Olimpizam 155

Subota, 28.07.2012.

17:21

Andrija Zlatić osvojio bronzu!

Prvog dana Olimpijskih igara u Londonu Srbija je osvojila medalju! Andrija Zlatić stigao je do bronzanog odličja u disciplini vazdušni pištolj.

Andrija Zlatiæ osvojio bronzu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

spyder

pre 11 godina

Smijesno je citati jedan komentar gdje je slijepac postavio tako glup komentar da je jednostavno bilo hilaricno za citati. Medalje koje su Hrvati pod Jugoslovenskom zastavom uzeli nisu Hrvatske, Srpske ili Bosanske. S tim se ja slazem, ali druga recenica je toliko smijesna da sam se propisno nasmijao. Medalje nisu kao fol srpske, ali spadaju pod srpsku reprezentaciju. Covjek daju tu izjavu i ostaje ziv. Mate Parlov nikada nije bio Srbin, niti je ikada osvojio medalje pod srpskom zastavom. On je osvajao medalje pod Jugoslovenskom zastavom i, posto je Hrvat, valjda je pravednije da se te medalje gledaju kao Hrvatske medalje postignute pod Jugoslovenskom drzavom. Hvaliti se tudim uspijesima i probati opravdavati to, je cista prevara. Svi zlocini koji su se desili je kao fol pocinjeno pod Jugoslovenskom zastavom i Srbin tu nema krivice. Uspijesi koji su postignuti pod Jugoslovenskom zastavom Srbi probaju prisvajati sebi. To pokazuje kakva je to drzava. Drzava bez obraza i drzava koja se hvali tudim (hrvatskim) uspijesima.

Иван-Ниш

pre 11 godina

Мени је успех да освојимо 2+... медаља у стрељаштву и преко 5 свеукупно. Много већи него да славимо на крају ОИ освојених 100 медаља "Србије"

srbija

pre 11 godina

Koga je briga cije su medalje i koji ih je narod iz bivse SFRJ osvojio po meni najbitnije je da je sa ovih prostora nebitno da li je hrvat,srbin,musliman. ....

mina

pre 11 godina

Svaka cast! I nadam se da ce odredjene persone prestati da ostavljaju negativne komentare ovde! Ovo je veliki uspeh za Srbiju, a kom se ne svidja nek komentarise na svojim sajtovima, imate ih i vise nego dovoljno!

дкв

pre 11 godina

Србија,ова садашња,без КиМ-а,чини 30 посто становништва бивше Југославије.Зашто би биле њене све медаље Југославије?

Smesni ste

pre 11 godina

Sta se kacite toliko oko medalja? Mnogo ste smesni....
U svakom slucaju Srbija ce uzeti vise medalja nego sve bivse Jugoslaveske zemlje zajedno.
Bravo Zlaticu!
Napred Srbijo.

lazarcks

pre 11 godina

Ma bas me zanima za Jugoslaviju,bilo pa proslo,bitno je da mi prelazimo 100,zlaticu svaka cast,sve bih dao da stojim tako,drzeci bronzanu medalju jer to je uspeh,3 mesto u svetu ejj.

samo vi plačite

pre 11 godina

Srbija je naslednica SFRJ u svemu,pa tako i u sportu,shvatite to već jednom i manite nas se,sa vama više nikad ništa,čestitke Zlatiću,svakog dana po jedna medalja i to je to,Srbija je večna

LuxCredendum

pre 11 godina

Čestitke!Baš sam se obradovao kada sam na oficijelnoj stranici OI u Londonu procitao da je medju osvajateljima medalja nakon prvog dana i olimpijska reprezentacija Srbije.Smo naprijed i puno srece.Pozdrav iz BIH!

komentar

pre 11 godina

Prekinite prepucavanja oko medalja, stvar je tako jednostavna i jasna.

Srbiji *pripada* jest jedna nesporna stvar po pravilima.
Srbija je *osvojila* jest sasvim druga stvar, koja sa *pripada* nema mnogo veze u ovom slucaju.

Tko hoce slaviti pripisane medalje neka slavi, tko hoce slaviti osvojene medalje,...nek ih i on slavi. Nema frke.

Cestitke na ovoj osvojenoj medalji.

Zlatan Bronzic

pre 11 godina

Zlaticu, pozlatila ti se ova bronza. Svaka cast i samo napred!

PS. Jos kad bi se ove domace kabadahije makar malo ugledale na tebe, gde bi nam bio kraj.

republika

pre 11 godina

Pa nije valjda da se medalje koje su, na primer, osvojili Matija Ljubek i Šaban Trstena u Los Anđelesu 1984 računaju kao "srpske"? Meni je to, pod jedan, jako glupo jer je čisto kićenje tuđim perjem, a pod dva, umanjuje značaj uspeha naših sportista i medalje osvojene pod zastavom Srbije.

Ako vam je baš stalo do prebrojavanja (što je opet čista glupost, Jugoslavije više nema i nikad je neće biti), onda lepo pogledajte sve medalje Jugoslavije na olimpijskim igrama, izbacite sve ekipne sportove a za Srbiju računajte one koje su u pojedinačnim sportovima osvojili sportisti iz Srbije. I fer i realno.
(Milutin, 28. jul 2012 19:45)

Medalja ne može biti "srpska". Kao što ne može biti ni hrvatska, mađarska, mongolska ili indonežanska. Te medalje nisu "srpske", nego pripadaju reprezentaciji Srbije, koju je MOK prepoznao kao pravnog (sportskog) naslednika Jugoslavije. Ako misliš da to nije fer, kao što neko reče u komentarima, napiši pismo, obrazloži argumente, pa vidi da li će te prihvatiti. Do tada, po zvaničnim pravilima Međunarodnog olimpijskog komiteta, Republika Srbija ima tačno 99. medalja na Olimpijadama.

spyder

pre 11 godina

Vidis kako su Srbi posten i iskren narod. Medalje koje su osvojili Hrvati u tadasnjoj Jugoslaviji Srbija prisvaja sebi i hladnokrvno se daju izjave da kao fol Srbija moze uzeti stotu medalju. Mate Parlov je sigurno Srbin? Ma daj, jednostavno je smijesno citati Divca gdje on daju izjavu da Srbija moze da uzme stotu medalju. Ja cu jos jednom objasniti stvar: medalju su tada dodijeljene i Jugoslovenska himna je svirana. To nije bila Srpska, Hrvatska ili Bosanska himna. Sad prisvajati medalje koje su Hrvati uzeli je lazljivo. Jadna je takva drzava koja prisvaja tudi uspjeh.

zlatibor

pre 11 godina

Uzice ima velikog sportistu, ne samo po rezultatu, vec i po ponasanju.
Kako je samo hladnokrvno pucao na kraju, kao Dzems Bond.
I izuzetan rezultat proslavio gospodski dostojanstveno.

дкв

pre 11 godina

Стварно нам не треба ова бламажа са сто медаља.Мате Парлов,Леон Штукељ,Матија Љубек и сл.-све сами спортисти Србије!

Породица

pre 11 godina

Врхунски успех,браво мајсторе! Хвала ти на радости коју си пружио свом народу.

jegor

pre 11 godina

Cestitke Zlaticu. Nece biti iznenadjenje ako bude medalja i u MK. I prestanite da smarate s tim medaljama iz perioda bivsih Jugoslavija. Kome nesto nije jasno i nesto mu se ne svidja u vezi tih medalja neka se obrati ili zali MOK-u. Kada im lepo objasnite kako stoje stvari s tim medaljama, mozda vam ljudi i usvoje zalbu.

vanda

pre 11 godina

Vi,Srbi,"stovatelji" Hrvata,sto se lepo ne odreknete pasosa i uzmete putovnicu? Prodjite inicijaciju i postanite Hrvati.. Srbija je postojala i pre SFRJ i uzimla medalje.. Zlato Jasne Sekaric iz Barselone 94. i Aleksandre Ivosev(zlato i bronza) iz 98. kome pripada? Vi se toga i nesecate! HR se registrovala kao nezvisna drzava i olimpijski komitet 1991. i nije im Srbija nista ukrala,a to tvrdi MOK!!!

Sekaric 92, Ivosev 96.

bokius

pre 11 godina

Bravo majstore i cestitke na medalji. Pozdrav svima koji mu sa odusevljenjem cestitaju. A oni kojima bronza nije dobra neka se upitaju u cemi su oni treci na svetu? Ili bar sto treci?

