Fudbal 203

Ponedeljak, 08.08.2011.

09:54

Đurić: "Petroviću, obojen si"

Predsednik FK Partizan kritikovao je izbor selektora Petrovića za prijateljski meč između Rusije i Srbije, jer u njemu nema igrača Partizana.

Ðuriæ: "Petroviæu, obojen si" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

203 Komentari

Sortiraj po:

Ilija

pre 12 godina

U Srbiji su svi selektori :), Stojkovic je bio najbolji u nasoj zemlji i dok je igrao za Zvezdu a i sad kad je u Partizanu ne zato sto je on mnogo dobar nego sto nemamo golmane . Sto se tice Kaludjerovica dal je Djuric sad shvatio da je on perspektivan ali kad je bio slobodan igrac nije hteo da ga uzme jel nije bilo moguce da se plati obestecenje pa je bez para presao u Rad . Petrovic je odlican zadnji vezni sa dobrim napadackim karakteristikama takvog igraca u nasoj ligi nije bilo . Stari i povredjeni a dal su igraci koji igraju u Srbiji ili van Srbije moraju sami da prepuste mesto mladjima koji ce igrati jos 5-6 godina za reprezentaciju . Kleo pa mi takvog spica nemamo , nije to ni Panta ( on i Deki sastavljaju tim zajedno sa nekim menadzerima ) ni Ziga ali zato sto se drznuo da predje iz Zvezde koja nije imala da plati u Partizan to je problem . Koliko kosarkasa , rukometasa , vaterpolista ... igra i za Zvezdu i za Partizan ili igraju u jednom a navijaju za drugi klub pa to nije bitno ( reprezentacija ne treba da se meri po boji dresa u kom igras nego kako igras i dal vredis ) , Lukic pametno cuti i gleda kako ce se situacija dalje razvijati ali sigurno nece podrzati Djurica to je kao da mi podrzimo Amere protiv Gadafija .

au...

pre 12 godina

I onda se neko napravi pametan i kaze kako je Volkov Rus... hahaha... Sine rodjen u Beogradu, igrao za Radnicki, BSK, OFKu, pa cak i da nije Srbin ima pasos i ziveo je ovde vise od dve godine tako da svakako moze da igra za srpsku reprezentaciju, samo da ga pozovu! Samo...

prozreli smo te

pre 12 godina

Tebe djuro najvise muci cinjenica da ces vise zaraditi kada prodajes reprezentativca!
Do nacionalnog tima ti je stalo kolko do komsijske krave!

kop

pre 12 godina

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?
(jel dosta?, 8. avgust 2011 17:04)

I šta su oni POSTIGLI??? Šta??
Možda nešto i postignu i to Jovetić,Ljajić i Savić al ova druga dvojica sigurno neće.

nemaPredaje

pre 12 godina

E moj zeleni zube, prvo se malo informisi kada nesto hoces da napises! A ne da lupetaras gluposti!!! Vladimir Volkov je Srbin, decko je rodjen u Beogradu!!!

Željko

pre 12 godina

Znaš šta,Djuriću? Ja,kao neko ko zaista voli Crvenu Zvezdu,zaista ne mogu da shvatim da sada toliko uzdižete Stojkovića,a do juče ste ga i vi funkcioneri,zajedno sa fudbalerima,najstrašnije pljuvali dok je branio za nas,a tada je sigurno bio naš najbolji golman! Ali dobro,pljuvanje,pa lizanje,vas karakteriše već koju deceniju unazad.Ne volim huliganizam,ali je Stojković sam kriv za svoju golgotu.

Nikola

pre 12 godina

Da razni menadzeri ubacuju svoje igrace u reprezentaciji jeste istina.Ali ne znam sto se djuric buni,kad su samo zbog toga uspeli da prodaju racu u englesku.

ZeleniZub

pre 12 godina

Čekajte, jel moguće da gomila ljudi ovde ne zna da je Volkov rus, i kao trebalo bi sa zaigra i on u reprezentaciji?!? Pa može, ali za Ruse...

ja

pre 12 godina

Realno je trebalo da pozove Volkova! Dovoljna je bila jedna utakmica(partizanova Pripremna) protiv Metalista koju sam pogledao da zakljucim da momak ima kondicije vise od pola nase reprezentacije zajedno! Protiv Skendrije i Genka je bio najboljio takodje... u pravu je Djura -

The Bartman

pre 12 godina

"Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi."

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?
(jel dosta?, 8. avgust 2011 17:04)

Ma da a oni su toliko trofeja i titula osvojili koliko i Partizan bodova u LŠ...

Srki

pre 12 godina

Pa to je više nego očigledno od prvog dana da je Pižon obojen. On ima samo jednu misiju, da se osveti Stojkoviću i progura Dekija da sruši Savin rekord, usput malo promoviše Zvezdine igrače...

Лотар

pre 12 godina

1) Ђурићу седи 1! Гледај ко код тебе мора да игра па онда држи говоре. Из садашњег тима у репрезентацији може да игра само Волков и евентуално Томић (мада је дечко ударен мокром чарапом па ретко кад проигра). Голмани су друга прича то је ствар уигравања са одбраном (и Бартез је био рупа у МУТД па је 2006 бранио за ФРА).
2) Петровићу тим диктирају Станковић и кум Панта и њихови крими-менаџери. Па кад смо ишли у Јапан и Аустралију Станковић је играо само да би накуцао број игара у репрезентацији, он бре има 33 год. па даје мишљење о мечевима са Хрватима 2012/13 када ће имати 34-35 ...
3) Промена селектора на време, опроштај од ЕП 2012, можда случајно, али звати млађе и пробати на време направити нешто због СП 2014.
4) Што се тиче Петровића, то је играч који је својим голом одлучио првенство 2009/10, играо је ЛШ, дао је 10ак голова прошле сезоне (а улазио са клупе), дриблао Гомеса у шеснаестерцу на СП, дао гол Јапану и био најбољи на тој турнеји. Технички врло поткован, мало слабији у дуелу, што је и његов главни проблем

sasa l

pre 12 godina

upravu si duricu kratko jasno.ne zbog obojenosti sigurno da zvezdini i partizanovi igraci imaju kavlitet za reprezentaciju isto vojvodina,rad ili spartak.

jel dosta?

pre 12 godina

"Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi."

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?

hm

pre 12 godina

Zar jos neko pratio reprezentaciju posle smene Antica? Da nisam procitao tekst, ne bih ni znao da igramo sa Rusima. Inace uveliko se prica kako u Srbiji pita sin tatu: "tata sta je to evropsko prvenstvo?", a tata kaze: "ne seca se tata, sine".

123

pre 12 godina

Звезда под Пижоном играла најлепши фудбал!? Е стварно, не зна се ко је већи "геније" - Ђурић или Пижон. Куку нама са оваквим фудбалским радицима...

bla

pre 12 godina

Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi.NEMA IH NIGDE!Toliki potencijal Kleo zavrsio u Chini,a navodno se otimala Evropa.Jedini mozda kog vredi pomenuti je Petrovic,mada daj boze da odigra neki minut tamo. Vidic i Stankovic su prica za sebe,treba spomenuti od ranije Darko Kovacevic,pa onda Pantelic,Zigic,Lukovic,Milijas,Bisevac...Kakvi god bili tu su,igraju,nisu izbrisani iz sveta fudbala kao Partizanovi igraci.Ah da,Savo Milosevic i Predrag Mijatovic

dzoni

pre 12 godina

djuric je spomenuo i zvezdu, tacnije kaludjerovica. mada, delim misljenje sa njim, covek zove igraca koji debituje u 30 godina i jankovica koji jeste odlican igrac,ali za 2 godine nije odigrao jednu utakmicu. to nema smisla. jedino mi nije jasno sto se djuric buni kad zna sta se sve radi u nasem fudbalu i ko sastavlja reprezentaciju. pa raca petrovic je tako izguran i sad kao treba da ga prodaju blekburnu, a on jadnicko ne moze da igra u partizanu.

уфхцчџш

pre 12 godina

Са Антићем је било Немачка 0:1 Србија!!!
После Антићевих резултата, таман вам пос'о да не одете на ЕП2012!!!

mozda ali bas moooozda

pre 12 godina

Onog dana kada se napravi reprezentacija od momaka od 20-23godine mozda nesto i napravimo. Ovako, odlicna odbrana i nista vise.
Molim Boga da ne odemo na EP jer ce tako samo da se zacementira postojece stanje.
A ovo prepucavanje Zvezda-Partizan je bas svojstveno nama Srbima.

SURDA

pre 12 godina

FSS ubio je generaciju (Kacar,Sulejmani,Tadic,Aleksic,Matic...) koja je trebala da bude osnova za buducnost reprezentacije , zarad menadzerskih mladih igraca od trideset i kusur leta! Sram vas bilo umesto da imamo jednu od jacih reprezentacija mi se bojimo Estonaca i Iraca i ostalih "velikih" ekipa ! Jos jednom : SRAM VAS BILO UNISTITELJI SRPSKOG FUDBALA!

marko_bgd

pre 12 godina

djuric je u pravu kada je rekao da menadzeri sastavljaju reprezentaciju...ali se uglavnom izlupetao za medalju u ovom textu...stojkovica da zove?taj se pokazao protiv estonije,i protiv francuza kada mu je ispala lopta... ne treba ga zvati...kaludjerovic?haha..jesam zvezdas,ali taj decko jos uvek nije zasluzio poziv u reprezentaciju...to sto je dao ovim letoncima tri gola..pa sta..dao je i borha dva eurogola pa u kolumbiji ne znaju da on i postoji...mada u pravu je da pizon nema pojma...da li je bolji sulejmani,ili onaj iz borca iz cacka sto je pozvan?hm..ajax,i borac iz cacka...:))

Objektivan

pre 12 godina

Očigledno je da mu neko drugi sastavlja tim jer bi svako iole normalan pozvao Sulejmanija. Nemojte da pravimo istu grešku kao i sa Rambom Petkovićem.

eee

pre 12 godina

A dok je Petrovic bio standarni clan, i dok ga niste prodali (prodaja u toku) (nabili mu cenu igrama za reprezentaciju), tada Pizon nije bio "Obojen"!?
Gde su Oni namazani, tu si Ti prelakiran!

iggy

pre 12 godina

Ja ne znam ko vise prati ovaj cirkus zvani fudbalska reprezentacija Srbije i ko se uopste nada odlasku na EP. Djuricu jesam zvezdas ali za skoro sve si u pravu

Nino

pre 12 godina

Pa prvi smo mi Zvezdaši bili protiv Petrovića za selektora dok ste mu Vi davali podršku. I šta ćete sada? Hahjku na njega kao na Antića da bi doveli Stanojevića ili nekog drugog svog jer je svima tada bilo jasno da je Petrović postavljen radi smirivanja tenzija između FSS i Zvezde. Kako to mi Zvezdaši nijesmo progutali sada atak na Petrovića. Inače se slažem sa Đurićem oko domaćih igrača. Trebao je zvati Kaluđera i Tomića iz Partizana. Tomić je klasa i mora se brzo skloniti od Stanojevića jer će ga ovaj uništiti. Dešava mu se isto kao i Lazoviću u Zvezdi prije Robija. A ni Šćepović neće bolje proći iako nije rang Tomića ali ima više prilika.

role

pre 12 godina

Djuric je donekle upravu ali sam negdje procitao da u ovoj izjavi stoji da treba pozvati Babovica i Tomica.Kakvi Babovic i Tomic...to su dva padavcara kojim treba dati kljuc u ruku, a ne pozivati u reprezentaciju.Za Stojkovica se slazem..treba ga zvati, kao i Kaludzerovica.Problem je sto nema Tadica, Sulejmanija, Kacara, Matica, sto bar jednom nije zvao Filipa Djuricica da ga proba, sto nije probao u tankom napadu Filipa Djordzevica, Kaludzerovica,Jovancica i sl.Mogao je na ranijim prijateljskim turnejama probati ove momke,onda bi imala smisla Pizonova prica kako je probao i dobio mlade igrace za buducnost.Mada, sta znaci buducnost..neces davati nekom prednost samo zato sto ima 30 godina ako je neki 19godisnjak bolji.To sam nasi treneri praktikuju.Prodefilovali su i jos uvijek defiluju likovi poput Trivunovica, Petronijevica, Brane Ilica, Damjanovica, Injca,onog lika iz Rada...jesu li to ti momci buducnosti koje Pizon pomine u svojim izjavama!?Nesretnici koji se u kasnim dvadesetim i u 30toj metilljaju po JSL.Sramota je sta se radi, pogotovo zato sto po kvalitetu Srbija moze sastaviti respektabilan tim i grehota je da se ne plasira ne EP.

partizam od 66

pre 12 godina

Evo mogao bi Vukic brz prodoran,pa onda Ilic igra u oba pravca neumoran,obavezno Scepovic talenat kakvog nismo imali od Bjekovica juniora, i jos samo Babovica kao slag na torti i pravo u Mokrin na svetsko prvenstvo.

milan

pre 12 godina

u reprezentacijama gde gro ekipe čine igrači Partizana se i osvajaju medalje...gde sme pižon da pozove nekog drugog, pa ja da sam fudbaler i ne bi igrao za ovakve koji ostavljaju komentare iz čiste mržnje i neznanja...svaka časst lazoviću u lukoviću...

ime

pre 12 godina

Prethodnih nedelju dana Stanojević kuka zbog toga što je ostao bez nekoliko omladinskih reprezentativaca uoči predstojećeg duela sa "baukom" iz Novog Pazara, a sada predsednik izlazi sa saopštenjem u kome traži da se još prvotimaca pozove u reprezentaciju? Je l' bre vi ljudi pričate međusobno? Ja sam partizanovac, ali očigledno nedovoljno šizofren da mogu da podržavam trenutnu politiku kluba... Taman što se Lukić ućutao sa one strane brda, počeli ste vi da lupate gluposti... Izgleda nijedno prvenstvo ne može da počne bez predigre u tri čina...

777

pre 12 godina

(56, 8. avgust 2011 14:28) pricas o Anticu? Pogledaj sastav reprezentacije. Tu nije bilo Zvezdasa? Zasto onda pominjes Antica? Cisto da malo pljujes?

Gale

pre 12 godina

Ne mogu da nastavim da čitam. Partizanovac, optužuje Petrovića, a pri tome ne vidi Karadžića koji vedri i oblači godinama u srpskom fudbalu. Ne, ne mogu da čitam ceo tekst...

Dr.

pre 12 godina

(Goran, 8. avgust 2011 13:55) Ne pricaj o Estoniji u BGD. Ko da brani u onim uslovima. Zvizdali mu i pljuvali ga gani na svaki dodir lopte. Pljuvali su drzavnog golmana, prema tome sta si ocekivao? DA BRANI? Samo nemoj tom utakmicom da govoris o Stojkovicevim kvalitetima.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Sta bre ovaj hoce? Reprezentativce a nije sposoban da zadrzi nijednog glavnog igraca duze od sezonu-dve. Pa normalno je da nijedan u nasoj ligi nije za reprezentaziju kad svi koji nesto valjaju odlaze, i cim se pozzove neko iz domace lige sumnjaj u neke mutne radnje jer nemaju kvalitet da budu u reprezentaciji.

Ivan

pre 12 godina

pa dajte ljudi,nije bitno da li su u timu igraci zvezde ili partizana,recite mi samo sta su ovi uradili u zadnje dve godine?niko nece da se pokrene na terenu,ni krasic,ni vidic,ni kolarov.ali,mi u fudbalu nemamo trenere koji ce pokazati zube igracima,kao sto su obradovic ,vujosevic...ako neces da igras reci lepo da neces,a imamo igrace koji bi sigurno mogli,i hteli da ginu za reprezentaciju,mi ne smemo da pogledamo istini u oci,eto to je.dusan tadic najbolji asistent prosle sezone,a nema ga u timu.smesno....

Momo Joksovic

pre 12 godina

Slazem se ja sa tobom Djuricu, ali ipak nije to tvoj posao, da se kritikuje selektor za izbor igraca za utakmicu koja jos nije ni odigrana. Neznamo kako ce nasi odigrati (mozda i odvalimo bracu Ruse), mada sam siguran da nemamo cemu puno da se nadamo dok je Pizon selektor.
U napadu mu Pantelic , koji u 30 meceva postigne 2 gola i Jovanovic koji uopste ne igra u Liverpulu. Pa kome ce ova dvojica da daju gol? Ne vidim zasto se ne proba Kleo, Kaludjerovic ?
A ovi sto se pale na Rajevca, ma i taj vam je negdje u rangu sa Pizonom, Djoricem, Dostanicem i kompanijom. Koji je najveci reprezentativni/trenerski uspjeh od gore navedenih? Nema ga. I pustite to po strani sto je neko bio dobar igrac. Ne mora da automatski znaci da ce biti i dobar trener.

Golovi sa autokomande!

pre 12 godina

"Ćutao si dok je pozivao Raću,koga ni rođeni ćale ne bi zvao i koji nikada ničim nije zaslužio poziv."
(Vi sigurno nemate razloga da se bunite, 8. avgust 2011 12:23)
Preporučio ga lično Stamenković!!!

Navijac

pre 12 godina

Gde je Miki Sulejmani ?? Da pitam selektora Pizona,jel to sto je Miki igrao za Partizan problem da ga pozoves u reprezentaciju ? Ili je problem što je decko na vreme pobegao u Holandiju i nije dozvolio da mu pojedini menadzeri odredjuju za koga ce da igra i za kolko da se proda
Sve posle Mistera je nula u srpskom fudbalu..Radomire,vrati se,Srbija te ceka

Nik

pre 12 godina

Mozda i ima istine u ovome sto Djuric prica, ali neke od njegovih konstatacija su smesne!

Tomic je odigrao dobro dve utakmice pa treba da bude pozvan?! Pa ima igraca i iz Uba(nemam nameru da potcenjujem bilo koga) koji su vezali 10 odlicnih utakmica, pa nista(ok kapiram ja da su igrali protiv Genka, ali ljudi to su DVE utakmice!!!)!

Stojkovic mozda i jeste nas najbolji golman, ali nije ni prvi ni poslednji igrac, koji se uklanja iz reprezentacije/kluba zarad ocuvanja atmosfere i zdravih odnosa unutar ekipe!

Babovic??? Mozda, ali mislim da onda ne bi bilo fer prema Sulejmaniju, Ljajicu(nisam siguran da li je pozvan :))...

Vidim da ovde neki traze Volkova u rep?!? Pa ljudi, gledali ste ga na 4 utakmice....:) Da li je moguce?!? Niko nije ni cuo za njega(ili vrlo retki) dok nije pomenut u kontekstu pojacanja CZ pre 6 meseci... Sta bi on igrao u reprezentaciji pored Kolarova i malog Obradovica???

Kaludjerovic??? Solidan igracic, ali definitivno nije reprezentativnog kalibra... Slazem se da nije slabiji igrac od Damjanovica, ali mora i Kole(Borac) nekoga da proda...:)

I na kraju, Djuricu, zar ti nije dosta novca koji si UZEO za ovaj prelazni rok(a opet minimalno ulozio), pa hoces jos?!

P.s. A Tole nije obojen?!?!?! :P:P:P

Komanchero

pre 12 godina

Ovaj čovek treba da ode. Danas čitam u novinama da je obećao fudbalerima Partizana premiju od 30.000 evra ako se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope!? Umesto da ih sve pokažnjava i oduzme im od plate zbog neozbiljne igre protiv Genka, on se sprema da ih nagradi ako eliminišu tamo neke pacere i amatere iz Irske!? E, zato nam je fudbal ovakav!

bojan

pre 12 godina

da,Petrovicu,ne zoves igrace ovog jadnog i nezasticengog kluba,protiv koga su svi u ovoj zemlji,od politicara do FSS. Neki ljudi su pametniji kad cute.

valdo

pre 12 godina

kao prvo,sta ce bosko jankovic u timu,drugo,kaludjerovic i kleo pod hitno u reprezentaciju i ima da bijemo sve zivo. pizon nema znanje i ne ume prosto prosirenu recenicu da kaze,a takav je i trener,ako uopste ima zvanje trenera. mladje igrace u tim,a ziga i bosko neka sami nadju nove klubove.sa ovim timom gubimo od rusa,a i svaku sledecu. toliko

Aleksandar

pre 12 godina

Trenutno Partyizan nema igraca koji zasluzuje da bude pozvan u reprezentaciju. Vrlo jednostavno, Tomic nije fizicki pripremljen, Babovic je lose igra, a i malo je nepouzdan, Stojkovic je kikser kakvog nema, jedino trenutno sto valja je Volkov, ali pod uslovom da igra levog krilo, a ne beka, a to podrazumeva da mi igramo sa dva napadaca. Da sam na Pizonovom mesti ja bih zvao Jovancica, jer taj igrac moze da koristi u buducnosti zbog domonntne fizicke snage i Kaludjerovica cisto da ga isprobam. Ne znam samo sto je zvao Vilotica, kad je decko odigrao samo devedeset minuta, a zna se da ima problem sa disciplinom.

56

pre 12 godina

Đuriću , fudbalska sveznalico , kada se tako dobro razumeš u fudbal zašto ovo pitanje koje si postavio Petroviću nisi postavio svojevremeno Antiću (Partizanov igrač )dok je bio selektor . Sastav reprezentacije je manje više isti , a , jedina veća razlika je po pitanju golmana ! Setite se da ste vi iz Partizana tada , imali primedbu na izbor golmana . Sasvim normalno jer je broj jedan u državnoj fudbalskoj reprezentaciji tada nosio "uslovno" bivši golman vašeg najljućeg sportskog protivnika . Kako je branio u Južnoj Africi .... svima je poznato !!!! Ali , sada pošto je postao u međuvremenu član vašeg kluba , postao je apsolutno najbolja jedinica u Srbiji !!! Malo objektivnosti bi vam baš dobro došlo , jer je evidentno , da ne samo da nije najbolji golman u Srbiji , već nije ni najbolji golman u Partizanu . I sve dok vi to neshvatite ..... biće sjajno za vaše protivnike . O ljudskim i moralnim kvalitetima da bi se došlo do dresa državne vrednosti Đuriću ovoga puta si zaboravio . Verovatno bi bio zadovoljan da Petrović pozove sve igrače Partizana u reprezentaciju , da li bi tada bio fudbalski neobojen !

dev

pre 12 godina

A sta snajder hoce da bude i selektor? E pa sramota ko sve hoce da pravi spisak reprezentacije! A da partizan nema igraca za reprezentaciju-nema! Ni u Zvezdi nema, mozda samo Kaludjerovic, al samo zato sto nam fali spiceva!
(ReD, 8. avgust 2011 13:20)

Koji snajder? vesli snajder? ne ne on ide u siti nece in za selektora.

Tolle

pre 12 godina

Obojen, jeste...u zadnjoj deceniji je Zvezda dala sve sto vredi u reprezentaciji, bili smo ucesnici svetskog prvenstva...a nikad nisi pomenuo da, i pored takvih igraca ne mozemo do titule, jer je TOLE OFARBAN U CRNO! Dajte vi Vidica, Stankovica, Zigica, Pantelica, Jankovica...pa se javi! Dali ste Klea, Tejga...a oni nisu SRBI! Uostalom, ne vidim ko bi mogao da igra za reprezentaciju iz partizana, jedino Eduardo, al da, i on je stranac! A grobare mogu da pitam jedno: ko je, i zasto, gurao Savu Milosevica da postavi rekord? Zeka ili Bjeka? Zasluzivao je pozive nekada, ali od njegove 60-70 tekme, ja bi bio bolji od njega! Da se ne lazemo, ko je postigao najvaznije golove u istoriji Srpske reprezentacije? Nikola Zigic!
Najvaznije golove u istoriji reprezentacije postigao Nikola Zigic?I to jos kazes "golove", znaci u mnozini?Evo, ja ne mogu da se setim ni jednog bitnog gola.Nemoj mi molim te spominjati golove protiv Azerbejdzana i slicnih, u utakmicama koje dobijemo sa 3:0.

SRBIN

pre 12 godina

Sramota je sto nema domacih igraca u repr., automatski i nasa ionako slaba liga jos vise opada, nije bitno koji je klub, ako je dobar igrac u Napretku npr, neka igra u reprezentaciji, ali tu ima problem koji je prisutan ko zna od kada.....selektor je formalno tu, a i onaj koji se izbori da sam odlucuje, posle jednog neresenog odleti! Treba zvati domace igrace, Kaludjerovic mora da igra, Volkov takodje, zasad toliko...Babovic ako zadrzi formu uz Tomica, takodje mogu igrati...Vilotic uz malo pameti isto tako....Kleo bi uz Kaludjerovica bio savrsen...ima tu jos igraca...a ova prepucavanja C.Z-PARTIZAN su smesna....jadno je to, ovo je reprezentacija...svi smo jedan narod, ali nije dzaba receno...SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA! Dok je ovako nema nama jake reprezentacije, klubova, Evrope....samo nastavite.....

sulc

pre 12 godina

vidi vidi ovog djurica sto se nesto profinjao. Sad mu dobri igraci iz zvezde,a kad nas je bombardovao svojim nebulozama od saopstenja tad smo bili kante. Prepao se covjek nove zvezde i andrije,pa spust loptu.

satis nambijar

pre 12 godina

Ova izjava je u najmanju ruku nebulozna,jedini igrac partizana koji bi mozda mogao da nosi crveni dres je Volkov ali na toj strani su Obradovic i Kolarov tako da nista od toga,Stojke je u Genku bio lobovan na gol liniji...Tomic??Nemojte molim vas,bocni igrac bez ijednog prodora,ostali ne zasluzuju da budu pomenuti.Kaludjer lepo igra te malene utakmice,dobro je to ali ne dovoljno za reprezentaciju,meni se vise svideo Darko Lazovic ali kod nas je valjda igrac mlad i neiskusan do 25.

navijac

pre 12 godina

Ah....vraca se nostalgija. Kako da se vratimo na Anticevo vreme isto kao i kako da se vratimo na staru nostalgivnu Jugoslaviju.
Tada su bili postavljeni stvarno vrhunski treneri.

stefan grujovic96

pre 12 godina

PARTIZAN je najbolji i treba svih 11 igraca da igra a zvezda da bude izmena nesto za kfalifikacije za ligu sampiona nisam video zvezdu.zato TISINA

sio nam ga...

pre 12 godina

Mozete vi da pricate o Stojkovicu sta hocete, i takav kao "rupa" najbolji je srpski golman!!! I da nije pokazao onu majcu mrzeli biste ga tako da vasa misljenja po tom pitanju su sve samo ne objektivna! A da ne pricam o tome sto ima i navijaca Partizana koji ga ne vole, nazalost, takav smo narod... Jesam vatreni grobar ali ovog necu ni da komentarisem, vidi se da nema obraza jer bi prvo morao detaljno da pocisti svoje dvoriste, da objasni kako i po kom kriterijumu to neki igraju u Partizanu... Koga bi on iz trenutnog tima Partizana da pozovu u reprezentaciju, pa daj molim te budi realan bar malo...

Djole

pre 12 godina

Mislim da je sve ovo sto je gospodin Djuric rekao, potpuno i stoprocentno u pravu!!!! Ama bas sve sto je izgovorio je na mestu i bilo je krajnje vreme da neko javno to kaze!!!

