Košarka 77

Petak, 08.02.2013.

19:54

Teodosić: Srbija uvek, Zvezda želja

Plejmejker moskovskog CSKA i reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da nikada neće dovoditi u pitanje igranje za nacionalni tim.

Teodosiæ: Srbija uvek, Zvezda želja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

PSZ

pre 11 godina

stvarno ne znam sta Grobari imaju protiv njega covek je junak evropskog prvenatva bio kada smo osvojili srebro,igrao je odlicno potom i svetsko,sad sto je Delija to je drugo i za razliku od vas ja kao delija postujem L.Markovica,Nastasica,Rukavinu,Velickovica,Krstica i sve ostale igrace koji igraju srcem za Srbiju u bilo kojem sportu

Rampi

pre 11 godina

Aco@Ti onda blage veze nemaš ako ne vidiš da je Lučić najbolji igrač u ABA na svojoj poziciji.Kompletan je igrač.Videćeš gde će on biti za godinu-dve a gde Kešelj,koji sem šuta iz mesta nema ništa,dribling loš i za jednu četvorku a kamoli spoljnog igrača,u odbrani spor...

Brže

pre 11 godina

Brže, Miloše, čoveče!!! Imaš 25, a hoćeš do svoje 32. godine da dođeš, da li si ti normalan? Bog sveti zna kako će se tada Zvezda d.o.o. zvati!?

Lima

pre 11 godina

Teo je ziva legenda, ne razumem zasto ga Grobari ne vole, nikad covek rec nije rekao proiv njih. Samo nastavi ovu sezonu kako si krenuo i radovacemo se u Sloveniji!!!

marko

pre 11 godina

Nemoj molim te da dolazis u Zvezdu,malo mi je što mi kidaš živce u reprezentaciji pa sada treba i u Zvezdi da te gledam.

Ako hoceš da pomogneš Zvezdi pređi u partizan,onda 100% dobijamo.

Dzeronimo

pre 11 godina

Ne znam zasto svi pricaju da je prozvao Rakoca???Zasto mlatite ako toliko pojma nemate.Nije mogao da ga prozove jer on nike dosao u 35oj god jer je vec 2x igrao za nas kao vrlo mlad i pre jedno 5god...tako da ne mlatiite mnogo sa tim prozivanjem...samo bi da pravite neke svadje i afere...uzas

miki

pre 11 godina

Bravo Teo. Jeste da nekad ume da podivlja po terenu, ali kada ovako nesto kaze sve mu je oprosteno. Boljeg nemamo. Takav je igrac i daje sve od sebe sto se vidi iz ovog intervjua, i tu mu ne mozemo nista zameriti. Generalno, kriza je u celoj Evropi po pitanju kosarkaskih asova u njegovoj generaciji i mladjih. Jedino se onaj litvanski centar izdvaja....ovo ostalo sve prosek.

Slavica

pre 11 godina

Tuzno je sto je Srbija tako mala zemlja a nama za polemiku,uvrede i raspravu vise nisu potrebni Hrvati vec smo dovoljni sami sebi da iskopamo oci. Na zalost to je slika danasnje Srbije. Zar je bitno za koga ovaj vanserijski momak navija? Neosporno je da je on nas najtalentovaniji igrac poslednjih godina.Takav je kakav je mi boljega nemamo,a kako vidim nema ni Evropa.Kreativan je,po malo lucidan,hrabar i igra takvu igru zbog koje pravi ljubitelji i gledaju kosarku,zivi za kreativnu asistenciju,pa tu je draz ove igre ukoliko se ne varam. Drago mi je da je jos jednom pokazao da je veliki Srbin i hvala mu na tome.A ja njemu,Krletu,Ercegu i Micovu zelim da ove godine budu kako klubski,tako i reprezentativni prvaci Evrope...

Aco

pre 11 godina

Ne kontam taj vaš trip za Kešelja,euforija kao da pričate o igraču kvaliteta Gurovića...Realno ni blizu...Bjelica,Micov i Lučić koji su ta pozicija su daleko bolji...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rampi, 8. februar 2013 21:37)

Lucic?! hahaha

Od srca

pre 11 godina

Nadam se ce ti se ispuniti zelja, i da ce ti se Zvezda opet odmrznuti i da zabelezis te nastupe. Jer ako se to ne desi i vratis se u Zvezdu Telekom, bice ti to opet nastupi za nas FMP ciji si ti legendaran igrac.
Ja nemam nista protiv i te opcije, i navijam za nju jer si ti ipak nasa legenda, ali cisto da te ne preveslaju ovi koji prisvajaju nas zajednicki projekat ne priznajuci nasu stranu, da ti spomenem cinjenicnu situaciju.

basket

pre 11 godina

Prvo da kazem da sam Grobar, ali me uopste ne interesuje za koga Teo navija, govorim realno, on je kosarkas koji ume da nas najvise obraduje (trojka protiv Spanaca, itd...), kao i da nas najvise iznervira, (ocajna igra na proslom EP), i time sto voli da srlja ko mazga ishitrenim sutevima i slicnim nerealnim potezima, sto u timu, sto u reprezentaciji, ali i dalje mislim da je trenutno nezamenljiv plej u reprezentaciji i jedan od najboljih u evropi, samo bi morao malo u glavi da se skonta, mada vidim da je Mesina uspeo malo da ga smiri sto se tice igre za CSKA, videcemo sad kako ce to uticati u reprezentaciji. A sto se tice reprezentacije, po meni je prva petorka Teo, Krle, Erceg, Micov i Lucic, i ako sve bude kako treba, gazicemo! Nikad nisam gubio nadu u kosarkasku reprezentaciju SRBIJE!

Mare

pre 11 godina

Teo je buduca legenda srpske kosarke. Mnogo je talentovan a sada je to poceo i da razvija pod palicom Mesine. Iako je imao jako lose tekme bilo je jos vise onih dobrih kada nas je ostavljao bez daha asistencijama i trojkama. Ovom izjavom je pored vec davno dokazane kosarkaske pokazao i ljudsku velicinu. Majstore samo napred, ubedjen sam da ce nas bas on na leto voditi do neke medalje na Ep/

Глобтротер

pre 11 godina

Ајд' не лупајте како само Гробари мрзе Теодосића. Знам гомилу навијача Звезде који не могу да га поднесу. И то је све у складу са његовим чудним карактером. Или га волиш или не без обзира чије су ти боје драже.

