Fudbal 200

Ponedeljak, 21.05.2012.

13:59

Mihajlović objavio spisak ‘orlova’

Novi selektor Srbije Siniša Mihajlović u ponedeljak je stupio na tu dužnost i odmah je objavio spisak igrača za predstojeće prijateljske utakmice repezentacije.

Mihajloviæ objavio spisak ‘orlova’ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

200 Komentari

Sortiraj po:

Deluxe028

pre 11 godina

Brkic-Bisevac,Subotic,Kolarov,Ivanovic-Petrovic,Tosic,Ljajic,Lazovic-Markovic,Scepovic...idealni sastav reprezentacije i napokon ljudi koji su brzi u mogu da unesu malo svezine u nasem napadu a ne celog zivota da igramo kao neke babe na duge lopte i da nista ne uradimo.

Ticroo

pre 11 godina

Kako nema Stojkovica? Zar su ove buranije sa spiska bolji od njega? Ne vole ga zvezdasi pa savez mora da im udovolji, jel' to? Pitam se koga je taj decko ocepio pa da zasluzi ovakav tretman.

Nije bitno iz kog tima, bitno je da li zasluzuju...

pre 11 godina

Milkan, 22. maj 2012 01:51) Tacno tako, u Partizanu ih i nema mnogo koji su za reprezentaciju, ali zar ti mislis stvarno da u Zvezdi ima pet igraca koji mogu nesto ozbiljnije da ponude reprezentaciji?Ja cu normalno da navijam za reprezentaciju, jer, kakva takva, nasa je... Realno, Maksimovic nije ni blizu reprezentativnom nivou, cak je i D.Tosic bolji fudbaler od njega. Mali mladenovic je dobar, ali mislim da je prerano pozvan, jer jos uvek nema mesta tu pored Kolarova, pa i Obradovica... A sto se tice Mijailovica, tu se ne slazem. To sto on radi, radi i Raca(on cak nesto i ume sa loptom), a vama su svima puna usta toga kako on ne treba da igra. A kakav je da je od ovog malog je bolji, hteli vi to da priznate ili ne. U svakom slucaju, srecno...

hrvoje

pre 11 godina

Uz svo duzno postovanje ako ce nasa repka imati problema sa ovom Srbijom onda ja stvarno nemam veze o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu.
Stvarno puno kao i vecina od vas pratim nogomet kako domaci tako i europski ali od ovih igraca Srbije ja znam mozda dva do tri igraca.
Mislim da svaki srbin poznaje barem 80 posto HR repke.
Pa sta nema kod vas vise igraca kao sto su bili Sestic, Piksi , Pizon,
igraca koji imaju znanja , vica u igri , driblinga...??

Scarface

pre 11 godina

Konacno se setio neko da pozove igrace koji su vec neko vreme na meti velikih klubova. Dusan Tadic, jedan od najboljih igraca holandske lige, Filip Djuricic, kojeg su strani mediji prozvali "Balkanski Krojf" itd. I ne moraju nista da urade protiv spanaca i francuza, samo da za promenu vidimo da neko stvarno hoce da igra i da momci imaju znanje.

Evo par linkova pa procitajte:
http://www.goal.com/en-gb/news/2601/features/2012/04/28/3065828/the-balkan-cruyff-with-a-hint-of-kaka-serbian-youngster-djuricic-?matchId=60455&score_team1=0&score_team2=-&some_name=PREDICT

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/02/04/2335220/goalcom-scouting-report-dusan-tadic-groningen-and-serbia

Ostatak reprezentacije uopste necu komentarisati, siguran sam da je Mihajlovic milion puta strucniji u tom domenu nego ja, tako da nije na meni da sudim. Sve najbolje momci, i da gledamo malo dobrog fudbala u skorije vreme.

DRZIVAGO

pre 11 godina

1. Marić
2. Buljan
3. Hadžiabdić
4. Oblak
5. Katalinski
6. Bogičević
7. Petković
8. Aćimović
9. Bajević
10. Vladić
11. Džajić
I ovako u godinama bolje bi igrali od ovih današnjih nabedjenih fudbalera bez srca i k....a.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Tomislav Karadžić jedino smeta navijačima Crvene zvezde zbog titule,a nikako zbog loše reprezentacije.To je toliko providno da je to postalo smešno.Kao da smo mi u vreme Miljanića i Terzića imali extra infrastrukturu,kao da nam je liga bila nešto bolja,kao da nam je reprezentacija bila prvak sveta,a sada je puška ! Providni dte više i smarate !

Pera

pre 11 godina

Au bog te video, pa ja ne znam 5 imena s ovog spiska... a i ovi koje znam sve odbrambeni... ako narod misli da cemo s ovom ekipom da udjemo u top 8 na svetskom prvenstvu zato sto je selektor "pravi Srbin, dobar covek, patriota, legenda" i sta ti ja znam, bice grdnog razocaranja...

Milkan

pre 11 godina

Da li svi vi smatrate da imamo reprezentaciju za top 10 u svetu??? Mi smo makar u fudbalu bili uvek prosecna reprezentacija , i trenutno je barem 20 svetskih reprezentacija ispred nas. E sad sto se tice izbora. Golmani ocekivano , odbrana vrhunska (nazalost nas najjaci deo tima , iako bih ja voleo da je to sredina terena) , iako bih ja ovde umesto tosica i maksimovica ubacio nastasica , sredina terena nazalost bez organizatora tipa ninkovic ( mislim da je djurisic jos zelen za tu poziciju) , krila solidna , zadnji vezni dobri. A napad nazalost nemamo bolji izbor. E sad osvrnuo bih se na prozivke navijaca partizana za igrace zvezde u timu. Iskreno mislim da partizan osim gorr pozvanih nema jos uvek igrace za repku. Pocnimo od odbrane, dva vasa leva beka su "stranci" , bolji deo stoperskog tandema ( ivanov) je stranac. Najbolji igrac sredine terena ove sezone ( posle vukica za kog mislim da je mator ali odlican igrac ) vam je bio stranac Medo Kamara, najbolji napadac ako gledamo formu Diara? I ajde sad iskreno koga je trebao pozvati iz partizana? Mali Mijailovic je imao fenomenalnu sezonu. Igra na takvoj poziciji gde se ne primecuje njegova igra ( ali neko je gore spomenuo Busketsa , ja bih dodao Xabi Alonsa , garret bary-a ...) njegov posao je da oduzme loptu doda i cao. Lazovic najbolje desno krilo lige bez obrazlozenja. I za kraj mislim da je sansu u napadu mogao dobiti Milinkovic iz slovana. Mlad je i vec godinama igra dobro i zelja je puno klubova zapadne evrope

joca

pre 11 godina

kuzmanovic i kacar povredjeni,dusko napolje i raca umosto njih nastasic i kuzman a kacar umesto onoga koji se najslabije pokaze na pripremnim utakmicama

Igor

pre 11 godina

Alo pljuvaci. Ajde malo spustite loptu. Ne kazem da je spisak obecavajuci, ali prvo da vidimo sta ce biti pa onda pisite. Vidite po ekipama da odmah idu u vatru. Sacekajmo da se odigraju bar dve , pa onda neki komentari... Jesmo bre neki naopak narod.

Jos samo on fali ovde...

pre 11 godina

luka milivojevic?????????? gde je on na spisku?
(andjeo, 21. maj 2012 20:57)
Ko bre????!!!! Ma vi niste normalni ljudi!!! Definitivno!!! On ce biti zabluda srpskog fudbala, bas kao i Petrovic i Milijas!!!

Zuki

pre 11 godina

Konacno imamo opet selektora. Sada ostalih par miliona "selektora" imaju o cemu da polemisu. Vec sam se uplasio da nam toliki strucnjaci ne odu negde u nedostatku prilike da se iskazu u svojoj zemlji.

Simon II

pre 11 godina

Jedan je Raca kapiten.Ajde kad ga vec kudite toliko za razliku od Partizana gde se pri kraju zasitio,nadjite jednu losu partiju u dresu Srbije.Uvek je bio medju 3 najbolja igraca,a na vecini ubedljivo najbolji.Ne davi loptu,odigrava iz prve,ima najbolji pregled igre,ma Barsa da nema Busketsa,Raca bi im bio prvi pik.Mada je i Pep forsirao Spance,e sad nisam ziv kad je otisao.Buskets,cuvaj se.Raco,pusti ti ove plitke shvatace ove zamrsene igre.

goxy

pre 11 godina

A, NINKOVIĆ????? Jedini igrač sa idejom, i kretanjem bez lopte, i kontrolom iste. Doduše malo sporiji, ali onda ne bi igrao u Ukrajini nego u Barsi.

VLADAN-CH

pre 11 godina

Spisak nije los nema Stojkovica,Pantelica,Zigica i to je dobro...
STETA sto su tu Dusko Tosic,Nemanja Tomic,Radoslav Petrovic jer oni stvarno nisu za reprezentaciju.... STETAAAAAA

Dule Bg - Zh

pre 11 godina

Kako ste se bre svi naoštrili i kako ste napunjeni negativnom energijom je zadivljujuće. Da li ste svesni da je tek dva dana selektor?! Da li ste svesni da je pozvao "klince" u koje veruje? Da li ste svesni da isti ti "klinci" ako srastu mogu da budu odličan tim? Da li ste svesni da zvezda i partizan nisu Srbija?!?!?!?!
Ove tri prijateljske utakmice su odlična prilika da se vidi kako i da li "grizu" za grb. I konačno igramo protiv tri jake ekipe a ne kao ranije.
Budite malo pozitivni i mislite optimistično, mnogo je zdravo za psihu.

Damjan89

pre 11 godina

Ja tu ne bi nista diro...:D Salim se, dodao bi Nastasica, Kuzmanovica i probao da privolim Krkica i to je to... Mladim igracima treba dati sansu,covek zna sta radi...!!!

ja

pre 11 godina

Spisak : odbrana dobra,sredina tu i tamo ,napad katastrofa.I on kao Pizon zove neke fudbalere koji nisu zasluzili dres Srbije,a kako ce biti videcemo.

borissrb

pre 11 godina

Prvo pa musko!!!!
Sta rade ovi na spisku reprezentativaca: Duško Tošić, Aleksandar Luković, Ivan Obradović????? Prvi se "naigrao" u Betisu, a igrama u zvezdi je "bas zasluzio poziv"....smesno! A ova druga dvojica jedino sto su dobri za grijanje klupa u svojim klubovima....jer jedin to i rade!
Novi selektor, stara s....

robinho

pre 11 godina

Da ne bismo ziveli u oblacima, vredi podsetiti da su Miljanic, Petkovic, i svi nasi poznati treneri uklucujuci i Mihu, gajili odmbrambeni fudbal. Jedino tako su postizali dobre rezultate. Miha ce igrati bunker sa podmuklim kontranapadima, ako se ukaze prilika. Predvidjam najruzniji moguci fudbal, pa bi iz tog ugla gledano bilo steta da odemo u Brazil. Jos jedna stvar mi nije jasna: kako je to Mihajlovic mislio da podmladi ekipu ako je najpre zvao Stankovica i Vidica da se vrate u tim? Tek kad su oni rekli "Ne", on je "s brda s dola" pozvao neke mladje igrace, sto pokazuje da nema jasnu koncepciju. Barem pola igraca u ovom timu su teski amateri. Realan rezultat sa Spanijom: 8 : 0 za Spance. Zivi bili pa videli da li ce nasi i pipnuti loptu.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Ovom spisku fale još(kad se oporave) Sulejmani,Kačar ,Kuzmanović, Nastasić + Krkić(?),a višak su Petrović, Ščepović, Maksimović,Mladenović,Mijailović.
Naj bolnije je to što nemamo kvalitetnog i iskusnog plejmejkera i špica,pa nam i igra mora biti tako prilagođena!

Terzic je bio pravi izbor

pre 11 godina

dok je g.tomislav karadžić pr.fud.sav.srb.nema reprezentacije ni selektora,g.T.Karadžić je trebao biti skolnjen sa svih funkcija u srpskom fudbalu,jer g.karadžić je jedan od glavnih uzročnika neuspeha reprezentacije i srpskog fudbala za vreme njegovog predsednikovanja.
(milojko, 21. maj 2012 19:44) Koji je pre Karadzica bio fenomenalan. Daj bre! Treba ga menjati, to je sigurno, samo me nervira sto navijaci Zvezde to potenciraju jer umisljaju da su slabi zbog njega. Kao nasa reprezentacija bila najaca na svetu, a oslabela od kad je doso Karadzic. Nije nego. Smarate vise sa tim.

CartmaN

pre 11 godina

Стојковић (са свим својим манама) је сасвим сигурно најбољи голман Србије. Какве су голове ови примали у Естонији и Словенији?
Мислим да је то јасно свима, као што је свима јасно зашто Стојковић не брани. Питам се да ли је ово репрезентација земље моје.

гробар до гроба

pre 11 godina

Само још Лукић хвали, да ли је ово нека заје.....ја????? Тошић, Максимовић, Младеновић, Мијајловић??? Па кад се њима додају Раћа Петровић и Немања Томић онда човека заболи глава, ако ови играју у квалификацијама нема нама вајде. Иначе ово је неозбиљно ови играчи немају калибар за репрезентацију џаба их форсирамо, дај Боже да се продају па да не играју више из вечитих клубова једино заслужују да им се да шанса Лазар Марковић и Дарко Лазовић и не једна него више шанси, добро овде треба додати и Сулејманија и Мрђу који су повређени!!!!

milojko

pre 11 godina

dok je g.tomislav karadžić pr.fud.sav.srb.nema reprezentacije ni selektora,g.T.Karadžić je trebao biti skolnjen sa svih funkcija u srpskom fudbalu,jer g.karadžić je jedan od glavnih uzročnika neuspeha reprezentacije i srpskog fudbala za vreme njegovog predsednikovanja.

marko_bgd

pre 11 godina

ranije smo imali vrhunske igrace sredine terena i napadache svetske klase(deja,piksi,mijat,jugovic)ali tada nismo imali ni jednog levog beka....a sada imamo 5,6 levih bekova,a ni jednog dobrog napadaca,i igraca sredine terena... ali nema veze...miha je rekao da ce podmladiti reprezentaciju,to je i uradio..ovi momci tek treba da se dokazu i pokazu koliko vrede...nisu ni spanci postali prvaci sveta i evrope preko noci...taj tim se previo 10 godina...ali sa ovim timom nasim, bice veliki uspeh ako se plasiramo u brazil...realno!

Paz' da ne uradimo nesto...

pre 11 godina

Bolje da je zvao Piksija i Ramba...
Oni bi vise uradili nego pola ovih...sta su vec,neko kaze fudzbaleri.
Svaka cast Sinisi kao fudbaleru,ali kao trener...
ne mora biti ni 10% od onog igrackog.

pola pola

pre 11 godina

neznam sta reci i zadovoljan i razocaran,ali raca petrovic jer mu tole pravi bioloski otac a keva ga varala svo vreme?
mislim stace nam on?
miha nek ti je sa srecom mislim da znas sta radis,mada mislim da opet fss vrsi pritisak na neke igrace preseci to odma na pocetku inace lose nam se pise i tebi i nama
nadam se da petrovica si pozvao da sakuplja lopte iza gola i da dodaje vodu igracima u malim pauzama(ako je i za to sposoban)

I ovi u zabludi kao i mi...

pre 11 godina

ose stvarno lose a jos vas ceka ovo: kelava - vida - lovren - pavlovic - corluka - srna - rakitic - modric - kovacic (perisic)- mandzukic - jelavic
(modrinho, 21. maj 2012 15:14)
Ih, stvarno drem team... Imate kao i mi tri fudbalera (pardon nogometasa) i ostale dunstere. Nisu problem utakmice protiv vas, tu mozemo sa bilo kakvim timom, ali za nesto vise ovo je slabo...

Peca

pre 11 godina

To sto vi pravi fudbalski znalci, al zamalo, khm, ne poznajete Stefana Scepovica, to ne znaci da je on los igrac i da nema kvalitet. Slobodno se malo informisite pre nego sto prokomentarisete. Da to uradite, saznacete da je on najbolji strelac mlade reprezentacije i da je u minuloj sezoni dao cak 13 golova i imao 6 asistencija. Vi ste svi veoma pametni i znate posao bolje od samog selektora.

