Košarka 188

Nedelja, 12.09.2010.

18:26

Srbija bez medalje, Kleiza dominirao

Reprezentacija Litvanije pobedila je Srbiju 99:88 (23:22, 25:16, 24:16, 27:34) i osvojila bronzu na Svetskom prvenstvu u Turskoj.

Srbija bez medalje, Kleiza dominirao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

188 Komentari

Sortiraj po:

Matrix

pre 13 godina

A za ovog podraščanina ,momcima su oduzeli ono o čemu su sanjali ceo život ,oduzeli su im da igraju u finalu ,i jesmo ponosni i jesmo moralni pobednici,a ti i da se malo razumeš u sport znao bi šta je to ,kada ti neko oduzme medalju i oduzme ti da igraš u finalu svetskog prvenstva,pošto si ti i sport dva različita pojma,onda bolje sedi tu i ćuti .

подрашчанин

pre 13 godina

А ја вам поново кажем шабани, прекините са тим "ми смо поносни", "ми смо морални победници", "криве су судије", "дочек за кошаркаше", итд. Какав бре дочек за четврто место, то је смешно! То су губитници и не заслужују дочек, бар не ове године. Да је четрврто место успех и за њега би делили медаљу!

puz ubica

pre 13 godina

@ pedja_71

Evo ja imam iskustva sa neplacanjem pretplate, i to odlicna, niko te nista ne pita, popunjavas racun za struju (posto nju moram da placam, a do skoro nisam) na uplatnici i to je to.

branko

pre 13 godina

Ja чeсто објављујем коментаре из разних спортова и доста пута ме изненеде реакције читалаца, чак и онда кад су оне убедљиво позитивне. Апсолутно ценим свачије мишљење ма колико се разликовало од мог. Понекад могу да предпоставим шта из мог коментара може да изазиве негативне реакције а понекад не могу. Ево, мој коментар, ту, неколико постова ниже добио је доста негативних мишљења. Био бих јако захвалан било коме коме се тај коментар не допада да напише шта сматра неприхватљивим

marina

pre 13 godina

Za mene su oni apsolutni pobednici!!!Objektivno gledano Turska je bila domacin i tu je bilo i vise nego ocigledno da ce sudije suditi u njihovu korist,tu je veliki pritisak publike...Juce su bili totalno demoralisani i tesko je bilo povratiti se posle skoro dobijenog polufinala.Videli ste kako je Velickovic reagovao nakon utakmice sa Turcima...Cist revolt...

I LOVE SERBIA

pre 13 godina

Mnogo mi je zao sto nasi momci nisu uspeli da se vrate posle jucerasnje ,,POSTENE" utakmice i da osvoje bronzu .Ali nema veze mi idemo dalje ....
MOMCI VRATITE SE PONOSNI I PODIGNUTE GLAVE jer se to od vas ocekuje ovde u Srbiji svi znamo da vase vreme tj vreme nase kosarke tek dolazi....
Ucinili ste nasu zemlju ponosnom i svakog Srbina-Srpkinju srecnim time sto ste dosli medju 4 najbolje ekipe na svetu ( i 2 u Evropi) a najmladji ste na turniru...
Svi vas ovde vole i postuju i nadamo se da ce se organizovati neki docek, jer ste vi to zasluzili onakvom igrom i pokazali kako se "gine"za dres i grb reprezentacije
...Znao je Duda odlicno da izabere koga ce da vodi na SP i napravio FANTASTICAN izbor...KOSARKASI I SELEKTOR IVKOVIC SU PONOS SRBIJE!!!
I LOVE SERBIA!!!
ps. Jel svaki kom treba da se salje 20 puta da bi objavili?

Seselj

pre 13 godina

Sta sam vam rekao? A cim sam video ONOG pored predsednika Turske, znao sam da Srbija mora da izgubi utakmicu protiv Turske. Cudi me samo da mediji i to nisu proglasili za jos jednu "velicanstvenu pobedu".

Najbolji je bio Keselj, kaze vam

41, 9/12, 1995

pre 13 godina

Momci, za mene vi ste prvaci. Hvala Vam, napokon da se neko pridruzi vaterpolistima i Novaku.
Ako treba biti domacin da bi se uzela medalja, onda je to smijesno.
Vidim komentare nekih Hrvata, a izvini gdje ste vi u svemu ovome? Kad vi igrate za medalju?
Uzeli ste zlato samo zato sto ste bili domacini, a da se igralo bilo gdje drugo, niakd ne bi uzeli medalju!

Laki

pre 13 godina

Momci, ovo cetvrto mesto sija zlatnim sjajem!!! Protiv litvanaca niko nije mogao da gleda a ne da igra od razocaranosti i mentalne istrosenosti, ne zameramo Vam. Ovi sto pisu da je to tako lako, neka obuku dres pa nek se pokazu. Ne trebaju nama starci iz NBA lige, vi ste nam dovoljni. Nadam se da ce KSS da bude pametan i da zadrzi ovu ekipu na okupu, da ih ne raskomadaju, jer ova sadasnja ekipa kad se uigra za dve godine ima da sce redom cisti. Sve najlese Vam zelim!

Sanja RS

pre 13 godina

Tuzna zbog poraza, ali istovremeno i PONOSNA, jer su nasi DJECACI pokazali da su istinski sportisti predvodjeni LEGENDOM SVJETSKE KOSARKE !!!
Iskreno sam razocarana kvalitetom finalne utakmice, koja je imala najmanje kosarkaskih elemenata, vise mi je sve licilo na neku trku po terenu i isforsirano isutavanje.Mozda je subjektivno, ali misljenja sam da smo pokazali najljepsu kosarku na SP-u.Radujem se narednom EP i Olimpijskim igrama jer cu sa uyivanjem pratiti ove DJECAKE koji izrastaju u KOSARKASKE DIVOVE !!!
VOLI VAS CIJELA REPUBLIKA SRPSKA !!!

dooda

pre 13 godina

ovako moram priznati navijao sam za tursku kada je igrala protiv srbije al sad sam malo razocaran sto niste barem zauzeli trece mesto i mada cetvrto mesto je super za vasu reprezentaciju koja je mlada i talentovana a takodje imaju volju da na preostalim sampionatima pokazu puno vise i nadati se o nekoj od medalja zato sretno srbija sportski pozdrav iz prizrena

подрашчанин

pre 13 godina

Шта причате то шабани! Какав дочек за четврто место! Да нам се смеје цео свет! Онај ко је четрврти не заслужује никакав дочек а ни паре!

pera

pre 13 godina

Napisa neko, mislim Branko, da ova ekipa nema ličnost, vođu, čoveka koji, ako ne ide završava sam 1 na 1. To očigledno nije Teodosić. Mislim kao ličnost, a kao igrač...??? Neko pokušava da napravi od njega vođu, samo se plašim da čini to na pogrešan način. Ne igrati u odbranu, nerezonski šut u 3. ili 5. sekundi napada, ponašanje prema saigračima...
Inače momici kao ekupa s malim izmenama ili bolje reći dopunama su izvanredni. Budućnost je pred njima.

Srdjan

pre 13 godina

@ taras

A da li se to odnosi i na turske igrače koji sa klupe savetuju svom drugu da folira povredu? Oni su prvo uvredili svog druga, onda sebe, a onda i košarku i fer plej.

aleksandar

pre 13 godina

našoj košarkaškoj reprezentaciji svaku sreću, srce moje uvek je uz vas, samo kad se setim kako smo slavili sa stojakovićevom, bodiroginom i divčevom generacijom.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Istina, bez medalje ali mi smo vrlo ponosni na vas. Pruzili ste svoj maksimum, borili se za svoju zemlju. Buducnost je pred vama, siguran sam da cemo da dominiramo i evropom i svetom u narednim godinama sa ovakvim momcima.

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

malo mi je zao sto nismo uzeli bronzu,ali toliko sam emotivno iscrpljen od poraza u polufinalu da nemam vise snage da tugujem :(

vec vidim dva mega jaka tima na sledecem evropskom prvenstvu,Srbiji i Litvaniji nece moci ni spanija da se suprotstavi koja vec polako bledi.

DUDO OSTANI DA IM POKAZEMO NA EVROPSKOM SA KIM IMAJU POSLA

vjenceslav

pre 13 godina

Nisa siguran da bi vas Ameri dobili u finalu (u kojem niste igrali sticajem nesretnih okolnosti). Još su Rusi pokazali model kako se igra protiv njih, a vasa momcad ima vecu pokretljivost i veci borbeni duh od Rusa. Ova vasa ekipa ima blistavu buducnost.
E da, a i himna vam je zanimljiva, melodicna i lijepa kompozicija ovako u instrumentalu...
Ajd pozdrav iz ZGB...

ljubiša

pre 13 godina

srećno naši košarkaši na odličnom četvrtom mestu, vi ste najmlađa generacija pred vama su medalje,punim sjajem sijaju medalje naših zlatnih košarkaša Divca, Stojakovića, Bodiroge.. velikih igrača koji su najbolje igre pružali u velikim utakmicama, a u najvažnijim trenucima pokazivali zašto su najbolji.

само један тим... СРБИЈА!

pre 13 godina

Свака част момцима и селектору. Дуди дати све што тражи да заврши свој започети пројекат - стварање репрезентације за ОИ 2012. А са Литванцима се видимо сл. године у финалу.

jovan

pre 13 godina

Nokad nije sramota izgubitit protiv litvanija koja je pokazala na ovom turniru da igra lepu kosarku.Sigurno da nasi igraci nisu dobro spavali posle polufinale..........

pedja_71

pre 13 godina

Dobro, emotivno smo se ispraznili protiv Turske i verovatno smo svi ovu utakmicu gledali sa pola gasa.
Možda nije mesto i vreme, ali molim za objašnjenje: da li RTS, kao javni servis, kojeg finansiraju građani, može biti komercijalna televizija i puštati više reklama nego TV PINK? Da li neko ima iskustva sa neplaćanjem TV pretplate i eventualnim posledicama, pošto istu ne želim više da plaćam? Hvala.

zoki

pre 13 godina

za mene su ovi momci i nas tim prvaci sveta !!!

jednostavno ne mozes dobiti utkamicu kad je neko drugi odlucio da turic moraju u finale !
a ovo protiv litvanije me nije nimalo pogodilo nit sma ocekivao da pobede posle one kradje protiv turaka !

uvek mi se gade timovi i prvenstva kad domacin jednostavno mora da dogura daleko.... bio to fudbal , kosarka ili sta vec... primer juzna korea 2002 u fudbalu a turci i 2001 na ep u kosarci a evo i sad na sp....

mada... ovi nasi momci ce deceniju koja je pred njima da dominiraju jos vise nego generacija saleta djordjevica i divca... a turcima je ovo bila prva i poslednja medalja, sto su osvojili, osvojili... jedino naravno da opet neko ep ili sp bude u turskoj...

drago mi je i zbog litvanaca, sto su se ponovo vratili u vrh... nema veze sto su nas pobedili za trece mesto... oni su nas pobedili u kosarci a ne sudije , asik i ko ne znam vec...

NAPRED SRBIJA !!!

Dragan

pre 13 godina

Sve cestitke za veliko cetvrto mesto, Verujem u ove momke a Ivkovic ili bilo koji drugi trener treba samo da doda i igru ispod kosa, da bismo bili jos bolji moramo igrati i sa centrima. Svaka cast suterima.
Sve najbole na buducim takmicenjima!

Hm

pre 13 godina

Kako bez medalje... Ipak je to drvena medalja...
Uostalom, reprezentacija koja se provlaci u posljednjim sekundama u vecini meceva i nije kvalitetna. Ivkovic bi vise napravio recimo sa hrvatskom nego sa srpskom reprezentacijom. Samo toliko.

Ian

pre 13 godina

Svaka cast decaci :))))
Konacno imamo ekipu u kojoj ce momci poginuti jedan za drugog!
Sa medaljom ili bez, pokazali ste koje najbolji tim na svetu!
Buducnost je pred vama i mnogo vremena za velike, velike uspeha i radost za svoje verne navijace!

REPRIZA REPRIZE

pre 13 godina

Pa sta da ocekujemo vise od ovog? Specijalna emisija pred mec nam traje po 10-ak minuta.
Hrvati po dva sata rade emisije sa profesionalnim analizama..
Kolko mi ne umemo da cenimo ove momke, ma ustvari deckice...
Stvarno smo SELO GORI A BABA SE CESLJA
Pa jos povrh svega se ne zna da li ce biti docek?!!!
Pa dodjite kod mene u Nish da vidite kako ce 200 000 hiljade ljudi da vas doceka..i ne samo ovde nego idite i u N.Sad, Kragujevac..
Da se postidite ako ne docekate ovu vojsku..vi iz prestonice...
BRAVO RATNICI, IZGUBILI STE MALECKU BITKU, HARACETE SVETOM..SVAKI OD VAS JE TO ZASLUZIO..

ANA

pre 13 godina

Treba ih docekati,ali ne praviti slavlje vec dati podrsku i zahvaliti,za sve sto su uradili.Slavlje neka bude za zlato,ali s druge strane bilo bi jako lose,zaboraviti njihovu borbu na SP,zato Balkon moze imati dve funkcije,slavlje i podrsku:)jedno znam fudbaleri nece dobiti ni jedno ni drugo

Jelena

pre 13 godina

Bez obzira na sve, zasluzili ste samo reci hvale! Pravi tim sa pravim selektorom sledece godine donosi zlatnu medalju!!! Ponosni smo na vas i ovo je samo jos jedan uspeh u nizu, a cekaju vas jos mnogi! U SVETU CETVRTI, DRUGI U EVROPI, ZAR JE MALO! SVAKA CAST MOMCI, OSTAVILI STE SRCE NA TERENU!

taras

pre 13 godina

Steta za Serbiju, ali Turci koji su aplauz dali Divcu i Kicanovicu bilo je stvarno postovanje za Srpsku kosarku, i time su Turci dokazali da su nacija sporta, i da nemaju nista sa balkanskim mentalitetom.

Nemanja

pre 13 godina

Evo da ne kukate više kako nikad ne sude za nas.
Yugoslavia (Serbia) - Argentina
"Ništa nema, ništa nema, ništa nema..." http://www.youtube.com/watch?v=EfzOJnZqgbM#t=5m10s

nindzarevizor

pre 13 godina

Svaka cast kosarkasima na ostvarenom rezultatu!
Momci su pokazali kako se bori za nacionalni tim! Za mene su oni sampioni!
Ova ekipa ce da zari i pali u narednim godinama na svim takmicenjima!

pitam se

pre 13 godina

Treba izvuci pouke iz ovog poraza. Markovic, Perovic, Tepic su rupe i to velike, Bjelica u odbrani ne postoji, nemamo mase pod kosem sto su litvanci uporno koristili i trpali. Pitanje je da li bi Raduljica bio korisniji od Perovica koga su punili sa svih strana a u napadu je bio smesan....

Djape

pre 13 godina

Nasi su ustroseni od sinocne utakmice, jer se niko ne bi oporavio od nevidjene bruke i kradje. U svakom slucaju Ameri razbijaju ove nase "Pazarce", tako da imamo tu satisfakciju. Komentari sa RTS-a su posebna stvar: Aca S. i njegova ekipa su prave debilcine. U svakom slucaju Srbija se vratila na kosarkasku mapu sveta i samo je pitanje vremena kada cemo ponovo biti prvaci sveta.

Dusko

pre 13 godina

Treba da razumemo ove momke. Ja sinoc nisam mogo da zaspem do 3-4 kolko sam se bio ubedacio. Mozete misliti kako je bilo tek njima. U svakom slucaju svaka cast momci i samo tako nastavite i medalje ce sigurno doci.

