Fudbal 53

Četvrtak, 15.03.2012.

21:22

LE: Siti pobedio, ali ispao

Ekipa Mančester sitija uspela je da u revanš meču osmine finala sa Sportingom pobedi posle preokreta 3:2, ali će dalje ekipa iz Portugala.

LE: Siti pobedio, ali ispao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Kuki

pre 12 godina

United i City da se posvete PL?
PL je već odlučena. City nema 10% šanse da je uzme. Zato su i grizli ovde protiv Sportinga. Psihološki su potpuno prsli. Loše vođenje ekipe sa previše rotacija je dovelo do nesigurnosti kod igrača. Desetak kola pre kraja MU ima bod prednosti u PL? To ni tim Barcelone ne stiže. Pitajte Hauarda Veba. Ozbiljno, MU ima mnogo lakši raspored do kraja, tako će da do međusobnog susreta pred kraj lige imati već ogromnu bodovnu prednost. MU u PL ima poseban status i zato stalno osvaja, to je tako...

Banana drzava

pre 12 godina

Ronaldinjo je bio najbolji ikada dok nije preso u italiji,trckaranje...reklama driblinzi..i te fore ne prolaze u tamo.
(Nikola, 16. mart 2012 00:11)
Sad vidim koliko se razumes u fudbal, ova izjava me odusevila.

Dr.Mr.

pre 12 godina

E manite se prica ispali namerno,koja liga je jaca itd.Ferguson je znao da im nece dati 3 komada kuci i nije se cimao nesto,a ovi Arapi su grizli,grebali al sipak. :) Dobri Atletik i Atletiko :)

IronMan

pre 12 godina

@ (Bayern i samo 4 titule, 15. mart 2012 22:07) Istina, samo što je razlika u tome što su navijači Uniteda i zaboravili taj meč od pre 2 godine (ne sećam se ni koji je rezultat bio), jer smo u međuvremenu igrali protiv mnogo ozbiljnijih ekipa i mnogo više nas bole neki drugi porazi, a vi nikako da zaboravite blamažu iz '99.-te...

Neko spolja

pre 12 godina

Ono previjanje Portugalaca je za svaku osudu, šteta što nije sudio neko drugi, trebao je da produži utakmicu bar za 10 minuta, nadam se da će Sporting da popije jednu petardu u četvrtfinalu.Ali ajde to, nego videste li vi onog našeg Mažića, pogubi se odmah i dade crveni pogrešnom igraču već na početku utakmice? Em ga pretera (bilo je za žuti), em ga dade igraču koji nije bio ni blizu dešavanja. Ubediše ga nekako pa je popravio svoju odluku ali mi se kroz celu utakmicu činilo da čovek nema dovoljno kondicije da pretrči 90 minuta. Da li je grip ili šta li je, tek sumnjam da je Twente zadovoljan jučerašnjim suđenjem.

todor

pre 12 godina

niko ne spominje mancinija,najveceg fudbalskog destruktivca.on se ponasa kao da je trener atalante,livorna,lecea,siene.igra sa dva zadnja vezna igraca,a dijamant mu sedi na klupi.citi je jedina ekipa na svetu koja moze da se priblizi barseloni po igri(to ni danasnji real ne moze),jer za to ima igrace..ima velemajstore nasrija i silvu,i odlicne napadace dzeka i aguera.najveca greska arapa je sto uvek drze italijana na klupi.

da da

pre 12 godina

@Nikola
Ma naravno, Valensija, Atletic i Atletico su baš pred ispadanje u Primeri:))))
Za Premier ligu, slažem se da ima "teške" timove ali ne i kvalitetne kao što su italijanski ili španski. Odnos snaga timova se lepo mogao videti u direktnim duelima. A Čelsi je pukom srećom sinoć prošao. Vidi se da se ne može silom protiv tehnički jakih ekipa koje pritom i trče. Protiv takvih timova nijedan engleski tim nema šta da traži.
A, uzgred, koja su to xx takičenja koja imaju Englezi? Misliš što imaju kup više?

Polikarp

pre 12 godina

Zbog kriminalnog previjanja na terenu Sportingovih igraca, mogu samo da im pozelim da ispadnu sto pre, sto vecim rezulatatom. Neka radi pravda!

