Rukomet 204

Subota, 28.01.2012.

12:32

Šešum propušta finale EP

Rukometni reprezentativac Srbije Žarko Šešum neće moći da nastupi u finalu Evropskog prvenstva protiv Danske u nedelju u "Beogradskoj areni".

Šešum propušta finale EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

204 Komentari

Sortiraj po:

Hrvoje

pre 12 godina

Re:dcz, 29. januar 2012 03:19.
Svaka ti cast, brate. Isto mislim kao i ti. Da je vise takvih kao sto si ti, gdje bi na bio kraj. Srdacan pozdrav! Hrvoje

ZGTOM

pre 12 godina

Čestitke na pobjedi iz Zagreba.Želim da osvijite prvo zlato u rukometu,a ne tamo neki Danci, onaj njihov trener Wilbek potpuno antipatičan.Ako ste bolje vidjeli njegove poglede kako se samo provlačio kroz drugi krug,a pogotovo protiv Makedonaca.Danci su tek u zadnjoj sekundi dali gol inače bi Makedonci bili u polufinalu.Što se tiče Šešuma ,kako pišete sreća da neće imat trajne posljedice.Prisjetit ću Vas kako je upravo Šešum bio heroj prije dvije godine kada je u Mađarskoj spašavao u tuči svoje suigrače ,našeg Pešića i Rumunja koji je nažalost podlegao ranama.Da nije bilo Šešuma tko zna kako bi prošao i naš Pešić.Želim mu brz oporavak,nažalost falit će vam u finalu,ali nadam se da će te dobiti Dance.Ipak ste nam vi bliži.Najbolja slika nakon poraza HRV je međusobno čestitanje vaših i naši igrča.Oću reći da više vi cijenite naše rukometne kvalitete nego tamo neki Danci,koji podcjenjuju.I još nešto želim vam da osvojite danas TRI ZLATA,to je stvarno nevjerojatno svaka čast.Možda da naši vaterpolisti nisu kiksali protiv Njemaca ,tko zna kako bi bilo.

Bojana Antonic

pre 12 godina

Volela bih da ovde vidim komentar coveka koji je ovo uradio sto se naravno nece desiti.U svakom slucaju nadam se da te to sto si uradio nateralo da razmislis koliki si ti ustvari Srbin odnosno sramota.Takodje nadam se da ces sa godinama evoluirati a pre svega da ces biti kaznjen.

dcz

pre 12 godina

Vidim mnogo komentara u kojima se podrzava to sto je on gadjao Hrvate, pa im je krivo sto je Sesum kolateralna steta. Takvi su jos gori od ovog huligana. Takodje, primecujem i mnogo onih koji kazu kako su Hrvati jos gori i ne treba da se spustamo na njihov nivo. Sve dok tako razmislja vecina naseg naroda (a isto tako Hrvati misle o nama) nema pomirenja izmedju nas i njih. A prava istina je da smo mi dve potpuno iste nacije. (jedino im je kultura obicnog naroda na visem nivou jer su oni bili pod Austougarskom, a mi pod Tucima, nesto slicno Vojvodini). Mi smo, hteo neko to da prizna ili ne, braca. Meni su Hrvati blizi i od Crnogoraca, i nadam se da ce uskoro doci dan kada cu moci bez straha da posetim tu nama blisku zemlju. Pozdrav za sve normalne Hrvate i Srbe!

gost

pre 12 godina

to je sigurno napravia lik koji je mladi i nema veze sa ratom koji smo mi vodili,ali je zatrovan prićama iz kuće.zao mi je ,jer znan da bi se to isto i kod nas desilo.i onda se pitan kako dalje,a vjerovatno nikako,jer će taj lik ili nekakav huligan njegov brat sa naše strane trovat svoju dicu i nema tu napretka braćo moja.moramo se pomirit da je tako kako je ili ćekat dok u nas ne dođe neka margaret tacher i rigorozno poćne kažnjavat krivi pogled,a ne ozljeđivanje sportaša koji je svoj cili život posvetia tome.kažen nemogu osuđivat,jer mi u svom dvorištu nismo počistili,ali da je sramota sramota je.

Ljutko

pre 12 godina

Srbin sam ali me vređa što u moje ime neke budale lome auta i tuku ljude. Šešumu želim da se oporavi, a kretenu koji je bacio to što je bacio želim da mu se nijedna želja ne ostvari.

Ljutko

pre 12 godina

Evo šta je rezultat rada tih huligana, po pisanju danskih novina: "We are working to get Zarko returned to Germany as quickly as possible so he can be treated by a specialist," says Thorsten Storm.

Prevod za budale koje ne znaju jezike ali znaju da bacaju: "Радимо на томе да вратимо Жарка у Немачку што пре да би га лечио специјалиста". Eto kako se Srbija pokazala. Meni je krivo što je tako ispalo.

Бранислав

pre 12 godina

Bio sam pozvan negde baš sinoć, i nekako mi se nije nešto ni gledala utakmica, posle svega, pa sam pre nego što sam krenuo samo kratko uključio televizor da čujem da li će se hrvatskoj himni zviždati. Izlazeći iz kuće hrvatska himna mi nije izlazila iz glave, čak sam njihovu himnu počeo da pevam. Mora da mi je proradio srpski inat. 

PS: Sveti Sava je kanonizovan by the way i od strane Rima, i to u 16. veku, što znači, da je on svetac i u rimokatoličkim svetu.

Zabrinut

pre 12 godina

Nije mi jasno: kako je staklena flasa zavrsila u publici i kako policajci nisu uhvatili tog mangupa koji je gadjao, a imaju kamere svuda? Nekorektnost na kraju. Ne kaze se ko drugom jamu kopa, sam u n ju upada.m Zar Sribima vise nije jasna poslovica? Gadjamo Hrvate pogodimo naseg igraca. Sramota. Ako nam je Bog bio naklonjen posle svega sto nam rade celnici zapada, zar moramo huliganski da uzvratimo i to na kraju, umesto da se lepo radujemo?

zbunjeni

pre 12 godina

Srbin sam, stid me je, besan sam. Mislim da ce taj kreten biti pronadjen, a da li ce mu biti sudjeno nisam siguran. Radujem se puno kad vidim da se u najvecem broju komentara osudjuje ovaj huligan, pa mi to daje neku nadu da ce mozda ipak u Srbiji biti bolje.

hrvat

pre 12 godina

evo danska kamera je snimila napad kovanicama na Balica i ostale Hrvatske igrace gdje je stradao Sesum.Ne da je jedan bacao nego desetak njih.

http://emhh2012.tv2.dk/article/id-47782533:emtv-kroater-m%C3%A5-dukke-sig-for-kasteskyts.html?forside

danci zele praznu arenu u finalu radi nesporskog ponasanja srbija-hrvatska.

Tvrtko

pre 12 godina

Hrvat sam.cestitam na velikoj pobjedi. Cestitam i na svim ovim suvislim komentarima kojima iskazujetenorezir prema tom debeli koji je čovjeku oduzeo utakmicu života, a vašoj repki značajnog igrača. I kod nas se naravno moglo desiti isto. I kod nas ima nevidjenih primitivaca. Šteta, sport bi trebao biti iznad svega.

NORMALAN

pre 12 godina

Ma mozemo mi da se ogradjujemo, zgrzavamo, gnusamo i ostalo koliko hocemo, ali ajde vec jednom malo i robija da radi! Pa neka momci puni snage uzmu macolu u ruke, pa lepo da prave puteve po planinskim selima, ma ima vazda posla za njih! Pa tako nekoliko puta po 10 godina, posle ce da sazrele pa valjda vise nece praviti gluposti. A i moci ce da se hvale kako su napravili puteve do zabacenih sela.
(Vuk, 28. januar 2012 12:5

Ma da Vuce sve si ti upravu i podrzavam ideju ali sta ako je doticni a vjerovatno jeste "tatin i mamin dobri sin" pa jos sa Dedinja.
Koliko mladih ali siromasnih bi bili presrecni samo prisustvovati mecu u Areni.Lijepo pozdravit goste aplauzom,cutati kad se svira gostujuca himna a igraca protivnika kad poziva na korektno navijanje pozdravit gromoglasnim aplauzom.
Nije nazalost bio samo jedan divljak.Bilo je par hiljada.
Sesumu sve naj bolje zelim.

grobar.prijepolje

pre 12 godina

Naši rukometaši su na 12 velikih natjecanja, deset su se puta plasirali u polufinale, a ukupno su osvojili šest medalja - olimpijsko zlato u Ateni 2004., svjetsko zlato u Portugalu 2003., dva svjetska srebra - 2005. u Tunisu te 2009. u Hrvatskoj, te dva europska srebra - 2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji. Niti jedan momčadski sport u Hrvatskoj nije nanizao toliko uspjeha.
A gdje ste vi braćo srbi?
Jake vam fore, dobili ste nas u vašem glavnom gradu, u najvećoj dvorani, pred 20 000 VAŠIH navijača, gdje nam niste ni dopistili da dođu naši navijači. Svaka vam čast, veliki uspje, povjesni rezultat, ali daleko ste vi od nas u rukometu, treba još puno žganjaca pojest da bi nam se bar približili. Vaš igrač je sam priznao da vam je ovo velika prilika i da ste svjesni da u rukometu vjerojatno nećete ništa osvojiti sljedećih 10 godina. Iskoristite to!
(cro, 28. januar 2012 18:38)

Aman,aman...covece...A,ko tebi osporava da ste vi sila u rukometu???!!Cemu taj izliv besa??!!Ne zivi se od proslosti...vremena se menjaju.Zivi se za trenutak i sa pogledom u buducnost.Ti nisi svestan kako sam se ja osecao JUCE...a mogu se kladiti da je tebi JAKO IZBLEDELO osecanje koje si imao u navedenim momentima navedenih godina....Nisam li u pravu??? I sto LAZES da Vam je iko branio da dojete??Svi koji ste imali karte SPROVEDENI STE POD PRATNJOM DO ARENE I NAZAD...Slazem se da u civilizovanom svetu to NIJE normalno...ali MI ne zivimo utakvom svetu...A znas zasto??!!Zbog takvih kao sto si ti,zbog onakvih kakvi su oni koji su palili po Novom Sadu i razbijali auta,zbog onakvih kakvi ste VI koji ste na utakmici Partizan - Cibona NAPALI DEVOJKU samo zbog toga sto je na sebi imala MAJICU GROBARA,zbog onakvih koji po hrvatskoj kamenuju autobuse sa nasim navijacima ili sa NASIM tablicama...hoces dalje???!!Jel se secas kada su Partizanovi navijaci poneli sa sobom registarske oznake Srbije i zamenili ih na parkinzima po Rijeci??!!Znas gde su ta auta zavrsila???U MORU,DRUZE... Ja znam samo jedno : NEKI (I NA NASOJ I NA VASOJ STRANI) su se dobro OPARILI NA NASEM BESU.... a na besu koji SU ONI ORKESTRIRALI...I oni sada UZIVAJU a mi se KOLJEMO...na razne nacine...
U svakom slucaju...cestitke svim srspkim sportistima za ono juce...Novaku,vaterpolistima i rukometasima...Za odnos NASIH I VASIH na terenu,na ono posle utakmice,na izjave SVIH ...KAPA DOLE....
NAJISKRENIJE VAM ZELIM POBEDU NAD SPANIJOM...
ZIVELA SRBIJA (ONAJ NORMALNI DEO NJENOG ZIVLJA ) !!

o-o)

pre 12 godina

Ovakvi incidenti se dešavaju jer naša država najobičnije srBske vandale čuva, pazi, i mazi kao da su indijske svete krave. A sad mi treba da se stidimi zbog njih!!! Fuj!

Bosanac

pre 12 godina

Ne kontam nesto,al nikako...
Znaci jedan k..... svom reprezentativcu unisti mozda i najvecu utakmicu u zivotu i niko iz RS Srbije prilikom davanja ovih izjava to ne osuudi, decko se ne uhapsi...sve jer je htio da pogodi Balica ili koga vec?
Samo cu reci jadan rukometaas...ni kriv ni duzan ostade bez zasluzenog finala...

NUR DER BVB

pre 12 godina

Šteta za Šešuma. Sanjao je to finale, da ga igra u glavnom gradu svoje zemlje, pred svojom publikom. Ali eto, zbog nekog idiota koji svoje frustracije iskazuje tamo gdje im nije mjesto - taj san je prekinut.

Bez obzira na sve, sutra igram keca na Srbiju. Pozdrav iz Bosne od bošnjaka :)

Dejan

pre 12 godina

ne trebaju nama hrvati da se pobijemo, dovoljni smo sami sebi, tako je kroz celu nasu istoriju. najgore u svemu sto to nikako da shvatimo.
sesumu zelim brz oporavak i povratak na teren!

zoran

pre 12 godina

Travis_Bickle
Taj napaljeni klinja (ili napaljeni matorac, nije bitno) bi trebao malo da odlezi u zatvoru (bar par dana) i plati kaznu sa telesnu povredu, samo da zna sta ga ceka kasnije, ako nastavi tako gadjajuci bilo koga. Od napaljenog iskomplesiranog klinca kasnije dobijes profesionalnog kriminalca.
Inace se slazem u svemu ostalom sa tobom.

Igor

pre 12 godina

Sta li radi policija? gleda li snimke?juri li huligana? ovo bi trebalo da se tretira kao pokusaj ubistva...ali mi zivimo u zemlji Srbiji,gde se ubice Brisa Tatona nagradjuju sa smanjivanjem kazne na pola...

Krsto

pre 12 godina

RE: gistro

Tacno tako. Dobro si to opisao. Drugar koji je bio u Areni mi je rekao da je cuo kako covek koji je sedio pored njega uci svog malog sina da vice: Ubi Hrvata da Spitar nema brata. Odvratno i strasno! Pa gde to i s kim mi zivimo?!

rvat katolik

pre 12 godina

družina iz Hrvatske je odigrala fer i korektno i to je razlog poraza, da su bili pod palicom Line Č. na terenu bi se više "ratovalo" i tu bi se Hrvati bolji pokazali i pobjedili.

UdaracPoGlavi

pre 12 godina

Ok, nije bilo lijepo od tog huligana da gadja naseg trenera Slavka, a da to nista ne koristi srbima smo vidjeli :-). Ali, nas slavko je milsim malo prevelik nacionalista, ne treba plakati sto izgubi u Beogradu. To je ipak velika Arena i atmosfera je bila vrlo vruca i navijca su vukli srpske igrace do pobijede. Ima da se cestita srbima, ali ne i onim huliganima i ostalim fasistima koji nikad nisu znali ni nece znati sta je rat i radi koga je izbio rat. Smrt fasizmu - Stop velicanju pavelica i milosevica.

milos

pre 12 godina

@deni: E pa nije uopšte tako. Svejedno je koga je pogodio, strašno je u svakom slučaju za žrtvu. Da je pogodio Golužu ili Balića bilo bi samo veće opšte štete jer u tom slučaju Hrvati (s pravom) ne bi više hteli da igraju, izbio bi prvoklasan skandal itd. A po komentarima ovdse vidiš da velika većina prilično određeno reaguje na ovo.

ndndndndnd

pre 12 godina

lik koji je prvi postavio komentar ima preko 4000 lajkova... mislim da se i najbolje izrazio od svih nas... svi ovi komentari su suvisni

Bojan Markovic

pre 12 godina

Samo pogledajte broj luplenih minusa na ove kometare i sve ce vam biti jasno. Ponegde do -66! To znaci da taj "navijac" nije usamljen. Ima jos takvih "junaka" koji bi to rado isto uradili ako im se za to pruzi prilika. Za njih je taj heroj, kao i oni koji su herojski napali Tantona. Procitajte jos jednom zapisnik sa tog dogadjenja, pogledajte komentare zgrazavanja i broj lupljenih minusa. Mi smo nacija puna bolesnika. Ne treba graditi zatvore nego ludnice i te ljude smestiti na sigurno. Kad izadju iz zatvora jos ce im negde porasti cena, ali kad i ako izadju iz ludnice - nece je imati. Bice samo ludaci - sto i najvise pase.

Aleksandra

pre 12 godina

Nadam se da će Šešum bar moći da pruži podršku sa klupe kad već zbog ovog,ne znam ni kako bih ga nazvala,ne može da igra i da se popenje na pobedničko postolje (nadam se najviši stepenik) sa ostalim momcima kao što zaslužuje! Brz oporavak majstore!

@cro
Ako je Balić,kao jedan od najboljih svetskih rukometaša priznao da smo bili bolji ne znam zašto ti imaš problem! A to da ste godinama unazad jedna od najboljih reprenzetacija u rukometu vam niko i ne osporava,ali juče smo mi bili bolji i zasluženo ćemo se boriti za zlato! A šta će biti u narednih 10 sa našom,a i sa vašom reprenzetacijom to niko ne zna! Pozdrav i srećno protiv Španaca!

Knezevic

pre 12 godina

zanimljivo da je nas Pesic spasio zivot Sesumu prije par godina a sada jedan srpski budala mu oduzme finale u domovinu! Daj boze da taj kreten nestane sa svijeta sto prije. Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.
(Robert Pivac, 28. januar 2012 12:57)
Mislim da je bilo obrnuto.Kada je ubijen Marijan Kozma tada je tesko povredjen i Pesic a Sesum ga je nosio do bolnice.

dalibor

pre 12 godina

samo da ispravim nije to bila grupica to je 20000 ljudi vikalo ubi zakolji i ne znam ni sam što još,bolji ste bili a bit če i prvenstvo u hrvatskoj

rrmm

pre 12 godina

Navodno 5000 policajaca obezbeđuje utakmicu , kapacitet dvorane smanjen na 14800 gledalaca , a ljudi unose flaše , metalne novčiće i upaljače .

zarko

pre 12 godina

Sta je Dacicu jos niste uhapsili huligana.Neki dan kad vam je bilo u interesu odmah ste sve napadace uhapsili.
Sta je sad sva srpska javnost trazi od vas da se počinioc pronadje.Nadam se da citas ove komentare svih gradjana koji to od vas traze.
Ako ga ne pronadjes to je bruka i sramota ako se vas sramota dotaci moze...

Munir

pre 12 godina

O bože kako da se oslobodimo primitivaca? Za organizaciju ovog šampoinata ,,izginula je armija ljudi. Sportisti su prosuli velike količine znoja. Prošli kroz pakao priprema. I to da bi nas usrećili, učinili nas ljepšim boljim u očima ostatka svijeta. Počeo je njhov , a i naš lijep san. Slike na malim ekranima širom Evrape a i dalje pokazuju slike koje opravdavaju ukazano poverenje našim sportskim radnicima, a i sportistima. I onda na scenu nasetupaju naši ,,patriote" da budu kao i oni njihovi. Ruše, pale, Razbijaju, povređuju nedužne ljude. Svima nama prekidaju lijep san, I to zato što su kukavice, neljudi, gubitnici. Neostvarena bića. Nažalost tu su i ,,važni pojedionci" da sa njima manipulišu i svima nama pokažu da sa avetima devedesetih još završeno. Svako zlo je užasno žilavo, pa i ovo. Stoga našim sportskim radnicima i sportistima treba odati veliko priznanje za sve što su uradili u ovakvim okolnostima. Boriti se za dobro, za lepotu, za pobedu sa njihovima , a i nažalost, sa našima, priznaćete i nije lako. Stoga Šešumu i drugovima poželimo svako dobro ovog našeg sveta. A za one druge molimo se bogu da ih vrati na pravi put! Poštovatj sebe, a ne povredi drugog!

