Fudbal 349

Utorak, 06.08.2013.

20:14

Partizan bez Lige šampiona

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su eliminisani od bugarskog Ludogoreca.

Partizan bez Lige šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

349 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 10 godina

(vladan, 7. avgust 2013 02:27)
ne znam da li ćeš ti to doživeti i da li će grobari ikad doživeti, ali ja sam imao sreću da gledam zvezdine evropske pohode iz 1979 i 1991.imao sam priliku da gledam kako na marakani padaju evropski velikani.gledao sam pravu fudbalsku umetnost.za razliku od partizana zvezda bar ima svetlu prošlost.meni je to dovoljno za čitav život

gologomez

pre 10 godina

ne može se više ovako. ako je klub državni onda treba svi da se pitamo. dakle i mi, navijači. mora, ako je klub javno dobro, u upravnom odboru da sjede ljudi koji su glas nas, navijača. istinski, putem izbora. a da član kluba bude onaj koji plati zvanično člamnstvo i da ima pravo glasa. ne može više opvako: klub javno dobro, a pojedinci upravljaju tako da ubiru profit a ne snose posljedice lošeg poslovanja. e ne može ! ja kao ideološki komunista to tvrdim.

alternativa, i bolje rješenje, je privatizacija. u tom slučaju privatni vlasnik bi imao interes da postigne rezultat.

Apache

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija. Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.(Dilka, 06. avgust 2013 22:59) dinamo jeste primer, zbog velikog broja golova sa lionom u sportskom pregledu su pustali samo par najlepsih da bi stigli i druge utakmice da obrade.

vladan

pre 10 godina

Da li cu ikad u zivotu doziveti da gledam ove crno i crveno bele, kako igraju napadacki fudbal,trce bez lopte, pun stadion, oni se bore, lome protivnika, ne zadovoljavaju se sa minimalnim rezltatom nego kidaju.....Puste zelje......

Безимени

pre 10 godina

Не треба бити тужан због оваквих резултата наших клубова у Европи какви и јесу ,јер просто то је наша реалност у овом тренутку за наш фудбал ма колико год ми то негирали,не признавали стално да није тако а заправо јесте. Чак не би се могло рећи да ће се нешто поправити у донекло време све док лопови и криминалци буду седели односно били на челу нашег савеза а и наших клубова,значи тај шљам кад се отера са наших фубалских терена.Фудбал ће онда поново оживети донекле!До тад остаје нам да гледам овакве сценаријуме сваке сезоне...

Strucno lice sa rts-a

pre 10 godina

Za partizan su igrali:Partizan: Lukač (Živković 44'), Ivanov, Ostojić, Obradović, Gulan, Đemba Đemba, Marković, Ilić (Šćepović 68'), Ninković, Grbić (Luka 81'), Mitrović.
A za Ludogorec: Valdez , Pujol, Pike, Alves, Alba, fabregas, Cavi, Inijesta,Nejimar, Mesi, Sancez.
Posle prvog dela koje je proslo u ispitivanj snaga Partizan je krenuo mnogo bolje i odlicnije u nastavku kako bi slomio otpor gostijuceg tima koji je i pored brojnih zvezda u timu odlucio da igra nesto povucenije, od svega preba izdvojito pdlican sut Ninkovica koji Valdez vrhhovima prstiju izbacuje u korner, kao i nespretnu reakciju Pikea koji je umalo postigao autogol, na drugoj strani jedino vredno pomena je pokusaj Nejmara da iznudi penal ali ga je sudija sankcionisao zutim kartonom, i posle svih propustenih sansi stize kazna Injesta prodire po levoj strani u karakteristicnom prodoru za Ludogorec centrira na loptu natrcava ponovo Nejmar ali ga Gulan odgurnuo i sudija mu je pokazao crveni karton kao i penal za gostujuci tim, siguran izvodjac najstoze kazne je najbolji igrac gostujuceg tima i sveta Mesi za 1:0 i kraj svih nada da se partizan moze domoci ls ove godine, i pored blede igre Ludogoreca do izrazaja je dosla fizicka sprema i iskustvo koje ovaj tim ima u takmicenju u jednoj od najjacih liga na svetu, kao i igra kratkih pasova i dominacija na sredini terena, zasluzen prolaz dalje Lodogoreca...MA DA LI JE OVO MOGUCE?!

cao zdravo

pre 10 godina

@Eto toliko o najvećim uspjesima Hrvatskog sporta.....
(emilijus, 7. avgust 2013 00:40)

U mom selu se pod uspijeh racuna kad dignes trofej iznad glave, dakle, sad sve to ponovo pregledaj sta si napisao, i stavi na papir, bez drugih i trecih mjesta, i bez "lokalnih" sportova, nego u dva najvaznija sporta, od kojih je jedan fudbal. Upravo tvoji cro trolovi troluju cijelo vece o dinamu, sto je, priznaces neukusno. Ubaciti hrvatski klupski fudbal u evropi, u isti komentar gdje se pominje srpski klupski fudbal u evropi. Porediti dinamo sa CZ i partizanom u evropskim takmicenjima je isto kao porediti zdravka skendera i depeche mode, recimo....
Dinamo definitivno imaj taj "oreol" provincijskog kluba, ciji su najveci uspjesi utakmice s Ajaxom recimo, ili tako neke osmine finala koje se mogu na prste nabrojati, da ne pominjemo blamaze koje se ogledaju u tradicijama dugim i po nekoliko decenija, kada su pobjede u evropi u pitanju

Жаре

pre 10 godina

Порука за све којима је срце црно-бело.... - Никад се лудо и горе нисте провели него вечерас , осим кад вас је избацио Фљамутари из Тиране..... - Посебне честитке прекаљаном голгетеру и великом асу данашњице Марку Шћеповићу који је својим потезима вечерас објаснио појам фудбала ! - Наравно за ово вечерас криви су : - Ђурић, Вучић, Човић, Биа, Дб, Циа, Фби, Нса, Мосад, Ми7, Кгб, Јеховини сведоци, Хор бечких дечака, мрачне силе, Дарт Вејдер, Волдемор, Тутанкамонова клетва, Млада Босна, Црна рука, Жене у црном, Качавенда, Пахомије, Шредер, НАСА, Милан Тарот, Илуминати, Смигл, Мач краља Артура, Ционисти, валкире, НВО, змајеве кугле, Крфска декларација, Икар и Дедал, дух из лампе, Бонд, Џејмс Бонд, Капетан Кука, Београдска филхармонија,исусова рука,УНИЦЕФ,...и Мортал Комбат...... - ДОВИЂЕЊА , ПРИЈАТНО !

Zuki

pre 10 godina

Ruku na srce mi nismo ni Sirak nismo trebali da prodjemo. Prodjosmo na srecu ali zato nocas ispadosmo od ipak nesto losijeg tima.

Rasovicu na dusu sto mu tim tek u cetvrtoj utakmici u sezoni pocinje da igra koliko toliko. I to pre svega zahvaljuci Djembi i Grbicu. Upravi na dusu sto nije na vreme pustila Ivanova koji prodade obe utakmice protiv Ludogoreca. Nocas je posle njgovog "kiksa" (lopte koju bi svaki stoper poslao na Banovo Brdo) napravljen taj famozni penal.

I za kraj. Dalje ide klub u koji se ULAZE (ukljucujuci podmazivanje sudija). I to nekoliko godina u nizu. Jesam protivnik velikih para u sportu ali se u klubove mora ULAGATI da bi se ostvarili neki rezultati i onda uzele neke pare. U Partizan i generalno srpske klubove se ne ulaze nego se gleda kako da se odrzi u zivotu ne bi li se prodao koji nedovrsen igrac i uzela provizija.
Privatizacija nije resenje. Stranci nece da ulazu u sportske klubove u zemlji u kojoj ne postoji jasan zakon o privatizaciji u sportu. A domaci tajkuni, znamo kako rade. Ne daj Boze da se neki docepa Parizana ili CZ.
Laku noc! Ne nervirajte se. Fubal je ipak samo IGRA.

Troml

pre 10 godina

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari
na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da
vam pomognem........
(cao zdravo, 6. avgust 2013 23:58)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....hvala na pitanju, mi (Hrvati) smo u Europi
i ne moraš nam pomagati, još uvijek pamtimo 2:0 ~ cic

Daj ljudi, kad vec dodjete, navijajte, nemojte samo da pljujete... Kada ima razloga i neka, ali veceras bas smesno...

pre 10 godina

Realno gledano, i pored toga sto sam razocaran ispadanjem, ovaj tim Partizana je najbolji u poslednje tri godine. Ako dodje Ganac pozadi (jer od Ivanova vise nema nista, i veceras je bio po meni jedan od najslabijih i direktan je krivac za gol), sa Fofanom i da se Saletu limitiraju minuti (jer on stvarno ne moze vise da igra iole ozbiljnije utakmice), samo tu ce biti problem jer ne vidim nekog ko bi bio vodja ovog tima... Setite se samo utakmica prosle godine u kvalifikacijama, pa mi nismo mogli centar da predjemo u sred Beograda. Najveci problem ove ekipe je ocigledna neuigranost, sto je greska uprave. Veceras nije valjao jedino rezultat, pa setite se da su ovi razmontirali one Slovake, a i prosle godine Dinamo... Nas nisu nadigrali. Za nasu ligu smo ponovo prejaki, to potpisujem i ne razumem ove Gane koji ovde kao nesto komentarisu, a i oni od onih prosecnih popili tri komada, a da nisu sansu napravili. Mada ni nasa publika nije nista bolja od njih, vise navijaju protiv, nego za Partizan. I mene nerviraju neki igraci, ali zvizdati svom igracu a da jos nije zakoracio na teren (i od njega ocekivati da ostane skoncetrisan) je smesno. Postupak onog prebega Kimija je tek dno dna. Znaci, da je ekipa skockana pre mesec dana, ovi Bugari bi veceras bili ispraceni sa tri komada. Grbic, Obradovic,Djemba, Mitar, Ninkovic dobri veceras (mada ovaj mali mora malo da se skoncentrise i ne svadja se sa svima na terenu i igracima, i sudijom, pa cak i sa skupljacima lopti)

kompa

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja!
(SashaNS, 6. avgust 2013 22:37)

Znas, zato se i igra 30 utakmica u prvenstvu, da bi sto lakse dosao do nekog od elitnih takmicenja. Da je Vosa bila prva verovatno je ne bi zatekla ovakva sudbina.. uvek se nadje neko pametan da lupi idealnu glupost..

emilijus

pre 10 godina

CZ - Klupski prvak evrope u fudbalu
Srbija - Prvak evrope, od neki dan U19
KK partizan - Prvak evrope u kosarci
Srbija - Hm... Da li treba da nabrajam osvojeno u kosarci?

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da vam pomognem. Najveci uspjeh cro nogometa, dinamova sedmica protiv lyona, i mamicevi specijali na youtube. Kosarka: najveci uspjeh cro kosarke, napustanje dodjele medalja na evropskom prvenstvu u Atini.
(cao zdravo, 6. avgust 2013 23:58)

Hrvatska 3.na svijetu u nogometu 1998....(to srbija ne stoljećima da doživi)
Cibona 2 puta prvak Evrope...Split 3 puta
Hrvatska 2.na olimpijskom igrama u Barceloni kada je SAD nastupila sa najačom ekipom ikada
Hrvatska u rukometu...hmmm 2 puta olimpijski pobjednici,svjetski prvaci...dali da nabrajam sve medalje rukometaša...bojim se dugo će to trajati ako počmem
Eto toliko o najvećim uspjesima Hrvatskog sporta.....

Srki BG

pre 10 godina

Mislim da je Srbija konacno dobila centarfora koga nije bilo godinama!Mislim na Mitrovica,zaista iako sam zvezdas se divim ovom momku na borbenosti i zelji,sa godinama ce sticati iskustvo i biti smireniji i vise koristiti gol sanse.Dugo nije bilo nekoga ko navlaci protivnicku odbranu na sebe i rayigrava saigrace!Bice sjajan!A o Scepovicu ne treba trositi reci,decko je ocigledno pogresio sport,tata ga je gurao da krene njegovim stopama ali on se za to nije rodio, s obzirom kako lepo zasmejava drustvo na klupi bolje da se oprobao u cirkusu ili kao stend ap komicar,ko zna...Zaista on je jedna fudbalska neznalica i niko me ne moze u to ubediti.Pozdrav i ziveli.

Sumadinac91

pre 10 godina

Hahahaha realno koja komedija sa bivsom velikom cetvorkom i komentarima navijaca od istih.Ova tri se svadjaju sta ko radi u LE,ovi cetvrti su najbolji od najgorih zato sto su se plasirali dva puta(mozda i treci) u LS i to je uz milione.bacenih,nestalih i izvucenih para ogroman uspeh.Ej veliki ex-Yu klubovi i fudbaleri,jedan APOEL sa Kipra(zemlja od 1miliona stanovnika) je igrao cetvrtfinale LS,da ne pominjem Grcku ili Rumuniju,a reprezentacija Gane je igrala cetvrtfinale na SP 2010 a svi mi u paketu smo to cetvrtfinale videli samo na televiziji.Kakvi nasi uspesi,sta bi pomislili da ste u 70',80' pa cak i 90',da nas dere drugi tim Skotske,Estonija,Gruzija,Azerbejdzan,pa smejali bi ste se da vam to neko pomene a kamoli da gledate.

Ivan

pre 10 godina

Hrvati dali ste ludogorec gol u 98. Minutu a serifu 90. Tako da je bolje da cutite. Svi znamo kako ste prosli u LS :) pozdrav iz vukovara :)
(Dexi Vukovar, 6. avgust 2013 23:42

Rzlika je DATI ili ne internetski ratniče.

Dzonnii

pre 10 godina

PROBLEM Partizana jeste taj sto ulaze onoliko koliko je potrebno za titulu (citaj da si bolji od Zvezde), a NE onoliko koliko je potrebno za ulazak u LS.

A s' obzirom da je Zvezda u najvecoj gunguli od osnivanja, ulaganja su minimalna, zanemarljiva. A prilika za ulazak u LS NIKAD VECA, olaksan zreb!
Za SEST GODINA SAMO JEDNOM U LS i to NA SRECU najvise, a prilika nikad laksa!
Ali sto je najgore, verujem da bi cak i ovaj sastav posle dve godine igranja lagano eliminisao Ludogorec i sve ostale rivale.

Marko

pre 10 godina

Opasna ekipa ova iz Razgrada zvana Ludogorec ! Kakva krila imaju , sjajne defanzivce koji ciste sve pred sobom , a o centarforu da ne trosimo reci nebruseni talenat ! Ludooooo Ludoooo Ludoooo GORECCCC hahahahhahhahahahahah

dkg

pre 10 godina

To dogodine u Kninu citamo vec svake godine, moze li biti dosadnije kada se zna da ta godina nikad stici nece...
(Hrvat, 6. avgust 2013 22:25)

Neboj se ti bice jedne godine pa pod turcima smo bili 500 godina pa smo povratili svoje tako ce mo i to nista ti nebrini

London

pre 10 godina

Neboj se ti bice jedne godine pa pod turcima smo bili 500 godina pa smo povratili svoje tako ce mo i to nista ti nebrini
(dkg, 7. avgust 2013 00:08)

S obzirom na to koliko je pismena ova gospoda koja će dogodine da se nalazi u Kninu (sic), mislim da braća Hrvati mogu da odahnu. Vi tako nepismeni ne bi mogli Knin da nađete na Google Maps...

O srpskom fudbalu i Partizanu zaista ne vredi trošiti reči...

Nepismeni

pre 10 godina

Alo vanzemaljac ta polupismena baraba je Milos Radisavljevic Kimi i mnogo je pismeniji nego sto mislis i pre svega je dobar covek postuju ga i zabranjeni i grobari sa juga jedini se ti pravis pametan.Uradio je ono sto vecina navijaca misli i zeli a to je da scepa ode vec jednom...jednostavno ne zasluzuje crno beli dres!

vojkan

pre 10 godina

Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule, 6. avgust 2013 23:03)

Da, nekom ko je bio apsolutni neprikosnoveni vladar planete narocito je stalo do Toletovih titula, koje ti garantuju da ce prvo ugledni prvak iz Jermenije da te izdeveta, a onda velesila iz Bugarske istambura na mrtvo ime...
(Antidervis, 6. avgust 2013 23:24)

Kao sto rekoh: prodao bi ti i kevu i caleta, samo da uspes da doguras do situacije da te izdeveta ugledni Jermenski prvak ili velesila iz Bugarske... ali nazalost, tvoj krajnji domet je sezona kupanja, vec duuugo dugooo... zato VHS u sake i nazad u mracnu sobu.

zagor

pre 10 godina

dokle više bruke?bugari,ej bugari,su drugi svet za nas.mi nismo normalni,dokad ćemo dozvoliti da nas đurić i ekipa lažu.pola tima su prodali,doveli nove na posudbu par dana pred utakmicu.ode i Mitar i na čemu smo ostali?dogodine padamo još niže.i ne zaslužujemo bolje.

svakegodinetitulasrbijabre

pre 10 godina

Nema problema, momci da se okrenu domacem prvenstvu a tu je titula vec zagarantovana, tako da ce biti uspesna godina u svakom slucaju.

stranac

pre 10 godina

Ove bi Vojvodina i Jagodina odovala. Ovi su gori od nas ali dadese nekako golove. Jel ovi nasi pojma nemaju. Djemba igra odlicno, Obradovic isto nije los dok ovi ostali absolutno neznaju da dodju do pasa za sut ili Rasovic nema pojma da postavi igru, reko bi da ovde Rasovic nije doraso zadatku. Uprava nek se spremi da odleti, kad se moglo Zekovica, da se skloni onda sa ovima nebi trebo da bude problem. Koje neznalice od trenera pa na ovamo. Pavlovskog treba dovesti momentalno jel ovde vezni red izgubljen.

Legal Alien

pre 10 godina

Ovo je sramota, ma kakav bio Scepovic, da mu neki mamlaz sa tribina skida traku. Ko ga je pustio unutra? Sta je on? Ko bre vise pusta ovim polupismenim barabama da upravljaju drustvom?

sofronije

pre 10 godina

Scepakadabra masi 1 na 1, mogao je da pita golmana gde da mu sutira. Nema veze sto je zadnji napad i sto nije vazno, pokazao je koliki je anti-talenat.

Cir Milos

pre 10 godina

Ivanov ocigledno igrao protiv Partizana, Mitrovic klasican drvoseca (Igra srcem, glavu potura tamo gde neko ne bi smeo nogu, ali je malo koristi za druge stvari zbog cega je daleko od nivoa evropskog top fudbalera. Ode li u inostranstvo ove godine, za dve ili tri godine za njega niko vise nece cuti)... Sale Ilic gotovo neprimetan, Scepovic i nije bio toliko los, Ostojic ubedljivo najgori veceras... Sve u svemu i dalje tanko, ali ako cemo iskreno najbolje ove sezone. Lazar Markovic je bio igrac koji je pravio razliku u timu. Igraca slicnog profila trenutno nema u Partizanu, a bez bar jednog takvog, iluzorno je nadati se Ligi sampiona... Rasovic, mora jos mnogo, mnogo da uci, ali u svakom slucaju treba mu pruziti sansu na duze staze. Nadam se da ce uspeti da odbrani titulu ove sezone... Plasman u Ligu Evrope bio bi veliki uspeh za ovaj Partizan...
Svim srcem cu u cetvrtak biti uz Vojvodinu (ocigledno najbolji srpski klub na ovogodisnjoj evropskoj sceni)... Puno srece i Crvenoj Zvezdi...

Hipp

pre 10 godina

@ Dario J ... Uzećemo daljinac i gledaćemo kako svi do jednoga bojkotujete taj Vaš tim koji ulazi u LŠ, kako prodajete utakmice i obarate rekorde po poseti.

srbEUin

pre 10 godina

Kako može tamo neki privatni instant klub, veštačka tvorevina koja je juče osnovana, da bude bolji od udruženja građana, institucije, dominatora, kluba svetle tradicije sa armijom navijača???

Pogledajte u sledećem nastavku...
(srbEUin, 28. jul 2013 23:40)

Eto, sada vam je barem malo jasnije.

Igraju za dve klase bolje: moderna organizacija igre, kontrola meča, pasovi iz prve, tehnika prijema i predaje lopte, napadačke ideje, uigranost, borbenost, trčanje...

alex

pre 10 godina

Partizan nije zasluzio da izgubi veceras, cak je bio i bolji, ali ja ipak i dalje tvrdim da ce prvi tim koji ce uzeti 3 boda na jednoj utakmici u LS biti Zvezda, pa makar to bilo i za 10 godina......

Delija_KV

pre 10 godina

Ne brinite se nista grobari. Necete igrati LS, al zato necete igrati ni LE, al bez brige nece ni zvezda ;)...
Poenta je da svima crkne krava, jel da da je tako?
Bravo bugari junaci! Napred Ukrainci!

Dorcolski Lobi

pre 10 godina

Prvo, tek u cetvrtoj utakmici igraci pocinju da imaju snagu. Visinske pripreme i ostale gluposti iz vremena 'Montevidea' su osnovni uzrok posrtanja Partizana (a verovatno i ostalih nasih klubova). Takmicarska forma se stice iskljucivo igranjem utakmica, a ne dzogiranjem po trim stazi. Ali, to je nasa realnost. Igraci nisu losiji od bugarskih, trener isto nije losiji, ali smo fizicki nepriremljeni sto automatski znaci da taktika (kakva god da je) nema sanse da se sprovede. Ovo veceras je cak i licilo na nesto, ali mi uvek moramo sami sebe da pobedimo, pa tako i ovog puta. Ostaju nam jos dve utakmice za Ligu Evrope, pa onda sve opet ispocetka, mi se nerviramo, uprava prodaje i ovo malo kvaliteta sto imamo, pripreme na praistorijskom nivou, ocekivanja nerealna, pritisak na celom klubu nenormalan... Setimo se Mateusa, covek je samo spremio igrace da trce 120 minuta kao navijeni, i igra i rezultat nisu izostali. Stanojevic ih je spremio za 75 minuta, pa smo uz povoljan zreb te godine (Helsinki, umesto uvek najjaci protivnik) prosli... Bez fizicke spreme nema nista, a da li ce da igra Scepa, Mitar, Janko, Marko, to uopste nije presudno...

Dario J.

pre 10 godina

Susjedi, hvala vam velika sto nas nasmijavate iz godine u godinu.

Nista, daljince u ruke, hladno pivo , i gledajte Hrvate kako idu dalje, jer vi ocito nemate ni znanja, a ni novca za tako sto.

Mike

pre 10 godina

@dzaba_titule ?! Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule, 6. avgust 2013 23:03)
Nikada se ja ne bih menjao sa vama za takve titule. Raspitaj se ti prijatelju kako su navijai Zvezde zvizdali svojim igracima kada su se povukli na svoju polovinu pri rezultatu 2 0 za Zvezdu i sve ce ti biti jasno. Razlika izmedju nas i vas je ogromna a granica je postavljena 91. Kada joj se priblizite i kada vase ime bude na tom peharu mozete da se poredite sa nama. Do tada dzaba vam titule.

johny

pre 10 godina

nisam gledao ceo mec video sam nekih 5 minuta i ono sto sam video djemba presece dve lopte i onda nema kome da doda jer se svi kriju, a strajnic pobedjuje sa izjavom kako nepotrebno dribla pa mora covek da dribla kad nece niko d apridje da pocne nov napad(ilic, ninkovic npr.)

seljak.

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja! (SashaNS, 06. avgust 2013 22:37)....nista netreba dodati...a bilo bi steta tvoj komentar ne podeliti...

Struka

pre 10 godina

Igraci Partizana su staticni nema igre bez lopte nema otvaranja igraca koji celu utakmicu stoje u mesto i cekaju loptu nije mi jasno da to trener nije video vec igraju celu utakmicu na visoke lopte trazeci odlicno pokrivenog Mitrovica.Golovi se postizu raznovrsnom igrom a veceras Partizan nije imao ideju i agresivnost,ova ekipa ima potencijal ali mislim da fizicki nisu dobro pripremljeni.Grbic je veceras pokazao da je veliko pojacanje.

Grobar

pre 10 godina

Au kolko zlobnih komsija, to su sve oni isti sto ih ne zanima Partizan i sto ne dolaze na nase vesti jer nisu kompleksasi.
Kasno dovedeni igraci i neuigran tim su nas kostali ispadanja a i ovako je malo nedostajalo da prodjemo, da smo iskoristili samo jednu od onih sansi u drugom poluvremenu bugari bi se pogubili i dali bi im jos neki gol. Nadam se da cemo proci u ligu evrope a do godine skockati tim koji ce zajedno proci sve pripreme (S nekom boljom upravom).
Obradovic,Gulan, Djemba-Djemba i Grbic su se pokazali kao dobra pojacanja, jos ako se uklope Fofana i Malbasic, uz ove sto su vec tu, opet smo duplo jaci od ovih sto likuju a na kraju prvenstva ce opet da kukaju na razno razne zavere.
P.S. Ono posle utakmice na Jugu su bili casovi ljubavi prema klubu i igracima. UPRAVA NAPOLJE!!!
P.S.2 - Sutra kad ispadne Zvezda i Grobari odu na tu vest da vam se smeju, pre nego sto pocnete da laprdate o kompleksima vratite se na ovu vest i procitajte koliko ima komentara zlobnih Delija. Ja vam u svakom slucaju zelim da prodjete Cernomorec i udjete u ligu Evrope, ali samo zbog normalnih zvezdasa i srpskog fudbala.

aqua viva soko štark voda voda jelen super liga

pre 10 godina

Što bi rekao Čkalja-kada te je klao tuta Bugarin? U utorak...only kidding, ovako ćemo i mi za dva dana..

MisterNo

pre 10 godina

Moze da se prica za Partizan sta hocete ali ovi "Bugari" su sve samo ne naivna ekipa. Imaju odlicne strance i veoma su dobar tim. Ono sto me najvise nervira u igri PArtizana jeste ta defanzivna igra. Partizan je nekad igrao na gol vise i u Evropi postizao puno golova. Sad se sve svodi na neko kalkulisanje a to unistava igru. Sto se tice Fudbalskog saveza ono sto treba da se uradi za ubuduce jeste da se pomeri prvenstvo da pocinje ranije da bi ove kvalifikacione utakmice dosle za vreme takmicarske sezone a ne za vreme priprema. To bi bilo dobro za sve nase ekipe koje se bore za ucesce u evropskim kupovima a ne samo Partizan

Tv Grobar

pre 10 godina

Imali smo toliko šansi da damo gol Ludogorecu, i na kraju onaj nesrećni penal, ali šta je tuje. NAPRED PARTIZAN, Ja još ne mogu da verujem da nismo pobedili.

mateo

pre 10 godina

"komsije" sa Jadrana stalno salju komentare posle svake utakmice ili bilo kog desavanja kod nas. Kompleksi male nacije i dalje su prisutni jer ocigledno i dalje gledaju ka velikima. Dokaz tome je stalno njihovo podbadanje ili hvalisanje "lijepe njihove" kada god se prilika pojavi. Iskreno "komsije" Vi ste nama totalno nezanimljivi...no dobro u necemu ste u pravu, gledate i takmicite se sa boljima, samo tako nastavite :)
(blablaphone, 6. avgust 2013 23:21)

ajde molim te odi na kratko na index.hr da vidis sta su kompleksi pa onda se lijepo vrati i izvini.

dejavu

pre 10 godina

Nema mesta razocarenju.Partizan je odigrao ubedljivo najbolju utakmicu od pocetka sezone.ali bez srece se u fudbalu ne moze.Imali smo je protiv Anderlehta,zato i usli tada u LS.
Iako jos uvek fali par igraca,narocito umesto Ostojica,ovakav Partizan ce uci u ligu evrope,u slucaju iole povoljnog zreba.
S obzirom na to kako i kada je skrpljen tim,ovakvo izdanje tima je ustvari odlicno.
Ako se Lartej i Fofana pokazu dobrom pojacanjima,bice ovo ipak uspesna sezona.

grunf

pre 10 godina

poruka svim frustriranim navijačima tri kluba bivše "velike četvorke" koji se zadnje dvije sezone smiju dinamu: djeco, da biste došli u mogućnost postati najgora momčad lige prvaka, morate IGRATI ligu prvaka.

Petar

pre 10 godina

Sta ste bre napali na Šćepovića, kao on je krivac. Ja ne znam sta je TV prikazivala, ali sa tribina se lepo videlo kako se vuku po terenu. OD POCETKA!. Svaka akcija pocinje tako sto se lopta malo vrati golmanu, pa zadnja tri se nesto dodaju, Djemba siri ruke... I skoro niko ne trci. Pa kad cete trcati, ako ne sad sa 20tak godina? Na kraju je nas par tata pocelo vikati - igrajte za decu!! koju smo doveli da gledaju...

runner

pre 10 godina

Nema se šta zameriti ni igračima ni publici na večerašnjem meču. Dali su sve od sebe al' jednostavno nije se imalo snage za više. Neuigranost, dekoncentracija, odnosno slaba fizička pripremljenost i nedostatak sreće. A, što rekli stari Latini: "Sreća prati hrabre". Pa i pored svega imam osećaj da ovaj tim ima potencijal i da iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. I mada sam, pre par dana, bio protiv, sada sam pobornik toga da se, ako je to ikako moguće, angažuje Simon Vukčević. Takav tip igrača nedostaje ovom timu. Ninković je još uvek neiskusan i slabašan, a Saša Ilić je, definitivno, za fudbalsku penziju. Bojim se da sa njim u timu mi nećemo videti grupnu fazu LE.

