Fudbal 85

Subota, 11.08.2012.

17:17

Trener Trumsea: Partizan, dobro je

Trener Trumsea, rivala Partizana u plej-ofu za grupnu fazu Lige Evrope, izjavio je da je srećan što je njegov klub za rivala dobio beogradske ’crno-bele’.

Trener Trumsea: Partizan, dobro je IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Krečana

pre 11 godina

Ako opet krene: Samo jedan da damo u gostima a može i 0:0, pa i minimalan poraz nije loš, loše nam se piše. A moguće je jer je Vermezović izjavio da je AEK već zaboravio i ja mu verujem. To je takav čovek.

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Takva je situacija da se svako raduje kad izvuče nas ili bilo koji drugi srpski klub i tu ništa nije čudno,ali me zanima da mi neko objasni po kom osnovu se garavi javljaju sa komentarima?! Eno ga trener Bordoa sa sve upravom i navijačima gorke suze lije i proklinje dan kada je na žrebu izvukao strašnu Crvenu Zvezdu!

Brat

pre 11 godina

Za sve da vas obavestim da Tromzo igra na vestackoj podlozi,tako da ne racunajte na pobedu ili cak sta vise ako date gol bice odlicno

superbrko

pre 11 godina

Objektivno i realno čovjek je u pravu, trenutno igramo najlošiji fudbal u Evropi. Teži protivnici su kiprani i izraelci od nas... E sad, to bi nam valjda trebao biti neki motiv, znate ono, srpski inat i te priče...

Neša

pre 11 godina

Sa Tromzoom sam osvojio titulu sampiona Norveske a Jensena sam prodao Borusiji D. za 15 miliona evra+ 50 % od narednog transfera...dobar je to klub...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (I Ni Jesta, 11. avgust 2012 18:57)

Ne mogu da razumem neke koji igrice poistovećuju sa stvarnim životom?????

runner

pre 11 godina

Pošteno rečeno i mi smo među potencijalnim protivnicima priželjkivali Trumse, pa ako nismo u stanju njih da prođemi i ne trebamo igrati u LE. Mi slabije ne možemo igrati nego što smo to učinili u dva meča sa AEL-om, a s obzirom da nas je njihov trener, na izvestan način, ponizio uzdam se i u naš srpski inat. Takođe nam i tradicija govori da relativno lako izlazima sa skandinavskim timovima na kraj pa što ne bismo i ovaj put. Lopta je u svakom slučaju okrugla.

Partizan

pre 11 godina

Pa naravno da je covek zadovoljan kad je dobio klub koji ne moze AEL da pobedi.
(Precasni Braun, 11. avgust 2012 17:23)

Preporučujem (+155)Ne preporučujem (-21)

Bez obzira koliko je Partizan los,ocajan itd.
AEL je ekipa i nacin na koji igraju Belgijanci tacnije Andreleht,
kiparski sampion je sigurno u Champions L.

Naravno posle dosta zavisi u kakvu grupu ce proci,ali
meni nece biti iznanadjenje da opet klub sa Kipra igra osminu finala.

P.s. Naravno da je prethodni komentar bio ironican...
To je moja prognoza,videcemo...

Partizan

pre 11 godina

Pa naravno da je covek zadovoljan kad je dobio klub koji ne moze AEL da pobedi.
(Precasni Braun, 11. avgust 2012 17:23)

Preporučujem (+155)Ne preporučujem (-21)

Bez obzira koliko je Partizan los,ocajan itd.
AEL je ekipa i nacin na koji igraju Belgijanci tacnije Andreleht,
kiparski sampion je sigurno u Champions L.

Naravno posle dosta zavisi u kakvu grupu ce proci,ali
meni nece biti iznanadjenje da opet klub sa Kipra igra osminu finala.

P.s. Naravno da je prethodni komentar bio ironican...
To je moja prognoza,videcemo...

dzoni

pre 11 godina

Alo bre ljudi, kaze se Trumse, ne kaze se Tromzo.

Ne pljujte ljude zato sto znaju bolje od vas. Ako ste vec toliko zatucani, idite na prokletu Vikipediju pa lepo kliknite na onaj mali zvucnik pored imena, da vas glas uveri da niste u pravu.

Делија Норвешка

pre 11 godina

Треба за српске клубове увијек навијати у иностранству ако сте Србин, ваљда је то нормално.
Идем на Звездине утакмице од 1974. На преко 600 мечева сам био и даље ћу ићи али ћу и за сваки српски клуб уживо навијати кад дође у Норвешку а не правити се Норвежанин као неки

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

ima trener tromsö-a razloga da bude zadovoljan jer izvukao je najlakseg protivnika u zrebu.Samo oni koji neprate evropski fudbal ce reci da je tromsö slabiji od partizana.Samo njihova dva senegalca koji su igrali na olimpijskim igrama su fenomenalni i sigurno ce igrati jednog dana u top 5 ligama evrope..partizan je autsajder tako treba da se ponasa sa respektom ali bez straha..prva se igra u norveskoj i verujem da ce igraci JNA stadiona moci izaci sa njima na kraj..treba pazit na srbina napadaca kakvog nijedna ekipa nasa nema ..dao je pobednosni gol metalburg donetzku 194 cm visok snazan.. ostojicu sine...cuvaj se brata !!

Igor

pre 11 godina

Narvno i realno Partizan je jedan od najslabijih protivnika koje su mogli da izvuku i tu nema rasprave koliko god bolelo! Sa druge strane nije mi jasno sta se javljaju Zvezdini navijaci i to se jos dice! CIME?! Time sto druge timovi prizeljkuju raspali i ocajni Partizan! Ok ali u nasoj ligi TAJ ISTI osvaja titule ne znam ni sam kolko godina za redom. Ako smo mi jadni, bedni,ocajni, losi... ok jesmo ali i dalje smo najbolji u JSL (nikakva uteha), sto ne mozetre da osporite. Dakle sve sto ste pljuvali po Partizanu znajte da ste prvo pljunli vasoj Zvezdi i srpskom fudbalu u lice! Pametnom i previse!

Jenki

pre 11 godina

Dobro je dobro je, ne mos biti bolje, ali kako za koga.... Sa vermezom nikad se ne zna, moze on i mnogo gore od ovoga.... Taman mislim da je kraj nevoljama kad ono ....

