Fudbal 130

Petak, 20.01.2012.

19:26

Delije: "Piksi, odakle dug?"

Tri dana pošto je nekoliko navijača Crvene zvezde "oteralo" Dragana Stojkovića Piksija sa "Marakane", oglasile su se i "Delije".

Delije: "Piksi, odakle dug?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

grobar do groba

pre 12 godina

Koliko me pamcenje sluzi,kao navijaca partizana, zar nije taj piksi pobegao za Japan kad je krenula hajka na Dzaju i Terzu i pritom ostavio klub u debelom minusu izvlaceci pare od naduvanih transfera?

Miloš

pre 12 godina

Ko stoji iza saopštenja? Valjda te delije imaju svoje ime i prezime. Da vidimo šta su postigli u svom životu.
Poznajem veliki broj navijaca Zvezde, a nikog ko deli mišljenje ovih nazovi delija.

sloba

pre 12 godina

sve je to lepo,kao volite svoj klub,a ovamo divljate gde stignete ,a prošle godine izigravate vernike i bojkotujete najvažniju utakmicu koja je odlučivala o tituli šampiona države.to vam se nikada ne sme oprostiti.jedan pravi navijač ne bi gledao na koji datum utakmica pada već bi svoj klub pratio do pakla,kako rade recimo englezi koji bodre svoje i na 0:6.ja sam navijač zvezde od rođenja,skoro 40 godina,a sa vama se nikada ne bih indetifikovao.vi nikada ne možete stvarno voleti crveno-bele boje

Kako?

pre 12 godina

Zaista je neophodno,zbog Zvezdine buducnosti,da se Dzaja,Piksi,Spasojevic,Tanasijevic i Lukic okupe za jednim okruglim stolom sa svojim sportskim direktorima i da javno popricaju o Zvezdinom dugu.Dug je stvoren u prethodnih 7-8 godina,neko nije radio domacinski i od relativno stabilnog kluba dobili smo ovu agoniju kojoj nema kraja.A Piksi nije duzan da odgovara na svako navijacko pitanje.Od njega ocekujem da jednog dana samo pojasni okolnosti zbog kojih je onako napustio klub.To je tada i sam obecao,a mislim da je bitno saznati te cinjenice.

Monteri iz Jajca

pre 12 godina

Ma da vi ste sigurno pisali saopštenje, odakle vi znate da se imena i prezimena pišu velikim slovom? Dupla kruna se uzme kad se investira novac, a sada smanjujete dug ali ste vec u jesen na -10! Znate i vi sami kad ulazete u belo prvo mora da se ulozi da bi mogli da ubirate plodove!Zna Piksi da niste vi Zvezda i da ga normalni zvezdasi vole i postuju!!!

bata

pre 12 godina

kakav preokret u komentarima,pa do juce je glavna licnost bio Tole,za propadanja zvezde, sada sasvim druga prica. Izgleda da je prica istinita i realna.Najzad i vi da progledate i stvar postavite objektivno.Istina je spora ,ali stize polako do delija.

Sunce Slobode

pre 12 godina

Sa pocetkom mandata Stojkovic Dragana pocinje sunovrat kluba. U klub ulazi Miskovic, tim se sastavlja ceduljicama menadzera, igracima se daju nenormalno visoki ugovori. . . Jedan od tih, Suzuki jos uvek nije isplacen, danasnja uprava ima rok do 31.03. da isplati potrazivanja Suzukija i ostalih od 1,4 miliona, igracima koje nije dovodila. Stojkovic, i nakon njega Spasojevic i Tanasijevic, su nesto od cega se klub jos dugo nece oporaviti. Da li je sve radjeno planski i u dogovoru sa danasnjim finansijerom Napretka ne znam, ali i ako je radjeno iz pukog neznanja (u sta zaista sumnjam) opet zasluzuje proveru drzavnih organa.
Za razliku od ostalih, u stanju sam da odvojim igraca Stojkovica od funkcionera Stojkovica, koliko je znao sa loptom toliko nije znao sa olovkom. I da, zeleo bih "zaboravne" da podsetim da je Dzaju taj isti Zapad Marakane oterao, pravi Zvezdasi, kao i sto su nam uskratili mec sa Bazelom jer je opet neki pravi Zvezdas gadjao mobilnim hrvatskog trenera, ko bi rekao, sa Zapada. . .

пикси мајсторе

pre 12 godina

пикси, немој да се расправљаш са будалама. прво ће да те спусте на свој ниво, а онда ће да те добију на искуство.

Konotac

pre 12 godina

Spektakularno hapsenje Dragana Dzajica (za razliku od bolecivog odnosa medija prema Raznatovickoj) i sadasnji napadi na Piksija kao da su njih dvojica krivi i za pljacku Kolubare i za gubitak Kosova pokazuju kakvo je ovdje st(r)anje. Bacanje pijeska u oci ispijenim kamilama pred ekranima. Daleko od toga da ne treba da odgovaraju ako su nesto nezakonito stekli, ali onda to drugacije ide, preko institucija zaduzenih za to. A mozda je greh ove dve legende sto su bili najveci za vreme grba sa sest baklji...

Komsa

pre 12 godina

Uvesti imovinske karte za funkcionere fudbalskih klubova i kontrolisati im imovinsko stanje jos 5 godina posle odlaska sa funkcije(da im se neko ne "zahvali" naknadno).Tek onda mozemo kritikovati navijace sto napadaju "postene sportske radnike".Ovako uvek postoji mogucnost da su navijaci u pravu sto se bune.

dr. arslanagic

pre 12 godina

E zato ste tu de jeste. Bagra huligana i kriminalaca se nesto pita. Nacitani ljudi jbt., pismeni! Svako prepodne umesto na poso ili u skolu oni prate trening. Pravim navijacima se sve ovo gadi pa cak i nama koji nismo clanovi vase sekte.

Ne voli se Zvezda tako!

pre 12 godina

Alo frajeri, zasto ne pitate Lukica zasto je uvecan dug, zasto je izgubio svaki derbi, zasto nismo osvojili nijednu titulu, zasto se brukamo u Evropi, zasto nije dozvolio Dzaji da se vrati iako ste vi to 'trazili'??? Znate zasto?! Zato sto ste izdajice, zato sto ste se prodali, zato sto vam Lukic daje pare za igracke i pusta vas da vrsljate po klubu, sramota!!! Smucili ste se i nama zvezdasima, a sto se tice odlaska na stadion, imam samo jedno da vam porucim: Cega se pametan stidi budala se ponosi! Ja sam iz Nisa ali me to nije sprecavalo da nebrojano putam dodjem na Marakanu, naravno dok nisam ukapirao da nam klub vode lopovi, tim sastavljaju menadzeri, a navijanje vode placenici. Jedino bih mogao da dodjem da skandiram 'Lukicu odlazi' ali onda bih verovatno imao problem sa Lukicevim delijama. Za sada najbolje sto mogu je da se molim za moju Zvezdu i docekam da ova bagra ode iz uprave i sa stadiona pa da se konacno pravi zvezdasi vrate na stadion!

Voja

pre 12 godina

Tek toliko da se uverim u svoj stav - Srbiji pomoći uvek, nikad se vratiti da živiš u njoj jer završiš kao Piksi. Zvezdina zvezda koju bagra juri iz kafića...

P.S. Mene su kriminalci dizali sa stola i isterivali iz kafića 1996. Sada je 2012. Srbijo, zapitaš li se ikad gde si i zašto stojiš u mestu?

duledudule

pre 12 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=21&nav_id=575778
jos jedan dokaz da nije piksi kriv nego je mnogo pirana setalo zvezdom,a i sad seta

@ Бари и Токио 91

pre 12 godina

1. Пикси је распродао менаџерске играче (Јанковић, Жигић, Стојковић...). Од Жигића у Звезду питање да л је стигао и динар. Питање да ли је и од осталих. А то да је у Звезду од тих продаја ушло 40 милиона, то је глупост какве нема.
2. Пикси је у звезду довео најбоље странце које је српски фудбал икада видео (Кастиљо, Молина, Баркос...) и остварио најбоље резултате (боље него Џајић). Пиксија, Бајевића и стране играче које је довео су из Звезде и државе, под претњом хапшења отерали навијачи и менаџерска мафија.
3. Ако "Делије" знају да је Пикси покрао неке паре, нека кажу колико, кад и како. Ено полиција, ено суд, пријавите га. А не да се он брани преко медија, а никаква оптужба заправо није ни изнесена.Сутра Пикси мође да изађе у новине и да каже да је Звездин дуг кад је он дошао био 30 милиона, а када је отишао 20, а онда да дође Дан Тана и да каже да кад је он дошао ду је био 100 милиона, а кад је отишао Звезда је била у плусу. То су све глупости, је л Звездино пословање није транспарентно. Уосталом процес против Џајића је у току и тек треба да се види које како и колико проневерио.
4. Пикси је испао наиван што је отворио врата Мишковићу и то је једина његова грешка.

NSCZ

pre 12 godina

питање за све који коментарису('велике звездаше')ову вест, на колико утакмица у домаћем првенству сте били,не рачунајући ове велике утакмице(рен,милан итд..)??????????????...устаните из фотељe!!!

vladimir

pre 12 godina

glupo je uporedjivati dzaju i piksija,glupo je reci mars iz mog kluba,to je nas klub.sve uspehe pod piksijevom vladavinom,pripadaju dzaji,jer je on te igrace stvorio i doveo.piksi je samo dobro to unovcio i pobegao.idem na domace sve utakmice,a i na neka gostovanja,naravno o svom trosku.zvezda je zivot,a sve drugo su sitnice.

mo ns

pre 12 godina

neko nema ni srca ni obraza...a ko?nemam pojma.Ne opravdavam DELIJE niti STOJKOVICA,ali je nesto trulo u drzavi DANSKOJ(SD CZ,A PONAJVISE U FK)

BariTokijo1991

pre 12 godina

Istina o Piksiju:

1. Zvezdin tim je vec bio formiran a Zvezda jaka. Nije bilo mogucnosti da sa takvim timom ne osvoji dve duple titule.

2. Rasprodao je taj isti tim i nestao iz Zvezde. Ostali su dugovi i klub BEZ tima. Zato nam i jeste ovako danas pet godina posle, nemamo sanse da makar i konkurisemo za titulu.

3. I zasto ne reci; Piksi je bio veliki igrac, ali je bio NEKVALIFIKOVAN da bude predsednik Zvezde. Koju skolu je zavrsio? Sto se "Delija" tice, oni upropascavaju Zvezdu, na isti nacin kao sto je to i Piksi ucinio. Sve dok se Zvezdasi ne vrate a "Delije" ne proteraju, Zvezdi spasa nema.

4. Jedino u cemu se slazem sa "Delijama" je njihovo insistiranje na Piksijevom odgovoru.

Iha

pre 12 godina

Meni js jasno da ovde ima vise vas sa interneta i fotelja. I ovde cu imati vise minusa nego pluseva ali ono who cares! Stadion je nas. Vas ovde ima hiljade a nas na marakani! I zato sam ono sto vi ne mozete da budete nikada!
DELIJA SA SEVERA!

ко сте ви уопште?

pre 12 godina

Немојте ви мени "делије", него се потпишите именом и презименом. И ја се могу сматрати "делијом" (мада бих више волео да будем "циганин", јер ем што су "делије" назив за турску војску, ем што је аркана наденуо тај назив звездиним навијачима), а ни на који начин не стојим иза било којег од ваших саопштења.

Nidza

pre 12 godina

E moje delije, nemate ni pare ni obraz..
Platio vam piksi jos odavno.. unapred..
http://www.youtube.com/watch?v=UZnYA3P84bI
http://www.youtube.com/watch?v=MmvuE8o-79g
neprocenjivo

Sasa

pre 12 godina

uuuu....nasli su krivca za 50 narednih godina......lukicu sad si miran
(ttt, 20. januar 2012 22:15)

Nisu "oni" nasli krivca , nego Lukic i oni koje on placa.

fifth-star

pre 12 godina

Nikako ne može ova grupa navijača (tj. huligana) da bude potpisana kao "Delije". Pa sa njima se ne slaže makar 95 posto pravih navijača Zvezde. Žalosno je ovo vreme kad svakojaki likovi mogu da se oglašavaju putem medija i da blate prave zvezdine zvezde i istinske zvezdaše. Doći će dan,pa makar ga ja i ne doživeo, kada će se ovakvi i njima slični opet vratiti u mišije (ili zatvorske) rupe. Pa mora jednom doći i sezona mačaka!

Pametnix

pre 12 godina

Sve je postavljeno naopako. Svi "mediji" objavljuju saopstenje koje nije potpisano imenom i prezimenom, sto je protivno svim pravilima ozbiljnog novinarstva. Neki, kao zestoki momci koji ne bi trebalo da pustaju glasa, daju sebi za pravo da govore u ime svih navijaca Crvene Zvezde. Piksi, posle odlaska iz Zvezde, posle najvece igracke zvezde u Japanu, polako ali sigurno postaje trenerska legenda. A ovde ce na zalost jos dugo vladati Karadzici, Lukici, Djurici, pa i junaci delije koji ne smeju da se potpisu....

Zvezda u srcu

pre 12 godina

U zivotu nisam čuo veću nelogičnost. Čovek koji nam je doneo dve duple krune je kriv za nekakav dug od 20 hiljada, a sada je verovazno preko 40. Lukić klubu nije doneo nista pa se pitam zasto delije ne napadaju njega? da slučajno nije nešto doneo( ili dao ). Voleo bih takođe da se i oni potpišu imenom i kažu od čeka žive, da slučajno i to nije na štetu Zvezde i svih nas koji je iskreno volimo

DKV

pre 12 godina

Ja kao navijac Zvezde, znam da je ovaj covek dok je vodio klub, osvojio dve duple krune. da je imao pozitivan skor sa Partizanom, i da smo dva puta usli u Ligu Uefa. Da smo pobedili Romu, ekipu iz Top 5 najboljih Liga Evrope. I da posle toga nijedan klub iz nase zemlje nije pobedio ni jednu ekipu iz najacih liga. I ja sam mu zahvalan...

Ljubisa livac

pre 12 godina

I da, posle se menu lupaju minusi kad kazem da ovo moze samo kod nas. Na svaku vest iz inostranstva o izgredima se javljate sa sarkasticnim komentarima tipa "pa kako, to je Evropa, mi nismo najgori" i td. E pa pravdajte se vi do sutra ali ovoga tamo nema. Gde ste culi da su negde "navijaci" izbacili sopstvenu legendu sa stadiona i da mu se obracaju nebuloznim saopstenjima? Samo kod nas te grupe hulugana imaju moc da teraju ljude, odredjuju ko ce biti trener, smenjuju uprave. Sa sve 3 razreda osnovne. U Evropi su to marginalizovane pojave koje se kaznjavaju strogo, a kod nas se izgleda gaje!

