Fudbal 59

Nedelja, 18.12.2011.

12:28

B92: Luka Milivojević u Zvezdi

Kako B92 saznaje, dosadašnji fudbaler Rada Luka Milivojević novi je igrač Crvene zvezde.

B92: Luka Milivojeviæ u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 12 godina

Ovo je odlicno, jos samo da Kasalica i Maksimovic potpisu i ne treba nam vise nista. I otkupiti ugovor Cosica da bude kompletno nas. Sada pocinje prodaja, i moramo naci nacina da prodamo sav krs koji smo nagomilali: Kadu, Savio, Kovacevic, Reljic, Mezenga, Adi, Kaludjerovic, Vesovic, Mikic, Ignjatijevic, Vilotic, Borha, Bajkovic, Jeremic i Petkovic. Zelimo da na prolece igra super mladi tim i polako se uigrava. Nemamo sta da izgubimo, a mozemo mnogo da dobijemo u buducnosti. Kirovski, Stojkovic Cosic Maksimovic Mladenovic, Mijailovic Lazovic Evandro Milivojevic Perovic, Kasalica. Ovo je tim koji moze da svoji dva prvenstva za redom od sledece jeseni ako se forsiraju i igraju zajedno. Od starijih bih tu zadrzao samo Dimitrijevica i Tosica ako se vrati. U spicu su nam Kasalica, Trifunovic i Ozegovic dovoljni do daljeg.

IvanKG

pre 12 godina

Pominje se i Kasalica. I šta očekuju Užičani? Naprave nešto i već na polusezoni rasprodaju pola tima. Pa zato će fudbal u ovoj zemlji propasti, ako već nije, kad čim neko vredi blizanci brže bolje pokupuju. Baš me interesuje stav Užičana i njihovih vatrenih FF.

insajder

pre 12 godina

Zvezda pod ugovorom ima 30 igraca ako ovako nastavi taj broj ce preci 40(niko ne odlazi)Ko ce to da platca...Jos za obestecenja...ogromna infrastruktura,redovni troskovi,postojece i nove kazne,TRENUTNI DUG,KAMATE.. Koji i koliko sponzora to treba da servisira?TO SAMO MOZE DRZAVA!!!
(PENZIONER, 18. decembar 2011 18:14)

gresis, ovaj, gresis silno sinko! samo je jedno J(ugoslovensko)S(portsko)D(rustvo) a to je Partizan kome je cak EPS sponzor iako je monopolista a oni po zakonu ne mogu da budu sponzori.

kike

pre 12 godina

Situacija u nasem fudbalu je nazalost takva da kad fudbaler od 20 godina(pogotovo ako je napadac ili veznjak) predje u Zvezdu, Partizan ili jednostavno napravi transfer unutar Srbije znaci da i nije neki kvalitet.Da valja, presao bi u pominjani Leverkuzen(mislim da je to suplja prica)Druga je stvar kada igrac ponikne u klubu, pa ga uspiju zadrzat do 21, 22, pa onda ode vani.Ovi transferi izmedju klubova srpske lige su rezervisani za neke igrace kojim ce vrhunac biti Kipar,Izrael, Korea isl.

Retardirani Delija

pre 12 godina

Kakvo pojacanje, pa ovo je bum prelaznog roka, cccccc... Samo ostanite sto duze Lukicu, Vesicu, Dulicu, Vlahovicu i titula nema!!!

Kalimero

pre 12 godina

Vas Radovce treba da bude sramota! Postali ste najgora filijala u Srbiji,gori i od Teleoptika i od Sopota. Služite za razigravanje mladih fudbalera koje Stojić prodaje po nekom samo njemu znanom ekskluzivnom pravu CZ. Nemojte više da se javljate sa onom izlizanom prozivkom o blizancima jer ste postali "Sijamski blizanac" i to mlađi!

bokiUSA

pre 12 godina

Prvo da odgovorim Partizanovcima na naglasavanju Zvezda....Imate spomenutu u vasem grbu ukoliko je niste izbacili celu vasu istoriju...Sto se tice pojacanja svakako je Zvezdi potrebna sveza krv i pametno je sto se kupuju igraci koji imaju 20 tak godina i da ne pokazu nesto extra valjda ce moci da se utrape nekome.Netreba zuriti i na silu traziti igru i rezultate zato ih i nema. Zabrinut sam sto niko ama bas niko nije prodat.Kao Adi i Kaludjerovic mada jos nije zavrseno nista.Za pojacanja treba love a to donosi prodaja a nje nema.Mora da se forsiraju mladi igraci kroz prvenstvo i pokusa da se osvoji kup makar igrali total bunker, verujem bolje bi prosli protiv Partizana.Sve u svemu napred nek nam bog pomogne...

Delija

pre 12 godina

E ovo su posle duzeg vremena normalni potezi. Manite se nekih treceligaskih brazilaca kad ima i nase talentovane dece. Milivojevic, Mladenovic, Ozegovic, Krneta ... Jos ako dodju Maksimovic i Ubiparip ili Kasalica, uz Mijailovica, Lazovica i Vesovica to je klvaitetan tim sa velikom perspektivom. Samo treba biti strpljiv, graditi tim i onda ponovo terorisati kao nekad. Napred Zvezdo !!!

PENZIONER

pre 12 godina

Zvezda pod ugovorom ima 30 igraca ako ovako nastavi taj broj ce preci 40(niko ne odlazi)Ko ce to da platca...Jos za obestecenja...ogromna infrastruktura,redovni troskovi,postojece i nove kazne,TRENUTNI DUG,KAMATE.. Koji i koliko sponzora to treba da servisira?TO SAMO MOZE DRZAVA!!!

alo bre!

pre 12 godina

Zvezdu ubija moranje , hoce trofeje sad i odmah! A to ne ide ovako. Kunem se u sebe i Sever da ce opet da se ispromasuju!
Sta je recept za oporavak? Pa samo se sebi namece: zaboraviti nekoliko godina trofeje, CZ ih ima na pretek i okrenuti se stvaranju mladog supertalentovanog tima uz pojacani rad na skoli fudbala u omladinskom pogonu . Takav tim polako i promisljeno dopunjavati najtalentovanijim momcima iz zemlje Srbije i okruzenja.Tako bi mogli da nadjeno Belodedica, Sabanadzovica,Panceva,Jugu,Dekija, Pixija....!

Urke

pre 12 godina

"sto se tice partizana, cudno mi je sto prave gresku i to veliku, ovih 10 boda viska nije realno naravno, da je evadnro zabio gol bilo bi samo minus 1"

"realno, vosha ima najbolji tim, odrala je partizan u n sadu, ovi su samo zbog greskaka mojsova dali dva gola"

(jesam zvezdas, ali vosha je najbolja, 18. decembar 2011 14:57)

Ovih 10 "boda" viska nije realno naravno? Ali je zato po tebi realan i cist penal Evandra, hm? Da je Evandro "zabio" bilo bi mozda tih minus jedan sto navodis, ali to NIJE NIKAKO realno jer penala nije ni bilo care. To je sve, samo ne realno. Penal zvani cirkus.
Mojsov gresio? A ko je dodao loptu u prostor i imao pas, viziju? Ko je imao brzinu? Ko je realizovao sanse? Mojsov sigurno ne, vec je Partizan izigrao njihovu ofsajd zamku i odbranu pomerenu visoko na 40 m od gola, a ima brze napadace - to je nadmudrivanje rivala i njihove taktike, to je umece, iskoriscavanje svojih kvaliteta i pronalazenje rupe u tom sistemu Vovodine. I Vosa se nije cula do 70. minuta kada su se nasi izbunkerisali, a to definitivno ne umeju da rade. I pored toga, Vojvodina nije imala vise od dve sanse (gol i jos jedna Bojovica, secam se).
Zao mi te je jer se bojim da nemas svoj "lajf", da si tuzan, neispunjen, nezadovoljan, pun kompleksa i frustracija, a to za mladog coveka nije zdravo, zivot te ceka. Ako se vise nerviras oko namestanja koje si uzgred umislio kao paranoik, nego oko ucenja, posla, porodice i slicno, e onda tesko tebi. Iskreno ti kazem, bez zezanja.

