Fudbal 66

Utorak, 23.07.2013.

12:55

Rašović: Šamar stigao na vreme

Trener Partizana Vuk Rašović najavio je ofanzivu u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka.

Rašoviæ: Šamar stigao na vreme IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Revolt

pre 10 godina

Sad sam ponovo nasao taj tekst i dok vasi igraci govore o trovanju i neobicnim okolnostima koje su prethodile utakmici i pratile je do kraja, pokojna Despina je govorila (samo) o namestanju i sredjivanju za koje je cula u svecanoj lozi. To je to, realno. Nema tih para za koje bih prodao!

Revolt

pre 10 godina

Grk, procitaj ponovo moj komentar. Vise sam sklon tome da verujem nego tamo nekakvom trovanju. Ako je tacno ono za Tita i Vilija Branta '74,
tacno je i ovo sto si ti napisao. Bas sam hteo da napisem da sam citao nesto na tu temu i sad mi je malo zao sto nisam. Despina Papadopulos.
Da se razumemo, to je vasa sramota i malo je falilo da se ponovi u Bariju, ali dovoljan je nekad i jedan Piksi u protivnickim redovima. Kako moj Partizan to nije imao u Briselu, a i to je pitanje da li bi pomoglo protiv najmocnijeg tima na svetu!

grk

pre 10 godina

(Revolt, 24. jul 2013 16:22)


Nisi upoznat o tome da je žena tadašnjeg grčkog diktatora svedočila o tome da je utakmica bila nameštena!!??

Revolt

pre 10 godina

Nenade, posto ne zele da mi objave duzu verziju komentara, reci cu samo da ni ja ne verujem u taj scenario o trovanju iako ga ni ne iskljucujem u potpunosti. Za Zmaja od Pozege- nisi u pravu, bili ste 2x u polufinalu
KES-a uz jedno ucesce u grupama koje su bile nesto izmedju cetvrtfinalnih
i polufinalnih plus pet puta u cetvrtfinalu. KPK- jedno polufinale i dva
cetvrtfinala, a Kup uefa vec poznato finale '79. Eventualno moze da se kaze da ste zaustavljeni u polufinalu Kupa uefa ako Kup sajamskih gradova
(preteca je ovog takmicenja, ali se oni ipak dosta razlikuju) racunas kao
Kup uefa. Sve u svemu, bilo je tu dosta vasih slavnih trenutaka, ali i duplih poraza prilikom eliminacija i jos kako bolnih prizemljenja.

Vuk Brankovic

pre 10 godina

Posle jucerasnje posete onog coveka voleo bi da veceras Partizan ispadne iz LS a Nadj i cela uprava podnesu ostavke zato sto su ga pozvali!

Milivoje vrati se

pre 10 godina

@foreverSRB Nisam krenuo u prvi razred,nego me sreca u taman godinama uhvatila Partizanova dominacija u svim,ali pazi u svim sportovima! Izadji iz bunila,to je tako i tako ce biti! VOLIM PARTIZAN

Milivoje vrati se

pre 10 godina

@mika Nisam pricao o brojnosti,nego o grobarskom ludilu. Ako si bio na zadnjoj tekmi u pioniru(ali cisto sumljam) znas o cemu pricam;-)

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

koji je ovaj doktor sto kaze da je Zvezda bila prosek u Evropi?!! sine Prvaci Evrope i jos 3 puta pored toga polufinalisti KES,finalisti kupa UEFA i jos dva puta polufinalisti...da ne nabrajamo cetvrtfinala evrokupova....trenutno na vecnoj tabeli evrokupova Zvezda zauzima visoko 16. mesto od svih evropskih klubova pa ti vidi

Nenad

pre 10 godina

(Revolt, 23. jul 2013 21:51) Mislio sam na Zvezda-Real 2:0 i na Zvezda-Real 4:2...A to za Panatinaikos(4:1,0:3) se prica da su Zvezdini igraci bili otrovani kada su igrali revans u Atini,ali takve price se cesto provlace kod nas kada budu neki malo verovatni rezultati i pitanje je koliko je to sve istina.

Revolt

pre 10 godina

Da, bio je visestruki prvak, ali te sezone je bio skoro pa na polovini osamnaestogodisnjeg posta bez titule prvaka Engleske. Sa druge strane, Englezi su tih godina harali Evropom, ali Arsenal je u tih 18 godina samo
jednom bio drugi, i jednom treci u prvenstvu. Imali ste vi i pobede nad Barselonom (jednom ste je i izbacili iz KSG), a verovatno si onda i za pobedu nad Realom mislio na onu kad ste ispali zbog golova u gostima,
a ne na onu kad ste izbacili Real iz KPK. Imate daleko vise skalpova nego
mi i to je cinjenica da ste pobedili ili izbacili nekoliko evro-prvaka. Mislim da ste mogli i MNOGO vise, a neke tekme su i sumnjive kao npr. PAO
P.S. 100% si mislio na 80-te, to sa Realom je tek bilo jako sumnjivo:-)

Nenad

pre 10 godina

(Revolt, 23. jul 2013 19:54) Ja nisam nabrajao sve Zvezdine uspehe vec neke njene uspehe.Arsenal je tada bio visestruki prvak Engleske,a Benfiku smo pobedili 3:2.

Revolt

pre 10 godina

Xp, nas trener se ne preziva Rasic vec Rasovic, ne bih te vise zadrzavao.
Nenade, mogao bi malo bolje da branis zvezdu jer bi ti bilo mnogo bolje da si rekao da ste dva puta igrali u polufinalu KES-a, jednom igrali u polufinalnoj grupi, a nekoliko puta bili i u cetvrtfinalu Kupa sampiona.
Jedan od zapazenijih rezultata je i polufinale Kupa pobednika kupova, mozda cak i vise nego SE Kup(ovi). Kad ste izbacili Arsenal, oni bas i nisu bili narocito visoko plasirani u Engleskoj, a od Benfike ste ispali.

Nenad

pre 10 godina

@Nenad tvoja Zvezda je gazila od 1989 do 1992 i svaka cast sve ostalo pre i posle toga cisti prosek u evropi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (PFC, 23. jul 2013 17:14)Imas gugl(google),proveri sve lepo,pa onda pricaj.Glupo je da mi repliciras neistinom.Gledaj malo Zvezdine rezultate od sedamdesetih pa dalje.Reci cu ti samo da je 1979g igrala finale Kupa Uefa.A ostale rezultate mozes uvek da pogledas na internetu.Gazila je Real,Liverpul,Arsenal,Benfiku,Bajern...jos dosta njih,mnogo godina pre Barija.

Mile

pre 10 godina

Ma kakav samar, kakve pouke, to je realno stanje i dobro ste jos i prosli.Sad kao potcenili smo ih, ovo, ono... Nema vise toga, to je realno ono sto moze bilo koji klub, ne samo iz Srbije, nego sa ovih prostora uopste. Eve balkanske lige treba proglasiti amaterskim, i lepo igrati ko u dobra stara vremena. Pa mi smo 80 ih u zonskim ligama, kao i republickim svi bili amateri, a ove smo tkzv superligase mogli da pojedemo za dorucak bre. Greh je placati nekog da seta ko magarac po terenu.

KODAR78

pre 10 godina

@XP
Treba tebe da je sramota, sta li ti hoces. Sta li si ti to uradio za Partizan, pa imas neka ocekivanja , verovatno nerealna. Idi ti na more i ostavi Partizan na miru. Izaberi neki drugi klub, slobodno, jer takvi nam NE TREBAJU. Ako ne mozes da pomognes, nemoj da odmazes. Ovo ti pisem jer se prestavljas kao Grobar, mada ja u to ne verujem. Srecan put.

