Fudbal 443

Sreda, 11.04.2012.

19:17

Partizan promašivao, Zvezda 2:0!

Fudbaleri Crvene zvezde igraće 35. put u finalu Kupa pošto su i u revanš meču polufinala pobedili večitog rivala Partizan sa 2:0 (0:0).

Partizan promašivao, Zvezda 2:0! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

443 Komentari

Sortiraj po:

Пиксетацентриши

pre 12 godina

Да се манемо расправа:
Партизан је био бољи - таман за сва четири гола која је добио у обе текме!

ackoniskikartel

pre 12 godina

A Zvezda,kao,nije promašivala?Još na početku priprema,kad je završen prelazni rok,pisao sam nekoliko puta,da će Zvezda dobiti partizan u sve tri utakmice ovog proleća i to se polako ostvaruje.Jednostavno,ima mnogo kvalitetnije igrače i ako Grant ostane u partizanu i naredne sezone,smeo bih kuću da založim,da će Zvezda imati najmanje 20 bodova prednosti na kraju tog prvenstva.Neznam samo odakle grobarima pravo na ovaj nerealni optimizam,kad nemaju kvalitet.
(Realno, 12. april 2012 12:22)

Prvo,meni nije jasno na cemu ti gradish toliko svoj optimizam ! Drugo,jedini razlog zbog koga je Partizan izgubio od Crvene zvezde je taj shto je doshao Avram Grant,stranac koji nema pojma da sa Rnicem i Ivanovom ne moze da odigra na 40 metara od gola ! To nije odigrao samo na ovoj utakmici,vech i na prvoj ! Drugo,ja pojma nemam shta si ti rekao,dal cete da nas dobijete 3 puta ili ne ! Budi realan i reci da je Crvena zvezda tj. Prosinecki dobio Partizan taktikom Aleksandra Stanojevica,a to je miran i pozicioni napad,lopte u dubinu i igra na polukontre i kontre,tako je bilo u prvoj,tako je bilo i na ovoj utakmici ! Ne kazem da je Stanojevic ne znam shta,ali ko se malo razume u fudbal,moze da vidi identicnu igru Partizana u vreme Stanojevica ! Treca,a mozda i najbitnija stvar je ta,shto se josh jednom pokazalo da stranac na klupi Partizana je cist promasaj ! Ja i dalje stojim pri tome,da je jedini krivac za ove poraz Grant svojom suludom taktikom i odbranom na 40 metara od gola sa najsporijim stoperima u istoriji Partizana ! Uostalom zna se da Beogradski derbi dobija ekipa koja se povuce i igra strpljivo,a ne ona koja igra lepo,dopadljivo i napadacki ! Uostalom Prosinecki je to video i odmah promenio sistem igre protiv Partizana,jer je i on video da napadackom igrom nema shta da trazi protiv njega,vech samo pozicijonom !

delija

pre 12 godina

@pera
Prihvatili bi smo mi "cestitke" pravih grobara kad bi to stvarno bile.Skoro u svakoj "cestitci" pise kako je Partizan izgubio zbog svojih gresaka(cast izuzetcima).I sad kad ste izgubili svi su Vam krivi i trener i igraci i direktor.Da pise i kako je Zvezda bila bolja ali zbog gresaka Partizana pa izvini molim te sto ne prihvatamo takve "cestitke"

Miloš J

pre 12 godina

Kako "fudbaler" kao što je Rnić može da igra u Partizanu? Svaka ozbiljnija ekipa u Srpskoj ligi ima bar jednog boljeg štopera.

Marko

pre 12 godina

@Ja!

Хвала.
Никад РТС-у нећу платити претплату.
Та-на-на-на-на-на-на-на Роберт Просинечки!

novicas

pre 12 godina

Stvar je potpuno jasna.Petogodišnja trofejna suša u Zvezdi je pretila da njeni ojađeni navijači postanu ozbiljan društveni problem,koji ugrožava čak i opstanak vladajućih partija(DS,SPS)na vlasti.Uprava Partizana je shvatila ozbiljnosti problema,prihvatila plan vlade za spas države i poklonila trofejčić,kup Srbije komšiji Lukiću.Da se vla'i ne bi setili i posumnjali u regularnost,dogovoreno je da obe utakmice ubedljivo dobije komšinica,a da Partizan ima dominaciju na terenu i što veći broj neiskorišćenih šansi,da svi imaju utisak da nije nadigran,nego eto, nije imao sreće.Lukić i Đurić u istoj loži.Mislite malo o tome!

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,braco,ajde opusteno ! Dobili su u kupu,pa boze moj,dobila nas je i Vojvodina predprosle godine 1:3,pa shta da se radi sad ! Idemo dalje,oni nas i dalje nisu dobili u prvenstvu 5 godina i tu je bitno da ostvarimo dominaciju ! Niko se nije povadio posle 0:2 ni mnogo jace ekipe od nas,pa nismo ni mi boze moj ! Treba im cestitati,igrali su rasterecenije,sa manje pritiska i tu je kraj svake price ! Bitno je da mi budemo hladne glave i da nastavimo da radimo,a ostalo je nebitno ! Pa i kosarkasi izgube po neku tekmu,derbi i slicno,pa boze moj ! Ne postoji ekipa koja ce imati sve pobede u sezoni bez neresene ili poraza ! Idemo dalje ! Mi trebamo da radimo na tome da pokazemo da smo bolji od njih,uostalom shto nismo bolji,mi smo njih 9 puta tukli,pa su oni i dalje pricali da su bolji od nas ! Idemo dalje,a njima cestitke i puno srece protiv Borca u finalu,ipak je njima ovaj kup majka mara kako nisha ne uzimaju zanjih godina ! Realno oni su dobro radili pripreme,dovodili igrace,dok smo se mi mlatili sa svadjama,smenjivali trenera,dovodili drugog,a najmanje se obracala paznja na pocetak drugog dela prvenstva ! Ja garantujem da bi sa Saletom Stanojevicem ovo bila druga prica,jer covek je jednostavno znao da postavi igru,nismo igrali lepo,ali smo znali da iz dve mufljuske akcije damo gol,shto je i jedino bitno ! Tek sad vidim da je posed lopte jedna glupost,ako ne dash gol !

Ja!

pre 12 godina

@Marko...
Pošto nemam Arenu, slušao sam radio prenos. Komentator je rekao da su polivali teren, da bi do izražaja došla brzina Markovića i Dijare! A došla je od Lazovića, haha... Osim toga, kad je partizan napadao, komentator se drao kao lud, a kad je Zvezda davala golove, nisam mogao da čujem da li je gol ili ne, jer je ćutao! Posle gledanja snimka, nije mi jasno zašto se onoliko drao u 33 minutu, a partizan imao loptu na centru. Dabogda propao RTS, i njihov radio BG!

Realno

pre 12 godina

A Zvezda,kao,nije promašivala?Još na početku priprema,kad je završen prelazni rok,pisao sam nekoliko puta,da će Zvezda dobiti partizan u sve tri utakmice ovog proleća i to se polako ostvaruje.Jednostavno,ima mnogo kvalitetnije igrače i ako Grant ostane u partizanu i naredne sezone,smeo bih kuću da založim,da će Zvezda imati najmanje 20 bodova prednosti na kraju tog prvenstva.Neznam samo odakle grobarima pravo na ovaj nerealni optimizam,kad nemaju kvalitet.

zoran

pre 12 godina

Rnica su u Partizan vratili Krstajic i Stanojevic!!! Pljujete Rnica,Miljkovica i Babovica (igraci Nikole Damjanca),a zalite za Stanojevicem! Dozovite se pameti! Po stoti put,Stanojevic i Damjanac su kumovi!!!
(Pećko Pivo - Birra Peja, 12. april 2012 09:41)

Prijatelju sve si objasnio. DA dodam da je Krsta doveo povredjenog Andersona i klivaog Eduarda, koji se primio na anshu kuhinju i ugojio se kao penzioner...uz to je i on povredjen..sta vise reci...??? Isti Krsta doveo i Jovanchica koji veze nije imao.
Zao mi je Avrama, jer je upao u makaze. Mnoge mutne radnje se tu igraju (imam prijatelje u upravi FK PArtizan) i muchenik Izraelac nema pojma shta se desava. Trenutno je borba izmedju DS i SPS partije. Uskoro cemo videti ishod. Hoce DS da zavlada Partizanom, a Zvezdu vec imaju. Ma ne smem sve ni da pishem.
Zalosni navijachi veruju da je sve kako vide na terenu. Nije prijatelji moji ni blizu.

Slozna braca dogovor grade...a vi kako god razumete ovo shto napisah. Nije onako kako izgleda. Razumete li..??? No, Evropa, po obichaju, stavi Zvezdu i PArtizan na svoje mesto. Tako ce opet biti.
U makazama ta dva kluba svi ostali pate i fudbal, generalno, propada.
Videli ste juceh kako lepo Wigan pobedi jedan Manchester Junajted, koji se bori za prvo mesto...Zamislite to u Srbiji....???!!! Igralo bi se dva dana dok neko od blizanaca ,drage nam KPJ-u (uskoro bliznaci DS-a) ne pobedi...pregrsht penala, iskljuchenja i slichno.

ZVEZDAS

pre 12 godina

Ja neznam zbog cega se podigla ovolika prasina.Nismo pobedili Barselonu vec samo jedan mali partizan.Ipak smo mi evropski i svetski sampioni.

Cofi

pre 12 godina

Koliko smo sada u plusu sto se tice derbija?Cini mi se da ni 20 godina da dominiraju ne mogu da nas stignu,uprkos tome sto dominiraju evo vec cetiri godine,hahaha,dominiraju nad svima,samo u derbiju ne mogu,jer tu se nikad ne vide!I kako bi legla ova dva trijumfa da se gledaju za prvenstvo,sest bodova iz dve utakmice,sad bi bili na minus dva i ne bi trebali da cekamo druge,vec u maju zna se,jos jedna pobeda i titula,bolji smo mnogo,a ovako uzece losiji tim titulu,ali bolje namestaju,no derbi ne mogu,i tu se sve vidi.Zvezda ooooooooooo!!!

PaulPierce

pre 12 godina

Ja cu da budem kratak.

1. Ovo je najbolja utakmica Zvezde i Partizana sigurno u zadnjih 4 - 5 godina. Mnogo me je podsetila na utakmice premier lige (tehnicki kvalitet igraca nije taj, ali dinamicnsot utakmice definitvo jeste).
Meni je utakmica bila skroz OK sa obe strane. Zvezda je pobedila takticki, Partizan je izgubio zbog nemoci da gol iz odlicnih sansi i to je to
2. Sramota za RTS
3. Komentator Arene rekao da je Zvezda zadnji gol na JNA dala 29 februara 2009???
Valjda je 2008 prestupna :)

Pozdrav i mislim da je konacno svaki ljubitelj fudbala mogao da uziva u fudbalu

Scarface

pre 12 godina

Kad ste poslednji put gledali dvomec Zvezde i Partizana da je bio ovako dinamican i sa ovoliko sansi? Iako sam navijac Zvezde,i radujem se pobedi, ali i Partizan je imao svoje sanse. Jednostavno, Prosinecki je ubacio klince kojima je izgleda bitno za koji tim igraju, i trce i ginu na terenu, a ako i Partizan dovede mlade igrace koji hoce toliko da se trude na terenu, to onda samo moze biti dobro za nas fudbal. Dobro je da nam sad dolaze i mladi treneri, i da je gotovo sa onom "Djoricevom" skolom fudbala, nek se igra na gol vise pa nek pobedi bolji. Hvala igracima i jednog i drugog tima za solidnu utakmicu koju su nam pruzili, zar ne?

Pravi delija

pre 12 godina

@ Molim sve prave delije da posle ovoga pevaju samo pesme o Zvezdi...
Nema cinizma i vredjanja grobara, samo o zvezdo zvezdana, o zvezdo zvezdana... !
(transpedbari, 11. april 2012 20:56),
pa da zapevamo:Je.. Grobaaaareeee,je.. Grobaaareeeee,je.. Grobare,je.. Grobare,je.. Grobare.......JE.. Grobaaaaareeeeeeeeee,...

Marko

pre 12 godina

Eto zrna za coravu koku.
(Umpah Pah, 12. april 2012 01:21)

Мислиш 4 зрна. Биће да кока није ћорава.

Него, је л' био неко на утакмици да ми каже истину за те гробарске поливаче терена, да ли су стварно тако ниско пали да квасе терен не би ли се ко од Звездине одбране, је ли, оклизнуо?

...

pre 12 godina

Naslov realan,ali izjava Prosineckog da su njegovi decki mogli da daju jos koji gol u drugom poluvremenu?Mislim stvarno drsko i bezobrazno pa nisu u dve utakmice stvorili toliko sansi da bi dali jos neki gol.Nista strasno idemo dalje iscekujuci sledeci derbi za revans.

vesko

pre 12 godina

Otišli su tužnog lica, silovo ih Kasalica!

Svaki grobar sada kuka, bocnu im ga Milunović Luka!

Želeli su Kup taj žarko, šou pravi Lazović Darko!

Grobari u rupe svoje, puca tenkić Borivoje!

Sad su nalik razbijenoj zvečki, jedno ime ROBERT PROSINEČKI!!

Kimi Liv

pre 12 godina

A rece Smiljanic-mnogo smo bolji,zavrsicemo posao u prvom mecu.E Lolita,Lolita slab si ti igrac da bi zaustavio Zvezdu.Bravo momci,idemo dalje.Napred Zvezda.

ucitelj

pre 12 godina

Kao prvo volim Partizan.
Cestitam svim Srbima praznik fudbala i zelim da nam i naredni derbiji budu bez incidenata,borbeni sa puno lijepog i otvorenog fudbala kao sto su bila ova dva.
Sto se tice jucerasnje utakmice od samog starta se vidjelo da zvezda pravi visak na sredini terena,bez obzira sto je svjesno povucena kad god bi pokusali nesto da naprave vidjelo se da postoji visak,za razliku od prosle utakmice zvezda je ovu utakmicu bolje stajala,bez obzira sto je partizan imao vise sansi i ovaj put nekako mi je zvezda izgledala zrelije na terenu.
Zvezdi cestitam na zasluzenoj pobedi jer se broje golovi a ne sanse i stative.

A sad malo o partizanu.
Rijetko nam se desavalo da nam vezni red bude izgubljen,Grant je klasicno engleskim trenerskim razmisljanjem u momentu kad nam treba rezultat izveo ofanzivni sastav da bi ga nadoknadio,ali Partizan moze da bude ofanzivan ako ima sigurnosti u odbrani, ali Partizan ima Rnica a to znaci kiks.jer koliko god mi bili kvalitetniji od zvezde sa dva centralna i medu kao jedinog defanzivca i vrlo ofanzivnim bekovima ostavlja se dosta prostora zvezdi.
Ako se ista dobro moze izvuci iz ovog meca to je da Avram shvati da Nemanja Rnic nije u stanju da igra na visokom nivou vec ukoliko je pritisnut postaje potencijalna bomba za Partizan.Igraci kada to znaju nemogu imati sigurnost u igri i to je posljedica gresaka.Druga greska je Lazar Markovic na boku u ovakvom sistemu,klasican je napadac koji gubi lopte u opsanoj zoni i ostavlja samog na toj strani ofanzivnog aksentijevica.Koliko god neko mislio suprotno puno smo sigurniji kad je sale lijevo a neca desno.
Nisam vjerovao da cu zaliti za scepovicem, ali evo i to se desava,treba nam centarfor,pravi da igra sa diarom ili lazarom,edu se povredio ocigledno je da pored toga sto nema nesto znanja nema ni fizicke spreme.
Ovi sto prozivaju djurica i vracaju krstajica neka malo razmisle sta su nam donijela krstajiceva pojacanja eduardo, anderson, nemanja rnic.

Nadam se da se iz ovog derbija moze izvuci nesto dobro a to je da ako treba forsira se jojic i da nemanja rnic nije kvalitet za partizan.Sad je vrijeme za mladog i brzog centarhalfa jer je prvenstvo nase i mirno mozemo forsirati mlade igrace.Zbog nesigurnosti Nemanje Rnica unistavamo Ivanova po meni odlicnog igraca.

Miki

pre 12 godina

Cestitke komsijama.Pobeda sasvim zasluzena,kao i ona u prvom mecu.Ipak,neka pitanja se bas namece:sta bi bilo da je kojim slucajem Partizan usao u finale?Ko bi stradao,da li Tole,da li sudija,ili neko treci?Sta ce se desiti ako u prvenstvu Partizan pobedi?Hoce li prvenstvo da bude neregularno?

grant

pre 12 godina

Da li su navijači Zvezde zadovoljni suđenjem? Nadoknada samo 2 minuta što rezultatatski ne ide nikome u korist ali stvara sliku kao da je pomogao Zvezdi. Inače, žuti karton za Vešovića zbog simuliranja!? Igrač Partizana ga ruši natkolenicom ali za Mažića nema dileme!! Mažić je u prošloj oštetio za penal nad Babovićem i propustio da pokaže žuti Borhi zbog simuliranja jer mu je Ilić naskočio na leđa ali on, umesto da se skloni, nogom dohvata loptu i namerno posrće...Isto tako i Gruja-Čokot je pomagao Zvezdi jer je dosudio penal zbog navodnog igranja rukom u 16 m. iako Rnić ima sve papire da je kao junior imao dvojnu registraciju tj. bio je registrovan kao desni bek i još kao rezervni golman.

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Rnica su u Partizan vratili Krstajic i Stanojevic!!! Pljujete Rnica,Miljkovica i Babovica (igraci Nikole Damjanca),a zalite za Stanojevicem! Dozovite se pameti! Po stoti put,Stanojevic i Damjanac su kumovi!!!

Ponos moga grada

pre 12 godina

http://youtu.be/98DnVwlF3t4

Obratiti pažnju na 1:30, 2:40, 8:20 i 8:50. Miljenici Fortune. A plavi decko djipa kao da je u najmanju ruku pobedio Barsu. Pametnom dosta. I previse.

Goksi - zvezdaš

pre 12 godina

Zaslužena pobeda i plasman u finale. Zvezda je dominirala na sredini terena, odbrana je delovala stameno, a napad fenomenalno, kada je trebalo Lazović i Borha su reagovali odlično i doneli Zvezdi pobedu. Dominacija Zvezde u realizaciji je i ovog puta bila fenomenalna, od četiri udarca u okvir gola dva su završila u mreži. Napominjem da je Partizan imao samo dva udarca u okvir gola, a držanje lopte i obilaženje oko šesnaesterca je samo prividna dominacija. Zvezda ovog proleća igra onu igru koju treba uvek da igra, dobro trčanje, pokrivanje svakog dela terena, stvaranje gol šansi i pre svega odlična realizacija iz tih prilika. Odlično sudjenje, dobra atmosfera i zaslužena pobeda. Sada hajde napred u finalu, na Dan pobede 9. maja očekujemo novi kup.

Vojislav Matkovic

pre 12 godina

Moguci scenario lose situacije u Partizanu bi mogao da izgleda ovako:

Djuric: Hej Avrame!
Grant: Kazi Dragance!
Djuric: Da li zelis da na brzaka, za dva tri meseca zaradis jedno 400 hiljada?
Grant: Pa, moze, al kako to moze u Srbiji da se odradi!
Djuric: Slusaj ovako, treba mi jako zvucno ime, kao sto je tvoje, da napravimo sto veci ugovor! Dodjes, treniras, mesec, dva... Izgubis par utakmica, odigras nereseno sa Novim Pazarom, ispadnes iz kupa, i kada te navijaci i uprava otera, mi ti isplatimo komplet obestecenje, 800 hiljadarki, i ti posle prebacis od tih 800, 400 na xxxx (moj racun) racun i to ti je to!
Grant: Pa moze Dragance, sema ti je odlicna, niko nikada nece moci da nas provali! Hahahaha
Djuric: Hahahaha

djuro

pre 12 godina

Za sve one koji ovde pljuju po derbiju na kvalitet i slicno neka kupe kokice i ispred tv-a gledaju Barsu, Real i ostale a za mene ce derbi pa taman bio najodvratniji na planeti biti uvek utakmica nad utakmicama. Oba derbija u kupu su bila izuzetno dinamicna i interesantna sa mnogo sansi ali i mnogo gresaka u igri oba tima. Partizan na celu sa Grantom mnogo lakse ulazi u sanse nego ranije ali nestvarno se ispromasivao u oba meca izbrojao sam oko 6-7 izuzetnih neiskoriscenih prilika i to je odraz pre svega nekvaliteta u zavrsnici a ne nesrece i slicno. Zvezda je imala taj kvalitet svoje cetiri sanse je iskoristila i zasluzeno prosla dalje. Upada u oci i takozvana "srpska fudbalska kontradikcija": Partizan uskoro 5 titula za redom a navijaci podeljeni, skandira se uprava napolje, dok sa druge strane Zvezdasi nikad verniji ujedinjeniji sa velikom posetom na svim utakmicama a pri tom 5 godina bez titule niti nekog evropskog rezultata, valjda je to nas mentalitet da primenjujemo "Samo Sloga Srbina Spasava" samo kad padnemo nisko.

Vlada

pre 12 godina

Kao navijacu Partizana moram da primetim da nam je sinocna utakmica bila odlican pokazatelj nasih mogucnosti a najvise nasih ozbiljnih slabosti koje su definitivno prouzrokovane losim i pogresnim radom rukovodstva kluba i katastrofalnom politikom kupoprodaje igraca i trenera.
Dobro je da je fudbalska javnost mogla da vidi da koliko je ova ekipa limitirana za iole ozbiljniji nastup na evro sceni, jer se jasno videlo da protiv ekipe koja bolje trci od nas delujemo jako neozbiljno sa fatalnim kiksevima, i ako je prva utakmica bila slucajnost i nedostatak srece, druga to svakako nije vec svi ljudi koji se bave sportom znaju sta to nedostaje kada iz dosta izglednih prilika ne postignes niti jedan gol...
Samo bih se osvrnuo js jednom upravo na odlicno trcanje i cvrstinu u duelima i podsetio navijace koji duze prate fudbal da je i ranije Zvezda cesto delovala fizivki nadmocnije u duelima, sve do pre par sezona kada je Partizan redovno poceo da zahteva antidoping kontrolu, i u tim utakmicama je jasna bila razlika u fizickoj spremi igraca zvezde.
Da ne bi bilo da je teorija zavere, u ptvom mecu polufinala nisam imao taj utisak, ali sinoc je bukvalno svaki igrac Zvezde (cak iodbrambeni)bio brzi od najbrzih igraca Partizana.
Izvinjavam se za ovako dug post.

Kreator

pre 12 godina

Rešio sam pre izvesnog vremena da ne idem na utakmice sve dok bude igrao Babović. Sinoć sam rešio da ne gledam ni na TV-u dok on bude igrao. Njemu dobronamerno poručujem da na miru odgleda snimak sinoćne utakmice i da se sam uveri u svoju *KREATORSKU* igru. Pa on svaku loptu koju dobije upropasti. Prvo se okrene oko svoje ose pa je onda preda protivničkom igraču. Čak i kada doda nekom svom saigraču to je po pravilu igrač u najneponovljijem položaju. Posebna su priča njegovi centaršutevi i izvođenje slobodnih udaraca. On nezna da šutira loptu on je gura.
Ovo što mu preporučujem da odgleda snimak je za njegovo dobro pošto njegovu pogrešnu igru nisu u stanju da uvide treneri u Partizanu.

MVP

pre 12 godina

Sada vam je dobro sudjenje Gani a ?

Utakmica produzena 1:40 sekudi,a sudija pokazao 2,jos prekinuo zadnji napad Partizana...utakmica je trebala biti produzena najmanje 5...dao vam Djura kup a vi poleteli.Jos cemo se mi ganjati,ko se zadji smeje najsladje se smeje.
(Alone, 12. april 2012 00:02)

Ahahahahahahahahaha kako me covjek nasmija, stomak me boli.

Milan

pre 12 godina

Koliko su zvezdasi bili frustrirani i napaljeni pre ove kup utalmice, da nedaj boze da su izgubili kojim slucajem ! Za debakl Partizana je jedini krivac snajder djuric i njegovi ! Necu da gledam utakmice dok se ne vrati Stanojevic ! TIM SE MORA POD HITNO PODMLADITI !

DELIJE B,LUKA

pre 12 godina

kad vidim ovoliko komentara napacenih, isfrustriranihm kompleksima ubijenih navijaca zvezde cak mi je i drago sto smo ispali... ipak je ovo njihov najveci uspeh u zadnjih 20ak godina.
a nepisano je pravilo svuda da se KUP ostavlja malim klubovima, velikanima je dosta samo prvenstvo.
(grobar, 12. april 2012 07:59)

a prije 20 god bum bum BARI!!!

jurica

pre 12 godina

dok god partizan vode krojaci i politicri i trener kome je sve jedno da li vodi partizan ili bilo koji klub, a pominje ligu sampiona sa rnicem,babovicem kapitenom...bicemo smesni
partizan partizanovcima,babica,stankovica,markovica na teren, zahvaliti se ilicu,rnicu,babovicu,vukucu...

leandro

pre 12 godina

Evandrov podsmjeh Mustafi u facu posle gola Lazovica...

DELIJE BAR!
(Delije Bar, 11. april 2012 22:53)

To je isto rekao i komentator rts-a. A Evandro je baš kivan na Stojketa, seća se kad je bio u Zvezdi. Okrenuo se prema klupi Zvezde a golman je slučajno bio između. Ipak je taj Evandro sportista iako ima i srpsko državljanstvo!

grobar

pre 12 godina

kad vidim ovoliko komentara napacenih, isfrustriranihm kompleksima ubijenih navijaca zvezde cak mi je i drago sto smo ispali... ipak je ovo njihov najveci uspeh u zadnjih 20ak godina.
a nepisano je pravilo svuda da se KUP ostavlja malim klubovima, velikanima je dosta samo prvenstvo.

igor

pre 12 godina

Jutros sam se probudio bas veseo i sa osmehom na licu zato sto je moja zvezda dvaput za redom pobedila partizan ako bog da i treci put ce.Danas ce mi biti veseo ceo dan.

Predrag

pre 12 godina

Sinoc je igrao Mancester siti, kakav fudbal, 22 vek, ove nase pilicare ja ne znam ko gleda i ko se jos uvek pali na najlosiji fudbal na svetu. Steta za struju koju su sinoc potrosili, sada vidim da ce na izbore izaci dovoljno persona, kada mogu ono da gledaju, mogu i da glasaju i da veruju jos u lazi.

Milan

pre 12 godina

2:0 za Zvezdu, ma nemoguce, reko mi Djura Frizura pre 3 nedelje da ce biti 3:0 za Partizan. I ko ce sad da plati moj tiket sa fiksom keca u derbiju.

deda rade

pre 12 godina

A bila neka utakmica... Vidim ja neka guzva veceras po ulicama kao Rad kad je igrao 80-ih Drugu ligu SFRJ protiv Teteksa i Galenike. Nadam se da je bio i fudbal dobar kao tad.

cigasaklipa

pre 12 godina

Bio sam na obe utakmice. O prvoj da ne pricam puno,Partizan imao inicijativu,Zvezda cekala greske i iskorila.
Druga - Odusevila me je borba zvezdinih fudbalera,za svaku loptu su ginuli i pokazali karakter iako su mladi . ( Bilo bi steta sve ove igrace prodati ) Partizan nazadovao u igri ocigledno,danas prvih 20 min ok,posle BEZ IDEJE,ZAVRSNICE,KONCETRACIJE. Uglavnom,zasluzeno,nema sta. 4-0 govori vise od svega. I da dodam,danas tuca na jugu,SRAMOTA VELIKA !

Tole

pre 12 godina

@pero pistolero

Ma bilo bi 10:0 za vas, nepravda jbt! :-)
Ne znam ko ce nas da otrese u avgustu, ali znam da smo za mesec dana mi dva puta otresli vas.
I da, ko god da bude taj ko ce u Evropi nas da otrese, taj neko nece biti konobar iz Ragine glave.

Nenad

pre 12 godina

Sta reci posle toliko sansi ,a izgubiti utakmicu 2:0.Zvezda je imala u obe utakmice vise srece nego pameti.Partizan je u mnogim utakmicama pobedjivao,a igrao je losije nego protiv Zvezde.Ja stojim iza toge da je Partizan duplo jaci od Zvezde,al sta vredi kada nije dao go.U svakom slucaju Partizan osvaja titulu,a Zvezda kup.Valjda cemo u zadnjem derbiju u prvenstvu naplatiti sve promasaje i napuniti Zvezdi gol.Zvezdi cestitam na pobedi ,ali ne i igri.

Krstic

pre 12 godina

Citam statisticke komentare ,vidim da je u dve utakmice sa Zvezdom imao 11 100% sansi.Ovog puta je Zvezdi prosao voz,a Ren ne pravi takve greske kao sto je uradio Partizan.Ren - Crvena Zvezda 6 : 1.

hostel

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Partizan je promasio najmanje 10 kolosalnih sansi na dve utakmice, dva puta pogadjao stativu i nije na kraju iz svega toga uspeo da postigne nijedan gol. To je prosto neverovatno, ali istinito. Partizanu fali centarfor koji je u formi i koji ce znati onakve zicere da iskoristi. Markovic, Dijara i Eduardo su van forme. Zvezda je svoje sanse umela da iskoristi u prvoj utakmici i to je prakticno resilo ovaj dvomec. Veceras je taktika sa najisturenijim Kasalicom i malo povucenijim Lazovicem dala rezultat. Ivanov i pogotovo Rnic ne mogu da se jure sa njima. Ostaje nam da uzmemo titulu sa kojom cemo moci da se obrisemo kao i Zvezda sa kupom jer ce neki amateri vec u kvalifikacijama da nas izbace na leto. Kvalitet Zvezde i Partizana je ispod svakog proseka. Sta tek reci o upravi Partizana koja je najurila onakvog trenera kakav je bio Stanojevic?! Stanoje je dobijao Zvezdu zatvorenih ociju, a ovaj nesretni Grant je nikada nece dobiti.

dejan

pre 12 godina

a sta to partizan promasivao a zvezda nije za ovakav naslov urednice,molim vas pojasnite mi po cemu je partizan imao bolje sanse od zvezde pa da po naslovu zakljucak je partizan razbio zvezdu al lopta nije htela u gol zvezda dva puta sutnula i pogodila,pogledajte molim vas statistiku ako vam ovo nije od toleta..hvala

Elvis

pre 12 godina

Đura frizura & čirokana luzers Grant Šou bend feat. Ljolja Smiljanić !!!
14. aprila ponovo na istom mestu, protiv moćnog Javora.
Ulaz verovatno za dž.
Ponesite novine da Vam ne bi bilo dosadno.

Vladimir

pre 12 godina

naslov je neobjektivan. Ko god je igrao fudbal jasno mu je da je Zvezda ošurila Partizana u dvomeču. Nema veze to s Rnićem, Grantom, megagiga talentom Markovićem, Zaboravljenima s istoka... Zvezda posle 2 decenije ima atlete na terenu! Možda ne u vidu Dimitrijevića i (nespremnog) Karleuše, al ostali lete! Ne znam im imena, svi oni veznjaci na M slovo... Plus Pačeko, Borha, kapiten... I potvrdjeni Lazović (naklon!). Odlična selekcija.

Grof

pre 12 godina

I to je to, to je ta nova zvezdina mladost, zvezdini novi super decaci protiv kojih vise ni nemestene Karadziceve sudije nemogu da pomognu Partizanu da pobedi cak ni na svom terenu {ako je uopste taj stadion njihov a ne stadion vojske kako se prica da jeste}.
TOVARI!!!

Branislav

pre 12 godina

Pred početak utakmice svi se okreću, na VIP ložu zapada seda Siniša Mihajlović. Jadan čovek je nosio olovku i papir za džabe, jer je na kraju precrtao sve igrače, i napisao komentar- Niko ne zna da šutira u okvir gola.
(Mario Bros, 11. april 2012 23:34)

Momak, jel' ti mozda navijas za partizan??

nislija

pre 12 godina

hahahah ljudi,gledam utakmcu veceras,i 5min pre prvog gola zvezde,od jednom mi dodje ideja da odigram jos 1 tiket "uzivo" .
odem lepo do saltera i uplatim 2000 na zvezdu da daje gol
nakon 5min Zvezda vodi 1-0 :)))))))
i ja izadjem 8000+ i eto
nista
samo sam hteo ovo da podelim sa ljudima iz sveta srpskog fudbala.
ja eto sad bas dosao,od 8000 ostale su mi 3000,i nisam bas u nekom plusu,morali smo da se pocastimo,sta cu :(
podrav

?

pre 12 godina

sve je ok..zasluzeno ste prosli, svaka cast!! ali ako moze neko da mi navede na osnovu cega je namestena titula..aa?! dosta mi je vasih teorija zavere isto koliko snajdera i ekipe. price o toletu su postale zalosne, smeju vam se ljudi. jednostavno, poslednjih godina niti ste imali trenera, niti igrace..sad je sve drugacije sa robijem ali batalite toleta vise, smesno je ako nista drugo! pruzite ruku kao mi sada jer smo zasluzili titulu..racuna se i jesenji deo!! sledece godine ce biti mnogo zanimljivije prvenstvo pa neka osvoji bolji!

milosclub

pre 12 godina

Ne razumem naslov!! imali su na pocetku dve sanse ali najbolja sansa je sansa Lazovica.. Partizan promasivao? Stvarno ne razumem naslov!!! ispadose po naslovima da su bolji posle dvomeca a 2:0.

Realno

pre 12 godina

Navijam za Partizan i sa velikim srcem sam cekao danasnji dan i zeleo da srusimo Zvezdu ali ovako nije moglo..Sa ovakvom igrom to nije uspevalo..Prilika je bilo:Markovic promasuje;Dijara ne igra pas ka Tomicu nego odmah sutira i preko gola......pa sve do Dijare na samom kraju kad gol i nije donosio neku pretnju....Ne bi da pominjem imena igrača ali neki stvarno ne štimaju u Partizanu..lopta sporo ide...kruži se dosta kao da smo Barselona...kad je kontra sporaci iz Partizana ne stizu protivnika..Sa ovim timom ne zelim da gledam kvalifikacije za Ligu Šampiona jer ćemo se obrukati gore nego prošle godine...Zvezda je sa druge strane iskoristila priliku i pobedila..na Partizanu ostaje šampionat da odigra kako treba i da ove godine podelimo plen..

Mirko

pre 12 godina

(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)
Mozda si ti u pravu kada kazes da ce Zvezda ispasti od nekog tima iz Moldavije,Gruzije,Azerbejdzana.Ali u jednom gresis.Tamo ipak igraju profesionalci ali zapamti jednu stvar.Za tvog i mog zivota Zvedza nikada nece ispasti od konobara,stolara,ribara ili ti amatera poput Samroka.Kada ukapiras te stvari onda ces uvideti kolika je razlika izmedju Zvezde i Partizna.Fljamurtari ovaj put preskacem.

Marko

pre 12 godina

Ne interesuje me titula koja je vec bila osvojena u decembru, ja samo zelim da u sledecem derbiju vidim drugaciji Partizan i drugaciji rezultat!
Cestitao bih i svim ciganima!

unz

pre 12 godina

Korektna utakmica bez incidenata i naboja govori samo jedno Namestaljka ,izbori,trula zemlja ,zvezda kup partizan prvenstvo ,svi srecni a nemaju za leba .Crni moji zemljaci oduvek ste bili kratkog vida

eric

pre 12 godina

Pa dobro bre ljudi sta ste se uvatili suvog rezultata. Pa valjda je fudbal igra a u toj igri se videlo da je Partizan za 2 klase kvalitetnija ekipa koja se u dve utakmice naigrala fudbala dok su Zvezdini igraci to uglavnom samo namrsteno posmatrali. Partizan je odigrao dve odlicne utakmice sto se fudbala tice a ja zbog toga i gledam tu igru a ne zbog rezultata pogotovo u takmicenju koje vise nigde skoro nista ne znaci sem kod blesavih Engleza, mozda. Svega je bilo u Partizanovoj igri i driblinga i finte i laznjaka i duplih pasova i vica i ,,u krugu" a to je ono sto cini fudbal lepim. E sad jedino sto je falilo u obe utakmica je realizacija. A to je malo nedostatak kvaliteta napadaca a malo i ogromna Zvezdina sreca kad lopta prosto nece u gol kao da je zacaran a njihove sve u malu mrezicu odskakucu. Mozda je tako i bolje da se malo smiri ova vecina u Srbiji jer su postali toliko frustrirani, ogorceni i nervozni da su im Partizan i Tole postali glavni krivci za sve licne neuspehe u zivotu a posto njima ne mogu nista okomili su se na svoje komsije i prijatelje da na njima iskale bes, nemoc i srdzbu. Valjda ce sad biti malo opustenije u narodu.

vukpfc

pre 12 godina

Bravo....jebiga sta drugo da kazem.....Pobeda je pobeda...mada steta sto vam je avram najvece pojacanje ali jebiga i sami smo krivi...vidicemo se jos ,ne brini te...do tada slcestitke...