Broj Jedan

pre 12 godina

Ja navijam za Crvenu Zvezdu! Ja nisam, niti cu ikada biti "Delija"! Zovite me "Ciganinom", zovite kako hocete, ali ja NISAM "Delija"!
Dace bog, pa ce se Piksi vratiti u srpski fudbal... Njega ONI da nazovu lopovom?! ONI da ZAHTEVAJU da se covek NJIMA pravda?! Svasta cemo mi doziveti u ovoj drzavi.
Zapitam se ponekad da li bi taj "smak sveta" sto najavljuju za 21. decembar bio losa stvar. Barem za nas, barem za Srbe...

ZULU.W

pre 12 godina

Koliko ovde ljudi pise,a da nisu prosli pored Marakane,a kamoli da znaju placali neko navijace,pa se jos jave ovi sto kao idu na Sever,eee! vi ce te nesto da pisete o Delijama,razmisljajte svojom glavom,i ne verujte sve sto procitate u medijima.Medije drze pod kontrolom,bar vecinu,ono isti tajkuni koji su doveli Zvezdu ovde gde je,a vi se primate na razne natpise u novinama o Delijama.

Piksi

pre 12 godina

Delije, Lukiću i sadašnja Upravo ( Nikolovski, Stefanović, Vesić, Dulić...) prestanite da terate legende od Zvezde!
Džaju ste pokušali da ponizite, sad Piksija. I šta kad sve oterate?

boban

pre 12 godina

Lepo je rekao da ce jednog dana sve reci.Pitam se samo kad ce taj dan doci,kad bude imao 80-85 godina.Piksi istinu na sunce sto pre to bolje po sve nas,a onda dolaze na red i ostali posle njega.Lepo ja kazem da ima neceg prokletog u tom prezimenu.Mozda i on izadje sa majicom "oprostite mi mmoju ruznu proslost".

кан

pre 12 godina

Колико вас који се по разним порталима представљате као навијачи и Делије зна да нађе стадион без мапе?Колико вас новинара СМЕ да постави питање ГДЕ СУ ПАРЕ ДРАГАНЕ?

Raša

pre 12 godina

Delije su 100% u pravu! Tolika rasprodaja igrača širom Evrope za kratko vreme, ogroman dug bez pokrića i trenutno nestajanje iz kluba. Kako to?

Kalimero

pre 12 godina

Delije su kao i obicno u pravu!!!
Zvezda je zivot...
Gde ste novinari??? Gde je istarzivacko novinarstvo??? Postavite pitanja Piksiju, sto ga stedite.
(ponosni Delija (nisam Zvezdas), 20. januar 2012 20:08)

A ne smeta ti što je dug narastao na 30 miliona za vreme predsednikovanja Lukića?
Već nekoliko puta sam napisao i ponoviću pa svidelo se to nekome il ne, najveće zlo koje je snašlo Zvezdu su njeni navijači!

Zvezda se voli svakog trena, ne samo protiv Rena!

pre 12 godina

Delija je clan neke od manjih grupa koje cine Delije Sever. Navijac Zvezde je neko ko ide na svaku utakmicu, gde god da Zvezda igra. Simpatizer je onaj koji sedi kod kuce i kaze da navija za Zvezdu. Znaci stav Delija Sever je jasan, vi sto smatrate da ste Delije zato sto greskom dlazite na sever, e pa niste!

Ljubisa livac

pre 12 godina

Vi Piksija da pitate?! Sa kojim pravom? Zasto ovo ne pitate Toplicu, Bunjevcevica, Ivica, naravno Den Tanu, Miskovica, pa i Adzica?! To su prave adrese za ovakva pitanja. A i da pitam, koliki je deo duga koji ste VI napravili raznim ekcesima po Evropi za sta su placane mnogobrojne kazne??? Stidim se sto sam nekad bio deo vas i dozvoljavao da budem povodljiv za sakom huligana iza naziva "vodje". E pa nikad vise. Od sad samo istok/zapad i cao. Ovakve stavove i pojave necu zastupati

samo voša

pre 12 godina

Čoveče, sada ih plaćaju i da pišu saopštenja. Jel mogu i ja da budem profesionalni navijač? Mogu dugo da pevam, mogu dugo da pljeskam rukama, znam sva slova pa mogu i saopštenja pisati...

czbgd

pre 12 godina

Pozdrav za sve ZVEZDAŠE jer to su autentični navijači C.Zvezde!Tu Arkanovu nazovi delije organizaciju treba rasformirati i najodgovornije za sve loše što je učinjeno našem klubu a i državi u celosti poslati na višegodišnje kazne!

soni

pre 12 godina

Navijači koji ne plaćaju ulaznice, navijači koji idu besplatno na gostovanja, navijači koji se grebu gde stignu, navijači koji ne gledaju utakmicu nego se dive sebi, navijači kojima je to zanimanje, navijači kojima je klub sredstvo...koji su to navijači ???
Kako oni mogu da pričaju o legendi kluba ??
(veliborduric, 20. januar 2012 19:41)

Da te informisem, a i ostale... Vec skoro 10 (DESET) godina, delije nemaju jedno placeno gostovanje ili placen put... Jedina povlastica je karta za utakmicu koju klub dobija od kluba kome gostujemo... Dakle svi ti momci koji idu na inostrana gostovanja sami iz svog dzepa placaju taj put ( ti ides na letovanje oni da gledaju zvezdu)... I stvarno vreme je da se prestane sa tom pricom, ako je tako u komsiluku nije tako i kod nas... U komsiluku im klub placa i iznajmljuje autobuse i za gostovanja po srbiji... Dok se mi sami organizujemo i na meceve putujemo u individualnoj reziji kolima ili vozovima... A izraz placeni navijaci mi nije jasan ako nista nije placeno niti oni glasaju na izborim za nekog kandidata (barem za poslednja 2 nisu), pritom teraju kad nesto ne ide i bodre klub do krajnjih granica, kako su oni to placeni???? A tek ove price kako se ne ide na utakmice zbog njih, pa gospodo ako stvarno volite zvezdu kao sto pricate imate istok i zapad, ako vec zbog delija necete na sever... Mi sever punimo imate istok i zapad, ali ne nema straha od delija kad dodje ren, milan, bajern, ali zato protiv metalca, borce javora i ostalih tu je taj strah pristutan...
Kad covek sam sebe laze u ozbiljnom je problemu, razmislite malo o tome i shvatite zasto ne dolazite na stadion... Lako je zvezdu voleti na forumima i u komentarima...

Dokle

pre 12 godina

Ko su ti navijaci? Hocemo da se potpisete, ime i prezime, starost i zanimanje (od cega zivite). Ova vasa saopstenja izgledaju kao da vam je to profesija a ne hobi. Imena molim?

Bane

pre 12 godina

Piksija smatram za naseg najboljeg igraca svih vremena, ali da je kao predsednik kluba upropastio klub i doveo ga do ovde gde je sada, to je cinjenica.

FISS

pre 12 godina

Izostavili ste deo,gde se pitate vi novinari,zasto Piksiju niko od vas nije postavio ovakva pitanja,kada treba "udariti"po Delijama onda ste hrabri,a za ovakve veoma zanimljiva pitanja,izgleda da nemate hrabrosti.Zbog cega?i od koga se plasite?

kruja

pre 12 godina

Prava pitanja i pravi nastup,bravo delije. Mislim da je piksi za vreme predsednikovanja,uradio ono što je morao i mogao,zvezda bih sada drugačije izgledala. Na celom svetu mi je sve...

Ivan

pre 12 godina

U cije ime vi pisete i postavljate pitanja, otkad sebe samoinicijativno proglasavate navijacima i nazivate kultnim imenom 'Delije', i ko Vam je sastavio napisano?!

Sasa

pre 12 godina

Da, sve je lud evo samo vama da se pravda i da odgovara, pa da vi onda procenjujete da li je iskreno i da li onda sme da sedi gde zeli i pije kafu.

Aleksandar

pre 12 godina

Posle Dragana Stojkovica ostale su poslednje titule naseg kluba i to dve duple krune i kao redovno igranje u Evropi...Da je Piksi ostao Zvezda bi dominirala u srpskom fudbalu i po misljenju igrala vi redovno u Evropi... Od kada Piksija nema u klubu ni ja vise ne idem a isao sam redovno od 1983 godine...Hvala ti Dragane na svemu sto si doprineo nasem klubu i kao igrac i kao predsednik!!!

ponosni Delija (nisam Zvezdas)

pre 12 godina

Delije su kao i obicno u pravu!!!
Zvezda je zivot...
Gde ste novinari??? Gde je istarzivacko novinarstvo??? Postavite pitanja Piksiju, sto ga stedite.

smarac

pre 12 godina

Ma ljudi vratite tog maestra piksija na celo kluba pa da ne strepimo od nikoga, sad samo od bajerna strepim, ali to su interstelarni carobnjaci sa loptom!

David

pre 12 godina

(Aleksandar, 20. januar 2012 20:01)

Da je Piksi ostao, ali ne Piksi nije ostao, Piksi je zbrisao...

Sve i da nije zbrisao, ostavio je klub na cedilu i kao zvezdina zvezda odbio da dalje vodi klub, preči mu je bo trenerski posao da se malo Nagoji...

Ali ipak je zbrisao i to samo nedelju dana pošto je zbrisao i njegov drugar Terzić. Ostavio je klub na cedilu i kao što lepo napisaše Delije od njegovog predsednikovanja sve se raspuklo kao mehur... Ako su te dve duple lrune koje je on osvojio koštale ovih 30 miliona eura, neka bolje da ih nije osvojio...

pitanja za delije

pre 12 godina

par pitanja za delije :
1. da li znaju koliko je fk crvena zvezda platio novca u kasu uefa i fss, zbog ekcesa delija na tribinama?
2. mogu li nam nabrojati na koliko je meceva zvezda igrala pred praznim tribinama, kao kazna, zbog ponasanja delija? da pomognem : bazel , partizan, vojvodina...
3. koliko novca je klub dao placajuci razne vrste obestecenja i nadoknade stete autobuskim i avio prevoznicima, kao i hotelijerima, zbog uzornog ponasanja delija u istim?
4. da li su svesni nematerijalne stete, koju delije prave klubu svojim ponasanjem? pomoc : slucaj urosa misica, igora bogdanova...
5. da li i kome vodje delija podnose izvestaje o svom finansijskom poslovanju, od novca koji dobijaju za tzv.koreografije?
6. zbog cega vodje delija, ako vec imaju autoritet ne sprece njihove "vojnike" da na sever unose vatreno i hladno oruzje i do krvi se obracunavaju?

ivannewbgd

pre 12 godina

Pitanja su na mestu i ton saopstenja. Ja nista od toga nisam zaboravio i znam da je od tog dana i pored osvojene duple krune , Zvezda izgubila onu dusu koju su joj davali deca iz njene skole a Marakana izgubila epitet neosvojive tvrdjave!

Miki_In

pre 12 godina

Kod nas je sve naopako pa i ovakve stvari, ko uopste daje pravo sacici huligana da se o necemu pitaju,da je ovo pravna drzava ta dvojica,trojica koja su Piksija verbalno napala na stadionu bi bili istog casa privedeni u policiju na informativni razgovor,dam se kladiti da imaju vec povelik dosije u istoj...

on je Dragan Stojkovic Piksi, A KO STE VI?!!!!!!!!

pre 12 godina

A ko je taj "Delije Sever"?! Verovatno jedini od njih koji nema obiman i raznolik krivicni dosije, pa ga zato smaraju da im potpisuje saopstenja.

navijac

pre 12 godina

bez ikakvih prozivka i bilo kakve zle namere i ja ga isto pitam... i do daljnjeg dalje od marakane,hvala za partije i golove,radost ... ali maestro ja znam da su pare nestale...robi,dzaja,rajko,pancev to su zvezdasi a ti,pizon,seki hvala za sve ali ne blizu stadiona... i ja sam dao zivot ZA MOJU ZVEZDU I VISE OD TOGA... cao nekada veliki

Vlada

pre 12 godina

Ne treba pitati Piksija odakle dug. To je pitanje za Bunjevčevića i Dan Tanu, a Piksiju hvala za sve što je učinio za nas. Čovek je dovodio sponzore na ime, osvojio dve duple krune, a na kraju mu se ovako vraća. Sramota!!!

Ja

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem da mediji objavljuju ovakve gluposti nekih polumozgova...Zar je ovo zaslužio čovek koji je u Bariju odbio da šutira penal protiv Zvezde...

Милан

pre 12 godina

Звезду пратим на утакмицама од своје осме године, када сам на северу, на ЈНА, гледао вечити дерби. Обишао сам многе стадионе у земљи и иностранству, прошао цео цилкус Купа шампиона 1990-91,присуствовао освајању еврпске титуле у Барију,а после санкција сам наставио да бодрим Звезду са севера. Све сам то чинио до пре три године, док нисам схватио да је србски фудбал у рукама мафијаша, а председници клубова су само обичне марионете. То важи и за Владана Лукића, са којим управљају политички кругови. Што се Делија тиче они су посебна прича. Ове данашње вође севера не могу се никада мерити са некадашњим старим вођама,који су били мангупи,знали да се побију, али су били и људине, знали су за неки фер-плеј. О каквом србству и Православљу причају данашње вође када су многи од њих уплетени у криминалне радње, на пример продаја дроге. Зар се тако брани Србство? Каква везе има дрога са Православљем? Најновији пример њиховог лицемерја је сукоб са легендом клуба Пиксијем, са фудбалером који је толико феноменалних мечева одиграо, и кога сматрам једног од најбољих фудбалера свих времена. И као председник је успешно водио Звезду. Освојио је две дупле круне, ушао у ЛЕ, оставио стабилан клуб, кога су сви његови наследници у фотељи упропастили. Пикси је отишао из клуба пошто му је наређено од стране "моћника", иначе га неће бити. Знају Делије истину о свему, и знају сви прави навијачи Звезде зашто вође са севера не воле Пиксија. Једноставно није им дао да се мешају у политику клуба. Зашто тзв. вође са севера дају подршку Лукићу и Просинечком,који нису способни да воде ни друголигашки клуб, камоли Звезду, ускоро ће се сазнати. Апелујем на све истинске навијаче клуба да до даљнег бојкотују утакмице клуба, све док на челу клуба не дођи људи који желе добро Звезди.

