Olimpizam 47

Ponedeljak, 30.07.2012.

12:44

I Korejke bolje od Srpkinja

Odbojkašice Srbije poražene su i u drugom meču na Igrama u Londonu, bolje od Srpkinja bile su Korejke rezultatom 3:1 (25:12, 25:16, 16:25, 25:21) po setovima.

I Korejke bolje od Srpkinja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Alexandra

pre 11 godina

A bas nabavio karte za mec sa Brazilkama u Nedelju. Da'l da gledam il da begam, pitanje je sad.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (boj london, 30. jul 2012 21:11)
Obavezno gledaj - tuci ce Brazil...

Ajmo devojke, samo hrabro!!

milemen

pre 11 godina

Ja razumem da ih kritikujete i sve to,ali da kazete da se nisu trudile to ne mogu da shvatim!Devojke su igrale nazalost prva dva seta dosta slabo,ali su se ipak trudile.Korejanke su nas skoro u svakom napadu ili upasivile ili izblokirale.Nase devojke imaju i motivaciju i borbene su na to im se ne moze nista zameriti!

Vanja

pre 11 godina

Čudan smo mi svet. Uzdignemo nekoga u nebesa, a onda ga preko noći bacimo u blato. Srećom, nisam od takvih ljudi. Ove devojke kod mene imaju toliko monogo kredita da zaista ne znam šta bi trebalo da urade, pa da ih ja pljujem. Prema tome, glavu gore i samo napred lepotice.

MARIJA

pre 11 godina

ajde ostavite ih vise !!!! kad za jedno dve ili tri godine budu osvojile neku medalju vi koji ih sad pljujete tada ce te da pricate kako ste uvek bili uz nase devojke , sramota. ne ide na jednom turniru a mi ih odmah pljujemo, kakav smo mi to narod, zar smo zaboravili kada su devojke osvajale medalje i radovale celu naciju, a te medalje su dosle bas zahvaljujuci Terzicu koji je jedini verovao u njih onda u Japanu 2006 i uspeo da nasu zensku odbojku vrati iz mrtvih, a sad bi da ga smenjujemo. Ne ide na jednom takmicenju pa sta ici ce na sledecem. DEVOJKE GLAVE GORE NE MORATE NI ZBOG CEGA DA SE STIDITE !!!!

mane vipra

pre 11 godina

bravo korea, zasluzeno!!
a ove drugarice kao da su od nasih fudbalera ucile kako da se motivisu i ulaze u match!!!
aj pamet u glavu pa sretno u preostale 3 tekme.

suzana

pre 11 godina

Za ovu igru ne postoje reči. I bruka i sramota su blage reči.
Ma ništa nije funkcionisalo. Bez dobro prijema nema dobrog napada to i vrapci znaju. Sve mogu podneti, ali ne mogu više da gledam Brankicu Mihajlović. Pa ta devojka uopšte nema prijem servisa. NE POSTOJI. Jeste mlada, prvi put igra ali je neprihvatljivo da bude u startnoj postavi. Pa što Terzić nije ranije reagovao i već u drugom setu uveo Blagojević. Devojka je danas bila najbolja. Odličan prijem u napadu vrlo dobra. I kada smo imali neku šansu on opet vraća Brankicu i naravno po običaju ona opet uprska.
Nešto ne funkcioniše. Nije samo u pitanju loša igra, povreda. Atmosfera je očajna. Opet se devojke smeju. Zaista ne znam zašto. Osramotile su pre svega sebe, sopstveni kredibilitet i naravno našu odbojku. Možda jesu pregrube reči, ali nije strašno izgubiti već na ovakav način bukvalno predati meč.

Srećan put do kuće.

Balkanac

pre 11 godina

Mnogo lose, mislim da od trenutnog ne moze gore biti !!!!! Mi smo u London otisli sa deset devojaka (Brakocevic i Vesovic skroz neupotrebljive). Da li je trebalo tako Terzicu? Cim smo popravili prijem u trecem i do pola cetvrtog seta, mi smo kontrolisali mec... Opet kao i protiv CHN napad ispod svakog proseka 22% (zaista lose), samo 6 blokova naspram 13 COR. Y K Kim kao i uvek nam je zadavala probleme, nista nismo mogli sa njenim napadima (nikako da je upasivimo, zaustavimo). Prvi put je po meni Maja zakazala na nekom velikom takmicenju, ali to ne znaci da je sada treba razapeti. Samo napred devojke, glavu gore i da se borite do kraja. Niste vi sastavljale ekipu !!!!!!!!!!