JaRule

pre 11 godina

Diskusija oko spiska reprezentativaca uvek ide ka ocekivanom pravcu...vecito prepucavanje Grobara i Delija oko kvaliteta igraca iz crno-crveno belog tabora. Sustina nekada i nije napraviti skup najboljih igraca koje imamo nego napraviti najhomogeniji tim a za to je potrebno ne samo pozvati najbolje nego one koje mogu najbolje da se sloze u tim. Pojedinacno govoreci ne mislim da je Miha nesto previse pogresio sto se tice spiska, ipak je ovo prijateljski momenat i prilika da proba neke fudbalske stvari. Golmanski trio je ocekivan, u odbrani bodu oci Maksimovic i Tosic iz Zvezde(koji uzgred u Betisu nije mogao 2 minuta da odigra), pre svega sto na tim pozicijama imamo Nastasica(Fiorentina) i Milanovica(Palermo) koji igraju u daleko kvalitetnijim timovima i sampionatma a imaju nepunih 18 i 19 godina. Ali da ne sudimo odmah na pocetku posto verujem da ce promena na spisku biti itekako u buducnosti. Vezni red je manje vise ocekivan...Diskutabilno je pozivanje R.Petrovica a raduje poverenje i pozivanje igraca koji mogu da donesu prevagu u buducnosti Ignjovski,Lazovic,Ljajic i Djuricic kao i vracanje Matica. Rak rana tima je pozicija napadaca. Vidim da mnogi ovde zluradim pismenim stavom nipodistavaju vrednosti malog L.Markovica. Citam kako neko pise da mali nema brzinu,tehniku,osecaj...Ruzne stvari se govore o nekome ko ima tek napunjenih 18 godina i o kome pisu najprestizniji svetski casopisi ,sajtovi kod kojih ne mogu tek tako da se naruce tekstovi kao kod nas. Za sve je on suvo zlato samo za nas nije. Za celu Evropu je on talenat samo za nas nije. Ceo svet vidi koliko mali ima brz korak samo mi ne vidimo. Svi bi sa njim imali strpljenja ali samo mi nemamo. Mozda i zato nemamo reprezentativnog uspeha vec decenijama. Homogonost, strpljenje, rad i podrska uslov su za uspeh. Imamo li sve to ?

vojo

pre 11 godina

pogledaj malo formaciju juventusa ove sezone, i eto ti odgovora...
(vojo, 21. maj 2012 16:19)
Gde si formaciju 3-5-2 iskopao, poslednji put sam je video kad sam sa Interom uzeo Seriju A na Championship Manageru 2001/2...
(republika, 21. maj 2012 17:28)

bozan

pre 11 godina

elem odakle to da milan jovanovic sebe naziva veznim igracem...kada je on napadach...pa se jos hvali time kako je kao veznjak postigao mnogo golova

Johni

pre 11 godina

Nzm dal tako pricaju i navijaci Barse u Spaniji,onaj Busketc mi je isti Raca spor, visok, dodaje loptu samo u krugu od pola metra,i da gol jednom u pola godine :D Tako da verovatno svi nasi imitiraju Gvardiolu :D

republika

pre 11 godina

(vojo, 21. maj 2012 16:19)

Gde si formaciju 3-5-2 iskopao, poslednji put sam je video kad sam sa Interom uzeo Seriju A na Championship Manageru 2001/2...

majstor

pre 11 godina

Kakavi bre maksimovići, mladenovići i fićfirići. Kakvi su to igrači koji nisu ni kročili na travu nekog kluba van Srbije, a ne da idu u Brazil ? Smešno i jadno. Ej, zaboravio si bajkovića i kasalicu, a i onaj mirić bi trebao da zaigra. Pa lepo 9 od 11 iz zvezde pa se možda i isčupaju iz bunara. Za ovu reprezentaciju da navijam? Na pamet mi ne pada

realno

pre 11 godina

Cek svima smeta Petrovic koji je ostavio trag u nasoj ligi, obelezio onaj derbi i direktno doneo titulu, a ne smeta npr Mijailovic deckic koji mozda i ima perspektivu ali do sada nije pokazao nista ? Isto tako se pljuje D Tosic koji je po meni bio najbolji igrac zvezde ove polusezone, a ne Maksimovic, koji je na derbijima ispadao kao iz voza? Jos pitanje gde je Nastasic ?

zoka_mip

pre 11 godina

Prije svega, podrška Mihajloviću od Srba iz bosne!
Vrijeme je bilo da neko ko ima "petlju" preuzme reprezentaciju i napravi od nje ekipu koju cu ponosno gledat i kad izgubi.
Vise od ovoga, niko ko voli Srbiju i reprezentaciju, ne bi trebao reci. Zakljucke o tome kakav je Mihajlović selektor treba donositi nakon urađenog posla (odlaska/neodlaska u Brazil) i tada reći "bio je dobar ili nije bio", a sve do tad se zove pretpostavljanje i takav pristup moze slati samo losu energiju i Mihajloviću i momcima koji igraju.
Sad pitanje za moderatore sajta: zasto u vise navrata dozvoljavate da se neko izivljava pitanjima "gdje je Sulejmani?"? ako neko ne zna da je povrijedjen, znate valjda vi i da ga zato nema u reprezentaciji!?
i dosta vise sa hrvatskim nazivom "repka" za reprezentaciju.. izgovorite to i vidjet cete da je odvratno..
SRBIJA!!!

Ma bedni smo...

pre 11 godina

(Tekelija, 21. maj 2012 16:24)
U potpunosti se slazem sa tobom, sem kada je u pitanju Milijas. A nisu ti cudni Maksimovic (za kog mislim da jos uvek nije ni blizu igrac za reprezentaciju), pa i mali Mladenovic koji sa svojih 15 kila ne bi mogo ni mene da zaustavi kad mu sudije ne tolerisu sto bije i rukama i nogama (u ofanzivi je sasvim solidan, ali ga on nije zvao zbog napada)... Cudan izbor su i Tomic i Mijailovic, ali oni sigurno nece ni igrati tako da to nije opasno. Sto se tice napadaca, Markovic je bar perspektivan, ovaj Lekic je drvo, ali takav igrac uvek treba, a ovaj treci????

Losmi

pre 11 godina

Aman ljudi... Pustite čuveka da radi. Prvi dan posla, objavljuje spisak za prijateljske utakmice da vidi sa kim može da pravi tim i odmah drvlje i kamenje. Zato smo tu gde jesmo, jer svi sve znaju. Siniša nek ti je sa srećom.

Svaki put sve gori i gori sastav..

pre 11 godina

D. Tosic, Tomic, Maksimovic, Lukovic, Petrovic, Mijailovic pa cak i Mladenovic pored Kolarova i Obradovica su SMESNI da bi igrali u reprezentaciji. Jedino ako im trebaju utakmice za neku radnu dozvolu... Pa ova cetvorica iz Zvezde ne mogu onog mrtvog Dijaru i penzionera Vukica da nahvataju (a bolji igraci ne promasuju 5 stopostotnih po utakmici)... Jedan ili dvojica od njih pa ajde. Sta ce mu 15 stopera i 5 levih bekova? Bice ovo opet smejurija... Jedino je sa golmanima pogodio. I napadaci su ocajni, ali i nemamo bolje, pa ajde...

anam

pre 11 godina

Daleko manje zvucna imena od predhodnih igraca u nasoj reprezentaciji..Reklo bi se po komentarima navijaca pljuvaca,da su i dalje nezadovoljni.Ja se pitam zasto Miha nije zvao Ronalda i Messija,nego ove nase pajsere sto ne znaju i moraju da uce himnu.Jos samo kad bi naucili da igraju fudbal pa da pobede ove naduvene svetske prvake. Kao u bajci.

Nama SRBIMA ne mozes ugoditi

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto sada svi drvlje i kamenje bacate???
jeste trazili da se penzioneri odstrane iz reprezentacije? molim lepo, ovo je vrli mlad tim pun potencijala i zeljan dokazivanja, kad se jos dodaju Sulejmani i Nastasic bice to fina ekipa. sacekajte prvo da vidimo ove tri utakmice, da saznamo sta to zeli Miha da uradi.
a vi odma aaaaaaa svi se vi selektori do mojega

Sofer

pre 11 godina

Mozda mladi fubalski poslenik Karadzic ima neki autobus koji bi da unovci, pa je resio da ga postavi da komanduje defanzivom sa gol crte! Sve mi ovo mnogo lici na preuzimanje taktike Ilije Setskovica, sa autobusom na golu i njegove cak govore napisane od drugih, ili cuvenu ofazivno-efanzivnu taktiku fubalskog "genija(?!?!?!)" 10-0-0.Sta bi na ovo sve rekao Milan Zivadinovic???????

Posle ovakvog spiska, Hrvati mogu da racunaju na sest bodova iz dvomeca sa Srbijom i eventualnu "petardu" za orlove na Maskimiru ili pod Marjanom!!!

crise de nerfs

pre 11 godina

Nije se rodio ko je nama ugodio!
Reprezentacija je podmlađena(Stanković ,Vidić se oprostili,Žigić,Pantelić,Ninković,Jovanović biće "stari" za Brazil,Krasić klupa u Juventusu),a to smo i tražili zar ne?Vidim opet ni to ne valja.
Sulejmani,Kuzmanović,Nastasić su povređeni tako da ne osipajte paljbu bez potrebe.
Miha je kao pleja vratio Matića,i to je pravi potez,a možda bi trebalo vratiti i Krasića-naravno ako se dovede u pravu formu.Sa verom u mlade snage-a čini mi se da su Đuričić,Tadić,Nastasić,Sulejmani puni želje i da imaju kvalitet da predvode nove orlove!

играле се Делије

pre 11 godina

Очекивао сам и позив за Бајковића, јер би се уклопио у овај тим. Штета. А што се тиче Настасића, има времена млад је дечко.

Dragan

pre 11 godina

Kad sam procitao Dusko Tosic znam koliko je sati, opet raspad fudbala, Sinisu postuje i cenim kao igraca ali kao trenera nikako jer realo trenirao je dva italijanska kluba i to veoma lose neverujem ni da ce sa reprezentacijom nista pametno uraditi...

Tekelija

pre 11 godina

S obzirom da je na spisku Petrovic, pravo je iznenadjenje sto nije i Milijas.
Ozbiljno to mislim. Milijas bar zna da izvodi prekide. Raca ne zna nista.
Onaj jedan go protiv Zvezde je sve sto je u karijeri(pozitivno) uradio.

Osim mladosti, ni L. Markovic nema ni jedan adut za igru.
Niti je brz, niti je neki strijelac, niti je dribler. Sve u svemu, nisam vidio da je taj momak ikad ista pokazao protiv iole kvalitetnog tima(po srpskim kriterijumima, znaci bilo sta sto je u rangu Borca BL), ali aj, da ne pljujem prije nego sto i krenu.

Srecno, u svakom slucaju.
Za repku se navija bez obzira ko igra u njoj :)

jojo

pre 11 godina

dusko tosic, nemanja tomic i maksimovic u reprezentaciji??? ahahahahahaahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...

fe

pre 11 godina

I dalje smo mnogo mnogo tanki u napadu! Lazar nije klasican napadac, Lekic je imao srece protiv barse i posle nestao a Stefana Scepovica niko ni ne poznaje! Mada nisu ni oni bivsi ista bolji...fale nam Mijatovici, Milosevici, Kovacevici, igraci koji jednim potezom mogu da rese mec!

UE

pre 11 godina

Gosp. Radosav Petrovic moze da bude eventualno reprezentativac Zlatiborskog okruga.. Drzave Srbije nikako ne!
(kenny, 21. maj 2012 15:03)

Nemoj da mi vredjas okrug!

modrinho

pre 11 godina

lose stvarno lose a jos vas ceka ovo: kelava - vida - lovren - pavlovic - corluka - srna - rakitic - modric - kovacic (perisic)- mandzukic - jelavic

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Sve ok, cenim i podrzavam, ali Petrovic i Fejsa, to ipak ne mogu da razumem. Meni ovo mirise na 4-5-1, sto mozda i nije tako nelogicno ukoliko imamo u vidu protiv koga cemo igrati u tim utakmicama. Samo napred!
(Rajko Janjanin, 21. maj 2012 14:20)

Mislim da je 4-5-1 formacija koju inače treba da forsiramo. Špiceve nemamo, niti plejmekere, jedina nada za neki rezultat nam je bunker pa onda ako ućarimo nešto na kontre i prekide. Lepo je zamišljati da dam oi dalje evropski Brazilci, ali ljudi, realnost je realnost. Radije ću gledati bunker koji pobeđuje nego lepršavu igru uz koju ćemo stalno gubiti.
Osim toga, sve mislim da se Grci žale, kao "Jbg, jeste da smo bili šampioni Evrope, ali uz bunker...". Da ne pričam o Italijanima!

prokupac

pre 11 godina

dokle vise da dovodite kurtu i murtu pa ovog lika su svi poterali u italiji sad mu trebate punit dzepove u ovoj napacenoj srbiji . koji bre trener pa daleko je on od toga

Bojan Jankovic

pre 11 godina

Dobro Sulejmani je povredjen, ali gde je Nastasic?

Scepovic definitivno najzagonetniji izbor ikada. Da nece mozda on da postigne gol protiv Spanije?

Bojan

pre 11 godina

Pa sta je ovo? Sve ali sve... R.Petrovic ispred naseg najboljeg i najstandarnijeg veznog igraca KUZMANOVICA... decka koji je uvek davao 100% od sebe za reprezentaciju. Mihajlovicu duboko si me razocarao sa ovim Karadzicevim spiskom i mislim samo ne mene vec vecinu ljubitelja fudbala u Srbiji.

superbrko

pre 11 godina

Čudi izostanak Sulejmanija i Kuzmanovića, osim ako nisu povređeni. S druge strane, Raća Petrović, pa dokle? Ostalo je realno, samo što smo očajni u napadu, ali ajde, uzdamo se u Lekića protiv Španaca, zabio je 3 gola Barsi ove sezone...

Zaboravio si Kasalicu, Milunovica, Bajka5 i Milivojevica

pre 11 godina

Okoreli zvezdas je jednim udarcem ubio dve muve - podmladio reprezentaciju da bi mogao pola Zvezde da progura u A tim i tako im digne cenu, nebi li ih Zvezda prodala za mnogo vece pare i iscupala se iz velikih dugova. Mijailovic,Mladenovic, pogotovo Maksimovic da li su ikada odigrali evropsku utakmicu u zivotu? Pa odma u reprezentaciju? A Miho??
Vrlo, vrlo jadno i providno!

Marko

pre 11 godina

Sta ce ovoliko igraca zvezde na spisku,sta su oni pokazali.. Stvarno sramota,gde je Volkov,Aksentijevic.. Deficitarni smo na poziciji desnog beka a aksentije je odlican.. Zbog cega ovakva ocigledna pristrasnost od strane Mihajlovica..

pajkic

pre 11 godina

ovo je samo siri spisak da se vidi na koga moze da racuna u kvalifikacijama, trebalo je umesto lukovica i tosica pozvati tomovica i nastasica ali ok.

sujelmani je povredjen, prestanite da smarate sa njim.

Dusan

pre 11 godina

Kakva je ovo lakrdija, covece... Pet dana pred prvi od nekoliko meceva u nizu sa veoma jakim protivnicima mi tek dobijamo selektora i on objavljuje svoj prvi spisak... Pa sta je Tomislav cekao toliko meseci?! I nikom nista... Debitanti, menadzerski puleni, nekoliko odlicnih igraca koji ne zele da igraju za reprezentaciju (verovatno s razlogom)...

Tuga, jad, briga za buducnost.

A kad se samo setim optimizma koji su svi osecali dok je tu bio Radomir Antic...
http://www.youtube.com/watch?v=Z8b_97aZGBc&feature=relmfu

I onda je Tomislav odlucio da sve to prekine i upropasti.

