i sa Jovovicem koji igra bez izmene.

PSL

pre 10 godina

Momci su mladi i treba da je igrao Jovovic a ne Petkovic. Jedino se mnogo vise ocekivalo od atanasijevica, servis celo prvenstvo ocaj danas u napadu potpuno zakazao ali ga trener ne menja, zasto to on zna. Svi se menjaju ali ne i on ma koliko lose igrao. Sve u svemu nek sutra daju sve od sebe za bronzu njihovo vreme tek dolazi.

MILINKO

pre 10 godina

Jedna interesantna stvar a to je razlicita reakcija nas i rusa kada se nemoze napasti i kada se lopta samo prebaci na protivnicku stranu,Rusi to uvek urade tamo gde nema nasih igraca dok nasi uvek tamo gde je ruski igrac to pokazuje malo i odbojkasku inteligenciju.

olimpijac

pre 10 godina

@mix i ostali koji kazu da je ovo b tim rusije i italije na ovom EP, jel vi pratite odbojku ili komentarisete bez veze, OVO JE TRENUTNO NAJBOLJI TIM RUSIJE,isti ovaj sastav je osvojio Svetsku ligu ove godine, stvar je u tome da Rusija ima odbojkasa vise nego mi stanovnika, dosao je posle Londona novi trener, on forsira ove(svi imaju besprekoran servis sa malo gresaka, odabrao je inace igrace koji malo grese)i ima rezultate, sto se Italije tice, njima je povredjen Savani(na klupi je) i to je to...sto se nas tice,mlada ekipa, moramo da nadjemo primaca sa besprekornim prijemom, isto vazi i za libera(treba nam libero kome je specialnost prijem), Jovovic je dobar, ali ne moze nista sa prijemom na 3,4m od mreze, isto vazi za Atanasijevica, on je dobar igrac ali nista nije napredovao za zadnje 2g, nije igrao u Poljskoj, sad ce u Italiji valjda igrati, jer njemu to treba...i realno Brazil, Rusija, Italija su bolje od nas, mi smo sada u drugoj grupi ekipa iz drugog plana koje mogu da iznenade...ovo na EP je ogroman uspeh, ali mislim da je vreme da Vanja Grbic preuzme ekipu, ili Z. Gajic, isto vazi i za zensku ekipu, Darko Zakoc zasluzuje jos jednu sansu

kru

pre 10 godina

(olimpijac, 28. septembar 2013 20:47)

U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom. Mi nikako sa ovim timom nismo vrhunska ekipa, a pogotovo ne mozemo da napredujemo sa ovim trenerom. Do pre dve, tri godine smo imali vrhunske igrace pa smo uspevali nesto i da osvojimo, sada je potpuno drugacije. Plejada mladih, ali neiskunih igraca sa kojima tek treba raditi. Ne zaboravimo da smo na ovom prvenstvu imali mnogo srece, najlaksu grupu, najlaksi prolaz do polufinala... slozicete se da pobede nad Danskom i Belgijom nisu neki podvig. Tek smo danas imali pravu proveru, a ako sutra osvojimo bronzu, to ce biti ogroman uspeh.

Dekigrobar Paris

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???

Mile

pre 10 godina

Mile, pocetak 20 veka je od 1901. Ti si promasio ceo vek jer si mislio na generacije od 90-te pa do kraja 20 veka.
(robokap, 28. septembar 2013 20:27)
Ne mislio sam na 2001 i 2002 kada smo uzeli zlatne medalje u basketu,htedoh reći početkom 21.veka,tako da si u pravu,što se tiče promašaja.

Rimpl

pre 10 godina

Alo bre "Olimpijac"!!! Atanasijevic je celu proslu sezonu igrao i ako nisi znao najbolji poenter prvenstva i najbolji poenter na svetskom kupu za klubove!!! Imas FIVB sajt,pa proveri,sajt Poljske lige pa proveri,molim te pre komentara!!! Ajmo plavi sutra za bronzu!!!

delija...

pre 10 godina

sta se desava sa Kolakovicem i Petkovicem???? sto mu ne igra, odgovor mi treba... ali ne laicki!!! promeni sve a drzi onog Jovovica kao da je Bogom dan! ako je tu treba da mu igra ON, a ne mali balavac... ili nas selektor sprema ekipu za bitnike takmicenje koje sledi... U23 u Brazilu. cistka pod hitno u ekipi. Kovacevic i Nikic lepo dovidjenja. ovako se ne igra jedan sampionat!!!