Johnny

pre 10 godina

Kodar78 je sve rekao,domaci kriticari ce biti zacepleni najkasnije posle petog kola jsl! A sto se tice mene, ja sam 3 puta u roku od 10 nedelja preletio Pola evrope da gledam svoj partizan u ls! Zelim mu mnogo uspjeha i eto me opet! Samo lagano

Mika

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!NAPRED PARTIZAN
(Milivoje vrati se, 23. jul 2013 14:26)
Bice vas celih 5000

Zmaj Ognjeni vuk

pre 10 godina

Ja bi pre rekao da je to tradicija a ne samar.Sem finala Kupa Sampiona i par plasmana u elitna Evropska takmicenja,Partizan je ostatak od sezdeset i kusur godina bio bukvalno nula u Evropi,ovakvi i malo jaci timovi su ga neretko dobijali.Postojao je mit o nekome strahu Evropskih velikana,ali taj mit je pravila Zvezda gazeci tada Real,Arsenal,Liverpul,Bajern,Benfiku...ali toga mita o nasem fudbalu vise nema,kao ni Zvezde sa onakvom snagom,a nijedan nas klub nije nastavio taj mit.
(Nenad, 23. jul 2013 13:41) Jedini mit koji je postojao je taj o strahu velikana od bilo kog kluba sa ovih prostora...Na tvom mestu bih ćutao, ipak 22 godine, dakle trećinu svoje istorije , tvoj klub ne predstavlja ni tu nulu u Evropi,jer niste u stanju ni 2 kola u Evropi da prođete. Uzgred , primeri Ekerena , Cska Kijeva, Slovan Libereca, Ksamaksa itd. , pokazuju da daleko od toga da ste bili imuni na ispadanja od "Širaka ili malo jačih". Licemerje nije dobra osobina.

Xp

pre 10 godina

Sram te bilo. I tebe i tih koji su te doveli. Obecavas da ces igrati na gol vise. Ma koliko god da nam je fudbal potonuo ,protiv ove ekipe mozes samo da obecas ubedljivu pobedu ili ostavku. U sledecem krugu ti, druskane, obecevaj gol vise, ako se uopste nadjes tamo.

Tuzno je sto ste ti i tebi slicni godinama sistematski ubili u meni nadu u moj PArtizan i generalno u sport u ovoj zemlji. Do pre nekoliko godina je bila nada da cemo proci u LS, sada svi znaju da je to nemoguce. Danas PArtizan , iliti bilo koji klub u Srbiji, nema kvalitet da igra u Evropi. Cemu da se nadam, RAsicu? DA cete proci ove stocare? Pa sta me briga? Sta mi , verni navijaci imamo od toga? DA cete da pobedite Zvezdu? ZAr je to bitno? To sa Zvezdom je toliko otrcano , da samo klinci od 12 godina padaju na vase fore. NI derbi vise nije "prvi u mom selu" takmicenje, postalo je ko je bolji na Autokomandi. Koga bre briga? I mi navijaci smo se smorili.Navijacki ratovi se vode preko tastatura. Ko vise komentara, pluseva, minusa...Fudbal se igra u sajberspejsu, crni Rasicu!

Odoh ja na more, sto toplo preporucujem, tebi, tvojoj ceti, a i svim ostalim fudbalskim cetama.

ForeverSRB

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!NAPRED PARTIZAN (Milivoje vrati se, 23. jul 2013 14:26). Dozivotni vicesampioni ?? :)) Ukoliko si krenuo u prvi razred, oprosteno ti je ;) Vicesampionu svih jakih takmicenja :)

kad

pre 10 godina

Na sirak kvota 14, navijam za partizan i zvijezdu podjednako jer su srpski klubovi i samo zbog toga ali stavicu tri marke na sirak cisto zato sto mislim da imaju 30-40 % sansi da dobiju ovaj nas nikad gori partizan. Pozdrav iz RS

cartmanx

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima ima tim u glavi, ali neizvestan je nastup Marka Šćepovića, koji ima problema sa povredom."

Rsovicu izuzetno te cenim pa molim te ne potcenjuj nam inteligenciju, naravno Marku Scepovicu zelim dobro zdravlje, ali to sto je njegov nastup "neizvestan" znaci da cemo imati jacih startnih 11 bez njega!

radna grupa

pre 10 godina

@To je samo prvi u nizu, sledi jos
(kurta, 23. jul 2013 13:04)

Jesu li postavljene roletne na hotelu u Islandu? Da ne bude sutra, "udaralao nam sunce u oci, nismo mogli da spavamo, dug put, hladno...."?

Makaveli

pre 10 godina

Napalili se navijaci komsinice u komentarima. Bolje da se okrenu predstojecem neizvesnom mecu ljihove ljubimice protiv ribara i konobara. O kvalifikacijama za LS tj. samoj LS su najmanje kompetentni da pricaju, jer u istoj njihov klub nikad nije ucestvovao.

Romanticar

pre 10 godina

"Sutra jos jedan,ali se ja necu radovati vasoj nesreci kao sto se vi radujete nasoj....
(kontrarevolucija, 23. jul 2013 13:15)"

Drugim rijecima, ne igra sutra olimpijakos, pa nemate za koga da navijate? Ma prave ste dobrice... :P

KODAR78

pre 10 godina

Ja stvarno verujem u ovaj tim, jos sa ovim najavljenim pojacanjima, dobra sezona se nazire. Jedva cekam da sve legne na svoje mesto i da se zapuse usta, vecitim kriticarima, kada to kazem, mislim na one iz sopstvenih redova a na komsije se ne treba ni osvrtati, to sto se njima dogadja je strasno, pa im je stoga sve i oprosteno, neka pisu siromasi sta god hoce, razumljivo je, ljudi smo. Idemo na 26-tu i LS.

Milivoje vrati se

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!
A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!
NAPRED PARTIZAN

hvala na prognozi, trk u kladionicu

pre 10 godina

Cemu se vi Delije nadate, budi Bog s nama.
Pa mogli bi da znate da smo se mucili i sa Skendijom, Pjunikom... To su pocetna kola, ne nebitna, ali ko ih gleda od menadzera, jos se sastavlja tim, dosli sa priprema, pa igraj negde 1500 km daleko i na 1500 m nadmorske visine. Neka protiv jacih ako je ikako moguce budu u formi i odigraju dobro.
Ja bih rekao da je nemoguce bez ulaganja i bez stranaca, svi imaju strance, a kod nas se izmislja pravilo da ne smes vise od 4 stranca da imas. Kiprani sve Portugalce imaju i crnce, a mi...
I da ne prodjemo neku jacu ekipu, znajte da ove slabe neretko punimo kod kuce. Desi nam se u 10 godina poneki kiks, Artmedija, Tikva (posledica), Samrok, ali je mnogo veca verovatnoca da amatere prolazimo. Uostalom brinite vasu brigu, pustite sampione.

Milan NS

pre 10 godina

naravno da Ivanov hoce sada da igra...kada mu je ovo propalo pa opet da proba da se proda! Sada ga lepo kazniti jer nije hteo prvu da igra pa da se cese...da razmisli malo bolje sledeci put.

Jak si mi ti Grobar

pre 10 godina

NBGD, video sam u Derbijima koliko je sve neregularno. Pogledaj ponovo prvo poluvreme na Marakani i drugo na JNA i reci da ih nismo unistili!

sveta

pre 10 godina

Ovo je nasa realnost (Zvezda I Partizan),da u nasem prvenstvu gazimo sve redom,a u evropi strahujemo od Jermena I ostalih. To samo pokazuje nasu regularnost I to da se u nasem fudbalu igraju barem 30% prijateljskih utakmica.
(NBGD, 23. jul 2013 13:09)

A mozda je i znak da su nam ostali klubovi jos slabiji, pa kad odigras 28 utakmica sa takvim levacima za celu godinu onda ispadnes smesan protiv iole bolje ekipe. Sto volim tu teoriju da Partiza i Zvezda sve namestaju naustrb drugih, a ti drugi kad izadju u Evropu ispadaju od zaista amaterskih timova. I taj Sirak nije amaterska ekipa, samo je slaba ekipa koju treba izbaciti, i izbacicemo je. Bate Borisov koji su svi pokazivali kao svetli primer u LS sada izgubio kod kuce od nekih jos vecih levaka, pa svi cute.

queen

pre 10 godina

ma nemaju igraci kvaliteta,limitirani su sto se tice kvaliteta,pre bi gledao zenski fudbal nego njih,jos samo da si dodao da je bila velika vrucina i da je igrace udarila suncanica,da je u pitanju splav isli bi oni kroz smetove od 2m snega samo da dodju do splava i do svojih sponzorusa,ovako kao fudbaleri se raspadaju,jedino se mogu takmiciti ko vise i brze ispije sto vise piva po splavovima i na pripremama po egzoticnim mestima.Davno sam ja rekao da ova drzava daje pare na pogresna mesta umesto da nas fudbal pretvori u amaterizam i da daje pare u jedino sto vredi a to je kk partizan i vk partizan pare idu u fk partizan koji to ni po cemu ne zasluzuje,ali ovo je Srbija ovde se sve kontra radi vrednuje se neznanje,nesposobnost itd.

