Fudbal 33

Nedelja, 14.11.2010.

15:43

Kristić: "Važna pobeda"

Crvena zvezda je pobedila Rad na Banjici sa 1:0, golom Miloša Trifunovića i smanjila zaostatak za prvoplasiranim Partizanom na tri boda.

Kristiæ: "Važna pobeda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

danko

pre 13 godina

… Ovo su za mene neki novi momenti.Vidis,do sada nisam znao da je ofsajd kada napadac stoji i ako su igraci Rada blizi svome golu nego on.Ja sam svo vreme bio u zabludi da je ofsajd kada se protivnicki igrac nalazi iza odbrane u trenutku slanja lopte.Znaci,ofsajd je kada igrac stoji.Hvala ti sto si mi otvorio oci.

pošto ne razumeš onda da ti nacrtam. ustvari imaš snimak

Nepismen

pre 13 godina

Jel on trenira FK Crvenu Zvezdu ili trenira navijace Crvene Zvezde?

On pocme uvek recenicu navijaci bili su sjajni, ambient je bio super, atmosfera je bila super..

Samo jos da nam vremensku prognozu nije reko.

A kad treba nesto strucno da kaze onda cujemo ovo:

Mislim da nema ništa loše da se kaže o današnjoj utakmici", dodao je on.

A ja dodajem:

Sve je bilo lepo osim "igre" Crvene Zvezde i zato se netrebamo cuditi zasto nas beloruska liga presla na listi!!!

bejah u zabludi

pre 13 godina

trifunović svo vreme stoji i ne pomera se a lopta mu dolazi kao na tacni dok on kampuje po raznim lovištima. drugi igrač nije bitan. ako to ne vidiš onda verovatno ne želiš da vidiš. nema drugog objašnjenja.
(danko, 15. novembar 2010 13:49)

Ovo su za mene neki novi momenti.Vidis,do sada nisam znao da je ofsajd kada napadac stoji i ako su igraci Rada blizi svome golu nego on.Ja sam svo vreme bio u zabludi da je ofsajd kada se protivnicki igrac nalazi iza odbrane u trenutku slanja lopte.Znaci,ofsajd je kada igrac stoji.Hvala ti sto si mi otvorio oci.

danko

pre 13 godina

Zamolicu te da pogledas snimak gola,na snimku se jasno vidi da Trifunovic u trenutku slanja lopte nije iza odbrane Rada,a vidi se drugi igrac Zvezde koji je u pasivnom ofsajdu i gol je regularan jer on nije uticao na igru...

trifunović svo vreme stoji i ne pomera se a lopta mu dolazi kao na tacni dok on kampuje po raznim lovištima. drugi igrač nije bitan. ako to ne vidiš onda verovatno ne želiš da vidiš. nema drugog objašnjenja.

bljump

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .
(deki despot sd, 14. novembar 2010 17:25)

bitno da ju je odgledao grobar kao ti, koji se jos i ne razumije u pravila

nenad

pre 13 godina

Kada je igrac koji je dao gol bio u ofsajdu?

ako znaš šta je opcajd znaćeš i kada
(danko, 15. novembar 2010 00:44) Zamolicu te da pogledas snimak gola,na snimku se jasno vidi da Trifunovic u trenutku slanja lopte nije iza odbrane Rada,a vidi se drugi igrac Zvezde koji je u pasivnom ofsajdu i gol je regularan jer on nije uticao na igru...

ZNAISHA

pre 13 godina

Hm...izgleda da je i sam Kristic postao svestan da je vec bivsi trener i da ga jedan kiks deli od neminovnog! Gestikulacije,recnik i onakvo radovanje su postupci ocajnika...kao Zvezdasu,koji je u ex-Yu imao godisnju propusnicu za Sever i par dalekih gostovanja,mogu bez problema da kazem da mi i titula sa ovakvom igrom i manirima vecine igraca,apsolutno nije potrebna!!! Prva sansa za nekakav oporavak je bila utakmica sa Slovanom i podrska od neverovatnih 40 hiljada ljudi,a ona je olako i bezobrazno propustena...druga je bila derbi-na domacem terenu,kada treba da se jednom pobedom odlepis na 6 bodova i doneses prekopotreban mir,odigra se ziheraski i kukavicki!!! Sta vise treba da budete samo REALNI i shvatite da ste sami sebi odredili sudbine?!

kl

pre 13 godina

(vojvodina, 14. novembar 2010 22:17)
Nijedan igrač se ne nalazi na putanji lopte!!!??? To nije moguće ni kada se postavi živi zid, jedino da su parkirali autobus da potpuno "zatvori vidik".Fudbal je igra a ne vojna veština.

