Fudbal 183

Sreda, 19.06.2013.

14:23

Sa Pintu: Tužan dan za mene

Odlazeći trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo sa Pintu rekao je da mu je bilo izuzetno teško da podnese ostavku.

Sa Pintu: Tužan dan za mene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

183 Komentari

Sortiraj po:

s t v

pre 10 godina

Ne mogu nikako da razumem likovanje navijača Partizana! Kakvo će im biti zadovoljstvo pobeđivati i takmičiti se sa raspalom Zvezdom? Vrednost titula se meri pobeđenom konkurencijom a ako nema konkurencije i oni će biti mnogo slabiji!
(Džoni, 19. jun 2013 20:34)

Rodače, postoji još klubova, osim CZ, sa kojima Partizan igra za titulu.
Visoko mišljenje o sebi uništava vam realnost.
Vi bi sigurno odustali od takmičenja da je Partizan u buli kao vi.
Ako ste zaljubljenici CZ, ali iskreno, onda pravac Marakana i zahtevajte da se jasno i glasno kaže ko je kriv za vaše stanje. Kakve su namere i sa čime.
Nemoj opet pred sezonu da slede izjave tipa :"Ako bude regularno mi smo prvaci", "Tole je kriv", "sudije nemaju respekt prema prvaku KEŠ-a", "mi se snalazimo, a drugi su državni projekti", i td.
Prodali ste igrača zbog licence. I ko će sad da igra, trenira igrače ? Imate zabranu registracije novih igrača, a pripreme za evropu su počele. Opet će vam Partizan i država biti dežurni krivci.

Coldo Malisic

pre 10 godina

Navijac sam Partizana,ali ovaj coek je uboo sustinu.Zbilja je nemoguce raditi u takvim uslovima,da se ne lazemo u Partizanu su za nijansu bolji.Ovakav bi trebao bit odgovor svakog inostranog strucnjaka na aktuelnu tugu koja vlada u svijetu srpskog fudbala.
I jedino to bi mozda nekog nekad natjeralo da stavi prst na celo i shvati da tako jednostavno ne ide.

sa ili bez.. pintu

pre 10 godina

Poštena i pametna odluka.. Očajno stanje kluba, jadan igrački kadar i sigurno još jedna sezona bez ozbiljnijih rezultata. Da je ostao i sledeću sezonu, nakon nje bi mogao dobiti posao samo u Kazahstanu ili Azerbejdžanu.
A ni situacija u kojoj je Partizan nije ništa bolja. U čemu je zadovoljstvo slaviti titulu u banana ligi kada vas iz evrope izbacuju amaterski timovi. Sve u svemu, neophodna reforma u FSS-u, zvezdi, partizanu.

Vlada

pre 10 godina

Po meni je ovo dobro. Novi trener ima priliku da dovede igrače koje želi i može, a uz sve to da zadrži one koji mu trebaju. Glupo bi bilo da se u ovoj krizi, na primer, odreknemo Mudrinskog a ubrzo Sa Pintu ode. Možda tom novom treneru treba Mudrinski koji je kvalitetan igrač, a koji bi možda otišao za male pare ili bez obeštećenja.

Aleks

pre 10 godina

Umesto dan nam je tu Robi, iskren covek, ima istoriju u klubu, vole ga obicnii navijaci i sl. mi se igramo i pravimo sve vece gluposti! Lukicu, Robija ti ne mogu oprostiti.

Džoni

pre 10 godina

Ne mogu nikako da razumem likovanje navijača Partizana! Kakvo će im biti zadovoljstvo pobeđivati i takmičiti se sa raspalom Zvezdom? Vrednost titula se meri pobeđenom konkurencijom a ako nema konkurencije i oni će biti mnogo slabiji!

Dragan

pre 10 godina

Ali je dobar dan za nas koji navijamo za Zvezdu. Ne zbog same titule (koja je odavno bila prežaljena) već zbog kukavičke taktike u utakmici u kojoj ti je nerešeno ravno porazu.
Uzgred, molio bih one koji odlučuju u Zvezdi da ne bacaju pare na trenere koji su bili poznati igrači već na one koji se razumeju u trenerski posao a u Srbiji ih ima.

Mrmac

pre 10 godina

Pa evo mogao bih na primer ja.I ništa ne mora da plate.Šta više,ostavio bih dvadesetak fudbalera a ove ostale razjurio.Kako bi ih naterao da igraju?Kao Helenio Herera nekad.Ko je čuo za njega zna o čemu govorim.Seo bih prvu i svaku narednu pripremnu utakmicu na klupu sa brdom registracija i delio bih ispisnice direktno sa terena."Izmena.Prijatelju nisi ti za Zvezdu,evo tvojih papira i doviđenja.I nek ti je sa srećom."Da vidite kako bi kidali na pripremama.Pa makar ostali i sa 10-15 igrača pod ugovorom.Ostalo bih popunio sa 7-8 naših klinaca,možda doveo 1-2 slobodna igrača ako može i tako krenuo u takmičenje.Igrao sam aktivno fudbal 25 godina,trenirali su me i Višnjevac i Dogandžić i mnogi drugi i mogu otvoreno reći da je deficit školovanih i dobrih trenera.Pogotovo u radu sa decom.Bitno je da roditelji redovno plaćaju "školu fudbala",pa opremu,pripreme,putovanja...A igraju privatnici te ćale ovog je kupio dresove,drugi je platio gorivo pa mali mora da igra.To se onda prenosi sve do prvih ekipa pa i reprezentacije koju nam takođe kroje razni menadžeri.Mora se nešto menjati iz korena,od najnižih liga,podsaveza sve do gore.I to pod hitno inače će nam i dalje dolaziti ovakvi likovi da glume trenere.

Vuk

pre 10 godina

Zasto pare koje dolaze od gasproma idu u kosarkaski klub a ne u fudbalski? Pitanje za Covica. Navijac sam partizana ali mi je iskreno zao zbog celokupne zvezdone situacije jer ako oni propadnu i mi cemo isto biti losiji jer nema vise pravog rivalstva i nas dragi D. Djuric ce jos vise stavljati sebi u dzep umesto ulagati

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Žao mi te Sa Pintu, ali ovde je nažalost tako kako jeste! Navikao čovek na red, rad, disciplinu i ispunjavanje planova! Ovde se sve svodi na "reč", a kako to funkcioniše znamo svi! Domaći Trener?? Ko je to ko može da vodi Zvezdu? Ostanić, Bata Djora, Pižon?! Kako kažu stari dogurali smo mi cara do duvara! Nek nam je sa srećom

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ srbenda
Evo ja cu da te prosvetlim. Iz kupa smo ispali za vreme Jankovicevog mandata. A u prvenstvu je stigao kad je vec bilo -11. Dosao na -2. Derbi je lose odigran jer je Partizan jednostavno jaci.

H8er

pre 10 godina

Zvezdi bi bilo bolje da se sva kinta (i ona od Sa Pinta) slila na projekat izgradnje Vremeplovskog centra. Do sada (za ovih 20 godina) bi izgradili isti i mozda se vratili u 1991.godinu, tamanica.

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

"Ja sam tu, ali prvo morate da sredite uslove da Crvena zvezda ponovo bude klub koji se poštuje ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, kao što je to bilo 1991. godine"

Sa nije toliko los trener. Zapravo, za Jankovica je magistar i po postavci a posebno po profesionalizmu. Ali da je Zvezda makar blizu stanja u kome je bila '91-e, ovaj ne bi mogao da prismrdi Marakani. Ovako je bilo "nasla rupa zakrpu", samo ocigledno smo mi jedna ogromna rupa.

ono.. prasss, dim.gde smo. koja je godina, u kom pravcu je Bari?

pre 10 godina

91 da se vrati? Mozda umesto novog trenera i novih polovnih igraca sve pare u razvoj vremepolova u podrumcetu na marakani.

St.Milosav

pre 10 godina

Mogu samo da se prikljucim postovima sto se ticu Dragoslava Stepanovica.
Covek je veliki Zvezdas sa ogromnim autoritetom.Ovde u Frankfurtu a i u Nemackoj je veoma cenjen,iako govori jos uvek gastajbarterskim dijalektom posle vise od 30 godina Nemacke.Svugde je isticao da mu je Zvezda u srcu i njegov klub iako je kao igrac bio veoma kratko kod na (poctkom sedamdesetih).On bi radio skoro dzabe,jer je financijski obezbedjen,a ove nabedjene talente bi naucio prvo sta je Zvezda,pa onda da trce do inemoglosti.Iz svakog bi izvukao maksimum.Ovde je doveo u red takve zvezde kao Jeboa i Uve Bajn 92.kad su Ajntrahtu ukrali titulu u zadnjem kolu.Njemu se niko ne bi smeo mesati oko sastava tima.Sto je najvaznije covek je cist kao suza,primer Cukaricki,kad je trzio da mu garantuju da ga ne placaju.od novca koji je stecen kriminalom!!!

dzukac

pre 10 godina

E kamo puste sreće da je samo u treneru problem...
Inače mislim da nam nikako ne treba domaći trener koji ''poznaje mentalitet igrača''. Upravo suprotno treba nam stranac ili domaći trener koji nije radio u Srbiji, koji će da ovim tkz. igračima objasni da em nemaju pojma em su po fizičkoj spremi malo iznad amatera. Da ih za početak natera da trče i da igraju ako treba bunker na 1:0, 90 minuta na svakoj utakmici.
Svaka sličnost sa Slavoljubom Muslinom je namerna.

Dragan

pre 10 godina

Svaki dan cujemo uglavnom lose vesti iz FKCZ. Ovakav negativan pubilicitet koji se produbljuje iz dana u dan, cini mi se kao da nema kraja...Hoce li doci taj dan kada ce se nesto iz temelja promeniti (pa makar i proglasili bankrot i krenuli iz 4-tog ranga) da Zvezda ponovo bude zdrav klub za respekt.......

AMS Srbije

pre 10 godina

Vidi te sa gos Covicem da mu nije ostao neku platu duzan da se ne brukamo kao sto je bilo prosli put kada je otisao Prosinecki!

Komšijski savet

pre 10 godina

Uzmite Vermeza godinu-dve. Kad ode, takvo olakšanje osetiš i radost bilo ko da dođe. A u međuvremenu osvajajte titule, što da ne?

slobodan

pre 10 godina

pa i jeste, posto je fk cz trenutno pre kao neki cirkus nego kao neki ozbiljan klub sta god da 'ozbiljan' znaci u srbiji, portugalac je doneo dobru odluku. posto on odlazi verovatno da nece dobiti ni kintu sto znaci da se poneo profesionalno i nije stavio platu na prvo mesto. kakav pocetak nove sezone za fk cz ...

Zare

pre 10 godina

Sasvim u redu. Ukoliko Zvezda želi finansijski oporavak treba da dovede nekog mladog ambicioznog stručnjaka koji neće mnogo da košta. Porugalac je bio skup a igra sa njim nije doživela nikakav napredak. Od 8 vezanih pobeda tek na ponekoj smo igrali dobro, možda na 4. Bilo je i dosta sreće i lakog rasporeda. Na jedine dve vrlo teške utakmice bili smo potpuno nemoćni. Treba nam mlad i ambiciozan stručnjak koji će da radi za male pare.

Das

pre 10 godina

Navijam za Partizan, ali mi je iskreno žao Zvezde. Portugalac prosto nije navikao na probleme sa kojim se sreće kod nas... nađite nekog našeg domaćeg trenera koji nije skup i koji može da razume situaciju.

U poverenju

pre 10 godina

Proverena informacija: Kratko Ostanic je trenutno bez angazmana, takodje Bata Djora, Milan dozvolite Zivadinovic i Milorad bekrija Kosanovic.

albel

pre 10 godina

(Cika Pera, 19. jun 2013 16:13)
Koji rezultat?
Steta sto je Dostanic pre neki dan preuzeo Radnicki Nis,jedan ozbiljan kandidat manje!