Nenad

pre 10 godina

Ja bi pre rekao da je to tradicija a ne samar.Sem finala Kupa Sampiona i par plasmana u elitna Evropska takmicenja,Partizan je ostatak od sezdeset i kusur godina bio bukvalno nula u Evropi,ovakvi i malo jaci timovi su ga neretko dobijali.Postojao je mit o nekome strahu Evropskih velikana,ali taj mit je pravila Zvezda gazeci tada Real,Arsenal,Liverpul,Bajern,Benfiku...ali toga mita o nasem fudbalu vise nema,kao ni Zvezde sa onakvom snagom,a nijedan nas klub nije nastavio taj mit.

Pjer

pre 10 godina

Gresis Rasovicu, ili nisi iskren, pretpostavljam da ne mislis to sta govoris, jer kad bi govorio ono sto mislis, postao bi nepopularan, a to ti ne treba - Jel?!
Kako ste VI to dobili samar? Kad su Jermeni zasluzili da pobed dva tri prema nula, a vi izvukli 1:1 ??
Jermeni su dobili samar, prouzrokovan neiskustvom, a to neiskustvo se ogledalo u tome da su se posle gola i totalne terenske nadmoci povukli!
Valjda su se uplasili pobede?! Inace, da nisu, gde bi IM kraj bio?

ffffffffff

pre 10 godina

Na ovim prostorima u zadnjih dvadeset godina imamo srca jedino da ratujemo I unistavamo, tako da za sve za sta treba srce lose radimo tako je I sa fudbalom mozda se nesto promijeni u narednih dvadesetak godina

Licemer

pre 10 godina

Sutra jos jedan,ali se ja necu radovati vasoj nesreci kao sto se vi radujete nasoj....
(kontrarevolucija, 23. jul 2013 13:15)

Zato se već danas javljaš?

s.laughter

pre 10 godina

Umesto ove dvojice "pojacanja" koji zajedno imaju 67 godina bolje da ste doveli tri mlada igraca od po 22.
Partizanova skola, "nasa deca" i slicno, nismo napravili postenog centarhalfa (koji je odigrao duze od sezone za Teleoptik)i neka se zapitaju zasto. Ni na ostalim pozicijama nismo bolji. Svi igraci koji su dosli u Partizan su totalno vam forme, kako fizicki, tako psihicki i igracki.
Vuce misli i o tome.

dualdemuschi

pre 10 godina

Hahaha. Moze da prodjite ovaj krug ali onda je gotovo. Ja kao zvezdas uvek sam navijao za partizan kad je u pitanje evrokupa, ali taj klub partizan je postao toliko bezobrazno da me vise ne zamina dali ce da izpadne ili ne. Zvezda o aj godine je daleko bolje tim. Zvezdaiznadsvega!!!

zokiikoz

pre 10 godina

Nema bas veze s temom ali predlog je da se konacno napravi Balkanska liga.Igralo bi se u prolece kad ionako poispadaju svi ex Yu klubovi.Slovenija,Hrvatska,BiH,Srbija,Crna gora,Makedonija,Albanija,Bugarska.Svi po četiri predstavnika iz proteklog prvenstva.Bez Rumunije jer sumnjam da bi oni bili za istu a ako zele po koeficijentu izbaciti iz najslabijih liga po jednu ekipu i dodati Rumunje.Igralo bi se 3 4 i 5 mesec sistemom lige sampiona,znaci osam grupa po cetiri ,prve dve idu u osminu i posle na ispadanje.Finale svake godine u drugoj drzavi na stadionu od najmanje dvadeset hiljada.Nadam se da ce to zaziveti cim pre jer ovako nema napretka,svake godine strah da se neispadne od nekakvih amatera.

mille grobar

pre 10 godina

kontrarevolucija, neces se radovati nasoj nesreci ali je prizeljkujes, he,he...za tvoju informaciju, mi cemo sutra pregaziti Sirak a veruj mi da ce Zvezda uz dosta vise muka proci, ali ce proci. Zivi bili pa videli. Moja prognoza je 5:1 za Partizan i 1:1 u vasem mecu.

NBGD

pre 10 godina

Ovo je nasa realnost (Zvezda I Partizan),da u nasem prvenstvu gazimo sve redom,a u evropi strahujemo od Jermena I ostalih. To samo pokazuje nasu regularnost I to da se u nasem fudbalu igraju barem 30% prijateljskih utakmica.

NBGD

pre 10 godina

Ovo je nasa realnost (Zvezda I Partizan),da u nasem prvenstvu gazimo sve redom,a u evropi strahujemo od Jermena I ostalih. To samo pokazuje nasu regularnost I to da se u nasem fudbalu igraju barem 30% prijateljskih utakmica.

Milivoje vrati se

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!
A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!
NAPRED PARTIZAN

Jak si mi ti Grobar

pre 10 godina

NBGD, video sam u Derbijima koliko je sve neregularno. Pogledaj ponovo prvo poluvreme na Marakani i drugo na JNA i reci da ih nismo unistili!

Romanticar

pre 10 godina

"Sutra jos jedan,ali se ja necu radovati vasoj nesreci kao sto se vi radujete nasoj....
(kontrarevolucija, 23. jul 2013 13:15)"

Drugim rijecima, ne igra sutra olimpijakos, pa nemate za koga da navijate? Ma prave ste dobrice... :P

KODAR78

pre 10 godina

Ja stvarno verujem u ovaj tim, jos sa ovim najavljenim pojacanjima, dobra sezona se nazire. Jedva cekam da sve legne na svoje mesto i da se zapuse usta, vecitim kriticarima, kada to kazem, mislim na one iz sopstvenih redova a na komsije se ne treba ni osvrtati, to sto se njima dogadja je strasno, pa im je stoga sve i oprosteno, neka pisu siromasi sta god hoce, razumljivo je, ljudi smo. Idemo na 26-tu i LS.

radna grupa

pre 10 godina

@To je samo prvi u nizu, sledi jos
(kurta, 23. jul 2013 13:04)

Jesu li postavljene roletne na hotelu u Islandu? Da ne bude sutra, "udaralao nam sunce u oci, nismo mogli da spavamo, dug put, hladno...."?

Makaveli

pre 10 godina

Napalili se navijaci komsinice u komentarima. Bolje da se okrenu predstojecem neizvesnom mecu ljihove ljubimice protiv ribara i konobara. O kvalifikacijama za LS tj. samoj LS su najmanje kompetentni da pricaju, jer u istoj njihov klub nikad nije ucestvovao.