Nikola

pre 12 godina

@(Banana drzava, 15. mart 2012 23:15)
Ti uporedjujes spansku ligu i englesku.Englezi imaju xx takmicenja u toku godine i dosta dobre timove u ligi,ne dobre koliko "teske".Spanska liga je trening takmicenje.Poznata stvar je da spanski tim koji igra i neko drugo takmicenje sem primere obicno bude pred ispadanje u ligi,jer nisu sposobni da igraju na 2fronta,naravno sem reala i barse za ciji trening i sluzi liga.To je zaebancija liga kao brazilska,kondicioni trening.Murinjo bi sa realom mogao sledece 30godine da osvaja primeru,nikad lakse nije uzeo neku titulu,samo sto malo uozbiljio ekipu,a real nikad goru ekipu nije imao 2-3dobra igraca ostalo ispod proseka.Da ne poredim sa italijanskom ligom gde moras svaku utakmicu da se boris za bod.Ronaldinjo je bio najbolji ikada dok nije preso u italiji,trckaranje...reklama driblinzi..i te fore ne prolaze u tamo.

johny

pre 12 godina

jedino mi je krivo sto ga hart ne da de na kraju, ali kun je igracina i po, da su igrali on i dzeko a ne onaj indijanac baloteli verujem da bi druga prica bila

febo

pre 12 godina

Eto mu baloteli pa neka ga opet forsira. Momak je glup, a glupan ne moze biti dobar fudbaler. Nije boks u pitanju.
Pratim englesku ligu i Siti samo zbog Dijamanta, ali bih volio da ne osvoje nista.To je jace od mene. Da zabar vidi da tako ne moze. Levat mjenja ekipu svaku utakmicu. To niko ne radi.
baj baj baj moja malena

Мјау

pre 12 godina

Glupi Siti,oborice me za 50 eura!!!!
(Dusan, 15. mart 2012 22:03)
Добили су, надам се да си задовољан. :Р
Харт замало да постане херој, на тренутак ми се учинило да ће лопта завршити у мрежи па ми је било мало криво, али шта је ту је.

hehehe

pre 12 godina

Bas sam pre neki dan gledo Kuma sva tri dela u istom danu , a kako su se kretali rezultati u ovim kasnijim mecevima ne bi me cudilo ni da su mafiozi umesali prstice

vatHr

pre 12 godina

Za hehehe

tebi je zivot malo jaca livada... Sta,taj 'neki dan' je bio utorak i onda si se digao u 7,procitao novine i brijao po netu,popusio kutiju cigara,popio 2 litre cole,par piva i onda,ne budi ljen,krenuo s trilogijom i sve si vremenski savrseno tempirao tako da u onom trenutku kad odgledas tricu dodjes taman bas na pocetak emisije i to da si izbjegao reklame? Pravi radni dan,tako treba... Slaganje listica za kladusu nisam ni spomenuo,to se podrazumjeva.jedina dilema- da li u kladi radi dobra teta pa si isao direktno (a na knap si s vremenom!!!) ili si ipak odigrao online? U svakom slucaju,tako se to radi!

me

pre 12 godina

kao neutralni posmatrac obe utakmice i sitija i uniteda moram da konstatujem da ni jedni ni drugi nisu zeleli da prodju dalje. Kao sto je rekao Roben jednom, ''ne zelim da igram ligu evrope to je drugorazredno takmicenje''. Mislim da je to jos jednom potvrdjeno

Sssss

pre 12 godina

Ovi koji kazu da City nije hteo da prodje ocigledno nisu gledali utakmicu.Grizlu su,igrali sa najboljima 3 napadaca na kraju,pa cak i salju golmana koji zamalo da donese pobedu u zadnjim minutima.I posle neko moze da lupa gluposti "ne zele da prodju"smesno....

Peruska

pre 12 godina

Uefa treba da uvede neke ''zdravstvene inspekcije'' koje ce na licu mesta ustanovljavati da li igraci simuliraju ili ne!Pametni su pa neka smisle kako i sta.Ovo sto je veceras radio Sporting zadnjih 15 minuta je cist kriminal tacnije lopovluk!

RvN 10

pre 12 godina

Ljudi, samo ću vam reći da pobjednik Championshipa(Engleska 2. liga) dobija 100 miliona funti, drugoplasirani 80 mil, a 3.(pobjednik play of-a) 60 mil. a pobjednik Evropske lige manje nego sto dobiju ovi sto udju u Ligu sampiona, tako da zakljucite koliko im se ovo igra. A naravno da ce na konferenciji reci da idu na pobjedu, nece reci nas ovo ne zanima. Ne zelim ovim da umanjim prolaze Atletika i Sportinga,apsolutno zasluzeno. Ali to su englezi,prije bi dusu dali da pobjede u gradskom derbiju najljuceg rivala nego bilo sta drugo. Ili ih volite ili ih mrzite. Pozdrav!

igor

pre 12 godina

Velika je steta sto je ispao mancester siti, jer ovo sa izlezavanjem Portuglaca je totalna destrukcija igre i fudbalski kriminal, ovim treba da se bave FIFA i UEFA, a ne nekakvom tehnologijom na gol-liniji. I na kraju, hvala sto ste ispostovali sve ljubitelje fudbala i dali prenos ove odlicne utakmice, umesto dosadnog tenisa. Velika je steta sto ce sledece godine LE otici na RTS.