Mito i Mita

pre 10 godina

Ovo je bio takav jedan dogovor, da nemam reci. Dođi Sa Pintu, da malo budeš tu da se ljudi prime, zatim dogovor sa Partizanom da ih stignemo u zamenu za derbi i to je to. Znam da zvuči kao teorija zavere, ali ovo je Srbija.

ForeverSRB

pre 10 godina

ja bih licno voleo da vidim na klupi cira blazevica, znam da je star... ali, sve je ostvario, samo nije zivotni san, da trenira zvezdu (Pantelija je bio delija, 19. jun 2013 15:24) Ne znam ko je mogao da ti da -, Ciro je trenerska legenda..

Analiticar

pre 10 godina

magic

Dok i vi istu tu godinu ali u kosarci. U fudbaluu vam ostaje samo da skupljate limove za osvojena prvenstva i da pravite rekorde koji nista ne znace

varga stevan

pre 10 godina

Господо џајо и човићу ,ако желите успеxе са

звездом и прекинути доминацију партизана,онда испуните услове тренера Сао Пинтуа?!опет желите
се неиде у евро купове,квалификације маxимум ће бити,продајете најбоље играче,продали кадуаа у један шериф из молдавије?

Pinokio

pre 10 godina

Sjajno, sad ćemo svi da uživamo u novoj i do sada najuzbudljivijoj sezoni sapunske opere "Zvezdana"! Fantastično leto je pred nama! Bankrot, gašenje, sahrana ili vaskrsenje stuba srpstva, odgovor daće Kokeza & co.

srbenda

pre 10 godina

Covek je napravio rezultat. Sta jos hocete od njega, da igra ?
Ja sam stari navijac Zvezde, i pamtim dobre i lose dane, znam da se sa parama i lakse radi. Ali pare ne dolaze na losu igru. Trener ima svoju viziju, ako se postuje onda je ovo i jedino resenje. Uprava mozda hoce da bude i trener ?
(Cika Pera, 19. jun 2013 16:13)
Hajde kazi molim te koji je on rezultat napravio??? Prosvetli nas!! Izgubio prvenstvo, izgubio kup!

seljo

pre 10 godina

zasto? zato sto nije uspeo da sustigne partizanovu prednost od +11. to sto je imao priliku da ga prestigne to je sve zahvaljujuci vermezovicu koji je te bodove umalo prokockao. pa boljeg trenera zvezda dugo nije imala

Ne verujem, znači dva!

pre 10 godina

# au, koliko grobara na ovom sajtu, ne verujem...
(nevera, 19. jun 2013 15:46)

Brojači ne propuštaju priliku! To im je u genima.

Srbin

pre 10 godina

PERA-GEN?JE,

Genije, nije stvar u trenerima vec u igracima. Koji su to igracu u Srbiji?? Ko ih stvara??? Zavaravamo se sa nekakvima nasim skolama. Nasih mladjih selekcija nema nigde. Od Cilea nismo ucestvovali na SP za mladje kategorije. Izadje po neki pojedinac.Evo zavrseno EP u Izraelu. Spanija vec treci putza redom osvaja titulu. Ako hocemo da se kvalifikujemo za neko od EP nasi brze bolje organizuju neku od grupa. Lokalni treneri i roditelji preporucuju decu za neki klub. A ta deca ne mogu da trce. Ni jedan nas igrac ne moze da izdri utakmicu u tempu koji se meri sa 12-14 kilometara po utakmici. Kako to rade u Spaniji, Italiji, Nemackoj, Ceskoj. Moze i Murinjo da dodje u bilo koji nas klub u nista ne bi uradio. Bio sam prosle godine poslom u Spaniji i gledao kako se odabiraju deca za Barcelonu uzrast 10 godina.Na sve se vodi racuna. Nije sve u pimplanju loptom i baratanju loptom

Realno

pre 10 godina

Tuga je sta se desava u mom voljenom klubu... Smatram da se stanje po pitanju trenera moze resiti dovodjenjem domaceg obrazovanog kadra, nema potrebe za strancima... No sto se tice igraca, tu mora dobro da se pozabavi neki tim ljudi kojim je zaista stalo do Zvezde... 95% trenutnih igraca nije vredno ni statusa u nekom treceligaskom klubu u Srbiji..

duledudule

pre 10 godina

i sta ce biti sad?sad ce dauda da bude visak,a mudrinski prvo pojacanje,stojadinovic ce da da ostavku,a covic ce da kaze da smo smanjili dug za 10e,doci ce za trenera neki matori fosil,koga ce da dovede senilni dzaja,tipa rajevac(koji ni sam ne zna kako je uspeo sa ganom),uigravacemo tim za kvalifikacije le,ispascemo u prvom kolu,trener ce biti kriv,dobice otkaz,igraci ce da odu jel ne primaju platu...i tako...znaci povraca mi se vise od vas,keve mi!

bradina

pre 10 godina

Da se ne lazemo vise G-ne Pinto!Recite slobodno:"Ja ne radim za "sicu" i igracima sa neisplacenim premijama uz to bez pojacanja (dva-tri portugalca,koja sam vam predlozio)!!

Delija

pre 10 godina

Evo Anceloti je slobodan

Dzajo , najuri iz kluba politicare. Stetocine naseg sporta pa i fudbala koji su tu zbog politickog marketinga. Ko je bio u Zvezdi u vreme najveceg uspeha??

Cika Pera

pre 10 godina

Covek je napravio rezultat. Sta jos hocete od njega, da igra ?
Ja sam stari navijac Zvezde, i pamtim dobre i lose dane, znam da se sa parama i lakse radi. Ali pare ne dolaze na losu igru. Trener ima svoju viziju, ako se postuje onda je ovo i jedino resenje. Uprava mozda hoce da bude i trener ?

magic

pre 10 godina

uh pa kad bi smo uspeli da nas postuje cela Evropa kao 91 onda bi smo mogli da dovedemo kojeg hocemo trenera
(Tottenham, 19. jun 2013 16:11)

Ah,dokle vise ta 91.

Monarhista

pre 10 godina

I opet niko ne vidi sustinu problema...Dok u Zvezdi ne nadju mesta njene najvece Zvezde,oni koje je ona nacinila ljuzdima i bogatasima kao i oni koji su nju nacinili gigantom i svetskim prvakom ne mozemo da mrdnemo ni milimetar napred,kad bi u njoj bili Piksi,Juga,Pizon,Dule,Acimovic,Mrkela,Djurovski...ma da ne nabrajam ima ih na desetine...mozda bi nesto uradili....ovako sa luzerimas nista i nikad

zoran

pre 10 godina

Od obecanja se ne zivi, plus kako raditi kada iznad sebe imas apsolutnog gospodara SD Crvena Zvezda, koji sve zna i u sve se razume ali najvise u frazeologiju i prodavanje magle, ali to neki jos nikako da shvate

Zlatan Zebic

pre 10 godina

"Ja sam tu, ali prvo morate da sredite uslove da Crvena zvezda ponovo bude klub koji se poštuje ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, kao što je to bilo 1991. godine" - Svaki daljnji komentar je suvisan.

Pogledaj na čiviluk, Aca

pre 10 godina

Jel' u blizini Aleksa Bobija Janković. On je uvek tu kad Zvezda pravi gluposti. An plag sistem - uključiš i radi. Sa njim nećete osvojiti titulu ali ćete pobeđivati jer je sa Babarogićem u tandemu - neprevaziđen.

iggy

pre 10 godina

Ali nije tužan dan za nas zvezdaše...naprotiv.
(Reservoir dog, 19. jun 2013 14:39)

Ma kako da ne, samo nam je on bio problem. Sad kad nam dodje neko poput Kosana, 'dozvolite jedan' Zivadinovic ili Kratko Ostanic vec od maja 2014 necemo se vise secati Barija vec ce se pricati o usatom peharu koji cemo sledece godine osvojiti

Pantelija je bio delija

pre 10 godina

ja bih licno voleo da vidim na klupi cira blazevica, znam da je star... ali, sve je ostvario, samo nije zivotni san, da trenira zvezdu

Zeka Peka

pre 10 godina

ma dajte molim vas, kakvi crni rezultati...sve te utakmice u kojima je pobedio su bile zatvorene...jedina koja se igrala je bila sa partizanom i tu je izgubio, nisu imali snage ni 30 minuta, jer su ostali deo sezone u tim zatvorenim utakmicama grickali semenke za vreme utakmice i kampovali...jos se vide tragovi u travi gde su stajali milijas i ekipa ...tu trava nece skoro da izraste.......drugorazredni trener koji je samo zahvaljujuci nesposobnjakovicima dosao na mesto trenera zvezde....

pero

pre 10 godina

Eto, kakvog je trenera oterao "zna se već ko". U svetu nema "Dođi prekosutra" kada je novac u pitanju. Novac, planovi, pojačanja, sve mora da bude na vreme i kako trener zahteva, a ne menadžeri i predsednik kluba. Postaćemo izgleda i FK CZ Železnik kako je krenulo.

realnobjektivan

pre 10 godina

Ja mislim da je dobro sto je otisao SHa Pinta, jer su ga previse placali, voleo bi da dovedu nekog "ekonomicnijeg" , mislim da postigne uspeh al za manju lovu, a sad na posao!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno steta.. Kada je dosao bio je pun energije, zelje, elana, ali kao sto sam ocekivao, ubrzo je shvatio ipak gde je dosao. Pa ne zna se ko sta radi, ovo je tragikomedija vise. Imamo odbore, komisije, sednice na kojima nema kvoruma eto, I sta se na kraju odradi? Nista. Nista nije uradjeno od zavrsetka sezone do sad. Covic ne moze i FK i KK da vodi, Dzaje nema nigde. Toncev i Kokeza (?!), sastance, a nista ne urade. Stojadinovic me je takodje razocarao. Dovodi Garida pored 2 mlada zadnja vezna, clanova A reprezentacije. Umesto njih da forsira pa zaradi, on ih zatvara pozajmicom i na kraju ni njega ne otkupi. Samo smo ga razigravali 6 meseci, placali, na ustrb nasih igraca. I u pravu je Sa Pinto, otisao je kao gospodin. Video da nema tima, nema igraca, a postavljaju se nerealni zahtevi. Bolje da covek ode nego da se blamira i blati ovde.

FK SNS

pre 10 godina

Pozovite Vucica ako nije previse zauzet neka vrati Lukica i problem je resen,ali pod uslovom da Covic obavezno ostane i vodi finansije i malo da mu oko finansija pomaze gospodja Jorgovanka i nema brige!

Kokos

pre 10 godina

Džajić, Kokeza, Stojadinović i Čović rastočiće Zvezdu na, što bi rekao Zvonko Mihajlovski, odonik i kiseonik. Odnosno na crvenu i zvezdu. Stim što ostaje da se rveni, ali bez zvezdanog sjaja.

Mongo@IL

pre 10 godina

Kao navijac Partizana mogu reci da me vas je zao. Zao me vas je bilo i kad je Prosinecki otisao. Dok Vi a imi neoteramo nesposobne i parazite iz klubova, bojim se da ce ovakvih vesti biti vishe i vishe na obe strane. Iskreno, zelim da se izvuvete za dobro sporta. Pozdrav (izvinite za los recnik, srpski mi nije prvi jezik)

Mad4Red

pre 10 godina

Valter Zenga, em slobodan em je rekao da će raditiza manje para jer mu to nije prioritet nego kad je otišao posle duple krune osvojene sa Zvezdom, čovek zna šta znači biti trener Zvezde, poznaje se sa Džajom i to vrlo dobro... Slažem se sa Sa Pintom da ne može da se napravi tim za 3 nedelje, ali može da se uradi neki kostur tima da se zna, po čemu je doveden Garido kada na toj poziciji imamo tri igrača, Mićka, Milivojevića, Milijaša... Ko je ovde lud... Stojadinović je kriv za sve...