Ko je to zasluzio poziv?

pre 12 godina

A koga bi on to iz partizana zeleo da vidi u reprezentaciji??? Mozda Clea.
Stojkovic ne brani vec vise meseci i ti se si sad setio da pitas zasto ne brani i jos da je obojen. A ko je od sadasnjih zvezdinih igraca u timu?
Ili mozda Stojkovic treba da se proda?

давид88

pre 12 godina

навијам за црвену звезду и што се мене тиче за нашу репку треба да играју најбољи небитно нека свих 11 буду бивши или садашљи играчи партизана, али то ће се десити лимбурга месеца зато што нашим фудбалом ведре и облаче менаџери, кумови, рођаци, побратими, докле ће у нашем националном тиму да играју деки и панта кумашини, жигић је по мени ок, шта треба да се деси па да сулејмани, тадић, качар буду у страртних 11, заваравамо се неким барзилцима жњ класе, треба да се ради са овом децом и то озбиљно, менаџери од малих ногу уништавају фудбал, па у нашим друголигашима је довољно да знаш мало лопте набијеш кондицију ћале ти неки бизнисмен и ето тебе у стартној постави, и како то да сви прволигаши у хрватској имају рефлекторе, а код нас зими мечеви првог ранга почињу око 10 сати ујутру, зато што код нас кад оће да поставе рефлекторе на неком стадиону прво тендер, па двајес комисија, па теко онда крене и тако доста фрустрација код мене зато што годинама слушам исту причу, поздрав за све љубитеље фудбала са церака

давид

pre 12 godina

а које то играче из партизана треба да позове, да би ђурић могао после да их утопи за добре новце

ReD

pre 12 godina

A sta snajder hoce da bude i selektor? E pa sramota ko sve hoce da pravi spisak reprezentacije! A da partizan nema igraca za reprezentaciju-nema! Ni u Zvezdi nema, mozda samo Kaludjerovic, al samo zato sto nam fali spiceva!

Goran

pre 12 godina

Ma koliko mi Pizon bio antipatican, ovaj Djuric je jos gori... Pa koga da pozove iz Partizana i Zvezde?! Nasa dva najveca kluba zajedno nemaju jednog igraca koji je reprezentativni kalibar. Stojkovic je dobar golman ali nestabilan, sklon kiksevima, zamislite jos kad ga na tekmi proziva ceo sever... videli smo kako se to zavrsilo protiv Estonije u Beogradu... a ovi ostali koje Djuric navodi Kaludjerovic,Babovic... pa to je prosto smesno. Slazem se da neki igraci mozda fale na ovom spisku,ali to sigurno nije niko iz nase lige...

Bari1991

pre 12 godina

E ako je to rekao Djuric,vrstan poznavalac fudbala,bivsi fudbaler i istaknuti sportski radnik,vec dugi niz godina, onda je to bas u redu.Pa ko se bolje razume u fudbal i reprezentaciju od njega???

sani

pre 12 godina

Jasno je jedno, da "Đura" nastavlja da se služi prljavom propagandom kao i kada je izmislio da mu se pojedine "kolege" Predsednici klubova žale kako sudije navijaju za Zvezdu. Tako je i Tole nastupao dok je još bio Predsednik Partizana i to govori da ovde ne može biti reči o regularnoj ligi dok je a Pižon je pokazao svoj veliki kredibilitet što se uhvatio u kolo sa Toletom i prihvatio uloge unapred određenog gubitnika. U takvoj poremećenoj situaciji ni Đura neće propustiti priliku da pokaže svoj kritički smisao jer je on u poziciji realnog predsednika FSS-a.

soni

pre 12 godina

Kakvu glupost je lupio ovaj Djuric: " Zvezda je pod Pizonom igrala najlepsi fudbal". Pa covek igra sa 3 zadnja vezna, a tekme smo dobijali sve sa po 1:0. Kako to moze da bude najlepsi fudbal?
(MИлош, 8. avgust 2011 10:29)
Covek je mislio na pizonov prvi mandat u zvezdi 90tih kada smo sa dekijem i pericom stvarno igrali najlepsi fudbal...

grobar

pre 12 godina

Kahriman je najbolji golman ali nema mamu i tatu da ga proguraju. Za Kaludjerovica je OK stav, i sto se tice reprezentacije bolje da igraju Evandro i Kleo nego ove umisljene zvezde koje ginu za ino klub a za reprezentaciju igraju kao po kazni ili otkazuju igranje kao Lazovic i Lukovic. A za Djuruca pitanje istog tipa Ko gura Scepovica, Babovica Rnica, Rankovica? Odgovor je isti menadzeri. E zato Durovicu Partizan nece igrati ligu Sampiona, a Srbija na EURO. Pocisti prvo svoje dvoriste pa gledaj u tudje.

mille grobar

pre 12 godina

cuti djuro,kad nam je gurao racu nisi se bunio? a Stojkovic je u vise navrata pokazao kakav je igrac! lob protiv rada,genka,indirekt i jos mnogo toga...

Boba

pre 12 godina

"strelaa"
Tvoj komentar je glup jer za Francusku ne treba radna dozvola.
Oni imaju ogranicen broj stranaca,ja mislim 5...
Da si rekao da treba da dobije radnu dozvolu da bi igrao u Engleskoj onda bi bio u pravu.
A cini mi se da je takva informacija i kruzila ovim sajtom(da je neki klub iz Engleke zainteresovan i da mu trebaju igre za reprezentaciju)
U svakom slucaju,jos jedan Raca...Dok momci poput Kacara,Tadica,Sulejmanija i Matica ce dugo jos bit van ekipe i ako to zasluzuju pre nego doticni.

Josko

pre 12 godina

Meni nije jasna samo jedna stvar.Ako je vec to javna tajna,da menadjeri sastavljaju reprezentaciju,onda gde su tu u toj pricu kljucni igraci Vidic,Stankovic,Ivanovic,Krasic...Zasto oni cute i prave se da je sve u redu? Zar je Vidicu svejedno da se blamira po raznim Estonijama po snegu i da igra u istu ekipu sa Damjanovicem i Veseljkom? Ako je nesto tu sumljivo,oni treba da reaguju,da odbijaju pozive,da progovore....

nepristrasan

pre 12 godina

sta je bilo Djuricu???Frka, a???...zabrinut je jer nema bonusa kad prodaje igrace jer ne igraju za reprezentaciju.... patetican si...

xxx

pre 12 godina

pa da, najbolje da igraju svi iz Partizana pa da Djura moze ko covek da trguje...elem, kad budes drzao u Partizanu igrace duze od 2,3 godine umesto sto ih prodajes, mozda ces i imati nekog reprezentativca...

Janker BB

pre 12 godina

Vidim ovde koliko ima realnih ljudi koji komentarisu a koliko Zvezdasa i Partizanovaca, pristrasnih.Budimo realni i nemojmo porediti igru Pizona sa njegovim trenerskim poslom.Ako je bio vrhunski fudbaler, ne mora da znaci da je i vrhunski trener.Imamo Maradonu kao cist primer.Sto se tice pozivanja igraca u reprezentaciju, ne brojim koliko ima Partizanovih a koliko Zvezdinih, brojim koliko golova dajemo svi zajedno.Ocigledno je da su oterali Antica preko cije reci nisu mogli nikako a doveli onog sa kojim mogu da manipulisu kako hoce.Pratio sam treninge reprezentacije dok je Antic bio na klupi jer je covek imao autoritet, a kad je dosao Pizon koji ne zna da sastavi prosirenu recenicu a kamoli tim od 11 igraca, (ili bi mozda znao da sastavim tim od 11 igraca da ga ne sastavljaju drugi), onda je dragi moji krenuo ponor nase reprezentacije.Grobar sam a vi presudite da li sam kao pojedini ovde pristrasan ili ne.Pozdrav... ipored svega, zelim uspeh reprezentaciji jer sam pre svega SRBIN!

Dragi

pre 12 godina

Đurić je sasvim u pravu i sa njim treba da se slože svi dobronamerni ljubitelji fudbala u našoj zemlji, bez obzira za koga navijaju.
Pižon takvim načinom vođenja ekipe nema šanse da se plasira na šampionat Evrope, a sa njim ćemo ostati i bez plasmana na šampionat u Brazilu.
Pižon radi za veoma nisku selektorsku platu, za razliku od Antića, i to je razlog zbog čega sluša druge i ide "na ruku" menadžerima ili Toletu.

Igor MU

pre 12 godina

Naso ko da ga kritikuje!Stojković ne zalužuje više poziv a i ni jedan igrač tok kluba,a tek ovaj koji odlazi.Jedino je u pravu za ove matore kojima se treba zahvalitu.

Vi sigurno nemate razloga da se bunite

pre 12 godina

Ćutao si dok je pozivao Raću,koga ni rođeni ćale ne bi zvao i koji nikada ničim nije zaslužio poziv.Sad se javljaš potpuno bez razloga jer ne postoji igrač iz partizana koji može biti i u široj konkurenciji a tek ne zaslužuje Stojković,koji je rupa neviđena.Prima golove sa preko 30 metara i trenutno nije ni među 5 naših najboljih golmana. Što se Pižona tiče,on nikad nije ni zaslužio da bude selektor i treba ga smeniti ali zajedno sa Toletom i celom FSS,jer je činjenica da mu se neko meša u izbor igrača,što nema veze sa klupskom obojenošću.

Милош

pre 12 godina

Углавном је у праву. Пижон је катастрфално лош селектор, али ниједан играч из домаће лиге није довољно квалитетан за репрезентацију. Позив су морали да добију: сулејмани, Лазовић, Тадић, Матић и Дишљенковић, наш најбољи голман који је рекао збогом репрезентацији јер није хтео да греје клупу лошием од цебе(слично и Лазовић).

ŠBBKBB

pre 12 godina

Partizzanovac sam, ali ovaj lik me prosto nervira, čovek nije uspeo prošla godine ni sponzora da nađe, pa je država pritekla u pomoć političkom odlukom.
A što se Petrovića i igrače koje poziva upravu je za to. Ustvari ovo nije ništa novo. Koji idijotizam je isprobavati igrače koji neće igrati, a ne uigravati reprezentaciju da funkcionišu ko tim.
Ali da nam za reprezentaciju igraju igrači koji nemaju tim ili nisu igrali godinu u nešto dana je idijotizam. Znam da je i mojim prijateljima velikim Zvezdašima smetalo kad je Stojke branio za reprezentaciju a nije imao ni kluba ni minut proveden u igri.
Siguran sam da je bilo mesta i za Volkova, Babovića, Ninkova i Kaluđerovića, Sulejmanija ....
Svi su pljuvali Raću ali dečko je po meni stvarno potreban reprezentaciji isto kao i Žigić. Međutim zvati vezaru Veseljka Trifunovića sa dve leve noge koji se sam niduio Zvezdi je smehotres. Pa da ima bar malo procenta reprezentativnog kalibra siguran sam da bi ga Prosinečki doveo.

zzbz

pre 12 godina

Nije obojen , njemu su obrazi prirodno crveni.
Ponekad pomislim da bi se jaca reprezentacija sastavila od igraca koji nisu pozvani nego oni koji su standardni.
npr. Stojkovic (Brkic) Ninkov, Volkov, Rajkovic, Vilotic, Fejsa, Tadic, Djuricic, Matic (Ljajic), Sulejmani, Aleksic
Lupio sam sastavi ali nisam siguran da je ovaj tim slabiji od prvog tima

White fly

pre 12 godina

Jesam Partizanovac ali ovaj covek lupa gluposti.Ko iz sadasnjeg tima Partizana zasluzuje da dobije poziv sem Volkova? Mozda "mladi" Ilic koji posle pola sata jedva dise,Stojkovica niko nece vise zvati zbog Djenove(a i realno, kvalitetan jeste ali previse kiksira.Ima Srbije bolje i pouzdanije golmane).Od domacih igraca u Partizanu jedino sto valja su Volkov i Stojkovic, sve ostalo su prosecni igraci.Ono sto nas izvlaci jesu stranci.I napokon se nadam da ce prodati onog nesretnog Petrovica da ga ne gledam vise ni u Partizanu a ni u reprezentaciji.

Iz Zvezde zvati samo Kaludjerovica.

Ono sto mi najvise smeta jeste sto imamo odlicne mlade igrace u inostranstvu ali kako bi neko od njih bio pozvan mora da mu je menadzer u dobrim odnosima sa ljudima iz saveza.Gde su Sulejmani, Djuricic, Ljajic, Matic, Rajkovic, Tadic,itd??? To govorim pre svega jer sam cuo pricu da Dusan Tadic(koji igra odlicno u Holandiji)nije pozvan u reprezentaciju zbog toga sto mu je menadzer u svadji sa Karadzicem.

Nece od fudbala nikada biti nista u Srbiji jer previse je mafije i mutnih radnji u njemu.Zato i skoro da ne gledam domaci fudbal vise a i reprezentaciju vise ne gledam tako cesto.

Jabilondo

pre 12 godina

A koga da zove? Scepovica, koga ti guras u tim po narudzbini? Ionako ste proguraci Racu Petrovica, u dilu sa Jovicom Radonjicem, pa sad molim Boga da se proda, pa da ga ne gledam vise.
Sram vas bilo sve. Muka mi je vise od guranja igraca u reprezentaciju i klubove. Upropastili ste sve cega ste se dohvatili.

luka

pre 12 godina

u potpunosti je Djuric u pravu,osim za Stojkovica,a sad pitanje kako to da je forsiran Raca Petrovic i onda ima dovoljan broj utakmica za reprezentaciju da bi konkretno mogao i u englesku gdje ce i koji euro vise zavrsiti i u Partizanovoj kasi a igrackim kvalitetima nista bolji od Tomica,Dimitrijevica i ostalih veznjaka,dvostruki arsini zar ne?

Marko

pre 12 godina

Ti si medju poslednjim ljudima koji treba nesto da prigoravaju.. Ko sastavlja tim u partizanu,zasto ni jedan stranac nije prosao probu u partizanu,gde su iscezle pare od LS-a ? Slazem se da je Pizon trebao da pozove neke druge igrace,a tu mislim na Sulejmanija,Matica,Tadica.. Tomic mora jos da se dokazuje,a Stojkovica ne treba komentarisati,mislim da Srbija goreg golmana nije imala ali tuzno je sto je Jorgacevic dobio sansu tek posle onog incidenta u Djenovi..

Deki

pre 12 godina

Djurici, Sulejmani, Kaludjerovic, Tadic, Lazovic Darko. Umesto Milijasa, Trivunovica, Damjanovica , Jovanovica. Zasto bi to bilo tako bolno uraditi?
Za Stojkovica se slazem da ga ne treba pozivati , jer njegovo prisustvo kvari atmosferu u reprezentaciji. Kada ti zvizvi pola stadiona celu utakmicu to se odrazi na sve ostale igrace a on je sam kriv za to.

dovla

pre 12 godina

Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci,
ti sto si ovo rekao nisi normalan!!!!imamo najboljeg stopera na svetu a ti ga neces u reprezentaciji?!!!!jel si ti normalan.prihvatite da mi imamo 3.4 igraca visoke klase a da je ovo ostalo prosek!da ne treba mozda vukic da igra umesto stankovica,rnic umesto vidica,a miljkovic umesto kolarova?mnogo ste smesni grobari sa vasim komentarima!!realno ni u zvezdi ni u partizanu nema igraca za reprezentaciju.uvalili ste drvo od petrovica

darko

pre 12 godina

“Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića? Koji golman je bolji? aaaaaa jorgacevic, disljenkovic, dimitrijevic...... a o babovicu i ostalima necu ni da komentarisem, stojkovic prima golove iz mrtvog ugla, u blizi ugao,lobuju ga na gol liniji, ispusta loptu...... babovic ne zna ni sam zasto igra fudbal, tomic je nalozen ima talenta ali je nalozen sto ga sputava, kaludjerovic je drvo..... da li moram dalje da komentarisem, zao mi je sto se ne zove kleo, ali ajd sad sta je tu je......

gox

pre 12 godina

Pa prvenstveno je glupo pitati od koga Pizon dobija naredbe.Pa to se bar zna.Od onoga sto ga drzi tu ,a to je Tole.
Posle izjave Djurica da napusta Partizan na kraju sezone,dolazim da zakljucka da se zakacio sa Toletom. Najverovatnije se nisu dogovorili oko procenta,a mozda je ovo sve samo farsa.
Kada je Obradovic koji je igrao u Partizanu imao prednost nad Kolarovom koji je za ogromne pare otisao u MC, tada to Djuricu nije smetalo.
Citajuci izmedju redova,najpre je to da Djuka nema podrsku Karadzica,jer kada jedan zvezdomrzac pocne da brani interes CZ,to je signal da tu nesto ne funkcjonise bas najbolje!
Za neke stvari se slazem sa Djukom,ali da zovne Stojkovica kome ce dve trecine stadiona zvizdati i na taj nacin remetiti celu repku,to bi stvarno bilo glupo.A sada sto Djura ne moze da ga uvali zato sto ne igra u repki,o tome je pre trebao razmisljati.

branko_84_LAzarevac

pre 12 godina

polako Djuricu,donekle imas prava sto se tice ovih igraca koji debituju sa preko 30 za reprezentaciju i zasto nema Tadica, Matica i Sulejmanija.
Ko u ovom trenutku zasluzuje poziv iz partizana? Budimo realni,Stojkovicevo pojavljivanje na golu stvara strahovit pritisak na igrace i unosi losu atmosveru.
Sto tice vecitih rivala samo je Kaludjerovic zaista zasluzio poziv,em je decko u formi trese mreze na svakom mecu,em u spicu nemamo CF.
Da je Borha Srbin sigurno bi bio u timu Srbije,momak je sjajan igrac.
Kleo nikad nece igrati za reprezentaciju zato sto je stranac,bez obzira sto poseduje srpski pasos,jedino da je klasa koji trese mreze po engleskoj ili spaniji pa da ga covek pozove a ovako prosecan strelac... nema od toga nista

Vlada

pre 12 godina

Ovo je strašno što se dešava u našem fudbalu i koliko su Tole i drugari krenuli da ruše fudbal. Evo o igračima Partizana i C.Zvezde i nihovim mestima u reprezentaciji:
Stojković (imao bi mesta u prva tri golmana ali ne i da bude prvi. Njegov problem sa menadžerima itd narušava reprezentaciju). Igrači poput Babovića, Vukića, Ilića i Kovačevića su stari za reprezentaciju, Miljković, Šćepović, Kaluđerović i Lazović su budućnost, a sve ostalo su stranci. Kleo i Evandro su stranci, a ja nisam za to da stranci igraju u reprezentaciji, a oni koji imaju mesta (Ninkov i Petrović) su otišli ili će otići.
Koliko su prljave igre u pitanju govori i činjenica da je FSS zbog zaduženja klubova zabranio kupovinu igrača. Činjenica da je za Partizan prelazni rok završen, a Zvezda još čeka ishod. Evidentno je da Dragutinović, Luković, Mojsov, Kojić i Kaluđerović čekaju da vide da li će Zvezda ući u Ligu Evrope. Ako bude igrala u Ligi Evrope Zvezda će dovesti Dragutinovića ili Luković (ili obojicu) i zadržati Kaluđerovića. Ukoliko se to ne dogodi Kaluđerović će biti prodat (da mu ne padne cena), a doći će Mojsov i Kojić (koji ove godine ne mogu za Zvezdu da igraju u Evropi.
Dakle, ako je problem neka Pižon ode. To bi za Zvezdu bilo dobro, jer niko ne bi mogao da se krije iza njega i ostalih naivnih Zvezdaša koji su angažovani u FSS. TOLE ODLAZI!!!

Milan

pre 12 godina

Sto se Stokovica tice verovatno nije na spisku zbog toga sto je imao ruznu proslost a ako se ovo da je pozvao u reprezentaciju igraca koji je povredjen 2 godine odnosi na Boska Jankovica pa Bosku da vezu obe noge i dodatno ga zavezu za stativu opet ce biti bolji igrac od Babovica i Tomica zajedno

Davor

pre 12 godina

Pižon je bio sjajan fudbaler, jedan od najvećih na ovim prostorima, legenda Crvene zvezde, dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal.
Posle ove recenice ne bih uopste komentarisao ovog lika ...

Nenad

pre 12 godina

Za Stojkovica je sasvim jasno zasto ne dobija poziv.Jednostavno,velika vecina ljudi u Srbiji ne zeli vise da ga vidi na golu i na svakoj reprezentativnoj utakmici bi bio ispracen salvama zvizduka...Djuric ponovo provocira Lukica izjavama kako je Zvezda igrala najbolje dok je Pizon bio trener,a pojedinci posle neka pricaju kako Lukic podize tenzije,ako imaju obraza...

gandalf

pre 12 godina

pitanje koje godinama "lebdi" u vazduhu, ali ga niko javno nije postavio:'Djuricu ko vodi Partizan,ti,Bjeka ili Zeka ili mozda neki Peka?!
Kakav komentar.....vrhunski!!!!!!!
Ok, slazem se da je uvek bilo oko spiskova reprezentacije sumnjivih igraca a pogotovo u poslednje vreme, ali nije mi jasno sta je gospodin šnajder hteo ovim da kaze??? Kuka sto nije pozvan zvezdin igrac(???) a kaze da je pizon obojen??? Pa u koje boje ako nije pozvao ni zvezdine igrace??? Kog igraca bi on hteo iz svog tima za reprezentaciju, onog sto povraca posle tek odradjenih priprema ili onog sto ima 2 metra a lobuju ga iz peterca???? I sta dira Boska, pa da je i bez jedne noge zvao bi ga jer takvih igraca nemamo, tj. imamo ali ih mozemo nabrojati na prste jedne ruke !!!

Neko

pre 12 godina

Bolje ti kazi ko Stanojevicu sastavlja tim!? Go gura Scepovica i Miljkovica? Zasto zbog Vukica i Ilica propadaju Brasanac, Markovic i ostali? Zasto ce zbog Miljkovica sezonu da izgubi Aksentijevic? Raca se prodao, dosta je bilo! Bio je pozivan kad je bio rezerva u partizanu, tad si cutao!? Tomic!? Onaj kome ceo stadion zvizdi!? Stojkovic!? Onaj za koga si pre dva dana rekao da ima "problemcice u glavi"!? Bolje ti grobarima kazi gde su onolike pare zavrsile, gde su pojacanja!? Ko ce preuzeti krivicu za ispadanje od slabijeg Genka!? Ne mazi oci ljudima i ne vrdaj! GDE SU PARE BRE!?

foliranti

pre 12 godina

Djuricu molim te ne pravi se lud i ne bacaj prasinu u oci nama kojima je jos ostalo zdravog razuma u ovom loncu Srpskom gde ima svega sem postenog rada i zasluga za njega,a posto se pitas na koji nacin Pizon sastavlja reprezentaciju reci cu ti na isti nacin na koji i ti i ovi iz Zvezde pravite selekciju kvaliteta i to ko ce kada da igra i zbog cega gde od kvaliteta nema ni K. Ali cik recite momcima sa dzipovima ko sme a ko ne sme da igra,zato ne dizi buku nego cik sredi svoje dvoriste od tih nazovi menadzera ako smes pa onda kreni u borbu za pravdu!!

aleksandar

pre 12 godina

Stojke treba da ima mesta,sto se odbrane tice ok je,trebalo bi samo razmisliti o Volkovu uz Kolarova,vezni red treba da pretrpi mali remont,Stankovic treba da se oprosti,na krilima Krasic i Bambi Tosic da budu standardni,a u napadu sve promeniti,tu smo najlosiji,zvati Klea i Kaludjerovica

Krespo

pre 12 godina

U prevu je taksista . Ko će na EURO 2012 da hvata u ruke povratne lopte sa 40 metara ?
Pa ja sa Savićem i Krstajićem kao štoperima ne bi primio 20 golova na 20 utakmica u ovoj našoj TSL

lezdra

pre 12 godina

Ma možemo mi Đuru da volimo ili pak mrzimo, al' čovek je u pravu. Kako je moguće da, i pored toga što su u takmičenjima za LE i relativno dobroj formi, i Zvezda i Partizan daju tako malo igrača za A tim Srbije? Kako je moguće da u timu nema, primera radi jednog Sulejmanija, Kačara ili Klea bar za prijateljsku utakmicu? I još nešto, dokle se došlo u istrazi i rasvetljavanju pozadine organizovanja incidenata na stadionu u Đenovi?

meraklija

pre 12 godina

Covek je 100% u pravu. Na zalost mozemo mi po forumima da pisemo sta hocemo, Petrovica i ekupu koja ga je postavila to ne dotice. Oni zive na cardaku sa platom nekoliko hiljada evra, ne rade nista i spustaju nas fudbal na najnize grane. Da nije Partizana i Zvezde da osvoje po nekli bod u Evropi bili bi po rangu kao Andora. Zato je jedino resenje TOTALNI bojkot reprezentacije od strane navijaca dok ova garnitura na celu FSS sa svim selektorima ne ode. To je jdeini spas, inace imacemo posle Pizona nekog drugog Pizona i sve u krug....

MS

pre 12 godina

"Pižon je bio sjajan fudbaler, jedan od najvećih na ovim prostorima, legenda Crvene zvezde, dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal. Izuzetno ga cenim, taj utisak se ne menja bez obzira na ovu situaciju, samo ne sme selektor da bude obojen".
Ne bi smeo ni predsednik Saveza, pa jeste...

Најбоља је најбоља ...

pre 12 godina

Оћу да видим Калуђеровића у дресу Србије! Може и Клео,он је фантастичан,а сигуран сам да би оставио срце на терену,за разлику од Видића,Пантелића итд итд
Наравно,све најбоље Види и Марку,остаћу у срцу Делија,ал сад морамо да сагледамо интерес репрезентација, без подела Партизан-Звезда! Још 2 играча посебно маме моју пажњу,а то су Димитријевић и Волков. Фантастични играчи,Димитријевић одличан преглед игре,пас,све одлично сем брзине,а Волков брзина,центаршут,пробијање све одлично,само незнам дал имају места,ал пре би њима дао шансу него Милијашу или Коларову рецимо!

chera-bera

pre 12 godina

Poslednjih 50 godina u fudbalskom savezu i oko reprezentacije znacajan uticaj imju ljudi iz C. Zvezde. Setimo se samo Miljana Miljanica dozivotnog predsednika, selektora,.. i ne znam cega jos. I nikom to nije smetalo. I ako ne navijam za Zvezdu nije smetalo ni meni jer se manje vise znalo ko je Dzajic, Paunovic, Filipovic, Radanovic,.... Mozda je bilo malo nekih stvari i po kljucu ali to je moglo da prodje samo ako su odlucivale nijanse u kvalitetu.
Sada je sve problem i Karadzic i Lukic i Vesic i Veselinovic i .. spisak koliko god hoces dugacak.
Ocigledno da su ljudi kojima je samo novac i samo novac na prvom mestu, potisnuli prave sportske raznike i uveli neke druge vrednosti koje su ispred sportskih rezultata.
Sportski rezultat mora uvek da bude na PRVOM MESTU pa onda sve ostalo.
Do tada mi obicni navijaci mozemo samo da se nerviramo i da nam i dalje budu uskracena radovanja za rezultate koje reprezentacija objektivno moze da ostvari, a koje nazalost u ovakvom okruzenju sigurno nece postici.

kuksa

pre 12 godina

Katai,Tadic,Aleksic,Sulejmani,Jovancic,Kaludjerovic,Darko Lazovic,Volkov,Djuricic,Ignjovski zasluzuju poziv u reprezentaciju trenutno bar za ovakve prijateljske utakmice !

o shonesi

pre 12 godina

realno,Stojkovic je nesiguran,brani nemoguce,a prima neke lobove,golove glavom sa 20 metara,ispusta loptu kod centarsuteva,itd,uvek sam bio za golmana kao sto je Jevric bio,ne znam da je nekad napravio neki kiks..A Kaludjerovic daje golove Ventspilsu,spor je,slab u duelu,prilicno neprecizan,i nema tehniku,tako da definitivno nije za reprezentaciju...nego,uvek mora neko nesto da prigovara,a zivo me interesuje koji je to Djuric fudbalski autoritet,pa on sad ima misljenje,koje treba da postujemo

chombe

pre 12 godina

gde nije obojen, iz aviona se vidi da samo zvezdasi igraju.. pricali vi sta god hocete, ali stojkovic jeste trenutno nas najbolji golman i uvek je bio.. a da je kleo kojim slucajem tresao mreze u zvezdi, kao u partizanu, zabelezio bi on vec 10 nastup u reprezentaciji.. lakrdija!