Branko S.

pre 11 godina

Uvredljivo,ali mozda i istinito,ekipa koja za 180 minuta nije dala gol, niti imala ijednu opipljivu sansu,ideji u napadu,normalno je zelja svih - ukljucujuci i trenera Tromsa!Tuzno je jedino,sto je mozda u pravu a to boli!"Srpski inat" - ajte molim vas,to je nekad vazilo,iako "boj ne bije svetlo oruzje vec srce u ...",malo je za verovati da se nesto moze promeniti(ja se jos uvek nadam),za nedelju dana.Partizanova realnost je LE,bas kao i Zvezdina,ali nije smak sveta ako se to ne ostvari.Pomirimo se da smo u donjoj tabeli Evro fudbala,strpljivo sacekajmo,vise rada i znoja sa mladjima,mozda neka administrativna zabrana (recimo nema prodaje, ako igrac nije odigrao bar tri sezone u ligi ili nesto slicno,jer ruku na srce dok se mladji ne iskale u domacoj ligi,bez obzira na kvalitet,nije valjda Norveska liga jaca za klasu(!),a bez toga nema kvaliteta i napretka u istoj!Moja generacija je imala dozvolu da ode posle navrsene 28 godine zivota,kasnije je to ograniceno - odsluzenim vojnim rokom!Englezi imaju tzv radnu dozvolu (moras bar dve godine igrati u nacionalnom timu ili 5 utakmica u nizu da bi igrao fudbal kao stranac u Premier ligi,izuzev igraca EU,(Bosmanovo pravilo).Nasi klubovi igrace traze u neafirmisanim igracima Afrike,Azije,Brazila itd. umesto da prave svoje timove od omladinaca iz skole!Situacija je takva,usled sto ne reci slabog standarda zivota i ekonomije drzave,klubovi moraju da zive od prodaje mladih i tu je najveci problem,zato sacekajmo bolja vremena!

Falcao

pre 11 godina

Grobari evo iskreno od mene ... Od kada su oterali Stanojevica prvo su vam mazali oci sa Grantom a na Vermeza necu da trosim reci. Svaki jaci mafijas ima % u igracu a takvih slucajeva je mnogo. To vam tvrdim provereno.Fudbal nam je smesan i dokle god se odredjeni ljude ne pohapse a sumnjam da ce do toga doci u narednih 10 godina nece nam biti bolje. Neko je napisao dole i 'pekari se sprdaju sa nama'. Sprdace se svi sa nasom Zvezdom i vasim Partizanom jos dugo dok se sljam ne otera iz naseg fudbala !!!

kruska

pre 11 godina

Sta se lozite, ljudi? Ne potcenjuje covek Partizan, nego je Partizan bio medju najlosije rangiranim povlascenim ekipama. Naravno da se Norvezani raduju, kad se pogledaju ostale ekipe koje su mogli da izvuku, pogledajte malo stvari iz njihovog ugla.

Dragi

pre 11 godina

Vermeze pročitaj ovo pa se mali zamisli, kako si dobro pripremio ekipu, da je svaki bezveznjaković želeo da nas dobije za protivnika.

IME

pre 11 godina

nije više bitno....

i dalje ispadamo da bi bili negde gde je drugima uspeh biti

komšijina krava nek je ziva i zdrava...
i nek prođu svi -
naRAVNO - koji zasluzuju.

JSL

pre 11 godina

Pa tako je kako je, oni ce nas napuniti (Koliko puta treba neko da nas osamari da biste shvatili da nemamo pojma?), kao i Bordo Zvezdu, a onda nam sledi tolisanje, djurisanje i lukicisanje..a dokle cemo to trpeti - nemam pojma.

policajac

pre 11 godina

za sve vas koji sve znate (a najbolje znate pljuvati po drugima) izgovor je Trumse (ovo zadnje e je poluglas). Link http://sr.forvo.com/word/troms%c3%b8/

Deki

pre 11 godina

Nažalost,u pravu je ovaj trener. Mislim da Partizan ima daleko jače igrače recimo od Zvezde.Problem je što nema ko da ih uvede u red.Fudbal je kolektivna igra i tu je 10 igrača u opticaju i ako se ne zna ko koji prostor pokriva,gde se ko kreće to je jedan haos koji smo već videli pre par dana.Treba neko da izvuče uši Baboviću i da mu kaže da ne sme da vuče loptu 20 metara a da pri tome uopšte ne pogleda oko sebe da li ima nekoga slobodnog saigrača.Ja tvrdim da taj Babović ima više tehnike u nogama od svih igrača Zvezde,ali,šta mu to vredi kada uvek izgubi loptu.Zvezda po meni igra mnogo organizovanije sa mnogo trčanja ali ona nema bukvalno nijednoga igrača koji ima makar prosečnu tehniku.Sve su to igrači koji samo znaju dosta da trče pravolinijski.Još ako se uzme da se u Zvezdi dodaju u besvest pola utakmice na sredini ili u svojoj polovini,ona je takodje čabar.Već sa Bordoom će se pokazati da ta taktika ne vredi.Da Zvezda ima jednog Ilića i Vukića koji jesu starci,ali sa odličnom tehnikom i pasom,ona bi bila jača za 200 posto i tvrdim da bi se ladno plasirala u LŠ,jer bi oni hranili ostale mlade igrače sa upotrebljivim loptama.Što se tiče moga Partizana,mi trenutno nemamo nikakvu igru,ne vidim da igrači znaju gde treba da se kreću,šalju se dugačke lopte ka napadačima otprilike,pa ako je stigne i uhvati odlično,ako ne,nema veze.Tako ne može u savremenom fudbalu.Mislim da je to do trenera.Ako Partizan prodje Norvežane,biće za Nobelovu nagradu!

ultras

pre 11 godina

Ja kao realan navijač Crvene Zvezde mislim da ova izjava dotičnog gospodina nije realna i da će mu se sigurno obiti o glavu i da će ih Partizan sigurno proći,jer realno AEL nije mjerilo na osnovu kojeg on može steći utisak o Partizanu jer je najverovatnije tačna tvrdnja da je Partizan usled nedostatka finansijskih sredstava prodao dvomeč Kipranima i da je tačna tvrdnja sa početka sezone da Partizanu nije prioritet ulazak u LŠ,znači Medo za koga se navodno interesuje Totenhem po kazni nije licenciran za kv.LŠ a već večeras će igrati protiv BSK i najverovatnije će igrati u kv.LE znači tu smrdi na kilometre.

RF81

pre 11 godina

E mi jesmo krs od ekipe ali ko si ti Norvezanine i taj tvoj cuveni klub pa da ti pretis ! E bas zbog toga i ovako ocajni ima da vas prodjemo ! Ajmo Grobari pokazite ovom indijancu gde mu je mesto !

Belay

pre 11 godina

Najogre od svega sto ste neobavesteni, s obzirom da je Tromzo mogao da izvuce Inter, Az alkmaar, Njukasl i jos jednu ekipu ne secam se koju a jaca je od Partizana svakako da je Partizan najpozeljniji u toj konkurenciji. A i ne vidim cemu iznenadjenje ovom vescu -.- Svaki normalan covek bi rekao kako i njohov trener...