Sigurne medalje

pre 11 godina

@Nikad čuo za čoveka, ali mu čestitam medalju. Niste ni vi, ne lažite.

Nismo, naravno. Kako bi i čuli, on je profesionalac, da ti ne pišem detalje... AJd' ti treniraj streljaštvo ako možeš, ili vaterpolo.

doctor

pre 11 godina

Vi,Srbi,"stovatelji" Hrvata,sto se lepo ne odreknete pasosa i uzmete putovnicu? Prodjite inicijaciju i postanite Hrvati.. Srbija je postojala i pre SFRJ i uzimla medalje.. Zlato Jasne Sekaric iz Barselone 94. i Aleksandre Ivosev(zlato i bronza) iz 98. kome pripada? Vi se toga i nesecate! HR se registrovala kao nezvisna drzava i olimpijski komitet 1991. i nije im Srbija nista ukrala,a to tvrdi MOK!!!

Zrak

pre 11 godina

@ Luka
Pa sta sad? Te medalje nikako ne mogu pripasti svima a a SFRJ vise ne postoji. Mislim da je u redu da ih mi racunamo kao nase jer nismo mi ti koji su se cepali od SFRJ. :p

baki

pre 11 godina

Svaka čast Andrija...još da se Italijan nije pros*o u finalu...nadamo se da će ova medalja doneti i dodatno samopouzdanje za MK pištolj

Milan

pre 11 godina

Od srca me je obradovala ova vest, sportista u kojeg je Srbija neznatno ulagala, a koji je proslavio sirom sveta.
Verujte da mi je vise muka od onih sto govore kada osvajamo medalje onda nas tapsu, a svi dobro znamo da su nezajazljivi i da im se godinama daje sakom i kapom, njihov aktuelni predsednik sovrovic je prisutan na Olimpijskim igrama u Londonu, da on nece mozda ubacivati golove, ili samo uzima velike dnevnice i putne troskove vec tako godinama, PITAM ko to placa.
ANDRIJA ZLATICU SRECNO, POKAZAO SI DA SE ZA SVOJU ZEMLJU IGRA SRCEM.

Andreja Klasovic

pre 11 godina

Svaka chast majstore! U bilo kom sportu biti treci na svetu,a narocito na Olimpijadi-ogromna stvar!!! Uzivaj u medalji sad!
Andreja

Luka

pre 11 godina

Nije u redu da prisvajamo medalje za sebe, a ceka SFRJ ih osvajala. Ni spoljni dug ne vracamo samo mi, vec svaka drzava posebno. Samo ono sto se osvojilo pod zastavom Srbije se moze smatrati srpskom olimpijskom medaljom.

Zox

pre 11 godina

Zasto se pozivate na vas tekst o USA Today projekciji medalja od pre mesec dana? oni su pred pocetak takmicenja osvezili projekciju i Srbiji sada predvidjaju 7 medalja. Proverite link:

http://www.usatoday.com/sports/olympics/medals#country-tab

Zlaticu cestitke i zelja da osvoji jos jednu medalju.

Bravo majstore

pre 11 godina

Trebalo je opaliti onaj zadnji hitac kad znas da ti je medalja u dzepu, koliko treba hladnokrvnosti i koncentracije, jedna sitna greska i sve sto je gradio moglo je da se prospe. A ovi sto omalovazavaju olimpijsku medalju su zreli za posmatranje.

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Bravo,čestitam Zlatiću!Podijum je podijum,zar nije lepo videti našeg čoveka od toliko takmičara iz celog sveta među najboljima.Kritičari razmislite malo pre nego što raspete svoj gnev.

VLAJKO OPAKI

pre 11 godina

EVO SLIKE ZA SVE ONE ZLOBNIKE KOJI PLJUJU PO SRBIJI, GRBU I ZASTAVI. KORPUS DELIKTI DA NASI SPORTISTI NOSE GRB SRBIJE. BRAVO MAJSTORI. AJMO NA STOTU MEDALJU.

Srbin

pre 11 godina

Bravo majstore !!! Vise vredi bronza za za koji se spremas u Srbiji nego 8 zlatnih medalja Felpsa.Gospodo kriticari za velike pobede potrebno je mnogo novca ,a ovaj momak od nicega pravi nesto zato kapu dole za Andriju velikog.

Milutin

pre 11 godina

Srbin sam, i navijam svim srcem za naše, ali ovo o 99-toj medalji Srbije je stvarno čista nebuloza.

Pa nije valjda da se medalje koje su, na primer, osvojili Matija Ljubek i Šaban Trstena u Los Anđelesu 1984 računaju kao "srpske"? Meni je to, pod jedan, jako glupo jer je čisto kićenje tuđim perjem, a pod dva, umanjuje značaj uspeha naših sportista i medalje osvojene pod zastavom Srbije.

Ako vam je baš stalo do prebrojavanja (što je opet čista glupost, Jugoslavije više nema i nikad je neće biti), onda lepo pogledajte sve medalje Jugoslavije na olimpijskim igrama, izbacite sve ekipne sportove a za Srbiju računajte one koje su u pojedinačnim sportovima osvojili sportisti iz Srbije. I fer i realno.

decko sa barikada

pre 11 godina

Sta se lozite,bre? Bronza je neuspeh.Srbistan priznaje samo zlatne poluge.
(Zlatko LDP, 28. jul 2012 18:44) Nama je i bronza zlatna,a tebi i cedi moze samo da bude krivo sto srbija osvaja medalje na olimpijadi...

dejan-minhen

pre 11 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. jul 2012 18:11)

decko ti kad se kvalifikujes na olimpijadu mozes da se javis!

Bravo Zlaticu!!! Svaka cast!!!
Sutra devojke da upotpune kolekcij

Boki Peric

pre 11 godina

@neko to od gore vidi sve

Sta pricas ti? Nije Zlatic bio slab u finalu, pa Italijan je 3 puta pogodio 10.7 i 3 puta 10.5 a Zlatic je opet bio samo 0.6 krugova iza njega. Taj Kinez za koga kazes da je bio ocajan je u Pekingu osvojio zlato. A Djokovic koga toliko hvalis da ima pobednicki mentalitet za sada isto ima po tebi samo slabu bronzu sa olimpijskih igri (i ja se nadam da ce biti sjajniji ove godine). Ako je po tebi bronza slaba onda sto tebe nema na ovim igrama da uzmes zlato u makar jednoj disciplini?!!

Bravo za Andriju Zlatica i sve najbolje ostalim srpskim sportistima!

zbp

pre 11 godina

RUKA TI SE POZLATILA U SLEDECEM MECU.
CESTITAMO ZA BRONZU,ALI TI SI ZLATAN-ZLATIC,
"UPUCAJ" I 103 MEDALJU ZA SRBIJU.
ZABORAVI NA OVAJ OCAJNI KOLAPS U SRBIJI I
DOKAZI DA RAD,UPORNOST, HLADNOKRVNOST,ISTRAJNOST,MUDROST MOGU DONETI SAMO --DOBRO--.
SRECNO!!!

Milan

pre 11 godina

Mi nismo ni svesni koliko je ovo znacajno za nasu zemlju.Naime,na ovim Olimpijskim igrama dodelice se 906 medalja,medjutim 80% tog broja ce pokupiti onih 10 prvih reprezentacija tipa Kina,SAD,Rusija...Zemljama poput Srbije ce ostati jako malo realnih sansi za medalju.Za Kineze je beznacajno sto je njihov takmicar bio cetvrti,odnosno iza Zlatica.Sta njima znaci neka tamo bronza kad ce osvojiti izmedju 40 i 50 zlata!?Ali nama je ova bronza velika k'o kuca!!Hvala ti Andrija,presrecni smo svi!

acinic

pre 11 godina

Вежбао је са кубуром. Ми срби колико смо ратовали у прошлости. Природно је да умемо да гађамо из кубуре!

oi london

pre 11 godina

SRBIJI PRVA MEDALJA NA OI 2012!!!!!Sta reci...Ja sam pre neki dan rekao da ce ih iz ove disipline biti 5!Tad sam bio iznerviran pojedinim osobama,koji samo sede u svom kaucu,mrzovoljni,nikakvi.Uhhh.Pa sam malo preterao,mada ako je ovako krenulo,nista nije nemoguce.Dobar je bio dan,samo mi je zal za odbojkasicama,za JJ se znalo.Lijepa nasa je pukla iz rukometa protiv Brazilki.Hahahaha

Jelena

pre 11 godina

Svaka cast svim sportistima, ali strelci su ipak zakon, nikada nas nisu razočarali. Bravo Andrija , sada pucaj rasterećeno MK pištolj!