Нико не може да оспори његов нападачки квалитет, али његова одбрана је равна нули. Мало се поправио и чини ми се да Месина овај пут баш ради за нас. И то не само што се тиче Теа. Натерао га је да схвати да није цео свет његов.

Желим му све најбоље. Јако нам треба. Ваљда ће обуздати своје глупости када игра у репрезентацији. А то што навија за Звезду је ок.

Dottore

pre 11 godina

@@Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?
(GrobaR, 8. februar 2013 21:15)
Da, ima nas više i da, imamo Bari. Vi u vitrini imate toster.
(plači mali, plači, 8. februar 2013 21:55)


Cekaj, je l' moguce da se na vesti o kosarci uopste usudjujes da poredis vitrine!?Ako je vest o kosarci, mozemo da pricamo ili samo o vitrinama u kosarci ili o celokupnom sportskom drustvu.U obe varijante, malo je klubova na svetu koji mogu o tome da pricaju sa nama.Inace, niko ne osporava da je Teodosic ubedljivo najbolji plejmejker nase reprezentacije i da je mnogo ucinio za istu.Ono sto mi kazemo je da, uz samo malo rada na sebi i na odredjenim karakteristikama, moze da bude jos mnogo bolji.Kada bismo mislili da je on los ili netalentovan, tada ga ne bismo ni kritikovali jer ne bi bilo svrhe.Kada bi npr. Novak Djokovic bio duplo losiji igrac nego sto jeste, i dalje bi bio bez premca nas najbolji teniser, ali zasto ako ima takav talenat sa kojim moze da bude jos bolji?Probajte malo da procitate argumente, pa ako se ne slozite sa njima to je sasvim ok, umesto sto odmah kao papagaji ponavljate da je problem u njegovom navijackom opredeljenju koje je nama, navijacima jednog Partizana, kad je rec o kosarci toliko nebitno da nebitnije ne moze biti.

gimme

pre 11 godina

Koje odlicne partije u euroligi pa cska igra ocajno izgubili su kuci od kahe a real ih je pregazio u toj utakmici se nije video imao je loptu u rukama 3 sekunde do kraja i umesto da protrci do kosa panicnim sutom je bacio loptu... Zalgiris ih je pobedio za vikend... Rece Duda hteli da priznamo ili ne najbolji plej u evropi pa jer on negleda Serhia Ljulja jer nevidi Boa. Bolje za nas da neigra to nije kosarka to je basket gde imate jednog jedinog sebicnog koji ide na zivce svima....

Nugget

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком.. (100ка, 08. februar 2013 20:19) zaboravio si da dodaš Beograd i Železnik kompleksašu ;)

GrobaR

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi internet navijaci jsd posjetili utakmice svog kluba...oh wait guzva je pa nema mjesta...
(rara, 8. februar 2013 20:27)
Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?

plači mali, plači

pre 11 godina

@Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?
(GrobaR, 8. februar 2013 21:15)
Da, ima nas više i da, imamo Bari. Vi u vitrini imate toster.

Divos

pre 11 godina

Тео је сјајан кошаркаш, и одличан момак, то доказује и овај интервју. Истина, задње 2 године Србији није ишло најбоље, па су и дежурни злобници дошли на своје, одмах прозивања, црне прогнозе, и наравно највише на мети је Тео. Али добро, неки љубитељи спорта у Србији су једноставно престроги, свима проналазе недостатке (на паркету, и ван), нисам сигуран да и Џордану лично неби нашли подоста мана.
Милош ове године игра одлично, наравно има и мањкавости у игри, али ко нема. Надам се, заправо убеђен сам да ће ове године на ЕП, Тео и друштво урадити праве ствари. Како у Словенији у саставу може бити 14 играча, мислим да на четворку из ЦСКА треба рачунати (наравно ако буду здрави).
Још нешто морам поменути. Већ неколико година (и то не само у кошарци, у свим спортовима, са изузетком фудбала, али то је ипак друга прича) ствара се и створен је култ репрезентације. То доказује и овај интервју. Не само А репрезентација, него и млађе категорије. Видљиво је да су играчи привржени својој земљи, са поносом носе дрес, видљиво је и колико им је стало да успију, дишу и боре се за Србију. Јасно има и биће лоших дана, мора их бити. Али, посебно данас када смо посрнули на многим пољима, овакав однос се једноставно мора поштовати.

Rampi

pre 11 godina

Ne kontam taj vaš trip za Kešelja,euforija kao da pričate o igraču kvaliteta Gurovića...Realno ni blizu...Bjelica,Micov i Lučić koji su ta pozicija su daleko bolji...

fafa

pre 11 godina

Zamislite samo petorku Teodosic-Rakocevic-Keselj-Savovic-Milicic lagano bi pokorili evropu.
(gsp, 8. februar 2013 20:29)

Pokorili bi, ali u sportskom ribolovu.

Slobodan

pre 11 godina

Moj omiljeni igrac u Zvezdu,uff Teo sto me tjeras na mastu,to bi bilo nesto najljepse sto bi i jedan pravi navijac Zvezde pozelio.Ja ovog momka uvijek podrzavam i kad ispali tricu sa centra i kad izgubi loptu zbog atraktivnog dodavanja,zato sto je najveci talenat u Evropi i zato sto ne glumi velicinu,nego uvijek za reprezentaciju!

knele

pre 11 godina

Kada Grobar procita ovakvu izjavu, desava se neverovatna promena, Grobar postaje Hrvat i pocinje da mrzi Srbina... Cekam vas i masem vam.
(laik, 8. februar 2013 20:10)

Posto mislim da je najprecenjeniji igrac u Evropi, i nikada ga ne bih voleo gledati u reprezentaciji, izuzetno sam, kao grobar, uplasen od ovakve izjave, tresem se.