Komsija

pre 13 godina

Samo mi je zao iskrenih, pravih navijaca Crvene zvezde.

Igraca i ovih sto u njih veruju kao sektasi mi naravno nije zao.

Zbog ovih prvih zelim Zvezdi da mnogo bolje zaigra i da bude mnogo bolji sparing partner svim ekipama JSL.

Fox Molder

pre 13 godina

Znaci koja drugoligaska ekipa istrca na teren danas !
Reljic, Mikic, Guma, Jevtic ... Pa mozda cak i Savio, ali covek makar ima kakav - takav udarac, makar moze da krlja i uzme neku loptu, da skoci dobro, bez obzira sto je Rajov igrac ...

I naravno da je najbitnije da se dobije na kakav bilo nacin, pa makar i gore od ovoga, ako uopste to moze, ali sa ovakvom ekipom mislim da je i to prava umetnost !!! Jer danas je recimo pocela postava nivoa SREDINE TABELE, ali bukvalno ne vise od toga !!!

Zvezda mora u Januaru da se ozbiljno pojaca vec zbog sledece sezone, jer je i ona vec u opasnosti !!! Na leto ce vec biti kasno, treba vec sada nekog od novih nosilaca igre poceti uigravati !
U ovoj nas samo neko ludilo moze dovesti do situacije da ih ozbiljnije ugrozimo u borbi za titulu. Bez, ali PRAVIH pojacanja !!! A nakon svega, ova sezona stvarno nije najbitnija ! Moramo ozbiljno da radimo za unapred, jer ni sreca vise nece moci da nam pomogne !!!

Dakle, minimum dva igraca na sredini terena, od toga za jednog pleja - stranaca dati najvise para. Od onog koliko ce se izdvojiti.
I apsolutno stoper, sa Li Adijem jedan nov igrac u tandemu !!! Jer ovo moze da izgleda cak i smesno ... kao sa kapitenom u Derbiju ... Bruka naravno i kakav nam je igrac - kapiten tima. Verovatno nikada u istoriji Zvezda nije imala za kapitena - losijeg igraca. Makar se ja ne secam !!!
Mislim da bi sa napadacima cak i mogli da prodjemo. Samo do leta, naravno ... Kada ce i tu morati nesto mnogo ozbiljnije da se dovede od Trifunovica ...
O treneru, valjda ne treba ni trositi reci ... Riba uvek "smrdi" od glave ...

Jer realno, bez tri sezone i ne moze iz ovakve situacije da se izadje, ali treba se vec pripremati za tu "trecu". Tako da cemo vrlo brzo videti je li gospoda kadra da radi posao o kome toliko ponosno prica ...

Dakle, definitivno se niko normalan vise nece uzbudjivati oko Zvezde, ako se vec ove zime ovo sve ne uradi, jer onda ce zaista sve biti nemoguce i uzalud pokusavati ...

vojvodina

pre 13 godina

Samo oni najtezi slucajevi mogu da kazu za ovu utakmicu da je bila namestena.
(johan, 14. novembar 2010 20:04)

evo ja sam najteži slučaj.objasni mi ponašanje igraca rada kod primljenog gola,svi stoje ,nijedan se ne nalazi na putanji lopte.objasni promasaj napadaca rada sa pola metra nije se ni iznervirao decko,sa dva metra je promasio prazan gol,to je slucajnost?totalno ne angazovanje fudbalera,tačno se vidi da su pustili utakmicu.gledao sam utakmicu protiv vojvodini gde su grizli sa užasnom žestinom na svaku loptu,zato nemoj da lupetaš nego pogledaj istini u oči.

nenad

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .
(deki despot sd, 14. novembar 2010 17:25) Jedan igrac Zvezde je bio u ofsajdu,ali Trifunovic koji je dao gol,nije bio u ofsajdu i gol je regularan,a ti prvo nauci sta je ofsajd pa se javljaj...

