Fudbal 136

Sreda, 08.05.2013.

20:27

Istorijski Kup za Jagodinu!

Fudbaleri Jagodine osvojili su Kup Srbije, prvi u klupskoj istoriji, pobedom sa 1:0 nad Vojvodinom na stadionu Partizana.

Istorijski Kup za Jagodinu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

nnidza

pre 10 godina

Kada nesrećni Murinjo svojevremeno parkira autobus protiv Barse onda je on heroj a Čelzi je najbolji klub. Šta je Jagodina posle datog gola trebala da uradi protiv realno dosta kvalitetnije ekipe? Da udje u otvorenu igru? I da se zna Jagodina je protiv Zvezde u obe utakmice bila bolji tim, protiv Partizana barem ravnopravna u Jagodini. Vojvodina je jedini klub koji je u Jagodini pokazao više...

Chiki

pre 10 godina

Za ove sto pisu o karmi, karma je bila Samrok iz penala u produzetcima.

Cestitke Jagodini na kupu al sa ovakvom igrom i mi oni ce se provedemo kao bosi po trnju u evro kvalifikacijama

mile

pre 10 godina

Kratak izvestaj sa ove utakmice mogao bi da izgleda ovako: Igra je bila na jako niskom tehnicko taktickom nivou. Sudjenje u skladu sa kvalitetom utakmice. Penal koji je odlucio utakmicu isti ovaj sudija nebi svirao na nekoj evropskoj sceni. Posle dosudjenog penala sudjenje je bilo na strani Vojvodine. Igra pobednika je antipropaganda fudbala. I pored svega ja volim i pratim domaci fudbal.

Turista

pre 10 godina

Bio na utakmici, dosadnija nije mogla biti... Jagodina dobila na srecu a isto bi bilo i da je Vosa dobila... Katastrofa od fudbala

Kenac

pre 10 godina

Bruka i SRAMOTA,TUGA I ZALOST!!!
Pa koliko Vam finala treba da bi osvojili kup???
Zalili ste se protiv Partizana u finalu,sada ste samo trebali da SUTNETE na gol i ni to niste uspeli,jeste pred kraj sa 30m.
Stvarno ste obrukali celu Vojvodinu i ceo svet vam se SMEJE!
Usli ste u GINISOVU KNJIGU REKORDA jer niko pre vas nije uspeo da is 6 finala NE OSVOJI JEDAN JADNI TROFEJ...

ja

pre 10 godina

Beogradjanin sam, navijam za Zvezdu, ali je SRAMOTA DA RTS NE PRENOSI FINALE KUPA!!!
(Djole, 8. maj 2013 21:14)
# Link komentara
Preporučujem (+1059)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo
Sramota za RTS!finale kupa je finale kupa,ko god da igra zasluzije prenos na RTS,jer nisu ne zasluzeno u finalu!!!
(CZBG, 8. maj 2013 21:43)

RTS nema prava za utakimice nacionalih fudbalskih takmicenja, prava je oktupila arena sport, mozda cak ni derbi ne bude na RTS-u.

juznjak

pre 10 godina

1.kriv je tole
2. krivi su ''blizanci''
3.kriv je sudija

tako oni rezonuju zadnjih 10 godina i da im das pehar u ruke,
oni ce da ga izgube :)

opet otet pehar?

pre 10 godina

nadam se da je spreman papirni pehar koji ce biti podignut u novom sadu :)

mali klub koji igra samo kad mu dodju veliki klubovi!

maki

pre 10 godina

po meni problem vojvodine je sto se protiv zvezde i partizana uvek naloze maksimalno i uvek daju sve od sebe i budu bolji, dok protiv jagodine nisu imali sanse, osim par suteva sa distance radoje, nije imala ni jagodina, ali su iskoristili jednu gresku i osvojili kup

zveki

pre 10 godina

kada je u 93. min. protiv Zvezde pre nedelju dana najbolji igrac Jagodine Mohamed el Moniro dobio crveni karton, kup je tada izgledao tako daleko od Jagodine

zivela Srbija

pre 10 godina

Pa sram da vas bude, zar tako da odigrate u finalu? Ne zasluzujete ove navijace I sav ovaj trud da bi nas malo obradovali posle toliko vremena...cestitke Jagodini koja je ni kriva ni duzna uzela kup...bato odlazi, dosta je bilo

Sercan

pre 10 godina

Vosa kao Bajern, ucestvuje u finalima, ali ne uzima trofeje....hehheeh
Mozda vas Pajtic iznenadi i dodeli vam pehar jer ste moralni pobednici, mislim toliko puta igrati u finalu nije mala stvar.

mitablesan

pre 10 godina

nneobicno je sto vosa ne ume da probije bunker a pola lige igra bunker protiv njih. to sto sam gledao (preko neta- nemam kablovsku sa arenom) nije mi bilo jasno - vosa izmislja neku tikataku protiv bunkerchine? jos su igraci jagodine na svaki potencijalni sut kasnili! trebalo je biti 20 udaraca u okvir gola van 16! ne da se usetaju u gol...stvarno za neverovati...

zivela dekadencija

pre 10 godina

HA HA ha odg na goran ha ha ha jagodina bi bila prva na tabeli ha ha ha pa oni sestoplasiranom timu kazahstanske lige za 180 a i vojvodini iz igre za 90 minuta nisu sutnuli u okvir gola.

Čestitke Jagodini

pre 10 godina

Premda navijač, odnosno simpatizer Vojvodine, biću potpuno realan. Pre svega, ja sam, kao i većina, digao ruke od srpskog fudbala, ali da kvalitet igre bude baš na OVAKO niskom nivou i to u finalu nacionalnog kupa, to već nisam očekivao. Dva podjednako ''mršava'' tima na terenu, ruku na srce Jagodina i nije insistirala na napad jer je stekla ranu prednost, ali u svakom slučaju, slabo izdanje oba tima. Čuo sam da je neko dobacio ''Vojvodina se igra između dve vatre''. To je najbolji opis stvari na terenu - Jagodinci se logično brane jer imaju prednost, a Vojvodina napada tako što se prvo štoperi izdodavaju međusobno, zatim malo vrate i golmanu Supiću da oseti loptu, on je da beku, bek kao napravi prodor po strani dužine 10-15 metara i ''proigra'' defanzivnog veznog, zatim odmerenim dodavanjem isti je prosledi svom kolegi sa iste pozicije jer Srbi igraju sa dva defanzivna vezna, zatim ovaj daje na krilo i tu kreće prava komedija. Fudbaleri Vojvodine razmenjuju loptu na oko 5-10 metara od kaznenog od igrača do igrača, kao da se trude da čuvaju loptu, a ne da nešto pametno urade. Na kraju ili apsolutna propast ili centaršut golmanu Jagodine u ruke. Zatim, svaki korner Vojvodine je završio jednom te istom igraču na glavi, onom finom gospodinu iz Jagodine što je čuvao prvu stativu. Ustvari, jedan ili dva je i golman uhvatio. Sve u svemu, kriminalno loše izdanje i dodao bih samo da su Jagodinci malo preterali s izležavanjem, ali ko još ne bi trošio vreme pri vođstvu u finalu kupa?