Dusan

pre 11 godina

Ja ne verujem koliko su nase devojke danas bile lose na prijemu. One Korejke nikakav bre servis nemaju, prebacuju servis samo da pocnu poen, a ove nase ne mogu tu loptu da primire.
Nisam ljut i necu da ih pljujem, jer sam ih na istom ovom mestu, kao i vecina vas, prosle godine nakon osvajanja evropskog prvenstva dizao u nebesa. Ali ako ovako igraju protiv Kine i Koreje, priznajem da se plasim duela sa Brazilkama.

branko

pre 11 godina

Ја сам вероватно једини који ће рећи да су ове девојке у Лондону за 100% превазишле моја очекивања. Ја сам очекивао да ће у 5 утакмица добити УКУПНО ЈЕДАН СЕТ и то у баш мечу против Кореје а оне су већ освојиле два. За оне који очекују више, ти не или не гледају или не верују својим очима а тада настају проблеми. А ко год гледа шта се збива са нашим одбојкашицама већ скоро годину дана а и у многим периодима пре тога, види то исто што и ја. Сигурно је да ће се многобројне повреде наводити као главни разлог свега. Није. Погледајте овај састав: Огњеновић, Симанић, Ћебић, Бракочевић, Малагурски, Ђерисило, Николић, Молнар, Весовић, Крсмановић, Вељковић и Читаковић-Ђуришић. Е па, овај састав на који би се многи кладили да би освојио медаљу у Лондону је тим који је играо на ОИ у Пекннгу. Играле су једнако слабо као и сада ,победиле Казахстан и Алжир али против озбиљних екипа Бразила, Италије, Русије и у четвртфиналу Кубе нису освојиле ни сет. Шта је поента? Иако би то било логично, на игру и резултате ове екипе персонални састав није од пресудног значаја. И да је у Лондон отишао најбољи могући састав (који би се од оног из Пекинга разликовао за 2, највише 3 имена), не би било никакве гаранције да ће тај састав играти добро и стабилно. Напросто, постоји ту неки ''уграђени'' фелер којег ја већ годинама не успевам да откријем, што и није битно али је чудно да они који су одговорни рекао бих да се и не труде. Штета јер је потенцијал велики и далеко изнад игара и резултатаа.

Bruka i sramota

pre 11 godina

Bruka i sramota. devojke ne mogu nikoga da pobede. Da su obe utakmice izgubile na zilet pa niko da im zameri. Ovako dva meca glat. ne mozemo da se vadimo da nam je falilo 12 igracica.Pripreme katastrofa.Ucestvuje se na dva takmicenja. Evro liga i kvalifikacije za Grand Prix.Sada je jasno da su nas u Japanu domacice pustile

Flashes

pre 11 godina

One ne mogu da skrpe 20 poena u setu...ovaj selektor unistava ovu generaciju, covek nije kadar da radi sa devojkama. Hoces li otici vise unistitelju

GNS

pre 11 godina

Ako je uteha,u jednoj kategoriji smo najbolji.Imamo najgoru igracicu olimpijade B.Mihajlovic.Takodje i najnerazumljiviji potez selektora na celom takmicenju-dopustanje igracicama da idu na otvaranje,a 10 sati posle tog igra se odlucujuci mec u grupi.Alal vera!

Ibica

pre 11 godina

Izgleda da ta atmosfera Ibice u olimpijskom selu
o kojoj se tako mnogo priča uzima svoj danak...
Ali što baš našoj reprezentaciji...???

laik

pre 11 godina

Katastrofa, sramota me sto uopste gledam. Evropske prvakinje? U kom to sportu? Obe selekcije razocarale i vec sad sa ovako konstantno losom igrom stvarno nemaju sta da traze. A kad dodje Amerika...

sj

pre 11 godina

Svaka cast devojke, nikada do sada niste izgubile od Koreje! Do kraja turnira cete mozda i pobediti tri seta. Motivacija - nula. Borbenost - nula. Trener - nula. Plasman na Olipijadi - nula.

Velko

pre 11 godina

EVROPSKE PRVAKINJE ovako nekompetne bez predvodnica ne mogu objektivno više protiv najboljih na svetu. Forma i sastav su promenljiva kategorija. Lepe su. To je dovoljno. Zar na Olimpijadi nije nejvažnije učestvovati. Zato Srbi, smirite strasti!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Sta reci posle ove blamaze, mada je i to malo za opisati kako je igrala nasa reprezentacija? Ocajna igra, servis slab, blok ne postoji, prijema nema!A selektor kolaci oci. Pa staa je uvezbavao na pripremama?Sta vise treba da uradi Terzic da bi bio smenjen. Upropastio je ovaj nas tim, obrukali smo se u Pekingu, sada izblamirali i u Londonu. Selektori su zla kob nase odbojke, Kolakovic i Terzic po hitno mora da budu najureni sa funkcija, za dobrobit nase odbojke i sporta uopste.

divad

pre 11 godina

veoma neozbiljan pristup igri nasih odbojkasica...smeju se 3 seta da bi se u 4 malo uozbiljile odnosno pale pod pritisak.kao da nisu na ovom takmicenju! ovako se ne brane boje Srbije...