Бетелгез

pre 11 godina

Како занимљиво и напето такмичење, штета што се преноси само олимпијско такмичење.Успешни смо у овом спорту ,треба само мало медијске популаризације да би имали и будуће освајаче олимпијских медаља, да се поред тениса, одбојке, кошарке деца усмере и на овај спорт.
Поздрав!

faustino

pre 11 godina

Dobro je sto smo OI poceli medaljom, mada ostaje zal sto nije od sjajnijeg metala. Nije dobro pucao u finalu, prestigao je Italijan, ali je imao srece sto je Kinez bio ocajan. Nije mi jasno zasto uvek pokleklnemo kada je najvaznije, sta je to sto nas sputava? Dokle cemo se radovati samo bronzama, srebrima? U sportu je najvaznije biti pobednik, zar je kod nas jedino Novak Djokovic sportista koji je to shvatio?!
(neko to od gore vidi sve, 28. jul 2012 18:11)

Idi gledaj u sunce ili tako nesto. . .
Osvajacu medalje, naravno, najsrdacnije cestitke na ovom izvanrednom uspehu.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Dobro je sto smo OI poceli medaljom, mada ostaje zal sto nije od sjajnijeg metala. Nije dobro pucao u finalu, prestigao je Italijan, ali je imao srece sto je Kinez bio ocajan. Nije mi jasno zasto uvek pokleklnemo kada je najvaznije, sta je to sto nas sputava? Dokle cemo se radovati samo bronzama, srebrima? U sportu je najvaznije biti pobednik, zar je kod nas jedino Novak Djokovic sportista koji je to shvatio?!

Milan CL

pre 11 godina

Odavno nisam gledao neko streljačko takmičenje. Šteta što nemamo priliku da češće gledamo ova takmičenja, jer su jako uzbudljiva i neizvesna do samog kraja, jer nijanse odlučuju. Ostaje jedino žal za onom osmom serijom kada su svi podbacili i Andrija imao veliku šansu. Ali ne treba biti neskroman. Bravo Andrija, bravo majstore! Ako se po jutru dan poznaje...

milosh

pre 11 godina

Nisam jedini koji nema priliku da gleda streljastvo,ali ovaj sport je toliko uzbudljiv,potrebni su ogromna koncentracija i smirenost,i veeeeeeliki je uspeh uci u finale Olimpijskih igara,a kamoli osvojiti neku od medalja.Zato mogu samo reci-ZLATICU MAJSTORE,SVAKA TI CAST.SRBIJA JE PONOSNA NA TEBE,KAO I NA SVE OSTALE NASE SPORTISTE!SRECNO!!!

Nole No. 1

pre 11 godina

Kako je lepo cuti da je neko iz najlepse zemlje na svetu osvojio medalju.. Najezio sam se kad sam video Zlatica na dodeli. Pozlatila ti se :)))))))))))))))))

*SRBIJA*

Darko

pre 11 godina

Šta li će sada da kažu svi oni pljuvači, verovatno će u rupe da se zavuku.Vidim da sada neki spominju kako ovo i nije uspeh jer se od Zlatica to i očekivalo, pa kako sada to kada je bila prica da samo Novak i vaterpolisti mogu do medalja?A šta tek reći za onog febuzg, pa tu se vidi da kompleksi žestoko pucaju, a za "lijepu njegovu" medalja još nema.I još su oni nas uveravali kako će oni osvojiti medalju u streljaštvu, a mi nećemo, kako da ne, možda u nekoj drugoj dimenziji.Jedan od njih je čak prognozirao da i teniserka Martić može do medalje, pa to je da ti stomak pukne do smeha.No ostavimo se "susjeda" koji odavno žive u oblacima svojih kompleksa, treba biti realan, ali ne treba ni pljuvati i biti baksuz.Početak OI sasvim po meri, jedna medalja strelaca je odlična stvar, Janko i Ana su pobedili i ako i bokser Drenovak to uradi biće to sasvim ok.Od ostalih se puno nije ni očekivalo, veslači će proći repesaž, dalje ionako ne mogu, a možda su jedino odbojkašice baš razočarale, ali ni od njih se niko medalji nije nadao.Možda je i Arsovićka mogla u finale, ali generalno ako Drenovak prođe prvo kolo, pa možda još i Jevtović, ja sam prezadovoljan prvim danom.

Kutuzov

pre 11 godina

Da im ne uvedose nacionalne penzije ovakvi sportisti bi zavrsavali kao socijalni slucajevi. Srbija.

Natasa Janjic - 5 medalja za Madjardju, tri zlata. Nisu burazeri iz vlasti hteli pristojan zivot da joj obezbede.

Djole

pre 11 godina

Meni suza krenula kad su ga prikazali u krupnom kadru i ispred njegovog imena video broj 3. A on hladan kao stena, kao da je to normalno. Zlaticu care!

bravo andrija

pre 11 godina

Bravo Andrija, majstore.
Malo je falilo i srebro da bude, samo 0,6 krugova iza drugog.
Finale je bilo napeto. Drugoplasirani Italijan je u finalu pogodio 3 puta 10.7 i 3 puta 10.5.

branko

pre 11 godina

Браво за скромног човека а великог шампиона- Желим му да се после МК пиштоља попне коју степеницу више, па и да певамо химну. Он то заслужује. А сутра пуцају Зорана и Бобана. Храбро девојке !!!

musa dembele

pre 11 godina

Imao si dva zestoka promasaja,ali imao je i Kinez! Tako da moramo biti zadovoljni!!! Zabar je zalutao,medjutim,to su OI i desava se da niotkud dodje neko.. Svaka cast,Zlaticu! MIKEC,sledeca je tvoja disciplina,neka te ovo opusti!

Maki

pre 11 godina

Svaka čast majstore,,,,ulepsa mi i ovako lep,prelep dan!Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Milan

pre 11 godina

Mi nismo ni svesni koliko je ovo znacajno za nasu zemlju.Naime,na ovim Olimpijskim igrama dodelice se 906 medalja,medjutim 80% tog broja ce pokupiti onih 10 prvih reprezentacija tipa Kina,SAD,Rusija...Zemljama poput Srbije ce ostati jako malo realnih sansi za medalju.Za Kineze je beznacajno sto je njihov takmicar bio cetvrti,odnosno iza Zlatica.Sta njima znaci neka tamo bronza kad ce osvojiti izmedju 40 i 50 zlata!?Ali nama je ova bronza velika k'o kuca!!Hvala ti Andrija,presrecni smo svi!

Milan CL

pre 11 godina

Odavno nisam gledao neko streljačko takmičenje. Šteta što nemamo priliku da češće gledamo ova takmičenja, jer su jako uzbudljiva i neizvesna do samog kraja, jer nijanse odlučuju. Ostaje jedino žal za onom osmom serijom kada su svi podbacili i Andrija imao veliku šansu. Ali ne treba biti neskroman. Bravo Andrija, bravo majstore! Ako se po jutru dan poznaje...

Nole No. 1

pre 11 godina

Kako je lepo cuti da je neko iz najlepse zemlje na svetu osvojio medalju.. Najezio sam se kad sam video Zlatica na dodeli. Pozlatila ti se :)))))))))))))))))

*SRBIJA*

musa dembele

pre 11 godina

Imao si dva zestoka promasaja,ali imao je i Kinez! Tako da moramo biti zadovoljni!!! Zabar je zalutao,medjutim,to su OI i desava se da niotkud dodje neko.. Svaka cast,Zlaticu! MIKEC,sledeca je tvoja disciplina,neka te ovo opusti!

milosh

pre 11 godina

Nisam jedini koji nema priliku da gleda streljastvo,ali ovaj sport je toliko uzbudljiv,potrebni su ogromna koncentracija i smirenost,i veeeeeeliki je uspeh uci u finale Olimpijskih igara,a kamoli osvojiti neku od medalja.Zato mogu samo reci-ZLATICU MAJSTORE,SVAKA TI CAST.SRBIJA JE PONOSNA NA TEBE,KAO I NA SVE OSTALE NASE SPORTISTE!SRECNO!!!

faustino

pre 11 godina

Dobro je sto smo OI poceli medaljom, mada ostaje zal sto nije od sjajnijeg metala. Nije dobro pucao u finalu, prestigao je Italijan, ali je imao srece sto je Kinez bio ocajan. Nije mi jasno zasto uvek pokleklnemo kada je najvaznije, sta je to sto nas sputava? Dokle cemo se radovati samo bronzama, srebrima? U sportu je najvaznije biti pobednik, zar je kod nas jedino Novak Djokovic sportista koji je to shvatio?!
(neko to od gore vidi sve, 28. jul 2012 18:11)

Idi gledaj u sunce ili tako nesto. . .
Osvajacu medalje, naravno, najsrdacnije cestitke na ovom izvanrednom uspehu.

branko

pre 11 godina

Браво за скромног човека а великог шампиона- Желим му да се после МК пиштоља попне коју степеницу више, па и да певамо химну. Он то заслужује. А сутра пуцају Зорана и Бобана. Храбро девојке !!!

