Fudbal 63

Sreda, 13.04.2011.

09:47

Dmitrović: „OFK, Banat, Čukarički“

Bivši kapiten Borca Boban Dmitrović nastavio je da optužuje čelnike čačanskog kluba i Zajednice Superlige za nameštanje utakmice.

Dmitroviæ: „OFK, Banat, Èukarièki“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

kimi

pre 13 godina

Da li si ti svestan sta pricas? Zasto bi Partizan placao Borcu da remizira sa Zvezdom? Sta hoces time da kazes - da je Borcu potreban mito za neresen rezultat sa Zvezdom, jer bi inace pobedio? Ne mozes podmiti nekoga da pobedi, vec samo da izgubi. Svaki tim i svaki igrac inace imaju motiv da izvuku sto bolji rezultat u utakmici, za to im ne treba mito.
(Goran, 13. april 2011 14:17)

Gorane, ne znam cime se bavis, ali da ti neko ponudi 2 soma evrica da sutra odradis nesto sto bi i inace trebalo da radis na poslu, da li bi radio sa jednakim entuzijazmom i htenjem ili bi se malo vise uneo? Nadam se da nisi skolarac vec da si zaposlen, u protivnom zaboravi na ovaj komentar

dragana

pre 13 godina

Dmitrovicu reci koji trener i posle koje utakmice ti je udario samar u svlacionici i nikad vise sa tobom nije progovorio ni jednu reczbog penala koji si napravio i za koji si uzeo 5000 eur ceo Cacak je o tome pricao a ti mesec dana nisi izasao u grad.

casanova

pre 13 godina

ovo vezano za partizan...pa sta,to rade i mnogi poznati evropski klubovi,to su radili i real i barselona,celzi,...,to nije podmicivanje...ne mozes nekoga podmititi da odigra nerjeseno,mozes ga podmititi da izgubi...

metla bez drske

pre 13 godina

Ovo je 3 clanak koji danas citam o Dmitrovicu i na svim je njegova slika sa utakmica sa Partizanom,da se tu ne krije neki rebus???

Vladimir

pre 13 godina

Neko rece Borac prodao utakmicu Zvezdi a na kraju bilo 0:0 jer Dmitrovic nije hteo da ucestvuje u namestanju...sad se ja pitam kako to moze jedan covek da utice na tok igre??????,.....Znaci ostalih 10 igraca su igrala za Zvezdu samo Boban nije i na kraju je bilo X....ccc totlano gllup rezon zar ne???

Spasic vozi BMW, Mazic JAGUARA...

pre 13 godina

Kad si vec dirnuo u osinje gnezdo, idi do kraja! Partizan ti dao 2 hiljade evra, za zalaganje protiv Zvezde... Mazic je poceo da odmotava klupko, i mislim da je grdno pogresio! Jer, ucinio vam je medvedju uslugu... Na kraju ce se saznati ono sto se vec zna: Krojite sve utakmice jos od Spasica, coveka koji ce ostati upamcen po tome sto je sprecio da prvi put u istoriji, u derbiju ne dodje iz dva u jedan! I to retko vidjenom kradjom... Mozda taj gol Milijasa, i Piksija sa centra, treba staviti u udzbenike za kradju!

... "niko nas ne voli"

pre 13 godina

1. Banatu trebali bodovi za opstanak - Borac pobedio 2:0.
2. OFK-u trebali bodovi za opstanak - Borac pobedio 2:1.
3. Čukarički - neko rekao nešto u tunelu.
Pa šta je ovde namešteno? Ništa mi nije jasno!

Sistem2

pre 13 godina

@Goran
Gorane procitaj lepo sta sam napisao, izjava Dmitrovica nije preneta do kraja, a on je pomenuo te pare . . . koje su dobili da Zvezdi otkinu bodove, i ne znam sta ti tu nije jasno ????

čačak

pre 13 godina

.‚@ Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!


Zna se ciji je borac klub, maliciozni covece i ne diraj Zvezdu, ostrasceni crno beli ...

Molim b92 za objavu. Hvala.
(Dejan, 13. april 2011 13:23)
meenadžer dejan, ili neki drugi?

josipovic

pre 13 godina

bravo BOBANE samo je malo takvih da kazu sta lopovi rade u zemlji i kako nam unistavaju fudbal ..Kada ce ova drzava da pocne hapsi krimose i te menadzere sto namestaju utakmice

Prazan pistolj

pre 13 godina

Tip nema konkretne dokaze, neinteligentan je, impulsivan, przoplet i neoprezan. Koliko god prizivao poligarf i sud, nema sanse da ga tamo neko pozove jer je neozbiljan. Jedino sebi moze da navuce neki problem. Ipak je ovo samo vest za popunjavanje dnevne stampe.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

I naravno, nece se dotaci Zvezde i Partizana, jer na njih je vec frka da udari... ali dobro, tako i u Drzavi..Hapse sitne ribe, dok velike opstaju uvek.. ovo ce vrlo brzo da se zaboravi..

Dusan US

pre 13 godina

Ispitati navode i ako su tacni iskoristiti i nagoditi se sa ovom buranijom da bi se optuzili Zvezda i Partizan. Od ova dva kluba najvece zlo dolazi! Nudjenje premija drugim timovima je karajnje ne reguarno npr u NBA!

Razocaran

pre 13 godina

Lako je sutirati po ovim lesevima, Ofki, Banatu i Cuki, ova 2 bg tima su pred gasenjem, pukli su dekintirani, a Banat je vestacki tim koji ce trrajati koliko to Vucurovicima bude interesantno. 'Ajde ti jarane reci kakvi su bili pritisci od Crvene zvezde i Partizana.
Pa da ih UEFA malo rebne izbacivanjem u trecu ligu i svi da odmorimo dve godine od njih.
Pa kad krenu isto, opet cap u ttrecu ligu dok se ne smire, ipak su oni glavni igraci, ove price su nista.

dax

pre 13 godina

A zasto gospodine Dmitrovicu ne kazete kako je klub iz vaseg mesta FK Konarevo ostalo u ligi jedno 4-5 zadnjih sezona..... pa izbor u savezu Raskog okruga.... ajmo o tome malo, progovori kad si poceo?!