Monsieur Alphonse

pre 13 godina

Posle poraza od Sovjetskog Saveza u finalu Olimpijade u Seulu 1988. Toni Kukoč je izjavio: "Ovo je poslednji poraz ove generacije košarkaša."

Sledeće tri godine (a da se nije raspala država bar još sledećih deset) su uzimali zlatne medalje sa smeškom na usnama i tridesetak razlike u finalima.

Nimalo ne sumnjam da će i ova generacija uraditi isto.

danilo

pre 13 godina

Ne moraju gospoda da prave doček.Valjda ovaj narod još razmišlja svojom glavom,treba ih dočekati na aerodromu i celim autoputem do centra grada,kao 1995 godine kad smo dočekali Djordjevićevu generaciju.

milos

pre 13 godina

zasluzuju lep docek. borili su se kao lavovi, nisu imali srece sa sudijama, nisu osvojili medalju, ali su prikazali lepu sliku Srbije u svetu.

branko

pre 13 godina

Четврто место је успех. Ипак, не верујем да има много оних који су задовољни јер према догађањима на СПу могло је бити боље. Уопште није проблем изгубити од одличних Литванаца макар и са великом разликом.Оно што јесте проблем је кад у 4 секунде изгубиш не ЈЕДНУ него ДВЕ утакмице.Свакоме је јасно да је утакмица против Литванаца изгубљена је још синоћ у мечу против Турске. Тако нешто смо видели много пута до сада, не само у кошарци и не само код наших. Нису успели да се регенериишу. Шаренац рече да је то зато што су млади. А како то могаше ватерполисти који нису ништа старији? Не, није то ствар младости . То је питање имаш ли у тиму ЛИЧНОСТ или немаш.
У нашој екипи једина ЛИЧНОСТ је Ивковић а он ипак није на терену. А колико је потребно и битно имати ЛИЧНОСТ на терену сећамо се времена кад су тамо били Ђорђевић, Бодирога, Вујасиновић, Вања Грбић. Таквог играча у кошаркашкој екипи нема, лоше је то што се он и не назире а било би још лошије ако неко мисли да такав није ни потребан Сад је ваљда јасан и одговор на питање како су могли ватерполисти да се регенеришу. У њиховом тиму постоји ЛИЧНОСТ. А и Вања је јако млад, зар не?

Zemunka

pre 13 godina

Bravo momci,
tako se bori za Srbiju, posle toliko teskih utakmica, loseg sudjenja, ovi mladici su "pukli". Ako nije borba za zlato, bronza ne moze nadomestiti sav napor, nepravdu koju su podneli. ONI ZNAJU KOLIKO VREDE, i to ce vec na sledecem takmicenju dokazati. Sa Ivkovicem, o kome je sve vec receno, i ovim momcima, samo napred.
HVALA VAM.

Petar Srdanovic

pre 13 godina

Bravo momci, bice jos bolje naredne godine, a ako nas zaobidju neki maleri, na Olimpijadi smo u finalu.
Jedina "dobra" stvar u ovom 4. mestu je sto se ekipa iz KSS nece moci kititi tudjim perijem.

LJAJIC

pre 13 godina

AU Braco da ne izgubismo ne bi ni znali sta se desava u Raskoj. pa ono je zaista STRASNO! Kako ljube tursku zastavu.Pa sto ne odose tamo.Sto ih Maneken nije poveo sa sobom.I da ostanu zajedno s njim zauvek tamo!!!!

novica ubica

pre 13 godina

Kratko i jasno: HVALA VAM MOMCI ZA SVE!!!!! Osvetlali ste nam obraz, pokazali sta znaci pravi odnos prema drzavi, timu, saigracima i ljudima koji VAS bodre :DDD PONOSAN SAM sto mogu da kazem da ste NASI!!!!! A ovo cetvrto mesto svetli zlatnim sjajem!!!!! SVI na docek ispred Skupstine!!!!!

bosserb

pre 13 godina

MOMCI HVALA NA SVEMU
Molim RTS da upozori Šarenca da smanji doživljaj i manje priča hvalospeve o protivničkim igračima na početku utakmice. Toliko je pričao o Kleizi da mi je pozlilo. Preko polovine prvog poluvremena je pričao smao o njemu. smorio je i iznervirao me je.

Statisticar

pre 13 godina

Bravo momci! Ni jedan nas Univerzitet nije se plasirao medju prvih 500 na svetu. Nacionalna ekonomija po konkurentnosti je na 96 mestu na svetu. Otprilike na tom mestu smo i po stopi privrednog rasta i zivotnom standardu. Od sportista na svetu jedino su bolje rangirani nasi politicari, lekari i medicinsko osoblje, sluzbenici, sudije, profesori i to ako posmatramo nivo korupcije.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Мало је физичке, а не психичке снаге данас било. И то све због одлуке домаћина да игра полуфинални термин од 20:30(21:30) а не од 18:00. Ево, Турци уместо да изгубе 5-10 разлике, изгубиће 20 разлике.

IVORY

pre 13 godina

Svaka cast za ono sto ste pokazali na SP, ali ipak moje misljenje je da doceka pred skupstinom ne bi terbalo da bude. Tako bismo devalvirali znacaj medalja.Ipak su medalje to sto se pamti. Neka se obeshrabruju, neka samo tako nastave, pa u buducnosti ce sigurno biti i doceka

matija 011

pre 13 godina

NEUSPEH! Na zalost.Zao mi je sto niko nije shvatio da je ova utakmica vaznija od one juce,jer Srbija se borila za svoju prvu medalju na SP!Jako sam tuzan,tuzniji nego juce,ali jedino sto me raduje je sto je ovo mlad tim,koji ce mozda vec u Vilniusu postati prvak Evrope.Napred Serbia,tesko je,ali.......HVALA

darko

pre 13 godina

hvala vam na svemu lepom na ovom prvenstvu, treba ih docekati kao sampione,nadam se da ce duda ostati trener, mladi su ovo momci velike su stvari pred njima, bice medalja ps.evo ameri vode 10 :D osvetice nas, sada ni sudije ne mogu da im pomognu

adje

pre 13 godina

tako ste bili patriote za milana gurovica i sad ga nema pojela ga maca,covek uziva zaradio za citav zivot a oni koji su bili patriote za to vreme dok je igrao gurovic sada kukaju i nemaju da ishrane porodicu tako se desava i sa ovima.otici ce jednog dana i velickovic i krstic dva najveca patriota.

lista imena za prvog sina

pre 13 godina

Miloše, Milenko, Aleksandre, Ivane, Nemanja, Stefane, Duško, Marko, Nenade, Kosta, Novice, Milane i naravno Gospodine Dušane...hvala vam do neba i nazad!

zvezda zvezda

pre 13 godina

Momci, HVALA vam do neba, za svaki napor, koji ste ulozili u ovaj turnir, od pocetka priprema do danas.Vratili ste kosarsku kući. Pre ili kasnije, doći će i neka zlatna medalja, a imam neki osećaj da se to može desiti čak i Londonu 2012! Hvala i znajte da smo ponosni na vas.

Gari

pre 13 godina

23, 23, 26, 23, 22, 22, 27, 22, 27, 25, 24, 21......

Pitate se momci sta je ovo?!?!

Pa to su Vase godine!!! EJ BRE pa pogledajte Vi samo to, mislim da to Evropa i Svet jos nisu videli ni imali!!!

Jos kad se ukljuce iskusni poput Rakocevica, Vujanica, Milicica, te kad se vrati TRipko, pa Raduljica...

Ima da kupimo jedan veeeeeeeliki sator ispred skupstine i cekamo!!! :) Voli Vas Srbija...

PORUKA ZA OSTALE : Tek smo poceli :)

Madjar iz Vojvodine

pre 13 godina

Hvala Srpskoj kosarci!!! Gledali smo ove godine najbolje utakmice na svetu. Setimo se utakmice Partizana, pa Fajnal Foura,pa i sad na svetskom prenstvu... utakmice za pamcenje.Hvala momci, tek dolazi vasa buducnost.Podignite glavu, verujemo u vas!

Losmi

pre 13 godina

NOVICA VELICKOVIC!!!!!!!!!
Koliko volim tog decka. Ne postoji sportista koji vise gine za svou zemlju od njega!

Momci Vase vreme tek dolazi!!! Za mene ste pobednici.

zs ns

pre 13 godina

Svima je verovatno jasno da je ova utakmica izgubljena sinoc. Bez obzira na utakmicu sa Litvanijom, mislim da je ovo bilo sjajno prvenstvo za nas tim.

Igracima kapa dole, Dudi Ivkovicu naklon do zemlje.

...I sto bi rekao Chola - ja tu ne bi nista menjao.

krešimir_23_zagreb

pre 13 godina

nema veze srbi. imate najmlađu ekipu na svjetskom prvenstvu a osvojili su 4. mjesto. to je odličan rezultat. to bude bila velika ekipa, nema sumnje. pozdrav iz zagreba!

cika

pre 13 godina

Kakav bezobrazluk!!! Nakon poraza od Litvanije > emisija "Lepote i cudesa Litvanije"! I to da bude nacionalna televizija? Zatvorio bih ih istog momenta!

Wllaxy

pre 13 godina

Steta sto smo posle svega ostali bez medalje. Ipak se na kraju videlo da su nam mozda falili neki NBA igraci.Ispalo je da cemo pred skupstinu samo zbog Novaka, a moglo je da bude drugacije.Razovaran sam sto umesto dva zlata imamo samo jednu bronzu, ali ipak moramo priznati da su drugi bolji od nas

tweety

pre 13 godina

Ovo je tim za buducnost, odusevili su me igrom i karakterom koji su pokazali na ovom turniru. Svaka cast, momci, i veliko hvala sto ste nam ulepsali ove protekle dve nedelje.

i

pre 13 godina

Moze da zvuci kao otrcana fraza koliko god hoce ali ovo su moji sampioni sveta...Kupili su me za sva vremena i hvala im sto vole svoju tj.nasu SRBIJU isto koliko je volimo i mi navijaci pa i vise

ChargerNS

pre 13 godina

Sto se mene licno tice, PONOSAN SAM zbognjih sto sam Srbin. Bitno mi je da su dali na SP sve od sebe, imali su M..A ali jbga realno, mnogo su pali od one otimačine juče. Vas sram da bude pogotovo ovog Simu srbiju iz Spanije.

GROBAR-ESPAÑA

pre 13 godina

Samo da ovo ne pokoleba klince,Duda mora da ostane bar do Londona jer ne vidim nikog drugog ko bi mogao da to odradi bolje.
Previse su mladi da bi tek talo lako mogli da sazvacu oteto finale svetskog prvenstva bez njegove pomoci i najvaznije je da shvate da vreme radi za njih.

Ana

pre 13 godina

Šteta, jer su zaslužili medalju. Meni još od juče muka, tako da ih razumem. Gledam finale, prva četvrtina pri kraju, sudije nastavljaju da pomažu Turcima...
Možda je htelo biti bolje da se igralo sutra, makar jedan dan za dolazak sebi. Istina je, profesionalci su, morali su da nadju snagu za medalju na svketskom prvenstvu, ali je istina i da su još mladi. U svakom slučaju njihovo vremne tek dolazi.

GajaG

pre 13 godina

Šta reci? Pali smo na psihickom planu, ali glavu gore. Moramo nastaviti sledeće godine tamo gdje smo stali ove. Samo daj boze da duda nastavi da vodi ovu reprezentaciju, kako je i obecao, do 2012, do ZLATA. Napred legende, svi smo uz vas!

mi smo ta ekipa

pre 13 godina

:(
U svakom slucaju SVAKA CAST nasim momcima za pokazanu igru na turniru i za borbenost na terenu!Emotivci,sta ces,zato ih i volimo...Vidimo se ispred skupstine :)

divac

pre 13 godina

svaka cast momci,posle one nevidjene pljacke znao sam da danas nemamo snage za ozbiljnu utakmicu....jos jednom svaka cast,veliki uspeh.....veceras 20 razlike za USA.

Mario NS

pre 13 godina

Znam da ne pravda boli! Tesko je oparaviti se posle onakvog polufinala, ali momci glavu gore i budite ponosni na sebe kao sto su novijaci na vas! Vase vreme tek prestoji i toga morate da ste svesni! Kapa dole Dudi, SVIM igracima i strucnom stabu! A sad odo da navijam za USA i da od prve cetvrtine ucutkaju 17 hiljada Turaka!

Kraljevcanin

pre 13 godina

Sta da radimo, neprespavana noc posle teskog poraza sinoc, Klejza je jednostavno bio nezaustavljiv veceras, takodje nedostatak koncetracije, svezine, ideja... Momci su zasluzili medalju ali sta je tu je, zasluzili su i docek na skupstini da im pokazemo da smo uz njih i da je ovo ipak fenomenalan rezultat!

Сале

pre 13 godina

Жао ми је наших кошаркаша. Без обзира на пораз, треба им честитати од срца.

Nikola

pre 13 godina

Momci svaka čast na radu, zalaganju , požrtvovanosti, na tome što ste nam svima pokazali kako se u životu trba boriti. Samo hrabro. Želim vam svima puno uspeha u karijeri.
Čekamo vas,osvojićemo je zajedno i to vrlo brzo, i pevaćemo himnu na postolju. Zaslužili ste.

jordan

pre 13 godina

Nema veze vi ste trebali igrati u finalu.Tako da danas niste trebali ni igrati ako nista iz protesta pa nek se neko usudi da kaze da je to nesportski.

Zeljko

pre 13 godina

Momci, na ovom svjetskom prvenstvu ste pokazali kako se bori za svoju zemlju, ostavljaljuci srce na terenu. Jos jednom vam se zahvaljujem jer ste obradovali svoj narod kojem je bilo zadovoljstvo da vas gleda. Glavu gore, buducnost je pred vama.

Srbija

pre 13 godina

Nema veze i cetvrto mesto je uspeh. Treba podrzati ove momke i selektora jer su se sjajno borili za reprezentaciju. Danasnji poraz je velikim delom posledica sinocne kradje. Sa ovom ekipom buducnost nase kosarke je zagarantovana. Ja sam i dalje za to da treba napraviti zajednicki docek za vaterpoliste, kosarkase i Noleta. Hvala na svemu!

blokovi

pre 13 godina

nazalost,lepo sam juce rekao da ce pobediti tim koji bude do vise trojki...momci svaka vam cast,sto se mene tice vi ste zlatni.hvala vam na svemu!!!

Dobronameran

pre 13 godina

I cetvrto mesto na svetu je veliki uspeh samo sto smo mi po mentalitetu megalomani.Mi smo mala zemlja a imamo tako sjajne sportiste. Sve cestitke ekipi i strucnom stabu . Mozda je doslo vreme da im se uruci nagrada za srebrnu medalju iz Poljske .

Psiha je čudo

pre 13 godina

Mladost, nedovoljno iskustva i jucerasnji šok. Da je prosao bar jedan ceo dan da dodju sebi...Nije njima bronza ispod casti, vec su jednostavno "pali" i nisu uspeli da se "pokupe".Nemojte ih sada pljuvati!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Teško je posle onakoga poraz od Turaka danas bilo igrati,a i takav smo mentalitet... Biće Srbija još jača kad se ovom timu priključe Tripković i Miličić(ali samo ako sredi misli,jer bi puno značila njegova igra pod košem).

Milan

pre 13 godina

Na svetskom prvenstvu 2002 smo osvojili zlato a izgubili reprezentaciju. 2010 smo ostali bez medalje, ali smo dobili reprezentaciju.

MOLIM Prof. Dr Dušana Ivkovica da ostane uz ovaj tim.

Apelujem na političare da pomognu savez kako bi sledeće godine imali sa kim da se slikaju (dolaze izbori).

