Fudbal 97

Subota, 14.09.2013.

20:01

Partizan slavio u Užicu - 2:1

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Slobode u Užicu 2:1(0:0) u poslednjem subotnjem meču petog kola Jelen Superlige.

Partizan slavio u Užicu - 2:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

dosta medijskih lazi limenih

pre 10 godina

Haha pa da li je moguce da ste vi vec zaboravili SKANDAL protiv Pazara kad vam je dat i penal i crveni i 10 igraca na terenu?!! Pa ovoga nema nigde! CIST gol oduzet Slobodi, nedosudjen crveni partizanovom igracu...pa dokle vise??? Da je sve bilo posteno partizan bi trenutno bio ispod sredine tabele jer su mu poklonjeni bodovi protiv Pazara, Radnickog K, Rada i Slobode!!
(Dosta vise tiranije jsd-a nad nasim fudbalom!!, 14. septembar 2013 23:57)

KOJI CIST gol momak? Onaj u 93.? kad je bio CIST ofsajd? Ili ono kad nije bio ofsajd a japanac omasio gol? koliko cistih faulova Mazic nije sudio za Partizan? jesi to video mozda? aha,nama bas svi poklanjaju bodove,nemaju pametnija posla. Kako tebe nije sramota da prozivas drugi klub dok je tvoj vec odavno trebao biti ugasen? ali ne,dovodite 17 igraca umesto toga, za cije pare? ajde objasni mi veliki strucnjace?

cartmanx

pre 10 godina

(veliki strumf, 15. septembar 2013 00:31)

Au "veliki strumfe" bas ti "verujem" da "tvoja zena" nije mogla da se nacudi-:) Nego ti i strumfeta lepo pod ruku pa u setnju, na kafu...sto da Vam neki Gargamel i Azrael kvare raspolozenje sa ovakvom nepravdom koja moze da se meri s invazijom marsovaca na zemlju sto je izvesno sudeci po Vasim komentarima!P.S.Bolje da slazem sebe nego da pogledam istini u oci!

sotirzvanidjubre

pre 10 godina

Interesantno mi je kretanje igrača Slobode koji je izgubio loptu kod drugog gola, videlo se da mu je baš stalo da stigne igrača Partizana.

beli

pre 10 godina

jel to ona sloboda sa kojom ste zamenili domacinstvo da bi igrali u Uzicu satro na novom stadionu pa na kraju opet igrali u Lucanima! sto posto regularno kod Toleta i partizana sve moze

VASA

pre 10 godina

@veliki strumf=jos veca frustracija,sada jos u celu pricu ubacuje i zenu,covek pravi film sa vise glumaca,godine cine kompleks sve vecim i vecim

Tole lopove

pre 10 godina

Izgleda da se zvezdašima baš dopala ova paranoja u koju su uvučeni. Gotovo da uživaju u "opisima" akcija krađe" a ako nije krađa onda je propuštanje "plaćenih" igrača. Neki čak i svoje žene uključuju u opšte kolektivno ludilo. "Najbolji srpski sudija", koji je sudio SVAKI derbi sve dok nije Bajko izveo čuvenu bravuru petom a nije mu suđen ofsajd", koji sevideo iz aviona, sad je kriv. Ostavili su svoju zvezdu da umire lagano, neka onjoj brine Vlada Srbije a navijači su zaduženi za Partizana i Toleta. Napred Zvezdo!

Ima se, može se ...

pre 10 godina

Nije mi jasno, svi znamo da su klubovi u buli, nemaju lovu ni za osnovne stvari, kao sve u zadnji minut prijavljuju za evro-takmičenja, ali se utakmice ladno igraju pod reflektorima ili je njima struja džabe?

Samo pitam

pre 10 godina

O kom poništenom golu se ovde govori? Kada je zaista došlo do greške igrač Slobode je promašio, a kada je lopta ušla u mrežu ofsajd je zaista postojao. Ali, kako je bio "mali" ofsajd, podrazumeva se da se onda ofsajd ne svira.

Shone grobar

pre 10 godina

Samo bih zamolio navijace komsinice da se ne javljaju i da ne ostavljaju svoje komentare po vestima koje se ticu naseg kluba.Jer videcemo mi sutra njih "postenjacine",koje "nikad" ne namestaju.
I pripazite da vam Sremci ne otkinu bod/ove.

alex99

pre 10 godina

Ove Zvezdanine delije su stvarno neumorni. Opet nameštaljka. Frustracija do besvesti. Valjda će biti nameštena i utakmica sa Zvezdom. Kao što je i ona na Partizanovom stadionu proletos :) Partizan svakako nije igrao najbolje što može, ali popravlja se pomalo. Možda je jedini sporan trenutak bio kad je Japanac pokušao da postigne gol iz ofsajda. Možda stvarno nije bilo ofsajda, ali nije bilo ni gola. A Stojkovića kojeg toliko pljuju delije, kovali su u zvezde dok je bio kod njih. Takvo ponašanje delija nije neočekivano, kao i ovoliki njihovi komentari o utakmici Partizana. Njima je bitno samo da "komšiji crkne krava", pa makar oni i izgubili koju utakmicu. Bolje se okrenite svojim problemima, a Partizan ostavite njegovim navijačima.

veliki strumf

pre 10 godina

Cak i moja zena, koja sizi zbog mene sto se nerviram zbog svake utakmice, i ne moze da podnese fudbal, odgledala je drugi gol Partizana i cudom nije mogla da se nacudi kako igrac Slobode staje i pusta igraca Partizana. Znaci, intervencije Bajica kod oba gola - kod prvog pade covek kao da ga mitraljez pokosi, a kod drugog stade kao da mu popucase obe zadnje loze (bio je 5 metara ispred, a nakon 3 sekunde 5 petara iza Bolta, ovaj Jojica), kao i kod sanse Kojica, je toliko providna da samo onome ko ne zeli da vidi nije jasno sta se dogodilo. Znaci, kao da sam jos jednom odgledao Partizan-Zeta, kad jedan igrac Zete u 88. minutu otrca da cuva korner zastavicu dok je direktno prema njemu isao jedan igrac Partizana (da ne udari slucajno u njega). Strasno i sramno. Zadnji trzaji Toleta.

kris

pre 10 godina

Ninkovicu crveni posle mece, mislim da je to malo prestrogo i da se pretjeruje, ali hajde.. Napred Partizan, a Ninkovicu glavu gore, bices ti najbolji kada to bude trebalo..

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Ja kad citam pojedine komentare navijaca Crvene im zvezde imam utisak kao da o postenju pisu navijaci OFK-e ili Spartaka recimo ! Kad da je u Zvezdi sve toliko cisto da se za njih nikada u zivotu nije navlacilo ! A o paranoji koju oni poseduju,to je tek za ispitivanje ! Fudbal ih kradu,kosarku ih kradu,rukomet ih kradu ! Pa vi da vas toliko ne mrze svi zivi,verovatno bi bili bolji od Borusije Dortmund ! Koliko je meni poznato mi smo oprani od Tuna,a vi tamo od nekih Ukrajinaca za koje do ove sezone niko nije ni cuo ! Smarate vise,mucno mi je da citam vase paranoicne komentare koji se ponavljaju iz kola u kolo bez obzira dal utakmica Partizana bila cista kao ova veceras ili ne !

.........

pre 10 godina

ljudi u užicu su postavili zvučnike ispred tribune gde su zabranjeni tako da nemoj da vas zavarava sto su se uglavnom jače čuli.sad se vidi ko ima veze sa murijom i svim tim sa čime spajate nas i zato ALCZ do kraja...ali nikad drugove svoje...

fergi

pre 10 godina

Partizan očajan. Da nije bilo Bajića, halfa Slobode, Partizan ne bi dobio utakmicu, jer je momak direktni krivac za oba gola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neso, 14. septembar 2013 21:51)

Vidis to tako ide..da Bajko Bufon nije petom ugurao loptu u gol Partizan ne bi pobedio u derbiju. Zar ne??

ccc

pre 10 godina

(zoran, 14. septembar 2013 20:51)

Mogu li da te zamolim, ako već nemaš šđžčć na tastaturi, da ne stavljaš h uz c, s i z. Znaćemo i bez toga da su to č, š i ž.

zik

pre 10 godina

sudijsku organizaciju smatraju krimialnom oni sto pevaju sta im dileri kazu... ljude nazivaju lopovima oni koji pljackaju kako ovde tako i u inostranstvu kad idu na gostovanja... licemerje na delu...

dragan batajnica

pre 10 godina

kakva pobeda strasna pobeda,bravo partizan,stvarno najbolji ali gde?i srbija je u evropi ako se gleda mapa....ali na fudbalskoj mapi smo daleko od sveta.Nema veze i nasa liga je zabavna zar ne?