predrag

pre 10 godina

Gospodo potrebno je malo vremena i igranja u jakim ligama .
Atanasijević - 22 god., Lisinac - 21 god., Jovović - 21 god., Aleksa Brđović - 20 god. , Uroš Kovačević - 20 godina, Vujić -22 god. Ovi momci su budućnost srpske i svetske odbojke. Biće i sutra medalja . Da smo svuda među četiri u Evropi i svetu, gde bi nam bio kraj.
(Doktor KG, 28. septembar 2013 17:23)
Ne nadaj se prerano

otkacheni

pre 10 godina

Ako prodjemo Rusi ce nas demolirati.
(otkacheni, 25. septembar 2013 21:22)
Preporučujem (+40)
Ne preporučujem (-154)

Ja sam samo bio realan, a vi lupajte minuseve koliko hocete...

sladjan

pre 10 godina

Ako ce mo realno,samo moze da sanjamo onaj nekada velicanstveni tim koji je bio sastavjen sve samih majstora poput brace Grbic,Vujevic,Kovac,Miljkovic...Kad mi neko uporedi onog malog Atanacijevica sa Groznim,smeh me hvata!Daleko je miljima od Groznog!Mali osim sto zna jako da udari i na silu,za drugo pojma nema!Kovacevic je zalostan i zajedno sa Atanacijevicem naprave sto gresaka,tako moze da smecuje i moj deda!!!Sreca,pa smo imali neverovatno lak zreb,inace i cetvrtfinale je naucna fantastika za nase momke...

Dekigrobar Paris

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???

bili

pre 10 godina

Proglasicemo dobijeni ster protiv Rusa ya veliki uspeh, sto onj i jeste s obzirom na igre naseg tima na EP i svi ce biti veseli i zadovoljni. Sta reci za Atanasijevica? Lupa po lopti besomucno, kao da nema - blok aut, kuvanje itd...Njegocv servis je sramota. Ubaci dva od pet. Ko ga uci da ovako mlati po lopti taj mu cini medvjedju uslugu. Primaci - pod hitno promena. Zahvaliti se Nikoli Kovacevicu, a Nikic da ulayi sa klupe kada zatreba. Doduse, ni Petric ni Ivovic nisu briljirali. Medalja je daleko. I da kazem jos jesto: "saveti" Koalkovica i priprema utakmice su - tuga.

Bernardi

pre 10 godina

Sto je smesan Kolak u time out-u. Kao "momci, samo ovo, samo ovo". Kao, sve je potaman, samo neka sitnica fali. A Rusi nas odvaljuju. Mi bez bloka, cak i pasivnog (kao i u vecini utakmica otkad nas vodi Kolak), prijem slabasan, igra u polju tanka, u napadu prolaz na misice. Pa gospodo iz Saveza, gosn Boricicu, Kolače. Vreme je da odete i pustite druge da probaju da spasu nasu musku i zensku odbojku (Terzicu cao) jer srljaju u ponor

milan stojanovic

pre 10 godina

Nemam snage da gledam mec polufinala u kome nama primace igraju Nikic i Nikola Kovacevic. Strasno je to sto Srbija navodno nema bar perspektivnije primace od njih. Veoma losi na prijemu, losi i u napadu..Da nismo imali drugoligaske reprezentacije tipa Finska, Holandija, Belgija nikada ne bismo ni igrali polufinale. Evo, gledam, ocajan prijem, a vajni selektor vadi korektora a ostavlja "ingeniozne" promace bez poena maltene u prvom setu?! Kolakovic je posebna prica. Tesko ovde moze biti ista vise od 0:3.

delija...

pre 10 godina

sta se desava sa Kolakovicem i Petkovicem???? sto mu ne igra, odgovor mi treba... ali ne laicki!!! promeni sve a drzi onog Jovovica kao da je Bogom dan! ako je tu treba da mu igra ON, a ne mali balavac... ili nas selektor sprema ekipu za bitnike takmicenje koje sledi... U23 u Brazilu. cistka pod hitno u ekipi. Kovacevic i Nikic lepo dovidjenja. ovako se ne igra jedan sampionat!!!

Sačuvaj me bože kuge i komentara eksperata iz dijaspore...

