Fudbal 166

Utorak, 06.11.2012.

08:55

Matić neće da igra za Mihajlovića

Fudbaler Benfike Nemanja Matić rekao je za „Sport“ da neće igrati za reprezentaciju sve dok je Siniša Mihajlović na klupi ’orlova’.

Matiæ neæe da igra za Mihajloviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 11 godina

Nažalost velika igračka legenda Siniša Mihajlović me je kao trener potpuno razočarao. Međutim, nije on kriv i nije sam sebe izabrao. Problem je što ne shvata da je zalutao u trenersku profesiju i što se na vreme ne povuče. Ne mogu reći da u budućnosti on ne može postati i dobar trener, ali da se uči baš na reprezentaciji i sprovodi svoje eksperimente je nedopustivo. Ja mu iskreno želim da se nauči i na svojim grečkama, ali neka nađe neki manje bitan tim da se na njemu uči. Usput, apsolutno je neobjašnjivo i van svakog zdravog razuma da Neven Subotić u ovoj očajnoj ekipi nema mesta. Ako već moraju igrati i Nastasić i Biševac, dobar trener bi mogao da vidi da bi Biševac na poziciji zadnjeg veznog bio bolji od bilo kog od ovih što ih je Siniša do sada isprobao.

Dragoslav

pre 11 godina

Svaka čast Mihajloviću na poziv Luke Milivojevića ali on igra za Zvezdu pozovi nekad nekog iz Kragujevca,Niša,Jagodine,Novog Sada.Zato nam je fudbal na tim granama jer pozivi stižu samo mahom igračima Zvezde koji hoće i prvaci države da budu ali da za njih igra Alksandar Vućić a da ih finasira država. Kad ode Mihajlović sa mesta selektora sigurno će mo napredovati i na fifinoj listi. A za to vreme neka mu Subotić,Ivanović i drugi sede na klupi a neka igraju neki Milivojevići i slični.

nesvrstani

pre 11 godina

Trebali bi svi reprezentativci, koji nisu preko menadzera upali u A tim, da bojkotuju igranje za reprezentaciju. E kada bi se to jednom desilo bila bi druga prica...

sale

pre 11 godina

realno sam bio uz mihu ali sa obzirom da se poziva na to da ce za reprezentaciju da igraju samo standardni u svojim klubovima(kao zbog toga nema krasica,sulejmanija) imamo situaciju da utakmice igraju momci koji u klubovima nekad nisu ni u protokolu za mec(ignjovski,scepovic i onaj klinac iz zvezde) razumem ovog decka,standardan je u timu u kom ova boranija ne bi mogla da dodje ni na probu.

Sinisa

pre 11 godina

A sto se nisi bunio treneru Benfike kad si tamo grejao klupu, i sto njemu nisi rekao da neces vise za njega da igras?

A da, tamo dobijas pare pa nesmes. Ovo je samo reprezentacjia i ti si slavni igrac i klupa Srbije je tebi ponizavanje tvojih ogromnih talenata.

Da i ja sam mislio da trebas da igras ispred drugih koji su igrali na toj poziciji u ovim kvalifikacijama, ali posle ovog mislim da netrebas nikada vise da budes pozvan dok se ne izvines selektoru i narodu Srbije.

Alooo

pre 11 godina

Alo ljudi zar treba komentarisati ovu farsu.Pa Mihajilovic zove igrace koji realno nisu ni za drugu postavu reprezentacije .Covek se pogubio , klasican kontraš.Ali sva sreca pa je rekao ako se ne plasira na SP da ce dati ostavku.A to je za par meseci...

357

pre 11 godina

E ne bi ti meni igrao vise nikad za reprezentaciju, pa sta ako te nije pozivao do sad? Ima da igras za svoju drzavu kad god te pozovu, a kad te ne pozovu da treniras i da cutis! Rambo Petkovic nikad nije bio pozvan ali nikad nije govorio da nece da igra iako je imalo mesta za njega u reprezentaciji. Svi su umislili da su neki fudbaleri, da si takva zvezda ostao bi u Celziju, izborio bi se za mesto.

novosadjanin

pre 11 godina

Pitanje je ko je sledeći!!!
Mogo puta sam već rekao DA SINIŠA MIHAJLOVIĆ VREDI KAO TRENER,ON BI RADIO U ITALIJI.
Rezultati su JEDINO merilo rada svakog trenera.A,Siniša ih,baš i nema.Ni na klupskom nivou,a o reprezentativnom da ni ne govorimo.

Dojčilo

pre 11 godina

Kako je Miha krenuo neće imati ko da igra za repku. Nastavi li se ovako eto i mene u reprezentaciji premda nikad aktivno nisam igrao fudbal.

kike

pre 11 godina

Raspad totalni.Matica donekle shvatam.Tesko je kada si standardni u jakoj Benfici da sjedis na klupi dok igta mali Micko, protiv kojeg nemam nista ali jos nije za reprezentacije.Jos ko slag na tortu zove onog nesretnika Milivojevica...sporaca iz kataloga..losiju verziju i onako loseg Milijasa.Mjesto da je zovnuo Nemanju Gudelja, koji igra standardno u ERE divisie, koja je svemirski bod za JSL.Decko igra zadnjeg veznog, beka, stopera, ma sve zivo.Na zimu mozda ode u Fiorentinu.
Kad samo pomislim koliko sam zelio da Sinia bude selektor.Kada ono, totalna suprotnost od onog sto sam ocekivao.Menadjerisanje, nelogicni izbori igraca, taktike..ma uzas.Pazi sta zelis mozda ti se ostvari.

charli dzordz

pre 11 godina

Imao sam cast da o fudbalu pricam sa sada pokojnim Dusanom Nenkovicem i Tomislavom Ivicem ,onda sa Osimom,Skoblarom,Zivadinovicem i ostalim legendarnim trenerima one Jugoslavije.Pricati sada i pominjati neke trenercice koji fudbal dozivljavaju samo kao posao,a ne kao jednu veliku ljubav kao ovi koje sam nabrojao je deplasirano.Svi mi imamo posao ,a vecina ga ne voli ali ga odradjuje, zato je nas fudbal tu gde je.

afrogipsy

pre 11 godina

Imao sam veliku nadu posle meca za Velsom, svidal mi se igra, zar borbenost presing. Medjutim, izgleda mi da Sinisa nije za trenera , pati od nekih boljki koje su svostvene svim nasim trenerima reprezentacije. Nema kompas, ima problem u selekciji igraca, a jos vise u komunikaciji sa njima. Zelim mu da sto pre podnese ostavku.

Igi

pre 11 godina

Nemanja je za Fejsu i Micka izmislio fudbal, a Ignjovski ne igra nikako u Verderu. Covek stavi Mesija u dzep a ne moze da igra u reprezentaciji. E Srbijo sta si docekala !!!

Naravno

pre 11 godina

Bravo za ovog momka, on nije licemer i podržavam ga u ovoj odluci. Mihailović je pokazao da nema takta ni zrno, i ne poštuje svoje igrače.

Zemun_grad

pre 11 godina

wroom1975
Sent Galen je u Švajcarskoj, ne Austriji.
Što se tiče Matića, bio je naš najbolji igrač na onom EP za mlade, bio sam fasciniran njegovom igrom, ubeđen da je ono što nam toliko nedostaje.
Ne pratim njegove igre u klupskim dresovima, ali ono što pamtim je za svaku pohvalu.
Saga Mihajlović mi je od početka smrduckala, tj. kako će se on pokazati.
Počelo je sa lošim rezultatima u prijateljskim utakmicama, ali sam sebe tešio da su jaki protivnici u pitanju.
Posle Škotske mi je sve bilo jasnije, ništa se promenilo nije.
Ja sam svestan da mi ne možemo da računamo na neke dobre rezultate, ali da može bolje od ovoga, može sigurno, a i mora.
Uvek sam se pitao koliko neko može da bude nacionalno nesvestan, kao predsednik FSS i ovi ispod njega, da zarad profita ovako unazađuju naš fudbal i unesrećuju ljude kojima je on neizbežna svakodnevnica u životu.

Ivan Nis

pre 11 godina

Bravo mali,tako se to radi kazi sve sto mislis i sto ti je na srcu.Neka za Mihajlovica igraju njegove marionete a ne pravi fudbaleri.Ovim potezom si pokazao koliko si veliki patriota.Doci ce tvojih pet minuta,nicije nije vecno.
Pozdrav u nadi da cu te mozda nekad gledati uzivo.

ikikvo

pre 11 godina

Reprezentacija Srbije za 2013 godinu:
Ramadani-Ramadani,Ramadani,Zahavi,Ramadani-Zahavi,Ramadani,Ramadani,Ramadani-Ramadani,Zahavi

Selektor Sinisa Mihajlovic

Milan

pre 11 godina

@Andreja
"Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne. Ko se ne odazove, taj poziv više ne zaslužuje. Ako Bane Ivanović može da sedi na klupi, može i "neki" Matić. Zato nek gleda on svoja posla i nek pusti trenera da radi svoj posao. Ti si odgovoran za svoje ponašanje i igru Mihajloviću, a Mihajlović je sa rezultatima odgovoran narodu.
Ako Kežman, koji je za tebe sinko pojam, nije mogao tako da se ponaša, ne možeš ni ti."


Jel' to zato Andreja da bi ti lepo mogao cugas pivce, a ne dobijes gorusicu zbog nerviranja dok gledas fudbal.

Preko tudjih ledja ni sto batina nije mnogo kaze poslovica.

Svi vi sto mislite da je igranje za reprezentaciju (citaj drzavu) svetinja postavite sebi pitanje sta ste vi dobrovoljno ovog meseca uradili za drzavu. Ne mora nista bitno ni veliko, jer niste toliko dobri za velike ucinke, ali recimo svako vece po dva sata volontiranja u nekoj sigurnoj kuci, pripremanje obroka za crveni krst, ili bilo koji dobrovoljni rad. Lomljenje stolica na stadionima se ne racuna.

Ali razumem vas, lakse je blejati u kaficu, ili kockati se u kladionici ili zverati na fejsu, i kritikovati druge sto nisu patriote.

u shoku sam

pre 11 godina

Primer jednog (ne)ozbiljnog trenera izgubljenog u vremenu i prostoru:
1-zaboravi tablu sa postavkom igre u svlacionici pred pocetak vaznog meca
2-u reprezentaciju poziva igraca koji je poslednjih 6 meseci proveo na relaciji "krevet-lekarska ordinacija"
3-da nakon solidno odigranog meca i "nesrecnog" poraza, za isti taj poraz izbegne preuzimanje odgovornosti na sebe (tipican primer kukavicluka)...a za poraz okrivi dva najbolja igraca na terenu (primer bezobrazluka)
4-da natera sve igrace i clanove strucnog staba da postuju nekakve kodekse a zatim da se sam, nicim izazvan, sprda sa tim istim kodeksima...primer...pri ulasku u autobus svi nose kravate osim prepotentnog trenera...ovaj mali primer mozda i najbolje govori o njegovoj neozbiljnosti i losem karakteru
Ja se i dalje ne mogu nacuditi kako mi opstajemo makar i na ovom bednom nivou ako nam skolu fudbala vodi ceveni BATA DJORA. Imao sam tu cast da upoznam nekoliko nasih bivsih uglednih trenera i selektora. Njihova pismenost i recitost je na mene ostavila utisak - ISPODPROSECNE INTELIGENCIJE I ELOKVENCIJE. Zato nije ni malo slucajno zasto ovako duboko tonemo.
Antic, Muslin, Stanojevic i Djukic su po mom misljenju primeri trenera koji u ovom sivilu drasticno odskacu svojim znanjem i harizmom. Ali znamo kako su oni odavde najureni. Jel to slucajno?

VULKAN

pre 11 godina

To je Srbija - zemlja sa nejvise selektora po glavi stanovnika ! Najbolje da bi svi pozvani bili zadovoljni,pitamo Platinija da li Srbija moze da igra sa 22 igraca ?

Рајко од Расине

pre 11 godina

Standardan u Benfici, bože moj, jak klub! Daleko je Lisabon i ta Portugalija, novine svašta pišu, sve to treba uzeti sa rezervom. Na poslednjih 5 utakmica je grejao klupu, nije se čak ni zagrevao i onda se ja pitam kakav je to igrač, he he! Ima Siniša takvih k'o pleve diljem Srbije, svi bre tu na dohvat ruke, uvek spremni da trknu po burek i pecivo.
Vidić, Pantelić, Žigić, Krasić, Subotić, Rajković a bogami i Matić... oni su već okoštali, teško se savijaju i još teže uče fudbalsku nauku, sa klincima je lakše, kad selekciju vrše menadžeri to je tek banja, Siniša može da nakrivi šešir i satima da koristi mobilni telefon.
I na kraju koja je vajda od tih prekaljenih igrača, oni su potpisali ugovore ne duguje nikom ništa a sa mladim nada je projekcija sasvim drugačija... oni obećavaju i ne pitaju za cenu!!!

tralalala

pre 11 godina

reprezentacija je privatno vlasnistvo par ljudi Miha kvalifikacije koristi za reklamu nekih nama nepoznatih ali perspektivnih fudbalera i nada se da se dobro unovci od prodaje

Boki

pre 11 godina

Znaci ne verujem!!!!Hrvati se prepucavaju na srpskom forumu i to totalno offtopic!!!I moderator opusteno to postavlja a kad neko napise malo ostrije komentare to se ne objavljuje,jer....neznam zasto!!!

wroom1975

pre 11 godina

Ni ja ne bih. Koga vise pa briga za reprezentaciju. Dok su Mihajlovic i Karadzic tu cisto sumnjam da ikoga interesuje sta se desava unutar i izvan nje.
Zasto su otisli u Sent Galen da igraju prijateljsku? Pa nisu sto posto zato sto je lepse vreme u Austriji, nego sto bi u Srbiji dobili sto zasluzuju. A nece ni tamo sjajno proci, "izvidace ih nasi ima samo da prasi".

Vlado

pre 11 godina

Logicna odluka momka. Zasto da bude u drugom planu zbog nekakvih Scepovica, Fejsi, Ignjovskih i drugih grijaca klupa u maticnim klubovima, a standarnih igraca u Mihajlovicevo -Ramadanijevoj ekipi.

Andreja

pre 11 godina

Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne. Ko se ne odazove, taj poziv više ne zaslužuje. Ako Bane Ivanović može da sedi na klupi, može i "neki" Matić. Zato nek gleda on svoja posla i nek pusti trenera da radi svoj posao. Ti si odgovoran za svoje ponašanje i igru Mihajloviću, a Mihajlović je sa rezultatima odgovoran narodu.

Ako Kežman, koji je za tebe sinko pojam, nije mogao tako da se ponaša, ne možeš ni ti.

Monarhista

pre 11 godina

I bre Maticu pa de bas sad kad si trebao da budes u igri od pocetka,dobijes desetku,kapitensku traku i kesu lilihipa!!
Kako si mali covek mihajlovicu,mizerni cak bi moglo da se kaze!

zng

pre 11 godina

Svakom igraču ukoliko je neozljeđen je obveza da se odozove izborniku bez obzira da li te on stavlja u početni sastav i kakvi su rezultati. On mora biti svojoj naciji na raspolaganju. Ja sam se odazvao pozivu za pješadiju u Oluji iako sam pilot.
(dužnost, 6. novembar 2012 13:04)
Ha,ha...koji zvekan...vidi ti pilota!Naso si se samoisticat za oluju u srpskim novinama.I to jos na temu nogomet!Samo za informaciju,ovi sto su isli u rat na poziv,isli su usranih gaca a akcija im je bila "ciscenje" kuca kud su prosli oni pravi.A jesi prdonja!

simke

pre 11 godina

Sramota je sto fudbaleri poput Matica, Subotica, Ljajica, Boskovica, Baste i ostalih ne igraju za reprezentaciju. Ovaj patriota sto se dokazuje pevanjem kao ga je reprezentacija Granda a ne fudbalska i koji zato sto je iz mesovitog braka ima zelju da se nekom pokaze da je veliki patriota!! Taj ce nas patriotizam oterati na dnu lestvice po svemu! Ako reprezentacija zeli uspeh treba da dovede Radomira Antica vrhunskog strucnjaka.

varan

pre 11 godina

Ljudi pogledajte na netu malo i nadjite koliko je igrao Fejsa zadnje tri sezone. On vecinu utakmica nije bio ni na klupi.Ja nisam mogao da verujem, decko je za 3 sezone(jednu bio povredjen) odigrao 265 min. Eeeeej! Ni tri cele utakmice!!!!! Pa o cemu mi pricamo, pa jel treba da cudi ovakva reakcija Matica.

pacman007

pre 11 godina

Mihajlovic ima ozbiljan nedostatak pedagoskog odnosa prema igracima, trazi bezuslovno postovanje njega i institucije reprezentacije a zauzvrat trenira autoritet nad starijima i bezobrazno zanemaruje ovo malo iskusnijih igraca koje se udostojio da pozove.
Kao da je cilj bukvalno preko noci od U-21 napraviti seniorsku reprezentaciju pogodnu za manipulaciju i uzimanje procenta od menadzerisanja.
Ovim putem sigurno ce rasturiti potencijalno dobru generaciju i zakopati nas na dno kojem vec pripadamo, totalno rasulo nam tek predstoji!

Duplo golo

pre 11 godina

@Neobavesten,

Zasto bi dolazio i tracio vreme kada ni 2 minuta nema minutaze. Zasto prednost ima Nastasic umesto Subotica.Zasto je uzimao u A reprezentaciju igrace iz mlade selekcije (i time oslabio mladu selekciju) kada niko od njih nije imao sansi da zaigra za A reprezentaciju.Ima mnogo ne logicnosti.Rezultati su pokazali. Ni jedan pametan selektor ne podmladjuje svih jedanaest igraca u A selekciji. Neko ce ovde da lupa minuse.Ali u A selekciji su bili potrebni i te kako i Lane Jovanovic, i Krasic i Kuzmanovic i Zigic i Pantelic. Nije uspela mlada a nije ni A selekcija.Duplo golo

Vuk

pre 11 godina

Poredimo bre babe i žabe... u staroj Jugi ti je bila čast da igraš za reprezenataciju i bilo je neko drugo vreme, a sad se sve radi za novac. I što se diže frka, neće dečko da igra kad je na klupi Mihajlović koji daje šansu nekim polutanima koji ne igraju fudbal ni u svojim klubovima. Pa neka igraju taj Fejsa i komapnija, zato neću ni da gledam više fudbal. Pa zar ne vidite dokle je naš fudbal stigao, svake kvalifikacija nas pobedila neka mala zemlja u kojo se igra amaterski fudbal pobedila. To znači i da smo mi amateri... počev od Toelta pa naniže...

Kokos

pre 11 godina

Sve što ne valja na Balkan je uvezeno sa Zapada i iz SAD, pa i to da igrači neće više da igraju za reprezentaciju. Ne sjećam se da je ikada ranije neki reprezentativac rekao "više neću da igram za reprezentaciju", ili da se oprostio od nje za vrijeme igračke karijere. Bila je čast nositi plavi dres SFRJ i onda su nam pametni porušili zemlju, a ljudi su izgbili čast.

Grobar Ni

pre 11 godina

„Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne...“
(Vlado, 6. novembar 2012 15:22)

Да, па да седи и буде резерва неком Мићку, или сада позваном, гле чуда, Миливојевићу. Михајловић није селектор, он је промотер звездиних промашаја, које пошто пото треба продати. Јадна је таква репрезентација. Браво Матићу!