kiwi

pre 12 godina

Kakva "akcija" Caricka kod drugog gola...hahaha..da je potrcao jos metar pao bi mrtav,pa se odlucio da "sutne"...lopta se sa osamnaest metara otkotrljala u gol....

fkr1958

pre 12 godina

Stojic sve sto radi radu u svoju korist,a na stetu FK Rad...tako da se nadam da ce ovaj Milivojevic propasti,samo da ranko ne zaradi nista na njemu!!! Dabogda prosao kao Jovancic,pa za njega ne dobio ni dinar,jer i da ode iz petokrake za 5 mil. nas klub od tog nema nista,jer ovaj iz Bugojna sve ote!
A petokraka mu moze dici spomenik,jer jedini menadzer koji pusti igraca da valja u zvezdu je on!

Sifra

pre 12 godina

Postoje dva momka iz KV-a za koje pouzdano znam da ih je Stanojevic licno zvao tel. dok su igrali u slogi da predju u Metalac iz GMa, a potom u Partizan. Sad su u Slobodi Memedovic i Vasilic. Napadac i Desni bek inace vrhunski momci 20god :) A Zvezda bez Kraljevcana ne moze :D

звездаш

pre 12 godina

лепо. мило ми је. ипак, ми тренутно немамо ни једног употребљивог штопера. то је апсолутни приоритет. ади отишао, вилотић прецртан, ћосић јако млад, јако незаинтересован и екстремно прецењен, михаиловић играч таман за смедерево или јагодину...

fc work

pre 12 godina

Da ljubite Stojicevu sliku i nosite je svi u novcaniku od danas, niko vam nije pomagao kao on, dobro jeste drzsava svojim parama, ali kao pojedinac, Stojic je najveci ljubitelj crvene petokrake u istoriji kluba, niko nije davao igrace za dzabe vama kao on. Mozda je on ta 7. zvezdina zvezda.

Ja

pre 12 godina

Tooooooooooooooo,tako se bre radi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dosta vise laznih majstora iz brazila,Afrike....Najveci talenti srbije i nasa deca su buducnost klub i put kojim Zvezda MORA da ide da bi se vratila na steze stare slave!!! Samo tako nastavite,neka 5,6 mladih reprezentativaca,5,6 igraca iz Zvezdine skole i par iskusnih igraca na celu sa |Lukovicem,Ninkovicem na celu sa dzajicem,Jugovicem,Prosineckim i ostalik naseim legendama uz kvalitetan rad i zdrave odnose,Zvezda ce biti opet ono sto je nekada bila!!

armature

pre 12 godina

Opet vas Stojic pomaze za dzabe, jer vas voli, ne voli Rad, para nemate a daje vam igrace, ovog puta stvarno dobrog i to opet za dzabe. Sad kukajte opet kako vas ostecuje.

Sash d boy

pre 12 godina

Sveza Krv dobro je ok i Luka i Mladenovic so dobri igraci ali nama bi trebao jedan brz i eksplozivan sa tehnikom po krilu trebali su da uzmu Tomasevica mada covek nema Vrhunske menagere to je problem verovatno...Evo link za Tomasevica:http://www.youtube.com/watch?v=04Ct_1r01P4

Serbinho

pre 12 godina

Uprava je izgubila kompas, brod ide opet u pogresnom pravcu, navigacioni instrumenti kompletno otkazali.Zar opet trazite posla sa Rankom Stojicem, koji ce u toku prvenstva da krene sa paljbom po medijima i da trazi prodaju igraca, zatim novac od prodaje igraca Zvezdi, nepostovanje dogovora i slicno!!!Ista prica i sa Borcem iz Cacka!Kasnije ce se traziti razlozi u nekim drugim ljudima i smenjivati i dovoditi Dzaja po ko zna koji put.Vidim da se nudi 600.000 eura za Ubiparipa, koji nije prosao u jednoj Poljskoj!Los za losim potezom se vuce.Doveden je Nenad Kovacevic, bio sam u velikoj manjini protiv dolaska istog, kasnije kad se desilo sta se desilo, napadali ste ga za lose igre.Imali ste Santiago Solari-a(ex-Real Madrid,ex-Inter) na istoj poziciji da uzmete gratis i sa malim primanjima,Kristian Zaneti, ali ne vidite dalje od svog nosa.Nemamo centarfore(Shabani Nonda slobodan), defanzivce, ima puno igraca preko sa jakim imenima, koji nemaju klubove i koji se mogu uzeti za male pare a ostalo popuniti iz Zvezdine skole, umesto sto se javnosti prodaje prica kako ce se menadzeri ukloniti sa Marakane a sa istima se i dalje rade i diluje.Ako Uprava nije sposobna da vodi klub i vodi ga na isti nacin kao i prethodne Uprave, molim vas napustite klub, osim Robija.

jesam zvezdas, ali vosha je najbolja

pre 12 godina

luka je zvezdin cabi alonso
nakon dimitrijevica i evandra koji su zvezdini cavi i iniesta, dobili smo alonsa sada, mada je on iz reala, a micko mu dodje kao neki buskets, jel tako?

bez zezanja, luka ima sjajnu dugu loptu i jak sut, perfect fit za ovaj tim zvezde, jos sa brzim mladenovicem i pachekom , to je vec neka druga prica, pa jos maksimovic pozadi zajedno sa cosicem , a mozda se i tosic vrati,i jos smo jedan spic da dodje , kasalica je zanimljiv igrac, brz je, a to je ono sto se trazi,dosta je bilo sporaca u nasoj ekipi

sto se tice partizana, cudno mi je sto prave gresku i to veliku, ovih 10 boda viska nije realno naravno, da je evadnro zabio gol bilo bi samo minus 1, ovako je zvezda pala psihicki iako je partizan realno najslabiji u zadnjih 4,5 godina, to je pokazala evropa i samrok roversi, ovako se zavaravju ako misle da ce iz teloptika svake zime ili leta da im dodje neki markovic, koji se btw nije video na derbiju, lako je zabivati protiv filijala , a kad nisu filijale tu je mazic, kao u jagodini ili ivanjci,

realno, vosha ima najbolji tim, odrala je partizan u n sadu, ovi su samo zbog greskaka mojsova dali dva gola, da partizan igra hrvatsku ligu ,imao bi bar 4,5 kiksa, a liga je slicna kao nasa, znate sta hocu da kazem, pa to da igraci rada prime p 100 evra pre meca da se ne trude previse protiv vas, ili radnicki kg koji ne predje centar protiv vas

ali ako, namestajte i kradite ako imate obraza i dok vas tole stiti, opet ce dodji neki samrok i evropa gde ce vam svirati 4 penala za mesec dana , a u srbiji 2 penala na 130 meca

IBJ

pre 12 godina

Lepo. Ali, ako mi bude dozvoljeno, ja bih na sav glas klicao: "Odbrana, odbrana, odbrana!!!"

