Fudbal 30

Nedelja, 12.06.2011.

10:25

I Đorđe Jokić pojačava Partizan

Čelnici Partizana u završnim pregovorima su oko angažovanja Ivana Ivanova, a uz njega, naredne dane crno-bele bi mogao da pojača i Đorđe Jokić.

I Ðorðe Jokiæ pojaèava Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

GROBAR

pre 12 godina

mislim daje ovo pojacanje solidno ali ipak bih zeleo da dodje neko nogo bolji na poziciji desnog beka,sredine,napada .NApoziciji beka neznam ko moze da dodje jer sam dete,nna poziciji sredine bi mogo da dodje neki stranac iimaih dosta ali da on bude plemejker ,mislim da ima dobar pas a na poziciji napada dijara ili mefela toje moje misljenje.

Milan Boss

pre 12 godina

Gospodo navijaci Partizana, svi Vi koji sabirate lovu od transfera, plasmana u Ligu Sampiona, pa dolazite do 20 i kusur miliona...
Da li je garant ako nekog igraca platimo 2 miliona evra da ce nam taj isti doneti titulu, kup, da ce nas uvesti u Ligu sampiona, da cemo se tamo naosvajati bodova sa njim u timu?
Dovesti standardnog reprezentativca jedne zemlje koji je uz to solidan igrac i ima tek 23 godine nije mala stvar. Jokic je pojam za sve stopere nase lige u poslednjih 5 godina najmanje, covek je godinama najbolje ocenjen igrac u svojim klubovima (Torpedu i Tomsku) u ligi koja je za pet klasa jaca od nase. E sada ako gospoda navijaci znaju kako je igrati fudbal na visokom nivou, treba da shvate da nama u odbrani pored Savica treba neko iskusan ko ce junose postavljati po terenu. Covek koji svaki dan radi svoj posao stice iskustvo i to ga na njegovom poslu svakim danom cini uspesnijim. Ali Vi ste gospodo samo klinci koji ne silaze sa Sony-a, i nemate veze o fudbalu.
To sto sabirate lovu od transfera i Lige sampiona pokazuje da nemate veze ni o funkcionisanju kluba kao sto je Partizan. Nas godisnji budzet je izmedju 10 i 12 miliona, tu ulaze plate i premije igracima, plate svima koji su u radnom odnosu u Partizanu, stanovi za mlade igrace, njihove hranarine, odrzavanje i servisiranje stadiona i Zemunela, razni porezi, komunalije...Yapitajte se odakle se sve to placa, pa nisu pare od transfera stavljane na gomilu, a klub funkcionise sam po sebi, radi na promaju... Pamet u glavu deco da nam ne bi bilo kao komsijama!!

pendulator

pre 12 godina

dal je moguce da nemate uopste vere u klub?
kakvi ste vi to grobari?

pa prelazni rok jos nije ni poceo.
naravno da nam fale desni bek, krila i napadac ali ja uopste ne sumnjam da cemo dovesti te kvalitetne fudbalere koji ce napraviti tu razliku, makar za ligu uefa, da napravimo koliki toliki rezulatat i prezimimo tamo.
sto se tice pustanja tjega, on realno se nikako ne uklapa u igru partizana, totalno je drugi tip igraca. jes da je davao golove u bitnim mecevima, ali je igra takodje bila ne tako dobra. koliko puta je odigrao jedno poluvreme i koliko imamo razlicitih igraca koji su, pored tjega postigli po 7-8-9-10 golova.
to je dosta bitno.
jokic ce da igra domacu ligu i to je odlicno, preiskusan je on, svi znamo kako je krstajic igrao na istoj toj poziciji.
zelim krletu nek nastavi sa poslom i da se ne obazire na ovde navijace partizana sto samo pitaju gde su pare, mislim da je to pristrasno jer koliko znam da jug ima frakcije koji su u sukobu, dok realnost je tu negde izmedju :)

football manager 2011

pre 12 godina

Pa posto funkcioneri Partizana traze i kupuju igrace uz pomoc igrice evo i nekih mojih predloga za igrace koji su slobodni Asijer Del Orno,Markos Sena,Visente,Raul Tamudo,Valter Pandijani,Jirzi Jarosik,Havijer Matilja jeste da su matori ali mogu da se uklope u podmaldjivanje ekipe

mare

pre 12 godina

grobari ne znam dali ste primetili da vase vesti ne komentarise ni jedan zvezdas dok na zvezdinim vestima od vas ne moze dase dodje na red da se posalje komentar!! toliko o tome koliko ste optereceni zvezdom!

