Fudbal 563

Četvrtak, 25.08.2011.

16:12

Partizan se osramotio!

Katastrofa, blamaža, bruka, poniženje, samo su neke od reči kojima se može opisati neočekivana eliminacija Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Partizan se osramotio! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

563 Komentari

Sortiraj po:

Bane

pre 12 godina

Cemu tolika frka?! Niste toliko jadni koliko izgleda, bar cete cete sada hladne glave okrenuti DOMACEM prvenstvu i da igrate protiv jos jadnije Zvezde i jos crnjeg Novog Pazara. Welcome to Kukuruz liga!

jugguja

pre 12 godina

Cus osramotio...osramotio se stanojevic! Kao prvo pojacanja, je li eduardo napravio nesto konkretno....u bilo kom mecu...
Je li bilo ko od ostalih napravio razliku osim Volkova naravno.
Kao drugo...na kakav nacin se vodi utakmica...kad i zasto zamjene...Ilic je trebao da ide napolje prvi, u stvari nije trebao ni da igra.
Sve u svemu, trebao nam je Samrok, da nam pokaze gdje smo, kad vec nismo to shvatili u poslednjem prvenstvenom mechu.

CHUCK BASS

pre 12 godina

Zvezda od Tokija do Barija
Partizan od Tikve do Fljamuntarija
Od Parnog Valjka ni senka
Motor korizirao zbog Genka
Uveseljavao sve je medije
Čuveni debakl od Artmedije
Mada znale su sve nacije
I za petardu od Kroacije
Petardu čak i zabi
Petah Tikva Makabi
Čuveni u Humskoj Hram
Postao je sinonim za sram
U Ligi šampiona uvek u buli
Bodovni saldo obično na nuli
S Platinijem sklopljen je dil
Škendija,Petržalka i naravno Ril
Protivnici pakleni i baš po meri
Konobari,električari i vodoinstalateri
Mada znalo je i tu biti silnih briga
Zbog "pojedinih prvaka","najjačih liga"
Za Partizan se voli,za Partizan se navija
GIVE ME FIVE,dade im čak i Slavija
Silne evropske blamaže još podsećaju i bole
"Šamrok,Šamrok" bunca u snu Karadžić Tole
A Predrag Strajnić samo se češka
Još jedna "fatalna sudijska greška"
Na kraju jedna me misao ne pušta
Grobari voli vas vaš Sokolj Kušta

Navijaci toliko zasluzuju

pre 12 godina

Ocekujemo pojasnjenje i izvinjenje iz FK Partizan zbog SRAMNOG ponasanja i gestikulacuja M.Smiljanica ka delu tribine.

Sekiram se zbog njih...

pre 12 godina

Čekajte sada,šta da rade onaj povređeni brazilac i Eduardo,kao i Smiljanić?Pa,oni su došli zbog LŠ ili bar grupne faze LE...ajde,Lola će,po običaju,igrati po splavovima,odakle ga iznose u horizontali,ali ova dvojica...

Roki

pre 12 godina

Ono sto mi ubija veru u postenje u sportu (zivotu) doziveo sam od istih onih zeleno-belih ciji dres i imam. Kada ce jednom po bilo koju cenu neki Radisa da skine dres i rukavice i da napusti mesto prevare. A prevare je bilo sinoc u Humskoj. Pa omogucite jednom da Radisa preko medija objasni kako je to lezeci na travi uspeo da obori coveka a da ga ne dodirne tom desnom rukom. Jos TV-komentator i expert za sudijska pitanja. Kako ih nije sramota od Radise, kako ih nije sramota od nas? Pa gledali smo isti dogadjaj. Ma ne radi se o sramoti. Da znaju ne bi se sramotili. Ali najvise su se osramotili ainoc Irci. Kad su i oni poceli da se foliraju ode fudbal u .. A ovi nasi su tamo odavno.

srecko

pre 12 godina

igrali dve utakmice nerešeno sa timom koji je ojektivno slabiji ali generalno ispao snalaživljiji srećniji ukratko pobedio nas i šta sad da više ne igramo fudbal da li da tražimo krivca u nekom drugomi da pravimo teorije o nekim zaverama protiv nas.ma ne mogli smi ida pobedimo i da se onda zavaravamo kako smo tim ali smo dobili u grupi jake pa onda ne možemo da dobijemo.ovako je udarac dobijen na vreme da shvatimo ko smo gde smo i koliko realno vredimo toliko da možemo da igramo nerešeno sa lošim evropdskim timovima ne i da ih dobijemo.e sad pamet u glavu i pokušati da u ligi kakva je naša pobedimo i nekog van beograda i da ako je moguće budemo ponovo prvaci a prvi put po peti uzastopno pa onda kupiti nekoliko kvalitetnih igrača i dodati nekoliko mladih malo urediti stadion i može ponovo da se igra fudbal.ovim starijim zaslužnim igračima zahvaliti se na trudu a novim pojačanjima se izvinuti što su greškom dovedeni u patizan ni murinjo ne bi od ovog tima napravio evropski znači greška je kod nas samo mi možemo i da je popravimo ako hoćemo sa nekim grugim se ne bih bavio mene interesuje samo partizan i pomalo borac čačak

zeljko

pre 12 godina

Jednom sam upoznao jednu užasno perverznu curu.
I jbg, završili kod mene i mala se skine i kaže: Ponizi me!!!
i ništ, dao sam joj dres Partizana...

zoran

pre 12 godina

Sada ce drushtvo iz Partizana da se razbezi i ostace dug od 25 milina evra. Kako..?? Niko nece znati da objasni a niko nece ni odgovarati. Srbija je ovo. Taj film smo vec videli u komsiluku stadiona Partizan.

Dok je tako, nas fudbal ce biti samo dno i nishta vishe od toga.

Proshetajte splavovima i sve ce vam biti jasno; videcete koliko su ovi fudbaleri "veliki" profesionalci.

miroslav

pre 12 godina

navijac sam zvezde i nisam imao tolika ocekivanja od utakmice sa renom,ali poraz partizana je mozda najveca bruka u istoriji naseg fudbala.zasto u nasim klubovima i reprezentaciji kada igramo ocekujemo huk sa stadiona i bice nam lakse.dosta nam je karadzica,bjekovica,djurica,adzica,lukica,skundrica,vesica,ljajica,dacica...zasto oni ne udju u rukomet ili vaterpolo.gospodin djuric izjavljuje da je partizan prosle godine zaradio 25 miliona eura i potrosio 5 na pojacanja.ko je doveden,brazilski odbrambeni igrac za koga se znalo da je povredjen i umeszo njega hitni rnic.izjava da u reprezentaciji trebaju da igraju babovic,tomic pada u vodu,kad ne mogu protiv samroka.stanojevicu je nedostajao golman(izjava na konferenciji),mozda bi stojkovic odbranio,smesno.

Da nije smesno bilo bi tuzno ili obrnuto

pre 12 godina

Za sve je kriv Strajnic. Izbaksuzira Babovicu znaci ne verujem ... Ovaj se sprema da padne ovaj vice padni Babovicu ovaj nepade i tako ispadosmo.

Jos nesto , svi pominju kako je Djuric rekao da je potrosio najvise para do sad. To je tacno ali ako se vratite u rikverc i bolje procitate njegovu izjavu za zurnal pred revans sa Genk-om videcete da je rekao i da je ova ekipa Partizana duplo jaca nego pre 12 mesecei(tj. ona ekipa koja je izborila plasman u LS protiv Anderlehta). Aj da uporedimo ... Otisli Savic i Krstajic dosli rnic i tuta bugarin (majko moja)... Otisli Raca, Fejsa,Smiljanic(manje-vise) nisu doveli ni jednog igraca sredine terena (majko moja)... Otisli Kleo, Ubica cigana(znamo ko je), Ilijev(krs je al je davao golove, kako tako)dosli Edu(Kleo doktor za njega)Jovancic (...) (majko moja) ........

Da sumiramo... Imao sam svakakva misljenja o Zeki , Bjeki, Tolu ali..........DJURIC braco moja grobari, DJURIC je njvece ZLO koje je zadesilo nas klub od postanka pa do danas.

bbb zagreb

pre 12 godina

U svakom zlu i neko dobro. Više ne morate pamtiti Flamurtari, peticu u maksimiru, Petah Tikvu sada imate ŠAMAR-ok. Ovo je bila šala, a sada ozbiljno. Ne radujem se ovoj katastrofi Partizana, ali mi nije jasno da je ispao od ovih jazavaca. Treba reći da danas svako u Europi zna igrati nogomet, ali ovo je previše, pa ovo ste morali proći.

i šta sad

pre 12 godina

Groblje ispalo od ribara, a ne mogu da ih zezam.
Zvezda razvaljena od Rena a nema ko da nas zeza.
(e tugo jesenja, 25. avgust 2011 23:34)

doooobbbarrr komentar,svaka čast :)

Šaca

pre 12 godina

Ljudi, ne može da se pravi pita od g... a to je ovde slučaj. Ne samo ja, već većina grobara je ovo naslućivala još od dolaska Stojkovića. Nemam ja ništa protiv njega, nego nije normalno da se kupuje golman kojeg niko neće, kao da smo socijalna ustanova. Priča se nastavlja sa prodajom igrača, a na sva zvona se viče "Hoćemo u Evropu", hvali se sa 25 miliona eura u kasi kluba, a ne izdvaja se za nekog kvalitetnog igrača (ili ostanak Tejga) već se kupuju "penzioneri" koji nigde ne mogu da se uvale ili koji nemaju snage ni kvaliteta da igraju u JSL a kamoli u nekoj drugoj, kojima puca mišić na prvom treningu itd. Na kraju, nije Stanojević kriv, uprava mu uvali takve igrače, mi navijači ove mlađe posle tri utakmice pošaljemo u tri pm (Tomić, Šćepović, Miljković ..) i sve kada se sabere, ispadanje iz Evrope, Ide život dalje.

Goran

pre 12 godina

Narode, nisam nikakav YU-nostalgicar, iako sam u 40-im, ali se potpuno slazem sa komentarom jednog Hrvata:
"This game just showed what we all from this area know. Serbian, Croatian or all similar clubs will have such results in Europe until some regional league will be made. Partizan and Zvezda in Serbia have no real opponent for 20 years, and so is with Dinamo and Hajduk in Croatia, and they just don't have enough real competitive matches and then slips are possible. Plus that todays leagues here don't offer money nor atractivity, its all known before it even starts, stadiums are empty and this four clubs mostly have to sell players abroad to survive and thats no way to get some results.

Regional league would bring more money, stadiums would be full every match. Security? its all people talk about how would security be and they say its biggest problem for such league. Well we have regional leagues already in basketball, waterpolo, now handball and all goes great. Just bring proper legislation and give police authority to implement it on scene and i'm sure that on stadiums will be like in theathre if needed. Thats biggest truth, until Dinamo comes to Belgrade, or opposite or clubs to Split and play infront of 40000 crowd every game and when every weekend u go not so sure u'll get 3 points or even 1 then football in this area will prosper.

We know here we have many young talents and its constant for 20 years, but problem is they just too easy go abroad as there's really nothing what would keep them here, nor challenge nor money. So footballing fathers in Serbia and Croatia should start to think more and not just talk in shades about this posibility before its will be too late."

Revolt...

pre 12 godina

Kako mi se gadi citati ova prepucavanja, mi ovako, vi onako...a i jedni i drugi nismo svesni koliko stetimo takvom pricom! Kratko cu opisati kako sam video ovaj Partizan....Radisa Ilic, Vladimir Stojkovic - PARTIZAN NEMA GOLMANA! Miljkovic, Rankovic solidni igraci...ali moraju mnogo da uce, Miljkovic i moze, a Rankovic sa 30 godina, tesko! Volkov - NADAM SE DA CE BAR OVU SEZONU OSTATI, MRAK IGRAC! Rnic - ... Ivanov - prosek... Saša Ilić ... Vukić ... Tomić - treba ga zadržati, dobar je uprkos svemu! Medo - borben, ali nedovoljno kvalitetan... Jovancic - dno dna!!! Eduardo - dno!!! Moj PARTIZAN nazalost, ove godine nema golmana...nema pola odbrane...nema na sredini pola...i nema ko da da gol! VOLKOV, ponekad BABOVIC, mladi MARKOVIC, NINKOVIC koji ne igra... izduvani Ilic, Vukic...kanta Rnic...prosjek Ivanov, Medo, Eduardo...ispod prosjeka Scepovic, Jovancic....PARTIZAN REALNO NEMA SANSE NIKAKVE!!! Djuricu odlazi!

Vladan R

pre 12 godina

Bruka i sramota. Pa ovi pacenici iz Irske su imali manji koeficijent i od onih Luksemburzana, sto su ni krivi ni duzni prosli u plej of samo zbog izbacicanja Grka. Ne znam kako Stanojevicu nije jasno da Vukic i Ilic zbog kondicije NE SMEJU da igraju zajedno. Ostala kadrovska resenja neka analiziraju navijaci Partizana, ali ne moze se samo na srecu, bez adekvatnih pojacanja i posle lose odradjenog prelaznog roka, svaki put uci u grupnu fazu, kao recimo prosle godine. Isto tako Stanojevica bi trebalo zatvoriti u sobu na nedelju dana i neprestano mu 24 sata dnevno pustati utakmicu CZ-Ventspils. Samo da vidi kako treba da se igra protiv indijanaca kada vodis. Napadas i gazis ih i napadas i gazis i gazis, ne dozvoljavajuci im da odju do daha i okuraze se. Onda i taj po neki fantasticni gol, ako ga uopste i bude, nema nikavog uticaja. Suma sumarum ucesca nasih klubavo u Evropi je sledeca. Vojvodina ispala od Lihenstajnaca posle 2:1 u gostima , Partizan od Iraca nakon 1:1 u gostima, Zvezda u dvomecu sa Renom,jedini ozbiljniji rival, dva poraza uz gol razliku 1:6, dok Rad nije uspeo da izbaci u dobroj meri ne motivisane Grke koji su prakticno znali da ih ceka izbacivanje i iz Grcke lige i iz Evrope. Jedina svetla tacka Zvezdina sedmica protiv Ventspilsa i donekle Radov dvostruki trijumf nad Luksemburzanima. Zato i jesmo tu gde smo, a ako se nastavi ovakva klupska politika bice jos gore.

The X Factor

pre 12 godina

Šamrok je više trčao jer su "igrali srcem"... Ren je više trčao jer su "bolje pripremljeni i fizički jači".... jel zna neko KOJE TO PRIPREME treba da srpski klubovi prođu pa da mogu da trče???

Srbin iz dijaspore

pre 12 godina

Kaze krojac Djura da ste se mnogo potrosili.Doveli ste velikoznalca deda Krstu. Kupili Eduarda koji nije ni zaTeleoptik.Ostalisve bivsi ispuseni i istroseni igraci Partizana. sasa Ilic ne moze ni 5 metra da sprinta. Cim ga neko pretrci odmah faul. O Rankovicu, i ostalim propalim fudbalerinma ne treba trositi reci.Rnic "velemajstor" jedini covek koji je zzasluzio prelaznu ocenu je Volkov. Esadase zapitajte stra vi sa svojim rukovodstvom i vasim eksponentima radite sapasnjak ligom u Srbiji. Vetscki uvodite timove u Super ligu, Vasi prijatelji igraju sa polu timovima rekreativno protiv vas. Jedna Skotska i premier ligi ima 8 timova, Svajcarska liga 8 timova, Holandija koja je po povrsini slicna zemlja kao mi ima 14 timova ali ima braaz za poslednja cetiri tima.Baraz ima i Engleski Championship za ulazak u Premier ligu. I svi se borekao daim je sudnji dan. Ovako sjase kurta dauzjase murta. Partizan spasava prosle godine Metalac da bi izburgijali jos jedan felerican tim Novi pazar. kao to je u interesu srpskog fudbala zbog gledalaca kaze TK. Godinama ste spasavali Hajduk iz Kule. Banat niste mogli. BSK vam izlazi na teren sarezervnim timom, Smederevo na JNAigra revijalnu humanitarnu utakmicu. Sudije sviraju sve isvasta i ni jedan ne pade na Partizanu. Disciplinska komisija od svake kazne pravi farsu. Dok se ne urazumite vi u Partizanu pa ostali klubovi dato nigde ne vodi prolazicemo ovako kako prolazimo.Aradsa omladincima prava demagogija

frenki

pre 12 godina

Da l' je gora Zvezda ili Partizan pitanje je sad...
(palop, 25. avgust 2011 21:27)

Partizan naravno.
Sreca njihova sto su ispali na dan kada je Zvezda porazena od Rena, pa mogu pola svoje sramote da podele. Ren je ozbiljna ekipa, prejaka za srpske prvoligase. Samrok je ipak, samo Samrok - klub u kome samo nekolicina imaju ugovore. Poluamateri.

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Kakva sramota. Mnogo sam razocaran kao i vecina Partizanovih navijaca. Da se mene sta pita ja bih sad svima smanjio ugovore za 80% i rekao: "gospodo, posto smo ispali iz Evrope i posto cemo igrati sa ovim "vrhunskim" ekipama tipa Sevojno i ostali, vasi ugovori su smanjeni za 80%". Bilo je mucno gledati utakmicu, gledati kako jedan gotovo amaterski klub dere Partizana u svim segmentima igre. Katastrofa!!!

http://www.worldofbasketball.org

Pukovac

pre 12 godina

Jel Dinamo Barcelona za Zvezdu I Partizan? Jest brate, i Barcelona i Real zajedno. Sad svi zajedno i grobarcici i delijice da ne progovarate jedno bar 3 godine dok se ne zaboravi ova blamaza. I kad se spomene ime Dinamo da se duboko naklonite is postovanja...
(drno, 26. avgust 2011 00:24)

Serif, Volkov, penali, samo cu to da kazem.

nikola

pre 12 godina

Neka svi igraci koji su otisli u inostranstvo i nisu prosli ni u svojim drugoligaskim timovima dodju u Partizan zato sto igra ligu sampiona, a trener ih ima obavezu staviti u prvi tim jer im je neko uzeo pare kad su odlazili po principu> ako ne prodjete tamo, mozete se vratiti ovdje! Starkelje bez imalo morala da uzimaju vrednim klincima mesto. Sasa Casa

boki

pre 12 godina

ajmo smjene, ostavke, imate li obraza ljudi.
ispali ste od genka, pa sloboda sevojno, i za kraj šamrok na domaćem terenu. sve utakmice vodili!
ajmo da vidimo imamo li na kopu navijače ili plaćenike!?
daj da vratimo staru ekipu koju su ovi rastjerali.
pozdrav fk partizanu dok neki ljudi ne shvate da oni nisu partizan i da će i bez njih postojati.

s t v

pre 12 godina

Partizan će zlatnim slovima biti upisan u istoriju Irskog fudbala jer je omogućio njihovom prvaku da zaigra EL koja im je bila san.

Treba li da budem ponosan na to !?

Miodrag

pre 12 godina

Stanoje je samo kriv što se nije javno usprotivio prodaji igrača i objasnio da će Partizan kratkoročno dobiti a dugoročno mnogo više izgubiti( samo koliko novca je "propalo" zbog ispadanja iz evrokupova,Lige šampiona-posebno).
Prelistajte novinske članke i shvatićete da nas je uprava kluba prevarila-obećali su ostanak Prinsa-Tejgoa i Klea, dovodjenje dobrih pojačanja i sl.
Uprava napolje .

Milan

pre 12 godina

Ljudi sta je vama, alooooooooo, osvestise, nema EVROPE!!!!!Stanojevic, je oke trener, ljdi ja zivim u malom gradu (kikinda) Znam kako klubovi ove rade :D nema budocnostti!!!! aloooooooo, pizonnnn???????????????? ??? pa ajde da ih jebemo, svi zajedno, ajdeeeeeeee????? mozemo to svi zajedno!!!!!

divac

pre 12 godina

znao sam da ce nas neki jad naci kad su potpisali Rnica,znao sam,al nije samo on problem,problem je sto imamo deset Rnica u timu,jedino za Volkova kapa dole....moj Stanojevicu sta smo docekali.Zar je tebi Radisa crni prvi golman,majko moja,napisao sam jos pre desetak dana da si konce vodjenja tima izgubio jos davno tako da je ovo samo posledica svega...sta reci za Djuru predsednika...a smejemo se Lukicu??dal smo bre mi normalni kad nam ovakvi likovi vode klubove,i jos jednom DAL SMO NORMALNI???

sasa

pre 12 godina

Transfermarkt kaze da igraci Partizana vrede Partizan 24 300 000 evra.

Mora da su mislili: Volkov 24,000,000, a ostali 300,000 u vrh glave svi zajedno

dejan

pre 12 godina

ooooo komsije,sta ovo bi,dodje i vama sezona kupanja!!!!!!!!!!!!!
ali sta vas briga,vi mozete u irsku na kupanje,dobicete popust!!!!!!!
buuhahahaha

RUSuper

pre 12 godina

i partizan i zvezda treba da se prodaju,i da ih kupi neki arapin,rus,itd,pa da onda rasprodaju sve igrace oba tima i najure kompletnu upravu istih,i onda da investiraju u prave proverene igrace zajedno sa upravom,jer ovo je smejurija!
(darko, 26. avgust 2011 00:23)
Kada bi neki bogati Arapin/Rus kupio Partizan/Zvezdu bilo bi samo pitanje vremena kada ce taj team biti Evropski sampion,a zakon o strancima bi se promenio svetlosnom brzinom.Steta sto o tome mozemo samo da sanjamo.

deki

pre 12 godina

Braco moja grobari vecina nas je trazila da umesto Scepovica igra Jovancic i dobili smo Jovancica i ispali iz lige evrope. Pozdrav svim grobarima .

TEŠKAŠ

pre 12 godina

"Ma ko još igra tu nižerazrednu Evropsku ligu, kad u njoj nema nikakvog profita"- nešto slično je izjavio čovek sa tompusom pre nekoliko godina....Gospoda Zeka i Bjeka nikada nisu odlazili iz uprave, ovaj Šamrok( svaka čast momcima, igrali muški do kraja bez ikakvog straha) nam je nova petah tikva, a svi dobro znamo ko je profitiorao na tome. A Ser Aleksandar Stanojevic da je iolepametan lepo podnese ostavku i onda iznese sve u javnost(problemi oko moreire, stojkovića i sl), ako pak nije onda da pusti decu da se igraju fudbala i za jedno 2-3 kola gledaćemo lep i bogat fudbal.ubeđen sam da bi klinci kidali sve redom.Mali Marković je svojim ponašanjem, pristupom i fudbalskim rezonom kupio startnu poziciju u prvih 11 sve dok ga šakali ne prodaju...Stanoje pusti decu a batali ispuhale muštikle, manekenčiće i tatine sinove!!!!!!!!
Volim Partizan !

Uliks

pre 12 godina

Izgubiti od Rena 4:0 kao gost i nije tako strasno, ali kod kuce od nekog Samroka (pitaj Boga odakle su i gde igraju) stvarno je BRUKA! :)))

GSE

pre 12 godina

Nakon tolikih godina tlačenja od strane ove dve veštačke tvorevine,u meni se razvila teška izopačenost,što me više i ne brine toliko.Nakon ovakve večeri sam presrećan.Kada se setim izjava Stanojevića nakon finala kupa...Veliki je Bog!
A vi gospodo iz FSS razmislite kuda nas vodite,ovo je vašom krivicom,naša realnost

bred

pre 12 godina

Iskreno, bole me uvo i za jedne i za druge. Jedino mi je zaista krivo zbog Volkova i Radiše - prvi je igrao sve pozicije, od štopera do napadača, CELU utakmicu, dok drugi mal nije zaplakao što je ni kriv ni dužan ispao krivac za penal, pritom igrajući celo poluvreme sa šljivom na oku. Rnić, igrač koji je glavni krivac, samo se pokupio sa terena sa istim izrazom na licu - klasičan balvan koji je najverovatnije "odradio" utakmicu.

Samo da konstatujem

pre 12 godina

-Partizan ima snage za 40 min utakmice(tako valjda igraju petliici,nisam siguran,ako sam pogresio izvinjavam se petlicima).Nije mi bila namera da vas uvredim.

-U Partizanu ima trenutno "reprezentativaca" ,bivsih,sadasnjih,jos uvek aktivnih,komada 6-7,a mozda i vise.

-o kakvoj prodaji najboljih igraca pricate,evo spiska jos uvek aktivnih "reprezentativaca"(samo da navedem ko su,posto ima tu zaboravljenih asova).

Aleksic Danijel 2008/2008 aktivan 1 0
Andelkovic Dušan 2007/2007 aktivan 1 0
Babovic Stefan 2007/2008 aktivan 4 0
Baša Marko 2005/2005 aktivan 3 0
Basta Dušan 2005/2006 aktivan 2 0
Bogavac Dragan 2002/2002aktivan 1 0
Bogunovic Miloš 2008/2008aktivan 1 0
Boškovic Branko 2002/2005aktivan 12 1
Brkic Željko 2010/2011aktivan 5 0
Cirkovic Milivoje 2000/2005aktivan 9 0
Dudic Ivan 2000/2001 7 0
Dudic Milan 2001/2006 13 0
Ðordevic Nenad 2002/2006 17 1
Fejsa Ljubomir 2007/2010 2 0
Gvozdenovic Ivan 2001/2001 1 0
Ilic Brana 2011/2011 1 0
Ilic Radiša 2008/2008 1 0
Ilic Saša 1998/2001 2 0
Ilic Saša 2000/2008 37 4
Iliev Ivica 2003/2003 2 1
Injac Dimitrije 2011/2011 1 0
Isailovic Bojan 2008/2010 4 0
Ivic Vladimir 2001/2004 8 0
Kaluderovic Andrija 2010/2010 1 0
Kovacevic Nenad 2003/2008 25 0
Kralj Ivica 1996/2001 41 0
Krivokapic Radovan 2001/2002 4 0
Lekic Dejan 2009/2010 3 0
Lomic Marko 2010/2010 2 0
Ljajic Adem 2010/2011 4 0
Malbaša Nikola 2003/2003 5 0
Markovic Marjan 2002/2008 16 0
Matic Nemanja 2008/2009 2 0
Milinkovic Marko 2009/2009 1 0
Milovanovic Dejan 2008/2008 2 0
Milovic Milovan 2010/2010 1 0
Miric Marko 2010/2011 3 0
Mitrovic Nikola 2010/2010 1 0
Mladenovic Dragan 2003/2005 17 1
Mladenovic Nenad 2002/2002 1 0
Ninkov Pavle 2008/2010 4 0
Obradovic Ivan 2008/2011 18 1
Ocokoljić Predrag 2003/2004 2 0
Pantić Aleksandar 2004/2004 2 0
Pejčinović Nemanja 2008/2008 1 0
Petrović Radosav 2009/2011 19 1
Rnić Nemanja 2005/2008 3 0
Rukavina Antonio 2007/2010 22 0
Smiljanić Milan 2007/2008 6 1
Stanković Vojislav 2010/2010 1 0
Stevanović Ivan 2007/2007 1 0
Šarac Dragan 1998/2004 6 0
Tadić Dušan 2008/2010 2 0
Tomić Nemanja 2010/2010 1 1
Tomović Nenad 2008/2011 6 0
Tošić Duško 2006/2008 9 1
Trajković Nikola 2005/2005 2 0
Trišović Aleksandar 2006/2006 5 1
Trivunović Veseljko 2010/2011 6 1
Tutorić Đorđe 2007/2007 1 0
Vilotić Milan 2011/2011 2 0
Vitakić Milivoje 2004/2004 2 0
Vulićević Miroslav 2008/2010 2 0
Zajić Bojan 2004/2008 2 0
Zorić Saša 2001/2001 2 0

-izvor www.reprezentacija.rs,malo sam okratio spisak,a vi procenite o kakvim se asovima koji su prodati u prethodnih 10-ak godina radi.

Djura

pre 12 godina

Kad ni Partizan ni Zvezda ne mogu da osvoje ovo našu jadnu ligu bez nameštaljki i pritiska na sudije,lobiranja i šta ja znam čega sve već pa nije ni čudo što nemaju šta da traže u Evropi.Ali nema veze opet će neko od dva pomenuta kluba uzeti domaće prvenstvo,prodati nekog igrača i tako u nedogled.Srećom po moje živce meni je košarka a ne fudbal "najvažnija sporedna stvar" :)

Goran

pre 12 godina

Krivac za poslednje neuspehe Partizana (kao i ovaj veceras) je Stanojevic, zbog svoje defanzivne taktike. Mislim da bi nakon ovoga trebalo da podnese ostavku.

Lekar, pekar, apotekar...

pre 12 godina

Pozurise Irci da zavrse posao pre penala, sutra moraju rano da ustanu, idu na svoja radna mesta u mesarama, na gradjevinama, u kaficima...

PFC

pre 12 godina

STIDIM SE!!! Velika sramota srpskog fudbala se nastavlja.Da li ima kraja? Najmanje je kriv Stanojevic.Najmanje su krivi igraci.Njih nema.Ima ljudi koji trce za ovom krparom okruglom,a ne igraca.
Promeniti 10 igraca za 2 meseca pritom prodati prosecne a dovesti kvazi fudbalere iz Lucana,Milanovca i koje p.... materine.E to je sramota. Od zaradjenih 30 000 000 miliona nije doveden igrac.Jedan jedini igrac!
Vi sa juga!-Trebali ste da bojkotujete ovo kada su dovodjeni redom-Ivanov, Rankovic,Jovancic i prodavani . . . . . . . . . . . . A ne sada. Sada je kasno. sada kupite kartu za utakmicu u Lucanima i uzivajte u seljackim forama standardnih poisetioca seljackih utakmica.
p.s. Upravo.Sram te bilo.Stidi se. Igraci. Svi napolje. Neka igraju deca od 15 godina.Pa cemo za 10 tak godina odigrati nesto sto nalikuje na evropski fudbal koi imate priliku da gledate utorkom i sredom na kanalima nacionalne televizije. Ovo jurenje za loptom sa glavom u travi ne vodi nicemu. S R A M O T A ! ! !

what goes around comes around

pre 12 godina

Samo polako.Nije ovde kraj bruke.Sledeca je reprezentacija.Pa da vidimo sta onda karadzic i ostali koji vode fudbal u ovoj zemlji imaju da kazu.O upravama Zvezde i Partizana necu da trosim reci.

LOST BOYS

pre 12 godina

15 minuta zurim u prazno polje za pisanje komentara i ne znam kako da opišem svoj bes, čemer i jad... Najradije bih psovao i koristio najprizemnije izraze ali sam svestan da me moderator neće pustiti. Umesto toga, želeo bih javno da se izvinem navijačima Crvene Zvezde jer sam ih danas pecnuo sa nekoliko komentara posle poraza od Rena. Od mene više nikada neće dobit podsmešljiv komentar jer tek danas sam, sa svojih trideset i kusur godina saznao da se ne isplati više kidati i nervirati za ovaj i ovakav FK Partizan !! Ovakve bruke se ne zaboravljaju, a što je najgore- bacaju senku na velike evropske pobede koje smo nekada ostvarivali. Neka se navijači sa našeg JUGA dobro zamisle i zapitaju da li im se bezgranična odanost i ljubav prema klubu vraćaju , barem delom, nekim iole boljim rezultatom i dopadljivom igrom...ili makar nekim driblingom, akcijom koji će se generacijama prepričavati?! Beda, čemer , jad i tuga! Odlazimo na stadion u zanosu i veru da makar Šamrok možemo da pregazimo bez problema- a kući idemo pgnutih glava, srameći se... Ja ću svoju sezonsku ulaznicu pokloniti nekome, ali ne odmah, već na proleće, do kada bi neke stvari morale i trebale da se rasčiste u FK Partizan. Možda će neki novi klinci imati više sreće da vide ono što ja nisam već duži niz godina. I na kraju, želeo bih da upitam igrače, trenera i rukovodstvo: KAKO VAS NIJE SRAMOTA ZBOG OVOLIKO LJUDI KOJI VAS GLEDAJU I NAVIJAJU ZA VAS ?! SA KAKVIM ĆETE OBRAZLOŽENJIMA SUTRA IZAĆI U JAVNOST ?! KOGA ĆETE I U ŠTA USPETI DA UBEDITE ?!?!
Za taj Grb na grudima ima da trčite po terenu i da izginete ako treba!! Ako date zaista sve od sebe, a protivnik pobed, sportski mu čestitajte i uzdignuta čela napustite borilište- ispratićemo vas pesmom... ALI OVO VEČERAS NISTE SMELI DA DOPUSTITE !!!!

Pozdrav za sve iskrene i realne navijače i Partizana i Zvezde, a ostali neka lupaju "ne preporučujem" do prekosutra ako žele, više me ništa ne dotiče!

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Ma kako vas nije sramota? Bože ima li te, kako dopuštaš šaci jada da rastura ono što su generacije gradile?
Opet pokrali Partizan do gole kože, ništa valjano nisu kupili osim Mački u džaku, a kao zgražavaju se nad svim i svačim!
Uprava napolje, Zeka i Bjeka bežite više zauvek iz Partizana!
Stanoje odlazi, igraš kukavičku igru!
Krstajiću baš nemaš pojma koji posao radiš, Šta su ti rekli, kako se to zove? Šta radi sportski direktor? a Šta si ti radio?
Idi i ne okreći se sine!!!
Sram vas bilo!!!

Zemun

pre 12 godina

Na osnovu kog kriterijuma danas nije bilo mesta u ekipi za Aksentijevica kada je bio najbolji na predhodnoj utakmici. Zasto nije poceo Markovic.Uz njih dvojicu,Babovica od pocetka i Smiljanica umesto Mede koji je dobar igrac ali nepotreban kada se igra protiv ovakvih timova,prosli bi sigurno ove amatere.Pa Dijara je bolji spic koliko god da je nespreman od onog nesrecnog Jovancica.Sve ovo me podseca na Petah Tikvu,jer je izveden najgori moguci sastav izuzev Volkova.Ono sto vredi kod nas ili je bilo na klupi ili na tribinama ili na pozajmici u nekom klubu.Sa druge strane mozda je bolje ovako jer da smo prosli ovi bezveznjakovici iz uprave bi imali opravdanje.Ivanov zamenio Savica,Eduardo i Jovancic zamenili Tejga i Ilieva pa je rezultat ovakav.

Goran Tomić

pre 12 godina

Evo, ja pre utakmice napisao ovo:
A, ko je to vama rekao, i, koji je to razlog što on neće braniti...?
No, svejedno, ko god da izađe na teren treba da se drži ovoga:
Pravilo prvo: svaki igrač, golman i trener partizana,u svakoj utakmici, i do kraja duela, mora da ide na pobedu i samo pobedu, i da veruje u nju, pa ma s kime igrao! (Makar i taj golman morao da ide u napad kad je korner za naš tim!)
Pravilo drugo: u timu može da bude samo onaj koji može i hoće da trči i da se bori, oni koji to ne mogu (ili neće) idu na tribine!
Savet prvi: do kraja sezone mora se izdvojiti, pronaći, kupiti, izmisliti, svejedno kako – naslednik Vukića i/ili Ilića, jer oni su na zalasku karijere, a bez pravog i opasnog gazde u timu, bez centralnog veznog, bez te kičme tima, nema ni igre ni rezultata!
I, jedna želja: živim za dan kada ću ići na utakmicu da gledam fudbalere Partizana koji će imati malo više ,,ostrvskog,, mentaliteta: znači deset momaka koji ,,kidaju,, za svaku loptu, koji trče 90 (i više) minuta, i koji ,,grizu,, protiv svakog protivnika...a jedanaesti, tj.golman, naravno, ne može stalno da trči zajedno sa igračima, ali da ima kvalitet, morao bi...

A posle utakmice, nemam volje da pišem...

marko_bgd

pre 12 godina

jeste bruka...stvarno...ali ovi amateri ili profesionalni amateri iz irske su pokazali kako se bori...ne umeju da driblaju,ali umeju da trce,da skacu..da ginu za svakom loptom...i da ne odustaju,iako su duplo losiji protivnik i po kvalitetu i po svemu.ali su hrabri..nama ce to faliti uvek...hrabrost!!

Vladan R

pre 12 godina

Bruka i sramota. Pa ovi pacenici iz Irske su imali manji koeficijent i od onih Luksemburzana, sto su ni krivi ni duzni prosli u plej of samo zbog izbacicanja Grka. Ne znam kako Stanojevicu nije jasno da Vukic i Ilic zbog kondicije NE SMEJU da igraju zajedno. Ostala kadrovska resenja neka analiziraju navijaci Partizana, ali ne moze se samo na srecu, bez adekvatnih pojacanja i posle lose odradjenog prelaznog roka, svaki put uci u grupnu fazu, kao recimo prosle godine. Isto tako Stanojevica bi trebalo zatvoriti u sobu na nedelju dana i neprestano mu 24 sata dnevno pustati utakmicu CZ-Ventspils. Samo da vidi kako treba da se igra protiv indijanaca kada vodis. Napadas i gazis ih i napadas i gazis i gazis, ne dozvoljavajuci im da odju do daha i okuraze se. Onda i taj po neki fantasticni gol, ako ga uopste i bude, nema nikavog uticaja. Suma sumarum ucesca nasih klubavo u Evropi je sledeca. Vojvodina ispala od Lihenstajnaca posle 2:1 u gostima , Partizan od Iraca nakon 1:1 u gostima, Zvezda u dvomecu sa Renom,jedini ozbiljniji rival, dva poraza uz gol razliku 1:6, dok Rad nije uspeo da izbaci u dobroj meri ne motivisane Grke koji su prakticno znali da ih ceka izbacivanje i iz Grcke lige i iz Evrope. Jedina svetla tacka Zvezdina sedmica protiv Ventspilsa i donekle Radov dvostruki trijumf nad Luksemburzanima. Zato i jesmo tu gde smo, a ako se nastavi ovakva klupska politika bice jos gore.

alejandro

pre 12 godina

(Bari1991, 25. avgust 2011 23:11)
Ko je za to da ovom jadnom coveku nadjemo neku devojku, makar i platili? Covek je ostavio 10 komentara na ovu vest!

LJuba

pre 12 godina

Od nepismenih igrača koje brzo vraćaju iz evrope skupili se ponovo u Partizanu i Zvezdu.Nemaju osnovno obrazovanje o fudbalu što je srž koji se uči,međutim njihov glavni adut neko ih gura a od znanja što se ceni kod nas
dribling il neka fora koja se dugo priča i ništa više. Treneri neznaju da im prenese šta sami da treniraju kad su van treningana na šta da obrate pažnju,a zajedno da uvežbavaju po milion puta kao i drugi kolektivni sportvi u kojima smo uspešni ,gde nema improvizacije.

Atropin

pre 12 godina

Sad sam se vratio sa tekme i nisam imao srca da pevam igracima ono na kraju utakmice jer su oni najmanje krivi, ali zato-UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Stanoje nisu za dzaba sujeta i gordost smrtni grehovi...

B.

pre 12 godina

Milan Smiljanić se na mestu za zagrevanje svađao sa navijačima i gađao jednog od njih flašom sa vodom! Ako Šćepović zbog toga pauzira, onda sa ovim treba da bude raskinut ugovor momentalno, iako je juče došao.

Dejan

pre 12 godina

Ovako,velika sramota je ovo sto se dogodilo Partizanu...Pre svega je sramota,sto se nasi najbolji igraci prodaju a dovode neke nepoznanice za sitne pare,Stefana Savica,Klea,Moreiru su prodali ljudi,sramota covece,pa gde su te pare od njihove prodaje??Kupili ste Rankovica,koji ne zna da centrira normalno,Rnica,koji nema utakmice u nogama,Defanzivca koji je povredjen otkako je stigao u Partizan i Eduarda koji nema snage za 60 minuta!!!SRAMOTA

lord_rahl

pre 12 godina

Neko je ovih dana rekao da su C.Zvezda i Partizan okosnice klupskog fudbala u Srbiji.I bio je u pravu.Kakve okosnice,takva i država.

Elem.Hteo sam drugu stvar da napomenem.

Prošle godine je kvalifikacije za Ligu šampiona izneo Radiša Ilić.Kakav god da je,i naravno,uz pomoć saigrača..U Ligi šampiona ga nije bilo,a pojavio se Stojković,kao da je pao s neba.

Voleo bih da vidim više igrača koji igraju s toliko srca,kao što je Radiša Ilić,u Partizanu.I Volkov je jedan od takvih,samo što njih dvojica izgledaju kao da su zalutali u Srbiju.

B.

pre 12 godina

Sa Jovančićem mora da se raskine ugovor momentalno. Radije ću gledati Šćepovića koji dolazi iz mlađih kategorija, to je ono što smo uspeli da napravimo i tako je kako je. A da kupujemo neke gluposti poput ove, to nema smisla.

borarecords

pre 12 godina

Ne bih rekao da se Partizan osramotio. Igra je bila prilično ravnopravna. U prilog tome govori i činjenica da su se igrali produžeci. Uostalom, Irci su pobedili samo sa jednim golom razlike.
(Vanja, 25. avgust 2011 23:20)

brate ja se ISKRENO NADAM da se salis:}}}}ako ne onda ti stvarno zavidim na optimizmu!HAHAHAHAHA

drno

pre 12 godina

Jel Dinamo Barcelona za Zvezdu I Partizan? Jest brate, i Barcelona i Real zajedno. Sad svi zajedno i grobarcici i delijice da ne progovarate jedno bar 3 godine dok se ne zaboravi ova blamaza. I kad se spomene ime Dinamo da se duboko naklonite is postovanja...

zvezdas

pre 12 godina

E Stanoje,Stanoje,spala ti kruna najperspektivnijeg trenera u Srbiji a i sire(mada nasa liga je najgora u evropi i neznam koji ti date taj epitet,mora da se dobro razume u fudbal)...od sutra mozes samo da treniras petlice u Petlovcu...

Nemanja

pre 12 godina

"Sad cemo oformiti fudbalski klub, evo ja cu biti direktor, ti ces biti clan uprave, onaj mali sto radi na stugu on ce bit bek, troica na krilo jedan centarhalf kakvi dva, ima da budemo najbolji"

D

pre 12 godina

Dakle ovako. ne želim se naslađivati ispadanjem zvezde i partizana, ali moram spomenuti neke stvari, kao čovjek koji je pratio bivšu ligu, a pratim prilično solidno, hrvatsku, srpsku i makedonsku ligu. svi vi živite u iluzijama o veličini vaših klubova u evropi i onda doživite debakl. svi klubovi osim dinama su u nekim dubiozama, te se samo prodaju igrači ,te neki još plutaju na brodskoj liniji bar-bari ne shvaćajući da je 1991 bila davno. osim Dinama koji ima jako dobru školu i skauting, svi ostali su prosjek prosjeka.kupuju se stranci koji veze s vezom nemaju, pazite, taj čuveni cleo je prosjek prosjeka od igrača, al je opet bolji od klinaca koji izlaze iz omladinskih pogona.bez neke smisaone regionalne lige nema nam spasa.što je partizan napravio u prelaznom roku? ništa, doveo uglavnom svoje bivše igrače koji nisu uspjeli u osrednjim evropskim klubovima.Mamić je npr danas kupio mladog špehara(17) iz osijeka, koji je veliki talent i s kojim je potpisao ugovor na SEDAM godina, a partizan se odmah riješava savića, sulejmanija, vukčevića, ljajića. navijači partizana su sve ovo što im se danas desilo mogli naslutiti po zadnjh par katastrofalnih godina u evropi. uzeli ste 20-30 milja eura, a srozali ste svoj koeficjent, da je pitanje u kojem će te rangu biti za 2-3 godine.prošle godine, su neki na ovom sajtu pljuvali evropsku ligu i busali se sa ligom prvaka, kao u ligi evrope igraju samo žlj ekipe i u pravu ste, tu sad igra šamrok, a bogami i maribor. istina boli, ali čim ovi naši shvate da bez nlb lige u nogometu nema sreće možda krene ipak sve na bolje. eto tolkio, nadam se da vas nisam previše umorio, ali kao navijača dinama vrijeđa me kad neki ribari izbace partizan ili kad jedan prosjek prosjeka u franc. ligi ubije zvezdu sa 6-1

Muka mi je

pre 12 godina

Da li je moguce da 100 000 godina evolucije izrodi ovakav izgovor od ljudi! Poslednji put sam gledao fudbalsku utakmicu, a skandiranje na kraju meca je objasnilo sve!

darko

pre 12 godina

i partizan i zvezda treba da se prodaju,i da ih kupi neki arapin,rus,itd,pa da onda rasprodaju sve igrace oba tima i najure kompletnu upravu istih,i onda da investiraju u prave proverene igrace zajedno sa upravom,jer ovo je smejurija!

