Fudbal 101

Nedelja, 28.08.2011.

19:24

Junajtedov nokaut Arsenalu - 8:2!

U meču koji je prethodnih sezona predstavljao veliki derbi engelskog fudbala Mančester junajted je sa 8:2 deklasirao Arsenal.

Junajtedov nokaut Arsenalu - 8:2! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Sad se i Dule Savic cese po glavi

pre 12 godina

Cela Srbija u suzama zbog slabog izdanja Zvezde i PFC u Evropi. Kako li je tek u Arsenalovom delu Londona, pogotovo kad se zna kakvu obavezu ima prema svojoj istoriji, koliko klub ima para...

RUSuper

pre 12 godina

Pa kontam da Mancester nebi dao 8 komada drugom sastavu zvezde.
(realnost, 29. avgust 2011 12:15)
Ma ne bi,kakvih crnih 8,jedno 15-tak u prvom poluvremenu.

alo pozega

pre 12 godina

(grobar do smrti, 29. avgust 2011 11:43)
Brate ni ja tebe ne razumem. Biti navijac bilo kog kluba u JSL i radovati se uspesima istog ( bili oni namesteni ili ne, mada poznajuci prilike u drzavi sumnjam da je i jedan mec regularan )je najblaze receno cist mazohizam. A komentare ne citaju ni ovi "nasi" tako da nemas razloga za uzbudjavanje. Ajd ziv mi bio i malo manje ostrascenosti ne bi skodilo ni tebi ni drugima.

grobar do smrti

pre 12 godina

Citam ove komentare i cudim se kako neko moze da navija za Arsenal, Mancester, Barsu, Real itd. Uredu je da imas omiljeni tim i sve to al da se posmevas "navijacima" Arsenala u Srbiji ili da "navijaci" Arsenala iz Srbije traze neke promene i komentarisu utakmicu to je strasno. Pa vi dragi navijaci na Engleske sajtove pa na njihovom jeziku kucajte komentare ovako ste smesni.

Gunner:)Kosovo

pre 12 godina

Tesko je danas biti navijac Arsenala, mislim da je ovo bila jedna ponizavajuca utakmica u kojoj Arsenal nije imao nikakvu sansu,znao sam da ce biti katastrofa al' sam ipak mislio da ce biti 3:0 najvise 4:0 .. Onda kad sam video kakva je samo odbrana bila,onda sam znao da ce Rooney sa Young-om ubiti Arsenal... Prolazimo kroz tezak period nogometa, mislim da Wenger neshvata ozbiljno Nogomet, Cahill igrac koji stvarno vredi 30 mil.. Wenger s ponizenjem dao samo 6 mil.. To je stvarno ocajnicki, to je stvarno ponizenje..

Gde god bili ostajemo Gunneri, mora se nekad prodjii kroz tezak period...

Pozdrav Gunneri-ma.. A Navijacima Mun-utd zelim da cestitam veliku Historisku pobedu..

nego sta nego gooner

pre 12 godina

(stefi1009, 28. avgust 2011 23:54)

Kad ispravljas nekog gledaj da budes u pravu mada ne mozes ispraviti tacnu informaciju tako da cu ti reci onu staru koja glasi ispeci pa reci.

Vuk

pre 12 godina

Sad ce Venger da se po svom dobrom starom obicaju poslednjeg dana prelaznog roka pojaca petnestogodisnjacima iz Svazilenda,Burkine Faso i Belizea.

peca

pre 12 godina

Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!!!

1 iz poznavanje društva, istorije, geografije, logike....

pre 12 godina

Ako je ovo moralo da se desi nekom od velikih imena, najbolji je upravo ovaj sluchaj - shto se to desilo Arsenalu. Arsenal je vec godinama klub bez ambicija sa ciljem samo da se plasira u LS da bi obezbedio neophodna sredstva za funkcionisanje i sluzhi vishe kao Vengerov poligon za pravljenje igracha nego kao tim koji zheli da konkurishe ozbiljnim timovima. Arsenalovi navijachi su medju najslabijima u engleskoj, nemaju veliku firmu, na arsenalove utakmice idu uglavnom turisti i prosechni englezi/simpatizeri fudbala, te oni nece ni praviti veliki problem ni timu ni Vengeru ni upravi. I vuk sit i ovce na broju. Iako je ovaj komentar u osnovi negativan prema Arsenalu, zhelim da naglasim da ja prema Arsenalu nemam nikakvu posebnu emociju, daleko vishe mrzim Manchester, ali je za razliku od Arsenala to klub za poshtovanje, zbog nachina na koji funkcionishu kao klub i kako cene fudbal.
...Blue is the colour.
(Realan, 28. avgust 2011 19:31)

Nemaš veze s vezom. Izneo si gomilu subjektivnih gluposti, totalno neosnovanih, da ne zaslužuju ni poštenu repliku i analizu.
Čim sam video da navijaš za Chelsea, sve mi je bilo jasno. Još jedan u nizu navijača skorojevića sa svojim "mišljenjem".
Inače, ne navijam za Arsenal.

stefi1009

pre 12 godina

Jeste. Ali Gooner till I die. A za koga vi navijate?
(Gooner till I die, 28. avgust 2011 20:32)

Druze moj, ti nikako ne mozes biti topdzija, jer kao prvo ne znas ni da navijaci arsenala nisu gooner-si nego gunner-si.

a drugo, stvarno sramotna igra, neke promene pod hitno.

cezar

pre 12 godina

Ne bih rekao da je ispravno nazvat utakmicu veliki derbi.I nema vise cetvorke kao nekad.Izgleda da ce se Mancester U. prosetati kroz ligu.Po snazi je Siti jaci ali nema mentalnu snagu Uniteda.Liverpul eventualno treci a ostali ne bih znao prognozirat.Celsi se muci sa ovim slabijima,ima vec jedan remi(kiks).Arsenal i Totenhem izgledaju ponekad dobro na terenu ali vecinom se izgube i mislim da im je L.E uspeh osim ako ne izguraju Celsi. Dakle dvojka iz Mancestera odlucuje o tituli (70% United,30% Siti)Liverpul odmah za njima a sve ostalo je neka druga prica.Arsenal od pomenute cetvorke deluje najslabije,ali imaju Vengera koji ce izvuci neke nove klince .Bice zanimljivo.

Barcaboy

pre 12 godina

Smesan je baneutd :) bez strasti si smesan ..ti mi pricas o aroganciji,decko jeste da je man city potrosio 100 miliona za 1 leto,toliko je i man utd potrosio na 3-4 igraca proteklih godina,ove sezone pukli su oko 60 miliona na 3-4 igraca,40 miliona na 2 :) a 20 miliona za gosu..a IVORY,nemaju mocan tim uopste,nego mlade talentovane i perspektivne igrace,to nije mocan tim,to je mocan tim u nagovestaju,imaju oni jos mnogo da rade do mocnog tima.Mocan tim je Barsa.

Ferguson je izvrsio sjajnu smenu generacija,i svaka mu cast za to.Zamenio pola tima sa youngsterima ..samo je pitanje koliko su ovi mladi spremni da igraju,ipak su oni mladi i prva sezona,tako da ce umor brzo stici.Iskreno im zelim svu srecu u nastavku!

vlajzi

pre 12 godina

ma manje-vise ovih 8-2... ali gledati kako se pali ovaj CaneUTD (ili kako se vec zove) - NEPROCENJIVO!!! hahahahahah A onda dodje jedna Barsa, i ocita ocenas! Ferguson lepo rece posle finala LS: 'Imali smo priliku da igramo protiv najbolje ekipe svih vremena, i treba da tezimo da budemo kao oni.' A kad tako nesto kaze takav strucnjak, mora mu se verovati. Toliko o tome!

emil

pre 12 godina

nemoguce ali istinito 8-2 ali to nije sve kakvo samo ponasanje cjelog rukovodstva manchestera iz postovanja samo su igraci proslavljali zabijeni gol a cijela klupa je samo aplaudirala to pokazuje da su imali ipak malo milosti prema ARSENALU koji danas jednostavno nista nije mogao uciniti ,Zao mi je ARSENA WENGERA on je drugi veliki trener u engleskoj trenutno iza FERGIJA ... Vratice ce Arsenal poslije ovoga to je samo jedna utakmica koja vec sutra polako ide u zaborav ,takva je filozofija kluba uzimati igrace ispod cijene pokusati od njih napraviti zvjezde i zaraditi na njima to je ARSENAL dok MANCHESTER kojeg u srcu nosim ima samo jedno pred sobom a to su "TROFEJI"

Nije umro a kakve smo srece i nece skoro

pre 12 godina

Umesto da gledamo velemajstorske poteze fudbalera Zvezde i Smedereva,mi gledamo kako englezi igraju sporo,dosadno po onim njivama od terena.Treba da postoji zasticeni termin nase lige jer nesto ovako jadno je ipak jedinstveno u svetu,a ne 10 golova i jos 10 odlicnih sansi

Barcaboy

pre 12 godina

Prvo da kazem..Zasluzena pobeda man utd-a..Ali da kazem takodje da je arsenal iskororistio svoje sanse ne bi bilo ovako.Dakle RVP masi penal na 1-0 ,bilo bi drugacije,al sta je tu nema veze,ovo je dokaz da Arsenal pod hitno mora da kupi igrace... Nisam gunner a ni djavo :D Imam vise simpatije prema Junajtedu ovde..Anyway,Wellbeck je zver od igraca,rooney tenk,kleverli novi skols , nani ,eh,nani mi je iznervirao par puta jer je bio bas sebican,dao je gol itd i sve al par puta je zaista mogao da asistira umesto da lobuje itd.. I tako dalje da ne pricam vise,sve u svemu,za EPL ce se boriti - City,Man Utd,Liverpool,Chelsea..Totenham i Arsenal u ligu evrope - REALNO.Zao mi Modrica I Bejla iz totenhama jer su zaista klasa igraca za veci klub.

max utd

pre 12 godina

Jenkinson, Coquelin, Koscielny, Lansbury, Chamberlain, Song, Miquel.... Pa kako sa ovim igracima igrati Premijer ligu?
Dobar trener ali kad nemas ekipu nista ne vredi.