Travis_Bickle

pre 12 godina

Svi oni koji se stide da su srbi i svi oni koji pominju bodljikavu zicu oko granice - izvolite pa idite iz srbije, a ne samo da prozivate ovde.
Momak koji je pogodio Zarka je ispao glup, verovatno je neki napaljeni klinca, a vi sad odmah generalizujete da smo svi takvi.
Ja sam prvi ponosan sto sam Srbin, nisam pripadnik navijacke grupe, nisam krao patike kada su bili mitinzi, jesam veliki Patriota, sto ne mora odmah da znaci da sam protiv EU, mira u svetu i pomirenju na ovim prostorima...
Dosadni ste vise sa pljuvanjem po sopstvenom narodu

Djordje

pre 12 godina

Brate igrao bih i bez jednog oka u finalu sad pa ko zna kad opet ,stegni zube SRBENDO i da dobijemo ove Dance pa se posle leci ima vremena pozdrav za SESUMA.

Ivano

pre 12 godina

Sve to stoji, ali bas me zanima da li bi svi ovdje ovako govorili za ovog kretena da je divljak i sve najgore, da je nekim slucajem pogodio Goluzu, bili i onda za vas bio kreten i divljak? Sumnjam

ROKVIC RADIVOJE

pre 12 godina

Kreso,
Hvala na cestitkama (zelim i ja reprezentaciji Hrvatske jos jednu medalju zato sto dokazuju da je hrvatski rukomet vec 12 godina u evropskom vrhu) i hvala na komentaru i hvala sto si razuman.
Svako dobro.

gistro

pre 12 godina

Šta se foliramo? Mnogima (nadam se manjini) koji komentarišu je problem što je pogođen Šešum, što je promašio... U "Areni" je bilo par hiljada maloumnika. Nisu svi uneli novčiće, ali jesu svoje frustracije. Ispred "Arene" se rikalo i vređali su se (neprisutni) Hrvati, da se ledi krv u žilama. Nije svejedno kad u redu masa naloženih klinaca urla "Ko ne skače Hrvat je" i mi koji ne skačemo treba da čekamo da li će neko od njih da nešto preduzme po tom imperativnom sloganu. SVE SU IH PUSTILI UNUTRA. Zviždanje himni je "valjda normalno" (nivo svesti), ali pesme sa mesarskim glagolima - za to se u normalnoj zemlji prazne tribine. I onda JEDAN od njih bacio novčić. To je samo posledica. Da ne ulazimo u priču gde su bili "verni navijači" tokom prethodnih tekmi.

гробар до гроба

pre 12 godina

Па тог навијача треба да, измлати и народ и полиција. Лепо наш народ каже: "Ко другом јаму копа, сам у њу упада." Кад ће људи да схвате да само својој екипи и репрезентацији штете, ето повредио је свог играча, да је повредио Хрвата било би казне, и тешко да би смо поново организовали неко рукометно такмичење, а организујемо и СП у децембру 2013. за жене, људи нам указали поверење а више не би. Партизан је кажњен безброј пута због таквих ствари у Пиониру, чак му је и прећено суспензијом Пионира, само без потребе празне клупску касу, која је ионако празна!!!!
Жао ми је Шешума одиграш цело првенство, и кад треба да играш финале у својој земљи, пред својом публиком, твој навијач те повреди и проведеш финале у болници!!!

cro

pre 12 godina

Naši rukometaši su na 12 velikih natjecanja, deset su se puta plasirali u polufinale, a ukupno su osvojili šest medalja - olimpijsko zlato u Ateni 2004., svjetsko zlato u Portugalu 2003., dva svjetska srebra - 2005. u Tunisu te 2009. u Hrvatskoj, te dva europska srebra - 2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji. Niti jedan momčadski sport u Hrvatskoj nije nanizao toliko uspjeha.
A gdje ste vi braćo srbi?
Jake vam fore, dobili ste nas u vašem glavnom gradu, u najvećoj dvorani, pred 20 000 VAŠIH navijača, gdje nam niste ni dopistili da dođu naši navijači. Svaka vam čast, veliki uspje, povjesni rezultat, ali daleko ste vi od nas u rukometu, treba još puno žganjaca pojest da bi nam se bar približili. Vaš igrač je sam priznao da vam je ovo velika prilika i da ste svjesni da u rukometu vjerojatno nećete ništa osvojiti sljedećih 10 godina. Iskoristite to!

matija

pre 12 godina

Ja se nadam da ce se on oporaviti pre svega psihicki sto propusta najbitniju utakmicu u karijeri (barem do sada)..a areni bi bilo bolje u nedelju da je uzvikivala njegovo ime...decko je zasluzio!makar na taj nacin da mu se oduzimo za sve sta je ucinio u ovom prvenstvu...

Sandman

pre 12 godina

Mislim da taj slobodno da ga nazovem retard sada drhti ko prut od straha moleci se da slucajno nije snimljen kamerom. Jer ako jeste, treba ga pronaci i staviti na stub srama. Ne treba ga kaznjavati nikako osim objaviti mu ime u javnosti pa neka ga ljudi preziru. Nekad nema gore kazne od prezira okoline...

Babin_zub

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.
(RijekaCRO, 28. januar 2012 15:39)

A sta mislis,da je rat zapocelo 8 milona srba i 5 miliona hrvata?Sve i pocinje sa grupom,koja uvlaci ostale u sto veci sukob.

Sto se tice majmuna koji bacaju stvari na teren,njih bi kao u Engleskoj-nekoliko godina zatvora,i to Padinjak,da nauce kako se seje,zanje,okopava,muze...Pa da vidis kako ce nakon toga gledati na zivot.

Deks

pre 12 godina

strasno,neverovatno...samo se nadam da ce Zarko brzo da se oporavi te da ce odigrati jos mnogo velikih utakmica, stvarno nije zasluzio da propusti finale u sred Beograda zbog nekih primitivaca..ne mogu ni da pomislim da je mlad covek i sportista stvarno ostao bez oka,valjda kao kaznu sto ceo zivot naporno radi i reprezentira nau zemlju

SerbianoPFC

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)
(Nikola Damjanovic Novi Sad, 28. januar 2012 12:45)

razumes se u rukomet kao Marica u kriv .... a dao si sebi za pravo da nesto komentarises!

Bakin Kolach

pre 12 godina

uvek sam se ponosio nasom zemljom, kad sam isao preko. i koliko toliko su nas gotivili evropljani. sve se promenilo od kako su ubili tatona! od tada kad kazem da sam iz Srbije, kao da sam im opsovao majku! sad na sve Srbe gledaju ko divljake zbog par stotina "patriota"!! Najgore sto mi normalni ispastamo zbog toga. :(

Mario Bros

pre 12 godina

Oprostite Ephialtesu. On je ipak ovim delom svoja sramota a ne naša. Ipak će naših "300", tj u finalu 10.000 i više pobediti.

kreso

pre 12 godina

Srdacan pozdrav od jednog Hrvata. Prije svega cestitke Srbiji na cistoj i zasluzenoj pobjedi uz zelju da osvojite zlato sutra. Sto se tice "navijaca", nazalost ni kod nas nije situacija nista bolja. Da se prvenstvo igra kod nas, zar mislite da bi Bad blue boys i drugi nogometni (i ostali) retardi sjedili skrstenih ruku? Izgleda da se nazalost ne moze (ili nece) stati na kraj takvom probisvijetu.

Idi begaj

pre 12 godina

Pa evo....upravo ono sto se i desava neduznim ljudima pored da ih lepo nazovem "huligana"....
Sve sto radis drugima-radis sebi....
A ovu kreaturu od coveka koji je bacio upaljac treba na TV,pa lepo-ime i prezime,ulica ta i ta,mozete ga videti u zatvoru,ulaz 100din...pa lepo odvedes decu i kazes im evo to je taj sto je nasem igracu povredio oko upaljacem

Jovke

pre 12 godina

Kad povredimo hrvata, onda se pocinioci uhapse za jedan dan, ajde sad da vidimo koliko vam treba, ako uopste uspete pronaci tog kretena.

slobodan

pre 12 godina

maloumnik taj koji je gadjao, bez obzira da li je hteo da pogodi hrvata ili je gadjao iz zezanja sta god, sesum je sanjao to finale, izgarao na terenu sa momcima i tako neki majmun da mu oduzme to...stvarno nekultura i nevaspitanje, za ovakav nemar i bezobrazluk 40 godina!

Mikica

pre 12 godina

Mozemo mi da kukamo koliko hocemo i da trazimo kojekakve kazne za ovog idiota... Sta vredi kad je drugostepeni sud u slucaju Brisa Tatona svima prepolovio kazne i poslao poruku da ipak nije tako strasno ubiti coveka na nacin kako su magarci to uradili! Cak se kazne i ovoj dvojici koji su u bekstvu smanjuju. Velikom brzinom se vracamo u divne 90te...

Laki Topalovic

pre 12 godina

Zna li se tko je to napravio? Lično bi voleo prvi da saznam..
(gospodin Rajković, 28. januar 2012 16:22)

Gospodine Rajkovicu, kako biste mu vi sudili.

ZALOSNO

pre 12 godina

To mozemo samo mi ,najvaznijeg igraca u odbrani posebnu u sistemu u kome igra danska(sto se videlo u prvom mecu,koliki je bio njegov doprinos) uspemo da osakatimo ovako,i to ni manje ni vise nego u oko ,sami sebi smo presudili u finalu!!!!Hrabro ZARKO ,KAO I UVEK!!!

BeogradSRB

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.
(RijekaCRO, 28. januar 2012 15:39)

Maestro, sve si objasnio.

kurta

pre 12 godina

Bas mi je zao ovog momka, propustice najvazniju utakmicu karijere. Pocinioca obavezno uhapsiti i najstrozije kazniti. Brz oporavak majstore!!

Ivo split

pre 12 godina

(Mirko 28. Januar)

Sve si lijepo napisao, osim onoga “mi nismo kao oni“.
Siguran sam da tako razmislja i ovaj so je bacio flasu.

Tadic

pre 12 godina

Šteta za Šešuma, nije tolika šteta što će on propustiti utakmicu kolika je šteta što taj koji je to učinio sa namerom da to učini nekom drugom nikada neće shvatiti svoj postupak, zaboravio je ono davno ispečeno "Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne"! To se upravo nama desilo, ali taj bolesni "um" nikada neće da shvati!!!

Bojan

pre 12 godina

Ajde sada velika SRBENDO budi pravi pa izadji i izvini se Sesumu. Kad si imao muda da gadjas upaljacem Hrvate jer mislis da si veliki patriota, sad lepo izadji iz rupe i izvini se! Tada ces pokazati koliko to je stalo do Srbije, a ne time sto ces da udaras iza ledja.... Ko zna mozda bi Sesum bio covek odluke u finalu.... A sto ga nece tamo biti samo si ti kriv pa mozda i tebe treba kriviti ako izgubimo!

sima

pre 12 godina

Mozda bi trebalo nesto iskombinovati, ako je ikako moguce, da se ubaci Sesum u igru makar na pola minuta, pod nadzorom lekara, ako budemo vodili. Mogu samo da zamislim kako mu ovo tesko pada kao mladom sportisti.

Dejan

pre 12 godina

Kazna za huligan i to kazna za primer!!! I prikačiti mu i lupanje auta i organizovanje takvih istih kao on. Kazna za primer i slika u svim medijima!!!

brainwash

pre 12 godina

ovakvi bezumni aktovi mrznje i netrpeljivosti od strane nacionalista, tacnije fasista se uvek vracaju kao bumerang. Gde je sad Dacicevapolicija, i sve obecane kamere da identifikuju idiota koji je ovo ucinio?

Mirko

pre 12 godina

Pitam se: Kome uopšte trebaju ovakvi navijači? Gde god da su - u fudbalu, košarci, rukometu, nebitno.. Oni su šteta za sve nas, osim za pojedine kriminalce koji ih vrbuju. Za normalne ljude oni su sramota i očaj.

Sad, mi komentarišemo između ostalog i zato što je pogodio našeg igrača. Možda se ne bi toliko javljali da je pogodio Golužu ili Balića.. E to bi tek bila sramota.
Ne kažem da i oni to isto ne rade i da su verovatno i gori od nas. Sigurno su milion puta bacili novčić ili flašu na naše. Ali to nam ne daje za pravo. Mi nismo kao oni. Ili bar većina nas. Trebamo se čuvati ovakvih izroda, pijanaca.. Ako može policija da piše kazne za pušenje, valjda može i da sankcioniše ovakvo ponašanje. Šta? Fali policije? Pa eto više mogućnosti za zaposlenje. Zatvor, novčane kazne, pa kom opanci kom obojci. Valjda ćemo tako da budemo ljudi ili možda nećemo?

koja ironija...

pre 12 godina

Takve primate treba zatvoriti i izolovati od ostatka populacije! Ne mogu ni da zamislim kako se Sesum oseca sto nece igrati finale pred svojom nacijom...

RijekaCRO

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.

samo nazad

pre 12 godina

Puno vam hvala nacionalisti,radikali,patriote,VELIKI srbi...decko ce propustiti finale ep-a,najvecu utakmicu svoje karijere,u sred svoje semlje

Sramota

pre 12 godina

Zbog necijeg hira, covek koji se borio sve vreme za nasu zemlju, mozda nece biti u prilici da proslavi sa ostalima jedan od najvecih ako ne i najvecih uspeh u svojoj karijeri...ZALOSNO!!! Dokle cete bre vi koji sebe nazivate nekakvim patriotama i vernim navijacima da brukate nas i nasu zemlju, e zbog vas takvih, svi mi koji zaista volimo svoje klubove, svoju reprezentaciju, a pre svega sport, neidemo na utakmice. SRAMOTA!!!

milan

pre 12 godina

To je ista ona bagra što ispisa celu Srbiju grafitima" Pravda za Uroša",ista ona bagra što menja predsednike dva najveća zla u Srbiji Zvezde i Partitzana.To je ista ona bagra što isterava Piksija iz prostorija njegovog kluba i što napada Stojkovića dok igra za svoju zemlju.Dokle bre više.Niko me ne može uveriti da ih je nemoguće kontrolisati.Oni nekome očigledno odgovaraju.Koriste ih kad im je potrebno a onda se oni povremeno izmaknu kontroli.A možda i ne.Možda je i ovo bilo po zadatku.Onolika Engleska pa znaju svakog huligana u glavu.

Kraj

pre 12 godina

Treba postaviti mrezu izmedju publike i terena, i zastiti igrace od stoke sa tribina.
(Zoran, 28. januar 2012 14:59)

Ili to, ili da "navijači" na tribine ulaze u donjem vešu i vezanih ekstremiteta...

bla bla

pre 12 godina

Da je pogodio selektora hrvatske reprezentacije verovatno bi velika vecina likovala. Zato je pozeljno osuditi svako divljanje i nasilje, bez izuzetka. Zelim mu brz oporavak a samo on zna koliko je tesko ne igrati u finalu zbog mrznje prema susedima. Pozdrav

todos

pre 12 godina

Nadam se da su sigurnosne kamere uhvatile ovog ludaka što je pogodio Šešuma. A i ako nisu red bi bio da se ništak sam prijavi, možda bi mu se i pola oprostilo!

СРАМОТА!

pre 12 godina

Јаооооооо, не могу да вам објасним како ми је криво, па јел зна та будала како ће Шешуму бити што неће моћи да игра у финалу, јел зна? Треба га јавно линчовати да се опамети, јавно! Уффф, рекао бих још свашта али ми модератори не би одобрили коментар...

Igor

pre 12 godina

Pogledajte sliku jednog sportiste koji je ostavljao srce na terenu boreći se za svoju reprezentaciju!!! Zbog jednog nečoveka svim srcem navijam sutra za Dansku. Zabranio bih prisustvom svim našim navijačima na domaćim i evropskim utakmicama naredne dve godine u bilo kom sportu!!!

Ministar

pre 12 godina

Pod hitno trazite ostavku svoga ministra. Toliko propusta u organizaciji. Boze sacuvaj. Brz oporavak vasem igracu. Puno srece u finalu. Bili ste bolji jucer!! Cestitam

MarkoNS

pre 12 godina

Na pocetku utakmice kada su navijaci zvizdali za vreme hrvatske himne ja sam poceo da navijam za representaciju hrvatske. Ovaj dogadjaj je samo jos jedan dokaz kolike smo mi... I da je pogodio hrvatskog trenera, ista bi steta bila, ako ne i veca jer bi izbio incident. Cisto da naglasim patriJotama da nisam Hrvat ili nesto slicno. Obican Srbin iz Vojvodine, Vojvodjanin.

jovanvrdlovski

pre 12 godina

Zbog ovakvih debila, kojih je sve više i više, jedina realna opcija za Srbiju je "ZA AFRIČKU SRBIJU", od Evrope se slobodno oprostite!!!

pegone

pre 12 godina

Za ovog lika sto gadja flasom sportiste na terenu poruka:
Izvini se javno Žarku Šešumu ako si musko i stani iza svojih djela,btw
unistio si san jednom igracu da se bori za zlato pred domacim navijacima.

Njam Njam

pre 12 godina

Sesumu zelim brz oporavak...a zbog ovog i incidenta u Novom Sadu zalsuzujemo da puknemo finale jer smo kao domacini kao navijachi i kao narod dokazali da smo STOKA......

Olala

pre 12 godina

Dačić je jednu krasnu izjavi dao za javnost "Dokažimo da nismo kao oni". S obzirom da su kockasti napadnuti u svlačionici prepustili su pobjedu jer medalja u Srbiji nema nikakvo značenje.

miroslav

pre 12 godina

pa jasno je ko stoji iza ovoga.
g.Vućić ne silazi od jutros sa Pink-a.Nosi oko vrata Zvezdin šal.
Pazite se finala,izgleda da se sprema svašta.
Ko je ugasio svetlo u Srbiji?

Sram te bilo!

pre 12 godina

Jedan je divljak ukrao ovom momku san - da igra za evropskog prvaka.

I ne, to nije navijač, redakcijo. To je huligan, a oni nemaju naciju.

Miloš

pre 12 godina

Jel to neko već kontaktirao "junačinu" kad se zna da je hteo da gađa trenera Hrvatske? Ili ovaj što je video da je to bio novčić zana nešto više? Svaki dan čitamo vesti kako svi sve znaju i niko ništa ne radi. Dokle bre ovako?

Miodrag

pre 12 godina

Pod hitno , ime i prezime napadača , sliku mu objaviti u medijima , izreći mu najstrožiju moguću kaznu (minimum pet godinazatvora)!!!

VUK

pre 12 godina

Pa ovo je stvarno neshvatljivo, da ima takvih bo..da ja to ne mogu nikako da shvatim.Stara poslovica kaze tuci cigance dok ne razbije lonac, kad ga razbije ne vredi ga tuci.I sta sad njemu covek da radi, ajde lepo vi meni recite, sto da mu cinim!!!!!????

Petar

pre 12 godina

Pa posle vicite "Pravda za Urosa" !
Mislim mozda je taj navijac od Sesuma mislio da je protivnicki igrac, mozda je neki klinac od 19 godina pa da mu oprostimo, da ne ispadne da je celo sudstvo iskorumpirano jer laze kako su navijaci u stvari huligani i izmisljaju neke baklje u ustima i flase u ocima ...

Ljutica

pre 12 godina

Mnogo divljaka uskoro izlazi na izbore, biraće predsednika kluba. Nisu huligani došli iz svemira, njihovi su "roditelji i staratelji" odavde.

Deja Vu

pre 12 godina

Ma kakav bre navijač. Ni navijač, ni "navijač". Taj je idiot, kreten, buzdovan! Toga treba smestiti na sigurno, i doživotno mu zabraniti da makar pomisli da ode na bilo kakav sportski događaj.

Podrška Šešumu i momcima sutra u finalu.