Joao

pre 12 godina

Eh, opet ovaj...
Ima se Pizonu mnogo sto sta zameriti, za ponesto je Djuric i u pravu, ali pusti coveka da radi, i tako ga je Karadzic "namestio" da radi u najgorem trenutku.

Iha

pre 12 godina

Daleko od toga da podrzavam Pizona jel po meni on nema pojma. Drugo izjava Djure da je Zvezda pod Pizonom igrala najlepsi fudbal govori sve o Djuri.
A ko to treba iz Partizana da bude pozvan?
Ilic? mator
Vukic? mator
Scepovic? ae bre
Tomic? da da sigurno
Stojkovic? rupa to se videlo protiv Genka.
Vi trenutno nemate igraca za reprezentaciju shvatite to. Mozda bude bilo ako investiras jos 4 miliona Djuro...

m

pre 12 godina

Mudro zbori, mada deluje kao neki alibi, ili obojeni Djura... Ko gura Scepovica u Partizan? Zonpi??? Mada Zonpija vise i ne vredi komentarisati...
P.S. Sve u svemu zanimljiv stav Djure, sta li ce Tole na ovo:)

Rumenige

pre 12 godina

Nema veze što je Petrović obojen,nego što je nesposoban i nema autoritet.Svi znaju da mu menadžeri sastavljaju reprezenttaciju.Rezultati će nažalost sve pokazati.Hrčci će nas pocepati ako do tada Pižon ostane trener.

sonne

pre 12 godina

“Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića?"
e dobar vam ovaj djura, samo on neka se drzi sivenja
pa nije ga zvao zato sto je obicna rupa od golmana nisu mu se dzabe svi smejali dok je pokusavao da brani u inostranstvu!

MarkoSi

pre 12 godina

Stojković je protiv Genka koštao Partizan prolaza dalje i definitivno nije za reprezentaciju (setite se indirekta). Kaluđerović se toliko ispromašivao lane u derbijima da nije ni zaslužio poziv (dok ne popravi realizaciju). Stoji jedino da Pižon poziva starije igrače da debituju. To je nerealno jer ako se neko nije pokazao do 30. godine, teško će ikada bljesnuti.

my way

pre 12 godina

Vidi sad ovi poceli sa saopstenjima. Nema, veliki klubovi kao Zvezda su uzor i kad rade pogresno:) Sto se tice prozivki na racun pozvanih igraca, pre svega Boska Jankovica, sramotne su. Pizon je realno trebao da pozove Klea i Sulejmanija, a svakako ne nekog od sadasnjih igraca Partizana. Svaki iskreni partizanovac mora da prihvati da je pre bilo mesta za Cavu Dimitrijevica, Kaludjerovica i Darka Lazovica nego nekog iz njihovog tima. Stojkovic i njegovo izbacivanje je posebna prica i velika mrlja za Zvezdu i njene navijace, tu vise nisam pametan sta dalje. U svakom slucaju Jorgacevic je nas prvi i najbolji golman, ko god branio protiv Rusa.

4 puta zaredom

pre 12 godina

Svaka ti je Djuricu ka Njegoseva,sem pozivanja Kaludjerovica...mislim da svesno rade na tome da se ne ide na evropsko,zato se i sprdaju sa narodom

Broj Jedan

pre 12 godina

Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića?
-Ne poseduje kvalitet za reprezetativni dres.
Koji golman je bolji?
-Bojan Jorgancevic, Vladimir Disljenkovic, Zeljko Brkic...
Da li je on kriv za incident koji se u oktobru desio u Đenovi?
-Iako su u pitanju vise neke politicke igre, delimicno se krivica za incident moze pronaci i u njegovom ponasanju (provokacijama).
Do tad je bio neprikosnoven među stativama, a onda je, nestao!
-Do tada je selektor bio Antic, a onda je "nestao". Normalna je pojava da novi selektor ne zove neke igrace koji su do tada bili standardni. Npr. Nenad Kovacevic je bio standardan kod Klementea, a onda su dosli Djukic i Antic i taj covek vise nije pozvan u reprezetaciju. Hocemo li i tu da trazimo neku teoriju zavere? A ima jos takvih primera...

kursula

pre 12 godina

"dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal" rece Djura i ostade ziv pa bre covece ovo je najveca glupost koji si mogao da izvalis, znas li sta je lep fudbal to je ono sto igra barsa!

Pfc

pre 12 godina

Ne znam koji su to rezultati preporucili Pizona da bude selektor, Temisvar mu je ispao iz lige, a znamo kako je u Zvezdi zavrsio trenersku karijeru. Tole koketira sa crveno-belima da bi njemu bilo dobro.Msm da Partizan treba da se ukljuci u akciju protiv Toleta, da bi se sredile stvari u srpskom fudbalu, da se ne ponovi kup i najzad da svi shvate da je ovo Partizanova era, a ne Toletova kako se pokusava dezavuisati javnost.

Milorad

pre 12 godina

Đura se ponovo razume u sve. Razumeo bih da je ovakvu izjavu dao trener Stanojević ali Đura!? Taj čovek smenjuje Stanojevića posle svake utakmice. Svi znaju da mu čeka prvi kiks u prcenstvu ili neki slabiji rezultat sa Šamrkomom i da se sve dogovorio sa Markom Nikolićem, bivšim trenerom Rada.

strelaa

pre 12 godina

cinjenica da ce Vilotic da igra(da bi mogao da ima nastup u reprezentaciji a samim tim i mogucnost dobijanja francuske radne dozvole) govori sve...

zorz

pre 12 godina

"rece covek koji je zaduzio srpski sport i fudbal"
pa i jedni i drugi nam dovode "brazilce i ostale" koje hvataju grcevi vec posle prvog poluvremena

veeeliki strucnjak

pre 12 godina

Nista ne brini Djuro, sad ce Pizon da izgubi neku utakmicu pa ce Tole tebe za selektora. Pa ces da sijes sastav kako zelis: na golu Stojkovic, pa dalje Petrovic, Vukic, Tomic, Smiljanic, Ilic, Ilijev, Babovic, Kleo, Savic, Kamara, Eduardo (dobice srpski pasos) itd. A rezultati ce biti SRB:Belgija 0:4 , Srb:Vels 2:5 , Srb:Hrv 0:6 ... jer Stojkovic je u fantasticnoj formi (prima fantasticne golove), a ja cu ako se ovo desi da trazim pasos ali neke druge zemlje.

fudbalska neznalica

pre 12 godina

Ajde Djuro ne javljaj se molim te....ko ti uopste daje zapravo da komentarise poteze coveka koji je bio vrstan fudbaler i koji poseduje licencu za posao kojim se bavi!!
Loptu nisi sutnu u zivotu ... tako da tvoja zapazanja zadrzi za sebe...Tvoje poznavanje fudbala se svodi na kupi-prodaj i pokazao si koliko si uspesan.... zato bolje cuti i ne brukaj nas Partizan!!

Djole

pre 12 godina

pa koga da pozove iz Partizana? Scepovica? Ili mladjane Ilica i Vukica? Aj za Kaludjerovica iz Zvezde si mozda i upravu,ali bre iz Partizana nema koga da zove,Stojkovica ne zove ne samo zbog Djenove,nego sto i kiksira puno u zadnje vreme,izadji sa nekim konkretnim imenom koga bi trebao da zove,pa da vidimo jeli to realno ili ne.

cone

pre 12 godina

Pomislio sam sta sad prica ovaj Djuric,al upravu je covek..iako sam zvezdas..zove mi tamo neke likove pored Kaludjera,a golove nam postizu srednjaci..

Caki

pre 12 godina

Djuric je u pravu za neke stvari.Mislim da je Pizon los trener i da su nam sanse da se plasiramo na EURO minimalne. Treba da igraju i Kaludjerovic i Tomic,a ne neki Lane i Panta..Show-u..

Goran

pre 12 godina

On vam je kriv sto godinama unazad pravite reprezentativce za komsijske drzave ?!
Godinama dominirate kako i sami volite da se hvalite, a kog ste to reprezentativca napravili ?
Tosic i Ljajic pobegli i pre nego sto su stasali.
Petrovic se motao po reprezentaciji znamo svi zbog cega, prodat je, pare se obrnule i red je na sledeceg.
Kog to igraca vi imate i predlazete za reprezentaciju...

sale

pre 12 godina

naravno.. i tako je vec godinama u nazad, a tako ce biti i jos godinama, sve dok menadzeri i kumovi vode reprezentaciju i odredjuju ko sme da igra a ko ne...

Belmondo

pre 12 godina

Pazi njega, kao da je otkrio Ameriku!!! Nista drugacije se ne rukovodi reprezentacija od tvog Partizana pa i ove cele nase smesne Tole-Super-Lige... Prvo pocisti svoje dvoriste pa lupetaj na dalje!!! Kao da bi se Raca prodao da ga niste gurali u reprezentaciju... Bolje cuti, nego da pametujes... Nego, ajd reci mi jednog igrac koji je kalibar za reprezentaciju, ajde.... Cuj igrali LS, hahahaha.....

mikicar

pre 12 godina

Potpuno je u pravu covek. Setite se samo one utakmice sa Japanom (ili kime vec) kad se Fejsa povredio, kad je cela reprezentacija bila sastavljena od igraca iz nase lige, kako su momci igrali i borili se. Bili su tri puta bolji od ovih zvezdica iz inostranstva. I na ovu prijateljsku je trebao pozvati samo domace igrace. Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci, paze se, valjda imaju previse skupe noge da bi primili koju modricu za svoju zemlju.
Grobar sam ali me je dusa bolela kad sto Ninkov nije igrao vise za reprezentaciju, covek drzi sam celu desnu stranu. On i Volkov na bekove pa da vidite kako se probija po strani i centrira.

MИлош

pre 12 godina

Kakvu glupost je lupio ovaj Djuric: " Zvezda je pod Pizonom igrala najlepsi fudbal". Pa covek igra sa 3 zadnja vezna, a tekme smo dobijali sve sa po 1:0. Kako to moze da bude najlepsi fudbal?

Combe Novi Sad

pre 12 godina

Apsolutno si u pravu, Djuricu! Ocigledna je pristrasnost selektora a ja bih rekao i animozitet prema PFC. Ali nije samo to u pitanju vec covek jednostavno ne zna taj posao.

against me

pre 12 godina

Jesam veliki gorbar i moram da priznam da ovo za Kaludjerovica je potpuno tacno. Neko bas pokusava ovog momka da baci u drugi plan. Mislim da Prosinecki nije u Zvezdi da bi Kaludjerovic grejao klupu. Voleo bih da znam sta je problem u vezi njega i mnogo mi je krivo sto ga Partizan nije doveo kad je bilo vreme.

tomaPfC

pre 12 godina

A ko forsira Miljkovica i Scepovica? Upravu si ti Djuro za sve, ali imas takvih stvari i u nasem Partizanu. Bolje dresi onu kesu punu miliona i dovedi neko pojacanje kvalitetno, da ne bi protiv Shamroka se brukali. P.S. Mislim da bi Kleo i Kaludjerovic bili ubitacni tandem!

RS

pre 12 godina

Ja jesam navijac Crvene Zvezde, ali se moram u nekim stvarima sloziti sa Djuricem. Kao prvo, Kaludjerovic je zasluzio poziv prije nego onaj Damjanovic. Isto tako, sto nema Sulejmanija, Dusana Tadica...Zasto se poziva neki igrac u 30-oj da debituje za reprezentaciju, a prije svega on igra u nekom prosecnom superligasu, nije ni u Zvezdi ni u Partizanu, a ni u nekom jacem evropskom klubu? Mislim da ima igraca koji bi mogli biti pozvani u reprezentaciju iz Partizana i Zvezde...

Manager

pre 12 godina

"Prednost dobijaju špicevi u godinama ili oni koji moraju da se prodaju" a Scepovic sigurno igra zbog kvaliteta za Partizan, a i treba da mu se zahvalis sto je zavo Petrovica da bi ga prodali tada se nisi zalio, ne bi me cudilo sad da pozove Scepovica u reprezentaciju da bi ga prodali.

Realno

pre 12 godina

Evo i Djuric nesto normalno da kaze.
Igraci koji bi trebali da igraju za reprezentaciju Srbije,a ne igraju:
Stojkovic(mada i nije tolika steta posto imamo Jorgacevica),Volkov,Kleo,Kaludjerovic,Sulejmani,Djuricic i mozda Djordjevic,iz Nanta

BlekiPizonKule

pre 12 godina

Doticni gospodin treba da zna prvo igrace svoje,ako ih uopste poznaje,jel vecina su stranci,mozda misli na nekog od njih da treba kojim slucajem da igra za A reprezentaciju...Evo da mu navedem njegove igracice sa nasim pasosem..Miljkovic,jel on...Sasa Ilic jel nije premlad,sa puno snage za 10 minuta...Tomic...Scepovic. Babovic... Rnic...woww igracine ...Deca Markovic,Ninkovic,Babic,itd,da nije prerano za njih... Cek ko jos... A da Volkov odigrao fenomenalno protiv Skendije,pa da mu skupimo nastupe da ga prodamo naleto..Molim zaiste medije da ne poklanjaju paznju ovakvim izjavama pa makar dolazili od tkz.predsednika klubova...Ljudi nemaju elementarno znanje fudbalsko,vec ime je sve biznis da se kupi jeftino,a proda sto skuplje,i sto pre..A Stojkovic je prica za sebe,mozda jeste najbolji golman,ali pitanje odnosa njega i igraca zvezde bila bi diskutabilna,tkz.psiholoski momenat cele ekipe u pitanju..Pa jedan Bisevac sto igra jaku francusku ligu,a pre toga prosao sve selekcije tek sad je postao A reprezentativac,a o Ninkovu,Viloticu,i jos nekim igracima Zvezde sto igraju sasvim solidno za nase i evropske prilike i dalje su daleko od reprezentacije,pa se niko iz Zvezde ne buni..A Pizon je bar trener koji ako nista drugo zna da oseti umeca igraca,koliko moze i sto je najvaznije KOLIKO ZNA..

pomoc strucnjaka

pre 12 godina

Svaka mu je na mestu...nema mesta za Stojketa(on i ne mora),nema mesta za Kaludjerovica,Klea,Jovancica(a VAPIMO za spicevima),nema mesta za Volkova recimo... Joooj,dajte meni da sastavim tim... imamo svetsku klasu igraca... Neka mu je rekao...

Mozzart

pre 12 godina

Obojen, jeste...u zadnjoj deceniji je Zvezda dala sve sto vredi u reprezentaciji, bili smo ucesnici svetskog prvenstva...a nikad nisi pomenuo da, i pored takvih igraca ne mozemo do titule, jer je TOLE OFARBAN U CRNO! Dajte vi Vidica, Stankovica, Zigica, Pantelica, Jankovica...pa se javi! Dali ste Klea, Tejga...a oni nisu SRBI! Uostalom, ne vidim ko bi mogao da igra za reprezentaciju iz partizana, jedino Eduardo, al da, i on je stranac! A grobare mogu da pitam jedno: ko je, i zasto, gurao Savu Milosevica da postavi rekord? Zeka ili Bjeka? Zasluzivao je pozive nekada, ali od njegove 60-70 tekme, ja bi bio bolji od njega! Da se ne lazemo, ko je postigao najvaznije golove u istoriji Srpske reprezentacije? Nikola Zigic!

Aleksandar I

pre 12 godina

Pa zar ovo nije razlog više da se hitno(!!!) izvrši smena celog rukovodstva FSS počev od Karadžića pa nadalje - bez izuzetka! Zaista Srbija zaslužuje da selektor fudbalske reprezentacije ima bar m*da da pozove trenutno najbolje fudbalere koji su budućnost reprezentacije! Duda Ivković je najbolji primer! Pozdrav od navijača Zvezde!

Бранислав

pre 12 godina

..Владимир Стојковић је можда одличан голман али за место у репрезентацији требаш да имаш и добар карактер (ношење мајице где се вређа једна навијачка група није пример доброг карактера, још ако се узме у обзир да та навијачка група подржава клуб који је један од најомиљенијих у Србији) ...с друге стране Стојковића буквално не могу да смисле, баш због тог преласка у Партизан, навијачи Звезде али "руку на срце" иако неће отворено да кажу ни фудбалери који носе дрес са државним грбом а играли су некад у Звезди..између добре атмосфере и Стојковића, Петровић је изабрао добру атмосферу и свака му част на томе !

mikicar

pre 12 godina

Potpuno je u pravu covek. Setite se samo one utakmice sa Japanom (ili kime vec) kad se Fejsa povredio, kad je cela reprezentacija bila sastavljena od igraca iz nase lige, kako su momci igrali i borili se. Bili su tri puta bolji od ovih zvezdica iz inostranstva. I na ovu prijateljsku je trebao pozvati samo domace igrace. Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci, paze se, valjda imaju previse skupe noge da bi primili koju modricu za svoju zemlju.
Grobar sam ali me je dusa bolela kad sto Ninkov nije igrao vise za reprezentaciju, covek drzi sam celu desnu stranu. On i Volkov na bekove pa da vidite kako se probija po strani i centrira.

najvazniji su odelce i frizurica pa tek onda partizan

pre 12 godina

Evo da ti odgovorim na jedno od pitanja.
Koji golman je bolji od Stojkovica?
Pa skoro svaki, ovaj kikser ne zasluzuje dres Partizana, poslao bih ga ja u Sopot, ako hoce da mu oproste ruznu proslost.

RS

pre 12 godina

Ja jesam navijac Crvene Zvezde, ali se moram u nekim stvarima sloziti sa Djuricem. Kao prvo, Kaludjerovic je zasluzio poziv prije nego onaj Damjanovic. Isto tako, sto nema Sulejmanija, Dusana Tadica...Zasto se poziva neki igrac u 30-oj da debituje za reprezentaciju, a prije svega on igra u nekom prosecnom superligasu, nije ni u Zvezdi ni u Partizanu, a ni u nekom jacem evropskom klubu? Mislim da ima igraca koji bi mogli biti pozvani u reprezentaciju iz Partizana i Zvezde...

Rumenige

pre 12 godina

Nema veze što je Petrović obojen,nego što je nesposoban i nema autoritet.Svi znaju da mu menadžeri sastavljaju reprezenttaciju.Rezultati će nažalost sve pokazati.Hrčci će nas pocepati ako do tada Pižon ostane trener.

Realno

pre 12 godina

Evo i Djuric nesto normalno da kaze.
Igraci koji bi trebali da igraju za reprezentaciju Srbije,a ne igraju:
Stojkovic(mada i nije tolika steta posto imamo Jorgacevica),Volkov,Kleo,Kaludjerovic,Sulejmani,Djuricic i mozda Djordjevic,iz Nanta

Combe Novi Sad

pre 12 godina

Apsolutno si u pravu, Djuricu! Ocigledna je pristrasnost selektora a ja bih rekao i animozitet prema PFC. Ali nije samo to u pitanju vec covek jednostavno ne zna taj posao.

Djole

pre 12 godina

pa koga da pozove iz Partizana? Scepovica? Ili mladjane Ilica i Vukica? Aj za Kaludjerovica iz Zvezde si mozda i upravu,ali bre iz Partizana nema koga da zove,Stojkovica ne zove ne samo zbog Djenove,nego sto i kiksira puno u zadnje vreme,izadji sa nekim konkretnim imenom koga bi trebao da zove,pa da vidimo jeli to realno ili ne.

mikicar

pre 12 godina

Potpuno je u pravu covek. Setite se samo one utakmice sa Japanom (ili kime vec) kad se Fejsa povredio, kad je cela reprezentacija bila sastavljena od igraca iz nase lige, kako su momci igrali i borili se. Bili su tri puta bolji od ovih zvezdica iz inostranstva. I na ovu prijateljsku je trebao pozvati samo domace igrace. Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci, paze se, valjda imaju previse skupe noge da bi primili koju modricu za svoju zemlju.
Grobar sam ali me je dusa bolela kad sto Ninkov nije igrao vise za reprezentaciju, covek drzi sam celu desnu stranu. On i Volkov na bekove pa da vidite kako se probija po strani i centrira.

Caki

pre 12 godina

Djuric je u pravu za neke stvari.Mislim da je Pizon los trener i da su nam sanse da se plasiramo na EURO minimalne. Treba da igraju i Kaludjerovic i Tomic,a ne neki Lane i Panta..Show-u..

chombe

pre 12 godina

gde nije obojen, iz aviona se vidi da samo zvezdasi igraju.. pricali vi sta god hocete, ali stojkovic jeste trenutno nas najbolji golman i uvek je bio.. a da je kleo kojim slucajem tresao mreze u zvezdi, kao u partizanu, zabelezio bi on vec 10 nastup u reprezentaciji.. lakrdija!

4 puta zaredom

pre 12 godina

Svaka ti je Djuricu ka Njegoseva,sem pozivanja Kaludjerovica...mislim da svesno rade na tome da se ne ide na evropsko,zato se i sprdaju sa narodom

MИлош

pre 12 godina

Kakvu glupost je lupio ovaj Djuric: " Zvezda je pod Pizonom igrala najlepsi fudbal". Pa covek igra sa 3 zadnja vezna, a tekme smo dobijali sve sa po 1:0. Kako to moze da bude najlepsi fudbal?

m

pre 12 godina

Mudro zbori, mada deluje kao neki alibi, ili obojeni Djura... Ko gura Scepovica u Partizan? Zonpi??? Mada Zonpija vise i ne vredi komentarisati...
P.S. Sve u svemu zanimljiv stav Djure, sta li ce Tole na ovo:)

against me

pre 12 godina

Jesam veliki gorbar i moram da priznam da ovo za Kaludjerovica je potpuno tacno. Neko bas pokusava ovog momka da baci u drugi plan. Mislim da Prosinecki nije u Zvezdi da bi Kaludjerovic grejao klupu. Voleo bih da znam sta je problem u vezi njega i mnogo mi je krivo sto ga Partizan nije doveo kad je bilo vreme.

sale

pre 12 godina

naravno.. i tako je vec godinama u nazad, a tako ce biti i jos godinama, sve dok menadzeri i kumovi vode reprezentaciju i odredjuju ko sme da igra a ko ne...

strelaa

pre 12 godina

cinjenica da ce Vilotic da igra(da bi mogao da ima nastup u reprezentaciji a samim tim i mogucnost dobijanja francuske radne dozvole) govori sve...

SURDA

pre 12 godina

FSS ubio je generaciju (Kacar,Sulejmani,Tadic,Aleksic,Matic...) koja je trebala da bude osnova za buducnost reprezentacije , zarad menadzerskih mladih igraca od trideset i kusur leta! Sram vas bilo umesto da imamo jednu od jacih reprezentacija mi se bojimo Estonaca i Iraca i ostalih "velikih" ekipa ! Jos jednom : SRAM VAS BILO UNISTITELJI SRPSKOG FUDBALA!

Goran

pre 12 godina

On vam je kriv sto godinama unazad pravite reprezentativce za komsijske drzave ?!
Godinama dominirate kako i sami volite da se hvalite, a kog ste to reprezentativca napravili ?
Tosic i Ljajic pobegli i pre nego sto su stasali.
Petrovic se motao po reprezentaciji znamo svi zbog cega, prodat je, pare se obrnule i red je na sledeceg.
Kog to igraca vi imate i predlazete za reprezentaciju...

Pfc

pre 12 godina

Ne znam koji su to rezultati preporucili Pizona da bude selektor, Temisvar mu je ispao iz lige, a znamo kako je u Zvezdi zavrsio trenersku karijeru. Tole koketira sa crveno-belima da bi njemu bilo dobro.Msm da Partizan treba da se ukljuci u akciju protiv Toleta, da bi se sredile stvari u srpskom fudbalu, da se ne ponovi kup i najzad da svi shvate da je ovo Partizanova era, a ne Toletova kako se pokusava dezavuisati javnost.

pomoc strucnjaka

pre 12 godina

Svaka mu je na mestu...nema mesta za Stojketa(on i ne mora),nema mesta za Kaludjerovica,Klea,Jovancica(a VAPIMO za spicevima),nema mesta za Volkova recimo... Joooj,dajte meni da sastavim tim... imamo svetsku klasu igraca... Neka mu je rekao...

sonne

pre 12 godina

“Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića?"
e dobar vam ovaj djura, samo on neka se drzi sivenja
pa nije ga zvao zato sto je obicna rupa od golmana nisu mu se dzabe svi smejali dok je pokusavao da brani u inostranstvu!

najvazniji su odelce i frizurica pa tek onda partizan

pre 12 godina

Evo da ti odgovorim na jedno od pitanja.
Koji golman je bolji od Stojkovica?
Pa skoro svaki, ovaj kikser ne zasluzuje dres Partizana, poslao bih ga ja u Sopot, ako hoce da mu oproste ruznu proslost.

Aleksandar I

pre 12 godina

Pa zar ovo nije razlog više da se hitno(!!!) izvrši smena celog rukovodstva FSS počev od Karadžića pa nadalje - bez izuzetka! Zaista Srbija zaslužuje da selektor fudbalske reprezentacije ima bar m*da da pozove trenutno najbolje fudbalere koji su budućnost reprezentacije! Duda Ivković je najbolji primer! Pozdrav od navijača Zvezde!

Milorad

pre 12 godina

Đura se ponovo razume u sve. Razumeo bih da je ovakvu izjavu dao trener Stanojević ali Đura!? Taj čovek smenjuje Stanojevića posle svake utakmice. Svi znaju da mu čeka prvi kiks u prcenstvu ili neki slabiji rezultat sa Šamrkomom i da se sve dogovorio sa Markom Nikolićem, bivšim trenerom Rada.

zorz

pre 12 godina

"rece covek koji je zaduzio srpski sport i fudbal"
pa i jedni i drugi nam dovode "brazilce i ostale" koje hvataju grcevi vec posle prvog poluvremena

my way

pre 12 godina

Vidi sad ovi poceli sa saopstenjima. Nema, veliki klubovi kao Zvezda su uzor i kad rade pogresno:) Sto se tice prozivki na racun pozvanih igraca, pre svega Boska Jankovica, sramotne su. Pizon je realno trebao da pozove Klea i Sulejmanija, a svakako ne nekog od sadasnjih igraca Partizana. Svaki iskreni partizanovac mora da prihvati da je pre bilo mesta za Cavu Dimitrijevica, Kaludjerovica i Darka Lazovica nego nekog iz njihovog tima. Stojkovic i njegovo izbacivanje je posebna prica i velika mrlja za Zvezdu i njene navijace, tu vise nisam pametan sta dalje. U svakom slucaju Jorgacevic je nas prvi i najbolji golman, ko god branio protiv Rusa.