Extream

pre 11 godina

Svaka cast care. Ma sta pricali dezurni pljuvaci, on je sigurno najbolji play kojeg trenutno imamo (i to nekoliko klasa iznad svih ostalih). I ono zbog cega ga posebno cenim je to sto nije od onih igraca koji beze od lopte kad je gusto. Pokusava tada, nekada uspe, nekada ne, ali opet sme da pokusa. To se mora postovati.
A mislim da je i velika zelja Zvezdasa da Milosa vide u crveno-belom dresu. Nadam se da ce se jednog dana stvoriti uslovi da se to stvarno i desi. Iskreno voleo bih da u Zvezdi vidim u isto vreme Teodosica, Keselja i Milicica. To bi bilo pravo uzivanje za gledanje... :)

100ка

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком..

Volle

pre 11 godina

@Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)
Boli, smeta, žulja? Navikavaj se, tek će...

cisto da znas

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)

Te prostorije postoje i danas, i njegova 4 visi na zidovima

cx

pre 11 godina

Tako je legendo, pa neka te mrze kompleksaši i na sve načine pokušavaju da omalovaže tvoje košarkaške i ljudske kvalitete, samo zato što navijaš za jedan tim, otvoreno i iskreno. Da o takvima uopšte i razmišljaš verovatno ne bi ni bio ovako brutalno iskren!
Samo napred ljudino!

Heroes

pre 11 godina

Moze li jedna vest da prodje, bez ostrascenih komentara navijaca Partizana, i onda se cudite kad vas neko proziva kad puknete u EL, pa zasluzili ste.

Milan Boss

pre 11 godina

Fighter-u, ti covece veze sa kosarkom nemas, prvo zbog toga sto poredis igrace koji igraju na razlicitim pozicijama. A sta Teo ima, i koliko pomaze reprezentaciji i njenoj igri videli smo letos u kvalifikacijama. Ima srecu da se poklopilo da nemamo adekvatnu zamenu na toj poziciji, pa je Duda morao da ga istrpi, a da je Zeljko selektor ne bi Teo omirisao reprezentaciju...Nemoj vise da nam pomaze u reprezentaciji molim ga ko Boga.

rara

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)

Bilo bi interesantno kada bi internet navijaci jsd posjetili utakmice svog kluba...oh wait guzva je pa nema mjesta...

sasa

pre 11 godina

ZA sve vas koji vicu "COVICU REAGUJ" ja bi samo da podsetim da Teova plata je 3 miliona dolara, a toliko je kompletni budzet Zvezde....
Mada nema sumnje, radi se o sjajnom momku, i hvala Teo za ove lepe reci, a i za sve sto si do sad napravio....

'

pre 11 godina

@Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)
Prvi pa tvoj, naravno. Pozdravi kodara pa kad se isplačete u mračnim sobama obrišite oči pa navalite na tastaturu.

Webber

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком.. (100ка, 08. februar 2013 20:19

Da je ovo fmp, tj panteri vama taj klub ne bi smetao, ali posto je Zvezda konkurencija onda odma drmaju kompleksi.

Fighter

pre 11 godina

Da si grobar, bio bi najbolji a sad posto si Zvezdas stalno si na meti internet grobara, dok Velickovica dizu u nebesa, a realno je nivo ispod Teodosica.Da nije tebe bili bismo prosecna reprezentacija sa Tepicem na celu, to oni namerno ignorisu.

StaY_CooL

pre 11 godina

Voleli ga ili ne voleli morate da ga postujete. Nekad svojom ludoom glavom napravi los potez nekad napravi sjajan potez ali to je TEO. Lud chovek. Neke stvari mu se vuku po parketu :) Ovom izjavom me je kupio. Svakom SBRINU bi trebala da bude cast da igra za reprezentaciju a ne, sad hocu, sad necu. Takvi nam ni ne trebaju. Svaka cast Teo! ... Ako ikad odlucis da odes u NBA siguran sam da ces uspeti i da ces svima pokazati kako je PAMET mnogo bitnija od fizikalija. ZIV BIO !

Extream

pre 11 godina

Svaka cast care. Ma sta pricali dezurni pljuvaci, on je sigurno najbolji play kojeg trenutno imamo (i to nekoliko klasa iznad svih ostalih). I ono zbog cega ga posebno cenim je to sto nije od onih igraca koji beze od lopte kad je gusto. Pokusava tada, nekada uspe, nekada ne, ali opet sme da pokusa. To se mora postovati.
A mislim da je i velika zelja Zvezdasa da Milosa vide u crveno-belom dresu. Nadam se da ce se jednog dana stvoriti uslovi da se to stvarno i desi. Iskreno voleo bih da u Zvezdi vidim u isto vreme Teodosica, Keselja i Milicica. To bi bilo pravo uzivanje za gledanje... :)

Fighter

pre 11 godina

Da si grobar, bio bi najbolji a sad posto si Zvezdas stalno si na meti internet grobara, dok Velickovica dizu u nebesa, a realno je nivo ispod Teodosica.Da nije tebe bili bismo prosecna reprezentacija sa Tepicem na celu, to oni namerno ignorisu.

Volle

pre 11 godina

@Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)
Boli, smeta, žulja? Navikavaj se, tek će...

StaY_CooL

pre 11 godina

Voleli ga ili ne voleli morate da ga postujete. Nekad svojom ludoom glavom napravi los potez nekad napravi sjajan potez ali to je TEO. Lud chovek. Neke stvari mu se vuku po parketu :) Ovom izjavom me je kupio. Svakom SBRINU bi trebala da bude cast da igra za reprezentaciju a ne, sad hocu, sad necu. Takvi nam ni ne trebaju. Svaka cast Teo! ... Ako ikad odlucis da odes u NBA siguran sam da ces uspeti i da ces svima pokazati kako je PAMET mnogo bitnija od fizikalija. ZIV BIO !

rara

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)

Bilo bi interesantno kada bi internet navijaci jsd posjetili utakmice svog kluba...oh wait guzva je pa nema mjesta...

plači mali, plači

pre 11 godina

@Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?
(GrobaR, 8. februar 2013 21:15)
Da, ima nas više i da, imamo Bari. Vi u vitrini imate toster.

cx

pre 11 godina

Tako je legendo, pa neka te mrze kompleksaši i na sve načine pokušavaju da omalovaže tvoje košarkaške i ljudske kvalitete, samo zato što navijaš za jedan tim, otvoreno i iskreno. Da o takvima uopšte i razmišljaš verovatno ne bi ni bio ovako brutalno iskren!
Samo napred ljudino!

