Fudbal 74

Sreda, 24.07.2013.

15:55

Đemba Đemba Partizanov dve godine

Kako B92 saznaje, Kamerunac Erik Đemba Đemba upravo je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Ðemba Ðemba Partizanov dve godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

xMADx

pre 10 godina

ja mislim da je za partizan i zvezdu bolje da dovode starije igrace kojima je ostalo jos par godina igre posto sanse da se zadrze par godina su daleko vece od ovih mladih... potrebna je jedna dobra utakmica i odose i klub opet na pocetku...

milko djurovski

pre 10 godina

A, sad, tuzba iz Izraela...Jedan Djemba je pod ugovorom u Izraelu. Moguce da ovaj drugi nije. Nasankace vas samo tako. Izbacice vas iz kvalifikacija jer ste potpisali igraca pod ugovorom.@
Vidi, pazi, covek vlada situacijom...e moja Srbijo medj sljivama...

Luka i Kojic, Pantic (ali ne Danilo) i Sojic

pre 10 godina

Samo se izdvaja iz teske prosecnosti, nema nikakva narocita resenja ako ga napadnu jedan ili dvojica. Za ostalo si u pravu, ali to nas ne treba da impresionira. Veceras smo imali vise srece nego pameti, Kojic je dno.

cbs

pre 10 godina

Kapiten tima,odgovoran,ima pregled igre,odlicno postavljanje i dobar pas. Mlad,uz dobar rad na snazi(priroda se pobrinula za izdrzljivost),za par godina moze se visestruko isplatiti. Da ostane svima u lepoj uspomeni kad preraste JSL i ode u neki od najvecih klubova.

dalmatino

pre 10 godina

i pape i dida bili su torcida... tako i ja. ali moram iskreno priznati da od ostalih klubova velike četvorke jedino partizan cijenim. ne ka one manipolatore iz zagreba ili one tamo, suzdržat ću se :) sa marakane... tu je teleoptik, sređen stadion (za naše standarde) tu je općenito jedan donekle sređen klub što je za nas ovdi u bivšoj državi senzacija... i upravo to sve skupa se isplati... malo malo pa se klub pojavi na europskoj sceni... dok se na zapadu vjerojatno pitaju dali moj hajduk uopće još postoji ka klub... doći će i u nas bolja vrimena. nego što san tija u vezi đembe reć... to more bit samo plus za partizan. igrač sa iskustvom igranja u europi, jest promjenio je dosta klubova no to je samo znak da će se brzo prilagoditi novoj okolini... mislim da će markoviću i brašancu biti velika podrška u veznome redu a njima mladićima je to i te kako potrebno ako partizan misli igrati ozbiljne utakmice ove godine. pozdrav sa juga

PFC

pre 10 godina

@Grobar Jug mislis pola zadnjih veznih iz nase druge lige ima snage za jedno poluvreme kad se igra sporo i bez tempa za neki ozbiljniji fudbal nije nijedan

Sasho

pre 10 godina

@Milan,brate voleo bih da Mitrovic ode u Arsenal,7 milki minimum eto nama para i za kk i vk!Nekom je ova drzava majka,a nekom maceha!

ne pucaj ja sam

pre 10 godina

tako je bre rako se radi cuvaj mlade snage a prodaj ove sto su pred penzijom... ili ne cekaj tako ne treba da se radi kad pogledamo poslednje "neverovatne" transfere u srbiji....

Momir

pre 10 godina

inace nasi klubovi su toliko bogati i liga nam toliko jaka da se svi vrhunski igraci biju ko ce pre da dodje u neki od nasih klubova!
da se sutiramo u zadnjicu od srece kad dodje neko ovakav! jer i ovakav 3x bolji od 90% njih u nasoj ligi!

CBS

pre 10 godina

Naravno da sad ne zaborave stopera iz Gane koji deluje preozbiljno.Treba i spic i poluspic. Brzi i agresivni,al to puno kosta. Jos jedno nase dete kao Mitrovic u vatru(a ima ih u podmladku),pa da kadeti tresu musemu.

Konstruktivna kritika

pre 10 godina

Napadac nam nije potreban jer mi od Mitrovica nemozemo naci boljeg,Petar Grbic je odlicam igrac veoma brz,dobar dribler i ima dosta dobar skok,Kojic mislim da je za klasu losi od njih dvoice a od mitrovica mozda i dve klase ali za nasu ligu je dobar.ekipa partizana-lukac-volkov,aksentijevic-obradovic,ivanov-djemba-ninkovic-marko scepovic,malbasic-mitrovic,samo desni bek i protiv slovana ili ludogoreca imamo velike sanse.
(NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 24. jul 2013 17:06)

Ne treba nama takav napadac ako Mitar ostane vec jedan poluspic- brz, okretan i pokretan koji zna da povuce loptu i sa sredine terena i sam sebi stvori sansu. Prototipi takvih igraca su Mijat i Jovetic.
Inace, tim ti je zanimljiv- niti se zna redosled (kreces sa levim bekom
pa odmah na katastrofalnog desnog pa se vracas na centralne bekove od kojih ti je prvi onaj koji je do Aksentijevica, a ne ovaj do Volkova), na sredini nemas jednog igraca, a cak ti je i Scepovic prebacen tamo
gde sigurno ne igra jer nece biti ni na sredini, a ne moze ni po krilima.
P.S. Gotovo sigurno nece igrati Malbasic pre Grbica, ali to jos i nekako

Ingvar

pre 10 godina

Welcome to the biggest club in the Balkans,Erik Đemba Đemba!
Đurice,daj nam još desnog beka Lawrence Lartey i jednog polušpica tipa,kreativni razarač,pa da se trese mušema u hramu na jesen!

danilo

pre 10 godina

Partizan dovodjenjem omladinaca od 32 i 36 godina bas razmislja o svojoj buducnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 24. jul 2013 16:28)
Do juče smo verovatno bili jedina ekipa u Evropi koja nije imala ni jednog stranca jer je odlazak Ivanova bio gotova stvar, sa desetak klinaca koji su nam vrlo bitni za igru.
Skoro da je bilo neozbiljno koliko je to mlad tim jer bez proseka od 28 godina nema uspeha, to se bar dobro zna.
S druge strane, komšije koje duguju stotinak milona evra bale na pomen Strankovića, Jovanovića ili Pantele dok su prošle godine bili u euforiji pola godine zbog penzionerskog tima KK već kako se zove.
I onda nam spočitavaju dvojicu starijih igrača?!
Alo, potražite reč licemerje u rečniku i pokušajte da život u senci da prihvatite kao realnost...