давид

pre 12 godina

а које то играче из партизана треба да позове, да би ђурић могао после да их утопи за добре новце

Joao

pre 12 godina

Eh, opet ovaj...
Ima se Pizonu mnogo sto sta zameriti, za ponesto je Djuric i u pravu, ali pusti coveka da radi, i tako ga je Karadzic "namestio" da radi u najgorem trenutku.

Deki

pre 12 godina

Djurici, Sulejmani, Kaludjerovic, Tadic, Lazovic Darko. Umesto Milijasa, Trivunovica, Damjanovica , Jovanovica. Zasto bi to bilo tako bolno uraditi?
Za Stojkovica se slazem da ga ne treba pozivati , jer njegovo prisustvo kvari atmosferu u reprezentaciji. Kada ti zvizvi pola stadiona celu utakmicu to se odrazi na sve ostale igrace a on je sam kriv za to.

fudbalska neznalica

pre 12 godina

Ajde Djuro ne javljaj se molim te....ko ti uopste daje zapravo da komentarise poteze coveka koji je bio vrstan fudbaler i koji poseduje licencu za posao kojim se bavi!!
Loptu nisi sutnu u zivotu ... tako da tvoja zapazanja zadrzi za sebe...Tvoje poznavanje fudbala se svodi na kupi-prodaj i pokazao si koliko si uspesan.... zato bolje cuti i ne brukaj nas Partizan!!

Navijac

pre 12 godina

Gde je Miki Sulejmani ?? Da pitam selektora Pizona,jel to sto je Miki igrao za Partizan problem da ga pozoves u reprezentaciju ? Ili je problem što je decko na vreme pobegao u Holandiju i nije dozvolio da mu pojedini menadzeri odredjuju za koga ce da igra i za kolko da se proda
Sve posle Mistera je nula u srpskom fudbalu..Radomire,vrati se,Srbija te ceka

nepristrasan

pre 12 godina

sta je bilo Djuricu???Frka, a???...zabrinut je jer nema bonusa kad prodaje igrace jer ne igraju za reprezentaciju.... patetican si...

Gale

pre 12 godina

Ne mogu da nastavim da čitam. Partizanovac, optužuje Petrovića, a pri tome ne vidi Karadžića koji vedri i oblači godinama u srpskom fudbalu. Ne, ne mogu da čitam ceo tekst...

Милош

pre 12 godina

Углавном је у праву. Пижон је катастрфално лош селектор, али ниједан играч из домаће лиге није довољно квалитетан за репрезентацију. Позив су морали да добију: сулејмани, Лазовић, Тадић, Матић и Дишљенковић, наш најбољи голман који је рекао збогом репрезентацији јер није хтео да греје клупу лошием од цебе(слично и Лазовић).

partizam od 66

pre 12 godina

Evo mogao bi Vukic brz prodoran,pa onda Ilic igra u oba pravca neumoran,obavezno Scepovic talenat kakvog nismo imali od Bjekovica juniora, i jos samo Babovica kao slag na torti i pravo u Mokrin na svetsko prvenstvo.

Jabilondo

pre 12 godina

A koga da zove? Scepovica, koga ti guras u tim po narudzbini? Ionako ste proguraci Racu Petrovica, u dilu sa Jovicom Radonjicem, pa sad molim Boga da se proda, pa da ga ne gledam vise.
Sram vas bilo sve. Muka mi je vise od guranja igraca u reprezentaciju i klubove. Upropastili ste sve cega ste se dohvatili.

marko_bgd

pre 12 godina

djuric je u pravu kada je rekao da menadzeri sastavljaju reprezentaciju...ali se uglavnom izlupetao za medalju u ovom textu...stojkovica da zove?taj se pokazao protiv estonije,i protiv francuza kada mu je ispala lopta... ne treba ga zvati...kaludjerovic?haha..jesam zvezdas,ali taj decko jos uvek nije zasluzio poziv u reprezentaciju...to sto je dao ovim letoncima tri gola..pa sta..dao je i borha dva eurogola pa u kolumbiji ne znaju da on i postoji...mada u pravu je da pizon nema pojma...da li je bolji sulejmani,ili onaj iz borca iz cacka sto je pozvan?hm..ajax,i borac iz cacka...:))

Josko

pre 12 godina

Meni nije jasna samo jedna stvar.Ako je vec to javna tajna,da menadjeri sastavljaju reprezentaciju,onda gde su tu u toj pricu kljucni igraci Vidic,Stankovic,Ivanovic,Krasic...Zasto oni cute i prave se da je sve u redu? Zar je Vidicu svejedno da se blamira po raznim Estonijama po snegu i da igra u istu ekipu sa Damjanovicem i Veseljkom? Ako je nesto tu sumljivo,oni treba da reaguju,da odbijaju pozive,da progovore....

xxx

pre 12 godina

pa da, najbolje da igraju svi iz Partizana pa da Djura moze ko covek da trguje...elem, kad budes drzao u Partizanu igrace duze od 2,3 godine umesto sto ih prodajes, mozda ces i imati nekog reprezentativca...

Broj Jedan

pre 12 godina

Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića?
-Ne poseduje kvalitet za reprezetativni dres.
Koji golman je bolji?
-Bojan Jorgancevic, Vladimir Disljenkovic, Zeljko Brkic...
Da li je on kriv za incident koji se u oktobru desio u Đenovi?
-Iako su u pitanju vise neke politicke igre, delimicno se krivica za incident moze pronaci i u njegovom ponasanju (provokacijama).
Do tad je bio neprikosnoven među stativama, a onda je, nestao!
-Do tada je selektor bio Antic, a onda je "nestao". Normalna je pojava da novi selektor ne zove neke igrace koji su do tada bili standardni. Npr. Nenad Kovacevic je bio standardan kod Klementea, a onda su dosli Djukic i Antic i taj covek vise nije pozvan u reprezetaciju. Hocemo li i tu da trazimo neku teoriju zavere? A ima jos takvih primera...

Neko

pre 12 godina

Bolje ti kazi ko Stanojevicu sastavlja tim!? Go gura Scepovica i Miljkovica? Zasto zbog Vukica i Ilica propadaju Brasanac, Markovic i ostali? Zasto ce zbog Miljkovica sezonu da izgubi Aksentijevic? Raca se prodao, dosta je bilo! Bio je pozivan kad je bio rezerva u partizanu, tad si cutao!? Tomic!? Onaj kome ceo stadion zvizdi!? Stojkovic!? Onaj za koga si pre dva dana rekao da ima "problemcice u glavi"!? Bolje ti grobarima kazi gde su onolike pare zavrsile, gde su pojacanja!? Ko ce preuzeti krivicu za ispadanje od slabijeg Genka!? Ne mazi oci ljudima i ne vrdaj! GDE SU PARE BRE!?

Iha

pre 12 godina

Daleko od toga da podrzavam Pizona jel po meni on nema pojma. Drugo izjava Djure da je Zvezda pod Pizonom igrala najlepsi fudbal govori sve o Djuri.
A ko to treba iz Partizana da bude pozvan?
Ilic? mator
Vukic? mator
Scepovic? ae bre
Tomic? da da sigurno
Stojkovic? rupa to se videlo protiv Genka.
Vi trenutno nemate igraca za reprezentaciju shvatite to. Mozda bude bilo ako investiras jos 4 miliona Djuro...

ime

pre 12 godina

Prethodnih nedelju dana Stanojević kuka zbog toga što je ostao bez nekoliko omladinskih reprezentativaca uoči predstojećeg duela sa "baukom" iz Novog Pazara, a sada predsednik izlazi sa saopštenjem u kome traži da se još prvotimaca pozove u reprezentaciju? Je l' bre vi ljudi pričate međusobno? Ja sam partizanovac, ali očigledno nedovoljno šizofren da mogu da podržavam trenutnu politiku kluba... Taman što se Lukić ućutao sa one strane brda, počeli ste vi da lupate gluposti... Izgleda nijedno prvenstvo ne može da počne bez predigre u tri čina...

MS

pre 12 godina

"Pižon je bio sjajan fudbaler, jedan od najvećih na ovim prostorima, legenda Crvene zvezde, dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal. Izuzetno ga cenim, taj utisak se ne menja bez obzira na ovu situaciju, samo ne sme selektor da bude obojen".
Ne bi smeo ni predsednik Saveza, pa jeste...

Bari1991

pre 12 godina

E ako je to rekao Djuric,vrstan poznavalac fudbala,bivsi fudbaler i istaknuti sportski radnik,vec dugi niz godina, onda je to bas u redu.Pa ko se bolje razume u fudbal i reprezentaciju od njega???

The Bartman

pre 12 godina

"Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi."

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?
(jel dosta?, 8. avgust 2011 17:04)

Ma da a oni su toliko trofeja i titula osvojili koliko i Partizan bodova u LŠ...

Mozzart

pre 12 godina

Obojen, jeste...u zadnjoj deceniji je Zvezda dala sve sto vredi u reprezentaciji, bili smo ucesnici svetskog prvenstva...a nikad nisi pomenuo da, i pored takvih igraca ne mozemo do titule, jer je TOLE OFARBAN U CRNO! Dajte vi Vidica, Stankovica, Zigica, Pantelica, Jankovica...pa se javi! Dali ste Klea, Tejga...a oni nisu SRBI! Uostalom, ne vidim ko bi mogao da igra za reprezentaciju iz partizana, jedino Eduardo, al da, i on je stranac! A grobare mogu da pitam jedno: ko je, i zasto, gurao Savu Milosevica da postavi rekord? Zeka ili Bjeka? Zasluzivao je pozive nekada, ali od njegove 60-70 tekme, ja bi bio bolji od njega! Da se ne lazemo, ko je postigao najvaznije golove u istoriji Srpske reprezentacije? Nikola Zigic!

Milan

pre 12 godina

Sto se Stokovica tice verovatno nije na spisku zbog toga sto je imao ruznu proslost a ako se ovo da je pozvao u reprezentaciju igraca koji je povredjen 2 godine odnosi na Boska Jankovica pa Bosku da vezu obe noge i dodatno ga zavezu za stativu opet ce biti bolji igrac od Babovica i Tomica zajedno

Vi sigurno nemate razloga da se bunite

pre 12 godina

Ćutao si dok je pozivao Raću,koga ni rođeni ćale ne bi zvao i koji nikada ničim nije zaslužio poziv.Sad se javljaš potpuno bez razloga jer ne postoji igrač iz partizana koji može biti i u široj konkurenciji a tek ne zaslužuje Stojković,koji je rupa neviđena.Prima golove sa preko 30 metara i trenutno nije ni među 5 naših najboljih golmana. Što se Pižona tiče,on nikad nije ni zaslužio da bude selektor i treba ga smeniti ali zajedno sa Toletom i celom FSS,jer je činjenica da mu se neko meša u izbor igrača,što nema veze sa klupskom obojenošću.

56

pre 12 godina

Đuriću , fudbalska sveznalico , kada se tako dobro razumeš u fudbal zašto ovo pitanje koje si postavio Petroviću nisi postavio svojevremeno Antiću (Partizanov igrač )dok je bio selektor . Sastav reprezentacije je manje više isti , a , jedina veća razlika je po pitanju golmana ! Setite se da ste vi iz Partizana tada , imali primedbu na izbor golmana . Sasvim normalno jer je broj jedan u državnoj fudbalskoj reprezentaciji tada nosio "uslovno" bivši golman vašeg najljućeg sportskog protivnika . Kako je branio u Južnoj Africi .... svima je poznato !!!! Ali , sada pošto je postao u međuvremenu član vašeg kluba , postao je apsolutno najbolja jedinica u Srbiji !!! Malo objektivnosti bi vam baš dobro došlo , jer je evidentno , da ne samo da nije najbolji golman u Srbiji , već nije ni najbolji golman u Partizanu . I sve dok vi to neshvatite ..... biće sjajno za vaše protivnike . O ljudskim i moralnim kvalitetima da bi se došlo do dresa državne vrednosti Đuriću ovoga puta si zaboravio . Verovatno bi bio zadovoljan da Petrović pozove sve igrače Partizana u reprezentaciju , da li bi tada bio fudbalski neobojen !

bla

pre 12 godina

Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi.NEMA IH NIGDE!Toliki potencijal Kleo zavrsio u Chini,a navodno se otimala Evropa.Jedini mozda kog vredi pomenuti je Petrovic,mada daj boze da odigra neki minut tamo. Vidic i Stankovic su prica za sebe,treba spomenuti od ranije Darko Kovacevic,pa onda Pantelic,Zigic,Lukovic,Milijas,Bisevac...Kakvi god bili tu su,igraju,nisu izbrisani iz sveta fudbala kao Partizanovi igraci.Ah da,Savo Milosevic i Predrag Mijatovic

meraklija

pre 12 godina

Covek je 100% u pravu. Na zalost mozemo mi po forumima da pisemo sta hocemo, Petrovica i ekupu koja ga je postavila to ne dotice. Oni zive na cardaku sa platom nekoliko hiljada evra, ne rade nista i spustaju nas fudbal na najnize grane. Da nije Partizana i Zvezde da osvoje po nekli bod u Evropi bili bi po rangu kao Andora. Zato je jedino resenje TOTALNI bojkot reprezentacije od strane navijaca dok ova garnitura na celu FSS sa svim selektorima ne ode. To je jdeini spas, inace imacemo posle Pizona nekog drugog Pizona i sve u krug....

jel dosta?

pre 12 godina

"Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi."

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?

dovla

pre 12 godina

Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci,
ti sto si ovo rekao nisi normalan!!!!imamo najboljeg stopera na svetu a ti ga neces u reprezentaciji?!!!!jel si ti normalan.prihvatite da mi imamo 3.4 igraca visoke klase a da je ovo ostalo prosek!da ne treba mozda vukic da igra umesto stankovica,rnic umesto vidica,a miljkovic umesto kolarova?mnogo ste smesni grobari sa vasim komentarima!!realno ni u zvezdi ni u partizanu nema igraca za reprezentaciju.uvalili ste drvo od petrovica

Бранислав

pre 12 godina

..Владимир Стојковић је можда одличан голман али за место у репрезентацији требаш да имаш и добар карактер (ношење мајице где се вређа једна навијачка група није пример доброг карактера, још ако се узме у обзир да та навијачка група подржава клуб који је један од најомиљенијих у Србији) ...с друге стране Стојковића буквално не могу да смисле, баш због тог преласка у Партизан, навијачи Звезде али "руку на срце" иако неће отворено да кажу ни фудбалери који носе дрес са државним грбом а играли су некад у Звезди..између добре атмосфере и Стојковића, Петровић је изабрао добру атмосферу и свака му част на томе !

o shonesi

pre 12 godina

realno,Stojkovic je nesiguran,brani nemoguce,a prima neke lobove,golove glavom sa 20 metara,ispusta loptu kod centarsuteva,itd,uvek sam bio za golmana kao sto je Jevric bio,ne znam da je nekad napravio neki kiks..A Kaludjerovic daje golove Ventspilsu,spor je,slab u duelu,prilicno neprecizan,i nema tehniku,tako da definitivno nije za reprezentaciju...nego,uvek mora neko nesto da prigovara,a zivo me interesuje koji je to Djuric fudbalski autoritet,pa on sad ima misljenje,koje treba da postujemo

Ivan

pre 12 godina

pa dajte ljudi,nije bitno da li su u timu igraci zvezde ili partizana,recite mi samo sta su ovi uradili u zadnje dve godine?niko nece da se pokrene na terenu,ni krasic,ni vidic,ni kolarov.ali,mi u fudbalu nemamo trenere koji ce pokazati zube igracima,kao sto su obradovic ,vujosevic...ako neces da igras reci lepo da neces,a imamo igrace koji bi sigurno mogli,i hteli da ginu za reprezentaciju,mi ne smemo da pogledamo istini u oci,eto to je.dusan tadic najbolji asistent prosle sezone,a nema ga u timu.smesno....

veeeliki strucnjak

pre 12 godina

Nista ne brini Djuro, sad ce Pizon da izgubi neku utakmicu pa ce Tole tebe za selektora. Pa ces da sijes sastav kako zelis: na golu Stojkovic, pa dalje Petrovic, Vukic, Tomic, Smiljanic, Ilic, Ilijev, Babovic, Kleo, Savic, Kamara, Eduardo (dobice srpski pasos) itd. A rezultati ce biti SRB:Belgija 0:4 , Srb:Vels 2:5 , Srb:Hrv 0:6 ... jer Stojkovic je u fantasticnoj formi (prima fantasticne golove), a ja cu ako se ovo desi da trazim pasos ali neke druge zemlje.

sio nam ga...

pre 12 godina

Mozete vi da pricate o Stojkovicu sta hocete, i takav kao "rupa" najbolji je srpski golman!!! I da nije pokazao onu majcu mrzeli biste ga tako da vasa misljenja po tom pitanju su sve samo ne objektivna! A da ne pricam o tome sto ima i navijaca Partizana koji ga ne vole, nazalost, takav smo narod... Jesam vatreni grobar ali ovog necu ni da komentarisem, vidi se da nema obraza jer bi prvo morao detaljno da pocisti svoje dvoriste, da objasni kako i po kom kriterijumu to neki igraju u Partizanu... Koga bi on iz trenutnog tima Partizana da pozovu u reprezentaciju, pa daj molim te budi realan bar malo...

satis nambijar

pre 12 godina

Ova izjava je u najmanju ruku nebulozna,jedini igrac partizana koji bi mozda mogao da nosi crveni dres je Volkov ali na toj strani su Obradovic i Kolarov tako da nista od toga,Stojke je u Genku bio lobovan na gol liniji...Tomic??Nemojte molim vas,bocni igrac bez ijednog prodora,ostali ne zasluzuju da budu pomenuti.Kaludjer lepo igra te malene utakmice,dobro je to ali ne dovoljno za reprezentaciju,meni se vise svideo Darko Lazovic ali kod nas je valjda igrac mlad i neiskusan do 25.

grobar

pre 12 godina

Kahriman je najbolji golman ali nema mamu i tatu da ga proguraju. Za Kaludjerovica je OK stav, i sto se tice reprezentacije bolje da igraju Evandro i Kleo nego ove umisljene zvezde koje ginu za ino klub a za reprezentaciju igraju kao po kazni ili otkazuju igranje kao Lazovic i Lukovic. A za Djuruca pitanje istog tipa Ko gura Scepovica, Babovica Rnica, Rankovica? Odgovor je isti menadzeri. E zato Durovicu Partizan nece igrati ligu Sampiona, a Srbija na EURO. Pocisti prvo svoje dvoriste pa gledaj u tudje.

eee

pre 12 godina

A dok je Petrovic bio standarni clan, i dok ga niste prodali (prodaja u toku) (nabili mu cenu igrama za reprezentaciju), tada Pizon nije bio "Obojen"!?
Gde su Oni namazani, tu si Ti prelakiran!

soni

pre 12 godina

Kakvu glupost je lupio ovaj Djuric: " Zvezda je pod Pizonom igrala najlepsi fudbal". Pa covek igra sa 3 zadnja vezna, a tekme smo dobijali sve sa po 1:0. Kako to moze da bude najlepsi fudbal?
(MИлош, 8. avgust 2011 10:29)
Covek je mislio na pizonov prvi mandat u zvezdi 90tih kada smo sa dekijem i pericom stvarno igrali najlepsi fudbal...

Objektivan

pre 12 godina

Očigledno je da mu neko drugi sastavlja tim jer bi svako iole normalan pozvao Sulejmanija. Nemojte da pravimo istu grešku kao i sa Rambom Petkovićem.

Dr.

pre 12 godina

(Goran, 8. avgust 2011 13:55) Ne pricaj o Estoniji u BGD. Ko da brani u onim uslovima. Zvizdali mu i pljuvali ga gani na svaki dodir lopte. Pljuvali su drzavnog golmana, prema tome sta si ocekivao? DA BRANI? Samo nemoj tom utakmicom da govoris o Stojkovicevim kvalitetima.

iggy

pre 12 godina

Ja ne znam ko vise prati ovaj cirkus zvani fudbalska reprezentacija Srbije i ko se uopste nada odlasku na EP. Djuricu jesam zvezdas ali za skoro sve si u pravu

Nik

pre 12 godina

Mozda i ima istine u ovome sto Djuric prica, ali neke od njegovih konstatacija su smesne!

Tomic je odigrao dobro dve utakmice pa treba da bude pozvan?! Pa ima igraca i iz Uba(nemam nameru da potcenjujem bilo koga) koji su vezali 10 odlicnih utakmica, pa nista(ok kapiram ja da su igrali protiv Genka, ali ljudi to su DVE utakmice!!!)!

Stojkovic mozda i jeste nas najbolji golman, ali nije ni prvi ni poslednji igrac, koji se uklanja iz reprezentacije/kluba zarad ocuvanja atmosfere i zdravih odnosa unutar ekipe!

Babovic??? Mozda, ali mislim da onda ne bi bilo fer prema Sulejmaniju, Ljajicu(nisam siguran da li je pozvan :))...

Vidim da ovde neki traze Volkova u rep?!? Pa ljudi, gledali ste ga na 4 utakmice....:) Da li je moguce?!? Niko nije ni cuo za njega(ili vrlo retki) dok nije pomenut u kontekstu pojacanja CZ pre 6 meseci... Sta bi on igrao u reprezentaciji pored Kolarova i malog Obradovica???

Kaludjerovic??? Solidan igracic, ali definitivno nije reprezentativnog kalibra... Slazem se da nije slabiji igrac od Damjanovica, ali mora i Kole(Borac) nekoga da proda...:)

I na kraju, Djuricu, zar ti nije dosta novca koji si UZEO za ovaj prelazni rok(a opet minimalno ulozio), pa hoces jos?!

P.s. A Tole nije obojen?!?!?! :P:P:P

dzoni

pre 12 godina

djuric je spomenuo i zvezdu, tacnije kaludjerovica. mada, delim misljenje sa njim, covek zove igraca koji debituje u 30 godina i jankovica koji jeste odlican igrac,ali za 2 godine nije odigrao jednu utakmicu. to nema smisla. jedino mi nije jasno sto se djuric buni kad zna sta se sve radi u nasem fudbalu i ko sastavlja reprezentaciju. pa raca petrovic je tako izguran i sad kao treba da ga prodaju blekburnu, a on jadnicko ne moze da igra u partizanu.

уфхцчџш

pre 12 godina

Са Антићем је било Немачка 0:1 Србија!!!
После Антићевих резултата, таман вам пос'о да не одете на ЕП2012!!!

Manager

pre 12 godina

"Prednost dobijaju špicevi u godinama ili oni koji moraju da se prodaju" a Scepovic sigurno igra zbog kvaliteta za Partizan, a i treba da mu se zahvalis sto je zavo Petrovica da bi ga prodali tada se nisi zalio, ne bi me cudilo sad da pozove Scepovica u reprezentaciju da bi ga prodali.

tomaPfC

pre 12 godina

A ko forsira Miljkovica i Scepovica? Upravu si ti Djuro za sve, ali imas takvih stvari i u nasem Partizanu. Bolje dresi onu kesu punu miliona i dovedi neko pojacanje kvalitetno, da ne bi protiv Shamroka se brukali. P.S. Mislim da bi Kleo i Kaludjerovic bili ubitacni tandem!

ja

pre 12 godina

Realno je trebalo da pozove Volkova! Dovoljna je bila jedna utakmica(partizanova Pripremna) protiv Metalista koju sam pogledao da zakljucim da momak ima kondicije vise od pola nase reprezentacije zajedno! Protiv Skendrije i Genka je bio najboljio takodje... u pravu je Djura -

Belmondo

pre 12 godina

Pazi njega, kao da je otkrio Ameriku!!! Nista drugacije se ne rukovodi reprezentacija od tvog Partizana pa i ove cele nase smesne Tole-Super-Lige... Prvo pocisti svoje dvoriste pa lupetaj na dalje!!! Kao da bi se Raca prodao da ga niste gurali u reprezentaciju... Bolje cuti, nego da pametujes... Nego, ajd reci mi jednog igrac koji je kalibar za reprezentaciju, ajde.... Cuj igrali LS, hahahaha.....

Janker BB

pre 12 godina

Vidim ovde koliko ima realnih ljudi koji komentarisu a koliko Zvezdasa i Partizanovaca, pristrasnih.Budimo realni i nemojmo porediti igru Pizona sa njegovim trenerskim poslom.Ako je bio vrhunski fudbaler, ne mora da znaci da je i vrhunski trener.Imamo Maradonu kao cist primer.Sto se tice pozivanja igraca u reprezentaciju, ne brojim koliko ima Partizanovih a koliko Zvezdinih, brojim koliko golova dajemo svi zajedno.Ocigledno je da su oterali Antica preko cije reci nisu mogli nikako a doveli onog sa kojim mogu da manipulisu kako hoce.Pratio sam treninge reprezentacije dok je Antic bio na klupi jer je covek imao autoritet, a kad je dosao Pizon koji ne zna da sastavi prosirenu recenicu a kamoli tim od 11 igraca, (ili bi mozda znao da sastavim tim od 11 igraca da ga ne sastavljaju drugi), onda je dragi moji krenuo ponor nase reprezentacije.Grobar sam a vi presudite da li sam kao pojedini ovde pristrasan ili ne.Pozdrav... ipored svega, zelim uspeh reprezentaciji jer sam pre svega SRBIN!

Djole

pre 12 godina

Mislim da je sve ovo sto je gospodin Djuric rekao, potpuno i stoprocentno u pravu!!!! Ama bas sve sto je izgovorio je na mestu i bilo je krajnje vreme da neko javno to kaze!!!

Лотар

pre 12 godina

1) Ђурићу седи 1! Гледај ко код тебе мора да игра па онда држи говоре. Из садашњег тима у репрезентацији може да игра само Волков и евентуално Томић (мада је дечко ударен мокром чарапом па ретко кад проигра). Голмани су друга прича то је ствар уигравања са одбраном (и Бартез је био рупа у МУТД па је 2006 бранио за ФРА).
2) Петровићу тим диктирају Станковић и кум Панта и њихови крими-менаџери. Па кад смо ишли у Јапан и Аустралију Станковић је играо само да би накуцао број игара у репрезентацији, он бре има 33 год. па даје мишљење о мечевима са Хрватима 2012/13 када ће имати 34-35 ...
3) Промена селектора на време, опроштај од ЕП 2012, можда случајно, али звати млађе и пробати на време направити нешто због СП 2014.
4) Што се тиче Петровића, то је играч који је својим голом одлучио првенство 2009/10, играо је ЛШ, дао је 10ак голова прошле сезоне (а улазио са клупе), дриблао Гомеса у шеснаестерцу на СП, дао гол Јапану и био најбољи на тој турнеји. Технички врло поткован, мало слабији у дуелу, што је и његов главни проблем

BlekiPizonKule

pre 12 godina

Doticni gospodin treba da zna prvo igrace svoje,ako ih uopste poznaje,jel vecina su stranci,mozda misli na nekog od njih da treba kojim slucajem da igra za A reprezentaciju...Evo da mu navedem njegove igracice sa nasim pasosem..Miljkovic,jel on...Sasa Ilic jel nije premlad,sa puno snage za 10 minuta...Tomic...Scepovic. Babovic... Rnic...woww igracine ...Deca Markovic,Ninkovic,Babic,itd,da nije prerano za njih... Cek ko jos... A da Volkov odigrao fenomenalno protiv Skendije,pa da mu skupimo nastupe da ga prodamo naleto..Molim zaiste medije da ne poklanjaju paznju ovakvim izjavama pa makar dolazili od tkz.predsednika klubova...Ljudi nemaju elementarno znanje fudbalsko,vec ime je sve biznis da se kupi jeftino,a proda sto skuplje,i sto pre..A Stojkovic je prica za sebe,mozda jeste najbolji golman,ali pitanje odnosa njega i igraca zvezde bila bi diskutabilna,tkz.psiholoski momenat cele ekipe u pitanju..Pa jedan Bisevac sto igra jaku francusku ligu,a pre toga prosao sve selekcije tek sad je postao A reprezentativac,a o Ninkovu,Viloticu,i jos nekim igracima Zvezde sto igraju sasvim solidno za nase i evropske prilike i dalje su daleko od reprezentacije,pa se niko iz Zvezde ne buni..A Pizon je bar trener koji ako nista drugo zna da oseti umeca igraca,koliko moze i sto je najvaznije KOLIKO ZNA..