Pažljivi Posmatrač

pre 13 godina

Molim samo one što unapred pričaju priče o Crvenoj Zvezdi i Partizanu, "kao jedinim timovima što nameštaju", da pročitaju pažljivo ovaj tekst i da se prisete da je svojevremeno policija snimila razgovor Bate Butorovića kako proverava da li su isplaćene sudije kako je dogovoreno (šifrovano, koliko kila pečenja toliko hiljada evra). Toliko i o poštenju rukovodstva Vojvodine i kratkoj pameti njenih navijača koji sad tvrde da su favorizovani samo Zvezda i Partizan. A da se i njima pomaže to stoji, ali nemoj da se prave ovi "mali" naivni. Zvezda i Partizan ne igraju tri za tri, a oni? Inače, kako je Spartak ušao u Super ligu? I to smo zaboravili?

gargamel

pre 13 godina

Necu da pricam da li ima namestanja, ko namesta, gde i zasto.
Mene interesuje kako je moguce da recimo jedan tim kao sto je Zvezda
hoce da namesti utakmicu protiv jednog Borca ali sve propadne u vodu jer jedan(!) igrac kao sto je Dmitrovic nece da je pusti pa se utakmica zavrsi 0:0? Sta to znaci, da je on sam uzeo Zvezdi dva boda? I to ne samo protiv 11 protivnickih igraca vec tu treba dodati 10 bezvoljnih igraca Borca koji su pristali na prodaju? Covece, kakav igrac...

Krusevac

pre 13 godina

U toj sezoni Bina nije hteo da pusti Zvezdu u Krusevcu.Haos.Napali ove iz zajednice superlige,vredjali Binica,ali niko od Zvezdinog rukovodstva nije kaznjen.Pa pisali saopstenja kako lazni Zvezdasi premiraju svoje klubove umesto da puste lepo.

Goran

pre 13 godina

@Sistem: Da li si ti svestan sta pricas? Zasto bi Partizan placao Borcu da remizira sa Zvezdom? Sta hoces time da kazes - da je Borcu potreban mito za neresen rezultat sa Zvezdom, jer bi inace pobedio? Ne mozes podmiti nekoga da pobedi, vec samo da izgubi. Svaki tim i svaki igrac inace imaju motiv da izvuku sto bolji rezultat u utakmici, za to im ne treba mito.

bgd

pre 13 godina

Cuka i banat? Bas cudno za te partizanove filijale. Pa to se zna godinama unazad da one uvek jsd-u daju po 6 sigurnih bodova, dok posle groblje vrsi pritisak na ostale klubove da ih pustaju kad im trebaju bodovi za opstanak.

Saša

pre 13 godina

Apsolutno sam za to da se otkrije sva istina ko je kada i sa kom nameštao utakmice pa makar i klub za koji navijam otišao u niži rang. Ovde je samo degutantna činjenica da je on progovorio sada kada su njegova prava ugrožena (koliko znam za par hiljada evra što i ne bi trebalo da bude nešto strašno). Da li bi bio ovako "pošten" da je dobio tu razliku koja je sporna? Mislim da i on mnogo "smrdi" i da jako selektivno priča o nameštanju što nije ni moralno ni ljudski. Na niske grane je pao, kao čovek. A, daće bog da se jednom sve otkrije. Nadam se što pre.

djole

pre 13 godina

Ispao je faca , pa je KONAČNO rekao nešto i konkretno. Koliko vidim sve se svodi na to da su muvali (u raznim ulogama) rukovodioci Borca, oni koji mu duguju pare. A da mu ne duguju pare? Ako je ovo tačno, a to ćemo saznati za nekih desetak godina, seledba nekih klubova u niže lige je neminovna.
(Sale, 13. april 2011 10:17)

nemoj ti previse da se palis. kad bi se sve ispostavilo tacno, cela liga bi se selila u nizu ligu. da li ti stvarno iskreno mislis da ima jedan cist klub u ovoj ljigavoj ligi?

Realni

pre 13 godina

Kad je utakmica dogovorena tu nema nazad.

Dmitrovicu igrao si u Austriji. Koliko tacno jednocifrenih nenamestenih utakmica si odigrao ?

Sistem

pre 13 godina

Zasto ne objavite ceo tekst, gde se navodi da je dobio pare od Partizana ( 2000 e ) zbog remija sa Zvezdom, a Borac C. izmedju 30 000 i 60 000 e ???

luka

pre 13 godina

@
Објасни ти нама по којим критеријумима си заслужио место у репрензетацији поред Михајловића(Лацио,првак италије и редован у ЛШ) ,Ђукића (Валенсија,првак Шпаније и два финала ЛШ),Мирковића ( Јувентус , Фенер), Ђоровића( Селта,Депортиво , редован у ЛШ),Крстајића(Вердер првак Немачке),Стефановића ( Витесе),Савељића (Бордо)? Увек су морала двојица да отпадну са списка и трећи да греје ТЕБИ клупу! Нису оупсе позивани Дудић(Бенфика), Комљеновић (Кајзерслаутерн),Сакић (Сампдорија) али је било места за "наду" ГАКа који је тада имао буџет мањи од Чукаричког а данас игра регионалну лигу Аустрије. Могао си уместо рекламе на дресу носити натпис " КУПИО САМ МЕСТО У 11"
(Чеда, 13. april 2011 12:56)

A sto ne kazes kako si skupio 13 nastupa za reprezentaciju???
(ko razume shvatice..., 13. april 2011 11:51)


SELEKTOR JE BIO DEJO SAVICEVIC...

Dejan

pre 13 godina

Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!

Mare-nisam Car

pre 13 godina

1. Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!


Zna se ciji je borac klub, maliciozni covece i ne diraj Zvezdu, ostrasceni crno beli ...

Molim b92 za objavu. Hvala.
(Dejan, 13. april 2011 13:23)

Njih ne zaboravljaj

pre 13 godina

A ona sa partizanom,njih ćeš da preskočiš jer je opasno dirati u osinje gnezdo ili ćeš reći da o tome nemaš pojma.Možda su tada opet samo sudije bile umešane(sudile su i izmišljali slobodne udarce u zoni šuta a pomoćni dizali ofsajde Borcu).

