Fudbal 123

Ponedeljak, 15.10.2012.

22:58

SP: Makedonija – Srbija (20.30)

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak igra jedan od ključnih mečeva u kvalifikacijama za Mundijal 2014, gostuje Makedoniji.

SP: Makedonija – Srbija (20.30) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Simba

pre 11 godina

ovi nisu ni za karneval u Riju a ne za svetsko prvenstvo Mihajlović sa ovm gubitnicima hoće plasman Igrači iz najslabije lige mislim na Jelen super ligu da neizdvajam par pojedinaca koji igrju napolju

wroom1975

pre 11 godina

Ako udjete na bilo koji sajt koji predvidja moguce rezultate predstojecih utakmica i vrsi analizu meca, jedan rezultat se "vrzma" skoro na svakom, a to je Macedonia-Serbia 1:1.
Tako se predvidja i:
Belgium-Scotland 2:0
Croatia-Wales 4:1
A vi budite sigurni i dalje u ove nase. Moji jesu ali mi po prikazanom nikako ne ulivaju nadu da ce veceras da dobiju Makedoniju.

Uncle Bob

pre 11 godina

@Braca srbi shta cete vi u brazilu kad ne znate da igrate fudbal
(Skopje, 16. oktobar 2012 03:33)

Da vidimo uzivo otiske stopala tamosnje legende, nekog Dejana Ramba Petkovica, A vi kako `te?

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Cemu toliki kompleksi?
Vi ako ste jaki kao sto se hvalite onda nema problema, pobedite nas vi i ostavite nas iza sebe, zasto cekate Makedonce?
Plasite nas se i to debelo, vrlo dobro znate kako ste kao favoriti u rukometu pali u Beogradu, znate da cete opet pasti, vi ste obicni kompleksasi...
Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...
(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

Početak komentara:čemu kompleksi?,a završetak:samo da vas pobijedimo,briga me za SP...I sad tko je tu iskompleksiran?Dali onaj koji želi pobjedu Makedonaca,čisto zbog toga da nama bude olakšan put na SP,ili onaj kojem taj SP uopće nije bitan,samo da dobije Hrvate?

Tekelija

pre 11 godina

Међу коментаторима има више Хрвата него Срба.
То се види и по броју коментара, и по гласовима на поједине коментаре.

Прича о комплексима је глупа.
Нормално је да желимо и једни и други да будемо бољи.
Прича дежурних 'мировњака' је тотално глупа.
Па боље да се 'кољемо' на терену(примјетите наводнике) него да се кољемо у стварности.
Међ великим силама, спорт је одавно замијенио директни рат. Зашто и ми не бисмо тако мало паметни били напокон? :)

Напријед Србија!
РС је уз тебе!

ĆOSA

pre 11 godina

Bugari i Hrvati se žale-ne igra Pandev?Pa šta!Imate svoje sajtove,pa tamo cmizdrite!Uvek će Srbija biti kompleks za male nogometaše,jer smo ih tukli u svim sportovima.A najviše ih bole zadnje sekunde izmedju ostalog u centru Zagreba.Zato dečki kupite maramice za večeras,jer će Srbija da pregazi Makedoniju!

heavy

pre 11 godina

Meni samo nije jasno odakle ovoliko hrvata na ovom forumu,jel vi nemate svoje novine i forume ili jos niste savladali novohrvatski pa vam je srpski ipak razumljiviji?
Ako ne pregazimo Makedonce ko plitak potok onda i ne treba da idemo na SP.

Nataeos

pre 11 godina

vas ke ve simnet na zemja ibrahimi agim i hasani ferhi i potoa da ne drobite ova ili ona aj pozdav
(senol, 16. oktobar 2012 15:52)
Kaj???

FeboZg

pre 11 godina

Ajde braćo Hrvati..dosta svađanja sa srbima....pa oni su ionako za SP izgubljeni..čemu rasprave i svađe...njima je SP nemoguća misija sve i da večeras doviju MK..čemu rasprave ko je bolji u nogometu kad to znaju i vrapci na granama

MK888

pre 11 godina

Zelim da veceras MK rasturi Srbiju,ali tesko. Znam da moji makedonci znaju da iznenade kada se svi najmanje nadaju,ali to nije dovoljno. Igra protiv Skotske je bila za pohvalu, ali kvalitetna ekipa uvek drzi taj nivo,a Makedonija vec na sledecu utakmicu sa hrvatima u Skoplju ponovo uprskala stvar. A da, veceras igraju MAKEDONIJA
(ne hrvatska)-SRBIJA

RealniSrbin

pre 11 godina

Realno 2:0 za Makedoniju iz X-a. Prvo poluvreme Makedonija rezervisana, Srbija jalovo napada uz neku polusansu. U drugom Makedonci se otvaraju postizu prvi gol, Srbija krece da srlja i pred kraj prima i drugi.

Hrvatska - Vels 3:1 (onako rutinski mada ne bas prelako jer ce se Velsani braniti svim snagama da ne popiju ponovo sesticu)

Belgija - Skotska 5:0 (razbijanje klasicno, Skoti su za gol-razliku)

Stefan

pre 11 godina

ajmo srbi da pobedimo i da imamo 7 poena, i hrvatska neka kiksne protiv velsa, nadam se da ce gereth bale pokazati svoj kvalitet ;)

Denko

pre 11 godina

Svi kao znaju ko ce pobediti a ja eto priznajem ne znam, mada mi ova prica lici na 0:0. Ali sigurno znam da ce biti pravo mucenje. Makedonija je slaba i s Pandevom i bez njega. Srbija kao nesto bolja ali 90-te su proslost. Nema vise Piksija, Mihajlovica, Jugovica, Dejo-Genije, Mijata, Sava, Kocavecica... Ovo su neki novi klinci koji vise misle na frizuru i pevanje nego na protivnickom golu.

rixon

pre 11 godina

Realno makedonija je pola ekipe bez Pandeva,ali su npr u Zagrebu odigrali super mec,ako tako budu odigrali veceras onda nista od bodova.

why so serious?

pre 11 godina

Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...
(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

...i onda ti nekome soliš pamet o kompleksima...smješno...to što se potpisao kao Hrvat i što želi da večeras Makedonija dobije te jako smeta vidim.... pa logično je da tako razmišlja svatko iz hrvatske perspektive. Zašto bi to morali biti kompleksi? Najbolje da ti nisi priželjkivao poraz Hrvatske u Skoplju? Heh! Ko o čemu, srbin i hrvat o kompleksima...

Skopje

pre 11 godina

Nama su jedina i istinska braca..srbi.Znam da ima mnogo srba sto ne dele moje misljenje..al to ide na njihovu dusu.Zato kad ne mozemo mi dalje..onda pomoci Srbiji!

istra

pre 11 godina

Nemoj da ispadne posle kao u onim kvalifikacijama za EURO 2000,kada smo vas sredili,iako ste bili TREĆI na svetu u tom trenutku!Pozdrav komšija i samo opušteno!
(northhawk74, 16. oktobar 2012 02:08)

Dosta više mitomanije drage komšije. Koga ste vi sredili u kval. za EURO 2000? Hrvatsku? S dva remija i poništenim čistim golom Šukera u Zagrebu?
Mi smo te godine prolaz izgubili u Skoplju kada smo odigrali 1:1. To nas je koštalo neodlaska, a ne neriješni rezultati s vama. Ajde da ste pobijedili pa bih rekao, a ovako slavite neriješene rezultate protiv nas. Hoćete li uskoro i poraze protiv nas slaviti? :)
Neka večeras pobijede bolji....na svim terenima...pa kud koji...

Selim Uzeirbegović

pre 11 godina

DAj nemojte nas farbat! Srbi danas glatko dobivaju u Makedoniji. Makedonci neće zapapriti braći srbima. Pandev dobije žuti i ne igra danas. Koga vi lažete. Srbija dobija ali to nije dovoljno. Problem će biti Belgija vani i Hrvatska.

borislav

pre 11 godina

nadam se dobroj utakmici i pobedi, ono šta me međutim smeta je kad se i komentari na utakmicu Makedonija-Srbija pretvore u srpsko hrvatska prepucavanja od brojanja uspeha i neuspeha do brojanja zrnaca , dajte ljudi manite se ,nismo isti narod istorijski gledano ali smo vekovima jedni uz druge i izmešani i treba da zakopamo ratnu sekiru i tu treba sport da bude među prvima i zato pozdrav svim normalnim ljubiteljima fudbala bilo oni Srbi, Hrvati, Makedonci a večeras neka pobedi bolji!

bum

pre 11 godina

Braca srbi shta cete vi u brazilu kad ne znate da igrate fudbal
(Skopje, 16. oktobar 2012 03:33)
Pa to cemo videti veceras,ako vas ne dobijemo u pravu si,ako dobijemo onda imamo sanse za brazilke //////

Tole

pre 11 godina

Ovo je najbolji tim Srbije ikada, sve junak do junaka! Pobedicemo sigurno, posluzice nas sreca, nece biti kise... A mozda i padne kisa :(

Nenad

pre 11 godina

Ako Srbija ponovi prvih 45 min kao protiv Belgije bice pobjede! Samo da iskoristi chance za go. A moje realno misljenje je nerešeno! 1:1...pa da vidimo sta ce biti. Napred braco ...

Марина

pre 11 godina

Хрвати су завршили велики посао са 6 бодова против Македонаца. Ми морамо да победимо Македонце данас да би имали икакве шансе.
Ово је иначе врло чудна група. Велс губи од нас 6:1, па победи Шкоте којима ми нисмо могли ништа.

Beli Orlovi u crvenim dresovima

pre 11 godina

Vidi vidi ove rvate sto su se raskodakali ovde na forumu, pa lepo ste naucili srpski posle svih ovih godina, lepo vam ide a nije ni cudo jer vam je to ustvari maternji!
Nego manite se vi Srba, imate vasu bracu svuda, ne znate ni sami kome pre da potrcite i zagrljaj i da ga ljubite a pri tom kukate i placete...hocete Nemcima, EU, onima sa Kosova ili Bosne...manite se vi Srbije, puna su vam usta kompleksa, non stop Srbi ovo Srbi ono. Ma mi smo mitomani i samo lazemo, evo izmislili smo da se igra utakmica izmedju Srbije i Makedonije u fudbalu, ma sve smo zimislili, velikosrpsko cetnicka propaganda hahahha...

Pantelija

pre 11 godina

Važno je samo da HOR otpeva lepo himnu. Ostalo ćemo za 30 - 40 godina da uradimo.

P.S. Neznam jeli Mihajlović sa HOROM uvežbavao kakvu pesmu i za kraj utakmice i oproštaj od SP u fudbalu. Predlog A SAD ADIO.....

Sramota bre našta smo spali....

surfer

pre 11 godina

kakvih li glupih prepirki ovde! na obe strane ima kompleksasa, i hrvata i srba! i svuda ih ima.. ja kazem: napred srbijo i sve najbolje komsijama hrvatima!!! bolje dobre nego lose komsije, zar nije tako?? ajd pa da se obe repke kvalifikuju a belgijanci ostanu kuci..

duledudule

pre 11 godina

mlade cu da gledam,pa sta bude,ali "seniore" necu,jel mi niko nikada nece nametnuti da gledam scepovica u prvoj postavi reprezentacije i TACKA,pa da igramo filale SP ili EP

Ma ne,nije tako

pre 11 godina

Sve sto se desava srpskom fudbalu ima objasnjenje... Javna tajna je da ako hoces da ti dete trenira fudbal u nekoj od fabrika-Zvezdi ili Partizanu,moras da uplatis oko 10.000€ sto znaci da u nasim najboljim fabrikama ne treniraju talentovana deca vec deca imucnih roditelja.Ta ista deca dalje nastavljaju da rade i treniraju ali od magareta(metafora) nikad mustang ne moze postati koliko god trcalo i trudilo se.Kada ta deca odrastu i ojacaju menadzment fabrike krece u akciju uvaljivanja odnosno prodaje igraca odnosno odradjuje se poenta bitisanja magareta(metafora) u klubu.Nakon uvale tj. prodaje igraca nekom jacem klubu,magare(metafora) se uklapa u novu sredinu i trudi se da ne odskace od ostalih svestan da jedino tako moze doci do hrane i to mu polazi za nogom jer se njegov antitalenat vesto prikrije formom i zalaganjem,ponekad cak i fanaticnim jer se to veoma isplati pa je motivacija na maksimumu. Nevolja nastaje kada grupa magareta dobije poziv od glavnog pastira da zaigraju za svoje selo...e tu nestaju i motivacija(jer od toga nema 'leba),a sav antitalenat izbija na povrsinu(jer se ne prikriva trudom i zalaganjem)...a upravo iz razloga sto za odbranu nije potreban neki poseban talenat vec iskljucivo snaga,na toj poziciji i imamo one najbolje u celom timu ali zato pozicije gde je potreban mozak odnosno talenat,vezni red i napad,sve mula do mule(metaforicki)...a samo zamislite gde bi nam bio kraj kada bi nam talentovana deca trenirala,ona ciji roditelji nemaju 10.000€ ?!?