Igo-Crno-Beli

pre 10 godina

Bravo za sve koji su učestvovali u dovođenju jednog ovako zvučnog imena u Partizan.Erik Đemba Đemba je jedan strahovito dobar defanzivni igrač,igrač koji nosi izuzetnu čvrstinu i agresivnost u svoju igru,borac bez mane i straha,izuzetno spreman,ne staje svih 90 minuta,za tu poziciju ne verujem da se mogao pronaći bolji igrač!
Đemba će biti pravi policajac ispred naše zadnje linije nešto nalik Žuki,stim što je Đemba mnogo bolji i afirmisaniji od našeg nekadašnjeg ljubimca Antonela Žuke!Puno sreće večeras,nadam se pravoj goleadi,mreža Jermena će biti puna do vrha!!!

Neko iz mase

pre 10 godina

Lolin broj ali videcemo da li ce igrati sa srcem ko Lola za Partizan!
#99 liga sampiona,liga evrope,tri titule zadnje tri sezone!Sever ga mrzi!Jug ga obozava!
Lola Smiljanic #99 GROBARCINA!!!

Pirot

pre 10 godina

Za nasu lig uje pojacanje,za Evropu neznam bas s obzirom da je imao padove u dosadasnjoj karijeri,svejedno bolji igrac od Smiljanica,zna li se nesto o Lartleju stoperu malde reprezentacije Gane..?

Monten

pre 10 godina

Dobro došao brate u crno-beli svet!
A sada pravac Liga Šampiona pa titula nova,7 u nizu,
Stojadin,Kokeza i Džaja nokte grizu,
a mislili su tako blizu,al Erik stiže na ovu krizu,
Đuraga sprema bombe nove,da rasprši crvene snove!!!

Milan

pre 10 godina

E sad kad vam pukne prava bomba pa saznate da je Mitrovic od iduce nedelje Arsenalov. Zato Djura dresi kesu, otisla su dva mlada bisera od kojih bi klub ziveo pet sezona, a dovodi polovnjake.

samo nam ulepsavate vest

pre 10 godina

Partizan dovodjenjem omladinaca od 32 i 36 godina bas razmislja o svojoj buducnosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 24. jul 2013 16:28)


od tolike "brige" sta mi radimo i kakvu buducnost gradimo, pripadne vam muka... nemoj da se brukas tako smesnim komentarima, znate vi odlicno da 90% nase ekipe cine klinci iz skole i mladji igraci tako da vas ovo kiselo grozdje samo cini smesnijim nego sto jeste (ako je to ikako moguce), kad tako komentarisete... cekate vi "da se vrate slavni dani" kao usedelica princa na belom konju (a znas da uvek samo konj dodje) ;)

Gojko(.)(.)

pre 10 godina

A, sad, tuzba iz Izraela...
Jedan Djemba je pod ugovorom u Izraelu. Moguce da ovaj drugi nije. Nasankace vas samo tako. Izbacice vas iz kvalifikacija jer ste potpisali igraca pod ugovorom.

cartmankv

pre 10 godina

(DeDa, 24. jul 2013 16:44)Da,na toj poziciji su sve sami majstori poput Race,Fejse,Lole,Mitrovica(Krusevackog Gatuza),a svi zivi ste pljuvali Meda koji je najbolji zadnji vezni Partizana jos od Duljaja i koji je odigrao skoro svaki mec za Bolton u Championshipu.

Caja Grobar

pre 10 godina

Problematican karakter, ali za nas je veliko pojacanje jer nam nedostaje borac na sredini terena s obzirom da Ninkovicu i Jojicu ne pada na pamet da uklizaju ili potrce bez lopte, a Kapiten moze 15-20 min da igra i to je to. Mislim da su Malbasic i Grbic igraci koji ce ubrzati igru a Djemba donosi neophodnu agresivnost na sredini. Samo da "ne ludi" previse na i oko terena.
I za kraj, nesto mnogo vaznije. Ne znam koji to navijaci pozvase Vucica u goste, pa on se polomi da nas zaustavi. Osim sto pritiska sve da se pomaze iskljucivo Zvezdi, postavio je uz pomoc Terzica svoje ljude u Zajednici prvoligasa a i vrapci na grani znaju da radi na smeni Karadzica. Pri tom, glavni savetnik mu je Goran Vesic! Sto bi rekli neki "pametnom dosta".

KODAR78

pre 10 godina

Igrac koji sigurno donosi prednost na terenu. Steta sto nije dosao ranije, ali zbog poznate finans. krize, navikli smo da pojacanja dolaze u zadnji cas. Ovim dolaskom, mislim da je klub dosta profitirao i na psiholoskom planu u pozitivnom smislu, jer su mediji vec mnogo naduvali pojacanja CZ. Isto tako vecina navijaca je sigurno zadovoljna, dolaskom ovog poznatog igraca, tako da ce podrska klubu biti mnogo veca. Inace pozdravio bi @drmr na izuzetno fer i korektnom komentaru.

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 10 godina

Napadac nam nije potreban jer mi od Mitrovica nemozemo naci boljeg,Petar Grbic je odlicam igrac veoma brz,dobar dribler i ima dosta dobar skok,Kojic mislim da je za klasu losi od njih dvoice a od mitrovica mozda i dve klase ali za nasu ligu je dobar.ekipa partizana-lukac-volkov,aksentijevic-obradovic,ivanov-djemba-ninkovic-marko scepovic,malbasic-mitrovic,samo desni bek i protiv slovana ili ludogoreca imamo velike sanse.

Borkes

pre 10 godina

Uopste nisam zadovoljan. Dovodimo neke matorce. Ovo me podseca na onog Rankovica sto smo ga doveli pre 2 godine. Nije mi jasno sta ce nam Obradovic. Veceras svi na stadion!!!

ja

pre 10 godina

Da danas SVI KO JEDAN podrzimo Partizan i da prodjemo u naredno kolo, gde cemo biti nesto jaci, pa uz maksimalnu podrsku sa tribina mozemo da se nadamo i prolazu u plej of, koji nam obezbedjuje jednu od dve Evropske lige.

Mislim da je i Liga Evrope za srpske klubove(i generalno balkanske) veliki uspeh. Ako Partizan to ostvari, zadrzace svoj put, ako uspe da napravi korak vise u Evropi, onda se mozemo nadati laganom poboljsanju u svakom smislu, ali mislim da visak novca MORA da se investira u Teleoptik i Akademiju za mlade i tu ne treba popustiti nikakvim pritiscima. Jednostavno, Teleoptik jedini odrzava Partizan i ako bismo krenuli da padamo, niko iz vlasti nam ne bi dao ruku. To je makar jasno. Bitno je da odrzimo ovaj sigurnosni pojas.