Kragujevcanka

pre 12 godina

Mukica.. Zao mi je pre svega zbog povrede i zbog cinjenice da nece igrati utakmicu karijere. Naravno, bice jos finala, verujem u to. Ali, EP Srbija, ta atmosfera, zar.. Zao mi je sto ce to propustiti.
A to stvorenje od `navijaca`.. UH! Bumerang, kad-tad.
Zarko, brz oporavak ti zelim. :*

LFC

pre 12 godina

Treba mu zabraniti ulaz na sve sportske priredbe do kraja zivota!Pravilo o ne ubacivanju bilo kakvih predmeta na teren ne postoji tek tako,radi reda vec sa nekim ciljem. Koji lik, pa da je pogodio hrvatskog selektora, utakmica bi bila prekinuta i nas bi diskvalifikovali verovatno ili drasticno kaznili. Ne mogu da verujem koliko glupih i nepromisljenih osoba ima!

Komsa

pre 12 godina

Gledali smo derbi u fudbalu.Nista se spektakularno nije desilo jer je sasvim normalno gadjati sportiste svim i svacim.I sad bi bilo normalno da je ljubitelj sporta pogodio nekog Hrvata.Koliko smo svi mi krivi za ovo?Zapitajte se ljudi.Ako za obracune izmedju navijaca postoji neko objasnjenje(ne opravdanje)napadi na sportiste obesmisljavaju sustinu sporta.

Milutin

pre 12 godina

Policija se hvali, da je preduzela sve mere bezbednosti kako bi sve proteklo u naboljem redu ušta ne sumnjam. Ima li policija mogučnosti uz pomoč tehnike i tv ekipe i njihovih kamera da pronadje idiota koji gadjao flašom pa uopšte nije važno koga je gadjao. Tome nije mesto medju ljudima i treba ga poslati u džunglu pa nek tamo preživi ako može.

Jure

pre 12 godina

Eto mogu se druziti sa hrvatskim golmanima, trenerom i klupom na ocnom odjeljenju. Dok je ovaj slucajno pogodjen bocom namjenjenom hrvatskom treneru ovi opet su terorizirani laserom.

To sa laserom daje navijackom nasilju sasvim novu dimenziju gdje svaki navijac moze kad zeli ozbiljno fizicki ozljedici igraca na terenu.

Joca Briselac

pre 12 godina

Ajde sta se penite odma,otkud on zna kad zavrljaci flasu sa tribina koga ce da pogodi,flasa je krenula ka Goluzi i Balicu al spicila Sesuma nije on fizicar da racuna kolika je gustina vazduha,masa i sta ti ja znam.Desava se da pogodi pogresnog,govorim iz licnog iskustva :D

Element d33

pre 12 godina

Sjećate se kad u filmu ''Rane'' Srđana Dragojevića Stojan (Miki Manojlović) pljuje, a ta pljuvačka mu se vraća ravno u lice?

petarV

pre 12 godina

valjda su kamere snimile,pa će policija da odradi svoj posao!

PITANJE:

Ovo je fotografija,od nekog napada iz 2009. Da li neko zna o čemu se radi?!

jesus

pre 12 godina

A cekaj malo, kako znaju da je taj "navijac" gadjao bas Hrvatskog trenera, a slucajno pogodio naseg igraca?
To znaci da znaju ko je taj "navijac". Pa pokazite nam ga onda. Cisto da i mi znamo.

povraca mi se od "navijaca" i patriJota

pre 12 godina

Ma najvaznije je da "ko ne skace,taj je Siptar" i da su straze djenerala draze na mestu.Koga briga za sport.
Ruzno bi bilo i da je flasa pogodila onog kome je bila namenjena,a ovako je jos ruznije.

Arkadija

pre 12 godina

O čemu pričate? Kakva kazna za ovog krtena? Pa zar takvi nisu, koliko prekjuče, pomilovani od stane apelacionog suda.
I da ga uhvate i izvedu pred sud, ispašće da mu je flaša slučajno iskliznula iz ruke dok je davao tetki lek.

kobac

pre 12 godina

Možda bi u finalu Šešum bio taj koji bi pokrenuo ekipu ako krene loše. Kao što je to uradio protiv Švedske. Možda ćeš baš ti koji si mu povredio oko biti glavni krivac ako izgubimo. Patrioto. Muškarčino.

ROMAN

pre 12 godina

Ti si sada kao junak,veliki patriota i veliki Srbin a? Sramoto i stidu Srbije.Pa takvi kao sto si ti su najveci neprijatelji ovog naroda.Izdajnice Srbije i Srpskog gostoprimstva.

zašto su najbolji

pre 12 godina

sad bi Amerikanci pomoću svoje tehnologije i forenzike, za pet minuta pronašli kretena, i nabili ga u hladovinu na deset godina za primer drugim idiotima.

keba kraba

pre 12 godina

ova država prvo mora da doživi katarzu kako bi uvidela kolika smo stoka i primitivci,jer drugačije nikada nećemo krenuti napred.ovakve džukele su razlog što se još uvek divimo nekim retardiranim i poremećenim osobama a zdušno se pozivamo na porodicu i pravoslavlje...

miso

pre 12 godina

Ja sam Hrvat.Ovo uopce nema veze sa navijanjem.vi ste nasilnici.volite se napit rakije i onda netko mora da nastrada.ali necu da generalizujem jer od 12.000.000 srba mora da ipak ima neko koji voli ostale narode.

jesam ja glup?

pre 12 godina

A zasto neko nije uzeo flasu odneo u policiju i da tamo uzmu otiske prstiju? Jeste da ce ih imati puno ali moci ce sigurno da nadju onog ko je bacio.

Pera Petrovic

pre 12 godina

Zbog ovakvih dogadjaja Srbija ce tesko dobijati organizaciju buducih dogadjaja... Jednostavno, nije sigurno za strance, a evo, ni za domace ljude, i to sportiste koji se takmice za svoju zemlju, takva se poruka salje..

POP

pre 12 godina

Da mu nisam u koži bas mi je žao! Da dodjes do finala prvi a možda i poslednji put u karieri i da ne nastupis zbog nekog ko o sportu ne zna nista pa to je tuzno !

nikad simpatizer olosa

pre 12 godina

sada lepo, kada si takav mangup, otidji do bolnice i izvini se coveku. mislim, ako smes, a ako ne smes, sakrij se u masi kao i sve "patriote".

o Boze

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)
(Nikola Damjanovic Novi Sad, 28. januar 2012 12:45)
Zarko strucnjance...

Markos

pre 12 godina

Ne vredi kritikovati budalu koja je ovo uradila (on verovatno sad uziva sto je glavna vest), treba ga pronaci i maksimalno kazniti.
Ali ko da ga kazni? Ovi sto su isto tako bahato, upropastili, pokrali i unistili gradjane Srbije? On je ogledalo nase vlasti, tajkuna, politicara i raznih isfoliranih "filozofa".

DejaVu

pre 12 godina

kakva smo mi nacija primitivaca i kako nam se to na kraju uvek vrati kao bumerang. Mislim da za to nema boljeg primera od ovoga sto se dogodilo sesumu. Da na takav nacin izgubimo igraca za finalnu utakmicu, da sami sebe ostetimo na takav nacin, neverovatno...

Dokle?

pre 12 godina

Kako možete da napišete "jedan navijač reprezentacije Srbije..." Valjda je huligan, razbojnik, otpadnik društva... pogodio Šešuna flašom u oko!!! Zašto te razbojnike mediji toliko timare i neguju?

Marko

pre 12 godina

Ko god da si i gde god da si ti koji si ovo uradio,u ovom slucaju nasem u nekom drugom mozda tudjem igracu-ti si idiot koga se stidi i koga prezire cela zemlja!

Filip

pre 12 godina

Хвала богу да неће бити тежих последица, желим ти брз опоравак, мајсторе! Ако је икако могуће пронаћи тог идиота и стрпати га у затвор!А наши нек играју за Шешума у финалу. Не сумњам ни најмање да ће оставити срце на терену, а онда победа не може изостати. Само напред, до победе!

Nikola Damjanovic Novi Sad

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)

Nemanja

pre 12 godina

Zarko zelim da se brzo i 100% oporavis, najvaznije je da mentalno i posle ostanes zdrav i da ne mrzis sve navijace i sport, nastavi da se bivis sportom i igraj za nas koji cene vasu igru...
Pravi navijaci koji su ostali kod kuce i cekali rezultat i navijali su u vecini od divljaka koji su isli u Arenu..
Godinama nisam isao na utakmice bilo cega jednostavno nije mi ni bezbedno a ni prijatno pored budala da sedim..
Cekam dan kada cu mozda moci da odem kao kulturan covek na utakmicu..
Verovatno u Srbiji nikada tako da nista onda vidimo se na nekom od teniskih terena....
Primer srpskog divljanja je bio i US OPEN 2011 kada su nasi opet smetali Noletu..
Pozdrav

miljan

pre 12 godina

Hoće li neko ovog "navijača" pronaći, uhapsiti, i suditi mu? Šešumu želim brz oporavak i da sutrašnje finale nadomesti finalom Olimpijskih igara.

crnobeli delija

pre 12 godina

5000 policajaca, neznani broj policajaca u civilu, najmodernija dvorana u zemlji sa 20 kamera (lupio sam broj, ali verujem da ih ima puno)... i ne zna se pocinilac? i odakle mu boca?

sramota za sve.

Robert Pivac

pre 12 godina

zanimljivo da je nas Pesic spasio zivot Sesumu prije par godina a sada jedan srpski budala mu oduzme finale u domovinu! Daj boze da taj kreten nestane sa svijeta sto prije. Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.

Zmaj

pre 12 godina

Imate toliko kamera u Areni da je nemoguce da nije snimljeno ko je to ucinio. Postavite sliku doticne osobe na internet pa nek je javnost osudi. Ovo je sramota, ali ne zbog Sesuma vec zbog cinjenice da je uopste pokusao to da ucini. Sesum je tu kolateralna steta.

Nocna mora za buzdovane

pre 12 godina

Taj buzdovan se sada verovatno hvali time sto je pogodio Sesuma u oko. Osecam da je glup ko noc i da je iskompleksirana budala koju su svi kinjili kada je bio mali. Voleo bih da ga sretnem na jedno 5 minuta, cisto da vidim koliko je hrabar.

wlado

pre 12 godina

jedan navijac je gadjao trenera hrvatske ali je pogodio naseg reprezentativca??? da li samo ja ne mogu da svarim ovu recenicu??? navijac?
...a gadjao je razumljivo hrvatskog trenera?
pogodio naseg igraca?

Nislija

pre 12 godina

Mnogo mi je krivo zbog ovog momka, nece ga pa nece, uvek mu se neki maleri desavaju.....pobedice on to i dovesce ga iz bolnice sutra oko pola 7 - 7 uvece da stavi zlato oko vrata ;)bar se nadam

Ustatebolela

pre 12 godina

Bice on dobro, mi cemo zaboraviti. Sve ce ostati isto. Zivela Srbija. Kada mu budemo otisli svi na vrata i pokazali koliko ga ne podrzavamo u ovome mozda bi se nesto i promenilo. Ovako, sreca pa je bila samo plasticna flasa.

sterma

pre 12 godina

Kakav autogol za navijače.I sada dečko neće igrati utakmicu karijere zbog nekog tamo lika koji je odlučio da baci flašu čisto radi reda.Sramota

Vuk

pre 12 godina

Ma mozemo mi da se ogradjujemo, zgrzavamo, gnusamo i ostalo koliko hocemo, ali ajde vec jednom malo i robija da radi! Pa neka momci puni snage uzmu macolu u ruke, pa lepo da prave puteve po planinskim selima, ma ima vazda posla za njih! Pa tako nekoliko puta po 10 godina, posle ce da sazrele pa valjda vise nece praviti gluposti. A i moci ce da se hvale kako su napravili puteve do zabacenih sela.

Mirjana

pre 12 godina

Sta znaci 'jedan navijac' ? Jel uhapsen ili je nestao? Jeste raspisali nagradu za one koji ga identifikuju? Da li vi uopste radite na tome da ga pronadjete? Takvih neljudi i budala ima svuda nemojte mi sad komentare 'stidim se sto sam srbin'itd nego hapsi i sudi! E, u tome se razlikujemo od civilizovanijeg sveta, sto sve tako prodje ko da nista bilo nije do sledeceg puta koji bude jos gori

Navijac

pre 12 godina

nije flasom nego metalnim novcicem. Nazalost ovo je realna slika Srbije, mi smo u globalu divljaci. Dobro je da nije tako strasno i da ce se uskoro oporaviti

DRAGAN

pre 12 godina

Sta covek da kaze posle ovoga.Nadam se samo da ce pronaci tog NEANDERTALCA koji je to uradio,i nema ni gram mozga.Nek malo odrobija pa mu nece pasti na pamet drugi put.Takve samo u Mitrovicu.A sta bi tek bilo da je pogodio goste to mu tek nije palo na pamet.STIDI SE.

Pozdravi i želje

pre 12 godina

Želim ti brz oporavak i koristim priliku da pozdravim ministra policije, predsednika države i opozicione lidere uz poruku samo tako nastavite. Inače navijanje u Areni i zvanično loženje mase izgleda kao da je sve ovo OK za iste. Čini mi se da je ministar policije trebalo da zabrani održavanje utakmice jer je bila rizična.

Marko

pre 12 godina

Ko god da si i gde god da si ti koji si ovo uradio,u ovom slucaju nasem u nekom drugom mozda tudjem igracu-ti si idiot koga se stidi i koga prezire cela zemlja!

Dokle?

pre 12 godina

Kako možete da napišete "jedan navijač reprezentacije Srbije..." Valjda je huligan, razbojnik, otpadnik društva... pogodio Šešuna flašom u oko!!! Zašto te razbojnike mediji toliko timare i neguju?

sterma

pre 12 godina

Kakav autogol za navijače.I sada dečko neće igrati utakmicu karijere zbog nekog tamo lika koji je odlučio da baci flašu čisto radi reda.Sramota

Vuk

pre 12 godina

Ma mozemo mi da se ogradjujemo, zgrzavamo, gnusamo i ostalo koliko hocemo, ali ajde vec jednom malo i robija da radi! Pa neka momci puni snage uzmu macolu u ruke, pa lepo da prave puteve po planinskim selima, ma ima vazda posla za njih! Pa tako nekoliko puta po 10 godina, posle ce da sazrele pa valjda vise nece praviti gluposti. A i moci ce da se hvale kako su napravili puteve do zabacenih sela.

crnobeli delija

pre 12 godina

5000 policajaca, neznani broj policajaca u civilu, najmodernija dvorana u zemlji sa 20 kamera (lupio sam broj, ali verujem da ih ima puno)... i ne zna se pocinilac? i odakle mu boca?

sramota za sve.

Nocna mora za buzdovane

pre 12 godina

Taj buzdovan se sada verovatno hvali time sto je pogodio Sesuma u oko. Osecam da je glup ko noc i da je iskompleksirana budala koju su svi kinjili kada je bio mali. Voleo bih da ga sretnem na jedno 5 minuta, cisto da vidim koliko je hrabar.

wlado

pre 12 godina

jedan navijac je gadjao trenera hrvatske ali je pogodio naseg reprezentativca??? da li samo ja ne mogu da svarim ovu recenicu??? navijac?
...a gadjao je razumljivo hrvatskog trenera?
pogodio naseg igraca?

Sram te bilo!

pre 12 godina

Jedan je divljak ukrao ovom momku san - da igra za evropskog prvaka.

I ne, to nije navijač, redakcijo. To je huligan, a oni nemaju naciju.

Mirjana

pre 12 godina

Sta znaci 'jedan navijac' ? Jel uhapsen ili je nestao? Jeste raspisali nagradu za one koji ga identifikuju? Da li vi uopste radite na tome da ga pronadjete? Takvih neljudi i budala ima svuda nemojte mi sad komentare 'stidim se sto sam srbin'itd nego hapsi i sudi! E, u tome se razlikujemo od civilizovanijeg sveta, sto sve tako prodje ko da nista bilo nije do sledeceg puta koji bude jos gori

miljan

pre 12 godina

Hoće li neko ovog "navijača" pronaći, uhapsiti, i suditi mu? Šešumu želim brz oporavak i da sutrašnje finale nadomesti finalom Olimpijskih igara.

Nemanja

pre 12 godina

Zarko zelim da se brzo i 100% oporavis, najvaznije je da mentalno i posle ostanes zdrav i da ne mrzis sve navijace i sport, nastavi da se bivis sportom i igraj za nas koji cene vasu igru...
Pravi navijaci koji su ostali kod kuce i cekali rezultat i navijali su u vecini od divljaka koji su isli u Arenu..
Godinama nisam isao na utakmice bilo cega jednostavno nije mi ni bezbedno a ni prijatno pored budala da sedim..
Cekam dan kada cu mozda moci da odem kao kulturan covek na utakmicu..
Verovatno u Srbiji nikada tako da nista onda vidimo se na nekom od teniskih terena....
Primer srpskog divljanja je bio i US OPEN 2011 kada su nasi opet smetali Noletu..
Pozdrav

RijekaCRO

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.

samo nazad

pre 12 godina

Puno vam hvala nacionalisti,radikali,patriote,VELIKI srbi...decko ce propustiti finale ep-a,najvecu utakmicu svoje karijere,u sred svoje semlje

Sramota

pre 12 godina

Zbog necijeg hira, covek koji se borio sve vreme za nasu zemlju, mozda nece biti u prilici da proslavi sa ostalima jedan od najvecih ako ne i najvecih uspeh u svojoj karijeri...ZALOSNO!!! Dokle cete bre vi koji sebe nazivate nekakvim patriotama i vernim navijacima da brukate nas i nasu zemlju, e zbog vas takvih, svi mi koji zaista volimo svoje klubove, svoju reprezentaciju, a pre svega sport, neidemo na utakmice. SRAMOTA!!!

MarkoNS

pre 12 godina

Na pocetku utakmice kada su navijaci zvizdali za vreme hrvatske himne ja sam poceo da navijam za representaciju hrvatske. Ovaj dogadjaj je samo jos jedan dokaz kolike smo mi... I da je pogodio hrvatskog trenera, ista bi steta bila, ako ne i veca jer bi izbio incident. Cisto da naglasim patriJotama da nisam Hrvat ili nesto slicno. Obican Srbin iz Vojvodine, Vojvodjanin.

Zmaj

pre 12 godina

Imate toliko kamera u Areni da je nemoguce da nije snimljeno ko je to ucinio. Postavite sliku doticne osobe na internet pa nek je javnost osudi. Ovo je sramota, ali ne zbog Sesuma vec zbog cinjenice da je uopste pokusao to da ucini. Sesum je tu kolateralna steta.

pegone

pre 12 godina

Za ovog lika sto gadja flasom sportiste na terenu poruka:
Izvini se javno Žarku Šešumu ako si musko i stani iza svojih djela,btw
unistio si san jednom igracu da se bori za zlato pred domacim navijacima.

povraca mi se od "navijaca" i patriJota

pre 12 godina

Ma najvaznije je da "ko ne skace,taj je Siptar" i da su straze djenerala draze na mestu.Koga briga za sport.
Ruzno bi bilo i da je flasa pogodila onog kome je bila namenjena,a ovako je jos ruznije.

Ministar

pre 12 godina

Pod hitno trazite ostavku svoga ministra. Toliko propusta u organizaciji. Boze sacuvaj. Brz oporavak vasem igracu. Puno srece u finalu. Bili ste bolji jucer!! Cestitam

Njam Njam

pre 12 godina

Sesumu zelim brz oporavak...a zbog ovog i incidenta u Novom Sadu zalsuzujemo da puknemo finale jer smo kao domacini kao navijachi i kao narod dokazali da smo STOKA......

