Fudbal 138

Nedelja, 28.04.2013.

20:23

Vermez: Ne brinem, derbi odlučuje

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je posle remija u Novom Pazaru da će derbi sa Crvenom zvezdom odlučiti šampiona.

Vermez: Ne brinem, derbi odluèuje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

mare

pre 11 godina

ma kakav vermez...i drugi treneri su odlazili, pa nije bilo nista bolje...dok ne ode onaj lopov djuric nista od partizana... nazalost -.-

DjoleJasi Vamos Tamosa

pre 11 godina

Marko dete, ako ti je jadan nas fudbal NE MORAS ga gledati, a jos manje komentarisati. O namestanju: nije namestanje kada tim pogadja precke umesto mreze, vec kada tim ima nekoliko filijala koje se sklanjaju, a protiv Zvezde ginu. Ali neka, ako Zvezda nije u stanju da takve filijale rastura, nije ni zasluzila titulu, ali jos je manje zasluzuje Partizan. Protiv Partizana, bilo ko ko pokaze zelju za rezultatom, osvaja bodove. I gledajte Man Utd i Bayern, navijajte deco za njih, a nama ostavite "nevazno" prvenstvo Srbije. Sto se Evrope tice, MI iz Zvezde smo je pokorili jednom, i NASE ime je urezano u Veliki Usati! Red je na VAS, Partizan i POSEBNO Vojvodinu, koja je nekako "najbolja" ali NIKAKO da to valorizuje, da nas sustignete pa da onda pricate O EVROPI! Stella Rosa, Red Star, Rotter Stern, CRVENA ZVEZDA! Jedina FUDBALSKA INSTITUCIJA na Balkanu, naravno uz Steauu Bukurest. A vi OSTALI gledajte kako cete.

slobo

pre 11 godina

Strašno da neko izjavi da ne brine a uprava ćuti, ej bre ne možeš da pobediš Novi Pazar a hoćeš u Evropu na Barsu , Reala , Bajerna itd... Partizan odavno slabije ne igra nema igru čeka da pojedinac reši utakmicu i zbog toga se muči na svakoj utakmici, pa i ako dobijemo derbi nije rešenje mora da se igra drugačije a za to nam treba drugi trener

Aleksandra MilošF

pre 11 godina

Da, da, ti ne brineš, boli te uvce! Ali ja brinem, jer zašto bi posle +11, sad bilo samo +2 i derbi odlučivao prvaka? Jedna utakmica je kocka, možeš da imaš ili nemaš sreće, a opšte poznato je da je komšinica uvek imala više sreće u svim sportovima kroz istoriju. Evo, samo poslednje tri tekme su jedva dobili, sve na sreću. Zašto ti misliš da si toliko veliki da možeš da se kockaš sa našom titulom?!

ROso-Neri

pre 11 godina

mislim da je zvezda bila blize tituli na -11 nego sad, lepo je rekao da zvezda ima samo rezultate, nadam se da nece izostati, ali treba pobediti jagodinu partizan i vojvodinu u gostima, tesko :D mada, nikad nismo ni bili blize i ako nismo sposobni da dobijemo najbolje kad je najpotrebniije ne zasluzujemo titulu.

s t v

pre 11 godina

Vuk Rasovic novi trener Partizana!
(Kramer, 28. april 2013 23:55)
Može da nam dođe ko hoće, ali sa ovom upravom-teško nama.
Inače Vuk je dobar trener.

Delija

pre 11 godina

...,

Tisi vidovit covek i jos navijac Partizana.Pa vi samo Trepcu u prijateljskoj utakmici mozete da pobedite. Jos nesto Partizan ide u Kragujevac kome gori pod nogama..I cekate jos Zvezdu kojoj je i nereseno dovoljno.Jagodina ili Vojvodina idu ili oboje u Evropu. Nista im ne znaci susret sa Zvezdom

NS

pre 11 godina

Ovakvi treneri u svetu mogu da treniraju samo mladje kategorije........E takvi kod nas treniraju nase nazovi vrhunske timove. I naravno da nemamo ni igraca ni fudbala......

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Brineš ti i te kako, samo se foliraš. Kako igrate, niste ni zaslužili da slavite titulu. Pa šta ako je i Zvezda osvoji ove sezone, nije smak sveta.

ZIKI

pre 11 godina

J**** ti politiku.Rokada.Zvezdi fudbal,Partizanu kosarka svi srecni svi zadovoljni.
(oliver, 28. april 2013 23:07)

O kakvoj rokadi pričaš košarka poslednjih dvanaest godina prvaci(JEDINI PRVACI SRBIJE) kkPartizan fudbal poslednjih pet godina prvaci fkPartizan!!!!

aleksandar grozni

pre 11 godina

Trebalo bi ite kako da se zabrines jer tvoj tim nema igru golman ti i dalje prima golove sa peterca a onoliko visok,igraci ti lako ispadaju iz igre,i ja se stvarno ozbiljno pitam zasto vama sluze treninzi i sta na tim treninzima radite,kad igrate sve gore i gore?.Skoro sam pisao da su dva najgora trenera u istoriji Partizana Jesic i ti,i da bi najvece pojacanje bilo da su te na pauzi najurili,ali bojim se da je sada kasno i da ces biti upamcen jedino po gubljenju titule sa prednoscu od 11 bodova.Ps.nista licno samo igrao sam nekada fudbal i ponesto znam da vidim za razliku od nekih iz uprave koji pojma nemaju o fudbalu kad mogu takvog trenera da forsiraju.

voja

pre 11 godina

Navijam za Partizan.
Ovo je BRUKA od igre, bruka od tima, bruka od trenera...
Izgubiti prednost od 11 bodova, pa se još tako bezobrazno ponašati, neverovatno...OBRAZ - ĐON !
Igrači su totalno nedisciplinovani.
Ovakav Partizan gubi DERBI I PRVENSTVO.

grobar

pre 11 godina

Vermezovic je daleko najlosiji trener Partizana svih vremena. Cudi me da to ne vide ljudi koji vode Partizan. Hitno, ostavka ili smena!

UltraZmaj

pre 11 godina

Vi grobari ste stvarno sou, prozivate coveka jer nece da ode i jer nece da ga smene kao da se on zapravo pita nesto. Nista je taj ne pita komsije, jurite onog koga treba, ne Vermeza.

Bocajlo

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje. A ako pukne u derbiju onda ce biti prica: " Pa dobro, sta je tu je, dali smo sve od sebe, izgarali smo na terenu ali znate kako, fudbal je to, nedostajalo nam je malo vise sportske srece ali boze moj i Zvezda ima par teskih gostovanja tako da jos nista nije reseno... itd itd"
Nije los trener ali trenutno ima ocajne rezultate i sad se jos i izlupetao. Mora se uozbiljiti ili da mu se za uvek zatvore vrata Partizana ali za uvek.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

A kad ce Crvena zvezda da kiksne ? Na to niko ne racuna ? Kako to da onaj krs od tima postade odjednom Barselona ! Vec za vikend ako sve bude posteno izgubice bodove u Jagodini,jer igraju ocajno i tri zadnje utakmice su imali srece !

trujke

pre 11 godina

Jadno. Sve sakupljeno jesenas uspeo je da upropasti, da bi jedna utakmica odlučivala o prvaku. Ima nešto trulo u FK. KK Partizan (Danilović) je "zakon".

Marko

pre 11 godina

Navijac sam veliki Crvene Zvezde, i zaista mislim kome je bitna ova titila u nasoj ligi ??? Da stoji po muzejima jednih i drugih i da skuplja onu prasinu sa JNA i sa Marakane .... Sta dobija nas sampion ??? Brukanje i ponizavanje u evropi ... Nama treba zabraniti fudbal ! Ne zna se ko je jadniji Zvezda, Partizan ili reprezentacija na celu sa orkestrom Sinise Mihajlovica ! Ljudi, okrenite se lepsim stvarima i mislite na Vase bolje sutra jer na zalost ovo odavno vise nije sport vec cista komercijala . Ziveli !

pera

pre 11 godina

Najgore je sto zvezda najtezu utakmicu posle derbija,gostovanje Vojvodini, igra u poslednjem kolu prvenstva, i to drugu godinu zaredom. Sve se plasim da ce Vojvodina nesto da zapne u zadnjem kolu ako ne moze da se pomeri sa treceg mesta,a zvezdi trebaju bodovi.

SERIF MEKLAUD

pre 11 godina

od kako je ovaj lik dosao ja nisam odgledao ni jedan mec Partizana.Samo sam cuo da nismo za 180 minuta dvomeca sa Apoelom sutnuli na gol.To je trener koji je u sest meceva sto je vodio Partizan uspeo izgubiti svih sest.Onaj ko mu je dao diplomu najuriti ih zajedno iz fudbala,a onaj ko ga drzi jos u Partizan zabraniti mu ulaz na stadion.

N.N.

pre 11 godina

Verovatno je u pravu da ce derbi da odluci, samo sto moze da se desi da Zvezda udje sa prednoscu od jednog ili dva boda. Zvezda gostuje Jagodini u najboljem mogucem trenutku jer ce igraci Jagodine biti fokusirani na finale kupa, mozda ce se cak i stedeti a neki i odmarati dok Partizan docekuje Radnicki N. koji je prakticno obezbedio opstanak i dolaze rastereceni a videli smo kako umeju da ogrija ove polusezone tako da mozda mogu do boda na JNA. Gostovanje u Kragujevac ce biti mnogo teska utakmica jer je Radnickom biti ili ne biti. Vermeze ekipa ti je u rasulu, igraaci se svadjaju, budi srecan ako u derbi udjes sa bodovnom prednoscu...