Nikola

pre 12 godina

JA:"Odakle vama pravo da bilo koga prozivate"?

1. Zasto stetite klubu bacanjem pirotehnike?
2. Zasto su vam vodje dileri?
3. Zasto pruzimate pravdu u svoje ruke, slucaj V. Stojkovic, Piksi, itd.
4. Zasto ste nam izbacili reprezentaciju sa evropskog?
5. Zasto ste vikali Dzajo odlazi?
6. Zasto Zvezda svake sezone mora da igra pred praznim tribinama?
7. Zasto pricate da ste vernici a svi znamo cime se beavite?
8. Zasto podrzavate Lukica?
9. Kako unosite pirotehniku?
10. Kako placate gostovanja i od cijih para?
11. Zasto naplacujete svoje usluge?
12. Zasto bojkotujete kosarku?
13. Sta trazite u upravi Zvezde?
.
.
.

preko glave mi je zvezde i partizana i njihove samoproglasene vaznosti

pre 12 godina

da li cela drzava ima amneziju pa se ne seca necega vezanog za zvezdu?
ne, ogromnu vecinu drzave jednostavnone zanima 11 trecerazrednih fudbalera koji se jarcaju po livadi protiv 11 jos gorih fudbalera, bez obzira koje dresove nose.

dosta vise sa zvezdom i partizanom. neka propadnu ako moraju, ali nek se svakojaki olosi oteraju iz drustva, a samim tim i iz sporta.

Danilo

pre 12 godina

Svaka čast,momci!
Jesam komšija,ali dok svi ne budemo ovako kratko i jasno pitali i tražili isto takve odgovore,praviće nas budalama,a nisu ni malo pametniji od nas.
A mnogo bezobrazniji-e to jesu!

crveno belo,nacin zivota!

pre 12 godina

Molim vas da se ne obazirete na fudbalsko umece i ucinak na terenu doticnog coveka...osvestite se svi,jako je vazno,dobar fudbaler,sjajan fudbaler nema apsolutno nikakve veze sa dobrim covekom,u ovom slucaju jos vaznije sa dobrim i postenim predsednikom...uzmite Dijega Armanda Maradonu za primer,bio je bog...kasnije se istina saznala....da se vratimo na Dragana,ako se vec ne slazete s nama,da nije on lopov,da nije ukrao,da je legenda,cista kao suza,veliki fudbaler(sto i jeste)i veliki covek u odnosu na nas Delije...neka onda samo lepo kaze,nisam ja,taj i taj je...cutanje je znak odobravanja,zar ne? GDE SU PARE DRAGANE??????

Jeremy

pre 12 godina

Grobar sam, ali puna podrskama Delijama! Mora da se zna ko je za sta odgovoran i da snosi posledice svojih postupaka. Isto i za Partizan vazi! I sve dok god je moguce volsebno prodavati igrace, sklapati ugovore i praviti ogromne dugove a onda bezati glavom bez obzira, sve dotle cemo imati ovakav fudbal i ovakvu drzavu!

Miki

pre 12 godina

Cuj Delije Sever, pa ovi se potpisuju i u moje ime, obzirom da i ja idem na Sever i Delija sam.
Ove treba dobro proveriti cime se sve bave u zivotu i skloniti ih sa stadiona, prave samo probleme.
Jesam navijac Zvezde, ali ovakve ne priznajem i pricaju u ime nekih od njih.
Ko misli da treba da se isti sklone sa stadiona, neka da plus na moj tekst.

eee

pre 12 godina

Такође, имамо једно врло просто питање за све новинаре који ових дана праве сензацију од једног разговора у `Ред кафе`-у:
1) Да ли је могуће да нико од вас не жели Пиксија да пита оно што све Звездаше занима? Да ли је могуће да међу вама не постоји ни један храбар човек да пита ГДЕ НЕСТАДОШЕ ТОЛИКЕ ПАРЕ!? Ту сте да пљујете по навијачима у свако доба дана и ноћи, али тамо где је густо изгледа да не идете!?

Taj deo ste izostavili cisto da znate :) A sto se tice Pedje,posto je on okarakterisan kao napadac na svim portalima, decko nije nasilnik a ni placenik,jer od zvezde ne uzima pare.Piksi duguje DEBELO objasnjenje vec 5 godina...

neko pametan

pre 12 godina

Ko ne voli Piksija..taj ne voli ni Zvezdu! A da ja pitam ove pojedince što pljuju Piksija, koliko je gospodin Stojkovic dao Zvezdi? Još ste vi zeleni.PIKSI JE LEGENDA, i tako će uvek biti.

pozarevljanin

pre 12 godina

Kako to ide sa tim saopstenjima? Grobari ili Delije napisu pismo, posalju ga vama i vi ga objavite, a!? Ja bih to odmah u kantu za smece! Previse se ovim mucenicima daje prostora u medijama, za mene neshvatljivo! I dokle god je tako oni ce mislit da su neko i nesto, a zapravo su mozda i nejveca ljaga naseg fudbala!!!

Zex Delija

pre 12 godina

Jedina normalna reakcije Uprace Zvezde bi bila da doticnom navijacu izrekne dozivotnu zabranu ulaska na Marakanu. A sa njim i svim ostalima kojima je jedina profesija u zivotu navijac.

cartmanx

pre 12 godina

Prvo izvinjavam se svim pravim navijacima Zvezde, sto se kao veliki navijac Partizana a to sam mozda dva puta uradio,javljam na njihovu vest! Ja iskreno mnogo vise verujem Piksiju, za koga smatram da je jedan od najboljih nasih igraca na prostorima ex yu svih vremenena, veoma ga postujem i kao predsednika mislim da je vrlo korektan covek, a ovi placeni kao kod nas "Alcatraz"...sta reci nego kao u filmu a sto se desava u mom PFC-u "Kako sam sistematski unistavan od idiota"!

veliborduric

pre 12 godina

Navijači koji ne plaćaju ulaznice, navijači koji idu besplatno na gostovanja, navijači koji se grebu gde stignu, navijači koji ne gledaju utakmicu nego se dive sebi, navijači kojima je to zanimanje, navijači kojima je klub sredstvo...koji su to navijači ???
Kako oni mogu da pričaju o legendi kluba ??

Nenad

pre 12 godina

Piksi je kriv sto je uzeo dve titule za vreme njegovog mandata. Sada sve mozete da pitate,da se busate i slicno,a sada nam Lukic dusu jede i sada znate da je zvezda u mnogo vecem dugu,pa vas nema nigde. Gde ste da se bunite,gde ste da idete kod stadiona da porazgovarate sa upravom,gde ste da bojkotujete.....ma ovo je sve komedija,tuzno i zalosno .

Zvezdas IN- Delija OUT

pre 12 godina

Upravo ste vi Delije najvece zlo Crvene Zvezde! Mrs iz moga kluba! Vi kao postavljate Piksiju pitanja, more .....! I to posle pet godina, jeli??? Sto niste odmah ta pitanja postavili! Jadnici jedni.

Bernard Prince

pre 12 godina

E moj Piksi, trebalo je Radnickom i Nisu (gde te svi cene) da pomognes, a ne ovim mandrilima koji su te na kraju sutnuli kao sugavog psa...

Zozo

pre 12 godina

Na koliko pitanja bi vi trebalo da odgvorite?
Ko vas je osnovao?
Čime se bave sve vidjenije vodje vase navijačke grupe?
Ko je odgovoran za premlaćivanje nedužnih ljudi u raznim kafićima, klubovima, splavovima, koji vam iz xy razloga nisu bili po volji...
Koliko vas je uopste rođeno, kad je Piksi plesao po terenu?
Koliko vaših članova ima krivične dosijee...
Ko je Uroš Mišić, za čiju se tzv pravdu i danas zalažete?

Stojković je zadužio sve nas (simpatizere Crvene Zvezde)nečim, što je novcem nemerljivo.
To je fudbalski bog, peta zvezdina zvezda, najveći igrač koji se ikada pojavio u našem klubu...(subjektivno mišljenje)
Od njegovog transfera, zvezda je uzela oko 10 miliona maraka u tadašnje vreme...
Doneo je zvezdi dve titule kao igrač i dve kao direktor.
Dao je golove, koje ne bi mogli izvesti ni na igricama...
Kao direktor je trpeo strašne pritiske...
Igrače su mu "gepekovali", menadžeri su sklapali tim, jer on čovek nije kriminalac, on je "samo" fudbalska veličina...
Otišao je da bi spasao živu glavu i sebe i svoje porodice...
Zavadio se sa takozvanim navijačima, jer za razliku od nekih drugih, ima stav, ime i ponos...
Kad sve saberem, ne verujem da će vam išta odgovoriti....

Alan Ford

pre 12 godina

Svaka cast delije!!! Ja sam navijac Partizana ali sam protiv svih mutivoda i prevaranata iz bilo cijeg kluba!!! Piksi je bio pominjan jedno vreme da se vodi istraga o njemu i na kraju pojeo vuk magarca!!! Koliko se secam on je tad u to vreme zapalio prvo za Paris i posle za Japan!!! Svi lopovi u apsanu!!!!!!

igor

pre 12 godina

Veliki sam ZVEZDAS ,ali mi nije jasno zasto taj sever ne postavi javno pitanje sadasnjoj upravi koja nije u stanju da osvoji titulu vec cetiri godine.....Verovatno kriv Piksi..

public enemy

pre 12 godina

svi su zaboravili kako je pobegao preko noci i koje je budale dovodio za ogromne pare. onog bugarina mu za zivota necu oprostiti. sram te bilo dragane stojkovicu, upropastio si klub koji te napravio igracinom

Zipo

pre 12 godina

Sva sreca pa su ga biznismeni i menadzeri sa kojima Delije sede u skupstini Zvezde oterali na vreme inace Zvezde danas ne bi bilo. Sve sve, ali zar neko veruje da je samo 1 covek koji je posteno zaradio ogromne pare jos ukrao i 40 miliona?

Zvezdas IN- Delija OUT

pre 12 godina

Upravo ste vi Delije najvece zlo Crvene Zvezde! Mrs iz moga kluba! Vi kao postavljate Piksiju pitanja, more .....! I to posle pet godina, jeli??? Sto niste odmah ta pitanja postavili! Jadnici jedni.

Miki

pre 12 godina

Cuj Delije Sever, pa ovi se potpisuju i u moje ime, obzirom da i ja idem na Sever i Delija sam.
Ove treba dobro proveriti cime se sve bave u zivotu i skloniti ih sa stadiona, prave samo probleme.
Jesam navijac Zvezde, ali ovakve ne priznajem i pricaju u ime nekih od njih.
Ko misli da treba da se isti sklone sa stadiona, neka da plus na moj tekst.

Zozo

pre 12 godina

Na koliko pitanja bi vi trebalo da odgvorite?
Ko vas je osnovao?
Čime se bave sve vidjenije vodje vase navijačke grupe?
Ko je odgovoran za premlaćivanje nedužnih ljudi u raznim kafićima, klubovima, splavovima, koji vam iz xy razloga nisu bili po volji...
Koliko vas je uopste rođeno, kad je Piksi plesao po terenu?
Koliko vaših članova ima krivične dosijee...
Ko je Uroš Mišić, za čiju se tzv pravdu i danas zalažete?

Stojković je zadužio sve nas (simpatizere Crvene Zvezde)nečim, što je novcem nemerljivo.
To je fudbalski bog, peta zvezdina zvezda, najveći igrač koji se ikada pojavio u našem klubu...(subjektivno mišljenje)
Od njegovog transfera, zvezda je uzela oko 10 miliona maraka u tadašnje vreme...
Doneo je zvezdi dve titule kao igrač i dve kao direktor.
Dao je golove, koje ne bi mogli izvesti ni na igricama...
Kao direktor je trpeo strašne pritiske...
Igrače su mu "gepekovali", menadžeri su sklapali tim, jer on čovek nije kriminalac, on je "samo" fudbalska veličina...
Otišao je da bi spasao živu glavu i sebe i svoje porodice...
Zavadio se sa takozvanim navijačima, jer za razliku od nekih drugih, ima stav, ime i ponos...
Kad sve saberem, ne verujem da će vam išta odgovoriti....

cartmanx

pre 12 godina

Prvo izvinjavam se svim pravim navijacima Zvezde, sto se kao veliki navijac Partizana a to sam mozda dva puta uradio,javljam na njihovu vest! Ja iskreno mnogo vise verujem Piksiju, za koga smatram da je jedan od najboljih nasih igraca na prostorima ex yu svih vremenena, veoma ga postujem i kao predsednika mislim da je vrlo korektan covek, a ovi placeni kao kod nas "Alcatraz"...sta reci nego kao u filmu a sto se desava u mom PFC-u "Kako sam sistematski unistavan od idiota"!

Ja

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem da mediji objavljuju ovakve gluposti nekih polumozgova...Zar je ovo zaslužio čovek koji je u Bariju odbio da šutira penal protiv Zvezde...

veliborduric

pre 12 godina

Navijači koji ne plaćaju ulaznice, navijači koji idu besplatno na gostovanja, navijači koji se grebu gde stignu, navijači koji ne gledaju utakmicu nego se dive sebi, navijači kojima je to zanimanje, navijači kojima je klub sredstvo...koji su to navijači ???
Kako oni mogu da pričaju o legendi kluba ??

Vlada

pre 12 godina

Ne treba pitati Piksija odakle dug. To je pitanje za Bunjevčevića i Dan Tanu, a Piksiju hvala za sve što je učinio za nas. Čovek je dovodio sponzore na ime, osvojio dve duple krune, a na kraju mu se ovako vraća. Sramota!!!

igor

pre 12 godina

Veliki sam ZVEZDAS ,ali mi nije jasno zasto taj sever ne postavi javno pitanje sadasnjoj upravi koja nije u stanju da osvoji titulu vec cetiri godine.....Verovatno kriv Piksi..

Aleksandar

pre 12 godina

Posle Dragana Stojkovica ostale su poslednje titule naseg kluba i to dve duple krune i kao redovno igranje u Evropi...Da je Piksi ostao Zvezda bi dominirala u srpskom fudbalu i po misljenju igrala vi redovno u Evropi... Od kada Piksija nema u klubu ni ja vise ne idem a isao sam redovno od 1983 godine...Hvala ti Dragane na svemu sto si doprineo nasem klubu i kao igrac i kao predsednik!!!

neko pametan

pre 12 godina

Ko ne voli Piksija..taj ne voli ni Zvezdu! A da ja pitam ove pojedince što pljuju Piksija, koliko je gospodin Stojkovic dao Zvezdi? Još ste vi zeleni.PIKSI JE LEGENDA, i tako će uvek biti.