Borkes

pre 12 godina

Bio sam na zapadu i ono sto sam doziveo je dno dna. Smiljanic je navijace gadjao flasom,pokazivao mesto izmedju nogu i psovao. Sa njim je bio i jedan od ovh mladjih,Partizanovih nada. Bukvalno su hteli da se biju. Bojim se da se raspadamo. Nemamo nikoga na klupi. Sve neki klinci.

Marko

pre 12 godina

Šteta što vam u Evropi ne sude domaće sudije onda biste sigurno prošli... a ovako... a njega nema, a njega nema, a njega nema da im pomogne

Nacionalni servis

pre 12 godina

... komentator nacionalne televizije prizeljkuje da domaci fudbaler padne i simulira penal ... jaaaoooo ... jel smo na dnu ili ima još ...

hrkljus

pre 12 godina

Znate gdje sam prvi put cuo za Dragana Djurica? U emisiji INSAJDER. Navijam za Zvezdu ali mi je zao Partizana, desavaju mu se iste stvari kao i Zvezdi prije nekoliko sezona. Prodavaju najbolje igrace i samo klepaju pare. Uhh, sta bih uradio tim ljudima.

lebron

pre 12 godina

Mojoj sreći danas nema kraja, titovi blizanci na kolenima! A smejali ste se Vojvodini ali ko se zadnji smeje...
(Shamrok, 25. avgust 2011 23:06)

kako mislis ko se zadnji smeje?!vi ste ispali od drugoligasa i da sam na tvom mestu nikad se ne bi smejao

Stefan

pre 12 godina

Ljudi okrenimo se sportovima u kojima nam ide dobro, kao sto su kosarka tenis , vaterpolo i odbojka. Ne mogu da vjerujem da se tolika medijska paznja daje fudbalerima koji jednostavno su amateri. Irci svoj tim smatraju amaterskim pa je bolji od naseg prvaka!

Tole gde si

pre 12 godina

Ja ne bih ulazio u neki dublji komentar utakmice, samo bih iskoristio priliku da pozdravim sve one "dobronamerne" grobare sa vesti o Zvezdinoj utakmici.

what goes around comes around

pre 12 godina

Samo polako.Nije ovde kraj bruke.Sledeca je reprezentacija.Pa da vidimo sta onda karadzic i ostali koji vode fudbal u ovoj zemlji imaju da kazu.O upravama Zvezde i Partizana necu da trosim reci.

mleki

pre 12 godina

Prozivka u Samroku pred put za Beograd: Pekar-tu Mlekar-tu Klesar-tu Konjusar-tu Postar-tu Sumar-tu ... Kuda idemo? - U Beograd! Sta cemo da radimo? - Gazicemo boraniju!

joksmor

pre 12 godina

Toliko sam se smorio gledajuci i jedan i drugi mec nasih najboljih klubova u Srbiji ( tesko nama....) da vise nemam snage da navijam za njih za odlazak u bilo koje takmicenje u Evropi. Treba biti realan i da se pomirimo sa tim da igramo jedan od najogrih fudbala u Evropi, i mogli bismo malo da se okrenemo odbojci,kosarci,vaterpolu,tenisu i ostalim sportovima u kojima smo definitvno bolji nego u fudbalu. Inace ja obozavam fudbal ali imam osecaj da kad bih se pojavio negde u Evropi i predstavio se da sam Srbin da bi me toliko bilo sramota sto fudbal postoji kod nas.

Sir Giggsy

pre 12 godina

Čestitke Ircima, svi na stadionu su im aplaudirali!I svaka cast Volkovu i Markovicu!A upravi savet, drzi te se i dalje iste politike zato vec do kraja prelaznog roka prodajte ovu dvojicu igraca...

bubimir13

pre 12 godina

Čujte susjedi jučer Sheriff danas Shamrok Roversi, to dokazuje da nitko nije za podcjenjivanje pa čak ni mesari, mljekari o ini radnici kojima je izgleda nogomet veća strast nego našim ''profesionalcima''...Samo ne razumije zvezdaše i partizanovce koji žele da im susjedni klubovi preko brda odfrknu iz europe! pa ljudi nemojte da mi hrvati vam moramo pokazat kako se simpatizira hrvatske klubove u europi bez obzira na boje npr. naš varaždin je pobro milijon simpatija dalmatinaca i slavonaca zbog borbe iako nisu plače vidjeli 6 mjeseci al dečkima je malo falilo da izbace dinamo iz bukurešta. Pamet u glavu, dajte Stanojeviću (bez obzira što je Srbin ponudio bi mu bianco ugovor samo da potpiše za dinamo) i Robiju igrače za uspjeh i uspjet će jer imaju talenta ali isto tako imaju i panjeve koje menadžeri pokušavaju utrpat misleći da mogu bolje od mamića al jok neide s tim prosjekom nisu europljani glupi pa da kupuju škart evo večeras se pokazalo... Pozdrav komšije iz Hrvatske

Mito

pre 12 godina

Karadžiću očekujemo 6 titulu Partizana zaredom. Srami se. Svojim ponašanjem i sudijskim navijanjem naša liga je postala sve samo ne takmičenje, pa su i rezultati naših klubova u Evropi adekvatni. Već mesecima pišem da Stanojević nije trener za Partizan, a ni uprava nije bolja. Žao mi je što šansu nije dobio Savo Milošević.

Spasica u Real

pre 12 godina

Gledao sam nekoliko puta...ocito je da je Rnic prodao utakmicu. Zekin i Bjekin vojnik je odradio posao "a la Petah Tikva",a ova dvojica ce i dalje imati love za skupocjene tompuse. I vise para za privatizaciju. Potplaceni navijaci ce i dalje imati za kiriju u glavnom gradu...dakle,cemu nezadovoljstvo?

pera

pre 12 godina

nije ovo sramota, ovo je realnost naseg fudbala samo sto to nase fudbalske "zvezde" ne znaju. zakonom bih zabranio pojavljivanje fudbalera u medijima.

ZGboy

pre 12 godina

šta bi sad trebao smijati se? veseliti što su partizan i zvezda ispali iz europe? glavno da ste po dinamu pljuvali zadnjih par dana a niste ni u svoju kuću pogledali...

...

pre 12 godina

Bez brige braćo , opet ću pogledima da branim penale (to nisam ja , to je moja šauma) ;)
Radiša Ilić
(Igor, 25. avgust 2011 22:34)

A ponadaste se da ce biti penala?

Navijac

pre 12 godina

Zasto se osramotio? Barcelona bi se osramotila da je ispala od ovog tima. Druga je stvar sto mi mislimo da smo "pojam" za zemlje iz kojih dolaze ovakvi timovi. Prosla su ta vremena,a mi jos ne vidimo kako se igra po Evropi. Ja mislim da smo zasluzeno ispali.Zao mi je,ali treba nesto menjati,ocigledno.To se odnosi i na Zvezdu i na Partizan.

Kol

pre 12 godina

Koji papani ajd realno Zvezda nije mogla da prodje, ali Partizan je morao da Ircima da 3 komada i da se plasira u Ligu Evrope! Nastavlja se tradicija reprezentacije da mnogi prave svoje istorijske uspehe preko nasih klubova!

Nikola

pre 12 godina

Ljudi batalite fudbal, pa ne zna se ko je smešniji Partizan, Zvezda, Vojvodina ili Rad! Liga nam je katastrofa, Predsednici klubova strašno( Lukić, Djudić, Butorović)!!! Naš fudbal ne zavredjuje nikakvu medijsku pažnju!

realno

pre 12 godina

A ne znam sta se primate. Mi taj fudbal nikada nismo znali igrati.
Jednostavno nije to sport za nas.
Mnogo bolje nam ide kosarka, odbojka, vaterpolo, tenis...
U fudbalu smo uvek bili poslednja rupa na svirali.
Pa najveci uspeh nam je bio onaj Montevideo pre 80 godina, a i do tog uspeha smo stigli samo zato sto je fudbal tek bio u povoju, pa smo iskoristili tu situaciju da upisemo jedno polufinale svetskog prvenstva na svoj konto.
Sve ostalo bruka i sramota.

Mislim da bi nas i japanci i kinezi - koji do nedavno nisu imali pojma sa ovim sportom - sada bez problema pobedili.

.....

pre 12 godina

Bilo bi lepo da ama baš niko ne poseti srpski stadion u narednoj, makar polusezoni - da se igraju utakmice eventualno pred pedesetak članova porodica... i da na sledećim izborima bude jedno 70% nevažećih listića. Te poruke ne bi verovatno išta donele, ali bi bile lepe i snažne.

Marko

pre 12 godina

Za ovog sa nikom HICI ,baš ste osvetlali obraz srpskog fudbala,nemojte molim vas više da vi osvetljavate obraz,ovaj Shamrok je u rangu Vantspilisa,samo za razliku od vas mi smo naduvali Vantspilis sa 7:0,a šta ste vi uradili,a da izgubili ste 2:1,da li vam je sada jasno u kakvom je stanju naš fudbal,obe uprave klubova treba da podnesu ostavke posle ove sramote.

Ivan

pre 12 godina

Ajmo napred crno beli!!!! Da bar delimicno ocistimo obraz srpskog fudbala koji komsije neumoljivo prljaju..
(hici, 25. avgust 2011 20:38)

Hm...zanimljiv komentar...

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 12 godina

Skoro 4 decenije sam .....partizanovac, ali ovaj je jedan od najtezih i najvecih poraza ....Partizana ! Hrabri irci su igrali kao....profesionalci, a plasljivi igraci Partizana kao....dame na korzou ! Partizan nema srednji red da daje lopte napadacima ! FLASA Ilic, Zvonimir Vukuc nek budu prijatelji sa Stanojevicem na ...pecanje , a ne u....Partizanu ! Jovancic se totalno izgubio, Eduardo -- slab ,Rankovic --star , Babovic -- veliki levak , Andersom dosao -- povreden ,nek ga vrate nazad u ...Brazilu, nek idu kod Fife i Uefe jer je dosao povreden , i ne moze da igra ! Ilic, Vukic, Anderson, Rankovic, Jovancic,Scepovic trener Stanojevic treba najkasnije do decembra da idu iz ....Partizana ! Duric , Babic, Jovicic,Grubor i 80 % Uprave treba da idu iz ....Partizana ! Nek igraju -- Aksentijevic, Ninkovic, Lazar Markovic,Sasa Markovic, Babic, Lazevski,Volkov,Tomic, Eduardo,Smiljanic, Rnic, Volkov ! Kukavicluk Stanojevica je osakayio i sve igrace Partizana , a Bog voli hrabre, verne i postene ! PARTIZAN je DRUSTVENA SVOIJNA, a ne PRIVATNA SVOIJNA predsednika Partizana i UO koji prodaju igrace a novac.....GDE JE ??? Totalni remont za Partizan sa novim....trenerom !

realan

pre 12 godina

ne kapiram ove koji 5 utakmica kunu stanojevica zato sto se brani posle datog gola?!! ... pa on se ne brani!!! zar ne kapirate da partizan ima snage za cirka 60 minuta ... posle toga kanal i raspad ... SRAMOTA!!!

alexizsvedske

pre 12 godina

Nesto je vrlo bolesno u srbskom fudbalu..Kazemo da nema pare u srbskom fudbalu..Pa rumunija je jos siromasnija, pa malo malo pa imaju klub u LS..Imam 46 godina i nikad nisam bijo protiv mog Partizana, al sav mi se smucio danas. Ovo nije moj Partizan, ovo je Cancer..Nikada bre vise u zivotu cu da ih gledam..Nisam ikad mislio da ce doci na to, ali eto jeste..Mnogo si slab. Malo jaci od Vaduza..

KAL-EL

pre 12 godina

Volkove idi iz ovoga tima molim te ne zasluzuju oni da igraju sa takvim igracem po mom misljenju vidjenje nasih igraca
Radisa Ilic nesiguran kao i obicno
Rankovic neprimetan
Ivanov solidan
Rnic panj
medo ispod mojih ocekivanja
Tomic slabo ali je bio medju boljima
Babovic bezglavo
Vukic katastrofa
Ilic legendo kluba uvek cu te ceniti i bolje zavrsi karijeru ali za njega nikad necu reci nista lose
Jovancic=Scepovic bar na ovoj tekmi znaci uzas
Eduardo tako slupo pojacanje(navodno)koje ne moze da izdrzi ni poluvreme
Markovic mali bravo bice nesto od tebe
Volkov fenomenalan ali ne vredi

cccc

pre 12 godina

hahahhahaha...kako sam se prevario...mislio sam da u evropi nema goreg tima od zvezda...ali grobari me uvek demantuju..pa za njihov ocaj ne postoji rec u vujakliji....hahhahahha...kako te tipove koji se zovu fudbaleri nije sramota da pricaju o nekakvim transferima u inostranstvo...pa ja im ne bih dao ni da igraju za burek i cevape...a o jogurtu i da ne pricam...hhahahaha

chris

pre 12 godina

koga li sada da prodate???? EH bar nece da se nerviramo vise svakog cetvrtka... Da bi se uspelo drzi se ekipa na okupu a ne cim stigne ponuda da se proda ia para nigde. lepo nama nasa liga pa daj boze da bude neko drugi prvi, a ne zvezda ili partizan

medvedja usluga

pre 12 godina

izvinjavam se javno svim navijacima crvene zvezde sto su pljuvali karadzica a mi ga branili!!! i treba da spalimo te 4 titule ako imamo obraza!!!
djuricu, gde su pare? stanoje, gde je igra???

adje

pre 12 godina

partizan se nije osramotio uopste,nego to je cista kazna od boga zato sto ponizavaju rivale sa svih aspekata,samo koliko su ponizili novi pazar i sa izjavama i sa navijanjem navijaca,a za samrok su rekli da je malo bolji od novog pazara a ispostavilo se da je ustvari taj samrok mnogo bolji od partizana.u evropi nema srpskih sudija pa da navijaju i sude za koga hoce i protiv koga hoce.

Nikola

pre 12 godina

I Partizan i Zvezda a i generalno nas fudbal su se usmrdili! Ljudi nemojte to da pratite, nema tu htenja, zelje, volje, ljubavi, nicega... Gubite vreme dzaba, vec 20 godina nas zavaravaju! Gledajte basket, tennis, volley, waterpolo i druge prave sportove i manje monotone. Oni to bar zasluzuju za razliku od futbolidkosa!

Nenad

pre 12 godina

Ne vredi,ovaj sastav ne liči ni na šta.Džabe ulazak u EL kad ćemo tamo opet imati 0 pobeda.Krstajiću odlazi!!!

Ma svi bre sem Volkova i Kamare. Sram vas bilo

Bojan Ilic

pre 12 godina

Red je bio da i ja uzmem neki dinar od mog PARTIZANA..kad moze djuric aj i ja da se ovajdim. 500 dinci 1-x =7500
Samo djuric vuce to u evrima,al nema veze. Takva smo zemlja i narod... TUGA!!!

andrej

pre 12 godina

evo naj novija informacija:strucni stab partizana i zvezde ce se zaliti uefa/fifa da u pravilniku nigde ne pise da se sme dati vise od jednog gola.
jednostavno bruka i sramota koja se nastavlja.

moje misljenje!

pre 12 godina

uuuu, koliko vidim svi oni komentari od prije par dana sto sam cit'o ispostavise k'o tacni. Na zalost moju a i svih grobara, ovo sto je partizan prikaz'o danas je samo za plakat'. U ovom slucaju ne mozemo da kazemo '' to je fudbal '', ovo nema veze sa fudbalom. A sto se tice Iraca, njima bi fk Tutin bio dostojan protivnik...
Dje je nest'o onaj partizan sto je izbacio new castle?!?!?!

U Novom Sadu nema vaše borbe!

pre 12 godina

Sladili su se grobari našim ispadanjem od Vaduca, a ovi su istog kvaliteta. Evo, sad ste pokazali taj vaš "evropski kvalitet".
Skupljanje bodova ovo-ono. A i navijačima komšinice je dobro došao ovaj trenutak realnosti, poleteli nakon Letonaca kao da će na novi pohod na trofej.
Rezime evropske sezone...Rad se jedini nije osramotio.

p.s. Nije večeras sumrak srpskog fudbala, on je u mraku već odavno!

Pera sa Vracara

pre 12 godina

Nije se Partizan osramotio, to je jednostavno realnost. Partizan nema centarfora da postigne gol, i bez spica ni ne treba da idemo u Ligu Evrope. Milion i po za Tejga je bilo mnogo, e pa sada cemo platiti mnogo, mnogo vise. Stanojevica sam podrzavao, ali u poslednjih 5 utakmica poveli smo sa 1:0 i nijednu nismo pobedili. Katastrofalan ucinak strucnog staba, glave ima da lete, samo je pitanje da li ce i Djuric da se dzentlmenski povuce ili ce da glumi malo kultivisanijeg Lukica...

Igor

pre 12 godina

Bravo za Volkova!
Sram vas bilo, sta ste umislili da ste evropski rang?!
U Evropi igraju borci, kao sto su vam to pokazali igraci iz jedne jako slabe lige... vama preporucujem promenu profesije, uostalom niste vi losi za ovu nasu ligu (korov).

Amon Ra

pre 12 godina

Dobro sta nije jasno! Posle utakmice u Irskoj, a posebno u Uzicama, sve je bilo jasno ! Kad je pao gol za Partizan, nisam se radovao, jer sam jednostavno znao da ce sledeti blamaza! Ajde i Partizan i Zvezdu cakaju sveze okosene srpske livade (po nekima stadioni)

ya88

pre 12 godina

Jel' neko vec odredio datum kada mi zvanicno prestajemo da se bavimo ovom igrom (a da ja to nisam procitao) ili ja treba da ga odredim?!?

Ubija me kad se setim na sta sam ja potrosio pet sati zivota!!!

Martin

pre 12 godina

Ima boga ima boga...mada jbg, sledece sezone mozda vam u kvalifikacijama dodje Timok pa cete njega da pobedite i plasirate se u Ligu Evrope. Svaka cast Samroku na zasluzenoj pobedi navijacu za njih u grupnoj fazi. Srbijo stidi se...fudbalski savez pod hitno da se preimenuje u savez fudbalskih amatera !

djuka039

pre 12 godina

Da,da,to je taj Rnic,veliko pojacanje Partizana. Kakvo drvo od igraca !!! Mislim,svi znamo ko je Ren,ali Samrok brate... Sramota je blaga rec

bargro

pre 12 godina

Mnogo smo jadni! Najveca bruka u nasoj bogatoj kolekciji. Politika dovodjenja penzionera, igraca na pozajmicu, anonimusa i prodaje svakog po svaku cenu je dovela dovde. Nema sledece sezone, nema nismo imali srece nego odgovornost hitno i odmah!

dete provincije

pre 12 godina

Otvoris novine,blizanci zauzeli pola istih,pogledas im sponzore,svima im placas porez,pogledas im rezultate,kad'ono medjutim...

Skywalker

pre 12 godina

3 utiska:

1- Zao mi je Volkova, takav igrac,tj.igracina koji trci,kreira,centrira svo vreme ce protraciti godinu dana svog zivota igrajuci u Srbiji.Ali dobro siguran sam da ce ga vec naredne godine negde prodati jer decko zaista vredi mnogo a i poznato je da sve sto valja ne ostaje u Srbiji.Ovde samo ima mesta za propale fudbalere koji su jednom nogom u penziji, prosecne domace fudbalere i "ostatke" iz Brazila,Argentine,Afrike.Da li se secate ko je dao gol juce za BATE Borisov koji je prakticno uveo taj klub u LS? To je nas igrac, 24 godine, prosle godine igrao u Jagodini(u Partizanu,Zvezdi i Vojvodini nije mogao da igra verovatno jer je bio previse dobar a i nije imao dobrog menadzera) a ove godine vec postigao 3 gola u beloruskom sampionatu i ove godine je uveo svoj tim u LS.

2- Partizanovac jesam ali za vreme trajanja produzetaka sam navijao za Irce da prodju jer za razliku od Partizana oni su igrali srcem, kao tim i za to im svaka cast.

3- Posto ne pratim nasu ligu vec godinama(ne volim da gubim vreme na gluposti) vidimo se sledece godine :)

dadada

pre 12 godina

jasno kao dan da je Rnic prodao utakmicu,i u drugom poluvremeno je namerno izgubio loptu ali nisu uspeli da daju gol.Ko li mu je platio,verovatno onaj sto je hteo i Stojkovicu pa su to otkrili.

nivaldo

pre 12 godina

ispadose i blizanci ostaje jos reprezentacija, ma kakav fudbal kod nas to treba zabraniti da ljudi ne padaju dzabe u depresiju :)))

Istina

pre 12 godina

Kad budu svaki dan trcali sa tegovima po 5 sati, pa opet to ponavljali svaki dan i kada 100 minuta budu trcali bez prestanka, onda ce tek tada igrati kako treba i biti spremni za neke velike uspehe. Neka se treneri u Srbiji malo prosetaju po kampovima koje vode najpoznatiji fudbalski treneri pa neka vide i nauce kako se radi sa igracima. Zalosno je da nasi neuki treneri i igraci primaju velike svote novca, a da to nisu zasluzili.

erlanditis

pre 12 godina

Kakva zemlja, takav fudbal! Kakav narod, takvi fudbaleri...politicari...lekari...sudije.............! Sve ok, smao da smo mi zivi i zdravi!?

Radomir

pre 12 godina

A sta ste ocekivali kad je rasprodat ceo tim, kupljen povredjen stoper koji je zamenjen nespremnim Rnicem. Od svih prica kako prave tim na duge staze nije bilo nista. Penzionisao se Krstajic (sto je i bilo za ocekivati) a njegovog zamenika su prodali posto je ponuda bila "dobra". Jel vam se isplatilo draga upravo?

SK

pre 12 godina

Sramota!Irci nam ocitali lekciju u fudbalu.Brzi,jaci u duelu,a poceli cak i da cuvaju loptu.Ilic,Vukic,Babovic..ne zna se da li su sporiji ili slabiji..kada ih zumira kamera pomislim da umiru..dosta vise.Stanojevicu,ovo je tvoj rad.Partizan nema igru jos od Skendije.Ko poznaje fudbal to je sigurno primetio.Ne pamtim ovako los Partizan.A evidentno je da ti nisi trener za bolje sutra!!!

na godisnjem

pre 12 godina

komentator na rts-u prenosi utakmicu partizan i samrok - babovic.babovic, mogo bi da padne sada babovic .... babovic.. ii nistaaa

a kad izgube, navijaci vicu uPrAvA napolje = pa ahaahah

Boza

pre 12 godina

Kakva katastofa zvezde, OVO JE TOTALNA KATASTROFA!!!
Svi napadaci neka se sto pre povuku iz fudbala i PARTIZANA i tako spase PATIZAN!
Ko god da je radio na dovodjenju igraca trebada se trajno povuce iz fudbala. Ovakav napad nece dati 10 golova u sezoni!
SRAMOTA!!!

Stefan

pre 12 godina

Nismo mi Partizan, mi smo FK Majka Tereza, sigurno utociste za sve koji su propali u inostranstvu i sve koji treba uskoro da zarade penziju...

Mrki

pre 12 godina

Ispadanje SVIH NAŠIH klubova iz Evrope, je NAJBOLJE što je moglo da se desi našem fudbalu. Sada će svi penzioneri-povratnici i stranci da se razbeže, jer neće biti para za plate, pa će ostati deca koja hoće da trče po terenu i igraju fudbal, pa će za koju godinu možda i biti nekih uspeha.

guru

pre 12 godina

Mozda bi UEFA mogla da vrati INTER TOTO KUP, mozda bi tada nasi timovi (Zvezda, Partizan, Vojvodina, ...) uspeli da igraju u Evropi nekoliko godina zaredom

five

pre 12 godina

E grobari sa juga!!! Vi koji ste u dilu sa DJuricem!!! Eto vam ga sada!!! Unistio nas je gospodin kojem ni ime ne treba pomenuti a vi gospodo sa juga ste mu u tome pomogli time sto ste cutali i bez reci dozvoljavali da to radi!!!
Nek vam na cast sluzi!

android

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE!!! Da li je stvarno, pose ucesca u LS i dobijenih 8 miliona evra, bila potrebna prodaja Savica?! Promenili su celu odbranu, i skoro celi sastav, i ocekujete dobre rezultate u evropi. Pa niste vi KK Partizan, i nije Stanoje Vujosevic!

HlaoRu

pre 12 godina

Nije Stanojevic nista kriv, kriva je uprava koja je besramno prodala sve sto je valjalo.

Svaka cast Samroku, odrzali su nam lekciju iz borbenosti i naucili nas sta znaci zelja za pobedom.

UPRAVA NAPOLJE!

realno

pre 12 godina

sad mi je sve jasno i bistro zasto smo se veceras mucili da nadjemo link iz dijaspore .... da ne vidimo prodaju i kolaps ... curka, zeka i bik jos ste tu

Novosel

pre 12 godina

Kako bi nas narod rekao, sve se vraca, sve se placa, jel tako Stanoje?!
http://www.youtube.com/watch?v=DnvmVpHIXP0, obratimo paznju na "huligana", na 2.55! I sta sad Stanoje??? Ajd necu dalje, znam da ti je tesko! Posto redovno citas komentare! "Grobari" rekli svoje....

Ajde na kupanje...još je Avgust

pre 12 godina

Šteta što Medo neće moći da igra u sledećoj utakmici u grupnoj fazi jer će te ostati oslabljeni i možda ne prezimite u Evropi.

Milan

pre 12 godina

Stanojevicu napolje!!! Zajedno sa vasljivom upravom!!! Rankovic nije ni za B tim! Nemamo vezni red, Ivanov nam je glavni kreator igre! Nemamo nijednog napadaca, sem Laze, a njega forsiras po krilu.. Ilic umire posle 30. minuta, a ti ga cuvas zbog penala 120! SVI NAPOLJE BRE, SRAMOTE NIJEDNE!!!

saxx

pre 12 godina

ljudi ovo je realnost,ja sam grobar i mogu da kazem da se zvezda nije obrukala,jer oni realno nemaju sredstava kao Partizan a Ren je 20 puta skuplja ekipa od njih,ali za ove lopove iz partizana nemam reci,da uzmu tolike pare a da dovedu neke smesne igrace za sicu i zamazu oci javnosti,to je strasno...Zvezda bi ove klovnove napunila sa 5 komada

rovers

pre 12 godina

na transfermarktu vrijednost Irske momčadi je čitavih 2,100 000 eura,najskuplji igrač O"Donell stoji 450 000 eura, a ostali između 50 000 i 75 000,hehehe ne mogu vjerovat....

Dragan S.

pre 12 godina

Jad i beda da gore ne može biti!
Što se tiče prelaznog roka i dovođenja fudbalera, nije se pitao Stanojević, kako neki misle, već uprava. E pa, lopovi iz uprave, ne može i jare i pare, odrešite kesu, ne može se samo prodavati, a ništa ne ulagati, ili ulagati više puta manje nego što se zaradilo od prodaje. Srpski fudbal je zreo za OZBILJNU čistku!!!!!!!!!!!!!!

Milan iz Nisa

pre 12 godina

Sramota!Odmah smeniti upravu i apelujem na sve prave grobare da pokusaju da se organizuju i stanu protiv tzv.vodja koji su potplaceni od iste uprave i zbog kojih smo veceras dotakli dno,a Sava Milosevica koga su placeni navijaci pljuvali zamoliti da preuzme klub

Vanja

pre 12 godina

Ne bih rekao da se Partizan osramotio. Igra je bila prilično ravnopravna. U prilog tome govori i činjenica da su se igrali produžeci. Uostalom, Irci su pobedili samo sa jednim golom razlike.

Navijac

pre 12 godina

Krajnje je vreme da vratimo fudbal profesionalcima! Dosta su mesetari vodili fudbal. Dokle cemo na pocetku svakog prvenstva licitirati da li ce prvak biti Zvezda ili Partizan? Cemu onda prvenstvo?
Radi se o tome da mi NEMAMO profesionalce. Svi nasi nazovi fudbaleri su pretplacene BABE. A o trenerima posebna prica. U SVAKOM kolektivnom sportu dobar trener je pola tima. A sta imamo mi?

scarface

pre 12 godina

Oni ce za 5 dana, da pokupe svoje plate, neko 10 neko 15 neko 20 hiljada evra, a vi se svi nervirajte zbog njih, dok sutra budete zavrsavali svoje trule poslove (ko ga uopste i ima) i smisljali kako da izgurate mesec...

mrtva trka

pre 12 godina

Kad podvučeš crtu ne znam šta je gore. Zvezdina tragedija od Francuza u Francuskoj ili Partizanov poraz kod kuće od ovih pacera, kojima je ovo ujedno i najveći uspeh u istoriji kluba!!
Drugim rečima, nastavlja se prepucavanje ko je manje očajan od dva "večita" rivala. Nit goreg fudbala, nit ostrašćenijih navijača....

zvezdas

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti 4:0 od tima koji vredi 80 miliona i to na njegovom terenu koliko je sramota izgubiti od amatera ciji citav klub kosta kao najeftiniji fudbaler Rena.Partizan je jos jednom dokazao da je bez premca najveca bruka Srbije,komsije srecna i vama sezona kupanja

Dragan

pre 12 godina

Aj nadjite mi jednog trenera na svetu koji bi sa ovakvim sljam timom mogao da nesto ucini nema ga osim volkova ostali su za smece djuricu Gde. Nadje ove napadace Bilo ti mnogo Million i osamsto da zadrzis tejga etoti sad propadni lopuzo jedna

nenad

pre 12 godina

Sta te briga Djuro, sad mozes da pricas kako smo igrali jako zapaženo u evropi, jer nikad nije uloženo više novca u pojačanja
P.S. Nisi ti kriv, ja sam...

Boban

pre 12 godina

Sve cestitke fudbalerima Zvezde i Partizana na prikazanij igri. Koliko mogu da procenim oni su prikazali svoj maksimum. Jednostavno ne umeju bolje.
Na tom nam je nivou fudbal i treba da se pomirimo sa tim.

sbrdasdola

pre 12 godina

E grobari, grobari ceo dan se sladite Zvezdinim mukama protiv rivala koji je duplo skuplji tim od Zvezde i Partizana zajedno. A sta sad bi? Cutimo?!!!

Mare

pre 12 godina

Uh sto bih voleo da domace prvesntvo osvoji neko poput radnickog, rada ili sparataka ili ko vec a da se za opstanak bore ovi "evropski timovi" Vojvodina Partizan i moja ZVEZDA , sto ih biju sile poput Vaduza, Rena i Samroka. Ovi grobari a i moje delije se ubise od prepucavanja a partizan i zvezdam su ko ogledalo i odraz. Nemocni, slabi, spori , bezvoljni i nadasve niza klasa evropskog fudbala.

zex

pre 12 godina

Sto je bruka ispasti od samroka, sta su oni sisali vesla a igraci partizana su fudbalercine, da necemu vrede ne bi se vratili iz stranih klubova gde su grejali klupe kao Vukic, Smiljanic, Ilic, Babovic, Rnic itd. Moja preporuka/ gledajte srpsku kosarku, vaterpolo, odbojku i druge sportove jer za fudbal nismo !

RIKI

pre 12 godina

UZAS!!!!!! Napad los( sto nije otkupljen tejgo) Cleo su prodali zasto? Vezni red uzasan!!!!!!! Jedino sto se Medo trudi ovo ostalo je trka za parama!!!!!! Sto je prodat ADija????? ?? Sto Smiljanic sedi na klupi???? Sto su igra matori Rankovic?????????? STO NAS I DALJE TRENIRA STANOJEVIC????????

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Zao mi je svih nas koji smo gledali ovaj mec. Valjda ce sada konacno ser Aleks Stanojevic da napusti brod koji tone. Sramota

razdibudzilizovani

pre 12 godina

Godinama ovde citam jedne te iste komentare i od Zvezdinih i od Partizanovih navijaca: "ma boranija, dobicemo ih"
Nema vece boranije od nas, kada li ce to pojedinci da ukapiraju.

фкнс

pre 12 godina

Укинути државне пројекте зване близанци титови да нас не брукају више!

Pene

pre 12 godina

Kolektivni otkaz uprave Partizana!
Novi trener i da se polovini igraca uruci ispisnica!
To je sledeci potez koji treba da se uradi!
Mars iz svetinje, nezahvalnici!

Munja

pre 12 godina

Mislim da je veceras uspjelo manekenima od fudbalera da po prvi put ujedine grobare i delije! SRAMOTE SRBIJE!Delije, uzivajte ima i vecih rupa od vasih, na zalost moj Partizan! Vi barem od Rena a mi od nekih drvosjeca ispadosmo...

PimPong

pre 12 godina

Kao sto neki rekose kad su objavili da Stojkovic nije u ekipi, pitam se da li su u pitanju neke mutne igre. Ili je Partizan toliko los. Ne zna se sta bi bilo gore...

Zeko

pre 12 godina

Zamisljam tim...odbrana Shamrocka, a navala Rena.... Kakav bi to STRASAN tim bio! Steta sto nisam neki seik, da ih kupim pa da ih sastavim... SRPSKI FUDBAL RIP!

dulepan

pre 12 godina

Sta da kazem...Mislim da je prilika da se sve fudbalske navijacke gruge,svi grobari,svi cigani svi radovci,svi ljubitelji fudbala,da krenu u strajk i da se otera ova fudbalska mafija...Sport nije trgovina,sport je zivot,sreca itd...

nenad

pre 12 godina

dok nam levi bekovi budu igrali i napad i odbranu i sredinu terena ,od tog fudbala leba nema... sramota za srbiju je i Partizan i Zvezda... treba poceti ciscenje govana... pocevsi od karadzica pa redom..

otkacheni

pre 12 godina

Mnogo pozdrava za sve vas koji iz godine u godinu prozivate Zvezdu za sezonu kupanja. Sve se vraca sve se placa. Uz sve to, imate najboljeg trenera u istoriji srpskog fudbala - ser Alexa.

max

pre 12 godina

zvezdas sam ali neka smo svi ispali,sramota,ni zakon o sportu nista ne funkcionise,neka nam je tako,samo tako moze biti nekad bolje,jer gore nemoze,dno dna,ogorcen sam....bolje neka klinci igraju nego ovi polovnjaci,

Dijaspora

pre 12 godina

Moje malo, slatko ostrvce (Kipar) ima 700.000 stanovnika.

Ali, zato imamo Apoel(Nicosia) u Ligi Sampiona i AEK (Larnaca) u Ligi Evrope. Oba kluba imaju timove koji nisu mnogo menjani u zadnje dve godine !!!

Ukupni godisnji budzet oba tima je oko 10 miliona evra. I nemojte da pricate kako su Partizan i CZ ispali jer nemaju dovoljno para. Pa, samo Partizan je od LS i prodaje igrace uzeo najmanje 2.5 puta toliko.

Dakle, vise niko da ne prica o manjku para. Zar Samrok ima pare ???

Ali, jedno je sigurno. Tesko je da mozes ista da ucinis ako svake godine kreces sa novim timom !!!

sumadinac

pre 12 godina

Najveca sramota u istoriji Srpskog a i Jugoslovenskog fudbala . Ako imaju obraza ostavke svi koliko veceras.... Sram vas bilo su lake reci za ono sto bi hteo da vam kazem...

DELIJE

pre 12 godina

Vreme je da navijate za Zvezdu samo je bruka od vas. Osramotili ste Srpski fudbal pokrite se Grobari. Zvezda je legenda iako smo izgubili 4:0 ali je igrala fantasticno.

Crvena Zvezda

pre 12 godina

Vece kad je umro klubski fudbal u Srbiji :(

Za zvezdu sam bio siguran da nema sanse ali sam stvarno mislio da partizan moze bolje, steta...

BRE!

pre 12 godina

upravo jel ste zadovoljni sa 12.000.000 od Savica?
e sta sam doziveo prvo Makabi Petah Tikva, onda Petrazalka i na kraju ejjjjjjjj Samrok....
sramota ali tako i treba kad zinuli samo za pare
a vi tzv "igraci" Partizana pokupite svoje prnje i pravac u Borski rudnik pa da naucite kako se krvavo zaradjuje novac
i samo jos jedna stvar U P R A V A N A P O LJ E ! ! !

WFC

pre 12 godina

E a sad ce navijaci zvezde da lece svoje komplekse ovde,kao sto su to danas navijaci partizana radili na vest ispod :)))

Ne Blizanizaciji,Cuvaj Svoj Grad,Bordi klub iz tvoga grada
Budi Srbin

Roki

pre 12 godina

Ne volim kad gube nasi timovi,al' mi drago zbog ovih Iraca. Tri zidara ,dva tesara,cetiri mesara i dva studenta(budzet kluba 50k evra) izbacise Partizan,koji uzeo 20+miliona evra.

Novosadjanin

pre 12 godina

E Grobari, Grobari....Sahranili ste srpski fubal. Bilo koji drugi klub iz naše lige bi ostavio srce na terenu večeras, ali ne i vi. U Fifinom zbrajanju osvojili ste 0.8 poena za Srbiju koliko bi dobili i da niste igrali uopšte, jer je to minimum. Zapravo, prilično sam siguran da i kad bi vam dali da birate protivnika ne biste pobedili. Oduvao vas Šamrok ko maslačak na livadi!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

I pored sve neverice i tuge Stanojević sedi i ne pokušava napravit bar još treću izmenu... strašno ovakvu neviđenu sramotu može oprati samo OSTAVKA!
A 99 % navijača sa ovog sajta videlo je probleme(tko treba da igra) ovoga tima partizana,samo Stanoje nije ili nije smeo! U svakom slučaju crno nam se piše,možda i gore nego onda kad smo izgubili od Peteržalke pa P.Tikve!
VOLIM GA KO OKA DVA!

PFC Forever

pre 12 godina

Nije Samrok pobedio Partizan nego lopovska uprava.
Mora nesto da se menja, ali ne samo u Partizanu nego u celoj Srbiji, dokle vise da trpimo te "ljude"??

besan ker

pre 12 godina

A taman ste mislili da nama uvalite Vaduz kao najveću bruku srpskog fudbala, ahahahaha. Vama samo Veselinović može da pomogne, vi ste bruka od kluba!

Samo pitam, nemojte se jediti

pre 12 godina

Jelte...Da vas pitam...
Mi smo ispali od Vaduza jer smo im prodali utakmicu - i to je sramota!
Al vi ste od ovih konobara ispali bez ikakve prodaje. Jel to veća il manja sramota?

Zipo

pre 12 godina

Ma bitno je da je gledanost skocila kaze vas cika Tole. I Zvezda i Partizan su danas postavljeni na svoje mesto, mada Zvezda nije imala sanse, ipak je Ren prejak

Bojan

pre 12 godina

partizan samrok 8000
partizan genk 25000
crvena zvezda ventspils 40000
crvena zvezda ren NEPROCENJIVO
E o tome vam ceo zivot pricamo
(chipsi, 25. avgust 2011 22:32)

Chipsi !
Nije ovo takmicenje u koreografijama !
Da zivimo u vreme druga Tita verovatno bi Vi dobili organizaciju SLETA za njegov rodjendan.
Koga bre vise interesuje to sto Vi pravite na tribinama ?
Super ste stvarno evo i igraci Rena to kazu,odusevljeni su !
E moja fudbalska Srbijo !!!
Oni moji Grobari se ne cuju od onog estradnog vodje sto rula na mikrofon.
Nekad su Cegi,Cume i Belgija vodili navijanje grlom i dlanovima ovim strucnjacima danas treba ozvucenje !
Daj neka im neko kaze da malo smanje na ikseti jacinu tona... UZAS,UZAS,UZAS !
O FUDBALERIMA I NASEM FUDBALU NEMOGU MAJKE MI VECERAS !
SPORO,SPORO,SPORO,SPORO... KUPITE IM SVIMA PO JEDNU LOPTU PA NEKA NOSE KUCI !

pirocanac

pre 12 godina

A utroseno najvise para za pojacanja ove godine? Gde si sada Djuricu? Prodali smo sedam igraca iz tima koji nije osvojio ni bod u LS. Pitam se sta smo mi ocekivali?

CESTITAM SITUACIJU

pre 12 godina

(hici, 25. avgust 2011 20:38)

e stvarno ste osvetlali obraz srpskog fudbala nemam reci...Cestitam situaciju :D
aahahah da vam je bio Ren protivnik gore bi od nas prosli...ili je Shamrok jaci od Rena??

alexizsvedske

pre 12 godina

Nema bednijeg kluba od mog partizana, al nikad vise necu da ih gledam.NIKADA VISE!! Fizika srbskih a pogotovo partizanovih igraca je za smeh..Ja imam bolju kondiciu a ja imam 46 godina. Stanojevic napolje vec jedanput. Partizan neume da dobije utakmicu na svom terenu. Uhh, da se ne izrazavam!!!!

JUZNI FTONT

pre 12 godina

Fudbal je UMRO...ovo je sahrana naseg fudbala....sta reci osim pakujte kofer i svi napustite Partizan...inace smo zavrsili sa fudbalu.

fudbal je umro

pre 12 godina

Vazno da je Lola Smiljanic pre utakmice izjavio da ce se i ove godine Evropa samo gledati na Stadionu Partizana.Ucuti i ne progovaraj vise kad te molim!!!