Djole

pre 11 godina

Meni suza krenula kad su ga prikazali u krupnom kadru i ispred njegovog imena video broj 3. A on hladan kao stena, kao da je to normalno. Zlaticu care!

Darko

pre 11 godina

Šta li će sada da kažu svi oni pljuvači, verovatno će u rupe da se zavuku.Vidim da sada neki spominju kako ovo i nije uspeh jer se od Zlatica to i očekivalo, pa kako sada to kada je bila prica da samo Novak i vaterpolisti mogu do medalja?A šta tek reći za onog febuzg, pa tu se vidi da kompleksi žestoko pucaju, a za "lijepu njegovu" medalja još nema.I još su oni nas uveravali kako će oni osvojiti medalju u streljaštvu, a mi nećemo, kako da ne, možda u nekoj drugoj dimenziji.Jedan od njih je čak prognozirao da i teniserka Martić može do medalje, pa to je da ti stomak pukne do smeha.No ostavimo se "susjeda" koji odavno žive u oblacima svojih kompleksa, treba biti realan, ali ne treba ni pljuvati i biti baksuz.Početak OI sasvim po meri, jedna medalja strelaca je odlična stvar, Janko i Ana su pobedili i ako i bokser Drenovak to uradi biće to sasvim ok.Od ostalih se puno nije ni očekivalo, veslači će proći repesaž, dalje ionako ne mogu, a možda su jedino odbojkašice baš razočarale, ali ni od njih se niko medalji nije nadao.Možda je i Arsovićka mogla u finale, ali generalno ako Drenovak prođe prvo kolo, pa možda još i Jevtović, ja sam prezadovoljan prvim danom.

Jelena

pre 11 godina

Svaka cast svim sportistima, ali strelci su ipak zakon, nikada nas nisu razočarali. Bravo Andrija , sada pucaj rasterećeno MK pištolj!

Bravo majstore

pre 11 godina

Trebalo je opaliti onaj zadnji hitac kad znas da ti je medalja u dzepu, koliko treba hladnokrvnosti i koncentracije, jedna sitna greska i sve sto je gradio moglo je da se prospe. A ovi sto omalovazavaju olimpijsku medalju su zreli za posmatranje.

acinic

pre 11 godina

Вежбао је са кубуром. Ми срби колико смо ратовали у прошлости. Природно је да умемо да гађамо из кубуре!

decko sa barikada

pre 11 godina

Sta se lozite,bre? Bronza je neuspeh.Srbistan priznaje samo zlatne poluge.
(Zlatko LDP, 28. jul 2012 18:44) Nama je i bronza zlatna,a tebi i cedi moze samo da bude krivo sto srbija osvaja medalje na olimpijadi...

Maki

pre 11 godina

Svaka čast majstore,,,,ulepsa mi i ovako lep,prelep dan!Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Boki Peric

pre 11 godina

@neko to od gore vidi sve

Sta pricas ti? Nije Zlatic bio slab u finalu, pa Italijan je 3 puta pogodio 10.7 i 3 puta 10.5 a Zlatic je opet bio samo 0.6 krugova iza njega. Taj Kinez za koga kazes da je bio ocajan je u Pekingu osvojio zlato. A Djokovic koga toliko hvalis da ima pobednicki mentalitet za sada isto ima po tebi samo slabu bronzu sa olimpijskih igri (i ja se nadam da ce biti sjajniji ove godine). Ako je po tebi bronza slaba onda sto tebe nema na ovim igrama da uzmes zlato u makar jednoj disciplini?!!

Bravo za Andriju Zlatica i sve najbolje ostalim srpskim sportistima!

republika

pre 11 godina

Pa nije valjda da se medalje koje su, na primer, osvojili Matija Ljubek i Šaban Trstena u Los Anđelesu 1984 računaju kao "srpske"? Meni je to, pod jedan, jako glupo jer je čisto kićenje tuđim perjem, a pod dva, umanjuje značaj uspeha naših sportista i medalje osvojene pod zastavom Srbije.

Ako vam je baš stalo do prebrojavanja (što je opet čista glupost, Jugoslavije više nema i nikad je neće biti), onda lepo pogledajte sve medalje Jugoslavije na olimpijskim igrama, izbacite sve ekipne sportove a za Srbiju računajte one koje su u pojedinačnim sportovima osvojili sportisti iz Srbije. I fer i realno.
(Milutin, 28. jul 2012 19:45)

Medalja ne može biti "srpska". Kao što ne može biti ni hrvatska, mađarska, mongolska ili indonežanska. Te medalje nisu "srpske", nego pripadaju reprezentaciji Srbije, koju je MOK prepoznao kao pravnog (sportskog) naslednika Jugoslavije. Ako misliš da to nije fer, kao što neko reče u komentarima, napiši pismo, obrazloži argumente, pa vidi da li će te prihvatiti. Do tada, po zvaničnim pravilima Međunarodnog olimpijskog komiteta, Republika Srbija ima tačno 99. medalja na Olimpijadama.

Andreja Klasovic

pre 11 godina

Svaka chast majstore! U bilo kom sportu biti treci na svetu,a narocito na Olimpijadi-ogromna stvar!!! Uzivaj u medalji sad!
Andreja

doctor

pre 11 godina

Vi,Srbi,"stovatelji" Hrvata,sto se lepo ne odreknete pasosa i uzmete putovnicu? Prodjite inicijaciju i postanite Hrvati.. Srbija je postojala i pre SFRJ i uzimla medalje.. Zlato Jasne Sekaric iz Barselone 94. i Aleksandre Ivosev(zlato i bronza) iz 98. kome pripada? Vi se toga i nesecate! HR se registrovala kao nezvisna drzava i olimpijski komitet 1991. i nije im Srbija nista ukrala,a to tvrdi MOK!!!

bravo andrija

pre 11 godina

Bravo Andrija, majstore.
Malo je falilo i srebro da bude, samo 0,6 krugova iza drugog.
Finale je bilo napeto. Drugoplasirani Italijan je u finalu pogodio 3 puta 10.7 i 3 puta 10.5.

Srbin

pre 11 godina

Bravo majstore !!! Vise vredi bronza za za koji se spremas u Srbiji nego 8 zlatnih medalja Felpsa.Gospodo kriticari za velike pobede potrebno je mnogo novca ,a ovaj momak od nicega pravi nesto zato kapu dole za Andriju velikog.

dejan-minhen

pre 11 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. jul 2012 18:11)

decko ti kad se kvalifikujes na olimpijadu mozes da se javis!

Bravo Zlaticu!!! Svaka cast!!!
Sutra devojke da upotpune kolekcij

Бетелгез

pre 11 godina

Како занимљиво и напето такмичење, штета што се преноси само олимпијско такмичење.Успешни смо у овом спорту ,треба само мало медијске популаризације да би имали и будуће освајаче олимпијских медаља, да се поред тениса, одбојке, кошарке деца усмере и на овај спорт.
Поздрав!

VLAJKO OPAKI

pre 11 godina

EVO SLIKE ZA SVE ONE ZLOBNIKE KOJI PLJUJU PO SRBIJI, GRBU I ZASTAVI. KORPUS DELIKTI DA NASI SPORTISTI NOSE GRB SRBIJE. BRAVO MAJSTORI. AJMO NA STOTU MEDALJU.

Zrak

pre 11 godina

@ Luka
Pa sta sad? Te medalje nikako ne mogu pripasti svima a a SFRJ vise ne postoji. Mislim da je u redu da ih mi racunamo kao nase jer nismo mi ti koji su se cepali od SFRJ. :p

bokius

pre 11 godina

Bravo majstore i cestitke na medalji. Pozdrav svima koji mu sa odusevljenjem cestitaju. A oni kojima bronza nije dobra neka se upitaju u cemi su oni treci na svetu? Ili bar sto treci?

jegor

pre 11 godina

Cestitke Zlaticu. Nece biti iznenadjenje ako bude medalja i u MK. I prestanite da smarate s tim medaljama iz perioda bivsih Jugoslavija. Kome nesto nije jasno i nesto mu se ne svidja u vezi tih medalja neka se obrati ili zali MOK-u. Kada im lepo objasnite kako stoje stvari s tim medaljama, mozda vam ljudi i usvoje zalbu.