Filip

pre 12 godina

Хвала богу да неће бити тежих последица, желим ти брз опоравак, мајсторе! Ако је икако могуће пронаћи тог идиота и стрпати га у затвор!А наши нек играју за Шешума у финалу. Не сумњам ни најмање да ће оставити срце на терену, а онда победа не може изостати. Само напред, до победе!

kreso

pre 12 godina

Srdacan pozdrav od jednog Hrvata. Prije svega cestitke Srbiji na cistoj i zasluzenoj pobjedi uz zelju da osvojite zlato sutra. Sto se tice "navijaca", nazalost ni kod nas nije situacija nista bolja. Da se prvenstvo igra kod nas, zar mislite da bi Bad blue boys i drugi nogometni (i ostali) retardi sjedili skrstenih ruku? Izgleda da se nazalost ne moze (ili nece) stati na kraj takvom probisvijetu.

milan

pre 12 godina

To je ista ona bagra što ispisa celu Srbiju grafitima" Pravda za Uroša",ista ona bagra što menja predsednike dva najveća zla u Srbiji Zvezde i Partitzana.To je ista ona bagra što isterava Piksija iz prostorija njegovog kluba i što napada Stojkovića dok igra za svoju zemlju.Dokle bre više.Niko me ne može uveriti da ih je nemoguće kontrolisati.Oni nekome očigledno odgovaraju.Koriste ih kad im je potrebno a onda se oni povremeno izmaknu kontroli.A možda i ne.Možda je i ovo bilo po zadatku.Onolika Engleska pa znaju svakog huligana u glavu.

DejaVu

pre 12 godina

kakva smo mi nacija primitivaca i kako nam se to na kraju uvek vrati kao bumerang. Mislim da za to nema boljeg primera od ovoga sto se dogodilo sesumu. Da na takav nacin izgubimo igraca za finalnu utakmicu, da sami sebe ostetimo na takav nacin, neverovatno...

СРАМОТА!

pre 12 godina

Јаооооооо, не могу да вам објасним како ми је криво, па јел зна та будала како ће Шешуму бити што неће моћи да игра у финалу, јел зна? Треба га јавно линчовати да се опамети, јавно! Уффф, рекао бих још свашта али ми модератори не би одобрили коментар...

Igor

pre 12 godina

Pogledajte sliku jednog sportiste koji je ostavljao srce na terenu boreći se za svoju reprezentaciju!!! Zbog jednog nečoveka svim srcem navijam sutra za Dansku. Zabranio bih prisustvom svim našim navijačima na domaćim i evropskim utakmicama naredne dve godine u bilo kom sportu!!!

jovanvrdlovski

pre 12 godina

Zbog ovakvih debila, kojih je sve više i više, jedina realna opcija za Srbiju je "ZA AFRIČKU SRBIJU", od Evrope se slobodno oprostite!!!

nikad simpatizer olosa

pre 12 godina

sada lepo, kada si takav mangup, otidji do bolnice i izvini se coveku. mislim, ako smes, a ako ne smes, sakrij se u masi kao i sve "patriote".

Navijac

pre 12 godina

nije flasom nego metalnim novcicem. Nazalost ovo je realna slika Srbije, mi smo u globalu divljaci. Dobro je da nije tako strasno i da ce se uskoro oporaviti

koja ironija...

pre 12 godina

Takve primate treba zatvoriti i izolovati od ostatka populacije! Ne mogu ni da zamislim kako se Sesum oseca sto nece igrati finale pred svojom nacijom...

Element d33

pre 12 godina

Sjećate se kad u filmu ''Rane'' Srđana Dragojevića Stojan (Miki Manojlović) pljuje, a ta pljuvačka mu se vraća ravno u lice?

jesus

pre 12 godina

A cekaj malo, kako znaju da je taj "navijac" gadjao bas Hrvatskog trenera, a slucajno pogodio naseg igraca?
To znaci da znaju ko je taj "navijac". Pa pokazite nam ga onda. Cisto da i mi znamo.

bla bla

pre 12 godina

Da je pogodio selektora hrvatske reprezentacije verovatno bi velika vecina likovala. Zato je pozeljno osuditi svako divljanje i nasilje, bez izuzetka. Zelim mu brz oporavak a samo on zna koliko je tesko ne igrati u finalu zbog mrznje prema susedima. Pozdrav

miso

pre 12 godina

Ja sam Hrvat.Ovo uopce nema veze sa navijanjem.vi ste nasilnici.volite se napit rakije i onda netko mora da nastrada.ali necu da generalizujem jer od 12.000.000 srba mora da ipak ima neko koji voli ostale narode.

todos

pre 12 godina

Nadam se da su sigurnosne kamere uhvatile ovog ludaka što je pogodio Šešuma. A i ako nisu red bi bio da se ništak sam prijavi, možda bi mu se i pola oprostilo!

Dejan

pre 12 godina

Kazna za huligan i to kazna za primer!!! I prikačiti mu i lupanje auta i organizovanje takvih istih kao on. Kazna za primer i slika u svim medijima!!!

gistro

pre 12 godina

Šta se foliramo? Mnogima (nadam se manjini) koji komentarišu je problem što je pogođen Šešum, što je promašio... U "Areni" je bilo par hiljada maloumnika. Nisu svi uneli novčiće, ali jesu svoje frustracije. Ispred "Arene" se rikalo i vređali su se (neprisutni) Hrvati, da se ledi krv u žilama. Nije svejedno kad u redu masa naloženih klinaca urla "Ko ne skače Hrvat je" i mi koji ne skačemo treba da čekamo da li će neko od njih da nešto preduzme po tom imperativnom sloganu. SVE SU IH PUSTILI UNUTRA. Zviždanje himni je "valjda normalno" (nivo svesti), ali pesme sa mesarskim glagolima - za to se u normalnoj zemlji prazne tribine. I onda JEDAN od njih bacio novčić. To je samo posledica. Da ne ulazimo u priču gde su bili "verni navijači" tokom prethodnih tekmi.

Arkadija

pre 12 godina

O čemu pričate? Kakva kazna za ovog krtena? Pa zar takvi nisu, koliko prekjuče, pomilovani od stane apelacionog suda.
I da ga uhvate i izvedu pred sud, ispašće da mu je flaša slučajno iskliznula iz ruke dok je davao tetki lek.

Kraj

pre 12 godina

Treba postaviti mrezu izmedju publike i terena, i zastiti igrace od stoke sa tribina.
(Zoran, 28. januar 2012 14:59)

Ili to, ili da "navijači" na tribine ulaze u donjem vešu i vezanih ekstremiteta...

Nislija

pre 12 godina

Mnogo mi je krivo zbog ovog momka, nece ga pa nece, uvek mu se neki maleri desavaju.....pobedice on to i dovesce ga iz bolnice sutra oko pola 7 - 7 uvece da stavi zlato oko vrata ;)bar se nadam

ZALOSNO

pre 12 godina

To mozemo samo mi ,najvaznijeg igraca u odbrani posebnu u sistemu u kome igra danska(sto se videlo u prvom mecu,koliki je bio njegov doprinos) uspemo da osakatimo ovako,i to ni manje ni vise nego u oko ,sami sebi smo presudili u finalu!!!!Hrabro ZARKO ,KAO I UVEK!!!

ROKVIC RADIVOJE

pre 12 godina

Kreso,
Hvala na cestitkama (zelim i ja reprezentaciji Hrvatske jos jednu medalju zato sto dokazuju da je hrvatski rukomet vec 12 godina u evropskom vrhu) i hvala na komentaru i hvala sto si razuman.
Svako dobro.

Miloš

pre 12 godina

Jel to neko već kontaktirao "junačinu" kad se zna da je hteo da gađa trenera Hrvatske? Ili ovaj što je video da je to bio novčić zana nešto više? Svaki dan čitamo vesti kako svi sve znaju i niko ništa ne radi. Dokle bre ovako?

Miodrag

pre 12 godina

Pod hitno , ime i prezime napadača , sliku mu objaviti u medijima , izreći mu najstrožiju moguću kaznu (minimum pet godinazatvora)!!!

Robert Pivac

pre 12 godina

zanimljivo da je nas Pesic spasio zivot Sesumu prije par godina a sada jedan srpski budala mu oduzme finale u domovinu! Daj boze da taj kreten nestane sa svijeta sto prije. Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.

Nikola Damjanovic Novi Sad

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)

Babin_zub

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.
(RijekaCRO, 28. januar 2012 15:39)

A sta mislis,da je rat zapocelo 8 milona srba i 5 miliona hrvata?Sve i pocinje sa grupom,koja uvlaci ostale u sto veci sukob.

Sto se tice majmuna koji bacaju stvari na teren,njih bi kao u Engleskoj-nekoliko godina zatvora,i to Padinjak,da nauce kako se seje,zanje,okopava,muze...Pa da vidis kako ce nakon toga gledati na zivot.

zašto su najbolji

pre 12 godina

sad bi Amerikanci pomoću svoje tehnologije i forenzike, za pet minuta pronašli kretena, i nabili ga u hladovinu na deset godina za primer drugim idiotima.

Krsto

pre 12 godina

RE: gistro

Tacno tako. Dobro si to opisao. Drugar koji je bio u Areni mi je rekao da je cuo kako covek koji je sedio pored njega uci svog malog sina da vice: Ubi Hrvata da Spitar nema brata. Odvratno i strasno! Pa gde to i s kim mi zivimo?!

Pozdravi i želje

pre 12 godina

Želim ti brz oporavak i koristim priliku da pozdravim ministra policije, predsednika države i opozicione lidere uz poruku samo tako nastavite. Inače navijanje u Areni i zvanično loženje mase izgleda kao da je sve ovo OK za iste. Čini mi se da je ministar policije trebalo da zabrani održavanje utakmice jer je bila rizična.

Jure

pre 12 godina

Eto mogu se druziti sa hrvatskim golmanima, trenerom i klupom na ocnom odjeljenju. Dok je ovaj slucajno pogodjen bocom namjenjenom hrvatskom treneru ovi opet su terorizirani laserom.

To sa laserom daje navijackom nasilju sasvim novu dimenziju gdje svaki navijac moze kad zeli ozbiljno fizicki ozljedici igraca na terenu.

miroslav

pre 12 godina

pa jasno je ko stoji iza ovoga.
g.Vućić ne silazi od jutros sa Pink-a.Nosi oko vrata Zvezdin šal.
Pazite se finala,izgleda da se sprema svašta.
Ko je ugasio svetlo u Srbiji?

ROMAN

pre 12 godina

Ti si sada kao junak,veliki patriota i veliki Srbin a? Sramoto i stidu Srbije.Pa takvi kao sto si ti su najveci neprijatelji ovog naroda.Izdajnice Srbije i Srpskog gostoprimstva.

o Boze

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)
(Nikola Damjanovic Novi Sad, 28. januar 2012 12:45)
Zarko strucnjance...

BeogradSRB

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.
(RijekaCRO, 28. januar 2012 15:39)

Maestro, sve si objasnio.

kurta

pre 12 godina

Bas mi je zao ovog momka, propustice najvazniju utakmicu karijere. Pocinioca obavezno uhapsiti i najstrozije kazniti. Brz oporavak majstore!!

Idi begaj

pre 12 godina

Pa evo....upravo ono sto se i desava neduznim ljudima pored da ih lepo nazovem "huligana"....
Sve sto radis drugima-radis sebi....
A ovu kreaturu od coveka koji je bacio upaljac treba na TV,pa lepo-ime i prezime,ulica ta i ta,mozete ga videti u zatvoru,ulaz 100din...pa lepo odvedes decu i kazes im evo to je taj sto je nasem igracu povredio oko upaljacem

brainwash

pre 12 godina

ovakvi bezumni aktovi mrznje i netrpeljivosti od strane nacionalista, tacnije fasista se uvek vracaju kao bumerang. Gde je sad Dacicevapolicija, i sve obecane kamere da identifikuju idiota koji je ovo ucinio?

Mirko

pre 12 godina

Pitam se: Kome uopšte trebaju ovakvi navijači? Gde god da su - u fudbalu, košarci, rukometu, nebitno.. Oni su šteta za sve nas, osim za pojedine kriminalce koji ih vrbuju. Za normalne ljude oni su sramota i očaj.

Sad, mi komentarišemo između ostalog i zato što je pogodio našeg igrača. Možda se ne bi toliko javljali da je pogodio Golužu ili Balića.. E to bi tek bila sramota.
Ne kažem da i oni to isto ne rade i da su verovatno i gori od nas. Sigurno su milion puta bacili novčić ili flašu na naše. Ali to nam ne daje za pravo. Mi nismo kao oni. Ili bar većina nas. Trebamo se čuvati ovakvih izroda, pijanaca.. Ako može policija da piše kazne za pušenje, valjda može i da sankcioniše ovakvo ponašanje. Šta? Fali policije? Pa eto više mogućnosti za zaposlenje. Zatvor, novčane kazne, pa kom opanci kom obojci. Valjda ćemo tako da budemo ljudi ili možda nećemo?

kobac

pre 12 godina

Možda bi u finalu Šešum bio taj koji bi pokrenuo ekipu ako krene loše. Kao što je to uradio protiv Švedske. Možda ćeš baš ti koji si mu povredio oko biti glavni krivac ako izgubimo. Patrioto. Muškarčino.

Pera Petrovic

pre 12 godina

Zbog ovakvih dogadjaja Srbija ce tesko dobijati organizaciju buducih dogadjaja... Jednostavno, nije sigurno za strance, a evo, ni za domace ljude, i to sportiste koji se takmice za svoju zemlju, takva se poruka salje..

POP

pre 12 godina

Da mu nisam u koži bas mi je žao! Da dodjes do finala prvi a možda i poslednji put u karieri i da ne nastupis zbog nekog ko o sportu ne zna nista pa to je tuzno !

Tadic

pre 12 godina

Šteta za Šešuma, nije tolika šteta što će on propustiti utakmicu kolika je šteta što taj koji je to učinio sa namerom da to učini nekom drugom nikada neće shvatiti svoj postupak, zaboravio je ono davno ispečeno "Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne"! To se upravo nama desilo, ali taj bolesni "um" nikada neće da shvati!!!

Petar

pre 12 godina

Pa posle vicite "Pravda za Urosa" !
Mislim mozda je taj navijac od Sesuma mislio da je protivnicki igrac, mozda je neki klinac od 19 godina pa da mu oprostimo, da ne ispadne da je celo sudstvo iskorumpirano jer laze kako su navijaci u stvari huligani i izmisljaju neke baklje u ustima i flase u ocima ...

keba kraba

pre 12 godina

ova država prvo mora da doživi katarzu kako bi uvidela kolika smo stoka i primitivci,jer drugačije nikada nećemo krenuti napred.ovakve džukele su razlog što se još uvek divimo nekim retardiranim i poremećenim osobama a zdušno se pozivamo na porodicu i pravoslavlje...

Komsa

pre 12 godina

Gledali smo derbi u fudbalu.Nista se spektakularno nije desilo jer je sasvim normalno gadjati sportiste svim i svacim.I sad bi bilo normalno da je ljubitelj sporta pogodio nekog Hrvata.Koliko smo svi mi krivi za ovo?Zapitajte se ljudi.Ako za obracune izmedju navijaca postoji neko objasnjenje(ne opravdanje)napadi na sportiste obesmisljavaju sustinu sporta.

Ljutica

pre 12 godina

Mnogo divljaka uskoro izlazi na izbore, biraće predsednika kluba. Nisu huligani došli iz svemira, njihovi su "roditelji i staratelji" odavde.

LFC

pre 12 godina

Treba mu zabraniti ulaz na sve sportske priredbe do kraja zivota!Pravilo o ne ubacivanju bilo kakvih predmeta na teren ne postoji tek tako,radi reda vec sa nekim ciljem. Koji lik, pa da je pogodio hrvatskog selektora, utakmica bi bila prekinuta i nas bi diskvalifikovali verovatno ili drasticno kaznili. Ne mogu da verujem koliko glupih i nepromisljenih osoba ima!

Mikica

pre 12 godina

Mozemo mi da kukamo koliko hocemo i da trazimo kojekakve kazne za ovog idiota... Sta vredi kad je drugostepeni sud u slucaju Brisa Tatona svima prepolovio kazne i poslao poruku da ipak nije tako strasno ubiti coveka na nacin kako su magarci to uradili! Cak se kazne i ovoj dvojici koji su u bekstvu smanjuju. Velikom brzinom se vracamo u divne 90te...

Ustatebolela

pre 12 godina

Bice on dobro, mi cemo zaboraviti. Sve ce ostati isto. Zivela Srbija. Kada mu budemo otisli svi na vrata i pokazali koliko ga ne podrzavamo u ovome mozda bi se nesto i promenilo. Ovako, sreca pa je bila samo plasticna flasa.

jesam ja glup?

pre 12 godina

A zasto neko nije uzeo flasu odneo u policiju i da tamo uzmu otiske prstiju? Jeste da ce ih imati puno ali moci ce sigurno da nadju onog ko je bacio.

Bakin Kolach

pre 12 godina

uvek sam se ponosio nasom zemljom, kad sam isao preko. i koliko toliko su nas gotivili evropljani. sve se promenilo od kako su ubili tatona! od tada kad kazem da sam iz Srbije, kao da sam im opsovao majku! sad na sve Srbe gledaju ko divljake zbog par stotina "patriota"!! Najgore sto mi normalni ispastamo zbog toga. :(

Olala

pre 12 godina

Dačić je jednu krasnu izjavi dao za javnost "Dokažimo da nismo kao oni". S obzirom da su kockasti napadnuti u svlačionici prepustili su pobjedu jer medalja u Srbiji nema nikakvo značenje.

Deja Vu

pre 12 godina

Ma kakav bre navijač. Ni navijač, ni "navijač". Taj je idiot, kreten, buzdovan! Toga treba smestiti na sigurno, i doživotno mu zabraniti da makar pomisli da ode na bilo kakav sportski događaj.

Podrška Šešumu i momcima sutra u finalu.

Bojan

pre 12 godina

Ajde sada velika SRBENDO budi pravi pa izadji i izvini se Sesumu. Kad si imao muda da gadjas upaljacem Hrvate jer mislis da si veliki patriota, sad lepo izadji iz rupe i izvini se! Tada ces pokazati koliko to je stalo do Srbije, a ne time sto ces da udaras iza ledja.... Ko zna mozda bi Sesum bio covek odluke u finalu.... A sto ga nece tamo biti samo si ti kriv pa mozda i tebe treba kriviti ako izgubimo!

Markos

pre 12 godina

Ne vredi kritikovati budalu koja je ovo uradila (on verovatno sad uziva sto je glavna vest), treba ga pronaci i maksimalno kazniti.
Ali ko da ga kazni? Ovi sto su isto tako bahato, upropastili, pokrali i unistili gradjane Srbije? On je ogledalo nase vlasti, tajkuna, politicara i raznih isfoliranih "filozofa".

cro

pre 12 godina

Naši rukometaši su na 12 velikih natjecanja, deset su se puta plasirali u polufinale, a ukupno su osvojili šest medalja - olimpijsko zlato u Ateni 2004., svjetsko zlato u Portugalu 2003., dva svjetska srebra - 2005. u Tunisu te 2009. u Hrvatskoj, te dva europska srebra - 2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji. Niti jedan momčadski sport u Hrvatskoj nije nanizao toliko uspjeha.
A gdje ste vi braćo srbi?
Jake vam fore, dobili ste nas u vašem glavnom gradu, u najvećoj dvorani, pred 20 000 VAŠIH navijača, gdje nam niste ni dopistili da dođu naši navijači. Svaka vam čast, veliki uspje, povjesni rezultat, ali daleko ste vi od nas u rukometu, treba još puno žganjaca pojest da bi nam se bar približili. Vaš igrač je sam priznao da vam je ovo velika prilika i da ste svjesni da u rukometu vjerojatno nećete ništa osvojiti sljedećih 10 godina. Iskoristite to!

