Fudbal 141

Petak, 12.11.2010.

12:00

Pižon pozvao šestoricu debitanata

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon objvavio je spisak igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Bugarske.

Pižon pozvao šestoricu debitanata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

all round

pre 13 godina

Nasa najbolja postava:

Stojkovic (Brkic)

Ivanovic, Vidic, Subotic( Rajkovic), Kolarov

Krasic, Kacar (Kuzmanovic), Ljajic, Tosic (Tomic)

Sulejmani, Kaludjerovic

Vodja Vidic i da se klincima pruzi sansa. Odbrana nikad jaca i nikad inspirativnija sredina. Svi znaju i sa loptom i da naprave prostor. Kacar odlicno ce obaviti i defanzivne zadatke. Imamo sutere. A napad prebrzi Sulejmani iz drugog plana i spretni Kaludjerovic koji moze i da skoci.

A ne Stankovici, Jovanovici, Zigici. Deki mnogo davi loptu i ne ume da organizuje igru. Zigic ne ume da se pokrene lopta ga kao u drvo pogadja. A Jovanovic veliki Srbin neka malo oladi i ovako su njih troje prematori za reprezentaciju. Od starijih samo Vidic kao vodja i nema brige.

daccid

pre 13 godina

sad slušam ovu bruku od selektora /dodavača koji će da razigrava krila/ postoji li trenerska struka u ovoj fudbalskoj nemaštini,TOLE SRAM TE BILO !!!!!!!!!!

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

selektoreee,pa Kaludjerovic !!!
bolju priliku da ga pozoves nisi imao...

pusti od starta Racu Petrovica da svi vidimo sta i koliko moze,po meni on samo zauzima nekome mesto

i od goreg moze gore

pre 13 godina

ma treba pozvati Savu, neka nakrpi 200 utakmica i obori svetski rekord.Kada je ispadao sa Seltom, Saragosom u drugu ligu,sa Parmom zamalo(srecom po njih oslobodili ga se u poslednji cas )bio je standardan i neumoran da mrsi m... tj.konce,davi loptu i sl.onda moze i u ovoj tragikomicnoj predstavi da odigra zapazenu rolu.

dusansk

pre 13 godina

Zašto pišete "Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon".....pišite samo Vladimir Petrović Pižon, nije on selektor, Karadžić je, on sastavlja tim....

Sasa

pre 13 godina

Gde su sad "Velicine", kapiten Stankovic, Vidic, Lane Jovanovic i ostali da se pobune i da kazu "ne" OVAKVOJ REPREZENTACIJI. Kad je trebalo reci " ne "Kezmanu bili su jednoglasni a sad kada treba otkazati poslusnost Pizonu, prave se ludi. Vidic cuti(videcete da nece igrati) ili ce igrati 2o-ak minuta, kapiten je "povredjen kao i hiljadu puta pre toga kad god je bila prijateljska utakmica.I posle se pitaju kako je Savo Milosevic nakupio toliko nastupa u reprezentaciji. Pa , isao je na kraj zemaljske kugle kad god je bila akcija reprezentacije, nikad , ali nikad nije bio folirant kao doticna gospoda.

Srbija

pre 13 godina

Osim Radovanovića, Petrović se uverio u velike mogućnosti subotičkog napadača Milića, koji igra na istoj poziciji kao Krasić. Lepe reči imao je i za Miloša Dimitrijevića, za koga je rekao da je mlad i talentovan igrač. On se posebno osvrnuo na igrača sredine terena Trivunovića"On je iskusan fudbaler, ima 30 godina i takav profil igrača nedostaje našem državnom timu. On je pravi dodavač lopti koji može da razvije igru preko krila", rekao je Petrović. Okupljanje reprezentacije predvidjeno je za ponedeljak, a istog dana se putuje za glavni grad Bugarske, gde će biti održana dva treningaSelektor Petrović je pohvalio potencijal bugarske reprezentacije, jer je njegov kolega na klupi, bivši trener Partizana Lotar Mateus, u državni tim pozvao sve igrače koji igraju u inostranstvu. To pokazuje sa kakvom ozbiljnošću Mateus prilazi toj utakmici, mada je Petrović rekao da "ni mi neozbiljno ne prilazimno utakmici".
Osim Radovanovića, Petrović se uverio u velike mogućnosti subotičkog napadača Milića, koji igra na istoj poziciji kao Krasić. Lepe reči imao je i za Miloša Dimitrijevića, za koga je rekao da je mlad i talentovan igrač. On se posebno osvrnuo na igrača sredine terena Trivunovića.

"On je iskusan fudbaler, ima 30 godina i takav profil igrača nedostaje našem državnom timu. On je pravi dodavač lopti koji može da razvije igru preko krila", rekao je Petrović.

Crni mi za njim!

pre 13 godina

Odgledao sam konferenciju na b92 linku pa vas iskreno molim da mi pomognete da li je ovo bio Pizon ili Zika Obretkovic?
Hvala unapred!
PS:Ipak mislim da trener koji vodi jednu reprezentaciju treba da ima i odredjen nivo izrazavanja i gramaticke kulture jer ovo sto je Pizon ispricao je slika jednog potpunog analfabete i nepismenjakovica:mLogo,mLogo i 100 puta mLogo,... da nije smesno bilo bi zalosno!
Hvala

iz nemacke

pre 13 godina

Pizon, molimte ostani!
Ti si garant da ne idemo na EP 2012. Ej, stvarno bolje da se ne kvalificiramo za EP. Samo se nerviram. Zar ste vec zaboravili svetsko prvenstvo, ne mozemo da pobedimo velesilu Australiju.Bolje da gledamo kosarku i Tenis.

Raul

pre 13 godina

"Mozemo se okrenemo mLogo lepsim stvarima".....Pizon je bio strava fudbaler,ali jadnik ne zna da sklopi dve gramaticki ispravne recenice.Kako li ce on da objasni klincima kako treba da igraju kada ni sam sebi ne moze da razjasni da li se kaze mLogo ili mNogo!

Biće tu procenta od prodaje...

pre 13 godina

Nema veze sa mozgom,drugi mu izabrali igrače da ih prodaju,pozvao samo 2 špica a trenutno najproduktivnijeg Kaluđerovića preskače...kad će da ga proba ako ne u ovakvoj tekmi.

Zgranut

pre 13 godina

Ovaj Petrovic odlicno rastura ono sto je Antic dugo gradio.Citam sastav i vrtim neke njegove izjave i u najavi znam ishod nase kvalifikacione grupe.Srbija ce biti na 3. ili 4. mestu i blamaze nam tek slede.

----------------------
NAZALOST !!!

Radovan III PFC

pre 13 godina

A po kom kriterijumu si sastavljao reprezentaciju ???
Neki Football manager ili tako nesto ?
Dva napdaca? Setite se sta su ta dva napadaca promasili na poslednjoj utakmici gde su igrali zajedno samo u jednom napadu 3 100% sanse i nabijali su samo nama pritisak...
Jeste ovo prijateljska i treba probati igrace neke odmoriti ali onda bar znaj na kojim pozicijama ko igra, evo recimo ovaj Miric iz Spartaka decko je super talentovan a igra klasicnog napadaca a ne sredinu terena, ako nameravas da probas nove igrace bar ih postavi na pozicije gde inace igraju!
Razumes se ti u taktiku i fudbal ko Marta u kiselo...

ANTAMINATOR BREee

pre 13 godina

E sta se desava ovo??! :o
Pa je'l on PiZON pod tolikim pritiskom da ne moze da sklopi celu recenicu? Opet radi mafija?? :o
>>PROPADOSMO MI

Zemljak

pre 13 godina

Čestitam Veseljku od sveg srca, Nova Gajdobra je uz njega!
Ne kažem da je zaslužio da bude pozvan pre nekih igrača, ali kad vidim Radosava, Ninkova i njima slične ovo je i više nego zaslužen poziv...

DusanNS

pre 13 godina

Jel mogu ja da igram? Nemam predavanja sredom tako da sam slobodan, jeste da nisam bas neki fudbaler ali sudeci po ovoj listi uklopicu se u tim! :)

fenomen

pre 13 godina

Ne zelim da komentarisem ove nove igrace koje je pozvao jer ih nisam gledao ali mogu i hocu da komentarisem o igracima koje sam cesto gledao. Morao je Pizon da pozove Klea i Kaludjerovica jer su nam napadaci katastrofa. Ovo je bila idealna prilika da se njih dvojica isprobaju, igra se u Bugarskoj i ne bi bilo zvizduka grobara i delija kao sto bi bilo u Beogradu.
Poz...

pFc

pre 13 godina

Hahaha dva napadaca? Tacnije jedan i po. Sine bre, pozovi Kaludjerovica i Klea, iza Ljajic, Tosic, Krasic, Stankovic/Kacar, i posle ce neko da kaze zemlja puna selektora - a reprezentaciju opet vodi najgori selektor medju nama! Jedina uteha moze da mi bude da stavim na kladionici 100 evra na 0-1 golova.

Grobar Ni

pre 13 godina

Коментари у којима се на најпрљавији начин ниподаштава Петровић као фудбалер и репрезентативац се и те како пропустају, а када се у неком постави само питање о оправданости позивања Нинкова, јер својим квалитетом он позиве за репрезентацију не заслужује, онда се то не пропуста и не представља јавности. Срамота. Исто тако, када се за клуб пред стечајем каже да је мали, што тренутно и јесте, то се не пропуста, али зато коментари са поруком ти си само мали Партизан врве овим форумом. Срамота. Желимо исти третман и ништа више.

braCki

pre 13 godina

cim su ga postavili za selektora svi su znali da ce da gura igrace i da ih prodaje preko reprezentacije... i kao covjek se nada da nece sve se u Boga uzda,i kad posle mjesec dana shvatis da si bio u pravu dodje ti da poludis... toliko su procitani da ih znaju i mala djeca.. i ja da se nerviram tu ko budala a da oni sjede u fotelji i da se zadovoljno smjeskaju... e nece. sramota sto su napravili od reprezentacije za samo mjesec dana. od velikana do fudbalske provincije. a veli tole nece vise selektor primati preko 20 000. :))) e pa braco srbi koliko para toliko muzike. sa srecom.

Neoverbal

pre 13 godina

Mislim da je važnije od tog spiska da se objavi spisak kriminalaca koji se godinama unazad enormno bogate na račun našeg fudbala, a naš fudbal u tom periodu obrnuto proporcionalno propada... i nema dna.

NekoIzMase

pre 13 godina

tu je naravno vecito nezadovoljna ekipa kojoj ce smetati cak i da sami selekuju reprezentaciju.

Napomena, u pitanju je PRIJATELJSKI mec sa Bugarskom koji ne znaci nista a dobra je prilika da se vidi nesto novo.

TESLA

pre 13 godina

Opet zove radosa petrovica, oce li se vec jednom prodati da ga vise ne gledam u dresu reprezentacije!! On nije ni dovljno dobar da igra za Partizan. Zasto nije pozvan Nemanja Matic koji je odigrao svaki minut za Vitese od kad je dosao na pozajmicu. Trivunovic, zove igraca iz nase lige da debituje u 29. godini (puni 30 u januaru) SRAMOTA., ocigledno treba i on da se proda... Napadaca nemamo.. Kaludjerovic u dobroj formi ali ga nema na spisku, bice pozvan kad pocne da stagnira.. I po obicaju stankovica nema na prijateljskim utakmicama i ako se oporavijo od povrede, cuva se za Inter. I milijas nije zasluzio poziv!!

Darko

pre 13 godina

da sam ja selektor sa owom jedanaestotkom bi decu pravio:

Bojan Jorgacevic

Branislav Ivanovic
Neven Subotic
Aleksandar Kolarov
Nemanja Vidic (C)

Adem Ljajic
Zdravko Kuzmanovic
Milos Krasic
Milan Jovanovic

Lazovic
Sulejmani

E gde bi meni bio kraj i Antica bi zeznuo....