Wildhoney

pre 12 godina

Ajde malo realno ljudi, nije se bas mnogo Venger pitao kod odlazaka Nasrija i Fabregasa, ne salju oni njemu ponude, vec upravi kluba. U ostalom, kada neko ne zeli da igra za tim, tj zeli da predje negde, skoro nemoguce ga je zadrzati. U ostalom, Arsenal ima perspektivan tim, jake mlade igrace kao sto su wilshire, ramsey, lansbury itd itd, pred kojima je buducnost, ali su mentalno pali posle svih prodaja. U ostalom, mislim da je Venger (koga jako postujem) najveci problem Arsenala trenutno, i da im treba drugaciji trener... ili drugacija uprava.

U svakom slucaju, odlicna utakmica danas, koliko mi je drago zbog MAN utd-a i SAF-a, toliko mi je zao Vengera.

Red Veteran

pre 12 godina

Fantasticni Man Utd! Zao mi je Arsenala, prolaze kroz tezak period. Wenger je svestan da mora nesto uciniti i menjati, svoju tvrdoglavost posebno. Ili...treba promeniti Wengera...

kolani

pre 12 godina

Ovom Arsenalovom golmanu nisu dali gol jedino De Gea i Ferguson ovaj prvi malo slabije ispucava loptu a Ferguson je zvakao zvaku :).

P.S. Vezano za Fantasy Premijer Ligu,ili napravite da radi kako treba ili ugasite igru
vec 3 kola kapitenu se ne dupliraju poeni a i ukupno sabiranje poena mi se nesto ne poklapa ..........

YO-YO

pre 12 godina

Svaka cast Mancesteru na ovakvoj pobedi, a Arsenal, pogotovo Venger, je zasluzio da bude ponizen!

Razumem da svaki trener i svaka uprava ima svoje principe i taktike kako da igraju, koga da prodaju/dovedu, ali ovo sto radi Venger je stvarno tuga, jad i cemer. Sta treba da se desi da on shvati da klub kakav je Arsenal??? Ne moze da napravi odlicne rezultate u ligi i Evropi ako prodaje najbolje igrace, a dovodi samo (ne)talentovane klince, uglavnom iz nizih liga! Jedno je kad klub nema para za velika pojacanja, pa se snalazi kako zna i ume, ali ako Arsenal nema para, onda ne znam ko ima, bar za 3-4 proverena igraca!

Posto se prelazni rok blizi kraju, vrlo malo verovatno je da ce uspeti da dovedu nekog dobrog igraca, a i ako dovedu, dovesce jednog, eventualno dvojicu, a to je opet malo za bilo kakav uspeh! Sa ovakvom igrom, oni ce zavrsiti oko 10.mesta!

A Ligu Sampiona da ne pominjem, dobili su solidnu grupu, moglo je i teze, ali kad im je Mancester dao danas 8 golova, Borusija ce im 13. septembra na prepunom Westfallenu dati bar 3, a i Marsej i Olimpijakos ce imati sanse da ostanu bar neporazeni, jer su i oni u ovom trenutku bolji od Arsenala!

Zelim Arsenalu sve najbolje ove sezone i da se nekako podignu, ipak je ovo pocetak, ali i ako uspeju, nece mnogo daleko otici...A kad pominjemo odlazak, pre ce da ode Venger, nego da Arsenal ode u vrh tabele!

Rade Futog

pre 12 godina

Svi konkurenti se pojačali pred početak prvenstva, jedino Arsen ništa ne kupuje. Svi čuvaju stubove ekipe, jedino Arsen prodaje glavne igrače. Prošlogodišnji jaki MUTD je ove godine jači za Kleverlija, Džonsa i Ešlija Janga, inače navijača Arsenala, kog Venger nije doveo zbog cenkanja i pored Jangove želje da pređe u Arsenal. Prodao je svetsku klasu, Cesca i Nasrija, te najstandardnijeg igrača poslednjih par godina Klišija i Ebuea koji je održavao duh u ekipi. Tim više ne postoji. Na sve to mu povređeni i kažnjeni, novi lider Vilšir, svetski štoper Vermalen, jedino pojačanje Žervinjo, te standardni Sanja i Song! Ishod je bio očekivan. Žao mi navijača.
Najbolje za klub bi bilo da Venger postane direktor akademije Arsenala ili neko ko raspoloaže finansijama, s tim da odreši kesu, a da na mesto menadžera dovede Martina Onila. Tek tada će biti uspeha i potencijalnih titula u ovakvoj paklenoj konkurenciji, inače će 5. mesto u PL biti teška nauka!

...

pre 12 godina

@realan ne idu baš turisti, stadion je unapred rasprodat. Burazer živi tamo i za 20 godina je dvaput uspeo da nabavi kartu, oba puta za karling kup.Najnovija vest: Junajted kažnjen oduzimanjem bodova "zbog ponižavanja protivnika". Naime Runi i Jang su pod istragom jer je po pravilima FA zabranjeno postizati isti pogodak po meču, dok je Nani svojim golom umalo ozbiljno povredio protivničkog golmana.Da budem jasan, simpatišem Arsenal preko 10 godina, ali kad je smešno smešno je.

neske

pre 12 godina

ovo danas je bilo ponizavanje londonskih klupova od strane mancesterskih......i siti i utd su me odusevili kako igraju,lopta od noge do noge dosta ubacivanja u prazan prostor....titula ostaje u mancesteru,ali ko ce da je osvoji videcemo..

Realan

pre 12 godina

Ako je ovo moralo da se desi nekom od velikih imena, najbolji je upravo ovaj sluchaj - shto se to desilo Arsenalu. Arsenal je vec godinama klub bez ambicija sa ciljem samo da se plasira u LS da bi obezbedio neophodna sredstva za funkcionisanje i sluzhi vishe kao Vengerov poligon za pravljenje igracha nego kao tim koji zheli da konkurishe ozbiljnim timovima. Arsenalovi navijachi su medju najslabijima u engleskoj, nemaju veliku firmu, na arsenalove utakmice idu uglavnom turisti i prosechni englezi/simpatizeri fudbala, te oni nece ni praviti veliki problem ni timu ni Vengeru ni upravi. I vuk sit i ovce na broju. Iako je ovaj komentar u osnovi negativan prema Arsenalu, zhelim da naglasim da ja prema Arsenalu nemam nikakvu posebnu emociju, daleko vishe mrzim Manchester, ali je za razliku od Arsenala to klub za poshtovanje, zbog nachina na koji funkcionishu kao klub i kako cene fudbal.
...Blue is the colour.

miki

pre 12 godina

svaki komentar je suvisan ,zbog ovih 8 golova sto se mene tice manchester ne mora narednih 8 godina nista da osvajaj............ kakav pakao su napravili!!!!!!!

BaneUtd

pre 12 godina

Ja lepo kažem pre nedelju dana...sledi petarda arsenalu a vi mi ne preporučujete.OVO JE BILO BRUTALNO!!DEMONSTRACIJA SILE!!Ako po raznim stručnjacima Man Siti ima najveću šansu da osvoji titulu posle pobede nad spursima,ŠTA KAŽETE NA OVIH 8-2?!!Titula ostaje na Old Trafordu!!

CHAMP20NS

coavuja

pre 12 godina

Neki ce verovatno misliti da sam glup, ali ja mislim da je jedini razlog sto ferguson podrzava vengera taj da ce imati svake sezone jednoj konkurenta za titulu manje, Arsenal istu nikada nece osvojiti, ili bar ne dok ne krene da trosi pare, sto se ne uklapa u Vengerovu filozofiju.
Toliko.

p.s.

MANCESTER-LONDON 13-3

niksa

pre 12 godina

E,ovo je fudbal,prstalo je na sve strane,ko je gledao utakmicu mogao je da vidi lepotu fudbala.Odavno sam prestao da pratim nasu ligu iz dobro poznatih razloga.SJAJNI MANCHESTER,definitivno su uz barselonu najbolji klub na svetu,sta reci rezultat govori sve MANCHESTER-ARSENAL 8-2.

ledeni

pre 12 godina

koi raspad sistema u arsenalu da vec 2 godine imaju toliko povredjenih igraca da to nije normalno i kako posle svega sto zadesi ekipu da funkcionise kako treba.
iskreno meni je zao sta se dogadja:(

max utd

pre 12 godina

E ovo se zove fudbal, Totenhem-City 1-5 (sutevi 14-25, faulovi 14-11) i Man Utd - Arsenal 8-2 (sutevi 28-16, faulovi 8-6). Ja ne znam dal ovo gledaju nasi klubovi, ali kod nas kad se igra malo jaca utakmica bude 0-0 1-0 uz 10-suteva na gol i 40-tak prekrsaja, pa ko to da gleda, nije mi jasno. I posle sto nemamo publike, gledajte Premijer ligu i uzivajte.
Tek 3. kolo, ekipe se jos zagrevaju i tempiraju formu za kasnije, ovo sto sam danas gledao je samo pocetak za ono sto nas ceka u ovoj sezoni.

ja

pre 12 godina

Ako ovaj mancester osvoji titulu skidam se go i trcim kroz Bg. Pobedili jadni arsenal i odma se dizu u nebesa... Treba sacekati medjusobne duele 2 mancestera,celzija i liverpula,tek tada ce sve biti jasnije. Arsenal bez 4 nova igraca zavrsice daleko od evrope!