Ilija

pre 12 godina

Man Utd i Man City jedni od favorita za osvajanje LŠ ispali.
Man Utd i Man City veliki favoriti za osvajanje LE ispali.
Šta reći koju posluku porati?!

Bosanac

pre 12 godina

Dzeko sjedi na klupi a za njim uvijek 2-3 igraca trce, sto znaci da otvori toliki prostor u ekipi...nevjerovatno da mu Dzeko i Nasri ne igraju!?!?!? I da, vidio se rezultat nakon sto je usao Dzeko u igru...

Slobodan

pre 12 godina

Sporting CP mi je uz Dortmund najsimpaticniji klub, gotivim ih skoro deceniju, trudim se da pratim sve meceve koliko stignem, kako na tv-u, tako i preko streama. Veceras su odirgali prvo poluvreme maksimalno korektno, fokusirano, bez kikseva, pritom su iskoristili sve svoje prilike. Nadam se da ce imati srece u drugom poluvremenu i da ce izbaciti seike iz daljeg takmicenja. Uz Bilbao bi pozitivnim ishodom u ovoj utakmici stvarno bili najprijatnije iznenadjenje lige Evrope, a da je Napoli izdrzao protiv celsija, mogli bi smo se radovati totalnoj pobedi fudbala naspram kupovine trofeja od strane ruskih, americkih i arapskih milijardera.

Floro Flores

pre 12 godina

Alo ,"Seici" ne napadajte vise imam vas na tiketu za ozbiljne pare!!! Dosta mi je i 3:2!!! Jaaaaoooooo,majko nista me ne slusaju..Primice iz kontre!!!!

dejandex92

pre 12 godina

Samo da mi je znati zasto Nasri ne igra??? Ovaj Mancici je 0 od trenera! Zaista pojma nema, jadan je! Nije on za veliki klub! Umesto da mu igra Nasri on ubacuje onog retarda Balotelija, koji ni marker ne zna da obuce! Umesto Ričardsa on u ovako vaznoj utakmici stavlja neiskusnog Savica! Strasno... Ne treba se kockati, vec igrati na sigurno!!!

Slobodan

pre 12 godina

Onaj Baloteli koji ima 20 godina i dobija ogromne milione nikad mi ne bi igrao u timu!!!To njegovo ponašanje je sramotno,ekipe sa takvim pojedincima nikad ne mogu do trofeja,mora da se zna red i disciplina u timskoj borbi!!!

musa dembele

pre 12 godina

Prcia o Seika nece osvojiti nista ove sezone.. Jos vracaju Teveza,da pokazu koliko nemaju karaktera ni snage da odrze svoju rec

east ender

pre 12 godina

a sudija se zove tom hagen, ko konisiliere michaela corleonea...baloteli opet u fullu...mancini ga brani u fazonu to sve novinari napumpaju jer je u centru paznje - ocigledno nije cuo da kad se neko guzi, same gace spadaju.

Ilija

pre 12 godina

Man Utd i Man City jedni od favorita za osvajanje LŠ ispali.
Man Utd i Man City veliki favoriti za osvajanje LE ispali.
Šta reći koju posluku porati?!

east ender

pre 12 godina

a sudija se zove tom hagen, ko konisiliere michaela corleonea...baloteli opet u fullu...mancini ga brani u fazonu to sve novinari napumpaju jer je u centru paznje - ocigledno nije cuo da kad se neko guzi, same gace spadaju.

Мјау

pre 12 godina

Glupi Siti,oborice me za 50 eura!!!!
(Dusan, 15. mart 2012 22:03)
Добили су, надам се да си задовољан. :Р
Харт замало да постане херој, на тренутак ми се учинило да ће лопта завршити у мрежи па ми је било мало криво, али шта је ту је.

Peruska

pre 12 godina

Uefa treba da uvede neke ''zdravstvene inspekcije'' koje ce na licu mesta ustanovljavati da li igraci simuliraju ili ne!Pametni su pa neka smisle kako i sta.Ovo sto je veceras radio Sporting zadnjih 15 minuta je cist kriminal tacnije lopovluk!

musa dembele

pre 12 godina

Prcia o Seika nece osvojiti nista ove sezone.. Jos vracaju Teveza,da pokazu koliko nemaju karaktera ni snage da odrze svoju rec

Floro Flores

pre 12 godina

Alo ,"Seici" ne napadajte vise imam vas na tiketu za ozbiljne pare!!! Dosta mi je i 3:2!!! Jaaaaoooooo,majko nista me ne slusaju..Primice iz kontre!!!!