I Ni Jesta

pre 11 godina

Sa Tromzoom sam osvojio titulu sampiona Norveske a Jensena sam prodao Borusiji D. za 15 miliona evra+ 50 % od narednog transfera...dobar je to klub...

gile

pre 11 godina

Pre nego što neupućeni nastave da komentarišu hajde prvo da pogledamo koga Tromzo NIJE izvukao: APOEL (četvrtfinalistu LŠ), Njukasl, INTER (!) i AZ Alkmar! Da je situacija obrnuta sigurno da bi i mi slavili da smo iz ovakve konkurencije izvukli Tromzo! Nažalost, trenutno stanje u Partizanu Norvežanima daje dodatan razlog za zadovoljstvo.

lejubajug

pre 11 godina

Pisite drugari i nasladjujte se izjavom trenera norvezanina,jos par dana,ali Partizan i ovakav kakav je dobice obe utakmice.A za Zvezdu bas nisam siguran,ni za jednu.

goblin

pre 11 godina

ako se ne varam(ako je to slucaj voleo bih da me neko ispravi), moguci protivnici Tromzu su bili Inter, Njukasl, AZ, Apoel i Partizan. sa danasnjim stanjem srpskog fudbala, onaj ko od ovih timova ne bi najvise voleo Partizan za protivnika zaista mi nije jasan...

Srecno i jednima i drugima, mada...

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?
(zvezdas, 11. avgust 2012 17:32) Shvatamo, a jel ti Shvatas koliko je tvoj mozak mali? Ovo sto je izjavio ovaj iz Tromsoa je cist kuraz njihov i cinjenica da su mogli tri puta jace protivnike da dobiju, a Poljakova izjava je izjava skoro svakog fudbalera koji igra za deset puta jacu ekipu od one koja ima se pala, znaci cista kurtoazija. Izjave takvog tipa se daju i kad nekog dobijes sa tri cetiri razlike. Sigurno ga je prepalo vase sjajno izdanje prosle godine protiv Rena... Pomiri se vise sa cinjenicom da vi bas kao i mi nikog u Evropi ne mozemo da impresioniramo jacinom nasih timova... I nemoj da se palis kao pubertetlija, ako to nisi..

mnogo smo opasni

pre 11 godina

Pa dobro da li je moguce? Pored Partizana rivali su mogli da im budu AZ, Inter,APOEl,Newcastle i naravno da su zadovoljni sa Partizanom. Ovaj dole kaze sramota, pa da li ste svesni koliko smo nisko pali, tesko bi prosli i Dila Gori u kakvom je stanju klub usled delovanja Dragana Djurica i Branka Ruzica !

zvezdas

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?

jovan

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?

pa cekaj naravno da su zadovljni jer su mogli njukastl apoel , az alkmar da dobija naravno da je najzodovoljniji partizan da izvuce a naravno da iz bordoa nisu zadovoljni jer iz grupe gde je bila zvezda u nepovlascenom sesiru zvezda jeste najjaca . Kompleksi drmaju komsije :)

HlaoRu

pre 11 godina

Сами смо криви што смо спали на тако ниске гране да и ови клубови и земље који не постоје на фудбалској мапи света, могу да се спрдају с нама. Надам се само да ће нам бар прорадити неки српски инат и да себи нећемо дозволити још једну срамоту.

Делија Норвешка

pre 11 godina

"Партизан, добро је"
Вараш се тренеру, не можете један Sogndal побједити као домаћини а Партизан је класа више у односу на њих.
Идем да навијам за Партизан обавезно. Трумсо има црвено беле дресове и савјетовао бих црно беле да само замисле да играју домаћи дерби и одиграју добро и побједа неће изостати.
Срећно!

Fikus

pre 11 godina

Dobra fora, a i ko ne bi priželjkivao ove Ramadanijeve i Đurine amatere sa "trenerom" koji ni pionire u seoskoj Španskoj ligi ne bi mogao trenirati.

Realnost

pre 11 godina

Tužno je kad shvatiš da te drugi priželjkuju u žrebu, ne zato što si dobar i napunićeš im stadion već zato što očekuju da sa tobom mogu najlakše da izađu na kraj!

Dođe mi da se smejem od nemoći i tuge.

diskretni heroj

pre 11 godina

sad ce gomila sprdackih kometara da uslede,te resih da budem drugaciji,a opet iskren. smatram da ce grobari u ovom mecu pokazati kvalitet i da vrede kolko tolko,tj kolko je moguce da vrede kroz ovu polu stelovanu njihovu ligu,razlog zbog cega sam ubedjen,prosto,rastereceni su mnogo nego za LS...

Kol

pre 11 godina

Sta vam je sa ovim Trumso, klub je Tromso al u svakom slucaju ni Zvezda ni Partizan nece proci! Mi jer nam je protivnik mnogo mnogo jaci, a vi jer realno nemate pojma kao i mi!

partizanovac

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?
(zvezdas, 11. avgust 2012 17:32)

Toliko smo mali da i kada izgubimo ipak igramo isto kolo u koje ste vi jedva dospeli, protiv velesila poput Naftana i Omonije.

Realnost

pre 11 godina

Tužno je kad shvatiš da te drugi priželjkuju u žrebu, ne zato što si dobar i napunićeš im stadion već zato što očekuju da sa tobom mogu najlakše da izađu na kraj!

Dođe mi da se smejem od nemoći i tuge.

Fikus

pre 11 godina

Dobra fora, a i ko ne bi priželjkivao ove Ramadanijeve i Đurine amatere sa "trenerom" koji ni pionire u seoskoj Španskoj ligi ne bi mogao trenirati.

Srecno i jednima i drugima, mada...

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?
(zvezdas, 11. avgust 2012 17:32) Shvatamo, a jel ti Shvatas koliko je tvoj mozak mali? Ovo sto je izjavio ovaj iz Tromsoa je cist kuraz njihov i cinjenica da su mogli tri puta jace protivnike da dobiju, a Poljakova izjava je izjava skoro svakog fudbalera koji igra za deset puta jacu ekipu od one koja ima se pala, znaci cista kurtoazija. Izjave takvog tipa se daju i kad nekog dobijes sa tri cetiri razlike. Sigurno ga je prepalo vase sjajno izdanje prosle godine protiv Rena... Pomiri se vise sa cinjenicom da vi bas kao i mi nikog u Evropi ne mozemo da impresioniramo jacinom nasih timova... I nemoj da se palis kao pubertetlija, ako to nisi..

zvezdas

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?

Kol

pre 11 godina

Sta vam je sa ovim Trumso, klub je Tromso al u svakom slucaju ni Zvezda ni Partizan nece proci! Mi jer nam je protivnik mnogo mnogo jaci, a vi jer realno nemate pojma kao i mi!

goblin

pre 11 godina

ako se ne varam(ako je to slucaj voleo bih da me neko ispravi), moguci protivnici Tromzu su bili Inter, Njukasl, AZ, Apoel i Partizan. sa danasnjim stanjem srpskog fudbala, onaj ko od ovih timova ne bi najvise voleo Partizan za protivnika zaista mi nije jasan...