Cutinho

pre 12 godina

Obozavam United ali mi je bilo prvi put zao Arsenala...Takva velicina tako da se sroza...Tuga...
Ali pak ponosan sam na Man Utd :)))))))

and1

pre 12 godina

Tako to rade istinski velikani! Svaka čast Junajtedu. Iako sam njihov veliki navijač baš mi žao Arsenalovih navijača. Nadam se da će se oni popraviti, ako ne ove sezone, onda sledeće jer sigurno je da ovo danas nije bio Arsenal na kakav smo svi navikli. Vengeru je ovo sigurno poslednja sezona na klupi, ali da nije njega bilo Arsenal bi svih ovih godina bio na nivou Totenhema, tako da iako je krivac za sve ovo što se dešava, treba mu odati i priznanje što je klub podigao na veći nivo. Stoga za sve koji vole Mančester Junajted molba da se ne smiju Arsenalu već da im požele brz oporavak pa da derbi sledeći put liči na derbi.

GLORY GLORY MAN UNITED!

Kol

pre 12 godina

A u covece kakva utakmica a pre toga i Totenhem i City, pa kako neko moze da kaze da Premijer liga nije najbolja na svetu uh jos sam pod utiskom!
Ferguson je genije voleo bih da covek ostane na klupi Junajteda dokle god ga zdravlje sluzi!

jamajka

pre 12 godina

Da je bilo pravde i srece Udineze bi ovaj Arsenal raskantao jos u Londonu. Kako stvari stoje Arsenal ce se ove godine boriti za opstanak.

IVORY

pre 12 godina

Bruka kakav fudbal igra MU.Daleko su ispred svih.Kakav je genije Ferguson,onako da ponizi Arsenal,kapa dole.Atomski tim ima MU,premier je njihov,kupovi takodje,jedino ne znam sta ce uraditi u LS ali ovo je cudo!

toni23

pre 12 godina

Najbolje za Vengera koji sve vise dokazuje da je predsednik a ne trener Arsenala, bilo bi da ode iz kluba kako ne bi obrukao vise svoj klub, sreca pa mu je uspelo ove godine da se izbori za ligu sampiona koja ce mu ove godine biti zadnja, jer ove godina ima tim za sredinu tabele, eventualno za ligu evrope, ako mu je uspelo do sada da od nikakvih igraca napravi zvezde a da ih kasnije prodaje po 20,25,30, 35 miliona nece mu to vise poci za rukom nikako, svejedno on se obogatio u zadnje 5 godine da komotno moze da zivi kao bog, briga njega sto Arsenal nema trofeja zadnjih 6 godina, idi vise coveceeeeeee

Vlada PN

pre 12 godina

Fantasticna igra Manchestera! Lopta samo ''zuji'' od noge do noge, golovi predivni, Rooneyu svaka cast za slobodne udarce! Ne znam ko je proglasen za igraca utakmice, ali mislim da je to zasluzio A. Young.
Sve pohvale za Viskovica!

Woah

pre 12 godina

Arsenal pored toga što duže vreme nema dobru odbranu i napad, sada je izgubio i vezni red. Iz jednog u svaki sledeći prelazni rok oni se oslabljuju, jer na mesto igrača kojeg su prodali postavljaju dete, ili malo plaćenu zamenu. Jedina trojka koja trenutno vredi u Arsenalu su Van Persi (za kojim drugi klubovi ne kukaju, jer se često povređuje), Volkot (koji još uvek raste) i Arsen Venger. Plašim se da će i oni vrlo brzo otići, obzirom na to da je klub u potpunom rasulu. S druge strane, Mančester se stalno pojačava i ne prodaje igrače koji su potrebni, već samo one koji više nisu. Čini mi se da će Arsenalu (na moju veliku žalost) biti potreban ceo vek da se vrati tamo gde je do skoro bio i da je sada po kvalitetu na nivou klubova sa sredine tabele.

mist

pre 12 godina

Eto zašto volim našu ligu! Uzmite Engleze: oni su ljudi navikli na dobar fudbal. Ova utakmica je njima samo neznatno iznad proseka, čisto da se ima šta pričati večeras u pabu...
A nama balvanima koji gledamo bunkere po njivama ovo dođe kao orgazam!

ArsenalFC

pre 12 godina

Sto je najgore svim timovima koji budu ispod 10-og mesta UTD ce tesko uzeti 3 boda,tipa QPR,Newcastle itd... Arsenal bez zadnjeg veznog rupa najveca,moze svako da ih pobedi... Pozdrav profesore,misli pametno,imas jos 3 dana...

red devil 011

pre 12 godina

Thank you, come again!
Onaj indus/sik/stagod koji je nabio mancesterov sal Vengeru u facu kad je ovaj silazio niz stepenice pored klupe na kraju utakmice mi je zalicio na Apua iz Simpsonsa, pa cenim da su razmenjene pomenute reci:)

Matt Le Tissier

pre 12 godina

a nekad je ovo bio derbi...

Rezultat koliko god bio visok je ipak realan pokazatelj kvaliteta jednih odnosno drugih i mislim da je krajnje vreme da Wenger preispita svoju politiku i svoj tim pojača sa par iskusnijih igrača!?

Respektujem smelost topdžija što su došli na Old Trafford i izgubili časno sa 6 razlike, jer su sigurno bili svesni da im je neuporedivo pametnije da se uopšte ne pojavljuju i izgube par-forfe (3:0), ali ovako i oni ispisuju stranice za istoriju.
Na njihovu sreću (ili žalost) nije im prvi put da dožive rezultatsku kataklizmu, jer je pre 10 godina bilo 6:1, ali im kao navijač Man. Utd-a od sveg srca želim da im ovo bude poslednji put. Granica podnošljivog poraza je 3 razlike. Sve preko toga je katastrofa, a Arsenal je, mislim, ne zaslužuje?!

BaneUtd

pre 12 godina

Imate sa jedne strane Man Utd,Fergusona i njegovu fudbalsku filozofiju a sa druge Man Siti,tj. pohlepu,aroganciju,bez klase,bez istorije,bez strasti,samo stotine miliona funti na terenu.Izaberite.Razlika je očigledna.

Šetnja do broja 20

Stayley

pre 12 godina

Eh, moj Arsene, Arsene...
Sta urade sa ovom ekipom?
Sa takvom politikom kluba, ovakava katastrofa bila je neizbzna
Katastrofa je preslaba rec, ali nista mi jace ne pada na pamet.

mist

pre 12 godina

Eto zašto volim našu ligu! Uzmite Engleze: oni su ljudi navikli na dobar fudbal. Ova utakmica je njima samo neznatno iznad proseka, čisto da se ima šta pričati večeras u pabu...
A nama balvanima koji gledamo bunkere po njivama ovo dođe kao orgazam!

BaneUtd

pre 12 godina

Ja lepo kažem pre nedelju dana...sledi petarda arsenalu a vi mi ne preporučujete.OVO JE BILO BRUTALNO!!DEMONSTRACIJA SILE!!Ako po raznim stručnjacima Man Siti ima najveću šansu da osvoji titulu posle pobede nad spursima,ŠTA KAŽETE NA OVIH 8-2?!!Titula ostaje na Old Trafordu!!

CHAMP20NS

Realan

pre 12 godina

Ako je ovo moralo da se desi nekom od velikih imena, najbolji je upravo ovaj sluchaj - shto se to desilo Arsenalu. Arsenal je vec godinama klub bez ambicija sa ciljem samo da se plasira u LS da bi obezbedio neophodna sredstva za funkcionisanje i sluzhi vishe kao Vengerov poligon za pravljenje igracha nego kao tim koji zheli da konkurishe ozbiljnim timovima. Arsenalovi navijachi su medju najslabijima u engleskoj, nemaju veliku firmu, na arsenalove utakmice idu uglavnom turisti i prosechni englezi/simpatizeri fudbala, te oni nece ni praviti veliki problem ni timu ni Vengeru ni upravi. I vuk sit i ovce na broju. Iako je ovaj komentar u osnovi negativan prema Arsenalu, zhelim da naglasim da ja prema Arsenalu nemam nikakvu posebnu emociju, daleko vishe mrzim Manchester, ali je za razliku od Arsenala to klub za poshtovanje, zbog nachina na koji funkcionishu kao klub i kako cene fudbal.
...Blue is the colour.

Stayley

pre 12 godina

Eh, moj Arsene, Arsene...
Sta urade sa ovom ekipom?
Sa takvom politikom kluba, ovakava katastrofa bila je neizbzna
Katastrofa je preslaba rec, ali nista mi jace ne pada na pamet.

Vlada PN

pre 12 godina

Fantasticna igra Manchestera! Lopta samo ''zuji'' od noge do noge, golovi predivni, Rooneyu svaka cast za slobodne udarce! Ne znam ko je proglasen za igraca utakmice, ali mislim da je to zasluzio A. Young.
Sve pohvale za Viskovica!

max utd

pre 12 godina

E ovo se zove fudbal, Totenhem-City 1-5 (sutevi 14-25, faulovi 14-11) i Man Utd - Arsenal 8-2 (sutevi 28-16, faulovi 8-6). Ja ne znam dal ovo gledaju nasi klubovi, ali kod nas kad se igra malo jaca utakmica bude 0-0 1-0 uz 10-suteva na gol i 40-tak prekrsaja, pa ko to da gleda, nije mi jasno. I posle sto nemamo publike, gledajte Premijer ligu i uzivajte.
Tek 3. kolo, ekipe se jos zagrevaju i tempiraju formu za kasnije, ovo sto sam danas gledao je samo pocetak za ono sto nas ceka u ovoj sezoni.