Partizan Forever

pre 11 godina

Vermezovizu zasto si izveo Ninkovica na poluvremenu? On je najbolje odigrao od svih, sutirao, asistirao, napad nam je duplo bolji sa njim, a ti ga menjas. Pa da li si ti normalan covece?
Toliko sam se iznervirao danas da je to neverovatno...
Mislim da je doslo vreme za smenu Vermezovica i sada je sve na upravi. Ja ne zelim da predlazem nikoga, vidim neki pominju Rasovica, naseg bivseg igraca koji trenira Teleoptik. Ma neka dovedu kog hoce, to je njihov posao, samo da donese rezultate jer ovo je sramota da gubimo bodove od ovakvih ekipa.
Dalje, onaj Brasanac momak ne zna da postigne pogodak, Kojic i Mitrovic danas totalno nepovezani, nisu mogli da povezu dva pasa izmedju njih. Sredina sa Ilicem i Smiljanicem borbena ali samo to, bez ikakve kreacije u napadu. Jedini koji je nesto pokusavao je bio Ninkovic, danas nas najbolji igrac a Vermez ga menja!
Za sramotno ponasanje publike u Pazaru kao i za zadrzavanje igre ne treba trositi reci, jednostavno bi trebalo da ih je bar malo stid ali nesto ne verujem da jeste.
Uglavnom, treba sto pre zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se narednom mecu, naravno sa novim trenerom na klupi.

Lijepa

pre 11 godina

"Čika Crni" je najsmesniji li u istoriji srpskog fudbala.Tačka. (Boki, 28. april 2013 23:13) bio vam je dobar kada ste šrezimili u Evropi.

Bradarić Slobodan

pre 11 godina

I ako ne postaneš novi prvak ti, Grobari će žaliti oprostićemo ti, jer ipak znamo svi da najbolji si ti, i nikad nećemo okrenut leđa ti!!!

Navijac

pre 11 godina

Kako mislis da kako kazes da spases zivu glavu kada ne vidis kako ti ekipa igra. Sta igra Miljkovic, Brasanac, Ninkovic, Mitrovic dribla, mislim da namerno nece da da gol, nece da doda nikome loptu, ignorise kojica, koji mu to vraca punom merom. U 65 minutu utakmice kod 0:0 uvodis debitanta A.Zivkovica (16 godina) i vidi se da ti nije stalo da Partizan bude prvak, posto stalno eksperimentises sa sastavom ekipe a tokom utakmica izmenama je oslabljujes.

slobinator

pre 11 godina

sad pošto derbi odlučuje ni ja više ne brinem.posle 6 godina titula se vraća na marakanu gde joj je i mesto i nadam se da će tu dugo ostati

sasa

pre 11 godina

Da li znas sta pricas? Slusaj naucnika,pa namerno Vermezovic radi protiv Partizana. Da imas i malo mozga otisao bi sam pre mesec dana. Ali ovako ces zavrsiti posao za Zvezdu.

007

pre 11 godina

sta da kezem ,tuga jad i beda,veliki sam navijac Partzana hitna promena strucnog staba pa kako nam bog da,ovo je nepodnozljivo ,alooooo 11 bodova prednosti da izgubis to ne mogu da podnesem,napolje pod hitno !!!!!

Mirko

pre 11 godina

Ljudi,upavo no SOS kanalu gledam polufinale Kupa u kome su igrali Zvezda i Partizan krajem osamdesetih godina.Rezultat nije bitan ali Pancev je glavom sa desetak metara sutirao jace nego ovi danas nogom,Stevanovic je dao golcinu iz voleja a danas ga ne bi znali ni izvesti tako a pogotovo dati gol.Kakve centarsuteve imaju bekovi.Ma na snimku od jednog sata ima vise fudbala nego na zadnjih 20 derbija.

Европејац

pre 11 godina

Нови Пазар дисквалификовати и вратити га у ЗОНУ! Да ли је могуће да они један Партизан не могу да победе ? Институцију ! Нашег шампиона ! И то у најрегуларнијој лиги на Балкану и шире ? Уа Вучић! Уа метеори ! Уа комете ! Уа судије ! Уа Ђура фризура!

Belgrade Boy

pre 11 godina

Kako vas bre nije sramota?Vasim kompleksima nema kraja,u kom vi paralenom univerzumu zivite pa vam je lakse da izmisljate price o prodavanju titule nego da priznate da na klupi imate diletanta koi ne zna da sastavi tim.Iskreno mi vas je zao,ocigledno zivite u zabludi da je Partizan Bajern koji treba da puni sve po 6-0...Da Ninkovic nije pogodio precku drugu bi sad pricu pricali...Trazite bolje razloge u tome sto vam igraju rasni centarfor Scepakadabra,mali Zidan,Lola splavar i nabedjeni centarfor Mitrovic umeso sto lupate gluposti po internetu...Cuj prodali titulu?!?!Zato ste verovatno navaljivali do 95. minuta

Barsa

pre 11 godina

Ja mislim da je atmosfera u NP normalana,prava takmicarska.
A ne kao ona bruka od Kragujevca gde ljudi iz Kragujevca navijaju za BLIZANCE iz BG pored svog kluba..

srbin-delija

pre 11 godina

e moj treneru,kako vas grobari nerazumeju?ko jos moze da pobedi kad ga domaci navijaci(pazarci)vredjaju,gadjaju,i svasta nesto,ma njih ni barselona nebi pobedila pogotovo kad se deru ode vam titula,NIKAKOO!samo ti ostani trener i nebrini niko ti nista nemoze kad ti zvezda cuva ledja.hahaha.molim vas grobari iskreno oteraj te ovog i mi ce mo da vam pomognemo,nije sala a vi nama onog radonjica,ko ih postavi za trenere sramota

Peca

pre 11 godina

U svakom sportu postoji mogućnost pobede ili poraza. Slabija ekipa može da pobedi jaču, ili da od nje izgubi. To je normalno, jer to je SPORT. Prestanite više sa pričama o zvezdi i partizanu. Pobedili ili izgubili, to je SPORT, a ne katastrofa.

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da ce titula biti prepustena Zvezdi (inace navijam za Zvezdu),jer za nasu ligu je nemoguce stici ni -3,a kamoli -11,to se ne desava ni u mnogo boljim i izjednacenijim ligama. Ali ono sto me navodi na sumnju da ce Partizan prepustiti titulu je i to sto nema smene Vermezovica od strane uprave (ako mozda nije namesteno-nijedna uprava ne bi istrpela ovakav fijasko),niti on podnosi ostavku (znaci da zna da nije do njega) posle ovoliko izgubljenih bodova za 5-6 kola i ocajne igre. To znaci da se nesto radi po nekom planu u koji su svi umesani. Jer taj Vermezovic da ima obraza dao bi otkaz bilo zbog losih rezultata,bilo zbog toga sto zna da ucestvuje u namestanjima protiv svog kluba. Mada ga razumem,onim ima iskustva u namestanjima protiv svog kluba jos odavno,pa se navikao,nije mu mrsko to svi znamo.
Inace sam,takodje,misljenja da je Tole okrenuo curak na drugu stranu,jer mu se drma fotelja,treba mu reizbor,a za to mu je potrebna odredjena naklonost i Zvezde,ako nista drugo bar da se ne dize prasina. U fazonu,ucutkace nas sa jednom ili dve titule koliko mu je potrebno vremena da prezivi na funkciji.

Bilal

pre 11 godina

Kakav, bre, derbi!? Pa koji si ti derbi dobio? Ne sećam se da si i kao igrač nekad pobedio Crvenu Zvezdu. Doduše, svi imaju pravo na nadu pa i večiti luzer u okršajima sa Zvezdom, Vladimir Vermezović, samo se ja nešto bojim da on ne ostane bez titule i pre tog derbija.

srecko

pre 11 godina

stvarno je sramota od tebe vermeze sto na klupi ostavljas ronalda,mesija drogbu i cavija nego forsiras ove .pa zasto to radis covece sto ne ubacis ovu cetvoricu.koliko nerealnih i zlonamernih komentara.nismo mi mnogo jaci od ostalih .jesmo malo nadam se dovoljno da opet budemo prvi ali ne toliko da bi ostali timovi gubili jos u svlacionici.dosad bilo namesteno i kupljeno pa jel sad namesteno kad se gube bodovi.ko se nije bavio sportom nerazume da dodje dan kad nemozes da dobijes pa da se ubijes,pa imala barsa onomad posed 70 posto pa popila 4 komada.ja jedino imam neko ubedjenje da derbi nece nista odlucivati nego ove druge uslovno manje utakmice

laurito85

pre 11 godina

ja kao simpatizer zvezde ne mogu da verujem sta on prica... sam cu odluciti... sve je to kasto... pa nije ti to dedovina pa da sam odlucujes, alo rodjace iza kluba stoji armija navijaca a ti im pljujes u lice, pa da ti ne dune da izgubis derbi i da odes... kao i ovaj nas jankovic ( znao sam za sa pinta u kragujevcu pa sam namerno izgubio da vidim sta ce on na -11 t)... previse daju za pravo sebi...

Budimo realni

pre 11 godina

A da nije možda prethodnih 5 sezona namešteno u korist Partizana... Kako to za Zvezdu sve se namešta, a Partizan osvaja titule... Da li ovde neko može da shvati da ni Zvezda ni Partizan nemaju tri blage veze, da može da im bodove uzme ko god hoće, samo da odigra ozbiljnije... Ovde svi stručnjaci pa ceo dan pričaju Partizan ima vrhunski tim, najbolji u Srbiji... Daj smešni ste, svaki tim koji odigra malo borbenije i požrtvovanije će otkinuti bodove Partizanu... Još je tu "stručnjak" Vermezović i onda ovde neko ima obraza da pomene prodaju titule... To koliko su Partizan i Zvezda dobri timovi vide se prethodnih 5 godina gde su služili kao kanta za napucavanje od evropskih velikana iz Estonije, Azerbejdžana, sa Kipra i čuvenih amatera iz Severne Irske... Jesam li zaboravio još neku fudbalsku velesilu Evrope...

kimi

pre 11 godina

Ljudi Rusi(Gaspom) vec nekoliko godina placaju ,a Skundric obecava titulu.Sad ce to SPS da sredi na relaciji Skundric-Ruzic-Djuric.Pare su njima bitne.Partizan i Zvezda su samo sredstvo da se do njih dodje.

drasko

pre 11 godina

Kako te vise nije sramota da dajes izjave,nadji vec jednom u sebi krivca za ovo sto se desava.Odlazi daleko ti lepa kuca!!!!!!!!!NEZNALICE

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

Imas li ti stida covece za sva lupetanja koja izlaze iz tvojih usta?Zadovoljan ces biti i kad izgubimo titulu i kad padnemo na trece mesto?Idi iz Partizana osim placenika na jugu niko te vise ne podrzava!