Werewolf

pre 10 godina

Nego da bude lepo fudbalsko vece, da se nadigravaju i bolji neka pobedi. Ali FK Jagodina je sve, samo ne fudbal igrala. Zalosno. :( Cestitam im, naravno. Ali...

macak

pre 10 godina

Ja jesam okoreli Zvezdas, ali je stvarno sramota da se ne prenosi finale kupa ako igraju neke druge ekipe osim Zvezde i Partizana. Stvarno tuga! Svaka cast Jagodini i Vojvodini, zasluzeno su u finalu. P.S. izbacite politiku iz sporta. Zbog politike nam je fudbal gde je sad!

zalosna sova

pre 10 godina

Posto Vojvodina nije kaznjena za sraman izlazak sa terena od strane fss,posle finala sa Partizanom,sad ij kaznjava onaj odozgo.Nadam se da ce jos 100 godina cekati trofej.

Goran

pre 10 godina

Bruke jedne,pa ko treba da bude u finalu da bi osvojili? Niste u stanju Jagodini sansu da napravite ,a Partizanu 3 gola date
(karanfil aga, 8. maj 2013 22:55)

Pa daju 3 gola Partizanu i Zvezdi iz prostog razloga sto su Jagodinci bolji od pomenuta dva kluba!! Da nema namestaljki od strane Zvezde a Boga mi i Partizana Jagodina bi bila prva na tabeli!! Jagodini ne sviraju penal kao Zvezdi u Smederevu, kada igrac Jagodine igra rukom u 16 svira se penal za protivnika itd..

Realno

pre 10 godina

Naravno sada će navijačima Vojvodine svi redom da budu krivi osim onoga koji je jedino odgovoran za to što nikada ništa neće osvojiti, a to je gazda njihovog kluba.Ajde malo prst na čelo, pa se zamislite.Busali ste se u grudi sigurno kada je Vojvodina pobedjivala u prvenstvu Partizan i Zvezdu u Beogradu, a Jagodinu u gostima, ali kao što se može videti sve to dolazi na naplatu pa će isto tako i Zvezda u poslednjem kolu da naplati svoj dug.A gle čuda, jedino je OFK pobedio Vojvodinu u prvenstvu i to u gostima, kao slučajno baš pre medjusobno polufinale kupa?Koja smejurija.Novosađani, oterajte gazdu dok vam potpuno ne upropasti klub, ionako je klub realno u dugovima do guše, ali to će tek jednog dana da ispliva na videlo.

Boban

pre 10 godina

Svaka cast Krunicu i fudbalerima,Vojvodina nije mogla da pridje golu.Sramota za Beograd,prazan stadion,tamo vise ne bi trebalo da se igra kup.Sramota za RTS da ne prenose finale kupa Srbije,nego pustaju selo gori.Ne bih im platio pretplatu pa da mi zivot zavisi od toga.Jagodina je cetvrta na tabeli,igraju dobar fudbal,osvojili su kup.Sve cestitke,zasluzili su.

Bosko

pre 10 godina

Iskrene cestitke Jagodini,Mazicu,Palmi...
Vise nikom u NS nije jasno zasto vosa uopste igra u ovom cirkusu od nase lige(kupa)...
P.S.Samo da jadna zirafa posle ovoga ne ostane gladna...
(mileNS, 8. maj 2013 22:28)

Sta? Bice da su vam opet krive sudije?
Iskrenom, ja losiju Vojvodinu nisam skorije gledao, celo drugo poluvreme bunare, celu utakmicu igrali bez presinga, trebalo im je po 5 minuta da prebace loptu iz zadnje linije napred i to u poslednjih 10 minuta, ne juri se tako rezultat.
Penal je cist ko suza. Da je onaj celavi napadac (Stojanovic bese) bio manje sebican, primila bi Vosa jos 2 komada u drugom poluvremenu.
Jeste Vojvodina pre dve godine bila ostecena u finalu ali veceras je posteno izgubila, nije uopste zasluzila da osvoji kup.
Sta da ti kazem, vise srece sledece godine...

Arlekino

pre 10 godina

Živo me interesuje ko će gazda Bati sad biti kriv što nije osvojen Kup ?!
Vojvodina je ušla prepotentno u meč i odigrala očajno slabo, beskrvno, bezidejno,... Pa šta su mislili- da će Jagodinci sami sebi davati golove?!
BRAVO JAGODINCI!!!

Vlada

pre 10 godina

Sa ovakvom igrom nismo ni zasluzili da osvojimo kup. Da se razumemo nije ni Jagodina jer nije ni igrala fudbal, ali dobro. Sramotno FINALE kupa!

Divergencija

pre 10 godina

Naše pravo da znamo sve!!!
Pa zar nemamo pravo da gledamo bar srpski fudbal, ako baš "nemate novca" da nam emitujete evropski fudbal?!?
(ggg, 8. maj 2013 22:45)

!? O.o Pa, bio je na RTS2 prenos... Bitno je da se pljuje.

Dejan, Toronto

pre 10 godina

U pravu je covek,ne da se neda Vojvodini da osvoji kup nego je to neverovatno !!! Danas je Vovjodina bila za klasu bolja od ekipe koja nije razmisljala kako da da gol protivniku,nego kako da pokvari njegovu igru,a o napadu nisu ni razmisljali!!!Uz sve to imali su neverovatnu srecu da bez sanse i direktnog suta na gol u 90 minuta,pobede!!!Ali nema veze,idemo dalje...napred Vosa !!!

musa dembele

pre 10 godina

Lazo Bakmaz je sve rekao! Cela istorija stala u 90 minuta i oni odigraju ocajno i prepuste kup Jagodincima! Ne navijam za Vojvodinu,ali sam zeleo da oni osvoje zbog proslih sezona

delije sever

pre 10 godina

Ipak mi zao Vose,sesto finale,a realno su bolji od Jagodine,koja je celo drugo poluvreme igrala bunkericu,narocito mi je zao Vojvodine,zbog onog finala,koje im je oteto,protiv Partizana.

xyxy

pre 10 godina

Titovi blizanci,teorije zavere i bla bla bla, sve osim zrele taktike i igranja fudbala kostali su Vojvodinu po ko zna koji put ...
Jagodina zatvorila Oumarua i sve napade Vojvodine, iskoristila glupost Djurica i sacuvala prednost.
Toliko.