Slobodan

pre 12 godina

Onaj Baloteli koji ima 20 godina i dobija ogromne milione nikad mi ne bi igrao u timu!!!To njegovo ponašanje je sramotno,ekipe sa takvim pojedincima nikad ne mogu do trofeja,mora da se zna red i disciplina u timskoj borbi!!!

dejandex92

pre 12 godina

Samo da mi je znati zasto Nasri ne igra??? Ovaj Mancici je 0 od trenera! Zaista pojma nema, jadan je! Nije on za veliki klub! Umesto da mu igra Nasri on ubacuje onog retarda Balotelija, koji ni marker ne zna da obuce! Umesto Ričardsa on u ovako vaznoj utakmici stavlja neiskusnog Savica! Strasno... Ne treba se kockati, vec igrati na sigurno!!!

Slobodan

pre 12 godina

Sporting CP mi je uz Dortmund najsimpaticniji klub, gotivim ih skoro deceniju, trudim se da pratim sve meceve koliko stignem, kako na tv-u, tako i preko streama. Veceras su odirgali prvo poluvreme maksimalno korektno, fokusirano, bez kikseva, pritom su iskoristili sve svoje prilike. Nadam se da ce imati srece u drugom poluvremenu i da ce izbaciti seike iz daljeg takmicenja. Uz Bilbao bi pozitivnim ishodom u ovoj utakmici stvarno bili najprijatnije iznenadjenje lige Evrope, a da je Napoli izdrzao protiv celsija, mogli bi smo se radovati totalnoj pobedi fudbala naspram kupovine trofeja od strane ruskih, americkih i arapskih milijardera.

Bosanac

pre 12 godina

Dzeko sjedi na klupi a za njim uvijek 2-3 igraca trce, sto znaci da otvori toliki prostor u ekipi...nevjerovatno da mu Dzeko i Nasri ne igraju!?!?!? I da, vidio se rezultat nakon sto je usao Dzeko u igru...

johny

pre 12 godina

jedino mi je krivo sto ga hart ne da de na kraju, ali kun je igracina i po, da su igrali on i dzeko a ne onaj indijanac baloteli verujem da bi druga prica bila

Sssss

pre 12 godina

Ovi koji kazu da City nije hteo da prodje ocigledno nisu gledali utakmicu.Grizlu su,igrali sa najboljima 3 napadaca na kraju,pa cak i salju golmana koji zamalo da donese pobedu u zadnjim minutima.I posle neko moze da lupa gluposti "ne zele da prodju"smesno....

me

pre 12 godina

kao neutralni posmatrac obe utakmice i sitija i uniteda moram da konstatujem da ni jedni ni drugi nisu zeleli da prodju dalje. Kao sto je rekao Roben jednom, ''ne zelim da igram ligu evrope to je drugorazredno takmicenje''. Mislim da je to jos jednom potvrdjeno

igor

pre 12 godina

Velika je steta sto je ispao mancester siti, jer ovo sa izlezavanjem Portuglaca je totalna destrukcija igre i fudbalski kriminal, ovim treba da se bave FIFA i UEFA, a ne nekakvom tehnologijom na gol-liniji. I na kraju, hvala sto ste ispostovali sve ljubitelje fudbala i dali prenos ove odlicne utakmice, umesto dosadnog tenisa. Velika je steta sto ce sledece godine LE otici na RTS.

Nikola

pre 12 godina

@(Banana drzava, 15. mart 2012 23:15)
Ti uporedjujes spansku ligu i englesku.Englezi imaju xx takmicenja u toku godine i dosta dobre timove u ligi,ne dobre koliko "teske".Spanska liga je trening takmicenje.Poznata stvar je da spanski tim koji igra i neko drugo takmicenje sem primere obicno bude pred ispadanje u ligi,jer nisu sposobni da igraju na 2fronta,naravno sem reala i barse za ciji trening i sluzi liga.To je zaebancija liga kao brazilska,kondicioni trening.Murinjo bi sa realom mogao sledece 30godine da osvaja primeru,nikad lakse nije uzeo neku titulu,samo sto malo uozbiljio ekipu,a real nikad goru ekipu nije imao 2-3dobra igraca ostalo ispod proseka.Da ne poredim sa italijanskom ligom gde moras svaku utakmicu da se boris za bod.Ronaldinjo je bio najbolji ikada dok nije preso u italiji,trckaranje...reklama driblinzi..i te fore ne prolaze u tamo.