Dosta vise tiranije jsd-a nad nasim fudbalom!!

pre 10 godina

i partizanu su milion puta svirali nepostojece ofsajde, pa se ne bunimo@ bar nam ne sviraju nepostojece penale ko zvezdi! dvadesetak u poslednje tri godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (macke, 14. septembar 2013 22:54)

Haha pa da li je moguce da ste vi vec zaboravili SKANDAL protiv Pazara kad vam je dat i penal i crveni i 10 igraca na terenu?!! Pa ovoga nema nigde! CIST gol oduzet Slobodi, nedosudjen crveni partizanovom igracu...pa dokle vise??? Da je sve bilo posteno partizan bi trenutno bio ispod sredine tabele jer su mu poklonjeni bodovi protiv Pazara, Radnickog K, Rada i Slobode!! Njihova je logika ako namestimo 4 nece moci da zapamte sve i zaboravice! I evo to se i desava. Ko zna koja po redu titula osvojena uz najvece sudijske skandale u Evropi! UBILI su vas amateri iz Siraka i Tuna i vi se jos radujete namestenim utakmicama u prvenstvu?? Molim B92 da objavi snimak skandala iz Uzica kojim JSD dolazi na JSD dolazi na prvo mesto ovog cirkusa od Toletove lige!

Nemanja Ue

pre 10 godina

Cisto da docaram pozadinu ove svecanosti u cast postavljanja reflektora: u skoro pola grada je iskljucena gradska rasveta na ulicama zbog reflektora. . .

TheKum

pre 10 godina

Za onaj start patlidzanovog golmana(ni ime da mu spomenem)nad japancem-(i pored toga sto je sloboda dala
gol u nastavku akcije)direktan crveni i dozivotno iskljucenje iz sporta.!G-din Mazic ni zuti karton....

c7-5

pre 10 godina

A kada je to Partizan igrao dugim loptama, preskakao sredinu umesto pas igra po travi?? To je novi stil koji su i Englezi napustili a vraca se u Partizan?? CELO prvo poluvreme?? Vezni red ne postoji, nemaga?? Dodje mi muka...Sta vi radite u klubu ja ne mogu da shvatim. Ne mogu da verujem da nema normalnog coveka koji moze da pokrene pozitivnu inicijativu da se jednom stane na put unistavanju kluba? Sve bolid do bolida. Da covek ne veruje..strasno.

Darko

pre 10 godina

Majko mila, je li moguće da ovakav Partizan nema dostojnog rivala u ligi? Pa ovo je najgori šampionat starog kontinenta bez konkurencije...

Slaviša

pre 10 godina

Jojic, ubedljivo najnekorisniji igrac Partizana svih vremena... Za njga je cak i Neca Tomic Usain Bolt. A jedini je nezamenjljiv u ovoj ekipi Partizana. I generalno, Partizan nema problem u odbrani kako se to misli, najveci problem ove ekipe je preslab vezni red...
(Niti brz, niti neki tehnicar, niti je borben, sve u svemu NULA!, 14. septembar 2013 20:37)

Reci mi da se glupo osećaš? :)

cartmanx

pre 10 godina

Ovo je najgori Partizan koga gledam, a gledam ga celog zivota aktivno od pocetka 80-tih! Cak najveci dunster da je na celu kluba ne bi pravio "greske" sa prodajama i (ne) kupovinom vec pozajmicama,terao dobre trenere dovodio poslusne ljude u upravi i itd...ukratko receno Djuric je uspeo- unistio nas je! Sto se tice pobede i navijaca najsRbskijeg ali i najpostenijeg kluba u univerzumu ajd cutite. Slazem se da jedna situacija nije bila za ofsajd ali igrac Slobode svakako promasio gol. Sto se tice druge "sporne" situacije siguran sam posle ponovljenog snimka ofsajd 100 posto. U svakom slucaju nebitno ovako se ne pise dobro PFC-u jedini nacin da se otera kompletna uprava ili da se bar neko pozove na infrormativni razgovor i ne znam sta se ceka, jer para nema, nema pojacanja, a prodato igraca samo ove godne+procenat od transera Jovetica i Ljajica=20 miliona evra, kupljen Fofana za 200.000 evra! Pametnom dosta

kme kme

pre 10 godina

Koliko je para dobio odbrambeni igrac Bajic? Zanimljiva igra u odbrani.
(suhoj, 14. septembar 201
Dobio je vise nego Bejl od Reala.Ima se ,moze se.

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Nisam gledao, jel bio ofsajd ili Mažić opet sudi po zadatku?
(COYG, 14. septembar 2013 21:57) Bio vrlo mali ofsajd na kraju, kod poništenog gola..ali pre toga kod 0:1 sviran Slobodi komičan ofsajd

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41) Šta ovde sve može da se pročita..!?!?!?!?

navijac

pre 10 godina

(Samo Bgd, samo Czv, 14. septembar 2013 22:29) Ali zato vi u Kragujevcu dajete prvi gol iz cistog ofsajda, koji nije pasivan jer je i Mrdja krenuo na loptu. Dajete i gol iz ofsajda Jagodini.. Videcemo sutra Donji Srem sta ceka!

macke

pre 10 godina

i partizanu su milion puta svirali nepostojece ofsajde, pa se ne bunimo@ bar nam ne sviraju nepostojece penale ko zvezdi! dvadesetak u poslednje tri godine

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

da li mogu partizani nekog posteno da pobede ? onaj lik ispod istoka dize zastavicu pre nego sto je upucen pas dva puta i sta? bice kaznjen par utakmica i nikom nista....SUDIJSKA ORGANIZACIJA KRIMINALNA FORMACIJA

Tja

pre 10 godina

Pobeda, ok, samo da nerviramo komsije, inace niti sam gledao, niti me mnogo zanimalo (bio je ofsajd, paranoici sa severa!). Nesto drugo mi je zanimljivije - u drzavi u kojoj je plata prosek oko 370 evra, a bogatstvom vrednim dodatnog poreza se smatra 850 evra, gde je prosecan auto star 15 godina, a 850 hiljada ljudi nema ni osnovnu skolu (sto je 12% celog stanovnistva, otprilike svaki osmi koga vidite na ulici)- ljudi kritikuju klub sto na terenu nema Bejla ili Mesija, nego ove nase jadnike. Kakvi smo mi, takvi su i oni....

zoran

pre 10 godina

Mislim da Djura i Nadj pod hitno da prodaju A.Zivkovica, Sashu Ilica, Fofanu da vrate...nije ovo dovoljno oslabljen tim. Moze to jos....

Sva slika naseg fudbala se videla u 70. min. pri shutu Kojica preko juzne tribine, a chovek sam ispred golamana...nisam mogao da zaustavim smeh...sta reci o Luki koji samo travu vidi...Stamenkovicu kome Sale Ilic u blagom luku baca loptu a ova se odbija od njega kao od spomenika...kako Jojic igra pre Brashanca to je jedino Rashovicu znano...Ninkovic nazaduje, ochigledno....jednom rechju, trener je unishtio sve shto je valjalo u igri....

qqlele

pre 10 godina

Kme, kme... Odbrambeni igrač namerno pada i isapda ... Kme,kme...Dobili reflektore da bi izgubili od Partizana (prvi put u Užicu).... Kme, kme.... Tole bio u loži...Kme, kme... Sudija svirao ofsajd i igrač posle promašio gol, ali nema veze, daj da kukamo... Kme, kme...

nonsalantni

pre 10 godina

Mazic na terenu, Karadzic na tribinama...epilog navlacenje ofsajd pozicija Slobodinih igraca celu utakmicu...a Sloboda mora da cuti, dobila reflektore. Mada predsednik Slobode bi urlao kao jazavac da je sa druge strane bila Zvezda, ovako svi zadovoljni...Zvezdi sutra sudi ozloglaseni Bogdanovic koji je ojadio Zvezdu vec nekoliko puta...Slucajnost ili demonstracija sile...

chera-bera

pre 10 godina

Još jedna sumnjiva utakmica Partizana. Očigledno je da je Kojić namerno promašio gol, a mislim da i Luka nije hteo da da gol, pa još jedno tri faula sumnjiva i četiri auta, kud ćeš više,...
Pošto je sudija protiv Rada kažnjen samo sa 2 utakmice zbog faula Volkova, Mažiću ne ginu bar četiri zbog onog pogrešno dosuđenog auta.

kad je tesko mazic

pre 10 godina

bajic previse providno gubi loptu/tj ne intervenise...
A linijski sudija samo mase zastavicom ko da mu je drugo zanimanje signalizacija izmedju brodova u mornarici...
Mazica i onog neutralnog komentatora koj samo pravda sudiju/e ne vredi ni komenatrisati

Urke

pre 10 godina

pored Rashovica i NAdja, Real bi propao.
(zoran, 14. septembar 2013 20:51)

Da, samo ko prodaje igrace? Djuric "prodao Rasovicu" Lazara, Mitrovica (u jeku sezone), Scepovice, ostavio mu Kojica i doveo Fofanu i ocekuje da razbija? U sred uigravanja proda Ivanova, a ovaj traga za resenjima. Nije da branim Rasovica, ali je neprimereno da prodas treneru najbolje momke i zatim ocekujes da zablista sa ostatkom za tako kratko vreme.

koska

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41)
kakve veze ima doticnii sa tim?