...

pre 11 godina

Svaka mu cast! I ovom prilikom ga pozdravljam (posto nemam drugi nacin :)) Daj da se ne lazemo. Kapira momak sta se desava unutar saveza i to je to.
Vec ste naveli primjere i ne znam kako neko moze da osudjuje momka. Dosta je bilo vise onih komunistickih tripova,da mora neko da se odazove pozivu a stvari ce doc na svoje mjesto. Eo 20 godina se svi nesrtenici odazivaju a mi nismo uspjeli nista da napravimo od naseg fudbala iako smo imali odlicne generacije. Osim pobjede protiv Njemacke 2010 nismo ni jednu krstenu reprezentaciju dobili.

grobar i sumadinac u isto vreme

pre 11 godina

Odakle Mihajlovic izvlaci ove igrace,setio se za neke za koje sam zaboravio da postoje,kao sto su Bisevac,Miailovic,Ignjovski,Basta,Dejan Lekic,Nenad Tomovic,Nastasic,a na sve to da dodamo i Marka Scepovica.I dok ovi igraci igraju za reprezentaciju,drugi mladi igraci koji zasluzuju da im se da sansa kao sto je Matic ne dobijaju priliku da se dokazu jer mesta ima vecinom i iskljucivo za bivse Zvezdine propale igrace.

maki kg

pre 11 godina

Svaki pravi Srbin bi bio pocastvovan da je uopste na spisku reprezentativaca, a ovakvi kojima je ispod casti da sede na klupi nam i ne trebaju!! Znaci, njemu treba da bude zagarantovano mesto u prvom timu inace nece hteti da igra??? Niko nije Bogom dan!!
(Rade, 6. novembar 2012 13:32)
I tebi bi bilo ispod casti da sedis na klupi da si na njegovom mestu,a on je jedan od igraca koji su kljucni u svojoj ekipi,a u reprezentaciji igraju umesto njega Fejsa i Mijailovic ciji klubovi igraju u slabijim ligama od njegovog kluba,a uz to oni su rezerve,ima jos dosta takvih u reprezentaciji ali dovoljna su ova dvojica!!!

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

Neigras ti za Mihajlovica nego za svoju drzavu! Da si pravi profesionalac nebi se ovako ponasao, ugledaj se na Subotica covek je ime i za tebe i za sve koji sede na klupi ali svoje obaveze ispunjava profesionalno!

Pedja

pre 11 godina

Svaki selektor ima neke svoje ideje oko tima i nekad se biraju fudbaleri prema protivniku tj. da li trebaju brzi, ofanzivni, defanzivni itd. Ali da imas u timu Subotica koga trazi pola vrhunskih evropskih timova, a on ne odigra ni minut. Isto tako da stavis Ivanovica da odmara, a on pun snage da istrci za dvojicu. To su vec nerazumni potezi. Kad vec imamo vrhunske fudbalere u odbrani trebali smo da stisnemo odbranu sto jace, a u napadu ako nesto uradimo sa onim sto imamo. Bar bi vece sanse bile da uzmemo po bod i od Belgije i od Makedonije. Jos su najava bile da ocekujemo 6 bodova iz te 2 utakmice. Izgubimo kod kuce od Belgije sa 3:0, a kako su snase isle jos smo dobro prosli, a Mihajlovic izjavljuje kako nismo imali srece i kao odigrali dobro 60 minuta. E zato sluzi selektor da sastavi tim koji ce da igra 90 minuta. A sve nase sanse protiv Belgije su bile otprilike dve, ostalo se moze nazvati opasnom situacijom.

zoran

pre 11 godina

ja se nikad ne bih odazvao pozivu ako mi se ne sviđa gde me pozivaju. čovek ima pravo da izabere. neće da se bruka, zna šta ga čeka ako bude igrao za srbiju. porazi od azerbejdžana, belgije, australije i ostalih fudbalskih velesila...

Nikki

pre 11 godina

Ovo sam predvideo. To treba da urade i Subotic, Kolarov Ivanovic, Sulejmani i Kuzmanovic. Samo diletant moze da da prednost Mijailovicu, Fejsi i Ignjovskom ispred Matica i Kuzmanovica. Mene takodje ne interesuje reprezentacija dok ne odu on i Karadzic. A steta, imamo dobar tim...

lol

pre 11 godina

(dužnost, 6. novembar 2012 13:04)

haha ti si se stavio na raspolaganje u Oluji haha mozda ali na playstationu. idi stavi se sad na raspolaganje sefu civilne zastite, da vas poplava ne donese u Srbiju

sfrj

pre 11 godina

Trebali bi svi igrači da podrže Matića i da bojkotuju reprezentaciju t.j. Mihajlovića i Kazadžića...Možda je to jedini način da se dotična gospoda konačno udalje iz srpskog fudbala!
Žalosno!

Coco Bill

pre 11 godina

(krle, 6. novembar 2012 09:58)

A što pa da nema takav stav ?! koliko me sećanje služi na pitanje nekih novinara zašto ne igra Subotić ? On odgovara nešta u stilu "Pa on ne priča puno ???!! Pa jel' treba da priča na tereenu ili da igra ? Šta li Matiću ne valja ? Možda ne pije kafu dok priča ?! Igraju igrači određenog menadžera, a to mu je, čini mi se i Bane rekao, na jedan fin i kulturan način. Pa niko nije od njih "glup i mutav" pa da ne vide u kom "grmu leži zec" i što bi onda neki od njih to trpeli ili bolje rečeno tolerisali. Na kraju krajeva, poštenije je reći da ne želiš da igraš za reprezentaciju zbog toga i toga nego igrati onako kako su svi igrali protiv Makedonije. Videlo se iz "aviona" da su tu bojkotovali Mihajlovića. Znači to je po tebi bolje ? Da kažu u onako "stilu", ćutaću, otaljaću ovu utakmicu, neću ništa da kažem da se ne bi zamerao nikom, pa tako i sledeći put...pa opet sledeći put i onda smo ga....

student

pre 11 godina

matić je odličan fudbaler o koga su se i raniji selektori ogrešili. ipak treba da zna da on ne igra za mihajlovića ili bilo kog drugog selektora već za reprezentaciju srbije. ovo nije rešenje, sa dečkom treba razgovarati i rešiti problem, ali msm da su ovi iz saveza suviše nadmeni da bi pokušali da izgalde spor.

maximus minus

pre 11 godina

Bravo Nemanja, bravo majstore mali. Ovo je vanredan igrac, a ovim cinom je pokazao vise srca i karaktera od mnogih koji nece da se zamere nekome ili necemu. Ne treba dati legitimitet ociglednoj farsi. 'ajmo sledeci...

MilosG

pre 11 godina

A znas li ti da pevas himnu??Znam,znas a neznam aaa neznas!!
(Sviraj brate, 6. novembar 2012 12:36)

A znas li ti nesto o pravopisu??? o.O

mrmlj

pre 11 godina

razumem da je matic ljut sto ne dobija sansu, ali mora da ima u vidu da kad igra za reprezentaciju ne igra za mihajlovica, nego za svoj narod i drzavu.
ne znam celu pricu pa ne osudjujem matica, ali mislim da je izgubio to iz vida.

V.J

pre 11 godina

ljudi pa svi vi niste normaLni sto pljujete nekog za koga je suvisNA i JEDNA rec ,,pa jednostavno se okrenite pametnijim stvarima ,,svaki put kad Ga uzmete u usta saucestvujete u njegovom ludili,,,
DOSTA VISE LUDILA ,,

Remac

pre 11 godina

Jesteee. I treba da proveravas Matica u prijateljskoj, dok ti u prvom timu igraju Fejsa i Mijailovic, 2 tako prekaljena asa. Koga zavaravas, Mihajlovicu? Imao sam puno poverenje u ovog coveka, pogotovo posle Velsa. Bio sam odusevljen prvo poluvreme protiv Belgije. A onda je covek izgubio kompas: okrivio je Baneta i Kolarova za poraz, a taktika mu je bila kao da igra protiv Andore, uzeo je broj Kolarovu, "iznenadio" Makedonce, sad ovako nisko udara Matica, koji je nivo za mnoge iz reprezentacije. Za kratko vreme postao mi je mrskiji i od samog Toleta.

Neobavesten

pre 11 godina

Ne znam da li je Mihajlovic dobar selektor, dosadasnji rezultati nisu to pokazali. Svako ima neko misljenje o pojedinim igracima, pozivanim i nepozivanim od strane Mihajlovica. Ali, izbor je za sada njegov posao. Ali reci - Necu da igram za Mihajlovica, to je skandal. Ne igras ti decko za Mihajlovica, vec za reprezentaciju Srbije. Kod nas su se malo pobrkali loncici sta je ciji posao. Zato i u vaterpolu najure trenera koji je doneo 17 medalja sa 17 takmicenja, nije se navodno svidjao igracima, valjda ne vole sto nosi mokasine...

Rade

pre 11 godina

Svaki pravi Srbin bi bio pocastvovan da je uopste na spisku reprezentativaca, a ovakvi kojima je ispod casti da sede na klupi nam i ne trebaju!! Znaci, njemu treba da bude zagarantovano mesto u prvom timu inace nece hteti da igra??? Niko nije Bogom dan!!

dužnost

pre 11 godina

Svakom igraču ukoliko je neozljeđen je obveza da se odozove izborniku bez obzira da li te on stavlja u početni sastav i kakvi su rezultati. On mora biti svojoj naciji na raspolaganju. Ja sam se odazvao pozivu za pješadiju u Oluji iako sam pilot.

Voja

pre 11 godina

Siniša Mihajlović sarađuje sa Faljijem Ramadanijem. Ovo je izdaja zemlje šta radi. Praktično je Hrvatima poklonio put u Brazil. Na najvažnije prvenstvo o kome svi sanjaju. Na prvenstvo koje vredi kao 10 drugih!

plisani

pre 11 godina

Iskreno mislim da je Mihajlovic podbacio kao selektor volim ga ali sto je dosta dosta je samo neka da mi oproste na izrazu sranja oko ekipe skandal za skandalom nisam od onih koji misle da treba da cekamo da nas igraci mole da igraju za nas tako nikad nista necemo uraditi treba juriti igrace dok se nesklopi tim koji moze nesto da uradi tako dokle god Tole vodi ffs mi ce mo padati sve dublje u ambis i klupskog ireprezentativnog fudbala licno smatram da je vreme za nekog boljeg da vodi ffs i za nekog mnogo iskusnijeg da vodi reprezentaciju.

Marko Bec

pre 11 godina

Ako igrac hoce da osigura standardno mesto kod Mihajlovica mora ispuniti sledece:

1. Treba igrati za Zvezdu ili Partizan
2. Da ga zastupa taj Ramadani
3. Da igra za Helsinborg, Malme, AIK (Svedska); Herenven, RKC Walkwiijk ili Den Hag (Holandija), Beveren, Lokeren a moze ponekad i Anderleht (Belgija)
4. Da zna himnu napamet
___________

Kriteri koji ti osiguraju mesto rezerviste:

1. Igras za Manchester City, Chelsea, ManU, Borusia D, Fiorentina, itd (prednost ima i druga liga Francuske)

U petom sesitru za sledece kvalifikacije ce se naci sledece drzave:

Moldavija, Kipar, Malta, Gruzija, Azerbejdzan i Srbija dok ce u cetvrtom biti Makedonija, Albanija, Belorusija, Armenija, Litvanija, Estonia

eee moj Mihajlovicu...

branko

pre 11 godina

Svaki igrac koji drzi do sebe i postuje svoju otadzbinu trebao bi da bojkotuje ovu takozvanu reprezentaciju dok god je Tole predsednik FSS-a, a Miha je tu nebitan jer ne bi ni bio na tom mestu da imamo ozbiljnu i strucnu fudbalsku organizaciju.

diskretni heroj

pre 11 godina

i opet gomila komentara protiv toleta,mihe,menadzera raznih!? i dokle??? sta dobijate? kljucaju nas u mozak godinama i dalje sedimo i kucamo!? tako se sklonila bagra 5og oktobra? nece ni ovi sami da odu verujte,a i zasto bi dok im opozicija sedi gajbi i guli tastaturu...

revan

pre 11 godina

Slabo sam upućen u u reprezentaciju Srbije, ali po svemu što sam ovdje pročitao, vi morate da se riješite Mihajlovića. Sudeći po novinskim člancima i ponašanju igrača, čovjek je obični siledžija koji nema veze sa trenerskim poslom, čije ispade igrači ne žele da trpe, pa se i ne odazivaju na reprezentativna okupljanja. Zaista je glupo da cijela reprezentacija i zemlja trpe zbog hirova jednog ispodprosječnog trenera.

Voja

pre 11 godina

Siniša Mihajlović sarađuje sa Faljijem Ramadanijem. Ovo je izdaja zemlje šta radi. Praktično je Hrvatima poklonio put u Brazil. Na najvažnije prvenstvo o kome svi sanjaju. Na prvenstvo koje vredi kao 10 drugih!

Blokovi

pre 11 godina

Ma ne treba niko da igra, zato što je dotični Mihajlović sam kreirao lošu atmosferu u ekipi svojim nerazumnim i nestručnim potezima! Čovek dobio reprezentaciju da se vežba na njoj umesto da dovedemo nekog iskusnog i prekaljenog stručnjaka!

Marko

pre 11 godina

Pošto nova jahta Siniša? Sa kim deliš zaradu? Zašto igra mlada reprezantacija kada su ovo najvažnije kvalifikacije u ovom veku?

milito

pre 11 godina

Kratko i jasno, necu ja da sedim na klupi i gledam Mijailovica,talenta nad talentima kako se gura na sve moguce nacine, zamisli, toliki je talenat da sedi na klupi penzionisanom MIlijasu. Ali kad se setim da su Maksimovic, Mijailovic,Lazovic najavljivani kao veliki igraci,momci koji ce nositi reprezentaciju muka me uhvati. I posle neko nesto kaze Raca Petrovic ovo,Raca ono, pa Raca je izmislio fudbal za ove prethodno navedene.

krang

pre 11 godina

Bilo je ocekivano da se ovako nesto desi. Dobrom delu nasih igraca se trenutno testira strpljenje, Bane i Kolarov su se uglavnom ostvarili kao igraci pa im ova nepravda malo lakse pada, Neven je vaspitavan na zapadu pa mu je temperament drugaciji, Bosko Jankovic je iskusan,nece vuci ishitrene poteze,ali da se ovakva situacija desila pre 6-7 godina Bosko bi se potukao na treningu i otisao. U svakom slucaju svima njima se testira strpljenje,a koliko je to (ne)potrebno smesno je i govoriti . A to koliko Scepovici,Lekic,Micko,pa i Fejsa nemaju pojma sa fudbalom to nije bitno...

Mihajlovic je svestan da za mec protiv hrvata kvalitet ne igra najbitniju ulogu,vec, pre svega, neke druge stvari i to je njegov kec iz rukava za mart mesec 2013te..sta god da se desi to u nasem fudbalu u sustini nista nece promeniti,al aj mi cemo kao da navijamo, kad vec nismo u stanju da oteramo Toleta,menadjere,nestrucnjake itd itd.. pozz braco i sestre

Rajko Janjanin

pre 11 godina

Bez ikakve namere da branim Mihajlovica, njegove sulude poteze ili ponasanje, ovo mlad i nedokazan igrac sebi niposto ne sme da dozvoli, taman da na klupi sedi Milovan Djoric. Zasto ne ide iz Benfike, posto nije standardan? Sta izigrava? Da nije mozda vece fudbalsko ime od Nevena Subotica ili nekih drugih iskusnijih igraca koji kao pravi profesionalci trpe klupu? Na klupi su sedeli i jedan Dejan Savicevic, Dragan Stojkovic, Savo Milosevic itd., itd. cije karijere mozes samo da sanjas. Ne igras ti covece za Mihajlovica vec za Srbiju. Ako to nemas u sebi, daleko ti lepa kuca, za reprezentaciju i nisi.

Mile

pre 11 godina

Kada je dolazio na mesto selektora mislio sam da je to pravi izbor(prevario sam se i to sam zakljucio cim sam odgledao prvu prijateljsku utakmicu). Covek trenira strogocu i zato zove klince koji mu nesmeju nista reci. Covek udaljuje igrace iz reprezentacije zbog svakakvih gluposti. Udaljio ljajica jer ne peva HIMNU. Pa deca mu neznaju srpski on prica tako ko da je rodjen u italiji pa naucio . Jesam zvezdas i dobar je to igrac bio (odlican) ali nije za selektora. Treba prvo da ostvari neki uspeh u klupskom fudbalu pa onda na klupu reprezentacije. Ja licno mislim sto pre ode bolje je za nas fudbal .

BLSRB

pre 11 godina

Fudbaleri trebaju ovu situaciju rešiti kao vaterpolisti nema druge bojkotovati Mihajlovića, poslati otvoreno pismo i potpisati se, jedino to može spasiti reprezentaciju!!
Oni koji su standardni u svojim timovima sjede na klupi u reprezentaciji(Subotić, Matić itd)a plus ne zove Jankovića, Đurđića, Krasića i Kuzmanovića.
A u timu mu igraju rezerve Zvezde, Partizana, Olimpijakosa i GenčerNEŠTObirglija itd.

Joca

pre 11 godina

Matic je fenomenalan igrac, nas najbolji na toj poziciji to stoji, ALI ovim je pokazao koliko "voli" nacionalni tim. Zamisli decko posle 5 utakmica "daje otkaz". Pa sta da kaze Neven Subotic koji je medju top igracima sveta na svojoj poziciji. Stoji da Mihajlovic glumi strogocu i autoritet i da se ne ponasa prema fudbalerima kako treba jedan selektor ali ovaj ga pretera. Tuga.

Milan

pre 11 godina

Od kada je Mihajlovic selektor nasa reprezentacija je ostala bez Matica, Boska Jankovica, Ninkovica, Kuzmanovica, Rajkovica, Ljajica, Jovanovica, Zigica, Krasica, Lazovica. Subotic je na klupi. Al zato zagarantovano mesto u timu imaju Marko i Stefan Scepovic, Nemanja Tomic, Maksimovic, Milivojevic, Tomovic...

Voja

pre 11 godina

Na stranu moje (ne)poštovanje Mihajlovića kao osobe, njegove "taktike" te "pevačkog" odnosa prema reprezentaciji. Ali, kada bi postojala reprezentacija mašinskih inženjera Srbije, ja bih bio presrećan da sam na klupi za rezerve. Poziv da predstavljaš svoju zemlju je nešto najlepše što možeš da očekuješ a i najveći podstrek tvojoj karijeri. Sad mene neko da objavi na spisku 25 izabranih inženjera Srbije na bilo kom takmičenju, ja bih danonoćno pisao projekte te ručno i filigrantski pravio delove za mašinu sa kojom bi se predstavili svetu. I to što mi je plata mizerna u poređenju sa jednim fudbalerom u Srbiji...

veerghoen

pre 11 godina

Pozivanje Scepovica umesto Djurdjica ili Ljuboju je dokaz da nam menadzeri vode fudbal. Forsiraju se igraci da bi se sto pre prodali i tako se zaradi koji procenat na njihovim transferima. Svako ko je upucen u sportu zna da stvari tako funkcionisu. Sinisa ima dil sa Ramadanijem. Zasto ne zove Boska Jankovica, Ninkovica i ostalih. Maticu, svaka cast, sa njim samo tako.

davor

pre 11 godina

Mihine utakmice i dibidus bilans!

Španija - Srbija 2:0
Francuska - Srbija 2:0
Švedska - Srbija 2:1
Srbija - Republika Irska 0:0
Škotska - Srbija 0:0
Srbija - Vels 6:1
Srbija - Belgija 0:3
Makedonija - Srbija 1:0

Klemente je za tebe Ferguson.

To što si nosio burek i jogurt Manćiniju, ne znači da si spreman da vodiš selekciju jedne države. Sramota!