Pera

pre 10 godina

Tuzan nije veoma smo radosni jer on nije kalibar koji bi nam napravio tim!
A to sto bi on bio tu kada jednog dana budemo ponovo neko u Evropi moze da prica debilima oko sebe! Ne trebas nam ni sad a pogotovo nam neces trebati ako stanemo na noge kao klub!
Idi i ne vracaj se nikada vise!!

PERA-GEN?JE

pre 10 godina

Objektivno,smatram da ima dovoljan broj domacih trenera koji su bolji od njega. Nikakav pomak u igri nisam video . Mozda sa ovim timom i ne moze bolje. Ne mogu da prezalim odlazak Prof.Dr Prosineckog koji mi je bio nada da se Zvezda moze vratiti staroj slavi.

igne

pre 10 godina

Apsolutno mu se ništa ne može zameriti... Sve sto je rekao je zaista tako, nažalost. Mi smo ovde navikli da naši treneri rade iz ljubavi i iz poštovanja prema klubu, i iz tog razloga žmure pred istinom a to je da bez para nema kvalitetnih igrača, a bez njih nema ni uspeha, niti trofeja, niti motiva za trenera koji je verovatno imao viziju da je došao u veliki klub sa velikom tradicijom i istorijom, da osvoji državnu titulu, plasira se u ligu šampiona i napravi neki uspeh na početku karijere. Samo uprava i on znaju šta su mu obećavali, video je za kratko vreme da je klub u kolapsu, da od pravih pojačanja neće biti ništa i da tu nema ništa za njega... Ja sam ubedjen da Prosinečki ne bi napustio zvezdu još dugo da su bili barem malo bolji uslovi za rad i da je bilo moguće živeti od tog posla a ne da on izdržava igrače... To je bilo zaista dno dna... Naravno da od stranca ne može niko očekivati da će to da trpi i da će ukoliko se ne ispune neki njegovi uslovi jednostavno spakovati kofere i dovidjenja. Siguran sam da ni on nije mislio da je zvezda u ovako lošoj situaciji i ovo je za njega jednostavno bila jedina razumna stvar koju je mogao da uradi. Privatizacija klubova je jedino rešenje za boljitak našeg klupskog fudbala ali... Nekima to jednostavno ne odgovara...

Nataeos

pre 10 godina

Ali nije tužan dan za nas zvezdaše...naprotiv.
(Reservoir dog, 19. jun 2013 14:39) po tom komentaru se vidi koliki si zvezdas... Mora da si od onih cim se izgubi jedna Pljuvanje...

kavurma

pre 10 godina

ahahahahahahahaha, sta ste drugo ocekivali?fk zvezda ti je u fudbalu kao i ovaj drugi komunisticki gigant industrije, zeljezara smederevo. dok je bio na raspolaganju neograniceni budzet sr srbije, dok su se arcili fondovi srpskog db~a, bilo je svega.sa pinto je bio dobar igrac, dok je igrao, i za razliku od vecine 'trenera' iz naseg podneblja ne mora da trpi to cemu je izlozen. ajde sad opet postavite nekog klimoglavca prodavca magle kao sto je tatin sin jankovic i slicni.... u stvari , najbolje je da se lepo stavi katanac pa da pocnete iz pocetka.

Dule

pre 10 godina

Šta će biti sa parama koje je sponzor odvajao za njegovu platu, da li će te pare i dalje dobijati Zvezda ili je Sa Pinto bio uslov za dobijanje tih para? Bilo bi lepo i da se obelodani koja je to firma kako bi se ugušile tvrdnje da je državna firma u pitanju.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Koliko se samo brukamo..
Nije bitno da li je ovaj bio loš,prosečan ili odličan trener,bitno je da nisu ispoštovali ni njega ni nas,armiju Zvezdinih navijača,i da nas lažu iz godine u godinu davajući lažnu nadu a stvarnost je drugačija i bolje se ne nazire.
Manja je sramota priznati da smo propali,bankrotirali i šta već nego ovo mučenje,ako je mogao jedan Rendžers da krene od 0 možemo i mi.
Ovako ne ide. Uništavamo i ovo zrno imidža i stare slave koja nam je preostala,žao mi samo tih navijača koji ne odustaju i iskreno veruju da će "sledeće sezone" biti bolje..

de Sisti

pre 10 godina

bravo za odluku i nadam se da ce svaki trener to raditi ubuduce, posto to i protest od strane navijaca su jedini nacin da shavate ovi "gore" da nema sta da traze u nasoj ZVEZDI!

Bonvivan

pre 10 godina

Zvezda ima Čovića i to je "sreća" za nas grobare jer pronaći će on "rešenje" koje će nama najviše odgovarati a on još malo više da "pogura" Zvrzdu ka dnu!

my way

pre 10 godina

U pravu je covek. Magla je glavni srpski proizvod, ali niko nece da je uvozi. Ja bih da mi za trenera dovedemo Dzesiku Albu, realno nikakve razlike, a brojna zvezdina publika ce bar imati sta da gleda, zasluzila je.

Baja

pre 10 godina

Bravo care,pametan potez,bezi odavde iz ovog rasula,i sacuvaj cist obraz.Podrzao sam Zengu,podrzao sam Robija,tako i tebe!Sve najbolje u daljoj karijeri!

Boban Pantovic

pre 10 godina

Gospodine Sa Pintu molim Vas dođite u Partizan! Moram priznati i da Vam je ovo jedini pravi potez, da ne bi ste došli u sitaciju da Vam gospodi Čović sastavlja ekipu...

Stari Zvezdaš

pre 10 godina

Zvezdina "igra" u drugom poluvremenu poslednjeg derbija je konačno potvrdila veliku "stručnost" ovog trenera. Klasičan prodavac magle, uvek je neko drugi kriv za lošu igru ili poraz, nikada ni jedna reč samokritike. Putuj igumane!

čikadača

pre 10 godina

Pa jel neko iz Zvezde obavestio svog,sada već bivšeg trenera,koji sve igrači stižu u prelaznom roku:Ninković,Žunior,Bates,Vitas,ova dvojica iz Javora,onaj levi bek iz Amkara,Abubakar Oumaru?Da ne pominjem one za koje još nije sigurno da dolaze.Ima Daudu,Kasalicu,Bajka Ahilka i vihornog Milijaša sa radijusom kretanja 3,5km za polusezonuPa jel' on zna da finansije nisu problem kada je tu Čović Nebojiša?Čovek briše po 18 miliona eura duga za godinu dana,dobar je sa Vučićevim bratom i to rođenim.Pa šta bi hteo više Sa Pintu? U čemu je problem?
Naravno šegačim se,šta ću kad sam od onih komšinici crkne krava a meni drago.Želim vam katanac što pre.

AP

pre 10 godina

Najbolje pojacanje za crvenu zvezdu,jos Stojadinovic da napusti klub i to je to,a trener da bude ujedno i menadzer kluba,kao u normalnim klubovima. Domaci trener je najbolje resenje,

Vracar

pre 10 godina

potpuno logican i razuman potez. Niko ne bi mogao da radi u takvim uslovima, i jos dzabe. Od nase Zvezde ostade samo ime.. eee kad se samo setim kako je bilo do pre nekoliko godina... brod koji tone.

Dragan

pre 10 godina

E moj Pintu, kukavički, ali šta da čovjek očekuje od tebe i tebi sličnih evropskih kvazi trenera. Ne znaš ti kako se voli Zvezda i šta znači Zvezda.

zvone

pre 10 godina

Zalosno je što se svakog dana tone sve dublje.Za ozdravljenje treba najpre postaviti dijagnozu.To je učinjeno. A terapija...pa napraviti dugoročni plan bez velikih ciljeva u početku. Trenutno...prodati sve što se može i formirati tim sa omladincima koji će imati dugoročne ugovore sa klubom.To trnutno ni sponzorima neće odgovarati ali kako se odvija situacija izgubićemo i njih vrlo brzo.A navijači? Pokazali su i ljubav i strpljenje. Ako vide da se ide pravim putem pokazaće i razumevanje.

Mongo@IL

pre 10 godina

Kao navijac Partizana mogu reci da me vas je zao. Zao me vas je bilo i kad je Prosinecki otisao. Dok Vi a imi neoteramo nesposobne i parazite iz klubova, bojim se da ce ovakvih vesti biti vishe i vishe na obe strane. Iskreno, zelim da se izvuvete za dobro sporta. Pozdrav (izvinite za los recnik, srpski mi nije prvi jezik)

Pantelija je bio delija

pre 10 godina

ja bih licno voleo da vidim na klupi cira blazevica, znam da je star... ali, sve je ostvario, samo nije zivotni san, da trenira zvezdu

Zlatan Zebic

pre 10 godina

"Ja sam tu, ali prvo morate da sredite uslove da Crvena zvezda ponovo bude klub koji se poštuje ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, kao što je to bilo 1991. godine" - Svaki daljnji komentar je suvisan.

magic

pre 10 godina

uh pa kad bi smo uspeli da nas postuje cela Evropa kao 91 onda bi smo mogli da dovedemo kojeg hocemo trenera
(Tottenham, 19. jun 2013 16:11)

Ah,dokle vise ta 91.

pero

pre 10 godina

Eto, kakvog je trenera oterao "zna se već ko". U svetu nema "Dođi prekosutra" kada je novac u pitanju. Novac, planovi, pojačanja, sve mora da bude na vreme i kako trener zahteva, a ne menadžeri i predsednik kluba. Postaćemo izgleda i FK CZ Železnik kako je krenulo.

čikadača

pre 10 godina

Pa jel neko iz Zvezde obavestio svog,sada već bivšeg trenera,koji sve igrači stižu u prelaznom roku:Ninković,Žunior,Bates,Vitas,ova dvojica iz Javora,onaj levi bek iz Amkara,Abubakar Oumaru?Da ne pominjem one za koje još nije sigurno da dolaze.Ima Daudu,Kasalicu,Bajka Ahilka i vihornog Milijaša sa radijusom kretanja 3,5km za polusezonuPa jel' on zna da finansije nisu problem kada je tu Čović Nebojiša?Čovek briše po 18 miliona eura duga za godinu dana,dobar je sa Vučićevim bratom i to rođenim.Pa šta bi hteo više Sa Pintu? U čemu je problem?
Naravno šegačim se,šta ću kad sam od onih komšinici crkne krava a meni drago.Želim vam katanac što pre.

ono.. prasss, dim.gde smo. koja je godina, u kom pravcu je Bari?

pre 10 godina

91 da se vrati? Mozda umesto novog trenera i novih polovnih igraca sve pare u razvoj vremepolova u podrumcetu na marakani.

zoran

pre 10 godina

Od obecanja se ne zivi, plus kako raditi kada iznad sebe imas apsolutnog gospodara SD Crvena Zvezda, koji sve zna i u sve se razume ali najvise u frazeologiju i prodavanje magle, ali to neki jos nikako da shvate

duledudule

pre 10 godina

i sta ce biti sad?sad ce dauda da bude visak,a mudrinski prvo pojacanje,stojadinovic ce da da ostavku,a covic ce da kaze da smo smanjili dug za 10e,doci ce za trenera neki matori fosil,koga ce da dovede senilni dzaja,tipa rajevac(koji ni sam ne zna kako je uspeo sa ganom),uigravacemo tim za kvalifikacije le,ispascemo u prvom kolu,trener ce biti kriv,dobice otkaz,igraci ce da odu jel ne primaju platu...i tako...znaci povraca mi se vise od vas,keve mi!

U poverenju

pre 10 godina

Proverena informacija: Kratko Ostanic je trenutno bez angazmana, takodje Bata Djora, Milan dozvolite Zivadinovic i Milorad bekrija Kosanovic.