Nataeos

pre 10 godina

Pobeda... 3 boda..Iskreno trebalo je biti nerešeno!! Ali se ipak pitam: hoće li se i sudije privatizovati? I ćorav bi video da nije ofsajd!!!

vUcA

pre 10 godina

Dobijanje reflektora je za nas veliko dostignuce. Srbijo zapitaj se gde si sada, a na kakvom si putu bila. Mozda smo ovo i zasluzili, zapitajmo se malo :(

Stefaninho

pre 10 godina

Slusam ovog Stamenkovica posle utakmice,komedija majko mila.
Izjava tipa Partizan je u nekoliko situacija imao pomoc sa strane,Sloboda
je bila bolja,a na kraju zasluzena pobjeda Partizana.Zalaufao se,ne zna
dje bije i sta prica...
Komedija od fudbala kao i obicno.Bajicu da se isplati dnevnica.

Zvezdas iz Beca

pre 10 godina

dejan, 14. septembar 2013 20:41)

Ma bravo bre, Srbi dobili svetlo u 21. veku! Neverovatno!!! Kako stoji sa ulicama, tamo nije bas tako svuda, ili??

dexy

pre 10 godina

Sta je sa nasim Partizanom,koji je igrao brze,bolje,igra kratkih pasova !Nacisto je puklo sve,pitam se dokle ce da traje ovo rasulo i ko ce da odgovara za ovakvo stanje u klubu?!

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

A šta ćemo sa ofsajdom koji je sviran Slobodi..skoro kao onaj čuveni koji je sviran Milijašu! Pa kako se to uvek svira u korist partizana, sto posto slučajnosti

gremer

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41)

Za ostale gradove ne znam ali ako impliciraš da je Tole imao ikakve veze sa novosadskim reflektorima - koji su se i prvi put "ugasili" otprilike kad je on došao - onda si ili neobavešten ili svesno guraš neku politiku.

Niti brz, niti neki tehnicar, niti je borben, sve u svemu NULA!

pre 10 godina

Jojic, ubedljivo najnekorisniji igrac Partizana svih vremena... Za njga je cak i Neca Tomic Usain Bolt. A jedini je nezamenjljiv u ovoj ekipi Partizana. I generalno, Partizan nema problem u odbrani kako se to misli, najveci problem ove ekipe je preslab vezni red...

dejan

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...

zoran

pre 10 godina

Ono izmedju Slobode i Partizana ne mogu anzvati fudbalom. ne znam kako da nazovem tu aktivnost gradjana...?
Rashovic, po obichaju, pokazuje sav svoj raskoshni anti-fudbal ...taktika koja se zove "bunar"...Bravo za krojacha da ga jos drzi na klupi...unishtavanje Partizana je skoro kompletirano....pored Rashovica i NAdja, Real bi propao.

nemanja

pre 10 godina

Ovo pisem na poluvremenu.Sad definitivno znam,a pratim Partizan aktivno od 1985.godine.Nikad ovako sramno i lose nije delovao Partizan.Toliko fudbalskih neznalica,toliko los ambijent u ekipi.Igra NE POSTOJI ljudi moji.Nekada smo bar imali neku igru,a sada se sve svodi na balon lopte stopera,koji se prethodno izmedju sebe dodaju.Malo dodaju i Stojketu,koji onda ispuca.Druga kombinatorika je igra bekova,gde stoperi,ako ne ispucaju loptu,proslede bekovima,a oni je ispucaju uz aut liniju,najcesce u aut.Igramo sa 5 veznih igraca,od kojih oni koji treba da povezu pasom nesto,a to su Gulan i Djemba,nijedan tacan pas nisu imali.Ninkovic osim nervoze nije nista pokazao,i sve vise sumnjam da ce taj decko nesto uraditi.Mali A.Zivkovic je bio odsecen,kao i Jojic,koji kad je imao loptu,jedino se tad nesto moglo ocekivati.Fofana,promasaj totalni.Sad mora da udje Ilic sa 36 godina da poveze koji pas,a nije to onaj stari Sale.Za to vreme,Mitrovic daje dva gola za Andrleht,Markovic vec trese mreze za Benfiku,itd.Gospodo Djuricu i ostali,sami idite,vreme je isteklo.Rasovic moze da vodi pionire.Decko ne oseca fudbal uopste,i ja zaista ne znam sta oni rade na treninzima kada njih svaka ekipa moze ladno da stisne na njihovoj polovini,a da oni ne znaju da iznesu loptu.Pa to su nizerazredne ekipe,ej.Nije to LE,ili LS,pa da ne mozes da sa dva tacna pasa izbacis prvu liniju koja te stisne.Ovde puna kapa 0-0.Ocajno,jadno,bedno,smesno...

dejan

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...

kme kme

pre 10 godina

Koliko je para dobio odbrambeni igrac Bajic? Zanimljiva igra u odbrani.
(suhoj, 14. septembar 201
Dobio je vise nego Bejl od Reala.Ima se ,moze se.

zoran

pre 10 godina

Ono izmedju Slobode i Partizana ne mogu anzvati fudbalom. ne znam kako da nazovem tu aktivnost gradjana...?
Rashovic, po obichaju, pokazuje sav svoj raskoshni anti-fudbal ...taktika koja se zove "bunar"...Bravo za krojacha da ga jos drzi na klupi...unishtavanje Partizana je skoro kompletirano....pored Rashovica i NAdja, Real bi propao.

Tja

pre 10 godina

Pobeda, ok, samo da nerviramo komsije, inace niti sam gledao, niti me mnogo zanimalo (bio je ofsajd, paranoici sa severa!). Nesto drugo mi je zanimljivije - u drzavi u kojoj je plata prosek oko 370 evra, a bogatstvom vrednim dodatnog poreza se smatra 850 evra, gde je prosecan auto star 15 godina, a 850 hiljada ljudi nema ni osnovnu skolu (sto je 12% celog stanovnistva, otprilike svaki osmi koga vidite na ulici)- ljudi kritikuju klub sto na terenu nema Bejla ili Mesija, nego ove nase jadnike. Kakvi smo mi, takvi su i oni....

qqlele

pre 10 godina

Kme, kme... Odbrambeni igrač namerno pada i isapda ... Kme,kme...Dobili reflektore da bi izgubili od Partizana (prvi put u Užicu).... Kme, kme.... Tole bio u loži...Kme, kme... Sudija svirao ofsajd i igrač posle promašio gol, ali nema veze, daj da kukamo... Kme, kme...

navijac

pre 10 godina

(Samo Bgd, samo Czv, 14. septembar 2013 22:29) Ali zato vi u Kragujevcu dajete prvi gol iz cistog ofsajda, koji nije pasivan jer je i Mrdja krenuo na loptu. Dajete i gol iz ofsajda Jagodini.. Videcemo sutra Donji Srem sta ceka!

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

A šta ćemo sa ofsajdom koji je sviran Slobodi..skoro kao onaj čuveni koji je sviran Milijašu! Pa kako se to uvek svira u korist partizana, sto posto slučajnosti

Slaviša

pre 10 godina

Jojic, ubedljivo najnekorisniji igrac Partizana svih vremena... Za njga je cak i Neca Tomic Usain Bolt. A jedini je nezamenjljiv u ovoj ekipi Partizana. I generalno, Partizan nema problem u odbrani kako se to misli, najveci problem ove ekipe je preslab vezni red...
(Niti brz, niti neki tehnicar, niti je borben, sve u svemu NULA!, 14. septembar 2013 20:37)

Reci mi da se glupo osećaš? :)

Darko

pre 10 godina

Majko mila, je li moguće da ovakav Partizan nema dostojnog rivala u ligi? Pa ovo je najgori šampionat starog kontinenta bez konkurencije...