MarkoSi

pre 12 godina

Stojković je protiv Genka koštao Partizan prolaza dalje i definitivno nije za reprezentaciju (setite se indirekta). Kaluđerović se toliko ispromašivao lane u derbijima da nije ni zaslužio poziv (dok ne popravi realizaciju). Stoji jedino da Pižon poziva starije igrače da debituju. To je nerealno jer ako se neko nije pokazao do 30. godine, teško će ikada bljesnuti.

Golovi sa autokomande!

pre 12 godina

"Ćutao si dok je pozivao Raću,koga ni rođeni ćale ne bi zvao i koji nikada ničim nije zaslužio poziv."
(Vi sigurno nemate razloga da se bunite, 8. avgust 2011 12:23)
Preporučio ga lično Stamenković!!!

123

pre 12 godina

Звезда под Пижоном играла најлепши фудбал!? Е стварно, не зна се ко је већи "геније" - Ђурић или Пижон. Куку нама са оваквим фудбалским радицима...

kuksa

pre 12 godina

Katai,Tadic,Aleksic,Sulejmani,Jovancic,Kaludjerovic,Darko Lazovic,Volkov,Djuricic,Ignjovski zasluzuju poziv u reprezentaciju trenutno bar za ovakve prijateljske utakmice !

gandalf

pre 12 godina

pitanje koje godinama "lebdi" u vazduhu, ali ga niko javno nije postavio:'Djuricu ko vodi Partizan,ti,Bjeka ili Zeka ili mozda neki Peka?!
Kakav komentar.....vrhunski!!!!!!!
Ok, slazem se da je uvek bilo oko spiskova reprezentacije sumnjivih igraca a pogotovo u poslednje vreme, ali nije mi jasno sta je gospodin šnajder hteo ovim da kaze??? Kuka sto nije pozvan zvezdin igrac(???) a kaze da je pizon obojen??? Pa u koje boje ako nije pozvao ni zvezdine igrace??? Kog igraca bi on hteo iz svog tima za reprezentaciju, onog sto povraca posle tek odradjenih priprema ili onog sto ima 2 metra a lobuju ga iz peterca???? I sta dira Boska, pa da je i bez jedne noge zvao bi ga jer takvih igraca nemamo, tj. imamo ali ih mozemo nabrojati na prste jedne ruke !!!

mille grobar

pre 12 godina

cuti djuro,kad nam je gurao racu nisi se bunio? a Stojkovic je u vise navrata pokazao kakav je igrac! lob protiv rada,genka,indirekt i jos mnogo toga...

bojan

pre 12 godina

da,Petrovicu,ne zoves igrace ovog jadnog i nezasticengog kluba,protiv koga su svi u ovoj zemlji,od politicara do FSS. Neki ljudi su pametniji kad cute.

Nenad

pre 12 godina

Za Stojkovica je sasvim jasno zasto ne dobija poziv.Jednostavno,velika vecina ljudi u Srbiji ne zeli vise da ga vidi na golu i na svakoj reprezentativnoj utakmici bi bio ispracen salvama zvizduka...Djuric ponovo provocira Lukica izjavama kako je Zvezda igrala najbolje dok je Pizon bio trener,a pojedinci posle neka pricaju kako Lukic podize tenzije,ako imaju obraza...

Igor MU

pre 12 godina

Naso ko da ga kritikuje!Stojković ne zalužuje više poziv a i ni jedan igrač tok kluba,a tek ovaj koji odlazi.Jedino je u pravu za ove matore kojima se treba zahvalitu.

role

pre 12 godina

Djuric je donekle upravu ali sam negdje procitao da u ovoj izjavi stoji da treba pozvati Babovica i Tomica.Kakvi Babovic i Tomic...to su dva padavcara kojim treba dati kljuc u ruku, a ne pozivati u reprezentaciju.Za Stojkovica se slazem..treba ga zvati, kao i Kaludzerovica.Problem je sto nema Tadica, Sulejmanija, Kacara, Matica, sto bar jednom nije zvao Filipa Djuricica da ga proba, sto nije probao u tankom napadu Filipa Djordzevica, Kaludzerovica,Jovancica i sl.Mogao je na ranijim prijateljskim turnejama probati ove momke,onda bi imala smisla Pizonova prica kako je probao i dobio mlade igrace za buducnost.Mada, sta znaci buducnost..neces davati nekom prednost samo zato sto ima 30 godina ako je neki 19godisnjak bolji.To sam nasi treneri praktikuju.Prodefilovali su i jos uvijek defiluju likovi poput Trivunovica, Petronijevica, Brane Ilica, Damjanovica, Injca,onog lika iz Rada...jesu li to ti momci buducnosti koje Pizon pomine u svojim izjavama!?Nesretnici koji se u kasnim dvadesetim i u 30toj metilljaju po JSL.Sramota je sta se radi, pogotovo zato sto po kvalitetu Srbija moze sastaviti respektabilan tim i grehota je da se ne plasira ne EP.

dev

pre 12 godina

A sta snajder hoce da bude i selektor? E pa sramota ko sve hoce da pravi spisak reprezentacije! A da partizan nema igraca za reprezentaciju-nema! Ni u Zvezdi nema, mozda samo Kaludjerovic, al samo zato sto nam fali spiceva!
(ReD, 8. avgust 2011 13:20)

Koji snajder? vesli snajder? ne ne on ide u siti nece in za selektora.

zzbz

pre 12 godina

Nije obojen , njemu su obrazi prirodno crveni.
Ponekad pomislim da bi se jaca reprezentacija sastavila od igraca koji nisu pozvani nego oni koji su standardni.
npr. Stojkovic (Brkic) Ninkov, Volkov, Rajkovic, Vilotic, Fejsa, Tadic, Djuricic, Matic (Ljajic), Sulejmani, Aleksic
Lupio sam sastavi ali nisam siguran da je ovaj tim slabiji od prvog tima

Dragi

pre 12 godina

Đurić je sasvim u pravu i sa njim treba da se slože svi dobronamerni ljubitelji fudbala u našoj zemlji, bez obzira za koga navijaju.
Pižon takvim načinom vođenja ekipe nema šanse da se plasira na šampionat Evrope, a sa njim ćemo ostati i bez plasmana na šampionat u Brazilu.
Pižon radi za veoma nisku selektorsku platu, za razliku od Antića, i to je razlog zbog čega sluša druge i ide "na ruku" menadžerima ili Toletu.

valdo

pre 12 godina

kao prvo,sta ce bosko jankovic u timu,drugo,kaludjerovic i kleo pod hitno u reprezentaciju i ima da bijemo sve zivo. pizon nema znanje i ne ume prosto prosirenu recenicu da kaze,a takav je i trener,ako uopste ima zvanje trenera. mladje igrace u tim,a ziga i bosko neka sami nadju nove klubove.sa ovim timom gubimo od rusa,a i svaku sledecu. toliko

Marko

pre 12 godina

Ti si medju poslednjim ljudima koji treba nesto da prigoravaju.. Ko sastavlja tim u partizanu,zasto ni jedan stranac nije prosao probu u partizanu,gde su iscezle pare od LS-a ? Slazem se da je Pizon trebao da pozove neke druge igrace,a tu mislim na Sulejmanija,Matica,Tadica.. Tomic mora jos da se dokazuje,a Stojkovica ne treba komentarisati,mislim da Srbija goreg golmana nije imala ali tuzno je sto je Jorgacevic dobio sansu tek posle onog incidenta u Djenovi..

777

pre 12 godina

(56, 8. avgust 2011 14:28) pricas o Anticu? Pogledaj sastav reprezentacije. Tu nije bilo Zvezdasa? Zasto onda pominjes Antica? Cisto da malo pljujes?

Tolle

pre 12 godina

Obojen, jeste...u zadnjoj deceniji je Zvezda dala sve sto vredi u reprezentaciji, bili smo ucesnici svetskog prvenstva...a nikad nisi pomenuo da, i pored takvih igraca ne mozemo do titule, jer je TOLE OFARBAN U CRNO! Dajte vi Vidica, Stankovica, Zigica, Pantelica, Jankovica...pa se javi! Dali ste Klea, Tejga...a oni nisu SRBI! Uostalom, ne vidim ko bi mogao da igra za reprezentaciju iz partizana, jedino Eduardo, al da, i on je stranac! A grobare mogu da pitam jedno: ko je, i zasto, gurao Savu Milosevica da postavi rekord? Zeka ili Bjeka? Zasluzivao je pozive nekada, ali od njegove 60-70 tekme, ja bi bio bolji od njega! Da se ne lazemo, ko je postigao najvaznije golove u istoriji Srpske reprezentacije? Nikola Zigic!
Najvaznije golove u istoriji reprezentacije postigao Nikola Zigic?I to jos kazes "golove", znaci u mnozini?Evo, ja ne mogu da se setim ni jednog bitnog gola.Nemoj mi molim te spominjati golove protiv Azerbejdzana i slicnih, u utakmicama koje dobijemo sa 3:0.

lezdra

pre 12 godina

Ma možemo mi Đuru da volimo ili pak mrzimo, al' čovek je u pravu. Kako je moguće da, i pored toga što su u takmičenjima za LE i relativno dobroj formi, i Zvezda i Partizan daju tako malo igrača za A tim Srbije? Kako je moguće da u timu nema, primera radi jednog Sulejmanija, Kačara ili Klea bar za prijateljsku utakmicu? I još nešto, dokle se došlo u istrazi i rasvetljavanju pozadine organizovanja incidenata na stadionu u Đenovi?

Nino

pre 12 godina

Pa prvi smo mi Zvezdaši bili protiv Petrovića za selektora dok ste mu Vi davali podršku. I šta ćete sada? Hahjku na njega kao na Antića da bi doveli Stanojevića ili nekog drugog svog jer je svima tada bilo jasno da je Petrović postavljen radi smirivanja tenzija između FSS i Zvezde. Kako to mi Zvezdaši nijesmo progutali sada atak na Petrovića. Inače se slažem sa Đurićem oko domaćih igrača. Trebao je zvati Kaluđera i Tomića iz Partizana. Tomić je klasa i mora se brzo skloniti od Stanojevića jer će ga ovaj uništiti. Dešava mu se isto kao i Lazoviću u Zvezdi prije Robija. A ni Šćepović neće bolje proći iako nije rang Tomića ali ima više prilika.

Srki

pre 12 godina

Pa to je više nego očigledno od prvog dana da je Pižon obojen. On ima samo jednu misiju, da se osveti Stojkoviću i progura Dekija da sruši Savin rekord, usput malo promoviše Zvezdine igrače...

Komanchero

pre 12 godina

Ovaj čovek treba da ode. Danas čitam u novinama da je obećao fudbalerima Partizana premiju od 30.000 evra ako se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope!? Umesto da ih sve pokažnjava i oduzme im od plate zbog neozbiljne igre protiv Genka, on se sprema da ih nagradi ako eliminišu tamo neke pacere i amatere iz Irske!? E, zato nam je fudbal ovakav!

Aleksandar

pre 12 godina

Trenutno Partyizan nema igraca koji zasluzuje da bude pozvan u reprezentaciju. Vrlo jednostavno, Tomic nije fizicki pripremljen, Babovic je lose igra, a i malo je nepouzdan, Stojkovic je kikser kakvog nema, jedino trenutno sto valja je Volkov, ali pod uslovom da igra levog krilo, a ne beka, a to podrazumeva da mi igramo sa dva napadaca. Da sam na Pizonovom mesti ja bih zvao Jovancica, jer taj igrac moze da koristi u buducnosti zbog domonntne fizicke snage i Kaludjerovica cisto da ga isprobam. Ne znam samo sto je zvao Vilotica, kad je decko odigrao samo devedeset minuta, a zna se da ima problem sa disciplinom.

mozda ali bas moooozda

pre 12 godina

Onog dana kada se napravi reprezentacija od momaka od 20-23godine mozda nesto i napravimo. Ovako, odlicna odbrana i nista vise.
Molim Boga da ne odemo na EP jer ce tako samo da se zacementira postojece stanje.
A ovo prepucavanje Zvezda-Partizan je bas svojstveno nama Srbima.

давид88

pre 12 godina

навијам за црвену звезду и што се мене тиче за нашу репку треба да играју најбољи небитно нека свих 11 буду бивши или садашљи играчи партизана, али то ће се десити лимбурга месеца зато што нашим фудбалом ведре и облаче менаџери, кумови, рођаци, побратими, докле ће у нашем националном тиму да играју деки и панта кумашини, жигић је по мени ок, шта треба да се деси па да сулејмани, тадић, качар буду у страртних 11, заваравамо се неким барзилцима жњ класе, треба да се ради са овом децом и то озбиљно, менаџери од малих ногу уништавају фудбал, па у нашим друголигашима је довољно да знаш мало лопте набијеш кондицију ћале ти неки бизнисмен и ето тебе у стартној постави, и како то да сви прволигаши у хрватској имају рефлекторе, а код нас зими мечеви првог ранга почињу око 10 сати ујутру, зато што код нас кад оће да поставе рефлекторе на неком стадиону прво тендер, па двајес комисија, па теко онда крене и тако доста фрустрација код мене зато што годинама слушам исту причу, поздрав за све љубитеље фудбала са церака

ŠBBKBB

pre 12 godina

Partizzanovac sam, ali ovaj lik me prosto nervira, čovek nije uspeo prošla godine ni sponzora da nađe, pa je država pritekla u pomoć političkom odlukom.
A što se Petrovića i igrače koje poziva upravu je za to. Ustvari ovo nije ništa novo. Koji idijotizam je isprobavati igrače koji neće igrati, a ne uigravati reprezentaciju da funkcionišu ko tim.
Ali da nam za reprezentaciju igraju igrači koji nemaju tim ili nisu igrali godinu u nešto dana je idijotizam. Znam da je i mojim prijateljima velikim Zvezdašima smetalo kad je Stojke branio za reprezentaciju a nije imao ni kluba ni minut proveden u igri.
Siguran sam da je bilo mesta i za Volkova, Babovića, Ninkova i Kaluđerovića, Sulejmanija ....
Svi su pljuvali Raću ali dečko je po meni stvarno potreban reprezentaciji isto kao i Žigić. Međutim zvati vezaru Veseljka Trifunovića sa dve leve noge koji se sam niduio Zvezdi je smehotres. Pa da ima bar malo procenta reprezentativnog kalibra siguran sam da bi ga Prosinečki doveo.

ReD

pre 12 godina

A sta snajder hoce da bude i selektor? E pa sramota ko sve hoce da pravi spisak reprezentacije! A da partizan nema igraca za reprezentaciju-nema! Ni u Zvezdi nema, mozda samo Kaludjerovic, al samo zato sto nam fali spiceva!

Најбоља је најбоља ...

pre 12 godina

Оћу да видим Калуђеровића у дресу Србије! Може и Клео,он је фантастичан,а сигуран сам да би оставио срце на терену,за разлику од Видића,Пантелића итд итд
Наравно,све најбоље Види и Марку,остаћу у срцу Делија,ал сад морамо да сагледамо интерес репрезентација, без подела Партизан-Звезда! Још 2 играча посебно маме моју пажњу,а то су Димитријевић и Волков. Фантастични играчи,Димитријевић одличан преглед игре,пас,све одлично сем брзине,а Волков брзина,центаршут,пробијање све одлично,само незнам дал имају места,ал пре би њима дао шансу него Милијашу или Коларову рецимо!

aleksandar

pre 12 godina

Stojke treba da ima mesta,sto se odbrane tice ok je,trebalo bi samo razmisliti o Volkovu uz Kolarova,vezni red treba da pretrpi mali remont,Stankovic treba da se oprosti,na krilima Krasic i Bambi Tosic da budu standardni,a u napadu sve promeniti,tu smo najlosiji,zvati Klea i Kaludjerovica

Krespo

pre 12 godina

U prevu je taksista . Ko će na EURO 2012 da hvata u ruke povratne lopte sa 40 metara ?
Pa ja sa Savićem i Krstajićem kao štoperima ne bi primio 20 golova na 20 utakmica u ovoj našoj TSL

White fly

pre 12 godina

Jesam Partizanovac ali ovaj covek lupa gluposti.Ko iz sadasnjeg tima Partizana zasluzuje da dobije poziv sem Volkova? Mozda "mladi" Ilic koji posle pola sata jedva dise,Stojkovica niko nece vise zvati zbog Djenove(a i realno, kvalitetan jeste ali previse kiksira.Ima Srbije bolje i pouzdanije golmane).Od domacih igraca u Partizanu jedino sto valja su Volkov i Stojkovic, sve ostalo su prosecni igraci.Ono sto nas izvlaci jesu stranci.I napokon se nadam da ce prodati onog nesretnog Petrovica da ga ne gledam vise ni u Partizanu a ni u reprezentaciji.

Iz Zvezde zvati samo Kaludjerovica.

Ono sto mi najvise smeta jeste sto imamo odlicne mlade igrace u inostranstvu ali kako bi neko od njih bio pozvan mora da mu je menadzer u dobrim odnosima sa ljudima iz saveza.Gde su Sulejmani, Djuricic, Ljajic, Matic, Rajkovic, Tadic,itd??? To govorim pre svega jer sam cuo pricu da Dusan Tadic(koji igra odlicno u Holandiji)nije pozvan u reprezentaciju zbog toga sto mu je menadzer u svadji sa Karadzicem.

Nece od fudbala nikada biti nista u Srbiji jer previse je mafije i mutnih radnji u njemu.Zato i skoro da ne gledam domaci fudbal vise a i reprezentaciju vise ne gledam tako cesto.

luka

pre 12 godina

u potpunosti je Djuric u pravu,osim za Stojkovica,a sad pitanje kako to da je forsiran Raca Petrovic i onda ima dovoljan broj utakmica za reprezentaciju da bi konkretno mogao i u englesku gdje ce i koji euro vise zavrsiti i u Partizanovoj kasi a igrackim kvalitetima nista bolji od Tomica,Dimitrijevica i ostalih veznjaka,dvostruki arsini zar ne?

Momo Joksovic

pre 12 godina

Slazem se ja sa tobom Djuricu, ali ipak nije to tvoj posao, da se kritikuje selektor za izbor igraca za utakmicu koja jos nije ni odigrana. Neznamo kako ce nasi odigrati (mozda i odvalimo bracu Ruse), mada sam siguran da nemamo cemu puno da se nadamo dok je Pizon selektor.
U napadu mu Pantelic , koji u 30 meceva postigne 2 gola i Jovanovic koji uopste ne igra u Liverpulu. Pa kome ce ova dvojica da daju gol? Ne vidim zasto se ne proba Kleo, Kaludjerovic ?
A ovi sto se pale na Rajevca, ma i taj vam je negdje u rangu sa Pizonom, Djoricem, Dostanicem i kompanijom. Koji je najveci reprezentativni/trenerski uspjeh od gore navedenih? Nema ga. I pustite to po strani sto je neko bio dobar igrac. Ne mora da automatski znaci da ce biti i dobar trener.

Nikola

pre 12 godina

Da razni menadzeri ubacuju svoje igrace u reprezentaciji jeste istina.Ali ne znam sto se djuric buni,kad su samo zbog toga uspeli da prodaju racu u englesku.

kursula

pre 12 godina

"dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal" rece Djura i ostade ziv pa bre covece ovo je najveca glupost koji si mogao da izvalis, znas li sta je lep fudbal to je ono sto igra barsa!

Ko je to zasluzio poziv?

pre 12 godina

A koga bi on to iz partizana zeleo da vidi u reprezentaciji??? Mozda Clea.
Stojkovic ne brani vec vise meseci i ti se si sad setio da pitas zasto ne brani i jos da je obojen. A ko je od sadasnjih zvezdinih igraca u timu?
Ili mozda Stojkovic treba da se proda?

Goran

pre 12 godina

Ma koliko mi Pizon bio antipatican, ovaj Djuric je jos gori... Pa koga da pozove iz Partizana i Zvezde?! Nasa dva najveca kluba zajedno nemaju jednog igraca koji je reprezentativni kalibar. Stojkovic je dobar golman ali nestabilan, sklon kiksevima, zamislite jos kad ga na tekmi proziva ceo sever... videli smo kako se to zavrsilo protiv Estonije u Beogradu... a ovi ostali koje Djuric navodi Kaludjerovic,Babovic... pa to je prosto smesno. Slazem se da neki igraci mozda fale na ovom spisku,ali to sigurno nije niko iz nase lige...

milan

pre 12 godina

u reprezentacijama gde gro ekipe čine igrači Partizana se i osvajaju medalje...gde sme pižon da pozove nekog drugog, pa ja da sam fudbaler i ne bi igrao za ovakve koji ostavljaju komentare iz čiste mržnje i neznanja...svaka časst lazoviću u lukoviću...

chera-bera

pre 12 godina

Poslednjih 50 godina u fudbalskom savezu i oko reprezentacije znacajan uticaj imju ljudi iz C. Zvezde. Setimo se samo Miljana Miljanica dozivotnog predsednika, selektora,.. i ne znam cega jos. I nikom to nije smetalo. I ako ne navijam za Zvezdu nije smetalo ni meni jer se manje vise znalo ko je Dzajic, Paunovic, Filipovic, Radanovic,.... Mozda je bilo malo nekih stvari i po kljucu ali to je moglo da prodje samo ako su odlucivale nijanse u kvalitetu.
Sada je sve problem i Karadzic i Lukic i Vesic i Veselinovic i .. spisak koliko god hoces dugacak.
Ocigledno da su ljudi kojima je samo novac i samo novac na prvom mestu, potisnuli prave sportske raznike i uveli neke druge vrednosti koje su ispred sportskih rezultata.
Sportski rezultat mora uvek da bude na PRVOM MESTU pa onda sve ostalo.
Do tada mi obicni navijaci mozemo samo da se nerviramo i da nam i dalje budu uskracena radovanja za rezultate koje reprezentacija objektivno moze da ostvari, a koje nazalost u ovakvom okruzenju sigurno nece postici.

darko

pre 12 godina

“Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića? Koji golman je bolji? aaaaaa jorgacevic, disljenkovic, dimitrijevic...... a o babovicu i ostalima necu ni da komentarisem, stojkovic prima golove iz mrtvog ugla, u blizi ugao,lobuju ga na gol liniji, ispusta loptu...... babovic ne zna ni sam zasto igra fudbal, tomic je nalozen ima talenta ali je nalozen sto ga sputava, kaludjerovic je drvo..... da li moram dalje da komentarisem, zao mi je sto se ne zove kleo, ali ajd sad sta je tu je......

hm

pre 12 godina

Zar jos neko pratio reprezentaciju posle smene Antica? Da nisam procitao tekst, ne bih ni znao da igramo sa Rusima. Inace uveliko se prica kako u Srbiji pita sin tatu: "tata sta je to evropsko prvenstvo?", a tata kaze: "ne seca se tata, sine".

Željko

pre 12 godina

Znaš šta,Djuriću? Ja,kao neko ko zaista voli Crvenu Zvezdu,zaista ne mogu da shvatim da sada toliko uzdižete Stojkovića,a do juče ste ga i vi funkcioneri,zajedno sa fudbalerima,najstrašnije pljuvali dok je branio za nas,a tada je sigurno bio naš najbolji golman! Ali dobro,pljuvanje,pa lizanje,vas karakteriše već koju deceniju unazad.Ne volim huliganizam,ali je Stojković sam kriv za svoju golgotu.

prozreli smo te

pre 12 godina

Tebe djuro najvise muci cinjenica da ces vise zaraditi kada prodajes reprezentativca!
Do nacionalnog tima ti je stalo kolko do komsijske krave!

foliranti

pre 12 godina

Djuricu molim te ne pravi se lud i ne bacaj prasinu u oci nama kojima je jos ostalo zdravog razuma u ovom loncu Srpskom gde ima svega sem postenog rada i zasluga za njega,a posto se pitas na koji nacin Pizon sastavlja reprezentaciju reci cu ti na isti nacin na koji i ti i ovi iz Zvezde pravite selekciju kvaliteta i to ko ce kada da igra i zbog cega gde od kvaliteta nema ni K. Ali cik recite momcima sa dzipovima ko sme a ko ne sme da igra,zato ne dizi buku nego cik sredi svoje dvoriste od tih nazovi menadzera ako smes pa onda kreni u borbu za pravdu!!

sulc

pre 12 godina

vidi vidi ovog djurica sto se nesto profinjao. Sad mu dobri igraci iz zvezde,a kad nas je bombardovao svojim nebulozama od saopstenja tad smo bili kante. Prepao se covjek nove zvezde i andrije,pa spust loptu.

Davor

pre 12 godina

Pižon je bio sjajan fudbaler, jedan od najvećih na ovim prostorima, legenda Crvene zvezde, dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal.
Posle ove recenice ne bih uopste komentarisao ovog lika ...

navijac

pre 12 godina

Ah....vraca se nostalgija. Kako da se vratimo na Anticevo vreme isto kao i kako da se vratimo na staru nostalgivnu Jugoslaviju.
Tada su bili postavljeni stvarno vrhunski treneri.

Boba

pre 12 godina

"strelaa"
Tvoj komentar je glup jer za Francusku ne treba radna dozvola.
Oni imaju ogranicen broj stranaca,ja mislim 5...
Da si rekao da treba da dobije radnu dozvolu da bi igrao u Engleskoj onda bi bio u pravu.
A cini mi se da je takva informacija i kruzila ovim sajtom(da je neki klub iz Engleke zainteresovan i da mu trebaju igre za reprezentaciju)
U svakom slucaju,jos jedan Raca...Dok momci poput Kacara,Tadica,Sulejmanija i Matica ce dugo jos bit van ekipe i ako to zasluzuju pre nego doticni.

cone

pre 12 godina

Pomislio sam sta sad prica ovaj Djuric,al upravu je covek..iako sam zvezdas..zove mi tamo neke likove pored Kaludjera,a golove nam postizu srednjaci..

stefan grujovic96

pre 12 godina

PARTIZAN je najbolji i treba svih 11 igraca da igra a zvezda da bude izmena nesto za kfalifikacije za ligu sampiona nisam video zvezdu.zato TISINA

nemaPredaje

pre 12 godina

E moj zeleni zube, prvo se malo informisi kada nesto hoces da napises! A ne da lupetaras gluposti!!! Vladimir Volkov je Srbin, decko je rodjen u Beogradu!!!