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???
(Dekigrobar Paris, 28. septembar 2013 17:12)

Ostani u Parizu i ne vraćaj se nikada, ko boga te molim!

mix

pre 10 godina

Sad je jasno da je Miljkovic bio pola naseg tima kad smo pre dve god osvojili EP. Ovo je B tim Rusije i takav je nenormalno jak. Prizeljkujem Italiju za bronzu jer su i oni dosli dosta oslabljeni. I dobro je sto je igralo dosta mladih igraca da steknu iskustvo. A narocito mi je muka od ovih koji stalno kmece kako sadasnji mladi nisu ni do kolena Bodirogi, Piksiju, Djordjevicu, Grbicima, Miljkovicu. Pa to su bili najbolji svetski igraci, da li je realno da kod nas nicu stalno kao pecurke bas ti svetski najbolji sportisti. Mislim da nije. Nasi su takvi kakvi, pa i da su najgori navijacu za njih.

dibidus

pre 10 godina

Na kraju meca nisam mogao da se ne zapitam :GDE SE DEDE NASA REPREZENTACIJA-SAMPION EVROPE EEEEEEEEEEJ !!!
Sve neki nepoznati klinci,Nikic i Podrascanin (koji su bili zamene doskoro)na parketu !!! Kataklizma nase odbojke !
Igrac sa brojem 9 (Jovovic)bi za nonsalantnost i diletantske poteze trebao da odgovara,pa naravno da nemamo ozbiljniji napad kad nam ON dize lopte i to kako ?????
Ko uopste vodi racuna o ovoj selekciji i mozemo li zaustaviti sunovrat Srpskog sporta ???
(Dekigrobar Paris, 28. septembar 2013 17:12)
Много глупости на једном месту. Тај Јововић је изузетно талентован, практично други Грбић, није могао боље да диже јер су руски сервиси муње које наши примачи не могу да исконтролишу.
Суноврат српског спорта? Зар је срамота изгубити у полуфиналу од Русије која је актуелни ОИ шампион и овогодишњи освајач светске лиге.
И навијај из Париза за Француску која је 1/4 изгубила такође са 3:1 од Русије.

Djorgo

pre 10 godina

Ne mozemo ovo da dobijemo, ne zato sto je 8:16 u 4. setu, nego zato sto su bolji.
Imam velike simpatije za Kolakovica i poverenje u njegov rad. U Atanasijevica treba ulagati i verovati u njega. Nedostaje mu iskustvo za teske lopte, ali on je najveci potencijal u ovoj ekipi. Mozda mozemo da dobijemo `Talijane za bronzu, Bugare tesko.

jovo

pre 10 godina

Dobro izgubili pa sta niti je prvi ni zadnji put, rusi nisu prikazali uopste neku igru, samo idu na silu, na visinu, na onu ruznu stranu odbojke. Ako zelis da dobijes mec u odbojci moras imati dobrog korektora, koji nece ici samo na snagu, nazalost Atanasijevic je u ovom mecu isao samo na snagu a to protiv rusa ne moze proci, ali dobro on je mlad bice vremena. Steta sto i Starovic nije dobio vise prostora, da su nam prolazili napadi od strane korektora malo cesce dobili bi ruse, i jos jednom ponavljam noemote govoriti da su rusi neka super sila u odbojci, kad znamo da najljepsu i najkvalitetniju odbojku igraju brazilci, pa mogu se usuditi da ljepsu i kavalitetniju odbojku igramo od rusa. Rusi ce izgubiti u finalu poslusjte, zivi bili pa vidjeli, pozzzzzzzzzzz svima i momci nemojte ocajavati sutra svim srcem za bronzu, sjajni ste, ideeemmmmoooooooooooo

only fools and horses

pre 10 godina

Laik sam za odbojku pa bih voleo da neko objasni zašto kod naših akcija uvek imamo dvojni ili trojni blok, vrlo retko je jedan na jedan. Za razliku od Rusa, koji su em dosta viši em najčešće idu na jednog blokera. Da li je problem dizač ili nemamo uigranih akcija, a imam utisak i da naše akcije idu previše sporo. U svakom slučaju čestitke za naše momke, nadam se da će osvojiti bronzu, nije to mala stvar. Selektoru ne bih čestitao, ne deluje da je dorastao zadatku.

Mikeli

pre 10 godina

Atanasijevic ima 21 godinu sta pricate bre vi? Pa Miljkovic je u tim godinama bio losiji. Znate sta ce ovaj mali da radi za 3, 4 godine? Bice grom.
Svaka cast nasoj ekipi, energija je kroz ekran izlazila, mlad je to tim. Stavise premlad tim, a igraju polufinale, za par godina cemo biti nezaustavljivi. Svaka cast momci, ne mora ni bronza, i do sada ste pokazali kako se treba boriti za sveti dres.

