Fudbal 87

Utorak, 28.09.2010.

23:19

Krstajić: „Čestitam saigračima“

Kapiten Partizana Mladen Krstajić rekao je da je njegova ekipa, uprkos porazu od 1:3, ostavila dobar utisak <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=09&amp;dd=28&amp;nav_id=461682" class="text-link" target= "_blank">protiv Arsenala u Ligi šampiona</a>.

Krstajiæ: „Èestitam saigraèima“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

United SOUTH-PFC

pre 13 godina

OJ PUBLITO NESRECNO DETE,o kakvoj sramoti ti govoris,verovatno je i ATMOSVERA BILA SRAMOTNA,I SERIJA INCIDENATA. U INAT,SVIMA ovakvima.

pablito

pre 13 godina

@WD
Ta utakmica kad je nestalo struje, SRJ/Hrvatska je odigrana 18.8. 1999. samo 2 meseca posle divljackog bombardovanja i rasturenog elektrosistema. Sram te bilo da tako pricas. A ovo veceras je samo vasa sramota jer ako vec renovirate stadion pocnite od instalacija, to se uci jos u ET skoli.Mada dovoljno je sinoc bilo svetla da se vidi sramota

Sto se kompleksa tice, da, jesam iskompleksiran i isfrustriran u nemoci da se stane na put "drzavnom projektu" "evropskog Partizana" i rusenju Zvezde u stecaj. Zar nije cudno da Zvezda u svim sportovima istovremeno pada, a da Partizan bas svugde cveta. Koincidencija, ili?

A ovo ti pise covek koji je sa Grobarima iz kraja isao na Jug uvek kada su gostovali Dinamo i Hajduk, gledao sam Dinamo Drezden, Seltik, Romu...Sad ne bih i da mi dzabe daju kartu, ogadili ste mi se.

Cipi

pre 13 godina

Mislim da smo igrali ok, rezultati ce doci... Braga nam je sansa i ako ih pobedimo bar jednu, mislim da realno mozemo 3. u grupi biti. A zna li neko sta je sa Moreirom, ja stvarno ne znam jel on povredjen ili sta...?

WaNy23

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !
(Goran, 29. septembar 2010 08:36)

E pazi,da se takav fudbal (kao u engleskoj) igra ovde (u srbiji) stadioni bi takodje bili uvek puni ;)
cao :)

Romarinho

pre 13 godina

Ko je ocekivao pobedu ili remi protiv Arsenala definitivno ne stoji dobro na psiholoskom planu.Arsenal je igrao bez 4 najbolja igraca a mi smo jos imali srecu da izgubimo sa 3-1 a ne sa vecom razlikom.Nego jedna stvar mi je postala sasvim jasna nakon ove utakmice,a to je da Petrovic ima nekog strasno dobrog menadzera iza sebe koji mu je omogucio da igra u Partizanu,i sto je jos gore, u reprezentaciji.Milijas je za njega Usain Bolt,a svi znamo kakve atletske sposobnosti(ili nedostatak istih) ima taj fudbaler.Ako uspeju da ga uvale nekome za par miliona evra bicu veoma srecan,sve dok se on ne vrati sa 30 godina(nakon tumaranja po Francuskim,Nemackim i Italijanskim drugim ligama).

strucnjak na kvadrat licno

pre 13 godina

Borili se jesu, neki manje neki vise, hteli jesu, opet neki manje neki vise, ali osnova u fudbalu je ZNANJE, KVALITET, STRUCAN RAD, DOBAR TRENING, a srce, volja, htenje su osnova za sve ovo sto odredjuje uspeh, kao i za one ekstra zavsnice, ovo izmedju je strucnost, znanje , rad.
Pa sta ako je Arsenal, sta i da je Barsa!?
Ovo nije individualni sport vec timski, tim moze sve pa i nemoguce, kada se postavi na pravi nacin, ali to se sve vezba i uvezbava na treninzima, koji su najvazniji aspekt svakog ozbiljnog tima.
Ovi nasi deluju ko da ne treniraju nista osim durisanja lopte do besvesti i slicnog.
Ocete resenje?? Recicu vam!! PRESING!!!
Presing vec na protivnickoj polovini, ili preciznije na 25-30 metara od protivnickog gola, tu pocinje i zapocinje odbrana nase mreze, prekidanje i remetenje akcija protivnika, koji je onda primoran da durisa lopte, bas onako kako je Arsenal nas pritego.
E to je resenje, a ne cekalica ko sto Partizan igra u 90 odsto utakmice , 8-9 igraca u nekoj nepokretnoj i bezopasnoj zoni na 30 metara od NASEG gola, dakle naseg, a ne tudjeg, gde im protivnici nesmetano kombinuju, drze loptu, smisljaju akcije, ubacuju, dodaju, a ovi nasi na 10 metra od njih, i jos ih gledaju!???
A onda ocekuju da ne prime gol!??
Prosto zoves protivnika, dajes mu prostor ali i volju da te zeza, da se razmase, i da te ako je dobar napuni.
Tako Partizan igra u evropi, a to je lose, jako lose, da nije Vlade Stojkovica, kuku nama, ali ozbiljno, sada bi vec primili 10 gola u LS! Sreca pa imamo njega.
Dakle, Stanojevicu, Krstajicu i ostalo drustvo u pfc, ispravljajte ovo na treninzima, vezbajte ofanzivne akcije, i samo ofanzivne akcije, za odbranu je ovaj presing dovljan, i vise nego dovoljan, samo to primenite, i non stop non stop vezba pas, dodavanje, dupli pas, istrcavanje u prazno, to da vezbate od jutra do mraka, i rezultat dolazi.
Pola igraca Partizana, a mozda i vise, ne zna osnovne elementarne fudbalske stvari, tako Stanojevicu da nametnes paklen trening i da konacno uvezbaju tu osnovnu fubalsku azbuku, dodavanje, otvaranje, utrcavanje, dupli pas, sut!!!
Da vezbaju od jutra do sutra, a ne da kukaju kako su se isprsili jednom "mocnom". "premocnom" Arsenalu, da "cestitaju" jedan drugom, a da pri tom na utakmici nisu napravili ni jednu smisljenu akciju.
PRESING, AGRESIJA, OFANZIVA, HRABROST, SRCE = KROV EVROPE!!!
Kapish!??

nms

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

covek vam je sve lepo objasnio. sta tu nije jasno? pa zar ste toliko glupi da ne razumete. citam komentare i ne verujem.

MiljanV

pre 13 godina

Dobro nije izgubiti, ali je dobro nešto naučiti u porazu, što kaže jedan revolucionar „poraz je prvi korak ka pobedi“! Zato izvuci Stanojeviću pouke, navijača niko ne može prevariti, ali kad ceo stadion zna da Tomić ne može da igra, trebalo bi i ti da znaš. Gledao sam ga i protiv Helsinkija, i Anderlehta, i u Čačku kad ne zna da izvede dva lagana slobodnjaka, o duel igri da ne govorimo, pa šta (ili ko) te to tera da ga stalno držiš u startnom timu. Ako je dosta, dosta je! A ovamo idu priče o Moreiri, koji nije spreman, pa i takav je mnogo bolji i borbeniji od Tomića! I Savić je bolji od Jovanovića, pruži mu veću minutažu.
A za jednog zvezdaša koji ovde spominje da je Zvezda igrala veće mečeve, pa su znali da zvižde kad ne igraju, pitanje koje to veće mečeve i kada? Ako misli na one iz doba SFRJ, onda da ga pitam koliko je takvih mečeva bilo u ondašnjoj Jugi, a koliko sada, koliki je bio BND tada, a koliko sada, koliko je bilo stanovnika tada, tako da se ne da uporediti! Da nije Zvezda imala podršku privrede iz tog doba da li bi imala jak tim, to je ono što ne razumeš! Kad ti razbiju zemlju i pretvore u (polu)koloniju, ne možeš da se boriš ravnopravno, a ti bi hteo da igraju kao legija stranaca Arsenala, koji dolazi iz jedne jake kolonijalne zemlje. Fudbal je samo nadgradnja društva, a bazu su nam razbili, kad to shvatite biće vam jasnije, i zašto Krstajić čestita saigračima.
I meni je bilo krivo, kad vidim da ne možemo da pariramo u dobrom delu meča, ali vidite da to nije mogla ni Braga, a bogami i mnogi jači timovi Evrope. Kad bi bilo da ovi naši igrači mogu da igraju zajedno do 28. godine kao u SFRJ, druga bi to pesma bila, pa se ne bi ovi klinci oduševljavali Arsenalom. Mi stariji znamo da smo lako igrali sa svima, a ovi što navijaju za strane klubove to rade iz nemoći jer za bolje ne znaju, imaju potrebu da navijaju za moćne jer se osećaju slabim, to je kompleks koji se teško leči! Žao mi ih je, stasali su u teško vreme ratova i sankcija, a navijaju za klubove iz zemalja koje imaju značajnu ulogu u njihovim stradanjima i „razmišljanjima“.
Napred Partizan, nema kud nazad, u inat svima!

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Hvala Partizanu, na prikazanoj igri, borbenosti, zalaganju, želji da dođu do bodova i kada su imali igrača manje protiv daleko kvalitetnijeg Arsenala i što su nam omogućili da slušamo himnu LŠ na našem stadionu, da igramo u istoj sa najjačim klubovima u Evropi, a samim tim i da se mi osećamo najjačim !! Dokazali smo da uz takav pristup igri idu i ovakvi navijači. Navijači- najbolji u Evropi !!
A vi iz komšiluka, ako mislite da nas možete isprovocirati ljubomornim komentarima, varate se, jer smo svesni svoje snage i znamo gde pripadamo, a pripadamo LŠ.
I KADA NE BUDEŠ PRVI TI I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA !! (ovu pesmu možemo samo u Evropi da pevamo, jer kod nema smisla, ovde smo uvek prvi)
Živeli !!!

nikola

pre 13 godina

Jedina razlika je u tome što oni dva puta nedeljno igraju jake utakmice, a mi nijednom u godini, ponekad jednom-dvaput. Da se mi naviknemo na ovakav fudbal, brzo bi se po kvalitetu približili. Imamo kvalitet, ali on ne može da se kali na našoj ligi, nego minimum jadranska ili tako neka regionalna...minimum...drugačije bi i treneri i igrači razmišljali...ali to koliko vidim nije blizu ostvarenja

CRVENO BELA ARMIJA

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !
(Goran, 29. septembar 2010 08:36)

Pomesao si Arsenal sa ZVEZDOM I DELIJAMA!

kokanidja

pre 13 godina

Komsije, cestitke na atmosferi pred pocetak i na kraju utakmice, kao i na po 15 pocetnih minuta svakog poluvremena. Ovakav Partizan me po potencijalu malo podseca na Zvezdu od pre nekoliko godina sa Zigicem, Jankovicem, Pantelicem....kad su padali PSV, Roma i ostali. I mi smo tu bili negde, a uvek je falilo ono malo, za nesto vise. A to malo, moji prijatelji, su jake utakmice u nogama...Gledam sinoc 30 i neki minut, kada je Jovanovic sa skoro gol linije izbacio onaj lob, decku je dusa u nosu, dres natopljen znojem, obrazi crveni kao da ga je neko samarao, a tek je trecina utakmice. On, kao i velika vecina, toliko oznoji dres u dve trecine ovog naseg jadnog prvenstva, kao sinoc za pola sata. Jednostavno, nama fale jake utakmice, jak ritam na tim utakmicama. Reci ce sad neko, statistika kaze da je Partizan pretrcao oko 113, a Arsenal 112 kilometara. Jeste tacno je, ali je Arsenal imao 65% lopte u svom posedu, sto ce reci da su ovi nasi sinoc trcali po principu, kud koji mili moji! Gubila se snaga bespotrebno... Zakeroni je pre par godina bio u Beogradu i na svom predavanju dosta paznje posvetio "pametnom" trcanju. Ocigledno su ovi nasi treneri cackali nos, pa malo uvce, dok je covek objasnjavao....
Krle me je malo razocarao sinoc. Majstor je za odbranu na 20-30 metara od svog gola, ali kada je 16 metara u pitanju, dosta pliva. Ostavlja sinoc dva puta Samaka kolegama iz odbrane, iako mislim da je trebao on da bude taj koji bi mu se prilepio i na iskustvo mu objasnio par stvari, onako kako on zna, van 16 metara. Prvi put Marku Jovanovicu, epilog crveni karton i penal, drugi put Savicu, epilog 1:2....za 1:3 kasni na Skilacija....po meni je ipak on sinoc dosta podbacio, u odnosu na recimo Sahtjor ili Anderleht.
Pohvale Stojkovicu, jer da nije bio raspolozen, pitanje je kako bi se situacija razvijala da je na semaforu posle pola sata igre stajalo 0:3. Arsenal nije ekipa koja staje kad ubedljivo vodi...
Treba biti realan i shvatiti da ste sinoc igrali sa nosiocem grupa za LS, znaci medju 8 najboljih evropskih ekipa. Ocekivati bod je po meni malo avanturisticki, pa makar i ne igrali sa Fabregasom, Van Persijem, Bendtnerom i ostalima, ovaj i ovakav Arsenal od sinoc, je bar 2-3 puta jaci od sampiona ove zemlje.
Zelim vam svu srecu u utakmicama sa Bragom, mada sam malo skeptik i po tom pitanju. Jer kako vi u njima, tako i oni u vama vide sansu za trece mesto u grupi. Ne znam, nadam se najboljem, videcemo.....podrav komsije

pero

pre 13 godina

Ovo je vec pateticno. U svim novinama pise se o "herojskom" porazu Partizana, jedni drugima cestitaju. Izgleda da su se ovdje ljudi toliko napunili demagogije da sada postoje i razne vrste poraza. Pa igraci Partizana su u prvom poluvremenu bili paralizovani od straha. I na 1;1 i odbranjeni penal nisu se okurazili da krenu naprijed. Sa samo malo vise agresije mogli su biti ravnopravni protivnici. Arsenal se dodaje a oni gledaju i niko da pokusa da ih omete. Pateticno. Stojkovic i Kleo jedini na razini. Dok god stampa i navijaci slave poraze, pisi propalo.

braci

pre 13 godina

Na čemu ima da čestita saigračima?! Grobari nemaju tim za ligu šampiona i tu se priča završava, to što su imali sreću na svojoj strani protiv anderlehta to je druga priča. Arsenal je pokazao kako se igra moderan evropski fudbal i to sa drugim timom, tako igra i barsa i još neki klubovi. Kakva borbenost, hrabrost, požrtvovanje i Majk Tajson je borben, Usein Bolt je brz pa ne igraju fudbal. Nego uzimajte pare kada već možete od marketinga, ulaznica, uefe,za sportske rezultate gledajte da uzmete bod protiv brage u Beogradu, a gostovanje u Londonu ne smem ni da zamislim. Ovaj tim bolje da je igrao ligu evrope tamo bi imao mnogo više izgleda.

sveta

pre 13 godina

Posle svih ovih komentara, jedno je jasno:
Navijaci FK Partizana NE ZASLUZUJU da gledaju svoj tim u ligi sampiona!
Sta vi hocete uopste? Uporedite za pocetak Englesku i Srbiju kao drzave, pa kao fudbalske nacije, pa sa istorijskog aspekta. Mislite da jednom kad se plasiramo u LS da smo dovoljno dobri da pobedimo Arsenal?? Nikad niste zadovoljni! Pobedimo Helsinki 3:0, vi kazete, malo je. Igramo 2:2 za Anderlehtom, vi kazete, sramota je. Izbacimo ih na penale, vi kazete, sramota sto smo ispustili 2:0. Izgubimo samo 1:0 od Sahtjora, vi kazete, kakav je ono bunker, sto ih niste napali? ITD. HEJ!
Jedan kaze, nemate veze, Arsavin vam pravio dar-mar. ARSAVIN, brate! Pa on je pravio dar-mar po odbrani Holandije i uveo Rusiju u polu finale EURA2008. Pa jel sramota kad ti Arsavin napravi dar-mar? I nije tacno da ne znamo da primimo loptu. Ovo je bila jedna od tehnicki boljih utakmica. Boya koga pljujete je sigurno uhvatio 15ak lopti. SASU KAPITENA niko da POMENE a drzao je cas fudbala!
Umesto da budete srecni sto vam je voljeni klub ukazao priliku da gledate evropske velikane vi samo pljujete i pljujete!

oju ste tekmu gledali

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da još ima nekog ko komentariše da je igrao ovaj ili onaj mi bi smo pobedili,kao i da je igra bila dobra.Eeeejjj,pa igrali su viktorije,skoro da loptu niste pipnuli,neznam da li ste imali posed lopte i 20% a realan rezultat je trebalo biti 1:8

Dragan

pre 13 godina

Dobro ste se suprotstavili u prvom poluvremenu???!!! Pa, da li si mogao išta smešnije da izjaviš? U to prvom poluvremenu o kom pričaš mogli su vas deklasirati.

Mika NS

pre 13 godina

(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
Da je Zvezda igrala LS???
Evo ovako, lista Zvezdinih pokusaja da igra LS(svaka cast za osvojeni KES,ali ovo je potpuno druga stvar):
Dinamo Kijev 0:0,1:1
Bajer Leverkuzen 0:0,0:3
PSV 3:2,0:5
Rendzers 0:1,0:0
Sa ukupno 4 data gola u 4 zavrsna pokusaja da se udje u LS!
Jedno su iluzije drugo su cinjenice.
Niti Partizan moze da dobije Arsenal, niti Zvezda moze da udje u LS da bi sa Arsenalom igrala.
Tako stvari stoje,nazalost.

posmatrac

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i moram da kazem da je Kleo klasa!!! Odlicna partija Stojkovica,da nije bilo njega bil bi svasta!!! Sam pocetak utakmice je bio odlican za partizan, i da je sudija imao malo vise hrabrosti, mozda bi se izvukli sa bodom, u svakom slucaju bila bi bolja utakmica! Partizanu su juce nedostajali ofanzivniji bekovi, i mnogo ubedljiviji TOMIC i PETROVIC koji su odigrali kao dve babe! Arsenal je odigrao u svom stilu, brzi pasovi, brza igra i jako raspolozeni Arsavin u prvom poluvremenu!

Moram da kazem da ne razumem ove Zvezdase sto se javljaju sa komentarima! Idite i gledajte Vas tim, imate Црвена звезда : Металац, a nas ostavite da gledam NAS pa makar gubio i sa 10 nula!!!

marc

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan, jer sam sinoc dobio ono sta sam zeleo. Nismo igrali neki bunker, igrali smo fudbal, pokusavali koliko smo god mogli da ih ugrozimo, i to je sve lepo izgledalo. Nasa igra ima i glavu i rep, a ishod je ocekivan. Dugo pratim Ligu sampiona, i u 85% slucajeva je ishod meceva u prva tri kola izmedju istocno-evropskih ekipa i tima kao sto je Arsenal, ovakav kakav je bio sinoc u Beogradu. Isto bi bilo i da je Arsenal gostovao Steaui, Olimpijakosu, Sparti iz Praga ili Zilini. To je jednostavno tako, za nas su oni (jos uvek) sa druge planete, i uopste ne treba da se uznemiravamo zbog toga, ni da se poredimo s njima. Nasa mera je Anderleht, Braga, i svi takvi jako dobri timovi iz drugog esalona evropskog fudbala. Arsenal igra Premijer ligu i Ligu sampiona oduvek, ima tim vredan preko 300 miliona, a mi dolazimo iz lige gde igramo sa kim igramo, i uvek su to utakmice gde se protiv nas igra bunker, i gde je intenzitet, dueli, brzina, na neuporedivo nizem nivou nego u Premier ligi. Ovo sinoc je odlicna skola za nas, i na ovo treba gledati kao na proces ucenja, koji ce jednog dana dati rezultate. Setimo se samo koliko smo "ucili skolu" u kosarci, godinama nismo mogli da se izborimo sa spanskim i drugim alama, pa je bilo potrebno da postavimo sistem, odigramo more teskih utakmica u Evroligi i jakoj Jadranskoj ligi, da bi danas bili ono sto jesmo- jedan od najjacih klubova Evrope. Isto ce tako biti i u fudbalu, naravno pod uslovom da Partizan osvoji titulu, a to ne moze da se desi jedino ako razni Babarogici bas mnooogo krenu da kradu. Jer da se razumemo, postoji jedna cinjenica koju ce priznati sami sebi i oni najzadrtiji medju njima, koji nas gledaju s mrznjom sredom i cetvrtkom u Ligi sampiona i Evroligi, i cija su jedina radost postali porazi Partizana. Ta cinjenica glasi: Partizan je daleko najbolji fudbalski tim u Srbiji. Porediti one koji vec tri godine ispadaju u Evropi u julu, sa ovim timom koji igra LS, i igra ovakav, za nase uslove, odlican fudbal je u najmanju ruku neinteligentno. Sad samo ostaje da se nadamo da ce konacna tabela odraziti realan kvalitet, cemu bi, je l' te, svi trebalo da stremimo...

Grobar

pre 13 godina

Uglavnom, mi smo igrali i izgubili, a oni su sedeli u svom muzeju i gledali uspehe od pre Hrista, pardon GLEDALI SU NAS I ARSENAL.

Toliko...