Materazzi

pre 12 godina

Sta reci nego Uprava Napolje,Grant go home to the Israel.
Bogy cekamo te svi!
Djuro pakuj kofere,blizi se kraj tvojoj vladavini.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Pricajte vi shta hocete,ja sam uvek bio realan navijac ! Crvena zvezda je prosla zbog toga shto je Prosinecki skinuo sve fore od Stanojevica ! Zvuci kao da je ovaj drugi sada Murinho,ali zar to nije ocigledno ! Igra Crvene zvezde i umiranje u lepoti prosle godine i postavka ove i prve utakmice nemaju veze sa zivotom,pa pricajte vi shta hocete ! Od igre,postizanja golova,postavke na terenu,ovo je sve skinuto od Stanojevica ! Svako dete zna da ekipa koja igra brzo,jednostavno i lepshe od ove druge nece dobiti derbi,to je uvek tako bilo ! Kada je Partizan prestao da igra otvoreno i leprsavo on je poceo da dobija Crvenu zvezdu i tu je kraj svake price ! Opet kazem,necu da ispadne da je Stanojevic ne znam shta,ali covek je bre znao da namesti taktiku da mu se ne sutne na gol u derbiju,jednostavno je imao slifa za to i Prosinecki je to uvideo i postavio tako taktiku,jer je video da ne moze Partizan da dobije sa nekom leprsavaom igrom i napadanjem ! Prvi derbi u kupu Zvezda je odigrala identicno kao Partizan kod prvog derbija u prvenstvu kada je Partizan dobio 0:2,evo pustite na youtube tekmu,pa cete videti da tu nema razlike ! Da se razumemo ovo nishta nije loshe,naprotiv cestitam na pobedi Crvenoj zvezdi i njenim navijacima,ali to je neko moje zapazanje !

buki

pre 12 godina

Dve utakmice - četiri gola
Pet godina - 0 titula
Svaka cast na prolasku u finale, ako osvojite kup igraćete u prestižnom evropskom takmičenju kupu pobednika kupova.
(istina, 11. april 2012 22:03)

Mi se vracamo polako, i jos nam nije vreme za LS!! Kad bude, znaces!!! Samo ne znam u koje prestizno takmicenje ce te vi?? Treba li da te podsecam na isto tako "prestizne gigante" poput Samroka, onih Ceha kojima se ni imena ne secam...? Ili na vasa "ucesca" u tim prestiznim takmicenjima u kojima niste ni gol postigli?? Zvezda kad ucestvuje ona i osvoji, a ne sluzi kao topovsko meso za sprdnju!!!

moje ime je

pre 12 godina

Cestitke na pobedi delije...Pametnije su odigrali,zrelije,iskoristili svoje sanse..
Druga stvar derbi sa stranim trenerom ne moze da se igra,jer,
ne moze grant da im nabije zelju,volju,motivaciju,kao sto je to radio stanojevic.
Videlo se po Prosineckom koliko je zeleo ove pobede i koliko su mu znacili,posle toliko poraza,tako da to je on lako uspeo da prebaci sve to na igrace.
Ne trazite izgovore u raznim dilovima,zaverava,itd,od toga nema nista,
nego cestitaj te protivniku na zasluzenom prolazu dalje.
Samo velika razlika izmedju NAS i vas jeste sto smo uvek bili veliki i u pobedi,a i sad u porazu,za razliku od vas koji u oba slucaja to nikad niste!!!!

koma

pre 12 godina

Svaka cast momci... A sto se ekipa grobara tice,bre ove kvazi povratnike treba zabraniti,i kod grobara i kod zvezde,nabedjeni frikovi... Jednom odes,nema nazad... Samo mlade treba forsirati,koji imaju zelju,a ne neke babovice,vukice i ostale...

Neverica

pre 12 godina

Svaka cast na cestitkama grobari!Neke komentare od vasih ne mogu da shvatim...Pa kad vam je frizura dosao u fotelju i kad ste otisli u ls i kad je dosla lova ljubili ste i njega i Rnica u ... Pljujete Markovica i Babovica-jedinu dvojicu pored Volkova koji valjaju,kukate za Scepovicem,a njega ste pljuvali i zvizdali mu,govorili da je operisan od fudbala.Sve sem djure ne mogu da shvatim.I mi imamo Lukica,al navijamo za ovu decu sto vole i ljube Zvezdin grb,a za Vlajka ne brinem,doci ce dan da se za njim pusti voda!HVALA ROBI,HVALA DECO,SVI SMO SAMO UZ VAS! ! ! !

Alone

pre 12 godina

Sada vam je dobro sudjenje Gani a ?

Utakmica produzena 1:40 sekudi,a sudija pokazao 2,jos prekinuo zadnji napad Partizana...utakmica je trebala biti produzena najmanje 5...dao vam Djura kup a vi poleteli.Jos cemo se mi ganjati,ko se zadji smeje najsladje se smeje.

Grobar

pre 12 godina

pa dobro nacionalna manjino vama se i ovako ugadja u zemlji srbiji sta god uradili, mozete da nas ubijate silujete kao nigde u svetu vasa himna da se svira u skupstini srbije bez blama i da vas ugoste kao naj rodjenije i ako se to nigde u svetu ne desava sto je sramota za srbiju dobro uzeli ste kup i sta sad opet idete u kup uefa i to je to a nama prvenstvo i liga sampiona !ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !

dr

pre 12 godina

22 levaka + 50000 zaludnika!
Zali Boze struje za reflektore,mogli smo je izvesti,pa neki dinar zaraditi...
Kada gledam Barcelonu,Celzi,Bajern...eh...
A onda pogledam ove nase nadobudne,nespretne,glupe,bezidejne spodobe u kopackama,koji verovatno razmisljaju samo gde ce posle utakmice,na koji splav,koju sponzorusu ce veceras u krevet...
I samo se pitam sta bi se desilo da ih zreb,u nekom UEFA takmicenju,nesrecom njihovom,nameri na jednu Barcelonu!
Mesi bi oborio svetski rekord - nagradno pitanje koliko golova bi im dao(svejedno,Zvezdi ili Partizanu)?10?15?20?
Lepo rece Kusturica nedavno - Zvezda i Partizan igraju sada fudbal na nivou nekadasnje Sloge iz Ilijasa...hahahahahah

mikicar

pre 12 godina

Stanoje kad je izostavljao Dijaru znao je zasto to radi. Nije ni promil igraca kao sto je nekad bio. Grant ga stavlja jer nema boljeg, nema drugog. Inace nikad lezernije nismo igrali, malodusno totalno. Zasluzena pobeda Zvezde u svakom slucaju, mnogo bolja postavka igre Prosineckog.

Shone

pre 12 godina

Kakav bre Rnic,taj bolje da pakuje kofere nego sto tu parvi cirkus,pa bolji je onaj kako se zvase Anderson Marqes koji je dosao iz brazilskog drugoligasa Sao Kaetana.
A upravi PFK toplo preporucujem:Prodajte Rnica sto je pre moguce,ako moze i Miljkovica u istom paketu.

ajde ćuti statističaru

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)

Možda Shamrok. Ko zna???

darko8@ptt.rs

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)

Uh, dobro, ja se uplasih da ne budu iz Irske, neko tamo udruzenje konobara.

Nikola

pre 12 godina

Da se razumemo. Kup je jedino relevantno takmičenje u Srbiji. Nema toleta, zeke, bjeke... Face to face. Zašto ćutite!?
(ZuluSu, 11. april 2012 23:14)

Nemoj molim te da ni pričaš o toletu i kupu. Kada ste igrali čini mi se protiv Banata nzm tačno bio je rez 0:0 a onda u 96-tom minutu penal za Czv i naravno prolazak dalje. Tako da molim te da ne pominješ te teme. A čestitam vam na pobedi. Toliko.

Непроцењиво :))

pre 12 godina

Робијево радовање код првог гола је оно по чему ћу памтити овуи утакмицу и кроз 20 година !!!

zvezdas

pre 12 godina

Ne vadite se grobari sigurno vas Tole ne bi pravio dil sa 4 PREMA 0, okretali smo vas kao na ringispilu , bolji smo slobodno placite...

eee

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)
Pa dobro sada ako moramo da biramo izmedju Ren-a koji je ozbilajn klub, i nekih tamo polu-amatera (Shamrok), bolje da ispadnemo od ozbiljnijeg kluba...

Danilo

pre 12 godina

Mi vam lepo čestitamo i ne pominjemo ni sudije,ni šanse,ni penal u prvoj utakmici,a vi prolupali pa vam i naslov na sajtu smeta?!?!
Bože kolika je vaša bol i tuga!
Što se tiče vaše i naše budućnosti,samo razmiliste o dugu od 40 miliona evra koji trenutno imate,a nijednog igrača za prodaju nemate?
Nama će otići Djurić,a onda kožu na šiljak;biće gore nego u košarci!

Angelo Peruzzi

pre 12 godina

Vrlo dobro!! Uvek sam govorio da kako u fudbalu,tako i u zivotu; kad ne iskoristis svoje sanse , obavezno dobijes po nosu. Da je Partizan realizovao svoje sanse na pocetku( a i u prvoj utakmici) , svakako bi tok utakmice bio drugaciji... Na nasu srecu , nije. U 2 utakmice promasiti onoliko zicera... postovane komsije , to je zaista zabrinjavajuce, za vas naravno. Mi veceras i nismo bili toliko bolji od vas koliko smo bili strpljiviji i spretniji ( a to su vrlo bitni elementi igre) da kaznimo vase greske. Za one koji smatraju da je izvrsena podela "Partizanu prvenstvo,Zvezdi kup" : nigde na svetu gde postoji (gradski) derbi nema "saradnje" tog tipa. Zamislite recimo da se dogovaraju Inter i Milan,Lacio i Roma, Barsa i Real itd. "mi cemo kup, a vi uzmite titulu" . Smesno. Drago mi je da ima veliki broj navijaca Partizana koji nam sportski cestitaju. Pozdrav svima !

neso pb

pre 12 godina

Statistika je kao bikini pogledajte je gospodo grobari pa cete videti da li ste bili bolji i koliko je ko puta sutnuo u golllll ,sta pise ma semaforu,koliki je rezultat iz dve tekme...Bili ste bolji niste dali gollll , a primili ste 4.komada a moglo je i bolje 5,6,7,....Ovi mladi momci su shvatili koliki je klub za koji igraju, sta se od njih trazi....Srce na teren za Zvezdu.....Robi je napravio ekipu za 10-ku to ce najbolje vreme pokazati....U Rotaciji ima 15-16.... dobrih igraca....Robi majstore!!!!

compay

pre 12 godina

Grant je postavio igru tako da partizan može do ujutru da igra gol neće dati CIGANI BUDITE SPOKOJNI, IDETE DLJE.
(zoran, 11. april 2012 20:29)

Grant je postavio igru da Partizan protiv Zvezde napravi 6,7 100%-tnih sansi i kontrolise igru u oba derbija. Verujem ja da si ti zaljubljen u Stanoja ali od kako je Grant dosao, Partizan igra bolje. Covek nije kriv sto igraci mase gol sa 10 metara. Zvezda je odigrala onoliko koliko im treba..cak i vise.. Cestitam.

tup na kup

pre 12 godina

Eto pravde, zvezda bila bolja i njoj kup.

Sa kupom dobija i Lukica na jos 4 godine.
A sa Lukicem nam se osmehuju jos 4 titule, ovu sada da ne racunamo...

novicas

pre 12 godina

Kad malo bolje razmislim možda je bolje što smo íspali,jer je bolje da od Borca izgubi Zvezda nego Partizan.Muka mi je više od nedovršene igre Partizana i traljave nazovi Zvezde.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,braco,budite dostojansvetni i cestitajte komsijama ! Mi svoje sanse nismo iskoristili u prvoj utakmici i tu je kraj svake price ! Mozemo da psujemo i upravu i Granta i sve ostale,to je najmanje bitno ! Bitne su sanse iz prva utakmice i nishta drugo ! Ja sam i dalje ubedjen da smo mi bolja ekipa od njih,ali 2:0 je mnogo veliki rezultat koji nebi stigli protiv Zvezde ni mnogo jaci timovi od Partizana ! Ne zato shto Zvezda igra atomski fudbal,vech zbog toga shto je 2:0 ogroman rezultat i zaliha pred revans ! Uostalom,koga su Partizan i Crvena zvezda,reprezentacija Srbije stigli,a da su imali negativan rezultat iz prvog meca ? QPR pre 100 godina i Dinamo iz Tbilisija,koji ruku na srce nije rame uz rame sa Crvenom zvezdom i Partizanom ! Ja prvi,kao navijac Partizana sam realan i uopshte me nije sramota ovog ispadanja,cak sam se i smejao nekim izjavama igraca Partizana koji su rekli da idu na pobedu i slicno ! Pa takve izjave mogu da daju eventualno nemci koji i imaju takav mentalitet da krenu i da ti daju 5 komada,jer jednostavno takav su narod ! Uglavnom bez nerviranja,nije nishta alarmantno ! Izgubili smo,pa boze moj,nije ni prvi ni poslednji put ! Krivo mi je zbog Stanojevica samo,jer zna i 100% sam ubedjen da bi njegovom igrom igrali finale 100%,jer kada sam video u 5 minutu gde igra Ivanov i gde igra Rnic i koliko je Kasalica brzi od njih,samo sam cekao kada ce Zvezdi da uspe neka kontra ! Jednostavno Grant je doshao covek i on nema predstavu ni o nasem srpskom mentalitetu,ni o igracima nema pojma,odmah je neshto poceo da tumba i jednostavno to vishe nije bila ta ekipa Partizana koja je igrala kod Saleta Stanojevica,sa kojim bi Partizan,opet kazem 100% bolje prosao u ovom dvomecu !

joco

pre 12 godina

ala koliko se nabrijavate, pa i borac cacak je usao u finale kupa pa ne smara koliko vi, al dobro, finale kupa, najveci uspeh zvezde u nekliko poslednjih sezona

Mario Bros

pre 12 godina

Pred početak utakmice svi se okreću, na VIP ložu zapada seda Siniša Mihajlović. Jadan čovek je nosio olovku i papir za džabe, jer je na kraju precrtao sve igrače, i napisao komentar- Niko ne zna da šutira u okvir gola.

Vlado

pre 12 godina

Zaboravili je grobari da se Zvezdi nikada ne preti! Zato su i večeras imali čas fudbala i demonstraciju navijanja! Samo je pre početka prenosa u uglu ekrana trebalo staviti +18. Nadam se da će to na snimcima biti ispravljeno, ipak nije ono bilo za maloletne.

Mirko

pre 12 godina

E STVARNO, konacno da neko ovo kaze.. aj sto su oni sa arene ocigledni grobari, ali ovo je smesno. Celo drugo poluvreme su grobari maksimalno bili nadigrani, jedna jedina sansa je nastala iz katastrofalne greske tosica, a sa druge strane smo mi propustili, uz dva gola jos 3-4 odlicne sanse. Ako su grobari na prvoj tekmi zaista i bili bolji, u ovoj su prosto i jednostavno nadigrani.. vreme je da se pomire sa tim, zaista.
(Sabre, 11. april 2012 22:02)
-----------------------------------------------------------------------

E decko ne lupetaj molim te 65% posed lopte...stativ,pa Markovic,pa Babovic sa dva metra, pa Dijara sam ispred gola...jel treba dalje...vi nas razvalili...smesno.
Ako nas pobedite i 5.5 onda mozete da kazete da ste bolji...do tada uzivajte jer nece snajder jos dugo.

Dule

pre 12 godina

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.
(mhm, 11. april 2012 21:57)

Druze,jedini koji je nocas propao je Partizan!I sta vi mislite,da bi Djuric i Avram pustili Zvezdi prolaz i dozvolili sebi da ih Grobari pljuju i izbacuju iz kluba celu upravu i igrace?Ajde neka vam je ,razumem vas...samo se vi tesite.

Mikeli

pre 12 godina

Jedno pitanje samo za ove sto uporno tvrde da je dogovoreno,zasto prosle godine nisu dogovorili? Zasto bas ove? Zasto bi partizan namestao zvezdi kup,kada je prvenstvo vec odluceno?Sta partizan ima od toga? Budite ljudi i cestitajte boljem! Uostalom ako je i namesteno,onda se zapitajte ko vam vodi klub i ko igra u njemu! Je l ste sada srecniji?

Veteran

pre 12 godina

Najbolja sansa na utakmici je Lazoviceva sansa u prvom poluvremenu a ne naka Partizanova! takodje Partizan nije pipno loptu u drugom poluvremenu!

Vlada

pre 12 godina

Nije mi jasno kako se Partizan ispromašivao. Ivanov je pogodio stativu, Marković je imao šansu kao i Dijara. Zvezda im je svesno dala loptu pošto imaju 2:0 iz prvog meča, a imala je odličnu šansu kada je Lazovića blokirao Ivanov u poslednji čas. Koliko se Partizan plašio govori podatak da je na 1:0 Ilić zamenio vukića koji je daleko ofanzivniji.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Cestitke komsijama,iskrene ! Znao sam da ce se ovo desiti,jer je 2:0 mnogo veliki rezultat koji je mnogo tesko stici realno ! Nemamo mi taj mentalitet ! Ja sam prvi psovao Markovica kod one sanse kada je izashao ispred Bajkovica,ali dzaba i da je dao gol,opet bi bio isti djavo ! Nemamo mi tu glavu da damo 3,4,5,a da ne primimo nijedan ! Mi smo sanse propustili u prvoj utakmici i tu je kraj svake price,da smo pogodili one 2,3 izgledne prilike,danas bi bila druga prica ! Uglavnom,jedino mi je krivo zbog Stanojevica kod koga odbrana nije znala da kiksne,jer se tacno znalo ko gde i kako trci ! Josh jednom se pokazalo da je stranac na klupi Partizana jedna obicna glupost,a pogotovo trener koji je u zabludi da moze da odigra na 40 metara od gola sa Ivanovom i Rnicem,to je ravno samoubistvu,pa igrao ti protiv Zvezde ili protiv Reala iz Madrida ! Pozdrav svima i josh jednom cestitke !

Snajder

pre 12 godina

Tole, pomozi. Uveo si 2 utakmice samo u polufinalu posle one bruke od Vojvodine na JNA 1:3 da bi mogli da se vadimo. Sad nam to dođe za DVOSTRUKO BRUKANJE. Vrati opet na 1 utakmicu i poništi ovu drugu ako možeš!

aleksa

pre 12 godina

Tuga od crno belih veceras odbrana komedija(Rnic,Ivanov),u vezi prednjaci Babovic(kapiten)dal smo imali vecu neznalicu sa trakom u istoriji?Neke od glavnih igraca nekada su dobro pritisle godine,tako da nam se sa ovom ekipom u Evropi ponovo crno pise bice bolno treznjenje(naravno sve zbog bata Djure).Cestitka Zvezdi ali i oni nisu nista posebno,jedino ako ih mladost izvadi u Evropi na jesen.POZD!

pero pistolero

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...

Marko Grobar

pre 12 godina

Treba biti covek i cestitati .....Bili ste bolji zasluzeno ste prosli dalje nema sta ,

Takodje dvojica mojih prijatelja zvezdasa kazu da je namesteno da zvezda uzme kup a partizan prvenstvo ...ne znam koliko je to istina ....to sad nije bitno

pera

pre 12 godina

Kakvi ste vi to "ljudi" tzv. delije ? Pa zar niste primetili da vam grobari cestitaju pobedu i bolju igru, zato sto je najveci broj grobara realan. A vi se ismejavate i podcenjujete to sto je Partizan na +8. Imacete jos jednu priliku na Partizanovom stadionu da se dokazete u maju. Tad nece biti nikakve presije na igrace Partizana, pa da vidimo da li ste bas toliko bolji. Robi je nadmudrio Granta ili igraci partizana nisu ispostovali dogovor. To ne znam, ali cinjenica je da je pobeda Zvezde vise nego zasluzena, a da, kao sto neki pomenuse Rnic i Babovic ne zasluzuju prvoligaski status. na kraju kao svaki realni grobar iskrene cestitke Zvezdi i savet da ne podcene Borac u finalu. Borac je zadovoljan i ovim do sad ostvarenim.

JA

pre 12 godina

iskreno meni je stojkovic cudan i sumnjuv,od utakmice sa schahtjorom.ne znam,ali nikako ne volim sto je na golu,a zvezdino je dete.a rnic,zavrsi karijeru molim te,bolje je i za tebe i za sve druge.ajd poslusaj me,vazi.cestitke zvezdani

vladoize

pre 12 godina

odgovor je jednostavan!zvezda takticki odlicno odigrala obe tekme,partizan kontrolu i sanse al nisu imali srece u prevodu zvezda zasluzeno prolazi u finale!bravo za robija.

Danijela

pre 12 godina

Navijam za Partizan,i apelujem svim grobarima da uvek kad ne prenose direktno da nijedan navijač ne ode ni na jna,i drago mi što su nas dobili jer smo još gori od njih,POZ SVIM GROBARIMA

Marko

pre 12 godina

Да ли је истина да су у полувремену заливали водом део испред Звездиног гола, тако пише у Блицу? Ако неко зна нека одговори?

Toma

pre 12 godina

Uprava PARTIZANA pod hitno treba stupiti u kontakt sa TEJGOM,treba ga ponovo dovesti u PARTIZAN, pa bi imali pravog napadača za Ligu šampiona.Dijara u dve utakmice - katastrofalan.

Mirko

pre 12 godina

Pa drage moje komsije sta da Vam kazem.Ajd probacu ovako.Obracam se onim malo starijim komsijama koje pamte derbije iz osamdesetih godina.Iz jednog prosotog razloga jer me ova utakmica mnogo podseca na te derbije.Kada malo bolje analizirate ovu utakmicu shvatit ce te da osim akcije kada je mali Markovic imao priliku Partizan na ovoj utakmici nije nista odigrao.Ostale prilike koje je imao je plod gresaka Zvezdine odbrane na kojima oramo raditi.Celu utakmicu je Zvezda kontrolisala i samo zbog nase neozbiljnosti rezultat je 0:2.Realno,trebalo je biti mnogo vise.Vi starije komsije znate cemu to vodi.Vasa nocna mora i Vasa avet se vratila na velika vrata.Bojim se da vise nece biti postavljano pitanje ko ce pobediti nego da li ce mozda Partizan dati neki gol ili mozda izvuci neki bod.Zato se ja obracam Vama starijim komsijama da pripremite mladje komsije na dominaciju Zvezde kako je to i normalno.I jos jednom Vasa AVET se vratila u punom sjaju.
P.S.Ja sam mislio da ce te se utesiti pobedom nad Vojvodinom u basketu ali kako tamo odnos bacanja nije bio 32-13 u Vasu korist logicno je da i tu utakmicu izgubite.

Soko

pre 12 godina

Cestitke zvezdi ovoga puta je bila bolja, Smatram da nije nikakva katasrofa izgubit od Zvezde cak mislim da je dobro i za Zvezdu i za Partizan da nema stalne dominacije, Na ovaqkvim utakmicama se vidi sta nedostaje ekipi i treba popravljat a ja mislim da vrlo malo nedostaje Partiza da bude pravi, Takode tek se sad vidi kolko je partizanu potreban Marko Scepovic,

Zeljko

pre 12 godina

Uprava PARTIZANA pod hitno treba stupiti u kontakt sa TEJGOM,treba ga ponovo dovesti u PARTIZAN, pa bi imali pravog napadača za Ligu šampiona.Dijara u dve utakmice - katastrofalan.
(Toma, 11. april 2012 22:14)

O kojoj ti ligi sampiona govoris??? Da li si svestan svoje nesvesti?

budite realni,nema ovo puno veze sa trenerom

pre 12 godina

Ajde bre grobari nemojte da svaljujete krivicu na Granta.Pa sta treba da radi da udje da da gol i da stigne da se vrati u odbranu?Pa Rnic i Ivanov su suplji na sve strane.A o Diari,Babovicu i Markovicu u zavrsnici da ne govorim.

Nikola

pre 12 godina

Nemoguce sa Dijarom,Vukicem i Markovicem i plus Stojkovicem na golu!pa sta treba da se radi da Partizan pobedi!Treba da vratimo Tejga i Scepovic da nam se oporavi!Onda sa 5 napadaca igramo Markovic,Dijara,Vukic,Tejgo,Scepovic(:
Tejgo se i molio da Partizan pobedi ali Zvezda je imala mnogo srece!

grant

pre 12 godina

Partizan je bio do prvog gola bolji, ali je posle izgubio nadu da će uspeti da uradi nešto više. Mislim da je pao neki deal da Zvezda osvoji kup, a Partizan ligu.
(Ognjen, 11. april 2012 21:41)

Realno! Sada Partizan može da mirno osvoji titulu iako ima samo +8. Inače da nisu pustili bilo bi opet- Tole ovakav si, onakav si...

Realnost

pre 12 godina

Prvo čestitke Zvezdi na prolasku u finale, a sad malo o derbiju. 10-ak minuta pred početak tuča na Grobara na jugu, zatim manja tuča Grobara na Istoku. Već mije pokvarena atmosfera zbog ovakvih idiota koji dođu na stadion da se mlate.Zakažite tuču u nekoj šumetini pa se poubijate ako hoćete. Fudbal ODVRATAN. Partizan traljavo uz mnogobrojne promašaje. Meni stvarno nije jasno kako neko može da sebe smatra za profesionalnog fgudbalera a da promaši okvir od 7.5m?! Zvezda hteli to da priznaju ili ne BUNKER! 22 igrača na polovini Zvezde i dodaje se zadnji red Partizana pa malo do Stojkovića i tako u krug. Iz dva šetanja po terenu Zvezda dva gola. Utkmica može da se nazove invalidska penzija. Cena karata od 1500 din za istok i zapad ne da su prenaduvane nego samo tako pa čak i cena od 600 din za jug i sever jer ovakav nazovi fudbal ne vredi 50 din. Onda me interesuje još da mi neko od Delija objasni zašto su napravili američku zastavu na severu?
Sve u svemu odavno ali odavno ne pamtim ovako loš derbi i utakmicu, srpski fudbal je nažalost doživeo totalnu propast i neće me videti skoro! Pozdrav za sve normalne navijače i sa jedne i sa druge strane!

Da se zna

pre 12 godina

Kakav naslov. Partizan jednu jedinu sansu u pocetku utakmice.Koliko sansi Zvezde.Kavo skandalozno sudjenje grobara Mazica.Ni zuti onom tamnoputom nad faulom nad Dimitrijevicem.Pola glave mu odneo. Bane Ivanovic u Engleskoj tri utakmice za bezvezan faul.Zasto sutitieeeeeeeee. Sreca sto ste stekli1 10 bodova prednosti u burazerskoj ligi inacebi 'svetski" trener i to prokockao

nismo glupi

pre 12 godina

Dokle vise da zamajavate narod? lukic dolazi na stadion, srdacno se pozdravlja sa snajderom djuricem i prijatno caskanje...Podelili ste trofeje, sve je montirano, uzas jedan. Odlazite vise svi, dosta je vasih mahinacija, samo se nadamo da ce jednog dana sve isplivati na videlo

fenomen

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi na ulasku u finale od Grobara. Potpuno zasluzeno. Necu da ulazim u to da li ova dva polufinala imaju neku pozadinu ali po prikazanom na terenu ste vise nego zasluzili da odete u finale. Sanse se zaborave vec dva dana posle utakmice a i to ko je igrao bolje, pamti se samo rezultat jer se fudbal igra za golove a ne za sanse.
Sto se tice Partizana remont pothitno. Stojkovic, Rnic, Ivanov, Babovic, Dijara, Ilic, Vukic moraju da odu ili da prestanu da se bave fudbalom. Markovic je strasno razocarao, ko zna mozda mu nedostaje Scepovic.
Trener Grant nista posebno, takvi su skoro svi treneri koji treniraju nase prvoligaske pa cak i drugoligaske klubove, zali boze sto ce uzeti milion evra....
Poz...

kobe bryant

pre 12 godina

Prvo: Grant nije dorastao svom poslu. Drugo: Rnić nam je opet bio najslabija karika. Treće: Stojković NIJE naš najbolji golman, ne sme da prima onakve golove ispod ruke. Četvrto: svima je jasno da ovde nešto smrdi. Liči mi na deal - Vama kup, nama prvenstvo. Možda i grešim, možda sam pristrasan ali eto tako mi liči. Malo mi je neverovatno da Partizan u dvomeču primi 4 gola a ne postigne ni jedan.

ciganDOgroba

pre 12 godina

Dijara - " igram za novi ugovor"

Rnic - " strpljenjem i kvalitetom do finala"

Grant training - http://www.youtube.com/watch?v=aWRQBlUur3c&feature=related

Željko

pre 12 godina

Pobedili smo njihovom taktikom od prošle godine,kada je,u 3 meča,trebalo da popiju barem 25 golova,realno! A zašto svi pričaju da je titula daleko? Još ništa nije gotovo,ajmo po duplu krunu! Z V E Z D A Š A M P I O N ! ! !

ja

pre 12 godina

Ipak je veca zelja kod igraca zvezde presudila, doduse i uz dosta srece, ipak zasluzeno prosla dalje, cestitke prosineckom na dobroj taktici od velikog partizanovca.

Cicabor

pre 12 godina

Krvni sam partizanovac,ali sve čestitke Crvenoj Zvezdi.Pobeda čista kao suza.Ne bih ovde 'davio' ljude našim problemima.Imaju pravo na svoj deo radosti.Još jednom,teška srca,ali sve čestitke.Tako se bori za boje svog kluba.

Kenny Dalglish

pre 12 godina

Vesovic? Dimitrijevic? Ovo mi se uopste ne svidja. Robi ti si odgovoran inace kupi se.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 11. april 2012 19:23)
Ni Tvoj komentar mi se se uopste ne svidja. Kupi se.

istina

pre 12 godina

Dve utakmice - četiri gola
Pet godina - 0 titula
Svaka cast na prolasku u finale, ako osvojite kup igraćete u prestižnom evropskom takmičenju kupu pobednika kupova.

Branko

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

neko ko je daleko

pre 12 godina

Eto sta se desava kada se drzava i jos neki ljudi iz fudbala umesaju u rad partizana i oteraju Stanojevica.

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.
(mhm, 11. april 2012 21:57)

Care, i da je stanojevic bio izgubili bi ste, jer Zvezda je sve bolja a partizan sve losiji

Ripli

pre 12 godina

Baš sad gledam grobarski sajt i krstim se. To je tačno škola Slobe Miloševića, oni nas bombardovaše, a mi pobedismo! Ne bi priznali da smo bolji da se nebo ruši. Neka, važno je da se to videlo na terenu. Pozdrav braći DELIJAMA!

vladimir

pre 12 godina

Kakav je ovo naslov ? Pa i Zvezda je imala veliki broj neiskorišćenih šansi za gol !? Ali, najjači je komentator Arene1, koji simpatiše Partizan sa izjavom " Bugarski internacionalac se sjajno snalazi na prvenstvenim utakmicama, osim u večitim derbijima " : )))

Bari1991

pre 12 godina

Na RTSu jos nismo dali gol,ali imam osecaj da cemo ubrzo dati dva! ;D
(Floro Flores, 11. april 2012 21:23)


HAHAHAHAHA!!!Bravo za komentar,bas si me nasmejao!!!

Sabre

pre 12 godina

Nek mi neko da link sta je to partizan promasio!!!
Pa jesmo li mi gledali istu utakmicu???
(delija, 11. april 2012 21:48)

E STVARNO, konacno da neko ovo kaze.. aj sto su oni sa arene ocigledni grobari, ali ovo je smesno. Celo drugo poluvreme su grobari maksimalno bili nadigrani, jedna jedina sansa je nastala iz katastrofalne greske tosica, a sa druge strane smo mi propustili, uz dva gola jos 3-4 odlicne sanse. Ako su grobari na prvoj tekmi zaista i bili bolji, u ovoj su prosto i jednostavno nadigrani.. vreme je da se pomire sa tim, zaista.

runner

pre 12 godina

Sve čestitke Zvezdi na, više nego zasluženom, ulasku u fimale LAV Kupa Srbije. Što se tiče Partizana jedina dobra stvar, iz ova dva bolna poraza, je otrežnjavajuća istina da ovo nije tim za velike domete. GENK i Šamrok ipak nisu bili slučajnost. Sva sreća što je bodovna zaliha solidna pa odbrana titule neće doći u pitanje, inače bilo bi svašta. Većini ovih igrača treba se zahvaliti na saradnji i još koliko sutra početi tražiti zamene.
Sa ovako neefikasnom navalom i sa ovako sporim i kiksevima sklonim centralnim bekovima mi nećemo proći ni prvo kolo kvalifikacija za LŠ. I na kraju reč dve o Avramu Grantu. Mogu da shavtim da me jedanput uzmu na foru brzih kontri al' kad me i drugi put uzmu na istu foru, onda nešto, ozbiljno, nije u redu sa mojom inteligencijom. Ova utakmica je, složit ćete se svi, slika i prilika prve polufinalne utakmice. I pošto je sada našim igračima piva u ušima, pitam se šta će biti u predstojećoj prvenstvenoj utakmici? Mogu li oni uopšte Zvezdi dati gol?

PFCNAJ

pre 12 godina

Rnic najgori stoper u istoriji partizana. zvezda bez ikakve igre (mada ni nasa nije bila nista bolja) dala dva gola jer rnic oba puta gubi loptu kao kao zadnji igrac u odbrani.

BajkovHejter

pre 12 godina

Znam da ovo nije konkretno povezano sa samim clankom, ali da li se meni cini ili je onaj Bajkovic rupcetina od golmana? U dvomecu, Partizanove najbolje sanse su zavrsile izvan gola Zvezde tako da Bajkovic nije ni morao da intervenise. A iz nekih drugih meceva deluje mi da Bajko nema pojma. Da je Partizan sutirao u okvir gola, mozda gresim, ali kako bi se to zavrsilo? Ne dao bog da on brani za Zvezdu u kvalifikacijama za evro ligu.

DimyLazer

pre 12 godina

Ja bih kao zvezdaš da čestitam i jednima i drugima na izvanredno organizovanim utakmicama. Derbi nam liči na onaj stari, sa porodicama na tribinama. Trenutno je Zvezda bolji, mladji i motivisaniji tim posle dugo godina. Hvala normalnim navijačima Partizana na čestitkama, uzvraćam čestitkama na osvojenoj tituli, petom zaredom... Ipak to niko nije postigao do sad. Pozdrav svima!

Zvrk

pre 12 godina

Sto volim ove "grozdje je kiselo" komentare.. "ne treba nam Kup, nase je prvenstvo"... 4:0 drugari - mislite o tome. Svaka cast realnim Grobarima na korektnim komentarima ;)

Sale

pre 12 godina

Više puta sam ovde govorio protiv Prosinečkog i protiv njegovog načina vođenja ekipe. Kritikovao sam i Zvezdinu igru i to mislim sasvim opravdano. Ova utakmica uliva nadu u Zvezdine bolje dane. Prosinečki je postavio odličnu taktiku i konačno promenio sistem igre. Nadam se iskreno da će to češće raditi u budučnosti. Ne može se protiv svake ekipe igrati na isti način! Zvezdina odbrana me je posebno iznenadila. Odigrali su najb8ilju utakmicu okako su zajedno. Što se Partizana tiče ovo je bila jedna od lošijih utakmica Partizana koje sam gledao. Mislim da to nije stvar loše igre pojedinaca već Robijeve taktike. Naravno Zvezda je imala kapitalnu prednost nakon prve utakmice ali ipak Partizan nije toliko dominirao koliko sam očekivao. Možda je to i bolje po njih pošto bi sigurno primili još neki gol da su igrali otvorenije. I na kraju moram da pomenem Borhu koji je ponovo dao gol :D Malo je petljao sa loptom ali je ipak uspeo! Još će od njega Robi napraviti golgetera! :D Ovim prolaskom Robi je zacementirao svoj ostanak na klupi Zvezde i naredne godine. To, na žalost, važi i za Vladana Lukića. Ali sve to ne znači da i dalje neću kritikovati Robija i moju Zvezdu kad bude loše igrala. Napred Zvezdo, tvoje vreme opet dolazi!!!