Da se zna

pre 13 godina

E,ovaj je definitivno izgubio sve kompase,nezna čovek šta radi i ko mu satavlja tim.Garantujem glavom da nikad u životu nije ni gledao Jorgačevića,Radovanovića,ovog iz Spartaka za koga niko nije ni čuo a možda i još nekog.Možda je primetio da doro tipuju u Tipu pa ih zato zove.Razbiće nas braća Bugari kao mi njih u BGD,to će mi biti sigurica u sredu.

Red bull

pre 13 godina

Sta radi ovaj covek.Zove neke anonimuse iz Spartaka i OFK-a a nema kaludjerovica koji je kakakv je takav je najbolji strelac lige i prosle godine dok je bio u Radu bio drugi strelac lige.Covek po komandi ubacuje neke u tim ne bi li kao reprezentativci se bolje prodali. Da su pametni Deki, Vidic,Bane Ivanovic, Subotic, Lukovic i svi oni koji igraju u velikim evropskim timovima da bojkotuju reprezentaciju dok je ovakvo rukovodstvo FSS i Pizon selektor pa neka mu igraju Sulejmani (koji ne igra u Ajaxu rezerva je) i igraci iz nase pasnjak lige

nikola

pre 13 godina

Ovaj sastav je manje više ok.Jorgačević i Ljajić će sigurno u budućnosti biti u prvih 11 reprezentacije , možda se još neko od debitanata pokaže.
Jasno je naravno zašto nije zvao Lekovića i Luku iz Rada , kao i Markovića , Milića i Rodića iz OFK-a....

čovek

pre 13 godina

Očajan i ziheraški sastav. Pri tom pomešan sa kukavičkim kompromisima nepozivanjem Stojkovića.
Nećemo se nauživati u fudbalu još dugo sa ovim selektorom.

Darko

pre 13 godina

Ma netreba da se nervirate-ipak je ovo prijateljska utakmica pa kad wec ima toliko powredjenix neka se pokazu, SULEJMANI i lJAJIC-prwenstweno msm na njih.....A NAPAD JE ZEZCI xD

gandalf

pre 13 godina

molim vas kazite mi ko vise gura ovog Petrovica,pa moja baba je brza od njega,sramota da jedan takav igrac igra za neku reprezentaciju ucesnika Svetskog prvenstva a i za slabiju.....

johan

pre 13 godina

Mi boljeg napadaca od Zigica nemamo, zato hejteri oladite malo. Slazem se da u ovakvim utakmicama treba dati sansu i mladjim igracima, neverovatno je da nema Matica, Tadica i Aleksica na spisku.

Kostolomac

pre 13 godina

Ja sam u Sredu slobodan. Ne znam mnogo dobro da igram ali sam visok i jak i uglavnom neprelazan. Nisam ni narocito brz ali me je tesko zaobici. mozda bi neko mogao da me preporuci Pizonu?

tonchev

pre 13 godina

06:10 ,,ja sam na toj utakmici protiv Estonije mLogo o tome razmisljao.." kuku ocu, kuku majci..dabogda me grom spicio po sred glave ako se ikada vise iznerviram zbog reprezentacije..

Gradjanin Q

pre 13 godina

Ovaj Pizon ce unistiti reprezentaciju.

nabice ih Bugari, a onda ce biti izgovori tipa, PROVERAVALI SMO IGRACE, UTAKMICA NIJE TAKMICARSKA, O OVAKVIM UTAKMICAMA DOBIJAMO NOVE IGRACE...

A PLATU NARAVNO SVI PRIMAJU U FSS!

Zivi bili pa videli.

Vlada

pre 13 godina

Zaboravio je da pozove Toleta. Sa njim bi imali sjanu odbranu, a za napad ne treba brinuti (čim je on u timu navijači kreću u napad).

naselje

pre 13 godina

Majko mila, pa taj trivunovic je najgori igrac ikada, pre dve godine su ga iz Vojvodine poterali zvizduci navijaca, toliko je bio debeo, arogantan, spor... Uzas zivi!

nb

pre 13 godina

Glupost...hoce da se pokaze kao neki selektor tako sto pruza sansu novajlijama a pritom je pozvao neke anonimuse a 'kuci' ostaju Kaludjerovic, Scepovic i ostali koji su vise pokazali u ovoj polusezoni!
Pozvao je Kolarova koji je proslog vikenda odigrao prvih 20min. od kako se oporavio od povrede!
Nema nam spasa...

Valjak

pre 13 godina

Samo ka su oterali Antića koji je gurao Racu da ga proda. Ovaj Žonpi ne prodaje na sitno već barem 10 odjednom. Ako ga ubrzo ne smene prestići će Deju po broju "debitanata" za prodaju.

Belion

pre 13 godina

Sve ovo postaje smesno....ok je sto hoce da proba neke nove igrace...ali ima igraca koji igraju po inostranstvu i cekaju svoju sansu,a nikako da je dobiju....Svi znamo kakva nam je liga...dal je moguce da je pozvan jedan Miric,a nije Rakic koji igra standardno dobro ove sezone za Minhen...ili neki Veseljko koji ima 30 godina,a nije Ignjovski za koga se otima pola bundes lige.....ali to samo govori o tome da reprezentacija sluzi samo za menadzere,kad treba da uvale neke svoje igrace....i da zarade pare.....

hijena1

pre 13 godina

O selektoru nemam neko lijepo misljenje ali mi se svidja sto je uveo u reprezentaciju neke nove ljude, svezu krv. Neki igraci ocigledno vise nemaju zelju da igraju svim srcem sto pokazuju i rezultati. Ali poziv Ninkovu je presmijesan, sta ce on, ako je morao neko iz CZ bolje da je to bio Kaludjerovic.

Miks011

pre 13 godina

Zato je i dosao za selektora. Ko su menadzeri ovih igraca i u kom dilu su oni sa Karadzicem? To je svrha reprezentacije i fudbala u Srbiji.

nekad navijac

pre 13 godina

E pa ljudi, dosta vise ovih smejurija! Kad smo mogli da skinemo Cobeta, valjda mozemo i ove iz FSSa da oteramo konacno. Trebamo se organizovati. Ko ima bager? Gde su ovi iz "Orlova"? Nije jos sve izgubljeno, ako ih se sada otarasimo i postavimo ozbiljne ljude i sposobnog selektora. Igrace imamo, i to jako dobre.
Jos se secam pre mundijala. Svaku recenicu sam procitao o reprezentaciji. A danas me nimalo ne zanima. Cak nisam ni ovu vest procitao.
Ako vec malo sta vredi u ovoj drzavi, ajda da sredimo barem fudbal.
OTPOR!

ne pratim fudbal vise

pre 13 godina

Ne znam samo zasto trosite reci na ovakve dogadjaje.Sta ste vi ljudi ocekivali?Pa nikada i nisu pozivani najbolji,nikoga u savezu nije briga za rezultate i uspehe,samo PARE!Dokle cete biti slepi kod ociju i primati se na demagogiju i jeftine medijske trikove?!Sve ali SVE se svodi na procente koje pojedinci imaju od ugovora igraca.Shvatite to vec jednom...

pjesma

pre 13 godina

Iako je Zvezdaš pokazuje kompleks zato što ga je Lukić oterao pa zato tera inat Zvezdašima i neće namerno da zove Kaludjerovića iako je i laicima jasno da je Kaludjervoić igrač za velika dela.

Kvazimodo Sorabius

pre 13 godina

Ova lista jeste vesela, ali i manjkava!
Nema na njoj Nenada Čanka, Boki-13, Marjana Rističevića, Ekrema Jevrića (kome hitno dati TROJNO državljanstvo)...
PS.
Upamtimo, Pižon će biti najtragikomičnija figura ikada na čelu reprezentacije.
Ovo nam se neko gadno sprda s razumom! Ne mislim na spisak, veća na autora spiska.
O bože, šta smo zgrešili: Karadžić, Babarogić, Ćurković, Džomba i nad svima nezamenljivi Đorić!

bagi arapin

pre 13 godina

Kako je lako sada prorokovati kao Jeremija.Ovo će nam sada "raštimovani "Bugari uzvratiti,tj.revanširati za onaj poraz u Beogradu ,a mi moji ORLOVI odosmo na dole,dokle NEZNA SE.Možda u svemu ovome ima jedna i dobra stvar,zimu ćemo provesti u kalkulisanju UČINKA kako saveza tako i trenera .Sad nevidim nijedan ARGUMENT u njihovu korist.Uspeli su "pokvariti "nešto već učinjeno,nemaju ideja kako napred .Pošto sad već sigurno nećemo učestvovati na EP sačekaće se i taj meč sa Ircima ,e posle toga gospodo bežite kud koji bez i jedne reči .Navikli smo mi kretati ispočetka ,ali sa vama nema druge bez uvrede viste neuki za vaš posao .UZLETIĆE ORLOVI PONOVO !!!! IĆIĆEMO DA OSVOJIMO B R A Z I L ali bez vas.

Ofkovac

pre 13 godina

Prošli put je bilo 6-1 za nas , a sad ćemo videti . Još nešto neće svi pozvani doći , za vikend biće naglih povređivanja . Sve se okrenulo naglavačke .

Bog da cuva...

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Wakes, 12. novembar 2010 12:17)

Stvarno,Teleoptik i Sloga su sjajna preporuka,u Evropi takodje reseta mreze,treba da ga pozove....

nemanja

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...
(Wakes, 12. novembar 2010 12:17)


kuku majko BRZ i OPASAN.Videlo se kolko je brz a i opasan protiv jedine iole kvalitetne ekipe u prvenstvu(partizana) nije tuzan lopte primio.Sta bi sa Lekicem njega prizivaste prosle godine a sad nista . Sad bi malo kaludjerovica, a kad se on proda docice sledeci.

mmm

pre 13 godina

sve se menja samo napad isti a srbija se muči sa postizanjem golova !?
(1 od selektora, 12. novembar 2010 12:09)

Mozda je problem u veznom redu!?

Tole odlazi!!

pre 13 godina

dobro je da nije onaj kaludjerovic,ubica velikana sloge iz kraljeva i teleoptika pozvan...ne bi odgledao vise reprezentaciju u zivotu...
(lipi, 12. novembar 2010 12:35)



Polako,dobronamerni prijatelju fudbala,bice prilike i za Kaludjerovica. Bio je jedan od najboljih strelaca prosle sezone,a sad redovno daje golove a nije ni prosao pripreme sa zvezdom. Bolje odmah prestani da gledas reprezentaciju,ionako si vec pun hejta a takvi su svima dozlogrdili...

Maree

pre 13 godina

Mi nemamo samo 2 napadaca, nego samo jednog, Mrdju. Nadam se da ce pustiti Sulejmanija da igra u napadu ili Jovanovica umesto onog promasenog zivota Zigica. Ne mogu vise da ga gledam, radi transformaciju iz odbrane u napadacku formaciju 15 minuta. Brz je i prodoran kao ovi nasi vozovi, pravo olicenje nase zemlje, spor, patetican, bez perspektive, ne bas inteligentan i nepodoban za svetsku scenu...

Mare

pre 13 godina

Dok odbrana po imenima deluje kao grom koju bi svako pozeleo, Veseli vezni red odslikava jad i bedu naseg fudbala. U napadu nedostaje Panta koji je ipak trenutno u boljoj formi od Mrdje, ili je mesta mozda moglo da bude i za nekog naseg klinca koji daje golove (Kaludjerovic), mada tu je Dimitrijevic tako da je to OK.

gigi govedina

pre 13 godina

A oni sto im je bilo frka sto Anticu savez daje veliku platu,dal'su sad zadovoljni?

Na sta ovaj spisak lici,kakvo lutanje i diletantizam...

Karadzicu napolje!!