Antara vrati se!

pre 11 godina

Realno i ja bih bio uvredjen da umesto mene igra Fejsa!
U Olimpijakosu nema mesta za Fejsu ni u 18,a ne 11 igraca,a i u ovim reprezentativnim utakmicama je pokazao sta zna,izgubio je mnogo lopti,dao mnogo pogresnih pasova.Ko je ikad igrao fudbal zna da zadnji vezni nema prava na gresku.
Ne bih me cudilo da procitam isto ovo za Subotica sutra,posto ni on nije dovoljno dobar za reprezentaciju izgleda.Ili neka Subotic saceka Chile,dace mu selektor sansu "da pokaze sta zna"...MOZDA

ninepi

pre 11 godina

Podrska za Matica.
Mihajlovic ima skor:
1 pobeda
2 neresene
5 poraza
Da li iko normalan sumnja da Mihajlovic treba da bude smenjen, a narocito zbog toga sto posle 4 kola, on imam jos samo teoretske sanse za plasman na SP. Forsira igrace jednog menadzera, a velicine kao sto su Ivanovic, Kuzmanovic, Subotic drzi na klupi. U napadu mu skripi, a on zove Lekica dokazanog anti talenta. Samo da podsetim, i kao igrac je pokazao neodgovornost time sto je zaradio crveni karton protiv Slovenije. Mozda bi u igrackom egalu izborili bolji rezultat od 3-3

Tekelija

pre 11 godina

У овој ситуацији ни један ни други нису управу.
Миха што га није стављао да игра-глупо је, јер је момак то заслужио.
И он-чуј, увријеђен је. Прави играчи се БОРЕ за мјесто и истрају, а не глуме неку увријеђену снајку.

miroslav

pre 11 godina

Slazem se potpuno sa vecinom komentara, medjutim, ne svidja mi se ni Maticev stav. Ja da sam na njegovom mestu, rekao bih sebi, idem na utakmicu sa Cileom da uzmem ono sto je moje i sto mi pripada a to je mesto u reprezentaciji. Da se pojavio i odigrao dobro, postao bi standardan.

lupu u ruku

pre 11 godina

Citajuci ovo "izmedju redova" kao da je rekao: "ljudi nema svrhe da se odazivam vise na poziv kad necu nikad zaigrati pored raznih menadzerskih igraca,tako da dok ne dodje trener kod kog to nece moci,na mene ne racunajte." Od mene puna podrska ovom decku,kao i svakom igracu koji se pobuni protiv ovoga.
Sportski pozz.

M

pre 11 godina

Ohohooo, znaci pocelo je pocelo.
Sada samo cekam ko je sledeci...Subotic, Sulejmani...mozda Ivanovic...ma nebitno je jer smo pod Sinisinim vodjstvom iovako pukli skroz.

Xin Zhao

pre 11 godina

Ovo za narednu utakmicu ga Miha samo troluje, kao sledecu bi igrao od pocetka, ali ti neces da dodjes... :D
A iskreno, mi necemo otici u Brazil ko god igrao tako da ovo nije toliko bitno. Bitnije je da se vidi da li neki od ovih igraca od 20ak godina ima potencijal da nas odvede na neko sledece veliko takmicenje, bio bi red da odemo na jedno EP kao Srbija...

pegasus

pre 11 godina

Miha, a da se nisi malo zaleteo. POvuci malo rucnu i spusti se na zemlju. Zelim ti uspeh i da dugo vodis nacionalni tim ali bi morao malo da poradis na svom egu i da popularnost kako medju igracima tako i navijacima izgradjujes prijateljskim pristupom a ne nekim drilom i tvrdim stavom. Bez obzira na odluku igraca, mogao si malo da pokazes postovanja i ne dajes takav komentar da je sebi zatvorio vrata nacionalnom timu. E tu treba malo razumevanja njegove odluke i eventualno na vreme predvideti da ce do toga doci, i poraditi na tome.

Vlada

pre 11 godina

Pa normalno kada pre prvotimca Benfike igraju Mijailović, Fejsa, Ignjovski i ostali. Pa treba i Kuzmanović i Subotić isto da pošalju, pa nek se igra Miha sa Ramadanijem!

stevenage

pre 11 godina

Mihajlović je umesto Matića za meč sa Čileom 14. novembra u Sankt Galenu pozvao fudbalera Crvene zvezde Luku Milivojevića.

Trebao si jos da pozoves i Lolu Smiljanica. Kakav bre Luka Milivojevic, alo!? Makar na zadnjem veznom nema razloga vise eksperimentisati, probao si 25 igraca, naslo se par pristojnih, na toj poziciji ih koliko-toliko ima. Kapiram da ce se vrednost na transfermarktu povecati ovom izgovoru od igraca, to je bas plemenito sa tvoje strane.

gospodin Radomir Antic

pre 11 godina

Tako je majstore, ne dozvoli da te drugi zezaju i omalovazavaju tvoje fudbalsko umece. Ako ti nije davao sansu Mihajlovic do sada, nemoj ni da igras kad su kvalifikacije vec gotove za nas. Sad mu trebas da te stavi u "vrucu vatru". I ja da sam na tvom mestu, ne bi igrao a pri tom da guraju Mijailovica, Fejsu itd. Neka mu onda oni igraju u Zagrebu, Briselu pa ce tek narod uvideti kakav je Miha strucnjak...A te price reprezentacija je svetinja, svako treba da se odazove pozivu...to je za malu decu. To vazi samo kad je GOSPODIN ANTIC selektor i ostali normalni strucnjaci i kad narod ima poverenja u reprezentaciju.

One night in May

pre 11 godina

Tri najomrazenije licnosti u Srbiji:
1.Sinisa Mihajlovic
2.Tole Karadzic
3.Lukic..
(realno, 6. novembar 2012 09:52)

Dobar izbor, samo pogresan redosled. Kad ode prvi (a oko toga vise nema dileme), drugi i treci ce ostati.

A ako ode drugi, netragom nestaju i prvi i treci.

Tata Mata

pre 11 godina

Umesto da zove Ognjena Mudrinskog , Ramadani poziva Luku ? Mada iovako su ovo najbrže završene kvalifikacije , tako da i Tole može da bude u startnih 11 .

Ja sam

pre 11 godina

Sinisa,
Nije Nemanja rekao da ne zeli da igra za Srbiju, vec ne zeli da igra za tim koji si prisvojio i pretvorio u ocerupano jato orlica.

dr kimi 021

pre 11 godina

C c c kad ces ti da zatvoriš vrata SINIŠA ???
Nadobudan si do bola ???
A podloga za to ??? poraz, nadobudnost, poraz,nadobudnost, poraz...

Ivan BA

pre 11 godina

Konacno smo se uverili da je Miha los trener ali mnogi govore da je bio veliki igrac. Po meni i to je diskutabilno.
Na stranu umece na terenu i slobodnjaci, posle pljuvanja Jeremisa i slicnih incidenata on za mene nije veliki igrac.
Veliki igraci su prave sportiste koji nepljuju druge igrace.

um

pre 11 godina

Da li sam ja to dobro procitao Luka Milivojevic, ovom coveku ili nije dobro ili se inati kao i citavu svoju karijeru samo ne znam kome.

Joao

pre 11 godina

Matić ima pravo da bude uvređen, ali je trebalo da to zadrži za sebe. Ovaj sjajni talentovani igrač srednjeg reda sigurno je trebalo da zaigra pre mnogih drugih, pogotovo kod ovoliko problematične igre reprezentacije, ali selektor ima i prava i odgovornosti. Kao da Subotić ne treba da igra pre Nastasića, na primer. Odgovor Mihajlovića je tek smešan... kao eto, ja bih mu baš sutra dao šansu, ali vidite nije hteo. Ali, u svakom slučaju treba oćutati i biti uporan. Neće Mihajlović biti večno selektor. Prema rezultatima biće to znatno kraće.

Ogi

pre 11 godina

Pa sad bi mu igrao posto, su mladi ispali pa nema potrebe da otima igrace od Jankovica kao sto vec ti radio... P.S. Ipak tebi nije Ramadani menager... Bravo Matoo i srecnoo u karijeri.

Sve samo najsrBskiji

pre 11 godina

"Mihajlović je umesto Matića za meč sa Čileom 14. novembra u Sankt Galenu pozvao fudbalera Crvene zvezde Luku Milivojevića."

- STRASNO! -

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

sta da se kaze na ovo ..po meni matic je dobar igrac ali je previse pasivan..u benfiki je igrac koji nosi vodu na terenu skoro je ne zapazen .na jednoj strani je to OK jer u nemackoj kazu cim je defanzivni vezni ne zapazen onda radi dobro svoj poso jer cisti ono sto niko nece ,ipak matic je igrac koji je ranije u svojoj karijeri igrao zentralnog veznog sa opcijem da ide napred..to je potuno ugasio i opredelio se samo da igra odbranu..u mladjim kategorijama je isti taj matic igro playmakera.Mislim da nemanja ne iskoriscava sav svoj potencijal i da je samo srecan da igra u benfiki bez nekih vecih ambicija ..steta ,ali vrati ce se on jer mihajlovic nece dugo biti selektor.

pozz

Flynn

pre 11 godina

Da su pametni svi ovo da urade, Bane i Kolarov prvi. Jel se mozda afirmisani igraci boje Tomislava Karadzica? Znaju da narod zabole za privatnu menadzersku reprezentaciju, valjda se vidi po poseti i nedostatku podrske malog broja koji i dodje. Ne cine uslugu nikome sem sebi (medvedju) time sto ucestvuju u ovoj farsi.

...

pre 11 godina

Стварно штета,досадило момку да греје клупу.Мислим да заслужује место у првом тиму.

ja

pre 11 godina

super sto Mihajlovic ima adekvatnu zamenu za matica :)!Eh sto je matic covek,Miha bas sad htede da ga stavi da igra od pocetka :).Smejurija!

previse

pre 11 godina

Imamo premalo informacija, a uvek se zaletimo da iskomentarisemo ovakve vesti. Mihu ljudi ili obozavaju (za sta imaju dosta razloga, ali u poslednje vreme i ne) ili ne vole ( za sta takodje imaju dosta razloga). Matic je ocigledno u ovoj drugoj grupi.

Dzonnii

pre 11 godina

Mihajlovicu, razocarao si me. Pogotovo sto sam gajio nadu da ces posao odraditi vrhunski.

Na zvanicnim mecevima dajes sansu Mijailovicu koji igra u Zvezdi, Ignjovskom koji je rezerva u Verderu i Fejsi koji greje klupu u Olimpijakosu.
Maticu koji redovno igra za Benfiku NISI dao sansu NI JEDNOM i sad hoces da mu pruzis istu protiv Cilea, da navodno pokaze sta zna?!

To je Mihajlovicu trebalo obrnuto - Matic kao proveren je morao da igra protiv Belgije, a Mijailovica i Ignjovskog da probas protiv Cilea.

Definitivno nemas veze sa ovim poslom ili ti menadzeri kroje tim. Treceg nema.

kentaur

pre 11 godina

Jao bre Mihajlovicu koji si ti licemer! Pa decko ti sedi na klupi 5 utakmica a igraju ti raznorazni, da ih ne nazovem pravim imenom, a sada kada je odlucio da ne igra- "trebalo je da pocne trt mrt..."!!?!? Kakav si ti covek, ovo vise nije normalno. Ovo je reprezentacija, i ona je svetinja- veca od svih- pa i od tebe!! Odlazi, dosta je.

papaja

pre 11 godina

Obozavam ovog igraca! Tako da postujem odluku i pratim ga. Nema mene na utakmicama,ispred tv-a i ovde u komentarima a vi kako hocete.Pozdrav svima:)

veliki strumf

pre 11 godina

Ovo je naprosto moralo da se desi, i tek ce da se desava. Decko igra standardno u Benfiki, a u reprezentaciji nema mesta pored Fejse, Ignjovskog i Mijailovica, koji svi zajedno nemaju 3 utakmice ove sezone (ni Srdjan nije standardan u Zvezdi). Pa sto bi covek gubio vreme u reprezentaciji, kad menadzerski igraci moraju da igraju. Nije lud.

krle

pre 11 godina

Pa ovo je strašno kakav stav imaju naši mladi igrači! Ej, on je uvređen jer nije igrao! Pa šta Subotić da kaže? A Boško Janković, on čak nije ni pozvan?! A Bane Ivanović rezerva Tomoviću! Jeste li čuli od njih da su rekli da nikada više neće igrati za reprezentaciju? Naravno da ne. Da se razumemo, nisam uopšte ljubitelj našeg selektora, ali apsolutno ne mogu da shvatim Matića. Razumem da je razočaran jer ne igra, ali da ovako kvari ionako poljuljanu atmosferu u reprezentaciji, nemam reči.

serb

pre 11 godina

i na kraju ce u repki da igraju samo igraci c.zvezde, kada svi kao matic odustanu, nemamo mi problem sa igracima, izgleda da je miha glavni krivac, svaka mu cast kao igrac sta je uradio, ali kao trener nikad nista nece uraditi i nikad nece biti velicina kao sto je bio kao igrac

Jedan je bio Antic. . .

pre 11 godina

Mihajlovicu nemas pojma sa trenerskim poslom,glumis tu neku strogocu, himna ovo ono. . . a rezultati nula,znanje dve NULE !! Matic ne,ali Lekic da !???!

ODLAZI !

veliki strumf

pre 11 godina

Ovo je naprosto moralo da se desi, i tek ce da se desava. Decko igra standardno u Benfiki, a u reprezentaciji nema mesta pored Fejse, Ignjovskog i Mijailovica, koji svi zajedno nemaju 3 utakmice ove sezone (ni Srdjan nije standardan u Zvezdi). Pa sto bi covek gubio vreme u reprezentaciji, kad menadzerski igraci moraju da igraju. Nije lud.

Dzonnii

pre 11 godina

Mihajlovicu, razocarao si me. Pogotovo sto sam gajio nadu da ces posao odraditi vrhunski.

Na zvanicnim mecevima dajes sansu Mijailovicu koji igra u Zvezdi, Ignjovskom koji je rezerva u Verderu i Fejsi koji greje klupu u Olimpijakosu.
Maticu koji redovno igra za Benfiku NISI dao sansu NI JEDNOM i sad hoces da mu pruzis istu protiv Cilea, da navodno pokaze sta zna?!

To je Mihajlovicu trebalo obrnuto - Matic kao proveren je morao da igra protiv Belgije, a Mijailovica i Ignjovskog da probas protiv Cilea.

Definitivno nemas veze sa ovim poslom ili ti menadzeri kroje tim. Treceg nema.

Jedan je bio Antic. . .

pre 11 godina

Mihajlovicu nemas pojma sa trenerskim poslom,glumis tu neku strogocu, himna ovo ono. . . a rezultati nula,znanje dve NULE !! Matic ne,ali Lekic da !???!

ODLAZI !

kentaur

pre 11 godina

Jao bre Mihajlovicu koji si ti licemer! Pa decko ti sedi na klupi 5 utakmica a igraju ti raznorazni, da ih ne nazovem pravim imenom, a sada kada je odlucio da ne igra- "trebalo je da pocne trt mrt..."!!?!? Kakav si ti covek, ovo vise nije normalno. Ovo je reprezentacija, i ona je svetinja- veca od svih- pa i od tebe!! Odlazi, dosta je.

Tata Mata

pre 11 godina

Umesto da zove Ognjena Mudrinskog , Ramadani poziva Luku ? Mada iovako su ovo najbrže završene kvalifikacije , tako da i Tole može da bude u startnih 11 .

Sve samo najsrBskiji

pre 11 godina

"Mihajlović je umesto Matića za meč sa Čileom 14. novembra u Sankt Galenu pozvao fudbalera Crvene zvezde Luku Milivojevića."

- STRASNO! -

ja

pre 11 godina

super sto Mihajlovic ima adekvatnu zamenu za matica :)!Eh sto je matic covek,Miha bas sad htede da ga stavi da igra od pocetka :).Smejurija!

papaja

pre 11 godina

Obozavam ovog igraca! Tako da postujem odluku i pratim ga. Nema mene na utakmicama,ispred tv-a i ovde u komentarima a vi kako hocete.Pozdrav svima:)

davor

pre 11 godina

Mihine utakmice i dibidus bilans!

Španija - Srbija 2:0
Francuska - Srbija 2:0
Švedska - Srbija 2:1
Srbija - Republika Irska 0:0
Škotska - Srbija 0:0
Srbija - Vels 6:1
Srbija - Belgija 0:3
Makedonija - Srbija 1:0

Klemente je za tebe Ferguson.

To što si nosio burek i jogurt Manćiniju, ne znači da si spreman da vodiš selekciju jedne države. Sramota!

Flynn

pre 11 godina

Da su pametni svi ovo da urade, Bane i Kolarov prvi. Jel se mozda afirmisani igraci boje Tomislava Karadzica? Znaju da narod zabole za privatnu menadzersku reprezentaciju, valjda se vidi po poseti i nedostatku podrske malog broja koji i dodje. Ne cine uslugu nikome sem sebi (medvedju) time sto ucestvuju u ovoj farsi.

Ogi

pre 11 godina

Pa sad bi mu igrao posto, su mladi ispali pa nema potrebe da otima igrace od Jankovica kao sto vec ti radio... P.S. Ipak tebi nije Ramadani menager... Bravo Matoo i srecnoo u karijeri.

lupu u ruku

pre 11 godina

Citajuci ovo "izmedju redova" kao da je rekao: "ljudi nema svrhe da se odazivam vise na poziv kad necu nikad zaigrati pored raznih menadzerskih igraca,tako da dok ne dodje trener kod kog to nece moci,na mene ne racunajte." Od mene puna podrska ovom decku,kao i svakom igracu koji se pobuni protiv ovoga.
Sportski pozz.

...

pre 11 godina

Стварно штета,досадило момку да греје клупу.Мислим да заслужује место у првом тиму.

ikikvo

pre 11 godina

Reprezentacija Srbije za 2013 godinu:
Ramadani-Ramadani,Ramadani,Zahavi,Ramadani-Zahavi,Ramadani,Ramadani,Ramadani-Ramadani,Zahavi

Selektor Sinisa Mihajlovic

pegasus

pre 11 godina

Miha, a da se nisi malo zaleteo. POvuci malo rucnu i spusti se na zemlju. Zelim ti uspeh i da dugo vodis nacionalni tim ali bi morao malo da poradis na svom egu i da popularnost kako medju igracima tako i navijacima izgradjujes prijateljskim pristupom a ne nekim drilom i tvrdim stavom. Bez obzira na odluku igraca, mogao si malo da pokazes postovanja i ne dajes takav komentar da je sebi zatvorio vrata nacionalnom timu. E tu treba malo razumevanja njegove odluke i eventualno na vreme predvideti da ce do toga doci, i poraditi na tome.