SRBIN

pre 12 godina

Sramota je sto nema domacih igraca u repr., automatski i nasa ionako slaba liga jos vise opada, nije bitno koji je klub, ako je dobar igrac u Napretku npr, neka igra u reprezentaciji, ali tu ima problem koji je prisutan ko zna od kada.....selektor je formalno tu, a i onaj koji se izbori da sam odlucuje, posle jednog neresenog odleti! Treba zvati domace igrace, Kaludjerovic mora da igra, Volkov takodje, zasad toliko...Babovic ako zadrzi formu uz Tomica, takodje mogu igrati...Vilotic uz malo pameti isto tako....Kleo bi uz Kaludjerovica bio savrsen...ima tu jos igraca...a ova prepucavanja C.Z-PARTIZAN su smesna....jadno je to, ovo je reprezentacija...svi smo jedan narod, ali nije dzaba receno...SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA! Dok je ovako nema nama jake reprezentacije, klubova, Evrope....samo nastavite.....

mikicar

pre 12 godina

Potpuno je u pravu covek. Setite se samo one utakmice sa Japanom (ili kime vec) kad se Fejsa povredio, kad je cela reprezentacija bila sastavljena od igraca iz nase lige, kako su momci igrali i borili se. Bili su tri puta bolji od ovih zvezdica iz inostranstva. I na ovu prijateljsku je trebao pozvati samo domace igrace. Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci, paze se, valjda imaju previse skupe noge da bi primili koju modricu za svoju zemlju.
Grobar sam ali me je dusa bolela kad sto Ninkov nije igrao vise za reprezentaciju, covek drzi sam celu desnu stranu. On i Volkov na bekove pa da vidite kako se probija po strani i centrira.

gox

pre 12 godina

Pa prvenstveno je glupo pitati od koga Pizon dobija naredbe.Pa to se bar zna.Od onoga sto ga drzi tu ,a to je Tole.
Posle izjave Djurica da napusta Partizan na kraju sezone,dolazim da zakljucka da se zakacio sa Toletom. Najverovatnije se nisu dogovorili oko procenta,a mozda je ovo sve samo farsa.
Kada je Obradovic koji je igrao u Partizanu imao prednost nad Kolarovom koji je za ogromne pare otisao u MC, tada to Djuricu nije smetalo.
Citajuci izmedju redova,najpre je to da Djuka nema podrsku Karadzica,jer kada jedan zvezdomrzac pocne da brani interes CZ,to je signal da tu nesto ne funkcjonise bas najbolje!
Za neke stvari se slazem sa Djukom,ali da zovne Stojkovica kome ce dve trecine stadiona zvizdati i na taj nacin remetiti celu repku,to bi stvarno bilo glupo.A sada sto Djura ne moze da ga uvali zato sto ne igra u repki,o tome je pre trebao razmisljati.

sani

pre 12 godina

Jasno je jedno, da "Đura" nastavlja da se služi prljavom propagandom kao i kada je izmislio da mu se pojedine "kolege" Predsednici klubova žale kako sudije navijaju za Zvezdu. Tako je i Tole nastupao dok je još bio Predsednik Partizana i to govori da ovde ne može biti reči o regularnoj ligi dok je a Pižon je pokazao svoj veliki kredibilitet što se uhvatio u kolo sa Toletom i prihvatio uloge unapred određenog gubitnika. U takvoj poremećenoj situaciji ni Đura neće propustiti priliku da pokaže svoj kritički smisao jer je on u poziciji realnog predsednika FSS-a.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Sta bre ovaj hoce? Reprezentativce a nije sposoban da zadrzi nijednog glavnog igraca duze od sezonu-dve. Pa normalno je da nijedan u nasoj ligi nije za reprezentaziju kad svi koji nesto valjaju odlaze, i cim se pozzove neko iz domace lige sumnjaj u neke mutne radnje jer nemaju kvalitet da budu u reprezentaciji.

kop

pre 12 godina

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?
(jel dosta?, 8. avgust 2011 17:04)

I šta su oni POSTIGLI??? Šta??
Možda nešto i postignu i to Jovetić,Ljajić i Savić al ova druga dvojica sigurno neće.

Vlada

pre 12 godina

Ovo je strašno što se dešava u našem fudbalu i koliko su Tole i drugari krenuli da ruše fudbal. Evo o igračima Partizana i C.Zvezde i nihovim mestima u reprezentaciji:
Stojković (imao bi mesta u prva tri golmana ali ne i da bude prvi. Njegov problem sa menadžerima itd narušava reprezentaciju). Igrači poput Babovića, Vukića, Ilića i Kovačevića su stari za reprezentaciju, Miljković, Šćepović, Kaluđerović i Lazović su budućnost, a sve ostalo su stranci. Kleo i Evandro su stranci, a ja nisam za to da stranci igraju u reprezentaciji, a oni koji imaju mesta (Ninkov i Petrović) su otišli ili će otići.
Koliko su prljave igre u pitanju govori i činjenica da je FSS zbog zaduženja klubova zabranio kupovinu igrača. Činjenica da je za Partizan prelazni rok završen, a Zvezda još čeka ishod. Evidentno je da Dragutinović, Luković, Mojsov, Kojić i Kaluđerović čekaju da vide da li će Zvezda ući u Ligu Evrope. Ako bude igrala u Ligi Evrope Zvezda će dovesti Dragutinovića ili Luković (ili obojicu) i zadržati Kaluđerovića. Ukoliko se to ne dogodi Kaluđerović će biti prodat (da mu ne padne cena), a doći će Mojsov i Kojić (koji ove godine ne mogu za Zvezdu da igraju u Evropi.
Dakle, ako je problem neka Pižon ode. To bi za Zvezdu bilo dobro, jer niko ne bi mogao da se krije iza njega i ostalih naivnih Zvezdaša koji su angažovani u FSS. TOLE ODLAZI!!!

sasa l

pre 12 godina

upravu si duricu kratko jasno.ne zbog obojenosti sigurno da zvezdini i partizanovi igraci imaju kavlitet za reprezentaciju isto vojvodina,rad ili spartak.

branko_84_LAzarevac

pre 12 godina

polako Djuricu,donekle imas prava sto se tice ovih igraca koji debituju sa preko 30 za reprezentaciju i zasto nema Tadica, Matica i Sulejmanija.
Ko u ovom trenutku zasluzuje poziv iz partizana? Budimo realni,Stojkovicevo pojavljivanje na golu stvara strahovit pritisak na igrace i unosi losu atmosveru.
Sto tice vecitih rivala samo je Kaludjerovic zaista zasluzio poziv,em je decko u formi trese mreze na svakom mecu,em u spicu nemamo CF.
Da je Borha Srbin sigurno bi bio u timu Srbije,momak je sjajan igrac.
Kleo nikad nece igrati za reprezentaciju zato sto je stranac,bez obzira sto poseduje srpski pasos,jedino da je klasa koji trese mreze po engleskoj ili spaniji pa da ga covek pozove a ovako prosecan strelac... nema od toga nista

au...

pre 12 godina

I onda se neko napravi pametan i kaze kako je Volkov Rus... hahaha... Sine rodjen u Beogradu, igrao za Radnicki, BSK, OFKu, pa cak i da nije Srbin ima pasos i ziveo je ovde vise od dve godine tako da svakako moze da igra za srpsku reprezentaciju, samo da ga pozovu! Samo...

ZeleniZub

pre 12 godina

Čekajte, jel moguće da gomila ljudi ovde ne zna da je Volkov rus, i kao trebalo bi sa zaigra i on u reprezentaciji?!? Pa može, ali za Ruse...

Ilija

pre 12 godina

U Srbiji su svi selektori :), Stojkovic je bio najbolji u nasoj zemlji i dok je igrao za Zvezdu a i sad kad je u Partizanu ne zato sto je on mnogo dobar nego sto nemamo golmane . Sto se tice Kaludjerovica dal je Djuric sad shvatio da je on perspektivan ali kad je bio slobodan igrac nije hteo da ga uzme jel nije bilo moguce da se plati obestecenje pa je bez para presao u Rad . Petrovic je odlican zadnji vezni sa dobrim napadackim karakteristikama takvog igraca u nasoj ligi nije bilo . Stari i povredjeni a dal su igraci koji igraju u Srbiji ili van Srbije moraju sami da prepuste mesto mladjima koji ce igrati jos 5-6 godina za reprezentaciju . Kleo pa mi takvog spica nemamo , nije to ni Panta ( on i Deki sastavljaju tim zajedno sa nekim menadzerima ) ni Ziga ali zato sto se drznuo da predje iz Zvezde koja nije imala da plati u Partizan to je problem . Koliko kosarkasa , rukometasa , vaterpolista ... igra i za Zvezdu i za Partizan ili igraju u jednom a navijaju za drugi klub pa to nije bitno ( reprezentacija ne treba da se meri po boji dresa u kom igras nego kako igras i dal vredis ) , Lukic pametno cuti i gleda kako ce se situacija dalje razvijati ali sigurno nece podrzati Djurica to je kao da mi podrzimo Amere protiv Gadafija .

chombe

pre 12 godina

gde nije obojen, iz aviona se vidi da samo zvezdasi igraju.. pricali vi sta god hocete, ali stojkovic jeste trenutno nas najbolji golman i uvek je bio.. a da je kleo kojim slucajem tresao mreze u zvezdi, kao u partizanu, zabelezio bi on vec 10 nastup u reprezentaciji.. lakrdija!

Combe Novi Sad

pre 12 godina

Apsolutno si u pravu, Djuricu! Ocigledna je pristrasnost selektora a ja bih rekao i animozitet prema PFC. Ali nije samo to u pitanju vec covek jednostavno ne zna taj posao.

sonne

pre 12 godina

“Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića?"
e dobar vam ovaj djura, samo on neka se drzi sivenja
pa nije ga zvao zato sto je obicna rupa od golmana nisu mu se dzabe svi smejali dok je pokusavao da brani u inostranstvu!

Djole

pre 12 godina

pa koga da pozove iz Partizana? Scepovica? Ili mladjane Ilica i Vukica? Aj za Kaludjerovica iz Zvezde si mozda i upravu,ali bre iz Partizana nema koga da zove,Stojkovica ne zove ne samo zbog Djenove,nego sto i kiksira puno u zadnje vreme,izadji sa nekim konkretnim imenom koga bi trebao da zove,pa da vidimo jeli to realno ili ne.

4 puta zaredom

pre 12 godina

Svaka ti je Djuricu ka Njegoseva,sem pozivanja Kaludjerovica...mislim da svesno rade na tome da se ne ide na evropsko,zato se i sprdaju sa narodom

Realno

pre 12 godina

Evo i Djuric nesto normalno da kaze.
Igraci koji bi trebali da igraju za reprezentaciju Srbije,a ne igraju:
Stojkovic(mada i nije tolika steta posto imamo Jorgacevica),Volkov,Kleo,Kaludjerovic,Sulejmani,Djuricic i mozda Djordjevic,iz Nanta

najvazniji su odelce i frizurica pa tek onda partizan

pre 12 godina

Evo da ti odgovorim na jedno od pitanja.
Koji golman je bolji od Stojkovica?
Pa skoro svaki, ovaj kikser ne zasluzuje dres Partizana, poslao bih ga ja u Sopot, ako hoce da mu oproste ruznu proslost.

fudbalska neznalica

pre 12 godina

Ajde Djuro ne javljaj se molim te....ko ti uopste daje zapravo da komentarise poteze coveka koji je bio vrstan fudbaler i koji poseduje licencu za posao kojim se bavi!!
Loptu nisi sutnu u zivotu ... tako da tvoja zapazanja zadrzi za sebe...Tvoje poznavanje fudbala se svodi na kupi-prodaj i pokazao si koliko si uspesan.... zato bolje cuti i ne brukaj nas Partizan!!

bla

pre 12 godina

Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi.NEMA IH NIGDE!Toliki potencijal Kleo zavrsio u Chini,a navodno se otimala Evropa.Jedini mozda kog vredi pomenuti je Petrovic,mada daj boze da odigra neki minut tamo. Vidic i Stankovic su prica za sebe,treba spomenuti od ranije Darko Kovacevic,pa onda Pantelic,Zigic,Lukovic,Milijas,Bisevac...Kakvi god bili tu su,igraju,nisu izbrisani iz sveta fudbala kao Partizanovi igraci.Ah da,Savo Milosevic i Predrag Mijatovic

mikicar

pre 12 godina

Potpuno je u pravu covek. Setite se samo one utakmice sa Japanom (ili kime vec) kad se Fejsa povredio, kad je cela reprezentacija bila sastavljena od igraca iz nase lige, kako su momci igrali i borili se. Bili su tri puta bolji od ovih zvezdica iz inostranstva. I na ovu prijateljsku je trebao pozvati samo domace igrace. Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci, paze se, valjda imaju previse skupe noge da bi primili koju modricu za svoju zemlju.
Grobar sam ali me je dusa bolela kad sto Ninkov nije igrao vise za reprezentaciju, covek drzi sam celu desnu stranu. On i Volkov na bekove pa da vidite kako se probija po strani i centrira.

Goran

pre 12 godina

On vam je kriv sto godinama unazad pravite reprezentativce za komsijske drzave ?!
Godinama dominirate kako i sami volite da se hvalite, a kog ste to reprezentativca napravili ?
Tosic i Ljajic pobegli i pre nego sto su stasali.
Petrovic se motao po reprezentaciji znamo svi zbog cega, prodat je, pare se obrnule i red je na sledeceg.
Kog to igraca vi imate i predlazete za reprezentaciju...

pomoc strucnjaka

pre 12 godina

Svaka mu je na mestu...nema mesta za Stojketa(on i ne mora),nema mesta za Kaludjerovica,Klea,Jovancica(a VAPIMO za spicevima),nema mesta za Volkova recimo... Joooj,dajte meni da sastavim tim... imamo svetsku klasu igraca... Neka mu je rekao...

jel dosta?

pre 12 godina

"Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi."

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?

Caki

pre 12 godina

Djuric je u pravu za neke stvari.Mislim da je Pizon los trener i da su nam sanse da se plasiramo na EURO minimalne. Treba da igraju i Kaludjerovic i Tomic,a ne neki Lane i Panta..Show-u..

my way

pre 12 godina

Vidi sad ovi poceli sa saopstenjima. Nema, veliki klubovi kao Zvezda su uzor i kad rade pogresno:) Sto se tice prozivki na racun pozvanih igraca, pre svega Boska Jankovica, sramotne su. Pizon je realno trebao da pozove Klea i Sulejmanija, a svakako ne nekog od sadasnjih igraca Partizana. Svaki iskreni partizanovac mora da prihvati da je pre bilo mesta za Cavu Dimitrijevica, Kaludjerovica i Darka Lazovica nego nekog iz njihovog tima. Stojkovic i njegovo izbacivanje je posebna prica i velika mrlja za Zvezdu i njene navijace, tu vise nisam pametan sta dalje. U svakom slucaju Jorgacevic je nas prvi i najbolji golman, ko god branio protiv Rusa.

MИлош

pre 12 godina

Kakvu glupost je lupio ovaj Djuric: " Zvezda je pod Pizonom igrala najlepsi fudbal". Pa covek igra sa 3 zadnja vezna, a tekme smo dobijali sve sa po 1:0. Kako to moze da bude najlepsi fudbal?

ZeleniZub

pre 12 godina

Čekajte, jel moguće da gomila ljudi ovde ne zna da je Volkov rus, i kao trebalo bi sa zaigra i on u reprezentaciji?!? Pa može, ali za Ruse...

Gale

pre 12 godina

Ne mogu da nastavim da čitam. Partizanovac, optužuje Petrovića, a pri tome ne vidi Karadžića koji vedri i oblači godinama u srpskom fudbalu. Ne, ne mogu da čitam ceo tekst...

Pfc

pre 12 godina

Ne znam koji su to rezultati preporucili Pizona da bude selektor, Temisvar mu je ispao iz lige, a znamo kako je u Zvezdi zavrsio trenersku karijeru. Tole koketira sa crveno-belima da bi njemu bilo dobro.Msm da Partizan treba da se ukljuci u akciju protiv Toleta, da bi se sredile stvari u srpskom fudbalu, da se ne ponovi kup i najzad da svi shvate da je ovo Partizanova era, a ne Toletova kako se pokusava dezavuisati javnost.

nepristrasan

pre 12 godina

sta je bilo Djuricu???Frka, a???...zabrinut je jer nema bonusa kad prodaje igrace jer ne igraju za reprezentaciju.... patetican si...

давид

pre 12 godina

а које то играче из партизана треба да позове, да би ђурић могао после да их утопи за добре новце

Srki

pre 12 godina

Pa to je više nego očigledno od prvog dana da je Pižon obojen. On ima samo jednu misiju, da se osveti Stojkoviću i progura Dekija da sruši Savin rekord, usput malo promoviše Zvezdine igrače...

RS

pre 12 godina

Ja jesam navijac Crvene Zvezde, ali se moram u nekim stvarima sloziti sa Djuricem. Kao prvo, Kaludjerovic je zasluzio poziv prije nego onaj Damjanovic. Isto tako, sto nema Sulejmanija, Dusana Tadica...Zasto se poziva neki igrac u 30-oj da debituje za reprezentaciju, a prije svega on igra u nekom prosecnom superligasu, nije ni u Zvezdi ni u Partizanu, a ni u nekom jacem evropskom klubu? Mislim da ima igraca koji bi mogli biti pozvani u reprezentaciju iz Partizana i Zvezde...

Milorad

pre 12 godina

Đura se ponovo razume u sve. Razumeo bih da je ovakvu izjavu dao trener Stanojević ali Đura!? Taj čovek smenjuje Stanojevića posle svake utakmice. Svi znaju da mu čeka prvi kiks u prcenstvu ili neki slabiji rezultat sa Šamrkomom i da se sve dogovorio sa Markom Nikolićem, bivšim trenerom Rada.

Лотар

pre 12 godina

1) Ђурићу седи 1! Гледај ко код тебе мора да игра па онда држи говоре. Из садашњег тима у репрезентацији може да игра само Волков и евентуално Томић (мада је дечко ударен мокром чарапом па ретко кад проигра). Голмани су друга прича то је ствар уигравања са одбраном (и Бартез је био рупа у МУТД па је 2006 бранио за ФРА).
2) Петровићу тим диктирају Станковић и кум Панта и њихови крими-менаџери. Па кад смо ишли у Јапан и Аустралију Станковић је играо само да би накуцао број игара у репрезентацији, он бре има 33 год. па даје мишљење о мечевима са Хрватима 2012/13 када ће имати 34-35 ...
3) Промена селектора на време, опроштај од ЕП 2012, можда случајно, али звати млађе и пробати на време направити нешто због СП 2014.
4) Што се тиче Петровића, то је играч који је својим голом одлучио првенство 2009/10, играо је ЛШ, дао је 10ак голова прошле сезоне (а улазио са клупе), дриблао Гомеса у шеснаестерцу на СП, дао гол Јапану и био најбољи на тој турнеји. Технички врло поткован, мало слабији у дуелу, што је и његов главни проблем

Milan

pre 12 godina

Sto se Stokovica tice verovatno nije na spisku zbog toga sto je imao ruznu proslost a ako se ovo da je pozvao u reprezentaciju igraca koji je povredjen 2 godine odnosi na Boska Jankovica pa Bosku da vezu obe noge i dodatno ga zavezu za stativu opet ce biti bolji igrac od Babovica i Tomica zajedno

Dr.

pre 12 godina

(Goran, 8. avgust 2011 13:55) Ne pricaj o Estoniji u BGD. Ko da brani u onim uslovima. Zvizdali mu i pljuvali ga gani na svaki dodir lopte. Pljuvali su drzavnog golmana, prema tome sta si ocekivao? DA BRANI? Samo nemoj tom utakmicom da govoris o Stojkovicevim kvalitetima.

The Bartman

pre 12 godina

"Navedite mi jednog jedinog igraca Partizana iz zadnjih nekoliko sezona,bez obzira nas ili stranac,koji je nesto postigao u Evropi."

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?
(jel dosta?, 8. avgust 2011 17:04)

Ma da a oni su toliko trofeja i titula osvojili koliko i Partizan bodova u LŠ...

Tolle

pre 12 godina

Obojen, jeste...u zadnjoj deceniji je Zvezda dala sve sto vredi u reprezentaciji, bili smo ucesnici svetskog prvenstva...a nikad nisi pomenuo da, i pored takvih igraca ne mozemo do titule, jer je TOLE OFARBAN U CRNO! Dajte vi Vidica, Stankovica, Zigica, Pantelica, Jankovica...pa se javi! Dali ste Klea, Tejga...a oni nisu SRBI! Uostalom, ne vidim ko bi mogao da igra za reprezentaciju iz partizana, jedino Eduardo, al da, i on je stranac! A grobare mogu da pitam jedno: ko je, i zasto, gurao Savu Milosevica da postavi rekord? Zeka ili Bjeka? Zasluzivao je pozive nekada, ali od njegove 60-70 tekme, ja bi bio bolji od njega! Da se ne lazemo, ko je postigao najvaznije golove u istoriji Srpske reprezentacije? Nikola Zigic!
Najvaznije golove u istoriji reprezentacije postigao Nikola Zigic?I to jos kazes "golove", znaci u mnozini?Evo, ja ne mogu da se setim ni jednog bitnog gola.Nemoj mi molim te spominjati golove protiv Azerbejdzana i slicnih, u utakmicama koje dobijemo sa 3:0.

Djole

pre 12 godina

Mislim da je sve ovo sto je gospodin Djuric rekao, potpuno i stoprocentno u pravu!!!! Ama bas sve sto je izgovorio je na mestu i bilo je krajnje vreme da neko javno to kaze!!!

stefan grujovic96

pre 12 godina

PARTIZAN je najbolji i treba svih 11 igraca da igra a zvezda da bude izmena nesto za kfalifikacije za ligu sampiona nisam video zvezdu.zato TISINA

Mozzart

pre 12 godina

Obojen, jeste...u zadnjoj deceniji je Zvezda dala sve sto vredi u reprezentaciji, bili smo ucesnici svetskog prvenstva...a nikad nisi pomenuo da, i pored takvih igraca ne mozemo do titule, jer je TOLE OFARBAN U CRNO! Dajte vi Vidica, Stankovica, Zigica, Pantelica, Jankovica...pa se javi! Dali ste Klea, Tejga...a oni nisu SRBI! Uostalom, ne vidim ko bi mogao da igra za reprezentaciju iz partizana, jedino Eduardo, al da, i on je stranac! A grobare mogu da pitam jedno: ko je, i zasto, gurao Savu Milosevica da postavi rekord? Zeka ili Bjeka? Zasluzivao je pozive nekada, ali od njegove 60-70 tekme, ja bi bio bolji od njega! Da se ne lazemo, ko je postigao najvaznije golove u istoriji Srpske reprezentacije? Nikola Zigic!

Komanchero

pre 12 godina

Ovaj čovek treba da ode. Danas čitam u novinama da je obećao fudbalerima Partizana premiju od 30.000 evra ako se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope!? Umesto da ih sve pokažnjava i oduzme im od plate zbog neozbiljne igre protiv Genka, on se sprema da ih nagradi ako eliminišu tamo neke pacere i amatere iz Irske!? E, zato nam je fudbal ovakav!

against me

pre 12 godina

Jesam veliki gorbar i moram da priznam da ovo za Kaludjerovica je potpuno tacno. Neko bas pokusava ovog momka da baci u drugi plan. Mislim da Prosinecki nije u Zvezdi da bi Kaludjerovic grejao klupu. Voleo bih da znam sta je problem u vezi njega i mnogo mi je krivo sto ga Partizan nije doveo kad je bilo vreme.

ja

pre 12 godina

Realno je trebalo da pozove Volkova! Dovoljna je bila jedna utakmica(partizanova Pripremna) protiv Metalista koju sam pogledao da zakljucim da momak ima kondicije vise od pola nase reprezentacije zajedno! Protiv Skendrije i Genka je bio najboljio takodje... u pravu je Djura -

Rumenige

pre 12 godina

Nema veze što je Petrović obojen,nego što je nesposoban i nema autoritet.Svi znaju da mu menadžeri sastavljaju reprezenttaciju.Rezultati će nažalost sve pokazati.Hrčci će nas pocepati ako do tada Pižon ostane trener.

zzbz

pre 12 godina

Nije obojen , njemu su obrazi prirodno crveni.
Ponekad pomislim da bi se jaca reprezentacija sastavila od igraca koji nisu pozvani nego oni koji su standardni.
npr. Stojkovic (Brkic) Ninkov, Volkov, Rajkovic, Vilotic, Fejsa, Tadic, Djuricic, Matic (Ljajic), Sulejmani, Aleksic
Lupio sam sastavi ali nisam siguran da je ovaj tim slabiji od prvog tima

zorz

pre 12 godina

"rece covek koji je zaduzio srpski sport i fudbal"
pa i jedni i drugi nam dovode "brazilce i ostale" koje hvataju grcevi vec posle prvog poluvremena

Nenad

pre 12 godina

Za Stojkovica je sasvim jasno zasto ne dobija poziv.Jednostavno,velika vecina ljudi u Srbiji ne zeli vise da ga vidi na golu i na svakoj reprezentativnoj utakmici bi bio ispracen salvama zvizduka...Djuric ponovo provocira Lukica izjavama kako je Zvezda igrala najbolje dok je Pizon bio trener,a pojedinci posle neka pricaju kako Lukic podize tenzije,ako imaju obraza...

Igor MU

pre 12 godina

Naso ko da ga kritikuje!Stojković ne zalužuje više poziv a i ni jedan igrač tok kluba,a tek ovaj koji odlazi.Jedino je u pravu za ove matore kojima se treba zahvalitu.

Iha

pre 12 godina

Daleko od toga da podrzavam Pizona jel po meni on nema pojma. Drugo izjava Djure da je Zvezda pod Pizonom igrala najlepsi fudbal govori sve o Djuri.
A ko to treba iz Partizana da bude pozvan?
Ilic? mator
Vukic? mator
Scepovic? ae bre
Tomic? da da sigurno
Stojkovic? rupa to se videlo protiv Genka.
Vi trenutno nemate igraca za reprezentaciju shvatite to. Mozda bude bilo ako investiras jos 4 miliona Djuro...

Joao

pre 12 godina

Eh, opet ovaj...
Ima se Pizonu mnogo sto sta zameriti, za ponesto je Djuric i u pravu, ali pusti coveka da radi, i tako ga je Karadzic "namestio" da radi u najgorem trenutku.

sio nam ga...

pre 12 godina

Mozete vi da pricate o Stojkovicu sta hocete, i takav kao "rupa" najbolji je srpski golman!!! I da nije pokazao onu majcu mrzeli biste ga tako da vasa misljenja po tom pitanju su sve samo ne objektivna! A da ne pricam o tome sto ima i navijaca Partizana koji ga ne vole, nazalost, takav smo narod... Jesam vatreni grobar ali ovog necu ni da komentarisem, vidi se da nema obraza jer bi prvo morao detaljno da pocisti svoje dvoriste, da objasni kako i po kom kriterijumu to neki igraju u Partizanu... Koga bi on iz trenutnog tima Partizana da pozovu u reprezentaciju, pa daj molim te budi realan bar malo...