Glas razuma

pre 12 godina

Onog trenutka kad iz naših klubova izbacimo kojekakve bitange koje su upale 90-ih i koje imaju uticaj na sastavljanje timova i rukovodjenje klubovima uopšte, možemo očekivati bolji fudbal, i bolje rezultate, od Partizana,Zvezde,Voše.
Do tada se džabe nervirate!
Čestitke Ircima.Zaslužili su LE.

borissrb

pre 12 godina

Ja sam partizanovac al mi je drsgo ds su i partizan i zvezda ispali! Ne zasluzuju oni da igraju ni jedu evropsku ligu.Svaka cast ircima za borbenost!

majstor

pre 12 godina

Taman sam pomislio da smo se digli iz blata - 4 titule, pobede u derbiju, duple krune, liga sampiona, mnogo golova... Ponovo smo u blatu braco. Bilo bi mi zao da ode Stanojevic jer mislim da je strasan trener za njegove godine. Nije on kriv sto Jovancic ne moze da da gol iz 5 sansi na dve tekme

Napredak

pre 12 godina

Ovo je pravi napredak, Partizan i Zvezda zajedno da oforme tim ne bi mogli da dobiju kod kuce. Ja sam Zvezdas ali ovo sto ste vi uradili je bruka. Gde je sada gazda Tole. A da to moze samo u Srbiji.

delije sever

pre 12 godina

Svaka cast za uspeh! to samo vi mozete. imali ste srecu sto ste dobili najslabijeg rivala. sta mislite da ste dobili Ren kako biste prosli tada ne smem ni da pomoslim.BRUUUUUUKKAAAAAAAAAA.

Dragan

pre 12 godina

Tesko je biti objektivan.Muci me nase razmisljanje, mi mladima ne damo sansu, to je najveca glupost. Igraju iskusni, zasto ako ne zasluzuju. Mali Aksentijevic, odigra odlicno, pokaze se i onda ga Sale ne stavi u tim na sledecoj utakmici. Pa kakav motiv to dete onda ima da igra bolje da se dokazuje. Pogresan primer dajes mladima Sale. Batali Rnice, Rankovice itd. ako ne zasluzuju igrom, neka sede na klupi, neka se dokazu. Deci moramo davati sansu.

Stefan Bg

pre 12 godina

Ovo je realnost naseg fudbala.Za Zvezdu je bilo ocekivano da izgubi ali oni se uopste nisu borili jednostavno ko da su pustili Ren.Isto je tak sa Samrokom.Stanojevi je pred zreb rekao a je to najlaksi moguci protivnik.Pa sto ste onda izgubili??Prblem naseg fudbala je to to sebe vidimo u sledecemkou i pre nego sto je poceo.Zato se desavaju Samrok Apoel,Tikva,opet Apoel,Slovan..Utisak utakmice:Babovic,Babovic..mogao bi sada i da padne Babovic!!!!

milos

pre 12 godina

Ovo ni ne vredi komentarisati,lepo je rekao komentator na kraju dok god se igraci budu prodavali cim se ukaze prilika ovako ce nam izgledati fudbal...Nekada smo bar u sportu videli izlaz iz tuzne situacije u nasoj drzavi a ovo nam je pokazalo da nema vise bezanja od problema,treba da se dese promene iz korena u svim aspektima ovog drustva,dokle vise ovako?

GrobaR

pre 12 godina

Sta napistai a ne iznevirati se, sta napisati a ne reci sve, sta napisati a ne iskritikovati sve.

Nemoj neko slucajno da je iskritikovao odbranu , Volkova, Medu, kad ovi u napadu ne znaju da gol da daju. Samrok nam ucinio uslugu jel bi u LE pucale petarde, ko da vas je sam Bog poslao, a sta reci o upravi, SVE su prodali, doveli poluigrace, makar da ste pustili klince da igraju , nego igraju Vukic i Ilic???? Tejgo nije valjao, Moreira??? 2 meseca na sajtovima vam navjaci pisu NE, NE prodajte , ako svi vide , a vi to ne vidite lepo napustajte fotelje, domacih titula imamo i mi i Zvezdasi kolko hoces, trebaju nam evropski rezultati!!!

nnidza

pre 12 godina

Posmislio sam da je Zvezda danas dotakla dno. Međutim Partizan je pronašao dno dna. Ovo je strašna stvar. Posle Vaduca sad i amateri iz Irske...

Novosel

pre 12 godina

Kako bi nas narod rekao, sve se vraca, sve se placa, jel tako Stanoje?!
http://www.youtube.com/watch?v=DnvmVpHIXP0, obratimo paznju na "huligana", na 2.55! I sta sad Stanoje??? Ajd necu dalje, znam da ti je tesko! Posto redovno citas komentare! "Grobari" rekli svoje....

Simonida Puvalo

pre 12 godina

Pozdrav za sve navijace partizana koji su likovali nakon naseg poraza u Francuskoj - sada su videli da od loseg moze i gore!!!

Buhahahahaa, nego sta nego se osramotio - ovo je veca sramota i od nase cetvorke (mada ste vi cesto bili i odlikasi), negde u rangu Fljamurtarija!!!

Zmaj

pre 12 godina

@duznik

Takvi kao ti i treba da izgube na kladionici kad ne znate da se kladite. Samo retard moze staviti 50e na kvotu malo vecu od dva, a 4 para. I ubuduce treba da gubis...

Partizan-BRUKA SRBIJE

pre 12 godina

Ispasti od predstavnika Francuske je realno u ovom trenutku ali ako vas izbaci amaterski klub iz Irske,to je velika bruka,neznanje i jako loš kvalitet.

gile bl

pre 12 godina

Noje Jovancic kriv sto ne zna dati gol,nisu Ivanov i Rnic krivi sto ne znaju nista u odbrani,kriva je uprava koja ih je dovela,a Stanojevicu jedino zamjeram sto drzi Vukica i Ilica koji ne mogu trcati ni 20 minuta.

Walter

pre 12 godina

Они који су довели ову управу у клуб, они који су вређали Саву Милошевића са трибина за време избора, сада су најгласније викали: "Управа напоље". Све док Караџић, Ђурић, Лукић и слични не оду, фудбал ће пропадати у Србији. Ове две утакмице данас су најблаже речено срамота!

juga

pre 12 godina

alo bre,sta pricate,kakva bruka i katastrofa...to je realnost,svi danas igraju fudbal,kad lane jovanovic daje gol rukom faranima,znate koliko je sati.a druga je stvar sto se mi Srbi tripujemo da znamo da igramo fudbal,i mislimo da smo u svemu najbolji...uzas...

Dalibor

pre 12 godina

Da li znate kolika je kvota bila na poluvremenu za igru Samrok ide dalje i kolika je uplata bila na tu igru u jednoj azijskoj kladionici?

jimmy1980

pre 12 godina

Večeras se cela Srbija radovala,prvo poniženju Crvene Zvezde,a onda poniženju Partizana.Priželjkivali smo tuđu nesreću,pa nam se to obilo o glavu.Uprave napolje.

nije nego

pre 12 godina

Samrok ima manu ,
mana ima Sanu
sto su vece njene mane
ne mogu bez Sane!
Lepo rece Strajnic " jos jedan aninimni klub je preko Partizana dosao do svog najveceg uspeha".

davor

pre 12 godina

ljudi, pa sta vam je... nije Partizan, niti Zvezda a ni Vojvodina... FSS je kriv za sve! Dok god dogovaraju pre svake sezone koje mesto za Evropu kome ide, mi cemo se uvek ovako brukati!

sumadinac

pre 12 godina

Najveca sramota u istoriji Srpskog a i Jugoslovenskog fudbala . Ako imaju obraza ostavke svi koliko veceras.... Sram vas bilo su lake reci za ono sto bi hteo da vam kazem...

vuchkomilli

pre 12 godina

Citao sam komentare na Zvezdinu partiju veceras, i stvarno ste bili maliciozni, najblaze receno... Meni ne pada na pamet da se tako izivljavam, zato samo... BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! SHAMErok rovers!

E, da, ko se zadnji smeje... Navija za Zvezdu!!!

BaldrickZG

pre 12 godina

Mislio sam posavjetovat Zvezdu kako da udju u Evropska natjecanja. Kao Trabzon, puste Partizan da se plasira pa optuže Partizan za namještanje i lagano uđu umjesto njih. Al kako Partizan uvest brate.

Srecko

pre 12 godina

Kaze Stanojevic mi ne znamo da se branimo,igramo uvek da damo gol vise. Pa covece ovi ne znaju da daju gol... Jel samo trce na treninzima il koji put i sutnu loptu ka golu???

tole super liga

pre 12 godina

Strajnic- Babovic utrcava u sesnaesterac, a on ce na to: "babovic, babovic, mogao bi sada i da padne babovic."dzabe padati moj Strajnicu nije ovo tole super liga, 4 penala na sest utakmica do cega dovodi navika da se u svom kaznenom divlja bez kazne u TSL a onda4/6,mislite o tome

Bojan-LS

pre 12 godina

Ne znam da li je gore sto je moja Zvezda primila 4 komada od Rena ili sto je Partizan ispao od ovih amatera?!

Crvena Zvezda 24 650 000 evra
Ren 80 250 000 evra

Partizan 24 300 000 evra
Samrok 2 100 000 evra

Svaki dalji komentar je suvisan.

Sasa

pre 12 godina

Isuvise je nego ocigledno da nemamo ekipe za Evropu. Partizan nema napadaca, nema onog majstora kuhinje koji jelu daje "final touch". Bekovi daju golove a golgeteri,... pa recimo da ne zasluzuju to ime.

Vicko

pre 12 godina

Pita Prosinečki Stanojevića, šta radiš u septembru, a ovaj odgovara idem na more znaš popusti su. Prosinečki odgovara pa mogli bi zajedno!

lurchgm

pre 12 godina

bio sam nekada vatreni navijac c. zvezde,sada samo povremeno pogledam,kada mi ostale obaveze dozvole...nije jos gotova utakmica partizana i na kraju nije ni bitan ishod iste,ali budimo iskreni i surovo realni...srbija,nas fudbal i nasi timovi su daleko ispod nivoa evrope...sve ostalo je cisto zavaravanje...nesto se pod hitno mora menjati

Vreme je za REVOLUCIJU u srpskom fudbalu

pre 12 godina

danas je 39C ... Irci iako verovatno nikad nisu u 22h igrali na toj temperaturi pretrčaše Partizan opušteno, bore se kao Lavovi i na putu su da eliminišu ovu ekipu Partizana. Ljudi vreme je za REVOLUCIJU ... Bez nasilja,lomljenja,mirno okupljanje ispred oba stadiona... ostavke uprava... pa iz početka... eto...

Stanoje

pre 12 godina

Što se tiče "mog"života prava bruka i sramota!Evo recimo kad kamera zumira Sašu Ilića i Eduarda,imam utisak da će da odapnu na terenu.Oni ne mogu više ni da stoje,a kamoli da igraju.Oči samo što im ne ispadnu od nemoći i iznemoglosti.Ostali isto tako.Jedina svetla tačka je ovaj Volkov,ali ni on ne može sam,pa makar se protivnik zvao i Šamrok.Ovo je zrelo za motke,ali one u..... Prvo more uprava pa igrači!

guidopfc

pre 12 godina

njemu igraju vukic i rankovic. pa kako ga samo nije stid. a ivanov, jovancic, rnic, eduardo... kakvo smece prelaznog roka. katastrofa...

Banda del Oeste

pre 12 godina

Помоз Бог
СРАМОТА за наш фудбал . Партизан и звезда и војводина су нас обрукали . Толе дај отказ молим те . Само Рад је успео да се не обрука .

RUSuper

pre 12 godina

Ae uprava,igraci,trener,lekarski tim......svi napolje iz teama i pravimo novi team koji ce na nesto liciti.Ovo je tuzno gledati majke mi,sem Volkova ne ume ni da potrci.

Nije_bitno

pre 12 godina

Gotovo je za partizan :(((((((( Prakticki je nemoguce zabiti 2 gola u 6minuta.A i sami su krivi vodili su 1:0 imali 12 sansi za gol i sve su promasili.Tako da su oni sami krivi za ovo sto se desilo.

Sasa_Ns

pre 12 godina

Kakva bruka i sramota nemogu da verujem Rnicu glavni si krivac za ovaj penal a svaka cast volkovu na borbenosti tako se igra za svoj klub

pa da

pre 12 godina

stanojevicu svaka cast.. ni dijara na klupi.. ilicu zavrsi karijeru molim te zajedno sa vukicem.. ti tomicu polako sticice lopta do tebe.. volkov je jedini igrac partizana...

клик

pre 12 godina

Није ми криво што смо изгубили, сасвим је заслужено. Сен Волкова, скоро сви играчи су нула. Станојевић константно игра своју бункер тактику, чим дамо гол, због чега смо изгубили све утакмице у Европи. За задњи гол, није голман крив, могао је или одмах да прими гол, или да направи пенал, па да покуша да одбрани, а крив је Рнић, и Иванов. А да не спомињемо да од толиких милиона од трансфера, није потрошено ни 10% на појачања, већ су паре себи ставили у џеп. Срамота!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Vi ste veca bruka od Zvezde. Ne daju se konobari i recepcioneri.Tim sa najlosijim koeficijentom a vi prvi iznad crte povlascenih timova.Kakva deca srece i na kraju u 93 munutu cete da prodjete. Strasno i blamaza. I da niste vise ni jedan komentar o Zvezdi ostavili. da li vam je sada jasno u kakvoj ligi igraamo i da vi sa svojim filijalama samo nanosite stetu nasem fudbalu

Sale

pre 12 godina

MAJKE mi, ima da se odreknem fudbala...i Partizana..
Da pljunem kad god prodjem pored nekog od ovih igraca od veceras..
A da o upravi i treneru ne govorim.
Uuuuhhh koliko sam besan....

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Пишем пре продужетака.
Прошли или испали, СТАНОЈЕ је пао на испиту.
Додста је било!!!

football manager 2011

pre 12 godina

kako je lepo dana sbiti navijac Zvezde i Partizana,motke u ruke i resiti ovu bruku srpskog fudbala drugi nacin ne postoji

crnobeli delija

pre 12 godina

bruka, sramota i beda.

mozda je stvarno bolje da partizan "casno" ispadne u produzetku ili na penale, nego da prodje i bude masakriran od iole ozbiljnije evropske ekipe.

ovakvu bruku, mislim da ni najzagoreliji navijaci CZ nisu ocekivali.

da ne pominjem da je popadalo 20 miliona tiketa po evropi (i sire). nekome ce da leti glava zbog ovoga.

chris

pre 12 godina

e jos 13minuta a 1:1. ma nisu nasi timovi za evropu izgleda, moze da igramo po srbiji i to je to. kad nemoze ni ove da dobijemo nema sta da trazimo u ligi uefa!!!!

duznik

pre 12 godina

Ne mogu da verujem.
Pozajmio sam 50e i odigrao PSV, Az Alkmar, Salke i Partizan, ukupna kvota nesto preko 2, da dobijem jos 50e i kupim novu graficku. Pa da li je moguce da oni ne mogu da pobede poluamaterski Samrok, ekipu od 950.000e?! Pa koji je ovo put ove godine da povedu i na kraju izgube vodstvo?!
Tacno ne znam sta da radim sad. Tako mi i treba kad sam glup.

Strasbourg

pre 12 godina

E tugo moja, prosli ili ne, sa ovakvom igrom partizan nema sta da trazi u LE. Sreca vasa pa niste naisli na Ren :) Primili bi vi duplo vise golova nego Zvezda! :))

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Da nije smešno,bilo bi žalosno! Ovako smo nekad igrali 80-ih protiv Seltika(slični dresovi),a sad protiv ovih polu amatera.Bolje da ispadnemo nego da nas kasnije puni i Kurta i Murta! Sramota!!! A sa ovim produžecima sigurno gubimo večeras ili protiv OFK Beograda zgog umora!

razocaran navijac Partizana

pre 12 godina

Danas je srpski fudbal definitivno umro,ako vec do sada nije. Kako god da se zavrsi sa ovim amaterima iz Irske, Partizan, Zvezda, Vojvodina, Rad i ostali samo brukaju nas fudbal. Nismo mi za fudbal. Zivo me zanima da li ce od sramote gospodin Stanojevic uopste da dodje na konferenciju za stampu, a ako i dodje, sta li ce reci. Sram vas sve redom bilo.

crnobeli delija

pre 12 godina

cak i da se partizan provuce veceras, "AS" )namerno pod navodnicima) bi morao da podnese ostavku, iz moralnih razloga. Ako u par nedelja tvoj tim u 4 utakmice nemoze da zadrzi vodjstvo, onda stvarno nemas pojma da pripremis ekipu kako treba. pa nisu ovo klinci od 17 godina pa da se boje pobede.

realno

pre 12 godina

jadno i bedno stanojevicu,jadno i bedno. bas me zanima tvoja konferencija za stampu,i da li ces biti covek kakav sam mislio da jesi. i da kazes bez izvijanja i politikanstva da je ovo s.anje. imao si 3 ili 4 prelazna roka,nista i nikog nisi doveo,sem volkova i donekle mede. naguravas sredinu,ilic,babovic,vukic. po krilima nista,sem onog poluigraca tomica,napadaci nula.alo bre irci,daj boze da ispadnete,da cujem santrac opravdanja da svi sad igraju fudbal,svi sem nas

neuki

pre 12 godina

e koliko puta se prevarim, igram jedinicu na partizan a davno sam shvatio..na srbe se nikad ne kladit, ni u zivotu, ni ratovima ni u sportu...

Wllaxy

pre 12 godina

Iiiiiijao bruke....

Pa vama ne treba cak ni neka jaka ekipa da se obrukate!

Manja je bruka izgubiti 4:0 od ekipe koja zna da igra fudbal nego ispasti kod kuce od automehanicara i vodoinstalatera!

Btw - nije lepo smejati se tudjoj nesreci!!!

alexizsvedske

pre 12 godina

Nema veze kako danas Partizan proze..Produzetak..Ove godine kvalifikacie evrope je srbski fudbal umro..A mozda je to i najbolje kad zvezdini supporteri bi voleli da Partizan izgubi od Skendije..Mi srbi smo degenerici i zato nam bog neda.. Partizan, Vojvodina, Rad su stvarna SRAMOTA. Stanojevicu nemogu da te gledam bre vise! A i Vukica i Ilica..Bez kreativnosti ali najtuznije bez BRZINE U IGRI. Ova igra je najgora sto sam ikad gledao..Tako je bilo dosadno da sam izkljucijo link. Ovo nije moj Partizan, ovo je neka bagra od trenera pa sve do igraca, sem volkova. Njemu kapa dole. Trci i znoji se za najlepsem dresu sveta. Boze pomozi molim te.

neko ima bari neko fljamurtari

pre 12 godina

Stvarno imamo RETKU priliku da posmatramo uzivo kako se razvija PROJEKAT EVROPSKA CRVENA ZVEZDA ... XAXAXAXAAAAA
(pfc, 25. avgust 2011 18:51)

khm...

sergej

pre 12 godina

Ljudi ovaj Samrok smo trebali da razbijemo kao Ren Zvezdu ali realno. Sta li ce da radimo ako prodjemo u ligu sa ovakvom igrom nemam pojma. A mi se mučimo... Volkov u reprezentaciju... Smesan je ko Pizon.

Voodoo_Child

pre 12 godina

Kakav nam je fudbal kad se šampion države muči sa ekipom koja je daleko od evropskog proseka. Da nije žalosno bilo bi smešno.

Domaći fudbal i njegovi komentatori... KOMEDIJA

pre 12 godina

Straja: "Svi gledaju prema Slovaku... i ovaj se konačno smilovao... ne preterano brilijanatna partija Partizana, ali...."

Shankly

pre 12 godina

Ja se pitao zasto Strajinic ne prenosi realno jacu utakmicu u 18:30, al sam zaboravio da on prenosi samo utakmice voljenog kluba. I to sa kakvim zarom, evo sad bas govori selekroru koga da pozove u reprezentaciju... covek svestran.

Kantona

pre 12 godina

Lopovi, lopovi sede nam u upravi, crno bela zastava njima nije svetinja!!!!! 26 miliona uzmes i dovedes povredjene igrace, sramota!Na kraju ce biti kriv mucni Stanojevic!!!!

Bojan norway

pre 12 godina

Stanoje jooooooooooj ko ti igra......??? Banovic, rankovic e to je sramota a na klupi aksentijevic i smiljanic
... Banovic kao uvek jedan dobar potez pa sve usere uvek. Prolazimo ali ima da budemo rupa s igracima poput radise babovica rankovic i vukica.... Reagujte ljudi sta je ovo

gfgfgh

pre 12 godina

Treba zaustaviti napad - Volkov
Treba organizovati napad - Volkov
Treba dati gol - Volkov

Ivanov, Ilic, Jovancic, Eduardo, Vukic - bruka i sramota

objektivno

pre 12 godina

Igra - bedna! Ej, ne mogu da nadigraju ove ribare amatere 3 poluvremena! A vidi se i da jedva trce. Jedini sto vredi je Volkov, prodace ga bata Djura cim pre! Covek igra srcem iako je zvezdas, a ovi ostali partizanovci ni da maknu. Jadan je tim kome je glavni igrac i glavni kreator igre bek. Svaka ozbiljnija ekipa ce lako zatvoriti levu stranu, desna ne postoji uopste i sta onda???

oj fudbale ala si propao

pre 12 godina

Grobari vi bi protiv Rena prosli isto kao i Zvezda.Pa ovo je krs i lom od fudbala.Jad i beda.Skoro kao Zvezda.Kazem skoro jer Volkov vadi prosek.Ostali...Tuga...

grobar

pre 12 godina

Jel spavas Stanojevicu sa ovim Vukicem i Rankovicem pa ih moras drzati u igri ????????? Teraj bre to napolje i pruzi sansu onima koji hoce , mogu i znaju , za dobrobit naseg PARTIZANA !!!!!!!!!!!!!

Dr. Mo

pre 12 godina

Hmm ako je nas glavni kreator levi bek onda mi stvarno nije jasno kakvu to mi taktiku imamo i kako mislimo protiv jacih klubova, svasta

guido

pre 12 godina

Ranković se uporno forsira kao desni bek iako je veći deo karijere igrao kao zadnji vezni a Aksentijević i dalje ne dobija šansu???Za to vreme kod Aleksa Fergusona i Vengera igraju standardno igrači mladji od 90-tog godišta i razbijaju!!!
(svakoe, 25. avgust 2011 16:32)
_________________________________________________________________________

upravo tako. u mancesteru igras ako si perspektivan bez onzira na godine ali jok u partizanu. uzas....

TimCahiLL

pre 12 godina

Ne treba biti neki vrsni poznavalac fudbala,pa shvatiti da se konstantnim tumbanjem ekipe ne moze stvoriti apsolutno nikakva prepoznatljiva igra,a ovaj gospodin koji ispred svog imena ima prefiks sef strucnog staba to stalno radi.Zaista je vise mucno slusati i njega i Krstajica i Djurica i ostale.Pustite bre vise na teren Aksentijevica,Ninkovica,Babica,Markovica,hocu da gledam fudbal,a ne bauljanje po terenu ovih "vrhunskih" iskusnih igraca.

Milan

pre 12 godina

A trener Stanojevic se zali Pizonu sto smesni Stojke ne brani za reprezentaciju, a on ga menja i stavlja kiksera Radisu,jadno i smesno istovremeno.

PimPong

pre 12 godina

Posto ne zivim kod nas, nemam nekih prilika da gledam Stojkovica cesto. Znam da ponekad kiksne, ali ipak mislim da je on solidan. On je mozda bio i nas najbolji igrac na Mundijalu.

Srdjan

pre 12 godina

Ljudi,Stanoje nije los trener,jednostavo ne zna ko ga minira od fudbalera, po nalogu Zeke,Bjeke...Pa mora covek da improvizuje.
Ja mu skidam kapu.

veliki strumf

pre 12 godina

Kakav smesan sastav. Bar 5 igraca koji ni za 20 ekundi ne mogu da pretrce 100 metara, a uz to Ilicu i Vukicu ce po ovoj omorini dusa biti u nosu vec posle 20 minuta. Proci ce Partizan ove ribare amatere ali sa ovakvim timom ne bi imao sta da trazi ni protiv nekog osrednjeg prvoligasa u bilo kojoj iole ozbiljnijoj ligi. A tek kad ogledam klupu: Miljkovic, Scepovic, Babovic... smehotres!

22

pre 12 godina

Sasa Ilic je doktor fudbala za ceo partizan i za celu zvezdu, covek ima 33 godine, i bori se vise od ijednog fudbalera partizana, pogledajte njegovo kretanje, on trci i nazad i napred, svaka njegova lopta je tacna i ima smisao, kad izgubi loptu trci sprint da ispravi gresku, pretrci vise od scepovica i vukica zajedno, svaki drugi napad protivnika on zaustavi, a skoro svaki je u napadu

aleksandar

pre 12 godina

dobra vest sto nema Stojkovica a losa da ce Radisa na gol,mada ove treba da dobijemo i bez golmana.Sto se tice golmana mi ih nikad nismo ni imali,barem ja, jedino za svoje godine koga sam zapamtio da lici na golmana to je Ranko Stojic.svi posle njega Omerovici,Belojevici,Damjanac,Kralj,ostali nisu ni vredni pomena su jedna velika sramota za Partizan.naravno tu jw i Pandurovic koji je idalje trener golmana pa me i ne cudi zasto iz Partizana nije izasao iole ozbiljan golman.suska se da i Spartaka dolazi talentovani golman,po meni odlicno resenje ali pored Pandurovica ostace samo talenat

milutin

pre 12 godina

A Žile,partizanovo dete , u Metalcu protiv Voše odbranio gomilu zicera jedan na jedan i penal!Sada brani Radiša a Stojke pušta priče o dolasku Aleksića u Partizan!Ko je ,bre ,ovde lud?

Aleksandar

pre 12 godina

Imajuci u vidu cinjenicu da Stojkovic los intervenise kod centarsuteva i generalno svih visokih lopti, ovo je dobra odluka Stanojevica. Taj Stojkovic je jedna obicna rupa, ali nije sam kriv za to. Delom krivica pripada i Pandurovicu, ja razumem da formiranog igraca ne mozes drasticno promeniti, ali moza makar malo da utice na njega i njegov kvalitet. Jedinio se postavlja pitanje sta ce se prijaviti kao razlog za odustvo Stojkovica, ,,povreda" ili losa forma. Mada je on los golman i nikakva dobra forma ga ne moze popraviti.

Nemanja

pre 12 godina

Napred Patizan, napred Zvezda!!!
Kolko bi bilo dobro da svake nedelje gledamo 2 nasa kluba u evropi.
A ovi koji vise mrze drugi tim nego sto vole svoj bi crkli od muke :P

mirko

pre 12 godina

Vidim da su neki i pre mene stavili primedbe u vezi Rankovića i Vukića,mislim da njih dvojica ne bi trebali igrati u prvoj postavi,a što se tiče Ilića ,u Skoplju je branio fenomenalno i na osnovu toga mislim da je zaslužio da brani.
Partizan ako ne dobije ovu utakmicu ,onda kompletna uprava i stručni štab da podnesu neopozive ostavke,odmah posle utakmice,jer sutra će biti kasno.

pfc

pre 12 godina

Ovaj Stanojevic sa ovom njegovom postavkom forsira najsporiji fudbal koji je svet ikad video !

Sasa Ilic mu je krilo, covek koji ne moze da probije 1 na 1 i kojem je dusa u nosu posle 20 minuta.

Takodje, koja je logika da krila igraju Ilic i Tomic a obojica su desnjaci ?

Rankovic desni bek, NO COMMENT

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Umesto Rankovića staviti Aksentijevića,a umesto Ilića Manga,a kasnije dati šansu i mlađima (Marković,Ninković...) i to bi bilo to!

HOCEMO NOVU UPRAVU I TRENERA

pre 12 godina

STANOJE ODLAZI!!!Definitivno treba da ode ovaj covek jer je pored ovakve nase neodgovorne uprave jos neodgovorniji trener koji se kocka ugledom naseg Partizana,koji se kocka ulaskom u grupnu fazu LE time sto stavlja na gol coveka koji je sve samo nije golman,coveka koji ne brani u kontinuitetu i coveka koji je mogao skupo da nas kosta i ulaska prosle godine u ls...Volim Partizan vise od svega ali Radisa Ilic nije golman za nas klub.Stanoje moze da se zali da nema igrace ali sam sastavlja tim (ako to uopste sam i radi) i ne sme da rizikuje na ovakav nacin iako je protivnik dosta slabiji.Cekam da povedemo,pa da se branimo a epilog svi znamo...TO NIJE PARTIZAN,STANOJE ODLAZI!!!

svakoe

pre 12 godina

Ranković se uporno forsira kao desni bek iako je veći deo karijere igrao kao zadnji vezni a Aksentijević i dalje ne dobija šansu???Za to vreme kod Aleksa Fergusona i Vengera igraju standardno igrači mladji od 90-tog godišta i razbijaju!!!

John O'Rilley

pre 12 godina

Radisha Ilich braniti???Awsome,ja misliti da sad imamo vishe chances!Shamrock could pobediti Partizan vrlo easy vecheras!!!Ipak,my dear serbian prijatel,I wish da bar Zvezda igra Europe League!

boki_rs

pre 12 godina

zaista ce biti nevjerovatno ako ponovo zaigraju rankovic i vukic.
cijeli svijet vidi da pogotovo drugi upropastava igru, da imamo boljih rjesenja pogotovo na desnom beku...
cudne stvari se desavaju uoci ove utakmice, i na pocetku sezone.

jo

pre 12 godina

Uvek mi se sviđao R. Ilić. Čak mislim da ne kiksa toliko često koliko Stojković. Posle Kralja i Pantića, Radiša je najbolji golman Partizana u zadnjih 10 godina.

Vreme je za REVOLUCIJU u srpskom fudbalu

pre 12 godina

danas je 39C ... Irci iako verovatno nikad nisu u 22h igrali na toj temperaturi pretrčaše Partizan opušteno, bore se kao Lavovi i na putu su da eliminišu ovu ekipu Partizana. Ljudi vreme je za REVOLUCIJU ... Bez nasilja,lomljenja,mirno okupljanje ispred oba stadiona... ostavke uprava... pa iz početka... eto...

pfc

pre 12 godina

Ovaj Stanojevic sa ovom njegovom postavkom forsira najsporiji fudbal koji je svet ikad video !

Sasa Ilic mu je krilo, covek koji ne moze da probije 1 na 1 i kojem je dusa u nosu posle 20 minuta.

Takodje, koja je logika da krila igraju Ilic i Tomic a obojica su desnjaci ?

Rankovic desni bek, NO COMMENT

svakoe

pre 12 godina

Ranković se uporno forsira kao desni bek iako je veći deo karijere igrao kao zadnji vezni a Aksentijević i dalje ne dobija šansu???Za to vreme kod Aleksa Fergusona i Vengera igraju standardno igrači mladji od 90-tog godišta i razbijaju!!!

Sale

pre 12 godina

MAJKE mi, ima da se odreknem fudbala...i Partizana..
Da pljunem kad god prodjem pored nekog od ovih igraca od veceras..
A da o upravi i treneru ne govorim.
Uuuuhhh koliko sam besan....

duznik

pre 12 godina

Ne mogu da verujem.
Pozajmio sam 50e i odigrao PSV, Az Alkmar, Salke i Partizan, ukupna kvota nesto preko 2, da dobijem jos 50e i kupim novu graficku. Pa da li je moguce da oni ne mogu da pobede poluamaterski Samrok, ekipu od 950.000e?! Pa koji je ovo put ove godine da povedu i na kraju izgube vodstvo?!
Tacno ne znam sta da radim sad. Tako mi i treba kad sam glup.

Roki

pre 12 godina

Ono sto mi ubija veru u postenje u sportu (zivotu) doziveo sam od istih onih zeleno-belih ciji dres i imam. Kada ce jednom po bilo koju cenu neki Radisa da skine dres i rukavice i da napusti mesto prevare. A prevare je bilo sinoc u Humskoj. Pa omogucite jednom da Radisa preko medija objasni kako je to lezeci na travi uspeo da obori coveka a da ga ne dodirne tom desnom rukom. Jos TV-komentator i expert za sudijska pitanja. Kako ih nije sramota od Radise, kako ih nije sramota od nas? Pa gledali smo isti dogadjaj. Ma ne radi se o sramoti. Da znaju ne bi se sramotili. Ali najvise su se osramotili ainoc Irci. Kad su i oni poceli da se foliraju ode fudbal u .. A ovi nasi su tamo odavno.

John O'Rilley

pre 12 godina

Radisha Ilich braniti???Awsome,ja misliti da sad imamo vishe chances!Shamrock could pobediti Partizan vrlo easy vecheras!!!Ipak,my dear serbian prijatel,I wish da bar Zvezda igra Europe League!

razocaran navijac Partizana

pre 12 godina

Danas je srpski fudbal definitivno umro,ako vec do sada nije. Kako god da se zavrsi sa ovim amaterima iz Irske, Partizan, Zvezda, Vojvodina, Rad i ostali samo brukaju nas fudbal. Nismo mi za fudbal. Zivo me zanima da li ce od sramote gospodin Stanojevic uopste da dodje na konferenciju za stampu, a ako i dodje, sta li ce reci. Sram vas sve redom bilo.

neko ima bari neko fljamurtari

pre 12 godina

Stvarno imamo RETKU priliku da posmatramo uzivo kako se razvija PROJEKAT EVROPSKA CRVENA ZVEZDA ... XAXAXAXAAAAA
(pfc, 25. avgust 2011 18:51)

khm...

gfgfgh

pre 12 godina

Treba zaustaviti napad - Volkov
Treba organizovati napad - Volkov
Treba dati gol - Volkov

Ivanov, Ilic, Jovancic, Eduardo, Vukic - bruka i sramota

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Пишем пре продужетака.
Прошли или испали, СТАНОЈЕ је пао на испиту.
Додста је било!!!

Wllaxy

pre 12 godina

Iiiiiijao bruke....

Pa vama ne treba cak ni neka jaka ekipa da se obrukate!

Manja je bruka izgubiti 4:0 od ekipe koja zna da igra fudbal nego ispasti kod kuce od automehanicara i vodoinstalatera!

Btw - nije lepo smejati se tudjoj nesreci!!!

Stanoje

pre 12 godina

Što se tiče "mog"života prava bruka i sramota!Evo recimo kad kamera zumira Sašu Ilića i Eduarda,imam utisak da će da odapnu na terenu.Oni ne mogu više ni da stoje,a kamoli da igraju.Oči samo što im ne ispadnu od nemoći i iznemoglosti.Ostali isto tako.Jedina svetla tačka je ovaj Volkov,ali ni on ne može sam,pa makar se protivnik zvao i Šamrok.Ovo je zrelo za motke,ali one u..... Prvo more uprava pa igrači!

Nacionalni servis

pre 12 godina

... komentator nacionalne televizije prizeljkuje da domaci fudbaler padne i simulira penal ... jaaaoooo ... jel smo na dnu ili ima još ...

mleki

pre 12 godina

Prozivka u Samroku pred put za Beograd: Pekar-tu Mlekar-tu Klesar-tu Konjusar-tu Postar-tu Sumar-tu ... Kuda idemo? - U Beograd! Sta cemo da radimo? - Gazicemo boraniju!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Vi ste veca bruka od Zvezde. Ne daju se konobari i recepcioneri.Tim sa najlosijim koeficijentom a vi prvi iznad crte povlascenih timova.Kakva deca srece i na kraju u 93 munutu cete da prodjete. Strasno i blamaza. I da niste vise ni jedan komentar o Zvezdi ostavili. da li vam je sada jasno u kakvoj ligi igraamo i da vi sa svojim filijalama samo nanosite stetu nasem fudbalu

22

pre 12 godina

Sasa Ilic je doktor fudbala za ceo partizan i za celu zvezdu, covek ima 33 godine, i bori se vise od ijednog fudbalera partizana, pogledajte njegovo kretanje, on trci i nazad i napred, svaka njegova lopta je tacna i ima smisao, kad izgubi loptu trci sprint da ispravi gresku, pretrci vise od scepovica i vukica zajedno, svaki drugi napad protivnika on zaustavi, a skoro svaki je u napadu

alexizsvedske

pre 12 godina

Nema veze kako danas Partizan proze..Produzetak..Ove godine kvalifikacie evrope je srbski fudbal umro..A mozda je to i najbolje kad zvezdini supporteri bi voleli da Partizan izgubi od Skendije..Mi srbi smo degenerici i zato nam bog neda.. Partizan, Vojvodina, Rad su stvarna SRAMOTA. Stanojevicu nemogu da te gledam bre vise! A i Vukica i Ilica..Bez kreativnosti ali najtuznije bez BRZINE U IGRI. Ova igra je najgora sto sam ikad gledao..Tako je bilo dosadno da sam izkljucijo link. Ovo nije moj Partizan, ovo je neka bagra od trenera pa sve do igraca, sem volkova. Njemu kapa dole. Trci i znoji se za najlepsem dresu sveta. Boze pomozi molim te.

neuki

pre 12 godina

e koliko puta se prevarim, igram jedinicu na partizan a davno sam shvatio..na srbe se nikad ne kladit, ni u zivotu, ni ratovima ni u sportu...

guidopfc

pre 12 godina

njemu igraju vukic i rankovic. pa kako ga samo nije stid. a ivanov, jovancic, rnic, eduardo... kakvo smece prelaznog roka. katastrofa...

Strasbourg

pre 12 godina

E tugo moja, prosli ili ne, sa ovakvom igrom partizan nema sta da trazi u LE. Sreca vasa pa niste naisli na Ren :) Primili bi vi duplo vise golova nego Zvezda! :))

guido

pre 12 godina

Ranković se uporno forsira kao desni bek iako je veći deo karijere igrao kao zadnji vezni a Aksentijević i dalje ne dobija šansu???Za to vreme kod Aleksa Fergusona i Vengera igraju standardno igrači mladji od 90-tog godišta i razbijaju!!!
(svakoe, 25. avgust 2011 16:32)
_________________________________________________________________________

upravo tako. u mancesteru igras ako si perspektivan bez onzira na godine ali jok u partizanu. uzas....

crnobeli delija

pre 12 godina

bruka, sramota i beda.

mozda je stvarno bolje da partizan "casno" ispadne u produzetku ili na penale, nego da prodje i bude masakriran od iole ozbiljnije evropske ekipe.

ovakvu bruku, mislim da ni najzagoreliji navijaci CZ nisu ocekivali.

da ne pominjem da je popadalo 20 miliona tiketa po evropi (i sire). nekome ce da leti glava zbog ovoga.

borarecords

pre 12 godina

Ne bih rekao da se Partizan osramotio. Igra je bila prilično ravnopravna. U prilog tome govori i činjenica da su se igrali produžeci. Uostalom, Irci su pobedili samo sa jednim golom razlike.
(Vanja, 25. avgust 2011 23:20)

brate ja se ISKRENO NADAM da se salis:}}}}ako ne onda ti stvarno zavidim na optimizmu!HAHAHAHAHA

djuka039

pre 12 godina

Da,da,to je taj Rnic,veliko pojacanje Partizana. Kakvo drvo od igraca !!! Mislim,svi znamo ko je Ren,ali Samrok brate... Sramota je blaga rec

oj fudbale ala si propao

pre 12 godina

Grobari vi bi protiv Rena prosli isto kao i Zvezda.Pa ovo je krs i lom od fudbala.Jad i beda.Skoro kao Zvezda.Kazem skoro jer Volkov vadi prosek.Ostali...Tuga...

Banda del Oeste

pre 12 godina

Помоз Бог
СРАМОТА за наш фудбал . Партизан и звезда и војводина су нас обрукали . Толе дај отказ молим те . Само Рад је успео да се не обрука .

Kantona

pre 12 godina

Lopovi, lopovi sede nam u upravi, crno bela zastava njima nije svetinja!!!!! 26 miliona uzmes i dovedes povredjene igrace, sramota!Na kraju ce biti kriv mucni Stanojevic!!!!

Partizan-BRUKA SRBIJE

pre 12 godina

Ispasti od predstavnika Francuske je realno u ovom trenutku ali ako vas izbaci amaterski klub iz Irske,to je velika bruka,neznanje i jako loš kvalitet.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Da nije smešno,bilo bi žalosno! Ovako smo nekad igrali 80-ih protiv Seltika(slični dresovi),a sad protiv ovih polu amatera.Bolje da ispadnemo nego da nas kasnije puni i Kurta i Murta! Sramota!!! A sa ovim produžecima sigurno gubimo večeras ili protiv OFK Beograda zgog umora!

crnobeli delija

pre 12 godina

cak i da se partizan provuce veceras, "AS" )namerno pod navodnicima) bi morao da podnese ostavku, iz moralnih razloga. Ako u par nedelja tvoj tim u 4 utakmice nemoze da zadrzi vodjstvo, onda stvarno nemas pojma da pripremis ekipu kako treba. pa nisu ovo klinci od 17 godina pa da se boje pobede.

lurchgm

pre 12 godina

bio sam nekada vatreni navijac c. zvezde,sada samo povremeno pogledam,kada mi ostale obaveze dozvole...nije jos gotova utakmica partizana i na kraju nije ni bitan ishod iste,ali budimo iskreni i surovo realni...srbija,nas fudbal i nasi timovi su daleko ispod nivoa evrope...sve ostalo je cisto zavaravanje...nesto se pod hitno mora menjati

pa da

pre 12 godina

stanojevicu svaka cast.. ni dijara na klupi.. ilicu zavrsi karijeru molim te zajedno sa vukicem.. ti tomicu polako sticice lopta do tebe.. volkov je jedini igrac partizana...

BRE!

pre 12 godina

upravo jel ste zadovoljni sa 12.000.000 od Savica?
e sta sam doziveo prvo Makabi Petah Tikva, onda Petrazalka i na kraju ejjjjjjjj Samrok....
sramota ali tako i treba kad zinuli samo za pare
a vi tzv "igraci" Partizana pokupite svoje prnje i pravac u Borski rudnik pa da naucite kako se krvavo zaradjuje novac
i samo jos jedna stvar U P R A V A N A P O LJ E ! ! !

Sasa

pre 12 godina

Isuvise je nego ocigledno da nemamo ekipe za Evropu. Partizan nema napadaca, nema onog majstora kuhinje koji jelu daje "final touch". Bekovi daju golove a golgeteri,... pa recimo da ne zasluzuju to ime.

Dijaspora

pre 12 godina

Moje malo, slatko ostrvce (Kipar) ima 700.000 stanovnika.

Ali, zato imamo Apoel(Nicosia) u Ligi Sampiona i AEK (Larnaca) u Ligi Evrope. Oba kluba imaju timove koji nisu mnogo menjani u zadnje dve godine !!!

Ukupni godisnji budzet oba tima je oko 10 miliona evra. I nemojte da pricate kako su Partizan i CZ ispali jer nemaju dovoljno para. Pa, samo Partizan je od LS i prodaje igrace uzeo najmanje 2.5 puta toliko.

Dakle, vise niko da ne prica o manjku para. Zar Samrok ima pare ???

Ali, jedno je sigurno. Tesko je da mozes ista da ucinis ako svake godine kreces sa novim timom !!!

medvedja usluga

pre 12 godina

izvinjavam se javno svim navijacima crvene zvezde sto su pljuvali karadzica a mi ga branili!!! i treba da spalimo te 4 titule ako imamo obraza!!!
djuricu, gde su pare? stanoje, gde je igra???

razdibudzilizovani

pre 12 godina

Godinama ovde citam jedne te iste komentare i od Zvezdinih i od Partizanovih navijaca: "ma boranija, dobicemo ih"
Nema vece boranije od nas, kada li ce to pojedinci da ukapiraju.

jo

pre 12 godina

Uvek mi se sviđao R. Ilić. Čak mislim da ne kiksa toliko često koliko Stojković. Posle Kralja i Pantića, Radiša je najbolji golman Partizana u zadnjih 10 godina.

gile bl

pre 12 godina

Noje Jovancic kriv sto ne zna dati gol,nisu Ivanov i Rnic krivi sto ne znaju nista u odbrani,kriva je uprava koja ih je dovela,a Stanojevicu jedino zamjeram sto drzi Vukica i Ilica koji ne mogu trcati ni 20 minuta.

chris

pre 12 godina

e jos 13minuta a 1:1. ma nisu nasi timovi za evropu izgleda, moze da igramo po srbiji i to je to. kad nemoze ni ove da dobijemo nema sta da trazimo u ligi uefa!!!!

fudbal je umro

pre 12 godina

Vazno da je Lola Smiljanic pre utakmice izjavio da ce se i ove godine Evropa samo gledati na Stadionu Partizana.Ucuti i ne progovaraj vise kad te molim!!!