febo

pre 12 godina

Eto mu baloteli pa neka ga opet forsira. Momak je glup, a glupan ne moze biti dobar fudbaler. Nije boks u pitanju.
Pratim englesku ligu i Siti samo zbog Dijamanta, ali bih volio da ne osvoje nista.To je jace od mene. Da zabar vidi da tako ne moze. Levat mjenja ekipu svaku utakmicu. To niko ne radi.
baj baj baj moja malena

Polikarp

pre 12 godina

Zbog kriminalnog previjanja na terenu Sportingovih igraca, mogu samo da im pozelim da ispadnu sto pre, sto vecim rezulatatom. Neka radi pravda!

da da

pre 12 godina

@Nikola
Ma naravno, Valensija, Atletic i Atletico su baš pred ispadanje u Primeri:))))
Za Premier ligu, slažem se da ima "teške" timove ali ne i kvalitetne kao što su italijanski ili španski. Odnos snaga timova se lepo mogao videti u direktnim duelima. A Čelsi je pukom srećom sinoć prošao. Vidi se da se ne može silom protiv tehnički jakih ekipa koje pritom i trče. Protiv takvih timova nijedan engleski tim nema šta da traži.
A, uzgred, koja su to xx takičenja koja imaju Englezi? Misliš što imaju kup više?

Banana drzava

pre 12 godina

Ronaldinjo je bio najbolji ikada dok nije preso u italiji,trckaranje...reklama driblinzi..i te fore ne prolaze u tamo.
(Nikola, 16. mart 2012 00:11)
Sad vidim koliko se razumes u fudbal, ova izjava me odusevila.

hehehe

pre 12 godina

Bas sam pre neki dan gledo Kuma sva tri dela u istom danu , a kako su se kretali rezultati u ovim kasnijim mecevima ne bi me cudilo ni da su mafiozi umesali prstice

IronMan

pre 12 godina

@ (Bayern i samo 4 titule, 15. mart 2012 22:07) Istina, samo što je razlika u tome što su navijači Uniteda i zaboravili taj meč od pre 2 godine (ne sećam se ni koji je rezultat bio), jer smo u međuvremenu igrali protiv mnogo ozbiljnijih ekipa i mnogo više nas bole neki drugi porazi, a vi nikako da zaboravite blamažu iz '99.-te...

RvN 10

pre 12 godina

Ljudi, samo ću vam reći da pobjednik Championshipa(Engleska 2. liga) dobija 100 miliona funti, drugoplasirani 80 mil, a 3.(pobjednik play of-a) 60 mil. a pobjednik Evropske lige manje nego sto dobiju ovi sto udju u Ligu sampiona, tako da zakljucite koliko im se ovo igra. A naravno da ce na konferenciji reci da idu na pobjedu, nece reci nas ovo ne zanima. Ne zelim ovim da umanjim prolaze Atletika i Sportinga,apsolutno zasluzeno. Ali to su englezi,prije bi dusu dali da pobjede u gradskom derbiju najljuceg rivala nego bilo sta drugo. Ili ih volite ili ih mrzite. Pozdrav!

vatHr

pre 12 godina

Za hehehe

tebi je zivot malo jaca livada... Sta,taj 'neki dan' je bio utorak i onda si se digao u 7,procitao novine i brijao po netu,popusio kutiju cigara,popio 2 litre cole,par piva i onda,ne budi ljen,krenuo s trilogijom i sve si vremenski savrseno tempirao tako da u onom trenutku kad odgledas tricu dodjes taman bas na pocetak emisije i to da si izbjegao reklame? Pravi radni dan,tako treba... Slaganje listica za kladusu nisam ni spomenuo,to se podrazumjeva.jedina dilema- da li u kladi radi dobra teta pa si isao direktno (a na knap si s vremenom!!!) ili si ipak odigrao online? U svakom slucaju,tako se to radi!