Vuja

pre 11 godina

Mi vise nemamo ligu pa zato ni fudbalere koji mogu da se ravnopravno nose sa bogatim velesilama, gde trenutno za nas to jeste i Belgija... Makedonija je u slicnoj poziciji kao mi, trebalo bi da dobijemo, ali isto tako mozemo i da izgubimo. Hrvatsku mozemo dobiti obe utakmice, ali i izgubiti obe, to su mecevi gde odlucuje trenutna isnpiracija a ne ko je bolji na papiru. Zato pustimo Mihajlovica da radi svoj posao sa onima na koje moze da racuna, navijajmo i nadajmo se da cemo oktobra 2013 protiv Hrvata mozda obezbediti vizu za Brazil. Ako ne, gledacemo bolje, srecnije i bogatije od nas na TV-u i izabarati za koga da navijamo. Zivot je takav. Ajdemo, deco, samo srcano!

wroom1975

pre 11 godina

Ja samo znam da Mihajlovic vise nema resenja sta i kako. Ako veceras izgube, sto je vrlo verovatno, to je to kraj. Ovaj ce da pobegne u Italiju, pola ovih vise nece da igra, i onda dolazi opet neko da stvara nesto, komplikuje vec zakomplikovano...
0:0 ili 1:1 je premija veceras, ali realno je 1:0 za Makedoniju. Ovi nasi 180 minuta da igraju, ne mogu da daju gol. Nije da ne mogu, nego nema ko da da gol. Iz nekog prekida mozda Kolarov ili Bane i to je.

marko

pre 11 godina

Meni je najjače kad netko spominje kako je srbija izbacila hrvatsku sa plasmana ne euro 2000god.Kao prvo to nije bila srbija nego jugoslavija a to nije isto.Kao drugo ono je bila neviđena prijevara u povijesti nogometa.Namjerno isključivanje struje na marakani u trenutku kad visi gol u zraku,hrvatska je toliko dominirala da jugoslavija nije mogla prijeći centar.I opet u zagrebu hrvatska dominira,puno bolja a juga dvije šanse dva gola.To je bila slična tekma kao srbija-belgija,srbija igra a belgija zabija.

Daniel

pre 11 godina

Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?
(zg slavac, 16. oktobar 2012 00:31)

A onaj put kad smo se kvalificirali kao Srbija taj se ne racuna jeli?Onda smo ucestvoali 4 puta protiv vasih 3 i zabelezeli 4 pobede, izmedju ostalo protiv jednu fudbalsku velesilu, Nemacku!Ajde sad gukni!

Ma totalno mi nebitno dali cemo otici na SP ili ne samo da vas tucemo i da vi ne idete eto to je najbitnije!

bogdan

pre 11 godina

Večeras Ramadanijeva i Toletova B Reprezentacija još jednom kidaju živce svih nas !
A, mi nemoćni forever da menjamo Bate što nam fudbal javno i otvoreno ubiše!

Ma ne,nije tako

pre 11 godina

Sve sto se desava srpskom fudbalu ima objasnjenje... Javna tajna je da ako hoces da ti dete trenira fudbal u nekoj od fabrika-Zvezdi ili Partizanu,moras da uplatis oko 10.000€ sto znaci da u nasim najboljim fabrikama ne treniraju talentovana deca vec deca imucnih roditelja.Ta ista deca dalje nastavljaju da rade i treniraju ali od magareta(metafora) nikad mustang ne moze postati koliko god trcalo i trudilo se.Kada ta deca odrastu i ojacaju menadzment fabrike krece u akciju uvaljivanja odnosno prodaje igraca odnosno odradjuje se poenta bitisanja magareta(metafora) u klubu.Nakon uvale tj. prodaje igraca nekom jacem klubu,magare(metafora) se uklapa u novu sredinu i trudi se da ne odskace od ostalih svestan da jedino tako moze doci do hrane i to mu polazi za nogom jer se njegov antitalenat vesto prikrije formom i zalaganjem,ponekad cak i fanaticnim jer se to veoma isplati pa je motivacija na maksimumu. Nevolja nastaje kada grupa magareta dobije poziv od glavnog pastira da zaigraju za svoje selo...e tu nestaju i motivacija(jer od toga nema 'leba),a sav antitalenat izbija na povrsinu(jer se ne prikriva trudom i zalaganjem)...a upravo iz razloga sto za odbranu nije potreban neki poseban talenat vec iskljucivo snaga,na toj poziciji i imamo one najbolje u celom timu ali zato pozicije gde je potreban mozak odnosno talenat,vezni red i napad,sve mula do mule(metaforicki)...a samo zamislite gde bi nam bio kraj kada bi nam talentovana deca trenirala,ona ciji roditelji nemaju 10.000€ ?!?

tint

pre 11 godina

Ljudi, pa ovo je 0:0 ko kuća.
Jedini čovjek iz obje reprezentacije koji je mogao na ovoj tekmi dati gol ne igra (Pandev).
Ovi svi ostali mogu igrati do prekosutra i neće dati gol.

lijep pozdrav

B o k i

pre 11 godina

@(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

Jeeeeste....Hrvati imaju komplekse od nase FUDBALSKE reprezentacije?!
I sta je sporno navijati za Makedonce tj protiv nas u situaciji kada nas smatraju rivalima za odlazak na SP (neopravdano jer veze nemamo)? Pa mene kao navijaca Partizana obraduje Zvezdin poraz jer to direktno povecava sanse da Partizan osvoji titulu?

job

pre 11 godina

Čitam i ne vjerujem. Najbolje mi je kada srbin napiše da su hrvati kompleksaši, a onda u slijedećoj rečenici zaželi da srbija pobjedi Hrvatsku, a na SP ne mora ići. Čini mi se da puno ljudi ovdje ne zna što to znači kada netko ima konplekse. Ovaj primjer koji sam naveo je čisti primjer kompleksa.
Što se tiče večerašnje utakmice, Srbija sigurno dobiva. Makedonija je loša, a i Pandev je u 90. i nekoj minuti namjerno zaradio žuti da ne može igrati (zbog prigovora sudcu), a i nisu oni toliko nabrijani na srbiju kao na Hrvatsku.

ivica svemira

pre 11 godina

makedonci bez pandeva znatno slabiji, minimalno bod a 3 boda očekuju svi, sretno srbi
p.s. - ako danas izgubite netrebate ni igrat dalje kvalifikacije

red

pre 11 godina

Kompleks o kom kompleksu ti pricas covece....u sred Zagreba smo vam uzeli kartu za plasman....pa to je nesto sto vi jos sanjate.Vi ste kompleksasi bili i ostali....

Неко споља

pre 11 godina

Umesto da se prepucavamo sa Hrvatima koji su već odigrali u Belgiji nerešeno, da mi za promenu malo mislimo o sebi, šta mislite o tome zemljaci? Hrvatska kod kuće protiv Belgijanaca najverovatnije neće popiti tri komada, što znači da smo samo posle tri utakmice u velikim problemima. Međusobno ćemo (sa Hrvatima) da odigramo dvaput X, pošto smo i jedni i drugi isfrustrirani samo tako, što znači da NI SLUČAJNO ne smemo više da prospemo ni jedan bod naokolo. Makedoniju MORAMO da pobedimo inače papa SP. Ubacite u šestu brzinu od početka, ne maltretirajte loptu, pomerite se napred, ne dozvolite im da priđu ni na 40 metara. Hoću da vidim 0:2 posle 20 minuta igre!

pfc

pre 11 godina

(Davor, 16. oktobar 2012 00:24)

Videli smo kad se igrala ex Yu liga ko je koga demolirao. Jadni dinamo, pevali ste ako se vratite kuci iz Beograda sa samo 3 lopte u mrezi :)

Slavite onu titulu iz 1982. godine ko da ste osvojili ligu sampiona, toliko ste bili jadni u ex Yu ligi :)

Vladimir Pula

pre 11 godina

Danas rokam u kladionici na Srbiju i belgiju u glavu, ako se to ne desi Hrvatska je praktički garantirano barem druga u skupini.

Niksicani-tresnja,visnja...

pre 11 godina

@Davor
Da, da, treba pomenuti i troju Kecmana kao i trojku Djordjevica u kosarci koje te, siguran sam, jako bole. Da ne pricam za 2-2 u sred Zagreba, u fudbalu, kad vas ostavili kuci! Stice se zakljucak da smo vas uvijek dobijali kad nam je to bilo potrebno, a vi nas u nekim nevaznim utakmicama... I jos nesto, da ne bude zabune, kad kazem MI, mislim na nas Srbe, bez obzira sto nas je politika podijelila u nekoliko drzava...

Боки

pre 11 godina

@Davor
Тек када је судија искључио нашег играча, дотле је било 2:1 за нас. У Загребу вам није помогао ни играч више током целог другог полувремена.

Nebojsa

pre 11 godina

Ja bih veceras na teren izveo sledecih 11:
Brkic
Ivanovic, Nastasic, Subotic, Kolarov
Djuricic, Matic, Ignjovski, Tadic
Sulejmani, Lekic (Markovic)

Veceras je najbitnije da pobedimo po svaku cenu, a za nastavak kvalifikacija po meni su potrebne promene: Vratiti u tim Jankovica, Kuzmanovica, Zigica, Bastu obavezno, Krasica ako i kad udje u formu, mozda i Laneta Jovanovica. Dati sansu u napadu Djurdjicu, F.Djordjevicu, Mudrinskom

Brkic (Stojkovic)
Basta, Ivanovic, Subotic, Kolarov
Jankovic, Matic, Kuzmanovic, Tadic
Sulejmani, Zigic (Djurdjic)
Izmene: Tosic, Markovic, Mudrinski, F.Djordjevic, Nastasic, Bisevac, Ignjovski, Djuricic, Lukovic, Lazovic

Realista

pre 11 godina

Ako uzmemo u obzir iskustvo koje postoji, verovatnoća da pobedimo je jako mala. Ja bih se kladio na Makedonce ako bih želeo da zaradim u kladionici.

Nikola-ZG

pre 11 godina

Pazi sad ovo. Pa ne radi se tu o nikakvim kompleksima, nego jednostavno nama puno više odgovara ako Srbija danas izgubi ili odigra neriješeno. Čista matematika. Pa valjda je normalno da navijamo za svoje i da želimo biti u što boljoj poziciji. Možemo biti 10 puta bolji od vas, ali u tim utakmicama kad igramo međusobno sve je moguće. Možemo dobiti 3:0, a možemo i izgubiti 5:0. I zato je lakše igrati ako imaš prednost od 3-4 boda nego ako smo izjednačeni. Pozdrav!

Svanulo je iznad

pre 11 godina

@ Davor
Ja uspehe reprezentacije Hrvatske brojim i postujem kao uspehe reprezentacije Srbije. A sad ti zelim dobro jutro...:)))

zlaja

pre 11 godina

Prvi uslov za ulazak u tim je fizicka sprema igraca, otuda greske i pad krajem prvog i celo drugo poluvreme protiv Belgije, gde su nas Belgijanci nadtrcali i nadjacali. OFANZIVNA IGRA NEZAVISI OD BROJA NAPADACA, VEC OD SPREMNOSTI CELOG TIMA DA IGRA AGRESIVNO.

KODAR78

pre 11 godina

Verujem u ovaj tim Srbije i to ne navijacki vec sto imamo dosta igraca koji znaju da igraju dobar fudbal.Protivnik nije za potcenjivanje ali nemaju sta da traze u ovom mecu.Faktor srece nije nam bio naklonjen u proslom mecu ali ima vremena da se sve to ispravi,najvaznije je da ovaj mladi tim ima podrsku i gradi samopouzdanje a rezultati ce vremenom doci.

Sandman

pre 11 godina

Iskreno, ne zanima me ni plasman na SP ni da pobedimo neku odredjenu reprezentaciju u grupi. Ali itekako me zanima na koji nacin ce Karadzic da ode sa funkcije i kako ce se stati na put huliganima koji se predstavljaju kao navijaci jer od ta 2 izvora pocinju svi nasi problemi.