Voodoo_Child

pre 12 godina

Kakav nam je fudbal kad se šampion države muči sa ekipom koja je daleko od evropskog proseka. Da nije žalosno bilo bi smešno.

Sasa_Ns

pre 12 godina

Kakva bruka i sramota nemogu da verujem Rnicu glavni si krivac za ovaj penal a svaka cast volkovu na borbenosti tako se igra za svoj klub

HOCEMO NOVU UPRAVU I TRENERA

pre 12 godina

STANOJE ODLAZI!!!Definitivno treba da ode ovaj covek jer je pored ovakve nase neodgovorne uprave jos neodgovorniji trener koji se kocka ugledom naseg Partizana,koji se kocka ulaskom u grupnu fazu LE time sto stavlja na gol coveka koji je sve samo nije golman,coveka koji ne brani u kontinuitetu i coveka koji je mogao skupo da nas kosta i ulaska prosle godine u ls...Volim Partizan vise od svega ali Radisa Ilic nije golman za nas klub.Stanoje moze da se zali da nema igrace ali sam sastavlja tim (ako to uopste sam i radi) i ne sme da rizikuje na ovakav nacin iako je protivnik dosta slabiji.Cekam da povedemo,pa da se branimo a epilog svi znamo...TO NIJE PARTIZAN,STANOJE ODLAZI!!!

hrkljus

pre 12 godina

Znate gdje sam prvi put cuo za Dragana Djurica? U emisiji INSAJDER. Navijam za Zvezdu ali mi je zao Partizana, desavaju mu se iste stvari kao i Zvezdi prije nekoliko sezona. Prodavaju najbolje igrace i samo klepaju pare. Uhh, sta bih uradio tim ljudima.

Borkes

pre 12 godina

Bio sam na zapadu i ono sto sam doziveo je dno dna. Smiljanic je navijace gadjao flasom,pokazivao mesto izmedju nogu i psovao. Sa njim je bio i jedan od ovh mladjih,Partizanovih nada. Bukvalno su hteli da se biju. Bojim se da se raspadamo. Nemamo nikoga na klupi. Sve neki klinci.

deki

pre 12 godina

Braco moja grobari vecina nas je trazila da umesto Scepovica igra Jovancic i dobili smo Jovancica i ispali iz lige evrope. Pozdrav svim grobarima .

Shankly

pre 12 godina

Ja se pitao zasto Strajinic ne prenosi realno jacu utakmicu u 18:30, al sam zaboravio da on prenosi samo utakmice voljenog kluba. I to sa kakvim zarom, evo sad bas govori selekroru koga da pozove u reprezentaciju... covek svestran.

mrtva trka

pre 12 godina

Kad podvučeš crtu ne znam šta je gore. Zvezdina tragedija od Francuza u Francuskoj ili Partizanov poraz kod kuće od ovih pacera, kojima je ovo ujedno i najveći uspeh u istoriji kluba!!
Drugim rečima, nastavlja se prepucavanje ko je manje očajan od dva "večita" rivala. Nit goreg fudbala, nit ostrašćenijih navijača....

Boban

pre 12 godina

Sve cestitke fudbalerima Zvezde i Partizana na prikazanij igri. Koliko mogu da procenim oni su prikazali svoj maksimum. Jednostavno ne umeju bolje.
Na tom nam je nivou fudbal i treba da se pomirimo sa tim.

na godisnjem

pre 12 godina

komentator na rts-u prenosi utakmicu partizan i samrok - babovic.babovic, mogo bi da padne sada babovic .... babovic.. ii nistaaa

a kad izgube, navijaci vicu uPrAvA napolje = pa ahaahah

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Umesto Rankovića staviti Aksentijevića,a umesto Ilića Manga,a kasnije dati šansu i mlađima (Marković,Ninković...) i to bi bilo to!

lebron

pre 12 godina

Mojoj sreći danas nema kraja, titovi blizanci na kolenima! A smejali ste se Vojvodini ali ko se zadnji smeje...
(Shamrok, 25. avgust 2011 23:06)

kako mislis ko se zadnji smeje?!vi ste ispali od drugoligasa i da sam na tvom mestu nikad se ne bi smejao

Vicko

pre 12 godina

Pita Prosinečki Stanojevića, šta radiš u septembru, a ovaj odgovara idem na more znaš popusti su. Prosinečki odgovara pa mogli bi zajedno!

Milan iz Nisa

pre 12 godina

Sramota!Odmah smeniti upravu i apelujem na sve prave grobare da pokusaju da se organizuju i stanu protiv tzv.vodja koji su potplaceni od iste uprave i zbog kojih smo veceras dotakli dno,a Sava Milosevica koga su placeni navijaci pljuvali zamoliti da preuzme klub

Dr. Mo

pre 12 godina

Hmm ako je nas glavni kreator levi bek onda mi stvarno nije jasno kakvu to mi taktiku imamo i kako mislimo protiv jacih klubova, svasta

what goes around comes around

pre 12 godina

Samo polako.Nije ovde kraj bruke.Sledeca je reprezentacija.Pa da vidimo sta onda karadzic i ostali koji vode fudbal u ovoj zemlji imaju da kazu.O upravama Zvezde i Partizana necu da trosim reci.

Ivan

pre 12 godina

Ajmo napred crno beli!!!! Da bar delimicno ocistimo obraz srpskog fudbala koji komsije neumoljivo prljaju..
(hici, 25. avgust 2011 20:38)

Hm...zanimljiv komentar...

lord_rahl

pre 12 godina

Neko je ovih dana rekao da su C.Zvezda i Partizan okosnice klupskog fudbala u Srbiji.I bio je u pravu.Kakve okosnice,takva i država.

Elem.Hteo sam drugu stvar da napomenem.

Prošle godine je kvalifikacije za Ligu šampiona izneo Radiša Ilić.Kakav god da je,i naravno,uz pomoć saigrača..U Ligi šampiona ga nije bilo,a pojavio se Stojković,kao da je pao s neba.

Voleo bih da vidim više igrača koji igraju s toliko srca,kao što je Radiša Ilić,u Partizanu.I Volkov je jedan od takvih,samo što njih dvojica izgledaju kao da su zalutali u Srbiju.

RUSuper

pre 12 godina

Ae uprava,igraci,trener,lekarski tim......svi napolje iz teama i pravimo novi team koji ce na nesto liciti.Ovo je tuzno gledati majke mi,sem Volkova ne ume ni da potrci.

TEŠKAŠ

pre 12 godina

"Ma ko još igra tu nižerazrednu Evropsku ligu, kad u njoj nema nikakvog profita"- nešto slično je izjavio čovek sa tompusom pre nekoliko godina....Gospoda Zeka i Bjeka nikada nisu odlazili iz uprave, ovaj Šamrok( svaka čast momcima, igrali muški do kraja bez ikakvog straha) nam je nova petah tikva, a svi dobro znamo ko je profitiorao na tome. A Ser Aleksandar Stanojevic da je iolepametan lepo podnese ostavku i onda iznese sve u javnost(problemi oko moreire, stojkovića i sl), ako pak nije onda da pusti decu da se igraju fudbala i za jedno 2-3 kola gledaćemo lep i bogat fudbal.ubeđen sam da bi klinci kidali sve redom.Mali Marković je svojim ponašanjem, pristupom i fudbalskim rezonom kupio startnu poziciju u prvih 11 sve dok ga šakali ne prodaju...Stanoje pusti decu a batali ispuhale muštikle, manekenčiće i tatine sinove!!!!!!!!
Volim Partizan !

B.

pre 12 godina

Milan Smiljanić se na mestu za zagrevanje svađao sa navijačima i gađao jednog od njih flašom sa vodom! Ako Šćepović zbog toga pauzira, onda sa ovim treba da bude raskinut ugovor momentalno, iako je juče došao.

Novosadjanin

pre 12 godina

E Grobari, Grobari....Sahranili ste srpski fubal. Bilo koji drugi klub iz naše lige bi ostavio srce na terenu večeras, ali ne i vi. U Fifinom zbrajanju osvojili ste 0.8 poena za Srbiju koliko bi dobili i da niste igrali uopšte, jer je to minimum. Zapravo, prilično sam siguran da i kad bi vam dali da birate protivnika ne biste pobedili. Oduvao vas Šamrok ko maslačak na livadi!

Domaći fudbal i njegovi komentatori... KOMEDIJA

pre 12 godina

Straja: "Svi gledaju prema Slovaku... i ovaj se konačno smilovao... ne preterano brilijanatna partija Partizana, ali...."

Tole gde si

pre 12 godina

Ja ne bih ulazio u neki dublji komentar utakmice, samo bih iskoristio priliku da pozdravim sve one "dobronamerne" grobare sa vesti o Zvezdinoj utakmici.

realno

pre 12 godina

jadno i bedno stanojevicu,jadno i bedno. bas me zanima tvoja konferencija za stampu,i da li ces biti covek kakav sam mislio da jesi. i da kazes bez izvijanja i politikanstva da je ovo s.anje. imao si 3 ili 4 prelazna roka,nista i nikog nisi doveo,sem volkova i donekle mede. naguravas sredinu,ilic,babovic,vukic. po krilima nista,sem onog poluigraca tomica,napadaci nula.alo bre irci,daj boze da ispadnete,da cujem santrac opravdanja da svi sad igraju fudbal,svi sem nas

RUSuper

pre 12 godina

i partizan i zvezda treba da se prodaju,i da ih kupi neki arapin,rus,itd,pa da onda rasprodaju sve igrace oba tima i najure kompletnu upravu istih,i onda da investiraju u prave proverene igrace zajedno sa upravom,jer ovo je smejurija!
(darko, 26. avgust 2011 00:23)
Kada bi neki bogati Arapin/Rus kupio Partizan/Zvezdu bilo bi samo pitanje vremena kada ce taj team biti Evropski sampion,a zakon o strancima bi se promenio svetlosnom brzinom.Steta sto o tome mozemo samo da sanjamo.

Bojan-LS

pre 12 godina

Ne znam da li je gore sto je moja Zvezda primila 4 komada od Rena ili sto je Partizan ispao od ovih amatera?!

Crvena Zvezda 24 650 000 evra
Ren 80 250 000 evra

Partizan 24 300 000 evra
Samrok 2 100 000 evra

Svaki dalji komentar je suvisan.

Zipo

pre 12 godina

Ma bitno je da je gledanost skocila kaze vas cika Tole. I Zvezda i Partizan su danas postavljeni na svoje mesto, mada Zvezda nije imala sanse, ipak je Ren prejak

objektivno

pre 12 godina

Igra - bedna! Ej, ne mogu da nadigraju ove ribare amatere 3 poluvremena! A vidi se i da jedva trce. Jedini sto vredi je Volkov, prodace ga bata Djura cim pre! Covek igra srcem iako je zvezdas, a ovi ostali partizanovci ni da maknu. Jadan je tim kome je glavni igrac i glavni kreator igre bek. Svaka ozbiljnija ekipa ce lako zatvoriti levu stranu, desna ne postoji uopste i sta onda???

Nije_bitno

pre 12 godina

Gotovo je za partizan :(((((((( Prakticki je nemoguce zabiti 2 gola u 6minuta.A i sami su krivi vodili su 1:0 imali 12 sansi za gol i sve su promasili.Tako da su oni sami krivi za ovo sto se desilo.

borissrb

pre 12 godina

Ja sam partizanovac al mi je drsgo ds su i partizan i zvezda ispali! Ne zasluzuju oni da igraju ni jedu evropsku ligu.Svaka cast ircima za borbenost!

клик

pre 12 godina

Није ми криво што смо изгубили, сасвим је заслужено. Сен Волкова, скоро сви играчи су нула. Станојевић константно игра своју бункер тактику, чим дамо гол, због чега смо изгубили све утакмице у Европи. За задњи гол, није голман крив, могао је или одмах да прими гол, или да направи пенал, па да покуша да одбрани, а крив је Рнић, и Иванов. А да не спомињемо да од толиких милиона од трансфера, није потрошено ни 10% на појачања, већ су паре себи ставили у џеп. Срамота!

boki_rs

pre 12 godina

zaista ce biti nevjerovatno ako ponovo zaigraju rankovic i vukic.
cijeli svijet vidi da pogotovo drugi upropastava igru, da imamo boljih rjesenja pogotovo na desnom beku...
cudne stvari se desavaju uoci ove utakmice, i na pocetku sezone.

tole super liga

pre 12 godina

Strajnic- Babovic utrcava u sesnaesterac, a on ce na to: "babovic, babovic, mogao bi sada i da padne babovic."dzabe padati moj Strajnicu nije ovo tole super liga, 4 penala na sest utakmica do cega dovodi navika da se u svom kaznenom divlja bez kazne u TSL a onda4/6,mislite o tome

dejan

pre 12 godina

ooooo komsije,sta ovo bi,dodje i vama sezona kupanja!!!!!!!!!!!!!
ali sta vas briga,vi mozete u irsku na kupanje,dobicete popust!!!!!!!
buuhahahaha

Crvena Zvezda

pre 12 godina

Vece kad je umro klubski fudbal u Srbiji :(

Za zvezdu sam bio siguran da nema sanse ali sam stvarno mislio da partizan moze bolje, steta...

besan ker

pre 12 godina

A taman ste mislili da nama uvalite Vaduz kao najveću bruku srpskog fudbala, ahahahaha. Vama samo Veselinović može da pomogne, vi ste bruka od kluba!

Dejan

pre 12 godina

Ovako,velika sramota je ovo sto se dogodilo Partizanu...Pre svega je sramota,sto se nasi najbolji igraci prodaju a dovode neke nepoznanice za sitne pare,Stefana Savica,Klea,Moreiru su prodali ljudi,sramota covece,pa gde su te pare od njihove prodaje??Kupili ste Rankovica,koji ne zna da centrira normalno,Rnica,koji nema utakmice u nogama,Defanzivca koji je povredjen otkako je stigao u Partizan i Eduarda koji nema snage za 60 minuta!!!SRAMOTA

Srdjan

pre 12 godina

Ljudi,Stanoje nije los trener,jednostavo ne zna ko ga minira od fudbalera, po nalogu Zeke,Bjeke...Pa mora covek da improvizuje.
Ja mu skidam kapu.

zvezdas

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti 4:0 od tima koji vredi 80 miliona i to na njegovom terenu koliko je sramota izgubiti od amatera ciji citav klub kosta kao najeftiniji fudbaler Rena.Partizan je jos jednom dokazao da je bez premca najveca bruka Srbije,komsije srecna i vama sezona kupanja

Uliks

pre 12 godina

Izgubiti od Rena 4:0 kao gost i nije tako strasno, ali kod kuce od nekog Samroka (pitaj Boga odakle su i gde igraju) stvarno je BRUKA! :)))

Vanja

pre 12 godina

Ne bih rekao da se Partizan osramotio. Igra je bila prilično ravnopravna. U prilog tome govori i činjenica da su se igrali produžeci. Uostalom, Irci su pobedili samo sa jednim golom razlike.

scarface

pre 12 godina

Oni ce za 5 dana, da pokupe svoje plate, neko 10 neko 15 neko 20 hiljada evra, a vi se svi nervirajte zbog njih, dok sutra budete zavrsavali svoje trule poslove (ko ga uopste i ima) i smisljali kako da izgurate mesec...

aleksandar

pre 12 godina

dobra vest sto nema Stojkovica a losa da ce Radisa na gol,mada ove treba da dobijemo i bez golmana.Sto se tice golmana mi ih nikad nismo ni imali,barem ja, jedino za svoje godine koga sam zapamtio da lici na golmana to je Ranko Stojic.svi posle njega Omerovici,Belojevici,Damjanac,Kralj,ostali nisu ni vredni pomena su jedna velika sramota za Partizan.naravno tu jw i Pandurovic koji je idalje trener golmana pa me i ne cudi zasto iz Partizana nije izasao iole ozbiljan golman.suska se da i Spartaka dolazi talentovani golman,po meni odlicno resenje ali pored Pandurovica ostace samo talenat

TimCahiLL

pre 12 godina

Ne treba biti neki vrsni poznavalac fudbala,pa shvatiti da se konstantnim tumbanjem ekipe ne moze stvoriti apsolutno nikakva prepoznatljiva igra,a ovaj gospodin koji ispred svog imena ima prefiks sef strucnog staba to stalno radi.Zaista je vise mucno slusati i njega i Krstajica i Djurica i ostale.Pustite bre vise na teren Aksentijevica,Ninkovica,Babica,Markovica,hocu da gledam fudbal,a ne bauljanje po terenu ovih "vrhunskih" iskusnih igraca.

Boza

pre 12 godina

Kakva katastofa zvezde, OVO JE TOTALNA KATASTROFA!!!
Svi napadaci neka se sto pre povuku iz fudbala i PARTIZANA i tako spase PATIZAN!
Ko god da je radio na dovodjenju igraca trebada se trajno povuce iz fudbala. Ovakav napad nece dati 10 golova u sezoni!
SRAMOTA!!!

zeljko

pre 12 godina

Jednom sam upoznao jednu užasno perverznu curu.
I jbg, završili kod mene i mala se skine i kaže: Ponizi me!!!
i ništ, dao sam joj dres Partizana...

jimmy1980

pre 12 godina

Večeras se cela Srbija radovala,prvo poniženju Crvene Zvezde,a onda poniženju Partizana.Priželjkivali smo tuđu nesreću,pa nam se to obilo o glavu.Uprave napolje.

Martin

pre 12 godina

Ima boga ima boga...mada jbg, sledece sezone mozda vam u kvalifikacijama dodje Timok pa cete njega da pobedite i plasirate se u Ligu Evrope. Svaka cast Samroku na zasluzenoj pobedi navijacu za njih u grupnoj fazi. Srbijo stidi se...fudbalski savez pod hitno da se preimenuje u savez fudbalskih amatera !

Skywalker

pre 12 godina

3 utiska:

1- Zao mi je Volkova, takav igrac,tj.igracina koji trci,kreira,centrira svo vreme ce protraciti godinu dana svog zivota igrajuci u Srbiji.Ali dobro siguran sam da ce ga vec naredne godine negde prodati jer decko zaista vredi mnogo a i poznato je da sve sto valja ne ostaje u Srbiji.Ovde samo ima mesta za propale fudbalere koji su jednom nogom u penziji, prosecne domace fudbalere i "ostatke" iz Brazila,Argentine,Afrike.Da li se secate ko je dao gol juce za BATE Borisov koji je prakticno uveo taj klub u LS? To je nas igrac, 24 godine, prosle godine igrao u Jagodini(u Partizanu,Zvezdi i Vojvodini nije mogao da igra verovatno jer je bio previse dobar a i nije imao dobrog menadzera) a ove godine vec postigao 3 gola u beloruskom sampionatu i ove godine je uveo svoj tim u LS.

2- Partizanovac jesam ali za vreme trajanja produzetaka sam navijao za Irce da prodju jer za razliku od Partizana oni su igrali srcem, kao tim i za to im svaka cast.

3- Posto ne pratim nasu ligu vec godinama(ne volim da gubim vreme na gluposti) vidimo se sledece godine :)

nije nego

pre 12 godina

Samrok ima manu ,
mana ima Sanu
sto su vece njene mane
ne mogu bez Sane!
Lepo rece Strajnic " jos jedan aninimni klub je preko Partizana dosao do svog najveceg uspeha".

Atropin

pre 12 godina

Sad sam se vratio sa tekme i nisam imao srca da pevam igracima ono na kraju utakmice jer su oni najmanje krivi, ali zato-UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Stanoje nisu za dzaba sujeta i gordost smrtni grehovi...

alexizsvedske

pre 12 godina

Nema bednijeg kluba od mog partizana, al nikad vise necu da ih gledam.NIKADA VISE!! Fizika srbskih a pogotovo partizanovih igraca je za smeh..Ja imam bolju kondiciu a ja imam 46 godina. Stanojevic napolje vec jedanput. Partizan neume da dobije utakmicu na svom terenu. Uhh, da se ne izrazavam!!!!

Glas razuma

pre 12 godina

Onog trenutka kad iz naših klubova izbacimo kojekakve bitange koje su upale 90-ih i koje imaju uticaj na sastavljanje timova i rukovodjenje klubovima uopšte, možemo očekivati bolji fudbal, i bolje rezultate, od Partizana,Zvezde,Voše.
Do tada se džabe nervirate!
Čestitke Ircima.Zaslužili su LE.

Nemanja

pre 12 godina

"Sad cemo oformiti fudbalski klub, evo ja cu biti direktor, ti ces biti clan uprave, onaj mali sto radi na stugu on ce bit bek, troica na krilo jedan centarhalf kakvi dva, ima da budemo najbolji"

B.

pre 12 godina

Sa Jovančićem mora da se raskine ugovor momentalno. Radije ću gledati Šćepovića koji dolazi iz mlađih kategorija, to je ono što smo uspeli da napravimo i tako je kako je. A da kupujemo neke gluposti poput ove, to nema smisla.

zvezdas

pre 12 godina

E Stanoje,Stanoje,spala ti kruna najperspektivnijeg trenera u Srbiji a i sire(mada nasa liga je najgora u evropi i neznam koji ti date taj epitet,mora da se dobro razume u fudbal)...od sutra mozes samo da treniras petlice u Petlovcu...

Roki

pre 12 godina

Ne volim kad gube nasi timovi,al' mi drago zbog ovih Iraca. Tri zidara ,dva tesara,cetiri mesara i dva studenta(budzet kluba 50k evra) izbacise Partizan,koji uzeo 20+miliona evra.

vuchkomilli

pre 12 godina

Citao sam komentare na Zvezdinu partiju veceras, i stvarno ste bili maliciozni, najblaze receno... Meni ne pada na pamet da se tako izivljavam, zato samo... BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! SHAMErok rovers!

E, da, ko se zadnji smeje... Navija za Zvezdu!!!

nenad

pre 12 godina

Sta te briga Djuro, sad mozes da pricas kako smo igrali jako zapaženo u evropi, jer nikad nije uloženo više novca u pojačanja
P.S. Nisi ti kriv, ja sam...

otkacheni

pre 12 godina

Mnogo pozdrava za sve vas koji iz godine u godinu prozivate Zvezdu za sezonu kupanja. Sve se vraca sve se placa. Uz sve to, imate najboljeg trenera u istoriji srpskog fudbala - ser Alexa.

Marko

pre 12 godina

Šteta što vam u Evropi ne sude domaće sudije onda biste sigurno prošli... a ovako... a njega nema, a njega nema, a njega nema da im pomogne

grobar

pre 12 godina

Jel spavas Stanojevicu sa ovim Vukicem i Rankovicem pa ih moras drzati u igri ????????? Teraj bre to napolje i pruzi sansu onima koji hoce , mogu i znaju , za dobrobit naseg PARTIZANA !!!!!!!!!!!!!

rovers

pre 12 godina

na transfermarktu vrijednost Irske momčadi je čitavih 2,100 000 eura,najskuplji igrač O"Donell stoji 450 000 eura, a ostali između 50 000 i 75 000,hehehe ne mogu vjerovat....

Zeko

pre 12 godina

Zamisljam tim...odbrana Shamrocka, a navala Rena.... Kakav bi to STRASAN tim bio! Steta sto nisam neki seik, da ih kupim pa da ih sastavim... SRPSKI FUDBAL RIP!

milutin

pre 12 godina

A Žile,partizanovo dete , u Metalcu protiv Voše odbranio gomilu zicera jedan na jedan i penal!Sada brani Radiša a Stojke pušta priče o dolasku Aleksića u Partizan!Ko je ,bre ,ovde lud?

Spasica u Real

pre 12 godina

Gledao sam nekoliko puta...ocito je da je Rnic prodao utakmicu. Zekin i Bjekin vojnik je odradio posao "a la Petah Tikva",a ova dvojica ce i dalje imati love za skupocjene tompuse. I vise para za privatizaciju. Potplaceni navijaci ce i dalje imati za kiriju u glavnom gradu...dakle,cemu nezadovoljstvo?

dete provincije

pre 12 godina

Otvoris novine,blizanci zauzeli pola istih,pogledas im sponzore,svima im placas porez,pogledas im rezultate,kad'ono medjutim...

HlaoRu

pre 12 godina

Nije Stanojevic nista kriv, kriva je uprava koja je besramno prodala sve sto je valjalo.

Svaka cast Samroku, odrzali su nam lekciju iz borbenosti i naucili nas sta znaci zelja za pobedom.

UPRAVA NAPOLJE!

darko

pre 12 godina

i partizan i zvezda treba da se prodaju,i da ih kupi neki arapin,rus,itd,pa da onda rasprodaju sve igrace oba tima i najure kompletnu upravu istih,i onda da investiraju u prave proverene igrace zajedno sa upravom,jer ovo je smejurija!

drno

pre 12 godina

Jel Dinamo Barcelona za Zvezdu I Partizan? Jest brate, i Barcelona i Real zajedno. Sad svi zajedno i grobarcici i delijice da ne progovarate jedno bar 3 godine dok se ne zaboravi ova blamaza. I kad se spomene ime Dinamo da se duboko naklonite is postovanja...

max

pre 12 godina

zvezdas sam ali neka smo svi ispali,sramota,ni zakon o sportu nista ne funkcionise,neka nam je tako,samo tako moze biti nekad bolje,jer gore nemoze,dno dna,ogorcen sam....bolje neka klinci igraju nego ovi polovnjaci,

Radomir

pre 12 godina

A sta ste ocekivali kad je rasprodat ceo tim, kupljen povredjen stoper koji je zamenjen nespremnim Rnicem. Od svih prica kako prave tim na duge staze nije bilo nista. Penzionisao se Krstajic (sto je i bilo za ocekivati) a njegovog zamenika su prodali posto je ponuda bila "dobra". Jel vam se isplatilo draga upravo?

veliki strumf

pre 12 godina

Kakav smesan sastav. Bar 5 igraca koji ni za 20 ekundi ne mogu da pretrce 100 metara, a uz to Ilicu i Vukicu ce po ovoj omorini dusa biti u nosu vec posle 20 minuta. Proci ce Partizan ove ribare amatere ali sa ovakvim timom ne bi imao sta da trazi ni protiv nekog osrednjeg prvoligasa u bilo kojoj iole ozbiljnijoj ligi. A tek kad ogledam klupu: Miljkovic, Scepovic, Babovic... smehotres!

Zmaj

pre 12 godina

@duznik

Takvi kao ti i treba da izgube na kladionici kad ne znate da se kladite. Samo retard moze staviti 50e na kvotu malo vecu od dva, a 4 para. I ubuduce treba da gubis...

Stefan Bg

pre 12 godina

Ovo je realnost naseg fudbala.Za Zvezdu je bilo ocekivano da izgubi ali oni se uopste nisu borili jednostavno ko da su pustili Ren.Isto je tak sa Samrokom.Stanojevi je pred zreb rekao a je to najlaksi moguci protivnik.Pa sto ste onda izgubili??Prblem naseg fudbala je to to sebe vidimo u sledecemkou i pre nego sto je poceo.Zato se desavaju Samrok Apoel,Tikva,opet Apoel,Slovan..Utisak utakmice:Babovic,Babovic..mogao bi sada i da padne Babovic!!!!

Munja

pre 12 godina

Mislim da je veceras uspjelo manekenima od fudbalera da po prvi put ujedine grobare i delije! SRAMOTE SRBIJE!Delije, uzivajte ima i vecih rupa od vasih, na zalost moj Partizan! Vi barem od Rena a mi od nekih drvosjeca ispadosmo...

saxx

pre 12 godina

ljudi ovo je realnost,ja sam grobar i mogu da kazem da se zvezda nije obrukala,jer oni realno nemaju sredstava kao Partizan a Ren je 20 puta skuplja ekipa od njih,ali za ove lopove iz partizana nemam reci,da uzmu tolike pare a da dovedu neke smesne igrace za sicu i zamazu oci javnosti,to je strasno...Zvezda bi ove klovnove napunila sa 5 komada

Srecko

pre 12 godina

Kaze Stanojevic mi ne znamo da se branimo,igramo uvek da damo gol vise. Pa covece ovi ne znaju da daju gol... Jel samo trce na treninzima il koji put i sutnu loptu ka golu???

Dragan

pre 12 godina

Aj nadjite mi jednog trenera na svetu koji bi sa ovakvim sljam timom mogao da nesto ucini nema ga osim volkova ostali su za smece djuricu Gde. Nadje ove napadace Bilo ti mnogo Million i osamsto da zadrzis tejga etoti sad propadni lopuzo jedna

D

pre 12 godina

Dakle ovako. ne želim se naslađivati ispadanjem zvezde i partizana, ali moram spomenuti neke stvari, kao čovjek koji je pratio bivšu ligu, a pratim prilično solidno, hrvatsku, srpsku i makedonsku ligu. svi vi živite u iluzijama o veličini vaših klubova u evropi i onda doživite debakl. svi klubovi osim dinama su u nekim dubiozama, te se samo prodaju igrači ,te neki još plutaju na brodskoj liniji bar-bari ne shvaćajući da je 1991 bila davno. osim Dinama koji ima jako dobru školu i skauting, svi ostali su prosjek prosjeka.kupuju se stranci koji veze s vezom nemaju, pazite, taj čuveni cleo je prosjek prosjeka od igrača, al je opet bolji od klinaca koji izlaze iz omladinskih pogona.bez neke smisaone regionalne lige nema nam spasa.što je partizan napravio u prelaznom roku? ništa, doveo uglavnom svoje bivše igrače koji nisu uspjeli u osrednjim evropskim klubovima.Mamić je npr danas kupio mladog špehara(17) iz osijeka, koji je veliki talent i s kojim je potpisao ugovor na SEDAM godina, a partizan se odmah riješava savića, sulejmanija, vukčevića, ljajića. navijači partizana su sve ovo što im se danas desilo mogli naslutiti po zadnjh par katastrofalnih godina u evropi. uzeli ste 20-30 milja eura, a srozali ste svoj koeficjent, da je pitanje u kojem će te rangu biti za 2-3 godine.prošle godine, su neki na ovom sajtu pljuvali evropsku ligu i busali se sa ligom prvaka, kao u ligi evrope igraju samo žlj ekipe i u pravu ste, tu sad igra šamrok, a bogami i maribor. istina boli, ali čim ovi naši shvate da bez nlb lige u nogometu nema sreće možda krene ipak sve na bolje. eto tolkio, nadam se da vas nisam previše umorio, ali kao navijača dinama vrijeđa me kad neki ribari izbace partizan ili kad jedan prosjek prosjeka u franc. ligi ubije zvezdu sa 6-1

Milan

pre 12 godina

A trener Stanojevic se zali Pizonu sto smesni Stojke ne brani za reprezentaciju, a on ga menja i stavlja kiksera Radisu,jadno i smesno istovremeno.

Bojan norway

pre 12 godina

Stanoje jooooooooooj ko ti igra......??? Banovic, rankovic e to je sramota a na klupi aksentijevic i smiljanic
... Banovic kao uvek jedan dobar potez pa sve usere uvek. Prolazimo ali ima da budemo rupa s igracima poput radise babovica rankovic i vukica.... Reagujte ljudi sta je ovo

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Zao mi je svih nas koji smo gledali ovaj mec. Valjda ce sada konacno ser Aleks Stanojevic da napusti brod koji tone. Sramota

Mito

pre 12 godina

Karadžiću očekujemo 6 titulu Partizana zaredom. Srami se. Svojim ponašanjem i sudijskim navijanjem naša liga je postala sve samo ne takmičenje, pa su i rezultati naših klubova u Evropi adekvatni. Već mesecima pišem da Stanojević nije trener za Partizan, a ni uprava nije bolja. Žao mi je što šansu nije dobio Savo Milošević.

sbrdasdola

pre 12 godina

E grobari, grobari ceo dan se sladite Zvezdinim mukama protiv rivala koji je duplo skuplji tim od Zvezde i Partizana zajedno. A sta sad bi? Cutimo?!!!

.....

pre 12 godina

Bilo bi lepo da ama baš niko ne poseti srpski stadion u narednoj, makar polusezoni - da se igraju utakmice eventualno pred pedesetak članova porodica... i da na sledećim izborima bude jedno 70% nevažećih listića. Te poruke ne bi verovatno išta donele, ali bi bile lepe i snažne.

Bojan

pre 12 godina

partizan samrok 8000
partizan genk 25000
crvena zvezda ventspils 40000
crvena zvezda ren NEPROCENJIVO
E o tome vam ceo zivot pricamo
(chipsi, 25. avgust 2011 22:32)

Chipsi !
Nije ovo takmicenje u koreografijama !
Da zivimo u vreme druga Tita verovatno bi Vi dobili organizaciju SLETA za njegov rodjendan.
Koga bre vise interesuje to sto Vi pravite na tribinama ?
Super ste stvarno evo i igraci Rena to kazu,odusevljeni su !
E moja fudbalska Srbijo !!!
Oni moji Grobari se ne cuju od onog estradnog vodje sto rula na mikrofon.
Nekad su Cegi,Cume i Belgija vodili navijanje grlom i dlanovima ovim strucnjacima danas treba ozvucenje !
Daj neka im neko kaze da malo smanje na ikseti jacinu tona... UZAS,UZAS,UZAS !
O FUDBALERIMA I NASEM FUDBALU NEMOGU MAJKE MI VECERAS !
SPORO,SPORO,SPORO,SPORO... KUPITE IM SVIMA PO JEDNU LOPTU PA NEKA NOSE KUCI !

BaldrickZG

pre 12 godina

Mislio sam posavjetovat Zvezdu kako da udju u Evropska natjecanja. Kao Trabzon, puste Partizan da se plasira pa optuže Partizan za namještanje i lagano uđu umjesto njih. Al kako Partizan uvest brate.

Nemanja

pre 12 godina

Napred Patizan, napred Zvezda!!!
Kolko bi bilo dobro da svake nedelje gledamo 2 nasa kluba u evropi.
A ovi koji vise mrze drugi tim nego sto vole svoj bi crkli od muke :P

dulepan

pre 12 godina

Sta da kazem...Mislim da je prilika da se sve fudbalske navijacke gruge,svi grobari,svi cigani svi radovci,svi ljubitelji fudbala,da krenu u strajk i da se otera ova fudbalska mafija...Sport nije trgovina,sport je zivot,sreca itd...

Mrki

pre 12 godina

Ispadanje SVIH NAŠIH klubova iz Evrope, je NAJBOLJE što je moglo da se desi našem fudbalu. Sada će svi penzioneri-povratnici i stranci da se razbeže, jer neće biti para za plate, pa će ostati deca koja hoće da trče po terenu i igraju fudbal, pa će za koju godinu možda i biti nekih uspeha.

juga

pre 12 godina

alo bre,sta pricate,kakva bruka i katastrofa...to je realnost,svi danas igraju fudbal,kad lane jovanovic daje gol rukom faranima,znate koliko je sati.a druga je stvar sto se mi Srbi tripujemo da znamo da igramo fudbal,i mislimo da smo u svemu najbolji...uzas...

CHUCK BASS

pre 12 godina

Zvezda od Tokija do Barija
Partizan od Tikve do Fljamuntarija
Od Parnog Valjka ni senka
Motor korizirao zbog Genka
Uveseljavao sve je medije
Čuveni debakl od Artmedije
Mada znale su sve nacije
I za petardu od Kroacije
Petardu čak i zabi
Petah Tikva Makabi
Čuveni u Humskoj Hram
Postao je sinonim za sram
U Ligi šampiona uvek u buli
Bodovni saldo obično na nuli
S Platinijem sklopljen je dil
Škendija,Petržalka i naravno Ril
Protivnici pakleni i baš po meri
Konobari,električari i vodoinstalateri
Mada znalo je i tu biti silnih briga
Zbog "pojedinih prvaka","najjačih liga"
Za Partizan se voli,za Partizan se navija
GIVE ME FIVE,dade im čak i Slavija
Silne evropske blamaže još podsećaju i bole
"Šamrok,Šamrok" bunca u snu Karadžić Tole
A Predrag Strajnić samo se češka
Još jedna "fatalna sudijska greška"
Na kraju jedna me misao ne pušta
Grobari voli vas vaš Sokolj Kušta

realno

pre 12 godina

sad mi je sve jasno i bistro zasto smo se veceras mucili da nadjemo link iz dijaspore .... da ne vidimo prodaju i kolaps ... curka, zeka i bik jos ste tu

Navijac

pre 12 godina

Zasto se osramotio? Barcelona bi se osramotila da je ispala od ovog tima. Druga je stvar sto mi mislimo da smo "pojam" za zemlje iz kojih dolaze ovakvi timovi. Prosla su ta vremena,a mi jos ne vidimo kako se igra po Evropi. Ja mislim da smo zasluzeno ispali.Zao mi je,ali treba nesto menjati,ocigledno.To se odnosi i na Zvezdu i na Partizan.

Amon Ra

pre 12 godina

Dobro sta nije jasno! Posle utakmice u Irskoj, a posebno u Uzicama, sve je bilo jasno ! Kad je pao gol za Partizan, nisam se radovao, jer sam jednostavno znao da ce sledeti blamaza! Ajde i Partizan i Zvezdu cakaju sveze okosene srpske livade (po nekima stadioni)

football manager 2011

pre 12 godina

kako je lepo dana sbiti navijac Zvezde i Partizana,motke u ruke i resiti ovu bruku srpskog fudbala drugi nacin ne postoji

Walter

pre 12 godina

Они који су довели ову управу у клуб, они који су вређали Саву Милошевића са трибина за време избора, сада су најгласније викали: "Управа напоље". Све док Караџић, Ђурић, Лукић и слични не оду, фудбал ће пропадати у Србији. Ове две утакмице данас су најблаже речено срамота!

Stefan

pre 12 godina

Nismo mi Partizan, mi smo FK Majka Tereza, sigurno utociste za sve koji su propali u inostranstvu i sve koji treba uskoro da zarade penziju...

Ajde na kupanje...još je Avgust

pre 12 godina

Šteta što Medo neće moći da igra u sledećoj utakmici u grupnoj fazi jer će te ostati oslabljeni i možda ne prezimite u Evropi.

cccc

pre 12 godina

hahahhahaha...kako sam se prevario...mislio sam da u evropi nema goreg tima od zvezda...ali grobari me uvek demantuju..pa za njihov ocaj ne postoji rec u vujakliji....hahhahahha...kako te tipove koji se zovu fudbaleri nije sramota da pricaju o nekakvim transferima u inostranstvo...pa ja im ne bih dao ni da igraju za burek i cevape...a o jogurtu i da ne pricam...hhahahaha

...

pre 12 godina

Bez brige braćo , opet ću pogledima da branim penale (to nisam ja , to je moja šauma) ;)
Radiša Ilić
(Igor, 25. avgust 2011 22:34)

A ponadaste se da ce biti penala?

realan

pre 12 godina

ne kapiram ove koji 5 utakmica kunu stanojevica zato sto se brani posle datog gola?!! ... pa on se ne brani!!! zar ne kapirate da partizan ima snage za cirka 60 minuta ... posle toga kanal i raspad ... SRAMOTA!!!

CESTITAM SITUACIJU

pre 12 godina

(hici, 25. avgust 2011 20:38)

e stvarno ste osvetlali obraz srpskog fudbala nemam reci...Cestitam situaciju :D
aahahah da vam je bio Ren protivnik gore bi od nas prosli...ili je Shamrok jaci od Rena??

Samo pitam, nemojte se jediti

pre 12 godina

Jelte...Da vas pitam...
Mi smo ispali od Vaduza jer smo im prodali utakmicu - i to je sramota!
Al vi ste od ovih konobara ispali bez ikakve prodaje. Jel to veća il manja sramota?

mirko

pre 12 godina

Vidim da su neki i pre mene stavili primedbe u vezi Rankovića i Vukića,mislim da njih dvojica ne bi trebali igrati u prvoj postavi,a što se tiče Ilića ,u Skoplju je branio fenomenalno i na osnovu toga mislim da je zaslužio da brani.
Partizan ako ne dobije ovu utakmicu ,onda kompletna uprava i stručni štab da podnesu neopozive ostavke,odmah posle utakmice,jer sutra će biti kasno.

bargro

pre 12 godina

Mnogo smo jadni! Najveca bruka u nasoj bogatoj kolekciji. Politika dovodjenja penzionera, igraca na pozajmicu, anonimusa i prodaje svakog po svaku cenu je dovela dovde. Nema sledece sezone, nema nismo imali srece nego odgovornost hitno i odmah!

milos

pre 12 godina

Ovo ni ne vredi komentarisati,lepo je rekao komentator na kraju dok god se igraci budu prodavali cim se ukaze prilika ovako ce nam izgledati fudbal...Nekada smo bar u sportu videli izlaz iz tuzne situacije u nasoj drzavi a ovo nam je pokazalo da nema vise bezanja od problema,treba da se dese promene iz korena u svim aspektima ovog drustva,dokle vise ovako?

nnidza

pre 12 godina

Posmislio sam da je Zvezda danas dotakla dno. Međutim Partizan je pronašao dno dna. Ovo je strašna stvar. Posle Vaduca sad i amateri iz Irske...

adje

pre 12 godina

partizan se nije osramotio uopste,nego to je cista kazna od boga zato sto ponizavaju rivale sa svih aspekata,samo koliko su ponizili novi pazar i sa izjavama i sa navijanjem navijaca,a za samrok su rekli da je malo bolji od novog pazara a ispostavilo se da je ustvari taj samrok mnogo bolji od partizana.u evropi nema srpskih sudija pa da navijaju i sude za koga hoce i protiv koga hoce.

android

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE!!! Da li je stvarno, pose ucesca u LS i dobijenih 8 miliona evra, bila potrebna prodaja Savica?! Promenili su celu odbranu, i skoro celi sastav, i ocekujete dobre rezultate u evropi. Pa niste vi KK Partizan, i nije Stanoje Vujosevic!