Nista u srpskom fudbalu nije ni bitnije ni hitnije od smene kompletnog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije.

columbia

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti sta je sa Sulejmanijem i zasto se ignorise? Nadam se da je ovog puta samo neki odmor od naporne sezone. Ovde fale Bosko i Kacar i bice to ona dobra stara ekipa iz doba mlade reprezentacije. Fale nam Joveta i Simon ali neki drugi put.
(Realno 33, 21. maj 2012 14:46)
Ti,sine moj,pratis fudbal kao i ja skvos sto pratim!Sulejmani povredjen duze vreme,a Kacar skoro doziveo tesku povredu.Citaj vesti,ali ne ostavljaj vise komentare,molim te!

levo smetalo

pre 11 godina

bolje da je Falji Ramadani zvanicno postavljen za selektora pa da sam forsira svoje igrace, a ne da Miha kalja svoj obraz da bi on i Zahavi trpali pare u dzep.

mafija

pre 11 godina

Lik ladno pozvao pola zvezde u reprezentaciju.Trebaju zvezdi pare da plati igrace pa se guraju u reprezentaciju da bi ih neko kupio.Naravno tu je i Raca koji ce da dobije nogu u blekburnu pa da ga opet uvale nekom za dobru lovu.Jos fale Rnic i Smiljanic pa da cirkus bude kompletan.Samo se pitam da li ovi ljudi misle da je narod u Srbiji toliko glup.Sramota.

srbin

pre 11 godina

E da je ovakav spisak objavio Pizon svi bi ga napali da ga je sastavio neki menadzer a ne selektor, ali posto ga je objavio Mihajlovic(za koga mi je drago da je selektor jer sada boljeg nemamo) niko nece praviti previse buke. E kakvi smo mi Srbi. Nekima sa ovog spiska stvarno nije mesto ovde ni u prijateljskoj utakmici. Neki nemaju kvalitet a neki treba jos da uce. Jeste da treba da dodje do smene generacija ali sta ce ovde Tosic, Maksimovic, Scepovic, pa i Mladenovic mozda i L.Markovic. Svi su oni tralentovani ali sta su to uradili za bi igrali za reprezentaciju. L.Markovic 6 meseci nije dao gol.Maksimovic i Tosic su dve kiksare. Na derbiju su imali par kikseva i da je Partizan imao napadaca koji zna da da gol tesko da bi smo prosli u finale.

OnajKojiSveVidiISveZna

pre 11 godina

Gledam ove grobare i ne verujem sta pricaju ... Cisto me zanima po kojoj logici bi Lomic i Volkov bili bolje resenje za reprezentaciju na levom beku??!!! Zasto malog Nastasica nema - ne znam - bio je najavljen pre neki dan kad je prvi spisak izasao u javnost. Sto se tice napada - to nam je sto nam je - bolje nemamo (Zvezda dovodi Srbina iz Australije WTF??? toliko o nasim napadacima danas)... Sto se tice ovih sto odma kukaju kako nam je los tim itd - ti blage veze o fudbalu nemaju - tim je napravljen tako da ima veci potencijal od hrvatskog i da moze da igra egal sa Belgijom koja je trenutno mnogo bolja i od Hrvatske i od Srbije. Ako sve bude u redu i mi se plasiramo na svetsko ovi igraci ce tad biti 2 godine stariji i u najboljim fudbalskim godinama. A to da li ce da nas Spanija odvali (ja sam siguran da nece) sa jednim ili 10 golova razlike apsolutno je nebitno... Uostalom pitam Groblje da li je neko od njih cuo za Milunovica i Maksimovica pre januara 2012 - medjutim danas odlicno znaju i ko su i sta su ... Malog Ninkovica iz Partizana bi takodje odmah stavio u reprezentaciju (mozda i Aksentijevica)a ostale tipa Tomic itd bih odmah poslao u Kinu i pozeleo srecan put ...

Tomo

pre 11 godina

I to vam je sve najbolje što imate? Osim zadnje linije sve vam je ubitačno loše.
Kukat će vam majka u kvalifikacijama kad vas se "vatreni" dohvate...

ja

pre 11 godina

Opet ga nema Sulejmani. Nas najbolji napadac ponovo nije na spisku, strasno! (andrija, 21. maj 2012 14:17)

SULEJMANI JE POVREDJEN, vidi se da pratis fudbal, ali na PES-u

Todorovic!

pre 11 godina

Sobzirom da se na listi napadaca nalazi veoma malo broj igraca, znaci da ce se igrati nesto tipa 4-5-1...ili 4-2(vezna)-2(ofanzivna krila)-1.

Sve u svemu, jasno je da se forsiraju neki igraci...

Ko ti drma kavez?

pre 11 godina

@ksajksale

Sreca pa se ne pitas. Ako nisi poznati fudbaler koji je karijeru proveo u velikim evropskih klubovima, onda-sedi! Jedan!

Boris

pre 11 godina

Ako je ovo najbolje što imamo onda smo na....li
Reprezentacija sa Petrovićem , tomićem , tošićem (znate kojim) i ovim novim klincima iz zvezde ne obećava
Možda grešim (nadam se)

gabriel

pre 11 godina

Maksimovic,Mijailovic,Petrovic,jos Milijas samo fali... Sreca pa nema Stankovica... Uz ove rasne golgetere, na dohvat smo Svetskog prvenstva! Nada je u Djuricicu, Markovicu i Ljajicu ako Miha uspe da ga ubedi da pocne da igra fudbal!

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 11 godina

Da sam navijac Srbije,bio bih pesimista. Braca Scepovic se forsiraju k'o da im je tata Srdjan Djokovic (bas ga nece ovih dana). Ovaj Scepovic je otisao u Sampdoriju,pa ga je Sampodorija pozajmila Brizu,pa ga je Briz pozajmio nekom drugoligasu,poslije toga ga ni Zvezda nije htela...komedija!

P.S. Sta je zvezdasa na spisku...

Abra Kadabra

pre 11 godina

Više - manje logičan spisak. Uvek će se iz oba tabora misliti da još neki zaslužuju poziv, ali jedino me čudi izostanak Kuzmanovića?

budra

pre 11 godina

e moj miho sve najbolje ti zelim,ali nemas bas neki tim. i to bas kada se treba krljati sa hrvatima. bojim se da ce ovako mlada postava izgoreti. napad...hmmm...bice cupavo!

RIP reprezentacijo

pre 11 godina

3/4 leva beka? Mladenović pre Lomića i Volkova? Luković koji je presedeo celu sezonu? 4 igrača zvezde? Lekić, Šcepović?? Jadni mi sa ovim "selektorom"...

G.P.

pre 11 godina

"Izostavio" Jovanovica? Pa zar ce njega neko vise zvati u reprezentaciju? Miha ce stvarati neku novu Srbiju, to je za ocekivati, a i rezultate treba cekati, to se ne desava preko noci. Fali jos Sulejmani, decko je povredjen, stoga nemojte kukati kako ga "opet nema"!

sta ja znam sta je to zarulja

pre 11 godina

Znam da ne moze sve da zadovolji ali Kuzmanovic, Nastasic? Jesu povredjeni ili? Ostalo je prihvatljivo tu i tamo.

G

pre 11 godina

Samo mlados', samo mlados', pa sta bude.
Deca trebaju da gledaju u Mihu kao u uzora i sve ce biti u redu.
Samo izbegavati sporace, da igramo brzo i puno podrska.

realno

pre 11 godina

satrace nas,golu im necemo prici,jos su spanci na spisak igraca dodali matu i toresa,imace bane mnogo posla,golman takodje,nadam se da se nece osiliti na nama!

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Mislio sam da je sasvim fin sastav, a onda OPET Raća Petrović. Dokle? Dokle ćemo šamarati mrtvog magarca sa ovim... ?

Inače, ostatak sastava je za pohvalu, prvi sam pljuvao Mihu kao selektorsku opciju ali nije ovo loše!

sale

pre 11 godina

staje ovo bre??? NASTASICA nema ni u u21 ni kod mihe....au koja je ovo mafija...a lukovica "patriotu" su vratili..nemam rijeci...i opet petrovic i karleusa...

Brainstorm

pre 11 godina

Vidi silovitog napada...i naravno neunistivi Raca, cudo nema Milijasa...al nek vam je sa srecom. Sta je sa Sulejmanijem, nisam upucen, jel povredjen ili ga jednostavno nema?

berlinac

pre 11 godina

super izbor igraca, ma da su nam d.tosic i radosav petrovic ne potrebni...

Lazar Markovic
Dusan Tadic Darko Lazovic (Ljajic)
z. Tosic Djuricic
Nemanja Matic
Kolarov Subotic Nastasic Ivanovic

Realno 33

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti sta je sa Sulejmanijem i zasto se ignorise? Nadam se da je ovog puta samo neki odmor od naporne sezone. Ovde fale Bosko i Kacar i bice to ona dobra stara ekipa iz doba mlade reprezentacije. Fale nam Joveta i Simon ali neki drugi put.

Rajko Janjanin

pre 11 godina

Sve ok, cenim i podrzavam, ali Petrovic i Fejsa, to ipak ne mogu da razumem. Meni ovo mirise na 4-5-1, sto mozda i nije tako nelogicno ukoliko imamo u vidu protiv koga cemo igrati u tim utakmicama. Samo napred!

DG

pre 11 godina

Svidja mi se sto je reprezentacija podmladjena, to je jedini nacin da krenemo dalje. Ne svidja mi se sto pola ovih ne zasluzuje poziv jer nema kvalitet, niti ce ga u buducnosti imati.

Rott

pre 11 godina

Napokon da neki selektor ima onu stvar pa da podmladi reprezentaciju.Svaka cast Miha na odabiru.Napokon su tu Matic i Lazovic i nema kiksera Stojkovica.Jedino Sulejmani fali jel zna neko da nije pvredjen.Jedino Rasa Petrovic jos bode oci ali valjda ce on biti rezerva.

Krle

pre 11 godina

3 leva beka (Mladenovic, Kolarov, Obradovic)i 2 leva beka (Lukovic i Tosic)koji igraju trenutno stopere inace im je prirodno mesto levi bek. Sta li je Miha to smislio sa ovoliko bekova? Pa jos i Basta u srednjem redu a skoro celu karijeru igra desnog beka sa povremenim izletima u sredinu.

Miho mozes ti to i bolje ;)

pre 11 godina

Golmani solidni,napad moze bolje,al sta je tu je,vezni red odlican,a isto tako i odbrana,iako mi se cini da ima i previse levih bekova...Nadam se da dolaze bolji dani za srpski fudbal!

levo smetalo

pre 11 godina

Mislim da je malo preterao ali u svakom slucaju bolje je da pozove igrace koji ce da igraju nego neke koji ce da otaljavaju i biraju koje ce utakmice da igraju!

One night in May

pre 11 godina

31 igrac??? Je l' ovo neka sala??? Stvarno je zvao 31 igraca? Ovo kao da je letnji kamp na Zlatiboru, a ne nacionalni tim?

Kapiram da hoce da renovira ekipu, ali 31 igrac???

O,Vojimja oca!

pre 11 godina

Idem na mec protiv Spanije pa sam hteo da pitam Selektora sledece:Jeli bre majstore ko mislis da ce da nam daje golove?Pa gde nam je napad?

h8propaganda

pre 11 godina

Samo fali Kuzmanović.

--------- Brkić -----------
Basta - Ivanović - Subotić - Kolarov
------- Matić - Petrović -----------
--- Janković - Ljajić - Tošić ---
-------- Lazović --------

I 3 izmjene: Marković, Tadić i Đuričić.

pospanko

pre 11 godina

Po imenima rekao bih da je Mihajlovica cekao spisak kao aneks ugovora. A naivcine se ponadale da ce ovaj da pokaze nekakav autoritet. Smejurija.

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 11 godina

Da sam navijac Srbije,bio bih pesimista. Braca Scepovic se forsiraju k'o da im je tata Srdjan Djokovic (bas ga nece ovih dana). Ovaj Scepovic je otisao u Sampdoriju,pa ga je Sampodorija pozajmila Brizu,pa ga je Briz pozajmio nekom drugoligasu,poslije toga ga ni Zvezda nije htela...komedija!

P.S. Sta je zvezdasa na spisku...

Abra Kadabra

pre 11 godina

Više - manje logičan spisak. Uvek će se iz oba tabora misliti da još neki zaslužuju poziv, ali jedino me čudi izostanak Kuzmanovića?

sale

pre 11 godina

staje ovo bre??? NASTASICA nema ni u u21 ni kod mihe....au koja je ovo mafija...a lukovica "patriotu" su vratili..nemam rijeci...i opet petrovic i karleusa...

UE

pre 11 godina

Gosp. Radosav Petrovic moze da bude eventualno reprezentativac Zlatiborskog okruga.. Drzave Srbije nikako ne!
(kenny, 21. maj 2012 15:03)

Nemoj da mi vredjas okrug!

G.P.

pre 11 godina

"Izostavio" Jovanovica? Pa zar ce njega neko vise zvati u reprezentaciju? Miha ce stvarati neku novu Srbiju, to je za ocekivati, a i rezultate treba cekati, to se ne desava preko noci. Fali jos Sulejmani, decko je povredjen, stoga nemojte kukati kako ga "opet nema"!

Rajko Janjanin

pre 11 godina

Sve ok, cenim i podrzavam, ali Petrovic i Fejsa, to ipak ne mogu da razumem. Meni ovo mirise na 4-5-1, sto mozda i nije tako nelogicno ukoliko imamo u vidu protiv koga cemo igrati u tim utakmicama. Samo napred!

ja

pre 11 godina

Opet ga nema Sulejmani. Nas najbolji napadac ponovo nije na spisku, strasno! (andrija, 21. maj 2012 14:17)

SULEJMANI JE POVREDJEN, vidi se da pratis fudbal, ali na PES-u

JaRule

pre 11 godina

Diskusija oko spiska reprezentativaca uvek ide ka ocekivanom pravcu...vecito prepucavanje Grobara i Delija oko kvaliteta igraca iz crno-crveno belog tabora. Sustina nekada i nije napraviti skup najboljih igraca koje imamo nego napraviti najhomogeniji tim a za to je potrebno ne samo pozvati najbolje nego one koje mogu najbolje da se sloze u tim. Pojedinacno govoreci ne mislim da je Miha nesto previse pogresio sto se tice spiska, ipak je ovo prijateljski momenat i prilika da proba neke fudbalske stvari. Golmanski trio je ocekivan, u odbrani bodu oci Maksimovic i Tosic iz Zvezde(koji uzgred u Betisu nije mogao 2 minuta da odigra), pre svega sto na tim pozicijama imamo Nastasica(Fiorentina) i Milanovica(Palermo) koji igraju u daleko kvalitetnijim timovima i sampionatma a imaju nepunih 18 i 19 godina. Ali da ne sudimo odmah na pocetku posto verujem da ce promena na spisku biti itekako u buducnosti. Vezni red je manje vise ocekivan...Diskutabilno je pozivanje R.Petrovica a raduje poverenje i pozivanje igraca koji mogu da donesu prevagu u buducnosti Ignjovski,Lazovic,Ljajic i Djuricic kao i vracanje Matica. Rak rana tima je pozicija napadaca. Vidim da mnogi ovde zluradim pismenim stavom nipodistavaju vrednosti malog L.Markovica. Citam kako neko pise da mali nema brzinu,tehniku,osecaj...Ruzne stvari se govore o nekome ko ima tek napunjenih 18 godina i o kome pisu najprestizniji svetski casopisi ,sajtovi kod kojih ne mogu tek tako da se naruce tekstovi kao kod nas. Za sve je on suvo zlato samo za nas nije. Za celu Evropu je on talenat samo za nas nije. Ceo svet vidi koliko mali ima brz korak samo mi ne vidimo. Svi bi sa njim imali strpljenja ali samo mi nemamo. Mozda i zato nemamo reprezentativnog uspeha vec decenijama. Homogonost, strpljenje, rad i podrska uslov su za uspeh. Imamo li sve to ?

realno

pre 11 godina

satrace nas,golu im necemo prici,jos su spanci na spisak igraca dodali matu i toresa,imace bane mnogo posla,golman takodje,nadam se da se nece osiliti na nama!

RIP reprezentacijo

pre 11 godina

3/4 leva beka? Mladenović pre Lomića i Volkova? Luković koji je presedeo celu sezonu? 4 igrača zvezde? Lekić, Šcepović?? Jadni mi sa ovim "selektorom"...

Rott

pre 11 godina

Napokon da neki selektor ima onu stvar pa da podmladi reprezentaciju.Svaka cast Miha na odabiru.Napokon su tu Matic i Lazovic i nema kiksera Stojkovica.Jedino Sulejmani fali jel zna neko da nije pvredjen.Jedino Rasa Petrovic jos bode oci ali valjda ce on biti rezerva.