Dexi Vukovar

pre 10 godina

Hrvati dali ste ludogorec gol u 98. Minutu a serifu 90. Tako da je bolje da cutite. Svi znamo kako ste prosli u LS :) pozdrav iz vukovara :)

skeptik

pre 10 godina

Da se ne ponavljam bez 5-5 Brazilaca i Afrikanaca mi nemamo sta da trazimo u Evropi. Pa pogledajte ovaj Ludogarec, nema vise od 3 Bugara u sastavu. Serif nema nijednog Moldavca u prvih 11...
Bolji tim je pobedio. Valjda cemo u tu LE.

RSK brate

pre 10 godina

Ali transparent na Jugu: "Dogodine u Kninu".
(Ahahahaha, 6. avgust 2013 22:15)

Ne znam sta ti je smesno,pa Knin je Srpski grad.Nece do veka trajati okupacija.

automehanicar

pre 10 godina

@Plus ko misli da Partizan ne zasluzuje ni LE, a kamoli LS
(automehanicar, 6. avgust 2013 22:15)

A sto je najgore od svega, partizanovac sam... :/

Lampard

pre 10 godina

hoce meni neko da objasni samo kako igrace partizana nije sramota posle utakmice da skacu ispod juzne tribine i pevaju sa navijacima? pa sta slave,samo jedan primljen gol?

pfcnaj!

pre 10 godina

ekipa sakupljena s'konca i konopca. pojacanja u zadnji trenutak stigla. nisu odradila pripreme. ovaj grbic bez suta na gol a on je napadac kao... obradovic ok djebma samo jedno poluvreme ima snage. desnog beka nemamo. jednostavno UPRAVA NAPOLJE!

Ivan

pre 10 godina

Sve u svemu,kada se pogleda realno,nema zašta Partizan da bude tužan!Ovo im je maksimum sa ovakvom ekipom,ovakvom organizacijom i ovakvim igračkim kadrom!!Obradović je u 36 godina pokazao ovim mlađima kako se bori za svoj tim,takođe i kapiten Ilić!Vredi još istaći i mladog reprezentativca Mitrovića,prvaka Evrope sa svojim drugarima na EP U-19,koji ni povređen nije hteo zamenu i ostao da se bori hrabro do kraja,i to je to uglavnom!Što se tiče više puta pominjanog Šćepovića,eto momak je opet,po ko zna koji put,pokazao svoju nespretnost,možda i neznanje,sa onom šansom 1 na 1 ,kada je jednostavno MORAO da izjednači rezultat u finišu utakmice!Takve šanse svaki prosečni centarfor ,uopšte svaki napadač,jednostavno MORA da iskoristi,nema opravdanja! Sve u svemu ovo je trenutni maksimum ovakvog Partizana,setite se samo prošlog kola i Širaka,kada ih je ludom srećom Partizan prošao i uopšte i došao dovde!

sntrade.mkd@gmail.com

pre 10 godina

Stojkovic

Savic Nastasic

Rukavina Lomic

Petrovic

L.Markovic Tosic

Ljaijic


Kleo Jovetic

Investicija u prelaznom roku 2012/13
Lukac 0 eura
Aksentijevic 0 eura
Grbic 0 eura
Malbasic 0 eura
Obradovic 0 eura
Djemba Djemba 0 eura
Fofana 200.000 eura ????

Pa sta nije jasne sem jedne stvari: GDE SU PARE?

skeptik

pre 10 godina

(Dilka, 6. avgust 2013 22:59)
Susjed ajd' ne lupaj. Ovaj Ludogorec je oducio Dinamo od "nogometa" prosle godine i samo se cudom plasirao u LS zahvaljujici sreci.

Mirko

pre 10 godina

Bruka, kao i uvek, zato i ne idem vec 20 godina, provalio sam ih ja odavno, kvalitet 0, smesni su mi ovi navijaci i grobari i cigani idu na tekmu a sve se unapred zna.odem na basket i osetim ljubav, jedan je KK PARTIZAN

cao zdravo

pre 10 godina

@poruka svim frustriranim navijačima tri kluba bivše "velike četvorke" koji se zadnje dvije sezone smiju dinamu: djeco, da biste došli u mogućnost postati najgora momčad lige prvaka, morate IGRATI ligu prvaka.
(grunf, 6. avgust 2013 23:19)

CZ - Klupski prvak evrope u fudbalu
Srbija - Prvak evrope, od neki dan U19
KK partizan - Prvak evrope u kosarci
Srbija - Hm... Da li treba da nabrajam osvojeno u kosarci?

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da vam pomognem. Najveci uspjeh cro nogometa, dinamova sedmica protiv lyona, i mamicevi specijali na youtube. Kosarka: najveci uspjeh cro kosarke, napustanje dodjele medalja na evropskom prvenstvu u Atini.

rade

pre 10 godina

Ljudi nemamo snage, teske noge, slabo kretanje, silovanje u napadu, mnogo faulova,odbrana staLno na ivici greske, bezbroj pogresnih dodavanje,prijema, slaba igra jedan na jedan, jednostavno-mucenje... S ovakvim timom i igrom trebalo je da ispadnemo.

bane

pre 10 godina

Gledajte vaterpolo i kosarku, tu bar imamo neki kvalitet. Batalite fudbal, u njemu odavno nema mesta za sirotinju... Za ove koje misle da Partizan ne treba da prodaje igrace, uporedite samo visinu duga Partizan i Zvezde. Inace me zivo interesuje koje to druge prihode imaju nasi fudbalski klubovi? Ulaznice? Dresovi? TV prava? Sponzori? Srpsko shvatanje fudbala je ostalo u 90tim.

grobarcg

pre 10 godina

Jeste li vidjeli scepovica dok je sjedio na klupi smijao se i zabavljao saigrače a sale ilic i van terena pokazuje kakav je vođa ! Scepovic i uprava napolje !!

srbija

pre 10 godina

nisam navijac Partizana ali kad gledam I njih I Zvezdu meni se spava,igra ocaj,fudbala nema,nemaju snage,ne razumem kad ce da lete Karadzic,Djuric I Dzajic,svaka cast Dacicu sve to prodati

bilal

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja! (SashaNS, 06. avgust 2013 22:37)....nista netreba dodati...a bilo bi steta tvoj komentar ne podeliti...
(seljak., 6. avgust 2013 23:06)
Vas dvojica ste ipak nešto zaboravili, a to je činjenica da je samo zahvaljujući bodovima koje je u poslednjoj deceniji skupio FK Partizan, učešćima u evropskim ligama, Vojvodina i dobila priliku da se takmiči u kvalifikacijama za LE. A koji je, i kakav je Vojvodina tim govori podatak da u trenutku kad za konkurente nije imala ni Partizan, ni Zvezdu nije uspela da se domogne nacionalnog kupa.

Bora

pre 10 godina

Ludogorec,jednostavno bolji.Ne mnogo,ali bolji. Uzgred,bogatstvo vlasnika Ludogoreca je blizu 1 milijarde eura! Inače,neka piše i priča ko šta hoće,Partizan večeras sasvim solidan! Obradović-klasa,Gulan,Djemba i Grbić odlični! Tačno se vidi,ko je igrao u Evropi! Uz Fofanu i Latreja,glat ulazimo u Ligu Evrope.Aksentijević,Ostojić-napolje.Šćepovića(budzašto) i Mitrovića(za dobre pare) prodati,i to bi bila formirana ekipa za ovu sezonu.Ostajemo za koplje iznad drugih naših klubova! Rašović,pun volje ali nedorastao trener za izazove u Evropi!

Hahahahahahaha

pre 10 godina

decki ne sjekirajte se.mi
cemo vas osvetiti i
pokazati Ludogorecu
(DINAMO ZAGREB, 6.
avgust 2013 23:16)

Videli smo prošle godine kada je sudija produžio vašu utakmicu sa ludogorecom 8 ili 9 minuta dok ste vi tako "moćni" jedva dali gol, zato tišina molim!

veliki strumf

pre 10 godina

@Sudija Dred Kad vec pitas da ti kazem: Dejan Glodjovic je na Marakani u 2. poluvremenu na 18 metara sudio penal za Jagodinu, posle koga je Jagodina preokrenula i pobedila, sto nas je mozda kostalo i titule.. E, za Partizan vec ne mogu da se setim u poslednjih 10ak godina.

misa tumbas

pre 10 godina

Nismi imali srece i odlican Bugarski golman su razlog ispadanja.Nista nemogu da zamerim.Citam komentare Bugari su loši ovo,ono....Izbrojte kol'ko Bugara igra u tom timu i koje sve nacije igraju za Ludogorec???
Ajmo na Ligu Evrope,to i jeste realnost...
NAPRED PARTIZAN

heavy

pre 10 godina

Ivanov ponovo prodao!Borili se momci,preskakali igru kao Englezi sto i nije lose kada nemas vezni red.Obradovica napolje,u 5 min je trebao da dobije crveni i umalo da skrivi gol.Ostojic pobi nase,Sale se bori kao lav dok ima snage,Grbic odlican....ali Scepovic mislim stvarno ...poklonite ga zvezdi.

Simo-Mrak

pre 10 godina

@Dilka "Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija.
Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!
Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.
Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu."

Potpisujem, druže, sve što si rekao, samo bih malo korigovao: da nema Zdravka Mamića. Splitski Hajduk je taj amaterski nivo koji spominješ, iako se radi o Evropi. Da ironija bude veća, Zdravko Mamić sa svojim manirima nema nikakve veze sa Evropom, ali ima čovjek ZNANJE KOJE JE POTREBNO ZA OVAJ POSAO. Najveći šef kluba u istoriji balkanskog fudbala, rame uz rame sa upravom Zvezde iz '91. To što hrvatska javnost od njega očekuje da ide u pozorište, da se lijepo izražava i da bude "gospon" u starozagrebačkom smislu te riječi - mogu da okače mačku o rep. Iza njega stoje REZULTATI, STABILAN I DOMINANTAN KLUB, PARE...
Svjestan sam nedostatka kvaliteta, ali ipak bih volio da vidim Partizana i Zvezdu u Evropi sa istim timovima od prethodne sezone uz nekoliko pojačanja. Dakle, da niko ne ode a da dođu pojačanja. Trenutno stanje je takvo da se osamdeset posto novih igrača upozna pred utakmicu. Bitan je kontinuitet, pa makar se radilo i o takvom (ne)kvalitetu. Ludogorec je samo zbog toga organizovaniji i spremniji klub. Isti tim je igrao prošlu sezonu, opekao se u Zagrebu i onda se pojačao. Inače, ništa posebno...

Denis

pre 10 godina

Ivanov je kriv unidtio partizan i u BUG i veceras.Igra Partizana jako losa,bez organizacije nemaju snage da pritisnu kada se lomi utakmica.Realno nasi igracu su prosecni ne za velile utakmice.Nesto mora da se menja.Setite se Lotar Mateus dok je bio trener kakav je bio partizan a kakav sad.

Marko

pre 10 godina

Ko si bre ti Kimi da nekome skidas traku i da odredjujes? Kuku majko, sta se radi u ovoj nasoj zemlji... Pozdrav od Delije, bez cinizma, nadam se da cete uci u LE, pozdrav.

Radnicki KG

pre 10 godina

Sutra je na redu Zvezda... ako izvuce nereseno na svom stadionu bice dobro. Toliko o nasem fudbalu. (milanche, 06. avgust 2013 22:53) Blago tebi,vec ti ponoc pala na oci...Zvezda igra prekosutra...

Anto

pre 10 godina

Ovo je mlad I perspektivan tim,a Bugari su iskusna ekipa, mnogi su predvidjali petardu Partizanu u obe tekme! Samo nek mladi igraci Partizana nastave ovako I siguram sam da ce za 3-4 godine uspjeti zabiti gol na svom terenu a mozda I izvuci bod nekim od velikana (istocno) evrpskog nogometa.

dragan

pre 10 godina

Da li primecujete da iz godine u godinu slusamo: Sta da se radi, mi nismo iskoristili svoje sanse, a oni jesu. Idemo dalje, mi se jos uigravamo.... Dokle vise? Muka mi je vise od srpskog fudbala

Budimo malo realni

pre 10 godina

Revanš je bio ok za ovaj sastav Partizana. Prva utakmica je bila jako loša i to je razlog neuspeha. Plasman u LIgu Evrope bi bio ogroman uspeh.

Antidervis

pre 10 godina

Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule, 6. avgust 2013 23:03)

Da, nekom ko je bio apsolutni neprikosnoveni vladar planete narocito je stalo do Toletovih titula, koje ti garantuju da ce prvo ugledni prvak iz Jermenije da te izdeveta, a onda velesila iz Bugarske istambura na mrtvo ime...

Troml

pre 10 godina

Partizan bez Lige šampiona!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima li gornji naslov ikakve veze
s naslovom dolje ~

"Gardijan: Srpska liga je besmislena"

Бојан

pre 10 godina

Политички коректно: Трудили су се, нису имали среће, лопта је округла, судија је био мало пристрасан, фудбал је то...!
Брутално искрено: Немају појима!
Закључак: Далеко смо ми од фудбалске Европе, као земља од 11. планете сунчевог система, иако по новом постоје само 8!

Lotus

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija. Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.
(Dilka, 06. avgust 2013 22:59)
Pa vi najbolje treba da znate šta znači biti razmontiran. U leksikonu lige prvaka stoji Dinamov grb uslikan kao primer za "razmontiran"!!!

dane

pre 10 godina

Ova fotografija govori više od 1000 reči. Ukinite fudbal u Srbiji, bez obzira na fudbalske kvalitete Šćepovića ovo je žalosno, pogledajte na drugim fotografijama ostale igrače Partizana koji ovo gledaju u strahu i niko ne sme da brani kolegu. Čovek se iz publike skida traku igraču kluba sa velikom tradicijom, pa to je dno, nema dalje.

Granota

pre 10 godina

@DelijaNiš1983: Nismo za Evropu između ostalog i zbog takvih kao što si ti, a i tvog kluba. Kao prvo, sve što voli fudbal u Nišu treba da je uz Radnički, da kupi sezonsku, da bude uz svoj klub. Ali, ne ono "ja navijam za Radnički i za Zvezdu", nego samo za Real sa Nišave. Isto važi i za KG, NP, NS, VR, KŠ i tako dalje. Pa onda da tvoj klub i njegov blizanac ne "sređuju" ligu na smenu od po 3-5 godina. Kad se to desi, onda će Partizan i Zvezda svake nedelje da igraju Ludogoreca, trešće se do poslednjeg minuta za titulu i TEK ONDA će biti spremni za ulaz u Ligu Šampiona konstantno. Dotad, što kaže naš narod, nema leba od toga...

djole

pre 10 godina

Znaci sestostruki uzastopni sampion nase kikiriki lige:)
Pa ljudi radujte se i dalje titulama u nasoj "cenjenoj" ligi, dalje od prvog pretkola u Evropi ne moze:)))

Partizan Forever

pre 10 godina

Sta da se radi... Igraci su se borili ali lopta nije htela u gol u nekim situacijama. Idemo daje, da se udje u Ligu Evrope.

blablaphone

pre 10 godina

"komsije" sa Jadrana stalno salju komentare posle svake utakmice ili bilo kog desavanja kod nas. Kompleksi male nacije i dalje su prisutni jer ocigledno i dalje gledaju ka velikima. Dokaz tome je stalno njihovo podbadanje ili hvalisanje "lijepe njihove" kada god se prilika pojavi. Iskreno "komsije" Vi ste nama totalno nezanimljivi...no dobro u necemu ste u pravu, gledate i takmicite se sa boljima, samo tako nastavite :)

grobar1975

pre 10 godina

Ovako je bilo i sa Artmedijom... Bio sam mlad i zelen i verovao da smo najbolji. Verovao ljudima sto vode Partizan i mislio da ga vole kao ja. Onda je dosao Genk, i opet ista prica, samo drugi ljudi... Od tada me nema na tribini, ali ga i dalje volim...Ludogorec je dokaz da sam bio u pravu, ali ga i dalje volim!!!

Rade

pre 10 godina

A jel zna neko,koji bi se to sudija, u nasem prvenstvu,"drznuo" da dosudi ovakav penal i pokaze crveni karton(Zvezdi ili Partizanu,svejedno)? E kad se nadje par takvih "nesalomivih" ,onda,mozda,i gledamo Ligu sampiona sa nasim klubovima u njoj.Do tad laku noc i prijatno!
(Sudija Dred, 6. avgust 2013 22:52)
Mnogo selektivno pamcenje imas, samo si polovicno u pravu, protiv penaltizana se to NIKAD ne svira u tolle super ligi, medjutim protiv Zvezde se svira, na NASEM stadionu, jedanaesterac za prekrsaj, napravljen, IZVAN kaznenog prostora.

cartmanx

pre 10 godina

To je nasa realnost, bar su igrali koliko su mogli. Ono sto je zabrinjavajuce da smo iz godine u godinu sve gori(mislim na sve klubove JSL)pa i mi...sigurno je da najveci uticaj ima to sto se sastavlja ekipa tokom kvalifikacija(necuveno al vidjeno), medjutim mislim da nemamo dobar vezni red, mi ne mozemo gol da damo kako treba,trba nam jaci vezni red(prednji) i dva napadaca..ma mnogo toga, a plasim se ni da Rasovic nije dorastao Partizanu...u sv. slucaju ovako tesko da cemo videti LE. Scepovic-ne zelim da trosim reci!P.S.Komsijama i Vosi sutra puno srece!

Misha

pre 10 godina

Dva ''reprezentativna'' centarfora..ne mogu dati gol Ludogorecu..mozda bi lakse protiv Hrvatske,Holandije ili nedaj boze Nemacke..jadno i cemerno.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,
(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39)

... Ja se ne bih javljao da sam navijac Dinama, iskreno. Pogotovo ne bih pominjao rec izivljavanje

Soko

pre 10 godina

Navijaci moraju da shvate da smo mi zadnja zemlja po mnogim pokazateljima u Evropi pa zasto bi u fudbalu bilo drugacije,Navijaci traze Alibi u pojedincima samo da bi pravdali svoje iluzije evo veceras najveci krivac je Scepovic a igrao je 15 minuta da samo stoji do pojedinca ali nije tako,

qui

pre 10 godina

AHAHAHA...Samo su pametni ovi igraci partizana, na pitanje sta je nedostajalo za taj rezltat 1:0, igrac kaze pa nedostajao je gol, hahahahaha...i takvi da nas predstavljaju u evropi...:))))

Aleksandar I

pre 10 godina

Dok navijaci skandiraju i ovi ovde i ovi u cetvrtak na drugoj strani brda, za ispadanje nasem fudbalu nema spasa, tj nasim timovima.Jednostavno mi igramo fudbal na amaterskom nivou...

dzaja

pre 10 godina

jesam zvezdas ali ovi iz uprave kao da se sprdaju sa navijacima, sto ga vise pljujes oni njemu daju vise.. Kapitenska traka Scepovicu.. Malo li je??

Gračanica

pre 10 godina

Ovaj sistem kvalifikacija za ligu šampiona je žalostan. Partizan od 4 utakmica, 2 odigra nerešeno, 2 izgubi, bez ijedne pobede i ima priliku da se bori za ligu evrope. Žalosno!

Tv grobar

pre 10 godina

Ovo je večeras prava fudbalska drama za naš Partizan protiv ekipe Ludogoreca, imali smo toliko šansi da damo taj gol, ali ništa od svega, i na kraju taj nesrećni penal za goste, ali šta je tuje. NAPRED PARTIZAN.

vs

pre 10 godina

Tako je bre Bugari. Dule mi je toliko zgadio Partizan da sam iz sve snage navijao za Ludake. Bruke jedne, deseta uzastopna utakmica koju niste dobili u Evropi, kuci ne mozete Jermene i Bugare da dobijete. Scepa neverue, a Gulan sto izlaga na kraju-haos! Jos je i Obradovic dobro prosao sto i on nije pocrveneo i to dva puta. Mitre i Ivanovu ajd cao!

misko

pre 10 godina

Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,
(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39)

Zasto bih isao da gledam oficijelno najgori tim koji je ikad igrao neko evropsko takmicenje (Dinamo Zagreb), kad mogu da gledam Ludogorec... blize mi je.

Bane

pre 10 godina

Scepa kapiten! Tesko Ludogorecu! Kako mislimo da prodjemo kada se cela nasa igra u napadu zasniva na malom Mitrovicu koji je pre par dana jutro sacekao na splavu slaveci titulu i zatim se se ovako lepo ofarbao.

JedanJePippo

pre 10 godina

Celo vreme gledam i razmišljam kad će ovi da daju 2 gola da nadoknade poraz od 3:1 iz Bugarske. fejspalm:
Odlično krenuli drugo poluvreme, šteta pa su stali.

Mananger

pre 10 godina

Ja ne znam sta ljudi ocekuju. Svake ali znaci svake godine ista prica prodaju se dobri igraci a ostaju oni sto nemaju gde. Gledam ove mucenike s jusne tribine nesto pevaju na kraju ono je smesno. Zar niko nemoze da stane na put Djuri i ekipi. STANOJEVIC I KRSTAJIC bili jedina nada Partizanu. TIP IGRACA POPUT LAZARA JE MORAO DA OSTANE BAR JOS OVE KVALIFIKACIJE U TIMU. Djemba nije los ali vidi se da nije spreman nemoze igrac posle da treninga da udje direktno u tako vazno utakmicu pa to nema ni u Mongoliji.

kobe bryant

pre 10 godina

U zemlji u kojoj reč "moral" postoji samo u rečnicima, ne moze ni da bude bolji fudbal. Jer, da ima tog morala, Djura bi odavno napustio fotelju i podneo ostavku. Da ima morala, onda Šćepović ne bi primirisao na teren jer nije ni za seosku ligu akamoli Partizan, da ima morala, Partizan bi imao trenera kakvog zaslužuje a ne ovu neznalicu. Ljut sam i uvredjen! I mnogo mi je zao mog Partizana!

bucko

pre 10 godina

Jedno verujem Mitrovicu kada je rekao dacemo 200 % da pobedimo i dali su zaista ali nazalost i to je malo za Ludogorec, to je realno stanje naseg fudbala i moramo da prihvatimo tu cinjenicu...Mi smo jedna fufbalska bruka evrope...ali momci nisu krivi.Taj FSS mora de se izkoreni.Kuca se rusi od krova!

peckalica

pre 10 godina

e sad tute bugari slave a srpski fudbal je besmislen,lijepo kaze onaj englez
jedini spas je regionalna liga
bar za 3 nasa kluba
partizan ocajan i zasluzeno ispada
nece se ni u uefa ligu plasirati
jedan kazakstanski rudar je u play off-u,maribor isto
zalosno

rax gravedigger

pre 10 godina

Sta reci osim sramota! Sramota za upravu, sramota za igrace, sramota za trenera! A sad brze bolje prodajte sve sto mozete! I da, fudbal je igra gde je cilj dati gol. I na kraju gospodo iz uprave, da vam cestitam rekordnih 10 utakmica bez pobede u evrokupovima. Svaka cast!!!

bas si pametan...

pre 10 godina

ovaj trener je lud,djemba umire,ostojic mrtav,markovic haos on izvodi grbica jedini uz ninkovica koji je malo probijao,katastrofa

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

I treba Mitrovic da vam ode. Covek ne moze sam. I sad cete nekako da se provucete do LE i onda ce se pevati hvalospevi kako Partizan 3 od 5 sezona igra u Evropi... A ovamo vas Bugarski anonimusi dvaput tuku.

Mirko

pre 10 godina

Rašović je napravio mnogo defanzivan sistem da bi se zaštitio od opasnih kontri brzih "bugara", njih sedmorica ne prelaze polovinu, i sasvim je jasno da ne mogu da iznenade Bugare.
Ova zamena Saše Ilića je pokušaj da se stavi akcenat na napad, jer ako ostane nula-nula džabe odbrana, Bugari idu dalje.
Vidim da to daje rezultate, ima pritiska i šansi za ovih par minuta više nego u celom meču.
Ja jesam Zvezdaš, ali podržavam Partizan protiv stranaca.
Sviđa mi se Grbić, Ninković i Demba-Đemba, mislim da je to odlično pojačanje i da je igra mnogo kompaktnija i bolja nego ono što smo gledali u prethodnim mečevima. Biće izgleda Partizan opet opasan, ali videćemo..
Ako ne daju gol, biće baš loše..

Милан Живадиновић Жива

pre 10 godina

Где вам је онај бугарски Бебето сад кад вам највише треба? Па једино бугарски Бебето руши гиганта из Разграда!

crnobeli delija

pre 10 godina

da je partizan usao u LS (a isto vazi i za LE):
- Djura bi se namlatio para
- Tim bi uglavnom gubio sa 2-3 gola razlike (mozda i vise)
- Navijaci bi bili maksimalno iznervirani, ogorceni, besni, frustrirani,...
Znaci, u korist javnog zdravlja, dobro je da je Partizan puko.
Lakse izleciti jednog Djuru nego 20-30000 navijaca.

Bocky

pre 10 godina

Scepa ulazi,uzima kapitensku traku..dno dna-neprocenjivo!!!! Kolikim salabajzerima nas smatraju,to je strasno!!!! I ceo stadion se smeje,al on istrcio zube sav ponosan...TUGA!!!!!!!

Koja

pre 10 godina

I naravno penal ,crveni svaku utakmicu protiv Partizana a zato Superligi toga nema, nema sudija Partizanovih, drugaciji kriterijum neko vice...

SashaNS

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja!

Znaci kale znaci brdo

pre 10 godina

Katastrofa, poubijase se igraci istog kluba koji muce onu jadnu loptu. Kao pojedinci katastrofa a kao tim jos gore. Djemba ja ne znam da je taj covjek uopste igrao, Scepovicu ne treba zamjeriti jer od njega se nista vise i nije moglo ocekivati, Obradovic se lakta kao da mu je 19 a Mitrovic u svakom duelu bije protivnika. Ivanov se nije nesto istakao, Gulan treba promijrniti profesiju a Ilic u drugom poluvremenu kao da prvi put u zivotu igra fudbal. Grbic je nesto ko gnjavio i igrao ali sve je to slabo. Uglavnom ubjedljuvo najlosiji tim Partizana ikada. Nije nam mjesto u LS mada smo poprilicno slavi i za LE tako da je pitanje da li imamo uopste nekih sansi u LE. I naravno uprava napolje ili zabraniti fudbal u Srbiji sto i ne bi bilo toliko lose.

Branko_NoviSad

pre 10 godina

(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39

dinamo zagreb jel?najlosija ekipa u "povjesti" lige sampiona..i ti se hvalis?? hmmm ko je ovde lud??

Ante rasić

pre 10 godina

Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,

goran

pre 10 godina

После онаквог другог гола у бугарској Партизан једноставно не заслужује да прође даље,јесам гробар али то је факат...ево и бугарима пенал чист као суза и то је то ...нека ђура и компанија добро размисле шта раде са партизаном и нашим клубским фудбалом,звезди пуно среће сутра !!!

Zoran

pre 10 godina

Ovaj Scepovic je teski baksuz, zasto nije uveo Kojica koji je agresivniji, brzi, bolji u skoku.... svaki prosecan igrac je bolji od njega. Da li je moguce da nas teraju da navijamo protiv naseg Partizana zbog nekih Scepovica, Babovica ... samo zato sto ih tate guraju u tim da bi ih prodali i zaradili, da li je nas Partizan to zasluzio? Uprava napolje, grobari su najbolji navijaci na svetu!!!

SIMA

pre 10 godina

Večeras sve od sebe daćeš ili stvarno ne znam kad ćeš'' izgleda da grunf iz Alana forda navija za partisan jel jedino on ovakvo smisleno sta moze da izbaci

zvrk

pre 10 godina

Aj sto je bruka,al sto je sramota i ponižavanje naseg fudbala.sto je mnogo mnogo je!Sad da krene da se priča o propalid derbijima,ma koga to zanima više!

crompaq

pre 10 godina

HA, ha, ha, ha, hahahahaaaa... SMESNI SMO!!! ISPASCE I VOJVODINA I ZVEZDA!!!! Ko sme da se kladi??? I tako, godina za godinom.... kakav blam!!! Vi sto cete lupati minuse, umijte se ujutro, mozda ne vidite, ili se otreznite!

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bio sam svim srcem večeras uz Partizan (Zvezdaš sam) ali jbg nažalost to je SRPSKI FUDBAL, nama je još teže dva gola da damo, ali nek se bore pa šta bude! Inače ukupno gledano naš fudbal je tuga i jad kad mi od ovakvih protivnika treba da strepimo

Dilka

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija.
Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!
Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.
Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.

Кривокапић

pre 10 godina

Као што рекох прошле недеље, партизан игра 0:0 у Бгд и испада, Звезда сутра губи у сред Београда и испада, Војводина једина нешто показала против доста тежег клуба.
Опа, партизан губи. Срамота

Doktor

pre 10 godina

Sta ocekivati od tima cija se igra bazira na mladjanom Ilicu, dok Uprava pregovara sa Duljajem i Ilijevim. Fali im samo Krkobabic, ali se ne uklapa jer je za ove prebrz.