Realan

pre 13 godina

pa jel bitno sto imamo samo dva napadaca kada nece ni ta dva niti bilo koja druga dva dati golove. vec duze vreme nemamo napadaca,tako da je bilo bolje da je zvao neke mlade i polako ih uvodi u reprezentaciju,kao sto je uradio sa ljajicem

Djape

pre 13 godina

A mogao je da pozove baba Persidu, teta Milevu, prababu Simonidu i jos neke njihove drugarice. Ubedjen sam da bi one dale koji gol. Strahota jedna. Anticu, legendo, Srbija je uz tebe, dole rukovodstvo FSS, UAAAAA!

role

pre 13 godina

Joj covjeka sta radi.Veseljko Trivunovic, lik koji sa 30 kuka igra u nasoj ligi, mali Cava, koji je se do 26te godine uspio strmoglaviti od francuske do Jelen super lige.U Grenoblu, koji je prosle sezone ispao u drugu ligu Francuske 20 kola prije kraja prvenstva, nije bio ni medzu 23.Nema, prava perspektiva srpskog fudbala.Njih pozivati znaci raskrstiti sa zdravom logikom.Racu, naravno, smak svijeta ne moze pomjeriti iz tima i na to covjek vremenom ogugla ali ova dvojica gore sto su pridodata samo pogorsavaju stvar.Zbog povreda i lose forme za ovu akciju smo utanjili sa krilima i on, mjesto da pozove Tadica, koji u Groningemu redovno gadza u trepavicu svoje napadace, gomila neke polovnjake od kojih je i Bog digao ruke.Matic je morao biti pozvan mjesto Radovanovica, Dimitrijevica ili ovog Veseljka.Standardan je u Viteseu, koji ima ekipu za prvih 5 u holandskoj ligi ali ih tjera maler pa tavore.Ninkovic, Krasic,Deki, Lazovic, Kuzmanovic su povrijedzeni ili umorni i logicno je da ih nema.
Jedino pozitivno od novina na spisku su Ljajic,Sulejmani i Jorgacevic.
Po mom skromnom misljenju, spisak bi imao dozu vizije da su mjesto Trivunovica, Dimtrijevica i Radovanovica pozvani Matic, Tadic i Ignjovski, recimo, jer je decko evo sezonu i po, znaci od svoje 18, najbolje ocijenjeni igrac Minhena 1860,clana cvajte, koja je jaca od mnogih prvih liga, a par svjetlosnih godina je ispred naseg prvenstva.
Ova provjera se mogla iskorisiti mnogo bolje tj da se provjere igraci od kojih se zaista moze ocekivati nesto u budcnosti ali jbg...nadat se da u martu nece praviti ovakve vlratolomije i da ce ekipu osvjeziti pravim pojacanjima.Reprezentacija je relativno mlada i nisu potrebni neki veliki rezovi.Velik broj igraca je u rasponu od 21 do 29 godina, sto znaci da najstariji od te grupe mogu, ako bude potrebno, jos izgurati kvale za Brazil 2014....3 ,4 igraca dodati(Adem,Tadic,Matic i Miralem) na stalni spisak i to je to.

puz ubica

pre 13 godina

Vidi se Pizonova filozofija fudbala. Sa njim idu svetli dani za nas fudbal. Stara dobra zvezdina skola. Uvek smo imali bolje trenere od Partizana!

marko__bgd

pre 13 godina

a gde je gospodin centar sveta golman Stojkovic?pa nema ga,hvala bogu...odlican potez,nece covek razdor u reprezentaciji,i zvizduke sa tribina,zbog nekog tamo koji ima 'ruznu proslost',a i saigraci njegovi koji su sprecili one huligane da ga raskomadaju,verovatno ni oni ne zele da ga gledaju vise...super je to sto je zvao ljajica i sulejmanija,oni su nasa buducnost...i ovi igraci iz domace lige...iako sam zvezdas,drago mi je sto nije zvao jos nekog iz zvezde,jel ne zasluzuju..mozda je trebao da isproba kaludjerovica i klea...obojica umeju da daju gol,a to je ono sto nam najvise fali vec par godina...dobar centarfor,trebao je da im pruzi sansu...sa golmanima smo uvek imali problem...ali trebao je jorgacevic da bude pozvan mnogo ranije...iako ni on nije bas vrhunska klasa,u rangu je sa onim sto ima ruznu proslost:)

ljubiša

pre 13 godina

Hoce li se neko setiti da pozove Kaluđerovića? Dečko je mlad ima 23 god. i mogao bi postati vrhunski napadač , kada bi se malo uložilo u njega.

Mladen

pre 13 godina

Aj' da pisemo za sledecu utakmicu "Pizone sto ne zoves Lekica???".
Garant ce nas i za to poslusati, vidite li da sve slusa :)
Eksperimenta radi, molim vas?

ljubiša

pre 13 godina

Hoce li se neko setiti da pozove Kaluđerovića? Dečko je mlad ima 23 god. i mogao bi postati vrhunski napadač , kada bi se malo uložilo u njega.

Wakes

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...

fudbaler bivsi-Pizonov saigrac

pre 13 godina

Svaka cast Pizonu kao bivsem fudbaleru. Bio je majstor kakav se retko radja.
Medjutim, kao selektor on je najobicniji sarlatan.
Dok on bude vodio reprezentaciju i exsperimentisao necemo se nauzivati fudbala.
Pravit cemo mi Antica od blata.
Mislim da bi ozbiljno trebalo razmisliti o Sinisi Mihajlovicu, Slavoljubu Muslinu, Rajevcu , Dujkovicu ili nekom boljem resenju, a Pizonu i Toletu se zahvaliti da ne upotrebim teze reci.
Dosta nam je bilo blamaze. Imamo mnogo kvalitetnih igraca koji su standardni u najjacim evropskim klubovima, a mi se tu igramo ko mala deca i sluzimo za nabijanje gol razlike.
To bi bilo kao da smo umesto starog "Fice" nabavili novog "Mercedesa", pa umesto da ga upalimo i vozimo, a mi upregli konja da ga vuce.
Tole i Pizon - u paketu napolje !!!!!!!

fuss

pre 13 godina

Majko mila uigravanje bunkera. Samo dva napadaca od kojih za jednog ne mozemo da postavimo igru i da ga iskoristimo, a drugi nije na nivou reprezentativnog fudbala. Nema ni Krasica... Dobra strana su nova lica ali to sve vise lici na mazanje ociju javnosti kao dao se nesto konstruktivno radi sa reprezentacijom... Tuga

losho

pre 13 godina

u cemu je fora??? ma ovo sve ne zasluzuje ni komentar... Veseljko??? Pa covek ima 30 god, razumem da se nije obezbedio i da treba da se proda, ali dokle vise preko reprezentacije?

zatvori vrata

pre 13 godina

Zamolio bih Partizan da proda Radosava Petrovića, jer na kraju znamo svi kako če da završi. Kao gospodin koji mu Partizan ruši snove g. Rnić

Kimmo

pre 13 godina

Ne valja ovo nista.Mi gol ne mozemo dati a on pozvao 8 odbrambenih igraca uz jos gomilu defanzivnih veznih igraca.Ne znam stvarno kako on gol misli dati sa Banderom i Mrdjom u napadu.Jel zna neko sto nema Kuzmanovica,Ninkovica,Lazovica..Jedina pozitivna stvar je Mali Ljajic,medjutim ja se bojim da je on njega pozvao samo radi pritiska javnosti, i da ga nece ubacivati da igra nego ce biti samo na klupi.

Ljuscha

pre 13 godina

Ok. Razumem da kao novi selektor reprezentacije po svom nahodjenju Pizon pozove debitante. Ali ne razumem da ne pozove Klea, ako vec ima nase drzavljanstvo. Ja smatram da bi Kleo trebao da igra za reprezentaciju Srbije.

Sergio

pre 13 godina

Nije mi jasno što selektor pravi toliku gužvu u napadu? "Čak" dva igrača!!! Mnogo je da oba budu na klupi, tako da će na žalost jedan ipak morati na teren i tako da će morati da odstupi od uigrane taktike 7-3-0. Ali budući da je prijateljska može dozvoliti sebi taj luksuz i staviti jednog napadača u igru, nadajući se da ga ovaj neće izneveriti i slučajno dati gol. Ipak nije dobro za samopouzdanje ekipe to da se oseti da je neko sposoban i za to.
E moj goluube Piždravi... i svi oni karadžići koji su te postavili. A ti sitna rajo, Antić ti nije valjao?

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

A sto je najcrnje, nama odbrana uopste nije losa... Prosek primanja golova nase reprezentacije uopste nije velik, ali postizanja golova je katastrofalan! Ako ne posmatramo utakmice protiv Farskih ostrva, Malte i slicnih ekipa! Ali je zato Zigic, kralj promasaja sa 3 metra non stop u sastavu!

fudbaler bivsi-Pizonov saigrac

pre 13 godina

Svaka cast Pizonu kao bivsem fudbaleru. Bio je majstor kakav se retko radja.
Medjutim, kao selektor on je najobicniji sarlatan.
Dok on bude vodio reprezentaciju i exsperimentisao necemo se nauzivati fudbala.
Pravit cemo mi Antica od blata.
Mislim da bi ozbiljno trebalo razmisliti o Sinisi Mihajlovicu, Slavoljubu Muslinu, Rajevcu , Dujkovicu ili nekom boljem resenju, a Pizonu i Toletu se zahvaliti da ne upotrebim teze reci.
Dosta nam je bilo blamaze. Imamo mnogo kvalitetnih igraca koji su standardni u najjacim evropskim klubovima, a mi se tu igramo ko mala deca i sluzimo za nabijanje gol razlike.
To bi bilo kao da smo umesto starog "Fice" nabavili novog "Mercedesa", pa umesto da ga upalimo i vozimo, a mi upregli konja da ga vuce.
Tole i Pizon - u paketu napolje !!!!!!!

role

pre 13 godina

Joj covjeka sta radi.Veseljko Trivunovic, lik koji sa 30 kuka igra u nasoj ligi, mali Cava, koji je se do 26te godine uspio strmoglaviti od francuske do Jelen super lige.U Grenoblu, koji je prosle sezone ispao u drugu ligu Francuske 20 kola prije kraja prvenstva, nije bio ni medzu 23.Nema, prava perspektiva srpskog fudbala.Njih pozivati znaci raskrstiti sa zdravom logikom.Racu, naravno, smak svijeta ne moze pomjeriti iz tima i na to covjek vremenom ogugla ali ova dvojica gore sto su pridodata samo pogorsavaju stvar.Zbog povreda i lose forme za ovu akciju smo utanjili sa krilima i on, mjesto da pozove Tadica, koji u Groningemu redovno gadza u trepavicu svoje napadace, gomila neke polovnjake od kojih je i Bog digao ruke.Matic je morao biti pozvan mjesto Radovanovica, Dimitrijevica ili ovog Veseljka.Standardan je u Viteseu, koji ima ekipu za prvih 5 u holandskoj ligi ali ih tjera maler pa tavore.Ninkovic, Krasic,Deki, Lazovic, Kuzmanovic su povrijedzeni ili umorni i logicno je da ih nema.
Jedino pozitivno od novina na spisku su Ljajic,Sulejmani i Jorgacevic.
Po mom skromnom misljenju, spisak bi imao dozu vizije da su mjesto Trivunovica, Dimtrijevica i Radovanovica pozvani Matic, Tadic i Ignjovski, recimo, jer je decko evo sezonu i po, znaci od svoje 18, najbolje ocijenjeni igrac Minhena 1860,clana cvajte, koja je jaca od mnogih prvih liga, a par svjetlosnih godina je ispred naseg prvenstva.
Ova provjera se mogla iskorisiti mnogo bolje tj da se provjere igraci od kojih se zaista moze ocekivati nesto u budcnosti ali jbg...nadat se da u martu nece praviti ovakve vlratolomije i da ce ekipu osvjeziti pravim pojacanjima.Reprezentacija je relativno mlada i nisu potrebni neki veliki rezovi.Velik broj igraca je u rasponu od 21 do 29 godina, sto znaci da najstariji od te grupe mogu, ako bude potrebno, jos izgurati kvale za Brazil 2014....3 ,4 igraca dodati(Adem,Tadic,Matic i Miralem) na stalni spisak i to je to.