Dokle

pre 12 godina

Ko su ti navijaci? Hocemo da se potpisete, ime i prezime, starost i zanimanje (od cega zivite). Ova vasa saopstenja izgledaju kao da vam je to profesija a ne hobi. Imena molim?

Bernard Prince

pre 12 godina

E moj Piksi, trebalo je Radnickom i Nisu (gde te svi cene) da pomognes, a ne ovim mandrilima koji su te na kraju sutnuli kao sugavog psa...

Ivan

pre 12 godina

U cije ime vi pisete i postavljate pitanja, otkad sebe samoinicijativno proglasavate navijacima i nazivate kultnim imenom 'Delije', i ko Vam je sastavio napisano?!

Nenad

pre 12 godina

Piksi je kriv sto je uzeo dve titule za vreme njegovog mandata. Sada sve mozete da pitate,da se busate i slicno,a sada nam Lukic dusu jede i sada znate da je zvezda u mnogo vecem dugu,pa vas nema nigde. Gde ste da se bunite,gde ste da idete kod stadiona da porazgovarate sa upravom,gde ste da bojkotujete.....ma ovo je sve komedija,tuzno i zalosno .

pozarevljanin

pre 12 godina

Kako to ide sa tim saopstenjima? Grobari ili Delije napisu pismo, posalju ga vama i vi ga objavite, a!? Ja bih to odmah u kantu za smece! Previse se ovim mucenicima daje prostora u medijama, za mene neshvatljivo! I dokle god je tako oni ce mislit da su neko i nesto, a zapravo su mozda i nejveca ljaga naseg fudbala!!!

Zex Delija

pre 12 godina

Jedina normalna reakcije Uprace Zvezde bi bila da doticnom navijacu izrekne dozivotnu zabranu ulaska na Marakanu. A sa njim i svim ostalima kojima je jedina profesija u zivotu navijac.

samo voša

pre 12 godina

Čoveče, sada ih plaćaju i da pišu saopštenja. Jel mogu i ja da budem profesionalni navijač? Mogu dugo da pevam, mogu dugo da pljeskam rukama, znam sva slova pa mogu i saopštenja pisati...

Miki_In

pre 12 godina

Kod nas je sve naopako pa i ovakve stvari, ko uopste daje pravo sacici huligana da se o necemu pitaju,da je ovo pravna drzava ta dvojica,trojica koja su Piksija verbalno napala na stadionu bi bili istog casa privedeni u policiju na informativni razgovor,dam se kladiti da imaju vec povelik dosije u istoj...

DKV

pre 12 godina

Ja kao navijac Zvezde, znam da je ovaj covek dok je vodio klub, osvojio dve duple krune. da je imao pozitivan skor sa Partizanom, i da smo dva puta usli u Ligu Uefa. Da smo pobedili Romu, ekipu iz Top 5 najboljih Liga Evrope. I da posle toga nijedan klub iz nase zemlje nije pobedio ni jednu ekipu iz najacih liga. I ja sam mu zahvalan...

Zipo

pre 12 godina

Sva sreca pa su ga biznismeni i menadzeri sa kojima Delije sede u skupstini Zvezde oterali na vreme inace Zvezde danas ne bi bilo. Sve sve, ali zar neko veruje da je samo 1 covek koji je posteno zaradio ogromne pare jos ukrao i 40 miliona?

preko glave mi je zvezde i partizana i njihove samoproglasene vaznosti

pre 12 godina

da li cela drzava ima amneziju pa se ne seca necega vezanog za zvezdu?
ne, ogromnu vecinu drzave jednostavnone zanima 11 trecerazrednih fudbalera koji se jarcaju po livadi protiv 11 jos gorih fudbalera, bez obzira koje dresove nose.

dosta vise sa zvezdom i partizanom. neka propadnu ako moraju, ali nek se svakojaki olosi oteraju iz drustva, a samim tim i iz sporta.

eee

pre 12 godina

Такође, имамо једно врло просто питање за све новинаре који ових дана праве сензацију од једног разговора у `Ред кафе`-у:
1) Да ли је могуће да нико од вас не жели Пиксија да пита оно што све Звездаше занима? Да ли је могуће да међу вама не постоји ни један храбар човек да пита ГДЕ НЕСТАДОШЕ ТОЛИКЕ ПАРЕ!? Ту сте да пљујете по навијачима у свако доба дана и ноћи, али тамо где је густо изгледа да не идете!?

Taj deo ste izostavili cisto da znate :) A sto se tice Pedje,posto je on okarakterisan kao napadac na svim portalima, decko nije nasilnik a ni placenik,jer od zvezde ne uzima pare.Piksi duguje DEBELO objasnjenje vec 5 godina...

Alan Ford

pre 12 godina

Svaka cast delije!!! Ja sam navijac Partizana ali sam protiv svih mutivoda i prevaranata iz bilo cijeg kluba!!! Piksi je bio pominjan jedno vreme da se vodi istraga o njemu i na kraju pojeo vuk magarca!!! Koliko se secam on je tad u to vreme zapalio prvo za Paris i posle za Japan!!! Svi lopovi u apsanu!!!!!!

Bane

pre 12 godina

Piksija smatram za naseg najboljeg igraca svih vremena, ali da je kao predsednik kluba upropastio klub i doveo ga do ovde gde je sada, to je cinjenica.

Nikola

pre 12 godina

JA:"Odakle vama pravo da bilo koga prozivate"?

1. Zasto stetite klubu bacanjem pirotehnike?
2. Zasto su vam vodje dileri?
3. Zasto pruzimate pravdu u svoje ruke, slucaj V. Stojkovic, Piksi, itd.
4. Zasto ste nam izbacili reprezentaciju sa evropskog?
5. Zasto ste vikali Dzajo odlazi?
6. Zasto Zvezda svake sezone mora da igra pred praznim tribinama?
7. Zasto pricate da ste vernici a svi znamo cime se beavite?
8. Zasto podrzavate Lukica?
9. Kako unosite pirotehniku?
10. Kako placate gostovanja i od cijih para?
11. Zasto naplacujete svoje usluge?
12. Zasto bojkotujete kosarku?
13. Sta trazite u upravi Zvezde?
.
.
.

Zvezda u srcu

pre 12 godina

U zivotu nisam čuo veću nelogičnost. Čovek koji nam je doneo dve duple krune je kriv za nekakav dug od 20 hiljada, a sada je verovazno preko 40. Lukić klubu nije doneo nista pa se pitam zasto delije ne napadaju njega? da slučajno nije nešto doneo( ili dao ). Voleo bih takođe da se i oni potpišu imenom i kažu od čeka žive, da slučajno i to nije na štetu Zvezde i svih nas koji je iskreno volimo

Piksi

pre 12 godina

Delije, Lukiću i sadašnja Upravo ( Nikolovski, Stefanović, Vesić, Dulić...) prestanite da terate legende od Zvezde!
Džaju ste pokušali da ponizite, sad Piksija. I šta kad sve oterate?

@ Бари и Токио 91

pre 12 godina

1. Пикси је распродао менаџерске играче (Јанковић, Жигић, Стојковић...). Од Жигића у Звезду питање да л је стигао и динар. Питање да ли је и од осталих. А то да је у Звезду од тих продаја ушло 40 милиона, то је глупост какве нема.
2. Пикси је у звезду довео најбоље странце које је српски фудбал икада видео (Кастиљо, Молина, Баркос...) и остварио најбоље резултате (боље него Џајић). Пиксија, Бајевића и стране играче које је довео су из Звезде и државе, под претњом хапшења отерали навијачи и менаџерска мафија.
3. Ако "Делије" знају да је Пикси покрао неке паре, нека кажу колико, кад и како. Ено полиција, ено суд, пријавите га. А не да се он брани преко медија, а никаква оптужба заправо није ни изнесена.Сутра Пикси мође да изађе у новине и да каже да је Звездин дуг кад је он дошао био 30 милиона, а када је отишао 20, а онда да дође Дан Тана и да каже да кад је он дошао ду је био 100 милиона, а кад је отишао Звезда је била у плусу. То су све глупости, је л Звездино пословање није транспарентно. Уосталом процес против Џајића је у току и тек треба да се види које како и колико проневерио.
4. Пикси је испао наиван што је отворио врата Мишковићу и то је једина његова грешка.

ponosni Delija (nisam Zvezdas)

pre 12 godina

Delije su kao i obicno u pravu!!!
Zvezda je zivot...
Gde ste novinari??? Gde je istarzivacko novinarstvo??? Postavite pitanja Piksiju, sto ga stedite.

Ne voli se Zvezda tako!

pre 12 godina

Alo frajeri, zasto ne pitate Lukica zasto je uvecan dug, zasto je izgubio svaki derbi, zasto nismo osvojili nijednu titulu, zasto se brukamo u Evropi, zasto nije dozvolio Dzaji da se vrati iako ste vi to 'trazili'??? Znate zasto?! Zato sto ste izdajice, zato sto ste se prodali, zato sto vam Lukic daje pare za igracke i pusta vas da vrsljate po klubu, sramota!!! Smucili ste se i nama zvezdasima, a sto se tice odlaska na stadion, imam samo jedno da vam porucim: Cega se pametan stidi budala se ponosi! Ja sam iz Nisa ali me to nije sprecavalo da nebrojano putam dodjem na Marakanu, naravno dok nisam ukapirao da nam klub vode lopovi, tim sastavljaju menadzeri, a navijanje vode placenici. Jedino bih mogao da dodjem da skandiram 'Lukicu odlazi' ali onda bih verovatno imao problem sa Lukicevim delijama. Za sada najbolje sto mogu je da se molim za moju Zvezdu i docekam da ova bagra ode iz uprave i sa stadiona pa da se konacno pravi zvezdasi vrate na stadion!

ivannewbgd

pre 12 godina

Pitanja su na mestu i ton saopstenja. Ja nista od toga nisam zaboravio i znam da je od tog dana i pored osvojene duple krune , Zvezda izgubila onu dusu koju su joj davali deca iz njene skole a Marakana izgubila epitet neosvojive tvrdjave!

public enemy

pre 12 godina

svi su zaboravili kako je pobegao preko noci i koje je budale dovodio za ogromne pare. onog bugarina mu za zivota necu oprostiti. sram te bilo dragane stojkovicu, upropastio si klub koji te napravio igracinom

ко сте ви уопште?

pre 12 godina

Немојте ви мени "делије", него се потпишите именом и презименом. И ја се могу сматрати "делијом" (мада бих више волео да будем "циганин", јер ем што су "делије" назив за турску војску, ем што је аркана наденуо тај назив звездиним навијачима), а ни на који начин не стојим иза било којег од ваших саопштења.

Voja

pre 12 godina

Tek toliko da se uverim u svoj stav - Srbiji pomoći uvek, nikad se vratiti da živiš u njoj jer završiš kao Piksi. Zvezdina zvezda koju bagra juri iz kafića...

P.S. Mene su kriminalci dizali sa stola i isterivali iz kafića 1996. Sada je 2012. Srbijo, zapitaš li se ikad gde si i zašto stojiš u mestu?

Pametnix

pre 12 godina

Sve je postavljeno naopako. Svi "mediji" objavljuju saopstenje koje nije potpisano imenom i prezimenom, sto je protivno svim pravilima ozbiljnog novinarstva. Neki, kao zestoki momci koji ne bi trebalo da pustaju glasa, daju sebi za pravo da govore u ime svih navijaca Crvene Zvezde. Piksi, posle odlaska iz Zvezde, posle najvece igracke zvezde u Japanu, polako ali sigurno postaje trenerska legenda. A ovde ce na zalost jos dugo vladati Karadzici, Lukici, Djurici, pa i junaci delije koji ne smeju da se potpisu....

kruja

pre 12 godina

Prava pitanja i pravi nastup,bravo delije. Mislim da je piksi za vreme predsednikovanja,uradio ono što je morao i mogao,zvezda bih sada drugačije izgledala. Na celom svetu mi je sve...

pitanja za delije

pre 12 godina

par pitanja za delije :
1. da li znaju koliko je fk crvena zvezda platio novca u kasu uefa i fss, zbog ekcesa delija na tribinama?
2. mogu li nam nabrojati na koliko je meceva zvezda igrala pred praznim tribinama, kao kazna, zbog ponasanja delija? da pomognem : bazel , partizan, vojvodina...
3. koliko novca je klub dao placajuci razne vrste obestecenja i nadoknade stete autobuskim i avio prevoznicima, kao i hotelijerima, zbog uzornog ponasanja delija u istim?
4. da li su svesni nematerijalne stete, koju delije prave klubu svojim ponasanjem? pomoc : slucaj urosa misica, igora bogdanova...
5. da li i kome vodje delija podnose izvestaje o svom finansijskom poslovanju, od novca koji dobijaju za tzv.koreografije?
6. zbog cega vodje delija, ako vec imaju autoritet ne sprece njihove "vojnike" da na sever unose vatreno i hladno oruzje i do krvi se obracunavaju?

fifth-star

pre 12 godina

Nikako ne može ova grupa navijača (tj. huligana) da bude potpisana kao "Delije". Pa sa njima se ne slaže makar 95 posto pravih navijača Zvezde. Žalosno je ovo vreme kad svakojaki likovi mogu da se oglašavaju putem medija i da blate prave zvezdine zvezde i istinske zvezdaše. Doći će dan,pa makar ga ja i ne doživeo, kada će se ovakvi i njima slični opet vratiti u mišije (ili zatvorske) rupe. Pa mora jednom doći i sezona mačaka!

Broj Jedan

pre 12 godina

Ja navijam za Crvenu Zvezdu! Ja nisam, niti cu ikada biti "Delija"! Zovite me "Ciganinom", zovite kako hocete, ali ja NISAM "Delija"!
Dace bog, pa ce se Piksi vratiti u srpski fudbal... Njega ONI da nazovu lopovom?! ONI da ZAHTEVAJU da se covek NJIMA pravda?! Svasta cemo mi doziveti u ovoj drzavi.
Zapitam se ponekad da li bi taj "smak sveta" sto najavljuju za 21. decembar bio losa stvar. Barem za nas, barem za Srbe...