Loš kvalitet igrača, neozbiljnost i loša organizacija defanzive bili su glavna rak-rana Zvezdine igre u proteklom periodu i tu je najveći prostor za napredak.

Predrag

pre 12 godina

Ima li ijedan drugi klub u zemlji da ima da ponudi normalne igrače osim Rada i Ranka Stojića? A ovaj što je napisao da je Ranko Stojić Zvezdaš od malih nogu je očigledno neko ko pokušava da spinuje javnost u korist Ranka Stojića.

NokiJa

pre 12 godina

Neka bude najgori od sve dece,neka ima dve leve noge,al je nas,nije iz Brazila,nije najavljen ko da je Pele,nece se folirati i svadjati i bezati do aerodroma kad mu se ne igra!
Zasto je toliko tesko da sami naparvimo tim,da gajimo svoje igrace,da igramo posteno,da zabranimo menadzerima da muce navijace svojim uticajem na sastav,,,zasto oni raspadi iz Humske koji ispadnu od Samroka,za nas pretstavljaju Barselonu? Oni su losi a mi smo katastrofa!

Peđa

pre 12 godina

Okanite se više tog profitera Ranka Stojića, samo nam neke krševe uvaljuje. A i rukovodstvo Zvezde bi trebalo da obelodani koliko je plaćen, ko će mu i koliku platu isplaćivati, i koliki deo pripada Zvezdi kad ga budu prodavali.

milan

pre 12 godina

dobar je momak, dobar je fudbaler...opet se samo ide na silu, tim se ne stvara za polusezonu, a igrači se gomilaju...problem je u upravi i nekad dobrom igraču ali priznajmo danas očajnom treneru!!!

les lionceaux

pre 12 godina

pratim b92.net već nekoliko godina i kada vi nešto potpišete onda se to u velikom broju slučajeva ispostavi točno, nadam se da je i ovaj put tako..
jedino čega se sjećam da ste pogriješili, a vjerovatno su stvari bile vrlo blizu tog dogovora, bilo je s naslovom:
B92: Mrđa u Partizanu

Rule

pre 12 godina

Koja farsa! Posle derbija i onog uprava napolje krece propagandna masina da radi.Prvo kao smenjuju Vesica odnosno iz upravnog odbora prebacuju ga na mesto savetnika predsednika kluba sto je nagrada a ne kazna,teraju Adzica kao da je za sve on kriv,na tansfer listu stavljaju marginalce koji svi zajedno nemaju jedno poluvreme odigrano,najavljuju povratak Dzaje na sva usta a onda ga ne spomene na upravnom odboru, onda kao ide podmladjivanje a starteri ostaju u klubu. I kao sad ce igrati klinci a na klupi ce sedeti Borha, Evandro,Cava i ostali? Malo sutra, sve ce ostati kao i posle derbija a vi navijaci cutite do marta kad ce posle novog samara ponovo biti ono: uprava napolje!

Dragan BL

pre 12 godina

Ranko Stojić, zvezdaš od malih nogu! Tako je zemljak...mnogo nas je Zvezdaša preko Drine i jedva čekamo bolje dane da zagrmi Marakana!
Stojiću, imaš ručak u B. Luci od mene kad god hoćeš.

Debeli ljudi su puni sebe

pre 12 godina

Maksimović ce biti najvece pojacanje ako dodje, ako se vrati Tosic, opet nam fale 2 igraca u odbrani, jedan bek i jedan centralni (Mihajlovic posle duge pauze ne znam sta moze, Vilotic i Adi su vec out), ajde beka za ovu polusezonu mozemo i da istrpimo ovo sto imamo, ali ako mislimo ozbiljno da racunamo na Cosica probati da se otkupi njegov ugovor, Ostaje velika praznina na zadnjem veznom (Dimitrijevic koji to i nije odlazi, Kovacevic odlazi, mali Mijailovic ostaje sam, Savia ne racunam on valjda odlazi), sa dovodjenjem Luke mislim da jedan stranac ide sigurno, najverovatnije Kadu, Evandro valjda ostaje, ostaje napad, mozda dovedu Kasalicu (mada mislim da nam nije bas potreban), Perovic je vec tu, ali ni njega nisam imao prilike da gledam, verovatno se Paseko vraca, ali opet posle duze pauze, ostajemo sa Menzengom (koji je jelte opet pozajmljen igrac). Po meni napadac, zadnji vezni, stoper i jedan bek su sad prioritet, ako naravno ne ode Lazovic, ako pogodimo sada, onda na leto zameniti one koji odlaze (Lazovica pre svega), ajde pametna kupovina sada, kao sto ste i poceli ove zime...

Dusan

pre 12 godina

Odlican potez! .Najzad su poceli da dovode mlade,dobre,perspektivne grace koji ce u buducnosti mnogo vise vredeti,a ne da kupuju strance koji nisu dobri cak ni za ovu nasu ligu...

Dule Snicla

pre 12 godina

Ranko Stojic:
-Kaludjerovic treba da predje u zvezdu jer ce joj doneti titulu (leto 2010.)
-Jovancic ako predje u Partizan uvesce ga u LS i dace vise gola od klea (leto 2011.)
-Milivojevic ce biti najbolji igrac Zvezde i preci ce u Barsu (zima 2011.)
Pa ko je ovde lud???

Dusan

pre 12 godina

Odlican potez! .Najzad su poceli da dovode mlade,dobre,perspektivne grace koji ce u buducnosti mnogo vise vredeti,a ne da kupuju strance koji nisu dobri cak ni za ovu nasu ligu...

Dule Snicla

pre 12 godina

Ranko Stojic:
-Kaludjerovic treba da predje u zvezdu jer ce joj doneti titulu (leto 2010.)
-Jovancic ako predje u Partizan uvesce ga u LS i dace vise gola od klea (leto 2011.)
-Milivojevic ce biti najbolji igrac Zvezde i preci ce u Barsu (zima 2011.)
Pa ko je ovde lud???

NokiJa

pre 12 godina

Neka bude najgori od sve dece,neka ima dve leve noge,al je nas,nije iz Brazila,nije najavljen ko da je Pele,nece se folirati i svadjati i bezati do aerodroma kad mu se ne igra!
Zasto je toliko tesko da sami naparvimo tim,da gajimo svoje igrace,da igramo posteno,da zabranimo menadzerima da muce navijace svojim uticajem na sastav,,,zasto oni raspadi iz Humske koji ispadnu od Samroka,za nas pretstavljaju Barselonu? Oni su losi a mi smo katastrofa!

Rule

pre 12 godina

Koja farsa! Posle derbija i onog uprava napolje krece propagandna masina da radi.Prvo kao smenjuju Vesica odnosno iz upravnog odbora prebacuju ga na mesto savetnika predsednika kluba sto je nagrada a ne kazna,teraju Adzica kao da je za sve on kriv,na tansfer listu stavljaju marginalce koji svi zajedno nemaju jedno poluvreme odigrano,najavljuju povratak Dzaje na sva usta a onda ga ne spomene na upravnom odboru, onda kao ide podmladjivanje a starteri ostaju u klubu. I kao sad ce igrati klinci a na klupi ce sedeti Borha, Evandro,Cava i ostali? Malo sutra, sve ce ostati kao i posle derbija a vi navijaci cutite do marta kad ce posle novog samara ponovo biti ono: uprava napolje!