Sergio

pre 13 godina

Nije mi jasno što selektor pravi toliku gužvu u napadu? "Čak" dva igrača!!! Mnogo je da oba budu na klupi, tako da će na žalost jedan ipak morati na teren i tako da će morati da odstupi od uigrane taktike 7-3-0. Ali budući da je prijateljska može dozvoliti sebi taj luksuz i staviti jednog napadača u igru, nadajući se da ga ovaj neće izneveriti i slučajno dati gol. Ipak nije dobro za samopouzdanje ekipe to da se oseti da je neko sposoban i za to.
E moj goluube Piždravi... i svi oni karadžići koji su te postavili. A ti sitna rajo, Antić ti nije valjao?

zatvori vrata

pre 13 godina

Zamolio bih Partizan da proda Radosava Petrovića, jer na kraju znamo svi kako če da završi. Kao gospodin koji mu Partizan ruši snove g. Rnić

Kostolomac

pre 13 godina

Ja sam u Sredu slobodan. Ne znam mnogo dobro da igram ali sam visok i jak i uglavnom neprelazan. Nisam ni narocito brz ali me je tesko zaobici. mozda bi neko mogao da me preporuci Pizonu?

Mladen

pre 13 godina

Aj' da pisemo za sledecu utakmicu "Pizone sto ne zoves Lekica???".
Garant ce nas i za to poslusati, vidite li da sve slusa :)
Eksperimenta radi, molim vas?

losho

pre 13 godina

u cemu je fora??? ma ovo sve ne zasluzuje ni komentar... Veseljko??? Pa covek ima 30 god, razumem da se nije obezbedio i da treba da se proda, ali dokle vise preko reprezentacije?

marko__bgd

pre 13 godina

a gde je gospodin centar sveta golman Stojkovic?pa nema ga,hvala bogu...odlican potez,nece covek razdor u reprezentaciji,i zvizduke sa tribina,zbog nekog tamo koji ima 'ruznu proslost',a i saigraci njegovi koji su sprecili one huligane da ga raskomadaju,verovatno ni oni ne zele da ga gledaju vise...super je to sto je zvao ljajica i sulejmanija,oni su nasa buducnost...i ovi igraci iz domace lige...iako sam zvezdas,drago mi je sto nije zvao jos nekog iz zvezde,jel ne zasluzuju..mozda je trebao da isproba kaludjerovica i klea...obojica umeju da daju gol,a to je ono sto nam najvise fali vec par godina...dobar centarfor,trebao je da im pruzi sansu...sa golmanima smo uvek imali problem...ali trebao je jorgacevic da bude pozvan mnogo ranije...iako ni on nije bas vrhunska klasa,u rangu je sa onim sto ima ruznu proslost:)

Kvazimodo Sorabius

pre 13 godina

Ova lista jeste vesela, ali i manjkava!
Nema na njoj Nenada Čanka, Boki-13, Marjana Rističevića, Ekrema Jevrića (kome hitno dati TROJNO državljanstvo)...
PS.
Upamtimo, Pižon će biti najtragikomičnija figura ikada na čelu reprezentacije.
Ovo nam se neko gadno sprda s razumom! Ne mislim na spisak, veća na autora spiska.
O bože, šta smo zgrešili: Karadžić, Babarogić, Ćurković, Džomba i nad svima nezamenljivi Đorić!

nekad navijac

pre 13 godina

E pa ljudi, dosta vise ovih smejurija! Kad smo mogli da skinemo Cobeta, valjda mozemo i ove iz FSSa da oteramo konacno. Trebamo se organizovati. Ko ima bager? Gde su ovi iz "Orlova"? Nije jos sve izgubljeno, ako ih se sada otarasimo i postavimo ozbiljne ljude i sposobnog selektora. Igrace imamo, i to jako dobre.
Jos se secam pre mundijala. Svaku recenicu sam procitao o reprezentaciji. A danas me nimalo ne zanima. Cak nisam ni ovu vest procitao.
Ako vec malo sta vredi u ovoj drzavi, ajda da sredimo barem fudbal.
OTPOR!

Wakes

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...

Kimmo

pre 13 godina

Ne valja ovo nista.Mi gol ne mozemo dati a on pozvao 8 odbrambenih igraca uz jos gomilu defanzivnih veznih igraca.Ne znam stvarno kako on gol misli dati sa Banderom i Mrdjom u napadu.Jel zna neko sto nema Kuzmanovica,Ninkovica,Lazovica..Jedina pozitivna stvar je Mali Ljajic,medjutim ja se bojim da je on njega pozvao samo radi pritiska javnosti, i da ga nece ubacivati da igra nego ce biti samo na klupi.

Bog da cuva...

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Wakes, 12. novembar 2010 12:17)

Stvarno,Teleoptik i Sloga su sjajna preporuka,u Evropi takodje reseta mreze,treba da ga pozove....

tonchev

pre 13 godina

06:10 ,,ja sam na toj utakmici protiv Estonije mLogo o tome razmisljao.." kuku ocu, kuku majci..dabogda me grom spicio po sred glave ako se ikada vise iznerviram zbog reprezentacije..

Djape

pre 13 godina

A mogao je da pozove baba Persidu, teta Milevu, prababu Simonidu i jos neke njihove drugarice. Ubedjen sam da bi one dale koji gol. Strahota jedna. Anticu, legendo, Srbija je uz tebe, dole rukovodstvo FSS, UAAAAA!

nemanja

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...
(Wakes, 12. novembar 2010 12:17)


kuku majko BRZ i OPASAN.Videlo se kolko je brz a i opasan protiv jedine iole kvalitetne ekipe u prvenstvu(partizana) nije tuzan lopte primio.Sta bi sa Lekicem njega prizivaste prosle godine a sad nista . Sad bi malo kaludjerovica, a kad se on proda docice sledeci.

Miks011

pre 13 godina

Zato je i dosao za selektora. Ko su menadzeri ovih igraca i u kom dilu su oni sa Karadzicem? To je svrha reprezentacije i fudbala u Srbiji.

Gradjanin Q

pre 13 godina

Ovaj Pizon ce unistiti reprezentaciju.

nabice ih Bugari, a onda ce biti izgovori tipa, PROVERAVALI SMO IGRACE, UTAKMICA NIJE TAKMICARSKA, O OVAKVIM UTAKMICAMA DOBIJAMO NOVE IGRACE...

A PLATU NARAVNO SVI PRIMAJU U FSS!

Zivi bili pa videli.

Ljuscha

pre 13 godina

Ok. Razumem da kao novi selektor reprezentacije po svom nahodjenju Pizon pozove debitante. Ali ne razumem da ne pozove Klea, ako vec ima nase drzavljanstvo. Ja smatram da bi Kleo trebao da igra za reprezentaciju Srbije.

Maree

pre 13 godina

Mi nemamo samo 2 napadaca, nego samo jednog, Mrdju. Nadam se da ce pustiti Sulejmanija da igra u napadu ili Jovanovica umesto onog promasenog zivota Zigica. Ne mogu vise da ga gledam, radi transformaciju iz odbrane u napadacku formaciju 15 minuta. Brz je i prodoran kao ovi nasi vozovi, pravo olicenje nase zemlje, spor, patetican, bez perspektive, ne bas inteligentan i nepodoban za svetsku scenu...

mmm

pre 13 godina

sve se menja samo napad isti a srbija se muči sa postizanjem golova !?
(1 od selektora, 12. novembar 2010 12:09)

Mozda je problem u veznom redu!?

Tole odlazi!!

pre 13 godina

dobro je da nije onaj kaludjerovic,ubica velikana sloge iz kraljeva i teleoptika pozvan...ne bi odgledao vise reprezentaciju u zivotu...
(lipi, 12. novembar 2010 12:35)



Polako,dobronamerni prijatelju fudbala,bice prilike i za Kaludjerovica. Bio je jedan od najboljih strelaca prosle sezone,a sad redovno daje golove a nije ni prosao pripreme sa zvezdom. Bolje odmah prestani da gledas reprezentaciju,ionako si vec pun hejta a takvi su svima dozlogrdili...

fuss

pre 13 godina

Majko mila uigravanje bunkera. Samo dva napadaca od kojih za jednog ne mozemo da postavimo igru i da ga iskoristimo, a drugi nije na nivou reprezentativnog fudbala. Nema ni Krasica... Dobra strana su nova lica ali to sve vise lici na mazanje ociju javnosti kao dao se nesto konstruktivno radi sa reprezentacijom... Tuga

gigi govedina

pre 13 godina

A oni sto im je bilo frka sto Anticu savez daje veliku platu,dal'su sad zadovoljni?

Na sta ovaj spisak lici,kakvo lutanje i diletantizam...

Karadzicu napolje!!

ne pratim fudbal vise

pre 13 godina

Ne znam samo zasto trosite reci na ovakve dogadjaje.Sta ste vi ljudi ocekivali?Pa nikada i nisu pozivani najbolji,nikoga u savezu nije briga za rezultate i uspehe,samo PARE!Dokle cete biti slepi kod ociju i primati se na demagogiju i jeftine medijske trikove?!Sve ali SVE se svodi na procente koje pojedinci imaju od ugovora igraca.Shvatite to vec jednom...

Darko

pre 13 godina

da sam ja selektor sa owom jedanaestotkom bi decu pravio:

Bojan Jorgacevic

Branislav Ivanovic
Neven Subotic
Aleksandar Kolarov
Nemanja Vidic (C)

Adem Ljajic
Zdravko Kuzmanovic
Milos Krasic
Milan Jovanovic

Lazovic
Sulejmani

E gde bi meni bio kraj i Antica bi zeznuo....

Belion

pre 13 godina

Sve ovo postaje smesno....ok je sto hoce da proba neke nove igrace...ali ima igraca koji igraju po inostranstvu i cekaju svoju sansu,a nikako da je dobiju....Svi znamo kakva nam je liga...dal je moguce da je pozvan jedan Miric,a nije Rakic koji igra standardno dobro ove sezone za Minhen...ili neki Veseljko koji ima 30 godina,a nije Ignjovski za koga se otima pola bundes lige.....ali to samo govori o tome da reprezentacija sluzi samo za menadzere,kad treba da uvale neke svoje igrace....i da zarade pare.....

naselje

pre 13 godina

Majko mila, pa taj trivunovic je najgori igrac ikada, pre dve godine su ga iz Vojvodine poterali zvizduci navijaca, toliko je bio debeo, arogantan, spor... Uzas zivi!

Vlada

pre 13 godina

Zaboravio je da pozove Toleta. Sa njim bi imali sjanu odbranu, a za napad ne treba brinuti (čim je on u timu navijači kreću u napad).

ljubiša

pre 13 godina

Hoce li se neko setiti da pozove Kaluđerovića? Dečko je mlad ima 23 god. i mogao bi postati vrhunski napadač , kada bi se malo uložilo u njega.

Valjak

pre 13 godina

Samo ka su oterali Antića koji je gurao Racu da ga proda. Ovaj Žonpi ne prodaje na sitno već barem 10 odjednom. Ako ga ubrzo ne smene prestići će Deju po broju "debitanata" za prodaju.

Crni mi za njim!

pre 13 godina

Odgledao sam konferenciju na b92 linku pa vas iskreno molim da mi pomognete da li je ovo bio Pizon ili Zika Obretkovic?
Hvala unapred!
PS:Ipak mislim da trener koji vodi jednu reprezentaciju treba da ima i odredjen nivo izrazavanja i gramaticke kulture jer ovo sto je Pizon ispricao je slika jednog potpunog analfabete i nepismenjakovica:mLogo,mLogo i 100 puta mLogo,... da nije smesno bilo bi zalosno!
Hvala

ljubiša

pre 13 godina

Hoce li se neko setiti da pozove Kaluđerovića? Dečko je mlad ima 23 god. i mogao bi postati vrhunski napadač , kada bi se malo uložilo u njega.

NekoIzMase

pre 13 godina

tu je naravno vecito nezadovoljna ekipa kojoj ce smetati cak i da sami selekuju reprezentaciju.

Napomena, u pitanju je PRIJATELJSKI mec sa Bugarskom koji ne znaci nista a dobra je prilika da se vidi nesto novo.

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

A sto je najcrnje, nama odbrana uopste nije losa... Prosek primanja golova nase reprezentacije uopste nije velik, ali postizanja golova je katastrofalan! Ako ne posmatramo utakmice protiv Farskih ostrva, Malte i slicnih ekipa! Ali je zato Zigic, kralj promasaja sa 3 metra non stop u sastavu!

Ofkovac

pre 13 godina

Prošli put je bilo 6-1 za nas , a sad ćemo videti . Još nešto neće svi pozvani doći , za vikend biće naglih povređivanja . Sve se okrenulo naglavačke .