Чеда

pre 13 godina

Објасни ти нама по којим критеријумима си заслужио место у репрензетацији поред Михајловића(Лацио,првак италије и редован у ЛШ) ,Ђукића (Валенсија,првак Шпаније и два финала ЛШ),Мирковића ( Јувентус , Фенер), Ђоровића( Селта,Депортиво , редован у ЛШ),Крстајића(Вердер првак Немачке),Стефановића ( Витесе),Савељића (Бордо)? Увек су морала двојица да отпадну са списка и трећи да греје ТЕБИ клупу! Нису оупсе позивани Дудић(Бенфика), Комљеновић (Кајзерслаутерн),Сакић (Сампдорија) али је било места за "наду" ГАКа који је тада имао буџет мањи од Чукаричког а данас игра регионалну лигу Аустрије. Могао си уместо рекламе на дресу носити натпис " КУПИО САМ МЕСТО У 11"

dovla

pre 13 godina

toliko o tome da SAMO Zvezda i Partizan namestaju!!!ostali klubovi samo spominju Zvezdu i Partizana a oni medjusono namestaju sve utakmice!!!

Jednostavno najbolji

pre 13 godina

Ajde bre zakaci zvezdu i partizan.. samo slepac ne vidi da se namesta za oba kluba. penale kakve im sude su vise nego cirkus.. reci, srusi sve, pa onda idemo sa hapsenjima (kad bi ovo bila pravna drzava).
(tonchev, 13. april 2011 09:59)
Zvezda je pobedila pre 3-4 godine Borac u Čačku golom u 97.minutu(nadoknada je bila 5 minuta).
I za Partizan ima,ali ne mogu da se setim

orman

pre 13 godina

Voleo bih da mu neko uzvrati, pa da on nastavi, pa da se prozove neko treci, pa da taj uzvrati.. I tako jedan po jedan da se javljaju, domino efekat, sve dok se ne dodje do najkrupnijih zverki. Svi putevi vode ka..

Miki

pre 13 godina

U ponedeljak u Insajder debati, čuveni "spasilac" srpskog fudbala "Tole" Karadžić i to u oči Savi Miloševiću tvrdi da u našem fudbalu APSOLUTNO nema nameštanja. Nadam se da znate da mu je Savo odgovorio da, ako je to tačno, a nije, on bi izbrisao celu svoju fudbalsku karijeru. Siguran sam da Dmitrović govori istinu, ali kog je to briga. Kriminalci u svim oblastima života, pa i u sportu su toliko moćni da im niko ništa ne može.Ovde može da nastrada samo pošten čovek koji se usudi da upre prstom u nekog lopova. Moliću se Bogu da se to ne desi Bobanu. To je sve što mogu.

Nemanja

pre 13 godina

Konačno da neko progovori o tom zlu zvanom Zajednica "superligaša".
Bravo za Dmitrovića - valjda će konačno i država da se zainteresuje za to zmijsko gnezdo.

Pedjaman

pre 13 godina

Tako je Dmitroviću, samo cepaj!!! Nadam se da je ovo tek početak i svaka čast na hrabrosti da prvi progovoriš. Puno sreće u predstojećoj borbi.

Sale

pre 13 godina

Ispao je faca , pa je KONAČNO rekao nešto i konkretno. Koliko vidim sve se svodi na to da su muvali (u raznim ulogama) rukovodioci Borca, oni koji mu duguju pare. A da mu ne duguju pare? Ako je ovo tačno, a to ćemo saznati za nekih desetak godina, seledba nekih klubova u niže lige je neminovna.

Ђапе

pre 13 godina

Браво презимењаче, легендо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кад би бар још 5,6 таквих било, можда би се смањило са намештањем за бар 50%... Јер је ово тренутно катастрофа!

mille grobar

pre 13 godina

Samo budi istrajan,nadam se da ces za sobom povuci i sve ostale koji nesto znaju,pa da se uz podrsku policije i sudstva,raskrinkaju lopovi,da nam liga bude postena i da se tituli nadaju samo NAJBOLJI,NAJSTABILNIJI i oni koji najvise ULAZU!Tako je svuda u svetu u svakoj normalnoj ligi...

auuu

pre 13 godina

Bobane jedno veliko HVALA!! A prosle godine su fudbalski 'celnici' pricali kako je prvenstvo regularno, da je sve cisto! Ahaa to pricajte vevericama!

Da imaju imalo obraza svi iz FSS bi podneli ostavke!

tonchev

pre 13 godina

Ajde bre zakaci zvezdu i partizan.. samo slepac ne vidi da se namesta za oba kluba. penale kakve im sude su vise nego cirkus.. reci, srusi sve, pa onda idemo sa hapsenjima (kad bi ovo bila pravna drzava).

Pedjaman

pre 13 godina

Tako je Dmitroviću, samo cepaj!!! Nadam se da je ovo tek početak i svaka čast na hrabrosti da prvi progovoriš. Puno sreće u predstojećoj borbi.

tonchev

pre 13 godina

Ajde bre zakaci zvezdu i partizan.. samo slepac ne vidi da se namesta za oba kluba. penale kakve im sude su vise nego cirkus.. reci, srusi sve, pa onda idemo sa hapsenjima (kad bi ovo bila pravna drzava).

Sale

pre 13 godina

Ispao je faca , pa je KONAČNO rekao nešto i konkretno. Koliko vidim sve se svodi na to da su muvali (u raznim ulogama) rukovodioci Borca, oni koji mu duguju pare. A da mu ne duguju pare? Ako je ovo tačno, a to ćemo saznati za nekih desetak godina, seledba nekih klubova u niže lige je neminovna.

auuu

pre 13 godina

Bobane jedno veliko HVALA!! A prosle godine su fudbalski 'celnici' pricali kako je prvenstvo regularno, da je sve cisto! Ahaa to pricajte vevericama!

Da imaju imalo obraza svi iz FSS bi podneli ostavke!

mille grobar

pre 13 godina

Samo budi istrajan,nadam se da ces za sobom povuci i sve ostale koji nesto znaju,pa da se uz podrsku policije i sudstva,raskrinkaju lopovi,da nam liga bude postena i da se tituli nadaju samo NAJBOLJI,NAJSTABILNIJI i oni koji najvise ULAZU!Tako je svuda u svetu u svakoj normalnoj ligi...

Ђапе

pre 13 godina

Браво презимењаче, легендо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кад би бар још 5,6 таквих било, можда би се смањило са намештањем за бар 50%... Јер је ово тренутно катастрофа!