Bari1991

pre 12 godina

I naslov i tekst su prilicno tendeciozni i netacni!!!Preterano navijacki obojeni.Najbolja propustena sansa na utakmici Darka Lazovica neprecizno,nedovoljno i pogresno opisana!!!Opasni sutevi Luke Milivojevica pre i posle kornera na pocetku drugog poluvremena nisu ni spomenuti!!!Fenomenalna igra Zvezdinog veznog reda zanemarena!Incidentno ponasanje Ninkovica i Smiljanica pred kraj utakmice preskoceni!Pali ste na testu objektivnosti definitivno,a to je osnova novinarskog posla!Zato bi bilo jako lepo da objavite komentar!

Barcaboy

pre 12 godina

Ovaj dijara ..Na koju foru on daje golove?? Pa ne da nije napadac nego ne bi mogao ni da bude sakupljac lopti..Markovic,strasan mi talenat..Ne kazem da je los ali nasi mediji i treneri ga DIZU u nebesa i dizu mu cenu..samo realan ce to videti..sve u svemu katastrofa igra utakmica itd..

Partizanovac

pre 12 godina

Ajmo Partizaneee ! Uvek ćemo da navijamo za tebe jer si NAJBOLJI.Kakva zvezda,kakvi bakrači,ne znaju da idu po putu,će d'igraju futbal.

Bari1991

pre 12 godina

Grobari, jel boli spustanje na zemlju? Pozdrav za Djurića, razbiste nas, hahahahaha...
(Mozzart, 11. april 2012 20:58


Veliki pozdrav za Mozzarta.Ocigledno su tvoji saveti pomogli Borhi!Otkad te je poslusao daje gol na svakoj utakmici!!!Hvala ti Robi!!!

Milan

pre 12 godina

grobari ce kontati da su se dobro culi a i ono malo sto su se culi je zato sto je komentatorska pozicija bila do odmah do juga hahaha!!!
ZVEZDA ZIVOT JEEEEEEEEEEEEEEEEE

Cir Milos

pre 12 godina

Pred ovu utakmicu ostavio sam komentar u kojem sam rekao da je Partizan trenutno bolja ekipa, ali ne toliko dobra da nadoknadi Zvezdinu prednost iz prve utakmice...
Nakon ove utakmice moram priznati da Partizan uopste nije bolja ekipa, a kao vatreni Partizanovac upucujem najiskrenije cestitke fudbalerima, a pre svih treneru Zvezde na fantasticnoj taktici u ovoj i izuzetnoj realizaciji u obe utakmice...

mirko

pre 12 godina

Kao prvo treba čestitati Zvezdi, jer je zasluženo pobedila. Nadam se da će Partizan osvojiti prvenstvo, ali u Partizanu mnoge stvari treba da se menjaju, treba učiniti sve da osvojimo prvenstvo i ne stvarati paniku, a onda reći sve otvoreno, jer ni jedan pojedinac, ma ko on bio nije ispred kluba. Utisak je da su u svim delovima kluba, Uprava, trener, igrači i navijači, pojedinci stavili svoju sujetu na prvo mesto, ako se tu nešto ne bude menjalo padaćemo sve niže, a to nadam se niko ne želi. Napred Partizan, posle poraza dolazi otrežnjenje i bolji dani.

Makaroni

pre 12 godina

Teska srca cu priznati...ali moram
Zvezda zasluzeno ide dajle
A ovi nasi pravac Pariz pa nek` vezbaju da probace loptu kroz Trijumfalnu kapiju....valjda ce je pogoditi

20

pre 12 godina

Prestanite da navijate za Partizan. Zvezda je imala podjednaki broj sansi kao Partizan ali je znala da ih iskoristi. Naucite da brojite i pogledajte statistiku utakmice!!!!
Hvala

hvala

pre 12 godina

Koliko mi je drago zbog grobara i njihove nadobudnosti, isto toliko mi je drago zbog onih "zvezdaša" koji su pisali svašta o Robiju i taktici.
Da li ćete svi večeras da priznate da je Robi taktički razorio, uništio, upropastio Granta i Partizan?

Miroslav

pre 12 godina

Tako to ide kad neki tim vode "strucnjaci", na celu sa Djuricem, koji je oterao "krs" trenera i doveo "velemajstora". Taj Djuric do juce nije znao ni kako lopta izgleda, a odjednom je predsednik luba. Strasno sta se sve radi kod nas. Bolje da su stavili 4 panja u odbranu Partizana, pa bi se sigurno vise namucili Zvezdini igraci. Bolje da se prijave da nastupaju u nekom cirkusu! SRAMOTA ko i kako vodi Partizan.

Burekovic

pre 12 godina

Cestitam fudbalerima i navijacima Crvene Zvezde na osvojenom kupu. Avram Grant je prosecan trener, za njega je Stanojevic kralj. Ono sto sam primetio je da svakoj utamkici menja postave, kod njega nema standardnih igraca. Rnic je veliki kiksar kojem nije mesto u Partizanu, on na svaku utakmicu kiksne bar po dva put, zalosno je sto zauzima mesto, a ima bar 20 igraca boljih u nasoj ligi od Rnica.

aNOnymous

pre 12 godina

"Supertalentovani" Markovic, grobarski komentatori, Stojke "najbolji" srpski golman, "ubica cigana", sesta Zvezdina zvezda...
U 2 utakmice primili 4 a niste postigli nijedan.
SVUDA GRMI OKOLO !!!

prekoOkeanskeDelije

pre 12 godina

Nisam gledao prvu tekmu, ali Partizan je baš loš u drugoj. Potpuno jalova i bezidejna inicijativa. Sve velike šanse koje su danas imali su direktna posledica grubih greški Zvezdine odbrane. Nisam preterano zadovoljan Zvedinom igrom u 70% meča, ali razbucati Grobare u lavoru je ipak jedino što će se pamtiti za nedelju dana.

Branko

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

atymen

pre 12 godina

Partizan je sampion Srbije..??? pa ovo je bruka..i sramota..gde smo mi od evrope..pa ovo nije fudbal..decenijama smo zaostali za savremenim fudbalom..ne pratim bas nase prvenstvo..(od rapasa stare Juge)..a i bolje..sad sam pogledao ovu utakmicu..i ne znam kad cu opet..nisam niti zvezdas niti partizanovac..ali ovi ne treba da dobijaju plate..a koliksamo navijaca na tribinama..p.s ko je ovaj Diara..taj je ni mogao da se izbori za skupljaca lopti kod nekih velikana evropskih timova..:-)

Ognjen

pre 12 godina

Partizan je bio do prvog gola bolji, ali je posle izgubio nadu da će uspeti da uradi nešto više. Mislim da je pao neki deal da Zvezda osvoji kup, a Partizan ligu.

navijac

pre 12 godina

Isto kao prosli put, Partizan napada a Zvezda iz kontre daje gol. Ako bude danas Partizan sa toliko sansa ne daje gol onda ce Zvezda kazniti i preuzeti kupa.
Ma nema veze, ionako imamo titulu prvaka.
Napred Partizan, dajte da gresim.

sheherzada

pre 12 godina

Eeeeeeeeeeeee moooooooj Rnicu ............ Ko je tebe vratio u Partizan ............ Eeeeeeeeeeeeee moooooooooooooooj Avrame sta ti trazis ovde ......... Eeeeeeeeeeeeeeee mooooooooooooooj Stanojevicu ko je tebe oterao iz partizana sad valjda shvata sta je napravio ...........

ZmajUTD

pre 12 godina

Sram vas bilo za naslov! Zvezda potpuno zasluzeno dobila, sta je bre Partizan promasivao?! Svaka cast na taktici, potpuno nadigran Partizan.

spasica u real

pre 12 godina

imali smo sve i sve smo prosuli. lepa istorijska sansa da zakucamo Zvezdu je propustena odlaskom Stanoja i pobedom Djurica. Samrok je bio izraz rezigniranosti Stanoja losim letnjim prelaznim rokom nakon kojeg je bilo jasno da opet nemamo konkurentan tim za Evropu. Dosao je ljubitelj lakih zena i teskih pica,pod kojim tim nema ni agresije ni pobednickog duha. Mislite li da bi se Zuti ovako radovao da je preko puta dr. Stanojevic?

тоша

pre 12 godina

Шта оно рекоше кладионице? Кладите се на Војводину и Партизан. Бухахахахаха....

garagan

pre 12 godina

Ćerda Đura bari škoda ćerda Đura bari škoda. Kraj dominacije!!! For ever.
Jedan meč i može možda da bude slučajno ali dva derbija u dve nedelje i dve pobede to je već stanje a ne trenutak. Mnogo smo bolji .REALNO

ivan grozni

pre 12 godina

Ljudi da l' je moguce da vratimo kretena kao sto je Rnic,10 dana sam sam slavio dan kad je otisao,koga treba da kontaktiram da oteraju budalu?

Peruska

pre 12 godina

Komentator je uporno ponavljao Ivanov i Rnic,Ivanov i Rnic...E pa nije Ivanov i Rnic nego je samo RNIC,sve je on kriv,Ivanov je odigrao odlicno,nije nista kriv ali Rnic:prva Lazoviceva sansa,prvi gol,drugi gol u svim situacijama iskljucivi krivac je RNIC!Cestitam Zvezdi!

Valjevo

pre 12 godina

Hvala ti Tijanicu na divnom prenosu. Hvala i upravi PArtizana na dovodjenju Dijare u Partizan. Genijalan potez. Hvala istima i za dovodjenje Granta.

adler

pre 12 godina

meni se licno svideo derbi.dosta dobar.kada partizan u dvomecu promasi onakve sanse.nema sta da trazi.samo cestitati zvezdi i gotovo.jos samo bih pitao,ko forsira onoliko onog rnica i babovica,ja ne znam,ali oni stvarno da se sastave ,ne znam da li bi dobili jednog fudbalera za srpsku ligu.oni zasticeni od drzave valjda.nema veze,nadamo se promenama u klubu.srecno

petar

pre 12 godina

Kup takmicenje je prevazidjen sistem takmicenja.Uglavnom sluzi da se nesto muva sa kladionicama a ozbiljni timovi igraju ga sa drugim timom.Titula je bitna a tu se zna ko je sampion

Koča

pre 12 godina

Pretvaramo se u Zvezdu od pre par leta. Sad će Grant da uzme titulu, to će se proglasiti uspešnom sezonom, i agonija će trajati do Nove godine. Na polusezoni će opet prodati pola igrača i isterati granta jer će se boriti za drugo mesto sa vojvodinom, pa će djura da objavi kako je Partizan veliki klub i da nam zbog loših iskustava ne treba strani trener, pa će doći neki šuster, tipa maser iz teleoptika ili spartaka i tako u krug. Prosinečki je odličan primer kako upornošću možeš da savladaš nedostatak talenta, jer on trenerskog talenta nema ni za lek. Ali mu je data šansa i usavršio se dovoljno da može da vata ovog izrailjskog luzera na greške u postavi.

BrankoR,

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

Ssss

pre 12 godina

Komentatori na Arena sportu veliki grobari,sve vreme navijaju a kad Zvezda napravi dve velike sanse na pocetku drugog poluvremena kaze "Zvezda samo ceka priliku iz kontre" iako nijedan napad to nije bio

crni_redstar

pre 12 godina

Partizan je definitivno na zalasku,moram kao zvezdas da priznam da je Vukic zaista vrhunski igrac,pravi tehnicar,kreator i plej,svaka mu cast,i kao igracu i kao osobi...za ovog Markovica nisam siguran da je toliki talenat,mada je dobar igrac za svoje godiste,sto se Zvezde tice drago mi je sto je Volkov zavrsio kod komsija ,jer mi onda ne bi smo imali Mladenovica,fantastican igrac.Cestitke Crvenoj zvezdi ovo je velika pobeda,mlad tim,a ovako zreo i talentovan,vec iduce godine u ovo vreme Zvezda ce biti ozbiljna ekipa! Svaka cast za Lazu,Borhu,Maksimovica,Tosica i Milunovica(za par minuta na terenu pokazao kako se igra na prvu i upisao asistenciju).Cekali smo ovakvu Zvezadu dugo.Volim te Zvezdo! Hvala Bogu da je i ovaj derbi prosao u fer i korektnoj atmosveri,kako na stadionu,tako i na tribinama...Srbi dokazimo da smo gospoda! Mihajlovic selektor! Sjajno!

Sercan

pre 12 godina

Potez utakmice za mene je Mladenovic koji prilazi da poljubi Lazara Markovica posle faula. Svaka cast ovom momku, ranije bi ovakvi faulovi vodili u dalje ekscese ali mali pokazao da je veliki covek.
Ovakve ljude mmi trebamo u reprezentaciji.

totem

pre 12 godina

Zvezdi cestitam na pobedi a mojima na stvorenim sansama. Nadam se samo da ce ih u sledecem derbiju u prvenstvu iskoristiti, ako uopste stvore ovoliko. Teski promasaji, teski.

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Zbog Rnica Partizan je ispao od Samroka! Zbog Rnica Partizan je ispao od Zvezde! 90% golova koje je Partizan primio u ovoj sezoni primio je zbog gresaka ili "asistencija" Nemanje Rnica! Rnic,Rnic,Rnic...najgori igrac u istoriji fudbala!

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nemanja Rnic je prevazisao sebe! Obicno casti Partizanovog protivnika sa jednim golom,ali je veceras bio siroke ruke. Oba gola Zvezda je dala zbog njega,plus sansa Lazovica u prvom poluvremenu!

posmatrac

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi. Borili su se, odigrali maksimalno pozrtvovano i iskoristili greske protivnika. To su zeleli i to su postigli. Lazovic je igracina. Mislim da ce to za godinu-dve biti i mali Milunovic. Ostali prilicno limitirani, ali svi solidni, sto uz dosta rada - pod uslovom da se zadrzi ekipa - mozda moze da donese cak i Ligu Evrope.

Partizan ima dva teska kratera u odbrani, cija sporost i nespretnost previse kosta protiv iole ozbiljnijeg protivnika. Ni ostali se nisu bas proslavili, a posebno se nije video Tomic koji kao da se sve vreme sakrivao od lopte. Meni se svideo Aksentijevic a Markovic deluje kao da vise ne zna sta mu je tacno funkcija u timu. Sve u svemu, mrka kapa kada je Evropa u pitanju. Osim ako dovedu barem 3-4 ozbiljna igraca, ukljucujuci oba stopera i barem jednog ekstra napadaca. Ne znam zasto Ninkovicu nije dao sansu vec posle prvog primljenog gola - bilo je ocigledno da vise nema vremena za neki preokret. A mali ocigledno otkida kako igra...

daf

pre 12 godina

Nisam gledao utakmicu posto sam bio na poslu, a i da sam bio slobodan sigurno ne bi gubio vreme oko toga !!!
Razlog je jednostavan ... navijac sam partizana i sto da gledam bruku ...
Voleo bi da neko od velike uprave Partizana procita ovo ali bas njih btiga za nas ...
Jednostavno Zvezda je u zimskom roku napravila TIM ZA BUDUCNOST a partizan je uradio nista ... zasto, zato sto su pare otisle po ...
Jednostavno Zvezda ce biti sampion u sezoni 12/13 to je sada ocigledno ... a partizan ... pa nadam se da ce se moj tim izvuci iz kandzi ovih krvopija
Cestitam zvezdi na prolazu bili su bolji!!

Branko_PFC

pre 12 godina

Čestitam igračima i navijačima Crvene Zvezde osvajanje Kupa Srbije. Zasluženo. Što se tiče mog Partizana, nažalost je glavni i odgovorni za poraz Avram Grant. Od kako je došao sve je krenulo nizbrdo. Uopšte me ne bi čudilo da zbog njega izgubimo i prvenstvo.

čitalac pažljivi

pre 12 godina

Šta bi sa onim "Robi početnik loš taktičar, neiskusan..."? Nemoj više da sam čuo takve gluposti, mislim na zvezdaše, grobari neka pričaju šta hoće, njihov rad nikad nisam ni pratio...

pera

pre 12 godina

Losa i konfuzna igra Partizana. Robi je nadmudrio Granta. Cestitke Zvezdi za finale od realnog Grobara. Da vidim delije hocete li vi cestitati Partizanu na sampionskoj tituli ? Iskreno, poznajuci vas, sumnjam.

djavo da ih nosi

pre 12 godina

kad se u ovoj jadnoj i napaćenoj Srbiji zakonom zabrane nazovi fudbalski klubovi zvezda i partizan,mozda se i počne igrati valjan fudbal!

Dexterijus

pre 12 godina

Jedina nada me drzi da ce Bogicevic da u postane novi predsednik Partizana u maju, i odma smeni Granta i "ocisti" pola ekipe.....
Ovo je strasno...
U zadnjih 20 god nismo bili jadniji u dva vezana meca protiv Zvezde!!!

aca_bg

pre 12 godina

Znaci... Napadaci iz 10 sansi ne daju ni jedan gol, odbrana iz dve sanse primi cetiri gola, na klupi nemamo ni jednog spica u utakmici gde treba da damo bar tri gola a najbolji fudbaler nam ima 33 godine i nema snage za vise od 60 minuta igre (tu ga menja igrac koji ima 36 godina). Nadalje, u poslednja dva prelazna roka nismo angazovali ni jednog domaceg fudbalera a pri tome nas jedini rival angazuje sve sto se moglo naci i kupiti. Dovodimo trenera koji posle dva kola prolecnog dela ,sokiran, shvata da protiv Partizana svi u Srbiji igraju bunker. Takodje je shvatio da je u Novom Pazaru neravan teren (jesenas smo im na tom istom terenu dali nekoliko komada u Kupu). Uzput, svaka cast Zvezdi i posebno Prosineckom. Zasluzili su ovu pobedu.

011

pre 12 godina

@ Boze ako te ima dace partizan neki go!
(mare, 11. april 2012 20:22)

Mare, je l ti to hoces da nam dokazes da bog ne postoji, posto kako igrate gol necete dati do prekosutra? Ne znam sta da ti kazem ali mislim da ovim tvojim "zvezdama Granta" ni bog ne moze da pomogne! :-)

Nikola, Beograd

pre 12 godina

Dobro, sada da kažem: Grobar sam, ali Partizan ovako nije bio ponižen još od onog 3:0 novembra 2003. godine. Najpre, Zvezdi sve čestitke na plasmanu u finale i efikasnoj igri. Šta Partizan treba da promeni? Pa, sve i da osvajamo prvenstvo, odgovor je SVE OSIM PRAVIH NAVIJAČA- i upravu i trenera i veliku većinu igrača.

Out-lista

pre 12 godina

Rnic napolje (kriv kod oba gola, pravi tutan), Grant napolje (kako on moze da motivise igrace?), Djuric napolje (jer je menjao tim koji dobija i postupio kako mu sujeta nalaze), ... Pa da je Stanoje ovde mi bi tamburali ove k'o sto to radimo sve ove godine. Nije mi jasno kako se Dijara onoliko ispromasivao, bio je sebican na pocetku. Da smo tada poveli sada bi uveliko bili zreli za Finale Kupa. Valjda ce ovo sve smeniti Upravu i trenera, nesposobni su.

ne verujem

pre 12 godina

brzi fudbal se igrao 1930-tih nego sto partizan igra. najpametnije sto se moze uraditi je da se proda ceo tim. za 1 evro. dolazilo mi je vise puta da pljunem tv.

mhm

pre 12 godina

Eto sta se desava kada se drzava i jos neki ljudi iz fudbala umesaju u rad partizana i oteraju Stanojevica.

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.

ivica

pre 12 godina

Zvezdi cestitam na najboljem bunkeru u istoriji fudbala!

Kakve stopere poznajem koji igraju 3 i 4 ligu Rnic i IVanov ne bi mogli ni kopacke da im brisu!

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

sve cestitke zvezdi

netrebamo kukati na igrace ni na granta,kriv je djuric.
gde su obecane bombe igramo bez spica,nisu hteli klea da vrate zimus,gde je rivaldo iz teleoptika
da je danas bilo u timu dr rivalda....ko zna kako bi bilo.
sve u svemu UPRAVA NAPOLJE DJURICU MARS IZ PARTIZANA

zalosna sova

pre 12 godina

Dovodjenje Rnica u Partizan,je samo jos jedan dokaz o ocajnom radu ove uprave,Svakom ko je imalo pratio i navijao za Partizan je jasno da je ovo jedan od najgorih igraca Partizana u istoriji bio,i u prvom mandatu u Partizanu,tako da svako ko je cuo da se taj igrac vratio u klub,hvatao se za glavu.Samo taj promasaj,a da ne govorim o drugim,trebao bi biti dovoljan za ostavke uprave,Dovoljno je pogledati skor Partizana i sve kikseve i gluposti koje je ovaj fudbaler uradio pa zakljuciti da mu treba biti daleko lepa kuca od naseg kluba.

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nemanja Rnic je prevazisao sebe! Obicno casti Partizanovog protivnika sa jednim golom,ali je veceras bio siroke ruke. Oba gola Zvezda je dala zbog njega,plus sansa Lazovica u prvom poluvremenu!

dels

pre 12 godina

Ne verujem sta promasujemo, Rnic drvo, Ivanov spor, ne znam ali onkve sanse u ovom dvomecu promasiti stvarno ne zasluzujemo da prodjemo. Za Evropu vratiti Tejga i Klea, obavezno, Paseka prodati za dzak cementa.

transpedbari

pre 12 godina

Molim sve prave delije da posle ovoga pevaju samo pesme o Zvezdi...
Nema cinizma i vredjanja grobara, samo o zvezdo zvezdana, o zvezdo zvezdana... !

zoran

pre 12 godina

Fenomenalna igra Rnića? odigro je za zvezdu i na prvoj i na ovoj utakmici. Grant je postavio igru tako da partizan može do ujutru da igra gol neće dati CIGANI BUDITE SPOKOJNI, IDETE DLJE.

Mladja011

pre 12 godina

mene samo zanima zbog cega nije sviran penal nad Kasalicom?ja bih proverio ove izvode na koje sam naleteo a to su da sudija mazic na svom fejsbuk profilu ima lajkovane stranice dominiraj i jos poreklo vuce sa juga srbije a poznato je cija je juzna tribina..dokle vise da nas ovako muce..

Bradilko

pre 12 godina

Bravo , derete nas kao sto smo mi vas drali sa Stanojevicem (povuces se i na kontre). E sad bi voleo da nas napunite do kraja pa neka snajder i dalje izigrava Tita

dusan

pre 12 godina

a na "javnom servisu" krece snimak prvog poluvremena u trenutku kad pocinje drugo. Na sta su spali. Jer to nase pravo da znamo i vidimo sve? Tijanicu sram te bilo.

Mirko

pre 12 godina

Cestitam Zvezdi na osvajanju kupa, jednostavno nas sebicluk u napadu i katastrofalna realizacija nas je izbacili iz finala.E sad ko ce pobediti videcemo.Mislim da smo blizu pobede al tesko da mozemo do finala.

Uprava napolje

pre 12 godina

Nadam se da ce ovo konacno biti kap u punoj casi da Djuric i njeegovi poltroni zajedno sa Grantom odu iz Partizana. Uprava napolje.

pera

pre 12 godina

Grant je sastavio najbolji moguci tim Partizana u ovom trenutku i inace u ovoj sezoni. Kao da je mene pitao za savet :) Svaka cast. Jos da pokazu raspolozenje strelci i mozemo se nadati dobroj utakmici. Neka pobedi sport.

Мјау

pre 12 godina

Ево линк, јесте снимано феном, али може да послужи...

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/144/v-394446.html

gaja

pre 12 godina

Jel ima neko link za gledanje preko interneta? RTS daje snimak a nema Arene na Totalu...Tako da u Svedskoj ne mogu da gledam nigde :(

Sercan

pre 12 godina

Potez utakmice za mene je Mladenovic koji prilazi da poljubi Lazara Markovica posle faula. Svaka cast ovom momku, ranije bi ovakvi faulovi vodili u dalje ekscese ali mali pokazao da je veliki covek.
Ovakve ljude mmi trebamo u reprezentaciji.

dusan

pre 12 godina

a na "javnom servisu" krece snimak prvog poluvremena u trenutku kad pocinje drugo. Na sta su spali. Jer to nase pravo da znamo i vidimo sve? Tijanicu sram te bilo.

aNOnymous

pre 12 godina

"Supertalentovani" Markovic, grobarski komentatori, Stojke "najbolji" srpski golman, "ubica cigana", sesta Zvezdina zvezda...
U 2 utakmice primili 4 a niste postigli nijedan.
SVUDA GRMI OKOLO !!!

zoran

pre 12 godina

Fenomenalna igra Rnića? odigro je za zvezdu i na prvoj i na ovoj utakmici. Grant je postavio igru tako da partizan može do ujutru da igra gol neće dati CIGANI BUDITE SPOKOJNI, IDETE DLJE.

Bari1991

pre 12 godina

I naslov i tekst su prilicno tendeciozni i netacni!!!Preterano navijacki obojeni.Najbolja propustena sansa na utakmici Darka Lazovica neprecizno,nedovoljno i pogresno opisana!!!Opasni sutevi Luke Milivojevica pre i posle kornera na pocetku drugog poluvremena nisu ni spomenuti!!!Fenomenalna igra Zvezdinog veznog reda zanemarena!Incidentno ponasanje Ninkovica i Smiljanica pred kraj utakmice preskoceni!Pali ste na testu objektivnosti definitivno,a to je osnova novinarskog posla!Zato bi bilo jako lepo da objavite komentar!

daf

pre 12 godina

Nisam gledao utakmicu posto sam bio na poslu, a i da sam bio slobodan sigurno ne bi gubio vreme oko toga !!!
Razlog je jednostavan ... navijac sam partizana i sto da gledam bruku ...
Voleo bi da neko od velike uprave Partizana procita ovo ali bas njih btiga za nas ...
Jednostavno Zvezda je u zimskom roku napravila TIM ZA BUDUCNOST a partizan je uradio nista ... zasto, zato sto su pare otisle po ...
Jednostavno Zvezda ce biti sampion u sezoni 12/13 to je sada ocigledno ... a partizan ... pa nadam se da ce se moj tim izvuci iz kandzi ovih krvopija
Cestitam zvezdi na prolazu bili su bolji!!

crni_redstar

pre 12 godina

Partizan je definitivno na zalasku,moram kao zvezdas da priznam da je Vukic zaista vrhunski igrac,pravi tehnicar,kreator i plej,svaka mu cast,i kao igracu i kao osobi...za ovog Markovica nisam siguran da je toliki talenat,mada je dobar igrac za svoje godiste,sto se Zvezde tice drago mi je sto je Volkov zavrsio kod komsija ,jer mi onda ne bi smo imali Mladenovica,fantastican igrac.Cestitke Crvenoj zvezdi ovo je velika pobeda,mlad tim,a ovako zreo i talentovan,vec iduce godine u ovo vreme Zvezda ce biti ozbiljna ekipa! Svaka cast za Lazu,Borhu,Maksimovica,Tosica i Milunovica(za par minuta na terenu pokazao kako se igra na prvu i upisao asistenciju).Cekali smo ovakvu Zvezadu dugo.Volim te Zvezdo! Hvala Bogu da je i ovaj derbi prosao u fer i korektnoj atmosveri,kako na stadionu,tako i na tribinama...Srbi dokazimo da smo gospoda! Mihajlovic selektor! Sjajno!

Cicabor

pre 12 godina

Krvni sam partizanovac,ali sve čestitke Crvenoj Zvezdi.Pobeda čista kao suza.Ne bih ovde 'davio' ljude našim problemima.Imaju pravo na svoj deo radosti.Još jednom,teška srca,ali sve čestitke.Tako se bori za boje svog kluba.

Zvrk

pre 12 godina

Sto volim ove "grozdje je kiselo" komentare.. "ne treba nam Kup, nase je prvenstvo"... 4:0 drugari - mislite o tome. Svaka cast realnim Grobarima na korektnim komentarima ;)

Zeljko

pre 12 godina

Uprava PARTIZANA pod hitno treba stupiti u kontakt sa TEJGOM,treba ga ponovo dovesti u PARTIZAN, pa bi imali pravog napadača za Ligu šampiona.Dijara u dve utakmice - katastrofalan.
(Toma, 11. april 2012 22:14)

O kojoj ti ligi sampiona govoris??? Da li si svestan svoje nesvesti?

aca_bg

pre 12 godina

Znaci... Napadaci iz 10 sansi ne daju ni jedan gol, odbrana iz dve sanse primi cetiri gola, na klupi nemamo ni jednog spica u utakmici gde treba da damo bar tri gola a najbolji fudbaler nam ima 33 godine i nema snage za vise od 60 minuta igre (tu ga menja igrac koji ima 36 godina). Nadalje, u poslednja dva prelazna roka nismo angazovali ni jednog domaceg fudbalera a pri tome nas jedini rival angazuje sve sto se moglo naci i kupiti. Dovodimo trenera koji posle dva kola prolecnog dela ,sokiran, shvata da protiv Partizana svi u Srbiji igraju bunker. Takodje je shvatio da je u Novom Pazaru neravan teren (jesenas smo im na tom istom terenu dali nekoliko komada u Kupu). Uzput, svaka cast Zvezdi i posebno Prosineckom. Zasluzili su ovu pobedu.

ZmajUTD

pre 12 godina

Sram vas bilo za naslov! Zvezda potpuno zasluzeno dobila, sta je bre Partizan promasivao?! Svaka cast na taktici, potpuno nadigran Partizan.

vladimir

pre 12 godina

Kakav je ovo naslov ? Pa i Zvezda je imala veliki broj neiskorišćenih šansi za gol !? Ali, najjači je komentator Arene1, koji simpatiše Partizan sa izjavom " Bugarski internacionalac se sjajno snalazi na prvenstvenim utakmicama, osim u večitim derbijima " : )))

Ssss

pre 12 godina

Komentatori na Arena sportu veliki grobari,sve vreme navijaju a kad Zvezda napravi dve velike sanse na pocetku drugog poluvremena kaze "Zvezda samo ceka priliku iz kontre" iako nijedan napad to nije bio

Peruska

pre 12 godina

Komentator je uporno ponavljao Ivanov i Rnic,Ivanov i Rnic...E pa nije Ivanov i Rnic nego je samo RNIC,sve je on kriv,Ivanov je odigrao odlicno,nije nista kriv ali Rnic:prva Lazoviceva sansa,prvi gol,drugi gol u svim situacijama iskljucivi krivac je RNIC!Cestitam Zvezdi!

Cir Milos

pre 12 godina

Pred ovu utakmicu ostavio sam komentar u kojem sam rekao da je Partizan trenutno bolja ekipa, ali ne toliko dobra da nadoknadi Zvezdinu prednost iz prve utakmice...
Nakon ove utakmice moram priznati da Partizan uopste nije bolja ekipa, a kao vatreni Partizanovac upucujem najiskrenije cestitke fudbalerima, a pre svih treneru Zvezde na fantasticnoj taktici u ovoj i izuzetnoj realizaciji u obe utakmice...

тоша

pre 12 godina

Шта оно рекоше кладионице? Кладите се на Војводину и Партизан. Бухахахахаха....

DimyLazer

pre 12 godina

Ja bih kao zvezdaš da čestitam i jednima i drugima na izvanredno organizovanim utakmicama. Derbi nam liči na onaj stari, sa porodicama na tribinama. Trenutno je Zvezda bolji, mladji i motivisaniji tim posle dugo godina. Hvala normalnim navijačima Partizana na čestitkama, uzvraćam čestitkama na osvojenoj tituli, petom zaredom... Ipak to niko nije postigao do sad. Pozdrav svima!

Mirko

pre 12 godina

Pa drage moje komsije sta da Vam kazem.Ajd probacu ovako.Obracam se onim malo starijim komsijama koje pamte derbije iz osamdesetih godina.Iz jednog prosotog razloga jer me ova utakmica mnogo podseca na te derbije.Kada malo bolje analizirate ovu utakmicu shvatit ce te da osim akcije kada je mali Markovic imao priliku Partizan na ovoj utakmici nije nista odigrao.Ostale prilike koje je imao je plod gresaka Zvezdine odbrane na kojima oramo raditi.Celu utakmicu je Zvezda kontrolisala i samo zbog nase neozbiljnosti rezultat je 0:2.Realno,trebalo je biti mnogo vise.Vi starije komsije znate cemu to vodi.Vasa nocna mora i Vasa avet se vratila na velika vrata.Bojim se da vise nece biti postavljano pitanje ko ce pobediti nego da li ce mozda Partizan dati neki gol ili mozda izvuci neki bod.Zato se ja obracam Vama starijim komsijama da pripremite mladje komsije na dominaciju Zvezde kako je to i normalno.I jos jednom Vasa AVET se vratila u punom sjaju.
P.S.Ja sam mislio da ce te se utesiti pobedom nad Vojvodinom u basketu ali kako tamo odnos bacanja nije bio 32-13 u Vasu korist logicno je da i tu utakmicu izgubite.

Mirko

pre 12 godina

Cestitam Zvezdi na osvajanju kupa, jednostavno nas sebicluk u napadu i katastrofalna realizacija nas je izbacili iz finala.E sad ko ce pobediti videcemo.Mislim da smo blizu pobede al tesko da mozemo do finala.

čitalac pažljivi

pre 12 godina

Šta bi sa onim "Robi početnik loš taktičar, neiskusan..."? Nemoj više da sam čuo takve gluposti, mislim na zvezdaše, grobari neka pričaju šta hoće, njihov rad nikad nisam ni pratio...

ackoniskikartel

pre 12 godina

Cestitke komsijama,iskrene ! Znao sam da ce se ovo desiti,jer je 2:0 mnogo veliki rezultat koji je mnogo tesko stici realno ! Nemamo mi taj mentalitet ! Ja sam prvi psovao Markovica kod one sanse kada je izashao ispred Bajkovica,ali dzaba i da je dao gol,opet bi bio isti djavo ! Nemamo mi tu glavu da damo 3,4,5,a da ne primimo nijedan ! Mi smo sanse propustili u prvoj utakmici i tu je kraj svake price,da smo pogodili one 2,3 izgledne prilike,danas bi bila druga prica ! Uglavnom,jedino mi je krivo zbog Stanojevica kod koga odbrana nije znala da kiksne,jer se tacno znalo ko gde i kako trci ! Josh jednom se pokazalo da je stranac na klupi Partizana jedna obicna glupost,a pogotovo trener koji je u zabludi da moze da odigra na 40 metara od gola sa Ivanovom i Rnicem,to je ravno samoubistvu,pa igrao ti protiv Zvezde ili protiv Reala iz Madrida ! Pozdrav svima i josh jednom cestitke !

Da se zna

pre 12 godina

Kakav naslov. Partizan jednu jedinu sansu u pocetku utakmice.Koliko sansi Zvezde.Kavo skandalozno sudjenje grobara Mazica.Ni zuti onom tamnoputom nad faulom nad Dimitrijevicem.Pola glave mu odneo. Bane Ivanovic u Engleskoj tri utakmice za bezvezan faul.Zasto sutitieeeeeeeee. Sreca sto ste stekli1 10 bodova prednosti u burazerskoj ligi inacebi 'svetski" trener i to prokockao

dels

pre 12 godina

Ne verujem sta promasujemo, Rnic drvo, Ivanov spor, ne znam ali onkve sanse u ovom dvomecu promasiti stvarno ne zasluzujemo da prodjemo. Za Evropu vratiti Tejga i Klea, obavezno, Paseka prodati za dzak cementa.

neko ko je daleko

pre 12 godina

Eto sta se desava kada se drzava i jos neki ljudi iz fudbala umesaju u rad partizana i oteraju Stanojevica.