Marko

pre 10 godina

Lepo je sve to ali ja cu danas da stavim 1 ili 1x kvota 1 .70 miloina, Vojvodina je luzerski tim kome je sada stvoren ogroman pritisak da moraj uda osvoje kup posto im protivnik nisu CZV I Partizan nema sanse da osvoje ,oni jedino znaju da igraju kao autsajderi ,zato najbolje rezultate imaju protiv CZV i Part pogotovo u gostima.
(marko, 8. maj 2013 15:45)
Lepo sam ja pisao , dzaba sve kad Vojvodina nema pobednicki mentalitet,nisam ljubitelj ni czv i par samo sam realan ,kada dovedete nekog m... za trenera koji se ne plasi da napadne i koji zna od igraca da stvori pobednike mozete se necemu nadati .Marko Nikolic jedino resenje za vas . Cestitke Jagodini

Slanina, slanina, slaviće se slaVina...

pre 10 godina

AHAHAHAHAHA! E, moji slaninari! Pa, šta ovo bi? A nigde "Titovih blizanaca", kako ih vi krstiste!

Pa, koga više da vam dovedemo da igra finale protiv vas??? Možda, Smederevo? Ili, Voždovac?

Koji ste vi luzeri, majko moja!

Shommy82

pre 10 godina

"Javni servis" nije ni prosle godine prenosio finale nacionalnog kupa, nije ni veceras, sto sramotu cini duplo vecom. Ocigledno je da u finalu mora da igra odredjeni tim da bi se "spotski urednik" odlucio da prenose utakmicu.

bukefal

pre 10 godina

To sto Jagodina ima ovakav klub po meni isti kao nekada Obilic to je samo dokaz u kakvoj drzavi zivimo i da se ama bas nista nije promenilo.

mileNS

pre 10 godina

Iskrene cestitke Jagodini,Mazicu,Palmi...
Vise nikom u NS nije jasno zasto vosa uopste igra u ovom cirkusu od nase lige(kupa)...
P.S.Samo da jadna zirafa posle ovoga ne ostane gladna...

smaraci

pre 10 godina

Na poluvremenu vodi Jagodina, mora da Tole namesta?? Slaninari, izadjite sa terena, mozda pobedite, kao protiv Partizana!! Bravo Jagodinci, samo naopred!
(Goran, 8. maj 2013 21:28)

To sto vodi Jagodina znaci da je sve bilo regularno pre dve godine?

iggy

pre 10 godina

Prosle godine su i Ligi Evrope ispali od tradicionalno neugodnih Kazahstanaca. Ko li ce ih isprasiti sada, furija iz Moldavije ili Luksemburzani - evropski Brazilci

mister

pre 10 godina

Cestitke za Jagodince iz Kragujevca,a cestitke i Novosadjanima,drago mi je da su dva kluba van Beograda igrala finale kupa iako volim svoj glavni grad i ne mrzim bilo koga...RADNICKI I NISTA VISE!!!

doktor

pre 10 godina

I Svrljig bi osvojio kup da se na volseban nacin nasao u finalu protiv Vojvodine.. Jednostavno,oni imaju strah od uspeha. Nije im problem pobediti Partizan na ovom terenu,ali jeste Jagodinu

Milena021

pre 10 godina

Vojvodina gubi jer je Jokic skrivio penal braneci go rukom...NE Moze da stigne loptu niti da dobije duel sa protivnickim igracima... Tako je to kad vam igra matori Jokic à Djuric vam sedi na klupi...

janpi

pre 10 godina

Da li je utakmica bila toliko losa da je pao samo jedan gol,i to iz penala?
Zar ovaj svetski Mazic nije mogao da dosudi neki penalcic i drugom timu?

Fikus

pre 10 godina

ovo ima da bude iz 1 u 2 ili ce biti nereseno pa vosa dobija na produzetke. Mada mozda je i Jagodina namestila pa da tako odu u Evropu ali onda ce ili biti pp2+ ili tacan rez 1:0, videcemo rasplet

Goran

pre 10 godina

Na poluvremenu vodi Jagodina, mora da Tole namesta?? Slaninari, izadjite sa terena, mozda pobedite, kao protiv Partizana!! Bravo Jagodinci, samo naopred!

Hmmm

pre 10 godina

Ocito postoji zasicenje u Beogradu od bitnih sportskih dogadjaja. Dajte ljudima iz nekog manjeg mesta da uzivaju. Prazne tribine su sramotne.

?

pre 10 godina

medije: 10.000 iz jagodine dolazi da bodri svoj klub , 10.000 novosadjana dolazi da bodri svoj klub+iz ostalih mesta u vojvodini a na tribinama 5-7.000 ljudi..

Hmmm

pre 10 godina

Ocito postoji zasicenje u Beogradu od bitnih sportskih dogadjaja. Dajte ljudima iz nekog manjeg mesta da uzivaju. Prazne tribine su sramotne.

?

pre 10 godina

medije: 10.000 iz jagodine dolazi da bodri svoj klub , 10.000 novosadjana dolazi da bodri svoj klub+iz ostalih mesta u vojvodini a na tribinama 5-7.000 ljudi..

doktor

pre 10 godina

I Svrljig bi osvojio kup da se na volseban nacin nasao u finalu protiv Vojvodine.. Jednostavno,oni imaju strah od uspeha. Nije im problem pobediti Partizan na ovom terenu,ali jeste Jagodinu

Goran

pre 10 godina

Na poluvremenu vodi Jagodina, mora da Tole namesta?? Slaninari, izadjite sa terena, mozda pobedite, kao protiv Partizana!! Bravo Jagodinci, samo naopred!

Marko

pre 10 godina

Lepo je sve to ali ja cu danas da stavim 1 ili 1x kvota 1 .70 miloina, Vojvodina je luzerski tim kome je sada stvoren ogroman pritisak da moraj uda osvoje kup posto im protivnik nisu CZV I Partizan nema sanse da osvoje ,oni jedino znaju da igraju kao autsajderi ,zato najbolje rezultate imaju protiv CZV i Part pogotovo u gostima.
(marko, 8. maj 2013 15:45)
Lepo sam ja pisao , dzaba sve kad Vojvodina nema pobednicki mentalitet,nisam ljubitelj ni czv i par samo sam realan ,kada dovedete nekog m... za trenera koji se ne plasi da napadne i koji zna od igraca da stvori pobednike mozete se necemu nadati .Marko Nikolic jedino resenje za vas . Cestitke Jagodini

delije sever

pre 10 godina

Ipak mi zao Vose,sesto finale,a realno su bolji od Jagodine,koja je celo drugo poluvreme igrala bunkericu,narocito mi je zao Vojvodine,zbog onog finala,koje im je oteto,protiv Partizana.