Tuse

pre 10 godina

Obradovic 10+ svaka cast tako se igra za klub a i Grbic od kojeg sam pozitivno iznenadjen!Ninkovic ok a sve ostalo neka treca srpska liga!
Nemogu da verujem katastrofa!

dex

pre 10 godina

Pa ovo je morao da bude autogol!
Ovo je najludji komentar svih vremena... Kao da je kriv igrac Ludogoreca kriv sto nije iskoristio priliku da savlada svog golmana...

sima

pre 10 godina

koja bruka cunga lunga timovi izbacuju nase timove kad pozele lopovi u vlasti stite ljude iz fudbala kkoji nece da privatizuju klubove jel kako bi krali od transfera to je jedina istina I zato je u srbiji klubski fudbal umro

shox

pre 10 godina

pojacanja pun pogodak. grbic, gulan, obradovic, djemba-djemba svi odlicni. penal nije bio. ostojic povredio dva saigraca,napravio rupu kod penala,neverovatno je da takav igrac igra u partizanu. sa lartejom ce biti bolje. sta da se radi,ovo je nasa realnost

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Realno Partizan nije zasluzio ni Sirak da prodje. Ovo je stvarnost Partizana. A navijaci demagozi kao po obicaju i posle poraza pevaju do ujutro.
A sad ono sto je sustina. Partizan posle 60 minuta nije imao snage.SA pripreme na tari visinske vasionske pa Slovenija.A kako to rade englezi,spanci,italijani,nemci.Odmah pocnu sa utakmicama. Azijske, americke turneje i veliki turniri. Igracki kadar.Ispusene lule Gulan, Obradovic. Trener koji je uspeo teleoptik da posalje u spsku ligu.Ionda sada slusam Gulana ikaze nismo imali srece.Pa nije to LOTO

Варна

pre 10 godina

Малшанс за Партизан. Този път по-добре игра от Лудогорец, но и двата са слаби балкански отбори. Евала за поведението на сръбския играч, който беше несправедливо изгонен. Определено не заслужаваше червен картон. Много мъжки напусна полето, без да протестира и пр.

Vlada

pre 10 godina

Zasto svi nasi "strucnjaci" od trenera jure rezultat sa jednim spicem i dvojicom zadnjih veznih? Rasovic je otisao cak i dalje pa je stavio zadnjeg veznog Markovica da igra iza napadaca gde se naravno nije snasao uopste. A Brasanac koji ume sa loptom i da povuce napad i da predribla i da doda sedi na klupi? Jos jedan u nizu primera bata Djorine vizije fudbala. Zalosno.

Poznavalac

pre 10 godina

Partizan malo bolji , lopta nije ''htela'' u gol , al opet mislim da ekipa koja kod kuće ne može da postige gol na dva meča zaredom , nema šta da traži u Evropi

Zmaj od Očaja

pre 10 godina

(sima strahota, 6. avgust 2013 20:43)
Liga šampiona?????????
Policajac sa Petlovog Brda je za 10 OSKARA... Đemba Đemba, Đe si ba!!!

manunited

pre 10 godina

Sramota. Klubove privatizovati, da se izgrade neki centri tu i uvesti da se igra amaterski fudbal. Pa gde je ovde profesionalizam? Momci mladi nemaju snage? Alo, nemaju snage a fudbal igraju. Bruka. Ako dinar ova vlast da klubovima da Bog da svi izgoreli. Pa neka tata Scepovic daje pare kad hoce da mu debil igra fudbal. Mozda je mogao biti ekonomista koji bi iscupao drzavu, al ne, taja resio da sincina bude fudbaler, nema veze sto nema pojma.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

potpuno zasluzen poraz partizana.neko ko ne moze da da jedan jedni gol ocajnim bugarima taj ne zasluzuje nikakve grupne faze ili evropu uopste.bugari ofanzivno nisu imali sta da traze u beogradu i da su hteli ,kad imas ovako lose ofanzivne igrace kao sto ih ima partizan onda je logicno da nemas nikakvu realizaciju.mitrovic? koje naivno hvalenje njega kao "jednog od najboljih mladih napadaca evrope" a jel mozda bio dao pobednosni gol protiv belgije u brüsselu? jer dao veceras 2 velicanstvena gola da se moze tako hvaliti? po meni je on talenat ali isto tako jako precenjen igrac.ta asistencija i gol na ep za mlade je amaterski fudbal,moramo biti realni.juniori i seniori-dva razlicita sporta!!!sve u svemu ocekivano ispadanje partizana,slede zvezda i vojvodina a ja cu zadnji da ugasim svetlo!!! bye.

NastyB

pre 10 godina

Utisak jednog Zvezdaša:
Djemba Djemba stalno širi ruke čudeći se što se igrači ne otvaraju. Da igra za Zvezdu i vidi "gazelu" Milijaša, "munjevitog" Ninkovića, "strelu" Pečnika, počupao bi ono malo kose što ima na glavi. Ivanov drži odbranu i kad ode, teško ćete to nadoknaditi. Mitrović nevidljiv i, po meni, prenaduvan igrač.
Ukupan utisak je (bez obzira na poraz) da je Partizan igrao dobro, borbeno, kretali su se, pravili prilike i voleo bih kad bi i moja Zvezda igrala ovako borbeno i požrtvovano. Kad samo pomislim kako će se vući po terenu u četvrtak, kad počnu da se sudaraju, gnjave loptu (tek kad pomislim na Milijaša...) i kad posle 15 minuta svi pocrkaju, a posle nam "Ukrajinci" uvale par komada (pored neizbežnog Krnete), već sada mi dođe da plačem...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Bugari su definitivno bolji,brži! Mi smo po kvalitetu u rangu ekipa iz drugog predkola kvalifikacija i to je naša realnost. Nadam se plasmanu u LE,ali i to će biti krvavo teško i kao nosioci u tim utakmicama, jer nama nema lakih protivnika!

Neutron

pre 10 godina

"Večeras sve od sebe daćeš ili stvarno ne znam kad ćeš"

Daj bre, kako dozvoljavate ovakav sund, i jos ga stampate na nekim velikim transparentima. Koji li je Nobelovac ovu poetsku recenicu smislio da mi je znati.

Sudija Dred

pre 10 godina

A jel zna neko,koji bi se to sudija, u nasem prvenstvu,"drznuo" da dosudi ovakav penal i pokaze crveni karton(Zvezdi ili Partizanu,svejedno)? E kad se nadje par takvih "nesalomivih" ,onda,mozda,i gledamo Ligu sampiona sa nasim klubovima u njoj.Do tad laku noc i prijatno!

zvrk

pre 10 godina

Pa nijedan klub ne dovodi sebe u opasnost u dr poluvremenu nego mi!Makabi 3 komada Bazelu,Maribor prošao. Šta čeka bre Partizan više!Umesto da jurne još u prvom,sad ce da se muce do kraja ,teske noge,nervoza i Bugari mudri otići ce dalje!Nama ne trebaju igraci,kupite psihologa.

kuku mene majko

pre 10 godina

Izgubili, odigrali onako, ni lose ni dobro, a ocekivanja su bila da bar udju u LS. Na kraju skacu uz pesmu navijaca. Pa to je to, pobeda godine.

vlajzi

pre 10 godina

Sreca pa su Bugari dali gol, inace da je Scepovic ono u 90' promasio pri rezultatu 0:0, bilo bi belaja...
Decko je takav fudbalski antitalenat, da kad bi mi bio komsija, ne bih ga zvao da mi igra za tim zgrade! A MIhajlovic ga zove u reprezentaciji... ccccc, blam!

vadrad

pre 10 godina

Citirao bi Goracinova: 'Problem je u struci... nema sistem... struka... sistem... vade se na fraze kao sreca, dobro smo igrali, sudija... a nema sistem... struka... struka... sistem... struka...' :)

Bagzi

pre 10 godina

67 min. i Bugari su se u##ali. U igru ulazi Scepakadabra velicanstveni. Cenim da ce da bude 3:0 za partizan. Realno 20 mon je dovoljno da Scepa zablista .

zoran

pre 10 godina

Kako tipichno z aamaterski klub iz Humske. Svaka internacionalna utakmica...golova postignutih=0 / crveni kartoni= uvek 1 po utakmici...smeshnih golova = uvek po jedan....ubedljivo najloshija ekipa od svih uchesnika u LS i LE......samo Djuric moze da Rasovicu ponudi da bude trener prvog tima, samo Djuric.....

knindza

pre 10 godina

@Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...
(Jackie, 6. avgust 2013 22:39)
Super, da znam da igram na dinamo svaku 7+

Sercan

pre 10 godina

Pokazali ste zelju, svaka bam cast za borbenost, ali da ne znate, ne znate.
Vuce, komentarisati tvoje izvodjenje Grbica, koji moze i hoce, i ostavljanje Markovica u igri koji je dusu ispustio i koji nema pojma sta bi sa loptom je u najmanju ruku neiskusno.
Scepo, care odusevio si me, pa ti i zasluzujes kapitensku traku kad vec ovoliko ne znaju, da se zna da si najveci medju njima.

Sram vas bilo sve zajedno.

zvrk

pre 10 godina

Pa ovo je tragedija.Ej treba nam gol za dalje a mi ne damo nego primimo i to u 90. i to iz penala i to crveni.Pa uprava,igraci svi da se izvine i onaj poreski dužnik Djura,kofere i ćao...Propast,nista to ne valja,prodaju maglu sa Djembom djembom..i ostalima..Zabrana fudbala!

Grobar Stojko

pre 10 godina

Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...
(Jackie, 6. avgust 2013 22:39)
Ne brinem za naticanje dok ste vi tu...

Zli

pre 10 godina

Sad će svi da kažu kako nismo imali sreće, kako nas je sudija pokrao i kako su dali sve od sebe...A niko neće da priča kako nemamo sistem ni ideju, kako nam igru organizuju štoperi, kako se naši (ne) kreću bez lopte, kako nemamo kvalitetnog trenera i još mnogo, mnogo toga...Jadno! Ja kao nepopravljivi optimista, nisam očekivao bolju igru, rezultat možda, ali on je nebitan u čitavoj priči.

Jackie

pre 10 godina

Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...

Dijaspora

pre 10 godina

Ludogorec je za klasu bolji tim od Partizana. I to je cinjenica.
Partizan ima previse rupa u timu, ali sto je najvaznije niti ima timsku igru niti covek moze da vidi neke kombinacije. Najsmesniji su pred golom gde racunaju na neke zalutale lopte i tome slicno.
Trener je ocajan jer je imao vise nego dovoljno vremena da napravi tim.

Najsmesniji su mi komentatori. Kao, Partizanu je teze nego Bugarima jer jos nisu igrali prvenstvene utakmice. Ja sam ovih dana gledao i Emirates Cup i Bayern Cup i sto sta drugo i nisam primetio da ikome nedostaju prvenstvene utakmice !!!

Medjutim, apsolutno se slazem sa Grobarima : "UPRAVA NAPOLJE" !!!

Pa , izbacite ih vec nekako !!!!

ultrasrbin

pre 10 godina

Rasovicu, evo ti nekoliko razloga da shvatis da si 0 od trenera:

-juris rezultat,a utakmicu pocinjes sa jednim pravim spicem
-ninkovic je totalno ispao iz forme i to se videlu i u prethodnoj utakmici. Ipak u prvih 11.
-rizika sa Djembom,ali razumljiv jer ne vidim koga si imao na raspolaganju. Morao si da ga menjas jer od 60-og minuta nije vise imao snage.
-ostojic ti je najveci pogodak-povredio dva saigraca( izbio ti jednu izmenu)i poprilicno kriv za go jer ga nije bilo nigde.
-ilic mozda moze da igra 20-25 minuta i to kao poluspic. da proba da uradi nesto na lucidnost. ovako ga trosis kao defanzivnog veznog,a tu nema sanse da izdrzi duze od poluvremena.
-obradovic nije trebao ono da uradi,ali sta je tebi pa se iscudjas pred sudijom.
-ako te ne interesuju igraci bar razmisli sta radis sa Scepovicevim uvodjenjem i plus dodelom kapitenske trake. Traba li on da da 3 autogola pa da shvatis da bi i ti bolje odigrao od njega. Decko izlazi na teren po sistemu-ajde da se malo oznojim umesto da kidai svima pokaze da nisu u pravu.

Ja navijam za partizan, ali prema FK sam ravnodušan.

pre 10 godina

Sad ide sledeći scenario optužiće Vuka Rašovića. Počeće nebulozne prozivke od strane uprave.
Partizan u dva zadnja meča kod kuće nije dao gol, tako je bilo i sa Apoelom. Jednostavno uprava dovodi nove igrače kojima treba jedna godina da steknu samopouzdanja i kondicije. Gde je taj Gulan igrao standardno?

P.S Već deceniju i kusur godina Partizan dovodi igrače za 0 din, koji nigde nisu igrali, iz omladinaca i nešto kupljeno sa strane. Onda ostave trenneru da uigra tim, s tim što mora da gura pojedince kako bi se prodali.

DelijaNis1983

pre 10 godina

Realno nismo za Evropu...Ni mi a ni Partizan...Potop Srpskog fudbala.
Grobari vecina normalnih Delija je bila uz vas,ali ovo je realnost Srpskog fudbala..NAZALOST!!

Milan

pre 10 godina

Odbrana je bila odlična i to je otprilike sve što je valjalo. Sredina nema kvalitet a Mitar je bio potpuno odsecen. Rasovic nula i naravno uprava nula.

Urke

pre 10 godina

Jesam Grobar, ali mi je drago sto ispadosmo. Zasto? Zato sto bi ulaskom u LS Djuric i drustvo pokupili kajmak kao i 2010. godine i opet bi nas zavrnuli.
Ej bre, pa zreb za LS nikad laksi, a mi ulazemo po 100 000 evra za pojacanja! A hocemo elitu! Sta, da dodje Bajern i odigra 10:0!?
Ako uprava sada ne padne - nece NIKAD!
PS. Neko rece - losa Zvezda znaci i los Partizan. Zar nije tako? Ulazemo onoliko koliko je potrebno da osvojimo titulu, a ne koliko je potrebno za LS.

Lotus

pre 10 godina

Realno....momci su dali sve što su u ovom trenutku mogli. Nema šta da im se zameri......jedino što nam Ostojić sa njegovim akcijama ubi i golmana i Mitrovića!

zoran

pre 10 godina

Sem Djembe ostali igraju fudbal iz shezdesetih godina proslog veka...jasno se vidi da PArtizan nema trenera...ovo samo na silu moze da se dobije...igre nema...

Shalabajzer

pre 10 godina

Partizan večeras bez krila i bekova!? Bar da je ostao rezultat 1:1 iz Bugarske pa da igramo na 0:0! Ali ovako će biti jako teško sa ovim sastavom imati raznovrsnost u napadu!(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 06. avgust 2013 20:31) Poluvreme, i sve stonsi rekao se obistinilo... Respect.

veliki strumf

pre 10 godina

Jasno je kako igra Partizan. Sredina se preskace, kad god se moze salju se duge lopte na Mitrovica. Druga opcija su centarsutevi iz svih mogucih pozicija (a Bugari nepotrebno prave sijaset prekrsaja blizu sesnaesterca), i realno to je i najveca sansa da Partizan da gol. Jednu jedinu pravu akciju je odigrao Partizan i umalo ne dadose gol. Bugari brzi, cak u velikoj brzini puno i grese. Vidi se da su opasan i ozbiljan tim. Mitar ocajan: 3 ofsajda i 3 uzasna prijema, sto je i normalno jer je zbog EP, Mitra Mirica, piva, splavova i fizicki i emotivno iszrosen. Djemba Djemba spor spor. Bice svasta u drugom.

srbijasine

pre 10 godina

Djemba los, sredina se svela na Ninkovica a napad osecen. Kako bi nam sad znacili Volkov i Jojic. Jedine logicne izmene su Luka ili Brasanac, ostali nece promeniti nista.

vlajzi

pre 10 godina

15 minut, Partizan dva puta presao centar. Penal za ove nije sviran. Jel vam sad jasno?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Ovi nisu postojali pre 12 godina, 6. avgust 2013 21:01)

Ne znam za njih, al mi drago sto ti pistis od muke! :*

русвај

pre 10 godina

Звездашу, леп коментар. Срећно и вашој Звезди! Поздрав нормалним људима/навијачима оба клуба.

Vuksha

pre 10 godina

Ajde Grobari, neka Vam je sa srecom da udjete u 4.kolo LS. I prekinite vec jednom sa prepucavanjima zaboga, cim udjem u komentare vidim cas jedne cas druge kako se junacki prepucavaju preko tastatura (mislim i to je bolje nego po gradu), retardirano je u svakom slucaju, iz godine u godinu od silnih prepucavanja izmedju jednih i drugih ni ne gledate sta se desava u vasem dvoristu sto vam realno onda ne daje za pravo ni da virnete u tudje, a kamoli da dozivate katance,gasenja i sta vec sve ne, i mozda jeste lakse zeleti da "komsiji crkne krava", ali to na kraju ipak ne donosi nista pozitivno... Za to vreme "uspesne" uprave vrsljaju i rade sta hoce i kako hoce, uz sporadicna dobacivanja sa tribina "uprava napolje" na sta se, siguran sam, jaaako puno potresu i ne mogu da spavaju nocima nakon toga... Elem neka Vam je sa srecom da prodjete ove nekako, a i mojoj Zvezdi u cetvrtak da preguramo i jedni i drugi ove Cernogorece i Ludomorece...
p.s. da ne zaboravim da pozelim puno srece i Vosi, koja se realno od sva 3 kluba za sada najhrabrije i najbolje pokazala :)

Ajmo bre!

pre 10 godina

Posle toliko godina pracenja Partizana i racionalnog razmisljanja, kalkulisanja, brojanja i racunjanja mogu da kazem samo jedno - stisnite to sto imate u gacama a pogotovo u dusi i napravite jednom u svojim zivotima cudo. Pocepajte bre ove Bugare ko Panta pitu i pokazite Evropi da Partizan nije postao kanta za napucavanje.

Ajmo bre!

Zvezdas

pre 10 godina

Zanimljivo kako je to u zivotu normalno kada se komsija nadje u nevolji, kada ga pritisne neka muka,a mi priskacemo u pomoc i pitamo sta se moze uciniti.Pitamo,jer je red i znamo da tako valja.I kada su neka slavlja kod komsije,onda nas on sa ponosom zove na krstenja,svadbe...A mi idemo jer znamo da i to valja.
A veceras,iako me niko nista ne pita,ja navijam za komsiju,jer znam da tako jedino valja.A i znam da ce tako biti i prekosutra kada ja budem komsija.
Za veceras,za sutra,prekosutra...Igraj Partizane,igraj za svoje navijace,za Srbiju...i pobedi da valja !

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Partizan večeras bez krila i bekova!? Bar da je ostao rezultat 1:1 iz Bugarske pa da igramo na 0:0! Ali ovako će biti jako teško sa ovim sastavom imati raznovrsnost u napadu!

NEDJA

pre 10 godina

Naravno kad igra Partizan nema specijalne emisije,prvo je se "baba cesljala",sad je vazniji "policajac sa Petlovog brda",ipak je mnogo bitnije takmicenje Liga Evrope kad igra drzavno cedo,tad se sve obustavlja,staje vreme. Neka,neka bice ponovo izbori.

sima strahota

pre 10 godina

Ovi sa državne televizije nisu kako treba, posle se čude što su pukli. liga šampiona za dve minute a mi gledamo smokija i filmove od pre sto godina.

oklagija

pre 10 godina

Cekao sam sastave da vidim da li da uplatim na keca 2 soma ili ne. Dilema je zavisila od izbora Mitrovic ili Scepovic. Aj grobari sa srecom, da uzmem jednom pare na vas.

Silver Surfer

pre 10 godina

Svaka cast RTS-u sto se ukljucio jedva na pocetak utakmice zbog serije "Policajac sa Petlovog brda". Ovako se prenosi verovatno nisu radili ni kada je fudbal poceo da se prikazuje na televizije. Ali, to ih valjda i kvalifikovalo da dve godine budu na budzetu.

Silver Surfer

pre 10 godina

Svaka cast RTS-u sto se ukljucio jedva na pocetak utakmice zbog serije "Policajac sa Petlovog brda". Ovako se prenosi verovatno nisu radili ni kada je fudbal poceo da se prikazuje na televizije. Ali, to ih valjda i kvalifikovalo da dve godine budu na budzetu.

dzaja

pre 10 godina

jesam zvezdas ali ovi iz uprave kao da se sprdaju sa navijacima, sto ga vise pljujes oni njemu daju vise.. Kapitenska traka Scepovicu.. Malo li je??

SashaNS

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja!

DelijaNis1983

pre 10 godina

Realno nismo za Evropu...Ni mi a ni Partizan...Potop Srpskog fudbala.
Grobari vecina normalnih Delija je bila uz vas,ali ovo je realnost Srpskog fudbala..NAZALOST!!

Zvezdas

pre 10 godina

Zanimljivo kako je to u zivotu normalno kada se komsija nadje u nevolji, kada ga pritisne neka muka,a mi priskacemo u pomoc i pitamo sta se moze uciniti.Pitamo,jer je red i znamo da tako valja.I kada su neka slavlja kod komsije,onda nas on sa ponosom zove na krstenja,svadbe...A mi idemo jer znamo da i to valja.
A veceras,iako me niko nista ne pita,ja navijam za komsiju,jer znam da tako jedino valja.A i znam da ce tako biti i prekosutra kada ja budem komsija.
Za veceras,za sutra,prekosutra...Igraj Partizane,igraj za svoje navijace,za Srbiju...i pobedi da valja !

dex

pre 10 godina

Pa ovo je morao da bude autogol!
Ovo je najludji komentar svih vremena... Kao da je kriv igrac Ludogoreca kriv sto nije iskoristio priliku da savlada svog golmana...

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Realno Partizan nije zasluzio ni Sirak da prodje. Ovo je stvarnost Partizana. A navijaci demagozi kao po obicaju i posle poraza pevaju do ujutro.
A sad ono sto je sustina. Partizan posle 60 minuta nije imao snage.SA pripreme na tari visinske vasionske pa Slovenija.A kako to rade englezi,spanci,italijani,nemci.Odmah pocnu sa utakmicama. Azijske, americke turneje i veliki turniri. Igracki kadar.Ispusene lule Gulan, Obradovic. Trener koji je uspeo teleoptik da posalje u spsku ligu.Ionda sada slusam Gulana ikaze nismo imali srece.Pa nije to LOTO

Neutron

pre 10 godina

"Večeras sve od sebe daćeš ili stvarno ne znam kad ćeš"

Daj bre, kako dozvoljavate ovakav sund, i jos ga stampate na nekim velikim transparentima. Koji li je Nobelovac ovu poetsku recenicu smislio da mi je znati.

sima strahota

pre 10 godina

Ovi sa državne televizije nisu kako treba, posle se čude što su pukli. liga šampiona za dve minute a mi gledamo smokija i filmove od pre sto godina.

Koja

pre 10 godina

I naravno penal ,crveni svaku utakmicu protiv Partizana a zato Superligi toga nema, nema sudija Partizanovih, drugaciji kriterijum neko vice...

NEDJA

pre 10 godina

Naravno kad igra Partizan nema specijalne emisije,prvo je se "baba cesljala",sad je vazniji "policajac sa Petlovog brda",ipak je mnogo bitnije takmicenje Liga Evrope kad igra drzavno cedo,tad se sve obustavlja,staje vreme. Neka,neka bice ponovo izbori.

русвај

pre 10 godina

Звездашу, леп коментар. Срећно и вашој Звезди! Поздрав нормалним људима/навијачима оба клуба.

sima

pre 10 godina

koja bruka cunga lunga timovi izbacuju nase timove kad pozele lopovi u vlasti stite ljude iz fudbala kkoji nece da privatizuju klubove jel kako bi krali od transfera to je jedina istina I zato je u srbiji klubski fudbal umro

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

I treba Mitrovic da vam ode. Covek ne moze sam. I sad cete nekako da se provucete do LE i onda ce se pevati hvalospevi kako Partizan 3 od 5 sezona igra u Evropi... A ovamo vas Bugarski anonimusi dvaput tuku.

sofronije

pre 10 godina

Scepakadabra masi 1 na 1, mogao je da pita golmana gde da mu sutira. Nema veze sto je zadnji napad i sto nije vazno, pokazao je koliki je anti-talenat.

dane

pre 10 godina

Ova fotografija govori više od 1000 reči. Ukinite fudbal u Srbiji, bez obzira na fudbalske kvalitete Šćepovića ovo je žalosno, pogledajte na drugim fotografijama ostale igrače Partizana koji ovo gledaju u strahu i niko ne sme da brani kolegu. Čovek se iz publike skida traku igraču kluba sa velikom tradicijom, pa to je dno, nema dalje.

Bocky

pre 10 godina

Scepa ulazi,uzima kapitensku traku..dno dna-neprocenjivo!!!! Kolikim salabajzerima nas smatraju,to je strasno!!!! I ceo stadion se smeje,al on istrcio zube sav ponosan...TUGA!!!!!!!

Milan

pre 10 godina

Odbrana je bila odlična i to je otprilike sve što je valjalo. Sredina nema kvalitet a Mitar je bio potpuno odsecen. Rasovic nula i naravno uprava nula.

bas si pametan...

pre 10 godina

ovaj trener je lud,djemba umire,ostojic mrtav,markovic haos on izvodi grbica jedini uz ninkovica koji je malo probijao,katastrofa

Marko

pre 10 godina

Ko si bre ti Kimi da nekome skidas traku i da odredjujes? Kuku majko, sta se radi u ovoj nasoj zemlji... Pozdrav od Delije, bez cinizma, nadam se da cete uci u LE, pozdrav.

zoran

pre 10 godina

Sem Djembe ostali igraju fudbal iz shezdesetih godina proslog veka...jasno se vidi da PArtizan nema trenera...ovo samo na silu moze da se dobije...igre nema...

Bagzi

pre 10 godina

67 min. i Bugari su se u##ali. U igru ulazi Scepakadabra velicanstveni. Cenim da ce da bude 3:0 za partizan. Realno 20 mon je dovoljno da Scepa zablista .

rax gravedigger

pre 10 godina

Sta reci osim sramota! Sramota za upravu, sramota za igrace, sramota za trenera! A sad brze bolje prodajte sve sto mozete! I da, fudbal je igra gde je cilj dati gol. I na kraju gospodo iz uprave, da vam cestitam rekordnih 10 utakmica bez pobede u evrokupovima. Svaka cast!!!

Gračanica

pre 10 godina

Ovaj sistem kvalifikacija za ligu šampiona je žalostan. Partizan od 4 utakmica, 2 odigra nerešeno, 2 izgubi, bez ijedne pobede i ima priliku da se bori za ligu evrope. Žalosno!

zoran

pre 10 godina

Kako tipichno z aamaterski klub iz Humske. Svaka internacionalna utakmica...golova postignutih=0 / crveni kartoni= uvek 1 po utakmici...smeshnih golova = uvek po jedan....ubedljivo najloshija ekipa od svih uchesnika u LS i LE......samo Djuric moze da Rasovicu ponudi da bude trener prvog tima, samo Djuric.....

qui

pre 10 godina

AHAHAHA...Samo su pametni ovi igraci partizana, na pitanje sta je nedostajalo za taj rezltat 1:0, igrac kaze pa nedostajao je gol, hahahahaha...i takvi da nas predstavljaju u evropi...:))))

crnobeli delija

pre 10 godina

da je partizan usao u LS (a isto vazi i za LE):
- Djura bi se namlatio para
- Tim bi uglavnom gubio sa 2-3 gola razlike (mozda i vise)
- Navijaci bi bili maksimalno iznervirani, ogorceni, besni, frustrirani,...
Znaci, u korist javnog zdravlja, dobro je da je Partizan puko.
Lakse izleciti jednog Djuru nego 20-30000 navijaca.

Zli

pre 10 godina

Sad će svi da kažu kako nismo imali sreće, kako nas je sudija pokrao i kako su dali sve od sebe...A niko neće da priča kako nemamo sistem ni ideju, kako nam igru organizuju štoperi, kako se naši (ne) kreću bez lopte, kako nemamo kvalitetnog trenera i još mnogo, mnogo toga...Jadno! Ja kao nepopravljivi optimista, nisam očekivao bolju igru, rezultat možda, ali on je nebitan u čitavoj priči.

Lampard

pre 10 godina

hoce meni neko da objasni samo kako igrace partizana nije sramota posle utakmice da skacu ispod juzne tribine i pevaju sa navijacima? pa sta slave,samo jedan primljen gol?

kuku mene majko

pre 10 godina

Izgubili, odigrali onako, ni lose ni dobro, a ocekivanja su bila da bar udju u LS. Na kraju skacu uz pesmu navijaca. Pa to je to, pobeda godine.

knindza

pre 10 godina

@Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...
(Jackie, 6. avgust 2013 22:39)
Super, da znam da igram na dinamo svaku 7+

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,
(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39)

... Ja se ne bih javljao da sam navijac Dinama, iskreno. Pogotovo ne bih pominjao rec izivljavanje

crompaq

pre 10 godina

HA, ha, ha, ha, hahahahaaaa... SMESNI SMO!!! ISPASCE I VOJVODINA I ZVEZDA!!!! Ko sme da se kladi??? I tako, godina za godinom.... kakav blam!!! Vi sto cete lupati minuse, umijte se ujutro, mozda ne vidite, ili se otreznite!

Jackie

pre 10 godina

Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...

Sudija Dred

pre 10 godina

A jel zna neko,koji bi se to sudija, u nasem prvenstvu,"drznuo" da dosudi ovakav penal i pokaze crveni karton(Zvezdi ili Partizanu,svejedno)? E kad se nadje par takvih "nesalomivih" ,onda,mozda,i gledamo Ligu sampiona sa nasim klubovima u njoj.Do tad laku noc i prijatno!

vlajzi

pre 10 godina

Sreca pa su Bugari dali gol, inace da je Scepovic ono u 90' promasio pri rezultatu 0:0, bilo bi belaja...
Decko je takav fudbalski antitalenat, da kad bi mi bio komsija, ne bih ga zvao da mi igra za tim zgrade! A MIhajlovic ga zove u reprezentaciji... ccccc, blam!