Nino

pre 12 godina

Pa prvi smo mi Zvezdaši bili protiv Petrovića za selektora dok ste mu Vi davali podršku. I šta ćete sada? Hahjku na njega kao na Antića da bi doveli Stanojevića ili nekog drugog svog jer je svima tada bilo jasno da je Petrović postavljen radi smirivanja tenzija između FSS i Zvezde. Kako to mi Zvezdaši nijesmo progutali sada atak na Petrovića. Inače se slažem sa Đurićem oko domaćih igrača. Trebao je zvati Kaluđera i Tomića iz Partizana. Tomić je klasa i mora se brzo skloniti od Stanojevića jer će ga ovaj uništiti. Dešava mu se isto kao i Lazoviću u Zvezdi prije Robija. A ni Šćepović neće bolje proći iako nije rang Tomića ali ima više prilika.

sale

pre 12 godina

naravno.. i tako je vec godinama u nazad, a tako ce biti i jos godinama, sve dok menadzeri i kumovi vode reprezentaciju i odredjuju ko sme da igra a ko ne...

strelaa

pre 12 godina

cinjenica da ce Vilotic da igra(da bi mogao da ima nastup u reprezentaciji a samim tim i mogucnost dobijanja francuske radne dozvole) govori sve...

Бранислав

pre 12 godina

..Владимир Стојковић је можда одличан голман али за место у репрезентацији требаш да имаш и добар карактер (ношење мајице где се вређа једна навијачка група није пример доброг карактера, још ако се узме у обзир да та навијачка група подржава клуб који је један од најомиљенијих у Србији) ...с друге стране Стојковића буквално не могу да смисле, баш због тог преласка у Партизан, навијачи Звезде али "руку на срце" иако неће отворено да кажу ни фудбалери који носе дрес са државним грбом а играли су некад у Звезди..између добре атмосфере и Стојковића, Петровић је изабрао добру атмосферу и свака му част на томе !

Broj Jedan

pre 12 godina

Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića?
-Ne poseduje kvalitet za reprezetativni dres.
Koji golman je bolji?
-Bojan Jorgancevic, Vladimir Disljenkovic, Zeljko Brkic...
Da li je on kriv za incident koji se u oktobru desio u Đenovi?
-Iako su u pitanju vise neke politicke igre, delimicno se krivica za incident moze pronaci i u njegovom ponasanju (provokacijama).
Do tad je bio neprikosnoven među stativama, a onda je, nestao!
-Do tada je selektor bio Antic, a onda je "nestao". Normalna je pojava da novi selektor ne zove neke igrace koji su do tada bili standardni. Npr. Nenad Kovacevic je bio standardan kod Klementea, a onda su dosli Djukic i Antic i taj covek vise nije pozvan u reprezetaciju. Hocemo li i tu da trazimo neku teoriju zavere? A ima jos takvih primera...

Најбоља је најбоља ...

pre 12 godina

Оћу да видим Калуђеровића у дресу Србије! Може и Клео,он је фантастичан,а сигуран сам да би оставио срце на терену,за разлику од Видића,Пантелића итд итд
Наравно,све најбоље Види и Марку,остаћу у срцу Делија,ал сад морамо да сагледамо интерес репрезентација, без подела Партизан-Звезда! Још 2 играча посебно маме моју пажњу,а то су Димитријевић и Волков. Фантастични играчи,Димитријевић одличан преглед игре,пас,све одлично сем брзине,а Волков брзина,центаршут,пробијање све одлично,само незнам дал имају места,ал пре би њима дао шансу него Милијашу или Коларову рецимо!

Ko je to zasluzio poziv?

pre 12 godina

A koga bi on to iz partizana zeleo da vidi u reprezentaciji??? Mozda Clea.
Stojkovic ne brani vec vise meseci i ti se si sad setio da pitas zasto ne brani i jos da je obojen. A ko je od sadasnjih zvezdinih igraca u timu?
Ili mozda Stojkovic treba da se proda?

56

pre 12 godina

Đuriću , fudbalska sveznalico , kada se tako dobro razumeš u fudbal zašto ovo pitanje koje si postavio Petroviću nisi postavio svojevremeno Antiću (Partizanov igrač )dok je bio selektor . Sastav reprezentacije je manje više isti , a , jedina veća razlika je po pitanju golmana ! Setite se da ste vi iz Partizana tada , imali primedbu na izbor golmana . Sasvim normalno jer je broj jedan u državnoj fudbalskoj reprezentaciji tada nosio "uslovno" bivši golman vašeg najljućeg sportskog protivnika . Kako je branio u Južnoj Africi .... svima je poznato !!!! Ali , sada pošto je postao u međuvremenu član vašeg kluba , postao je apsolutno najbolja jedinica u Srbiji !!! Malo objektivnosti bi vam baš dobro došlo , jer je evidentno , da ne samo da nije najbolji golman u Srbiji , već nije ni najbolji golman u Partizanu . I sve dok vi to neshvatite ..... biće sjajno za vaše protivnike . O ljudskim i moralnim kvalitetima da bi se došlo do dresa državne vrednosti Đuriću ovoga puta si zaboravio . Verovatno bi bio zadovoljan da Petrović pozove sve igrače Partizana u reprezentaciju , da li bi tada bio fudbalski neobojen !

MS

pre 12 godina

"Pižon je bio sjajan fudbaler, jedan od najvećih na ovim prostorima, legenda Crvene zvezde, dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal. Izuzetno ga cenim, taj utisak se ne menja bez obzira na ovu situaciju, samo ne sme selektor da bude obojen".
Ne bi smeo ni predsednik Saveza, pa jeste...

xxx

pre 12 godina

pa da, najbolje da igraju svi iz Partizana pa da Djura moze ko covek da trguje...elem, kad budes drzao u Partizanu igrace duze od 2,3 godine umesto sto ih prodajes, mozda ces i imati nekog reprezentativca...

Deki

pre 12 godina

Djurici, Sulejmani, Kaludjerovic, Tadic, Lazovic Darko. Umesto Milijasa, Trivunovica, Damjanovica , Jovanovica. Zasto bi to bilo tako bolno uraditi?
Za Stojkovica se slazem da ga ne treba pozivati , jer njegovo prisustvo kvari atmosferu u reprezentaciji. Kada ti zvizvi pola stadiona celu utakmicu to se odrazi na sve ostale igrace a on je sam kriv za to.

Dragi

pre 12 godina

Đurić je sasvim u pravu i sa njim treba da se slože svi dobronamerni ljubitelji fudbala u našoj zemlji, bez obzira za koga navijaju.
Pižon takvim načinom vođenja ekipe nema šanse da se plasira na šampionat Evrope, a sa njim ćemo ostati i bez plasmana na šampionat u Brazilu.
Pižon radi za veoma nisku selektorsku platu, za razliku od Antića, i to je razlog zbog čega sluša druge i ide "na ruku" menadžerima ili Toletu.

ReD

pre 12 godina

A sta snajder hoce da bude i selektor? E pa sramota ko sve hoce da pravi spisak reprezentacije! A da partizan nema igraca za reprezentaciju-nema! Ni u Zvezdi nema, mozda samo Kaludjerovic, al samo zato sto nam fali spiceva!

satis nambijar

pre 12 godina

Ova izjava je u najmanju ruku nebulozna,jedini igrac partizana koji bi mozda mogao da nosi crveni dres je Volkov ali na toj strani su Obradovic i Kolarov tako da nista od toga,Stojke je u Genku bio lobovan na gol liniji...Tomic??Nemojte molim vas,bocni igrac bez ijednog prodora,ostali ne zasluzuju da budu pomenuti.Kaludjer lepo igra te malene utakmice,dobro je to ali ne dovoljno za reprezentaciju,meni se vise svideo Darko Lazovic ali kod nas je valjda igrac mlad i neiskusan do 25.

Golovi sa autokomande!

pre 12 godina

"Ćutao si dok je pozivao Raću,koga ni rođeni ćale ne bi zvao i koji nikada ničim nije zaslužio poziv."
(Vi sigurno nemate razloga da se bunite, 8. avgust 2011 12:23)
Preporučio ga lično Stamenković!!!

dev

pre 12 godina

A sta snajder hoce da bude i selektor? E pa sramota ko sve hoce da pravi spisak reprezentacije! A da partizan nema igraca za reprezentaciju-nema! Ni u Zvezdi nema, mozda samo Kaludjerovic, al samo zato sto nam fali spiceva!
(ReD, 8. avgust 2011 13:20)

Koji snajder? vesli snajder? ne ne on ide u siti nece in za selektora.

milan

pre 12 godina

u reprezentacijama gde gro ekipe čine igrači Partizana se i osvajaju medalje...gde sme pižon da pozove nekog drugog, pa ja da sam fudbaler i ne bi igrao za ovakve koji ostavljaju komentare iz čiste mržnje i neznanja...svaka časst lazoviću u lukoviću...

sulc

pre 12 godina

vidi vidi ovog djurica sto se nesto profinjao. Sad mu dobri igraci iz zvezde,a kad nas je bombardovao svojim nebulozama od saopstenja tad smo bili kante. Prepao se covjek nove zvezde i andrije,pa spust loptu.

partizam od 66

pre 12 godina

Evo mogao bi Vukic brz prodoran,pa onda Ilic igra u oba pravca neumoran,obavezno Scepovic talenat kakvog nismo imali od Bjekovica juniora, i jos samo Babovica kao slag na torti i pravo u Mokrin na svetsko prvenstvo.

BlekiPizonKule

pre 12 godina

Doticni gospodin treba da zna prvo igrace svoje,ako ih uopste poznaje,jel vecina su stranci,mozda misli na nekog od njih da treba kojim slucajem da igra za A reprezentaciju...Evo da mu navedem njegove igracice sa nasim pasosem..Miljkovic,jel on...Sasa Ilic jel nije premlad,sa puno snage za 10 minuta...Tomic...Scepovic. Babovic... Rnic...woww igracine ...Deca Markovic,Ninkovic,Babic,itd,da nije prerano za njih... Cek ko jos... A da Volkov odigrao fenomenalno protiv Skendije,pa da mu skupimo nastupe da ga prodamo naleto..Molim zaiste medije da ne poklanjaju paznju ovakvim izjavama pa makar dolazili od tkz.predsednika klubova...Ljudi nemaju elementarno znanje fudbalsko,vec ime je sve biznis da se kupi jeftino,a proda sto skuplje,i sto pre..A Stojkovic je prica za sebe,mozda jeste najbolji golman,ali pitanje odnosa njega i igraca zvezde bila bi diskutabilna,tkz.psiholoski momenat cele ekipe u pitanju..Pa jedan Bisevac sto igra jaku francusku ligu,a pre toga prosao sve selekcije tek sad je postao A reprezentativac,a o Ninkovu,Viloticu,i jos nekim igracima Zvezde sto igraju sasvim solidno za nase i evropske prilike i dalje su daleko od reprezentacije,pa se niko iz Zvezde ne buni..A Pizon je bar trener koji ako nista drugo zna da oseti umeca igraca,koliko moze i sto je najvaznije KOLIKO ZNA..

veeeliki strucnjak

pre 12 godina

Nista ne brini Djuro, sad ce Pizon da izgubi neku utakmicu pa ce Tole tebe za selektora. Pa ces da sijes sastav kako zelis: na golu Stojkovic, pa dalje Petrovic, Vukic, Tomic, Smiljanic, Ilic, Ilijev, Babovic, Kleo, Savic, Kamara, Eduardo (dobice srpski pasos) itd. A rezultati ce biti SRB:Belgija 0:4 , Srb:Vels 2:5 , Srb:Hrv 0:6 ... jer Stojkovic je u fantasticnoj formi (prima fantasticne golove), a ja cu ako se ovo desi da trazim pasos ali neke druge zemlje.

SRBIN

pre 12 godina

Sramota je sto nema domacih igraca u repr., automatski i nasa ionako slaba liga jos vise opada, nije bitno koji je klub, ako je dobar igrac u Napretku npr, neka igra u reprezentaciji, ali tu ima problem koji je prisutan ko zna od kada.....selektor je formalno tu, a i onaj koji se izbori da sam odlucuje, posle jednog neresenog odleti! Treba zvati domace igrace, Kaludjerovic mora da igra, Volkov takodje, zasad toliko...Babovic ako zadrzi formu uz Tomica, takodje mogu igrati...Vilotic uz malo pameti isto tako....Kleo bi uz Kaludjerovica bio savrsen...ima tu jos igraca...a ova prepucavanja C.Z-PARTIZAN su smesna....jadno je to, ovo je reprezentacija...svi smo jedan narod, ali nije dzaba receno...SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA! Dok je ovako nema nama jake reprezentacije, klubova, Evrope....samo nastavite.....

mikicar

pre 12 godina

Potpuno je u pravu covek. Setite se samo one utakmice sa Japanom (ili kime vec) kad se Fejsa povredio, kad je cela reprezentacija bila sastavljena od igraca iz nase lige, kako su momci igrali i borili se. Bili su tri puta bolji od ovih zvezdica iz inostranstva. I na ovu prijateljsku je trebao pozvati samo domace igrace. Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci, paze se, valjda imaju previse skupe noge da bi primili koju modricu za svoju zemlju.
Grobar sam ali me je dusa bolela kad sto Ninkov nije igrao vise za reprezentaciju, covek drzi sam celu desnu stranu. On i Volkov na bekove pa da vidite kako se probija po strani i centrira.

m

pre 12 godina

Mudro zbori, mada deluje kao neki alibi, ili obojeni Djura... Ko gura Scepovica u Partizan? Zonpi??? Mada Zonpija vise i ne vredi komentarisati...
P.S. Sve u svemu zanimljiv stav Djure, sta li ce Tole na ovo:)

meraklija

pre 12 godina

Covek je 100% u pravu. Na zalost mozemo mi po forumima da pisemo sta hocemo, Petrovica i ekupu koja ga je postavila to ne dotice. Oni zive na cardaku sa platom nekoliko hiljada evra, ne rade nista i spustaju nas fudbal na najnize grane. Da nije Partizana i Zvezde da osvoje po nekli bod u Evropi bili bi po rangu kao Andora. Zato je jedino resenje TOTALNI bojkot reprezentacije od strane navijaca dok ova garnitura na celu FSS sa svim selektorima ne ode. To je jdeini spas, inace imacemo posle Pizona nekog drugog Pizona i sve u krug....

valdo

pre 12 godina

kao prvo,sta ce bosko jankovic u timu,drugo,kaludjerovic i kleo pod hitno u reprezentaciju i ima da bijemo sve zivo. pizon nema znanje i ne ume prosto prosirenu recenicu da kaze,a takav je i trener,ako uopste ima zvanje trenera. mladje igrace u tim,a ziga i bosko neka sami nadju nove klubove.sa ovim timom gubimo od rusa,a i svaku sledecu. toliko

mozda ali bas moooozda

pre 12 godina

Onog dana kada se napravi reprezentacija od momaka od 20-23godine mozda nesto i napravimo. Ovako, odlicna odbrana i nista vise.
Molim Boga da ne odemo na EP jer ce tako samo da se zacementira postojece stanje.
A ovo prepucavanje Zvezda-Partizan je bas svojstveno nama Srbima.

Željko

pre 12 godina

Znaš šta,Djuriću? Ja,kao neko ko zaista voli Crvenu Zvezdu,zaista ne mogu da shvatim da sada toliko uzdižete Stojkovića,a do juče ste ga i vi funkcioneri,zajedno sa fudbalerima,najstrašnije pljuvali dok je branio za nas,a tada je sigurno bio naš najbolji golman! Ali dobro,pljuvanje,pa lizanje,vas karakteriše već koju deceniju unazad.Ne volim huliganizam,ali je Stojković sam kriv za svoju golgotu.

o shonesi

pre 12 godina

realno,Stojkovic je nesiguran,brani nemoguce,a prima neke lobove,golove glavom sa 20 metara,ispusta loptu kod centarsuteva,itd,uvek sam bio za golmana kao sto je Jevric bio,ne znam da je nekad napravio neki kiks..A Kaludjerovic daje golove Ventspilsu,spor je,slab u duelu,prilicno neprecizan,i nema tehniku,tako da definitivno nije za reprezentaciju...nego,uvek mora neko nesto da prigovara,a zivo me interesuje koji je to Djuric fudbalski autoritet,pa on sad ima misljenje,koje treba da postujemo

aleksandar

pre 12 godina

Stojke treba da ima mesta,sto se odbrane tice ok je,trebalo bi samo razmisliti o Volkovu uz Kolarova,vezni red treba da pretrpi mali remont,Stankovic treba da se oprosti,na krilima Krasic i Bambi Tosic da budu standardni,a u napadu sve promeniti,tu smo najlosiji,zvati Klea i Kaludjerovica

dovla

pre 12 godina

Kakav bre Vidic, kakav Stankovic i Pantelic, Kolarov, Zigic itd. To bre nece da trci,
ti sto si ovo rekao nisi normalan!!!!imamo najboljeg stopera na svetu a ti ga neces u reprezentaciji?!!!!jel si ti normalan.prihvatite da mi imamo 3.4 igraca visoke klase a da je ovo ostalo prosek!da ne treba mozda vukic da igra umesto stankovica,rnic umesto vidica,a miljkovic umesto kolarova?mnogo ste smesni grobari sa vasim komentarima!!realno ni u zvezdi ni u partizanu nema igraca za reprezentaciju.uvalili ste drvo od petrovica

grobar

pre 12 godina

Kahriman je najbolji golman ali nema mamu i tatu da ga proguraju. Za Kaludjerovica je OK stav, i sto se tice reprezentacije bolje da igraju Evandro i Kleo nego ove umisljene zvezde koje ginu za ino klub a za reprezentaciju igraju kao po kazni ili otkazuju igranje kao Lazovic i Lukovic. A za Djuruca pitanje istog tipa Ko gura Scepovica, Babovica Rnica, Rankovica? Odgovor je isti menadzeri. E zato Durovicu Partizan nece igrati ligu Sampiona, a Srbija na EURO. Pocisti prvo svoje dvoriste pa gledaj u tudje.

Vi sigurno nemate razloga da se bunite

pre 12 godina

Ćutao si dok je pozivao Raću,koga ni rođeni ćale ne bi zvao i koji nikada ničim nije zaslužio poziv.Sad se javljaš potpuno bez razloga jer ne postoji igrač iz partizana koji može biti i u široj konkurenciji a tek ne zaslužuje Stojković,koji je rupa neviđena.Prima golove sa preko 30 metara i trenutno nije ni među 5 naših najboljih golmana. Što se Pižona tiče,on nikad nije ni zaslužio da bude selektor i treba ga smeniti ali zajedno sa Toletom i celom FSS,jer je činjenica da mu se neko meša u izbor igrača,što nema veze sa klupskom obojenošću.

Jabilondo

pre 12 godina

A koga da zove? Scepovica, koga ti guras u tim po narudzbini? Ionako ste proguraci Racu Petrovica, u dilu sa Jovicom Radonjicem, pa sad molim Boga da se proda, pa da ga ne gledam vise.
Sram vas bilo sve. Muka mi je vise od guranja igraca u reprezentaciju i klubove. Upropastili ste sve cega ste se dohvatili.

branko_84_LAzarevac

pre 12 godina

polako Djuricu,donekle imas prava sto se tice ovih igraca koji debituju sa preko 30 za reprezentaciju i zasto nema Tadica, Matica i Sulejmanija.
Ko u ovom trenutku zasluzuje poziv iz partizana? Budimo realni,Stojkovicevo pojavljivanje na golu stvara strahovit pritisak na igrace i unosi losu atmosveru.
Sto tice vecitih rivala samo je Kaludjerovic zaista zasluzio poziv,em je decko u formi trese mreze na svakom mecu,em u spicu nemamo CF.
Da je Borha Srbin sigurno bi bio u timu Srbije,momak je sjajan igrac.
Kleo nikad nece igrati za reprezentaciju zato sto je stranac,bez obzira sto poseduje srpski pasos,jedino da je klasa koji trese mreze po engleskoj ili spaniji pa da ga covek pozove a ovako prosecan strelac... nema od toga nista

eee

pre 12 godina

A dok je Petrovic bio standarni clan, i dok ga niste prodali (prodaja u toku) (nabili mu cenu igrama za reprezentaciju), tada Pizon nije bio "Obojen"!?
Gde su Oni namazani, tu si Ti prelakiran!

MarkoSi

pre 12 godina

Stojković je protiv Genka koštao Partizan prolaza dalje i definitivno nije za reprezentaciju (setite se indirekta). Kaluđerović se toliko ispromašivao lane u derbijima da nije ni zaslužio poziv (dok ne popravi realizaciju). Stoji jedino da Pižon poziva starije igrače da debituju. To je nerealno jer ako se neko nije pokazao do 30. godine, teško će ikada bljesnuti.

kursula

pre 12 godina

"dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal" rece Djura i ostade ziv pa bre covece ovo je najveca glupost koji si mogao da izvalis, znas li sta je lep fudbal to je ono sto igra barsa!

Krespo

pre 12 godina

U prevu je taksista . Ko će na EURO 2012 da hvata u ruke povratne lopte sa 40 metara ?
Pa ja sa Savićem i Krstajićem kao štoperima ne bi primio 20 golova na 20 utakmica u ovoj našoj TSL

lezdra

pre 12 godina

Ma možemo mi Đuru da volimo ili pak mrzimo, al' čovek je u pravu. Kako je moguće da, i pored toga što su u takmičenjima za LE i relativno dobroj formi, i Zvezda i Partizan daju tako malo igrača za A tim Srbije? Kako je moguće da u timu nema, primera radi jednog Sulejmanija, Kačara ili Klea bar za prijateljsku utakmicu? I još nešto, dokle se došlo u istrazi i rasvetljavanju pozadine organizovanja incidenata na stadionu u Đenovi?

luka

pre 12 godina

u potpunosti je Djuric u pravu,osim za Stojkovica,a sad pitanje kako to da je forsiran Raca Petrovic i onda ima dovoljan broj utakmica za reprezentaciju da bi konkretno mogao i u englesku gdje ce i koji euro vise zavrsiti i u Partizanovoj kasi a igrackim kvalitetima nista bolji od Tomica,Dimitrijevica i ostalih veznjaka,dvostruki arsini zar ne?

Nik

pre 12 godina

Mozda i ima istine u ovome sto Djuric prica, ali neke od njegovih konstatacija su smesne!

Tomic je odigrao dobro dve utakmice pa treba da bude pozvan?! Pa ima igraca i iz Uba(nemam nameru da potcenjujem bilo koga) koji su vezali 10 odlicnih utakmica, pa nista(ok kapiram ja da su igrali protiv Genka, ali ljudi to su DVE utakmice!!!)!

Stojkovic mozda i jeste nas najbolji golman, ali nije ni prvi ni poslednji igrac, koji se uklanja iz reprezentacije/kluba zarad ocuvanja atmosfere i zdravih odnosa unutar ekipe!

Babovic??? Mozda, ali mislim da onda ne bi bilo fer prema Sulejmaniju, Ljajicu(nisam siguran da li je pozvan :))...

Vidim da ovde neki traze Volkova u rep?!? Pa ljudi, gledali ste ga na 4 utakmice....:) Da li je moguce?!? Niko nije ni cuo za njega(ili vrlo retki) dok nije pomenut u kontekstu pojacanja CZ pre 6 meseci... Sta bi on igrao u reprezentaciji pored Kolarova i malog Obradovica???

Kaludjerovic??? Solidan igracic, ali definitivno nije reprezentativnog kalibra... Slazem se da nije slabiji igrac od Damjanovica, ali mora i Kole(Borac) nekoga da proda...:)

I na kraju, Djuricu, zar ti nije dosta novca koji si UZEO za ovaj prelazni rok(a opet minimalno ulozio), pa hoces jos?!

P.s. A Tole nije obojen?!?!?! :P:P:P

Vladimir LDP

pre 12 godina

Sta bre ovaj hoce? Reprezentativce a nije sposoban da zadrzi nijednog glavnog igraca duze od sezonu-dve. Pa normalno je da nijedan u nasoj ligi nije za reprezentaziju kad svi koji nesto valjaju odlaze, i cim se pozzove neko iz domace lige sumnjaj u neke mutne radnje jer nemaju kvalitet da budu u reprezentaciji.

cone

pre 12 godina

Pomislio sam sta sad prica ovaj Djuric,al upravu je covek..iako sam zvezdas..zove mi tamo neke likove pored Kaludjera,a golove nam postizu srednjaci..

navijac

pre 12 godina

Ah....vraca se nostalgija. Kako da se vratimo na Anticevo vreme isto kao i kako da se vratimo na staru nostalgivnu Jugoslaviju.
Tada su bili postavljeni stvarno vrhunski treneri.

gandalf

pre 12 godina

pitanje koje godinama "lebdi" u vazduhu, ali ga niko javno nije postavio:'Djuricu ko vodi Partizan,ti,Bjeka ili Zeka ili mozda neki Peka?!
Kakav komentar.....vrhunski!!!!!!!
Ok, slazem se da je uvek bilo oko spiskova reprezentacije sumnjivih igraca a pogotovo u poslednje vreme, ali nije mi jasno sta je gospodin šnajder hteo ovim da kaze??? Kuka sto nije pozvan zvezdin igrac(???) a kaze da je pizon obojen??? Pa u koje boje ako nije pozvao ni zvezdine igrace??? Kog igraca bi on hteo iz svog tima za reprezentaciju, onog sto povraca posle tek odradjenih priprema ili onog sto ima 2 metra a lobuju ga iz peterca???? I sta dira Boska, pa da je i bez jedne noge zvao bi ga jer takvih igraca nemamo, tj. imamo ali ih mozemo nabrojati na prste jedne ruke !!!

darko

pre 12 godina

“Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića? Koji golman je bolji? aaaaaa jorgacevic, disljenkovic, dimitrijevic...... a o babovicu i ostalima necu ni da komentarisem, stojkovic prima golove iz mrtvog ugla, u blizi ugao,lobuju ga na gol liniji, ispusta loptu...... babovic ne zna ni sam zasto igra fudbal, tomic je nalozen ima talenta ali je nalozen sto ga sputava, kaludjerovic je drvo..... da li moram dalje da komentarisem, zao mi je sto se ne zove kleo, ali ajd sad sta je tu je......

bojan

pre 12 godina

da,Petrovicu,ne zoves igrace ovog jadnog i nezasticengog kluba,protiv koga su svi u ovoj zemlji,od politicara do FSS. Neki ljudi su pametniji kad cute.

Belmondo

pre 12 godina

Pazi njega, kao da je otkrio Ameriku!!! Nista drugacije se ne rukovodi reprezentacija od tvog Partizana pa i ove cele nase smesne Tole-Super-Lige... Prvo pocisti svoje dvoriste pa lupetaj na dalje!!! Kao da bi se Raca prodao da ga niste gurali u reprezentaciju... Bolje cuti, nego da pametujes... Nego, ajd reci mi jednog igrac koji je kalibar za reprezentaciju, ajde.... Cuj igrali LS, hahahaha.....

Bari1991

pre 12 godina

E ako je to rekao Djuric,vrstan poznavalac fudbala,bivsi fudbaler i istaknuti sportski radnik,vec dugi niz godina, onda je to bas u redu.Pa ko se bolje razume u fudbal i reprezentaciju od njega???