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

Ja mislim da je za Partizan veca sramota onakvo ponasanje Smiljanica, Volkova, Ivanova, Stojkovica koji je zaboravio da je golman, nego gubitak 2 boda.

Djape

pre 11 godina

Pa ovaj Vermezovic nas da ne kazem sta,u zdrav mozak.Sta treba jos da se desi pa da ne gledamo vise ovog coveka.Za mesec dana se istopila prednost kao nista,izgubljeno 9 bodova,od toga dva fenjerasa.Grant je bio Murinjo za ovog kvazi trenera.

Ukljuci mozak

pre 11 godina

Da imas i malo obraza napustio bi klupu vec pre par kola, jer sve je ovo tvoja krivica. Forsirao si Scepakabru dok mu ceo stadion zvizdi, sada kada nema mesta u prvih 11 pravi probleme na treningu. Volkova si drzao celu sezonu na klupi, decko je izgubio osecaj za fudbal, nije se znalo ko je danas gori on ili Miljko. Ninkovicu trebas dati jos jednu loptu pa neka se sam igra a o "majstoru" Markovicu netreba trositi reci. Totalno promasena utakmica na kojoj si trebao da ga vratis u igru, a i ocigledno da se mali cuva da mu ugovor sa novim klubom ne propadne. Da svedemo na kraju celo izlaganje: Vermeze, lazu te, nisi ti za fudbalskog trenera

Dejan

pre 11 godina

Sramotno je sto ovakav luzer kao doticni i njegovi fudbaleri imaju sve o cemu obican narod moze da sanja.Imaju ogromne plate,pripreme po Dubaiju,Antaliji,najsavremeniji sportski centar u jugoistocnoj Evropi a oni ne mogu bolje od timova iz ruralnih sredina.Kako onda covek da ne bude frustriran?Sramota je platiti kartu i gledati vas!To je cisti mazohizam...mozda su mecevi Partizana i Zvezde bili derbiji u proslom veku,danas to nije derbi nego nesto najgore sto ziv covek moze videti svojim ocima

cipi

pre 11 godina

ne volim trenere koji iako je situacija losa pricaju kako oni odlucuju o svemu.. reci brate lepo da ne ide, da ces se potruditi da se situacija popravi, ako ne uspes da ces otici i cao. nemoj glumiti autoritet itd.. budi prirodan i ne lazi da je sve pod kontrolom.

Sergej

pre 11 godina

Pa kako igrate tesko da cete do derbija da budete u plusu , Radnicki N. odlicno igra ovu polusezonu , a Radnicki K.G. je u drami za opstanak . :)

Milivoje vrati se

pre 11 godina

Ne pitas se samo ti! Pitamo se mi zbog kojih se i igra fudbal,sto kupujemo propusnice i dolazim svaku utakmicu gde mi ti i jos par tvojih zvezdica kidate zivce! Mi sto odvajamo od plate da odemo na gostovanje,pa nas i tamo brukas i rasipas bodove! Pitamo se mi sto zivimo ZA,a ne OD PARTIZANA!

ultrasrbin

pre 11 godina

', 28. april 2013 20:29
Kako ti nije jasno da ej Tumba otisao jer ne zeli da ucestvuje u komediji.
Vidis li da sve rade kako bi titulu osvojila Zvezda.
Nemoj Vermez da prica o porukama koje dobijaju igraci. Neka objasni ko i sta mu je naredio.

maki

pre 11 godina

eto kakav smo klub kad nam je ovaj cirkusaner i diletant trener i kad nema obraza sam da ode....da je ovde normalno jos u pazaru bi ga isterali iz busa pa bi kuci isao peske ali ovo je cirkus drzava a ovaj je tipican primer naseg bezumlja.....

drzavni projekat

pre 11 godina

a vi kao igrate mnogo bolje!? da vam nije sudija koji malo po malo pa 'pogrese' na vasoj tekmi, bili biste u sredini tabele! i sad bi kao da derbi odlucuje, kad sve teze tekme ostale vama?? jel se to vec zna da sve pobedjujete do kraja?

pedja

pre 11 godina

Šta je potrebno ovom treneru da prizna svoju odgovornost?
Isključivo svojim neznanjem doveo si Partizan u ovu situaciju.O koliko se kvalitetnom treneru radi bilo mi je jasno kad su igrači u kvalifikacijama za Ligu Šampiona izašli protiv kiparskog šampiona totalno fizički nespremni.
I kako ti očekuješ da dobiješ derbi kad si već jedan dobijeni izgubio.U poluvremenu sa Novim Pazarom,si zamenio najopasnijeg igrača do tada Ninkovića.Po mom skromnom mišljenju Vermezović je najgori trener u istoriji Partizana.

Kolko si uzeo

pre 11 godina

Titula je prodata to je jasno kao dan. On posle svakog remija i poraza izjavljuje da je zadovoljan, zali se na srecu. PS nije neka ni steta jer i ta titula ne znaci mnogo kada se posle brukamo.

'

pre 11 godina

Kakva prodaja, predaja, nameštanje, o čemu govorite?! Osrednji fudbaleri (koje su najpre novinari redom proglasili za Mesije) kojima je draže da se međusobno šibaju ili psuju sve živo nego da trče za loptom, trener neznalica, sportski direktor koji odjednom odlazi kad su rezultati krenuli nizbrdo, o Upravi neću ni reč...
Sami sebi zakuvali, zamesili, upropastili, kako god, baš u vreme kad se protivnik konsolidovao!

Goxy

pre 11 godina

Prosle godine je Avram "prodavao" titulu sad ce i ove Vermez a ako osvoje titulu kao prosle godine odjednom ce da utihnu te price...Ajde smislite nesto novo...

Dauda

pre 11 godina

Tako je Vermeze! Ne daj da te oteraju dušmani sa juga, tj. istoka. Ti odluči kad ćeš da odeš, ali te molim ostani bar do derbija hahahahaha. Jao groblje pa ovaj vaš trener vas još i zaj....a

Alenatore

pre 11 godina

Da imas obraz jos juce bi otisao,lazni strucnjace...a mogao bi da povedes i kapitena bez koga Partizan verovatno nece postojati kad okonca svoju fantasticnu karijeru...

Mirko

pre 11 godina

Ljudi,upavo no SOS kanalu gledam polufinale Kupa u kome su igrali Zvezda i Partizan krajem osamdesetih godina.Rezultat nije bitan ali Pancev je glavom sa desetak metara sutirao jace nego ovi danas nogom,Stevanovic je dao golcinu iz voleja a danas ga ne bi znali ni izvesti tako a pogotovo dati gol.Kakve centarsuteve imaju bekovi.Ma na snimku od jednog sata ima vise fudbala nego na zadnjih 20 derbija.

'

pre 11 godina

Kakva prodaja, predaja, nameštanje, o čemu govorite?! Osrednji fudbaleri (koje su najpre novinari redom proglasili za Mesije) kojima je draže da se međusobno šibaju ili psuju sve živo nego da trče za loptom, trener neznalica, sportski direktor koji odjednom odlazi kad su rezultati krenuli nizbrdo, o Upravi neću ni reč...
Sami sebi zakuvali, zamesili, upropastili, kako god, baš u vreme kad se protivnik konsolidovao!

Dauda

pre 11 godina

Tako je Vermeze! Ne daj da te oteraju dušmani sa juga, tj. istoka. Ti odluči kad ćeš da odeš, ali te molim ostani bar do derbija hahahahaha. Jao groblje pa ovaj vaš trener vas još i zaj....a

pedja

pre 11 godina

Šta je potrebno ovom treneru da prizna svoju odgovornost?
Isključivo svojim neznanjem doveo si Partizan u ovu situaciju.O koliko se kvalitetnom treneru radi bilo mi je jasno kad su igrači u kvalifikacijama za Ligu Šampiona izašli protiv kiparskog šampiona totalno fizički nespremni.
I kako ti očekuješ da dobiješ derbi kad si već jedan dobijeni izgubio.U poluvremenu sa Novim Pazarom,si zamenio najopasnijeg igrača do tada Ninkovića.Po mom skromnom mišljenju Vermezović je najgori trener u istoriji Partizana.

Goxy

pre 11 godina

Prosle godine je Avram "prodavao" titulu sad ce i ove Vermez a ako osvoje titulu kao prosle godine odjednom ce da utihnu te price...Ajde smislite nesto novo...

Budimo realni

pre 11 godina

A da nije možda prethodnih 5 sezona namešteno u korist Partizana... Kako to za Zvezdu sve se namešta, a Partizan osvaja titule... Da li ovde neko može da shvati da ni Zvezda ni Partizan nemaju tri blage veze, da može da im bodove uzme ko god hoće, samo da odigra ozbiljnije... Ovde svi stručnjaci pa ceo dan pričaju Partizan ima vrhunski tim, najbolji u Srbiji... Daj smešni ste, svaki tim koji odigra malo borbenije i požrtvovanije će otkinuti bodove Partizanu... Još je tu "stručnjak" Vermezović i onda ovde neko ima obraza da pomene prodaju titule... To koliko su Partizan i Zvezda dobri timovi vide se prethodnih 5 godina gde su služili kao kanta za napucavanje od evropskih velikana iz Estonije, Azerbejdžana, sa Kipra i čuvenih amatera iz Severne Irske... Jesam li zaboravio još neku fudbalsku velesilu Evrope...