Dusan

pre 11 godina

Kakva je ovo lakrdija, covece... Pet dana pred prvi od nekoliko meceva u nizu sa veoma jakim protivnicima mi tek dobijamo selektora i on objavljuje svoj prvi spisak... Pa sta je Tomislav cekao toliko meseci?! I nikom nista... Debitanti, menadzerski puleni, nekoliko odlicnih igraca koji ne zele da igraju za reprezentaciju (verovatno s razlogom)...

Tuga, jad, briga za buducnost.

A kad se samo setim optimizma koji su svi osecali dok je tu bio Radomir Antic...
http://www.youtube.com/watch?v=Z8b_97aZGBc&feature=relmfu

I onda je Tomislav odlucio da sve to prekine i upropasti.

Nista u srpskom fudbalu nije ni bitnije ni hitnije od smene kompletnog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije.

I ovi u zabludi kao i mi...

pre 11 godina

ose stvarno lose a jos vas ceka ovo: kelava - vida - lovren - pavlovic - corluka - srna - rakitic - modric - kovacic (perisic)- mandzukic - jelavic
(modrinho, 21. maj 2012 15:14)
Ih, stvarno drem team... Imate kao i mi tri fudbalera (pardon nogometasa) i ostale dunstere. Nisu problem utakmice protiv vas, tu mozemo sa bilo kakvim timom, ali za nesto vise ovo je slabo...

crise de nerfs

pre 11 godina

Nije se rodio ko je nama ugodio!
Reprezentacija je podmlađena(Stanković ,Vidić se oprostili,Žigić,Pantelić,Ninković,Jovanović biće "stari" za Brazil,Krasić klupa u Juventusu),a to smo i tražili zar ne?Vidim opet ni to ne valja.
Sulejmani,Kuzmanović,Nastasić su povređeni tako da ne osipajte paljbu bez potrebe.
Miha je kao pleja vratio Matića,i to je pravi potez,a možda bi trebalo vratiti i Krasića-naravno ako se dovede u pravu formu.Sa verom u mlade snage-a čini mi se da su Đuričić,Tadić,Nastasić,Sulejmani puni želje i da imaju kvalitet da predvode nove orlove!

G

pre 11 godina

Samo mlados', samo mlados', pa sta bude.
Deca trebaju da gledaju u Mihu kao u uzora i sve ce biti u redu.
Samo izbegavati sporace, da igramo brzo i puno podrska.

Zaboravio si Kasalicu, Milunovica, Bajka5 i Milivojevica

pre 11 godina

Okoreli zvezdas je jednim udarcem ubio dve muve - podmladio reprezentaciju da bi mogao pola Zvezde da progura u A tim i tako im digne cenu, nebi li ih Zvezda prodala za mnogo vece pare i iscupala se iz velikih dugova. Mijailovic,Mladenovic, pogotovo Maksimovic da li su ikada odigrali evropsku utakmicu u zivotu? Pa odma u reprezentaciju? A Miho??
Vrlo, vrlo jadno i providno!

pospanko

pre 11 godina

Po imenima rekao bih da je Mihajlovica cekao spisak kao aneks ugovora. A naivcine se ponadale da ce ovaj da pokaze nekakav autoritet. Smejurija.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Mislio sam da je sasvim fin sastav, a onda OPET Raća Petrović. Dokle? Dokle ćemo šamarati mrtvog magarca sa ovim... ?

Inače, ostatak sastava je za pohvalu, prvi sam pljuvao Mihu kao selektorsku opciju ali nije ovo loše!

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Sve ok, cenim i podrzavam, ali Petrovic i Fejsa, to ipak ne mogu da razumem. Meni ovo mirise na 4-5-1, sto mozda i nije tako nelogicno ukoliko imamo u vidu protiv koga cemo igrati u tim utakmicama. Samo napred!
(Rajko Janjanin, 21. maj 2012 14:20)

Mislim da je 4-5-1 formacija koju inače treba da forsiramo. Špiceve nemamo, niti plejmekere, jedina nada za neki rezultat nam je bunker pa onda ako ućarimo nešto na kontre i prekide. Lepo je zamišljati da dam oi dalje evropski Brazilci, ali ljudi, realnost je realnost. Radije ću gledati bunker koji pobeđuje nego lepršavu igru uz koju ćemo stalno gubiti.
Osim toga, sve mislim da se Grci žale, kao "Jbg, jeste da smo bili šampioni Evrope, ali uz bunker...". Da ne pričam o Italijanima!

Bojan

pre 11 godina

Pa sta je ovo? Sve ali sve... R.Petrovic ispred naseg najboljeg i najstandarnijeg veznog igraca KUZMANOVICA... decka koji je uvek davao 100% od sebe za reprezentaciju. Mihajlovicu duboko si me razocarao sa ovim Karadzicevim spiskom i mislim samo ne mene vec vecinu ljubitelja fudbala u Srbiji.

mafija

pre 11 godina

Lik ladno pozvao pola zvezde u reprezentaciju.Trebaju zvezdi pare da plati igrace pa se guraju u reprezentaciju da bi ih neko kupio.Naravno tu je i Raca koji ce da dobije nogu u blekburnu pa da ga opet uvale nekom za dobru lovu.Jos fale Rnic i Smiljanic pa da cirkus bude kompletan.Samo se pitam da li ovi ljudi misle da je narod u Srbiji toliko glup.Sramota.

Brainstorm

pre 11 godina

Vidi silovitog napada...i naravno neunistivi Raca, cudo nema Milijasa...al nek vam je sa srecom. Sta je sa Sulejmanijem, nisam upucen, jel povredjen ili ga jednostavno nema?

srbin

pre 11 godina

E da je ovakav spisak objavio Pizon svi bi ga napali da ga je sastavio neki menadzer a ne selektor, ali posto ga je objavio Mihajlovic(za koga mi je drago da je selektor jer sada boljeg nemamo) niko nece praviti previse buke. E kakvi smo mi Srbi. Nekima sa ovog spiska stvarno nije mesto ovde ni u prijateljskoj utakmici. Neki nemaju kvalitet a neki treba jos da uce. Jeste da treba da dodje do smene generacija ali sta ce ovde Tosic, Maksimovic, Scepovic, pa i Mladenovic mozda i L.Markovic. Svi su oni tralentovani ali sta su to uradili za bi igrali za reprezentaciju. L.Markovic 6 meseci nije dao gol.Maksimovic i Tosic su dve kiksare. Na derbiju su imali par kikseva i da je Partizan imao napadaca koji zna da da gol tesko da bi smo prosli u finale.

Boris

pre 11 godina

Ako je ovo najbolje što imamo onda smo na....li
Reprezentacija sa Petrovićem , tomićem , tošićem (znate kojim) i ovim novim klincima iz zvezde ne obećava
Možda grešim (nadam se)

One night in May

pre 11 godina

31 igrac??? Je l' ovo neka sala??? Stvarno je zvao 31 igraca? Ovo kao da je letnji kamp na Zlatiboru, a ne nacionalni tim?

Kapiram da hoce da renovira ekipu, ali 31 igrac???

DG

pre 11 godina

Svidja mi se sto je reprezentacija podmladjena, to je jedini nacin da krenemo dalje. Ne svidja mi se sto pola ovih ne zasluzuje poziv jer nema kvalitet, niti ce ga u buducnosti imati.

fe

pre 11 godina

I dalje smo mnogo mnogo tanki u napadu! Lazar nije klasican napadac, Lekic je imao srece protiv barse i posle nestao a Stefana Scepovica niko ni ne poznaje! Mada nisu ni oni bivsi ista bolji...fale nam Mijatovici, Milosevici, Kovacevici, igraci koji jednim potezom mogu da rese mec!

Losmi

pre 11 godina

Aman ljudi... Pustite čuveka da radi. Prvi dan posla, objavljuje spisak za prijateljske utakmice da vidi sa kim može da pravi tim i odmah drvlje i kamenje. Zato smo tu gde jesmo, jer svi sve znaju. Siniša nek ti je sa srećom.

Miho mozes ti to i bolje ;)

pre 11 godina

Golmani solidni,napad moze bolje,al sta je tu je,vezni red odlican,a isto tako i odbrana,iako mi se cini da ima i previse levih bekova...Nadam se da dolaze bolji dani za srpski fudbal!

levo smetalo

pre 11 godina

bolje da je Falji Ramadani zvanicno postavljen za selektora pa da sam forsira svoje igrace, a ne da Miha kalja svoj obraz da bi on i Zahavi trpali pare u dzep.

OnajKojiSveVidiISveZna

pre 11 godina

Gledam ove grobare i ne verujem sta pricaju ... Cisto me zanima po kojoj logici bi Lomic i Volkov bili bolje resenje za reprezentaciju na levom beku??!!! Zasto malog Nastasica nema - ne znam - bio je najavljen pre neki dan kad je prvi spisak izasao u javnost. Sto se tice napada - to nam je sto nam je - bolje nemamo (Zvezda dovodi Srbina iz Australije WTF??? toliko o nasim napadacima danas)... Sto se tice ovih sto odma kukaju kako nam je los tim itd - ti blage veze o fudbalu nemaju - tim je napravljen tako da ima veci potencijal od hrvatskog i da moze da igra egal sa Belgijom koja je trenutno mnogo bolja i od Hrvatske i od Srbije. Ako sve bude u redu i mi se plasiramo na svetsko ovi igraci ce tad biti 2 godine stariji i u najboljim fudbalskim godinama. A to da li ce da nas Spanija odvali (ja sam siguran da nece) sa jednim ili 10 golova razlike apsolutno je nebitno... Uostalom pitam Groblje da li je neko od njih cuo za Milunovica i Maksimovica pre januara 2012 - medjutim danas odlicno znaju i ko su i sta su ... Malog Ninkovica iz Partizana bi takodje odmah stavio u reprezentaciju (mozda i Aksentijevica)a ostale tipa Tomic itd bih odmah poslao u Kinu i pozeleo srecan put ...

marko_bgd

pre 11 godina

ranije smo imali vrhunske igrace sredine terena i napadache svetske klase(deja,piksi,mijat,jugovic)ali tada nismo imali ni jednog levog beka....a sada imamo 5,6 levih bekova,a ni jednog dobrog napadaca,i igraca sredine terena... ali nema veze...miha je rekao da ce podmladiti reprezentaciju,to je i uradio..ovi momci tek treba da se dokazu i pokazu koliko vrede...nisu ni spanci postali prvaci sveta i evrope preko noci...taj tim se previo 10 godina...ali sa ovim timom nasim, bice veliki uspeh ako se plasiramo u brazil...realno!

O,Vojimja oca!

pre 11 godina

Idem na mec protiv Spanije pa sam hteo da pitam Selektora sledece:Jeli bre majstore ko mislis da ce da nam daje golove?Pa gde nam je napad?

zoka_mip

pre 11 godina

Prije svega, podrška Mihajloviću od Srba iz bosne!
Vrijeme je bilo da neko ko ima "petlju" preuzme reprezentaciju i napravi od nje ekipu koju cu ponosno gledat i kad izgubi.
Vise od ovoga, niko ko voli Srbiju i reprezentaciju, ne bi trebao reci. Zakljucke o tome kakav je Mihajlović selektor treba donositi nakon urađenog posla (odlaska/neodlaska u Brazil) i tada reći "bio je dobar ili nije bio", a sve do tad se zove pretpostavljanje i takav pristup moze slati samo losu energiju i Mihajloviću i momcima koji igraju.
Sad pitanje za moderatore sajta: zasto u vise navrata dozvoljavate da se neko izivljava pitanjima "gdje je Sulejmani?"? ako neko ne zna da je povrijedjen, znate valjda vi i da ga zato nema u reprezentaciji!?
i dosta vise sa hrvatskim nazivom "repka" za reprezentaciju.. izgovorite to i vidjet cete da je odvratno..
SRBIJA!!!

sta ja znam sta je to zarulja

pre 11 godina

Znam da ne moze sve da zadovolji ali Kuzmanovic, Nastasic? Jesu povredjeni ili? Ostalo je prihvatljivo tu i tamo.

budra

pre 11 godina

e moj miho sve najbolje ti zelim,ali nemas bas neki tim. i to bas kada se treba krljati sa hrvatima. bojim se da ce ovako mlada postava izgoreti. napad...hmmm...bice cupavo!

berlinac

pre 11 godina

super izbor igraca, ma da su nam d.tosic i radosav petrovic ne potrebni...

Lazar Markovic
Dusan Tadic Darko Lazovic (Ljajic)
z. Tosic Djuricic
Nemanja Matic
Kolarov Subotic Nastasic Ivanovic

pajkic

pre 11 godina

ovo je samo siri spisak da se vidi na koga moze da racuna u kvalifikacijama, trebalo je umesto lukovica i tosica pozvati tomovica i nastasica ali ok.

sujelmani je povredjen, prestanite da smarate sa njim.

columbia

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti sta je sa Sulejmanijem i zasto se ignorise? Nadam se da je ovog puta samo neki odmor od naporne sezone. Ovde fale Bosko i Kacar i bice to ona dobra stara ekipa iz doba mlade reprezentacije. Fale nam Joveta i Simon ali neki drugi put.
(Realno 33, 21. maj 2012 14:46)
Ti,sine moj,pratis fudbal kao i ja skvos sto pratim!Sulejmani povredjen duze vreme,a Kacar skoro doziveo tesku povredu.Citaj vesti,ali ne ostavljaj vise komentare,molim te!

Peca

pre 11 godina

To sto vi pravi fudbalski znalci, al zamalo, khm, ne poznajete Stefana Scepovica, to ne znaci da je on los igrac i da nema kvalitet. Slobodno se malo informisite pre nego sto prokomentarisete. Da to uradite, saznacete da je on najbolji strelac mlade reprezentacije i da je u minuloj sezoni dao cak 13 golova i imao 6 asistencija. Vi ste svi veoma pametni i znate posao bolje od samog selektora.

superbrko

pre 11 godina

Čudi izostanak Sulejmanija i Kuzmanovića, osim ako nisu povređeni. S druge strane, Raća Petrović, pa dokle? Ostalo je realno, samo što smo očajni u napadu, ali ajde, uzdamo se u Lekića protiv Španaca, zabio je 3 gola Barsi ove sezone...

Igor

pre 11 godina

Alo pljuvaci. Ajde malo spustite loptu. Ne kazem da je spisak obecavajuci, ali prvo da vidimo sta ce biti pa onda pisite. Vidite po ekipama da odmah idu u vatru. Sacekajmo da se odigraju bar dve , pa onda neki komentari... Jesmo bre neki naopak narod.

Tekelija

pre 11 godina

S obzirom da je na spisku Petrovic, pravo je iznenadjenje sto nije i Milijas.
Ozbiljno to mislim. Milijas bar zna da izvodi prekide. Raca ne zna nista.
Onaj jedan go protiv Zvezde je sve sto je u karijeri(pozitivno) uradio.

Osim mladosti, ni L. Markovic nema ni jedan adut za igru.
Niti je brz, niti je neki strijelac, niti je dribler. Sve u svemu, nisam vidio da je taj momak ikad ista pokazao protiv iole kvalitetnog tima(po srpskim kriterijumima, znaci bilo sta sto je u rangu Borca BL), ali aj, da ne pljujem prije nego sto i krenu.

Srecno, u svakom slucaju.
Za repku se navija bez obzira ko igra u njoj :)

jojo

pre 11 godina

dusko tosic, nemanja tomic i maksimovic u reprezentaciji??? ahahahahahaahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...

CartmaN

pre 11 godina

Стојковић (са свим својим манама) је сасвим сигурно најбољи голман Србије. Какве су голове ови примали у Естонији и Словенији?
Мислим да је то јасно свима, као што је свима јасно зашто Стојковић не брани. Питам се да ли је ово репрезентација земље моје.

Dule Bg - Zh

pre 11 godina

Kako ste se bre svi naoštrili i kako ste napunjeni negativnom energijom je zadivljujuće. Da li ste svesni da je tek dva dana selektor?! Da li ste svesni da je pozvao "klince" u koje veruje? Da li ste svesni da isti ti "klinci" ako srastu mogu da budu odličan tim? Da li ste svesni da zvezda i partizan nisu Srbija?!?!?!?!
Ove tri prijateljske utakmice su odlična prilika da se vidi kako i da li "grizu" za grb. I konačno igramo protiv tri jake ekipe a ne kao ranije.
Budite malo pozitivni i mislite optimistično, mnogo je zdravo za psihu.

h8propaganda

pre 11 godina

Samo fali Kuzmanović.