Grobar Jug

pre 10 godina

Bar pola zadnjih veznih igrača iz naše druge lige su bolji od ovog. Ne shvatam kome je u interesu da se vazda dovode stranci pored silnih naših mladih igrača. A što je nedisciplinovan, to je tek posebna priča. Živi bili pa videli.

Nislija

pre 10 godina

Nije se snasao u Mancesteru pa je presao u Aston Vilu, pa u Barnsli, pa ako se nije snaso u Mancesteru, sto nije presao u Celzi, Arsenal, Liverpul, Milan, Inter, Barselonu, Real, nego ni manje ni vise nego u Aston Vilu, pa u Barnsli. Lepo kazite da je zalutao u Mancester i to je to.

dr mr prof

pre 10 godina

Ало људи он спада у највеће промашаје Фергусона,ништа није показао а само је трошио паре по клубовима...

...

pre 10 godina

Ako se pokaze, sad samo jedan dobar centralni vezni umesto Ilica i jedan dobar napadac, sa Ivanovim da se produzi ugovor i da se nadje jos jedan centarhalf koji moze da igra par godina. I moze nesto da bude, u kombinaciji sa nasim klincima..

Delija

pre 10 godina

Jesam Delija i cak sta vise drago mi je zbog dolaska Djembe Djembe.Ako nista visa makar dopirnosi lepsem fudbalu u nasoj iako tuznoj ligi,vama ce pomoci najverovatnije u kvalifikacijama.Isto tako i vama treba da bude drago ako nama dodje Lane.Sve su to lepe stvari.
Sretno veceras !!!

Delija

drmr

pre 10 godina

Sve najbolje komsije,koliko god da Djemba nije u formi opet je kvalitet za nasu ligu.Srecno vam bilo protiv Siraka.
Mi imamo jos par opcija sto se tice pojacanja,nadam se da ce i Zvezda i Partizan biti jaki i da ce biti dobra borba u JSL.Poz.

dejavu

pre 10 godina

On ocigledno treba da bude nesto poput onoga sto je bio Medo Kamara.Videcemo kako ce sve da ispadne,ali pogled na put njegove karijere ne daje bas toliku sigurnost kakva se ocekuje od njega na terenu.Ispada,obzirom da se ranije "nije snasao" u MUTD i Nantu,da je Partizan moguca kruna njegove karijere.Znatno sam veci optimista po pitanju Obradovica iako je jos stariji,on je bar odigrao kako kazu dobro celu sezonu u dosta jakoj ligi.Ali dobro,ipak je bolja situacija...pre samo 7 dana je sve licilo na poluraspad.

DeDa

pre 10 godina

Dovodjenje zadnjih veznih u nase klubove iz inostranstva treba zabraniti zakonom.Takvih igraca ima u srpskoj ligi kolko oces.To je igrac koji trci ko sivonja i bije protivnicke veznjake ako ne po lopti onda po nogama.Nama trebaju iz uvoza dobri kreativci koji znaju da podele zavrsni pas, brza krila i spicevi.Kakvi crni zadnji vezni najezim se kad cujem dovode zadnjeg veznog.Zvezda je pre par godina igrala sa 4-6 zadnjih veznih i bili su smesni nigde normalnog fudbalera sve sami krljatori.

Jah

pre 10 godina

Prijatne face oko njega. U glavi mu je verovatno da boljeg od ovog ne moze al izdrzace on te dve godine. Jaooj koji ljudi su u nasem sportu, umesto skolovanih ljudi i skolovanih sportista mi imamo ljude koji se potpisuju sa X

bertans

pre 10 godina

dobili smo kosacicu na sredini terena,sad ce nasi majstori ninkovic i ilic moci bez opterecivanja zbog odbrane da kidaju protivnike

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 10 godina

posle dolaska milana obradovica(koji ce u paru sa ivanovim da bude pravi bedem u odbrani),i djembe (koji je pravi zadnji vezni brz,cvrst u dulima,ima dobar sut i pas bas ono sto nama treba),ovaj prelazni rok uz dovodjenje jednog desnog beka moze da postane odlican!!!!!!!!!!

Shearer

pre 10 godina

Dobrodošao. Iskreno se nadam da će ove godine Partizan stići barem do poslednje runde kvalifikacija za Ligu Šampiona. Biće to veliki poduhvat a nadam se da će neko odmeniti Mitroglicerina. Srećno crno-beli večeras i igrajte srcem i sve će biti uredu.

drmr

pre 10 godina

Sve najbolje komsije,koliko god da Djemba nije u formi opet je kvalitet za nasu ligu.Srecno vam bilo protiv Siraka.
Mi imamo jos par opcija sto se tice pojacanja,nadam se da ce i Zvezda i Partizan biti jaki i da ce biti dobra borba u JSL.Poz.

Shearer

pre 10 godina

Dobrodošao. Iskreno se nadam da će ove godine Partizan stići barem do poslednje runde kvalifikacija za Ligu Šampiona. Biće to veliki poduhvat a nadam se da će neko odmeniti Mitroglicerina. Srećno crno-beli večeras i igrajte srcem i sve će biti uredu.

dejavu

pre 10 godina

On ocigledno treba da bude nesto poput onoga sto je bio Medo Kamara.Videcemo kako ce sve da ispadne,ali pogled na put njegove karijere ne daje bas toliku sigurnost kakva se ocekuje od njega na terenu.Ispada,obzirom da se ranije "nije snasao" u MUTD i Nantu,da je Partizan moguca kruna njegove karijere.Znatno sam veci optimista po pitanju Obradovica iako je jos stariji,on je bar odigrao kako kazu dobro celu sezonu u dosta jakoj ligi.Ali dobro,ipak je bolja situacija...pre samo 7 dana je sve licilo na poluraspad.

...

pre 10 godina

Ako se pokaze, sad samo jedan dobar centralni vezni umesto Ilica i jedan dobar napadac, sa Ivanovim da se produzi ugovor i da se nadje jos jedan centarhalf koji moze da igra par godina. I moze nesto da bude, u kombinaciji sa nasim klincima..

danilo

pre 10 godina

Partizan dovodjenjem omladinaca od 32 i 36 godina bas razmislja o svojoj buducnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 24. jul 2013 16:28)
Do juče smo verovatno bili jedina ekipa u Evropi koja nije imala ni jednog stranca jer je odlazak Ivanova bio gotova stvar, sa desetak klinaca koji su nam vrlo bitni za igru.
Skoro da je bilo neozbiljno koliko je to mlad tim jer bez proseka od 28 godina nema uspeha, to se bar dobro zna.
S druge strane, komšije koje duguju stotinak milona evra bale na pomen Strankovića, Jovanovića ili Pantele dok su prošle godine bili u euforiji pola godine zbog penzionerskog tima KK već kako se zove.
I onda nam spočitavaju dvojicu starijih igrača?!
Alo, potražite reč licemerje u rečniku i pokušajte da život u senci da prihvatite kao realnost...

