Boks 50

Nedelja, 19.02.2012.

09:20

Kličko: “Čisora je sramota za boks”

Ukrajinac Vitalij Kličko rekao je da je meč protiv Dereka Čisore bio veoma težak za njega, ali da je prezadovoljan zbog odbrane titule u WBC verziji.

Klièko: “Èisora je sramota za boks” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 12 godina

Ja ne volim braću Kličko jer su im mečevi strašno dosadni...generalno cela super-teška kategorija je postala strašno dosadna, mnogo bolji boks je u ostalim kategorijama. Što se tiče meča Luis-Kličko taj meč je Luis pobedio tehničkim nokautom i nije bitno ko je vodio na poene, bitno je da su Luisovi udarci ostavili trag na Kličku i on nije mogao da nastavi borbu. I Forman je vodio na poene protiv Alija i dobio ga je na ''foru'' (labavi konopci u ringu i velika sparina na stadionu)...i Ali nikada se više nije borio protiv Formena. Što se tiče Heja i Čisore...nisu dostojni komentara...ali neću ni da hvalim preterano braću Kličko...ok trenutno su najbolji, ali svojim stilom su ubili boks u super-teškoj...meni su mučenje za gledanje...dok su mi Tajson, pa i Holifild bili vrh. Dosta nade polažem u Aleksandra Povetkina, dobar je borac...nije sličan braći Kličko, nije defanzivan bokser kao ova dvojica.

mertur

pre 12 godina

Gledao sam Lenoksa kako dobija batine upravo od Vitalija i spašava ga samo gola sreća i posle kao da ne kažem šta naprasno se penzioniše i izbegava revanš. Eto, to sam gledao.
(bogdan, 19. februar 2012 14:43)

Ako si ti video da Lenoxa spasava gola sreca onda ti i ne znas da gledas boks. Istina je da je Klicko bio nesto u poenima bio do prekida meca malo boli ali odlucujuce je to bilo da jedan bokser kao Lenox ne propusta sansu koja mu se daje a to je da cim se Klicku otvorila prva rana na arkadi ovaj je udarao i stalno je radio na tom da mu je sto vise otvara sto je dovelo do prekida meca.

ebu Reuf

pre 12 godina

Sramota za boks je Vitali Klicko. On je nepokretni dugajlija koji ruke koristi samo da postavi distancu izmedu sebe i protivnika. Bokser MORA da bude agresivan.

Mire

pre 12 godina

какво одвратно гангста гетоидно понашање. овакве примитивце одстранити из бокса. за њих није ни улица већ затвор па нек се тамо понашају као припадници банде.

bogdan

pre 12 godina

Da li ste nekada gledali Tajsona, Formana, Lenoksa...?
(ljubitelj, 19. februar 2012 11:43)

Gledao sam Lenoksa kako dobija batine upravo od Vitalija i spašava ga samo gola sreća i posle kao da ne kažem šta naprasno se penzioniše i izbegava revanš. Eto, to sam gledao.

milos84

pre 12 godina

Klicko je vodio tokom celog meca tako da mu nokaut nije ni bio potreban, zasto bi rizikovao i srljao i tako dao Cisori sansu za kontranapad? Bravo za Klicka, vrhunskog sportistu i sjajnog coveka, Cisorino ponasanje nije za komentarisanje.

the mr eisenfaust

pre 12 godina

klicko je od 5 runde boksovao sa povrijedjenim ramenom lijeve ruke i jedva da je lijevu ruku i koristio do kraja meca. i sa jednom rukom cizora mu nije mogao nista, to govori o snazi vitalija i zasto je sampion. oni koji prate boks znaju da jedina dva protivnika koja su zaustavila klicka su POVREDE

Bosanac

pre 12 godina

Cinjenica je da je klicko poslije primljenih par sakica u glavu, krenuo pasti i imao iznenadjenu,zbunjenu facu, od tada pa do kraja, svaki puta kada primi udarac uhvati glavu od ovog jadnika i furne je sto je protivno pravilima boxa, to je borac i sportista? nemojte da s.... klicko vam je faca jer je ukrajinac, da englez boxa na ovaj nacin svi bisste rekli je sve namjesteno i da nema muda, ako nece da se tuce neka igra sah, ovo je box !

miroslav

pre 12 godina

strasno je kad neko nema pojma o boxu i dodje ovde da se sramoti pise gluposti kao realplayer i bosanac vidi se po nacinu kako pisete koliko ste neobrazovani i da ste klinci

stanke

pre 12 godina

Braca Klicko su u susretu sa ovim neandertalcem pokazali da su casni ljudi,vrhunski sportisti i pravi propagatori boksa kao plemenite vestine.Svaka cast za VITALIJA i VLADIMIRA!

ljubitelj

pre 12 godina

Par dobronamernih pitanja za sve citaoce koje lupaju minuse komentarima koji kazu da je Klicko helluva dosadan bokser(sa cim se ne mogu sloziti vise).
Da li ste nekada gledali Tajsona, Formana, Lenoksa...?
Da li misliti da je to bio malo zanimljiviji boks?
Da li vam je ono sinoc bio dobar mec?
Da li vam se svidja onaj boks na poene protiv jednog vise nego osrednjeg boksera?
Da li Klicko uopste boksuje za publiku ili samo za pobedu pa bilo kakvu?
Da li su tako boksovali najbolji bokseri u proslosti?
Da se razumemo Cizora je teski indijanac, mada nisam siguran da ono nije scenski nastup bio. Bez obzira na sve, teski smor od meca.

Kličko

pre 12 godina

E da je malo više boksera kao Kličko, više bi se mladih bavilo ovim sportom ! ovo je pravi boks, a oni koji vole terovitane robijaše, pune anabolika i stereoida neka gledaju druge sportove ! Ovo su obrazovana gosoda koja svoj stil grade na bokserskom znanju ! A i kad zavrse karijeru treba da žive normalno a ne da idu ulicom ko zombiji !

