Fudbal 80

Sreda, 23.01.2013.

12:11

Janković izbacio Jovanovića iz tima

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković vratio je sa pripremama u Turskoj i izbacio iz tima Milana Jovanovića zbog kršenja discipline i konzumiranja alkohola.

Jankoviæ izbacio Jovanoviæa iz tima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Laza

pre 11 godina

A zato je on povraćao na pripremama :) Uzgred, dragi moji Zvezdaši, i ja volim Robija "više nego ćaleta i kevu", ali na njegovo insistiranje u klub su dovedeni Jovanović, Babalj, Maksimović, Nenadić, Mirić (možda sam nekog i preskočio).
(hm, 23. januar 2013 12:31)

Veruj mi...sigurno ne na njegovo insistiranje...mozda samo Maksimovic.

Sofija

pre 11 godina

Kako Vas nije sramota ? Zvezda je pocela da lici na ekipu od kada je Milan doveden u nju. Ako uzmete u obzir statistiku trebalo bi da pogledate da samo utakmice koje on nije igrao Zvezda je izgubila - veliki ste Vi poznavaoci kad pricate o autogolu a ne pricate o golu koji je postigao i Zvezda prosla dalje. Izbacili sa priprema nosioca odbrane zbog pijanstva. Sve veliki moralisti koji na taj nacin pokusavaju da prikriju svoje nedostatke. Neki pisu o njemu kao da ga poznaju - podsecaju me na babe koje komentarisu o Spanskim serijama ! Ovo samo pokazuje koliko su nam poremecini kriterijumi za sve pa i za fudbal. Postovana gospodo (ako se takvima smatrate), celnici kluba, bolje bi bilo da se pozabavite statistikom nego da se bavite trivijalnim stvarima i da zamolite takvog levog stopera da Vam ucini cast i nastavi da igra za Zvezdu !!!

nnidza

pre 11 godina

Takva nam je fudbalska omladina. fudbalerčići, nameštenih frizura, bez inteligencije, bez sportskog duha. što bi rekao Čović ko ne želi da igra za Zvezdu čak i kada plate kasne neka ide iz kluba. Igranjem u Zvezdi ti dobijaš ime i postojiš. Njihove plate nisu 20000 dinara nego evra. Neki toga nisu svesni... A Džaja ovo pokupio u prdekani?

drugoviPivke

pre 11 godina

Miki izgleda da si ti pijaniji od Jovanovica a sebe prestavljas ko velikog zvezdasa a neznas ko igra za Zvezdu.Ha ha Jovanovic iz Anderlehta

miki red star only

pre 11 godina

Несхватљив потез да тренер избаци из тима некадашњег сјајног Србског репрезентативца и најбоље крило у региону Милана Јовановића. На овај начин се нарушава фантастична атмосфера у екипи. Овакав потез ће наићи сигурно на осуду Председника Човића који је доведен да спаси клуб из провалије. Па није једини који пуши и пије. И селектор репрезентације то ради, и најбољи Србски играч Дејан Станковић то ради па су били најбољи на терену као што је Јовановић најбољи био у Холандији у Андерлехту, а овде му није пружена права прилика. Требало би да Човић и Вучић посете припреме и да поразговарају са нашим златним момцима и тренером и да се сви договоре да настае као и до сад пуном паром да се боре за боје наше Звезде и да освајају трофеје. Ово је само ситна препрека на путу до коначне победе. Напред Звездо! ДС1989

marko__bgd

pre 11 godina

naravno da njemu nista nece biti,ako se jedno vece napije...ali ipak su to pripreme,i to pocetak priprema,a svi znamo koliko je jovanovic spreman,tj nespreman,i ovo mu uopste nije trebalo...podrzavam jankovica u potpunosti i ovaj njegov potez,zato sto disciplina mora da bude na visokom nivou...ovo ne znaci da je on izbacen iz tima,..vec ce otici na ragovor sa dzajicem,pokajace se,i bice novcano kaznjen,i to debelo,i vratice se na pripreme...

car81

pre 11 godina

sta vi podrzavate.. koja bre disciplina.. kao da smo barselona pa izbacujemo igrace.. napio se covek, pa sta! igra bez plate, moze bar sebi da priusti da popije koje pivo..da je disciplinovan igrac sigurno ne bih igrao ove za trula obecanja..

Aleksandar

pre 11 godina

Pobili se Džaja i Čović. Džaja posle toga pokupio stvari i rekao da daje ostavku na mesto predsednika. Zašto o tome ne izveštava B92?

samo kažem

pre 11 godina

@Preskočio si Milivojevića, Kasalicu, Milunovića, Borhu, Tošića itd
(David, 23. januar 2013 13:57)
Da, ok, preskočio je Milivojevića, ali ostale nije, grešiš!

Belodedic

pre 11 godina

A zato je on povracao pre neki dan na kraju treninga,a mi se ponadali zestoke im pripreme...
E jadna nasa Zvezdo,ko sve ne nosi tvoj sveti dres!?

Mirijevac

pre 11 godina

Pogledajte vest od pre dva dana, ja puko od smeha: http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/6740/Milan+Jovanovi%C4%87%2C+primer+saigra%C4%8Dima.html

ccc

pre 11 godina

@"Da li će neko posle brukanja Dzajića i fudbalera ove zime uopšte pratiti FKCZ! GASITE FKCZ, NAMA PRAVIM ZVEZDAŠIMA JE MUKA OD FKCZ!!!
(S, 23. januar 2013 13:54)", reče grobar...