Kutuzov

pre 11 godina

Da im ne uvedose nacionalne penzije ovakvi sportisti bi zavrsavali kao socijalni slucajevi. Srbija.

Natasa Janjic - 5 medalja za Madjardju, tri zlata. Nisu burazeri iz vlasti hteli pristojan zivot da joj obezbede.

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Bravo,čestitam Zlatiću!Podijum je podijum,zar nije lepo videti našeg čoveka od toliko takmičara iz celog sveta među najboljima.Kritičari razmislite malo pre nego što raspete svoj gnev.

oi london

pre 11 godina

SRBIJI PRVA MEDALJA NA OI 2012!!!!!Sta reci...Ja sam pre neki dan rekao da ce ih iz ove disipline biti 5!Tad sam bio iznerviran pojedinim osobama,koji samo sede u svom kaucu,mrzovoljni,nikakvi.Uhhh.Pa sam malo preterao,mada ako je ovako krenulo,nista nije nemoguce.Dobar je bio dan,samo mi je zal za odbojkasicama,za JJ se znalo.Lijepa nasa je pukla iz rukometa protiv Brazilki.Hahahaha

zlatibor

pre 11 godina

Uzice ima velikog sportistu, ne samo po rezultatu, vec i po ponasanju.
Kako je samo hladnokrvno pucao na kraju, kao Dzems Bond.
I izuzetan rezultat proslavio gospodski dostojanstveno.

Milan

pre 11 godina

Od srca me je obradovala ova vest, sportista u kojeg je Srbija neznatno ulagala, a koji je proslavio sirom sveta.
Verujte da mi je vise muka od onih sto govore kada osvajamo medalje onda nas tapsu, a svi dobro znamo da su nezajazljivi i da im se godinama daje sakom i kapom, njihov aktuelni predsednik sovrovic je prisutan na Olimpijskim igrama u Londonu, da on nece mozda ubacivati golove, ili samo uzima velike dnevnice i putne troskove vec tako godinama, PITAM ko to placa.
ANDRIJA ZLATICU SRECNO, POKAZAO SI DA SE ZA SVOJU ZEMLJU IGRA SRCEM.

Milutin

pre 11 godina

Srbin sam, i navijam svim srcem za naše, ali ovo o 99-toj medalji Srbije je stvarno čista nebuloza.

Pa nije valjda da se medalje koje su, na primer, osvojili Matija Ljubek i Šaban Trstena u Los Anđelesu 1984 računaju kao "srpske"? Meni je to, pod jedan, jako glupo jer je čisto kićenje tuđim perjem, a pod dva, umanjuje značaj uspeha naših sportista i medalje osvojene pod zastavom Srbije.

Ako vam je baš stalo do prebrojavanja (što je opet čista glupost, Jugoslavije više nema i nikad je neće biti), onda lepo pogledajte sve medalje Jugoslavije na olimpijskim igrama, izbacite sve ekipne sportove a za Srbiju računajte one koje su u pojedinačnim sportovima osvojili sportisti iz Srbije. I fer i realno.

baki

pre 11 godina

Svaka čast Andrija...još da se Italijan nije pros*o u finalu...nadamo se da će ova medalja doneti i dodatno samopouzdanje za MK pištolj

Luka

pre 11 godina

Nije u redu da prisvajamo medalje za sebe, a ceka SFRJ ih osvajala. Ni spoljni dug ne vracamo samo mi, vec svaka drzava posebno. Samo ono sto se osvojilo pod zastavom Srbije se moze smatrati srpskom olimpijskom medaljom.

Zlatan Bronzic

pre 11 godina

Zlaticu, pozlatila ti se ova bronza. Svaka cast i samo napred!

PS. Jos kad bi se ove domace kabadahije makar malo ugledale na tebe, gde bi nam bio kraj.

komentar

pre 11 godina

Prekinite prepucavanja oko medalja, stvar je tako jednostavna i jasna.

Srbiji *pripada* jest jedna nesporna stvar po pravilima.
Srbija je *osvojila* jest sasvim druga stvar, koja sa *pripada* nema mnogo veze u ovom slucaju.

Tko hoce slaviti pripisane medalje neka slavi, tko hoce slaviti osvojene medalje,...nek ih i on slavi. Nema frke.

Cestitke na ovoj osvojenoj medalji.

Породица

pre 11 godina

Врхунски успех,браво мајсторе! Хвала ти на радости коју си пружио свом народу.

Sigurne medalje

pre 11 godina

@Nikad čuo za čoveka, ali mu čestitam medalju. Niste ni vi, ne lažite.

Nismo, naravno. Kako bi i čuli, on je profesionalac, da ti ne pišem detalje... AJd' ti treniraj streljaštvo ako možeš, ili vaterpolo.

Zox

pre 11 godina

Zasto se pozivate na vas tekst o USA Today projekciji medalja od pre mesec dana? oni su pred pocetak takmicenja osvezili projekciju i Srbiji sada predvidjaju 7 medalja. Proverite link:

http://www.usatoday.com/sports/olympics/medals#country-tab

Zlaticu cestitke i zelja da osvoji jos jednu medalju.

zbp

pre 11 godina

RUKA TI SE POZLATILA U SLEDECEM MECU.
CESTITAMO ZA BRONZU,ALI TI SI ZLATAN-ZLATIC,
"UPUCAJ" I 103 MEDALJU ZA SRBIJU.
ZABORAVI NA OVAJ OCAJNI KOLAPS U SRBIJI I
DOKAZI DA RAD,UPORNOST, HLADNOKRVNOST,ISTRAJNOST,MUDROST MOGU DONETI SAMO --DOBRO--.
SRECNO!!!

spyder

pre 11 godina

Vidis kako su Srbi posten i iskren narod. Medalje koje su osvojili Hrvati u tadasnjoj Jugoslaviji Srbija prisvaja sebi i hladnokrvno se daju izjave da kao fol Srbija moze uzeti stotu medalju. Mate Parlov je sigurno Srbin? Ma daj, jednostavno je smijesno citati Divca gdje on daju izjavu da Srbija moze da uzme stotu medalju. Ja cu jos jednom objasniti stvar: medalju su tada dodijeljene i Jugoslovenska himna je svirana. To nije bila Srpska, Hrvatska ili Bosanska himna. Sad prisvajati medalje koje su Hrvati uzeli je lazljivo. Jadna je takva drzava koja prisvaja tudi uspjeh.

vanda

pre 11 godina

Vi,Srbi,"stovatelji" Hrvata,sto se lepo ne odreknete pasosa i uzmete putovnicu? Prodjite inicijaciju i postanite Hrvati.. Srbija je postojala i pre SFRJ i uzimla medalje.. Zlato Jasne Sekaric iz Barselone 94. i Aleksandre Ivosev(zlato i bronza) iz 98. kome pripada? Vi se toga i nesecate! HR se registrovala kao nezvisna drzava i olimpijski komitet 1991. i nije im Srbija nista ukrala,a to tvrdi MOK!!!

Sekaric 92, Ivosev 96.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Dobro je sto smo OI poceli medaljom, mada ostaje zal sto nije od sjajnijeg metala. Nije dobro pucao u finalu, prestigao je Italijan, ali je imao srece sto je Kinez bio ocajan. Nije mi jasno zasto uvek pokleklnemo kada je najvaznije, sta je to sto nas sputava? Dokle cemo se radovati samo bronzama, srebrima? U sportu je najvaznije biti pobednik, zar je kod nas jedino Novak Djokovic sportista koji je to shvatio?!

Иван-Ниш

pre 11 godina

Мени је успех да освојимо 2+... медаља у стрељаштву и преко 5 свеукупно. Много већи него да славимо на крају ОИ освојених 100 медаља "Србије"

дкв

pre 11 godina

Стварно нам не треба ова бламажа са сто медаља.Мате Парлов,Леон Штукељ,Матија Љубек и сл.-све сами спортисти Србије!