DejanSF

pre 13 godina

Prvo bi voleo da cestitam na odlicnoj utakmici golmanu Stojkovicu. Da nije njega bilo moglo je pasti i vise golova nego tri. Iako Partizan nije nesto dobro igrao, ipak imali su sansu i da pobede ili da igraju nereseno. Da Kleo nije promasio penal, da sudija nije bio pod UEFA Mafijaskom pritiskom da pomogne Englezima da izvuku tri boda i da se slucajno nedesi da Partizan iz Srbije nema sansu da ide dalje u drugi deo takmicenja. Bilo je ocigledno da na trenuncima Partizan je pokazao da zna da malo igra fudbal i da da pritisak Englezima. Cak u prvom poluvremenu trebali su da dobiju jos jedan penal, ali sudija (Svaba) ko zainat nije video penal. Ali je u drugom video penal kada je onaj Arapin (Sakmar) napravio Oskarsku padavinu, sto je bilo ocigledno da ga Jovanovic jedva pipno. To je zvao penal. Posle toga, je bilo ocigledno da Partizan vise nije imao sansu, a narocito sa najgorim Srpskim centarbekom "Krstajicem", kome nebi dao da igra za moj tim i na amaterskom timu. Taj igrac je najsporiji na terenu, i iako je najvisi, uvek ce ga svako odskociti. Verujem i mali Kinezcici. Zbog njega i Reprezentacija a i vidim Partizan uvek primi najmanje po jedan ili kao danas dva gola. Kakav on kapiten i zahvaljuje se svojim saigracima. Pa i ja bi se zahvaljivo kada non stop neko mora da ga izvlaci iz sranja. Ali vidi se isto razlika Evropskog fudbala i naseg srpskog. I moram da prizam, da Partizan mora da dovede bar jos dva ili tri crnca, da se bore, a da izbace Krstajica i nazalost onog Ilica, sto je imao katasrofalnu utakmicu veceras.
Mozda kad stvarno se Srpski narod i cela zemlja vrati sa neba sto misle da imamo dobar fudbal. Svi timovi jedva trce i nemogu da sklope pet pasova uzastopce, a kamoli da sagrade neki dobar napad. Celo vreme se brane, i ako na kontra nesto uspeju, to je sve. Treba da se izbace svi mafijasi sto vode i menadjuju nad fudbal. Onda mozda ce mo imati neku sansu na medjunarodnim takmicenjima.

Lemi

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
HAHAHAHAHAHAHA ... cekaj, cekaj da se smirim, zabole me stomak ... ma jace je od mene ... HAHAHAHAHAHAHA

Strucnjak

pre 13 godina

Evo zašto komentarišem utakmicu sa Arsenalom ovde.
Prosto tamo gde je tema igra Partizana i Arsenala od vredjanja i upotrebe reci "kompleks" ne može da se pročita ništa više.
Kapiten Krstajić je čestitao fudbalerima na odličnoj igri. Kad ste na stadionu to se vidi. Vidi se da su dali sve od sebe. Vidi se da je Arsenal bolji ali se takodje vidi da može da rimi gol.
Vidi se da je Saša Ilić igrao odlično, da se Kleo vraća da pomogne odbrani a sa mesta na kom sam bio i da je loše odreagovao pred golmanom Arsenala.
Retko pored poraza mogu da kažem da sam zadovoljan. Ovo je taj slučaj.
Juče sam primetio da navijači prave istu atmosferu kao u pioniru i odnose se prema svemu kao prema KK Partizan. Rešeni su ljudi da KK i FK imaju isti rejting, da fudbaleri budu kao košarkaši. na forumu pročitam komentare da je neko nekog obrukao o ponižavanju i tome slično.
I navijačima Partizana a i onima koji to nisu dajem ovu svoju procenu stanja na poklon bez vredjanja i ponižavanja.
Jučerašnja poruka koju su navijači poslali igračima, klubu, upravi, je bila potpuno nedvosmislena i jasna: "Hoćemo da FK Partizan u evropi bude ono što je KK u Evropi"
Nije problem i hoću da budemo svesni da to može, ali ne odma. Hoću da računam da je recimo ovo juče početak. Očekujem da je uprava kluba primila istu poruku onako kako sam je ja shvatio. Da nastavi u tom pravcu, da i naredne godine igramo u Evro takmičenjima i da kroz igru na terenu gradimo rejting kluba. Ne ove godine ni sledeće nego iz godine u godinu. Malim koracima, leva pa desna noga dok ne potrčimo.
Iskreno mi je krivo što više ni jedan klub iz Srbije ne učestvuje u Evro takmičenjima. Za posledicu to ima zlurade komentare koji opterećuju forume do te mere da je nemoguće takmičiti se čak i kad su te gluposti pisanja u pitanju. Uzrok tome je JSL i fudbal koji se igra u Srbiji. Potpuno se slažem da se kod nas igra lošiji fudbal. Država, kriza, imovinski odnosi, stadioni, zemljište oko stadiona, ekonomski pokazatelji i ne pokazatelji sve razumem. Šta ne razumem. Da se ne RTSu ne pravi emisija i ne analiziraju ostale utakmice LŠ koje su odigrane nego ide SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.
Da Država ako uloži u stadione i u fudbal može da očekuje da joj se to vrati u budžet, jer fudbal je biznis, a mi pored jabuka možemo da izvozimo i fudbalere. trenutno se ponašamo kao u poslovici SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.

još samo ovo
Svaka čast igračima, navijačima, radnicima semaforu i ostalim subjektima.
Sve je ok
poraz je poraz
da su bolji bolji su.
Nije uloga krstajića i ostalih da pobede.
Njihova uloga je veća i teža
Njihova uloga je da počnu
A uloga svih nas navijača Partizana i onih koji to nisu, Uprava klubova da nastave da probamo da igramo i gledamo dobar fudbal, klubove u evro takmičenjima, i još jednom dobar fudbal makar i primali pet komada.

Pop

pre 13 godina

Sporost, los prijem lopte, lose dodavanje, losa duel igra,.... Sve su to karakteristike srpskog fudbala. Nasi fudbaleri jednostavno ne igraju moderan fudbal. Nije problem izgubiti od Arsenala, ali za razliku od kosarke, gde je Partizan, prosle sezone, bez prvog igraca EL, Marica, dobio neporazenu Barcelonu, u fudbalu Partizan protiv desetkovanog Arsenala izgleda pogubljeno. Znam, mnogi ce reci da su zapadnjaci mnooogo bogatiji. To je u redu, ali bogatiji su i u kosarci, pa se ipak moze igrati protiv njih. Pogledajte samo meceve domaceg prvenstva. To je kao da gledate usporen film. Ne mozete stalno tako igrati a onda u Ligi sampiona igrati nesto sasvim drugo.

Goran

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !

Makaveli

pre 13 godina

@sasa jokic i ostali kriticari: gde vi zivite??? Pa Partizan redovno igra protiv timova tipa Javor, Cukaricki, Rad itd., a ovi svake nedelje (nekad i po dva puta) protiv Mancestera, Celzija, Liverpula... I onda vi ocekujete da mi mozemo tim tempom da se nosimo sa njima? O budzetu i kvalitetu igraca necu ni da pricam. Senzacija je da smo izbacili Anderleht, ali vase pamcenje je izgleda jako kratko.
Momci, svaka cast, samo nastavite tako. Rezultati ce doci, imamo jos 3 utakmice sa protivnicima sa kojima mozemo da se nosimo. Verujem u vas!

Branko

pre 13 godina

Stvarno je sramota ovakav Krstajicev komentar. Dok god budemo razmisljali kao Krstajic nikad od naseg fudbala nece biti nista. Problem je u glavi ocigledno.

veljko

pre 13 godina

Statistika sve govori.Pogledajte procenat lopte u posedu.Imao sam utisak da se Arsenal sa svojim drugim timom sprdao sa Partizanom.Nase akcije su se svodile na neke individualne i vise slucajne situacije.Slabiji deo tima iz Londona je bila odbrana.Nas tim mora da se oslobodi tipa igraca kao sto su Sasa Ilic i Ilijev.Ono imaju znanje,za nasu ligu,ali za Evropu treba jos po nesto.Brzina i snaga.Cim vidim igraca da posle svakog imalo brzeg sprinta ili duela,odmah namesta carape,gleda u nebo sa smeskom(kao nije me htelo),jasno je da su to igraci potpuno nespremni fizicki za ovakvu ligu.Bez dobre kondicije,brzine i solidnog tehnickog znanja nema nista u modernom fudbalu.Zato nijedan nas fudbaler nije nosilac igre ni u jednom time u Evropi gde igraju.Ako je brz i snazan,tehnicki je tanji,ako je tehnicki solidan,malo je sporiji itd..To su Ilic i Ilijev dobro iskusili kada su otisli da igraju u inostranstvu.Zato treba pustiti mlade igrace da se odmere sa pravim profesionalcima i da vide gde sve zaostaju i gde im je trenutno mesto.Onda ce imati i vremena da nesto poprave,bez obzira na poraz.Od poraza se uci, a da li je bio 1.2 ili 5 prema nula,je manje vazno.Znalo se unapred ko je ko.Da je kojim slucajem ostalo 1-1,onda bi bili hvalospevi i kako je golman bio fantastican.I na tim pricama bi ziveli godini dana.

KIZA

pre 13 godina

Wllaxy pa čekaj zar se tog golman niste odrekli i izbacili iz najSrbskijeg kluba,a zvezdu smo videli kako se suprostavila velikom Slovanu!!!!

sava

pre 13 godina

Na čemu.Posao vam je fudbal, od toga živite odlično u odnosu na ovu bedu u Srbiji.Izjave tipa Zvezda prošla kroz pakao u Kraljevu ili lavovska borba Partizana u Borči oteraala je sve normalne sa stadiona.Kao da ste igrali sa ljudima koji imaju pet glava i sto nogu.Jadni ste .

G/K

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
...dijagnoza ovog komentara je:
manijakalna depresija, isfrustriranost usled velikog zivotnog razocarenja, mrznja i bol zbog sopstvenog ispunjenja ...alo bre pa realnost je da cete gore proci od nas nego mi od arsenala a ti pricas 'velikoj zvezdi' ...hahahahahahahaaa

mile jna

pre 13 godina

Voleo bi da Stanojevic protiv komsinice izvede rezervni sastav

ilic

miljkovic,savic,jovanovic,kizito

bogunovic,smiljanic,moreira,iliev

scepovic,boja

Kidamo vas i sa tim timom...

гробар до гроба

pre 13 godina

Најбољи потез Партизана је довођење Владимира Стојковића јер без њега до сада би имали две петарде. Тим се труди и има жеље али не и искуства и знања као онај из 2003. Уосталом тада је тим прављен за ЛШ а сада је ситуација била да се тим правио за првенство али смо ипак ушли у ЛШ (мада она није била приоритет). Играли смо добро али смо као и у Доњецку били надиграни а 2003. нас је само Марсеј надиграо у Марсеју остале 5 утакмице смо били равноправан противник. Али свака част момци

Branko

pre 13 godina

Partizan ce na prolece definitivno bith jaci! Petrovic i Tomic ce sigurno otici(umesto njih u startnu postavu ulaze Moreira i Fejsa),a ja bi voleo da ode Jovanovic jer je Savic decko ODLICAN. Kizito ce biti starter jer je za klasu bolji od perspektivnog Lazevskog. Treba nam samo desni bek i kvalitetan poluspic-spic uz Klea. Na klupi imamo Nastica,Babovica,Smiljanjica i Scepovica sto uz talentovane klince uopste nije losa ekipa. Moj savet za Stevanovica je da na pripremama radi na pojacanju intenziteta trcanja,brzina nam treba. Kao sto moj cale kaze, i magare zna da trci ali dzabe. I svaka cast za vecerasnju predstavu,dali ste sve od sebe i meni je to dovoljno.

Lazar

pre 13 godina

* Membership
* Online Shopping
* Emirates Stadium
* Hospitality
* Meetings & Events
* Junior Gunners
* Arsenal TV Online
* Arsenal Mobile
* Contact Us
* Sitemap

Back the Bid - England 2018!
Click here...

Partizan Stadium
UEFA Champions League Partizan Belgrade Match Menu Arsenal

Partizan Belgrade 1-3 Arsenal

UEFA Champions League

Tuesday, September 28, 2010, 19:45
'The atmosphere is one of the best in Europe'

* Most Liked
* Most Commented
* Editor's Choice

* Fabregas has ‘a little hope’ for Chelsea
* Song - Wilshere is cream of the crop
* 'We saw the Fabianski we see in training'
* Wenger - Fabianski will show his quality
* Wenger - We got our priorities wrong
* Top 20 Most Liked

* Fabregas has ‘a little hope’ for Chelsea
* Wenger - Fabianski will show his quality
* Song - Wilshere is cream of the crop
* TEAM NEWS: Wenger makes six changes
* 'We saw the Fabianski we see in training'
* Top 20 Most Commented

* Wenger - We will regroup for Belgrade test
* TV Online: Sagna - A bad day for Arsenal
* Wenger - Almunia not the only one at fault
* Wenger - The team had no electricity
* Loan Watch: Bartley in Yorkshire derby defeat
* Top 20 Choices

Arsenal travel to Partizan Belgrade tonight for their first away fixture in Group H.

After an impressive 6-0 win over Braga in their opening game, Arsène Wenger's side will be looking to make it two wins from two in the Serbian capital tonight.


But what do you know about Aleksandar Stanojević's side? We spoke to Milan Vukovic of Radio Television Serbia to get a Serbian perspective on Tuesday's clash.

FOCUS - THE STORY SO FARBACKGROUND INFO
Partizan are definitely the most powerful team in Serbia, they have been champions three years in a row. They have changed their team a lot from last season and they also have a very young coach. They weren’t expected to get to the Champions League but now they are here they are very prepared for the games ahead.


FOCUS - THE MAN IN CHARGETHE MAN IN CHARGE
Aleksandar Stanojević is the youngest coach in Partizan history. He is a very tough, hard-working guy and is very ambitious. Along with the Partizan president he has created a very good team with a lot of players with the same qualities that he has. He got his chance and until the loss against Shakhtar in the opening game he hadn’t lost a match. His players have a lot of respect for him and he is a man who knows exactly what he wants. He is a man that is always thinking about football – this is a big chance for him and a big chance for the team.

FOCUS - THE EMIRATES EFFECT

THE STADIUM
The atmosphere is one of the best in Europe. The Partizan fans are brilliant, they are very loud. You will see tonight that the atmosphere is excellent. Partizan fans are really loud and are known as ‘the gravediggers’. They sing about the Partizan team and they have many scarves. They have 7,000 loyal fans who sit at the south of the stadium and sing for the whole 90 minutes no matter what the score is. They will sing and they will very much be with their team. Partizan’s realistic hope for this year is to finish third in the group. Arsenal is the most powerful team in our group so anything they get from the game will be a positive result. I think a draw is the best result Partizan can hope for tomorrow.

FOCUS - MAN OF THE MOMENTKEY MEN
The best players Partizan have are Ilić Saša, Cleo and Krstajić Mladen. They are the backbone of the team.


FOCUS - IMPRESSIONS OF ARSENALIMPRESSIONS OF ARSENAL
This is the biggest game for Partizan since they played Real Madrid in 2003. They were in a strong group in 2003/04 in their only previous Champions League appearance. They lost three games away from home but here they drew three games. They played well, I was very young but Partizan came very close to beating Real Madrid, it was a very tough game. I hope tomorrow is the same. Partizan played well. Thy conceded a goal in the 70th minute but the game was good for our team because last year they also played against Shakhtar and lost 4-0 in Ukraine. This time it was a completely different game so the reaction was very good.

sasa

pre 13 godina

nije mi samo jasno kako smo dozvolili da se oslanjamo na marka jovanovica u ligi sampiona ne zbgo ovog kartona koji mozda nije ni bio za crveni,ali inace taj deecko nam je veoma slab i ne znam kako on moze da igra za partizan! isto tako bekovi su nam jako losi,lazevski nisam ga video jednom da se ubaci ,igra na nasoj polovini nije to za partizana stevanovica no coment

baki bb

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)
a koji to?oni sto im saljemo porukice?

ROKI

pre 13 godina

@ oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening! @

Ја бих рекао мајсторе - колико пара, толико музике!. А у твом случају, колико радости, толико пара!

PFC

pre 13 godina

Utakmica kakvu odavno nismo gledali na našim terenima, čak ni kad igra reprezentacija. Tempo vrhunski, otvoreno, nadigravanje baš u skladu sa kvalitetom. Zanimljivo i da smo u prvom poluvremenu imali čak više šuteva ka golu, što retko ko može da se pohvali kad igra protiv Arsenala. Šta onda može da se zameri. Gotovo ništa osim greške kod izbora štopera. Savić je daleko bolji od Jovanovića. I kasni ulazak Ilijeva. U svakom slučaju, Stanojević ima veliki kredit, dao nam je da vidimo kako je to kad se nadigrava sa jednim vrhunskim timom, nije kvario igru i to je veliki plus i za fudbal i za igrače, koji neće izrasti u kukavice. Kritičari, ili naučite nešto o fudbalu ili promenite klub za koji navijate ili u ovom slučaju, koga mrzite.

cekaj bre

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)

Non stop ja visim na ovim portalima,citam sve vesti,i zvezdine i Partizanove,i pokusavam da se distanciram od tih klinackih prepirki,ali moram da te pitam da li si ti normalan? Protiv Cukarickog u drugom poluvremenu niste imali sut na gol,a jedini koji ste dali je bio iz prekida.
Iako znam da imas jedno 13 godina,kao i vecina vas "delija",koji ne idu na utakmice,moram da ti odgovorim.
I za kraj,pitanje za sve: Kada ste se vi zvezdasi poslednji put radovali pobedi svog kluba,a ne porazu Partizana?

srbijasine

pre 13 godina

Jasno je da momci imaju kvalitet, i da je Stanojevic u ovom trenutku najbolji izbor za trenera, ali je i jasno da Partizan nema iskusnog trenera od Ivice Osima i Tumbe , i da od tada dolaze svi da se uce na Partizanu. Tako se ne prave rezultati u Evropi. Ali ako zadrzimo Stanojevica jos dve tri sezone bice to druga prica.

Radovan

pre 13 godina

Zaista sam zadovoljan odnosom prema igri i zalaganjem skoro svih igraca osim jednog koji mi svaki put sve vise ide na zivce a verujem i drugima.Nije mi jasno ko ga toliko forsira a to je dokazano kad mu je ukazana cast da bude zamenik kapitena umesti Moreire a nije imao 2 pisanja u Partizanu.Predlazem upravi naseg kluba da ga proda u Slogu iz Zemuna koji igra u zenskoj ligi mislim da bi i tamo izgubio mesto u timu jer i fudbalerke igraju stabilniji i jaci fudbal od njega.Zaista ne znam koji on kvalitet ima osim suta iz slobodnog udarca,osecaj za prostor 0 ;dribling u trku 0 ;skok igra 0 ; zalaganje na terenu 0 ; osecaj za gol 0 ;duel igra -5 ;udarac glavom 0 ;dribling u mestu (sam sebe predribla) 10 ;pomoc saigracu da ispravi tudju gresku 0 ;.Stanojevicu molim te izbaci ga iz prve postave jer Moreiri i Saletu ni vodu ne moze da nosi igra ko nova mlada.Stojkovic na nivou reprezentativnog golmana ,Medo odlican i najkorisniji igrac,Kleo standardno dobar,svi ostali ok jedino "Necika" super za zensku ligu.

baki

pre 13 godina

Ma da li smo svi mi normalni? Pa partizan je trebalo da izgubi 6:2. U drugom poluvremenu kukavickiju igru nisam dugo video. Pa bre pola terena nismo presli. E svasta... A o Krstajicu ne bi ovom prilikom. Sporijeg igraca dugo nisam video.

sasa jokic

pre 13 godina

Ja ne kapiram navijace partizana, igrala je zvezda mnogo jace utakmice, ali kada je bila losa mi smo zvizdali. ova igra Partizana danas je bila ocajna, setali su pore Vas kao pored drveca, a celo drugo poluvreme niste jednu akciju, ili dva asa vezana napravili! I sada cestitke na sve strane?! Vi ste stvarno ideologija Partizana iz cetrdesetih, i kada nevalja podrska! Cime su to igraci zasluzili onoliko navijanje, sem da ste hteli da se pokazete pred Englezima! Smesno. Onj Boja, pa On covek ne zna loptu da sutne, a ne da igra fudbal.

faust

pre 13 godina

Fudbaleri Partizana i s njima u svakom pogledu fenomenalni navijači mogu biti ponosni, jer su igrači dali onoliko koliko su mogli protiv skupocjenog fudbalskog Golijata a navijači onoliko koliko ne mogu ni navijačke skupine mnogo moćnijih klubova. Zluradost pojednih iskompleksiranih Zvezdinih navijača, koji se danonoćno prizemno i frustrirano komentarima liječe na ovom sajtu, uistinu je svojevrsna antologija ljudske gluposti. Biser gluposti , svakako, je izjava kako bi se ova i ovakva Zvezda bolje suprostavila Arsenalu. Prvo, treba preći izuzetno težak put i doći u mogućnost da se nađeš kao protivnik takvoj ekipi ,jer oni ne igraju u Lav-kupovima, a to pogotovu to ne mogu govoriti oni čija ekipa već deceniju ne može da pređe prvi evropsku fudbalsku stepenicu i čija ekipa redovno biva izbačena od trećerazrednih fudbalskih timova. Pošto tavki očajnici redovno odlaze u antička vremena, sjećajući se Barija, bilo bi dobro da u malo bližoj prošlosti pronađu gomile blamaža u evropskim kupovima, koje ne samo da su štetile njima, već sramotile i cjelokupni srpski fudbal.

crno-beli svet

pre 13 godina

Grobari nemojte toliko da se cudite.Sve komentare zvezdasa sam ja napisao.Zeleo bih da dodam jos nesto.Mislim da je Tole sredio
Partiznau dva penala veceras,jer Tole je svemoguc.Inace Partizan bruka Srbiju jer on nije stub srbstva,a znamo svi da je zvezda i srbija i kosovo i stub.Ovaj oprostite malo sam se zbunio,ne mogu jos da prihvatim da se ruse nacionalni interesi Srbije time sto nas Partizan ovako bruka.Ja smatram da je Slovan bolji od Arsenala,i da sada igramo protiv Slovana zgazili bi ih.Evo kao sto sada gazimo u nasoj ligi sa 1:0 sve protivnike golovima u 92 minutu.Zeleo bih jos da kazem da sam naravno veceras bio svim srcem uz Arsenal,jer je samo moj klub stub sRbstva.Sledeceg kola navijam za Bragu naravno,jer ja sam predsenik i navijac najsRbskijeg kluba u univerzumu.Da vam pojasnim zasto je najsrbskiji.Pa zato sto samo unutar Srbije igra,jer mi pravi i jedini stubovi Evropu i ligu Sampiona ne priznajemo.Inace ako vec nisam pomenuo evo mi imamo i Bari,i sada se kupamo u bari,ali tada smo priznavali igranje u Evropi,tada smo bili jugosloveni i nismo bili stubovi,pa smo ssamim tim smeli da igramo u Evropi.Sada kao stubovi imamo veliku obavezu prema srbstvu da igramo samo u Srbiji.I ko zvezda ne osvoji titulu to je 100000000% neregularno,jer zvezda ima najbolji tim,a pravo merilo toga je nase misljenje,a ne neki tamo Slovan ili Liga Sampiona.
Inace oprostite ako vam se nisam predstavio,jer sam jos euforican zbog najveceg uspeha zvezde ove godine,poraza Partizana u Ligi Sampiona.Ja sam predsednik zvezde i vrhovni stub svih stubova,ja sam Vladan Lukic,a ovo sve oko mene je...