Милан

pre 12 godina

Звезду пратим на утакмицама од своје осме године, када сам на северу, на ЈНА, гледао вечити дерби. Обишао сам многе стадионе у земљи и иностранству, прошао цео цилкус Купа шампиона 1990-91,присуствовао освајању еврпске титуле у Барију,а после санкција сам наставио да бодрим Звезду са севера. Све сам то чинио до пре три године, док нисам схватио да је србски фудбал у рукама мафијаша, а председници клубова су само обичне марионете. То важи и за Владана Лукића, са којим управљају политички кругови. Што се Делија тиче они су посебна прича. Ове данашње вође севера не могу се никада мерити са некадашњим старим вођама,који су били мангупи,знали да се побију, али су били и људине, знали су за неки фер-плеј. О каквом србству и Православљу причају данашње вође када су многи од њих уплетени у криминалне радње, на пример продаја дроге. Зар се тако брани Србство? Каква везе има дрога са Православљем? Најновији пример њиховог лицемерја је сукоб са легендом клуба Пиксијем, са фудбалером који је толико феноменалних мечева одиграо, и кога сматрам једног од најбољих фудбалера свих времена. И као председник је успешно водио Звезду. Освојио је две дупле круне, ушао у ЛЕ, оставио стабилан клуб, кога су сви његови наследници у фотељи упропастили. Пикси је отишао из клуба пошто му је наређено од стране "моћника", иначе га неће бити. Знају Делије истину о свему, и знају сви прави навијачи Звезде зашто вође са севера не воле Пиксија. Једноставно није им дао да се мешају у политику клуба. Зашто тзв. вође са севера дају подршку Лукићу и Просинечком,који нису способни да воде ни друголигашки клуб, камоли Звезду, ускоро ће се сазнати. Апелујем на све истинске навијаче клуба да до даљнег бојкотују утакмице клуба, све док на челу клуба не дођи људи који желе добро Звезди.

crveno belo,nacin zivota!

pre 12 godina

Molim vas da se ne obazirete na fudbalsko umece i ucinak na terenu doticnog coveka...osvestite se svi,jako je vazno,dobar fudbaler,sjajan fudbaler nema apsolutno nikakve veze sa dobrim covekom,u ovom slucaju jos vaznije sa dobrim i postenim predsednikom...uzmite Dijega Armanda Maradonu za primer,bio je bog...kasnije se istina saznala....da se vratimo na Dragana,ako se vec ne slazete s nama,da nije on lopov,da nije ukrao,da je legenda,cista kao suza,veliki fudbaler(sto i jeste)i veliki covek u odnosu na nas Delije...neka onda samo lepo kaze,nisam ja,taj i taj je...cutanje je znak odobravanja,zar ne? GDE SU PARE DRAGANE??????

czbgd

pre 12 godina

Pozdrav za sve ZVEZDAŠE jer to su autentični navijači C.Zvezde!Tu Arkanovu nazovi delije organizaciju treba rasformirati i najodgovornije za sve loše što je učinjeno našem klubu a i državi u celosti poslati na višegodišnje kazne!

Konotac

pre 12 godina

Spektakularno hapsenje Dragana Dzajica (za razliku od bolecivog odnosa medija prema Raznatovickoj) i sadasnji napadi na Piksija kao da su njih dvojica krivi i za pljacku Kolubare i za gubitak Kosova pokazuju kakvo je ovdje st(r)anje. Bacanje pijeska u oci ispijenim kamilama pred ekranima. Daleko od toga da ne treba da odgovaraju ako su nesto nezakonito stekli, ali onda to drugacije ide, preko institucija zaduzenih za to. A mozda je greh ove dve legende sto su bili najveci za vreme grba sa sest baklji...

navijac

pre 12 godina

bez ikakvih prozivka i bilo kakve zle namere i ja ga isto pitam... i do daljnjeg dalje od marakane,hvala za partije i golove,radost ... ali maestro ja znam da su pare nestale...robi,dzaja,rajko,pancev to su zvezdasi a ti,pizon,seki hvala za sve ali ne blizu stadiona... i ja sam dao zivot ZA MOJU ZVEZDU I VISE OD TOGA... cao nekada veliki

duledudule

pre 12 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=21&nav_id=575778
jos jedan dokaz da nije piksi kriv nego je mnogo pirana setalo zvezdom,a i sad seta

Sasa

pre 12 godina

uuuu....nasli su krivca za 50 narednih godina......lukicu sad si miran
(ttt, 20. januar 2012 22:15)

Nisu "oni" nasli krivca , nego Lukic i oni koje on placa.

Kalimero

pre 12 godina

Delije su kao i obicno u pravu!!!
Zvezda je zivot...
Gde ste novinari??? Gde je istarzivacko novinarstvo??? Postavite pitanja Piksiju, sto ga stedite.
(ponosni Delija (nisam Zvezdas), 20. januar 2012 20:08)

A ne smeta ti što je dug narastao na 30 miliona za vreme predsednikovanja Lukića?
Već nekoliko puta sam napisao i ponoviću pa svidelo se to nekome il ne, najveće zlo koje je snašlo Zvezdu su njeni navijači!

on je Dragan Stojkovic Piksi, A KO STE VI?!!!!!!!!

pre 12 godina

A ko je taj "Delije Sever"?! Verovatno jedini od njih koji nema obiman i raznolik krivicni dosije, pa ga zato smaraju da im potpisuje saopstenja.

dr. arslanagic

pre 12 godina

E zato ste tu de jeste. Bagra huligana i kriminalaca se nesto pita. Nacitani ljudi jbt., pismeni! Svako prepodne umesto na poso ili u skolu oni prate trening. Pravim navijacima se sve ovo gadi pa cak i nama koji nismo clanovi vase sekte.

пикси мајсторе

pre 12 godina

пикси, немој да се расправљаш са будалама. прво ће да те спусте на свој ниво, а онда ће да те добију на искуство.

Nidza

pre 12 godina

E moje delije, nemate ni pare ni obraz..
Platio vam piksi jos odavno.. unapred..
http://www.youtube.com/watch?v=UZnYA3P84bI
http://www.youtube.com/watch?v=MmvuE8o-79g
neprocenjivo

Iha

pre 12 godina

Meni js jasno da ovde ima vise vas sa interneta i fotelja. I ovde cu imati vise minusa nego pluseva ali ono who cares! Stadion je nas. Vas ovde ima hiljade a nas na marakani! I zato sam ono sto vi ne mozete da budete nikada!
DELIJA SA SEVERA!

Ljubisa livac

pre 12 godina

Vi Piksija da pitate?! Sa kojim pravom? Zasto ovo ne pitate Toplicu, Bunjevcevica, Ivica, naravno Den Tanu, Miskovica, pa i Adzica?! To su prave adrese za ovakva pitanja. A i da pitam, koliki je deo duga koji ste VI napravili raznim ekcesima po Evropi za sta su placane mnogobrojne kazne??? Stidim se sto sam nekad bio deo vas i dozvoljavao da budem povodljiv za sakom huligana iza naziva "vodje". E pa nikad vise. Od sad samo istok/zapad i cao. Ovakve stavove i pojave necu zastupati

Ljubisa livac

pre 12 godina

I da, posle se menu lupaju minusi kad kazem da ovo moze samo kod nas. Na svaku vest iz inostranstva o izgredima se javljate sa sarkasticnim komentarima tipa "pa kako, to je Evropa, mi nismo najgori" i td. E pa pravdajte se vi do sutra ali ovoga tamo nema. Gde ste culi da su negde "navijaci" izbacili sopstvenu legendu sa stadiona i da mu se obracaju nebuloznim saopstenjima? Samo kod nas te grupe hulugana imaju moc da teraju ljude, odredjuju ko ce biti trener, smenjuju uprave. Sa sve 3 razreda osnovne. U Evropi su to marginalizovane pojave koje se kaznjavaju strogo, a kod nas se izgleda gaje!

soni

pre 12 godina

Navijači koji ne plaćaju ulaznice, navijači koji idu besplatno na gostovanja, navijači koji se grebu gde stignu, navijači koji ne gledaju utakmicu nego se dive sebi, navijači kojima je to zanimanje, navijači kojima je klub sredstvo...koji su to navijači ???
Kako oni mogu da pričaju o legendi kluba ??
(veliborduric, 20. januar 2012 19:41)

Da te informisem, a i ostale... Vec skoro 10 (DESET) godina, delije nemaju jedno placeno gostovanje ili placen put... Jedina povlastica je karta za utakmicu koju klub dobija od kluba kome gostujemo... Dakle svi ti momci koji idu na inostrana gostovanja sami iz svog dzepa placaju taj put ( ti ides na letovanje oni da gledaju zvezdu)... I stvarno vreme je da se prestane sa tom pricom, ako je tako u komsiluku nije tako i kod nas... U komsiluku im klub placa i iznajmljuje autobuse i za gostovanja po srbiji... Dok se mi sami organizujemo i na meceve putujemo u individualnoj reziji kolima ili vozovima... A izraz placeni navijaci mi nije jasan ako nista nije placeno niti oni glasaju na izborim za nekog kandidata (barem za poslednja 2 nisu), pritom teraju kad nesto ne ide i bodre klub do krajnjih granica, kako su oni to placeni???? A tek ove price kako se ne ide na utakmice zbog njih, pa gospodo ako stvarno volite zvezdu kao sto pricate imate istok i zapad, ako vec zbog delija necete na sever... Mi sever punimo imate istok i zapad, ali ne nema straha od delija kad dodje ren, milan, bajern, ali zato protiv metalca, borce javora i ostalih tu je taj strah pristutan...
Kad covek sam sebe laze u ozbiljnom je problemu, razmislite malo o tome i shvatite zasto ne dolazite na stadion... Lako je zvezdu voleti na forumima i u komentarima...

Sunce Slobode

pre 12 godina

Sa pocetkom mandata Stojkovic Dragana pocinje sunovrat kluba. U klub ulazi Miskovic, tim se sastavlja ceduljicama menadzera, igracima se daju nenormalno visoki ugovori. . . Jedan od tih, Suzuki jos uvek nije isplacen, danasnja uprava ima rok do 31.03. da isplati potrazivanja Suzukija i ostalih od 1,4 miliona, igracima koje nije dovodila. Stojkovic, i nakon njega Spasojevic i Tanasijevic, su nesto od cega se klub jos dugo nece oporaviti. Da li je sve radjeno planski i u dogovoru sa danasnjim finansijerom Napretka ne znam, ali i ako je radjeno iz pukog neznanja (u sta zaista sumnjam) opet zasluzuje proveru drzavnih organa.
Za razliku od ostalih, u stanju sam da odvojim igraca Stojkovica od funkcionera Stojkovica, koliko je znao sa loptom toliko nije znao sa olovkom. I da, zeleo bih "zaboravne" da podsetim da je Dzaju taj isti Zapad Marakane oterao, pravi Zvezdasi, kao i sto su nam uskratili mec sa Bazelom jer je opet neki pravi Zvezdas gadjao mobilnim hrvatskog trenera, ko bi rekao, sa Zapada. . .

Miloš

pre 12 godina

Ko stoji iza saopštenja? Valjda te delije imaju svoje ime i prezime. Da vidimo šta su postigli u svom životu.
Poznajem veliki broj navijaca Zvezde, a nikog ko deli mišljenje ovih nazovi delija.

Raša

pre 12 godina

Delije su 100% u pravu! Tolika rasprodaja igrača širom Evrope za kratko vreme, ogroman dug bez pokrića i trenutno nestajanje iz kluba. Kako to?

BariTokijo1991

pre 12 godina

Istina o Piksiju:

1. Zvezdin tim je vec bio formiran a Zvezda jaka. Nije bilo mogucnosti da sa takvim timom ne osvoji dve duple titule.

2. Rasprodao je taj isti tim i nestao iz Zvezde. Ostali su dugovi i klub BEZ tima. Zato nam i jeste ovako danas pet godina posle, nemamo sanse da makar i konkurisemo za titulu.

3. I zasto ne reci; Piksi je bio veliki igrac, ali je bio NEKVALIFIKOVAN da bude predsednik Zvezde. Koju skolu je zavrsio? Sto se "Delija" tice, oni upropascavaju Zvezdu, na isti nacin kao sto je to i Piksi ucinio. Sve dok se Zvezdasi ne vrate a "Delije" ne proteraju, Zvezdi spasa nema.

4. Jedino u cemu se slazem sa "Delijama" je njihovo insistiranje na Piksijevom odgovoru.

Monteri iz Jajca

pre 12 godina

Ma da vi ste sigurno pisali saopštenje, odakle vi znate da se imena i prezimena pišu velikim slovom? Dupla kruna se uzme kad se investira novac, a sada smanjujete dug ali ste vec u jesen na -10! Znate i vi sami kad ulazete u belo prvo mora da se ulozi da bi mogli da ubirate plodove!Zna Piksi da niste vi Zvezda i da ga normalni zvezdasi vole i postuju!!!

Sasa

pre 12 godina

Da, sve je lud evo samo vama da se pravda i da odgovara, pa da vi onda procenjujete da li je iskreno i da li onda sme da sedi gde zeli i pije kafu.

NSCZ

pre 12 godina

питање за све који коментарису('велике звездаше')ову вест, на колико утакмица у домаћем првенству сте били,не рачунајући ове велике утакмице(рен,милан итд..)??????????????...устаните из фотељe!!!

Komsa

pre 12 godina

Uvesti imovinske karte za funkcionere fudbalskih klubova i kontrolisati im imovinsko stanje jos 5 godina posle odlaska sa funkcije(da im se neko ne "zahvali" naknadno).Tek onda mozemo kritikovati navijace sto napadaju "postene sportske radnike".Ovako uvek postoji mogucnost da su navijaci u pravu sto se bune.

Zvezda se voli svakog trena, ne samo protiv Rena!

pre 12 godina

Delija je clan neke od manjih grupa koje cine Delije Sever. Navijac Zvezde je neko ko ide na svaku utakmicu, gde god da Zvezda igra. Simpatizer je onaj koji sedi kod kuce i kaze da navija za Zvezdu. Znaci stav Delija Sever je jasan, vi sto smatrate da ste Delije zato sto greskom dlazite na sever, e pa niste!

sloba

pre 12 godina

sve je to lepo,kao volite svoj klub,a ovamo divljate gde stignete ,a prošle godine izigravate vernike i bojkotujete najvažniju utakmicu koja je odlučivala o tituli šampiona države.to vam se nikada ne sme oprostiti.jedan pravi navijač ne bi gledao na koji datum utakmica pada već bi svoj klub pratio do pakla,kako rade recimo englezi koji bodre svoje i na 0:6.ja sam navijač zvezde od rođenja,skoro 40 godina,a sa vama se nikada ne bih indetifikovao.vi nikada ne možete stvarno voleti crveno-bele boje

Kako?

pre 12 godina

Zaista je neophodno,zbog Zvezdine buducnosti,da se Dzaja,Piksi,Spasojevic,Tanasijevic i Lukic okupe za jednim okruglim stolom sa svojim sportskim direktorima i da javno popricaju o Zvezdinom dugu.Dug je stvoren u prethodnih 7-8 godina,neko nije radio domacinski i od relativno stabilnog kluba dobili smo ovu agoniju kojoj nema kraja.A Piksi nije duzan da odgovara na svako navijacko pitanje.Od njega ocekujem da jednog dana samo pojasni okolnosti zbog kojih je onako napustio klub.To je tada i sam obecao,a mislim da je bitno saznati te cinjenice.