Delija

pre 10 godina

Jesam Delija i cak sta vise drago mi je zbog dolaska Djembe Djembe.Ako nista visa makar dopirnosi lepsem fudbalu u nasoj iako tuznoj ligi,vama ce pomoci najverovatnije u kvalifikacijama.Isto tako i vama treba da bude drago ako nama dodje Lane.Sve su to lepe stvari.
Sretno veceras !!!

Delija

Monten

pre 10 godina

Dobro došao brate u crno-beli svet!
A sada pravac Liga Šampiona pa titula nova,7 u nizu,
Stojadin,Kokeza i Džaja nokte grizu,
a mislili su tako blizu,al Erik stiže na ovu krizu,
Đuraga sprema bombe nove,da rasprši crvene snove!!!

samo nam ulepsavate vest

pre 10 godina

Partizan dovodjenjem omladinaca od 32 i 36 godina bas razmislja o svojoj buducnosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 24. jul 2013 16:28)


od tolike "brige" sta mi radimo i kakvu buducnost gradimo, pripadne vam muka... nemoj da se brukas tako smesnim komentarima, znate vi odlicno da 90% nase ekipe cine klinci iz skole i mladji igraci tako da vas ovo kiselo grozdje samo cini smesnijim nego sto jeste (ako je to ikako moguce), kad tako komentarisete... cekate vi "da se vrate slavni dani" kao usedelica princa na belom konju (a znas da uvek samo konj dodje) ;)

Caja Grobar

pre 10 godina

Problematican karakter, ali za nas je veliko pojacanje jer nam nedostaje borac na sredini terena s obzirom da Ninkovicu i Jojicu ne pada na pamet da uklizaju ili potrce bez lopte, a Kapiten moze 15-20 min da igra i to je to. Mislim da su Malbasic i Grbic igraci koji ce ubrzati igru a Djemba donosi neophodnu agresivnost na sredini. Samo da "ne ludi" previse na i oko terena.
I za kraj, nesto mnogo vaznije. Ne znam koji to navijaci pozvase Vucica u goste, pa on se polomi da nas zaustavi. Osim sto pritiska sve da se pomaze iskljucivo Zvezdi, postavio je uz pomoc Terzica svoje ljude u Zajednici prvoligasa a i vrapci na grani znaju da radi na smeni Karadzica. Pri tom, glavni savetnik mu je Goran Vesic! Sto bi rekli neki "pametnom dosta".

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 10 godina

posle dolaska milana obradovica(koji ce u paru sa ivanovim da bude pravi bedem u odbrani),i djembe (koji je pravi zadnji vezni brz,cvrst u dulima,ima dobar sut i pas bas ono sto nama treba),ovaj prelazni rok uz dovodjenje jednog desnog beka moze da postane odlican!!!!!!!!!!

Igo-Crno-Beli

pre 10 godina

Bravo za sve koji su učestvovali u dovođenju jednog ovako zvučnog imena u Partizan.Erik Đemba Đemba je jedan strahovito dobar defanzivni igrač,igrač koji nosi izuzetnu čvrstinu i agresivnost u svoju igru,borac bez mane i straha,izuzetno spreman,ne staje svih 90 minuta,za tu poziciju ne verujem da se mogao pronaći bolji igrač!
Đemba će biti pravi policajac ispred naše zadnje linije nešto nalik Žuki,stim što je Đemba mnogo bolji i afirmisaniji od našeg nekadašnjeg ljubimca Antonela Žuke!Puno sreće večeras,nadam se pravoj goleadi,mreža Jermena će biti puna do vrha!!!

cartmankv

pre 10 godina

(DeDa, 24. jul 2013 16:44)Da,na toj poziciji su sve sami majstori poput Race,Fejse,Lole,Mitrovica(Krusevackog Gatuza),a svi zivi ste pljuvali Meda koji je najbolji zadnji vezni Partizana jos od Duljaja i koji je odigrao skoro svaki mec za Bolton u Championshipu.

ja

pre 10 godina

Da danas SVI KO JEDAN podrzimo Partizan i da prodjemo u naredno kolo, gde cemo biti nesto jaci, pa uz maksimalnu podrsku sa tribina mozemo da se nadamo i prolazu u plej of, koji nam obezbedjuje jednu od dve Evropske lige.

Mislim da je i Liga Evrope za srpske klubove(i generalno balkanske) veliki uspeh. Ako Partizan to ostvari, zadrzace svoj put, ako uspe da napravi korak vise u Evropi, onda se mozemo nadati laganom poboljsanju u svakom smislu, ali mislim da visak novca MORA da se investira u Teleoptik i Akademiju za mlade i tu ne treba popustiti nikakvim pritiscima. Jednostavno, Teleoptik jedini odrzava Partizan i ako bismo krenuli da padamo, niko iz vlasti nam ne bi dao ruku. To je makar jasno. Bitno je da odrzimo ovaj sigurnosni pojas.

Momir

pre 10 godina

inace nasi klubovi su toliko bogati i liga nam toliko jaka da se svi vrhunski igraci biju ko ce pre da dodje u neki od nasih klubova!
da se sutiramo u zadnjicu od srece kad dodje neko ovakav! jer i ovakav 3x bolji od 90% njih u nasoj ligi!

KODAR78

pre 10 godina

Igrac koji sigurno donosi prednost na terenu. Steta sto nije dosao ranije, ali zbog poznate finans. krize, navikli smo da pojacanja dolaze u zadnji cas. Ovim dolaskom, mislim da je klub dosta profitirao i na psiholoskom planu u pozitivnom smislu, jer su mediji vec mnogo naduvali pojacanja CZ. Isto tako vecina navijaca je sigurno zadovoljna, dolaskom ovog poznatog igraca, tako da ce podrska klubu biti mnogo veca. Inace pozdravio bi @drmr na izuzetno fer i korektnom komentaru.