--------- Brkić -----------
Basta - Ivanović - Subotić - Kolarov
------- Matić - Petrović -----------
--- Janković - Ljajić - Tošić ---
-------- Lazović --------

I 3 izmjene: Marković, Tadić i Đuričić.

Krle

pre 11 godina

3 leva beka (Mladenovic, Kolarov, Obradovic)i 2 leva beka (Lukovic i Tosic)koji igraju trenutno stopere inace im je prirodno mesto levi bek. Sta li je Miha to smislio sa ovoliko bekova? Pa jos i Basta u srednjem redu a skoro celu karijeru igra desnog beka sa povremenim izletima u sredinu.

Bojan Jankovic

pre 11 godina

Dobro Sulejmani je povredjen, ali gde je Nastasic?

Scepovic definitivno najzagonetniji izbor ikada. Da nece mozda on da postigne gol protiv Spanije?

levo smetalo

pre 11 godina

Mislim da je malo preterao ali u svakom slucaju bolje je da pozove igrace koji ce da igraju nego neke koji ce da otaljavaju i biraju koje ce utakmice da igraju!

Realno 33

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti sta je sa Sulejmanijem i zasto se ignorise? Nadam se da je ovog puta samo neki odmor od naporne sezone. Ovde fale Bosko i Kacar i bice to ona dobra stara ekipa iz doba mlade reprezentacije. Fale nam Joveta i Simon ali neki drugi put.

Dragan

pre 11 godina

Kad sam procitao Dusko Tosic znam koliko je sati, opet raspad fudbala, Sinisu postuje i cenim kao igraca ali kao trenera nikako jer realo trenirao je dva italijanska kluba i to veoma lose neverujem ni da ce sa reprezentacijom nista pametno uraditi...

majstor

pre 11 godina

Kakavi bre maksimovići, mladenovići i fićfirići. Kakvi su to igrači koji nisu ni kročili na travu nekog kluba van Srbije, a ne da idu u Brazil ? Smešno i jadno. Ej, zaboravio si bajkovića i kasalicu, a i onaj mirić bi trebao da zaigra. Pa lepo 9 od 11 iz zvezde pa se možda i isčupaju iz bunara. Za ovu reprezentaciju da navijam? Na pamet mi ne pada

realno

pre 11 godina

Cek svima smeta Petrovic koji je ostavio trag u nasoj ligi, obelezio onaj derbi i direktno doneo titulu, a ne smeta npr Mijailovic deckic koji mozda i ima perspektivu ali do sada nije pokazao nista ? Isto tako se pljuje D Tosic koji je po meni bio najbolji igrac zvezde ove polusezone, a ne Maksimovic, koji je na derbijima ispadao kao iz voza? Jos pitanje gde je Nastasic ?

robinho

pre 11 godina

Da ne bismo ziveli u oblacima, vredi podsetiti da su Miljanic, Petkovic, i svi nasi poznati treneri uklucujuci i Mihu, gajili odmbrambeni fudbal. Jedino tako su postizali dobre rezultate. Miha ce igrati bunker sa podmuklim kontranapadima, ako se ukaze prilika. Predvidjam najruzniji moguci fudbal, pa bi iz tog ugla gledano bilo steta da odemo u Brazil. Jos jedna stvar mi nije jasna: kako je to Mihajlovic mislio da podmladi ekipu ako je najpre zvao Stankovica i Vidica da se vrate u tim? Tek kad su oni rekli "Ne", on je "s brda s dola" pozvao neke mladje igrace, sto pokazuje da nema jasnu koncepciju. Barem pola igraca u ovom timu su teski amateri. Realan rezultat sa Spanijom: 8 : 0 za Spance. Zivi bili pa videli da li ce nasi i pipnuti loptu.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Ovom spisku fale još(kad se oporave) Sulejmani,Kačar ,Kuzmanović, Nastasić + Krkić(?),a višak su Petrović, Ščepović, Maksimović,Mladenović,Mijailović.
Naj bolnije je to što nemamo kvalitetnog i iskusnog plejmejkera i špica,pa nam i igra mora biti tako prilagođena!

Johni

pre 11 godina

Nzm dal tako pricaju i navijaci Barse u Spaniji,onaj Busketc mi je isti Raca spor, visok, dodaje loptu samo u krugu od pola metra,i da gol jednom u pola godine :D Tako da verovatno svi nasi imitiraju Gvardiolu :D

milojko

pre 11 godina

dok je g.tomislav karadžić pr.fud.sav.srb.nema reprezentacije ni selektora,g.T.Karadžić je trebao biti skolnjen sa svih funkcija u srpskom fudbalu,jer g.karadžić je jedan od glavnih uzročnika neuspeha reprezentacije i srpskog fudbala za vreme njegovog predsednikovanja.

Zuki

pre 11 godina

Konacno imamo opet selektora. Sada ostalih par miliona "selektora" imaju o cemu da polemisu. Vec sam se uplasio da nam toliki strucnjaci ne odu negde u nedostatku prilike da se iskazu u svojoj zemlji.

gabriel

pre 11 godina

Maksimovic,Mijailovic,Petrovic,jos Milijas samo fali... Sreca pa nema Stankovica... Uz ove rasne golgetere, na dohvat smo Svetskog prvenstva! Nada je u Djuricicu, Markovicu i Ljajicu ako Miha uspe da ga ubedi da pocne da igra fudbal!

Ko ti drma kavez?

pre 11 godina

@ksajksale

Sreca pa se ne pitas. Ako nisi poznati fudbaler koji je karijeru proveo u velikim evropskih klubovima, onda-sedi! Jedan!

pola pola

pre 11 godina

neznam sta reci i zadovoljan i razocaran,ali raca petrovic jer mu tole pravi bioloski otac a keva ga varala svo vreme?
mislim stace nam on?
miha nek ti je sa srecom mislim da znas sta radis,mada mislim da opet fss vrsi pritisak na neke igrace preseci to odma na pocetku inace lose nam se pise i tebi i nama
nadam se da petrovica si pozvao da sakuplja lopte iza gola i da dodaje vodu igracima u malim pauzama(ako je i za to sposoban)

borissrb

pre 11 godina

Prvo pa musko!!!!
Sta rade ovi na spisku reprezentativaca: Duško Tošić, Aleksandar Luković, Ivan Obradović????? Prvi se "naigrao" u Betisu, a igrama u zvezdi je "bas zasluzio poziv"....smesno! A ova druga dvojica jedino sto su dobri za grijanje klupa u svojim klubovima....jer jedin to i rade!
Novi selektor, stara s....

Marko

pre 11 godina

Sta ce ovoliko igraca zvezde na spisku,sta su oni pokazali.. Stvarno sramota,gde je Volkov,Aksentijevic.. Deficitarni smo na poziciji desnog beka a aksentije je odlican.. Zbog cega ovakva ocigledna pristrasnost od strane Mihajlovica..

Nama SRBIMA ne mozes ugoditi

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto sada svi drvlje i kamenje bacate???
jeste trazili da se penzioneri odstrane iz reprezentacije? molim lepo, ovo je vrli mlad tim pun potencijala i zeljan dokazivanja, kad se jos dodaju Sulejmani i Nastasic bice to fina ekipa. sacekajte prvo da vidimo ove tri utakmice, da saznamo sta to zeli Miha da uradi.
a vi odma aaaaaaa svi se vi selektori do mojega

Todorovic!

pre 11 godina

Sobzirom da se na listi napadaca nalazi veoma malo broj igraca, znaci da ce se igrati nesto tipa 4-5-1...ili 4-2(vezna)-2(ofanzivna krila)-1.

Sve u svemu, jasno je da se forsiraju neki igraci...

Tomo

pre 11 godina

I to vam je sve najbolje što imate? Osim zadnje linije sve vam je ubitačno loše.
Kukat će vam majka u kvalifikacijama kad vas se "vatreni" dohvate...

Sofer

pre 11 godina

Mozda mladi fubalski poslenik Karadzic ima neki autobus koji bi da unovci, pa je resio da ga postavi da komanduje defanzivom sa gol crte! Sve mi ovo mnogo lici na preuzimanje taktike Ilije Setskovica, sa autobusom na golu i njegove cak govore napisane od drugih, ili cuvenu ofazivno-efanzivnu taktiku fubalskog "genija(?!?!?!)" 10-0-0.Sta bi na ovo sve rekao Milan Zivadinovic???????

Posle ovakvog spiska, Hrvati mogu da racunaju na sest bodova iz dvomeca sa Srbijom i eventualnu "petardu" za orlove na Maskimiru ili pod Marjanom!!!

Svaki put sve gori i gori sastav..

pre 11 godina

D. Tosic, Tomic, Maksimovic, Lukovic, Petrovic, Mijailovic pa cak i Mladenovic pored Kolarova i Obradovica su SMESNI da bi igrali u reprezentaciji. Jedino ako im trebaju utakmice za neku radnu dozvolu... Pa ova cetvorica iz Zvezde ne mogu onog mrtvog Dijaru i penzionera Vukica da nahvataju (a bolji igraci ne promasuju 5 stopostotnih po utakmici)... Jedan ili dvojica od njih pa ajde. Sta ce mu 15 stopera i 5 levih bekova? Bice ovo opet smejurija... Jedino je sa golmanima pogodio. I napadaci su ocajni, ali i nemamo bolje, pa ajde...

VLADAN-CH

pre 11 godina

Spisak nije los nema Stojkovica,Pantelica,Zigica i to je dobro...
STETA sto su tu Dusko Tosic,Nemanja Tomic,Radoslav Petrovic jer oni stvarno nisu za reprezentaciju.... STETAAAAAA

modrinho

pre 11 godina

lose stvarno lose a jos vas ceka ovo: kelava - vida - lovren - pavlovic - corluka - srna - rakitic - modric - kovacic (perisic)- mandzukic - jelavic

играле се Делије

pre 11 godina

Очекивао сам и позив за Бајковића, јер би се уклопио у овај тим. Штета. А што се тиче Настасића, има времена млад је дечко.

гробар до гроба

pre 11 godina

Само још Лукић хвали, да ли је ово нека заје.....ја????? Тошић, Максимовић, Младеновић, Мијајловић??? Па кад се њима додају Раћа Петровић и Немања Томић онда човека заболи глава, ако ови играју у квалификацијама нема нама вајде. Иначе ово је неозбиљно ови играчи немају калибар за репрезентацију џаба их форсирамо, дај Боже да се продају па да не играју више из вечитих клубова једино заслужују да им се да шанса Лазар Марковић и Дарко Лазовић и не једна него више шанси, добро овде треба додати и Сулејманија и Мрђу који су повређени!!!!

Terzic je bio pravi izbor

pre 11 godina

dok je g.tomislav karadžić pr.fud.sav.srb.nema reprezentacije ni selektora,g.T.Karadžić je trebao biti skolnjen sa svih funkcija u srpskom fudbalu,jer g.karadžić je jedan od glavnih uzročnika neuspeha reprezentacije i srpskog fudbala za vreme njegovog predsednikovanja.
(milojko, 21. maj 2012 19:44) Koji je pre Karadzica bio fenomenalan. Daj bre! Treba ga menjati, to je sigurno, samo me nervira sto navijaci Zvezde to potenciraju jer umisljaju da su slabi zbog njega. Kao nasa reprezentacija bila najaca na svetu, a oslabela od kad je doso Karadzic. Nije nego. Smarate vise sa tim.

Jos samo on fali ovde...

pre 11 godina

luka milivojevic?????????? gde je on na spisku?
(andjeo, 21. maj 2012 20:57)
Ko bre????!!!! Ma vi niste normalni ljudi!!! Definitivno!!! On ce biti zabluda srpskog fudbala, bas kao i Petrovic i Milijas!!!

goxy

pre 11 godina

A, NINKOVIĆ????? Jedini igrač sa idejom, i kretanjem bez lopte, i kontrolom iste. Doduše malo sporiji, ali onda ne bi igrao u Ukrajini nego u Barsi.

joca

pre 11 godina

kuzmanovic i kacar povredjeni,dusko napolje i raca umosto njih nastasic i kuzman a kacar umesto onoga koji se najslabije pokaze na pripremnim utakmicama

prokupac

pre 11 godina

dokle vise da dovodite kurtu i murtu pa ovog lika su svi poterali u italiji sad mu trebate punit dzepove u ovoj napacenoj srbiji . koji bre trener pa daleko je on od toga

Simon II

pre 11 godina

Jedan je Raca kapiten.Ajde kad ga vec kudite toliko za razliku od Partizana gde se pri kraju zasitio,nadjite jednu losu partiju u dresu Srbije.Uvek je bio medju 3 najbolja igraca,a na vecini ubedljivo najbolji.Ne davi loptu,odigrava iz prve,ima najbolji pregled igre,ma Barsa da nema Busketsa,Raca bi im bio prvi pik.Mada je i Pep forsirao Spance,e sad nisam ziv kad je otisao.Buskets,cuvaj se.Raco,pusti ti ove plitke shvatace ove zamrsene igre.

vojo

pre 11 godina

pogledaj malo formaciju juventusa ove sezone, i eto ti odgovora...
(vojo, 21. maj 2012 16:19)
Gde si formaciju 3-5-2 iskopao, poslednji put sam je video kad sam sa Interom uzeo Seriju A na Championship Manageru 2001/2...
(republika, 21. maj 2012 17:28)

Damjan89

pre 11 godina

Ja tu ne bi nista diro...:D Salim se, dodao bi Nastasica, Kuzmanovica i probao da privolim Krkica i to je to... Mladim igracima treba dati sansu,covek zna sta radi...!!!

Paz' da ne uradimo nesto...

pre 11 godina

Bolje da je zvao Piksija i Ramba...
Oni bi vise uradili nego pola ovih...sta su vec,neko kaze fudzbaleri.
Svaka cast Sinisi kao fudbaleru,ali kao trener...
ne mora biti ni 10% od onog igrackog.

anam

pre 11 godina

Daleko manje zvucna imena od predhodnih igraca u nasoj reprezentaciji..Reklo bi se po komentarima navijaca pljuvaca,da su i dalje nezadovoljni.Ja se pitam zasto Miha nije zvao Ronalda i Messija,nego ove nase pajsere sto ne znaju i moraju da uce himnu.Jos samo kad bi naucili da igraju fudbal pa da pobede ove naduvene svetske prvake. Kao u bajci.

republika

pre 11 godina

(vojo, 21. maj 2012 16:19)

Gde si formaciju 3-5-2 iskopao, poslednji put sam je video kad sam sa Interom uzeo Seriju A na Championship Manageru 2001/2...

Ma bedni smo...

pre 11 godina

(Tekelija, 21. maj 2012 16:24)
U potpunosti se slazem sa tobom, sem kada je u pitanju Milijas. A nisu ti cudni Maksimovic (za kog mislim da jos uvek nije ni blizu igrac za reprezentaciju), pa i mali Mladenovic koji sa svojih 15 kila ne bi mogo ni mene da zaustavi kad mu sudije ne tolerisu sto bije i rukama i nogama (u ofanzivi je sasvim solidan, ali ga on nije zvao zbog napada)... Cudan izbor su i Tomic i Mijailovic, ali oni sigurno nece ni igrati tako da to nije opasno. Sto se tice napadaca, Markovic je bar perspektivan, ovaj Lekic je drvo, ali takav igrac uvek treba, a ovaj treci????

bozan

pre 11 godina

elem odakle to da milan jovanovic sebe naziva veznim igracem...kada je on napadach...pa se jos hvali time kako je kao veznjak postigao mnogo golova

ja

pre 11 godina

Spisak : odbrana dobra,sredina tu i tamo ,napad katastrofa.I on kao Pizon zove neke fudbalere koji nisu zasluzili dres Srbije,a kako ce biti videcemo.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Tomislav Karadžić jedino smeta navijačima Crvene zvezde zbog titule,a nikako zbog loše reprezentacije.To je toliko providno da je to postalo smešno.Kao da smo mi u vreme Miljanića i Terzića imali extra infrastrukturu,kao da nam je liga bila nešto bolja,kao da nam je reprezentacija bila prvak sveta,a sada je puška ! Providni dte više i smarate !