Alex Student

pre 10 godina

Realan rezultat, Rusi su mnogo kvalitetniji tim, njihov jedini problem su oscilacije zbog kojih smo dobili drugi set i vratili se u treci set, uprkos tome sto smo gubili sa sedam poena, znaci sve je bilo u ruskim rukama sve vreme. Ruski servisi su atomske bombe a pored toga jos su i precizni, dok mi gresimo na servisu kako ekipa svetskog formata ne bi smela da gresi. Atanasijevic lupa po lopti kao lud, ne kazem, imao je i odlicne poteze, ali je (bar po meni) bilo vise njegovih gresaka nego poena, Nikic? (ne znam sta mu je bilo), dobri su bili Podrascanin, Jovovic, Kovacevic i Lisinac. Jos jedan nas problem je blok. Cesto se desavalo da je na krilu bio samo jedan nas igrac ili da su nas Rusi kroz fintu naterali da skocimo u bloku prerano, tako da su Rusi sutirali bez prepreke.
Dobro smo prosli sa jednim setom. Znam da je komentar ostar, ali na zalost to je realnost. Sad se nadam barem medalji, to bi ipak bio uspeh, kad uzmemo u obzir dosadasnju igru na takmicenju.
Kad pomislim da smo izgubili od brace Rusa, poraz me toliko ne boli i zelim Rusima zlatnu medalju.
Pozdrav

Milena

pre 10 godina

Neko rece da je Miljko u godinama Atanasijevica 22,bio losiji svasta se prica i pise,Miljkovic je jedan od najboljih korektora svih vremena a u Sidneju kada je imao 19 godina je zablistao na svetskoj sceni i harao narednih godina

Bax

pre 10 godina

Milena, molim te ne lipetaj, ili se bar uzdrzi kada nesto komentarises, posebno odbojku. Miljkovic je u Sidneju imao 22 god, isto kao i Atanasijevic sada, a dizao mu je Nikola, desno Vanja, a levo Kvisko. Sve sam ti rekao. Valjda!? Atanasijevic je mnogo bolji nego sto je to bio Ivan u njegovim godinama!!!

pera

pre 10 godina

Pre nego sto krenu dezurni pljuvaci i kvazi strucnjaci podseticu da je isti ovaj tim Rusije pre samo 2 meseca pregazio Brazil u finalu Svetske lige i da su trenutno ubedljivo najjaci tim na svetu.

Milica

pre 10 godina

Nikic nas drzi u mecu za sada, njegov ubedljivo najbolji mec na sampionatu. A i Kolakovic danas povlaci dobre poteze,ali ipak mislim da je kvalitet na ruskoj strani

MILINKO

pre 10 godina

Jedna interesantna stvar a to je razlicita reakcija nas i rusa kada se nemoze napasti i kada se lopta samo prebaci na protivnicku stranu,Rusi to uvek urade tamo gde nema nasih igraca dok nasi uvek tamo gde je ruski igrac to pokazuje malo i odbojkasku inteligenciju.

Beogradjanin

pre 10 godina

I u odojci su potrebne izmene u toku utakmice kao i u drugim sportovima. Sta rade Brazilci anajbolji su na svetu. Ima i privilegovanih. Atanasijevic dobija SVE lopte i mnoge nijeiskoristio i puno servisa je upropastio a nikada nije nijednu loptu protivniku izblokirao.Slicno je i sa Jovovicem koji igra bez izmene.

Bosanka

pre 10 godina

Kako god da se završi meč, kapa dole šampioni! Treba stati preko puta Ruskih gromada, ni malo jednostavno!
Srećkooo Lisinac, al' ima drskosti onaj mladić, svaka čast! Sa Jovovićem, Srbija dosta bolje i brže igra... Atanasijević, sa oscilacijama, al' igračina u najavi!!!
Pozdrav iz Srpskog Sarajeva :)

ssssa

pre 10 godina

Svaka cast momci na borbi. Bice to sjajna ekipa za koju godinu kad postane iskusnija. Ja ne mogu da verujem da ovaj starovic ne moze da da poen a toliko je visok, ili kad prodje to se desi na jedvite jade.

Миле

pre 10 godina

Треба знати о одбојци НИШТА, па критиковати Никића. Када би Атанасијевић у појединим моментима имао Никићеву луцидност већ сада би био најбољи коректор на свету. А биће.
Са срећом сутра за бронзу.

kru

pre 10 godina

(olimpijac, 28. septembar 2013 20:47)

U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom. Mi nikako sa ovim timom nismo vrhunska ekipa, a pogotovo ne mozemo da napredujemo sa ovim trenerom. Do pre dve, tri godine smo imali vrhunske igrace pa smo uspevali nesto i da osvojimo, sada je potpuno drugacije. Plejada mladih, ali neiskunih igraca sa kojima tek treba raditi. Ne zaboravimo da smo na ovom prvenstvu imali mnogo srece, najlaksu grupu, najlaksi prolaz do polufinala... slozicete se da pobede nad Danskom i Belgijom nisu neki podvig. Tek smo danas imali pravu proveru, a ako sutra osvojimo bronzu, to ce biti ogroman uspeh.

lepo

pre 10 godina

jaci rusi nema sta. bar da probamo bronzu da osvojimo. Malo cemo sacekati da opet imamo Grbice, Brdjovica, Miljkovica itd. Nisu momci krivi, setimo se silbih italijana i holandjana 90tih. godinama ih nema, ne radjaju se velikani cesto i lagano. Na kraju krajeva sto svi mi koji piskaramo nismo ti velikani, zato tisina sa negativnim komentarima.