Mnogo hvala (za mene) zlatni momci!!!

pirke

pre 13 godina

Posle ovoga vise ne pratim kosarku, a pogotovo nase.Kada odigram protiv njih, oni pobede, kada igram da cepobediti, oni krahiraju, kao veceras protiv Litvanije.Bankrotirao sam zbog njih, a i oni su ostali kratkih rukava.Neka im je sa srecom, ali ja ih vise ne gledam

Trebinje

pre 13 godina

Ma nema veze.Kod nas Srba je uvijek tako "ako nisi prvi koji si moj uopšte i išao".Umjesto da ove momke dočekamo kao heroje biće ...
Kuku nama sa nama kakvi smo

Никола

pre 13 godina

Ипак смо помало разочарани... Међутим, после онакве крађе у полуфиналу није могло боље! Не може се играти против судија и противничке екипе. Момци само напред, биће боље!

The real Mef

pre 13 godina

Momci, svaka cast! Vi ste moralni pobednici i nasi sampioni. A i cetvrto mesto je super!!!
Nadam se da ce USA ugaziti (smrdljivu) Tursku sa +50. To Tursko srebro ce biti srebro bez sjaja.

Pedja

pre 13 godina

Ajde, ajde, pa niste vi Perpetuum mobile.Gde naci energiju posle onoga sinoc, iskreno. Ajte kucama, odmorite se, prezdravite, i vidimo se na balkonu 2012. mada, i sada bi bilo lepo da vas docekamo tamo, zasluzili ste i zbog ovoga.
Sve najbolje

just me

pre 13 godina

HVALA momci za sve!!! vratili ste srpsku kosarku u svetski vrh! normalno je da smo pali posle jucerasnje utakmice, ali to nije bitno. bitno je da imamo fenomenalnu ekipu, sa toliko duha i talenta. u buducnosti, moci ce samo da nas se plase!

iz Republike Srpske

pre 13 godina

Sram vas bilo sve tzv navijace koji kukaju sada!!Momcima svaka cast!!da vam kazem za mene su oni osvojili zlato !!Zato sto su igrali svi ko jedan zato sto su ginuli zato sto su pokazali nasim "zvezdama" kako se igra sa srcem za Srbski narod !!!Bravo momci !!!Mladi ste a vec ste velicine od ljudi !!!Bog vas blagoslovio ...Republika Srpska vas slavi !!

Goran

pre 13 godina

Mislim da su na trenutak zaboravili sta znaci bronzana medalja na ovakvom prvenstvu, ali i to je teret proslosti i zlatnih medalja....S obzirom da nas nigde nije bilo 4 godine pre Poljske, treba ponovo da nauce: korak po korak...Vazna je svaka medalja i ponajvise kontinuitet! Strpljen - Spasen...Izgoreli su juce...Srecno u Litvaniji! Srbija!

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Gotovo je! Za sad nije loše. Biće bolje već na sljedećem EP. Pred našima je svijetla budućnost.
Ali:
Kapičiću odlazi!

Treba nam neko sa autoritetom ko će obezbjediti veću podršku u FIBA-i inače će nas sudije masakrirati kao u utakmici protiv smiješne košarkaške zemlje poput Turske.

Moris

pre 13 godina

Momci svaka cast! Nema veze, ovaj poraz mnogo manje boli od jucerasnje kradje! Hvala svima i nadam se da ce sledece godine biti ista ekipa na okupu

budite_objektivni

pre 13 godina

Sto kaze strucni konsultant, Vlado Djurovic, nisu zasluzili nasi da izgube na ovakav nacin. Svaka cast litvancima, danas su bili mnogo bolji ali ocigledno da su nasi potpuno slomljeni nakon sinocne utakmice. Hvala im za sve sto su do sad ucinili i nadam se da ce i sledecih godina raditi kao ova 2,3 meseca koliko su bili zajedno. Glavu gore momci, vi ste za nas SAMPIONI

Vladimir

pre 13 godina

Kakve su ovo gluposti na RTS-u: "Ako bude doceka..."??? Stvarno ne bi bilo fer da se ne docekaju kao da su dobili zlato! U suprotnom ovaj narod ne zasluzuje nikad vise da se raduje sportskim rezultatima.

JEbron Lames

pre 13 godina

To bi bilo to... Linus nas je pojeo
Bez volje i ideje...
Hvala za sve prikazano...
Malo je falilo...
Ne brinem se za vas...
Hvala Dudo !!!
Pozdrav do Litvanije 2011...

ouf

pre 13 godina

Ovo uopšte ne liči na našu igru, sve se svodi na individualne akcije, a sve do sada smo postigli zahvaljujući timskoj igri.
Kao što sam i predviđao, nemamo igrača koji može da zaustavi Kleizu. Juče smo izgubili zbog sudijskih grešaka, ali danas smo u potpunosti nadigrani. Sad je negde polovina 3/4, voleo bih da grešim, ali tako je.

Đole

pre 13 godina

Drugo poluvreme je počelo. Prestao sam da gledam. Nažalost, naši se očigledno nisu psihološki oporavili od jučerašnjeg poraza. Litvanci će nas počistiti sa terena i ostaćemo bez medalje.

Biće bolje na Eurobasketu 2011 - tada ćemo onako slatko da se osvetimo i uzmemo zlato! :)

marko

pre 13 godina

bravo momci na svemu sto ste ucinili do sad na ovom prvenstvu,vi ste za mene sampioni,i da nije bilo onih mrtvih sudija u polufinalu protiv turske,osvojili bi smo ovo svetsko prvenstvo sigurno,jer smo bolji od amerikanaca.Momci samo glavu gore,i da sledece godine osvojimo evropsko prvenstvo i da pobedimo turke u finale i da im se revansiramo za ovaj nepravedni poraz.

Rod

pre 13 godina

U redu je, momci. Umorni ste, razočarani, nije vam danas do igre. A kome bi bilo posle one drame sinoć? Kad su nam ukrali mogućnost da se borimo za zlato, što je sasvim realan domet ove reprezentacije, nije sada bitno da li ćemo dobiti utešnu nagradu. Hvala vam puno za sve što ste pokazali. Odmorite se. Sledeće godine nesumnjivo kreće naša dominacija!

Dejan

pre 13 godina

kakva nam je drzava i kakav nam je KSS za nas je uspeh i sto uopste imamo kosarkasku reprezentaciju. A momcima i Dudi svaka cast na svemu, uzivao sam ovih 10tak dana prelepoj kosarci. Hvala. A penzioneri iz KSS odmah svi ostavke!

st

pre 13 godina

Ovo ja stvarno ne mogu da razumem. U cemu je fazon da se menja postava koja igra dobro , napravi razliku od 8-10 poena i kad treba da se odl;epi i dokrajci protivnika Ivkovic uvodi rupe tipa Markovica,Perovica a da ne spominjem Tepica. Mozde li neko da mi objasni u cemu je fol? Ovo mora da ima neko objasnjenje jer se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Od gotovine veresija.

Posmatrac

pre 13 godina

Ja sinoc nisam mogao da zaspim morao sam u 4 da popijem bromazepan i danas sam se probudio u 5 popodne u bunilu. Mogu samo da zamislim kako je bila njima. Momci kapa dole, na tome sto ste prvi poceli pripreme, sto nije bilo price oko otkaza, sto je video tim na terenu u svakoj utakmici. Momci vi ste nas ponos i najbolje reklama nase zemlje. Samo hrabro i kapa dole sa moje strane...

cira

pre 13 godina

Obzirom da smo mi nacija koja se dobro razume u ovaj sport,znamo da cetvrto mesto nije nikakav neuspeh i da ova generacije narednih sest,sedam godina moze da nam donosi medalje sa velikih takmicenja.Bravo momci sa Dudom na celu,nemamo vam sta zameriti.

mare 025

pre 13 godina

Nepravda, kradja, psihologija i nas mentalitet su cudo. Umesto borbe za zlato, Srbija na kraju cetvrta. Ipak, hvala za sve, vi ste ponos Srbije!

utzo

pre 13 godina

Niko nije osvojio medalju posle kradje u polufinalu i poraza u poslednjoj sekundi!
Svaka cast momci! Sa ovakvim zalaganjem, milina je bilo gledati vas!!! Hvala!

NOVA PAZOVA

pre 13 godina

to je to, nema veze istrosili se momci juce, celi su bili u tom polufinalu i predpostavio sam da ce se nesto ovako i dogoditi al OK, momci ja sam zadovoljan, vreme radi za Vas, hrabro i IDEMO DALJE . . .

MARAKANA ROĐACI

pre 13 godina

Momci hvala vam za svaki sekund učešća na ovom takmičenju.Pored svih svakodnevnih problema u životu koje preživljavam kao i većina mojih sunarodnika,dajete mi veru u bolje sutra.

Benoit

pre 13 godina

sta god ko mislio i pricao, tipa dobra je i bronza, potpisali bi je pre prvenstva bla bla...ja ove momke skroz razumem, meni je mrsko i da gledam a ne mogu ni da zamislim kako je njima da igraju posle onakvog polufinala...to ne umanjuje uspeh Litvanije, oni su bar zasluzili tu medalju

Bonus

pre 13 godina

Mnogo mi je žao... Nemojte biti strogi u komentarima. Na sledećem takmičenju osvajamo zlato. Najviše me boli ponašanje Srba muslimanske veroispovesti. Navijati za Tursku iako im je maternji jezik srpski, iako se prezivaju na -ić, iako većina njih nikada nije bila u Turskoj. E ZEMLJO MOJA!

Srdjan

pre 13 godina

Izes ga. Ali razumem ih da se posle onog poraza od jucer nisu psihicki oporavili. Ko je za docek kosarkasa neka preporuci. Momci, mi ne zaboravljamo sta ste dokazali ovaj put.

I KADA PRVA NE BUDES TI
I KADA SE CUJU ZVIZDUCI
I TADA SRBIJO MOJA ZNAJ
DA TE VOLIM JA!!!!

Kol

pre 13 godina

Nikad ali nikad vise necu uci u meridijan kladionicu kako glupa i dosadna reklama!! Litvanci pogadjaju sve sto bace na kos, a nasi i dalje smoreni zbog onog sinoc tako da bolje od ovoga i ne moze ali svaka im cast na svemu do sad bilo je uzivanje gledati ih tokom celog prvenstva sledece godine zlato na evropskom osim ako sudijama nekazu drugacije!!

danguba

pre 13 godina

Litvancima je jucerasnja utakmica sa amerima bila trening za bronzu. Nama su turci ukrali sve. Tanjevicu jesi nas, ali i mi smo tvoji pa zabole te, stoga gledacu sa uzitkom kako vas ameri deru.

Aca

pre 13 godina

Pali smo odjednom..Znaci ne mogu da verujem da smo odjednom samo stali da igramo
Ali nebitno..momcima svaka cast..pokazali su oni juce svoju vrednost i velicinu a epilog toga cemo videti sledece godine na EP i 2012 na olimpijadi

MM

pre 13 godina

Mislim da je realan redosled: 1)USA 2)Litvanija 3)Srbija ali dobro, i ovo je ogroman uspeh. Takodje sam misljenja da su pripreme bile dugacke i da smo prevremeno natempirali formu. U pripremnom periodu smo mogli sve da deljemo, ali nam je u drugom delu takmicenja ponestalo snage i sve meceve smo igrali tesno i pomalo i srecno dosli do polufinala. Ali ovo je mlada reprezentacija i bice dana za megdana :)

cika

pre 13 godina

Jaka Litvanija sa veoma visokim procentom suta. Jos kad se uzme u obzir jucerasnji tezak poraz protiv Turske... sve u svemu, odlicna igra na turniru i itekako obecavajuca reprezentacija. Zasluzuju docek i bez medalje! Hvala, momci!

paw

pre 13 godina

Nasši heroji nisu ustali na levu nogu nego nisu ni spavali :( @ Šarenac
Drugo poluvreme zaustavljamo Kleizu i popravljamo šut za tri poena i dosta lakih poena posle dobrih asistencija.

Bronza je naša jer smo je zaslužili!
Srećno!

Sly-ah

pre 13 godina

Прво полувреме + 10 за Литванце. Очигледно је да су момци психички потпуно пали после синићњег пораза, а такође је очигледно да су упали у литвански млин. Ако се нешто дрсатично не промени у другом полувремену - не гине нам пораз од 20-ак разлике.
Теодосић очајан, Кешељ добро почео, али се изгубио у просечности.

Пеки

pre 13 godina

Полувреме је, губимо са 10 разлике, види се да су момци ментално сломљени после оне крађе јуче. То је управо оно чега сам се плашио, надам се чуду у наставку, али види се да су Литванци опуштени, а наши утучени.

Све у свему, дочек испред скупштине, момци су заслужили.

Grunf

pre 13 godina

Meni tesko da gledam a kako li je tek njima da igraju posle onoga sinoc.
Ali jbga, medalja je madalja. Valjde cemo je osvojiti. Ako ne, ovi momci su brilijantni. Ali verujem da im je Duda u poluvremeno rekao, -ajde imate dvajs minuta za medalju pa posle radite sta ocete.

grobar-españa

pre 13 godina

Kakva nezainteresovanost ovo je strasno,pa ljudi,braco,nije bronza kraj sveta,pa pre prvenstva bi potpisali bilo koju medalju.
Ajde daj Boze da se probude u nastavku jer ovo do sad je uzas.
Nisam ni sanjao da ova ekipa moze tako da padne.

Пеки

pre 13 godina

Полувреме је, губимо са 10 разлике, види се да су момци ментално сломљени после оне крађе јуче. То је управо оно чега сам се плашио, надам се чуду у наставку, али види се да су Литванци опуштени, а наши утучени.

Све у свему, дочек испред скупштине, момци су заслужили.

Grunf

pre 13 godina

Meni tesko da gledam a kako li je tek njima da igraju posle onoga sinoc.
Ali jbga, medalja je madalja. Valjde cemo je osvojiti. Ako ne, ovi momci su brilijantni. Ali verujem da im je Duda u poluvremeno rekao, -ajde imate dvajs minuta za medalju pa posle radite sta ocete.

Milan

pre 13 godina

Na svetskom prvenstvu 2002 smo osvojili zlato a izgubili reprezentaciju. 2010 smo ostali bez medalje, ali smo dobili reprezentaciju.

MOLIM Prof. Dr Dušana Ivkovica da ostane uz ovaj tim.

Apelujem na političare da pomognu savez kako bi sledeće godine imali sa kim da se slikaju (dolaze izbori).

Mnogo hvala (za mene) zlatni momci!!!

lista imena za prvog sina

pre 13 godina

Miloše, Milenko, Aleksandre, Ivane, Nemanja, Stefane, Duško, Marko, Nenade, Kosta, Novice, Milane i naravno Gospodine Dušane...hvala vam do neba i nazad!

Monsieur Alphonse

pre 13 godina

Posle poraza od Sovjetskog Saveza u finalu Olimpijade u Seulu 1988. Toni Kukoč je izjavio: "Ovo je poslednji poraz ove generacije košarkaša."

Sledeće tri godine (a da se nije raspala država bar još sledećih deset) su uzimali zlatne medalje sa smeškom na usnama i tridesetak razlike u finalima.

Nimalo ne sumnjam da će i ova generacija uraditi isto.

Madjar iz Vojvodine

pre 13 godina

Hvala Srpskoj kosarci!!! Gledali smo ove godine najbolje utakmice na svetu. Setimo se utakmice Partizana, pa Fajnal Foura,pa i sad na svetskom prenstvu... utakmice za pamcenje.Hvala momci, tek dolazi vasa buducnost.Podignite glavu, verujemo u vas!