Marko_bgd

pre 13 godina

ja sam zvezdas..ali dokle god budemo razmisljali ovako kao kapiten partizana,i cestitali jedni drugima poraz,bicemo gubitnici!!!ceo srpski fudbal

dr baki

pre 13 godina

ma daj covece budi realan bruka od taktike igre postavke jurnjava bez ideje u totalnom haosu ste igrali STA JUNACKI IGRALI STE SELJACKI FUDBAL I TI TO ZNAS JER SI IGRAO U VELIKIM KLUBOVIMA A CUTIS
POGLEDAJTE SE U OCI PROGOVORITE O SMENI TRENERA I MOZDA VAM IMA NADE OVAKO CE TE PUCI I OD BRAGE
SRECU STE POTROSILI AJDE MALO ZNANJA

WD

pre 13 godina

Igracima kapa dole. Igrali su maksimalno borbeno i bolje nije moglo. Tj jeste, Tomic je ponovo bio skandalozan. Svi ostali maksimum, protiv Arsenala nije bilo dovoljno ali ce zato protiv Brage valjda biti.

Svaka cast i Vengeru. Ne zato sto je dosta nahvalio kako nase igrace a narocito navijanje. Realno, ovo i jeste bila jedna od boljih atmosfera u kojima je ucestvovao tako da bi bilo cudno da nas ne pohvali. Njemu najvise svaka cast zbog toga sto nije pravio problem zbog reflektora. To je pravi sportski duh. Zna covek da je to visa sila i to je to. A ne ko neki nasi. Smeju se sto je nestalo struje a njima se to desilo na jednoj jos znacajnijoj utakmici od ove. Pre nekih 10ak godina, na njihovom besprekornom stadionu igrala se utakmica sa Hrvatskom, formalno naravno savez je domacin ali se zna cije je stadion i organizacija, i desilo se ne da nestane struje delimicno nego je 5 minuta bio totalni mrak. E to je za smejanje ukoliko se ide vasom logikom. Naravno, vama se niko nije smejao jer smo mi normalni ljudi pa znamo da je to visa sila i to je to. Na drugoj strani su oni iskompleksirani i frustrirani visegodisnjom dominacijom u svim sportovima da sad mogu da se raduju bilo cemu. Ima na jednoj drugoj vesti jedan od njih time se i hvali. Kaze covek, ja MORAM da gledam i sigurno ce biti neki peh Partizana(vezan ili nevezan za sport) pa ce meni biti lepo. Eno, idite i dalje i uzivajte u vasim uspesima. Pre neki dan cuo sam da je nekom igracu Partizana pukla guma pa je eto zakasnio 15 minuta tamo gde je vec isao. Ajde odmah slavlje. Takav uspeh zvezda nije imala vec ko zna koliko vremena.

Lijte kise...

Marcco

pre 13 godina

Partizan ocigledno nema dovoljno kvaliteta za ovo takmicenje,igraci trce u prazno,ne pokrivaju dobro svoj deo terena,nisu dovoljno agresivni,ali ono sto me raduje odnosi se na to da su u ovom timu dvojica potencijalnih reprezentativaca koji su odlicni igraci.Rec je naravno o Stojkovicu i Kleu.Svi koji su do sada pljuvali Stojkovica mogu da stave prst na celo i da uz ne mnogo razmisljanja uvide da je Stojkovic nas najbolji golman koji jednostavno nije imao srece u izboru klubova...zivi bili pa videli do kraja grupne faze on ce biti prosecno najbolje ocenjeni golman (po goal com-u igrac utakmice,kao i prosle sa Sahtjorom).Kleo je nasuprot nasa najbolja opcija u napadu,vidi se da covek ima fenomenalno fudbalsko razmisljanje,jak je samo dosta odsecen...nazalost.Sa krasicem koji briljira i Ljajicem zajedno(naravno ukoliko bude pozvan u reprezentaciju) on ce biti nas najbolji strelac...Covek je u partizanu na evropskim utakmicama postigao 9 golova a nesmem ni da zamislim koliko bi ih jos dao da je pored sebe imao samo Ljajica. Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Komsija

pre 13 godina

Gle ovog cara. Crveni karton nije trebao da bude dosudjen? Poslednji igrac odbrane sa ledja obara igraca u cistoj sansi u 16 metara. U kojoj to ligi nije crveni?

Pa i ove nase sudije bi za to dale karton.

Partizan mogao mnogo bolje ali okrenuti se ka sledecim utakmicama. Ipak nijedan nas klub protiv Arsenala nema sta da trazi niti ce u skorije vreme imati. Sa par bitnih igraca i dva penala opet ubedljiva pobeda.

Kameni

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

Iskreno se nadam da mislis na KK Partizan... Treba nam jos neki sponzor... Ili si ipak mislio na Zvezdu i JSL :P

pogrebnjak

pre 13 godina

Svi vi koji pljujete igrache Partizana ne morate vishe nikad da dodjete na stadion da ih gledate i onako je vecina vas danas doshla zbog Arsenala!Igrachi su danas izginuli na terenu i mogu da kazem da sam ponosan na njih,ako zbog nicheg drugog zbog njihove borbenosti!A komshijama bi poruchio da nas se okanu i gledaju sebe,mogu samo da nas gledaju uz salatu pred tv-om!

KAPETAN LADJE

pre 13 godina

Ne zmam ljudi sta se bunite, po ovo je realno... Partizan ako je usao u LS vi mislite i Arsenal ce pasti, eeee pa tu malo gresite. Budimo zadovoljni ako izvucemo protiv Brage na JNA bar nereseno i osvojimo taj 1 bod, jer sve mi nesto govori da ce Partizan zavrsiti takmicenje sa 0(nultom), a i da napomenem Cleo je najbolji iako je sutirao onaj penal jadno, a i Stojkovic je spasio bar 5 golova...

nikola

pre 13 godina

KK Partizan je cak bio vreca za punjenje na pocetku evropske odiseje! A sada? FK pocinje ubedljivije (pruzaju odlican otpor mnogo jacim ekipama).
a ovi gani provokatori neka povuku paralelu izmedju te dve price, i njihove uloge u istim!
a jos nismo ni poceli!

Wllaxy

pre 13 godina

Ne znam samo na cemu se ima cestitai.Razocaran sam vasom igrom.Jedini koji zasluzuje cestitke je Stojkovic.Bruka od igre
(pirke-grobar, 28. septembar 2010 23:38)
A ti si bruka od grobara.Zar se tako voli i bodri svoj tim.Sramota.Sakrij se u svoju rupu i cuti.Takav si pametniji.

Pfc Rules

pre 13 godina

Da je igrao Ilijev umesto vecitog talenta Tomica,i da je igrao Moreira umesto indisponiranog Race Petrovica sinoc mi bi ove pobedili ladno!!!
A sa dva igraca manje,a zadnjih 30 minuta sa 3 igraca manje i ovo je fenomenalan uspeh!
Cesrtitke svima na borbi,osim Tomicu naravno,jer on nije bio na utakmici veceras pa nije ni mogao da se bori za sveti dres!

Bojan Beli

pre 13 godina

E moj Krstajicu, ipak je to Arsenal? Pa sta ti to znaci sta bi rekao Duljaj kad je cuvao Zidana 2003 pa opet nismo izgubili ni jednu utakmicu kuci u LS. Lazevski mnogo slab povlaci se previse, Petrovic nezna da hodi kamali da igra, Tomic balerina, ni jedan centarsut da ubaci... Svaka cast Kleu, Kamari, i Stojkovicu...

nemanja

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy

utisak zna da vara

prcija

pre 13 godina

Meni se cini da normalni i realni ljudi ovde nema sta da traze.Partizanovac sam, ovo sto su igrali danas je tipicni odraz stanja u srbskom fudbalu i oni nisu mogli vise.Ocita je razlika u kvalitetu i tu nema diskusije.Sto se tice Zvezdinih navijaca, sta oni misle? Mozda njihov klub moze bolje.Sve dok ne svatite da se kod nas ne igra fudbal vec pikanje lopte to ce biti tako.Pa mi ne mozemo trcati jednim tempom a da ne govorim o sprintovim.Uzdrzite se komentara svih vrsta i hvalospeva pojedincima i klubovima.Zvezda je nekad bila tim i Partizan isto, sada su samo zonasi i to je to.Zasto je to tako, to vi bolje znate i uvek ce biti tako dok god budete podrzavali to u svim porama drzavnih kretanja.Partizan je svestan da nema sta da trazi u ovom takmicenju, ucinili su dosta, plus milioni i jos stosta i zato ih ne treba optuzivati i pljuvati po njima,vise nisu mogli i ne mogu kao, do duse i svi nasi klubovi.Ovo sto komentarisu, neki Delije ili Grobari, smara, brate, sramota je vise i citati, ko to pise, nije mi jasno, kakvi su to umovi, ni to mi nije jasno.Pa ovi vasi komentari odlaze u Svet i ljudi ih citaju, mislite malo o tome.Ma i ja gubim samo vreme cukajuci po tastaturi, nema nama pomoci!!!

Jerez

pre 13 godina

@E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

A ko to pobedjuje a nema para ni za treninge??? Reci mi molim te! Zvezda? Vojvodina? Spartak? Javor? Metalac? Jagodina? Reprezentacije Srbije u koje raznim sportovima? Pa nemoze Partizan svima da pomogne u ovoj zemlji, da nahrani svu gladnu decu u Srbiji i Africi, da da posao mnogima nezaposlenima! A tebi ako se ne svidja, ne moj da gledas, manje se nerviras i duze zivis!!!

Непостојећа лакоћа глупости...

pre 13 godina

А ја сам добио информацију да је јуче могла киша да падне...

vasa

pre 13 godina

Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

A ko to pobedjuje? Pa nijedan drugi nas klub ne moze ni miljama da se priblizi Ligi sampiona...

Legendo

pre 13 godina

Bravo nasi, dobra igra, jednostavno se nije moglo vise sa igracem manje protiv velikog protivnika. Tek sada predstoji borba za bodove - 2 utakmice sa Bragom, koja ima gol-razliku -9. Treba ih tuci ovde i tamo igrati nereseno i 3. mesto je jako jako blizu!!!
Cigani, umesto da navijate za srpski klub, vama je draze da bolji budu neki Englezi, Belgijanci, Ukrajinci... vi ste sramota za srpski fudbal. Kako to da stubovi srpstva navijaju za Engleze protiv Srba??? Nemate pojma, mi smo za vas institucija. Igramo LS i borimo se za prolece u Evropi... vi se borite za prolece u lav kupu. Nije mi jasno kako neko normalan moze da navija za strani klub? Ustari, niko normalan i ne moze.

sta reci

pre 13 godina

E moj "pirke-grobaru", da si ti (i tebi slicni) igrao mi bi sigurno pobedili! Na zalost nisu te jos pronasli skauti Partizana ali nadam se da ce uskoro pa da pobedimo u Londonu! A ovim momcima, koji jos nisu bili pocastvovani tvojim igranjem, svaka cast! Jedno iskustvo vise! Samo napred!

Milan

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!

sasa jokic

pre 13 godina

Evo zasto smo poslednji u grupi na svetskom prvenstvu. Odigraju 10 minuta (prvih) kako treba da se igra, a posle se pogube kao da nikada fudbal igrali nisu. A kapiten cestita saigracima?! Na cemu izvini, sto niste primili 5 ?! Pa ja ne znam sta nasi fudbaleri vezbaju na treninzima, osnove u fudbalu ne znaju, prijem lopte, dodavanje, pas.....katastrofa! I onda dodje Asavin, i napravi im dar mar, kao da igra protiv zena! I na kraju ceo stadion peva, alal vera majstori. I kako da se poprave, kada im se stvori utisak da su super igrali. Pustite im snimak, i ako vide jednu akciju da su izrradili, svaka im cast!

Wllaxy

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop

sta reci

pre 13 godina

E moj "pirke-grobaru", da si ti (i tebi slicni) igrao mi bi sigurno pobedili! Na zalost nisu te jos pronasli skauti Partizana ali nadam se da ce uskoro pa da pobedimo u Londonu! A ovim momcima, koji jos nisu bili pocastvovani tvojim igranjem, svaka cast! Jedno iskustvo vise! Samo napred!

sasa jokic

pre 13 godina

Evo zasto smo poslednji u grupi na svetskom prvenstvu. Odigraju 10 minuta (prvih) kako treba da se igra, a posle se pogube kao da nikada fudbal igrali nisu. A kapiten cestita saigracima?! Na cemu izvini, sto niste primili 5 ?! Pa ja ne znam sta nasi fudbaleri vezbaju na treninzima, osnove u fudbalu ne znaju, prijem lopte, dodavanje, pas.....katastrofa! I onda dodje Asavin, i napravi im dar mar, kao da igra protiv zena! I na kraju ceo stadion peva, alal vera majstori. I kako da se poprave, kada im se stvori utisak da su super igrali. Pustite im snimak, i ako vide jednu akciju da su izrradili, svaka im cast!

Milan

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!

Wllaxy

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop

Jerez

pre 13 godina

@E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

A ko to pobedjuje a nema para ni za treninge??? Reci mi molim te! Zvezda? Vojvodina? Spartak? Javor? Metalac? Jagodina? Reprezentacije Srbije u koje raznim sportovima? Pa nemoze Partizan svima da pomogne u ovoj zemlji, da nahrani svu gladnu decu u Srbiji i Africi, da da posao mnogima nezaposlenima! A tebi ako se ne svidja, ne moj da gledas, manje se nerviras i duze zivis!!!

crno-beli svet

pre 13 godina

Grobari nemojte toliko da se cudite.Sve komentare zvezdasa sam ja napisao.Zeleo bih da dodam jos nesto.Mislim da je Tole sredio
Partiznau dva penala veceras,jer Tole je svemoguc.Inace Partizan bruka Srbiju jer on nije stub srbstva,a znamo svi da je zvezda i srbija i kosovo i stub.Ovaj oprostite malo sam se zbunio,ne mogu jos da prihvatim da se ruse nacionalni interesi Srbije time sto nas Partizan ovako bruka.Ja smatram da je Slovan bolji od Arsenala,i da sada igramo protiv Slovana zgazili bi ih.Evo kao sto sada gazimo u nasoj ligi sa 1:0 sve protivnike golovima u 92 minutu.Zeleo bih jos da kazem da sam naravno veceras bio svim srcem uz Arsenal,jer je samo moj klub stub sRbstva.Sledeceg kola navijam za Bragu naravno,jer ja sam predsenik i navijac najsRbskijeg kluba u univerzumu.Da vam pojasnim zasto je najsrbskiji.Pa zato sto samo unutar Srbije igra,jer mi pravi i jedini stubovi Evropu i ligu Sampiona ne priznajemo.Inace ako vec nisam pomenuo evo mi imamo i Bari,i sada se kupamo u bari,ali tada smo priznavali igranje u Evropi,tada smo bili jugosloveni i nismo bili stubovi,pa smo ssamim tim smeli da igramo u Evropi.Sada kao stubovi imamo veliku obavezu prema srbstvu da igramo samo u Srbiji.I ko zvezda ne osvoji titulu to je 100000000% neregularno,jer zvezda ima najbolji tim,a pravo merilo toga je nase misljenje,a ne neki tamo Slovan ili Liga Sampiona.
Inace oprostite ako vam se nisam predstavio,jer sam jos euforican zbog najveceg uspeha zvezde ove godine,poraza Partizana u Ligi Sampiona.Ja sam predsednik zvezde i vrhovni stub svih stubova,ja sam Vladan Lukic,a ovo sve oko mene je...

Strucnjak

pre 13 godina

Evo zašto komentarišem utakmicu sa Arsenalom ovde.
Prosto tamo gde je tema igra Partizana i Arsenala od vredjanja i upotrebe reci "kompleks" ne može da se pročita ništa više.
Kapiten Krstajić je čestitao fudbalerima na odličnoj igri. Kad ste na stadionu to se vidi. Vidi se da su dali sve od sebe. Vidi se da je Arsenal bolji ali se takodje vidi da može da rimi gol.
Vidi se da je Saša Ilić igrao odlično, da se Kleo vraća da pomogne odbrani a sa mesta na kom sam bio i da je loše odreagovao pred golmanom Arsenala.
Retko pored poraza mogu da kažem da sam zadovoljan. Ovo je taj slučaj.
Juče sam primetio da navijači prave istu atmosferu kao u pioniru i odnose se prema svemu kao prema KK Partizan. Rešeni su ljudi da KK i FK imaju isti rejting, da fudbaleri budu kao košarkaši. na forumu pročitam komentare da je neko nekog obrukao o ponižavanju i tome slično.
I navijačima Partizana a i onima koji to nisu dajem ovu svoju procenu stanja na poklon bez vredjanja i ponižavanja.
Jučerašnja poruka koju su navijači poslali igračima, klubu, upravi, je bila potpuno nedvosmislena i jasna: "Hoćemo da FK Partizan u evropi bude ono što je KK u Evropi"
Nije problem i hoću da budemo svesni da to može, ali ne odma. Hoću da računam da je recimo ovo juče početak. Očekujem da je uprava kluba primila istu poruku onako kako sam je ja shvatio. Da nastavi u tom pravcu, da i naredne godine igramo u Evro takmičenjima i da kroz igru na terenu gradimo rejting kluba. Ne ove godine ni sledeće nego iz godine u godinu. Malim koracima, leva pa desna noga dok ne potrčimo.
Iskreno mi je krivo što više ni jedan klub iz Srbije ne učestvuje u Evro takmičenjima. Za posledicu to ima zlurade komentare koji opterećuju forume do te mere da je nemoguće takmičiti se čak i kad su te gluposti pisanja u pitanju. Uzrok tome je JSL i fudbal koji se igra u Srbiji. Potpuno se slažem da se kod nas igra lošiji fudbal. Država, kriza, imovinski odnosi, stadioni, zemljište oko stadiona, ekonomski pokazatelji i ne pokazatelji sve razumem. Šta ne razumem. Da se ne RTSu ne pravi emisija i ne analiziraju ostale utakmice LŠ koje su odigrane nego ide SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.
Da Država ako uloži u stadione i u fudbal može da očekuje da joj se to vrati u budžet, jer fudbal je biznis, a mi pored jabuka možemo da izvozimo i fudbalere. trenutno se ponašamo kao u poslovici SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.

još samo ovo
Svaka čast igračima, navijačima, radnicima semaforu i ostalim subjektima.
Sve je ok
poraz je poraz
da su bolji bolji su.
Nije uloga krstajića i ostalih da pobede.
Njihova uloga je veća i teža
Njihova uloga je da počnu
A uloga svih nas navijača Partizana i onih koji to nisu, Uprava klubova da nastave da probamo da igramo i gledamo dobar fudbal, klubove u evro takmičenjima, i još jednom dobar fudbal makar i primali pet komada.