Sergej

pre 11 godina

Pa kako igrate tesko da cete do derbija da budete u plusu , Radnicki N. odlicno igra ovu polusezonu , a Radnicki K.G. je u drami za opstanak . :)

Belgrade Boy

pre 11 godina

Kako vas bre nije sramota?Vasim kompleksima nema kraja,u kom vi paralenom univerzumu zivite pa vam je lakse da izmisljate price o prodavanju titule nego da priznate da na klupi imate diletanta koi ne zna da sastavi tim.Iskreno mi vas je zao,ocigledno zivite u zabludi da je Partizan Bajern koji treba da puni sve po 6-0...Da Ninkovic nije pogodio precku drugu bi sad pricu pricali...Trazite bolje razloge u tome sto vam igraju rasni centarfor Scepakadabra,mali Zidan,Lola splavar i nabedjeni centarfor Mitrovic umeso sto lupate gluposti po internetu...Cuj prodali titulu?!?!Zato ste verovatno navaljivali do 95. minuta

Bilal

pre 11 godina

Kakav, bre, derbi!? Pa koji si ti derbi dobio? Ne sećam se da si i kao igrač nekad pobedio Crvenu Zvezdu. Doduše, svi imaju pravo na nadu pa i večiti luzer u okršajima sa Zvezdom, Vladimir Vermezović, samo se ja nešto bojim da on ne ostane bez titule i pre tog derbija.

laurito85

pre 11 godina

ja kao simpatizer zvezde ne mogu da verujem sta on prica... sam cu odluciti... sve je to kasto... pa nije ti to dedovina pa da sam odlucujes, alo rodjace iza kluba stoji armija navijaca a ti im pljujes u lice, pa da ti ne dune da izgubis derbi i da odes... kao i ovaj nas jankovic ( znao sam za sa pinta u kragujevcu pa sam namerno izgubio da vidim sta ce on na -11 t)... previse daju za pravo sebi...

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da ce titula biti prepustena Zvezdi (inace navijam za Zvezdu),jer za nasu ligu je nemoguce stici ni -3,a kamoli -11,to se ne desava ni u mnogo boljim i izjednacenijim ligama. Ali ono sto me navodi na sumnju da ce Partizan prepustiti titulu je i to sto nema smene Vermezovica od strane uprave (ako mozda nije namesteno-nijedna uprava ne bi istrpela ovakav fijasko),niti on podnosi ostavku (znaci da zna da nije do njega) posle ovoliko izgubljenih bodova za 5-6 kola i ocajne igre. To znaci da se nesto radi po nekom planu u koji su svi umesani. Jer taj Vermezovic da ima obraza dao bi otkaz bilo zbog losih rezultata,bilo zbog toga sto zna da ucestvuje u namestanjima protiv svog kluba. Mada ga razumem,onim ima iskustva u namestanjima protiv svog kluba jos odavno,pa se navikao,nije mu mrsko to svi znamo.
Inace sam,takodje,misljenja da je Tole okrenuo curak na drugu stranu,jer mu se drma fotelja,treba mu reizbor,a za to mu je potrebna odredjena naklonost i Zvezde,ako nista drugo bar da se ne dize prasina. U fazonu,ucutkace nas sa jednom ili dve titule koliko mu je potrebno vremena da prezivi na funkciji.

slobinator

pre 11 godina

sad pošto derbi odlučuje ni ja više ne brinem.posle 6 godina titula se vraća na marakanu gde joj je i mesto i nadam se da će tu dugo ostati

007

pre 11 godina

sta da kezem ,tuga jad i beda,veliki sam navijac Partzana hitna promena strucnog staba pa kako nam bog da,ovo je nepodnozljivo ,alooooo 11 bodova prednosti da izgubis to ne mogu da podnesem,napolje pod hitno !!!!!

Milivoje vrati se

pre 11 godina

Ne pitas se samo ti! Pitamo se mi zbog kojih se i igra fudbal,sto kupujemo propusnice i dolazim svaku utakmicu gde mi ti i jos par tvojih zvezdica kidate zivce! Mi sto odvajamo od plate da odemo na gostovanje,pa nas i tamo brukas i rasipas bodove! Pitamo se mi sto zivimo ZA,a ne OD PARTIZANA!

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

Ja mislim da je za Partizan veca sramota onakvo ponasanje Smiljanica, Volkova, Ivanova, Stojkovica koji je zaboravio da je golman, nego gubitak 2 boda.

Alenatore

pre 11 godina

Da imas obraz jos juce bi otisao,lazni strucnjace...a mogao bi da povedes i kapitena bez koga Partizan verovatno nece postojati kad okonca svoju fantasticnu karijeru...

Европејац

pre 11 godina

Нови Пазар дисквалификовати и вратити га у ЗОНУ! Да ли је могуће да они један Партизан не могу да победе ? Институцију ! Нашег шампиона ! И то у најрегуларнијој лиги на Балкану и шире ? Уа Вучић! Уа метеори ! Уа комете ! Уа судије ! Уа Ђура фризура!

Kolko si uzeo

pre 11 godina

Titula je prodata to je jasno kao dan. On posle svakog remija i poraza izjavljuje da je zadovoljan, zali se na srecu. PS nije neka ni steta jer i ta titula ne znaci mnogo kada se posle brukamo.

maki

pre 11 godina

eto kakav smo klub kad nam je ovaj cirkusaner i diletant trener i kad nema obraza sam da ode....da je ovde normalno jos u pazaru bi ga isterali iz busa pa bi kuci isao peske ali ovo je cirkus drzava a ovaj je tipican primer naseg bezumlja.....

Dejan

pre 11 godina

Sramotno je sto ovakav luzer kao doticni i njegovi fudbaleri imaju sve o cemu obican narod moze da sanja.Imaju ogromne plate,pripreme po Dubaiju,Antaliji,najsavremeniji sportski centar u jugoistocnoj Evropi a oni ne mogu bolje od timova iz ruralnih sredina.Kako onda covek da ne bude frustriran?Sramota je platiti kartu i gledati vas!To je cisti mazohizam...mozda su mecevi Partizana i Zvezde bili derbiji u proslom veku,danas to nije derbi nego nesto najgore sto ziv covek moze videti svojim ocima

Ukljuci mozak

pre 11 godina

Da imas i malo obraza napustio bi klupu vec pre par kola, jer sve je ovo tvoja krivica. Forsirao si Scepakabru dok mu ceo stadion zvizdi, sada kada nema mesta u prvih 11 pravi probleme na treningu. Volkova si drzao celu sezonu na klupi, decko je izgubio osecaj za fudbal, nije se znalo ko je danas gori on ili Miljko. Ninkovicu trebas dati jos jednu loptu pa neka se sam igra a o "majstoru" Markovicu netreba trositi reci. Totalno promasena utakmica na kojoj si trebao da ga vratis u igru, a i ocigledno da se mali cuva da mu ugovor sa novim klubom ne propadne. Da svedemo na kraju celo izlaganje: Vermeze, lazu te, nisi ti za fudbalskog trenera

Peca

pre 11 godina

U svakom sportu postoji mogućnost pobede ili poraza. Slabija ekipa može da pobedi jaču, ili da od nje izgubi. To je normalno, jer to je SPORT. Prestanite više sa pričama o zvezdi i partizanu. Pobedili ili izgubili, to je SPORT, a ne katastrofa.

Djape

pre 11 godina

Pa ovaj Vermezovic nas da ne kazem sta,u zdrav mozak.Sta treba jos da se desi pa da ne gledamo vise ovog coveka.Za mesec dana se istopila prednost kao nista,izgubljeno 9 bodova,od toga dva fenjerasa.Grant je bio Murinjo za ovog kvazi trenera.

cipi

pre 11 godina

ne volim trenere koji iako je situacija losa pricaju kako oni odlucuju o svemu.. reci brate lepo da ne ide, da ces se potruditi da se situacija popravi, ako ne uspes da ces otici i cao. nemoj glumiti autoritet itd.. budi prirodan i ne lazi da je sve pod kontrolom.

Barsa

pre 11 godina

Ja mislim da je atmosfera u NP normalana,prava takmicarska.
A ne kao ona bruka od Kragujevca gde ljudi iz Kragujevca navijaju za BLIZANCE iz BG pored svog kluba..

drasko

pre 11 godina

Kako te vise nije sramota da dajes izjave,nadji vec jednom u sebi krivca za ovo sto se desava.Odlazi daleko ti lepa kuca!!!!!!!!!NEZNALICE

Navijac

pre 11 godina

Kako mislis da kako kazes da spases zivu glavu kada ne vidis kako ti ekipa igra. Sta igra Miljkovic, Brasanac, Ninkovic, Mitrovic dribla, mislim da namerno nece da da gol, nece da doda nikome loptu, ignorise kojica, koji mu to vraca punom merom. U 65 minutu utakmice kod 0:0 uvodis debitanta A.Zivkovica (16 godina) i vidi se da ti nije stalo da Partizan bude prvak, posto stalno eksperimentises sa sastavom ekipe a tokom utakmica izmenama je oslabljujes.