BaneUtd

pre 12 godina

Imate sa jedne strane Man Utd,Fergusona i njegovu fudbalsku filozofiju a sa druge Man Siti,tj. pohlepu,aroganciju,bez klase,bez istorije,bez strasti,samo stotine miliona funti na terenu.Izaberite.Razlika je očigledna.

Šetnja do broja 20

Rade Futog

pre 12 godina

Svi konkurenti se pojačali pred početak prvenstva, jedino Arsen ništa ne kupuje. Svi čuvaju stubove ekipe, jedino Arsen prodaje glavne igrače. Prošlogodišnji jaki MUTD je ove godine jači za Kleverlija, Džonsa i Ešlija Janga, inače navijača Arsenala, kog Venger nije doveo zbog cenkanja i pored Jangove želje da pređe u Arsenal. Prodao je svetsku klasu, Cesca i Nasrija, te najstandardnijeg igrača poslednjih par godina Klišija i Ebuea koji je održavao duh u ekipi. Tim više ne postoji. Na sve to mu povređeni i kažnjeni, novi lider Vilšir, svetski štoper Vermalen, jedino pojačanje Žervinjo, te standardni Sanja i Song! Ishod je bio očekivan. Žao mi navijača.
Najbolje za klub bi bilo da Venger postane direktor akademije Arsenala ili neko ko raspoloaže finansijama, s tim da odreši kesu, a da na mesto menadžera dovede Martina Onila. Tek tada će biti uspeha i potencijalnih titula u ovakvoj paklenoj konkurenciji, inače će 5. mesto u PL biti teška nauka!

IVORY

pre 12 godina

Bruka kakav fudbal igra MU.Daleko su ispred svih.Kakav je genije Ferguson,onako da ponizi Arsenal,kapa dole.Atomski tim ima MU,premier je njihov,kupovi takodje,jedino ne znam sta ce uraditi u LS ali ovo je cudo!

coavuja

pre 12 godina

Neki ce verovatno misliti da sam glup, ali ja mislim da je jedini razlog sto ferguson podrzava vengera taj da ce imati svake sezone jednoj konkurenta za titulu manje, Arsenal istu nikada nece osvojiti, ili bar ne dok ne krene da trosi pare, sto se ne uklapa u Vengerovu filozofiju.
Toliko.

p.s.

MANCESTER-LONDON 13-3

Kol

pre 12 godina

A u covece kakva utakmica a pre toga i Totenhem i City, pa kako neko moze da kaze da Premijer liga nije najbolja na svetu uh jos sam pod utiskom!
Ferguson je genije voleo bih da covek ostane na klupi Junajteda dokle god ga zdravlje sluzi!

...

pre 12 godina

@realan ne idu baš turisti, stadion je unapred rasprodat. Burazer živi tamo i za 20 godina je dvaput uspeo da nabavi kartu, oba puta za karling kup.Najnovija vest: Junajted kažnjen oduzimanjem bodova "zbog ponižavanja protivnika". Naime Runi i Jang su pod istragom jer je po pravilima FA zabranjeno postizati isti pogodak po meču, dok je Nani svojim golom umalo ozbiljno povredio protivničkog golmana.Da budem jasan, simpatišem Arsenal preko 10 godina, ali kad je smešno smešno je.

Nije umro a kakve smo srece i nece skoro

pre 12 godina

Umesto da gledamo velemajstorske poteze fudbalera Zvezde i Smedereva,mi gledamo kako englezi igraju sporo,dosadno po onim njivama od terena.Treba da postoji zasticeni termin nase lige jer nesto ovako jadno je ipak jedinstveno u svetu,a ne 10 golova i jos 10 odlicnih sansi

and1

pre 12 godina

Tako to rade istinski velikani! Svaka čast Junajtedu. Iako sam njihov veliki navijač baš mi žao Arsenalovih navijača. Nadam se da će se oni popraviti, ako ne ove sezone, onda sledeće jer sigurno je da ovo danas nije bio Arsenal na kakav smo svi navikli. Vengeru je ovo sigurno poslednja sezona na klupi, ali da nije njega bilo Arsenal bi svih ovih godina bio na nivou Totenhema, tako da iako je krivac za sve ovo što se dešava, treba mu odati i priznanje što je klub podigao na veći nivo. Stoga za sve koji vole Mančester Junajted molba da se ne smiju Arsenalu već da im požele brz oporavak pa da derbi sledeći put liči na derbi.

GLORY GLORY MAN UNITED!

Matt Le Tissier

pre 12 godina

a nekad je ovo bio derbi...

Rezultat koliko god bio visok je ipak realan pokazatelj kvaliteta jednih odnosno drugih i mislim da je krajnje vreme da Wenger preispita svoju politiku i svoj tim pojača sa par iskusnijih igrača!?

Respektujem smelost topdžija što su došli na Old Trafford i izgubili časno sa 6 razlike, jer su sigurno bili svesni da im je neuporedivo pametnije da se uopšte ne pojavljuju i izgube par-forfe (3:0), ali ovako i oni ispisuju stranice za istoriju.
Na njihovu sreću (ili žalost) nije im prvi put da dožive rezultatsku kataklizmu, jer je pre 10 godina bilo 6:1, ali im kao navijač Man. Utd-a od sveg srca želim da im ovo bude poslednji put. Granica podnošljivog poraza je 3 razlike. Sve preko toga je katastrofa, a Arsenal je, mislim, ne zaslužuje?!

Cutinho

pre 12 godina

Obozavam United ali mi je bilo prvi put zao Arsenala...Takva velicina tako da se sroza...Tuga...
Ali pak ponosan sam na Man Utd :)))))))

jamajka

pre 12 godina

Da je bilo pravde i srece Udineze bi ovaj Arsenal raskantao jos u Londonu. Kako stvari stoje Arsenal ce se ove godine boriti za opstanak.

niksa

pre 12 godina

E,ovo je fudbal,prstalo je na sve strane,ko je gledao utakmicu mogao je da vidi lepotu fudbala.Odavno sam prestao da pratim nasu ligu iz dobro poznatih razloga.SJAJNI MANCHESTER,definitivno su uz barselonu najbolji klub na svetu,sta reci rezultat govori sve MANCHESTER-ARSENAL 8-2.

red devil 011

pre 12 godina

Thank you, come again!
Onaj indus/sik/stagod koji je nabio mancesterov sal Vengeru u facu kad je ovaj silazio niz stepenice pored klupe na kraju utakmice mi je zalicio na Apua iz Simpsonsa, pa cenim da su razmenjene pomenute reci:)

1 iz poznavanje društva, istorije, geografije, logike....

pre 12 godina

Ako je ovo moralo da se desi nekom od velikih imena, najbolji je upravo ovaj sluchaj - shto se to desilo Arsenalu. Arsenal je vec godinama klub bez ambicija sa ciljem samo da se plasira u LS da bi obezbedio neophodna sredstva za funkcionisanje i sluzhi vishe kao Vengerov poligon za pravljenje igracha nego kao tim koji zheli da konkurishe ozbiljnim timovima. Arsenalovi navijachi su medju najslabijima u engleskoj, nemaju veliku firmu, na arsenalove utakmice idu uglavnom turisti i prosechni englezi/simpatizeri fudbala, te oni nece ni praviti veliki problem ni timu ni Vengeru ni upravi. I vuk sit i ovce na broju. Iako je ovaj komentar u osnovi negativan prema Arsenalu, zhelim da naglasim da ja prema Arsenalu nemam nikakvu posebnu emociju, daleko vishe mrzim Manchester, ali je za razliku od Arsenala to klub za poshtovanje, zbog nachina na koji funkcionishu kao klub i kako cene fudbal.
...Blue is the colour.
(Realan, 28. avgust 2011 19:31)

Nemaš veze s vezom. Izneo si gomilu subjektivnih gluposti, totalno neosnovanih, da ne zaslužuju ni poštenu repliku i analizu.
Čim sam video da navijaš za Chelsea, sve mi je bilo jasno. Još jedan u nizu navijača skorojevića sa svojim "mišljenjem".
Inače, ne navijam za Arsenal.

ledeni

pre 12 godina

koi raspad sistema u arsenalu da vec 2 godine imaju toliko povredjenih igraca da to nije normalno i kako posle svega sto zadesi ekipu da funkcionise kako treba.
iskreno meni je zao sta se dogadja:(

kolani

pre 12 godina

Ovom Arsenalovom golmanu nisu dali gol jedino De Gea i Ferguson ovaj prvi malo slabije ispucava loptu a Ferguson je zvakao zvaku :).

P.S. Vezano za Fantasy Premijer Ligu,ili napravite da radi kako treba ili ugasite igru
vec 3 kola kapitenu se ne dupliraju poeni a i ukupno sabiranje poena mi se nesto ne poklapa ..........

max utd

pre 12 godina

Jenkinson, Coquelin, Koscielny, Lansbury, Chamberlain, Song, Miquel.... Pa kako sa ovim igracima igrati Premijer ligu?
Dobar trener ali kad nemas ekipu nista ne vredi.

Red Veteran

pre 12 godina

Fantasticni Man Utd! Zao mi je Arsenala, prolaze kroz tezak period. Wenger je svestan da mora nesto uciniti i menjati, svoju tvrdoglavost posebno. Ili...treba promeniti Wengera...

YO-YO

pre 12 godina

Svaka cast Mancesteru na ovakvoj pobedi, a Arsenal, pogotovo Venger, je zasluzio da bude ponizen!