Миле

pre 10 godina

1:1
Понајприје се не могу отети утиску да је физички најслабији играч руске репрезентације јачи од нашег најјачег.
Други утисак нажалост траје и постао је стварност, а то је малодушност у српском народу, те наравно и на овом форуму. Помиње се сјајна генерација Грбића и осталих, а ја мислим да ће ова екипа тек да покаже своје. Добили смо на овом првенству добре младе играче Лисинца, Ивовића, Јововића,..., тек ће ова екипа имати шта да покаже без обзира на данашњи резултат и пласман на овом првенству.
Репортер истиче подршку Пољака нашој екипи. Ама не подржавају они нас, мржња Хрвата наспрам Срба је мања у оносу на ону коју Пољаци имају према Русима.
И јо један мој мали јадац, сви моји најдражи играчи у било којем спорту а то су Милијаш, Бјелица, Старовић,..., остављају утисак-ето када сам се ту задесио 'ајде играћу и ја. А сви су мајстори свога спорта.

Bosanka

pre 10 godina

Ko imalo poznaje odbojku, vidi da Rusi maksimalno opterećuju Nikića u prijemu, teško je fizički održati konstantnost u odbrani i napadu... dobro oni znaju ko ih je koštao finalne utakmice 2011. godine! :)
Toliko na tu temu o "lošem" Nikiću!

M

pre 10 godina

Jedini zasluzuju podrsku nacije! Jedini odu kao ''vec otpisani'' jer su podmladjeni i udju u 1/2 finale. Imaju ogromno srce! Zato ih volim! Momci,svaka cast!

Mare

pre 10 godina

Ljudi ne znam za vas ali sto se mene tice mogu sad da izgube i odu kuci, ali ja kad vidim ovu njihovu mladost, ovu hemiju u ekipi uopste ne brinem za nasu odbojku, cak sta vise brinem za druge :)

Delija UE

pre 10 godina

Evo 1:1 u setovima. Mogu nasi ovde da dodju do petog seta, samo da budu koncentrisani i da ne prave glupe greske. Ljudi bre Ruski tim je kao da se igra protiv Spanije u kosarci. Srbija!

Petar III

pre 10 godina

@(mlata, 28. septembar 2013 15:22)
Mlatavi, o cemu to pricas. Ovo nije Srbistan niti ce biti. Nije bio ni pre 500 godina. Ili si ti iz nekog ***istana ili te treba tamo poslati. U svakom slucaju zalutao si na ovaj blog.

Mile

pre 10 godina

Odbojkaški savez je verovatno najbolji sportski savez u Srbiji.Setimo se da odbojkaške uspehe nismo nasledili od SFRJ,to je jedini kolektivni sport koji ima bolji rezultat u SRJ SCG i Srbiji nego u SFRJ(tenis takodje,ali to je pre svega Novakova zasluga),ako se u košarci devedesetih crpela ona generacija nastala pre raspada,a pocetkom 20.tog veka smo se pored njih oslanjali na igrace koji su zvezde postali uglavnom u inostranstvu(Stojaković,Bodiroga,Jaric)za odbojku se to ne može reći,postepeno smo podmladjivali ekipu, uvek je odlazio po jedan,eventualno dva igrača,ubacivani su mladji po pravilu još bolji.Tako da već skoro 20 godina mi smo u samom vrhu ili pri vrhu.Mislim da od 1995 do danas nikad nismo ispali pre četvrtfinala(ne računam Svetsku ligu),kada se tome doda da je i ženska odbojka takodje u vrhu g.Boričiću i ostalima koji vode našu odbojku treba zaista odati priznanje.
Ova ekipa će vrlo brzo osvajati medalje,a cenim da će u Riju biti jedan od glavnih kandidata za zlato.