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

Imas li ti stida covece za sva lupetanja koja izlaze iz tvojih usta?Zadovoljan ces biti i kad izgubimo titulu i kad padnemo na trece mesto?Idi iz Partizana osim placenika na jugu niko te vise ne podrzava!

sasa

pre 11 godina

Da li znas sta pricas? Slusaj naucnika,pa namerno Vermezovic radi protiv Partizana. Da imas i malo mozga otisao bi sam pre mesec dana. Ali ovako ces zavrsiti posao za Zvezdu.

ultrasrbin

pre 11 godina

', 28. april 2013 20:29
Kako ti nije jasno da ej Tumba otisao jer ne zeli da ucestvuje u komediji.
Vidis li da sve rade kako bi titulu osvojila Zvezda.
Nemoj Vermez da prica o porukama koje dobijaju igraci. Neka objasni ko i sta mu je naredio.

kimi

pre 11 godina

Ljudi Rusi(Gaspom) vec nekoliko godina placaju ,a Skundric obecava titulu.Sad ce to SPS da sredi na relaciji Skundric-Ruzic-Djuric.Pare su njima bitne.Partizan i Zvezda su samo sredstvo da se do njih dodje.

srbin-delija

pre 11 godina

e moj treneru,kako vas grobari nerazumeju?ko jos moze da pobedi kad ga domaci navijaci(pazarci)vredjaju,gadjaju,i svasta nesto,ma njih ni barselona nebi pobedila pogotovo kad se deru ode vam titula,NIKAKOO!samo ti ostani trener i nebrini niko ti nista nemoze kad ti zvezda cuva ledja.hahaha.molim vas grobari iskreno oteraj te ovog i mi ce mo da vam pomognemo,nije sala a vi nama onog radonjica,ko ih postavi za trenere sramota

drzavni projekat

pre 11 godina

a vi kao igrate mnogo bolje!? da vam nije sudija koji malo po malo pa 'pogrese' na vasoj tekmi, bili biste u sredini tabele! i sad bi kao da derbi odlucuje, kad sve teze tekme ostale vama?? jel se to vec zna da sve pobedjujete do kraja?

srecko

pre 11 godina

stvarno je sramota od tebe vermeze sto na klupi ostavljas ronalda,mesija drogbu i cavija nego forsiras ove .pa zasto to radis covece sto ne ubacis ovu cetvoricu.koliko nerealnih i zlonamernih komentara.nismo mi mnogo jaci od ostalih .jesmo malo nadam se dovoljno da opet budemo prvi ali ne toliko da bi ostali timovi gubili jos u svlacionici.dosad bilo namesteno i kupljeno pa jel sad namesteno kad se gube bodovi.ko se nije bavio sportom nerazume da dodje dan kad nemozes da dobijes pa da se ubijes,pa imala barsa onomad posed 70 posto pa popila 4 komada.ja jedino imam neko ubedjenje da derbi nece nista odlucivati nego ove druge uslovno manje utakmice

voja

pre 11 godina

Navijam za Partizan.
Ovo je BRUKA od igre, bruka od tima, bruka od trenera...
Izgubiti prednost od 11 bodova, pa se još tako bezobrazno ponašati, neverovatno...OBRAZ - ĐON !
Igrači su totalno nedisciplinovani.
Ovakav Partizan gubi DERBI I PRVENSTVO.

grobar

pre 11 godina

Vermezovic je daleko najlosiji trener Partizana svih vremena. Cudi me da to ne vide ljudi koji vode Partizan. Hitno, ostavka ili smena!

UltraZmaj

pre 11 godina

Vi grobari ste stvarno sou, prozivate coveka jer nece da ode i jer nece da ga smene kao da se on zapravo pita nesto. Nista je taj ne pita komsije, jurite onog koga treba, ne Vermeza.

Delija

pre 11 godina

...,

Tisi vidovit covek i jos navijac Partizana.Pa vi samo Trepcu u prijateljskoj utakmici mozete da pobedite. Jos nesto Partizan ide u Kragujevac kome gori pod nogama..I cekate jos Zvezdu kojoj je i nereseno dovoljno.Jagodina ili Vojvodina idu ili oboje u Evropu. Nista im ne znaci susret sa Zvezdom

ZIKI

pre 11 godina

J**** ti politiku.Rokada.Zvezdi fudbal,Partizanu kosarka svi srecni svi zadovoljni.
(oliver, 28. april 2013 23:07)

O kakvoj rokadi pričaš košarka poslednjih dvanaest godina prvaci(JEDINI PRVACI SRBIJE) kkPartizan fudbal poslednjih pet godina prvaci fkPartizan!!!!

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Brineš ti i te kako, samo se foliraš. Kako igrate, niste ni zaslužili da slavite titulu. Pa šta ako je i Zvezda osvoji ove sezone, nije smak sveta.

NS

pre 11 godina

Ovakvi treneri u svetu mogu da treniraju samo mladje kategorije........E takvi kod nas treniraju nase nazovi vrhunske timove. I naravno da nemamo ni igraca ni fudbala......

Marko

pre 11 godina

Navijac sam veliki Crvene Zvezde, i zaista mislim kome je bitna ova titila u nasoj ligi ??? Da stoji po muzejima jednih i drugih i da skuplja onu prasinu sa JNA i sa Marakane .... Sta dobija nas sampion ??? Brukanje i ponizavanje u evropi ... Nama treba zabraniti fudbal ! Ne zna se ko je jadniji Zvezda, Partizan ili reprezentacija na celu sa orkestrom Sinise Mihajlovica ! Ljudi, okrenite se lepsim stvarima i mislite na Vase bolje sutra jer na zalost ovo odavno vise nije sport vec cista komercijala . Ziveli !

DjoleJasi Vamos Tamosa

pre 11 godina

Marko dete, ako ti je jadan nas fudbal NE MORAS ga gledati, a jos manje komentarisati. O namestanju: nije namestanje kada tim pogadja precke umesto mreze, vec kada tim ima nekoliko filijala koje se sklanjaju, a protiv Zvezde ginu. Ali neka, ako Zvezda nije u stanju da takve filijale rastura, nije ni zasluzila titulu, ali jos je manje zasluzuje Partizan. Protiv Partizana, bilo ko ko pokaze zelju za rezultatom, osvaja bodove. I gledajte Man Utd i Bayern, navijajte deco za njih, a nama ostavite "nevazno" prvenstvo Srbije. Sto se Evrope tice, MI iz Zvezde smo je pokorili jednom, i NASE ime je urezano u Veliki Usati! Red je na VAS, Partizan i POSEBNO Vojvodinu, koja je nekako "najbolja" ali NIKAKO da to valorizuje, da nas sustignete pa da onda pricate O EVROPI! Stella Rosa, Red Star, Rotter Stern, CRVENA ZVEZDA! Jedina FUDBALSKA INSTITUCIJA na Balkanu, naravno uz Steauu Bukurest. A vi OSTALI gledajte kako cete.

N.N.

pre 11 godina

Verovatno je u pravu da ce derbi da odluci, samo sto moze da se desi da Zvezda udje sa prednoscu od jednog ili dva boda. Zvezda gostuje Jagodini u najboljem mogucem trenutku jer ce igraci Jagodine biti fokusirani na finale kupa, mozda ce se cak i stedeti a neki i odmarati dok Partizan docekuje Radnicki N. koji je prakticno obezbedio opstanak i dolaze rastereceni a videli smo kako umeju da ogrija ove polusezone tako da mozda mogu do boda na JNA. Gostovanje u Kragujevac ce biti mnogo teska utakmica jer je Radnickom biti ili ne biti. Vermeze ekipa ti je u rasulu, igraaci se svadjaju, budi srecan ako u derbi udjes sa bodovnom prednoscu...

SERIF MEKLAUD

pre 11 godina

od kako je ovaj lik dosao ja nisam odgledao ni jedan mec Partizana.Samo sam cuo da nismo za 180 minuta dvomeca sa Apoelom sutnuli na gol.To je trener koji je u sest meceva sto je vodio Partizan uspeo izgubiti svih sest.Onaj ko mu je dao diplomu najuriti ih zajedno iz fudbala,a onaj ko ga drzi jos u Partizan zabraniti mu ulaz na stadion.

trujke

pre 11 godina

Jadno. Sve sakupljeno jesenas uspeo je da upropasti, da bi jedna utakmica odlučivala o prvaku. Ima nešto trulo u FK. KK Partizan (Danilović) je "zakon".

aleksandar grozni

pre 11 godina

Trebalo bi ite kako da se zabrines jer tvoj tim nema igru golman ti i dalje prima golove sa peterca a onoliko visok,igraci ti lako ispadaju iz igre,i ja se stvarno ozbiljno pitam zasto vama sluze treninzi i sta na tim treninzima radite,kad igrate sve gore i gore?.Skoro sam pisao da su dva najgora trenera u istoriji Partizana Jesic i ti,i da bi najvece pojacanje bilo da su te na pauzi najurili,ali bojim se da je sada kasno i da ces biti upamcen jedino po gubljenju titule sa prednoscu od 11 bodova.Ps.nista licno samo igrao sam nekada fudbal i ponesto znam da vidim za razliku od nekih iz uprave koji pojma nemaju o fudbalu kad mogu takvog trenera da forsiraju.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

A kad ce Crvena zvezda da kiksne ? Na to niko ne racuna ? Kako to da onaj krs od tima postade odjednom Barselona ! Vec za vikend ako sve bude posteno izgubice bodove u Jagodini,jer igraju ocajno i tri zadnje utakmice su imali srece !

Aleksandra MilošF

pre 11 godina

Da, da, ti ne brineš, boli te uvce! Ali ja brinem, jer zašto bi posle +11, sad bilo samo +2 i derbi odlučivao prvaka? Jedna utakmica je kocka, možeš da imaš ili nemaš sreće, a opšte poznato je da je komšinica uvek imala više sreće u svim sportovima kroz istoriju. Evo, samo poslednje tri tekme su jedva dobili, sve na sreću. Zašto ti misliš da si toliko veliki da možeš da se kockaš sa našom titulom?!

s t v

pre 11 godina

Vuk Rasovic novi trener Partizana!
(Kramer, 28. april 2013 23:55)
Može da nam dođe ko hoće, ali sa ovom upravom-teško nama.
Inače Vuk je dobar trener.

slobo

pre 11 godina

Strašno da neko izjavi da ne brine a uprava ćuti, ej bre ne možeš da pobediš Novi Pazar a hoćeš u Evropu na Barsu , Reala , Bajerna itd... Partizan odavno slabije ne igra nema igru čeka da pojedinac reši utakmicu i zbog toga se muči na svakoj utakmici, pa i ako dobijemo derbi nije rešenje mora da se igra drugačije a za to nam treba drugi trener

pera

pre 11 godina

Najgore je sto zvezda najtezu utakmicu posle derbija,gostovanje Vojvodini, igra u poslednjem kolu prvenstva, i to drugu godinu zaredom. Sve se plasim da ce Vojvodina nesto da zapne u zadnjem kolu ako ne moze da se pomeri sa treceg mesta,a zvezdi trebaju bodovi.