Ingvar

pre 10 godina

Welcome to the biggest club in the Balkans,Erik Đemba Đemba!
Đurice,daj nam još desnog beka Lawrence Lartey i jednog polušpica tipa,kreativni razarač,pa da se trese mušema u hramu na jesen!

dalmatino

pre 10 godina

i pape i dida bili su torcida... tako i ja. ali moram iskreno priznati da od ostalih klubova velike četvorke jedino partizan cijenim. ne ka one manipolatore iz zagreba ili one tamo, suzdržat ću se :) sa marakane... tu je teleoptik, sređen stadion (za naše standarde) tu je općenito jedan donekle sređen klub što je za nas ovdi u bivšoj državi senzacija... i upravo to sve skupa se isplati... malo malo pa se klub pojavi na europskoj sceni... dok se na zapadu vjerojatno pitaju dali moj hajduk uopće još postoji ka klub... doći će i u nas bolja vrimena. nego što san tija u vezi đembe reć... to more bit samo plus za partizan. igrač sa iskustvom igranja u europi, jest promjenio je dosta klubova no to je samo znak da će se brzo prilagoditi novoj okolini... mislim da će markoviću i brašancu biti velika podrška u veznome redu a njima mladićima je to i te kako potrebno ako partizan misli igrati ozbiljne utakmice ove godine. pozdrav sa juga

bertans

pre 10 godina

dobili smo kosacicu na sredini terena,sad ce nasi majstori ninkovic i ilic moci bez opterecivanja zbog odbrane da kidaju protivnike

Milan

pre 10 godina

E sad kad vam pukne prava bomba pa saznate da je Mitrovic od iduce nedelje Arsenalov. Zato Djura dresi kesu, otisla su dva mlada bisera od kojih bi klub ziveo pet sezona, a dovodi polovnjake.

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 10 godina

Napadac nam nije potreban jer mi od Mitrovica nemozemo naci boljeg,Petar Grbic je odlicam igrac veoma brz,dobar dribler i ima dosta dobar skok,Kojic mislim da je za klasu losi od njih dvoice a od mitrovica mozda i dve klase ali za nasu ligu je dobar.ekipa partizana-lukac-volkov,aksentijevic-obradovic,ivanov-djemba-ninkovic-marko scepovic,malbasic-mitrovic,samo desni bek i protiv slovana ili ludogoreca imamo velike sanse.

DeDa

pre 10 godina

Dovodjenje zadnjih veznih u nase klubove iz inostranstva treba zabraniti zakonom.Takvih igraca ima u srpskoj ligi kolko oces.To je igrac koji trci ko sivonja i bije protivnicke veznjake ako ne po lopti onda po nogama.Nama trebaju iz uvoza dobri kreativci koji znaju da podele zavrsni pas, brza krila i spicevi.Kakvi crni zadnji vezni najezim se kad cujem dovode zadnjeg veznog.Zvezda je pre par godina igrala sa 4-6 zadnjih veznih i bili su smesni nigde normalnog fudbalera sve sami krljatori.

Neko iz mase

pre 10 godina

Lolin broj ali videcemo da li ce igrati sa srcem ko Lola za Partizan!
#99 liga sampiona,liga evrope,tri titule zadnje tri sezone!Sever ga mrzi!Jug ga obozava!
Lola Smiljanic #99 GROBARCINA!!!

Jah

pre 10 godina

Prijatne face oko njega. U glavi mu je verovatno da boljeg od ovog ne moze al izdrzace on te dve godine. Jaooj koji ljudi su u nasem sportu, umesto skolovanih ljudi i skolovanih sportista mi imamo ljude koji se potpisuju sa X

Konstruktivna kritika

pre 10 godina

Napadac nam nije potreban jer mi od Mitrovica nemozemo naci boljeg,Petar Grbic je odlicam igrac veoma brz,dobar dribler i ima dosta dobar skok,Kojic mislim da je za klasu losi od njih dvoice a od mitrovica mozda i dve klase ali za nasu ligu je dobar.ekipa partizana-lukac-volkov,aksentijevic-obradovic,ivanov-djemba-ninkovic-marko scepovic,malbasic-mitrovic,samo desni bek i protiv slovana ili ludogoreca imamo velike sanse.
(NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 24. jul 2013 17:06)

Ne treba nama takav napadac ako Mitar ostane vec jedan poluspic- brz, okretan i pokretan koji zna da povuce loptu i sa sredine terena i sam sebi stvori sansu. Prototipi takvih igraca su Mijat i Jovetic.
Inace, tim ti je zanimljiv- niti se zna redosled (kreces sa levim bekom
pa odmah na katastrofalnog desnog pa se vracas na centralne bekove od kojih ti je prvi onaj koji je do Aksentijevica, a ne ovaj do Volkova), na sredini nemas jednog igraca, a cak ti je i Scepovic prebacen tamo
gde sigurno ne igra jer nece biti ni na sredini, a ne moze ni po krilima.
P.S. Gotovo sigurno nece igrati Malbasic pre Grbica, ali to jos i nekako

CBS

pre 10 godina

Naravno da sad ne zaborave stopera iz Gane koji deluje preozbiljno.Treba i spic i poluspic. Brzi i agresivni,al to puno kosta. Jos jedno nase dete kao Mitrovic u vatru(a ima ih u podmladku),pa da kadeti tresu musemu.

Pirot

pre 10 godina

Za nasu lig uje pojacanje,za Evropu neznam bas s obzirom da je imao padove u dosadasnjoj karijeri,svejedno bolji igrac od Smiljanica,zna li se nesto o Lartleju stoperu malde reprezentacije Gane..?

PFC

pre 10 godina

@Grobar Jug mislis pola zadnjih veznih iz nase druge lige ima snage za jedno poluvreme kad se igra sporo i bez tempa za neki ozbiljniji fudbal nije nijedan

Gojko(.)(.)

pre 10 godina

A, sad, tuzba iz Izraela...
Jedan Djemba je pod ugovorom u Izraelu. Moguce da ovaj drugi nije. Nasankace vas samo tako. Izbacice vas iz kvalifikacija jer ste potpisali igraca pod ugovorom.

Nislija

pre 10 godina

Nije se snasao u Mancesteru pa je presao u Aston Vilu, pa u Barnsli, pa ako se nije snaso u Mancesteru, sto nije presao u Celzi, Arsenal, Liverpul, Milan, Inter, Barselonu, Real, nego ni manje ni vise nego u Aston Vilu, pa u Barnsli. Lepo kazite da je zalutao u Mancester i to je to.

Sasho

pre 10 godina

@Milan,brate voleo bih da Mitrovic ode u Arsenal,7 milki minimum eto nama para i za kk i vk!Nekom je ova drzava majka,a nekom maceha!