TESLA

pre 13 godina

Opet zove radosa petrovica, oce li se vec jednom prodati da ga vise ne gledam u dresu reprezentacije!! On nije ni dovljno dobar da igra za Partizan. Zasto nije pozvan Nemanja Matic koji je odigrao svaki minut za Vitese od kad je dosao na pozajmicu. Trivunovic, zove igraca iz nase lige da debituje u 29. godini (puni 30 u januaru) SRAMOTA., ocigledno treba i on da se proda... Napadaca nemamo.. Kaludjerovic u dobroj formi ali ga nema na spisku, bice pozvan kad pocne da stagnira.. I po obicaju stankovica nema na prijateljskim utakmicama i ako se oporavijo od povrede, cuva se za Inter. I milijas nije zasluzio poziv!!

čovek

pre 13 godina

Očajan i ziheraški sastav. Pri tom pomešan sa kukavičkim kompromisima nepozivanjem Stojkovića.
Nećemo se nauživati u fudbalu još dugo sa ovim selektorom.

Da se zna

pre 13 godina

E,ovaj je definitivno izgubio sve kompase,nezna čovek šta radi i ko mu satavlja tim.Garantujem glavom da nikad u životu nije ni gledao Jorgačevića,Radovanovića,ovog iz Spartaka za koga niko nije ni čuo a možda i još nekog.Možda je primetio da doro tipuju u Tipu pa ih zato zove.Razbiće nas braća Bugari kao mi njih u BGD,to će mi biti sigurica u sredu.

pFc

pre 13 godina

Hahaha dva napadaca? Tacnije jedan i po. Sine bre, pozovi Kaludjerovica i Klea, iza Ljajic, Tosic, Krasic, Stankovic/Kacar, i posle ce neko da kaze zemlja puna selektora - a reprezentaciju opet vodi najgori selektor medju nama! Jedina uteha moze da mi bude da stavim na kladionici 100 evra na 0-1 golova.

johan

pre 13 godina

Mi boljeg napadaca od Zigica nemamo, zato hejteri oladite malo. Slazem se da u ovakvim utakmicama treba dati sansu i mladjim igracima, neverovatno je da nema Matica, Tadica i Aleksica na spisku.

bagi arapin

pre 13 godina

Kako je lako sada prorokovati kao Jeremija.Ovo će nam sada "raštimovani "Bugari uzvratiti,tj.revanširati za onaj poraz u Beogradu ,a mi moji ORLOVI odosmo na dole,dokle NEZNA SE.Možda u svemu ovome ima jedna i dobra stvar,zimu ćemo provesti u kalkulisanju UČINKA kako saveza tako i trenera .Sad nevidim nijedan ARGUMENT u njihovu korist.Uspeli su "pokvariti "nešto već učinjeno,nemaju ideja kako napred .Pošto sad već sigurno nećemo učestvovati na EP sačekaće se i taj meč sa Ircima ,e posle toga gospodo bežite kud koji bez i jedne reči .Navikli smo mi kretati ispočetka ,ali sa vama nema druge bez uvrede viste neuki za vaš posao .UZLETIĆE ORLOVI PONOVO !!!! IĆIĆEMO DA OSVOJIMO B R A Z I L ali bez vas.

Red bull

pre 13 godina

Sta radi ovaj covek.Zove neke anonimuse iz Spartaka i OFK-a a nema kaludjerovica koji je kakakv je takav je najbolji strelac lige i prosle godine dok je bio u Radu bio drugi strelac lige.Covek po komandi ubacuje neke u tim ne bi li kao reprezentativci se bolje prodali. Da su pametni Deki, Vidic,Bane Ivanovic, Subotic, Lukovic i svi oni koji igraju u velikim evropskim timovima da bojkotuju reprezentaciju dok je ovakvo rukovodstvo FSS i Pizon selektor pa neka mu igraju Sulejmani (koji ne igra u Ajaxu rezerva je) i igraci iz nase pasnjak lige

Neoverbal

pre 13 godina

Mislim da je važnije od tog spiska da se objavi spisak kriminalaca koji se godinama unazad enormno bogate na račun našeg fudbala, a naš fudbal u tom periodu obrnuto proporcionalno propada... i nema dna.

braCki

pre 13 godina

cim su ga postavili za selektora svi su znali da ce da gura igrace i da ih prodaje preko reprezentacije... i kao covjek se nada da nece sve se u Boga uzda,i kad posle mjesec dana shvatis da si bio u pravu dodje ti da poludis... toliko su procitani da ih znaju i mala djeca.. i ja da se nerviram tu ko budala a da oni sjede u fotelji i da se zadovoljno smjeskaju... e nece. sramota sto su napravili od reprezentacije za samo mjesec dana. od velikana do fudbalske provincije. a veli tole nece vise selektor primati preko 20 000. :))) e pa braco srbi koliko para toliko muzike. sa srecom.

hijena1

pre 13 godina

O selektoru nemam neko lijepo misljenje ali mi se svidja sto je uveo u reprezentaciju neke nove ljude, svezu krv. Neki igraci ocigledno vise nemaju zelju da igraju svim srcem sto pokazuju i rezultati. Ali poziv Ninkovu je presmijesan, sta ce on, ako je morao neko iz CZ bolje da je to bio Kaludjerovic.

pjesma

pre 13 godina

Iako je Zvezdaš pokazuje kompleks zato što ga je Lukić oterao pa zato tera inat Zvezdašima i neće namerno da zove Kaludjerovića iako je i laicima jasno da je Kaludjervoić igrač za velika dela.

puz ubica

pre 13 godina

Vidi se Pizonova filozofija fudbala. Sa njim idu svetli dani za nas fudbal. Stara dobra zvezdina skola. Uvek smo imali bolje trenere od Partizana!

gandalf

pre 13 godina

molim vas kazite mi ko vise gura ovog Petrovica,pa moja baba je brza od njega,sramota da jedan takav igrac igra za neku reprezentaciju ucesnika Svetskog prvenstva a i za slabiju.....

Raul

pre 13 godina

"Mozemo se okrenemo mLogo lepsim stvarima".....Pizon je bio strava fudbaler,ali jadnik ne zna da sklopi dve gramaticki ispravne recenice.Kako li ce on da objasni klincima kako treba da igraju kada ni sam sebi ne moze da razjasni da li se kaze mLogo ili mNogo!

Sasa

pre 13 godina

Gde su sad "Velicine", kapiten Stankovic, Vidic, Lane Jovanovic i ostali da se pobune i da kazu "ne" OVAKVOJ REPREZENTACIJI. Kad je trebalo reci " ne "Kezmanu bili su jednoglasni a sad kada treba otkazati poslusnost Pizonu, prave se ludi. Vidic cuti(videcete da nece igrati) ili ce igrati 2o-ak minuta, kapiten je "povredjen kao i hiljadu puta pre toga kad god je bila prijateljska utakmica.I posle se pitaju kako je Savo Milosevic nakupio toliko nastupa u reprezentaciji. Pa , isao je na kraj zemaljske kugle kad god je bila akcija reprezentacije, nikad , ali nikad nije bio folirant kao doticna gospoda.

Mare

pre 13 godina

Dok odbrana po imenima deluje kao grom koju bi svako pozeleo, Veseli vezni red odslikava jad i bedu naseg fudbala. U napadu nedostaje Panta koji je ipak trenutno u boljoj formi od Mrdje, ili je mesta mozda moglo da bude i za nekog naseg klinca koji daje golove (Kaludjerovic), mada tu je Dimitrijevic tako da je to OK.

Darko

pre 13 godina

Ma netreba da se nervirate-ipak je ovo prijateljska utakmica pa kad wec ima toliko powredjenix neka se pokazu, SULEJMANI i lJAJIC-prwenstweno msm na njih.....A NAPAD JE ZEZCI xD

nb

pre 13 godina

Glupost...hoce da se pokaze kao neki selektor tako sto pruza sansu novajlijama a pritom je pozvao neke anonimuse a 'kuci' ostaju Kaludjerovic, Scepovic i ostali koji su vise pokazali u ovoj polusezoni!
Pozvao je Kolarova koji je proslog vikenda odigrao prvih 20min. od kako se oporavio od povrede!
Nema nam spasa...

Zgranut

pre 13 godina

Ovaj Petrovic odlicno rastura ono sto je Antic dugo gradio.Citam sastav i vrtim neke njegove izjave i u najavi znam ishod nase kvalifikacione grupe.Srbija ce biti na 3. ili 4. mestu i blamaze nam tek slede.

----------------------
NAZALOST !!!

Radovan III PFC

pre 13 godina

A po kom kriterijumu si sastavljao reprezentaciju ???
Neki Football manager ili tako nesto ?
Dva napdaca? Setite se sta su ta dva napadaca promasili na poslednjoj utakmici gde su igrali zajedno samo u jednom napadu 3 100% sanse i nabijali su samo nama pritisak...
Jeste ovo prijateljska i treba probati igrace neke odmoriti ali onda bar znaj na kojim pozicijama ko igra, evo recimo ovaj Miric iz Spartaka decko je super talentovan a igra klasicnog napadaca a ne sredinu terena, ako nameravas da probas nove igrace bar ih postavi na pozicije gde inace igraju!
Razumes se ti u taktiku i fudbal ko Marta u kiselo...

DusanNS

pre 13 godina

Jel mogu ja da igram? Nemam predavanja sredom tako da sam slobodan, jeste da nisam bas neki fudbaler ali sudeci po ovoj listi uklopicu se u tim! :)

Realan

pre 13 godina

pa jel bitno sto imamo samo dva napadaca kada nece ni ta dva niti bilo koja druga dva dati golove. vec duze vreme nemamo napadaca,tako da je bilo bolje da je zvao neke mlade i polako ih uvodi u reprezentaciju,kao sto je uradio sa ljajicem

i od goreg moze gore

pre 13 godina

ma treba pozvati Savu, neka nakrpi 200 utakmica i obori svetski rekord.Kada je ispadao sa Seltom, Saragosom u drugu ligu,sa Parmom zamalo(srecom po njih oslobodili ga se u poslednji cas )bio je standardan i neumoran da mrsi m... tj.konce,davi loptu i sl.onda moze i u ovoj tragikomicnoj predstavi da odigra zapazenu rolu.

iz nemacke

pre 13 godina

Pizon, molimte ostani!
Ti si garant da ne idemo na EP 2012. Ej, stvarno bolje da se ne kvalificiramo za EP. Samo se nerviram. Zar ste vec zaboravili svetsko prvenstvo, ne mozemo da pobedimo velesilu Australiju.Bolje da gledamo kosarku i Tenis.

dusansk

pre 13 godina

Zašto pišete "Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon".....pišite samo Vladimir Petrović Pižon, nije on selektor, Karadžić je, on sastavlja tim....

ANTAMINATOR BREee

pre 13 godina

E sta se desava ovo??! :o
Pa je'l on PiZON pod tolikim pritiskom da ne moze da sklopi celu recenicu? Opet radi mafija?? :o
>>PROPADOSMO MI

Biće tu procenta od prodaje...

pre 13 godina

Nema veze sa mozgom,drugi mu izabrali igrače da ih prodaju,pozvao samo 2 špica a trenutno najproduktivnijeg Kaluđerovića preskače...kad će da ga proba ako ne u ovakvoj tekmi.

nikola

pre 13 godina

Ovaj sastav je manje više ok.Jorgačević i Ljajić će sigurno u budućnosti biti u prvih 11 reprezentacije , možda se još neko od debitanata pokaže.
Jasno je naravno zašto nije zvao Lekovića i Luku iz Rada , kao i Markovića , Milića i Rodića iz OFK-a....