Wllaxy

pre 13 godina

Ne znam samo na cemu se ima cestitai.Razocaran sam vasom igrom.Jedini koji zasluzuje cestitke je Stojkovic.Bruka od igre
(pirke-grobar, 28. septembar 2010 23:38)
A ti si bruka od grobara.Zar se tako voli i bodri svoj tim.Sramota.Sakrij se u svoju rupu i cuti.Takav si pametniji.

vasa

pre 13 godina

Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

A ko to pobedjuje? Pa nijedan drugi nas klub ne moze ni miljama da se priblizi Ligi sampiona...

nikola

pre 13 godina

KK Partizan je cak bio vreca za punjenje na pocetku evropske odiseje! A sada? FK pocinje ubedljivije (pruzaju odlican otpor mnogo jacim ekipama).
a ovi gani provokatori neka povuku paralelu izmedju te dve price, i njihove uloge u istim!
a jos nismo ni poceli!

prcija

pre 13 godina

Meni se cini da normalni i realni ljudi ovde nema sta da traze.Partizanovac sam, ovo sto su igrali danas je tipicni odraz stanja u srbskom fudbalu i oni nisu mogli vise.Ocita je razlika u kvalitetu i tu nema diskusije.Sto se tice Zvezdinih navijaca, sta oni misle? Mozda njihov klub moze bolje.Sve dok ne svatite da se kod nas ne igra fudbal vec pikanje lopte to ce biti tako.Pa mi ne mozemo trcati jednim tempom a da ne govorim o sprintovim.Uzdrzite se komentara svih vrsta i hvalospeva pojedincima i klubovima.Zvezda je nekad bila tim i Partizan isto, sada su samo zonasi i to je to.Zasto je to tako, to vi bolje znate i uvek ce biti tako dok god budete podrzavali to u svim porama drzavnih kretanja.Partizan je svestan da nema sta da trazi u ovom takmicenju, ucinili su dosta, plus milioni i jos stosta i zato ih ne treba optuzivati i pljuvati po njima,vise nisu mogli i ne mogu kao, do duse i svi nasi klubovi.Ovo sto komentarisu, neki Delije ili Grobari, smara, brate, sramota je vise i citati, ko to pise, nije mi jasno, kakvi su to umovi, ni to mi nije jasno.Pa ovi vasi komentari odlaze u Svet i ljudi ih citaju, mislite malo o tome.Ma i ja gubim samo vreme cukajuci po tastaturi, nema nama pomoci!!!

Pfc Rules

pre 13 godina

Da je igrao Ilijev umesto vecitog talenta Tomica,i da je igrao Moreira umesto indisponiranog Race Petrovica sinoc mi bi ove pobedili ladno!!!
A sa dva igraca manje,a zadnjih 30 minuta sa 3 igraca manje i ovo je fenomenalan uspeh!
Cesrtitke svima na borbi,osim Tomicu naravno,jer on nije bio na utakmici veceras pa nije ni mogao da se bori za sveti dres!

Bojan Beli

pre 13 godina

E moj Krstajicu, ipak je to Arsenal? Pa sta ti to znaci sta bi rekao Duljaj kad je cuvao Zidana 2003 pa opet nismo izgubili ni jednu utakmicu kuci u LS. Lazevski mnogo slab povlaci se previse, Petrovic nezna da hodi kamali da igra, Tomic balerina, ni jedan centarsut da ubaci... Svaka cast Kleu, Kamari, i Stojkovicu...

pogrebnjak

pre 13 godina

Svi vi koji pljujete igrache Partizana ne morate vishe nikad da dodjete na stadion da ih gledate i onako je vecina vas danas doshla zbog Arsenala!Igrachi su danas izginuli na terenu i mogu da kazem da sam ponosan na njih,ako zbog nicheg drugog zbog njihove borbenosti!A komshijama bi poruchio da nas se okanu i gledaju sebe,mogu samo da nas gledaju uz salatu pred tv-om!

kokanidja

pre 13 godina

Komsije, cestitke na atmosferi pred pocetak i na kraju utakmice, kao i na po 15 pocetnih minuta svakog poluvremena. Ovakav Partizan me po potencijalu malo podseca na Zvezdu od pre nekoliko godina sa Zigicem, Jankovicem, Pantelicem....kad su padali PSV, Roma i ostali. I mi smo tu bili negde, a uvek je falilo ono malo, za nesto vise. A to malo, moji prijatelji, su jake utakmice u nogama...Gledam sinoc 30 i neki minut, kada je Jovanovic sa skoro gol linije izbacio onaj lob, decku je dusa u nosu, dres natopljen znojem, obrazi crveni kao da ga je neko samarao, a tek je trecina utakmice. On, kao i velika vecina, toliko oznoji dres u dve trecine ovog naseg jadnog prvenstva, kao sinoc za pola sata. Jednostavno, nama fale jake utakmice, jak ritam na tim utakmicama. Reci ce sad neko, statistika kaze da je Partizan pretrcao oko 113, a Arsenal 112 kilometara. Jeste tacno je, ali je Arsenal imao 65% lopte u svom posedu, sto ce reci da su ovi nasi sinoc trcali po principu, kud koji mili moji! Gubila se snaga bespotrebno... Zakeroni je pre par godina bio u Beogradu i na svom predavanju dosta paznje posvetio "pametnom" trcanju. Ocigledno su ovi nasi treneri cackali nos, pa malo uvce, dok je covek objasnjavao....
Krle me je malo razocarao sinoc. Majstor je za odbranu na 20-30 metara od svog gola, ali kada je 16 metara u pitanju, dosta pliva. Ostavlja sinoc dva puta Samaka kolegama iz odbrane, iako mislim da je trebao on da bude taj koji bi mu se prilepio i na iskustvo mu objasnio par stvari, onako kako on zna, van 16 metara. Prvi put Marku Jovanovicu, epilog crveni karton i penal, drugi put Savicu, epilog 1:2....za 1:3 kasni na Skilacija....po meni je ipak on sinoc dosta podbacio, u odnosu na recimo Sahtjor ili Anderleht.
Pohvale Stojkovicu, jer da nije bio raspolozen, pitanje je kako bi se situacija razvijala da je na semaforu posle pola sata igre stajalo 0:3. Arsenal nije ekipa koja staje kad ubedljivo vodi...
Treba biti realan i shvatiti da ste sinoc igrali sa nosiocem grupa za LS, znaci medju 8 najboljih evropskih ekipa. Ocekivati bod je po meni malo avanturisticki, pa makar i ne igrali sa Fabregasom, Van Persijem, Bendtnerom i ostalima, ovaj i ovakav Arsenal od sinoc, je bar 2-3 puta jaci od sampiona ove zemlje.
Zelim vam svu srecu u utakmicama sa Bragom, mada sam malo skeptik i po tom pitanju. Jer kako vi u njima, tako i oni u vama vide sansu za trece mesto u grupi. Ne znam, nadam se najboljem, videcemo.....podrav komsije

cekaj bre

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)

Non stop ja visim na ovim portalima,citam sve vesti,i zvezdine i Partizanove,i pokusavam da se distanciram od tih klinackih prepirki,ali moram da te pitam da li si ti normalan? Protiv Cukarickog u drugom poluvremenu niste imali sut na gol,a jedini koji ste dali je bio iz prekida.
Iako znam da imas jedno 13 godina,kao i vecina vas "delija",koji ne idu na utakmice,moram da ti odgovorim.
I za kraj,pitanje za sve: Kada ste se vi zvezdasi poslednji put radovali pobedi svog kluba,a ne porazu Partizana?

Mika NS

pre 13 godina

(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
Da je Zvezda igrala LS???
Evo ovako, lista Zvezdinih pokusaja da igra LS(svaka cast za osvojeni KES,ali ovo je potpuno druga stvar):
Dinamo Kijev 0:0,1:1
Bajer Leverkuzen 0:0,0:3
PSV 3:2,0:5
Rendzers 0:1,0:0
Sa ukupno 4 data gola u 4 zavrsna pokusaja da se udje u LS!
Jedno su iluzije drugo su cinjenice.
Niti Partizan moze da dobije Arsenal, niti Zvezda moze da udje u LS da bi sa Arsenalom igrala.
Tako stvari stoje,nazalost.

MiljanV

pre 13 godina

Dobro nije izgubiti, ali je dobro nešto naučiti u porazu, što kaže jedan revolucionar „poraz je prvi korak ka pobedi“! Zato izvuci Stanojeviću pouke, navijača niko ne može prevariti, ali kad ceo stadion zna da Tomić ne može da igra, trebalo bi i ti da znaš. Gledao sam ga i protiv Helsinkija, i Anderlehta, i u Čačku kad ne zna da izvede dva lagana slobodnjaka, o duel igri da ne govorimo, pa šta (ili ko) te to tera da ga stalno držiš u startnom timu. Ako je dosta, dosta je! A ovamo idu priče o Moreiri, koji nije spreman, pa i takav je mnogo bolji i borbeniji od Tomića! I Savić je bolji od Jovanovića, pruži mu veću minutažu.
A za jednog zvezdaša koji ovde spominje da je Zvezda igrala veće mečeve, pa su znali da zvižde kad ne igraju, pitanje koje to veće mečeve i kada? Ako misli na one iz doba SFRJ, onda da ga pitam koliko je takvih mečeva bilo u ondašnjoj Jugi, a koliko sada, koliki je bio BND tada, a koliko sada, koliko je bilo stanovnika tada, tako da se ne da uporediti! Da nije Zvezda imala podršku privrede iz tog doba da li bi imala jak tim, to je ono što ne razumeš! Kad ti razbiju zemlju i pretvore u (polu)koloniju, ne možeš da se boriš ravnopravno, a ti bi hteo da igraju kao legija stranaca Arsenala, koji dolazi iz jedne jake kolonijalne zemlje. Fudbal je samo nadgradnja društva, a bazu su nam razbili, kad to shvatite biće vam jasnije, i zašto Krstajić čestita saigračima.
I meni je bilo krivo, kad vidim da ne možemo da pariramo u dobrom delu meča, ali vidite da to nije mogla ni Braga, a bogami i mnogi jači timovi Evrope. Kad bi bilo da ovi naši igrači mogu da igraju zajedno do 28. godine kao u SFRJ, druga bi to pesma bila, pa se ne bi ovi klinci oduševljavali Arsenalom. Mi stariji znamo da smo lako igrali sa svima, a ovi što navijaju za strane klubove to rade iz nemoći jer za bolje ne znaju, imaju potrebu da navijaju za moćne jer se osećaju slabim, to je kompleks koji se teško leči! Žao mi ih je, stasali su u teško vreme ratova i sankcija, a navijaju za klubove iz zemalja koje imaju značajnu ulogu u njihovim stradanjima i „razmišljanjima“.
Napred Partizan, nema kud nazad, u inat svima!

mile jna

pre 13 godina

Voleo bi da Stanojevic protiv komsinice izvede rezervni sastav

ilic

miljkovic,savic,jovanovic,kizito

bogunovic,smiljanic,moreira,iliev

scepovic,boja

Kidamo vas i sa tim timom...

sveta

pre 13 godina

Posle svih ovih komentara, jedno je jasno:
Navijaci FK Partizana NE ZASLUZUJU da gledaju svoj tim u ligi sampiona!
Sta vi hocete uopste? Uporedite za pocetak Englesku i Srbiju kao drzave, pa kao fudbalske nacije, pa sa istorijskog aspekta. Mislite da jednom kad se plasiramo u LS da smo dovoljno dobri da pobedimo Arsenal?? Nikad niste zadovoljni! Pobedimo Helsinki 3:0, vi kazete, malo je. Igramo 2:2 za Anderlehtom, vi kazete, sramota je. Izbacimo ih na penale, vi kazete, sramota sto smo ispustili 2:0. Izgubimo samo 1:0 od Sahtjora, vi kazete, kakav je ono bunker, sto ih niste napali? ITD. HEJ!
Jedan kaze, nemate veze, Arsavin vam pravio dar-mar. ARSAVIN, brate! Pa on je pravio dar-mar po odbrani Holandije i uveo Rusiju u polu finale EURA2008. Pa jel sramota kad ti Arsavin napravi dar-mar? I nije tacno da ne znamo da primimo loptu. Ovo je bila jedna od tehnicki boljih utakmica. Boya koga pljujete je sigurno uhvatio 15ak lopti. SASU KAPITENA niko da POMENE a drzao je cas fudbala!
Umesto da budete srecni sto vam je voljeni klub ukazao priliku da gledate evropske velikane vi samo pljujete i pljujete!

faust

pre 13 godina

Fudbaleri Partizana i s njima u svakom pogledu fenomenalni navijači mogu biti ponosni, jer su igrači dali onoliko koliko su mogli protiv skupocjenog fudbalskog Golijata a navijači onoliko koliko ne mogu ni navijačke skupine mnogo moćnijih klubova. Zluradost pojednih iskompleksiranih Zvezdinih navijača, koji se danonoćno prizemno i frustrirano komentarima liječe na ovom sajtu, uistinu je svojevrsna antologija ljudske gluposti. Biser gluposti , svakako, je izjava kako bi se ova i ovakva Zvezda bolje suprostavila Arsenalu. Prvo, treba preći izuzetno težak put i doći u mogućnost da se nađeš kao protivnik takvoj ekipi ,jer oni ne igraju u Lav-kupovima, a to pogotovu to ne mogu govoriti oni čija ekipa već deceniju ne može da pređe prvi evropsku fudbalsku stepenicu i čija ekipa redovno biva izbačena od trećerazrednih fudbalskih timova. Pošto tavki očajnici redovno odlaze u antička vremena, sjećajući se Barija, bilo bi dobro da u malo bližoj prošlosti pronađu gomile blamaža u evropskim kupovima, koje ne samo da su štetile njima, već sramotile i cjelokupni srpski fudbal.

WD

pre 13 godina

Igracima kapa dole. Igrali su maksimalno borbeno i bolje nije moglo. Tj jeste, Tomic je ponovo bio skandalozan. Svi ostali maksimum, protiv Arsenala nije bilo dovoljno ali ce zato protiv Brage valjda biti.

Svaka cast i Vengeru. Ne zato sto je dosta nahvalio kako nase igrace a narocito navijanje. Realno, ovo i jeste bila jedna od boljih atmosfera u kojima je ucestvovao tako da bi bilo cudno da nas ne pohvali. Njemu najvise svaka cast zbog toga sto nije pravio problem zbog reflektora. To je pravi sportski duh. Zna covek da je to visa sila i to je to. A ne ko neki nasi. Smeju se sto je nestalo struje a njima se to desilo na jednoj jos znacajnijoj utakmici od ove. Pre nekih 10ak godina, na njihovom besprekornom stadionu igrala se utakmica sa Hrvatskom, formalno naravno savez je domacin ali se zna cije je stadion i organizacija, i desilo se ne da nestane struje delimicno nego je 5 minuta bio totalni mrak. E to je za smejanje ukoliko se ide vasom logikom. Naravno, vama se niko nije smejao jer smo mi normalni ljudi pa znamo da je to visa sila i to je to. Na drugoj strani su oni iskompleksirani i frustrirani visegodisnjom dominacijom u svim sportovima da sad mogu da se raduju bilo cemu. Ima na jednoj drugoj vesti jedan od njih time se i hvali. Kaze covek, ja MORAM da gledam i sigurno ce biti neki peh Partizana(vezan ili nevezan za sport) pa ce meni biti lepo. Eno, idite i dalje i uzivajte u vasim uspesima. Pre neki dan cuo sam da je nekom igracu Partizana pukla guma pa je eto zakasnio 15 minuta tamo gde je vec isao. Ajde odmah slavlje. Takav uspeh zvezda nije imala vec ko zna koliko vremena.

Lijte kise...

Lemi

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
HAHAHAHAHAHAHA ... cekaj, cekaj da se smirim, zabole me stomak ... ma jace je od mene ... HAHAHAHAHAHAHA

marc

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan, jer sam sinoc dobio ono sta sam zeleo. Nismo igrali neki bunker, igrali smo fudbal, pokusavali koliko smo god mogli da ih ugrozimo, i to je sve lepo izgledalo. Nasa igra ima i glavu i rep, a ishod je ocekivan. Dugo pratim Ligu sampiona, i u 85% slucajeva je ishod meceva u prva tri kola izmedju istocno-evropskih ekipa i tima kao sto je Arsenal, ovakav kakav je bio sinoc u Beogradu. Isto bi bilo i da je Arsenal gostovao Steaui, Olimpijakosu, Sparti iz Praga ili Zilini. To je jednostavno tako, za nas su oni (jos uvek) sa druge planete, i uopste ne treba da se uznemiravamo zbog toga, ni da se poredimo s njima. Nasa mera je Anderleht, Braga, i svi takvi jako dobri timovi iz drugog esalona evropskog fudbala. Arsenal igra Premijer ligu i Ligu sampiona oduvek, ima tim vredan preko 300 miliona, a mi dolazimo iz lige gde igramo sa kim igramo, i uvek su to utakmice gde se protiv nas igra bunker, i gde je intenzitet, dueli, brzina, na neuporedivo nizem nivou nego u Premier ligi. Ovo sinoc je odlicna skola za nas, i na ovo treba gledati kao na proces ucenja, koji ce jednog dana dati rezultate. Setimo se samo koliko smo "ucili skolu" u kosarci, godinama nismo mogli da se izborimo sa spanskim i drugim alama, pa je bilo potrebno da postavimo sistem, odigramo more teskih utakmica u Evroligi i jakoj Jadranskoj ligi, da bi danas bili ono sto jesmo- jedan od najjacih klubova Evrope. Isto ce tako biti i u fudbalu, naravno pod uslovom da Partizan osvoji titulu, a to ne moze da se desi jedino ako razni Babarogici bas mnooogo krenu da kradu. Jer da se razumemo, postoji jedna cinjenica koju ce priznati sami sebi i oni najzadrtiji medju njima, koji nas gledaju s mrznjom sredom i cetvrtkom u Ligi sampiona i Evroligi, i cija su jedina radost postali porazi Partizana. Ta cinjenica glasi: Partizan je daleko najbolji fudbalski tim u Srbiji. Porediti one koji vec tri godine ispadaju u Evropi u julu, sa ovim timom koji igra LS, i igra ovakav, za nase uslove, odlican fudbal je u najmanju ruku neinteligentno. Sad samo ostaje da se nadamo da ce konacna tabela odraziti realan kvalitet, cemu bi, je l' te, svi trebalo da stremimo...

sasa jokic

pre 13 godina

Ja ne kapiram navijace partizana, igrala je zvezda mnogo jace utakmice, ali kada je bila losa mi smo zvizdali. ova igra Partizana danas je bila ocajna, setali su pore Vas kao pored drveca, a celo drugo poluvreme niste jednu akciju, ili dva asa vezana napravili! I sada cestitke na sve strane?! Vi ste stvarno ideologija Partizana iz cetrdesetih, i kada nevalja podrska! Cime su to igraci zasluzili onoliko navijanje, sem da ste hteli da se pokazete pred Englezima! Smesno. Onj Boja, pa On covek ne zna loptu da sutne, a ne da igra fudbal.

Branko

pre 13 godina

Partizan ce na prolece definitivno bith jaci! Petrovic i Tomic ce sigurno otici(umesto njih u startnu postavu ulaze Moreira i Fejsa),a ja bi voleo da ode Jovanovic jer je Savic decko ODLICAN. Kizito ce biti starter jer je za klasu bolji od perspektivnog Lazevskog. Treba nam samo desni bek i kvalitetan poluspic-spic uz Klea. Na klupi imamo Nastica,Babovica,Smiljanjica i Scepovica sto uz talentovane klince uopste nije losa ekipa. Moj savet za Stevanovica je da na pripremama radi na pojacanju intenziteta trcanja,brzina nam treba. Kao sto moj cale kaze, i magare zna da trci ali dzabe. I svaka cast za vecerasnju predstavu,dali ste sve od sebe i meni je to dovoljno.

Komsija

pre 13 godina

Gle ovog cara. Crveni karton nije trebao da bude dosudjen? Poslednji igrac odbrane sa ledja obara igraca u cistoj sansi u 16 metara. U kojoj to ligi nije crveni?

Pa i ove nase sudije bi za to dale karton.

Partizan mogao mnogo bolje ali okrenuti se ka sledecim utakmicama. Ipak nijedan nas klub protiv Arsenala nema sta da trazi niti ce u skorije vreme imati. Sa par bitnih igraca i dva penala opet ubedljiva pobeda.

Radovan

pre 13 godina

Zaista sam zadovoljan odnosom prema igri i zalaganjem skoro svih igraca osim jednog koji mi svaki put sve vise ide na zivce a verujem i drugima.Nije mi jasno ko ga toliko forsira a to je dokazano kad mu je ukazana cast da bude zamenik kapitena umesti Moreire a nije imao 2 pisanja u Partizanu.Predlazem upravi naseg kluba da ga proda u Slogu iz Zemuna koji igra u zenskoj ligi mislim da bi i tamo izgubio mesto u timu jer i fudbalerke igraju stabilniji i jaci fudbal od njega.Zaista ne znam koji on kvalitet ima osim suta iz slobodnog udarca,osecaj za prostor 0 ;dribling u trku 0 ;skok igra 0 ; zalaganje na terenu 0 ; osecaj za gol 0 ;duel igra -5 ;udarac glavom 0 ;dribling u mestu (sam sebe predribla) 10 ;pomoc saigracu da ispravi tudju gresku 0 ;.Stanojevicu molim te izbaci ga iz prve postave jer Moreiri i Saletu ni vodu ne moze da nosi igra ko nova mlada.Stojkovic na nivou reprezentativnog golmana ,Medo odlican i najkorisniji igrac,Kleo standardno dobar,svi ostali ok jedino "Necika" super za zensku ligu.