Dr.Mr.

pre 12 godina

E manite se prica ispali namerno,koja liga je jaca itd.Ferguson je znao da im nece dati 3 komada kuci i nije se cimao nesto,a ovi Arapi su grizli,grebali al sipak. :) Dobri Atletik i Atletiko :)

Neko spolja

pre 12 godina

Ono previjanje Portugalaca je za svaku osudu, šteta što nije sudio neko drugi, trebao je da produži utakmicu bar za 10 minuta, nadam se da će Sporting da popije jednu petardu u četvrtfinalu.Ali ajde to, nego videste li vi onog našeg Mažića, pogubi se odmah i dade crveni pogrešnom igraču već na početku utakmice? Em ga pretera (bilo je za žuti), em ga dade igraču koji nije bio ni blizu dešavanja. Ubediše ga nekako pa je popravio svoju odluku ali mi se kroz celu utakmicu činilo da čovek nema dovoljno kondicije da pretrči 90 minuta. Da li je grip ili šta li je, tek sumnjam da je Twente zadovoljan jučerašnjim suđenjem.

todor

pre 12 godina

niko ne spominje mancinija,najveceg fudbalskog destruktivca.on se ponasa kao da je trener atalante,livorna,lecea,siene.igra sa dva zadnja vezna igraca,a dijamant mu sedi na klupi.citi je jedina ekipa na svetu koja moze da se priblizi barseloni po igri(to ni danasnji real ne moze),jer za to ima igrace..ima velemajstore nasrija i silvu,i odlicne napadace dzeka i aguera.najveca greska arapa je sto uvek drze italijana na klupi.

Kuki

pre 12 godina

United i City da se posvete PL?
PL je već odlučena. City nema 10% šanse da je uzme. Zato su i grizli ovde protiv Sportinga. Psihološki su potpuno prsli. Loše vođenje ekipe sa previše rotacija je dovelo do nesigurnosti kod igrača. Desetak kola pre kraja MU ima bod prednosti u PL? To ni tim Barcelone ne stiže. Pitajte Hauarda Veba. Ozbiljno, MU ima mnogo lakši raspored do kraja, tako će da do međusobnog susreta pred kraj lige imati već ogromnu bodovnu prednost. MU u PL ima poseban status i zato stalno osvaja, to je tako...

me

pre 12 godina

kao neutralni posmatrac obe utakmice i sitija i uniteda moram da konstatujem da ni jedni ni drugi nisu zeleli da prodju dalje. Kao sto je rekao Roben jednom, ''ne zelim da igram ligu evrope to je drugorazredno takmicenje''. Mislim da je to jos jednom potvrdjeno

Nikola

pre 12 godina

@(Banana drzava, 15. mart 2012 23:15)
Ti uporedjujes spansku ligu i englesku.Englezi imaju xx takmicenja u toku godine i dosta dobre timove u ligi,ne dobre koliko "teske".Spanska liga je trening takmicenje.Poznata stvar je da spanski tim koji igra i neko drugo takmicenje sem primere obicno bude pred ispadanje u ligi,jer nisu sposobni da igraju na 2fronta,naravno sem reala i barse za ciji trening i sluzi liga.To je zaebancija liga kao brazilska,kondicioni trening.Murinjo bi sa realom mogao sledece 30godine da osvaja primeru,nikad lakse nije uzeo neku titulu,samo sto malo uozbiljio ekipu,a real nikad goru ekipu nije imao 2-3dobra igraca ostalo ispod proseka.Da ne poredim sa italijanskom ligom gde moras svaku utakmicu da se boris za bod.Ronaldinjo je bio najbolji ikada dok nije preso u italiji,trckaranje...reklama driblinzi..i te fore ne prolaze u tamo.

RvN 10

pre 12 godina

Ljudi, samo ću vam reći da pobjednik Championshipa(Engleska 2. liga) dobija 100 miliona funti, drugoplasirani 80 mil, a 3.(pobjednik play of-a) 60 mil. a pobjednik Evropske lige manje nego sto dobiju ovi sto udju u Ligu sampiona, tako da zakljucite koliko im se ovo igra. A naravno da ce na konferenciji reci da idu na pobjedu, nece reci nas ovo ne zanima. Ne zelim ovim da umanjim prolaze Atletika i Sportinga,apsolutno zasluzeno. Ali to su englezi,prije bi dusu dali da pobjede u gradskom derbiju najljuceg rivala nego bilo sta drugo. Ili ih volite ili ih mrzite. Pozdrav!

hehehe

pre 12 godina

Bas sam pre neki dan gledo Kuma sva tri dela u istom danu , a kako su se kretali rezultati u ovim kasnijim mecevima ne bi me cudilo ni da su mafiozi umesali prstice

dejandex92

pre 12 godina

Samo da mi je znati zasto Nasri ne igra??? Ovaj Mancici je 0 od trenera! Zaista pojma nema, jadan je! Nije on za veliki klub! Umesto da mu igra Nasri on ubacuje onog retarda Balotelija, koji ni marker ne zna da obuce! Umesto Ričardsa on u ovako vaznoj utakmici stavlja neiskusnog Savica! Strasno... Ne treba se kockati, vec igrati na sigurno!!!