Falcao

pre 11 godina

Grobari evo iskreno od mene ... Od kada su oterali Stanojevica prvo su vam mazali oci sa Grantom a na Vermeza necu da trosim reci. Svaki jaci mafijas ima % u igracu a takvih slucajeva je mnogo. To vam tvrdim provereno.Fudbal nam je smesan i dokle god se odredjeni ljude ne pohapse a sumnjam da ce do toga doci u narednih 10 godina nece nam biti bolje. Neko je napisao dole i 'pekari se sprdaju sa nama'. Sprdace se svi sa nasom Zvezdom i vasim Partizanom jos dugo dok se sljam ne otera iz naseg fudbala !!!

HlaoRu

pre 11 godina

Сами смо криви што смо спали на тако ниске гране да и ови клубови и земље који не постоје на фудбалској мапи света, могу да се спрдају с нама. Надам се само да ће нам бар прорадити неки српски инат и да себи нећемо дозволити још једну срамоту.

kruska

pre 11 godina

Sta se lozite, ljudi? Ne potcenjuje covek Partizan, nego je Partizan bio medju najlosije rangiranim povlascenim ekipama. Naravno da se Norvezani raduju, kad se pogledaju ostale ekipe koje su mogli da izvuku, pogledajte malo stvari iz njihovog ugla.

partizanovac

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?
(zvezdas, 11. avgust 2012 17:32)

Toliko smo mali da i kada izgubimo ipak igramo isto kolo u koje ste vi jedva dospeli, protiv velesila poput Naftana i Omonije.

Dragi

pre 11 godina

Vermeze pročitaj ovo pa se mali zamisli, kako si dobro pripremio ekipu, da je svaki bezveznjaković želeo da nas dobije za protivnika.

Belay

pre 11 godina

Najogre od svega sto ste neobavesteni, s obzirom da je Tromzo mogao da izvuce Inter, Az alkmaar, Njukasl i jos jednu ekipu ne secam se koju a jaca je od Partizana svakako da je Partizan najpozeljniji u toj konkurenciji. A i ne vidim cemu iznenadjenje ovom vescu -.- Svaki normalan covek bi rekao kako i njohov trener...

Делија Норвешка

pre 11 godina

Треба за српске клубове увијек навијати у иностранству ако сте Србин, ваљда је то нормално.
Идем на Звездине утакмице од 1974. На преко 600 мечева сам био и даље ћу ићи али ћу и за сваки српски клуб уживо навијати кад дође у Норвешку а не правити се Норвежанин као неки

gile

pre 11 godina

Pre nego što neupućeni nastave da komentarišu hajde prvo da pogledamo koga Tromzo NIJE izvukao: APOEL (četvrtfinalistu LŠ), Njukasl, INTER (!) i AZ Alkmar! Da je situacija obrnuta sigurno da bi i mi slavili da smo iz ovakve konkurencije izvukli Tromzo! Nažalost, trenutno stanje u Partizanu Norvežanima daje dodatan razlog za zadovoljstvo.

diskretni heroj

pre 11 godina

sad ce gomila sprdackih kometara da uslede,te resih da budem drugaciji,a opet iskren. smatram da ce grobari u ovom mecu pokazati kvalitet i da vrede kolko tolko,tj kolko je moguce da vrede kroz ovu polu stelovanu njihovu ligu,razlog zbog cega sam ubedjen,prosto,rastereceni su mnogo nego za LS...

Делија Норвешка

pre 11 godina

"Партизан, добро је"
Вараш се тренеру, не можете један Sogndal побједити као домаћини а Партизан је класа више у односу на њих.
Идем да навијам за Партизан обавезно. Трумсо има црвено беле дресове и савјетовао бих црно беле да само замисле да играју домаћи дерби и одиграју добро и побједа неће изостати.
Срећно!

I Ni Jesta

pre 11 godina

Sa Tromzoom sam osvojio titulu sampiona Norveske a Jensena sam prodao Borusiji D. za 15 miliona evra+ 50 % od narednog transfera...dobar je to klub...

jovan

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?

pa cekaj naravno da su zadovljni jer su mogli njukastl apoel , az alkmar da dobija naravno da je najzodovoljniji partizan da izvuce a naravno da iz bordoa nisu zadovoljni jer iz grupe gde je bila zvezda u nepovlascenom sesiru zvezda jeste najjaca . Kompleksi drmaju komsije :)

ultras

pre 11 godina

Ja kao realan navijač Crvene Zvezde mislim da ova izjava dotičnog gospodina nije realna i da će mu se sigurno obiti o glavu i da će ih Partizan sigurno proći,jer realno AEL nije mjerilo na osnovu kojeg on može steći utisak o Partizanu jer je najverovatnije tačna tvrdnja da je Partizan usled nedostatka finansijskih sredstava prodao dvomeč Kipranima i da je tačna tvrdnja sa početka sezone da Partizanu nije prioritet ulazak u LŠ,znači Medo za koga se navodno interesuje Totenhem po kazni nije licenciran za kv.LŠ a već večeras će igrati protiv BSK i najverovatnije će igrati u kv.LE znači tu smrdi na kilometre.

mnogo smo opasni

pre 11 godina

Pa dobro da li je moguce? Pored Partizana rivali su mogli da im budu AZ, Inter,APOEl,Newcastle i naravno da su zadovoljni sa Partizanom. Ovaj dole kaze sramota, pa da li ste svesni koliko smo nisko pali, tesko bi prosli i Dila Gori u kakvom je stanju klub usled delovanja Dragana Djurica i Branka Ruzica !

JSL

pre 11 godina

Pa tako je kako je, oni ce nas napuniti (Koliko puta treba neko da nas osamari da biste shvatili da nemamo pojma?), kao i Bordo Zvezdu, a onda nam sledi tolisanje, djurisanje i lukicisanje..a dokle cemo to trpeti - nemam pojma.

Igor

pre 11 godina

Narvno i realno Partizan je jedan od najslabijih protivnika koje su mogli da izvuku i tu nema rasprave koliko god bolelo! Sa druge strane nije mi jasno sta se javljaju Zvezdini navijaci i to se jos dice! CIME?! Time sto druge timovi prizeljkuju raspali i ocajni Partizan! Ok ali u nasoj ligi TAJ ISTI osvaja titule ne znam ni sam kolko godina za redom. Ako smo mi jadni, bedni,ocajni, losi... ok jesmo ali i dalje smo najbolji u JSL (nikakva uteha), sto ne mozetre da osporite. Dakle sve sto ste pljuvali po Partizanu znajte da ste prvo pljunli vasoj Zvezdi i srpskom fudbalu u lice! Pametnom i previse!