Nugget

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком.. (100ка, 08. februar 2013 20:19) zaboravio si da dodaš Beograd i Železnik kompleksašu ;)

'

pre 11 godina

@Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)
Prvi pa tvoj, naravno. Pozdravi kodara pa kad se isplačete u mračnim sobama obrišite oči pa navalite na tastaturu.

Divos

pre 11 godina

Тео је сјајан кошаркаш, и одличан момак, то доказује и овај интервју. Истина, задње 2 године Србији није ишло најбоље, па су и дежурни злобници дошли на своје, одмах прозивања, црне прогнозе, и наравно највише на мети је Тео. Али добро, неки љубитељи спорта у Србији су једноставно престроги, свима проналазе недостатке (на паркету, и ван), нисам сигуран да и Џордану лично неби нашли подоста мана.
Милош ове године игра одлично, наравно има и мањкавости у игри, али ко нема. Надам се, заправо убеђен сам да ће ове године на ЕП, Тео и друштво урадити праве ствари. Како у Словенији у саставу може бити 14 играча, мислим да на четворку из ЦСКА треба рачунати (наравно ако буду здрави).
Још нешто морам поменути. Већ неколико година (и то не само у кошарци, у свим спортовима, са изузетком фудбала, али то је ипак друга прича) ствара се и створен је култ репрезентације. То доказује и овај интервју. Не само А репрезентација, него и млађе категорије. Видљиво је да су играчи привржени својој земљи, са поносом носе дрес, видљиво је и колико им је стало да успију, дишу и боре се за Србију. Јасно има и биће лоших дана, мора их бити. Али, посебно данас када смо посрнули на многим пољима, овакав однос се једноставно мора поштовати.

sasa

pre 11 godina

ZA sve vas koji vicu "COVICU REAGUJ" ja bi samo da podsetim da Teova plata je 3 miliona dolara, a toliko je kompletni budzet Zvezde....
Mada nema sumnje, radi se o sjajnom momku, i hvala Teo za ove lepe reci, a i za sve sto si do sad napravio....

Heroes

pre 11 godina

Moze li jedna vest da prodje, bez ostrascenih komentara navijaca Partizana, i onda se cudite kad vas neko proziva kad puknete u EL, pa zasluzili ste.

cisto da znas

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)

Te prostorije postoje i danas, i njegova 4 visi na zidovima

Webber

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком.. (100ка, 08. februar 2013 20:19

Da je ovo fmp, tj panteri vama taj klub ne bi smetao, ali posto je Zvezda konkurencija onda odma drmaju kompleksi.

Slobodan

pre 11 godina

Moj omiljeni igrac u Zvezdu,uff Teo sto me tjeras na mastu,to bi bilo nesto najljepse sto bi i jedan pravi navijac Zvezde pozelio.Ja ovog momka uvijek podrzavam i kad ispali tricu sa centra i kad izgubi loptu zbog atraktivnog dodavanja,zato sto je najveci talenat u Evropi i zato sto ne glumi velicinu,nego uvijek za reprezentaciju!

fafa

pre 11 godina

Zamislite samo petorku Teodosic-Rakocevic-Keselj-Savovic-Milicic lagano bi pokorili evropu.
(gsp, 8. februar 2013 20:29)

Pokorili bi, ali u sportskom ribolovu.

Slavica

pre 11 godina

Tuzno je sto je Srbija tako mala zemlja a nama za polemiku,uvrede i raspravu vise nisu potrebni Hrvati vec smo dovoljni sami sebi da iskopamo oci. Na zalost to je slika danasnje Srbije. Zar je bitno za koga ovaj vanserijski momak navija? Neosporno je da je on nas najtalentovaniji igrac poslednjih godina.Takav je kakav je mi boljega nemamo,a kako vidim nema ni Evropa.Kreativan je,po malo lucidan,hrabar i igra takvu igru zbog koje pravi ljubitelji i gledaju kosarku,zivi za kreativnu asistenciju,pa tu je draz ove igre ukoliko se ne varam. Drago mi je da je jos jednom pokazao da je veliki Srbin i hvala mu na tome.A ja njemu,Krletu,Ercegu i Micovu zelim da ove godine budu kako klubski,tako i reprezentativni prvaci Evrope...

100ка

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком..

Lima

pre 11 godina

Teo je ziva legenda, ne razumem zasto ga Grobari ne vole, nikad covek rec nije rekao proiv njih. Samo nastavi ovu sezonu kako si krenuo i radovacemo se u Sloveniji!!!

Dzeronimo

pre 11 godina

Ne znam zasto svi pricaju da je prozvao Rakoca???Zasto mlatite ako toliko pojma nemate.Nije mogao da ga prozove jer on nike dosao u 35oj god jer je vec 2x igrao za nas kao vrlo mlad i pre jedno 5god...tako da ne mlatiite mnogo sa tim prozivanjem...samo bi da pravite neke svadje i afere...uzas

PSZ

pre 11 godina

stvarno ne znam sta Grobari imaju protiv njega covek je junak evropskog prvenatva bio kada smo osvojili srebro,igrao je odlicno potom i svetsko,sad sto je Delija to je drugo i za razliku od vas ja kao delija postujem L.Markovica,Nastasica,Rukavinu,Velickovica,Krstica i sve ostale igrace koji igraju srcem za Srbiju u bilo kojem sportu

knele

pre 11 godina

Kada Grobar procita ovakvu izjavu, desava se neverovatna promena, Grobar postaje Hrvat i pocinje da mrzi Srbina... Cekam vas i masem vam.
(laik, 8. februar 2013 20:10)

Posto mislim da je najprecenjeniji igrac u Evropi, i nikada ga ne bih voleo gledati u reprezentaciji, izuzetno sam, kao grobar, uplasen od ovakve izjave, tresem se.