mata

pre 13 godina

ne znam sto su se ovi zvezdasi popalili da ce da budu prvaci?pa razbicemo ih u derbiju,kleo i druzina nisu kao ovi iz rada da ne mogu da pogode sa 2-3 metra

deki despot sd

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .

mc93

pre 13 godina

# Bravo momci.Svaka vam cast. Bicete prvaci. Neka Partizan ima sudije uz sebe, bice nam jos draza titula! Sramota je sta rade sudije. De je realno sudjenje imali bismo 5-6 boda prednosti, ali Partizanu ni sudije nece pomoci!
(Kocho, 14. novembar 2010 15:48

# Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

Jel ste vas dvojica mentalno zdravi?

nm

pre 13 godina

Neki zvezdaši tvrde da je namešteno.Bila je jedna situacija (ako izuzmemo šanse) kada igrač Rada izbegava da sa loptom krene u prazan 16-erac dosta čudna.

Nije mi jasno

pre 13 godina

Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

Ove sezone ste iz Evrope ispali u avgustu od ono bese Slovana.
To ste nam valjda pokazivali kako se ne predstavlja zemlja u Evropi?

zvezda zvezda

pre 13 godina

Cestitke voljenom Klubu na vaznoj pobedi ! Licno,utakmica je bila skroz korektnog kvaliteta. Odlicna igra Duska Tosica, sigurno najbolja od kada je dosao kod nas. U Radu, Milos Dimitrijevic. Radu zelim da igra Evropu sledece sezone .Marko Nikolic , igraci i Forsi zasluzuju to.

Ja

pre 13 godina

Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

A da prvo pokusate da prodjete krug kvalifikacija za Ligu Evrope?

kursula

pre 13 godina

imedju 70-80 minuta zvezda se brani i cini mi se tosic(nisam siguran)pokusava da iznese loptu gleda napred nema nikog gleda desno a svi zvezdini igraci lagano idu la centru kao da setaju,umesto da se otvore da potrce na naprave kontru oni se setaju kao a kad igram u skolsko pa se umorim!!!Mogu da razumem da nisu najbolji fudbaleri ali da ne ne mogu da im nabiju kondiciju to ne mogu da razumem

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

uzas kakvo sudjenje danas onaj gol sumnjiv.. a sudija fol daje crveni karton jojjj kako se namesta ...ali ima utakmica koje ne mozeye da namestita ...Polakooo ....

pirke

pre 13 godina

Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!

Kocho

pre 13 godina

Bravo momci.Svaka vam cast. Bicete prvaci. Neka Partizan ima sudije uz sebe, bice nam jos draza titula! Sramota je sta rade sudije. De je realno sudjenje imali bismo 5-6 boda prednosti, ali Partizanu ni sudije nece pomoci!

mc93

pre 13 godina

# Bravo momci.Svaka vam cast. Bicete prvaci. Neka Partizan ima sudije uz sebe, bice nam jos draza titula! Sramota je sta rade sudije. De je realno sudjenje imali bismo 5-6 boda prednosti, ali Partizanu ni sudije nece pomoci!
(Kocho, 14. novembar 2010 15:48

# Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

Jel ste vas dvojica mentalno zdravi?

zvezda zvezda

pre 13 godina

Cestitke voljenom Klubu na vaznoj pobedi ! Licno,utakmica je bila skroz korektnog kvaliteta. Odlicna igra Duska Tosica, sigurno najbolja od kada je dosao kod nas. U Radu, Milos Dimitrijevic. Radu zelim da igra Evropu sledece sezone .Marko Nikolic , igraci i Forsi zasluzuju to.

Ja

pre 13 godina

Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

A da prvo pokusate da prodjete krug kvalifikacija za Ligu Evrope?