Bosko

pre 10 godina

Iskrene cestitke Jagodini,Mazicu,Palmi...
Vise nikom u NS nije jasno zasto vosa uopste igra u ovom cirkusu od nase lige(kupa)...
P.S.Samo da jadna zirafa posle ovoga ne ostane gladna...
(mileNS, 8. maj 2013 22:28)

Sta? Bice da su vam opet krive sudije?
Iskrenom, ja losiju Vojvodinu nisam skorije gledao, celo drugo poluvreme bunare, celu utakmicu igrali bez presinga, trebalo im je po 5 minuta da prebace loptu iz zadnje linije napred i to u poslednjih 10 minuta, ne juri se tako rezultat.
Penal je cist ko suza. Da je onaj celavi napadac (Stojanovic bese) bio manje sebican, primila bi Vosa jos 2 komada u drugom poluvremenu.
Jeste Vojvodina pre dve godine bila ostecena u finalu ali veceras je posteno izgubila, nije uopste zasluzila da osvoji kup.
Sta da ti kazem, vise srece sledece godine...

Arlekino

pre 10 godina

Živo me interesuje ko će gazda Bati sad biti kriv što nije osvojen Kup ?!
Vojvodina je ušla prepotentno u meč i odigrala očajno slabo, beskrvno, bezidejno,... Pa šta su mislili- da će Jagodinci sami sebi davati golove?!
BRAVO JAGODINCI!!!

Slanina, slanina, slaviće se slaVina...

pre 10 godina

AHAHAHAHAHA! E, moji slaninari! Pa, šta ovo bi? A nigde "Titovih blizanaca", kako ih vi krstiste!

Pa, koga više da vam dovedemo da igra finale protiv vas??? Možda, Smederevo? Ili, Voždovac?

Koji ste vi luzeri, majko moja!

xyxy

pre 10 godina

Titovi blizanci,teorije zavere i bla bla bla, sve osim zrele taktike i igranja fudbala kostali su Vojvodinu po ko zna koji put ...
Jagodina zatvorila Oumarua i sve napade Vojvodine, iskoristila glupost Djurica i sacuvala prednost.
Toliko.

mister

pre 10 godina

Cestitke za Jagodince iz Kragujevca,a cestitke i Novosadjanima,drago mi je da su dva kluba van Beograda igrala finale kupa iako volim svoj glavni grad i ne mrzim bilo koga...RADNICKI I NISTA VISE!!!

smaraci

pre 10 godina

Na poluvremenu vodi Jagodina, mora da Tole namesta?? Slaninari, izadjite sa terena, mozda pobedite, kao protiv Partizana!! Bravo Jagodinci, samo naopred!
(Goran, 8. maj 2013 21:28)

To sto vodi Jagodina znaci da je sve bilo regularno pre dve godine?

Milena021

pre 10 godina

Vojvodina gubi jer je Jokic skrivio penal braneci go rukom...NE Moze da stigne loptu niti da dobije duel sa protivnickim igracima... Tako je to kad vam igra matori Jokic à Djuric vam sedi na klupi...

zalosna sova

pre 10 godina

Posto Vojvodina nije kaznjena za sraman izlazak sa terena od strane fss,posle finala sa Partizanom,sad ij kaznjava onaj odozgo.Nadam se da ce jos 100 godina cekati trofej.

Vlada

pre 10 godina

Sa ovakvom igrom nismo ni zasluzili da osvojimo kup. Da se razumemo nije ni Jagodina jer nije ni igrala fudbal, ali dobro. Sramotno FINALE kupa!

musa dembele

pre 10 godina

Lazo Bakmaz je sve rekao! Cela istorija stala u 90 minuta i oni odigraju ocajno i prepuste kup Jagodincima! Ne navijam za Vojvodinu,ali sam zeleo da oni osvoje zbog proslih sezona

iggy

pre 10 godina

Prosle godine su i Ligi Evrope ispali od tradicionalno neugodnih Kazahstanaca. Ko li ce ih isprasiti sada, furija iz Moldavije ili Luksemburzani - evropski Brazilci

Shommy82

pre 10 godina

"Javni servis" nije ni prosle godine prenosio finale nacionalnog kupa, nije ni veceras, sto sramotu cini duplo vecom. Ocigledno je da u finalu mora da igra odredjeni tim da bi se "spotski urednik" odlucio da prenose utakmicu.

bukefal

pre 10 godina

To sto Jagodina ima ovakav klub po meni isti kao nekada Obilic to je samo dokaz u kakvoj drzavi zivimo i da se ama bas nista nije promenilo.

Realno

pre 10 godina

Naravno sada će navijačima Vojvodine svi redom da budu krivi osim onoga koji je jedino odgovoran za to što nikada ništa neće osvojiti, a to je gazda njihovog kluba.Ajde malo prst na čelo, pa se zamislite.Busali ste se u grudi sigurno kada je Vojvodina pobedjivala u prvenstvu Partizan i Zvezdu u Beogradu, a Jagodinu u gostima, ali kao što se može videti sve to dolazi na naplatu pa će isto tako i Zvezda u poslednjem kolu da naplati svoj dug.A gle čuda, jedino je OFK pobedio Vojvodinu u prvenstvu i to u gostima, kao slučajno baš pre medjusobno polufinale kupa?Koja smejurija.Novosađani, oterajte gazdu dok vam potpuno ne upropasti klub, ionako je klub realno u dugovima do guše, ali to će tek jednog dana da ispliva na videlo.

Boban

pre 10 godina

Svaka cast Krunicu i fudbalerima,Vojvodina nije mogla da pridje golu.Sramota za Beograd,prazan stadion,tamo vise ne bi trebalo da se igra kup.Sramota za RTS da ne prenose finale kupa Srbije,nego pustaju selo gori.Ne bih im platio pretplatu pa da mi zivot zavisi od toga.Jagodina je cetvrta na tabeli,igraju dobar fudbal,osvojili su kup.Sve cestitke,zasluzili su.

Dejan, Toronto

pre 10 godina

U pravu je covek,ne da se neda Vojvodini da osvoji kup nego je to neverovatno !!! Danas je Vovjodina bila za klasu bolja od ekipe koja nije razmisljala kako da da gol protivniku,nego kako da pokvari njegovu igru,a o napadu nisu ni razmisljali!!!Uz sve to imali su neverovatnu srecu da bez sanse i direktnog suta na gol u 90 minuta,pobede!!!Ali nema veze,idemo dalje...napred Vosa !!!