Peruska

pre 12 godina

Uefa treba da uvede neke ''zdravstvene inspekcije'' koje ce na licu mesta ustanovljavati da li igraci simuliraju ili ne!Pametni su pa neka smisle kako i sta.Ovo sto je veceras radio Sporting zadnjih 15 minuta je cist kriminal tacnije lopovluk!

Bosanac

pre 12 godina

Dzeko sjedi na klupi a za njim uvijek 2-3 igraca trce, sto znaci da otvori toliki prostor u ekipi...nevjerovatno da mu Dzeko i Nasri ne igraju!?!?!? I da, vidio se rezultat nakon sto je usao Dzeko u igru...

Ilija

pre 12 godina

Man Utd i Man City jedni od favorita za osvajanje LŠ ispali.
Man Utd i Man City veliki favoriti za osvajanje LE ispali.
Šta reći koju posluku porati?!

Slobodan

pre 12 godina

Sporting CP mi je uz Dortmund najsimpaticniji klub, gotivim ih skoro deceniju, trudim se da pratim sve meceve koliko stignem, kako na tv-u, tako i preko streama. Veceras su odirgali prvo poluvreme maksimalno korektno, fokusirano, bez kikseva, pritom su iskoristili sve svoje prilike. Nadam se da ce imati srece u drugom poluvremenu i da ce izbaciti seike iz daljeg takmicenja. Uz Bilbao bi pozitivnim ishodom u ovoj utakmici stvarno bili najprijatnije iznenadjenje lige Evrope, a da je Napoli izdrzao protiv celsija, mogli bi smo se radovati totalnoj pobedi fudbala naspram kupovine trofeja od strane ruskih, americkih i arapskih milijardera.

vatHr

pre 12 godina

Za hehehe

tebi je zivot malo jaca livada... Sta,taj 'neki dan' je bio utorak i onda si se digao u 7,procitao novine i brijao po netu,popusio kutiju cigara,popio 2 litre cole,par piva i onda,ne budi ljen,krenuo s trilogijom i sve si vremenski savrseno tempirao tako da u onom trenutku kad odgledas tricu dodjes taman bas na pocetak emisije i to da si izbjegao reklame? Pravi radni dan,tako treba... Slaganje listica za kladusu nisam ni spomenuo,to se podrazumjeva.jedina dilema- da li u kladi radi dobra teta pa si isao direktno (a na knap si s vremenom!!!) ili si ipak odigrao online? U svakom slucaju,tako se to radi!

igor

pre 12 godina

Velika je steta sto je ispao mancester siti, jer ovo sa izlezavanjem Portuglaca je totalna destrukcija igre i fudbalski kriminal, ovim treba da se bave FIFA i UEFA, a ne nekakvom tehnologijom na gol-liniji. I na kraju, hvala sto ste ispostovali sve ljubitelje fudbala i dali prenos ove odlicne utakmice, umesto dosadnog tenisa. Velika je steta sto ce sledece godine LE otici na RTS.

east ender

pre 12 godina

a sudija se zove tom hagen, ko konisiliere michaela corleonea...baloteli opet u fullu...mancini ga brani u fazonu to sve novinari napumpaju jer je u centru paznje - ocigledno nije cuo da kad se neko guzi, same gace spadaju.

Polikarp

pre 12 godina

Zbog kriminalnog previjanja na terenu Sportingovih igraca, mogu samo da im pozelim da ispadnu sto pre, sto vecim rezulatatom. Neka radi pravda!

Slobodan

pre 12 godina

Onaj Baloteli koji ima 20 godina i dobija ogromne milione nikad mi ne bi igrao u timu!!!To njegovo ponašanje je sramotno,ekipe sa takvim pojedincima nikad ne mogu do trofeja,mora da se zna red i disciplina u timskoj borbi!!!

da da

pre 12 godina

@Nikola
Ma naravno, Valensija, Atletic i Atletico su baš pred ispadanje u Primeri:))))
Za Premier ligu, slažem se da ima "teške" timove ali ne i kvalitetne kao što su italijanski ili španski. Odnos snaga timova se lepo mogao videti u direktnim duelima. A Čelsi je pukom srećom sinoć prošao. Vidi se da se ne može silom protiv tehnički jakih ekipa koje pritom i trče. Protiv takvih timova nijedan engleski tim nema šta da traži.
A, uzgred, koja su to xx takičenja koja imaju Englezi? Misliš što imaju kup više?