Sly-ah

pre 13 godina

Прво полувреме + 10 за Литванце. Очигледно је да су момци психички потпуно пали после синићњег пораза, а такође је очигледно да су упали у литвански млин. Ако се нешто дрсатично не промени у другом полувремену - не гине нам пораз од 20-ак разлике.
Теодосић очајан, Кешељ добро почео, али се изгубио у просечности.

krešimir_23_zagreb

pre 13 godina

nema veze srbi. imate najmlađu ekipu na svjetskom prvenstvu a osvojili su 4. mjesto. to je odličan rezultat. to bude bila velika ekipa, nema sumnje. pozdrav iz zagreba!

i

pre 13 godina

Moze da zvuci kao otrcana fraza koliko god hoce ali ovo su moji sampioni sveta...Kupili su me za sva vremena i hvala im sto vole svoju tj.nasu SRBIJU isto koliko je volimo i mi navijaci pa i vise

Statisticar

pre 13 godina

Bravo momci! Ni jedan nas Univerzitet nije se plasirao medju prvih 500 na svetu. Nacionalna ekonomija po konkurentnosti je na 96 mestu na svetu. Otprilike na tom mestu smo i po stopi privrednog rasta i zivotnom standardu. Od sportista na svetu jedino su bolje rangirani nasi politicari, lekari i medicinsko osoblje, sluzbenici, sudije, profesori i to ako posmatramo nivo korupcije.

grobar-españa

pre 13 godina

Kakva nezainteresovanost ovo je strasno,pa ljudi,braco,nije bronza kraj sveta,pa pre prvenstva bi potpisali bilo koju medalju.
Ajde daj Boze da se probude u nastavku jer ovo do sad je uzas.
Nisam ni sanjao da ova ekipa moze tako da padne.

Psiha je čudo

pre 13 godina

Mladost, nedovoljno iskustva i jucerasnji šok. Da je prosao bar jedan ceo dan da dodju sebi...Nije njima bronza ispod casti, vec su jednostavno "pali" i nisu uspeli da se "pokupe".Nemojte ih sada pljuvati!

Pedja

pre 13 godina

Ajde, ajde, pa niste vi Perpetuum mobile.Gde naci energiju posle onoga sinoc, iskreno. Ajte kucama, odmorite se, prezdravite, i vidimo se na balkonu 2012. mada, i sada bi bilo lepo da vas docekamo tamo, zasluzili ste i zbog ovoga.
Sve najbolje

Dusko

pre 13 godina

Treba da razumemo ove momke. Ja sinoc nisam mogo da zaspem do 3-4 kolko sam se bio ubedacio. Mozete misliti kako je bilo tek njima. U svakom slucaju svaka cast momci i samo tako nastavite i medalje ce sigurno doci.

Gari

pre 13 godina

23, 23, 26, 23, 22, 22, 27, 22, 27, 25, 24, 21......

Pitate se momci sta je ovo?!?!

Pa to su Vase godine!!! EJ BRE pa pogledajte Vi samo to, mislim da to Evropa i Svet jos nisu videli ni imali!!!

Jos kad se ukljuce iskusni poput Rakocevica, Vujanica, Milicica, te kad se vrati TRipko, pa Raduljica...

Ima da kupimo jedan veeeeeeeliki sator ispred skupstine i cekamo!!! :) Voli Vas Srbija...

PORUKA ZA OSTALE : Tek smo poceli :)

Vladimir

pre 13 godina

Kakve su ovo gluposti na RTS-u: "Ako bude doceka..."??? Stvarno ne bi bilo fer da se ne docekaju kao da su dobili zlato! U suprotnom ovaj narod ne zasluzuje nikad vise da se raduje sportskim rezultatima.

danilo

pre 13 godina

Ne moraju gospoda da prave doček.Valjda ovaj narod još razmišlja svojom glavom,treba ih dočekati na aerodromu i celim autoputem do centra grada,kao 1995 godine kad smo dočekali Djordjevićevu generaciju.

Srdjan

pre 13 godina

Izes ga. Ali razumem ih da se posle onog poraza od jucer nisu psihicki oporavili. Ko je za docek kosarkasa neka preporuci. Momci, mi ne zaboravljamo sta ste dokazali ovaj put.

I KADA PRVA NE BUDES TI
I KADA SE CUJU ZVIZDUCI
I TADA SRBIJO MOJA ZNAJ
DA TE VOLIM JA!!!!

zvezda zvezda

pre 13 godina

Momci, HVALA vam do neba, za svaki napor, koji ste ulozili u ovaj turnir, od pocetka priprema do danas.Vratili ste kosarsku kući. Pre ili kasnije, doći će i neka zlatna medalja, a imam neki osećaj da se to može desiti čak i Londonu 2012! Hvala i znajte da smo ponosni na vas.

cika

pre 13 godina

Kakav bezobrazluk!!! Nakon poraza od Litvanije > emisija "Lepote i cudesa Litvanije"! I to da bude nacionalna televizija? Zatvorio bih ih istog momenta!

nindzarevizor

pre 13 godina

Svaka cast kosarkasima na ostvarenom rezultatu!
Momci su pokazali kako se bori za nacionalni tim! Za mene su oni sampioni!
Ova ekipa ce da zari i pali u narednim godinama na svim takmicenjima!

Posmatrac

pre 13 godina

Ja sinoc nisam mogao da zaspim morao sam u 4 da popijem bromazepan i danas sam se probudio u 5 popodne u bunilu. Mogu samo da zamislim kako je bila njima. Momci kapa dole, na tome sto ste prvi poceli pripreme, sto nije bilo price oko otkaza, sto je video tim na terenu u svakoj utakmici. Momci vi ste nas ponos i najbolje reklama nase zemlje. Samo hrabro i kapa dole sa moje strane...

GROBAR-ESPAÑA

pre 13 godina

Samo da ovo ne pokoleba klince,Duda mora da ostane bar do Londona jer ne vidim nikog drugog ko bi mogao da to odradi bolje.
Previse su mladi da bi tek talo lako mogli da sazvacu oteto finale svetskog prvenstva bez njegove pomoci i najvaznije je da shvate da vreme radi za njih.

milos

pre 13 godina

zasluzuju lep docek. borili su se kao lavovi, nisu imali srece sa sudijama, nisu osvojili medalju, ali su prikazali lepu sliku Srbije u svetu.

Losmi

pre 13 godina

NOVICA VELICKOVIC!!!!!!!!!
Koliko volim tog decka. Ne postoji sportista koji vise gine za svou zemlju od njega!

Momci Vase vreme tek dolazi!!! Za mene ste pobednici.

novica ubica

pre 13 godina

Kratko i jasno: HVALA VAM MOMCI ZA SVE!!!!! Osvetlali ste nam obraz, pokazali sta znaci pravi odnos prema drzavi, timu, saigracima i ljudima koji VAS bodre :DDD PONOSAN SAM sto mogu da kazem da ste NASI!!!!! A ovo cetvrto mesto svetli zlatnim sjajem!!!!! SVI na docek ispred Skupstine!!!!!

Benoit

pre 13 godina

sta god ko mislio i pricao, tipa dobra je i bronza, potpisali bi je pre prvenstva bla bla...ja ove momke skroz razumem, meni je mrsko i da gledam a ne mogu ni da zamislim kako je njima da igraju posle onakvog polufinala...to ne umanjuje uspeh Litvanije, oni su bar zasluzili tu medalju

paw

pre 13 godina

Nasši heroji nisu ustali na levu nogu nego nisu ni spavali :( @ Šarenac
Drugo poluvreme zaustavljamo Kleizu i popravljamo šut za tri poena i dosta lakih poena posle dobrih asistencija.

Bronza je naša jer smo je zaslužili!
Srećno!

Jelena

pre 13 godina

Bez obzira na sve, zasluzili ste samo reci hvale! Pravi tim sa pravim selektorom sledece godine donosi zlatnu medalju!!! Ponosni smo na vas i ovo je samo jos jedan uspeh u nizu, a cekaju vas jos mnogi! U SVETU CETVRTI, DRUGI U EVROPI, ZAR JE MALO! SVAKA CAST MOMCI, OSTAVILI STE SRCE NA TERENU!

Dejan

pre 13 godina

kakva nam je drzava i kakav nam je KSS za nas je uspeh i sto uopste imamo kosarkasku reprezentaciju. A momcima i Dudi svaka cast na svemu, uzivao sam ovih 10tak dana prelepoj kosarci. Hvala. A penzioneri iz KSS odmah svi ostavke!

utzo

pre 13 godina

Niko nije osvojio medalju posle kradje u polufinalu i poraza u poslednjoj sekundi!
Svaka cast momci! Sa ovakvim zalaganjem, milina je bilo gledati vas!!! Hvala!

Rod

pre 13 godina

U redu je, momci. Umorni ste, razočarani, nije vam danas do igre. A kome bi bilo posle one drame sinoć? Kad su nam ukrali mogućnost da se borimo za zlato, što je sasvim realan domet ove reprezentacije, nije sada bitno da li ćemo dobiti utešnu nagradu. Hvala vam puno za sve što ste pokazali. Odmorite se. Sledeće godine nesumnjivo kreće naša dominacija!

Zemunka

pre 13 godina

Bravo momci,
tako se bori za Srbiju, posle toliko teskih utakmica, loseg sudjenja, ovi mladici su "pukli". Ako nije borba za zlato, bronza ne moze nadomestiti sav napor, nepravdu koju su podneli. ONI ZNAJU KOLIKO VREDE, i to ce vec na sledecem takmicenju dokazati. Sa Ivkovicem, o kome je sve vec receno, i ovim momcima, samo napred.
HVALA VAM.

Bonus

pre 13 godina

Mnogo mi je žao... Nemojte biti strogi u komentarima. Na sledećem takmičenju osvajamo zlato. Najviše me boli ponašanje Srba muslimanske veroispovesti. Navijati za Tursku iako im je maternji jezik srpski, iako se prezivaju na -ić, iako većina njih nikada nije bila u Turskoj. E ZEMLJO MOJA!

danguba

pre 13 godina

Litvancima je jucerasnja utakmica sa amerima bila trening za bronzu. Nama su turci ukrali sve. Tanjevicu jesi nas, ali i mi smo tvoji pa zabole te, stoga gledacu sa uzitkom kako vas ameri deru.

budite_objektivni

pre 13 godina

Sto kaze strucni konsultant, Vlado Djurovic, nisu zasluzili nasi da izgube na ovakav nacin. Svaka cast litvancima, danas su bili mnogo bolji ali ocigledno da su nasi potpuno slomljeni nakon sinocne utakmice. Hvala im za sve sto su do sad ucinili i nadam se da ce i sledecih godina raditi kao ova 2,3 meseca koliko su bili zajedno. Glavu gore momci, vi ste za nas SAMPIONI

LJAJIC

pre 13 godina

AU Braco da ne izgubismo ne bi ni znali sta se desava u Raskoj. pa ono je zaista STRASNO! Kako ljube tursku zastavu.Pa sto ne odose tamo.Sto ih Maneken nije poveo sa sobom.I da ostanu zajedno s njim zauvek tamo!!!!

bosserb

pre 13 godina

MOMCI HVALA NA SVEMU
Molim RTS da upozori Šarenca da smanji doživljaj i manje priča hvalospeve o protivničkim igračima na početku utakmice. Toliko je pričao o Kleizi da mi je pozlilo. Preko polovine prvog poluvremena je pričao smao o njemu. smorio je i iznervirao me je.

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Gotovo je! Za sad nije loše. Biće bolje već na sljedećem EP. Pred našima je svijetla budućnost.
Ali:
Kapičiću odlazi!

Treba nam neko sa autoritetom ko će obezbjediti veću podršku u FIBA-i inače će nas sudije masakrirati kao u utakmici protiv smiješne košarkaške zemlje poput Turske.

Goran

pre 13 godina

Mislim da su na trenutak zaboravili sta znaci bronzana medalja na ovakvom prvenstvu, ali i to je teret proslosti i zlatnih medalja....S obzirom da nas nigde nije bilo 4 godine pre Poljske, treba ponovo da nauce: korak po korak...Vazna je svaka medalja i ponajvise kontinuitet! Strpljen - Spasen...Izgoreli su juce...Srecno u Litvaniji! Srbija!

taras

pre 13 godina

Steta za Serbiju, ali Turci koji su aplauz dali Divcu i Kicanovicu bilo je stvarno postovanje za Srpsku kosarku, i time su Turci dokazali da su nacija sporta, i da nemaju nista sa balkanskim mentalitetom.

Nikola

pre 13 godina

Momci svaka čast na radu, zalaganju , požrtvovanosti, na tome što ste nam svima pokazali kako se u životu trba boriti. Samo hrabro. Želim vam svima puno uspeha u karijeri.
Čekamo vas,osvojićemo je zajedno i to vrlo brzo, i pevaćemo himnu na postolju. Zaslužili ste.

mi smo ta ekipa

pre 13 godina

:(
U svakom slucaju SVAKA CAST nasim momcima za pokazanu igru na turniru i za borbenost na terenu!Emotivci,sta ces,zato ih i volimo...Vidimo se ispred skupstine :)

cira

pre 13 godina

Obzirom da smo mi nacija koja se dobro razume u ovaj sport,znamo da cetvrto mesto nije nikakav neuspeh i da ova generacije narednih sest,sedam godina moze da nam donosi medalje sa velikih takmicenja.Bravo momci sa Dudom na celu,nemamo vam sta zameriti.

cika

pre 13 godina

Jaka Litvanija sa veoma visokim procentom suta. Jos kad se uzme u obzir jucerasnji tezak poraz protiv Turske... sve u svemu, odlicna igra na turniru i itekako obecavajuca reprezentacija. Zasluzuju docek i bez medalje! Hvala, momci!

Petar Srdanovic

pre 13 godina

Bravo momci, bice jos bolje naredne godine, a ako nas zaobidju neki maleri, na Olimpijadi smo u finalu.
Jedina "dobra" stvar u ovom 4. mestu je sto se ekipa iz KSS nece moci kititi tudjim perijem.

GajaG

pre 13 godina

Šta reci? Pali smo na psihickom planu, ali glavu gore. Moramo nastaviti sledeće godine tamo gdje smo stali ove. Samo daj boze da duda nastavi da vodi ovu reprezentaciju, kako je i obecao, do 2012, do ZLATA. Napred legende, svi smo uz vas!

Djape

pre 13 godina

Nasi su ustroseni od sinocne utakmice, jer se niko ne bi oporavio od nevidjene bruke i kradje. U svakom slucaju Ameri razbijaju ove nase "Pazarce", tako da imamo tu satisfakciju. Komentari sa RTS-a su posebna stvar: Aca S. i njegova ekipa su prave debilcine. U svakom slucaju Srbija se vratila na kosarkasku mapu sveta i samo je pitanje vremena kada cemo ponovo biti prvaci sveta.

iz Republike Srpske

pre 13 godina

Sram vas bilo sve tzv navijace koji kukaju sada!!Momcima svaka cast!!da vam kazem za mene su oni osvojili zlato !!Zato sto su igrali svi ko jedan zato sto su ginuli zato sto su pokazali nasim "zvezdama" kako se igra sa srcem za Srbski narod !!!Bravo momci !!!Mladi ste a vec ste velicine od ljudi !!!Bog vas blagoslovio ...Republika Srpska vas slavi !!

branko

pre 13 godina

Четврто место је успех. Ипак, не верујем да има много оних који су задовољни јер према догађањима на СПу могло је бити боље. Уопште није проблем изгубити од одличних Литванаца макар и са великом разликом.Оно што јесте проблем је кад у 4 секунде изгубиш не ЈЕДНУ него ДВЕ утакмице.Свакоме је јасно да је утакмица против Литванаца изгубљена је још синоћ у мечу против Турске. Тако нешто смо видели много пута до сада, не само у кошарци и не само код наших. Нису успели да се регенериишу. Шаренац рече да је то зато што су млади. А како то могаше ватерполисти који нису ништа старији? Не, није то ствар младости . То је питање имаш ли у тиму ЛИЧНОСТ или немаш.
У нашој екипи једина ЛИЧНОСТ је Ивковић а он ипак није на терену. А колико је потребно и битно имати ЛИЧНОСТ на терену сећамо се времена кад су тамо били Ђорђевић, Бодирога, Вујасиновић, Вања Грбић. Таквог играча у кошаркашкој екипи нема, лоше је то што се он и не назире а било би још лошије ако неко мисли да такав није ни потребан Сад је ваљда јасан и одговор на питање како су могли ватерполисти да се регенеришу. У њиховом тиму постоји ЛИЧНОСТ. А и Вања је јако млад, зар не?

matija 011

pre 13 godina

NEUSPEH! Na zalost.Zao mi je sto niko nije shvatio da je ova utakmica vaznija od one juce,jer Srbija se borila za svoju prvu medalju na SP!Jako sam tuzan,tuzniji nego juce,ali jedino sto me raduje je sto je ovo mlad tim,koji ce mozda vec u Vilniusu postati prvak Evrope.Napred Serbia,tesko je,ali.......HVALA

The real Mef

pre 13 godina

Momci, svaka cast! Vi ste moralni pobednici i nasi sampioni. A i cetvrto mesto je super!!!
Nadam se da ce USA ugaziti (smrdljivu) Tursku sa +50. To Tursko srebro ce biti srebro bez sjaja.