Dragan BL

pre 12 godina

Ranko Stojić, zvezdaš od malih nogu! Tako je zemljak...mnogo nas je Zvezdaša preko Drine i jedva čekamo bolje dane da zagrmi Marakana!
Stojiću, imaš ručak u B. Luci od mene kad god hoćeš.

jesam zvezdas, ali vosha je najbolja

pre 12 godina

luka je zvezdin cabi alonso
nakon dimitrijevica i evandra koji su zvezdini cavi i iniesta, dobili smo alonsa sada, mada je on iz reala, a micko mu dodje kao neki buskets, jel tako?

bez zezanja, luka ima sjajnu dugu loptu i jak sut, perfect fit za ovaj tim zvezde, jos sa brzim mladenovicem i pachekom , to je vec neka druga prica, pa jos maksimovic pozadi zajedno sa cosicem , a mozda se i tosic vrati,i jos smo jedan spic da dodje , kasalica je zanimljiv igrac, brz je, a to je ono sto se trazi,dosta je bilo sporaca u nasoj ekipi

sto se tice partizana, cudno mi je sto prave gresku i to veliku, ovih 10 boda viska nije realno naravno, da je evadnro zabio gol bilo bi samo minus 1, ovako je zvezda pala psihicki iako je partizan realno najslabiji u zadnjih 4,5 godina, to je pokazala evropa i samrok roversi, ovako se zavaravju ako misle da ce iz teloptika svake zime ili leta da im dodje neki markovic, koji se btw nije video na derbiju, lako je zabivati protiv filijala , a kad nisu filijale tu je mazic, kao u jagodini ili ivanjci,

realno, vosha ima najbolji tim, odrala je partizan u n sadu, ovi su samo zbog greskaka mojsova dali dva gola, da partizan igra hrvatsku ligu ,imao bi bar 4,5 kiksa, a liga je slicna kao nasa, znate sta hocu da kazem, pa to da igraci rada prime p 100 evra pre meca da se ne trude previse protiv vas, ili radnicki kg koji ne predje centar protiv vas

ali ako, namestajte i kradite ako imate obraza i dok vas tole stiti, opet ce dodji neki samrok i evropa gde ce vam svirati 4 penala za mesec dana , a u srbiji 2 penala na 130 meca

fc work

pre 12 godina

Da ljubite Stojicevu sliku i nosite je svi u novcaniku od danas, niko vam nije pomagao kao on, dobro jeste drzsava svojim parama, ali kao pojedinac, Stojic je najveci ljubitelj crvene petokrake u istoriji kluba, niko nije davao igrace za dzabe vama kao on. Mozda je on ta 7. zvezdina zvezda.

Debeli ljudi su puni sebe

pre 12 godina

Maksimović ce biti najvece pojacanje ako dodje, ako se vrati Tosic, opet nam fale 2 igraca u odbrani, jedan bek i jedan centralni (Mihajlovic posle duge pauze ne znam sta moze, Vilotic i Adi su vec out), ajde beka za ovu polusezonu mozemo i da istrpimo ovo sto imamo, ali ako mislimo ozbiljno da racunamo na Cosica probati da se otkupi njegov ugovor, Ostaje velika praznina na zadnjem veznom (Dimitrijevic koji to i nije odlazi, Kovacevic odlazi, mali Mijailovic ostaje sam, Savia ne racunam on valjda odlazi), sa dovodjenjem Luke mislim da jedan stranac ide sigurno, najverovatnije Kadu, Evandro valjda ostaje, ostaje napad, mozda dovedu Kasalicu (mada mislim da nam nije bas potreban), Perovic je vec tu, ali ni njega nisam imao prilike da gledam, verovatno se Paseko vraca, ali opet posle duze pauze, ostajemo sa Menzengom (koji je jelte opet pozajmljen igrac). Po meni napadac, zadnji vezni, stoper i jedan bek su sad prioritet, ako naravno ne ode Lazovic, ako pogodimo sada, onda na leto zameniti one koji odlaze (Lazovica pre svega), ajde pametna kupovina sada, kao sto ste i poceli ove zime...

Ja

pre 12 godina

Tooooooooooooooo,tako se bre radi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dosta vise laznih majstora iz brazila,Afrike....Najveci talenti srbije i nasa deca su buducnost klub i put kojim Zvezda MORA da ide da bi se vratila na steze stare slave!!! Samo tako nastavite,neka 5,6 mladih reprezentativaca,5,6 igraca iz Zvezdine skole i par iskusnih igraca na celu sa |Lukovicem,Ninkovicem na celu sa dzajicem,Jugovicem,Prosineckim i ostalik naseim legendama uz kvalitetan rad i zdrave odnose,Zvezda ce biti opet ono sto je nekada bila!!

Predrag

pre 12 godina

Ima li ijedan drugi klub u zemlji da ima da ponudi normalne igrače osim Rada i Ranka Stojića? A ovaj što je napisao da je Ranko Stojić Zvezdaš od malih nogu je očigledno neko ko pokušava da spinuje javnost u korist Ranka Stojića.

IBJ

pre 12 godina

Lepo. Ali, ako mi bude dozvoljeno, ja bih na sav glas klicao: "Odbrana, odbrana, odbrana!!!"

Loš kvalitet igrača, neozbiljnost i loša organizacija defanzive bili su glavna rak-rana Zvezdine igre u proteklom periodu i tu je najveći prostor za napredak.

les lionceaux

pre 12 godina

pratim b92.net već nekoliko godina i kada vi nešto potpišete onda se to u velikom broju slučajeva ispostavi točno, nadam se da je i ovaj put tako..
jedino čega se sjećam da ste pogriješili, a vjerovatno su stvari bile vrlo blizu tog dogovora, bilo je s naslovom:
B92: Mrđa u Partizanu

Peđa

pre 12 godina

Okanite se više tog profitera Ranka Stojića, samo nam neke krševe uvaljuje. A i rukovodstvo Zvezde bi trebalo da obelodani koliko je plaćen, ko će mu i koliku platu isplaćivati, i koliki deo pripada Zvezdi kad ga budu prodavali.

armature

pre 12 godina

Opet vas Stojic pomaze za dzabe, jer vas voli, ne voli Rad, para nemate a daje vam igrace, ovog puta stvarno dobrog i to opet za dzabe. Sad kukajte opet kako vas ostecuje.

Delija

pre 12 godina

E ovo su posle duzeg vremena normalni potezi. Manite se nekih treceligaskih brazilaca kad ima i nase talentovane dece. Milivojevic, Mladenovic, Ozegovic, Krneta ... Jos ako dodju Maksimovic i Ubiparip ili Kasalica, uz Mijailovica, Lazovica i Vesovica to je klvaitetan tim sa velikom perspektivom. Samo treba biti strpljiv, graditi tim i onda ponovo terorisati kao nekad. Napred Zvezdo !!!

insajder

pre 12 godina

Zvezda pod ugovorom ima 30 igraca ako ovako nastavi taj broj ce preci 40(niko ne odlazi)Ko ce to da platca...Jos za obestecenja...ogromna infrastruktura,redovni troskovi,postojece i nove kazne,TRENUTNI DUG,KAMATE.. Koji i koliko sponzora to treba da servisira?TO SAMO MOZE DRZAVA!!!
(PENZIONER, 18. decembar 2011 18:14)

gresis, ovaj, gresis silno sinko! samo je jedno J(ugoslovensko)S(portsko)D(rustvo) a to je Partizan kome je cak EPS sponzor iako je monopolista a oni po zakonu ne mogu da budu sponzori.