Rampi

pre 11 godina

Ne kontam taj vaš trip za Kešelja,euforija kao da pričate o igraču kvaliteta Gurovića...Realno ni blizu...Bjelica,Micov i Lučić koji su ta pozicija su daleko bolji...

GrobaR

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi internet navijaci jsd posjetili utakmice svog kluba...oh wait guzva je pa nema mjesta...
(rara, 8. februar 2013 20:27)
Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?

miki

pre 11 godina

Bravo Teo. Jeste da nekad ume da podivlja po terenu, ali kada ovako nesto kaze sve mu je oprosteno. Boljeg nemamo. Takav je igrac i daje sve od sebe sto se vidi iz ovog intervjua, i tu mu ne mozemo nista zameriti. Generalno, kriza je u celoj Evropi po pitanju kosarkaskih asova u njegovoj generaciji i mladjih. Jedino se onaj litvanski centar izdvaja....ovo ostalo sve prosek.

Aco

pre 11 godina

Ne kontam taj vaš trip za Kešelja,euforija kao da pričate o igraču kvaliteta Gurovića...Realno ni blizu...Bjelica,Micov i Lučić koji su ta pozicija su daleko bolji...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rampi, 8. februar 2013 21:37)

Lucic?! hahaha

basket

pre 11 godina

Prvo da kazem da sam Grobar, ali me uopste ne interesuje za koga Teo navija, govorim realno, on je kosarkas koji ume da nas najvise obraduje (trojka protiv Spanaca, itd...), kao i da nas najvise iznervira, (ocajna igra na proslom EP), i time sto voli da srlja ko mazga ishitrenim sutevima i slicnim nerealnim potezima, sto u timu, sto u reprezentaciji, ali i dalje mislim da je trenutno nezamenljiv plej u reprezentaciji i jedan od najboljih u evropi, samo bi morao malo u glavi da se skonta, mada vidim da je Mesina uspeo malo da ga smiri sto se tice igre za CSKA, videcemo sad kako ce to uticati u reprezentaciji. A sto se tice reprezentacije, po meni je prva petorka Teo, Krle, Erceg, Micov i Lucic, i ako sve bude kako treba, gazicemo! Nikad nisam gubio nadu u kosarkasku reprezentaciju SRBIJE!

gimme

pre 11 godina

Koje odlicne partije u euroligi pa cska igra ocajno izgubili su kuci od kahe a real ih je pregazio u toj utakmici se nije video imao je loptu u rukama 3 sekunde do kraja i umesto da protrci do kosa panicnim sutom je bacio loptu... Zalgiris ih je pobedio za vikend... Rece Duda hteli da priznamo ili ne najbolji plej u evropi pa jer on negleda Serhia Ljulja jer nevidi Boa. Bolje za nas da neigra to nije kosarka to je basket gde imate jednog jedinog sebicnog koji ide na zivce svima....

Глобтротер

pre 11 godina

Ајд' не лупајте како само Гробари мрзе Теодосића. Знам гомилу навијача Звезде који не могу да га поднесу. И то је све у складу са његовим чудним карактером. Или га волиш или не без обзира чије су ти боје драже.

Нико не може да оспори његов нападачки квалитет, али његова одбрана је равна нули. Мало се поправио и чини ми се да Месина овај пут баш ради за нас. И то не само што се тиче Теа. Натерао га је да схвати да није цео свет његов.

Желим му све најбоље. Јако нам треба. Ваљда ће обуздати своје глупости када игра у репрезентацији. А то што навија за Звезду је ок.

Mare

pre 11 godina

Teo je buduca legenda srpske kosarke. Mnogo je talentovan a sada je to poceo i da razvija pod palicom Mesine. Iako je imao jako lose tekme bilo je jos vise onih dobrih kada nas je ostavljao bez daha asistencijama i trojkama. Ovom izjavom je pored vec davno dokazane kosarkaske pokazao i ljudsku velicinu. Majstore samo napred, ubedjen sam da ce nas bas on na leto voditi do neke medalje na Ep/

Dottore

pre 11 godina

@@Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?
(GrobaR, 8. februar 2013 21:15)
Da, ima nas više i da, imamo Bari. Vi u vitrini imate toster.
(plači mali, plači, 8. februar 2013 21:55)


Cekaj, je l' moguce da se na vesti o kosarci uopste usudjujes da poredis vitrine!?Ako je vest o kosarci, mozemo da pricamo ili samo o vitrinama u kosarci ili o celokupnom sportskom drustvu.U obe varijante, malo je klubova na svetu koji mogu o tome da pricaju sa nama.Inace, niko ne osporava da je Teodosic ubedljivo najbolji plejmejker nase reprezentacije i da je mnogo ucinio za istu.Ono sto mi kazemo je da, uz samo malo rada na sebi i na odredjenim karakteristikama, moze da bude jos mnogo bolji.Kada bismo mislili da je on los ili netalentovan, tada ga ne bismo ni kritikovali jer ne bi bilo svrhe.Kada bi npr. Novak Djokovic bio duplo losiji igrac nego sto jeste, i dalje bi bio bez premca nas najbolji teniser, ali zasto ako ima takav talenat sa kojim moze da bude jos bolji?Probajte malo da procitate argumente, pa ako se ne slozite sa njima to je sasvim ok, umesto sto odmah kao papagaji ponavljate da je problem u njegovom navijackom opredeljenju koje je nama, navijacima jednog Partizana, kad je rec o kosarci toliko nebitno da nebitnije ne moze biti.

Milan Boss

pre 11 godina

Fighter-u, ti covece veze sa kosarkom nemas, prvo zbog toga sto poredis igrace koji igraju na razlicitim pozicijama. A sta Teo ima, i koliko pomaze reprezentaciji i njenoj igri videli smo letos u kvalifikacijama. Ima srecu da se poklopilo da nemamo adekvatnu zamenu na toj poziciji, pa je Duda morao da ga istrpi, a da je Zeljko selektor ne bi Teo omirisao reprezentaciju...Nemoj vise da nam pomaze u reprezentaciji molim ga ko Boga.