Shankly

pre 12 godina

Krstajic nasao zamenu za sebe na terenu. Za dlaku i da se po godinama podudaraju! Sve mladi i perspektivni. Zali Boze para koje ste dobili od ucesca u LS, ko zna u cijem su sad dzepu.

zole

pre 12 godina

volim ove ljude sto se prave da znaju nesto o igracima a nemaju pojma,baki kg,ivanov nije otisao sa 20 g u alaniju nego sa 23, a jokic nije bojan nego djordje i nikad u zivotu nije igrao beka,nego centarhalfa,a njihovom kvalitetu zna najbolje onaj koji ih dovodi u partizan.

cerak ceo crno beo

pre 12 godina

Ubedjen sam da ovi koji kukaju i hejtuju sto DJORDJE JOKIC treba da potpise nisu GROBARI...momak je bio kapiten OFK-e sa Basom mozda i najbolji stoperski par te sezone igrao finale sa mladom reprezentacijom i bio standardan u Rusiji standardan a nije igrao drugu i trecu ligu kao neki..odlican centarsut skok solidna brzina...apsolutno pojacanje a to sto ima 30 godina...pa...zar je bolje da stoper bude neki neiskusni klinac...ovako sa Ivanovim Savicem i Jokicem odbrana je odlicna..jos pojacanja na krilima i u spicu i to je to..a za onog sto je nezadovoljan Volkovim i svim pojacanjima..jesi li ti momak uopste gledao kako taj Volkov igra???? Znas i ja bi voleo da potpisu Mesi Vilja Ronaldo...ali nije ovo Sony batice nego realnost..uostalom ako nisi zadovolajn nasim pojacanjima predji u susedni tabor...oni dovode samo carobnjake iz Brazila-:)))))...VOLKOV, BABIC, JOVANCIC, IVANOV, JOKIC...jos dva krila i spic....DOMINIRAJ...

ZmiuGa

pre 12 godina

Djordje Jokic je igrao u tendemu sa Markom Basom u OFK-i pre par godina i bili su najbolji par stopera u ligi. Cak su u paru igrali i za mladu reprezentaciju na EP za mlade kad smo igrali finale sa Italijom. Jokic je godinama jedan od najboljih stopera ruske lige i nemojte uopste sumnjati u njegove kvalitete. Jes da ima 30 godina, ali nije ni to lose. Zasitio se igranja u inostranstvu, obezbedio kintu i sad jos 3-4 sezone moze da odigra kod nas pre nego sto zavrsi karijeru. Odlicno pojacanje. On i Ivanov ce se rotirati na mestu levog stopera dok je na mestu desnog siguran Savic. On ce igrati do decembra i taman ce opet tu uskociti Marko Jovanovic, kad mu istekne suspenzija... Mada, verujem da ce mu kazna biti prepolovljena...

Baki KG

pre 12 godina

Ivan Ivanov - igrac koji je u CSKA igrao odlicno,Alanija je dala 3 miliona za njegov transfer,ali se decko "izgubio",takoreci,u inostranstvu,ipak je imao samo 20 godina.Prilicno jak u duelu,mana nedostatak brzine,sigurno je da bi u nasoj ligi bio top stoper ako bi dobio sansu.
Bojan Jokic - secam se da je igrao u OFK,ali nemogu tacno da se prisetim kako je igrao :) Informacije koje sam izvukao sa domacih i stranih sajtova:
Pouzdan bek,dobrog centarsuta,kazu da je cesto bio najbolje ocenjen u svom timu,u veoma jakoj Ruskoj ligi bio jedan od boljih bekova.Navijace Partizana bi trebalo da plasi sto je stariji(moze da bude totalni promasaj kao Vukic),ali mozda to bude veliki +,npr kao sto su Ilic ili Krstajic uneli iskustvo i sigurnost u igru.Pozdrav za sve ljubitelje fudbala od navijaca Radnickog iz Kragujevca,novog superligasa!!!

Kindle

pre 12 godina

A ne razumem sto sad Partizan uzima sve neke jevtine igrace ili cak besplatno uzima. Toliko su se nagrmili bogatstva u zadnjih nekoliko godina da bi sad uzimali za dzabe ili neku malu sumu novca. Od prodaje Ljajica, Z.Tosica, Jovetica, Klea i jos podosta drugih vrednih transfera, pritom ulazak u Ligu Sampiona (9 000 000 eura) da bi na kraju svega dovodili pojacanja od 0 ili max. 999 000 e. Samo ovi proracuni izlaze na blizu 26 000 000 evra.. kad bih ostale spominjao bilo bi preko 30 miliona. A to je strasan novac za koji se moze napraviti ekipa za pamcenje. Hajde ne mora da se napravi ekipa, ali makar 1 transfer znacajan.. makar 1 vredan od 2-5 miliona.. samo jedan.