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Kako igra Srbija, bice ovo lakih 3-0 za Korejke. Pisao sam vec da Srbija nema kvlitet da ozbiljnije ugrozi najbolje svetske ekipe, to se samo potvrdjuje na ovim OI. Dosle su u London "onom" pobedom protiv Japana, ali tu vise nema popusta. Obe Srpske odbojkaske selekcije su precenjene i najverovatnije se nece plasirati u dalju fazu takmicenja.

veliki strumf

pre 11 godina

Znam da ce mnogi za ovakvu sramnu igru kriviti Terzica, ali on zaista nije imao sa kim da radi. Prva 3 primaca su povredjena, a od njih ne samo da sve krece, nego su i sjajni poenteri, plus fenomenalna Sanja Malagurski. Ove sto igraju prvi put igraju zajedno, neuigrane skroz, ne zna se ko gde u polju stoji, ko sta blokira. Vecina lopti ide na blokere, a tu su nas procitali i slabo prolazimo, u polju ne igramo nista jer nema ko. Ova Brankica je sesta opcija na primacu, a sada ispada da je prva, devojka nema kvalitet. Djerisilo godinama nije igrala, vidi se da je totalno van forme. Terzica jedino mogu kriviti zbog nje i narocito Anje Spasojevic, sa njoim se sigurno ne bi ovako obrukali. Ako do kraja OI osvojimo jos koji set bice puna kapa.

Al-Kos

pre 11 godina

Jad... Tuga... Čemer... kao da smo poslali neke poluamaterke, mislim da bi TENT bolje prošao. B R U K A !!!!!! Taman kad sam pomislio da je protiv Kine bilo dno dna , kad ono naše me iznenade pa odigraju još gore na nivou Kameruna Zanzibara, tamo im je i mesto.

opelcorsa

pre 11 godina

Nisam od onih dezurnih pljuvaca cim nesto ne ide,ali nasa odbojka mi u ova dva meca lici na...ma ne znam sa cim bi uporedio.

Balkanac

pre 11 godina

Za prvi set zaista nema sta da se kaze... Ovo je VEOMA LOSE !!!!!!!!! Ja se i dalje nadam da ce biti malo bolje. Nije mi jasno zasto terzic nikako ne izvodi Mihajlovic. Tijana GDE SI ??????????? :( :( :( :(

Oro ja njivurdu

pre 11 godina

Terzicu jel ste vi pripremali fizicki i psihicki ove devojke za OI..deluju kao da nikada nisu igrale odbojku i moj je utisak da su fizicki totalno ne spremne za ovo takmicenje.Sporost, bezidejnost..ama ocajne su.

Fredi Kremenko

pre 11 godina

Šta li samo igraju od evropskog prvenstva, ovo je raspad sistema i Terzićeva bruka, i samo zahvaljujući japankama naše su u Londonu, ali ne da igraju već da šopinguju. Ova selekcija nema veze sa onom iz Beograda, i Terzić nema ama baš nikakav autoriet, i čisto sumnjam da su baš sve "povređene", već da je se Terzić opredelio da bude gazda posle evropskog prvenstva.

... :)

pre 11 godina

Nije mi jasno sta se desava!? Ok povrede,izmenjen tim,neuigran...ali i pored toga za mene neocekivano ocajno igraju! No sta je tu je,mozda bude bolje,mozda ne,ali uz njih sam do kraja! A da ne postoji glupa odluka da Evropski prvak ide direktno na OI sigurno bi bilo bolje,ovako su se istrosile u kvalifikacijama a plus su dosle i povrede kljucnih igracica! Srecno u nastavku, pa sta uradite!

mladen

pre 11 godina

hahahaha,ljudi ,hajde da im se smejemo...Terzica za dozivotnog selektora,pa da na utakmice organizovano dovodimo decu da ga zadirkuju

veliki strumf

pre 11 godina

Znam da ce mnogi za ovakvu sramnu igru kriviti Terzica, ali on zaista nije imao sa kim da radi. Prva 3 primaca su povredjena, a od njih ne samo da sve krece, nego su i sjajni poenteri, plus fenomenalna Sanja Malagurski. Ove sto igraju prvi put igraju zajedno, neuigrane skroz, ne zna se ko gde u polju stoji, ko sta blokira. Vecina lopti ide na blokere, a tu su nas procitali i slabo prolazimo, u polju ne igramo nista jer nema ko. Ova Brankica je sesta opcija na primacu, a sada ispada da je prva, devojka nema kvalitet. Djerisilo godinama nije igrala, vidi se da je totalno van forme. Terzica jedino mogu kriviti zbog nje i narocito Anje Spasojevic, sa njoim se sigurno ne bi ovako obrukali. Ako do kraja OI osvojimo jos koji set bice puna kapa.