Nije mi jasno

pre 13 godina

Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

Ove sezone ste iz Evrope ispali u avgustu od ono bese Slovana.
To ste nam valjda pokazivali kako se ne predstavlja zemlja u Evropi?

kursula

pre 13 godina

imedju 70-80 minuta zvezda se brani i cini mi se tosic(nisam siguran)pokusava da iznese loptu gleda napred nema nikog gleda desno a svi zvezdini igraci lagano idu la centru kao da setaju,umesto da se otvore da potrce na naprave kontru oni se setaju kao a kad igram u skolsko pa se umorim!!!Mogu da razumem da nisu najbolji fudbaleri ali da ne ne mogu da im nabiju kondiciju to ne mogu da razumem

nm

pre 13 godina

Neki zvezdaši tvrde da je namešteno.Bila je jedna situacija (ako izuzmemo šanse) kada igrač Rada izbegava da sa loptom krene u prazan 16-erac dosta čudna.

Kocho

pre 13 godina

Bravo momci.Svaka vam cast. Bicete prvaci. Neka Partizan ima sudije uz sebe, bice nam jos draza titula! Sramota je sta rade sudije. De je realno sudjenje imali bismo 5-6 boda prednosti, ali Partizanu ni sudije nece pomoci!

mata

pre 13 godina

ne znam sto su se ovi zvezdasi popalili da ce da budu prvaci?pa razbicemo ih u derbiju,kleo i druzina nisu kao ovi iz rada da ne mogu da pogode sa 2-3 metra

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

uzas kakvo sudjenje danas onaj gol sumnjiv.. a sudija fol daje crveni karton jojjj kako se namesta ...ali ima utakmica koje ne mozeye da namestita ...Polakooo ....

deki despot sd

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .

pirke

pre 13 godina

Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!

Fox Molder

pre 13 godina

Znaci koja drugoligaska ekipa istrca na teren danas !
Reljic, Mikic, Guma, Jevtic ... Pa mozda cak i Savio, ali covek makar ima kakav - takav udarac, makar moze da krlja i uzme neku loptu, da skoci dobro, bez obzira sto je Rajov igrac ...

I naravno da je najbitnije da se dobije na kakav bilo nacin, pa makar i gore od ovoga, ako uopste to moze, ali sa ovakvom ekipom mislim da je i to prava umetnost !!! Jer danas je recimo pocela postava nivoa SREDINE TABELE, ali bukvalno ne vise od toga !!!

Zvezda mora u Januaru da se ozbiljno pojaca vec zbog sledece sezone, jer je i ona vec u opasnosti !!! Na leto ce vec biti kasno, treba vec sada nekog od novih nosilaca igre poceti uigravati !
U ovoj nas samo neko ludilo moze dovesti do situacije da ih ozbiljnije ugrozimo u borbi za titulu. Bez, ali PRAVIH pojacanja !!! A nakon svega, ova sezona stvarno nije najbitnija ! Moramo ozbiljno da radimo za unapred, jer ni sreca vise nece moci da nam pomogne !!!

Dakle, minimum dva igraca na sredini terena, od toga za jednog pleja - stranaca dati najvise para. Od onog koliko ce se izdvojiti.
I apsolutno stoper, sa Li Adijem jedan nov igrac u tandemu !!! Jer ovo moze da izgleda cak i smesno ... kao sa kapitenom u Derbiju ... Bruka naravno i kakav nam je igrac - kapiten tima. Verovatno nikada u istoriji Zvezda nije imala za kapitena - losijeg igraca. Makar se ja ne secam !!!
Mislim da bi sa napadacima cak i mogli da prodjemo. Samo do leta, naravno ... Kada ce i tu morati nesto mnogo ozbiljnije da se dovede od Trifunovica ...
O treneru, valjda ne treba ni trositi reci ... Riba uvek "smrdi" od glave ...

Jer realno, bez tri sezone i ne moze iz ovakve situacije da se izadje, ali treba se vec pripremati za tu "trecu". Tako da cemo vrlo brzo videti je li gospoda kadra da radi posao o kome toliko ponosno prica ...

Dakle, definitivno se niko normalan vise nece uzbudjivati oko Zvezde, ako se vec ove zime ovo sve ne uradi, jer onda ce zaista sve biti nemoguce i uzalud pokusavati ...

vojvodina

pre 13 godina

Samo oni najtezi slucajevi mogu da kazu za ovu utakmicu da je bila namestena.
(johan, 14. novembar 2010 20:04)

evo ja sam najteži slučaj.objasni mi ponašanje igraca rada kod primljenog gola,svi stoje ,nijedan se ne nalazi na putanji lopte.objasni promasaj napadaca rada sa pola metra nije se ni iznervirao decko,sa dva metra je promasio prazan gol,to je slucajnost?totalno ne angazovanje fudbalera,tačno se vidi da su pustili utakmicu.gledao sam utakmicu protiv vojvodini gde su grizli sa užasnom žestinom na svaku loptu,zato nemoj da lupetaš nego pogledaj istini u oči.

nenad

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .
(deki despot sd, 14. novembar 2010 17:25) Jedan igrac Zvezde je bio u ofsajdu,ali Trifunovic koji je dao gol,nije bio u ofsajdu i gol je regularan,a ti prvo nauci sta je ofsajd pa se javljaj...