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.
(mhm, 11. april 2012 21:57)

Care, i da je stanojevic bio izgubili bi ste, jer Zvezda je sve bolja a partizan sve losiji

hvala

pre 12 godina

Koliko mi je drago zbog grobara i njihove nadobudnosti, isto toliko mi je drago zbog onih "zvezdaša" koji su pisali svašta o Robiju i taktici.
Da li ćete svi večeras da priznate da je Robi taktički razorio, uništio, upropastio Granta i Partizan?

20

pre 12 godina

Prestanite da navijate za Partizan. Zvezda je imala podjednaki broj sansi kao Partizan ali je znala da ih iskoristi. Naucite da brojite i pogledajte statistiku utakmice!!!!
Hvala

Snajder

pre 12 godina

Tole, pomozi. Uveo si 2 utakmice samo u polufinalu posle one bruke od Vojvodine na JNA 1:3 da bi mogli da se vadimo. Sad nam to dođe za DVOSTRUKO BRUKANJE. Vrati opet na 1 utakmicu i poništi ovu drugu ako možeš!

prekoOkeanskeDelije

pre 12 godina

Nisam gledao prvu tekmu, ali Partizan je baš loš u drugoj. Potpuno jalova i bezidejna inicijativa. Sve velike šanse koje su danas imali su direktna posledica grubih greški Zvezdine odbrane. Nisam preterano zadovoljan Zvedinom igrom u 70% meča, ali razbucati Grobare u lavoru je ipak jedino što će se pamtiti za nedelju dana.

vladoize

pre 12 godina

odgovor je jednostavan!zvezda takticki odlicno odigrala obe tekme,partizan kontrolu i sanse al nisu imali srece u prevodu zvezda zasluzeno prolazi u finale!bravo za robija.

Мјау

pre 12 godina

Ево линк, јесте снимано феном, али може да послужи...

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/144/v-394446.html

Bari1991

pre 12 godina

Grobari, jel boli spustanje na zemlju? Pozdrav za Djurića, razbiste nas, hahahahaha...
(Mozzart, 11. april 2012 20:58


Veliki pozdrav za Mozzarta.Ocigledno su tvoji saveti pomogli Borhi!Otkad te je poslusao daje gol na svakoj utakmici!!!Hvala ti Robi!!!

Sale

pre 12 godina

Više puta sam ovde govorio protiv Prosinečkog i protiv njegovog načina vođenja ekipe. Kritikovao sam i Zvezdinu igru i to mislim sasvim opravdano. Ova utakmica uliva nadu u Zvezdine bolje dane. Prosinečki je postavio odličnu taktiku i konačno promenio sistem igre. Nadam se iskreno da će to češće raditi u budučnosti. Ne može se protiv svake ekipe igrati na isti način! Zvezdina odbrana me je posebno iznenadila. Odigrali su najb8ilju utakmicu okako su zajedno. Što se Partizana tiče ovo je bila jedna od lošijih utakmica Partizana koje sam gledao. Mislim da to nije stvar loše igre pojedinaca već Robijeve taktike. Naravno Zvezda je imala kapitalnu prednost nakon prve utakmice ali ipak Partizan nije toliko dominirao koliko sam očekivao. Možda je to i bolje po njih pošto bi sigurno primili još neki gol da su igrali otvorenije. I na kraju moram da pomenem Borhu koji je ponovo dao gol :D Malo je petljao sa loptom ali je ipak uspeo! Još će od njega Robi napraviti golgetera! :D Ovim prolaskom Robi je zacementirao svoj ostanak na klupi Zvezde i naredne godine. To, na žalost, važi i za Vladana Lukića. Ali sve to ne znači da i dalje neću kritikovati Robija i moju Zvezdu kad bude loše igrala. Napred Zvezdo, tvoje vreme opet dolazi!!!

Bari1991

pre 12 godina

Na RTSu jos nismo dali gol,ali imam osecaj da cemo ubrzo dati dva! ;D
(Floro Flores, 11. april 2012 21:23)


HAHAHAHAHA!!!Bravo za komentar,bas si me nasmejao!!!

Nikola, Beograd

pre 12 godina

Dobro, sada da kažem: Grobar sam, ali Partizan ovako nije bio ponižen još od onog 3:0 novembra 2003. godine. Najpre, Zvezdi sve čestitke na plasmanu u finale i efikasnoj igri. Šta Partizan treba da promeni? Pa, sve i da osvajamo prvenstvo, odgovor je SVE OSIM PRAVIH NAVIJAČA- i upravu i trenera i veliku većinu igrača.

runner

pre 12 godina

Sve čestitke Zvezdi na, više nego zasluženom, ulasku u fimale LAV Kupa Srbije. Što se tiče Partizana jedina dobra stvar, iz ova dva bolna poraza, je otrežnjavajuća istina da ovo nije tim za velike domete. GENK i Šamrok ipak nisu bili slučajnost. Sva sreća što je bodovna zaliha solidna pa odbrana titule neće doći u pitanje, inače bilo bi svašta. Većini ovih igrača treba se zahvaliti na saradnji i još koliko sutra početi tražiti zamene.
Sa ovako neefikasnom navalom i sa ovako sporim i kiksevima sklonim centralnim bekovima mi nećemo proći ni prvo kolo kvalifikacija za LŠ. I na kraju reč dve o Avramu Grantu. Mogu da shavtim da me jedanput uzmu na foru brzih kontri al' kad me i drugi put uzmu na istu foru, onda nešto, ozbiljno, nije u redu sa mojom inteligencijom. Ova utakmica je, složit ćete se svi, slika i prilika prve polufinalne utakmice. I pošto je sada našim igračima piva u ušima, pitam se šta će biti u predstojećoj prvenstvenoj utakmici? Mogu li oni uopšte Zvezdi dati gol?

Ripli

pre 12 godina

Baš sad gledam grobarski sajt i krstim se. To je tačno škola Slobe Miloševića, oni nas bombardovaše, a mi pobedismo! Ne bi priznali da smo bolji da se nebo ruši. Neka, važno je da se to videlo na terenu. Pozdrav braći DELIJAMA!

Veteran

pre 12 godina

Najbolja sansa na utakmici je Lazoviceva sansa u prvom poluvremenu a ne naka Partizanova! takodje Partizan nije pipno loptu u drugom poluvremenu!

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Zbog Rnica Partizan je ispao od Samroka! Zbog Rnica Partizan je ispao od Zvezde! 90% golova koje je Partizan primio u ovoj sezoni primio je zbog gresaka ili "asistencija" Nemanje Rnica! Rnic,Rnic,Rnic...najgori igrac u istoriji fudbala!

posmatrac

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi. Borili su se, odigrali maksimalno pozrtvovano i iskoristili greske protivnika. To su zeleli i to su postigli. Lazovic je igracina. Mislim da ce to za godinu-dve biti i mali Milunovic. Ostali prilicno limitirani, ali svi solidni, sto uz dosta rada - pod uslovom da se zadrzi ekipa - mozda moze da donese cak i Ligu Evrope.

Partizan ima dva teska kratera u odbrani, cija sporost i nespretnost previse kosta protiv iole ozbiljnijeg protivnika. Ni ostali se nisu bas proslavili, a posebno se nije video Tomic koji kao da se sve vreme sakrivao od lopte. Meni se svideo Aksentijevic a Markovic deluje kao da vise ne zna sta mu je tacno funkcija u timu. Sve u svemu, mrka kapa kada je Evropa u pitanju. Osim ako dovedu barem 3-4 ozbiljna igraca, ukljucujuci oba stopera i barem jednog ekstra napadaca. Ne znam zasto Ninkovicu nije dao sansu vec posle prvog primljenog gola - bilo je ocigledno da vise nema vremena za neki preokret. A mali ocigledno otkida kako igra...

BrankoR,

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

garagan

pre 12 godina

Ćerda Đura bari škoda ćerda Đura bari škoda. Kraj dominacije!!! For ever.
Jedan meč i može možda da bude slučajno ali dva derbija u dve nedelje i dve pobede to je već stanje a ne trenutak. Mnogo smo bolji .REALNO

ivan grozni

pre 12 godina

Ljudi da l' je moguce da vratimo kretena kao sto je Rnic,10 dana sam sam slavio dan kad je otisao,koga treba da kontaktiram da oteraju budalu?

Valjevo

pre 12 godina

Hvala ti Tijanicu na divnom prenosu. Hvala i upravi PArtizana na dovodjenju Dijare u Partizan. Genijalan potez. Hvala istima i za dovodjenje Granta.

Mario Bros

pre 12 godina

Pred početak utakmice svi se okreću, na VIP ložu zapada seda Siniša Mihajlović. Jadan čovek je nosio olovku i papir za džabe, jer je na kraju precrtao sve igrače, i napisao komentar- Niko ne zna da šutira u okvir gola.

ne verujem

pre 12 godina

brzi fudbal se igrao 1930-tih nego sto partizan igra. najpametnije sto se moze uraditi je da se proda ceo tim. za 1 evro. dolazilo mi je vise puta da pljunem tv.

adler

pre 12 godina

meni se licno svideo derbi.dosta dobar.kada partizan u dvomecu promasi onakve sanse.nema sta da trazi.samo cestitati zvezdi i gotovo.jos samo bih pitao,ko forsira onoliko onog rnica i babovica,ja ne znam,ali oni stvarno da se sastave ,ne znam da li bi dobili jednog fudbalera za srpsku ligu.oni zasticeni od drzave valjda.nema veze,nadamo se promenama u klubu.srecno

Uprava napolje

pre 12 godina

Nadam se da ce ovo konacno biti kap u punoj casi da Djuric i njeegovi poltroni zajedno sa Grantom odu iz Partizana. Uprava napolje.

budite realni,nema ovo puno veze sa trenerom

pre 12 godina

Ajde bre grobari nemojte da svaljujete krivicu na Granta.Pa sta treba da radi da udje da da gol i da stigne da se vrati u odbranu?Pa Rnic i Ivanov su suplji na sve strane.A o Diari,Babovicu i Markovicu u zavrsnici da ne govorim.

aleksa

pre 12 godina

Tuga od crno belih veceras odbrana komedija(Rnic,Ivanov),u vezi prednjaci Babovic(kapiten)dal smo imali vecu neznalicu sa trakom u istoriji?Neke od glavnih igraca nekada su dobro pritisle godine,tako da nam se sa ovom ekipom u Evropi ponovo crno pise bice bolno treznjenje(naravno sve zbog bata Djure).Cestitka Zvezdi ali i oni nisu nista posebno,jedino ako ih mladost izvadi u Evropi na jesen.POZD!

PFCNAJ

pre 12 godina

Rnic najgori stoper u istoriji partizana. zvezda bez ikakve igre (mada ni nasa nije bila nista bolja) dala dva gola jer rnic oba puta gubi loptu kao kao zadnji igrac u odbrani.

kobe bryant

pre 12 godina

Prvo: Grant nije dorastao svom poslu. Drugo: Rnić nam je opet bio najslabija karika. Treće: Stojković NIJE naš najbolji golman, ne sme da prima onakve golove ispod ruke. Četvrto: svima je jasno da ovde nešto smrdi. Liči mi na deal - Vama kup, nama prvenstvo. Možda i grešim, možda sam pristrasan ali eto tako mi liči. Malo mi je neverovatno da Partizan u dvomeču primi 4 gola a ne postigne ni jedan.

Branko

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

Bradilko

pre 12 godina

Bravo , derete nas kao sto smo mi vas drali sa Stanojevicem (povuces se i na kontre). E sad bi voleo da nas napunite do kraja pa neka snajder i dalje izigrava Tita

Makaroni

pre 12 godina

Teska srca cu priznati...ali moram
Zvezda zasluzeno ide dajle
A ovi nasi pravac Pariz pa nek` vezbaju da probace loptu kroz Trijumfalnu kapiju....valjda ce je pogoditi

011

pre 12 godina

@ Boze ako te ima dace partizan neki go!
(mare, 11. april 2012 20:22)

Mare, je l ti to hoces da nam dokazes da bog ne postoji, posto kako igrate gol necete dati do prekosutra? Ne znam sta da ti kazem ali mislim da ovim tvojim "zvezdama Granta" ni bog ne moze da pomogne! :-)

Kenny Dalglish

pre 12 godina

Vesovic? Dimitrijevic? Ovo mi se uopste ne svidja. Robi ti si odgovoran inace kupi se.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 11. april 2012 19:23)
Ni Tvoj komentar mi se se uopste ne svidja. Kupi se.

zalosna sova

pre 12 godina

Dovodjenje Rnica u Partizan,je samo jos jedan dokaz o ocajnom radu ove uprave,Svakom ko je imalo pratio i navijao za Partizan je jasno da je ovo jedan od najgorih igraca Partizana u istoriji bio,i u prvom mandatu u Partizanu,tako da svako ko je cuo da se taj igrac vratio u klub,hvatao se za glavu.Samo taj promasaj,a da ne govorim o drugim,trebao bi biti dovoljan za ostavke uprave,Dovoljno je pogledati skor Partizana i sve kikseve i gluposti koje je ovaj fudbaler uradio pa zakljuciti da mu treba biti daleko lepa kuca od naseg kluba.

Realnost

pre 12 godina

Prvo čestitke Zvezdi na prolasku u finale, a sad malo o derbiju. 10-ak minuta pred početak tuča na Grobara na jugu, zatim manja tuča Grobara na Istoku. Već mije pokvarena atmosfera zbog ovakvih idiota koji dođu na stadion da se mlate.Zakažite tuču u nekoj šumetini pa se poubijate ako hoćete. Fudbal ODVRATAN. Partizan traljavo uz mnogobrojne promašaje. Meni stvarno nije jasno kako neko može da sebe smatra za profesionalnog fgudbalera a da promaši okvir od 7.5m?! Zvezda hteli to da priznaju ili ne BUNKER! 22 igrača na polovini Zvezde i dodaje se zadnji red Partizana pa malo do Stojkovića i tako u krug. Iz dva šetanja po terenu Zvezda dva gola. Utkmica može da se nazove invalidska penzija. Cena karata od 1500 din za istok i zapad ne da su prenaduvane nego samo tako pa čak i cena od 600 din za jug i sever jer ovakav nazovi fudbal ne vredi 50 din. Onda me interesuje još da mi neko od Delija objasni zašto su napravili američku zastavu na severu?
Sve u svemu odavno ali odavno ne pamtim ovako loš derbi i utakmicu, srpski fudbal je nažalost doživeo totalnu propast i neće me videti skoro! Pozdrav za sve normalne navijače i sa jedne i sa druge strane!

joco

pre 12 godina

ala koliko se nabrijavate, pa i borac cacak je usao u finale kupa pa ne smara koliko vi, al dobro, finale kupa, najveci uspeh zvezde u nekliko poslednjih sezona

Vojislav Matkovic

pre 12 godina

Moguci scenario lose situacije u Partizanu bi mogao da izgleda ovako:

Djuric: Hej Avrame!
Grant: Kazi Dragance!
Djuric: Da li zelis da na brzaka, za dva tri meseca zaradis jedno 400 hiljada?
Grant: Pa, moze, al kako to moze u Srbiji da se odradi!
Djuric: Slusaj ovako, treba mi jako zvucno ime, kao sto je tvoje, da napravimo sto veci ugovor! Dodjes, treniras, mesec, dva... Izgubis par utakmica, odigras nereseno sa Novim Pazarom, ispadnes iz kupa, i kada te navijaci i uprava otera, mi ti isplatimo komplet obestecenje, 800 hiljadarki, i ti posle prebacis od tih 800, 400 na xxxx (moj racun) racun i to ti je to!
Grant: Pa moze Dragance, sema ti je odlicna, niko nikada nece moci da nas provali! Hahahaha
Djuric: Hahahaha

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nemanja Rnic je prevazisao sebe! Obicno casti Partizanovog protivnika sa jednim golom,ali je veceras bio siroke ruke. Oba gola Zvezda je dala zbog njega,plus sansa Lazovica u prvom poluvremenu!

Soko

pre 12 godina

Cestitke zvezdi ovoga puta je bila bolja, Smatram da nije nikakva katasrofa izgubit od Zvezde cak mislim da je dobro i za Zvezdu i za Partizan da nema stalne dominacije, Na ovaqkvim utakmicama se vidi sta nedostaje ekipi i treba popravljat a ja mislim da vrlo malo nedostaje Partiza da bude pravi, Takode tek se sad vidi kolko je partizanu potreban Marko Scepovic,

Milan

pre 12 godina

grobari ce kontati da su se dobro culi a i ono malo sto su se culi je zato sto je komentatorska pozicija bila do odmah do juga hahaha!!!
ZVEZDA ZIVOT JEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sabre

pre 12 godina

Nek mi neko da link sta je to partizan promasio!!!
Pa jesmo li mi gledali istu utakmicu???
(delija, 11. april 2012 21:48)

E STVARNO, konacno da neko ovo kaze.. aj sto su oni sa arene ocigledni grobari, ali ovo je smesno. Celo drugo poluvreme su grobari maksimalno bili nadigrani, jedna jedina sansa je nastala iz katastrofalne greske tosica, a sa druge strane smo mi propustili, uz dva gola jos 3-4 odlicne sanse. Ako su grobari na prvoj tekmi zaista i bili bolji, u ovoj su prosto i jednostavno nadigrani.. vreme je da se pomire sa tim, zaista.

Koča

pre 12 godina

Pretvaramo se u Zvezdu od pre par leta. Sad će Grant da uzme titulu, to će se proglasiti uspešnom sezonom, i agonija će trajati do Nove godine. Na polusezoni će opet prodati pola igrača i isterati granta jer će se boriti za drugo mesto sa vojvodinom, pa će djura da objavi kako je Partizan veliki klub i da nam zbog loših iskustava ne treba strani trener, pa će doći neki šuster, tipa maser iz teleoptika ili spartaka i tako u krug. Prosinečki je odličan primer kako upornošću možeš da savladaš nedostatak talenta, jer on trenerskog talenta nema ni za lek. Ali mu je data šansa i usavršio se dovoljno da može da vata ovog izrailjskog luzera na greške u postavi.

Vlada

pre 12 godina

Nije mi jasno kako se Partizan ispromašivao. Ivanov je pogodio stativu, Marković je imao šansu kao i Dijara. Zvezda im je svesno dala loptu pošto imaju 2:0 iz prvog meča, a imala je odličnu šansu kada je Lazovića blokirao Ivanov u poslednji čas. Koliko se Partizan plašio govori podatak da je na 1:0 Ilić zamenio vukića koji je daleko ofanzivniji.

Miroslav

pre 12 godina

Tako to ide kad neki tim vode "strucnjaci", na celu sa Djuricem, koji je oterao "krs" trenera i doveo "velemajstora". Taj Djuric do juce nije znao ni kako lopta izgleda, a odjednom je predsednik luba. Strasno sta se sve radi kod nas. Bolje da su stavili 4 panja u odbranu Partizana, pa bi se sigurno vise namucili Zvezdini igraci. Bolje da se prijave da nastupaju u nekom cirkusu! SRAMOTA ko i kako vodi Partizan.

djuro

pre 12 godina

Za sve one koji ovde pljuju po derbiju na kvalitet i slicno neka kupe kokice i ispred tv-a gledaju Barsu, Real i ostale a za mene ce derbi pa taman bio najodvratniji na planeti biti uvek utakmica nad utakmicama. Oba derbija u kupu su bila izuzetno dinamicna i interesantna sa mnogo sansi ali i mnogo gresaka u igri oba tima. Partizan na celu sa Grantom mnogo lakse ulazi u sanse nego ranije ali nestvarno se ispromasivao u oba meca izbrojao sam oko 6-7 izuzetnih neiskoriscenih prilika i to je odraz pre svega nekvaliteta u zavrsnici a ne nesrece i slicno. Zvezda je imala taj kvalitet svoje cetiri sanse je iskoristila i zasluzeno prosla dalje. Upada u oci i takozvana "srpska fudbalska kontradikcija": Partizan uskoro 5 titula za redom a navijaci podeljeni, skandira se uprava napolje, dok sa druge strane Zvezdasi nikad verniji ujedinjeniji sa velikom posetom na svim utakmicama a pri tom 5 godina bez titule niti nekog evropskog rezultata, valjda je to nas mentalitet da primenjujemo "Samo Sloga Srbina Spasava" samo kad padnemo nisko.

Mladja011

pre 12 godina

mene samo zanima zbog cega nije sviran penal nad Kasalicom?ja bih proverio ove izvode na koje sam naleteo a to su da sudija mazic na svom fejsbuk profilu ima lajkovane stranice dominiraj i jos poreklo vuce sa juga srbije a poznato je cija je juzna tribina..dokle vise da nas ovako muce..

pera

pre 12 godina

Kakvi ste vi to "ljudi" tzv. delije ? Pa zar niste primetili da vam grobari cestitaju pobedu i bolju igru, zato sto je najveci broj grobara realan. A vi se ismejavate i podcenjujete to sto je Partizan na +8. Imacete jos jednu priliku na Partizanovom stadionu da se dokazete u maju. Tad nece biti nikakve presije na igrace Partizana, pa da vidimo da li ste bas toliko bolji. Robi je nadmudrio Granta ili igraci partizana nisu ispostovali dogovor. To ne znam, ali cinjenica je da je pobeda Zvezde vise nego zasluzena, a da, kao sto neki pomenuse Rnic i Babovic ne zasluzuju prvoligaski status. na kraju kao svaki realni grobar iskrene cestitke Zvezdi i savet da ne podcene Borac u finalu. Borac je zadovoljan i ovim do sad ostvarenim.

mhm

pre 12 godina

Eto sta se desava kada se drzava i jos neki ljudi iz fudbala umesaju u rad partizana i oteraju Stanojevica.

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.

Marko

pre 12 godina

Да ли је истина да су у полувремену заливали водом део испред Звездиног гола, тако пише у Блицу? Ако неко зна нека одговори?

transpedbari

pre 12 godina

Molim sve prave delije da posle ovoga pevaju samo pesme o Zvezdi...
Nema cinizma i vredjanja grobara, samo o zvezdo zvezdana, o zvezdo zvezdana... !

Dexterijus

pre 12 godina

Jedina nada me drzi da ce Bogicevic da u postane novi predsednik Partizana u maju, i odma smeni Granta i "ocisti" pola ekipe.....
Ovo je strasno...
U zadnjih 20 god nismo bili jadniji u dva vezana meca protiv Zvezde!!!

sheherzada

pre 12 godina

Eeeeeeeeeeeee moooooooj Rnicu ............ Ko je tebe vratio u Partizan ............ Eeeeeeeeeeeeee moooooooooooooooj Avrame sta ti trazis ovde ......... Eeeeeeeeeeeeeeee mooooooooooooooj Stanojevicu ko je tebe oterao iz partizana sad valjda shvata sta je napravio ...........

Burekovic

pre 12 godina

Cestitam fudbalerima i navijacima Crvene Zvezde na osvojenom kupu. Avram Grant je prosecan trener, za njega je Stanojevic kralj. Ono sto sam primetio je da svakoj utamkici menja postave, kod njega nema standardnih igraca. Rnic je veliki kiksar kojem nije mesto u Partizanu, on na svaku utakmicu kiksne bar po dva put, zalosno je sto zauzima mesto, a ima bar 20 igraca boljih u nasoj ligi od Rnica.

Barcaboy

pre 12 godina

Ovaj dijara ..Na koju foru on daje golove?? Pa ne da nije napadac nego ne bi mogao ni da bude sakupljac lopti..Markovic,strasan mi talenat..Ne kazem da je los ali nasi mediji i treneri ga DIZU u nebesa i dizu mu cenu..samo realan ce to videti..sve u svemu katastrofa igra utakmica itd..

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

sve cestitke zvezdi

netrebamo kukati na igrace ni na granta,kriv je djuric.
gde su obecane bombe igramo bez spica,nisu hteli klea da vrate zimus,gde je rivaldo iz teleoptika
da je danas bilo u timu dr rivalda....ko zna kako bi bilo.
sve u svemu UPRAVA NAPOLJE DJURICU MARS IZ PARTIZANA

totem

pre 12 godina

Zvezdi cestitam na pobedi a mojima na stvorenim sansama. Nadam se samo da ce ih u sledecem derbiju u prvenstvu iskoristiti, ako uopste stvore ovoliko. Teski promasaji, teski.

MVP

pre 12 godina

Sada vam je dobro sudjenje Gani a ?

Utakmica produzena 1:40 sekudi,a sudija pokazao 2,jos prekinuo zadnji napad Partizana...utakmica je trebala biti produzena najmanje 5...dao vam Djura kup a vi poleteli.Jos cemo se mi ganjati,ko se zadji smeje najsladje se smeje.
(Alone, 12. april 2012 00:02)

Ahahahahahahahahaha kako me covjek nasmija, stomak me boli.

pera

pre 12 godina

Losa i konfuzna igra Partizana. Robi je nadmudrio Granta. Cestitke Zvezdi za finale od realnog Grobara. Da vidim delije hocete li vi cestitati Partizanu na sampionskoj tituli ? Iskreno, poznajuci vas, sumnjam.

fenomen

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi na ulasku u finale od Grobara. Potpuno zasluzeno. Necu da ulazim u to da li ova dva polufinala imaju neku pozadinu ali po prikazanom na terenu ste vise nego zasluzili da odete u finale. Sanse se zaborave vec dva dana posle utakmice a i to ko je igrao bolje, pamti se samo rezultat jer se fudbal igra za golove a ne za sanse.
Sto se tice Partizana remont pothitno. Stojkovic, Rnic, Ivanov, Babovic, Dijara, Ilic, Vukic moraju da odu ili da prestanu da se bave fudbalom. Markovic je strasno razocarao, ko zna mozda mu nedostaje Scepovic.
Trener Grant nista posebno, takvi su skoro svi treneri koji treniraju nase prvoligaske pa cak i drugoligaske klubove, zali boze sto ce uzeti milion evra....
Poz...

Danijela

pre 12 godina

Navijam za Partizan,i apelujem svim grobarima da uvek kad ne prenose direktno da nijedan navijač ne ode ni na jna,i drago mi što su nas dobili jer smo još gori od njih,POZ SVIM GROBARIMA

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nemanja Rnic je prevazisao sebe! Obicno casti Partizanovog protivnika sa jednim golom,ali je veceras bio siroke ruke. Oba gola Zvezda je dala zbog njega,plus sansa Lazovica u prvom poluvremenu!

Branko_PFC

pre 12 godina

Čestitam igračima i navijačima Crvene Zvezde osvajanje Kupa Srbije. Zasluženo. Što se tiče mog Partizana, nažalost je glavni i odgovorni za poraz Avram Grant. Od kako je došao sve je krenulo nizbrdo. Uopšte me ne bi čudilo da zbog njega izgubimo i prvenstvo.

ja

pre 12 godina

Ipak je veca zelja kod igraca zvezde presudila, doduse i uz dosta srece, ipak zasluzeno prosla dalje, cestitke prosineckom na dobroj taktici od velikog partizanovca.

ivica

pre 12 godina

Zvezdi cestitam na najboljem bunkeru u istoriji fudbala!

Kakve stopere poznajem koji igraju 3 i 4 ligu Rnic i IVanov ne bi mogli ni kopacke da im brisu!

Željko

pre 12 godina

Pobedili smo njihovom taktikom od prošle godine,kada je,u 3 meča,trebalo da popiju barem 25 golova,realno! A zašto svi pričaju da je titula daleko? Još ništa nije gotovo,ajmo po duplu krunu! Z V E Z D A Š A M P I O N ! ! !

DELIJE B,LUKA

pre 12 godina

kad vidim ovoliko komentara napacenih, isfrustriranihm kompleksima ubijenih navijaca zvezde cak mi je i drago sto smo ispali... ipak je ovo njihov najveci uspeh u zadnjih 20ak godina.
a nepisano je pravilo svuda da se KUP ostavlja malim klubovima, velikanima je dosta samo prvenstvo.
(grobar, 12. april 2012 07:59)

a prije 20 god bum bum BARI!!!

Branko

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

Elvis

pre 12 godina

Đura frizura & čirokana luzers Grant Šou bend feat. Ljolja Smiljanić !!!
14. aprila ponovo na istom mestu, protiv moćnog Javora.
Ulaz verovatno za dž.
Ponesite novine da Vam ne bi bilo dosadno.

vesko

pre 12 godina

Otišli su tužnog lica, silovo ih Kasalica!

Svaki grobar sada kuka, bocnu im ga Milunović Luka!

Želeli su Kup taj žarko, šou pravi Lazović Darko!

Grobari u rupe svoje, puca tenkić Borivoje!

Sad su nalik razbijenoj zvečki, jedno ime ROBERT PROSINEČKI!!

Tole

pre 12 godina

@pero pistolero

Ma bilo bi 10:0 za vas, nepravda jbt! :-)
Ne znam ko ce nas da otrese u avgustu, ali znam da smo za mesec dana mi dva puta otresli vas.
I da, ko god da bude taj ko ce u Evropi nas da otrese, taj neko nece biti konobar iz Ragine glave.

Kimi Liv

pre 12 godina

A rece Smiljanic-mnogo smo bolji,zavrsicemo posao u prvom mecu.E Lolita,Lolita slab si ti igrac da bi zaustavio Zvezdu.Bravo momci,idemo dalje.Napred Zvezda.

Scarface

pre 12 godina

Kad ste poslednji put gledali dvomec Zvezde i Partizana da je bio ovako dinamican i sa ovoliko sansi? Iako sam navijac Zvezde,i radujem se pobedi, ali i Partizan je imao svoje sanse. Jednostavno, Prosinecki je ubacio klince kojima je izgleda bitno za koji tim igraju, i trce i ginu na terenu, a ako i Partizan dovede mlade igrace koji hoce toliko da se trude na terenu, to onda samo moze biti dobro za nas fudbal. Dobro je da nam sad dolaze i mladi treneri, i da je gotovo sa onom "Djoricevom" skolom fudbala, nek se igra na gol vise pa nek pobedi bolji. Hvala igracima i jednog i drugog tima za solidnu utakmicu koju su nam pruzili, zar ne?

Out-lista

pre 12 godina

Rnic napolje (kriv kod oba gola, pravi tutan), Grant napolje (kako on moze da motivise igrace?), Djuric napolje (jer je menjao tim koji dobija i postupio kako mu sujeta nalaze), ... Pa da je Stanoje ovde mi bi tamburali ove k'o sto to radimo sve ove godine. Nije mi jasno kako se Dijara onoliko ispromasivao, bio je sebican na pocetku. Da smo tada poveli sada bi uveliko bili zreli za Finale Kupa. Valjda ce ovo sve smeniti Upravu i trenera, nesposobni su.

Vladimir

pre 12 godina

naslov je neobjektivan. Ko god je igrao fudbal jasno mu je da je Zvezda ošurila Partizana u dvomeču. Nema veze to s Rnićem, Grantom, megagiga talentom Markovićem, Zaboravljenima s istoka... Zvezda posle 2 decenije ima atlete na terenu! Možda ne u vidu Dimitrijevića i (nespremnog) Karleuše, al ostali lete! Ne znam im imena, svi oni veznjaci na M slovo... Plus Pačeko, Borha, kapiten... I potvrdjeni Lazović (naklon!). Odlična selekcija.

atymen

pre 12 godina

Partizan je sampion Srbije..??? pa ovo je bruka..i sramota..gde smo mi od evrope..pa ovo nije fudbal..decenijama smo zaostali za savremenim fudbalom..ne pratim bas nase prvenstvo..(od rapasa stare Juge)..a i bolje..sad sam pogledao ovu utakmicu..i ne znam kad cu opet..nisam niti zvezdas niti partizanovac..ali ovi ne treba da dobijaju plate..a koliksamo navijaca na tribinama..p.s ko je ovaj Diara..taj je ni mogao da se izbori za skupljaca lopti kod nekih velikana evropskih timova..:-)

igor

pre 12 godina

Jutros sam se probudio bas veseo i sa osmehom na licu zato sto je moja zvezda dvaput za redom pobedila partizan ako bog da i treci put ce.Danas ce mi biti veseo ceo dan.

PaulPierce

pre 12 godina

Ja cu da budem kratak.

1. Ovo je najbolja utakmica Zvezde i Partizana sigurno u zadnjih 4 - 5 godina. Mnogo me je podsetila na utakmice premier lige (tehnicki kvalitet igraca nije taj, ali dinamicnsot utakmice definitvo jeste).
Meni je utakmica bila skroz OK sa obe strane. Zvezda je pobedila takticki, Partizan je izgubio zbog nemoci da gol iz odlicnih sansi i to je to
2. Sramota za RTS
3. Komentator Arene rekao da je Zvezda zadnji gol na JNA dala 29 februara 2009???
Valjda je 2008 prestupna :)

Pozdrav i mislim da je konacno svaki ljubitelj fudbala mogao da uziva u fudbalu

pera

pre 12 godina

Grant je sastavio najbolji moguci tim Partizana u ovom trenutku i inace u ovoj sezoni. Kao da je mene pitao za savet :) Svaka cast. Jos da pokazu raspolozenje strelci i mozemo se nadati dobroj utakmici. Neka pobedi sport.

JA

pre 12 godina

iskreno meni je stojkovic cudan i sumnjuv,od utakmice sa schahtjorom.ne znam,ali nikako ne volim sto je na golu,a zvezdino je dete.a rnic,zavrsi karijeru molim te,bolje je i za tebe i za sve druge.ajd poslusaj me,vazi.cestitke zvezdani

pero pistolero

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Rnica su u Partizan vratili Krstajic i Stanojevic!!! Pljujete Rnica,Miljkovica i Babovica (igraci Nikole Damjanca),a zalite za Stanojevicem! Dozovite se pameti! Po stoti put,Stanojevic i Damjanac su kumovi!!!

ciganDOgroba

pre 12 godina

Dijara - " igram za novi ugovor"

Rnic - " strpljenjem i kvalitetom do finala"

Grant training - http://www.youtube.com/watch?v=aWRQBlUur3c&feature=related

grant

pre 12 godina

Partizan je bio do prvog gola bolji, ali je posle izgubio nadu da će uspeti da uradi nešto više. Mislim da je pao neki deal da Zvezda osvoji kup, a Partizan ligu.
(Ognjen, 11. april 2012 21:41)

Realno! Sada Partizan može da mirno osvoji titulu iako ima samo +8. Inače da nisu pustili bilo bi opet- Tole ovakav si, onakav si...

BajkovHejter

pre 12 godina

Znam da ovo nije konkretno povezano sa samim clankom, ali da li se meni cini ili je onaj Bajkovic rupcetina od golmana? U dvomecu, Partizanove najbolje sanse su zavrsile izvan gola Zvezde tako da Bajkovic nije ni morao da intervenise. A iz nekih drugih meceva deluje mi da Bajko nema pojma. Da je Partizan sutirao u okvir gola, mozda gresim, ali kako bi se to zavrsilo? Ne dao bog da on brani za Zvezdu u kvalifikacijama za evro ligu.

Marko Grobar

pre 12 godina

Treba biti covek i cestitati .....Bili ste bolji zasluzeno ste prosli dalje nema sta ,

Takodje dvojica mojih prijatelja zvezdasa kazu da je namesteno da zvezda uzme kup a partizan prvenstvo ...ne znam koliko je to istina ....to sad nije bitno

eee

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)
Pa dobro sada ako moramo da biramo izmedju Ren-a koji je ozbilajn klub, i nekih tamo polu-amatera (Shamrok), bolje da ispadnemo od ozbiljnijeg kluba...

Milan

pre 12 godina

2:0 za Zvezdu, ma nemoguce, reko mi Djura Frizura pre 3 nedelje da ce biti 3:0 za Partizan. I ko ce sad da plati moj tiket sa fiksom keca u derbiju.

ajde ćuti statističaru

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)

Možda Shamrok. Ko zna???

mirko

pre 12 godina

Kao prvo treba čestitati Zvezdi, jer je zasluženo pobedila. Nadam se da će Partizan osvojiti prvenstvo, ali u Partizanu mnoge stvari treba da se menjaju, treba učiniti sve da osvojimo prvenstvo i ne stvarati paniku, a onda reći sve otvoreno, jer ni jedan pojedinac, ma ko on bio nije ispred kluba. Utisak je da su u svim delovima kluba, Uprava, trener, igrači i navijači, pojedinci stavili svoju sujetu na prvo mesto, ako se tu nešto ne bude menjalo padaćemo sve niže, a to nadam se niko ne želi. Napred Partizan, posle poraza dolazi otrežnjenje i bolji dani.

leandro

pre 12 godina

Evandrov podsmjeh Mustafi u facu posle gola Lazovica...