Sash d boy

pre 12 godina

Sveza Krv dobro je ok i Luka i Mladenovic so dobri igraci ali nama bi trebao jedan brz i eksplozivan sa tehnikom po krilu trebali su da uzmu Tomasevica mada covek nema Vrhunske menagere to je problem verovatno...Evo link za Tomasevica:http://www.youtube.com/watch?v=04Ct_1r01P4

Serbinho

pre 12 godina

Uprava je izgubila kompas, brod ide opet u pogresnom pravcu, navigacioni instrumenti kompletno otkazali.Zar opet trazite posla sa Rankom Stojicem, koji ce u toku prvenstva da krene sa paljbom po medijima i da trazi prodaju igraca, zatim novac od prodaje igraca Zvezdi, nepostovanje dogovora i slicno!!!Ista prica i sa Borcem iz Cacka!Kasnije ce se traziti razlozi u nekim drugim ljudima i smenjivati i dovoditi Dzaja po ko zna koji put.Vidim da se nudi 600.000 eura za Ubiparipa, koji nije prosao u jednoj Poljskoj!Los za losim potezom se vuce.Doveden je Nenad Kovacevic, bio sam u velikoj manjini protiv dolaska istog, kasnije kad se desilo sta se desilo, napadali ste ga za lose igre.Imali ste Santiago Solari-a(ex-Real Madrid,ex-Inter) na istoj poziciji da uzmete gratis i sa malim primanjima,Kristian Zaneti, ali ne vidite dalje od svog nosa.Nemamo centarfore(Shabani Nonda slobodan), defanzivce, ima puno igraca preko sa jakim imenima, koji nemaju klubove i koji se mogu uzeti za male pare a ostalo popuniti iz Zvezdine skole, umesto sto se javnosti prodaje prica kako ce se menadzeri ukloniti sa Marakane a sa istima se i dalje rade i diluje.Ako Uprava nije sposobna da vodi klub i vodi ga na isti nacin kao i prethodne Uprave, molim vas napustite klub, osim Robija.

звездаш

pre 12 godina

лепо. мило ми је. ипак, ми тренутно немамо ни једног употребљивог штопера. то је апсолутни приоритет. ади отишао, вилотић прецртан, ћосић јако млад, јако незаинтересован и екстремно прецењен, михаиловић играч таман за смедерево или јагодину...

alo bre!

pre 12 godina

Zvezdu ubija moranje , hoce trofeje sad i odmah! A to ne ide ovako. Kunem se u sebe i Sever da ce opet da se ispromasuju!
Sta je recept za oporavak? Pa samo se sebi namece: zaboraviti nekoliko godina trofeje, CZ ih ima na pretek i okrenuti se stvaranju mladog supertalentovanog tima uz pojacani rad na skoli fudbala u omladinskom pogonu . Takav tim polako i promisljeno dopunjavati najtalentovanijim momcima iz zemlje Srbije i okruzenja.Tako bi mogli da nadjeno Belodedica, Sabanadzovica,Panceva,Jugu,Dekija, Pixija....!

PENZIONER

pre 12 godina

Zvezda pod ugovorom ima 30 igraca ako ovako nastavi taj broj ce preci 40(niko ne odlazi)Ko ce to da platca...Jos za obestecenja...ogromna infrastruktura,redovni troskovi,postojece i nove kazne,TRENUTNI DUG,KAMATE.. Koji i koliko sponzora to treba da servisira?TO SAMO MOZE DRZAVA!!!

bokiUSA

pre 12 godina

Prvo da odgovorim Partizanovcima na naglasavanju Zvezda....Imate spomenutu u vasem grbu ukoliko je niste izbacili celu vasu istoriju...Sto se tice pojacanja svakako je Zvezdi potrebna sveza krv i pametno je sto se kupuju igraci koji imaju 20 tak godina i da ne pokazu nesto extra valjda ce moci da se utrape nekome.Netreba zuriti i na silu traziti igru i rezultate zato ih i nema. Zabrinut sam sto niko ama bas niko nije prodat.Kao Adi i Kaludjerovic mada jos nije zavrseno nista.Za pojacanja treba love a to donosi prodaja a nje nema.Mora da se forsiraju mladi igraci kroz prvenstvo i pokusa da se osvoji kup makar igrali total bunker, verujem bolje bi prosli protiv Partizana.Sve u svemu napred nek nam bog pomogne...

Kalimero

pre 12 godina

Vas Radovce treba da bude sramota! Postali ste najgora filijala u Srbiji,gori i od Teleoptika i od Sopota. Služite za razigravanje mladih fudbalera koje Stojić prodaje po nekom samo njemu znanom ekskluzivnom pravu CZ. Nemojte više da se javljate sa onom izlizanom prozivkom o blizancima jer ste postali "Sijamski blizanac" i to mlađi!

Sifra

pre 12 godina

Postoje dva momka iz KV-a za koje pouzdano znam da ih je Stanojevic licno zvao tel. dok su igrali u slogi da predju u Metalac iz GMa, a potom u Partizan. Sad su u Slobodi Memedovic i Vasilic. Napadac i Desni bek inace vrhunski momci 20god :) A Zvezda bez Kraljevcana ne moze :D

Urke

pre 12 godina

"sto se tice partizana, cudno mi je sto prave gresku i to veliku, ovih 10 boda viska nije realno naravno, da je evadnro zabio gol bilo bi samo minus 1"

"realno, vosha ima najbolji tim, odrala je partizan u n sadu, ovi su samo zbog greskaka mojsova dali dva gola"

(jesam zvezdas, ali vosha je najbolja, 18. decembar 2011 14:57)

Ovih 10 "boda" viska nije realno naravno? Ali je zato po tebi realan i cist penal Evandra, hm? Da je Evandro "zabio" bilo bi mozda tih minus jedan sto navodis, ali to NIJE NIKAKO realno jer penala nije ni bilo care. To je sve, samo ne realno. Penal zvani cirkus.
Mojsov gresio? A ko je dodao loptu u prostor i imao pas, viziju? Ko je imao brzinu? Ko je realizovao sanse? Mojsov sigurno ne, vec je Partizan izigrao njihovu ofsajd zamku i odbranu pomerenu visoko na 40 m od gola, a ima brze napadace - to je nadmudrivanje rivala i njihove taktike, to je umece, iskoriscavanje svojih kvaliteta i pronalazenje rupe u tom sistemu Vovodine. I Vosa se nije cula do 70. minuta kada su se nasi izbunkerisali, a to definitivno ne umeju da rade. I pored toga, Vojvodina nije imala vise od dve sanse (gol i jos jedna Bojovica, secam se).
Zao mi te je jer se bojim da nemas svoj "lajf", da si tuzan, neispunjen, nezadovoljan, pun kompleksa i frustracija, a to za mladog coveka nije zdravo, zivot te ceka. Ako se vise nerviras oko namestanja koje si uzgred umislio kao paranoik, nego oko ucenja, posla, porodice i slicno, e onda tesko tebi. Iskreno ti kazem, bez zezanja.

milan

pre 12 godina

dobar je momak, dobar je fudbaler...opet se samo ide na silu, tim se ne stvara za polusezonu, a igrači se gomilaju...problem je u upravi i nekad dobrom igraču ali priznajmo danas očajnom treneru!!!

fkr1958

pre 12 godina

Stojic sve sto radi radu u svoju korist,a na stetu FK Rad...tako da se nadam da ce ovaj Milivojevic propasti,samo da ranko ne zaradi nista na njemu!!! Dabogda prosao kao Jovancic,pa za njega ne dobio ni dinar,jer i da ode iz petokrake za 5 mil. nas klub od tog nema nista,jer ovaj iz Bugojna sve ote!
A petokraka mu moze dici spomenik,jer jedini menadzer koji pusti igraca da valja u zvezdu je on!