*

pre 11 godina

@Znam iz pouzdanog izvora da decko nije pio vec hoce da ga se otarase zbog skupog ugovora. Tamo gde je Lukic stao Covic nastavlja!
DeXX, 23. januar 2013 14:13)
E vidiš nije tako, ja iz pouzdanog izvora znam da je i te kako bio pijan, ali da bi mu to i oprostili da uz pijanstvo nije išlo i potpuno nedolično ponašanje noćas kada je zatečen (u nekim vestima se stidljivo i pominje "nedolično ponašanje" ali se nije išlo u detalje).
Pijanstvo mu je par puta opraštano, ovo noćas je bukvalno prevršilo meru.

bogi

pre 11 godina

katastrofa... Pa mi nemamo stopera eeej... a Jovanović kakav takav je dobar je.... protiv Omonije najbolji pojedinac.... Spajić nam je jedini (dobar) stoper sad...Pantić je bolji kad igra beka

Ryber Palunko

pre 11 godina

Ovaj trenerski šarlatan bi prvo trebao sebe da izbaci, ostalo je potpuno nevažno.
Nakon 5-6 kola, svi ćete tražiti njegovu glavu, ali 'ajde, divite mu se još malo. Spartak, Jagodina, OFK & OFK i Vojvodina...tu, na žalost, nije kraj. Janković je od nas stvorio ekipu za kantanje, a vi sad zaboravite prošlojesenska 'tovarenja', pa recite da lažem. Bar je kod nas popularno pravite se lud.

neverica

pre 11 godina

a kad su Babalj i Maksimovic osvanuli u novinama pijani i sa cigaramo pred kraj polusezone,tada si cutao!??? Ti si Jankovicu v e l i k a 0 od trenera...jos samo da te cujem kako ti je Krneta dobar,u znacu kol je sati! Ljudi,ovaj je morao da ostane kao trener,na neciju direktivu...nije ovo Zvezda

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

razocaran sam jovanovicevim ponasanjem..inace dobar pouzdan igrac koji je reprezentativac crne gore nesme sebi da dozvoli ovakve stvari..slicno je bilo i u becu kad je igro za rapid.Deluje razumno tako da je to sigurno razocaranje.ima ovde previse ljudi koji ne relano ocenjuju ovaj tim zvezde ,kazu da je jako los ,da amateri igraju bolje sto nije tacno.ova ekipa ima talenta ali ako se najbolji igraci izbacuju(maksimovic ,jovanovic) onda sta reci ..nemres ici sa panticem i spajicem u evrokup a izgleda ce mo morati sa njima .
mnogo ne realnih ocekivanja kod navijaca zato i sada pisu ovde zvezda je ovaka zvezda je onaka a niko da spomene da ekipa zvezde nemoze igrati kvalitetan fudbal u ligi sa partizanom vojvodinom slobodom uzice..

Delija

pre 11 godina

@mikicar

I to sto ne prima platu mesecima je razlog da pijanci nocu.Ako ne prima platu stoje posao na pripreme. Sto iz revolta nije rekao da nece da trenira dok ne primi platu. I neka bira klub gde ce da prima platu

sike

pre 11 godina

Kakvi licemeri. A Milijas sto pusi kao Turcin, to nema veze. Ko god je pusio zna koliko ti cigara otezava trcanje i disanje. Samim tim pravis stetu i svojoj ekipi, jer im nisi od pomoci. Ako uvece popijes pice, to ti apsolutno nece skoditi. Mozes samo lepse spavati.
Tu se krije nesto drugo, a ne pice.

pojma nema

pre 11 godina

Tek sad?ja bih ga da sam trener odstranio iz tima jos odvno.Ne zbog discipline nego zato sto je rupa nevidjena.Jedino ima dobru konstituciju i to je sve.

Sale

pre 11 godina

Sve su to "velika pojačanja" koja je doveo "veliki strateg" Robert Prosinečki. Ne znam zašto mediji ne izveštavaju o njegovom ogromnom uspehu u Turskoj? Posle 12 kola na čelu Kajzerija, Prosinečki je napravio čudo! Tim koji je bio na 15. mestu, doveo je na fantastično 15. mesto!

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Da se ovo pravilo poštovalo u Arsenalu sa kraja osamdesetih i početka devedesetih, Džordž Grem bi pripreme završavao s petlićima.

Boki

pre 11 godina

Sjajno, dao si Jovanovicu jos materijala raznim nepismenim novinarima da nas razvlace, malo nam je ovo... Nego sto ne izbaci Milijasa zbog nediscipline i zbog konzumiranja alkohola? Ko si ti da izbacujes negog sa priprema?

student

pre 11 godina

Napio se i uspavao malo. Bolje da su ga kaznili da plati večeru i piće za tim. To bi ga više pogodilo, pošto nije primio platu dugo. ovako mu svanuo radostan dan ako ode iz Zvezde:-)

Belgrade Boy

pre 11 godina

Nisam ljubitelj Jankovica,ali ovaj potez apsolutno podrzavam i razumem.Pa svedoci smo vec godinama kako se nasi igraci vuku po terenu kao babe i nemaju snage ni za 20 minuta.Kako jedan fudbaler moze da se pripremi za sezonu ako umesto da spava,on udara po flajki a onda ide mamuran na trening.Tekst od pre par dana Jovanovic povraca nakon treinga...O cemu vise da pricamo

mikicar

pre 11 godina

decko ne prima platu mesecima, i to je kao ok, to je normalno. i onda popije jedno pivo i to je katastrofalan prekrsaj. pa ako vi prema njemu niste fer zasto bi on bio profesionalac do bola. ko kad bih ja ekipi iz moje ulice zabranio da piju pivo, a pikamo fudbal na igralistu s vremana na vreme, iz ljubavi prema igri, ne zbog para sigurno.