Ilke

pre 12 godina

@kritičarima kritičara.
Niko ovde ne spori kvalitet i dugotrajnost Klička na tronu, naravno.Reakcije su na loše komentatore i dosadan, ali strateški dobro odradjen meč, koji nije doneo ništa za gledaoce. Naprotiv, doneo je samo dosadu. Te priče, "da je hteo da ga nokautira on bi to uradio", okačite mačku o rep. Jer, ako je tako Kličko onda nije dao gledaocima skoro ništa, pobedio je ali je i smorio. Kako sam napisao i stojim iza toga, fizičke predispozicije Kličkovih donose im mnogo poena čak i kada meč i nije nešto. Onaj Čisora jeste sramota sa boks federaciju kao osoba, ali kao izazivač nije bežao od fajta, a Kličko ga je više odgurivao od sebe k o malo dete. I tako 36 minuta.

Dzony

pre 12 godina

Za, pljuvace:
Citam komentare ovih strucnjaka sto omalovazavaju Vitalija, mora da ste vi jako uspesni u poslu kojim se bavite, pa zar ne, sve znate?! Kako to da ne postoji na Svetu bar jedan, kako vi kazete pravi, atraktivan, brz bokser koji ce Vitalija ovako "starog, tromog, neatraktivnog, nekvalitetnog", oboriti za dvanaest rundi. Ljudi sami ste rekli da on nema pojma, kako to da i dalje stoji??! Covek je apsolutni prvak, protivnike dobija glavom ne pretnjama, pljuvanjem, uz to je veliki gospodin, obrazovan, za neobavestene on je, kao i njegov brat, DOKTOR NAUKA, a vi pljuvaci se osvrnite i pogledajte gde ste!

majki

pre 12 godina

MUka mi je od ovih komentara...Sve neki mangupi i fajteri pisu..pa nije ovo kafanska tuca da vidite razbijene glave..braca klicko imaju svoj stil.da on jeste malo defanzivan ali ako su svi ostali tako ofanzivni pa neka prikazu koliko su opasni..procitah komentar trebalo je da dobije cisora...pa covece jel ti imas oci..2 puta ako je pipnuio klicka po glavi za 12 rundi.apsolutna nemoc..udjite u ring decaci pa ce vam biti sve jasno...

vlada

pre 12 godina

ne razumem ljude kojima je boks dobar samo ako neko bude unakažen. po meni je ovaj sport plemenit samo ako je cilj da budes bolji, da zadaš više udaraca nego što primiš, da osvojiš više poena. Pa ako je za to potrebno i da nokautiras i onesposobiš, ali to nije presudno u ideji boksa. Prema tome, kličko je pravi bokser.

tup

pre 12 godina

@
(Bosanac, 19. februar 2012 09:49)

Kazes, provocirao ga je pre meca da bi izazvao "tucu". Ok, ali zasto ga je provocirao posle meca ? Nije mu prakticno ni cestitao odbranu titule, a odmah je upao u neka gurkanja i vikanja. Mali pokusava da kopira neke legende ali mu ne ide, jer nije nacisto sam sa sobom

Miki

pre 12 godina

Smesno je ovo za sta optuzuju Klicka(e), kao ima los stil u boksu. Niko ne brani njegovim protivnicima da ga uvuku u bilo kakvu vrstu boksa koju mogu da nametnu (pogledajte samo ovog divljaka Cisoru), a to sto on uspeva da nametne stil koji njemu odgovara najbolje govori kakav je bokser.

ring

pre 12 godina

Cisora je vrlo jak i utreniran samo mu fali iskustvo i nazalost inteligencija.
Klicko nista spektakularno nije pokazao,cak sta vise da je Cisora njemu zadao samo 10% udaraca koje je i sam primio Klicko bi popio patos.
Vidla se velika zelja od strane Cisore da se borba rasplamsa samo jednostavno nije pronasao modus protiv jako jako iskusnijeg Klicka koji je sve vreme bezao po ringu i koristio maksimalno svoju prednost u duzim rukama i u visini.

Dex

pre 12 godina

Ma uredu da boks nije kao pre stoji to sve zasto neko ne skapira da se oni biju za veliki novac preveliki nemoze se osporiti klickova pobeda, pobedio kako tako jeste smor mec ipak igleda da je klivko stariji star vise ipak toliko je losa boks scena da od oba brata klickov nepostoji bolji. Klicka ne iteresuje kao je pobedio i kako i ja bih isto uzeo lovu i kulirao! a mislim kada stariji klicko ode u penziju tuje mladji da ume pojas pa i on u penziju. A toliko su me smorili u toku meca kometator i ovaj nas bokser da nisam mogo da verujem srmota za b92 za ovakvo kometarisanje i one relame najavljeno ko spektal a neko je ipomovisao sebe...... Smor

Ilke

pre 12 godina

Skandalozno ponašanje Čisore je ono što se može zapamtiti iz čitavog ovog dogadjaja, kao i pristrasno komentarisanje Borovčanina na B92 jer je prijatelj Kličkovih. Što je meč dalje odmicao on ga je sve više hvalio a mi sve teže ostajali budni od dosade. Meč je bio kao i većina njihovih borbi rutinski i superiorno odradjen zbog fizičke predispozicije (razlike u visini i ogromnog raspona ruku)Klička. Nije bilo ni 10 sekundi borbe u kontinuitetu, samo skakutanje i kljuckanje protivnika. Jeste veština ali je boks valjda i borba, tako da uz sve poštovanje braće Kličko ...nisu baš mnogo doneli boksu ako posmatramo iz ugla obožavalaca ove veštine. Naravno da nije sve u nokautu ali nismo videli više od 3 udarca u nizu tokom cele borbe. Antipropaganda boksa.

Milan

pre 12 godina

I Vitalij i Vladimir drže odstojanje direktima, tako da sam primetio da se Čisora sam nabadao par puta što na direk a ponekad i sedne na aperkat. o tome šta je radio na merenju i juče u ringu je odvratno i prosto. Zviždanje himni se eto dešava i na zapadu, dakle, jednom za sva vreme NE SRBI NISU NAJGORNI NAROD NA SVETU! Takođe moram da istaknem da je dobro što je TV B92 radila prenos iako je smorila sa reklama između rundi, tako da sam jraj odgledao na drugom programu. i poruka za Borovčanina: Brate shvatili smo da si trenirao sa Kličkom posle 12 puta nakon što si to rekao u prenosu. Prvak si Evrope, samoreklama ti ne treba!