Komsija

pre 13 godina

Samo mi je zao iskrenih, pravih navijaca Crvene zvezde.

Igraca i ovih sto u njih veruju kao sektasi mi naravno nije zao.

Zbog ovih prvih zelim Zvezdi da mnogo bolje zaigra i da bude mnogo bolji sparing partner svim ekipama JSL.

nenad

pre 13 godina

Kada je igrac koji je dao gol bio u ofsajdu?

ako znaš šta je opcajd znaćeš i kada
(danko, 15. novembar 2010 00:44) Zamolicu te da pogledas snimak gola,na snimku se jasno vidi da Trifunovic u trenutku slanja lopte nije iza odbrane Rada,a vidi se drugi igrac Zvezde koji je u pasivnom ofsajdu i gol je regularan jer on nije uticao na igru...

bljump

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .
(deki despot sd, 14. novembar 2010 17:25)

bitno da ju je odgledao grobar kao ti, koji se jos i ne razumije u pravila

ZNAISHA

pre 13 godina

Hm...izgleda da je i sam Kristic postao svestan da je vec bivsi trener i da ga jedan kiks deli od neminovnog! Gestikulacije,recnik i onakvo radovanje su postupci ocajnika...kao Zvezdasu,koji je u ex-Yu imao godisnju propusnicu za Sever i par dalekih gostovanja,mogu bez problema da kazem da mi i titula sa ovakvom igrom i manirima vecine igraca,apsolutno nije potrebna!!! Prva sansa za nekakav oporavak je bila utakmica sa Slovanom i podrska od neverovatnih 40 hiljada ljudi,a ona je olako i bezobrazno propustena...druga je bila derbi-na domacem terenu,kada treba da se jednom pobedom odlepis na 6 bodova i doneses prekopotreban mir,odigra se ziheraski i kukavicki!!! Sta vise treba da budete samo REALNI i shvatite da ste sami sebi odredili sudbine?!

danko

pre 13 godina

Zamolicu te da pogledas snimak gola,na snimku se jasno vidi da Trifunovic u trenutku slanja lopte nije iza odbrane Rada,a vidi se drugi igrac Zvezde koji je u pasivnom ofsajdu i gol je regularan jer on nije uticao na igru...

trifunović svo vreme stoji i ne pomera se a lopta mu dolazi kao na tacni dok on kampuje po raznim lovištima. drugi igrač nije bitan. ako to ne vidiš onda verovatno ne želiš da vidiš. nema drugog objašnjenja.

Nepismen

pre 13 godina

Jel on trenira FK Crvenu Zvezdu ili trenira navijace Crvene Zvezde?

On pocme uvek recenicu navijaci bili su sjajni, ambient je bio super, atmosfera je bila super..

Samo jos da nam vremensku prognozu nije reko.

A kad treba nesto strucno da kaze onda cujemo ovo:

Mislim da nema ništa loše da se kaže o današnjoj utakmici", dodao je on.

A ja dodajem:

Sve je bilo lepo osim "igre" Crvene Zvezde i zato se netrebamo cuditi zasto nas beloruska liga presla na listi!!!

kl

pre 13 godina

(vojvodina, 14. novembar 2010 22:17)
Nijedan igrač se ne nalazi na putanji lopte!!!??? To nije moguće ni kada se postavi živi zid, jedino da su parkirali autobus da potpuno "zatvori vidik".Fudbal je igra a ne vojna veština.

bejah u zabludi

pre 13 godina

trifunović svo vreme stoji i ne pomera se a lopta mu dolazi kao na tacni dok on kampuje po raznim lovištima. drugi igrač nije bitan. ako to ne vidiš onda verovatno ne želiš da vidiš. nema drugog objašnjenja.
(danko, 15. novembar 2010 13:49)