LuxCredendum

pre 11 godina

Čestitke!Baš sam se obradovao kada sam na oficijelnoj stranici OI u Londonu procitao da je medju osvajateljima medalja nakon prvog dana i olimpijska reprezentacija Srbije.Smo naprijed i puno srece.Pozdrav iz BIH!

mina

pre 11 godina

Svaka cast! I nadam se da ce odredjene persone prestati da ostavljaju negativne komentare ovde! Ovo je veliki uspeh za Srbiju, a kom se ne svidja nek komentarise na svojim sajtovima, imate ih i vise nego dovoljno!

lazarcks

pre 11 godina

Ma bas me zanima za Jugoslaviju,bilo pa proslo,bitno je da mi prelazimo 100,zlaticu svaka cast,sve bih dao da stojim tako,drzeci bronzanu medalju jer to je uspeh,3 mesto u svetu ejj.

samo vi plačite

pre 11 godina

Srbija je naslednica SFRJ u svemu,pa tako i u sportu,shvatite to već jednom i manite nas se,sa vama više nikad ništa,čestitke Zlatiću,svakog dana po jedna medalja i to je to,Srbija je večna

srbija

pre 11 godina

Koga je briga cije su medalje i koji ih je narod iz bivse SFRJ osvojio po meni najbitnije je da je sa ovih prostora nebitno da li je hrvat,srbin,musliman. ....

дкв

pre 11 godina

Србија,ова садашња,без КиМ-а,чини 30 посто становништва бивше Југославије.Зашто би биле њене све медаље Југославије?

Smesni ste

pre 11 godina

Sta se kacite toliko oko medalja? Mnogo ste smesni....
U svakom slucaju Srbija ce uzeti vise medalja nego sve bivse Jugoslaveske zemlje zajedno.
Bravo Zlaticu!
Napred Srbijo.

spyder

pre 11 godina

Smijesno je citati jedan komentar gdje je slijepac postavio tako glup komentar da je jednostavno bilo hilaricno za citati. Medalje koje su Hrvati pod Jugoslovenskom zastavom uzeli nisu Hrvatske, Srpske ili Bosanske. S tim se ja slazem, ali druga recenica je toliko smijesna da sam se propisno nasmijao. Medalje nisu kao fol srpske, ali spadaju pod srpsku reprezentaciju. Covjek daju tu izjavu i ostaje ziv. Mate Parlov nikada nije bio Srbin, niti je ikada osvojio medalje pod srpskom zastavom. On je osvajao medalje pod Jugoslovenskom zastavom i, posto je Hrvat, valjda je pravednije da se te medalje gledaju kao Hrvatske medalje postignute pod Jugoslovenskom drzavom. Hvaliti se tudim uspijesima i probati opravdavati to, je cista prevara. Svi zlocini koji su se desili je kao fol pocinjeno pod Jugoslovenskom zastavom i Srbin tu nema krivice. Uspijesi koji su postignuti pod Jugoslovenskom zastavom Srbi probaju prisvajati sebi. To pokazuje kakva je to drzava. Drzava bez obraza i drzava koja se hvali tudim (hrvatskim) uspijesima.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Dobro je sto smo OI poceli medaljom, mada ostaje zal sto nije od sjajnijeg metala. Nije dobro pucao u finalu, prestigao je Italijan, ali je imao srece sto je Kinez bio ocajan. Nije mi jasno zasto uvek pokleklnemo kada je najvaznije, sta je to sto nas sputava? Dokle cemo se radovati samo bronzama, srebrima? U sportu je najvaznije biti pobednik, zar je kod nas jedino Novak Djokovic sportista koji je to shvatio?!

Luka

pre 11 godina

Nije u redu da prisvajamo medalje za sebe, a ceka SFRJ ih osvajala. Ni spoljni dug ne vracamo samo mi, vec svaka drzava posebno. Samo ono sto se osvojilo pod zastavom Srbije se moze smatrati srpskom olimpijskom medaljom.

Milutin

pre 11 godina

Srbin sam, i navijam svim srcem za naše, ali ovo o 99-toj medalji Srbije je stvarno čista nebuloza.

Pa nije valjda da se medalje koje su, na primer, osvojili Matija Ljubek i Šaban Trstena u Los Anđelesu 1984 računaju kao "srpske"? Meni je to, pod jedan, jako glupo jer je čisto kićenje tuđim perjem, a pod dva, umanjuje značaj uspeha naših sportista i medalje osvojene pod zastavom Srbije.

Ako vam je baš stalo do prebrojavanja (što je opet čista glupost, Jugoslavije više nema i nikad je neće biti), onda lepo pogledajte sve medalje Jugoslavije na olimpijskim igrama, izbacite sve ekipne sportove a za Srbiju računajte one koje su u pojedinačnim sportovima osvojili sportisti iz Srbije. I fer i realno.

spyder

pre 11 godina

Vidis kako su Srbi posten i iskren narod. Medalje koje su osvojili Hrvati u tadasnjoj Jugoslaviji Srbija prisvaja sebi i hladnokrvno se daju izjave da kao fol Srbija moze uzeti stotu medalju. Mate Parlov je sigurno Srbin? Ma daj, jednostavno je smijesno citati Divca gdje on daju izjavu da Srbija moze da uzme stotu medalju. Ja cu jos jednom objasniti stvar: medalju su tada dodijeljene i Jugoslovenska himna je svirana. To nije bila Srpska, Hrvatska ili Bosanska himna. Sad prisvajati medalje koje su Hrvati uzeli je lazljivo. Jadna je takva drzava koja prisvaja tudi uspjeh.

дкв

pre 11 godina

Стварно нам не треба ова бламажа са сто медаља.Мате Парлов,Леон Штукељ,Матија Љубек и сл.-све сами спортисти Србије!

Darko

pre 11 godina

Šta li će sada da kažu svi oni pljuvači, verovatno će u rupe da se zavuku.Vidim da sada neki spominju kako ovo i nije uspeh jer se od Zlatica to i očekivalo, pa kako sada to kada je bila prica da samo Novak i vaterpolisti mogu do medalja?A šta tek reći za onog febuzg, pa tu se vidi da kompleksi žestoko pucaju, a za "lijepu njegovu" medalja još nema.I još su oni nas uveravali kako će oni osvojiti medalju u streljaštvu, a mi nećemo, kako da ne, možda u nekoj drugoj dimenziji.Jedan od njih je čak prognozirao da i teniserka Martić može do medalje, pa to je da ti stomak pukne do smeha.No ostavimo se "susjeda" koji odavno žive u oblacima svojih kompleksa, treba biti realan, ali ne treba ni pljuvati i biti baksuz.Početak OI sasvim po meri, jedna medalja strelaca je odlična stvar, Janko i Ana su pobedili i ako i bokser Drenovak to uradi biće to sasvim ok.Od ostalih se puno nije ni očekivalo, veslači će proći repesaž, dalje ionako ne mogu, a možda su jedino odbojkašice baš razočarale, ali ni od njih se niko medalji nije nadao.Možda je i Arsovićka mogla u finale, ali generalno ako Drenovak prođe prvo kolo, pa možda još i Jevtović, ja sam prezadovoljan prvim danom.

Nole No. 1

pre 11 godina

Kako je lepo cuti da je neko iz najlepse zemlje na svetu osvojio medalju.. Najezio sam se kad sam video Zlatica na dodeli. Pozlatila ti se :)))))))))))))))))

*SRBIJA*

doctor

pre 11 godina

Vi,Srbi,"stovatelji" Hrvata,sto se lepo ne odreknete pasosa i uzmete putovnicu? Prodjite inicijaciju i postanite Hrvati.. Srbija je postojala i pre SFRJ i uzimla medalje.. Zlato Jasne Sekaric iz Barselone 94. i Aleksandre Ivosev(zlato i bronza) iz 98. kome pripada? Vi se toga i nesecate! HR se registrovala kao nezvisna drzava i olimpijski komitet 1991. i nije im Srbija nista ukrala,a to tvrdi MOK!!!

oi london

pre 11 godina

SRBIJI PRVA MEDALJA NA OI 2012!!!!!Sta reci...Ja sam pre neki dan rekao da ce ih iz ove disipline biti 5!Tad sam bio iznerviran pojedinim osobama,koji samo sede u svom kaucu,mrzovoljni,nikakvi.Uhhh.Pa sam malo preterao,mada ako je ovako krenulo,nista nije nemoguce.Dobar je bio dan,samo mi je zal za odbojkasicama,za JJ se znalo.Lijepa nasa je pukla iz rukometa protiv Brazilki.Hahahaha

faustino

pre 11 godina

Dobro je sto smo OI poceli medaljom, mada ostaje zal sto nije od sjajnijeg metala. Nije dobro pucao u finalu, prestigao je Italijan, ali je imao srece sto je Kinez bio ocajan. Nije mi jasno zasto uvek pokleklnemo kada je najvaznije, sta je to sto nas sputava? Dokle cemo se radovati samo bronzama, srebrima? U sportu je najvaznije biti pobednik, zar je kod nas jedino Novak Djokovic sportista koji je to shvatio?!
(neko to od gore vidi sve, 28. jul 2012 18:11)

Idi gledaj u sunce ili tako nesto. . .
Osvajacu medalje, naravno, najsrdacnije cestitke na ovom izvanrednom uspehu.

republika

pre 11 godina

Pa nije valjda da se medalje koje su, na primer, osvojili Matija Ljubek i Šaban Trstena u Los Anđelesu 1984 računaju kao "srpske"? Meni je to, pod jedan, jako glupo jer je čisto kićenje tuđim perjem, a pod dva, umanjuje značaj uspeha naših sportista i medalje osvojene pod zastavom Srbije.