Ne verujem, znači dva!

pre 10 godina

# au, koliko grobara na ovom sajtu, ne verujem...
(nevera, 19. jun 2013 15:46)

Brojači ne propuštaju priliku! To im je u genima.

AMS Srbije

pre 10 godina

Vidi te sa gos Covicem da mu nije ostao neku platu duzan da se ne brukamo kao sto je bilo prosli put kada je otisao Prosinecki!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno steta.. Kada je dosao bio je pun energije, zelje, elana, ali kao sto sam ocekivao, ubrzo je shvatio ipak gde je dosao. Pa ne zna se ko sta radi, ovo je tragikomedija vise. Imamo odbore, komisije, sednice na kojima nema kvoruma eto, I sta se na kraju odradi? Nista. Nista nije uradjeno od zavrsetka sezone do sad. Covic ne moze i FK i KK da vodi, Dzaje nema nigde. Toncev i Kokeza (?!), sastance, a nista ne urade. Stojadinovic me je takodje razocarao. Dovodi Garida pored 2 mlada zadnja vezna, clanova A reprezentacije. Umesto njih da forsira pa zaradi, on ih zatvara pozajmicom i na kraju ni njega ne otkupi. Samo smo ga razigravali 6 meseci, placali, na ustrb nasih igraca. I u pravu je Sa Pinto, otisao je kao gospodin. Video da nema tima, nema igraca, a postavljaju se nerealni zahtevi. Bolje da covek ode nego da se blamira i blati ovde.

Cika Pera

pre 10 godina

Covek je napravio rezultat. Sta jos hocete od njega, da igra ?
Ja sam stari navijac Zvezde, i pamtim dobre i lose dane, znam da se sa parama i lakse radi. Ali pare ne dolaze na losu igru. Trener ima svoju viziju, ako se postuje onda je ovo i jedino resenje. Uprava mozda hoce da bude i trener ?

FK SNS

pre 10 godina

Pozovite Vucica ako nije previse zauzet neka vrati Lukica i problem je resen,ali pod uslovom da Covic obavezno ostane i vodi finansije i malo da mu oko finansija pomaze gospodja Jorgovanka i nema brige!

PERA-GEN?JE

pre 10 godina

Objektivno,smatram da ima dovoljan broj domacih trenera koji su bolji od njega. Nikakav pomak u igri nisam video . Mozda sa ovim timom i ne moze bolje. Ne mogu da prezalim odlazak Prof.Dr Prosineckog koji mi je bio nada da se Zvezda moze vratiti staroj slavi.

Mad4Red

pre 10 godina

Valter Zenga, em slobodan em je rekao da će raditiza manje para jer mu to nije prioritet nego kad je otišao posle duple krune osvojene sa Zvezdom, čovek zna šta znači biti trener Zvezde, poznaje se sa Džajom i to vrlo dobro... Slažem se sa Sa Pintom da ne može da se napravi tim za 3 nedelje, ali može da se uradi neki kostur tima da se zna, po čemu je doveden Garido kada na toj poziciji imamo tri igrača, Mićka, Milivojevića, Milijaša... Ko je ovde lud... Stojadinović je kriv za sve...

bradina

pre 10 godina

Da se ne lazemo vise G-ne Pinto!Recite slobodno:"Ja ne radim za "sicu" i igracima sa neisplacenim premijama uz to bez pojacanja (dva-tri portugalca,koja sam vam predlozio)!!

Bonvivan

pre 10 godina

Zvezda ima Čovića i to je "sreća" za nas grobare jer pronaći će on "rešenje" koje će nama najviše odgovarati a on još malo više da "pogura" Zvrzdu ka dnu!

Baja

pre 10 godina

Bravo care,pametan potez,bezi odavde iz ovog rasula,i sacuvaj cist obraz.Podrzao sam Zengu,podrzao sam Robija,tako i tebe!Sve najbolje u daljoj karijeri!

Srbin

pre 10 godina

PERA-GEN?JE,

Genije, nije stvar u trenerima vec u igracima. Koji su to igracu u Srbiji?? Ko ih stvara??? Zavaravamo se sa nekakvima nasim skolama. Nasih mladjih selekcija nema nigde. Od Cilea nismo ucestvovali na SP za mladje kategorije. Izadje po neki pojedinac.Evo zavrseno EP u Izraelu. Spanija vec treci putza redom osvaja titulu. Ako hocemo da se kvalifikujemo za neko od EP nasi brze bolje organizuju neku od grupa. Lokalni treneri i roditelji preporucuju decu za neki klub. A ta deca ne mogu da trce. Ni jedan nas igrac ne moze da izdri utakmicu u tempu koji se meri sa 12-14 kilometara po utakmici. Kako to rade u Spaniji, Italiji, Nemackoj, Ceskoj. Moze i Murinjo da dodje u bilo koji nas klub u nista ne bi uradio. Bio sam prosle godine poslom u Spaniji i gledao kako se odabiraju deca za Barcelonu uzrast 10 godina.Na sve se vodi racuna. Nije sve u pimplanju loptom i baratanju loptom

Zeka Peka

pre 10 godina

ma dajte molim vas, kakvi crni rezultati...sve te utakmice u kojima je pobedio su bile zatvorene...jedina koja se igrala je bila sa partizanom i tu je izgubio, nisu imali snage ni 30 minuta, jer su ostali deo sezone u tim zatvorenim utakmicama grickali semenke za vreme utakmice i kampovali...jos se vide tragovi u travi gde su stajali milijas i ekipa ...tu trava nece skoro da izraste.......drugorazredni trener koji je samo zahvaljujuci nesposobnjakovicima dosao na mesto trenera zvezde....

kavurma

pre 10 godina

ahahahahahahahaha, sta ste drugo ocekivali?fk zvezda ti je u fudbalu kao i ovaj drugi komunisticki gigant industrije, zeljezara smederevo. dok je bio na raspolaganju neograniceni budzet sr srbije, dok su se arcili fondovi srpskog db~a, bilo je svega.sa pinto je bio dobar igrac, dok je igrao, i za razliku od vecine 'trenera' iz naseg podneblja ne mora da trpi to cemu je izlozen. ajde sad opet postavite nekog klimoglavca prodavca magle kao sto je tatin sin jankovic i slicni.... u stvari , najbolje je da se lepo stavi katanac pa da pocnete iz pocetka.

igne

pre 10 godina

Apsolutno mu se ništa ne može zameriti... Sve sto je rekao je zaista tako, nažalost. Mi smo ovde navikli da naši treneri rade iz ljubavi i iz poštovanja prema klubu, i iz tog razloga žmure pred istinom a to je da bez para nema kvalitetnih igrača, a bez njih nema ni uspeha, niti trofeja, niti motiva za trenera koji je verovatno imao viziju da je došao u veliki klub sa velikom tradicijom i istorijom, da osvoji državnu titulu, plasira se u ligu šampiona i napravi neki uspeh na početku karijere. Samo uprava i on znaju šta su mu obećavali, video je za kratko vreme da je klub u kolapsu, da od pravih pojačanja neće biti ništa i da tu nema ništa za njega... Ja sam ubedjen da Prosinečki ne bi napustio zvezdu još dugo da su bili barem malo bolji uslovi za rad i da je bilo moguće živeti od tog posla a ne da on izdržava igrače... To je bilo zaista dno dna... Naravno da od stranca ne može niko očekivati da će to da trpi i da će ukoliko se ne ispune neki njegovi uslovi jednostavno spakovati kofere i dovidjenja. Siguran sam da ni on nije mislio da je zvezda u ovako lošoj situaciji i ovo je za njega jednostavno bila jedina razumna stvar koju je mogao da uradi. Privatizacija klubova je jedino rešenje za boljitak našeg klupskog fudbala ali... Nekima to jednostavno ne odgovara...

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Koliko se samo brukamo..
Nije bitno da li je ovaj bio loš,prosečan ili odličan trener,bitno je da nisu ispoštovali ni njega ni nas,armiju Zvezdinih navijača,i da nas lažu iz godine u godinu davajući lažnu nadu a stvarnost je drugačija i bolje se ne nazire.
Manja je sramota priznati da smo propali,bankrotirali i šta već nego ovo mučenje,ako je mogao jedan Rendžers da krene od 0 možemo i mi.
Ovako ne ide. Uništavamo i ovo zrno imidža i stare slave koja nam je preostala,žao mi samo tih navijača koji ne odustaju i iskreno veruju da će "sledeće sezone" biti bolje..

my way

pre 10 godina

U pravu je covek. Magla je glavni srpski proizvod, ali niko nece da je uvozi. Ja bih da mi za trenera dovedemo Dzesiku Albu, realno nikakve razlike, a brojna zvezdina publika ce bar imati sta da gleda, zasluzila je.

Pinokio

pre 10 godina

Sjajno, sad ćemo svi da uživamo u novoj i do sada najuzbudljivijoj sezoni sapunske opere "Zvezdana"! Fantastično leto je pred nama! Bankrot, gašenje, sahrana ili vaskrsenje stuba srpstva, odgovor daće Kokeza & co.

seljo

pre 10 godina

zasto? zato sto nije uspeo da sustigne partizanovu prednost od +11. to sto je imao priliku da ga prestigne to je sve zahvaljujuci vermezovicu koji je te bodove umalo prokockao. pa boljeg trenera zvezda dugo nije imala

Aleks

pre 10 godina

Umesto dan nam je tu Robi, iskren covek, ima istoriju u klubu, vole ga obicnii navijaci i sl. mi se igramo i pravimo sve vece gluposti! Lukicu, Robija ti ne mogu oprostiti.

Delija

pre 10 godina

Evo Anceloti je slobodan

Dzajo , najuri iz kluba politicare. Stetocine naseg sporta pa i fudbala koji su tu zbog politickog marketinga. Ko je bio u Zvezdi u vreme najveceg uspeha??

Dragan

pre 10 godina

Svaki dan cujemo uglavnom lose vesti iz FKCZ. Ovakav negativan pubilicitet koji se produbljuje iz dana u dan, cini mi se kao da nema kraja...Hoce li doci taj dan kada ce se nesto iz temelja promeniti (pa makar i proglasili bankrot i krenuli iz 4-tog ranga) da Zvezda ponovo bude zdrav klub za respekt.......

Vuk

pre 10 godina

Zasto pare koje dolaze od gasproma idu u kosarkaski klub a ne u fudbalski? Pitanje za Covica. Navijac sam partizana ali mi je iskreno zao zbog celokupne zvezdone situacije jer ako oni propadnu i mi cemo isto biti losiji jer nema vise pravog rivalstva i nas dragi D. Djuric ce jos vise stavljati sebi u dzep umesto ulagati

H8er

pre 10 godina

Zvezdi bi bilo bolje da se sva kinta (i ona od Sa Pinta) slila na projekat izgradnje Vremeplovskog centra. Do sada (za ovih 20 godina) bi izgradili isti i mozda se vratili u 1991.godinu, tamanica.

Kokos

pre 10 godina

Džajić, Kokeza, Stojadinović i Čović rastočiće Zvezdu na, što bi rekao Zvonko Mihajlovski, odonik i kiseonik. Odnosno na crvenu i zvezdu. Stim što ostaje da se rveni, ali bez zvezdanog sjaja.

Pogledaj na čiviluk, Aca

pre 10 godina

Jel' u blizini Aleksa Bobija Janković. On je uvek tu kad Zvezda pravi gluposti. An plag sistem - uključiš i radi. Sa njim nećete osvojiti titulu ali ćete pobeđivati jer je sa Babarogićem u tandemu - neprevaziđen.

iggy

pre 10 godina

Ali nije tužan dan za nas zvezdaše...naprotiv.
(Reservoir dog, 19. jun 2013 14:39)

Ma kako da ne, samo nam je on bio problem. Sad kad nam dodje neko poput Kosana, 'dozvolite jedan' Zivadinovic ili Kratko Ostanic vec od maja 2014 necemo se vise secati Barija vec ce se pricati o usatom peharu koji cemo sledece godine osvojiti

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ srbenda
Evo ja cu da te prosvetlim. Iz kupa smo ispali za vreme Jankovicevog mandata. A u prvenstvu je stigao kad je vec bilo -11. Dosao na -2. Derbi je lose odigran jer je Partizan jednostavno jaci.