Bocajlo

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje. A ako pukne u derbiju onda ce biti prica: " Pa dobro, sta je tu je, dali smo sve od sebe, izgarali smo na terenu ali znate kako, fudbal je to, nedostajalo nam je malo vise sportske srece ali boze moj i Zvezda ima par teskih gostovanja tako da jos nista nije reseno... itd itd"
Nije los trener ali trenutno ima ocajne rezultate i sad se jos i izlupetao. Mora se uozbiljiti ili da mu se za uvek zatvore vrata Partizana ali za uvek.

Lijepa

pre 11 godina

"Čika Crni" je najsmesniji li u istoriji srpskog fudbala.Tačka. (Boki, 28. april 2013 23:13) bio vam je dobar kada ste šrezimili u Evropi.

mare

pre 11 godina

ma kakav vermez...i drugi treneri su odlazili, pa nije bilo nista bolje...dok ne ode onaj lopov djuric nista od partizana... nazalost -.-

Partizan Forever

pre 11 godina

Vermezovizu zasto si izveo Ninkovica na poluvremenu? On je najbolje odigrao od svih, sutirao, asistirao, napad nam je duplo bolji sa njim, a ti ga menjas. Pa da li si ti normalan covece?
Toliko sam se iznervirao danas da je to neverovatno...
Mislim da je doslo vreme za smenu Vermezovica i sada je sve na upravi. Ja ne zelim da predlazem nikoga, vidim neki pominju Rasovica, naseg bivseg igraca koji trenira Teleoptik. Ma neka dovedu kog hoce, to je njihov posao, samo da donese rezultate jer ovo je sramota da gubimo bodove od ovakvih ekipa.
Dalje, onaj Brasanac momak ne zna da postigne pogodak, Kojic i Mitrovic danas totalno nepovezani, nisu mogli da povezu dva pasa izmedju njih. Sredina sa Ilicem i Smiljanicem borbena ali samo to, bez ikakve kreacije u napadu. Jedini koji je nesto pokusavao je bio Ninkovic, danas nas najbolji igrac a Vermez ga menja!
Za sramotno ponasanje publike u Pazaru kao i za zadrzavanje igre ne treba trositi reci, jednostavno bi trebalo da ih je bar malo stid ali nesto ne verujem da jeste.
Uglavnom, treba sto pre zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se narednom mecu, naravno sa novim trenerom na klupi.

Bradarić Slobodan

pre 11 godina

I ako ne postaneš novi prvak ti, Grobari će žaliti oprostićemo ti, jer ipak znamo svi da najbolji si ti, i nikad nećemo okrenut leđa ti!!!

ROso-Neri

pre 11 godina

mislim da je zvezda bila blize tituli na -11 nego sad, lepo je rekao da zvezda ima samo rezultate, nadam se da nece izostati, ali treba pobediti jagodinu partizan i vojvodinu u gostima, tesko :D mada, nikad nismo ni bili blize i ako nismo sposobni da dobijemo najbolje kad je najpotrebniije ne zasluzujemo titulu.

Kolko si uzeo

pre 11 godina

Titula je prodata to je jasno kao dan. On posle svakog remija i poraza izjavljuje da je zadovoljan, zali se na srecu. PS nije neka ni steta jer i ta titula ne znaci mnogo kada se posle brukamo.

ultrasrbin

pre 11 godina

', 28. april 2013 20:29
Kako ti nije jasno da ej Tumba otisao jer ne zeli da ucestvuje u komediji.
Vidis li da sve rade kako bi titulu osvojila Zvezda.
Nemoj Vermez da prica o porukama koje dobijaju igraci. Neka objasni ko i sta mu je naredio.

kimi

pre 11 godina

Ljudi Rusi(Gaspom) vec nekoliko godina placaju ,a Skundric obecava titulu.Sad ce to SPS da sredi na relaciji Skundric-Ruzic-Djuric.Pare su njima bitne.Partizan i Zvezda su samo sredstvo da se do njih dodje.

drzavni projekat

pre 11 godina

a vi kao igrate mnogo bolje!? da vam nije sudija koji malo po malo pa 'pogrese' na vasoj tekmi, bili biste u sredini tabele! i sad bi kao da derbi odlucuje, kad sve teze tekme ostale vama?? jel se to vec zna da sve pobedjujete do kraja?

Европејац

pre 11 godina

Нови Пазар дисквалификовати и вратити га у ЗОНУ! Да ли је могуће да они један Партизан не могу да победе ? Институцију ! Нашег шампиона ! И то у најрегуларнијој лиги на Балкану и шире ? Уа Вучић! Уа метеори ! Уа комете ! Уа судије ! Уа Ђура фризура!

slobinator

pre 11 godina

sad pošto derbi odlučuje ni ja više ne brinem.posle 6 godina titula se vraća na marakanu gde joj je i mesto i nadam se da će tu dugo ostati

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da ce titula biti prepustena Zvezdi (inace navijam za Zvezdu),jer za nasu ligu je nemoguce stici ni -3,a kamoli -11,to se ne desava ni u mnogo boljim i izjednacenijim ligama. Ali ono sto me navodi na sumnju da ce Partizan prepustiti titulu je i to sto nema smene Vermezovica od strane uprave (ako mozda nije namesteno-nijedna uprava ne bi istrpela ovakav fijasko),niti on podnosi ostavku (znaci da zna da nije do njega) posle ovoliko izgubljenih bodova za 5-6 kola i ocajne igre. To znaci da se nesto radi po nekom planu u koji su svi umesani. Jer taj Vermezovic da ima obraza dao bi otkaz bilo zbog losih rezultata,bilo zbog toga sto zna da ucestvuje u namestanjima protiv svog kluba. Mada ga razumem,onim ima iskustva u namestanjima protiv svog kluba jos odavno,pa se navikao,nije mu mrsko to svi znamo.
Inace sam,takodje,misljenja da je Tole okrenuo curak na drugu stranu,jer mu se drma fotelja,treba mu reizbor,a za to mu je potrebna odredjena naklonost i Zvezde,ako nista drugo bar da se ne dize prasina. U fazonu,ucutkace nas sa jednom ili dve titule koliko mu je potrebno vremena da prezivi na funkciji.

Goxy

pre 11 godina

Prosle godine je Avram "prodavao" titulu sad ce i ove Vermez a ako osvoje titulu kao prosle godine odjednom ce da utihnu te price...Ajde smislite nesto novo...

Barsa

pre 11 godina

Ja mislim da je atmosfera u NP normalana,prava takmicarska.
A ne kao ona bruka od Kragujevca gde ljudi iz Kragujevca navijaju za BLIZANCE iz BG pored svog kluba..

Dauda

pre 11 godina

Tako je Vermeze! Ne daj da te oteraju dušmani sa juga, tj. istoka. Ti odluči kad ćeš da odeš, ali te molim ostani bar do derbija hahahahaha. Jao groblje pa ovaj vaš trener vas još i zaj....a

Belgrade Boy

pre 11 godina

Kako vas bre nije sramota?Vasim kompleksima nema kraja,u kom vi paralenom univerzumu zivite pa vam je lakse da izmisljate price o prodavanju titule nego da priznate da na klupi imate diletanta koi ne zna da sastavi tim.Iskreno mi vas je zao,ocigledno zivite u zabludi da je Partizan Bajern koji treba da puni sve po 6-0...Da Ninkovic nije pogodio precku drugu bi sad pricu pricali...Trazite bolje razloge u tome sto vam igraju rasni centarfor Scepakadabra,mali Zidan,Lola splavar i nabedjeni centarfor Mitrovic umeso sto lupate gluposti po internetu...Cuj prodali titulu?!?!Zato ste verovatno navaljivali do 95. minuta

007

pre 11 godina

sta da kezem ,tuga jad i beda,veliki sam navijac Partzana hitna promena strucnog staba pa kako nam bog da,ovo je nepodnozljivo ,alooooo 11 bodova prednosti da izgubis to ne mogu da podnesem,napolje pod hitno !!!!!

Navijac

pre 11 godina

Kako mislis da kako kazes da spases zivu glavu kada ne vidis kako ti ekipa igra. Sta igra Miljkovic, Brasanac, Ninkovic, Mitrovic dribla, mislim da namerno nece da da gol, nece da doda nikome loptu, ignorise kojica, koji mu to vraca punom merom. U 65 minutu utakmice kod 0:0 uvodis debitanta A.Zivkovica (16 godina) i vidi se da ti nije stalo da Partizan bude prvak, posto stalno eksperimentises sa sastavom ekipe a tokom utakmica izmenama je oslabljujes.

'

pre 11 godina

Kakva prodaja, predaja, nameštanje, o čemu govorite?! Osrednji fudbaleri (koje su najpre novinari redom proglasili za Mesije) kojima je draže da se međusobno šibaju ili psuju sve živo nego da trče za loptom, trener neznalica, sportski direktor koji odjednom odlazi kad su rezultati krenuli nizbrdo, o Upravi neću ni reč...
Sami sebi zakuvali, zamesili, upropastili, kako god, baš u vreme kad se protivnik konsolidovao!