Razumem da svaki trener i svaka uprava ima svoje principe i taktike kako da igraju, koga da prodaju/dovedu, ali ovo sto radi Venger je stvarno tuga, jad i cemer. Sta treba da se desi da on shvati da klub kakav je Arsenal??? Ne moze da napravi odlicne rezultate u ligi i Evropi ako prodaje najbolje igrace, a dovodi samo (ne)talentovane klince, uglavnom iz nizih liga! Jedno je kad klub nema para za velika pojacanja, pa se snalazi kako zna i ume, ali ako Arsenal nema para, onda ne znam ko ima, bar za 3-4 proverena igraca!

Posto se prelazni rok blizi kraju, vrlo malo verovatno je da ce uspeti da dovedu nekog dobrog igraca, a i ako dovedu, dovesce jednog, eventualno dvojicu, a to je opet malo za bilo kakav uspeh! Sa ovakvom igrom, oni ce zavrsiti oko 10.mesta!

A Ligu Sampiona da ne pominjem, dobili su solidnu grupu, moglo je i teze, ali kad im je Mancester dao danas 8 golova, Borusija ce im 13. septembra na prepunom Westfallenu dati bar 3, a i Marsej i Olimpijakos ce imati sanse da ostanu bar neporazeni, jer su i oni u ovom trenutku bolji od Arsenala!

Zelim Arsenalu sve najbolje ove sezone i da se nekako podignu, ipak je ovo pocetak, ali i ako uspeju, nece mnogo daleko otici...A kad pominjemo odlazak, pre ce da ode Venger, nego da Arsenal ode u vrh tabele!

Vuk

pre 12 godina

Sad ce Venger da se po svom dobrom starom obicaju poslednjeg dana prelaznog roka pojaca petnestogodisnjacima iz Svazilenda,Burkine Faso i Belizea.

Woah

pre 12 godina

Arsenal pored toga što duže vreme nema dobru odbranu i napad, sada je izgubio i vezni red. Iz jednog u svaki sledeći prelazni rok oni se oslabljuju, jer na mesto igrača kojeg su prodali postavljaju dete, ili malo plaćenu zamenu. Jedina trojka koja trenutno vredi u Arsenalu su Van Persi (za kojim drugi klubovi ne kukaju, jer se često povređuje), Volkot (koji još uvek raste) i Arsen Venger. Plašim se da će i oni vrlo brzo otići, obzirom na to da je klub u potpunom rasulu. S druge strane, Mančester se stalno pojačava i ne prodaje igrače koji su potrebni, već samo one koji više nisu. Čini mi se da će Arsenalu (na moju veliku žalost) biti potreban ceo vek da se vrati tamo gde je do skoro bio i da je sada po kvalitetu na nivou klubova sa sredine tabele.

miki

pre 12 godina

svaki komentar je suvisan ,zbog ovih 8 golova sto se mene tice manchester ne mora narednih 8 godina nista da osvajaj............ kakav pakao su napravili!!!!!!!

neske

pre 12 godina

ovo danas je bilo ponizavanje londonskih klupova od strane mancesterskih......i siti i utd su me odusevili kako igraju,lopta od noge do noge dosta ubacivanja u prazan prostor....titula ostaje u mancesteru,ali ko ce da je osvoji videcemo..

stefi1009

pre 12 godina

Jeste. Ali Gooner till I die. A za koga vi navijate?
(Gooner till I die, 28. avgust 2011 20:32)

Druze moj, ti nikako ne mozes biti topdzija, jer kao prvo ne znas ni da navijaci arsenala nisu gooner-si nego gunner-si.

a drugo, stvarno sramotna igra, neke promene pod hitno.

ja

pre 12 godina

Ako ovaj mancester osvoji titulu skidam se go i trcim kroz Bg. Pobedili jadni arsenal i odma se dizu u nebesa... Treba sacekati medjusobne duele 2 mancestera,celzija i liverpula,tek tada ce sve biti jasnije. Arsenal bez 4 nova igraca zavrsice daleko od evrope!

grobar do smrti

pre 12 godina

Citam ove komentare i cudim se kako neko moze da navija za Arsenal, Mancester, Barsu, Real itd. Uredu je da imas omiljeni tim i sve to al da se posmevas "navijacima" Arsenala u Srbiji ili da "navijaci" Arsenala iz Srbije traze neke promene i komentarisu utakmicu to je strasno. Pa vi dragi navijaci na Engleske sajtove pa na njihovom jeziku kucajte komentare ovako ste smesni.

toni23

pre 12 godina

Najbolje za Vengera koji sve vise dokazuje da je predsednik a ne trener Arsenala, bilo bi da ode iz kluba kako ne bi obrukao vise svoj klub, sreca pa mu je uspelo ove godine da se izbori za ligu sampiona koja ce mu ove godine biti zadnja, jer ove godina ima tim za sredinu tabele, eventualno za ligu evrope, ako mu je uspelo do sada da od nikakvih igraca napravi zvezde a da ih kasnije prodaje po 20,25,30, 35 miliona nece mu to vise poci za rukom nikako, svejedno on se obogatio u zadnje 5 godine da komotno moze da zivi kao bog, briga njega sto Arsenal nema trofeja zadnjih 6 godina, idi vise coveceeeeeee

ArsenalFC

pre 12 godina

Sto je najgore svim timovima koji budu ispod 10-og mesta UTD ce tesko uzeti 3 boda,tipa QPR,Newcastle itd... Arsenal bez zadnjeg veznog rupa najveca,moze svako da ih pobedi... Pozdrav profesore,misli pametno,imas jos 3 dana...

cezar

pre 12 godina

Ne bih rekao da je ispravno nazvat utakmicu veliki derbi.I nema vise cetvorke kao nekad.Izgleda da ce se Mancester U. prosetati kroz ligu.Po snazi je Siti jaci ali nema mentalnu snagu Uniteda.Liverpul eventualno treci a ostali ne bih znao prognozirat.Celsi se muci sa ovim slabijima,ima vec jedan remi(kiks).Arsenal i Totenhem izgledaju ponekad dobro na terenu ali vecinom se izgube i mislim da im je L.E uspeh osim ako ne izguraju Celsi. Dakle dvojka iz Mancestera odlucuje o tituli (70% United,30% Siti)Liverpul odmah za njima a sve ostalo je neka druga prica.Arsenal od pomenute cetvorke deluje najslabije,ali imaju Vengera koji ce izvuci neke nove klince .Bice zanimljivo.

vlajzi

pre 12 godina

ma manje-vise ovih 8-2... ali gledati kako se pali ovaj CaneUTD (ili kako se vec zove) - NEPROCENJIVO!!! hahahahahah A onda dodje jedna Barsa, i ocita ocenas! Ferguson lepo rece posle finala LS: 'Imali smo priliku da igramo protiv najbolje ekipe svih vremena, i treba da tezimo da budemo kao oni.' A kad tako nesto kaze takav strucnjak, mora mu se verovati. Toliko o tome!

Wildhoney

pre 12 godina

Ajde malo realno ljudi, nije se bas mnogo Venger pitao kod odlazaka Nasrija i Fabregasa, ne salju oni njemu ponude, vec upravi kluba. U ostalom, kada neko ne zeli da igra za tim, tj zeli da predje negde, skoro nemoguce ga je zadrzati. U ostalom, Arsenal ima perspektivan tim, jake mlade igrace kao sto su wilshire, ramsey, lansbury itd itd, pred kojima je buducnost, ali su mentalno pali posle svih prodaja. U ostalom, mislim da je Venger (koga jako postujem) najveci problem Arsenala trenutno, i da im treba drugaciji trener... ili drugacija uprava.

U svakom slucaju, odlicna utakmica danas, koliko mi je drago zbog MAN utd-a i SAF-a, toliko mi je zao Vengera.

peca

pre 12 godina

Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!!!

emil

pre 12 godina

nemoguce ali istinito 8-2 ali to nije sve kakvo samo ponasanje cjelog rukovodstva manchestera iz postovanja samo su igraci proslavljali zabijeni gol a cijela klupa je samo aplaudirala to pokazuje da su imali ipak malo milosti prema ARSENALU koji danas jednostavno nista nije mogao uciniti ,Zao mi je ARSENA WENGERA on je drugi veliki trener u engleskoj trenutno iza FERGIJA ... Vratice ce Arsenal poslije ovoga to je samo jedna utakmica koja vec sutra polako ide u zaborav ,takva je filozofija kluba uzimati igrace ispod cijene pokusati od njih napraviti zvjezde i zaraditi na njima to je ARSENAL dok MANCHESTER kojeg u srcu nosim ima samo jedno pred sobom a to su "TROFEJI"

Gunner:)Kosovo

pre 12 godina

Tesko je danas biti navijac Arsenala, mislim da je ovo bila jedna ponizavajuca utakmica u kojoj Arsenal nije imao nikakvu sansu,znao sam da ce biti katastrofa al' sam ipak mislio da ce biti 3:0 najvise 4:0 .. Onda kad sam video kakva je samo odbrana bila,onda sam znao da ce Rooney sa Young-om ubiti Arsenal... Prolazimo kroz tezak period nogometa, mislim da Wenger neshvata ozbiljno Nogomet, Cahill igrac koji stvarno vredi 30 mil.. Wenger s ponizenjem dao samo 6 mil.. To je stvarno ocajnicki, to je stvarno ponizenje..

Gde god bili ostajemo Gunneri, mora se nekad prodjii kroz tezak period...

Pozdrav Gunneri-ma.. A Navijacima Mun-utd zelim da cestitam veliku Historisku pobedu..