Deki

pre 11 godina

Nažalost,u pravu je ovaj trener. Mislim da Partizan ima daleko jače igrače recimo od Zvezde.Problem je što nema ko da ih uvede u red.Fudbal je kolektivna igra i tu je 10 igrača u opticaju i ako se ne zna ko koji prostor pokriva,gde se ko kreće to je jedan haos koji smo već videli pre par dana.Treba neko da izvuče uši Baboviću i da mu kaže da ne sme da vuče loptu 20 metara a da pri tome uopšte ne pogleda oko sebe da li ima nekoga slobodnog saigrača.Ja tvrdim da taj Babović ima više tehnike u nogama od svih igrača Zvezde,ali,šta mu to vredi kada uvek izgubi loptu.Zvezda po meni igra mnogo organizovanije sa mnogo trčanja ali ona nema bukvalno nijednoga igrača koji ima makar prosečnu tehniku.Sve su to igrači koji samo znaju dosta da trče pravolinijski.Još ako se uzme da se u Zvezdi dodaju u besvest pola utakmice na sredini ili u svojoj polovini,ona je takodje čabar.Već sa Bordoom će se pokazati da ta taktika ne vredi.Da Zvezda ima jednog Ilića i Vukića koji jesu starci,ali sa odličnom tehnikom i pasom,ona bi bila jača za 200 posto i tvrdim da bi se ladno plasirala u LŠ,jer bi oni hranili ostale mlade igrače sa upotrebljivim loptama.Što se tiče moga Partizana,mi trenutno nemamo nikakvu igru,ne vidim da igrači znaju gde treba da se kreću,šalju se dugačke lopte ka napadačima otprilike,pa ako je stigne i uhvati odlično,ako ne,nema veze.Tako ne može u savremenom fudbalu.Mislim da je to do trenera.Ako Partizan prodje Norvežane,biće za Nobelovu nagradu!

Neša

pre 11 godina

Sa Tromzoom sam osvojio titulu sampiona Norveske a Jensena sam prodao Borusiji D. za 15 miliona evra+ 50 % od narednog transfera...dobar je to klub...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (I Ni Jesta, 11. avgust 2012 18:57)

Ne mogu da razumem neke koji igrice poistovećuju sa stvarnim životom?????

runner

pre 11 godina

Pošteno rečeno i mi smo među potencijalnim protivnicima priželjkivali Trumse, pa ako nismo u stanju njih da prođemi i ne trebamo igrati u LE. Mi slabije ne možemo igrati nego što smo to učinili u dva meča sa AEL-om, a s obzirom da nas je njihov trener, na izvestan način, ponizio uzdam se i u naš srpski inat. Takođe nam i tradicija govori da relativno lako izlazima sa skandinavskim timovima na kraj pa što ne bismo i ovaj put. Lopta je u svakom slučaju okrugla.

lejubajug

pre 11 godina

Pisite drugari i nasladjujte se izjavom trenera norvezanina,jos par dana,ali Partizan i ovakav kakav je dobice obe utakmice.A za Zvezdu bas nisam siguran,ni za jednu.

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

ima trener tromsö-a razloga da bude zadovoljan jer izvukao je najlakseg protivnika u zrebu.Samo oni koji neprate evropski fudbal ce reci da je tromsö slabiji od partizana.Samo njihova dva senegalca koji su igrali na olimpijskim igrama su fenomenalni i sigurno ce igrati jednog dana u top 5 ligama evrope..partizan je autsajder tako treba da se ponasa sa respektom ali bez straha..prva se igra u norveskoj i verujem da ce igraci JNA stadiona moci izaci sa njima na kraj..treba pazit na srbina napadaca kakvog nijedna ekipa nasa nema ..dao je pobednosni gol metalburg donetzku 194 cm visok snazan.. ostojicu sine...cuvaj se brata !!

Jenki

pre 11 godina

Dobro je dobro je, ne mos biti bolje, ali kako za koga.... Sa vermezom nikad se ne zna, moze on i mnogo gore od ovoga.... Taman mislim da je kraj nevoljama kad ono ....

RF81

pre 11 godina

E mi jesmo krs od ekipe ali ko si ti Norvezanine i taj tvoj cuveni klub pa da ti pretis ! E bas zbog toga i ovako ocajni ima da vas prodjemo ! Ajmo Grobari pokazite ovom indijancu gde mu je mesto !

dzoni

pre 11 godina

Alo bre ljudi, kaze se Trumse, ne kaze se Tromzo.

Ne pljujte ljude zato sto znaju bolje od vas. Ako ste vec toliko zatucani, idite na prokletu Vikipediju pa lepo kliknite na onaj mali zvucnik pored imena, da vas glas uveri da niste u pravu.

IME

pre 11 godina

nije više bitno....

i dalje ispadamo da bi bili negde gde je drugima uspeh biti

komšijina krava nek je ziva i zdrava...
i nek prođu svi -
naRAVNO - koji zasluzuju.

superbrko

pre 11 godina

Objektivno i realno čovjek je u pravu, trenutno igramo najlošiji fudbal u Evropi. Teži protivnici su kiprani i izraelci od nas... E sad, to bi nam valjda trebao biti neki motiv, znate ono, srpski inat i te priče...

Branko S.

pre 11 godina

Uvredljivo,ali mozda i istinito,ekipa koja za 180 minuta nije dala gol, niti imala ijednu opipljivu sansu,ideji u napadu,normalno je zelja svih - ukljucujuci i trenera Tromsa!Tuzno je jedino,sto je mozda u pravu a to boli!"Srpski inat" - ajte molim vas,to je nekad vazilo,iako "boj ne bije svetlo oruzje vec srce u ...",malo je za verovati da se nesto moze promeniti(ja se jos uvek nadam),za nedelju dana.Partizanova realnost je LE,bas kao i Zvezdina,ali nije smak sveta ako se to ne ostvari.Pomirimo se da smo u donjoj tabeli Evro fudbala,strpljivo sacekajmo,vise rada i znoja sa mladjima,mozda neka administrativna zabrana (recimo nema prodaje, ako igrac nije odigrao bar tri sezone u ligi ili nesto slicno,jer ruku na srce dok se mladji ne iskale u domacoj ligi,bez obzira na kvalitet,nije valjda Norveska liga jaca za klasu(!),a bez toga nema kvaliteta i napretka u istoj!Moja generacija je imala dozvolu da ode posle navrsene 28 godine zivota,kasnije je to ograniceno - odsluzenim vojnim rokom!Englezi imaju tzv radnu dozvolu (moras bar dve godine igrati u nacionalnom timu ili 5 utakmica u nizu da bi igrao fudbal kao stranac u Premier ligi,izuzev igraca EU,(Bosmanovo pravilo).Nasi klubovi igrace traze u neafirmisanim igracima Afrike,Azije,Brazila itd. umesto da prave svoje timove od omladinaca iz skole!Situacija je takva,usled sto ne reci slabog standarda zivota i ekonomije drzave,klubovi moraju da zive od prodaje mladih i tu je najveci problem,zato sacekajmo bolja vremena!

Brat

pre 11 godina

Za sve da vas obavestim da Tromzo igra na vestackoj podlozi,tako da ne racunajte na pobedu ili cak sta vise ako date gol bice odlicno

Partizan

pre 11 godina

Pa naravno da je covek zadovoljan kad je dobio klub koji ne moze AEL da pobedi.
(Precasni Braun, 11. avgust 2012 17:23)

Preporučujem (+155)Ne preporučujem (-21)

Bez obzira koliko je Partizan los,ocajan itd.
AEL je ekipa i nacin na koji igraju Belgijanci tacnije Andreleht,
kiparski sampion je sigurno u Champions L.