Grobar Ni

pre 13 godina

Коментари у којима се на најпрљавији начин ниподаштава Петровић као фудбалер и репрезентативац се и те како пропустају, а када се у неком постави само питање о оправданости позивања Нинкова, јер својим квалитетом он позиве за репрезентацију не заслужује, онда се то не пропуста и не представља јавности. Срамота. Исто тако, када се за клуб пред стечајем каже да је мали, што тренутно и јесте, то се не пропуста, али зато коментари са поруком ти си само мали Партизан врве овим форумом. Срамота. Желимо исти третман и ништа више.

fenomen

pre 13 godina

Ne zelim da komentarisem ove nove igrace koje je pozvao jer ih nisam gledao ali mogu i hocu da komentarisem o igracima koje sam cesto gledao. Morao je Pizon da pozove Klea i Kaludjerovica jer su nam napadaci katastrofa. Ovo je bila idealna prilika da se njih dvojica isprobaju, igra se u Bugarskoj i ne bi bilo zvizduka grobara i delija kao sto bi bilo u Beogradu.
Poz...

Zemljak

pre 13 godina

Čestitam Veseljku od sveg srca, Nova Gajdobra je uz njega!
Ne kažem da je zaslužio da bude pozvan pre nekih igrača, ali kad vidim Radosava, Ninkova i njima slične ovo je i više nego zaslužen poziv...

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

selektoreee,pa Kaludjerovic !!!
bolju priliku da ga pozoves nisi imao...

pusti od starta Racu Petrovica da svi vidimo sta i koliko moze,po meni on samo zauzima nekome mesto

all round

pre 13 godina

Nasa najbolja postava:

Stojkovic (Brkic)

Ivanovic, Vidic, Subotic( Rajkovic), Kolarov

Krasic, Kacar (Kuzmanovic), Ljajic, Tosic (Tomic)

Sulejmani, Kaludjerovic

Vodja Vidic i da se klincima pruzi sansa. Odbrana nikad jaca i nikad inspirativnija sredina. Svi znaju i sa loptom i da naprave prostor. Kacar odlicno ce obaviti i defanzivne zadatke. Imamo sutere. A napad prebrzi Sulejmani iz drugog plana i spretni Kaludjerovic koji moze i da skoci.

A ne Stankovici, Jovanovici, Zigici. Deki mnogo davi loptu i ne ume da organizuje igru. Zigic ne ume da se pokrene lopta ga kao u drvo pogadja. A Jovanovic veliki Srbin neka malo oladi i ovako su njih troje prematori za reprezentaciju. Od starijih samo Vidic kao vodja i nema brige.

Srbija

pre 13 godina

Osim Radovanovića, Petrović se uverio u velike mogućnosti subotičkog napadača Milića, koji igra na istoj poziciji kao Krasić. Lepe reči imao je i za Miloša Dimitrijevića, za koga je rekao da je mlad i talentovan igrač. On se posebno osvrnuo na igrača sredine terena Trivunovića"On je iskusan fudbaler, ima 30 godina i takav profil igrača nedostaje našem državnom timu. On je pravi dodavač lopti koji može da razvije igru preko krila", rekao je Petrović. Okupljanje reprezentacije predvidjeno je za ponedeljak, a istog dana se putuje za glavni grad Bugarske, gde će biti održana dva treningaSelektor Petrović je pohvalio potencijal bugarske reprezentacije, jer je njegov kolega na klupi, bivši trener Partizana Lotar Mateus, u državni tim pozvao sve igrače koji igraju u inostranstvu. To pokazuje sa kakvom ozbiljnošću Mateus prilazi toj utakmici, mada je Petrović rekao da "ni mi neozbiljno ne prilazimno utakmici".
Osim Radovanovića, Petrović se uverio u velike mogućnosti subotičkog napadača Milića, koji igra na istoj poziciji kao Krasić. Lepe reči imao je i za Miloša Dimitrijevića, za koga je rekao da je mlad i talentovan igrač. On se posebno osvrnuo na igrača sredine terena Trivunovića.

"On je iskusan fudbaler, ima 30 godina i takav profil igrača nedostaje našem državnom timu. On je pravi dodavač lopti koji može da razvije igru preko krila", rekao je Petrović.

daccid

pre 13 godina

sad slušam ovu bruku od selektora /dodavača koji će da razigrava krila/ postoji li trenerska struka u ovoj fudbalskoj nemaštini,TOLE SRAM TE BILO !!!!!!!!!!

Wakes

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...

marko__bgd

pre 13 godina

a gde je gospodin centar sveta golman Stojkovic?pa nema ga,hvala bogu...odlican potez,nece covek razdor u reprezentaciji,i zvizduke sa tribina,zbog nekog tamo koji ima 'ruznu proslost',a i saigraci njegovi koji su sprecili one huligane da ga raskomadaju,verovatno ni oni ne zele da ga gledaju vise...super je to sto je zvao ljajica i sulejmanija,oni su nasa buducnost...i ovi igraci iz domace lige...iako sam zvezdas,drago mi je sto nije zvao jos nekog iz zvezde,jel ne zasluzuju..mozda je trebao da isproba kaludjerovica i klea...obojica umeju da daju gol,a to je ono sto nam najvise fali vec par godina...dobar centarfor,trebao je da im pruzi sansu...sa golmanima smo uvek imali problem...ali trebao je jorgacevic da bude pozvan mnogo ranije...iako ni on nije bas vrhunska klasa,u rangu je sa onim sto ima ruznu proslost:)

pjesma

pre 13 godina

Iako je Zvezdaš pokazuje kompleks zato što ga je Lukić oterao pa zato tera inat Zvezdašima i neće namerno da zove Kaludjerovića iako je i laicima jasno da je Kaludjervoić igrač za velika dela.

Ljuscha

pre 13 godina

Ok. Razumem da kao novi selektor reprezentacije po svom nahodjenju Pizon pozove debitante. Ali ne razumem da ne pozove Klea, ako vec ima nase drzavljanstvo. Ja smatram da bi Kleo trebao da igra za reprezentaciju Srbije.

fudbaler bivsi-Pizonov saigrac

pre 13 godina

Svaka cast Pizonu kao bivsem fudbaleru. Bio je majstor kakav se retko radja.
Medjutim, kao selektor on je najobicniji sarlatan.
Dok on bude vodio reprezentaciju i exsperimentisao necemo se nauzivati fudbala.
Pravit cemo mi Antica od blata.
Mislim da bi ozbiljno trebalo razmisliti o Sinisi Mihajlovicu, Slavoljubu Muslinu, Rajevcu , Dujkovicu ili nekom boljem resenju, a Pizonu i Toletu se zahvaliti da ne upotrebim teze reci.
Dosta nam je bilo blamaze. Imamo mnogo kvalitetnih igraca koji su standardni u najjacim evropskim klubovima, a mi se tu igramo ko mala deca i sluzimo za nabijanje gol razlike.
To bi bilo kao da smo umesto starog "Fice" nabavili novog "Mercedesa", pa umesto da ga upalimo i vozimo, a mi upregli konja da ga vuce.
Tole i Pizon - u paketu napolje !!!!!!!

ljubiša

pre 13 godina

Hoce li se neko setiti da pozove Kaluđerovića? Dečko je mlad ima 23 god. i mogao bi postati vrhunski napadač , kada bi se malo uložilo u njega.

ljubiša

pre 13 godina

Hoce li se neko setiti da pozove Kaluđerovića? Dečko je mlad ima 23 god. i mogao bi postati vrhunski napadač , kada bi se malo uložilo u njega.

puz ubica

pre 13 godina

Vidi se Pizonova filozofija fudbala. Sa njim idu svetli dani za nas fudbal. Stara dobra zvezdina skola. Uvek smo imali bolje trenere od Partizana!

Da se zna

pre 13 godina

E,ovaj je definitivno izgubio sve kompase,nezna čovek šta radi i ko mu satavlja tim.Garantujem glavom da nikad u životu nije ni gledao Jorgačevića,Radovanovića,ovog iz Spartaka za koga niko nije ni čuo a možda i još nekog.Možda je primetio da doro tipuju u Tipu pa ih zato zove.Razbiće nas braća Bugari kao mi njih u BGD,to će mi biti sigurica u sredu.

Darko

pre 13 godina

da sam ja selektor sa owom jedanaestotkom bi decu pravio:

Bojan Jorgacevic

Branislav Ivanovic
Neven Subotic
Aleksandar Kolarov
Nemanja Vidic (C)

Adem Ljajic
Zdravko Kuzmanovic
Milos Krasic
Milan Jovanovic

Lazovic
Sulejmani

E gde bi meni bio kraj i Antica bi zeznuo....

NekoIzMase

pre 13 godina

tu je naravno vecito nezadovoljna ekipa kojoj ce smetati cak i da sami selekuju reprezentaciju.

Napomena, u pitanju je PRIJATELJSKI mec sa Bugarskom koji ne znaci nista a dobra je prilika da se vidi nesto novo.

nemanja

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...
(Wakes, 12. novembar 2010 12:17)


kuku majko BRZ i OPASAN.Videlo se kolko je brz a i opasan protiv jedine iole kvalitetne ekipe u prvenstvu(partizana) nije tuzan lopte primio.Sta bi sa Lekicem njega prizivaste prosle godine a sad nista . Sad bi malo kaludjerovica, a kad se on proda docice sledeci.

Red bull

pre 13 godina

Sta radi ovaj covek.Zove neke anonimuse iz Spartaka i OFK-a a nema kaludjerovica koji je kakakv je takav je najbolji strelac lige i prosle godine dok je bio u Radu bio drugi strelac lige.Covek po komandi ubacuje neke u tim ne bi li kao reprezentativci se bolje prodali. Da su pametni Deki, Vidic,Bane Ivanovic, Subotic, Lukovic i svi oni koji igraju u velikim evropskim timovima da bojkotuju reprezentaciju dok je ovakvo rukovodstvo FSS i Pizon selektor pa neka mu igraju Sulejmani (koji ne igra u Ajaxu rezerva je) i igraci iz nase pasnjak lige

čovek

pre 13 godina

Očajan i ziheraški sastav. Pri tom pomešan sa kukavičkim kompromisima nepozivanjem Stojkovića.
Nećemo se nauživati u fudbalu još dugo sa ovim selektorom.

nikola

pre 13 godina

Ovaj sastav je manje više ok.Jorgačević i Ljajić će sigurno u budućnosti biti u prvih 11 reprezentacije , možda se još neko od debitanata pokaže.
Jasno je naravno zašto nije zvao Lekovića i Luku iz Rada , kao i Markovića , Milića i Rodića iz OFK-a....

Tole odlazi!!

pre 13 godina

dobro je da nije onaj kaludjerovic,ubica velikana sloge iz kraljeva i teleoptika pozvan...ne bi odgledao vise reprezentaciju u zivotu...
(lipi, 12. novembar 2010 12:35)



Polako,dobronamerni prijatelju fudbala,bice prilike i za Kaludjerovica. Bio je jedan od najboljih strelaca prosle sezone,a sad redovno daje golove a nije ni prosao pripreme sa zvezdom. Bolje odmah prestani da gledas reprezentaciju,ionako si vec pun hejta a takvi su svima dozlogrdili...

Maree

pre 13 godina

Mi nemamo samo 2 napadaca, nego samo jednog, Mrdju. Nadam se da ce pustiti Sulejmanija da igra u napadu ili Jovanovica umesto onog promasenog zivota Zigica. Ne mogu vise da ga gledam, radi transformaciju iz odbrane u napadacku formaciju 15 minuta. Brz je i prodoran kao ovi nasi vozovi, pravo olicenje nase zemlje, spor, patetican, bez perspektive, ne bas inteligentan i nepodoban za svetsku scenu...

Bog da cuva...

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Kaludjerovica!Pa sta vise treba da uradi Andrija pa da mu dokaze da je zasluzio da igra za repku?Bolji je od Mrdje i Pante,u boljoj formi,daje golove na skoro svakoj utakmici,brz,opasan...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Wakes, 12. novembar 2010 12:17)

Stvarno,Teleoptik i Sloga su sjajna preporuka,u Evropi takodje reseta mreze,treba da ga pozove....

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

A sto je najcrnje, nama odbrana uopste nije losa... Prosek primanja golova nase reprezentacije uopste nije velik, ali postizanja golova je katastrofalan! Ako ne posmatramo utakmice protiv Farskih ostrva, Malte i slicnih ekipa! Ali je zato Zigic, kralj promasaja sa 3 metra non stop u sastavu!