DRAGAN

pre 12 godina

Sta covek da kaze posle ovoga.Nadam se samo da ce pronaci tog NEANDERTALCA koji je to uradio,i nema ni gram mozga.Nek malo odrobija pa mu nece pasti na pamet drugi put.Takve samo u Mitrovicu.A sta bi tek bilo da je pogodio goste to mu tek nije palo na pamet.STIDI SE.

Jovke

pre 12 godina

Kad povredimo hrvata, onda se pocinioci uhapse za jedan dan, ajde sad da vidimo koliko vam treba, ako uopste uspete pronaci tog kretena.

Tvrtko

pre 12 godina

Hrvat sam.cestitam na velikoj pobjedi. Cestitam i na svim ovim suvislim komentarima kojima iskazujetenorezir prema tom debeli koji je čovjeku oduzeo utakmicu života, a vašoj repki značajnog igrača. I kod nas se naravno moglo desiti isto. I kod nas ima nevidjenih primitivaca. Šteta, sport bi trebao biti iznad svega.

Milutin

pre 12 godina

Policija se hvali, da je preduzela sve mere bezbednosti kako bi sve proteklo u naboljem redu ušta ne sumnjam. Ima li policija mogučnosti uz pomoč tehnike i tv ekipe i njihovih kamera da pronadje idiota koji gadjao flašom pa uopšte nije važno koga je gadjao. Tome nije mesto medju ljudima i treba ga poslati u džunglu pa nek tamo preživi ako može.

гробар до гроба

pre 12 godina

Па тог навијача треба да, измлати и народ и полиција. Лепо наш народ каже: "Ко другом јаму копа, сам у њу упада." Кад ће људи да схвате да само својој екипи и репрезентацији штете, ето повредио је свог играча, да је повредио Хрвата било би казне, и тешко да би смо поново организовали неко рукометно такмичење, а организујемо и СП у децембру 2013. за жене, људи нам указали поверење а више не би. Партизан је кажњен безброј пута због таквих ствари у Пиониру, чак му је и прећено суспензијом Пионира, само без потребе празне клупску касу, која је ионако празна!!!!
Жао ми је Шешума одиграш цело првенство, и кад треба да играш финале у својој земљи, пред својом публиком, твој навијач те повреди и проведеш финале у болници!!!

Kragujevcanka

pre 12 godina

Mukica.. Zao mi je pre svega zbog povrede i zbog cinjenice da nece igrati utakmicu karijere. Naravno, bice jos finala, verujem u to. Ali, EP Srbija, ta atmosfera, zar.. Zao mi je sto ce to propustiti.
A to stvorenje od `navijaca`.. UH! Bumerang, kad-tad.
Zarko, brz oporavak ti zelim. :*

Bojan Markovic

pre 12 godina

Samo pogledajte broj luplenih minusa na ove kometare i sve ce vam biti jasno. Ponegde do -66! To znaci da taj "navijac" nije usamljen. Ima jos takvih "junaka" koji bi to rado isto uradili ako im se za to pruzi prilika. Za njih je taj heroj, kao i oni koji su herojski napali Tantona. Procitajte jos jednom zapisnik sa tog dogadjenja, pogledajte komentare zgrazavanja i broj lupljenih minusa. Mi smo nacija puna bolesnika. Ne treba graditi zatvore nego ludnice i te ljude smestiti na sigurno. Kad izadju iz zatvora jos ce im negde porasti cena, ali kad i ako izadju iz ludnice - nece je imati. Bice samo ludaci - sto i najvise pase.

VUK

pre 12 godina

Pa ovo je stvarno neshvatljivo, da ima takvih bo..da ja to ne mogu nikako da shvatim.Stara poslovica kaze tuci cigance dok ne razbije lonac, kad ga razbije ne vredi ga tuci.I sta sad njemu covek da radi, ajde lepo vi meni recite, sto da mu cinim!!!!!????

slobodan

pre 12 godina

maloumnik taj koji je gadjao, bez obzira da li je hteo da pogodi hrvata ili je gadjao iz zezanja sta god, sesum je sanjao to finale, izgarao na terenu sa momcima i tako neki majmun da mu oduzme to...stvarno nekultura i nevaspitanje, za ovakav nemar i bezobrazluk 40 godina!

Laki Topalovic

pre 12 godina

Zna li se tko je to napravio? Lično bi voleo prvi da saznam..
(gospodin Rajković, 28. januar 2012 16:22)

Gospodine Rajkovicu, kako biste mu vi sudili.

sima

pre 12 godina

Mozda bi trebalo nesto iskombinovati, ako je ikako moguce, da se ubaci Sesum u igru makar na pola minuta, pod nadzorom lekara, ako budemo vodili. Mogu samo da zamislim kako mu ovo tesko pada kao mladom sportisti.

Ivo split

pre 12 godina

(Mirko 28. Januar)

Sve si lijepo napisao, osim onoga “mi nismo kao oni“.
Siguran sam da tako razmislja i ovaj so je bacio flasu.

Knezevic

pre 12 godina

zanimljivo da je nas Pesic spasio zivot Sesumu prije par godina a sada jedan srpski budala mu oduzme finale u domovinu! Daj boze da taj kreten nestane sa svijeta sto prije. Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.
(Robert Pivac, 28. januar 2012 12:57)
Mislim da je bilo obrnuto.Kada je ubijen Marijan Kozma tada je tesko povredjen i Pesic a Sesum ga je nosio do bolnice.

petarV

pre 12 godina

valjda su kamere snimile,pa će policija da odradi svoj posao!

PITANJE:

Ovo je fotografija,od nekog napada iz 2009. Da li neko zna o čemu se radi?!

Travis_Bickle

pre 12 godina

Svi oni koji se stide da su srbi i svi oni koji pominju bodljikavu zicu oko granice - izvolite pa idite iz srbije, a ne samo da prozivate ovde.
Momak koji je pogodio Zarka je ispao glup, verovatno je neki napaljeni klinca, a vi sad odmah generalizujete da smo svi takvi.
Ja sam prvi ponosan sto sam Srbin, nisam pripadnik navijacke grupe, nisam krao patike kada su bili mitinzi, jesam veliki Patriota, sto ne mora odmah da znaci da sam protiv EU, mira u svetu i pomirenju na ovim prostorima...
Dosadni ste vise sa pljuvanjem po sopstvenom narodu

Aleksandra

pre 12 godina

Nadam se da će Šešum bar moći da pruži podršku sa klupe kad već zbog ovog,ne znam ni kako bih ga nazvala,ne može da igra i da se popenje na pobedničko postolje (nadam se najviši stepenik) sa ostalim momcima kao što zaslužuje! Brz oporavak majstore!

@cro
Ako je Balić,kao jedan od najboljih svetskih rukometaša priznao da smo bili bolji ne znam zašto ti imaš problem! A to da ste godinama unazad jedna od najboljih reprenzetacija u rukometu vam niko i ne osporava,ali juče smo mi bili bolji i zasluženo ćemo se boriti za zlato! A šta će biti u narednih 10 sa našom,a i sa vašom reprenzetacijom to niko ne zna! Pozdrav i srećno protiv Španaca!

Munir

pre 12 godina

O bože kako da se oslobodimo primitivaca? Za organizaciju ovog šampoinata ,,izginula je armija ljudi. Sportisti su prosuli velike količine znoja. Prošli kroz pakao priprema. I to da bi nas usrećili, učinili nas ljepšim boljim u očima ostatka svijeta. Počeo je njhov , a i naš lijep san. Slike na malim ekranima širom Evrape a i dalje pokazuju slike koje opravdavaju ukazano poverenje našim sportskim radnicima, a i sportistima. I onda na scenu nasetupaju naši ,,patriote" da budu kao i oni njihovi. Ruše, pale, Razbijaju, povređuju nedužne ljude. Svima nama prekidaju lijep san, I to zato što su kukavice, neljudi, gubitnici. Neostvarena bića. Nažalost tu su i ,,važni pojedionci" da sa njima manipulišu i svima nama pokažu da sa avetima devedesetih još završeno. Svako zlo je užasno žilavo, pa i ovo. Stoga našim sportskim radnicima i sportistima treba odati veliko priznanje za sve što su uradili u ovakvim okolnostima. Boriti se za dobro, za lepotu, za pobedu sa njihovima , a i nažalost, sa našima, priznaćete i nije lako. Stoga Šešumu i drugovima poželimo svako dobro ovog našeg sveta. A za one druge molimo se bogu da ih vrati na pravi put! Poštovatj sebe, a ne povredi drugog!

dcz

pre 12 godina

Vidim mnogo komentara u kojima se podrzava to sto je on gadjao Hrvate, pa im je krivo sto je Sesum kolateralna steta. Takvi su jos gori od ovog huligana. Takodje, primecujem i mnogo onih koji kazu kako su Hrvati jos gori i ne treba da se spustamo na njihov nivo. Sve dok tako razmislja vecina naseg naroda (a isto tako Hrvati misle o nama) nema pomirenja izmedju nas i njih. A prava istina je da smo mi dve potpuno iste nacije. (jedino im je kultura obicnog naroda na visem nivou jer su oni bili pod Austougarskom, a mi pod Tucima, nesto slicno Vojvodini). Mi smo, hteo neko to da prizna ili ne, braca. Meni su Hrvati blizi i od Crnogoraca, i nadam se da ce uskoro doci dan kada cu moci bez straha da posetim tu nama blisku zemlju. Pozdrav za sve normalne Hrvate i Srbe!

Joca Briselac

pre 12 godina

Ajde sta se penite odma,otkud on zna kad zavrljaci flasu sa tribina koga ce da pogodi,flasa je krenula ka Goluzi i Balicu al spicila Sesuma nije on fizicar da racuna kolika je gustina vazduha,masa i sta ti ja znam.Desava se da pogodi pogresnog,govorim iz licnog iskustva :D

grobar.prijepolje

pre 12 godina

Naši rukometaši su na 12 velikih natjecanja, deset su se puta plasirali u polufinale, a ukupno su osvojili šest medalja - olimpijsko zlato u Ateni 2004., svjetsko zlato u Portugalu 2003., dva svjetska srebra - 2005. u Tunisu te 2009. u Hrvatskoj, te dva europska srebra - 2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji. Niti jedan momčadski sport u Hrvatskoj nije nanizao toliko uspjeha.
A gdje ste vi braćo srbi?
Jake vam fore, dobili ste nas u vašem glavnom gradu, u najvećoj dvorani, pred 20 000 VAŠIH navijača, gdje nam niste ni dopistili da dođu naši navijači. Svaka vam čast, veliki uspje, povjesni rezultat, ali daleko ste vi od nas u rukometu, treba još puno žganjaca pojest da bi nam se bar približili. Vaš igrač je sam priznao da vam je ovo velika prilika i da ste svjesni da u rukometu vjerojatno nećete ništa osvojiti sljedećih 10 godina. Iskoristite to!
(cro, 28. januar 2012 18:38)

Aman,aman...covece...A,ko tebi osporava da ste vi sila u rukometu???!!Cemu taj izliv besa??!!Ne zivi se od proslosti...vremena se menjaju.Zivi se za trenutak i sa pogledom u buducnost.Ti nisi svestan kako sam se ja osecao JUCE...a mogu se kladiti da je tebi JAKO IZBLEDELO osecanje koje si imao u navedenim momentima navedenih godina....Nisam li u pravu??? I sto LAZES da Vam je iko branio da dojete??Svi koji ste imali karte SPROVEDENI STE POD PRATNJOM DO ARENE I NAZAD...Slazem se da u civilizovanom svetu to NIJE normalno...ali MI ne zivimo utakvom svetu...A znas zasto??!!Zbog takvih kao sto si ti,zbog onakvih kakvi su oni koji su palili po Novom Sadu i razbijali auta,zbog onakvih kakvi ste VI koji ste na utakmici Partizan - Cibona NAPALI DEVOJKU samo zbog toga sto je na sebi imala MAJICU GROBARA,zbog onakvih koji po hrvatskoj kamenuju autobuse sa nasim navijacima ili sa NASIM tablicama...hoces dalje???!!Jel se secas kada su Partizanovi navijaci poneli sa sobom registarske oznake Srbije i zamenili ih na parkinzima po Rijeci??!!Znas gde su ta auta zavrsila???U MORU,DRUZE... Ja znam samo jedno : NEKI (I NA NASOJ I NA VASOJ STRANI) su se dobro OPARILI NA NASEM BESU.... a na besu koji SU ONI ORKESTRIRALI...I oni sada UZIVAJU a mi se KOLJEMO...na razne nacine...
U svakom slucaju...cestitke svim srspkim sportistima za ono juce...Novaku,vaterpolistima i rukometasima...Za odnos NASIH I VASIH na terenu,na ono posle utakmice,na izjave SVIH ...KAPA DOLE....
NAJISKRENIJE VAM ZELIM POBEDU NAD SPANIJOM...
ZIVELA SRBIJA (ONAJ NORMALNI DEO NJENOG ZIVLJA ) !!

NORMALAN

pre 12 godina

Ma mozemo mi da se ogradjujemo, zgrzavamo, gnusamo i ostalo koliko hocemo, ali ajde vec jednom malo i robija da radi! Pa neka momci puni snage uzmu macolu u ruke, pa lepo da prave puteve po planinskim selima, ma ima vazda posla za njih! Pa tako nekoliko puta po 10 godina, posle ce da sazrele pa valjda vise nece praviti gluposti. A i moci ce da se hvale kako su napravili puteve do zabacenih sela.
(Vuk, 28. januar 2012 12:5

Ma da Vuce sve si ti upravu i podrzavam ideju ali sta ako je doticni a vjerovatno jeste "tatin i mamin dobri sin" pa jos sa Dedinja.
Koliko mladih ali siromasnih bi bili presrecni samo prisustvovati mecu u Areni.Lijepo pozdravit goste aplauzom,cutati kad se svira gostujuca himna a igraca protivnika kad poziva na korektno navijanje pozdravit gromoglasnim aplauzom.
Nije nazalost bio samo jedan divljak.Bilo je par hiljada.
Sesumu sve naj bolje zelim.

matija

pre 12 godina

Ja se nadam da ce se on oporaviti pre svega psihicki sto propusta najbitniju utakmicu u karijeri (barem do sada)..a areni bi bilo bolje u nedelju da je uzvikivala njegovo ime...decko je zasluzio!makar na taj nacin da mu se oduzimo za sve sta je ucinio u ovom prvenstvu...

zbunjeni

pre 12 godina

Srbin sam, stid me je, besan sam. Mislim da ce taj kreten biti pronadjen, a da li ce mu biti sudjeno nisam siguran. Radujem se puno kad vidim da se u najvecem broju komentara osudjuje ovaj huligan, pa mi to daje neku nadu da ce mozda ipak u Srbiji biti bolje.

rrmm

pre 12 godina

Navodno 5000 policajaca obezbeđuje utakmicu , kapacitet dvorane smanjen na 14800 gledalaca , a ljudi unose flaše , metalne novčiće i upaljače .

Deks

pre 12 godina

strasno,neverovatno...samo se nadam da ce Zarko brzo da se oporavi te da ce odigrati jos mnogo velikih utakmica, stvarno nije zasluzio da propusti finale u sred Beograda zbog nekih primitivaca..ne mogu ni da pomislim da je mlad covek i sportista stvarno ostao bez oka,valjda kao kaznu sto ceo zivot naporno radi i reprezentira nau zemlju

zarko

pre 12 godina

Sta je Dacicu jos niste uhapsili huligana.Neki dan kad vam je bilo u interesu odmah ste sve napadace uhapsili.
Sta je sad sva srpska javnost trazi od vas da se počinioc pronadje.Nadam se da citas ove komentare svih gradjana koji to od vas traze.
Ako ga ne pronadjes to je bruka i sramota ako se vas sramota dotaci moze...

gost

pre 12 godina

to je sigurno napravia lik koji je mladi i nema veze sa ratom koji smo mi vodili,ali je zatrovan prićama iz kuće.zao mi je ,jer znan da bi se to isto i kod nas desilo.i onda se pitan kako dalje,a vjerovatno nikako,jer će taj lik ili nekakav huligan njegov brat sa naše strane trovat svoju dicu i nema tu napretka braćo moja.moramo se pomirit da je tako kako je ili ćekat dok u nas ne dođe neka margaret tacher i rigorozno poćne kažnjavat krivi pogled,a ne ozljeđivanje sportaša koji je svoj cili život posvetia tome.kažen nemogu osuđivat,jer mi u svom dvorištu nismo počistili,ali da je sramota sramota je.

Sandman

pre 12 godina

Mislim da taj slobodno da ga nazovem retard sada drhti ko prut od straha moleci se da slucajno nije snimljen kamerom. Jer ako jeste, treba ga pronaci i staviti na stub srama. Ne treba ga kaznjavati nikako osim objaviti mu ime u javnosti pa neka ga ljudi preziru. Nekad nema gore kazne od prezira okoline...

Бранислав

pre 12 godina

Bio sam pozvan negde baš sinoć, i nekako mi se nije nešto ni gledala utakmica, posle svega, pa sam pre nego što sam krenuo samo kratko uključio televizor da čujem da li će se hrvatskoj himni zviždati. Izlazeći iz kuće hrvatska himna mi nije izlazila iz glave, čak sam njihovu himnu počeo da pevam. Mora da mi je proradio srpski inat. 

PS: Sveti Sava je kanonizovan by the way i od strane Rima, i to u 16. veku, što znači, da je on svetac i u rimokatoličkim svetu.

ndndndndnd

pre 12 godina

lik koji je prvi postavio komentar ima preko 4000 lajkova... mislim da se i najbolje izrazio od svih nas... svi ovi komentari su suvisni

hrvat

pre 12 godina

evo danska kamera je snimila napad kovanicama na Balica i ostale Hrvatske igrace gdje je stradao Sesum.Ne da je jedan bacao nego desetak njih.

http://emhh2012.tv2.dk/article/id-47782533:emtv-kroater-m%C3%A5-dukke-sig-for-kasteskyts.html?forside

danci zele praznu arenu u finalu radi nesporskog ponasanja srbija-hrvatska.

ZGTOM

pre 12 godina

Čestitke na pobjedi iz Zagreba.Želim da osvijite prvo zlato u rukometu,a ne tamo neki Danci, onaj njihov trener Wilbek potpuno antipatičan.Ako ste bolje vidjeli njegove poglede kako se samo provlačio kroz drugi krug,a pogotovo protiv Makedonaca.Danci su tek u zadnjoj sekundi dali gol inače bi Makedonci bili u polufinalu.Što se tiče Šešuma ,kako pišete sreća da neće imat trajne posljedice.Prisjetit ću Vas kako je upravo Šešum bio heroj prije dvije godine kada je u Mađarskoj spašavao u tuči svoje suigrače ,našeg Pešića i Rumunja koji je nažalost podlegao ranama.Da nije bilo Šešuma tko zna kako bi prošao i naš Pešić.Želim mu brz oporavak,nažalost falit će vam u finalu,ali nadam se da će te dobiti Dance.Ipak ste nam vi bliži.Najbolja slika nakon poraza HRV je međusobno čestitanje vaših i naši igrča.Oću reći da više vi cijenite naše rukometne kvalitete nego tamo neki Danci,koji podcjenjuju.I još nešto želim vam da osvojite danas TRI ZLATA,to je stvarno nevjerojatno svaka čast.Možda da naši vaterpolisti nisu kiksali protiv Njemaca ,tko zna kako bi bilo.

rvat katolik

pre 12 godina

družina iz Hrvatske je odigrala fer i korektno i to je razlog poraza, da su bili pod palicom Line Č. na terenu bi se više "ratovalo" i tu bi se Hrvati bolji pokazali i pobjedili.