RUSuper

pre 12 godina

Pa kontam da Mancester nebi dao 8 komada drugom sastavu zvezde.
(realnost, 29. avgust 2011 12:15)
Ma ne bi,kakvih crnih 8,jedno 15-tak u prvom poluvremenu.

alo pozega

pre 12 godina

(grobar do smrti, 29. avgust 2011 11:43)
Brate ni ja tebe ne razumem. Biti navijac bilo kog kluba u JSL i radovati se uspesima istog ( bili oni namesteni ili ne, mada poznajuci prilike u drzavi sumnjam da je i jedan mec regularan )je najblaze receno cist mazohizam. A komentare ne citaju ni ovi "nasi" tako da nemas razloga za uzbudjavanje. Ajd ziv mi bio i malo manje ostrascenosti ne bi skodilo ni tebi ni drugima.

Barcaboy

pre 12 godina

Prvo da kazem..Zasluzena pobeda man utd-a..Ali da kazem takodje da je arsenal iskororistio svoje sanse ne bi bilo ovako.Dakle RVP masi penal na 1-0 ,bilo bi drugacije,al sta je tu nema veze,ovo je dokaz da Arsenal pod hitno mora da kupi igrace... Nisam gunner a ni djavo :D Imam vise simpatije prema Junajtedu ovde..Anyway,Wellbeck je zver od igraca,rooney tenk,kleverli novi skols , nani ,eh,nani mi je iznervirao par puta jer je bio bas sebican,dao je gol itd i sve al par puta je zaista mogao da asistira umesto da lobuje itd.. I tako dalje da ne pricam vise,sve u svemu,za EPL ce se boriti - City,Man Utd,Liverpool,Chelsea..Totenham i Arsenal u ligu evrope - REALNO.Zao mi Modrica I Bejla iz totenhama jer su zaista klasa igraca za veci klub.

nego sta nego gooner

pre 12 godina

(stefi1009, 28. avgust 2011 23:54)

Kad ispravljas nekog gledaj da budes u pravu mada ne mozes ispraviti tacnu informaciju tako da cu ti reci onu staru koja glasi ispeci pa reci.

Sad se i Dule Savic cese po glavi

pre 12 godina

Cela Srbija u suzama zbog slabog izdanja Zvezde i PFC u Evropi. Kako li je tek u Arsenalovom delu Londona, pogotovo kad se zna kakvu obavezu ima prema svojoj istoriji, koliko klub ima para...

Barcaboy

pre 12 godina

Smesan je baneutd :) bez strasti si smesan ..ti mi pricas o aroganciji,decko jeste da je man city potrosio 100 miliona za 1 leto,toliko je i man utd potrosio na 3-4 igraca proteklih godina,ove sezone pukli su oko 60 miliona na 3-4 igraca,40 miliona na 2 :) a 20 miliona za gosu..a IVORY,nemaju mocan tim uopste,nego mlade talentovane i perspektivne igrace,to nije mocan tim,to je mocan tim u nagovestaju,imaju oni jos mnogo da rade do mocnog tima.Mocan tim je Barsa.

Ferguson je izvrsio sjajnu smenu generacija,i svaka mu cast za to.Zamenio pola tima sa youngsterima ..samo je pitanje koliko su ovi mladi spremni da igraju,ipak su oni mladi i prva sezona,tako da ce umor brzo stici.Iskreno im zelim svu srecu u nastavku!

BaneUtd

pre 12 godina

Ja lepo kažem pre nedelju dana...sledi petarda arsenalu a vi mi ne preporučujete.OVO JE BILO BRUTALNO!!DEMONSTRACIJA SILE!!Ako po raznim stručnjacima Man Siti ima najveću šansu da osvoji titulu posle pobede nad spursima,ŠTA KAŽETE NA OVIH 8-2?!!Titula ostaje na Old Trafordu!!

CHAMP20NS

ja

pre 12 godina

Ako ovaj mancester osvoji titulu skidam se go i trcim kroz Bg. Pobedili jadni arsenal i odma se dizu u nebesa... Treba sacekati medjusobne duele 2 mancestera,celzija i liverpula,tek tada ce sve biti jasnije. Arsenal bez 4 nova igraca zavrsice daleko od evrope!

vlajzi

pre 12 godina

ma manje-vise ovih 8-2... ali gledati kako se pali ovaj CaneUTD (ili kako se vec zove) - NEPROCENJIVO!!! hahahahahah A onda dodje jedna Barsa, i ocita ocenas! Ferguson lepo rece posle finala LS: 'Imali smo priliku da igramo protiv najbolje ekipe svih vremena, i treba da tezimo da budemo kao oni.' A kad tako nesto kaze takav strucnjak, mora mu se verovati. Toliko o tome!

Realan

pre 12 godina

Ako je ovo moralo da se desi nekom od velikih imena, najbolji je upravo ovaj sluchaj - shto se to desilo Arsenalu. Arsenal je vec godinama klub bez ambicija sa ciljem samo da se plasira u LS da bi obezbedio neophodna sredstva za funkcionisanje i sluzhi vishe kao Vengerov poligon za pravljenje igracha nego kao tim koji zheli da konkurishe ozbiljnim timovima. Arsenalovi navijachi su medju najslabijima u engleskoj, nemaju veliku firmu, na arsenalove utakmice idu uglavnom turisti i prosechni englezi/simpatizeri fudbala, te oni nece ni praviti veliki problem ni timu ni Vengeru ni upravi. I vuk sit i ovce na broju. Iako je ovaj komentar u osnovi negativan prema Arsenalu, zhelim da naglasim da ja prema Arsenalu nemam nikakvu posebnu emociju, daleko vishe mrzim Manchester, ali je za razliku od Arsenala to klub za poshtovanje, zbog nachina na koji funkcionishu kao klub i kako cene fudbal.
...Blue is the colour.

BaneUtd

pre 12 godina

Imate sa jedne strane Man Utd,Fergusona i njegovu fudbalsku filozofiju a sa druge Man Siti,tj. pohlepu,aroganciju,bez klase,bez istorije,bez strasti,samo stotine miliona funti na terenu.Izaberite.Razlika je očigledna.

Šetnja do broja 20

grobar do smrti

pre 12 godina

Citam ove komentare i cudim se kako neko moze da navija za Arsenal, Mancester, Barsu, Real itd. Uredu je da imas omiljeni tim i sve to al da se posmevas "navijacima" Arsenala u Srbiji ili da "navijaci" Arsenala iz Srbije traze neke promene i komentarisu utakmicu to je strasno. Pa vi dragi navijaci na Engleske sajtove pa na njihovom jeziku kucajte komentare ovako ste smesni.

peca

pre 12 godina

Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!Uprava napolje!Vengere odlazi!!!

Barcaboy

pre 12 godina

Smesan je baneutd :) bez strasti si smesan ..ti mi pricas o aroganciji,decko jeste da je man city potrosio 100 miliona za 1 leto,toliko je i man utd potrosio na 3-4 igraca proteklih godina,ove sezone pukli su oko 60 miliona na 3-4 igraca,40 miliona na 2 :) a 20 miliona za gosu..a IVORY,nemaju mocan tim uopste,nego mlade talentovane i perspektivne igrace,to nije mocan tim,to je mocan tim u nagovestaju,imaju oni jos mnogo da rade do mocnog tima.Mocan tim je Barsa.

Ferguson je izvrsio sjajnu smenu generacija,i svaka mu cast za to.Zamenio pola tima sa youngsterima ..samo je pitanje koliko su ovi mladi spremni da igraju,ipak su oni mladi i prva sezona,tako da ce umor brzo stici.Iskreno im zelim svu srecu u nastavku!

jamajka

pre 12 godina

Da je bilo pravde i srece Udineze bi ovaj Arsenal raskantao jos u Londonu. Kako stvari stoje Arsenal ce se ove godine boriti za opstanak.

Barcaboy

pre 12 godina

Prvo da kazem..Zasluzena pobeda man utd-a..Ali da kazem takodje da je arsenal iskororistio svoje sanse ne bi bilo ovako.Dakle RVP masi penal na 1-0 ,bilo bi drugacije,al sta je tu nema veze,ovo je dokaz da Arsenal pod hitno mora da kupi igrace... Nisam gunner a ni djavo :D Imam vise simpatije prema Junajtedu ovde..Anyway,Wellbeck je zver od igraca,rooney tenk,kleverli novi skols , nani ,eh,nani mi je iznervirao par puta jer je bio bas sebican,dao je gol itd i sve al par puta je zaista mogao da asistira umesto da lobuje itd.. I tako dalje da ne pricam vise,sve u svemu,za EPL ce se boriti - City,Man Utd,Liverpool,Chelsea..Totenham i Arsenal u ligu evrope - REALNO.Zao mi Modrica I Bejla iz totenhama jer su zaista klasa igraca za veci klub.

stefi1009

pre 12 godina

Jeste. Ali Gooner till I die. A za koga vi navijate?
(Gooner till I die, 28. avgust 2011 20:32)

Druze moj, ti nikako ne mozes biti topdzija, jer kao prvo ne znas ni da navijaci arsenala nisu gooner-si nego gunner-si.

a drugo, stvarno sramotna igra, neke promene pod hitno.