Momo Joksovic

pre 12 godina

Slazem se ja sa tobom Djuricu, ali ipak nije to tvoj posao, da se kritikuje selektor za izbor igraca za utakmicu koja jos nije ni odigrana. Neznamo kako ce nasi odigrati (mozda i odvalimo bracu Ruse), mada sam siguran da nemamo cemu puno da se nadamo dok je Pizon selektor.
U napadu mu Pantelic , koji u 30 meceva postigne 2 gola i Jovanovic koji uopste ne igra u Liverpulu. Pa kome ce ova dvojica da daju gol? Ne vidim zasto se ne proba Kleo, Kaludjerovic ?
A ovi sto se pale na Rajevca, ma i taj vam je negdje u rangu sa Pizonom, Djoricem, Dostanicem i kompanijom. Koji je najveci reprezentativni/trenerski uspjeh od gore navedenih? Nema ga. I pustite to po strani sto je neko bio dobar igrac. Ne mora da automatski znaci da ce biti i dobar trener.

iggy

pre 12 godina

Ja ne znam ko vise prati ovaj cirkus zvani fudbalska reprezentacija Srbije i ko se uopste nada odlasku na EP. Djuricu jesam zvezdas ali za skoro sve si u pravu

Aleksandar I

pre 12 godina

Pa zar ovo nije razlog više da se hitno(!!!) izvrši smena celog rukovodstva FSS počev od Karadžića pa nadalje - bez izuzetka! Zaista Srbija zaslužuje da selektor fudbalske reprezentacije ima bar m*da da pozove trenutno najbolje fudbalere koji su budućnost reprezentacije! Duda Ivković je najbolji primer! Pozdrav od navijača Zvezde!

Davor

pre 12 godina

Pižon je bio sjajan fudbaler, jedan od najvećih na ovim prostorima, legenda Crvene zvezde, dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom 'crveno-beli' su igrali najlepši fudbal.
Posle ove recenice ne bih uopste komentarisao ovog lika ...

sani

pre 12 godina

Jasno je jedno, da "Đura" nastavlja da se služi prljavom propagandom kao i kada je izmislio da mu se pojedine "kolege" Predsednici klubova žale kako sudije navijaju za Zvezdu. Tako je i Tole nastupao dok je još bio Predsednik Partizana i to govori da ovde ne može biti reči o regularnoj ligi dok je a Pižon je pokazao svoj veliki kredibilitet što se uhvatio u kolo sa Toletom i prihvatio uloge unapred određenog gubitnika. U takvoj poremećenoj situaciji ni Đura neće propustiti priliku da pokaže svoj kritički smisao jer je on u poziciji realnog predsednika FSS-a.

Aleksandar

pre 12 godina

Trenutno Partyizan nema igraca koji zasluzuje da bude pozvan u reprezentaciju. Vrlo jednostavno, Tomic nije fizicki pripremljen, Babovic je lose igra, a i malo je nepouzdan, Stojkovic je kikser kakvog nema, jedino trenutno sto valja je Volkov, ali pod uslovom da igra levog krilo, a ne beka, a to podrazumeva da mi igramo sa dva napadaca. Da sam na Pizonovom mesti ja bih zvao Jovancica, jer taj igrac moze da koristi u buducnosti zbog domonntne fizicke snage i Kaludjerovica cisto da ga isprobam. Ne znam samo sto je zvao Vilotica, kad je decko odigrao samo devedeset minuta, a zna se da ima problem sa disciplinom.

Navijac

pre 12 godina

Gde je Miki Sulejmani ?? Da pitam selektora Pizona,jel to sto je Miki igrao za Partizan problem da ga pozoves u reprezentaciju ? Ili je problem što je decko na vreme pobegao u Holandiju i nije dozvolio da mu pojedini menadzeri odredjuju za koga ce da igra i za kolko da se proda
Sve posle Mistera je nula u srpskom fudbalu..Radomire,vrati se,Srbija te ceka

Vlada

pre 12 godina

Ovo je strašno što se dešava u našem fudbalu i koliko su Tole i drugari krenuli da ruše fudbal. Evo o igračima Partizana i C.Zvezde i nihovim mestima u reprezentaciji:
Stojković (imao bi mesta u prva tri golmana ali ne i da bude prvi. Njegov problem sa menadžerima itd narušava reprezentaciju). Igrači poput Babovića, Vukića, Ilića i Kovačevića su stari za reprezentaciju, Miljković, Šćepović, Kaluđerović i Lazović su budućnost, a sve ostalo su stranci. Kleo i Evandro su stranci, a ja nisam za to da stranci igraju u reprezentaciji, a oni koji imaju mesta (Ninkov i Petrović) su otišli ili će otići.
Koliko su prljave igre u pitanju govori i činjenica da je FSS zbog zaduženja klubova zabranio kupovinu igrača. Činjenica da je za Partizan prelazni rok završen, a Zvezda još čeka ishod. Evidentno je da Dragutinović, Luković, Mojsov, Kojić i Kaluđerović čekaju da vide da li će Zvezda ući u Ligu Evrope. Ako bude igrala u Ligi Evrope Zvezda će dovesti Dragutinovića ili Luković (ili obojicu) i zadržati Kaluđerovića. Ukoliko se to ne dogodi Kaluđerović će biti prodat (da mu ne padne cena), a doći će Mojsov i Kojić (koji ove godine ne mogu za Zvezdu da igraju u Evropi.
Dakle, ako je problem neka Pižon ode. To bi za Zvezdu bilo dobro, jer niko ne bi mogao da se krije iza njega i ostalih naivnih Zvezdaša koji su angažovani u FSS. TOLE ODLAZI!!!

mille grobar

pre 12 godina

cuti djuro,kad nam je gurao racu nisi se bunio? a Stojkovic je u vise navrata pokazao kakav je igrac! lob protiv rada,genka,indirekt i jos mnogo toga...

Boba

pre 12 godina

"strelaa"
Tvoj komentar je glup jer za Francusku ne treba radna dozvola.
Oni imaju ogranicen broj stranaca,ja mislim 5...
Da si rekao da treba da dobije radnu dozvolu da bi igrao u Engleskoj onda bi bio u pravu.
A cini mi se da je takva informacija i kruzila ovim sajtom(da je neki klub iz Engleke zainteresovan i da mu trebaju igre za reprezentaciju)
U svakom slucaju,jos jedan Raca...Dok momci poput Kacara,Tadica,Sulejmanija i Matica ce dugo jos bit van ekipe i ako to zasluzuju pre nego doticni.

Goran

pre 12 godina

Ma koliko mi Pizon bio antipatican, ovaj Djuric je jos gori... Pa koga da pozove iz Partizana i Zvezde?! Nasa dva najveca kluba zajedno nemaju jednog igraca koji je reprezentativni kalibar. Stojkovic je dobar golman ali nestabilan, sklon kiksevima, zamislite jos kad ga na tekmi proziva ceo sever... videli smo kako se to zavrsilo protiv Estonije u Beogradu... a ovi ostali koje Djuric navodi Kaludjerovic,Babovic... pa to je prosto smesno. Slazem se da neki igraci mozda fale na ovom spisku,ali to sigurno nije niko iz nase lige...

SURDA

pre 12 godina

FSS ubio je generaciju (Kacar,Sulejmani,Tadic,Aleksic,Matic...) koja je trebala da bude osnova za buducnost reprezentacije , zarad menadzerskih mladih igraca od trideset i kusur leta! Sram vas bilo umesto da imamo jednu od jacih reprezentacija mi se bojimo Estonaca i Iraca i ostalih "velikih" ekipa ! Jos jednom : SRAM VAS BILO UNISTITELJI SRPSKOG FUDBALA!

hm

pre 12 godina

Zar jos neko pratio reprezentaciju posle smene Antica? Da nisam procitao tekst, ne bih ni znao da igramo sa Rusima. Inace uveliko se prica kako u Srbiji pita sin tatu: "tata sta je to evropsko prvenstvo?", a tata kaze: "ne seca se tata, sine".

Manager

pre 12 godina

"Prednost dobijaju špicevi u godinama ili oni koji moraju da se prodaju" a Scepovic sigurno igra zbog kvaliteta za Partizan, a i treba da mu se zahvalis sto je zavo Petrovica da bi ga prodali tada se nisi zalio, ne bi me cudilo sad da pozove Scepovica u reprezentaciju da bi ga prodali.

Neko

pre 12 godina

Bolje ti kazi ko Stanojevicu sastavlja tim!? Go gura Scepovica i Miljkovica? Zasto zbog Vukica i Ilica propadaju Brasanac, Markovic i ostali? Zasto ce zbog Miljkovica sezonu da izgubi Aksentijevic? Raca se prodao, dosta je bilo! Bio je pozivan kad je bio rezerva u partizanu, tad si cutao!? Tomic!? Onaj kome ceo stadion zvizdi!? Stojkovic!? Onaj za koga si pre dva dana rekao da ima "problemcice u glavi"!? Bolje ti grobarima kazi gde su onolike pare zavrsile, gde su pojacanja!? Ko ce preuzeti krivicu za ispadanje od slabijeg Genka!? Ne mazi oci ljudima i ne vrdaj! GDE SU PARE BRE!?

Милош

pre 12 godina

Углавном је у праву. Пижон је катастрфално лош селектор, али ниједан играч из домаће лиге није довољно квалитетан за репрезентацију. Позив су морали да добију: сулејмани, Лазовић, Тадић, Матић и Дишљенковић, наш најбољи голман који је рекао збогом репрезентацији јер није хтео да греје клупу лошием од цебе(слично и Лазовић).

123

pre 12 godina

Звезда под Пижоном играла најлепши фудбал!? Е стварно, не зна се ко је већи "геније" - Ђурић или Пижон. Куку нама са оваквим фудбалским радицима...

Marko

pre 12 godina

Ti si medju poslednjim ljudima koji treba nesto da prigoravaju.. Ko sastavlja tim u partizanu,zasto ni jedan stranac nije prosao probu u partizanu,gde su iscezle pare od LS-a ? Slazem se da je Pizon trebao da pozove neke druge igrace,a tu mislim na Sulejmanija,Matica,Tadica.. Tomic mora jos da se dokazuje,a Stojkovica ne treba komentarisati,mislim da Srbija goreg golmana nije imala ali tuzno je sto je Jorgacevic dobio sansu tek posle onog incidenta u Djenovi..

marko_bgd

pre 12 godina

djuric je u pravu kada je rekao da menadzeri sastavljaju reprezentaciju...ali se uglavnom izlupetao za medalju u ovom textu...stojkovica da zove?taj se pokazao protiv estonije,i protiv francuza kada mu je ispala lopta... ne treba ga zvati...kaludjerovic?haha..jesam zvezdas,ali taj decko jos uvek nije zasluzio poziv u reprezentaciju...to sto je dao ovim letoncima tri gola..pa sta..dao je i borha dva eurogola pa u kolumbiji ne znaju da on i postoji...mada u pravu je da pizon nema pojma...da li je bolji sulejmani,ili onaj iz borca iz cacka sto je pozvan?hm..ajax,i borac iz cacka...:))

dzoni

pre 12 godina

djuric je spomenuo i zvezdu, tacnije kaludjerovica. mada, delim misljenje sa njim, covek zove igraca koji debituje u 30 godina i jankovica koji jeste odlican igrac,ali za 2 godine nije odigrao jednu utakmicu. to nema smisla. jedino mi nije jasno sto se djuric buni kad zna sta se sve radi u nasem fudbalu i ko sastavlja reprezentaciju. pa raca petrovic je tako izguran i sad kao treba da ga prodaju blekburnu, a on jadnicko ne moze da igra u partizanu.

sasa l

pre 12 godina

upravu si duricu kratko jasno.ne zbog obojenosti sigurno da zvezdini i partizanovi igraci imaju kavlitet za reprezentaciju isto vojvodina,rad ili spartak.

foliranti

pre 12 godina

Djuricu molim te ne pravi se lud i ne bacaj prasinu u oci nama kojima je jos ostalo zdravog razuma u ovom loncu Srpskom gde ima svega sem postenog rada i zasluga za njega,a posto se pitas na koji nacin Pizon sastavlja reprezentaciju reci cu ti na isti nacin na koji i ti i ovi iz Zvezde pravite selekciju kvaliteta i to ko ce kada da igra i zbog cega gde od kvaliteta nema ni K. Ali cik recite momcima sa dzipovima ko sme a ko ne sme da igra,zato ne dizi buku nego cik sredi svoje dvoriste od tih nazovi menadzera ako smes pa onda kreni u borbu za pravdu!!

ŠBBKBB

pre 12 godina

Partizzanovac sam, ali ovaj lik me prosto nervira, čovek nije uspeo prošla godine ni sponzora da nađe, pa je država pritekla u pomoć političkom odlukom.
A što se Petrovića i igrače koje poziva upravu je za to. Ustvari ovo nije ništa novo. Koji idijotizam je isprobavati igrače koji neće igrati, a ne uigravati reprezentaciju da funkcionišu ko tim.
Ali da nam za reprezentaciju igraju igrači koji nemaju tim ili nisu igrali godinu u nešto dana je idijotizam. Znam da je i mojim prijateljima velikim Zvezdašima smetalo kad je Stojke branio za reprezentaciju a nije imao ni kluba ni minut proveden u igri.
Siguran sam da je bilo mesta i za Volkova, Babovića, Ninkova i Kaluđerovića, Sulejmanija ....
Svi su pljuvali Raću ali dečko je po meni stvarno potreban reprezentaciji isto kao i Žigić. Međutim zvati vezaru Veseljka Trifunovića sa dve leve noge koji se sam niduio Zvezdi je smehotres. Pa da ima bar malo procenta reprezentativnog kalibra siguran sam da bi ga Prosinečki doveo.

gox

pre 12 godina

Pa prvenstveno je glupo pitati od koga Pizon dobija naredbe.Pa to se bar zna.Od onoga sto ga drzi tu ,a to je Tole.
Posle izjave Djurica da napusta Partizan na kraju sezone,dolazim da zakljucka da se zakacio sa Toletom. Najverovatnije se nisu dogovorili oko procenta,a mozda je ovo sve samo farsa.
Kada je Obradovic koji je igrao u Partizanu imao prednost nad Kolarovom koji je za ogromne pare otisao u MC, tada to Djuricu nije smetalo.
Citajuci izmedju redova,najpre je to da Djuka nema podrsku Karadzica,jer kada jedan zvezdomrzac pocne da brani interes CZ,to je signal da tu nesto ne funkcjonise bas najbolje!
Za neke stvari se slazem sa Djukom,ali da zovne Stojkovica kome ce dve trecine stadiona zvizdati i na taj nacin remetiti celu repku,to bi stvarno bilo glupo.A sada sto Djura ne moze da ga uvali zato sto ne igra u repki,o tome je pre trebao razmisljati.

Ivan

pre 12 godina

pa dajte ljudi,nije bitno da li su u timu igraci zvezde ili partizana,recite mi samo sta su ovi uradili u zadnje dve godine?niko nece da se pokrene na terenu,ni krasic,ni vidic,ni kolarov.ali,mi u fudbalu nemamo trenere koji ce pokazati zube igracima,kao sto su obradovic ,vujosevic...ako neces da igras reci lepo da neces,a imamo igrace koji bi sigurno mogli,i hteli da ginu za reprezentaciju,mi ne smemo da pogledamo istini u oci,eto to je.dusan tadic najbolji asistent prosle sezone,a nema ga u timu.smesno....

777

pre 12 godina

(56, 8. avgust 2011 14:28) pricas o Anticu? Pogledaj sastav reprezentacije. Tu nije bilo Zvezdasa? Zasto onda pominjes Antica? Cisto da malo pljujes?

kop

pre 12 godina

jovetic? ljajic? kleo? vukcevic? savic?
(jel dosta?, 8. avgust 2011 17:04)

I šta su oni POSTIGLI??? Šta??
Možda nešto i postignu i to Jovetić,Ljajić i Savić al ova druga dvojica sigurno neće.

tomaPfC

pre 12 godina

A ko forsira Miljkovica i Scepovica? Upravu si ti Djuro za sve, ali imas takvih stvari i u nasem Partizanu. Bolje dresi onu kesu punu miliona i dovedi neko pojacanje kvalitetno, da ne bi protiv Shamroka se brukali. P.S. Mislim da bi Kleo i Kaludjerovic bili ubitacni tandem!

chera-bera

pre 12 godina

Poslednjih 50 godina u fudbalskom savezu i oko reprezentacije znacajan uticaj imju ljudi iz C. Zvezde. Setimo se samo Miljana Miljanica dozivotnog predsednika, selektora,.. i ne znam cega jos. I nikom to nije smetalo. I ako ne navijam za Zvezdu nije smetalo ni meni jer se manje vise znalo ko je Dzajic, Paunovic, Filipovic, Radanovic,.... Mozda je bilo malo nekih stvari i po kljucu ali to je moglo da prodje samo ako su odlucivale nijanse u kvalitetu.
Sada je sve problem i Karadzic i Lukic i Vesic i Veselinovic i .. spisak koliko god hoces dugacak.
Ocigledno da su ljudi kojima je samo novac i samo novac na prvom mestu, potisnuli prave sportske raznike i uveli neke druge vrednosti koje su ispred sportskih rezultata.
Sportski rezultat mora uvek da bude na PRVOM MESTU pa onda sve ostalo.
Do tada mi obicni navijaci mozemo samo da se nerviramo i da nam i dalje budu uskracena radovanja za rezultate koje reprezentacija objektivno moze da ostvari, a koje nazalost u ovakvom okruzenju sigurno nece postici.

Janker BB

pre 12 godina

Vidim ovde koliko ima realnih ljudi koji komentarisu a koliko Zvezdasa i Partizanovaca, pristrasnih.Budimo realni i nemojmo porediti igru Pizona sa njegovim trenerskim poslom.Ako je bio vrhunski fudbaler, ne mora da znaci da je i vrhunski trener.Imamo Maradonu kao cist primer.Sto se tice pozivanja igraca u reprezentaciju, ne brojim koliko ima Partizanovih a koliko Zvezdinih, brojim koliko golova dajemo svi zajedno.Ocigledno je da su oterali Antica preko cije reci nisu mogli nikako a doveli onog sa kojim mogu da manipulisu kako hoce.Pratio sam treninge reprezentacije dok je Antic bio na klupi jer je covek imao autoritet, a kad je dosao Pizon koji ne zna da sastavi prosirenu recenicu a kamoli tim od 11 igraca, (ili bi mozda znao da sastavim tim od 11 igraca da ga ne sastavljaju drugi), onda je dragi moji krenuo ponor nase reprezentacije.Grobar sam a vi presudite da li sam kao pojedini ovde pristrasan ili ne.Pozdrav... ipored svega, zelim uspeh reprezentaciji jer sam pre svega SRBIN!

ime

pre 12 godina

Prethodnih nedelju dana Stanojević kuka zbog toga što je ostao bez nekoliko omladinskih reprezentativaca uoči predstojećeg duela sa "baukom" iz Novog Pazara, a sada predsednik izlazi sa saopštenjem u kome traži da se još prvotimaca pozove u reprezentaciju? Je l' bre vi ljudi pričate međusobno? Ja sam partizanovac, ali očigledno nedovoljno šizofren da mogu da podržavam trenutnu politiku kluba... Taman što se Lukić ućutao sa one strane brda, počeli ste vi da lupate gluposti... Izgleda nijedno prvenstvo ne može da počne bez predigre u tri čina...

уфхцчџш

pre 12 godina

Са Антићем је било Немачка 0:1 Србија!!!
После Антићевих резултата, таман вам пос'о да не одете на ЕП2012!!!

Nikola

pre 12 godina

Da razni menadzeri ubacuju svoje igrace u reprezentaciji jeste istina.Ali ne znam sto se djuric buni,kad su samo zbog toga uspeli da prodaju racu u englesku.

Ilija

pre 12 godina

U Srbiji su svi selektori :), Stojkovic je bio najbolji u nasoj zemlji i dok je igrao za Zvezdu a i sad kad je u Partizanu ne zato sto je on mnogo dobar nego sto nemamo golmane . Sto se tice Kaludjerovica dal je Djuric sad shvatio da je on perspektivan ali kad je bio slobodan igrac nije hteo da ga uzme jel nije bilo moguce da se plati obestecenje pa je bez para presao u Rad . Petrovic je odlican zadnji vezni sa dobrim napadackim karakteristikama takvog igraca u nasoj ligi nije bilo . Stari i povredjeni a dal su igraci koji igraju u Srbiji ili van Srbije moraju sami da prepuste mesto mladjima koji ce igrati jos 5-6 godina za reprezentaciju . Kleo pa mi takvog spica nemamo , nije to ni Panta ( on i Deki sastavljaju tim zajedno sa nekim menadzerima ) ni Ziga ali zato sto se drznuo da predje iz Zvezde koja nije imala da plati u Partizan to je problem . Koliko kosarkasa , rukometasa , vaterpolista ... igra i za Zvezdu i za Partizan ili igraju u jednom a navijaju za drugi klub pa to nije bitno ( reprezentacija ne treba da se meri po boji dresa u kom igras nego kako igras i dal vredis ) , Lukic pametno cuti i gleda kako ce se situacija dalje razvijati ali sigurno nece podrzati Djurica to je kao da mi podrzimo Amere protiv Gadafija .

White fly

pre 12 godina

Jesam Partizanovac ali ovaj covek lupa gluposti.Ko iz sadasnjeg tima Partizana zasluzuje da dobije poziv sem Volkova? Mozda "mladi" Ilic koji posle pola sata jedva dise,Stojkovica niko nece vise zvati zbog Djenove(a i realno, kvalitetan jeste ali previse kiksira.Ima Srbije bolje i pouzdanije golmane).Od domacih igraca u Partizanu jedino sto valja su Volkov i Stojkovic, sve ostalo su prosecni igraci.Ono sto nas izvlaci jesu stranci.I napokon se nadam da ce prodati onog nesretnog Petrovica da ga ne gledam vise ni u Partizanu a ni u reprezentaciji.

Iz Zvezde zvati samo Kaludjerovica.

Ono sto mi najvise smeta jeste sto imamo odlicne mlade igrace u inostranstvu ali kako bi neko od njih bio pozvan mora da mu je menadzer u dobrim odnosima sa ljudima iz saveza.Gde su Sulejmani, Djuricic, Ljajic, Matic, Rajkovic, Tadic,itd??? To govorim pre svega jer sam cuo pricu da Dusan Tadic(koji igra odlicno u Holandiji)nije pozvan u reprezentaciju zbog toga sto mu je menadzer u svadji sa Karadzicem.

Nece od fudbala nikada biti nista u Srbiji jer previse je mafije i mutnih radnji u njemu.Zato i skoro da ne gledam domaci fudbal vise a i reprezentaciju vise ne gledam tako cesto.

role

pre 12 godina

Djuric je donekle upravu ali sam negdje procitao da u ovoj izjavi stoji da treba pozvati Babovica i Tomica.Kakvi Babovic i Tomic...to su dva padavcara kojim treba dati kljuc u ruku, a ne pozivati u reprezentaciju.Za Stojkovica se slazem..treba ga zvati, kao i Kaludzerovica.Problem je sto nema Tadica, Sulejmanija, Kacara, Matica, sto bar jednom nije zvao Filipa Djuricica da ga proba, sto nije probao u tankom napadu Filipa Djordzevica, Kaludzerovica,Jovancica i sl.Mogao je na ranijim prijateljskim turnejama probati ove momke,onda bi imala smisla Pizonova prica kako je probao i dobio mlade igrace za buducnost.Mada, sta znaci buducnost..neces davati nekom prednost samo zato sto ima 30 godina ako je neki 19godisnjak bolji.To sam nasi treneri praktikuju.Prodefilovali su i jos uvijek defiluju likovi poput Trivunovica, Petronijevica, Brane Ilica, Damjanovica, Injca,onog lika iz Rada...jesu li to ti momci buducnosti koje Pizon pomine u svojim izjavama!?Nesretnici koji se u kasnim dvadesetim i u 30toj metilljaju po JSL.Sramota je sta se radi, pogotovo zato sto po kvalitetu Srbija moze sastaviti respektabilan tim i grehota je da se ne plasira ne EP.

prozreli smo te

pre 12 godina

Tebe djuro najvise muci cinjenica da ces vise zaraditi kada prodajes reprezentativca!
Do nacionalnog tima ti je stalo kolko do komsijske krave!

soni

pre 12 godina

Kakvu glupost je lupio ovaj Djuric: " Zvezda je pod Pizonom igrala najlepsi fudbal". Pa covek igra sa 3 zadnja vezna, a tekme smo dobijali sve sa po 1:0. Kako to moze da bude najlepsi fudbal?
(MИлош, 8. avgust 2011 10:29)
Covek je mislio na pizonov prvi mandat u zvezdi 90tih kada smo sa dekijem i pericom stvarno igrali najlepsi fudbal...

давид88

pre 12 godina

навијам за црвену звезду и што се мене тиче за нашу репку треба да играју најбољи небитно нека свих 11 буду бивши или садашљи играчи партизана, али то ће се десити лимбурга месеца зато што нашим фудбалом ведре и облаче менаџери, кумови, рођаци, побратими, докле ће у нашем националном тиму да играју деки и панта кумашини, жигић је по мени ок, шта треба да се деси па да сулејмани, тадић, качар буду у страртних 11, заваравамо се неким барзилцима жњ класе, треба да се ради са овом децом и то озбиљно, менаџери од малих ногу уништавају фудбал, па у нашим друголигашима је довољно да знаш мало лопте набијеш кондицију ћале ти неки бизнисмен и ето тебе у стартној постави, и како то да сви прволигаши у хрватској имају рефлекторе, а код нас зими мечеви првог ранга почињу око 10 сати ујутру, зато што код нас кад оће да поставе рефлекторе на неком стадиону прво тендер, па двајес комисија, па теко онда крене и тако доста фрустрација код мене зато што годинама слушам исту причу, поздрав за све љубитеље фудбала са церака

kuksa

pre 12 godina

Katai,Tadic,Aleksic,Sulejmani,Jovancic,Kaludjerovic,Darko Lazovic,Volkov,Djuricic,Ignjovski zasluzuju poziv u reprezentaciju trenutno bar za ovakve prijateljske utakmice !

Josko

pre 12 godina

Meni nije jasna samo jedna stvar.Ako je vec to javna tajna,da menadjeri sastavljaju reprezentaciju,onda gde su tu u toj pricu kljucni igraci Vidic,Stankovic,Ivanovic,Krasic...Zasto oni cute i prave se da je sve u redu? Zar je Vidicu svejedno da se blamira po raznim Estonijama po snegu i da igra u istu ekipu sa Damjanovicem i Veseljkom? Ako je nesto tu sumljivo,oni treba da reaguju,da odbijaju pozive,da progovore....

Objektivan

pre 12 godina

Očigledno je da mu neko drugi sastavlja tim jer bi svako iole normalan pozvao Sulejmanija. Nemojte da pravimo istu grešku kao i sa Rambom Petkovićem.

nemaPredaje

pre 12 godina

E moj zeleni zube, prvo se malo informisi kada nesto hoces da napises! A ne da lupetaras gluposti!!! Vladimir Volkov je Srbin, decko je rodjen u Beogradu!!!

au...

pre 12 godina

I onda se neko napravi pametan i kaze kako je Volkov Rus... hahaha... Sine rodjen u Beogradu, igrao za Radnicki, BSK, OFKu, pa cak i da nije Srbin ima pasos i ziveo je ovde vise od dve godine tako da svakako moze da igra za srpsku reprezentaciju, samo da ga pozovu! Samo...