Ovo su za mene neki novi momenti.Vidis,do sada nisam znao da je ofsajd kada napadac stoji i ako su igraci Rada blizi svome golu nego on.Ja sam svo vreme bio u zabludi da je ofsajd kada se protivnicki igrac nalazi iza odbrane u trenutku slanja lopte.Znaci,ofsajd je kada igrac stoji.Hvala ti sto si mi otvorio oci.

danko

pre 13 godina

… Ovo su za mene neki novi momenti.Vidis,do sada nisam znao da je ofsajd kada napadac stoji i ako su igraci Rada blizi svome golu nego on.Ja sam svo vreme bio u zabludi da je ofsajd kada se protivnicki igrac nalazi iza odbrane u trenutku slanja lopte.Znaci,ofsajd je kada igrac stoji.Hvala ti sto si mi otvorio oci.

pošto ne razumeš onda da ti nacrtam. ustvari imaš snimak

Kocho

pre 13 godina

Bravo momci.Svaka vam cast. Bicete prvaci. Neka Partizan ima sudije uz sebe, bice nam jos draza titula! Sramota je sta rade sudije. De je realno sudjenje imali bismo 5-6 boda prednosti, ali Partizanu ni sudije nece pomoci!

pirke

pre 13 godina

Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!

zvezda zvezda

pre 13 godina

Cestitke voljenom Klubu na vaznoj pobedi ! Licno,utakmica je bila skroz korektnog kvaliteta. Odlicna igra Duska Tosica, sigurno najbolja od kada je dosao kod nas. U Radu, Milos Dimitrijevic. Radu zelim da igra Evropu sledece sezone .Marko Nikolic , igraci i Forsi zasluzuju to.

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

uzas kakvo sudjenje danas onaj gol sumnjiv.. a sudija fol daje crveni karton jojjj kako se namesta ...ali ima utakmica koje ne mozeye da namestita ...Polakooo ....

mc93

pre 13 godina

# Bravo momci.Svaka vam cast. Bicete prvaci. Neka Partizan ima sudije uz sebe, bice nam jos draza titula! Sramota je sta rade sudije. De je realno sudjenje imali bismo 5-6 boda prednosti, ali Partizanu ni sudije nece pomoci!
(Kocho, 14. novembar 2010 15:48

# Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

Jel ste vas dvojica mentalno zdravi?

deki despot sd

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .

nm

pre 13 godina

Neki zvezdaši tvrde da je namešteno.Bila je jedna situacija (ako izuzmemo šanse) kada igrač Rada izbegava da sa loptom krene u prazan 16-erac dosta čudna.

mata

pre 13 godina

ne znam sto su se ovi zvezdasi popalili da ce da budu prvaci?pa razbicemo ih u derbiju,kleo i druzina nisu kao ovi iz rada da ne mogu da pogode sa 2-3 metra

Nije mi jasno

pre 13 godina

Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

Ove sezone ste iz Evrope ispali u avgustu od ono bese Slovana.
To ste nam valjda pokazivali kako se ne predstavlja zemlja u Evropi?

vojvodina

pre 13 godina

Samo oni najtezi slucajevi mogu da kazu za ovu utakmicu da je bila namestena.
(johan, 14. novembar 2010 20:04)

evo ja sam najteži slučaj.objasni mi ponašanje igraca rada kod primljenog gola,svi stoje ,nijedan se ne nalazi na putanji lopte.objasni promasaj napadaca rada sa pola metra nije se ni iznervirao decko,sa dva metra je promasio prazan gol,to je slucajnost?totalno ne angazovanje fudbalera,tačno se vidi da su pustili utakmicu.gledao sam utakmicu protiv vojvodini gde su grizli sa užasnom žestinom na svaku loptu,zato nemoj da lupetaš nego pogledaj istini u oči.