Od srca

pre 11 godina

Nadam se ce ti se ispuniti zelja, i da ce ti se Zvezda opet odmrznuti i da zabelezis te nastupe. Jer ako se to ne desi i vratis se u Zvezdu Telekom, bice ti to opet nastupi za nas FMP ciji si ti legendaran igrac.
Ja nemam nista protiv i te opcije, i navijam za nju jer si ti ipak nasa legenda, ali cisto da te ne preveslaju ovi koji prisvajaju nas zajednicki projekat ne priznajuci nasu stranu, da ti spomenem cinjenicnu situaciju.

marko

pre 11 godina

Nemoj molim te da dolazis u Zvezdu,malo mi je što mi kidaš živce u reprezentaciji pa sada treba i u Zvezdi da te gledam.

Ako hoceš da pomogneš Zvezdi pređi u partizan,onda 100% dobijamo.

Brže

pre 11 godina

Brže, Miloše, čoveče!!! Imaš 25, a hoćeš do svoje 32. godine da dođeš, da li si ti normalan? Bog sveti zna kako će se tada Zvezda d.o.o. zvati!?

Rampi

pre 11 godina

Aco@Ti onda blage veze nemaš ako ne vidiš da je Lučić najbolji igrač u ABA na svojoj poziciji.Kompletan je igrač.Videćeš gde će on biti za godinu-dve a gde Kešelj,koji sem šuta iz mesta nema ništa,dribling loš i za jednu četvorku a kamoli spoljnog igrača,u odbrani spor...

100ка

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком..

gimme

pre 11 godina

Koje odlicne partije u euroligi pa cska igra ocajno izgubili su kuci od kahe a real ih je pregazio u toj utakmici se nije video imao je loptu u rukama 3 sekunde do kraja i umesto da protrci do kosa panicnim sutom je bacio loptu... Zalgiris ih je pobedio za vikend... Rece Duda hteli da priznamo ili ne najbolji plej u evropi pa jer on negleda Serhia Ljulja jer nevidi Boa. Bolje za nas da neigra to nije kosarka to je basket gde imate jednog jedinog sebicnog koji ide na zivce svima....

knele

pre 11 godina

Kada Grobar procita ovakvu izjavu, desava se neverovatna promena, Grobar postaje Hrvat i pocinje da mrzi Srbina... Cekam vas i masem vam.
(laik, 8. februar 2013 20:10)

Posto mislim da je najprecenjeniji igrac u Evropi, i nikada ga ne bih voleo gledati u reprezentaciji, izuzetno sam, kao grobar, uplasen od ovakve izjave, tresem se.

fafa

pre 11 godina

Zamislite samo petorku Teodosic-Rakocevic-Keselj-Savovic-Milicic lagano bi pokorili evropu.
(gsp, 8. februar 2013 20:29)

Pokorili bi, ali u sportskom ribolovu.

GrobaR

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi internet navijaci jsd posjetili utakmice svog kluba...oh wait guzva je pa nema mjesta...
(rara, 8. februar 2013 20:27)
Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?

Fighter

pre 11 godina

Da si grobar, bio bi najbolji a sad posto si Zvezdas stalno si na meti internet grobara, dok Velickovica dizu u nebesa, a realno je nivo ispod Teodosica.Da nije tebe bili bismo prosecna reprezentacija sa Tepicem na celu, to oni namerno ignorisu.

Milan Boss

pre 11 godina

Fighter-u, ti covece veze sa kosarkom nemas, prvo zbog toga sto poredis igrace koji igraju na razlicitim pozicijama. A sta Teo ima, i koliko pomaze reprezentaciji i njenoj igri videli smo letos u kvalifikacijama. Ima srecu da se poklopilo da nemamo adekvatnu zamenu na toj poziciji, pa je Duda morao da ga istrpi, a da je Zeljko selektor ne bi Teo omirisao reprezentaciju...Nemoj vise da nam pomaze u reprezentaciji molim ga ko Boga.

Extream

pre 11 godina

Svaka cast care. Ma sta pricali dezurni pljuvaci, on je sigurno najbolji play kojeg trenutno imamo (i to nekoliko klasa iznad svih ostalih). I ono zbog cega ga posebno cenim je to sto nije od onih igraca koji beze od lopte kad je gusto. Pokusava tada, nekada uspe, nekada ne, ali opet sme da pokusa. To se mora postovati.
A mislim da je i velika zelja Zvezdasa da Milosa vide u crveno-belom dresu. Nadam se da ce se jednog dana stvoriti uslovi da se to stvarno i desi. Iskreno voleo bih da u Zvezdi vidim u isto vreme Teodosica, Keselja i Milicica. To bi bilo pravo uzivanje za gledanje... :)

Nugget

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком.. (100ка, 08. februar 2013 20:19) zaboravio si da dodaš Beograd i Železnik kompleksašu ;)

Volle

pre 11 godina

@Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)
Boli, smeta, žulja? Navikavaj se, tek će...

marko

pre 11 godina

Nemoj molim te da dolazis u Zvezdu,malo mi je što mi kidaš živce u reprezentaciji pa sada treba i u Zvezdi da te gledam.

Ako hoceš da pomogneš Zvezdi pređi u partizan,onda 100% dobijamo.

rara

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)

Bilo bi interesantno kada bi internet navijaci jsd posjetili utakmice svog kluba...oh wait guzva je pa nema mjesta...

plači mali, plači

pre 11 godina

@Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?
(GrobaR, 8. februar 2013 21:15)
Da, ima nas više i da, imamo Bari. Vi u vitrini imate toster.

Rampi

pre 11 godina

Ne kontam taj vaš trip za Kešelja,euforija kao da pričate o igraču kvaliteta Gurovića...Realno ni blizu...Bjelica,Micov i Lučić koji su ta pozicija su daleko bolji...