Branko_NoviSad

pre 10 godina

(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39

dinamo zagreb jel?najlosija ekipa u "povjesti" lige sampiona..i ti se hvalis?? hmmm ko je ovde lud??

Ajmo bre!

pre 10 godina

Posle toliko godina pracenja Partizana i racionalnog razmisljanja, kalkulisanja, brojanja i racunjanja mogu da kazem samo jedno - stisnite to sto imate u gacama a pogotovo u dusi i napravite jednom u svojim zivotima cudo. Pocepajte bre ove Bugare ko Panta pitu i pokazite Evropi da Partizan nije postao kanta za napucavanje.

Ajmo bre!

Grobar Stojko

pre 10 godina

Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...
(Jackie, 6. avgust 2013 22:39)
Ne brinem za naticanje dok ste vi tu...

zvrk

pre 10 godina

Aj sto je bruka,al sto je sramota i ponižavanje naseg fudbala.sto je mnogo mnogo je!Sad da krene da se priča o propalid derbijima,ma koga to zanima više!

goran

pre 10 godina

После онаквог другог гола у бугарској Партизан једноставно не заслужује да прође даље,јесам гробар али то је факат...ево и бугарима пенал чист као суза и то је то ...нека ђура и компанија добро размисле шта раде са партизаном и нашим клубским фудбалом,звезди пуно среће сутра !!!

peckalica

pre 10 godina

e sad tute bugari slave a srpski fudbal je besmislen,lijepo kaze onaj englez
jedini spas je regionalna liga
bar za 3 nasa kluba
partizan ocajan i zasluzeno ispada
nece se ni u uefa ligu plasirati
jedan kazakstanski rudar je u play off-u,maribor isto
zalosno

Legal Alien

pre 10 godina

Ovo je sramota, ma kakav bio Scepovic, da mu neki mamlaz sa tribina skida traku. Ko ga je pustio unutra? Sta je on? Ko bre vise pusta ovim polupismenim barabama da upravljaju drustvom?

oklagija

pre 10 godina

Cekao sam sastave da vidim da li da uplatim na keca 2 soma ili ne. Dilema je zavisila od izbora Mitrovic ili Scepovic. Aj grobari sa srecom, da uzmem jednom pare na vas.

Vlada

pre 10 godina

Zasto svi nasi "strucnjaci" od trenera jure rezultat sa jednim spicem i dvojicom zadnjih veznih? Rasovic je otisao cak i dalje pa je stavio zadnjeg veznog Markovica da igra iza napadaca gde se naravno nije snasao uopste. A Brasanac koji ume sa loptom i da povuce napad i da predribla i da doda sedi na klupi? Jos jedan u nizu primera bata Djorine vizije fudbala. Zalosno.

seljak.

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja! (SashaNS, 06. avgust 2013 22:37)....nista netreba dodati...a bilo bi steta tvoj komentar ne podeliti...

Vuksha

pre 10 godina

Ajde Grobari, neka Vam je sa srecom da udjete u 4.kolo LS. I prekinite vec jednom sa prepucavanjima zaboga, cim udjem u komentare vidim cas jedne cas druge kako se junacki prepucavaju preko tastatura (mislim i to je bolje nego po gradu), retardirano je u svakom slucaju, iz godine u godinu od silnih prepucavanja izmedju jednih i drugih ni ne gledate sta se desava u vasem dvoristu sto vam realno onda ne daje za pravo ni da virnete u tudje, a kamoli da dozivate katance,gasenja i sta vec sve ne, i mozda jeste lakse zeleti da "komsiji crkne krava", ali to na kraju ipak ne donosi nista pozitivno... Za to vreme "uspesne" uprave vrsljaju i rade sta hoce i kako hoce, uz sporadicna dobacivanja sa tribina "uprava napolje" na sta se, siguran sam, jaaako puno potresu i ne mogu da spavaju nocima nakon toga... Elem neka Vam je sa srecom da prodjete ove nekako, a i mojoj Zvezdi u cetvrtak da preguramo i jedni i drugi ove Cernogorece i Ludomorece...
p.s. da ne zaboravim da pozelim puno srece i Vosi, koja se realno od sva 3 kluba za sada najhrabrije i najbolje pokazala :)

Ante rasić

pre 10 godina

Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,

automehanicar

pre 10 godina

@Plus ko misli da Partizan ne zasluzuje ni LE, a kamoli LS
(automehanicar, 6. avgust 2013 22:15)

A sto je najgore od svega, partizanovac sam... :/

johny

pre 10 godina

nisam gledao ceo mec video sam nekih 5 minuta i ono sto sam video djemba presece dve lopte i onda nema kome da doda jer se svi kriju, a strajnic pobedjuje sa izjavom kako nepotrebno dribla pa mora covek da dribla kad nece niko d apridje da pocne nov napad(ilic, ninkovic npr.)

Жаре

pre 10 godina

Порука за све којима је срце црно-бело.... - Никад се лудо и горе нисте провели него вечерас , осим кад вас је избацио Фљамутари из Тиране..... - Посебне честитке прекаљаном голгетеру и великом асу данашњице Марку Шћеповићу који је својим потезима вечерас објаснио појам фудбала ! - Наравно за ово вечерас криви су : - Ђурић, Вучић, Човић, Биа, Дб, Циа, Фби, Нса, Мосад, Ми7, Кгб, Јеховини сведоци, Хор бечких дечака, мрачне силе, Дарт Вејдер, Волдемор, Тутанкамонова клетва, Млада Босна, Црна рука, Жене у црном, Качавенда, Пахомије, Шредер, НАСА, Милан Тарот, Илуминати, Смигл, Мач краља Артура, Ционисти, валкире, НВО, змајеве кугле, Крфска декларација, Икар и Дедал, дух из лампе, Бонд, Џејмс Бонд, Капетан Кука, Београдска филхармонија,исусова рука,УНИЦЕФ,...и Мортал Комбат...... - ДОВИЂЕЊА , ПРИЈАТНО !

Urke

pre 10 godina

Jesam Grobar, ali mi je drago sto ispadosmo. Zasto? Zato sto bi ulaskom u LS Djuric i drustvo pokupili kajmak kao i 2010. godine i opet bi nas zavrnuli.
Ej bre, pa zreb za LS nikad laksi, a mi ulazemo po 100 000 evra za pojacanja! A hocemo elitu! Sta, da dodje Bajern i odigra 10:0!?
Ako uprava sada ne padne - nece NIKAD!
PS. Neko rece - losa Zvezda znaci i los Partizan. Zar nije tako? Ulazemo onoliko koliko je potrebno da osvojimo titulu, a ne koliko je potrebno za LS.

Bane

pre 10 godina

Scepa kapiten! Tesko Ludogorecu! Kako mislimo da prodjemo kada se cela nasa igra u napadu zasniva na malom Mitrovicu koji je pre par dana jutro sacekao na splavu slaveci titulu i zatim se se ovako lepo ofarbao.

Misha

pre 10 godina

Dva ''reprezentativna'' centarfora..ne mogu dati gol Ludogorecu..mozda bi lakse protiv Hrvatske,Holandije ili nedaj boze Nemacke..jadno i cemerno.

cao zdravo

pre 10 godina

@poruka svim frustriranim navijačima tri kluba bivše "velike četvorke" koji se zadnje dvije sezone smiju dinamu: djeco, da biste došli u mogućnost postati najgora momčad lige prvaka, morate IGRATI ligu prvaka.
(grunf, 6. avgust 2013 23:19)

CZ - Klupski prvak evrope u fudbalu
Srbija - Prvak evrope, od neki dan U19
KK partizan - Prvak evrope u kosarci
Srbija - Hm... Da li treba da nabrajam osvojeno u kosarci?

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da vam pomognem. Najveci uspjeh cro nogometa, dinamova sedmica protiv lyona, i mamicevi specijali na youtube. Kosarka: najveci uspjeh cro kosarke, napustanje dodjele medalja na evropskom prvenstvu u Atini.

Doktor

pre 10 godina

Sta ocekivati od tima cija se igra bazira na mladjanom Ilicu, dok Uprava pregovara sa Duljajem i Ilijevim. Fali im samo Krkobabic, ali se ne uklapa jer je za ove prebrz.

vadrad

pre 10 godina

Citirao bi Goracinova: 'Problem je u struci... nema sistem... struka... sistem... vade se na fraze kao sreca, dobro smo igrali, sudija... a nema sistem... struka... struka... sistem... struka...' :)

sntrade.mkd@gmail.com

pre 10 godina

Stojkovic

Savic Nastasic

Rukavina Lomic

Petrovic

L.Markovic Tosic

Ljaijic


Kleo Jovetic

Investicija u prelaznom roku 2012/13
Lukac 0 eura
Aksentijevic 0 eura
Grbic 0 eura
Malbasic 0 eura
Obradovic 0 eura
Djemba Djemba 0 eura
Fofana 200.000 eura ????

Pa sta nije jasne sem jedne stvari: GDE SU PARE?

bucko

pre 10 godina

Jedno verujem Mitrovicu kada je rekao dacemo 200 % da pobedimo i dali su zaista ali nazalost i to je malo za Ludogorec, to je realno stanje naseg fudbala i moramo da prihvatimo tu cinjenicu...Mi smo jedna fufbalska bruka evrope...ali momci nisu krivi.Taj FSS mora de se izkoreni.Kuca se rusi od krova!

Ivan

pre 10 godina

Sve u svemu,kada se pogleda realno,nema zašta Partizan da bude tužan!Ovo im je maksimum sa ovakvom ekipom,ovakvom organizacijom i ovakvim igračkim kadrom!!Obradović je u 36 godina pokazao ovim mlađima kako se bori za svoj tim,takođe i kapiten Ilić!Vredi još istaći i mladog reprezentativca Mitrovića,prvaka Evrope sa svojim drugarima na EP U-19,koji ni povređen nije hteo zamenu i ostao da se bori hrabro do kraja,i to je to uglavnom!Što se tiče više puta pominjanog Šćepovića,eto momak je opet,po ko zna koji put,pokazao svoju nespretnost,možda i neznanje,sa onom šansom 1 na 1 ,kada je jednostavno MORAO da izjednači rezultat u finišu utakmice!Takve šanse svaki prosečni centarfor ,uopšte svaki napadač,jednostavno MORA da iskoristi,nema opravdanja! Sve u svemu ovo je trenutni maksimum ovakvog Partizana,setite se samo prošlog kola i Širaka,kada ih je ludom srećom Partizan prošao i uopšte i došao dovde!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Partizan večeras bez krila i bekova!? Bar da je ostao rezultat 1:1 iz Bugarske pa da igramo na 0:0! Ali ovako će biti jako teško sa ovim sastavom imati raznovrsnost u napadu!

Poznavalac

pre 10 godina

Partizan malo bolji , lopta nije ''htela'' u gol , al opet mislim da ekipa koja kod kuće ne može da postige gol na dva meča zaredom , nema šta da traži u Evropi

Hahahahahahaha

pre 10 godina

decki ne sjekirajte se.mi
cemo vas osvetiti i
pokazati Ludogorecu
(DINAMO ZAGREB, 6.
avgust 2013 23:16)

Videli smo prošle godine kada je sudija produžio vašu utakmicu sa ludogorecom 8 ili 9 minuta dok ste vi tako "moćni" jedva dali gol, zato tišina molim!

vs

pre 10 godina

Tako je bre Bugari. Dule mi je toliko zgadio Partizan da sam iz sve snage navijao za Ludake. Bruke jedne, deseta uzastopna utakmica koju niste dobili u Evropi, kuci ne mozete Jermene i Bugare da dobijete. Scepa neverue, a Gulan sto izlaga na kraju-haos! Jos je i Obradovic dobro prosao sto i on nije pocrveneo i to dva puta. Mitre i Ivanovu ajd cao!

Granota

pre 10 godina

@DelijaNiš1983: Nismo za Evropu između ostalog i zbog takvih kao što si ti, a i tvog kluba. Kao prvo, sve što voli fudbal u Nišu treba da je uz Radnički, da kupi sezonsku, da bude uz svoj klub. Ali, ne ono "ja navijam za Radnički i za Zvezdu", nego samo za Real sa Nišave. Isto važi i za KG, NP, NS, VR, KŠ i tako dalje. Pa onda da tvoj klub i njegov blizanac ne "sređuju" ligu na smenu od po 3-5 godina. Kad se to desi, onda će Partizan i Zvezda svake nedelje da igraju Ludogoreca, trešće se do poslednjeg minuta za titulu i TEK ONDA će biti spremni za ulaz u Ligu Šampiona konstantno. Dotad, što kaže naš narod, nema leba od toga...

NastyB

pre 10 godina

Utisak jednog Zvezdaša:
Djemba Djemba stalno širi ruke čudeći se što se igrači ne otvaraju. Da igra za Zvezdu i vidi "gazelu" Milijaša, "munjevitog" Ninkovića, "strelu" Pečnika, počupao bi ono malo kose što ima na glavi. Ivanov drži odbranu i kad ode, teško ćete to nadoknaditi. Mitrović nevidljiv i, po meni, prenaduvan igrač.
Ukupan utisak je (bez obzira na poraz) da je Partizan igrao dobro, borbeno, kretali su se, pravili prilike i voleo bih kad bi i moja Zvezda igrala ovako borbeno i požrtvovano. Kad samo pomislim kako će se vući po terenu u četvrtak, kad počnu da se sudaraju, gnjave loptu (tek kad pomislim na Milijaša...) i kad posle 15 minuta svi pocrkaju, a posle nam "Ukrajinci" uvale par komada (pored neizbežnog Krnete), već sada mi dođe da plačem...

kobe bryant

pre 10 godina

U zemlji u kojoj reč "moral" postoji samo u rečnicima, ne moze ni da bude bolji fudbal. Jer, da ima tog morala, Djura bi odavno napustio fotelju i podneo ostavku. Da ima morala, onda Šćepović ne bi primirisao na teren jer nije ni za seosku ligu akamoli Partizan, da ima morala, Partizan bi imao trenera kakvog zaslužuje a ne ovu neznalicu. Ljut sam i uvredjen! I mnogo mi je zao mog Partizana!

Варна

pre 10 godina

Малшанс за Партизан. Този път по-добре игра от Лудогорец, но и двата са слаби балкански отбори. Евала за поведението на сръбския играч, който беше несправедливо изгонен. Определено не заслужаваше червен картон. Много мъжки напусна полето, без да протестира и пр.

Petar

pre 10 godina

Sta ste bre napali na Šćepovića, kao on je krivac. Ja ne znam sta je TV prikazivala, ali sa tribina se lepo videlo kako se vuku po terenu. OD POCETKA!. Svaka akcija pocinje tako sto se lopta malo vrati golmanu, pa zadnja tri se nesto dodaju, Djemba siri ruke... I skoro niko ne trci. Pa kad cete trcati, ako ne sad sa 20tak godina? Na kraju je nas par tata pocelo vikati - igrajte za decu!! koju smo doveli da gledaju...

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bio sam svim srcem večeras uz Partizan (Zvezdaš sam) ali jbg nažalost to je SRPSKI FUDBAL, nama je još teže dva gola da damo, ali nek se bore pa šta bude! Inače ukupno gledano naš fudbal je tuga i jad kad mi od ovakvih protivnika treba da strepimo

Zmaj od Očaja

pre 10 godina

(sima strahota, 6. avgust 2013 20:43)
Liga šampiona?????????
Policajac sa Petlovog Brda je za 10 OSKARA... Đemba Đemba, Đe si ba!!!

alex

pre 10 godina

Partizan nije zasluzio da izgubi veceras, cak je bio i bolji, ali ja ipak i dalje tvrdim da ce prvi tim koji ce uzeti 3 boda na jednoj utakmici u LS biti Zvezda, pa makar to bilo i za 10 godina......

zvrk

pre 10 godina

Pa nijedan klub ne dovodi sebe u opasnost u dr poluvremenu nego mi!Makabi 3 komada Bazelu,Maribor prošao. Šta čeka bre Partizan više!Umesto da jurne još u prvom,sad ce da se muce do kraja ,teske noge,nervoza i Bugari mudri otići ce dalje!Nama ne trebaju igraci,kupite psihologa.

rade

pre 10 godina

Ljudi nemamo snage, teske noge, slabo kretanje, silovanje u napadu, mnogo faulova,odbrana staLno na ivici greske, bezbroj pogresnih dodavanje,prijema, slaba igra jedan na jedan, jednostavno-mucenje... S ovakvim timom i igrom trebalo je da ispadnemo.

Mirko

pre 10 godina

Bruka, kao i uvek, zato i ne idem vec 20 godina, provalio sam ih ja odavno, kvalitet 0, smesni su mi ovi navijaci i grobari i cigani idu na tekmu a sve se unapred zna.odem na basket i osetim ljubav, jedan je KK PARTIZAN

RSK brate

pre 10 godina

Ali transparent na Jugu: "Dogodine u Kninu".
(Ahahahaha, 6. avgust 2013 22:15)

Ne znam sta ti je smesno,pa Knin je Srpski grad.Nece do veka trajati okupacija.

grobar1975

pre 10 godina

Ovako je bilo i sa Artmedijom... Bio sam mlad i zelen i verovao da smo najbolji. Verovao ljudima sto vode Partizan i mislio da ga vole kao ja. Onda je dosao Genk, i opet ista prica, samo drugi ljudi... Od tada me nema na tribini, ali ga i dalje volim...Ludogorec je dokaz da sam bio u pravu, ali ga i dalje volim!!!

Милан Живадиновић Жива

pre 10 godina

Где вам је онај бугарски Бебето сад кад вам највише треба? Па једино бугарски Бебето руши гиганта из Разграда!

manunited

pre 10 godina

Sramota. Klubove privatizovati, da se izgrade neki centri tu i uvesti da se igra amaterski fudbal. Pa gde je ovde profesionalizam? Momci mladi nemaju snage? Alo, nemaju snage a fudbal igraju. Bruka. Ako dinar ova vlast da klubovima da Bog da svi izgoreli. Pa neka tata Scepovic daje pare kad hoce da mu debil igra fudbal. Mozda je mogao biti ekonomista koji bi iscupao drzavu, al ne, taja resio da sincina bude fudbaler, nema veze sto nema pojma.

Dilka

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija.
Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!
Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.
Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.

grobarcg

pre 10 godina

Jeste li vidjeli scepovica dok je sjedio na klupi smijao se i zabavljao saigrače a sale ilic i van terena pokazuje kakav je vođa ! Scepovic i uprava napolje !!

Antidervis

pre 10 godina

Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule, 6. avgust 2013 23:03)

Da, nekom ko je bio apsolutni neprikosnoveni vladar planete narocito je stalo do Toletovih titula, koje ti garantuju da ce prvo ugledni prvak iz Jermenije da te izdeveta, a onda velesila iz Bugarske istambura na mrtvo ime...

misko

pre 10 godina

Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,
(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39)

Zasto bih isao da gledam oficijelno najgori tim koji je ikad igrao neko evropsko takmicenje (Dinamo Zagreb), kad mogu da gledam Ludogorec... blize mi je.

Lotus

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija. Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.
(Dilka, 06. avgust 2013 22:59)
Pa vi najbolje treba da znate šta znači biti razmontiran. U leksikonu lige prvaka stoji Dinamov grb uslikan kao primer za "razmontiran"!!!

Dijaspora

pre 10 godina

Ludogorec je za klasu bolji tim od Partizana. I to je cinjenica.
Partizan ima previse rupa u timu, ali sto je najvaznije niti ima timsku igru niti covek moze da vidi neke kombinacije. Najsmesniji su pred golom gde racunaju na neke zalutale lopte i tome slicno.
Trener je ocajan jer je imao vise nego dovoljno vremena da napravi tim.

Najsmesniji su mi komentatori. Kao, Partizanu je teze nego Bugarima jer jos nisu igrali prvenstvene utakmice. Ja sam ovih dana gledao i Emirates Cup i Bayern Cup i sto sta drugo i nisam primetio da ikome nedostaju prvenstvene utakmice !!!

Medjutim, apsolutno se slazem sa Grobarima : "UPRAVA NAPOLJE" !!!

Pa , izbacite ih vec nekako !!!!

Кривокапић

pre 10 godina

Као што рекох прошле недеље, партизан игра 0:0 у Бгд и испада, Звезда сутра губи у сред Београда и испада, Војводина једина нешто показала против доста тежег клуба.
Опа, партизан губи. Срамота

SIMA

pre 10 godina

Večeras sve od sebe daćeš ili stvarno ne znam kad ćeš'' izgleda da grunf iz Alana forda navija za partisan jel jedino on ovakvo smisleno sta moze da izbaci

Mike

pre 10 godina

@dzaba_titule ?! Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule, 6. avgust 2013 23:03)
Nikada se ja ne bih menjao sa vama za takve titule. Raspitaj se ti prijatelju kako su navijai Zvezde zvizdali svojim igracima kada su se povukli na svoju polovinu pri rezultatu 2 0 za Zvezdu i sve ce ti biti jasno. Razlika izmedju nas i vas je ogromna a granica je postavljena 91. Kada joj se priblizite i kada vase ime bude na tom peharu mozete da se poredite sa nama. Do tada dzaba vam titule.

Troml

pre 10 godina

Partizan bez Lige šampiona!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima li gornji naslov ikakve veze
s naslovom dolje ~

"Gardijan: Srpska liga je besmislena"

dkg

pre 10 godina

To dogodine u Kninu citamo vec svake godine, moze li biti dosadnije kada se zna da ta godina nikad stici nece...
(Hrvat, 6. avgust 2013 22:25)

Neboj se ti bice jedne godine pa pod turcima smo bili 500 godina pa smo povratili svoje tako ce mo i to nista ti nebrini

aqua viva soko štark voda voda jelen super liga

pre 10 godina

Što bi rekao Čkalja-kada te je klao tuta Bugarin? U utorak...only kidding, ovako ćemo i mi za dva dana..

Dorcolski Lobi

pre 10 godina

Prvo, tek u cetvrtoj utakmici igraci pocinju da imaju snagu. Visinske pripreme i ostale gluposti iz vremena 'Montevidea' su osnovni uzrok posrtanja Partizana (a verovatno i ostalih nasih klubova). Takmicarska forma se stice iskljucivo igranjem utakmica, a ne dzogiranjem po trim stazi. Ali, to je nasa realnost. Igraci nisu losiji od bugarskih, trener isto nije losiji, ali smo fizicki nepriremljeni sto automatski znaci da taktika (kakva god da je) nema sanse da se sprovede. Ovo veceras je cak i licilo na nesto, ali mi uvek moramo sami sebe da pobedimo, pa tako i ovog puta. Ostaju nam jos dve utakmice za Ligu Evrope, pa onda sve opet ispocetka, mi se nerviramo, uprava prodaje i ovo malo kvaliteta sto imamo, pripreme na praistorijskom nivou, ocekivanja nerealna, pritisak na celom klubu nenormalan... Setimo se Mateusa, covek je samo spremio igrace da trce 120 minuta kao navijeni, i igra i rezultat nisu izostali. Stanojevic ih je spremio za 75 minuta, pa smo uz povoljan zreb te godine (Helsinki, umesto uvek najjaci protivnik) prosli... Bez fizicke spreme nema nista, a da li ce da igra Scepa, Mitar, Janko, Marko, to uopste nije presudno...

vlajzi

pre 10 godina

15 minut, Partizan dva puta presao centar. Penal za ove nije sviran. Jel vam sad jasno?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Ovi nisu postojali pre 12 godina, 6. avgust 2013 21:01)

Ne znam za njih, al mi drago sto ti pistis od muke! :*

Mananger

pre 10 godina

Ja ne znam sta ljudi ocekuju. Svake ali znaci svake godine ista prica prodaju se dobri igraci a ostaju oni sto nemaju gde. Gledam ove mucenike s jusne tribine nesto pevaju na kraju ono je smesno. Zar niko nemoze da stane na put Djuri i ekipi. STANOJEVIC I KRSTAJIC bili jedina nada Partizanu. TIP IGRACA POPUT LAZARA JE MORAO DA OSTANE BAR JOS OVE KVALIFIKACIJE U TIMU. Djemba nije los ali vidi se da nije spreman nemoze igrac posle da treninga da udje direktno u tako vazno utakmicu pa to nema ni u Mongoliji.

skeptik

pre 10 godina

Da se ne ponavljam bez 5-5 Brazilaca i Afrikanaca mi nemamo sta da trazimo u Evropi. Pa pogledajte ovaj Ludogarec, nema vise od 3 Bugara u sastavu. Serif nema nijednog Moldavca u prvih 11...
Bolji tim je pobedio. Valjda cemo u tu LE.

Dexi Vukovar

pre 10 godina

Hrvati dali ste ludogorec gol u 98. Minutu a serifu 90. Tako da je bolje da cutite. Svi znamo kako ste prosli u LS :) pozdrav iz vukovara :)

Radnicki KG

pre 10 godina

Sutra je na redu Zvezda... ako izvuce nereseno na svom stadionu bice dobro. Toliko o nasem fudbalu. (milanche, 06. avgust 2013 22:53) Blago tebi,vec ti ponoc pala na oci...Zvezda igra prekosutra...

veliki strumf

pre 10 godina

Jasno je kako igra Partizan. Sredina se preskace, kad god se moze salju se duge lopte na Mitrovica. Druga opcija su centarsutevi iz svih mogucih pozicija (a Bugari nepotrebno prave sijaset prekrsaja blizu sesnaesterca), i realno to je i najveca sansa da Partizan da gol. Jednu jedinu pravu akciju je odigrao Partizan i umalo ne dadose gol. Bugari brzi, cak u velikoj brzini puno i grese. Vidi se da su opasan i ozbiljan tim. Mitar ocajan: 3 ofsajda i 3 uzasna prijema, sto je i normalno jer je zbog EP, Mitra Mirica, piva, splavova i fizicki i emotivno iszrosen. Djemba Djemba spor spor. Bice svasta u drugom.

Denis

pre 10 godina

Ivanov je kriv unidtio partizan i u BUG i veceras.Igra Partizana jako losa,bez organizacije nemaju snage da pritisnu kada se lomi utakmica.Realno nasi igracu su prosecni ne za velile utakmice.Nesto mora da se menja.Setite se Lotar Mateus dok je bio trener kakav je bio partizan a kakav sad.

Бојан

pre 10 godina

Политички коректно: Трудили су се, нису имали среће, лопта је округла, судија је био мало пристрасан, фудбал је то...!
Брутално искрено: Немају појима!
Закључак: Далеко смо ми од фудбалске Европе, као земља од 11. планете сунчевог система, иако по новом постоје само 8!

Sumadinac91

pre 10 godina

Hahahaha realno koja komedija sa bivsom velikom cetvorkom i komentarima navijaca od istih.Ova tri se svadjaju sta ko radi u LE,ovi cetvrti su najbolji od najgorih zato sto su se plasirali dva puta(mozda i treci) u LS i to je uz milione.bacenih,nestalih i izvucenih para ogroman uspeh.Ej veliki ex-Yu klubovi i fudbaleri,jedan APOEL sa Kipra(zemlja od 1miliona stanovnika) je igrao cetvrtfinale LS,da ne pominjem Grcku ili Rumuniju,a reprezentacija Gane je igrala cetvrtfinale na SP 2010 a svi mi u paketu smo to cetvrtfinale videli samo na televiziji.Kakvi nasi uspesi,sta bi pomislili da ste u 70',80' pa cak i 90',da nas dere drugi tim Skotske,Estonija,Gruzija,Azerbejdzan,pa smejali bi ste se da vam to neko pomene a kamoli da gledate.

Tuse

pre 10 godina

Obradovic 10+ svaka cast tako se igra za klub a i Grbic od kojeg sam pozitivno iznenadjen!Ninkovic ok a sve ostalo neka treca srpska liga!
Nemogu da verujem katastrofa!

skeptik

pre 10 godina

(Dilka, 6. avgust 2013 22:59)
Susjed ajd' ne lupaj. Ovaj Ludogorec je oducio Dinamo od "nogometa" prosle godine i samo se cudom plasirao u LS zahvaljujici sreci.

Ivan

pre 10 godina

Hrvati dali ste ludogorec gol u 98. Minutu a serifu 90. Tako da je bolje da cutite. Svi znamo kako ste prosli u LS :) pozdrav iz vukovara :)
(Dexi Vukovar, 6. avgust 2013 23:42

Rzlika je DATI ili ne internetski ratniče.

Mirko

pre 10 godina

Rašović je napravio mnogo defanzivan sistem da bi se zaštitio od opasnih kontri brzih "bugara", njih sedmorica ne prelaze polovinu, i sasvim je jasno da ne mogu da iznenade Bugare.
Ova zamena Saše Ilića je pokušaj da se stavi akcenat na napad, jer ako ostane nula-nula džabe odbrana, Bugari idu dalje.
Vidim da to daje rezultate, ima pritiska i šansi za ovih par minuta više nego u celom meču.
Ja jesam Zvezdaš, ali podržavam Partizan protiv stranaca.
Sviđa mi se Grbić, Ninković i Demba-Đemba, mislim da je to odlično pojačanje i da je igra mnogo kompaktnija i bolja nego ono što smo gledali u prethodnim mečevima. Biće izgleda Partizan opet opasan, ali videćemo..
Ako ne daju gol, biće baš loše..