Ja

pre 13 godina

Cestitke za nove sampione Srbije! Ubedjen sam da cemo uzeti duplu krunu. Pokazacemo Partizanu kako se predstavlja zemlja u Evropi, a ne bruka kao sto oni rade! Plasiracemo se u LS, ali tamo i odigrati znacajnu ulogu, a ne biti ekipa za popravljanje gol razlike, kao neki!
(pirke, 14. novembar 2010 15:57)

A da prvo pokusate da prodjete krug kvalifikacija za Ligu Evrope?

nenad

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .
(deki despot sd, 14. novembar 2010 17:25) Jedan igrac Zvezde je bio u ofsajdu,ali Trifunovic koji je dao gol,nije bio u ofsajdu i gol je regularan,a ti prvo nauci sta je ofsajd pa se javljaj...

kursula

pre 13 godina

imedju 70-80 minuta zvezda se brani i cini mi se tosic(nisam siguran)pokusava da iznese loptu gleda napred nema nikog gleda desno a svi zvezdini igraci lagano idu la centru kao da setaju,umesto da se otvore da potrce na naprave kontru oni se setaju kao a kad igram u skolsko pa se umorim!!!Mogu da razumem da nisu najbolji fudbaleri ali da ne ne mogu da im nabiju kondiciju to ne mogu da razumem

Fox Molder

pre 13 godina

Znaci koja drugoligaska ekipa istrca na teren danas !
Reljic, Mikic, Guma, Jevtic ... Pa mozda cak i Savio, ali covek makar ima kakav - takav udarac, makar moze da krlja i uzme neku loptu, da skoci dobro, bez obzira sto je Rajov igrac ...

I naravno da je najbitnije da se dobije na kakav bilo nacin, pa makar i gore od ovoga, ako uopste to moze, ali sa ovakvom ekipom mislim da je i to prava umetnost !!! Jer danas je recimo pocela postava nivoa SREDINE TABELE, ali bukvalno ne vise od toga !!!

Zvezda mora u Januaru da se ozbiljno pojaca vec zbog sledece sezone, jer je i ona vec u opasnosti !!! Na leto ce vec biti kasno, treba vec sada nekog od novih nosilaca igre poceti uigravati !
U ovoj nas samo neko ludilo moze dovesti do situacije da ih ozbiljnije ugrozimo u borbi za titulu. Bez, ali PRAVIH pojacanja !!! A nakon svega, ova sezona stvarno nije najbitnija ! Moramo ozbiljno da radimo za unapred, jer ni sreca vise nece moci da nam pomogne !!!

Dakle, minimum dva igraca na sredini terena, od toga za jednog pleja - stranaca dati najvise para. Od onog koliko ce se izdvojiti.
I apsolutno stoper, sa Li Adijem jedan nov igrac u tandemu !!! Jer ovo moze da izgleda cak i smesno ... kao sa kapitenom u Derbiju ... Bruka naravno i kakav nam je igrac - kapiten tima. Verovatno nikada u istoriji Zvezda nije imala za kapitena - losijeg igraca. Makar se ja ne secam !!!
Mislim da bi sa napadacima cak i mogli da prodjemo. Samo do leta, naravno ... Kada ce i tu morati nesto mnogo ozbiljnije da se dovede od Trifunovica ...
O treneru, valjda ne treba ni trositi reci ... Riba uvek "smrdi" od glave ...

Jer realno, bez tri sezone i ne moze iz ovakve situacije da se izadje, ali treba se vec pripremati za tu "trecu". Tako da cemo vrlo brzo videti je li gospoda kadra da radi posao o kome toliko ponosno prica ...

Dakle, definitivno se niko normalan vise nece uzbudjivati oko Zvezde, ako se vec ove zime ovo sve ne uradi, jer onda ce zaista sve biti nemoguce i uzalud pokusavati ...

Komsija

pre 13 godina

Samo mi je zao iskrenih, pravih navijaca Crvene zvezde.

Igraca i ovih sto u njih veruju kao sektasi mi naravno nije zao.

Zbog ovih prvih zelim Zvezdi da mnogo bolje zaigra i da bude mnogo bolji sparing partner svim ekipama JSL.