Miki

pre 13 godina

U ponedeljak u Insajder debati, čuveni "spasilac" srpskog fudbala "Tole" Karadžić i to u oči Savi Miloševiću tvrdi da u našem fudbalu APSOLUTNO nema nameštanja. Nadam se da znate da mu je Savo odgovorio da, ako je to tačno, a nije, on bi izbrisao celu svoju fudbalsku karijeru. Siguran sam da Dmitrović govori istinu, ali kog je to briga. Kriminalci u svim oblastima života, pa i u sportu su toliko moćni da im niko ništa ne može.Ovde može da nastrada samo pošten čovek koji se usudi da upre prstom u nekog lopova. Moliću se Bogu da se to ne desi Bobanu. To je sve što mogu.

Nemanja

pre 13 godina

Konačno da neko progovori o tom zlu zvanom Zajednica "superligaša".
Bravo za Dmitrovića - valjda će konačno i država da se zainteresuje za to zmijsko gnezdo.

Dejan

pre 13 godina

Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!

dovla

pre 13 godina

toliko o tome da SAMO Zvezda i Partizan namestaju!!!ostali klubovi samo spominju Zvezdu i Partizana a oni medjusono namestaju sve utakmice!!!

luka

pre 13 godina

@
Објасни ти нама по којим критеријумима си заслужио место у репрензетацији поред Михајловића(Лацио,првак италије и редован у ЛШ) ,Ђукића (Валенсија,првак Шпаније и два финала ЛШ),Мирковића ( Јувентус , Фенер), Ђоровића( Селта,Депортиво , редован у ЛШ),Крстајића(Вердер првак Немачке),Стефановића ( Витесе),Савељића (Бордо)? Увек су морала двојица да отпадну са списка и трећи да греје ТЕБИ клупу! Нису оупсе позивани Дудић(Бенфика), Комљеновић (Кајзерслаутерн),Сакић (Сампдорија) али је било места за "наду" ГАКа који је тада имао буџет мањи од Чукаричког а данас игра регионалну лигу Аустрије. Могао си уместо рекламе на дресу носити натпис " КУПИО САМ МЕСТО У 11"
(Чеда, 13. april 2011 12:56)

A sto ne kazes kako si skupio 13 nastupa za reprezentaciju???
(ko razume shvatice..., 13. april 2011 11:51)


SELEKTOR JE BIO DEJO SAVICEVIC...

Jednostavno najbolji

pre 13 godina

Ajde bre zakaci zvezdu i partizan.. samo slepac ne vidi da se namesta za oba kluba. penale kakve im sude su vise nego cirkus.. reci, srusi sve, pa onda idemo sa hapsenjima (kad bi ovo bila pravna drzava).
(tonchev, 13. april 2011 09:59)
Zvezda je pobedila pre 3-4 godine Borac u Čačku golom u 97.minutu(nadoknada je bila 5 minuta).
I za Partizan ima,ali ne mogu da se setim

orman

pre 13 godina

Voleo bih da mu neko uzvrati, pa da on nastavi, pa da se prozove neko treci, pa da taj uzvrati.. I tako jedan po jedan da se javljaju, domino efekat, sve dok se ne dodje do najkrupnijih zverki. Svi putevi vode ka..

djole

pre 13 godina

Ispao je faca , pa je KONAČNO rekao nešto i konkretno. Koliko vidim sve se svodi na to da su muvali (u raznim ulogama) rukovodioci Borca, oni koji mu duguju pare. A da mu ne duguju pare? Ako je ovo tačno, a to ćemo saznati za nekih desetak godina, seledba nekih klubova u niže lige je neminovna.
(Sale, 13. april 2011 10:17)

nemoj ti previse da se palis. kad bi se sve ispostavilo tacno, cela liga bi se selila u nizu ligu. da li ti stvarno iskreno mislis da ima jedan cist klub u ovoj ljigavoj ligi?

Sistem

pre 13 godina

Zasto ne objavite ceo tekst, gde se navodi da je dobio pare od Partizana ( 2000 e ) zbog remija sa Zvezdom, a Borac C. izmedju 30 000 i 60 000 e ???

Krusevac

pre 13 godina

U toj sezoni Bina nije hteo da pusti Zvezdu u Krusevcu.Haos.Napali ove iz zajednice superlige,vredjali Binica,ali niko od Zvezdinog rukovodstva nije kaznjen.Pa pisali saopstenja kako lazni Zvezdasi premiraju svoje klubove umesto da puste lepo.

Чеда

pre 13 godina

Објасни ти нама по којим критеријумима си заслужио место у репрензетацији поред Михајловића(Лацио,првак италије и редован у ЛШ) ,Ђукића (Валенсија,првак Шпаније и два финала ЛШ),Мирковића ( Јувентус , Фенер), Ђоровића( Селта,Депортиво , редован у ЛШ),Крстајића(Вердер првак Немачке),Стефановића ( Витесе),Савељића (Бордо)? Увек су морала двојица да отпадну са списка и трећи да греје ТЕБИ клупу! Нису оупсе позивани Дудић(Бенфика), Комљеновић (Кајзерслаутерн),Сакић (Сампдорија) али је било места за "наду" ГАКа који је тада имао буџет мањи од Чукаричког а данас игра регионалну лигу Аустрије. Могао си уместо рекламе на дресу носити натпис " КУПИО САМ МЕСТО У 11"

bgd

pre 13 godina

Cuka i banat? Bas cudno za te partizanove filijale. Pa to se zna godinama unazad da one uvek jsd-u daju po 6 sigurnih bodova, dok posle groblje vrsi pritisak na ostale klubove da ih pustaju kad im trebaju bodovi za opstanak.

Pažljivi Posmatrač

pre 13 godina

Molim samo one što unapred pričaju priče o Crvenoj Zvezdi i Partizanu, "kao jedinim timovima što nameštaju", da pročitaju pažljivo ovaj tekst i da se prisete da je svojevremeno policija snimila razgovor Bate Butorovića kako proverava da li su isplaćene sudije kako je dogovoreno (šifrovano, koliko kila pečenja toliko hiljada evra). Toliko i o poštenju rukovodstva Vojvodine i kratkoj pameti njenih navijača koji sad tvrde da su favorizovani samo Zvezda i Partizan. A da se i njima pomaže to stoji, ali nemoj da se prave ovi "mali" naivni. Zvezda i Partizan ne igraju tri za tri, a oni? Inače, kako je Spartak ušao u Super ligu? I to smo zaboravili?