Licemer

pre 10 godina

Sutra jos jedan,ali se ja necu radovati vasoj nesreci kao sto se vi radujete nasoj....
(kontrarevolucija, 23. jul 2013 13:15)

Zato se već danas javljaš?

hvala na prognozi, trk u kladionicu

pre 10 godina

Cemu se vi Delije nadate, budi Bog s nama.
Pa mogli bi da znate da smo se mucili i sa Skendijom, Pjunikom... To su pocetna kola, ne nebitna, ali ko ih gleda od menadzera, jos se sastavlja tim, dosli sa priprema, pa igraj negde 1500 km daleko i na 1500 m nadmorske visine. Neka protiv jacih ako je ikako moguce budu u formi i odigraju dobro.
Ja bih rekao da je nemoguce bez ulaganja i bez stranaca, svi imaju strance, a kod nas se izmislja pravilo da ne smes vise od 4 stranca da imas. Kiprani sve Portugalce imaju i crnce, a mi...
I da ne prodjemo neku jacu ekipu, znajte da ove slabe neretko punimo kod kuce. Desi nam se u 10 godina poneki kiks, Artmedija, Tikva (posledica), Samrok, ali je mnogo veca verovatnoca da amatere prolazimo. Uostalom brinite vasu brigu, pustite sampione.

sveta

pre 10 godina

Ovo je nasa realnost (Zvezda I Partizan),da u nasem prvenstvu gazimo sve redom,a u evropi strahujemo od Jermena I ostalih. To samo pokazuje nasu regularnost I to da se u nasem fudbalu igraju barem 30% prijateljskih utakmica.
(NBGD, 23. jul 2013 13:09)

A mozda je i znak da su nam ostali klubovi jos slabiji, pa kad odigras 28 utakmica sa takvim levacima za celu godinu onda ispadnes smesan protiv iole bolje ekipe. Sto volim tu teoriju da Partiza i Zvezda sve namestaju naustrb drugih, a ti drugi kad izadju u Evropu ispadaju od zaista amaterskih timova. I taj Sirak nije amaterska ekipa, samo je slaba ekipa koju treba izbaciti, i izbacicemo je. Bate Borisov koji su svi pokazivali kao svetli primer u LS sada izgubio kod kuce od nekih jos vecih levaka, pa svi cute.

mille grobar

pre 10 godina

kontrarevolucija, neces se radovati nasoj nesreci ali je prizeljkujes, he,he...za tvoju informaciju, mi cemo sutra pregaziti Sirak a veruj mi da ce Zvezda uz dosta vise muka proci, ali ce proci. Zivi bili pa videli. Moja prognoza je 5:1 za Partizan i 1:1 u vasem mecu.

Pjer

pre 10 godina

Gresis Rasovicu, ili nisi iskren, pretpostavljam da ne mislis to sta govoris, jer kad bi govorio ono sto mislis, postao bi nepopularan, a to ti ne treba - Jel?!
Kako ste VI to dobili samar? Kad su Jermeni zasluzili da pobed dva tri prema nula, a vi izvukli 1:1 ??
Jermeni su dobili samar, prouzrokovan neiskustvom, a to neiskustvo se ogledalo u tome da su se posle gola i totalne terenske nadmoci povukli!
Valjda su se uplasili pobede?! Inace, da nisu, gde bi IM kraj bio?

kad

pre 10 godina

Na sirak kvota 14, navijam za partizan i zvijezdu podjednako jer su srpski klubovi i samo zbog toga ali stavicu tri marke na sirak cisto zato sto mislim da imaju 30-40 % sansi da dobiju ovaj nas nikad gori partizan. Pozdrav iz RS

cartmanx

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima ima tim u glavi, ali neizvestan je nastup Marka Šćepovića, koji ima problema sa povredom."

Rsovicu izuzetno te cenim pa molim te ne potcenjuj nam inteligenciju, naravno Marku Scepovicu zelim dobro zdravlje, ali to sto je njegov nastup "neizvestan" znaci da cemo imati jacih startnih 11 bez njega!

Zmaj Ognjeni vuk

pre 10 godina

Ja bi pre rekao da je to tradicija a ne samar.Sem finala Kupa Sampiona i par plasmana u elitna Evropska takmicenja,Partizan je ostatak od sezdeset i kusur godina bio bukvalno nula u Evropi,ovakvi i malo jaci timovi su ga neretko dobijali.Postojao je mit o nekome strahu Evropskih velikana,ali taj mit je pravila Zvezda gazeci tada Real,Arsenal,Liverpul,Bajern,Benfiku...ali toga mita o nasem fudbalu vise nema,kao ni Zvezde sa onakvom snagom,a nijedan nas klub nije nastavio taj mit.
(Nenad, 23. jul 2013 13:41) Jedini mit koji je postojao je taj o strahu velikana od bilo kog kluba sa ovih prostora...Na tvom mestu bih ćutao, ipak 22 godine, dakle trećinu svoje istorije , tvoj klub ne predstavlja ni tu nulu u Evropi,jer niste u stanju ni 2 kola u Evropi da prođete. Uzgred , primeri Ekerena , Cska Kijeva, Slovan Libereca, Ksamaksa itd. , pokazuju da daleko od toga da ste bili imuni na ispadanja od "Širaka ili malo jačih". Licemerje nije dobra osobina.

Mile

pre 10 godina

Ma kakav samar, kakve pouke, to je realno stanje i dobro ste jos i prosli.Sad kao potcenili smo ih, ovo, ono... Nema vise toga, to je realno ono sto moze bilo koji klub, ne samo iz Srbije, nego sa ovih prostora uopste. Eve balkanske lige treba proglasiti amaterskim, i lepo igrati ko u dobra stara vremena. Pa mi smo 80 ih u zonskim ligama, kao i republickim svi bili amateri, a ove smo tkzv superligase mogli da pojedemo za dorucak bre. Greh je placati nekog da seta ko magarac po terenu.

ForeverSRB

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!NAPRED PARTIZAN (Milivoje vrati se, 23. jul 2013 14:26). Dozivotni vicesampioni ?? :)) Ukoliko si krenuo u prvi razred, oprosteno ti je ;) Vicesampionu svih jakih takmicenja :)

ffffffffff

pre 10 godina

Na ovim prostorima u zadnjih dvadeset godina imamo srca jedino da ratujemo I unistavamo, tako da za sve za sta treba srce lose radimo tako je I sa fudbalom mozda se nesto promijeni u narednih dvadesetak godina

Nenad

pre 10 godina

Ja bi pre rekao da je to tradicija a ne samar.Sem finala Kupa Sampiona i par plasmana u elitna Evropska takmicenja,Partizan je ostatak od sezdeset i kusur godina bio bukvalno nula u Evropi,ovakvi i malo jaci timovi su ga neretko dobijali.Postojao je mit o nekome strahu Evropskih velikana,ali taj mit je pravila Zvezda gazeci tada Real,Arsenal,Liverpul,Bajern,Benfiku...ali toga mita o nasem fudbalu vise nema,kao ni Zvezde sa onakvom snagom,a nijedan nas klub nije nastavio taj mit.

zokiikoz

pre 10 godina

Nema bas veze s temom ali predlog je da se konacno napravi Balkanska liga.Igralo bi se u prolece kad ionako poispadaju svi ex Yu klubovi.Slovenija,Hrvatska,BiH,Srbija,Crna gora,Makedonija,Albanija,Bugarska.Svi po četiri predstavnika iz proteklog prvenstva.Bez Rumunije jer sumnjam da bi oni bili za istu a ako zele po koeficijentu izbaciti iz najslabijih liga po jednu ekipu i dodati Rumunje.Igralo bi se 3 4 i 5 mesec sistemom lige sampiona,znaci osam grupa po cetiri ,prve dve idu u osminu i posle na ispadanje.Finale svake godine u drugoj drzavi na stadionu od najmanje dvadeset hiljada.Nadam se da ce to zaziveti cim pre jer ovako nema napretka,svake godine strah da se neispadne od nekakvih amatera.