DRZIVAGO

pre 11 godina

1. Marić
2. Buljan
3. Hadžiabdić
4. Oblak
5. Katalinski
6. Bogičević
7. Petković
8. Aćimović
9. Bajević
10. Vladić
11. Džajić
I ovako u godinama bolje bi igrali od ovih današnjih nabedjenih fudbalera bez srca i k....a.

hrvoje

pre 11 godina

Uz svo duzno postovanje ako ce nasa repka imati problema sa ovom Srbijom onda ja stvarno nemam veze o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu.
Stvarno puno kao i vecina od vas pratim nogomet kako domaci tako i europski ali od ovih igraca Srbije ja znam mozda dva do tri igraca.
Mislim da svaki srbin poznaje barem 80 posto HR repke.
Pa sta nema kod vas vise igraca kao sto su bili Sestic, Piksi , Pizon,
igraca koji imaju znanja , vica u igri , driblinga...??

Milkan

pre 11 godina

Da li svi vi smatrate da imamo reprezentaciju za top 10 u svetu??? Mi smo makar u fudbalu bili uvek prosecna reprezentacija , i trenutno je barem 20 svetskih reprezentacija ispred nas. E sad sto se tice izbora. Golmani ocekivano , odbrana vrhunska (nazalost nas najjaci deo tima , iako bih ja voleo da je to sredina terena) , iako bih ja ovde umesto tosica i maksimovica ubacio nastasica , sredina terena nazalost bez organizatora tipa ninkovic ( mislim da je djurisic jos zelen za tu poziciju) , krila solidna , zadnji vezni dobri. A napad nazalost nemamo bolji izbor. E sad osvrnuo bih se na prozivke navijaca partizana za igrace zvezde u timu. Iskreno mislim da partizan osim gorr pozvanih nema jos uvek igrace za repku. Pocnimo od odbrane, dva vasa leva beka su "stranci" , bolji deo stoperskog tandema ( ivanov) je stranac. Najbolji igrac sredine terena ove sezone ( posle vukica za kog mislim da je mator ali odlican igrac ) vam je bio stranac Medo Kamara, najbolji napadac ako gledamo formu Diara? I ajde sad iskreno koga je trebao pozvati iz partizana? Mali Mijailovic je imao fenomenalnu sezonu. Igra na takvoj poziciji gde se ne primecuje njegova igra ( ali neko je gore spomenuo Busketsa , ja bih dodao Xabi Alonsa , garret bary-a ...) njegov posao je da oduzme loptu doda i cao. Lazovic najbolje desno krilo lige bez obrazlozenja. I za kraj mislim da je sansu u napadu mogao dobiti Milinkovic iz slovana. Mlad je i vec godinama igra dobro i zelja je puno klubova zapadne evrope

Ticroo

pre 11 godina

Kako nema Stojkovica? Zar su ove buranije sa spiska bolji od njega? Ne vole ga zvezdasi pa savez mora da im udovolji, jel' to? Pitam se koga je taj decko ocepio pa da zasluzi ovakav tretman.

Pera

pre 11 godina

Au bog te video, pa ja ne znam 5 imena s ovog spiska... a i ovi koje znam sve odbrambeni... ako narod misli da cemo s ovom ekipom da udjemo u top 8 na svetskom prvenstvu zato sto je selektor "pravi Srbin, dobar covek, patriota, legenda" i sta ti ja znam, bice grdnog razocaranja...

Scarface

pre 11 godina

Konacno se setio neko da pozove igrace koji su vec neko vreme na meti velikih klubova. Dusan Tadic, jedan od najboljih igraca holandske lige, Filip Djuricic, kojeg su strani mediji prozvali "Balkanski Krojf" itd. I ne moraju nista da urade protiv spanaca i francuza, samo da za promenu vidimo da neko stvarno hoce da igra i da momci imaju znanje.

Evo par linkova pa procitajte:
http://www.goal.com/en-gb/news/2601/features/2012/04/28/3065828/the-balkan-cruyff-with-a-hint-of-kaka-serbian-youngster-djuricic-?matchId=60455&score_team1=0&score_team2=-&some_name=PREDICT

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/02/04/2335220/goalcom-scouting-report-dusan-tadic-groningen-and-serbia

Ostatak reprezentacije uopste necu komentarisati, siguran sam da je Mihajlovic milion puta strucniji u tom domenu nego ja, tako da nije na meni da sudim. Sve najbolje momci, i da gledamo malo dobrog fudbala u skorije vreme.

Nije bitno iz kog tima, bitno je da li zasluzuju...

pre 11 godina

Milkan, 22. maj 2012 01:51) Tacno tako, u Partizanu ih i nema mnogo koji su za reprezentaciju, ali zar ti mislis stvarno da u Zvezdi ima pet igraca koji mogu nesto ozbiljnije da ponude reprezentaciji?Ja cu normalno da navijam za reprezentaciju, jer, kakva takva, nasa je... Realno, Maksimovic nije ni blizu reprezentativnom nivou, cak je i D.Tosic bolji fudbaler od njega. Mali mladenovic je dobar, ali mislim da je prerano pozvan, jer jos uvek nema mesta tu pored Kolarova, pa i Obradovica... A sto se tice Mijailovica, tu se ne slazem. To sto on radi, radi i Raca(on cak nesto i ume sa loptom), a vama su svima puna usta toga kako on ne treba da igra. A kakav je da je od ovog malog je bolji, hteli vi to da priznate ili ne. U svakom slucaju, srecno...

Deluxe028

pre 11 godina

Brkic-Bisevac,Subotic,Kolarov,Ivanovic-Petrovic,Tosic,Ljajic,Lazovic-Markovic,Scepovic...idealni sastav reprezentacije i napokon ljudi koji su brzi u mogu da unesu malo svezine u nasem napadu a ne celog zivota da igramo kao neke babe na duge lopte i da nista ne uradimo.

modrinho

pre 11 godina

lose stvarno lose a jos vas ceka ovo: kelava - vida - lovren - pavlovic - corluka - srna - rakitic - modric - kovacic (perisic)- mandzukic - jelavic

RIP reprezentacijo

pre 11 godina

3/4 leva beka? Mladenović pre Lomića i Volkova? Luković koji je presedeo celu sezonu? 4 igrača zvezde? Lekić, Šcepović?? Jadni mi sa ovim "selektorom"...

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 11 godina

Da sam navijac Srbije,bio bih pesimista. Braca Scepovic se forsiraju k'o da im je tata Srdjan Djokovic (bas ga nece ovih dana). Ovaj Scepovic je otisao u Sampdoriju,pa ga je Sampodorija pozajmila Brizu,pa ga je Briz pozajmio nekom drugoligasu,poslije toga ga ni Zvezda nije htela...komedija!

P.S. Sta je zvezdasa na spisku...

majstor

pre 11 godina

Kakavi bre maksimovići, mladenovići i fićfirići. Kakvi su to igrači koji nisu ni kročili na travu nekog kluba van Srbije, a ne da idu u Brazil ? Smešno i jadno. Ej, zaboravio si bajkovića i kasalicu, a i onaj mirić bi trebao da zaigra. Pa lepo 9 od 11 iz zvezde pa se možda i isčupaju iz bunara. Za ovu reprezentaciju da navijam? Na pamet mi ne pada

h8propaganda

pre 11 godina

Samo fali Kuzmanović.

--------- Brkić -----------
Basta - Ivanović - Subotić - Kolarov
------- Matić - Petrović -----------
--- Janković - Ljajić - Tošić ---
-------- Lazović --------

I 3 izmjene: Marković, Tadić i Đuričić.

Zaboravio si Kasalicu, Milunovica, Bajka5 i Milivojevica

pre 11 godina

Okoreli zvezdas je jednim udarcem ubio dve muve - podmladio reprezentaciju da bi mogao pola Zvezde da progura u A tim i tako im digne cenu, nebi li ih Zvezda prodala za mnogo vece pare i iscupala se iz velikih dugova. Mijailovic,Mladenovic, pogotovo Maksimovic da li su ikada odigrali evropsku utakmicu u zivotu? Pa odma u reprezentaciju? A Miho??
Vrlo, vrlo jadno i providno!

Tomo

pre 11 godina

I to vam je sve najbolje što imate? Osim zadnje linije sve vam je ubitačno loše.
Kukat će vam majka u kvalifikacijama kad vas se "vatreni" dohvate...

Marko

pre 11 godina

Sta ce ovoliko igraca zvezde na spisku,sta su oni pokazali.. Stvarno sramota,gde je Volkov,Aksentijevic.. Deficitarni smo na poziciji desnog beka a aksentije je odlican.. Zbog cega ovakva ocigledna pristrasnost od strane Mihajlovica..

sale

pre 11 godina

staje ovo bre??? NASTASICA nema ni u u21 ni kod mihe....au koja je ovo mafija...a lukovica "patriotu" su vratili..nemam rijeci...i opet petrovic i karleusa...

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Mislio sam da je sasvim fin sastav, a onda OPET Raća Petrović. Dokle? Dokle ćemo šamarati mrtvog magarca sa ovim... ?

Inače, ostatak sastava je za pohvalu, prvi sam pljuvao Mihu kao selektorsku opciju ali nije ovo loše!

Realno 33

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti sta je sa Sulejmanijem i zasto se ignorise? Nadam se da je ovog puta samo neki odmor od naporne sezone. Ovde fale Bosko i Kacar i bice to ona dobra stara ekipa iz doba mlade reprezentacije. Fale nam Joveta i Simon ali neki drugi put.

Tekelija

pre 11 godina

S obzirom da je na spisku Petrovic, pravo je iznenadjenje sto nije i Milijas.
Ozbiljno to mislim. Milijas bar zna da izvodi prekide. Raca ne zna nista.
Onaj jedan go protiv Zvezde je sve sto je u karijeri(pozitivno) uradio.

Osim mladosti, ni L. Markovic nema ni jedan adut za igru.
Niti je brz, niti je neki strijelac, niti je dribler. Sve u svemu, nisam vidio da je taj momak ikad ista pokazao protiv iole kvalitetnog tima(po srpskim kriterijumima, znaci bilo sta sto je u rangu Borca BL), ali aj, da ne pljujem prije nego sto i krenu.

Srecno, u svakom slucaju.
Za repku se navija bez obzira ko igra u njoj :)

Rajko Janjanin

pre 11 godina

Sve ok, cenim i podrzavam, ali Petrovic i Fejsa, to ipak ne mogu da razumem. Meni ovo mirise na 4-5-1, sto mozda i nije tako nelogicno ukoliko imamo u vidu protiv koga cemo igrati u tim utakmicama. Samo napred!

Sofer

pre 11 godina

Mozda mladi fubalski poslenik Karadzic ima neki autobus koji bi da unovci, pa je resio da ga postavi da komanduje defanzivom sa gol crte! Sve mi ovo mnogo lici na preuzimanje taktike Ilije Setskovica, sa autobusom na golu i njegove cak govore napisane od drugih, ili cuvenu ofazivno-efanzivnu taktiku fubalskog "genija(?!?!?!)" 10-0-0.Sta bi na ovo sve rekao Milan Zivadinovic???????

Posle ovakvog spiska, Hrvati mogu da racunaju na sest bodova iz dvomeca sa Srbijom i eventualnu "petardu" za orlove na Maskimiru ili pod Marjanom!!!

играле се Делије

pre 11 godina

Очекивао сам и позив за Бајковића, јер би се уклопио у овај тим. Штета. А што се тиче Настасића, има времена млад је дечко.

One night in May

pre 11 godina

31 igrac??? Je l' ovo neka sala??? Stvarno je zvao 31 igraca? Ovo kao da je letnji kamp na Zlatiboru, a ne nacionalni tim?

Kapiram da hoce da renovira ekipu, ali 31 igrac???

CartmaN

pre 11 godina

Стојковић (са свим својим манама) је сасвим сигурно најбољи голман Србије. Какве су голове ови примали у Естонији и Словенији?
Мислим да је то јасно свима, као што је свима јасно зашто Стојковић не брани. Питам се да ли је ово репрезентација земље моје.

Simon II

pre 11 godina

Jedan je Raca kapiten.Ajde kad ga vec kudite toliko za razliku od Partizana gde se pri kraju zasitio,nadjite jednu losu partiju u dresu Srbije.Uvek je bio medju 3 najbolja igraca,a na vecini ubedljivo najbolji.Ne davi loptu,odigrava iz prve,ima najbolji pregled igre,ma Barsa da nema Busketsa,Raca bi im bio prvi pik.Mada je i Pep forsirao Spance,e sad nisam ziv kad je otisao.Buskets,cuvaj se.Raco,pusti ti ove plitke shvatace ove zamrsene igre.

realno

pre 11 godina

satrace nas,golu im necemo prici,jos su spanci na spisak igraca dodali matu i toresa,imace bane mnogo posla,golman takodje,nadam se da se nece osiliti na nama!

berlinac

pre 11 godina

super izbor igraca, ma da su nam d.tosic i radosav petrovic ne potrebni...

Lazar Markovic
Dusan Tadic Darko Lazovic (Ljajic)
z. Tosic Djuricic
Nemanja Matic
Kolarov Subotic Nastasic Ivanovic

Dragan

pre 11 godina

Kad sam procitao Dusko Tosic znam koliko je sati, opet raspad fudbala, Sinisu postuje i cenim kao igraca ali kao trenera nikako jer realo trenirao je dva italijanska kluba i to veoma lose neverujem ni da ce sa reprezentacijom nista pametno uraditi...

Boris

pre 11 godina

Ako je ovo najbolje što imamo onda smo na....li
Reprezentacija sa Petrovićem , tomićem , tošićem (znate kojim) i ovim novim klincima iz zvezde ne obećava
Možda grešim (nadam se)

prokupac

pre 11 godina

dokle vise da dovodite kurtu i murtu pa ovog lika su svi poterali u italiji sad mu trebate punit dzepove u ovoj napacenoj srbiji . koji bre trener pa daleko je on od toga

OnajKojiSveVidiISveZna

pre 11 godina

Gledam ove grobare i ne verujem sta pricaju ... Cisto me zanima po kojoj logici bi Lomic i Volkov bili bolje resenje za reprezentaciju na levom beku??!!! Zasto malog Nastasica nema - ne znam - bio je najavljen pre neki dan kad je prvi spisak izasao u javnost. Sto se tice napada - to nam je sto nam je - bolje nemamo (Zvezda dovodi Srbina iz Australije WTF??? toliko o nasim napadacima danas)... Sto se tice ovih sto odma kukaju kako nam je los tim itd - ti blage veze o fudbalu nemaju - tim je napravljen tako da ima veci potencijal od hrvatskog i da moze da igra egal sa Belgijom koja je trenutno mnogo bolja i od Hrvatske i od Srbije. Ako sve bude u redu i mi se plasiramo na svetsko ovi igraci ce tad biti 2 godine stariji i u najboljim fudbalskim godinama. A to da li ce da nas Spanija odvali (ja sam siguran da nece) sa jednim ili 10 golova razlike apsolutno je nebitno... Uostalom pitam Groblje da li je neko od njih cuo za Milunovica i Maksimovica pre januara 2012 - medjutim danas odlicno znaju i ko su i sta su ... Malog Ninkovica iz Partizana bi takodje odmah stavio u reprezentaciju (mozda i Aksentijevica)a ostale tipa Tomic itd bih odmah poslao u Kinu i pozeleo srecan put ...

realno

pre 11 godina

Cek svima smeta Petrovic koji je ostavio trag u nasoj ligi, obelezio onaj derbi i direktno doneo titulu, a ne smeta npr Mijailovic deckic koji mozda i ima perspektivu ali do sada nije pokazao nista ? Isto tako se pljuje D Tosic koji je po meni bio najbolji igrac zvezde ove polusezone, a ne Maksimovic, koji je na derbijima ispadao kao iz voza? Jos pitanje gde je Nastasic ?

Rott

pre 11 godina

Napokon da neki selektor ima onu stvar pa da podmladi reprezentaciju.Svaka cast Miha na odabiru.Napokon su tu Matic i Lazovic i nema kiksera Stojkovica.Jedino Sulejmani fali jel zna neko da nije pvredjen.Jedino Rasa Petrovic jos bode oci ali valjda ce on biti rezerva.

Bojan

pre 11 godina

Pa sta je ovo? Sve ali sve... R.Petrovic ispred naseg najboljeg i najstandarnijeg veznog igraca KUZMANOVICA... decka koji je uvek davao 100% od sebe za reprezentaciju. Mihajlovicu duboko si me razocarao sa ovim Karadzicevim spiskom i mislim samo ne mene vec vecinu ljubitelja fudbala u Srbiji.