ZNAISHA

pre 13 godina

Hm...izgleda da je i sam Kristic postao svestan da je vec bivsi trener i da ga jedan kiks deli od neminovnog! Gestikulacije,recnik i onakvo radovanje su postupci ocajnika...kao Zvezdasu,koji je u ex-Yu imao godisnju propusnicu za Sever i par dalekih gostovanja,mogu bez problema da kazem da mi i titula sa ovakvom igrom i manirima vecine igraca,apsolutno nije potrebna!!! Prva sansa za nekakav oporavak je bila utakmica sa Slovanom i podrska od neverovatnih 40 hiljada ljudi,a ona je olako i bezobrazno propustena...druga je bila derbi-na domacem terenu,kada treba da se jednom pobedom odlepis na 6 bodova i doneses prekopotreban mir,odigra se ziheraski i kukavicki!!! Sta vise treba da budete samo REALNI i shvatite da ste sami sebi odredili sudbine?!

danko

pre 13 godina

Zamolicu te da pogledas snimak gola,na snimku se jasno vidi da Trifunovic u trenutku slanja lopte nije iza odbrane Rada,a vidi se drugi igrac Zvezde koji je u pasivnom ofsajdu i gol je regularan jer on nije uticao na igru...

trifunović svo vreme stoji i ne pomera se a lopta mu dolazi kao na tacni dok on kampuje po raznim lovištima. drugi igrač nije bitan. ako to ne vidiš onda verovatno ne želiš da vidiš. nema drugog objašnjenja.

Nepismen

pre 13 godina

Jel on trenira FK Crvenu Zvezdu ili trenira navijace Crvene Zvezde?

On pocme uvek recenicu navijaci bili su sjajni, ambient je bio super, atmosfera je bila super..

Samo jos da nam vremensku prognozu nije reko.

A kad treba nesto strucno da kaze onda cujemo ovo:

Mislim da nema ništa loše da se kaže o današnjoj utakmici", dodao je on.

A ja dodajem:

Sve je bilo lepo osim "igre" Crvene Zvezde i zato se netrebamo cuditi zasto nas beloruska liga presla na listi!!!

danko

pre 13 godina

… Ovo su za mene neki novi momenti.Vidis,do sada nisam znao da je ofsajd kada napadac stoji i ako su igraci Rada blizi svome golu nego on.Ja sam svo vreme bio u zabludi da je ofsajd kada se protivnicki igrac nalazi iza odbrane u trenutku slanja lopte.Znaci,ofsajd je kada igrac stoji.Hvala ti sto si mi otvorio oci.

pošto ne razumeš onda da ti nacrtam. ustvari imaš snimak

kl

pre 13 godina

(vojvodina, 14. novembar 2010 22:17)
Nijedan igrač se ne nalazi na putanji lopte!!!??? To nije moguće ni kada se postavi živi zid, jedino da su parkirali autobus da potpuno "zatvori vidik".Fudbal je igra a ne vojna veština.

nenad

pre 13 godina

Kada je igrac koji je dao gol bio u ofsajdu?

ako znaš šta je opcajd znaćeš i kada
(danko, 15. novembar 2010 00:44) Zamolicu te da pogledas snimak gola,na snimku se jasno vidi da Trifunovic u trenutku slanja lopte nije iza odbrane Rada,a vidi se drugi igrac Zvezde koji je u pasivnom ofsajdu i gol je regularan jer on nije uticao na igru...

bljump

pre 13 godina

Ovi ostrasceni navijaci fkcz izgleda da nisu ni gledali ovu utakmicu danas ...bedna igra cz,bez suta na gol,bez ijedne sanse,gol iz ofsajda .dosta za trece mesto.p.s.PFC ce imati jedno 20 bodova vise na kraju .
(deki despot sd, 14. novembar 2010 17:25)

bitno da ju je odgledao grobar kao ti, koji se jos i ne razumije u pravila

bejah u zabludi

pre 13 godina

trifunović svo vreme stoji i ne pomera se a lopta mu dolazi kao na tacni dok on kampuje po raznim lovištima. drugi igrač nije bitan. ako to ne vidiš onda verovatno ne želiš da vidiš. nema drugog objašnjenja.
(danko, 15. novembar 2010 13:49)

Ovo su za mene neki novi momenti.Vidis,do sada nisam znao da je ofsajd kada napadac stoji i ako su igraci Rada blizi svome golu nego on.Ja sam svo vreme bio u zabludi da je ofsajd kada se protivnicki igrac nalazi iza odbrane u trenutku slanja lopte.Znaci,ofsajd je kada igrac stoji.Hvala ti sto si mi otvorio oci.