Niti brz, niti neki tehnicar, niti je borben, sve u svemu NULA!

pre 10 godina

Jojic, ubedljivo najnekorisniji igrac Partizana svih vremena... Za njga je cak i Neca Tomic Usain Bolt. A jedini je nezamenjljiv u ovoj ekipi Partizana. I generalno, Partizan nema problem u odbrani kako se to misli, najveci problem ove ekipe je preslab vezni red...

macke

pre 10 godina

i partizanu su milion puta svirali nepostojece ofsajde, pa se ne bunimo@ bar nam ne sviraju nepostojece penale ko zvezdi! dvadesetak u poslednje tri godine

Nemanja Ue

pre 10 godina

Cisto da docaram pozadinu ove svecanosti u cast postavljanja reflektora: u skoro pola grada je iskljucena gradska rasveta na ulicama zbog reflektora. . .

ccc

pre 10 godina

(zoran, 14. septembar 2013 20:51)

Mogu li da te zamolim, ako već nemaš šđžčć na tastaturi, da ne stavljaš h uz c, s i z. Znaćemo i bez toga da su to č, š i ž.

nemanja

pre 10 godina

Ovo pisem na poluvremenu.Sad definitivno znam,a pratim Partizan aktivno od 1985.godine.Nikad ovako sramno i lose nije delovao Partizan.Toliko fudbalskih neznalica,toliko los ambijent u ekipi.Igra NE POSTOJI ljudi moji.Nekada smo bar imali neku igru,a sada se sve svodi na balon lopte stopera,koji se prethodno izmedju sebe dodaju.Malo dodaju i Stojketu,koji onda ispuca.Druga kombinatorika je igra bekova,gde stoperi,ako ne ispucaju loptu,proslede bekovima,a oni je ispucaju uz aut liniju,najcesce u aut.Igramo sa 5 veznih igraca,od kojih oni koji treba da povezu pasom nesto,a to su Gulan i Djemba,nijedan tacan pas nisu imali.Ninkovic osim nervoze nije nista pokazao,i sve vise sumnjam da ce taj decko nesto uraditi.Mali A.Zivkovic je bio odsecen,kao i Jojic,koji kad je imao loptu,jedino se tad nesto moglo ocekivati.Fofana,promasaj totalni.Sad mora da udje Ilic sa 36 godina da poveze koji pas,a nije to onaj stari Sale.Za to vreme,Mitrovic daje dva gola za Andrleht,Markovic vec trese mreze za Benfiku,itd.Gospodo Djuricu i ostali,sami idite,vreme je isteklo.Rasovic moze da vodi pionire.Decko ne oseca fudbal uopste,i ja zaista ne znam sta oni rade na treninzima kada njih svaka ekipa moze ladno da stisne na njihovoj polovini,a da oni ne znaju da iznesu loptu.Pa to su nizerazredne ekipe,ej.Nije to LE,ili LS,pa da ne mozes da sa dva tacna pasa izbacis prvu liniju koja te stisne.Ovde puna kapa 0-0.Ocajno,jadno,bedno,smesno...

koska

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41)
kakve veze ima doticnii sa tim?

zoran

pre 10 godina

Mislim da Djura i Nadj pod hitno da prodaju A.Zivkovica, Sashu Ilica, Fofanu da vrate...nije ovo dovoljno oslabljen tim. Moze to jos....

Sva slika naseg fudbala se videla u 70. min. pri shutu Kojica preko juzne tribine, a chovek sam ispred golamana...nisam mogao da zaustavim smeh...sta reci o Luki koji samo travu vidi...Stamenkovicu kome Sale Ilic u blagom luku baca loptu a ova se odbija od njega kao od spomenika...kako Jojic igra pre Brashanca to je jedino Rashovicu znano...Ninkovic nazaduje, ochigledno....jednom rechju, trener je unishtio sve shto je valjalo u igri....

Urke

pre 10 godina

pored Rashovica i NAdja, Real bi propao.
(zoran, 14. septembar 2013 20:51)

Da, samo ko prodaje igrace? Djuric "prodao Rasovicu" Lazara, Mitrovica (u jeku sezone), Scepovice, ostavio mu Kojica i doveo Fofanu i ocekuje da razbija? U sred uigravanja proda Ivanova, a ovaj traga za resenjima. Nije da branim Rasovica, ali je neprimereno da prodas treneru najbolje momke i zatim ocekujes da zablista sa ostatkom za tako kratko vreme.

c7-5

pre 10 godina

A kada je to Partizan igrao dugim loptama, preskakao sredinu umesto pas igra po travi?? To je novi stil koji su i Englezi napustili a vraca se u Partizan?? CELO prvo poluvreme?? Vezni red ne postoji, nemaga?? Dodje mi muka...Sta vi radite u klubu ja ne mogu da shvatim. Ne mogu da verujem da nema normalnog coveka koji moze da pokrene pozitivnu inicijativu da se jednom stane na put unistavanju kluba? Sve bolid do bolida. Da covek ne veruje..strasno.

fergi

pre 10 godina

Partizan očajan. Da nije bilo Bajića, halfa Slobode, Partizan ne bi dobio utakmicu, jer je momak direktni krivac za oba gola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neso, 14. septembar 2013 21:51)

Vidis to tako ide..da Bajko Bufon nije petom ugurao loptu u gol Partizan ne bi pobedio u derbiju. Zar ne??

chera-bera

pre 10 godina

Još jedna sumnjiva utakmica Partizana. Očigledno je da je Kojić namerno promašio gol, a mislim da i Luka nije hteo da da gol, pa još jedno tri faula sumnjiva i četiri auta, kud ćeš više,...
Pošto je sudija protiv Rada kažnjen samo sa 2 utakmice zbog faula Volkova, Mažiću ne ginu bar četiri zbog onog pogrešno dosuđenog auta.

cartmanx

pre 10 godina

Ovo je najgori Partizan koga gledam, a gledam ga celog zivota aktivno od pocetka 80-tih! Cak najveci dunster da je na celu kluba ne bi pravio "greske" sa prodajama i (ne) kupovinom vec pozajmicama,terao dobre trenere dovodio poslusne ljude u upravi i itd...ukratko receno Djuric je uspeo- unistio nas je! Sto se tice pobede i navijaca najsRbskijeg ali i najpostenijeg kluba u univerzumu ajd cutite. Slazem se da jedna situacija nije bila za ofsajd ali igrac Slobode svakako promasio gol. Sto se tice druge "sporne" situacije siguran sam posle ponovljenog snimka ofsajd 100 posto. U svakom slucaju nebitno ovako se ne pise dobro PFC-u jedini nacin da se otera kompletna uprava ili da se bar neko pozove na infrormativni razgovor i ne znam sta se ceka, jer para nema, nema pojacanja, a prodato igraca samo ove godne+procenat od transera Jovetica i Ljajica=20 miliona evra, kupljen Fofana za 200.000 evra! Pametnom dosta

gremer

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41)

Za ostale gradove ne znam ali ako impliciraš da je Tole imao ikakve veze sa novosadskim reflektorima - koji su se i prvi put "ugasili" otprilike kad je on došao - onda si ili neobavešten ili svesno guraš neku politiku.

vUcA

pre 10 godina

Dobijanje reflektora je za nas veliko dostignuce. Srbijo zapitaj se gde si sada, a na kakvom si putu bila. Mozda smo ovo i zasluzili, zapitajmo se malo :(

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

da li mogu partizani nekog posteno da pobede ? onaj lik ispod istoka dize zastavicu pre nego sto je upucen pas dva puta i sta? bice kaznjen par utakmica i nikom nista....SUDIJSKA ORGANIZACIJA KRIMINALNA FORMACIJA

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41) Šta ovde sve može da se pročita..!?!?!?!?

dexy

pre 10 godina

Sta je sa nasim Partizanom,koji je igrao brze,bolje,igra kratkih pasova !Nacisto je puklo sve,pitam se dokle ce da traje ovo rasulo i ko ce da odgovara za ovakvo stanje u klubu?!

Zvezdas iz Beca

pre 10 godina

dejan, 14. septembar 2013 20:41)

Ma bravo bre, Srbi dobili svetlo u 21. veku! Neverovatno!!! Kako stoji sa ulicama, tamo nije bas tako svuda, ili??