RealPlayer

pre 12 godina

Nije Čisora neki bokser, ali je bar pokušavao da boksuje za razliku od tebe koji si samo bežao po ringu. Realno je bilo nerešeno, a najrealnije da vas obojcu sklone sa ringa i ubace dva prava, žestoka boksera!

plava krv...

pre 12 godina

kakva je ljudina ovaj Klicko...covek je i snazan i pametan borac...da mu je trebao nokaut siguran sam da bi Cosora ostao bez pola face...

Saska

pre 12 godina

Klicko je gospodin u odnosu na primitivnog protivnika koji ima ponasanje koje nije svojstveno pravim muskarcima sto je pokazao samaranjem i pljuvanjem Klicka a prilikom sledeceg susreta verovatno sledi i cupanje za kosu.

Milos

pre 12 godina

Svaka cast za Klickova ali mislim da ce biti zanimljivi boks kad ode u penziju jer ce biti izjednaceniji a ovako Klicko je na vrhu i ovi svi izazivaci su misevi za njega.Tako da pozelimo sto pre da Klicko(majstor,zvezda boksa,neponovljivi) sto pre ode u penziju i da pusti ove miseve da se otimaju za titulu a nama da uzivamo u boksu.Jos jednom bravo za Klicka.

Gerrard

pre 12 godina

Hhahaha kakvih ovde "strucnjaka" ima majko moja,kazete braca Klicko unistavaju boks pa jesu li oni krivi sto vec godinama imaju za izazivace neke tamo smesne nazovi boksere koji pre mec se deru kao svinja pred klanje prete,pljuju,samaraju a onda posle pete runde idu ko omamljeni po ringu,stvarno mi niste jasni ljudi previse ste gledali Rokija pa sad kad gledate pravi boks hocete da se udaraju 12-est rundi kao zivotinje,a ako vam je boks postao toliki smor pa zasto onda uopste gledate i komentarisete.

real deal

pre 12 godina

Sramota za boks su ova dva nezgrapna kosarkasa,s tim raskoracnim stavom i mlataranjem direktima,veze to sa boksom nema,pa pogledajte duele Ali vs Freizer,ma bilo koji duel od pre,steta sto nema neki Tyson iy starih dana pa da im pridje i posalje na patos,ovo lici na one pocetnike kad udju u ring pa ko je duzi pobedi,ja garantujem da ovi aperkat ni ne znaju udariti a o eskivazi da ne pricam.Jedina sreca im sto koriste krizu superteske kategorije i boksa uopste.

out

pre 12 godina

Apsolutno tacno. Ovaj crncic treba da bude dozivotno diskvalifikovan, jer siri mrznju i primitivizam. Bilo je muka gledati njegovo ponasanje, njegov imidz a i njegovo boksovanje. Jad i beda

Flaki

pre 12 godina

Tako je!Klicko je pokazao da je veliki sportista i covek...a ovaj Cisora sramota je za ceo sport...onakvo ponasanje je strasno za tako velike meceve...Jedan je SAMPION Klicko.

Bosanac

pre 12 godina

Ama braca Klicko su sramota za box!!!!! Unistavaju ovaj sport vec godinama, samo bjeze po ringu izjegavajuci tucu, zbog njih box nema zestine,agresivnnosti,strasti, zbog njih box vise nije box!Vec je prosto trckaranje po ringu sa 10 pravih udaracaa u 12 rundi, sjetite se prije njih kada se jedan box mec za svjetskog sampiona u super teskoj mogao zavrsiti na bodove i bez nakazenja face barem jednog a cestoo i obojice boxera???
Ovaj lik koji ga je izazvao za pojas se ponasao totalno razumljivo, svo vrijeme je proovocirao s ciljem da ga izazove na tucu u ringu, a sta je box nego tuca? I opet jedan od Klicko brace po ko zna koji puta cim osjeti dda bi mogao da dobije po njuski pocinje da se naslanja i grli protivnika ccccccccc sramota....uzet ce i ovo malo publike sto je ostalo ovom divnom sportu, UFC i K1 su ga pojeli!

out

pre 12 godina

Apsolutno tacno. Ovaj crncic treba da bude dozivotno diskvalifikovan, jer siri mrznju i primitivizam. Bilo je muka gledati njegovo ponasanje, njegov imidz a i njegovo boksovanje. Jad i beda

Flaki

pre 12 godina

Tako je!Klicko je pokazao da je veliki sportista i covek...a ovaj Cisora sramota je za ceo sport...onakvo ponasanje je strasno za tako velike meceve...Jedan je SAMPION Klicko.

tup

pre 12 godina

@
(Bosanac, 19. februar 2012 09:49)

Kazes, provocirao ga je pre meca da bi izazvao "tucu". Ok, ali zasto ga je provocirao posle meca ? Nije mu prakticno ni cestitao odbranu titule, a odmah je upao u neka gurkanja i vikanja. Mali pokusava da kopira neke legende ali mu ne ide, jer nije nacisto sam sa sobom

Dzony

pre 12 godina

Za, pljuvace:
Citam komentare ovih strucnjaka sto omalovazavaju Vitalija, mora da ste vi jako uspesni u poslu kojim se bavite, pa zar ne, sve znate?! Kako to da ne postoji na Svetu bar jedan, kako vi kazete pravi, atraktivan, brz bokser koji ce Vitalija ovako "starog, tromog, neatraktivnog, nekvalitetnog", oboriti za dvanaest rundi. Ljudi sami ste rekli da on nema pojma, kako to da i dalje stoji??! Covek je apsolutni prvak, protivnike dobija glavom ne pretnjama, pljuvanjem, uz to je veliki gospodin, obrazovan, za neobavestene on je, kao i njegov brat, DOKTOR NAUKA, a vi pljuvaci se osvrnite i pogledajte gde ste!

vlada

pre 12 godina

ne razumem ljude kojima je boks dobar samo ako neko bude unakažen. po meni je ovaj sport plemenit samo ako je cilj da budes bolji, da zadaš više udaraca nego što primiš, da osvojiš više poena. Pa ako je za to potrebno i da nokautiras i onesposobiš, ali to nije presudno u ideji boksa. Prema tome, kličko je pravi bokser.

plava krv...

pre 12 godina

kakva je ljudina ovaj Klicko...covek je i snazan i pametan borac...da mu je trebao nokaut siguran sam da bi Cosora ostao bez pola face...