Ja sam

pre 11 godina

Sinisa,
Nije Nemanja rekao da ne zeli da igra za Srbiju, vec ne zeli da igra za tim koji si prisvojio i pretvorio u ocerupano jato orlica.

u shoku sam

pre 11 godina

Primer jednog (ne)ozbiljnog trenera izgubljenog u vremenu i prostoru:
1-zaboravi tablu sa postavkom igre u svlacionici pred pocetak vaznog meca
2-u reprezentaciju poziva igraca koji je poslednjih 6 meseci proveo na relaciji "krevet-lekarska ordinacija"
3-da nakon solidno odigranog meca i "nesrecnog" poraza, za isti taj poraz izbegne preuzimanje odgovornosti na sebe (tipican primer kukavicluka)...a za poraz okrivi dva najbolja igraca na terenu (primer bezobrazluka)
4-da natera sve igrace i clanove strucnog staba da postuju nekakve kodekse a zatim da se sam, nicim izazvan, sprda sa tim istim kodeksima...primer...pri ulasku u autobus svi nose kravate osim prepotentnog trenera...ovaj mali primer mozda i najbolje govori o njegovoj neozbiljnosti i losem karakteru
Ja se i dalje ne mogu nacuditi kako mi opstajemo makar i na ovom bednom nivou ako nam skolu fudbala vodi ceveni BATA DJORA. Imao sam tu cast da upoznam nekoliko nasih bivsih uglednih trenera i selektora. Njihova pismenost i recitost je na mene ostavila utisak - ISPODPROSECNE INTELIGENCIJE I ELOKVENCIJE. Zato nije ni malo slucajno zasto ovako duboko tonemo.
Antic, Muslin, Stanojevic i Djukic su po mom misljenju primeri trenera koji u ovom sivilu drasticno odskacu svojim znanjem i harizmom. Ali znamo kako su oni odavde najureni. Jel to slucajno?

serb

pre 11 godina

i na kraju ce u repki da igraju samo igraci c.zvezde, kada svi kao matic odustanu, nemamo mi problem sa igracima, izgleda da je miha glavni krivac, svaka mu cast kao igrac sta je uradio, ali kao trener nikad nista nece uraditi i nikad nece biti velicina kao sto je bio kao igrac

Naravno

pre 11 godina

Bravo za ovog momka, on nije licemer i podržavam ga u ovoj odluci. Mihailović je pokazao da nema takta ni zrno, i ne poštuje svoje igrače.

krle

pre 11 godina

Pa ovo je strašno kakav stav imaju naši mladi igrači! Ej, on je uvređen jer nije igrao! Pa šta Subotić da kaže? A Boško Janković, on čak nije ni pozvan?! A Bane Ivanović rezerva Tomoviću! Jeste li čuli od njih da su rekli da nikada više neće igrati za reprezentaciju? Naravno da ne. Da se razumemo, nisam uopšte ljubitelj našeg selektora, ali apsolutno ne mogu da shvatim Matića. Razumem da je razočaran jer ne igra, ali da ovako kvari ionako poljuljanu atmosferu u reprezentaciji, nemam reči.

ninepi

pre 11 godina

Podrska za Matica.
Mihajlovic ima skor:
1 pobeda
2 neresene
5 poraza
Da li iko normalan sumnja da Mihajlovic treba da bude smenjen, a narocito zbog toga sto posle 4 kola, on imam jos samo teoretske sanse za plasman na SP. Forsira igrace jednog menadzera, a velicine kao sto su Ivanovic, Kuzmanovic, Subotic drzi na klupi. U napadu mu skripi, a on zove Lekica dokazanog anti talenta. Samo da podsetim, i kao igrac je pokazao neodgovornost time sto je zaradio crveni karton protiv Slovenije. Mozda bi u igrackom egalu izborili bolji rezultat od 3-3

Ivan Nis

pre 11 godina

Bravo mali,tako se to radi kazi sve sto mislis i sto ti je na srcu.Neka za Mihajlovica igraju njegove marionete a ne pravi fudbaleri.Ovim potezom si pokazao koliko si veliki patriota.Doci ce tvojih pet minuta,nicije nije vecno.
Pozdrav u nadi da cu te mozda nekad gledati uzivo.

Milan

pre 11 godina

Od kada je Mihajlovic selektor nasa reprezentacija je ostala bez Matica, Boska Jankovica, Ninkovica, Kuzmanovica, Rajkovica, Ljajica, Jovanovica, Zigica, Krasica, Lazovica. Subotic je na klupi. Al zato zagarantovano mesto u timu imaju Marko i Stefan Scepovic, Nemanja Tomic, Maksimovic, Milivojevic, Tomovic...

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

sta da se kaze na ovo ..po meni matic je dobar igrac ali je previse pasivan..u benfiki je igrac koji nosi vodu na terenu skoro je ne zapazen .na jednoj strani je to OK jer u nemackoj kazu cim je defanzivni vezni ne zapazen onda radi dobro svoj poso jer cisti ono sto niko nece ,ipak matic je igrac koji je ranije u svojoj karijeri igrao zentralnog veznog sa opcijem da ide napred..to je potuno ugasio i opredelio se samo da igra odbranu..u mladjim kategorijama je isti taj matic igro playmakera.Mislim da nemanja ne iskoriscava sav svoj potencijal i da je samo srecan da igra u benfiki bez nekih vecih ambicija ..steta ,ali vrati ce se on jer mihajlovic nece dugo biti selektor.

pozz

kike

pre 11 godina

Raspad totalni.Matica donekle shvatam.Tesko je kada si standardni u jakoj Benfici da sjedis na klupi dok igta mali Micko, protiv kojeg nemam nista ali jos nije za reprezentacije.Jos ko slag na tortu zove onog nesretnika Milivojevica...sporaca iz kataloga..losiju verziju i onako loseg Milijasa.Mjesto da je zovnuo Nemanju Gudelja, koji igra standardno u ERE divisie, koja je svemirski bod za JSL.Decko igra zadnjeg veznog, beka, stopera, ma sve zivo.Na zimu mozda ode u Fiorentinu.
Kad samo pomislim koliko sam zelio da Sinia bude selektor.Kada ono, totalna suprotnost od onog sto sam ocekivao.Menadjerisanje, nelogicni izbori igraca, taktike..ma uzas.Pazi sta zelis mozda ti se ostvari.

BLSRB

pre 11 godina

Fudbaleri trebaju ovu situaciju rešiti kao vaterpolisti nema druge bojkotovati Mihajlovića, poslati otvoreno pismo i potpisati se, jedino to može spasiti reprezentaciju!!
Oni koji su standardni u svojim timovima sjede na klupi u reprezentaciji(Subotić, Matić itd)a plus ne zove Jankovića, Đurđića, Krasića i Kuzmanovića.
A u timu mu igraju rezerve Zvezde, Partizana, Olimpijakosa i GenčerNEŠTObirglija itd.

One night in May

pre 11 godina

Tri najomrazenije licnosti u Srbiji:
1.Sinisa Mihajlovic
2.Tole Karadzic
3.Lukic..
(realno, 6. novembar 2012 09:52)

Dobar izbor, samo pogresan redosled. Kad ode prvi (a oko toga vise nema dileme), drugi i treci ce ostati.

A ako ode drugi, netragom nestaju i prvi i treci.

stevenage

pre 11 godina

Mihajlović je umesto Matića za meč sa Čileom 14. novembra u Sankt Galenu pozvao fudbalera Crvene zvezde Luku Milivojevića.

Trebao si jos da pozoves i Lolu Smiljanica. Kakav bre Luka Milivojevic, alo!? Makar na zadnjem veznom nema razloga vise eksperimentisati, probao si 25 igraca, naslo se par pristojnih, na toj poziciji ih koliko-toliko ima. Kapiram da ce se vrednost na transfermarktu povecati ovom izgovoru od igraca, to je bas plemenito sa tvoje strane.

veerghoen

pre 11 godina

Pozivanje Scepovica umesto Djurdjica ili Ljuboju je dokaz da nam menadzeri vode fudbal. Forsiraju se igraci da bi se sto pre prodali i tako se zaradi koji procenat na njihovim transferima. Svako ko je upucen u sportu zna da stvari tako funkcionisu. Sinisa ima dil sa Ramadanijem. Zasto ne zove Boska Jankovica, Ninkovica i ostalih. Maticu, svaka cast, sa njim samo tako.

Mile

pre 11 godina

Kada je dolazio na mesto selektora mislio sam da je to pravi izbor(prevario sam se i to sam zakljucio cim sam odgledao prvu prijateljsku utakmicu). Covek trenira strogocu i zato zove klince koji mu nesmeju nista reci. Covek udaljuje igrace iz reprezentacije zbog svakakvih gluposti. Udaljio ljajica jer ne peva HIMNU. Pa deca mu neznaju srpski on prica tako ko da je rodjen u italiji pa naucio . Jesam zvezdas i dobar je to igrac bio (odlican) ali nije za selektora. Treba prvo da ostvari neki uspeh u klupskom fudbalu pa onda na klupu reprezentacije. Ja licno mislim sto pre ode bolje je za nas fudbal .

varan

pre 11 godina

Ljudi pogledajte na netu malo i nadjite koliko je igrao Fejsa zadnje tri sezone. On vecinu utakmica nije bio ni na klupi.Ja nisam mogao da verujem, decko je za 3 sezone(jednu bio povredjen) odigrao 265 min. Eeeeej! Ni tri cele utakmice!!!!! Pa o cemu mi pricamo, pa jel treba da cudi ovakva reakcija Matica.

Antara vrati se!

pre 11 godina

Realno i ja bih bio uvredjen da umesto mene igra Fejsa!
U Olimpijakosu nema mesta za Fejsu ni u 18,a ne 11 igraca,a i u ovim reprezentativnim utakmicama je pokazao sta zna,izgubio je mnogo lopti,dao mnogo pogresnih pasova.Ko je ikad igrao fudbal zna da zadnji vezni nema prava na gresku.
Ne bih me cudilo da procitam isto ovo za Subotica sutra,posto ni on nije dovoljno dobar za reprezentaciju izgleda.Ili neka Subotic saceka Chile,dace mu selektor sansu "da pokaze sta zna"...MOZDA

dr kimi 021

pre 11 godina

C c c kad ces ti da zatvoriš vrata SINIŠA ???
Nadobudan si do bola ???
A podloga za to ??? poraz, nadobudnost, poraz,nadobudnost, poraz...

milito

pre 11 godina

Kratko i jasno, necu ja da sedim na klupi i gledam Mijailovica,talenta nad talentima kako se gura na sve moguce nacine, zamisli, toliki je talenat da sedi na klupi penzionisanom MIlijasu. Ali kad se setim da su Maksimovic, Mijailovic,Lazovic najavljivani kao veliki igraci,momci koji ce nositi reprezentaciju muka me uhvati. I posle neko nesto kaze Raca Petrovic ovo,Raca ono, pa Raca je izmislio fudbal za ove prethodno navedene.

Marko Bec

pre 11 godina

Ako igrac hoce da osigura standardno mesto kod Mihajlovica mora ispuniti sledece:

1. Treba igrati za Zvezdu ili Partizan
2. Da ga zastupa taj Ramadani
3. Da igra za Helsinborg, Malme, AIK (Svedska); Herenven, RKC Walkwiijk ili Den Hag (Holandija), Beveren, Lokeren a moze ponekad i Anderleht (Belgija)
4. Da zna himnu napamet
___________

Kriteri koji ti osiguraju mesto rezerviste:

1. Igras za Manchester City, Chelsea, ManU, Borusia D, Fiorentina, itd (prednost ima i druga liga Francuske)

U petom sesitru za sledece kvalifikacije ce se naci sledece drzave:

Moldavija, Kipar, Malta, Gruzija, Azerbejdzan i Srbija dok ce u cetvrtom biti Makedonija, Albanija, Belorusija, Armenija, Litvanija, Estonia

eee moj Mihajlovicu...

Ivan BA

pre 11 godina

Konacno smo se uverili da je Miha los trener ali mnogi govore da je bio veliki igrac. Po meni i to je diskutabilno.
Na stranu umece na terenu i slobodnjaci, posle pljuvanja Jeremisa i slicnih incidenata on za mene nije veliki igrac.
Veliki igraci su prave sportiste koji nepljuju druge igrace.

Zemun_grad

pre 11 godina

wroom1975
Sent Galen je u Švajcarskoj, ne Austriji.
Što se tiče Matića, bio je naš najbolji igrač na onom EP za mlade, bio sam fasciniran njegovom igrom, ubeđen da je ono što nam toliko nedostaje.
Ne pratim njegove igre u klupskim dresovima, ali ono što pamtim je za svaku pohvalu.
Saga Mihajlović mi je od početka smrduckala, tj. kako će se on pokazati.
Počelo je sa lošim rezultatima u prijateljskim utakmicama, ali sam sebe tešio da su jaki protivnici u pitanju.
Posle Škotske mi je sve bilo jasnije, ništa se promenilo nije.
Ja sam svestan da mi ne možemo da računamo na neke dobre rezultate, ali da može bolje od ovoga, može sigurno, a i mora.
Uvek sam se pitao koliko neko može da bude nacionalno nesvestan, kao predsednik FSS i ovi ispod njega, da zarad profita ovako unazađuju naš fudbal i unesrećuju ljude kojima je on neizbežna svakodnevnica u životu.

Voja

pre 11 godina

Siniša Mihajlović sarađuje sa Faljijem Ramadanijem. Ovo je izdaja zemlje šta radi. Praktično je Hrvatima poklonio put u Brazil. Na najvažnije prvenstvo o kome svi sanjaju. Na prvenstvo koje vredi kao 10 drugih!

Dojčilo

pre 11 godina

Kako je Miha krenuo neće imati ko da igra za repku. Nastavi li se ovako eto i mene u reprezentaciji premda nikad aktivno nisam igrao fudbal.

Monarhista

pre 11 godina

I bre Maticu pa de bas sad kad si trebao da budes u igri od pocetka,dobijes desetku,kapitensku traku i kesu lilihipa!!
Kako si mali covek mihajlovicu,mizerni cak bi moglo da se kaze!

M

pre 11 godina

Ohohooo, znaci pocelo je pocelo.
Sada samo cekam ko je sledeci...Subotic, Sulejmani...mozda Ivanovic...ma nebitno je jer smo pod Sinisinim vodjstvom iovako pukli skroz.

krang

pre 11 godina

Bilo je ocekivano da se ovako nesto desi. Dobrom delu nasih igraca se trenutno testira strpljenje, Bane i Kolarov su se uglavnom ostvarili kao igraci pa im ova nepravda malo lakse pada, Neven je vaspitavan na zapadu pa mu je temperament drugaciji, Bosko Jankovic je iskusan,nece vuci ishitrene poteze,ali da se ovakva situacija desila pre 6-7 godina Bosko bi se potukao na treningu i otisao. U svakom slucaju svima njima se testira strpljenje,a koliko je to (ne)potrebno smesno je i govoriti . A to koliko Scepovici,Lekic,Micko,pa i Fejsa nemaju pojma sa fudbalom to nije bitno...

Mihajlovic je svestan da za mec protiv hrvata kvalitet ne igra najbitniju ulogu,vec, pre svega, neke druge stvari i to je njegov kec iz rukava za mart mesec 2013te..sta god da se desi to u nasem fudbalu u sustini nista nece promeniti,al aj mi cemo kao da navijamo, kad vec nismo u stanju da oteramo Toleta,menadjere,nestrucnjake itd itd.. pozz braco i sestre

previse

pre 11 godina

Imamo premalo informacija, a uvek se zaletimo da iskomentarisemo ovakve vesti. Mihu ljudi ili obozavaju (za sta imaju dosta razloga, ali u poslednje vreme i ne) ili ne vole ( za sta takodje imaju dosta razloga). Matic je ocigledno u ovoj drugoj grupi.

Vlada

pre 11 godina

Pa normalno kada pre prvotimca Benfike igraju Mijailović, Fejsa, Ignjovski i ostali. Pa treba i Kuzmanović i Subotić isto da pošalju, pa nek se igra Miha sa Ramadanijem!

lol

pre 11 godina

(dužnost, 6. novembar 2012 13:04)

haha ti si se stavio na raspolaganje u Oluji haha mozda ali na playstationu. idi stavi se sad na raspolaganje sefu civilne zastite, da vas poplava ne donese u Srbiju

Boki

pre 11 godina

Znaci ne verujem!!!!Hrvati se prepucavaju na srpskom forumu i to totalno offtopic!!!I moderator opusteno to postavlja a kad neko napise malo ostrije komentare to se ne objavljuje,jer....neznam zasto!!!

revan

pre 11 godina

Slabo sam upućen u u reprezentaciju Srbije, ali po svemu što sam ovdje pročitao, vi morate da se riješite Mihajlovića. Sudeći po novinskim člancima i ponašanju igrača, čovjek je obični siledžija koji nema veze sa trenerskim poslom, čije ispade igrači ne žele da trpe, pa se i ne odazivaju na reprezentativna okupljanja. Zaista je glupo da cijela reprezentacija i zemlja trpe zbog hirova jednog ispodprosječnog trenera.

zng

pre 11 godina

Svakom igraču ukoliko je neozljeđen je obveza da se odozove izborniku bez obzira da li te on stavlja u početni sastav i kakvi su rezultati. On mora biti svojoj naciji na raspolaganju. Ja sam se odazvao pozivu za pješadiju u Oluji iako sam pilot.
(dužnost, 6. novembar 2012 13:04)
Ha,ha...koji zvekan...vidi ti pilota!Naso si se samoisticat za oluju u srpskim novinama.I to jos na temu nogomet!Samo za informaciju,ovi sto su isli u rat na poziv,isli su usranih gaca a akcija im je bila "ciscenje" kuca kud su prosli oni pravi.A jesi prdonja!

novosadjanin

pre 11 godina

Pitanje je ko je sledeći!!!
Mogo puta sam već rekao DA SINIŠA MIHAJLOVIĆ VREDI KAO TRENER,ON BI RADIO U ITALIJI.
Rezultati su JEDINO merilo rada svakog trenera.A,Siniša ih,baš i nema.Ni na klupskom nivou,a o reprezentativnom da ni ne govorimo.

Blokovi

pre 11 godina

Ma ne treba niko da igra, zato što je dotični Mihajlović sam kreirao lošu atmosferu u ekipi svojim nerazumnim i nestručnim potezima! Čovek dobio reprezentaciju da se vežba na njoj umesto da dovedemo nekog iskusnog i prekaljenog stručnjaka!

sfrj

pre 11 godina

Trebali bi svi igrači da podrže Matića i da bojkotuju reprezentaciju t.j. Mihajlovića i Kazadžića...Možda je to jedini način da se dotična gospoda konačno udalje iz srpskog fudbala!
Žalosno!

Nikki

pre 11 godina

Ovo sam predvideo. To treba da urade i Subotic, Kolarov Ivanovic, Sulejmani i Kuzmanovic. Samo diletant moze da da prednost Mijailovicu, Fejsi i Ignjovskom ispred Matica i Kuzmanovica. Mene takodje ne interesuje reprezentacija dok ne odu on i Karadzic. A steta, imamo dobar tim...

Alooo

pre 11 godina

Alo ljudi zar treba komentarisati ovu farsu.Pa Mihajilovic zove igrace koji realno nisu ni za drugu postavu reprezentacije .Covek se pogubio , klasican kontraš.Ali sva sreca pa je rekao ako se ne plasira na SP da ce dati ostavku.A to je za par meseci...

Voja

pre 11 godina

Siniša Mihajlović sarađuje sa Faljijem Ramadanijem. Ovo je izdaja zemlje šta radi. Praktično je Hrvatima poklonio put u Brazil. Na najvažnije prvenstvo o kome svi sanjaju. Na prvenstvo koje vredi kao 10 drugih!

gospodin Radomir Antic

pre 11 godina

Tako je majstore, ne dozvoli da te drugi zezaju i omalovazavaju tvoje fudbalsko umece. Ako ti nije davao sansu Mihajlovic do sada, nemoj ni da igras kad su kvalifikacije vec gotove za nas. Sad mu trebas da te stavi u "vrucu vatru". I ja da sam na tvom mestu, ne bi igrao a pri tom da guraju Mijailovica, Fejsu itd. Neka mu onda oni igraju u Zagrebu, Briselu pa ce tek narod uvideti kakav je Miha strucnjak...A te price reprezentacija je svetinja, svako treba da se odazove pozivu...to je za malu decu. To vazi samo kad je GOSPODIN ANTIC selektor i ostali normalni strucnjaci i kad narod ima poverenja u reprezentaciju.