Goran

pre 10 godina

Bruke jedne,pa ko treba da bude u finalu da bi osvojili? Niste u stanju Jagodini sansu da napravite ,a Partizanu 3 gola date
(karanfil aga, 8. maj 2013 22:55)

Pa daju 3 gola Partizanu i Zvezdi iz prostog razloga sto su Jagodinci bolji od pomenuta dva kluba!! Da nema namestaljki od strane Zvezde a Boga mi i Partizana Jagodina bi bila prva na tabeli!! Jagodini ne sviraju penal kao Zvezdi u Smederevu, kada igrac Jagodine igra rukom u 16 svira se penal za protivnika itd..

mileNS

pre 10 godina

Iskrene cestitke Jagodini,Mazicu,Palmi...
Vise nikom u NS nije jasno zasto vosa uopste igra u ovom cirkusu od nase lige(kupa)...
P.S.Samo da jadna zirafa posle ovoga ne ostane gladna...

Divergencija

pre 10 godina

Naše pravo da znamo sve!!!
Pa zar nemamo pravo da gledamo bar srpski fudbal, ako baš "nemate novca" da nam emitujete evropski fudbal?!?
(ggg, 8. maj 2013 22:45)

!? O.o Pa, bio je na RTS2 prenos... Bitno je da se pljuje.

Čestitke Jagodini

pre 10 godina

Premda navijač, odnosno simpatizer Vojvodine, biću potpuno realan. Pre svega, ja sam, kao i većina, digao ruke od srpskog fudbala, ali da kvalitet igre bude baš na OVAKO niskom nivou i to u finalu nacionalnog kupa, to već nisam očekivao. Dva podjednako ''mršava'' tima na terenu, ruku na srce Jagodina i nije insistirala na napad jer je stekla ranu prednost, ali u svakom slučaju, slabo izdanje oba tima. Čuo sam da je neko dobacio ''Vojvodina se igra između dve vatre''. To je najbolji opis stvari na terenu - Jagodinci se logično brane jer imaju prednost, a Vojvodina napada tako što se prvo štoperi izdodavaju međusobno, zatim malo vrate i golmanu Supiću da oseti loptu, on je da beku, bek kao napravi prodor po strani dužine 10-15 metara i ''proigra'' defanzivnog veznog, zatim odmerenim dodavanjem isti je prosledi svom kolegi sa iste pozicije jer Srbi igraju sa dva defanzivna vezna, zatim ovaj daje na krilo i tu kreće prava komedija. Fudbaleri Vojvodine razmenjuju loptu na oko 5-10 metara od kaznenog od igrača do igrača, kao da se trude da čuvaju loptu, a ne da nešto pametno urade. Na kraju ili apsolutna propast ili centaršut golmanu Jagodine u ruke. Zatim, svaki korner Vojvodine je završio jednom te istom igraču na glavi, onom finom gospodinu iz Jagodine što je čuvao prvu stativu. Ustvari, jedan ili dva je i golman uhvatio. Sve u svemu, kriminalno loše izdanje i dodao bih samo da su Jagodinci malo preterali s izležavanjem, ali ko još ne bi trošio vreme pri vođstvu u finalu kupa?

juznjak

pre 10 godina

1.kriv je tole
2. krivi su ''blizanci''
3.kriv je sudija

tako oni rezonuju zadnjih 10 godina i da im das pehar u ruke,
oni ce da ga izgube :)

Fikus

pre 10 godina

ovo ima da bude iz 1 u 2 ili ce biti nereseno pa vosa dobija na produzetke. Mada mozda je i Jagodina namestila pa da tako odu u Evropu ali onda ce ili biti pp2+ ili tacan rez 1:0, videcemo rasplet

zivela Srbija

pre 10 godina

Pa sram da vas bude, zar tako da odigrate u finalu? Ne zasluzujete ove navijace I sav ovaj trud da bi nas malo obradovali posle toliko vremena...cestitke Jagodini koja je ni kriva ni duzna uzela kup...bato odlazi, dosta je bilo

nnidza

pre 10 godina

Kada nesrećni Murinjo svojevremeno parkira autobus protiv Barse onda je on heroj a Čelzi je najbolji klub. Šta je Jagodina posle datog gola trebala da uradi protiv realno dosta kvalitetnije ekipe? Da udje u otvorenu igru? I da se zna Jagodina je protiv Zvezde u obe utakmice bila bolji tim, protiv Partizana barem ravnopravna u Jagodini. Vojvodina je jedini klub koji je u Jagodini pokazao više...

janpi

pre 10 godina

Da li je utakmica bila toliko losa da je pao samo jedan gol,i to iz penala?
Zar ovaj svetski Mazic nije mogao da dosudi neki penalcic i drugom timu?

Sercan

pre 10 godina

Vosa kao Bajern, ucestvuje u finalima, ali ne uzima trofeje....hehheeh
Mozda vas Pajtic iznenadi i dodeli vam pehar jer ste moralni pobednici, mislim toliko puta igrati u finalu nije mala stvar.

opet otet pehar?

pre 10 godina

nadam se da je spreman papirni pehar koji ce biti podignut u novom sadu :)

mali klub koji igra samo kad mu dodju veliki klubovi!

macak

pre 10 godina

Ja jesam okoreli Zvezdas, ali je stvarno sramota da se ne prenosi finale kupa ako igraju neke druge ekipe osim Zvezde i Partizana. Stvarno tuga! Svaka cast Jagodini i Vojvodini, zasluzeno su u finalu. P.S. izbacite politiku iz sporta. Zbog politike nam je fudbal gde je sad!

maki

pre 10 godina

po meni problem vojvodine je sto se protiv zvezde i partizana uvek naloze maksimalno i uvek daju sve od sebe i budu bolji, dok protiv jagodine nisu imali sanse, osim par suteva sa distance radoje, nije imala ni jagodina, ali su iskoristili jednu gresku i osvojili kup

Turista

pre 10 godina

Bio na utakmici, dosadnija nije mogla biti... Jagodina dobila na srecu a isto bi bilo i da je Vosa dobila... Katastrofa od fudbala

Kenac

pre 10 godina

Bruka i SRAMOTA,TUGA I ZALOST!!!
Pa koliko Vam finala treba da bi osvojili kup???
Zalili ste se protiv Partizana u finalu,sada ste samo trebali da SUTNETE na gol i ni to niste uspeli,jeste pred kraj sa 30m.
Stvarno ste obrukali celu Vojvodinu i ceo svet vam se SMEJE!
Usli ste u GINISOVU KNJIGU REKORDA jer niko pre vas nije uspeo da is 6 finala NE OSVOJI JEDAN JADNI TROFEJ...

ja

pre 10 godina

Beogradjanin sam, navijam za Zvezdu, ali je SRAMOTA DA RTS NE PRENOSI FINALE KUPA!!!
(Djole, 8. maj 2013 21:14)
# Link komentara
Preporučujem (+1059)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo
Sramota za RTS!finale kupa je finale kupa,ko god da igra zasluzije prenos na RTS,jer nisu ne zasluzeno u finalu!!!
(CZBG, 8. maj 2013 21:43)