Makaveli

pre 13 godina

@sasa jokic i ostali kriticari: gde vi zivite??? Pa Partizan redovno igra protiv timova tipa Javor, Cukaricki, Rad itd., a ovi svake nedelje (nekad i po dva puta) protiv Mancestera, Celzija, Liverpula... I onda vi ocekujete da mi mozemo tim tempom da se nosimo sa njima? O budzetu i kvalitetu igraca necu ni da pricam. Senzacija je da smo izbacili Anderleht, ali vase pamcenje je izgleda jako kratko.
Momci, svaka cast, samo nastavite tako. Rezultati ce doci, imamo jos 3 utakmice sa protivnicima sa kojima mozemo da se nosimo. Verujem u vas!

Dragan

pre 13 godina

Dobro ste se suprotstavili u prvom poluvremenu???!!! Pa, da li si mogao išta smešnije da izjaviš? U to prvom poluvremenu o kom pričaš mogli su vas deklasirati.

strucnjak na kvadrat licno

pre 13 godina

Borili se jesu, neki manje neki vise, hteli jesu, opet neki manje neki vise, ali osnova u fudbalu je ZNANJE, KVALITET, STRUCAN RAD, DOBAR TRENING, a srce, volja, htenje su osnova za sve ovo sto odredjuje uspeh, kao i za one ekstra zavsnice, ovo izmedju je strucnost, znanje , rad.
Pa sta ako je Arsenal, sta i da je Barsa!?
Ovo nije individualni sport vec timski, tim moze sve pa i nemoguce, kada se postavi na pravi nacin, ali to se sve vezba i uvezbava na treninzima, koji su najvazniji aspekt svakog ozbiljnog tima.
Ovi nasi deluju ko da ne treniraju nista osim durisanja lopte do besvesti i slicnog.
Ocete resenje?? Recicu vam!! PRESING!!!
Presing vec na protivnickoj polovini, ili preciznije na 25-30 metara od protivnickog gola, tu pocinje i zapocinje odbrana nase mreze, prekidanje i remetenje akcija protivnika, koji je onda primoran da durisa lopte, bas onako kako je Arsenal nas pritego.
E to je resenje, a ne cekalica ko sto Partizan igra u 90 odsto utakmice , 8-9 igraca u nekoj nepokretnoj i bezopasnoj zoni na 30 metara od NASEG gola, dakle naseg, a ne tudjeg, gde im protivnici nesmetano kombinuju, drze loptu, smisljaju akcije, ubacuju, dodaju, a ovi nasi na 10 metra od njih, i jos ih gledaju!???
A onda ocekuju da ne prime gol!??
Prosto zoves protivnika, dajes mu prostor ali i volju da te zeza, da se razmase, i da te ako je dobar napuni.
Tako Partizan igra u evropi, a to je lose, jako lose, da nije Vlade Stojkovica, kuku nama, ali ozbiljno, sada bi vec primili 10 gola u LS! Sreca pa imamo njega.
Dakle, Stanojevicu, Krstajicu i ostalo drustvo u pfc, ispravljajte ovo na treninzima, vezbajte ofanzivne akcije, i samo ofanzivne akcije, za odbranu je ovaj presing dovljan, i vise nego dovoljan, samo to primenite, i non stop non stop vezba pas, dodavanje, dupli pas, istrcavanje u prazno, to da vezbate od jutra do mraka, i rezultat dolazi.
Pola igraca Partizana, a mozda i vise, ne zna osnovne elementarne fudbalske stvari, tako Stanojevicu da nametnes paklen trening i da konacno uvezbaju tu osnovnu fubalsku azbuku, dodavanje, otvaranje, utrcavanje, dupli pas, sut!!!
Da vezbaju od jutra do sutra, a ne da kukaju kako su se isprsili jednom "mocnom". "premocnom" Arsenalu, da "cestitaju" jedan drugom, a da pri tom na utakmici nisu napravili ni jednu smisljenu akciju.
PRESING, AGRESIJA, OFANZIVA, HRABROST, SRCE = KROV EVROPE!!!
Kapish!??

Kameni

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

Iskreno se nadam da mislis na KK Partizan... Treba nam jos neki sponzor... Ili si ipak mislio na Zvezdu i JSL :P

Legendo

pre 13 godina

Bravo nasi, dobra igra, jednostavno se nije moglo vise sa igracem manje protiv velikog protivnika. Tek sada predstoji borba za bodove - 2 utakmice sa Bragom, koja ima gol-razliku -9. Treba ih tuci ovde i tamo igrati nereseno i 3. mesto je jako jako blizu!!!
Cigani, umesto da navijate za srpski klub, vama je draze da bolji budu neki Englezi, Belgijanci, Ukrajinci... vi ste sramota za srpski fudbal. Kako to da stubovi srpstva navijaju za Engleze protiv Srba??? Nemate pojma, mi smo za vas institucija. Igramo LS i borimo se za prolece u Evropi... vi se borite za prolece u lav kupu. Nije mi jasno kako neko normalan moze da navija za strani klub? Ustari, niko normalan i ne moze.

PFC

pre 13 godina

Utakmica kakvu odavno nismo gledali na našim terenima, čak ni kad igra reprezentacija. Tempo vrhunski, otvoreno, nadigravanje baš u skladu sa kvalitetom. Zanimljivo i da smo u prvom poluvremenu imali čak više šuteva ka golu, što retko ko može da se pohvali kad igra protiv Arsenala. Šta onda može da se zameri. Gotovo ništa osim greške kod izbora štopera. Savić je daleko bolji od Jovanovića. I kasni ulazak Ilijeva. U svakom slučaju, Stanojević ima veliki kredit, dao nam je da vidimo kako je to kad se nadigrava sa jednim vrhunskim timom, nije kvario igru i to je veliki plus i za fudbal i za igrače, koji neće izrasti u kukavice. Kritičari, ili naučite nešto o fudbalu ili promenite klub za koji navijate ili u ovom slučaju, koga mrzite.

Romarinho

pre 13 godina

Ko je ocekivao pobedu ili remi protiv Arsenala definitivno ne stoji dobro na psiholoskom planu.Arsenal je igrao bez 4 najbolja igraca a mi smo jos imali srecu da izgubimo sa 3-1 a ne sa vecom razlikom.Nego jedna stvar mi je postala sasvim jasna nakon ove utakmice,a to je da Petrovic ima nekog strasno dobrog menadzera iza sebe koji mu je omogucio da igra u Partizanu,i sto je jos gore, u reprezentaciji.Milijas je za njega Usain Bolt,a svi znamo kakve atletske sposobnosti(ili nedostatak istih) ima taj fudbaler.Ako uspeju da ga uvale nekome za par miliona evra bicu veoma srecan,sve dok se on ne vrati sa 30 godina(nakon tumaranja po Francuskim,Nemackim i Italijanskim drugim ligama).

G/K

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
...dijagnoza ovog komentara je:
manijakalna depresija, isfrustriranost usled velikog zivotnog razocarenja, mrznja i bol zbog sopstvenog ispunjenja ...alo bre pa realnost je da cete gore proci od nas nego mi od arsenala a ti pricas 'velikoj zvezdi' ...hahahahahahahaaa

Pop

pre 13 godina

Sporost, los prijem lopte, lose dodavanje, losa duel igra,.... Sve su to karakteristike srpskog fudbala. Nasi fudbaleri jednostavno ne igraju moderan fudbal. Nije problem izgubiti od Arsenala, ali za razliku od kosarke, gde je Partizan, prosle sezone, bez prvog igraca EL, Marica, dobio neporazenu Barcelonu, u fudbalu Partizan protiv desetkovanog Arsenala izgleda pogubljeno. Znam, mnogi ce reci da su zapadnjaci mnooogo bogatiji. To je u redu, ali bogatiji su i u kosarci, pa se ipak moze igrati protiv njih. Pogledajte samo meceve domaceg prvenstva. To je kao da gledate usporen film. Ne mozete stalno tako igrati a onda u Ligi sampiona igrati nesto sasvim drugo.

Lazar

pre 13 godina

* Membership
* Online Shopping
* Emirates Stadium
* Hospitality
* Meetings & Events
* Junior Gunners
* Arsenal TV Online
* Arsenal Mobile
* Contact Us
* Sitemap

Back the Bid - England 2018!
Click here...

Partizan Stadium
UEFA Champions League Partizan Belgrade Match Menu Arsenal

Partizan Belgrade 1-3 Arsenal

UEFA Champions League

Tuesday, September 28, 2010, 19:45
'The atmosphere is one of the best in Europe'

* Most Liked
* Most Commented
* Editor's Choice

* Fabregas has ‘a little hope’ for Chelsea
* Song - Wilshere is cream of the crop
* 'We saw the Fabianski we see in training'
* Wenger - Fabianski will show his quality
* Wenger - We got our priorities wrong
* Top 20 Most Liked

* Fabregas has ‘a little hope’ for Chelsea
* Wenger - Fabianski will show his quality
* Song - Wilshere is cream of the crop
* TEAM NEWS: Wenger makes six changes
* 'We saw the Fabianski we see in training'
* Top 20 Most Commented

* Wenger - We will regroup for Belgrade test
* TV Online: Sagna - A bad day for Arsenal
* Wenger - Almunia not the only one at fault
* Wenger - The team had no electricity
* Loan Watch: Bartley in Yorkshire derby defeat
* Top 20 Choices

Arsenal travel to Partizan Belgrade tonight for their first away fixture in Group H.

After an impressive 6-0 win over Braga in their opening game, Arsène Wenger's side will be looking to make it two wins from two in the Serbian capital tonight.


But what do you know about Aleksandar Stanojević's side? We spoke to Milan Vukovic of Radio Television Serbia to get a Serbian perspective on Tuesday's clash.

FOCUS - THE STORY SO FARBACKGROUND INFO
Partizan are definitely the most powerful team in Serbia, they have been champions three years in a row. They have changed their team a lot from last season and they also have a very young coach. They weren’t expected to get to the Champions League but now they are here they are very prepared for the games ahead.


FOCUS - THE MAN IN CHARGETHE MAN IN CHARGE
Aleksandar Stanojević is the youngest coach in Partizan history. He is a very tough, hard-working guy and is very ambitious. Along with the Partizan president he has created a very good team with a lot of players with the same qualities that he has. He got his chance and until the loss against Shakhtar in the opening game he hadn’t lost a match. His players have a lot of respect for him and he is a man who knows exactly what he wants. He is a man that is always thinking about football – this is a big chance for him and a big chance for the team.

FOCUS - THE EMIRATES EFFECT

THE STADIUM
The atmosphere is one of the best in Europe. The Partizan fans are brilliant, they are very loud. You will see tonight that the atmosphere is excellent. Partizan fans are really loud and are known as ‘the gravediggers’. They sing about the Partizan team and they have many scarves. They have 7,000 loyal fans who sit at the south of the stadium and sing for the whole 90 minutes no matter what the score is. They will sing and they will very much be with their team. Partizan’s realistic hope for this year is to finish third in the group. Arsenal is the most powerful team in our group so anything they get from the game will be a positive result. I think a draw is the best result Partizan can hope for tomorrow.

FOCUS - MAN OF THE MOMENTKEY MEN
The best players Partizan have are Ilić Saša, Cleo and Krstajić Mladen. They are the backbone of the team.


FOCUS - IMPRESSIONS OF ARSENALIMPRESSIONS OF ARSENAL
This is the biggest game for Partizan since they played Real Madrid in 2003. They were in a strong group in 2003/04 in their only previous Champions League appearance. They lost three games away from home but here they drew three games. They played well, I was very young but Partizan came very close to beating Real Madrid, it was a very tough game. I hope tomorrow is the same. Partizan played well. Thy conceded a goal in the 70th minute but the game was good for our team because last year they also played against Shakhtar and lost 4-0 in Ukraine. This time it was a completely different game so the reaction was very good.

nemanja

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy

utisak zna da vara

KAPETAN LADJE

pre 13 godina

Ne zmam ljudi sta se bunite, po ovo je realno... Partizan ako je usao u LS vi mislite i Arsenal ce pasti, eeee pa tu malo gresite. Budimo zadovoljni ako izvucemo protiv Brage na JNA bar nereseno i osvojimo taj 1 bod, jer sve mi nesto govori da ce Partizan zavrsiti takmicenje sa 0(nultom), a i da napomenem Cleo je najbolji iako je sutirao onaj penal jadno, a i Stojkovic je spasio bar 5 golova...

Marko_bgd

pre 13 godina

ja sam zvezdas..ali dokle god budemo razmisljali ovako kao kapiten partizana,i cestitali jedni drugima poraz,bicemo gubitnici!!!ceo srpski fudbal

posmatrac

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i moram da kazem da je Kleo klasa!!! Odlicna partija Stojkovica,da nije bilo njega bil bi svasta!!! Sam pocetak utakmice je bio odlican za partizan, i da je sudija imao malo vise hrabrosti, mozda bi se izvukli sa bodom, u svakom slucaju bila bi bolja utakmica! Partizanu su juce nedostajali ofanzivniji bekovi, i mnogo ubedljiviji TOMIC i PETROVIC koji su odigrali kao dve babe! Arsenal je odigrao u svom stilu, brzi pasovi, brza igra i jako raspolozeni Arsavin u prvom poluvremenu!

Moram da kazem da ne razumem ove Zvezdase sto se javljaju sa komentarima! Idite i gledajte Vas tim, imate Црвена звезда : Металац, a nas ostavite da gledam NAS pa makar gubio i sa 10 nula!!!

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Hvala Partizanu, na prikazanoj igri, borbenosti, zalaganju, želji da dođu do bodova i kada su imali igrača manje protiv daleko kvalitetnijeg Arsenala i što su nam omogućili da slušamo himnu LŠ na našem stadionu, da igramo u istoj sa najjačim klubovima u Evropi, a samim tim i da se mi osećamo najjačim !! Dokazali smo da uz takav pristup igri idu i ovakvi navijači. Navijači- najbolji u Evropi !!
A vi iz komšiluka, ako mislite da nas možete isprovocirati ljubomornim komentarima, varate se, jer smo svesni svoje snage i znamo gde pripadamo, a pripadamo LŠ.
I KADA NE BUDEŠ PRVI TI I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA !! (ovu pesmu možemo samo u Evropi da pevamo, jer kod nema smisla, ovde smo uvek prvi)
Živeli !!!

dr baki

pre 13 godina

ma daj covece budi realan bruka od taktike igre postavke jurnjava bez ideje u totalnom haosu ste igrali STA JUNACKI IGRALI STE SELJACKI FUDBAL I TI TO ZNAS JER SI IGRAO U VELIKIM KLUBOVIMA A CUTIS
POGLEDAJTE SE U OCI PROGOVORITE O SMENI TRENERA I MOZDA VAM IMA NADE OVAKO CE TE PUCI I OD BRAGE
SRECU STE POTROSILI AJDE MALO ZNANJA

WaNy23

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !
(Goran, 29. septembar 2010 08:36)

E pazi,da se takav fudbal (kao u engleskoj) igra ovde (u srbiji) stadioni bi takodje bili uvek puni ;)
cao :)

Grobar

pre 13 godina

Uglavnom, mi smo igrali i izgubili, a oni su sedeli u svom muzeju i gledali uspehe od pre Hrista, pardon GLEDALI SU NAS I ARSENAL.

Toliko...

baki bb

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)
a koji to?oni sto im saljemo porukice?

sava

pre 13 godina

Na čemu.Posao vam je fudbal, od toga živite odlično u odnosu na ovu bedu u Srbiji.Izjave tipa Zvezda prošla kroz pakao u Kraljevu ili lavovska borba Partizana u Borči oteraala je sve normalne sa stadiona.Kao da ste igrali sa ljudima koji imaju pet glava i sto nogu.Jadni ste .

Goran

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !

KIZA

pre 13 godina

Wllaxy pa čekaj zar se tog golman niste odrekli i izbacili iz najSrbskijeg kluba,a zvezdu smo videli kako se suprostavila velikom Slovanu!!!!

veljko

pre 13 godina

Statistika sve govori.Pogledajte procenat lopte u posedu.Imao sam utisak da se Arsenal sa svojim drugim timom sprdao sa Partizanom.Nase akcije su se svodile na neke individualne i vise slucajne situacije.Slabiji deo tima iz Londona je bila odbrana.Nas tim mora da se oslobodi tipa igraca kao sto su Sasa Ilic i Ilijev.Ono imaju znanje,za nasu ligu,ali za Evropu treba jos po nesto.Brzina i snaga.Cim vidim igraca da posle svakog imalo brzeg sprinta ili duela,odmah namesta carape,gleda u nebo sa smeskom(kao nije me htelo),jasno je da su to igraci potpuno nespremni fizicki za ovakvu ligu.Bez dobre kondicije,brzine i solidnog tehnickog znanja nema nista u modernom fudbalu.Zato nijedan nas fudbaler nije nosilac igre ni u jednom time u Evropi gde igraju.Ako je brz i snazan,tehnicki je tanji,ako je tehnicki solidan,malo je sporiji itd..To su Ilic i Ilijev dobro iskusili kada su otisli da igraju u inostranstvu.Zato treba pustiti mlade igrace da se odmere sa pravim profesionalcima i da vide gde sve zaostaju i gde im je trenutno mesto.Onda ce imati i vremena da nesto poprave,bez obzira na poraz.Od poraza se uci, a da li je bio 1.2 ili 5 prema nula,je manje vazno.Znalo se unapred ko je ko.Da je kojim slucajem ostalo 1-1,onda bi bili hvalospevi i kako je golman bio fantastican.I na tim pricama bi ziveli godini dana.

Marcco

pre 13 godina

Partizan ocigledno nema dovoljno kvaliteta za ovo takmicenje,igraci trce u prazno,ne pokrivaju dobro svoj deo terena,nisu dovoljno agresivni,ali ono sto me raduje odnosi se na to da su u ovom timu dvojica potencijalnih reprezentativaca koji su odlicni igraci.Rec je naravno o Stojkovicu i Kleu.Svi koji su do sada pljuvali Stojkovica mogu da stave prst na celo i da uz ne mnogo razmisljanja uvide da je Stojkovic nas najbolji golman koji jednostavno nije imao srece u izboru klubova...zivi bili pa videli do kraja grupne faze on ce biti prosecno najbolje ocenjeni golman (po goal com-u igrac utakmice,kao i prosle sa Sahtjorom).Kleo je nasuprot nasa najbolja opcija u napadu,vidi se da covek ima fenomenalno fudbalsko razmisljanje,jak je samo dosta odsecen...nazalost.Sa krasicem koji briljira i Ljajicem zajedno(naravno ukoliko bude pozvan u reprezentaciju) on ce biti nas najbolji strelac...Covek je u partizanu na evropskim utakmicama postigao 9 golova a nesmem ni da zamislim koliko bi ih jos dao da je pored sebe imao samo Ljajica. Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Непостојећа лакоћа глупости...

pre 13 godina

А ја сам добио информацију да је јуче могла киша да падне...

Branko

pre 13 godina

Stvarno je sramota ovakav Krstajicev komentar. Dok god budemo razmisljali kao Krstajic nikad od naseg fudbala nece biti nista. Problem je u glavi ocigledno.

nikola

pre 13 godina

Jedina razlika je u tome što oni dva puta nedeljno igraju jake utakmice, a mi nijednom u godini, ponekad jednom-dvaput. Da se mi naviknemo na ovakav fudbal, brzo bi se po kvalitetu približili. Imamo kvalitet, ali on ne može da se kali na našoj ligi, nego minimum jadranska ili tako neka regionalna...minimum...drugačije bi i treneri i igrači razmišljali...ali to koliko vidim nije blizu ostvarenja

гробар до гроба

pre 13 godina

Најбољи потез Партизана је довођење Владимира Стојковића јер без њега до сада би имали две петарде. Тим се труди и има жеље али не и искуства и знања као онај из 2003. Уосталом тада је тим прављен за ЛШ а сада је ситуација била да се тим правио за првенство али смо ипак ушли у ЛШ (мада она није била приоритет). Играли смо добро али смо као и у Доњецку били надиграни а 2003. нас је само Марсеј надиграо у Марсеју остале 5 утакмице смо били равноправан противник. Али свака част момци

oju ste tekmu gledali

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da još ima nekog ko komentariše da je igrao ovaj ili onaj mi bi smo pobedili,kao i da je igra bila dobra.Eeeejjj,pa igrali su viktorije,skoro da loptu niste pipnuli,neznam da li ste imali posed lopte i 20% a realan rezultat je trebalo biti 1:8

srbijasine

pre 13 godina

Jasno je da momci imaju kvalitet, i da je Stanojevic u ovom trenutku najbolji izbor za trenera, ali je i jasno da Partizan nema iskusnog trenera od Ivice Osima i Tumbe , i da od tada dolaze svi da se uce na Partizanu. Tako se ne prave rezultati u Evropi. Ali ako zadrzimo Stanojevica jos dve tri sezone bice to druga prica.

pablito

pre 13 godina

@WD
Ta utakmica kad je nestalo struje, SRJ/Hrvatska je odigrana 18.8. 1999. samo 2 meseca posle divljackog bombardovanja i rasturenog elektrosistema. Sram te bilo da tako pricas. A ovo veceras je samo vasa sramota jer ako vec renovirate stadion pocnite od instalacija, to se uci jos u ET skoli.Mada dovoljno je sinoc bilo svetla da se vidi sramota

Sto se kompleksa tice, da, jesam iskompleksiran i isfrustriran u nemoci da se stane na put "drzavnom projektu" "evropskog Partizana" i rusenju Zvezde u stecaj. Zar nije cudno da Zvezda u svim sportovima istovremeno pada, a da Partizan bas svugde cveta. Koincidencija, ili?