...

pre 11 godina

Svaka mu cast! I ovom prilikom ga pozdravljam (posto nemam drugi nacin :)) Daj da se ne lazemo. Kapira momak sta se desava unutar saveza i to je to.
Vec ste naveli primjere i ne znam kako neko moze da osudjuje momka. Dosta je bilo vise onih komunistickih tripova,da mora neko da se odazove pozivu a stvari ce doc na svoje mjesto. Eo 20 godina se svi nesrtenici odazivaju a mi nismo uspjeli nista da napravimo od naseg fudbala iako smo imali odlicne generacije. Osim pobjede protiv Njemacke 2010 nismo ni jednu krstenu reprezentaciju dobili.

tralalala

pre 11 godina

reprezentacija je privatno vlasnistvo par ljudi Miha kvalifikacije koristi za reklamu nekih nama nepoznatih ali perspektivnih fudbalera i nada se da se dobro unovci od prodaje

Vlado

pre 11 godina

Logicna odluka momka. Zasto da bude u drugom planu zbog nekakvih Scepovica, Fejsi, Ignjovskih i drugih grijaca klupa u maticnim klubovima, a standarnih igraca u Mihajlovicevo -Ramadanijevoj ekipi.

Grobar Ni

pre 11 godina

„Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne...“
(Vlado, 6. novembar 2012 15:22)

Да, па да седи и буде резерва неком Мићку, или сада позваном, гле чуда, Миливојевићу. Михајловић није селектор, он је промотер звездиних промашаја, које пошто пото треба продати. Јадна је таква репрезентација. Браво Матићу!

Igi

pre 11 godina

Nemanja je za Fejsu i Micka izmislio fudbal, a Ignjovski ne igra nikako u Verderu. Covek stavi Mesija u dzep a ne moze da igra u reprezentaciji. E Srbijo sta si docekala !!!

um

pre 11 godina

Da li sam ja to dobro procitao Luka Milivojevic, ovom coveku ili nije dobro ili se inati kao i citavu svoju karijeru samo ne znam kome.

diskretni heroj

pre 11 godina

i opet gomila komentara protiv toleta,mihe,menadzera raznih!? i dokle??? sta dobijate? kljucaju nas u mozak godinama i dalje sedimo i kucamo!? tako se sklonila bagra 5og oktobra? nece ni ovi sami da odu verujte,a i zasto bi dok im opozicija sedi gajbi i guli tastaturu...

Milan

pre 11 godina

@Andreja
"Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne. Ko se ne odazove, taj poziv više ne zaslužuje. Ako Bane Ivanović može da sedi na klupi, može i "neki" Matić. Zato nek gleda on svoja posla i nek pusti trenera da radi svoj posao. Ti si odgovoran za svoje ponašanje i igru Mihajloviću, a Mihajlović je sa rezultatima odgovoran narodu.
Ako Kežman, koji je za tebe sinko pojam, nije mogao tako da se ponaša, ne možeš ni ti."


Jel' to zato Andreja da bi ti lepo mogao cugas pivce, a ne dobijes gorusicu zbog nerviranja dok gledas fudbal.

Preko tudjih ledja ni sto batina nije mnogo kaze poslovica.

Svi vi sto mislite da je igranje za reprezentaciju (citaj drzavu) svetinja postavite sebi pitanje sta ste vi dobrovoljno ovog meseca uradili za drzavu. Ne mora nista bitno ni veliko, jer niste toliko dobri za velike ucinke, ali recimo svako vece po dva sata volontiranja u nekoj sigurnoj kuci, pripremanje obroka za crveni krst, ili bilo koji dobrovoljni rad. Lomljenje stolica na stadionima se ne racuna.

Ali razumem vas, lakse je blejati u kaficu, ili kockati se u kladionici ili zverati na fejsu, i kritikovati druge sto nisu patriote.

student

pre 11 godina

matić je odličan fudbaler o koga su se i raniji selektori ogrešili. ipak treba da zna da on ne igra za mihajlovića ili bilo kog drugog selektora već za reprezentaciju srbije. ovo nije rešenje, sa dečkom treba razgovarati i rešiti problem, ali msm da su ovi iz saveza suviše nadmeni da bi pokušali da izgalde spor.

Duplo golo

pre 11 godina

@Neobavesten,

Zasto bi dolazio i tracio vreme kada ni 2 minuta nema minutaze. Zasto prednost ima Nastasic umesto Subotica.Zasto je uzimao u A reprezentaciju igrace iz mlade selekcije (i time oslabio mladu selekciju) kada niko od njih nije imao sansi da zaigra za A reprezentaciju.Ima mnogo ne logicnosti.Rezultati su pokazali. Ni jedan pametan selektor ne podmladjuje svih jedanaest igraca u A selekciji. Neko ce ovde da lupa minuse.Ali u A selekciji su bili potrebni i te kako i Lane Jovanovic, i Krasic i Kuzmanovic i Zigic i Pantelic. Nije uspela mlada a nije ni A selekcija.Duplo golo

Coco Bill

pre 11 godina

(krle, 6. novembar 2012 09:58)

A što pa da nema takav stav ?! koliko me sećanje služi na pitanje nekih novinara zašto ne igra Subotić ? On odgovara nešta u stilu "Pa on ne priča puno ???!! Pa jel' treba da priča na tereenu ili da igra ? Šta li Matiću ne valja ? Možda ne pije kafu dok priča ?! Igraju igrači određenog menadžera, a to mu je, čini mi se i Bane rekao, na jedan fin i kulturan način. Pa niko nije od njih "glup i mutav" pa da ne vide u kom "grmu leži zec" i što bi onda neki od njih to trpeli ili bolje rečeno tolerisali. Na kraju krajeva, poštenije je reći da ne želiš da igraš za reprezentaciju zbog toga i toga nego igrati onako kako su svi igrali protiv Makedonije. Videlo se iz "aviona" da su tu bojkotovali Mihajlovića. Znači to je po tebi bolje ? Da kažu u onako "stilu", ćutaću, otaljaću ovu utakmicu, neću ništa da kažem da se ne bi zamerao nikom, pa tako i sledeći put...pa opet sledeći put i onda smo ga....

maximus minus

pre 11 godina

Bravo Nemanja, bravo majstore mali. Ovo je vanredan igrac, a ovim cinom je pokazao vise srca i karaktera od mnogih koji nece da se zamere nekome ili necemu. Ne treba dati legitimitet ociglednoj farsi. 'ajmo sledeci...

Marko

pre 11 godina

Pošto nova jahta Siniša? Sa kim deliš zaradu? Zašto igra mlada reprezantacija kada su ovo najvažnije kvalifikacije u ovom veku?

Joao

pre 11 godina

Matić ima pravo da bude uvređen, ali je trebalo da to zadrži za sebe. Ovaj sjajni talentovani igrač srednjeg reda sigurno je trebalo da zaigra pre mnogih drugih, pogotovo kod ovoliko problematične igre reprezentacije, ali selektor ima i prava i odgovornosti. Kao da Subotić ne treba da igra pre Nastasića, na primer. Odgovor Mihajlovića je tek smešan... kao eto, ja bih mu baš sutra dao šansu, ali vidite nije hteo. Ali, u svakom slučaju treba oćutati i biti uporan. Neće Mihajlović biti večno selektor. Prema rezultatima biće to znatno kraće.

Xin Zhao

pre 11 godina

Ovo za narednu utakmicu ga Miha samo troluje, kao sledecu bi igrao od pocetka, ali ti neces da dodjes... :D
A iskreno, mi necemo otici u Brazil ko god igrao tako da ovo nije toliko bitno. Bitnije je da se vidi da li neki od ovih igraca od 20ak godina ima potencijal da nas odvede na neko sledece veliko takmicenje, bio bi red da odemo na jedno EP kao Srbija...

Remac

pre 11 godina

Jesteee. I treba da proveravas Matica u prijateljskoj, dok ti u prvom timu igraju Fejsa i Mijailovic, 2 tako prekaljena asa. Koga zavaravas, Mihajlovicu? Imao sam puno poverenje u ovog coveka, pogotovo posle Velsa. Bio sam odusevljen prvo poluvreme protiv Belgije. A onda je covek izgubio kompas: okrivio je Baneta i Kolarova za poraz, a taktika mu je bila kao da igra protiv Andore, uzeo je broj Kolarovu, "iznenadio" Makedonce, sad ovako nisko udara Matica, koji je nivo za mnoge iz reprezentacije. Za kratko vreme postao mi je mrskiji i od samog Toleta.

pacman007

pre 11 godina

Mihajlovic ima ozbiljan nedostatak pedagoskog odnosa prema igracima, trazi bezuslovno postovanje njega i institucije reprezentacije a zauzvrat trenira autoritet nad starijima i bezobrazno zanemaruje ovo malo iskusnijih igraca koje se udostojio da pozove.
Kao da je cilj bukvalno preko noci od U-21 napraviti seniorsku reprezentaciju pogodnu za manipulaciju i uzimanje procenta od menadzerisanja.
Ovim putem sigurno ce rasturiti potencijalno dobru generaciju i zakopati nas na dno kojem vec pripadamo, totalno rasulo nam tek predstoji!

MilosG

pre 11 godina

A znas li ti da pevas himnu??Znam,znas a neznam aaa neznas!!
(Sviraj brate, 6. novembar 2012 12:36)

A znas li ti nesto o pravopisu??? o.O

charli dzordz

pre 11 godina

Imao sam cast da o fudbalu pricam sa sada pokojnim Dusanom Nenkovicem i Tomislavom Ivicem ,onda sa Osimom,Skoblarom,Zivadinovicem i ostalim legendarnim trenerima one Jugoslavije.Pricati sada i pominjati neke trenercice koji fudbal dozivljavaju samo kao posao,a ne kao jednu veliku ljubav kao ovi koje sam nabrojao je deplasirano.Svi mi imamo posao ,a vecina ga ne voli ali ga odradjuje, zato je nas fudbal tu gde je.

Neobavesten

pre 11 godina

Ne znam da li je Mihajlovic dobar selektor, dosadasnji rezultati nisu to pokazali. Svako ima neko misljenje o pojedinim igracima, pozivanim i nepozivanim od strane Mihajlovica. Ali, izbor je za sada njegov posao. Ali reci - Necu da igram za Mihajlovica, to je skandal. Ne igras ti decko za Mihajlovica, vec za reprezentaciju Srbije. Kod nas su se malo pobrkali loncici sta je ciji posao. Zato i u vaterpolu najure trenera koji je doneo 17 medalja sa 17 takmicenja, nije se navodno svidjao igracima, valjda ne vole sto nosi mokasine...

afrogipsy

pre 11 godina

Imao sam veliku nadu posle meca za Velsom, svidal mi se igra, zar borbenost presing. Medjutim, izgleda mi da Sinisa nije za trenera , pati od nekih boljki koje su svostvene svim nasim trenerima reprezentacije. Nema kompas, ima problem u selekciji igraca, a jos vise u komunikaciji sa njima. Zelim mu da sto pre podnese ostavku.

branko

pre 11 godina

Svaki igrac koji drzi do sebe i postuje svoju otadzbinu trebao bi da bojkotuje ovu takozvanu reprezentaciju dok god je Tole predsednik FSS-a, a Miha je tu nebitan jer ne bi ni bio na tom mestu da imamo ozbiljnu i strucnu fudbalsku organizaciju.

zoran

pre 11 godina

ja se nikad ne bih odazvao pozivu ako mi se ne sviđa gde me pozivaju. čovek ima pravo da izabere. neće da se bruka, zna šta ga čeka ako bude igrao za srbiju. porazi od azerbejdžana, belgije, australije i ostalih fudbalskih velesila...

wroom1975

pre 11 godina

Ni ja ne bih. Koga vise pa briga za reprezentaciju. Dok su Mihajlovic i Karadzic tu cisto sumnjam da ikoga interesuje sta se desava unutar i izvan nje.
Zasto su otisli u Sent Galen da igraju prijateljsku? Pa nisu sto posto zato sto je lepse vreme u Austriji, nego sto bi u Srbiji dobili sto zasluzuju. A nece ni tamo sjajno proci, "izvidace ih nasi ima samo da prasi".

simke

pre 11 godina

Sramota je sto fudbaleri poput Matica, Subotica, Ljajica, Boskovica, Baste i ostalih ne igraju za reprezentaciju. Ovaj patriota sto se dokazuje pevanjem kao ga je reprezentacija Granda a ne fudbalska i koji zato sto je iz mesovitog braka ima zelju da se nekom pokaze da je veliki patriota!! Taj ce nas patriotizam oterati na dnu lestvice po svemu! Ako reprezentacija zeli uspeh treba da dovede Radomira Antica vrhunskog strucnjaka.

maki kg

pre 11 godina

Svaki pravi Srbin bi bio pocastvovan da je uopste na spisku reprezentativaca, a ovakvi kojima je ispod casti da sede na klupi nam i ne trebaju!! Znaci, njemu treba da bude zagarantovano mesto u prvom timu inace nece hteti da igra??? Niko nije Bogom dan!!
(Rade, 6. novembar 2012 13:32)
I tebi bi bilo ispod casti da sedis na klupi da si na njegovom mestu,a on je jedan od igraca koji su kljucni u svojoj ekipi,a u reprezentaciji igraju umesto njega Fejsa i Mijailovic ciji klubovi igraju u slabijim ligama od njegovog kluba,a uz to oni su rezerve,ima jos dosta takvih u reprezentaciji ali dovoljna su ova dvojica!!!

Pedja

pre 11 godina

Svaki selektor ima neke svoje ideje oko tima i nekad se biraju fudbaleri prema protivniku tj. da li trebaju brzi, ofanzivni, defanzivni itd. Ali da imas u timu Subotica koga trazi pola vrhunskih evropskih timova, a on ne odigra ni minut. Isto tako da stavis Ivanovica da odmara, a on pun snage da istrci za dvojicu. To su vec nerazumni potezi. Kad vec imamo vrhunske fudbalere u odbrani trebali smo da stisnemo odbranu sto jace, a u napadu ako nesto uradimo sa onim sto imamo. Bar bi vece sanse bile da uzmemo po bod i od Belgije i od Makedonije. Jos su najava bile da ocekujemo 6 bodova iz te 2 utakmice. Izgubimo kod kuce od Belgije sa 3:0, a kako su snase isle jos smo dobro prosli, a Mihajlovic izjavljuje kako nismo imali srece i kao odigrali dobro 60 minuta. E zato sluzi selektor da sastavi tim koji ce da igra 90 minuta. A sve nase sanse protiv Belgije su bile otprilike dve, ostalo se moze nazvati opasnom situacijom.

Voja

pre 11 godina

Na stranu moje (ne)poštovanje Mihajlovića kao osobe, njegove "taktike" te "pevačkog" odnosa prema reprezentaciji. Ali, kada bi postojala reprezentacija mašinskih inženjera Srbije, ja bih bio presrećan da sam na klupi za rezerve. Poziv da predstavljaš svoju zemlju je nešto najlepše što možeš da očekuješ a i najveći podstrek tvojoj karijeri. Sad mene neko da objavi na spisku 25 izabranih inženjera Srbije na bilo kom takmičenju, ja bih danonoćno pisao projekte te ručno i filigrantski pravio delove za mašinu sa kojom bi se predstavili svetu. I to što mi je plata mizerna u poređenju sa jednim fudbalerom u Srbiji...

Vuk

pre 11 godina

Poredimo bre babe i žabe... u staroj Jugi ti je bila čast da igraš za reprezenataciju i bilo je neko drugo vreme, a sad se sve radi za novac. I što se diže frka, neće dečko da igra kad je na klupi Mihajlović koji daje šansu nekim polutanima koji ne igraju fudbal ni u svojim klubovima. Pa neka igraju taj Fejsa i komapnija, zato neću ni da gledam više fudbal. Pa zar ne vidite dokle je naš fudbal stigao, svake kvalifikacija nas pobedila neka mala zemlja u kojo se igra amaterski fudbal pobedila. To znači i da smo mi amateri... počev od Toelta pa naniže...

Rajko Janjanin

pre 11 godina

Bez ikakve namere da branim Mihajlovica, njegove sulude poteze ili ponasanje, ovo mlad i nedokazan igrac sebi niposto ne sme da dozvoli, taman da na klupi sedi Milovan Djoric. Zasto ne ide iz Benfike, posto nije standardan? Sta izigrava? Da nije mozda vece fudbalsko ime od Nevena Subotica ili nekih drugih iskusnijih igraca koji kao pravi profesionalci trpe klupu? Na klupi su sedeli i jedan Dejan Savicevic, Dragan Stojkovic, Savo Milosevic itd., itd. cije karijere mozes samo da sanjas. Ne igras ti covece za Mihajlovica vec za Srbiju. Ako to nemas u sebi, daleko ti lepa kuca, za reprezentaciju i nisi.

Joca

pre 11 godina

Matic je fenomenalan igrac, nas najbolji na toj poziciji to stoji, ALI ovim je pokazao koliko "voli" nacionalni tim. Zamisli decko posle 5 utakmica "daje otkaz". Pa sta da kaze Neven Subotic koji je medju top igracima sveta na svojoj poziciji. Stoji da Mihajlovic glumi strogocu i autoritet i da se ne ponasa prema fudbalerima kako treba jedan selektor ali ovaj ga pretera. Tuga.

sale

pre 11 godina

realno sam bio uz mihu ali sa obzirom da se poziva na to da ce za reprezentaciju da igraju samo standardni u svojim klubovima(kao zbog toga nema krasica,sulejmanija) imamo situaciju da utakmice igraju momci koji u klubovima nekad nisu ni u protokolu za mec(ignjovski,scepovic i onaj klinac iz zvezde) razumem ovog decka,standardan je u timu u kom ova boranija ne bi mogla da dodje ni na probu.

Tekelija

pre 11 godina

У овој ситуацији ни један ни други нису управу.
Миха што га није стављао да игра-глупо је, јер је момак то заслужио.
И он-чуј, увријеђен је. Прави играчи се БОРЕ за мјесто и истрају, а не глуме неку увријеђену снајку.

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

Neigras ti za Mihajlovica nego za svoju drzavu! Da si pravi profesionalac nebi se ovako ponasao, ugledaj se na Subotica covek je ime i za tebe i za sve koji sede na klupi ali svoje obaveze ispunjava profesionalno!

miroslav

pre 11 godina

Slazem se potpuno sa vecinom komentara, medjutim, ne svidja mi se ni Maticev stav. Ja da sam na njegovom mestu, rekao bih sebi, idem na utakmicu sa Cileom da uzmem ono sto je moje i sto mi pripada a to je mesto u reprezentaciji. Da se pojavio i odigrao dobro, postao bi standardan.

grobar i sumadinac u isto vreme

pre 11 godina

Odakle Mihajlovic izvlaci ove igrace,setio se za neke za koje sam zaboravio da postoje,kao sto su Bisevac,Miailovic,Ignjovski,Basta,Dejan Lekic,Nenad Tomovic,Nastasic,a na sve to da dodamo i Marka Scepovica.I dok ovi igraci igraju za reprezentaciju,drugi mladi igraci koji zasluzuju da im se da sansa kao sto je Matic ne dobijaju priliku da se dokazu jer mesta ima vecinom i iskljucivo za bivse Zvezdine propale igrace.

Sinisa

pre 11 godina

A sto se nisi bunio treneru Benfike kad si tamo grejao klupu, i sto njemu nisi rekao da neces vise za njega da igras?

A da, tamo dobijas pare pa nesmes. Ovo je samo reprezentacjia i ti si slavni igrac i klupa Srbije je tebi ponizavanje tvojih ogromnih talenata.