IvanKG

pre 12 godina

Pominje se i Kasalica. I šta očekuju Užičani? Naprave nešto i već na polusezoni rasprodaju pola tima. Pa zato će fudbal u ovoj zemlji propasti, ako već nije, kad čim neko vredi blizanci brže bolje pokupuju. Baš me interesuje stav Užičana i njihovih vatrenih FF.

kike

pre 12 godina

Situacija u nasem fudbalu je nazalost takva da kad fudbaler od 20 godina(pogotovo ako je napadac ili veznjak) predje u Zvezdu, Partizan ili jednostavno napravi transfer unutar Srbije znaci da i nije neki kvalitet.Da valja, presao bi u pominjani Leverkuzen(mislim da je to suplja prica)Druga je stvar kada igrac ponikne u klubu, pa ga uspiju zadrzat do 21, 22, pa onda ode vani.Ovi transferi izmedju klubova srpske lige su rezervisani za neke igrace kojim ce vrhunac biti Kipar,Izrael, Korea isl.

Retardirani Delija

pre 12 godina

Kakvo pojacanje, pa ovo je bum prelaznog roka, cccccc... Samo ostanite sto duze Lukicu, Vesicu, Dulicu, Vlahovicu i titula nema!!!

kiwi

pre 12 godina

Kakva "akcija" Caricka kod drugog gola...hahaha..da je potrcao jos metar pao bi mrtav,pa se odlucio da "sutne"...lopta se sa osamnaest metara otkotrljala u gol....

Vlada

pre 12 godina

Ovo je odlicno, jos samo da Kasalica i Maksimovic potpisu i ne treba nam vise nista. I otkupiti ugovor Cosica da bude kompletno nas. Sada pocinje prodaja, i moramo naci nacina da prodamo sav krs koji smo nagomilali: Kadu, Savio, Kovacevic, Reljic, Mezenga, Adi, Kaludjerovic, Vesovic, Mikic, Ignjatijevic, Vilotic, Borha, Bajkovic, Jeremic i Petkovic. Zelimo da na prolece igra super mladi tim i polako se uigrava. Nemamo sta da izgubimo, a mozemo mnogo da dobijemo u buducnosti. Kirovski, Stojkovic Cosic Maksimovic Mladenovic, Mijailovic Lazovic Evandro Milivojevic Perovic, Kasalica. Ovo je tim koji moze da svoji dva prvenstva za redom od sledece jeseni ako se forsiraju i igraju zajedno. Od starijih bih tu zadrzao samo Dimitrijevica i Tosica ako se vrati. U spicu su nam Kasalica, Trifunovic i Ozegovic dovoljni do daljeg.

jesam zvezdas, ali vosha je najbolja

pre 12 godina

luka je zvezdin cabi alonso
nakon dimitrijevica i evandra koji su zvezdini cavi i iniesta, dobili smo alonsa sada, mada je on iz reala, a micko mu dodje kao neki buskets, jel tako?

bez zezanja, luka ima sjajnu dugu loptu i jak sut, perfect fit za ovaj tim zvezde, jos sa brzim mladenovicem i pachekom , to je vec neka druga prica, pa jos maksimovic pozadi zajedno sa cosicem , a mozda se i tosic vrati,i jos smo jedan spic da dodje , kasalica je zanimljiv igrac, brz je, a to je ono sto se trazi,dosta je bilo sporaca u nasoj ekipi

sto se tice partizana, cudno mi je sto prave gresku i to veliku, ovih 10 boda viska nije realno naravno, da je evadnro zabio gol bilo bi samo minus 1, ovako je zvezda pala psihicki iako je partizan realno najslabiji u zadnjih 4,5 godina, to je pokazala evropa i samrok roversi, ovako se zavaravju ako misle da ce iz teloptika svake zime ili leta da im dodje neki markovic, koji se btw nije video na derbiju, lako je zabivati protiv filijala , a kad nisu filijale tu je mazic, kao u jagodini ili ivanjci,

realno, vosha ima najbolji tim, odrala je partizan u n sadu, ovi su samo zbog greskaka mojsova dali dva gola, da partizan igra hrvatsku ligu ,imao bi bar 4,5 kiksa, a liga je slicna kao nasa, znate sta hocu da kazem, pa to da igraci rada prime p 100 evra pre meca da se ne trude previse protiv vas, ili radnicki kg koji ne predje centar protiv vas

ali ako, namestajte i kradite ako imate obraza i dok vas tole stiti, opet ce dodji neki samrok i evropa gde ce vam svirati 4 penala za mesec dana , a u srbiji 2 penala na 130 meca

fc work

pre 12 godina

Da ljubite Stojicevu sliku i nosite je svi u novcaniku od danas, niko vam nije pomagao kao on, dobro jeste drzsava svojim parama, ali kao pojedinac, Stojic je najveci ljubitelj crvene petokrake u istoriji kluba, niko nije davao igrace za dzabe vama kao on. Mozda je on ta 7. zvezdina zvezda.

milan

pre 12 godina

dobar je momak, dobar je fudbaler...opet se samo ide na silu, tim se ne stvara za polusezonu, a igrači se gomilaju...problem je u upravi i nekad dobrom igraču ali priznajmo danas očajnom treneru!!!

Dragan BL

pre 12 godina

Ranko Stojić, zvezdaš od malih nogu! Tako je zemljak...mnogo nas je Zvezdaša preko Drine i jedva čekamo bolje dane da zagrmi Marakana!
Stojiću, imaš ručak u B. Luci od mene kad god hoćeš.

Serbinho

pre 12 godina

Uprava je izgubila kompas, brod ide opet u pogresnom pravcu, navigacioni instrumenti kompletno otkazali.Zar opet trazite posla sa Rankom Stojicem, koji ce u toku prvenstva da krene sa paljbom po medijima i da trazi prodaju igraca, zatim novac od prodaje igraca Zvezdi, nepostovanje dogovora i slicno!!!Ista prica i sa Borcem iz Cacka!Kasnije ce se traziti razlozi u nekim drugim ljudima i smenjivati i dovoditi Dzaja po ko zna koji put.Vidim da se nudi 600.000 eura za Ubiparipa, koji nije prosao u jednoj Poljskoj!Los za losim potezom se vuce.Doveden je Nenad Kovacevic, bio sam u velikoj manjini protiv dolaska istog, kasnije kad se desilo sta se desilo, napadali ste ga za lose igre.Imali ste Santiago Solari-a(ex-Real Madrid,ex-Inter) na istoj poziciji da uzmete gratis i sa malim primanjima,Kristian Zaneti, ali ne vidite dalje od svog nosa.Nemamo centarfore(Shabani Nonda slobodan), defanzivce, ima puno igraca preko sa jakim imenima, koji nemaju klubove i koji se mogu uzeti za male pare a ostalo popuniti iz Zvezdine skole, umesto sto se javnosti prodaje prica kako ce se menadzeri ukloniti sa Marakane a sa istima se i dalje rade i diluje.Ako Uprava nije sposobna da vodi klub i vodi ga na isti nacin kao i prethodne Uprave, molim vas napustite klub, osim Robija.