Sale Mkd

pre 11 godina

Pozz svima braco (Srbe, Hrvate, ....), raduje me sta svi smo u istoj grupi, zeleo sam neka tri boda sa Hrvatskom, ali i ovako mi je drago sta oni imaju svi 6 sa nama, takoge razmisljam i sa Srbija, nadam se tri boda jer igramo u Skoplju, ali i Srbija da pobedi nista lose, osecam svi vama kao NASI, molim boga da imaju svi NASI fudbalera (sve tri repke) pamet, i da ne dopuste REMI, jer jedan bod ne odgovara nikome, od kada se sjecam u Makedoniju od uvek se navija i za Hrvatskom i za Srbiju na EP ili SP, ako Makedonija nema sanse ondak nadam se da Srbija uzme sva 6 boda iz Hrvatske jer Hrvatska i onako ima sanse biti (i bice)prva, a nasi Goran Pandev neka igra najbolje sta moze sa Belgiju, Skotsku i Velsu
Bratsvo i Jedinstvo zauvjek pozz

tomi

pre 11 godina

@Max

objasni mi molim te po čemu bi Hrvati trebali imati komplekse nad Srbima. daj razlog ili dva. ozbiljno.

a sunarodnjak navija na Mkd zato jer to ispada dobro za našu repku, a tek onda zbog našeg sportskog rivalstva.

nego, vi slavite hrvatske sportske uspjehe?

northhawk74

pre 11 godina

@
Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?
(zg slavac, 16. oktobar 2012 00:31)

Dragi naš komšija,da ja tebi nešto lepo kažem!Ne radi se ovde o našim "kompleksima",ni najmanje!Mi samo navijamo za naš tim,i nadamo se uspehu!!Samo to,i ništa više!!A ako je ovde neko kompleksiran,onda ste to sigurno vi,jer sami spominjete nekakve komplekse i dajete nam tu nekakvu statistiku u brojkama!Kada lopta krene sa centra sve statistike padaju u vodu!Dakle,ipak dragi moj komšija iz Hrvatske,da mi sačekamo naše međusobne duele,pa ćemo posle pričati o"kompleksima"!Jel važi?Nemoj da ispadne posle kao u onim kvalifikacijama za EURO 2000,kada smo vas sredili,iako ste bili TREĆI na svetu u tom trenutku!Pozdrav komšija i samo opušteno!

ministar

pre 11 godina

Ma najbolje da bude X, to bi i jednima i drugima ostavilo kakvu takvu nadu i dalje bi igrali punom snagom i cistili iza nas protivnike. Ko mazne Belgijancima bodove, odmah vilu na Jadranu mu dodjelit.

n

pre 11 godina

Nadam se da ce se reprezentacija Srbije plasirati na SP u Brazilu.
Bila bi velika steta za sve te momke jer ovo je jedna mlada reprezentacija i ucesce na takvom takmicenju bi bio veliki uspeh.

otas

pre 11 godina

Tema za razmislanje, ako vec nemamo klasicnog spica, (Lekic hahaha), a pozadi ocito mora da igra Bisevac ( koliko je samo kesa otislo za sve izjave koje je ovaj da u poslednjih 10 dana, kao da je sam protiv svih), zasto Subotica ne probati kao sidrasa u napadu...dovoljno moze da se tuce sa bilo kojim halgom, pa da ova deca mogu normalno da igraju fudbal....
Igra ledjima u napadu nam je katastrofa, skok ne moze niko da dobije, a Subota ne bi bio ni prvi ni poslednji stoper koji je razvalio gore...samo treba da baci sidro na centru, i da "preglava" neku loptu dalje.
Zvuci ludo, ali sa nacinom igre koji se forsira u Dortmundu, ne bi me cudilo da ima potencijal da pocepa napred...
Kako god, Bisevca napolje, prvi gol protiv Belgije je bo preslikan kakav je skrivio za Lion prosli vikend, ledjima i zadnjicom ne moze da se cuva igrac ni u pionirima, ali to je davno nenaucena lekcija za njega, koja se u ovim godinama ne moze ispraviti.
I tako, do sledece izjave Milana Bisevca...

Max

pre 11 godina

@Davor
Ocigledno da ne znas razlikovati kompleks od navijanja...
Kompleks je navijati za Makedoniju protiv Srbije, a nije kompleks navijati za svoju zemlju protiv Hrvatske.
Mene boli uvo sta cete uraditi protiv Velsa, jer ako mi vas obe pobedimo i Vels i Makedonija padaju u vodu.
Pusti ti druskane sad Dinamo, davna su to vremena bila. Osvrni se oko sebe. E bas cu o rukometu da pricam, dzaba vam sve te titule kad vas jedna mala rukometna zemlja poput Srbije tuce i to u polufinalu EP, to sampioni ne dozvoljavaju i jos nesto, vi Francuskoj i Danskoj ne mozete ni da prismrdite, tako da......
Vi Hrvati ste svi iskompleksirani zbog nas Srba. Imamo mnogo vise uspeha u poslednje vreme u svim sportovima, juce kada je Nole pobedio, citam ovde komentare koliko ste samo ljubomorni i iskompleksirani, sta ce vam to u zivotu? Pa zivot je nekome majka nekom maceha, ne mozete protiv toga nikako.
Dzaba ste vi u nekom sportu kvalitetniji, vi kad samo pomislite da igrate protiv Srba vi padate...
Na kraju krajeva, videcete vec vrlo brzo ko je gazda Balkana...

Davor

pre 11 godina

@Max. Ti o kompleksima, a tebi SP nije vazno samo da Hrvatsku pobijedite? I ti nesto rece o kompleksu. Sto se tice pobijede....zaboravi na to. Nema sanse da VI nas dobijete u Zagrebu, a za remi su vam sanse 20 posto. A sto se tice rukometa? Da taj sport uopce smijes spomenuti. Samo u rukometu Hrvatska ima vise: naslova, medalja, uspjeha, pobijeda itd nego svi srpski ekipni sportovi skupa. A o pobijedama u tom sportu smo vidili na Olimpijadi(kad niste mogli igrati duge napade i do minute da vam sudac to odobrava) i koristili lezere i ponasali se ko budale u dvorani, i znas sta? Dobili ste nekih 10 razlike u mrezi, zato bolje ne spominji to...a pogotovo mi je bilo smijesno gledati Partizan prosle godine u Zagrebu gdje ste izgubili sa koliko ono 25!!!!!razlike. Ali na to ste naviknuti, Partizan redovno dobiva po guzici u Zagrebu onda petarda protiv Dinama u nogometu je bila utzitak gledati, da ne spominjem demoliranje SR Jugoslavije u Beogradu(99 godine) sa 2-6. A sad ti zelim laku noc:):):)

BLSRB

pre 11 godina

----------Brkić
-Bane--Neven-Matija-Kolarov

------Matić----Ignjovski

Marković---Đuričić---Tadić

---------Sulejmani

I nema brige, samo da bude Mića Sulejmani spreman!!!!
Idemo petarda jedna, a već ćemo naplatiti i Belgiji kod njih onu nesreću od neki dan!!!

zg slavac

pre 11 godina

Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?

Igor

pre 11 godina

Situacija je jasna, samo nas pobeda ostavlja u realnoj trci za SP, svaki drugi ishod bi znacio da je prica u kvalifikacijama za nas zavrsena, jer realno je ocekivati da ce i Belgija i Hrvatska zabeleziti pobede.

atila antiohijski

pre 11 godina

(Zayn, 15. oktobar 2012 23:11)

Hrvati standardno ne prolaze?
http://en.wikipedia.org/wiki/1998_FIFA_World_Cup#Third_place_match

Zayn

pre 11 godina

Prvi nesrecan poraz, nema veze idemo dalje. Nemojte da gubite nadu posle jednog nesrecnog poraza a velicali ste i hvalili ih posle Velsa. Cak ste govorili da cemo dobiti sve do kraja osim mozda Hrvatske u Zagrebu.
Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Max

pre 11 godina

Sretno Makedoncima...
(Hrvat, 15. oktobar 2012 23:05)

Cemu toliki kompleksi?
Vi ako ste jaki kao sto se hvalite onda nema problema, pobedite nas vi i ostavite nas iza sebe, zasto cekate Makedonce?
Plasite nas se i to debelo, vrlo dobro znate kako ste kao favoriti u rukometu pali u Beogradu, znate da cete opet pasti, vi ste obicni kompleksasi...
Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...

Max

pre 11 godina

Sretno Makedoncima...
(Hrvat, 15. oktobar 2012 23:05)

Cemu toliki kompleksi?
Vi ako ste jaki kao sto se hvalite onda nema problema, pobedite nas vi i ostavite nas iza sebe, zasto cekate Makedonce?
Plasite nas se i to debelo, vrlo dobro znate kako ste kao favoriti u rukometu pali u Beogradu, znate da cete opet pasti, vi ste obicni kompleksasi...
Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...

BLSRB

pre 11 godina

----------Brkić
-Bane--Neven-Matija-Kolarov

------Matić----Ignjovski

Marković---Đuričić---Tadić

---------Sulejmani

I nema brige, samo da bude Mića Sulejmani spreman!!!!
Idemo petarda jedna, a već ćemo naplatiti i Belgiji kod njih onu nesreću od neki dan!!!

Zayn

pre 11 godina

Prvi nesrecan poraz, nema veze idemo dalje. Nemojte da gubite nadu posle jednog nesrecnog poraza a velicali ste i hvalili ih posle Velsa. Cak ste govorili da cemo dobiti sve do kraja osim mozda Hrvatske u Zagrebu.
Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Igor

pre 11 godina

Situacija je jasna, samo nas pobeda ostavlja u realnoj trci za SP, svaki drugi ishod bi znacio da je prica u kvalifikacijama za nas zavrsena, jer realno je ocekivati da ce i Belgija i Hrvatska zabeleziti pobede.

zg slavac

pre 11 godina

Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?

Ma ne,nije tako

pre 11 godina

Sve sto se desava srpskom fudbalu ima objasnjenje... Javna tajna je da ako hoces da ti dete trenira fudbal u nekoj od fabrika-Zvezdi ili Partizanu,moras da uplatis oko 10.000€ sto znaci da u nasim najboljim fabrikama ne treniraju talentovana deca vec deca imucnih roditelja.Ta ista deca dalje nastavljaju da rade i treniraju ali od magareta(metafora) nikad mustang ne moze postati koliko god trcalo i trudilo se.Kada ta deca odrastu i ojacaju menadzment fabrike krece u akciju uvaljivanja odnosno prodaje igraca odnosno odradjuje se poenta bitisanja magareta(metafora) u klubu.Nakon uvale tj. prodaje igraca nekom jacem klubu,magare(metafora) se uklapa u novu sredinu i trudi se da ne odskace od ostalih svestan da jedino tako moze doci do hrane i to mu polazi za nogom jer se njegov antitalenat vesto prikrije formom i zalaganjem,ponekad cak i fanaticnim jer se to veoma isplati pa je motivacija na maksimumu. Nevolja nastaje kada grupa magareta dobije poziv od glavnog pastira da zaigraju za svoje selo...e tu nestaju i motivacija(jer od toga nema 'leba),a sav antitalenat izbija na povrsinu(jer se ne prikriva trudom i zalaganjem)...a upravo iz razloga sto za odbranu nije potreban neki poseban talenat vec iskljucivo snaga,na toj poziciji i imamo one najbolje u celom timu ali zato pozicije gde je potreban mozak odnosno talenat,vezni red i napad,sve mula do mule(metaforicki)...a samo zamislite gde bi nam bio kraj kada bi nam talentovana deca trenirala,ona ciji roditelji nemaju 10.000€ ?!?

Skopje

pre 11 godina

Nama su jedina i istinska braca..srbi.Znam da ima mnogo srba sto ne dele moje misljenje..al to ide na njihovu dusu.Zato kad ne mozemo mi dalje..onda pomoci Srbiji!