The X Factor

pre 12 godina

Šamrok je više trčao jer su "igrali srcem"... Ren je više trčao jer su "bolje pripremljeni i fizički jači".... jel zna neko KOJE TO PRIPREME treba da srpski klubovi prođu pa da mogu da trče???

davor

pre 12 godina

ljudi, pa sta vam je... nije Partizan, niti Zvezda a ni Vojvodina... FSS je kriv za sve! Dok god dogovaraju pre svake sezone koje mesto za Evropu kome ide, mi cemo se uvek ovako brukati!

five

pre 12 godina

E grobari sa juga!!! Vi koji ste u dilu sa DJuricem!!! Eto vam ga sada!!! Unistio nas je gospodin kojem ni ime ne treba pomenuti a vi gospodo sa juga ste mu u tome pomogli time sto ste cutali i bez reci dozvoljavali da to radi!!!
Nek vam na cast sluzi!

nivaldo

pre 12 godina

ispadose i blizanci ostaje jos reprezentacija, ma kakav fudbal kod nas to treba zabraniti da ljudi ne padaju dzabe u depresiju :)))

Istina

pre 12 godina

Kad budu svaki dan trcali sa tegovima po 5 sati, pa opet to ponavljali svaki dan i kada 100 minuta budu trcali bez prestanka, onda ce tek tada igrati kako treba i biti spremni za neke velike uspehe. Neka se treneri u Srbiji malo prosetaju po kampovima koje vode najpoznatiji fudbalski treneri pa neka vide i nauce kako se radi sa igracima. Zalosno je da nasi neuki treneri i igraci primaju velike svote novca, a da to nisu zasluzili.

pirocanac

pre 12 godina

A utroseno najvise para za pojacanja ove godine? Gde si sada Djuricu? Prodali smo sedam igraca iz tima koji nije osvojio ni bod u LS. Pitam se sta smo mi ocekivali?

erlanditis

pre 12 godina

Kakva zemlja, takav fudbal! Kakav narod, takvi fudbaleri...politicari...lekari...sudije.............! Sve ok, smao da smo mi zivi i zdravi!?

Novosel

pre 12 godina

Kako bi nas narod rekao, sve se vraca, sve se placa, jel tako Stanoje?!
http://www.youtube.com/watch?v=DnvmVpHIXP0, obratimo paznju na "huligana", na 2.55! I sta sad Stanoje??? Ajd necu dalje, znam da ti je tesko! Posto redovno citas komentare! "Grobari" rekli svoje....

Nikola

pre 12 godina

I Partizan i Zvezda a i generalno nas fudbal su se usmrdili! Ljudi nemojte to da pratite, nema tu htenja, zelje, volje, ljubavi, nicega... Gubite vreme dzaba, vec 20 godina nas zavaravaju! Gledajte basket, tennis, volley, waterpolo i druge prave sportove i manje monotone. Oni to bar zasluzuju za razliku od futbolidkosa!

Aleksandar

pre 12 godina

Imajuci u vidu cinjenicu da Stojkovic los intervenise kod centarsuteva i generalno svih visokih lopti, ovo je dobra odluka Stanojevica. Taj Stojkovic je jedna obicna rupa, ali nije sam kriv za to. Delom krivica pripada i Pandurovicu, ja razumem da formiranog igraca ne mozes drasticno promeniti, ali moza makar malo da utice na njega i njegov kvalitet. Jedinio se postavlja pitanje sta ce se prijaviti kao razlog za odustvo Stojkovica, ,,povreda" ili losa forma. Mada je on los golman i nikakva dobra forma ga ne moze popraviti.

guru

pre 12 godina

Mozda bi UEFA mogla da vrati INTER TOTO KUP, mozda bi tada nasi timovi (Zvezda, Partizan, Vojvodina, ...) uspeli da igraju u Evropi nekoliko godina zaredom

andrej

pre 12 godina

evo naj novija informacija:strucni stab partizana i zvezde ce se zaliti uefa/fifa da u pravilniku nigde ne pise da se sme dati vise od jednog gola.
jednostavno bruka i sramota koja se nastavlja.

SK

pre 12 godina

Sramota!Irci nam ocitali lekciju u fudbalu.Brzi,jaci u duelu,a poceli cak i da cuvaju loptu.Ilic,Vukic,Babovic..ne zna se da li su sporiji ili slabiji..kada ih zumira kamera pomislim da umiru..dosta vise.Stanojevicu,ovo je tvoj rad.Partizan nema igru jos od Skendije.Ko poznaje fudbal to je sigurno primetio.Ne pamtim ovako los Partizan.A evidentno je da ti nisi trener za bolje sutra!!!

sergej

pre 12 godina

Ljudi ovaj Samrok smo trebali da razbijemo kao Ren Zvezdu ali realno. Sta li ce da radimo ako prodjemo u ligu sa ovakvom igrom nemam pojma. A mi se mučimo... Volkov u reprezentaciju... Smesan je ko Pizon.

nenad

pre 12 godina

dok nam levi bekovi budu igrali i napad i odbranu i sredinu terena ,od tog fudbala leba nema... sramota za srbiju je i Partizan i Zvezda... treba poceti ciscenje govana... pocevsi od karadzica pa redom..

Nikola

pre 12 godina

Ljudi batalite fudbal, pa ne zna se ko je smešniji Partizan, Zvezda, Vojvodina ili Rad! Liga nam je katastrofa, Predsednici klubova strašno( Lukić, Djudić, Butorović)!!! Naš fudbal ne zavredjuje nikakvu medijsku pažnju!

Marko

pre 12 godina

Za ovog sa nikom HICI ,baš ste osvetlali obraz srpskog fudbala,nemojte molim vas više da vi osvetljavate obraz,ovaj Shamrok je u rangu Vantspilisa,samo za razliku od vas mi smo naduvali Vantspilis sa 7:0,a šta ste vi uradili,a da izgubili ste 2:1,da li vam je sada jasno u kakvom je stanju naš fudbal,obe uprave klubova treba da podnesu ostavke posle ove sramote.

Novosel

pre 12 godina

Kako bi nas narod rekao, sve se vraca, sve se placa, jel tako Stanoje?!
http://www.youtube.com/watch?v=DnvmVpHIXP0, obratimo paznju na "huligana", na 2.55! I sta sad Stanoje??? Ajd necu dalje, znam da ti je tesko! Posto redovno citas komentare! "Grobari" rekli svoje....

zex

pre 12 godina

Sto je bruka ispasti od samroka, sta su oni sisali vesla a igraci partizana su fudbalercine, da necemu vrede ne bi se vratili iz stranih klubova gde su grejali klupe kao Vukic, Smiljanic, Ilic, Babovic, Rnic itd. Moja preporuka/ gledajte srpsku kosarku, vaterpolo, odbojku i druge sportove jer za fudbal nismo !

RIKI

pre 12 godina

UZAS!!!!!! Napad los( sto nije otkupljen tejgo) Cleo su prodali zasto? Vezni red uzasan!!!!!!! Jedino sto se Medo trudi ovo ostalo je trka za parama!!!!!! Sto je prodat ADija????? ?? Sto Smiljanic sedi na klupi???? Sto su igra matori Rankovic?????????? STO NAS I DALJE TRENIRA STANOJEVIC????????

sumadinac

pre 12 godina

Najveca sramota u istoriji Srpskog a i Jugoslovenskog fudbala . Ako imaju obraza ostavke svi koliko veceras.... Sram vas bilo su lake reci za ono sto bi hteo da vam kazem...

Mare

pre 12 godina

Uh sto bih voleo da domace prvesntvo osvoji neko poput radnickog, rada ili sparataka ili ko vec a da se za opstanak bore ovi "evropski timovi" Vojvodina Partizan i moja ZVEZDA , sto ih biju sile poput Vaduza, Rena i Samroka. Ovi grobari a i moje delije se ubise od prepucavanja a partizan i zvezdam su ko ogledalo i odraz. Nemocni, slabi, spori , bezvoljni i nadasve niza klasa evropskog fudbala.

Igor

pre 12 godina

Bravo za Volkova!
Sram vas bilo, sta ste umislili da ste evropski rang?!
U Evropi igraju borci, kao sto su vam to pokazali igraci iz jedne jako slabe lige... vama preporucujem promenu profesije, uostalom niste vi losi za ovu nasu ligu (korov).

delije sever

pre 12 godina

Svaka cast za uspeh! to samo vi mozete. imali ste srecu sto ste dobili najslabijeg rivala. sta mislite da ste dobili Ren kako biste prosli tada ne smem ni da pomoslim.BRUUUUUUKKAAAAAAAAAA.

ZGboy

pre 12 godina

šta bi sad trebao smijati se? veseliti što su partizan i zvezda ispali iz europe? glavno da ste po dinamu pljuvali zadnjih par dana a niste ni u svoju kuću pogledali...

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 12 godina

Skoro 4 decenije sam .....partizanovac, ali ovaj je jedan od najtezih i najvecih poraza ....Partizana ! Hrabri irci su igrali kao....profesionalci, a plasljivi igraci Partizana kao....dame na korzou ! Partizan nema srednji red da daje lopte napadacima ! FLASA Ilic, Zvonimir Vukuc nek budu prijatelji sa Stanojevicem na ...pecanje , a ne u....Partizanu ! Jovancic se totalno izgubio, Eduardo -- slab ,Rankovic --star , Babovic -- veliki levak , Andersom dosao -- povreden ,nek ga vrate nazad u ...Brazilu, nek idu kod Fife i Uefe jer je dosao povreden , i ne moze da igra ! Ilic, Vukic, Anderson, Rankovic, Jovancic,Scepovic trener Stanojevic treba najkasnije do decembra da idu iz ....Partizana ! Duric , Babic, Jovicic,Grubor i 80 % Uprave treba da idu iz ....Partizana ! Nek igraju -- Aksentijevic, Ninkovic, Lazar Markovic,Sasa Markovic, Babic, Lazevski,Volkov,Tomic, Eduardo,Smiljanic, Rnic, Volkov ! Kukavicluk Stanojevica je osakayio i sve igrace Partizana , a Bog voli hrabre, verne i postene ! PARTIZAN je DRUSTVENA SVOIJNA, a ne PRIVATNA SVOIJNA predsednika Partizana i UO koji prodaju igrace a novac.....GDE JE ??? Totalni remont za Partizan sa novim....trenerom !

s t v

pre 12 godina

Partizan će zlatnim slovima biti upisan u istoriju Irskog fudbala jer je omogućio njihovom prvaku da zaigra EL koja im je bila san.

Treba li da budem ponosan na to !?

chris

pre 12 godina

koga li sada da prodate???? EH bar nece da se nerviramo vise svakog cetvrtka... Da bi se uspelo drzi se ekipa na okupu a ne cim stigne ponuda da se proda ia para nigde. lepo nama nasa liga pa daj boze da bude neko drugi prvi, a ne zvezda ili partizan

PimPong

pre 12 godina

Kao sto neki rekose kad su objavili da Stojkovic nije u ekipi, pitam se da li su u pitanju neke mutne igre. Ili je Partizan toliko los. Ne zna se sta bi bilo gore...

Kol

pre 12 godina

Koji papani ajd realno Zvezda nije mogla da prodje, ali Partizan je morao da Ircima da 3 komada i da se plasira u Ligu Evrope! Nastavlja se tradicija reprezentacije da mnogi prave svoje istorijske uspehe preko nasih klubova!

PFC Forever

pre 12 godina

Nije Samrok pobedio Partizan nego lopovska uprava.
Mora nesto da se menja, ali ne samo u Partizanu nego u celoj Srbiji, dokle vise da trpimo te "ljude"??

bubimir13

pre 12 godina

Čujte susjedi jučer Sheriff danas Shamrok Roversi, to dokazuje da nitko nije za podcjenjivanje pa čak ni mesari, mljekari o ini radnici kojima je izgleda nogomet veća strast nego našim ''profesionalcima''...Samo ne razumije zvezdaše i partizanovce koji žele da im susjedni klubovi preko brda odfrknu iz europe! pa ljudi nemojte da mi hrvati vam moramo pokazat kako se simpatizira hrvatske klubove u europi bez obzira na boje npr. naš varaždin je pobro milijon simpatija dalmatinaca i slavonaca zbog borbe iako nisu plače vidjeli 6 mjeseci al dečkima je malo falilo da izbace dinamo iz bukurešta. Pamet u glavu, dajte Stanojeviću (bez obzira što je Srbin ponudio bi mu bianco ugovor samo da potpiše za dinamo) i Robiju igrače za uspjeh i uspjet će jer imaju talenta ali isto tako imaju i panjeve koje menadžeri pokušavaju utrpat misleći da mogu bolje od mamića al jok neide s tim prosjekom nisu europljani glupi pa da kupuju škart evo večeras se pokazalo... Pozdrav komšije iz Hrvatske

dadada

pre 12 godina

jasno kao dan da je Rnic prodao utakmicu,i u drugom poluvremeno je namerno izgubio loptu ali nisu uspeli da daju gol.Ko li mu je platio,verovatno onaj sto je hteo i Stojkovicu pa su to otkrili.

Napredak

pre 12 godina

Ovo je pravi napredak, Partizan i Zvezda zajedno da oforme tim ne bi mogli da dobiju kod kuce. Ja sam Zvezdas ali ovo sto ste vi uradili je bruka. Gde je sada gazda Tole. A da to moze samo u Srbiji.

Navijac

pre 12 godina

Krajnje je vreme da vratimo fudbal profesionalcima! Dosta su mesetari vodili fudbal. Dokle cemo na pocetku svakog prvenstva licitirati da li ce prvak biti Zvezda ili Partizan? Cemu onda prvenstvo?
Radi se o tome da mi NEMAMO profesionalce. Svi nasi nazovi fudbaleri su pretplacene BABE. A o trenerima posebna prica. U SVAKOM kolektivnom sportu dobar trener je pola tima. A sta imamo mi?

Sir Giggsy

pre 12 godina

Čestitke Ircima, svi na stadionu su im aplaudirali!I svaka cast Volkovu i Markovicu!A upravi savet, drzi te se i dalje iste politike zato vec do kraja prelaznog roka prodajte ovu dvojicu igraca...

Navijaci toliko zasluzuju

pre 12 godina

Ocekujemo pojasnjenje i izvinjenje iz FK Partizan zbog SRAMNOG ponasanja i gestikulacuja M.Smiljanica ka delu tribine.

U Novom Sadu nema vaše borbe!

pre 12 godina

Sladili su se grobari našim ispadanjem od Vaduca, a ovi su istog kvaliteta. Evo, sad ste pokazali taj vaš "evropski kvalitet".
Skupljanje bodova ovo-ono. A i navijačima komšinice je dobro došao ovaj trenutak realnosti, poleteli nakon Letonaca kao da će na novi pohod na trofej.
Rezime evropske sezone...Rad se jedini nije osramotio.

p.s. Nije večeras sumrak srpskog fudbala, on je u mraku već odavno!

realno

pre 12 godina

A ne znam sta se primate. Mi taj fudbal nikada nismo znali igrati.
Jednostavno nije to sport za nas.
Mnogo bolje nam ide kosarka, odbojka, vaterpolo, tenis...
U fudbalu smo uvek bili poslednja rupa na svirali.
Pa najveci uspeh nam je bio onaj Montevideo pre 80 godina, a i do tog uspeha smo stigli samo zato sto je fudbal tek bio u povoju, pa smo iskoristili tu situaciju da upisemo jedno polufinale svetskog prvenstva na svoj konto.
Sve ostalo bruka i sramota.

Mislim da bi nas i japanci i kinezi - koji do nedavno nisu imali pojma sa ovim sportom - sada bez problema pobedili.

Bojan Ilic

pre 12 godina

Red je bio da i ja uzmem neki dinar od mog PARTIZANA..kad moze djuric aj i ja da se ovajdim. 500 dinci 1-x =7500
Samo djuric vuce to u evrima,al nema veze. Takva smo zemlja i narod... TUGA!!!

sumadinac

pre 12 godina

Najveca sramota u istoriji Srpskog a i Jugoslovenskog fudbala . Ako imaju obraza ostavke svi koliko veceras.... Sram vas bilo su lake reci za ono sto bi hteo da vam kazem...

фкнс

pre 12 godina

Укинути државне пројекте зване близанци титови да нас не брукају више!

Samo da konstatujem

pre 12 godina

-Partizan ima snage za 40 min utakmice(tako valjda igraju petliici,nisam siguran,ako sam pogresio izvinjavam se petlicima).Nije mi bila namera da vas uvredim.

-U Partizanu ima trenutno "reprezentativaca" ,bivsih,sadasnjih,jos uvek aktivnih,komada 6-7,a mozda i vise.

-o kakvoj prodaji najboljih igraca pricate,evo spiska jos uvek aktivnih "reprezentativaca"(samo da navedem ko su,posto ima tu zaboravljenih asova).

Aleksic Danijel 2008/2008 aktivan 1 0
Andelkovic Dušan 2007/2007 aktivan 1 0
Babovic Stefan 2007/2008 aktivan 4 0
Baša Marko 2005/2005 aktivan 3 0
Basta Dušan 2005/2006 aktivan 2 0
Bogavac Dragan 2002/2002aktivan 1 0
Bogunovic Miloš 2008/2008aktivan 1 0
Boškovic Branko 2002/2005aktivan 12 1
Brkic Željko 2010/2011aktivan 5 0
Cirkovic Milivoje 2000/2005aktivan 9 0
Dudic Ivan 2000/2001 7 0
Dudic Milan 2001/2006 13 0
Ðordevic Nenad 2002/2006 17 1
Fejsa Ljubomir 2007/2010 2 0
Gvozdenovic Ivan 2001/2001 1 0
Ilic Brana 2011/2011 1 0
Ilic Radiša 2008/2008 1 0
Ilic Saša 1998/2001 2 0
Ilic Saša 2000/2008 37 4
Iliev Ivica 2003/2003 2 1
Injac Dimitrije 2011/2011 1 0
Isailovic Bojan 2008/2010 4 0
Ivic Vladimir 2001/2004 8 0
Kaluderovic Andrija 2010/2010 1 0
Kovacevic Nenad 2003/2008 25 0
Kralj Ivica 1996/2001 41 0
Krivokapic Radovan 2001/2002 4 0
Lekic Dejan 2009/2010 3 0
Lomic Marko 2010/2010 2 0
Ljajic Adem 2010/2011 4 0
Malbaša Nikola 2003/2003 5 0
Markovic Marjan 2002/2008 16 0
Matic Nemanja 2008/2009 2 0
Milinkovic Marko 2009/2009 1 0
Milovanovic Dejan 2008/2008 2 0
Milovic Milovan 2010/2010 1 0
Miric Marko 2010/2011 3 0
Mitrovic Nikola 2010/2010 1 0
Mladenovic Dragan 2003/2005 17 1
Mladenovic Nenad 2002/2002 1 0
Ninkov Pavle 2008/2010 4 0
Obradovic Ivan 2008/2011 18 1
Ocokoljić Predrag 2003/2004 2 0
Pantić Aleksandar 2004/2004 2 0
Pejčinović Nemanja 2008/2008 1 0
Petrović Radosav 2009/2011 19 1
Rnić Nemanja 2005/2008 3 0
Rukavina Antonio 2007/2010 22 0
Smiljanić Milan 2007/2008 6 1
Stanković Vojislav 2010/2010 1 0
Stevanović Ivan 2007/2007 1 0
Šarac Dragan 1998/2004 6 0
Tadić Dušan 2008/2010 2 0
Tomić Nemanja 2010/2010 1 1
Tomović Nenad 2008/2011 6 0
Tošić Duško 2006/2008 9 1
Trajković Nikola 2005/2005 2 0
Trišović Aleksandar 2006/2006 5 1
Trivunović Veseljko 2010/2011 6 1
Tutorić Đorđe 2007/2007 1 0
Vilotić Milan 2011/2011 2 0
Vitakić Milivoje 2004/2004 2 0
Vulićević Miroslav 2008/2010 2 0
Zajić Bojan 2004/2008 2 0
Zorić Saša 2001/2001 2 0

-izvor www.reprezentacija.rs,malo sam okratio spisak,a vi procenite o kakvim se asovima koji su prodati u prethodnih 10-ak godina radi.

WFC

pre 12 godina

E a sad ce navijaci zvezde da lece svoje komplekse ovde,kao sto su to danas navijaci partizana radili na vest ispod :)))

Ne Blizanizaciji,Cuvaj Svoj Grad,Bordi klub iz tvoga grada
Budi Srbin

ya88

pre 12 godina

Jel' neko vec odredio datum kada mi zvanicno prestajemo da se bavimo ovom igrom (a da ja to nisam procitao) ili ja treba da ga odredim?!?

Ubija me kad se setim na sta sam ja potrosio pet sati zivota!!!

alexizsvedske

pre 12 godina

Nesto je vrlo bolesno u srbskom fudbalu..Kazemo da nema pare u srbskom fudbalu..Pa rumunija je jos siromasnija, pa malo malo pa imaju klub u LS..Imam 46 godina i nikad nisam bijo protiv mog Partizana, al sav mi se smucio danas. Ovo nije moj Partizan, ovo je Cancer..Nikada bre vise u zivotu cu da ih gledam..Nisam ikad mislio da ce doci na to, ali eto jeste..Mnogo si slab. Malo jaci od Vaduza..

Da nije smesno bilo bi tuzno ili obrnuto

pre 12 godina

Za sve je kriv Strajnic. Izbaksuzira Babovicu znaci ne verujem ... Ovaj se sprema da padne ovaj vice padni Babovicu ovaj nepade i tako ispadosmo.

Jos nesto , svi pominju kako je Djuric rekao da je potrosio najvise para do sad. To je tacno ali ako se vratite u rikverc i bolje procitate njegovu izjavu za zurnal pred revans sa Genk-om videcete da je rekao i da je ova ekipa Partizana duplo jaca nego pre 12 mesecei(tj. ona ekipa koja je izborila plasman u LS protiv Anderlehta). Aj da uporedimo ... Otisli Savic i Krstajic dosli rnic i tuta bugarin (majko moja)... Otisli Raca, Fejsa,Smiljanic(manje-vise) nisu doveli ni jednog igraca sredine terena (majko moja)... Otisli Kleo, Ubica cigana(znamo ko je), Ilijev(krs je al je davao golove, kako tako)dosli Edu(Kleo doktor za njega)Jovancic (...) (majko moja) ........

Da sumiramo... Imao sam svakakva misljenja o Zeki , Bjeki, Tolu ali..........DJURIC braco moja grobari, DJURIC je njvece ZLO koje je zadesilo nas klub od postanka pa do danas.

Sekiram se zbog njih...

pre 12 godina

Čekajte sada,šta da rade onaj povređeni brazilac i Eduardo,kao i Smiljanić?Pa,oni su došli zbog LŠ ili bar grupne faze LE...ajde,Lola će,po običaju,igrati po splavovima,odakle ga iznose u horizontali,ali ova dvojica...

Dalibor

pre 12 godina

Da li znate kolika je kvota bila na poluvremenu za igru Samrok ide dalje i kolika je uplata bila na tu igru u jednoj azijskoj kladionici?

Muka mi je

pre 12 godina

Da li je moguce da 100 000 godina evolucije izrodi ovakav izgovor od ljudi! Poslednji put sam gledao fudbalsku utakmicu, a skandiranje na kraju meca je objasnilo sve!

Goran

pre 12 godina

Narode, nisam nikakav YU-nostalgicar, iako sam u 40-im, ali se potpuno slazem sa komentarom jednog Hrvata:
"This game just showed what we all from this area know. Serbian, Croatian or all similar clubs will have such results in Europe until some regional league will be made. Partizan and Zvezda in Serbia have no real opponent for 20 years, and so is with Dinamo and Hajduk in Croatia, and they just don't have enough real competitive matches and then slips are possible. Plus that todays leagues here don't offer money nor atractivity, its all known before it even starts, stadiums are empty and this four clubs mostly have to sell players abroad to survive and thats no way to get some results.

Regional league would bring more money, stadiums would be full every match. Security? its all people talk about how would security be and they say its biggest problem for such league. Well we have regional leagues already in basketball, waterpolo, now handball and all goes great. Just bring proper legislation and give police authority to implement it on scene and i'm sure that on stadiums will be like in theathre if needed. Thats biggest truth, until Dinamo comes to Belgrade, or opposite or clubs to Split and play infront of 40000 crowd every game and when every weekend u go not so sure u'll get 3 points or even 1 then football in this area will prosper.

We know here we have many young talents and its constant for 20 years, but problem is they just too easy go abroad as there's really nothing what would keep them here, nor challenge nor money. So footballing fathers in Serbia and Croatia should start to think more and not just talk in shades about this posibility before its will be too late."

PimPong

pre 12 godina

Posto ne zivim kod nas, nemam nekih prilika da gledam Stojkovica cesto. Znam da ponekad kiksne, ali ipak mislim da je on solidan. On je mozda bio i nas najbolji igrac na Mundijalu.

Simonida Puvalo

pre 12 godina

Pozdrav za sve navijace partizana koji su likovali nakon naseg poraza u Francuskoj - sada su videli da od loseg moze i gore!!!

Buhahahahaa, nego sta nego se osramotio - ovo je veca sramota i od nase cetvorke (mada ste vi cesto bili i odlikasi), negde u rangu Fljamurtarija!!!

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Kakva sramota. Mnogo sam razocaran kao i vecina Partizanovih navijaca. Da se mene sta pita ja bih sad svima smanjio ugovore za 80% i rekao: "gospodo, posto smo ispali iz Evrope i posto cemo igrati sa ovim "vrhunskim" ekipama tipa Sevojno i ostali, vasi ugovori su smanjeni za 80%". Bilo je mucno gledati utakmicu, gledati kako jedan gotovo amaterski klub dere Partizana u svim segmentima igre. Katastrofa!!!

http://www.worldofbasketball.org

LOST BOYS

pre 12 godina

15 minuta zurim u prazno polje za pisanje komentara i ne znam kako da opišem svoj bes, čemer i jad... Najradije bih psovao i koristio najprizemnije izraze ali sam svestan da me moderator neće pustiti. Umesto toga, želeo bih javno da se izvinem navijačima Crvene Zvezde jer sam ih danas pecnuo sa nekoliko komentara posle poraza od Rena. Od mene više nikada neće dobit podsmešljiv komentar jer tek danas sam, sa svojih trideset i kusur godina saznao da se ne isplati više kidati i nervirati za ovaj i ovakav FK Partizan !! Ovakve bruke se ne zaboravljaju, a što je najgore- bacaju senku na velike evropske pobede koje smo nekada ostvarivali. Neka se navijači sa našeg JUGA dobro zamisle i zapitaju da li im se bezgranična odanost i ljubav prema klubu vraćaju , barem delom, nekim iole boljim rezultatom i dopadljivom igrom...ili makar nekim driblingom, akcijom koji će se generacijama prepričavati?! Beda, čemer , jad i tuga! Odlazimo na stadion u zanosu i veru da makar Šamrok možemo da pregazimo bez problema- a kući idemo pgnutih glava, srameći se... Ja ću svoju sezonsku ulaznicu pokloniti nekome, ali ne odmah, već na proleće, do kada bi neke stvari morale i trebale da se rasčiste u FK Partizan. Možda će neki novi klinci imati više sreće da vide ono što ja nisam već duži niz godina. I na kraju, želeo bih da upitam igrače, trenera i rukovodstvo: KAKO VAS NIJE SRAMOTA ZBOG OVOLIKO LJUDI KOJI VAS GLEDAJU I NAVIJAJU ZA VAS ?! SA KAKVIM ĆETE OBRAZLOŽENJIMA SUTRA IZAĆI U JAVNOST ?! KOGA ĆETE I U ŠTA USPETI DA UBEDITE ?!?!
Za taj Grb na grudima ima da trčite po terenu i da izginete ako treba!! Ako date zaista sve od sebe, a protivnik pobed, sportski mu čestitajte i uzdignuta čela napustite borilište- ispratićemo vas pesmom... ALI OVO VEČERAS NISTE SMELI DA DOPUSTITE !!!!

Pozdrav za sve iskrene i realne navijače i Partizana i Zvezde, a ostali neka lupaju "ne preporučujem" do prekosutra ako žele, više me ništa ne dotiče!

KAL-EL

pre 12 godina

Volkove idi iz ovoga tima molim te ne zasluzuju oni da igraju sa takvim igracem po mom misljenju vidjenje nasih igraca
Radisa Ilic nesiguran kao i obicno
Rankovic neprimetan
Ivanov solidan
Rnic panj
medo ispod mojih ocekivanja
Tomic slabo ali je bio medju boljima
Babovic bezglavo
Vukic katastrofa
Ilic legendo kluba uvek cu te ceniti i bolje zavrsi karijeru ali za njega nikad necu reci nista lose
Jovancic=Scepovic bar na ovoj tekmi znaci uzas
Eduardo tako slupo pojacanje(navodno)koje ne moze da izdrzi ni poluvreme
Markovic mali bravo bice nesto od tebe
Volkov fenomenalan ali ne vredi

pera

pre 12 godina

nije ovo sramota, ovo je realnost naseg fudbala samo sto to nase fudbalske "zvezde" ne znaju. zakonom bih zabranio pojavljivanje fudbalera u medijima.

JUZNI FTONT

pre 12 godina

Fudbal je UMRO...ovo je sahrana naseg fudbala....sta reci osim pakujte kofer i svi napustite Partizan...inace smo zavrsili sa fudbalu.

Milan

pre 12 godina

Stanojevicu napolje!!! Zajedno sa vasljivom upravom!!! Rankovic nije ni za B tim! Nemamo vezni red, Ivanov nam je glavni kreator igre! Nemamo nijednog napadaca, sem Laze, a njega forsiras po krilu.. Ilic umire posle 30. minuta, a ti ga cuvas zbog penala 120! SVI NAPOLJE BRE, SRAMOTE NIJEDNE!!!

Pera sa Vracara

pre 12 godina

Nije se Partizan osramotio, to je jednostavno realnost. Partizan nema centarfora da postigne gol, i bez spica ni ne treba da idemo u Ligu Evrope. Milion i po za Tejga je bilo mnogo, e pa sada cemo platiti mnogo, mnogo vise. Stanojevica sam podrzavao, ali u poslednjih 5 utakmica poveli smo sa 1:0 i nijednu nismo pobedili. Katastrofalan ucinak strucnog staba, glave ima da lete, samo je pitanje da li ce i Djuric da se dzentlmenski povuce ili ce da glumi malo kultivisanijeg Lukica...

GrobaR

pre 12 godina

Sta napistai a ne iznevirati se, sta napisati a ne reci sve, sta napisati a ne iskritikovati sve.

Nemoj neko slucajno da je iskritikovao odbranu , Volkova, Medu, kad ovi u napadu ne znaju da gol da daju. Samrok nam ucinio uslugu jel bi u LE pucale petarde, ko da vas je sam Bog poslao, a sta reci o upravi, SVE su prodali, doveli poluigrace, makar da ste pustili klince da igraju , nego igraju Vukic i Ilic???? Tejgo nije valjao, Moreira??? 2 meseca na sajtovima vam navjaci pisu NE, NE prodajte , ako svi vide , a vi to ne vidite lepo napustajte fotelje, domacih titula imamo i mi i Zvezdasi kolko hoces, trebaju nam evropski rezultati!!!

DELIJE

pre 12 godina

Vreme je da navijate za Zvezdu samo je bruka od vas. Osramotili ste Srpski fudbal pokrite se Grobari. Zvezda je legenda iako smo izgubili 4:0 ali je igrala fantasticno.

majstor

pre 12 godina

Taman sam pomislio da smo se digli iz blata - 4 titule, pobede u derbiju, duple krune, liga sampiona, mnogo golova... Ponovo smo u blatu braco. Bilo bi mi zao da ode Stanojevic jer mislim da je strasan trener za njegove godine. Nije on kriv sto Jovancic ne moze da da gol iz 5 sansi na dve tekme

Dragan

pre 12 godina

Tesko je biti objektivan.Muci me nase razmisljanje, mi mladima ne damo sansu, to je najveca glupost. Igraju iskusni, zasto ako ne zasluzuju. Mali Aksentijevic, odigra odlicno, pokaze se i onda ga Sale ne stavi u tim na sledecoj utakmici. Pa kakav motiv to dete onda ima da igra bolje da se dokazuje. Pogresan primer dajes mladima Sale. Batali Rnice, Rankovice itd. ako ne zasluzuju igrom, neka sede na klupi, neka se dokazu. Deci moramo davati sansu.

LJuba

pre 12 godina

Od nepismenih igrača koje brzo vraćaju iz evrope skupili se ponovo u Partizanu i Zvezdu.Nemaju osnovno obrazovanje o fudbalu što je srž koji se uči,međutim njihov glavni adut neko ih gura a od znanja što se ceni kod nas
dribling il neka fora koja se dugo priča i ništa više. Treneri neznaju da im prenese šta sami da treniraju kad su van treningana na šta da obrate pažnju,a zajedno da uvežbavaju po milion puta kao i drugi kolektivni sportvi u kojima smo uspešni ,gde nema improvizacije.

zoran

pre 12 godina

Sada ce drushtvo iz Partizana da se razbezi i ostace dug od 25 milina evra. Kako..?? Niko nece znati da objasni a niko nece ni odgovarati. Srbija je ovo. Taj film smo vec videli u komsiluku stadiona Partizan.

Dok je tako, nas fudbal ce biti samo dno i nishta vishe od toga.

Proshetajte splavovima i sve ce vam biti jasno; videcete koliko su ovi fudbaleri "veliki" profesionalci.

Pene

pre 12 godina

Kolektivni otkaz uprave Partizana!
Novi trener i da se polovini igraca uruci ispisnica!
To je sledeci potez koji treba da se uradi!
Mars iz svetinje, nezahvalnici!

Stefan

pre 12 godina

Ljudi okrenimo se sportovima u kojima nam ide dobro, kao sto su kosarka tenis , vaterpolo i odbojka. Ne mogu da vjerujem da se tolika medijska paznja daje fudbalerima koji jednostavno su amateri. Irci svoj tim smatraju amaterskim pa je bolji od naseg prvaka!

miroslav

pre 12 godina

navijac sam zvezde i nisam imao tolika ocekivanja od utakmice sa renom,ali poraz partizana je mozda najveca bruka u istoriji naseg fudbala.zasto u nasim klubovima i reprezentaciji kada igramo ocekujemo huk sa stadiona i bice nam lakse.dosta nam je karadzica,bjekovica,djurica,adzica,lukica,skundrica,vesica,ljajica,dacica...zasto oni ne udju u rukomet ili vaterpolo.gospodin djuric izjavljuje da je partizan prosle godine zaradio 25 miliona eura i potrosio 5 na pojacanja.ko je doveden,brazilski odbrambeni igrac za koga se znalo da je povredjen i umeszo njega hitni rnic.izjava da u reprezentaciji trebaju da igraju babovic,tomic pada u vodu,kad ne mogu protiv samroka.stanojevicu je nedostajao golman(izjava na konferenciji),mozda bi stojkovic odbranio,smesno.

Dragan S.

pre 12 godina

Jad i beda da gore ne može biti!
Što se tiče prelaznog roka i dovođenja fudbalera, nije se pitao Stanojević, kako neki misle, već uprava. E pa, lopovi iz uprave, ne može i jare i pare, odrešite kesu, ne može se samo prodavati, a ništa ne ulagati, ili ulagati više puta manje nego što se zaradilo od prodaje. Srpski fudbal je zreo za OZBILJNU čistku!!!!!!!!!!!!!!

nikola

pre 12 godina

Neka svi igraci koji su otisli u inostranstvo i nisu prosli ni u svojim drugoligaskim timovima dodju u Partizan zato sto igra ligu sampiona, a trener ih ima obavezu staviti u prvi tim jer im je neko uzeo pare kad su odlazili po principu> ako ne prodjete tamo, mozete se vratiti ovdje! Starkelje bez imalo morala da uzimaju vrednim klincima mesto. Sasa Casa

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

I pored sve neverice i tuge Stanojević sedi i ne pokušava napravit bar još treću izmenu... strašno ovakvu neviđenu sramotu može oprati samo OSTAVKA!
A 99 % navijača sa ovog sajta videlo je probleme(tko treba da igra) ovoga tima partizana,samo Stanoje nije ili nije smeo! U svakom slučaju crno nam se piše,možda i gore nego onda kad smo izgubili od Peteržalke pa P.Tikve!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Pukovac

pre 12 godina

Jel Dinamo Barcelona za Zvezdu I Partizan? Jest brate, i Barcelona i Real zajedno. Sad svi zajedno i grobarcici i delijice da ne progovarate jedno bar 3 godine dok se ne zaboravi ova blamaza. I kad se spomene ime Dinamo da se duboko naklonite is postovanja...
(drno, 26. avgust 2011 00:24)

Serif, Volkov, penali, samo cu to da kazem.

Nenad

pre 12 godina

Ne vredi,ovaj sastav ne liči ni na šta.Džabe ulazak u EL kad ćemo tamo opet imati 0 pobeda.Krstajiću odlazi!!!

Ma svi bre sem Volkova i Kamare. Sram vas bilo

moje misljenje!

pre 12 godina

uuuu, koliko vidim svi oni komentari od prije par dana sto sam cit'o ispostavise k'o tacni. Na zalost moju a i svih grobara, ovo sto je partizan prikaz'o danas je samo za plakat'. U ovom slucaju ne mozemo da kazemo '' to je fudbal '', ovo nema veze sa fudbalom. A sto se tice Iraca, njima bi fk Tutin bio dostojan protivnik...
Dje je nest'o onaj partizan sto je izbacio new castle?!?!?!

Bane

pre 12 godina

Cemu tolika frka?! Niste toliko jadni koliko izgleda, bar cete cete sada hladne glave okrenuti DOMACEM prvenstvu i da igrate protiv jos jadnije Zvezde i jos crnjeg Novog Pazara. Welcome to Kukuruz liga!

bred

pre 12 godina

Iskreno, bole me uvo i za jedne i za druge. Jedino mi je zaista krivo zbog Volkova i Radiše - prvi je igrao sve pozicije, od štopera do napadača, CELU utakmicu, dok drugi mal nije zaplakao što je ni kriv ni dužan ispao krivac za penal, pritom igrajući celo poluvreme sa šljivom na oku. Rnić, igrač koji je glavni krivac, samo se pokupio sa terena sa istim izrazom na licu - klasičan balvan koji je najverovatnije "odradio" utakmicu.

sasa

pre 12 godina

Transfermarkt kaze da igraci Partizana vrede Partizan 24 300 000 evra.

Mora da su mislili: Volkov 24,000,000, a ostali 300,000 u vrh glave svi zajedno

i šta sad

pre 12 godina

Groblje ispalo od ribara, a ne mogu da ih zezam.
Zvezda razvaljena od Rena a nema ko da nas zeza.
(e tugo jesenja, 25. avgust 2011 23:34)

doooobbbarrr komentar,svaka čast :)

Lekar, pekar, apotekar...

pre 12 godina

Pozurise Irci da zavrse posao pre penala, sutra moraju rano da ustanu, idu na svoja radna mesta u mesarama, na gradjevinama, u kaficima...

divac

pre 12 godina

znao sam da ce nas neki jad naci kad su potpisali Rnica,znao sam,al nije samo on problem,problem je sto imamo deset Rnica u timu,jedino za Volkova kapa dole....moj Stanojevicu sta smo docekali.Zar je tebi Radisa crni prvi golman,majko moja,napisao sam jos pre desetak dana da si konce vodjenja tima izgubio jos davno tako da je ovo samo posledica svega...sta reci za Djuru predsednika...a smejemo se Lukicu??dal smo bre mi normalni kad nam ovakvi likovi vode klubove,i jos jednom DAL SMO NORMALNI???

Revolt...

pre 12 godina

Kako mi se gadi citati ova prepucavanja, mi ovako, vi onako...a i jedni i drugi nismo svesni koliko stetimo takvom pricom! Kratko cu opisati kako sam video ovaj Partizan....Radisa Ilic, Vladimir Stojkovic - PARTIZAN NEMA GOLMANA! Miljkovic, Rankovic solidni igraci...ali moraju mnogo da uce, Miljkovic i moze, a Rankovic sa 30 godina, tesko! Volkov - NADAM SE DA CE BAR OVU SEZONU OSTATI, MRAK IGRAC! Rnic - ... Ivanov - prosek... Saša Ilić ... Vukić ... Tomić - treba ga zadržati, dobar je uprkos svemu! Medo - borben, ali nedovoljno kvalitetan... Jovancic - dno dna!!! Eduardo - dno!!! Moj PARTIZAN nazalost, ove godine nema golmana...nema pola odbrane...nema na sredini pola...i nema ko da da gol! VOLKOV, ponekad BABOVIC, mladi MARKOVIC, NINKOVIC koji ne igra... izduvani Ilic, Vukic...kanta Rnic...prosjek Ivanov, Medo, Eduardo...ispod prosjeka Scepovic, Jovancic....PARTIZAN REALNO NEMA SANSE NIKAKVE!!! Djuricu odlazi!

Miodrag

pre 12 godina

Stanoje je samo kriv što se nije javno usprotivio prodaji igrača i objasnio da će Partizan kratkoročno dobiti a dugoročno mnogo više izgubiti( samo koliko novca je "propalo" zbog ispadanja iz evrokupova,Lige šampiona-posebno).
Prelistajte novinske članke i shvatićete da nas je uprava kluba prevarila-obećali su ostanak Prinsa-Tejgoa i Klea, dovodjenje dobrih pojačanja i sl.
Uprava napolje .

Šaca

pre 12 godina

Ljudi, ne može da se pravi pita od g... a to je ovde slučaj. Ne samo ja, već većina grobara je ovo naslućivala još od dolaska Stojkovića. Nemam ja ništa protiv njega, nego nije normalno da se kupuje golman kojeg niko neće, kao da smo socijalna ustanova. Priča se nastavlja sa prodajom igrača, a na sva zvona se viče "Hoćemo u Evropu", hvali se sa 25 miliona eura u kasi kluba, a ne izdvaja se za nekog kvalitetnog igrača (ili ostanak Tejga) već se kupuju "penzioneri" koji nigde ne mogu da se uvale ili koji nemaju snage ni kvaliteta da igraju u JSL a kamoli u nekoj drugoj, kojima puca mišić na prvom treningu itd. Na kraju, nije Stanojević kriv, uprava mu uvali takve igrače, mi navijači ove mlađe posle tri utakmice pošaljemo u tri pm (Tomić, Šćepović, Miljković ..) i sve kada se sabere, ispadanje iz Evrope, Ide život dalje.

what goes around comes around

pre 12 godina

Samo polako.Nije ovde kraj bruke.Sledeca je reprezentacija.Pa da vidimo sta onda karadzic i ostali koji vode fudbal u ovoj zemlji imaju da kazu.O upravama Zvezde i Partizana necu da trosim reci.

alejandro

pre 12 godina

(Bari1991, 25. avgust 2011 23:11)
Ko je za to da ovom jadnom coveku nadjemo neku devojku, makar i platili? Covek je ostavio 10 komentara na ovu vest!

bbb zagreb

pre 12 godina

U svakom zlu i neko dobro. Više ne morate pamtiti Flamurtari, peticu u maksimiru, Petah Tikvu sada imate ŠAMAR-ok. Ovo je bila šala, a sada ozbiljno. Ne radujem se ovoj katastrofi Partizana, ali mi nije jasno da je ispao od ovih jazavaca. Treba reći da danas svako u Europi zna igrati nogomet, ali ovo je previše, pa ovo ste morali proći.