Time se iskazuje samo potvrda o fabrici fudbala.. samo interes za novac, i samo BOG zna gde odlazi novac koji su zaradili!

pfc

pre 12 godina

Krstajic vredno radi na jacanju odbrane i svaka mu cast, ali sta cemo sa napadom i veznim redom ? Ne mogu napad da nam igraju Dijara i Jovancic a krilo da nam opet bude Sasa Ilic

Nenad

pre 12 godina

Ni malo mi se ne svidja ovaj prelazni rok u Partizanu..od Krstajica sam ocekivao vise tj da se malo vise angazuje oko Tejga,Mphele,da dovede nekog kvalitetnog igraca sredine terena i dobrog tehnicara iz Argentine ili Brazila,da vrati Rukavinu na mesto desnog beka,umesto toga opet stara prica vracanje igraca koji su maltene pred penzijom,ili igraca koji nemaju gde i ne igraju u svojim klubovima...

DraganPFC

pre 12 godina

Od svih ovih NIJEDAN nije pojacanje!!! Boze,da mi je znati na sta cem nam tim liciti sledece sezone?

Krstajicu,mrsavo za sada veoma mrsavo...

Postovani prijatelji fudbala...

pre 12 godina

Djordje Jokic je nesto slicno kao Milan Vjestica, ako se neko uopste seca njega. Nista posebno. Mada, u situaciji kada imamo samo jednog halfa i jednog koji je suspendovan, Bugarin i Jokic su izuzetni. Evropa nam ocigledno ne treba, a sto se tice nase lige, tu smo i dalje najjaci. Pogledajte samo kako zvezdasi slave nekog lika za koga niko nikad nije cuo, a mi jos kukako za poprilicno dobre i proverene igrace koji dolaze.

mist

pre 12 godina

Znači, umesto da pošteno odrese kesu za pojačanja, oni samo krpe ekipu za što je manje para moguće, kupujući naše veterane iz bivšeg Sovjetskog Saveza.
Nekako se stiče utisak da Đukiću nije bitno da po penzionisanju ostane upisan u istoriju Partizana, nego da starost provede u nekoj vili na Bahamima...

Samo se salim

pre 12 godina

Evo jos jednog mladog i perspektivnog igraca iz jedne evropske ekipe kao sto je Tomsk i kome je istekao ugovor. Volkov iz Moldavije, jedan iz BSK-a ekipa da napravi dar mar t Evropi. Tejgo pobegao, Adijua najurili,.Lola otisao na ponovno sedenje na klupi. Iliev takodje jos Sasa Ilic nije nasao klub. Nudi se Bajro Zupic i Goran Trobok a Ivica Kralj vredno trenira

.

pre 12 godina

To su ta pojacanje od milion evra: Ivanov,jokic,i jos tri omladinca iz ofke ... Mozda je Djuric mislio da sva pojacanja ukupno vrede 1 milion... O.o

UPUCEN

pre 12 godina

Mislim da Krstajic zna sta radi, odlicni su obojica, Ivanov je reprezentativac a Jokic je bivsi kapiten Ofk-e i okosnica mlade repke, od kada je otisao u Rusiju standardan u prvoj postavi zadnjih 4-5 godina, Torpedo i Tomsk...

joj

pre 12 godina

Uh, cuo sam za ovog Jokica, to je extra igrac, mislim da ce to biti odlicno pojacanje... ah, pardon, mislio sam da je ovo vest za odbojku...

Realno

pre 12 godina

Kad se sjetim kako je Rnic igrao beka do onog preloma, ubjedjen sam da bi napravio mnogo bolju karijeru. Nazalost, nakon te povrede, on jednostavno vise nije isti igrac. Doduse, ne igra vise ni beka, ko zna sta bi bilo kad bi bilo..

Kindle

pre 12 godina

A ne razumem sto sad Partizan uzima sve neke jevtine igrace ili cak besplatno uzima. Toliko su se nagrmili bogatstva u zadnjih nekoliko godina da bi sad uzimali za dzabe ili neku malu sumu novca. Od prodaje Ljajica, Z.Tosica, Jovetica, Klea i jos podosta drugih vrednih transfera, pritom ulazak u Ligu Sampiona (9 000 000 eura) da bi na kraju svega dovodili pojacanja od 0 ili max. 999 000 e. Samo ovi proracuni izlaze na blizu 26 000 000 evra.. kad bih ostale spominjao bilo bi preko 30 miliona. A to je strasan novac za koji se moze napraviti ekipa za pamcenje. Hajde ne mora da se napravi ekipa, ali makar 1 transfer znacajan.. makar 1 vredan od 2-5 miliona.. samo jedan.

Time se iskazuje samo potvrda o fabrici fudbala.. samo interes za novac, i samo BOG zna gde odlazi novac koji su zaradili!

UPUCEN

pre 12 godina

Mislim da Krstajic zna sta radi, odlicni su obojica, Ivanov je reprezentativac a Jokic je bivsi kapiten Ofk-e i okosnica mlade repke, od kada je otisao u Rusiju standardan u prvoj postavi zadnjih 4-5 godina, Torpedo i Tomsk...