Naravno posle dosta zavisi u kakvu grupu ce proci,ali
meni nece biti iznanadjenje da opet klub sa Kipra igra osminu finala.

P.s. Naravno da je prethodni komentar bio ironican...
To je moja prognoza,videcemo...

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Takva je situacija da se svako raduje kad izvuče nas ili bilo koji drugi srpski klub i tu ništa nije čudno,ali me zanima da mi neko objasni po kom osnovu se garavi javljaju sa komentarima?! Eno ga trener Bordoa sa sve upravom i navijačima gorke suze lije i proklinje dan kada je na žrebu izvukao strašnu Crvenu Zvezdu!

policajac

pre 11 godina

za sve vas koji sve znate (a najbolje znate pljuvati po drugima) izgovor je Trumse (ovo zadnje e je poluglas). Link http://sr.forvo.com/word/troms%c3%b8/

Partizan

pre 11 godina

Pa naravno da je covek zadovoljan kad je dobio klub koji ne moze AEL da pobedi.
(Precasni Braun, 11. avgust 2012 17:23)

Preporučujem (+155)Ne preporučujem (-21)

Bez obzira koliko je Partizan los,ocajan itd.
AEL je ekipa i nacin na koji igraju Belgijanci tacnije Andreleht,
kiparski sampion je sigurno u Champions L.

Naravno posle dosta zavisi u kakvu grupu ce proci,ali
meni nece biti iznanadjenje da opet klub sa Kipra igra osminu finala.

P.s. Naravno da je prethodni komentar bio ironican...
To je moja prognoza,videcemo...

Krečana

pre 11 godina

Ako opet krene: Samo jedan da damo u gostima a može i 0:0, pa i minimalan poraz nije loš, loše nam se piše. A moguće je jer je Vermezović izjavio da je AEK već zaboravio i ja mu verujem. To je takav čovek.

zvezdas

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?

Srecno i jednima i drugima, mada...

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?
(zvezdas, 11. avgust 2012 17:32) Shvatamo, a jel ti Shvatas koliko je tvoj mozak mali? Ovo sto je izjavio ovaj iz Tromsoa je cist kuraz njihov i cinjenica da su mogli tri puta jace protivnike da dobiju, a Poljakova izjava je izjava skoro svakog fudbalera koji igra za deset puta jacu ekipu od one koja ima se pala, znaci cista kurtoazija. Izjave takvog tipa se daju i kad nekog dobijes sa tri cetiri razlike. Sigurno ga je prepalo vase sjajno izdanje prosle godine protiv Rena... Pomiri se vise sa cinjenicom da vi bas kao i mi nikog u Evropi ne mozemo da impresioniramo jacinom nasih timova... I nemoj da se palis kao pubertetlija, ako to nisi..

partizanovac

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?
(zvezdas, 11. avgust 2012 17:32)

Toliko smo mali da i kada izgubimo ipak igramo isto kolo u koje ste vi jedva dospeli, protiv velesila poput Naftana i Omonije.

Делија Норвешка

pre 11 godina

"Партизан, добро је"
Вараш се тренеру, не можете један Sogndal побједити као домаћини а Партизан је класа више у односу на њих.
Идем да навијам за Партизан обавезно. Трумсо има црвено беле дресове и савјетовао бих црно беле да само замисле да играју домаћи дерби и одиграју добро и побједа неће изостати.
Срећно!

lejubajug

pre 11 godina

Pisite drugari i nasladjujte se izjavom trenera norvezanina,jos par dana,ali Partizan i ovakav kakav je dobice obe utakmice.A za Zvezdu bas nisam siguran,ni za jednu.

diskretni heroj

pre 11 godina

sad ce gomila sprdackih kometara da uslede,te resih da budem drugaciji,a opet iskren. smatram da ce grobari u ovom mecu pokazati kvalitet i da vrede kolko tolko,tj kolko je moguce da vrede kroz ovu polu stelovanu njihovu ligu,razlog zbog cega sam ubedjen,prosto,rastereceni su mnogo nego za LS...

jovan

pre 11 godina

Danas je fudbaler Bordoa Ludovik Obranijak izjavio da je nezadovoljan sto je njegov tim izvukao Crvenu Zvezdu i da misli da je njegov klub dobio najtezeg protivnika.To je izjavio fudbaler koji igra za klub vrednosti 77 000 000 evra.Sa druge strane trener Trumsea,kluba koji vredi skoro 50 000 000 evra manje od Bordoa,izjavio je da je zadovoljan sto je njegov klub izvukao Partizan?!Komsije,jel sada shvatate koliko ste mali u odnosu na Zvezdu?

pa cekaj naravno da su zadovljni jer su mogli njukastl apoel , az alkmar da dobija naravno da je najzodovoljniji partizan da izvuce a naravno da iz bordoa nisu zadovoljni jer iz grupe gde je bila zvezda u nepovlascenom sesiru zvezda jeste najjaca . Kompleksi drmaju komsije :)

Kol

pre 11 godina

Sta vam je sa ovim Trumso, klub je Tromso al u svakom slucaju ni Zvezda ni Partizan nece proci! Mi jer nam je protivnik mnogo mnogo jaci, a vi jer realno nemate pojma kao i mi!

policajac

pre 11 godina

za sve vas koji sve znate (a najbolje znate pljuvati po drugima) izgovor je Trumse (ovo zadnje e je poluglas). Link http://sr.forvo.com/word/troms%c3%b8/

dzoni

pre 11 godina

Alo bre ljudi, kaze se Trumse, ne kaze se Tromzo.

Ne pljujte ljude zato sto znaju bolje od vas. Ako ste vec toliko zatucani, idite na prokletu Vikipediju pa lepo kliknite na onaj mali zvucnik pored imena, da vas glas uveri da niste u pravu.

ultras

pre 11 godina

Ja kao realan navijač Crvene Zvezde mislim da ova izjava dotičnog gospodina nije realna i da će mu se sigurno obiti o glavu i da će ih Partizan sigurno proći,jer realno AEL nije mjerilo na osnovu kojeg on može steći utisak o Partizanu jer je najverovatnije tačna tvrdnja da je Partizan usled nedostatka finansijskih sredstava prodao dvomeč Kipranima i da je tačna tvrdnja sa početka sezone da Partizanu nije prioritet ulazak u LŠ,znači Medo za koga se navodno interesuje Totenhem po kazni nije licenciran za kv.LŠ a već večeras će igrati protiv BSK i najverovatnije će igrati u kv.LE znači tu smrdi na kilometre.

I Ni Jesta

pre 11 godina

Sa Tromzoom sam osvojio titulu sampiona Norveske a Jensena sam prodao Borusiji D. za 15 miliona evra+ 50 % od narednog transfera...dobar je to klub...