Soko

pre 10 godina

Navijaci moraju da shvate da smo mi zadnja zemlja po mnogim pokazateljima u Evropi pa zasto bi u fudbalu bilo drugacije,Navijaci traze Alibi u pojedincima samo da bi pravdali svoje iluzije evo veceras najveci krivac je Scepovic a igrao je 15 minuta da samo stoji do pojedinca ali nije tako,

mateo

pre 10 godina

"komsije" sa Jadrana stalno salju komentare posle svake utakmice ili bilo kog desavanja kod nas. Kompleksi male nacije i dalje su prisutni jer ocigledno i dalje gledaju ka velikima. Dokaz tome je stalno njihovo podbadanje ili hvalisanje "lijepe njihove" kada god se prilika pojavi. Iskreno "komsije" Vi ste nama totalno nezanimljivi...no dobro u necemu ste u pravu, gledate i takmicite se sa boljima, samo tako nastavite :)
(blablaphone, 6. avgust 2013 23:21)

ajde molim te odi na kratko na index.hr da vidis sta su kompleksi pa onda se lijepo vrati i izvini.

zvrk

pre 10 godina

Pa ovo je tragedija.Ej treba nam gol za dalje a mi ne damo nego primimo i to u 90. i to iz penala i to crveni.Pa uprava,igraci svi da se izvine i onaj poreski dužnik Djura,kofere i ćao...Propast,nista to ne valja,prodaju maglu sa Djembom djembom..i ostalima..Zabrana fudbala!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Bugari su definitivno bolji,brži! Mi smo po kvalitetu u rangu ekipa iz drugog predkola kvalifikacija i to je naša realnost. Nadam se plasmanu u LE,ali i to će biti krvavo teško i kao nosioci u tim utakmicama, jer nama nema lakih protivnika!

shox

pre 10 godina

pojacanja pun pogodak. grbic, gulan, obradovic, djemba-djemba svi odlicni. penal nije bio. ostojic povredio dva saigraca,napravio rupu kod penala,neverovatno je da takav igrac igra u partizanu. sa lartejom ce biti bolje. sta da se radi,ovo je nasa realnost

Anto

pre 10 godina

Ovo je mlad I perspektivan tim,a Bugari su iskusna ekipa, mnogi su predvidjali petardu Partizanu u obe tekme! Samo nek mladi igraci Partizana nastave ovako I siguram sam da ce za 3-4 godine uspjeti zabiti gol na svom terenu a mozda I izvuci bod nekim od velikana (istocno) evrpskog nogometa.

Budimo malo realni

pre 10 godina

Revanš je bio ok za ovaj sastav Partizana. Prva utakmica je bila jako loša i to je razlog neuspeha. Plasman u LIgu Evrope bi bio ogroman uspeh.

London

pre 10 godina

Neboj se ti bice jedne godine pa pod turcima smo bili 500 godina pa smo povratili svoje tako ce mo i to nista ti nebrini
(dkg, 7. avgust 2013 00:08)

S obzirom na to koliko je pismena ova gospoda koja će dogodine da se nalazi u Kninu (sic), mislim da braća Hrvati mogu da odahnu. Vi tako nepismeni ne bi mogli Knin da nađete na Google Maps...

O srpskom fudbalu i Partizanu zaista ne vredi trošiti reči...

srbija

pre 10 godina

nisam navijac Partizana ali kad gledam I njih I Zvezdu meni se spava,igra ocaj,fudbala nema,nemaju snage,ne razumem kad ce da lete Karadzic,Djuric I Dzajic,svaka cast Dacicu sve to prodati

dragan

pre 10 godina

Da li primecujete da iz godine u godinu slusamo: Sta da se radi, mi nismo iskoristili svoje sanse, a oni jesu. Idemo dalje, mi se jos uigravamo.... Dokle vise? Muka mi je vise od srpskog fudbala

emilijus

pre 10 godina

CZ - Klupski prvak evrope u fudbalu
Srbija - Prvak evrope, od neki dan U19
KK partizan - Prvak evrope u kosarci
Srbija - Hm... Da li treba da nabrajam osvojeno u kosarci?

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da vam pomognem. Najveci uspjeh cro nogometa, dinamova sedmica protiv lyona, i mamicevi specijali na youtube. Kosarka: najveci uspjeh cro kosarke, napustanje dodjele medalja na evropskom prvenstvu u Atini.
(cao zdravo, 6. avgust 2013 23:58)

Hrvatska 3.na svijetu u nogometu 1998....(to srbija ne stoljećima da doživi)
Cibona 2 puta prvak Evrope...Split 3 puta
Hrvatska 2.na olimpijskom igrama u Barceloni kada je SAD nastupila sa najačom ekipom ikada
Hrvatska u rukometu...hmmm 2 puta olimpijski pobjednici,svjetski prvaci...dali da nabrajam sve medalje rukometaša...bojim se dugo će to trajati ako počmem
Eto toliko o najvećim uspjesima Hrvatskog sporta.....

vladan

pre 10 godina

Da li cu ikad u zivotu doziveti da gledam ove crno i crveno bele, kako igraju napadacki fudbal,trce bez lopte, pun stadion, oni se bore, lome protivnika, ne zadovoljavaju se sa minimalnim rezltatom nego kidaju.....Puste zelje......

bilal

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja! (SashaNS, 06. avgust 2013 22:37)....nista netreba dodati...a bilo bi steta tvoj komentar ne podeliti...
(seljak., 6. avgust 2013 23:06)
Vas dvojica ste ipak nešto zaboravili, a to je činjenica da je samo zahvaljujući bodovima koje je u poslednjoj deceniji skupio FK Partizan, učešćima u evropskim ligama, Vojvodina i dobila priliku da se takmiči u kvalifikacijama za LE. A koji je, i kakav je Vojvodina tim govori podatak da u trenutku kad za konkurente nije imala ni Partizan, ni Zvezdu nije uspela da se domogne nacionalnog kupa.

Apache

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija. Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.(Dilka, 06. avgust 2013 22:59) dinamo jeste primer, zbog velikog broja golova sa lionom u sportskom pregledu su pustali samo par najlepsih da bi stigli i druge utakmice da obrade.

Lotus

pre 10 godina

Realno....momci su dali sve što su u ovom trenutku mogli. Nema šta da im se zameri......jedino što nam Ostojić sa njegovim akcijama ubi i golmana i Mitrovića!

Zoran

pre 10 godina

Ovaj Scepovic je teski baksuz, zasto nije uveo Kojica koji je agresivniji, brzi, bolji u skoku.... svaki prosecan igrac je bolji od njega. Da li je moguce da nas teraju da navijamo protiv naseg Partizana zbog nekih Scepovica, Babovica ... samo zato sto ih tate guraju u tim da bi ih prodali i zaradili, da li je nas Partizan to zasluzio? Uprava napolje, grobari su najbolji navijaci na svetu!!!

zagor

pre 10 godina

dokle više bruke?bugari,ej bugari,su drugi svet za nas.mi nismo normalni,dokad ćemo dozvoliti da nas đurić i ekipa lažu.pola tima su prodali,doveli nove na posudbu par dana pred utakmicu.ode i Mitar i na čemu smo ostali?dogodine padamo još niže.i ne zaslužujemo bolje.

grunf

pre 10 godina

poruka svim frustriranim navijačima tri kluba bivše "velike četvorke" koji se zadnje dvije sezone smiju dinamu: djeco, da biste došli u mogućnost postati najgora momčad lige prvaka, morate IGRATI ligu prvaka.

runner

pre 10 godina

Nema se šta zameriti ni igračima ni publici na večerašnjem meču. Dali su sve od sebe al' jednostavno nije se imalo snage za više. Neuigranost, dekoncentracija, odnosno slaba fizička pripremljenost i nedostatak sreće. A, što rekli stari Latini: "Sreća prati hrabre". Pa i pored svega imam osećaj da ovaj tim ima potencijal i da iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. I mada sam, pre par dana, bio protiv, sada sam pobornik toga da se, ako je to ikako moguće, angažuje Simon Vukčević. Takav tip igrača nedostaje ovom timu. Ninković je još uvek neiskusan i slabašan, a Saša Ilić je, definitivno, za fudbalsku penziju. Bojim se da sa njim u timu mi nećemo videti grupnu fazu LE.

Rade

pre 10 godina

A jel zna neko,koji bi se to sudija, u nasem prvenstvu,"drznuo" da dosudi ovakav penal i pokaze crveni karton(Zvezdi ili Partizanu,svejedno)? E kad se nadje par takvih "nesalomivih" ,onda,mozda,i gledamo Ligu sampiona sa nasim klubovima u njoj.Do tad laku noc i prijatno!
(Sudija Dred, 6. avgust 2013 22:52)
Mnogo selektivno pamcenje imas, samo si polovicno u pravu, protiv penaltizana se to NIKAD ne svira u tolle super ligi, medjutim protiv Zvezde se svira, na NASEM stadionu, jedanaesterac za prekrsaj, napravljen, IZVAN kaznenog prostora.

Shalabajzer

pre 10 godina

Partizan večeras bez krila i bekova!? Bar da je ostao rezultat 1:1 iz Bugarske pa da igramo na 0:0! Ali ovako će biti jako teško sa ovim sastavom imati raznovrsnost u napadu!(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 06. avgust 2013 20:31) Poluvreme, i sve stonsi rekao se obistinilo... Respect.

Sercan

pre 10 godina

Pokazali ste zelju, svaka bam cast za borbenost, ali da ne znate, ne znate.
Vuce, komentarisati tvoje izvodjenje Grbica, koji moze i hoce, i ostavljanje Markovica u igri koji je dusu ispustio i koji nema pojma sta bi sa loptom je u najmanju ruku neiskusno.
Scepo, care odusevio si me, pa ti i zasluzujes kapitensku traku kad vec ovoliko ne znaju, da se zna da si najveci medju njima.

Sram vas bilo sve zajedno.

Cir Milos

pre 10 godina

Ivanov ocigledno igrao protiv Partizana, Mitrovic klasican drvoseca (Igra srcem, glavu potura tamo gde neko ne bi smeo nogu, ali je malo koristi za druge stvari zbog cega je daleko od nivoa evropskog top fudbalera. Ode li u inostranstvo ove godine, za dve ili tri godine za njega niko vise nece cuti)... Sale Ilic gotovo neprimetan, Scepovic i nije bio toliko los, Ostojic ubedljivo najgori veceras... Sve u svemu i dalje tanko, ali ako cemo iskreno najbolje ove sezone. Lazar Markovic je bio igrac koji je pravio razliku u timu. Igraca slicnog profila trenutno nema u Partizanu, a bez bar jednog takvog, iluzorno je nadati se Ligi sampiona... Rasovic, mora jos mnogo, mnogo da uci, ali u svakom slucaju treba mu pruziti sansu na duze staze. Nadam se da ce uspeti da odbrani titulu ove sezone... Plasman u Ligu Evrope bio bi veliki uspeh za ovaj Partizan...
Svim srcem cu u cetvrtak biti uz Vojvodinu (ocigledno najbolji srpski klub na ovogodisnjoj evropskoj sceni)... Puno srece i Crvenoj Zvezdi...

djole

pre 10 godina

Znaci sestostruki uzastopni sampion nase kikiriki lige:)
Pa ljudi radujte se i dalje titulama u nasoj "cenjenoj" ligi, dalje od prvog pretkola u Evropi ne moze:)))

blablaphone

pre 10 godina

"komsije" sa Jadrana stalno salju komentare posle svake utakmice ili bilo kog desavanja kod nas. Kompleksi male nacije i dalje su prisutni jer ocigledno i dalje gledaju ka velikima. Dokaz tome je stalno njihovo podbadanje ili hvalisanje "lijepe njihove" kada god se prilika pojavi. Iskreno "komsije" Vi ste nama totalno nezanimljivi...no dobro u necemu ste u pravu, gledate i takmicite se sa boljima, samo tako nastavite :)

Simo-Mrak

pre 10 godina

@Dilka "Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija.
Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!
Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.
Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu."

Potpisujem, druže, sve što si rekao, samo bih malo korigovao: da nema Zdravka Mamića. Splitski Hajduk je taj amaterski nivo koji spominješ, iako se radi o Evropi. Da ironija bude veća, Zdravko Mamić sa svojim manirima nema nikakve veze sa Evropom, ali ima čovjek ZNANJE KOJE JE POTREBNO ZA OVAJ POSAO. Najveći šef kluba u istoriji balkanskog fudbala, rame uz rame sa upravom Zvezde iz '91. To što hrvatska javnost od njega očekuje da ide u pozorište, da se lijepo izražava i da bude "gospon" u starozagrebačkom smislu te riječi - mogu da okače mačku o rep. Iza njega stoje REZULTATI, STABILAN I DOMINANTAN KLUB, PARE...
Svjestan sam nedostatka kvaliteta, ali ipak bih volio da vidim Partizana i Zvezdu u Evropi sa istim timovima od prethodne sezone uz nekoliko pojačanja. Dakle, da niko ne ode a da dođu pojačanja. Trenutno stanje je takvo da se osamdeset posto novih igrača upozna pred utakmicu. Bitan je kontinuitet, pa makar se radilo i o takvom (ne)kvalitetu. Ludogorec je samo zbog toga organizovaniji i spremniji klub. Isti tim je igrao prošlu sezonu, opekao se u Zagrebu i onda se pojačao. Inače, ništa posebno...

Strucno lice sa rts-a

pre 10 godina

Za partizan su igrali:Partizan: Lukač (Živković 44'), Ivanov, Ostojić, Obradović, Gulan, Đemba Đemba, Marković, Ilić (Šćepović 68'), Ninković, Grbić (Luka 81'), Mitrović.
A za Ludogorec: Valdez , Pujol, Pike, Alves, Alba, fabregas, Cavi, Inijesta,Nejimar, Mesi, Sancez.
Posle prvog dela koje je proslo u ispitivanj snaga Partizan je krenuo mnogo bolje i odlicnije u nastavku kako bi slomio otpor gostijuceg tima koji je i pored brojnih zvezda u timu odlucio da igra nesto povucenije, od svega preba izdvojito pdlican sut Ninkovica koji Valdez vrhhovima prstiju izbacuje u korner, kao i nespretnu reakciju Pikea koji je umalo postigao autogol, na drugoj strani jedino vredno pomena je pokusaj Nejmara da iznudi penal ali ga je sudija sankcionisao zutim kartonom, i posle svih propustenih sansi stize kazna Injesta prodire po levoj strani u karakteristicnom prodoru za Ludogorec centrira na loptu natrcava ponovo Nejmar ali ga Gulan odgurnuo i sudija mu je pokazao crveni karton kao i penal za gostujuci tim, siguran izvodjac najstoze kazne je najbolji igrac gostujuceg tima i sveta Mesi za 1:0 i kraj svih nada da se partizan moze domoci ls ove godine, i pored blede igre Ludogoreca do izrazaja je dosla fizicka sprema i iskustvo koje ovaj tim ima u takmicenju u jednoj od najjacih liga na svetu, kao i igra kratkih pasova i dominacija na sredini terena, zasluzen prolaz dalje Lodogoreca...MA DA LI JE OVO MOGUCE?!

srbijasine

pre 10 godina

Djemba los, sredina se svela na Ninkovica a napad osecen. Kako bi nam sad znacili Volkov i Jojic. Jedine logicne izmene su Luka ili Brasanac, ostali nece promeniti nista.

Znaci kale znaci brdo

pre 10 godina

Katastrofa, poubijase se igraci istog kluba koji muce onu jadnu loptu. Kao pojedinci katastrofa a kao tim jos gore. Djemba ja ne znam da je taj covjek uopste igrao, Scepovicu ne treba zamjeriti jer od njega se nista vise i nije moglo ocekivati, Obradovic se lakta kao da mu je 19 a Mitrovic u svakom duelu bije protivnika. Ivanov se nije nesto istakao, Gulan treba promijrniti profesiju a Ilic u drugom poluvremenu kao da prvi put u zivotu igra fudbal. Grbic je nesto ko gnjavio i igrao ali sve je to slabo. Uglavnom ubjedljuvo najlosiji tim Partizana ikada. Nije nam mjesto u LS mada smo poprilicno slavi i za LE tako da je pitanje da li imamo uopste nekih sansi u LE. I naravno uprava napolje ili zabraniti fudbal u Srbiji sto i ne bi bilo toliko lose.

ultrasrbin

pre 10 godina

Rasovicu, evo ti nekoliko razloga da shvatis da si 0 od trenera:

-juris rezultat,a utakmicu pocinjes sa jednim pravim spicem
-ninkovic je totalno ispao iz forme i to se videlu i u prethodnoj utakmici. Ipak u prvih 11.
-rizika sa Djembom,ali razumljiv jer ne vidim koga si imao na raspolaganju. Morao si da ga menjas jer od 60-og minuta nije vise imao snage.
-ostojic ti je najveci pogodak-povredio dva saigraca( izbio ti jednu izmenu)i poprilicno kriv za go jer ga nije bilo nigde.
-ilic mozda moze da igra 20-25 minuta i to kao poluspic. da proba da uradi nesto na lucidnost. ovako ga trosis kao defanzivnog veznog,a tu nema sanse da izdrzi duze od poluvremena.
-obradovic nije trebao ono da uradi,ali sta je tebi pa se iscudjas pred sudijom.
-ako te ne interesuju igraci bar razmisli sta radis sa Scepovicevim uvodjenjem i plus dodelom kapitenske trake. Traba li on da da 3 autogola pa da shvatis da bi i ti bolje odigrao od njega. Decko izlazi na teren po sistemu-ajde da se malo oznojim umesto da kidai svima pokaze da nisu u pravu.

bane

pre 10 godina

Gledajte vaterpolo i kosarku, tu bar imamo neki kvalitet. Batalite fudbal, u njemu odavno nema mesta za sirotinju... Za ove koje misle da Partizan ne treba da prodaje igrace, uporedite samo visinu duga Partizan i Zvezde. Inace me zivo interesuje koje to druge prihode imaju nasi fudbalski klubovi? Ulaznice? Dresovi? TV prava? Sponzori? Srpsko shvatanje fudbala je ostalo u 90tim.

Dzonnii

pre 10 godina

PROBLEM Partizana jeste taj sto ulaze onoliko koliko je potrebno za titulu (citaj da si bolji od Zvezde), a NE onoliko koliko je potrebno za ulazak u LS.

A s' obzirom da je Zvezda u najvecoj gunguli od osnivanja, ulaganja su minimalna, zanemarljiva. A prilika za ulazak u LS NIKAD VECA, olaksan zreb!
Za SEST GODINA SAMO JEDNOM U LS i to NA SRECU najvise, a prilika nikad laksa!
Ali sto je najgore, verujem da bi cak i ovaj sastav posle dve godine igranja lagano eliminisao Ludogorec i sve ostale rivale.

vojkan

pre 10 godina

Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule, 6. avgust 2013 23:03)

Da, nekom ko je bio apsolutni neprikosnoveni vladar planete narocito je stalo do Toletovih titula, koje ti garantuju da ce prvo ugledni prvak iz Jermenije da te izdeveta, a onda velesila iz Bugarske istambura na mrtvo ime...
(Antidervis, 6. avgust 2013 23:24)

Kao sto rekoh: prodao bi ti i kevu i caleta, samo da uspes da doguras do situacije da te izdeveta ugledni Jermenski prvak ili velesila iz Bugarske... ali nazalost, tvoj krajnji domet je sezona kupanja, vec duuugo dugooo... zato VHS u sake i nazad u mracnu sobu.

cao zdravo

pre 10 godina

@Eto toliko o najvećim uspjesima Hrvatskog sporta.....
(emilijus, 7. avgust 2013 00:40)

U mom selu se pod uspijeh racuna kad dignes trofej iznad glave, dakle, sad sve to ponovo pregledaj sta si napisao, i stavi na papir, bez drugih i trecih mjesta, i bez "lokalnih" sportova, nego u dva najvaznija sporta, od kojih je jedan fudbal. Upravo tvoji cro trolovi troluju cijelo vece o dinamu, sto je, priznaces neukusno. Ubaciti hrvatski klupski fudbal u evropi, u isti komentar gdje se pominje srpski klupski fudbal u evropi. Porediti dinamo sa CZ i partizanom u evropskim takmicenjima je isto kao porediti zdravka skendera i depeche mode, recimo....
Dinamo definitivno imaj taj "oreol" provincijskog kluba, ciji su najveci uspjesi utakmice s Ajaxom recimo, ili tako neke osmine finala koje se mogu na prste nabrojati, da ne pominjemo blamaze koje se ogledaju u tradicijama dugim i po nekoliko decenija, kada su pobjede u evropi u pitanju

cartmanx

pre 10 godina

To je nasa realnost, bar su igrali koliko su mogli. Ono sto je zabrinjavajuce da smo iz godine u godinu sve gori(mislim na sve klubove JSL)pa i mi...sigurno je da najveci uticaj ima to sto se sastavlja ekipa tokom kvalifikacija(necuveno al vidjeno), medjutim mislim da nemamo dobar vezni red, mi ne mozemo gol da damo kako treba,trba nam jaci vezni red(prednji) i dva napadaca..ma mnogo toga, a plasim se ni da Rasovic nije dorastao Partizanu...u sv. slucaju ovako tesko da cemo videti LE. Scepovic-ne zelim da trosim reci!P.S.Komsijama i Vosi sutra puno srece!

heavy

pre 10 godina

Ivanov ponovo prodao!Borili se momci,preskakali igru kao Englezi sto i nije lose kada nemas vezni red.Obradovica napolje,u 5 min je trebao da dobije crveni i umalo da skrivi gol.Ostojic pobi nase,Sale se bori kao lav dok ima snage,Grbic odlican....ali Scepovic mislim stvarno ...poklonite ga zvezdi.

Marko

pre 10 godina

Opasna ekipa ova iz Razgrada zvana Ludogorec ! Kakva krila imaju , sjajne defanzivce koji ciste sve pred sobom , a o centarforu da ne trosimo reci nebruseni talenat ! Ludooooo Ludoooo Ludoooo GORECCCC hahahahhahhahahahahah

Aleksandar I

pre 10 godina

Dok navijaci skandiraju i ovi ovde i ovi u cetvrtak na drugoj strani brda, za ispadanje nasem fudbalu nema spasa, tj nasim timovima.Jednostavno mi igramo fudbal na amaterskom nivou...

Srki BG

pre 10 godina

Mislim da je Srbija konacno dobila centarfora koga nije bilo godinama!Mislim na Mitrovica,zaista iako sam zvezdas se divim ovom momku na borbenosti i zelji,sa godinama ce sticati iskustvo i biti smireniji i vise koristiti gol sanse.Dugo nije bilo nekoga ko navlaci protivnicku odbranu na sebe i rayigrava saigrace!Bice sjajan!A o Scepovicu ne treba trositi reci,decko je ocigledno pogresio sport,tata ga je gurao da krene njegovim stopama ali on se za to nije rodio, s obzirom kako lepo zasmejava drustvo na klupi bolje da se oprobao u cirkusu ili kao stend ap komicar,ko zna...Zaista on je jedna fudbalska neznalica i niko me ne moze u to ubediti.Pozdrav i ziveli.

Daj ljudi, kad vec dodjete, navijajte, nemojte samo da pljujete... Kada ima razloga i neka, ali veceras bas smesno...

pre 10 godina

Realno gledano, i pored toga sto sam razocaran ispadanjem, ovaj tim Partizana je najbolji u poslednje tri godine. Ako dodje Ganac pozadi (jer od Ivanova vise nema nista, i veceras je bio po meni jedan od najslabijih i direktan je krivac za gol), sa Fofanom i da se Saletu limitiraju minuti (jer on stvarno ne moze vise da igra iole ozbiljnije utakmice), samo tu ce biti problem jer ne vidim nekog ko bi bio vodja ovog tima... Setite se samo utakmica prosle godine u kvalifikacijama, pa mi nismo mogli centar da predjemo u sred Beograda. Najveci problem ove ekipe je ocigledna neuigranost, sto je greska uprave. Veceras nije valjao jedino rezultat, pa setite se da su ovi razmontirali one Slovake, a i prosle godine Dinamo... Nas nisu nadigrali. Za nasu ligu smo ponovo prejaki, to potpisujem i ne razumem ove Gane koji ovde kao nesto komentarisu, a i oni od onih prosecnih popili tri komada, a da nisu sansu napravili. Mada ni nasa publika nije nista bolja od njih, vise navijaju protiv, nego za Partizan. I mene nerviraju neki igraci, ali zvizdati svom igracu a da jos nije zakoracio na teren (i od njega ocekivati da ostane skoncetrisan) je smesno. Postupak onog prebega Kimija je tek dno dna. Znaci, da je ekipa skockana pre mesec dana, ovi Bugari bi veceras bili ispraceni sa tri komada. Grbic, Obradovic,Djemba, Mitar, Ninkovic dobri veceras (mada ovaj mali mora malo da se skoncentrise i ne svadja se sa svima na terenu i igracima, i sudijom, pa cak i sa skupljacima lopti)

kompa

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja!
(SashaNS, 6. avgust 2013 22:37)

Znas, zato se i igra 30 utakmica u prvenstvu, da bi sto lakse dosao do nekog od elitnih takmicenja. Da je Vosa bila prva verovatno je ne bi zatekla ovakva sudbina.. uvek se nadje neko pametan da lupi idealnu glupost..

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

potpuno zasluzen poraz partizana.neko ko ne moze da da jedan jedni gol ocajnim bugarima taj ne zasluzuje nikakve grupne faze ili evropu uopste.bugari ofanzivno nisu imali sta da traze u beogradu i da su hteli ,kad imas ovako lose ofanzivne igrace kao sto ih ima partizan onda je logicno da nemas nikakvu realizaciju.mitrovic? koje naivno hvalenje njega kao "jednog od najboljih mladih napadaca evrope" a jel mozda bio dao pobednosni gol protiv belgije u brüsselu? jer dao veceras 2 velicanstvena gola da se moze tako hvaliti? po meni je on talenat ali isto tako jako precenjen igrac.ta asistencija i gol na ep za mlade je amaterski fudbal,moramo biti realni.juniori i seniori-dva razlicita sporta!!!sve u svemu ocekivano ispadanje partizana,slede zvezda i vojvodina a ja cu zadnji da ugasim svetlo!!! bye.

stranac

pre 10 godina

Ove bi Vojvodina i Jagodina odovala. Ovi su gori od nas ali dadese nekako golove. Jel ovi nasi pojma nemaju. Djemba igra odlicno, Obradovic isto nije los dok ovi ostali absolutno neznaju da dodju do pasa za sut ili Rasovic nema pojma da postavi igru, reko bi da ovde Rasovic nije doraso zadatku. Uprava nek se spremi da odleti, kad se moglo Zekovica, da se skloni onda sa ovima nebi trebo da bude problem. Koje neznalice od trenera pa na ovamo. Pavlovskog treba dovesti momentalno jel ovde vezni red izgubljen.

Tv Grobar

pre 10 godina

Imali smo toliko šansi da damo gol Ludogorecu, i na kraju onaj nesrećni penal, ali šta je tuje. NAPRED PARTIZAN, Ja još ne mogu da verujem da nismo pobedili.

Grobar

pre 10 godina

Au kolko zlobnih komsija, to su sve oni isti sto ih ne zanima Partizan i sto ne dolaze na nase vesti jer nisu kompleksasi.
Kasno dovedeni igraci i neuigran tim su nas kostali ispadanja a i ovako je malo nedostajalo da prodjemo, da smo iskoristili samo jednu od onih sansi u drugom poluvremenu bugari bi se pogubili i dali bi im jos neki gol. Nadam se da cemo proci u ligu evrope a do godine skockati tim koji ce zajedno proci sve pripreme (S nekom boljom upravom).
Obradovic,Gulan, Djemba-Djemba i Grbic su se pokazali kao dobra pojacanja, jos ako se uklope Fofana i Malbasic, uz ove sto su vec tu, opet smo duplo jaci od ovih sto likuju a na kraju prvenstva ce opet da kukaju na razno razne zavere.
P.S. Ono posle utakmice na Jugu su bili casovi ljubavi prema klubu i igracima. UPRAVA NAPOLJE!!!
P.S.2 - Sutra kad ispadne Zvezda i Grobari odu na tu vest da vam se smeju, pre nego sto pocnete da laprdate o kompleksima vratite se na ovu vest i procitajte koliko ima komentara zlobnih Delija. Ja vam u svakom slucaju zelim da prodjete Cernomorec i udjete u ligu Evrope, ali samo zbog normalnih zvezdasa i srpskog fudbala.

Bora

pre 10 godina

Ludogorec,jednostavno bolji.Ne mnogo,ali bolji. Uzgred,bogatstvo vlasnika Ludogoreca je blizu 1 milijarde eura! Inače,neka piše i priča ko šta hoće,Partizan večeras sasvim solidan! Obradović-klasa,Gulan,Djemba i Grbić odlični! Tačno se vidi,ko je igrao u Evropi! Uz Fofanu i Latreja,glat ulazimo u Ligu Evrope.Aksentijević,Ostojić-napolje.Šćepovića(budzašto) i Mitrovića(za dobre pare) prodati,i to bi bila formirana ekipa za ovu sezonu.Ostajemo za koplje iznad drugih naših klubova! Rašović,pun volje ali nedorastao trener za izazove u Evropi!

Dario J.

pre 10 godina

Susjedi, hvala vam velika sto nas nasmijavate iz godine u godinu.

Nista, daljince u ruke, hladno pivo , i gledajte Hrvate kako idu dalje, jer vi ocito nemate ni znanja, a ni novca za tako sto.

veliki strumf

pre 10 godina

@Sudija Dred Kad vec pitas da ti kazem: Dejan Glodjovic je na Marakani u 2. poluvremenu na 18 metara sudio penal za Jagodinu, posle koga je Jagodina preokrenula i pobedila, sto nas je mozda kostalo i titule.. E, za Partizan vec ne mogu da se setim u poslednjih 10ak godina.