Borkes

pre 10 godina

Uopste nisam zadovoljan. Dovodimo neke matorce. Ovo me podseca na onog Rankovica sto smo ga doveli pre 2 godine. Nije mi jasno sta ce nam Obradovic. Veceras svi na stadion!!!

dr mr prof

pre 10 godina

Ало људи он спада у највеће промашаје Фергусона,ништа није показао а само је трошио паре по клубовима...

ne pucaj ja sam

pre 10 godina

tako je bre rako se radi cuvaj mlade snage a prodaj ove sto su pred penzijom... ili ne cekaj tako ne treba da se radi kad pogledamo poslednje "neverovatne" transfere u srbiji....

Grobar Jug

pre 10 godina

Bar pola zadnjih veznih igrača iz naše druge lige su bolji od ovog. Ne shvatam kome je u interesu da se vazda dovode stranci pored silnih naših mladih igrača. A što je nedisciplinovan, to je tek posebna priča. Živi bili pa videli.

cbs

pre 10 godina

Kapiten tima,odgovoran,ima pregled igre,odlicno postavljanje i dobar pas. Mlad,uz dobar rad na snazi(priroda se pobrinula za izdrzljivost),za par godina moze se visestruko isplatiti. Da ostane svima u lepoj uspomeni kad preraste JSL i ode u neki od najvecih klubova.

Luka i Kojic, Pantic (ali ne Danilo) i Sojic

pre 10 godina

Samo se izdvaja iz teske prosecnosti, nema nikakva narocita resenja ako ga napadnu jedan ili dvojica. Za ostalo si u pravu, ali to nas ne treba da impresionira. Veceras smo imali vise srece nego pameti, Kojic je dno.

xMADx

pre 10 godina

ja mislim da je za partizan i zvezdu bolje da dovode starije igrace kojima je ostalo jos par godina igre posto sanse da se zadrze par godina su daleko vece od ovih mladih... potrebna je jedna dobra utakmica i odose i klub opet na pocetku...

milko djurovski

pre 10 godina

A, sad, tuzba iz Izraela...Jedan Djemba je pod ugovorom u Izraelu. Moguce da ovaj drugi nije. Nasankace vas samo tako. Izbacice vas iz kvalifikacija jer ste potpisali igraca pod ugovorom.@
Vidi, pazi, covek vlada situacijom...e moja Srbijo medj sljivama...

Gojko(.)(.)

pre 10 godina

A, sad, tuzba iz Izraela...
Jedan Djemba je pod ugovorom u Izraelu. Moguce da ovaj drugi nije. Nasankace vas samo tako. Izbacice vas iz kvalifikacija jer ste potpisali igraca pod ugovorom.

Grobar Jug

pre 10 godina

Bar pola zadnjih veznih igrača iz naše druge lige su bolji od ovog. Ne shvatam kome je u interesu da se vazda dovode stranci pored silnih naših mladih igrača. A što je nedisciplinovan, to je tek posebna priča. Živi bili pa videli.

Borkes

pre 10 godina

Uopste nisam zadovoljan. Dovodimo neke matorce. Ovo me podseca na onog Rankovica sto smo ga doveli pre 2 godine. Nije mi jasno sta ce nam Obradovic. Veceras svi na stadion!!!

Nislija

pre 10 godina

Nije se snasao u Mancesteru pa je presao u Aston Vilu, pa u Barnsli, pa ako se nije snaso u Mancesteru, sto nije presao u Celzi, Arsenal, Liverpul, Milan, Inter, Barselonu, Real, nego ni manje ni vise nego u Aston Vilu, pa u Barnsli. Lepo kazite da je zalutao u Mancester i to je to.

Monten

pre 10 godina

Dobro došao brate u crno-beli svet!
A sada pravac Liga Šampiona pa titula nova,7 u nizu,
Stojadin,Kokeza i Džaja nokte grizu,
a mislili su tako blizu,al Erik stiže na ovu krizu,
Đuraga sprema bombe nove,da rasprši crvene snove!!!

dr mr prof

pre 10 godina

Ало људи он спада у највеће промашаје Фергусона,ништа није показао а само је трошио паре по клубовима...

Milan

pre 10 godina

E sad kad vam pukne prava bomba pa saznate da je Mitrovic od iduce nedelje Arsenalov. Zato Djura dresi kesu, otisla su dva mlada bisera od kojih bi klub ziveo pet sezona, a dovodi polovnjake.

DeDa

pre 10 godina

Dovodjenje zadnjih veznih u nase klubove iz inostranstva treba zabraniti zakonom.Takvih igraca ima u srpskoj ligi kolko oces.To je igrac koji trci ko sivonja i bije protivnicke veznjake ako ne po lopti onda po nogama.Nama trebaju iz uvoza dobri kreativci koji znaju da podele zavrsni pas, brza krila i spicevi.Kakvi crni zadnji vezni najezim se kad cujem dovode zadnjeg veznog.Zvezda je pre par godina igrala sa 4-6 zadnjih veznih i bili su smesni nigde normalnog fudbalera sve sami krljatori.

Igo-Crno-Beli

pre 10 godina

Bravo za sve koji su učestvovali u dovođenju jednog ovako zvučnog imena u Partizan.Erik Đemba Đemba je jedan strahovito dobar defanzivni igrač,igrač koji nosi izuzetnu čvrstinu i agresivnost u svoju igru,borac bez mane i straha,izuzetno spreman,ne staje svih 90 minuta,za tu poziciju ne verujem da se mogao pronaći bolji igrač!
Đemba će biti pravi policajac ispred naše zadnje linije nešto nalik Žuki,stim što je Đemba mnogo bolji i afirmisaniji od našeg nekadašnjeg ljubimca Antonela Žuke!Puno sreće večeras,nadam se pravoj goleadi,mreža Jermena će biti puna do vrha!!!

danilo

pre 10 godina

Partizan dovodjenjem omladinaca od 32 i 36 godina bas razmislja o svojoj buducnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 24. jul 2013 16:28)
Do juče smo verovatno bili jedina ekipa u Evropi koja nije imala ni jednog stranca jer je odlazak Ivanova bio gotova stvar, sa desetak klinaca koji su nam vrlo bitni za igru.
Skoro da je bilo neozbiljno koliko je to mlad tim jer bez proseka od 28 godina nema uspeha, to se bar dobro zna.
S druge strane, komšije koje duguju stotinak milona evra bale na pomen Strankovića, Jovanovića ili Pantele dok su prošle godine bili u euforiji pola godine zbog penzionerskog tima KK već kako se zove.
I onda nam spočitavaju dvojicu starijih igrača?!
Alo, potražite reč licemerje u rečniku i pokušajte da život u senci da prihvatite kao realnost...