Zvezda iznad svih

pre 11 godina

Sećate li se one Džajine priče od pre mesec dva da u Zvezdi neće igrati ni jedan igrač kome Zvezda nije u srcu i na prvom mestu?
I neka bude tako, makar bili i četvrti u ligi ali jednom mora da se stavi tačka na mešetarenja i gluposti svih vrsta.
A i ovo odstranjivanje sigurno nije samo Jankovićeva odluka već predlog, a odluku je donelo rukovodstvo.

zvezdas

pre 11 godina

Bravo Jankovicu za ovaj potez.Videlo se i u jsl da Jovanovic jedva trci,da tesko izdrzava celu utakmicu i za to je sve alkohol krivac.A sad Spajic i Pantic stoperi sto je i bila moja velika zelja.

hm

pre 11 godina

A zato je on povraćao na pripremama :) Uzgred, dragi moji Zvezdaši, i ja volim Robija "više nego ćaleta i kevu", ali na njegovo insistiranje u klub su dovedeni Jovanović, Babalj, Maksimović, Nenadić, Mirić (možda sam nekog i preskočio).

blablaphone

pre 11 godina

Gledao sam Zvezdu u par navrata prosle sezone i mogu reci da su klasicni laici. Talenat i znanje na nuli kao i zelja i pozrtvovanost za tim i samounapredjivanje. Garantujem da u svakom gradu postoje amateri koji su kvalitetniji i spremniji(fizicki,tehnicki) od ovih "profesionalaca". Ko igra fudbal zna o cemu pricam.

Dokle?

pre 11 godina

Nije poenta u tome dal cugaju na priprema vec dal cugaju dok je sezona, a to radi 90@ tima Zvezde i Partizana, i sta je poenta sada svega ovoga?

logicar

pre 11 godina

Ovaj ce sve da unisti!!! Izbacite Murinja ili odosmo gde ne treba... Zar se u drugim velikim klubovima ovako pokazuje strogoca? Mi nismo u mogucnosti da mnogo biramo!!!

vlada

pre 11 godina

Murinjo ti si komedija od trenera, idi bolje sam dok mozes jos negde da radis. Hvala bogu pa imamo mnogo kvalitetnih defanzivaca pa se nece osetiti njegovo odsustvo, ili da vratis Kasalicu na Jovanovicevo mesto jer ce biti korisniji u odbrani nego u napadu!

Koja

pre 11 godina

Jovanovic je skoro imao incident pod uticajem alkohola.Izazvao je saobracajnu nesrecu u centru Beograda i umalo ubio coveka.Treba ga udaljiti iz kluba a ne iz tima.Los sportista sa vrlo malo fudbalskih i ljudskih kvaliteta.Puna podrska treneru i upravi.

Делија

pre 11 godina

Никаква катастрофа, само поштује традицију.. Шта је било тек када су моћ пред Јавор Милијаша уносили као бадњак у хотел?

igor

pre 11 godina

ovaj jovanovic je solidan stoper, klasa je za bilo koga iz zvezde trenutno, a jankovicu, odbrana nam je i onako suplja, mogao si to malo da zataskas.

Делија

pre 11 godina

Никаква катастрофа, само поштује традицију.. Шта је било тек када су моћ пред Јавор Милијаша уносили као бадњак у хотел?

hm

pre 11 godina

A zato je on povraćao na pripremama :) Uzgred, dragi moji Zvezdaši, i ja volim Robija "više nego ćaleta i kevu", ali na njegovo insistiranje u klub su dovedeni Jovanović, Babalj, Maksimović, Nenadić, Mirić (možda sam nekog i preskočio).

student

pre 11 godina

Napio se i uspavao malo. Bolje da su ga kaznili da plati večeru i piće za tim. To bi ga više pogodilo, pošto nije primio platu dugo. ovako mu svanuo radostan dan ako ode iz Zvezde:-)

blablaphone

pre 11 godina

Gledao sam Zvezdu u par navrata prosle sezone i mogu reci da su klasicni laici. Talenat i znanje na nuli kao i zelja i pozrtvovanost za tim i samounapredjivanje. Garantujem da u svakom gradu postoje amateri koji su kvalitetniji i spremniji(fizicki,tehnicki) od ovih "profesionalaca". Ko igra fudbal zna o cemu pricam.

mikicar

pre 11 godina

decko ne prima platu mesecima, i to je kao ok, to je normalno. i onda popije jedno pivo i to je katastrofalan prekrsaj. pa ako vi prema njemu niste fer zasto bi on bio profesionalac do bola. ko kad bih ja ekipi iz moje ulice zabranio da piju pivo, a pikamo fudbal na igralistu s vremana na vreme, iz ljubavi prema igri, ne zbog para sigurno.