Davor

pre 11 godina

@Max. Ti o kompleksima, a tebi SP nije vazno samo da Hrvatsku pobijedite? I ti nesto rece o kompleksu. Sto se tice pobijede....zaboravi na to. Nema sanse da VI nas dobijete u Zagrebu, a za remi su vam sanse 20 posto. A sto se tice rukometa? Da taj sport uopce smijes spomenuti. Samo u rukometu Hrvatska ima vise: naslova, medalja, uspjeha, pobijeda itd nego svi srpski ekipni sportovi skupa. A o pobijedama u tom sportu smo vidili na Olimpijadi(kad niste mogli igrati duge napade i do minute da vam sudac to odobrava) i koristili lezere i ponasali se ko budale u dvorani, i znas sta? Dobili ste nekih 10 razlike u mrezi, zato bolje ne spominji to...a pogotovo mi je bilo smijesno gledati Partizan prosle godine u Zagrebu gdje ste izgubili sa koliko ono 25!!!!!razlike. Ali na to ste naviknuti, Partizan redovno dobiva po guzici u Zagrebu onda petarda protiv Dinama u nogometu je bila utzitak gledati, da ne spominjem demoliranje SR Jugoslavije u Beogradu(99 godine) sa 2-6. A sad ti zelim laku noc:):):)

job

pre 11 godina

Čitam i ne vjerujem. Najbolje mi je kada srbin napiše da su hrvati kompleksaši, a onda u slijedećoj rečenici zaželi da srbija pobjedi Hrvatsku, a na SP ne mora ići. Čini mi se da puno ljudi ovdje ne zna što to znači kada netko ima konplekse. Ovaj primjer koji sam naveo je čisti primjer kompleksa.
Što se tiče večerašnje utakmice, Srbija sigurno dobiva. Makedonija je loša, a i Pandev je u 90. i nekoj minuti namjerno zaradio žuti da ne može igrati (zbog prigovora sudcu), a i nisu oni toliko nabrijani na srbiju kao na Hrvatsku.

ivica svemira

pre 11 godina

makedonci bez pandeva znatno slabiji, minimalno bod a 3 boda očekuju svi, sretno srbi
p.s. - ako danas izgubite netrebate ni igrat dalje kvalifikacije

atila antiohijski

pre 11 godina

(Zayn, 15. oktobar 2012 23:11)

Hrvati standardno ne prolaze?
http://en.wikipedia.org/wiki/1998_FIFA_World_Cup#Third_place_match

borislav

pre 11 godina

nadam se dobroj utakmici i pobedi, ono šta me međutim smeta je kad se i komentari na utakmicu Makedonija-Srbija pretvore u srpsko hrvatska prepucavanja od brojanja uspeha i neuspeha do brojanja zrnaca , dajte ljudi manite se ,nismo isti narod istorijski gledano ali smo vekovima jedni uz druge i izmešani i treba da zakopamo ratnu sekiru i tu treba sport da bude među prvima i zato pozdrav svim normalnim ljubiteljima fudbala bilo oni Srbi, Hrvati, Makedonci a večeras neka pobedi bolji!

istra

pre 11 godina

Nemoj da ispadne posle kao u onim kvalifikacijama za EURO 2000,kada smo vas sredili,iako ste bili TREĆI na svetu u tom trenutku!Pozdrav komšija i samo opušteno!
(northhawk74, 16. oktobar 2012 02:08)

Dosta više mitomanije drage komšije. Koga ste vi sredili u kval. za EURO 2000? Hrvatsku? S dva remija i poništenim čistim golom Šukera u Zagrebu?
Mi smo te godine prolaz izgubili u Skoplju kada smo odigrali 1:1. To nas je koštalo neodlaska, a ne neriješni rezultati s vama. Ajde da ste pobijedili pa bih rekao, a ovako slavite neriješene rezultate protiv nas. Hoćete li uskoro i poraze protiv nas slaviti? :)
Neka večeras pobijede bolji....na svim terenima...pa kud koji...

Sale Mkd

pre 11 godina

Pozz svima braco (Srbe, Hrvate, ....), raduje me sta svi smo u istoj grupi, zeleo sam neka tri boda sa Hrvatskom, ali i ovako mi je drago sta oni imaju svi 6 sa nama, takoge razmisljam i sa Srbija, nadam se tri boda jer igramo u Skoplju, ali i Srbija da pobedi nista lose, osecam svi vama kao NASI, molim boga da imaju svi NASI fudbalera (sve tri repke) pamet, i da ne dopuste REMI, jer jedan bod ne odgovara nikome, od kada se sjecam u Makedoniju od uvek se navija i za Hrvatskom i za Srbiju na EP ili SP, ako Makedonija nema sanse ondak nadam se da Srbija uzme sva 6 boda iz Hrvatske jer Hrvatska i onako ima sanse biti (i bice)prva, a nasi Goran Pandev neka igra najbolje sta moze sa Belgiju, Skotsku i Velsu
Bratsvo i Jedinstvo zauvjek pozz

bum

pre 11 godina

Braca srbi shta cete vi u brazilu kad ne znate da igrate fudbal
(Skopje, 16. oktobar 2012 03:33)
Pa to cemo videti veceras,ako vas ne dobijemo u pravu si,ako dobijemo onda imamo sanse za brazilke //////

Неко споља

pre 11 godina

Umesto da se prepucavamo sa Hrvatima koji su već odigrali u Belgiji nerešeno, da mi za promenu malo mislimo o sebi, šta mislite o tome zemljaci? Hrvatska kod kuće protiv Belgijanaca najverovatnije neće popiti tri komada, što znači da smo samo posle tri utakmice u velikim problemima. Međusobno ćemo (sa Hrvatima) da odigramo dvaput X, pošto smo i jedni i drugi isfrustrirani samo tako, što znači da NI SLUČAJNO ne smemo više da prospemo ni jedan bod naokolo. Makedoniju MORAMO da pobedimo inače papa SP. Ubacite u šestu brzinu od početka, ne maltretirajte loptu, pomerite se napred, ne dozvolite im da priđu ni na 40 metara. Hoću da vidim 0:2 posle 20 minuta igre!

surfer

pre 11 godina

kakvih li glupih prepirki ovde! na obe strane ima kompleksasa, i hrvata i srba! i svuda ih ima.. ja kazem: napred srbijo i sve najbolje komsijama hrvatima!!! bolje dobre nego lose komsije, zar nije tako?? ajd pa da se obe repke kvalifikuju a belgijanci ostanu kuci..

heavy

pre 11 godina

Meni samo nije jasno odakle ovoliko hrvata na ovom forumu,jel vi nemate svoje novine i forume ili jos niste savladali novohrvatski pa vam je srpski ipak razumljiviji?
Ako ne pregazimo Makedonce ko plitak potok onda i ne treba da idemo na SP.

Max

pre 11 godina

@Davor
Ocigledno da ne znas razlikovati kompleks od navijanja...
Kompleks je navijati za Makedoniju protiv Srbije, a nije kompleks navijati za svoju zemlju protiv Hrvatske.
Mene boli uvo sta cete uraditi protiv Velsa, jer ako mi vas obe pobedimo i Vels i Makedonija padaju u vodu.
Pusti ti druskane sad Dinamo, davna su to vremena bila. Osvrni se oko sebe. E bas cu o rukometu da pricam, dzaba vam sve te titule kad vas jedna mala rukometna zemlja poput Srbije tuce i to u polufinalu EP, to sampioni ne dozvoljavaju i jos nesto, vi Francuskoj i Danskoj ne mozete ni da prismrdite, tako da......
Vi Hrvati ste svi iskompleksirani zbog nas Srba. Imamo mnogo vise uspeha u poslednje vreme u svim sportovima, juce kada je Nole pobedio, citam ovde komentare koliko ste samo ljubomorni i iskompleksirani, sta ce vam to u zivotu? Pa zivot je nekome majka nekom maceha, ne mozete protiv toga nikako.
Dzaba ste vi u nekom sportu kvalitetniji, vi kad samo pomislite da igrate protiv Srba vi padate...
Na kraju krajeva, videcete vec vrlo brzo ko je gazda Balkana...

why so serious?

pre 11 godina

Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...
(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

...i onda ti nekome soliš pamet o kompleksima...smješno...to što se potpisao kao Hrvat i što želi da večeras Makedonija dobije te jako smeta vidim.... pa logično je da tako razmišlja svatko iz hrvatske perspektive. Zašto bi to morali biti kompleksi? Najbolje da ti nisi priželjkivao poraz Hrvatske u Skoplju? Heh! Ko o čemu, srbin i hrvat o kompleksima...

northhawk74

pre 11 godina

@
Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?
(zg slavac, 16. oktobar 2012 00:31)

Dragi naš komšija,da ja tebi nešto lepo kažem!Ne radi se ovde o našim "kompleksima",ni najmanje!Mi samo navijamo za naš tim,i nadamo se uspehu!!Samo to,i ništa više!!A ako je ovde neko kompleksiran,onda ste to sigurno vi,jer sami spominjete nekakve komplekse i dajete nam tu nekakvu statistiku u brojkama!Kada lopta krene sa centra sve statistike padaju u vodu!Dakle,ipak dragi moj komšija iz Hrvatske,da mi sačekamo naše međusobne duele,pa ćemo posle pričati o"kompleksima"!Jel važi?Nemoj da ispadne posle kao u onim kvalifikacijama za EURO 2000,kada smo vas sredili,iako ste bili TREĆI na svetu u tom trenutku!Pozdrav komšija i samo opušteno!

Vladimir Pula

pre 11 godina

Danas rokam u kladionici na Srbiju i belgiju u glavu, ako se to ne desi Hrvatska je praktički garantirano barem druga u skupini.

marko

pre 11 godina

Meni je najjače kad netko spominje kako je srbija izbacila hrvatsku sa plasmana ne euro 2000god.Kao prvo to nije bila srbija nego jugoslavija a to nije isto.Kao drugo ono je bila neviđena prijevara u povijesti nogometa.Namjerno isključivanje struje na marakani u trenutku kad visi gol u zraku,hrvatska je toliko dominirala da jugoslavija nije mogla prijeći centar.I opet u zagrebu hrvatska dominira,puno bolja a juga dvije šanse dva gola.To je bila slična tekma kao srbija-belgija,srbija igra a belgija zabija.

Ma ne,nije tako

pre 11 godina

Sve sto se desava srpskom fudbalu ima objasnjenje... Javna tajna je da ako hoces da ti dete trenira fudbal u nekoj od fabrika-Zvezdi ili Partizanu,moras da uplatis oko 10.000€ sto znaci da u nasim najboljim fabrikama ne treniraju talentovana deca vec deca imucnih roditelja.Ta ista deca dalje nastavljaju da rade i treniraju ali od magareta(metafora) nikad mustang ne moze postati koliko god trcalo i trudilo se.Kada ta deca odrastu i ojacaju menadzment fabrike krece u akciju uvaljivanja odnosno prodaje igraca odnosno odradjuje se poenta bitisanja magareta(metafora) u klubu.Nakon uvale tj. prodaje igraca nekom jacem klubu,magare(metafora) se uklapa u novu sredinu i trudi se da ne odskace od ostalih svestan da jedino tako moze doci do hrane i to mu polazi za nogom jer se njegov antitalenat vesto prikrije formom i zalaganjem,ponekad cak i fanaticnim jer se to veoma isplati pa je motivacija na maksimumu. Nevolja nastaje kada grupa magareta dobije poziv od glavnog pastira da zaigraju za svoje selo...e tu nestaju i motivacija(jer od toga nema 'leba),a sav antitalenat izbija na povrsinu(jer se ne prikriva trudom i zalaganjem)...a upravo iz razloga sto za odbranu nije potreban neki poseban talenat vec iskljucivo snaga,na toj poziciji i imamo one najbolje u celom timu ali zato pozicije gde je potreban mozak odnosno talenat,vezni red i napad,sve mula do mule(metaforicki)...a samo zamislite gde bi nam bio kraj kada bi nam talentovana deca trenirala,ona ciji roditelji nemaju 10.000€ ?!?

Tole

pre 11 godina

Ovo je najbolji tim Srbije ikada, sve junak do junaka! Pobedicemo sigurno, posluzice nas sreca, nece biti kise... A mozda i padne kisa :(

otas

pre 11 godina

Tema za razmislanje, ako vec nemamo klasicnog spica, (Lekic hahaha), a pozadi ocito mora da igra Bisevac ( koliko je samo kesa otislo za sve izjave koje je ovaj da u poslednjih 10 dana, kao da je sam protiv svih), zasto Subotica ne probati kao sidrasa u napadu...dovoljno moze da se tuce sa bilo kojim halgom, pa da ova deca mogu normalno da igraju fudbal....
Igra ledjima u napadu nam je katastrofa, skok ne moze niko da dobije, a Subota ne bi bio ni prvi ni poslednji stoper koji je razvalio gore...samo treba da baci sidro na centru, i da "preglava" neku loptu dalje.
Zvuci ludo, ali sa nacinom igre koji se forsira u Dortmundu, ne bi me cudilo da ima potencijal da pocepa napred...
Kako god, Bisevca napolje, prvi gol protiv Belgije je bo preslikan kakav je skrivio za Lion prosli vikend, ledjima i zadnjicom ne moze da se cuva igrac ni u pionirima, ali to je davno nenaucena lekcija za njega, koja se u ovim godinama ne moze ispraviti.
I tako, do sledece izjave Milana Bisevca...

tomi

pre 11 godina

@Max

objasni mi molim te po čemu bi Hrvati trebali imati komplekse nad Srbima. daj razlog ili dva. ozbiljno.

a sunarodnjak navija na Mkd zato jer to ispada dobro za našu repku, a tek onda zbog našeg sportskog rivalstva.

nego, vi slavite hrvatske sportske uspjehe?