branko

pre 11 godina

Ја сам вероватно једини који ће рећи да су ове девојке у Лондону за 100% превазишле моја очекивања. Ја сам очекивао да ће у 5 утакмица добити УКУПНО ЈЕДАН СЕТ и то у баш мечу против Кореје а оне су већ освојиле два. За оне који очекују више, ти не или не гледају или не верују својим очима а тада настају проблеми. А ко год гледа шта се збива са нашим одбојкашицама већ скоро годину дана а и у многим периодима пре тога, види то исто што и ја. Сигурно је да ће се многобројне повреде наводити као главни разлог свега. Није. Погледајте овај састав: Огњеновић, Симанић, Ћебић, Бракочевић, Малагурски, Ђерисило, Николић, Молнар, Весовић, Крсмановић, Вељковић и Читаковић-Ђуришић. Е па, овај састав на који би се многи кладили да би освојио медаљу у Лондону је тим који је играо на ОИ у Пекннгу. Играле су једнако слабо као и сада ,победиле Казахстан и Алжир али против озбиљних екипа Бразила, Италије, Русије и у четвртфиналу Кубе нису освојиле ни сет. Шта је поента? Иако би то било логично, на игру и резултате ове екипе персонални састав није од пресудног значаја. И да је у Лондон отишао најбољи могући састав (који би се од оног из Пекинга разликовао за 2, највише 3 имена), не би било никакве гаранције да ће тај састав играти добро и стабилно. Напросто, постоји ту неки ''уграђени'' фелер којег ја већ годинама не успевам да откријем, што и није битно али је чудно да они који су одговорни рекао бих да се и не труде. Штета јер је потенцијал велики и далеко изнад игара и резултатаа.

Vanja

pre 11 godina

Čudan smo mi svet. Uzdignemo nekoga u nebesa, a onda ga preko noći bacimo u blato. Srećom, nisam od takvih ljudi. Ove devojke kod mene imaju toliko monogo kredita da zaista ne znam šta bi trebalo da urade, pa da ih ja pljujem. Prema tome, glavu gore i samo napred lepotice.

MARIJA

pre 11 godina

ajde ostavite ih vise !!!! kad za jedno dve ili tri godine budu osvojile neku medalju vi koji ih sad pljujete tada ce te da pricate kako ste uvek bili uz nase devojke , sramota. ne ide na jednom turniru a mi ih odmah pljujemo, kakav smo mi to narod, zar smo zaboravili kada su devojke osvajale medalje i radovale celu naciju, a te medalje su dosle bas zahvaljujuci Terzicu koji je jedini verovao u njih onda u Japanu 2006 i uspeo da nasu zensku odbojku vrati iz mrtvih, a sad bi da ga smenjujemo. Ne ide na jednom takmicenju pa sta ici ce na sledecem. DEVOJKE GLAVE GORE NE MORATE NI ZBOG CEGA DA SE STIDITE !!!!

Ibica

pre 11 godina

Izgleda da ta atmosfera Ibice u olimpijskom selu
o kojoj se tako mnogo priča uzima svoj danak...
Ali što baš našoj reprezentaciji...???

suzana

pre 11 godina

Za ovu igru ne postoje reči. I bruka i sramota su blage reči.
Ma ništa nije funkcionisalo. Bez dobro prijema nema dobrog napada to i vrapci znaju. Sve mogu podneti, ali ne mogu više da gledam Brankicu Mihajlović. Pa ta devojka uopšte nema prijem servisa. NE POSTOJI. Jeste mlada, prvi put igra ali je neprihvatljivo da bude u startnoj postavi. Pa što Terzić nije ranije reagovao i već u drugom setu uveo Blagojević. Devojka je danas bila najbolja. Odličan prijem u napadu vrlo dobra. I kada smo imali neku šansu on opet vraća Brankicu i naravno po običaju ona opet uprska.
Nešto ne funkcioniše. Nije samo u pitanju loša igra, povreda. Atmosfera je očajna. Opet se devojke smeju. Zaista ne znam zašto. Osramotile su pre svega sebe, sopstveni kredibilitet i naravno našu odbojku. Možda jesu pregrube reči, ali nije strašno izgubiti već na ovakav način bukvalno predati meč.

Srećan put do kuće.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Sta reci posle ove blamaze, mada je i to malo za opisati kako je igrala nasa reprezentacija? Ocajna igra, servis slab, blok ne postoji, prijema nema!A selektor kolaci oci. Pa staa je uvezbavao na pripremama?Sta vise treba da uradi Terzic da bi bio smenjen. Upropastio je ovaj nas tim, obrukali smo se u Pekingu, sada izblamirali i u Londonu. Selektori su zla kob nase odbojke, Kolakovic i Terzic po hitno mora da budu najureni sa funkcija, za dobrobit nase odbojke i sporta uopste.

milemen

pre 11 godina

Ja razumem da ih kritikujete i sve to,ali da kazete da se nisu trudile to ne mogu da shvatim!Devojke su igrale nazalost prva dva seta dosta slabo,ali su se ipak trudile.Korejanke su nas skoro u svakom napadu ili upasivile ili izblokirale.Nase devojke imaju i motivaciju i borbene su na to im se ne moze nista zameriti!