1 iz poznavanje društva, istorije, geografije, logike....

pre 12 godina

Ako je ovo moralo da se desi nekom od velikih imena, najbolji je upravo ovaj sluchaj - shto se to desilo Arsenalu. Arsenal je vec godinama klub bez ambicija sa ciljem samo da se plasira u LS da bi obezbedio neophodna sredstva za funkcionisanje i sluzhi vishe kao Vengerov poligon za pravljenje igracha nego kao tim koji zheli da konkurishe ozbiljnim timovima. Arsenalovi navijachi su medju najslabijima u engleskoj, nemaju veliku firmu, na arsenalove utakmice idu uglavnom turisti i prosechni englezi/simpatizeri fudbala, te oni nece ni praviti veliki problem ni timu ni Vengeru ni upravi. I vuk sit i ovce na broju. Iako je ovaj komentar u osnovi negativan prema Arsenalu, zhelim da naglasim da ja prema Arsenalu nemam nikakvu posebnu emociju, daleko vishe mrzim Manchester, ali je za razliku od Arsenala to klub za poshtovanje, zbog nachina na koji funkcionishu kao klub i kako cene fudbal.
...Blue is the colour.
(Realan, 28. avgust 2011 19:31)

Nemaš veze s vezom. Izneo si gomilu subjektivnih gluposti, totalno neosnovanih, da ne zaslužuju ni poštenu repliku i analizu.
Čim sam video da navijaš za Chelsea, sve mi je bilo jasno. Još jedan u nizu navijača skorojevića sa svojim "mišljenjem".
Inače, ne navijam za Arsenal.

Stayley

pre 12 godina

Eh, moj Arsene, Arsene...
Sta urade sa ovom ekipom?
Sa takvom politikom kluba, ovakava katastrofa bila je neizbzna
Katastrofa je preslaba rec, ali nista mi jace ne pada na pamet.

Gunner:)Kosovo

pre 12 godina

Tesko je danas biti navijac Arsenala, mislim da je ovo bila jedna ponizavajuca utakmica u kojoj Arsenal nije imao nikakvu sansu,znao sam da ce biti katastrofa al' sam ipak mislio da ce biti 3:0 najvise 4:0 .. Onda kad sam video kakva je samo odbrana bila,onda sam znao da ce Rooney sa Young-om ubiti Arsenal... Prolazimo kroz tezak period nogometa, mislim da Wenger neshvata ozbiljno Nogomet, Cahill igrac koji stvarno vredi 30 mil.. Wenger s ponizenjem dao samo 6 mil.. To je stvarno ocajnicki, to je stvarno ponizenje..

Gde god bili ostajemo Gunneri, mora se nekad prodjii kroz tezak period...

Pozdrav Gunneri-ma.. A Navijacima Mun-utd zelim da cestitam veliku Historisku pobedu..

ArsenalFC

pre 12 godina

Sto je najgore svim timovima koji budu ispod 10-og mesta UTD ce tesko uzeti 3 boda,tipa QPR,Newcastle itd... Arsenal bez zadnjeg veznog rupa najveca,moze svako da ih pobedi... Pozdrav profesore,misli pametno,imas jos 3 dana...

IVORY

pre 12 godina

Bruka kakav fudbal igra MU.Daleko su ispred svih.Kakav je genije Ferguson,onako da ponizi Arsenal,kapa dole.Atomski tim ima MU,premier je njihov,kupovi takodje,jedino ne znam sta ce uraditi u LS ali ovo je cudo!

mist

pre 12 godina

Eto zašto volim našu ligu! Uzmite Engleze: oni su ljudi navikli na dobar fudbal. Ova utakmica je njima samo neznatno iznad proseka, čisto da se ima šta pričati večeras u pabu...
A nama balvanima koji gledamo bunkere po njivama ovo dođe kao orgazam!

and1

pre 12 godina

Tako to rade istinski velikani! Svaka čast Junajtedu. Iako sam njihov veliki navijač baš mi žao Arsenalovih navijača. Nadam se da će se oni popraviti, ako ne ove sezone, onda sledeće jer sigurno je da ovo danas nije bio Arsenal na kakav smo svi navikli. Vengeru je ovo sigurno poslednja sezona na klupi, ali da nije njega bilo Arsenal bi svih ovih godina bio na nivou Totenhema, tako da iako je krivac za sve ovo što se dešava, treba mu odati i priznanje što je klub podigao na veći nivo. Stoga za sve koji vole Mančester Junajted molba da se ne smiju Arsenalu već da im požele brz oporavak pa da derbi sledeći put liči na derbi.

GLORY GLORY MAN UNITED!

...

pre 12 godina

@realan ne idu baš turisti, stadion je unapred rasprodat. Burazer živi tamo i za 20 godina je dvaput uspeo da nabavi kartu, oba puta za karling kup.Najnovija vest: Junajted kažnjen oduzimanjem bodova "zbog ponižavanja protivnika". Naime Runi i Jang su pod istragom jer je po pravilima FA zabranjeno postizati isti pogodak po meču, dok je Nani svojim golom umalo ozbiljno povredio protivničkog golmana.Da budem jasan, simpatišem Arsenal preko 10 godina, ali kad je smešno smešno je.

YO-YO

pre 12 godina

Svaka cast Mancesteru na ovakvoj pobedi, a Arsenal, pogotovo Venger, je zasluzio da bude ponizen!

Razumem da svaki trener i svaka uprava ima svoje principe i taktike kako da igraju, koga da prodaju/dovedu, ali ovo sto radi Venger je stvarno tuga, jad i cemer. Sta treba da se desi da on shvati da klub kakav je Arsenal??? Ne moze da napravi odlicne rezultate u ligi i Evropi ako prodaje najbolje igrace, a dovodi samo (ne)talentovane klince, uglavnom iz nizih liga! Jedno je kad klub nema para za velika pojacanja, pa se snalazi kako zna i ume, ali ako Arsenal nema para, onda ne znam ko ima, bar za 3-4 proverena igraca!

Posto se prelazni rok blizi kraju, vrlo malo verovatno je da ce uspeti da dovedu nekog dobrog igraca, a i ako dovedu, dovesce jednog, eventualno dvojicu, a to je opet malo za bilo kakav uspeh! Sa ovakvom igrom, oni ce zavrsiti oko 10.mesta!

A Ligu Sampiona da ne pominjem, dobili su solidnu grupu, moglo je i teze, ali kad im je Mancester dao danas 8 golova, Borusija ce im 13. septembra na prepunom Westfallenu dati bar 3, a i Marsej i Olimpijakos ce imati sanse da ostanu bar neporazeni, jer su i oni u ovom trenutku bolji od Arsenala!

Zelim Arsenalu sve najbolje ove sezone i da se nekako podignu, ipak je ovo pocetak, ali i ako uspeju, nece mnogo daleko otici...A kad pominjemo odlazak, pre ce da ode Venger, nego da Arsenal ode u vrh tabele!

Matt Le Tissier

pre 12 godina

a nekad je ovo bio derbi...

Rezultat koliko god bio visok je ipak realan pokazatelj kvaliteta jednih odnosno drugih i mislim da je krajnje vreme da Wenger preispita svoju politiku i svoj tim pojača sa par iskusnijih igrača!?

Respektujem smelost topdžija što su došli na Old Trafford i izgubili časno sa 6 razlike, jer su sigurno bili svesni da im je neuporedivo pametnije da se uopšte ne pojavljuju i izgube par-forfe (3:0), ali ovako i oni ispisuju stranice za istoriju.
Na njihovu sreću (ili žalost) nije im prvi put da dožive rezultatsku kataklizmu, jer je pre 10 godina bilo 6:1, ali im kao navijač Man. Utd-a od sveg srca želim da im ovo bude poslednji put. Granica podnošljivog poraza je 3 razlike. Sve preko toga je katastrofa, a Arsenal je, mislim, ne zaslužuje?!

Woah

pre 12 godina

Arsenal pored toga što duže vreme nema dobru odbranu i napad, sada je izgubio i vezni red. Iz jednog u svaki sledeći prelazni rok oni se oslabljuju, jer na mesto igrača kojeg su prodali postavljaju dete, ili malo plaćenu zamenu. Jedina trojka koja trenutno vredi u Arsenalu su Van Persi (za kojim drugi klubovi ne kukaju, jer se često povređuje), Volkot (koji još uvek raste) i Arsen Venger. Plašim se da će i oni vrlo brzo otići, obzirom na to da je klub u potpunom rasulu. S druge strane, Mančester se stalno pojačava i ne prodaje igrače koji su potrebni, već samo one koji više nisu. Čini mi se da će Arsenalu (na moju veliku žalost) biti potreban ceo vek da se vrati tamo gde je do skoro bio i da je sada po kvalitetu na nivou klubova sa sredine tabele.

Vlada PN

pre 12 godina

Fantasticna igra Manchestera! Lopta samo ''zuji'' od noge do noge, golovi predivni, Rooneyu svaka cast za slobodne udarce! Ne znam ko je proglasen za igraca utakmice, ali mislim da je to zasluzio A. Young.
Sve pohvale za Viskovica!

Kol

pre 12 godina

A u covece kakva utakmica a pre toga i Totenhem i City, pa kako neko moze da kaze da Premijer liga nije najbolja na svetu uh jos sam pod utiskom!
Ferguson je genije voleo bih da covek ostane na klupi Junajteda dokle god ga zdravlje sluzi!

coavuja

pre 12 godina

Neki ce verovatno misliti da sam glup, ali ja mislim da je jedini razlog sto ferguson podrzava vengera taj da ce imati svake sezone jednoj konkurenta za titulu manje, Arsenal istu nikada nece osvojiti, ili bar ne dok ne krene da trosi pare, sto se ne uklapa u Vengerovu filozofiju.
Toliko.

p.s.