Saša

pre 13 godina

Apsolutno sam za to da se otkrije sva istina ko je kada i sa kom nameštao utakmice pa makar i klub za koji navijam otišao u niži rang. Ovde je samo degutantna činjenica da je on progovorio sada kada su njegova prava ugrožena (koliko znam za par hiljada evra što i ne bi trebalo da bude nešto strašno). Da li bi bio ovako "pošten" da je dobio tu razliku koja je sporna? Mislim da i on mnogo "smrdi" i da jako selektivno priča o nameštanju što nije ni moralno ni ljudski. Na niske grane je pao, kao čovek. A, daće bog da se jednom sve otkrije. Nadam se što pre.

Njih ne zaboravljaj

pre 13 godina

A ona sa partizanom,njih ćeš da preskočiš jer je opasno dirati u osinje gnezdo ili ćeš reći da o tome nemaš pojma.Možda su tada opet samo sudije bile umešane(sudile su i izmišljali slobodne udarce u zoni šuta a pomoćni dizali ofsajde Borcu).

gargamel

pre 13 godina

Necu da pricam da li ima namestanja, ko namesta, gde i zasto.
Mene interesuje kako je moguce da recimo jedan tim kao sto je Zvezda
hoce da namesti utakmicu protiv jednog Borca ali sve propadne u vodu jer jedan(!) igrac kao sto je Dmitrovic nece da je pusti pa se utakmica zavrsi 0:0? Sta to znaci, da je on sam uzeo Zvezdi dva boda? I to ne samo protiv 11 protivnickih igraca vec tu treba dodati 10 bezvoljnih igraca Borca koji su pristali na prodaju? Covece, kakav igrac...

Spasic vozi BMW, Mazic JAGUARA...

pre 13 godina

Kad si vec dirnuo u osinje gnezdo, idi do kraja! Partizan ti dao 2 hiljade evra, za zalaganje protiv Zvezde... Mazic je poceo da odmotava klupko, i mislim da je grdno pogresio! Jer, ucinio vam je medvedju uslugu... Na kraju ce se saznati ono sto se vec zna: Krojite sve utakmice jos od Spasica, coveka koji ce ostati upamcen po tome sto je sprecio da prvi put u istoriji, u derbiju ne dodje iz dva u jedan! I to retko vidjenom kradjom... Mozda taj gol Milijasa, i Piksija sa centra, treba staviti u udzbenike za kradju!

Razocaran

pre 13 godina

Lako je sutirati po ovim lesevima, Ofki, Banatu i Cuki, ova 2 bg tima su pred gasenjem, pukli su dekintirani, a Banat je vestacki tim koji ce trrajati koliko to Vucurovicima bude interesantno. 'Ajde ti jarane reci kakvi su bili pritisci od Crvene zvezde i Partizana.
Pa da ih UEFA malo rebne izbacivanjem u trecu ligu i svi da odmorimo dve godine od njih.
Pa kad krenu isto, opet cap u ttrecu ligu dok se ne smire, ipak su oni glavni igraci, ove price su nista.

dragana

pre 13 godina

Dmitrovicu reci koji trener i posle koje utakmice ti je udario samar u svlacionici i nikad vise sa tobom nije progovorio ni jednu reczbog penala koji si napravio i za koji si uzeo 5000 eur ceo Cacak je o tome pricao a ti mesec dana nisi izasao u grad.

Realni

pre 13 godina

Kad je utakmica dogovorena tu nema nazad.

Dmitrovicu igrao si u Austriji. Koliko tacno jednocifrenih nenamestenih utakmica si odigrao ?

Mare-nisam Car

pre 13 godina

1. Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!


Zna se ciji je borac klub, maliciozni covece i ne diraj Zvezdu, ostrasceni crno beli ...

Molim b92 za objavu. Hvala.
(Dejan, 13. april 2011 13:23)

... "niko nas ne voli"

pre 13 godina

1. Banatu trebali bodovi za opstanak - Borac pobedio 2:0.
2. OFK-u trebali bodovi za opstanak - Borac pobedio 2:1.
3. Čukarički - neko rekao nešto u tunelu.
Pa šta je ovde namešteno? Ništa mi nije jasno!

čačak

pre 13 godina

.‚@ Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!


Zna se ciji je borac klub, maliciozni covece i ne diraj Zvezdu, ostrasceni crno beli ...

Molim b92 za objavu. Hvala.
(Dejan, 13. april 2011 13:23)
meenadžer dejan, ili neki drugi?

Goran

pre 13 godina

@Sistem: Da li si ti svestan sta pricas? Zasto bi Partizan placao Borcu da remizira sa Zvezdom? Sta hoces time da kazes - da je Borcu potreban mito za neresen rezultat sa Zvezdom, jer bi inace pobedio? Ne mozes podmiti nekoga da pobedi, vec samo da izgubi. Svaki tim i svaki igrac inace imaju motiv da izvuku sto bolji rezultat u utakmici, za to im ne treba mito.

Vladimir

pre 13 godina

Neko rece Borac prodao utakmicu Zvezdi a na kraju bilo 0:0 jer Dmitrovic nije hteo da ucestvuje u namestanju...sad se ja pitam kako to moze jedan covek da utice na tok igre??????,.....Znaci ostalih 10 igraca su igrala za Zvezdu samo Boban nije i na kraju je bilo X....ccc totlano gllup rezon zar ne???

dax

pre 13 godina

A zasto gospodine Dmitrovicu ne kazete kako je klub iz vaseg mesta FK Konarevo ostalo u ligi jedno 4-5 zadnjih sezona..... pa izbor u savezu Raskog okruga.... ajmo o tome malo, progovori kad si poceo?!

Sistem2

pre 13 godina

@Goran
Gorane procitaj lepo sta sam napisao, izjava Dmitrovica nije preneta do kraja, a on je pomenuo te pare . . . koje su dobili da Zvezdi otkinu bodove, i ne znam sta ti tu nije jasno ????

josipovic

pre 13 godina

bravo BOBANE samo je malo takvih da kazu sta lopovi rade u zemlji i kako nam unistavaju fudbal ..Kada ce ova drzava da pocne hapsi krimose i te menadzere sto namestaju utakmice

Prazan pistolj

pre 13 godina

Tip nema konkretne dokaze, neinteligentan je, impulsivan, przoplet i neoprezan. Koliko god prizivao poligarf i sud, nema sanse da ga tamo neko pozove jer je neozbiljan. Jedino sebi moze da navuce neki problem. Ipak je ovo samo vest za popunjavanje dnevne stampe.

kimi

pre 13 godina

Da li si ti svestan sta pricas? Zasto bi Partizan placao Borcu da remizira sa Zvezdom? Sta hoces time da kazes - da je Borcu potreban mito za neresen rezultat sa Zvezdom, jer bi inace pobedio? Ne mozes podmiti nekoga da pobedi, vec samo da izgubi. Svaki tim i svaki igrac inace imaju motiv da izvuku sto bolji rezultat u utakmici, za to im ne treba mito.
(Goran, 13. april 2011 14:17)

Gorane, ne znam cime se bavis, ali da ti neko ponudi 2 soma evrica da sutra odradis nesto sto bi i inace trebalo da radis na poslu, da li bi radio sa jednakim entuzijazmom i htenjem ili bi se malo vise uneo? Nadam se da nisi skolarac vec da si zaposlen, u protivnom zaboravi na ovaj komentar

metla bez drske

pre 13 godina

Ovo je 3 clanak koji danas citam o Dmitrovicu i na svim je njegova slika sa utakmica sa Partizanom,da se tu ne krije neki rebus???