Johnny

pre 10 godina

Kodar78 je sve rekao,domaci kriticari ce biti zacepleni najkasnije posle petog kola jsl! A sto se tice mene, ja sam 3 puta u roku od 10 nedelja preletio Pola evrope da gledam svoj partizan u ls! Zelim mu mnogo uspjeha i eto me opet! Samo lagano

KODAR78

pre 10 godina

@XP
Treba tebe da je sramota, sta li ti hoces. Sta li si ti to uradio za Partizan, pa imas neka ocekivanja , verovatno nerealna. Idi ti na more i ostavi Partizan na miru. Izaberi neki drugi klub, slobodno, jer takvi nam NE TREBAJU. Ako ne mozes da pomognes, nemoj da odmazes. Ovo ti pisem jer se prestavljas kao Grobar, mada ja u to ne verujem. Srecan put.

queen

pre 10 godina

ma nemaju igraci kvaliteta,limitirani su sto se tice kvaliteta,pre bi gledao zenski fudbal nego njih,jos samo da si dodao da je bila velika vrucina i da je igrace udarila suncanica,da je u pitanju splav isli bi oni kroz smetove od 2m snega samo da dodju do splava i do svojih sponzorusa,ovako kao fudbaleri se raspadaju,jedino se mogu takmiciti ko vise i brze ispije sto vise piva po splavovima i na pripremama po egzoticnim mestima.Davno sam ja rekao da ova drzava daje pare na pogresna mesta umesto da nas fudbal pretvori u amaterizam i da daje pare u jedino sto vredi a to je kk partizan i vk partizan pare idu u fk partizan koji to ni po cemu ne zasluzuje,ali ovo je Srbija ovde se sve kontra radi vrednuje se neznanje,nesposobnost itd.

dualdemuschi

pre 10 godina

Hahaha. Moze da prodjite ovaj krug ali onda je gotovo. Ja kao zvezdas uvek sam navijao za partizan kad je u pitanje evrokupa, ali taj klub partizan je postao toliko bezobrazno da me vise ne zamina dali ce da izpadne ili ne. Zvezda o aj godine je daleko bolje tim. Zvezdaiznadsvega!!!

s.laughter

pre 10 godina

Umesto ove dvojice "pojacanja" koji zajedno imaju 67 godina bolje da ste doveli tri mlada igraca od po 22.
Partizanova skola, "nasa deca" i slicno, nismo napravili postenog centarhalfa (koji je odigrao duze od sezone za Teleoptik)i neka se zapitaju zasto. Ni na ostalim pozicijama nismo bolji. Svi igraci koji su dosli u Partizan su totalno vam forme, kako fizicki, tako psihicki i igracki.
Vuce misli i o tome.

Xp

pre 10 godina

Sram te bilo. I tebe i tih koji su te doveli. Obecavas da ces igrati na gol vise. Ma koliko god da nam je fudbal potonuo ,protiv ove ekipe mozes samo da obecas ubedljivu pobedu ili ostavku. U sledecem krugu ti, druskane, obecevaj gol vise, ako se uopste nadjes tamo.

Tuzno je sto ste ti i tebi slicni godinama sistematski ubili u meni nadu u moj PArtizan i generalno u sport u ovoj zemlji. Do pre nekoliko godina je bila nada da cemo proci u LS, sada svi znaju da je to nemoguce. Danas PArtizan , iliti bilo koji klub u Srbiji, nema kvalitet da igra u Evropi. Cemu da se nadam, RAsicu? DA cete proci ove stocare? Pa sta me briga? Sta mi , verni navijaci imamo od toga? DA cete da pobedite Zvezdu? ZAr je to bitno? To sa Zvezdom je toliko otrcano , da samo klinci od 12 godina padaju na vase fore. NI derbi vise nije "prvi u mom selu" takmicenje, postalo je ko je bolji na Autokomandi. Koga bre briga? I mi navijaci smo se smorili.Navijacki ratovi se vode preko tastatura. Ko vise komentara, pluseva, minusa...Fudbal se igra u sajberspejsu, crni Rasicu!

Odoh ja na more, sto toplo preporucujem, tebi, tvojoj ceti, a i svim ostalim fudbalskim cetama.

Mika

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!NAPRED PARTIZAN
(Milivoje vrati se, 23. jul 2013 14:26)
Bice vas celih 5000

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

koji je ovaj doktor sto kaze da je Zvezda bila prosek u Evropi?!! sine Prvaci Evrope i jos 3 puta pored toga polufinalisti KES,finalisti kupa UEFA i jos dva puta polufinalisti...da ne nabrajamo cetvrtfinala evrokupova....trenutno na vecnoj tabeli evrokupova Zvezda zauzima visoko 16. mesto od svih evropskih klubova pa ti vidi

Milan NS

pre 10 godina

naravno da Ivanov hoce sada da igra...kada mu je ovo propalo pa opet da proba da se proda! Sada ga lepo kazniti jer nije hteo prvu da igra pa da se cese...da razmisli malo bolje sledeci put.

Nenad

pre 10 godina

@Nenad tvoja Zvezda je gazila od 1989 do 1992 i svaka cast sve ostalo pre i posle toga cisti prosek u evropi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (PFC, 23. jul 2013 17:14)Imas gugl(google),proveri sve lepo,pa onda pricaj.Glupo je da mi repliciras neistinom.Gledaj malo Zvezdine rezultate od sedamdesetih pa dalje.Reci cu ti samo da je 1979g igrala finale Kupa Uefa.A ostale rezultate mozes uvek da pogledas na internetu.Gazila je Real,Liverpul,Arsenal,Benfiku,Bajern...jos dosta njih,mnogo godina pre Barija.

Nenad

pre 10 godina

(Revolt, 23. jul 2013 21:51) Mislio sam na Zvezda-Real 2:0 i na Zvezda-Real 4:2...A to za Panatinaikos(4:1,0:3) se prica da su Zvezdini igraci bili otrovani kada su igrali revans u Atini,ali takve price se cesto provlace kod nas kada budu neki malo verovatni rezultati i pitanje je koliko je to sve istina.

Revolt

pre 10 godina

Xp, nas trener se ne preziva Rasic vec Rasovic, ne bih te vise zadrzavao.
Nenade, mogao bi malo bolje da branis zvezdu jer bi ti bilo mnogo bolje da si rekao da ste dva puta igrali u polufinalu KES-a, jednom igrali u polufinalnoj grupi, a nekoliko puta bili i u cetvrtfinalu Kupa sampiona.
Jedan od zapazenijih rezultata je i polufinale Kupa pobednika kupova, mozda cak i vise nego SE Kup(ovi). Kad ste izbacili Arsenal, oni bas i nisu bili narocito visoko plasirani u Engleskoj, a od Benfike ste ispali.

Milivoje vrati se

pre 10 godina

@mika Nisam pricao o brojnosti,nego o grobarskom ludilu. Ako si bio na zadnjoj tekmi u pioniru(ali cisto sumljam) znas o cemu pricam;-)

Vuk Brankovic

pre 10 godina

Posle jucerasnje posete onog coveka voleo bi da veceras Partizan ispadne iz LS a Nadj i cela uprava podnesu ostavke zato sto su ga pozvali!

Revolt

pre 10 godina

Da, bio je visestruki prvak, ali te sezone je bio skoro pa na polovini osamnaestogodisnjeg posta bez titule prvaka Engleske. Sa druge strane, Englezi su tih godina harali Evropom, ali Arsenal je u tih 18 godina samo
jednom bio drugi, i jednom treci u prvenstvu. Imali ste vi i pobede nad Barselonom (jednom ste je i izbacili iz KSG), a verovatno si onda i za pobedu nad Realom mislio na onu kad ste ispali zbog golova u gostima,
a ne na onu kad ste izbacili Real iz KPK. Imate daleko vise skalpova nego
mi i to je cinjenica da ste pobedili ili izbacili nekoliko evro-prvaka. Mislim da ste mogli i MNOGO vise, a neke tekme su i sumnjive kao npr. PAO
P.S. 100% si mislio na 80-te, to sa Realom je tek bilo jako sumnjivo:-)

Milivoje vrati se

pre 10 godina

@foreverSRB Nisam krenuo u prvi razred,nego me sreca u taman godinama uhvatila Partizanova dominacija u svim,ali pazi u svim sportovima! Izadji iz bunila,to je tako i tako ce biti! VOLIM PARTIZAN

Revolt

pre 10 godina

Sad sam ponovo nasao taj tekst i dok vasi igraci govore o trovanju i neobicnim okolnostima koje su prethodile utakmici i pratile je do kraja, pokojna Despina je govorila (samo) o namestanju i sredjivanju za koje je cula u svecanoj lozi. To je to, realno. Nema tih para za koje bih prodao!