MANCESTER-LONDON 13-3

niksa

pre 12 godina

E,ovo je fudbal,prstalo je na sve strane,ko je gledao utakmicu mogao je da vidi lepotu fudbala.Odavno sam prestao da pratim nasu ligu iz dobro poznatih razloga.SJAJNI MANCHESTER,definitivno su uz barselonu najbolji klub na svetu,sta reci rezultat govori sve MANCHESTER-ARSENAL 8-2.

red devil 011

pre 12 godina

Thank you, come again!
Onaj indus/sik/stagod koji je nabio mancesterov sal Vengeru u facu kad je ovaj silazio niz stepenice pored klupe na kraju utakmice mi je zalicio na Apua iz Simpsonsa, pa cenim da su razmenjene pomenute reci:)

ledeni

pre 12 godina

koi raspad sistema u arsenalu da vec 2 godine imaju toliko povredjenih igraca da to nije normalno i kako posle svega sto zadesi ekipu da funkcionise kako treba.
iskreno meni je zao sta se dogadja:(

max utd

pre 12 godina

Jenkinson, Coquelin, Koscielny, Lansbury, Chamberlain, Song, Miquel.... Pa kako sa ovim igracima igrati Premijer ligu?
Dobar trener ali kad nemas ekipu nista ne vredi.

Wildhoney

pre 12 godina

Ajde malo realno ljudi, nije se bas mnogo Venger pitao kod odlazaka Nasrija i Fabregasa, ne salju oni njemu ponude, vec upravi kluba. U ostalom, kada neko ne zeli da igra za tim, tj zeli da predje negde, skoro nemoguce ga je zadrzati. U ostalom, Arsenal ima perspektivan tim, jake mlade igrace kao sto su wilshire, ramsey, lansbury itd itd, pred kojima je buducnost, ali su mentalno pali posle svih prodaja. U ostalom, mislim da je Venger (koga jako postujem) najveci problem Arsenala trenutno, i da im treba drugaciji trener... ili drugacija uprava.

U svakom slucaju, odlicna utakmica danas, koliko mi je drago zbog MAN utd-a i SAF-a, toliko mi je zao Vengera.

miki

pre 12 godina

svaki komentar je suvisan ,zbog ovih 8 golova sto se mene tice manchester ne mora narednih 8 godina nista da osvajaj............ kakav pakao su napravili!!!!!!!

toni23

pre 12 godina

Najbolje za Vengera koji sve vise dokazuje da je predsednik a ne trener Arsenala, bilo bi da ode iz kluba kako ne bi obrukao vise svoj klub, sreca pa mu je uspelo ove godine da se izbori za ligu sampiona koja ce mu ove godine biti zadnja, jer ove godina ima tim za sredinu tabele, eventualno za ligu evrope, ako mu je uspelo do sada da od nikakvih igraca napravi zvezde a da ih kasnije prodaje po 20,25,30, 35 miliona nece mu to vise poci za rukom nikako, svejedno on se obogatio u zadnje 5 godine da komotno moze da zivi kao bog, briga njega sto Arsenal nema trofeja zadnjih 6 godina, idi vise coveceeeeeee

Nije umro a kakve smo srece i nece skoro

pre 12 godina

Umesto da gledamo velemajstorske poteze fudbalera Zvezde i Smedereva,mi gledamo kako englezi igraju sporo,dosadno po onim njivama od terena.Treba da postoji zasticeni termin nase lige jer nesto ovako jadno je ipak jedinstveno u svetu,a ne 10 golova i jos 10 odlicnih sansi

Cutinho

pre 12 godina

Obozavam United ali mi je bilo prvi put zao Arsenala...Takva velicina tako da se sroza...Tuga...
Ali pak ponosan sam na Man Utd :)))))))

Red Veteran

pre 12 godina

Fantasticni Man Utd! Zao mi je Arsenala, prolaze kroz tezak period. Wenger je svestan da mora nesto uciniti i menjati, svoju tvrdoglavost posebno. Ili...treba promeniti Wengera...

emil

pre 12 godina

nemoguce ali istinito 8-2 ali to nije sve kakvo samo ponasanje cjelog rukovodstva manchestera iz postovanja samo su igraci proslavljali zabijeni gol a cijela klupa je samo aplaudirala to pokazuje da su imali ipak malo milosti prema ARSENALU koji danas jednostavno nista nije mogao uciniti ,Zao mi je ARSENA WENGERA on je drugi veliki trener u engleskoj trenutno iza FERGIJA ... Vratice ce Arsenal poslije ovoga to je samo jedna utakmica koja vec sutra polako ide u zaborav ,takva je filozofija kluba uzimati igrace ispod cijene pokusati od njih napraviti zvjezde i zaraditi na njima to je ARSENAL dok MANCHESTER kojeg u srcu nosim ima samo jedno pred sobom a to su "TROFEJI"

neske

pre 12 godina

ovo danas je bilo ponizavanje londonskih klupova od strane mancesterskih......i siti i utd su me odusevili kako igraju,lopta od noge do noge dosta ubacivanja u prazan prostor....titula ostaje u mancesteru,ali ko ce da je osvoji videcemo..

cezar

pre 12 godina

Ne bih rekao da je ispravno nazvat utakmicu veliki derbi.I nema vise cetvorke kao nekad.Izgleda da ce se Mancester U. prosetati kroz ligu.Po snazi je Siti jaci ali nema mentalnu snagu Uniteda.Liverpul eventualno treci a ostali ne bih znao prognozirat.Celsi se muci sa ovim slabijima,ima vec jedan remi(kiks).Arsenal i Totenhem izgledaju ponekad dobro na terenu ali vecinom se izgube i mislim da im je L.E uspeh osim ako ne izguraju Celsi. Dakle dvojka iz Mancestera odlucuje o tituli (70% United,30% Siti)Liverpul odmah za njima a sve ostalo je neka druga prica.Arsenal od pomenute cetvorke deluje najslabije,ali imaju Vengera koji ce izvuci neke nove klince .Bice zanimljivo.

alo pozega

pre 12 godina

(grobar do smrti, 29. avgust 2011 11:43)
Brate ni ja tebe ne razumem. Biti navijac bilo kog kluba u JSL i radovati se uspesima istog ( bili oni namesteni ili ne, mada poznajuci prilike u drzavi sumnjam da je i jedan mec regularan )je najblaze receno cist mazohizam. A komentare ne citaju ni ovi "nasi" tako da nemas razloga za uzbudjavanje. Ajd ziv mi bio i malo manje ostrascenosti ne bi skodilo ni tebi ni drugima.

RUSuper

pre 12 godina

Pa kontam da Mancester nebi dao 8 komada drugom sastavu zvezde.
(realnost, 29. avgust 2011 12:15)
Ma ne bi,kakvih crnih 8,jedno 15-tak u prvom poluvremenu.

nego sta nego gooner

pre 12 godina

(stefi1009, 28. avgust 2011 23:54)

Kad ispravljas nekog gledaj da budes u pravu mada ne mozes ispraviti tacnu informaciju tako da cu ti reci onu staru koja glasi ispeci pa reci.

max utd

pre 12 godina

E ovo se zove fudbal, Totenhem-City 1-5 (sutevi 14-25, faulovi 14-11) i Man Utd - Arsenal 8-2 (sutevi 28-16, faulovi 8-6). Ja ne znam dal ovo gledaju nasi klubovi, ali kod nas kad se igra malo jaca utakmica bude 0-0 1-0 uz 10-suteva na gol i 40-tak prekrsaja, pa ko to da gleda, nije mi jasno. I posle sto nemamo publike, gledajte Premijer ligu i uzivajte.
Tek 3. kolo, ekipe se jos zagrevaju i tempiraju formu za kasnije, ovo sto sam danas gledao je samo pocetak za ono sto nas ceka u ovoj sezoni.

Rade Futog

pre 12 godina

Svi konkurenti se pojačali pred početak prvenstva, jedino Arsen ništa ne kupuje. Svi čuvaju stubove ekipe, jedino Arsen prodaje glavne igrače. Prošlogodišnji jaki MUTD je ove godine jači za Kleverlija, Džonsa i Ešlija Janga, inače navijača Arsenala, kog Venger nije doveo zbog cenkanja i pored Jangove želje da pređe u Arsenal. Prodao je svetsku klasu, Cesca i Nasrija, te najstandardnijeg igrača poslednjih par godina Klišija i Ebuea koji je održavao duh u ekipi. Tim više ne postoji. Na sve to mu povređeni i kažnjeni, novi lider Vilšir, svetski štoper Vermalen, jedino pojačanje Žervinjo, te standardni Sanja i Song! Ishod je bio očekivan. Žao mi navijača.
Najbolje za klub bi bilo da Venger postane direktor akademije Arsenala ili neko ko raspoloaže finansijama, s tim da odreši kesu, a da na mesto menadžera dovede Martina Onila. Tek tada će biti uspeha i potencijalnih titula u ovakvoj paklenoj konkurenciji, inače će 5. mesto u PL biti teška nauka!

kolani

pre 12 godina

Ovom Arsenalovom golmanu nisu dali gol jedino De Gea i Ferguson ovaj prvi malo slabije ispucava loptu a Ferguson je zvakao zvaku :).

P.S. Vezano za Fantasy Premijer Ligu,ili napravite da radi kako treba ili ugasite igru
vec 3 kola kapitenu se ne dupliraju poeni a i ukupno sabiranje poena mi se nesto ne poklapa ..........

Vuk

pre 12 godina

Sad ce Venger da se po svom dobrom starom obicaju poslednjeg dana prelaznog roka pojaca petnestogodisnjacima iz Svazilenda,Burkine Faso i Belizea.

Sad se i Dule Savic cese po glavi

pre 12 godina

Cela Srbija u suzama zbog slabog izdanja Zvezde i PFC u Evropi. Kako li je tek u Arsenalovom delu Londona, pogotovo kad se zna kakvu obavezu ima prema svojoj istoriji, koliko klub ima para...