Milokov

pre 10 godina

Rezultat je realno stanje odnosa i mogucnosti. Rusija sa svojih 140 miliona ljudi ima daleko veci potencijal od Srbije. U Rusiji je odbojka pored hokeja nacionalni sport broj 1. Imaju najkvalitetniju ligu u Evropi gde igraju najbolji pojedinci sveta. Tamo su i velika su i ulaganja u taj vid sporta. Nas tim moze pobediti Ruse samo ako u svom timu imaju takve genijalne i vanredne pojedince kao Miljkovic.Kako je vec napisano u forume, mi mozemo biti ponosni na taj tim koji imamo, mi pripadamo medju najboljima u Evropi i svetu, odbojka je jedan vid sporta koji zasluzuje paznje, sport koji treba dalje i bolje finansiski stimulisati (mnogo vise nego fudbal) i tada mozemo se radovati titulama evropskih i svetskih prvaka....

vlada

pre 10 godina

Sto se Miljkovica tice, vrhunski korektor, ali kad god je bilo gusto, nije mogao vola da ubode, kao Pedja Stojakovic.
(sasa jokic, 28. septembar 2013 22:24)

Ti očito ne gledaš odbojku preterano često?

Delija UE

pre 10 godina

Jaci su Rusi dosta, ali da nasi serviraju bolje bilo bi mnogo teze Rusima. Ja bih bio zadovoljan da uzmemo jedan set i da ih poprilicno namucimo. Ipak su Rusi olimpijski sampioni i mnogo iskusnija ekipa. Srbija!

honulotuem

pre 10 godina

vi koji kritikujete Atanasijevica nema pojma o odbojci.Pa pogledajte samo gdje on lopte dobija.Kilometar od mreze,al ne vi samo vidite kad promasi.Momcima svaka cast za borbu drugo nije toliko bitno.Nije bruka izgubiti od Rusije 3:0,a mi imamo vec 1.I za kraj,pitanje za vas:Koliko je Atanasijevic izvukao izgubljenih poena? i za onog sto rece da zna samo jako da udara preporucujem da pogleda poen kod 24:24...mislim da je taj poen

Srdjan

pre 10 godina

Aaaa ne mogu da verujem, vrate se u trecem setu i onda ga na glup nacin izgube. :( Samo se nadam da ce ovaj povratak biti podstrek za bolji nastavak meca i da ih ovo nece slomiti sada. Ajmooo momciiii, mozete!

elnino

pre 10 godina

ajmo sad hejteri komentarisete
svaka cast momcima na borbi bolji su iskusniji dosta al doce i nase vrijeme mladi smo jos
samo napred srbija da uzmemte trece mesto

rax gravedigger

pre 10 godina

Srbija je oko 20. mesta u Evropi po broju stanovnika, a po ekonomskoj moci verovatno oko 50. Medju osam smo u svim kolektivnim sportovima osim fudbala, a medju 4 u muskom i zenskom rukometu, muskoj i zenskoj odbojci, zenskoj kosarci i muskom vaterpolu. Da nije sporta ne bi ni bili na mapi Evrope. Svaka cast svim nasim sportistima!

dibidus

pre 10 godina

Жалосни су ови пљувачи који очигледно немају појма кад играш против Русије у одбојци то је исто као против Шпаније у кошарци. Ово је ипак реалност. Наши искуснији играчи на првенству подбацили а у први план изашли младићи од 21 год. Ми смо се чак добро носили колико су наши сервиси безопасни за разлику од моћних руских. Пољаци су за нас навијали јер мрзе Русе а и Атанасијевић је играо у Пољској где је има фанове.2

Doktor KG

pre 10 godina

Gospodo potrebno je malo vremena i igranja u jakim ligama .
Atanasijević - 22 god., Lisinac - 21 god., Jovović - 21 god., Aleksa Brđović - 20 god. , Uroš Kovačević - 20 godina, Vujić -22 god. Ovi momci su budućnost srpske i svetske odbojke. Biće i sutra medalja . Da smo svuda među četiri u Evropi i svetu, gde bi nam bio kraj.

sportistaxxl

pre 10 godina

Svi vi "Pljuvaci" ovih mladih momaka, Boricica i Kolakovica STE TOTALNI ANTISPORTISTI. Pojma nemate kako to ide. Pa nece moci Miljkovic i stara garda da igra za reprezentaciju vecno. Moralo je da dodje do podmladjivanja tima, i tu diskusiji nema mesta. Ovo je i vise nego uspreh za ovu mladu selekciju. SAMO NAPRED

Rimpl

pre 10 godina

Alo bre "Olimpijac"!!! Atanasijevic je celu proslu sezonu igrao i ako nisi znao najbolji poenter prvenstva i najbolji poenter na svetskom kupu za klubove!!! Imas FIVB sajt,pa proveri,sajt Poljske lige pa proveri,molim te pre komentara!!! Ajmo plavi sutra za bronzu!!!

pa sta bude

pre 10 godina

drugi set smo odigrali najbolje sto mozemo. Tako treba i dalje. Vidi se da rusi pojedinacno kvalitetniji, ali ako su ih pobedili nemci, sto ne bi mogli mi

goran

pre 10 godina

Svaka cast momcima , da je bilo ko drugi (osim rusa) danas bio protiv nas npr, itlija ili bugarska imali bi realne sanse za finale,ovako protiv ovako jakih i nadmocnih rusa nemamo sanse, nama preostaje borba za bronzu a rusiji zelim da osvoji zlato jer su stvarno najbolji trenutno u odbojci

Миле

pre 10 godina

2:1
Треба знати о одбојци НИШТА, па критиковати Никића. Када би Атанасијевић у појединим моментима имао Никићеву луцидност већ сада би био најбољи коректор на свету. А биће.
Овом што се већ радује за 3:1 ЛАГАНИЦЕ за Русе, можда ће бити 3:1, али неће лаганице јуначе.