DELIJE BAR!
(Delije Bar, 11. april 2012 22:53)

To je isto rekao i komentator rts-a. A Evandro je baš kivan na Stojketa, seća se kad je bio u Zvezdi. Okrenuo se prema klupi Zvezde a golman je slučajno bio između. Ipak je taj Evandro sportista iako ima i srpsko državljanstvo!

Mirko

pre 12 godina

(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)
Mozda si ti u pravu kada kazes da ce Zvezda ispasti od nekog tima iz Moldavije,Gruzije,Azerbejdzana.Ali u jednom gresis.Tamo ipak igraju profesionalci ali zapamti jednu stvar.Za tvog i mog zivota Zvedza nikada nece ispasti od konobara,stolara,ribara ili ti amatera poput Samroka.Kada ukapiras te stvari onda ces uvideti kolika je razlika izmedju Zvezde i Partizna.Fljamurtari ovaj put preskacem.

Branislav

pre 12 godina

Pred početak utakmice svi se okreću, na VIP ložu zapada seda Siniša Mihajlović. Jadan čovek je nosio olovku i papir za džabe, jer je na kraju precrtao sve igrače, i napisao komentar- Niko ne zna da šutira u okvir gola.
(Mario Bros, 11. april 2012 23:34)

Momak, jel' ti mozda navijas za partizan??

ZVEZDAS

pre 12 godina

Ja neznam zbog cega se podigla ovolika prasina.Nismo pobedili Barselonu vec samo jedan mali partizan.Ipak smo mi evropski i svetski sampioni.

Grof

pre 12 godina

I to je to, to je ta nova zvezdina mladost, zvezdini novi super decaci protiv kojih vise ni nemestene Karadziceve sudije nemogu da pomognu Partizanu da pobedi cak ni na svom terenu {ako je uopste taj stadion njihov a ne stadion vojske kako se prica da jeste}.
TOVARI!!!

petar

pre 12 godina

Kup takmicenje je prevazidjen sistem takmicenja.Uglavnom sluzi da se nesto muva sa kladionicama a ozbiljni timovi igraju ga sa drugim timom.Titula je bitna a tu se zna ko je sampion

Непроцењиво :))

pre 12 godina

Робијево радовање код првог гола је оно по чему ћу памтити овуи утакмицу и кроз 20 година !!!

dejan

pre 12 godina

a sta to partizan promasivao a zvezda nije za ovakav naslov urednice,molim vas pojasnite mi po cemu je partizan imao bolje sanse od zvezde pa da po naslovu zakljucak je partizan razbio zvezdu al lopta nije htela u gol zvezda dva puta sutnula i pogodila,pogledajte molim vas statistiku ako vam ovo nije od toleta..hvala

Ja!

pre 12 godina

@Marko...
Pošto nemam Arenu, slušao sam radio prenos. Komentator je rekao da su polivali teren, da bi do izražaja došla brzina Markovića i Dijare! A došla je od Lazovića, haha... Osim toga, kad je partizan napadao, komentator se drao kao lud, a kad je Zvezda davala golove, nisam mogao da čujem da li je gol ili ne, jer je ćutao! Posle gledanja snimka, nije mi jasno zašto se onoliko drao u 33 minutu, a partizan imao loptu na centru. Dabogda propao RTS, i njihov radio BG!

spasica u real

pre 12 godina

imali smo sve i sve smo prosuli. lepa istorijska sansa da zakucamo Zvezdu je propustena odlaskom Stanoja i pobedom Djurica. Samrok je bio izraz rezigniranosti Stanoja losim letnjim prelaznim rokom nakon kojeg je bilo jasno da opet nemamo konkurentan tim za Evropu. Dosao je ljubitelj lakih zena i teskih pica,pod kojim tim nema ni agresije ni pobednickog duha. Mislite li da bi se Zuti ovako radovao da je preko puta dr. Stanojevic?

Goksi - zvezdaš

pre 12 godina

Zaslužena pobeda i plasman u finale. Zvezda je dominirala na sredini terena, odbrana je delovala stameno, a napad fenomenalno, kada je trebalo Lazović i Borha su reagovali odlično i doneli Zvezdi pobedu. Dominacija Zvezde u realizaciji je i ovog puta bila fenomenalna, od četiri udarca u okvir gola dva su završila u mreži. Napominjem da je Partizan imao samo dva udarca u okvir gola, a držanje lopte i obilaženje oko šesnaesterca je samo prividna dominacija. Zvezda ovog proleća igra onu igru koju treba uvek da igra, dobro trčanje, pokrivanje svakog dela terena, stvaranje gol šansi i pre svega odlična realizacija iz tih prilika. Odlično sudjenje, dobra atmosfera i zaslužena pobeda. Sada hajde napred u finalu, na Dan pobede 9. maja očekujemo novi kup.

djavo da ih nosi

pre 12 godina

kad se u ovoj jadnoj i napaćenoj Srbiji zakonom zabrane nazovi fudbalski klubovi zvezda i partizan,mozda se i počne igrati valjan fudbal!

Marko

pre 12 godina

Eto zrna za coravu koku.
(Umpah Pah, 12. april 2012 01:21)

Мислиш 4 зрна. Биће да кока није ћорава.

Него, је л' био неко на утакмици да ми каже истину за те гробарске поливаче терена, да ли су стварно тако ниско пали да квасе терен не би ли се ко од Звездине одбране, је ли, оклизнуо?

nismo glupi

pre 12 godina

Dokle vise da zamajavate narod? lukic dolazi na stadion, srdacno se pozdravlja sa snajderom djuricem i prijatno caskanje...Podelili ste trofeje, sve je montirano, uzas jedan. Odlazite vise svi, dosta je vasih mahinacija, samo se nadamo da ce jednog dana sve isplivati na videlo

nislija

pre 12 godina

hahahah ljudi,gledam utakmcu veceras,i 5min pre prvog gola zvezde,od jednom mi dodje ideja da odigram jos 1 tiket "uzivo" .
odem lepo do saltera i uplatim 2000 na zvezdu da daje gol
nakon 5min Zvezda vodi 1-0 :)))))))
i ja izadjem 8000+ i eto
nista
samo sam hteo ovo da podelim sa ljudima iz sveta srpskog fudbala.
ja eto sad bas dosao,od 8000 ostale su mi 3000,i nisam bas u nekom plusu,morali smo da se pocastimo,sta cu :(
podrav

istina

pre 12 godina

Dve utakmice - četiri gola
Pet godina - 0 titula
Svaka cast na prolasku u finale, ako osvojite kup igraćete u prestižnom evropskom takmičenju kupu pobednika kupova.

buki

pre 12 godina

Dve utakmice - četiri gola
Pet godina - 0 titula
Svaka cast na prolasku u finale, ako osvojite kup igraćete u prestižnom evropskom takmičenju kupu pobednika kupova.
(istina, 11. april 2012 22:03)

Mi se vracamo polako, i jos nam nije vreme za LS!! Kad bude, znaces!!! Samo ne znam u koje prestizno takmicenje ce te vi?? Treba li da te podsecam na isto tako "prestizne gigante" poput Samroka, onih Ceha kojima se ni imena ne secam...? Ili na vasa "ucesca" u tim prestiznim takmicenjima u kojima niste ni gol postigli?? Zvezda kad ucestvuje ona i osvoji, a ne sluzi kao topovsko meso za sprdnju!!!

cigasaklipa

pre 12 godina

Bio sam na obe utakmice. O prvoj da ne pricam puno,Partizan imao inicijativu,Zvezda cekala greske i iskorila.
Druga - Odusevila me je borba zvezdinih fudbalera,za svaku loptu su ginuli i pokazali karakter iako su mladi . ( Bilo bi steta sve ove igrace prodati ) Partizan nazadovao u igri ocigledno,danas prvih 20 min ok,posle BEZ IDEJE,ZAVRSNICE,KONCETRACIJE. Uglavnom,zasluzeno,nema sta. 4-0 govori vise od svega. I da dodam,danas tuca na jugu,SRAMOTA VELIKA !

Ognjen

pre 12 godina

Partizan je bio do prvog gola bolji, ali je posle izgubio nadu da će uspeti da uradi nešto više. Mislim da je pao neki deal da Zvezda osvoji kup, a Partizan ligu.

Neverica

pre 12 godina

Svaka cast na cestitkama grobari!Neke komentare od vasih ne mogu da shvatim...Pa kad vam je frizura dosao u fotelju i kad ste otisli u ls i kad je dosla lova ljubili ste i njega i Rnica u ... Pljujete Markovica i Babovica-jedinu dvojicu pored Volkova koji valjaju,kukate za Scepovicem,a njega ste pljuvali i zvizdali mu,govorili da je operisan od fudbala.Sve sem djure ne mogu da shvatim.I mi imamo Lukica,al navijamo za ovu decu sto vole i ljube Zvezdin grb,a za Vlajka ne brinem,doci ce dan da se za njim pusti voda!HVALA ROBI,HVALA DECO,SVI SMO SAMO UZ VAS! ! ! !

darko8@ptt.rs

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)

Uh, dobro, ja se uplasih da ne budu iz Irske, neko tamo udruzenje konobara.

Angelo Peruzzi

pre 12 godina

Vrlo dobro!! Uvek sam govorio da kako u fudbalu,tako i u zivotu; kad ne iskoristis svoje sanse , obavezno dobijes po nosu. Da je Partizan realizovao svoje sanse na pocetku( a i u prvoj utakmici) , svakako bi tok utakmice bio drugaciji... Na nasu srecu , nije. U 2 utakmice promasiti onoliko zicera... postovane komsije , to je zaista zabrinjavajuce, za vas naravno. Mi veceras i nismo bili toliko bolji od vas koliko smo bili strpljiviji i spretniji ( a to su vrlo bitni elementi igre) da kaznimo vase greske. Za one koji smatraju da je izvrsena podela "Partizanu prvenstvo,Zvezdi kup" : nigde na svetu gde postoji (gradski) derbi nema "saradnje" tog tipa. Zamislite recimo da se dogovaraju Inter i Milan,Lacio i Roma, Barsa i Real itd. "mi cemo kup, a vi uzmite titulu" . Smesno. Drago mi je da ima veliki broj navijaca Partizana koji nam sportski cestitaju. Pozdrav svima !

Partizanovac

pre 12 godina

Ajmo Partizaneee ! Uvek ćemo da navijamo za tebe jer si NAJBOLJI.Kakva zvezda,kakvi bakrači,ne znaju da idu po putu,će d'igraju futbal.

Toma

pre 12 godina

Uprava PARTIZANA pod hitno treba stupiti u kontakt sa TEJGOM,treba ga ponovo dovesti u PARTIZAN, pa bi imali pravog napadača za Ligu šampiona.Dijara u dve utakmice - katastrofalan.

neso pb

pre 12 godina

Statistika je kao bikini pogledajte je gospodo grobari pa cete videti da li ste bili bolji i koliko je ko puta sutnuo u golllll ,sta pise ma semaforu,koliki je rezultat iz dve tekme...Bili ste bolji niste dali gollll , a primili ste 4.komada a moglo je i bolje 5,6,7,....Ovi mladi momci su shvatili koliki je klub za koji igraju, sta se od njih trazi....Srce na teren za Zvezdu.....Robi je napravio ekipu za 10-ku to ce najbolje vreme pokazati....U Rotaciji ima 15-16.... dobrih igraca....Robi majstore!!!!

Realno

pre 12 godina

A Zvezda,kao,nije promašivala?Još na početku priprema,kad je završen prelazni rok,pisao sam nekoliko puta,da će Zvezda dobiti partizan u sve tri utakmice ovog proleća i to se polako ostvaruje.Jednostavno,ima mnogo kvalitetnije igrače i ako Grant ostane u partizanu i naredne sezone,smeo bih kuću da založim,da će Zvezda imati najmanje 20 bodova prednosti na kraju tog prvenstva.Neznam samo odakle grobarima pravo na ovaj nerealni optimizam,kad nemaju kvalitet.

zvezdas

pre 12 godina

Ne vadite se grobari sigurno vas Tole ne bi pravio dil sa 4 PREMA 0, okretali smo vas kao na ringispilu , bolji smo slobodno placite...

mikicar

pre 12 godina

Stanoje kad je izostavljao Dijaru znao je zasto to radi. Nije ni promil igraca kao sto je nekad bio. Grant ga stavlja jer nema boljeg, nema drugog. Inace nikad lezernije nismo igrali, malodusno totalno. Zasluzena pobeda Zvezde u svakom slucaju, mnogo bolja postavka igre Prosineckog.

Vlada

pre 12 godina

Kao navijacu Partizana moram da primetim da nam je sinocna utakmica bila odlican pokazatelj nasih mogucnosti a najvise nasih ozbiljnih slabosti koje su definitivno prouzrokovane losim i pogresnim radom rukovodstva kluba i katastrofalnom politikom kupoprodaje igraca i trenera.
Dobro je da je fudbalska javnost mogla da vidi da koliko je ova ekipa limitirana za iole ozbiljniji nastup na evro sceni, jer se jasno videlo da protiv ekipe koja bolje trci od nas delujemo jako neozbiljno sa fatalnim kiksevima, i ako je prva utakmica bila slucajnost i nedostatak srece, druga to svakako nije vec svi ljudi koji se bave sportom znaju sta to nedostaje kada iz dosta izglednih prilika ne postignes niti jedan gol...
Samo bih se osvrnuo js jednom upravo na odlicno trcanje i cvrstinu u duelima i podsetio navijace koji duze prate fudbal da je i ranije Zvezda cesto delovala fizivki nadmocnije u duelima, sve do pre par sezona kada je Partizan redovno poceo da zahteva antidoping kontrolu, i u tim utakmicama je jasna bila razlika u fizickoj spremi igraca zvezde.
Da ne bi bilo da je teorija zavere, u ptvom mecu polufinala nisam imao taj utisak, ali sinoc je bukvalno svaki igrac Zvezde (cak iodbrambeni)bio brzi od najbrzih igraca Partizana.
Izvinjavam se za ovako dug post.

Pravi delija

pre 12 godina

@ Molim sve prave delije da posle ovoga pevaju samo pesme o Zvezdi...
Nema cinizma i vredjanja grobara, samo o zvezdo zvezdana, o zvezdo zvezdana... !
(transpedbari, 11. april 2012 20:56),
pa da zapevamo:Je.. Grobaaaareeee,je.. Grobaaareeeee,je.. Grobare,je.. Grobare,je.. Grobare.......JE.. Grobaaaaareeeeeeeeee,...

Kreator

pre 12 godina

Rešio sam pre izvesnog vremena da ne idem na utakmice sve dok bude igrao Babović. Sinoć sam rešio da ne gledam ni na TV-u dok on bude igrao. Njemu dobronamerno poručujem da na miru odgleda snimak sinoćne utakmice i da se sam uveri u svoju *KREATORSKU* igru. Pa on svaku loptu koju dobije upropasti. Prvo se okrene oko svoje ose pa je onda preda protivničkom igraču. Čak i kada doda nekom svom saigraču to je po pravilu igrač u najneponovljijem položaju. Posebna su priča njegovi centaršutevi i izvođenje slobodnih udaraca. On nezna da šutira loptu on je gura.
Ovo što mu preporučujem da odgleda snimak je za njegovo dobro pošto njegovu pogrešnu igru nisu u stanju da uvide treneri u Partizanu.

Miloš J

pre 12 godina

Kako "fudbaler" kao što je Rnić može da igra u Partizanu? Svaka ozbiljnija ekipa u Srpskoj ligi ima bar jednog boljeg štopera.

gaja

pre 12 godina

Jel ima neko link za gledanje preko interneta? RTS daje snimak a nema Arene na Totalu...Tako da u Svedskoj ne mogu da gledam nigde :(

moje ime je

pre 12 godina

Cestitke na pobedi delije...Pametnije su odigrali,zrelije,iskoristili svoje sanse..
Druga stvar derbi sa stranim trenerom ne moze da se igra,jer,
ne moze grant da im nabije zelju,volju,motivaciju,kao sto je to radio stanojevic.
Videlo se po Prosineckom koliko je zeleo ove pobede i koliko su mu znacili,posle toliko poraza,tako da to je on lako uspeo da prebaci sve to na igrace.
Ne trazite izgovore u raznim dilovima,zaverava,itd,od toga nema nista,
nego cestitaj te protivniku na zasluzenom prolazu dalje.
Samo velika razlika izmedju NAS i vas jeste sto smo uvek bili veliki i u pobedi,a i sad u porazu,za razliku od vas koji u oba slucaja to nikad niste!!!!

milosclub

pre 12 godina

Ne razumem naslov!! imali su na pocetku dve sanse ali najbolja sansa je sansa Lazovica.. Partizan promasivao? Stvarno ne razumem naslov!!! ispadose po naslovima da su bolji posle dvomeca a 2:0.

Cofi

pre 12 godina

Koliko smo sada u plusu sto se tice derbija?Cini mi se da ni 20 godina da dominiraju ne mogu da nas stignu,uprkos tome sto dominiraju evo vec cetiri godine,hahaha,dominiraju nad svima,samo u derbiju ne mogu,jer tu se nikad ne vide!I kako bi legla ova dva trijumfa da se gledaju za prvenstvo,sest bodova iz dve utakmice,sad bi bili na minus dva i ne bi trebali da cekamo druge,vec u maju zna se,jos jedna pobeda i titula,bolji smo mnogo,a ovako uzece losiji tim titulu,ali bolje namestaju,no derbi ne mogu,i tu se sve vidi.Zvezda ooooooooooo!!!

Marko

pre 12 godina

@Ja!

Хвала.
Никад РТС-у нећу платити претплату.
Та-на-на-на-на-на-на-на Роберт Просинечки!

Shone

pre 12 godina

Kakav bre Rnic,taj bolje da pakuje kofere nego sto tu parvi cirkus,pa bolji je onaj kako se zvase Anderson Marqes koji je dosao iz brazilskog drugoligasa Sao Kaetana.
A upravi PFK toplo preporucujem:Prodajte Rnica sto je pre moguce,ako moze i Miljkovica u istom paketu.

Vlado

pre 12 godina

Zaboravili je grobari da se Zvezdi nikada ne preti! Zato su i večeras imali čas fudbala i demonstraciju navijanja! Samo je pre početka prenosa u uglu ekrana trebalo staviti +18. Nadam se da će to na snimcima biti ispravljeno, ipak nije ono bilo za maloletne.

Materazzi

pre 12 godina

Sta reci nego Uprava Napolje,Grant go home to the Israel.
Bogy cekamo te svi!
Djuro pakuj kofere,blizi se kraj tvojoj vladavini.

compay

pre 12 godina

Grant je postavio igru tako da partizan može do ujutru da igra gol neće dati CIGANI BUDITE SPOKOJNI, IDETE DLJE.
(zoran, 11. april 2012 20:29)

Grant je postavio igru da Partizan protiv Zvezde napravi 6,7 100%-tnih sansi i kontrolise igru u oba derbija. Verujem ja da si ti zaljubljen u Stanoja ali od kako je Grant dosao, Partizan igra bolje. Covek nije kriv sto igraci mase gol sa 10 metara. Zvezda je odigrala onoliko koliko im treba..cak i vise.. Cestitam.

delija

pre 12 godina

@pera
Prihvatili bi smo mi "cestitke" pravih grobara kad bi to stvarno bile.Skoro u svakoj "cestitci" pise kako je Partizan izgubio zbog svojih gresaka(cast izuzetcima).I sad kad ste izgubili svi su Vam krivi i trener i igraci i direktor.Da pise i kako je Zvezda bila bolja ali zbog gresaka Partizana pa izvini molim te sto ne prihvatamo takve "cestitke"

Marko

pre 12 godina

Ne interesuje me titula koja je vec bila osvojena u decembru, ja samo zelim da u sledecem derbiju vidim drugaciji Partizan i drugaciji rezultat!
Cestitao bih i svim ciganima!

hostel

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Partizan je promasio najmanje 10 kolosalnih sansi na dve utakmice, dva puta pogadjao stativu i nije na kraju iz svega toga uspeo da postigne nijedan gol. To je prosto neverovatno, ali istinito. Partizanu fali centarfor koji je u formi i koji ce znati onakve zicere da iskoristi. Markovic, Dijara i Eduardo su van forme. Zvezda je svoje sanse umela da iskoristi u prvoj utakmici i to je prakticno resilo ovaj dvomec. Veceras je taktika sa najisturenijim Kasalicom i malo povucenijim Lazovicem dala rezultat. Ivanov i pogotovo Rnic ne mogu da se jure sa njima. Ostaje nam da uzmemo titulu sa kojom cemo moci da se obrisemo kao i Zvezda sa kupom jer ce neki amateri vec u kvalifikacijama da nas izbace na leto. Kvalitet Zvezde i Partizana je ispod svakog proseka. Sta tek reci o upravi Partizana koja je najurila onakvog trenera kakav je bio Stanojevic?! Stanoje je dobijao Zvezdu zatvorenih ociju, a ovaj nesretni Grant je nikada nece dobiti.

jurica

pre 12 godina

dok god partizan vode krojaci i politicri i trener kome je sve jedno da li vodi partizan ili bilo koji klub, a pominje ligu sampiona sa rnicem,babovicem kapitenom...bicemo smesni
partizan partizanovcima,babica,stankovica,markovica na teren, zahvaliti se ilicu,rnicu,babovicu,vukucu...

Пиксетацентриши

pre 12 godina

Да се манемо расправа:
Партизан је био бољи - таман за сва четири гола која је добио у обе текме!

Dule

pre 12 godina

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.
(mhm, 11. april 2012 21:57)

Druze,jedini koji je nocas propao je Partizan!I sta vi mislite,da bi Djuric i Avram pustili Zvezdi prolaz i dozvolili sebi da ih Grobari pljuju i izbacuju iz kluba celu upravu i igrace?Ajde neka vam je ,razumem vas...samo se vi tesite.

Ponos moga grada

pre 12 godina

http://youtu.be/98DnVwlF3t4

Obratiti pažnju na 1:30, 2:40, 8:20 i 8:50. Miljenici Fortune. A plavi decko djipa kao da je u najmanju ruku pobedio Barsu. Pametnom dosta. I previse.

grant

pre 12 godina

Da li su navijači Zvezde zadovoljni suđenjem? Nadoknada samo 2 minuta što rezultatatski ne ide nikome u korist ali stvara sliku kao da je pomogao Zvezdi. Inače, žuti karton za Vešovića zbog simuliranja!? Igrač Partizana ga ruši natkolenicom ali za Mažića nema dileme!! Mažić je u prošloj oštetio za penal nad Babovićem i propustio da pokaže žuti Borhi zbog simuliranja jer mu je Ilić naskočio na leđa ali on, umesto da se skloni, nogom dohvata loptu i namerno posrće...Isto tako i Gruja-Čokot je pomagao Zvezdi jer je dosudio penal zbog navodnog igranja rukom u 16 m. iako Rnić ima sve papire da je kao junior imao dvojnu registraciju tj. bio je registrovan kao desni bek i još kao rezervni golman.

navijac

pre 12 godina

Isto kao prosli put, Partizan napada a Zvezda iz kontre daje gol. Ako bude danas Partizan sa toliko sansa ne daje gol onda ce Zvezda kazniti i preuzeti kupa.
Ma nema veze, ionako imamo titulu prvaka.
Napred Partizan, dajte da gresim.

Nikola

pre 12 godina

Nemoguce sa Dijarom,Vukicem i Markovicem i plus Stojkovicem na golu!pa sta treba da se radi da Partizan pobedi!Treba da vratimo Tejga i Scepovic da nam se oporavi!Onda sa 5 napadaca igramo Markovic,Dijara,Vukic,Tejgo,Scepovic(:
Tejgo se i molio da Partizan pobedi ali Zvezda je imala mnogo srece!

novicas

pre 12 godina

Stvar je potpuno jasna.Petogodišnja trofejna suša u Zvezdi je pretila da njeni ojađeni navijači postanu ozbiljan društveni problem,koji ugrožava čak i opstanak vladajućih partija(DS,SPS)na vlasti.Uprava Partizana je shvatila ozbiljnosti problema,prihvatila plan vlade za spas države i poklonila trofejčić,kup Srbije komšiji Lukiću.Da se vla'i ne bi setili i posumnjali u regularnost,dogovoreno je da obe utakmice ubedljivo dobije komšinica,a da Partizan ima dominaciju na terenu i što veći broj neiskorišćenih šansi,da svi imaju utisak da nije nadigran,nego eto, nije imao sreće.Lukić i Đurić u istoj loži.Mislite malo o tome!

Mikeli

pre 12 godina

Jedno pitanje samo za ove sto uporno tvrde da je dogovoreno,zasto prosle godine nisu dogovorili? Zasto bas ove? Zasto bi partizan namestao zvezdi kup,kada je prvenstvo vec odluceno?Sta partizan ima od toga? Budite ljudi i cestitajte boljem! Uostalom ako je i namesteno,onda se zapitajte ko vam vodi klub i ko igra u njemu! Je l ste sada srecniji?

ackoniskikartel

pre 12 godina

Pricajte vi shta hocete,ja sam uvek bio realan navijac ! Crvena zvezda je prosla zbog toga shto je Prosinecki skinuo sve fore od Stanojevica ! Zvuci kao da je ovaj drugi sada Murinho,ali zar to nije ocigledno ! Igra Crvene zvezde i umiranje u lepoti prosle godine i postavka ove i prve utakmice nemaju veze sa zivotom,pa pricajte vi shta hocete ! Od igre,postizanja golova,postavke na terenu,ovo je sve skinuto od Stanojevica ! Svako dete zna da ekipa koja igra brzo,jednostavno i lepshe od ove druge nece dobiti derbi,to je uvek tako bilo ! Kada je Partizan prestao da igra otvoreno i leprsavo on je poceo da dobija Crvenu zvezdu i tu je kraj svake price ! Opet kazem,necu da ispadne da je Stanojevic ne znam shta,ali covek je bre znao da namesti taktiku da mu se ne sutne na gol u derbiju,jednostavno je imao slifa za to i Prosinecki je to uvideo i postavio tako taktiku,jer je video da ne moze Partizan da dobije sa nekom leprsavaom igrom i napadanjem ! Prvi derbi u kupu Zvezda je odigrala identicno kao Partizan kod prvog derbija u prvenstvu kada je Partizan dobio 0:2,evo pustite na youtube tekmu,pa cete videti da tu nema razlike ! Da se razumemo ovo nishta nije loshe,naprotiv cestitam na pobedi Crvenoj zvezdi i njenim navijacima,ali to je neko moje zapazanje !

...

pre 12 godina

Naslov realan,ali izjava Prosineckog da su njegovi decki mogli da daju jos koji gol u drugom poluvremenu?Mislim stvarno drsko i bezobrazno pa nisu u dve utakmice stvorili toliko sansi da bi dali jos neki gol.Nista strasno idemo dalje iscekujuci sledeci derbi za revans.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,braco,ajde opusteno ! Dobili su u kupu,pa boze moj,dobila nas je i Vojvodina predprosle godine 1:3,pa shta da se radi sad ! Idemo dalje,oni nas i dalje nisu dobili u prvenstvu 5 godina i tu je bitno da ostvarimo dominaciju ! Niko se nije povadio posle 0:2 ni mnogo jace ekipe od nas,pa nismo ni mi boze moj ! Treba im cestitati,igrali su rasterecenije,sa manje pritiska i tu je kraj svake price ! Bitno je da mi budemo hladne glave i da nastavimo da radimo,a ostalo je nebitno ! Pa i kosarkasi izgube po neku tekmu,derbi i slicno,pa boze moj ! Ne postoji ekipa koja ce imati sve pobede u sezoni bez neresene ili poraza ! Idemo dalje ! Mi trebamo da radimo na tome da pokazemo da smo bolji od njih,uostalom shto nismo bolji,mi smo njih 9 puta tukli,pa su oni i dalje pricali da su bolji od nas ! Idemo dalje,a njima cestitke i puno srece protiv Borca u finalu,ipak je njima ovaj kup majka mara kako nisha ne uzimaju zanjih godina ! Realno oni su dobro radili pripreme,dovodili igrace,dok smo se mi mlatili sa svadjama,smenjivali trenera,dovodili drugog,a najmanje se obracala paznja na pocetak drugog dela prvenstva ! Ja garantujem da bi sa Saletom Stanojevicem ovo bila druga prica,jer covek je jednostavno znao da postavi igru,nismo igrali lepo,ali smo znali da iz dve mufljuske akcije damo gol,shto je i jedino bitno ! Tek sad vidim da je posed lopte jedna glupost,ako ne dash gol !

eric

pre 12 godina

Pa dobro bre ljudi sta ste se uvatili suvog rezultata. Pa valjda je fudbal igra a u toj igri se videlo da je Partizan za 2 klase kvalitetnija ekipa koja se u dve utakmice naigrala fudbala dok su Zvezdini igraci to uglavnom samo namrsteno posmatrali. Partizan je odigrao dve odlicne utakmice sto se fudbala tice a ja zbog toga i gledam tu igru a ne zbog rezultata pogotovo u takmicenju koje vise nigde skoro nista ne znaci sem kod blesavih Engleza, mozda. Svega je bilo u Partizanovoj igri i driblinga i finte i laznjaka i duplih pasova i vica i ,,u krugu" a to je ono sto cini fudbal lepim. E sad jedino sto je falilo u obe utakmica je realizacija. A to je malo nedostatak kvaliteta napadaca a malo i ogromna Zvezdina sreca kad lopta prosto nece u gol kao da je zacaran a njihove sve u malu mrezicu odskakucu. Mozda je tako i bolje da se malo smiri ova vecina u Srbiji jer su postali toliko frustrirani, ogorceni i nervozni da su im Partizan i Tole postali glavni krivci za sve licne neuspehe u zivotu a posto njima ne mogu nista okomili su se na svoje komsije i prijatelje da na njima iskale bes, nemoc i srdzbu. Valjda ce sad biti malo opustenije u narodu.

vukpfc

pre 12 godina

Bravo....jebiga sta drugo da kazem.....Pobeda je pobeda...mada steta sto vam je avram najvece pojacanje ali jebiga i sami smo krivi...vidicemo se jos ,ne brini te...do tada slcestitke...

dr

pre 12 godina

22 levaka + 50000 zaludnika!
Zali Boze struje za reflektore,mogli smo je izvesti,pa neki dinar zaraditi...
Kada gledam Barcelonu,Celzi,Bajern...eh...
A onda pogledam ove nase nadobudne,nespretne,glupe,bezidejne spodobe u kopackama,koji verovatno razmisljaju samo gde ce posle utakmice,na koji splav,koju sponzorusu ce veceras u krevet...
I samo se pitam sta bi se desilo da ih zreb,u nekom UEFA takmicenju,nesrecom njihovom,nameri na jednu Barcelonu!
Mesi bi oborio svetski rekord - nagradno pitanje koliko golova bi im dao(svejedno,Zvezdi ili Partizanu)?10?15?20?
Lepo rece Kusturica nedavno - Zvezda i Partizan igraju sada fudbal na nivou nekadasnje Sloge iz Ilijasa...hahahahahah

Realno

pre 12 godina

Navijam za Partizan i sa velikim srcem sam cekao danasnji dan i zeleo da srusimo Zvezdu ali ovako nije moglo..Sa ovakvom igrom to nije uspevalo..Prilika je bilo:Markovic promasuje;Dijara ne igra pas ka Tomicu nego odmah sutira i preko gola......pa sve do Dijare na samom kraju kad gol i nije donosio neku pretnju....Ne bi da pominjem imena igrača ali neki stvarno ne štimaju u Partizanu..lopta sporo ide...kruži se dosta kao da smo Barselona...kad je kontra sporaci iz Partizana ne stizu protivnika..Sa ovim timom ne zelim da gledam kvalifikacije za Ligu Šampiona jer ćemo se obrukati gore nego prošle godine...Zvezda je sa druge strane iskoristila priliku i pobedila..na Partizanu ostaje šampionat da odigra kako treba i da ove godine podelimo plen..

Krstic

pre 12 godina

Citam statisticke komentare ,vidim da je u dve utakmice sa Zvezdom imao 11 100% sansi.Ovog puta je Zvezdi prosao voz,a Ren ne pravi takve greske kao sto je uradio Partizan.Ren - Crvena Zvezda 6 : 1.

Miki

pre 12 godina

Cestitke komsijama.Pobeda sasvim zasluzena,kao i ona u prvom mecu.Ipak,neka pitanja se bas namece:sta bi bilo da je kojim slucajem Partizan usao u finale?Ko bi stradao,da li Tole,da li sudija,ili neko treci?Sta ce se desiti ako u prvenstvu Partizan pobedi?Hoce li prvenstvo da bude neregularno?

tup na kup

pre 12 godina

Eto pravde, zvezda bila bolja i njoj kup.

Sa kupom dobija i Lukica na jos 4 godine.
A sa Lukicem nam se osmehuju jos 4 titule, ovu sada da ne racunamo...

zoran

pre 12 godina

Rnica su u Partizan vratili Krstajic i Stanojevic!!! Pljujete Rnica,Miljkovica i Babovica (igraci Nikole Damjanca),a zalite za Stanojevicem! Dozovite se pameti! Po stoti put,Stanojevic i Damjanac su kumovi!!!
(Pećko Pivo - Birra Peja, 12. april 2012 09:41)

Prijatelju sve si objasnio. DA dodam da je Krsta doveo povredjenog Andersona i klivaog Eduarda, koji se primio na anshu kuhinju i ugojio se kao penzioner...uz to je i on povredjen..sta vise reci...??? Isti Krsta doveo i Jovanchica koji veze nije imao.
Zao mi je Avrama, jer je upao u makaze. Mnoge mutne radnje se tu igraju (imam prijatelje u upravi FK PArtizan) i muchenik Izraelac nema pojma shta se desava. Trenutno je borba izmedju DS i SPS partije. Uskoro cemo videti ishod. Hoce DS da zavlada Partizanom, a Zvezdu vec imaju. Ma ne smem sve ni da pishem.
Zalosni navijachi veruju da je sve kako vide na terenu. Nije prijatelji moji ni blizu.

Slozna braca dogovor grade...a vi kako god razumete ovo shto napisah. Nije onako kako izgleda. Razumete li..??? No, Evropa, po obichaju, stavi Zvezdu i PArtizan na svoje mesto. Tako ce opet biti.
U makazama ta dva kluba svi ostali pate i fudbal, generalno, propada.
Videli ste juceh kako lepo Wigan pobedi jedan Manchester Junajted, koji se bori za prvo mesto...Zamislite to u Srbiji....???!!! Igralo bi se dva dana dok neko od blizanaca ,drage nam KPJ-u (uskoro bliznaci DS-a) ne pobedi...pregrsht penala, iskljuchenja i slichno.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,braco,budite dostojansvetni i cestitajte komsijama ! Mi svoje sanse nismo iskoristili u prvoj utakmici i tu je kraj svake price ! Mozemo da psujemo i upravu i Granta i sve ostale,to je najmanje bitno ! Bitne su sanse iz prva utakmice i nishta drugo ! Ja sam i dalje ubedjen da smo mi bolja ekipa od njih,ali 2:0 je mnogo veliki rezultat koji nebi stigli protiv Zvezde ni mnogo jaci timovi od Partizana ! Ne zato shto Zvezda igra atomski fudbal,vech zbog toga shto je 2:0 ogroman rezultat i zaliha pred revans ! Uostalom,koga su Partizan i Crvena zvezda,reprezentacija Srbije stigli,a da su imali negativan rezultat iz prvog meca ? QPR pre 100 godina i Dinamo iz Tbilisija,koji ruku na srce nije rame uz rame sa Crvenom zvezdom i Partizanom ! Ja prvi,kao navijac Partizana sam realan i uopshte me nije sramota ovog ispadanja,cak sam se i smejao nekim izjavama igraca Partizana koji su rekli da idu na pobedu i slicno ! Pa takve izjave mogu da daju eventualno nemci koji i imaju takav mentalitet da krenu i da ti daju 5 komada,jer jednostavno takav su narod ! Uglavnom bez nerviranja,nije nishta alarmantno ! Izgubili smo,pa boze moj,nije ni prvi ni poslednji put ! Krivo mi je zbog Stanojevica samo,jer zna i 100% sam ubedjen da bi njegovom igrom igrali finale 100%,jer kada sam video u 5 minutu gde igra Ivanov i gde igra Rnic i koliko je Kasalica brzi od njih,samo sam cekao kada ce Zvezdi da uspe neka kontra ! Jednostavno Grant je doshao covek i on nema predstavu ni o nasem srpskom mentalitetu,ni o igracima nema pojma,odmah je neshto poceo da tumba i jednostavno to vishe nije bila ta ekipa Partizana koja je igrala kod Saleta Stanojevica,sa kojim bi Partizan,opet kazem 100% bolje prosao u ovom dvomecu !