... :)

pre 11 godina

Nije mi jasno sta se desava!? Ok povrede,izmenjen tim,neuigran...ali i pored toga za mene neocekivano ocajno igraju! No sta je tu je,mozda bude bolje,mozda ne,ali uz njih sam do kraja! A da ne postoji glupa odluka da Evropski prvak ide direktno na OI sigurno bi bilo bolje,ovako su se istrosile u kvalifikacijama a plus su dosle i povrede kljucnih igracica! Srecno u nastavku, pa sta uradite!

Velko

pre 11 godina

EVROPSKE PRVAKINJE ovako nekompetne bez predvodnica ne mogu objektivno više protiv najboljih na svetu. Forma i sastav su promenljiva kategorija. Lepe su. To je dovoljno. Zar na Olimpijadi nije nejvažnije učestvovati. Zato Srbi, smirite strasti!

Balkanac

pre 11 godina

Mnogo lose, mislim da od trenutnog ne moze gore biti !!!!! Mi smo u London otisli sa deset devojaka (Brakocevic i Vesovic skroz neupotrebljive). Da li je trebalo tako Terzicu? Cim smo popravili prijem u trecem i do pola cetvrtog seta, mi smo kontrolisali mec... Opet kao i protiv CHN napad ispod svakog proseka 22% (zaista lose), samo 6 blokova naspram 13 COR. Y K Kim kao i uvek nam je zadavala probleme, nista nismo mogli sa njenim napadima (nikako da je upasivimo, zaustavimo). Prvi put je po meni Maja zakazala na nekom velikom takmicenju, ali to ne znaci da je sada treba razapeti. Samo napred devojke, glavu gore i da se borite do kraja. Niste vi sastavljale ekipu !!!!!!!!!!

sj

pre 11 godina

Svaka cast devojke, nikada do sada niste izgubile od Koreje! Do kraja turnira cete mozda i pobediti tri seta. Motivacija - nula. Borbenost - nula. Trener - nula. Plasman na Olipijadi - nula.

GNS

pre 11 godina

Ako je uteha,u jednoj kategoriji smo najbolji.Imamo najgoru igracicu olimpijade B.Mihajlovic.Takodje i najnerazumljiviji potez selektora na celom takmicenju-dopustanje igracicama da idu na otvaranje,a 10 sati posle tog igra se odlucujuci mec u grupi.Alal vera!

Flashes

pre 11 godina

One ne mogu da skrpe 20 poena u setu...ovaj selektor unistava ovu generaciju, covek nije kadar da radi sa devojkama. Hoces li otici vise unistitelju

Fredi Kremenko

pre 11 godina

Šta li samo igraju od evropskog prvenstva, ovo je raspad sistema i Terzićeva bruka, i samo zahvaljujući japankama naše su u Londonu, ali ne da igraju već da šopinguju. Ova selekcija nema veze sa onom iz Beograda, i Terzić nema ama baš nikakav autoriet, i čisto sumnjam da su baš sve "povređene", već da je se Terzić opredelio da bude gazda posle evropskog prvenstva.

Dusan

pre 11 godina

Ja ne verujem koliko su nase devojke danas bile lose na prijemu. One Korejke nikakav bre servis nemaju, prebacuju servis samo da pocnu poen, a ove nase ne mogu tu loptu da primire.
Nisam ljut i necu da ih pljujem, jer sam ih na istom ovom mestu, kao i vecina vas, prosle godine nakon osvajanja evropskog prvenstva dizao u nebesa. Ali ako ovako igraju protiv Kine i Koreje, priznajem da se plasim duela sa Brazilkama.

Bruka i sramota

pre 11 godina

Bruka i sramota. devojke ne mogu nikoga da pobede. Da su obe utakmice izgubile na zilet pa niko da im zameri. Ovako dva meca glat. ne mozemo da se vadimo da nam je falilo 12 igracica.Pripreme katastrofa.Ucestvuje se na dva takmicenja. Evro liga i kvalifikacije za Grand Prix.Sada je jasno da su nas u Japanu domacice pustile

mladen

pre 11 godina

hahahaha,ljudi ,hajde da im se smejemo...Terzica za dozivotnog selektora,pa da na utakmice organizovano dovodimo decu da ga zadirkuju

Balkanac

pre 11 godina

Za prvi set zaista nema sta da se kaze... Ovo je VEOMA LOSE !!!!!!!!! Ja se i dalje nadam da ce biti malo bolje. Nije mi jasno zasto terzic nikako ne izvodi Mihajlovic. Tijana GDE SI ??????????? :( :( :( :(

opelcorsa

pre 11 godina

Nisam od onih dezurnih pljuvaca cim nesto ne ide,ali nasa odbojka mi u ova dva meca lici na...ma ne znam sa cim bi uporedio.

divad

pre 11 godina

veoma neozbiljan pristup igri nasih odbojkasica...smeju se 3 seta da bi se u 4 malo uozbiljile odnosno pale pod pritisak.kao da nisu na ovom takmicenju! ovako se ne brane boje Srbije...

mane vipra

pre 11 godina

bravo korea, zasluzeno!!
a ove drugarice kao da su od nasih fudbalera ucile kako da se motivisu i ulaze u match!!!
aj pamet u glavu pa sretno u preostale 3 tekme.