Zuki

pre 10 godina

Ruku na srce mi nismo ni Sirak nismo trebali da prodjemo. Prodjosmo na srecu ali zato nocas ispadosmo od ipak nesto losijeg tima.

Rasovicu na dusu sto mu tim tek u cetvrtoj utakmici u sezoni pocinje da igra koliko toliko. I to pre svega zahvaljuci Djembi i Grbicu. Upravi na dusu sto nije na vreme pustila Ivanova koji prodade obe utakmice protiv Ludogoreca. Nocas je posle njgovog "kiksa" (lopte koju bi svaki stoper poslao na Banovo Brdo) napravljen taj famozni penal.

I za kraj. Dalje ide klub u koji se ULAZE (ukljucujuci podmazivanje sudija). I to nekoliko godina u nizu. Jesam protivnik velikih para u sportu ali se u klubove mora ULAGATI da bi se ostvarili neki rezultati i onda uzele neke pare. U Partizan i generalno srpske klubove se ne ulaze nego se gleda kako da se odrzi u zivotu ne bi li se prodao koji nedovrsen igrac i uzela provizija.
Privatizacija nije resenje. Stranci nece da ulazu u sportske klubove u zemlji u kojoj ne postoji jasan zakon o privatizaciji u sportu. A domaci tajkuni, znamo kako rade. Ne daj Boze da se neki docepa Parizana ili CZ.
Laku noc! Ne nervirajte se. Fubal je ipak samo IGRA.

misa tumbas

pre 10 godina

Nismi imali srece i odlican Bugarski golman su razlog ispadanja.Nista nemogu da zamerim.Citam komentare Bugari su loši ovo,ono....Izbrojte kol'ko Bugara igra u tom timu i koje sve nacije igraju za Ludogorec???
Ajmo na Ligu Evrope,to i jeste realnost...
NAPRED PARTIZAN

svakegodinetitulasrbijabre

pre 10 godina

Nema problema, momci da se okrenu domacem prvenstvu a tu je titula vec zagarantovana, tako da ce biti uspesna godina u svakom slucaju.

MisterNo

pre 10 godina

Moze da se prica za Partizan sta hocete ali ovi "Bugari" su sve samo ne naivna ekipa. Imaju odlicne strance i veoma su dobar tim. Ono sto me najvise nervira u igri PArtizana jeste ta defanzivna igra. Partizan je nekad igrao na gol vise i u Evropi postizao puno golova. Sad se sve svodi na neko kalkulisanje a to unistava igru. Sto se tice Fudbalskog saveza ono sto treba da se uradi za ubuduce jeste da se pomeri prvenstvo da pocinje ranije da bi ove kvalifikacione utakmice dosle za vreme takmicarske sezone a ne za vreme priprema. To bi bilo dobro za sve nase ekipe koje se bore za ucesce u evropskim kupovima a ne samo Partizan

Struka

pre 10 godina

Igraci Partizana su staticni nema igre bez lopte nema otvaranja igraca koji celu utakmicu stoje u mesto i cekaju loptu nije mi jasno da to trener nije video vec igraju celu utakmicu na visoke lopte trazeci odlicno pokrivenog Mitrovica.Golovi se postizu raznovrsnom igrom a veceras Partizan nije imao ideju i agresivnost,ova ekipa ima potencijal ali mislim da fizicki nisu dobro pripremljeni.Grbic je veceras pokazao da je veliko pojacanje.

Partizan Forever

pre 10 godina

Sta da se radi... Igraci su se borili ali lopta nije htela u gol u nekim situacijama. Idemo daje, da se udje u Ligu Evrope.

Ja navijam za partizan, ali prema FK sam ravnodušan.

pre 10 godina

Sad ide sledeći scenario optužiće Vuka Rašovića. Počeće nebulozne prozivke od strane uprave.
Partizan u dva zadnja meča kod kuće nije dao gol, tako je bilo i sa Apoelom. Jednostavno uprava dovodi nove igrače kojima treba jedna godina da steknu samopouzdanja i kondicije. Gde je taj Gulan igrao standardno?

P.S Već deceniju i kusur godina Partizan dovodi igrače za 0 din, koji nigde nisu igrali, iz omladinaca i nešto kupljeno sa strane. Onda ostave trenneru da uigra tim, s tim što mora da gura pojedince kako bi se prodali.

pfcnaj!

pre 10 godina

ekipa sakupljena s'konca i konopca. pojacanja u zadnji trenutak stigla. nisu odradila pripreme. ovaj grbic bez suta na gol a on je napadac kao... obradovic ok djebma samo jedno poluvreme ima snage. desnog beka nemamo. jednostavno UPRAVA NAPOLJE!

Hipp

pre 10 godina

@ Dario J ... Uzećemo daljinac i gledaćemo kako svi do jednoga bojkotujete taj Vaš tim koji ulazi u LŠ, kako prodajete utakmice i obarate rekorde po poseti.

Nepismeni

pre 10 godina

Alo vanzemaljac ta polupismena baraba je Milos Radisavljevic Kimi i mnogo je pismeniji nego sto mislis i pre svega je dobar covek postuju ga i zabranjeni i grobari sa juga jedini se ti pravis pametan.Uradio je ono sto vecina navijaca misli i zeli a to je da scepa ode vec jednom...jednostavno ne zasluzuje crno beli dres!

Tv grobar

pre 10 godina

Ovo je večeras prava fudbalska drama za naš Partizan protiv ekipe Ludogoreca, imali smo toliko šansi da damo taj gol, ali ništa od svega, i na kraju taj nesrećni penal za goste, ali šta je tuje. NAPRED PARTIZAN.

Delija_KV

pre 10 godina

Ne brinite se nista grobari. Necete igrati LS, al zato necete igrati ni LE, al bez brige nece ni zvezda ;)...
Poenta je da svima crkne krava, jel da da je tako?
Bravo bugari junaci! Napred Ukrainci!

srbEUin

pre 10 godina

Kako može tamo neki privatni instant klub, veštačka tvorevina koja je juče osnovana, da bude bolji od udruženja građana, institucije, dominatora, kluba svetle tradicije sa armijom navijača???

Pogledajte u sledećem nastavku...
(srbEUin, 28. jul 2013 23:40)

Eto, sada vam je barem malo jasnije.

Igraju za dve klase bolje: moderna organizacija igre, kontrola meča, pasovi iz prve, tehnika prijema i predaje lopte, napadačke ideje, uigranost, borbenost, trčanje...

gologomez

pre 10 godina

ne može se više ovako. ako je klub državni onda treba svi da se pitamo. dakle i mi, navijači. mora, ako je klub javno dobro, u upravnom odboru da sjede ljudi koji su glas nas, navijača. istinski, putem izbora. a da član kluba bude onaj koji plati zvanično člamnstvo i da ima pravo glasa. ne može više opvako: klub javno dobro, a pojedinci upravljaju tako da ubiru profit a ne snose posljedice lošeg poslovanja. e ne može ! ja kao ideološki komunista to tvrdim.

alternativa, i bolje rješenje, je privatizacija. u tom slučaju privatni vlasnik bi imao interes da postigne rezultat.

Безимени

pre 10 godina

Не треба бити тужан због оваквих резултата наших клубова у Европи какви и јесу ,јер просто то је наша реалност у овом тренутку за наш фудбал ма колико год ми то негирали,не признавали стално да није тако а заправо јесте. Чак не би се могло рећи да ће се нешто поправити у донекло време све док лопови и криминалци буду седели односно били на челу нашег савеза а и наших клубова,значи тај шљам кад се отера са наших фубалских терена.Фудбал ће онда поново оживети донекле!До тад остаје нам да гледам овакве сценаријуме сваке сезоне...

JedanJePippo

pre 10 godina

Celo vreme gledam i razmišljam kad će ovi da daju 2 gola da nadoknade poraz od 3:1 iz Bugarske. fejspalm:
Odlično krenuli drugo poluvreme, šteta pa su stali.

Troml

pre 10 godina

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari
na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da
vam pomognem........
(cao zdravo, 6. avgust 2013 23:58)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....hvala na pitanju, mi (Hrvati) smo u Europi
i ne moraš nam pomagati, još uvijek pamtimo 2:0 ~ cic

dejavu

pre 10 godina

Nema mesta razocarenju.Partizan je odigrao ubedljivo najbolju utakmicu od pocetka sezone.ali bez srece se u fudbalu ne moze.Imali smo je protiv Anderlehta,zato i usli tada u LS.
Iako jos uvek fali par igraca,narocito umesto Ostojica,ovakav Partizan ce uci u ligu evrope,u slucaju iole povoljnog zreba.
S obzirom na to kako i kada je skrpljen tim,ovakvo izdanje tima je ustvari odlicno.
Ako se Lartej i Fofana pokazu dobrom pojacanjima,bice ovo ipak uspesna sezona.

slobinator

pre 10 godina

(vladan, 7. avgust 2013 02:27)
ne znam da li ćeš ti to doživeti i da li će grobari ikad doživeti, ali ja sam imao sreću da gledam zvezdine evropske pohode iz 1979 i 1991.imao sam priliku da gledam kako na marakani padaju evropski velikani.gledao sam pravu fudbalsku umetnost.za razliku od partizana zvezda bar ima svetlu prošlost.meni je to dovoljno za čitav život

NEDJA

pre 10 godina

Naravno kad igra Partizan nema specijalne emisije,prvo je se "baba cesljala",sad je vazniji "policajac sa Petlovog brda",ipak je mnogo bitnije takmicenje Liga Evrope kad igra drzavno cedo,tad se sve obustavlja,staje vreme. Neka,neka bice ponovo izbori.

Ante rasić

pre 10 godina

Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,

Jackie

pre 10 godina

Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...

Zvezdas

pre 10 godina

Zanimljivo kako je to u zivotu normalno kada se komsija nadje u nevolji, kada ga pritisne neka muka,a mi priskacemo u pomoc i pitamo sta se moze uciniti.Pitamo,jer je red i znamo da tako valja.I kada su neka slavlja kod komsije,onda nas on sa ponosom zove na krstenja,svadbe...A mi idemo jer znamo da i to valja.
A veceras,iako me niko nista ne pita,ja navijam za komsiju,jer znam da tako jedino valja.A i znam da ce tako biti i prekosutra kada ja budem komsija.
Za veceras,za sutra,prekosutra...Igraj Partizane,igraj za svoje navijace,za Srbiju...i pobedi da valja !

Ajmo bre!

pre 10 godina

Posle toliko godina pracenja Partizana i racionalnog razmisljanja, kalkulisanja, brojanja i racunjanja mogu da kazem samo jedno - stisnite to sto imate u gacama a pogotovo u dusi i napravite jednom u svojim zivotima cudo. Pocepajte bre ove Bugare ko Panta pitu i pokazite Evropi da Partizan nije postao kanta za napucavanje.

Ajmo bre!

SashaNS

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja!

Dario J.

pre 10 godina

Susjedi, hvala vam velika sto nas nasmijavate iz godine u godinu.

Nista, daljince u ruke, hladno pivo , i gledajte Hrvate kako idu dalje, jer vi ocito nemate ni znanja, a ni novca za tako sto.

Koja

pre 10 godina

I naravno penal ,crveni svaku utakmicu protiv Partizana a zato Superligi toga nema, nema sudija Partizanovih, drugaciji kriterijum neko vice...

emilijus

pre 10 godina

CZ - Klupski prvak evrope u fudbalu
Srbija - Prvak evrope, od neki dan U19
KK partizan - Prvak evrope u kosarci
Srbija - Hm... Da li treba da nabrajam osvojeno u kosarci?

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da vam pomognem. Najveci uspjeh cro nogometa, dinamova sedmica protiv lyona, i mamicevi specijali na youtube. Kosarka: najveci uspjeh cro kosarke, napustanje dodjele medalja na evropskom prvenstvu u Atini.
(cao zdravo, 6. avgust 2013 23:58)

Hrvatska 3.na svijetu u nogometu 1998....(to srbija ne stoljećima da doživi)
Cibona 2 puta prvak Evrope...Split 3 puta
Hrvatska 2.na olimpijskom igrama u Barceloni kada je SAD nastupila sa najačom ekipom ikada
Hrvatska u rukometu...hmmm 2 puta olimpijski pobjednici,svjetski prvaci...dali da nabrajam sve medalje rukometaša...bojim se dugo će to trajati ako počmem
Eto toliko o najvećim uspjesima Hrvatskog sporta.....

Anto

pre 10 godina

Ovo je mlad I perspektivan tim,a Bugari su iskusna ekipa, mnogi su predvidjali petardu Partizanu u obe tekme! Samo nek mladi igraci Partizana nastave ovako I siguram sam da ce za 3-4 godine uspjeti zabiti gol na svom terenu a mozda I izvuci bod nekim od velikana (istocno) evrpskog nogometa.

Tv grobar

pre 10 godina

Ovo je večeras prava fudbalska drama za naš Partizan protiv ekipe Ludogoreca, imali smo toliko šansi da damo taj gol, ali ništa od svega, i na kraju taj nesrećni penal za goste, ali šta je tuje. NAPRED PARTIZAN.

Hahahahahahaha

pre 10 godina

decki ne sjekirajte se.mi
cemo vas osvetiti i
pokazati Ludogorecu
(DINAMO ZAGREB, 6.
avgust 2013 23:16)

Videli smo prošle godine kada je sudija produžio vašu utakmicu sa ludogorecom 8 ili 9 minuta dok ste vi tako "moćni" jedva dali gol, zato tišina molim!

dkg

pre 10 godina

To dogodine u Kninu citamo vec svake godine, moze li biti dosadnije kada se zna da ta godina nikad stici nece...
(Hrvat, 6. avgust 2013 22:25)

Neboj se ti bice jedne godine pa pod turcima smo bili 500 godina pa smo povratili svoje tako ce mo i to nista ti nebrini

Nepismeni

pre 10 godina

Alo vanzemaljac ta polupismena baraba je Milos Radisavljevic Kimi i mnogo je pismeniji nego sto mislis i pre svega je dobar covek postuju ga i zabranjeni i grobari sa juga jedini se ti pravis pametan.Uradio je ono sto vecina navijaca misli i zeli a to je da scepa ode vec jednom...jednostavno ne zasluzuje crno beli dres!

Dilka

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija.
Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!
Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.
Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.

shox

pre 10 godina

pojacanja pun pogodak. grbic, gulan, obradovic, djemba-djemba svi odlicni. penal nije bio. ostojic povredio dva saigraca,napravio rupu kod penala,neverovatno je da takav igrac igra u partizanu. sa lartejom ce biti bolje. sta da se radi,ovo je nasa realnost

grunf

pre 10 godina

poruka svim frustriranim navijačima tri kluba bivše "velike četvorke" koji se zadnje dvije sezone smiju dinamu: djeco, da biste došli u mogućnost postati najgora momčad lige prvaka, morate IGRATI ligu prvaka.

RSK brate

pre 10 godina

Ali transparent na Jugu: "Dogodine u Kninu".
(Ahahahaha, 6. avgust 2013 22:15)

Ne znam sta ti je smesno,pa Knin je Srpski grad.Nece do veka trajati okupacija.

alex

pre 10 godina

Partizan nije zasluzio da izgubi veceras, cak je bio i bolji, ali ja ipak i dalje tvrdim da ce prvi tim koji ce uzeti 3 boda na jednoj utakmici u LS biti Zvezda, pa makar to bilo i za 10 godina......

heavy

pre 10 godina

Ivanov ponovo prodao!Borili se momci,preskakali igru kao Englezi sto i nije lose kada nemas vezni red.Obradovica napolje,u 5 min je trebao da dobije crveni i umalo da skrivi gol.Ostojic pobi nase,Sale se bori kao lav dok ima snage,Grbic odlican....ali Scepovic mislim stvarno ...poklonite ga zvezdi.

Mirko

pre 10 godina

Bruka, kao i uvek, zato i ne idem vec 20 godina, provalio sam ih ja odavno, kvalitet 0, smesni su mi ovi navijaci i grobari i cigani idu na tekmu a sve se unapred zna.odem na basket i osetim ljubav, jedan je KK PARTIZAN

Жаре

pre 10 godina

Порука за све којима је срце црно-бело.... - Никад се лудо и горе нисте провели него вечерас , осим кад вас је избацио Фљамутари из Тиране..... - Посебне честитке прекаљаном голгетеру и великом асу данашњице Марку Шћеповићу који је својим потезима вечерас објаснио појам фудбала ! - Наравно за ово вечерас криви су : - Ђурић, Вучић, Човић, Биа, Дб, Циа, Фби, Нса, Мосад, Ми7, Кгб, Јеховини сведоци, Хор бечких дечака, мрачне силе, Дарт Вејдер, Волдемор, Тутанкамонова клетва, Млада Босна, Црна рука, Жене у црном, Качавенда, Пахомије, Шредер, НАСА, Милан Тарот, Илуминати, Смигл, Мач краља Артура, Ционисти, валкире, НВО, змајеве кугле, Крфска декларација, Икар и Дедал, дух из лампе, Бонд, Џејмс Бонд, Капетан Кука, Београдска филхармонија,исусова рука,УНИЦЕФ,...и Мортал Комбат...... - ДОВИЂЕЊА , ПРИЈАТНО !

kompa

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja!
(SashaNS, 6. avgust 2013 22:37)

Znas, zato se i igra 30 utakmica u prvenstvu, da bi sto lakse dosao do nekog od elitnih takmicenja. Da je Vosa bila prva verovatno je ne bi zatekla ovakva sudbina.. uvek se nadje neko pametan da lupi idealnu glupost..

JedanJePippo

pre 10 godina

Celo vreme gledam i razmišljam kad će ovi da daju 2 gola da nadoknade poraz od 3:1 iz Bugarske. fejspalm:
Odlično krenuli drugo poluvreme, šteta pa su stali.

qui

pre 10 godina

AHAHAHA...Samo su pametni ovi igraci partizana, na pitanje sta je nedostajalo za taj rezltat 1:0, igrac kaze pa nedostajao je gol, hahahahaha...i takvi da nas predstavljaju u evropi...:))))

Cir Milos

pre 10 godina

Ivanov ocigledno igrao protiv Partizana, Mitrovic klasican drvoseca (Igra srcem, glavu potura tamo gde neko ne bi smeo nogu, ali je malo koristi za druge stvari zbog cega je daleko od nivoa evropskog top fudbalera. Ode li u inostranstvo ove godine, za dve ili tri godine za njega niko vise nece cuti)... Sale Ilic gotovo neprimetan, Scepovic i nije bio toliko los, Ostojic ubedljivo najgori veceras... Sve u svemu i dalje tanko, ali ako cemo iskreno najbolje ove sezone. Lazar Markovic je bio igrac koji je pravio razliku u timu. Igraca slicnog profila trenutno nema u Partizanu, a bez bar jednog takvog, iluzorno je nadati se Ligi sampiona... Rasovic, mora jos mnogo, mnogo da uci, ali u svakom slucaju treba mu pruziti sansu na duze staze. Nadam se da ce uspeti da odbrani titulu ove sezone... Plasman u Ligu Evrope bio bi veliki uspeh za ovaj Partizan...
Svim srcem cu u cetvrtak biti uz Vojvodinu (ocigledno najbolji srpski klub na ovogodisnjoj evropskoj sceni)... Puno srece i Crvenoj Zvezdi...

mateo

pre 10 godina

"komsije" sa Jadrana stalno salju komentare posle svake utakmice ili bilo kog desavanja kod nas. Kompleksi male nacije i dalje su prisutni jer ocigledno i dalje gledaju ka velikima. Dokaz tome je stalno njihovo podbadanje ili hvalisanje "lijepe njihove" kada god se prilika pojavi. Iskreno "komsije" Vi ste nama totalno nezanimljivi...no dobro u necemu ste u pravu, gledate i takmicite se sa boljima, samo tako nastavite :)
(blablaphone, 6. avgust 2013 23:21)

ajde molim te odi na kratko na index.hr da vidis sta su kompleksi pa onda se lijepo vrati i izvini.

vlajzi

pre 10 godina

15 minut, Partizan dva puta presao centar. Penal za ove nije sviran. Jel vam sad jasno?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Ovi nisu postojali pre 12 godina, 6. avgust 2013 21:01)

Ne znam za njih, al mi drago sto ti pistis od muke! :*

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

I treba Mitrovic da vam ode. Covek ne moze sam. I sad cete nekako da se provucete do LE i onda ce se pevati hvalospevi kako Partizan 3 od 5 sezona igra u Evropi... A ovamo vas Bugarski anonimusi dvaput tuku.

crompaq

pre 10 godina

HA, ha, ha, ha, hahahahaaaa... SMESNI SMO!!! ISPASCE I VOJVODINA I ZVEZDA!!!! Ko sme da se kladi??? I tako, godina za godinom.... kakav blam!!! Vi sto cete lupati minuse, umijte se ujutro, mozda ne vidite, ili se otreznite!

oklagija

pre 10 godina

Cekao sam sastave da vidim da li da uplatim na keca 2 soma ili ne. Dilema je zavisila od izbora Mitrovic ili Scepovic. Aj grobari sa srecom, da uzmem jednom pare na vas.

Dexi Vukovar

pre 10 godina

Hrvati dali ste ludogorec gol u 98. Minutu a serifu 90. Tako da je bolje da cutite. Svi znamo kako ste prosli u LS :) pozdrav iz vukovara :)

zoran

pre 10 godina

Kako tipichno z aamaterski klub iz Humske. Svaka internacionalna utakmica...golova postignutih=0 / crveni kartoni= uvek 1 po utakmici...smeshnih golova = uvek po jedan....ubedljivo najloshija ekipa od svih uchesnika u LS i LE......samo Djuric moze da Rasovicu ponudi da bude trener prvog tima, samo Djuric.....

DelijaNis1983

pre 10 godina

Realno nismo za Evropu...Ni mi a ni Partizan...Potop Srpskog fudbala.
Grobari vecina normalnih Delija je bila uz vas,ali ovo je realnost Srpskog fudbala..NAZALOST!!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Realno Partizan nije zasluzio ni Sirak da prodje. Ovo je stvarnost Partizana. A navijaci demagozi kao po obicaju i posle poraza pevaju do ujutro.
A sad ono sto je sustina. Partizan posle 60 minuta nije imao snage.SA pripreme na tari visinske vasionske pa Slovenija.A kako to rade englezi,spanci,italijani,nemci.Odmah pocnu sa utakmicama. Azijske, americke turneje i veliki turniri. Igracki kadar.Ispusene lule Gulan, Obradovic. Trener koji je uspeo teleoptik da posalje u spsku ligu.Ionda sada slusam Gulana ikaze nismo imali srece.Pa nije to LOTO

Znaci kale znaci brdo

pre 10 godina

Katastrofa, poubijase se igraci istog kluba koji muce onu jadnu loptu. Kao pojedinci katastrofa a kao tim jos gore. Djemba ja ne znam da je taj covjek uopste igrao, Scepovicu ne treba zamjeriti jer od njega se nista vise i nije moglo ocekivati, Obradovic se lakta kao da mu je 19 a Mitrovic u svakom duelu bije protivnika. Ivanov se nije nesto istakao, Gulan treba promijrniti profesiju a Ilic u drugom poluvremenu kao da prvi put u zivotu igra fudbal. Grbic je nesto ko gnjavio i igrao ali sve je to slabo. Uglavnom ubjedljuvo najlosiji tim Partizana ikada. Nije nam mjesto u LS mada smo poprilicno slavi i za LE tako da je pitanje da li imamo uopste nekih sansi u LE. I naravno uprava napolje ili zabraniti fudbal u Srbiji sto i ne bi bilo toliko lose.

Gračanica

pre 10 godina

Ovaj sistem kvalifikacija za ligu šampiona je žalostan. Partizan od 4 utakmica, 2 odigra nerešeno, 2 izgubi, bez ijedne pobede i ima priliku da se bori za ligu evrope. Žalosno!

Grobar

pre 10 godina

Au kolko zlobnih komsija, to su sve oni isti sto ih ne zanima Partizan i sto ne dolaze na nase vesti jer nisu kompleksasi.
Kasno dovedeni igraci i neuigran tim su nas kostali ispadanja a i ovako je malo nedostajalo da prodjemo, da smo iskoristili samo jednu od onih sansi u drugom poluvremenu bugari bi se pogubili i dali bi im jos neki gol. Nadam se da cemo proci u ligu evrope a do godine skockati tim koji ce zajedno proci sve pripreme (S nekom boljom upravom).
Obradovic,Gulan, Djemba-Djemba i Grbic su se pokazali kao dobra pojacanja, jos ako se uklope Fofana i Malbasic, uz ove sto su vec tu, opet smo duplo jaci od ovih sto likuju a na kraju prvenstva ce opet da kukaju na razno razne zavere.
P.S. Ono posle utakmice na Jugu su bili casovi ljubavi prema klubu i igracima. UPRAVA NAPOLJE!!!
P.S.2 - Sutra kad ispadne Zvezda i Grobari odu na tu vest da vam se smeju, pre nego sto pocnete da laprdate o kompleksima vratite se na ovu vest i procitajte koliko ima komentara zlobnih Delija. Ja vam u svakom slucaju zelim da prodjete Cernomorec i udjete u ligu Evrope, ali samo zbog normalnih zvezdasa i srpskog fudbala.

Mike

pre 10 godina

@dzaba_titule ?! Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule, 6. avgust 2013 23:03)
Nikada se ja ne bih menjao sa vama za takve titule. Raspitaj se ti prijatelju kako su navijai Zvezde zvizdali svojim igracima kada su se povukli na svoju polovinu pri rezultatu 2 0 za Zvezdu i sve ce ti biti jasno. Razlika izmedju nas i vas je ogromna a granica je postavljena 91. Kada joj se priblizite i kada vase ime bude na tom peharu mozete da se poredite sa nama. Do tada dzaba vam titule.

cao zdravo

pre 10 godina

@poruka svim frustriranim navijačima tri kluba bivše "velike četvorke" koji se zadnje dvije sezone smiju dinamu: djeco, da biste došli u mogućnost postati najgora momčad lige prvaka, morate IGRATI ligu prvaka.
(grunf, 6. avgust 2013 23:19)

CZ - Klupski prvak evrope u fudbalu
Srbija - Prvak evrope, od neki dan U19
KK partizan - Prvak evrope u kosarci
Srbija - Hm... Da li treba da nabrajam osvojeno u kosarci?

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da vam pomognem. Najveci uspjeh cro nogometa, dinamova sedmica protiv lyona, i mamicevi specijali na youtube. Kosarka: najveci uspjeh cro kosarke, napustanje dodjele medalja na evropskom prvenstvu u Atini.

Troml

pre 10 godina

Dakle, sto se tice "najvaznijih" sporednih stvari
na svijetu, mi smo tu, a gdje ste vi? Evo, ja cu da
vam pomognem........
(cao zdravo, 6. avgust 2013 23:58)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....hvala na pitanju, mi (Hrvati) smo u Europi
i ne moraš nam pomagati, još uvijek pamtimo 2:0 ~ cic

Bora

pre 10 godina

Ludogorec,jednostavno bolji.Ne mnogo,ali bolji. Uzgred,bogatstvo vlasnika Ludogoreca je blizu 1 milijarde eura! Inače,neka piše i priča ko šta hoće,Partizan večeras sasvim solidan! Obradović-klasa,Gulan,Djemba i Grbić odlični! Tačno se vidi,ko je igrao u Evropi! Uz Fofanu i Latreja,glat ulazimo u Ligu Evrope.Aksentijević,Ostojić-napolje.Šćepovića(budzašto) i Mitrovića(za dobre pare) prodati,i to bi bila formirana ekipa za ovu sezonu.Ostajemo za koplje iznad drugih naših klubova! Rašović,pun volje ali nedorastao trener za izazove u Evropi!

Rade

pre 10 godina

A jel zna neko,koji bi se to sudija, u nasem prvenstvu,"drznuo" da dosudi ovakav penal i pokaze crveni karton(Zvezdi ili Partizanu,svejedno)? E kad se nadje par takvih "nesalomivih" ,onda,mozda,i gledamo Ligu sampiona sa nasim klubovima u njoj.Do tad laku noc i prijatno!
(Sudija Dred, 6. avgust 2013 22:52)
Mnogo selektivno pamcenje imas, samo si polovicno u pravu, protiv penaltizana se to NIKAD ne svira u tolle super ligi, medjutim protiv Zvezde se svira, na NASEM stadionu, jedanaesterac za prekrsaj, napravljen, IZVAN kaznenog prostora.

Варна

pre 10 godina

Малшанс за Партизан. Този път по-добре игра от Лудогорец, но и двата са слаби балкански отбори. Евала за поведението на сръбския играч, който беше несправедливо изгонен. Определено не заслужаваше червен картон. Много мъжки напусна полето, без да протестира и пр.

Branko_NoviSad

pre 10 godina

(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39

dinamo zagreb jel?najlosija ekipa u "povjesti" lige sampiona..i ti se hvalis?? hmmm ko je ovde lud??

Ivan

pre 10 godina

Hrvati dali ste ludogorec gol u 98. Minutu a serifu 90. Tako da je bolje da cutite. Svi znamo kako ste prosli u LS :) pozdrav iz vukovara :)
(Dexi Vukovar, 6. avgust 2013 23:42

Rzlika je DATI ili ne internetski ratniče.