Nenad

pre 12 godina

Sta reci posle toliko sansi ,a izgubiti utakmicu 2:0.Zvezda je imala u obe utakmice vise srece nego pameti.Partizan je u mnogim utakmicama pobedjivao,a igrao je losije nego protiv Zvezde.Ja stojim iza toge da je Partizan duplo jaci od Zvezde,al sta vredi kada nije dao go.U svakom slucaju Partizan osvaja titulu,a Zvezda kup.Valjda cemo u zadnjem derbiju u prvenstvu naplatiti sve promasaje i napuniti Zvezdi gol.Zvezdi cestitam na pobedi ,ali ne i igri.

Predrag

pre 12 godina

Sinoc je igrao Mancester siti, kakav fudbal, 22 vek, ove nase pilicare ja ne znam ko gleda i ko se jos uvek pali na najlosiji fudbal na svetu. Steta za struju koju su sinoc potrosili, sada vidim da ce na izbore izaci dovoljno persona, kada mogu ono da gledaju, mogu i da glasaju i da veruju jos u lazi.

grobar

pre 12 godina

kad vidim ovoliko komentara napacenih, isfrustriranihm kompleksima ubijenih navijaca zvezde cak mi je i drago sto smo ispali... ipak je ovo njihov najveci uspeh u zadnjih 20ak godina.
a nepisano je pravilo svuda da se KUP ostavlja malim klubovima, velikanima je dosta samo prvenstvo.

?

pre 12 godina

sve je ok..zasluzeno ste prosli, svaka cast!! ali ako moze neko da mi navede na osnovu cega je namestena titula..aa?! dosta mi je vasih teorija zavere isto koliko snajdera i ekipe. price o toletu su postale zalosne, smeju vam se ljudi. jednostavno, poslednjih godina niti ste imali trenera, niti igrace..sad je sve drugacije sa robijem ali batalite toleta vise, smesno je ako nista drugo! pruzite ruku kao mi sada jer smo zasluzili titulu..racuna se i jesenji deo!! sledece godine ce biti mnogo zanimljivije prvenstvo pa neka osvoji bolji!

ackoniskikartel

pre 12 godina

A Zvezda,kao,nije promašivala?Još na početku priprema,kad je završen prelazni rok,pisao sam nekoliko puta,da će Zvezda dobiti partizan u sve tri utakmice ovog proleća i to se polako ostvaruje.Jednostavno,ima mnogo kvalitetnije igrače i ako Grant ostane u partizanu i naredne sezone,smeo bih kuću da založim,da će Zvezda imati najmanje 20 bodova prednosti na kraju tog prvenstva.Neznam samo odakle grobarima pravo na ovaj nerealni optimizam,kad nemaju kvalitet.
(Realno, 12. april 2012 12:22)

Prvo,meni nije jasno na cemu ti gradish toliko svoj optimizam ! Drugo,jedini razlog zbog koga je Partizan izgubio od Crvene zvezde je taj shto je doshao Avram Grant,stranac koji nema pojma da sa Rnicem i Ivanovom ne moze da odigra na 40 metara od gola ! To nije odigrao samo na ovoj utakmici,vech i na prvoj ! Drugo,ja pojma nemam shta si ti rekao,dal cete da nas dobijete 3 puta ili ne ! Budi realan i reci da je Crvena zvezda tj. Prosinecki dobio Partizan taktikom Aleksandra Stanojevica,a to je miran i pozicioni napad,lopte u dubinu i igra na polukontre i kontre,tako je bilo u prvoj,tako je bilo i na ovoj utakmici ! Ne kazem da je Stanojevic ne znam shta,ali ko se malo razume u fudbal,moze da vidi identicnu igru Partizana u vreme Stanojevica ! Treca,a mozda i najbitnija stvar je ta,shto se josh jednom pokazalo da stranac na klupi Partizana je cist promasaj ! Ja i dalje stojim pri tome,da je jedini krivac za ove poraz Grant svojom suludom taktikom i odbranom na 40 metara od gola sa najsporijim stoperima u istoriji Partizana ! Uostalom zna se da Beogradski derbi dobija ekipa koja se povuce i igra strpljivo,a ne ona koja igra lepo,dopadljivo i napadacki ! Uostalom Prosinecki je to video i odmah promenio sistem igre protiv Partizana,jer je i on video da napadackom igrom nema shta da trazi protiv njega,vech samo pozicijonom !

koma

pre 12 godina

Svaka cast momci... A sto se ekipa grobara tice,bre ove kvazi povratnike treba zabraniti,i kod grobara i kod zvezde,nabedjeni frikovi... Jednom odes,nema nazad... Samo mlade treba forsirati,koji imaju zelju,a ne neke babovice,vukice i ostale...

Nikola

pre 12 godina

Da se razumemo. Kup je jedino relevantno takmičenje u Srbiji. Nema toleta, zeke, bjeke... Face to face. Zašto ćutite!?
(ZuluSu, 11. april 2012 23:14)

Nemoj molim te da ni pričaš o toletu i kupu. Kada ste igrali čini mi se protiv Banata nzm tačno bio je rez 0:0 a onda u 96-tom minutu penal za Czv i naravno prolazak dalje. Tako da molim te da ne pominješ te teme. A čestitam vam na pobedi. Toliko.

ucitelj

pre 12 godina

Kao prvo volim Partizan.
Cestitam svim Srbima praznik fudbala i zelim da nam i naredni derbiji budu bez incidenata,borbeni sa puno lijepog i otvorenog fudbala kao sto su bila ova dva.
Sto se tice jucerasnje utakmice od samog starta se vidjelo da zvezda pravi visak na sredini terena,bez obzira sto je svjesno povucena kad god bi pokusali nesto da naprave vidjelo se da postoji visak,za razliku od prosle utakmice zvezda je ovu utakmicu bolje stajala,bez obzira sto je partizan imao vise sansi i ovaj put nekako mi je zvezda izgledala zrelije na terenu.
Zvezdi cestitam na zasluzenoj pobedi jer se broje golovi a ne sanse i stative.

A sad malo o partizanu.
Rijetko nam se desavalo da nam vezni red bude izgubljen,Grant je klasicno engleskim trenerskim razmisljanjem u momentu kad nam treba rezultat izveo ofanzivni sastav da bi ga nadoknadio,ali Partizan moze da bude ofanzivan ako ima sigurnosti u odbrani, ali Partizan ima Rnica a to znaci kiks.jer koliko god mi bili kvalitetniji od zvezde sa dva centralna i medu kao jedinog defanzivca i vrlo ofanzivnim bekovima ostavlja se dosta prostora zvezdi.
Ako se ista dobro moze izvuci iz ovog meca to je da Avram shvati da Nemanja Rnic nije u stanju da igra na visokom nivou vec ukoliko je pritisnut postaje potencijalna bomba za Partizan.Igraci kada to znaju nemogu imati sigurnost u igri i to je posljedica gresaka.Druga greska je Lazar Markovic na boku u ovakvom sistemu,klasican je napadac koji gubi lopte u opsanoj zoni i ostavlja samog na toj strani ofanzivnog aksentijevica.Koliko god neko mislio suprotno puno smo sigurniji kad je sale lijevo a neca desno.
Nisam vjerovao da cu zaliti za scepovicem, ali evo i to se desava,treba nam centarfor,pravi da igra sa diarom ili lazarom,edu se povredio ocigledno je da pored toga sto nema nesto znanja nema ni fizicke spreme.
Ovi sto prozivaju djurica i vracaju krstajica neka malo razmisle sta su nam donijela krstajiceva pojacanja eduardo, anderson, nemanja rnic.

Nadam se da se iz ovog derbija moze izvuci nesto dobro a to je da ako treba forsira se jojic i da nemanja rnic nije kvalitet za partizan.Sad je vrijeme za mladog i brzog centarhalfa jer je prvenstvo nase i mirno mozemo forsirati mlade igrace.Zbog nesigurnosti Nemanje Rnica unistavamo Ivanova po meni odlicnog igraca.

Alone

pre 12 godina

Sada vam je dobro sudjenje Gani a ?

Utakmica produzena 1:40 sekudi,a sudija pokazao 2,jos prekinuo zadnji napad Partizana...utakmica je trebala biti produzena najmanje 5...dao vam Djura kup a vi poleteli.Jos cemo se mi ganjati,ko se zadji smeje najsladje se smeje.

unz

pre 12 godina

Korektna utakmica bez incidenata i naboja govori samo jedno Namestaljka ,izbori,trula zemlja ,zvezda kup partizan prvenstvo ,svi srecni a nemaju za leba .Crni moji zemljaci oduvek ste bili kratkog vida

Danilo

pre 12 godina

Mi vam lepo čestitamo i ne pominjemo ni sudije,ni šanse,ni penal u prvoj utakmici,a vi prolupali pa vam i naslov na sajtu smeta?!?!
Bože kolika je vaša bol i tuga!
Što se tiče vaše i naše budućnosti,samo razmiliste o dugu od 40 miliona evra koji trenutno imate,a nijednog igrača za prodaju nemate?
Nama će otići Djurić,a onda kožu na šiljak;biće gore nego u košarci!

deda rade

pre 12 godina

A bila neka utakmica... Vidim ja neka guzva veceras po ulicama kao Rad kad je igrao 80-ih Drugu ligu SFRJ protiv Teteksa i Galenike. Nadam se da je bio i fudbal dobar kao tad.

Milan

pre 12 godina

Koliko su zvezdasi bili frustrirani i napaljeni pre ove kup utalmice, da nedaj boze da su izgubili kojim slucajem ! Za debakl Partizana je jedini krivac snajder djuric i njegovi ! Necu da gledam utakmice dok se ne vrati Stanojevic ! TIM SE MORA POD HITNO PODMLADITI !

Mirko

pre 12 godina

E STVARNO, konacno da neko ovo kaze.. aj sto su oni sa arene ocigledni grobari, ali ovo je smesno. Celo drugo poluvreme su grobari maksimalno bili nadigrani, jedna jedina sansa je nastala iz katastrofalne greske tosica, a sa druge strane smo mi propustili, uz dva gola jos 3-4 odlicne sanse. Ako su grobari na prvoj tekmi zaista i bili bolji, u ovoj su prosto i jednostavno nadigrani.. vreme je da se pomire sa tim, zaista.
(Sabre, 11. april 2012 22:02)
-----------------------------------------------------------------------

E decko ne lupetaj molim te 65% posed lopte...stativ,pa Markovic,pa Babovic sa dva metra, pa Dijara sam ispred gola...jel treba dalje...vi nas razvalili...smesno.
Ako nas pobedite i 5.5 onda mozete da kazete da ste bolji...do tada uzivajte jer nece snajder jos dugo.

Grobar

pre 12 godina

pa dobro nacionalna manjino vama se i ovako ugadja u zemlji srbiji sta god uradili, mozete da nas ubijate silujete kao nigde u svetu vasa himna da se svira u skupstini srbije bez blama i da vas ugoste kao naj rodjenije i ako se to nigde u svetu ne desava sto je sramota za srbiju dobro uzeli ste kup i sta sad opet idete u kup uefa i to je to a nama prvenstvo i liga sampiona !ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !

novicas

pre 12 godina

Kad malo bolje razmislim možda je bolje što smo íspali,jer je bolje da od Borca izgubi Zvezda nego Partizan.Muka mi je više od nedovršene igre Partizana i traljave nazovi Zvezde.

kobe bryant

pre 12 godina

Prvo: Grant nije dorastao svom poslu. Drugo: Rnić nam je opet bio najslabija karika. Treće: Stojković NIJE naš najbolji golman, ne sme da prima onakve golove ispod ruke. Četvrto: svima je jasno da ovde nešto smrdi. Liči mi na deal - Vama kup, nama prvenstvo. Možda i grešim, možda sam pristrasan ali eto tako mi liči. Malo mi je neverovatno da Partizan u dvomeču primi 4 gola a ne postigne ni jedan.

pero pistolero

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...

Ognjen

pre 12 godina

Partizan je bio do prvog gola bolji, ali je posle izgubio nadu da će uspeti da uradi nešto više. Mislim da je pao neki deal da Zvezda osvoji kup, a Partizan ligu.

petar

pre 12 godina

Kup takmicenje je prevazidjen sistem takmicenja.Uglavnom sluzi da se nesto muva sa kladionicama a ozbiljni timovi igraju ga sa drugim timom.Titula je bitna a tu se zna ko je sampion

Mladja011

pre 12 godina

mene samo zanima zbog cega nije sviran penal nad Kasalicom?ja bih proverio ove izvode na koje sam naleteo a to su da sudija mazic na svom fejsbuk profilu ima lajkovane stranice dominiraj i jos poreklo vuce sa juga srbije a poznato je cija je juzna tribina..dokle vise da nas ovako muce..

joco

pre 12 godina

ala koliko se nabrijavate, pa i borac cacak je usao u finale kupa pa ne smara koliko vi, al dobro, finale kupa, najveci uspeh zvezde u nekliko poslednjih sezona

djavo da ih nosi

pre 12 godina

kad se u ovoj jadnoj i napaćenoj Srbiji zakonom zabrane nazovi fudbalski klubovi zvezda i partizan,mozda se i počne igrati valjan fudbal!

Realnost

pre 12 godina

Prvo čestitke Zvezdi na prolasku u finale, a sad malo o derbiju. 10-ak minuta pred početak tuča na Grobara na jugu, zatim manja tuča Grobara na Istoku. Već mije pokvarena atmosfera zbog ovakvih idiota koji dođu na stadion da se mlate.Zakažite tuču u nekoj šumetini pa se poubijate ako hoćete. Fudbal ODVRATAN. Partizan traljavo uz mnogobrojne promašaje. Meni stvarno nije jasno kako neko može da sebe smatra za profesionalnog fgudbalera a da promaši okvir od 7.5m?! Zvezda hteli to da priznaju ili ne BUNKER! 22 igrača na polovini Zvezde i dodaje se zadnji red Partizana pa malo do Stojkovića i tako u krug. Iz dva šetanja po terenu Zvezda dva gola. Utkmica može da se nazove invalidska penzija. Cena karata od 1500 din za istok i zapad ne da su prenaduvane nego samo tako pa čak i cena od 600 din za jug i sever jer ovakav nazovi fudbal ne vredi 50 din. Onda me interesuje još da mi neko od Delija objasni zašto su napravili američku zastavu na severu?
Sve u svemu odavno ali odavno ne pamtim ovako loš derbi i utakmicu, srpski fudbal je nažalost doživeo totalnu propast i neće me videti skoro! Pozdrav za sve normalne navijače i sa jedne i sa druge strane!

ivica

pre 12 godina

Zvezdi cestitam na najboljem bunkeru u istoriji fudbala!

Kakve stopere poznajem koji igraju 3 i 4 ligu Rnic i IVanov ne bi mogli ni kopacke da im brisu!

Marko Grobar

pre 12 godina

Treba biti covek i cestitati .....Bili ste bolji zasluzeno ste prosli dalje nema sta ,

Takodje dvojica mojih prijatelja zvezdasa kazu da je namesteno da zvezda uzme kup a partizan prvenstvo ...ne znam koliko je to istina ....to sad nije bitno

grant

pre 12 godina

Partizan je bio do prvog gola bolji, ali je posle izgubio nadu da će uspeti da uradi nešto više. Mislim da je pao neki deal da Zvezda osvoji kup, a Partizan ligu.
(Ognjen, 11. april 2012 21:41)

Realno! Sada Partizan može da mirno osvoji titulu iako ima samo +8. Inače da nisu pustili bilo bi opet- Tole ovakav si, onakav si...

Partizanovac

pre 12 godina

Ajmo Partizaneee ! Uvek ćemo da navijamo za tebe jer si NAJBOLJI.Kakva zvezda,kakvi bakrači,ne znaju da idu po putu,će d'igraju futbal.

BajkovHejter

pre 12 godina

Znam da ovo nije konkretno povezano sa samim clankom, ali da li se meni cini ili je onaj Bajkovic rupcetina od golmana? U dvomecu, Partizanove najbolje sanse su zavrsile izvan gola Zvezde tako da Bajkovic nije ni morao da intervenise. A iz nekih drugih meceva deluje mi da Bajko nema pojma. Da je Partizan sutirao u okvir gola, mozda gresim, ali kako bi se to zavrsilo? Ne dao bog da on brani za Zvezdu u kvalifikacijama za evro ligu.

spasica u real

pre 12 godina

imali smo sve i sve smo prosuli. lepa istorijska sansa da zakucamo Zvezdu je propustena odlaskom Stanoja i pobedom Djurica. Samrok je bio izraz rezigniranosti Stanoja losim letnjim prelaznim rokom nakon kojeg je bilo jasno da opet nemamo konkurentan tim za Evropu. Dosao je ljubitelj lakih zena i teskih pica,pod kojim tim nema ni agresije ni pobednickog duha. Mislite li da bi se Zuti ovako radovao da je preko puta dr. Stanojevic?

Mirko

pre 12 godina

Pa drage moje komsije sta da Vam kazem.Ajd probacu ovako.Obracam se onim malo starijim komsijama koje pamte derbije iz osamdesetih godina.Iz jednog prosotog razloga jer me ova utakmica mnogo podseca na te derbije.Kada malo bolje analizirate ovu utakmicu shvatit ce te da osim akcije kada je mali Markovic imao priliku Partizan na ovoj utakmici nije nista odigrao.Ostale prilike koje je imao je plod gresaka Zvezdine odbrane na kojima oramo raditi.Celu utakmicu je Zvezda kontrolisala i samo zbog nase neozbiljnosti rezultat je 0:2.Realno,trebalo je biti mnogo vise.Vi starije komsije znate cemu to vodi.Vasa nocna mora i Vasa avet se vratila na velika vrata.Bojim se da vise nece biti postavljano pitanje ko ce pobediti nego da li ce mozda Partizan dati neki gol ili mozda izvuci neki bod.Zato se ja obracam Vama starijim komsijama da pripremite mladje komsije na dominaciju Zvezde kako je to i normalno.I jos jednom Vasa AVET se vratila u punom sjaju.
P.S.Ja sam mislio da ce te se utesiti pobedom nad Vojvodinom u basketu ali kako tamo odnos bacanja nije bio 32-13 u Vasu korist logicno je da i tu utakmicu izgubite.

PFCNAJ

pre 12 godina

Rnic najgori stoper u istoriji partizana. zvezda bez ikakve igre (mada ni nasa nije bila nista bolja) dala dva gola jer rnic oba puta gubi loptu kao kao zadnji igrac u odbrani.

Zeljko

pre 12 godina

Uprava PARTIZANA pod hitno treba stupiti u kontakt sa TEJGOM,treba ga ponovo dovesti u PARTIZAN, pa bi imali pravog napadača za Ligu šampiona.Dijara u dve utakmice - katastrofalan.
(Toma, 11. april 2012 22:14)

O kojoj ti ligi sampiona govoris??? Da li si svestan svoje nesvesti?

aNOnymous

pre 12 godina

"Supertalentovani" Markovic, grobarski komentatori, Stojke "najbolji" srpski golman, "ubica cigana", sesta Zvezdina zvezda...
U 2 utakmice primili 4 a niste postigli nijedan.
SVUDA GRMI OKOLO !!!

Da se zna

pre 12 godina

Kakav naslov. Partizan jednu jedinu sansu u pocetku utakmice.Koliko sansi Zvezde.Kavo skandalozno sudjenje grobara Mazica.Ni zuti onom tamnoputom nad faulom nad Dimitrijevicem.Pola glave mu odneo. Bane Ivanovic u Engleskoj tri utakmice za bezvezan faul.Zasto sutitieeeeeeeee. Sreca sto ste stekli1 10 bodova prednosti u burazerskoj ligi inacebi 'svetski" trener i to prokockao

istina

pre 12 godina

Dve utakmice - četiri gola
Pet godina - 0 titula
Svaka cast na prolasku u finale, ako osvojite kup igraćete u prestižnom evropskom takmičenju kupu pobednika kupova.

Mario Bros

pre 12 godina

Pred početak utakmice svi se okreću, na VIP ložu zapada seda Siniša Mihajlović. Jadan čovek je nosio olovku i papir za džabe, jer je na kraju precrtao sve igrače, i napisao komentar- Niko ne zna da šutira u okvir gola.

Ponos moga grada

pre 12 godina

http://youtu.be/98DnVwlF3t4

Obratiti pažnju na 1:30, 2:40, 8:20 i 8:50. Miljenici Fortune. A plavi decko djipa kao da je u najmanju ruku pobedio Barsu. Pametnom dosta. I previse.

mhm

pre 12 godina

Eto sta se desava kada se drzava i jos neki ljudi iz fudbala umesaju u rad partizana i oteraju Stanojevica.

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.

neko ko je daleko

pre 12 godina

Eto sta se desava kada se drzava i jos neki ljudi iz fudbala umesaju u rad partizana i oteraju Stanojevica.

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.
(mhm, 11. april 2012 21:57)

Care, i da je stanojevic bio izgubili bi ste, jer Zvezda je sve bolja a partizan sve losiji

Nikola

pre 12 godina

Nemoguce sa Dijarom,Vukicem i Markovicem i plus Stojkovicem na golu!pa sta treba da se radi da Partizan pobedi!Treba da vratimo Tejga i Scepovic da nam se oporavi!Onda sa 5 napadaca igramo Markovic,Dijara,Vukic,Tejgo,Scepovic(:
Tejgo se i molio da Partizan pobedi ali Zvezda je imala mnogo srece!

nismo glupi

pre 12 godina

Dokle vise da zamajavate narod? lukic dolazi na stadion, srdacno se pozdravlja sa snajderom djuricem i prijatno caskanje...Podelili ste trofeje, sve je montirano, uzas jedan. Odlazite vise svi, dosta je vasih mahinacija, samo se nadamo da ce jednog dana sve isplivati na videlo

eric

pre 12 godina

Pa dobro bre ljudi sta ste se uvatili suvog rezultata. Pa valjda je fudbal igra a u toj igri se videlo da je Partizan za 2 klase kvalitetnija ekipa koja se u dve utakmice naigrala fudbala dok su Zvezdini igraci to uglavnom samo namrsteno posmatrali. Partizan je odigrao dve odlicne utakmice sto se fudbala tice a ja zbog toga i gledam tu igru a ne zbog rezultata pogotovo u takmicenju koje vise nigde skoro nista ne znaci sem kod blesavih Engleza, mozda. Svega je bilo u Partizanovoj igri i driblinga i finte i laznjaka i duplih pasova i vica i ,,u krugu" a to je ono sto cini fudbal lepim. E sad jedino sto je falilo u obe utakmica je realizacija. A to je malo nedostatak kvaliteta napadaca a malo i ogromna Zvezdina sreca kad lopta prosto nece u gol kao da je zacaran a njihove sve u malu mrezicu odskakucu. Mozda je tako i bolje da se malo smiri ova vecina u Srbiji jer su postali toliko frustrirani, ogorceni i nervozni da su im Partizan i Tole postali glavni krivci za sve licne neuspehe u zivotu a posto njima ne mogu nista okomili su se na svoje komsije i prijatelje da na njima iskale bes, nemoc i srdzbu. Valjda ce sad biti malo opustenije u narodu.

navijac

pre 12 godina

Isto kao prosli put, Partizan napada a Zvezda iz kontre daje gol. Ako bude danas Partizan sa toliko sansa ne daje gol onda ce Zvezda kazniti i preuzeti kupa.
Ma nema veze, ionako imamo titulu prvaka.
Napred Partizan, dajte da gresim.

grobar

pre 12 godina

kad vidim ovoliko komentara napacenih, isfrustriranihm kompleksima ubijenih navijaca zvezde cak mi je i drago sto smo ispali... ipak je ovo njihov najveci uspeh u zadnjih 20ak godina.
a nepisano je pravilo svuda da se KUP ostavlja malim klubovima, velikanima je dosta samo prvenstvo.

Toma

pre 12 godina

Uprava PARTIZANA pod hitno treba stupiti u kontakt sa TEJGOM,treba ga ponovo dovesti u PARTIZAN, pa bi imali pravog napadača za Ligu šampiona.Dijara u dve utakmice - katastrofalan.

Milan

pre 12 godina

Koliko su zvezdasi bili frustrirani i napaljeni pre ove kup utalmice, da nedaj boze da su izgubili kojim slucajem ! Za debakl Partizana je jedini krivac snajder djuric i njegovi ! Necu da gledam utakmice dok se ne vrati Stanojevic ! TIM SE MORA POD HITNO PODMLADITI !

Koča

pre 12 godina

Pretvaramo se u Zvezdu od pre par leta. Sad će Grant da uzme titulu, to će se proglasiti uspešnom sezonom, i agonija će trajati do Nove godine. Na polusezoni će opet prodati pola igrača i isterati granta jer će se boriti za drugo mesto sa vojvodinom, pa će djura da objavi kako je Partizan veliki klub i da nam zbog loših iskustava ne treba strani trener, pa će doći neki šuster, tipa maser iz teleoptika ili spartaka i tako u krug. Prosinečki je odličan primer kako upornošću možeš da savladaš nedostatak talenta, jer on trenerskog talenta nema ni za lek. Ali mu je data šansa i usavršio se dovoljno da može da vata ovog izrailjskog luzera na greške u postavi.

Predrag

pre 12 godina

Sinoc je igrao Mancester siti, kakav fudbal, 22 vek, ove nase pilicare ja ne znam ko gleda i ko se jos uvek pali na najlosiji fudbal na svetu. Steta za struju koju su sinoc potrosili, sada vidim da ce na izbore izaci dovoljno persona, kada mogu ono da gledaju, mogu i da glasaju i da veruju jos u lazi.

zoran

pre 12 godina

Fenomenalna igra Rnića? odigro je za zvezdu i na prvoj i na ovoj utakmici. Grant je postavio igru tako da partizan može do ujutru da igra gol neće dati CIGANI BUDITE SPOKOJNI, IDETE DLJE.

pera

pre 12 godina

Losa i konfuzna igra Partizana. Robi je nadmudrio Granta. Cestitke Zvezdi za finale od realnog Grobara. Da vidim delije hocete li vi cestitati Partizanu na sampionskoj tituli ? Iskreno, poznajuci vas, sumnjam.

novicas

pre 12 godina

Stvar je potpuno jasna.Petogodišnja trofejna suša u Zvezdi je pretila da njeni ojađeni navijači postanu ozbiljan društveni problem,koji ugrožava čak i opstanak vladajućih partija(DS,SPS)na vlasti.Uprava Partizana je shvatila ozbiljnosti problema,prihvatila plan vlade za spas države i poklonila trofejčić,kup Srbije komšiji Lukiću.Da se vla'i ne bi setili i posumnjali u regularnost,dogovoreno je da obe utakmice ubedljivo dobije komšinica,a da Partizan ima dominaciju na terenu i što veći broj neiskorišćenih šansi,da svi imaju utisak da nije nadigran,nego eto, nije imao sreće.Lukić i Đurić u istoj loži.Mislite malo o tome!

Out-lista

pre 12 godina

Rnic napolje (kriv kod oba gola, pravi tutan), Grant napolje (kako on moze da motivise igrace?), Djuric napolje (jer je menjao tim koji dobija i postupio kako mu sujeta nalaze), ... Pa da je Stanoje ovde mi bi tamburali ove k'o sto to radimo sve ove godine. Nije mi jasno kako se Dijara onoliko ispromasivao, bio je sebican na pocetku. Da smo tada poveli sada bi uveliko bili zreli za Finale Kupa. Valjda ce ovo sve smeniti Upravu i trenera, nesposobni su.

Bari1991

pre 12 godina

I naslov i tekst su prilicno tendeciozni i netacni!!!Preterano navijacki obojeni.Najbolja propustena sansa na utakmici Darka Lazovica neprecizno,nedovoljno i pogresno opisana!!!Opasni sutevi Luke Milivojevica pre i posle kornera na pocetku drugog poluvremena nisu ni spomenuti!!!Fenomenalna igra Zvezdinog veznog reda zanemarena!Incidentno ponasanje Ninkovica i Smiljanica pred kraj utakmice preskoceni!Pali ste na testu objektivnosti definitivno,a to je osnova novinarskog posla!Zato bi bilo jako lepo da objavite komentar!

...

pre 12 godina

Naslov realan,ali izjava Prosineckog da su njegovi decki mogli da daju jos koji gol u drugom poluvremenu?Mislim stvarno drsko i bezobrazno pa nisu u dve utakmice stvorili toliko sansi da bi dali jos neki gol.Nista strasno idemo dalje iscekujuci sledeci derbi za revans.

Veteran

pre 12 godina

Najbolja sansa na utakmici je Lazoviceva sansa u prvom poluvremenu a ne naka Partizanova! takodje Partizan nije pipno loptu u drugom poluvremenu!

Alone

pre 12 godina

Sada vam je dobro sudjenje Gani a ?

Utakmica produzena 1:40 sekudi,a sudija pokazao 2,jos prekinuo zadnji napad Partizana...utakmica je trebala biti produzena najmanje 5...dao vam Djura kup a vi poleteli.Jos cemo se mi ganjati,ko se zadji smeje najsladje se smeje.

Grobar

pre 12 godina

pa dobro nacionalna manjino vama se i ovako ugadja u zemlji srbiji sta god uradili, mozete da nas ubijate silujete kao nigde u svetu vasa himna da se svira u skupstini srbije bez blama i da vas ugoste kao naj rodjenije i ako se to nigde u svetu ne desava sto je sramota za srbiju dobro uzeli ste kup i sta sad opet idete u kup uefa i to je to a nama prvenstvo i liga sampiona !ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !

Mirko

pre 12 godina

Cestitam Zvezdi na osvajanju kupa, jednostavno nas sebicluk u napadu i katastrofalna realizacija nas je izbacili iz finala.E sad ko ce pobediti videcemo.Mislim da smo blizu pobede al tesko da mozemo do finala.

BrankoR,

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

Krstic

pre 12 godina

Citam statisticke komentare ,vidim da je u dve utakmice sa Zvezdom imao 11 100% sansi.Ovog puta je Zvezdi prosao voz,a Ren ne pravi takve greske kao sto je uradio Partizan.Ren - Crvena Zvezda 6 : 1.

Ssss

pre 12 godina

Komentatori na Arena sportu veliki grobari,sve vreme navijaju a kad Zvezda napravi dve velike sanse na pocetku drugog poluvremena kaze "Zvezda samo ceka priliku iz kontre" iako nijedan napad to nije bio

Branko

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

deda rade

pre 12 godina

A bila neka utakmica... Vidim ja neka guzva veceras po ulicama kao Rad kad je igrao 80-ih Drugu ligu SFRJ protiv Teteksa i Galenike. Nadam se da je bio i fudbal dobar kao tad.

daf

pre 12 godina

Nisam gledao utakmicu posto sam bio na poslu, a i da sam bio slobodan sigurno ne bi gubio vreme oko toga !!!
Razlog je jednostavan ... navijac sam partizana i sto da gledam bruku ...
Voleo bi da neko od velike uprave Partizana procita ovo ali bas njih btiga za nas ...
Jednostavno Zvezda je u zimskom roku napravila TIM ZA BUDUCNOST a partizan je uradio nista ... zasto, zato sto su pare otisle po ...
Jednostavno Zvezda ce biti sampion u sezoni 12/13 to je sada ocigledno ... a partizan ... pa nadam se da ce se moj tim izvuci iz kandzi ovih krvopija
Cestitam zvezdi na prolazu bili su bolji!!

Nenad

pre 12 godina

Sta reci posle toliko sansi ,a izgubiti utakmicu 2:0.Zvezda je imala u obe utakmice vise srece nego pameti.Partizan je u mnogim utakmicama pobedjivao,a igrao je losije nego protiv Zvezde.Ja stojim iza toge da je Partizan duplo jaci od Zvezde,al sta vredi kada nije dao go.U svakom slucaju Partizan osvaja titulu,a Zvezda kup.Valjda cemo u zadnjem derbiju u prvenstvu naplatiti sve promasaje i napuniti Zvezdi gol.Zvezdi cestitam na pobedi ,ali ne i igri.

pera

pre 12 godina

Grant je sastavio najbolji moguci tim Partizana u ovom trenutku i inace u ovoj sezoni. Kao da je mene pitao za savet :) Svaka cast. Jos da pokazu raspolozenje strelci i mozemo se nadati dobroj utakmici. Neka pobedi sport.

atymen

pre 12 godina

Partizan je sampion Srbije..??? pa ovo je bruka..i sramota..gde smo mi od evrope..pa ovo nije fudbal..decenijama smo zaostali za savremenim fudbalom..ne pratim bas nase prvenstvo..(od rapasa stare Juge)..a i bolje..sad sam pogledao ovu utakmicu..i ne znam kad cu opet..nisam niti zvezdas niti partizanovac..ali ovi ne treba da dobijaju plate..a koliksamo navijaca na tribinama..p.s ko je ovaj Diara..taj je ni mogao da se izbori za skupljaca lopti kod nekih velikana evropskih timova..:-)

aca_bg

pre 12 godina

Znaci... Napadaci iz 10 sansi ne daju ni jedan gol, odbrana iz dve sanse primi cetiri gola, na klupi nemamo ni jednog spica u utakmici gde treba da damo bar tri gola a najbolji fudbaler nam ima 33 godine i nema snage za vise od 60 minuta igre (tu ga menja igrac koji ima 36 godina). Nadalje, u poslednja dva prelazna roka nismo angazovali ni jednog domaceg fudbalera a pri tome nas jedini rival angazuje sve sto se moglo naci i kupiti. Dovodimo trenera koji posle dva kola prolecnog dela ,sokiran, shvata da protiv Partizana svi u Srbiji igraju bunker. Takodje je shvatio da je u Novom Pazaru neravan teren (jesenas smo im na tom istom terenu dali nekoliko komada u Kupu). Uzput, svaka cast Zvezdi i posebno Prosineckom. Zasluzili su ovu pobedu.

čitalac pažljivi

pre 12 godina

Šta bi sa onim "Robi početnik loš taktičar, neiskusan..."? Nemoj više da sam čuo takve gluposti, mislim na zvezdaše, grobari neka pričaju šta hoće, njihov rad nikad nisam ni pratio...

Zvrk

pre 12 godina

Sto volim ove "grozdje je kiselo" komentare.. "ne treba nam Kup, nase je prvenstvo"... 4:0 drugari - mislite o tome. Svaka cast realnim Grobarima na korektnim komentarima ;)

Danilo

pre 12 godina

Mi vam lepo čestitamo i ne pominjemo ni sudije,ni šanse,ni penal u prvoj utakmici,a vi prolupali pa vam i naslov na sajtu smeta?!?!
Bože kolika je vaša bol i tuga!
Što se tiče vaše i naše budućnosti,samo razmiliste o dugu od 40 miliona evra koji trenutno imate,a nijednog igrača za prodaju nemate?
Nama će otići Djurić,a onda kožu na šiljak;biće gore nego u košarci!

dr

pre 12 godina

22 levaka + 50000 zaludnika!
Zali Boze struje za reflektore,mogli smo je izvesti,pa neki dinar zaraditi...
Kada gledam Barcelonu,Celzi,Bajern...eh...
A onda pogledam ove nase nadobudne,nespretne,glupe,bezidejne spodobe u kopackama,koji verovatno razmisljaju samo gde ce posle utakmice,na koji splav,koju sponzorusu ce veceras u krevet...
I samo se pitam sta bi se desilo da ih zreb,u nekom UEFA takmicenju,nesrecom njihovom,nameri na jednu Barcelonu!
Mesi bi oborio svetski rekord - nagradno pitanje koliko golova bi im dao(svejedno,Zvezdi ili Partizanu)?10?15?20?
Lepo rece Kusturica nedavno - Zvezda i Partizan igraju sada fudbal na nivou nekadasnje Sloge iz Ilijasa...hahahahahah

Branko

pre 12 godina

Pokazali smo jos jednom da smo daleko najbolji u prvenstvu.Sve nase igre to i govore ali dokle god Partizan rezira onako utakmice sa OFK/Hajdukom i Vojvodinom prvenstvo je daleko...Moramo da se borimo izvan terena ako hocemo u LS za sta vredimo

20

pre 12 godina

Prestanite da navijate za Partizan. Zvezda je imala podjednaki broj sansi kao Partizan ali je znala da ih iskoristi. Naucite da brojite i pogledajte statistiku utakmice!!!!
Hvala

Miki

pre 12 godina

Cestitke komsijama.Pobeda sasvim zasluzena,kao i ona u prvom mecu.Ipak,neka pitanja se bas namece:sta bi bilo da je kojim slucajem Partizan usao u finale?Ko bi stradao,da li Tole,da li sudija,ili neko treci?Sta ce se desiti ako u prvenstvu Partizan pobedi?Hoce li prvenstvo da bude neregularno?