кан

pre 12 godina

Колико вас који се по разним порталима представљате као навијачи и Делије зна да нађе стадион без мапе?Колико вас новинара СМЕ да постави питање ГДЕ СУ ПАРЕ ДРАГАНЕ?

mo ns

pre 12 godina

neko nema ni srca ni obraza...a ko?nemam pojma.Ne opravdavam DELIJE niti STOJKOVICA,ali je nesto trulo u drzavi DANSKOJ(SD CZ,A PONAJVISE U FK)

Danilo

pre 12 godina

Svaka čast,momci!
Jesam komšija,ali dok svi ne budemo ovako kratko i jasno pitali i tražili isto takve odgovore,praviće nas budalama,a nisu ni malo pametniji od nas.
A mnogo bezobrazniji-e to jesu!

boban

pre 12 godina

Lepo je rekao da ce jednog dana sve reci.Pitam se samo kad ce taj dan doci,kad bude imao 80-85 godina.Piksi istinu na sunce sto pre to bolje po sve nas,a onda dolaze na red i ostali posle njega.Lepo ja kazem da ima neceg prokletog u tom prezimenu.Mozda i on izadje sa majicom "oprostite mi mmoju ruznu proslost".

ZULU.W

pre 12 godina

Koliko ovde ljudi pise,a da nisu prosli pored Marakane,a kamoli da znaju placali neko navijace,pa se jos jave ovi sto kao idu na Sever,eee! vi ce te nesto da pisete o Delijama,razmisljajte svojom glavom,i ne verujte sve sto procitate u medijima.Medije drze pod kontrolom,bar vecinu,ono isti tajkuni koji su doveli Zvezdu ovde gde je,a vi se primate na razne natpise u novinama o Delijama.

bata

pre 12 godina

kakav preokret u komentarima,pa do juce je glavna licnost bio Tole,za propadanja zvezde, sada sasvim druga prica. Izgleda da je prica istinita i realna.Najzad i vi da progledate i stvar postavite objektivno.Istina je spora ,ali stize polako do delija.

vladimir

pre 12 godina

glupo je uporedjivati dzaju i piksija,glupo je reci mars iz mog kluba,to je nas klub.sve uspehe pod piksijevom vladavinom,pripadaju dzaji,jer je on te igrace stvorio i doveo.piksi je samo dobro to unovcio i pobegao.idem na domace sve utakmice,a i na neka gostovanja,naravno o svom trosku.zvezda je zivot,a sve drugo su sitnice.

smarac

pre 12 godina

Ma ljudi vratite tog maestra piksija na celo kluba pa da ne strepimo od nikoga, sad samo od bajerna strepim, ali to su interstelarni carobnjaci sa loptom!

grobar do groba

pre 12 godina

Koliko me pamcenje sluzi,kao navijaca partizana, zar nije taj piksi pobegao za Japan kad je krenula hajka na Dzaju i Terzu i pritom ostavio klub u debelom minusu izvlaceci pare od naduvanih transfera?

David

pre 12 godina

(Aleksandar, 20. januar 2012 20:01)

Da je Piksi ostao, ali ne Piksi nije ostao, Piksi je zbrisao...

Sve i da nije zbrisao, ostavio je klub na cedilu i kao zvezdina zvezda odbio da dalje vodi klub, preči mu je bo trenerski posao da se malo Nagoji...

Ali ipak je zbrisao i to samo nedelju dana pošto je zbrisao i njegov drugar Terzić. Ostavio je klub na cedilu i kao što lepo napisaše Delije od njegovog predsednikovanja sve se raspuklo kao mehur... Ako su te dve duple lrune koje je on osvojio koštale ovih 30 miliona eura, neka bolje da ih nije osvojio...

FISS

pre 12 godina

Izostavili ste deo,gde se pitate vi novinari,zasto Piksiju niko od vas nije postavio ovakva pitanja,kada treba "udariti"po Delijama onda ste hrabri,a za ovakve veoma zanimljiva pitanja,izgleda da nemate hrabrosti.Zbog cega?i od koga se plasite?

Jeremy

pre 12 godina

Grobar sam, ali puna podrskama Delijama! Mora da se zna ko je za sta odgovoran i da snosi posledice svojih postupaka. Isto i za Partizan vazi! I sve dok god je moguce volsebno prodavati igrace, sklapati ugovore i praviti ogromne dugove a onda bezati glavom bez obzira, sve dotle cemo imati ovakav fudbal i ovakvu drzavu!

Alan Ford

pre 12 godina

Svaka cast delije!!! Ja sam navijac Partizana ali sam protiv svih mutivoda i prevaranata iz bilo cijeg kluba!!! Piksi je bio pominjan jedno vreme da se vodi istraga o njemu i na kraju pojeo vuk magarca!!! Koliko se secam on je tad u to vreme zapalio prvo za Paris i posle za Japan!!! Svi lopovi u apsanu!!!!!!

public enemy

pre 12 godina

svi su zaboravili kako je pobegao preko noci i koje je budale dovodio za ogromne pare. onog bugarina mu za zivota necu oprostiti. sram te bilo dragane stojkovicu, upropastio si klub koji te napravio igracinom

eee

pre 12 godina

Такође, имамо једно врло просто питање за све новинаре који ових дана праве сензацију од једног разговора у `Ред кафе`-у:
1) Да ли је могуће да нико од вас не жели Пиксија да пита оно што све Звездаше занима? Да ли је могуће да међу вама не постоји ни један храбар човек да пита ГДЕ НЕСТАДОШЕ ТОЛИКЕ ПАРЕ!? Ту сте да пљујете по навијачима у свако доба дана и ноћи, али тамо где је густо изгледа да не идете!?

Taj deo ste izostavili cisto da znate :) A sto se tice Pedje,posto je on okarakterisan kao napadac na svim portalima, decko nije nasilnik a ni placenik,jer od zvezde ne uzima pare.Piksi duguje DEBELO objasnjenje vec 5 godina...

Zvezdas IN- Delija OUT

pre 12 godina

Upravo ste vi Delije najvece zlo Crvene Zvezde! Mrs iz moga kluba! Vi kao postavljate Piksiju pitanja, more .....! I to posle pet godina, jeli??? Sto niste odmah ta pitanja postavili! Jadnici jedni.

Bane

pre 12 godina

Piksija smatram za naseg najboljeg igraca svih vremena, ali da je kao predsednik kluba upropastio klub i doveo ga do ovde gde je sada, to je cinjenica.

ponosni Delija (nisam Zvezdas)

pre 12 godina

Delije su kao i obicno u pravu!!!
Zvezda je zivot...
Gde ste novinari??? Gde je istarzivacko novinarstvo??? Postavite pitanja Piksiju, sto ga stedite.

kruja

pre 12 godina

Prava pitanja i pravi nastup,bravo delije. Mislim da je piksi za vreme predsednikovanja,uradio ono što je morao i mogao,zvezda bih sada drugačije izgledala. Na celom svetu mi je sve...

crveno belo,nacin zivota!

pre 12 godina

Molim vas da se ne obazirete na fudbalsko umece i ucinak na terenu doticnog coveka...osvestite se svi,jako je vazno,dobar fudbaler,sjajan fudbaler nema apsolutno nikakve veze sa dobrim covekom,u ovom slucaju jos vaznije sa dobrim i postenim predsednikom...uzmite Dijega Armanda Maradonu za primer,bio je bog...kasnije se istina saznala....da se vratimo na Dragana,ako se vec ne slazete s nama,da nije on lopov,da nije ukrao,da je legenda,cista kao suza,veliki fudbaler(sto i jeste)i veliki covek u odnosu na nas Delije...neka onda samo lepo kaze,nisam ja,taj i taj je...cutanje je znak odobravanja,zar ne? GDE SU PARE DRAGANE??????

navijac

pre 12 godina

bez ikakvih prozivka i bilo kakve zle namere i ja ga isto pitam... i do daljnjeg dalje od marakane,hvala za partije i golove,radost ... ali maestro ja znam da su pare nestale...robi,dzaja,rajko,pancev to su zvezdasi a ti,pizon,seki hvala za sve ali ne blizu stadiona... i ja sam dao zivot ZA MOJU ZVEZDU I VISE OD TOGA... cao nekada veliki

Miki

pre 12 godina

Cuj Delije Sever, pa ovi se potpisuju i u moje ime, obzirom da i ja idem na Sever i Delija sam.
Ove treba dobro proveriti cime se sve bave u zivotu i skloniti ih sa stadiona, prave samo probleme.
Jesam navijac Zvezde, ali ovakve ne priznajem i pricaju u ime nekih od njih.
Ko misli da treba da se isti sklone sa stadiona, neka da plus na moj tekst.

Zozo

pre 12 godina

Na koliko pitanja bi vi trebalo da odgvorite?
Ko vas je osnovao?
Čime se bave sve vidjenije vodje vase navijačke grupe?
Ko je odgovoran za premlaćivanje nedužnih ljudi u raznim kafićima, klubovima, splavovima, koji vam iz xy razloga nisu bili po volji...
Koliko vas je uopste rođeno, kad je Piksi plesao po terenu?
Koliko vaših članova ima krivične dosijee...
Ko je Uroš Mišić, za čiju se tzv pravdu i danas zalažete?

Stojković je zadužio sve nas (simpatizere Crvene Zvezde)nečim, što je novcem nemerljivo.
To je fudbalski bog, peta zvezdina zvezda, najveći igrač koji se ikada pojavio u našem klubu...(subjektivno mišljenje)
Od njegovog transfera, zvezda je uzela oko 10 miliona maraka u tadašnje vreme...
Doneo je zvezdi dve titule kao igrač i dve kao direktor.
Dao je golove, koje ne bi mogli izvesti ni na igricama...
Kao direktor je trpeo strašne pritiske...
Igrače su mu "gepekovali", menadžeri su sklapali tim, jer on čovek nije kriminalac, on je "samo" fudbalska veličina...
Otišao je da bi spasao živu glavu i sebe i svoje porodice...
Zavadio se sa takozvanim navijačima, jer za razliku od nekih drugih, ima stav, ime i ponos...
Kad sve saberem, ne verujem da će vam išta odgovoriti....

ivannewbgd

pre 12 godina

Pitanja su na mestu i ton saopstenja. Ja nista od toga nisam zaboravio i znam da je od tog dana i pored osvojene duple krune , Zvezda izgubila onu dusu koju su joj davali deca iz njene skole a Marakana izgubila epitet neosvojive tvrdjave!

Ja

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem da mediji objavljuju ovakve gluposti nekih polumozgova...Zar je ovo zaslužio čovek koji je u Bariju odbio da šutira penal protiv Zvezde...

Vlada

pre 12 godina

Ne treba pitati Piksija odakle dug. To je pitanje za Bunjevčevića i Dan Tanu, a Piksiju hvala za sve što je učinio za nas. Čovek je dovodio sponzore na ime, osvojio dve duple krune, a na kraju mu se ovako vraća. Sramota!!!

BariTokijo1991

pre 12 godina

Istina o Piksiju:

1. Zvezdin tim je vec bio formiran a Zvezda jaka. Nije bilo mogucnosti da sa takvim timom ne osvoji dve duple titule.

2. Rasprodao je taj isti tim i nestao iz Zvezde. Ostali su dugovi i klub BEZ tima. Zato nam i jeste ovako danas pet godina posle, nemamo sanse da makar i konkurisemo za titulu.

3. I zasto ne reci; Piksi je bio veliki igrac, ali je bio NEKVALIFIKOVAN da bude predsednik Zvezde. Koju skolu je zavrsio? Sto se "Delija" tice, oni upropascavaju Zvezdu, na isti nacin kao sto je to i Piksi ucinio. Sve dok se Zvezdasi ne vrate a "Delije" ne proteraju, Zvezdi spasa nema.

4. Jedino u cemu se slazem sa "Delijama" je njihovo insistiranje na Piksijevom odgovoru.

Zex Delija

pre 12 godina

Jedina normalna reakcije Uprace Zvezde bi bila da doticnom navijacu izrekne dozivotnu zabranu ulaska na Marakanu. A sa njim i svim ostalima kojima je jedina profesija u zivotu navijac.

Aleksandar

pre 12 godina

Posle Dragana Stojkovica ostale su poslednje titule naseg kluba i to dve duple krune i kao redovno igranje u Evropi...Da je Piksi ostao Zvezda bi dominirala u srpskom fudbalu i po misljenju igrala vi redovno u Evropi... Od kada Piksija nema u klubu ni ja vise ne idem a isao sam redovno od 1983 godine...Hvala ti Dragane na svemu sto si doprineo nasem klubu i kao igrac i kao predsednik!!!

Iha

pre 12 godina

Meni js jasno da ovde ima vise vas sa interneta i fotelja. I ovde cu imati vise minusa nego pluseva ali ono who cares! Stadion je nas. Vas ovde ima hiljade a nas na marakani! I zato sam ono sto vi ne mozete da budete nikada!
DELIJA SA SEVERA!

Raša

pre 12 godina

Delije su 100% u pravu! Tolika rasprodaja igrača širom Evrope za kratko vreme, ogroman dug bez pokrića i trenutno nestajanje iz kluba. Kako to?

veliborduric

pre 12 godina

Navijači koji ne plaćaju ulaznice, navijači koji idu besplatno na gostovanja, navijači koji se grebu gde stignu, navijači koji ne gledaju utakmicu nego se dive sebi, navijači kojima je to zanimanje, navijači kojima je klub sredstvo...koji su to navijači ???
Kako oni mogu da pričaju o legendi kluba ??

neko pametan

pre 12 godina

Ko ne voli Piksija..taj ne voli ni Zvezdu! A da ja pitam ove pojedince što pljuju Piksija, koliko je gospodin Stojkovic dao Zvezdi? Još ste vi zeleni.PIKSI JE LEGENDA, i tako će uvek biti.

Ivan

pre 12 godina

U cije ime vi pisete i postavljate pitanja, otkad sebe samoinicijativno proglasavate navijacima i nazivate kultnim imenom 'Delije', i ko Vam je sastavio napisano?!