Ako vam je baš stalo do prebrojavanja (što je opet čista glupost, Jugoslavije više nema i nikad je neće biti), onda lepo pogledajte sve medalje Jugoslavije na olimpijskim igrama, izbacite sve ekipne sportove a za Srbiju računajte one koje su u pojedinačnim sportovima osvojili sportisti iz Srbije. I fer i realno.
(Milutin, 28. jul 2012 19:45)

Medalja ne može biti "srpska". Kao što ne može biti ni hrvatska, mađarska, mongolska ili indonežanska. Te medalje nisu "srpske", nego pripadaju reprezentaciji Srbije, koju je MOK prepoznao kao pravnog (sportskog) naslednika Jugoslavije. Ako misliš da to nije fer, kao što neko reče u komentarima, napiši pismo, obrazloži argumente, pa vidi da li će te prihvatiti. Do tada, po zvaničnim pravilima Međunarodnog olimpijskog komiteta, Republika Srbija ima tačno 99. medalja na Olimpijadama.

spyder

pre 11 godina

Smijesno je citati jedan komentar gdje je slijepac postavio tako glup komentar da je jednostavno bilo hilaricno za citati. Medalje koje su Hrvati pod Jugoslovenskom zastavom uzeli nisu Hrvatske, Srpske ili Bosanske. S tim se ja slazem, ali druga recenica je toliko smijesna da sam se propisno nasmijao. Medalje nisu kao fol srpske, ali spadaju pod srpsku reprezentaciju. Covjek daju tu izjavu i ostaje ziv. Mate Parlov nikada nije bio Srbin, niti je ikada osvojio medalje pod srpskom zastavom. On je osvajao medalje pod Jugoslovenskom zastavom i, posto je Hrvat, valjda je pravednije da se te medalje gledaju kao Hrvatske medalje postignute pod Jugoslovenskom drzavom. Hvaliti se tudim uspijesima i probati opravdavati to, je cista prevara. Svi zlocini koji su se desili je kao fol pocinjeno pod Jugoslovenskom zastavom i Srbin tu nema krivice. Uspijesi koji su postignuti pod Jugoslovenskom zastavom Srbi probaju prisvajati sebi. To pokazuje kakva je to drzava. Drzava bez obraza i drzava koja se hvali tudim (hrvatskim) uspijesima.

komentar

pre 11 godina

Prekinite prepucavanja oko medalja, stvar je tako jednostavna i jasna.

Srbiji *pripada* jest jedna nesporna stvar po pravilima.
Srbija je *osvojila* jest sasvim druga stvar, koja sa *pripada* nema mnogo veze u ovom slucaju.

Tko hoce slaviti pripisane medalje neka slavi, tko hoce slaviti osvojene medalje,...nek ih i on slavi. Nema frke.

Cestitke na ovoj osvojenoj medalji.

Zrak

pre 11 godina

@ Luka
Pa sta sad? Te medalje nikako ne mogu pripasti svima a a SFRJ vise ne postoji. Mislim da je u redu da ih mi racunamo kao nase jer nismo mi ti koji su se cepali od SFRJ. :p

дкв

pre 11 godina

Србија,ова садашња,без КиМ-а,чини 30 посто становништва бивше Југославије.Зашто би биле њене све медаље Југославије?

musa dembele

pre 11 godina

Imao si dva zestoka promasaja,ali imao je i Kinez! Tako da moramo biti zadovoljni!!! Zabar je zalutao,medjutim,to su OI i desava se da niotkud dodje neko.. Svaka cast,Zlaticu! MIKEC,sledeca je tvoja disciplina,neka te ovo opusti!

acinic

pre 11 godina

Вежбао је са кубуром. Ми срби колико смо ратовали у прошлости. Природно је да умемо да гађамо из кубуре!

decko sa barikada

pre 11 godina

Sta se lozite,bre? Bronza je neuspeh.Srbistan priznaje samo zlatne poluge.
(Zlatko LDP, 28. jul 2012 18:44) Nama je i bronza zlatna,a tebi i cedi moze samo da bude krivo sto srbija osvaja medalje na olimpijadi...

jegor

pre 11 godina

Cestitke Zlaticu. Nece biti iznenadjenje ako bude medalja i u MK. I prestanite da smarate s tim medaljama iz perioda bivsih Jugoslavija. Kome nesto nije jasno i nesto mu se ne svidja u vezi tih medalja neka se obrati ili zali MOK-u. Kada im lepo objasnite kako stoje stvari s tim medaljama, mozda vam ljudi i usvoje zalbu.

Milan

pre 11 godina

Mi nismo ni svesni koliko je ovo znacajno za nasu zemlju.Naime,na ovim Olimpijskim igrama dodelice se 906 medalja,medjutim 80% tog broja ce pokupiti onih 10 prvih reprezentacija tipa Kina,SAD,Rusija...Zemljama poput Srbije ce ostati jako malo realnih sansi za medalju.Za Kineze je beznacajno sto je njihov takmicar bio cetvrti,odnosno iza Zlatica.Sta njima znaci neka tamo bronza kad ce osvojiti izmedju 40 i 50 zlata!?Ali nama je ova bronza velika k'o kuca!!Hvala ti Andrija,presrecni smo svi!

VLAJKO OPAKI

pre 11 godina

EVO SLIKE ZA SVE ONE ZLOBNIKE KOJI PLJUJU PO SRBIJI, GRBU I ZASTAVI. KORPUS DELIKTI DA NASI SPORTISTI NOSE GRB SRBIJE. BRAVO MAJSTORI. AJMO NA STOTU MEDALJU.

Milan

pre 11 godina

Od srca me je obradovala ova vest, sportista u kojeg je Srbija neznatno ulagala, a koji je proslavio sirom sveta.
Verujte da mi je vise muka od onih sto govore kada osvajamo medalje onda nas tapsu, a svi dobro znamo da su nezajazljivi i da im se godinama daje sakom i kapom, njihov aktuelni predsednik sovrovic je prisutan na Olimpijskim igrama u Londonu, da on nece mozda ubacivati golove, ili samo uzima velike dnevnice i putne troskove vec tako godinama, PITAM ko to placa.
ANDRIJA ZLATICU SRECNO, POKAZAO SI DA SE ZA SVOJU ZEMLJU IGRA SRCEM.

Milan CL

pre 11 godina

Odavno nisam gledao neko streljačko takmičenje. Šteta što nemamo priliku da češće gledamo ova takmičenja, jer su jako uzbudljiva i neizvesna do samog kraja, jer nijanse odlučuju. Ostaje jedino žal za onom osmom serijom kada su svi podbacili i Andrija imao veliku šansu. Ali ne treba biti neskroman. Bravo Andrija, bravo majstore! Ako se po jutru dan poznaje...

Zox

pre 11 godina

Zasto se pozivate na vas tekst o USA Today projekciji medalja od pre mesec dana? oni su pred pocetak takmicenja osvezili projekciju i Srbiji sada predvidjaju 7 medalja. Proverite link:

http://www.usatoday.com/sports/olympics/medals#country-tab

Zlaticu cestitke i zelja da osvoji jos jednu medalju.

samo vi plačite

pre 11 godina

Srbija je naslednica SFRJ u svemu,pa tako i u sportu,shvatite to već jednom i manite nas se,sa vama više nikad ništa,čestitke Zlatiću,svakog dana po jedna medalja i to je to,Srbija je večna

Djole

pre 11 godina

Meni suza krenula kad su ga prikazali u krupnom kadru i ispred njegovog imena video broj 3. A on hladan kao stena, kao da je to normalno. Zlaticu care!