GSE

pre 12 godina

Nakon tolikih godina tlačenja od strane ove dve veštačke tvorevine,u meni se razvila teška izopačenost,što me više i ne brine toliko.Nakon ovakve večeri sam presrećan.Kada se setim izjava Stanojevića nakon finala kupa...Veliki je Bog!
A vi gospodo iz FSS razmislite kuda nas vodite,ovo je vašom krivicom,naša realnost

jugguja

pre 12 godina

Cus osramotio...osramotio se stanojevic! Kao prvo pojacanja, je li eduardo napravio nesto konkretno....u bilo kom mecu...
Je li bilo ko od ostalih napravio razliku osim Volkova naravno.
Kao drugo...na kakav nacin se vodi utakmica...kad i zasto zamjene...Ilic je trebao da ide napolje prvi, u stvari nije trebao ni da igra.
Sve u svemu, trebao nam je Samrok, da nam pokaze gdje smo, kad vec nismo to shvatili u poslednjem prvenstvenom mechu.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Ma kako vas nije sramota? Bože ima li te, kako dopuštaš šaci jada da rastura ono što su generacije gradile?
Opet pokrali Partizan do gole kože, ništa valjano nisu kupili osim Mački u džaku, a kao zgražavaju se nad svim i svačim!
Uprava napolje, Zeka i Bjeka bežite više zauvek iz Partizana!
Stanoje odlazi, igraš kukavičku igru!
Krstajiću baš nemaš pojma koji posao radiš, Šta su ti rekli, kako se to zove? Šta radi sportski direktor? a Šta si ti radio?
Idi i ne okreći se sine!!!
Sram vas bilo!!!

Milan

pre 12 godina

Ljudi sta je vama, alooooooooo, osvestise, nema EVROPE!!!!!Stanojevic, je oke trener, ljdi ja zivim u malom gradu (kikinda) Znam kako klubovi ove rade :D nema budocnostti!!!! aloooooooo, pizonnnn???????????????? ??? pa ajde da ih jebemo, svi zajedno, ajdeeeeeeee????? mozemo to svi zajedno!!!!!

boki

pre 12 godina

ajmo smjene, ostavke, imate li obraza ljudi.
ispali ste od genka, pa sloboda sevojno, i za kraj šamrok na domaćem terenu. sve utakmice vodili!
ajmo da vidimo imamo li na kopu navijače ili plaćenike!?
daj da vratimo staru ekipu koju su ovi rastjerali.
pozdrav fk partizanu dok neki ljudi ne shvate da oni nisu partizan i da će i bez njih postojati.

Vladan R

pre 12 godina

Bruka i sramota. Pa ovi pacenici iz Irske su imali manji koeficijent i od onih Luksemburzana, sto su ni krivi ni duzni prosli u plej of samo zbog izbacicanja Grka. Ne znam kako Stanojevicu nije jasno da Vukic i Ilic zbog kondicije NE SMEJU da igraju zajedno. Ostala kadrovska resenja neka analiziraju navijaci Partizana, ali ne moze se samo na srecu, bez adekvatnih pojacanja i posle lose odradjenog prelaznog roka, svaki put uci u grupnu fazu, kao recimo prosle godine. Isto tako Stanojevica bi trebalo zatvoriti u sobu na nedelju dana i neprestano mu 24 sata dnevno pustati utakmicu CZ-Ventspils. Samo da vidi kako treba da se igra protiv indijanaca kada vodis. Napadas i gazis ih i napadas i gazis i gazis, ne dozvoljavajuci im da odju do daha i okuraze se. Onda i taj po neki fantasticni gol, ako ga uopste i bude, nema nikavog uticaja. Suma sumarum ucesca nasih klubavo u Evropi je sledeca. Vojvodina ispala od Lihenstajnaca posle 2:1 u gostima , Partizan od Iraca nakon 1:1 u gostima, Zvezda u dvomecu sa Renom,jedini ozbiljniji rival, dva poraza uz gol razliku 1:6, dok Rad nije uspeo da izbaci u dobroj meri ne motivisane Grke koji su prakticno znali da ih ceka izbacivanje i iz Grcke lige i iz Evrope. Jedina svetla tacka Zvezdina sedmica protiv Ventspilsa i donekle Radov dvostruki trijumf nad Luksemburzanima. Zato i jesmo tu gde smo, a ako se nastavi ovakva klupska politika bice jos gore.

marko_bgd

pre 12 godina

jeste bruka...stvarno...ali ovi amateri ili profesionalni amateri iz irske su pokazali kako se bori...ne umeju da driblaju,ali umeju da trce,da skacu..da ginu za svakom loptom...i da ne odustaju,iako su duplo losiji protivnik i po kvalitetu i po svemu.ali su hrabri..nama ce to faliti uvek...hrabrost!!

frenki

pre 12 godina

Da l' je gora Zvezda ili Partizan pitanje je sad...
(palop, 25. avgust 2011 21:27)

Partizan naravno.
Sreca njihova sto su ispali na dan kada je Zvezda porazena od Rena, pa mogu pola svoje sramote da podele. Ren je ozbiljna ekipa, prejaka za srpske prvoligase. Samrok je ipak, samo Samrok - klub u kome samo nekolicina imaju ugovore. Poluamateri.

Goran

pre 12 godina

Krivac za poslednje neuspehe Partizana (kao i ovaj veceras) je Stanojevic, zbog svoje defanzivne taktike. Mislim da bi nakon ovoga trebalo da podnese ostavku.

joksmor

pre 12 godina

Toliko sam se smorio gledajuci i jedan i drugi mec nasih najboljih klubova u Srbiji ( tesko nama....) da vise nemam snage da navijam za njih za odlazak u bilo koje takmicenje u Evropi. Treba biti realan i da se pomirimo sa tim da igramo jedan od najogrih fudbala u Evropi, i mogli bismo malo da se okrenemo odbojci,kosarci,vaterpolu,tenisu i ostalim sportovima u kojima smo definitvno bolji nego u fudbalu. Inace ja obozavam fudbal ali imam osecaj da kad bih se pojavio negde u Evropi i predstavio se da sam Srbin da bi me toliko bilo sramota sto fudbal postoji kod nas.

Djura

pre 12 godina

Kad ni Partizan ni Zvezda ne mogu da osvoje ovo našu jadnu ligu bez nameštaljki i pritiska na sudije,lobiranja i šta ja znam čega sve već pa nije ni čudo što nemaju šta da traže u Evropi.Ali nema veze opet će neko od dva pomenuta kluba uzeti domaće prvenstvo,prodati nekog igrača i tako u nedogled.Srećom po moje živce meni je košarka a ne fudbal "najvažnija sporedna stvar" :)

Zemun

pre 12 godina

Na osnovu kog kriterijuma danas nije bilo mesta u ekipi za Aksentijevica kada je bio najbolji na predhodnoj utakmici. Zasto nije poceo Markovic.Uz njih dvojicu,Babovica od pocetka i Smiljanica umesto Mede koji je dobar igrac ali nepotreban kada se igra protiv ovakvih timova,prosli bi sigurno ove amatere.Pa Dijara je bolji spic koliko god da je nespreman od onog nesrecnog Jovancica.Sve ovo me podseca na Petah Tikvu,jer je izveden najgori moguci sastav izuzev Volkova.Ono sto vredi kod nas ili je bilo na klupi ili na tribinama ili na pozajmici u nekom klubu.Sa druge strane mozda je bolje ovako jer da smo prosli ovi bezveznjakovici iz uprave bi imali opravdanje.Ivanov zamenio Savica,Eduardo i Jovancic zamenili Tejga i Ilieva pa je rezultat ovakav.

Srbin iz dijaspore

pre 12 godina

Kaze krojac Djura da ste se mnogo potrosili.Doveli ste velikoznalca deda Krstu. Kupili Eduarda koji nije ni zaTeleoptik.Ostalisve bivsi ispuseni i istroseni igraci Partizana. sasa Ilic ne moze ni 5 metra da sprinta. Cim ga neko pretrci odmah faul. O Rankovicu, i ostalim propalim fudbalerinma ne treba trositi reci.Rnic "velemajstor" jedini covek koji je zzasluzio prelaznu ocenu je Volkov. Esadase zapitajte stra vi sa svojim rukovodstvom i vasim eksponentima radite sapasnjak ligom u Srbiji. Vetscki uvodite timove u Super ligu, Vasi prijatelji igraju sa polu timovima rekreativno protiv vas. Jedna Skotska i premier ligi ima 8 timova, Svajcarska liga 8 timova, Holandija koja je po povrsini slicna zemlja kao mi ima 14 timova ali ima braaz za poslednja cetiri tima.Baraz ima i Engleski Championship za ulazak u Premier ligu. I svi se borekao daim je sudnji dan. Ovako sjase kurta dauzjase murta. Partizan spasava prosle godine Metalac da bi izburgijali jos jedan felerican tim Novi pazar. kao to je u interesu srpskog fudbala zbog gledalaca kaze TK. Godinama ste spasavali Hajduk iz Kule. Banat niste mogli. BSK vam izlazi na teren sarezervnim timom, Smederevo na JNAigra revijalnu humanitarnu utakmicu. Sudije sviraju sve isvasta i ni jedan ne pade na Partizanu. Disciplinska komisija od svake kazne pravi farsu. Dok se ne urazumite vi u Partizanu pa ostali klubovi dato nigde ne vodi prolazicemo ovako kako prolazimo.Aradsa omladincima prava demagogija

srecko

pre 12 godina

igrali dve utakmice nerešeno sa timom koji je ojektivno slabiji ali generalno ispao snalaživljiji srećniji ukratko pobedio nas i šta sad da više ne igramo fudbal da li da tražimo krivca u nekom drugomi da pravimo teorije o nekim zaverama protiv nas.ma ne mogli smi ida pobedimo i da se onda zavaravamo kako smo tim ali smo dobili u grupi jake pa onda ne možemo da dobijemo.ovako je udarac dobijen na vreme da shvatimo ko smo gde smo i koliko realno vredimo toliko da možemo da igramo nerešeno sa lošim evropdskim timovima ne i da ih dobijemo.e sad pamet u glavu i pokušati da u ligi kakva je naša pobedimo i nekog van beograda i da ako je moguće budemo ponovo prvaci a prvi put po peti uzastopno pa onda kupiti nekoliko kvalitetnih igrača i dodati nekoliko mladih malo urediti stadion i može ponovo da se igra fudbal.ovim starijim zaslužnim igračima zahvaliti se na trudu a novim pojačanjima se izvinuti što su greškom dovedeni u patizan ni murinjo ne bi od ovog tima napravio evropski znači greška je kod nas samo mi možemo i da je popravimo ako hoćemo sa nekim grugim se ne bih bavio mene interesuje samo partizan i pomalo borac čačak

Vladan R

pre 12 godina

Bruka i sramota. Pa ovi pacenici iz Irske su imali manji koeficijent i od onih Luksemburzana, sto su ni krivi ni duzni prosli u plej of samo zbog izbacicanja Grka. Ne znam kako Stanojevicu nije jasno da Vukic i Ilic zbog kondicije NE SMEJU da igraju zajedno. Ostala kadrovska resenja neka analiziraju navijaci Partizana, ali ne moze se samo na srecu, bez adekvatnih pojacanja i posle lose odradjenog prelaznog roka, svaki put uci u grupnu fazu, kao recimo prosle godine. Isto tako Stanojevica bi trebalo zatvoriti u sobu na nedelju dana i neprestano mu 24 sata dnevno pustati utakmicu CZ-Ventspils. Samo da vidi kako treba da se igra protiv indijanaca kada vodis. Napadas i gazis ih i napadas i gazis i gazis, ne dozvoljavajuci im da odju do daha i okuraze se. Onda i taj po neki fantasticni gol, ako ga uopste i bude, nema nikavog uticaja. Suma sumarum ucesca nasih klubavo u Evropi je sledeca. Vojvodina ispala od Lihenstajnaca posle 2:1 u gostima , Partizan od Iraca nakon 1:1 u gostima, Zvezda u dvomecu sa Renom,jedini ozbiljniji rival, dva poraza uz gol razliku 1:6, dok Rad nije uspeo da izbaci u dobroj meri ne motivisane Grke koji su prakticno znali da ih ceka izbacivanje i iz Grcke lige i iz Evrope. Jedina svetla tacka Zvezdina sedmica protiv Ventspilsa i donekle Radov dvostruki trijumf nad Luksemburzanima. Zato i jesmo tu gde smo, a ako se nastavi ovakva klupska politika bice jos gore.

Goran Tomić

pre 12 godina

Evo, ja pre utakmice napisao ovo:
A, ko je to vama rekao, i, koji je to razlog što on neće braniti...?
No, svejedno, ko god da izađe na teren treba da se drži ovoga:
Pravilo prvo: svaki igrač, golman i trener partizana,u svakoj utakmici, i do kraja duela, mora da ide na pobedu i samo pobedu, i da veruje u nju, pa ma s kime igrao! (Makar i taj golman morao da ide u napad kad je korner za naš tim!)
Pravilo drugo: u timu može da bude samo onaj koji može i hoće da trči i da se bori, oni koji to ne mogu (ili neće) idu na tribine!
Savet prvi: do kraja sezone mora se izdvojiti, pronaći, kupiti, izmisliti, svejedno kako – naslednik Vukića i/ili Ilića, jer oni su na zalasku karijere, a bez pravog i opasnog gazde u timu, bez centralnog veznog, bez te kičme tima, nema ni igre ni rezultata!
I, jedna želja: živim za dan kada ću ići na utakmicu da gledam fudbalere Partizana koji će imati malo više ,,ostrvskog,, mentaliteta: znači deset momaka koji ,,kidaju,, za svaku loptu, koji trče 90 (i više) minuta, i koji ,,grizu,, protiv svakog protivnika...a jedanaesti, tj.golman, naravno, ne može stalno da trči zajedno sa igračima, ali da ima kvalitet, morao bi...

A posle utakmice, nemam volje da pišem...

PFC

pre 12 godina

STIDIM SE!!! Velika sramota srpskog fudbala se nastavlja.Da li ima kraja? Najmanje je kriv Stanojevic.Najmanje su krivi igraci.Njih nema.Ima ljudi koji trce za ovom krparom okruglom,a ne igraca.
Promeniti 10 igraca za 2 meseca pritom prodati prosecne a dovesti kvazi fudbalere iz Lucana,Milanovca i koje p.... materine.E to je sramota. Od zaradjenih 30 000 000 miliona nije doveden igrac.Jedan jedini igrac!
Vi sa juga!-Trebali ste da bojkotujete ovo kada su dovodjeni redom-Ivanov, Rankovic,Jovancic i prodavani . . . . . . . . . . . . A ne sada. Sada je kasno. sada kupite kartu za utakmicu u Lucanima i uzivajte u seljackim forama standardnih poisetioca seljackih utakmica.
p.s. Upravo.Sram te bilo.Stidi se. Igraci. Svi napolje. Neka igraju deca od 15 godina.Pa cemo za 10 tak godina odigrati nesto sto nalikuje na evropski fudbal koi imate priliku da gledate utorkom i sredom na kanalima nacionalne televizije. Ovo jurenje za loptom sa glavom u travi ne vodi nicemu. S R A M O T A ! ! !

John O'Rilley

pre 12 godina

Radisha Ilich braniti???Awsome,ja misliti da sad imamo vishe chances!Shamrock could pobediti Partizan vrlo easy vecheras!!!Ipak,my dear serbian prijatel,I wish da bar Zvezda igra Europe League!

22

pre 12 godina

Sasa Ilic je doktor fudbala za ceo partizan i za celu zvezdu, covek ima 33 godine, i bori se vise od ijednog fudbalera partizana, pogledajte njegovo kretanje, on trci i nazad i napred, svaka njegova lopta je tacna i ima smisao, kad izgubi loptu trci sprint da ispravi gresku, pretrci vise od scepovica i vukica zajedno, svaki drugi napad protivnika on zaustavi, a skoro svaki je u napadu

jo

pre 12 godina

Uvek mi se sviđao R. Ilić. Čak mislim da ne kiksa toliko često koliko Stojković. Posle Kralja i Pantića, Radiša je najbolji golman Partizana u zadnjih 10 godina.

drno

pre 12 godina

Jel Dinamo Barcelona za Zvezdu I Partizan? Jest brate, i Barcelona i Real zajedno. Sad svi zajedno i grobarcici i delijice da ne progovarate jedno bar 3 godine dok se ne zaboravi ova blamaza. I kad se spomene ime Dinamo da se duboko naklonite is postovanja...

neuki

pre 12 godina

e koliko puta se prevarim, igram jedinicu na partizan a davno sam shvatio..na srbe se nikad ne kladit, ni u zivotu, ni ratovima ni u sportu...

HOCEMO NOVU UPRAVU I TRENERA

pre 12 godina

STANOJE ODLAZI!!!Definitivno treba da ode ovaj covek jer je pored ovakve nase neodgovorne uprave jos neodgovorniji trener koji se kocka ugledom naseg Partizana,koji se kocka ulaskom u grupnu fazu LE time sto stavlja na gol coveka koji je sve samo nije golman,coveka koji ne brani u kontinuitetu i coveka koji je mogao skupo da nas kosta i ulaska prosle godine u ls...Volim Partizan vise od svega ali Radisa Ilic nije golman za nas klub.Stanoje moze da se zali da nema igrace ali sam sastavlja tim (ako to uopste sam i radi) i ne sme da rizikuje na ovakav nacin iako je protivnik dosta slabiji.Cekam da povedemo,pa da se branimo a epilog svi znamo...TO NIJE PARTIZAN,STANOJE ODLAZI!!!

alexizsvedske

pre 12 godina

Nema veze kako danas Partizan proze..Produzetak..Ove godine kvalifikacie evrope je srbski fudbal umro..A mozda je to i najbolje kad zvezdini supporteri bi voleli da Partizan izgubi od Skendije..Mi srbi smo degenerici i zato nam bog neda.. Partizan, Vojvodina, Rad su stvarna SRAMOTA. Stanojevicu nemogu da te gledam bre vise! A i Vukica i Ilica..Bez kreativnosti ali najtuznije bez BRZINE U IGRI. Ova igra je najgora sto sam ikad gledao..Tako je bilo dosadno da sam izkljucijo link. Ovo nije moj Partizan, ovo je neka bagra od trenera pa sve do igraca, sem volkova. Njemu kapa dole. Trci i znoji se za najlepsem dresu sveta. Boze pomozi molim te.

DELIJE

pre 12 godina

Vreme je da navijate za Zvezdu samo je bruka od vas. Osramotili ste Srpski fudbal pokrite se Grobari. Zvezda je legenda iako smo izgubili 4:0 ali je igrala fantasticno.

Strasbourg

pre 12 godina

E tugo moja, prosli ili ne, sa ovakvom igrom partizan nema sta da trazi u LE. Sreca vasa pa niste naisli na Ren :) Primili bi vi duplo vise golova nego Zvezda! :))

neko ima bari neko fljamurtari

pre 12 godina

Stvarno imamo RETKU priliku da posmatramo uzivo kako se razvija PROJEKAT EVROPSKA CRVENA ZVEZDA ... XAXAXAXAAAAA
(pfc, 25. avgust 2011 18:51)

khm...

dadada

pre 12 godina

jasno kao dan da je Rnic prodao utakmicu,i u drugom poluvremeno je namerno izgubio loptu ali nisu uspeli da daju gol.Ko li mu je platio,verovatno onaj sto je hteo i Stojkovicu pa su to otkrili.

Aleksandar

pre 12 godina

Imajuci u vidu cinjenicu da Stojkovic los intervenise kod centarsuteva i generalno svih visokih lopti, ovo je dobra odluka Stanojevica. Taj Stojkovic je jedna obicna rupa, ali nije sam kriv za to. Delom krivica pripada i Pandurovicu, ja razumem da formiranog igraca ne mozes drasticno promeniti, ali moza makar malo da utice na njega i njegov kvalitet. Jedinio se postavlja pitanje sta ce se prijaviti kao razlog za odustvo Stojkovica, ,,povreda" ili losa forma. Mada je on los golman i nikakva dobra forma ga ne moze popraviti.

pfc

pre 12 godina

Ovaj Stanojevic sa ovom njegovom postavkom forsira najsporiji fudbal koji je svet ikad video !

Sasa Ilic mu je krilo, covek koji ne moze da probije 1 na 1 i kojem je dusa u nosu posle 20 minuta.

Takodje, koja je logika da krila igraju Ilic i Tomic a obojica su desnjaci ?

Rankovic desni bek, NO COMMENT

Uliks

pre 12 godina

Izgubiti od Rena 4:0 kao gost i nije tako strasno, ali kod kuce od nekog Samroka (pitaj Boga odakle su i gde igraju) stvarno je BRUKA! :)))

aleksandar

pre 12 godina

dobra vest sto nema Stojkovica a losa da ce Radisa na gol,mada ove treba da dobijemo i bez golmana.Sto se tice golmana mi ih nikad nismo ni imali,barem ja, jedino za svoje godine koga sam zapamtio da lici na golmana to je Ranko Stojic.svi posle njega Omerovici,Belojevici,Damjanac,Kralj,ostali nisu ni vredni pomena su jedna velika sramota za Partizan.naravno tu jw i Pandurovic koji je idalje trener golmana pa me i ne cudi zasto iz Partizana nije izasao iole ozbiljan golman.suska se da i Spartaka dolazi talentovani golman,po meni odlicno resenje ali pored Pandurovica ostace samo talenat

duznik

pre 12 godina

Ne mogu da verujem.
Pozajmio sam 50e i odigrao PSV, Az Alkmar, Salke i Partizan, ukupna kvota nesto preko 2, da dobijem jos 50e i kupim novu graficku. Pa da li je moguce da oni ne mogu da pobede poluamaterski Samrok, ekipu od 950.000e?! Pa koji je ovo put ove godine da povedu i na kraju izgube vodstvo?!
Tacno ne znam sta da radim sad. Tako mi i treba kad sam glup.

Nemanja

pre 12 godina

Napred Patizan, napred Zvezda!!!
Kolko bi bilo dobro da svake nedelje gledamo 2 nasa kluba u evropi.
A ovi koji vise mrze drugi tim nego sto vole svoj bi crkli od muke :P

ZGboy

pre 12 godina

šta bi sad trebao smijati se? veseliti što su partizan i zvezda ispali iz europe? glavno da ste po dinamu pljuvali zadnjih par dana a niste ni u svoju kuću pogledali...

PimPong

pre 12 godina

Posto ne zivim kod nas, nemam nekih prilika da gledam Stojkovica cesto. Znam da ponekad kiksne, ali ipak mislim da je on solidan. On je mozda bio i nas najbolji igrac na Mundijalu.

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Vi ste veca bruka od Zvezde. Ne daju se konobari i recepcioneri.Tim sa najlosijim koeficijentom a vi prvi iznad crte povlascenih timova.Kakva deca srece i na kraju u 93 munutu cete da prodjete. Strasno i blamaza. I da niste vise ni jedan komentar o Zvezdi ostavili. da li vam je sada jasno u kakvoj ligi igraamo i da vi sa svojim filijalama samo nanosite stetu nasem fudbalu

dejan

pre 12 godina

ooooo komsije,sta ovo bi,dodje i vama sezona kupanja!!!!!!!!!!!!!
ali sta vas briga,vi mozete u irsku na kupanje,dobicete popust!!!!!!!
buuhahahaha

Wllaxy

pre 12 godina

Iiiiiijao bruke....

Pa vama ne treba cak ni neka jaka ekipa da se obrukate!

Manja je bruka izgubiti 4:0 od ekipe koja zna da igra fudbal nego ispasti kod kuce od automehanicara i vodoinstalatera!

Btw - nije lepo smejati se tudjoj nesreci!!!

Srdjan

pre 12 godina

Ljudi,Stanoje nije los trener,jednostavo ne zna ko ga minira od fudbalera, po nalogu Zeke,Bjeke...Pa mora covek da improvizuje.
Ja mu skidam kapu.

zeljko

pre 12 godina

Jednom sam upoznao jednu užasno perverznu curu.
I jbg, završili kod mene i mala se skine i kaže: Ponizi me!!!
i ništ, dao sam joj dres Partizana...

Milan

pre 12 godina

A trener Stanojevic se zali Pizonu sto smesni Stojke ne brani za reprezentaciju, a on ga menja i stavlja kiksera Radisu,jadno i smesno istovremeno.

majstor

pre 12 godina

Taman sam pomislio da smo se digli iz blata - 4 titule, pobede u derbiju, duple krune, liga sampiona, mnogo golova... Ponovo smo u blatu braco. Bilo bi mi zao da ode Stanojevic jer mislim da je strasan trener za njegove godine. Nije on kriv sto Jovancic ne moze da da gol iz 5 sansi na dve tekme

srecko

pre 12 godina

igrali dve utakmice nerešeno sa timom koji je ojektivno slabiji ali generalno ispao snalaživljiji srećniji ukratko pobedio nas i šta sad da više ne igramo fudbal da li da tražimo krivca u nekom drugomi da pravimo teorije o nekim zaverama protiv nas.ma ne mogli smi ida pobedimo i da se onda zavaravamo kako smo tim ali smo dobili u grupi jake pa onda ne možemo da dobijemo.ovako je udarac dobijen na vreme da shvatimo ko smo gde smo i koliko realno vredimo toliko da možemo da igramo nerešeno sa lošim evropdskim timovima ne i da ih dobijemo.e sad pamet u glavu i pokušati da u ligi kakva je naša pobedimo i nekog van beograda i da ako je moguće budemo ponovo prvaci a prvi put po peti uzastopno pa onda kupiti nekoliko kvalitetnih igrača i dodati nekoliko mladih malo urediti stadion i može ponovo da se igra fudbal.ovim starijim zaslužnim igračima zahvaliti se na trudu a novim pojačanjima se izvinuti što su greškom dovedeni u patizan ni murinjo ne bi od ovog tima napravio evropski znači greška je kod nas samo mi možemo i da je popravimo ako hoćemo sa nekim grugim se ne bih bavio mene interesuje samo partizan i pomalo borac čačak

Dalibor

pre 12 godina

Da li znate kolika je kvota bila na poluvremenu za igru Samrok ide dalje i kolika je uplata bila na tu igru u jednoj azijskoj kladionici?

Spasica u Real

pre 12 godina

Gledao sam nekoliko puta...ocito je da je Rnic prodao utakmicu. Zekin i Bjekin vojnik je odradio posao "a la Petah Tikva",a ova dvojica ce i dalje imati love za skupocjene tompuse. I vise para za privatizaciju. Potplaceni navijaci ce i dalje imati za kiriju u glavnom gradu...dakle,cemu nezadovoljstvo?

Samo pitam, nemojte se jediti

pre 12 godina

Jelte...Da vas pitam...
Mi smo ispali od Vaduza jer smo im prodali utakmicu - i to je sramota!
Al vi ste od ovih konobara ispali bez ikakve prodaje. Jel to veća il manja sramota?

Marko

pre 12 godina

Za ovog sa nikom HICI ,baš ste osvetlali obraz srpskog fudbala,nemojte molim vas više da vi osvetljavate obraz,ovaj Shamrok je u rangu Vantspilisa,samo za razliku od vas mi smo naduvali Vantspilis sa 7:0,a šta ste vi uradili,a da izgubili ste 2:1,da li vam je sada jasno u kakvom je stanju naš fudbal,obe uprave klubova treba da podnesu ostavke posle ove sramote.

mleki

pre 12 godina

Prozivka u Samroku pred put za Beograd: Pekar-tu Mlekar-tu Klesar-tu Konjusar-tu Postar-tu Sumar-tu ... Kuda idemo? - U Beograd! Sta cemo da radimo? - Gazicemo boraniju!

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Пишем пре продужетака.
Прошли или испали, СТАНОЈЕ је пао на испиту.
Додста је било!!!

Novosadjanin

pre 12 godina

E Grobari, Grobari....Sahranili ste srpski fubal. Bilo koji drugi klub iz naše lige bi ostavio srce na terenu večeras, ali ne i vi. U Fifinom zbrajanju osvojili ste 0.8 poena za Srbiju koliko bi dobili i da niste igrali uopšte, jer je to minimum. Zapravo, prilično sam siguran da i kad bi vam dali da birate protivnika ne biste pobedili. Oduvao vas Šamrok ko maslačak na livadi!

Marko

pre 12 godina

Šteta što vam u Evropi ne sude domaće sudije onda biste sigurno prošli... a ovako... a njega nema, a njega nema, a njega nema da im pomogne

svakoe

pre 12 godina

Ranković se uporno forsira kao desni bek iako je veći deo karijere igrao kao zadnji vezni a Aksentijević i dalje ne dobija šansu???Za to vreme kod Aleksa Fergusona i Vengera igraju standardno igrači mladji od 90-tog godišta i razbijaju!!!

lebron

pre 12 godina

Mojoj sreći danas nema kraja, titovi blizanci na kolenima! A smejali ste se Vojvodini ali ko se zadnji smeje...
(Shamrok, 25. avgust 2011 23:06)

kako mislis ko se zadnji smeje?!vi ste ispali od drugoligasa i da sam na tvom mestu nikad se ne bi smejao

Sale

pre 12 godina

MAJKE mi, ima da se odreknem fudbala...i Partizana..
Da pljunem kad god prodjem pored nekog od ovih igraca od veceras..
A da o upravi i treneru ne govorim.
Uuuuhhh koliko sam besan....

zvezdas

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti 4:0 od tima koji vredi 80 miliona i to na njegovom terenu koliko je sramota izgubiti od amatera ciji citav klub kosta kao najeftiniji fudbaler Rena.Partizan je jos jednom dokazao da je bez premca najveca bruka Srbije,komsije srecna i vama sezona kupanja

Vanja

pre 12 godina

Ne bih rekao da se Partizan osramotio. Igra je bila prilično ravnopravna. U prilog tome govori i činjenica da su se igrali produžeci. Uostalom, Irci su pobedili samo sa jednim golom razlike.

Pukovac

pre 12 godina

Jel Dinamo Barcelona za Zvezdu I Partizan? Jest brate, i Barcelona i Real zajedno. Sad svi zajedno i grobarcici i delijice da ne progovarate jedno bar 3 godine dok se ne zaboravi ova blamaza. I kad se spomene ime Dinamo da se duboko naklonite is postovanja...
(drno, 26. avgust 2011 00:24)

Serif, Volkov, penali, samo cu to da kazem.

sergej

pre 12 godina

Ljudi ovaj Samrok smo trebali da razbijemo kao Ren Zvezdu ali realno. Sta li ce da radimo ako prodjemo u ligu sa ovakvom igrom nemam pojma. A mi se mučimo... Volkov u reprezentaciju... Smesan je ko Pizon.

Nije_bitno

pre 12 godina

Gotovo je za partizan :(((((((( Prakticki je nemoguce zabiti 2 gola u 6minuta.A i sami su krivi vodili su 1:0 imali 12 sansi za gol i sve su promasili.Tako da su oni sami krivi za ovo sto se desilo.

alexizsvedske

pre 12 godina

Nesto je vrlo bolesno u srbskom fudbalu..Kazemo da nema pare u srbskom fudbalu..Pa rumunija je jos siromasnija, pa malo malo pa imaju klub u LS..Imam 46 godina i nikad nisam bijo protiv mog Partizana, al sav mi se smucio danas. Ovo nije moj Partizan, ovo je Cancer..Nikada bre vise u zivotu cu da ih gledam..Nisam ikad mislio da ce doci na to, ali eto jeste..Mnogo si slab. Malo jaci od Vaduza..

borarecords

pre 12 godina

Ne bih rekao da se Partizan osramotio. Igra je bila prilično ravnopravna. U prilog tome govori i činjenica da su se igrali produžeci. Uostalom, Irci su pobedili samo sa jednim golom razlike.
(Vanja, 25. avgust 2011 23:20)

brate ja se ISKRENO NADAM da se salis:}}}}ako ne onda ti stvarno zavidim na optimizmu!HAHAHAHAHA

Bojan norway

pre 12 godina

Stanoje jooooooooooj ko ti igra......??? Banovic, rankovic e to je sramota a na klupi aksentijevic i smiljanic
... Banovic kao uvek jedan dobar potez pa sve usere uvek. Prolazimo ali ima da budemo rupa s igracima poput radise babovica rankovic i vukica.... Reagujte ljudi sta je ovo

besan ker

pre 12 godina

A taman ste mislili da nama uvalite Vaduz kao najveću bruku srpskog fudbala, ahahahaha. Vama samo Veselinović može da pomogne, vi ste bruka od kluba!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 12 godina

Skoro 4 decenije sam .....partizanovac, ali ovaj je jedan od najtezih i najvecih poraza ....Partizana ! Hrabri irci su igrali kao....profesionalci, a plasljivi igraci Partizana kao....dame na korzou ! Partizan nema srednji red da daje lopte napadacima ! FLASA Ilic, Zvonimir Vukuc nek budu prijatelji sa Stanojevicem na ...pecanje , a ne u....Partizanu ! Jovancic se totalno izgubio, Eduardo -- slab ,Rankovic --star , Babovic -- veliki levak , Andersom dosao -- povreden ,nek ga vrate nazad u ...Brazilu, nek idu kod Fife i Uefe jer je dosao povreden , i ne moze da igra ! Ilic, Vukic, Anderson, Rankovic, Jovancic,Scepovic trener Stanojevic treba najkasnije do decembra da idu iz ....Partizana ! Duric , Babic, Jovicic,Grubor i 80 % Uprave treba da idu iz ....Partizana ! Nek igraju -- Aksentijevic, Ninkovic, Lazar Markovic,Sasa Markovic, Babic, Lazevski,Volkov,Tomic, Eduardo,Smiljanic, Rnic, Volkov ! Kukavicluk Stanojevica je osakayio i sve igrace Partizana , a Bog voli hrabre, verne i postene ! PARTIZAN je DRUSTVENA SVOIJNA, a ne PRIVATNA SVOIJNA predsednika Partizana i UO koji prodaju igrace a novac.....GDE JE ??? Totalni remont za Partizan sa novim....trenerom !

Tole gde si

pre 12 godina

Ja ne bih ulazio u neki dublji komentar utakmice, samo bih iskoristio priliku da pozdravim sve one "dobronamerne" grobare sa vesti o Zvezdinoj utakmici.

Dijaspora

pre 12 godina

Moje malo, slatko ostrvce (Kipar) ima 700.000 stanovnika.

Ali, zato imamo Apoel(Nicosia) u Ligi Sampiona i AEK (Larnaca) u Ligi Evrope. Oba kluba imaju timove koji nisu mnogo menjani u zadnje dve godine !!!

Ukupni godisnji budzet oba tima je oko 10 miliona evra. I nemojte da pricate kako su Partizan i CZ ispali jer nemaju dovoljno para. Pa, samo Partizan je od LS i prodaje igrace uzeo najmanje 2.5 puta toliko.

Dakle, vise niko da ne prica o manjku para. Zar Samrok ima pare ???

Ali, jedno je sigurno. Tesko je da mozes ista da ucinis ako svake godine kreces sa novim timom !!!

CESTITAM SITUACIJU

pre 12 godina

(hici, 25. avgust 2011 20:38)

e stvarno ste osvetlali obraz srpskog fudbala nemam reci...Cestitam situaciju :D
aahahah da vam je bio Ren protivnik gore bi od nas prosli...ili je Shamrok jaci od Rena??

Dragan

pre 12 godina

Aj nadjite mi jednog trenera na svetu koji bi sa ovakvim sljam timom mogao da nesto ucini nema ga osim volkova ostali su za smece djuricu Gde. Nadje ove napadace Bilo ti mnogo Million i osamsto da zadrzis tejga etoti sad propadni lopuzo jedna

Atropin

pre 12 godina

Sad sam se vratio sa tekme i nisam imao srca da pevam igracima ono na kraju utakmice jer su oni najmanje krivi, ali zato-UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Stanoje nisu za dzaba sujeta i gordost smrtni grehovi...

TEŠKAŠ

pre 12 godina

"Ma ko još igra tu nižerazrednu Evropsku ligu, kad u njoj nema nikakvog profita"- nešto slično je izjavio čovek sa tompusom pre nekoliko godina....Gospoda Zeka i Bjeka nikada nisu odlazili iz uprave, ovaj Šamrok( svaka čast momcima, igrali muški do kraja bez ikakvog straha) nam je nova petah tikva, a svi dobro znamo ko je profitiorao na tome. A Ser Aleksandar Stanojevic da je iolepametan lepo podnese ostavku i onda iznese sve u javnost(problemi oko moreire, stojkovića i sl), ako pak nije onda da pusti decu da se igraju fudbala i za jedno 2-3 kola gledaćemo lep i bogat fudbal.ubeđen sam da bi klinci kidali sve redom.Mali Marković je svojim ponašanjem, pristupom i fudbalskim rezonom kupio startnu poziciju u prvih 11 sve dok ga šakali ne prodaju...Stanoje pusti decu a batali ispuhale muštikle, manekenčiće i tatine sinove!!!!!!!!
Volim Partizan !

CHUCK BASS

pre 12 godina

Zvezda od Tokija do Barija
Partizan od Tikve do Fljamuntarija
Od Parnog Valjka ni senka
Motor korizirao zbog Genka
Uveseljavao sve je medije
Čuveni debakl od Artmedije
Mada znale su sve nacije
I za petardu od Kroacije
Petardu čak i zabi
Petah Tikva Makabi
Čuveni u Humskoj Hram
Postao je sinonim za sram
U Ligi šampiona uvek u buli
Bodovni saldo obično na nuli
S Platinijem sklopljen je dil
Škendija,Petržalka i naravno Ril
Protivnici pakleni i baš po meri
Konobari,električari i vodoinstalateri
Mada znalo je i tu biti silnih briga
Zbog "pojedinih prvaka","najjačih liga"
Za Partizan se voli,za Partizan se navija
GIVE ME FIVE,dade im čak i Slavija
Silne evropske blamaže još podsećaju i bole
"Šamrok,Šamrok" bunca u snu Karadžić Tole
A Predrag Strajnić samo se češka
Još jedna "fatalna sudijska greška"
Na kraju jedna me misao ne pušta
Grobari voli vas vaš Sokolj Kušta

Bojan-LS

pre 12 godina

Ne znam da li je gore sto je moja Zvezda primila 4 komada od Rena ili sto je Partizan ispao od ovih amatera?!

Crvena Zvezda 24 650 000 evra
Ren 80 250 000 evra

Partizan 24 300 000 evra
Samrok 2 100 000 evra

Svaki dalji komentar je suvisan.

Martin

pre 12 godina

Ima boga ima boga...mada jbg, sledece sezone mozda vam u kvalifikacijama dodje Timok pa cete njega da pobedite i plasirate se u Ligu Evrope. Svaka cast Samroku na zasluzenoj pobedi navijacu za njih u grupnoj fazi. Srbijo stidi se...fudbalski savez pod hitno da se preimenuje u savez fudbalskih amatera !

Partizan-BRUKA SRBIJE

pre 12 godina

Ispasti od predstavnika Francuske je realno u ovom trenutku ali ako vas izbaci amaterski klub iz Irske,to je velika bruka,neznanje i jako loš kvalitet.

na godisnjem

pre 12 godina

komentator na rts-u prenosi utakmicu partizan i samrok - babovic.babovic, mogo bi da padne sada babovic .... babovic.. ii nistaaa

a kad izgube, navijaci vicu uPrAvA napolje = pa ahaahah

фкнс

pre 12 godina

Укинути државне пројекте зване близанци титови да нас не брукају више!

davor

pre 12 godina

ljudi, pa sta vam je... nije Partizan, niti Zvezda a ni Vojvodina... FSS je kriv za sve! Dok god dogovaraju pre svake sezone koje mesto za Evropu kome ide, mi cemo se uvek ovako brukati!

juga

pre 12 godina

alo bre,sta pricate,kakva bruka i katastrofa...to je realnost,svi danas igraju fudbal,kad lane jovanovic daje gol rukom faranima,znate koliko je sati.a druga je stvar sto se mi Srbi tripujemo da znamo da igramo fudbal,i mislimo da smo u svemu najbolji...uzas...

Bojan

pre 12 godina

partizan samrok 8000
partizan genk 25000
crvena zvezda ventspils 40000
crvena zvezda ren NEPROCENJIVO
E o tome vam ceo zivot pricamo
(chipsi, 25. avgust 2011 22:32)

Chipsi !
Nije ovo takmicenje u koreografijama !
Da zivimo u vreme druga Tita verovatno bi Vi dobili organizaciju SLETA za njegov rodjendan.
Koga bre vise interesuje to sto Vi pravite na tribinama ?
Super ste stvarno evo i igraci Rena to kazu,odusevljeni su !
E moja fudbalska Srbijo !!!
Oni moji Grobari se ne cuju od onog estradnog vodje sto rula na mikrofon.
Nekad su Cegi,Cume i Belgija vodili navijanje grlom i dlanovima ovim strucnjacima danas treba ozvucenje !
Daj neka im neko kaze da malo smanje na ikseti jacinu tona... UZAS,UZAS,UZAS !
O FUDBALERIMA I NASEM FUDBALU NEMOGU MAJKE MI VECERAS !
SPORO,SPORO,SPORO,SPORO... KUPITE IM SVIMA PO JEDNU LOPTU PA NEKA NOSE KUCI !

B.

pre 12 godina

Sa Jovančićem mora da se raskine ugovor momentalno. Radije ću gledati Šćepovića koji dolazi iz mlađih kategorija, to je ono što smo uspeli da napravimo i tako je kako je. A da kupujemo neke gluposti poput ove, to nema smisla.

Samo da konstatujem

pre 12 godina

-Partizan ima snage za 40 min utakmice(tako valjda igraju petliici,nisam siguran,ako sam pogresio izvinjavam se petlicima).Nije mi bila namera da vas uvredim.

-U Partizanu ima trenutno "reprezentativaca" ,bivsih,sadasnjih,jos uvek aktivnih,komada 6-7,a mozda i vise.

-o kakvoj prodaji najboljih igraca pricate,evo spiska jos uvek aktivnih "reprezentativaca"(samo da navedem ko su,posto ima tu zaboravljenih asova).