Bob

pre 10 godina

Gubimo ali bez obzira kako da se zavrsi svaka cast nasima na zalaganju i pozrtvovanju!!!!!!!! ATOMSKA ODBOJKA
(art, 28. septembar 2013 16:45)

Atomski komentar.

Silver Surfer

pre 10 godina

Od svih nasih selekcija jedino odbojkasi i kad izgube ne moze se covek ljutiti na njih (dobro i teniseri i kosarkasi spadaju tu) jer izgaraju do poslednje lopte. Nas tim je maltene U-22 a igra sa olimpijskim sampionima Rusima (Lisinac 21, Jovovic 21, Ivovic 22, Atanasijevic 22...). Bice bolje momci, vase vreme tek dolazi. Veliki pozdrav

borkes

pre 10 godina

Ne kažem da smo mogli pobediti ali videlo se da možemo odigrati dobro i protiv ovako jake ekipe samo nam je trebala konstantnost u igri. Po meni prijem je ključ poraza. Bili smo isuviše neprecizni na prijemu a kad se ruski srednjaci nameste jako ih je teško probiti. Atanasijević, Ivović i Petrić su još mladi i neiskusni. Moraju još dosta to ga da nauče o snazi i pravcu smeča. Ni Kovačević ni Nikić nisu mogli bog zna kako bolje protiv kompaktnog bloka. Igra u polju kao i igra srednjaka, tehničara je bila po meni na zadovoljavajućem nivou. Servis sa previše grešaka ali mislim da je dogovor bio da se servira rizično. Sve u svemu dobra osnova za budućnost. Još kad bi sutra pala bronza...
Idemo dalje.

_

pre 10 godina

Neko rece da je Miljko u godinama Atanasijevica 22,bio losiji svasta se prica i pise,Miljkovic je jedan od najboljih korektora svih vremena a u Sidneju kada je imao 19 godina je zablistao na svetskoj sceni i harao narednih godina
(Milena, 28. septembar 2013 17:56)
U Sidneju Miljkovic nije imao 19 nego 21,a to da je u tim godinama bio bolji od Atanasijevica to stoji,mada je on pored sebe imao iskusnije igrace tipa braca Grbic, Mester, Vujovic itd.tako da se nije od njega tad ocekivalo da bude uvek najefikasniji.

olimpijac

pre 10 godina

@mix i ostali koji kazu da je ovo b tim rusije i italije na ovom EP, jel vi pratite odbojku ili komentarisete bez veze, OVO JE TRENUTNO NAJBOLJI TIM RUSIJE,isti ovaj sastav je osvojio Svetsku ligu ove godine, stvar je u tome da Rusija ima odbojkasa vise nego mi stanovnika, dosao je posle Londona novi trener, on forsira ove(svi imaju besprekoran servis sa malo gresaka, odabrao je inace igrace koji malo grese)i ima rezultate, sto se Italije tice, njima je povredjen Savani(na klupi je) i to je to...sto se nas tice,mlada ekipa, moramo da nadjemo primaca sa besprekornim prijemom, isto vazi i za libera(treba nam libero kome je specialnost prijem), Jovovic je dobar, ali ne moze nista sa prijemom na 3,4m od mreze, isto vazi za Atanasijevica, on je dobar igrac ali nista nije napredovao za zadnje 2g, nije igrao u Poljskoj, sad ce u Italiji valjda igrati, jer njemu to treba...i realno Brazil, Rusija, Italija su bolje od nas, mi smo sada u drugoj grupi ekipa iz drugog plana koje mogu da iznenade...ovo na EP je ogroman uspeh, ali mislim da je vreme da Vanja Grbic preuzme ekipu, ili Z. Gajic, isto vazi i za zensku ekipu, Darko Zakoc zasluzuje jos jednu sansu

PSL

pre 10 godina

Momci su mladi i treba da je igrao Jovovic a ne Petkovic. Jedino se mnogo vise ocekivalo od atanasijevica, servis celo prvenstvo ocaj danas u napadu potpuno zakazao ali ga trener ne menja, zasto to on zna. Svi se menjaju ali ne i on ma koliko lose igrao. Sve u svemu nek sutra daju sve od sebe za bronzu njihovo vreme tek dolazi.

dux@

pre 10 godina

Svim sportistima kojima je cast sto brane boje svoje drzave,i koji ostave srce na terenu bez obzira izgubili ili pobedili treba ih uvek podrzati.