Belgrade Boy

pre 11 godina

Nisam ljubitelj Jankovica,ali ovaj potez apsolutno podrzavam i razumem.Pa svedoci smo vec godinama kako se nasi igraci vuku po terenu kao babe i nemaju snage ni za 20 minuta.Kako jedan fudbaler moze da se pripremi za sezonu ako umesto da spava,on udara po flajki a onda ide mamuran na trening.Tekst od pre par dana Jovanovic povraca nakon treinga...O cemu vise da pricamo

Dokle?

pre 11 godina

Nije poenta u tome dal cugaju na priprema vec dal cugaju dok je sezona, a to radi 90@ tima Zvezde i Partizana, i sta je poenta sada svega ovoga?

Boki

pre 11 godina

Sjajno, dao si Jovanovicu jos materijala raznim nepismenim novinarima da nas razvlace, malo nam je ovo... Nego sto ne izbaci Milijasa zbog nediscipline i zbog konzumiranja alkohola? Ko si ti da izbacujes negog sa priprema?

vlada

pre 11 godina

Murinjo ti si komedija od trenera, idi bolje sam dok mozes jos negde da radis. Hvala bogu pa imamo mnogo kvalitetnih defanzivaca pa se nece osetiti njegovo odsustvo, ili da vratis Kasalicu na Jovanovicevo mesto jer ce biti korisniji u odbrani nego u napadu!

Mirijevac

pre 11 godina

Pogledajte vest od pre dva dana, ja puko od smeha: http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/6740/Milan+Jovanovi%C4%87%2C+primer+saigra%C4%8Dima.html

Zvezda iznad svih

pre 11 godina

Sećate li se one Džajine priče od pre mesec dva da u Zvezdi neće igrati ni jedan igrač kome Zvezda nije u srcu i na prvom mestu?
I neka bude tako, makar bili i četvrti u ligi ali jednom mora da se stavi tačka na mešetarenja i gluposti svih vrsta.
A i ovo odstranjivanje sigurno nije samo Jankovićeva odluka već predlog, a odluku je donelo rukovodstvo.

logicar

pre 11 godina

Ovaj ce sve da unisti!!! Izbacite Murinja ili odosmo gde ne treba... Zar se u drugim velikim klubovima ovako pokazuje strogoca? Mi nismo u mogucnosti da mnogo biramo!!!

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Da se ovo pravilo poštovalo u Arsenalu sa kraja osamdesetih i početka devedesetih, Džordž Grem bi pripreme završavao s petlićima.

sike

pre 11 godina

Kakvi licemeri. A Milijas sto pusi kao Turcin, to nema veze. Ko god je pusio zna koliko ti cigara otezava trcanje i disanje. Samim tim pravis stetu i svojoj ekipi, jer im nisi od pomoci. Ako uvece popijes pice, to ti apsolutno nece skoditi. Mozes samo lepse spavati.
Tu se krije nesto drugo, a ne pice.

zvezdas

pre 11 godina

Bravo Jankovicu za ovaj potez.Videlo se i u jsl da Jovanovic jedva trci,da tesko izdrzava celu utakmicu i za to je sve alkohol krivac.A sad Spajic i Pantic stoperi sto je i bila moja velika zelja.

Sale

pre 11 godina

Sve su to "velika pojačanja" koja je doveo "veliki strateg" Robert Prosinečki. Ne znam zašto mediji ne izveštavaju o njegovom ogromnom uspehu u Turskoj? Posle 12 kola na čelu Kajzerija, Prosinečki je napravio čudo! Tim koji je bio na 15. mestu, doveo je na fantastično 15. mesto!

Aleksandar

pre 11 godina

Pobili se Džaja i Čović. Džaja posle toga pokupio stvari i rekao da daje ostavku na mesto predsednika. Zašto o tome ne izveštava B92?

Belodedic

pre 11 godina

A zato je on povracao pre neki dan na kraju treninga,a mi se ponadali zestoke im pripreme...
E jadna nasa Zvezdo,ko sve ne nosi tvoj sveti dres!?

car81

pre 11 godina

sta vi podrzavate.. koja bre disciplina.. kao da smo barselona pa izbacujemo igrace.. napio se covek, pa sta! igra bez plate, moze bar sebi da priusti da popije koje pivo..da je disciplinovan igrac sigurno ne bih igrao ove za trula obecanja..

Koja

pre 11 godina

Jovanovic je skoro imao incident pod uticajem alkohola.Izazvao je saobracajnu nesrecu u centru Beograda i umalo ubio coveka.Treba ga udaljiti iz kluba a ne iz tima.Los sportista sa vrlo malo fudbalskih i ljudskih kvaliteta.Puna podrska treneru i upravi.

bogi

pre 11 godina

katastrofa... Pa mi nemamo stopera eeej... a Jovanović kakav takav je dobar je.... protiv Omonije najbolji pojedinac.... Spajić nam je jedini (dobar) stoper sad...Pantić je bolji kad igra beka