Stefaninho

pre 10 godina

Slusam ovog Stamenkovica posle utakmice,komedija majko mila.
Izjava tipa Partizan je u nekoliko situacija imao pomoc sa strane,Sloboda
je bila bolja,a na kraju zasluzena pobjeda Partizana.Zalaufao se,ne zna
dje bije i sta prica...
Komedija od fudbala kao i obicno.Bajicu da se isplati dnevnica.

nonsalantni

pre 10 godina

Mazic na terenu, Karadzic na tribinama...epilog navlacenje ofsajd pozicija Slobodinih igraca celu utakmicu...a Sloboda mora da cuti, dobila reflektore. Mada predsednik Slobode bi urlao kao jazavac da je sa druge strane bila Zvezda, ovako svi zadovoljni...Zvezdi sutra sudi ozloglaseni Bogdanovic koji je ojadio Zvezdu vec nekoliko puta...Slucajnost ili demonstracija sile...

zik

pre 10 godina

sudijsku organizaciju smatraju krimialnom oni sto pevaju sta im dileri kazu... ljude nazivaju lopovima oni koji pljackaju kako ovde tako i u inostranstvu kad idu na gostovanja... licemerje na delu...

Nataeos

pre 10 godina

Pobeda... 3 boda..Iskreno trebalo je biti nerešeno!! Ali se ipak pitam: hoće li se i sudije privatizovati? I ćorav bi video da nije ofsajd!!!

TheKum

pre 10 godina

Za onaj start patlidzanovog golmana(ni ime da mu spomenem)nad japancem-(i pored toga sto je sloboda dala
gol u nastavku akcije)direktan crveni i dozivotno iskljucenje iz sporta.!G-din Mazic ni zuti karton....

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Nisam gledao, jel bio ofsajd ili Mažić opet sudi po zadatku?
(COYG, 14. septembar 2013 21:57) Bio vrlo mali ofsajd na kraju, kod poništenog gola..ali pre toga kod 0:1 sviran Slobodi komičan ofsajd

Dosta vise tiranije jsd-a nad nasim fudbalom!!

pre 10 godina

i partizanu su milion puta svirali nepostojece ofsajde, pa se ne bunimo@ bar nam ne sviraju nepostojece penale ko zvezdi! dvadesetak u poslednje tri godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (macke, 14. septembar 2013 22:54)

Haha pa da li je moguce da ste vi vec zaboravili SKANDAL protiv Pazara kad vam je dat i penal i crveni i 10 igraca na terenu?!! Pa ovoga nema nigde! CIST gol oduzet Slobodi, nedosudjen crveni partizanovom igracu...pa dokle vise??? Da je sve bilo posteno partizan bi trenutno bio ispod sredine tabele jer su mu poklonjeni bodovi protiv Pazara, Radnickog K, Rada i Slobode!! Njihova je logika ako namestimo 4 nece moci da zapamte sve i zaboravice! I evo to se i desava. Ko zna koja po redu titula osvojena uz najvece sudijske skandale u Evropi! UBILI su vas amateri iz Siraka i Tuna i vi se jos radujete namestenim utakmicama u prvenstvu?? Molim B92 da objavi snimak skandala iz Uzica kojim JSD dolazi na JSD dolazi na prvo mesto ovog cirkusa od Toletove lige!

kad je tesko mazic

pre 10 godina

bajic previse providno gubi loptu/tj ne intervenise...
A linijski sudija samo mase zastavicom ko da mu je drugo zanimanje signalizacija izmedju brodova u mornarici...
Mazica i onog neutralnog komentatora koj samo pravda sudiju/e ne vredi ni komenatrisati

Tole lopove

pre 10 godina

Izgleda da se zvezdašima baš dopala ova paranoja u koju su uvučeni. Gotovo da uživaju u "opisima" akcija krađe" a ako nije krađa onda je propuštanje "plaćenih" igrača. Neki čak i svoje žene uključuju u opšte kolektivno ludilo. "Najbolji srpski sudija", koji je sudio SVAKI derbi sve dok nije Bajko izveo čuvenu bravuru petom a nije mu suđen ofsajd", koji sevideo iz aviona, sad je kriv. Ostavili su svoju zvezdu da umire lagano, neka onjoj brine Vlada Srbije a navijači su zaduženi za Partizana i Toleta. Napred Zvezdo!

VASA

pre 10 godina

@veliki strumf=jos veca frustracija,sada jos u celu pricu ubacuje i zenu,covek pravi film sa vise glumaca,godine cine kompleks sve vecim i vecim

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Ja kad citam pojedine komentare navijaca Crvene im zvezde imam utisak kao da o postenju pisu navijaci OFK-e ili Spartaka recimo ! Kad da je u Zvezdi sve toliko cisto da se za njih nikada u zivotu nije navlacilo ! A o paranoji koju oni poseduju,to je tek za ispitivanje ! Fudbal ih kradu,kosarku ih kradu,rukomet ih kradu ! Pa vi da vas toliko ne mrze svi zivi,verovatno bi bili bolji od Borusije Dortmund ! Koliko je meni poznato mi smo oprani od Tuna,a vi tamo od nekih Ukrajinaca za koje do ove sezone niko nije ni cuo ! Smarate vise,mucno mi je da citam vase paranoicne komentare koji se ponavljaju iz kola u kolo bez obzira dal utakmica Partizana bila cista kao ova veceras ili ne !

dragan batajnica

pre 10 godina

kakva pobeda strasna pobeda,bravo partizan,stvarno najbolji ali gde?i srbija je u evropi ako se gleda mapa....ali na fudbalskoj mapi smo daleko od sveta.Nema veze i nasa liga je zabavna zar ne?

Samo pitam

pre 10 godina

O kom poništenom golu se ovde govori? Kada je zaista došlo do greške igrač Slobode je promašio, a kada je lopta ušla u mrežu ofsajd je zaista postojao. Ali, kako je bio "mali" ofsajd, podrazumeva se da se onda ofsajd ne svira.

alex99

pre 10 godina

Ove Zvezdanine delije su stvarno neumorni. Opet nameštaljka. Frustracija do besvesti. Valjda će biti nameštena i utakmica sa Zvezdom. Kao što je i ona na Partizanovom stadionu proletos :) Partizan svakako nije igrao najbolje što može, ali popravlja se pomalo. Možda je jedini sporan trenutak bio kad je Japanac pokušao da postigne gol iz ofsajda. Možda stvarno nije bilo ofsajda, ali nije bilo ni gola. A Stojkovića kojeg toliko pljuju delije, kovali su u zvezde dok je bio kod njih. Takvo ponašanje delija nije neočekivano, kao i ovoliki njihovi komentari o utakmici Partizana. Njima je bitno samo da "komšiji crkne krava", pa makar oni i izgubili koju utakmicu. Bolje se okrenite svojim problemima, a Partizan ostavite njegovim navijačima.

Shone grobar

pre 10 godina

Samo bih zamolio navijace komsinice da se ne javljaju i da ne ostavljaju svoje komentare po vestima koje se ticu naseg kluba.Jer videcemo mi sutra njih "postenjacine",koje "nikad" ne namestaju.
I pripazite da vam Sremci ne otkinu bod/ove.

dosta medijskih lazi limenih

pre 10 godina

Haha pa da li je moguce da ste vi vec zaboravili SKANDAL protiv Pazara kad vam je dat i penal i crveni i 10 igraca na terenu?!! Pa ovoga nema nigde! CIST gol oduzet Slobodi, nedosudjen crveni partizanovom igracu...pa dokle vise??? Da je sve bilo posteno partizan bi trenutno bio ispod sredine tabele jer su mu poklonjeni bodovi protiv Pazara, Radnickog K, Rada i Slobode!!
(Dosta vise tiranije jsd-a nad nasim fudbalom!!, 14. septembar 2013 23:57)

KOJI CIST gol momak? Onaj u 93.? kad je bio CIST ofsajd? Ili ono kad nije bio ofsajd a japanac omasio gol? koliko cistih faulova Mazic nije sudio za Partizan? jesi to video mozda? aha,nama bas svi poklanjaju bodove,nemaju pametnija posla. Kako tebe nije sramota da prozivas drugi klub dok je tvoj vec odavno trebao biti ugasen? ali ne,dovodite 17 igraca umesto toga, za cije pare? ajde objasni mi veliki strucnjace?

cartmanx

pre 10 godina

(veliki strumf, 15. septembar 2013 00:31)