Oro ja njivurdu

pre 11 godina

Terzicu jel ste vi pripremali fizicki i psihicki ove devojke za OI..deluju kao da nikada nisu igrale odbojku i moj je utisak da su fizicki totalno ne spremne za ovo takmicenje.Sporost, bezidejnost..ama ocajne su.

Al-Kos

pre 11 godina

Jad... Tuga... Čemer... kao da smo poslali neke poluamaterke, mislim da bi TENT bolje prošao. B R U K A !!!!!! Taman kad sam pomislio da je protiv Kine bilo dno dna , kad ono naše me iznenade pa odigraju još gore na nivou Kameruna Zanzibara, tamo im je i mesto.

laik

pre 11 godina

Katastrofa, sramota me sto uopste gledam. Evropske prvakinje? U kom to sportu? Obe selekcije razocarale i vec sad sa ovako konstantno losom igrom stvarno nemaju sta da traze. A kad dodje Amerika...

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Kako igra Srbija, bice ovo lakih 3-0 za Korejke. Pisao sam vec da Srbija nema kvlitet da ozbiljnije ugrozi najbolje svetske ekipe, to se samo potvrdjuje na ovim OI. Dosle su u London "onom" pobedom protiv Japana, ali tu vise nema popusta. Obe Srpske odbojkaske selekcije su precenjene i najverovatnije se nece plasirati u dalju fazu takmicenja.

Alexandra

pre 11 godina

A bas nabavio karte za mec sa Brazilkama u Nedelju. Da'l da gledam il da begam, pitanje je sad.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (boj london, 30. jul 2012 21:11)
Obavezno gledaj - tuci ce Brazil...

Ajmo devojke, samo hrabro!!

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Kako igra Srbija, bice ovo lakih 3-0 za Korejke. Pisao sam vec da Srbija nema kvlitet da ozbiljnije ugrozi najbolje svetske ekipe, to se samo potvrdjuje na ovim OI. Dosle su u London "onom" pobedom protiv Japana, ali tu vise nema popusta. Obe Srpske odbojkaske selekcije su precenjene i najverovatnije se nece plasirati u dalju fazu takmicenja.

Velko

pre 11 godina

EVROPSKE PRVAKINJE ovako nekompetne bez predvodnica ne mogu objektivno više protiv najboljih na svetu. Forma i sastav su promenljiva kategorija. Lepe su. To je dovoljno. Zar na Olimpijadi nije nejvažnije učestvovati. Zato Srbi, smirite strasti!

Vanja

pre 11 godina

Čudan smo mi svet. Uzdignemo nekoga u nebesa, a onda ga preko noći bacimo u blato. Srećom, nisam od takvih ljudi. Ove devojke kod mene imaju toliko monogo kredita da zaista ne znam šta bi trebalo da urade, pa da ih ja pljujem. Prema tome, glavu gore i samo napred lepotice.

milemen

pre 11 godina

Ja razumem da ih kritikujete i sve to,ali da kazete da se nisu trudile to ne mogu da shvatim!Devojke su igrale nazalost prva dva seta dosta slabo,ali su se ipak trudile.Korejanke su nas skoro u svakom napadu ili upasivile ili izblokirale.Nase devojke imaju i motivaciju i borbene su na to im se ne moze nista zameriti!

MARIJA

pre 11 godina

ajde ostavite ih vise !!!! kad za jedno dve ili tri godine budu osvojile neku medalju vi koji ih sad pljujete tada ce te da pricate kako ste uvek bili uz nase devojke , sramota. ne ide na jednom turniru a mi ih odmah pljujemo, kakav smo mi to narod, zar smo zaboravili kada su devojke osvajale medalje i radovale celu naciju, a te medalje su dosle bas zahvaljujuci Terzicu koji je jedini verovao u njih onda u Japanu 2006 i uspeo da nasu zensku odbojku vrati iz mrtvih, a sad bi da ga smenjujemo. Ne ide na jednom takmicenju pa sta ici ce na sledecem. DEVOJKE GLAVE GORE NE MORATE NI ZBOG CEGA DA SE STIDITE !!!!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Sta reci posle ove blamaze, mada je i to malo za opisati kako je igrala nasa reprezentacija? Ocajna igra, servis slab, blok ne postoji, prijema nema!A selektor kolaci oci. Pa staa je uvezbavao na pripremama?Sta vise treba da uradi Terzic da bi bio smenjen. Upropastio je ovaj nas tim, obrukali smo se u Pekingu, sada izblamirali i u Londonu. Selektori su zla kob nase odbojke, Kolakovic i Terzic po hitno mora da budu najureni sa funkcija, za dobrobit nase odbojke i sporta uopste.