Svaki put sve gori i gori sastav..

pre 11 godina

D. Tosic, Tomic, Maksimovic, Lukovic, Petrovic, Mijailovic pa cak i Mladenovic pored Kolarova i Obradovica su SMESNI da bi igrali u reprezentaciji. Jedino ako im trebaju utakmice za neku radnu dozvolu... Pa ova cetvorica iz Zvezde ne mogu onog mrtvog Dijaru i penzionera Vukica da nahvataju (a bolji igraci ne promasuju 5 stopostotnih po utakmici)... Jedan ili dvojica od njih pa ajde. Sta ce mu 15 stopera i 5 levih bekova? Bice ovo opet smejurija... Jedino je sa golmanima pogodio. I napadaci su ocajni, ali i nemamo bolje, pa ajde...

pospanko

pre 11 godina

Po imenima rekao bih da je Mihajlovica cekao spisak kao aneks ugovora. A naivcine se ponadale da ce ovaj da pokaze nekakav autoritet. Smejurija.

levo smetalo

pre 11 godina

bolje da je Falji Ramadani zvanicno postavljen za selektora pa da sam forsira svoje igrace, a ne da Miha kalja svoj obraz da bi on i Zahavi trpali pare u dzep.

jojo

pre 11 godina

dusko tosic, nemanja tomic i maksimovic u reprezentaciji??? ahahahahahaahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...

borissrb

pre 11 godina

Prvo pa musko!!!!
Sta rade ovi na spisku reprezentativaca: Duško Tošić, Aleksandar Luković, Ivan Obradović????? Prvi se "naigrao" u Betisu, a igrama u zvezdi je "bas zasluzio poziv"....smesno! A ova druga dvojica jedino sto su dobri za grijanje klupa u svojim klubovima....jer jedin to i rade!
Novi selektor, stara s....

mafija

pre 11 godina

Lik ladno pozvao pola zvezde u reprezentaciju.Trebaju zvezdi pare da plati igrace pa se guraju u reprezentaciju da bi ih neko kupio.Naravno tu je i Raca koji ce da dobije nogu u blekburnu pa da ga opet uvale nekom za dobru lovu.Jos fale Rnic i Smiljanic pa da cirkus bude kompletan.Samo se pitam da li ovi ljudi misle da je narod u Srbiji toliko glup.Sramota.

goxy

pre 11 godina

A, NINKOVIĆ????? Jedini igrač sa idejom, i kretanjem bez lopte, i kontrolom iste. Doduše malo sporiji, ali onda ne bi igrao u Ukrajini nego u Barsi.

pola pola

pre 11 godina

neznam sta reci i zadovoljan i razocaran,ali raca petrovic jer mu tole pravi bioloski otac a keva ga varala svo vreme?
mislim stace nam on?
miha nek ti je sa srecom mislim da znas sta radis,mada mislim da opet fss vrsi pritisak na neke igrace preseci to odma na pocetku inace lose nam se pise i tebi i nama
nadam se da petrovica si pozvao da sakuplja lopte iza gola i da dodaje vodu igracima u malim pauzama(ako je i za to sposoban)

Dusan

pre 11 godina

Kakva je ovo lakrdija, covece... Pet dana pred prvi od nekoliko meceva u nizu sa veoma jakim protivnicima mi tek dobijamo selektora i on objavljuje svoj prvi spisak... Pa sta je Tomislav cekao toliko meseci?! I nikom nista... Debitanti, menadzerski puleni, nekoliko odlicnih igraca koji ne zele da igraju za reprezentaciju (verovatno s razlogom)...

Tuga, jad, briga za buducnost.

A kad se samo setim optimizma koji su svi osecali dok je tu bio Radomir Antic...
http://www.youtube.com/watch?v=Z8b_97aZGBc&feature=relmfu

I onda je Tomislav odlucio da sve to prekine i upropasti.

Nista u srpskom fudbalu nije ni bitnije ni hitnije od smene kompletnog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije.

Brainstorm

pre 11 godina

Vidi silovitog napada...i naravno neunistivi Raca, cudo nema Milijasa...al nek vam je sa srecom. Sta je sa Sulejmanijem, nisam upucen, jel povredjen ili ga jednostavno nema?

gabriel

pre 11 godina

Maksimovic,Mijailovic,Petrovic,jos Milijas samo fali... Sreca pa nema Stankovica... Uz ove rasne golgetere, na dohvat smo Svetskog prvenstva! Nada je u Djuricicu, Markovicu i Ljajicu ako Miha uspe da ga ubedi da pocne da igra fudbal!

Todorovic!

pre 11 godina

Sobzirom da se na listi napadaca nalazi veoma malo broj igraca, znaci da ce se igrati nesto tipa 4-5-1...ili 4-2(vezna)-2(ofanzivna krila)-1.

Sve u svemu, jasno je da se forsiraju neki igraci...

Paz' da ne uradimo nesto...

pre 11 godina

Bolje da je zvao Piksija i Ramba...
Oni bi vise uradili nego pola ovih...sta su vec,neko kaze fudzbaleri.
Svaka cast Sinisi kao fudbaleru,ali kao trener...
ne mora biti ni 10% od onog igrackog.

robinho

pre 11 godina

Da ne bismo ziveli u oblacima, vredi podsetiti da su Miljanic, Petkovic, i svi nasi poznati treneri uklucujuci i Mihu, gajili odmbrambeni fudbal. Jedino tako su postizali dobre rezultate. Miha ce igrati bunker sa podmuklim kontranapadima, ako se ukaze prilika. Predvidjam najruzniji moguci fudbal, pa bi iz tog ugla gledano bilo steta da odemo u Brazil. Jos jedna stvar mi nije jasna: kako je to Mihajlovic mislio da podmladi ekipu ako je najpre zvao Stankovica i Vidica da se vrate u tim? Tek kad su oni rekli "Ne", on je "s brda s dola" pozvao neke mladje igrace, sto pokazuje da nema jasnu koncepciju. Barem pola igraca u ovom timu su teski amateri. Realan rezultat sa Spanijom: 8 : 0 za Spance. Zivi bili pa videli da li ce nasi i pipnuti loptu.

Terzic je bio pravi izbor

pre 11 godina

dok je g.tomislav karadžić pr.fud.sav.srb.nema reprezentacije ni selektora,g.T.Karadžić je trebao biti skolnjen sa svih funkcija u srpskom fudbalu,jer g.karadžić je jedan od glavnih uzročnika neuspeha reprezentacije i srpskog fudbala za vreme njegovog predsednikovanja.
(milojko, 21. maj 2012 19:44) Koji je pre Karadzica bio fenomenalan. Daj bre! Treba ga menjati, to je sigurno, samo me nervira sto navijaci Zvezde to potenciraju jer umisljaju da su slabi zbog njega. Kao nasa reprezentacija bila najaca na svetu, a oslabela od kad je doso Karadzic. Nije nego. Smarate vise sa tim.

G

pre 11 godina

Samo mlados', samo mlados', pa sta bude.
Deca trebaju da gledaju u Mihu kao u uzora i sve ce biti u redu.
Samo izbegavati sporace, da igramo brzo i puno podrska.

UE

pre 11 godina

Gosp. Radosav Petrovic moze da bude eventualno reprezentativac Zlatiborskog okruga.. Drzave Srbije nikako ne!
(kenny, 21. maj 2012 15:03)

Nemoj da mi vredjas okrug!

JaRule

pre 11 godina

Diskusija oko spiska reprezentativaca uvek ide ka ocekivanom pravcu...vecito prepucavanje Grobara i Delija oko kvaliteta igraca iz crno-crveno belog tabora. Sustina nekada i nije napraviti skup najboljih igraca koje imamo nego napraviti najhomogeniji tim a za to je potrebno ne samo pozvati najbolje nego one koje mogu najbolje da se sloze u tim. Pojedinacno govoreci ne mislim da je Miha nesto previse pogresio sto se tice spiska, ipak je ovo prijateljski momenat i prilika da proba neke fudbalske stvari. Golmanski trio je ocekivan, u odbrani bodu oci Maksimovic i Tosic iz Zvezde(koji uzgred u Betisu nije mogao 2 minuta da odigra), pre svega sto na tim pozicijama imamo Nastasica(Fiorentina) i Milanovica(Palermo) koji igraju u daleko kvalitetnijim timovima i sampionatma a imaju nepunih 18 i 19 godina. Ali da ne sudimo odmah na pocetku posto verujem da ce promena na spisku biti itekako u buducnosti. Vezni red je manje vise ocekivan...Diskutabilno je pozivanje R.Petrovica a raduje poverenje i pozivanje igraca koji mogu da donesu prevagu u buducnosti Ignjovski,Lazovic,Ljajic i Djuricic kao i vracanje Matica. Rak rana tima je pozicija napadaca. Vidim da mnogi ovde zluradim pismenim stavom nipodistavaju vrednosti malog L.Markovica. Citam kako neko pise da mali nema brzinu,tehniku,osecaj...Ruzne stvari se govore o nekome ko ima tek napunjenih 18 godina i o kome pisu najprestizniji svetski casopisi ,sajtovi kod kojih ne mogu tek tako da se naruce tekstovi kao kod nas. Za sve je on suvo zlato samo za nas nije. Za celu Evropu je on talenat samo za nas nije. Ceo svet vidi koliko mali ima brz korak samo mi ne vidimo. Svi bi sa njim imali strpljenja ali samo mi nemamo. Mozda i zato nemamo reprezentativnog uspeha vec decenijama. Homogonost, strpljenje, rad i podrska uslov su za uspeh. Imamo li sve to ?

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Ovom spisku fale još(kad se oporave) Sulejmani,Kačar ,Kuzmanović, Nastasić + Krkić(?),a višak su Petrović, Ščepović, Maksimović,Mladenović,Mijailović.
Naj bolnije je to što nemamo kvalitetnog i iskusnog plejmejkera i špica,pa nam i igra mora biti tako prilagođena!

Jos samo on fali ovde...

pre 11 godina

luka milivojevic?????????? gde je on na spisku?
(andjeo, 21. maj 2012 20:57)
Ko bre????!!!! Ma vi niste normalni ljudi!!! Definitivno!!! On ce biti zabluda srpskog fudbala, bas kao i Petrovic i Milijas!!!

DG

pre 11 godina

Svidja mi se sto je reprezentacija podmladjena, to je jedini nacin da krenemo dalje. Ne svidja mi se sto pola ovih ne zasluzuje poziv jer nema kvalitet, niti ce ga u buducnosti imati.

O,Vojimja oca!

pre 11 godina

Idem na mec protiv Spanije pa sam hteo da pitam Selektora sledece:Jeli bre majstore ko mislis da ce da nam daje golove?Pa gde nam je napad?

vojo

pre 11 godina

pogledaj malo formaciju juventusa ove sezone, i eto ti odgovora...
(vojo, 21. maj 2012 16:19)
Gde si formaciju 3-5-2 iskopao, poslednji put sam je video kad sam sa Interom uzeo Seriju A na Championship Manageru 2001/2...
(republika, 21. maj 2012 17:28)

ja

pre 11 godina

Spisak : odbrana dobra,sredina tu i tamo ,napad katastrofa.I on kao Pizon zove neke fudbalere koji nisu zasluzili dres Srbije,a kako ce biti videcemo.

Ticroo

pre 11 godina

Kako nema Stojkovica? Zar su ove buranije sa spiska bolji od njega? Ne vole ga zvezdasi pa savez mora da im udovolji, jel' to? Pitam se koga je taj decko ocepio pa da zasluzi ovakav tretman.

G.P.

pre 11 godina

"Izostavio" Jovanovica? Pa zar ce njega neko vise zvati u reprezentaciju? Miha ce stvarati neku novu Srbiju, to je za ocekivati, a i rezultate treba cekati, to se ne desava preko noci. Fali jos Sulejmani, decko je povredjen, stoga nemojte kukati kako ga "opet nema"!

budra

pre 11 godina

e moj miho sve najbolje ti zelim,ali nemas bas neki tim. i to bas kada se treba krljati sa hrvatima. bojim se da ce ovako mlada postava izgoreti. napad...hmmm...bice cupavo!

Abra Kadabra

pre 11 godina

Više - manje logičan spisak. Uvek će se iz oba tabora misliti da još neki zaslužuju poziv, ali jedino me čudi izostanak Kuzmanovića?

Losmi

pre 11 godina

Aman ljudi... Pustite čuveka da radi. Prvi dan posla, objavljuje spisak za prijateljske utakmice da vidi sa kim može da pravi tim i odmah drvlje i kamenje. Zato smo tu gde jesmo, jer svi sve znaju. Siniša nek ti je sa srećom.

zoka_mip

pre 11 godina

Prije svega, podrška Mihajloviću od Srba iz bosne!
Vrijeme je bilo da neko ko ima "petlju" preuzme reprezentaciju i napravi od nje ekipu koju cu ponosno gledat i kad izgubi.
Vise od ovoga, niko ko voli Srbiju i reprezentaciju, ne bi trebao reci. Zakljucke o tome kakav je Mihajlović selektor treba donositi nakon urađenog posla (odlaska/neodlaska u Brazil) i tada reći "bio je dobar ili nije bio", a sve do tad se zove pretpostavljanje i takav pristup moze slati samo losu energiju i Mihajloviću i momcima koji igraju.
Sad pitanje za moderatore sajta: zasto u vise navrata dozvoljavate da se neko izivljava pitanjima "gdje je Sulejmani?"? ako neko ne zna da je povrijedjen, znate valjda vi i da ga zato nema u reprezentaciji!?
i dosta vise sa hrvatskim nazivom "repka" za reprezentaciju.. izgovorite to i vidjet cete da je odvratno..
SRBIJA!!!

Nama SRBIMA ne mozes ugoditi

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto sada svi drvlje i kamenje bacate???
jeste trazili da se penzioneri odstrane iz reprezentacije? molim lepo, ovo je vrli mlad tim pun potencijala i zeljan dokazivanja, kad se jos dodaju Sulejmani i Nastasic bice to fina ekipa. sacekajte prvo da vidimo ove tri utakmice, da saznamo sta to zeli Miha da uradi.
a vi odma aaaaaaa svi se vi selektori do mojega

I ovi u zabludi kao i mi...

pre 11 godina

ose stvarno lose a jos vas ceka ovo: kelava - vida - lovren - pavlovic - corluka - srna - rakitic - modric - kovacic (perisic)- mandzukic - jelavic
(modrinho, 21. maj 2012 15:14)
Ih, stvarno drem team... Imate kao i mi tri fudbalera (pardon nogometasa) i ostale dunstere. Nisu problem utakmice protiv vas, tu mozemo sa bilo kakvim timom, ali za nesto vise ovo je slabo...

hrvoje

pre 11 godina

Uz svo duzno postovanje ako ce nasa repka imati problema sa ovom Srbijom onda ja stvarno nemam veze o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu.
Stvarno puno kao i vecina od vas pratim nogomet kako domaci tako i europski ali od ovih igraca Srbije ja znam mozda dva do tri igraca.
Mislim da svaki srbin poznaje barem 80 posto HR repke.
Pa sta nema kod vas vise igraca kao sto su bili Sestic, Piksi , Pizon,
igraca koji imaju znanja , vica u igri , driblinga...??

Krle

pre 11 godina

3 leva beka (Mladenovic, Kolarov, Obradovic)i 2 leva beka (Lukovic i Tosic)koji igraju trenutno stopere inace im je prirodno mesto levi bek. Sta li je Miha to smislio sa ovoliko bekova? Pa jos i Basta u srednjem redu a skoro celu karijeru igra desnog beka sa povremenim izletima u sredinu.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Sve ok, cenim i podrzavam, ali Petrovic i Fejsa, to ipak ne mogu da razumem. Meni ovo mirise na 4-5-1, sto mozda i nije tako nelogicno ukoliko imamo u vidu protiv koga cemo igrati u tim utakmicama. Samo napred!
(Rajko Janjanin, 21. maj 2012 14:20)

Mislim da je 4-5-1 formacija koju inače treba da forsiramo. Špiceve nemamo, niti plejmekere, jedina nada za neki rezultat nam je bunker pa onda ako ućarimo nešto na kontre i prekide. Lepo je zamišljati da dam oi dalje evropski Brazilci, ali ljudi, realnost je realnost. Radije ću gledati bunker koji pobeđuje nego lepršavu igru uz koju ćemo stalno gubiti.
Osim toga, sve mislim da se Grci žale, kao "Jbg, jeste da smo bili šampioni Evrope, ali uz bunker...". Da ne pričam o Italijanima!