Partizan

pre 11 godina

Pa naravno da je covek zadovoljan kad je dobio klub koji ne moze AEL da pobedi.
(Precasni Braun, 11. avgust 2012 17:23)

Preporučujem (+155)Ne preporučujem (-21)

Bez obzira koliko je Partizan los,ocajan itd.
AEL je ekipa i nacin na koji igraju Belgijanci tacnije Andreleht,
kiparski sampion je sigurno u Champions L.

Naravno posle dosta zavisi u kakvu grupu ce proci,ali
meni nece biti iznanadjenje da opet klub sa Kipra igra osminu finala.

P.s. Naravno da je prethodni komentar bio ironican...
To je moja prognoza,videcemo...

RF81

pre 11 godina

E mi jesmo krs od ekipe ali ko si ti Norvezanine i taj tvoj cuveni klub pa da ti pretis ! E bas zbog toga i ovako ocajni ima da vas prodjemo ! Ajmo Grobari pokazite ovom indijancu gde mu je mesto !

Igor

pre 11 godina

Narvno i realno Partizan je jedan od najslabijih protivnika koje su mogli da izvuku i tu nema rasprave koliko god bolelo! Sa druge strane nije mi jasno sta se javljaju Zvezdini navijaci i to se jos dice! CIME?! Time sto druge timovi prizeljkuju raspali i ocajni Partizan! Ok ali u nasoj ligi TAJ ISTI osvaja titule ne znam ni sam kolko godina za redom. Ako smo mi jadni, bedni,ocajni, losi... ok jesmo ali i dalje smo najbolji u JSL (nikakva uteha), sto ne mozetre da osporite. Dakle sve sto ste pljuvali po Partizanu znajte da ste prvo pljunli vasoj Zvezdi i srpskom fudbalu u lice! Pametnom i previse!

Fikus

pre 11 godina

Dobra fora, a i ko ne bi priželjkivao ove Ramadanijeve i Đurine amatere sa "trenerom" koji ni pionire u seoskoj Španskoj ligi ne bi mogao trenirati.

HlaoRu

pre 11 godina

Сами смо криви што смо спали на тако ниске гране да и ови клубови и земље који не постоје на фудбалској мапи света, могу да се спрдају с нама. Надам се само да ће нам бар прорадити неки српски инат и да себи нећемо дозволити још једну срамоту.

Делија Норвешка

pre 11 godina

Треба за српске клубове увијек навијати у иностранству ако сте Србин, ваљда је то нормално.
Идем на Звездине утакмице од 1974. На преко 600 мечева сам био и даље ћу ићи али ћу и за сваки српски клуб уживо навијати кад дође у Норвешку а не правити се Норвежанин као неки

runner

pre 11 godina

Pošteno rečeno i mi smo među potencijalnim protivnicima priželjkivali Trumse, pa ako nismo u stanju njih da prođemi i ne trebamo igrati u LE. Mi slabije ne možemo igrati nego što smo to učinili u dva meča sa AEL-om, a s obzirom da nas je njihov trener, na izvestan način, ponizio uzdam se i u naš srpski inat. Takođe nam i tradicija govori da relativno lako izlazima sa skandinavskim timovima na kraj pa što ne bismo i ovaj put. Lopta je u svakom slučaju okrugla.

Deki

pre 11 godina

Nažalost,u pravu je ovaj trener. Mislim da Partizan ima daleko jače igrače recimo od Zvezde.Problem je što nema ko da ih uvede u red.Fudbal je kolektivna igra i tu je 10 igrača u opticaju i ako se ne zna ko koji prostor pokriva,gde se ko kreće to je jedan haos koji smo već videli pre par dana.Treba neko da izvuče uši Baboviću i da mu kaže da ne sme da vuče loptu 20 metara a da pri tome uopšte ne pogleda oko sebe da li ima nekoga slobodnog saigrača.Ja tvrdim da taj Babović ima više tehnike u nogama od svih igrača Zvezde,ali,šta mu to vredi kada uvek izgubi loptu.Zvezda po meni igra mnogo organizovanije sa mnogo trčanja ali ona nema bukvalno nijednoga igrača koji ima makar prosečnu tehniku.Sve su to igrači koji samo znaju dosta da trče pravolinijski.Još ako se uzme da se u Zvezdi dodaju u besvest pola utakmice na sredini ili u svojoj polovini,ona je takodje čabar.Već sa Bordoom će se pokazati da ta taktika ne vredi.Da Zvezda ima jednog Ilića i Vukića koji jesu starci,ali sa odličnom tehnikom i pasom,ona bi bila jača za 200 posto i tvrdim da bi se ladno plasirala u LŠ,jer bi oni hranili ostale mlade igrače sa upotrebljivim loptama.Što se tiče moga Partizana,mi trenutno nemamo nikakvu igru,ne vidim da igrači znaju gde treba da se kreću,šalju se dugačke lopte ka napadačima otprilike,pa ako je stigne i uhvati odlično,ako ne,nema veze.Tako ne može u savremenom fudbalu.Mislim da je to do trenera.Ako Partizan prodje Norvežane,biće za Nobelovu nagradu!

Branko S.

pre 11 godina

Uvredljivo,ali mozda i istinito,ekipa koja za 180 minuta nije dala gol, niti imala ijednu opipljivu sansu,ideji u napadu,normalno je zelja svih - ukljucujuci i trenera Tromsa!Tuzno je jedino,sto je mozda u pravu a to boli!"Srpski inat" - ajte molim vas,to je nekad vazilo,iako "boj ne bije svetlo oruzje vec srce u ...",malo je za verovati da se nesto moze promeniti(ja se jos uvek nadam),za nedelju dana.Partizanova realnost je LE,bas kao i Zvezdina,ali nije smak sveta ako se to ne ostvari.Pomirimo se da smo u donjoj tabeli Evro fudbala,strpljivo sacekajmo,vise rada i znoja sa mladjima,mozda neka administrativna zabrana (recimo nema prodaje, ako igrac nije odigrao bar tri sezone u ligi ili nesto slicno,jer ruku na srce dok se mladji ne iskale u domacoj ligi,bez obzira na kvalitet,nije valjda Norveska liga jaca za klasu(!),a bez toga nema kvaliteta i napretka u istoj!Moja generacija je imala dozvolu da ode posle navrsene 28 godine zivota,kasnije je to ograniceno - odsluzenim vojnim rokom!Englezi imaju tzv radnu dozvolu (moras bar dve godine igrati u nacionalnom timu ili 5 utakmica u nizu da bi igrao fudbal kao stranac u Premier ligi,izuzev igraca EU,(Bosmanovo pravilo).Nasi klubovi igrace traze u neafirmisanim igracima Afrike,Azije,Brazila itd. umesto da prave svoje timove od omladinaca iz skole!Situacija je takva,usled sto ne reci slabog standarda zivota i ekonomije drzave,klubovi moraju da zive od prodaje mladih i tu je najveci problem,zato sacekajmo bolja vremena!