RTS nema prava za utakimice nacionalih fudbalskih takmicenja, prava je oktupila arena sport, mozda cak ni derbi ne bude na RTS-u.

mitablesan

pre 10 godina

nneobicno je sto vosa ne ume da probije bunker a pola lige igra bunker protiv njih. to sto sam gledao (preko neta- nemam kablovsku sa arenom) nije mi bilo jasno - vosa izmislja neku tikataku protiv bunkerchine? jos su igraci jagodine na svaki potencijalni sut kasnili! trebalo je biti 20 udaraca u okvir gola van 16! ne da se usetaju u gol...stvarno za neverovati...

zveki

pre 10 godina

kada je u 93. min. protiv Zvezde pre nedelju dana najbolji igrac Jagodine Mohamed el Moniro dobio crveni karton, kup je tada izgledao tako daleko od Jagodine

Chiki

pre 10 godina

Za ove sto pisu o karmi, karma je bila Samrok iz penala u produzetcima.

Cestitke Jagodini na kupu al sa ovakvom igrom i mi oni ce se provedemo kao bosi po trnju u evro kvalifikacijama

zivela dekadencija

pre 10 godina

HA HA ha odg na goran ha ha ha jagodina bi bila prva na tabeli ha ha ha pa oni sestoplasiranom timu kazahstanske lige za 180 a i vojvodini iz igre za 90 minuta nisu sutnuli u okvir gola.

mile

pre 10 godina

Kratak izvestaj sa ove utakmice mogao bi da izgleda ovako: Igra je bila na jako niskom tehnicko taktickom nivou. Sudjenje u skladu sa kvalitetom utakmice. Penal koji je odlucio utakmicu isti ovaj sudija nebi svirao na nekoj evropskoj sceni. Posle dosudjenog penala sudjenje je bilo na strani Vojvodine. Igra pobednika je antipropaganda fudbala. I pored svega ja volim i pratim domaci fudbal.

Werewolf

pre 10 godina

Nego da bude lepo fudbalsko vece, da se nadigravaju i bolji neka pobedi. Ali FK Jagodina je sve, samo ne fudbal igrala. Zalosno. :( Cestitam im, naravno. Ali...

mileNS

pre 10 godina

Iskrene cestitke Jagodini,Mazicu,Palmi...
Vise nikom u NS nije jasno zasto vosa uopste igra u ovom cirkusu od nase lige(kupa)...
P.S.Samo da jadna zirafa posle ovoga ne ostane gladna...

delije sever

pre 10 godina

Ipak mi zao Vose,sesto finale,a realno su bolji od Jagodine,koja je celo drugo poluvreme igrala bunkericu,narocito mi je zao Vojvodine,zbog onog finala,koje im je oteto,protiv Partizana.

bukefal

pre 10 godina

To sto Jagodina ima ovakav klub po meni isti kao nekada Obilic to je samo dokaz u kakvoj drzavi zivimo i da se ama bas nista nije promenilo.

janpi

pre 10 godina

Da li je utakmica bila toliko losa da je pao samo jedan gol,i to iz penala?
Zar ovaj svetski Mazic nije mogao da dosudi neki penalcic i drugom timu?

Goran

pre 10 godina

Na poluvremenu vodi Jagodina, mora da Tole namesta?? Slaninari, izadjite sa terena, mozda pobedite, kao protiv Partizana!! Bravo Jagodinci, samo naopred!

Fikus

pre 10 godina

ovo ima da bude iz 1 u 2 ili ce biti nereseno pa vosa dobija na produzetke. Mada mozda je i Jagodina namestila pa da tako odu u Evropu ali onda ce ili biti pp2+ ili tacan rez 1:0, videcemo rasplet

Dejan, Toronto

pre 10 godina

U pravu je covek,ne da se neda Vojvodini da osvoji kup nego je to neverovatno !!! Danas je Vovjodina bila za klasu bolja od ekipe koja nije razmisljala kako da da gol protivniku,nego kako da pokvari njegovu igru,a o napadu nisu ni razmisljali!!!Uz sve to imali su neverovatnu srecu da bez sanse i direktnog suta na gol u 90 minuta,pobede!!!Ali nema veze,idemo dalje...napred Vosa !!!

Divergencija

pre 10 godina

Naše pravo da znamo sve!!!
Pa zar nemamo pravo da gledamo bar srpski fudbal, ako baš "nemate novca" da nam emitujete evropski fudbal?!?
(ggg, 8. maj 2013 22:45)

!? O.o Pa, bio je na RTS2 prenos... Bitno je da se pljuje.

zalosna sova

pre 10 godina

Posto Vojvodina nije kaznjena za sraman izlazak sa terena od strane fss,posle finala sa Partizanom,sad ij kaznjava onaj odozgo.Nadam se da ce jos 100 godina cekati trofej.

?

pre 10 godina

medije: 10.000 iz jagodine dolazi da bodri svoj klub , 10.000 novosadjana dolazi da bodri svoj klub+iz ostalih mesta u vojvodini a na tribinama 5-7.000 ljudi..

smaraci

pre 10 godina

Na poluvremenu vodi Jagodina, mora da Tole namesta?? Slaninari, izadjite sa terena, mozda pobedite, kao protiv Partizana!! Bravo Jagodinci, samo naopred!
(Goran, 8. maj 2013 21:28)

To sto vodi Jagodina znaci da je sve bilo regularno pre dve godine?

Goran

pre 10 godina

Bruke jedne,pa ko treba da bude u finalu da bi osvojili? Niste u stanju Jagodini sansu da napravite ,a Partizanu 3 gola date
(karanfil aga, 8. maj 2013 22:55)

Pa daju 3 gola Partizanu i Zvezdi iz prostog razloga sto su Jagodinci bolji od pomenuta dva kluba!! Da nema namestaljki od strane Zvezde a Boga mi i Partizana Jagodina bi bila prva na tabeli!! Jagodini ne sviraju penal kao Zvezdi u Smederevu, kada igrac Jagodine igra rukom u 16 svira se penal za protivnika itd..

iggy

pre 10 godina

Prosle godine su i Ligi Evrope ispali od tradicionalno neugodnih Kazahstanaca. Ko li ce ih isprasiti sada, furija iz Moldavije ili Luksemburzani - evropski Brazilci

Shommy82

pre 10 godina

"Javni servis" nije ni prosle godine prenosio finale nacionalnog kupa, nije ni veceras, sto sramotu cini duplo vecom. Ocigledno je da u finalu mora da igra odredjeni tim da bi se "spotski urednik" odlucio da prenose utakmicu.