Vuja

pre 11 godina

Mi vise nemamo ligu pa zato ni fudbalere koji mogu da se ravnopravno nose sa bogatim velesilama, gde trenutno za nas to jeste i Belgija... Makedonija je u slicnoj poziciji kao mi, trebalo bi da dobijemo, ali isto tako mozemo i da izgubimo. Hrvatsku mozemo dobiti obe utakmice, ali i izgubiti obe, to su mecevi gde odlucuje trenutna isnpiracija a ne ko je bolji na papiru. Zato pustimo Mihajlovica da radi svoj posao sa onima na koje moze da racuna, navijajmo i nadajmo se da cemo oktobra 2013 protiv Hrvata mozda obezbediti vizu za Brazil. Ako ne, gledacemo bolje, srecnije i bogatije od nas na TV-u i izabarati za koga da navijamo. Zivot je takav. Ajdemo, deco, samo srcano!

Nikola-ZG

pre 11 godina

Pazi sad ovo. Pa ne radi se tu o nikakvim kompleksima, nego jednostavno nama puno više odgovara ako Srbija danas izgubi ili odigra neriješeno. Čista matematika. Pa valjda je normalno da navijamo za svoje i da želimo biti u što boljoj poziciji. Možemo biti 10 puta bolji od vas, ali u tim utakmicama kad igramo međusobno sve je moguće. Možemo dobiti 3:0, a možemo i izgubiti 5:0. I zato je lakše igrati ako imaš prednost od 3-4 boda nego ako smo izjednačeni. Pozdrav!

pfc

pre 11 godina

(Davor, 16. oktobar 2012 00:24)

Videli smo kad se igrala ex Yu liga ko je koga demolirao. Jadni dinamo, pevali ste ako se vratite kuci iz Beograda sa samo 3 lopte u mrezi :)

Slavite onu titulu iz 1982. godine ko da ste osvojili ligu sampiona, toliko ste bili jadni u ex Yu ligi :)

Марина

pre 11 godina

Хрвати су завршили велики посао са 6 бодова против Македонаца. Ми морамо да победимо Македонце данас да би имали икакве шансе.
Ово је иначе врло чудна група. Велс губи од нас 6:1, па победи Шкоте којима ми нисмо могли ништа.

Niksicani-tresnja,visnja...

pre 11 godina

@Davor
Da, da, treba pomenuti i troju Kecmana kao i trojku Djordjevica u kosarci koje te, siguran sam, jako bole. Da ne pricam za 2-2 u sred Zagreba, u fudbalu, kad vas ostavili kuci! Stice se zakljucak da smo vas uvijek dobijali kad nam je to bilo potrebno, a vi nas u nekim nevaznim utakmicama... I jos nesto, da ne bude zabune, kad kazem MI, mislim na nas Srbe, bez obzira sto nas je politika podijelila u nekoliko drzava...

red

pre 11 godina

Kompleks o kom kompleksu ti pricas covece....u sred Zagreba smo vam uzeli kartu za plasman....pa to je nesto sto vi jos sanjate.Vi ste kompleksasi bili i ostali....

Pantelija

pre 11 godina

Važno je samo da HOR otpeva lepo himnu. Ostalo ćemo za 30 - 40 godina da uradimo.

P.S. Neznam jeli Mihajlović sa HOROM uvežbavao kakvu pesmu i za kraj utakmice i oproštaj od SP u fudbalu. Predlog A SAD ADIO.....

Sramota bre našta smo spali....

Beli Orlovi u crvenim dresovima

pre 11 godina

Vidi vidi ove rvate sto su se raskodakali ovde na forumu, pa lepo ste naucili srpski posle svih ovih godina, lepo vam ide a nije ni cudo jer vam je to ustvari maternji!
Nego manite se vi Srba, imate vasu bracu svuda, ne znate ni sami kome pre da potrcite i zagrljaj i da ga ljubite a pri tom kukate i placete...hocete Nemcima, EU, onima sa Kosova ili Bosne...manite se vi Srbije, puna su vam usta kompleksa, non stop Srbi ovo Srbi ono. Ma mi smo mitomani i samo lazemo, evo izmislili smo da se igra utakmica izmedju Srbije i Makedonije u fudbalu, ma sve smo zimislili, velikosrpsko cetnicka propaganda hahahha...

B o k i

pre 11 godina

@(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

Jeeeeste....Hrvati imaju komplekse od nase FUDBALSKE reprezentacije?!
I sta je sporno navijati za Makedonce tj protiv nas u situaciji kada nas smatraju rivalima za odlazak na SP (neopravdano jer veze nemamo)? Pa mene kao navijaca Partizana obraduje Zvezdin poraz jer to direktno povecava sanse da Partizan osvoji titulu?

wroom1975

pre 11 godina

Ja samo znam da Mihajlovic vise nema resenja sta i kako. Ako veceras izgube, sto je vrlo verovatno, to je to kraj. Ovaj ce da pobegne u Italiju, pola ovih vise nece da igra, i onda dolazi opet neko da stvara nesto, komplikuje vec zakomplikovano...
0:0 ili 1:1 je premija veceras, ali realno je 1:0 za Makedoniju. Ovi nasi 180 minuta da igraju, ne mogu da daju gol. Nije da ne mogu, nego nema ko da da gol. Iz nekog prekida mozda Kolarov ili Bane i to je.

FeboZg

pre 11 godina

Ajde braćo Hrvati..dosta svađanja sa srbima....pa oni su ionako za SP izgubljeni..čemu rasprave i svađe...njima je SP nemoguća misija sve i da večeras doviju MK..čemu rasprave ko je bolji u nogometu kad to znaju i vrapci na granama

n

pre 11 godina

Nadam se da ce se reprezentacija Srbije plasirati na SP u Brazilu.
Bila bi velika steta za sve te momke jer ovo je jedna mlada reprezentacija i ucesce na takvom takmicenju bi bio veliki uspeh.

Selim Uzeirbegović

pre 11 godina

DAj nemojte nas farbat! Srbi danas glatko dobivaju u Makedoniji. Makedonci neće zapapriti braći srbima. Pandev dobije žuti i ne igra danas. Koga vi lažete. Srbija dobija ali to nije dovoljno. Problem će biti Belgija vani i Hrvatska.

Stefan

pre 11 godina

ajmo srbi da pobedimo i da imamo 7 poena, i hrvatska neka kiksne protiv velsa, nadam se da ce gereth bale pokazati svoj kvalitet ;)

zlaja

pre 11 godina

Prvi uslov za ulazak u tim je fizicka sprema igraca, otuda greske i pad krajem prvog i celo drugo poluvreme protiv Belgije, gde su nas Belgijanci nadtrcali i nadjacali. OFANZIVNA IGRA NEZAVISI OD BROJA NAPADACA, VEC OD SPREMNOSTI CELOG TIMA DA IGRA AGRESIVNO.

ĆOSA

pre 11 godina

Bugari i Hrvati se žale-ne igra Pandev?Pa šta!Imate svoje sajtove,pa tamo cmizdrite!Uvek će Srbija biti kompleks za male nogometaše,jer smo ih tukli u svim sportovima.A najviše ih bole zadnje sekunde izmedju ostalog u centru Zagreba.Zato dečki kupite maramice za večeras,jer će Srbija da pregazi Makedoniju!

Sandman

pre 11 godina

Iskreno, ne zanima me ni plasman na SP ni da pobedimo neku odredjenu reprezentaciju u grupi. Ali itekako me zanima na koji nacin ce Karadzic da ode sa funkcije i kako ce se stati na put huliganima koji se predstavljaju kao navijaci jer od ta 2 izvora pocinju svi nasi problemi.

Svanulo je iznad

pre 11 godina

@ Davor
Ja uspehe reprezentacije Hrvatske brojim i postujem kao uspehe reprezentacije Srbije. A sad ti zelim dobro jutro...:)))

bogdan

pre 11 godina

Večeras Ramadanijeva i Toletova B Reprezentacija još jednom kidaju živce svih nas !
A, mi nemoćni forever da menjamo Bate što nam fudbal javno i otvoreno ubiše!

tint

pre 11 godina

Ljudi, pa ovo je 0:0 ko kuća.
Jedini čovjek iz obje reprezentacije koji je mogao na ovoj tekmi dati gol ne igra (Pandev).
Ovi svi ostali mogu igrati do prekosutra i neće dati gol.

lijep pozdrav

RealniSrbin

pre 11 godina

Realno 2:0 za Makedoniju iz X-a. Prvo poluvreme Makedonija rezervisana, Srbija jalovo napada uz neku polusansu. U drugom Makedonci se otvaraju postizu prvi gol, Srbija krece da srlja i pred kraj prima i drugi.

Hrvatska - Vels 3:1 (onako rutinski mada ne bas prelako jer ce se Velsani braniti svim snagama da ne popiju ponovo sesticu)

Belgija - Skotska 5:0 (razbijanje klasicno, Skoti su za gol-razliku)

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Cemu toliki kompleksi?
Vi ako ste jaki kao sto se hvalite onda nema problema, pobedite nas vi i ostavite nas iza sebe, zasto cekate Makedonce?
Plasite nas se i to debelo, vrlo dobro znate kako ste kao favoriti u rukometu pali u Beogradu, znate da cete opet pasti, vi ste obicni kompleksasi...
Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...
(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

Početak komentara:čemu kompleksi?,a završetak:samo da vas pobijedimo,briga me za SP...I sad tko je tu iskompleksiran?Dali onaj koji želi pobjedu Makedonaca,čisto zbog toga da nama bude olakšan put na SP,ili onaj kojem taj SP uopće nije bitan,samo da dobije Hrvate?

KODAR78

pre 11 godina

Verujem u ovaj tim Srbije i to ne navijacki vec sto imamo dosta igraca koji znaju da igraju dobar fudbal.Protivnik nije za potcenjivanje ali nemaju sta da traze u ovom mecu.Faktor srece nije nam bio naklonjen u proslom mecu ali ima vremena da se sve to ispravi,najvaznije je da ovaj mladi tim ima podrsku i gradi samopouzdanje a rezultati ce vremenom doci.

Nebojsa

pre 11 godina

Ja bih veceras na teren izveo sledecih 11:
Brkic
Ivanovic, Nastasic, Subotic, Kolarov
Djuricic, Matic, Ignjovski, Tadic
Sulejmani, Lekic (Markovic)

Veceras je najbitnije da pobedimo po svaku cenu, a za nastavak kvalifikacija po meni su potrebne promene: Vratiti u tim Jankovica, Kuzmanovica, Zigica, Bastu obavezno, Krasica ako i kad udje u formu, mozda i Laneta Jovanovica. Dati sansu u napadu Djurdjicu, F.Djordjevicu, Mudrinskom

Brkic (Stojkovic)
Basta, Ivanovic, Subotic, Kolarov
Jankovic, Matic, Kuzmanovic, Tadic
Sulejmani, Zigic (Djurdjic)
Izmene: Tosic, Markovic, Mudrinski, F.Djordjevic, Nastasic, Bisevac, Ignjovski, Djuricic, Lukovic, Lazovic

Realista

pre 11 godina

Ako uzmemo u obzir iskustvo koje postoji, verovatnoća da pobedimo je jako mala. Ja bih se kladio na Makedonce ako bih želeo da zaradim u kladionici.

duledudule

pre 11 godina

mlade cu da gledam,pa sta bude,ali "seniore" necu,jel mi niko nikada nece nametnuti da gledam scepovica u prvoj postavi reprezentacije i TACKA,pa da igramo filale SP ili EP

Боки

pre 11 godina

@Davor
Тек када је судија искључио нашег играча, дотле је било 2:1 за нас. У Загребу вам није помогао ни играч више током целог другог полувремена.

Denko

pre 11 godina

Svi kao znaju ko ce pobediti a ja eto priznajem ne znam, mada mi ova prica lici na 0:0. Ali sigurno znam da ce biti pravo mucenje. Makedonija je slaba i s Pandevom i bez njega. Srbija kao nesto bolja ali 90-te su proslost. Nema vise Piksija, Mihajlovica, Jugovica, Dejo-Genije, Mijata, Sava, Kocavecica... Ovo su neki novi klinci koji vise misle na frizuru i pevanje nego na protivnickom golu.

ministar

pre 11 godina

Ma najbolje da bude X, to bi i jednima i drugima ostavilo kakvu takvu nadu i dalje bi igrali punom snagom i cistili iza nas protivnike. Ko mazne Belgijancima bodove, odmah vilu na Jadranu mu dodjelit.