Neša

pre 11 godina

Sa Tromzoom sam osvojio titulu sampiona Norveske a Jensena sam prodao Borusiji D. za 15 miliona evra+ 50 % od narednog transfera...dobar je to klub...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (I Ni Jesta, 11. avgust 2012 18:57)

Ne mogu da razumem neke koji igrice poistovećuju sa stvarnim životom?????

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

ima trener tromsö-a razloga da bude zadovoljan jer izvukao je najlakseg protivnika u zrebu.Samo oni koji neprate evropski fudbal ce reci da je tromsö slabiji od partizana.Samo njihova dva senegalca koji su igrali na olimpijskim igrama su fenomenalni i sigurno ce igrati jednog dana u top 5 ligama evrope..partizan je autsajder tako treba da se ponasa sa respektom ali bez straha..prva se igra u norveskoj i verujem da ce igraci JNA stadiona moci izaci sa njima na kraj..treba pazit na srbina napadaca kakvog nijedna ekipa nasa nema ..dao je pobednosni gol metalburg donetzku 194 cm visok snazan.. ostojicu sine...cuvaj se brata !!

Partizan

pre 11 godina

Pa naravno da je covek zadovoljan kad je dobio klub koji ne moze AEL da pobedi.
(Precasni Braun, 11. avgust 2012 17:23)

Preporučujem (+155)Ne preporučujem (-21)

Bez obzira koliko je Partizan los,ocajan itd.
AEL je ekipa i nacin na koji igraju Belgijanci tacnije Andreleht,
kiparski sampion je sigurno u Champions L.

Naravno posle dosta zavisi u kakvu grupu ce proci,ali
meni nece biti iznanadjenje da opet klub sa Kipra igra osminu finala.

P.s. Naravno da je prethodni komentar bio ironican...
To je moja prognoza,videcemo...

Realnost

pre 11 godina

Tužno je kad shvatiš da te drugi priželjkuju u žrebu, ne zato što si dobar i napunićeš im stadion već zato što očekuju da sa tobom mogu najlakše da izađu na kraj!

Dođe mi da se smejem od nemoći i tuge.

Dragi

pre 11 godina

Vermeze pročitaj ovo pa se mali zamisli, kako si dobro pripremio ekipu, da je svaki bezveznjaković želeo da nas dobije za protivnika.

mnogo smo opasni

pre 11 godina

Pa dobro da li je moguce? Pored Partizana rivali su mogli da im budu AZ, Inter,APOEl,Newcastle i naravno da su zadovoljni sa Partizanom. Ovaj dole kaze sramota, pa da li ste svesni koliko smo nisko pali, tesko bi prosli i Dila Gori u kakvom je stanju klub usled delovanja Dragana Djurica i Branka Ruzica !

Belay

pre 11 godina

Najogre od svega sto ste neobavesteni, s obzirom da je Tromzo mogao da izvuce Inter, Az alkmaar, Njukasl i jos jednu ekipu ne secam se koju a jaca je od Partizana svakako da je Partizan najpozeljniji u toj konkurenciji. A i ne vidim cemu iznenadjenje ovom vescu -.- Svaki normalan covek bi rekao kako i njohov trener...

goblin

pre 11 godina

ako se ne varam(ako je to slucaj voleo bih da me neko ispravi), moguci protivnici Tromzu su bili Inter, Njukasl, AZ, Apoel i Partizan. sa danasnjim stanjem srpskog fudbala, onaj ko od ovih timova ne bi najvise voleo Partizan za protivnika zaista mi nije jasan...

JSL

pre 11 godina

Pa tako je kako je, oni ce nas napuniti (Koliko puta treba neko da nas osamari da biste shvatili da nemamo pojma?), kao i Bordo Zvezdu, a onda nam sledi tolisanje, djurisanje i lukicisanje..a dokle cemo to trpeti - nemam pojma.

IME

pre 11 godina

nije više bitno....

i dalje ispadamo da bi bili negde gde je drugima uspeh biti

komšijina krava nek je ziva i zdrava...
i nek prođu svi -
naRAVNO - koji zasluzuju.

Falcao

pre 11 godina

Grobari evo iskreno od mene ... Od kada su oterali Stanojevica prvo su vam mazali oci sa Grantom a na Vermeza necu da trosim reci. Svaki jaci mafijas ima % u igracu a takvih slucajeva je mnogo. To vam tvrdim provereno.Fudbal nam je smesan i dokle god se odredjeni ljude ne pohapse a sumnjam da ce do toga doci u narednih 10 godina nece nam biti bolje. Neko je napisao dole i 'pekari se sprdaju sa nama'. Sprdace se svi sa nasom Zvezdom i vasim Partizanom jos dugo dok se sljam ne otera iz naseg fudbala !!!

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Takva je situacija da se svako raduje kad izvuče nas ili bilo koji drugi srpski klub i tu ništa nije čudno,ali me zanima da mi neko objasni po kom osnovu se garavi javljaju sa komentarima?! Eno ga trener Bordoa sa sve upravom i navijačima gorke suze lije i proklinje dan kada je na žrebu izvukao strašnu Crvenu Zvezdu!

kruska

pre 11 godina

Sta se lozite, ljudi? Ne potcenjuje covek Partizan, nego je Partizan bio medju najlosije rangiranim povlascenim ekipama. Naravno da se Norvezani raduju, kad se pogledaju ostale ekipe koje su mogli da izvuku, pogledajte malo stvari iz njihovog ugla.

Jenki

pre 11 godina

Dobro je dobro je, ne mos biti bolje, ali kako za koga.... Sa vermezom nikad se ne zna, moze on i mnogo gore od ovoga.... Taman mislim da je kraj nevoljama kad ono ....

Brat

pre 11 godina

Za sve da vas obavestim da Tromzo igra na vestackoj podlozi,tako da ne racunajte na pobedu ili cak sta vise ako date gol bice odlicno

gile

pre 11 godina

Pre nego što neupućeni nastave da komentarišu hajde prvo da pogledamo koga Tromzo NIJE izvukao: APOEL (četvrtfinalistu LŠ), Njukasl, INTER (!) i AZ Alkmar! Da je situacija obrnuta sigurno da bi i mi slavili da smo iz ovakve konkurencije izvukli Tromzo! Nažalost, trenutno stanje u Partizanu Norvežanima daje dodatan razlog za zadovoljstvo.

superbrko

pre 11 godina

Objektivno i realno čovjek je u pravu, trenutno igramo najlošiji fudbal u Evropi. Teži protivnici su kiprani i izraelci od nas... E sad, to bi nam valjda trebao biti neki motiv, znate ono, srpski inat i te priče...

Krečana

pre 11 godina

Ako opet krene: Samo jedan da damo u gostima a može i 0:0, pa i minimalan poraz nije loš, loše nam se piše. A moguće je jer je Vermezović izjavio da je AEK već zaboravio i ja mu verujem. To je takav čovek.