Saska

pre 12 godina

Klicko je gospodin u odnosu na primitivnog protivnika koji ima ponasanje koje nije svojstveno pravim muskarcima sto je pokazao samaranjem i pljuvanjem Klicka a prilikom sledeceg susreta verovatno sledi i cupanje za kosu.

Miki

pre 12 godina

Smesno je ovo za sta optuzuju Klicka(e), kao ima los stil u boksu. Niko ne brani njegovim protivnicima da ga uvuku u bilo kakvu vrstu boksa koju mogu da nametnu (pogledajte samo ovog divljaka Cisoru), a to sto on uspeva da nametne stil koji njemu odgovara najbolje govori kakav je bokser.

Milos

pre 12 godina

Svaka cast za Klickova ali mislim da ce biti zanimljivi boks kad ode u penziju jer ce biti izjednaceniji a ovako Klicko je na vrhu i ovi svi izazivaci su misevi za njega.Tako da pozelimo sto pre da Klicko(majstor,zvezda boksa,neponovljivi) sto pre ode u penziju i da pusti ove miseve da se otimaju za titulu a nama da uzivamo u boksu.Jos jednom bravo za Klicka.

stanke

pre 12 godina

Braca Klicko su u susretu sa ovim neandertalcem pokazali da su casni ljudi,vrhunski sportisti i pravi propagatori boksa kao plemenite vestine.Svaka cast za VITALIJA i VLADIMIRA!

Milan

pre 12 godina

I Vitalij i Vladimir drže odstojanje direktima, tako da sam primetio da se Čisora sam nabadao par puta što na direk a ponekad i sedne na aperkat. o tome šta je radio na merenju i juče u ringu je odvratno i prosto. Zviždanje himni se eto dešava i na zapadu, dakle, jednom za sva vreme NE SRBI NISU NAJGORNI NAROD NA SVETU! Takođe moram da istaknem da je dobro što je TV B92 radila prenos iako je smorila sa reklama između rundi, tako da sam jraj odgledao na drugom programu. i poruka za Borovčanina: Brate shvatili smo da si trenirao sa Kličkom posle 12 puta nakon što si to rekao u prenosu. Prvak si Evrope, samoreklama ti ne treba!

Ilke

pre 12 godina

Skandalozno ponašanje Čisore je ono što se može zapamtiti iz čitavog ovog dogadjaja, kao i pristrasno komentarisanje Borovčanina na B92 jer je prijatelj Kličkovih. Što je meč dalje odmicao on ga je sve više hvalio a mi sve teže ostajali budni od dosade. Meč je bio kao i većina njihovih borbi rutinski i superiorno odradjen zbog fizičke predispozicije (razlike u visini i ogromnog raspona ruku)Klička. Nije bilo ni 10 sekundi borbe u kontinuitetu, samo skakutanje i kljuckanje protivnika. Jeste veština ali je boks valjda i borba, tako da uz sve poštovanje braće Kličko ...nisu baš mnogo doneli boksu ako posmatramo iz ugla obožavalaca ove veštine. Naravno da nije sve u nokautu ali nismo videli više od 3 udarca u nizu tokom cele borbe. Antipropaganda boksa.

majki

pre 12 godina

MUka mi je od ovih komentara...Sve neki mangupi i fajteri pisu..pa nije ovo kafanska tuca da vidite razbijene glave..braca klicko imaju svoj stil.da on jeste malo defanzivan ali ako su svi ostali tako ofanzivni pa neka prikazu koliko su opasni..procitah komentar trebalo je da dobije cisora...pa covece jel ti imas oci..2 puta ako je pipnuio klicka po glavi za 12 rundi.apsolutna nemoc..udjite u ring decaci pa ce vam biti sve jasno...

Gerrard

pre 12 godina

Hhahaha kakvih ovde "strucnjaka" ima majko moja,kazete braca Klicko unistavaju boks pa jesu li oni krivi sto vec godinama imaju za izazivace neke tamo smesne nazovi boksere koji pre mec se deru kao svinja pred klanje prete,pljuju,samaraju a onda posle pete runde idu ko omamljeni po ringu,stvarno mi niste jasni ljudi previse ste gledali Rokija pa sad kad gledate pravi boks hocete da se udaraju 12-est rundi kao zivotinje,a ako vam je boks postao toliki smor pa zasto onda uopste gledate i komentarisete.

the mr eisenfaust

pre 12 godina

klicko je od 5 runde boksovao sa povrijedjenim ramenom lijeve ruke i jedva da je lijevu ruku i koristio do kraja meca. i sa jednom rukom cizora mu nije mogao nista, to govori o snazi vitalija i zasto je sampion. oni koji prate boks znaju da jedina dva protivnika koja su zaustavila klicka su POVREDE

Kličko

pre 12 godina

E da je malo više boksera kao Kličko, više bi se mladih bavilo ovim sportom ! ovo je pravi boks, a oni koji vole terovitane robijaše, pune anabolika i stereoida neka gledaju druge sportove ! Ovo su obrazovana gosoda koja svoj stil grade na bokserskom znanju ! A i kad zavrse karijeru treba da žive normalno a ne da idu ulicom ko zombiji !

ljubitelj

pre 12 godina

Par dobronamernih pitanja za sve citaoce koje lupaju minuse komentarima koji kazu da je Klicko helluva dosadan bokser(sa cim se ne mogu sloziti vise).
Da li ste nekada gledali Tajsona, Formana, Lenoksa...?
Da li misliti da je to bio malo zanimljiviji boks?
Da li vam je ono sinoc bio dobar mec?
Da li vam se svidja onaj boks na poene protiv jednog vise nego osrednjeg boksera?
Da li Klicko uopste boksuje za publiku ili samo za pobedu pa bilo kakvu?
Da li su tako boksovali najbolji bokseri u proslosti?
Da se razumemo Cizora je teski indijanac, mada nisam siguran da ono nije scenski nastup bio. Bez obzira na sve, teski smor od meca.