*

pre 11 godina

@Znam iz pouzdanog izvora da decko nije pio vec hoce da ga se otarase zbog skupog ugovora. Tamo gde je Lukic stao Covic nastavlja!
DeXX, 23. januar 2013 14:13)
E vidiš nije tako, ja iz pouzdanog izvora znam da je i te kako bio pijan, ali da bi mu to i oprostili da uz pijanstvo nije išlo i potpuno nedolično ponašanje noćas kada je zatečen (u nekim vestima se stidljivo i pominje "nedolično ponašanje" ali se nije išlo u detalje).
Pijanstvo mu je par puta opraštano, ovo noćas je bukvalno prevršilo meru.

neverica

pre 11 godina

a kad su Babalj i Maksimovic osvanuli u novinama pijani i sa cigaramo pred kraj polusezone,tada si cutao!??? Ti si Jankovicu v e l i k a 0 od trenera...jos samo da te cujem kako ti je Krneta dobar,u znacu kol je sati! Ljudi,ovaj je morao da ostane kao trener,na neciju direktivu...nije ovo Zvezda

igor

pre 11 godina

ovaj jovanovic je solidan stoper, klasa je za bilo koga iz zvezde trenutno, a jankovicu, odbrana nam je i onako suplja, mogao si to malo da zataskas.

Delija

pre 11 godina

@mikicar

I to sto ne prima platu mesecima je razlog da pijanci nocu.Ako ne prima platu stoje posao na pripreme. Sto iz revolta nije rekao da nece da trenira dok ne primi platu. I neka bira klub gde ce da prima platu

Ryber Palunko

pre 11 godina

Ovaj trenerski šarlatan bi prvo trebao sebe da izbaci, ostalo je potpuno nevažno.
Nakon 5-6 kola, svi ćete tražiti njegovu glavu, ali 'ajde, divite mu se još malo. Spartak, Jagodina, OFK & OFK i Vojvodina...tu, na žalost, nije kraj. Janković je od nas stvorio ekipu za kantanje, a vi sad zaboravite prošlojesenska 'tovarenja', pa recite da lažem. Bar je kod nas popularno pravite se lud.

samo kažem

pre 11 godina

@Preskočio si Milivojevića, Kasalicu, Milunovića, Borhu, Tošića itd
(David, 23. januar 2013 13:57)
Da, ok, preskočio je Milivojevića, ali ostale nije, grešiš!

ccc

pre 11 godina

@"Da li će neko posle brukanja Dzajića i fudbalera ove zime uopšte pratiti FKCZ! GASITE FKCZ, NAMA PRAVIM ZVEZDAŠIMA JE MUKA OD FKCZ!!!
(S, 23. januar 2013 13:54)", reče grobar...

nnidza

pre 11 godina

Takva nam je fudbalska omladina. fudbalerčići, nameštenih frizura, bez inteligencije, bez sportskog duha. što bi rekao Čović ko ne želi da igra za Zvezdu čak i kada plate kasne neka ide iz kluba. Igranjem u Zvezdi ti dobijaš ime i postojiš. Njihove plate nisu 20000 dinara nego evra. Neki toga nisu svesni... A Džaja ovo pokupio u prdekani?

miki red star only

pre 11 godina

Несхватљив потез да тренер избаци из тима некадашњег сјајног Србског репрезентативца и најбоље крило у региону Милана Јовановића. На овај начин се нарушава фантастична атмосфера у екипи. Овакав потез ће наићи сигурно на осуду Председника Човића који је доведен да спаси клуб из провалије. Па није једини који пуши и пије. И селектор репрезентације то ради, и најбољи Србски играч Дејан Станковић то ради па су били најбољи на терену као што је Јовановић најбољи био у Холандији у Андерлехту, а овде му није пружена права прилика. Требало би да Човић и Вучић посете припреме и да поразговарају са нашим златним момцима и тренером и да се сви договоре да настае као и до сад пуном паром да се боре за боје наше Звезде и да освајају трофеје. Ово је само ситна препрека на путу до коначне победе. Напред Звездо! ДС1989

drugoviPivke

pre 11 godina

Miki izgleda da si ti pijaniji od Jovanovica a sebe prestavljas ko velikog zvezdasa a neznas ko igra za Zvezdu.Ha ha Jovanovic iz Anderlehta

pojma nema

pre 11 godina

Tek sad?ja bih ga da sam trener odstranio iz tima jos odvno.Ne zbog discipline nego zato sto je rupa nevidjena.Jedino ima dobru konstituciju i to je sve.

marko__bgd

pre 11 godina

naravno da njemu nista nece biti,ako se jedno vece napije...ali ipak su to pripreme,i to pocetak priprema,a svi znamo koliko je jovanovic spreman,tj nespreman,i ovo mu uopste nije trebalo...podrzavam jankovica u potpunosti i ovaj njegov potez,zato sto disciplina mora da bude na visokom nivou...ovo ne znaci da je on izbacen iz tima,..vec ce otici na ragovor sa dzajicem,pokajace se,i bice novcano kaznjen,i to debelo,i vratice se na pripreme...

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

razocaran sam jovanovicevim ponasanjem..inace dobar pouzdan igrac koji je reprezentativac crne gore nesme sebi da dozvoli ovakve stvari..slicno je bilo i u becu kad je igro za rapid.Deluje razumno tako da je to sigurno razocaranje.ima ovde previse ljudi koji ne relano ocenjuju ovaj tim zvezde ,kazu da je jako los ,da amateri igraju bolje sto nije tacno.ova ekipa ima talenta ali ako se najbolji igraci izbacuju(maksimovic ,jovanovic) onda sta reci ..nemres ici sa panticem i spajicem u evrokup a izgleda ce mo morati sa njima .
mnogo ne realnih ocekivanja kod navijaca zato i sada pisu ovde zvezda je ovaka zvezda je onaka a niko da spomene da ekipa zvezde nemoze igrati kvalitetan fudbal u ligi sa partizanom vojvodinom slobodom uzice..