Neko iz mase

pre 10 godina

Lolin broj ali videcemo da li ce igrati sa srcem ko Lola za Partizan!
#99 liga sampiona,liga evrope,tri titule zadnje tri sezone!Sever ga mrzi!Jug ga obozava!
Lola Smiljanic #99 GROBARCINA!!!

dejavu

pre 10 godina

On ocigledno treba da bude nesto poput onoga sto je bio Medo Kamara.Videcemo kako ce sve da ispadne,ali pogled na put njegove karijere ne daje bas toliku sigurnost kakva se ocekuje od njega na terenu.Ispada,obzirom da se ranije "nije snasao" u MUTD i Nantu,da je Partizan moguca kruna njegove karijere.Znatno sam veci optimista po pitanju Obradovica iako je jos stariji,on je bar odigrao kako kazu dobro celu sezonu u dosta jakoj ligi.Ali dobro,ipak je bolja situacija...pre samo 7 dana je sve licilo na poluraspad.

drmr

pre 10 godina

Sve najbolje komsije,koliko god da Djemba nije u formi opet je kvalitet za nasu ligu.Srecno vam bilo protiv Siraka.
Mi imamo jos par opcija sto se tice pojacanja,nadam se da ce i Zvezda i Partizan biti jaki i da ce biti dobra borba u JSL.Poz.

Shearer

pre 10 godina

Dobrodošao. Iskreno se nadam da će ove godine Partizan stići barem do poslednje runde kvalifikacija za Ligu Šampiona. Biće to veliki poduhvat a nadam se da će neko odmeniti Mitroglicerina. Srećno crno-beli večeras i igrajte srcem i sve će biti uredu.

samo nam ulepsavate vest

pre 10 godina

Partizan dovodjenjem omladinaca od 32 i 36 godina bas razmislja o svojoj buducnosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 24. jul 2013 16:28)


od tolike "brige" sta mi radimo i kakvu buducnost gradimo, pripadne vam muka... nemoj da se brukas tako smesnim komentarima, znate vi odlicno da 90% nase ekipe cine klinci iz skole i mladji igraci tako da vas ovo kiselo grozdje samo cini smesnijim nego sto jeste (ako je to ikako moguce), kad tako komentarisete... cekate vi "da se vrate slavni dani" kao usedelica princa na belom konju (a znas da uvek samo konj dodje) ;)

...

pre 10 godina

Ako se pokaze, sad samo jedan dobar centralni vezni umesto Ilica i jedan dobar napadac, sa Ivanovim da se produzi ugovor i da se nadje jos jedan centarhalf koji moze da igra par godina. I moze nesto da bude, u kombinaciji sa nasim klincima..

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 10 godina

posle dolaska milana obradovica(koji ce u paru sa ivanovim da bude pravi bedem u odbrani),i djembe (koji je pravi zadnji vezni brz,cvrst u dulima,ima dobar sut i pas bas ono sto nama treba),ovaj prelazni rok uz dovodjenje jednog desnog beka moze da postane odlican!!!!!!!!!!

Delija

pre 10 godina

Jesam Delija i cak sta vise drago mi je zbog dolaska Djembe Djembe.Ako nista visa makar dopirnosi lepsem fudbalu u nasoj iako tuznoj ligi,vama ce pomoci najverovatnije u kvalifikacijama.Isto tako i vama treba da bude drago ako nama dodje Lane.Sve su to lepe stvari.
Sretno veceras !!!

Delija

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 10 godina

Napadac nam nije potreban jer mi od Mitrovica nemozemo naci boljeg,Petar Grbic je odlicam igrac veoma brz,dobar dribler i ima dosta dobar skok,Kojic mislim da je za klasu losi od njih dvoice a od mitrovica mozda i dve klase ali za nasu ligu je dobar.ekipa partizana-lukac-volkov,aksentijevic-obradovic,ivanov-djemba-ninkovic-marko scepovic,malbasic-mitrovic,samo desni bek i protiv slovana ili ludogoreca imamo velike sanse.

Ingvar

pre 10 godina

Welcome to the biggest club in the Balkans,Erik Đemba Đemba!
Đurice,daj nam još desnog beka Lawrence Lartey i jednog polušpica tipa,kreativni razarač,pa da se trese mušema u hramu na jesen!

milko djurovski

pre 10 godina

A, sad, tuzba iz Izraela...Jedan Djemba je pod ugovorom u Izraelu. Moguce da ovaj drugi nije. Nasankace vas samo tako. Izbacice vas iz kvalifikacija jer ste potpisali igraca pod ugovorom.@
Vidi, pazi, covek vlada situacijom...e moja Srbijo medj sljivama...

Caja Grobar

pre 10 godina

Problematican karakter, ali za nas je veliko pojacanje jer nam nedostaje borac na sredini terena s obzirom da Ninkovicu i Jojicu ne pada na pamet da uklizaju ili potrce bez lopte, a Kapiten moze 15-20 min da igra i to je to. Mislim da su Malbasic i Grbic igraci koji ce ubrzati igru a Djemba donosi neophodnu agresivnost na sredini. Samo da "ne ludi" previse na i oko terena.
I za kraj, nesto mnogo vaznije. Ne znam koji to navijaci pozvase Vucica u goste, pa on se polomi da nas zaustavi. Osim sto pritiska sve da se pomaze iskljucivo Zvezdi, postavio je uz pomoc Terzica svoje ljude u Zajednici prvoligasa a i vrapci na grani znaju da radi na smeni Karadzica. Pri tom, glavni savetnik mu je Goran Vesic! Sto bi rekli neki "pametnom dosta".