Ilke

pre 12 godina

@kritičarima kritičara.
Niko ovde ne spori kvalitet i dugotrajnost Klička na tronu, naravno.Reakcije su na loše komentatore i dosadan, ali strateški dobro odradjen meč, koji nije doneo ništa za gledaoce. Naprotiv, doneo je samo dosadu. Te priče, "da je hteo da ga nokautira on bi to uradio", okačite mačku o rep. Jer, ako je tako Kličko onda nije dao gledaocima skoro ništa, pobedio je ali je i smorio. Kako sam napisao i stojim iza toga, fizičke predispozicije Kličkovih donose im mnogo poena čak i kada meč i nije nešto. Onaj Čisora jeste sramota sa boks federaciju kao osoba, ali kao izazivač nije bežao od fajta, a Kličko ga je više odgurivao od sebe k o malo dete. I tako 36 minuta.

Bosanac

pre 12 godina

Ama braca Klicko su sramota za box!!!!! Unistavaju ovaj sport vec godinama, samo bjeze po ringu izjegavajuci tucu, zbog njih box nema zestine,agresivnnosti,strasti, zbog njih box vise nije box!Vec je prosto trckaranje po ringu sa 10 pravih udaracaa u 12 rundi, sjetite se prije njih kada se jedan box mec za svjetskog sampiona u super teskoj mogao zavrsiti na bodove i bez nakazenja face barem jednog a cestoo i obojice boxera???
Ovaj lik koji ga je izazvao za pojas se ponasao totalno razumljivo, svo vrijeme je proovocirao s ciljem da ga izazove na tucu u ringu, a sta je box nego tuca? I opet jedan od Klicko brace po ko zna koji puta cim osjeti dda bi mogao da dobije po njuski pocinje da se naslanja i grli protivnika ccccccccc sramota....uzet ce i ovo malo publike sto je ostalo ovom divnom sportu, UFC i K1 su ga pojeli!

milos84

pre 12 godina

Klicko je vodio tokom celog meca tako da mu nokaut nije ni bio potreban, zasto bi rizikovao i srljao i tako dao Cisori sansu za kontranapad? Bravo za Klicka, vrhunskog sportistu i sjajnog coveka, Cisorino ponasanje nije za komentarisanje.

real deal

pre 12 godina

Sramota za boks su ova dva nezgrapna kosarkasa,s tim raskoracnim stavom i mlataranjem direktima,veze to sa boksom nema,pa pogledajte duele Ali vs Freizer,ma bilo koji duel od pre,steta sto nema neki Tyson iy starih dana pa da im pridje i posalje na patos,ovo lici na one pocetnike kad udju u ring pa ko je duzi pobedi,ja garantujem da ovi aperkat ni ne znaju udariti a o eskivazi da ne pricam.Jedina sreca im sto koriste krizu superteske kategorije i boksa uopste.

miroslav

pre 12 godina

strasno je kad neko nema pojma o boxu i dodje ovde da se sramoti pise gluposti kao realplayer i bosanac vidi se po nacinu kako pisete koliko ste neobrazovani i da ste klinci

Mire

pre 12 godina

какво одвратно гангста гетоидно понашање. овакве примитивце одстранити из бокса. за њих није ни улица већ затвор па нек се тамо понашају као припадници банде.

bogdan

pre 12 godina

Da li ste nekada gledali Tajsona, Formana, Lenoksa...?
(ljubitelj, 19. februar 2012 11:43)

Gledao sam Lenoksa kako dobija batine upravo od Vitalija i spašava ga samo gola sreća i posle kao da ne kažem šta naprasno se penzioniše i izbegava revanš. Eto, to sam gledao.

RealPlayer

pre 12 godina

Nije Čisora neki bokser, ali je bar pokušavao da boksuje za razliku od tebe koji si samo bežao po ringu. Realno je bilo nerešeno, a najrealnije da vas obojcu sklone sa ringa i ubace dva prava, žestoka boksera!

Dex

pre 12 godina

Ma uredu da boks nije kao pre stoji to sve zasto neko ne skapira da se oni biju za veliki novac preveliki nemoze se osporiti klickova pobeda, pobedio kako tako jeste smor mec ipak igleda da je klivko stariji star vise ipak toliko je losa boks scena da od oba brata klickov nepostoji bolji. Klicka ne iteresuje kao je pobedio i kako i ja bih isto uzeo lovu i kulirao! a mislim kada stariji klicko ode u penziju tuje mladji da ume pojas pa i on u penziju. A toliko su me smorili u toku meca kometator i ovaj nas bokser da nisam mogo da verujem srmota za b92 za ovakvo kometarisanje i one relame najavljeno ko spektal a neko je ipomovisao sebe...... Smor

ring

pre 12 godina

Cisora je vrlo jak i utreniran samo mu fali iskustvo i nazalost inteligencija.
Klicko nista spektakularno nije pokazao,cak sta vise da je Cisora njemu zadao samo 10% udaraca koje je i sam primio Klicko bi popio patos.
Vidla se velika zelja od strane Cisore da se borba rasplamsa samo jednostavno nije pronasao modus protiv jako jako iskusnijeg Klicka koji je sve vreme bezao po ringu i koristio maksimalno svoju prednost u duzim rukama i u visini.