Laza

pre 11 godina

A zato je on povraćao na pripremama :) Uzgred, dragi moji Zvezdaši, i ja volim Robija "više nego ćaleta i kevu", ali na njegovo insistiranje u klub su dovedeni Jovanović, Babalj, Maksimović, Nenadić, Mirić (možda sam nekog i preskočio).
(hm, 23. januar 2013 12:31)

Veruj mi...sigurno ne na njegovo insistiranje...mozda samo Maksimovic.

Sofija

pre 11 godina

Kako Vas nije sramota ? Zvezda je pocela da lici na ekipu od kada je Milan doveden u nju. Ako uzmete u obzir statistiku trebalo bi da pogledate da samo utakmice koje on nije igrao Zvezda je izgubila - veliki ste Vi poznavaoci kad pricate o autogolu a ne pricate o golu koji je postigao i Zvezda prosla dalje. Izbacili sa priprema nosioca odbrane zbog pijanstva. Sve veliki moralisti koji na taj nacin pokusavaju da prikriju svoje nedostatke. Neki pisu o njemu kao da ga poznaju - podsecaju me na babe koje komentarisu o Spanskim serijama ! Ovo samo pokazuje koliko su nam poremecini kriterijumi za sve pa i za fudbal. Postovana gospodo (ako se takvima smatrate), celnici kluba, bolje bi bilo da se pozabavite statistikom nego da se bavite trivijalnim stvarima i da zamolite takvog levog stopera da Vam ucini cast i nastavi da igra za Zvezdu !!!

Boki

pre 11 godina

Sjajno, dao si Jovanovicu jos materijala raznim nepismenim novinarima da nas razvlace, malo nam je ovo... Nego sto ne izbaci Milijasa zbog nediscipline i zbog konzumiranja alkohola? Ko si ti da izbacujes negog sa priprema?

logicar

pre 11 godina

Ovaj ce sve da unisti!!! Izbacite Murinja ili odosmo gde ne treba... Zar se u drugim velikim klubovima ovako pokazuje strogoca? Mi nismo u mogucnosti da mnogo biramo!!!

miki red star only

pre 11 godina

Несхватљив потез да тренер избаци из тима некадашњег сјајног Србског репрезентативца и најбоље крило у региону Милана Јовановића. На овај начин се нарушава фантастична атмосфера у екипи. Овакав потез ће наићи сигурно на осуду Председника Човића који је доведен да спаси клуб из провалије. Па није једини који пуши и пије. И селектор репрезентације то ради, и најбољи Србски играч Дејан Станковић то ради па су били најбољи на терену као што је Јовановић најбољи био у Холандији у Андерлехту, а овде му није пружена права прилика. Требало би да Човић и Вучић посете припреме и да поразговарају са нашим златним момцима и тренером и да се сви договоре да настае као и до сад пуном паром да се боре за боје наше Звезде и да освајају трофеје. Ово је само ситна препрека на путу до коначне победе. Напред Звездо! ДС1989

mikicar

pre 11 godina

decko ne prima platu mesecima, i to je kao ok, to je normalno. i onda popije jedno pivo i to je katastrofalan prekrsaj. pa ako vi prema njemu niste fer zasto bi on bio profesionalac do bola. ko kad bih ja ekipi iz moje ulice zabranio da piju pivo, a pikamo fudbal na igralistu s vremana na vreme, iz ljubavi prema igri, ne zbog para sigurno.

vlada

pre 11 godina

Murinjo ti si komedija od trenera, idi bolje sam dok mozes jos negde da radis. Hvala bogu pa imamo mnogo kvalitetnih defanzivaca pa se nece osetiti njegovo odsustvo, ili da vratis Kasalicu na Jovanovicevo mesto jer ce biti korisniji u odbrani nego u napadu!

hm

pre 11 godina

A zato je on povraćao na pripremama :) Uzgred, dragi moji Zvezdaši, i ja volim Robija "više nego ćaleta i kevu", ali na njegovo insistiranje u klub su dovedeni Jovanović, Babalj, Maksimović, Nenadić, Mirić (možda sam nekog i preskočio).

car81

pre 11 godina

sta vi podrzavate.. koja bre disciplina.. kao da smo barselona pa izbacujemo igrace.. napio se covek, pa sta! igra bez plate, moze bar sebi da priusti da popije koje pivo..da je disciplinovan igrac sigurno ne bih igrao ove za trula obecanja..

blablaphone

pre 11 godina

Gledao sam Zvezdu u par navrata prosle sezone i mogu reci da su klasicni laici. Talenat i znanje na nuli kao i zelja i pozrtvovanost za tim i samounapredjivanje. Garantujem da u svakom gradu postoje amateri koji su kvalitetniji i spremniji(fizicki,tehnicki) od ovih "profesionalaca". Ko igra fudbal zna o cemu pricam.

zvezdas

pre 11 godina

Bravo Jankovicu za ovaj potez.Videlo se i u jsl da Jovanovic jedva trci,da tesko izdrzava celu utakmicu i za to je sve alkohol krivac.A sad Spajic i Pantic stoperi sto je i bila moja velika zelja.