A ovo ti pise covek koji je sa Grobarima iz kraja isao na Jug uvek kada su gostovali Dinamo i Hajduk, gledao sam Dinamo Drezden, Seltik, Romu...Sad ne bih i da mi dzabe daju kartu, ogadili ste mi se.

CRVENO BELA ARMIJA

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !
(Goran, 29. septembar 2010 08:36)

Pomesao si Arsenal sa ZVEZDOM I DELIJAMA!

pero

pre 13 godina

Ovo je vec pateticno. U svim novinama pise se o "herojskom" porazu Partizana, jedni drugima cestitaju. Izgleda da su se ovdje ljudi toliko napunili demagogije da sada postoje i razne vrste poraza. Pa igraci Partizana su u prvom poluvremenu bili paralizovani od straha. I na 1;1 i odbranjeni penal nisu se okurazili da krenu naprijed. Sa samo malo vise agresije mogli su biti ravnopravni protivnici. Arsenal se dodaje a oni gledaju i niko da pokusa da ih omete. Pateticno. Stojkovic i Kleo jedini na razini. Dok god stampa i navijaci slave poraze, pisi propalo.

baki

pre 13 godina

Ma da li smo svi mi normalni? Pa partizan je trebalo da izgubi 6:2. U drugom poluvremenu kukavickiju igru nisam dugo video. Pa bre pola terena nismo presli. E svasta... A o Krstajicu ne bi ovom prilikom. Sporijeg igraca dugo nisam video.

ROKI

pre 13 godina

@ oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening! @

Ја бих рекао мајсторе - колико пара, толико музике!. А у твом случају, колико радости, толико пара!

nms

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

covek vam je sve lepo objasnio. sta tu nije jasno? pa zar ste toliko glupi da ne razumete. citam komentare i ne verujem.

sasa

pre 13 godina

nije mi samo jasno kako smo dozvolili da se oslanjamo na marka jovanovica u ligi sampiona ne zbgo ovog kartona koji mozda nije ni bio za crveni,ali inace taj deecko nam je veoma slab i ne znam kako on moze da igra za partizan! isto tako bekovi su nam jako losi,lazevski nisam ga video jednom da se ubaci ,igra na nasoj polovini nije to za partizana stevanovica no coment

braci

pre 13 godina

Na čemu ima da čestita saigračima?! Grobari nemaju tim za ligu šampiona i tu se priča završava, to što su imali sreću na svojoj strani protiv anderlehta to je druga priča. Arsenal je pokazao kako se igra moderan evropski fudbal i to sa drugim timom, tako igra i barsa i još neki klubovi. Kakva borbenost, hrabrost, požrtvovanje i Majk Tajson je borben, Usein Bolt je brz pa ne igraju fudbal. Nego uzimajte pare kada već možete od marketinga, ulaznica, uefe,za sportske rezultate gledajte da uzmete bod protiv brage u Beogradu, a gostovanje u Londonu ne smem ni da zamislim. Ovaj tim bolje da je igrao ligu evrope tamo bi imao mnogo više izgleda.

Cipi

pre 13 godina

Mislim da smo igrali ok, rezultati ce doci... Braga nam je sansa i ako ih pobedimo bar jednu, mislim da realno mozemo 3. u grupi biti. A zna li neko sta je sa Moreirom, ja stvarno ne znam jel on povredjen ili sta...?

DejanSF

pre 13 godina

Prvo bi voleo da cestitam na odlicnoj utakmici golmanu Stojkovicu. Da nije njega bilo moglo je pasti i vise golova nego tri. Iako Partizan nije nesto dobro igrao, ipak imali su sansu i da pobede ili da igraju nereseno. Da Kleo nije promasio penal, da sudija nije bio pod UEFA Mafijaskom pritiskom da pomogne Englezima da izvuku tri boda i da se slucajno nedesi da Partizan iz Srbije nema sansu da ide dalje u drugi deo takmicenja. Bilo je ocigledno da na trenuncima Partizan je pokazao da zna da malo igra fudbal i da da pritisak Englezima. Cak u prvom poluvremenu trebali su da dobiju jos jedan penal, ali sudija (Svaba) ko zainat nije video penal. Ali je u drugom video penal kada je onaj Arapin (Sakmar) napravio Oskarsku padavinu, sto je bilo ocigledno da ga Jovanovic jedva pipno. To je zvao penal. Posle toga, je bilo ocigledno da Partizan vise nije imao sansu, a narocito sa najgorim Srpskim centarbekom "Krstajicem", kome nebi dao da igra za moj tim i na amaterskom timu. Taj igrac je najsporiji na terenu, i iako je najvisi, uvek ce ga svako odskociti. Verujem i mali Kinezcici. Zbog njega i Reprezentacija a i vidim Partizan uvek primi najmanje po jedan ili kao danas dva gola. Kakav on kapiten i zahvaljuje se svojim saigracima. Pa i ja bi se zahvaljivo kada non stop neko mora da ga izvlaci iz sranja. Ali vidi se isto razlika Evropskog fudbala i naseg srpskog. I moram da prizam, da Partizan mora da dovede bar jos dva ili tri crnca, da se bore, a da izbace Krstajica i nazalost onog Ilica, sto je imao katasrofalnu utakmicu veceras.
Mozda kad stvarno se Srpski narod i cela zemlja vrati sa neba sto misle da imamo dobar fudbal. Svi timovi jedva trce i nemogu da sklope pet pasova uzastopce, a kamoli da sagrade neki dobar napad. Celo vreme se brane, i ako na kontra nesto uspeju, to je sve. Treba da se izbace svi mafijasi sto vode i menadjuju nad fudbal. Onda mozda ce mo imati neku sansu na medjunarodnim takmicenjima.

United SOUTH-PFC

pre 13 godina

OJ PUBLITO NESRECNO DETE,o kakvoj sramoti ti govoris,verovatno je i ATMOSVERA BILA SRAMOTNA,I SERIJA INCIDENATA. U INAT,SVIMA ovakvima.

Wllaxy

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop

Milan

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!

sasa jokic

pre 13 godina

Evo zasto smo poslednji u grupi na svetskom prvenstvu. Odigraju 10 minuta (prvih) kako treba da se igra, a posle se pogube kao da nikada fudbal igrali nisu. A kapiten cestita saigracima?! Na cemu izvini, sto niste primili 5 ?! Pa ja ne znam sta nasi fudbaleri vezbaju na treninzima, osnove u fudbalu ne znaju, prijem lopte, dodavanje, pas.....katastrofa! I onda dodje Asavin, i napravi im dar mar, kao da igra protiv zena! I na kraju ceo stadion peva, alal vera majstori. I kako da se poprave, kada im se stvori utisak da su super igrali. Pustite im snimak, i ako vide jednu akciju da su izrradili, svaka im cast!

sasa jokic

pre 13 godina

Ja ne kapiram navijace partizana, igrala je zvezda mnogo jace utakmice, ali kada je bila losa mi smo zvizdali. ova igra Partizana danas je bila ocajna, setali su pore Vas kao pored drveca, a celo drugo poluvreme niste jednu akciju, ili dva asa vezana napravili! I sada cestitke na sve strane?! Vi ste stvarno ideologija Partizana iz cetrdesetih, i kada nevalja podrska! Cime su to igraci zasluzili onoliko navijanje, sem da ste hteli da se pokazete pred Englezima! Smesno. Onj Boja, pa On covek ne zna loptu da sutne, a ne da igra fudbal.

Wllaxy

pre 13 godina

Ne znam samo na cemu se ima cestitai.Razocaran sam vasom igrom.Jedini koji zasluzuje cestitke je Stojkovic.Bruka od igre
(pirke-grobar, 28. septembar 2010 23:38)
A ti si bruka od grobara.Zar se tako voli i bodri svoj tim.Sramota.Sakrij se u svoju rupu i cuti.Takav si pametniji.

Dragan

pre 13 godina

Dobro ste se suprotstavili u prvom poluvremenu???!!! Pa, da li si mogao išta smešnije da izjaviš? U to prvom poluvremenu o kom pričaš mogli su vas deklasirati.

dr baki

pre 13 godina

ma daj covece budi realan bruka od taktike igre postavke jurnjava bez ideje u totalnom haosu ste igrali STA JUNACKI IGRALI STE SELJACKI FUDBAL I TI TO ZNAS JER SI IGRAO U VELIKIM KLUBOVIMA A CUTIS
POGLEDAJTE SE U OCI PROGOVORITE O SMENI TRENERA I MOZDA VAM IMA NADE OVAKO CE TE PUCI I OD BRAGE
SRECU STE POTROSILI AJDE MALO ZNANJA

sta reci

pre 13 godina

E moj "pirke-grobaru", da si ti (i tebi slicni) igrao mi bi sigurno pobedili! Na zalost nisu te jos pronasli skauti Partizana ali nadam se da ce uskoro pa da pobedimo u Londonu! A ovim momcima, koji jos nisu bili pocastvovani tvojim igranjem, svaka cast! Jedno iskustvo vise! Samo napred!

Jerez

pre 13 godina

@E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

A ko to pobedjuje a nema para ni za treninge??? Reci mi molim te! Zvezda? Vojvodina? Spartak? Javor? Metalac? Jagodina? Reprezentacije Srbije u koje raznim sportovima? Pa nemoze Partizan svima da pomogne u ovoj zemlji, da nahrani svu gladnu decu u Srbiji i Africi, da da posao mnogima nezaposlenima! A tebi ako se ne svidja, ne moj da gledas, manje se nerviras i duze zivis!!!

baki

pre 13 godina

Ma da li smo svi mi normalni? Pa partizan je trebalo da izgubi 6:2. U drugom poluvremenu kukavickiju igru nisam dugo video. Pa bre pola terena nismo presli. E svasta... A o Krstajicu ne bi ovom prilikom. Sporijeg igraca dugo nisam video.

nemanja

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy

utisak zna da vara

oju ste tekmu gledali

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da još ima nekog ko komentariše da je igrao ovaj ili onaj mi bi smo pobedili,kao i da je igra bila dobra.Eeeejjj,pa igrali su viktorije,skoro da loptu niste pipnuli,neznam da li ste imali posed lopte i 20% a realan rezultat je trebalo biti 1:8

pablito

pre 13 godina

@WD
Ta utakmica kad je nestalo struje, SRJ/Hrvatska je odigrana 18.8. 1999. samo 2 meseca posle divljackog bombardovanja i rasturenog elektrosistema. Sram te bilo da tako pricas. A ovo veceras je samo vasa sramota jer ako vec renovirate stadion pocnite od instalacija, to se uci jos u ET skoli.Mada dovoljno je sinoc bilo svetla da se vidi sramota

Sto se kompleksa tice, da, jesam iskompleksiran i isfrustriran u nemoci da se stane na put "drzavnom projektu" "evropskog Partizana" i rusenju Zvezde u stecaj. Zar nije cudno da Zvezda u svim sportovima istovremeno pada, a da Partizan bas svugde cveta. Koincidencija, ili?

A ovo ti pise covek koji je sa Grobarima iz kraja isao na Jug uvek kada su gostovali Dinamo i Hajduk, gledao sam Dinamo Drezden, Seltik, Romu...Sad ne bih i da mi dzabe daju kartu, ogadili ste mi se.

nikola

pre 13 godina

KK Partizan je cak bio vreca za punjenje na pocetku evropske odiseje! A sada? FK pocinje ubedljivije (pruzaju odlican otpor mnogo jacim ekipama).
a ovi gani provokatori neka povuku paralelu izmedju te dve price, i njihove uloge u istim!
a jos nismo ni poceli!

KAPETAN LADJE

pre 13 godina

Ne zmam ljudi sta se bunite, po ovo je realno... Partizan ako je usao u LS vi mislite i Arsenal ce pasti, eeee pa tu malo gresite. Budimo zadovoljni ako izvucemo protiv Brage na JNA bar nereseno i osvojimo taj 1 bod, jer sve mi nesto govori da ce Partizan zavrsiti takmicenje sa 0(nultom), a i da napomenem Cleo je najbolji iako je sutirao onaj penal jadno, a i Stojkovic je spasio bar 5 golova...

pogrebnjak

pre 13 godina

Svi vi koji pljujete igrache Partizana ne morate vishe nikad da dodjete na stadion da ih gledate i onako je vecina vas danas doshla zbog Arsenala!Igrachi su danas izginuli na terenu i mogu da kazem da sam ponosan na njih,ako zbog nicheg drugog zbog njihove borbenosti!A komshijama bi poruchio da nas se okanu i gledaju sebe,mogu samo da nas gledaju uz salatu pred tv-om!

veljko

pre 13 godina

Statistika sve govori.Pogledajte procenat lopte u posedu.Imao sam utisak da se Arsenal sa svojim drugim timom sprdao sa Partizanom.Nase akcije su se svodile na neke individualne i vise slucajne situacije.Slabiji deo tima iz Londona je bila odbrana.Nas tim mora da se oslobodi tipa igraca kao sto su Sasa Ilic i Ilijev.Ono imaju znanje,za nasu ligu,ali za Evropu treba jos po nesto.Brzina i snaga.Cim vidim igraca da posle svakog imalo brzeg sprinta ili duela,odmah namesta carape,gleda u nebo sa smeskom(kao nije me htelo),jasno je da su to igraci potpuno nespremni fizicki za ovakvu ligu.Bez dobre kondicije,brzine i solidnog tehnickog znanja nema nista u modernom fudbalu.Zato nijedan nas fudbaler nije nosilac igre ni u jednom time u Evropi gde igraju.Ako je brz i snazan,tehnicki je tanji,ako je tehnicki solidan,malo je sporiji itd..To su Ilic i Ilijev dobro iskusili kada su otisli da igraju u inostranstvu.Zato treba pustiti mlade igrace da se odmere sa pravim profesionalcima i da vide gde sve zaostaju i gde im je trenutno mesto.Onda ce imati i vremena da nesto poprave,bez obzira na poraz.Od poraza se uci, a da li je bio 1.2 ili 5 prema nula,je manje vazno.Znalo se unapred ko je ko.Da je kojim slucajem ostalo 1-1,onda bi bili hvalospevi i kako je golman bio fantastican.I na tim pricama bi ziveli godini dana.

Pfc Rules

pre 13 godina

Da je igrao Ilijev umesto vecitog talenta Tomica,i da je igrao Moreira umesto indisponiranog Race Petrovica sinoc mi bi ove pobedili ladno!!!
A sa dva igraca manje,a zadnjih 30 minuta sa 3 igraca manje i ovo je fenomenalan uspeh!
Cesrtitke svima na borbi,osim Tomicu naravno,jer on nije bio na utakmici veceras pa nije ni mogao da se bori za sveti dres!

vasa

pre 13 godina

Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

A ko to pobedjuje? Pa nijedan drugi nas klub ne moze ni miljama da se priblizi Ligi sampiona...

Bojan Beli

pre 13 godina

E moj Krstajicu, ipak je to Arsenal? Pa sta ti to znaci sta bi rekao Duljaj kad je cuvao Zidana 2003 pa opet nismo izgubili ni jednu utakmicu kuci u LS. Lazevski mnogo slab povlaci se previse, Petrovic nezna da hodi kamali da igra, Tomic balerina, ni jedan centarsut da ubaci... Svaka cast Kleu, Kamari, i Stojkovicu...

Kameni

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

Iskreno se nadam da mislis na KK Partizan... Treba nam jos neki sponzor... Ili si ipak mislio na Zvezdu i JSL :P

crno-beli svet

pre 13 godina

Grobari nemojte toliko da se cudite.Sve komentare zvezdasa sam ja napisao.Zeleo bih da dodam jos nesto.Mislim da je Tole sredio
Partiznau dva penala veceras,jer Tole je svemoguc.Inace Partizan bruka Srbiju jer on nije stub srbstva,a znamo svi da je zvezda i srbija i kosovo i stub.Ovaj oprostite malo sam se zbunio,ne mogu jos da prihvatim da se ruse nacionalni interesi Srbije time sto nas Partizan ovako bruka.Ja smatram da je Slovan bolji od Arsenala,i da sada igramo protiv Slovana zgazili bi ih.Evo kao sto sada gazimo u nasoj ligi sa 1:0 sve protivnike golovima u 92 minutu.Zeleo bih jos da kazem da sam naravno veceras bio svim srcem uz Arsenal,jer je samo moj klub stub sRbstva.Sledeceg kola navijam za Bragu naravno,jer ja sam predsenik i navijac najsRbskijeg kluba u univerzumu.Da vam pojasnim zasto je najsrbskiji.Pa zato sto samo unutar Srbije igra,jer mi pravi i jedini stubovi Evropu i ligu Sampiona ne priznajemo.Inace ako vec nisam pomenuo evo mi imamo i Bari,i sada se kupamo u bari,ali tada smo priznavali igranje u Evropi,tada smo bili jugosloveni i nismo bili stubovi,pa smo ssamim tim smeli da igramo u Evropi.Sada kao stubovi imamo veliku obavezu prema srbstvu da igramo samo u Srbiji.I ko zvezda ne osvoji titulu to je 100000000% neregularno,jer zvezda ima najbolji tim,a pravo merilo toga je nase misljenje,a ne neki tamo Slovan ili Liga Sampiona.
Inace oprostite ako vam se nisam predstavio,jer sam jos euforican zbog najveceg uspeha zvezde ove godine,poraza Partizana u Ligi Sampiona.Ja sam predsednik zvezde i vrhovni stub svih stubova,ja sam Vladan Lukic,a ovo sve oko mene je...

Romarinho

pre 13 godina

Ko je ocekivao pobedu ili remi protiv Arsenala definitivno ne stoji dobro na psiholoskom planu.Arsenal je igrao bez 4 najbolja igraca a mi smo jos imali srecu da izgubimo sa 3-1 a ne sa vecom razlikom.Nego jedna stvar mi je postala sasvim jasna nakon ove utakmice,a to je da Petrovic ima nekog strasno dobrog menadzera iza sebe koji mu je omogucio da igra u Partizanu,i sto je jos gore, u reprezentaciji.Milijas je za njega Usain Bolt,a svi znamo kakve atletske sposobnosti(ili nedostatak istih) ima taj fudbaler.Ako uspeju da ga uvale nekome za par miliona evra bicu veoma srecan,sve dok se on ne vrati sa 30 godina(nakon tumaranja po Francuskim,Nemackim i Italijanskim drugim ligama).

G/K

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
...dijagnoza ovog komentara je:
manijakalna depresija, isfrustriranost usled velikog zivotnog razocarenja, mrznja i bol zbog sopstvenog ispunjenja ...alo bre pa realnost je da cete gore proci od nas nego mi od arsenala a ti pricas 'velikoj zvezdi' ...hahahahahahahaaa

Marko_bgd

pre 13 godina

ja sam zvezdas..ali dokle god budemo razmisljali ovako kao kapiten partizana,i cestitali jedni drugima poraz,bicemo gubitnici!!!ceo srpski fudbal

Lazar

pre 13 godina

* Membership
* Online Shopping
* Emirates Stadium
* Hospitality
* Meetings & Events
* Junior Gunners
* Arsenal TV Online
* Arsenal Mobile
* Contact Us
* Sitemap

Back the Bid - England 2018!
Click here...

Partizan Stadium
UEFA Champions League Partizan Belgrade Match Menu Arsenal

Partizan Belgrade 1-3 Arsenal

UEFA Champions League

Tuesday, September 28, 2010, 19:45
'The atmosphere is one of the best in Europe'

* Most Liked
* Most Commented
* Editor's Choice

* Fabregas has ‘a little hope’ for Chelsea
* Song - Wilshere is cream of the crop
* 'We saw the Fabianski we see in training'
* Wenger - Fabianski will show his quality
* Wenger - We got our priorities wrong
* Top 20 Most Liked

* Fabregas has ‘a little hope’ for Chelsea
* Wenger - Fabianski will show his quality
* Song - Wilshere is cream of the crop
* TEAM NEWS: Wenger makes six changes
* 'We saw the Fabianski we see in training'
* Top 20 Most Commented

* Wenger - We will regroup for Belgrade test
* TV Online: Sagna - A bad day for Arsenal
* Wenger - Almunia not the only one at fault
* Wenger - The team had no electricity
* Loan Watch: Bartley in Yorkshire derby defeat
* Top 20 Choices

Arsenal travel to Partizan Belgrade tonight for their first away fixture in Group H.

After an impressive 6-0 win over Braga in their opening game, Arsène Wenger's side will be looking to make it two wins from two in the Serbian capital tonight.