NUR DER BVB

pre 12 godina

Šteta za Šešuma. Sanjao je to finale, da ga igra u glavnom gradu svoje zemlje, pred svojom publikom. Ali eto, zbog nekog idiota koji svoje frustracije iskazuje tamo gdje im nije mjesto - taj san je prekinut.

Bez obzira na sve, sutra igram keca na Srbiju. Pozdrav iz Bosne od bošnjaka :)

Bosanac

pre 12 godina

Ne kontam nesto,al nikako...
Znaci jedan k..... svom reprezentativcu unisti mozda i najvecu utakmicu u zivotu i niko iz RS Srbije prilikom davanja ovih izjava to ne osuudi, decko se ne uhapsi...sve jer je htio da pogodi Balica ili koga vec?
Samo cu reci jadan rukometaas...ni kriv ni duzan ostade bez zasluzenog finala...

SerbianoPFC

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)
(Nikola Damjanovic Novi Sad, 28. januar 2012 12:45)

razumes se u rukomet kao Marica u kriv .... a dao si sebi za pravo da nesto komentarises!

Ivano

pre 12 godina

Sve to stoji, ali bas me zanima da li bi svi ovdje ovako govorili za ovog kretena da je divljak i sve najgore, da je nekim slucajem pogodio Goluzu, bili i onda za vas bio kreten i divljak? Sumnjam

o-o)

pre 12 godina

Ovakvi incidenti se dešavaju jer naša država najobičnije srBske vandale čuva, pazi, i mazi kao da su indijske svete krave. A sad mi treba da se stidimi zbog njih!!! Fuj!

UdaracPoGlavi

pre 12 godina

Ok, nije bilo lijepo od tog huligana da gadja naseg trenera Slavka, a da to nista ne koristi srbima smo vidjeli :-). Ali, nas slavko je milsim malo prevelik nacionalista, ne treba plakati sto izgubi u Beogradu. To je ipak velika Arena i atmosfera je bila vrlo vruca i navijca su vukli srpske igrace do pobijede. Ima da se cestita srbima, ali ne i onim huliganima i ostalim fasistima koji nikad nisu znali ni nece znati sta je rat i radi koga je izbio rat. Smrt fasizmu - Stop velicanju pavelica i milosevica.

Ljutko

pre 12 godina

Srbin sam ali me vređa što u moje ime neke budale lome auta i tuku ljude. Šešumu želim da se oporavi, a kretenu koji je bacio to što je bacio želim da mu se nijedna želja ne ostvari.

dalibor

pre 12 godina

samo da ispravim nije to bila grupica to je 20000 ljudi vikalo ubi zakolji i ne znam ni sam što još,bolji ste bili a bit če i prvenstvo u hrvatskoj

Dejan

pre 12 godina

ne trebaju nama hrvati da se pobijemo, dovoljni smo sami sebi, tako je kroz celu nasu istoriju. najgore u svemu sto to nikako da shvatimo.
sesumu zelim brz oporavak i povratak na teren!

Igor

pre 12 godina

Sta li radi policija? gleda li snimke?juri li huligana? ovo bi trebalo da se tretira kao pokusaj ubistva...ali mi zivimo u zemlji Srbiji,gde se ubice Brisa Tatona nagradjuju sa smanjivanjem kazne na pola...

zoran

pre 12 godina

Travis_Bickle
Taj napaljeni klinja (ili napaljeni matorac, nije bitno) bi trebao malo da odlezi u zatvoru (bar par dana) i plati kaznu sa telesnu povredu, samo da zna sta ga ceka kasnije, ako nastavi tako gadjajuci bilo koga. Od napaljenog iskomplesiranog klinca kasnije dobijes profesionalnog kriminalca.
Inace se slazem u svemu ostalom sa tobom.

Bojana Antonic

pre 12 godina

Volela bih da ovde vidim komentar coveka koji je ovo uradio sto se naravno nece desiti.U svakom slucaju nadam se da te to sto si uradio nateralo da razmislis koliki si ti ustvari Srbin odnosno sramota.Takodje nadam se da ces sa godinama evoluirati a pre svega da ces biti kaznjen.

Ljutko

pre 12 godina

Evo šta je rezultat rada tih huligana, po pisanju danskih novina: "We are working to get Zarko returned to Germany as quickly as possible so he can be treated by a specialist," says Thorsten Storm.

Prevod za budale koje ne znaju jezike ali znaju da bacaju: "Радимо на томе да вратимо Жарка у Немачку што пре да би га лечио специјалиста". Eto kako se Srbija pokazala. Meni je krivo što je tako ispalo.

Djordje

pre 12 godina

Brate igrao bih i bez jednog oka u finalu sad pa ko zna kad opet ,stegni zube SRBENDO i da dobijemo ove Dance pa se posle leci ima vremena pozdrav za SESUMA.

Zabrinut

pre 12 godina

Nije mi jasno: kako je staklena flasa zavrsila u publici i kako policajci nisu uhvatili tog mangupa koji je gadjao, a imaju kamere svuda? Nekorektnost na kraju. Ne kaze se ko drugom jamu kopa, sam u n ju upada.m Zar Sribima vise nije jasna poslovica? Gadjamo Hrvate pogodimo naseg igraca. Sramota. Ako nam je Bog bio naklonjen posle svega sto nam rade celnici zapada, zar moramo huliganski da uzvratimo i to na kraju, umesto da se lepo radujemo?

Mario Bros

pre 12 godina

Oprostite Ephialtesu. On je ipak ovim delom svoja sramota a ne naša. Ipak će naših "300", tj u finalu 10.000 i više pobediti.

Hrvoje

pre 12 godina

Re:dcz, 29. januar 2012 03:19.
Svaka ti cast, brate. Isto mislim kao i ti. Da je vise takvih kao sto si ti, gdje bi na bio kraj. Srdacan pozdrav! Hrvoje

milos

pre 12 godina

@deni: E pa nije uopšte tako. Svejedno je koga je pogodio, strašno je u svakom slučaju za žrtvu. Da je pogodio Golužu ili Balića bilo bi samo veće opšte štete jer u tom slučaju Hrvati (s pravom) ne bi više hteli da igraju, izbio bi prvoklasan skandal itd. A po komentarima ovdse vidiš da velika većina prilično određeno reaguje na ovo.

Joca Briselac

pre 12 godina

Ajde sta se penite odma,otkud on zna kad zavrljaci flasu sa tribina koga ce da pogodi,flasa je krenula ka Goluzi i Balicu al spicila Sesuma nije on fizicar da racuna kolika je gustina vazduha,masa i sta ti ja znam.Desava se da pogodi pogresnog,govorim iz licnog iskustva :D

Igor

pre 12 godina

Pogledajte sliku jednog sportiste koji je ostavljao srce na terenu boreći se za svoju reprezentaciju!!! Zbog jednog nečoveka svim srcem navijam sutra za Dansku. Zabranio bih prisustvom svim našim navijačima na domaćim i evropskim utakmicama naredne dve godine u bilo kom sportu!!!

miso

pre 12 godina

Ja sam Hrvat.Ovo uopce nema veze sa navijanjem.vi ste nasilnici.volite se napit rakije i onda netko mora da nastrada.ali necu da generalizujem jer od 12.000.000 srba mora da ipak ima neko koji voli ostale narode.

Olala

pre 12 godina

Dačić je jednu krasnu izjavi dao za javnost "Dokažimo da nismo kao oni". S obzirom da su kockasti napadnuti u svlačionici prepustili su pobjedu jer medalja u Srbiji nema nikakvo značenje.

MarkoNS

pre 12 godina

Na pocetku utakmice kada su navijaci zvizdali za vreme hrvatske himne ja sam poceo da navijam za representaciju hrvatske. Ovaj dogadjaj je samo jos jedan dokaz kolike smo mi... I da je pogodio hrvatskog trenera, ista bi steta bila, ako ne i veca jer bi izbio incident. Cisto da naglasim patriJotama da nisam Hrvat ili nesto slicno. Obican Srbin iz Vojvodine, Vojvodjanin.

Njam Njam

pre 12 godina

Sesumu zelim brz oporavak...a zbog ovog i incidenta u Novom Sadu zalsuzujemo da puknemo finale jer smo kao domacini kao navijachi i kao narod dokazali da smo STOKA......

cro

pre 12 godina

Naši rukometaši su na 12 velikih natjecanja, deset su se puta plasirali u polufinale, a ukupno su osvojili šest medalja - olimpijsko zlato u Ateni 2004., svjetsko zlato u Portugalu 2003., dva svjetska srebra - 2005. u Tunisu te 2009. u Hrvatskoj, te dva europska srebra - 2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji. Niti jedan momčadski sport u Hrvatskoj nije nanizao toliko uspjeha.
A gdje ste vi braćo srbi?
Jake vam fore, dobili ste nas u vašem glavnom gradu, u najvećoj dvorani, pred 20 000 VAŠIH navijača, gdje nam niste ni dopistili da dođu naši navijači. Svaka vam čast, veliki uspje, povjesni rezultat, ali daleko ste vi od nas u rukometu, treba još puno žganjaca pojest da bi nam se bar približili. Vaš igrač je sam priznao da vam je ovo velika prilika i da ste svjesni da u rukometu vjerojatno nećete ništa osvojiti sljedećih 10 godina. Iskoristite to!

SerbianoPFC

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)
(Nikola Damjanovic Novi Sad, 28. januar 2012 12:45)

razumes se u rukomet kao Marica u kriv .... a dao si sebi za pravo da nesto komentarises!

Nemanja

pre 12 godina

Zarko zelim da se brzo i 100% oporavis, najvaznije je da mentalno i posle ostanes zdrav i da ne mrzis sve navijace i sport, nastavi da se bivis sportom i igraj za nas koji cene vasu igru...
Pravi navijaci koji su ostali kod kuce i cekali rezultat i navijali su u vecini od divljaka koji su isli u Arenu..
Godinama nisam isao na utakmice bilo cega jednostavno nije mi ni bezbedno a ni prijatno pored budala da sedim..
Cekam dan kada cu mozda moci da odem kao kulturan covek na utakmicu..
Verovatno u Srbiji nikada tako da nista onda vidimo se na nekom od teniskih terena....
Primer srpskog divljanja je bio i US OPEN 2011 kada su nasi opet smetali Noletu..
Pozdrav

Navijac

pre 12 godina

nije flasom nego metalnim novcicem. Nazalost ovo je realna slika Srbije, mi smo u globalu divljaci. Dobro je da nije tako strasno i da ce se uskoro oporaviti

Travis_Bickle

pre 12 godina

Svi oni koji se stide da su srbi i svi oni koji pominju bodljikavu zicu oko granice - izvolite pa idite iz srbije, a ne samo da prozivate ovde.
Momak koji je pogodio Zarka je ispao glup, verovatno je neki napaljeni klinca, a vi sad odmah generalizujete da smo svi takvi.
Ja sam prvi ponosan sto sam Srbin, nisam pripadnik navijacke grupe, nisam krao patike kada su bili mitinzi, jesam veliki Patriota, sto ne mora odmah da znaci da sam protiv EU, mira u svetu i pomirenju na ovim prostorima...
Dosadni ste vise sa pljuvanjem po sopstvenom narodu

Djordje

pre 12 godina

Brate igrao bih i bez jednog oka u finalu sad pa ko zna kad opet ,stegni zube SRBENDO i da dobijemo ove Dance pa se posle leci ima vremena pozdrav za SESUMA.

rvat katolik

pre 12 godina

družina iz Hrvatske je odigrala fer i korektno i to je razlog poraza, da su bili pod palicom Line Č. na terenu bi se više "ratovalo" i tu bi se Hrvati bolji pokazali i pobjedili.

Dokle?

pre 12 godina

Kako možete da napišete "jedan navijač reprezentacije Srbije..." Valjda je huligan, razbojnik, otpadnik društva... pogodio Šešuna flašom u oko!!! Zašto te razbojnike mediji toliko timare i neguju?

Pozdravi i želje

pre 12 godina

Želim ti brz oporavak i koristim priliku da pozdravim ministra policije, predsednika države i opozicione lidere uz poruku samo tako nastavite. Inače navijanje u Areni i zvanično loženje mase izgleda kao da je sve ovo OK za iste. Čini mi se da je ministar policije trebalo da zabrani održavanje utakmice jer je bila rizična.

Ustatebolela

pre 12 godina

Bice on dobro, mi cemo zaboraviti. Sve ce ostati isto. Zivela Srbija. Kada mu budemo otisli svi na vrata i pokazali koliko ga ne podrzavamo u ovome mozda bi se nesto i promenilo. Ovako, sreca pa je bila samo plasticna flasa.

Jovke

pre 12 godina

Kad povredimo hrvata, onda se pocinioci uhapse za jedan dan, ajde sad da vidimo koliko vam treba, ako uopste uspete pronaci tog kretena.

Nikola Damjanovic Novi Sad

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)

miroslav

pre 12 godina

pa jasno je ko stoji iza ovoga.
g.Vućić ne silazi od jutros sa Pink-a.Nosi oko vrata Zvezdin šal.
Pazite se finala,izgleda da se sprema svašta.
Ko je ugasio svetlo u Srbiji?

jovanvrdlovski

pre 12 godina

Zbog ovakvih debila, kojih je sve više i više, jedina realna opcija za Srbiju je "ZA AFRIČKU SRBIJU", od Evrope se slobodno oprostite!!!

Mirko

pre 12 godina

Pitam se: Kome uopšte trebaju ovakvi navijači? Gde god da su - u fudbalu, košarci, rukometu, nebitno.. Oni su šteta za sve nas, osim za pojedine kriminalce koji ih vrbuju. Za normalne ljude oni su sramota i očaj.

Sad, mi komentarišemo između ostalog i zato što je pogodio našeg igrača. Možda se ne bi toliko javljali da je pogodio Golužu ili Balića.. E to bi tek bila sramota.
Ne kažem da i oni to isto ne rade i da su verovatno i gori od nas. Sigurno su milion puta bacili novčić ili flašu na naše. Ali to nam ne daje za pravo. Mi nismo kao oni. Ili bar većina nas. Trebamo se čuvati ovakvih izroda, pijanaca.. Ako može policija da piše kazne za pušenje, valjda može i da sankcioniše ovakvo ponašanje. Šta? Fali policije? Pa eto više mogućnosti za zaposlenje. Zatvor, novčane kazne, pa kom opanci kom obojci. Valjda ćemo tako da budemo ljudi ili možda nećemo?

Marko

pre 12 godina

Ko god da si i gde god da si ti koji si ovo uradio,u ovom slucaju nasem u nekom drugom mozda tudjem igracu-ti si idiot koga se stidi i koga prezire cela zemlja!

Ivano

pre 12 godina

Sve to stoji, ali bas me zanima da li bi svi ovdje ovako govorili za ovog kretena da je divljak i sve najgore, da je nekim slucajem pogodio Goluzu, bili i onda za vas bio kreten i divljak? Sumnjam

gistro

pre 12 godina

Šta se foliramo? Mnogima (nadam se manjini) koji komentarišu je problem što je pogođen Šešum, što je promašio... U "Areni" je bilo par hiljada maloumnika. Nisu svi uneli novčiće, ali jesu svoje frustracije. Ispred "Arene" se rikalo i vređali su se (neprisutni) Hrvati, da se ledi krv u žilama. Nije svejedno kad u redu masa naloženih klinaca urla "Ko ne skače Hrvat je" i mi koji ne skačemo treba da čekamo da li će neko od njih da nešto preduzme po tom imperativnom sloganu. SVE SU IH PUSTILI UNUTRA. Zviždanje himni je "valjda normalno" (nivo svesti), ali pesme sa mesarskim glagolima - za to se u normalnoj zemlji prazne tribine. I onda JEDAN od njih bacio novčić. To je samo posledica. Da ne ulazimo u priču gde su bili "verni navijači" tokom prethodnih tekmi.

samo nazad

pre 12 godina

Puno vam hvala nacionalisti,radikali,patriote,VELIKI srbi...decko ce propustiti finale ep-a,najvecu utakmicu svoje karijere,u sred svoje semlje

dalibor

pre 12 godina

samo da ispravim nije to bila grupica to je 20000 ljudi vikalo ubi zakolji i ne znam ni sam što još,bolji ste bili a bit če i prvenstvo u hrvatskoj

Krsto

pre 12 godina

RE: gistro

Tacno tako. Dobro si to opisao. Drugar koji je bio u Areni mi je rekao da je cuo kako covek koji je sedio pored njega uci svog malog sina da vice: Ubi Hrvata da Spitar nema brata. Odvratno i strasno! Pa gde to i s kim mi zivimo?!

Jure

pre 12 godina

Eto mogu se druziti sa hrvatskim golmanima, trenerom i klupom na ocnom odjeljenju. Dok je ovaj slucajno pogodjen bocom namjenjenom hrvatskom treneru ovi opet su terorizirani laserom.

To sa laserom daje navijackom nasilju sasvim novu dimenziju gdje svaki navijac moze kad zeli ozbiljno fizicki ozljedici igraca na terenu.

sima

pre 12 godina

Mozda bi trebalo nesto iskombinovati, ako je ikako moguce, da se ubaci Sesum u igru makar na pola minuta, pod nadzorom lekara, ako budemo vodili. Mogu samo da zamislim kako mu ovo tesko pada kao mladom sportisti.

Mario Bros

pre 12 godina

Oprostite Ephialtesu. On je ipak ovim delom svoja sramota a ne naša. Ipak će naših "300", tj u finalu 10.000 i više pobediti.

Nocna mora za buzdovane

pre 12 godina

Taj buzdovan se sada verovatno hvali time sto je pogodio Sesuma u oko. Osecam da je glup ko noc i da je iskompleksirana budala koju su svi kinjili kada je bio mali. Voleo bih da ga sretnem na jedno 5 minuta, cisto da vidim koliko je hrabar.

povraca mi se od "navijaca" i patriJota

pre 12 godina

Ma najvaznije je da "ko ne skace,taj je Siptar" i da su straze djenerala draze na mestu.Koga briga za sport.
Ruzno bi bilo i da je flasa pogodila onog kome je bila namenjena,a ovako je jos ruznije.

crnobeli delija

pre 12 godina

5000 policajaca, neznani broj policajaca u civilu, najmodernija dvorana u zemlji sa 20 kamera (lupio sam broj, ali verujem da ih ima puno)... i ne zna se pocinilac? i odakle mu boca?

sramota za sve.

DejaVu

pre 12 godina

kakva smo mi nacija primitivaca i kako nam se to na kraju uvek vrati kao bumerang. Mislim da za to nema boljeg primera od ovoga sto se dogodilo sesumu. Da na takav nacin izgubimo igraca za finalnu utakmicu, da sami sebe ostetimo na takav nacin, neverovatno...

Бранислав

pre 12 godina

Bio sam pozvan negde baš sinoć, i nekako mi se nije nešto ni gledala utakmica, posle svega, pa sam pre nego što sam krenuo samo kratko uključio televizor da čujem da li će se hrvatskoj himni zviždati. Izlazeći iz kuće hrvatska himna mi nije izlazila iz glave, čak sam njihovu himnu počeo da pevam. Mora da mi je proradio srpski inat. 

PS: Sveti Sava je kanonizovan by the way i od strane Rima, i to u 16. veku, što znači, da je on svetac i u rimokatoličkim svetu.

Petar

pre 12 godina

Pa posle vicite "Pravda za Urosa" !
Mislim mozda je taj navijac od Sesuma mislio da je protivnicki igrac, mozda je neki klinac od 19 godina pa da mu oprostimo, da ne ispadne da je celo sudstvo iskorumpirano jer laze kako su navijaci u stvari huligani i izmisljaju neke baklje u ustima i flase u ocima ...