Samo se salim

pre 12 godina

Evo jos jednog mladog i perspektivnog igraca iz jedne evropske ekipe kao sto je Tomsk i kome je istekao ugovor. Volkov iz Moldavije, jedan iz BSK-a ekipa da napravi dar mar t Evropi. Tejgo pobegao, Adijua najurili,.Lola otisao na ponovno sedenje na klupi. Iliev takodje jos Sasa Ilic nije nasao klub. Nudi se Bajro Zupic i Goran Trobok a Ivica Kralj vredno trenira

pfc

pre 12 godina

Krstajic vredno radi na jacanju odbrane i svaka mu cast, ali sta cemo sa napadom i veznim redom ? Ne mogu napad da nam igraju Dijara i Jovancic a krilo da nam opet bude Sasa Ilic

Postovani prijatelji fudbala...

pre 12 godina

Djordje Jokic je nesto slicno kao Milan Vjestica, ako se neko uopste seca njega. Nista posebno. Mada, u situaciji kada imamo samo jednog halfa i jednog koji je suspendovan, Bugarin i Jokic su izuzetni. Evropa nam ocigledno ne treba, a sto se tice nase lige, tu smo i dalje najjaci. Pogledajte samo kako zvezdasi slave nekog lika za koga niko nikad nije cuo, a mi jos kukako za poprilicno dobre i proverene igrace koji dolaze.

cerak ceo crno beo

pre 12 godina

Ubedjen sam da ovi koji kukaju i hejtuju sto DJORDJE JOKIC treba da potpise nisu GROBARI...momak je bio kapiten OFK-e sa Basom mozda i najbolji stoperski par te sezone igrao finale sa mladom reprezentacijom i bio standardan u Rusiji standardan a nije igrao drugu i trecu ligu kao neki..odlican centarsut skok solidna brzina...apsolutno pojacanje a to sto ima 30 godina...pa...zar je bolje da stoper bude neki neiskusni klinac...ovako sa Ivanovim Savicem i Jokicem odbrana je odlicna..jos pojacanja na krilima i u spicu i to je to..a za onog sto je nezadovoljan Volkovim i svim pojacanjima..jesi li ti momak uopste gledao kako taj Volkov igra???? Znas i ja bi voleo da potpisu Mesi Vilja Ronaldo...ali nije ovo Sony batice nego realnost..uostalom ako nisi zadovolajn nasim pojacanjima predji u susedni tabor...oni dovode samo carobnjake iz Brazila-:)))))...VOLKOV, BABIC, JOVANCIC, IVANOV, JOKIC...jos dva krila i spic....DOMINIRAJ...

ZmiuGa

pre 12 godina

Djordje Jokic je igrao u tendemu sa Markom Basom u OFK-i pre par godina i bili su najbolji par stopera u ligi. Cak su u paru igrali i za mladu reprezentaciju na EP za mlade kad smo igrali finale sa Italijom. Jokic je godinama jedan od najboljih stopera ruske lige i nemojte uopste sumnjati u njegove kvalitete. Jes da ima 30 godina, ali nije ni to lose. Zasitio se igranja u inostranstvu, obezbedio kintu i sad jos 3-4 sezone moze da odigra kod nas pre nego sto zavrsi karijeru. Odlicno pojacanje. On i Ivanov ce se rotirati na mestu levog stopera dok je na mestu desnog siguran Savic. On ce igrati do decembra i taman ce opet tu uskociti Marko Jovanovic, kad mu istekne suspenzija... Mada, verujem da ce mu kazna biti prepolovljena...

.

pre 12 godina

To su ta pojacanje od milion evra: Ivanov,jokic,i jos tri omladinca iz ofke ... Mozda je Djuric mislio da sva pojacanja ukupno vrede 1 milion... O.o

DraganPFC

pre 12 godina

Od svih ovih NIJEDAN nije pojacanje!!! Boze,da mi je znati na sta cem nam tim liciti sledece sezone?

Krstajicu,mrsavo za sada veoma mrsavo...