Sale

pre 11 godina

Sve su to "velika pojačanja" koja je doveo "veliki strateg" Robert Prosinečki. Ne znam zašto mediji ne izveštavaju o njegovom ogromnom uspehu u Turskoj? Posle 12 kola na čelu Kajzerija, Prosinečki je napravio čudo! Tim koji je bio na 15. mestu, doveo je na fantastično 15. mesto!

Sofija

pre 11 godina

Kako Vas nije sramota ? Zvezda je pocela da lici na ekipu od kada je Milan doveden u nju. Ako uzmete u obzir statistiku trebalo bi da pogledate da samo utakmice koje on nije igrao Zvezda je izgubila - veliki ste Vi poznavaoci kad pricate o autogolu a ne pricate o golu koji je postigao i Zvezda prosla dalje. Izbacili sa priprema nosioca odbrane zbog pijanstva. Sve veliki moralisti koji na taj nacin pokusavaju da prikriju svoje nedostatke. Neki pisu o njemu kao da ga poznaju - podsecaju me na babe koje komentarisu o Spanskim serijama ! Ovo samo pokazuje koliko su nam poremecini kriterijumi za sve pa i za fudbal. Postovana gospodo (ako se takvima smatrate), celnici kluba, bolje bi bilo da se pozabavite statistikom nego da se bavite trivijalnim stvarima i da zamolite takvog levog stopera da Vam ucini cast i nastavi da igra za Zvezdu !!!

student

pre 11 godina

Napio se i uspavao malo. Bolje da su ga kaznili da plati večeru i piće za tim. To bi ga više pogodilo, pošto nije primio platu dugo. ovako mu svanuo radostan dan ako ode iz Zvezde:-)

Belgrade Boy

pre 11 godina

Nisam ljubitelj Jankovica,ali ovaj potez apsolutno podrzavam i razumem.Pa svedoci smo vec godinama kako se nasi igraci vuku po terenu kao babe i nemaju snage ni za 20 minuta.Kako jedan fudbaler moze da se pripremi za sezonu ako umesto da spava,on udara po flajki a onda ide mamuran na trening.Tekst od pre par dana Jovanovic povraca nakon treinga...O cemu vise da pricamo

pojma nema

pre 11 godina

Tek sad?ja bih ga da sam trener odstranio iz tima jos odvno.Ne zbog discipline nego zato sto je rupa nevidjena.Jedino ima dobru konstituciju i to je sve.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

razocaran sam jovanovicevim ponasanjem..inace dobar pouzdan igrac koji je reprezentativac crne gore nesme sebi da dozvoli ovakve stvari..slicno je bilo i u becu kad je igro za rapid.Deluje razumno tako da je to sigurno razocaranje.ima ovde previse ljudi koji ne relano ocenjuju ovaj tim zvezde ,kazu da je jako los ,da amateri igraju bolje sto nije tacno.ova ekipa ima talenta ali ako se najbolji igraci izbacuju(maksimovic ,jovanovic) onda sta reci ..nemres ici sa panticem i spajicem u evrokup a izgleda ce mo morati sa njima .
mnogo ne realnih ocekivanja kod navijaca zato i sada pisu ovde zvezda je ovaka zvezda je onaka a niko da spomene da ekipa zvezde nemoze igrati kvalitetan fudbal u ligi sa partizanom vojvodinom slobodom uzice..

ccc

pre 11 godina

@"Da li će neko posle brukanja Dzajića i fudbalera ove zime uopšte pratiti FKCZ! GASITE FKCZ, NAMA PRAVIM ZVEZDAŠIMA JE MUKA OD FKCZ!!!
(S, 23. januar 2013 13:54)", reče grobar...

Zvezda iznad svih

pre 11 godina

Sećate li se one Džajine priče od pre mesec dva da u Zvezdi neće igrati ni jedan igrač kome Zvezda nije u srcu i na prvom mestu?
I neka bude tako, makar bili i četvrti u ligi ali jednom mora da se stavi tačka na mešetarenja i gluposti svih vrsta.
A i ovo odstranjivanje sigurno nije samo Jankovićeva odluka već predlog, a odluku je donelo rukovodstvo.

Koja

pre 11 godina

Jovanovic je skoro imao incident pod uticajem alkohola.Izazvao je saobracajnu nesrecu u centru Beograda i umalo ubio coveka.Treba ga udaljiti iz kluba a ne iz tima.Los sportista sa vrlo malo fudbalskih i ljudskih kvaliteta.Puna podrska treneru i upravi.

sike

pre 11 godina

Kakvi licemeri. A Milijas sto pusi kao Turcin, to nema veze. Ko god je pusio zna koliko ti cigara otezava trcanje i disanje. Samim tim pravis stetu i svojoj ekipi, jer im nisi od pomoci. Ako uvece popijes pice, to ti apsolutno nece skoditi. Mozes samo lepse spavati.
Tu se krije nesto drugo, a ne pice.