Silver Surfer

pre 10 godina

Svaka cast RTS-u sto se ukljucio jedva na pocetak utakmice zbog serije "Policajac sa Petlovog brda". Ovako se prenosi verovatno nisu radili ni kada je fudbal poceo da se prikazuje na televizije. Ali, to ih valjda i kvalifikovalo da dve godine budu na budzetu.

bilal

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja! (SashaNS, 06. avgust 2013 22:37)....nista netreba dodati...a bilo bi steta tvoj komentar ne podeliti...
(seljak., 6. avgust 2013 23:06)
Vas dvojica ste ipak nešto zaboravili, a to je činjenica da je samo zahvaljujući bodovima koje je u poslednjoj deceniji skupio FK Partizan, učešćima u evropskim ligama, Vojvodina i dobila priliku da se takmiči u kvalifikacijama za LE. A koji je, i kakav je Vojvodina tim govori podatak da u trenutku kad za konkurente nije imala ni Partizan, ni Zvezdu nije uspela da se domogne nacionalnog kupa.

Apache

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija. Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.(Dilka, 06. avgust 2013 22:59) dinamo jeste primer, zbog velikog broja golova sa lionom u sportskom pregledu su pustali samo par najlepsih da bi stigli i druge utakmice da obrade.

Bagzi

pre 10 godina

67 min. i Bugari su se u##ali. U igru ulazi Scepakadabra velicanstveni. Cenim da ce da bude 3:0 za partizan. Realno 20 mon je dovoljno da Scepa zablista .

Tv Grobar

pre 10 godina

Imali smo toliko šansi da damo gol Ludogorecu, i na kraju onaj nesrećni penal, ali šta je tuje. NAPRED PARTIZAN, Ja još ne mogu da verujem da nismo pobedili.

seljak.

pre 10 godina

Kakva nepravda!!! Ovi sa dva neresena i dva poraza idu u poslednje kolo za ligu Evrope a Vosa sa 4 pobede i neresenim ce mozda ispasti... Ovi nisu zasluzili ni da igraju bilo sta u Evropi. Bolje da smo gledali policajca do kraja! (SashaNS, 06. avgust 2013 22:37)....nista netreba dodati...a bilo bi steta tvoj komentar ne podeliti...

vojkan

pre 10 godina

Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule, 6. avgust 2013 23:03)

Da, nekom ko je bio apsolutni neprikosnoveni vladar planete narocito je stalo do Toletovih titula, koje ti garantuju da ce prvo ugledni prvak iz Jermenije da te izdeveta, a onda velesila iz Bugarske istambura na mrtvo ime...
(Antidervis, 6. avgust 2013 23:24)

Kao sto rekoh: prodao bi ti i kevu i caleta, samo da uspes da doguras do situacije da te izdeveta ugledni Jermenski prvak ili velesila iz Bugarske... ali nazalost, tvoj krajnji domet je sezona kupanja, vec duuugo dugooo... zato VHS u sake i nazad u mracnu sobu.

cao zdravo

pre 10 godina

@Eto toliko o najvećim uspjesima Hrvatskog sporta.....
(emilijus, 7. avgust 2013 00:40)

U mom selu se pod uspijeh racuna kad dignes trofej iznad glave, dakle, sad sve to ponovo pregledaj sta si napisao, i stavi na papir, bez drugih i trecih mjesta, i bez "lokalnih" sportova, nego u dva najvaznija sporta, od kojih je jedan fudbal. Upravo tvoji cro trolovi troluju cijelo vece o dinamu, sto je, priznaces neukusno. Ubaciti hrvatski klupski fudbal u evropi, u isti komentar gdje se pominje srpski klupski fudbal u evropi. Porediti dinamo sa CZ i partizanom u evropskim takmicenjima je isto kao porediti zdravka skendera i depeche mode, recimo....
Dinamo definitivno imaj taj "oreol" provincijskog kluba, ciji su najveci uspjesi utakmice s Ajaxom recimo, ili tako neke osmine finala koje se mogu na prste nabrojati, da ne pominjemo blamaze koje se ogledaju u tradicijama dugim i po nekoliko decenija, kada su pobjede u evropi u pitanju

srbijasine

pre 10 godina

Djemba los, sredina se svela na Ninkovica a napad osecen. Kako bi nam sad znacili Volkov i Jojic. Jedine logicne izmene su Luka ili Brasanac, ostali nece promeniti nista.

vs

pre 10 godina

Tako je bre Bugari. Dule mi je toliko zgadio Partizan da sam iz sve snage navijao za Ludake. Bruke jedne, deseta uzastopna utakmica koju niste dobili u Evropi, kuci ne mozete Jermene i Bugare da dobijete. Scepa neverue, a Gulan sto izlaga na kraju-haos! Jos je i Obradovic dobro prosao sto i on nije pocrveneo i to dva puta. Mitre i Ivanovu ajd cao!

Denis

pre 10 godina

Ivanov je kriv unidtio partizan i u BUG i veceras.Igra Partizana jako losa,bez organizacije nemaju snage da pritisnu kada se lomi utakmica.Realno nasi igracu su prosecni ne za velile utakmice.Nesto mora da se menja.Setite se Lotar Mateus dok je bio trener kakav je bio partizan a kakav sad.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,
(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39)

... Ja se ne bih javljao da sam navijac Dinama, iskreno. Pogotovo ne bih pominjao rec izivljavanje

blablaphone

pre 10 godina

"komsije" sa Jadrana stalno salju komentare posle svake utakmice ili bilo kog desavanja kod nas. Kompleksi male nacije i dalje su prisutni jer ocigledno i dalje gledaju ka velikima. Dokaz tome je stalno njihovo podbadanje ili hvalisanje "lijepe njihove" kada god se prilika pojavi. Iskreno "komsije" Vi ste nama totalno nezanimljivi...no dobro u necemu ste u pravu, gledate i takmicite se sa boljima, samo tako nastavite :)

Antidervis

pre 10 godina

Pa prodao bi ti i tvoji pajtaši sa tribine i rodjenu majku za te iste titule.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule, 6. avgust 2013 23:03)

Da, nekom ko je bio apsolutni neprikosnoveni vladar planete narocito je stalo do Toletovih titula, koje ti garantuju da ce prvo ugledni prvak iz Jermenije da te izdeveta, a onda velesila iz Bugarske istambura na mrtvo ime...

Lotus

pre 10 godina

Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija. Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu.
(Dilka, 06. avgust 2013 22:59)
Pa vi najbolje treba da znate šta znači biti razmontiran. U leksikonu lige prvaka stoji Dinamov grb uslikan kao primer za "razmontiran"!!!

dejavu

pre 10 godina

Nema mesta razocarenju.Partizan je odigrao ubedljivo najbolju utakmicu od pocetka sezone.ali bez srece se u fudbalu ne moze.Imali smo je protiv Anderlehta,zato i usli tada u LS.
Iako jos uvek fali par igraca,narocito umesto Ostojica,ovakav Partizan ce uci u ligu evrope,u slucaju iole povoljnog zreba.
S obzirom na to kako i kada je skrpljen tim,ovakvo izdanje tima je ustvari odlicno.
Ako se Lartej i Fofana pokazu dobrom pojacanjima,bice ovo ipak uspesna sezona.

Mirko

pre 10 godina

Rašović je napravio mnogo defanzivan sistem da bi se zaštitio od opasnih kontri brzih "bugara", njih sedmorica ne prelaze polovinu, i sasvim je jasno da ne mogu da iznenade Bugare.
Ova zamena Saše Ilića je pokušaj da se stavi akcenat na napad, jer ako ostane nula-nula džabe odbrana, Bugari idu dalje.
Vidim da to daje rezultate, ima pritiska i šansi za ovih par minuta više nego u celom meču.
Ja jesam Zvezdaš, ali podržavam Partizan protiv stranaca.
Sviđa mi se Grbić, Ninković i Demba-Đemba, mislim da je to odlično pojačanje i da je igra mnogo kompaktnija i bolja nego ono što smo gledali u prethodnim mečevima. Biće izgleda Partizan opet opasan, ali videćemo..
Ako ne daju gol, biće baš loše..

Кривокапић

pre 10 godina

Као што рекох прошле недеље, партизан игра 0:0 у Бгд и испада, Звезда сутра губи у сред Београда и испада, Војводина једина нешто показала против доста тежег клуба.
Опа, партизан губи. Срамота

Neutron

pre 10 godina

"Večeras sve od sebe daćeš ili stvarno ne znam kad ćeš"

Daj bre, kako dozvoljavate ovakav sund, i jos ga stampate na nekim velikim transparentima. Koji li je Nobelovac ovu poetsku recenicu smislio da mi je znati.

stranac

pre 10 godina

Ove bi Vojvodina i Jagodina odovala. Ovi su gori od nas ali dadese nekako golove. Jel ovi nasi pojma nemaju. Djemba igra odlicno, Obradovic isto nije los dok ovi ostali absolutno neznaju da dodju do pasa za sut ili Rasovic nema pojma da postavi igru, reko bi da ovde Rasovic nije doraso zadatku. Uprava nek se spremi da odleti, kad se moglo Zekovica, da se skloni onda sa ovima nebi trebo da bude problem. Koje neznalice od trenera pa na ovamo. Pavlovskog treba dovesti momentalno jel ovde vezni red izgubljen.

misa tumbas

pre 10 godina

Nismi imali srece i odlican Bugarski golman su razlog ispadanja.Nista nemogu da zamerim.Citam komentare Bugari su loši ovo,ono....Izbrojte kol'ko Bugara igra u tom timu i koje sve nacije igraju za Ludogorec???
Ajmo na Ligu Evrope,to i jeste realnost...
NAPRED PARTIZAN

Daj ljudi, kad vec dodjete, navijajte, nemojte samo da pljujete... Kada ima razloga i neka, ali veceras bas smesno...

pre 10 godina

Realno gledano, i pored toga sto sam razocaran ispadanjem, ovaj tim Partizana je najbolji u poslednje tri godine. Ako dodje Ganac pozadi (jer od Ivanova vise nema nista, i veceras je bio po meni jedan od najslabijih i direktan je krivac za gol), sa Fofanom i da se Saletu limitiraju minuti (jer on stvarno ne moze vise da igra iole ozbiljnije utakmice), samo tu ce biti problem jer ne vidim nekog ko bi bio vodja ovog tima... Setite se samo utakmica prosle godine u kvalifikacijama, pa mi nismo mogli centar da predjemo u sred Beograda. Najveci problem ove ekipe je ocigledna neuigranost, sto je greska uprave. Veceras nije valjao jedino rezultat, pa setite se da su ovi razmontirali one Slovake, a i prosle godine Dinamo... Nas nisu nadigrali. Za nasu ligu smo ponovo prejaki, to potpisujem i ne razumem ove Gane koji ovde kao nesto komentarisu, a i oni od onih prosecnih popili tri komada, a da nisu sansu napravili. Mada ni nasa publika nije nista bolja od njih, vise navijaju protiv, nego za Partizan. I mene nerviraju neki igraci, ali zvizdati svom igracu a da jos nije zakoracio na teren (i od njega ocekivati da ostane skoncetrisan) je smesno. Postupak onog prebega Kimija je tek dno dna. Znaci, da je ekipa skockana pre mesec dana, ovi Bugari bi veceras bili ispraceni sa tri komada. Grbic, Obradovic,Djemba, Mitar, Ninkovic dobri veceras (mada ovaj mali mora malo da se skoncentrise i ne svadja se sa svima na terenu i igracima, i sudijom, pa cak i sa skupljacima lopti)

London

pre 10 godina

Neboj se ti bice jedne godine pa pod turcima smo bili 500 godina pa smo povratili svoje tako ce mo i to nista ti nebrini
(dkg, 7. avgust 2013 00:08)

S obzirom na to koliko je pismena ova gospoda koja će dogodine da se nalazi u Kninu (sic), mislim da braća Hrvati mogu da odahnu. Vi tako nepismeni ne bi mogli Knin da nađete na Google Maps...

O srpskom fudbalu i Partizanu zaista ne vredi trošiti reči...

Shalabajzer

pre 10 godina

Partizan večeras bez krila i bekova!? Bar da je ostao rezultat 1:1 iz Bugarske pa da igramo na 0:0! Ali ovako će biti jako teško sa ovim sastavom imati raznovrsnost u napadu!(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 06. avgust 2013 20:31) Poluvreme, i sve stonsi rekao se obistinilo... Respect.

misko

pre 10 godina

Šta bi "komšije"na vama se svi iživljavaju..Al ne brinite,nije Zagreb daleko,ili pred tv,ili "skoknite"do Maksimira.. Europa stanuje kod nas,,,
(Ante rasić, 6. avgust 2013 22:39)

Zasto bih isao da gledam oficijelno najgori tim koji je ikad igrao neko evropsko takmicenje (Dinamo Zagreb), kad mogu da gledam Ludogorec... blize mi je.

skeptik

pre 10 godina

Da se ne ponavljam bez 5-5 Brazilaca i Afrikanaca mi nemamo sta da trazimo u Evropi. Pa pogledajte ovaj Ludogarec, nema vise od 3 Bugara u sastavu. Serif nema nijednog Moldavca u prvih 11...
Bolji tim je pobedio. Valjda cemo u tu LE.

runner

pre 10 godina

Nema se šta zameriti ni igračima ni publici na večerašnjem meču. Dali su sve od sebe al' jednostavno nije se imalo snage za više. Neuigranost, dekoncentracija, odnosno slaba fizička pripremljenost i nedostatak sreće. A, što rekli stari Latini: "Sreća prati hrabre". Pa i pored svega imam osećaj da ovaj tim ima potencijal i da iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. I mada sam, pre par dana, bio protiv, sada sam pobornik toga da se, ako je to ikako moguće, angažuje Simon Vukčević. Takav tip igrača nedostaje ovom timu. Ninković je još uvek neiskusan i slabašan, a Saša Ilić je, definitivno, za fudbalsku penziju. Bojim se da sa njim u timu mi nećemo videti grupnu fazu LE.

Vuksha

pre 10 godina

Ajde Grobari, neka Vam je sa srecom da udjete u 4.kolo LS. I prekinite vec jednom sa prepucavanjima zaboga, cim udjem u komentare vidim cas jedne cas druge kako se junacki prepucavaju preko tastatura (mislim i to je bolje nego po gradu), retardirano je u svakom slucaju, iz godine u godinu od silnih prepucavanja izmedju jednih i drugih ni ne gledate sta se desava u vasem dvoristu sto vam realno onda ne daje za pravo ni da virnete u tudje, a kamoli da dozivate katance,gasenja i sta vec sve ne, i mozda jeste lakse zeleti da "komsiji crkne krava", ali to na kraju ipak ne donosi nista pozitivno... Za to vreme "uspesne" uprave vrsljaju i rade sta hoce i kako hoce, uz sporadicna dobacivanja sa tribina "uprava napolje" na sta se, siguran sam, jaaako puno potresu i ne mogu da spavaju nocima nakon toga... Elem neka Vam je sa srecom da prodjete ove nekako, a i mojoj Zvezdi u cetvrtak da preguramo i jedni i drugi ove Cernogorece i Ludomorece...
p.s. da ne zaboravim da pozelim puno srece i Vosi, koja se realno od sva 3 kluba za sada najhrabrije i najbolje pokazala :)

Милан Живадиновић Жива

pre 10 godina

Где вам је онај бугарски Бебето сад кад вам највише треба? Па једино бугарски Бебето руши гиганта из Разграда!

peckalica

pre 10 godina

e sad tute bugari slave a srpski fudbal je besmislen,lijepo kaze onaj englez
jedini spas je regionalna liga
bar za 3 nasa kluba
partizan ocajan i zasluzeno ispada
nece se ni u uefa ligu plasirati
jedan kazakstanski rudar je u play off-u,maribor isto
zalosno

NastyB

pre 10 godina

Utisak jednog Zvezdaša:
Djemba Djemba stalno širi ruke čudeći se što se igrači ne otvaraju. Da igra za Zvezdu i vidi "gazelu" Milijaša, "munjevitog" Ninkovića, "strelu" Pečnika, počupao bi ono malo kose što ima na glavi. Ivanov drži odbranu i kad ode, teško ćete to nadoknaditi. Mitrović nevidljiv i, po meni, prenaduvan igrač.
Ukupan utisak je (bez obzira na poraz) da je Partizan igrao dobro, borbeno, kretali su se, pravili prilike i voleo bih kad bi i moja Zvezda igrala ovako borbeno i požrtvovano. Kad samo pomislim kako će se vući po terenu u četvrtak, kad počnu da se sudaraju, gnjave loptu (tek kad pomislim na Milijaša...) i kad posle 15 minuta svi pocrkaju, a posle nam "Ukrajinci" uvale par komada (pored neizbežnog Krnete), već sada mi dođe da plačem...

Sudija Dred

pre 10 godina

A jel zna neko,koji bi se to sudija, u nasem prvenstvu,"drznuo" da dosudi ovakav penal i pokaze crveni karton(Zvezdi ili Partizanu,svejedno)? E kad se nadje par takvih "nesalomivih" ,onda,mozda,i gledamo Ligu sampiona sa nasim klubovima u njoj.Do tad laku noc i prijatno!

skeptik

pre 10 godina

(Dilka, 6. avgust 2013 22:59)
Susjed ajd' ne lupaj. Ovaj Ludogorec je oducio Dinamo od "nogometa" prosle godine i samo se cudom plasirao u LS zahvaljujici sreci.

Partizan Forever

pre 10 godina

Sta da se radi... Igraci su se borili ali lopta nije htela u gol u nekim situacijama. Idemo daje, da se udje u Ligu Evrope.

Marko

pre 10 godina

Ko si bre ti Kimi da nekome skidas traku i da odredjujes? Kuku majko, sta se radi u ovoj nasoj zemlji... Pozdrav od Delije, bez cinizma, nadam se da cete uci u LE, pozdrav.

veliki strumf

pre 10 godina

@Sudija Dred Kad vec pitas da ti kazem: Dejan Glodjovic je na Marakani u 2. poluvremenu na 18 metara sudio penal za Jagodinu, posle koga je Jagodina preokrenula i pobedila, sto nas je mozda kostalo i titule.. E, za Partizan vec ne mogu da se setim u poslednjih 10ak godina.

zoran

pre 10 godina

Sem Djembe ostali igraju fudbal iz shezdesetih godina proslog veka...jasno se vidi da PArtizan nema trenera...ovo samo na silu moze da se dobije...igre nema...

knindza

pre 10 godina

@Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...
(Jackie, 6. avgust 2013 22:39)
Super, da znam da igram na dinamo svaku 7+

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

potpuno zasluzen poraz partizana.neko ko ne moze da da jedan jedni gol ocajnim bugarima taj ne zasluzuje nikakve grupne faze ili evropu uopste.bugari ofanzivno nisu imali sta da traze u beogradu i da su hteli ,kad imas ovako lose ofanzivne igrace kao sto ih ima partizan onda je logicno da nemas nikakvu realizaciju.mitrovic? koje naivno hvalenje njega kao "jednog od najboljih mladih napadaca evrope" a jel mozda bio dao pobednosni gol protiv belgije u brüsselu? jer dao veceras 2 velicanstvena gola da se moze tako hvaliti? po meni je on talenat ali isto tako jako precenjen igrac.ta asistencija i gol na ep za mlade je amaterski fudbal,moramo biti realni.juniori i seniori-dva razlicita sporta!!!sve u svemu ocekivano ispadanje partizana,slede zvezda i vojvodina a ja cu zadnji da ugasim svetlo!!! bye.

automehanicar

pre 10 godina

@Plus ko misli da Partizan ne zasluzuje ni LE, a kamoli LS
(automehanicar, 6. avgust 2013 22:15)

A sto je najgore od svega, partizanovac sam... :/

svakegodinetitulasrbijabre

pre 10 godina

Nema problema, momci da se okrenu domacem prvenstvu a tu je titula vec zagarantovana, tako da ce biti uspesna godina u svakom slucaju.

MisterNo

pre 10 godina

Moze da se prica za Partizan sta hocete ali ovi "Bugari" su sve samo ne naivna ekipa. Imaju odlicne strance i veoma su dobar tim. Ono sto me najvise nervira u igri PArtizana jeste ta defanzivna igra. Partizan je nekad igrao na gol vise i u Evropi postizao puno golova. Sad se sve svodi na neko kalkulisanje a to unistava igru. Sto se tice Fudbalskog saveza ono sto treba da se uradi za ubuduce jeste da se pomeri prvenstvo da pocinje ranije da bi ove kvalifikacione utakmice dosle za vreme takmicarske sezone a ne za vreme priprema. To bi bilo dobro za sve nase ekipe koje se bore za ucesce u evropskim kupovima a ne samo Partizan

Marko

pre 10 godina

Opasna ekipa ova iz Razgrada zvana Ludogorec ! Kakva krila imaju , sjajne defanzivce koji ciste sve pred sobom , a o centarforu da ne trosimo reci nebruseni talenat ! Ludooooo Ludoooo Ludoooo GORECCCC hahahahhahhahahahahah

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Partizan večeras bez krila i bekova!? Bar da je ostao rezultat 1:1 iz Bugarske pa da igramo na 0:0! Ali ovako će biti jako teško sa ovim sastavom imati raznovrsnost u napadu!

dzaja

pre 10 godina

jesam zvezdas ali ovi iz uprave kao da se sprdaju sa navijacima, sto ga vise pljujes oni njemu daju vise.. Kapitenska traka Scepovicu.. Malo li je??

sima

pre 10 godina

koja bruka cunga lunga timovi izbacuju nase timove kad pozele lopovi u vlasti stite ljude iz fudbala kkoji nece da privatizuju klubove jel kako bi krali od transfera to je jedina istina I zato je u srbiji klubski fudbal umro

Poznavalac

pre 10 godina

Partizan malo bolji , lopta nije ''htela'' u gol , al opet mislim da ekipa koja kod kuće ne može da postige gol na dva meča zaredom , nema šta da traži u Evropi

Grobar Stojko

pre 10 godina

Slabo, slabo komšije, ipak je Ludogorec klasa za Partizan...
Ali nema veze, Dinamo će opet predstavljat region u ovom elitnom natjecanju...
(Jackie, 6. avgust 2013 22:39)
Ne brinem za naticanje dok ste vi tu...

Mananger

pre 10 godina

Ja ne znam sta ljudi ocekuju. Svake ali znaci svake godine ista prica prodaju se dobri igraci a ostaju oni sto nemaju gde. Gledam ove mucenike s jusne tribine nesto pevaju na kraju ono je smesno. Zar niko nemoze da stane na put Djuri i ekipi. STANOJEVIC I KRSTAJIC bili jedina nada Partizanu. TIP IGRACA POPUT LAZARA JE MORAO DA OSTANE BAR JOS OVE KVALIFIKACIJE U TIMU. Djemba nije los ali vidi se da nije spreman nemoze igrac posle da treninga da udje direktno u tako vazno utakmicu pa to nema ni u Mongoliji.

Zoran

pre 10 godina

Ovaj Scepovic je teski baksuz, zasto nije uveo Kojica koji je agresivniji, brzi, bolji u skoku.... svaki prosecan igrac je bolji od njega. Da li je moguce da nas teraju da navijamo protiv naseg Partizana zbog nekih Scepovica, Babovica ... samo zato sto ih tate guraju u tim da bi ih prodali i zaradili, da li je nas Partizan to zasluzio? Uprava napolje, grobari su najbolji navijaci na svetu!!!

aqua viva soko štark voda voda jelen super liga

pre 10 godina

Što bi rekao Čkalja-kada te je klao tuta Bugarin? U utorak...only kidding, ovako ćemo i mi za dva dana..

zagor

pre 10 godina

dokle više bruke?bugari,ej bugari,su drugi svet za nas.mi nismo normalni,dokad ćemo dozvoliti da nas đurić i ekipa lažu.pola tima su prodali,doveli nove na posudbu par dana pred utakmicu.ode i Mitar i na čemu smo ostali?dogodine padamo još niže.i ne zaslužujemo bolje.

grobarcg

pre 10 godina

Jeste li vidjeli scepovica dok je sjedio na klupi smijao se i zabavljao saigrače a sale ilic i van terena pokazuje kakav je vođa ! Scepovic i uprava napolje !!

Lampard

pre 10 godina

hoce meni neko da objasni samo kako igrace partizana nije sramota posle utakmice da skacu ispod juzne tribine i pevaju sa navijacima? pa sta slave,samo jedan primljen gol?

slobinator

pre 10 godina

(vladan, 7. avgust 2013 02:27)
ne znam da li ćeš ti to doživeti i da li će grobari ikad doživeti, ali ja sam imao sreću da gledam zvezdine evropske pohode iz 1979 i 1991.imao sam priliku da gledam kako na marakani padaju evropski velikani.gledao sam pravu fudbalsku umetnost.za razliku od partizana zvezda bar ima svetlu prošlost.meni je to dovoljno za čitav život

veliki strumf

pre 10 godina

Jasno je kako igra Partizan. Sredina se preskace, kad god se moze salju se duge lopte na Mitrovica. Druga opcija su centarsutevi iz svih mogucih pozicija (a Bugari nepotrebno prave sijaset prekrsaja blizu sesnaesterca), i realno to je i najveca sansa da Partizan da gol. Jednu jedinu pravu akciju je odigrao Partizan i umalo ne dadose gol. Bugari brzi, cak u velikoj brzini puno i grese. Vidi se da su opasan i ozbiljan tim. Mitar ocajan: 3 ofsajda i 3 uzasna prijema, sto je i normalno jer je zbog EP, Mitra Mirica, piva, splavova i fizicki i emotivno iszrosen. Djemba Djemba spor spor. Bice svasta u drugom.

bucko

pre 10 godina

Jedno verujem Mitrovicu kada je rekao dacemo 200 % da pobedimo i dali su zaista ali nazalost i to je malo za Ludogorec, to je realno stanje naseg fudbala i moramo da prihvatimo tu cinjenicu...Mi smo jedna fufbalska bruka evrope...ali momci nisu krivi.Taj FSS mora de se izkoreni.Kuca se rusi od krova!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Bugari su definitivno bolji,brži! Mi smo po kvalitetu u rangu ekipa iz drugog predkola kvalifikacija i to je naša realnost. Nadam se plasmanu u LE,ali i to će biti krvavo teško i kao nosioci u tim utakmicama, jer nama nema lakih protivnika!

Lotus

pre 10 godina

Realno....momci su dali sve što su u ovom trenutku mogli. Nema šta da im se zameri......jedino što nam Ostojić sa njegovim akcijama ubi i golmana i Mitrovića!

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bio sam svim srcem večeras uz Partizan (Zvezdaš sam) ali jbg nažalost to je SRPSKI FUDBAL, nama je još teže dva gola da damo, ali nek se bore pa šta bude! Inače ukupno gledano naš fudbal je tuga i jad kad mi od ovakvih protivnika treba da strepimo

Bocky

pre 10 godina

Scepa ulazi,uzima kapitensku traku..dno dna-neprocenjivo!!!! Kolikim salabajzerima nas smatraju,to je strasno!!!! I ceo stadion se smeje,al on istrcio zube sav ponosan...TUGA!!!!!!!

dane

pre 10 godina

Ova fotografija govori više od 1000 reči. Ukinite fudbal u Srbiji, bez obzira na fudbalske kvalitete Šćepovića ovo je žalosno, pogledajte na drugim fotografijama ostale igrače Partizana koji ovo gledaju u strahu i niko ne sme da brani kolegu. Čovek se iz publike skida traku igraču kluba sa velikom tradicijom, pa to je dno, nema dalje.

Misha

pre 10 godina

Dva ''reprezentativna'' centarfora..ne mogu dati gol Ludogorecu..mozda bi lakse protiv Hrvatske,Holandije ili nedaj boze Nemacke..jadno i cemerno.

Petar

pre 10 godina

Sta ste bre napali na Šćepovića, kao on je krivac. Ja ne znam sta je TV prikazivala, ali sa tribina se lepo videlo kako se vuku po terenu. OD POCETKA!. Svaka akcija pocinje tako sto se lopta malo vrati golmanu, pa zadnja tri se nesto dodaju, Djemba siri ruke... I skoro niko ne trci. Pa kad cete trcati, ako ne sad sa 20tak godina? Na kraju je nas par tata pocelo vikati - igrajte za decu!! koju smo doveli da gledaju...

Strucno lice sa rts-a

pre 10 godina

Za partizan su igrali:Partizan: Lukač (Živković 44'), Ivanov, Ostojić, Obradović, Gulan, Đemba Đemba, Marković, Ilić (Šćepović 68'), Ninković, Grbić (Luka 81'), Mitrović.
A za Ludogorec: Valdez , Pujol, Pike, Alves, Alba, fabregas, Cavi, Inijesta,Nejimar, Mesi, Sancez.
Posle prvog dela koje je proslo u ispitivanj snaga Partizan je krenuo mnogo bolje i odlicnije u nastavku kako bi slomio otpor gostijuceg tima koji je i pored brojnih zvezda u timu odlucio da igra nesto povucenije, od svega preba izdvojito pdlican sut Ninkovica koji Valdez vrhhovima prstiju izbacuje u korner, kao i nespretnu reakciju Pikea koji je umalo postigao autogol, na drugoj strani jedino vredno pomena je pokusaj Nejmara da iznudi penal ali ga je sudija sankcionisao zutim kartonom, i posle svih propustenih sansi stize kazna Injesta prodire po levoj strani u karakteristicnom prodoru za Ludogorec centrira na loptu natrcava ponovo Nejmar ali ga Gulan odgurnuo i sudija mu je pokazao crveni karton kao i penal za gostujuci tim, siguran izvodjac najstoze kazne je najbolji igrac gostujuceg tima i sveta Mesi za 1:0 i kraj svih nada da se partizan moze domoci ls ove godine, i pored blede igre Ludogoreca do izrazaja je dosla fizicka sprema i iskustvo koje ovaj tim ima u takmicenju u jednoj od najjacih liga na svetu, kao i igra kratkih pasova i dominacija na sredini terena, zasluzen prolaz dalje Lodogoreca...MA DA LI JE OVO MOGUCE?!

sima strahota

pre 10 godina

Ovi sa državne televizije nisu kako treba, posle se čude što su pukli. liga šampiona za dve minute a mi gledamo smokija i filmove od pre sto godina.

zvrk

pre 10 godina

Pa nijedan klub ne dovodi sebe u opasnost u dr poluvremenu nego mi!Makabi 3 komada Bazelu,Maribor prošao. Šta čeka bre Partizan više!Umesto da jurne još u prvom,sad ce da se muce do kraja ,teske noge,nervoza i Bugari mudri otići ce dalje!Nama ne trebaju igraci,kupite psihologa.

bas si pametan...

pre 10 godina

ovaj trener je lud,djemba umire,ostojic mrtav,markovic haos on izvodi grbica jedini uz ninkovica koji je malo probijao,katastrofa

goran

pre 10 godina

После онаквог другог гола у бугарској Партизан једноставно не заслужује да прође даље,јесам гробар али то је факат...ево и бугарима пенал чист као суза и то је то ...нека ђура и компанија добро размисле шта раде са партизаном и нашим клубским фудбалом,звезди пуно среће сутра !!!