Delija UE

pre 10 godina

Dobri su bili nasi u drugom i trecem setu, ali kao sto sam i ocekivao Rusi su dosta iskusniji i fizicki jaci, pa je i njihova pobeda ocekivana. Nema veze, sutra da uzmemo bronzu i puna kapa.

NN

pre 10 godina

Nema veze sto su izgubili, svaka im cast i na ovome. Ali posle ove utakmice sam jos vise odusevljen Jovovicem, Ivovicem i Lisincem. Mislim da ce oni zajedno sa Atanasijevicem biti nosioci igre jednog vrhunskog tima koji vec sada pokazuje izuzetan potencijal.
Bravo momci, jedva cekam naredna takmičenja da ponovo uzivam u vasoj igri, a sutra samo opusteno pa ako bude bronza super, ako ne nema veze jer ste me zaista odusevili sa vec prikazanim.
Zaista sam srecan. Bravo! :)

!!!

pre 10 godina

@bili ne tupi, ako boga i pravopisa znas!
E, sad ovi koji su prosipali mudrosti, neka se manu daljinskog i tastature, pa neka lepo igraju za reprezentaciju. Uz
njihovu strucnost uspeh je zagarantovan!!
Nasim ZLATNIM odbojkasima svaka cast na borbenosti protiv ruskih gromada!

Milko

pre 10 godina

Momci su dali sve od sebe, borili su se pošteno. protivnik je ovaj put bio jači. Uspeh je biti medju četiri. Čestitam nadam se bronzi.

Davor

pre 10 godina

Bravo momci.Nema sta Rusi u ovom trenutku iskusniji i jaci. Nasi momci su se borili kao lavovi i namam apsolutno nikakvu zamerku.Imamo podmladjenu reprezentaciju sa po 20-23 godine i za par godina protiv rusa bice drugaciji rezultat to potpisujem. Samo napred!

my way

pre 10 godina

Svaka cast momcima, castan poraz! Miljkovic svakako nije bio losiji od Atanasijevica sa 22 godine, ali kakve to veze ima? Pa on je legenda svetske odbojke, najbolji korektor sveta, a to moze i mali da postane. Mozda bi bili jaci da je na poziciji tehnicara Mihajlo Mitic, ocigledno je on iz nekog razloga odstranjen iz reprezentacije, ali treba jasno priznati da su Rusi bolji i to nije nikakav neuspah, a pogotovo nije sramota.

NINA

pre 10 godina

Svaka cast momcima,jos jedan dokaz da nam je sport lepsa strana realnosti,samo cemu poredjenje Atanasijevica sa Miljkom koji je najbolji korektor svih vremena.SRECNO SUTRA

Marijan

pre 10 godina

Svaka cast momci!!! Tako se bori za grb svoje zemlje. Rusi su objektivnojaci tim,ali je vreme pred vama. Ko god sta zameri ovim borcima,taj nema pojma sa odbojkom.

Gerov

pre 10 godina

Pozdravljam momke i cestitam na igri. Moze da prica ko sta hoce. Nekada se pobedi a nekada ne, bitno je dati sve od sebe. Zelim im srece u igri za bronzu!

Tekelija

pre 10 godina

Како је кренуло ово првенство, задовољан сам оствареним.
Ово је млад тим и има доста простора и времена за напредак.

Mile

pre 10 godina

Mile, pocetak 20 veka je od 1901. Ti si promasio ceo vek jer si mislio na generacije od 90-te pa do kraja 20 veka.
(robokap, 28. septembar 2013 20:27)
Ne mislio sam na 2001 i 2002 kada smo uzeli zlatne medalje u basketu,htedoh reći početkom 21.veka,tako da si u pravu,što se tiče promašaja.

predrag

pre 10 godina

Gospodo potrebno je malo vremena i igranja u jakim ligama .
Atanasijević - 22 god., Lisinac - 21 god., Jovović - 21 god., Aleksa Brđović - 20 god. , Uroš Kovačević - 20 godina, Vujić -22 god. Ovi momci su budućnost srpske i svetske odbojke. Biće i sutra medalja . Da smo svuda među četiri u Evropi i svetu, gde bi nam bio kraj.
(Doktor KG, 28. septembar 2013 17:23)
Ne nadaj se prerano