Kimmo

pre 13 godina

Ne valja ovo nista.Mi gol ne mozemo dati a on pozvao 8 odbrambenih igraca uz jos gomilu defanzivnih veznih igraca.Ne znam stvarno kako on gol misli dati sa Banderom i Mrdjom u napadu.Jel zna neko sto nema Kuzmanovica,Ninkovica,Lazovica..Jedina pozitivna stvar je Mali Ljajic,medjutim ja se bojim da je on njega pozvao samo radi pritiska javnosti, i da ga nece ubacivati da igra nego ce biti samo na klupi.

zatvori vrata

pre 13 godina

Zamolio bih Partizan da proda Radosava Petrovića, jer na kraju znamo svi kako če da završi. Kao gospodin koji mu Partizan ruši snove g. Rnić

hijena1

pre 13 godina

O selektoru nemam neko lijepo misljenje ali mi se svidja sto je uveo u reprezentaciju neke nove ljude, svezu krv. Neki igraci ocigledno vise nemaju zelju da igraju svim srcem sto pokazuju i rezultati. Ali poziv Ninkovu je presmijesan, sta ce on, ako je morao neko iz CZ bolje da je to bio Kaludjerovic.

Sergio

pre 13 godina

Nije mi jasno što selektor pravi toliku gužvu u napadu? "Čak" dva igrača!!! Mnogo je da oba budu na klupi, tako da će na žalost jedan ipak morati na teren i tako da će morati da odstupi od uigrane taktike 7-3-0. Ali budući da je prijateljska može dozvoliti sebi taj luksuz i staviti jednog napadača u igru, nadajući se da ga ovaj neće izneveriti i slučajno dati gol. Ipak nije dobro za samopouzdanje ekipe to da se oseti da je neko sposoban i za to.
E moj goluube Piždravi... i svi oni karadžići koji su te postavili. A ti sitna rajo, Antić ti nije valjao?

Djape

pre 13 godina

A mogao je da pozove baba Persidu, teta Milevu, prababu Simonidu i jos neke njihove drugarice. Ubedjen sam da bi one dale koji gol. Strahota jedna. Anticu, legendo, Srbija je uz tebe, dole rukovodstvo FSS, UAAAAA!

gigi govedina

pre 13 godina

A oni sto im je bilo frka sto Anticu savez daje veliku platu,dal'su sad zadovoljni?

Na sta ovaj spisak lici,kakvo lutanje i diletantizam...

Karadzicu napolje!!

Mladen

pre 13 godina

Aj' da pisemo za sledecu utakmicu "Pizone sto ne zoves Lekica???".
Garant ce nas i za to poslusati, vidite li da sve slusa :)
Eksperimenta radi, molim vas?

Mare

pre 13 godina

Dok odbrana po imenima deluje kao grom koju bi svako pozeleo, Veseli vezni red odslikava jad i bedu naseg fudbala. U napadu nedostaje Panta koji je ipak trenutno u boljoj formi od Mrdje, ili je mesta mozda moglo da bude i za nekog naseg klinca koji daje golove (Kaludjerovic), mada tu je Dimitrijevic tako da je to OK.

Grobar Ni

pre 13 godina

Коментари у којима се на најпрљавији начин ниподаштава Петровић као фудбалер и репрезентативац се и те како пропустају, а када се у неком постави само питање о оправданости позивања Нинкова, јер својим квалитетом он позиве за репрезентацију не заслужује, онда се то не пропуста и не представља јавности. Срамота. Исто тако, када се за клуб пред стечајем каже да је мали, што тренутно и јесте, то се не пропуста, али зато коментари са поруком ти си само мали Партизан врве овим форумом. Срамота. Желимо исти третман и ништа више.

naselje

pre 13 godina

Majko mila, pa taj trivunovic je najgori igrac ikada, pre dve godine su ga iz Vojvodine poterali zvizduci navijaca, toliko je bio debeo, arogantan, spor... Uzas zivi!

johan

pre 13 godina

Mi boljeg napadaca od Zigica nemamo, zato hejteri oladite malo. Slazem se da u ovakvim utakmicama treba dati sansu i mladjim igracima, neverovatno je da nema Matica, Tadica i Aleksica na spisku.

nb

pre 13 godina

Glupost...hoce da se pokaze kao neki selektor tako sto pruza sansu novajlijama a pritom je pozvao neke anonimuse a 'kuci' ostaju Kaludjerovic, Scepovic i ostali koji su vise pokazali u ovoj polusezoni!
Pozvao je Kolarova koji je proslog vikenda odigrao prvih 20min. od kako se oporavio od povrede!
Nema nam spasa...

gandalf

pre 13 godina

molim vas kazite mi ko vise gura ovog Petrovica,pa moja baba je brza od njega,sramota da jedan takav igrac igra za neku reprezentaciju ucesnika Svetskog prvenstva a i za slabiju.....

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

selektoreee,pa Kaludjerovic !!!
bolju priliku da ga pozoves nisi imao...

pusti od starta Racu Petrovica da svi vidimo sta i koliko moze,po meni on samo zauzima nekome mesto

losho

pre 13 godina

u cemu je fora??? ma ovo sve ne zasluzuje ni komentar... Veseljko??? Pa covek ima 30 god, razumem da se nije obezbedio i da treba da se proda, ali dokle vise preko reprezentacije?

role

pre 13 godina

Joj covjeka sta radi.Veseljko Trivunovic, lik koji sa 30 kuka igra u nasoj ligi, mali Cava, koji je se do 26te godine uspio strmoglaviti od francuske do Jelen super lige.U Grenoblu, koji je prosle sezone ispao u drugu ligu Francuske 20 kola prije kraja prvenstva, nije bio ni medzu 23.Nema, prava perspektiva srpskog fudbala.Njih pozivati znaci raskrstiti sa zdravom logikom.Racu, naravno, smak svijeta ne moze pomjeriti iz tima i na to covjek vremenom ogugla ali ova dvojica gore sto su pridodata samo pogorsavaju stvar.Zbog povreda i lose forme za ovu akciju smo utanjili sa krilima i on, mjesto da pozove Tadica, koji u Groningemu redovno gadza u trepavicu svoje napadace, gomila neke polovnjake od kojih je i Bog digao ruke.Matic je morao biti pozvan mjesto Radovanovica, Dimitrijevica ili ovog Veseljka.Standardan je u Viteseu, koji ima ekipu za prvih 5 u holandskoj ligi ali ih tjera maler pa tavore.Ninkovic, Krasic,Deki, Lazovic, Kuzmanovic su povrijedzeni ili umorni i logicno je da ih nema.
Jedino pozitivno od novina na spisku su Ljajic,Sulejmani i Jorgacevic.
Po mom skromnom misljenju, spisak bi imao dozu vizije da su mjesto Trivunovica, Dimtrijevica i Radovanovica pozvani Matic, Tadic i Ignjovski, recimo, jer je decko evo sezonu i po, znaci od svoje 18, najbolje ocijenjeni igrac Minhena 1860,clana cvajte, koja je jaca od mnogih prvih liga, a par svjetlosnih godina je ispred naseg prvenstva.
Ova provjera se mogla iskorisiti mnogo bolje tj da se provjere igraci od kojih se zaista moze ocekivati nesto u budcnosti ali jbg...nadat se da u martu nece praviti ovakve vlratolomije i da ce ekipu osvjeziti pravim pojacanjima.Reprezentacija je relativno mlada i nisu potrebni neki veliki rezovi.Velik broj igraca je u rasponu od 21 do 29 godina, sto znaci da najstariji od te grupe mogu, ako bude potrebno, jos izgurati kvale za Brazil 2014....3 ,4 igraca dodati(Adem,Tadic,Matic i Miralem) na stalni spisak i to je to.

Gradjanin Q

pre 13 godina

Ovaj Pizon ce unistiti reprezentaciju.

nabice ih Bugari, a onda ce biti izgovori tipa, PROVERAVALI SMO IGRACE, UTAKMICA NIJE TAKMICARSKA, O OVAKVIM UTAKMICAMA DOBIJAMO NOVE IGRACE...

A PLATU NARAVNO SVI PRIMAJU U FSS!

Zivi bili pa videli.

Srbija

pre 13 godina

Osim Radovanovića, Petrović se uverio u velike mogućnosti subotičkog napadača Milića, koji igra na istoj poziciji kao Krasić. Lepe reči imao je i za Miloša Dimitrijevića, za koga je rekao da je mlad i talentovan igrač. On se posebno osvrnuo na igrača sredine terena Trivunovića"On je iskusan fudbaler, ima 30 godina i takav profil igrača nedostaje našem državnom timu. On je pravi dodavač lopti koji može da razvije igru preko krila", rekao je Petrović. Okupljanje reprezentacije predvidjeno je za ponedeljak, a istog dana se putuje za glavni grad Bugarske, gde će biti održana dva treningaSelektor Petrović je pohvalio potencijal bugarske reprezentacije, jer je njegov kolega na klupi, bivši trener Partizana Lotar Mateus, u državni tim pozvao sve igrače koji igraju u inostranstvu. To pokazuje sa kakvom ozbiljnošću Mateus prilazi toj utakmici, mada je Petrović rekao da "ni mi neozbiljno ne prilazimno utakmici".
Osim Radovanovića, Petrović se uverio u velike mogućnosti subotičkog napadača Milića, koji igra na istoj poziciji kao Krasić. Lepe reči imao je i za Miloša Dimitrijevića, za koga je rekao da je mlad i talentovan igrač. On se posebno osvrnuo na igrača sredine terena Trivunovića.

"On je iskusan fudbaler, ima 30 godina i takav profil igrača nedostaje našem državnom timu. On je pravi dodavač lopti koji može da razvije igru preko krila", rekao je Petrović.

mmm

pre 13 godina

sve se menja samo napad isti a srbija se muči sa postizanjem golova !?
(1 od selektora, 12. novembar 2010 12:09)

Mozda je problem u veznom redu!?

Belion

pre 13 godina

Sve ovo postaje smesno....ok je sto hoce da proba neke nove igrace...ali ima igraca koji igraju po inostranstvu i cekaju svoju sansu,a nikako da je dobiju....Svi znamo kakva nam je liga...dal je moguce da je pozvan jedan Miric,a nije Rakic koji igra standardno dobro ove sezone za Minhen...ili neki Veseljko koji ima 30 godina,a nije Ignjovski za koga se otima pola bundes lige.....ali to samo govori o tome da reprezentacija sluzi samo za menadzere,kad treba da uvale neke svoje igrace....i da zarade pare.....

Kostolomac

pre 13 godina

Ja sam u Sredu slobodan. Ne znam mnogo dobro da igram ali sam visok i jak i uglavnom neprelazan. Nisam ni narocito brz ali me je tesko zaobici. mozda bi neko mogao da me preporuci Pizonu?

TESLA

pre 13 godina

Opet zove radosa petrovica, oce li se vec jednom prodati da ga vise ne gledam u dresu reprezentacije!! On nije ni dovljno dobar da igra za Partizan. Zasto nije pozvan Nemanja Matic koji je odigrao svaki minut za Vitese od kad je dosao na pozajmicu. Trivunovic, zove igraca iz nase lige da debituje u 29. godini (puni 30 u januaru) SRAMOTA., ocigledno treba i on da se proda... Napadaca nemamo.. Kaludjerovic u dobroj formi ali ga nema na spisku, bice pozvan kad pocne da stagnira.. I po obicaju stankovica nema na prijateljskim utakmicama i ako se oporavijo od povrede, cuva se za Inter. I milijas nije zasluzio poziv!!

fenomen

pre 13 godina

Ne zelim da komentarisem ove nove igrace koje je pozvao jer ih nisam gledao ali mogu i hocu da komentarisem o igracima koje sam cesto gledao. Morao je Pizon da pozove Klea i Kaludjerovica jer su nam napadaci katastrofa. Ovo je bila idealna prilika da se njih dvojica isprobaju, igra se u Bugarskoj i ne bi bilo zvizduka grobara i delija kao sto bi bilo u Beogradu.
Poz...

iz nemacke

pre 13 godina

Pizon, molimte ostani!
Ti si garant da ne idemo na EP 2012. Ej, stvarno bolje da se ne kvalificiramo za EP. Samo se nerviram. Zar ste vec zaboravili svetsko prvenstvo, ne mozemo da pobedimo velesilu Australiju.Bolje da gledamo kosarku i Tenis.

i od goreg moze gore

pre 13 godina

ma treba pozvati Savu, neka nakrpi 200 utakmica i obori svetski rekord.Kada je ispadao sa Seltom, Saragosom u drugu ligu,sa Parmom zamalo(srecom po njih oslobodili ga se u poslednji cas )bio je standardan i neumoran da mrsi m... tj.konce,davi loptu i sl.onda moze i u ovoj tragikomicnoj predstavi da odigra zapazenu rolu.

nekad navijac

pre 13 godina

E pa ljudi, dosta vise ovih smejurija! Kad smo mogli da skinemo Cobeta, valjda mozemo i ove iz FSSa da oteramo konacno. Trebamo se organizovati. Ko ima bager? Gde su ovi iz "Orlova"? Nije jos sve izgubljeno, ako ih se sada otarasimo i postavimo ozbiljne ljude i sposobnog selektora. Igrace imamo, i to jako dobre.
Jos se secam pre mundijala. Svaku recenicu sam procitao o reprezentaciji. A danas me nimalo ne zanima. Cak nisam ni ovu vest procitao.
Ako vec malo sta vredi u ovoj drzavi, ajda da sredimo barem fudbal.
OTPOR!