Aleksic Danijel 2008/2008 aktivan 1 0
Andelkovic Dušan 2007/2007 aktivan 1 0
Babovic Stefan 2007/2008 aktivan 4 0
Baša Marko 2005/2005 aktivan 3 0
Basta Dušan 2005/2006 aktivan 2 0
Bogavac Dragan 2002/2002aktivan 1 0
Bogunovic Miloš 2008/2008aktivan 1 0
Boškovic Branko 2002/2005aktivan 12 1
Brkic Željko 2010/2011aktivan 5 0
Cirkovic Milivoje 2000/2005aktivan 9 0
Dudic Ivan 2000/2001 7 0
Dudic Milan 2001/2006 13 0
Ðordevic Nenad 2002/2006 17 1
Fejsa Ljubomir 2007/2010 2 0
Gvozdenovic Ivan 2001/2001 1 0
Ilic Brana 2011/2011 1 0
Ilic Radiša 2008/2008 1 0
Ilic Saša 1998/2001 2 0
Ilic Saša 2000/2008 37 4
Iliev Ivica 2003/2003 2 1
Injac Dimitrije 2011/2011 1 0
Isailovic Bojan 2008/2010 4 0
Ivic Vladimir 2001/2004 8 0
Kaluderovic Andrija 2010/2010 1 0
Kovacevic Nenad 2003/2008 25 0
Kralj Ivica 1996/2001 41 0
Krivokapic Radovan 2001/2002 4 0
Lekic Dejan 2009/2010 3 0
Lomic Marko 2010/2010 2 0
Ljajic Adem 2010/2011 4 0
Malbaša Nikola 2003/2003 5 0
Markovic Marjan 2002/2008 16 0
Matic Nemanja 2008/2009 2 0
Milinkovic Marko 2009/2009 1 0
Milovanovic Dejan 2008/2008 2 0
Milovic Milovan 2010/2010 1 0
Miric Marko 2010/2011 3 0
Mitrovic Nikola 2010/2010 1 0
Mladenovic Dragan 2003/2005 17 1
Mladenovic Nenad 2002/2002 1 0
Ninkov Pavle 2008/2010 4 0
Obradovic Ivan 2008/2011 18 1
Ocokoljić Predrag 2003/2004 2 0
Pantić Aleksandar 2004/2004 2 0
Pejčinović Nemanja 2008/2008 1 0
Petrović Radosav 2009/2011 19 1
Rnić Nemanja 2005/2008 3 0
Rukavina Antonio 2007/2010 22 0
Smiljanić Milan 2007/2008 6 1
Stanković Vojislav 2010/2010 1 0
Stevanović Ivan 2007/2007 1 0
Šarac Dragan 1998/2004 6 0
Tadić Dušan 2008/2010 2 0
Tomić Nemanja 2010/2010 1 1
Tomović Nenad 2008/2011 6 0
Tošić Duško 2006/2008 9 1
Trajković Nikola 2005/2005 2 0
Trišović Aleksandar 2006/2006 5 1
Trivunović Veseljko 2010/2011 6 1
Tutorić Đorđe 2007/2007 1 0
Vilotić Milan 2011/2011 2 0
Vitakić Milivoje 2004/2004 2 0
Vulićević Miroslav 2008/2010 2 0
Zajić Bojan 2004/2008 2 0
Zorić Saša 2001/2001 2 0

-izvor www.reprezentacija.rs,malo sam okratio spisak,a vi procenite o kakvim se asovima koji su prodati u prethodnih 10-ak godina radi.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Umesto Rankovića staviti Aksentijevića,a umesto Ilića Manga,a kasnije dati šansu i mlađima (Marković,Ninković...) i to bi bilo to!

Kantona

pre 12 godina

Lopovi, lopovi sede nam u upravi, crno bela zastava njima nije svetinja!!!!! 26 miliona uzmes i dovedes povredjene igrace, sramota!Na kraju ce biti kriv mucni Stanojevic!!!!

alexizsvedske

pre 12 godina

Nema bednijeg kluba od mog partizana, al nikad vise necu da ih gledam.NIKADA VISE!! Fizika srbskih a pogotovo partizanovih igraca je za smeh..Ja imam bolju kondiciu a ja imam 46 godina. Stanojevic napolje vec jedanput. Partizan neume da dobije utakmicu na svom terenu. Uhh, da se ne izrazavam!!!!

mrtva trka

pre 12 godina

Kad podvučeš crtu ne znam šta je gore. Zvezdina tragedija od Francuza u Francuskoj ili Partizanov poraz kod kuće od ovih pacera, kojima je ovo ujedno i najveći uspeh u istoriji kluba!!
Drugim rečima, nastavlja se prepucavanje ko je manje očajan od dva "večita" rivala. Nit goreg fudbala, nit ostrašćenijih navijača....

realno

pre 12 godina

sad mi je sve jasno i bistro zasto smo se veceras mucili da nadjemo link iz dijaspore .... da ne vidimo prodaju i kolaps ... curka, zeka i bik jos ste tu

WFC

pre 12 godina

E a sad ce navijaci zvezde da lece svoje komplekse ovde,kao sto su to danas navijaci partizana radili na vest ispod :)))

Ne Blizanizaciji,Cuvaj Svoj Grad,Bordi klub iz tvoga grada
Budi Srbin

Bojan Ilic

pre 12 godina

Red je bio da i ja uzmem neki dinar od mog PARTIZANA..kad moze djuric aj i ja da se ovajdim. 500 dinci 1-x =7500
Samo djuric vuce to u evrima,al nema veze. Takva smo zemlja i narod... TUGA!!!

Zmaj

pre 12 godina

@duznik

Takvi kao ti i treba da izgube na kladionici kad ne znate da se kladite. Samo retard moze staviti 50e na kvotu malo vecu od dva, a 4 para. I ubuduce treba da gubis...

vuchkomilli

pre 12 godina

Citao sam komentare na Zvezdinu partiju veceras, i stvarno ste bili maliciozni, najblaze receno... Meni ne pada na pamet da se tako izivljavam, zato samo... BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! SHAMErok rovers!

E, da, ko se zadnji smeje... Navija za Zvezdu!!!

HlaoRu

pre 12 godina

Nije Stanojevic nista kriv, kriva je uprava koja je besramno prodala sve sto je valjalo.

Svaka cast Samroku, odrzali su nam lekciju iz borbenosti i naucili nas sta znaci zelja za pobedom.

UPRAVA NAPOLJE!

veliki strumf

pre 12 godina

Kakav smesan sastav. Bar 5 igraca koji ni za 20 ekundi ne mogu da pretrce 100 metara, a uz to Ilicu i Vukicu ce po ovoj omorini dusa biti u nosu vec posle 20 minuta. Proci ce Partizan ove ribare amatere ali sa ovakvim timom ne bi imao sta da trazi ni protiv nekog osrednjeg prvoligasa u bilo kojoj iole ozbiljnijoj ligi. A tek kad ogledam klupu: Miljkovic, Scepovic, Babovic... smehotres!

oj fudbale ala si propao

pre 12 godina

Grobari vi bi protiv Rena prosli isto kao i Zvezda.Pa ovo je krs i lom od fudbala.Jad i beda.Skoro kao Zvezda.Kazem skoro jer Volkov vadi prosek.Ostali...Tuga...

Vreme je za REVOLUCIJU u srpskom fudbalu

pre 12 godina

danas je 39C ... Irci iako verovatno nikad nisu u 22h igrali na toj temperaturi pretrčaše Partizan opušteno, bore se kao Lavovi i na putu su da eliminišu ovu ekipu Partizana. Ljudi vreme je za REVOLUCIJU ... Bez nasilja,lomljenja,mirno okupljanje ispred oba stadiona... ostavke uprava... pa iz početka... eto...

Milan iz Nisa

pre 12 godina

Sramota!Odmah smeniti upravu i apelujem na sve prave grobare da pokusaju da se organizuju i stanu protiv tzv.vodja koji su potplaceni od iste uprave i zbog kojih smo veceras dotakli dno,a Sava Milosevica koga su placeni navijaci pljuvali zamoliti da preuzme klub

medvedja usluga

pre 12 godina

izvinjavam se javno svim navijacima crvene zvezde sto su pljuvali karadzica a mi ga branili!!! i treba da spalimo te 4 titule ako imamo obraza!!!
djuricu, gde su pare? stanoje, gde je igra???

tole super liga

pre 12 godina

Strajnic- Babovic utrcava u sesnaesterac, a on ce na to: "babovic, babovic, mogao bi sada i da padne babovic."dzabe padati moj Strajnicu nije ovo tole super liga, 4 penala na sest utakmica do cega dovodi navika da se u svom kaznenom divlja bez kazne u TSL a onda4/6,mislite o tome

BaldrickZG

pre 12 godina

Mislio sam posavjetovat Zvezdu kako da udju u Evropska natjecanja. Kao Trabzon, puste Partizan da se plasira pa optuže Partizan za namještanje i lagano uđu umjesto njih. Al kako Partizan uvest brate.

RIKI

pre 12 godina

UZAS!!!!!! Napad los( sto nije otkupljen tejgo) Cleo su prodali zasto? Vezni red uzasan!!!!!!! Jedino sto se Medo trudi ovo ostalo je trka za parama!!!!!! Sto je prodat ADija????? ?? Sto Smiljanic sedi na klupi???? Sto su igra matori Rankovic?????????? STO NAS I DALJE TRENIRA STANOJEVIC????????

cccc

pre 12 godina

hahahhahaha...kako sam se prevario...mislio sam da u evropi nema goreg tima od zvezda...ali grobari me uvek demantuju..pa za njihov ocaj ne postoji rec u vujakliji....hahhahahha...kako te tipove koji se zovu fudbaleri nije sramota da pricaju o nekakvim transferima u inostranstvo...pa ja im ne bih dao ni da igraju za burek i cevape...a o jogurtu i da ne pricam...hhahahaha

bubimir13

pre 12 godina

Čujte susjedi jučer Sheriff danas Shamrok Roversi, to dokazuje da nitko nije za podcjenjivanje pa čak ni mesari, mljekari o ini radnici kojima je izgleda nogomet veća strast nego našim ''profesionalcima''...Samo ne razumije zvezdaše i partizanovce koji žele da im susjedni klubovi preko brda odfrknu iz europe! pa ljudi nemojte da mi hrvati vam moramo pokazat kako se simpatizira hrvatske klubove u europi bez obzira na boje npr. naš varaždin je pobro milijon simpatija dalmatinaca i slavonaca zbog borbe iako nisu plače vidjeli 6 mjeseci al dečkima je malo falilo da izbace dinamo iz bukurešta. Pamet u glavu, dajte Stanojeviću (bez obzira što je Srbin ponudio bi mu bianco ugovor samo da potpiše za dinamo) i Robiju igrače za uspjeh i uspjet će jer imaju talenta ali isto tako imaju i panjeve koje menadžeri pokušavaju utrpat misleći da mogu bolje od mamića al jok neide s tim prosjekom nisu europljani glupi pa da kupuju škart evo večeras se pokazalo... Pozdrav komšije iz Hrvatske

deki

pre 12 godina

Braco moja grobari vecina nas je trazila da umesto Scepovica igra Jovancic i dobili smo Jovancica i ispali iz lige evrope. Pozdrav svim grobarima .

Sasa_Ns

pre 12 godina

Kakva bruka i sramota nemogu da verujem Rnicu glavni si krivac za ovaj penal a svaka cast volkovu na borbenosti tako se igra za svoj klub

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

I pored sve neverice i tuge Stanojević sedi i ne pokušava napravit bar još treću izmenu... strašno ovakvu neviđenu sramotu može oprati samo OSTAVKA!
A 99 % navijača sa ovog sajta videlo je probleme(tko treba da igra) ovoga tima partizana,samo Stanoje nije ili nije smeo! U svakom slučaju crno nam se piše,možda i gore nego onda kad smo izgubili od Peteržalke pa P.Tikve!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Mare

pre 12 godina

Uh sto bih voleo da domace prvesntvo osvoji neko poput radnickog, rada ili sparataka ili ko vec a da se za opstanak bore ovi "evropski timovi" Vojvodina Partizan i moja ZVEZDA , sto ih biju sile poput Vaduza, Rena i Samroka. Ovi grobari a i moje delije se ubise od prepucavanja a partizan i zvezdam su ko ogledalo i odraz. Nemocni, slabi, spori , bezvoljni i nadasve niza klasa evropskog fudbala.

Ivan

pre 12 godina

Ajmo napred crno beli!!!! Da bar delimicno ocistimo obraz srpskog fudbala koji komsije neumoljivo prljaju..
(hici, 25. avgust 2011 20:38)

Hm...zanimljiv komentar...

Skywalker

pre 12 godina

3 utiska:

1- Zao mi je Volkova, takav igrac,tj.igracina koji trci,kreira,centrira svo vreme ce protraciti godinu dana svog zivota igrajuci u Srbiji.Ali dobro siguran sam da ce ga vec naredne godine negde prodati jer decko zaista vredi mnogo a i poznato je da sve sto valja ne ostaje u Srbiji.Ovde samo ima mesta za propale fudbalere koji su jednom nogom u penziji, prosecne domace fudbalere i "ostatke" iz Brazila,Argentine,Afrike.Da li se secate ko je dao gol juce za BATE Borisov koji je prakticno uveo taj klub u LS? To je nas igrac, 24 godine, prosle godine igrao u Jagodini(u Partizanu,Zvezdi i Vojvodini nije mogao da igra verovatno jer je bio previse dobar a i nije imao dobrog menadzera) a ove godine vec postigao 3 gola u beloruskom sampionatu i ove godine je uveo svoj tim u LS.

2- Partizanovac jesam ali za vreme trajanja produzetaka sam navijao za Irce da prodju jer za razliku od Partizana oni su igrali srcem, kao tim i za to im svaka cast.

3- Posto ne pratim nasu ligu vec godinama(ne volim da gubim vreme na gluposti) vidimo se sledece godine :)

RUSuper

pre 12 godina

i partizan i zvezda treba da se prodaju,i da ih kupi neki arapin,rus,itd,pa da onda rasprodaju sve igrace oba tima i najure kompletnu upravu istih,i onda da investiraju u prave proverene igrace zajedno sa upravom,jer ovo je smejurija!
(darko, 26. avgust 2011 00:23)
Kada bi neki bogati Arapin/Rus kupio Partizan/Zvezdu bilo bi samo pitanje vremena kada ce taj team biti Evropski sampion,a zakon o strancima bi se promenio svetlosnom brzinom.Steta sto o tome mozemo samo da sanjamo.

milutin

pre 12 godina

A Žile,partizanovo dete , u Metalcu protiv Voše odbranio gomilu zicera jedan na jedan i penal!Sada brani Radiša a Stojke pušta priče o dolasku Aleksića u Partizan!Ko je ,bre ,ovde lud?

Shankly

pre 12 godina

Ja se pitao zasto Strajinic ne prenosi realno jacu utakmicu u 18:30, al sam zaboravio da on prenosi samo utakmice voljenog kluba. I to sa kakvim zarom, evo sad bas govori selekroru koga da pozove u reprezentaciju... covek svestran.

gfgfgh

pre 12 godina

Treba zaustaviti napad - Volkov
Treba organizovati napad - Volkov
Treba dati gol - Volkov

Ivanov, Ilic, Jovancic, Eduardo, Vukic - bruka i sramota

RUSuper

pre 12 godina

Ae uprava,igraci,trener,lekarski tim......svi napolje iz teama i pravimo novi team koji ce na nesto liciti.Ovo je tuzno gledati majke mi,sem Volkova ne ume ni da potrci.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Da nije smešno,bilo bi žalosno! Ovako smo nekad igrali 80-ih protiv Seltika(slični dresovi),a sad protiv ovih polu amatera.Bolje da ispadnemo nego da nas kasnije puni i Kurta i Murta! Sramota!!! A sa ovim produžecima sigurno gubimo večeras ili protiv OFK Beograda zgog umora!

crnobeli delija

pre 12 godina

cak i da se partizan provuce veceras, "AS" )namerno pod navodnicima) bi morao da podnese ostavku, iz moralnih razloga. Ako u par nedelja tvoj tim u 4 utakmice nemoze da zadrzi vodjstvo, onda stvarno nemas pojma da pripremis ekipu kako treba. pa nisu ovo klinci od 17 godina pa da se boje pobede.

football manager 2011

pre 12 godina

kako je lepo dana sbiti navijac Zvezde i Partizana,motke u ruke i resiti ovu bruku srpskog fudbala drugi nacin ne postoji

Boza

pre 12 godina

Kakva katastofa zvezde, OVO JE TOTALNA KATASTROFA!!!
Svi napadaci neka se sto pre povuku iz fudbala i PARTIZANA i tako spase PATIZAN!
Ko god da je radio na dovodjenju igraca trebada se trajno povuce iz fudbala. Ovakav napad nece dati 10 golova u sezoni!
SRAMOTA!!!

djuka039

pre 12 godina

Da,da,to je taj Rnic,veliko pojacanje Partizana. Kakvo drvo od igraca !!! Mislim,svi znamo ko je Ren,ali Samrok brate... Sramota je blaga rec

Simonida Puvalo

pre 12 godina

Pozdrav za sve navijace partizana koji su likovali nakon naseg poraza u Francuskoj - sada su videli da od loseg moze i gore!!!

Buhahahahaa, nego sta nego se osramotio - ovo je veca sramota i od nase cetvorke (mada ste vi cesto bili i odlikasi), negde u rangu Fljamurtarija!!!

sbrdasdola

pre 12 godina

E grobari, grobari ceo dan se sladite Zvezdinim mukama protiv rivala koji je duplo skuplji tim od Zvezde i Partizana zajedno. A sta sad bi? Cutimo?!!!

...

pre 12 godina

Bez brige braćo , opet ću pogledima da branim penale (to nisam ja , to je moja šauma) ;)
Radiša Ilić
(Igor, 25. avgust 2011 22:34)

A ponadaste se da ce biti penala?

Ajde na kupanje...još je Avgust

pre 12 godina

Šteta što Medo neće moći da igra u sledećoj utakmici u grupnoj fazi jer će te ostati oslabljeni i možda ne prezimite u Evropi.

otkacheni

pre 12 godina

Mnogo pozdrava za sve vas koji iz godine u godinu prozivate Zvezdu za sezonu kupanja. Sve se vraca sve se placa. Uz sve to, imate najboljeg trenera u istoriji srpskog fudbala - ser Alexa.

fudbal je umro

pre 12 godina

Vazno da je Lola Smiljanic pre utakmice izjavio da ce se i ove godine Evropa samo gledati na Stadionu Partizana.Ucuti i ne progovaraj vise kad te molim!!!

rovers

pre 12 godina

na transfermarktu vrijednost Irske momčadi je čitavih 2,100 000 eura,najskuplji igrač O"Donell stoji 450 000 eura, a ostali između 50 000 i 75 000,hehehe ne mogu vjerovat....

Novosel

pre 12 godina

Kako bi nas narod rekao, sve se vraca, sve se placa, jel tako Stanoje?!
http://www.youtube.com/watch?v=DnvmVpHIXP0, obratimo paznju na "huligana", na 2.55! I sta sad Stanoje??? Ajd necu dalje, znam da ti je tesko! Posto redovno citas komentare! "Grobari" rekli svoje....

zex

pre 12 godina

Sto je bruka ispasti od samroka, sta su oni sisali vesla a igraci partizana su fudbalercine, da necemu vrede ne bi se vratili iz stranih klubova gde su grejali klupe kao Vukic, Smiljanic, Ilic, Babovic, Rnic itd. Moja preporuka/ gledajte srpsku kosarku, vaterpolo, odbojku i druge sportove jer za fudbal nismo !

pera

pre 12 godina

nije ovo sramota, ovo je realnost naseg fudbala samo sto to nase fudbalske "zvezde" ne znaju. zakonom bih zabranio pojavljivanje fudbalera u medijima.

delije sever

pre 12 godina

Svaka cast za uspeh! to samo vi mozete. imali ste srecu sto ste dobili najslabijeg rivala. sta mislite da ste dobili Ren kako biste prosli tada ne smem ni da pomoslim.BRUUUUUUKKAAAAAAAAAA.

lord_rahl

pre 12 godina

Neko je ovih dana rekao da su C.Zvezda i Partizan okosnice klupskog fudbala u Srbiji.I bio je u pravu.Kakve okosnice,takva i država.

Elem.Hteo sam drugu stvar da napomenem.

Prošle godine je kvalifikacije za Ligu šampiona izneo Radiša Ilić.Kakav god da je,i naravno,uz pomoć saigrača..U Ligi šampiona ga nije bilo,a pojavio se Stojković,kao da je pao s neba.

Voleo bih da vidim više igrača koji igraju s toliko srca,kao što je Radiša Ilić,u Partizanu.I Volkov je jedan od takvih,samo što njih dvojica izgledaju kao da su zalutali u Srbiju.

boki_rs

pre 12 godina

zaista ce biti nevjerovatno ako ponovo zaigraju rankovic i vukic.
cijeli svijet vidi da pogotovo drugi upropastava igru, da imamo boljih rjesenja pogotovo na desnom beku...
cudne stvari se desavaju uoci ove utakmice, i na pocetku sezone.

guido

pre 12 godina

Ranković se uporno forsira kao desni bek iako je veći deo karijere igrao kao zadnji vezni a Aksentijević i dalje ne dobija šansu???Za to vreme kod Aleksa Fergusona i Vengera igraju standardno igrači mladji od 90-tog godišta i razbijaju!!!
(svakoe, 25. avgust 2011 16:32)
_________________________________________________________________________

upravo tako. u mancesteru igras ako si perspektivan bez onzira na godine ali jok u partizanu. uzas....

Dr. Mo

pre 12 godina

Hmm ako je nas glavni kreator levi bek onda mi stvarno nije jasno kakvu to mi taktiku imamo i kako mislimo protiv jacih klubova, svasta

Voodoo_Child

pre 12 godina

Kakav nam je fudbal kad se šampion države muči sa ekipom koja je daleko od evropskog proseka. Da nije žalosno bilo bi smešno.

razocaran navijac Partizana

pre 12 godina

Danas je srpski fudbal definitivno umro,ako vec do sada nije. Kako god da se zavrsi sa ovim amaterima iz Irske, Partizan, Zvezda, Vojvodina, Rad i ostali samo brukaju nas fudbal. Nismo mi za fudbal. Zivo me zanima da li ce od sramote gospodin Stanojevic uopste da dodje na konferenciju za stampu, a ako i dodje, sta li ce reci. Sram vas sve redom bilo.

chris

pre 12 godina

e jos 13minuta a 1:1. ma nisu nasi timovi za evropu izgleda, moze da igramo po srbiji i to je to. kad nemoze ni ove da dobijemo nema sta da trazimo u ligi uefa!!!!

Vicko

pre 12 godina

Pita Prosinečki Stanojevića, šta radiš u septembru, a ovaj odgovara idem na more znaš popusti su. Prosinečki odgovara pa mogli bi zajedno!

borissrb

pre 12 godina

Ja sam partizanovac al mi je drsgo ds su i partizan i zvezda ispali! Ne zasluzuju oni da igraju ni jedu evropsku ligu.Svaka cast ircima za borbenost!

razdibudzilizovani

pre 12 godina

Godinama ovde citam jedne te iste komentare i od Zvezdinih i od Partizanovih navijaca: "ma boranija, dobicemo ih"
Nema vece boranije od nas, kada li ce to pojedinci da ukapiraju.

Mito

pre 12 godina

Karadžiću očekujemo 6 titulu Partizana zaredom. Srami se. Svojim ponašanjem i sudijskim navijanjem naša liga je postala sve samo ne takmičenje, pa su i rezultati naših klubova u Evropi adekvatni. Već mesecima pišem da Stanojević nije trener za Partizan, a ni uprava nije bolja. Žao mi je što šansu nije dobio Savo Milošević.

Pera sa Vracara

pre 12 godina

Nije se Partizan osramotio, to je jednostavno realnost. Partizan nema centarfora da postigne gol, i bez spica ni ne treba da idemo u Ligu Evrope. Milion i po za Tejga je bilo mnogo, e pa sada cemo platiti mnogo, mnogo vise. Stanojevica sam podrzavao, ali u poslednjih 5 utakmica poveli smo sa 1:0 i nijednu nismo pobedili. Katastrofalan ucinak strucnog staba, glave ima da lete, samo je pitanje da li ce i Djuric da se dzentlmenski povuce ili ce da glumi malo kultivisanijeg Lukica...

Napredak

pre 12 godina

Ovo je pravi napredak, Partizan i Zvezda zajedno da oforme tim ne bi mogli da dobiju kod kuce. Ja sam Zvezdas ali ovo sto ste vi uradili je bruka. Gde je sada gazda Tole. A da to moze samo u Srbiji.

guru

pre 12 godina

Mozda bi UEFA mogla da vrati INTER TOTO KUP, mozda bi tada nasi timovi (Zvezda, Partizan, Vojvodina, ...) uspeli da igraju u Evropi nekoliko godina zaredom

five

pre 12 godina

E grobari sa juga!!! Vi koji ste u dilu sa DJuricem!!! Eto vam ga sada!!! Unistio nas je gospodin kojem ni ime ne treba pomenuti a vi gospodo sa juga ste mu u tome pomogli time sto ste cutali i bez reci dozvoljavali da to radi!!!
Nek vam na cast sluzi!

Radomir

pre 12 godina

A sta ste ocekivali kad je rasprodat ceo tim, kupljen povredjen stoper koji je zamenjen nespremnim Rnicem. Od svih prica kako prave tim na duge staze nije bilo nista. Penzionisao se Krstajic (sto je i bilo za ocekivati) a njegovog zamenika su prodali posto je ponuda bila "dobra". Jel vam se isplatilo draga upravo?

adje

pre 12 godina

partizan se nije osramotio uopste,nego to je cista kazna od boga zato sto ponizavaju rivale sa svih aspekata,samo koliko su ponizili novi pazar i sa izjavama i sa navijanjem navijaca,a za samrok su rekli da je malo bolji od novog pazara a ispostavilo se da je ustvari taj samrok mnogo bolji od partizana.u evropi nema srpskih sudija pa da navijaju i sude za koga hoce i protiv koga hoce.

Nikola

pre 12 godina

I Partizan i Zvezda a i generalno nas fudbal su se usmrdili! Ljudi nemojte to da pratite, nema tu htenja, zelje, volje, ljubavi, nicega... Gubite vreme dzaba, vec 20 godina nas zavaravaju! Gledajte basket, tennis, volley, waterpolo i druge prave sportove i manje monotone. Oni to bar zasluzuju za razliku od futbolidkosa!

jimmy1980

pre 12 godina

Večeras se cela Srbija radovala,prvo poniženju Crvene Zvezde,a onda poniženju Partizana.Priželjkivali smo tuđu nesreću,pa nam se to obilo o glavu.Uprave napolje.

android

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE!!! Da li je stvarno, pose ucesca u LS i dobijenih 8 miliona evra, bila potrebna prodaja Savica?! Promenili su celu odbranu, i skoro celi sastav, i ocekujete dobre rezultate u evropi. Pa niste vi KK Partizan, i nije Stanoje Vujosevic!

Borkes

pre 12 godina

Bio sam na zapadu i ono sto sam doziveo je dno dna. Smiljanic je navijace gadjao flasom,pokazivao mesto izmedju nogu i psovao. Sa njim je bio i jedan od ovh mladjih,Partizanovih nada. Bukvalno su hteli da se biju. Bojim se da se raspadamo. Nemamo nikoga na klupi. Sve neki klinci.

B.

pre 12 godina

Milan Smiljanić se na mestu za zagrevanje svađao sa navijačima i gađao jednog od njih flašom sa vodom! Ako Šćepović zbog toga pauzira, onda sa ovim treba da bude raskinut ugovor momentalno, iako je juče došao.

darko

pre 12 godina

i partizan i zvezda treba da se prodaju,i da ih kupi neki arapin,rus,itd,pa da onda rasprodaju sve igrace oba tima i najure kompletnu upravu istih,i onda da investiraju u prave proverene igrace zajedno sa upravom,jer ovo je smejurija!

Milan

pre 12 godina

Ljudi sta je vama, alooooooooo, osvestise, nema EVROPE!!!!!Stanojevic, je oke trener, ljdi ja zivim u malom gradu (kikinda) Znam kako klubovi ove rade :D nema budocnostti!!!! aloooooooo, pizonnnn???????????????? ??? pa ajde da ih jebemo, svi zajedno, ajdeeeeeeee????? mozemo to svi zajedno!!!!!

miroslav

pre 12 godina

navijac sam zvezde i nisam imao tolika ocekivanja od utakmice sa renom,ali poraz partizana je mozda najveca bruka u istoriji naseg fudbala.zasto u nasim klubovima i reprezentaciji kada igramo ocekujemo huk sa stadiona i bice nam lakse.dosta nam je karadzica,bjekovica,djurica,adzica,lukica,skundrica,vesica,ljajica,dacica...zasto oni ne udju u rukomet ili vaterpolo.gospodin djuric izjavljuje da je partizan prosle godine zaradio 25 miliona eura i potrosio 5 na pojacanja.ko je doveden,brazilski odbrambeni igrac za koga se znalo da je povredjen i umeszo njega hitni rnic.izjava da u reprezentaciji trebaju da igraju babovic,tomic pada u vodu,kad ne mogu protiv samroka.stanojevicu je nedostajao golman(izjava na konferenciji),mozda bi stojkovic odbranio,smesno.

Roki

pre 12 godina

Ono sto mi ubija veru u postenje u sportu (zivotu) doziveo sam od istih onih zeleno-belih ciji dres i imam. Kada ce jednom po bilo koju cenu neki Radisa da skine dres i rukavice i da napusti mesto prevare. A prevare je bilo sinoc u Humskoj. Pa omogucite jednom da Radisa preko medija objasni kako je to lezeci na travi uspeo da obori coveka a da ga ne dodirne tom desnom rukom. Jos TV-komentator i expert za sudijska pitanja. Kako ih nije sramota od Radise, kako ih nije sramota od nas? Pa gledali smo isti dogadjaj. Ma ne radi se o sramoti. Da znaju ne bi se sramotili. Ali najvise su se osramotili ainoc Irci. Kad su i oni poceli da se foliraju ode fudbal u .. A ovi nasi su tamo odavno.

mirko

pre 12 godina

Vidim da su neki i pre mene stavili primedbe u vezi Rankovića i Vukića,mislim da njih dvojica ne bi trebali igrati u prvoj postavi,a što se tiče Ilića ,u Skoplju je branio fenomenalno i na osnovu toga mislim da je zaslužio da brani.
Partizan ako ne dobije ovu utakmicu ,onda kompletna uprava i stručni štab da podnesu neopozive ostavke,odmah posle utakmice,jer sutra će biti kasno.

crnobeli delija

pre 12 godina

bruka, sramota i beda.

mozda je stvarno bolje da partizan "casno" ispadne u produzetku ili na penale, nego da prodje i bude masakriran od iole ozbiljnije evropske ekipe.

ovakvu bruku, mislim da ni najzagoreliji navijaci CZ nisu ocekivali.

da ne pominjem da je popadalo 20 miliona tiketa po evropi (i sire). nekome ce da leti glava zbog ovoga.

pa da

pre 12 godina

stanojevicu svaka cast.. ni dijara na klupi.. ilicu zavrsi karijeru molim te zajedno sa vukicem.. ti tomicu polako sticice lopta do tebe.. volkov je jedini igrac partizana...

Stanoje

pre 12 godina

Što se tiče "mog"života prava bruka i sramota!Evo recimo kad kamera zumira Sašu Ilića i Eduarda,imam utisak da će da odapnu na terenu.Oni ne mogu više ni da stoje,a kamoli da igraju.Oči samo što im ne ispadnu od nemoći i iznemoglosti.Ostali isto tako.Jedina svetla tačka je ovaj Volkov,ali ni on ne može sam,pa makar se protivnik zvao i Šamrok.Ovo je zrelo za motke,ali one u..... Prvo more uprava pa igrači!

lurchgm

pre 12 godina

bio sam nekada vatreni navijac c. zvezde,sada samo povremeno pogledam,kada mi ostale obaveze dozvole...nije jos gotova utakmica partizana i na kraju nije ni bitan ishod iste,ali budimo iskreni i surovo realni...srbija,nas fudbal i nasi timovi su daleko ispod nivoa evrope...sve ostalo je cisto zavaravanje...nesto se pod hitno mora menjati

Crvena Zvezda

pre 12 godina

Vece kad je umro klubski fudbal u Srbiji :(

Za zvezdu sam bio siguran da nema sanse ali sam stvarno mislio da partizan moze bolje, steta...

Walter

pre 12 godina

Они који су довели ову управу у клуб, они који су вређали Саву Милошевића са трибина за време избора, сада су најгласније викали: "Управа напоље". Све док Караџић, Ђурић, Лукић и слични не оду, фудбал ће пропадати у Србији. Ове две утакмице данас су најблаже речено срамота!

KAL-EL

pre 12 godina

Volkove idi iz ovoga tima molim te ne zasluzuju oni da igraju sa takvim igracem po mom misljenju vidjenje nasih igraca
Radisa Ilic nesiguran kao i obicno
Rankovic neprimetan
Ivanov solidan
Rnic panj
medo ispod mojih ocekivanja
Tomic slabo ali je bio medju boljima
Babovic bezglavo
Vukic katastrofa
Ilic legendo kluba uvek cu te ceniti i bolje zavrsi karijeru ali za njega nikad necu reci nista lose
Jovancic=Scepovic bar na ovoj tekmi znaci uzas
Eduardo tako slupo pojacanje(navodno)koje ne moze da izdrzi ni poluvreme
Markovic mali bravo bice nesto od tebe
Volkov fenomenalan ali ne vredi

Navijac

pre 12 godina

Zasto se osramotio? Barcelona bi se osramotila da je ispala od ovog tima. Druga je stvar sto mi mislimo da smo "pojam" za zemlje iz kojih dolaze ovakvi timovi. Prosla su ta vremena,a mi jos ne vidimo kako se igra po Evropi. Ja mislim da smo zasluzeno ispali.Zao mi je,ali treba nesto menjati,ocigledno.To se odnosi i na Zvezdu i na Partizan.

andrej

pre 12 godina

evo naj novija informacija:strucni stab partizana i zvezde ce se zaliti uefa/fifa da u pravilniku nigde ne pise da se sme dati vise od jednog gola.
jednostavno bruka i sramota koja se nastavlja.

Zeko

pre 12 godina

Zamisljam tim...odbrana Shamrocka, a navala Rena.... Kakav bi to STRASAN tim bio! Steta sto nisam neki seik, da ih kupim pa da ih sastavim... SRPSKI FUDBAL RIP!

GrobaR

pre 12 godina

Sta napistai a ne iznevirati se, sta napisati a ne reci sve, sta napisati a ne iskritikovati sve.

Nemoj neko slucajno da je iskritikovao odbranu , Volkova, Medu, kad ovi u napadu ne znaju da gol da daju. Samrok nam ucinio uslugu jel bi u LE pucale petarde, ko da vas je sam Bog poslao, a sta reci o upravi, SVE su prodali, doveli poluigrace, makar da ste pustili klince da igraju , nego igraju Vukic i Ilic???? Tejgo nije valjao, Moreira??? 2 meseca na sajtovima vam navjaci pisu NE, NE prodajte , ako svi vide , a vi to ne vidite lepo napustajte fotelje, domacih titula imamo i mi i Zvezdasi kolko hoces, trebaju nam evropski rezultati!!!

PFC Forever

pre 12 godina

Nije Samrok pobedio Partizan nego lopovska uprava.
Mora nesto da se menja, ali ne samo u Partizanu nego u celoj Srbiji, dokle vise da trpimo te "ljude"??

dete provincije

pre 12 godina

Otvoris novine,blizanci zauzeli pola istih,pogledas im sponzore,svima im placas porez,pogledas im rezultate,kad'ono medjutim...

Nikola

pre 12 godina

Ljudi batalite fudbal, pa ne zna se ko je smešniji Partizan, Zvezda, Vojvodina ili Rad! Liga nam je katastrofa, Predsednici klubova strašno( Lukić, Djudić, Butorović)!!! Naš fudbal ne zavredjuje nikakvu medijsku pažnju!

Dejan

pre 12 godina

Ovako,velika sramota je ovo sto se dogodilo Partizanu...Pre svega je sramota,sto se nasi najbolji igraci prodaju a dovode neke nepoznanice za sitne pare,Stefana Savica,Klea,Moreiru su prodali ljudi,sramota covece,pa gde su te pare od njihove prodaje??Kupili ste Rankovica,koji ne zna da centrira normalno,Rnica,koji nema utakmice u nogama,Defanzivca koji je povredjen otkako je stigao u Partizan i Eduarda koji nema snage za 60 minuta!!!SRAMOTA

Nemanja

pre 12 godina

"Sad cemo oformiti fudbalski klub, evo ja cu biti direktor, ti ces biti clan uprave, onaj mali sto radi na stugu on ce bit bek, troica na krilo jedan centarhalf kakvi dva, ima da budemo najbolji"

Stefan

pre 12 godina

Ljudi okrenimo se sportovima u kojima nam ide dobro, kao sto su kosarka tenis , vaterpolo i odbojka. Ne mogu da vjerujem da se tolika medijska paznja daje fudbalerima koji jednostavno su amateri. Irci svoj tim smatraju amaterskim pa je bolji od naseg prvaka!

alejandro

pre 12 godina

(Bari1991, 25. avgust 2011 23:11)
Ko je za to da ovom jadnom coveku nadjemo neku devojku, makar i platili? Covek je ostavio 10 komentara na ovu vest!

s t v

pre 12 godina

Partizan će zlatnim slovima biti upisan u istoriju Irskog fudbala jer je omogućio njihovom prvaku da zaigra EL koja im je bila san.

Treba li da budem ponosan na to !?

zoran

pre 12 godina

Sada ce drushtvo iz Partizana da se razbezi i ostace dug od 25 milina evra. Kako..?? Niko nece znati da objasni a niko nece ni odgovarati. Srbija je ovo. Taj film smo vec videli u komsiluku stadiona Partizan.

Dok je tako, nas fudbal ce biti samo dno i nishta vishe od toga.

Proshetajte splavovima i sve ce vam biti jasno; videcete koliko su ovi fudbaleri "veliki" profesionalci.

Navijaci toliko zasluzuju

pre 12 godina

Ocekujemo pojasnjenje i izvinjenje iz FK Partizan zbog SRAMNOG ponasanja i gestikulacuja M.Smiljanica ka delu tribine.

TimCahiLL

pre 12 godina

Ne treba biti neki vrsni poznavalac fudbala,pa shvatiti da se konstantnim tumbanjem ekipe ne moze stvoriti apsolutno nikakva prepoznatljiva igra,a ovaj gospodin koji ispred svog imena ima prefiks sef strucnog staba to stalno radi.Zaista je vise mucno slusati i njega i Krstajica i Djurica i ostale.Pustite bre vise na teren Aksentijevica,Ninkovica,Babica,Markovica,hocu da gledam fudbal,a ne bauljanje po terenu ovih "vrhunskih" iskusnih igraca.

grobar

pre 12 godina

Jel spavas Stanojevicu sa ovim Vukicem i Rankovicem pa ih moras drzati u igri ????????? Teraj bre to napolje i pruzi sansu onima koji hoce , mogu i znaju , za dobrobit naseg PARTIZANA !!!!!!!!!!!!!

Sasa

pre 12 godina

Isuvise je nego ocigledno da nemamo ekipe za Evropu. Partizan nema napadaca, nema onog majstora kuhinje koji jelu daje "final touch". Bekovi daju golove a golgeteri,... pa recimo da ne zasluzuju to ime.

guidopfc

pre 12 godina

njemu igraju vukic i rankovic. pa kako ga samo nije stid. a ivanov, jovancic, rnic, eduardo... kakvo smece prelaznog roka. katastrofa...

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Zao mi je svih nas koji smo gledali ovaj mec. Valjda ce sada konacno ser Aleks Stanojevic da napusti brod koji tone. Sramota

PimPong

pre 12 godina

Kao sto neki rekose kad su objavili da Stojkovic nije u ekipi, pitam se da li su u pitanju neke mutne igre. Ili je Partizan toliko los. Ne zna se sta bi bilo gore...

Zipo

pre 12 godina

Ma bitno je da je gledanost skocila kaze vas cika Tole. I Zvezda i Partizan su danas postavljeni na svoje mesto, mada Zvezda nije imala sanse, ipak je Ren prejak

Boban

pre 12 godina

Sve cestitke fudbalerima Zvezde i Partizana na prikazanij igri. Koliko mogu da procenim oni su prikazali svoj maksimum. Jednostavno ne umeju bolje.
Na tom nam je nivou fudbal i treba da se pomirimo sa tim.

Pene

pre 12 godina

Kolektivni otkaz uprave Partizana!
Novi trener i da se polovini igraca uruci ispisnica!
To je sledeci potez koji treba da se uradi!
Mars iz svetinje, nezahvalnici!

U Novom Sadu nema vaše borbe!

pre 12 godina

Sladili su se grobari našim ispadanjem od Vaduca, a ovi su istog kvaliteta. Evo, sad ste pokazali taj vaš "evropski kvalitet".
Skupljanje bodova ovo-ono. A i navijačima komšinice je dobro došao ovaj trenutak realnosti, poleteli nakon Letonaca kao da će na novi pohod na trofej.
Rezime evropske sezone...Rad se jedini nije osramotio.

p.s. Nije večeras sumrak srpskog fudbala, on je u mraku već odavno!

dulepan

pre 12 godina

Sta da kazem...Mislim da je prilika da se sve fudbalske navijacke gruge,svi grobari,svi cigani svi radovci,svi ljubitelji fudbala,da krenu u strajk i da se otera ova fudbalska mafija...Sport nije trgovina,sport je zivot,sreca itd...

nivaldo

pre 12 godina

ispadose i blizanci ostaje jos reprezentacija, ma kakav fudbal kod nas to treba zabraniti da ljudi ne padaju dzabe u depresiju :)))

Mrki

pre 12 godina

Ispadanje SVIH NAŠIH klubova iz Evrope, je NAJBOLJE što je moglo da se desi našem fudbalu. Sada će svi penzioneri-povratnici i stranci da se razbeže, jer neće biti para za plate, pa će ostati deca koja hoće da trče po terenu i igraju fudbal, pa će za koju godinu možda i biti nekih uspeha.

erlanditis

pre 12 godina

Kakva zemlja, takav fudbal! Kakav narod, takvi fudbaleri...politicari...lekari...sudije.............! Sve ok, smao da smo mi zivi i zdravi!?

Dragan S.

pre 12 godina

Jad i beda da gore ne može biti!
Što se tiče prelaznog roka i dovođenja fudbalera, nije se pitao Stanojević, kako neki misle, već uprava. E pa, lopovi iz uprave, ne može i jare i pare, odrešite kesu, ne može se samo prodavati, a ništa ne ulagati, ili ulagati više puta manje nego što se zaradilo od prodaje. Srpski fudbal je zreo za OZBILJNU čistku!!!!!!!!!!!!!!

Novosel

pre 12 godina

Kako bi nas narod rekao, sve se vraca, sve se placa, jel tako Stanoje?!
http://www.youtube.com/watch?v=DnvmVpHIXP0, obratimo paznju na "huligana", na 2.55! I sta sad Stanoje??? Ajd necu dalje, znam da ti je tesko! Posto redovno citas komentare! "Grobari" rekli svoje....

Srecko

pre 12 godina

Kaze Stanojevic mi ne znamo da se branimo,igramo uvek da damo gol vise. Pa covece ovi ne znaju da daju gol... Jel samo trce na treninzima il koji put i sutnu loptu ka golu???

nenad

pre 12 godina

Sta te briga Djuro, sad mozes da pricas kako smo igrali jako zapaženo u evropi, jer nikad nije uloženo više novca u pojačanja
P.S. Nisi ti kriv, ja sam...

sumadinac

pre 12 godina

Najveca sramota u istoriji Srpskog a i Jugoslovenskog fudbala . Ako imaju obraza ostavke svi koliko veceras.... Sram vas bilo su lake reci za ono sto bi hteo da vam kazem...

LJuba

pre 12 godina

Od nepismenih igrača koje brzo vraćaju iz evrope skupili se ponovo u Partizanu i Zvezdu.Nemaju osnovno obrazovanje o fudbalu što je srž koji se uči,međutim njihov glavni adut neko ih gura a od znanja što se ceni kod nas
dribling il neka fora koja se dugo priča i ništa više. Treneri neznaju da im prenese šta sami da treniraju kad su van treningana na šta da obrate pažnju,a zajedno da uvežbavaju po milion puta kao i drugi kolektivni sportvi u kojima smo uspešni ,gde nema improvizacije.

zvezdas

pre 12 godina

E Stanoje,Stanoje,spala ti kruna najperspektivnijeg trenera u Srbiji a i sire(mada nasa liga je najgora u evropi i neznam koji ti date taj epitet,mora da se dobro razume u fudbal)...od sutra mozes samo da treniras petlice u Petlovcu...

hrkljus

pre 12 godina

Znate gdje sam prvi put cuo za Dragana Djurica? U emisiji INSAJDER. Navijam za Zvezdu ali mi je zao Partizana, desavaju mu se iste stvari kao i Zvezdi prije nekoliko sezona. Prodavaju najbolje igrace i samo klepaju pare. Uhh, sta bih uradio tim ljudima.