Kutuzov

pre 11 godina

Da im ne uvedose nacionalne penzije ovakvi sportisti bi zavrsavali kao socijalni slucajevi. Srbija.

Natasa Janjic - 5 medalja za Madjardju, tri zlata. Nisu burazeri iz vlasti hteli pristojan zivot da joj obezbede.

Srbin

pre 11 godina

Bravo majstore !!! Vise vredi bronza za za koji se spremas u Srbiji nego 8 zlatnih medalja Felpsa.Gospodo kriticari za velike pobede potrebno je mnogo novca ,a ovaj momak od nicega pravi nesto zato kapu dole za Andriju velikog.

bravo andrija

pre 11 godina

Bravo Andrija, majstore.
Malo je falilo i srebro da bude, samo 0,6 krugova iza drugog.
Finale je bilo napeto. Drugoplasirani Italijan je u finalu pogodio 3 puta 10.7 i 3 puta 10.5.

Maki

pre 11 godina

Svaka čast majstore,,,,ulepsa mi i ovako lep,prelep dan!Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

branko

pre 11 godina

Браво за скромног човека а великог шампиона- Желим му да се после МК пиштоља попне коју степеницу више, па и да певамо химну. Он то заслужује. А сутра пуцају Зорана и Бобана. Храбро девојке !!!

milosh

pre 11 godina

Nisam jedini koji nema priliku da gleda streljastvo,ali ovaj sport je toliko uzbudljiv,potrebni su ogromna koncentracija i smirenost,i veeeeeeliki je uspeh uci u finale Olimpijskih igara,a kamoli osvojiti neku od medalja.Zato mogu samo reci-ZLATICU MAJSTORE,SVAKA TI CAST.SRBIJA JE PONOSNA NA TEBE,KAO I NA SVE OSTALE NASE SPORTISTE!SRECNO!!!

Jelena

pre 11 godina

Svaka cast svim sportistima, ali strelci su ipak zakon, nikada nas nisu razočarali. Bravo Andrija , sada pucaj rasterećeno MK pištolj!

zbp

pre 11 godina

RUKA TI SE POZLATILA U SLEDECEM MECU.
CESTITAMO ZA BRONZU,ALI TI SI ZLATAN-ZLATIC,
"UPUCAJ" I 103 MEDALJU ZA SRBIJU.
ZABORAVI NA OVAJ OCAJNI KOLAPS U SRBIJI I
DOKAZI DA RAD,UPORNOST, HLADNOKRVNOST,ISTRAJNOST,MUDROST MOGU DONETI SAMO --DOBRO--.
SRECNO!!!

Boki Peric

pre 11 godina

@neko to od gore vidi sve

Sta pricas ti? Nije Zlatic bio slab u finalu, pa Italijan je 3 puta pogodio 10.7 i 3 puta 10.5 a Zlatic je opet bio samo 0.6 krugova iza njega. Taj Kinez za koga kazes da je bio ocajan je u Pekingu osvojio zlato. A Djokovic koga toliko hvalis da ima pobednicki mentalitet za sada isto ima po tebi samo slabu bronzu sa olimpijskih igri (i ja se nadam da ce biti sjajniji ove godine). Ako je po tebi bronza slaba onda sto tebe nema na ovim igrama da uzmes zlato u makar jednoj disciplini?!!

Bravo za Andriju Zlatica i sve najbolje ostalim srpskim sportistima!

baki

pre 11 godina

Svaka čast Andrija...još da se Italijan nije pros*o u finalu...nadamo se da će ova medalja doneti i dodatno samopouzdanje za MK pištolj

vanda

pre 11 godina

Vi,Srbi,"stovatelji" Hrvata,sto se lepo ne odreknete pasosa i uzmete putovnicu? Prodjite inicijaciju i postanite Hrvati.. Srbija je postojala i pre SFRJ i uzimla medalje.. Zlato Jasne Sekaric iz Barselone 94. i Aleksandre Ivosev(zlato i bronza) iz 98. kome pripada? Vi se toga i nesecate! HR se registrovala kao nezvisna drzava i olimpijski komitet 1991. i nije im Srbija nista ukrala,a to tvrdi MOK!!!

Sekaric 92, Ivosev 96.

bokius

pre 11 godina

Bravo majstore i cestitke na medalji. Pozdrav svima koji mu sa odusevljenjem cestitaju. A oni kojima bronza nije dobra neka se upitaju u cemi su oni treci na svetu? Ili bar sto treci?

Породица

pre 11 godina

Врхунски успех,браво мајсторе! Хвала ти на радости коју си пружио свом народу.

zlatibor

pre 11 godina

Uzice ima velikog sportistu, ne samo po rezultatu, vec i po ponasanju.
Kako je samo hladnokrvno pucao na kraju, kao Dzems Bond.
I izuzetan rezultat proslavio gospodski dostojanstveno.

srbija

pre 11 godina

Koga je briga cije su medalje i koji ih je narod iz bivse SFRJ osvojio po meni najbitnije je da je sa ovih prostora nebitno da li je hrvat,srbin,musliman. ....

lazarcks

pre 11 godina

Ma bas me zanima za Jugoslaviju,bilo pa proslo,bitno je da mi prelazimo 100,zlaticu svaka cast,sve bih dao da stojim tako,drzeci bronzanu medalju jer to je uspeh,3 mesto u svetu ejj.

Smesni ste

pre 11 godina

Sta se kacite toliko oko medalja? Mnogo ste smesni....
U svakom slucaju Srbija ce uzeti vise medalja nego sve bivse Jugoslaveske zemlje zajedno.
Bravo Zlaticu!
Napred Srbijo.

Бетелгез

pre 11 godina

Како занимљиво и напето такмичење, штета што се преноси само олимпијско такмичење.Успешни смо у овом спорту ,треба само мало медијске популаризације да би имали и будуће освајаче олимпијских медаља, да се поред тениса, одбојке, кошарке деца усмере и на овај спорт.
Поздрав!

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Bravo,čestitam Zlatiću!Podijum je podijum,zar nije lepo videti našeg čoveka od toliko takmičara iz celog sveta među najboljima.Kritičari razmislite malo pre nego što raspete svoj gnev.

dejan-minhen

pre 11 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. jul 2012 18:11)

decko ti kad se kvalifikujes na olimpijadu mozes da se javis!

Bravo Zlaticu!!! Svaka cast!!!
Sutra devojke da upotpune kolekcij

Bravo majstore

pre 11 godina

Trebalo je opaliti onaj zadnji hitac kad znas da ti je medalja u dzepu, koliko treba hladnokrvnosti i koncentracije, jedna sitna greska i sve sto je gradio moglo je da se prospe. A ovi sto omalovazavaju olimpijsku medalju su zreli za posmatranje.

Andreja Klasovic

pre 11 godina

Svaka chast majstore! U bilo kom sportu biti treci na svetu,a narocito na Olimpijadi-ogromna stvar!!! Uzivaj u medalji sad!
Andreja

Sigurne medalje

pre 11 godina

@Nikad čuo za čoveka, ali mu čestitam medalju. Niste ni vi, ne lažite.

Nismo, naravno. Kako bi i čuli, on je profesionalac, da ti ne pišem detalje... AJd' ti treniraj streljaštvo ako možeš, ili vaterpolo.

Zlatan Bronzic

pre 11 godina

Zlaticu, pozlatila ti se ova bronza. Svaka cast i samo napred!

PS. Jos kad bi se ove domace kabadahije makar malo ugledale na tebe, gde bi nam bio kraj.

mina

pre 11 godina

Svaka cast! I nadam se da ce odredjene persone prestati da ostavljaju negativne komentare ovde! Ovo je veliki uspeh za Srbiju, a kom se ne svidja nek komentarise na svojim sajtovima, imate ih i vise nego dovoljno!

LuxCredendum

pre 11 godina

Čestitke!Baš sam se obradovao kada sam na oficijelnoj stranici OI u Londonu procitao da je medju osvajateljima medalja nakon prvog dana i olimpijska reprezentacija Srbije.Smo naprijed i puno srece.Pozdrav iz BIH!

Иван-Ниш

pre 11 godina

Мени је успех да освојимо 2+... медаља у стрељаштву и преко 5 свеукупно. Много већи него да славимо на крају ОИ освојених 100 медаља "Србије"