JEbron Lames

pre 13 godina

To bi bilo to... Linus nas je pojeo
Bez volje i ideje...
Hvala za sve prikazano...
Malo je falilo...
Ne brinem se za vas...
Hvala Dudo !!!
Pozdrav do Litvanije 2011...

mare 025

pre 13 godina

Nepravda, kradja, psihologija i nas mentalitet su cudo. Umesto borbe za zlato, Srbija na kraju cetvrta. Ipak, hvala za sve, vi ste ponos Srbije!

MARAKANA ROĐACI

pre 13 godina

Momci hvala vam za svaki sekund učešća na ovom takmičenju.Pored svih svakodnevnih problema u životu koje preživljavam kao i većina mojih sunarodnika,dajete mi veru u bolje sutra.

ChargerNS

pre 13 godina

Sto se mene licno tice, PONOSAN SAM zbognjih sto sam Srbin. Bitno mi je da su dali na SP sve od sebe, imali su M..A ali jbga realno, mnogo su pali od one otimačine juče. Vas sram da bude pogotovo ovog Simu srbiju iz Spanije.

Kraljevcanin

pre 13 godina

Sta da radimo, neprespavana noc posle teskog poraza sinoc, Klejza je jednostavno bio nezaustavljiv veceras, takodje nedostatak koncetracije, svezine, ideja... Momci su zasluzili medalju ali sta je tu je, zasluzili su i docek na skupstini da im pokazemo da smo uz njih i da je ovo ipak fenomenalan rezultat!

Никола

pre 13 godina

Ипак смо помало разочарани... Међутим, после онакве крађе у полуфиналу није могло боље! Не може се играти против судија и противничке екипе. Момци само напред, биће боље!

aleksandar

pre 13 godina

našoj košarkaškoj reprezentaciji svaku sreću, srce moje uvek je uz vas, samo kad se setim kako smo slavili sa stojakovićevom, bodiroginom i divčevom generacijom.

tweety

pre 13 godina

Ovo je tim za buducnost, odusevili su me igrom i karakterom koji su pokazali na ovom turniru. Svaka cast, momci, i veliko hvala sto ste nam ulepsali ove protekle dve nedelje.

Ana

pre 13 godina

Šteta, jer su zaslužili medalju. Meni još od juče muka, tako da ih razumem. Gledam finale, prva četvrtina pri kraju, sudije nastavljaju da pomažu Turcima...
Možda je htelo biti bolje da se igralo sutra, makar jedan dan za dolazak sebi. Istina je, profesionalci su, morali su da nadju snagu za medalju na svketskom prvenstvu, ali je istina i da su još mladi. U svakom slučaju njihovo vremne tek dolazi.

Kol

pre 13 godina

Nikad ali nikad vise necu uci u meridijan kladionicu kako glupa i dosadna reklama!! Litvanci pogadjaju sve sto bace na kos, a nasi i dalje smoreni zbog onog sinoc tako da bolje od ovoga i ne moze ali svaka im cast na svemu do sad bilo je uzivanje gledati ih tokom celog prvenstva sledece godine zlato na evropskom osim ako sudijama nekazu drugacije!!

Mario NS

pre 13 godina

Znam da ne pravda boli! Tesko je oparaviti se posle onakvog polufinala, ali momci glavu gore i budite ponosni na sebe kao sto su novijaci na vas! Vase vreme tek prestoji i toga morate da ste svesni! Kapa dole Dudi, SVIM igracima i strucnom stabu! A sad odo da navijam za USA i da od prve cetvrtine ucutkaju 17 hiljada Turaka!

zs ns

pre 13 godina

Svima je verovatno jasno da je ova utakmica izgubljena sinoc. Bez obzira na utakmicu sa Litvanijom, mislim da je ovo bilo sjajno prvenstvo za nas tim.

Igracima kapa dole, Dudi Ivkovicu naklon do zemlje.

...I sto bi rekao Chola - ja tu ne bi nista menjao.

Сале

pre 13 godina

Жао ми је наших кошаркаша. Без обзира на пораз, треба им честитати од срца.

pitam se

pre 13 godina

Treba izvuci pouke iz ovog poraza. Markovic, Perovic, Tepic su rupe i to velike, Bjelica u odbrani ne postoji, nemamo mase pod kosem sto su litvanci uporno koristili i trpali. Pitanje je da li bi Raduljica bio korisniji od Perovica koga su punili sa svih strana a u napadu je bio smesan....

NOVA PAZOVA

pre 13 godina

to je to, nema veze istrosili se momci juce, celi su bili u tom polufinalu i predpostavio sam da ce se nesto ovako i dogoditi al OK, momci ja sam zadovoljan, vreme radi za Vas, hrabro i IDEMO DALJE . . .

ljubiša

pre 13 godina

srećno naši košarkaši na odličnom četvrtom mestu, vi ste najmlađa generacija pred vama su medalje,punim sjajem sijaju medalje naših zlatnih košarkaša Divca, Stojakovića, Bodiroge.. velikih igrača koji su najbolje igre pružali u velikim utakmicama, a u najvažnijim trenucima pokazivali zašto su najbolji.

Trebinje

pre 13 godina

Ma nema veze.Kod nas Srba je uvijek tako "ako nisi prvi koji si moj uopšte i išao".Umjesto da ove momke dočekamo kao heroje biće ...
Kuku nama sa nama kakvi smo

Zeljko

pre 13 godina

Momci, na ovom svjetskom prvenstvu ste pokazali kako se bori za svoju zemlju, ostavljaljuci srce na terenu. Jos jednom vam se zahvaljujem jer ste obradovali svoj narod kojem je bilo zadovoljstvo da vas gleda. Glavu gore, buducnost je pred vama.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Teško je posle onakoga poraz od Turaka danas bilo igrati,a i takav smo mentalitet... Biće Srbija još jača kad se ovom timu priključe Tripković i Miličić(ali samo ako sredi misli,jer bi puno značila njegova igra pod košem).

Srbija

pre 13 godina

Nema veze i cetvrto mesto je uspeh. Treba podrzati ove momke i selektora jer su se sjajno borili za reprezentaciju. Danasnji poraz je velikim delom posledica sinocne kradje. Sa ovom ekipom buducnost nase kosarke je zagarantovana. Ja sam i dalje za to da treba napraviti zajednicki docek za vaterpoliste, kosarkase i Noleta. Hvala na svemu!

marko

pre 13 godina

bravo momci na svemu sto ste ucinili do sad na ovom prvenstvu,vi ste za mene sampioni,i da nije bilo onih mrtvih sudija u polufinalu protiv turske,osvojili bi smo ovo svetsko prvenstvo sigurno,jer smo bolji od amerikanaca.Momci samo glavu gore,i da sledece godine osvojimo evropsko prvenstvo i da pobedimo turke u finale i da im se revansiramo za ovaj nepravedni poraz.

darko

pre 13 godina

hvala vam na svemu lepom na ovom prvenstvu, treba ih docekati kao sampione,nadam se da ce duda ostati trener, mladi su ovo momci velike su stvari pred njima, bice medalja ps.evo ameri vode 10 :D osvetice nas, sada ni sudije ne mogu da im pomognu

Dobronameran

pre 13 godina

I cetvrto mesto na svetu je veliki uspeh samo sto smo mi po mentalitetu megalomani.Mi smo mala zemlja a imamo tako sjajne sportiste. Sve cestitke ekipi i strucnom stabu . Mozda je doslo vreme da im se uruci nagrada za srebrnu medalju iz Poljske .

Nemanja

pre 13 godina

Evo da ne kukate više kako nikad ne sude za nas.
Yugoslavia (Serbia) - Argentina
"Ništa nema, ništa nema, ništa nema..." http://www.youtube.com/watch?v=EfzOJnZqgbM#t=5m10s

divac

pre 13 godina

svaka cast momci,posle one nevidjene pljacke znao sam da danas nemamo snage za ozbiljnu utakmicu....jos jednom svaka cast,veliki uspeh.....veceras 20 razlike za USA.

just me

pre 13 godina

HVALA momci za sve!!! vratili ste srpsku kosarku u svetski vrh! normalno je da smo pali posle jucerasnje utakmice, ali to nije bitno. bitno je da imamo fenomenalnu ekipu, sa toliko duha i talenta. u buducnosti, moci ce samo da nas se plase!

Moris

pre 13 godina

Momci svaka cast! Nema veze, ovaj poraz mnogo manje boli od jucerasnje kradje! Hvala svima i nadam se da ce sledece godine biti ista ekipa na okupu

Đole

pre 13 godina

Drugo poluvreme je počelo. Prestao sam da gledam. Nažalost, naši se očigledno nisu psihološki oporavili od jučerašnjeg poraza. Litvanci će nas počistiti sa terena i ostaćemo bez medalje.

Biće bolje na Eurobasketu 2011 - tada ćemo onako slatko da se osvetimo i uzmemo zlato! :)

Aca

pre 13 godina

Pali smo odjednom..Znaci ne mogu da verujem da smo odjednom samo stali da igramo
Ali nebitno..momcima svaka cast..pokazali su oni juce svoju vrednost i velicinu a epilog toga cemo videti sledece godine na EP i 2012 na olimpijadi

Иван-Ниш

pre 13 godina

Мало је физичке, а не психичке снаге данас било. И то све због одлуке домаћина да игра полуфинални термин од 20:30(21:30) а не од 18:00. Ево, Турци уместо да изгубе 5-10 разлике, изгубиће 20 разлике.

vjenceslav

pre 13 godina

Nisa siguran da bi vas Ameri dobili u finalu (u kojem niste igrali sticajem nesretnih okolnosti). Još su Rusi pokazali model kako se igra protiv njih, a vasa momcad ima vecu pokretljivost i veci borbeni duh od Rusa. Ova vasa ekipa ima blistavu buducnost.
E da, a i himna vam je zanimljiva, melodicna i lijepa kompozicija ovako u instrumentalu...
Ajd pozdrav iz ZGB...

st

pre 13 godina

Ovo ja stvarno ne mogu da razumem. U cemu je fazon da se menja postava koja igra dobro , napravi razliku od 8-10 poena i kad treba da se odl;epi i dokrajci protivnika Ivkovic uvodi rupe tipa Markovica,Perovica a da ne spominjem Tepica. Mozde li neko da mi objasni u cemu je fol? Ovo mora da ima neko objasnjenje jer se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Od gotovine veresija.

blokovi

pre 13 godina

nazalost,lepo sam juce rekao da ce pobediti tim koji bude do vise trojki...momci svaka vam cast,sto se mene tice vi ste zlatni.hvala vam na svemu!!!

adje

pre 13 godina

tako ste bili patriote za milana gurovica i sad ga nema pojela ga maca,covek uziva zaradio za citav zivot a oni koji su bili patriote za to vreme dok je igrao gurovic sada kukaju i nemaju da ishrane porodicu tako se desava i sa ovima.otici ce jednog dana i velickovic i krstic dva najveca patriota.

ANA

pre 13 godina

Treba ih docekati,ali ne praviti slavlje vec dati podrsku i zahvaliti,za sve sto su uradili.Slavlje neka bude za zlato,ali s druge strane bilo bi jako lose,zaboraviti njihovu borbu na SP,zato Balkon moze imati dve funkcije,slavlje i podrsku:)jedno znam fudbaleri nece dobiti ni jedno ni drugo

IVORY

pre 13 godina

Svaka cast za ono sto ste pokazali na SP, ali ipak moje misljenje je da doceka pred skupstinom ne bi terbalo da bude. Tako bismo devalvirali znacaj medalja.Ipak su medalje to sto se pamti. Neka se obeshrabruju, neka samo tako nastave, pa u buducnosti ce sigurno biti i doceka

I LOVE SERBIA

pre 13 godina

Mnogo mi je zao sto nasi momci nisu uspeli da se vrate posle jucerasnje ,,POSTENE" utakmice i da osvoje bronzu .Ali nema veze mi idemo dalje ....
MOMCI VRATITE SE PONOSNI I PODIGNUTE GLAVE jer se to od vas ocekuje ovde u Srbiji svi znamo da vase vreme tj vreme nase kosarke tek dolazi....
Ucinili ste nasu zemlju ponosnom i svakog Srbina-Srpkinju srecnim time sto ste dosli medju 4 najbolje ekipe na svetu ( i 2 u Evropi) a najmladji ste na turniru...
Svi vas ovde vole i postuju i nadamo se da ce se organizovati neki docek, jer ste vi to zasluzili onakvom igrom i pokazali kako se "gine"za dres i grb reprezentacije
...Znao je Duda odlicno da izabere koga ce da vodi na SP i napravio FANTASTICAN izbor...KOSARKASI I SELEKTOR IVKOVIC SU PONOS SRBIJE!!!
I LOVE SERBIA!!!
ps. Jel svaki kom treba da se salje 20 puta da bi objavili?

jordan

pre 13 godina

Nema veze vi ste trebali igrati u finalu.Tako da danas niste trebali ni igrati ako nista iz protesta pa nek se neko usudi da kaze da je to nesportski.

pirke

pre 13 godina

Posle ovoga vise ne pratim kosarku, a pogotovo nase.Kada odigram protiv njih, oni pobede, kada igram da cepobediti, oni krahiraju, kao veceras protiv Litvanije.Bankrotirao sam zbog njih, a i oni su ostali kratkih rukava.Neka im je sa srecom, ali ja ih vise ne gledam

REPRIZA REPRIZE

pre 13 godina

Pa sta da ocekujemo vise od ovog? Specijalna emisija pred mec nam traje po 10-ak minuta.
Hrvati po dva sata rade emisije sa profesionalnim analizama..
Kolko mi ne umemo da cenimo ove momke, ma ustvari deckice...
Stvarno smo SELO GORI A BABA SE CESLJA
Pa jos povrh svega se ne zna da li ce biti docek?!!!
Pa dodjite kod mene u Nish da vidite kako ce 200 000 hiljade ljudi da vas doceka..i ne samo ovde nego idite i u N.Sad, Kragujevac..
Da se postidite ako ne docekate ovu vojsku..vi iz prestonice...
BRAVO RATNICI, IZGUBILI STE MALECKU BITKU, HARACETE SVETOM..SVAKI OD VAS JE TO ZASLUZIO..