ROKVIC RADIVOJE

pre 12 godina

Kreso,
Hvala na cestitkama (zelim i ja reprezentaciji Hrvatske jos jednu medalju zato sto dokazuju da je hrvatski rukomet vec 12 godina u evropskom vrhu) i hvala na komentaru i hvala sto si razuman.
Svako dobro.

jesus

pre 12 godina

A cekaj malo, kako znaju da je taj "navijac" gadjao bas Hrvatskog trenera, a slucajno pogodio naseg igraca?
To znaci da znaju ko je taj "navijac". Pa pokazite nam ga onda. Cisto da i mi znamo.

Ministar

pre 12 godina

Pod hitno trazite ostavku svoga ministra. Toliko propusta u organizaciji. Boze sacuvaj. Brz oporavak vasem igracu. Puno srece u finalu. Bili ste bolji jucer!! Cestitam

kreso

pre 12 godina

Srdacan pozdrav od jednog Hrvata. Prije svega cestitke Srbiji na cistoj i zasluzenoj pobjedi uz zelju da osvojite zlato sutra. Sto se tice "navijaca", nazalost ni kod nas nije situacija nista bolja. Da se prvenstvo igra kod nas, zar mislite da bi Bad blue boys i drugi nogometni (i ostali) retardi sjedili skrstenih ruku? Izgleda da se nazalost ne moze (ili nece) stati na kraj takvom probisvijetu.

wlado

pre 12 godina

jedan navijac je gadjao trenera hrvatske ali je pogodio naseg reprezentativca??? da li samo ja ne mogu da svarim ovu recenicu??? navijac?
...a gadjao je razumljivo hrvatskog trenera?
pogodio naseg igraca?

Vuk

pre 12 godina

Ma mozemo mi da se ogradjujemo, zgrzavamo, gnusamo i ostalo koliko hocemo, ali ajde vec jednom malo i robija da radi! Pa neka momci puni snage uzmu macolu u ruke, pa lepo da prave puteve po planinskim selima, ma ima vazda posla za njih! Pa tako nekoliko puta po 10 godina, posle ce da sazrele pa valjda vise nece praviti gluposti. A i moci ce da se hvale kako su napravili puteve do zabacenih sela.

Arkadija

pre 12 godina

O čemu pričate? Kakva kazna za ovog krtena? Pa zar takvi nisu, koliko prekjuče, pomilovani od stane apelacionog suda.
I da ga uhvate i izvedu pred sud, ispašće da mu je flaša slučajno iskliznula iz ruke dok je davao tetki lek.

milan

pre 12 godina

To je ista ona bagra što ispisa celu Srbiju grafitima" Pravda za Uroša",ista ona bagra što menja predsednike dva najveća zla u Srbiji Zvezde i Partitzana.To je ista ona bagra što isterava Piksija iz prostorija njegovog kluba i što napada Stojkovića dok igra za svoju zemlju.Dokle bre više.Niko me ne može uveriti da ih je nemoguće kontrolisati.Oni nekome očigledno odgovaraju.Koriste ih kad im je potrebno a onda se oni povremeno izmaknu kontroli.A možda i ne.Možda je i ovo bilo po zadatku.Onolika Engleska pa znaju svakog huligana u glavu.

zašto su najbolji

pre 12 godina

sad bi Amerikanci pomoću svoje tehnologije i forenzike, za pet minuta pronašli kretena, i nabili ga u hladovinu na deset godina za primer drugim idiotima.

Komsa

pre 12 godina

Gledali smo derbi u fudbalu.Nista se spektakularno nije desilo jer je sasvim normalno gadjati sportiste svim i svacim.I sad bi bilo normalno da je ljubitelj sporta pogodio nekog Hrvata.Koliko smo svi mi krivi za ovo?Zapitajte se ljudi.Ako za obracune izmedju navijaca postoji neko objasnjenje(ne opravdanje)napadi na sportiste obesmisljavaju sustinu sporta.

Sram te bilo!

pre 12 godina

Jedan je divljak ukrao ovom momku san - da igra za evropskog prvaka.

I ne, to nije navijač, redakcijo. To je huligan, a oni nemaju naciju.

RijekaCRO

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.

Bakin Kolach

pre 12 godina

uvek sam se ponosio nasom zemljom, kad sam isao preko. i koliko toliko su nas gotivili evropljani. sve se promenilo od kako su ubili tatona! od tada kad kazem da sam iz Srbije, kao da sam im opsovao majku! sad na sve Srbe gledaju ko divljake zbog par stotina "patriota"!! Najgore sto mi normalni ispastamo zbog toga. :(

Miloš

pre 12 godina

Jel to neko već kontaktirao "junačinu" kad se zna da je hteo da gađa trenera Hrvatske? Ili ovaj što je video da je to bio novčić zana nešto više? Svaki dan čitamo vesti kako svi sve znaju i niko ništa ne radi. Dokle bre ovako?

bla bla

pre 12 godina

Da je pogodio selektora hrvatske reprezentacije verovatno bi velika vecina likovala. Zato je pozeljno osuditi svako divljanje i nasilje, bez izuzetka. Zelim mu brz oporavak a samo on zna koliko je tesko ne igrati u finalu zbog mrznje prema susedima. Pozdrav

Mikica

pre 12 godina

Mozemo mi da kukamo koliko hocemo i da trazimo kojekakve kazne za ovog idiota... Sta vredi kad je drugostepeni sud u slucaju Brisa Tatona svima prepolovio kazne i poslao poruku da ipak nije tako strasno ubiti coveka na nacin kako su magarci to uradili! Cak se kazne i ovoj dvojici koji su u bekstvu smanjuju. Velikom brzinom se vracamo u divne 90te...

Mirjana

pre 12 godina

Sta znaci 'jedan navijac' ? Jel uhapsen ili je nestao? Jeste raspisali nagradu za one koji ga identifikuju? Da li vi uopste radite na tome da ga pronadjete? Takvih neljudi i budala ima svuda nemojte mi sad komentare 'stidim se sto sam srbin'itd nego hapsi i sudi! E, u tome se razlikujemo od civilizovanijeg sveta, sto sve tako prodje ko da nista bilo nije do sledeceg puta koji bude jos gori

sterma

pre 12 godina

Kakav autogol za navijače.I sada dečko neće igrati utakmicu karijere zbog nekog tamo lika koji je odlučio da baci flašu čisto radi reda.Sramota

Pera Petrovic

pre 12 godina

Zbog ovakvih dogadjaja Srbija ce tesko dobijati organizaciju buducih dogadjaja... Jednostavno, nije sigurno za strance, a evo, ni za domace ljude, i to sportiste koji se takmice za svoju zemlju, takva se poruka salje..

todos

pre 12 godina

Nadam se da su sigurnosne kamere uhvatile ovog ludaka što je pogodio Šešuma. A i ako nisu red bi bio da se ništak sam prijavi, možda bi mu se i pola oprostilo!

Miodrag

pre 12 godina

Pod hitno , ime i prezime napadača , sliku mu objaviti u medijima , izreći mu najstrožiju moguću kaznu (minimum pet godinazatvora)!!!

Zmaj

pre 12 godina

Imate toliko kamera u Areni da je nemoguce da nije snimljeno ko je to ucinio. Postavite sliku doticne osobe na internet pa nek je javnost osudi. Ovo je sramota, ali ne zbog Sesuma vec zbog cinjenice da je uopste pokusao to da ucini. Sesum je tu kolateralna steta.

o Boze

pre 12 godina

Darko kralju,da nam se ti sto pre oporavis...Za Darka Sesuma igramo ovo finale! A takve nazovi navijace treba smestiti u zatvor na najmanje 10 godina,da se nauce pameti...Olosi jedni...Svejedno hvala vam momci,ulepsali ste istinskim Srbima dan...:)
(Nikola Damjanovic Novi Sad, 28. januar 2012 12:45)
Zarko strucnjance...

BeogradSRB

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.
(RijekaCRO, 28. januar 2012 15:39)

Maestro, sve si objasnio.

Ivo split

pre 12 godina

(Mirko 28. Januar)

Sve si lijepo napisao, osim onoga “mi nismo kao oni“.
Siguran sam da tako razmislja i ovaj so je bacio flasu.

Bojan Markovic

pre 12 godina

Samo pogledajte broj luplenih minusa na ove kometare i sve ce vam biti jasno. Ponegde do -66! To znaci da taj "navijac" nije usamljen. Ima jos takvih "junaka" koji bi to rado isto uradili ako im se za to pruzi prilika. Za njih je taj heroj, kao i oni koji su herojski napali Tantona. Procitajte jos jednom zapisnik sa tog dogadjenja, pogledajte komentare zgrazavanja i broj lupljenih minusa. Mi smo nacija puna bolesnika. Ne treba graditi zatvore nego ludnice i te ljude smestiti na sigurno. Kad izadju iz zatvora jos ce im negde porasti cena, ali kad i ako izadju iz ludnice - nece je imati. Bice samo ludaci - sto i najvise pase.

keba kraba

pre 12 godina

ova država prvo mora da doživi katarzu kako bi uvidela kolika smo stoka i primitivci,jer drugačije nikada nećemo krenuti napred.ovakve džukele su razlog što se još uvek divimo nekim retardiranim i poremećenim osobama a zdušno se pozivamo na porodicu i pravoslavlje...

СРАМОТА!

pre 12 godina

Јаооооооо, не могу да вам објасним како ми је криво, па јел зна та будала како ће Шешуму бити што неће моћи да игра у финалу, јел зна? Треба га јавно линчовати да се опамети, јавно! Уффф, рекао бих још свашта али ми модератори не би одобрили коментар...

brainwash

pre 12 godina

ovakvi bezumni aktovi mrznje i netrpeljivosti od strane nacionalista, tacnije fasista se uvek vracaju kao bumerang. Gde je sad Dacicevapolicija, i sve obecane kamere da identifikuju idiota koji je ovo ucinio?

Babin_zub

pre 12 godina

Svaka vam čast na pobjedi (stvarno sportski i zasluženo),ali nažalost ne može se pobjeći od činjenice da je 30-ak huligana za vrijeme EP-a zasjenilo 7mil. normalnih Srba...žalosno ali istinito - Sretno vam bilo u finalu.
(RijekaCRO, 28. januar 2012 15:39)

A sta mislis,da je rat zapocelo 8 milona srba i 5 miliona hrvata?Sve i pocinje sa grupom,koja uvlaci ostale u sto veci sukob.

Sto se tice majmuna koji bacaju stvari na teren,njih bi kao u Engleskoj-nekoliko godina zatvora,i to Padinjak,da nauce kako se seje,zanje,okopava,muze...Pa da vidis kako ce nakon toga gledati na zivot.

Aleksandra

pre 12 godina

Nadam se da će Šešum bar moći da pruži podršku sa klupe kad već zbog ovog,ne znam ni kako bih ga nazvala,ne može da igra i da se popenje na pobedničko postolje (nadam se najviši stepenik) sa ostalim momcima kao što zaslužuje! Brz oporavak majstore!

@cro
Ako je Balić,kao jedan od najboljih svetskih rukometaša priznao da smo bili bolji ne znam zašto ti imaš problem! A to da ste godinama unazad jedna od najboljih reprenzetacija u rukometu vam niko i ne osporava,ali juče smo mi bili bolji i zasluženo ćemo se boriti za zlato! A šta će biti u narednih 10 sa našom,a i sa vašom reprenzetacijom to niko ne zna! Pozdrav i srećno protiv Španaca!

hrvat

pre 12 godina

evo danska kamera je snimila napad kovanicama na Balica i ostale Hrvatske igrace gdje je stradao Sesum.Ne da je jedan bacao nego desetak njih.

http://emhh2012.tv2.dk/article/id-47782533:emtv-kroater-m%C3%A5-dukke-sig-for-kasteskyts.html?forside

danci zele praznu arenu u finalu radi nesporskog ponasanja srbija-hrvatska.

dcz

pre 12 godina

Vidim mnogo komentara u kojima se podrzava to sto je on gadjao Hrvate, pa im je krivo sto je Sesum kolateralna steta. Takvi su jos gori od ovog huligana. Takodje, primecujem i mnogo onih koji kazu kako su Hrvati jos gori i ne treba da se spustamo na njihov nivo. Sve dok tako razmislja vecina naseg naroda (a isto tako Hrvati misle o nama) nema pomirenja izmedju nas i njih. A prava istina je da smo mi dve potpuno iste nacije. (jedino im je kultura obicnog naroda na visem nivou jer su oni bili pod Austougarskom, a mi pod Tucima, nesto slicno Vojvodini). Mi smo, hteo neko to da prizna ili ne, braca. Meni su Hrvati blizi i od Crnogoraca, i nadam se da ce uskoro doci dan kada cu moci bez straha da posetim tu nama blisku zemlju. Pozdrav za sve normalne Hrvate i Srbe!

Robert Pivac

pre 12 godina

zanimljivo da je nas Pesic spasio zivot Sesumu prije par godina a sada jedan srpski budala mu oduzme finale u domovinu! Daj boze da taj kreten nestane sa svijeta sto prije. Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.

ROMAN

pre 12 godina

Ti si sada kao junak,veliki patriota i veliki Srbin a? Sramoto i stidu Srbije.Pa takvi kao sto si ti su najveci neprijatelji ovog naroda.Izdajnice Srbije i Srpskog gostoprimstva.

Dejan

pre 12 godina

Kazna za huligan i to kazna za primer!!! I prikačiti mu i lupanje auta i organizovanje takvih istih kao on. Kazna za primer i slika u svim medijima!!!

Kraj

pre 12 godina

Treba postaviti mrezu izmedju publike i terena, i zastiti igrace od stoke sa tribina.
(Zoran, 28. januar 2012 14:59)

Ili to, ili da "navijači" na tribine ulaze u donjem vešu i vezanih ekstremiteta...

ZALOSNO

pre 12 godina

To mozemo samo mi ,najvaznijeg igraca u odbrani posebnu u sistemu u kome igra danska(sto se videlo u prvom mecu,koliki je bio njegov doprinos) uspemo da osakatimo ovako,i to ni manje ni vise nego u oko ,sami sebi smo presudili u finalu!!!!Hrabro ZARKO ,KAO I UVEK!!!

slobodan

pre 12 godina

maloumnik taj koji je gadjao, bez obzira da li je hteo da pogodi hrvata ili je gadjao iz zezanja sta god, sesum je sanjao to finale, izgarao na terenu sa momcima i tako neki majmun da mu oduzme to...stvarno nekultura i nevaspitanje, za ovakav nemar i bezobrazluk 40 godina!

zarko

pre 12 godina

Sta je Dacicu jos niste uhapsili huligana.Neki dan kad vam je bilo u interesu odmah ste sve napadace uhapsili.
Sta je sad sva srpska javnost trazi od vas da se počinioc pronadje.Nadam se da citas ove komentare svih gradjana koji to od vas traze.
Ako ga ne pronadjes to je bruka i sramota ako se vas sramota dotaci moze...

zbunjeni

pre 12 godina

Srbin sam, stid me je, besan sam. Mislim da ce taj kreten biti pronadjen, a da li ce mu biti sudjeno nisam siguran. Radujem se puno kad vidim da se u najvecem broju komentara osudjuje ovaj huligan, pa mi to daje neku nadu da ce mozda ipak u Srbiji biti bolje.

Markos

pre 12 godina

Ne vredi kritikovati budalu koja je ovo uradila (on verovatno sad uziva sto je glavna vest), treba ga pronaci i maksimalno kazniti.
Ali ko da ga kazni? Ovi sto su isto tako bahato, upropastili, pokrali i unistili gradjane Srbije? On je ogledalo nase vlasti, tajkuna, politicara i raznih isfoliranih "filozofa".

Deja Vu

pre 12 godina

Ma kakav bre navijač. Ni navijač, ni "navijač". Taj je idiot, kreten, buzdovan! Toga treba smestiti na sigurno, i doživotno mu zabraniti da makar pomisli da ode na bilo kakav sportski događaj.

Podrška Šešumu i momcima sutra u finalu.

Ljutica

pre 12 godina

Mnogo divljaka uskoro izlazi na izbore, biraće predsednika kluba. Nisu huligani došli iz svemira, njihovi su "roditelji i staratelji" odavde.

kurta

pre 12 godina

Bas mi je zao ovog momka, propustice najvazniju utakmicu karijere. Pocinioca obavezno uhapsiti i najstrozije kazniti. Brz oporavak majstore!!

Tadic

pre 12 godina

Šteta za Šešuma, nije tolika šteta što će on propustiti utakmicu kolika je šteta što taj koji je to učinio sa namerom da to učini nekom drugom nikada neće shvatiti svoj postupak, zaboravio je ono davno ispečeno "Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne"! To se upravo nama desilo, ali taj bolesni "um" nikada neće da shvati!!!

Laki Topalovic

pre 12 godina

Zna li se tko je to napravio? Lično bi voleo prvi da saznam..
(gospodin Rajković, 28. januar 2012 16:22)

Gospodine Rajkovicu, kako biste mu vi sudili.

matija

pre 12 godina

Ja se nadam da ce se on oporaviti pre svega psihicki sto propusta najbitniju utakmicu u karijeri (barem do sada)..a areni bi bilo bolje u nedelju da je uzvikivala njegovo ime...decko je zasluzio!makar na taj nacin da mu se oduzimo za sve sta je ucinio u ovom prvenstvu...

Knezevic

pre 12 godina

zanimljivo da je nas Pesic spasio zivot Sesumu prije par godina a sada jedan srpski budala mu oduzme finale u domovinu! Daj boze da taj kreten nestane sa svijeta sto prije. Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.
(Robert Pivac, 28. januar 2012 12:57)
Mislim da je bilo obrnuto.Kada je ubijen Marijan Kozma tada je tesko povredjen i Pesic a Sesum ga je nosio do bolnice.

grobar.prijepolje

pre 12 godina

Naši rukometaši su na 12 velikih natjecanja, deset su se puta plasirali u polufinale, a ukupno su osvojili šest medalja - olimpijsko zlato u Ateni 2004., svjetsko zlato u Portugalu 2003., dva svjetska srebra - 2005. u Tunisu te 2009. u Hrvatskoj, te dva europska srebra - 2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji. Niti jedan momčadski sport u Hrvatskoj nije nanizao toliko uspjeha.
A gdje ste vi braćo srbi?
Jake vam fore, dobili ste nas u vašem glavnom gradu, u najvećoj dvorani, pred 20 000 VAŠIH navijača, gdje nam niste ni dopistili da dođu naši navijači. Svaka vam čast, veliki uspje, povjesni rezultat, ali daleko ste vi od nas u rukometu, treba još puno žganjaca pojest da bi nam se bar približili. Vaš igrač je sam priznao da vam je ovo velika prilika i da ste svjesni da u rukometu vjerojatno nećete ništa osvojiti sljedećih 10 godina. Iskoristite to!
(cro, 28. januar 2012 18:38)

Aman,aman...covece...A,ko tebi osporava da ste vi sila u rukometu???!!Cemu taj izliv besa??!!Ne zivi se od proslosti...vremena se menjaju.Zivi se za trenutak i sa pogledom u buducnost.Ti nisi svestan kako sam se ja osecao JUCE...a mogu se kladiti da je tebi JAKO IZBLEDELO osecanje koje si imao u navedenim momentima navedenih godina....Nisam li u pravu??? I sto LAZES da Vam je iko branio da dojete??Svi koji ste imali karte SPROVEDENI STE POD PRATNJOM DO ARENE I NAZAD...Slazem se da u civilizovanom svetu to NIJE normalno...ali MI ne zivimo utakvom svetu...A znas zasto??!!Zbog takvih kao sto si ti,zbog onakvih kakvi su oni koji su palili po Novom Sadu i razbijali auta,zbog onakvih kakvi ste VI koji ste na utakmici Partizan - Cibona NAPALI DEVOJKU samo zbog toga sto je na sebi imala MAJICU GROBARA,zbog onakvih koji po hrvatskoj kamenuju autobuse sa nasim navijacima ili sa NASIM tablicama...hoces dalje???!!Jel se secas kada su Partizanovi navijaci poneli sa sobom registarske oznake Srbije i zamenili ih na parkinzima po Rijeci??!!Znas gde su ta auta zavrsila???U MORU,DRUZE... Ja znam samo jedno : NEKI (I NA NASOJ I NA VASOJ STRANI) su se dobro OPARILI NA NASEM BESU.... a na besu koji SU ONI ORKESTRIRALI...I oni sada UZIVAJU a mi se KOLJEMO...na razne nacine...
U svakom slucaju...cestitke svim srspkim sportistima za ono juce...Novaku,vaterpolistima i rukometasima...Za odnos NASIH I VASIH na terenu,na ono posle utakmice,na izjave SVIH ...KAPA DOLE....
NAJISKRENIJE VAM ZELIM POBEDU NAD SPANIJOM...
ZIVELA SRBIJA (ONAJ NORMALNI DEO NJENOG ZIVLJA ) !!

o-o)

pre 12 godina

Ovakvi incidenti se dešavaju jer naša država najobičnije srBske vandale čuva, pazi, i mazi kao da su indijske svete krave. A sad mi treba da se stidimi zbog njih!!! Fuj!

miljan

pre 12 godina

Hoće li neko ovog "navijača" pronaći, uhapsiti, i suditi mu? Šešumu želim brz oporavak i da sutrašnje finale nadomesti finalom Olimpijskih igara.