Branko_PFC

pre 12 godina

Čestitam igračima i navijačima Crvene Zvezde osvajanje Kupa Srbije. Zasluženo. Što se tiče mog Partizana, nažalost je glavni i odgovorni za poraz Avram Grant. Od kako je došao sve je krenulo nizbrdo. Uopšte me ne bi čudilo da zbog njega izgubimo i prvenstvo.

ZmajUTD

pre 12 godina

Sram vas bilo za naslov! Zvezda potpuno zasluzeno dobila, sta je bre Partizan promasivao?! Svaka cast na taktici, potpuno nadigran Partizan.

Ripli

pre 12 godina

Baš sad gledam grobarski sajt i krstim se. To je tačno škola Slobe Miloševića, oni nas bombardovaše, a mi pobedismo! Ne bi priznali da smo bolji da se nebo ruši. Neka, važno je da se to videlo na terenu. Pozdrav braći DELIJAMA!

Uprava napolje

pre 12 godina

Nadam se da ce ovo konacno biti kap u punoj casi da Djuric i njeegovi poltroni zajedno sa Grantom odu iz Partizana. Uprava napolje.

crni_redstar

pre 12 godina

Partizan je definitivno na zalasku,moram kao zvezdas da priznam da je Vukic zaista vrhunski igrac,pravi tehnicar,kreator i plej,svaka mu cast,i kao igracu i kao osobi...za ovog Markovica nisam siguran da je toliki talenat,mada je dobar igrac za svoje godiste,sto se Zvezde tice drago mi je sto je Volkov zavrsio kod komsija ,jer mi onda ne bi smo imali Mladenovica,fantastican igrac.Cestitke Crvenoj zvezdi ovo je velika pobeda,mlad tim,a ovako zreo i talentovan,vec iduce godine u ovo vreme Zvezda ce biti ozbiljna ekipa! Svaka cast za Lazu,Borhu,Maksimovica,Tosica i Milunovica(za par minuta na terenu pokazao kako se igra na prvu i upisao asistenciju).Cekali smo ovakvu Zvezadu dugo.Volim te Zvezdo! Hvala Bogu da je i ovaj derbi prosao u fer i korektnoj atmosveri,kako na stadionu,tako i na tribinama...Srbi dokazimo da smo gospoda! Mihajlovic selektor! Sjajno!

Snajder

pre 12 godina

Tole, pomozi. Uveo si 2 utakmice samo u polufinalu posle one bruke od Vojvodine na JNA 1:3 da bi mogli da se vadimo. Sad nam to dođe za DVOSTRUKO BRUKANJE. Vrati opet na 1 utakmicu i poništi ovu drugu ako možeš!

vladimir

pre 12 godina

Kakav je ovo naslov ? Pa i Zvezda je imala veliki broj neiskorišćenih šansi za gol !? Ali, najjači je komentator Arene1, koji simpatiše Partizan sa izjavom " Bugarski internacionalac se sjajno snalazi na prvenstvenim utakmicama, osim u večitim derbijima " : )))

grant

pre 12 godina

Da li su navijači Zvezde zadovoljni suđenjem? Nadoknada samo 2 minuta što rezultatatski ne ide nikome u korist ali stvara sliku kao da je pomogao Zvezdi. Inače, žuti karton za Vešovića zbog simuliranja!? Igrač Partizana ga ruši natkolenicom ali za Mažića nema dileme!! Mažić je u prošloj oštetio za penal nad Babovićem i propustio da pokaže žuti Borhi zbog simuliranja jer mu je Ilić naskočio na leđa ali on, umesto da se skloni, nogom dohvata loptu i namerno posrće...Isto tako i Gruja-Čokot je pomagao Zvezdi jer je dosudio penal zbog navodnog igranja rukom u 16 m. iako Rnić ima sve papire da je kao junior imao dvojnu registraciju tj. bio je registrovan kao desni bek i još kao rezervni golman.

dels

pre 12 godina

Ne verujem sta promasujemo, Rnic drvo, Ivanov spor, ne znam ali onkve sanse u ovom dvomecu promasiti stvarno ne zasluzujemo da prodjemo. Za Evropu vratiti Tejga i Klea, obavezno, Paseka prodati za dzak cementa.

DELIJE B,LUKA

pre 12 godina

kad vidim ovoliko komentara napacenih, isfrustriranihm kompleksima ubijenih navijaca zvezde cak mi je i drago sto smo ispali... ipak je ovo njihov najveci uspeh u zadnjih 20ak godina.
a nepisano je pravilo svuda da se KUP ostavlja malim klubovima, velikanima je dosta samo prvenstvo.
(grobar, 12. april 2012 07:59)

a prije 20 god bum bum BARI!!!

?

pre 12 godina

sve je ok..zasluzeno ste prosli, svaka cast!! ali ako moze neko da mi navede na osnovu cega je namestena titula..aa?! dosta mi je vasih teorija zavere isto koliko snajdera i ekipe. price o toletu su postale zalosne, smeju vam se ljudi. jednostavno, poslednjih godina niti ste imali trenera, niti igrace..sad je sve drugacije sa robijem ali batalite toleta vise, smesno je ako nista drugo! pruzite ruku kao mi sada jer smo zasluzili titulu..racuna se i jesenji deo!! sledece godine ce biti mnogo zanimljivije prvenstvo pa neka osvoji bolji!

ackoniskikartel

pre 12 godina

A Zvezda,kao,nije promašivala?Još na početku priprema,kad je završen prelazni rok,pisao sam nekoliko puta,da će Zvezda dobiti partizan u sve tri utakmice ovog proleća i to se polako ostvaruje.Jednostavno,ima mnogo kvalitetnije igrače i ako Grant ostane u partizanu i naredne sezone,smeo bih kuću da založim,da će Zvezda imati najmanje 20 bodova prednosti na kraju tog prvenstva.Neznam samo odakle grobarima pravo na ovaj nerealni optimizam,kad nemaju kvalitet.
(Realno, 12. april 2012 12:22)

Prvo,meni nije jasno na cemu ti gradish toliko svoj optimizam ! Drugo,jedini razlog zbog koga je Partizan izgubio od Crvene zvezde je taj shto je doshao Avram Grant,stranac koji nema pojma da sa Rnicem i Ivanovom ne moze da odigra na 40 metara od gola ! To nije odigrao samo na ovoj utakmici,vech i na prvoj ! Drugo,ja pojma nemam shta si ti rekao,dal cete da nas dobijete 3 puta ili ne ! Budi realan i reci da je Crvena zvezda tj. Prosinecki dobio Partizan taktikom Aleksandra Stanojevica,a to je miran i pozicioni napad,lopte u dubinu i igra na polukontre i kontre,tako je bilo u prvoj,tako je bilo i na ovoj utakmici ! Ne kazem da je Stanojevic ne znam shta,ali ko se malo razume u fudbal,moze da vidi identicnu igru Partizana u vreme Stanojevica ! Treca,a mozda i najbitnija stvar je ta,shto se josh jednom pokazalo da stranac na klupi Partizana je cist promasaj ! Ja i dalje stojim pri tome,da je jedini krivac za ove poraz Grant svojom suludom taktikom i odbranom na 40 metara od gola sa najsporijim stoperima u istoriji Partizana ! Uostalom zna se da Beogradski derbi dobija ekipa koja se povuce i igra strpljivo,a ne ona koja igra lepo,dopadljivo i napadacki ! Uostalom Prosinecki je to video i odmah promenio sistem igre protiv Partizana,jer je i on video da napadackom igrom nema shta da trazi protiv njega,vech samo pozicijonom !

dusan

pre 12 godina

a na "javnom servisu" krece snimak prvog poluvremena u trenutku kad pocinje drugo. Na sta su spali. Jer to nase pravo da znamo i vidimo sve? Tijanicu sram te bilo.

MVP

pre 12 godina

Sada vam je dobro sudjenje Gani a ?

Utakmica produzena 1:40 sekudi,a sudija pokazao 2,jos prekinuo zadnji napad Partizana...utakmica je trebala biti produzena najmanje 5...dao vam Djura kup a vi poleteli.Jos cemo se mi ganjati,ko se zadji smeje najsladje se smeje.
(Alone, 12. april 2012 00:02)

Ahahahahahahahahaha kako me covjek nasmija, stomak me boli.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,braco,ajde opusteno ! Dobili su u kupu,pa boze moj,dobila nas je i Vojvodina predprosle godine 1:3,pa shta da se radi sad ! Idemo dalje,oni nas i dalje nisu dobili u prvenstvu 5 godina i tu je bitno da ostvarimo dominaciju ! Niko se nije povadio posle 0:2 ni mnogo jace ekipe od nas,pa nismo ni mi boze moj ! Treba im cestitati,igrali su rasterecenije,sa manje pritiska i tu je kraj svake price ! Bitno je da mi budemo hladne glave i da nastavimo da radimo,a ostalo je nebitno ! Pa i kosarkasi izgube po neku tekmu,derbi i slicno,pa boze moj ! Ne postoji ekipa koja ce imati sve pobede u sezoni bez neresene ili poraza ! Idemo dalje ! Mi trebamo da radimo na tome da pokazemo da smo bolji od njih,uostalom shto nismo bolji,mi smo njih 9 puta tukli,pa su oni i dalje pricali da su bolji od nas ! Idemo dalje,a njima cestitke i puno srece protiv Borca u finalu,ipak je njima ovaj kup majka mara kako nisha ne uzimaju zanjih godina ! Realno oni su dobro radili pripreme,dovodili igrace,dok smo se mi mlatili sa svadjama,smenjivali trenera,dovodili drugog,a najmanje se obracala paznja na pocetak drugog dela prvenstva ! Ja garantujem da bi sa Saletom Stanojevicem ovo bila druga prica,jer covek je jednostavno znao da postavi igru,nismo igrali lepo,ali smo znali da iz dve mufljuske akcije damo gol,shto je i jedino bitno ! Tek sad vidim da je posed lopte jedna glupost,ako ne dash gol !

Sercan

pre 12 godina

Potez utakmice za mene je Mladenovic koji prilazi da poljubi Lazara Markovica posle faula. Svaka cast ovom momku, ranije bi ovakvi faulovi vodili u dalje ekscese ali mali pokazao da je veliki covek.
Ovakve ljude mmi trebamo u reprezentaciji.

moje ime je

pre 12 godina

Cestitke na pobedi delije...Pametnije su odigrali,zrelije,iskoristili svoje sanse..
Druga stvar derbi sa stranim trenerom ne moze da se igra,jer,
ne moze grant da im nabije zelju,volju,motivaciju,kao sto je to radio stanojevic.
Videlo se po Prosineckom koliko je zeleo ove pobede i koliko su mu znacili,posle toliko poraza,tako da to je on lako uspeo da prebaci sve to na igrace.
Ne trazite izgovore u raznim dilovima,zaverava,itd,od toga nema nista,
nego cestitaj te protivniku na zasluzenom prolazu dalje.
Samo velika razlika izmedju NAS i vas jeste sto smo uvek bili veliki i u pobedi,a i sad u porazu,za razliku od vas koji u oba slucaja to nikad niste!!!!

Nikola

pre 12 godina

Da se razumemo. Kup je jedino relevantno takmičenje u Srbiji. Nema toleta, zeke, bjeke... Face to face. Zašto ćutite!?
(ZuluSu, 11. april 2012 23:14)

Nemoj molim te da ni pričaš o toletu i kupu. Kada ste igrali čini mi se protiv Banata nzm tačno bio je rez 0:0 a onda u 96-tom minutu penal za Czv i naravno prolazak dalje. Tako da molim te da ne pominješ te teme. A čestitam vam na pobedi. Toliko.

Burekovic

pre 12 godina

Cestitam fudbalerima i navijacima Crvene Zvezde na osvojenom kupu. Avram Grant je prosecan trener, za njega je Stanojevic kralj. Ono sto sam primetio je da svakoj utamkici menja postave, kod njega nema standardnih igraca. Rnic je veliki kiksar kojem nije mesto u Partizanu, on na svaku utakmicu kiksne bar po dva put, zalosno je sto zauzima mesto, a ima bar 20 igraca boljih u nasoj ligi od Rnica.

garagan

pre 12 godina

Ćerda Đura bari škoda ćerda Đura bari škoda. Kraj dominacije!!! For ever.
Jedan meč i može možda da bude slučajno ali dva derbija u dve nedelje i dve pobede to je već stanje a ne trenutak. Mnogo smo bolji .REALNO

Bari1991

pre 12 godina

Grobari, jel boli spustanje na zemlju? Pozdrav za Djurića, razbiste nas, hahahahaha...
(Mozzart, 11. april 2012 20:58


Veliki pozdrav za Mozzarta.Ocigledno su tvoji saveti pomogli Borhi!Otkad te je poslusao daje gol na svakoj utakmici!!!Hvala ti Robi!!!

Sale

pre 12 godina

Više puta sam ovde govorio protiv Prosinečkog i protiv njegovog načina vođenja ekipe. Kritikovao sam i Zvezdinu igru i to mislim sasvim opravdano. Ova utakmica uliva nadu u Zvezdine bolje dane. Prosinečki je postavio odličnu taktiku i konačno promenio sistem igre. Nadam se iskreno da će to češće raditi u budučnosti. Ne može se protiv svake ekipe igrati na isti način! Zvezdina odbrana me je posebno iznenadila. Odigrali su najb8ilju utakmicu okako su zajedno. Što se Partizana tiče ovo je bila jedna od lošijih utakmica Partizana koje sam gledao. Mislim da to nije stvar loše igre pojedinaca već Robijeve taktike. Naravno Zvezda je imala kapitalnu prednost nakon prve utakmice ali ipak Partizan nije toliko dominirao koliko sam očekivao. Možda je to i bolje po njih pošto bi sigurno primili još neki gol da su igrali otvorenije. I na kraju moram da pomenem Borhu koji je ponovo dao gol :D Malo je petljao sa loptom ali je ipak uspeo! Još će od njega Robi napraviti golgetera! :D Ovim prolaskom Robi je zacementirao svoj ostanak na klupi Zvezde i naredne godine. To, na žalost, važi i za Vladana Lukića. Ali sve to ne znači da i dalje neću kritikovati Robija i moju Zvezdu kad bude loše igrala. Napred Zvezdo, tvoje vreme opet dolazi!!!

Vlada

pre 12 godina

Kao navijacu Partizana moram da primetim da nam je sinocna utakmica bila odlican pokazatelj nasih mogucnosti a najvise nasih ozbiljnih slabosti koje su definitivno prouzrokovane losim i pogresnim radom rukovodstva kluba i katastrofalnom politikom kupoprodaje igraca i trenera.
Dobro je da je fudbalska javnost mogla da vidi da koliko je ova ekipa limitirana za iole ozbiljniji nastup na evro sceni, jer se jasno videlo da protiv ekipe koja bolje trci od nas delujemo jako neozbiljno sa fatalnim kiksevima, i ako je prva utakmica bila slucajnost i nedostatak srece, druga to svakako nije vec svi ljudi koji se bave sportom znaju sta to nedostaje kada iz dosta izglednih prilika ne postignes niti jedan gol...
Samo bih se osvrnuo js jednom upravo na odlicno trcanje i cvrstinu u duelima i podsetio navijace koji duze prate fudbal da je i ranije Zvezda cesto delovala fizivki nadmocnije u duelima, sve do pre par sezona kada je Partizan redovno poceo da zahteva antidoping kontrolu, i u tim utakmicama je jasna bila razlika u fizickoj spremi igraca zvezde.
Da ne bi bilo da je teorija zavere, u ptvom mecu polufinala nisam imao taj utisak, ali sinoc je bukvalno svaki igrac Zvezde (cak iodbrambeni)bio brzi od najbrzih igraca Partizana.
Izvinjavam se za ovako dug post.

JA

pre 12 godina

iskreno meni je stojkovic cudan i sumnjuv,od utakmice sa schahtjorom.ne znam,ali nikako ne volim sto je na golu,a zvezdino je dete.a rnic,zavrsi karijeru molim te,bolje je i za tebe i za sve druge.ajd poslusaj me,vazi.cestitke zvezdani

Vlada

pre 12 godina

Nije mi jasno kako se Partizan ispromašivao. Ivanov je pogodio stativu, Marković je imao šansu kao i Dijara. Zvezda im je svesno dala loptu pošto imaju 2:0 iz prvog meča, a imala je odličnu šansu kada je Lazovića blokirao Ivanov u poslednji čas. Koliko se Partizan plašio govori podatak da je na 1:0 Ilić zamenio vukića koji je daleko ofanzivniji.

unz

pre 12 godina

Korektna utakmica bez incidenata i naboja govori samo jedno Namestaljka ,izbori,trula zemlja ,zvezda kup partizan prvenstvo ,svi srecni a nemaju za leba .Crni moji zemljaci oduvek ste bili kratkog vida

Milan

pre 12 godina

grobari ce kontati da su se dobro culi a i ono malo sto su se culi je zato sto je komentatorska pozicija bila do odmah do juga hahaha!!!
ZVEZDA ZIVOT JEEEEEEEEEEEEEEEEE

Peruska

pre 12 godina

Komentator je uporno ponavljao Ivanov i Rnic,Ivanov i Rnic...E pa nije Ivanov i Rnic nego je samo RNIC,sve je on kriv,Ivanov je odigrao odlicno,nije nista kriv ali Rnic:prva Lazoviceva sansa,prvi gol,drugi gol u svim situacijama iskljucivi krivac je RNIC!Cestitam Zvezdi!

Željko

pre 12 godina

Pobedili smo njihovom taktikom od prošle godine,kada je,u 3 meča,trebalo da popiju barem 25 golova,realno! A zašto svi pričaju da je titula daleko? Još ništa nije gotovo,ajmo po duplu krunu! Z V E Z D A Š A M P I O N ! ! !

Soko

pre 12 godina

Cestitke zvezdi ovoga puta je bila bolja, Smatram da nije nikakva katasrofa izgubit od Zvezde cak mislim da je dobro i za Zvezdu i za Partizan da nema stalne dominacije, Na ovaqkvim utakmicama se vidi sta nedostaje ekipi i treba popravljat a ja mislim da vrlo malo nedostaje Partiza da bude pravi, Takode tek se sad vidi kolko je partizanu potreban Marko Scepovic,

Mirko

pre 12 godina

E STVARNO, konacno da neko ovo kaze.. aj sto su oni sa arene ocigledni grobari, ali ovo je smesno. Celo drugo poluvreme su grobari maksimalno bili nadigrani, jedna jedina sansa je nastala iz katastrofalne greske tosica, a sa druge strane smo mi propustili, uz dva gola jos 3-4 odlicne sanse. Ako su grobari na prvoj tekmi zaista i bili bolji, u ovoj su prosto i jednostavno nadigrani.. vreme je da se pomire sa tim, zaista.
(Sabre, 11. april 2012 22:02)
-----------------------------------------------------------------------

E decko ne lupetaj molim te 65% posed lopte...stativ,pa Markovic,pa Babovic sa dva metra, pa Dijara sam ispred gola...jel treba dalje...vi nas razvalili...smesno.
Ako nas pobedite i 5.5 onda mozete da kazete da ste bolji...do tada uzivajte jer nece snajder jos dugo.

Мјау

pre 12 godina

Ево линк, јесте снимано феном, али може да послужи...

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/144/v-394446.html

prekoOkeanskeDelije

pre 12 godina

Nisam gledao prvu tekmu, ali Partizan je baš loš u drugoj. Potpuno jalova i bezidejna inicijativa. Sve velike šanse koje su danas imali su direktna posledica grubih greški Zvezdine odbrane. Nisam preterano zadovoljan Zvedinom igrom u 70% meča, ali razbucati Grobare u lavoru je ipak jedino što će se pamtiti za nedelju dana.

Cofi

pre 12 godina

Koliko smo sada u plusu sto se tice derbija?Cini mi se da ni 20 godina da dominiraju ne mogu da nas stignu,uprkos tome sto dominiraju evo vec cetiri godine,hahaha,dominiraju nad svima,samo u derbiju ne mogu,jer tu se nikad ne vide!I kako bi legla ova dva trijumfa da se gledaju za prvenstvo,sest bodova iz dve utakmice,sad bi bili na minus dva i ne bi trebali da cekamo druge,vec u maju zna se,jos jedna pobeda i titula,bolji smo mnogo,a ovako uzece losiji tim titulu,ali bolje namestaju,no derbi ne mogu,i tu se sve vidi.Zvezda ooooooooooo!!!

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Zbog Rnica Partizan je ispao od Samroka! Zbog Rnica Partizan je ispao od Zvezde! 90% golova koje je Partizan primio u ovoj sezoni primio je zbog gresaka ili "asistencija" Nemanje Rnica! Rnic,Rnic,Rnic...najgori igrac u istoriji fudbala!

sheherzada

pre 12 godina

Eeeeeeeeeeeee moooooooj Rnicu ............ Ko je tebe vratio u Partizan ............ Eeeeeeeeeeeeee moooooooooooooooj Avrame sta ti trazis ovde ......... Eeeeeeeeeeeeeeee mooooooooooooooj Stanojevicu ko je tebe oterao iz partizana sad valjda shvata sta je napravio ...........

hvala

pre 12 godina

Koliko mi je drago zbog grobara i njihove nadobudnosti, isto toliko mi je drago zbog onih "zvezdaša" koji su pisali svašta o Robiju i taktici.
Da li ćete svi večeras da priznate da je Robi taktički razorio, uništio, upropastio Granta i Partizan?

Dexterijus

pre 12 godina

Jedina nada me drzi da ce Bogicevic da u postane novi predsednik Partizana u maju, i odma smeni Granta i "ocisti" pola ekipe.....
Ovo je strasno...
U zadnjih 20 god nismo bili jadniji u dva vezana meca protiv Zvezde!!!

Sabre

pre 12 godina

Nek mi neko da link sta je to partizan promasio!!!
Pa jesmo li mi gledali istu utakmicu???
(delija, 11. april 2012 21:48)

E STVARNO, konacno da neko ovo kaze.. aj sto su oni sa arene ocigledni grobari, ali ovo je smesno. Celo drugo poluvreme su grobari maksimalno bili nadigrani, jedna jedina sansa je nastala iz katastrofalne greske tosica, a sa druge strane smo mi propustili, uz dva gola jos 3-4 odlicne sanse. Ako su grobari na prvoj tekmi zaista i bili bolji, u ovoj su prosto i jednostavno nadigrani.. vreme je da se pomire sa tim, zaista.

Marko

pre 12 godina

Да ли је истина да су у полувремену заливали водом део испред Звездиног гола, тако пише у Блицу? Ако неко зна нека одговори?

DimyLazer

pre 12 godina

Ja bih kao zvezdaš da čestitam i jednima i drugima na izvanredno organizovanim utakmicama. Derbi nam liči na onaj stari, sa porodicama na tribinama. Trenutno je Zvezda bolji, mladji i motivisaniji tim posle dugo godina. Hvala normalnim navijačima Partizana na čestitkama, uzvraćam čestitkama na osvojenoj tituli, petom zaredom... Ipak to niko nije postigao do sad. Pozdrav svima!

ZVEZDAS

pre 12 godina

Ja neznam zbog cega se podigla ovolika prasina.Nismo pobedili Barselonu vec samo jedan mali partizan.Ipak smo mi evropski i svetski sampioni.

Cir Milos

pre 12 godina

Pred ovu utakmicu ostavio sam komentar u kojem sam rekao da je Partizan trenutno bolja ekipa, ali ne toliko dobra da nadoknadi Zvezdinu prednost iz prve utakmice...
Nakon ove utakmice moram priznati da Partizan uopste nije bolja ekipa, a kao vatreni Partizanovac upucujem najiskrenije cestitke fudbalerima, a pre svih treneru Zvezde na fantasticnoj taktici u ovoj i izuzetnoj realizaciji u obe utakmice...

pera

pre 12 godina

Kakvi ste vi to "ljudi" tzv. delije ? Pa zar niste primetili da vam grobari cestitaju pobedu i bolju igru, zato sto je najveci broj grobara realan. A vi se ismejavate i podcenjujete to sto je Partizan na +8. Imacete jos jednu priliku na Partizanovom stadionu da se dokazete u maju. Tad nece biti nikakve presije na igrace Partizana, pa da vidimo da li ste bas toliko bolji. Robi je nadmudrio Granta ili igraci partizana nisu ispostovali dogovor. To ne znam, ali cinjenica je da je pobeda Zvezde vise nego zasluzena, a da, kao sto neki pomenuse Rnic i Babovic ne zasluzuju prvoligaski status. na kraju kao svaki realni grobar iskrene cestitke Zvezdi i savet da ne podcene Borac u finalu. Borac je zadovoljan i ovim do sad ostvarenim.

aleksa

pre 12 godina

Tuga od crno belih veceras odbrana komedija(Rnic,Ivanov),u vezi prednjaci Babovic(kapiten)dal smo imali vecu neznalicu sa trakom u istoriji?Neke od glavnih igraca nekada su dobro pritisle godine,tako da nam se sa ovom ekipom u Evropi ponovo crno pise bice bolno treznjenje(naravno sve zbog bata Djure).Cestitka Zvezdi ali i oni nisu nista posebno,jedino ako ih mladost izvadi u Evropi na jesen.POZD!

vesko

pre 12 godina

Otišli su tužnog lica, silovo ih Kasalica!

Svaki grobar sada kuka, bocnu im ga Milunović Luka!

Želeli su Kup taj žarko, šou pravi Lazović Darko!

Grobari u rupe svoje, puca tenkić Borivoje!

Sad su nalik razbijenoj zvečki, jedno ime ROBERT PROSINEČKI!!

тоша

pre 12 godina

Шта оно рекоше кладионице? Кладите се на Војводину и Партизан. Бухахахахаха....

ackoniskikartel

pre 12 godina

Cestitke komsijama,iskrene ! Znao sam da ce se ovo desiti,jer je 2:0 mnogo veliki rezultat koji je mnogo tesko stici realno ! Nemamo mi taj mentalitet ! Ja sam prvi psovao Markovica kod one sanse kada je izashao ispred Bajkovica,ali dzaba i da je dao gol,opet bi bio isti djavo ! Nemamo mi tu glavu da damo 3,4,5,a da ne primimo nijedan ! Mi smo sanse propustili u prvoj utakmici i tu je kraj svake price,da smo pogodili one 2,3 izgledne prilike,danas bi bila druga prica ! Uglavnom,jedino mi je krivo zbog Stanojevica kod koga odbrana nije znala da kiksne,jer se tacno znalo ko gde i kako trci ! Josh jednom se pokazalo da je stranac na klupi Partizana jedna obicna glupost,a pogotovo trener koji je u zabludi da moze da odigra na 40 metara od gola sa Ivanovom i Rnicem,to je ravno samoubistvu,pa igrao ti protiv Zvezde ili protiv Reala iz Madrida ! Pozdrav svima i josh jednom cestitke !

ackoniskikartel

pre 12 godina

Pricajte vi shta hocete,ja sam uvek bio realan navijac ! Crvena zvezda je prosla zbog toga shto je Prosinecki skinuo sve fore od Stanojevica ! Zvuci kao da je ovaj drugi sada Murinho,ali zar to nije ocigledno ! Igra Crvene zvezde i umiranje u lepoti prosle godine i postavka ove i prve utakmice nemaju veze sa zivotom,pa pricajte vi shta hocete ! Od igre,postizanja golova,postavke na terenu,ovo je sve skinuto od Stanojevica ! Svako dete zna da ekipa koja igra brzo,jednostavno i lepshe od ove druge nece dobiti derbi,to je uvek tako bilo ! Kada je Partizan prestao da igra otvoreno i leprsavo on je poceo da dobija Crvenu zvezdu i tu je kraj svake price ! Opet kazem,necu da ispadne da je Stanojevic ne znam shta,ali covek je bre znao da namesti taktiku da mu se ne sutne na gol u derbiju,jednostavno je imao slifa za to i Prosinecki je to uvideo i postavio tako taktiku,jer je video da ne moze Partizan da dobije sa nekom leprsavaom igrom i napadanjem ! Prvi derbi u kupu Zvezda je odigrala identicno kao Partizan kod prvog derbija u prvenstvu kada je Partizan dobio 0:2,evo pustite na youtube tekmu,pa cete videti da tu nema razlike ! Da se razumemo ovo nishta nije loshe,naprotiv cestitam na pobedi Crvenoj zvezdi i njenim navijacima,ali to je neko moje zapazanje !

tup na kup

pre 12 godina

Eto pravde, zvezda bila bolja i njoj kup.

Sa kupom dobija i Lukica na jos 4 godine.
A sa Lukicem nam se osmehuju jos 4 titule, ovu sada da ne racunamo...

transpedbari

pre 12 godina

Molim sve prave delije da posle ovoga pevaju samo pesme o Zvezdi...
Nema cinizma i vredjanja grobara, samo o zvezdo zvezdana, o zvezdo zvezdana... !

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

sve cestitke zvezdi

netrebamo kukati na igrace ni na granta,kriv je djuric.
gde su obecane bombe igramo bez spica,nisu hteli klea da vrate zimus,gde je rivaldo iz teleoptika
da je danas bilo u timu dr rivalda....ko zna kako bi bilo.
sve u svemu UPRAVA NAPOLJE DJURICU MARS IZ PARTIZANA

mirko

pre 12 godina

Kao prvo treba čestitati Zvezdi, jer je zasluženo pobedila. Nadam se da će Partizan osvojiti prvenstvo, ali u Partizanu mnoge stvari treba da se menjaju, treba učiniti sve da osvojimo prvenstvo i ne stvarati paniku, a onda reći sve otvoreno, jer ni jedan pojedinac, ma ko on bio nije ispred kluba. Utisak je da su u svim delovima kluba, Uprava, trener, igrači i navijači, pojedinci stavili svoju sujetu na prvo mesto, ako se tu nešto ne bude menjalo padaćemo sve niže, a to nadam se niko ne želi. Napred Partizan, posle poraza dolazi otrežnjenje i bolji dani.

Miroslav

pre 12 godina

Tako to ide kad neki tim vode "strucnjaci", na celu sa Djuricem, koji je oterao "krs" trenera i doveo "velemajstora". Taj Djuric do juce nije znao ni kako lopta izgleda, a odjednom je predsednik luba. Strasno sta se sve radi kod nas. Bolje da su stavili 4 panja u odbranu Partizana, pa bi se sigurno vise namucili Zvezdini igraci. Bolje da se prijave da nastupaju u nekom cirkusu! SRAMOTA ko i kako vodi Partizan.

zalosna sova

pre 12 godina

Dovodjenje Rnica u Partizan,je samo jos jedan dokaz o ocajnom radu ove uprave,Svakom ko je imalo pratio i navijao za Partizan je jasno da je ovo jedan od najgorih igraca Partizana u istoriji bio,i u prvom mandatu u Partizanu,tako da svako ko je cuo da se taj igrac vratio u klub,hvatao se za glavu.Samo taj promasaj,a da ne govorim o drugim,trebao bi biti dovoljan za ostavke uprave,Dovoljno je pogledati skor Partizana i sve kikseve i gluposti koje je ovaj fudbaler uradio pa zakljuciti da mu treba biti daleko lepa kuca od naseg kluba.

ne verujem

pre 12 godina

brzi fudbal se igrao 1930-tih nego sto partizan igra. najpametnije sto se moze uraditi je da se proda ceo tim. za 1 evro. dolazilo mi je vise puta da pljunem tv.

Nikola, Beograd

pre 12 godina

Dobro, sada da kažem: Grobar sam, ali Partizan ovako nije bio ponižen još od onog 3:0 novembra 2003. godine. Najpre, Zvezdi sve čestitke na plasmanu u finale i efikasnoj igri. Šta Partizan treba da promeni? Pa, sve i da osvajamo prvenstvo, odgovor je SVE OSIM PRAVIH NAVIJAČA- i upravu i trenera i veliku većinu igrača.

novicas

pre 12 godina

Kad malo bolje razmislim možda je bolje što smo íspali,jer je bolje da od Borca izgubi Zvezda nego Partizan.Muka mi je više od nedovršene igre Partizana i traljave nazovi Zvezde.

vukpfc

pre 12 godina

Bravo....jebiga sta drugo da kazem.....Pobeda je pobeda...mada steta sto vam je avram najvece pojacanje ali jebiga i sami smo krivi...vidicemo se jos ,ne brini te...do tada slcestitke...

Marko

pre 12 godina

Eto zrna za coravu koku.
(Umpah Pah, 12. april 2012 01:21)

Мислиш 4 зрна. Биће да кока није ћорава.

Него, је л' био неко на утакмици да ми каже истину за те гробарске поливаче терена, да ли су стварно тако ниско пали да квасе терен не би ли се ко од Звездине одбране, је ли, оклизнуо?

Realno

pre 12 godina

A Zvezda,kao,nije promašivala?Još na početku priprema,kad je završen prelazni rok,pisao sam nekoliko puta,da će Zvezda dobiti partizan u sve tri utakmice ovog proleća i to se polako ostvaruje.Jednostavno,ima mnogo kvalitetnije igrače i ako Grant ostane u partizanu i naredne sezone,smeo bih kuću da založim,da će Zvezda imati najmanje 20 bodova prednosti na kraju tog prvenstva.Neznam samo odakle grobarima pravo na ovaj nerealni optimizam,kad nemaju kvalitet.

011

pre 12 godina

@ Boze ako te ima dace partizan neki go!
(mare, 11. april 2012 20:22)

Mare, je l ti to hoces da nam dokazes da bog ne postoji, posto kako igrate gol necete dati do prekosutra? Ne znam sta da ti kazem ali mislim da ovim tvojim "zvezdama Granta" ni bog ne moze da pomogne! :-)

totem

pre 12 godina

Zvezdi cestitam na pobedi a mojima na stvorenim sansama. Nadam se samo da ce ih u sledecem derbiju u prvenstvu iskoristiti, ako uopste stvore ovoliko. Teski promasaji, teski.

adler

pre 12 godina

meni se licno svideo derbi.dosta dobar.kada partizan u dvomecu promasi onakve sanse.nema sta da trazi.samo cestitati zvezdi i gotovo.jos samo bih pitao,ko forsira onoliko onog rnica i babovica,ja ne znam,ali oni stvarno da se sastave ,ne znam da li bi dobili jednog fudbalera za srpsku ligu.oni zasticeni od drzave valjda.nema veze,nadamo se promenama u klubu.srecno

fenomen

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi na ulasku u finale od Grobara. Potpuno zasluzeno. Necu da ulazim u to da li ova dva polufinala imaju neku pozadinu ali po prikazanom na terenu ste vise nego zasluzili da odete u finale. Sanse se zaborave vec dva dana posle utakmice a i to ko je igrao bolje, pamti se samo rezultat jer se fudbal igra za golove a ne za sanse.
Sto se tice Partizana remont pothitno. Stojkovic, Rnic, Ivanov, Babovic, Dijara, Ilic, Vukic moraju da odu ili da prestanu da se bave fudbalom. Markovic je strasno razocarao, ko zna mozda mu nedostaje Scepovic.
Trener Grant nista posebno, takvi su skoro svi treneri koji treniraju nase prvoligaske pa cak i drugoligaske klubove, zali boze sto ce uzeti milion evra....
Poz...

hostel

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Partizan je promasio najmanje 10 kolosalnih sansi na dve utakmice, dva puta pogadjao stativu i nije na kraju iz svega toga uspeo da postigne nijedan gol. To je prosto neverovatno, ali istinito. Partizanu fali centarfor koji je u formi i koji ce znati onakve zicere da iskoristi. Markovic, Dijara i Eduardo su van forme. Zvezda je svoje sanse umela da iskoristi u prvoj utakmici i to je prakticno resilo ovaj dvomec. Veceras je taktika sa najisturenijim Kasalicom i malo povucenijim Lazovicem dala rezultat. Ivanov i pogotovo Rnic ne mogu da se jure sa njima. Ostaje nam da uzmemo titulu sa kojom cemo moci da se obrisemo kao i Zvezda sa kupom jer ce neki amateri vec u kvalifikacijama da nas izbace na leto. Kvalitet Zvezde i Partizana je ispod svakog proseka. Sta tek reci o upravi Partizana koja je najurila onakvog trenera kakav je bio Stanojevic?! Stanoje je dobijao Zvezdu zatvorenih ociju, a ovaj nesretni Grant je nikada nece dobiti.

igor

pre 12 godina

Jutros sam se probudio bas veseo i sa osmehom na licu zato sto je moja zvezda dvaput za redom pobedila partizan ako bog da i treci put ce.Danas ce mi biti veseo ceo dan.