Dejan

pre 11 godina

Sramotno je sto ovakav luzer kao doticni i njegovi fudbaleri imaju sve o cemu obican narod moze da sanja.Imaju ogromne plate,pripreme po Dubaiju,Antaliji,najsavremeniji sportski centar u jugoistocnoj Evropi a oni ne mogu bolje od timova iz ruralnih sredina.Kako onda covek da ne bude frustriran?Sramota je platiti kartu i gledati vas!To je cisti mazohizam...mozda su mecevi Partizana i Zvezde bili derbiji u proslom veku,danas to nije derbi nego nesto najgore sto ziv covek moze videti svojim ocima

Alenatore

pre 11 godina

Da imas obraz jos juce bi otisao,lazni strucnjace...a mogao bi da povedes i kapitena bez koga Partizan verovatno nece postojati kad okonca svoju fantasticnu karijeru...

sasa

pre 11 godina

Da li znas sta pricas? Slusaj naucnika,pa namerno Vermezovic radi protiv Partizana. Da imas i malo mozga otisao bi sam pre mesec dana. Ali ovako ces zavrsiti posao za Zvezdu.

pedja

pre 11 godina

Šta je potrebno ovom treneru da prizna svoju odgovornost?
Isključivo svojim neznanjem doveo si Partizan u ovu situaciju.O koliko se kvalitetnom treneru radi bilo mi je jasno kad su igrači u kvalifikacijama za Ligu Šampiona izašli protiv kiparskog šampiona totalno fizički nespremni.
I kako ti očekuješ da dobiješ derbi kad si već jedan dobijeni izgubio.U poluvremenu sa Novim Pazarom,si zamenio najopasnijeg igrača do tada Ninkovića.Po mom skromnom mišljenju Vermezović je najgori trener u istoriji Partizana.

Budimo realni

pre 11 godina

A da nije možda prethodnih 5 sezona namešteno u korist Partizana... Kako to za Zvezdu sve se namešta, a Partizan osvaja titule... Da li ovde neko može da shvati da ni Zvezda ni Partizan nemaju tri blage veze, da može da im bodove uzme ko god hoće, samo da odigra ozbiljnije... Ovde svi stručnjaci pa ceo dan pričaju Partizan ima vrhunski tim, najbolji u Srbiji... Daj smešni ste, svaki tim koji odigra malo borbenije i požrtvovanije će otkinuti bodove Partizanu... Još je tu "stručnjak" Vermezović i onda ovde neko ima obraza da pomene prodaju titule... To koliko su Partizan i Zvezda dobri timovi vide se prethodnih 5 godina gde su služili kao kanta za napucavanje od evropskih velikana iz Estonije, Azerbejdžana, sa Kipra i čuvenih amatera iz Severne Irske... Jesam li zaboravio još neku fudbalsku velesilu Evrope...

Bilal

pre 11 godina

Kakav, bre, derbi!? Pa koji si ti derbi dobio? Ne sećam se da si i kao igrač nekad pobedio Crvenu Zvezdu. Doduše, svi imaju pravo na nadu pa i večiti luzer u okršajima sa Zvezdom, Vladimir Vermezović, samo se ja nešto bojim da on ne ostane bez titule i pre tog derbija.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

A kad ce Crvena zvezda da kiksne ? Na to niko ne racuna ? Kako to da onaj krs od tima postade odjednom Barselona ! Vec za vikend ako sve bude posteno izgubice bodove u Jagodini,jer igraju ocajno i tri zadnje utakmice su imali srece !

Sergej

pre 11 godina

Pa kako igrate tesko da cete do derbija da budete u plusu , Radnicki N. odlicno igra ovu polusezonu , a Radnicki K.G. je u drami za opstanak . :)

srbin-delija

pre 11 godina

e moj treneru,kako vas grobari nerazumeju?ko jos moze da pobedi kad ga domaci navijaci(pazarci)vredjaju,gadjaju,i svasta nesto,ma njih ni barselona nebi pobedila pogotovo kad se deru ode vam titula,NIKAKOO!samo ti ostani trener i nebrini niko ti nista nemoze kad ti zvezda cuva ledja.hahaha.molim vas grobari iskreno oteraj te ovog i mi ce mo da vam pomognemo,nije sala a vi nama onog radonjica,ko ih postavi za trenere sramota

laurito85

pre 11 godina

ja kao simpatizer zvezde ne mogu da verujem sta on prica... sam cu odluciti... sve je to kasto... pa nije ti to dedovina pa da sam odlucujes, alo rodjace iza kluba stoji armija navijaca a ti im pljujes u lice, pa da ti ne dune da izgubis derbi i da odes... kao i ovaj nas jankovic ( znao sam za sa pinta u kragujevcu pa sam namerno izgubio da vidim sta ce on na -11 t)... previse daju za pravo sebi...

drasko

pre 11 godina

Kako te vise nije sramota da dajes izjave,nadji vec jednom u sebi krivca za ovo sto se desava.Odlazi daleko ti lepa kuca!!!!!!!!!NEZNALICE

Peca

pre 11 godina

U svakom sportu postoji mogućnost pobede ili poraza. Slabija ekipa može da pobedi jaču, ili da od nje izgubi. To je normalno, jer to je SPORT. Prestanite više sa pričama o zvezdi i partizanu. Pobedili ili izgubili, to je SPORT, a ne katastrofa.

Mirko

pre 11 godina

Ljudi,upavo no SOS kanalu gledam polufinale Kupa u kome su igrali Zvezda i Partizan krajem osamdesetih godina.Rezultat nije bitan ali Pancev je glavom sa desetak metara sutirao jace nego ovi danas nogom,Stevanovic je dao golcinu iz voleja a danas ga ne bi znali ni izvesti tako a pogotovo dati gol.Kakve centarsuteve imaju bekovi.Ma na snimku od jednog sata ima vise fudbala nego na zadnjih 20 derbija.

maki

pre 11 godina

eto kakav smo klub kad nam je ovaj cirkusaner i diletant trener i kad nema obraza sam da ode....da je ovde normalno jos u pazaru bi ga isterali iz busa pa bi kuci isao peske ali ovo je cirkus drzava a ovaj je tipican primer naseg bezumlja.....

Bradarić Slobodan

pre 11 godina

I ako ne postaneš novi prvak ti, Grobari će žaliti oprostićemo ti, jer ipak znamo svi da najbolji si ti, i nikad nećemo okrenut leđa ti!!!

Marko

pre 11 godina

Navijac sam veliki Crvene Zvezde, i zaista mislim kome je bitna ova titila u nasoj ligi ??? Da stoji po muzejima jednih i drugih i da skuplja onu prasinu sa JNA i sa Marakane .... Sta dobija nas sampion ??? Brukanje i ponizavanje u evropi ... Nama treba zabraniti fudbal ! Ne zna se ko je jadniji Zvezda, Partizan ili reprezentacija na celu sa orkestrom Sinise Mihajlovica ! Ljudi, okrenite se lepsim stvarima i mislite na Vase bolje sutra jer na zalost ovo odavno vise nije sport vec cista komercijala . Ziveli !

Milivoje vrati se

pre 11 godina

Ne pitas se samo ti! Pitamo se mi zbog kojih se i igra fudbal,sto kupujemo propusnice i dolazim svaku utakmicu gde mi ti i jos par tvojih zvezdica kidate zivce! Mi sto odvajamo od plate da odemo na gostovanje,pa nas i tamo brukas i rasipas bodove! Pitamo se mi sto zivimo ZA,a ne OD PARTIZANA!

Ukljuci mozak

pre 11 godina

Da imas i malo obraza napustio bi klupu vec pre par kola, jer sve je ovo tvoja krivica. Forsirao si Scepakabru dok mu ceo stadion zvizdi, sada kada nema mesta u prvih 11 pravi probleme na treningu. Volkova si drzao celu sezonu na klupi, decko je izgubio osecaj za fudbal, nije se znalo ko je danas gori on ili Miljko. Ninkovicu trebas dati jos jednu loptu pa neka se sam igra a o "majstoru" Markovicu netreba trositi reci. Totalno promasena utakmica na kojoj si trebao da ga vratis u igru, a i ocigledno da se mali cuva da mu ugovor sa novim klubom ne propadne. Da svedemo na kraju celo izlaganje: Vermeze, lazu te, nisi ti za fudbalskog trenera

srecko

pre 11 godina

stvarno je sramota od tebe vermeze sto na klupi ostavljas ronalda,mesija drogbu i cavija nego forsiras ove .pa zasto to radis covece sto ne ubacis ovu cetvoricu.koliko nerealnih i zlonamernih komentara.nismo mi mnogo jaci od ostalih .jesmo malo nadam se dovoljno da opet budemo prvi ali ne toliko da bi ostali timovi gubili jos u svlacionici.dosad bilo namesteno i kupljeno pa jel sad namesteno kad se gube bodovi.ko se nije bavio sportom nerazume da dodje dan kad nemozes da dobijes pa da se ubijes,pa imala barsa onomad posed 70 posto pa popila 4 komada.ja jedino imam neko ubedjenje da derbi nece nista odlucivati nego ove druge uslovno manje utakmice

Djape

pre 11 godina

Pa ovaj Vermezovic nas da ne kazem sta,u zdrav mozak.Sta treba jos da se desi pa da ne gledamo vise ovog coveka.Za mesec dana se istopila prednost kao nista,izgubljeno 9 bodova,od toga dva fenjerasa.Grant je bio Murinjo za ovog kvazi trenera.

ZIKI

pre 11 godina

J**** ti politiku.Rokada.Zvezdi fudbal,Partizanu kosarka svi srecni svi zadovoljni.
(oliver, 28. april 2013 23:07)

O kakvoj rokadi pričaš košarka poslednjih dvanaest godina prvaci(JEDINI PRVACI SRBIJE) kkPartizan fudbal poslednjih pet godina prvaci fkPartizan!!!!

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

Imas li ti stida covece za sva lupetanja koja izlaze iz tvojih usta?Zadovoljan ces biti i kad izgubimo titulu i kad padnemo na trece mesto?Idi iz Partizana osim placenika na jugu niko te vise ne podrzava!