Da i ja sam mislio da trebas da igras ispred drugih koji su igrali na toj poziciji u ovim kvalifikacijama, ali posle ovog mislim da netrebas nikada vise da budes pozvan dok se ne izvines selektoru i narodu Srbije.

Рајко од Расине

pre 11 godina

Standardan u Benfici, bože moj, jak klub! Daleko je Lisabon i ta Portugalija, novine svašta pišu, sve to treba uzeti sa rezervom. Na poslednjih 5 utakmica je grejao klupu, nije se čak ni zagrevao i onda se ja pitam kakav je to igrač, he he! Ima Siniša takvih k'o pleve diljem Srbije, svi bre tu na dohvat ruke, uvek spremni da trknu po burek i pecivo.
Vidić, Pantelić, Žigić, Krasić, Subotić, Rajković a bogami i Matić... oni su već okoštali, teško se savijaju i još teže uče fudbalsku nauku, sa klincima je lakše, kad selekciju vrše menadžeri to je tek banja, Siniša može da nakrivi šešir i satima da koristi mobilni telefon.
I na kraju koja je vajda od tih prekaljenih igrača, oni su potpisali ugovore ne duguje nikom ništa a sa mladim nada je projekcija sasvim drugačija... oni obećavaju i ne pitaju za cenu!!!

mrmlj

pre 11 godina

razumem da je matic ljut sto ne dobija sansu, ali mora da ima u vidu da kad igra za reprezentaciju ne igra za mihajlovica, nego za svoj narod i drzavu.
ne znam celu pricu pa ne osudjujem matica, ali mislim da je izgubio to iz vida.

357

pre 11 godina

E ne bi ti meni igrao vise nikad za reprezentaciju, pa sta ako te nije pozivao do sad? Ima da igras za svoju drzavu kad god te pozovu, a kad te ne pozovu da treniras i da cutis! Rambo Petkovic nikad nije bio pozvan ali nikad nije govorio da nece da igra iako je imalo mesta za njega u reprezentaciji. Svi su umislili da su neki fudbaleri, da si takva zvezda ostao bi u Celziju, izborio bi se za mesto.

plisani

pre 11 godina

Iskreno mislim da je Mihajlovic podbacio kao selektor volim ga ali sto je dosta dosta je samo neka da mi oproste na izrazu sranja oko ekipe skandal za skandalom nisam od onih koji misle da treba da cekamo da nas igraci mole da igraju za nas tako nikad nista necemo uraditi treba juriti igrace dok se nesklopi tim koji moze nesto da uradi tako dokle god Tole vodi ffs mi ce mo padati sve dublje u ambis i klupskog ireprezentativnog fudbala licno smatram da je vreme za nekog boljeg da vodi ffs i za nekog mnogo iskusnijeg da vodi reprezentaciju.

nesvrstani

pre 11 godina

Trebali bi svi reprezentativci, koji nisu preko menadzera upali u A tim, da bojkotuju igranje za reprezentaciju. E kada bi se to jednom desilo bila bi druga prica...

Rade

pre 11 godina

Svaki pravi Srbin bi bio pocastvovan da je uopste na spisku reprezentativaca, a ovakvi kojima je ispod casti da sede na klupi nam i ne trebaju!! Znaci, njemu treba da bude zagarantovano mesto u prvom timu inace nece hteti da igra??? Niko nije Bogom dan!!

Kokos

pre 11 godina

Sve što ne valja na Balkan je uvezeno sa Zapada i iz SAD, pa i to da igrači neće više da igraju za reprezentaciju. Ne sjećam se da je ikada ranije neki reprezentativac rekao "više neću da igram za reprezentaciju", ili da se oprostio od nje za vrijeme igračke karijere. Bila je čast nositi plavi dres SFRJ i onda su nam pametni porušili zemlju, a ljudi su izgbili čast.

Andreja

pre 11 godina

Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne. Ko se ne odazove, taj poziv više ne zaslužuje. Ako Bane Ivanović može da sedi na klupi, može i "neki" Matić. Zato nek gleda on svoja posla i nek pusti trenera da radi svoj posao. Ti si odgovoran za svoje ponašanje i igru Mihajloviću, a Mihajlović je sa rezultatima odgovoran narodu.

Ako Kežman, koji je za tebe sinko pojam, nije mogao tako da se ponaša, ne možeš ni ti.

VULKAN

pre 11 godina

To je Srbija - zemlja sa nejvise selektora po glavi stanovnika ! Najbolje da bi svi pozvani bili zadovoljni,pitamo Platinija da li Srbija moze da igra sa 22 igraca ?

V.J

pre 11 godina

ljudi pa svi vi niste normaLni sto pljujete nekog za koga je suvisNA i JEDNA rec ,,pa jednostavno se okrenite pametnijim stvarima ,,svaki put kad Ga uzmete u usta saucestvujete u njegovom ludili,,,
DOSTA VISE LUDILA ,,

Dragoslav

pre 11 godina

Svaka čast Mihajloviću na poziv Luke Milivojevića ali on igra za Zvezdu pozovi nekad nekog iz Kragujevca,Niša,Jagodine,Novog Sada.Zato nam je fudbal na tim granama jer pozivi stižu samo mahom igračima Zvezde koji hoće i prvaci države da budu ali da za njih igra Alksandar Vućić a da ih finasira država. Kad ode Mihajlović sa mesta selektora sigurno će mo napredovati i na fifinoj listi. A za to vreme neka mu Subotić,Ivanović i drugi sede na klupi a neka igraju neki Milivojevići i slični.

Miki

pre 11 godina

Nažalost velika igračka legenda Siniša Mihajlović me je kao trener potpuno razočarao. Međutim, nije on kriv i nije sam sebe izabrao. Problem je što ne shvata da je zalutao u trenersku profesiju i što se na vreme ne povuče. Ne mogu reći da u budućnosti on ne može postati i dobar trener, ali da se uči baš na reprezentaciji i sprovodi svoje eksperimente je nedopustivo. Ja mu iskreno želim da se nauči i na svojim grečkama, ali neka nađe neki manje bitan tim da se na njemu uči. Usput, apsolutno je neobjašnjivo i van svakog zdravog razuma da Neven Subotić u ovoj očajnoj ekipi nema mesta. Ako već moraju igrati i Nastasić i Biševac, dobar trener bi mogao da vidi da bi Biševac na poziciji zadnjeg veznog bio bolji od bilo kog od ovih što ih je Siniša do sada isprobao.

dužnost

pre 11 godina

Svakom igraču ukoliko je neozljeđen je obveza da se odozove izborniku bez obzira da li te on stavlja u početni sastav i kakvi su rezultati. On mora biti svojoj naciji na raspolaganju. Ja sam se odazvao pozivu za pješadiju u Oluji iako sam pilot.

krle

pre 11 godina

Pa ovo je strašno kakav stav imaju naši mladi igrači! Ej, on je uvređen jer nije igrao! Pa šta Subotić da kaže? A Boško Janković, on čak nije ni pozvan?! A Bane Ivanović rezerva Tomoviću! Jeste li čuli od njih da su rekli da nikada više neće igrati za reprezentaciju? Naravno da ne. Da se razumemo, nisam uopšte ljubitelj našeg selektora, ali apsolutno ne mogu da shvatim Matića. Razumem da je razočaran jer ne igra, ali da ovako kvari ionako poljuljanu atmosferu u reprezentaciji, nemam reči.

357

pre 11 godina

E ne bi ti meni igrao vise nikad za reprezentaciju, pa sta ako te nije pozivao do sad? Ima da igras za svoju drzavu kad god te pozovu, a kad te ne pozovu da treniras i da cutis! Rambo Petkovic nikad nije bio pozvan ali nikad nije govorio da nece da igra iako je imalo mesta za njega u reprezentaciji. Svi su umislili da su neki fudbaleri, da si takva zvezda ostao bi u Celziju, izborio bi se za mesto.

Joca

pre 11 godina

Matic je fenomenalan igrac, nas najbolji na toj poziciji to stoji, ALI ovim je pokazao koliko "voli" nacionalni tim. Zamisli decko posle 5 utakmica "daje otkaz". Pa sta da kaze Neven Subotic koji je medju top igracima sveta na svojoj poziciji. Stoji da Mihajlovic glumi strogocu i autoritet i da se ne ponasa prema fudbalerima kako treba jedan selektor ali ovaj ga pretera. Tuga.

Rajko Janjanin

pre 11 godina

Bez ikakve namere da branim Mihajlovica, njegove sulude poteze ili ponasanje, ovo mlad i nedokazan igrac sebi niposto ne sme da dozvoli, taman da na klupi sedi Milovan Djoric. Zasto ne ide iz Benfike, posto nije standardan? Sta izigrava? Da nije mozda vece fudbalsko ime od Nevena Subotica ili nekih drugih iskusnijih igraca koji kao pravi profesionalci trpe klupu? Na klupi su sedeli i jedan Dejan Savicevic, Dragan Stojkovic, Savo Milosevic itd., itd. cije karijere mozes samo da sanjas. Ne igras ti covece za Mihajlovica vec za Srbiju. Ako to nemas u sebi, daleko ti lepa kuca, za reprezentaciju i nisi.

dužnost

pre 11 godina

Svakom igraču ukoliko je neozljeđen je obveza da se odozove izborniku bez obzira da li te on stavlja u početni sastav i kakvi su rezultati. On mora biti svojoj naciji na raspolaganju. Ja sam se odazvao pozivu za pješadiju u Oluji iako sam pilot.

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

Neigras ti za Mihajlovica nego za svoju drzavu! Da si pravi profesionalac nebi se ovako ponasao, ugledaj se na Subotica covek je ime i za tebe i za sve koji sede na klupi ali svoje obaveze ispunjava profesionalno!

Rade

pre 11 godina

Svaki pravi Srbin bi bio pocastvovan da je uopste na spisku reprezentativaca, a ovakvi kojima je ispod casti da sede na klupi nam i ne trebaju!! Znaci, njemu treba da bude zagarantovano mesto u prvom timu inace nece hteti da igra??? Niko nije Bogom dan!!

Sinisa

pre 11 godina

A sto se nisi bunio treneru Benfike kad si tamo grejao klupu, i sto njemu nisi rekao da neces vise za njega da igras?

A da, tamo dobijas pare pa nesmes. Ovo je samo reprezentacjia i ti si slavni igrac i klupa Srbije je tebi ponizavanje tvojih ogromnih talenata.

Da i ja sam mislio da trebas da igras ispred drugih koji su igrali na toj poziciji u ovim kvalifikacijama, ali posle ovog mislim da netrebas nikada vise da budes pozvan dok se ne izvines selektoru i narodu Srbije.

miroslav

pre 11 godina

Slazem se potpuno sa vecinom komentara, medjutim, ne svidja mi se ni Maticev stav. Ja da sam na njegovom mestu, rekao bih sebi, idem na utakmicu sa Cileom da uzmem ono sto je moje i sto mi pripada a to je mesto u reprezentaciji. Da se pojavio i odigrao dobro, postao bi standardan.

serb

pre 11 godina

i na kraju ce u repki da igraju samo igraci c.zvezde, kada svi kao matic odustanu, nemamo mi problem sa igracima, izgleda da je miha glavni krivac, svaka mu cast kao igrac sta je uradio, ali kao trener nikad nista nece uraditi i nikad nece biti velicina kao sto je bio kao igrac

Andreja

pre 11 godina

Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne. Ko se ne odazove, taj poziv više ne zaslužuje. Ako Bane Ivanović može da sedi na klupi, može i "neki" Matić. Zato nek gleda on svoja posla i nek pusti trenera da radi svoj posao. Ti si odgovoran za svoje ponašanje i igru Mihajloviću, a Mihajlović je sa rezultatima odgovoran narodu.

Ako Kežman, koji je za tebe sinko pojam, nije mogao tako da se ponaša, ne možeš ni ti.

Sve samo najsrBskiji

pre 11 godina

"Mihajlović je umesto Matića za meč sa Čileom 14. novembra u Sankt Galenu pozvao fudbalera Crvene zvezde Luku Milivojevića."

- STRASNO! -

Рајко од Расине

pre 11 godina

Standardan u Benfici, bože moj, jak klub! Daleko je Lisabon i ta Portugalija, novine svašta pišu, sve to treba uzeti sa rezervom. Na poslednjih 5 utakmica je grejao klupu, nije se čak ni zagrevao i onda se ja pitam kakav je to igrač, he he! Ima Siniša takvih k'o pleve diljem Srbije, svi bre tu na dohvat ruke, uvek spremni da trknu po burek i pecivo.
Vidić, Pantelić, Žigić, Krasić, Subotić, Rajković a bogami i Matić... oni su već okoštali, teško se savijaju i još teže uče fudbalsku nauku, sa klincima je lakše, kad selekciju vrše menadžeri to je tek banja, Siniša može da nakrivi šešir i satima da koristi mobilni telefon.
I na kraju koja je vajda od tih prekaljenih igrača, oni su potpisali ugovore ne duguje nikom ništa a sa mladim nada je projekcija sasvim drugačija... oni obećavaju i ne pitaju za cenu!!!

Tekelija

pre 11 godina

У овој ситуацији ни један ни други нису управу.
Миха што га није стављао да игра-глупо је, јер је момак то заслужио.
И он-чуј, увријеђен је. Прави играчи се БОРЕ за мјесто и истрају, а не глуме неку увријеђену снајку.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

sta da se kaze na ovo ..po meni matic je dobar igrac ali je previse pasivan..u benfiki je igrac koji nosi vodu na terenu skoro je ne zapazen .na jednoj strani je to OK jer u nemackoj kazu cim je defanzivni vezni ne zapazen onda radi dobro svoj poso jer cisti ono sto niko nece ,ipak matic je igrac koji je ranije u svojoj karijeri igrao zentralnog veznog sa opcijem da ide napred..to je potuno ugasio i opredelio se samo da igra odbranu..u mladjim kategorijama je isti taj matic igro playmakera.Mislim da nemanja ne iskoriscava sav svoj potencijal i da je samo srecan da igra u benfiki bez nekih vecih ambicija ..steta ,ali vrati ce se on jer mihajlovic nece dugo biti selektor.

pozz

VULKAN

pre 11 godina

To je Srbija - zemlja sa nejvise selektora po glavi stanovnika ! Najbolje da bi svi pozvani bili zadovoljni,pitamo Platinija da li Srbija moze da igra sa 22 igraca ?

Kokos

pre 11 godina

Sve što ne valja na Balkan je uvezeno sa Zapada i iz SAD, pa i to da igrači neće više da igraju za reprezentaciju. Ne sjećam se da je ikada ranije neki reprezentativac rekao "više neću da igram za reprezentaciju", ili da se oprostio od nje za vrijeme igračke karijere. Bila je čast nositi plavi dres SFRJ i onda su nam pametni porušili zemlju, a ljudi su izgbili čast.

Neobavesten

pre 11 godina

Ne znam da li je Mihajlovic dobar selektor, dosadasnji rezultati nisu to pokazali. Svako ima neko misljenje o pojedinim igracima, pozivanim i nepozivanim od strane Mihajlovica. Ali, izbor je za sada njegov posao. Ali reci - Necu da igram za Mihajlovica, to je skandal. Ne igras ti decko za Mihajlovica, vec za reprezentaciju Srbije. Kod nas su se malo pobrkali loncici sta je ciji posao. Zato i u vaterpolu najure trenera koji je doneo 17 medalja sa 17 takmicenja, nije se navodno svidjao igracima, valjda ne vole sto nosi mokasine...

Tata Mata

pre 11 godina

Umesto da zove Ognjena Mudrinskog , Ramadani poziva Luku ? Mada iovako su ovo najbrže završene kvalifikacije , tako da i Tole može da bude u startnih 11 .

previse

pre 11 godina

Imamo premalo informacija, a uvek se zaletimo da iskomentarisemo ovakve vesti. Mihu ljudi ili obozavaju (za sta imaju dosta razloga, ali u poslednje vreme i ne) ili ne vole ( za sta takodje imaju dosta razloga). Matic je ocigledno u ovoj drugoj grupi.

milito

pre 11 godina

Kratko i jasno, necu ja da sedim na klupi i gledam Mijailovica,talenta nad talentima kako se gura na sve moguce nacine, zamisli, toliki je talenat da sedi na klupi penzionisanom MIlijasu. Ali kad se setim da su Maksimovic, Mijailovic,Lazovic najavljivani kao veliki igraci,momci koji ce nositi reprezentaciju muka me uhvati. I posle neko nesto kaze Raca Petrovic ovo,Raca ono, pa Raca je izmislio fudbal za ove prethodno navedene.

grobar i sumadinac u isto vreme

pre 11 godina

Odakle Mihajlovic izvlaci ove igrace,setio se za neke za koje sam zaboravio da postoje,kao sto su Bisevac,Miailovic,Ignjovski,Basta,Dejan Lekic,Nenad Tomovic,Nastasic,a na sve to da dodamo i Marka Scepovica.I dok ovi igraci igraju za reprezentaciju,drugi mladi igraci koji zasluzuju da im se da sansa kao sto je Matic ne dobijaju priliku da se dokazu jer mesta ima vecinom i iskljucivo za bivse Zvezdine propale igrace.

Jedan je bio Antic. . .

pre 11 godina

Mihajlovicu nemas pojma sa trenerskim poslom,glumis tu neku strogocu, himna ovo ono. . . a rezultati nula,znanje dve NULE !! Matic ne,ali Lekic da !???!

ODLAZI !

Voja

pre 11 godina

Na stranu moje (ne)poštovanje Mihajlovića kao osobe, njegove "taktike" te "pevačkog" odnosa prema reprezentaciji. Ali, kada bi postojala reprezentacija mašinskih inženjera Srbije, ja bih bio presrećan da sam na klupi za rezerve. Poziv da predstavljaš svoju zemlju je nešto najlepše što možeš da očekuješ a i najveći podstrek tvojoj karijeri. Sad mene neko da objavi na spisku 25 izabranih inženjera Srbije na bilo kom takmičenju, ja bih danonoćno pisao projekte te ručno i filigrantski pravio delove za mašinu sa kojom bi se predstavili svetu. I to što mi je plata mizerna u poređenju sa jednim fudbalerom u Srbiji...

mrmlj

pre 11 godina

razumem da je matic ljut sto ne dobija sansu, ali mora da ima u vidu da kad igra za reprezentaciju ne igra za mihajlovica, nego za svoj narod i drzavu.
ne znam celu pricu pa ne osudjujem matica, ali mislim da je izgubio to iz vida.

veliki strumf

pre 11 godina

Ovo je naprosto moralo da se desi, i tek ce da se desava. Decko igra standardno u Benfiki, a u reprezentaciji nema mesta pored Fejse, Ignjovskog i Mijailovica, koji svi zajedno nemaju 3 utakmice ove sezone (ni Srdjan nije standardan u Zvezdi). Pa sto bi covek gubio vreme u reprezentaciji, kad menadzerski igraci moraju da igraju. Nije lud.

V.J

pre 11 godina

ljudi pa svi vi niste normaLni sto pljujete nekog za koga je suvisNA i JEDNA rec ,,pa jednostavno se okrenite pametnijim stvarima ,,svaki put kad Ga uzmete u usta saucestvujete u njegovom ludili,,,
DOSTA VISE LUDILA ,,

Grobar Ni

pre 11 godina

„Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne...“
(Vlado, 6. novembar 2012 15:22)

Да, па да седи и буде резерва неком Мићку, или сада позваном, гле чуда, Миливојевићу. Михајловић није селектор, он је промотер звездиних промашаја, које пошто пото треба продати. Јадна је таква репрезентација. Браво Матићу!

kentaur

pre 11 godina

Jao bre Mihajlovicu koji si ti licemer! Pa decko ti sedi na klupi 5 utakmica a igraju ti raznorazni, da ih ne nazovem pravim imenom, a sada kada je odlucio da ne igra- "trebalo je da pocne trt mrt..."!!?!? Kakav si ti covek, ovo vise nije normalno. Ovo je reprezentacija, i ona je svetinja- veca od svih- pa i od tebe!! Odlazi, dosta je.