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

I naravno, nece se dotaci Zvezde i Partizana, jer na njih je vec frka da udari... ali dobro, tako i u Drzavi..Hapse sitne ribe, dok velike opstaju uvek.. ovo ce vrlo brzo da se zaboravi..

casanova

pre 13 godina

ovo vezano za partizan...pa sta,to rade i mnogi poznati evropski klubovi,to su radili i real i barselona,celzi,...,to nije podmicivanje...ne mozes nekoga podmititi da odigra nerjeseno,mozes ga podmititi da izgubi...

Dusan US

pre 13 godina

Ispitati navode i ako su tacni iskoristiti i nagoditi se sa ovom buranijom da bi se optuzili Zvezda i Partizan. Od ova dva kluba najvece zlo dolazi! Nudjenje premija drugim timovima je karajnje ne reguarno npr u NBA!

Чеда

pre 13 godina

Објасни ти нама по којим критеријумима си заслужио место у репрензетацији поред Михајловића(Лацио,првак италије и редован у ЛШ) ,Ђукића (Валенсија,првак Шпаније и два финала ЛШ),Мирковића ( Јувентус , Фенер), Ђоровића( Селта,Депортиво , редован у ЛШ),Крстајића(Вердер првак Немачке),Стефановића ( Витесе),Савељића (Бордо)? Увек су морала двојица да отпадну са списка и трећи да греје ТЕБИ клупу! Нису оупсе позивани Дудић(Бенфика), Комљеновић (Кајзерслаутерн),Сакић (Сампдорија) али је било места за "наду" ГАКа који је тада имао буџет мањи од Чукаричког а данас игра регионалну лигу Аустрије. Могао си уместо рекламе на дресу носити натпис " КУПИО САМ МЕСТО У 11"

Njih ne zaboravljaj

pre 13 godina

A ona sa partizanom,njih ćeš da preskočiš jer je opasno dirati u osinje gnezdo ili ćeš reći da o tome nemaš pojma.Možda su tada opet samo sudije bile umešane(sudile su i izmišljali slobodne udarce u zoni šuta a pomoćni dizali ofsajde Borcu).

bgd

pre 13 godina

Cuka i banat? Bas cudno za te partizanove filijale. Pa to se zna godinama unazad da one uvek jsd-u daju po 6 sigurnih bodova, dok posle groblje vrsi pritisak na ostale klubove da ih pustaju kad im trebaju bodovi za opstanak.

Mare-nisam Car

pre 13 godina

1. Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!


Zna se ciji je borac klub, maliciozni covece i ne diraj Zvezdu, ostrasceni crno beli ...

Molim b92 za objavu. Hvala.
(Dejan, 13. april 2011 13:23)

Goran

pre 13 godina

@Sistem: Da li si ti svestan sta pricas? Zasto bi Partizan placao Borcu da remizira sa Zvezdom? Sta hoces time da kazes - da je Borcu potreban mito za neresen rezultat sa Zvezdom, jer bi inace pobedio? Ne mozes podmiti nekoga da pobedi, vec samo da izgubi. Svaki tim i svaki igrac inace imaju motiv da izvuku sto bolji rezultat u utakmici, za to im ne treba mito.

tonchev

pre 13 godina

Ajde bre zakaci zvezdu i partizan.. samo slepac ne vidi da se namesta za oba kluba. penale kakve im sude su vise nego cirkus.. reci, srusi sve, pa onda idemo sa hapsenjima (kad bi ovo bila pravna drzava).

Sistem

pre 13 godina

Zasto ne objavite ceo tekst, gde se navodi da je dobio pare od Partizana ( 2000 e ) zbog remija sa Zvezdom, a Borac C. izmedju 30 000 i 60 000 e ???

auuu

pre 13 godina

Bobane jedno veliko HVALA!! A prosle godine su fudbalski 'celnici' pricali kako je prvenstvo regularno, da je sve cisto! Ahaa to pricajte vevericama!

Da imaju imalo obraza svi iz FSS bi podneli ostavke!

Jednostavno najbolji

pre 13 godina

Ajde bre zakaci zvezdu i partizan.. samo slepac ne vidi da se namesta za oba kluba. penale kakve im sude su vise nego cirkus.. reci, srusi sve, pa onda idemo sa hapsenjima (kad bi ovo bila pravna drzava).
(tonchev, 13. april 2011 09:59)
Zvezda je pobedila pre 3-4 godine Borac u Čačku golom u 97.minutu(nadoknada je bila 5 minuta).
I za Partizan ima,ali ne mogu da se setim

Dejan

pre 13 godina

Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!

Krusevac

pre 13 godina

U toj sezoni Bina nije hteo da pusti Zvezdu u Krusevcu.Haos.Napali ove iz zajednice superlige,vredjali Binica,ali niko od Zvezdinog rukovodstva nije kaznjen.Pa pisali saopstenja kako lazni Zvezdasi premiraju svoje klubove umesto da puste lepo.

Dusan US

pre 13 godina

Ispitati navode i ako su tacni iskoristiti i nagoditi se sa ovom buranijom da bi se optuzili Zvezda i Partizan. Od ova dva kluba najvece zlo dolazi! Nudjenje premija drugim timovima je karajnje ne reguarno npr u NBA!

Prazan pistolj

pre 13 godina

Tip nema konkretne dokaze, neinteligentan je, impulsivan, przoplet i neoprezan. Koliko god prizivao poligarf i sud, nema sanse da ga tamo neko pozove jer je neozbiljan. Jedino sebi moze da navuce neki problem. Ipak je ovo samo vest za popunjavanje dnevne stampe.