Milan Boss

pre 12 godina

Gospodo navijaci Partizana, svi Vi koji sabirate lovu od transfera, plasmana u Ligu Sampiona, pa dolazite do 20 i kusur miliona...
Da li je garant ako nekog igraca platimo 2 miliona evra da ce nam taj isti doneti titulu, kup, da ce nas uvesti u Ligu sampiona, da cemo se tamo naosvajati bodova sa njim u timu?
Dovesti standardnog reprezentativca jedne zemlje koji je uz to solidan igrac i ima tek 23 godine nije mala stvar. Jokic je pojam za sve stopere nase lige u poslednjih 5 godina najmanje, covek je godinama najbolje ocenjen igrac u svojim klubovima (Torpedu i Tomsku) u ligi koja je za pet klasa jaca od nase. E sada ako gospoda navijaci znaju kako je igrati fudbal na visokom nivou, treba da shvate da nama u odbrani pored Savica treba neko iskusan ko ce junose postavljati po terenu. Covek koji svaki dan radi svoj posao stice iskustvo i to ga na njegovom poslu svakim danom cini uspesnijim. Ali Vi ste gospodo samo klinci koji ne silaze sa Sony-a, i nemate veze o fudbalu.
To sto sabirate lovu od transfera i Lige sampiona pokazuje da nemate veze ni o funkcionisanju kluba kao sto je Partizan. Nas godisnji budzet je izmedju 10 i 12 miliona, tu ulaze plate i premije igracima, plate svima koji su u radnom odnosu u Partizanu, stanovi za mlade igrace, njihove hranarine, odrzavanje i servisiranje stadiona i Zemunela, razni porezi, komunalije...Yapitajte se odakle se sve to placa, pa nisu pare od transfera stavljane na gomilu, a klub funkcionise sam po sebi, radi na promaju... Pamet u glavu deco da nam ne bi bilo kao komsijama!!

Baki KG

pre 12 godina

Ivan Ivanov - igrac koji je u CSKA igrao odlicno,Alanija je dala 3 miliona za njegov transfer,ali se decko "izgubio",takoreci,u inostranstvu,ipak je imao samo 20 godina.Prilicno jak u duelu,mana nedostatak brzine,sigurno je da bi u nasoj ligi bio top stoper ako bi dobio sansu.
Bojan Jokic - secam se da je igrao u OFK,ali nemogu tacno da se prisetim kako je igrao :) Informacije koje sam izvukao sa domacih i stranih sajtova:
Pouzdan bek,dobrog centarsuta,kazu da je cesto bio najbolje ocenjen u svom timu,u veoma jakoj Ruskoj ligi bio jedan od boljih bekova.Navijace Partizana bi trebalo da plasi sto je stariji(moze da bude totalni promasaj kao Vukic),ali mozda to bude veliki +,npr kao sto su Ilic ili Krstajic uneli iskustvo i sigurnost u igru.Pozdrav za sve ljubitelje fudbala od navijaca Radnickog iz Kragujevca,novog superligasa!!!

zole

pre 12 godina

volim ove ljude sto se prave da znaju nesto o igracima a nemaju pojma,baki kg,ivanov nije otisao sa 20 g u alaniju nego sa 23, a jokic nije bojan nego djordje i nikad u zivotu nije igrao beka,nego centarhalfa,a njihovom kvalitetu zna najbolje onaj koji ih dovodi u partizan.

Realno

pre 12 godina

Kad se sjetim kako je Rnic igrao beka do onog preloma, ubjedjen sam da bi napravio mnogo bolju karijeru. Nazalost, nakon te povrede, on jednostavno vise nije isti igrac. Doduse, ne igra vise ni beka, ko zna sta bi bilo kad bi bilo..

joj

pre 12 godina

Uh, cuo sam za ovog Jokica, to je extra igrac, mislim da ce to biti odlicno pojacanje... ah, pardon, mislio sam da je ovo vest za odbojku...

mist

pre 12 godina

Znači, umesto da pošteno odrese kesu za pojačanja, oni samo krpe ekipu za što je manje para moguće, kupujući naše veterane iz bivšeg Sovjetskog Saveza.
Nekako se stiče utisak da Đukiću nije bitno da po penzionisanju ostane upisan u istoriju Partizana, nego da starost provede u nekoj vili na Bahamima...

football manager 2011

pre 12 godina

Pa posto funkcioneri Partizana traze i kupuju igrace uz pomoc igrice evo i nekih mojih predloga za igrace koji su slobodni Asijer Del Orno,Markos Sena,Visente,Raul Tamudo,Valter Pandijani,Jirzi Jarosik,Havijer Matilja jeste da su matori ali mogu da se uklope u podmaldjivanje ekipe

pendulator

pre 12 godina

dal je moguce da nemate uopste vere u klub?
kakvi ste vi to grobari?

pa prelazni rok jos nije ni poceo.
naravno da nam fale desni bek, krila i napadac ali ja uopste ne sumnjam da cemo dovesti te kvalitetne fudbalere koji ce napraviti tu razliku, makar za ligu uefa, da napravimo koliki toliki rezulatat i prezimimo tamo.
sto se tice pustanja tjega, on realno se nikako ne uklapa u igru partizana, totalno je drugi tip igraca. jes da je davao golove u bitnim mecevima, ali je igra takodje bila ne tako dobra. koliko puta je odigrao jedno poluvreme i koliko imamo razlicitih igraca koji su, pored tjega postigli po 7-8-9-10 golova.
to je dosta bitno.
jokic ce da igra domacu ligu i to je odlicno, preiskusan je on, svi znamo kako je krstajic igrao na istoj toj poziciji.
zelim krletu nek nastavi sa poslom i da se ne obazire na ovde navijace partizana sto samo pitaju gde su pare, mislim da je to pristrasno jer koliko znam da jug ima frakcije koji su u sukobu, dok realnost je tu negde izmedju :)