MK888

pre 11 godina

Zelim da veceras MK rasturi Srbiju,ali tesko. Znam da moji makedonci znaju da iznenade kada se svi najmanje nadaju,ali to nije dovoljno. Igra protiv Skotske je bila za pohvalu, ali kvalitetna ekipa uvek drzi taj nivo,a Makedonija vec na sledecu utakmicu sa hrvatima u Skoplju ponovo uprskala stvar. A da, veceras igraju MAKEDONIJA
(ne hrvatska)-SRBIJA

Daniel

pre 11 godina

Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?
(zg slavac, 16. oktobar 2012 00:31)

A onaj put kad smo se kvalificirali kao Srbija taj se ne racuna jeli?Onda smo ucestvoali 4 puta protiv vasih 3 i zabelezeli 4 pobede, izmedju ostalo protiv jednu fudbalsku velesilu, Nemacku!Ajde sad gukni!

Ma totalno mi nebitno dali cemo otici na SP ili ne samo da vas tucemo i da vi ne idete eto to je najbitnije!

Nataeos

pre 11 godina

vas ke ve simnet na zemja ibrahimi agim i hasani ferhi i potoa da ne drobite ova ili ona aj pozdav
(senol, 16. oktobar 2012 15:52)
Kaj???

Nenad

pre 11 godina

Ako Srbija ponovi prvih 45 min kao protiv Belgije bice pobjede! Samo da iskoristi chance za go. A moje realno misljenje je nerešeno! 1:1...pa da vidimo sta ce biti. Napred braco ...

rixon

pre 11 godina

Realno makedonija je pola ekipe bez Pandeva,ali su npr u Zagrebu odigrali super mec,ako tako budu odigrali veceras onda nista od bodova.

Uncle Bob

pre 11 godina

@Braca srbi shta cete vi u brazilu kad ne znate da igrate fudbal
(Skopje, 16. oktobar 2012 03:33)

Da vidimo uzivo otiske stopala tamosnje legende, nekog Dejana Ramba Petkovica, A vi kako `te?

Tekelija

pre 11 godina

Међу коментаторима има више Хрвата него Срба.
То се види и по броју коментара, и по гласовима на поједине коментаре.

Прича о комплексима је глупа.
Нормално је да желимо и једни и други да будемо бољи.
Прича дежурних 'мировњака' је тотално глупа.
Па боље да се 'кољемо' на терену(примјетите наводнике) него да се кољемо у стварности.
Међ великим силама, спорт је одавно замијенио директни рат. Зашто и ми не бисмо тако мало паметни били напокон? :)

Напријед Србија!
РС је уз тебе!

Simba

pre 11 godina

ovi nisu ni za karneval u Riju a ne za svetsko prvenstvo Mihajlović sa ovm gubitnicima hoće plasman Igrači iz najslabije lige mislim na Jelen super ligu da neizdvajam par pojedinaca koji igrju napolju

wroom1975

pre 11 godina

Ako udjete na bilo koji sajt koji predvidja moguce rezultate predstojecih utakmica i vrsi analizu meca, jedan rezultat se "vrzma" skoro na svakom, a to je Macedonia-Serbia 1:1.
Tako se predvidja i:
Belgium-Scotland 2:0
Croatia-Wales 4:1
A vi budite sigurni i dalje u ove nase. Moji jesu ali mi po prikazanom nikako ne ulivaju nadu da ce veceras da dobiju Makedoniju.

zg slavac

pre 11 godina

Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?

Max

pre 11 godina

Sretno Makedoncima...
(Hrvat, 15. oktobar 2012 23:05)

Cemu toliki kompleksi?
Vi ako ste jaki kao sto se hvalite onda nema problema, pobedite nas vi i ostavite nas iza sebe, zasto cekate Makedonce?
Plasite nas se i to debelo, vrlo dobro znate kako ste kao favoriti u rukometu pali u Beogradu, znate da cete opet pasti, vi ste obicni kompleksasi...
Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...

Davor

pre 11 godina

@Max. Ti o kompleksima, a tebi SP nije vazno samo da Hrvatsku pobijedite? I ti nesto rece o kompleksu. Sto se tice pobijede....zaboravi na to. Nema sanse da VI nas dobijete u Zagrebu, a za remi su vam sanse 20 posto. A sto se tice rukometa? Da taj sport uopce smijes spomenuti. Samo u rukometu Hrvatska ima vise: naslova, medalja, uspjeha, pobijeda itd nego svi srpski ekipni sportovi skupa. A o pobijedama u tom sportu smo vidili na Olimpijadi(kad niste mogli igrati duge napade i do minute da vam sudac to odobrava) i koristili lezere i ponasali se ko budale u dvorani, i znas sta? Dobili ste nekih 10 razlike u mrezi, zato bolje ne spominji to...a pogotovo mi je bilo smijesno gledati Partizan prosle godine u Zagrebu gdje ste izgubili sa koliko ono 25!!!!!razlike. Ali na to ste naviknuti, Partizan redovno dobiva po guzici u Zagrebu onda petarda protiv Dinama u nogometu je bila utzitak gledati, da ne spominjem demoliranje SR Jugoslavije u Beogradu(99 godine) sa 2-6. A sad ti zelim laku noc:):):)

Zayn

pre 11 godina

Prvi nesrecan poraz, nema veze idemo dalje. Nemojte da gubite nadu posle jednog nesrecnog poraza a velicali ste i hvalili ih posle Velsa. Cak ste govorili da cemo dobiti sve do kraja osim mozda Hrvatske u Zagrebu.
Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

atila antiohijski

pre 11 godina

(Zayn, 15. oktobar 2012 23:11)

Hrvati standardno ne prolaze?
http://en.wikipedia.org/wiki/1998_FIFA_World_Cup#Third_place_match

Max

pre 11 godina

@Davor
Ocigledno da ne znas razlikovati kompleks od navijanja...
Kompleks je navijati za Makedoniju protiv Srbije, a nije kompleks navijati za svoju zemlju protiv Hrvatske.
Mene boli uvo sta cete uraditi protiv Velsa, jer ako mi vas obe pobedimo i Vels i Makedonija padaju u vodu.
Pusti ti druskane sad Dinamo, davna su to vremena bila. Osvrni se oko sebe. E bas cu o rukometu da pricam, dzaba vam sve te titule kad vas jedna mala rukometna zemlja poput Srbije tuce i to u polufinalu EP, to sampioni ne dozvoljavaju i jos nesto, vi Francuskoj i Danskoj ne mozete ni da prismrdite, tako da......
Vi Hrvati ste svi iskompleksirani zbog nas Srba. Imamo mnogo vise uspeha u poslednje vreme u svim sportovima, juce kada je Nole pobedio, citam ovde komentare koliko ste samo ljubomorni i iskompleksirani, sta ce vam to u zivotu? Pa zivot je nekome majka nekom maceha, ne mozete protiv toga nikako.
Dzaba ste vi u nekom sportu kvalitetniji, vi kad samo pomislite da igrate protiv Srba vi padate...
Na kraju krajeva, videcete vec vrlo brzo ko je gazda Balkana...

Beli Orlovi u crvenim dresovima

pre 11 godina

Vidi vidi ove rvate sto su se raskodakali ovde na forumu, pa lepo ste naucili srpski posle svih ovih godina, lepo vam ide a nije ni cudo jer vam je to ustvari maternji!
Nego manite se vi Srba, imate vasu bracu svuda, ne znate ni sami kome pre da potrcite i zagrljaj i da ga ljubite a pri tom kukate i placete...hocete Nemcima, EU, onima sa Kosova ili Bosne...manite se vi Srbije, puna su vam usta kompleksa, non stop Srbi ovo Srbi ono. Ma mi smo mitomani i samo lazemo, evo izmislili smo da se igra utakmica izmedju Srbije i Makedonije u fudbalu, ma sve smo zimislili, velikosrpsko cetnicka propaganda hahahha...

ĆOSA

pre 11 godina

Bugari i Hrvati se žale-ne igra Pandev?Pa šta!Imate svoje sajtove,pa tamo cmizdrite!Uvek će Srbija biti kompleks za male nogometaše,jer smo ih tukli u svim sportovima.A najviše ih bole zadnje sekunde izmedju ostalog u centru Zagreba.Zato dečki kupite maramice za večeras,jer će Srbija da pregazi Makedoniju!

BLSRB

pre 11 godina

----------Brkić
-Bane--Neven-Matija-Kolarov

------Matić----Ignjovski

Marković---Đuričić---Tadić

---------Sulejmani

I nema brige, samo da bude Mića Sulejmani spreman!!!!
Idemo petarda jedna, a već ćemo naplatiti i Belgiji kod njih onu nesreću od neki dan!!!

red

pre 11 godina

Kompleks o kom kompleksu ti pricas covece....u sred Zagreba smo vam uzeli kartu za plasman....pa to je nesto sto vi jos sanjate.Vi ste kompleksasi bili i ostali....

pfc

pre 11 godina

(Davor, 16. oktobar 2012 00:24)

Videli smo kad se igrala ex Yu liga ko je koga demolirao. Jadni dinamo, pevali ste ako se vratite kuci iz Beograda sa samo 3 lopte u mrezi :)

Slavite onu titulu iz 1982. godine ko da ste osvojili ligu sampiona, toliko ste bili jadni u ex Yu ligi :)

FeboZg

pre 11 godina

Ajde braćo Hrvati..dosta svađanja sa srbima....pa oni su ionako za SP izgubljeni..čemu rasprave i svađe...njima je SP nemoguća misija sve i da večeras doviju MK..čemu rasprave ko je bolji u nogometu kad to znaju i vrapci na granama

Skopje

pre 11 godina

Nama su jedina i istinska braca..srbi.Znam da ima mnogo srba sto ne dele moje misljenje..al to ide na njihovu dusu.Zato kad ne mozemo mi dalje..onda pomoci Srbiji!

istra

pre 11 godina

Nemoj da ispadne posle kao u onim kvalifikacijama za EURO 2000,kada smo vas sredili,iako ste bili TREĆI na svetu u tom trenutku!Pozdrav komšija i samo opušteno!
(northhawk74, 16. oktobar 2012 02:08)

Dosta više mitomanije drage komšije. Koga ste vi sredili u kval. za EURO 2000? Hrvatsku? S dva remija i poništenim čistim golom Šukera u Zagrebu?
Mi smo te godine prolaz izgubili u Skoplju kada smo odigrali 1:1. To nas je koštalo neodlaska, a ne neriješni rezultati s vama. Ajde da ste pobijedili pa bih rekao, a ovako slavite neriješene rezultate protiv nas. Hoćete li uskoro i poraze protiv nas slaviti? :)
Neka večeras pobijede bolji....na svim terenima...pa kud koji...

Selim Uzeirbegović

pre 11 godina

DAj nemojte nas farbat! Srbi danas glatko dobivaju u Makedoniji. Makedonci neće zapapriti braći srbima. Pandev dobije žuti i ne igra danas. Koga vi lažete. Srbija dobija ali to nije dovoljno. Problem će biti Belgija vani i Hrvatska.

Daniel

pre 11 godina

Ja i dalje verujem u njih i mislim da cemo mi i Belgijanci na SP a Hrvati standardno nece proci, ali zato na Evropskom obrnuta situacija. :D

Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?
(zg slavac, 16. oktobar 2012 00:31)

A onaj put kad smo se kvalificirali kao Srbija taj se ne racuna jeli?Onda smo ucestvoali 4 puta protiv vasih 3 i zabelezeli 4 pobede, izmedju ostalo protiv jednu fudbalsku velesilu, Nemacku!Ajde sad gukni!