Spasic vozi BMW, Mazic JAGUARA...

pre 13 godina

Kad si vec dirnuo u osinje gnezdo, idi do kraja! Partizan ti dao 2 hiljade evra, za zalaganje protiv Zvezde... Mazic je poceo da odmotava klupko, i mislim da je grdno pogresio! Jer, ucinio vam je medvedju uslugu... Na kraju ce se saznati ono sto se vec zna: Krojite sve utakmice jos od Spasica, coveka koji ce ostati upamcen po tome sto je sprecio da prvi put u istoriji, u derbiju ne dodje iz dva u jedan! I to retko vidjenom kradjom... Mozda taj gol Milijasa, i Piksija sa centra, treba staviti u udzbenike za kradju!

metla bez drske

pre 13 godina

Ovo je 3 clanak koji danas citam o Dmitrovicu i na svim je njegova slika sa utakmica sa Partizanom,da se tu ne krije neki rebus???

Ђапе

pre 13 godina

Браво презимењаче, легендо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кад би бар још 5,6 таквих било, можда би се смањило са намештањем за бар 50%... Јер је ово тренутно катастрофа!

mille grobar

pre 13 godina

Samo budi istrajan,nadam se da ces za sobom povuci i sve ostale koji nesto znaju,pa da se uz podrsku policije i sudstva,raskrinkaju lopovi,da nam liga bude postena i da se tituli nadaju samo NAJBOLJI,NAJSTABILNIJI i oni koji najvise ULAZU!Tako je svuda u svetu u svakoj normalnoj ligi...

čačak

pre 13 godina

.‚@ Znaci ne mogu da verujem, strasno! Juce sam bas ovo sve napisao, sto je rekao Dmitrovic, i nisu hteli da mi objave komentar zbog njegove duzine! Samo nisam znao za OFK.

Samo da dodam sta sam jos napisao a Dmitrovic ovoga puta nije rekao. Prosle sezone je Borac prodao zvezdi utakmicu u Cacku, i to smo znali svi mi, Cacani! Ali najveci je problem sto Dmitrovic nije hteo da pusti zvezdu i na kraju je bilo 0:0, iako je postojao dogovor! Zato su u zvezdi bili toliko ljuti i nisu hteli Borcu da daju pare za Lazovica!

A Dmitrovic je dobio otkaz na kraju sezone!

Progovori Bobane, sve reci!


Zna se ciji je borac klub, maliciozni covece i ne diraj Zvezdu, ostrasceni crno beli ...

Molim b92 za objavu. Hvala.
(Dejan, 13. april 2011 13:23)
meenadžer dejan, ili neki drugi?

casanova

pre 13 godina

ovo vezano za partizan...pa sta,to rade i mnogi poznati evropski klubovi,to su radili i real i barselona,celzi,...,to nije podmicivanje...ne mozes nekoga podmititi da odigra nerjeseno,mozes ga podmititi da izgubi...

dovla

pre 13 godina

toliko o tome da SAMO Zvezda i Partizan namestaju!!!ostali klubovi samo spominju Zvezdu i Partizana a oni medjusono namestaju sve utakmice!!!

Realni

pre 13 godina

Kad je utakmica dogovorena tu nema nazad.

Dmitrovicu igrao si u Austriji. Koliko tacno jednocifrenih nenamestenih utakmica si odigrao ?

Pedjaman

pre 13 godina

Tako je Dmitroviću, samo cepaj!!! Nadam se da je ovo tek početak i svaka čast na hrabrosti da prvi progovoriš. Puno sreće u predstojećoj borbi.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

I naravno, nece se dotaci Zvezde i Partizana, jer na njih je vec frka da udari... ali dobro, tako i u Drzavi..Hapse sitne ribe, dok velike opstaju uvek.. ovo ce vrlo brzo da se zaboravi..

Razocaran

pre 13 godina

Lako je sutirati po ovim lesevima, Ofki, Banatu i Cuki, ova 2 bg tima su pred gasenjem, pukli su dekintirani, a Banat je vestacki tim koji ce trrajati koliko to Vucurovicima bude interesantno. 'Ajde ti jarane reci kakvi su bili pritisci od Crvene zvezde i Partizana.
Pa da ih UEFA malo rebne izbacivanjem u trecu ligu i svi da odmorimo dve godine od njih.
Pa kad krenu isto, opet cap u ttrecu ligu dok se ne smire, ipak su oni glavni igraci, ove price su nista.

luka

pre 13 godina

@
Објасни ти нама по којим критеријумима си заслужио место у репрензетацији поред Михајловића(Лацио,првак италије и редован у ЛШ) ,Ђукића (Валенсија,првак Шпаније и два финала ЛШ),Мирковића ( Јувентус , Фенер), Ђоровића( Селта,Депортиво , редован у ЛШ),Крстајића(Вердер првак Немачке),Стефановића ( Витесе),Савељића (Бордо)? Увек су морала двојица да отпадну са списка и трећи да греје ТЕБИ клупу! Нису оупсе позивани Дудић(Бенфика), Комљеновић (Кајзерслаутерн),Сакић (Сампдорија) али је било места за "наду" ГАКа који је тада имао буџет мањи од Чукаричког а данас игра регионалну лигу Аустрије. Могао си уместо рекламе на дресу носити натпис " КУПИО САМ МЕСТО У 11"
(Чеда, 13. april 2011 12:56)

A sto ne kazes kako si skupio 13 nastupa za reprezentaciju???
(ko razume shvatice..., 13. april 2011 11:51)


SELEKTOR JE BIO DEJO SAVICEVIC...

dax

pre 13 godina

A zasto gospodine Dmitrovicu ne kazete kako je klub iz vaseg mesta FK Konarevo ostalo u ligi jedno 4-5 zadnjih sezona..... pa izbor u savezu Raskog okruga.... ajmo o tome malo, progovori kad si poceo?!

... "niko nas ne voli"

pre 13 godina

1. Banatu trebali bodovi za opstanak - Borac pobedio 2:0.
2. OFK-u trebali bodovi za opstanak - Borac pobedio 2:1.
3. Čukarički - neko rekao nešto u tunelu.
Pa šta je ovde namešteno? Ništa mi nije jasno!