Nenad

pre 10 godina

(Revolt, 23. jul 2013 19:54) Ja nisam nabrajao sve Zvezdine uspehe vec neke njene uspehe.Arsenal je tada bio visestruki prvak Engleske,a Benfiku smo pobedili 3:2.

Revolt

pre 10 godina

Nenade, posto ne zele da mi objave duzu verziju komentara, reci cu samo da ni ja ne verujem u taj scenario o trovanju iako ga ni ne iskljucujem u potpunosti. Za Zmaja od Pozege- nisi u pravu, bili ste 2x u polufinalu
KES-a uz jedno ucesce u grupama koje su bile nesto izmedju cetvrtfinalnih
i polufinalnih plus pet puta u cetvrtfinalu. KPK- jedno polufinale i dva
cetvrtfinala, a Kup uefa vec poznato finale '79. Eventualno moze da se kaze da ste zaustavljeni u polufinalu Kupa uefa ako Kup sajamskih gradova
(preteca je ovog takmicenja, ali se oni ipak dosta razlikuju) racunas kao
Kup uefa. Sve u svemu, bilo je tu dosta vasih slavnih trenutaka, ali i duplih poraza prilikom eliminacija i jos kako bolnih prizemljenja.

Revolt

pre 10 godina

Grk, procitaj ponovo moj komentar. Vise sam sklon tome da verujem nego tamo nekakvom trovanju. Ako je tacno ono za Tita i Vilija Branta '74,
tacno je i ovo sto si ti napisao. Bas sam hteo da napisem da sam citao nesto na tu temu i sad mi je malo zao sto nisam. Despina Papadopulos.
Da se razumemo, to je vasa sramota i malo je falilo da se ponovi u Bariju, ali dovoljan je nekad i jedan Piksi u protivnickim redovima. Kako moj Partizan to nije imao u Briselu, a i to je pitanje da li bi pomoglo protiv najmocnijeg tima na svetu!

grk

pre 10 godina

(Revolt, 24. jul 2013 16:22)


Nisi upoznat o tome da je žena tadašnjeg grčkog diktatora svedočila o tome da je utakmica bila nameštena!!??

NBGD

pre 10 godina

Ovo je nasa realnost (Zvezda I Partizan),da u nasem prvenstvu gazimo sve redom,a u evropi strahujemo od Jermena I ostalih. To samo pokazuje nasu regularnost I to da se u nasem fudbalu igraju barem 30% prijateljskih utakmica.

kad

pre 10 godina

Na sirak kvota 14, navijam za partizan i zvijezdu podjednako jer su srpski klubovi i samo zbog toga ali stavicu tri marke na sirak cisto zato sto mislim da imaju 30-40 % sansi da dobiju ovaj nas nikad gori partizan. Pozdrav iz RS

Milan NS

pre 10 godina

naravno da Ivanov hoce sada da igra...kada mu je ovo propalo pa opet da proba da se proda! Sada ga lepo kazniti jer nije hteo prvu da igra pa da se cese...da razmisli malo bolje sledeci put.

Nenad

pre 10 godina

Ja bi pre rekao da je to tradicija a ne samar.Sem finala Kupa Sampiona i par plasmana u elitna Evropska takmicenja,Partizan je ostatak od sezdeset i kusur godina bio bukvalno nula u Evropi,ovakvi i malo jaci timovi su ga neretko dobijali.Postojao je mit o nekome strahu Evropskih velikana,ali taj mit je pravila Zvezda gazeci tada Real,Arsenal,Liverpul,Bajern,Benfiku...ali toga mita o nasem fudbalu vise nema,kao ni Zvezde sa onakvom snagom,a nijedan nas klub nije nastavio taj mit.

Mika

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!NAPRED PARTIZAN
(Milivoje vrati se, 23. jul 2013 14:26)
Bice vas celih 5000

Milivoje vrati se

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!
A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!
NAPRED PARTIZAN

dualdemuschi

pre 10 godina

Hahaha. Moze da prodjite ovaj krug ali onda je gotovo. Ja kao zvezdas uvek sam navijao za partizan kad je u pitanje evrokupa, ali taj klub partizan je postao toliko bezobrazno da me vise ne zamina dali ce da izpadne ili ne. Zvezda o aj godine je daleko bolje tim. Zvezdaiznadsvega!!!

Romanticar

pre 10 godina

"Sutra jos jedan,ali se ja necu radovati vasoj nesreci kao sto se vi radujete nasoj....
(kontrarevolucija, 23. jul 2013 13:15)"

Drugim rijecima, ne igra sutra olimpijakos, pa nemate za koga da navijate? Ma prave ste dobrice... :P

KODAR78

pre 10 godina

Ja stvarno verujem u ovaj tim, jos sa ovim najavljenim pojacanjima, dobra sezona se nazire. Jedva cekam da sve legne na svoje mesto i da se zapuse usta, vecitim kriticarima, kada to kazem, mislim na one iz sopstvenih redova a na komsije se ne treba ni osvrtati, to sto se njima dogadja je strasno, pa im je stoga sve i oprosteno, neka pisu siromasi sta god hoce, razumljivo je, ljudi smo. Idemo na 26-tu i LS.

ForeverSRB

pre 10 godina

Alo kompleksasi,dozivotni vicesampioni,nije se vama obratio!A mi Grobari cemo sutra dati podrsku kao da igramo sa Barsom,mi to mozemo!NAPRED PARTIZAN (Milivoje vrati se, 23. jul 2013 14:26). Dozivotni vicesampioni ?? :)) Ukoliko si krenuo u prvi razred, oprosteno ti je ;) Vicesampionu svih jakih takmicenja :)

Xp

pre 10 godina

Sram te bilo. I tebe i tih koji su te doveli. Obecavas da ces igrati na gol vise. Ma koliko god da nam je fudbal potonuo ,protiv ove ekipe mozes samo da obecas ubedljivu pobedu ili ostavku. U sledecem krugu ti, druskane, obecevaj gol vise, ako se uopste nadjes tamo.

Tuzno je sto ste ti i tebi slicni godinama sistematski ubili u meni nadu u moj PArtizan i generalno u sport u ovoj zemlji. Do pre nekoliko godina je bila nada da cemo proci u LS, sada svi znaju da je to nemoguce. Danas PArtizan , iliti bilo koji klub u Srbiji, nema kvalitet da igra u Evropi. Cemu da se nadam, RAsicu? DA cete proci ove stocare? Pa sta me briga? Sta mi , verni navijaci imamo od toga? DA cete da pobedite Zvezdu? ZAr je to bitno? To sa Zvezdom je toliko otrcano , da samo klinci od 12 godina padaju na vase fore. NI derbi vise nije "prvi u mom selu" takmicenje, postalo je ko je bolji na Autokomandi. Koga bre briga? I mi navijaci smo se smorili.Navijacki ratovi se vode preko tastatura. Ko vise komentara, pluseva, minusa...Fudbal se igra u sajberspejsu, crni Rasicu!

Odoh ja na more, sto toplo preporucujem, tebi, tvojoj ceti, a i svim ostalim fudbalskim cetama.

Makaveli

pre 10 godina

Napalili se navijaci komsinice u komentarima. Bolje da se okrenu predstojecem neizvesnom mecu ljihove ljubimice protiv ribara i konobara. O kvalifikacijama za LS tj. samoj LS su najmanje kompetentni da pricaju, jer u istoj njihov klub nikad nije ucestvovao.