Ma totalno mi nebitno dali cemo otici na SP ili ne samo da vas tucemo i da vi ne idete eto to je najbitnije!

northhawk74

pre 11 godina

@
Zato vrijedi pratiti ovaj sport :-) gdje drugdje naći toliko kompleksa. Broj nastupa Hrvatske na SP 3, pobijede 6, porazi 5, x 2. Broj nastupa Srba uz pomoć Crnogoraca 3. pobijede 3, porazi 5 x 1. Ako ovo nije dovoljno treba spomenuti 2006. kad ste završili sa velebnih 0 bodova i gol razlikom 2-10. Ili samo spomenuti Argentina-SiCG 6-0. Jeli to dovoljno? Ako nije , pogodite tko će u Brazil a tko će ostati kompleksiran?
(zg slavac, 16. oktobar 2012 00:31)

Dragi naš komšija,da ja tebi nešto lepo kažem!Ne radi se ovde o našim "kompleksima",ni najmanje!Mi samo navijamo za naš tim,i nadamo se uspehu!!Samo to,i ništa više!!A ako je ovde neko kompleksiran,onda ste to sigurno vi,jer sami spominjete nekakve komplekse i dajete nam tu nekakvu statistiku u brojkama!Kada lopta krene sa centra sve statistike padaju u vodu!Dakle,ipak dragi moj komšija iz Hrvatske,da mi sačekamo naše međusobne duele,pa ćemo posle pričati o"kompleksima"!Jel važi?Nemoj da ispadne posle kao u onim kvalifikacijama za EURO 2000,kada smo vas sredili,iako ste bili TREĆI na svetu u tom trenutku!Pozdrav komšija i samo opušteno!

Niksicani-tresnja,visnja...

pre 11 godina

@Davor
Da, da, treba pomenuti i troju Kecmana kao i trojku Djordjevica u kosarci koje te, siguran sam, jako bole. Da ne pricam za 2-2 u sred Zagreba, u fudbalu, kad vas ostavili kuci! Stice se zakljucak da smo vas uvijek dobijali kad nam je to bilo potrebno, a vi nas u nekim nevaznim utakmicama... I jos nesto, da ne bude zabune, kad kazem MI, mislim na nas Srbe, bez obzira sto nas je politika podijelila u nekoliko drzava...

tomi

pre 11 godina

@Max

objasni mi molim te po čemu bi Hrvati trebali imati komplekse nad Srbima. daj razlog ili dva. ozbiljno.

a sunarodnjak navija na Mkd zato jer to ispada dobro za našu repku, a tek onda zbog našeg sportskog rivalstva.

nego, vi slavite hrvatske sportske uspjehe?

wroom1975

pre 11 godina

Ja samo znam da Mihajlovic vise nema resenja sta i kako. Ako veceras izgube, sto je vrlo verovatno, to je to kraj. Ovaj ce da pobegne u Italiju, pola ovih vise nece da igra, i onda dolazi opet neko da stvara nesto, komplikuje vec zakomplikovano...
0:0 ili 1:1 je premija veceras, ali realno je 1:0 za Makedoniju. Ovi nasi 180 minuta da igraju, ne mogu da daju gol. Nije da ne mogu, nego nema ko da da gol. Iz nekog prekida mozda Kolarov ili Bane i to je.

Nataeos

pre 11 godina

vas ke ve simnet na zemja ibrahimi agim i hasani ferhi i potoa da ne drobite ova ili ona aj pozdav
(senol, 16. oktobar 2012 15:52)
Kaj???

heavy

pre 11 godina

Meni samo nije jasno odakle ovoliko hrvata na ovom forumu,jel vi nemate svoje novine i forume ili jos niste savladali novohrvatski pa vam je srpski ipak razumljiviji?
Ako ne pregazimo Makedonce ko plitak potok onda i ne treba da idemo na SP.

Realista

pre 11 godina

Ako uzmemo u obzir iskustvo koje postoji, verovatnoća da pobedimo je jako mala. Ja bih se kladio na Makedonce ako bih želeo da zaradim u kladionici.

job

pre 11 godina

Čitam i ne vjerujem. Najbolje mi je kada srbin napiše da su hrvati kompleksaši, a onda u slijedećoj rečenici zaželi da srbija pobjedi Hrvatsku, a na SP ne mora ići. Čini mi se da puno ljudi ovdje ne zna što to znači kada netko ima konplekse. Ovaj primjer koji sam naveo je čisti primjer kompleksa.
Što se tiče večerašnje utakmice, Srbija sigurno dobiva. Makedonija je loša, a i Pandev je u 90. i nekoj minuti namjerno zaradio žuti da ne može igrati (zbog prigovora sudcu), a i nisu oni toliko nabrijani na srbiju kao na Hrvatsku.

marko

pre 11 godina

Meni je najjače kad netko spominje kako je srbija izbacila hrvatsku sa plasmana ne euro 2000god.Kao prvo to nije bila srbija nego jugoslavija a to nije isto.Kao drugo ono je bila neviđena prijevara u povijesti nogometa.Namjerno isključivanje struje na marakani u trenutku kad visi gol u zraku,hrvatska je toliko dominirala da jugoslavija nije mogla prijeći centar.I opet u zagrebu hrvatska dominira,puno bolja a juga dvije šanse dva gola.To je bila slična tekma kao srbija-belgija,srbija igra a belgija zabija.

MK888

pre 11 godina

Zelim da veceras MK rasturi Srbiju,ali tesko. Znam da moji makedonci znaju da iznenade kada se svi najmanje nadaju,ali to nije dovoljno. Igra protiv Skotske je bila za pohvalu, ali kvalitetna ekipa uvek drzi taj nivo,a Makedonija vec na sledecu utakmicu sa hrvatima u Skoplju ponovo uprskala stvar. A da, veceras igraju MAKEDONIJA
(ne hrvatska)-SRBIJA

Nebojsa

pre 11 godina

Ja bih veceras na teren izveo sledecih 11:
Brkic
Ivanovic, Nastasic, Subotic, Kolarov
Djuricic, Matic, Ignjovski, Tadic
Sulejmani, Lekic (Markovic)

Veceras je najbitnije da pobedimo po svaku cenu, a za nastavak kvalifikacija po meni su potrebne promene: Vratiti u tim Jankovica, Kuzmanovica, Zigica, Bastu obavezno, Krasica ako i kad udje u formu, mozda i Laneta Jovanovica. Dati sansu u napadu Djurdjicu, F.Djordjevicu, Mudrinskom

Brkic (Stojkovic)
Basta, Ivanovic, Subotic, Kolarov
Jankovic, Matic, Kuzmanovic, Tadic
Sulejmani, Zigic (Djurdjic)
Izmene: Tosic, Markovic, Mudrinski, F.Djordjevic, Nastasic, Bisevac, Ignjovski, Djuricic, Lukovic, Lazovic

Nenad

pre 11 godina

Ako Srbija ponovi prvih 45 min kao protiv Belgije bice pobjede! Samo da iskoristi chance za go. A moje realno misljenje je nerešeno! 1:1...pa da vidimo sta ce biti. Napred braco ...

Tole

pre 11 godina

Ovo je najbolji tim Srbije ikada, sve junak do junaka! Pobedicemo sigurno, posluzice nas sreca, nece biti kise... A mozda i padne kisa :(

Vuja

pre 11 godina

Mi vise nemamo ligu pa zato ni fudbalere koji mogu da se ravnopravno nose sa bogatim velesilama, gde trenutno za nas to jeste i Belgija... Makedonija je u slicnoj poziciji kao mi, trebalo bi da dobijemo, ali isto tako mozemo i da izgubimo. Hrvatsku mozemo dobiti obe utakmice, ali i izgubiti obe, to su mecevi gde odlucuje trenutna isnpiracija a ne ko je bolji na papiru. Zato pustimo Mihajlovica da radi svoj posao sa onima na koje moze da racuna, navijajmo i nadajmo se da cemo oktobra 2013 protiv Hrvata mozda obezbediti vizu za Brazil. Ako ne, gledacemo bolje, srecnije i bogatije od nas na TV-u i izabarati za koga da navijamo. Zivot je takav. Ajdemo, deco, samo srcano!

Stefan

pre 11 godina

ajmo srbi da pobedimo i da imamo 7 poena, i hrvatska neka kiksne protiv velsa, nadam se da ce gereth bale pokazati svoj kvalitet ;)

ministar

pre 11 godina

Ma najbolje da bude X, to bi i jednima i drugima ostavilo kakvu takvu nadu i dalje bi igrali punom snagom i cistili iza nas protivnike. Ko mazne Belgijancima bodove, odmah vilu na Jadranu mu dodjelit.

Боки

pre 11 godina

@Davor
Тек када је судија искључио нашег играча, дотле је било 2:1 за нас. У Загребу вам није помогао ни играч више током целог другог полувремена.

RealniSrbin

pre 11 godina

Realno 2:0 za Makedoniju iz X-a. Prvo poluvreme Makedonija rezervisana, Srbija jalovo napada uz neku polusansu. U drugom Makedonci se otvaraju postizu prvi gol, Srbija krece da srlja i pred kraj prima i drugi.

Hrvatska - Vels 3:1 (onako rutinski mada ne bas prelako jer ce se Velsani braniti svim snagama da ne popiju ponovo sesticu)

Belgija - Skotska 5:0 (razbijanje klasicno, Skoti su za gol-razliku)

tint

pre 11 godina

Ljudi, pa ovo je 0:0 ko kuća.
Jedini čovjek iz obje reprezentacije koji je mogao na ovoj tekmi dati gol ne igra (Pandev).
Ovi svi ostali mogu igrati do prekosutra i neće dati gol.

lijep pozdrav

Igor

pre 11 godina

Situacija je jasna, samo nas pobeda ostavlja u realnoj trci za SP, svaki drugi ishod bi znacio da je prica u kvalifikacijama za nas zavrsena, jer realno je ocekivati da ce i Belgija i Hrvatska zabeleziti pobede.

Svanulo je iznad

pre 11 godina

@ Davor
Ja uspehe reprezentacije Hrvatske brojim i postujem kao uspehe reprezentacije Srbije. A sad ti zelim dobro jutro...:)))

Неко споља

pre 11 godina

Umesto da se prepucavamo sa Hrvatima koji su već odigrali u Belgiji nerešeno, da mi za promenu malo mislimo o sebi, šta mislite o tome zemljaci? Hrvatska kod kuće protiv Belgijanaca najverovatnije neće popiti tri komada, što znači da smo samo posle tri utakmice u velikim problemima. Međusobno ćemo (sa Hrvatima) da odigramo dvaput X, pošto smo i jedni i drugi isfrustrirani samo tako, što znači da NI SLUČAJNO ne smemo više da prospemo ni jedan bod naokolo. Makedoniju MORAMO da pobedimo inače papa SP. Ubacite u šestu brzinu od početka, ne maltretirajte loptu, pomerite se napred, ne dozvolite im da priđu ni na 40 metara. Hoću da vidim 0:2 posle 20 minuta igre!

ivica svemira

pre 11 godina

makedonci bez pandeva znatno slabiji, minimalno bod a 3 boda očekuju svi, sretno srbi
p.s. - ako danas izgubite netrebate ni igrat dalje kvalifikacije

B o k i

pre 11 godina

@(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

Jeeeeste....Hrvati imaju komplekse od nase FUDBALSKE reprezentacije?!
I sta je sporno navijati za Makedonce tj protiv nas u situaciji kada nas smatraju rivalima za odlazak na SP (neopravdano jer veze nemamo)? Pa mene kao navijaca Partizana obraduje Zvezdin poraz jer to direktno povecava sanse da Partizan osvoji titulu?

bogdan

pre 11 godina

Večeras Ramadanijeva i Toletova B Reprezentacija još jednom kidaju živce svih nas !
A, mi nemoćni forever da menjamo Bate što nam fudbal javno i otvoreno ubiše!

duledudule

pre 11 godina

mlade cu da gledam,pa sta bude,ali "seniore" necu,jel mi niko nikada nece nametnuti da gledam scepovica u prvoj postavi reprezentacije i TACKA,pa da igramo filale SP ili EP

surfer

pre 11 godina

kakvih li glupih prepirki ovde! na obe strane ima kompleksasa, i hrvata i srba! i svuda ih ima.. ja kazem: napred srbijo i sve najbolje komsijama hrvatima!!! bolje dobre nego lose komsije, zar nije tako?? ajd pa da se obe repke kvalifikuju a belgijanci ostanu kuci..