Au "veliki strumfe" bas ti "verujem" da "tvoja zena" nije mogla da se nacudi-:) Nego ti i strumfeta lepo pod ruku pa u setnju, na kafu...sto da Vam neki Gargamel i Azrael kvare raspolozenje sa ovakvom nepravdom koja moze da se meri s invazijom marsovaca na zemlju sto je izvesno sudeci po Vasim komentarima!P.S.Bolje da slazem sebe nego da pogledam istini u oci!

kris

pre 10 godina

Ninkovicu crveni posle mece, mislim da je to malo prestrogo i da se pretjeruje, ali hajde.. Napred Partizan, a Ninkovicu glavu gore, bices ti najbolji kada to bude trebalo..

veliki strumf

pre 10 godina

Cak i moja zena, koja sizi zbog mene sto se nerviram zbog svake utakmice, i ne moze da podnese fudbal, odgledala je drugi gol Partizana i cudom nije mogla da se nacudi kako igrac Slobode staje i pusta igraca Partizana. Znaci, intervencije Bajica kod oba gola - kod prvog pade covek kao da ga mitraljez pokosi, a kod drugog stade kao da mu popucase obe zadnje loze (bio je 5 metara ispred, a nakon 3 sekunde 5 petara iza Bolta, ovaj Jojica), kao i kod sanse Kojica, je toliko providna da samo onome ko ne zeli da vidi nije jasno sta se dogodilo. Znaci, kao da sam jos jednom odgledao Partizan-Zeta, kad jedan igrac Zete u 88. minutu otrca da cuva korner zastavicu dok je direktno prema njemu isao jedan igrac Partizana (da ne udari slucajno u njega). Strasno i sramno. Zadnji trzaji Toleta.

.........

pre 10 godina

ljudi u užicu su postavili zvučnike ispred tribune gde su zabranjeni tako da nemoj da vas zavarava sto su se uglavnom jače čuli.sad se vidi ko ima veze sa murijom i svim tim sa čime spajate nas i zato ALCZ do kraja...ali nikad drugove svoje...

Ima se, može se ...

pre 10 godina

Nije mi jasno, svi znamo da su klubovi u buli, nemaju lovu ni za osnovne stvari, kao sve u zadnji minut prijavljuju za evro-takmičenja, ali se utakmice ladno igraju pod reflektorima ili je njima struja džabe?

beli

pre 10 godina

jel to ona sloboda sa kojom ste zamenili domacinstvo da bi igrali u Uzicu satro na novom stadionu pa na kraju opet igrali u Lucanima! sto posto regularno kod Toleta i partizana sve moze

sotirzvanidjubre

pre 10 godina

Interesantno mi je kretanje igrača Slobode koji je izgubio loptu kod drugog gola, videlo se da mu je baš stalo da stigne igrača Partizana.

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

A šta ćemo sa ofsajdom koji je sviran Slobodi..skoro kao onaj čuveni koji je sviran Milijašu! Pa kako se to uvek svira u korist partizana, sto posto slučajnosti

dejan

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...

koska

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41)
kakve veze ima doticnii sa tim?

TheKum

pre 10 godina

Za onaj start patlidzanovog golmana(ni ime da mu spomenem)nad japancem-(i pored toga sto je sloboda dala
gol u nastavku akcije)direktan crveni i dozivotno iskljucenje iz sporta.!G-din Mazic ni zuti karton....

nonsalantni

pre 10 godina

Mazic na terenu, Karadzic na tribinama...epilog navlacenje ofsajd pozicija Slobodinih igraca celu utakmicu...a Sloboda mora da cuti, dobila reflektore. Mada predsednik Slobode bi urlao kao jazavac da je sa druge strane bila Zvezda, ovako svi zadovoljni...Zvezdi sutra sudi ozloglaseni Bogdanovic koji je ojadio Zvezdu vec nekoliko puta...Slucajnost ili demonstracija sile...

gremer

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41)

Za ostale gradove ne znam ali ako impliciraš da je Tole imao ikakve veze sa novosadskim reflektorima - koji su se i prvi put "ugasili" otprilike kad je on došao - onda si ili neobavešten ili svesno guraš neku politiku.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

da li mogu partizani nekog posteno da pobede ? onaj lik ispod istoka dize zastavicu pre nego sto je upucen pas dva puta i sta? bice kaznjen par utakmica i nikom nista....SUDIJSKA ORGANIZACIJA KRIMINALNA FORMACIJA

Zvezdas iz Beca

pre 10 godina

dejan, 14. septembar 2013 20:41)

Ma bravo bre, Srbi dobili svetlo u 21. veku! Neverovatno!!! Kako stoji sa ulicama, tamo nije bas tako svuda, ili??

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Nisam gledao, jel bio ofsajd ili Mažić opet sudi po zadatku?
(COYG, 14. septembar 2013 21:57) Bio vrlo mali ofsajd na kraju, kod poništenog gola..ali pre toga kod 0:1 sviran Slobodi komičan ofsajd

Nataeos

pre 10 godina

Pobeda... 3 boda..Iskreno trebalo je biti nerešeno!! Ali se ipak pitam: hoće li se i sudije privatizovati? I ćorav bi video da nije ofsajd!!!

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Krusevac, Novi Sad, Nis, GM, Jagodina i, evo sada, Uzice su dobili reflektore. I to sve za vrme Toleta. SVAKA CAST. Nije se bas kako neki pricaju...
(dejan, 14. septembar 2013 20:41) Šta ovde sve može da se pročita..!?!?!?!?

Dosta vise tiranije jsd-a nad nasim fudbalom!!

pre 10 godina

i partizanu su milion puta svirali nepostojece ofsajde, pa se ne bunimo@ bar nam ne sviraju nepostojece penale ko zvezdi! dvadesetak u poslednje tri godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (macke, 14. septembar 2013 22:54)

Haha pa da li je moguce da ste vi vec zaboravili SKANDAL protiv Pazara kad vam je dat i penal i crveni i 10 igraca na terenu?!! Pa ovoga nema nigde! CIST gol oduzet Slobodi, nedosudjen crveni partizanovom igracu...pa dokle vise??? Da je sve bilo posteno partizan bi trenutno bio ispod sredine tabele jer su mu poklonjeni bodovi protiv Pazara, Radnickog K, Rada i Slobode!! Njihova je logika ako namestimo 4 nece moci da zapamte sve i zaboravice! I evo to se i desava. Ko zna koja po redu titula osvojena uz najvece sudijske skandale u Evropi! UBILI su vas amateri iz Siraka i Tuna i vi se jos radujete namestenim utakmicama u prvenstvu?? Molim B92 da objavi snimak skandala iz Uzica kojim JSD dolazi na JSD dolazi na prvo mesto ovog cirkusa od Toletove lige!

Niti brz, niti neki tehnicar, niti je borben, sve u svemu NULA!

pre 10 godina

Jojic, ubedljivo najnekorisniji igrac Partizana svih vremena... Za njga je cak i Neca Tomic Usain Bolt. A jedini je nezamenjljiv u ovoj ekipi Partizana. I generalno, Partizan nema problem u odbrani kako se to misli, najveci problem ove ekipe je preslab vezni red...

Stefaninho

pre 10 godina

Slusam ovog Stamenkovica posle utakmice,komedija majko mila.
Izjava tipa Partizan je u nekoliko situacija imao pomoc sa strane,Sloboda
je bila bolja,a na kraju zasluzena pobjeda Partizana.Zalaufao se,ne zna
dje bije i sta prica...
Komedija od fudbala kao i obicno.Bajicu da se isplati dnevnica.

kad je tesko mazic

pre 10 godina

bajic previse providno gubi loptu/tj ne intervenise...
A linijski sudija samo mase zastavicom ko da mu je drugo zanimanje signalizacija izmedju brodova u mornarici...
Mazica i onog neutralnog komentatora koj samo pravda sudiju/e ne vredi ni komenatrisati

navijac

pre 10 godina

(Samo Bgd, samo Czv, 14. septembar 2013 22:29) Ali zato vi u Kragujevcu dajete prvi gol iz cistog ofsajda, koji nije pasivan jer je i Mrdja krenuo na loptu. Dajete i gol iz ofsajda Jagodini.. Videcemo sutra Donji Srem sta ceka!

qqlele

pre 10 godina

Kme, kme... Odbrambeni igrač namerno pada i isapda ... Kme,kme...Dobili reflektore da bi izgubili od Partizana (prvi put u Užicu).... Kme, kme.... Tole bio u loži...Kme, kme... Sudija svirao ofsajd i igrač posle promašio gol, ali nema veze, daj da kukamo... Kme, kme...