Mrmac

pre 10 godina

Pa evo mogao bih na primer ja.I ništa ne mora da plate.Šta više,ostavio bih dvadesetak fudbalera a ove ostale razjurio.Kako bi ih naterao da igraju?Kao Helenio Herera nekad.Ko je čuo za njega zna o čemu govorim.Seo bih prvu i svaku narednu pripremnu utakmicu na klupu sa brdom registracija i delio bih ispisnice direktno sa terena."Izmena.Prijatelju nisi ti za Zvezdu,evo tvojih papira i doviđenja.I nek ti je sa srećom."Da vidite kako bi kidali na pripremama.Pa makar ostali i sa 10-15 igrača pod ugovorom.Ostalo bih popunio sa 7-8 naših klinaca,možda doveo 1-2 slobodna igrača ako može i tako krenuo u takmičenje.Igrao sam aktivno fudbal 25 godina,trenirali su me i Višnjevac i Dogandžić i mnogi drugi i mogu otvoreno reći da je deficit školovanih i dobrih trenera.Pogotovo u radu sa decom.Bitno je da roditelji redovno plaćaju "školu fudbala",pa opremu,pripreme,putovanja...A igraju privatnici te ćale ovog je kupio dresove,drugi je platio gorivo pa mali mora da igra.To se onda prenosi sve do prvih ekipa pa i reprezentacije koju nam takođe kroje razni menadžeri.Mora se nešto menjati iz korena,od najnižih liga,podsaveza sve do gore.I to pod hitno inače će nam i dalje dolaziti ovakvi likovi da glume trenere.

Nataeos

pre 10 godina

Ali nije tužan dan za nas zvezdaše...naprotiv.
(Reservoir dog, 19. jun 2013 14:39) po tom komentaru se vidi koliki si zvezdas... Mora da si od onih cim se izgubi jedna Pljuvanje...

albel

pre 10 godina

(Cika Pera, 19. jun 2013 16:13)
Koji rezultat?
Steta sto je Dostanic pre neki dan preuzeo Radnicki Nis,jedan ozbiljan kandidat manje!

dzukac

pre 10 godina

E kamo puste sreće da je samo u treneru problem...
Inače mislim da nam nikako ne treba domaći trener koji ''poznaje mentalitet igrača''. Upravo suprotno treba nam stranac ili domaći trener koji nije radio u Srbiji, koji će da ovim tkz. igračima objasni da em nemaju pojma em su po fizičkoj spremi malo iznad amatera. Da ih za početak natera da trče i da igraju ako treba bunker na 1:0, 90 minuta na svakoj utakmici.
Svaka sličnost sa Slavoljubom Muslinom je namerna.

zvone

pre 10 godina

Zalosno je što se svakog dana tone sve dublje.Za ozdravljenje treba najpre postaviti dijagnozu.To je učinjeno. A terapija...pa napraviti dugoročni plan bez velikih ciljeva u početku. Trenutno...prodati sve što se može i formirati tim sa omladincima koji će imati dugoročne ugovore sa klubom.To trnutno ni sponzorima neće odgovarati ali kako se odvija situacija izgubićemo i njih vrlo brzo.A navijači? Pokazali su i ljubav i strpljenje. Ako vide da se ide pravim putem pokazaće i razumevanje.

Das

pre 10 godina

Navijam za Partizan, ali mi je iskreno žao Zvezde. Portugalac prosto nije navikao na probleme sa kojim se sreće kod nas... nađite nekog našeg domaćeg trenera koji nije skup i koji može da razume situaciju.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Žao mi te Sa Pintu, ali ovde je nažalost tako kako jeste! Navikao čovek na red, rad, disciplinu i ispunjavanje planova! Ovde se sve svodi na "reč", a kako to funkcioniše znamo svi! Domaći Trener?? Ko je to ko može da vodi Zvezdu? Ostanić, Bata Djora, Pižon?! Kako kažu stari dogurali smo mi cara do duvara! Nek nam je sa srećom

Pera

pre 10 godina

Tuzan nije veoma smo radosni jer on nije kalibar koji bi nam napravio tim!
A to sto bi on bio tu kada jednog dana budemo ponovo neko u Evropi moze da prica debilima oko sebe! Ne trebas nam ni sad a pogotovo nam neces trebati ako stanemo na noge kao klub!
Idi i ne vracaj se nikada vise!!

Vracar

pre 10 godina

potpuno logican i razuman potez. Niko ne bi mogao da radi u takvim uslovima, i jos dzabe. Od nase Zvezde ostade samo ime.. eee kad se samo setim kako je bilo do pre nekoliko godina... brod koji tone.

Monarhista

pre 10 godina

I opet niko ne vidi sustinu problema...Dok u Zvezdi ne nadju mesta njene najvece Zvezde,oni koje je ona nacinila ljuzdima i bogatasima kao i oni koji su nju nacinili gigantom i svetskim prvakom ne mozemo da mrdnemo ni milimetar napred,kad bi u njoj bili Piksi,Juga,Pizon,Dule,Acimovic,Mrkela,Djurovski...ma da ne nabrajam ima ih na desetine...mozda bi nesto uradili....ovako sa luzerimas nista i nikad

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

"Ja sam tu, ali prvo morate da sredite uslove da Crvena zvezda ponovo bude klub koji se poštuje ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, kao što je to bilo 1991. godine"

Sa nije toliko los trener. Zapravo, za Jankovica je magistar i po postavci a posebno po profesionalizmu. Ali da je Zvezda makar blizu stanja u kome je bila '91-e, ovaj ne bi mogao da prismrdi Marakani. Ovako je bilo "nasla rupa zakrpu", samo ocigledno smo mi jedna ogromna rupa.

realnobjektivan

pre 10 godina

Ja mislim da je dobro sto je otisao SHa Pinta, jer su ga previse placali, voleo bi da dovedu nekog "ekonomicnijeg" , mislim da postigne uspeh al za manju lovu, a sad na posao!

Realno

pre 10 godina

Tuga je sta se desava u mom voljenom klubu... Smatram da se stanje po pitanju trenera moze resiti dovodjenjem domaceg obrazovanog kadra, nema potrebe za strancima... No sto se tice igraca, tu mora dobro da se pozabavi neki tim ljudi kojim je zaista stalo do Zvezde... 95% trenutnih igraca nije vredno ni statusa u nekom treceligaskom klubu u Srbiji..

Dule

pre 10 godina

Šta će biti sa parama koje je sponzor odvajao za njegovu platu, da li će te pare i dalje dobijati Zvezda ili je Sa Pinto bio uslov za dobijanje tih para? Bilo bi lepo i da se obelodani koja je to firma kako bi se ugušile tvrdnje da je državna firma u pitanju.

St.Milosav

pre 10 godina

Mogu samo da se prikljucim postovima sto se ticu Dragoslava Stepanovica.
Covek je veliki Zvezdas sa ogromnim autoritetom.Ovde u Frankfurtu a i u Nemackoj je veoma cenjen,iako govori jos uvek gastajbarterskim dijalektom posle vise od 30 godina Nemacke.Svugde je isticao da mu je Zvezda u srcu i njegov klub iako je kao igrac bio veoma kratko kod na (poctkom sedamdesetih).On bi radio skoro dzabe,jer je financijski obezbedjen,a ove nabedjene talente bi naucio prvo sta je Zvezda,pa onda da trce do inemoglosti.Iz svakog bi izvukao maksimum.Ovde je doveo u red takve zvezde kao Jeboa i Uve Bajn 92.kad su Ajntrahtu ukrali titulu u zadnjem kolu.Njemu se niko ne bi smeo mesati oko sastava tima.Sto je najvaznije covek je cist kao suza,primer Cukaricki,kad je trzio da mu garantuju da ga ne placaju.od novca koji je stecen kriminalom!!!

Džoni

pre 10 godina

Ne mogu nikako da razumem likovanje navijača Partizana! Kakvo će im biti zadovoljstvo pobeđivati i takmičiti se sa raspalom Zvezdom? Vrednost titula se meri pobeđenom konkurencijom a ako nema konkurencije i oni će biti mnogo slabiji!

Stari Zvezdaš

pre 10 godina

Zvezdina "igra" u drugom poluvremenu poslednjeg derbija je konačno potvrdila veliku "stručnost" ovog trenera. Klasičan prodavac magle, uvek je neko drugi kriv za lošu igru ili poraz, nikada ni jedna reč samokritike. Putuj igumane!

ForeverSRB

pre 10 godina

ja bih licno voleo da vidim na klupi cira blazevica, znam da je star... ali, sve je ostvario, samo nije zivotni san, da trenira zvezdu (Pantelija je bio delija, 19. jun 2013 15:24) Ne znam ko je mogao da ti da -, Ciro je trenerska legenda..

Komšijski savet

pre 10 godina

Uzmite Vermeza godinu-dve. Kad ode, takvo olakšanje osetiš i radost bilo ko da dođe. A u međuvremenu osvajajte titule, što da ne?

Dragan

pre 10 godina

Ali je dobar dan za nas koji navijamo za Zvezdu. Ne zbog same titule (koja je odavno bila prežaljena) već zbog kukavičke taktike u utakmici u kojoj ti je nerešeno ravno porazu.
Uzgred, molio bih one koji odlučuju u Zvezdi da ne bacaju pare na trenere koji su bili poznati igrači već na one koji se razumeju u trenerski posao a u Srbiji ih ima.

varga stevan

pre 10 godina

Господо џајо и човићу ,ако желите успеxе са

звездом и прекинути доминацију партизана,онда испуните услове тренера Сао Пинтуа?!опет желите
се неиде у евро купове,квалификације маxимум ће бити,продајете најбоље играче,продали кадуаа у један шериф из молдавије?

Boban Pantovic

pre 10 godina

Gospodine Sa Pintu molim Vas dođite u Partizan! Moram priznati i da Vam je ovo jedini pravi potez, da ne bi ste došli u sitaciju da Vam gospodi Čović sastavlja ekipu...

Coldo Malisic

pre 10 godina

Navijac sam Partizana,ali ovaj coek je uboo sustinu.Zbilja je nemoguce raditi u takvim uslovima,da se ne lazemo u Partizanu su za nijansu bolji.Ovakav bi trebao bit odgovor svakog inostranog strucnjaka na aktuelnu tugu koja vlada u svijetu srpskog fudbala.
I jedino to bi mozda nekog nekad natjeralo da stavi prst na celo i shvati da tako jednostavno ne ide.

de Sisti

pre 10 godina

bravo za odluku i nadam se da ce svaki trener to raditi ubuduce, posto to i protest od strane navijaca su jedini nacin da shavate ovi "gore" da nema sta da traze u nasoj ZVEZDI!

Mito i Mita

pre 10 godina

Ovo je bio takav jedan dogovor, da nemam reci. Dođi Sa Pintu, da malo budeš tu da se ljudi prime, zatim dogovor sa Partizanom da ih stignemo u zamenu za derbi i to je to. Znam da zvuči kao teorija zavere, ali ovo je Srbija.

sa ili bez.. pintu

pre 10 godina

Poštena i pametna odluka.. Očajno stanje kluba, jadan igrački kadar i sigurno još jedna sezona bez ozbiljnijih rezultata. Da je ostao i sledeću sezonu, nakon nje bi mogao dobiti posao samo u Kazahstanu ili Azerbejdžanu.
A ni situacija u kojoj je Partizan nije ništa bolja. U čemu je zadovoljstvo slaviti titulu u banana ligi kada vas iz evrope izbacuju amaterski timovi. Sve u svemu, neophodna reforma u FSS-u, zvezdi, partizanu.