Nenad

pre 10 godina

@Nenad tvoja Zvezda je gazila od 1989 do 1992 i svaka cast sve ostalo pre i posle toga cisti prosek u evropi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (PFC, 23. jul 2013 17:14)Imas gugl(google),proveri sve lepo,pa onda pricaj.Glupo je da mi repliciras neistinom.Gledaj malo Zvezdine rezultate od sedamdesetih pa dalje.Reci cu ti samo da je 1979g igrala finale Kupa Uefa.A ostale rezultate mozes uvek da pogledas na internetu.Gazila je Real,Liverpul,Arsenal,Benfiku,Bajern...jos dosta njih,mnogo godina pre Barija.

Pjer

pre 10 godina

Gresis Rasovicu, ili nisi iskren, pretpostavljam da ne mislis to sta govoris, jer kad bi govorio ono sto mislis, postao bi nepopularan, a to ti ne treba - Jel?!
Kako ste VI to dobili samar? Kad su Jermeni zasluzili da pobed dva tri prema nula, a vi izvukli 1:1 ??
Jermeni su dobili samar, prouzrokovan neiskustvom, a to neiskustvo se ogledalo u tome da su se posle gola i totalne terenske nadmoci povukli!
Valjda su se uplasili pobede?! Inace, da nisu, gde bi IM kraj bio?

hvala na prognozi, trk u kladionicu

pre 10 godina

Cemu se vi Delije nadate, budi Bog s nama.
Pa mogli bi da znate da smo se mucili i sa Skendijom, Pjunikom... To su pocetna kola, ne nebitna, ali ko ih gleda od menadzera, jos se sastavlja tim, dosli sa priprema, pa igraj negde 1500 km daleko i na 1500 m nadmorske visine. Neka protiv jacih ako je ikako moguce budu u formi i odigraju dobro.
Ja bih rekao da je nemoguce bez ulaganja i bez stranaca, svi imaju strance, a kod nas se izmislja pravilo da ne smes vise od 4 stranca da imas. Kiprani sve Portugalce imaju i crnce, a mi...
I da ne prodjemo neku jacu ekipu, znajte da ove slabe neretko punimo kod kuce. Desi nam se u 10 godina poneki kiks, Artmedija, Tikva (posledica), Samrok, ali je mnogo veca verovatnoca da amatere prolazimo. Uostalom brinite vasu brigu, pustite sampione.

queen

pre 10 godina

ma nemaju igraci kvaliteta,limitirani su sto se tice kvaliteta,pre bi gledao zenski fudbal nego njih,jos samo da si dodao da je bila velika vrucina i da je igrace udarila suncanica,da je u pitanju splav isli bi oni kroz smetove od 2m snega samo da dodju do splava i do svojih sponzorusa,ovako kao fudbaleri se raspadaju,jedino se mogu takmiciti ko vise i brze ispije sto vise piva po splavovima i na pripremama po egzoticnim mestima.Davno sam ja rekao da ova drzava daje pare na pogresna mesta umesto da nas fudbal pretvori u amaterizam i da daje pare u jedino sto vredi a to je kk partizan i vk partizan pare idu u fk partizan koji to ni po cemu ne zasluzuje,ali ovo je Srbija ovde se sve kontra radi vrednuje se neznanje,nesposobnost itd.

zokiikoz

pre 10 godina

Nema bas veze s temom ali predlog je da se konacno napravi Balkanska liga.Igralo bi se u prolece kad ionako poispadaju svi ex Yu klubovi.Slovenija,Hrvatska,BiH,Srbija,Crna gora,Makedonija,Albanija,Bugarska.Svi po četiri predstavnika iz proteklog prvenstva.Bez Rumunije jer sumnjam da bi oni bili za istu a ako zele po koeficijentu izbaciti iz najslabijih liga po jednu ekipu i dodati Rumunje.Igralo bi se 3 4 i 5 mesec sistemom lige sampiona,znaci osam grupa po cetiri ,prve dve idu u osminu i posle na ispadanje.Finale svake godine u drugoj drzavi na stadionu od najmanje dvadeset hiljada.Nadam se da ce to zaziveti cim pre jer ovako nema napretka,svake godine strah da se neispadne od nekakvih amatera.

mille grobar

pre 10 godina

kontrarevolucija, neces se radovati nasoj nesreci ali je prizeljkujes, he,he...za tvoju informaciju, mi cemo sutra pregaziti Sirak a veruj mi da ce Zvezda uz dosta vise muka proci, ali ce proci. Zivi bili pa videli. Moja prognoza je 5:1 za Partizan i 1:1 u vasem mecu.

Zmaj Ognjeni vuk

pre 10 godina

Ja bi pre rekao da je to tradicija a ne samar.Sem finala Kupa Sampiona i par plasmana u elitna Evropska takmicenja,Partizan je ostatak od sezdeset i kusur godina bio bukvalno nula u Evropi,ovakvi i malo jaci timovi su ga neretko dobijali.Postojao je mit o nekome strahu Evropskih velikana,ali taj mit je pravila Zvezda gazeci tada Real,Arsenal,Liverpul,Bajern,Benfiku...ali toga mita o nasem fudbalu vise nema,kao ni Zvezde sa onakvom snagom,a nijedan nas klub nije nastavio taj mit.
(Nenad, 23. jul 2013 13:41) Jedini mit koji je postojao je taj o strahu velikana od bilo kog kluba sa ovih prostora...Na tvom mestu bih ćutao, ipak 22 godine, dakle trećinu svoje istorije , tvoj klub ne predstavlja ni tu nulu u Evropi,jer niste u stanju ni 2 kola u Evropi da prođete. Uzgred , primeri Ekerena , Cska Kijeva, Slovan Libereca, Ksamaksa itd. , pokazuju da daleko od toga da ste bili imuni na ispadanja od "Širaka ili malo jačih". Licemerje nije dobra osobina.

Licemer

pre 10 godina

Sutra jos jedan,ali se ja necu radovati vasoj nesreci kao sto se vi radujete nasoj....
(kontrarevolucija, 23. jul 2013 13:15)

Zato se već danas javljaš?

cartmanx

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima ima tim u glavi, ali neizvestan je nastup Marka Šćepovića, koji ima problema sa povredom."

Rsovicu izuzetno te cenim pa molim te ne potcenjuj nam inteligenciju, naravno Marku Scepovicu zelim dobro zdravlje, ali to sto je njegov nastup "neizvestan" znaci da cemo imati jacih startnih 11 bez njega!

radna grupa

pre 10 godina

@To je samo prvi u nizu, sledi jos
(kurta, 23. jul 2013 13:04)

Jesu li postavljene roletne na hotelu u Islandu? Da ne bude sutra, "udaralao nam sunce u oci, nismo mogli da spavamo, dug put, hladno...."?

KODAR78

pre 10 godina

@XP
Treba tebe da je sramota, sta li ti hoces. Sta li si ti to uradio za Partizan, pa imas neka ocekivanja , verovatno nerealna. Idi ti na more i ostavi Partizan na miru. Izaberi neki drugi klub, slobodno, jer takvi nam NE TREBAJU. Ako ne mozes da pomognes, nemoj da odmazes. Ovo ti pisem jer se prestavljas kao Grobar, mada ja u to ne verujem. Srecan put.

Nenad

pre 10 godina

(Revolt, 23. jul 2013 19:54) Ja nisam nabrajao sve Zvezdine uspehe vec neke njene uspehe.Arsenal je tada bio visestruki prvak Engleske,a Benfiku smo pobedili 3:2.

s.laughter

pre 10 godina

Umesto ove dvojice "pojacanja" koji zajedno imaju 67 godina bolje da ste doveli tri mlada igraca od po 22.
Partizanova skola, "nasa deca" i slicno, nismo napravili postenog centarhalfa (koji je odigrao duze od sezone za Teleoptik)i neka se zapitaju zasto. Ni na ostalim pozicijama nismo bolji. Svi igraci koji su dosli u Partizan su totalno vam forme, kako fizicki, tako psihicki i igracki.
Vuce misli i o tome.