branko

pre 11 godina

Ја сам вероватно једини који ће рећи да су ове девојке у Лондону за 100% превазишле моја очекивања. Ја сам очекивао да ће у 5 утакмица добити УКУПНО ЈЕДАН СЕТ и то у баш мечу против Кореје а оне су већ освојиле два. За оне који очекују више, ти не или не гледају или не верују својим очима а тада настају проблеми. А ко год гледа шта се збива са нашим одбојкашицама већ скоро годину дана а и у многим периодима пре тога, види то исто што и ја. Сигурно је да ће се многобројне повреде наводити као главни разлог свега. Није. Погледајте овај састав: Огњеновић, Симанић, Ћебић, Бракочевић, Малагурски, Ђерисило, Николић, Молнар, Весовић, Крсмановић, Вељковић и Читаковић-Ђуришић. Е па, овај састав на који би се многи кладили да би освојио медаљу у Лондону је тим који је играо на ОИ у Пекннгу. Играле су једнако слабо као и сада ,победиле Казахстан и Алжир али против озбиљних екипа Бразила, Италије, Русије и у четвртфиналу Кубе нису освојиле ни сет. Шта је поента? Иако би то било логично, на игру и резултате ове екипе персонални састав није од пресудног значаја. И да је у Лондон отишао најбољи могући састав (који би се од оног из Пекинга разликовао за 2, највише 3 имена), не би било никакве гаранције да ће тај састав играти добро и стабилно. Напросто, постоји ту неки ''уграђени'' фелер којег ја већ годинама не успевам да откријем, што и није битно али је чудно да они који су одговорни рекао бих да се и не труде. Штета јер је потенцијал велики и далеко изнад игара и резултатаа.

sj

pre 11 godina

Svaka cast devojke, nikada do sada niste izgubile od Koreje! Do kraja turnira cete mozda i pobediti tri seta. Motivacija - nula. Borbenost - nula. Trener - nula. Plasman na Olipijadi - nula.

GNS

pre 11 godina

Ako je uteha,u jednoj kategoriji smo najbolji.Imamo najgoru igracicu olimpijade B.Mihajlovic.Takodje i najnerazumljiviji potez selektora na celom takmicenju-dopustanje igracicama da idu na otvaranje,a 10 sati posle tog igra se odlucujuci mec u grupi.Alal vera!

Flashes

pre 11 godina

One ne mogu da skrpe 20 poena u setu...ovaj selektor unistava ovu generaciju, covek nije kadar da radi sa devojkama. Hoces li otici vise unistitelju

Al-Kos

pre 11 godina

Jad... Tuga... Čemer... kao da smo poslali neke poluamaterke, mislim da bi TENT bolje prošao. B R U K A !!!!!! Taman kad sam pomislio da je protiv Kine bilo dno dna , kad ono naše me iznenade pa odigraju još gore na nivou Kameruna Zanzibara, tamo im je i mesto.

laik

pre 11 godina

Katastrofa, sramota me sto uopste gledam. Evropske prvakinje? U kom to sportu? Obe selekcije razocarale i vec sad sa ovako konstantno losom igrom stvarno nemaju sta da traze. A kad dodje Amerika...

suzana

pre 11 godina

Za ovu igru ne postoje reči. I bruka i sramota su blage reči.
Ma ništa nije funkcionisalo. Bez dobro prijema nema dobrog napada to i vrapci znaju. Sve mogu podneti, ali ne mogu više da gledam Brankicu Mihajlović. Pa ta devojka uopšte nema prijem servisa. NE POSTOJI. Jeste mlada, prvi put igra ali je neprihvatljivo da bude u startnoj postavi. Pa što Terzić nije ranije reagovao i već u drugom setu uveo Blagojević. Devojka je danas bila najbolja. Odličan prijem u napadu vrlo dobra. I kada smo imali neku šansu on opet vraća Brankicu i naravno po običaju ona opet uprska.
Nešto ne funkcioniše. Nije samo u pitanju loša igra, povreda. Atmosfera je očajna. Opet se devojke smeju. Zaista ne znam zašto. Osramotile su pre svega sebe, sopstveni kredibilitet i naravno našu odbojku. Možda jesu pregrube reči, ali nije strašno izgubiti već na ovakav način bukvalno predati meč.

Srećan put do kuće.

mladen

pre 11 godina

hahahaha,ljudi ,hajde da im se smejemo...Terzica za dozivotnog selektora,pa da na utakmice organizovano dovodimo decu da ga zadirkuju

veliki strumf

pre 11 godina

Znam da ce mnogi za ovakvu sramnu igru kriviti Terzica, ali on zaista nije imao sa kim da radi. Prva 3 primaca su povredjena, a od njih ne samo da sve krece, nego su i sjajni poenteri, plus fenomenalna Sanja Malagurski. Ove sto igraju prvi put igraju zajedno, neuigrane skroz, ne zna se ko gde u polju stoji, ko sta blokira. Vecina lopti ide na blokere, a tu su nas procitali i slabo prolazimo, u polju ne igramo nista jer nema ko. Ova Brankica je sesta opcija na primacu, a sada ispada da je prva, devojka nema kvalitet. Djerisilo godinama nije igrala, vidi se da je totalno van forme. Terzica jedino mogu kriviti zbog nje i narocito Anje Spasojevic, sa njoim se sigurno ne bi ovako obrukali. Ako do kraja OI osvojimo jos koji set bice puna kapa.