Dragan

pre 10 godina

E moj Pintu, kukavički, ali šta da čovjek očekuje od tebe i tebi sličnih evropskih kvazi trenera. Ne znaš ti kako se voli Zvezda i šta znači Zvezda.

srbenda

pre 10 godina

Covek je napravio rezultat. Sta jos hocete od njega, da igra ?
Ja sam stari navijac Zvezde, i pamtim dobre i lose dane, znam da se sa parama i lakse radi. Ali pare ne dolaze na losu igru. Trener ima svoju viziju, ako se postuje onda je ovo i jedino resenje. Uprava mozda hoce da bude i trener ?
(Cika Pera, 19. jun 2013 16:13)
Hajde kazi molim te koji je on rezultat napravio??? Prosvetli nas!! Izgubio prvenstvo, izgubio kup!

AP

pre 10 godina

Najbolje pojacanje za crvenu zvezdu,jos Stojadinovic da napusti klub i to je to,a trener da bude ujedno i menadzer kluba,kao u normalnim klubovima. Domaci trener je najbolje resenje,

s t v

pre 10 godina

Ne mogu nikako da razumem likovanje navijača Partizana! Kakvo će im biti zadovoljstvo pobeđivati i takmičiti se sa raspalom Zvezdom? Vrednost titula se meri pobeđenom konkurencijom a ako nema konkurencije i oni će biti mnogo slabiji!
(Džoni, 19. jun 2013 20:34)

Rodače, postoji još klubova, osim CZ, sa kojima Partizan igra za titulu.
Visoko mišljenje o sebi uništava vam realnost.
Vi bi sigurno odustali od takmičenja da je Partizan u buli kao vi.
Ako ste zaljubljenici CZ, ali iskreno, onda pravac Marakana i zahtevajte da se jasno i glasno kaže ko je kriv za vaše stanje. Kakve su namere i sa čime.
Nemoj opet pred sezonu da slede izjave tipa :"Ako bude regularno mi smo prvaci", "Tole je kriv", "sudije nemaju respekt prema prvaku KEŠ-a", "mi se snalazimo, a drugi su državni projekti", i td.
Prodali ste igrača zbog licence. I ko će sad da igra, trenira igrače ? Imate zabranu registracije novih igrača, a pripreme za evropu su počele. Opet će vam Partizan i država biti dežurni krivci.

slobodan

pre 10 godina

pa i jeste, posto je fk cz trenutno pre kao neki cirkus nego kao neki ozbiljan klub sta god da 'ozbiljan' znaci u srbiji, portugalac je doneo dobru odluku. posto on odlazi verovatno da nece dobiti ni kintu sto znaci da se poneo profesionalno i nije stavio platu na prvo mesto. kakav pocetak nove sezone za fk cz ...

Analiticar

pre 10 godina

magic

Dok i vi istu tu godinu ali u kosarci. U fudbaluu vam ostaje samo da skupljate limove za osvojena prvenstva i da pravite rekorde koji nista ne znace

Zare

pre 10 godina

Sasvim u redu. Ukoliko Zvezda želi finansijski oporavak treba da dovede nekog mladog ambicioznog stručnjaka koji neće mnogo da košta. Porugalac je bio skup a igra sa njim nije doživela nikakav napredak. Od 8 vezanih pobeda tek na ponekoj smo igrali dobro, možda na 4. Bilo je i dosta sreće i lakog rasporeda. Na jedine dve vrlo teške utakmice bili smo potpuno nemoćni. Treba nam mlad i ambiciozan stručnjak koji će da radi za male pare.

Vlada

pre 10 godina

Po meni je ovo dobro. Novi trener ima priliku da dovede igrače koje želi i može, a uz sve to da zadrži one koji mu trebaju. Glupo bi bilo da se u ovoj krizi, na primer, odreknemo Mudrinskog a ubrzo Sa Pintu ode. Možda tom novom treneru treba Mudrinski koji je kvalitetan igrač, a koji bi možda otišao za male pare ili bez obeštećenja.

Dragan

pre 10 godina

E moj Pintu, kukavički, ali šta da čovjek očekuje od tebe i tebi sličnih evropskih kvazi trenera. Ne znaš ti kako se voli Zvezda i šta znači Zvezda.

Pera

pre 10 godina

Tuzan nije veoma smo radosni jer on nije kalibar koji bi nam napravio tim!
A to sto bi on bio tu kada jednog dana budemo ponovo neko u Evropi moze da prica debilima oko sebe! Ne trebas nam ni sad a pogotovo nam neces trebati ako stanemo na noge kao klub!
Idi i ne vracaj se nikada vise!!

Pantelija je bio delija

pre 10 godina

ja bih licno voleo da vidim na klupi cira blazevica, znam da je star... ali, sve je ostvario, samo nije zivotni san, da trenira zvezdu

realnobjektivan

pre 10 godina

Ja mislim da je dobro sto je otisao SHa Pinta, jer su ga previse placali, voleo bi da dovedu nekog "ekonomicnijeg" , mislim da postigne uspeh al za manju lovu, a sad na posao!

Mad4Red

pre 10 godina

Valter Zenga, em slobodan em je rekao da će raditiza manje para jer mu to nije prioritet nego kad je otišao posle duple krune osvojene sa Zvezdom, čovek zna šta znači biti trener Zvezde, poznaje se sa Džajom i to vrlo dobro... Slažem se sa Sa Pintom da ne može da se napravi tim za 3 nedelje, ali može da se uradi neki kostur tima da se zna, po čemu je doveden Garido kada na toj poziciji imamo tri igrača, Mićka, Milivojevića, Milijaša... Ko je ovde lud... Stojadinović je kriv za sve...

PERA-GEN?JE

pre 10 godina

Objektivno,smatram da ima dovoljan broj domacih trenera koji su bolji od njega. Nikakav pomak u igri nisam video . Mozda sa ovim timom i ne moze bolje. Ne mogu da prezalim odlazak Prof.Dr Prosineckog koji mi je bio nada da se Zvezda moze vratiti staroj slavi.

čikadača

pre 10 godina

Pa jel neko iz Zvezde obavestio svog,sada već bivšeg trenera,koji sve igrači stižu u prelaznom roku:Ninković,Žunior,Bates,Vitas,ova dvojica iz Javora,onaj levi bek iz Amkara,Abubakar Oumaru?Da ne pominjem one za koje još nije sigurno da dolaze.Ima Daudu,Kasalicu,Bajka Ahilka i vihornog Milijaša sa radijusom kretanja 3,5km za polusezonuPa jel' on zna da finansije nisu problem kada je tu Čović Nebojiša?Čovek briše po 18 miliona eura duga za godinu dana,dobar je sa Vučićevim bratom i to rođenim.Pa šta bi hteo više Sa Pintu? U čemu je problem?
Naravno šegačim se,šta ću kad sam od onih komšinici crkne krava a meni drago.Želim vam katanac što pre.

magic

pre 10 godina

uh pa kad bi smo uspeli da nas postuje cela Evropa kao 91 onda bi smo mogli da dovedemo kojeg hocemo trenera
(Tottenham, 19. jun 2013 16:11)

Ah,dokle vise ta 91.

Džoni

pre 10 godina

Ne mogu nikako da razumem likovanje navijača Partizana! Kakvo će im biti zadovoljstvo pobeđivati i takmičiti se sa raspalom Zvezdom? Vrednost titula se meri pobeđenom konkurencijom a ako nema konkurencije i oni će biti mnogo slabiji!

srbenda

pre 10 godina

Covek je napravio rezultat. Sta jos hocete od njega, da igra ?
Ja sam stari navijac Zvezde, i pamtim dobre i lose dane, znam da se sa parama i lakse radi. Ali pare ne dolaze na losu igru. Trener ima svoju viziju, ako se postuje onda je ovo i jedino resenje. Uprava mozda hoce da bude i trener ?
(Cika Pera, 19. jun 2013 16:13)
Hajde kazi molim te koji je on rezultat napravio??? Prosvetli nas!! Izgubio prvenstvo, izgubio kup!

Boban Pantovic

pre 10 godina

Gospodine Sa Pintu molim Vas dođite u Partizan! Moram priznati i da Vam je ovo jedini pravi potez, da ne bi ste došli u sitaciju da Vam gospodi Čović sastavlja ekipu...

Zlatan Zebic

pre 10 godina

"Ja sam tu, ali prvo morate da sredite uslove da Crvena zvezda ponovo bude klub koji se poštuje ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, kao što je to bilo 1991. godine" - Svaki daljnji komentar je suvisan.

AP

pre 10 godina

Najbolje pojacanje za crvenu zvezdu,jos Stojadinovic da napusti klub i to je to,a trener da bude ujedno i menadzer kluba,kao u normalnim klubovima. Domaci trener je najbolje resenje,

Analiticar

pre 10 godina

magic

Dok i vi istu tu godinu ali u kosarci. U fudbaluu vam ostaje samo da skupljate limove za osvojena prvenstva i da pravite rekorde koji nista ne znace

Mito i Mita

pre 10 godina

Ovo je bio takav jedan dogovor, da nemam reci. Dođi Sa Pintu, da malo budeš tu da se ljudi prime, zatim dogovor sa Partizanom da ih stignemo u zamenu za derbi i to je to. Znam da zvuči kao teorija zavere, ali ovo je Srbija.

Stari Zvezdaš

pre 10 godina

Zvezdina "igra" u drugom poluvremenu poslednjeg derbija je konačno potvrdila veliku "stručnost" ovog trenera. Klasičan prodavac magle, uvek je neko drugi kriv za lošu igru ili poraz, nikada ni jedna reč samokritike. Putuj igumane!

Ne verujem, znači dva!

pre 10 godina

# au, koliko grobara na ovom sajtu, ne verujem...
(nevera, 19. jun 2013 15:46)

Brojači ne propuštaju priliku! To im je u genima.

Mongo@IL

pre 10 godina

Kao navijac Partizana mogu reci da me vas je zao. Zao me vas je bilo i kad je Prosinecki otisao. Dok Vi a imi neoteramo nesposobne i parazite iz klubova, bojim se da ce ovakvih vesti biti vishe i vishe na obe strane. Iskreno, zelim da se izvuvete za dobro sporta. Pozdrav (izvinite za los recnik, srpski mi nije prvi jezik)

Delija

pre 10 godina

Evo Anceloti je slobodan

Dzajo , najuri iz kluba politicare. Stetocine naseg sporta pa i fudbala koji su tu zbog politickog marketinga. Ko je bio u Zvezdi u vreme najveceg uspeha??

Monarhista

pre 10 godina

I opet niko ne vidi sustinu problema...Dok u Zvezdi ne nadju mesta njene najvece Zvezde,oni koje je ona nacinila ljuzdima i bogatasima kao i oni koji su nju nacinili gigantom i svetskim prvakom ne mozemo da mrdnemo ni milimetar napred,kad bi u njoj bili Piksi,Juga,Pizon,Dule,Acimovic,Mrkela,Djurovski...ma da ne nabrajam ima ih na desetine...mozda bi nesto uradili....ovako sa luzerimas nista i nikad

Cika Pera

pre 10 godina

Covek je napravio rezultat. Sta jos hocete od njega, da igra ?
Ja sam stari navijac Zvezde, i pamtim dobre i lose dane, znam da se sa parama i lakse radi. Ali pare ne dolaze na losu igru. Trener ima svoju viziju, ako se postuje onda je ovo i jedino resenje. Uprava mozda hoce da bude i trener ?

sa ili bez.. pintu

pre 10 godina

Poštena i pametna odluka.. Očajno stanje kluba, jadan igrački kadar i sigurno još jedna sezona bez ozbiljnijih rezultata. Da je ostao i sledeću sezonu, nakon nje bi mogao dobiti posao samo u Kazahstanu ili Azerbejdžanu.
A ni situacija u kojoj je Partizan nije ništa bolja. U čemu je zadovoljstvo slaviti titulu u banana ligi kada vas iz evrope izbacuju amaterski timovi. Sve u svemu, neophodna reforma u FSS-u, zvezdi, partizanu.

varga stevan

pre 10 godina

Господо џајо и човићу ,ако желите успеxе са

звездом и прекинути доминацију партизана,онда испуните услове тренера Сао Пинтуа?!опет желите
се неиде у евро купове,квалификације маxимум ће бити,продајете најбоље играче,продали кадуаа у један шериф из молдавије?