zoran

pre 10 godina

Ono izmedju Slobode i Partizana ne mogu anzvati fudbalom. ne znam kako da nazovem tu aktivnost gradjana...?
Rashovic, po obichaju, pokazuje sav svoj raskoshni anti-fudbal ...taktika koja se zove "bunar"...Bravo za krojacha da ga jos drzi na klupi...unishtavanje Partizana je skoro kompletirano....pored Rashovica i NAdja, Real bi propao.

dragan batajnica

pre 10 godina

kakva pobeda strasna pobeda,bravo partizan,stvarno najbolji ali gde?i srbija je u evropi ako se gleda mapa....ali na fudbalskoj mapi smo daleko od sveta.Nema veze i nasa liga je zabavna zar ne?

kme kme

pre 10 godina

Koliko je para dobio odbrambeni igrac Bajic? Zanimljiva igra u odbrani.
(suhoj, 14. septembar 201
Dobio je vise nego Bejl od Reala.Ima se ,moze se.

veliki strumf

pre 10 godina

Cak i moja zena, koja sizi zbog mene sto se nerviram zbog svake utakmice, i ne moze da podnese fudbal, odgledala je drugi gol Partizana i cudom nije mogla da se nacudi kako igrac Slobode staje i pusta igraca Partizana. Znaci, intervencije Bajica kod oba gola - kod prvog pade covek kao da ga mitraljez pokosi, a kod drugog stade kao da mu popucase obe zadnje loze (bio je 5 metara ispred, a nakon 3 sekunde 5 petara iza Bolta, ovaj Jojica), kao i kod sanse Kojica, je toliko providna da samo onome ko ne zeli da vidi nije jasno sta se dogodilo. Znaci, kao da sam jos jednom odgledao Partizan-Zeta, kad jedan igrac Zete u 88. minutu otrca da cuva korner zastavicu dok je direktno prema njemu isao jedan igrac Partizana (da ne udari slucajno u njega). Strasno i sramno. Zadnji trzaji Toleta.

macke

pre 10 godina

i partizanu su milion puta svirali nepostojece ofsajde, pa se ne bunimo@ bar nam ne sviraju nepostojece penale ko zvezdi! dvadesetak u poslednje tri godine

vUcA

pre 10 godina

Dobijanje reflektora je za nas veliko dostignuce. Srbijo zapitaj se gde si sada, a na kakvom si putu bila. Mozda smo ovo i zasluzili, zapitajmo se malo :(

chera-bera

pre 10 godina

Još jedna sumnjiva utakmica Partizana. Očigledno je da je Kojić namerno promašio gol, a mislim da i Luka nije hteo da da gol, pa još jedno tri faula sumnjiva i četiri auta, kud ćeš više,...
Pošto je sudija protiv Rada kažnjen samo sa 2 utakmice zbog faula Volkova, Mažiću ne ginu bar četiri zbog onog pogrešno dosuđenog auta.

Slaviša

pre 10 godina

Jojic, ubedljivo najnekorisniji igrac Partizana svih vremena... Za njga je cak i Neca Tomic Usain Bolt. A jedini je nezamenjljiv u ovoj ekipi Partizana. I generalno, Partizan nema problem u odbrani kako se to misli, najveci problem ove ekipe je preslab vezni red...
(Niti brz, niti neki tehnicar, niti je borben, sve u svemu NULA!, 14. septembar 2013 20:37)

Reci mi da se glupo osećaš? :)

nemanja

pre 10 godina

Ovo pisem na poluvremenu.Sad definitivno znam,a pratim Partizan aktivno od 1985.godine.Nikad ovako sramno i lose nije delovao Partizan.Toliko fudbalskih neznalica,toliko los ambijent u ekipi.Igra NE POSTOJI ljudi moji.Nekada smo bar imali neku igru,a sada se sve svodi na balon lopte stopera,koji se prethodno izmedju sebe dodaju.Malo dodaju i Stojketu,koji onda ispuca.Druga kombinatorika je igra bekova,gde stoperi,ako ne ispucaju loptu,proslede bekovima,a oni je ispucaju uz aut liniju,najcesce u aut.Igramo sa 5 veznih igraca,od kojih oni koji treba da povezu pasom nesto,a to su Gulan i Djemba,nijedan tacan pas nisu imali.Ninkovic osim nervoze nije nista pokazao,i sve vise sumnjam da ce taj decko nesto uraditi.Mali A.Zivkovic je bio odsecen,kao i Jojic,koji kad je imao loptu,jedino se tad nesto moglo ocekivati.Fofana,promasaj totalni.Sad mora da udje Ilic sa 36 godina da poveze koji pas,a nije to onaj stari Sale.Za to vreme,Mitrovic daje dva gola za Andrleht,Markovic vec trese mreze za Benfiku,itd.Gospodo Djuricu i ostali,sami idite,vreme je isteklo.Rasovic moze da vodi pionire.Decko ne oseca fudbal uopste,i ja zaista ne znam sta oni rade na treninzima kada njih svaka ekipa moze ladno da stisne na njihovoj polovini,a da oni ne znaju da iznesu loptu.Pa to su nizerazredne ekipe,ej.Nije to LE,ili LS,pa da ne mozes da sa dva tacna pasa izbacis prvu liniju koja te stisne.Ovde puna kapa 0-0.Ocajno,jadno,bedno,smesno...

beli

pre 10 godina

jel to ona sloboda sa kojom ste zamenili domacinstvo da bi igrali u Uzicu satro na novom stadionu pa na kraju opet igrali u Lucanima! sto posto regularno kod Toleta i partizana sve moze

Darko

pre 10 godina

Majko mila, je li moguće da ovakav Partizan nema dostojnog rivala u ligi? Pa ovo je najgori šampionat starog kontinenta bez konkurencije...

sotirzvanidjubre

pre 10 godina

Interesantno mi je kretanje igrača Slobode koji je izgubio loptu kod drugog gola, videlo se da mu je baš stalo da stigne igrača Partizana.

Tja

pre 10 godina

Pobeda, ok, samo da nerviramo komsije, inace niti sam gledao, niti me mnogo zanimalo (bio je ofsajd, paranoici sa severa!). Nesto drugo mi je zanimljivije - u drzavi u kojoj je plata prosek oko 370 evra, a bogatstvom vrednim dodatnog poreza se smatra 850 evra, gde je prosecan auto star 15 godina, a 850 hiljada ljudi nema ni osnovnu skolu (sto je 12% celog stanovnistva, otprilike svaki osmi koga vidite na ulici)- ljudi kritikuju klub sto na terenu nema Bejla ili Mesija, nego ove nase jadnike. Kakvi smo mi, takvi su i oni....

Ima se, može se ...

pre 10 godina

Nije mi jasno, svi znamo da su klubovi u buli, nemaju lovu ni za osnovne stvari, kao sve u zadnji minut prijavljuju za evro-takmičenja, ali se utakmice ladno igraju pod reflektorima ili je njima struja džabe?

zoran

pre 10 godina

Mislim da Djura i Nadj pod hitno da prodaju A.Zivkovica, Sashu Ilica, Fofanu da vrate...nije ovo dovoljno oslabljen tim. Moze to jos....

Sva slika naseg fudbala se videla u 70. min. pri shutu Kojica preko juzne tribine, a chovek sam ispred golamana...nisam mogao da zaustavim smeh...sta reci o Luki koji samo travu vidi...Stamenkovicu kome Sale Ilic u blagom luku baca loptu a ova se odbija od njega kao od spomenika...kako Jojic igra pre Brashanca to je jedino Rashovicu znano...Ninkovic nazaduje, ochigledno....jednom rechju, trener je unishtio sve shto je valjalo u igri....

fergi

pre 10 godina

Partizan očajan. Da nije bilo Bajića, halfa Slobode, Partizan ne bi dobio utakmicu, jer je momak direktni krivac za oba gola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neso, 14. septembar 2013 21:51)

Vidis to tako ide..da Bajko Bufon nije petom ugurao loptu u gol Partizan ne bi pobedio u derbiju. Zar ne??

zik

pre 10 godina

sudijsku organizaciju smatraju krimialnom oni sto pevaju sta im dileri kazu... ljude nazivaju lopovima oni koji pljackaju kako ovde tako i u inostranstvu kad idu na gostovanja... licemerje na delu...