Joao

pre 11 godina

Matić ima pravo da bude uvređen, ali je trebalo da to zadrži za sebe. Ovaj sjajni talentovani igrač srednjeg reda sigurno je trebalo da zaigra pre mnogih drugih, pogotovo kod ovoliko problematične igre reprezentacije, ali selektor ima i prava i odgovornosti. Kao da Subotić ne treba da igra pre Nastasića, na primer. Odgovor Mihajlovića je tek smešan... kao eto, ja bih mu baš sutra dao šansu, ali vidite nije hteo. Ali, u svakom slučaju treba oćutati i biti uporan. Neće Mihajlović biti večno selektor. Prema rezultatima biće to znatno kraće.

pegasus

pre 11 godina

Miha, a da se nisi malo zaleteo. POvuci malo rucnu i spusti se na zemlju. Zelim ti uspeh i da dugo vodis nacionalni tim ali bi morao malo da poradis na svom egu i da popularnost kako medju igracima tako i navijacima izgradjujes prijateljskim pristupom a ne nekim drilom i tvrdim stavom. Bez obzira na odluku igraca, mogao si malo da pokazes postovanja i ne dajes takav komentar da je sebi zatvorio vrata nacionalnom timu. E tu treba malo razumevanja njegove odluke i eventualno na vreme predvideti da ce do toga doci, i poraditi na tome.

Xin Zhao

pre 11 godina

Ovo za narednu utakmicu ga Miha samo troluje, kao sledecu bi igrao od pocetka, ali ti neces da dodjes... :D
A iskreno, mi necemo otici u Brazil ko god igrao tako da ovo nije toliko bitno. Bitnije je da se vidi da li neki od ovih igraca od 20ak godina ima potencijal da nas odvede na neko sledece veliko takmicenje, bio bi red da odemo na jedno EP kao Srbija...

maki kg

pre 11 godina

Svaki pravi Srbin bi bio pocastvovan da je uopste na spisku reprezentativaca, a ovakvi kojima je ispod casti da sede na klupi nam i ne trebaju!! Znaci, njemu treba da bude zagarantovano mesto u prvom timu inace nece hteti da igra??? Niko nije Bogom dan!!
(Rade, 6. novembar 2012 13:32)
I tebi bi bilo ispod casti da sedis na klupi da si na njegovom mestu,a on je jedan od igraca koji su kljucni u svojoj ekipi,a u reprezentaciji igraju umesto njega Fejsa i Mijailovic ciji klubovi igraju u slabijim ligama od njegovog kluba,a uz to oni su rezerve,ima jos dosta takvih u reprezentaciji ali dovoljna su ova dvojica!!!

Nikki

pre 11 godina

Ovo sam predvideo. To treba da urade i Subotic, Kolarov Ivanovic, Sulejmani i Kuzmanovic. Samo diletant moze da da prednost Mijailovicu, Fejsi i Ignjovskom ispred Matica i Kuzmanovica. Mene takodje ne interesuje reprezentacija dok ne odu on i Karadzic. A steta, imamo dobar tim...

One night in May

pre 11 godina

Tri najomrazenije licnosti u Srbiji:
1.Sinisa Mihajlovic
2.Tole Karadzic
3.Lukic..
(realno, 6. novembar 2012 09:52)

Dobar izbor, samo pogresan redosled. Kad ode prvi (a oko toga vise nema dileme), drugi i treci ce ostati.

A ako ode drugi, netragom nestaju i prvi i treci.

Duplo golo

pre 11 godina

@Neobavesten,

Zasto bi dolazio i tracio vreme kada ni 2 minuta nema minutaze. Zasto prednost ima Nastasic umesto Subotica.Zasto je uzimao u A reprezentaciju igrace iz mlade selekcije (i time oslabio mladu selekciju) kada niko od njih nije imao sansi da zaigra za A reprezentaciju.Ima mnogo ne logicnosti.Rezultati su pokazali. Ni jedan pametan selektor ne podmladjuje svih jedanaest igraca u A selekciji. Neko ce ovde da lupa minuse.Ali u A selekciji su bili potrebni i te kako i Lane Jovanovic, i Krasic i Kuzmanovic i Zigic i Pantelic. Nije uspela mlada a nije ni A selekcija.Duplo golo

Ja sam

pre 11 godina

Sinisa,
Nije Nemanja rekao da ne zeli da igra za Srbiju, vec ne zeli da igra za tim koji si prisvojio i pretvorio u ocerupano jato orlica.

MilosG

pre 11 godina

A znas li ti da pevas himnu??Znam,znas a neznam aaa neznas!!
(Sviraj brate, 6. novembar 2012 12:36)

A znas li ti nesto o pravopisu??? o.O

Milan

pre 11 godina

@Andreja
"Treba biti čast svakom igraču da se odazove na poziv reprezentacije, bez obzira da li sedi na klupi ili ne. Ko se ne odazove, taj poziv više ne zaslužuje. Ako Bane Ivanović može da sedi na klupi, može i "neki" Matić. Zato nek gleda on svoja posla i nek pusti trenera da radi svoj posao. Ti si odgovoran za svoje ponašanje i igru Mihajloviću, a Mihajlović je sa rezultatima odgovoran narodu.
Ako Kežman, koji je za tebe sinko pojam, nije mogao tako da se ponaša, ne možeš ni ti."


Jel' to zato Andreja da bi ti lepo mogao cugas pivce, a ne dobijes gorusicu zbog nerviranja dok gledas fudbal.

Preko tudjih ledja ni sto batina nije mnogo kaze poslovica.

Svi vi sto mislite da je igranje za reprezentaciju (citaj drzavu) svetinja postavite sebi pitanje sta ste vi dobrovoljno ovog meseca uradili za drzavu. Ne mora nista bitno ni veliko, jer niste toliko dobri za velike ucinke, ali recimo svako vece po dva sata volontiranja u nekoj sigurnoj kuci, pripremanje obroka za crveni krst, ili bilo koji dobrovoljni rad. Lomljenje stolica na stadionima se ne racuna.

Ali razumem vas, lakse je blejati u kaficu, ili kockati se u kladionici ili zverati na fejsu, i kritikovati druge sto nisu patriote.

ikikvo

pre 11 godina

Reprezentacija Srbije za 2013 godinu:
Ramadani-Ramadani,Ramadani,Zahavi,Ramadani-Zahavi,Ramadani,Ramadani,Ramadani-Ramadani,Zahavi

Selektor Sinisa Mihajlovic

kike

pre 11 godina

Raspad totalni.Matica donekle shvatam.Tesko je kada si standardni u jakoj Benfici da sjedis na klupi dok igta mali Micko, protiv kojeg nemam nista ali jos nije za reprezentacije.Jos ko slag na tortu zove onog nesretnika Milivojevica...sporaca iz kataloga..losiju verziju i onako loseg Milijasa.Mjesto da je zovnuo Nemanju Gudelja, koji igra standardno u ERE divisie, koja je svemirski bod za JSL.Decko igra zadnjeg veznog, beka, stopera, ma sve zivo.Na zimu mozda ode u Fiorentinu.
Kad samo pomislim koliko sam zelio da Sinia bude selektor.Kada ono, totalna suprotnost od onog sto sam ocekivao.Menadjerisanje, nelogicni izbori igraca, taktike..ma uzas.Pazi sta zelis mozda ti se ostvari.

papaja

pre 11 godina

Obozavam ovog igraca! Tako da postujem odluku i pratim ga. Nema mene na utakmicama,ispred tv-a i ovde u komentarima a vi kako hocete.Pozdrav svima:)

gospodin Radomir Antic

pre 11 godina

Tako je majstore, ne dozvoli da te drugi zezaju i omalovazavaju tvoje fudbalsko umece. Ako ti nije davao sansu Mihajlovic do sada, nemoj ni da igras kad su kvalifikacije vec gotove za nas. Sad mu trebas da te stavi u "vrucu vatru". I ja da sam na tvom mestu, ne bi igrao a pri tom da guraju Mijailovica, Fejsu itd. Neka mu onda oni igraju u Zagrebu, Briselu pa ce tek narod uvideti kakav je Miha strucnjak...A te price reprezentacija je svetinja, svako treba da se odazove pozivu...to je za malu decu. To vazi samo kad je GOSPODIN ANTIC selektor i ostali normalni strucnjaci i kad narod ima poverenja u reprezentaciju.

um

pre 11 godina

Da li sam ja to dobro procitao Luka Milivojevic, ovom coveku ili nije dobro ili se inati kao i citavu svoju karijeru samo ne znam kome.

davor

pre 11 godina

Mihine utakmice i dibidus bilans!

Španija - Srbija 2:0
Francuska - Srbija 2:0
Švedska - Srbija 2:1
Srbija - Republika Irska 0:0
Škotska - Srbija 0:0
Srbija - Vels 6:1
Srbija - Belgija 0:3
Makedonija - Srbija 1:0

Klemente je za tebe Ferguson.

To što si nosio burek i jogurt Manćiniju, ne znači da si spreman da vodiš selekciju jedne države. Sramota!

lupu u ruku

pre 11 godina

Citajuci ovo "izmedju redova" kao da je rekao: "ljudi nema svrhe da se odazivam vise na poziv kad necu nikad zaigrati pored raznih menadzerskih igraca,tako da dok ne dodje trener kod kog to nece moci,na mene ne racunajte." Od mene puna podrska ovom decku,kao i svakom igracu koji se pobuni protiv ovoga.
Sportski pozz.

Milan

pre 11 godina

Od kada je Mihajlovic selektor nasa reprezentacija je ostala bez Matica, Boska Jankovica, Ninkovica, Kuzmanovica, Rajkovica, Ljajica, Jovanovica, Zigica, Krasica, Lazovica. Subotic je na klupi. Al zato zagarantovano mesto u timu imaju Marko i Stefan Scepovic, Nemanja Tomic, Maksimovic, Milivojevic, Tomovic...

BLSRB

pre 11 godina

Fudbaleri trebaju ovu situaciju rešiti kao vaterpolisti nema druge bojkotovati Mihajlovića, poslati otvoreno pismo i potpisati se, jedino to može spasiti reprezentaciju!!
Oni koji su standardni u svojim timovima sjede na klupi u reprezentaciji(Subotić, Matić itd)a plus ne zove Jankovića, Đurđića, Krasića i Kuzmanovića.
A u timu mu igraju rezerve Zvezde, Partizana, Olimpijakosa i GenčerNEŠTObirglija itd.

Blokovi

pre 11 godina

Ma ne treba niko da igra, zato što je dotični Mihajlović sam kreirao lošu atmosferu u ekipi svojim nerazumnim i nestručnim potezima! Čovek dobio reprezentaciju da se vežba na njoj umesto da dovedemo nekog iskusnog i prekaljenog stručnjaka!

student

pre 11 godina

matić je odličan fudbaler o koga su se i raniji selektori ogrešili. ipak treba da zna da on ne igra za mihajlovića ili bilo kog drugog selektora već za reprezentaciju srbije. ovo nije rešenje, sa dečkom treba razgovarati i rešiti problem, ali msm da su ovi iz saveza suviše nadmeni da bi pokušali da izgalde spor.

Vlado

pre 11 godina

Logicna odluka momka. Zasto da bude u drugom planu zbog nekakvih Scepovica, Fejsi, Ignjovskih i drugih grijaca klupa u maticnim klubovima, a standarnih igraca u Mihajlovicevo -Ramadanijevoj ekipi.

sfrj

pre 11 godina

Trebali bi svi igrači da podrže Matića i da bojkotuju reprezentaciju t.j. Mihajlovića i Kazadžića...Možda je to jedini način da se dotična gospoda konačno udalje iz srpskog fudbala!
Žalosno!

Marko

pre 11 godina

Pošto nova jahta Siniša? Sa kim deliš zaradu? Zašto igra mlada reprezantacija kada su ovo najvažnije kvalifikacije u ovom veku?

lol

pre 11 godina

(dužnost, 6. novembar 2012 13:04)

haha ti si se stavio na raspolaganje u Oluji haha mozda ali na playstationu. idi stavi se sad na raspolaganje sefu civilne zastite, da vas poplava ne donese u Srbiju

zoran

pre 11 godina

ja se nikad ne bih odazvao pozivu ako mi se ne sviđa gde me pozivaju. čovek ima pravo da izabere. neće da se bruka, zna šta ga čeka ako bude igrao za srbiju. porazi od azerbejdžana, belgije, australije i ostalih fudbalskih velesila...

wroom1975

pre 11 godina

Ni ja ne bih. Koga vise pa briga za reprezentaciju. Dok su Mihajlovic i Karadzic tu cisto sumnjam da ikoga interesuje sta se desava unutar i izvan nje.
Zasto su otisli u Sent Galen da igraju prijateljsku? Pa nisu sto posto zato sto je lepse vreme u Austriji, nego sto bi u Srbiji dobili sto zasluzuju. A nece ni tamo sjajno proci, "izvidace ih nasi ima samo da prasi".

Boki

pre 11 godina

Znaci ne verujem!!!!Hrvati se prepucavaju na srpskom forumu i to totalno offtopic!!!I moderator opusteno to postavlja a kad neko napise malo ostrije komentare to se ne objavljuje,jer....neznam zasto!!!

charli dzordz

pre 11 godina

Imao sam cast da o fudbalu pricam sa sada pokojnim Dusanom Nenkovicem i Tomislavom Ivicem ,onda sa Osimom,Skoblarom,Zivadinovicem i ostalim legendarnim trenerima one Jugoslavije.Pricati sada i pominjati neke trenercice koji fudbal dozivljavaju samo kao posao,a ne kao jednu veliku ljubav kao ovi koje sam nabrojao je deplasirano.Svi mi imamo posao ,a vecina ga ne voli ali ga odradjuje, zato je nas fudbal tu gde je.

novosadjanin

pre 11 godina

Pitanje je ko je sledeći!!!
Mogo puta sam već rekao DA SINIŠA MIHAJLOVIĆ VREDI KAO TRENER,ON BI RADIO U ITALIJI.
Rezultati su JEDINO merilo rada svakog trenera.A,Siniša ih,baš i nema.Ni na klupskom nivou,a o reprezentativnom da ni ne govorimo.

Alooo

pre 11 godina

Alo ljudi zar treba komentarisati ovu farsu.Pa Mihajilovic zove igrace koji realno nisu ni za drugu postavu reprezentacije .Covek se pogubio , klasican kontraš.Ali sva sreca pa je rekao ako se ne plasira na SP da ce dati ostavku.A to je za par meseci...

...

pre 11 godina

Стварно штета,досадило момку да греје клупу.Мислим да заслужује место у првом тиму.

Flynn

pre 11 godina

Da su pametni svi ovo da urade, Bane i Kolarov prvi. Jel se mozda afirmisani igraci boje Tomislava Karadzica? Znaju da narod zabole za privatnu menadzersku reprezentaciju, valjda se vidi po poseti i nedostatku podrske malog broja koji i dodje. Ne cine uslugu nikome sem sebi (medvedju) time sto ucestvuju u ovoj farsi.

stevenage

pre 11 godina

Mihajlović je umesto Matića za meč sa Čileom 14. novembra u Sankt Galenu pozvao fudbalera Crvene zvezde Luku Milivojevića.

Trebao si jos da pozoves i Lolu Smiljanica. Kakav bre Luka Milivojevic, alo!? Makar na zadnjem veznom nema razloga vise eksperimentisati, probao si 25 igraca, naslo se par pristojnih, na toj poziciji ih koliko-toliko ima. Kapiram da ce se vrednost na transfermarktu povecati ovom izgovoru od igraca, to je bas plemenito sa tvoje strane.

Ivan BA

pre 11 godina

Konacno smo se uverili da je Miha los trener ali mnogi govore da je bio veliki igrac. Po meni i to je diskutabilno.
Na stranu umece na terenu i slobodnjaci, posle pljuvanja Jeremisa i slicnih incidenata on za mene nije veliki igrac.
Veliki igraci su prave sportiste koji nepljuju druge igrace.

M

pre 11 godina

Ohohooo, znaci pocelo je pocelo.
Sada samo cekam ko je sledeci...Subotic, Sulejmani...mozda Ivanovic...ma nebitno je jer smo pod Sinisinim vodjstvom iovako pukli skroz.

ninepi

pre 11 godina

Podrska za Matica.
Mihajlovic ima skor:
1 pobeda
2 neresene
5 poraza
Da li iko normalan sumnja da Mihajlovic treba da bude smenjen, a narocito zbog toga sto posle 4 kola, on imam jos samo teoretske sanse za plasman na SP. Forsira igrace jednog menadzera, a velicine kao sto su Ivanovic, Kuzmanovic, Subotic drzi na klupi. U napadu mu skripi, a on zove Lekica dokazanog anti talenta. Samo da podsetim, i kao igrac je pokazao neodgovornost time sto je zaradio crveni karton protiv Slovenije. Mozda bi u igrackom egalu izborili bolji rezultat od 3-3

krang

pre 11 godina

Bilo je ocekivano da se ovako nesto desi. Dobrom delu nasih igraca se trenutno testira strpljenje, Bane i Kolarov su se uglavnom ostvarili kao igraci pa im ova nepravda malo lakse pada, Neven je vaspitavan na zapadu pa mu je temperament drugaciji, Bosko Jankovic je iskusan,nece vuci ishitrene poteze,ali da se ovakva situacija desila pre 6-7 godina Bosko bi se potukao na treningu i otisao. U svakom slucaju svima njima se testira strpljenje,a koliko je to (ne)potrebno smesno je i govoriti . A to koliko Scepovici,Lekic,Micko,pa i Fejsa nemaju pojma sa fudbalom to nije bitno...

Mihajlovic je svestan da za mec protiv hrvata kvalitet ne igra najbitniju ulogu,vec, pre svega, neke druge stvari i to je njegov kec iz rukava za mart mesec 2013te..sta god da se desi to u nasem fudbalu u sustini nista nece promeniti,al aj mi cemo kao da navijamo, kad vec nismo u stanju da oteramo Toleta,menadjere,nestrucnjake itd itd.. pozz braco i sestre

Marko Bec

pre 11 godina

Ako igrac hoce da osigura standardno mesto kod Mihajlovica mora ispuniti sledece:

1. Treba igrati za Zvezdu ili Partizan
2. Da ga zastupa taj Ramadani
3. Da igra za Helsinborg, Malme, AIK (Svedska); Herenven, RKC Walkwiijk ili Den Hag (Holandija), Beveren, Lokeren a moze ponekad i Anderleht (Belgija)
4. Da zna himnu napamet
___________

Kriteri koji ti osiguraju mesto rezerviste:

1. Igras za Manchester City, Chelsea, ManU, Borusia D, Fiorentina, itd (prednost ima i druga liga Francuske)

U petom sesitru za sledece kvalifikacije ce se naci sledece drzave:

Moldavija, Kipar, Malta, Gruzija, Azerbejdzan i Srbija dok ce u cetvrtom biti Makedonija, Albanija, Belorusija, Armenija, Litvanija, Estonia

eee moj Mihajlovicu...