Urke

pre 12 godina

"sto se tice partizana, cudno mi je sto prave gresku i to veliku, ovih 10 boda viska nije realno naravno, da je evadnro zabio gol bilo bi samo minus 1"

"realno, vosha ima najbolji tim, odrala je partizan u n sadu, ovi su samo zbog greskaka mojsova dali dva gola"

(jesam zvezdas, ali vosha je najbolja, 18. decembar 2011 14:57)

Ovih 10 "boda" viska nije realno naravno? Ali je zato po tebi realan i cist penal Evandra, hm? Da je Evandro "zabio" bilo bi mozda tih minus jedan sto navodis, ali to NIJE NIKAKO realno jer penala nije ni bilo care. To je sve, samo ne realno. Penal zvani cirkus.
Mojsov gresio? A ko je dodao loptu u prostor i imao pas, viziju? Ko je imao brzinu? Ko je realizovao sanse? Mojsov sigurno ne, vec je Partizan izigrao njihovu ofsajd zamku i odbranu pomerenu visoko na 40 m od gola, a ima brze napadace - to je nadmudrivanje rivala i njihove taktike, to je umece, iskoriscavanje svojih kvaliteta i pronalazenje rupe u tom sistemu Vovodine. I Vosa se nije cula do 70. minuta kada su se nasi izbunkerisali, a to definitivno ne umeju da rade. I pored toga, Vojvodina nije imala vise od dve sanse (gol i jos jedna Bojovica, secam se).
Zao mi te je jer se bojim da nemas svoj "lajf", da si tuzan, neispunjen, nezadovoljan, pun kompleksa i frustracija, a to za mladog coveka nije zdravo, zivot te ceka. Ako se vise nerviras oko namestanja koje si uzgred umislio kao paranoik, nego oko ucenja, posla, porodice i slicno, e onda tesko tebi. Iskreno ti kazem, bez zezanja.

armature

pre 12 godina

Opet vas Stojic pomaze za dzabe, jer vas voli, ne voli Rad, para nemate a daje vam igrace, ovog puta stvarno dobrog i to opet za dzabe. Sad kukajte opet kako vas ostecuje.

PENZIONER

pre 12 godina

Zvezda pod ugovorom ima 30 igraca ako ovako nastavi taj broj ce preci 40(niko ne odlazi)Ko ce to da platca...Jos za obestecenja...ogromna infrastruktura,redovni troskovi,postojece i nove kazne,TRENUTNI DUG,KAMATE.. Koji i koliko sponzora to treba da servisira?TO SAMO MOZE DRZAVA!!!

Kalimero

pre 12 godina

Vas Radovce treba da bude sramota! Postali ste najgora filijala u Srbiji,gori i od Teleoptika i od Sopota. Služite za razigravanje mladih fudbalera koje Stojić prodaje po nekom samo njemu znanom ekskluzivnom pravu CZ. Nemojte više da se javljate sa onom izlizanom prozivkom o blizancima jer ste postali "Sijamski blizanac" i to mlađi!

Retardirani Delija

pre 12 godina

Kakvo pojacanje, pa ovo je bum prelaznog roka, cccccc... Samo ostanite sto duze Lukicu, Vesicu, Dulicu, Vlahovicu i titula nema!!!

fkr1958

pre 12 godina

Stojic sve sto radi radu u svoju korist,a na stetu FK Rad...tako da se nadam da ce ovaj Milivojevic propasti,samo da ranko ne zaradi nista na njemu!!! Dabogda prosao kao Jovancic,pa za njega ne dobio ni dinar,jer i da ode iz petokrake za 5 mil. nas klub od tog nema nista,jer ovaj iz Bugojna sve ote!
A petokraka mu moze dici spomenik,jer jedini menadzer koji pusti igraca da valja u zvezdu je on!

NokiJa

pre 12 godina

Neka bude najgori od sve dece,neka ima dve leve noge,al je nas,nije iz Brazila,nije najavljen ko da je Pele,nece se folirati i svadjati i bezati do aerodroma kad mu se ne igra!
Zasto je toliko tesko da sami naparvimo tim,da gajimo svoje igrace,da igramo posteno,da zabranimo menadzerima da muce navijace svojim uticajem na sastav,,,zasto oni raspadi iz Humske koji ispadnu od Samroka,za nas pretstavljaju Barselonu? Oni su losi a mi smo katastrofa!

Ja

pre 12 godina

Tooooooooooooooo,tako se bre radi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dosta vise laznih majstora iz brazila,Afrike....Najveci talenti srbije i nasa deca su buducnost klub i put kojim Zvezda MORA da ide da bi se vratila na steze stare slave!!! Samo tako nastavite,neka 5,6 mladih reprezentativaca,5,6 igraca iz Zvezdine skole i par iskusnih igraca na celu sa |Lukovicem,Ninkovicem na celu sa dzajicem,Jugovicem,Prosineckim i ostalik naseim legendama uz kvalitetan rad i zdrave odnose,Zvezda ce biti opet ono sto je nekada bila!!

insajder

pre 12 godina

Zvezda pod ugovorom ima 30 igraca ako ovako nastavi taj broj ce preci 40(niko ne odlazi)Ko ce to da platca...Jos za obestecenja...ogromna infrastruktura,redovni troskovi,postojece i nove kazne,TRENUTNI DUG,KAMATE.. Koji i koliko sponzora to treba da servisira?TO SAMO MOZE DRZAVA!!!
(PENZIONER, 18. decembar 2011 18:14)

gresis, ovaj, gresis silno sinko! samo je jedno J(ugoslovensko)S(portsko)D(rustvo) a to je Partizan kome je cak EPS sponzor iako je monopolista a oni po zakonu ne mogu da budu sponzori.

Rule

pre 12 godina

Koja farsa! Posle derbija i onog uprava napolje krece propagandna masina da radi.Prvo kao smenjuju Vesica odnosno iz upravnog odbora prebacuju ga na mesto savetnika predsednika kluba sto je nagrada a ne kazna,teraju Adzica kao da je za sve on kriv,na tansfer listu stavljaju marginalce koji svi zajedno nemaju jedno poluvreme odigrano,najavljuju povratak Dzaje na sva usta a onda ga ne spomene na upravnom odboru, onda kao ide podmladjivanje a starteri ostaju u klubu. I kao sad ce igrati klinci a na klupi ce sedeti Borha, Evandro,Cava i ostali? Malo sutra, sve ce ostati kao i posle derbija a vi navijaci cutite do marta kad ce posle novog samara ponovo biti ono: uprava napolje!

Delija

pre 12 godina

E ovo su posle duzeg vremena normalni potezi. Manite se nekih treceligaskih brazilaca kad ima i nase talentovane dece. Milivojevic, Mladenovic, Ozegovic, Krneta ... Jos ako dodju Maksimovic i Ubiparip ili Kasalica, uz Mijailovica, Lazovica i Vesovica to je klvaitetan tim sa velikom perspektivom. Samo treba biti strpljiv, graditi tim i onda ponovo terorisati kao nekad. Napred Zvezdo !!!

Dule Snicla

pre 12 godina

Ranko Stojic:
-Kaludjerovic treba da predje u zvezdu jer ce joj doneti titulu (leto 2010.)
-Jovancic ako predje u Partizan uvesce ga u LS i dace vise gola od klea (leto 2011.)
-Milivojevic ce biti najbolji igrac Zvezde i preci ce u Barsu (zima 2011.)
Pa ko je ovde lud???

Peđa

pre 12 godina

Okanite se više tog profitera Ranka Stojića, samo nam neke krševe uvaljuje. A i rukovodstvo Zvezde bi trebalo da obelodani koliko je plaćen, ko će mu i koliku platu isplaćivati, i koliki deo pripada Zvezdi kad ga budu prodavali.

Dusan

pre 12 godina

Odlican potez! .Najzad su poceli da dovode mlade,dobre,perspektivne grace koji ce u buducnosti mnogo vise vredeti,a ne da kupuju strance koji nisu dobri cak ni za ovu nasu ligu...