'

pre 11 godina

@Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)
Prvi pa tvoj, naravno. Pozdravi kodara pa kad se isplačete u mračnim sobama obrišite oči pa navalite na tastaturu.

Heroes

pre 11 godina

Moze li jedna vest da prodje, bez ostrascenih komentara navijaca Partizana, i onda se cudite kad vas neko proziva kad puknete u EL, pa zasluzili ste.

StaY_CooL

pre 11 godina

Voleli ga ili ne voleli morate da ga postujete. Nekad svojom ludoom glavom napravi los potez nekad napravi sjajan potez ali to je TEO. Lud chovek. Neke stvari mu se vuku po parketu :) Ovom izjavom me je kupio. Svakom SBRINU bi trebala da bude cast da igra za reprezentaciju a ne, sad hocu, sad necu. Takvi nam ni ne trebaju. Svaka cast Teo! ... Ako ikad odlucis da odes u NBA siguran sam da ces uspeti i da ces svima pokazati kako je PAMET mnogo bitnija od fizikalija. ZIV BIO !

Brže

pre 11 godina

Brže, Miloše, čoveče!!! Imaš 25, a hoćeš do svoje 32. godine da dođeš, da li si ti normalan? Bog sveti zna kako će se tada Zvezda d.o.o. zvati!?

Od srca

pre 11 godina

Nadam se ce ti se ispuniti zelja, i da ce ti se Zvezda opet odmrznuti i da zabelezis te nastupe. Jer ako se to ne desi i vratis se u Zvezdu Telekom, bice ti to opet nastupi za nas FMP ciji si ti legendaran igrac.
Ja nemam nista protiv i te opcije, i navijam za nju jer si ti ipak nasa legenda, ali cisto da te ne preveslaju ovi koji prisvajaju nas zajednicki projekat ne priznajuci nasu stranu, da ti spomenem cinjenicnu situaciju.

Webber

pre 11 godina

не знам зашто му је то као жеља кад је већ играо за ову екипу тј., ЦЗВФМП Дива Телеком.. (100ка, 08. februar 2013 20:19

Da je ovo fmp, tj panteri vama taj klub ne bi smetao, ali posto je Zvezda konkurencija onda odma drmaju kompleksi.

cx

pre 11 godina

Tako je legendo, pa neka te mrze kompleksaši i na sve načine pokušavaju da omalovaže tvoje košarkaške i ljudske kvalitete, samo zato što navijaš za jedan tim, otvoreno i iskreno. Da o takvima uopšte i razmišljaš verovatno ne bi ni bio ovako brutalno iskren!
Samo napred ljudino!

Dottore

pre 11 godina

@@Momak Pionir je pun u Evroligi vec 11 godina o cemu ti pricas, pomesao si sportove? Stjepana Supanca vam je adresa, a to je adresa FMP Zeleznika, sta tu nije jasno? Jel sledi odgovor da vas ima vise ili da imate Bari?
(GrobaR, 8. februar 2013 21:15)
Da, ima nas više i da, imamo Bari. Vi u vitrini imate toster.
(plači mali, plači, 8. februar 2013 21:55)


Cekaj, je l' moguce da se na vesti o kosarci uopste usudjujes da poredis vitrine!?Ako je vest o kosarci, mozemo da pricamo ili samo o vitrinama u kosarci ili o celokupnom sportskom drustvu.U obe varijante, malo je klubova na svetu koji mogu o tome da pricaju sa nama.Inace, niko ne osporava da je Teodosic ubedljivo najbolji plejmejker nase reprezentacije i da je mnogo ucinio za istu.Ono sto mi kazemo je da, uz samo malo rada na sebi i na odredjenim karakteristikama, moze da bude jos mnogo bolji.Kada bismo mislili da je on los ili netalentovan, tada ga ne bismo ni kritikovali jer ne bi bilo svrhe.Kada bi npr. Novak Djokovic bio duplo losiji igrac nego sto jeste, i dalje bi bio bez premca nas najbolji teniser, ali zasto ako ima takav talenat sa kojim moze da bude jos bolji?Probajte malo da procitate argumente, pa ako se ne slozite sa njima to je sasvim ok, umesto sto odmah kao papagaji ponavljate da je problem u njegovom navijackom opredeljenju koje je nama, navijacima jednog Partizana, kad je rec o kosarci toliko nebitno da nebitnije ne moze biti.

Aco

pre 11 godina

Ne kontam taj vaš trip za Kešelja,euforija kao da pričate o igraču kvaliteta Gurovića...Realno ni blizu...Bjelica,Micov i Lučić koji su ta pozicija su daleko bolji...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rampi, 8. februar 2013 21:37)

Lucic?! hahaha

Rampi

pre 11 godina

Aco@Ti onda blage veze nemaš ako ne vidiš da je Lučić najbolji igrač u ABA na svojoj poziciji.Kompletan je igrač.Videćeš gde će on biti za godinu-dve a gde Kešelj,koji sem šuta iz mesta nema ništa,dribling loš i za jednu četvorku a kamoli spoljnog igrača,u odbrani spor...

cisto da znas

pre 11 godina

Bilo bi interesantno kada bi pozeleo da obidje prostorije kluba za koji je nastupao u Srbiji....
(Tolle, 8. februar 2013 20:02)

Te prostorije postoje i danas, i njegova 4 visi na zidovima

Slobodan

pre 11 godina

Moj omiljeni igrac u Zvezdu,uff Teo sto me tjeras na mastu,to bi bilo nesto najljepse sto bi i jedan pravi navijac Zvezde pozelio.Ja ovog momka uvijek podrzavam i kad ispali tricu sa centra i kad izgubi loptu zbog atraktivnog dodavanja,zato sto je najveci talenat u Evropi i zato sto ne glumi velicinu,nego uvijek za reprezentaciju!

sasa

pre 11 godina

ZA sve vas koji vicu "COVICU REAGUJ" ja bi samo da podsetim da Teova plata je 3 miliona dolara, a toliko je kompletni budzet Zvezde....
Mada nema sumnje, radi se o sjajnom momku, i hvala Teo za ove lepe reci, a i za sve sto si do sad napravio....