musa dembele

pre 12 godina

Prcia o Seika nece osvojiti nista ove sezone.. Jos vracaju Teveza,da pokazu koliko nemaju karaktera ni snage da odrze svoju rec

febo

pre 12 godina

Eto mu baloteli pa neka ga opet forsira. Momak je glup, a glupan ne moze biti dobar fudbaler. Nije boks u pitanju.
Pratim englesku ligu i Siti samo zbog Dijamanta, ali bih volio da ne osvoje nista.To je jace od mene. Da zabar vidi da tako ne moze. Levat mjenja ekipu svaku utakmicu. To niko ne radi.
baj baj baj moja malena

Kuki

pre 12 godina

United i City da se posvete PL?
PL je već odlučena. City nema 10% šanse da je uzme. Zato su i grizli ovde protiv Sportinga. Psihološki su potpuno prsli. Loše vođenje ekipe sa previše rotacija je dovelo do nesigurnosti kod igrača. Desetak kola pre kraja MU ima bod prednosti u PL? To ni tim Barcelone ne stiže. Pitajte Hauarda Veba. Ozbiljno, MU ima mnogo lakši raspored do kraja, tako će da do međusobnog susreta pred kraj lige imati već ogromnu bodovnu prednost. MU u PL ima poseban status i zato stalno osvaja, to je tako...

Floro Flores

pre 12 godina

Alo ,"Seici" ne napadajte vise imam vas na tiketu za ozbiljne pare!!! Dosta mi je i 3:2!!! Jaaaaoooooo,majko nista me ne slusaju..Primice iz kontre!!!!

Мјау

pre 12 godina

Glupi Siti,oborice me za 50 eura!!!!
(Dusan, 15. mart 2012 22:03)
Добили су, надам се да си задовољан. :Р
Харт замало да постане херој, на тренутак ми се учинило да ће лопта завршити у мрежи па ми је било мало криво, али шта је ту је.

johny

pre 12 godina

jedino mi je krivo sto ga hart ne da de na kraju, ali kun je igracina i po, da su igrali on i dzeko a ne onaj indijanac baloteli verujem da bi druga prica bila

todor

pre 12 godina

niko ne spominje mancinija,najveceg fudbalskog destruktivca.on se ponasa kao da je trener atalante,livorna,lecea,siene.igra sa dva zadnja vezna igraca,a dijamant mu sedi na klupi.citi je jedina ekipa na svetu koja moze da se priblizi barseloni po igri(to ni danasnji real ne moze),jer za to ima igrace..ima velemajstore nasrija i silvu,i odlicne napadace dzeka i aguera.najveca greska arapa je sto uvek drze italijana na klupi.

Banana drzava

pre 12 godina

Ronaldinjo je bio najbolji ikada dok nije preso u italiji,trckaranje...reklama driblinzi..i te fore ne prolaze u tamo.
(Nikola, 16. mart 2012 00:11)
Sad vidim koliko se razumes u fudbal, ova izjava me odusevila.

Sssss

pre 12 godina

Ovi koji kazu da City nije hteo da prodje ocigledno nisu gledali utakmicu.Grizlu su,igrali sa najboljima 3 napadaca na kraju,pa cak i salju golmana koji zamalo da donese pobedu u zadnjim minutima.I posle neko moze da lupa gluposti "ne zele da prodju"smesno....

IronMan

pre 12 godina

@ (Bayern i samo 4 titule, 15. mart 2012 22:07) Istina, samo što je razlika u tome što su navijači Uniteda i zaboravili taj meč od pre 2 godine (ne sećam se ni koji je rezultat bio), jer smo u međuvremenu igrali protiv mnogo ozbiljnijih ekipa i mnogo više nas bole neki drugi porazi, a vi nikako da zaboravite blamažu iz '99.-te...

Neko spolja

pre 12 godina

Ono previjanje Portugalaca je za svaku osudu, šteta što nije sudio neko drugi, trebao je da produži utakmicu bar za 10 minuta, nadam se da će Sporting da popije jednu petardu u četvrtfinalu.Ali ajde to, nego videste li vi onog našeg Mažića, pogubi se odmah i dade crveni pogrešnom igraču već na početku utakmice? Em ga pretera (bilo je za žuti), em ga dade igraču koji nije bio ni blizu dešavanja. Ubediše ga nekako pa je popravio svoju odluku ali mi se kroz celu utakmicu činilo da čovek nema dovoljno kondicije da pretrči 90 minuta. Da li je grip ili šta li je, tek sumnjam da je Twente zadovoljan jučerašnjim suđenjem.

Dr.Mr.

pre 12 godina

E manite se prica ispali namerno,koja liga je jaca itd.Ferguson je znao da im nece dati 3 komada kuci i nije se cimao nesto,a ovi Arapi su grizli,grebali al sipak. :) Dobri Atletik i Atletiko :)