Voja

pre 11 godina

Siniša Mihajlović sarađuje sa Faljijem Ramadanijem. Ovo je izdaja zemlje šta radi. Praktično je Hrvatima poklonio put u Brazil. Na najvažnije prvenstvo o kome svi sanjaju. Na prvenstvo koje vredi kao 10 drugih!

simke

pre 11 godina

Sramota je sto fudbaleri poput Matica, Subotica, Ljajica, Boskovica, Baste i ostalih ne igraju za reprezentaciju. Ovaj patriota sto se dokazuje pevanjem kao ga je reprezentacija Granda a ne fudbalska i koji zato sto je iz mesovitog braka ima zelju da se nekom pokaze da je veliki patriota!! Taj ce nas patriotizam oterati na dnu lestvice po svemu! Ako reprezentacija zeli uspeh treba da dovede Radomira Antica vrhunskog strucnjaka.

Ivan Nis

pre 11 godina

Bravo mali,tako se to radi kazi sve sto mislis i sto ti je na srcu.Neka za Mihajlovica igraju njegove marionete a ne pravi fudbaleri.Ovim potezom si pokazao koliko si veliki patriota.Doci ce tvojih pet minuta,nicije nije vecno.
Pozdrav u nadi da cu te mozda nekad gledati uzivo.

afrogipsy

pre 11 godina

Imao sam veliku nadu posle meca za Velsom, svidal mi se igra, zar borbenost presing. Medjutim, izgleda mi da Sinisa nije za trenera , pati od nekih boljki koje su svostvene svim nasim trenerima reprezentacije. Nema kompas, ima problem u selekciji igraca, a jos vise u komunikaciji sa njima. Zelim mu da sto pre podnese ostavku.

ja

pre 11 godina

super sto Mihajlovic ima adekvatnu zamenu za matica :)!Eh sto je matic covek,Miha bas sad htede da ga stavi da igra od pocetka :).Smejurija!

Ogi

pre 11 godina

Pa sad bi mu igrao posto, su mladi ispali pa nema potrebe da otima igrace od Jankovica kao sto vec ti radio... P.S. Ipak tebi nije Ramadani menager... Bravo Matoo i srecnoo u karijeri.

Dzonnii

pre 11 godina

Mihajlovicu, razocarao si me. Pogotovo sto sam gajio nadu da ces posao odraditi vrhunski.

Na zvanicnim mecevima dajes sansu Mijailovicu koji igra u Zvezdi, Ignjovskom koji je rezerva u Verderu i Fejsi koji greje klupu u Olimpijakosu.
Maticu koji redovno igra za Benfiku NISI dao sansu NI JEDNOM i sad hoces da mu pruzis istu protiv Cilea, da navodno pokaze sta zna?!

To je Mihajlovicu trebalo obrnuto - Matic kao proveren je morao da igra protiv Belgije, a Mijailovica i Ignjovskog da probas protiv Cilea.

Definitivno nemas veze sa ovim poslom ili ti menadzeri kroje tim. Treceg nema.

Vlada

pre 11 godina

Pa normalno kada pre prvotimca Benfike igraju Mijailović, Fejsa, Ignjovski i ostali. Pa treba i Kuzmanović i Subotić isto da pošalju, pa nek se igra Miha sa Ramadanijem!

veerghoen

pre 11 godina

Pozivanje Scepovica umesto Djurdjica ili Ljuboju je dokaz da nam menadzeri vode fudbal. Forsiraju se igraci da bi se sto pre prodali i tako se zaradi koji procenat na njihovim transferima. Svako ko je upucen u sportu zna da stvari tako funkcionisu. Sinisa ima dil sa Ramadanijem. Zasto ne zove Boska Jankovica, Ninkovica i ostalih. Maticu, svaka cast, sa njim samo tako.

Antara vrati se!

pre 11 godina

Realno i ja bih bio uvredjen da umesto mene igra Fejsa!
U Olimpijakosu nema mesta za Fejsu ni u 18,a ne 11 igraca,a i u ovim reprezentativnim utakmicama je pokazao sta zna,izgubio je mnogo lopti,dao mnogo pogresnih pasova.Ko je ikad igrao fudbal zna da zadnji vezni nema prava na gresku.
Ne bih me cudilo da procitam isto ovo za Subotica sutra,posto ni on nije dovoljno dobar za reprezentaciju izgleda.Ili neka Subotic saceka Chile,dace mu selektor sansu "da pokaze sta zna"...MOZDA

branko

pre 11 godina

Svaki igrac koji drzi do sebe i postuje svoju otadzbinu trebao bi da bojkotuje ovu takozvanu reprezentaciju dok god je Tole predsednik FSS-a, a Miha je tu nebitan jer ne bi ni bio na tom mestu da imamo ozbiljnu i strucnu fudbalsku organizaciju.

maximus minus

pre 11 godina

Bravo Nemanja, bravo majstore mali. Ovo je vanredan igrac, a ovim cinom je pokazao vise srca i karaktera od mnogih koji nece da se zamere nekome ili necemu. Ne treba dati legitimitet ociglednoj farsi. 'ajmo sledeci...

Voja

pre 11 godina

Siniša Mihajlović sarađuje sa Faljijem Ramadanijem. Ovo je izdaja zemlje šta radi. Praktično je Hrvatima poklonio put u Brazil. Na najvažnije prvenstvo o kome svi sanjaju. Na prvenstvo koje vredi kao 10 drugih!

diskretni heroj

pre 11 godina

i opet gomila komentara protiv toleta,mihe,menadzera raznih!? i dokle??? sta dobijate? kljucaju nas u mozak godinama i dalje sedimo i kucamo!? tako se sklonila bagra 5og oktobra? nece ni ovi sami da odu verujte,a i zasto bi dok im opozicija sedi gajbi i guli tastaturu...

Pedja

pre 11 godina

Svaki selektor ima neke svoje ideje oko tima i nekad se biraju fudbaleri prema protivniku tj. da li trebaju brzi, ofanzivni, defanzivni itd. Ali da imas u timu Subotica koga trazi pola vrhunskih evropskih timova, a on ne odigra ni minut. Isto tako da stavis Ivanovica da odmara, a on pun snage da istrci za dvojicu. To su vec nerazumni potezi. Kad vec imamo vrhunske fudbalere u odbrani trebali smo da stisnemo odbranu sto jace, a u napadu ako nesto uradimo sa onim sto imamo. Bar bi vece sanse bile da uzmemo po bod i od Belgije i od Makedonije. Jos su najava bile da ocekujemo 6 bodova iz te 2 utakmice. Izgubimo kod kuce od Belgije sa 3:0, a kako su snase isle jos smo dobro prosli, a Mihajlovic izjavljuje kako nismo imali srece i kao odigrali dobro 60 minuta. E zato sluzi selektor da sastavi tim koji ce da igra 90 minuta. A sve nase sanse protiv Belgije su bile otprilike dve, ostalo se moze nazvati opasnom situacijom.

Vuk

pre 11 godina

Poredimo bre babe i žabe... u staroj Jugi ti je bila čast da igraš za reprezenataciju i bilo je neko drugo vreme, a sad se sve radi za novac. I što se diže frka, neće dečko da igra kad je na klupi Mihajlović koji daje šansu nekim polutanima koji ne igraju fudbal ni u svojim klubovima. Pa neka igraju taj Fejsa i komapnija, zato neću ni da gledam više fudbal. Pa zar ne vidite dokle je naš fudbal stigao, svake kvalifikacija nas pobedila neka mala zemlja u kojo se igra amaterski fudbal pobedila. To znači i da smo mi amateri... počev od Toelta pa naniže...

zng

pre 11 godina

Svakom igraču ukoliko je neozljeđen je obveza da se odozove izborniku bez obzira da li te on stavlja u početni sastav i kakvi su rezultati. On mora biti svojoj naciji na raspolaganju. Ja sam se odazvao pozivu za pješadiju u Oluji iako sam pilot.
(dužnost, 6. novembar 2012 13:04)
Ha,ha...koji zvekan...vidi ti pilota!Naso si se samoisticat za oluju u srpskim novinama.I to jos na temu nogomet!Samo za informaciju,ovi sto su isli u rat na poziv,isli su usranih gaca a akcija im je bila "ciscenje" kuca kud su prosli oni pravi.A jesi prdonja!

...

pre 11 godina

Svaka mu cast! I ovom prilikom ga pozdravljam (posto nemam drugi nacin :)) Daj da se ne lazemo. Kapira momak sta se desava unutar saveza i to je to.
Vec ste naveli primjere i ne znam kako neko moze da osudjuje momka. Dosta je bilo vise onih komunistickih tripova,da mora neko da se odazove pozivu a stvari ce doc na svoje mjesto. Eo 20 godina se svi nesrtenici odazivaju a mi nismo uspjeli nista da napravimo od naseg fudbala iako smo imali odlicne generacije. Osim pobjede protiv Njemacke 2010 nismo ni jednu krstenu reprezentaciju dobili.

tralalala

pre 11 godina

reprezentacija je privatno vlasnistvo par ljudi Miha kvalifikacije koristi za reklamu nekih nama nepoznatih ali perspektivnih fudbalera i nada se da se dobro unovci od prodaje

Zemun_grad

pre 11 godina

wroom1975
Sent Galen je u Švajcarskoj, ne Austriji.
Što se tiče Matića, bio je naš najbolji igrač na onom EP za mlade, bio sam fasciniran njegovom igrom, ubeđen da je ono što nam toliko nedostaje.
Ne pratim njegove igre u klupskim dresovima, ali ono što pamtim je za svaku pohvalu.
Saga Mihajlović mi je od početka smrduckala, tj. kako će se on pokazati.
Počelo je sa lošim rezultatima u prijateljskim utakmicama, ali sam sebe tešio da su jaki protivnici u pitanju.
Posle Škotske mi je sve bilo jasnije, ništa se promenilo nije.
Ja sam svestan da mi ne možemo da računamo na neke dobre rezultate, ali da može bolje od ovoga, može sigurno, a i mora.
Uvek sam se pitao koliko neko može da bude nacionalno nesvestan, kao predsednik FSS i ovi ispod njega, da zarad profita ovako unazađuju naš fudbal i unesrećuju ljude kojima je on neizbežna svakodnevnica u životu.

Dojčilo

pre 11 godina

Kako je Miha krenuo neće imati ko da igra za repku. Nastavi li se ovako eto i mene u reprezentaciji premda nikad aktivno nisam igrao fudbal.

Mile

pre 11 godina

Kada je dolazio na mesto selektora mislio sam da je to pravi izbor(prevario sam se i to sam zakljucio cim sam odgledao prvu prijateljsku utakmicu). Covek trenira strogocu i zato zove klince koji mu nesmeju nista reci. Covek udaljuje igrace iz reprezentacije zbog svakakvih gluposti. Udaljio ljajica jer ne peva HIMNU. Pa deca mu neznaju srpski on prica tako ko da je rodjen u italiji pa naucio . Jesam zvezdas i dobar je to igrac bio (odlican) ali nije za selektora. Treba prvo da ostvari neki uspeh u klupskom fudbalu pa onda na klupu reprezentacije. Ja licno mislim sto pre ode bolje je za nas fudbal .

Coco Bill

pre 11 godina

(krle, 6. novembar 2012 09:58)

A što pa da nema takav stav ?! koliko me sećanje služi na pitanje nekih novinara zašto ne igra Subotić ? On odgovara nešta u stilu "Pa on ne priča puno ???!! Pa jel' treba da priča na tereenu ili da igra ? Šta li Matiću ne valja ? Možda ne pije kafu dok priča ?! Igraju igrači određenog menadžera, a to mu je, čini mi se i Bane rekao, na jedan fin i kulturan način. Pa niko nije od njih "glup i mutav" pa da ne vide u kom "grmu leži zec" i što bi onda neki od njih to trpeli ili bolje rečeno tolerisali. Na kraju krajeva, poštenije je reći da ne želiš da igraš za reprezentaciju zbog toga i toga nego igrati onako kako su svi igrali protiv Makedonije. Videlo se iz "aviona" da su tu bojkotovali Mihajlovića. Znači to je po tebi bolje ? Da kažu u onako "stilu", ćutaću, otaljaću ovu utakmicu, neću ništa da kažem da se ne bi zamerao nikom, pa tako i sledeći put...pa opet sledeći put i onda smo ga....

plisani

pre 11 godina

Iskreno mislim da je Mihajlovic podbacio kao selektor volim ga ali sto je dosta dosta je samo neka da mi oproste na izrazu sranja oko ekipe skandal za skandalom nisam od onih koji misle da treba da cekamo da nas igraci mole da igraju za nas tako nikad nista necemo uraditi treba juriti igrace dok se nesklopi tim koji moze nesto da uradi tako dokle god Tole vodi ffs mi ce mo padati sve dublje u ambis i klupskog ireprezentativnog fudbala licno smatram da je vreme za nekog boljeg da vodi ffs i za nekog mnogo iskusnijeg da vodi reprezentaciju.

Monarhista

pre 11 godina

I bre Maticu pa de bas sad kad si trebao da budes u igri od pocetka,dobijes desetku,kapitensku traku i kesu lilihipa!!
Kako si mali covek mihajlovicu,mizerni cak bi moglo da se kaze!

Naravno

pre 11 godina

Bravo za ovog momka, on nije licemer i podržavam ga u ovoj odluci. Mihailović je pokazao da nema takta ni zrno, i ne poštuje svoje igrače.

Igi

pre 11 godina

Nemanja je za Fejsu i Micka izmislio fudbal, a Ignjovski ne igra nikako u Verderu. Covek stavi Mesija u dzep a ne moze da igra u reprezentaciji. E Srbijo sta si docekala !!!

Dragoslav

pre 11 godina

Svaka čast Mihajloviću na poziv Luke Milivojevića ali on igra za Zvezdu pozovi nekad nekog iz Kragujevca,Niša,Jagodine,Novog Sada.Zato nam je fudbal na tim granama jer pozivi stižu samo mahom igračima Zvezde koji hoće i prvaci države da budu ali da za njih igra Alksandar Vućić a da ih finasira država. Kad ode Mihajlović sa mesta selektora sigurno će mo napredovati i na fifinoj listi. A za to vreme neka mu Subotić,Ivanović i drugi sede na klupi a neka igraju neki Milivojevići i slični.

dr kimi 021

pre 11 godina

C c c kad ces ti da zatvoriš vrata SINIŠA ???
Nadobudan si do bola ???
A podloga za to ??? poraz, nadobudnost, poraz,nadobudnost, poraz...

varan

pre 11 godina

Ljudi pogledajte na netu malo i nadjite koliko je igrao Fejsa zadnje tri sezone. On vecinu utakmica nije bio ni na klupi.Ja nisam mogao da verujem, decko je za 3 sezone(jednu bio povredjen) odigrao 265 min. Eeeeej! Ni tri cele utakmice!!!!! Pa o cemu mi pricamo, pa jel treba da cudi ovakva reakcija Matica.

u shoku sam

pre 11 godina

Primer jednog (ne)ozbiljnog trenera izgubljenog u vremenu i prostoru:
1-zaboravi tablu sa postavkom igre u svlacionici pred pocetak vaznog meca
2-u reprezentaciju poziva igraca koji je poslednjih 6 meseci proveo na relaciji "krevet-lekarska ordinacija"
3-da nakon solidno odigranog meca i "nesrecnog" poraza, za isti taj poraz izbegne preuzimanje odgovornosti na sebe (tipican primer kukavicluka)...a za poraz okrivi dva najbolja igraca na terenu (primer bezobrazluka)
4-da natera sve igrace i clanove strucnog staba da postuju nekakve kodekse a zatim da se sam, nicim izazvan, sprda sa tim istim kodeksima...primer...pri ulasku u autobus svi nose kravate osim prepotentnog trenera...ovaj mali primer mozda i najbolje govori o njegovoj neozbiljnosti i losem karakteru
Ja se i dalje ne mogu nacuditi kako mi opstajemo makar i na ovom bednom nivou ako nam skolu fudbala vodi ceveni BATA DJORA. Imao sam tu cast da upoznam nekoliko nasih bivsih uglednih trenera i selektora. Njihova pismenost i recitost je na mene ostavila utisak - ISPODPROSECNE INTELIGENCIJE I ELOKVENCIJE. Zato nije ni malo slucajno zasto ovako duboko tonemo.
Antic, Muslin, Stanojevic i Djukic su po mom misljenju primeri trenera koji u ovom sivilu drasticno odskacu svojim znanjem i harizmom. Ali znamo kako su oni odavde najureni. Jel to slucajno?

nesvrstani

pre 11 godina

Trebali bi svi reprezentativci, koji nisu preko menadzera upali u A tim, da bojkotuju igranje za reprezentaciju. E kada bi se to jednom desilo bila bi druga prica...

Miki

pre 11 godina

Nažalost velika igračka legenda Siniša Mihajlović me je kao trener potpuno razočarao. Međutim, nije on kriv i nije sam sebe izabrao. Problem je što ne shvata da je zalutao u trenersku profesiju i što se na vreme ne povuče. Ne mogu reći da u budućnosti on ne može postati i dobar trener, ali da se uči baš na reprezentaciji i sprovodi svoje eksperimente je nedopustivo. Ja mu iskreno želim da se nauči i na svojim grečkama, ali neka nađe neki manje bitan tim da se na njemu uči. Usput, apsolutno je neobjašnjivo i van svakog zdravog razuma da Neven Subotić u ovoj očajnoj ekipi nema mesta. Ako već moraju igrati i Nastasić i Biševac, dobar trener bi mogao da vidi da bi Biševac na poziciji zadnjeg veznog bio bolji od bilo kog od ovih što ih je Siniša do sada isprobao.

Remac

pre 11 godina

Jesteee. I treba da proveravas Matica u prijateljskoj, dok ti u prvom timu igraju Fejsa i Mijailovic, 2 tako prekaljena asa. Koga zavaravas, Mihajlovicu? Imao sam puno poverenje u ovog coveka, pogotovo posle Velsa. Bio sam odusevljen prvo poluvreme protiv Belgije. A onda je covek izgubio kompas: okrivio je Baneta i Kolarova za poraz, a taktika mu je bila kao da igra protiv Andore, uzeo je broj Kolarovu, "iznenadio" Makedonce, sad ovako nisko udara Matica, koji je nivo za mnoge iz reprezentacije. Za kratko vreme postao mi je mrskiji i od samog Toleta.

revan

pre 11 godina

Slabo sam upućen u u reprezentaciju Srbije, ali po svemu što sam ovdje pročitao, vi morate da se riješite Mihajlovića. Sudeći po novinskim člancima i ponašanju igrača, čovjek je obični siledžija koji nema veze sa trenerskim poslom, čije ispade igrači ne žele da trpe, pa se i ne odazivaju na reprezentativna okupljanja. Zaista je glupo da cijela reprezentacija i zemlja trpe zbog hirova jednog ispodprosječnog trenera.

pacman007

pre 11 godina

Mihajlovic ima ozbiljan nedostatak pedagoskog odnosa prema igracima, trazi bezuslovno postovanje njega i institucije reprezentacije a zauzvrat trenira autoritet nad starijima i bezobrazno zanemaruje ovo malo iskusnijih igraca koje se udostojio da pozove.
Kao da je cilj bukvalno preko noci od U-21 napraviti seniorsku reprezentaciju pogodnu za manipulaciju i uzimanje procenta od menadzerisanja.
Ovim putem sigurno ce rasturiti potencijalno dobru generaciju i zakopati nas na dno kojem vec pripadamo, totalno rasulo nam tek predstoji!

sale

pre 11 godina

realno sam bio uz mihu ali sa obzirom da se poziva na to da ce za reprezentaciju da igraju samo standardni u svojim klubovima(kao zbog toga nema krasica,sulejmanija) imamo situaciju da utakmice igraju momci koji u klubovima nekad nisu ni u protokolu za mec(ignjovski,scepovic i onaj klinac iz zvezde) razumem ovog decka,standardan je u timu u kom ova boranija ne bi mogla da dodje ni na probu.