Milivoje vrati se

pre 10 godina

@mika Nisam pricao o brojnosti,nego o grobarskom ludilu. Ako si bio na zadnjoj tekmi u pioniru(ali cisto sumljam) znas o cemu pricam;-)

Milivoje vrati se

pre 10 godina

@foreverSRB Nisam krenuo u prvi razred,nego me sreca u taman godinama uhvatila Partizanova dominacija u svim,ali pazi u svim sportovima! Izadji iz bunila,to je tako i tako ce biti! VOLIM PARTIZAN

sveta

pre 10 godina

Ovo je nasa realnost (Zvezda I Partizan),da u nasem prvenstvu gazimo sve redom,a u evropi strahujemo od Jermena I ostalih. To samo pokazuje nasu regularnost I to da se u nasem fudbalu igraju barem 30% prijateljskih utakmica.
(NBGD, 23. jul 2013 13:09)

A mozda je i znak da su nam ostali klubovi jos slabiji, pa kad odigras 28 utakmica sa takvim levacima za celu godinu onda ispadnes smesan protiv iole bolje ekipe. Sto volim tu teoriju da Partiza i Zvezda sve namestaju naustrb drugih, a ti drugi kad izadju u Evropu ispadaju od zaista amaterskih timova. I taj Sirak nije amaterska ekipa, samo je slaba ekipa koju treba izbaciti, i izbacicemo je. Bate Borisov koji su svi pokazivali kao svetli primer u LS sada izgubio kod kuce od nekih jos vecih levaka, pa svi cute.

Johnny

pre 10 godina

Kodar78 je sve rekao,domaci kriticari ce biti zacepleni najkasnije posle petog kola jsl! A sto se tice mene, ja sam 3 puta u roku od 10 nedelja preletio Pola evrope da gledam svoj partizan u ls! Zelim mu mnogo uspjeha i eto me opet! Samo lagano

Mile

pre 10 godina

Ma kakav samar, kakve pouke, to je realno stanje i dobro ste jos i prosli.Sad kao potcenili smo ih, ovo, ono... Nema vise toga, to je realno ono sto moze bilo koji klub, ne samo iz Srbije, nego sa ovih prostora uopste. Eve balkanske lige treba proglasiti amaterskim, i lepo igrati ko u dobra stara vremena. Pa mi smo 80 ih u zonskim ligama, kao i republickim svi bili amateri, a ove smo tkzv superligase mogli da pojedemo za dorucak bre. Greh je placati nekog da seta ko magarac po terenu.

ffffffffff

pre 10 godina

Na ovim prostorima u zadnjih dvadeset godina imamo srca jedino da ratujemo I unistavamo, tako da za sve za sta treba srce lose radimo tako je I sa fudbalom mozda se nesto promijeni u narednih dvadesetak godina

Revolt

pre 10 godina

Xp, nas trener se ne preziva Rasic vec Rasovic, ne bih te vise zadrzavao.
Nenade, mogao bi malo bolje da branis zvezdu jer bi ti bilo mnogo bolje da si rekao da ste dva puta igrali u polufinalu KES-a, jednom igrali u polufinalnoj grupi, a nekoliko puta bili i u cetvrtfinalu Kupa sampiona.
Jedan od zapazenijih rezultata je i polufinale Kupa pobednika kupova, mozda cak i vise nego SE Kup(ovi). Kad ste izbacili Arsenal, oni bas i nisu bili narocito visoko plasirani u Engleskoj, a od Benfike ste ispali.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

koji je ovaj doktor sto kaze da je Zvezda bila prosek u Evropi?!! sine Prvaci Evrope i jos 3 puta pored toga polufinalisti KES,finalisti kupa UEFA i jos dva puta polufinalisti...da ne nabrajamo cetvrtfinala evrokupova....trenutno na vecnoj tabeli evrokupova Zvezda zauzima visoko 16. mesto od svih evropskih klubova pa ti vidi

Jak si mi ti Grobar

pre 10 godina

NBGD, video sam u Derbijima koliko je sve neregularno. Pogledaj ponovo prvo poluvreme na Marakani i drugo na JNA i reci da ih nismo unistili!

Revolt

pre 10 godina

Da, bio je visestruki prvak, ali te sezone je bio skoro pa na polovini osamnaestogodisnjeg posta bez titule prvaka Engleske. Sa druge strane, Englezi su tih godina harali Evropom, ali Arsenal je u tih 18 godina samo
jednom bio drugi, i jednom treci u prvenstvu. Imali ste vi i pobede nad Barselonom (jednom ste je i izbacili iz KSG), a verovatno si onda i za pobedu nad Realom mislio na onu kad ste ispali zbog golova u gostima,
a ne na onu kad ste izbacili Real iz KPK. Imate daleko vise skalpova nego
mi i to je cinjenica da ste pobedili ili izbacili nekoliko evro-prvaka. Mislim da ste mogli i MNOGO vise, a neke tekme su i sumnjive kao npr. PAO
P.S. 100% si mislio na 80-te, to sa Realom je tek bilo jako sumnjivo:-)

Nenad

pre 10 godina

(Revolt, 23. jul 2013 21:51) Mislio sam na Zvezda-Real 2:0 i na Zvezda-Real 4:2...A to za Panatinaikos(4:1,0:3) se prica da su Zvezdini igraci bili otrovani kada su igrali revans u Atini,ali takve price se cesto provlace kod nas kada budu neki malo verovatni rezultati i pitanje je koliko je to sve istina.

grk

pre 10 godina

(Revolt, 24. jul 2013 16:22)


Nisi upoznat o tome da je žena tadašnjeg grčkog diktatora svedočila o tome da je utakmica bila nameštena!!??

Vuk Brankovic

pre 10 godina

Posle jucerasnje posete onog coveka voleo bi da veceras Partizan ispadne iz LS a Nadj i cela uprava podnesu ostavke zato sto su ga pozvali!

Revolt

pre 10 godina

Nenade, posto ne zele da mi objave duzu verziju komentara, reci cu samo da ni ja ne verujem u taj scenario o trovanju iako ga ni ne iskljucujem u potpunosti. Za Zmaja od Pozege- nisi u pravu, bili ste 2x u polufinalu
KES-a uz jedno ucesce u grupama koje su bile nesto izmedju cetvrtfinalnih
i polufinalnih plus pet puta u cetvrtfinalu. KPK- jedno polufinale i dva
cetvrtfinala, a Kup uefa vec poznato finale '79. Eventualno moze da se kaze da ste zaustavljeni u polufinalu Kupa uefa ako Kup sajamskih gradova
(preteca je ovog takmicenja, ali se oni ipak dosta razlikuju) racunas kao
Kup uefa. Sve u svemu, bilo je tu dosta vasih slavnih trenutaka, ali i duplih poraza prilikom eliminacija i jos kako bolnih prizemljenja.

Revolt

pre 10 godina

Grk, procitaj ponovo moj komentar. Vise sam sklon tome da verujem nego tamo nekakvom trovanju. Ako je tacno ono za Tita i Vilija Branta '74,
tacno je i ovo sto si ti napisao. Bas sam hteo da napisem da sam citao nesto na tu temu i sad mi je malo zao sto nisam. Despina Papadopulos.
Da se razumemo, to je vasa sramota i malo je falilo da se ponovi u Bariju, ali dovoljan je nekad i jedan Piksi u protivnickim redovima. Kako moj Partizan to nije imao u Briselu, a i to je pitanje da li bi pomoglo protiv najmocnijeg tima na svetu!

Revolt

pre 10 godina

Sad sam ponovo nasao taj tekst i dok vasi igraci govore o trovanju i neobicnim okolnostima koje su prethodile utakmici i pratile je do kraja, pokojna Despina je govorila (samo) o namestanju i sredjivanju za koje je cula u svecanoj lozi. To je to, realno. Nema tih para za koje bih prodao!