But what do you know about Aleksandar Stanojević's side? We spoke to Milan Vukovic of Radio Television Serbia to get a Serbian perspective on Tuesday's clash.

FOCUS - THE STORY SO FARBACKGROUND INFO
Partizan are definitely the most powerful team in Serbia, they have been champions three years in a row. They have changed their team a lot from last season and they also have a very young coach. They weren’t expected to get to the Champions League but now they are here they are very prepared for the games ahead.


FOCUS - THE MAN IN CHARGETHE MAN IN CHARGE
Aleksandar Stanojević is the youngest coach in Partizan history. He is a very tough, hard-working guy and is very ambitious. Along with the Partizan president he has created a very good team with a lot of players with the same qualities that he has. He got his chance and until the loss against Shakhtar in the opening game he hadn’t lost a match. His players have a lot of respect for him and he is a man who knows exactly what he wants. He is a man that is always thinking about football – this is a big chance for him and a big chance for the team.

FOCUS - THE EMIRATES EFFECT

THE STADIUM
The atmosphere is one of the best in Europe. The Partizan fans are brilliant, they are very loud. You will see tonight that the atmosphere is excellent. Partizan fans are really loud and are known as ‘the gravediggers’. They sing about the Partizan team and they have many scarves. They have 7,000 loyal fans who sit at the south of the stadium and sing for the whole 90 minutes no matter what the score is. They will sing and they will very much be with their team. Partizan’s realistic hope for this year is to finish third in the group. Arsenal is the most powerful team in our group so anything they get from the game will be a positive result. I think a draw is the best result Partizan can hope for tomorrow.

FOCUS - MAN OF THE MOMENTKEY MEN
The best players Partizan have are Ilić Saša, Cleo and Krstajić Mladen. They are the backbone of the team.


FOCUS - IMPRESSIONS OF ARSENALIMPRESSIONS OF ARSENAL
This is the biggest game for Partizan since they played Real Madrid in 2003. They were in a strong group in 2003/04 in their only previous Champions League appearance. They lost three games away from home but here they drew three games. They played well, I was very young but Partizan came very close to beating Real Madrid, it was a very tough game. I hope tomorrow is the same. Partizan played well. Thy conceded a goal in the 70th minute but the game was good for our team because last year they also played against Shakhtar and lost 4-0 in Ukraine. This time it was a completely different game so the reaction was very good.

Branko

pre 13 godina

Stvarno je sramota ovakav Krstajicev komentar. Dok god budemo razmisljali kao Krstajic nikad od naseg fudbala nece biti nista. Problem je u glavi ocigledno.

Pop

pre 13 godina

Sporost, los prijem lopte, lose dodavanje, losa duel igra,.... Sve su to karakteristike srpskog fudbala. Nasi fudbaleri jednostavno ne igraju moderan fudbal. Nije problem izgubiti od Arsenala, ali za razliku od kosarke, gde je Partizan, prosle sezone, bez prvog igraca EL, Marica, dobio neporazenu Barcelonu, u fudbalu Partizan protiv desetkovanog Arsenala izgleda pogubljeno. Znam, mnogi ce reci da su zapadnjaci mnooogo bogatiji. To je u redu, ali bogatiji su i u kosarci, pa se ipak moze igrati protiv njih. Pogledajte samo meceve domaceg prvenstva. To je kao da gledate usporen film. Ne mozete stalno tako igrati a onda u Ligi sampiona igrati nesto sasvim drugo.

DejanSF

pre 13 godina

Prvo bi voleo da cestitam na odlicnoj utakmici golmanu Stojkovicu. Da nije njega bilo moglo je pasti i vise golova nego tri. Iako Partizan nije nesto dobro igrao, ipak imali su sansu i da pobede ili da igraju nereseno. Da Kleo nije promasio penal, da sudija nije bio pod UEFA Mafijaskom pritiskom da pomogne Englezima da izvuku tri boda i da se slucajno nedesi da Partizan iz Srbije nema sansu da ide dalje u drugi deo takmicenja. Bilo je ocigledno da na trenuncima Partizan je pokazao da zna da malo igra fudbal i da da pritisak Englezima. Cak u prvom poluvremenu trebali su da dobiju jos jedan penal, ali sudija (Svaba) ko zainat nije video penal. Ali je u drugom video penal kada je onaj Arapin (Sakmar) napravio Oskarsku padavinu, sto je bilo ocigledno da ga Jovanovic jedva pipno. To je zvao penal. Posle toga, je bilo ocigledno da Partizan vise nije imao sansu, a narocito sa najgorim Srpskim centarbekom "Krstajicem", kome nebi dao da igra za moj tim i na amaterskom timu. Taj igrac je najsporiji na terenu, i iako je najvisi, uvek ce ga svako odskociti. Verujem i mali Kinezcici. Zbog njega i Reprezentacija a i vidim Partizan uvek primi najmanje po jedan ili kao danas dva gola. Kakav on kapiten i zahvaljuje se svojim saigracima. Pa i ja bi se zahvaljivo kada non stop neko mora da ga izvlaci iz sranja. Ali vidi se isto razlika Evropskog fudbala i naseg srpskog. I moram da prizam, da Partizan mora da dovede bar jos dva ili tri crnca, da se bore, a da izbace Krstajica i nazalost onog Ilica, sto je imao katasrofalnu utakmicu veceras.
Mozda kad stvarno se Srpski narod i cela zemlja vrati sa neba sto misle da imamo dobar fudbal. Svi timovi jedva trce i nemogu da sklope pet pasova uzastopce, a kamoli da sagrade neki dobar napad. Celo vreme se brane, i ako na kontra nesto uspeju, to je sve. Treba da se izbace svi mafijasi sto vode i menadjuju nad fudbal. Onda mozda ce mo imati neku sansu na medjunarodnim takmicenjima.

Grobar

pre 13 godina

Uglavnom, mi smo igrali i izgubili, a oni su sedeli u svom muzeju i gledali uspehe od pre Hrista, pardon GLEDALI SU NAS I ARSENAL.

Toliko...

pero

pre 13 godina

Ovo je vec pateticno. U svim novinama pise se o "herojskom" porazu Partizana, jedni drugima cestitaju. Izgleda da su se ovdje ljudi toliko napunili demagogije da sada postoje i razne vrste poraza. Pa igraci Partizana su u prvom poluvremenu bili paralizovani od straha. I na 1;1 i odbranjeni penal nisu se okurazili da krenu naprijed. Sa samo malo vise agresije mogli su biti ravnopravni protivnici. Arsenal se dodaje a oni gledaju i niko da pokusa da ih omete. Pateticno. Stojkovic i Kleo jedini na razini. Dok god stampa i navijaci slave poraze, pisi propalo.

Komsija

pre 13 godina

Gle ovog cara. Crveni karton nije trebao da bude dosudjen? Poslednji igrac odbrane sa ledja obara igraca u cistoj sansi u 16 metara. U kojoj to ligi nije crveni?

Pa i ove nase sudije bi za to dale karton.

Partizan mogao mnogo bolje ali okrenuti se ka sledecim utakmicama. Ipak nijedan nas klub protiv Arsenala nema sta da trazi niti ce u skorije vreme imati. Sa par bitnih igraca i dva penala opet ubedljiva pobeda.

Legendo

pre 13 godina

Bravo nasi, dobra igra, jednostavno se nije moglo vise sa igracem manje protiv velikog protivnika. Tek sada predstoji borba za bodove - 2 utakmice sa Bragom, koja ima gol-razliku -9. Treba ih tuci ovde i tamo igrati nereseno i 3. mesto je jako jako blizu!!!
Cigani, umesto da navijate za srpski klub, vama je draze da bolji budu neki Englezi, Belgijanci, Ukrajinci... vi ste sramota za srpski fudbal. Kako to da stubovi srpstva navijaju za Engleze protiv Srba??? Nemate pojma, mi smo za vas institucija. Igramo LS i borimo se za prolece u Evropi... vi se borite za prolece u lav kupu. Nije mi jasno kako neko normalan moze da navija za strani klub? Ustari, niko normalan i ne moze.

srbijasine

pre 13 godina

Jasno je da momci imaju kvalitet, i da je Stanojevic u ovom trenutku najbolji izbor za trenera, ali je i jasno da Partizan nema iskusnog trenera od Ivice Osima i Tumbe , i da od tada dolaze svi da se uce na Partizanu. Tako se ne prave rezultati u Evropi. Ali ako zadrzimo Stanojevica jos dve tri sezone bice to druga prica.

Lemi

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
HAHAHAHAHAHAHA ... cekaj, cekaj da se smirim, zabole me stomak ... ma jace je od mene ... HAHAHAHAHAHAHA

CRVENO BELA ARMIJA

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !
(Goran, 29. septembar 2010 08:36)

Pomesao si Arsenal sa ZVEZDOM I DELIJAMA!

cekaj bre

pre 13 godina

Bruka od igre.Bruka za nas fudbal.Imam utisak da bi se Zvezda bolje suprotstavila Arsenalu.Ovo je bio ocaj, a da nije bilo "zvezdasa" na golu, bio bi to potpuni potop
(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)

Non stop ja visim na ovim portalima,citam sve vesti,i zvezdine i Partizanove,i pokusavam da se distanciram od tih klinackih prepirki,ali moram da te pitam da li si ti normalan? Protiv Cukarickog u drugom poluvremenu niste imali sut na gol,a jedini koji ste dali je bio iz prekida.
Iako znam da imas jedno 13 godina,kao i vecina vas "delija",koji ne idu na utakmice,moram da ti odgovorim.
I za kraj,pitanje za sve: Kada ste se vi zvezdasi poslednji put radovali pobedi svog kluba,a ne porazu Partizana?

mile jna

pre 13 godina

Voleo bi da Stanojevic protiv komsinice izvede rezervni sastav

ilic

miljkovic,savic,jovanovic,kizito

bogunovic,smiljanic,moreira,iliev

scepovic,boja

Kidamo vas i sa tim timom...

braci

pre 13 godina

Na čemu ima da čestita saigračima?! Grobari nemaju tim za ligu šampiona i tu se priča završava, to što su imali sreću na svojoj strani protiv anderlehta to je druga priča. Arsenal je pokazao kako se igra moderan evropski fudbal i to sa drugim timom, tako igra i barsa i još neki klubovi. Kakva borbenost, hrabrost, požrtvovanje i Majk Tajson je borben, Usein Bolt je brz pa ne igraju fudbal. Nego uzimajte pare kada već možete od marketinga, ulaznica, uefe,za sportske rezultate gledajte da uzmete bod protiv brage u Beogradu, a gostovanje u Londonu ne smem ni da zamislim. Ovaj tim bolje da je igrao ligu evrope tamo bi imao mnogo više izgleda.

baki bb

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)
a koji to?oni sto im saljemo porukice?

Strucnjak

pre 13 godina

Evo zašto komentarišem utakmicu sa Arsenalom ovde.
Prosto tamo gde je tema igra Partizana i Arsenala od vredjanja i upotrebe reci "kompleks" ne može da se pročita ništa više.
Kapiten Krstajić je čestitao fudbalerima na odličnoj igri. Kad ste na stadionu to se vidi. Vidi se da su dali sve od sebe. Vidi se da je Arsenal bolji ali se takodje vidi da može da rimi gol.
Vidi se da je Saša Ilić igrao odlično, da se Kleo vraća da pomogne odbrani a sa mesta na kom sam bio i da je loše odreagovao pred golmanom Arsenala.
Retko pored poraza mogu da kažem da sam zadovoljan. Ovo je taj slučaj.
Juče sam primetio da navijači prave istu atmosferu kao u pioniru i odnose se prema svemu kao prema KK Partizan. Rešeni su ljudi da KK i FK imaju isti rejting, da fudbaleri budu kao košarkaši. na forumu pročitam komentare da je neko nekog obrukao o ponižavanju i tome slično.
I navijačima Partizana a i onima koji to nisu dajem ovu svoju procenu stanja na poklon bez vredjanja i ponižavanja.
Jučerašnja poruka koju su navijači poslali igračima, klubu, upravi, je bila potpuno nedvosmislena i jasna: "Hoćemo da FK Partizan u evropi bude ono što je KK u Evropi"
Nije problem i hoću da budemo svesni da to može, ali ne odma. Hoću da računam da je recimo ovo juče početak. Očekujem da je uprava kluba primila istu poruku onako kako sam je ja shvatio. Da nastavi u tom pravcu, da i naredne godine igramo u Evro takmičenjima i da kroz igru na terenu gradimo rejting kluba. Ne ove godine ni sledeće nego iz godine u godinu. Malim koracima, leva pa desna noga dok ne potrčimo.
Iskreno mi je krivo što više ni jedan klub iz Srbije ne učestvuje u Evro takmičenjima. Za posledicu to ima zlurade komentare koji opterećuju forume do te mere da je nemoguće takmičiti se čak i kad su te gluposti pisanja u pitanju. Uzrok tome je JSL i fudbal koji se igra u Srbiji. Potpuno se slažem da se kod nas igra lošiji fudbal. Država, kriza, imovinski odnosi, stadioni, zemljište oko stadiona, ekonomski pokazatelji i ne pokazatelji sve razumem. Šta ne razumem. Da se ne RTSu ne pravi emisija i ne analiziraju ostale utakmice LŠ koje su odigrane nego ide SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.
Da Država ako uloži u stadione i u fudbal može da očekuje da joj se to vrati u budžet, jer fudbal je biznis, a mi pored jabuka možemo da izvozimo i fudbalere. trenutno se ponašamo kao u poslovici SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.

još samo ovo
Svaka čast igračima, navijačima, radnicima semaforu i ostalim subjektima.
Sve je ok
poraz je poraz
da su bolji bolji su.
Nije uloga krstajića i ostalih da pobede.
Njihova uloga je veća i teža
Njihova uloga je da počnu
A uloga svih nas navijača Partizana i onih koji to nisu, Uprava klubova da nastave da probamo da igramo i gledamo dobar fudbal, klubove u evro takmičenjima, i još jednom dobar fudbal makar i primali pet komada.

marc

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan, jer sam sinoc dobio ono sta sam zeleo. Nismo igrali neki bunker, igrali smo fudbal, pokusavali koliko smo god mogli da ih ugrozimo, i to je sve lepo izgledalo. Nasa igra ima i glavu i rep, a ishod je ocekivan. Dugo pratim Ligu sampiona, i u 85% slucajeva je ishod meceva u prva tri kola izmedju istocno-evropskih ekipa i tima kao sto je Arsenal, ovakav kakav je bio sinoc u Beogradu. Isto bi bilo i da je Arsenal gostovao Steaui, Olimpijakosu, Sparti iz Praga ili Zilini. To je jednostavno tako, za nas su oni (jos uvek) sa druge planete, i uopste ne treba da se uznemiravamo zbog toga, ni da se poredimo s njima. Nasa mera je Anderleht, Braga, i svi takvi jako dobri timovi iz drugog esalona evropskog fudbala. Arsenal igra Premijer ligu i Ligu sampiona oduvek, ima tim vredan preko 300 miliona, a mi dolazimo iz lige gde igramo sa kim igramo, i uvek su to utakmice gde se protiv nas igra bunker, i gde je intenzitet, dueli, brzina, na neuporedivo nizem nivou nego u Premier ligi. Ovo sinoc je odlicna skola za nas, i na ovo treba gledati kao na proces ucenja, koji ce jednog dana dati rezultate. Setimo se samo koliko smo "ucili skolu" u kosarci, godinama nismo mogli da se izborimo sa spanskim i drugim alama, pa je bilo potrebno da postavimo sistem, odigramo more teskih utakmica u Evroligi i jakoj Jadranskoj ligi, da bi danas bili ono sto jesmo- jedan od najjacih klubova Evrope. Isto ce tako biti i u fudbalu, naravno pod uslovom da Partizan osvoji titulu, a to ne moze da se desi jedino ako razni Babarogici bas mnooogo krenu da kradu. Jer da se razumemo, postoji jedna cinjenica koju ce priznati sami sebi i oni najzadrtiji medju njima, koji nas gledaju s mrznjom sredom i cetvrtkom u Ligi sampiona i Evroligi, i cija su jedina radost postali porazi Partizana. Ta cinjenica glasi: Partizan je daleko najbolji fudbalski tim u Srbiji. Porediti one koji vec tri godine ispadaju u Evropi u julu, sa ovim timom koji igra LS, i igra ovakav, za nase uslove, odlican fudbal je u najmanju ruku neinteligentno. Sad samo ostaje da se nadamo da ce konacna tabela odraziti realan kvalitet, cemu bi, je l' te, svi trebalo da stremimo...

strucnjak na kvadrat licno

pre 13 godina

Borili se jesu, neki manje neki vise, hteli jesu, opet neki manje neki vise, ali osnova u fudbalu je ZNANJE, KVALITET, STRUCAN RAD, DOBAR TRENING, a srce, volja, htenje su osnova za sve ovo sto odredjuje uspeh, kao i za one ekstra zavsnice, ovo izmedju je strucnost, znanje , rad.
Pa sta ako je Arsenal, sta i da je Barsa!?
Ovo nije individualni sport vec timski, tim moze sve pa i nemoguce, kada se postavi na pravi nacin, ali to se sve vezba i uvezbava na treninzima, koji su najvazniji aspekt svakog ozbiljnog tima.
Ovi nasi deluju ko da ne treniraju nista osim durisanja lopte do besvesti i slicnog.
Ocete resenje?? Recicu vam!! PRESING!!!
Presing vec na protivnickoj polovini, ili preciznije na 25-30 metara od protivnickog gola, tu pocinje i zapocinje odbrana nase mreze, prekidanje i remetenje akcija protivnika, koji je onda primoran da durisa lopte, bas onako kako je Arsenal nas pritego.
E to je resenje, a ne cekalica ko sto Partizan igra u 90 odsto utakmice , 8-9 igraca u nekoj nepokretnoj i bezopasnoj zoni na 30 metara od NASEG gola, dakle naseg, a ne tudjeg, gde im protivnici nesmetano kombinuju, drze loptu, smisljaju akcije, ubacuju, dodaju, a ovi nasi na 10 metra od njih, i jos ih gledaju!???
A onda ocekuju da ne prime gol!??
Prosto zoves protivnika, dajes mu prostor ali i volju da te zeza, da se razmase, i da te ako je dobar napuni.
Tako Partizan igra u evropi, a to je lose, jako lose, da nije Vlade Stojkovica, kuku nama, ali ozbiljno, sada bi vec primili 10 gola u LS! Sreca pa imamo njega.
Dakle, Stanojevicu, Krstajicu i ostalo drustvo u pfc, ispravljajte ovo na treninzima, vezbajte ofanzivne akcije, i samo ofanzivne akcije, za odbranu je ovaj presing dovljan, i vise nego dovoljan, samo to primenite, i non stop non stop vezba pas, dodavanje, dupli pas, istrcavanje u prazno, to da vezbate od jutra do mraka, i rezultat dolazi.
Pola igraca Partizana, a mozda i vise, ne zna osnovne elementarne fudbalske stvari, tako Stanojevicu da nametnes paklen trening i da konacno uvezbaju tu osnovnu fubalsku azbuku, dodavanje, otvaranje, utrcavanje, dupli pas, sut!!!
Da vezbaju od jutra do sutra, a ne da kukaju kako su se isprsili jednom "mocnom". "premocnom" Arsenalu, da "cestitaju" jedan drugom, a da pri tom na utakmici nisu napravili ni jednu smisljenu akciju.
PRESING, AGRESIJA, OFANZIVA, HRABROST, SRCE = KROV EVROPE!!!
Kapish!??

Goran

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !

prcija

pre 13 godina

Meni se cini da normalni i realni ljudi ovde nema sta da traze.Partizanovac sam, ovo sto su igrali danas je tipicni odraz stanja u srbskom fudbalu i oni nisu mogli vise.Ocita je razlika u kvalitetu i tu nema diskusije.Sto se tice Zvezdinih navijaca, sta oni misle? Mozda njihov klub moze bolje.Sve dok ne svatite da se kod nas ne igra fudbal vec pikanje lopte to ce biti tako.Pa mi ne mozemo trcati jednim tempom a da ne govorim o sprintovim.Uzdrzite se komentara svih vrsta i hvalospeva pojedincima i klubovima.Zvezda je nekad bila tim i Partizan isto, sada su samo zonasi i to je to.Zasto je to tako, to vi bolje znate i uvek ce biti tako dok god budete podrzavali to u svim porama drzavnih kretanja.Partizan je svestan da nema sta da trazi u ovom takmicenju, ucinili su dosta, plus milioni i jos stosta i zato ih ne treba optuzivati i pljuvati po njima,vise nisu mogli i ne mogu kao, do duse i svi nasi klubovi.Ovo sto komentarisu, neki Delije ili Grobari, smara, brate, sramota je vise i citati, ko to pise, nije mi jasno, kakvi su to umovi, ni to mi nije jasno.Pa ovi vasi komentari odlaze u Svet i ljudi ih citaju, mislite malo o tome.Ma i ja gubim samo vreme cukajuci po tastaturi, nema nama pomoci!!!