Sanja RS

pre 13 godina

Tuzna zbog poraza, ali istovremeno i PONOSNA, jer su nasi DJECACI pokazali da su istinski sportisti predvodjeni LEGENDOM SVJETSKE KOSARKE !!!
Iskreno sam razocarana kvalitetom finalne utakmice, koja je imala najmanje kosarkaskih elemenata, vise mi je sve licilo na neku trku po terenu i isforsirano isutavanje.Mozda je subjektivno, ali misljenja sam da smo pokazali najljepsu kosarku na SP-u.Radujem se narednom EP i Olimpijskim igrama jer cu sa uyivanjem pratiti ove DJECAKE koji izrastaju u KOSARKASKE DIVOVE !!!
VOLI VAS CIJELA REPUBLIKA SRPSKA !!!

MM

pre 13 godina

Mislim da je realan redosled: 1)USA 2)Litvanija 3)Srbija ali dobro, i ovo je ogroman uspeh. Takodje sam misljenja da su pripreme bile dugacke i da smo prevremeno natempirali formu. U pripremnom periodu smo mogli sve da deljemo, ali nam je u drugom delu takmicenja ponestalo snage i sve meceve smo igrali tesno i pomalo i srecno dosli do polufinala. Ali ovo je mlada reprezentacija i bice dana za megdana :)

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

malo mi je zao sto nismo uzeli bronzu,ali toliko sam emotivno iscrpljen od poraza u polufinalu da nemam vise snage da tugujem :(

vec vidim dva mega jaka tima na sledecem evropskom prvenstvu,Srbiji i Litvaniji nece moci ni spanija da se suprotstavi koja vec polako bledi.

DUDO OSTANI DA IM POKAZEMO NA EVROPSKOM SA KIM IMAJU POSLA

Seselj

pre 13 godina

Sta sam vam rekao? A cim sam video ONOG pored predsednika Turske, znao sam da Srbija mora da izgubi utakmicu protiv Turske. Cudi me samo da mediji i to nisu proglasili za jos jednu "velicanstvenu pobedu".

Najbolji je bio Keselj, kaze vam

Laki

pre 13 godina

Momci, ovo cetvrto mesto sija zlatnim sjajem!!! Protiv litvanaca niko nije mogao da gleda a ne da igra od razocaranosti i mentalne istrosenosti, ne zameramo Vam. Ovi sto pisu da je to tako lako, neka obuku dres pa nek se pokazu. Ne trebaju nama starci iz NBA lige, vi ste nam dovoljni. Nadam se da ce KSS da bude pametan i da zadrzi ovu ekipu na okupu, da ih ne raskomadaju, jer ova sadasnja ekipa kad se uigra za dve godine ima da sce redom cisti. Sve najlese Vam zelim!

41, 9/12, 1995

pre 13 godina

Momci, za mene vi ste prvaci. Hvala Vam, napokon da se neko pridruzi vaterpolistima i Novaku.
Ako treba biti domacin da bi se uzela medalja, onda je to smijesno.
Vidim komentare nekih Hrvata, a izvini gdje ste vi u svemu ovome? Kad vi igrate za medalju?
Uzeli ste zlato samo zato sto ste bili domacini, a da se igralo bilo gdje drugo, niakd ne bi uzeli medalju!

ouf

pre 13 godina

Ovo uopšte ne liči na našu igru, sve se svodi na individualne akcije, a sve do sada smo postigli zahvaljujući timskoj igri.
Kao što sam i predviđao, nemamo igrača koji može da zaustavi Kleizu. Juče smo izgubili zbog sudijskih grešaka, ali danas smo u potpunosti nadigrani. Sad je negde polovina 3/4, voleo bih da grešim, ali tako je.

dooda

pre 13 godina

ovako moram priznati navijao sam za tursku kada je igrala protiv srbije al sad sam malo razocaran sto niste barem zauzeli trece mesto i mada cetvrto mesto je super za vasu reprezentaciju koja je mlada i talentovana a takodje imaju volju da na preostalim sampionatima pokazu puno vise i nadati se o nekoj od medalja zato sretno srbija sportski pozdrav iz prizrena

Ian

pre 13 godina

Svaka cast decaci :))))
Konacno imamo ekipu u kojoj ce momci poginuti jedan za drugog!
Sa medaljom ili bez, pokazali ste koje najbolji tim na svetu!
Buducnost je pred vama i mnogo vremena za velike, velike uspeha i radost za svoje verne navijace!

Wllaxy

pre 13 godina

Steta sto smo posle svega ostali bez medalje. Ipak se na kraju videlo da su nam mozda falili neki NBA igraci.Ispalo je da cemo pred skupstinu samo zbog Novaka, a moglo je da bude drugacije.Razovaran sam sto umesto dva zlata imamo samo jednu bronzu, ali ipak moramo priznati da su drugi bolji od nas

pedja_71

pre 13 godina

Dobro, emotivno smo se ispraznili protiv Turske i verovatno smo svi ovu utakmicu gledali sa pola gasa.
Možda nije mesto i vreme, ali molim za objašnjenje: da li RTS, kao javni servis, kojeg finansiraju građani, može biti komercijalna televizija i puštati više reklama nego TV PINK? Da li neko ima iskustva sa neplaćanjem TV pretplate i eventualnim posledicama, pošto istu ne želim više da plaćam? Hvala.

zoki

pre 13 godina

za mene su ovi momci i nas tim prvaci sveta !!!

jednostavno ne mozes dobiti utkamicu kad je neko drugi odlucio da turic moraju u finale !
a ovo protiv litvanije me nije nimalo pogodilo nit sma ocekivao da pobede posle one kradje protiv turaka !

uvek mi se gade timovi i prvenstva kad domacin jednostavno mora da dogura daleko.... bio to fudbal , kosarka ili sta vec... primer juzna korea 2002 u fudbalu a turci i 2001 na ep u kosarci a evo i sad na sp....

mada... ovi nasi momci ce deceniju koja je pred njima da dominiraju jos vise nego generacija saleta djordjevica i divca... a turcima je ovo bila prva i poslednja medalja, sto su osvojili, osvojili... jedino naravno da opet neko ep ili sp bude u turskoj...

drago mi je i zbog litvanaca, sto su se ponovo vratili u vrh... nema veze sto su nas pobedili za trece mesto... oni su nas pobedili u kosarci a ne sudije , asik i ko ne znam vec...

NAPRED SRBIJA !!!

marina

pre 13 godina

Za mene su oni apsolutni pobednici!!!Objektivno gledano Turska je bila domacin i tu je bilo i vise nego ocigledno da ce sudije suditi u njihovu korist,tu je veliki pritisak publike...Juce su bili totalno demoralisani i tesko je bilo povratiti se posle skoro dobijenog polufinala.Videli ste kako je Velickovic reagovao nakon utakmice sa Turcima...Cist revolt...

Hm

pre 13 godina

Kako bez medalje... Ipak je to drvena medalja...
Uostalom, reprezentacija koja se provlaci u posljednjim sekundama u vecini meceva i nije kvalitetna. Ivkovic bi vise napravio recimo sa hrvatskom nego sa srpskom reprezentacijom. Samo toliko.

Dragan

pre 13 godina

Sve cestitke za veliko cetvrto mesto, Verujem u ove momke a Ivkovic ili bilo koji drugi trener treba samo da doda i igru ispod kosa, da bismo bili jos bolji moramo igrati i sa centrima. Svaka cast suterima.
Sve najbole na buducim takmicenjima!

само један тим... СРБИЈА!

pre 13 godina

Свака част момцима и селектору. Дуди дати све што тражи да заврши свој започети пројекат - стварање репрезентације за ОИ 2012. А са Литванцима се видимо сл. године у финалу.

Srdjan

pre 13 godina

@ taras

A da li se to odnosi i na turske igrače koji sa klupe savetuju svom drugu da folira povredu? Oni su prvo uvredili svog druga, onda sebe, a onda i košarku i fer plej.

puz ubica

pre 13 godina

@ pedja_71

Evo ja imam iskustva sa neplacanjem pretplate, i to odlicna, niko te nista ne pita, popunjavas racun za struju (posto nju moram da placam, a do skoro nisam) na uplatnici i to je to.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Istina, bez medalje ali mi smo vrlo ponosni na vas. Pruzili ste svoj maksimum, borili se za svoju zemlju. Buducnost je pred vama, siguran sam da cemo da dominiramo i evropom i svetom u narednim godinama sa ovakvim momcima.

pera

pre 13 godina

Napisa neko, mislim Branko, da ova ekipa nema ličnost, vođu, čoveka koji, ako ne ide završava sam 1 na 1. To očigledno nije Teodosić. Mislim kao ličnost, a kao igrač...??? Neko pokušava da napravi od njega vođu, samo se plašim da čini to na pogrešan način. Ne igrati u odbranu, nerezonski šut u 3. ili 5. sekundi napada, ponašanje prema saigračima...
Inače momici kao ekupa s malim izmenama ili bolje reći dopunama su izvanredni. Budućnost je pred njima.

подрашчанин

pre 13 godina

Шта причате то шабани! Какав дочек за четврто место! Да нам се смеје цео свет! Онај ко је четрврти не заслужује никакав дочек а ни паре!

подрашчанин

pre 13 godina

А ја вам поново кажем шабани, прекините са тим "ми смо поносни", "ми смо морални победници", "криве су судије", "дочек за кошаркаше", итд. Какав бре дочек за четврто место, то је смешно! То су губитници и не заслужују дочек, бар не ове године. Да је четрврто место успех и за њега би делили медаљу!

branko

pre 13 godina

Ja чeсто објављујем коментаре из разних спортова и доста пута ме изненеде реакције читалаца, чак и онда кад су оне убедљиво позитивне. Апсолутно ценим свачије мишљење ма колико се разликовало од мог. Понекад могу да предпоставим шта из мог коментара може да изазиве негативне реакције а понекад не могу. Ево, мој коментар, ту, неколико постова ниже добио је доста негативних мишљења. Био бих јако захвалан било коме коме се тај коментар не допада да напише шта сматра неприхватљивим

jovan

pre 13 godina

Nokad nije sramota izgubitit protiv litvanija koja je pokazala na ovom turniru da igra lepu kosarku.Sigurno da nasi igraci nisu dobro spavali posle polufinale..........

Matrix

pre 13 godina

A za ovog podraščanina ,momcima su oduzeli ono o čemu su sanjali ceo život ,oduzeli su im da igraju u finalu ,i jesmo ponosni i jesmo moralni pobednici,a ti i da se malo razumeš u sport znao bi šta je to ,kada ti neko oduzme medalju i oduzme ti da igraš u finalu svetskog prvenstva,pošto si ti i sport dva različita pojma,onda bolje sedi tu i ćuti .

grobar-españa

pre 13 godina

Kakva nezainteresovanost ovo je strasno,pa ljudi,braco,nije bronza kraj sveta,pa pre prvenstva bi potpisali bilo koju medalju.
Ajde daj Boze da se probude u nastavku jer ovo do sad je uzas.
Nisam ni sanjao da ova ekipa moze tako da padne.

pirke

pre 13 godina

Posle ovoga vise ne pratim kosarku, a pogotovo nase.Kada odigram protiv njih, oni pobede, kada igram da cepobediti, oni krahiraju, kao veceras protiv Litvanije.Bankrotirao sam zbog njih, a i oni su ostali kratkih rukava.Neka im je sa srecom, ali ja ih vise ne gledam

taras

pre 13 godina

Steta za Serbiju, ali Turci koji su aplauz dali Divcu i Kicanovicu bilo je stvarno postovanje za Srpsku kosarku, i time su Turci dokazali da su nacija sporta, i da nemaju nista sa balkanskim mentalitetom.

branko

pre 13 godina

Четврто место је успех. Ипак, не верујем да има много оних који су задовољни јер према догађањима на СПу могло је бити боље. Уопште није проблем изгубити од одличних Литванаца макар и са великом разликом.Оно што јесте проблем је кад у 4 секунде изгубиш не ЈЕДНУ него ДВЕ утакмице.Свакоме је јасно да је утакмица против Литванаца изгубљена је још синоћ у мечу против Турске. Тако нешто смо видели много пута до сада, не само у кошарци и не само код наших. Нису успели да се регенериишу. Шаренац рече да је то зато што су млади. А како то могаше ватерполисти који нису ништа старији? Не, није то ствар младости . То је питање имаш ли у тиму ЛИЧНОСТ или немаш.
У нашој екипи једина ЛИЧНОСТ је Ивковић а он ипак није на терену. А колико је потребно и битно имати ЛИЧНОСТ на терену сећамо се времена кад су тамо били Ђорђевић, Бодирога, Вујасиновић, Вања Грбић. Таквог играча у кошаркашкој екипи нема, лоше је то што се он и не назире а било би још лошије ако неко мисли да такав није ни потребан Сад је ваљда јасан и одговор на питање како су могли ватерполисти да се регенеришу. У њиховом тиму постоји ЛИЧНОСТ. А и Вања је јако млад, зар не?

adje

pre 13 godina

tako ste bili patriote za milana gurovica i sad ga nema pojela ga maca,covek uziva zaradio za citav zivot a oni koji su bili patriote za to vreme dok je igrao gurovic sada kukaju i nemaju da ishrane porodicu tako se desava i sa ovima.otici ce jednog dana i velickovic i krstic dva najveca patriota.

paw

pre 13 godina

Nasši heroji nisu ustali na levu nogu nego nisu ni spavali :( @ Šarenac
Drugo poluvreme zaustavljamo Kleizu i popravljamo šut za tri poena i dosta lakih poena posle dobrih asistencija.

Bronza je naša jer smo je zaslužili!
Srećno!

Пеки

pre 13 godina

Полувреме је, губимо са 10 разлике, види се да су момци ментално сломљени после оне крађе јуче. То је управо оно чега сам се плашио, надам се чуду у наставку, али види се да су Литванци опуштени, а наши утучени.

Све у свему, дочек испред скупштине, момци су заслужили.

st

pre 13 godina

Ovo ja stvarno ne mogu da razumem. U cemu je fazon da se menja postava koja igra dobro , napravi razliku od 8-10 poena i kad treba da se odl;epi i dokrajci protivnika Ivkovic uvodi rupe tipa Markovica,Perovica a da ne spominjem Tepica. Mozde li neko da mi objasni u cemu je fol? Ovo mora da ima neko objasnjenje jer se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Od gotovine veresija.

Nemanja

pre 13 godina

Evo da ne kukate više kako nikad ne sude za nas.
Yugoslavia (Serbia) - Argentina
"Ništa nema, ništa nema, ništa nema..." http://www.youtube.com/watch?v=EfzOJnZqgbM#t=5m10s

Sly-ah

pre 13 godina

Прво полувреме + 10 за Литванце. Очигледно је да су момци психички потпуно пали после синићњег пораза, а такође је очигледно да су упали у литвански млин. Ако се нешто дрсатично не промени у другом полувремену - не гине нам пораз од 20-ак разлике.
Теодосић очајан, Кешељ добро почео, али се изгубио у просечности.

pitam se

pre 13 godina

Treba izvuci pouke iz ovog poraza. Markovic, Perovic, Tepic su rupe i to velike, Bjelica u odbrani ne postoji, nemamo mase pod kosem sto su litvanci uporno koristili i trpali. Pitanje je da li bi Raduljica bio korisniji od Perovica koga su punili sa svih strana a u napadu je bio smesan....

подрашчанин

pre 13 godina

Шта причате то шабани! Какав дочек за четврто место! Да нам се смеје цео свет! Онај ко је четрврти не заслужује никакав дочек а ни паре!

Hm

pre 13 godina

Kako bez medalje... Ipak je to drvena medalja...
Uostalom, reprezentacija koja se provlaci u posljednjim sekundama u vecini meceva i nije kvalitetna. Ivkovic bi vise napravio recimo sa hrvatskom nego sa srpskom reprezentacijom. Samo toliko.