Pravi delija

pre 12 godina

@ Molim sve prave delije da posle ovoga pevaju samo pesme o Zvezdi...
Nema cinizma i vredjanja grobara, samo o zvezdo zvezdana, o zvezdo zvezdana... !
(transpedbari, 11. april 2012 20:56),
pa da zapevamo:Je.. Grobaaaareeee,je.. Grobaaareeeee,je.. Grobare,je.. Grobare,je.. Grobare.......JE.. Grobaaaaareeeeeeeeee,...

Kenny Dalglish

pre 12 godina

Vesovic? Dimitrijevic? Ovo mi se uopste ne svidja. Robi ti si odgovoran inace kupi se.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 11. april 2012 19:23)
Ni Tvoj komentar mi se se uopste ne svidja. Kupi se.

Materazzi

pre 12 godina

Sta reci nego Uprava Napolje,Grant go home to the Israel.
Bogy cekamo te svi!
Djuro pakuj kofere,blizi se kraj tvojoj vladavini.

Ja!

pre 12 godina

@Marko...
Pošto nemam Arenu, slušao sam radio prenos. Komentator je rekao da su polivali teren, da bi do izražaja došla brzina Markovića i Dijare! A došla je od Lazovića, haha... Osim toga, kad je partizan napadao, komentator se drao kao lud, a kad je Zvezda davala golove, nisam mogao da čujem da li je gol ili ne, jer je ćutao! Posle gledanja snimka, nije mi jasno zašto se onoliko drao u 33 minutu, a partizan imao loptu na centru. Dabogda propao RTS, i njihov radio BG!

Barcaboy

pre 12 godina

Ovaj dijara ..Na koju foru on daje golove?? Pa ne da nije napadac nego ne bi mogao ni da bude sakupljac lopti..Markovic,strasan mi talenat..Ne kazem da je los ali nasi mediji i treneri ga DIZU u nebesa i dizu mu cenu..samo realan ce to videti..sve u svemu katastrofa igra utakmica itd..

Valjevo

pre 12 godina

Hvala ti Tijanicu na divnom prenosu. Hvala i upravi PArtizana na dovodjenju Dijare u Partizan. Genijalan potez. Hvala istima i za dovodjenje Granta.

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nemanja Rnic je prevazisao sebe! Obicno casti Partizanovog protivnika sa jednim golom,ali je veceras bio siroke ruke. Oba gola Zvezda je dala zbog njega,plus sansa Lazovica u prvom poluvremenu!

ivan grozni

pre 12 godina

Ljudi da l' je moguce da vratimo kretena kao sto je Rnic,10 dana sam sam slavio dan kad je otisao,koga treba da kontaktiram da oteraju budalu?

ajde ćuti statističaru

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)

Možda Shamrok. Ko zna???

Bari1991

pre 12 godina

Na RTSu jos nismo dali gol,ali imam osecaj da cemo ubrzo dati dva! ;D
(Floro Flores, 11. april 2012 21:23)


HAHAHAHAHA!!!Bravo za komentar,bas si me nasmejao!!!

Vojislav Matkovic

pre 12 godina

Moguci scenario lose situacije u Partizanu bi mogao da izgleda ovako:

Djuric: Hej Avrame!
Grant: Kazi Dragance!
Djuric: Da li zelis da na brzaka, za dva tri meseca zaradis jedno 400 hiljada?
Grant: Pa, moze, al kako to moze u Srbiji da se odradi!
Djuric: Slusaj ovako, treba mi jako zvucno ime, kao sto je tvoje, da napravimo sto veci ugovor! Dodjes, treniras, mesec, dva... Izgubis par utakmica, odigras nereseno sa Novim Pazarom, ispadnes iz kupa, i kada te navijaci i uprava otera, mi ti isplatimo komplet obestecenje, 800 hiljadarki, i ti posle prebacis od tih 800, 400 na xxxx (moj racun) racun i to ti je to!
Grant: Pa moze Dragance, sema ti je odlicna, niko nikada nece moci da nas provali! Hahahaha
Djuric: Hahahaha

ucitelj

pre 12 godina

Kao prvo volim Partizan.
Cestitam svim Srbima praznik fudbala i zelim da nam i naredni derbiji budu bez incidenata,borbeni sa puno lijepog i otvorenog fudbala kao sto su bila ova dva.
Sto se tice jucerasnje utakmice od samog starta se vidjelo da zvezda pravi visak na sredini terena,bez obzira sto je svjesno povucena kad god bi pokusali nesto da naprave vidjelo se da postoji visak,za razliku od prosle utakmice zvezda je ovu utakmicu bolje stajala,bez obzira sto je partizan imao vise sansi i ovaj put nekako mi je zvezda izgledala zrelije na terenu.
Zvezdi cestitam na zasluzenoj pobedi jer se broje golovi a ne sanse i stative.

A sad malo o partizanu.
Rijetko nam se desavalo da nam vezni red bude izgubljen,Grant je klasicno engleskim trenerskim razmisljanjem u momentu kad nam treba rezultat izveo ofanzivni sastav da bi ga nadoknadio,ali Partizan moze da bude ofanzivan ako ima sigurnosti u odbrani, ali Partizan ima Rnica a to znaci kiks.jer koliko god mi bili kvalitetniji od zvezde sa dva centralna i medu kao jedinog defanzivca i vrlo ofanzivnim bekovima ostavlja se dosta prostora zvezdi.
Ako se ista dobro moze izvuci iz ovog meca to je da Avram shvati da Nemanja Rnic nije u stanju da igra na visokom nivou vec ukoliko je pritisnut postaje potencijalna bomba za Partizan.Igraci kada to znaju nemogu imati sigurnost u igri i to je posljedica gresaka.Druga greska je Lazar Markovic na boku u ovakvom sistemu,klasican je napadac koji gubi lopte u opsanoj zoni i ostavlja samog na toj strani ofanzivnog aksentijevica.Koliko god neko mislio suprotno puno smo sigurniji kad je sale lijevo a neca desno.
Nisam vjerovao da cu zaliti za scepovicem, ali evo i to se desava,treba nam centarfor,pravi da igra sa diarom ili lazarom,edu se povredio ocigledno je da pored toga sto nema nesto znanja nema ni fizicke spreme.
Ovi sto prozivaju djurica i vracaju krstajica neka malo razmisle sta su nam donijela krstajiceva pojacanja eduardo, anderson, nemanja rnic.

Nadam se da se iz ovog derbija moze izvuci nesto dobro a to je da ako treba forsira se jojic i da nemanja rnic nije kvalitet za partizan.Sad je vrijeme za mladog i brzog centarhalfa jer je prvenstvo nase i mirno mozemo forsirati mlade igrace.Zbog nesigurnosti Nemanje Rnica unistavamo Ivanova po meni odlicnog igraca.

delija

pre 12 godina

@pera
Prihvatili bi smo mi "cestitke" pravih grobara kad bi to stvarno bile.Skoro u svakoj "cestitci" pise kako je Partizan izgubio zbog svojih gresaka(cast izuzetcima).I sad kad ste izgubili svi su Vam krivi i trener i igraci i direktor.Da pise i kako je Zvezda bila bolja ali zbog gresaka Partizana pa izvini molim te sto ne prihvatamo takve "cestitke"

gaja

pre 12 godina

Jel ima neko link za gledanje preko interneta? RTS daje snimak a nema Arene na Totalu...Tako da u Svedskoj ne mogu da gledam nigde :(

Makaroni

pre 12 godina

Teska srca cu priznati...ali moram
Zvezda zasluzeno ide dajle
A ovi nasi pravac Pariz pa nek` vezbaju da probace loptu kroz Trijumfalnu kapiju....valjda ce je pogoditi

Danijela

pre 12 godina

Navijam za Partizan,i apelujem svim grobarima da uvek kad ne prenose direktno da nijedan navijač ne ode ni na jna,i drago mi što su nas dobili jer smo još gori od njih,POZ SVIM GROBARIMA

runner

pre 12 godina

Sve čestitke Zvezdi na, više nego zasluženom, ulasku u fimale LAV Kupa Srbije. Što se tiče Partizana jedina dobra stvar, iz ova dva bolna poraza, je otrežnjavajuća istina da ovo nije tim za velike domete. GENK i Šamrok ipak nisu bili slučajnost. Sva sreća što je bodovna zaliha solidna pa odbrana titule neće doći u pitanje, inače bilo bi svašta. Većini ovih igrača treba se zahvaliti na saradnji i još koliko sutra početi tražiti zamene.
Sa ovako neefikasnom navalom i sa ovako sporim i kiksevima sklonim centralnim bekovima mi nećemo proći ni prvo kolo kvalifikacija za LŠ. I na kraju reč dve o Avramu Grantu. Mogu da shavtim da me jedanput uzmu na foru brzih kontri al' kad me i drugi put uzmu na istu foru, onda nešto, ozbiljno, nije u redu sa mojom inteligencijom. Ova utakmica je, složit ćete se svi, slika i prilika prve polufinalne utakmice. I pošto je sada našim igračima piva u ušima, pitam se šta će biti u predstojećoj prvenstvenoj utakmici? Mogu li oni uopšte Zvezdi dati gol?

Cicabor

pre 12 godina

Krvni sam partizanovac,ali sve čestitke Crvenoj Zvezdi.Pobeda čista kao suza.Ne bih ovde 'davio' ljude našim problemima.Imaju pravo na svoj deo radosti.Još jednom,teška srca,ali sve čestitke.Tako se bori za boje svog kluba.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,braco,budite dostojansvetni i cestitajte komsijama ! Mi svoje sanse nismo iskoristili u prvoj utakmici i tu je kraj svake price ! Mozemo da psujemo i upravu i Granta i sve ostale,to je najmanje bitno ! Bitne su sanse iz prva utakmice i nishta drugo ! Ja sam i dalje ubedjen da smo mi bolja ekipa od njih,ali 2:0 je mnogo veliki rezultat koji nebi stigli protiv Zvezde ni mnogo jaci timovi od Partizana ! Ne zato shto Zvezda igra atomski fudbal,vech zbog toga shto je 2:0 ogroman rezultat i zaliha pred revans ! Uostalom,koga su Partizan i Crvena zvezda,reprezentacija Srbije stigli,a da su imali negativan rezultat iz prvog meca ? QPR pre 100 godina i Dinamo iz Tbilisija,koji ruku na srce nije rame uz rame sa Crvenom zvezdom i Partizanom ! Ja prvi,kao navijac Partizana sam realan i uopshte me nije sramota ovog ispadanja,cak sam se i smejao nekim izjavama igraca Partizana koji su rekli da idu na pobedu i slicno ! Pa takve izjave mogu da daju eventualno nemci koji i imaju takav mentalitet da krenu i da ti daju 5 komada,jer jednostavno takav su narod ! Uglavnom bez nerviranja,nije nishta alarmantno ! Izgubili smo,pa boze moj,nije ni prvi ni poslednji put ! Krivo mi je zbog Stanojevica samo,jer zna i 100% sam ubedjen da bi njegovom igrom igrali finale 100%,jer kada sam video u 5 minutu gde igra Ivanov i gde igra Rnic i koliko je Kasalica brzi od njih,samo sam cekao kada ce Zvezdi da uspe neka kontra ! Jednostavno Grant je doshao covek i on nema predstavu ni o nasem srpskom mentalitetu,ni o igracima nema pojma,odmah je neshto poceo da tumba i jednostavno to vishe nije bila ta ekipa Partizana koja je igrala kod Saleta Stanojevica,sa kojim bi Partizan,opet kazem 100% bolje prosao u ovom dvomecu !

darko8@ptt.rs

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)

Uh, dobro, ja se uplasih da ne budu iz Irske, neko tamo udruzenje konobara.

Mirko

pre 12 godina

(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)
Mozda si ti u pravu kada kazes da ce Zvezda ispasti od nekog tima iz Moldavije,Gruzije,Azerbejdzana.Ali u jednom gresis.Tamo ipak igraju profesionalci ali zapamti jednu stvar.Za tvog i mog zivota Zvedza nikada nece ispasti od konobara,stolara,ribara ili ti amatera poput Samroka.Kada ukapiras te stvari onda ces uvideti kolika je razlika izmedju Zvezde i Partizna.Fljamurtari ovaj put preskacem.

Goksi - zvezdaš

pre 12 godina

Zaslužena pobeda i plasman u finale. Zvezda je dominirala na sredini terena, odbrana je delovala stameno, a napad fenomenalno, kada je trebalo Lazović i Borha su reagovali odlično i doneli Zvezdi pobedu. Dominacija Zvezde u realizaciji je i ovog puta bila fenomenalna, od četiri udarca u okvir gola dva su završila u mreži. Napominjem da je Partizan imao samo dva udarca u okvir gola, a držanje lopte i obilaženje oko šesnaesterca je samo prividna dominacija. Zvezda ovog proleća igra onu igru koju treba uvek da igra, dobro trčanje, pokrivanje svakog dela terena, stvaranje gol šansi i pre svega odlična realizacija iz tih prilika. Odlično sudjenje, dobra atmosfera i zaslužena pobeda. Sada hajde napred u finalu, na Dan pobede 9. maja očekujemo novi kup.

jurica

pre 12 godina

dok god partizan vode krojaci i politicri i trener kome je sve jedno da li vodi partizan ili bilo koji klub, a pominje ligu sampiona sa rnicem,babovicem kapitenom...bicemo smesni
partizan partizanovcima,babica,stankovica,markovica na teren, zahvaliti se ilicu,rnicu,babovicu,vukucu...

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Rnica su u Partizan vratili Krstajic i Stanojevic!!! Pljujete Rnica,Miljkovica i Babovica (igraci Nikole Damjanca),a zalite za Stanojevicem! Dozovite se pameti! Po stoti put,Stanojevic i Damjanac su kumovi!!!

Kimi Liv

pre 12 godina

A rece Smiljanic-mnogo smo bolji,zavrsicemo posao u prvom mecu.E Lolita,Lolita slab si ti igrac da bi zaustavio Zvezdu.Bravo momci,idemo dalje.Napred Zvezda.

Пиксетацентриши

pre 12 godina

Да се манемо расправа:
Партизан је био бољи - таман за сва четири гола која је добио у обе текме!

Bradilko

pre 12 godina

Bravo , derete nas kao sto smo mi vas drali sa Stanojevicem (povuces se i na kontre). E sad bi voleo da nas napunite do kraja pa neka snajder i dalje izigrava Tita

posmatrac

pre 12 godina

Cestitke Zvezdi. Borili su se, odigrali maksimalno pozrtvovano i iskoristili greske protivnika. To su zeleli i to su postigli. Lazovic je igracina. Mislim da ce to za godinu-dve biti i mali Milunovic. Ostali prilicno limitirani, ali svi solidni, sto uz dosta rada - pod uslovom da se zadrzi ekipa - mozda moze da donese cak i Ligu Evrope.

Partizan ima dva teska kratera u odbrani, cija sporost i nespretnost previse kosta protiv iole ozbiljnijeg protivnika. Ni ostali se nisu bas proslavili, a posebno se nije video Tomic koji kao da se sve vreme sakrivao od lopte. Meni se svideo Aksentijevic a Markovic deluje kao da vise ne zna sta mu je tacno funkcija u timu. Sve u svemu, mrka kapa kada je Evropa u pitanju. Osim ako dovedu barem 3-4 ozbiljna igraca, ukljucujuci oba stopera i barem jednog ekstra napadaca. Ne znam zasto Ninkovicu nije dao sansu vec posle prvog primljenog gola - bilo je ocigledno da vise nema vremena za neki preokret. A mali ocigledno otkida kako igra...

ciganDOgroba

pre 12 godina

Dijara - " igram za novi ugovor"

Rnic - " strpljenjem i kvalitetom do finala"

Grant training - http://www.youtube.com/watch?v=aWRQBlUur3c&feature=related

budite realni,nema ovo puno veze sa trenerom

pre 12 godina

Ajde bre grobari nemojte da svaljujete krivicu na Granta.Pa sta treba da radi da udje da da gol i da stigne da se vrati u odbranu?Pa Rnic i Ivanov su suplji na sve strane.A o Diari,Babovicu i Markovicu u zavrsnici da ne govorim.

Dule

pre 12 godina

Mi smo propast od naroda, nista bolje ne zasluzujemo.
(mhm, 11. april 2012 21:57)

Druze,jedini koji je nocas propao je Partizan!I sta vi mislite,da bi Djuric i Avram pustili Zvezdi prolaz i dozvolili sebi da ih Grobari pljuju i izbacuju iz kluba celu upravu i igrace?Ajde neka vam je ,razumem vas...samo se vi tesite.

eee

pre 12 godina

posed lopte 65-35, to sve govori o kukavickoj taktici, da je Partizan dao gol u prvih 10 minuta, bilo bi 6:0 i pljuvali biste Roberta, otresce vas neki novi Ren jos jace u julu, samo sto ce ovog puta biti iz Gruzije, Moldavije ili Azerbejdzana...
(pero pistolero, 11. april 2012 22:36)
Pa dobro sada ako moramo da biramo izmedju Ren-a koji je ozbilajn klub, i nekih tamo polu-amatera (Shamrok), bolje da ispadnemo od ozbiljnijeg kluba...

Shone

pre 12 godina

Kakav bre Rnic,taj bolje da pakuje kofere nego sto tu parvi cirkus,pa bolji je onaj kako se zvase Anderson Marqes koji je dosao iz brazilskog drugoligasa Sao Kaetana.
A upravi PFK toplo preporucujem:Prodajte Rnica sto je pre moguce,ako moze i Miljkovica u istom paketu.

compay

pre 12 godina

Grant je postavio igru tako da partizan može do ujutru da igra gol neće dati CIGANI BUDITE SPOKOJNI, IDETE DLJE.
(zoran, 11. april 2012 20:29)

Grant je postavio igru da Partizan protiv Zvezde napravi 6,7 100%-tnih sansi i kontrolise igru u oba derbija. Verujem ja da si ti zaljubljen u Stanoja ali od kako je Grant dosao, Partizan igra bolje. Covek nije kriv sto igraci mase gol sa 10 metara. Zvezda je odigrala onoliko koliko im treba..cak i vise.. Cestitam.

buki

pre 12 godina

Dve utakmice - četiri gola
Pet godina - 0 titula
Svaka cast na prolasku u finale, ako osvojite kup igraćete u prestižnom evropskom takmičenju kupu pobednika kupova.
(istina, 11. april 2012 22:03)

Mi se vracamo polako, i jos nam nije vreme za LS!! Kad bude, znaces!!! Samo ne znam u koje prestizno takmicenje ce te vi?? Treba li da te podsecam na isto tako "prestizne gigante" poput Samroka, onih Ceha kojima se ni imena ne secam...? Ili na vasa "ucesca" u tim prestiznim takmicenjima u kojima niste ni gol postigli?? Zvezda kad ucestvuje ona i osvoji, a ne sluzi kao topovsko meso za sprdnju!!!

nislija

pre 12 godina

hahahah ljudi,gledam utakmcu veceras,i 5min pre prvog gola zvezde,od jednom mi dodje ideja da odigram jos 1 tiket "uzivo" .
odem lepo do saltera i uplatim 2000 na zvezdu da daje gol
nakon 5min Zvezda vodi 1-0 :)))))))
i ja izadjem 8000+ i eto
nista
samo sam hteo ovo da podelim sa ljudima iz sveta srpskog fudbala.
ja eto sad bas dosao,od 8000 ostale su mi 3000,i nisam bas u nekom plusu,morali smo da se pocastimo,sta cu :(
podrav

Vladimir

pre 12 godina

naslov je neobjektivan. Ko god je igrao fudbal jasno mu je da je Zvezda ošurila Partizana u dvomeču. Nema veze to s Rnićem, Grantom, megagiga talentom Markovićem, Zaboravljenima s istoka... Zvezda posle 2 decenije ima atlete na terenu! Možda ne u vidu Dimitrijevića i (nespremnog) Karleuše, al ostali lete! Ne znam im imena, svi oni veznjaci na M slovo... Plus Pačeko, Borha, kapiten... I potvrdjeni Lazović (naklon!). Odlična selekcija.

Grof

pre 12 godina

I to je to, to je ta nova zvezdina mladost, zvezdini novi super decaci protiv kojih vise ni nemestene Karadziceve sudije nemogu da pomognu Partizanu da pobedi cak ni na svom terenu {ako je uopste taj stadion njihov a ne stadion vojske kako se prica da jeste}.
TOVARI!!!

zoran

pre 12 godina

Rnica su u Partizan vratili Krstajic i Stanojevic!!! Pljujete Rnica,Miljkovica i Babovica (igraci Nikole Damjanca),a zalite za Stanojevicem! Dozovite se pameti! Po stoti put,Stanojevic i Damjanac su kumovi!!!
(Pećko Pivo - Birra Peja, 12. april 2012 09:41)

Prijatelju sve si objasnio. DA dodam da je Krsta doveo povredjenog Andersona i klivaog Eduarda, koji se primio na anshu kuhinju i ugojio se kao penzioner...uz to je i on povredjen..sta vise reci...??? Isti Krsta doveo i Jovanchica koji veze nije imao.
Zao mi je Avrama, jer je upao u makaze. Mnoge mutne radnje se tu igraju (imam prijatelje u upravi FK PArtizan) i muchenik Izraelac nema pojma shta se desava. Trenutno je borba izmedju DS i SPS partije. Uskoro cemo videti ishod. Hoce DS da zavlada Partizanom, a Zvezdu vec imaju. Ma ne smem sve ni da pishem.
Zalosni navijachi veruju da je sve kako vide na terenu. Nije prijatelji moji ni blizu.

Slozna braca dogovor grade...a vi kako god razumete ovo shto napisah. Nije onako kako izgleda. Razumete li..??? No, Evropa, po obichaju, stavi Zvezdu i PArtizan na svoje mesto. Tako ce opet biti.
U makazama ta dva kluba svi ostali pate i fudbal, generalno, propada.
Videli ste juceh kako lepo Wigan pobedi jedan Manchester Junajted, koji se bori za prvo mesto...Zamislite to u Srbiji....???!!! Igralo bi se dva dana dok neko od blizanaca ,drage nam KPJ-u (uskoro bliznaci DS-a) ne pobedi...pregrsht penala, iskljuchenja i slichno.

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nemanja Rnic je prevazisao sebe! Obicno casti Partizanovog protivnika sa jednim golom,ali je veceras bio siroke ruke. Oba gola Zvezda je dala zbog njega,plus sansa Lazovica u prvom poluvremenu!

ja

pre 12 godina

Ipak je veca zelja kod igraca zvezde presudila, doduse i uz dosta srece, ipak zasluzeno prosla dalje, cestitke prosineckom na dobroj taktici od velikog partizanovca.

vladoize

pre 12 godina

odgovor je jednostavan!zvezda takticki odlicno odigrala obe tekme,partizan kontrolu i sanse al nisu imali srece u prevodu zvezda zasluzeno prolazi u finale!bravo za robija.

neso pb

pre 12 godina

Statistika je kao bikini pogledajte je gospodo grobari pa cete videti da li ste bili bolji i koliko je ko puta sutnuo u golllll ,sta pise ma semaforu,koliki je rezultat iz dve tekme...Bili ste bolji niste dali gollll , a primili ste 4.komada a moglo je i bolje 5,6,7,....Ovi mladi momci su shvatili koliki je klub za koji igraju, sta se od njih trazi....Srce na teren za Zvezdu.....Robi je napravio ekipu za 10-ku to ce najbolje vreme pokazati....U Rotaciji ima 15-16.... dobrih igraca....Robi majstore!!!!

Непроцењиво :))

pre 12 godina

Робијево радовање код првог гола је оно по чему ћу памтити овуи утакмицу и кроз 20 година !!!

Realno

pre 12 godina

Navijam za Partizan i sa velikim srcem sam cekao danasnji dan i zeleo da srusimo Zvezdu ali ovako nije moglo..Sa ovakvom igrom to nije uspevalo..Prilika je bilo:Markovic promasuje;Dijara ne igra pas ka Tomicu nego odmah sutira i preko gola......pa sve do Dijare na samom kraju kad gol i nije donosio neku pretnju....Ne bi da pominjem imena igrača ali neki stvarno ne štimaju u Partizanu..lopta sporo ide...kruži se dosta kao da smo Barselona...kad je kontra sporaci iz Partizana ne stizu protivnika..Sa ovim timom ne zelim da gledam kvalifikacije za Ligu Šampiona jer ćemo se obrukati gore nego prošle godine...Zvezda je sa druge strane iskoristila priliku i pobedila..na Partizanu ostaje šampionat da odigra kako treba i da ove godine podelimo plen..

Branislav

pre 12 godina

Pred početak utakmice svi se okreću, na VIP ložu zapada seda Siniša Mihajlović. Jadan čovek je nosio olovku i papir za džabe, jer je na kraju precrtao sve igrače, i napisao komentar- Niko ne zna da šutira u okvir gola.
(Mario Bros, 11. april 2012 23:34)

Momak, jel' ti mozda navijas za partizan??

Tole

pre 12 godina

@pero pistolero

Ma bilo bi 10:0 za vas, nepravda jbt! :-)
Ne znam ko ce nas da otrese u avgustu, ali znam da smo za mesec dana mi dva puta otresli vas.
I da, ko god da bude taj ko ce u Evropi nas da otrese, taj neko nece biti konobar iz Ragine glave.

Milan

pre 12 godina

2:0 za Zvezdu, ma nemoguce, reko mi Djura Frizura pre 3 nedelje da ce biti 3:0 za Partizan. I ko ce sad da plati moj tiket sa fiksom keca u derbiju.

leandro

pre 12 godina

Evandrov podsmjeh Mustafi u facu posle gola Lazovica...

DELIJE BAR!
(Delije Bar, 11. april 2012 22:53)

To je isto rekao i komentator rts-a. A Evandro je baš kivan na Stojketa, seća se kad je bio u Zvezdi. Okrenuo se prema klupi Zvezde a golman je slučajno bio između. Ipak je taj Evandro sportista iako ima i srpsko državljanstvo!

Kreator

pre 12 godina

Rešio sam pre izvesnog vremena da ne idem na utakmice sve dok bude igrao Babović. Sinoć sam rešio da ne gledam ni na TV-u dok on bude igrao. Njemu dobronamerno poručujem da na miru odgleda snimak sinoćne utakmice i da se sam uveri u svoju *KREATORSKU* igru. Pa on svaku loptu koju dobije upropasti. Prvo se okrene oko svoje ose pa je onda preda protivničkom igraču. Čak i kada doda nekom svom saigraču to je po pravilu igrač u najneponovljijem položaju. Posebna su priča njegovi centaršutevi i izvođenje slobodnih udaraca. On nezna da šutira loptu on je gura.
Ovo što mu preporučujem da odgleda snimak je za njegovo dobro pošto njegovu pogrešnu igru nisu u stanju da uvide treneri u Partizanu.

Mikeli

pre 12 godina

Jedno pitanje samo za ove sto uporno tvrde da je dogovoreno,zasto prosle godine nisu dogovorili? Zasto bas ove? Zasto bi partizan namestao zvezdi kup,kada je prvenstvo vec odluceno?Sta partizan ima od toga? Budite ljudi i cestitajte boljem! Uostalom ako je i namesteno,onda se zapitajte ko vam vodi klub i ko igra u njemu! Je l ste sada srecniji?

mikicar

pre 12 godina

Stanoje kad je izostavljao Dijaru znao je zasto to radi. Nije ni promil igraca kao sto je nekad bio. Grant ga stavlja jer nema boljeg, nema drugog. Inace nikad lezernije nismo igrali, malodusno totalno. Zasluzena pobeda Zvezde u svakom slucaju, mnogo bolja postavka igre Prosineckog.

Angelo Peruzzi

pre 12 godina

Vrlo dobro!! Uvek sam govorio da kako u fudbalu,tako i u zivotu; kad ne iskoristis svoje sanse , obavezno dobijes po nosu. Da je Partizan realizovao svoje sanse na pocetku( a i u prvoj utakmici) , svakako bi tok utakmice bio drugaciji... Na nasu srecu , nije. U 2 utakmice promasiti onoliko zicera... postovane komsije , to je zaista zabrinjavajuce, za vas naravno. Mi veceras i nismo bili toliko bolji od vas koliko smo bili strpljiviji i spretniji ( a to su vrlo bitni elementi igre) da kaznimo vase greske. Za one koji smatraju da je izvrsena podela "Partizanu prvenstvo,Zvezdi kup" : nigde na svetu gde postoji (gradski) derbi nema "saradnje" tog tipa. Zamislite recimo da se dogovaraju Inter i Milan,Lacio i Roma, Barsa i Real itd. "mi cemo kup, a vi uzmite titulu" . Smesno. Drago mi je da ima veliki broj navijaca Partizana koji nam sportski cestitaju. Pozdrav svima !

zvezdas

pre 12 godina

Ne vadite se grobari sigurno vas Tole ne bi pravio dil sa 4 PREMA 0, okretali smo vas kao na ringispilu , bolji smo slobodno placite...

milosclub

pre 12 godina

Ne razumem naslov!! imali su na pocetku dve sanse ali najbolja sansa je sansa Lazovica.. Partizan promasivao? Stvarno ne razumem naslov!!! ispadose po naslovima da su bolji posle dvomeca a 2:0.

dejan

pre 12 godina

a sta to partizan promasivao a zvezda nije za ovakav naslov urednice,molim vas pojasnite mi po cemu je partizan imao bolje sanse od zvezde pa da po naslovu zakljucak je partizan razbio zvezdu al lopta nije htela u gol zvezda dva puta sutnula i pogodila,pogledajte molim vas statistiku ako vam ovo nije od toleta..hvala

Elvis

pre 12 godina

Đura frizura & čirokana luzers Grant Šou bend feat. Ljolja Smiljanić !!!
14. aprila ponovo na istom mestu, protiv moćnog Javora.
Ulaz verovatno za dž.
Ponesite novine da Vam ne bi bilo dosadno.

cigasaklipa

pre 12 godina

Bio sam na obe utakmice. O prvoj da ne pricam puno,Partizan imao inicijativu,Zvezda cekala greske i iskorila.
Druga - Odusevila me je borba zvezdinih fudbalera,za svaku loptu su ginuli i pokazali karakter iako su mladi . ( Bilo bi steta sve ove igrace prodati ) Partizan nazadovao u igri ocigledno,danas prvih 20 min ok,posle BEZ IDEJE,ZAVRSNICE,KONCETRACIJE. Uglavnom,zasluzeno,nema sta. 4-0 govori vise od svega. I da dodam,danas tuca na jugu,SRAMOTA VELIKA !

djuro

pre 12 godina

Za sve one koji ovde pljuju po derbiju na kvalitet i slicno neka kupe kokice i ispred tv-a gledaju Barsu, Real i ostale a za mene ce derbi pa taman bio najodvratniji na planeti biti uvek utakmica nad utakmicama. Oba derbija u kupu su bila izuzetno dinamicna i interesantna sa mnogo sansi ali i mnogo gresaka u igri oba tima. Partizan na celu sa Grantom mnogo lakse ulazi u sanse nego ranije ali nestvarno se ispromasivao u oba meca izbrojao sam oko 6-7 izuzetnih neiskoriscenih prilika i to je odraz pre svega nekvaliteta u zavrsnici a ne nesrece i slicno. Zvezda je imala taj kvalitet svoje cetiri sanse je iskoristila i zasluzeno prosla dalje. Upada u oci i takozvana "srpska fudbalska kontradikcija": Partizan uskoro 5 titula za redom a navijaci podeljeni, skandira se uprava napolje, dok sa druge strane Zvezdasi nikad verniji ujedinjeniji sa velikom posetom na svim utakmicama a pri tom 5 godina bez titule niti nekog evropskog rezultata, valjda je to nas mentalitet da primenjujemo "Samo Sloga Srbina Spasava" samo kad padnemo nisko.

PaulPierce

pre 12 godina

Ja cu da budem kratak.

1. Ovo je najbolja utakmica Zvezde i Partizana sigurno u zadnjih 4 - 5 godina. Mnogo me je podsetila na utakmice premier lige (tehnicki kvalitet igraca nije taj, ali dinamicnsot utakmice definitvo jeste).
Meni je utakmica bila skroz OK sa obe strane. Zvezda je pobedila takticki, Partizan je izgubio zbog nemoci da gol iz odlicnih sansi i to je to
2. Sramota za RTS
3. Komentator Arene rekao da je Zvezda zadnji gol na JNA dala 29 februara 2009???
Valjda je 2008 prestupna :)

Pozdrav i mislim da je konacno svaki ljubitelj fudbala mogao da uziva u fudbalu

Vlado

pre 12 godina

Zaboravili je grobari da se Zvezdi nikada ne preti! Zato su i večeras imali čas fudbala i demonstraciju navijanja! Samo je pre početka prenosa u uglu ekrana trebalo staviti +18. Nadam se da će to na snimcima biti ispravljeno, ipak nije ono bilo za maloletne.

koma

pre 12 godina

Svaka cast momci... A sto se ekipa grobara tice,bre ove kvazi povratnike treba zabraniti,i kod grobara i kod zvezde,nabedjeni frikovi... Jednom odes,nema nazad... Samo mlade treba forsirati,koji imaju zelju,a ne neke babovice,vukice i ostale...

Neverica

pre 12 godina

Svaka cast na cestitkama grobari!Neke komentare od vasih ne mogu da shvatim...Pa kad vam je frizura dosao u fotelju i kad ste otisli u ls i kad je dosla lova ljubili ste i njega i Rnica u ... Pljujete Markovica i Babovica-jedinu dvojicu pored Volkova koji valjaju,kukate za Scepovicem,a njega ste pljuvali i zvizdali mu,govorili da je operisan od fudbala.Sve sem djure ne mogu da shvatim.I mi imamo Lukica,al navijamo za ovu decu sto vole i ljube Zvezdin grb,a za Vlajka ne brinem,doci ce dan da se za njim pusti voda!HVALA ROBI,HVALA DECO,SVI SMO SAMO UZ VAS! ! ! !

Marko

pre 12 godina

@Ja!

Хвала.
Никад РТС-у нећу платити претплату.
Та-на-на-на-на-на-на-на Роберт Просинечки!

Marko

pre 12 godina

Ne interesuje me titula koja je vec bila osvojena u decembru, ja samo zelim da u sledecem derbiju vidim drugaciji Partizan i drugaciji rezultat!
Cestitao bih i svim ciganima!

Scarface

pre 12 godina

Kad ste poslednji put gledali dvomec Zvezde i Partizana da je bio ovako dinamican i sa ovoliko sansi? Iako sam navijac Zvezde,i radujem se pobedi, ali i Partizan je imao svoje sanse. Jednostavno, Prosinecki je ubacio klince kojima je izgleda bitno za koji tim igraju, i trce i ginu na terenu, a ako i Partizan dovede mlade igrace koji hoce toliko da se trude na terenu, to onda samo moze biti dobro za nas fudbal. Dobro je da nam sad dolaze i mladi treneri, i da je gotovo sa onom "Djoricevom" skolom fudbala, nek se igra na gol vise pa nek pobedi bolji. Hvala igracima i jednog i drugog tima za solidnu utakmicu koju su nam pruzili, zar ne?

Miloš J

pre 12 godina

Kako "fudbaler" kao što je Rnić može da igra u Partizanu? Svaka ozbiljnija ekipa u Srpskoj ligi ima bar jednog boljeg štopera.