Bosanac

pre 12 godina

Cinjenica je da je klicko poslije primljenih par sakica u glavu, krenuo pasti i imao iznenadjenu,zbunjenu facu, od tada pa do kraja, svaki puta kada primi udarac uhvati glavu od ovog jadnika i furne je sto je protivno pravilima boxa, to je borac i sportista? nemojte da s.... klicko vam je faca jer je ukrajinac, da englez boxa na ovaj nacin svi bisste rekli je sve namjesteno i da nema muda, ako nece da se tuce neka igra sah, ovo je box !

mertur

pre 12 godina

Gledao sam Lenoksa kako dobija batine upravo od Vitalija i spašava ga samo gola sreća i posle kao da ne kažem šta naprasno se penzioniše i izbegava revanš. Eto, to sam gledao.
(bogdan, 19. februar 2012 14:43)

Ako si ti video da Lenoxa spasava gola sreca onda ti i ne znas da gledas boks. Istina je da je Klicko bio nesto u poenima bio do prekida meca malo boli ali odlucujuce je to bilo da jedan bokser kao Lenox ne propusta sansu koja mu se daje a to je da cim se Klicku otvorila prva rana na arkadi ovaj je udarao i stalno je radio na tom da mu je sto vise otvara sto je dovelo do prekida meca.

ebu Reuf

pre 12 godina

Sramota za boks je Vitali Klicko. On je nepokretni dugajlija koji ruke koristi samo da postavi distancu izmedu sebe i protivnika. Bokser MORA da bude agresivan.

djole

pre 12 godina

Ja ne volim braću Kličko jer su im mečevi strašno dosadni...generalno cela super-teška kategorija je postala strašno dosadna, mnogo bolji boks je u ostalim kategorijama. Što se tiče meča Luis-Kličko taj meč je Luis pobedio tehničkim nokautom i nije bitno ko je vodio na poene, bitno je da su Luisovi udarci ostavili trag na Kličku i on nije mogao da nastavi borbu. I Forman je vodio na poene protiv Alija i dobio ga je na ''foru'' (labavi konopci u ringu i velika sparina na stadionu)...i Ali nikada se više nije borio protiv Formena. Što se tiče Heja i Čisore...nisu dostojni komentara...ali neću ni da hvalim preterano braću Kličko...ok trenutno su najbolji, ali svojim stilom su ubili boks u super-teškoj...meni su mučenje za gledanje...dok su mi Tajson, pa i Holifild bili vrh. Dosta nade polažem u Aleksandra Povetkina, dobar je borac...nije sličan braći Kličko, nije defanzivan bokser kao ova dvojica.

Bosanac

pre 12 godina

Ama braca Klicko su sramota za box!!!!! Unistavaju ovaj sport vec godinama, samo bjeze po ringu izjegavajuci tucu, zbog njih box nema zestine,agresivnnosti,strasti, zbog njih box vise nije box!Vec je prosto trckaranje po ringu sa 10 pravih udaracaa u 12 rundi, sjetite se prije njih kada se jedan box mec za svjetskog sampiona u super teskoj mogao zavrsiti na bodove i bez nakazenja face barem jednog a cestoo i obojice boxera???
Ovaj lik koji ga je izazvao za pojas se ponasao totalno razumljivo, svo vrijeme je proovocirao s ciljem da ga izazove na tucu u ringu, a sta je box nego tuca? I opet jedan od Klicko brace po ko zna koji puta cim osjeti dda bi mogao da dobije po njuski pocinje da se naslanja i grli protivnika ccccccccc sramota....uzet ce i ovo malo publike sto je ostalo ovom divnom sportu, UFC i K1 su ga pojeli!

RealPlayer

pre 12 godina

Nije Čisora neki bokser, ali je bar pokušavao da boksuje za razliku od tebe koji si samo bežao po ringu. Realno je bilo nerešeno, a najrealnije da vas obojcu sklone sa ringa i ubace dva prava, žestoka boksera!

real deal

pre 12 godina

Sramota za boks su ova dva nezgrapna kosarkasa,s tim raskoracnim stavom i mlataranjem direktima,veze to sa boksom nema,pa pogledajte duele Ali vs Freizer,ma bilo koji duel od pre,steta sto nema neki Tyson iy starih dana pa da im pridje i posalje na patos,ovo lici na one pocetnike kad udju u ring pa ko je duzi pobedi,ja garantujem da ovi aperkat ni ne znaju udariti a o eskivazi da ne pricam.Jedina sreca im sto koriste krizu superteske kategorije i boksa uopste.

Bosanac

pre 12 godina

Cinjenica je da je klicko poslije primljenih par sakica u glavu, krenuo pasti i imao iznenadjenu,zbunjenu facu, od tada pa do kraja, svaki puta kada primi udarac uhvati glavu od ovog jadnika i furne je sto je protivno pravilima boxa, to je borac i sportista? nemojte da s.... klicko vam je faca jer je ukrajinac, da englez boxa na ovaj nacin svi bisste rekli je sve namjesteno i da nema muda, ako nece da se tuce neka igra sah, ovo je box !

Dex

pre 12 godina

Ma uredu da boks nije kao pre stoji to sve zasto neko ne skapira da se oni biju za veliki novac preveliki nemoze se osporiti klickova pobeda, pobedio kako tako jeste smor mec ipak igleda da je klivko stariji star vise ipak toliko je losa boks scena da od oba brata klickov nepostoji bolji. Klicka ne iteresuje kao je pobedio i kako i ja bih isto uzeo lovu i kulirao! a mislim kada stariji klicko ode u penziju tuje mladji da ume pojas pa i on u penziju. A toliko su me smorili u toku meca kometator i ovaj nas bokser da nisam mogo da verujem srmota za b92 za ovakvo kometarisanje i one relame najavljeno ko spektal a neko je ipomovisao sebe...... Smor

ring

pre 12 godina

Cisora je vrlo jak i utreniran samo mu fali iskustvo i nazalost inteligencija.
Klicko nista spektakularno nije pokazao,cak sta vise da je Cisora njemu zadao samo 10% udaraca koje je i sam primio Klicko bi popio patos.
Vidla se velika zelja od strane Cisore da se borba rasplamsa samo jednostavno nije pronasao modus protiv jako jako iskusnijeg Klicka koji je sve vreme bezao po ringu i koristio maksimalno svoju prednost u duzim rukama i u visini.