DjoleJasi Vamos Tamosa

pre 11 godina

Marko dete, ako ti je jadan nas fudbal NE MORAS ga gledati, a jos manje komentarisati. O namestanju: nije namestanje kada tim pogadja precke umesto mreze, vec kada tim ima nekoliko filijala koje se sklanjaju, a protiv Zvezde ginu. Ali neka, ako Zvezda nije u stanju da takve filijale rastura, nije ni zasluzila titulu, ali jos je manje zasluzuje Partizan. Protiv Partizana, bilo ko ko pokaze zelju za rezultatom, osvaja bodove. I gledajte Man Utd i Bayern, navijajte deco za njih, a nama ostavite "nevazno" prvenstvo Srbije. Sto se Evrope tice, MI iz Zvezde smo je pokorili jednom, i NASE ime je urezano u Veliki Usati! Red je na VAS, Partizan i POSEBNO Vojvodinu, koja je nekako "najbolja" ali NIKAKO da to valorizuje, da nas sustignete pa da onda pricate O EVROPI! Stella Rosa, Red Star, Rotter Stern, CRVENA ZVEZDA! Jedina FUDBALSKA INSTITUCIJA na Balkanu, naravno uz Steauu Bukurest. A vi OSTALI gledajte kako cete.

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

Ja mislim da je za Partizan veca sramota onakvo ponasanje Smiljanica, Volkova, Ivanova, Stojkovica koji je zaboravio da je golman, nego gubitak 2 boda.

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Brineš ti i te kako, samo se foliraš. Kako igrate, niste ni zaslužili da slavite titulu. Pa šta ako je i Zvezda osvoji ove sezone, nije smak sveta.

Aleksandra MilošF

pre 11 godina

Da, da, ti ne brineš, boli te uvce! Ali ja brinem, jer zašto bi posle +11, sad bilo samo +2 i derbi odlučivao prvaka? Jedna utakmica je kocka, možeš da imaš ili nemaš sreće, a opšte poznato je da je komšinica uvek imala više sreće u svim sportovima kroz istoriju. Evo, samo poslednje tri tekme su jedva dobili, sve na sreću. Zašto ti misliš da si toliko veliki da možeš da se kockaš sa našom titulom?!

ROso-Neri

pre 11 godina

mislim da je zvezda bila blize tituli na -11 nego sad, lepo je rekao da zvezda ima samo rezultate, nadam se da nece izostati, ali treba pobediti jagodinu partizan i vojvodinu u gostima, tesko :D mada, nikad nismo ni bili blize i ako nismo sposobni da dobijemo najbolje kad je najpotrebniije ne zasluzujemo titulu.

cipi

pre 11 godina

ne volim trenere koji iako je situacija losa pricaju kako oni odlucuju o svemu.. reci brate lepo da ne ide, da ces se potruditi da se situacija popravi, ako ne uspes da ces otici i cao. nemoj glumiti autoritet itd.. budi prirodan i ne lazi da je sve pod kontrolom.

s t v

pre 11 godina

Vuk Rasovic novi trener Partizana!
(Kramer, 28. april 2013 23:55)
Može da nam dođe ko hoće, ali sa ovom upravom-teško nama.
Inače Vuk je dobar trener.

Lijepa

pre 11 godina

"Čika Crni" je najsmesniji li u istoriji srpskog fudbala.Tačka. (Boki, 28. april 2013 23:13) bio vam je dobar kada ste šrezimili u Evropi.

N.N.

pre 11 godina

Verovatno je u pravu da ce derbi da odluci, samo sto moze da se desi da Zvezda udje sa prednoscu od jednog ili dva boda. Zvezda gostuje Jagodini u najboljem mogucem trenutku jer ce igraci Jagodine biti fokusirani na finale kupa, mozda ce se cak i stedeti a neki i odmarati dok Partizan docekuje Radnicki N. koji je prakticno obezbedio opstanak i dolaze rastereceni a videli smo kako umeju da ogrija ove polusezone tako da mozda mogu do boda na JNA. Gostovanje u Kragujevac ce biti mnogo teska utakmica jer je Radnickom biti ili ne biti. Vermeze ekipa ti je u rasulu, igraaci se svadjaju, budi srecan ako u derbi udjes sa bodovnom prednoscu...

pera

pre 11 godina

Najgore je sto zvezda najtezu utakmicu posle derbija,gostovanje Vojvodini, igra u poslednjem kolu prvenstva, i to drugu godinu zaredom. Sve se plasim da ce Vojvodina nesto da zapne u zadnjem kolu ako ne moze da se pomeri sa treceg mesta,a zvezdi trebaju bodovi.

Bocajlo

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje. A ako pukne u derbiju onda ce biti prica: " Pa dobro, sta je tu je, dali smo sve od sebe, izgarali smo na terenu ali znate kako, fudbal je to, nedostajalo nam je malo vise sportske srece ali boze moj i Zvezda ima par teskih gostovanja tako da jos nista nije reseno... itd itd"
Nije los trener ali trenutno ima ocajne rezultate i sad se jos i izlupetao. Mora se uozbiljiti ili da mu se za uvek zatvore vrata Partizana ali za uvek.

Partizan Forever

pre 11 godina

Vermezovizu zasto si izveo Ninkovica na poluvremenu? On je najbolje odigrao od svih, sutirao, asistirao, napad nam je duplo bolji sa njim, a ti ga menjas. Pa da li si ti normalan covece?
Toliko sam se iznervirao danas da je to neverovatno...
Mislim da je doslo vreme za smenu Vermezovica i sada je sve na upravi. Ja ne zelim da predlazem nikoga, vidim neki pominju Rasovica, naseg bivseg igraca koji trenira Teleoptik. Ma neka dovedu kog hoce, to je njihov posao, samo da donese rezultate jer ovo je sramota da gubimo bodove od ovakvih ekipa.
Dalje, onaj Brasanac momak ne zna da postigne pogodak, Kojic i Mitrovic danas totalno nepovezani, nisu mogli da povezu dva pasa izmedju njih. Sredina sa Ilicem i Smiljanicem borbena ali samo to, bez ikakve kreacije u napadu. Jedini koji je nesto pokusavao je bio Ninkovic, danas nas najbolji igrac a Vermez ga menja!
Za sramotno ponasanje publike u Pazaru kao i za zadrzavanje igre ne treba trositi reci, jednostavno bi trebalo da ih je bar malo stid ali nesto ne verujem da jeste.
Uglavnom, treba sto pre zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se narednom mecu, naravno sa novim trenerom na klupi.

SERIF MEKLAUD

pre 11 godina

od kako je ovaj lik dosao ja nisam odgledao ni jedan mec Partizana.Samo sam cuo da nismo za 180 minuta dvomeca sa Apoelom sutnuli na gol.To je trener koji je u sest meceva sto je vodio Partizan uspeo izgubiti svih sest.Onaj ko mu je dao diplomu najuriti ih zajedno iz fudbala,a onaj ko ga drzi jos u Partizan zabraniti mu ulaz na stadion.

trujke

pre 11 godina

Jadno. Sve sakupljeno jesenas uspeo je da upropasti, da bi jedna utakmica odlučivala o prvaku. Ima nešto trulo u FK. KK Partizan (Danilović) je "zakon".

voja

pre 11 godina

Navijam za Partizan.
Ovo je BRUKA od igre, bruka od tima, bruka od trenera...
Izgubiti prednost od 11 bodova, pa se još tako bezobrazno ponašati, neverovatno...OBRAZ - ĐON !
Igrači su totalno nedisciplinovani.
Ovakav Partizan gubi DERBI I PRVENSTVO.

grobar

pre 11 godina

Vermezovic je daleko najlosiji trener Partizana svih vremena. Cudi me da to ne vide ljudi koji vode Partizan. Hitno, ostavka ili smena!

UltraZmaj

pre 11 godina

Vi grobari ste stvarno sou, prozivate coveka jer nece da ode i jer nece da ga smene kao da se on zapravo pita nesto. Nista je taj ne pita komsije, jurite onog koga treba, ne Vermeza.

NS

pre 11 godina

Ovakvi treneri u svetu mogu da treniraju samo mladje kategorije........E takvi kod nas treniraju nase nazovi vrhunske timove. I naravno da nemamo ni igraca ni fudbala......

Delija

pre 11 godina

...,

Tisi vidovit covek i jos navijac Partizana.Pa vi samo Trepcu u prijateljskoj utakmici mozete da pobedite. Jos nesto Partizan ide u Kragujevac kome gori pod nogama..I cekate jos Zvezdu kojoj je i nereseno dovoljno.Jagodina ili Vojvodina idu ili oboje u Evropu. Nista im ne znaci susret sa Zvezdom

aleksandar grozni

pre 11 godina

Trebalo bi ite kako da se zabrines jer tvoj tim nema igru golman ti i dalje prima golove sa peterca a onoliko visok,igraci ti lako ispadaju iz igre,i ja se stvarno ozbiljno pitam zasto vama sluze treninzi i sta na tim treninzima radite,kad igrate sve gore i gore?.Skoro sam pisao da su dva najgora trenera u istoriji Partizana Jesic i ti,i da bi najvece pojacanje bilo da su te na pauzi najurili,ali bojim se da je sada kasno i da ces biti upamcen jedino po gubljenju titule sa prednoscu od 11 bodova.Ps.nista licno samo igrao sam nekada fudbal i ponesto znam da vidim za razliku od nekih iz uprave koji pojma nemaju o fudbalu kad mogu takvog trenera da forsiraju.

slobo

pre 11 godina

Strašno da neko izjavi da ne brine a uprava ćuti, ej bre ne možeš da pobediš Novi Pazar a hoćeš u Evropu na Barsu , Reala , Bajerna itd... Partizan odavno slabije ne igra nema igru čeka da pojedinac reši utakmicu i zbog toga se muči na svakoj utakmici, pa i ako dobijemo derbi nije rešenje mora da se igra drugačije a za to nam treba drugi trener

mare

pre 11 godina

ma kakav vermez...i drugi treneri su odlazili, pa nije bilo nista bolje...dok ne ode onaj lopov djuric nista od partizana... nazalost -.-