Vladimir

pre 13 godina

Neko rece Borac prodao utakmicu Zvezdi a na kraju bilo 0:0 jer Dmitrovic nije hteo da ucestvuje u namestanju...sad se ja pitam kako to moze jedan covek da utice na tok igre??????,.....Znaci ostalih 10 igraca su igrala za Zvezdu samo Boban nije i na kraju je bilo X....ccc totlano gllup rezon zar ne???

Saša

pre 13 godina

Apsolutno sam za to da se otkrije sva istina ko je kada i sa kom nameštao utakmice pa makar i klub za koji navijam otišao u niži rang. Ovde je samo degutantna činjenica da je on progovorio sada kada su njegova prava ugrožena (koliko znam za par hiljada evra što i ne bi trebalo da bude nešto strašno). Da li bi bio ovako "pošten" da je dobio tu razliku koja je sporna? Mislim da i on mnogo "smrdi" i da jako selektivno priča o nameštanju što nije ni moralno ni ljudski. Na niske grane je pao, kao čovek. A, daće bog da se jednom sve otkrije. Nadam se što pre.

josipovic

pre 13 godina

bravo BOBANE samo je malo takvih da kazu sta lopovi rade u zemlji i kako nam unistavaju fudbal ..Kada ce ova drzava da pocne hapsi krimose i te menadzere sto namestaju utakmice

kimi

pre 13 godina

Da li si ti svestan sta pricas? Zasto bi Partizan placao Borcu da remizira sa Zvezdom? Sta hoces time da kazes - da je Borcu potreban mito za neresen rezultat sa Zvezdom, jer bi inace pobedio? Ne mozes podmiti nekoga da pobedi, vec samo da izgubi. Svaki tim i svaki igrac inace imaju motiv da izvuku sto bolji rezultat u utakmici, za to im ne treba mito.
(Goran, 13. april 2011 14:17)

Gorane, ne znam cime se bavis, ali da ti neko ponudi 2 soma evrica da sutra odradis nesto sto bi i inace trebalo da radis na poslu, da li bi radio sa jednakim entuzijazmom i htenjem ili bi se malo vise uneo? Nadam se da nisi skolarac vec da si zaposlen, u protivnom zaboravi na ovaj komentar

Miki

pre 13 godina

U ponedeljak u Insajder debati, čuveni "spasilac" srpskog fudbala "Tole" Karadžić i to u oči Savi Miloševiću tvrdi da u našem fudbalu APSOLUTNO nema nameštanja. Nadam se da znate da mu je Savo odgovorio da, ako je to tačno, a nije, on bi izbrisao celu svoju fudbalsku karijeru. Siguran sam da Dmitrović govori istinu, ali kog je to briga. Kriminalci u svim oblastima života, pa i u sportu su toliko moćni da im niko ništa ne može.Ovde može da nastrada samo pošten čovek koji se usudi da upre prstom u nekog lopova. Moliću se Bogu da se to ne desi Bobanu. To je sve što mogu.

gargamel

pre 13 godina

Necu da pricam da li ima namestanja, ko namesta, gde i zasto.
Mene interesuje kako je moguce da recimo jedan tim kao sto je Zvezda
hoce da namesti utakmicu protiv jednog Borca ali sve propadne u vodu jer jedan(!) igrac kao sto je Dmitrovic nece da je pusti pa se utakmica zavrsi 0:0? Sta to znaci, da je on sam uzeo Zvezdi dva boda? I to ne samo protiv 11 protivnickih igraca vec tu treba dodati 10 bezvoljnih igraca Borca koji su pristali na prodaju? Covece, kakav igrac...

Pažljivi Posmatrač

pre 13 godina

Molim samo one što unapred pričaju priče o Crvenoj Zvezdi i Partizanu, "kao jedinim timovima što nameštaju", da pročitaju pažljivo ovaj tekst i da se prisete da je svojevremeno policija snimila razgovor Bate Butorovića kako proverava da li su isplaćene sudije kako je dogovoreno (šifrovano, koliko kila pečenja toliko hiljada evra). Toliko i o poštenju rukovodstva Vojvodine i kratkoj pameti njenih navijača koji sad tvrde da su favorizovani samo Zvezda i Partizan. A da se i njima pomaže to stoji, ali nemoj da se prave ovi "mali" naivni. Zvezda i Partizan ne igraju tri za tri, a oni? Inače, kako je Spartak ušao u Super ligu? I to smo zaboravili?

Nemanja

pre 13 godina

Konačno da neko progovori o tom zlu zvanom Zajednica "superligaša".
Bravo za Dmitrovića - valjda će konačno i država da se zainteresuje za to zmijsko gnezdo.

Sale

pre 13 godina

Ispao je faca , pa je KONAČNO rekao nešto i konkretno. Koliko vidim sve se svodi na to da su muvali (u raznim ulogama) rukovodioci Borca, oni koji mu duguju pare. A da mu ne duguju pare? Ako je ovo tačno, a to ćemo saznati za nekih desetak godina, seledba nekih klubova u niže lige je neminovna.

orman

pre 13 godina

Voleo bih da mu neko uzvrati, pa da on nastavi, pa da se prozove neko treci, pa da taj uzvrati.. I tako jedan po jedan da se javljaju, domino efekat, sve dok se ne dodje do najkrupnijih zverki. Svi putevi vode ka..

djole

pre 13 godina

Ispao je faca , pa je KONAČNO rekao nešto i konkretno. Koliko vidim sve se svodi na to da su muvali (u raznim ulogama) rukovodioci Borca, oni koji mu duguju pare. A da mu ne duguju pare? Ako je ovo tačno, a to ćemo saznati za nekih desetak godina, seledba nekih klubova u niže lige je neminovna.
(Sale, 13. april 2011 10:17)

nemoj ti previse da se palis. kad bi se sve ispostavilo tacno, cela liga bi se selila u nizu ligu. da li ti stvarno iskreno mislis da ima jedan cist klub u ovoj ljigavoj ligi?

Sistem2

pre 13 godina

@Goran
Gorane procitaj lepo sta sam napisao, izjava Dmitrovica nije preneta do kraja, a on je pomenuo te pare . . . koje su dobili da Zvezdi otkinu bodove, i ne znam sta ti tu nije jasno ????

dragana

pre 13 godina

Dmitrovicu reci koji trener i posle koje utakmice ti je udario samar u svlacionici i nikad vise sa tobom nije progovorio ni jednu reczbog penala koji si napravio i za koji si uzeo 5000 eur ceo Cacak je o tome pricao a ti mesec dana nisi izasao u grad.