Глобтротер

pre 11 godina

Ајд' не лупајте како само Гробари мрзе Теодосића. Знам гомилу навијача Звезде који не могу да га поднесу. И то је све у складу са његовим чудним карактером. Или га волиш или не без обзира чије су ти боје драже.

Нико не може да оспори његов нападачки квалитет, али његова одбрана је равна нули. Мало се поправио и чини ми се да Месина овај пут баш ради за нас. И то не само што се тиче Теа. Натерао га је да схвати да није цео свет његов.

Желим му све најбоље. Јако нам треба. Ваљда ће обуздати своје глупости када игра у репрезентацији. А то што навија за Звезду је ок.

Dzeronimo

pre 11 godina

Ne znam zasto svi pricaju da je prozvao Rakoca???Zasto mlatite ako toliko pojma nemate.Nije mogao da ga prozove jer on nike dosao u 35oj god jer je vec 2x igrao za nas kao vrlo mlad i pre jedno 5god...tako da ne mlatiite mnogo sa tim prozivanjem...samo bi da pravite neke svadje i afere...uzas

Slavica

pre 11 godina

Tuzno je sto je Srbija tako mala zemlja a nama za polemiku,uvrede i raspravu vise nisu potrebni Hrvati vec smo dovoljni sami sebi da iskopamo oci. Na zalost to je slika danasnje Srbije. Zar je bitno za koga ovaj vanserijski momak navija? Neosporno je da je on nas najtalentovaniji igrac poslednjih godina.Takav je kakav je mi boljega nemamo,a kako vidim nema ni Evropa.Kreativan je,po malo lucidan,hrabar i igra takvu igru zbog koje pravi ljubitelji i gledaju kosarku,zivi za kreativnu asistenciju,pa tu je draz ove igre ukoliko se ne varam. Drago mi je da je jos jednom pokazao da je veliki Srbin i hvala mu na tome.A ja njemu,Krletu,Ercegu i Micovu zelim da ove godine budu kako klubski,tako i reprezentativni prvaci Evrope...

Divos

pre 11 godina

Тео је сјајан кошаркаш, и одличан момак, то доказује и овај интервју. Истина, задње 2 године Србији није ишло најбоље, па су и дежурни злобници дошли на своје, одмах прозивања, црне прогнозе, и наравно највише на мети је Тео. Али добро, неки љубитељи спорта у Србији су једноставно престроги, свима проналазе недостатке (на паркету, и ван), нисам сигуран да и Џордану лично неби нашли подоста мана.
Милош ове године игра одлично, наравно има и мањкавости у игри, али ко нема. Надам се, заправо убеђен сам да ће ове године на ЕП, Тео и друштво урадити праве ствари. Како у Словенији у саставу може бити 14 играча, мислим да на четворку из ЦСКА треба рачунати (наравно ако буду здрави).
Још нешто морам поменути. Већ неколико година (и то не само у кошарци, у свим спортовима, са изузетком фудбала, али то је ипак друга прича) ствара се и створен је култ репрезентације. То доказује и овај интервју. Не само А репрезентација, него и млађе категорије. Видљиво је да су играчи привржени својој земљи, са поносом носе дрес, видљиво је и колико им је стало да успију, дишу и боре се за Србију. Јасно има и биће лоших дана, мора их бити. Али, посебно данас када смо посрнули на многим пољима, овакав однос се једноставно мора поштовати.

Lima

pre 11 godina

Teo je ziva legenda, ne razumem zasto ga Grobari ne vole, nikad covek rec nije rekao proiv njih. Samo nastavi ovu sezonu kako si krenuo i radovacemo se u Sloveniji!!!

Mare

pre 11 godina

Teo je buduca legenda srpske kosarke. Mnogo je talentovan a sada je to poceo i da razvija pod palicom Mesine. Iako je imao jako lose tekme bilo je jos vise onih dobrih kada nas je ostavljao bez daha asistencijama i trojkama. Ovom izjavom je pored vec davno dokazane kosarkaske pokazao i ljudsku velicinu. Majstore samo napred, ubedjen sam da ce nas bas on na leto voditi do neke medalje na Ep/

miki

pre 11 godina

Bravo Teo. Jeste da nekad ume da podivlja po terenu, ali kada ovako nesto kaze sve mu je oprosteno. Boljeg nemamo. Takav je igrac i daje sve od sebe sto se vidi iz ovog intervjua, i tu mu ne mozemo nista zameriti. Generalno, kriza je u celoj Evropi po pitanju kosarkaskih asova u njegovoj generaciji i mladjih. Jedino se onaj litvanski centar izdvaja....ovo ostalo sve prosek.

basket

pre 11 godina

Prvo da kazem da sam Grobar, ali me uopste ne interesuje za koga Teo navija, govorim realno, on je kosarkas koji ume da nas najvise obraduje (trojka protiv Spanaca, itd...), kao i da nas najvise iznervira, (ocajna igra na proslom EP), i time sto voli da srlja ko mazga ishitrenim sutevima i slicnim nerealnim potezima, sto u timu, sto u reprezentaciji, ali i dalje mislim da je trenutno nezamenljiv plej u reprezentaciji i jedan od najboljih u evropi, samo bi morao malo u glavi da se skonta, mada vidim da je Mesina uspeo malo da ga smiri sto se tice igre za CSKA, videcemo sad kako ce to uticati u reprezentaciji. A sto se tice reprezentacije, po meni je prva petorka Teo, Krle, Erceg, Micov i Lucic, i ako sve bude kako treba, gazicemo! Nikad nisam gubio nadu u kosarkasku reprezentaciju SRBIJE!

PSZ

pre 11 godina

stvarno ne znam sta Grobari imaju protiv njega covek je junak evropskog prvenatva bio kada smo osvojili srebro,igrao je odlicno potom i svetsko,sad sto je Delija to je drugo i za razliku od vas ja kao delija postujem L.Markovica,Nastasica,Rukavinu,Velickovica,Krstica i sve ostale igrace koji igraju srcem za Srbiju u bilo kojem sportu