KODAR78

pre 10 godina

Igrac koji sigurno donosi prednost na terenu. Steta sto nije dosao ranije, ali zbog poznate finans. krize, navikli smo da pojacanja dolaze u zadnji cas. Ovim dolaskom, mislim da je klub dosta profitirao i na psiholoskom planu u pozitivnom smislu, jer su mediji vec mnogo naduvali pojacanja CZ. Isto tako vecina navijaca je sigurno zadovoljna, dolaskom ovog poznatog igraca, tako da ce podrska klubu biti mnogo veca. Inace pozdravio bi @drmr na izuzetno fer i korektnom komentaru.

dalmatino

pre 10 godina

i pape i dida bili su torcida... tako i ja. ali moram iskreno priznati da od ostalih klubova velike četvorke jedino partizan cijenim. ne ka one manipolatore iz zagreba ili one tamo, suzdržat ću se :) sa marakane... tu je teleoptik, sređen stadion (za naše standarde) tu je općenito jedan donekle sređen klub što je za nas ovdi u bivšoj državi senzacija... i upravo to sve skupa se isplati... malo malo pa se klub pojavi na europskoj sceni... dok se na zapadu vjerojatno pitaju dali moj hajduk uopće još postoji ka klub... doći će i u nas bolja vrimena. nego što san tija u vezi đembe reć... to more bit samo plus za partizan. igrač sa iskustvom igranja u europi, jest promjenio je dosta klubova no to je samo znak da će se brzo prilagoditi novoj okolini... mislim da će markoviću i brašancu biti velika podrška u veznome redu a njima mladićima je to i te kako potrebno ako partizan misli igrati ozbiljne utakmice ove godine. pozdrav sa juga

Pirot

pre 10 godina

Za nasu lig uje pojacanje,za Evropu neznam bas s obzirom da je imao padove u dosadasnjoj karijeri,svejedno bolji igrac od Smiljanica,zna li se nesto o Lartleju stoperu malde reprezentacije Gane..?

cartmankv

pre 10 godina

(DeDa, 24. jul 2013 16:44)Da,na toj poziciji su sve sami majstori poput Race,Fejse,Lole,Mitrovica(Krusevackog Gatuza),a svi zivi ste pljuvali Meda koji je najbolji zadnji vezni Partizana jos od Duljaja i koji je odigrao skoro svaki mec za Bolton u Championshipu.

bertans

pre 10 godina

dobili smo kosacicu na sredini terena,sad ce nasi majstori ninkovic i ilic moci bez opterecivanja zbog odbrane da kidaju protivnike

cbs

pre 10 godina

Kapiten tima,odgovoran,ima pregled igre,odlicno postavljanje i dobar pas. Mlad,uz dobar rad na snazi(priroda se pobrinula za izdrzljivost),za par godina moze se visestruko isplatiti. Da ostane svima u lepoj uspomeni kad preraste JSL i ode u neki od najvecih klubova.

Jah

pre 10 godina

Prijatne face oko njega. U glavi mu je verovatno da boljeg od ovog ne moze al izdrzace on te dve godine. Jaooj koji ljudi su u nasem sportu, umesto skolovanih ljudi i skolovanih sportista mi imamo ljude koji se potpisuju sa X

ne pucaj ja sam

pre 10 godina

tako je bre rako se radi cuvaj mlade snage a prodaj ove sto su pred penzijom... ili ne cekaj tako ne treba da se radi kad pogledamo poslednje "neverovatne" transfere u srbiji....

Konstruktivna kritika

pre 10 godina

Napadac nam nije potreban jer mi od Mitrovica nemozemo naci boljeg,Petar Grbic je odlicam igrac veoma brz,dobar dribler i ima dosta dobar skok,Kojic mislim da je za klasu losi od njih dvoice a od mitrovica mozda i dve klase ali za nasu ligu je dobar.ekipa partizana-lukac-volkov,aksentijevic-obradovic,ivanov-djemba-ninkovic-marko scepovic,malbasic-mitrovic,samo desni bek i protiv slovana ili ludogoreca imamo velike sanse.
(NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 24. jul 2013 17:06)

Ne treba nama takav napadac ako Mitar ostane vec jedan poluspic- brz, okretan i pokretan koji zna da povuce loptu i sa sredine terena i sam sebi stvori sansu. Prototipi takvih igraca su Mijat i Jovetic.
Inace, tim ti je zanimljiv- niti se zna redosled (kreces sa levim bekom
pa odmah na katastrofalnog desnog pa se vracas na centralne bekove od kojih ti je prvi onaj koji je do Aksentijevica, a ne ovaj do Volkova), na sredini nemas jednog igraca, a cak ti je i Scepovic prebacen tamo
gde sigurno ne igra jer nece biti ni na sredini, a ne moze ni po krilima.
P.S. Gotovo sigurno nece igrati Malbasic pre Grbica, ali to jos i nekako

Momir

pre 10 godina

inace nasi klubovi su toliko bogati i liga nam toliko jaka da se svi vrhunski igraci biju ko ce pre da dodje u neki od nasih klubova!
da se sutiramo u zadnjicu od srece kad dodje neko ovakav! jer i ovakav 3x bolji od 90% njih u nasoj ligi!

CBS

pre 10 godina

Naravno da sad ne zaborave stopera iz Gane koji deluje preozbiljno.Treba i spic i poluspic. Brzi i agresivni,al to puno kosta. Jos jedno nase dete kao Mitrovic u vatru(a ima ih u podmladku),pa da kadeti tresu musemu.

Luka i Kojic, Pantic (ali ne Danilo) i Sojic

pre 10 godina

Samo se izdvaja iz teske prosecnosti, nema nikakva narocita resenja ako ga napadnu jedan ili dvojica. Za ostalo si u pravu, ali to nas ne treba da impresionira. Veceras smo imali vise srece nego pameti, Kojic je dno.

ja

pre 10 godina

Da danas SVI KO JEDAN podrzimo Partizan i da prodjemo u naredno kolo, gde cemo biti nesto jaci, pa uz maksimalnu podrsku sa tribina mozemo da se nadamo i prolazu u plej of, koji nam obezbedjuje jednu od dve Evropske lige.

Mislim da je i Liga Evrope za srpske klubove(i generalno balkanske) veliki uspeh. Ako Partizan to ostvari, zadrzace svoj put, ako uspe da napravi korak vise u Evropi, onda se mozemo nadati laganom poboljsanju u svakom smislu, ali mislim da visak novca MORA da se investira u Teleoptik i Akademiju za mlade i tu ne treba popustiti nikakvim pritiscima. Jednostavno, Teleoptik jedini odrzava Partizan i ako bismo krenuli da padamo, niko iz vlasti nam ne bi dao ruku. To je makar jasno. Bitno je da odrzimo ovaj sigurnosni pojas.

Sasho

pre 10 godina

@Milan,brate voleo bih da Mitrovic ode u Arsenal,7 milki minimum eto nama para i za kk i vk!Nekom je ova drzava majka,a nekom maceha!

PFC

pre 10 godina

@Grobar Jug mislis pola zadnjih veznih iz nase druge lige ima snage za jedno poluvreme kad se igra sporo i bez tempa za neki ozbiljniji fudbal nije nijedan

xMADx

pre 10 godina

ja mislim da je za partizan i zvezdu bolje da dovode starije igrace kojima je ostalo jos par godina igre posto sanse da se zadrze par godina su daleko vece od ovih mladih... potrebna je jedna dobra utakmica i odose i klub opet na pocetku...