звездаш

pre 12 godina

лепо. мило ми је. ипак, ми тренутно немамо ни једног употребљивог штопера. то је апсолутни приоритет. ади отишао, вилотић прецртан, ћосић јако млад, јако незаинтересован и екстремно прецењен, михаиловић играч таман за смедерево или јагодину...

kike

pre 12 godina

Situacija u nasem fudbalu je nazalost takva da kad fudbaler od 20 godina(pogotovo ako je napadac ili veznjak) predje u Zvezdu, Partizan ili jednostavno napravi transfer unutar Srbije znaci da i nije neki kvalitet.Da valja, presao bi u pominjani Leverkuzen(mislim da je to suplja prica)Druga je stvar kada igrac ponikne u klubu, pa ga uspiju zadrzat do 21, 22, pa onda ode vani.Ovi transferi izmedju klubova srpske lige su rezervisani za neke igrace kojim ce vrhunac biti Kipar,Izrael, Korea isl.

alo bre!

pre 12 godina

Zvezdu ubija moranje , hoce trofeje sad i odmah! A to ne ide ovako. Kunem se u sebe i Sever da ce opet da se ispromasuju!
Sta je recept za oporavak? Pa samo se sebi namece: zaboraviti nekoliko godina trofeje, CZ ih ima na pretek i okrenuti se stvaranju mladog supertalentovanog tima uz pojacani rad na skoli fudbala u omladinskom pogonu . Takav tim polako i promisljeno dopunjavati najtalentovanijim momcima iz zemlje Srbije i okruzenja.Tako bi mogli da nadjeno Belodedica, Sabanadzovica,Panceva,Jugu,Dekija, Pixija....!

Sifra

pre 12 godina

Postoje dva momka iz KV-a za koje pouzdano znam da ih je Stanojevic licno zvao tel. dok su igrali u slogi da predju u Metalac iz GMa, a potom u Partizan. Sad su u Slobodi Memedovic i Vasilic. Napadac i Desni bek inace vrhunski momci 20god :) A Zvezda bez Kraljevcana ne moze :D

bokiUSA

pre 12 godina

Prvo da odgovorim Partizanovcima na naglasavanju Zvezda....Imate spomenutu u vasem grbu ukoliko je niste izbacili celu vasu istoriju...Sto se tice pojacanja svakako je Zvezdi potrebna sveza krv i pametno je sto se kupuju igraci koji imaju 20 tak godina i da ne pokazu nesto extra valjda ce moci da se utrape nekome.Netreba zuriti i na silu traziti igru i rezultate zato ih i nema. Zabrinut sam sto niko ama bas niko nije prodat.Kao Adi i Kaludjerovic mada jos nije zavrseno nista.Za pojacanja treba love a to donosi prodaja a nje nema.Mora da se forsiraju mladi igraci kroz prvenstvo i pokusa da se osvoji kup makar igrali total bunker, verujem bolje bi prosli protiv Partizana.Sve u svemu napred nek nam bog pomogne...

Predrag

pre 12 godina

Ima li ijedan drugi klub u zemlji da ima da ponudi normalne igrače osim Rada i Ranka Stojića? A ovaj što je napisao da je Ranko Stojić Zvezdaš od malih nogu je očigledno neko ko pokušava da spinuje javnost u korist Ranka Stojića.

Debeli ljudi su puni sebe

pre 12 godina

Maksimović ce biti najvece pojacanje ako dodje, ako se vrati Tosic, opet nam fale 2 igraca u odbrani, jedan bek i jedan centralni (Mihajlovic posle duge pauze ne znam sta moze, Vilotic i Adi su vec out), ajde beka za ovu polusezonu mozemo i da istrpimo ovo sto imamo, ali ako mislimo ozbiljno da racunamo na Cosica probati da se otkupi njegov ugovor, Ostaje velika praznina na zadnjem veznom (Dimitrijevic koji to i nije odlazi, Kovacevic odlazi, mali Mijailovic ostaje sam, Savia ne racunam on valjda odlazi), sa dovodjenjem Luke mislim da jedan stranac ide sigurno, najverovatnije Kadu, Evandro valjda ostaje, ostaje napad, mozda dovedu Kasalicu (mada mislim da nam nije bas potreban), Perovic je vec tu, ali ni njega nisam imao prilike da gledam, verovatno se Paseko vraca, ali opet posle duze pauze, ostajemo sa Menzengom (koji je jelte opet pozajmljen igrac). Po meni napadac, zadnji vezni, stoper i jedan bek su sad prioritet, ako naravno ne ode Lazovic, ako pogodimo sada, onda na leto zameniti one koji odlaze (Lazovica pre svega), ajde pametna kupovina sada, kao sto ste i poceli ove zime...

les lionceaux

pre 12 godina

pratim b92.net već nekoliko godina i kada vi nešto potpišete onda se to u velikom broju slučajeva ispostavi točno, nadam se da je i ovaj put tako..
jedino čega se sjećam da ste pogriješili, a vjerovatno su stvari bile vrlo blizu tog dogovora, bilo je s naslovom:
B92: Mrđa u Partizanu

IBJ

pre 12 godina

Lepo. Ali, ako mi bude dozvoljeno, ja bih na sav glas klicao: "Odbrana, odbrana, odbrana!!!"

Loš kvalitet igrača, neozbiljnost i loša organizacija defanzive bili su glavna rak-rana Zvezdine igre u proteklom periodu i tu je najveći prostor za napredak.

IvanKG

pre 12 godina

Pominje se i Kasalica. I šta očekuju Užičani? Naprave nešto i već na polusezoni rasprodaju pola tima. Pa zato će fudbal u ovoj zemlji propasti, ako već nije, kad čim neko vredi blizanci brže bolje pokupuju. Baš me interesuje stav Užičana i njihovih vatrenih FF.

Sash d boy

pre 12 godina

Sveza Krv dobro je ok i Luka i Mladenovic so dobri igraci ali nama bi trebao jedan brz i eksplozivan sa tehnikom po krilu trebali su da uzmu Tomasevica mada covek nema Vrhunske menagere to je problem verovatno...Evo link za Tomasevica:http://www.youtube.com/watch?v=04Ct_1r01P4

kiwi

pre 12 godina

Kakva "akcija" Caricka kod drugog gola...hahaha..da je potrcao jos metar pao bi mrtav,pa se odlucio da "sutne"...lopta se sa osamnaest metara otkotrljala u gol....

Vlada

pre 12 godina

Ovo je odlicno, jos samo da Kasalica i Maksimovic potpisu i ne treba nam vise nista. I otkupiti ugovor Cosica da bude kompletno nas. Sada pocinje prodaja, i moramo naci nacina da prodamo sav krs koji smo nagomilali: Kadu, Savio, Kovacevic, Reljic, Mezenga, Adi, Kaludjerovic, Vesovic, Mikic, Ignjatijevic, Vilotic, Borha, Bajkovic, Jeremic i Petkovic. Zelimo da na prolece igra super mladi tim i polako se uigrava. Nemamo sta da izgubimo, a mozemo mnogo da dobijemo u buducnosti. Kirovski, Stojkovic Cosic Maksimovic Mladenovic, Mijailovic Lazovic Evandro Milivojevic Perovic, Kasalica. Ovo je tim koji moze da svoji dva prvenstva za redom od sledece jeseni ako se forsiraju i igraju zajedno. Od starijih bih tu zadrzao samo Dimitrijevica i Tosica ako se vrati. U spicu su nam Kasalica, Trifunovic i Ozegovic dovoljni do daljeg.