Nenad

pre 12 godina

Ni malo mi se ne svidja ovaj prelazni rok u Partizanu..od Krstajica sam ocekivao vise tj da se malo vise angazuje oko Tejga,Mphele,da dovede nekog kvalitetnog igraca sredine terena i dobrog tehnicara iz Argentine ili Brazila,da vrati Rukavinu na mesto desnog beka,umesto toga opet stara prica vracanje igraca koji su maltene pred penzijom,ili igraca koji nemaju gde i ne igraju u svojim klubovima...

Shankly

pre 12 godina

Krstajic nasao zamenu za sebe na terenu. Za dlaku i da se po godinama podudaraju! Sve mladi i perspektivni. Zali Boze para koje ste dobili od ucesca u LS, ko zna u cijem su sad dzepu.

mare

pre 12 godina

grobari ne znam dali ste primetili da vase vesti ne komentarise ni jedan zvezdas dok na zvezdinim vestima od vas ne moze dase dodje na red da se posalje komentar!! toliko o tome koliko ste optereceni zvezdom!

GROBAR

pre 12 godina

mislim daje ovo pojacanje solidno ali ipak bih zeleo da dodje neko nogo bolji na poziciji desnog beka,sredine,napada .NApoziciji beka neznam ko moze da dodje jer sam dete,nna poziciji sredine bi mogo da dodje neki stranac iimaih dosta ali da on bude plemejker ,mislim da ima dobar pas a na poziciji napada dijara ili mefela toje moje misljenje.

DraganPFC

pre 12 godina

Od svih ovih NIJEDAN nije pojacanje!!! Boze,da mi je znati na sta cem nam tim liciti sledece sezone?

Krstajicu,mrsavo za sada veoma mrsavo...

Samo se salim

pre 12 godina

Evo jos jednog mladog i perspektivnog igraca iz jedne evropske ekipe kao sto je Tomsk i kome je istekao ugovor. Volkov iz Moldavije, jedan iz BSK-a ekipa da napravi dar mar t Evropi. Tejgo pobegao, Adijua najurili,.Lola otisao na ponovno sedenje na klupi. Iliev takodje jos Sasa Ilic nije nasao klub. Nudi se Bajro Zupic i Goran Trobok a Ivica Kralj vredno trenira

Shankly

pre 12 godina

Krstajic nasao zamenu za sebe na terenu. Za dlaku i da se po godinama podudaraju! Sve mladi i perspektivni. Zali Boze para koje ste dobili od ucesca u LS, ko zna u cijem su sad dzepu.

joj

pre 12 godina

Uh, cuo sam za ovog Jokica, to je extra igrac, mislim da ce to biti odlicno pojacanje... ah, pardon, mislio sam da je ovo vest za odbojku...

mare

pre 12 godina

grobari ne znam dali ste primetili da vase vesti ne komentarise ni jedan zvezdas dok na zvezdinim vestima od vas ne moze dase dodje na red da se posalje komentar!! toliko o tome koliko ste optereceni zvezdom!

Nenad

pre 12 godina

Ni malo mi se ne svidja ovaj prelazni rok u Partizanu..od Krstajica sam ocekivao vise tj da se malo vise angazuje oko Tejga,Mphele,da dovede nekog kvalitetnog igraca sredine terena i dobrog tehnicara iz Argentine ili Brazila,da vrati Rukavinu na mesto desnog beka,umesto toga opet stara prica vracanje igraca koji su maltene pred penzijom,ili igraca koji nemaju gde i ne igraju u svojim klubovima...

mist

pre 12 godina

Znači, umesto da pošteno odrese kesu za pojačanja, oni samo krpe ekipu za što je manje para moguće, kupujući naše veterane iz bivšeg Sovjetskog Saveza.
Nekako se stiče utisak da Đukiću nije bitno da po penzionisanju ostane upisan u istoriju Partizana, nego da starost provede u nekoj vili na Bahamima...

Kindle

pre 12 godina

A ne razumem sto sad Partizan uzima sve neke jevtine igrace ili cak besplatno uzima. Toliko su se nagrmili bogatstva u zadnjih nekoliko godina da bi sad uzimali za dzabe ili neku malu sumu novca. Od prodaje Ljajica, Z.Tosica, Jovetica, Klea i jos podosta drugih vrednih transfera, pritom ulazak u Ligu Sampiona (9 000 000 eura) da bi na kraju svega dovodili pojacanja od 0 ili max. 999 000 e. Samo ovi proracuni izlaze na blizu 26 000 000 evra.. kad bih ostale spominjao bilo bi preko 30 miliona. A to je strasan novac za koji se moze napraviti ekipa za pamcenje. Hajde ne mora da se napravi ekipa, ali makar 1 transfer znacajan.. makar 1 vredan od 2-5 miliona.. samo jedan.