Tole lopove

pre 10 godina

Izgleda da se zvezdašima baš dopala ova paranoja u koju su uvučeni. Gotovo da uživaju u "opisima" akcija krađe" a ako nije krađa onda je propuštanje "plaćenih" igrača. Neki čak i svoje žene uključuju u opšte kolektivno ludilo. "Najbolji srpski sudija", koji je sudio SVAKI derbi sve dok nije Bajko izveo čuvenu bravuru petom a nije mu suđen ofsajd", koji sevideo iz aviona, sad je kriv. Ostavili su svoju zvezdu da umire lagano, neka onjoj brine Vlada Srbije a navijači su zaduženi za Partizana i Toleta. Napred Zvezdo!

cartmanx

pre 10 godina

Ovo je najgori Partizan koga gledam, a gledam ga celog zivota aktivno od pocetka 80-tih! Cak najveci dunster da je na celu kluba ne bi pravio "greske" sa prodajama i (ne) kupovinom vec pozajmicama,terao dobre trenere dovodio poslusne ljude u upravi i itd...ukratko receno Djuric je uspeo- unistio nas je! Sto se tice pobede i navijaca najsRbskijeg ali i najpostenijeg kluba u univerzumu ajd cutite. Slazem se da jedna situacija nije bila za ofsajd ali igrac Slobode svakako promasio gol. Sto se tice druge "sporne" situacije siguran sam posle ponovljenog snimka ofsajd 100 posto. U svakom slucaju nebitno ovako se ne pise dobro PFC-u jedini nacin da se otera kompletna uprava ili da se bar neko pozove na infrormativni razgovor i ne znam sta se ceka, jer para nema, nema pojacanja, a prodato igraca samo ove godne+procenat od transera Jovetica i Ljajica=20 miliona evra, kupljen Fofana za 200.000 evra! Pametnom dosta

Nemanja Ue

pre 10 godina

Cisto da docaram pozadinu ove svecanosti u cast postavljanja reflektora: u skoro pola grada je iskljucena gradska rasveta na ulicama zbog reflektora. . .

ccc

pre 10 godina

(zoran, 14. septembar 2013 20:51)

Mogu li da te zamolim, ako već nemaš šđžčć na tastaturi, da ne stavljaš h uz c, s i z. Znaćemo i bez toga da su to č, š i ž.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Ja kad citam pojedine komentare navijaca Crvene im zvezde imam utisak kao da o postenju pisu navijaci OFK-e ili Spartaka recimo ! Kad da je u Zvezdi sve toliko cisto da se za njih nikada u zivotu nije navlacilo ! A o paranoji koju oni poseduju,to je tek za ispitivanje ! Fudbal ih kradu,kosarku ih kradu,rukomet ih kradu ! Pa vi da vas toliko ne mrze svi zivi,verovatno bi bili bolji od Borusije Dortmund ! Koliko je meni poznato mi smo oprani od Tuna,a vi tamo od nekih Ukrajinaca za koje do ove sezone niko nije ni cuo ! Smarate vise,mucno mi je da citam vase paranoicne komentare koji se ponavljaju iz kola u kolo bez obzira dal utakmica Partizana bila cista kao ova veceras ili ne !

Samo pitam

pre 10 godina

O kom poništenom golu se ovde govori? Kada je zaista došlo do greške igrač Slobode je promašio, a kada je lopta ušla u mrežu ofsajd je zaista postojao. Ali, kako je bio "mali" ofsajd, podrazumeva se da se onda ofsajd ne svira.

kris

pre 10 godina

Ninkovicu crveni posle mece, mislim da je to malo prestrogo i da se pretjeruje, ali hajde.. Napred Partizan, a Ninkovicu glavu gore, bices ti najbolji kada to bude trebalo..

c7-5

pre 10 godina

A kada je to Partizan igrao dugim loptama, preskakao sredinu umesto pas igra po travi?? To je novi stil koji su i Englezi napustili a vraca se u Partizan?? CELO prvo poluvreme?? Vezni red ne postoji, nemaga?? Dodje mi muka...Sta vi radite u klubu ja ne mogu da shvatim. Ne mogu da verujem da nema normalnog coveka koji moze da pokrene pozitivnu inicijativu da se jednom stane na put unistavanju kluba? Sve bolid do bolida. Da covek ne veruje..strasno.

.........

pre 10 godina

ljudi u užicu su postavili zvučnike ispred tribune gde su zabranjeni tako da nemoj da vas zavarava sto su se uglavnom jače čuli.sad se vidi ko ima veze sa murijom i svim tim sa čime spajate nas i zato ALCZ do kraja...ali nikad drugove svoje...

alex99

pre 10 godina

Ove Zvezdanine delije su stvarno neumorni. Opet nameštaljka. Frustracija do besvesti. Valjda će biti nameštena i utakmica sa Zvezdom. Kao što je i ona na Partizanovom stadionu proletos :) Partizan svakako nije igrao najbolje što može, ali popravlja se pomalo. Možda je jedini sporan trenutak bio kad je Japanac pokušao da postigne gol iz ofsajda. Možda stvarno nije bilo ofsajda, ali nije bilo ni gola. A Stojkovića kojeg toliko pljuju delije, kovali su u zvezde dok je bio kod njih. Takvo ponašanje delija nije neočekivano, kao i ovoliki njihovi komentari o utakmici Partizana. Njima je bitno samo da "komšiji crkne krava", pa makar oni i izgubili koju utakmicu. Bolje se okrenite svojim problemima, a Partizan ostavite njegovim navijačima.

dexy

pre 10 godina

Sta je sa nasim Partizanom,koji je igrao brze,bolje,igra kratkih pasova !Nacisto je puklo sve,pitam se dokle ce da traje ovo rasulo i ko ce da odgovara za ovakvo stanje u klubu?!

Shone grobar

pre 10 godina

Samo bih zamolio navijace komsinice da se ne javljaju i da ne ostavljaju svoje komentare po vestima koje se ticu naseg kluba.Jer videcemo mi sutra njih "postenjacine",koje "nikad" ne namestaju.
I pripazite da vam Sremci ne otkinu bod/ove.

Urke

pre 10 godina

pored Rashovica i NAdja, Real bi propao.
(zoran, 14. septembar 2013 20:51)

Da, samo ko prodaje igrace? Djuric "prodao Rasovicu" Lazara, Mitrovica (u jeku sezone), Scepovice, ostavio mu Kojica i doveo Fofanu i ocekuje da razbija? U sred uigravanja proda Ivanova, a ovaj traga za resenjima. Nije da branim Rasovica, ali je neprimereno da prodas treneru najbolje momke i zatim ocekujes da zablista sa ostatkom za tako kratko vreme.

cartmanx

pre 10 godina

(veliki strumf, 15. septembar 2013 00:31)

Au "veliki strumfe" bas ti "verujem" da "tvoja zena" nije mogla da se nacudi-:) Nego ti i strumfeta lepo pod ruku pa u setnju, na kafu...sto da Vam neki Gargamel i Azrael kvare raspolozenje sa ovakvom nepravdom koja moze da se meri s invazijom marsovaca na zemlju sto je izvesno sudeci po Vasim komentarima!P.S.Bolje da slazem sebe nego da pogledam istini u oci!

dosta medijskih lazi limenih

pre 10 godina

Haha pa da li je moguce da ste vi vec zaboravili SKANDAL protiv Pazara kad vam je dat i penal i crveni i 10 igraca na terenu?!! Pa ovoga nema nigde! CIST gol oduzet Slobodi, nedosudjen crveni partizanovom igracu...pa dokle vise??? Da je sve bilo posteno partizan bi trenutno bio ispod sredine tabele jer su mu poklonjeni bodovi protiv Pazara, Radnickog K, Rada i Slobode!!
(Dosta vise tiranije jsd-a nad nasim fudbalom!!, 14. septembar 2013 23:57)

KOJI CIST gol momak? Onaj u 93.? kad je bio CIST ofsajd? Ili ono kad nije bio ofsajd a japanac omasio gol? koliko cistih faulova Mazic nije sudio za Partizan? jesi to video mozda? aha,nama bas svi poklanjaju bodove,nemaju pametnija posla. Kako tebe nije sramota da prozivas drugi klub dok je tvoj vec odavno trebao biti ugasen? ali ne,dovodite 17 igraca umesto toga, za cije pare? ajde objasni mi veliki strucnjace?

VASA

pre 10 godina

@veliki strumf=jos veca frustracija,sada jos u celu pricu ubacuje i zenu,covek pravi film sa vise glumaca,godine cine kompleks sve vecim i vecim