Ilke

pre 12 godina

Skandalozno ponašanje Čisore je ono što se može zapamtiti iz čitavog ovog dogadjaja, kao i pristrasno komentarisanje Borovčanina na B92 jer je prijatelj Kličkovih. Što je meč dalje odmicao on ga je sve više hvalio a mi sve teže ostajali budni od dosade. Meč je bio kao i većina njihovih borbi rutinski i superiorno odradjen zbog fizičke predispozicije (razlike u visini i ogromnog raspona ruku)Klička. Nije bilo ni 10 sekundi borbe u kontinuitetu, samo skakutanje i kljuckanje protivnika. Jeste veština ali je boks valjda i borba, tako da uz sve poštovanje braće Kličko ...nisu baš mnogo doneli boksu ako posmatramo iz ugla obožavalaca ove veštine. Naravno da nije sve u nokautu ali nismo videli više od 3 udarca u nizu tokom cele borbe. Antipropaganda boksa.

ebu Reuf

pre 12 godina

Sramota za boks je Vitali Klicko. On je nepokretni dugajlija koji ruke koristi samo da postavi distancu izmedu sebe i protivnika. Bokser MORA da bude agresivan.

ljubitelj

pre 12 godina

Par dobronamernih pitanja za sve citaoce koje lupaju minuse komentarima koji kazu da je Klicko helluva dosadan bokser(sa cim se ne mogu sloziti vise).
Da li ste nekada gledali Tajsona, Formana, Lenoksa...?
Da li misliti da je to bio malo zanimljiviji boks?
Da li vam je ono sinoc bio dobar mec?
Da li vam se svidja onaj boks na poene protiv jednog vise nego osrednjeg boksera?
Da li Klicko uopste boksuje za publiku ili samo za pobedu pa bilo kakvu?
Da li su tako boksovali najbolji bokseri u proslosti?
Da se razumemo Cizora je teski indijanac, mada nisam siguran da ono nije scenski nastup bio. Bez obzira na sve, teski smor od meca.

Milos

pre 12 godina

Svaka cast za Klickova ali mislim da ce biti zanimljivi boks kad ode u penziju jer ce biti izjednaceniji a ovako Klicko je na vrhu i ovi svi izazivaci su misevi za njega.Tako da pozelimo sto pre da Klicko(majstor,zvezda boksa,neponovljivi) sto pre ode u penziju i da pusti ove miseve da se otimaju za titulu a nama da uzivamo u boksu.Jos jednom bravo za Klicka.

mertur

pre 12 godina

Gledao sam Lenoksa kako dobija batine upravo od Vitalija i spašava ga samo gola sreća i posle kao da ne kažem šta naprasno se penzioniše i izbegava revanš. Eto, to sam gledao.
(bogdan, 19. februar 2012 14:43)

Ako si ti video da Lenoxa spasava gola sreca onda ti i ne znas da gledas boks. Istina je da je Klicko bio nesto u poenima bio do prekida meca malo boli ali odlucujuce je to bilo da jedan bokser kao Lenox ne propusta sansu koja mu se daje a to je da cim se Klicku otvorila prva rana na arkadi ovaj je udarao i stalno je radio na tom da mu je sto vise otvara sto je dovelo do prekida meca.

Ilke

pre 12 godina

@kritičarima kritičara.
Niko ovde ne spori kvalitet i dugotrajnost Klička na tronu, naravno.Reakcije su na loše komentatore i dosadan, ali strateški dobro odradjen meč, koji nije doneo ništa za gledaoce. Naprotiv, doneo je samo dosadu. Te priče, "da je hteo da ga nokautira on bi to uradio", okačite mačku o rep. Jer, ako je tako Kličko onda nije dao gledaocima skoro ništa, pobedio je ali je i smorio. Kako sam napisao i stojim iza toga, fizičke predispozicije Kličkovih donose im mnogo poena čak i kada meč i nije nešto. Onaj Čisora jeste sramota sa boks federaciju kao osoba, ali kao izazivač nije bežao od fajta, a Kličko ga je više odgurivao od sebe k o malo dete. I tako 36 minuta.

Dzony

pre 12 godina

Za, pljuvace:
Citam komentare ovih strucnjaka sto omalovazavaju Vitalija, mora da ste vi jako uspesni u poslu kojim se bavite, pa zar ne, sve znate?! Kako to da ne postoji na Svetu bar jedan, kako vi kazete pravi, atraktivan, brz bokser koji ce Vitalija ovako "starog, tromog, neatraktivnog, nekvalitetnog", oboriti za dvanaest rundi. Ljudi sami ste rekli da on nema pojma, kako to da i dalje stoji??! Covek je apsolutni prvak, protivnike dobija glavom ne pretnjama, pljuvanjem, uz to je veliki gospodin, obrazovan, za neobavestene on je, kao i njegov brat, DOKTOR NAUKA, a vi pljuvaci se osvrnite i pogledajte gde ste!

majki

pre 12 godina

MUka mi je od ovih komentara...Sve neki mangupi i fajteri pisu..pa nije ovo kafanska tuca da vidite razbijene glave..braca klicko imaju svoj stil.da on jeste malo defanzivan ali ako su svi ostali tako ofanzivni pa neka prikazu koliko su opasni..procitah komentar trebalo je da dobije cisora...pa covece jel ti imas oci..2 puta ako je pipnuio klicka po glavi za 12 rundi.apsolutna nemoc..udjite u ring decaci pa ce vam biti sve jasno...

plava krv...

pre 12 godina

kakva je ljudina ovaj Klicko...covek je i snazan i pametan borac...da mu je trebao nokaut siguran sam da bi Cosora ostao bez pola face...

Gerrard

pre 12 godina

Hhahaha kakvih ovde "strucnjaka" ima majko moja,kazete braca Klicko unistavaju boks pa jesu li oni krivi sto vec godinama imaju za izazivace neke tamo smesne nazovi boksere koji pre mec se deru kao svinja pred klanje prete,pljuju,samaraju a onda posle pete runde idu ko omamljeni po ringu,stvarno mi niste jasni ljudi previse ste gledali Rokija pa sad kad gledate pravi boks hocete da se udaraju 12-est rundi kao zivotinje,a ako vam je boks postao toliki smor pa zasto onda uopste gledate i komentarisete.

bogdan

pre 12 godina

Da li ste nekada gledali Tajsona, Formana, Lenoksa...?
(ljubitelj, 19. februar 2012 11:43)

Gledao sam Lenoksa kako dobija batine upravo od Vitalija i spašava ga samo gola sreća i posle kao da ne kažem šta naprasno se penzioniše i izbegava revanš. Eto, to sam gledao.