MM

pre 13 godina

Mislim da je realan redosled: 1)USA 2)Litvanija 3)Srbija ali dobro, i ovo je ogroman uspeh. Takodje sam misljenja da su pripreme bile dugacke i da smo prevremeno natempirali formu. U pripremnom periodu smo mogli sve da deljemo, ali nam je u drugom delu takmicenja ponestalo snage i sve meceve smo igrali tesno i pomalo i srecno dosli do polufinala. Ali ovo je mlada reprezentacija i bice dana za megdana :)

bosserb

pre 13 godina

MOMCI HVALA NA SVEMU
Molim RTS da upozori Šarenca da smanji doživljaj i manje priča hvalospeve o protivničkim igračima na početku utakmice. Toliko je pričao o Kleizi da mi je pozlilo. Preko polovine prvog poluvremena je pričao smao o njemu. smorio je i iznervirao me je.

подрашчанин

pre 13 godina

А ја вам поново кажем шабани, прекините са тим "ми смо поносни", "ми смо морални победници", "криве су судије", "дочек за кошаркаше", итд. Какав бре дочек за четврто место, то је смешно! То су губитници и не заслужују дочек, бар не ове године. Да је четрврто место успех и за њега би делили медаљу!

matija 011

pre 13 godina

NEUSPEH! Na zalost.Zao mi je sto niko nije shvatio da je ova utakmica vaznija od one juce,jer Srbija se borila za svoju prvu medalju na SP!Jako sam tuzan,tuzniji nego juce,ali jedino sto me raduje je sto je ovo mlad tim,koji ce mozda vec u Vilniusu postati prvak Evrope.Napred Serbia,tesko je,ali.......HVALA

Wllaxy

pre 13 godina

Steta sto smo posle svega ostali bez medalje. Ipak se na kraju videlo da su nam mozda falili neki NBA igraci.Ispalo je da cemo pred skupstinu samo zbog Novaka, a moglo je da bude drugacije.Razovaran sam sto umesto dva zlata imamo samo jednu bronzu, ali ipak moramo priznati da su drugi bolji od nas

cika

pre 13 godina

Kakav bezobrazluk!!! Nakon poraza od Litvanije > emisija "Lepote i cudesa Litvanije"! I to da bude nacionalna televizija? Zatvorio bih ih istog momenta!

IVORY

pre 13 godina

Svaka cast za ono sto ste pokazali na SP, ali ipak moje misljenje je da doceka pred skupstinom ne bi terbalo da bude. Tako bismo devalvirali znacaj medalja.Ipak su medalje to sto se pamti. Neka se obeshrabruju, neka samo tako nastave, pa u buducnosti ce sigurno biti i doceka

Grunf

pre 13 godina

Meni tesko da gledam a kako li je tek njima da igraju posle onoga sinoc.
Ali jbga, medalja je madalja. Valjde cemo je osvojiti. Ako ne, ovi momci su brilijantni. Ali verujem da im je Duda u poluvremeno rekao, -ajde imate dvajs minuta za medalju pa posle radite sta ocete.

Gari

pre 13 godina

23, 23, 26, 23, 22, 22, 27, 22, 27, 25, 24, 21......

Pitate se momci sta je ovo?!?!

Pa to su Vase godine!!! EJ BRE pa pogledajte Vi samo to, mislim da to Evropa i Svet jos nisu videli ni imali!!!

Jos kad se ukljuce iskusni poput Rakocevica, Vujanica, Milicica, te kad se vrati TRipko, pa Raduljica...

Ima da kupimo jedan veeeeeeeliki sator ispred skupstine i cekamo!!! :) Voli Vas Srbija...

PORUKA ZA OSTALE : Tek smo poceli :)

Pedja

pre 13 godina

Ajde, ajde, pa niste vi Perpetuum mobile.Gde naci energiju posle onoga sinoc, iskreno. Ajte kucama, odmorite se, prezdravite, i vidimo se na balkonu 2012. mada, i sada bi bilo lepo da vas docekamo tamo, zasluzili ste i zbog ovoga.
Sve najbolje

iz Republike Srpske

pre 13 godina

Sram vas bilo sve tzv navijace koji kukaju sada!!Momcima svaka cast!!da vam kazem za mene su oni osvojili zlato !!Zato sto su igrali svi ko jedan zato sto su ginuli zato sto su pokazali nasim "zvezdama" kako se igra sa srcem za Srbski narod !!!Bravo momci !!!Mladi ste a vec ste velicine od ljudi !!!Bog vas blagoslovio ...Republika Srpska vas slavi !!

lista imena za prvog sina

pre 13 godina

Miloše, Milenko, Aleksandre, Ivane, Nemanja, Stefane, Duško, Marko, Nenade, Kosta, Novice, Milane i naravno Gospodine Dušane...hvala vam do neba i nazad!

ChargerNS

pre 13 godina

Sto se mene licno tice, PONOSAN SAM zbognjih sto sam Srbin. Bitno mi je da su dali na SP sve od sebe, imali su M..A ali jbga realno, mnogo su pali od one otimačine juče. Vas sram da bude pogotovo ovog Simu srbiju iz Spanije.

mare 025

pre 13 godina

Nepravda, kradja, psihologija i nas mentalitet su cudo. Umesto borbe za zlato, Srbija na kraju cetvrta. Ipak, hvala za sve, vi ste ponos Srbije!

ouf

pre 13 godina

Ovo uopšte ne liči na našu igru, sve se svodi na individualne akcije, a sve do sada smo postigli zahvaljujući timskoj igri.
Kao što sam i predviđao, nemamo igrača koji može da zaustavi Kleizu. Juče smo izgubili zbog sudijskih grešaka, ali danas smo u potpunosti nadigrani. Sad je negde polovina 3/4, voleo bih da grešim, ali tako je.

Bonus

pre 13 godina

Mnogo mi je žao... Nemojte biti strogi u komentarima. Na sledećem takmičenju osvajamo zlato. Najviše me boli ponašanje Srba muslimanske veroispovesti. Navijati za Tursku iako im je maternji jezik srpski, iako se prezivaju na -ić, iako većina njih nikada nije bila u Turskoj. E ZEMLJO MOJA!

Vladimir

pre 13 godina

Kakve su ovo gluposti na RTS-u: "Ako bude doceka..."??? Stvarno ne bi bilo fer da se ne docekaju kao da su dobili zlato! U suprotnom ovaj narod ne zasluzuje nikad vise da se raduje sportskim rezultatima.

Madjar iz Vojvodine

pre 13 godina

Hvala Srpskoj kosarci!!! Gledali smo ove godine najbolje utakmice na svetu. Setimo se utakmice Partizana, pa Fajnal Foura,pa i sad na svetskom prenstvu... utakmice za pamcenje.Hvala momci, tek dolazi vasa buducnost.Podignite glavu, verujemo u vas!

Djape

pre 13 godina

Nasi su ustroseni od sinocne utakmice, jer se niko ne bi oporavio od nevidjene bruke i kradje. U svakom slucaju Ameri razbijaju ove nase "Pazarce", tako da imamo tu satisfakciju. Komentari sa RTS-a su posebna stvar: Aca S. i njegova ekipa su prave debilcine. U svakom slucaju Srbija se vratila na kosarkasku mapu sveta i samo je pitanje vremena kada cemo ponovo biti prvaci sveta.

LJAJIC

pre 13 godina

AU Braco da ne izgubismo ne bi ni znali sta se desava u Raskoj. pa ono je zaista STRASNO! Kako ljube tursku zastavu.Pa sto ne odose tamo.Sto ih Maneken nije poveo sa sobom.I da ostanu zajedno s njim zauvek tamo!!!!

Monsieur Alphonse

pre 13 godina

Posle poraza od Sovjetskog Saveza u finalu Olimpijade u Seulu 1988. Toni Kukoč je izjavio: "Ovo je poslednji poraz ove generacije košarkaša."

Sledeće tri godine (a da se nije raspala država bar još sledećih deset) su uzimali zlatne medalje sa smeškom na usnama i tridesetak razlike u finalima.

Nimalo ne sumnjam da će i ova generacija uraditi isto.

Đole

pre 13 godina

Drugo poluvreme je počelo. Prestao sam da gledam. Nažalost, naši se očigledno nisu psihološki oporavili od jučerašnjeg poraza. Litvanci će nas počistiti sa terena i ostaćemo bez medalje.

Biće bolje na Eurobasketu 2011 - tada ćemo onako slatko da se osvetimo i uzmemo zlato! :)

blokovi

pre 13 godina

nazalost,lepo sam juce rekao da ce pobediti tim koji bude do vise trojki...momci svaka vam cast,sto se mene tice vi ste zlatni.hvala vam na svemu!!!

Dusko

pre 13 godina

Treba da razumemo ove momke. Ja sinoc nisam mogo da zaspem do 3-4 kolko sam se bio ubedacio. Mozete misliti kako je bilo tek njima. U svakom slucaju svaka cast momci i samo tako nastavite i medalje ce sigurno doci.

Posmatrac

pre 13 godina

Ja sinoc nisam mogao da zaspim morao sam u 4 da popijem bromazepan i danas sam se probudio u 5 popodne u bunilu. Mogu samo da zamislim kako je bila njima. Momci kapa dole, na tome sto ste prvi poceli pripreme, sto nije bilo price oko otkaza, sto je video tim na terenu u svakoj utakmici. Momci vi ste nas ponos i najbolje reklama nase zemlje. Samo hrabro i kapa dole sa moje strane...

novica ubica

pre 13 godina

Kratko i jasno: HVALA VAM MOMCI ZA SVE!!!!! Osvetlali ste nam obraz, pokazali sta znaci pravi odnos prema drzavi, timu, saigracima i ljudima koji VAS bodre :DDD PONOSAN SAM sto mogu da kazem da ste NASI!!!!! A ovo cetvrto mesto svetli zlatnim sjajem!!!!! SVI na docek ispred Skupstine!!!!!

danilo

pre 13 godina

Ne moraju gospoda da prave doček.Valjda ovaj narod još razmišlja svojom glavom,treba ih dočekati na aerodromu i celim autoputem do centra grada,kao 1995 godine kad smo dočekali Djordjevićevu generaciju.

Losmi

pre 13 godina

NOVICA VELICKOVIC!!!!!!!!!
Koliko volim tog decka. Ne postoji sportista koji vise gine za svou zemlju od njega!

Momci Vase vreme tek dolazi!!! Za mene ste pobednici.

utzo

pre 13 godina

Niko nije osvojio medalju posle kradje u polufinalu i poraza u poslednjoj sekundi!
Svaka cast momci! Sa ovakvim zalaganjem, milina je bilo gledati vas!!! Hvala!

The real Mef

pre 13 godina

Momci, svaka cast! Vi ste moralni pobednici i nasi sampioni. A i cetvrto mesto je super!!!
Nadam se da ce USA ugaziti (smrdljivu) Tursku sa +50. To Tursko srebro ce biti srebro bez sjaja.

Ana

pre 13 godina

Šteta, jer su zaslužili medalju. Meni još od juče muka, tako da ih razumem. Gledam finale, prva četvrtina pri kraju, sudije nastavljaju da pomažu Turcima...
Možda je htelo biti bolje da se igralo sutra, makar jedan dan za dolazak sebi. Istina je, profesionalci su, morali su da nadju snagu za medalju na svketskom prvenstvu, ali je istina i da su još mladi. U svakom slučaju njihovo vremne tek dolazi.

darko

pre 13 godina

hvala vam na svemu lepom na ovom prvenstvu, treba ih docekati kao sampione,nadam se da ce duda ostati trener, mladi su ovo momci velike su stvari pred njima, bice medalja ps.evo ameri vode 10 :D osvetice nas, sada ni sudije ne mogu da im pomognu

zvezda zvezda

pre 13 godina

Momci, HVALA vam do neba, za svaki napor, koji ste ulozili u ovaj turnir, od pocetka priprema do danas.Vratili ste kosarsku kući. Pre ili kasnije, doći će i neka zlatna medalja, a imam neki osećaj da se to može desiti čak i Londonu 2012! Hvala i znajte da smo ponosni na vas.

Rod

pre 13 godina

U redu je, momci. Umorni ste, razočarani, nije vam danas do igre. A kome bi bilo posle one drame sinoć? Kad su nam ukrali mogućnost da se borimo za zlato, što je sasvim realan domet ove reprezentacije, nije sada bitno da li ćemo dobiti utešnu nagradu. Hvala vam puno za sve što ste pokazali. Odmorite se. Sledeće godine nesumnjivo kreće naša dominacija!

Никола

pre 13 godina

Ипак смо помало разочарани... Међутим, после онакве крађе у полуфиналу није могло боље! Не може се играти против судија и противничке екипе. Момци само напред, биће боље!

jordan

pre 13 godina

Nema veze vi ste trebali igrati u finalu.Tako da danas niste trebali ni igrati ako nista iz protesta pa nek se neko usudi da kaze da je to nesportski.

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Gotovo je! Za sad nije loše. Biće bolje već na sljedećem EP. Pred našima je svijetla budućnost.
Ali:
Kapičiću odlazi!

Treba nam neko sa autoritetom ko će obezbjediti veću podršku u FIBA-i inače će nas sudije masakrirati kao u utakmici protiv smiješne košarkaške zemlje poput Turske.

i

pre 13 godina

Moze da zvuci kao otrcana fraza koliko god hoce ali ovo su moji sampioni sveta...Kupili su me za sva vremena i hvala im sto vole svoju tj.nasu SRBIJU isto koliko je volimo i mi navijaci pa i vise

zs ns

pre 13 godina

Svima je verovatno jasno da je ova utakmica izgubljena sinoc. Bez obzira na utakmicu sa Litvanijom, mislim da je ovo bilo sjajno prvenstvo za nas tim.

Igracima kapa dole, Dudi Ivkovicu naklon do zemlje.

...I sto bi rekao Chola - ja tu ne bi nista menjao.

Mario NS

pre 13 godina

Znam da ne pravda boli! Tesko je oparaviti se posle onakvog polufinala, ali momci glavu gore i budite ponosni na sebe kao sto su novijaci na vas! Vase vreme tek prestoji i toga morate da ste svesni! Kapa dole Dudi, SVIM igracima i strucnom stabu! A sad odo da navijam za USA i da od prve cetvrtine ucutkaju 17 hiljada Turaka!

Goran

pre 13 godina

Mislim da su na trenutak zaboravili sta znaci bronzana medalja na ovakvom prvenstvu, ali i to je teret proslosti i zlatnih medalja....S obzirom da nas nigde nije bilo 4 godine pre Poljske, treba ponovo da nauce: korak po korak...Vazna je svaka medalja i ponajvise kontinuitet! Strpljen - Spasen...Izgoreli su juce...Srecno u Litvaniji! Srbija!

Petar Srdanovic

pre 13 godina

Bravo momci, bice jos bolje naredne godine, a ako nas zaobidju neki maleri, na Olimpijadi smo u finalu.
Jedina "dobra" stvar u ovom 4. mestu je sto se ekipa iz KSS nece moci kititi tudjim perijem.

Srdjan

pre 13 godina

Izes ga. Ali razumem ih da se posle onog poraza od jucer nisu psihicki oporavili. Ko je za docek kosarkasa neka preporuci. Momci, mi ne zaboravljamo sta ste dokazali ovaj put.

I KADA PRVA NE BUDES TI
I KADA SE CUJU ZVIZDUCI
I TADA SRBIJO MOJA ZNAJ
DA TE VOLIM JA!!!!

Trebinje

pre 13 godina

Ma nema veze.Kod nas Srba je uvijek tako "ako nisi prvi koji si moj uopšte i išao".Umjesto da ove momke dočekamo kao heroje biće ...
Kuku nama sa nama kakvi smo

GROBAR-ESPAÑA

pre 13 godina

Samo da ovo ne pokoleba klince,Duda mora da ostane bar do Londona jer ne vidim nikog drugog ko bi mogao da to odradi bolje.
Previse su mladi da bi tek talo lako mogli da sazvacu oteto finale svetskog prvenstva bez njegove pomoci i najvaznije je da shvate da vreme radi za njih.