Time se iskazuje samo potvrda o fabrici fudbala.. samo interes za novac, i samo BOG zna gde odlazi novac koji su zaradili!

Realno

pre 12 godina

Kad se sjetim kako je Rnic igrao beka do onog preloma, ubjedjen sam da bi napravio mnogo bolju karijeru. Nazalost, nakon te povrede, on jednostavno vise nije isti igrac. Doduse, ne igra vise ni beka, ko zna sta bi bilo kad bi bilo..

Postovani prijatelji fudbala...

pre 12 godina

Djordje Jokic je nesto slicno kao Milan Vjestica, ako se neko uopste seca njega. Nista posebno. Mada, u situaciji kada imamo samo jednog halfa i jednog koji je suspendovan, Bugarin i Jokic su izuzetni. Evropa nam ocigledno ne treba, a sto se tice nase lige, tu smo i dalje najjaci. Pogledajte samo kako zvezdasi slave nekog lika za koga niko nikad nije cuo, a mi jos kukako za poprilicno dobre i proverene igrace koji dolaze.

.

pre 12 godina

To su ta pojacanje od milion evra: Ivanov,jokic,i jos tri omladinca iz ofke ... Mozda je Djuric mislio da sva pojacanja ukupno vrede 1 milion... O.o

UPUCEN

pre 12 godina

Mislim da Krstajic zna sta radi, odlicni su obojica, Ivanov je reprezentativac a Jokic je bivsi kapiten Ofk-e i okosnica mlade repke, od kada je otisao u Rusiju standardan u prvoj postavi zadnjih 4-5 godina, Torpedo i Tomsk...

pendulator

pre 12 godina

dal je moguce da nemate uopste vere u klub?
kakvi ste vi to grobari?

pa prelazni rok jos nije ni poceo.
naravno da nam fale desni bek, krila i napadac ali ja uopste ne sumnjam da cemo dovesti te kvalitetne fudbalere koji ce napraviti tu razliku, makar za ligu uefa, da napravimo koliki toliki rezulatat i prezimimo tamo.
sto se tice pustanja tjega, on realno se nikako ne uklapa u igru partizana, totalno je drugi tip igraca. jes da je davao golove u bitnim mecevima, ali je igra takodje bila ne tako dobra. koliko puta je odigrao jedno poluvreme i koliko imamo razlicitih igraca koji su, pored tjega postigli po 7-8-9-10 golova.
to je dosta bitno.
jokic ce da igra domacu ligu i to je odlicno, preiskusan je on, svi znamo kako je krstajic igrao na istoj toj poziciji.
zelim krletu nek nastavi sa poslom i da se ne obazire na ovde navijace partizana sto samo pitaju gde su pare, mislim da je to pristrasno jer koliko znam da jug ima frakcije koji su u sukobu, dok realnost je tu negde izmedju :)

Baki KG

pre 12 godina

Ivan Ivanov - igrac koji je u CSKA igrao odlicno,Alanija je dala 3 miliona za njegov transfer,ali se decko "izgubio",takoreci,u inostranstvu,ipak je imao samo 20 godina.Prilicno jak u duelu,mana nedostatak brzine,sigurno je da bi u nasoj ligi bio top stoper ako bi dobio sansu.
Bojan Jokic - secam se da je igrao u OFK,ali nemogu tacno da se prisetim kako je igrao :) Informacije koje sam izvukao sa domacih i stranih sajtova:
Pouzdan bek,dobrog centarsuta,kazu da je cesto bio najbolje ocenjen u svom timu,u veoma jakoj Ruskoj ligi bio jedan od boljih bekova.Navijace Partizana bi trebalo da plasi sto je stariji(moze da bude totalni promasaj kao Vukic),ali mozda to bude veliki +,npr kao sto su Ilic ili Krstajic uneli iskustvo i sigurnost u igru.Pozdrav za sve ljubitelje fudbala od navijaca Radnickog iz Kragujevca,novog superligasa!!!

football manager 2011

pre 12 godina

Pa posto funkcioneri Partizana traze i kupuju igrace uz pomoc igrice evo i nekih mojih predloga za igrace koji su slobodni Asijer Del Orno,Markos Sena,Visente,Raul Tamudo,Valter Pandijani,Jirzi Jarosik,Havijer Matilja jeste da su matori ali mogu da se uklope u podmaldjivanje ekipe

pfc

pre 12 godina

Krstajic vredno radi na jacanju odbrane i svaka mu cast, ali sta cemo sa napadom i veznim redom ? Ne mogu napad da nam igraju Dijara i Jovancic a krilo da nam opet bude Sasa Ilic