Kvazimodo Sorabius

pre 13 godina

Ova lista jeste vesela, ali i manjkava!
Nema na njoj Nenada Čanka, Boki-13, Marjana Rističevića, Ekrema Jevrića (kome hitno dati TROJNO državljanstvo)...
PS.
Upamtimo, Pižon će biti najtragikomičnija figura ikada na čelu reprezentacije.
Ovo nam se neko gadno sprda s razumom! Ne mislim na spisak, veća na autora spiska.
O bože, šta smo zgrešili: Karadžić, Babarogić, Ćurković, Džomba i nad svima nezamenljivi Đorić!

Miks011

pre 13 godina

Zato je i dosao za selektora. Ko su menadzeri ovih igraca i u kom dilu su oni sa Karadzicem? To je svrha reprezentacije i fudbala u Srbiji.

bagi arapin

pre 13 godina

Kako je lako sada prorokovati kao Jeremija.Ovo će nam sada "raštimovani "Bugari uzvratiti,tj.revanširati za onaj poraz u Beogradu ,a mi moji ORLOVI odosmo na dole,dokle NEZNA SE.Možda u svemu ovome ima jedna i dobra stvar,zimu ćemo provesti u kalkulisanju UČINKA kako saveza tako i trenera .Sad nevidim nijedan ARGUMENT u njihovu korist.Uspeli su "pokvariti "nešto već učinjeno,nemaju ideja kako napred .Pošto sad već sigurno nećemo učestvovati na EP sačekaće se i taj meč sa Ircima ,e posle toga gospodo bežite kud koji bez i jedne reči .Navikli smo mi kretati ispočetka ,ali sa vama nema druge bez uvrede viste neuki za vaš posao .UZLETIĆE ORLOVI PONOVO !!!! IĆIĆEMO DA OSVOJIMO B R A Z I L ali bez vas.

ne pratim fudbal vise

pre 13 godina

Ne znam samo zasto trosite reci na ovakve dogadjaje.Sta ste vi ljudi ocekivali?Pa nikada i nisu pozivani najbolji,nikoga u savezu nije briga za rezultate i uspehe,samo PARE!Dokle cete biti slepi kod ociju i primati se na demagogiju i jeftine medijske trikove?!Sve ali SVE se svodi na procente koje pojedinci imaju od ugovora igraca.Shvatite to vec jednom...

Darko

pre 13 godina

Ma netreba da se nervirate-ipak je ovo prijateljska utakmica pa kad wec ima toliko powredjenix neka se pokazu, SULEJMANI i lJAJIC-prwenstweno msm na njih.....A NAPAD JE ZEZCI xD

pFc

pre 13 godina

Hahaha dva napadaca? Tacnije jedan i po. Sine bre, pozovi Kaludjerovica i Klea, iza Ljajic, Tosic, Krasic, Stankovic/Kacar, i posle ce neko da kaze zemlja puna selektora - a reprezentaciju opet vodi najgori selektor medju nama! Jedina uteha moze da mi bude da stavim na kladionici 100 evra na 0-1 golova.

Biće tu procenta od prodaje...

pre 13 godina

Nema veze sa mozgom,drugi mu izabrali igrače da ih prodaju,pozvao samo 2 špica a trenutno najproduktivnijeg Kaluđerovića preskače...kad će da ga proba ako ne u ovakvoj tekmi.

Valjak

pre 13 godina

Samo ka su oterali Antića koji je gurao Racu da ga proda. Ovaj Žonpi ne prodaje na sitno već barem 10 odjednom. Ako ga ubrzo ne smene prestići će Deju po broju "debitanata" za prodaju.

Sasa

pre 13 godina

Gde su sad "Velicine", kapiten Stankovic, Vidic, Lane Jovanovic i ostali da se pobune i da kazu "ne" OVAKVOJ REPREZENTACIJI. Kad je trebalo reci " ne "Kezmanu bili su jednoglasni a sad kada treba otkazati poslusnost Pizonu, prave se ludi. Vidic cuti(videcete da nece igrati) ili ce igrati 2o-ak minuta, kapiten je "povredjen kao i hiljadu puta pre toga kad god je bila prijateljska utakmica.I posle se pitaju kako je Savo Milosevic nakupio toliko nastupa u reprezentaciji. Pa , isao je na kraj zemaljske kugle kad god je bila akcija reprezentacije, nikad , ali nikad nije bio folirant kao doticna gospoda.

dusansk

pre 13 godina

Zašto pišete "Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon".....pišite samo Vladimir Petrović Pižon, nije on selektor, Karadžić je, on sastavlja tim....

fuss

pre 13 godina

Majko mila uigravanje bunkera. Samo dva napadaca od kojih za jednog ne mozemo da postavimo igru i da ga iskoristimo, a drugi nije na nivou reprezentativnog fudbala. Nema ni Krasica... Dobra strana su nova lica ali to sve vise lici na mazanje ociju javnosti kao dao se nesto konstruktivno radi sa reprezentacijom... Tuga

tonchev

pre 13 godina

06:10 ,,ja sam na toj utakmici protiv Estonije mLogo o tome razmisljao.." kuku ocu, kuku majci..dabogda me grom spicio po sred glave ako se ikada vise iznerviram zbog reprezentacije..

Vlada

pre 13 godina

Zaboravio je da pozove Toleta. Sa njim bi imali sjanu odbranu, a za napad ne treba brinuti (čim je on u timu navijači kreću u napad).

Crni mi za njim!

pre 13 godina

Odgledao sam konferenciju na b92 linku pa vas iskreno molim da mi pomognete da li je ovo bio Pizon ili Zika Obretkovic?
Hvala unapred!
PS:Ipak mislim da trener koji vodi jednu reprezentaciju treba da ima i odredjen nivo izrazavanja i gramaticke kulture jer ovo sto je Pizon ispricao je slika jednog potpunog analfabete i nepismenjakovica:mLogo,mLogo i 100 puta mLogo,... da nije smesno bilo bi zalosno!
Hvala

Realan

pre 13 godina

pa jel bitno sto imamo samo dva napadaca kada nece ni ta dva niti bilo koja druga dva dati golove. vec duze vreme nemamo napadaca,tako da je bilo bolje da je zvao neke mlade i polako ih uvodi u reprezentaciju,kao sto je uradio sa ljajicem

all round

pre 13 godina

Nasa najbolja postava:

Stojkovic (Brkic)

Ivanovic, Vidic, Subotic( Rajkovic), Kolarov

Krasic, Kacar (Kuzmanovic), Ljajic, Tosic (Tomic)

Sulejmani, Kaludjerovic

Vodja Vidic i da se klincima pruzi sansa. Odbrana nikad jaca i nikad inspirativnija sredina. Svi znaju i sa loptom i da naprave prostor. Kacar odlicno ce obaviti i defanzivne zadatke. Imamo sutere. A napad prebrzi Sulejmani iz drugog plana i spretni Kaludjerovic koji moze i da skoci.

A ne Stankovici, Jovanovici, Zigici. Deki mnogo davi loptu i ne ume da organizuje igru. Zigic ne ume da se pokrene lopta ga kao u drvo pogadja. A Jovanovic veliki Srbin neka malo oladi i ovako su njih troje prematori za reprezentaciju. Od starijih samo Vidic kao vodja i nema brige.

Ofkovac

pre 13 godina

Prošli put je bilo 6-1 za nas , a sad ćemo videti . Još nešto neće svi pozvani doći , za vikend biće naglih povređivanja . Sve se okrenulo naglavačke .

braCki

pre 13 godina

cim su ga postavili za selektora svi su znali da ce da gura igrace i da ih prodaje preko reprezentacije... i kao covjek se nada da nece sve se u Boga uzda,i kad posle mjesec dana shvatis da si bio u pravu dodje ti da poludis... toliko su procitani da ih znaju i mala djeca.. i ja da se nerviram tu ko budala a da oni sjede u fotelji i da se zadovoljno smjeskaju... e nece. sramota sto su napravili od reprezentacije za samo mjesec dana. od velikana do fudbalske provincije. a veli tole nece vise selektor primati preko 20 000. :))) e pa braco srbi koliko para toliko muzike. sa srecom.

Zemljak

pre 13 godina

Čestitam Veseljku od sveg srca, Nova Gajdobra je uz njega!
Ne kažem da je zaslužio da bude pozvan pre nekih igrača, ali kad vidim Radosava, Ninkova i njima slične ovo je i više nego zaslužen poziv...

DusanNS

pre 13 godina

Jel mogu ja da igram? Nemam predavanja sredom tako da sam slobodan, jeste da nisam bas neki fudbaler ali sudeci po ovoj listi uklopicu se u tim! :)

Zgranut

pre 13 godina

Ovaj Petrovic odlicno rastura ono sto je Antic dugo gradio.Citam sastav i vrtim neke njegove izjave i u najavi znam ishod nase kvalifikacione grupe.Srbija ce biti na 3. ili 4. mestu i blamaze nam tek slede.

----------------------
NAZALOST !!!

Radovan III PFC

pre 13 godina

A po kom kriterijumu si sastavljao reprezentaciju ???
Neki Football manager ili tako nesto ?
Dva napdaca? Setite se sta su ta dva napadaca promasili na poslednjoj utakmici gde su igrali zajedno samo u jednom napadu 3 100% sanse i nabijali su samo nama pritisak...
Jeste ovo prijateljska i treba probati igrace neke odmoriti ali onda bar znaj na kojim pozicijama ko igra, evo recimo ovaj Miric iz Spartaka decko je super talentovan a igra klasicnog napadaca a ne sredinu terena, ako nameravas da probas nove igrace bar ih postavi na pozicije gde inace igraju!
Razumes se ti u taktiku i fudbal ko Marta u kiselo...

Raul

pre 13 godina

"Mozemo se okrenemo mLogo lepsim stvarima".....Pizon je bio strava fudbaler,ali jadnik ne zna da sklopi dve gramaticki ispravne recenice.Kako li ce on da objasni klincima kako treba da igraju kada ni sam sebi ne moze da razjasni da li se kaze mLogo ili mNogo!

Neoverbal

pre 13 godina

Mislim da je važnije od tog spiska da se objavi spisak kriminalaca koji se godinama unazad enormno bogate na račun našeg fudbala, a naš fudbal u tom periodu obrnuto proporcionalno propada... i nema dna.

ANTAMINATOR BREee

pre 13 godina

E sta se desava ovo??! :o
Pa je'l on PiZON pod tolikim pritiskom da ne moze da sklopi celu recenicu? Opet radi mafija?? :o
>>PROPADOSMO MI

daccid

pre 13 godina

sad slušam ovu bruku od selektora /dodavača koji će da razigrava krila/ postoji li trenerska struka u ovoj fudbalskoj nemaštini,TOLE SRAM TE BILO !!!!!!!!!!