Flaki

pre 12 godina

Tako je!Klicko je pokazao da je veliki sportista i covek...a ovaj Cisora sramota je za ceo sport...onakvo ponasanje je strasno za tako velike meceve...Jedan je SAMPION Klicko.

Kličko

pre 12 godina

E da je malo više boksera kao Kličko, više bi se mladih bavilo ovim sportom ! ovo je pravi boks, a oni koji vole terovitane robijaše, pune anabolika i stereoida neka gledaju druge sportove ! Ovo su obrazovana gosoda koja svoj stil grade na bokserskom znanju ! A i kad zavrse karijeru treba da žive normalno a ne da idu ulicom ko zombiji !

tup

pre 12 godina

@
(Bosanac, 19. februar 2012 09:49)

Kazes, provocirao ga je pre meca da bi izazvao "tucu". Ok, ali zasto ga je provocirao posle meca ? Nije mu prakticno ni cestitao odbranu titule, a odmah je upao u neka gurkanja i vikanja. Mali pokusava da kopira neke legende ali mu ne ide, jer nije nacisto sam sa sobom

Milan

pre 12 godina

I Vitalij i Vladimir drže odstojanje direktima, tako da sam primetio da se Čisora sam nabadao par puta što na direk a ponekad i sedne na aperkat. o tome šta je radio na merenju i juče u ringu je odvratno i prosto. Zviždanje himni se eto dešava i na zapadu, dakle, jednom za sva vreme NE SRBI NISU NAJGORNI NAROD NA SVETU! Takođe moram da istaknem da je dobro što je TV B92 radila prenos iako je smorila sa reklama između rundi, tako da sam jraj odgledao na drugom programu. i poruka za Borovčanina: Brate shvatili smo da si trenirao sa Kličkom posle 12 puta nakon što si to rekao u prenosu. Prvak si Evrope, samoreklama ti ne treba!

miroslav

pre 12 godina

strasno je kad neko nema pojma o boxu i dodje ovde da se sramoti pise gluposti kao realplayer i bosanac vidi se po nacinu kako pisete koliko ste neobrazovani i da ste klinci

out

pre 12 godina

Apsolutno tacno. Ovaj crncic treba da bude dozivotno diskvalifikovan, jer siri mrznju i primitivizam. Bilo je muka gledati njegovo ponasanje, njegov imidz a i njegovo boksovanje. Jad i beda

vlada

pre 12 godina

ne razumem ljude kojima je boks dobar samo ako neko bude unakažen. po meni je ovaj sport plemenit samo ako je cilj da budes bolji, da zadaš više udaraca nego što primiš, da osvojiš više poena. Pa ako je za to potrebno i da nokautiras i onesposobiš, ali to nije presudno u ideji boksa. Prema tome, kličko je pravi bokser.

milos84

pre 12 godina

Klicko je vodio tokom celog meca tako da mu nokaut nije ni bio potreban, zasto bi rizikovao i srljao i tako dao Cisori sansu za kontranapad? Bravo za Klicka, vrhunskog sportistu i sjajnog coveka, Cisorino ponasanje nije za komentarisanje.

Saska

pre 12 godina

Klicko je gospodin u odnosu na primitivnog protivnika koji ima ponasanje koje nije svojstveno pravim muskarcima sto je pokazao samaranjem i pljuvanjem Klicka a prilikom sledeceg susreta verovatno sledi i cupanje za kosu.

Mire

pre 12 godina

какво одвратно гангста гетоидно понашање. овакве примитивце одстранити из бокса. за њих није ни улица већ затвор па нек се тамо понашају као припадници банде.

Miki

pre 12 godina

Smesno je ovo za sta optuzuju Klicka(e), kao ima los stil u boksu. Niko ne brani njegovim protivnicima da ga uvuku u bilo kakvu vrstu boksa koju mogu da nametnu (pogledajte samo ovog divljaka Cisoru), a to sto on uspeva da nametne stil koji njemu odgovara najbolje govori kakav je bokser.

the mr eisenfaust

pre 12 godina

klicko je od 5 runde boksovao sa povrijedjenim ramenom lijeve ruke i jedva da je lijevu ruku i koristio do kraja meca. i sa jednom rukom cizora mu nije mogao nista, to govori o snazi vitalija i zasto je sampion. oni koji prate boks znaju da jedina dva protivnika koja su zaustavila klicka su POVREDE

djole

pre 12 godina

Ja ne volim braću Kličko jer su im mečevi strašno dosadni...generalno cela super-teška kategorija je postala strašno dosadna, mnogo bolji boks je u ostalim kategorijama. Što se tiče meča Luis-Kličko taj meč je Luis pobedio tehničkim nokautom i nije bitno ko je vodio na poene, bitno je da su Luisovi udarci ostavili trag na Kličku i on nije mogao da nastavi borbu. I Forman je vodio na poene protiv Alija i dobio ga je na ''foru'' (labavi konopci u ringu i velika sparina na stadionu)...i Ali nikada se više nije borio protiv Formena. Što se tiče Heja i Čisore...nisu dostojni komentara...ali neću ni da hvalim preterano braću Kličko...ok trenutno su najbolji, ali svojim stilom su ubili boks u super-teškoj...meni su mučenje za gledanje...dok su mi Tajson, pa i Holifild bili vrh. Dosta nade polažem u Aleksandra Povetkina, dobar je borac...nije sličan braći Kličko, nije defanzivan bokser kao ova dvojica.

stanke

pre 12 godina

Braca Klicko su u susretu sa ovim neandertalcem pokazali da su casni ljudi,vrhunski sportisti i pravi propagatori boksa kao plemenite vestine.Svaka cast za VITALIJA i VLADIMIRA!