Slanina, slanina, slaviće se slaVina...

pre 10 godina

AHAHAHAHAHA! E, moji slaninari! Pa, šta ovo bi? A nigde "Titovih blizanaca", kako ih vi krstiste!

Pa, koga više da vam dovedemo da igra finale protiv vas??? Možda, Smederevo? Ili, Voždovac?

Koji ste vi luzeri, majko moja!

Hmmm

pre 10 godina

Ocito postoji zasicenje u Beogradu od bitnih sportskih dogadjaja. Dajte ljudima iz nekog manjeg mesta da uzivaju. Prazne tribine su sramotne.

mile

pre 10 godina

Kratak izvestaj sa ove utakmice mogao bi da izgleda ovako: Igra je bila na jako niskom tehnicko taktickom nivou. Sudjenje u skladu sa kvalitetom utakmice. Penal koji je odlucio utakmicu isti ovaj sudija nebi svirao na nekoj evropskoj sceni. Posle dosudjenog penala sudjenje je bilo na strani Vojvodine. Igra pobednika je antipropaganda fudbala. I pored svega ja volim i pratim domaci fudbal.

mister

pre 10 godina

Cestitke za Jagodince iz Kragujevca,a cestitke i Novosadjanima,drago mi je da su dva kluba van Beograda igrala finale kupa iako volim svoj glavni grad i ne mrzim bilo koga...RADNICKI I NISTA VISE!!!

musa dembele

pre 10 godina

Lazo Bakmaz je sve rekao! Cela istorija stala u 90 minuta i oni odigraju ocajno i prepuste kup Jagodincima! Ne navijam za Vojvodinu,ali sam zeleo da oni osvoje zbog proslih sezona

Bosko

pre 10 godina

Iskrene cestitke Jagodini,Mazicu,Palmi...
Vise nikom u NS nije jasno zasto vosa uopste igra u ovom cirkusu od nase lige(kupa)...
P.S.Samo da jadna zirafa posle ovoga ne ostane gladna...
(mileNS, 8. maj 2013 22:28)

Sta? Bice da su vam opet krive sudije?
Iskrenom, ja losiju Vojvodinu nisam skorije gledao, celo drugo poluvreme bunare, celu utakmicu igrali bez presinga, trebalo im je po 5 minuta da prebace loptu iz zadnje linije napred i to u poslednjih 10 minuta, ne juri se tako rezultat.
Penal je cist ko suza. Da je onaj celavi napadac (Stojanovic bese) bio manje sebican, primila bi Vosa jos 2 komada u drugom poluvremenu.
Jeste Vojvodina pre dve godine bila ostecena u finalu ali veceras je posteno izgubila, nije uopste zasluzila da osvoji kup.
Sta da ti kazem, vise srece sledece godine...

xyxy

pre 10 godina

Titovi blizanci,teorije zavere i bla bla bla, sve osim zrele taktike i igranja fudbala kostali su Vojvodinu po ko zna koji put ...
Jagodina zatvorila Oumarua i sve napade Vojvodine, iskoristila glupost Djurica i sacuvala prednost.
Toliko.

Marko

pre 10 godina

Lepo je sve to ali ja cu danas da stavim 1 ili 1x kvota 1 .70 miloina, Vojvodina je luzerski tim kome je sada stvoren ogroman pritisak da moraj uda osvoje kup posto im protivnik nisu CZV I Partizan nema sanse da osvoje ,oni jedino znaju da igraju kao autsajderi ,zato najbolje rezultate imaju protiv CZV i Part pogotovo u gostima.
(marko, 8. maj 2013 15:45)
Lepo sam ja pisao , dzaba sve kad Vojvodina nema pobednicki mentalitet,nisam ljubitelj ni czv i par samo sam realan ,kada dovedete nekog m... za trenera koji se ne plasi da napadne i koji zna od igraca da stvori pobednike mozete se necemu nadati .Marko Nikolic jedino resenje za vas . Cestitke Jagodini

Realno

pre 10 godina

Naravno sada će navijačima Vojvodine svi redom da budu krivi osim onoga koji je jedino odgovoran za to što nikada ništa neće osvojiti, a to je gazda njihovog kluba.Ajde malo prst na čelo, pa se zamislite.Busali ste se u grudi sigurno kada je Vojvodina pobedjivala u prvenstvu Partizan i Zvezdu u Beogradu, a Jagodinu u gostima, ali kao što se može videti sve to dolazi na naplatu pa će isto tako i Zvezda u poslednjem kolu da naplati svoj dug.A gle čuda, jedino je OFK pobedio Vojvodinu u prvenstvu i to u gostima, kao slučajno baš pre medjusobno polufinale kupa?Koja smejurija.Novosađani, oterajte gazdu dok vam potpuno ne upropasti klub, ionako je klub realno u dugovima do guše, ali to će tek jednog dana da ispliva na videlo.

juznjak

pre 10 godina

1.kriv je tole
2. krivi su ''blizanci''
3.kriv je sudija

tako oni rezonuju zadnjih 10 godina i da im das pehar u ruke,
oni ce da ga izgube :)

doktor

pre 10 godina

I Svrljig bi osvojio kup da se na volseban nacin nasao u finalu protiv Vojvodine.. Jednostavno,oni imaju strah od uspeha. Nije im problem pobediti Partizan na ovom terenu,ali jeste Jagodinu

Arlekino

pre 10 godina

Živo me interesuje ko će gazda Bati sad biti kriv što nije osvojen Kup ?!
Vojvodina je ušla prepotentno u meč i odigrala očajno slabo, beskrvno, bezidejno,... Pa šta su mislili- da će Jagodinci sami sebi davati golove?!
BRAVO JAGODINCI!!!

Vlada

pre 10 godina

Sa ovakvom igrom nismo ni zasluzili da osvojimo kup. Da se razumemo nije ni Jagodina jer nije ni igrala fudbal, ali dobro. Sramotno FINALE kupa!

Werewolf

pre 10 godina

Nego da bude lepo fudbalsko vece, da se nadigravaju i bolji neka pobedi. Ali FK Jagodina je sve, samo ne fudbal igrala. Zalosno. :( Cestitam im, naravno. Ali...

Chiki

pre 10 godina

Za ove sto pisu o karmi, karma je bila Samrok iz penala u produzetcima.

Cestitke Jagodini na kupu al sa ovakvom igrom i mi oni ce se provedemo kao bosi po trnju u evro kvalifikacijama

opet otet pehar?

pre 10 godina

nadam se da je spreman papirni pehar koji ce biti podignut u novom sadu :)

mali klub koji igra samo kad mu dodju veliki klubovi!

macak

pre 10 godina

Ja jesam okoreli Zvezdas, ali je stvarno sramota da se ne prenosi finale kupa ako igraju neke druge ekipe osim Zvezde i Partizana. Stvarno tuga! Svaka cast Jagodini i Vojvodini, zasluzeno su u finalu. P.S. izbacite politiku iz sporta. Zbog politike nam je fudbal gde je sad!