NSCZ

pre 12 godina

питање за све који коментарису('велике звездаше')ову вест, на колико утакмица у домаћем првенству сте били,не рачунајући ове велике утакмице(рен,милан итд..)??????????????...устаните из фотељe!!!

pozarevljanin

pre 12 godina

Kako to ide sa tim saopstenjima? Grobari ili Delije napisu pismo, posalju ga vama i vi ga objavite, a!? Ja bih to odmah u kantu za smece! Previse se ovim mucenicima daje prostora u medijama, za mene neshvatljivo! I dokle god je tako oni ce mislit da su neko i nesto, a zapravo su mozda i nejveca ljaga naseg fudbala!!!

samo voša

pre 12 godina

Čoveče, sada ih plaćaju i da pišu saopštenja. Jel mogu i ja da budem profesionalni navijač? Mogu dugo da pevam, mogu dugo da pljeskam rukama, znam sva slova pa mogu i saopštenja pisati...

Bernard Prince

pre 12 godina

E moj Piksi, trebalo je Radnickom i Nisu (gde te svi cene) da pomognes, a ne ovim mandrilima koji su te na kraju sutnuli kao sugavog psa...

cartmanx

pre 12 godina

Prvo izvinjavam se svim pravim navijacima Zvezde, sto se kao veliki navijac Partizana a to sam mozda dva puta uradio,javljam na njihovu vest! Ja iskreno mnogo vise verujem Piksiju, za koga smatram da je jedan od najboljih nasih igraca na prostorima ex yu svih vremenena, veoma ga postujem i kao predsednika mislim da je vrlo korektan covek, a ovi placeni kao kod nas "Alcatraz"...sta reci nego kao u filmu a sto se desava u mom PFC-u "Kako sam sistematski unistavan od idiota"!

igor

pre 12 godina

Veliki sam ZVEZDAS ,ali mi nije jasno zasto taj sever ne postavi javno pitanje sadasnjoj upravi koja nije u stanju da osvoji titulu vec cetiri godine.....Verovatno kriv Piksi..

soni

pre 12 godina

Navijači koji ne plaćaju ulaznice, navijači koji idu besplatno na gostovanja, navijači koji se grebu gde stignu, navijači koji ne gledaju utakmicu nego se dive sebi, navijači kojima je to zanimanje, navijači kojima je klub sredstvo...koji su to navijači ???
Kako oni mogu da pričaju o legendi kluba ??
(veliborduric, 20. januar 2012 19:41)

Da te informisem, a i ostale... Vec skoro 10 (DESET) godina, delije nemaju jedno placeno gostovanje ili placen put... Jedina povlastica je karta za utakmicu koju klub dobija od kluba kome gostujemo... Dakle svi ti momci koji idu na inostrana gostovanja sami iz svog dzepa placaju taj put ( ti ides na letovanje oni da gledaju zvezdu)... I stvarno vreme je da se prestane sa tom pricom, ako je tako u komsiluku nije tako i kod nas... U komsiluku im klub placa i iznajmljuje autobuse i za gostovanja po srbiji... Dok se mi sami organizujemo i na meceve putujemo u individualnoj reziji kolima ili vozovima... A izraz placeni navijaci mi nije jasan ako nista nije placeno niti oni glasaju na izborim za nekog kandidata (barem za poslednja 2 nisu), pritom teraju kad nesto ne ide i bodre klub do krajnjih granica, kako su oni to placeni???? A tek ove price kako se ne ide na utakmice zbog njih, pa gospodo ako stvarno volite zvezdu kao sto pricate imate istok i zapad, ako vec zbog delija necete na sever... Mi sever punimo imate istok i zapad, ali ne nema straha od delija kad dodje ren, milan, bajern, ali zato protiv metalca, borce javora i ostalih tu je taj strah pristutan...
Kad covek sam sebe laze u ozbiljnom je problemu, razmislite malo o tome i shvatite zasto ne dolazite na stadion... Lako je zvezdu voleti na forumima i u komentarima...

vladimir

pre 12 godina

glupo je uporedjivati dzaju i piksija,glupo je reci mars iz mog kluba,to je nas klub.sve uspehe pod piksijevom vladavinom,pripadaju dzaji,jer je on te igrace stvorio i doveo.piksi je samo dobro to unovcio i pobegao.idem na domace sve utakmice,a i na neka gostovanja,naravno o svom trosku.zvezda je zivot,a sve drugo su sitnice.

Dokle

pre 12 godina

Ko su ti navijaci? Hocemo da se potpisete, ime i prezime, starost i zanimanje (od cega zivite). Ova vasa saopstenja izgledaju kao da vam je to profesija a ne hobi. Imena molim?

David

pre 12 godina

(Aleksandar, 20. januar 2012 20:01)

Da je Piksi ostao, ali ne Piksi nije ostao, Piksi je zbrisao...

Sve i da nije zbrisao, ostavio je klub na cedilu i kao zvezdina zvezda odbio da dalje vodi klub, preči mu je bo trenerski posao da se malo Nagoji...

Ali ipak je zbrisao i to samo nedelju dana pošto je zbrisao i njegov drugar Terzić. Ostavio je klub na cedilu i kao što lepo napisaše Delije od njegovog predsednikovanja sve se raspuklo kao mehur... Ako su te dve duple lrune koje je on osvojio koštale ovih 30 miliona eura, neka bolje da ih nije osvojio...

кан

pre 12 godina

Колико вас који се по разним порталима представљате као навијачи и Делије зна да нађе стадион без мапе?Колико вас новинара СМЕ да постави питање ГДЕ СУ ПАРЕ ДРАГАНЕ?

Zipo

pre 12 godina

Sva sreca pa su ga biznismeni i menadzeri sa kojima Delije sede u skupstini Zvezde oterali na vreme inace Zvezde danas ne bi bilo. Sve sve, ali zar neko veruje da je samo 1 covek koji je posteno zaradio ogromne pare jos ukrao i 40 miliona?

boban

pre 12 godina

Lepo je rekao da ce jednog dana sve reci.Pitam se samo kad ce taj dan doci,kad bude imao 80-85 godina.Piksi istinu na sunce sto pre to bolje po sve nas,a onda dolaze na red i ostali posle njega.Lepo ja kazem da ima neceg prokletog u tom prezimenu.Mozda i on izadje sa majicom "oprostite mi mmoju ruznu proslost".

preko glave mi je zvezde i partizana i njihove samoproglasene vaznosti

pre 12 godina

da li cela drzava ima amneziju pa se ne seca necega vezanog za zvezdu?
ne, ogromnu vecinu drzave jednostavnone zanima 11 trecerazrednih fudbalera koji se jarcaju po livadi protiv 11 jos gorih fudbalera, bez obzira koje dresove nose.

dosta vise sa zvezdom i partizanom. neka propadnu ako moraju, ali nek se svakojaki olosi oteraju iz drustva, a samim tim i iz sporta.

Miki_In

pre 12 godina

Kod nas je sve naopako pa i ovakve stvari, ko uopste daje pravo sacici huligana da se o necemu pitaju,da je ovo pravna drzava ta dvojica,trojica koja su Piksija verbalno napala na stadionu bi bili istog casa privedeni u policiju na informativni razgovor,dam se kladiti da imaju vec povelik dosije u istoj...

Danilo

pre 12 godina

Svaka čast,momci!
Jesam komšija,ali dok svi ne budemo ovako kratko i jasno pitali i tražili isto takve odgovore,praviće nas budalama,a nisu ni malo pametniji od nas.
A mnogo bezobrazniji-e to jesu!

Zvezda se voli svakog trena, ne samo protiv Rena!

pre 12 godina

Delija je clan neke od manjih grupa koje cine Delije Sever. Navijac Zvezde je neko ko ide na svaku utakmicu, gde god da Zvezda igra. Simpatizer je onaj koji sedi kod kuce i kaze da navija za Zvezdu. Znaci stav Delija Sever je jasan, vi sto smatrate da ste Delije zato sto greskom dlazite na sever, e pa niste!

Pametnix

pre 12 godina

Sve je postavljeno naopako. Svi "mediji" objavljuju saopstenje koje nije potpisano imenom i prezimenom, sto je protivno svim pravilima ozbiljnog novinarstva. Neki, kao zestoki momci koji ne bi trebalo da pustaju glasa, daju sebi za pravo da govore u ime svih navijaca Crvene Zvezde. Piksi, posle odlaska iz Zvezde, posle najvece igracke zvezde u Japanu, polako ali sigurno postaje trenerska legenda. A ovde ce na zalost jos dugo vladati Karadzici, Lukici, Djurici, pa i junaci delije koji ne smeju da se potpisu....

Voja

pre 12 godina

Tek toliko da se uverim u svoj stav - Srbiji pomoći uvek, nikad se vratiti da živiš u njoj jer završiš kao Piksi. Zvezdina zvezda koju bagra juri iz kafića...

P.S. Mene su kriminalci dizali sa stola i isterivali iz kafića 1996. Sada je 2012. Srbijo, zapitaš li se ikad gde si i zašto stojiš u mestu?

Nenad

pre 12 godina

Piksi je kriv sto je uzeo dve titule za vreme njegovog mandata. Sada sve mozete da pitate,da se busate i slicno,a sada nam Lukic dusu jede i sada znate da je zvezda u mnogo vecem dugu,pa vas nema nigde. Gde ste da se bunite,gde ste da idete kod stadiona da porazgovarate sa upravom,gde ste da bojkotujete.....ma ovo je sve komedija,tuzno i zalosno .

Jeremy

pre 12 godina

Grobar sam, ali puna podrskama Delijama! Mora da se zna ko je za sta odgovoran i da snosi posledice svojih postupaka. Isto i za Partizan vazi! I sve dok god je moguce volsebno prodavati igrace, sklapati ugovore i praviti ogromne dugove a onda bezati glavom bez obzira, sve dotle cemo imati ovakav fudbal i ovakvu drzavu!

dr. arslanagic

pre 12 godina

E zato ste tu de jeste. Bagra huligana i kriminalaca se nesto pita. Nacitani ljudi jbt., pismeni! Svako prepodne umesto na poso ili u skolu oni prate trening. Pravim navijacima se sve ovo gadi pa cak i nama koji nismo clanovi vase sekte.

Sunce Slobode

pre 12 godina

Sa pocetkom mandata Stojkovic Dragana pocinje sunovrat kluba. U klub ulazi Miskovic, tim se sastavlja ceduljicama menadzera, igracima se daju nenormalno visoki ugovori. . . Jedan od tih, Suzuki jos uvek nije isplacen, danasnja uprava ima rok do 31.03. da isplati potrazivanja Suzukija i ostalih od 1,4 miliona, igracima koje nije dovodila. Stojkovic, i nakon njega Spasojevic i Tanasijevic, su nesto od cega se klub jos dugo nece oporaviti. Da li je sve radjeno planski i u dogovoru sa danasnjim finansijerom Napretka ne znam, ali i ako je radjeno iz pukog neznanja (u sta zaista sumnjam) opet zasluzuje proveru drzavnih organa.
Za razliku od ostalih, u stanju sam da odvojim igraca Stojkovica od funkcionera Stojkovica, koliko je znao sa loptom toliko nije znao sa olovkom. I da, zeleo bih "zaboravne" da podsetim da je Dzaju taj isti Zapad Marakane oterao, pravi Zvezdasi, kao i sto su nam uskratili mec sa Bazelom jer je opet neki pravi Zvezdas gadjao mobilnim hrvatskog trenera, ko bi rekao, sa Zapada. . .

DKV

pre 12 godina

Ja kao navijac Zvezde, znam da je ovaj covek dok je vodio klub, osvojio dve duple krune. da je imao pozitivan skor sa Partizanom, i da smo dva puta usli u Ligu Uefa. Da smo pobedili Romu, ekipu iz Top 5 najboljih Liga Evrope. I da posle toga nijedan klub iz nase zemlje nije pobedio ni jednu ekipu iz najacih liga. I ja sam mu zahvalan...

ко сте ви уопште?

pre 12 godina

Немојте ви мени "делије", него се потпишите именом и презименом. И ја се могу сматрати "делијом" (мада бих више волео да будем "циганин", јер ем што су "делије" назив за турску војску, ем што је аркана наденуо тај назив звездиним навијачима), а ни на који начин не стојим иза било којег од ваших саопштења.

FISS

pre 12 godina

Izostavili ste deo,gde se pitate vi novinari,zasto Piksiju niko od vas nije postavio ovakva pitanja,kada treba "udariti"po Delijama onda ste hrabri,a za ovakve veoma zanimljiva pitanja,izgleda da nemate hrabrosti.Zbog cega?i od koga se plasite?

Zvezda u srcu

pre 12 godina

U zivotu nisam čuo veću nelogičnost. Čovek koji nam je doneo dve duple krune je kriv za nekakav dug od 20 hiljada, a sada je verovazno preko 40. Lukić klubu nije doneo nista pa se pitam zasto delije ne napadaju njega? da slučajno nije nešto doneo( ili dao ). Voleo bih takođe da se i oni potpišu imenom i kažu od čeka žive, da slučajno i to nije na štetu Zvezde i svih nas koji je iskreno volimo

@ Бари и Токио 91

pre 12 godina

1. Пикси је распродао менаџерске играче (Јанковић, Жигић, Стојковић...). Од Жигића у Звезду питање да л је стигао и динар. Питање да ли је и од осталих. А то да је у Звезду од тих продаја ушло 40 милиона, то је глупост какве нема.
2. Пикси је у звезду довео најбоље странце које је српски фудбал икада видео (Кастиљо, Молина, Баркос...) и остварио најбоље резултате (боље него Џајић). Пиксија, Бајевића и стране играче које је довео су из Звезде и државе, под претњом хапшења отерали навијачи и менаџерска мафија.
3. Ако "Делије" знају да је Пикси покрао неке паре, нека кажу колико, кад и како. Ено полиција, ено суд, пријавите га. А не да се он брани преко медија, а никаква оптужба заправо није ни изнесена.Сутра Пикси мође да изађе у новине и да каже да је Звездин дуг кад је он дошао био 30 милиона, а када је отишао 20, а онда да дође Дан Тана и да каже да кад је он дошао ду је био 100 милиона, а кад је отишао Звезда је била у плусу. То су све глупости, је л Звездино пословање није транспарентно. Уосталом процес против Џајића је у току и тек треба да се види које како и колико проневерио.
4. Пикси је испао наиван што је отворио врата Мишковићу и то је једина његова грешка.

fifth-star

pre 12 godina

Nikako ne može ova grupa navijača (tj. huligana) da bude potpisana kao "Delije". Pa sa njima se ne slaže makar 95 posto pravih navijača Zvezde. Žalosno je ovo vreme kad svakojaki likovi mogu da se oglašavaju putem medija i da blate prave zvezdine zvezde i istinske zvezdaše. Doći će dan,pa makar ga ja i ne doživeo, kada će se ovakvi i njima slični opet vratiti u mišije (ili zatvorske) rupe. Pa mora jednom doći i sezona mačaka!