гробар до гроба

pre 13 godina

Најбољи потез Партизана је довођење Владимира Стојковића јер без њега до сада би имали две петарде. Тим се труди и има жеље али не и искуства и знања као онај из 2003. Уосталом тада је тим прављен за ЛШ а сада је ситуација била да се тим правио за првенство али смо ипак ушли у ЛШ (мада она није била приоритет). Играли смо добро али смо као и у Доњецку били надиграни а 2003. нас је само Марсеј надиграо у Марсеју остале 5 утакмице смо били равноправан противник. Али свака част момци

sava

pre 13 godina

Na čemu.Posao vam je fudbal, od toga živite odlično u odnosu na ovu bedu u Srbiji.Izjave tipa Zvezda prošla kroz pakao u Kraljevu ili lavovska borba Partizana u Borči oteraala je sve normalne sa stadiona.Kao da ste igrali sa ljudima koji imaju pet glava i sto nogu.Jadni ste .

posmatrac

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i moram da kazem da je Kleo klasa!!! Odlicna partija Stojkovica,da nije bilo njega bil bi svasta!!! Sam pocetak utakmice je bio odlican za partizan, i da je sudija imao malo vise hrabrosti, mozda bi se izvukli sa bodom, u svakom slucaju bila bi bolja utakmica! Partizanu su juce nedostajali ofanzivniji bekovi, i mnogo ubedljiviji TOMIC i PETROVIC koji su odigrali kao dve babe! Arsenal je odigrao u svom stilu, brzi pasovi, brza igra i jako raspolozeni Arsavin u prvom poluvremenu!

Moram da kazem da ne razumem ove Zvezdase sto se javljaju sa komentarima! Idite i gledajte Vas tim, imate Црвена звезда : Металац, a nas ostavite da gledam NAS pa makar gubio i sa 10 nula!!!

Mika NS

pre 13 godina

(Wllaxy, 28. septembar 2010 23:57)
Da je Zvezda igrala LS???
Evo ovako, lista Zvezdinih pokusaja da igra LS(svaka cast za osvojeni KES,ali ovo je potpuno druga stvar):
Dinamo Kijev 0:0,1:1
Bajer Leverkuzen 0:0,0:3
PSV 3:2,0:5
Rendzers 0:1,0:0
Sa ukupno 4 data gola u 4 zavrsna pokusaja da se udje u LS!
Jedno su iluzije drugo su cinjenice.
Niti Partizan moze da dobije Arsenal, niti Zvezda moze da udje u LS da bi sa Arsenalom igrala.
Tako stvari stoje,nazalost.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Hvala Partizanu, na prikazanoj igri, borbenosti, zalaganju, želji da dođu do bodova i kada su imali igrača manje protiv daleko kvalitetnijeg Arsenala i što su nam omogućili da slušamo himnu LŠ na našem stadionu, da igramo u istoj sa najjačim klubovima u Evropi, a samim tim i da se mi osećamo najjačim !! Dokazali smo da uz takav pristup igri idu i ovakvi navijači. Navijači- najbolji u Evropi !!
A vi iz komšiluka, ako mislite da nas možete isprovocirati ljubomornim komentarima, varate se, jer smo svesni svoje snage i znamo gde pripadamo, a pripadamo LŠ.
I KADA NE BUDEŠ PRVI TI I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA !! (ovu pesmu možemo samo u Evropi da pevamo, jer kod nema smisla, ovde smo uvek prvi)
Živeli !!!

Marcco

pre 13 godina

Partizan ocigledno nema dovoljno kvaliteta za ovo takmicenje,igraci trce u prazno,ne pokrivaju dobro svoj deo terena,nisu dovoljno agresivni,ali ono sto me raduje odnosi se na to da su u ovom timu dvojica potencijalnih reprezentativaca koji su odlicni igraci.Rec je naravno o Stojkovicu i Kleu.Svi koji su do sada pljuvali Stojkovica mogu da stave prst na celo i da uz ne mnogo razmisljanja uvide da je Stojkovic nas najbolji golman koji jednostavno nije imao srece u izboru klubova...zivi bili pa videli do kraja grupne faze on ce biti prosecno najbolje ocenjeni golman (po goal com-u igrac utakmice,kao i prosle sa Sahtjorom).Kleo je nasuprot nasa najbolja opcija u napadu,vidi se da covek ima fenomenalno fudbalsko razmisljanje,jak je samo dosta odsecen...nazalost.Sa krasicem koji briljira i Ljajicem zajedno(naravno ukoliko bude pozvan u reprezentaciju) on ce biti nas najbolji strelac...Covek je u partizanu na evropskim utakmicama postigao 9 golova a nesmem ni da zamislim koliko bi ih jos dao da je pored sebe imao samo Ljajica. Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Непостојећа лакоћа глупости...

pre 13 godina

А ја сам добио информацију да је јуче могла киша да падне...

Radovan

pre 13 godina

Zaista sam zadovoljan odnosom prema igri i zalaganjem skoro svih igraca osim jednog koji mi svaki put sve vise ide na zivce a verujem i drugima.Nije mi jasno ko ga toliko forsira a to je dokazano kad mu je ukazana cast da bude zamenik kapitena umesti Moreire a nije imao 2 pisanja u Partizanu.Predlazem upravi naseg kluba da ga proda u Slogu iz Zemuna koji igra u zenskoj ligi mislim da bi i tamo izgubio mesto u timu jer i fudbalerke igraju stabilniji i jaci fudbal od njega.Zaista ne znam koji on kvalitet ima osim suta iz slobodnog udarca,osecaj za prostor 0 ;dribling u trku 0 ;skok igra 0 ; zalaganje na terenu 0 ; osecaj za gol 0 ;duel igra -5 ;udarac glavom 0 ;dribling u mestu (sam sebe predribla) 10 ;pomoc saigracu da ispravi tudju gresku 0 ;.Stanojevicu molim te izbaci ga iz prve postave jer Moreiri i Saletu ni vodu ne moze da nosi igra ko nova mlada.Stojkovic na nivou reprezentativnog golmana ,Medo odlican i najkorisniji igrac,Kleo standardno dobar,svi ostali ok jedino "Necika" super za zensku ligu.

sasa

pre 13 godina

nije mi samo jasno kako smo dozvolili da se oslanjamo na marka jovanovica u ligi sampiona ne zbgo ovog kartona koji mozda nije ni bio za crveni,ali inace taj deecko nam je veoma slab i ne znam kako on moze da igra za partizan! isto tako bekovi su nam jako losi,lazevski nisam ga video jednom da se ubaci ,igra na nasoj polovini nije to za partizana stevanovica no coment

nms

pre 13 godina

E u tome i jeste razlika...Vi gubite od drugog tima protivnika i delite cestitke jedni drugima...a oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening!
SMESNI STE!
(Milan, 28. septembar 2010 23:46)

covek vam je sve lepo objasnio. sta tu nije jasno? pa zar ste toliko glupi da ne razumete. citam komentare i ne verujem.

PFC

pre 13 godina

Utakmica kakvu odavno nismo gledali na našim terenima, čak ni kad igra reprezentacija. Tempo vrhunski, otvoreno, nadigravanje baš u skladu sa kvalitetom. Zanimljivo i da smo u prvom poluvremenu imali čak više šuteva ka golu, što retko ko može da se pohvali kad igra protiv Arsenala. Šta onda može da se zameri. Gotovo ništa osim greške kod izbora štopera. Savić je daleko bolji od Jovanovića. I kasni ulazak Ilijeva. U svakom slučaju, Stanojević ima veliki kredit, dao nam je da vidimo kako je to kad se nadigrava sa jednim vrhunskim timom, nije kvario igru i to je veliki plus i za fudbal i za igrače, koji neće izrasti u kukavice. Kritičari, ili naučite nešto o fudbalu ili promenite klub za koji navijate ili u ovom slučaju, koga mrzite.

faust

pre 13 godina

Fudbaleri Partizana i s njima u svakom pogledu fenomenalni navijači mogu biti ponosni, jer su igrači dali onoliko koliko su mogli protiv skupocjenog fudbalskog Golijata a navijači onoliko koliko ne mogu ni navijačke skupine mnogo moćnijih klubova. Zluradost pojednih iskompleksiranih Zvezdinih navijača, koji se danonoćno prizemno i frustrirano komentarima liječe na ovom sajtu, uistinu je svojevrsna antologija ljudske gluposti. Biser gluposti , svakako, je izjava kako bi se ova i ovakva Zvezda bolje suprostavila Arsenalu. Prvo, treba preći izuzetno težak put i doći u mogućnost da se nađeš kao protivnik takvoj ekipi ,jer oni ne igraju u Lav-kupovima, a to pogotovu to ne mogu govoriti oni čija ekipa već deceniju ne može da pređe prvi evropsku fudbalsku stepenicu i čija ekipa redovno biva izbačena od trećerazrednih fudbalskih timova. Pošto tavki očajnici redovno odlaze u antička vremena, sjećajući se Barija, bilo bi dobro da u malo bližoj prošlosti pronađu gomile blamaža u evropskim kupovima, koje ne samo da su štetile njima, već sramotile i cjelokupni srpski fudbal.

Branko

pre 13 godina

Partizan ce na prolece definitivno bith jaci! Petrovic i Tomic ce sigurno otici(umesto njih u startnu postavu ulaze Moreira i Fejsa),a ja bi voleo da ode Jovanovic jer je Savic decko ODLICAN. Kizito ce biti starter jer je za klasu bolji od perspektivnog Lazevskog. Treba nam samo desni bek i kvalitetan poluspic-spic uz Klea. Na klupi imamo Nastica,Babovica,Smiljanjica i Scepovica sto uz talentovane klince uopste nije losa ekipa. Moj savet za Stevanovica je da na pripremama radi na pojacanju intenziteta trcanja,brzina nam treba. Kao sto moj cale kaze, i magare zna da trci ali dzabe. I svaka cast za vecerasnju predstavu,dali ste sve od sebe i meni je to dovoljno.

sveta

pre 13 godina

Posle svih ovih komentara, jedno je jasno:
Navijaci FK Partizana NE ZASLUZUJU da gledaju svoj tim u ligi sampiona!
Sta vi hocete uopste? Uporedite za pocetak Englesku i Srbiju kao drzave, pa kao fudbalske nacije, pa sa istorijskog aspekta. Mislite da jednom kad se plasiramo u LS da smo dovoljno dobri da pobedimo Arsenal?? Nikad niste zadovoljni! Pobedimo Helsinki 3:0, vi kazete, malo je. Igramo 2:2 za Anderlehtom, vi kazete, sramota je. Izbacimo ih na penale, vi kazete, sramota sto smo ispustili 2:0. Izgubimo samo 1:0 od Sahtjora, vi kazete, kakav je ono bunker, sto ih niste napali? ITD. HEJ!
Jedan kaze, nemate veze, Arsavin vam pravio dar-mar. ARSAVIN, brate! Pa on je pravio dar-mar po odbrani Holandije i uveo Rusiju u polu finale EURA2008. Pa jel sramota kad ti Arsavin napravi dar-mar? I nije tacno da ne znamo da primimo loptu. Ovo je bila jedna od tehnicki boljih utakmica. Boya koga pljujete je sigurno uhvatio 15ak lopti. SASU KAPITENA niko da POMENE a drzao je cas fudbala!
Umesto da budete srecni sto vam je voljeni klub ukazao priliku da gledate evropske velikane vi samo pljujete i pljujete!

WaNy23

pre 13 godina

Naši navijači napune stadion samo kada dođe neki svetski tim, kao Arsenal. To NISU pravi navijači! Vidite navijače Arsenala, oni napune svoj stadion na svakoj utakmici koju igra njihov klub, protiv bilo koga. jer dolaze da gledaju -Arsenal !
(Goran, 29. septembar 2010 08:36)

E pazi,da se takav fudbal (kao u engleskoj) igra ovde (u srbiji) stadioni bi takodje bili uvek puni ;)
cao :)

ROKI

pre 13 godina

@ oni koji pobedjuju i donose nam radost nemaju pare ni za normalan trening! @

Ја бих рекао мајсторе - колико пара, толико музике!. А у твом случају, колико радости, толико пара!

Makaveli

pre 13 godina

@sasa jokic i ostali kriticari: gde vi zivite??? Pa Partizan redovno igra protiv timova tipa Javor, Cukaricki, Rad itd., a ovi svake nedelje (nekad i po dva puta) protiv Mancestera, Celzija, Liverpula... I onda vi ocekujete da mi mozemo tim tempom da se nosimo sa njima? O budzetu i kvalitetu igraca necu ni da pricam. Senzacija je da smo izbacili Anderleht, ali vase pamcenje je izgleda jako kratko.
Momci, svaka cast, samo nastavite tako. Rezultati ce doci, imamo jos 3 utakmice sa protivnicima sa kojima mozemo da se nosimo. Verujem u vas!

nikola

pre 13 godina

Jedina razlika je u tome što oni dva puta nedeljno igraju jake utakmice, a mi nijednom u godini, ponekad jednom-dvaput. Da se mi naviknemo na ovakav fudbal, brzo bi se po kvalitetu približili. Imamo kvalitet, ali on ne može da se kali na našoj ligi, nego minimum jadranska ili tako neka regionalna...minimum...drugačije bi i treneri i igrači razmišljali...ali to koliko vidim nije blizu ostvarenja

MiljanV

pre 13 godina

Dobro nije izgubiti, ali je dobro nešto naučiti u porazu, što kaže jedan revolucionar „poraz je prvi korak ka pobedi“! Zato izvuci Stanojeviću pouke, navijača niko ne može prevariti, ali kad ceo stadion zna da Tomić ne može da igra, trebalo bi i ti da znaš. Gledao sam ga i protiv Helsinkija, i Anderlehta, i u Čačku kad ne zna da izvede dva lagana slobodnjaka, o duel igri da ne govorimo, pa šta (ili ko) te to tera da ga stalno držiš u startnom timu. Ako je dosta, dosta je! A ovamo idu priče o Moreiri, koji nije spreman, pa i takav je mnogo bolji i borbeniji od Tomića! I Savić je bolji od Jovanovića, pruži mu veću minutažu.
A za jednog zvezdaša koji ovde spominje da je Zvezda igrala veće mečeve, pa su znali da zvižde kad ne igraju, pitanje koje to veće mečeve i kada? Ako misli na one iz doba SFRJ, onda da ga pitam koliko je takvih mečeva bilo u ondašnjoj Jugi, a koliko sada, koliki je bio BND tada, a koliko sada, koliko je bilo stanovnika tada, tako da se ne da uporediti! Da nije Zvezda imala podršku privrede iz tog doba da li bi imala jak tim, to je ono što ne razumeš! Kad ti razbiju zemlju i pretvore u (polu)koloniju, ne možeš da se boriš ravnopravno, a ti bi hteo da igraju kao legija stranaca Arsenala, koji dolazi iz jedne jake kolonijalne zemlje. Fudbal je samo nadgradnja društva, a bazu su nam razbili, kad to shvatite biće vam jasnije, i zašto Krstajić čestita saigračima.
I meni je bilo krivo, kad vidim da ne možemo da pariramo u dobrom delu meča, ali vidite da to nije mogla ni Braga, a bogami i mnogi jači timovi Evrope. Kad bi bilo da ovi naši igrači mogu da igraju zajedno do 28. godine kao u SFRJ, druga bi to pesma bila, pa se ne bi ovi klinci oduševljavali Arsenalom. Mi stariji znamo da smo lako igrali sa svima, a ovi što navijaju za strane klubove to rade iz nemoći jer za bolje ne znaju, imaju potrebu da navijaju za moćne jer se osećaju slabim, to je kompleks koji se teško leči! Žao mi ih je, stasali su u teško vreme ratova i sankcija, a navijaju za klubove iz zemalja koje imaju značajnu ulogu u njihovim stradanjima i „razmišljanjima“.
Napred Partizan, nema kud nazad, u inat svima!

WD

pre 13 godina

Igracima kapa dole. Igrali su maksimalno borbeno i bolje nije moglo. Tj jeste, Tomic je ponovo bio skandalozan. Svi ostali maksimum, protiv Arsenala nije bilo dovoljno ali ce zato protiv Brage valjda biti.

Svaka cast i Vengeru. Ne zato sto je dosta nahvalio kako nase igrace a narocito navijanje. Realno, ovo i jeste bila jedna od boljih atmosfera u kojima je ucestvovao tako da bi bilo cudno da nas ne pohvali. Njemu najvise svaka cast zbog toga sto nije pravio problem zbog reflektora. To je pravi sportski duh. Zna covek da je to visa sila i to je to. A ne ko neki nasi. Smeju se sto je nestalo struje a njima se to desilo na jednoj jos znacajnijoj utakmici od ove. Pre nekih 10ak godina, na njihovom besprekornom stadionu igrala se utakmica sa Hrvatskom, formalno naravno savez je domacin ali se zna cije je stadion i organizacija, i desilo se ne da nestane struje delimicno nego je 5 minuta bio totalni mrak. E to je za smejanje ukoliko se ide vasom logikom. Naravno, vama se niko nije smejao jer smo mi normalni ljudi pa znamo da je to visa sila i to je to. Na drugoj strani su oni iskompleksirani i frustrirani visegodisnjom dominacijom u svim sportovima da sad mogu da se raduju bilo cemu. Ima na jednoj drugoj vesti jedan od njih time se i hvali. Kaze covek, ja MORAM da gledam i sigurno ce biti neki peh Partizana(vezan ili nevezan za sport) pa ce meni biti lepo. Eno, idite i dalje i uzivajte u vasim uspesima. Pre neki dan cuo sam da je nekom igracu Partizana pukla guma pa je eto zakasnio 15 minuta tamo gde je vec isao. Ajde odmah slavlje. Takav uspeh zvezda nije imala vec ko zna koliko vremena.

Lijte kise...

KIZA

pre 13 godina

Wllaxy pa čekaj zar se tog golman niste odrekli i izbacili iz najSrbskijeg kluba,a zvezdu smo videli kako se suprostavila velikom Slovanu!!!!

kokanidja

pre 13 godina

Komsije, cestitke na atmosferi pred pocetak i na kraju utakmice, kao i na po 15 pocetnih minuta svakog poluvremena. Ovakav Partizan me po potencijalu malo podseca na Zvezdu od pre nekoliko godina sa Zigicem, Jankovicem, Pantelicem....kad su padali PSV, Roma i ostali. I mi smo tu bili negde, a uvek je falilo ono malo, za nesto vise. A to malo, moji prijatelji, su jake utakmice u nogama...Gledam sinoc 30 i neki minut, kada je Jovanovic sa skoro gol linije izbacio onaj lob, decku je dusa u nosu, dres natopljen znojem, obrazi crveni kao da ga je neko samarao, a tek je trecina utakmice. On, kao i velika vecina, toliko oznoji dres u dve trecine ovog naseg jadnog prvenstva, kao sinoc za pola sata. Jednostavno, nama fale jake utakmice, jak ritam na tim utakmicama. Reci ce sad neko, statistika kaze da je Partizan pretrcao oko 113, a Arsenal 112 kilometara. Jeste tacno je, ali je Arsenal imao 65% lopte u svom posedu, sto ce reci da su ovi nasi sinoc trcali po principu, kud koji mili moji! Gubila se snaga bespotrebno... Zakeroni je pre par godina bio u Beogradu i na svom predavanju dosta paznje posvetio "pametnom" trcanju. Ocigledno su ovi nasi treneri cackali nos, pa malo uvce, dok je covek objasnjavao....
Krle me je malo razocarao sinoc. Majstor je za odbranu na 20-30 metara od svog gola, ali kada je 16 metara u pitanju, dosta pliva. Ostavlja sinoc dva puta Samaka kolegama iz odbrane, iako mislim da je trebao on da bude taj koji bi mu se prilepio i na iskustvo mu objasnio par stvari, onako kako on zna, van 16 metara. Prvi put Marku Jovanovicu, epilog crveni karton i penal, drugi put Savicu, epilog 1:2....za 1:3 kasni na Skilacija....po meni je ipak on sinoc dosta podbacio, u odnosu na recimo Sahtjor ili Anderleht.
Pohvale Stojkovicu, jer da nije bio raspolozen, pitanje je kako bi se situacija razvijala da je na semaforu posle pola sata igre stajalo 0:3. Arsenal nije ekipa koja staje kad ubedljivo vodi...
Treba biti realan i shvatiti da ste sinoc igrali sa nosiocem grupa za LS, znaci medju 8 najboljih evropskih ekipa. Ocekivati bod je po meni malo avanturisticki, pa makar i ne igrali sa Fabregasom, Van Persijem, Bendtnerom i ostalima, ovaj i ovakav Arsenal od sinoc, je bar 2-3 puta jaci od sampiona ove zemlje.
Zelim vam svu srecu u utakmicama sa Bragom, mada sam malo skeptik i po tom pitanju. Jer kako vi u njima, tako i oni u vama vide sansu za trece mesto u grupi. Ne znam, nadam se najboljem, videcemo.....podrav komsije

Cipi

pre 13 godina

Mislim da smo igrali ok, rezultati ce doci... Braga nam je sansa i ako ih pobedimo bar jednu, mislim da realno mozemo 3. u grupi biti. A zna li neko sta je sa Moreirom, ja stvarno ne znam jel on povredjen ili sta...?

United SOUTH-PFC

pre 13 godina

OJ PUBLITO NESRECNO DETE,o kakvoj sramoti ti govoris,verovatno je i ATMOSVERA BILA SRAMOTNA,I SERIJA INCIDENATA. U INAT,SVIMA ovakvima.