LOST BOYS

pre 12 godina

15 minuta zurim u prazno polje za pisanje komentara i ne znam kako da opišem svoj bes, čemer i jad... Najradije bih psovao i koristio najprizemnije izraze ali sam svestan da me moderator neće pustiti. Umesto toga, želeo bih javno da se izvinem navijačima Crvene Zvezde jer sam ih danas pecnuo sa nekoliko komentara posle poraza od Rena. Od mene više nikada neće dobit podsmešljiv komentar jer tek danas sam, sa svojih trideset i kusur godina saznao da se ne isplati više kidati i nervirati za ovaj i ovakav FK Partizan !! Ovakve bruke se ne zaboravljaju, a što je najgore- bacaju senku na velike evropske pobede koje smo nekada ostvarivali. Neka se navijači sa našeg JUGA dobro zamisle i zapitaju da li im se bezgranična odanost i ljubav prema klubu vraćaju , barem delom, nekim iole boljim rezultatom i dopadljivom igrom...ili makar nekim driblingom, akcijom koji će se generacijama prepričavati?! Beda, čemer , jad i tuga! Odlazimo na stadion u zanosu i veru da makar Šamrok možemo da pregazimo bez problema- a kući idemo pgnutih glava, srameći se... Ja ću svoju sezonsku ulaznicu pokloniti nekome, ali ne odmah, već na proleće, do kada bi neke stvari morale i trebale da se rasčiste u FK Partizan. Možda će neki novi klinci imati više sreće da vide ono što ja nisam već duži niz godina. I na kraju, želeo bih da upitam igrače, trenera i rukovodstvo: KAKO VAS NIJE SRAMOTA ZBOG OVOLIKO LJUDI KOJI VAS GLEDAJU I NAVIJAJU ZA VAS ?! SA KAKVIM ĆETE OBRAZLOŽENJIMA SUTRA IZAĆI U JAVNOST ?! KOGA ĆETE I U ŠTA USPETI DA UBEDITE ?!?!
Za taj Grb na grudima ima da trčite po terenu i da izginete ako treba!! Ako date zaista sve od sebe, a protivnik pobed, sportski mu čestitajte i uzdignuta čela napustite borilište- ispratićemo vas pesmom... ALI OVO VEČERAS NISTE SMELI DA DOPUSTITE !!!!

Pozdrav za sve iskrene i realne navijače i Partizana i Zvezde, a ostali neka lupaju "ne preporučujem" do prekosutra ako žele, više me ništa ne dotiče!

Zemun

pre 12 godina

Na osnovu kog kriterijuma danas nije bilo mesta u ekipi za Aksentijevica kada je bio najbolji na predhodnoj utakmici. Zasto nije poceo Markovic.Uz njih dvojicu,Babovica od pocetka i Smiljanica umesto Mede koji je dobar igrac ali nepotreban kada se igra protiv ovakvih timova,prosli bi sigurno ove amatere.Pa Dijara je bolji spic koliko god da je nespreman od onog nesrecnog Jovancica.Sve ovo me podseca na Petah Tikvu,jer je izveden najgori moguci sastav izuzev Volkova.Ono sto vredi kod nas ili je bilo na klupi ili na tribinama ili na pozajmici u nekom klubu.Sa druge strane mozda je bolje ovako jer da smo prosli ovi bezveznjakovici iz uprave bi imali opravdanje.Ivanov zamenio Savica,Eduardo i Jovancic zamenili Tejga i Ilieva pa je rezultat ovakav.

Lekar, pekar, apotekar...

pre 12 godina

Pozurise Irci da zavrse posao pre penala, sutra moraju rano da ustanu, idu na svoja radna mesta u mesarama, na gradjevinama, u kaficima...

sasa

pre 12 godina

Transfermarkt kaze da igraci Partizana vrede Partizan 24 300 000 evra.

Mora da su mislili: Volkov 24,000,000, a ostali 300,000 u vrh glave svi zajedno

divac

pre 12 godina

znao sam da ce nas neki jad naci kad su potpisali Rnica,znao sam,al nije samo on problem,problem je sto imamo deset Rnica u timu,jedino za Volkova kapa dole....moj Stanojevicu sta smo docekali.Zar je tebi Radisa crni prvi golman,majko moja,napisao sam jos pre desetak dana da si konce vodjenja tima izgubio jos davno tako da je ovo samo posledica svega...sta reci za Djuru predsednika...a smejemo se Lukicu??dal smo bre mi normalni kad nam ovakvi likovi vode klubove,i jos jednom DAL SMO NORMALNI???

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Kakva sramota. Mnogo sam razocaran kao i vecina Partizanovih navijaca. Da se mene sta pita ja bih sad svima smanjio ugovore za 80% i rekao: "gospodo, posto smo ispali iz Evrope i posto cemo igrati sa ovim "vrhunskim" ekipama tipa Sevojno i ostali, vasi ugovori su smanjeni za 80%". Bilo je mucno gledati utakmicu, gledati kako jedan gotovo amaterski klub dere Partizana u svim segmentima igre. Katastrofa!!!

http://www.worldofbasketball.org

frenki

pre 12 godina

Da l' je gora Zvezda ili Partizan pitanje je sad...
(palop, 25. avgust 2011 21:27)

Partizan naravno.
Sreca njihova sto su ispali na dan kada je Zvezda porazena od Rena, pa mogu pola svoje sramote da podele. Ren je ozbiljna ekipa, prejaka za srpske prvoligase. Samrok je ipak, samo Samrok - klub u kome samo nekolicina imaju ugovore. Poluamateri.

Vladan R

pre 12 godina

Bruka i sramota. Pa ovi pacenici iz Irske su imali manji koeficijent i od onih Luksemburzana, sto su ni krivi ni duzni prosli u plej of samo zbog izbacicanja Grka. Ne znam kako Stanojevicu nije jasno da Vukic i Ilic zbog kondicije NE SMEJU da igraju zajedno. Ostala kadrovska resenja neka analiziraju navijaci Partizana, ali ne moze se samo na srecu, bez adekvatnih pojacanja i posle lose odradjenog prelaznog roka, svaki put uci u grupnu fazu, kao recimo prosle godine. Isto tako Stanojevica bi trebalo zatvoriti u sobu na nedelju dana i neprestano mu 24 sata dnevno pustati utakmicu CZ-Ventspils. Samo da vidi kako treba da se igra protiv indijanaca kada vodis. Napadas i gazis ih i napadas i gazis i gazis, ne dozvoljavajuci im da odju do daha i okuraze se. Onda i taj po neki fantasticni gol, ako ga uopste i bude, nema nikavog uticaja. Suma sumarum ucesca nasih klubavo u Evropi je sledeca. Vojvodina ispala od Lihenstajnaca posle 2:1 u gostima , Partizan od Iraca nakon 1:1 u gostima, Zvezda u dvomecu sa Renom,jedini ozbiljniji rival, dva poraza uz gol razliku 1:6, dok Rad nije uspeo da izbaci u dobroj meri ne motivisane Grke koji su prakticno znali da ih ceka izbacivanje i iz Grcke lige i iz Evrope. Jedina svetla tacka Zvezdina sedmica protiv Ventspilsa i donekle Radov dvostruki trijumf nad Luksemburzanima. Zato i jesmo tu gde smo, a ako se nastavi ovakva klupska politika bice jos gore.

Goran

pre 12 godina

Narode, nisam nikakav YU-nostalgicar, iako sam u 40-im, ali se potpuno slazem sa komentarom jednog Hrvata:
"This game just showed what we all from this area know. Serbian, Croatian or all similar clubs will have such results in Europe until some regional league will be made. Partizan and Zvezda in Serbia have no real opponent for 20 years, and so is with Dinamo and Hajduk in Croatia, and they just don't have enough real competitive matches and then slips are possible. Plus that todays leagues here don't offer money nor atractivity, its all known before it even starts, stadiums are empty and this four clubs mostly have to sell players abroad to survive and thats no way to get some results.

Regional league would bring more money, stadiums would be full every match. Security? its all people talk about how would security be and they say its biggest problem for such league. Well we have regional leagues already in basketball, waterpolo, now handball and all goes great. Just bring proper legislation and give police authority to implement it on scene and i'm sure that on stadiums will be like in theathre if needed. Thats biggest truth, until Dinamo comes to Belgrade, or opposite or clubs to Split and play infront of 40000 crowd every game and when every weekend u go not so sure u'll get 3 points or even 1 then football in this area will prosper.

We know here we have many young talents and its constant for 20 years, but problem is they just too easy go abroad as there's really nothing what would keep them here, nor challenge nor money. So footballing fathers in Serbia and Croatia should start to think more and not just talk in shades about this posibility before its will be too late."

bbb zagreb

pre 12 godina

U svakom zlu i neko dobro. Više ne morate pamtiti Flamurtari, peticu u maksimiru, Petah Tikvu sada imate ŠAMAR-ok. Ovo je bila šala, a sada ozbiljno. Ne radujem se ovoj katastrofi Partizana, ali mi nije jasno da je ispao od ovih jazavaca. Treba reći da danas svako u Europi zna igrati nogomet, ali ovo je previše, pa ovo ste morali proći.

Da nije smesno bilo bi tuzno ili obrnuto

pre 12 godina

Za sve je kriv Strajnic. Izbaksuzira Babovicu znaci ne verujem ... Ovaj se sprema da padne ovaj vice padni Babovicu ovaj nepade i tako ispadosmo.

Jos nesto , svi pominju kako je Djuric rekao da je potrosio najvise para do sad. To je tacno ali ako se vratite u rikverc i bolje procitate njegovu izjavu za zurnal pred revans sa Genk-om videcete da je rekao i da je ova ekipa Partizana duplo jaca nego pre 12 mesecei(tj. ona ekipa koja je izborila plasman u LS protiv Anderlehta). Aj da uporedimo ... Otisli Savic i Krstajic dosli rnic i tuta bugarin (majko moja)... Otisli Raca, Fejsa,Smiljanic(manje-vise) nisu doveli ni jednog igraca sredine terena (majko moja)... Otisli Kleo, Ubica cigana(znamo ko je), Ilijev(krs je al je davao golove, kako tako)dosli Edu(Kleo doktor za njega)Jovancic (...) (majko moja) ........

Da sumiramo... Imao sam svakakva misljenja o Zeki , Bjeki, Tolu ali..........DJURIC braco moja grobari, DJURIC je njvece ZLO koje je zadesilo nas klub od postanka pa do danas.

Domaći fudbal i njegovi komentatori... KOMEDIJA

pre 12 godina

Straja: "Svi gledaju prema Slovaku... i ovaj se konačno smilovao... ne preterano brilijanatna partija Partizana, ali...."

objektivno

pre 12 godina

Igra - bedna! Ej, ne mogu da nadigraju ove ribare amatere 3 poluvremena! A vidi se i da jedva trce. Jedini sto vredi je Volkov, prodace ga bata Djura cim pre! Covek igra srcem iako je zvezdas, a ovi ostali partizanovci ni da maknu. Jadan je tim kome je glavni igrac i glavni kreator igre bek. Svaka ozbiljnija ekipa ce lako zatvoriti levu stranu, desna ne postoji uopste i sta onda???

Banda del Oeste

pre 12 godina

Помоз Бог
СРАМОТА за наш фудбал . Партизан и звезда и војводина су нас обрукали . Толе дај отказ молим те . Само Рад је успео да се не обрука .

realno

pre 12 godina

jadno i bedno stanojevicu,jadno i bedno. bas me zanima tvoja konferencija za stampu,i da li ces biti covek kakav sam mislio da jesi. i da kazes bez izvijanja i politikanstva da je ovo s.anje. imao si 3 ili 4 prelazna roka,nista i nikog nisi doveo,sem volkova i donekle mede. naguravas sredinu,ilic,babovic,vukic. po krilima nista,sem onog poluigraca tomica,napadaci nula.alo bre irci,daj boze da ispadnete,da cujem santrac opravdanja da svi sad igraju fudbal,svi sem nas

клик

pre 12 godina

Није ми криво што смо изгубили, сасвим је заслужено. Сен Волкова, скоро сви играчи су нула. Станојевић константно игра своју бункер тактику, чим дамо гол, због чега смо изгубили све утакмице у Европи. За задњи гол, није голман крив, могао је или одмах да прими гол, или да направи пенал, па да покуша да одбрани, а крив је Рнић, и Иванов. А да не спомињемо да од толиких милиона од трансфера, није потрошено ни 10% на појачања, већ су паре себи ставили у џеп. Срамота!

max

pre 12 godina

zvezdas sam ali neka smo svi ispali,sramota,ni zakon o sportu nista ne funkcionise,neka nam je tako,samo tako moze biti nekad bolje,jer gore nemoze,dno dna,ogorcen sam....bolje neka klinci igraju nego ovi polovnjaci,

chris

pre 12 godina

koga li sada da prodate???? EH bar nece da se nerviramo vise svakog cetvrtka... Da bi se uspelo drzi se ekipa na okupu a ne cim stigne ponuda da se proda ia para nigde. lepo nama nasa liga pa daj boze da bude neko drugi prvi, a ne zvezda ili partizan

BRE!

pre 12 godina

upravo jel ste zadovoljni sa 12.000.000 od Savica?
e sta sam doziveo prvo Makabi Petah Tikva, onda Petrazalka i na kraju ejjjjjjjj Samrok....
sramota ali tako i treba kad zinuli samo za pare
a vi tzv "igraci" Partizana pokupite svoje prnje i pravac u Borski rudnik pa da naucite kako se krvavo zaradjuje novac
i samo jos jedna stvar U P R A V A N A P O LJ E ! ! !

gile bl

pre 12 godina

Noje Jovancic kriv sto ne zna dati gol,nisu Ivanov i Rnic krivi sto ne znaju nista u odbrani,kriva je uprava koja ih je dovela,a Stanojevicu jedino zamjeram sto drzi Vukica i Ilica koji ne mogu trcati ni 20 minuta.

Stefan

pre 12 godina

Nismo mi Partizan, mi smo FK Majka Tereza, sigurno utociste za sve koji su propali u inostranstvu i sve koji treba uskoro da zarade penziju...

Dragan

pre 12 godina

Tesko je biti objektivan.Muci me nase razmisljanje, mi mladima ne damo sansu, to je najveca glupost. Igraju iskusni, zasto ako ne zasluzuju. Mali Aksentijevic, odigra odlicno, pokaze se i onda ga Sale ne stavi u tim na sledecoj utakmici. Pa kakav motiv to dete onda ima da igra bolje da se dokazuje. Pogresan primer dajes mladima Sale. Batali Rnice, Rankovice itd. ako ne zasluzuju igrom, neka sede na klupi, neka se dokazu. Deci moramo davati sansu.

JUZNI FTONT

pre 12 godina

Fudbal je UMRO...ovo je sahrana naseg fudbala....sta reci osim pakujte kofer i svi napustite Partizan...inace smo zavrsili sa fudbalu.

realno

pre 12 godina

A ne znam sta se primate. Mi taj fudbal nikada nismo znali igrati.
Jednostavno nije to sport za nas.
Mnogo bolje nam ide kosarka, odbojka, vaterpolo, tenis...
U fudbalu smo uvek bili poslednja rupa na svirali.
Pa najveci uspeh nam je bio onaj Montevideo pre 80 godina, a i do tog uspeha smo stigli samo zato sto je fudbal tek bio u povoju, pa smo iskoristili tu situaciju da upisemo jedno polufinale svetskog prvenstva na svoj konto.
Sve ostalo bruka i sramota.

Mislim da bi nas i japanci i kinezi - koji do nedavno nisu imali pojma sa ovim sportom - sada bez problema pobedili.

Munja

pre 12 godina

Mislim da je veceras uspjelo manekenima od fudbalera da po prvi put ujedine grobare i delije! SRAMOTE SRBIJE!Delije, uzivajte ima i vecih rupa od vasih, na zalost moj Partizan! Vi barem od Rena a mi od nekih drvosjeca ispadosmo...

ya88

pre 12 godina

Jel' neko vec odredio datum kada mi zvanicno prestajemo da se bavimo ovom igrom (a da ja to nisam procitao) ili ja treba da ga odredim?!?

Ubija me kad se setim na sta sam ja potrosio pet sati zivota!!!

Istina

pre 12 godina

Kad budu svaki dan trcali sa tegovima po 5 sati, pa opet to ponavljali svaki dan i kada 100 minuta budu trcali bez prestanka, onda ce tek tada igrati kako treba i biti spremni za neke velike uspehe. Neka se treneri u Srbiji malo prosetaju po kampovima koje vode najpoznatiji fudbalski treneri pa neka vide i nauce kako se radi sa igracima. Zalosno je da nasi neuki treneri i igraci primaju velike svote novca, a da to nisu zasluzili.

Roki

pre 12 godina

Ne volim kad gube nasi timovi,al' mi drago zbog ovih Iraca. Tri zidara ,dva tesara,cetiri mesara i dva studenta(budzet kluba 50k evra) izbacise Partizan,koji uzeo 20+miliona evra.

pirocanac

pre 12 godina

A utroseno najvise para za pojacanja ove godine? Gde si sada Djuricu? Prodali smo sedam igraca iz tima koji nije osvojio ni bod u LS. Pitam se sta smo mi ocekivali?

realan

pre 12 godina

ne kapiram ove koji 5 utakmica kunu stanojevica zato sto se brani posle datog gola?!! ... pa on se ne brani!!! zar ne kapirate da partizan ima snage za cirka 60 minuta ... posle toga kanal i raspad ... SRAMOTA!!!

Navijac

pre 12 godina

Krajnje je vreme da vratimo fudbal profesionalcima! Dosta su mesetari vodili fudbal. Dokle cemo na pocetku svakog prvenstva licitirati da li ce prvak biti Zvezda ili Partizan? Cemu onda prvenstvo?
Radi se o tome da mi NEMAMO profesionalce. Svi nasi nazovi fudbaleri su pretplacene BABE. A o trenerima posebna prica. U SVAKOM kolektivnom sportu dobar trener je pola tima. A sta imamo mi?

bargro

pre 12 godina

Mnogo smo jadni! Najveca bruka u nasoj bogatoj kolekciji. Politika dovodjenja penzionera, igraca na pozajmicu, anonimusa i prodaje svakog po svaku cenu je dovela dovde. Nema sledece sezone, nema nismo imali srece nego odgovornost hitno i odmah!

milos

pre 12 godina

Ovo ni ne vredi komentarisati,lepo je rekao komentator na kraju dok god se igraci budu prodavali cim se ukaze prilika ovako ce nam izgledati fudbal...Nekada smo bar u sportu videli izlaz iz tuzne situacije u nasoj drzavi a ovo nam je pokazalo da nema vise bezanja od problema,treba da se dese promene iz korena u svim aspektima ovog drustva,dokle vise ovako?

scarface

pre 12 godina

Oni ce za 5 dana, da pokupe svoje plate, neko 10 neko 15 neko 20 hiljada evra, a vi se svi nervirajte zbog njih, dok sutra budete zavrsavali svoje trule poslove (ko ga uopste i ima) i smisljali kako da izgurate mesec...

Milan

pre 12 godina

Stanojevicu napolje!!! Zajedno sa vasljivom upravom!!! Rankovic nije ni za B tim! Nemamo vezni red, Ivanov nam je glavni kreator igre! Nemamo nijednog napadaca, sem Laze, a njega forsiras po krilu.. Ilic umire posle 30. minuta, a ti ga cuvas zbog penala 120! SVI NAPOLJE BRE, SRAMOTE NIJEDNE!!!

moje misljenje!

pre 12 godina

uuuu, koliko vidim svi oni komentari od prije par dana sto sam cit'o ispostavise k'o tacni. Na zalost moju a i svih grobara, ovo sto je partizan prikaz'o danas je samo za plakat'. U ovom slucaju ne mozemo da kazemo '' to je fudbal '', ovo nema veze sa fudbalom. A sto se tice Iraca, njima bi fk Tutin bio dostojan protivnik...
Dje je nest'o onaj partizan sto je izbacio new castle?!?!?!

nnidza

pre 12 godina

Posmislio sam da je Zvezda danas dotakla dno. Međutim Partizan je pronašao dno dna. Ovo je strašna stvar. Posle Vaduca sad i amateri iz Irske...

Nenad

pre 12 godina

Ne vredi,ovaj sastav ne liči ni na šta.Džabe ulazak u EL kad ćemo tamo opet imati 0 pobeda.Krstajiću odlazi!!!

Ma svi bre sem Volkova i Kamare. Sram vas bilo

Kol

pre 12 godina

Koji papani ajd realno Zvezda nije mogla da prodje, ali Partizan je morao da Ircima da 3 komada i da se plasira u Ligu Evrope! Nastavlja se tradicija reprezentacije da mnogi prave svoje istorijske uspehe preko nasih klubova!

SK

pre 12 godina

Sramota!Irci nam ocitali lekciju u fudbalu.Brzi,jaci u duelu,a poceli cak i da cuvaju loptu.Ilic,Vukic,Babovic..ne zna se da li su sporiji ili slabiji..kada ih zumira kamera pomislim da umiru..dosta vise.Stanojevicu,ovo je tvoj rad.Partizan nema igru jos od Skendije.Ko poznaje fudbal to je sigurno primetio.Ne pamtim ovako los Partizan.A evidentno je da ti nisi trener za bolje sutra!!!

.....

pre 12 godina

Bilo bi lepo da ama baš niko ne poseti srpski stadion u narednoj, makar polusezoni - da se igraju utakmice eventualno pred pedesetak članova porodica... i da na sledećim izborima bude jedno 70% nevažećih listića. Te poruke ne bi verovatno išta donele, ali bi bile lepe i snažne.

Stefan Bg

pre 12 godina

Ovo je realnost naseg fudbala.Za Zvezdu je bilo ocekivano da izgubi ali oni se uopste nisu borili jednostavno ko da su pustili Ren.Isto je tak sa Samrokom.Stanojevi je pred zreb rekao a je to najlaksi moguci protivnik.Pa sto ste onda izgubili??Prblem naseg fudbala je to to sebe vidimo u sledecemkou i pre nego sto je poceo.Zato se desavaju Samrok Apoel,Tikva,opet Apoel,Slovan..Utisak utakmice:Babovic,Babovic..mogao bi sada i da padne Babovic!!!!

Glas razuma

pre 12 godina

Onog trenutka kad iz naših klubova izbacimo kojekakve bitange koje su upale 90-ih i koje imaju uticaj na sastavljanje timova i rukovodjenje klubovima uopšte, možemo očekivati bolji fudbal, i bolje rezultate, od Partizana,Zvezde,Voše.
Do tada se džabe nervirate!
Čestitke Ircima.Zaslužili su LE.

saxx

pre 12 godina

ljudi ovo je realnost,ja sam grobar i mogu da kazem da se zvezda nije obrukala,jer oni realno nemaju sredstava kao Partizan a Ren je 20 puta skuplja ekipa od njih,ali za ove lopove iz partizana nemam reci,da uzmu tolike pare a da dovedu neke smesne igrace za sicu i zamazu oci javnosti,to je strasno...Zvezda bi ove klovnove napunila sa 5 komada

Igor

pre 12 godina

Bravo za Volkova!
Sram vas bilo, sta ste umislili da ste evropski rang?!
U Evropi igraju borci, kao sto su vam to pokazali igraci iz jedne jako slabe lige... vama preporucujem promenu profesije, uostalom niste vi losi za ovu nasu ligu (korov).

nenad

pre 12 godina

dok nam levi bekovi budu igrali i napad i odbranu i sredinu terena ,od tog fudbala leba nema... sramota za srbiju je i Partizan i Zvezda... treba poceti ciscenje govana... pocevsi od karadzica pa redom..

nije nego

pre 12 godina

Samrok ima manu ,
mana ima Sanu
sto su vece njene mane
ne mogu bez Sane!
Lepo rece Strajnic " jos jedan aninimni klub je preko Partizana dosao do svog najveceg uspeha".

Amon Ra

pre 12 godina

Dobro sta nije jasno! Posle utakmice u Irskoj, a posebno u Uzicama, sve je bilo jasno ! Kad je pao gol za Partizan, nisam se radovao, jer sam jednostavno znao da ce sledeti blamaza! Ajde i Partizan i Zvezdu cakaju sveze okosene srpske livade (po nekima stadioni)

sumadinac

pre 12 godina

Najveca sramota u istoriji Srpskog a i Jugoslovenskog fudbala . Ako imaju obraza ostavke svi koliko veceras.... Sram vas bilo su lake reci za ono sto bi hteo da vam kazem...

what goes around comes around

pre 12 godina

Samo polako.Nije ovde kraj bruke.Sledeca je reprezentacija.Pa da vidimo sta onda karadzic i ostali koji vode fudbal u ovoj zemlji imaju da kazu.O upravama Zvezde i Partizana necu da trosim reci.

joksmor

pre 12 godina

Toliko sam se smorio gledajuci i jedan i drugi mec nasih najboljih klubova u Srbiji ( tesko nama....) da vise nemam snage da navijam za njih za odlazak u bilo koje takmicenje u Evropi. Treba biti realan i da se pomirimo sa tim da igramo jedan od najogrih fudbala u Evropi, i mogli bismo malo da se okrenemo odbojci,kosarci,vaterpolu,tenisu i ostalim sportovima u kojima smo definitvno bolji nego u fudbalu. Inace ja obozavam fudbal ali imam osecaj da kad bih se pojavio negde u Evropi i predstavio se da sam Srbin da bi me toliko bilo sramota sto fudbal postoji kod nas.

Nacionalni servis

pre 12 godina

... komentator nacionalne televizije prizeljkuje da domaci fudbaler padne i simulira penal ... jaaaoooo ... jel smo na dnu ili ima još ...

D

pre 12 godina

Dakle ovako. ne želim se naslađivati ispadanjem zvezde i partizana, ali moram spomenuti neke stvari, kao čovjek koji je pratio bivšu ligu, a pratim prilično solidno, hrvatsku, srpsku i makedonsku ligu. svi vi živite u iluzijama o veličini vaših klubova u evropi i onda doživite debakl. svi klubovi osim dinama su u nekim dubiozama, te se samo prodaju igrači ,te neki još plutaju na brodskoj liniji bar-bari ne shvaćajući da je 1991 bila davno. osim Dinama koji ima jako dobru školu i skauting, svi ostali su prosjek prosjeka.kupuju se stranci koji veze s vezom nemaju, pazite, taj čuveni cleo je prosjek prosjeka od igrača, al je opet bolji od klinaca koji izlaze iz omladinskih pogona.bez neke smisaone regionalne lige nema nam spasa.što je partizan napravio u prelaznom roku? ništa, doveo uglavnom svoje bivše igrače koji nisu uspjeli u osrednjim evropskim klubovima.Mamić je npr danas kupio mladog špehara(17) iz osijeka, koji je veliki talent i s kojim je potpisao ugovor na SEDAM godina, a partizan se odmah riješava savića, sulejmanija, vukčevića, ljajića. navijači partizana su sve ovo što im se danas desilo mogli naslutiti po zadnjh par katastrofalnih godina u evropi. uzeli ste 20-30 milja eura, a srozali ste svoj koeficjent, da je pitanje u kojem će te rangu biti za 2-3 godine.prošle godine, su neki na ovom sajtu pljuvali evropsku ligu i busali se sa ligom prvaka, kao u ligi evrope igraju samo žlj ekipe i u pravu ste, tu sad igra šamrok, a bogami i maribor. istina boli, ali čim ovi naši shvate da bez nlb lige u nogometu nema sreće možda krene ipak sve na bolje. eto tolkio, nadam se da vas nisam previše umorio, ali kao navijača dinama vrijeđa me kad neki ribari izbace partizan ili kad jedan prosjek prosjeka u franc. ligi ubije zvezdu sa 6-1

Sir Giggsy

pre 12 godina

Čestitke Ircima, svi na stadionu su im aplaudirali!I svaka cast Volkovu i Markovicu!A upravi savet, drzi te se i dalje iste politike zato vec do kraja prelaznog roka prodajte ovu dvojicu igraca...

Muka mi je

pre 12 godina

Da li je moguce da 100 000 godina evolucije izrodi ovakav izgovor od ljudi! Poslednji put sam gledao fudbalsku utakmicu, a skandiranje na kraju meca je objasnilo sve!

Vladan R

pre 12 godina

Bruka i sramota. Pa ovi pacenici iz Irske su imali manji koeficijent i od onih Luksemburzana, sto su ni krivi ni duzni prosli u plej of samo zbog izbacicanja Grka. Ne znam kako Stanojevicu nije jasno da Vukic i Ilic zbog kondicije NE SMEJU da igraju zajedno. Ostala kadrovska resenja neka analiziraju navijaci Partizana, ali ne moze se samo na srecu, bez adekvatnih pojacanja i posle lose odradjenog prelaznog roka, svaki put uci u grupnu fazu, kao recimo prosle godine. Isto tako Stanojevica bi trebalo zatvoriti u sobu na nedelju dana i neprestano mu 24 sata dnevno pustati utakmicu CZ-Ventspils. Samo da vidi kako treba da se igra protiv indijanaca kada vodis. Napadas i gazis ih i napadas i gazis i gazis, ne dozvoljavajuci im da odju do daha i okuraze se. Onda i taj po neki fantasticni gol, ako ga uopste i bude, nema nikavog uticaja. Suma sumarum ucesca nasih klubavo u Evropi je sledeca. Vojvodina ispala od Lihenstajnaca posle 2:1 u gostima , Partizan od Iraca nakon 1:1 u gostima, Zvezda u dvomecu sa Renom,jedini ozbiljniji rival, dva poraza uz gol razliku 1:6, dok Rad nije uspeo da izbaci u dobroj meri ne motivisane Grke koji su prakticno znali da ih ceka izbacivanje i iz Grcke lige i iz Evrope. Jedina svetla tacka Zvezdina sedmica protiv Ventspilsa i donekle Radov dvostruki trijumf nad Luksemburzanima. Zato i jesmo tu gde smo, a ako se nastavi ovakva klupska politika bice jos gore.

what goes around comes around

pre 12 godina

Samo polako.Nije ovde kraj bruke.Sledeca je reprezentacija.Pa da vidimo sta onda karadzic i ostali koji vode fudbal u ovoj zemlji imaju da kazu.O upravama Zvezde i Partizana necu da trosim reci.

Djura

pre 12 godina

Kad ni Partizan ni Zvezda ne mogu da osvoje ovo našu jadnu ligu bez nameštaljki i pritiska na sudije,lobiranja i šta ja znam čega sve već pa nije ni čudo što nemaju šta da traže u Evropi.Ali nema veze opet će neko od dva pomenuta kluba uzeti domaće prvenstvo,prodati nekog igrača i tako u nedogled.Srećom po moje živce meni je košarka a ne fudbal "najvažnija sporedna stvar" :)

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Ma kako vas nije sramota? Bože ima li te, kako dopuštaš šaci jada da rastura ono što su generacije gradile?
Opet pokrali Partizan do gole kože, ništa valjano nisu kupili osim Mački u džaku, a kao zgražavaju se nad svim i svačim!
Uprava napolje, Zeka i Bjeka bežite više zauvek iz Partizana!
Stanoje odlazi, igraš kukavičku igru!
Krstajiću baš nemaš pojma koji posao radiš, Šta su ti rekli, kako se to zove? Šta radi sportski direktor? a Šta si ti radio?
Idi i ne okreći se sine!!!
Sram vas bilo!!!

Goran

pre 12 godina

Krivac za poslednje neuspehe Partizana (kao i ovaj veceras) je Stanojevic, zbog svoje defanzivne taktike. Mislim da bi nakon ovoga trebalo da podnese ostavku.

marko_bgd

pre 12 godina

jeste bruka...stvarno...ali ovi amateri ili profesionalni amateri iz irske su pokazali kako se bori...ne umeju da driblaju,ali umeju da trce,da skacu..da ginu za svakom loptom...i da ne odustaju,iako su duplo losiji protivnik i po kvalitetu i po svemu.ali su hrabri..nama ce to faliti uvek...hrabrost!!

Goran Tomić

pre 12 godina

Evo, ja pre utakmice napisao ovo:
A, ko je to vama rekao, i, koji je to razlog što on neće braniti...?
No, svejedno, ko god da izađe na teren treba da se drži ovoga:
Pravilo prvo: svaki igrač, golman i trener partizana,u svakoj utakmici, i do kraja duela, mora da ide na pobedu i samo pobedu, i da veruje u nju, pa ma s kime igrao! (Makar i taj golman morao da ide u napad kad je korner za naš tim!)
Pravilo drugo: u timu može da bude samo onaj koji može i hoće da trči i da se bori, oni koji to ne mogu (ili neće) idu na tribine!
Savet prvi: do kraja sezone mora se izdvojiti, pronaći, kupiti, izmisliti, svejedno kako – naslednik Vukića i/ili Ilića, jer oni su na zalasku karijere, a bez pravog i opasnog gazde u timu, bez centralnog veznog, bez te kičme tima, nema ni igre ni rezultata!
I, jedna želja: živim za dan kada ću ići na utakmicu da gledam fudbalere Partizana koji će imati malo više ,,ostrvskog,, mentaliteta: znači deset momaka koji ,,kidaju,, za svaku loptu, koji trče 90 (i više) minuta, i koji ,,grizu,, protiv svakog protivnika...a jedanaesti, tj.golman, naravno, ne može stalno da trči zajedno sa igračima, ali da ima kvalitet, morao bi...

A posle utakmice, nemam volje da pišem...

PFC

pre 12 godina

STIDIM SE!!! Velika sramota srpskog fudbala se nastavlja.Da li ima kraja? Najmanje je kriv Stanojevic.Najmanje su krivi igraci.Njih nema.Ima ljudi koji trce za ovom krparom okruglom,a ne igraca.
Promeniti 10 igraca za 2 meseca pritom prodati prosecne a dovesti kvazi fudbalere iz Lucana,Milanovca i koje p.... materine.E to je sramota. Od zaradjenih 30 000 000 miliona nije doveden igrac.Jedan jedini igrac!
Vi sa juga!-Trebali ste da bojkotujete ovo kada su dovodjeni redom-Ivanov, Rankovic,Jovancic i prodavani . . . . . . . . . . . . A ne sada. Sada je kasno. sada kupite kartu za utakmicu u Lucanima i uzivajte u seljackim forama standardnih poisetioca seljackih utakmica.
p.s. Upravo.Sram te bilo.Stidi se. Igraci. Svi napolje. Neka igraju deca od 15 godina.Pa cemo za 10 tak godina odigrati nesto sto nalikuje na evropski fudbal koi imate priliku da gledate utorkom i sredom na kanalima nacionalne televizije. Ovo jurenje za loptom sa glavom u travi ne vodi nicemu. S R A M O T A ! ! !

GSE

pre 12 godina

Nakon tolikih godina tlačenja od strane ove dve veštačke tvorevine,u meni se razvila teška izopačenost,što me više i ne brine toliko.Nakon ovakve večeri sam presrećan.Kada se setim izjava Stanojevića nakon finala kupa...Veliki je Bog!
A vi gospodo iz FSS razmislite kuda nas vodite,ovo je vašom krivicom,naša realnost

bred

pre 12 godina

Iskreno, bole me uvo i za jedne i za druge. Jedino mi je zaista krivo zbog Volkova i Radiše - prvi je igrao sve pozicije, od štopera do napadača, CELU utakmicu, dok drugi mal nije zaplakao što je ni kriv ni dužan ispao krivac za penal, pritom igrajući celo poluvreme sa šljivom na oku. Rnić, igrač koji je glavni krivac, samo se pokupio sa terena sa istim izrazom na licu - klasičan balvan koji je najverovatnije "odradio" utakmicu.

Miodrag

pre 12 godina

Stanoje je samo kriv što se nije javno usprotivio prodaji igrača i objasnio da će Partizan kratkoročno dobiti a dugoročno mnogo više izgubiti( samo koliko novca je "propalo" zbog ispadanja iz evrokupova,Lige šampiona-posebno).
Prelistajte novinske članke i shvatićete da nas je uprava kluba prevarila-obećali su ostanak Prinsa-Tejgoa i Klea, dovodjenje dobrih pojačanja i sl.
Uprava napolje .

boki

pre 12 godina

ajmo smjene, ostavke, imate li obraza ljudi.
ispali ste od genka, pa sloboda sevojno, i za kraj šamrok na domaćem terenu. sve utakmice vodili!
ajmo da vidimo imamo li na kopu navijače ili plaćenike!?
daj da vratimo staru ekipu koju su ovi rastjerali.
pozdrav fk partizanu dok neki ljudi ne shvate da oni nisu partizan i da će i bez njih postojati.

nikola

pre 12 godina

Neka svi igraci koji su otisli u inostranstvo i nisu prosli ni u svojim drugoligaskim timovima dodju u Partizan zato sto igra ligu sampiona, a trener ih ima obavezu staviti u prvi tim jer im je neko uzeo pare kad su odlazili po principu> ako ne prodjete tamo, mozete se vratiti ovdje! Starkelje bez imalo morala da uzimaju vrednim klincima mesto. Sasa Casa

Srbin iz dijaspore

pre 12 godina

Kaze krojac Djura da ste se mnogo potrosili.Doveli ste velikoznalca deda Krstu. Kupili Eduarda koji nije ni zaTeleoptik.Ostalisve bivsi ispuseni i istroseni igraci Partizana. sasa Ilic ne moze ni 5 metra da sprinta. Cim ga neko pretrci odmah faul. O Rankovicu, i ostalim propalim fudbalerinma ne treba trositi reci.Rnic "velemajstor" jedini covek koji je zzasluzio prelaznu ocenu je Volkov. Esadase zapitajte stra vi sa svojim rukovodstvom i vasim eksponentima radite sapasnjak ligom u Srbiji. Vetscki uvodite timove u Super ligu, Vasi prijatelji igraju sa polu timovima rekreativno protiv vas. Jedna Skotska i premier ligi ima 8 timova, Svajcarska liga 8 timova, Holandija koja je po povrsini slicna zemlja kao mi ima 14 timova ali ima braaz za poslednja cetiri tima.Baraz ima i Engleski Championship za ulazak u Premier ligu. I svi se borekao daim je sudnji dan. Ovako sjase kurta dauzjase murta. Partizan spasava prosle godine Metalac da bi izburgijali jos jedan felerican tim Novi pazar. kao to je u interesu srpskog fudbala zbog gledalaca kaze TK. Godinama ste spasavali Hajduk iz Kule. Banat niste mogli. BSK vam izlazi na teren sarezervnim timom, Smederevo na JNAigra revijalnu humanitarnu utakmicu. Sudije sviraju sve isvasta i ni jedan ne pade na Partizanu. Disciplinska komisija od svake kazne pravi farsu. Dok se ne urazumite vi u Partizanu pa ostali klubovi dato nigde ne vodi prolazicemo ovako kako prolazimo.Aradsa omladincima prava demagogija

The X Factor

pre 12 godina

Šamrok je više trčao jer su "igrali srcem"... Ren je više trčao jer su "bolje pripremljeni i fizički jači".... jel zna neko KOJE TO PRIPREME treba da srpski klubovi prođu pa da mogu da trče???

i šta sad

pre 12 godina

Groblje ispalo od ribara, a ne mogu da ih zezam.
Zvezda razvaljena od Rena a nema ko da nas zeza.
(e tugo jesenja, 25. avgust 2011 23:34)

doooobbbarrr komentar,svaka čast :)

Šaca

pre 12 godina

Ljudi, ne može da se pravi pita od g... a to je ovde slučaj. Ne samo ja, već većina grobara je ovo naslućivala još od dolaska Stojkovića. Nemam ja ništa protiv njega, nego nije normalno da se kupuje golman kojeg niko neće, kao da smo socijalna ustanova. Priča se nastavlja sa prodajom igrača, a na sva zvona se viče "Hoćemo u Evropu", hvali se sa 25 miliona eura u kasi kluba, a ne izdvaja se za nekog kvalitetnog igrača (ili ostanak Tejga) već se kupuju "penzioneri" koji nigde ne mogu da se uvale ili koji nemaju snage ni kvaliteta da igraju u JSL a kamoli u nekoj drugoj, kojima puca mišić na prvom treningu itd. Na kraju, nije Stanojević kriv, uprava mu uvali takve igrače, mi navijači ove mlađe posle tri utakmice pošaljemo u tri pm (Tomić, Šćepović, Miljković ..) i sve kada se sabere, ispadanje iz Evrope, Ide život dalje.

Revolt...

pre 12 godina

Kako mi se gadi citati ova prepucavanja, mi ovako, vi onako...a i jedni i drugi nismo svesni koliko stetimo takvom pricom! Kratko cu opisati kako sam video ovaj Partizan....Radisa Ilic, Vladimir Stojkovic - PARTIZAN NEMA GOLMANA! Miljkovic, Rankovic solidni igraci...ali moraju mnogo da uce, Miljkovic i moze, a Rankovic sa 30 godina, tesko! Volkov - NADAM SE DA CE BAR OVU SEZONU OSTATI, MRAK IGRAC! Rnic - ... Ivanov - prosek... Saša Ilić ... Vukić ... Tomić - treba ga zadržati, dobar je uprkos svemu! Medo - borben, ali nedovoljno kvalitetan... Jovancic - dno dna!!! Eduardo - dno!!! Moj PARTIZAN nazalost, ove godine nema golmana...nema pola odbrane...nema na sredini pola...i nema ko da da gol! VOLKOV, ponekad BABOVIC, mladi MARKOVIC, NINKOVIC koji ne igra... izduvani Ilic, Vukic...kanta Rnic...prosjek Ivanov, Medo, Eduardo...ispod prosjeka Scepovic, Jovancic....PARTIZAN REALNO NEMA SANSE NIKAKVE!!! Djuricu odlazi!

Sekiram se zbog njih...

pre 12 godina

Čekajte sada,šta da rade onaj povređeni brazilac i Eduardo,kao i Smiljanić?Pa,oni su došli zbog LŠ ili bar grupne faze LE...ajde,Lola će,po običaju,igrati po splavovima,odakle ga iznose u horizontali,ali ova dvojica...

jugguja

pre 12 godina

Cus osramotio...osramotio se stanojevic! Kao prvo pojacanja, je li eduardo napravio nesto konkretno....u bilo kom mecu...
Je li bilo ko od ostalih napravio razliku osim Volkova naravno.
Kao drugo...na kakav nacin se vodi utakmica...kad i zasto zamjene...Ilic je trebao da ide napolje prvi, u stvari nije trebao ni da igra.
Sve u svemu, trebao nam je Samrok, da nam pokaze gdje smo, kad vec nismo to shvatili u poslednjem prvenstvenom mechu.

Bane

pre 12 godina

Cemu tolika frka?! Niste toliko jadni koliko izgleda, bar cete cete sada hladne glave okrenuti DOMACEM prvenstvu i da igrate protiv jos jadnije Zvezde i jos crnjeg Novog Pazara. Welcome to Kukuruz liga!