*

pre 11 godina

@Znam iz pouzdanog izvora da decko nije pio vec hoce da ga se otarase zbog skupog ugovora. Tamo gde je Lukic stao Covic nastavlja!
DeXX, 23. januar 2013 14:13)
E vidiš nije tako, ja iz pouzdanog izvora znam da je i te kako bio pijan, ali da bi mu to i oprostili da uz pijanstvo nije išlo i potpuno nedolično ponašanje noćas kada je zatečen (u nekim vestima se stidljivo i pominje "nedolično ponašanje" ali se nije išlo u detalje).
Pijanstvo mu je par puta opraštano, ovo noćas je bukvalno prevršilo meru.

neverica

pre 11 godina

a kad su Babalj i Maksimovic osvanuli u novinama pijani i sa cigaramo pred kraj polusezone,tada si cutao!??? Ti si Jankovicu v e l i k a 0 od trenera...jos samo da te cujem kako ti je Krneta dobar,u znacu kol je sati! Ljudi,ovaj je morao da ostane kao trener,na neciju direktivu...nije ovo Zvezda

igor

pre 11 godina

ovaj jovanovic je solidan stoper, klasa je za bilo koga iz zvezde trenutno, a jankovicu, odbrana nam je i onako suplja, mogao si to malo da zataskas.

Delija

pre 11 godina

@mikicar

I to sto ne prima platu mesecima je razlog da pijanci nocu.Ako ne prima platu stoje posao na pripreme. Sto iz revolta nije rekao da nece da trenira dok ne primi platu. I neka bira klub gde ce da prima platu

Dokle?

pre 11 godina

Nije poenta u tome dal cugaju na priprema vec dal cugaju dok je sezona, a to radi 90@ tima Zvezde i Partizana, i sta je poenta sada svega ovoga?

nnidza

pre 11 godina

Takva nam je fudbalska omladina. fudbalerčići, nameštenih frizura, bez inteligencije, bez sportskog duha. što bi rekao Čović ko ne želi da igra za Zvezdu čak i kada plate kasne neka ide iz kluba. Igranjem u Zvezdi ti dobijaš ime i postojiš. Njihove plate nisu 20000 dinara nego evra. Neki toga nisu svesni... A Džaja ovo pokupio u prdekani?

Делија

pre 11 godina

Никаква катастрофа, само поштује традицију.. Шта је било тек када су моћ пред Јавор Милијаша уносили као бадњак у хотел?

bogi

pre 11 godina

katastrofa... Pa mi nemamo stopera eeej... a Jovanović kakav takav je dobar je.... protiv Omonije najbolji pojedinac.... Spajić nam je jedini (dobar) stoper sad...Pantić je bolji kad igra beka

marko__bgd

pre 11 godina

naravno da njemu nista nece biti,ako se jedno vece napije...ali ipak su to pripreme,i to pocetak priprema,a svi znamo koliko je jovanovic spreman,tj nespreman,i ovo mu uopste nije trebalo...podrzavam jankovica u potpunosti i ovaj njegov potez,zato sto disciplina mora da bude na visokom nivou...ovo ne znaci da je on izbacen iz tima,..vec ce otici na ragovor sa dzajicem,pokajace se,i bice novcano kaznjen,i to debelo,i vratice se na pripreme...

Štilcovana katabolcna

pre 11 godina

Da se ovo pravilo poštovalo u Arsenalu sa kraja osamdesetih i početka devedesetih, Džordž Grem bi pripreme završavao s petlićima.

Mirijevac

pre 11 godina

Pogledajte vest od pre dva dana, ja puko od smeha: http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/6740/Milan+Jovanovi%C4%87%2C+primer+saigra%C4%8Dima.html

Ryber Palunko

pre 11 godina

Ovaj trenerski šarlatan bi prvo trebao sebe da izbaci, ostalo je potpuno nevažno.
Nakon 5-6 kola, svi ćete tražiti njegovu glavu, ali 'ajde, divite mu se još malo. Spartak, Jagodina, OFK & OFK i Vojvodina...tu, na žalost, nije kraj. Janković je od nas stvorio ekipu za kantanje, a vi sad zaboravite prošlojesenska 'tovarenja', pa recite da lažem. Bar je kod nas popularno pravite se lud.

Aleksandar

pre 11 godina

Pobili se Džaja i Čović. Džaja posle toga pokupio stvari i rekao da daje ostavku na mesto predsednika. Zašto o tome ne izveštava B92?

samo kažem

pre 11 godina

@Preskočio si Milivojevića, Kasalicu, Milunovića, Borhu, Tošića itd
(David, 23. januar 2013 13:57)
Da, ok, preskočio je Milivojevića, ali ostale nije, grešiš!

Belodedic

pre 11 godina

A zato je on povracao pre neki dan na kraju treninga,a mi se ponadali zestoke im pripreme...
E jadna nasa Zvezdo,ko sve ne nosi tvoj sveti dres!?

drugoviPivke

pre 11 godina

Miki izgleda da si ti pijaniji od Jovanovica a sebe prestavljas ko velikog zvezdasa a neznas ko igra za Zvezdu.Ha ha Jovanovic iz Anderlehta

Laza

pre 11 godina

A zato je on povraćao na pripremama :) Uzgred, dragi moji Zvezdaši, i ja volim Robija "više nego ćaleta i kevu", ali na njegovo insistiranje u klub su dovedeni Jovanović, Babalj, Maksimović, Nenadić, Mirić (možda sam nekog i preskočio).
(hm, 23. januar 2013 12:31)

Veruj mi...sigurno ne na njegovo insistiranje...mozda samo Maksimovic.