Ko ti drma kavez?

pre 11 godina

@ksajksale

Sreca pa se ne pitas. Ako nisi poznati fudbaler koji je karijeru proveo u velikim evropskih klubovima, onda-sedi! Jedan!

Johni

pre 11 godina

Nzm dal tako pricaju i navijaci Barse u Spaniji,onaj Busketc mi je isti Raca spor, visok, dodaje loptu samo u krugu od pola metra,i da gol jednom u pola godine :D Tako da verovatno svi nasi imitiraju Gvardiolu :D

Peca

pre 11 godina

To sto vi pravi fudbalski znalci, al zamalo, khm, ne poznajete Stefana Scepovica, to ne znaci da je on los igrac i da nema kvalitet. Slobodno se malo informisite pre nego sto prokomentarisete. Da to uradite, saznacete da je on najbolji strelac mlade reprezentacije i da je u minuloj sezoni dao cak 13 golova i imao 6 asistencija. Vi ste svi veoma pametni i znate posao bolje od samog selektora.

milojko

pre 11 godina

dok je g.tomislav karadžić pr.fud.sav.srb.nema reprezentacije ni selektora,g.T.Karadžić je trebao biti skolnjen sa svih funkcija u srpskom fudbalu,jer g.karadžić je jedan od glavnih uzročnika neuspeha reprezentacije i srpskog fudbala za vreme njegovog predsednikovanja.

гробар до гроба

pre 11 godina

Само још Лукић хвали, да ли је ово нека заје.....ја????? Тошић, Максимовић, Младеновић, Мијајловић??? Па кад се њима додају Раћа Петровић и Немања Томић онда човека заболи глава, ако ови играју у квалификацијама нема нама вајде. Иначе ово је неозбиљно ови играчи немају калибар за репрезентацију џаба их форсирамо, дај Боже да се продају па да не играју више из вечитих клубова једино заслужују да им се да шанса Лазар Марковић и Дарко Лазовић и не једна него више шанси, добро овде треба додати и Сулејманија и Мрђу који су повређени!!!!

VLADAN-CH

pre 11 godina

Spisak nije los nema Stojkovica,Pantelica,Zigica i to je dobro...
STETA sto su tu Dusko Tosic,Nemanja Tomic,Radoslav Petrovic jer oni stvarno nisu za reprezentaciju.... STETAAAAAA

Pera

pre 11 godina

Au bog te video, pa ja ne znam 5 imena s ovog spiska... a i ovi koje znam sve odbrambeni... ako narod misli da cemo s ovom ekipom da udjemo u top 8 na svetskom prvenstvu zato sto je selektor "pravi Srbin, dobar covek, patriota, legenda" i sta ti ja znam, bice grdnog razocaranja...

DRZIVAGO

pre 11 godina

1. Marić
2. Buljan
3. Hadžiabdić
4. Oblak
5. Katalinski
6. Bogičević
7. Petković
8. Aćimović
9. Bajević
10. Vladić
11. Džajić
I ovako u godinama bolje bi igrali od ovih današnjih nabedjenih fudbalera bez srca i k....a.

levo smetalo

pre 11 godina

Mislim da je malo preterao ali u svakom slucaju bolje je da pozove igrace koji ce da igraju nego neke koji ce da otaljavaju i biraju koje ce utakmice da igraju!

srbin

pre 11 godina

E da je ovakav spisak objavio Pizon svi bi ga napali da ga je sastavio neki menadzer a ne selektor, ali posto ga je objavio Mihajlovic(za koga mi je drago da je selektor jer sada boljeg nemamo) niko nece praviti previse buke. E kakvi smo mi Srbi. Nekima sa ovog spiska stvarno nije mesto ovde ni u prijateljskoj utakmici. Neki nemaju kvalitet a neki treba jos da uce. Jeste da treba da dodje do smene generacija ali sta ce ovde Tosic, Maksimovic, Scepovic, pa i Mladenovic mozda i L.Markovic. Svi su oni tralentovani ali sta su to uradili za bi igrali za reprezentaciju. L.Markovic 6 meseci nije dao gol.Maksimovic i Tosic su dve kiksare. Na derbiju su imali par kikseva i da je Partizan imao napadaca koji zna da da gol tesko da bi smo prosli u finale.

Bojan Jankovic

pre 11 godina

Dobro Sulejmani je povredjen, ali gde je Nastasic?

Scepovic definitivno najzagonetniji izbor ikada. Da nece mozda on da postigne gol protiv Spanije?

republika

pre 11 godina

(vojo, 21. maj 2012 16:19)

Gde si formaciju 3-5-2 iskopao, poslednji put sam je video kad sam sa Interom uzeo Seriju A na Championship Manageru 2001/2...

Ma bedni smo...

pre 11 godina

(Tekelija, 21. maj 2012 16:24)
U potpunosti se slazem sa tobom, sem kada je u pitanju Milijas. A nisu ti cudni Maksimovic (za kog mislim da jos uvek nije ni blizu igrac za reprezentaciju), pa i mali Mladenovic koji sa svojih 15 kila ne bi mogo ni mene da zaustavi kad mu sudije ne tolerisu sto bije i rukama i nogama (u ofanzivi je sasvim solidan, ali ga on nije zvao zbog napada)... Cudan izbor su i Tomic i Mijailovic, ali oni sigurno nece ni igrati tako da to nije opasno. Sto se tice napadaca, Markovic je bar perspektivan, ovaj Lekic je drvo, ali takav igrac uvek treba, a ovaj treci????

Miho mozes ti to i bolje ;)

pre 11 godina

Golmani solidni,napad moze bolje,al sta je tu je,vezni red odlican,a isto tako i odbrana,iako mi se cini da ima i previse levih bekova...Nadam se da dolaze bolji dani za srpski fudbal!

superbrko

pre 11 godina

Čudi izostanak Sulejmanija i Kuzmanovića, osim ako nisu povređeni. S druge strane, Raća Petrović, pa dokle? Ostalo je realno, samo što smo očajni u napadu, ali ajde, uzdamo se u Lekića protiv Španaca, zabio je 3 gola Barsi ove sezone...

ja

pre 11 godina

Opet ga nema Sulejmani. Nas najbolji napadac ponovo nije na spisku, strasno! (andrija, 21. maj 2012 14:17)

SULEJMANI JE POVREDJEN, vidi se da pratis fudbal, ali na PES-u

crise de nerfs

pre 11 godina

Nije se rodio ko je nama ugodio!
Reprezentacija je podmlađena(Stanković ,Vidić se oprostili,Žigić,Pantelić,Ninković,Jovanović biće "stari" za Brazil,Krasić klupa u Juventusu),a to smo i tražili zar ne?Vidim opet ni to ne valja.
Sulejmani,Kuzmanović,Nastasić su povređeni tako da ne osipajte paljbu bez potrebe.
Miha je kao pleja vratio Matića,i to je pravi potez,a možda bi trebalo vratiti i Krasića-naravno ako se dovede u pravu formu.Sa verom u mlade snage-a čini mi se da su Đuričić,Tadić,Nastasić,Sulejmani puni želje i da imaju kvalitet da predvode nove orlove!

anam

pre 11 godina

Daleko manje zvucna imena od predhodnih igraca u nasoj reprezentaciji..Reklo bi se po komentarima navijaca pljuvaca,da su i dalje nezadovoljni.Ja se pitam zasto Miha nije zvao Ronalda i Messija,nego ove nase pajsere sto ne znaju i moraju da uce himnu.Jos samo kad bi naucili da igraju fudbal pa da pobede ove naduvene svetske prvake. Kao u bajci.

bozan

pre 11 godina

elem odakle to da milan jovanovic sebe naziva veznim igracem...kada je on napadach...pa se jos hvali time kako je kao veznjak postigao mnogo golova

Zuki

pre 11 godina

Konacno imamo opet selektora. Sada ostalih par miliona "selektora" imaju o cemu da polemisu. Vec sam se uplasio da nam toliki strucnjaci ne odu negde u nedostatku prilike da se iskazu u svojoj zemlji.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Tomislav Karadžić jedino smeta navijačima Crvene zvezde zbog titule,a nikako zbog loše reprezentacije.To je toliko providno da je to postalo smešno.Kao da smo mi u vreme Miljanića i Terzića imali extra infrastrukturu,kao da nam je liga bila nešto bolja,kao da nam je reprezentacija bila prvak sveta,a sada je puška ! Providni dte više i smarate !

Deluxe028

pre 11 godina

Brkic-Bisevac,Subotic,Kolarov,Ivanovic-Petrovic,Tosic,Ljajic,Lazovic-Markovic,Scepovic...idealni sastav reprezentacije i napokon ljudi koji su brzi u mogu da unesu malo svezine u nasem napadu a ne celog zivota da igramo kao neke babe na duge lopte i da nista ne uradimo.

columbia

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti sta je sa Sulejmanijem i zasto se ignorise? Nadam se da je ovog puta samo neki odmor od naporne sezone. Ovde fale Bosko i Kacar i bice to ona dobra stara ekipa iz doba mlade reprezentacije. Fale nam Joveta i Simon ali neki drugi put.
(Realno 33, 21. maj 2012 14:46)
Ti,sine moj,pratis fudbal kao i ja skvos sto pratim!Sulejmani povredjen duze vreme,a Kacar skoro doziveo tesku povredu.Citaj vesti,ali ne ostavljaj vise komentare,molim te!

marko_bgd

pre 11 godina

ranije smo imali vrhunske igrace sredine terena i napadache svetske klase(deja,piksi,mijat,jugovic)ali tada nismo imali ni jednog levog beka....a sada imamo 5,6 levih bekova,a ni jednog dobrog napadaca,i igraca sredine terena... ali nema veze...miha je rekao da ce podmladiti reprezentaciju,to je i uradio..ovi momci tek treba da se dokazu i pokazu koliko vrede...nisu ni spanci postali prvaci sveta i evrope preko noci...taj tim se previo 10 godina...ali sa ovim timom nasim, bice veliki uspeh ako se plasiramo u brazil...realno!

Damjan89

pre 11 godina

Ja tu ne bi nista diro...:D Salim se, dodao bi Nastasica, Kuzmanovica i probao da privolim Krkica i to je to... Mladim igracima treba dati sansu,covek zna sta radi...!!!

Dule Bg - Zh

pre 11 godina

Kako ste se bre svi naoštrili i kako ste napunjeni negativnom energijom je zadivljujuće. Da li ste svesni da je tek dva dana selektor?! Da li ste svesni da je pozvao "klince" u koje veruje? Da li ste svesni da isti ti "klinci" ako srastu mogu da budu odličan tim? Da li ste svesni da zvezda i partizan nisu Srbija?!?!?!?!
Ove tri prijateljske utakmice su odlična prilika da se vidi kako i da li "grizu" za grb. I konačno igramo protiv tri jake ekipe a ne kao ranije.
Budite malo pozitivni i mislite optimistično, mnogo je zdravo za psihu.

Igor

pre 11 godina

Alo pljuvaci. Ajde malo spustite loptu. Ne kazem da je spisak obecavajuci, ali prvo da vidimo sta ce biti pa onda pisite. Vidite po ekipama da odmah idu u vatru. Sacekajmo da se odigraju bar dve , pa onda neki komentari... Jesmo bre neki naopak narod.

joca

pre 11 godina

kuzmanovic i kacar povredjeni,dusko napolje i raca umosto njih nastasic i kuzman a kacar umesto onoga koji se najslabije pokaze na pripremnim utakmicama

sta ja znam sta je to zarulja

pre 11 godina

Znam da ne moze sve da zadovolji ali Kuzmanovic, Nastasic? Jesu povredjeni ili? Ostalo je prihvatljivo tu i tamo.

pajkic

pre 11 godina

ovo je samo siri spisak da se vidi na koga moze da racuna u kvalifikacijama, trebalo je umesto lukovica i tosica pozvati tomovica i nastasica ali ok.

sujelmani je povredjen, prestanite da smarate sa njim.

Nije bitno iz kog tima, bitno je da li zasluzuju...

pre 11 godina

Milkan, 22. maj 2012 01:51) Tacno tako, u Partizanu ih i nema mnogo koji su za reprezentaciju, ali zar ti mislis stvarno da u Zvezdi ima pet igraca koji mogu nesto ozbiljnije da ponude reprezentaciji?Ja cu normalno da navijam za reprezentaciju, jer, kakva takva, nasa je... Realno, Maksimovic nije ni blizu reprezentativnom nivou, cak je i D.Tosic bolji fudbaler od njega. Mali mladenovic je dobar, ali mislim da je prerano pozvan, jer jos uvek nema mesta tu pored Kolarova, pa i Obradovica... A sto se tice Mijailovica, tu se ne slazem. To sto on radi, radi i Raca(on cak nesto i ume sa loptom), a vama su svima puna usta toga kako on ne treba da igra. A kakav je da je od ovog malog je bolji, hteli vi to da priznate ili ne. U svakom slucaju, srecno...

fe

pre 11 godina

I dalje smo mnogo mnogo tanki u napadu! Lazar nije klasican napadac, Lekic je imao srece protiv barse i posle nestao a Stefana Scepovica niko ni ne poznaje! Mada nisu ni oni bivsi ista bolji...fale nam Mijatovici, Milosevici, Kovacevici, igraci koji jednim potezom mogu da rese mec!

Milkan

pre 11 godina

Da li svi vi smatrate da imamo reprezentaciju za top 10 u svetu??? Mi smo makar u fudbalu bili uvek prosecna reprezentacija , i trenutno je barem 20 svetskih reprezentacija ispred nas. E sad sto se tice izbora. Golmani ocekivano , odbrana vrhunska (nazalost nas najjaci deo tima , iako bih ja voleo da je to sredina terena) , iako bih ja ovde umesto tosica i maksimovica ubacio nastasica , sredina terena nazalost bez organizatora tipa ninkovic ( mislim da je djurisic jos zelen za tu poziciju) , krila solidna , zadnji vezni dobri. A napad nazalost nemamo bolji izbor. E sad osvrnuo bih se na prozivke navijaca partizana za igrace zvezde u timu. Iskreno mislim da partizan osim gorr pozvanih nema jos uvek igrace za repku. Pocnimo od odbrane, dva vasa leva beka su "stranci" , bolji deo stoperskog tandema ( ivanov) je stranac. Najbolji igrac sredine terena ove sezone ( posle vukica za kog mislim da je mator ali odlican igrac ) vam je bio stranac Medo Kamara, najbolji napadac ako gledamo formu Diara? I ajde sad iskreno koga je trebao pozvati iz partizana? Mali Mijailovic je imao fenomenalnu sezonu. Igra na takvoj poziciji gde se ne primecuje njegova igra ( ali neko je gore spomenuo Busketsa , ja bih dodao Xabi Alonsa , garret bary-a ...) njegov posao je da oduzme loptu doda i cao. Lazovic najbolje desno krilo lige bez obrazlozenja. I za kraj mislim da je sansu u napadu mogao dobiti Milinkovic iz slovana. Mlad je i vec godinama igra dobro i zelja je puno klubova zapadne evrope

Scarface

pre 11 godina

Konacno se setio neko da pozove igrace koji su vec neko vreme na meti velikih klubova. Dusan Tadic, jedan od najboljih igraca holandske lige, Filip Djuricic, kojeg su strani mediji prozvali "Balkanski Krojf" itd. I ne moraju nista da urade protiv spanaca i francuza, samo da za promenu vidimo da neko stvarno hoce da igra i da momci imaju znanje.

Evo par linkova pa procitajte:
http://www.goal.com/en-gb/news/2601/features/2012/04/28/3065828/the-balkan-cruyff-with-a-hint-of-kaka-serbian-youngster-djuricic-?matchId=60455&score_team1=0&score_team2=-&some_name=PREDICT

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/02/04/2335220/goalcom-scouting-report-dusan-tadic-groningen-and-serbia

Ostatak reprezentacije uopste necu komentarisati, siguran sam da je Mihajlovic milion puta strucniji u tom domenu nego ja, tako da nije na meni da sudim. Sve najbolje momci, i da gledamo malo dobrog fudbala u skorije vreme.