Zli

pre 10 godina

Sad će svi da kažu kako nismo imali sreće, kako nas je sudija pokrao i kako su dali sve od sebe...A niko neće da priča kako nemamo sistem ni ideju, kako nam igru organizuju štoperi, kako se naši (ne) kreću bez lopte, kako nemamo kvalitetnog trenera i još mnogo, mnogo toga...Jadno! Ja kao nepopravljivi optimista, nisam očekivao bolju igru, rezultat možda, ali on je nebitan u čitavoj priči.

kuku mene majko

pre 10 godina

Izgubili, odigrali onako, ni lose ni dobro, a ocekivanja su bila da bar udju u LS. Na kraju skacu uz pesmu navijaca. Pa to je to, pobeda godine.

Aleksandar I

pre 10 godina

Dok navijaci skandiraju i ovi ovde i ovi u cetvrtak na drugoj strani brda, za ispadanje nasem fudbalu nema spasa, tj nasim timovima.Jednostavno mi igramo fudbal na amaterskom nivou...

Urke

pre 10 godina

Jesam Grobar, ali mi je drago sto ispadosmo. Zasto? Zato sto bi ulaskom u LS Djuric i drustvo pokupili kajmak kao i 2010. godine i opet bi nas zavrnuli.
Ej bre, pa zreb za LS nikad laksi, a mi ulazemo po 100 000 evra za pojacanja! A hocemo elitu! Sta, da dodje Bajern i odigra 10:0!?
Ako uprava sada ne padne - nece NIKAD!
PS. Neko rece - losa Zvezda znaci i los Partizan. Zar nije tako? Ulazemo onoliko koliko je potrebno da osvojimo titulu, a ne koliko je potrebno za LS.

vlajzi

pre 10 godina

Sreca pa su Bugari dali gol, inace da je Scepovic ono u 90' promasio pri rezultatu 0:0, bilo bi belaja...
Decko je takav fudbalski antitalenat, da kad bi mi bio komsija, ne bih ga zvao da mi igra za tim zgrade! A MIhajlovic ga zove u reprezentaciji... ccccc, blam!

manunited

pre 10 godina

Sramota. Klubove privatizovati, da se izgrade neki centri tu i uvesti da se igra amaterski fudbal. Pa gde je ovde profesionalizam? Momci mladi nemaju snage? Alo, nemaju snage a fudbal igraju. Bruka. Ako dinar ova vlast da klubovima da Bog da svi izgoreli. Pa neka tata Scepovic daje pare kad hoce da mu debil igra fudbal. Mozda je mogao biti ekonomista koji bi iscupao drzavu, al ne, taja resio da sincina bude fudbaler, nema veze sto nema pojma.

Zmaj od Očaja

pre 10 godina

(sima strahota, 6. avgust 2013 20:43)
Liga šampiona?????????
Policajac sa Petlovog Brda je za 10 OSKARA... Đemba Đemba, Đe si ba!!!

Vlada

pre 10 godina

Zasto svi nasi "strucnjaci" od trenera jure rezultat sa jednim spicem i dvojicom zadnjih veznih? Rasovic je otisao cak i dalje pa je stavio zadnjeg veznog Markovica da igra iza napadaca gde se naravno nije snasao uopste. A Brasanac koji ume sa loptom i da povuce napad i da predribla i da doda sedi na klupi? Jos jedan u nizu primera bata Djorine vizije fudbala. Zalosno.

srbija

pre 10 godina

nisam navijac Partizana ali kad gledam I njih I Zvezdu meni se spava,igra ocaj,fudbala nema,nemaju snage,ne razumem kad ce da lete Karadzic,Djuric I Dzajic,svaka cast Dacicu sve to prodati

Бојан

pre 10 godina

Политички коректно: Трудили су се, нису имали среће, лопта је округла, судија је био мало пристрасан, фудбал је то...!
Брутално искрено: Немају појима!
Закључак: Далеко смо ми од фудбалске Европе, као земља од 11. планете сунчевог система, иако по новом постоје само 8!

Simo-Mrak

pre 10 godina

@Dilka "Da nema Hrvata i Dinama, ovaj prostor bi bio obicna komedija.
Jedini koji znaju i mogu! Svaka im cast!
Ostatak regije - tuga. Tacno se vidi granica one prave Evrope.
Partizan i Zvezda amaterski klubovi na kojima se treniraju istocnoevropske anonimne ekipe koje, nakon laganog prolaska u mecevima protiv srpskih klubova bivaju razmontirani vec u narednom kolu."

Potpisujem, druže, sve što si rekao, samo bih malo korigovao: da nema Zdravka Mamića. Splitski Hajduk je taj amaterski nivo koji spominješ, iako se radi o Evropi. Da ironija bude veća, Zdravko Mamić sa svojim manirima nema nikakve veze sa Evropom, ali ima čovjek ZNANJE KOJE JE POTREBNO ZA OVAJ POSAO. Najveći šef kluba u istoriji balkanskog fudbala, rame uz rame sa upravom Zvezde iz '91. To što hrvatska javnost od njega očekuje da ide u pozorište, da se lijepo izražava i da bude "gospon" u starozagrebačkom smislu te riječi - mogu da okače mačku o rep. Iza njega stoje REZULTATI, STABILAN I DOMINANTAN KLUB, PARE...
Svjestan sam nedostatka kvaliteta, ali ipak bih volio da vidim Partizana i Zvezdu u Evropi sa istim timovima od prethodne sezone uz nekoliko pojačanja. Dakle, da niko ne ode a da dođu pojačanja. Trenutno stanje je takvo da se osamdeset posto novih igrača upozna pred utakmicu. Bitan je kontinuitet, pa makar se radilo i o takvom (ne)kvalitetu. Ludogorec je samo zbog toga organizovaniji i spremniji klub. Isti tim je igrao prošlu sezonu, opekao se u Zagrebu i onda se pojačao. Inače, ništa posebno...

Granota

pre 10 godina

@DelijaNiš1983: Nismo za Evropu između ostalog i zbog takvih kao što si ti, a i tvog kluba. Kao prvo, sve što voli fudbal u Nišu treba da je uz Radnički, da kupi sezonsku, da bude uz svoj klub. Ali, ne ono "ja navijam za Radnički i za Zvezdu", nego samo za Real sa Nišave. Isto važi i za KG, NP, NS, VR, KŠ i tako dalje. Pa onda da tvoj klub i njegov blizanac ne "sređuju" ligu na smenu od po 3-5 godina. Kad se to desi, onda će Partizan i Zvezda svake nedelje da igraju Ludogoreca, trešće se do poslednjeg minuta za titulu i TEK ONDA će biti spremni za ulaz u Ligu Šampiona konstantno. Dotad, što kaže naš narod, nema leba od toga...

Legal Alien

pre 10 godina

Ovo je sramota, ma kakav bio Scepovic, da mu neki mamlaz sa tribina skida traku. Ko ga je pustio unutra? Sta je on? Ko bre vise pusta ovim polupismenim barabama da upravljaju drustvom?

grobar1975

pre 10 godina

Ovako je bilo i sa Artmedijom... Bio sam mlad i zelen i verovao da smo najbolji. Verovao ljudima sto vode Partizan i mislio da ga vole kao ja. Onda je dosao Genk, i opet ista prica, samo drugi ljudi... Od tada me nema na tribini, ali ga i dalje volim...Ludogorec je dokaz da sam bio u pravu, ali ga i dalje volim!!!

Srki BG

pre 10 godina

Mislim da je Srbija konacno dobila centarfora koga nije bilo godinama!Mislim na Mitrovica,zaista iako sam zvezdas se divim ovom momku na borbenosti i zelji,sa godinama ce sticati iskustvo i biti smireniji i vise koristiti gol sanse.Dugo nije bilo nekoga ko navlaci protivnicku odbranu na sebe i rayigrava saigrace!Bice sjajan!A o Scepovicu ne treba trositi reci,decko je ocigledno pogresio sport,tata ga je gurao da krene njegovim stopama ali on se za to nije rodio, s obzirom kako lepo zasmejava drustvo na klupi bolje da se oprobao u cirkusu ili kao stend ap komicar,ko zna...Zaista on je jedna fudbalska neznalica i niko me ne moze u to ubediti.Pozdrav i ziveli.

Zuki

pre 10 godina

Ruku na srce mi nismo ni Sirak nismo trebali da prodjemo. Prodjosmo na srecu ali zato nocas ispadosmo od ipak nesto losijeg tima.

Rasovicu na dusu sto mu tim tek u cetvrtoj utakmici u sezoni pocinje da igra koliko toliko. I to pre svega zahvaljuci Djembi i Grbicu. Upravi na dusu sto nije na vreme pustila Ivanova koji prodade obe utakmice protiv Ludogoreca. Nocas je posle njgovog "kiksa" (lopte koju bi svaki stoper poslao na Banovo Brdo) napravljen taj famozni penal.

I za kraj. Dalje ide klub u koji se ULAZE (ukljucujuci podmazivanje sudija). I to nekoliko godina u nizu. Jesam protivnik velikih para u sportu ali se u klubove mora ULAGATI da bi se ostvarili neki rezultati i onda uzele neke pare. U Partizan i generalno srpske klubove se ne ulaze nego se gleda kako da se odrzi u zivotu ne bi li se prodao koji nedovrsen igrac i uzela provizija.
Privatizacija nije resenje. Stranci nece da ulazu u sportske klubove u zemlji u kojoj ne postoji jasan zakon o privatizaciji u sportu. A domaci tajkuni, znamo kako rade. Ne daj Boze da se neki docepa Parizana ili CZ.
Laku noc! Ne nervirajte se. Fubal je ipak samo IGRA.

русвај

pre 10 godina

Звездашу, леп коментар. Срећно и вашој Звезди! Поздрав нормалним људима/навијачима оба клуба.

dex

pre 10 godina

Pa ovo je morao da bude autogol!
Ovo je najludji komentar svih vremena... Kao da je kriv igrac Ludogoreca kriv sto nije iskoristio priliku da savlada svog golmana...

kobe bryant

pre 10 godina

U zemlji u kojoj reč "moral" postoji samo u rečnicima, ne moze ni da bude bolji fudbal. Jer, da ima tog morala, Djura bi odavno napustio fotelju i podneo ostavku. Da ima morala, onda Šćepović ne bi primirisao na teren jer nije ni za seosku ligu akamoli Partizan, da ima morala, Partizan bi imao trenera kakvog zaslužuje a ne ovu neznalicu. Ljut sam i uvredjen! I mnogo mi je zao mog Partizana!

sofronije

pre 10 godina

Scepakadabra masi 1 na 1, mogao je da pita golmana gde da mu sutira. Nema veze sto je zadnji napad i sto nije vazno, pokazao je koliki je anti-talenat.

cartmanx

pre 10 godina

To je nasa realnost, bar su igrali koliko su mogli. Ono sto je zabrinjavajuce da smo iz godine u godinu sve gori(mislim na sve klubove JSL)pa i mi...sigurno je da najveci uticaj ima to sto se sastavlja ekipa tokom kvalifikacija(necuveno al vidjeno), medjutim mislim da nemamo dobar vezni red, mi ne mozemo gol da damo kako treba,trba nam jaci vezni red(prednji) i dva napadaca..ma mnogo toga, a plasim se ni da Rasovic nije dorastao Partizanu...u sv. slucaju ovako tesko da cemo videti LE. Scepovic-ne zelim da trosim reci!P.S.Komsijama i Vosi sutra puno srece!

Delija_KV

pre 10 godina

Ne brinite se nista grobari. Necete igrati LS, al zato necete igrati ni LE, al bez brige nece ni zvezda ;)...
Poenta je da svima crkne krava, jel da da je tako?
Bravo bugari junaci! Napred Ukrainci!

djole

pre 10 godina

Znaci sestostruki uzastopni sampion nase kikiriki lige:)
Pa ljudi radujte se i dalje titulama u nasoj "cenjenoj" ligi, dalje od prvog pretkola u Evropi ne moze:)))

pfcnaj!

pre 10 godina

ekipa sakupljena s'konca i konopca. pojacanja u zadnji trenutak stigla. nisu odradila pripreme. ovaj grbic bez suta na gol a on je napadac kao... obradovic ok djebma samo jedno poluvreme ima snage. desnog beka nemamo. jednostavno UPRAVA NAPOLJE!

Troml

pre 10 godina

Partizan bez Lige šampiona!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima li gornji naslov ikakve veze
s naslovom dolje ~

"Gardijan: Srpska liga je besmislena"

srbEUin

pre 10 godina

Kako može tamo neki privatni instant klub, veštačka tvorevina koja je juče osnovana, da bude bolji od udruženja građana, institucije, dominatora, kluba svetle tradicije sa armijom navijača???

Pogledajte u sledećem nastavku...
(srbEUin, 28. jul 2013 23:40)

Eto, sada vam je barem malo jasnije.

Igraju za dve klase bolje: moderna organizacija igre, kontrola meča, pasovi iz prve, tehnika prijema i predaje lopte, napadačke ideje, uigranost, borbenost, trčanje...

Radnicki KG

pre 10 godina

Sutra je na redu Zvezda... ako izvuce nereseno na svom stadionu bice dobro. Toliko o nasem fudbalu. (milanche, 06. avgust 2013 22:53) Blago tebi,vec ti ponoc pala na oci...Zvezda igra prekosutra...

Dzonnii

pre 10 godina

PROBLEM Partizana jeste taj sto ulaze onoliko koliko je potrebno za titulu (citaj da si bolji od Zvezde), a NE onoliko koliko je potrebno za ulazak u LS.

A s' obzirom da je Zvezda u najvecoj gunguli od osnivanja, ulaganja su minimalna, zanemarljiva. A prilika za ulazak u LS NIKAD VECA, olaksan zreb!
Za SEST GODINA SAMO JEDNOM U LS i to NA SRECU najvise, a prilika nikad laksa!
Ali sto je najgore, verujem da bi cak i ovaj sastav posle dve godine igranja lagano eliminisao Ludogorec i sve ostale rivale.

Sumadinac91

pre 10 godina

Hahahaha realno koja komedija sa bivsom velikom cetvorkom i komentarima navijaca od istih.Ova tri se svadjaju sta ko radi u LE,ovi cetvrti su najbolji od najgorih zato sto su se plasirali dva puta(mozda i treci) u LS i to je uz milione.bacenih,nestalih i izvucenih para ogroman uspeh.Ej veliki ex-Yu klubovi i fudbaleri,jedan APOEL sa Kipra(zemlja od 1miliona stanovnika) je igrao cetvrtfinale LS,da ne pominjem Grcku ili Rumuniju,a reprezentacija Gane je igrala cetvrtfinale na SP 2010 a svi mi u paketu smo to cetvrtfinale videli samo na televiziji.Kakvi nasi uspesi,sta bi pomislili da ste u 70',80' pa cak i 90',da nas dere drugi tim Skotske,Estonija,Gruzija,Azerbejdzan,pa smejali bi ste se da vam to neko pomene a kamoli da gledate.

zvrk

pre 10 godina

Aj sto je bruka,al sto je sramota i ponižavanje naseg fudbala.sto je mnogo mnogo je!Sad da krene da se priča o propalid derbijima,ma koga to zanima više!

rax gravedigger

pre 10 godina

Sta reci osim sramota! Sramota za upravu, sramota za igrace, sramota za trenera! A sad brze bolje prodajte sve sto mozete! I da, fudbal je igra gde je cilj dati gol. I na kraju gospodo iz uprave, da vam cestitam rekordnih 10 utakmica bez pobede u evrokupovima. Svaka cast!!!

Milan

pre 10 godina

Odbrana je bila odlična i to je otprilike sve što je valjalo. Sredina nema kvalitet a Mitar je bio potpuno odsecen. Rasovic nula i naravno uprava nula.

zvrk

pre 10 godina

Pa ovo je tragedija.Ej treba nam gol za dalje a mi ne damo nego primimo i to u 90. i to iz penala i to crveni.Pa uprava,igraci svi da se izvine i onaj poreski dužnik Djura,kofere i ćao...Propast,nista to ne valja,prodaju maglu sa Djembom djembom..i ostalima..Zabrana fudbala!

Doktor

pre 10 godina

Sta ocekivati od tima cija se igra bazira na mladjanom Ilicu, dok Uprava pregovara sa Duljajem i Ilijevim. Fali im samo Krkobabic, ali se ne uklapa jer je za ove prebrz.

ultrasrbin

pre 10 godina

Rasovicu, evo ti nekoliko razloga da shvatis da si 0 od trenera:

-juris rezultat,a utakmicu pocinjes sa jednim pravim spicem
-ninkovic je totalno ispao iz forme i to se videlu i u prethodnoj utakmici. Ipak u prvih 11.
-rizika sa Djembom,ali razumljiv jer ne vidim koga si imao na raspolaganju. Morao si da ga menjas jer od 60-og minuta nije vise imao snage.
-ostojic ti je najveci pogodak-povredio dva saigraca( izbio ti jednu izmenu)i poprilicno kriv za go jer ga nije bilo nigde.
-ilic mozda moze da igra 20-25 minuta i to kao poluspic. da proba da uradi nesto na lucidnost. ovako ga trosis kao defanzivnog veznog,a tu nema sanse da izdrzi duze od poluvremena.
-obradovic nije trebao ono da uradi,ali sta je tebi pa se iscudjas pred sudijom.
-ako te ne interesuju igraci bar razmisli sta radis sa Scepovicevim uvodjenjem i plus dodelom kapitenske trake. Traba li on da da 3 autogola pa da shvatis da bi i ti bolje odigrao od njega. Decko izlazi na teren po sistemu-ajde da se malo oznojim umesto da kidai svima pokaze da nisu u pravu.

Tuse

pre 10 godina

Obradovic 10+ svaka cast tako se igra za klub a i Grbic od kojeg sam pozitivno iznenadjen!Ninkovic ok a sve ostalo neka treca srpska liga!
Nemogu da verujem katastrofa!

crnobeli delija

pre 10 godina

da je partizan usao u LS (a isto vazi i za LE):
- Djura bi se namlatio para
- Tim bi uglavnom gubio sa 2-3 gola razlike (mozda i vise)
- Navijaci bi bili maksimalno iznervirani, ogorceni, besni, frustrirani,...
Znaci, u korist javnog zdravlja, dobro je da je Partizan puko.
Lakse izleciti jednog Djuru nego 20-30000 navijaca.

vadrad

pre 10 godina

Citirao bi Goracinova: 'Problem je u struci... nema sistem... struka... sistem... vade se na fraze kao sreca, dobro smo igrali, sudija... a nema sistem... struka... struka... sistem... struka...' :)

rade

pre 10 godina

Ljudi nemamo snage, teske noge, slabo kretanje, silovanje u napadu, mnogo faulova,odbrana staLno na ivici greske, bezbroj pogresnih dodavanje,prijema, slaba igra jedan na jedan, jednostavno-mucenje... S ovakvim timom i igrom trebalo je da ispadnemo.

Dorcolski Lobi

pre 10 godina

Prvo, tek u cetvrtoj utakmici igraci pocinju da imaju snagu. Visinske pripreme i ostale gluposti iz vremena 'Montevidea' su osnovni uzrok posrtanja Partizana (a verovatno i ostalih nasih klubova). Takmicarska forma se stice iskljucivo igranjem utakmica, a ne dzogiranjem po trim stazi. Ali, to je nasa realnost. Igraci nisu losiji od bugarskih, trener isto nije losiji, ali smo fizicki nepriremljeni sto automatski znaci da taktika (kakva god da je) nema sanse da se sprovede. Ovo veceras je cak i licilo na nesto, ali mi uvek moramo sami sebe da pobedimo, pa tako i ovog puta. Ostaju nam jos dve utakmice za Ligu Evrope, pa onda sve opet ispocetka, mi se nerviramo, uprava prodaje i ovo malo kvaliteta sto imamo, pripreme na praistorijskom nivou, ocekivanja nerealna, pritisak na celom klubu nenormalan... Setimo se Mateusa, covek je samo spremio igrace da trce 120 minuta kao navijeni, i igra i rezultat nisu izostali. Stanojevic ih je spremio za 75 minuta, pa smo uz povoljan zreb te godine (Helsinki, umesto uvek najjaci protivnik) prosli... Bez fizicke spreme nema nista, a da li ce da igra Scepa, Mitar, Janko, Marko, to uopste nije presudno...

Struka

pre 10 godina

Igraci Partizana su staticni nema igre bez lopte nema otvaranja igraca koji celu utakmicu stoje u mesto i cekaju loptu nije mi jasno da to trener nije video vec igraju celu utakmicu na visoke lopte trazeci odlicno pokrivenog Mitrovica.Golovi se postizu raznovrsnom igrom a veceras Partizan nije imao ideju i agresivnost,ova ekipa ima potencijal ali mislim da fizicki nisu dobro pripremljeni.Grbic je veceras pokazao da je veliko pojacanje.

dragan

pre 10 godina

Da li primecujete da iz godine u godinu slusamo: Sta da se radi, mi nismo iskoristili svoje sanse, a oni jesu. Idemo dalje, mi se jos uigravamo.... Dokle vise? Muka mi je vise od srpskog fudbala

Soko

pre 10 godina

Navijaci moraju da shvate da smo mi zadnja zemlja po mnogim pokazateljima u Evropi pa zasto bi u fudbalu bilo drugacije,Navijaci traze Alibi u pojedincima samo da bi pravdali svoje iluzije evo veceras najveci krivac je Scepovic a igrao je 15 minuta da samo stoji do pojedinca ali nije tako,

Budimo malo realni

pre 10 godina

Revanš je bio ok za ovaj sastav Partizana. Prva utakmica je bila jako loša i to je razlog neuspeha. Plasman u LIgu Evrope bi bio ogroman uspeh.

vladan

pre 10 godina

Da li cu ikad u zivotu doziveti da gledam ove crno i crveno bele, kako igraju napadacki fudbal,trce bez lopte, pun stadion, oni se bore, lome protivnika, ne zadovoljavaju se sa minimalnim rezltatom nego kidaju.....Puste zelje......

Безимени

pre 10 godina

Не треба бити тужан због оваквих резултата наших клубова у Европи какви и јесу ,јер просто то је наша реалност у овом тренутку за наш фудбал ма колико год ми то негирали,не признавали стално да није тако а заправо јесте. Чак не би се могло рећи да ће се нешто поправити у донекло време све док лопови и криминалци буду седели односно били на челу нашег савеза а и наших клубова,значи тај шљам кад се отера са наших фубалских терена.Фудбал ће онда поново оживети донекле!До тад остаје нам да гледам овакве сценаријуме сваке сезоне...

Bane

pre 10 godina

Scepa kapiten! Tesko Ludogorecu! Kako mislimo da prodjemo kada se cela nasa igra u napadu zasniva na malom Mitrovicu koji je pre par dana jutro sacekao na splavu slaveci titulu i zatim se se ovako lepo ofarbao.

Dijaspora

pre 10 godina

Ludogorec je za klasu bolji tim od Partizana. I to je cinjenica.
Partizan ima previse rupa u timu, ali sto je najvaznije niti ima timsku igru niti covek moze da vidi neke kombinacije. Najsmesniji su pred golom gde racunaju na neke zalutale lopte i tome slicno.
Trener je ocajan jer je imao vise nego dovoljno vremena da napravi tim.

Najsmesniji su mi komentatori. Kao, Partizanu je teze nego Bugarima jer jos nisu igrali prvenstvene utakmice. Ja sam ovih dana gledao i Emirates Cup i Bayern Cup i sto sta drugo i nisam primetio da ikome nedostaju prvenstvene utakmice !!!

Medjutim, apsolutno se slazem sa Grobarima : "UPRAVA NAPOLJE" !!!

Pa , izbacite ih vec nekako !!!!

Sercan

pre 10 godina

Pokazali ste zelju, svaka bam cast za borbenost, ali da ne znate, ne znate.
Vuce, komentarisati tvoje izvodjenje Grbica, koji moze i hoce, i ostavljanje Markovica u igri koji je dusu ispustio i koji nema pojma sta bi sa loptom je u najmanju ruku neiskusno.
Scepo, care odusevio si me, pa ti i zasluzujes kapitensku traku kad vec ovoliko ne znaju, da se zna da si najveci medju njima.

Sram vas bilo sve zajedno.

Ja navijam za partizan, ali prema FK sam ravnodušan.

pre 10 godina

Sad ide sledeći scenario optužiće Vuka Rašovića. Počeće nebulozne prozivke od strane uprave.
Partizan u dva zadnja meča kod kuće nije dao gol, tako je bilo i sa Apoelom. Jednostavno uprava dovodi nove igrače kojima treba jedna godina da steknu samopouzdanja i kondicije. Gde je taj Gulan igrao standardno?

P.S Već deceniju i kusur godina Partizan dovodi igrače za 0 din, koji nigde nisu igrali, iz omladinaca i nešto kupljeno sa strane. Onda ostave trenneru da uigra tim, s tim što mora da gura pojedince kako bi se prodali.

SIMA

pre 10 godina

Večeras sve od sebe daćeš ili stvarno ne znam kad ćeš'' izgleda da grunf iz Alana forda navija za partisan jel jedino on ovakvo smisleno sta moze da izbaci

johny

pre 10 godina

nisam gledao ceo mec video sam nekih 5 minuta i ono sto sam video djemba presece dve lopte i onda nema kome da doda jer se svi kriju, a strajnic pobedjuje sa izjavom kako nepotrebno dribla pa mora covek da dribla kad nece niko d apridje da pocne nov napad(ilic, ninkovic npr.)

sntrade.mkd@gmail.com

pre 10 godina

Stojkovic

Savic Nastasic

Rukavina Lomic

Petrovic

L.Markovic Tosic

Ljaijic


Kleo Jovetic

Investicija u prelaznom roku 2012/13
Lukac 0 eura
Aksentijevic 0 eura
Grbic 0 eura
Malbasic 0 eura
Obradovic 0 eura
Djemba Djemba 0 eura
Fofana 200.000 eura ????

Pa sta nije jasne sem jedne stvari: GDE SU PARE?

bane

pre 10 godina

Gledajte vaterpolo i kosarku, tu bar imamo neki kvalitet. Batalite fudbal, u njemu odavno nema mesta za sirotinju... Za ove koje misle da Partizan ne treba da prodaje igrace, uporedite samo visinu duga Partizan i Zvezde. Inace me zivo interesuje koje to druge prihode imaju nasi fudbalski klubovi? Ulaznice? Dresovi? TV prava? Sponzori? Srpsko shvatanje fudbala je ostalo u 90tim.

Ivan

pre 10 godina

Sve u svemu,kada se pogleda realno,nema zašta Partizan da bude tužan!Ovo im je maksimum sa ovakvom ekipom,ovakvom organizacijom i ovakvim igračkim kadrom!!Obradović je u 36 godina pokazao ovim mlađima kako se bori za svoj tim,takođe i kapiten Ilić!Vredi još istaći i mladog reprezentativca Mitrovića,prvaka Evrope sa svojim drugarima na EP U-19,koji ni povređen nije hteo zamenu i ostao da se bori hrabro do kraja,i to je to uglavnom!Što se tiče više puta pominjanog Šćepovića,eto momak je opet,po ko zna koji put,pokazao svoju nespretnost,možda i neznanje,sa onom šansom 1 na 1 ,kada je jednostavno MORAO da izjednači rezultat u finišu utakmice!Takve šanse svaki prosečni centarfor ,uopšte svaki napadač,jednostavno MORA da iskoristi,nema opravdanja! Sve u svemu ovo je trenutni maksimum ovakvog Partizana,setite se samo prošlog kola i Širaka,kada ih je ludom srećom Partizan prošao i uopšte i došao dovde!

Hipp

pre 10 godina

@ Dario J ... Uzećemo daljinac i gledaćemo kako svi do jednoga bojkotujete taj Vaš tim koji ulazi u LŠ, kako prodajete utakmice i obarate rekorde po poseti.

gologomez

pre 10 godina

ne može se više ovako. ako je klub državni onda treba svi da se pitamo. dakle i mi, navijači. mora, ako je klub javno dobro, u upravnom odboru da sjede ljudi koji su glas nas, navijača. istinski, putem izbora. a da član kluba bude onaj koji plati zvanično člamnstvo i da ima pravo glasa. ne može više opvako: klub javno dobro, a pojedinci upravljaju tako da ubiru profit a ne snose posljedice lošeg poslovanja. e ne može ! ja kao ideološki komunista to tvrdim.

alternativa, i bolje rješenje, je privatizacija. u tom slučaju privatni vlasnik bi imao interes da postigne rezultat.