ZmiuGa

pre 12 godina

Djordje Jokic je igrao u tendemu sa Markom Basom u OFK-i pre par godina i bili su najbolji par stopera u ligi. Cak su u paru igrali i za mladu reprezentaciju na EP za mlade kad smo igrali finale sa Italijom. Jokic je godinama jedan od najboljih stopera ruske lige i nemojte uopste sumnjati u njegove kvalitete. Jes da ima 30 godina, ali nije ni to lose. Zasitio se igranja u inostranstvu, obezbedio kintu i sad jos 3-4 sezone moze da odigra kod nas pre nego sto zavrsi karijeru. Odlicno pojacanje. On i Ivanov ce se rotirati na mestu levog stopera dok je na mestu desnog siguran Savic. On ce igrati do decembra i taman ce opet tu uskociti Marko Jovanovic, kad mu istekne suspenzija... Mada, verujem da ce mu kazna biti prepolovljena...

cerak ceo crno beo

pre 12 godina

Ubedjen sam da ovi koji kukaju i hejtuju sto DJORDJE JOKIC treba da potpise nisu GROBARI...momak je bio kapiten OFK-e sa Basom mozda i najbolji stoperski par te sezone igrao finale sa mladom reprezentacijom i bio standardan u Rusiji standardan a nije igrao drugu i trecu ligu kao neki..odlican centarsut skok solidna brzina...apsolutno pojacanje a to sto ima 30 godina...pa...zar je bolje da stoper bude neki neiskusni klinac...ovako sa Ivanovim Savicem i Jokicem odbrana je odlicna..jos pojacanja na krilima i u spicu i to je to..a za onog sto je nezadovoljan Volkovim i svim pojacanjima..jesi li ti momak uopste gledao kako taj Volkov igra???? Znas i ja bi voleo da potpisu Mesi Vilja Ronaldo...ali nije ovo Sony batice nego realnost..uostalom ako nisi zadovolajn nasim pojacanjima predji u susedni tabor...oni dovode samo carobnjake iz Brazila-:)))))...VOLKOV, BABIC, JOVANCIC, IVANOV, JOKIC...jos dva krila i spic....DOMINIRAJ...

Milan Boss

pre 12 godina

Gospodo navijaci Partizana, svi Vi koji sabirate lovu od transfera, plasmana u Ligu Sampiona, pa dolazite do 20 i kusur miliona...
Da li je garant ako nekog igraca platimo 2 miliona evra da ce nam taj isti doneti titulu, kup, da ce nas uvesti u Ligu sampiona, da cemo se tamo naosvajati bodova sa njim u timu?
Dovesti standardnog reprezentativca jedne zemlje koji je uz to solidan igrac i ima tek 23 godine nije mala stvar. Jokic je pojam za sve stopere nase lige u poslednjih 5 godina najmanje, covek je godinama najbolje ocenjen igrac u svojim klubovima (Torpedu i Tomsku) u ligi koja je za pet klasa jaca od nase. E sada ako gospoda navijaci znaju kako je igrati fudbal na visokom nivou, treba da shvate da nama u odbrani pored Savica treba neko iskusan ko ce junose postavljati po terenu. Covek koji svaki dan radi svoj posao stice iskustvo i to ga na njegovom poslu svakim danom cini uspesnijim. Ali Vi ste gospodo samo klinci koji ne silaze sa Sony-a, i nemate veze o fudbalu.
To sto sabirate lovu od transfera i Lige sampiona pokazuje da nemate veze ni o funkcionisanju kluba kao sto je Partizan. Nas godisnji budzet je izmedju 10 i 12 miliona, tu ulaze plate i premije igracima, plate svima koji su u radnom odnosu u Partizanu, stanovi za mlade igrace, njihove hranarine, odrzavanje i servisiranje stadiona i Zemunela, razni porezi, komunalije...Yapitajte se odakle se sve to placa, pa nisu pare od transfera stavljane na gomilu, a klub funkcionise sam po sebi, radi na promaju... Pamet u glavu deco da nam ne bi bilo kao komsijama!!

zole

pre 12 godina

volim ove ljude sto se prave da znaju nesto o igracima a nemaju pojma,baki kg,ivanov nije otisao sa 20 g u alaniju nego sa 23, a jokic nije bojan nego djordje i nikad u zivotu nije igrao beka,nego centarhalfa,a njihovom kvalitetu zna najbolje onaj koji ih dovodi u partizan.

GROBAR

pre 12 godina

mislim daje ovo pojacanje solidno ali ipak bih zeleo da dodje neko nogo bolji na poziciji desnog beka,sredine,napada .NApoziciji beka neznam ko moze da dodje jer sam dete,nna poziciji sredine bi mogo da dodje neki stranac iimaih dosta ali da on bude plemejker ,mislim da ima dobar pas a na poziciji napada dijara ili mefela toje moje misljenje.