Boban

pre 10 godina

Svaka cast Krunicu i fudbalerima,Vojvodina nije mogla da pridje golu.Sramota za Beograd,prazan stadion,tamo vise ne bi trebalo da se igra kup.Sramota za RTS da ne prenose finale kupa Srbije,nego pustaju selo gori.Ne bih im platio pretplatu pa da mi zivot zavisi od toga.Jagodina je cetvrta na tabeli,igraju dobar fudbal,osvojili su kup.Sve cestitke,zasluzili su.

zivela dekadencija

pre 10 godina

HA HA ha odg na goran ha ha ha jagodina bi bila prva na tabeli ha ha ha pa oni sestoplasiranom timu kazahstanske lige za 180 a i vojvodini iz igre za 90 minuta nisu sutnuli u okvir gola.

Sercan

pre 10 godina

Vosa kao Bajern, ucestvuje u finalima, ali ne uzima trofeje....hehheeh
Mozda vas Pajtic iznenadi i dodeli vam pehar jer ste moralni pobednici, mislim toliko puta igrati u finalu nije mala stvar.

Kenac

pre 10 godina

Bruka i SRAMOTA,TUGA I ZALOST!!!
Pa koliko Vam finala treba da bi osvojili kup???
Zalili ste se protiv Partizana u finalu,sada ste samo trebali da SUTNETE na gol i ni to niste uspeli,jeste pred kraj sa 30m.
Stvarno ste obrukali celu Vojvodinu i ceo svet vam se SMEJE!
Usli ste u GINISOVU KNJIGU REKORDA jer niko pre vas nije uspeo da is 6 finala NE OSVOJI JEDAN JADNI TROFEJ...

Milena021

pre 10 godina

Vojvodina gubi jer je Jokic skrivio penal braneci go rukom...NE Moze da stigne loptu niti da dobije duel sa protivnickim igracima... Tako je to kad vam igra matori Jokic à Djuric vam sedi na klupi...

maki

pre 10 godina

po meni problem vojvodine je sto se protiv zvezde i partizana uvek naloze maksimalno i uvek daju sve od sebe i budu bolji, dok protiv jagodine nisu imali sanse, osim par suteva sa distance radoje, nije imala ni jagodina, ali su iskoristili jednu gresku i osvojili kup

nnidza

pre 10 godina

Kada nesrećni Murinjo svojevremeno parkira autobus protiv Barse onda je on heroj a Čelzi je najbolji klub. Šta je Jagodina posle datog gola trebala da uradi protiv realno dosta kvalitetnije ekipe? Da udje u otvorenu igru? I da se zna Jagodina je protiv Zvezde u obe utakmice bila bolji tim, protiv Partizana barem ravnopravna u Jagodini. Vojvodina je jedini klub koji je u Jagodini pokazao više...

mitablesan

pre 10 godina

nneobicno je sto vosa ne ume da probije bunker a pola lige igra bunker protiv njih. to sto sam gledao (preko neta- nemam kablovsku sa arenom) nije mi bilo jasno - vosa izmislja neku tikataku protiv bunkerchine? jos su igraci jagodine na svaki potencijalni sut kasnili! trebalo je biti 20 udaraca u okvir gola van 16! ne da se usetaju u gol...stvarno za neverovati...

zivela Srbija

pre 10 godina

Pa sram da vas bude, zar tako da odigrate u finalu? Ne zasluzujete ove navijace I sav ovaj trud da bi nas malo obradovali posle toliko vremena...cestitke Jagodini koja je ni kriva ni duzna uzela kup...bato odlazi, dosta je bilo

zveki

pre 10 godina

kada je u 93. min. protiv Zvezde pre nedelju dana najbolji igrac Jagodine Mohamed el Moniro dobio crveni karton, kup je tada izgledao tako daleko od Jagodine

Turista

pre 10 godina

Bio na utakmici, dosadnija nije mogla biti... Jagodina dobila na srecu a isto bi bilo i da je Vosa dobila... Katastrofa od fudbala

Čestitke Jagodini

pre 10 godina

Premda navijač, odnosno simpatizer Vojvodine, biću potpuno realan. Pre svega, ja sam, kao i većina, digao ruke od srpskog fudbala, ali da kvalitet igre bude baš na OVAKO niskom nivou i to u finalu nacionalnog kupa, to već nisam očekivao. Dva podjednako ''mršava'' tima na terenu, ruku na srce Jagodina i nije insistirala na napad jer je stekla ranu prednost, ali u svakom slučaju, slabo izdanje oba tima. Čuo sam da je neko dobacio ''Vojvodina se igra između dve vatre''. To je najbolji opis stvari na terenu - Jagodinci se logično brane jer imaju prednost, a Vojvodina napada tako što se prvo štoperi izdodavaju međusobno, zatim malo vrate i golmanu Supiću da oseti loptu, on je da beku, bek kao napravi prodor po strani dužine 10-15 metara i ''proigra'' defanzivnog veznog, zatim odmerenim dodavanjem isti je prosledi svom kolegi sa iste pozicije jer Srbi igraju sa dva defanzivna vezna, zatim ovaj daje na krilo i tu kreće prava komedija. Fudbaleri Vojvodine razmenjuju loptu na oko 5-10 metara od kaznenog od igrača do igrača, kao da se trude da čuvaju loptu, a ne da nešto pametno urade. Na kraju ili apsolutna propast ili centaršut golmanu Jagodine u ruke. Zatim, svaki korner Vojvodine je završio jednom te istom igraču na glavi, onom finom gospodinu iz Jagodine što je čuvao prvu stativu. Ustvari, jedan ili dva je i golman uhvatio. Sve u svemu, kriminalno loše izdanje i dodao bih samo da su Jagodinci malo preterali s izležavanjem, ali ko još ne bi trošio vreme pri vođstvu u finalu kupa?

ja

pre 10 godina

Beogradjanin sam, navijam za Zvezdu, ali je SRAMOTA DA RTS NE PRENOSI FINALE KUPA!!!
(Djole, 8. maj 2013 21:14)
# Link komentara
Preporučujem (+1059)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo
Sramota za RTS!finale kupa je finale kupa,ko god da igra zasluzije prenos na RTS,jer nisu ne zasluzeno u finalu!!!
(CZBG, 8. maj 2013 21:43)

RTS nema prava za utakimice nacionalih fudbalskih takmicenja, prava je oktupila arena sport, mozda cak ni derbi ne bude na RTS-u.