Sasa

pre 12 godina

uuuu....nasli su krivca za 50 narednih godina......lukicu sad si miran
(ttt, 20. januar 2012 22:15)

Nisu "oni" nasli krivca , nego Lukic i oni koje on placa.

Broj Jedan

pre 12 godina

Ja navijam za Crvenu Zvezdu! Ja nisam, niti cu ikada biti "Delija"! Zovite me "Ciganinom", zovite kako hocete, ali ja NISAM "Delija"!
Dace bog, pa ce se Piksi vratiti u srpski fudbal... Njega ONI da nazovu lopovom?! ONI da ZAHTEVAJU da se covek NJIMA pravda?! Svasta cemo mi doziveti u ovoj drzavi.
Zapitam se ponekad da li bi taj "smak sveta" sto najavljuju za 21. decembar bio losa stvar. Barem za nas, barem za Srbe...

Nidza

pre 12 godina

E moje delije, nemate ni pare ni obraz..
Platio vam piksi jos odavno.. unapred..
http://www.youtube.com/watch?v=UZnYA3P84bI
http://www.youtube.com/watch?v=MmvuE8o-79g
neprocenjivo

Kalimero

pre 12 godina

Delije su kao i obicno u pravu!!!
Zvezda je zivot...
Gde ste novinari??? Gde je istarzivacko novinarstvo??? Postavite pitanja Piksiju, sto ga stedite.
(ponosni Delija (nisam Zvezdas), 20. januar 2012 20:08)

A ne smeta ti što je dug narastao na 30 miliona za vreme predsednikovanja Lukića?
Već nekoliko puta sam napisao i ponoviću pa svidelo se to nekome il ne, najveće zlo koje je snašlo Zvezdu su njeni navijači!

Miloš

pre 12 godina

Ko stoji iza saopštenja? Valjda te delije imaju svoje ime i prezime. Da vidimo šta su postigli u svom životu.
Poznajem veliki broj navijaca Zvezde, a nikog ko deli mišljenje ovih nazovi delija.

smarac

pre 12 godina

Ma ljudi vratite tog maestra piksija na celo kluba pa da ne strepimo od nikoga, sad samo od bajerna strepim, ali to su interstelarni carobnjaci sa loptom!

Piksi

pre 12 godina

Delije, Lukiću i sadašnja Upravo ( Nikolovski, Stefanović, Vesić, Dulić...) prestanite da terate legende od Zvezde!
Džaju ste pokušali da ponizite, sad Piksija. I šta kad sve oterate?

пикси мајсторе

pre 12 godina

пикси, немој да се расправљаш са будалама. прво ће да те спусте на свој ниво, а онда ће да те добију на искуство.

Monteri iz Jajca

pre 12 godina

Ma da vi ste sigurno pisali saopštenje, odakle vi znate da se imena i prezimena pišu velikim slovom? Dupla kruna se uzme kad se investira novac, a sada smanjujete dug ali ste vec u jesen na -10! Znate i vi sami kad ulazete u belo prvo mora da se ulozi da bi mogli da ubirate plodove!Zna Piksi da niste vi Zvezda i da ga normalni zvezdasi vole i postuju!!!

Nikola

pre 12 godina

JA:"Odakle vama pravo da bilo koga prozivate"?

1. Zasto stetite klubu bacanjem pirotehnike?
2. Zasto su vam vodje dileri?
3. Zasto pruzimate pravdu u svoje ruke, slucaj V. Stojkovic, Piksi, itd.
4. Zasto ste nam izbacili reprezentaciju sa evropskog?
5. Zasto ste vikali Dzajo odlazi?
6. Zasto Zvezda svake sezone mora da igra pred praznim tribinama?
7. Zasto pricate da ste vernici a svi znamo cime se beavite?
8. Zasto podrzavate Lukica?
9. Kako unosite pirotehniku?
10. Kako placate gostovanja i od cijih para?
11. Zasto naplacujete svoje usluge?
12. Zasto bojkotujete kosarku?
13. Sta trazite u upravi Zvezde?
.
.
.

ZULU.W

pre 12 godina

Koliko ovde ljudi pise,a da nisu prosli pored Marakane,a kamoli da znaju placali neko navijace,pa se jos jave ovi sto kao idu na Sever,eee! vi ce te nesto da pisete o Delijama,razmisljajte svojom glavom,i ne verujte sve sto procitate u medijima.Medije drze pod kontrolom,bar vecinu,ono isti tajkuni koji su doveli Zvezdu ovde gde je,a vi se primate na razne natpise u novinama o Delijama.

bata

pre 12 godina

kakav preokret u komentarima,pa do juce je glavna licnost bio Tole,za propadanja zvezde, sada sasvim druga prica. Izgleda da je prica istinita i realna.Najzad i vi da progledate i stvar postavite objektivno.Istina je spora ,ali stize polako do delija.

on je Dragan Stojkovic Piksi, A KO STE VI?!!!!!!!!

pre 12 godina

A ko je taj "Delije Sever"?! Verovatno jedini od njih koji nema obiman i raznolik krivicni dosije, pa ga zato smaraju da im potpisuje saopstenja.

pitanja za delije

pre 12 godina

par pitanja za delije :
1. da li znaju koliko je fk crvena zvezda platio novca u kasu uefa i fss, zbog ekcesa delija na tribinama?
2. mogu li nam nabrojati na koliko je meceva zvezda igrala pred praznim tribinama, kao kazna, zbog ponasanja delija? da pomognem : bazel , partizan, vojvodina...
3. koliko novca je klub dao placajuci razne vrste obestecenja i nadoknade stete autobuskim i avio prevoznicima, kao i hotelijerima, zbog uzornog ponasanja delija u istim?
4. da li su svesni nematerijalne stete, koju delije prave klubu svojim ponasanjem? pomoc : slucaj urosa misica, igora bogdanova...
5. da li i kome vodje delija podnose izvestaje o svom finansijskom poslovanju, od novca koji dobijaju za tzv.koreografije?
6. zbog cega vodje delija, ako vec imaju autoritet ne sprece njihove "vojnike" da na sever unose vatreno i hladno oruzje i do krvi se obracunavaju?

czbgd

pre 12 godina

Pozdrav za sve ZVEZDAŠE jer to su autentični navijači C.Zvezde!Tu Arkanovu nazovi delije organizaciju treba rasformirati i najodgovornije za sve loše što je učinjeno našem klubu a i državi u celosti poslati na višegodišnje kazne!

Ne voli se Zvezda tako!

pre 12 godina

Alo frajeri, zasto ne pitate Lukica zasto je uvecan dug, zasto je izgubio svaki derbi, zasto nismo osvojili nijednu titulu, zasto se brukamo u Evropi, zasto nije dozvolio Dzaji da se vrati iako ste vi to 'trazili'??? Znate zasto?! Zato sto ste izdajice, zato sto ste se prodali, zato sto vam Lukic daje pare za igracke i pusta vas da vrsljate po klubu, sramota!!! Smucili ste se i nama zvezdasima, a sto se tice odlaska na stadion, imam samo jedno da vam porucim: Cega se pametan stidi budala se ponosi! Ja sam iz Nisa ali me to nije sprecavalo da nebrojano putam dodjem na Marakanu, naravno dok nisam ukapirao da nam klub vode lopovi, tim sastavljaju menadzeri, a navijanje vode placenici. Jedino bih mogao da dodjem da skandiram 'Lukicu odlazi' ali onda bih verovatno imao problem sa Lukicevim delijama. Za sada najbolje sto mogu je da se molim za moju Zvezdu i docekam da ova bagra ode iz uprave i sa stadiona pa da se konacno pravi zvezdasi vrate na stadion!

Komsa

pre 12 godina

Uvesti imovinske karte za funkcionere fudbalskih klubova i kontrolisati im imovinsko stanje jos 5 godina posle odlaska sa funkcije(da im se neko ne "zahvali" naknadno).Tek onda mozemo kritikovati navijace sto napadaju "postene sportske radnike".Ovako uvek postoji mogucnost da su navijaci u pravu sto se bune.

sloba

pre 12 godina

sve je to lepo,kao volite svoj klub,a ovamo divljate gde stignete ,a prošle godine izigravate vernike i bojkotujete najvažniju utakmicu koja je odlučivala o tituli šampiona države.to vam se nikada ne sme oprostiti.jedan pravi navijač ne bi gledao na koji datum utakmica pada već bi svoj klub pratio do pakla,kako rade recimo englezi koji bodre svoje i na 0:6.ja sam navijač zvezde od rođenja,skoro 40 godina,a sa vama se nikada ne bih indetifikovao.vi nikada ne možete stvarno voleti crveno-bele boje

grobar do groba

pre 12 godina

Koliko me pamcenje sluzi,kao navijaca partizana, zar nije taj piksi pobegao za Japan kad je krenula hajka na Dzaju i Terzu i pritom ostavio klub u debelom minusu izvlaceci pare od naduvanih transfera?

Sasa

pre 12 godina

Da, sve je lud evo samo vama da se pravda i da odgovara, pa da vi onda procenjujete da li je iskreno i da li onda sme da sedi gde zeli i pije kafu.

Ljubisa livac

pre 12 godina

I da, posle se menu lupaju minusi kad kazem da ovo moze samo kod nas. Na svaku vest iz inostranstva o izgredima se javljate sa sarkasticnim komentarima tipa "pa kako, to je Evropa, mi nismo najgori" i td. E pa pravdajte se vi do sutra ali ovoga tamo nema. Gde ste culi da su negde "navijaci" izbacili sopstvenu legendu sa stadiona i da mu se obracaju nebuloznim saopstenjima? Samo kod nas te grupe hulugana imaju moc da teraju ljude, odredjuju ko ce biti trener, smenjuju uprave. Sa sve 3 razreda osnovne. U Evropi su to marginalizovane pojave koje se kaznjavaju strogo, a kod nas se izgleda gaje!

Konotac

pre 12 godina

Spektakularno hapsenje Dragana Dzajica (za razliku od bolecivog odnosa medija prema Raznatovickoj) i sadasnji napadi na Piksija kao da su njih dvojica krivi i za pljacku Kolubare i za gubitak Kosova pokazuju kakvo je ovdje st(r)anje. Bacanje pijeska u oci ispijenim kamilama pred ekranima. Daleko od toga da ne treba da odgovaraju ako su nesto nezakonito stekli, ali onda to drugacije ide, preko institucija zaduzenih za to. A mozda je greh ove dve legende sto su bili najveci za vreme grba sa sest baklji...

Милан

pre 12 godina

Звезду пратим на утакмицама од своје осме године, када сам на северу, на ЈНА, гледао вечити дерби. Обишао сам многе стадионе у земљи и иностранству, прошао цео цилкус Купа шампиона 1990-91,присуствовао освајању еврпске титуле у Барију,а после санкција сам наставио да бодрим Звезду са севера. Све сам то чинио до пре три године, док нисам схватио да је србски фудбал у рукама мафијаша, а председници клубова су само обичне марионете. То важи и за Владана Лукића, са којим управљају политички кругови. Што се Делија тиче они су посебна прича. Ове данашње вође севера не могу се никада мерити са некадашњим старим вођама,који су били мангупи,знали да се побију, али су били и људине, знали су за неки фер-плеј. О каквом србству и Православљу причају данашње вође када су многи од њих уплетени у криминалне радње, на пример продаја дроге. Зар се тако брани Србство? Каква везе има дрога са Православљем? Најновији пример њиховог лицемерја је сукоб са легендом клуба Пиксијем, са фудбалером који је толико феноменалних мечева одиграо, и кога сматрам једног од најбољих фудбалера свих времена. И као председник је успешно водио Звезду. Освојио је две дупле круне, ушао у ЛЕ, оставио стабилан клуб, кога су сви његови наследници у фотељи упропастили. Пикси је отишао из клуба пошто му је наређено од стране "моћника", иначе га неће бити. Знају Делије истину о свему, и знају сви прави навијачи Звезде зашто вође са севера не воле Пиксија. Једноставно није им дао да се мешају у политику клуба. Зашто тзв. вође са севера дају подршку Лукићу и Просинечком,који нису способни да воде ни друголигашки клуб, камоли Звезду, ускоро ће се сазнати. Апелујем на све истинске навијаче клуба да до даљнег бојкотују утакмице клуба, све док на челу клуба не дођи људи који желе добро Звезди.

mo ns

pre 12 godina

neko nema ni srca ni obraza...a ko?nemam pojma.Ne opravdavam DELIJE niti STOJKOVICA,ali je nesto trulo u drzavi DANSKOJ(SD CZ,A PONAJVISE U FK)

Ljubisa livac

pre 12 godina

Vi Piksija da pitate?! Sa kojim pravom? Zasto ovo ne pitate Toplicu, Bunjevcevica, Ivica, naravno Den Tanu, Miskovica, pa i Adzica?! To su prave adrese za ovakva pitanja. A i da pitam, koliki je deo duga koji ste VI napravili raznim ekcesima po Evropi za sta su placane mnogobrojne kazne??? Stidim se sto sam nekad bio deo vas i dozvoljavao da budem povodljiv za sakom huligana iza naziva "vodje". E pa nikad vise. Od sad samo istok/zapad i cao. Ovakve stavove i pojave necu zastupati

duledudule

pre 12 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=21&nav_id=575778
jos jedan dokaz da nije piksi kriv nego je mnogo pirana setalo zvezdom,a i sad seta

Kako?

pre 12 godina

Zaista je neophodno,zbog Zvezdine buducnosti,da se Dzaja,Piksi,Spasojevic,Tanasijevic i Lukic okupe za jednim okruglim stolom sa svojim sportskim direktorima i da javno popricaju o Zvezdinom dugu.Dug je stvoren u prethodnih 7-8 godina,neko nije radio domacinski i od relativno stabilnog kluba dobili smo ovu agoniju kojoj nema kraja.A Piksi nije duzan da odgovara na svako navijacko pitanje.Od njega ocekujem da jednog dana samo pojasni okolnosti zbog kojih je onako napustio klub.To je tada i sam obecao,a mislim da je bitno saznati te cinjenice.