Ma ne,nije tako

pre 11 godina

Sve sto se desava srpskom fudbalu ima objasnjenje... Javna tajna je da ako hoces da ti dete trenira fudbal u nekoj od fabrika-Zvezdi ili Partizanu,moras da uplatis oko 10.000€ sto znaci da u nasim najboljim fabrikama ne treniraju talentovana deca vec deca imucnih roditelja.Ta ista deca dalje nastavljaju da rade i treniraju ali od magareta(metafora) nikad mustang ne moze postati koliko god trcalo i trudilo se.Kada ta deca odrastu i ojacaju menadzment fabrike krece u akciju uvaljivanja odnosno prodaje igraca odnosno odradjuje se poenta bitisanja magareta(metafora) u klubu.Nakon uvale tj. prodaje igraca nekom jacem klubu,magare(metafora) se uklapa u novu sredinu i trudi se da ne odskace od ostalih svestan da jedino tako moze doci do hrane i to mu polazi za nogom jer se njegov antitalenat vesto prikrije formom i zalaganjem,ponekad cak i fanaticnim jer se to veoma isplati pa je motivacija na maksimumu. Nevolja nastaje kada grupa magareta dobije poziv od glavnog pastira da zaigraju za svoje selo...e tu nestaju i motivacija(jer od toga nema 'leba),a sav antitalenat izbija na povrsinu(jer se ne prikriva trudom i zalaganjem)...a upravo iz razloga sto za odbranu nije potreban neki poseban talenat vec iskljucivo snaga,na toj poziciji i imamo one najbolje u celom timu ali zato pozicije gde je potreban mozak odnosno talenat,vezni red i napad,sve mula do mule(metaforicki)...a samo zamislite gde bi nam bio kraj kada bi nam talentovana deca trenirala,ona ciji roditelji nemaju 10.000€ ?!?

Uncle Bob

pre 11 godina

@Braca srbi shta cete vi u brazilu kad ne znate da igrate fudbal
(Skopje, 16. oktobar 2012 03:33)

Da vidimo uzivo otiske stopala tamosnje legende, nekog Dejana Ramba Petkovica, A vi kako `te?

Sale Mkd

pre 11 godina

Pozz svima braco (Srbe, Hrvate, ....), raduje me sta svi smo u istoj grupi, zeleo sam neka tri boda sa Hrvatskom, ali i ovako mi je drago sta oni imaju svi 6 sa nama, takoge razmisljam i sa Srbija, nadam se tri boda jer igramo u Skoplju, ali i Srbija da pobedi nista lose, osecam svi vama kao NASI, molim boga da imaju svi NASI fudbalera (sve tri repke) pamet, i da ne dopuste REMI, jer jedan bod ne odgovara nikome, od kada se sjecam u Makedoniju od uvek se navija i za Hrvatskom i za Srbiju na EP ili SP, ako Makedonija nema sanse ondak nadam se da Srbija uzme sva 6 boda iz Hrvatske jer Hrvatska i onako ima sanse biti (i bice)prva, a nasi Goran Pandev neka igra najbolje sta moze sa Belgiju, Skotsku i Velsu
Bratsvo i Jedinstvo zauvjek pozz

Pantelija

pre 11 godina

Važno je samo da HOR otpeva lepo himnu. Ostalo ćemo za 30 - 40 godina da uradimo.

P.S. Neznam jeli Mihajlović sa HOROM uvežbavao kakvu pesmu i za kraj utakmice i oproštaj od SP u fudbalu. Predlog A SAD ADIO.....

Sramota bre našta smo spali....

why so serious?

pre 11 godina

Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...
(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

...i onda ti nekome soliš pamet o kompleksima...smješno...to što se potpisao kao Hrvat i što želi da večeras Makedonija dobije te jako smeta vidim.... pa logično je da tako razmišlja svatko iz hrvatske perspektive. Zašto bi to morali biti kompleksi? Najbolje da ti nisi priželjkivao poraz Hrvatske u Skoplju? Heh! Ko o čemu, srbin i hrvat o kompleksima...

Tekelija

pre 11 godina

Међу коментаторима има више Хрвата него Срба.
То се види и по броју коментара, и по гласовима на поједине коментаре.

Прича о комплексима је глупа.
Нормално је да желимо и једни и други да будемо бољи.
Прича дежурних 'мировњака' је тотално глупа.
Па боље да се 'кољемо' на терену(примјетите наводнике) него да се кољемо у стварности.
Међ великим силама, спорт је одавно замијенио директни рат. Зашто и ми не бисмо тако мало паметни били напокон? :)

Напријед Србија!
РС је уз тебе!

bum

pre 11 godina

Braca srbi shta cete vi u brazilu kad ne znate da igrate fudbal
(Skopje, 16. oktobar 2012 03:33)
Pa to cemo videti veceras,ako vas ne dobijemo u pravu si,ako dobijemo onda imamo sanse za brazilke //////

borislav

pre 11 godina

nadam se dobroj utakmici i pobedi, ono šta me međutim smeta je kad se i komentari na utakmicu Makedonija-Srbija pretvore u srpsko hrvatska prepucavanja od brojanja uspeha i neuspeha do brojanja zrnaca , dajte ljudi manite se ,nismo isti narod istorijski gledano ali smo vekovima jedni uz druge i izmešani i treba da zakopamo ratnu sekiru i tu treba sport da bude među prvima i zato pozdrav svim normalnim ljubiteljima fudbala bilo oni Srbi, Hrvati, Makedonci a večeras neka pobedi bolji!

otas

pre 11 godina

Tema za razmislanje, ako vec nemamo klasicnog spica, (Lekic hahaha), a pozadi ocito mora da igra Bisevac ( koliko je samo kesa otislo za sve izjave koje je ovaj da u poslednjih 10 dana, kao da je sam protiv svih), zasto Subotica ne probati kao sidrasa u napadu...dovoljno moze da se tuce sa bilo kojim halgom, pa da ova deca mogu normalno da igraju fudbal....
Igra ledjima u napadu nam je katastrofa, skok ne moze niko da dobije, a Subota ne bi bio ni prvi ni poslednji stoper koji je razvalio gore...samo treba da baci sidro na centru, i da "preglava" neku loptu dalje.
Zvuci ludo, ali sa nacinom igre koji se forsira u Dortmundu, ne bi me cudilo da ima potencijal da pocepa napred...
Kako god, Bisevca napolje, prvi gol protiv Belgije je bo preslikan kakav je skrivio za Lion prosli vikend, ledjima i zadnjicom ne moze da se cuva igrac ni u pionirima, ali to je davno nenaucena lekcija za njega, koja se u ovim godinama ne moze ispraviti.
I tako, do sledece izjave Milana Bisevca...

n

pre 11 godina

Nadam se da ce se reprezentacija Srbije plasirati na SP u Brazilu.
Bila bi velika steta za sve te momke jer ovo je jedna mlada reprezentacija i ucesce na takvom takmicenju bi bio veliki uspeh.

KODAR78

pre 11 godina

Verujem u ovaj tim Srbije i to ne navijacki vec sto imamo dosta igraca koji znaju da igraju dobar fudbal.Protivnik nije za potcenjivanje ali nemaju sta da traze u ovom mecu.Faktor srece nije nam bio naklonjen u proslom mecu ali ima vremena da se sve to ispravi,najvaznije je da ovaj mladi tim ima podrsku i gradi samopouzdanje a rezultati ce vremenom doci.

Denko

pre 11 godina

Svi kao znaju ko ce pobediti a ja eto priznajem ne znam, mada mi ova prica lici na 0:0. Ali sigurno znam da ce biti pravo mucenje. Makedonija je slaba i s Pandevom i bez njega. Srbija kao nesto bolja ali 90-te su proslost. Nema vise Piksija, Mihajlovica, Jugovica, Dejo-Genije, Mijata, Sava, Kocavecica... Ovo su neki novi klinci koji vise misle na frizuru i pevanje nego na protivnickom golu.

Nikola-ZG

pre 11 godina

Pazi sad ovo. Pa ne radi se tu o nikakvim kompleksima, nego jednostavno nama puno više odgovara ako Srbija danas izgubi ili odigra neriješeno. Čista matematika. Pa valjda je normalno da navijamo za svoje i da želimo biti u što boljoj poziciji. Možemo biti 10 puta bolji od vas, ali u tim utakmicama kad igramo međusobno sve je moguće. Možemo dobiti 3:0, a možemo i izgubiti 5:0. I zato je lakše igrati ako imaš prednost od 3-4 boda nego ako smo izjednačeni. Pozdrav!

zlaja

pre 11 godina

Prvi uslov za ulazak u tim je fizicka sprema igraca, otuda greske i pad krajem prvog i celo drugo poluvreme protiv Belgije, gde su nas Belgijanci nadtrcali i nadjacali. OFANZIVNA IGRA NEZAVISI OD BROJA NAPADACA, VEC OD SPREMNOSTI CELOG TIMA DA IGRA AGRESIVNO.

Vladimir Pula

pre 11 godina

Danas rokam u kladionici na Srbiju i belgiju u glavu, ako se to ne desi Hrvatska je praktički garantirano barem druga u skupini.

Марина

pre 11 godina

Хрвати су завршили велики посао са 6 бодова против Македонаца. Ми морамо да победимо Македонце данас да би имали икакве шансе.
Ово је иначе врло чудна група. Велс губи од нас 6:1, па победи Шкоте којима ми нисмо могли ништа.

rixon

pre 11 godina

Realno makedonija je pola ekipe bez Pandeva,ali su npr u Zagrebu odigrali super mec,ako tako budu odigrali veceras onda nista od bodova.

wroom1975

pre 11 godina

Ako udjete na bilo koji sajt koji predvidja moguce rezultate predstojecih utakmica i vrsi analizu meca, jedan rezultat se "vrzma" skoro na svakom, a to je Macedonia-Serbia 1:1.
Tako se predvidja i:
Belgium-Scotland 2:0
Croatia-Wales 4:1
A vi budite sigurni i dalje u ove nase. Moji jesu ali mi po prikazanom nikako ne ulivaju nadu da ce veceras da dobiju Makedoniju.

Sandman

pre 11 godina

Iskreno, ne zanima me ni plasman na SP ni da pobedimo neku odredjenu reprezentaciju u grupi. Ali itekako me zanima na koji nacin ce Karadzic da ode sa funkcije i kako ce se stati na put huliganima koji se predstavljaju kao navijaci jer od ta 2 izvora pocinju svi nasi problemi.

Ma ne,nije tako

pre 11 godina

Sve sto se desava srpskom fudbalu ima objasnjenje... Javna tajna je da ako hoces da ti dete trenira fudbal u nekoj od fabrika-Zvezdi ili Partizanu,moras da uplatis oko 10.000€ sto znaci da u nasim najboljim fabrikama ne treniraju talentovana deca vec deca imucnih roditelja.Ta ista deca dalje nastavljaju da rade i treniraju ali od magareta(metafora) nikad mustang ne moze postati koliko god trcalo i trudilo se.Kada ta deca odrastu i ojacaju menadzment fabrike krece u akciju uvaljivanja odnosno prodaje igraca odnosno odradjuje se poenta bitisanja magareta(metafora) u klubu.Nakon uvale tj. prodaje igraca nekom jacem klubu,magare(metafora) se uklapa u novu sredinu i trudi se da ne odskace od ostalih svestan da jedino tako moze doci do hrane i to mu polazi za nogom jer se njegov antitalenat vesto prikrije formom i zalaganjem,ponekad cak i fanaticnim jer se to veoma isplati pa je motivacija na maksimumu. Nevolja nastaje kada grupa magareta dobije poziv od glavnog pastira da zaigraju za svoje selo...e tu nestaju i motivacija(jer od toga nema 'leba),a sav antitalenat izbija na povrsinu(jer se ne prikriva trudom i zalaganjem)...a upravo iz razloga sto za odbranu nije potreban neki poseban talenat vec iskljucivo snaga,na toj poziciji i imamo one najbolje u celom timu ali zato pozicije gde je potreban mozak odnosno talenat,vezni red i napad,sve mula do mule(metaforicki)...a samo zamislite gde bi nam bio kraj kada bi nam talentovana deca trenirala,ona ciji roditelji nemaju 10.000€ ?!?

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Cemu toliki kompleksi?
Vi ako ste jaki kao sto se hvalite onda nema problema, pobedite nas vi i ostavite nas iza sebe, zasto cekate Makedonce?
Plasite nas se i to debelo, vrlo dobro znate kako ste kao favoriti u rukometu pali u Beogradu, znate da cete opet pasti, vi ste obicni kompleksasi...
Ma bas me briga za SP, da pobedimo vas i ja sam zadovoljan...
(Max, 15. oktobar 2012 23:27)

Početak komentara:čemu kompleksi?,a završetak:samo da vas pobijedimo,briga me za SP...I sad tko je tu iskompleksiran?Dali onaj koji želi pobjedu Makedonaca,čisto zbog toga da nama bude olakšan put na SP,ili onaj kojem taj SP uopće nije bitan,samo da dobije Hrvate?

Simba

pre 11 godina

ovi nisu ni za karneval u Riju a ne za svetsko prvenstvo Mihajlović sa ovm gubitnicima hoće plasman Igrači iz najslabije lige mislim na Jelen super ligu da neizdvajam par pojedinaca koji igrju napolju