Pinokio

pre 10 godina

Sjajno, sad ćemo svi da uživamo u novoj i do sada najuzbudljivijoj sezoni sapunske opere "Zvezdana"! Fantastično leto je pred nama! Bankrot, gašenje, sahrana ili vaskrsenje stuba srpstva, odgovor daće Kokeza & co.

Das

pre 10 godina

Navijam za Partizan, ali mi je iskreno žao Zvezde. Portugalac prosto nije navikao na probleme sa kojim se sreće kod nas... nađite nekog našeg domaćeg trenera koji nije skup i koji može da razume situaciju.

Bonvivan

pre 10 godina

Zvezda ima Čovića i to je "sreća" za nas grobare jer pronaći će on "rešenje" koje će nama najviše odgovarati a on još malo više da "pogura" Zvrzdu ka dnu!

Dragan

pre 10 godina

Ali je dobar dan za nas koji navijamo za Zvezdu. Ne zbog same titule (koja je odavno bila prežaljena) već zbog kukavičke taktike u utakmici u kojoj ti je nerešeno ravno porazu.
Uzgred, molio bih one koji odlučuju u Zvezdi da ne bacaju pare na trenere koji su bili poznati igrači već na one koji se razumeju u trenerski posao a u Srbiji ih ima.

ono.. prasss, dim.gde smo. koja je godina, u kom pravcu je Bari?

pre 10 godina

91 da se vrati? Mozda umesto novog trenera i novih polovnih igraca sve pare u razvoj vremepolova u podrumcetu na marakani.

H8er

pre 10 godina

Zvezdi bi bilo bolje da se sva kinta (i ona od Sa Pinta) slila na projekat izgradnje Vremeplovskog centra. Do sada (za ovih 20 godina) bi izgradili isti i mozda se vratili u 1991.godinu, tamanica.

de Sisti

pre 10 godina

bravo za odluku i nadam se da ce svaki trener to raditi ubuduce, posto to i protest od strane navijaca su jedini nacin da shavate ovi "gore" da nema sta da traze u nasoj ZVEZDI!

Zeka Peka

pre 10 godina

ma dajte molim vas, kakvi crni rezultati...sve te utakmice u kojima je pobedio su bile zatvorene...jedina koja se igrala je bila sa partizanom i tu je izgubio, nisu imali snage ni 30 minuta, jer su ostali deo sezone u tim zatvorenim utakmicama grickali semenke za vreme utakmice i kampovali...jos se vide tragovi u travi gde su stajali milijas i ekipa ...tu trava nece skoro da izraste.......drugorazredni trener koji je samo zahvaljujuci nesposobnjakovicima dosao na mesto trenera zvezde....

Vuk

pre 10 godina

Zasto pare koje dolaze od gasproma idu u kosarkaski klub a ne u fudbalski? Pitanje za Covica. Navijac sam partizana ali mi je iskreno zao zbog celokupne zvezdone situacije jer ako oni propadnu i mi cemo isto biti losiji jer nema vise pravog rivalstva i nas dragi D. Djuric ce jos vise stavljati sebi u dzep umesto ulagati

Vlada

pre 10 godina

Po meni je ovo dobro. Novi trener ima priliku da dovede igrače koje želi i može, a uz sve to da zadrži one koji mu trebaju. Glupo bi bilo da se u ovoj krizi, na primer, odreknemo Mudrinskog a ubrzo Sa Pintu ode. Možda tom novom treneru treba Mudrinski koji je kvalitetan igrač, a koji bi možda otišao za male pare ili bez obeštećenja.

pero

pre 10 godina

Eto, kakvog je trenera oterao "zna se već ko". U svetu nema "Dođi prekosutra" kada je novac u pitanju. Novac, planovi, pojačanja, sve mora da bude na vreme i kako trener zahteva, a ne menadžeri i predsednik kluba. Postaćemo izgleda i FK CZ Železnik kako je krenulo.

Realno

pre 10 godina

Tuga je sta se desava u mom voljenom klubu... Smatram da se stanje po pitanju trenera moze resiti dovodjenjem domaceg obrazovanog kadra, nema potrebe za strancima... No sto se tice igraca, tu mora dobro da se pozabavi neki tim ljudi kojim je zaista stalo do Zvezde... 95% trenutnih igraca nije vredno ni statusa u nekom treceligaskom klubu u Srbiji..

Dule

pre 10 godina

Šta će biti sa parama koje je sponzor odvajao za njegovu platu, da li će te pare i dalje dobijati Zvezda ili je Sa Pinto bio uslov za dobijanje tih para? Bilo bi lepo i da se obelodani koja je to firma kako bi se ugušile tvrdnje da je državna firma u pitanju.

kavurma

pre 10 godina

ahahahahahahahaha, sta ste drugo ocekivali?fk zvezda ti je u fudbalu kao i ovaj drugi komunisticki gigant industrije, zeljezara smederevo. dok je bio na raspolaganju neograniceni budzet sr srbije, dok su se arcili fondovi srpskog db~a, bilo je svega.sa pinto je bio dobar igrac, dok je igrao, i za razliku od vecine 'trenera' iz naseg podneblja ne mora da trpi to cemu je izlozen. ajde sad opet postavite nekog klimoglavca prodavca magle kao sto je tatin sin jankovic i slicni.... u stvari , najbolje je da se lepo stavi katanac pa da pocnete iz pocetka.

albel

pre 10 godina

(Cika Pera, 19. jun 2013 16:13)
Koji rezultat?
Steta sto je Dostanic pre neki dan preuzeo Radnicki Nis,jedan ozbiljan kandidat manje!

FK SNS

pre 10 godina

Pozovite Vucica ako nije previse zauzet neka vrati Lukica i problem je resen,ali pod uslovom da Covic obavezno ostane i vodi finansije i malo da mu oko finansija pomaze gospodja Jorgovanka i nema brige!

Srbin

pre 10 godina

PERA-GEN?JE,

Genije, nije stvar u trenerima vec u igracima. Koji su to igracu u Srbiji?? Ko ih stvara??? Zavaravamo se sa nekakvima nasim skolama. Nasih mladjih selekcija nema nigde. Od Cilea nismo ucestvovali na SP za mladje kategorije. Izadje po neki pojedinac.Evo zavrseno EP u Izraelu. Spanija vec treci putza redom osvaja titulu. Ako hocemo da se kvalifikujemo za neko od EP nasi brze bolje organizuju neku od grupa. Lokalni treneri i roditelji preporucuju decu za neki klub. A ta deca ne mogu da trce. Ni jedan nas igrac ne moze da izdri utakmicu u tempu koji se meri sa 12-14 kilometara po utakmici. Kako to rade u Spaniji, Italiji, Nemackoj, Ceskoj. Moze i Murinjo da dodje u bilo koji nas klub u nista ne bi uradio. Bio sam prosle godine poslom u Spaniji i gledao kako se odabiraju deca za Barcelonu uzrast 10 godina.Na sve se vodi racuna. Nije sve u pimplanju loptom i baratanju loptom

seljo

pre 10 godina

zasto? zato sto nije uspeo da sustigne partizanovu prednost od +11. to sto je imao priliku da ga prestigne to je sve zahvaljujuci vermezovicu koji je te bodove umalo prokockao. pa boljeg trenera zvezda dugo nije imala

St.Milosav

pre 10 godina

Mogu samo da se prikljucim postovima sto se ticu Dragoslava Stepanovica.
Covek je veliki Zvezdas sa ogromnim autoritetom.Ovde u Frankfurtu a i u Nemackoj je veoma cenjen,iako govori jos uvek gastajbarterskim dijalektom posle vise od 30 godina Nemacke.Svugde je isticao da mu je Zvezda u srcu i njegov klub iako je kao igrac bio veoma kratko kod na (poctkom sedamdesetih).On bi radio skoro dzabe,jer je financijski obezbedjen,a ove nabedjene talente bi naucio prvo sta je Zvezda,pa onda da trce do inemoglosti.Iz svakog bi izvukao maksimum.Ovde je doveo u red takve zvezde kao Jeboa i Uve Bajn 92.kad su Ajntrahtu ukrali titulu u zadnjem kolu.Njemu se niko ne bi smeo mesati oko sastava tima.Sto je najvaznije covek je cist kao suza,primer Cukaricki,kad je trzio da mu garantuju da ga ne placaju.od novca koji je stecen kriminalom!!!

Aleks

pre 10 godina

Umesto dan nam je tu Robi, iskren covek, ima istoriju u klubu, vole ga obicnii navijaci i sl. mi se igramo i pravimo sve vece gluposti! Lukicu, Robija ti ne mogu oprostiti.

my way

pre 10 godina

U pravu je covek. Magla je glavni srpski proizvod, ali niko nece da je uvozi. Ja bih da mi za trenera dovedemo Dzesiku Albu, realno nikakve razlike, a brojna zvezdina publika ce bar imati sta da gleda, zasluzila je.

Kokos

pre 10 godina

Džajić, Kokeza, Stojadinović i Čović rastočiće Zvezdu na, što bi rekao Zvonko Mihajlovski, odonik i kiseonik. Odnosno na crvenu i zvezdu. Stim što ostaje da se rveni, ali bez zvezdanog sjaja.

Nataeos

pre 10 godina

Ali nije tužan dan za nas zvezdaše...naprotiv.
(Reservoir dog, 19. jun 2013 14:39) po tom komentaru se vidi koliki si zvezdas... Mora da si od onih cim se izgubi jedna Pljuvanje...

AMS Srbije

pre 10 godina

Vidi te sa gos Covicem da mu nije ostao neku platu duzan da se ne brukamo kao sto je bilo prosli put kada je otisao Prosinecki!

Mrmac

pre 10 godina

Pa evo mogao bih na primer ja.I ništa ne mora da plate.Šta više,ostavio bih dvadesetak fudbalera a ove ostale razjurio.Kako bi ih naterao da igraju?Kao Helenio Herera nekad.Ko je čuo za njega zna o čemu govorim.Seo bih prvu i svaku narednu pripremnu utakmicu na klupu sa brdom registracija i delio bih ispisnice direktno sa terena."Izmena.Prijatelju nisi ti za Zvezdu,evo tvojih papira i doviđenja.I nek ti je sa srećom."Da vidite kako bi kidali na pripremama.Pa makar ostali i sa 10-15 igrača pod ugovorom.Ostalo bih popunio sa 7-8 naših klinaca,možda doveo 1-2 slobodna igrača ako može i tako krenuo u takmičenje.Igrao sam aktivno fudbal 25 godina,trenirali su me i Višnjevac i Dogandžić i mnogi drugi i mogu otvoreno reći da je deficit školovanih i dobrih trenera.Pogotovo u radu sa decom.Bitno je da roditelji redovno plaćaju "školu fudbala",pa opremu,pripreme,putovanja...A igraju privatnici te ćale ovog je kupio dresove,drugi je platio gorivo pa mali mora da igra.To se onda prenosi sve do prvih ekipa pa i reprezentacije koju nam takođe kroje razni menadžeri.Mora se nešto menjati iz korena,od najnižih liga,podsaveza sve do gore.I to pod hitno inače će nam i dalje dolaziti ovakvi likovi da glume trenere.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Koliko se samo brukamo..
Nije bitno da li je ovaj bio loš,prosečan ili odličan trener,bitno je da nisu ispoštovali ni njega ni nas,armiju Zvezdinih navijača,i da nas lažu iz godine u godinu davajući lažnu nadu a stvarnost je drugačija i bolje se ne nazire.
Manja je sramota priznati da smo propali,bankrotirali i šta već nego ovo mučenje,ako je mogao jedan Rendžers da krene od 0 možemo i mi.
Ovako ne ide. Uništavamo i ovo zrno imidža i stare slave koja nam je preostala,žao mi samo tih navijača koji ne odustaju i iskreno veruju da će "sledeće sezone" biti bolje..