Fredi Kremenko

pre 11 godina

Šta li samo igraju od evropskog prvenstva, ovo je raspad sistema i Terzićeva bruka, i samo zahvaljujući japankama naše su u Londonu, ali ne da igraju već da šopinguju. Ova selekcija nema veze sa onom iz Beograda, i Terzić nema ama baš nikakav autoriet, i čisto sumnjam da su baš sve "povređene", već da je se Terzić opredelio da bude gazda posle evropskog prvenstva.

Oro ja njivurdu

pre 11 godina

Terzicu jel ste vi pripremali fizicki i psihicki ove devojke za OI..deluju kao da nikada nisu igrale odbojku i moj je utisak da su fizicki totalno ne spremne za ovo takmicenje.Sporost, bezidejnost..ama ocajne su.

... :)

pre 11 godina

Nije mi jasno sta se desava!? Ok povrede,izmenjen tim,neuigran...ali i pored toga za mene neocekivano ocajno igraju! No sta je tu je,mozda bude bolje,mozda ne,ali uz njih sam do kraja! A da ne postoji glupa odluka da Evropski prvak ide direktno na OI sigurno bi bilo bolje,ovako su se istrosile u kvalifikacijama a plus su dosle i povrede kljucnih igracica! Srecno u nastavku, pa sta uradite!

Bruka i sramota

pre 11 godina

Bruka i sramota. devojke ne mogu nikoga da pobede. Da su obe utakmice izgubile na zilet pa niko da im zameri. Ovako dva meca glat. ne mozemo da se vadimo da nam je falilo 12 igracica.Pripreme katastrofa.Ucestvuje se na dva takmicenja. Evro liga i kvalifikacije za Grand Prix.Sada je jasno da su nas u Japanu domacice pustile

Balkanac

pre 11 godina

Mnogo lose, mislim da od trenutnog ne moze gore biti !!!!! Mi smo u London otisli sa deset devojaka (Brakocevic i Vesovic skroz neupotrebljive). Da li je trebalo tako Terzicu? Cim smo popravili prijem u trecem i do pola cetvrtog seta, mi smo kontrolisali mec... Opet kao i protiv CHN napad ispod svakog proseka 22% (zaista lose), samo 6 blokova naspram 13 COR. Y K Kim kao i uvek nam je zadavala probleme, nista nismo mogli sa njenim napadima (nikako da je upasivimo, zaustavimo). Prvi put je po meni Maja zakazala na nekom velikom takmicenju, ali to ne znaci da je sada treba razapeti. Samo napred devojke, glavu gore i da se borite do kraja. Niste vi sastavljale ekipu !!!!!!!!!!

mane vipra

pre 11 godina

bravo korea, zasluzeno!!
a ove drugarice kao da su od nasih fudbalera ucile kako da se motivisu i ulaze u match!!!
aj pamet u glavu pa sretno u preostale 3 tekme.

Alexandra

pre 11 godina

A bas nabavio karte za mec sa Brazilkama u Nedelju. Da'l da gledam il da begam, pitanje je sad.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (boj london, 30. jul 2012 21:11)
Obavezno gledaj - tuci ce Brazil...

Ajmo devojke, samo hrabro!!

divad

pre 11 godina

veoma neozbiljan pristup igri nasih odbojkasica...smeju se 3 seta da bi se u 4 malo uozbiljile odnosno pale pod pritisak.kao da nisu na ovom takmicenju! ovako se ne brane boje Srbije...

Dusan

pre 11 godina

Ja ne verujem koliko su nase devojke danas bile lose na prijemu. One Korejke nikakav bre servis nemaju, prebacuju servis samo da pocnu poen, a ove nase ne mogu tu loptu da primire.
Nisam ljut i necu da ih pljujem, jer sam ih na istom ovom mestu, kao i vecina vas, prosle godine nakon osvajanja evropskog prvenstva dizao u nebesa. Ali ako ovako igraju protiv Kine i Koreje, priznajem da se plasim duela sa Brazilkama.

Balkanac

pre 11 godina

Za prvi set zaista nema sta da se kaze... Ovo je VEOMA LOSE !!!!!!!!! Ja se i dalje nadam da ce biti malo bolje. Nije mi jasno zasto terzic nikako ne izvodi Mihajlovic. Tijana GDE SI ??????????? :( :( :( :(

opelcorsa

pre 11 godina

Nisam od onih dezurnih pljuvaca cim nesto ne ide,ali nasa odbojka mi u ova dva meca lici na...ma ne znam sa cim bi uporedio.

Ibica

pre 11 godina

Izgleda da ta atmosfera Ibice u olimpijskom selu
o kojoj se tako mnogo priča uzima svoj danak...
Ali što baš našoj reprezentaciji...???