Milutin

pre 12 godina

Policija se hvali, da je preduzela sve mere bezbednosti kako bi sve proteklo u naboljem redu ušta ne sumnjam. Ima li policija mogučnosti uz pomoč tehnike i tv ekipe i njihovih kamera da pronadje idiota koji gadjao flašom pa uopšte nije važno koga je gadjao. Tome nije mesto medju ljudima i treba ga poslati u džunglu pa nek tamo preživi ako može.

nikad simpatizer olosa

pre 12 godina

sada lepo, kada si takav mangup, otidji do bolnice i izvini se coveku. mislim, ako smes, a ako ne smes, sakrij se u masi kao i sve "patriote".

Element d33

pre 12 godina

Sjećate se kad u filmu ''Rane'' Srđana Dragojevića Stojan (Miki Manojlović) pljuje, a ta pljuvačka mu se vraća ravno u lice?

pegone

pre 12 godina

Za ovog lika sto gadja flasom sportiste na terenu poruka:
Izvini se javno Žarku Šešumu ako si musko i stani iza svojih djela,btw
unistio si san jednom igracu da se bori za zlato pred domacim navijacima.

Sramota

pre 12 godina

Zbog necijeg hira, covek koji se borio sve vreme za nasu zemlju, mozda nece biti u prilici da proslavi sa ostalima jedan od najvecih ako ne i najvecih uspeh u svojoj karijeri...ZALOSNO!!! Dokle cete bre vi koji sebe nazivate nekakvim patriotama i vernim navijacima da brukate nas i nasu zemlju, e zbog vas takvih, svi mi koji zaista volimo svoje klubove, svoju reprezentaciju, a pre svega sport, neidemo na utakmice. SRAMOTA!!!

Dejan

pre 12 godina

ne trebaju nama hrvati da se pobijemo, dovoljni smo sami sebi, tako je kroz celu nasu istoriju. najgore u svemu sto to nikako da shvatimo.
sesumu zelim brz oporavak i povratak na teren!

Tvrtko

pre 12 godina

Hrvat sam.cestitam na velikoj pobjedi. Cestitam i na svim ovim suvislim komentarima kojima iskazujetenorezir prema tom debeli koji je čovjeku oduzeo utakmicu života, a vašoj repki značajnog igrača. I kod nas se naravno moglo desiti isto. I kod nas ima nevidjenih primitivaca. Šteta, sport bi trebao biti iznad svega.

Zabrinut

pre 12 godina

Nije mi jasno: kako je staklena flasa zavrsila u publici i kako policajci nisu uhvatili tog mangupa koji je gadjao, a imaju kamere svuda? Nekorektnost na kraju. Ne kaze se ko drugom jamu kopa, sam u n ju upada.m Zar Sribima vise nije jasna poslovica? Gadjamo Hrvate pogodimo naseg igraca. Sramota. Ako nam je Bog bio naklonjen posle svega sto nam rade celnici zapada, zar moramo huliganski da uzvratimo i to na kraju, umesto da se lepo radujemo?

ZGTOM

pre 12 godina

Čestitke na pobjedi iz Zagreba.Želim da osvijite prvo zlato u rukometu,a ne tamo neki Danci, onaj njihov trener Wilbek potpuno antipatičan.Ako ste bolje vidjeli njegove poglede kako se samo provlačio kroz drugi krug,a pogotovo protiv Makedonaca.Danci su tek u zadnjoj sekundi dali gol inače bi Makedonci bili u polufinalu.Što se tiče Šešuma ,kako pišete sreća da neće imat trajne posljedice.Prisjetit ću Vas kako je upravo Šešum bio heroj prije dvije godine kada je u Mađarskoj spašavao u tuči svoje suigrače ,našeg Pešića i Rumunja koji je nažalost podlegao ranama.Da nije bilo Šešuma tko zna kako bi prošao i naš Pešić.Želim mu brz oporavak,nažalost falit će vam u finalu,ali nadam se da će te dobiti Dance.Ipak ste nam vi bliži.Najbolja slika nakon poraza HRV je međusobno čestitanje vaših i naši igrča.Oću reći da više vi cijenite naše rukometne kvalitete nego tamo neki Danci,koji podcjenjuju.I još nešto želim vam da osvojite danas TRI ZLATA,to je stvarno nevjerojatno svaka čast.Možda da naši vaterpolisti nisu kiksali protiv Njemaca ,tko zna kako bi bilo.

Filip

pre 12 godina

Хвала богу да неће бити тежих последица, желим ти брз опоравак, мајсторе! Ако је икако могуће пронаћи тог идиота и стрпати га у затвор!А наши нек играју за Шешума у финалу. Не сумњам ни најмање да ће оставити срце на терену, а онда победа не може изостати. Само напред, до победе!

Nislija

pre 12 godina

Mnogo mi je krivo zbog ovog momka, nece ga pa nece, uvek mu se neki maleri desavaju.....pobedice on to i dovesce ga iz bolnice sutra oko pola 7 - 7 uvece da stavi zlato oko vrata ;)bar se nadam

VUK

pre 12 godina

Pa ovo je stvarno neshvatljivo, da ima takvih bo..da ja to ne mogu nikako da shvatim.Stara poslovica kaze tuci cigance dok ne razbije lonac, kad ga razbije ne vredi ga tuci.I sta sad njemu covek da radi, ajde lepo vi meni recite, sto da mu cinim!!!!!????

jesam ja glup?

pre 12 godina

A zasto neko nije uzeo flasu odneo u policiju i da tamo uzmu otiske prstiju? Jeste da ce ih imati puno ali moci ce sigurno da nadju onog ko je bacio.

Kragujevcanka

pre 12 godina

Mukica.. Zao mi je pre svega zbog povrede i zbog cinjenice da nece igrati utakmicu karijere. Naravno, bice jos finala, verujem u to. Ali, EP Srbija, ta atmosfera, zar.. Zao mi je sto ce to propustiti.
A to stvorenje od `navijaca`.. UH! Bumerang, kad-tad.
Zarko, brz oporavak ti zelim. :*

petarV

pre 12 godina

valjda su kamere snimile,pa će policija da odradi svoj posao!

PITANJE:

Ovo je fotografija,od nekog napada iz 2009. Da li neko zna o čemu se radi?!

koja ironija...

pre 12 godina

Takve primate treba zatvoriti i izolovati od ostatka populacije! Ne mogu ni da zamislim kako se Sesum oseca sto nece igrati finale pred svojom nacijom...

Bojan

pre 12 godina

Ajde sada velika SRBENDO budi pravi pa izadji i izvini se Sesumu. Kad si imao muda da gadjas upaljacem Hrvate jer mislis da si veliki patriota, sad lepo izadji iz rupe i izvini se! Tada ces pokazati koliko to je stalo do Srbije, a ne time sto ces da udaras iza ledja.... Ko zna mozda bi Sesum bio covek odluke u finalu.... A sto ga nece tamo biti samo si ti kriv pa mozda i tebe treba kriviti ako izgubimo!

Deks

pre 12 godina

strasno,neverovatno...samo se nadam da ce Zarko brzo da se oporavi te da ce odigrati jos mnogo velikih utakmica, stvarno nije zasluzio da propusti finale u sred Beograda zbog nekih primitivaca..ne mogu ni da pomislim da je mlad covek i sportista stvarno ostao bez oka,valjda kao kaznu sto ceo zivot naporno radi i reprezentira nau zemlju

rrmm

pre 12 godina

Navodno 5000 policajaca obezbeđuje utakmicu , kapacitet dvorane smanjen na 14800 gledalaca , a ljudi unose flaše , metalne novčiće i upaljače .

UdaracPoGlavi

pre 12 godina

Ok, nije bilo lijepo od tog huligana da gadja naseg trenera Slavka, a da to nista ne koristi srbima smo vidjeli :-). Ali, nas slavko je milsim malo prevelik nacionalista, ne treba plakati sto izgubi u Beogradu. To je ipak velika Arena i atmosfera je bila vrlo vruca i navijca su vukli srpske igrace do pobijede. Ima da se cestita srbima, ali ne i onim huliganima i ostalim fasistima koji nikad nisu znali ni nece znati sta je rat i radi koga je izbio rat. Smrt fasizmu - Stop velicanju pavelica i milosevica.

NUR DER BVB

pre 12 godina

Šteta za Šešuma. Sanjao je to finale, da ga igra u glavnom gradu svoje zemlje, pred svojom publikom. Ali eto, zbog nekog idiota koji svoje frustracije iskazuje tamo gdje im nije mjesto - taj san je prekinut.

Bez obzira na sve, sutra igram keca na Srbiju. Pozdrav iz Bosne od bošnjaka :)

Ljutko

pre 12 godina

Evo šta je rezultat rada tih huligana, po pisanju danskih novina: "We are working to get Zarko returned to Germany as quickly as possible so he can be treated by a specialist," says Thorsten Storm.

Prevod za budale koje ne znaju jezike ali znaju da bacaju: "Радимо на томе да вратимо Жарка у Немачку што пре да би га лечио специјалиста". Eto kako se Srbija pokazala. Meni je krivo što je tako ispalo.

DRAGAN

pre 12 godina

Sta covek da kaze posle ovoga.Nadam se samo da ce pronaci tog NEANDERTALCA koji je to uradio,i nema ni gram mozga.Nek malo odrobija pa mu nece pasti na pamet drugi put.Takve samo u Mitrovicu.A sta bi tek bilo da je pogodio goste to mu tek nije palo na pamet.STIDI SE.

kobac

pre 12 godina

Možda bi u finalu Šešum bio taj koji bi pokrenuo ekipu ako krene loše. Kao što je to uradio protiv Švedske. Možda ćeš baš ti koji si mu povredio oko biti glavni krivac ako izgubimo. Patrioto. Muškarčino.

POP

pre 12 godina

Da mu nisam u koži bas mi je žao! Da dodjes do finala prvi a možda i poslednji put u karieri i da ne nastupis zbog nekog ko o sportu ne zna nista pa to je tuzno !

LFC

pre 12 godina

Treba mu zabraniti ulaz na sve sportske priredbe do kraja zivota!Pravilo o ne ubacivanju bilo kakvih predmeta na teren ne postoji tek tako,radi reda vec sa nekim ciljem. Koji lik, pa da je pogodio hrvatskog selektora, utakmica bi bila prekinuta i nas bi diskvalifikovali verovatno ili drasticno kaznili. Ne mogu da verujem koliko glupih i nepromisljenih osoba ima!

Idi begaj

pre 12 godina

Pa evo....upravo ono sto se i desava neduznim ljudima pored da ih lepo nazovem "huligana"....
Sve sto radis drugima-radis sebi....
A ovu kreaturu od coveka koji je bacio upaljac treba na TV,pa lepo-ime i prezime,ulica ta i ta,mozete ga videti u zatvoru,ulaz 100din...pa lepo odvedes decu i kazes im evo to je taj sto je nasem igracu povredio oko upaljacem

гробар до гроба

pre 12 godina

Па тог навијача треба да, измлати и народ и полиција. Лепо наш народ каже: "Ко другом јаму копа, сам у њу упада." Кад ће људи да схвате да само својој екипи и репрезентацији штете, ето повредио је свог играча, да је повредио Хрвата било би казне, и тешко да би смо поново организовали неко рукометно такмичење, а организујемо и СП у децембру 2013. за жене, људи нам указали поверење а више не би. Партизан је кажњен безброј пута због таквих ствари у Пиониру, чак му је и прећено суспензијом Пионира, само без потребе празне клупску касу, која је ионако празна!!!!
Жао ми је Шешума одиграш цело првенство, и кад треба да играш финале у својој земљи, пред својом публиком, твој навијач те повреди и проведеш финале у болници!!!

Sandman

pre 12 godina

Mislim da taj slobodno da ga nazovem retard sada drhti ko prut od straha moleci se da slucajno nije snimljen kamerom. Jer ako jeste, treba ga pronaci i staviti na stub srama. Ne treba ga kaznjavati nikako osim objaviti mu ime u javnosti pa neka ga ljudi preziru. Nekad nema gore kazne od prezira okoline...

Munir

pre 12 godina

O bože kako da se oslobodimo primitivaca? Za organizaciju ovog šampoinata ,,izginula je armija ljudi. Sportisti su prosuli velike količine znoja. Prošli kroz pakao priprema. I to da bi nas usrećili, učinili nas ljepšim boljim u očima ostatka svijeta. Počeo je njhov , a i naš lijep san. Slike na malim ekranima širom Evrape a i dalje pokazuju slike koje opravdavaju ukazano poverenje našim sportskim radnicima, a i sportistima. I onda na scenu nasetupaju naši ,,patriote" da budu kao i oni njihovi. Ruše, pale, Razbijaju, povređuju nedužne ljude. Svima nama prekidaju lijep san, I to zato što su kukavice, neljudi, gubitnici. Neostvarena bića. Nažalost tu su i ,,važni pojedionci" da sa njima manipulišu i svima nama pokažu da sa avetima devedesetih još završeno. Svako zlo je užasno žilavo, pa i ovo. Stoga našim sportskim radnicima i sportistima treba odati veliko priznanje za sve što su uradili u ovakvim okolnostima. Boriti se za dobro, za lepotu, za pobedu sa njihovima , a i nažalost, sa našima, priznaćete i nije lako. Stoga Šešumu i drugovima poželimo svako dobro ovog našeg sveta. A za one druge molimo se bogu da ih vrati na pravi put! Poštovatj sebe, a ne povredi drugog!

ndndndndnd

pre 12 godina

lik koji je prvi postavio komentar ima preko 4000 lajkova... mislim da se i najbolje izrazio od svih nas... svi ovi komentari su suvisni

milos

pre 12 godina

@deni: E pa nije uopšte tako. Svejedno je koga je pogodio, strašno je u svakom slučaju za žrtvu. Da je pogodio Golužu ili Balića bilo bi samo veće opšte štete jer u tom slučaju Hrvati (s pravom) ne bi više hteli da igraju, izbio bi prvoklasan skandal itd. A po komentarima ovdse vidiš da velika većina prilično određeno reaguje na ovo.

Igor

pre 12 godina

Sta li radi policija? gleda li snimke?juri li huligana? ovo bi trebalo da se tretira kao pokusaj ubistva...ali mi zivimo u zemlji Srbiji,gde se ubice Brisa Tatona nagradjuju sa smanjivanjem kazne na pola...

Bosanac

pre 12 godina

Ne kontam nesto,al nikako...
Znaci jedan k..... svom reprezentativcu unisti mozda i najvecu utakmicu u zivotu i niko iz RS Srbije prilikom davanja ovih izjava to ne osuudi, decko se ne uhapsi...sve jer je htio da pogodi Balica ili koga vec?
Samo cu reci jadan rukometaas...ni kriv ni duzan ostade bez zasluzenog finala...

zoran

pre 12 godina

Travis_Bickle
Taj napaljeni klinja (ili napaljeni matorac, nije bitno) bi trebao malo da odlezi u zatvoru (bar par dana) i plati kaznu sa telesnu povredu, samo da zna sta ga ceka kasnije, ako nastavi tako gadjajuci bilo koga. Od napaljenog iskomplesiranog klinca kasnije dobijes profesionalnog kriminalca.
Inace se slazem u svemu ostalom sa tobom.

NORMALAN

pre 12 godina

Ma mozemo mi da se ogradjujemo, zgrzavamo, gnusamo i ostalo koliko hocemo, ali ajde vec jednom malo i robija da radi! Pa neka momci puni snage uzmu macolu u ruke, pa lepo da prave puteve po planinskim selima, ma ima vazda posla za njih! Pa tako nekoliko puta po 10 godina, posle ce da sazrele pa valjda vise nece praviti gluposti. A i moci ce da se hvale kako su napravili puteve do zabacenih sela.
(Vuk, 28. januar 2012 12:5

Ma da Vuce sve si ti upravu i podrzavam ideju ali sta ako je doticni a vjerovatno jeste "tatin i mamin dobri sin" pa jos sa Dedinja.
Koliko mladih ali siromasnih bi bili presrecni samo prisustvovati mecu u Areni.Lijepo pozdravit goste aplauzom,cutati kad se svira gostujuca himna a igraca protivnika kad poziva na korektno navijanje pozdravit gromoglasnim aplauzom.
Nije nazalost bio samo jedan divljak.Bilo je par hiljada.
Sesumu sve naj bolje zelim.

Ljutko

pre 12 godina

Srbin sam ali me vređa što u moje ime neke budale lome auta i tuku ljude. Šešumu želim da se oporavi, a kretenu koji je bacio to što je bacio želim da mu se nijedna želja ne ostvari.

gost

pre 12 godina

to je sigurno napravia lik koji je mladi i nema veze sa ratom koji smo mi vodili,ali je zatrovan prićama iz kuće.zao mi je ,jer znan da bi se to isto i kod nas desilo.i onda se pitan kako dalje,a vjerovatno nikako,jer će taj lik ili nekakav huligan njegov brat sa naše strane trovat svoju dicu i nema tu napretka braćo moja.moramo se pomirit da je tako kako je ili ćekat dok u nas ne dođe neka margaret tacher i rigorozno poćne kažnjavat krivi pogled,a ne ozljeđivanje sportaša koji je svoj cili život posvetia tome.kažen nemogu osuđivat,jer mi u svom dvorištu nismo počistili,ali da je sramota sramota je.

Bojana Antonic

pre 12 godina

Volela bih da ovde vidim komentar coveka koji je ovo uradio sto se naravno nece desiti.U svakom slucaju nadam se da te to sto si uradio nateralo da razmislis koliki si ti ustvari Srbin odnosno sramota.Takodje nadam se da ces sa godinama evoluirati a pre svega da ces biti kaznjen.

Hrvoje

pre 12 godina

Re:dcz, 29. januar 2012 03:19.
Svaka ti cast, brate. Isto mislim kao i ti. Da je vise takvih kao sto si ti, gdje bi na bio kraj. Srdacan pozdrav! Hrvoje