Vracar

pre 10 godina

potpuno logican i razuman potez. Niko ne bi mogao da radi u takvim uslovima, i jos dzabe. Od nase Zvezde ostade samo ime.. eee kad se samo setim kako je bilo do pre nekoliko godina... brod koji tone.

ForeverSRB

pre 10 godina

ja bih licno voleo da vidim na klupi cira blazevica, znam da je star... ali, sve je ostvario, samo nije zivotni san, da trenira zvezdu (Pantelija je bio delija, 19. jun 2013 15:24) Ne znam ko je mogao da ti da -, Ciro je trenerska legenda..

Dragan

pre 10 godina

Svaki dan cujemo uglavnom lose vesti iz FKCZ. Ovakav negativan pubilicitet koji se produbljuje iz dana u dan, cini mi se kao da nema kraja...Hoce li doci taj dan kada ce se nesto iz temelja promeniti (pa makar i proglasili bankrot i krenuli iz 4-tog ranga) da Zvezda ponovo bude zdrav klub za respekt.......

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ srbenda
Evo ja cu da te prosvetlim. Iz kupa smo ispali za vreme Jankovicevog mandata. A u prvenstvu je stigao kad je vec bilo -11. Dosao na -2. Derbi je lose odigran jer je Partizan jednostavno jaci.

Baja

pre 10 godina

Bravo care,pametan potez,bezi odavde iz ovog rasula,i sacuvaj cist obraz.Podrzao sam Zengu,podrzao sam Robija,tako i tebe!Sve najbolje u daljoj karijeri!

Pogledaj na čiviluk, Aca

pre 10 godina

Jel' u blizini Aleksa Bobija Janković. On je uvek tu kad Zvezda pravi gluposti. An plag sistem - uključiš i radi. Sa njim nećete osvojiti titulu ali ćete pobeđivati jer je sa Babarogićem u tandemu - neprevaziđen.

igne

pre 10 godina

Apsolutno mu se ništa ne može zameriti... Sve sto je rekao je zaista tako, nažalost. Mi smo ovde navikli da naši treneri rade iz ljubavi i iz poštovanja prema klubu, i iz tog razloga žmure pred istinom a to je da bez para nema kvalitetnih igrača, a bez njih nema ni uspeha, niti trofeja, niti motiva za trenera koji je verovatno imao viziju da je došao u veliki klub sa velikom tradicijom i istorijom, da osvoji državnu titulu, plasira se u ligu šampiona i napravi neki uspeh na početku karijere. Samo uprava i on znaju šta su mu obećavali, video je za kratko vreme da je klub u kolapsu, da od pravih pojačanja neće biti ništa i da tu nema ništa za njega... Ja sam ubedjen da Prosinečki ne bi napustio zvezdu još dugo da su bili barem malo bolji uslovi za rad i da je bilo moguće živeti od tog posla a ne da on izdržava igrače... To je bilo zaista dno dna... Naravno da od stranca ne može niko očekivati da će to da trpi i da će ukoliko se ne ispune neki njegovi uslovi jednostavno spakovati kofere i dovidjenja. Siguran sam da ni on nije mislio da je zvezda u ovako lošoj situaciji i ovo je za njega jednostavno bila jedina razumna stvar koju je mogao da uradi. Privatizacija klubova je jedino rešenje za boljitak našeg klupskog fudbala ali... Nekima to jednostavno ne odgovara...

iggy

pre 10 godina

Ali nije tužan dan za nas zvezdaše...naprotiv.
(Reservoir dog, 19. jun 2013 14:39)

Ma kako da ne, samo nam je on bio problem. Sad kad nam dodje neko poput Kosana, 'dozvolite jedan' Zivadinovic ili Kratko Ostanic vec od maja 2014 necemo se vise secati Barija vec ce se pricati o usatom peharu koji cemo sledece godine osvojiti

zoran

pre 10 godina

Od obecanja se ne zivi, plus kako raditi kada iznad sebe imas apsolutnog gospodara SD Crvena Zvezda, koji sve zna i u sve se razume ali najvise u frazeologiju i prodavanje magle, ali to neki jos nikako da shvate

bradina

pre 10 godina

Da se ne lazemo vise G-ne Pinto!Recite slobodno:"Ja ne radim za "sicu" i igracima sa neisplacenim premijama uz to bez pojacanja (dva-tri portugalca,koja sam vam predlozio)!!

duledudule

pre 10 godina

i sta ce biti sad?sad ce dauda da bude visak,a mudrinski prvo pojacanje,stojadinovic ce da da ostavku,a covic ce da kaze da smo smanjili dug za 10e,doci ce za trenera neki matori fosil,koga ce da dovede senilni dzaja,tipa rajevac(koji ni sam ne zna kako je uspeo sa ganom),uigravacemo tim za kvalifikacije le,ispascemo u prvom kolu,trener ce biti kriv,dobice otkaz,igraci ce da odu jel ne primaju platu...i tako...znaci povraca mi se vise od vas,keve mi!

dzukac

pre 10 godina

E kamo puste sreće da je samo u treneru problem...
Inače mislim da nam nikako ne treba domaći trener koji ''poznaje mentalitet igrača''. Upravo suprotno treba nam stranac ili domaći trener koji nije radio u Srbiji, koji će da ovim tkz. igračima objasni da em nemaju pojma em su po fizičkoj spremi malo iznad amatera. Da ih za početak natera da trče i da igraju ako treba bunker na 1:0, 90 minuta na svakoj utakmici.
Svaka sličnost sa Slavoljubom Muslinom je namerna.

Komšijski savet

pre 10 godina

Uzmite Vermeza godinu-dve. Kad ode, takvo olakšanje osetiš i radost bilo ko da dođe. A u međuvremenu osvajajte titule, što da ne?

zvone

pre 10 godina

Zalosno je što se svakog dana tone sve dublje.Za ozdravljenje treba najpre postaviti dijagnozu.To je učinjeno. A terapija...pa napraviti dugoročni plan bez velikih ciljeva u početku. Trenutno...prodati sve što se može i formirati tim sa omladincima koji će imati dugoročne ugovore sa klubom.To trnutno ni sponzorima neće odgovarati ali kako se odvija situacija izgubićemo i njih vrlo brzo.A navijači? Pokazali su i ljubav i strpljenje. Ako vide da se ide pravim putem pokazaće i razumevanje.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno steta.. Kada je dosao bio je pun energije, zelje, elana, ali kao sto sam ocekivao, ubrzo je shvatio ipak gde je dosao. Pa ne zna se ko sta radi, ovo je tragikomedija vise. Imamo odbore, komisije, sednice na kojima nema kvoruma eto, I sta se na kraju odradi? Nista. Nista nije uradjeno od zavrsetka sezone do sad. Covic ne moze i FK i KK da vodi, Dzaje nema nigde. Toncev i Kokeza (?!), sastance, a nista ne urade. Stojadinovic me je takodje razocarao. Dovodi Garida pored 2 mlada zadnja vezna, clanova A reprezentacije. Umesto njih da forsira pa zaradi, on ih zatvara pozajmicom i na kraju ni njega ne otkupi. Samo smo ga razigravali 6 meseci, placali, na ustrb nasih igraca. I u pravu je Sa Pinto, otisao je kao gospodin. Video da nema tima, nema igraca, a postavljaju se nerealni zahtevi. Bolje da covek ode nego da se blamira i blati ovde.

U poverenju

pre 10 godina

Proverena informacija: Kratko Ostanic je trenutno bez angazmana, takodje Bata Djora, Milan dozvolite Zivadinovic i Milorad bekrija Kosanovic.

Zare

pre 10 godina

Sasvim u redu. Ukoliko Zvezda želi finansijski oporavak treba da dovede nekog mladog ambicioznog stručnjaka koji neće mnogo da košta. Porugalac je bio skup a igra sa njim nije doživela nikakav napredak. Od 8 vezanih pobeda tek na ponekoj smo igrali dobro, možda na 4. Bilo je i dosta sreće i lakog rasporeda. Na jedine dve vrlo teške utakmice bili smo potpuno nemoćni. Treba nam mlad i ambiciozan stručnjak koji će da radi za male pare.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Žao mi te Sa Pintu, ali ovde je nažalost tako kako jeste! Navikao čovek na red, rad, disciplinu i ispunjavanje planova! Ovde se sve svodi na "reč", a kako to funkcioniše znamo svi! Domaći Trener?? Ko je to ko može da vodi Zvezdu? Ostanić, Bata Djora, Pižon?! Kako kažu stari dogurali smo mi cara do duvara! Nek nam je sa srećom

slobodan

pre 10 godina

pa i jeste, posto je fk cz trenutno pre kao neki cirkus nego kao neki ozbiljan klub sta god da 'ozbiljan' znaci u srbiji, portugalac je doneo dobru odluku. posto on odlazi verovatno da nece dobiti ni kintu sto znaci da se poneo profesionalno i nije stavio platu na prvo mesto. kakav pocetak nove sezone za fk cz ...

Coldo Malisic

pre 10 godina

Navijac sam Partizana,ali ovaj coek je uboo sustinu.Zbilja je nemoguce raditi u takvim uslovima,da se ne lazemo u Partizanu su za nijansu bolji.Ovakav bi trebao bit odgovor svakog inostranog strucnjaka na aktuelnu tugu koja vlada u svijetu srpskog fudbala.
I jedino to bi mozda nekog nekad natjeralo da stavi prst na celo i shvati da tako jednostavno ne ide.

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

"Ja sam tu, ali prvo morate da sredite uslove da Crvena zvezda ponovo bude klub koji se poštuje ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, kao što je to bilo 1991. godine"

Sa nije toliko los trener. Zapravo, za Jankovica je magistar i po postavci a posebno po profesionalizmu. Ali da je Zvezda makar blizu stanja u kome je bila '91-e, ovaj ne bi mogao da prismrdi Marakani. Ovako je bilo "nasla rupa zakrpu", samo ocigledno smo mi jedna ogromna rupa.

s t v

pre 10 godina

Ne mogu nikako da razumem likovanje navijača Partizana! Kakvo će im biti zadovoljstvo pobeđivati i takmičiti se sa raspalom Zvezdom? Vrednost titula se meri pobeđenom konkurencijom a ako nema konkurencije i oni će biti mnogo slabiji!
(Džoni, 19. jun 2013 20:34)

Rodače, postoji još klubova, osim CZ, sa kojima Partizan igra za titulu.
Visoko mišljenje o sebi uništava vam realnost.
Vi bi sigurno odustali od takmičenja da je Partizan u buli kao vi.
Ako ste zaljubljenici CZ, ali iskreno, onda pravac Marakana i zahtevajte da se jasno i glasno kaže ko je kriv za vaše stanje. Kakve su namere i sa čime.
Nemoj opet pred sezonu da slede izjave tipa :"Ako bude regularno mi smo prvaci", "Tole je kriv", "sudije nemaju respekt prema prvaku KEŠ-a", "mi se snalazimo, a drugi su državni projekti", i td.
Prodali ste igrača zbog licence. I ko će sad da igra, trenira igrače ? Imate zabranu registracije novih igrača, a pripreme za evropu su počele. Opet će vam Partizan i država biti dežurni krivci.