GajaG

pre 13 godina

Šta reci? Pali smo na psihickom planu, ali glavu gore. Moramo nastaviti sledeće godine tamo gdje smo stali ove. Samo daj boze da duda nastavi da vodi ovu reprezentaciju, kako je i obecao, do 2012, do ZLATA. Napred legende, svi smo uz vas!

Jelena

pre 13 godina

Bez obzira na sve, zasluzili ste samo reci hvale! Pravi tim sa pravim selektorom sledece godine donosi zlatnu medalju!!! Ponosni smo na vas i ovo je samo jos jedan uspeh u nizu, a cekaju vas jos mnogi! U SVETU CETVRTI, DRUGI U EVROPI, ZAR JE MALO! SVAKA CAST MOMCI, OSTAVILI STE SRCE NA TERENU!

MARAKANA ROĐACI

pre 13 godina

Momci hvala vam za svaki sekund učešća na ovom takmičenju.Pored svih svakodnevnih problema u životu koje preživljavam kao i većina mojih sunarodnika,dajete mi veru u bolje sutra.

divac

pre 13 godina

svaka cast momci,posle one nevidjene pljacke znao sam da danas nemamo snage za ozbiljnu utakmicu....jos jednom svaka cast,veliki uspeh.....veceras 20 razlike za USA.

Moris

pre 13 godina

Momci svaka cast! Nema veze, ovaj poraz mnogo manje boli od jucerasnje kradje! Hvala svima i nadam se da ce sledece godine biti ista ekipa na okupu

Zemunka

pre 13 godina

Bravo momci,
tako se bori za Srbiju, posle toliko teskih utakmica, loseg sudjenja, ovi mladici su "pukli". Ako nije borba za zlato, bronza ne moze nadomestiti sav napor, nepravdu koju su podneli. ONI ZNAJU KOLIKO VREDE, i to ce vec na sledecem takmicenju dokazati. Sa Ivkovicem, o kome je sve vec receno, i ovim momcima, samo napred.
HVALA VAM.

budite_objektivni

pre 13 godina

Sto kaze strucni konsultant, Vlado Djurovic, nisu zasluzili nasi da izgube na ovakav nacin. Svaka cast litvancima, danas su bili mnogo bolji ali ocigledno da su nasi potpuno slomljeni nakon sinocne utakmice. Hvala im za sve sto su do sad ucinili i nadam se da ce i sledecih godina raditi kao ova 2,3 meseca koliko su bili zajedno. Glavu gore momci, vi ste za nas SAMPIONI

Srbija

pre 13 godina

Nema veze i cetvrto mesto je uspeh. Treba podrzati ove momke i selektora jer su se sjajno borili za reprezentaciju. Danasnji poraz je velikim delom posledica sinocne kradje. Sa ovom ekipom buducnost nase kosarke je zagarantovana. Ja sam i dalje za to da treba napraviti zajednicki docek za vaterpoliste, kosarkase i Noleta. Hvala na svemu!

Zeljko

pre 13 godina

Momci, na ovom svjetskom prvenstvu ste pokazali kako se bori za svoju zemlju, ostavljaljuci srce na terenu. Jos jednom vam se zahvaljujem jer ste obradovali svoj narod kojem je bilo zadovoljstvo da vas gleda. Glavu gore, buducnost je pred vama.

Сале

pre 13 godina

Жао ми је наших кошаркаша. Без обзира на пораз, треба им честитати од срца.

Nikola

pre 13 godina

Momci svaka čast na radu, zalaganju , požrtvovanosti, na tome što ste nam svima pokazali kako se u životu trba boriti. Samo hrabro. Želim vam svima puno uspeha u karijeri.
Čekamo vas,osvojićemo je zajedno i to vrlo brzo, i pevaćemo himnu na postolju. Zaslužili ste.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Мало је физичке, а не психичке снаге данас било. И то све због одлуке домаћина да игра полуфинални термин од 20:30(21:30) а не од 18:00. Ево, Турци уместо да изгубе 5-10 разлике, изгубиће 20 разлике.

Statisticar

pre 13 godina

Bravo momci! Ni jedan nas Univerzitet nije se plasirao medju prvih 500 na svetu. Nacionalna ekonomija po konkurentnosti je na 96 mestu na svetu. Otprilike na tom mestu smo i po stopi privrednog rasta i zivotnom standardu. Od sportista na svetu jedino su bolje rangirani nasi politicari, lekari i medicinsko osoblje, sluzbenici, sudije, profesori i to ako posmatramo nivo korupcije.

Milan

pre 13 godina

Na svetskom prvenstvu 2002 smo osvojili zlato a izgubili reprezentaciju. 2010 smo ostali bez medalje, ali smo dobili reprezentaciju.

MOLIM Prof. Dr Dušana Ivkovica da ostane uz ovaj tim.

Apelujem na političare da pomognu savez kako bi sledeće godine imali sa kim da se slikaju (dolaze izbori).

Mnogo hvala (za mene) zlatni momci!!!

mi smo ta ekipa

pre 13 godina

:(
U svakom slucaju SVAKA CAST nasim momcima za pokazanu igru na turniru i za borbenost na terenu!Emotivci,sta ces,zato ih i volimo...Vidimo se ispred skupstine :)

Kraljevcanin

pre 13 godina

Sta da radimo, neprespavana noc posle teskog poraza sinoc, Klejza je jednostavno bio nezaustavljiv veceras, takodje nedostatak koncetracije, svezine, ideja... Momci su zasluzili medalju ali sta je tu je, zasluzili su i docek na skupstini da im pokazemo da smo uz njih i da je ovo ipak fenomenalan rezultat!

krešimir_23_zagreb

pre 13 godina

nema veze srbi. imate najmlađu ekipu na svjetskom prvenstvu a osvojili su 4. mjesto. to je odličan rezultat. to bude bila velika ekipa, nema sumnje. pozdrav iz zagreba!

milos

pre 13 godina

zasluzuju lep docek. borili su se kao lavovi, nisu imali srece sa sudijama, nisu osvojili medalju, ali su prikazali lepu sliku Srbije u svetu.

cika

pre 13 godina

Jaka Litvanija sa veoma visokim procentom suta. Jos kad se uzme u obzir jucerasnji tezak poraz protiv Turske... sve u svemu, odlicna igra na turniru i itekako obecavajuca reprezentacija. Zasluzuju docek i bez medalje! Hvala, momci!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Teško je posle onakoga poraz od Turaka danas bilo igrati,a i takav smo mentalitet... Biće Srbija još jača kad se ovom timu priključe Tripković i Miličić(ali samo ako sredi misli,jer bi puno značila njegova igra pod košem).

tweety

pre 13 godina

Ovo je tim za buducnost, odusevili su me igrom i karakterom koji su pokazali na ovom turniru. Svaka cast, momci, i veliko hvala sto ste nam ulepsali ove protekle dve nedelje.

danguba

pre 13 godina

Litvancima je jucerasnja utakmica sa amerima bila trening za bronzu. Nama su turci ukrali sve. Tanjevicu jesi nas, ali i mi smo tvoji pa zabole te, stoga gledacu sa uzitkom kako vas ameri deru.

Psiha je čudo

pre 13 godina

Mladost, nedovoljno iskustva i jucerasnji šok. Da je prosao bar jedan ceo dan da dodju sebi...Nije njima bronza ispod casti, vec su jednostavno "pali" i nisu uspeli da se "pokupe".Nemojte ih sada pljuvati!

nindzarevizor

pre 13 godina

Svaka cast kosarkasima na ostvarenom rezultatu!
Momci su pokazali kako se bori za nacionalni tim! Za mene su oni sampioni!
Ova ekipa ce da zari i pali u narednim godinama na svim takmicenjima!

marko

pre 13 godina

bravo momci na svemu sto ste ucinili do sad na ovom prvenstvu,vi ste za mene sampioni,i da nije bilo onih mrtvih sudija u polufinalu protiv turske,osvojili bi smo ovo svetsko prvenstvo sigurno,jer smo bolji od amerikanaca.Momci samo glavu gore,i da sledece godine osvojimo evropsko prvenstvo i da pobedimo turke u finale i da im se revansiramo za ovaj nepravedni poraz.

just me

pre 13 godina

HVALA momci za sve!!! vratili ste srpsku kosarku u svetski vrh! normalno je da smo pali posle jucerasnje utakmice, ali to nije bitno. bitno je da imamo fenomenalnu ekipu, sa toliko duha i talenta. u buducnosti, moci ce samo da nas se plase!

JEbron Lames

pre 13 godina

To bi bilo to... Linus nas je pojeo
Bez volje i ideje...
Hvala za sve prikazano...
Malo je falilo...
Ne brinem se za vas...
Hvala Dudo !!!
Pozdrav do Litvanije 2011...

Aca

pre 13 godina

Pali smo odjednom..Znaci ne mogu da verujem da smo odjednom samo stali da igramo
Ali nebitno..momcima svaka cast..pokazali su oni juce svoju vrednost i velicinu a epilog toga cemo videti sledece godine na EP i 2012 na olimpijadi

Seselj

pre 13 godina

Sta sam vam rekao? A cim sam video ONOG pored predsednika Turske, znao sam da Srbija mora da izgubi utakmicu protiv Turske. Cudi me samo da mediji i to nisu proglasili za jos jednu "velicanstvenu pobedu".

Najbolji je bio Keselj, kaze vam

Dobronameran

pre 13 godina

I cetvrto mesto na svetu je veliki uspeh samo sto smo mi po mentalitetu megalomani.Mi smo mala zemlja a imamo tako sjajne sportiste. Sve cestitke ekipi i strucnom stabu . Mozda je doslo vreme da im se uruci nagrada za srebrnu medalju iz Poljske .

pera

pre 13 godina

Napisa neko, mislim Branko, da ova ekipa nema ličnost, vođu, čoveka koji, ako ne ide završava sam 1 na 1. To očigledno nije Teodosić. Mislim kao ličnost, a kao igrač...??? Neko pokušava da napravi od njega vođu, samo se plašim da čini to na pogrešan način. Ne igrati u odbranu, nerezonski šut u 3. ili 5. sekundi napada, ponašanje prema saigračima...
Inače momici kao ekupa s malim izmenama ili bolje reći dopunama su izvanredni. Budućnost je pred njima.

Benoit

pre 13 godina

sta god ko mislio i pricao, tipa dobra je i bronza, potpisali bi je pre prvenstva bla bla...ja ove momke skroz razumem, meni je mrsko i da gledam a ne mogu ni da zamislim kako je njima da igraju posle onakvog polufinala...to ne umanjuje uspeh Litvanije, oni su bar zasluzili tu medalju

REPRIZA REPRIZE

pre 13 godina

Pa sta da ocekujemo vise od ovog? Specijalna emisija pred mec nam traje po 10-ak minuta.
Hrvati po dva sata rade emisije sa profesionalnim analizama..
Kolko mi ne umemo da cenimo ove momke, ma ustvari deckice...
Stvarno smo SELO GORI A BABA SE CESLJA
Pa jos povrh svega se ne zna da li ce biti docek?!!!
Pa dodjite kod mene u Nish da vidite kako ce 200 000 hiljade ljudi da vas doceka..i ne samo ovde nego idite i u N.Sad, Kragujevac..
Da se postidite ako ne docekate ovu vojsku..vi iz prestonice...
BRAVO RATNICI, IZGUBILI STE MALECKU BITKU, HARACETE SVETOM..SVAKI OD VAS JE TO ZASLUZIO..

marina

pre 13 godina

Za mene su oni apsolutni pobednici!!!Objektivno gledano Turska je bila domacin i tu je bilo i vise nego ocigledno da ce sudije suditi u njihovu korist,tu je veliki pritisak publike...Juce su bili totalno demoralisani i tesko je bilo povratiti se posle skoro dobijenog polufinala.Videli ste kako je Velickovic reagovao nakon utakmice sa Turcima...Cist revolt...

Dejan

pre 13 godina

kakva nam je drzava i kakav nam je KSS za nas je uspeh i sto uopste imamo kosarkasku reprezentaciju. A momcima i Dudi svaka cast na svemu, uzivao sam ovih 10tak dana prelepoj kosarci. Hvala. A penzioneri iz KSS odmah svi ostavke!

41, 9/12, 1995

pre 13 godina

Momci, za mene vi ste prvaci. Hvala Vam, napokon da se neko pridruzi vaterpolistima i Novaku.
Ako treba biti domacin da bi se uzela medalja, onda je to smijesno.
Vidim komentare nekih Hrvata, a izvini gdje ste vi u svemu ovome? Kad vi igrate za medalju?
Uzeli ste zlato samo zato sto ste bili domacini, a da se igralo bilo gdje drugo, niakd ne bi uzeli medalju!

NOVA PAZOVA

pre 13 godina

to je to, nema veze istrosili se momci juce, celi su bili u tom polufinalu i predpostavio sam da ce se nesto ovako i dogoditi al OK, momci ja sam zadovoljan, vreme radi za Vas, hrabro i IDEMO DALJE . . .

Kol

pre 13 godina

Nikad ali nikad vise necu uci u meridijan kladionicu kako glupa i dosadna reklama!! Litvanci pogadjaju sve sto bace na kos, a nasi i dalje smoreni zbog onog sinoc tako da bolje od ovoga i ne moze ali svaka im cast na svemu do sad bilo je uzivanje gledati ih tokom celog prvenstva sledece godine zlato na evropskom osim ako sudijama nekazu drugacije!!

cira

pre 13 godina

Obzirom da smo mi nacija koja se dobro razume u ovaj sport,znamo da cetvrto mesto nije nikakav neuspeh i da ova generacije narednih sest,sedam godina moze da nam donosi medalje sa velikih takmicenja.Bravo momci sa Dudom na celu,nemamo vam sta zameriti.

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

malo mi je zao sto nismo uzeli bronzu,ali toliko sam emotivno iscrpljen od poraza u polufinalu da nemam vise snage da tugujem :(

vec vidim dva mega jaka tima na sledecem evropskom prvenstvu,Srbiji i Litvaniji nece moci ni spanija da se suprotstavi koja vec polako bledi.

DUDO OSTANI DA IM POKAZEMO NA EVROPSKOM SA KIM IMAJU POSLA

vjenceslav

pre 13 godina

Nisa siguran da bi vas Ameri dobili u finalu (u kojem niste igrali sticajem nesretnih okolnosti). Još su Rusi pokazali model kako se igra protiv njih, a vasa momcad ima vecu pokretljivost i veci borbeni duh od Rusa. Ova vasa ekipa ima blistavu buducnost.
E da, a i himna vam je zanimljiva, melodicna i lijepa kompozicija ovako u instrumentalu...
Ajd pozdrav iz ZGB...

Sanja RS

pre 13 godina

Tuzna zbog poraza, ali istovremeno i PONOSNA, jer su nasi DJECACI pokazali da su istinski sportisti predvodjeni LEGENDOM SVJETSKE KOSARKE !!!
Iskreno sam razocarana kvalitetom finalne utakmice, koja je imala najmanje kosarkaskih elemenata, vise mi je sve licilo na neku trku po terenu i isforsirano isutavanje.Mozda je subjektivno, ali misljenja sam da smo pokazali najljepsu kosarku na SP-u.Radujem se narednom EP i Olimpijskim igrama jer cu sa uyivanjem pratiti ove DJECAKE koji izrastaju u KOSARKASKE DIVOVE !!!
VOLI VAS CIJELA REPUBLIKA SRPSKA !!!

I LOVE SERBIA

pre 13 godina

Mnogo mi je zao sto nasi momci nisu uspeli da se vrate posle jucerasnje ,,POSTENE" utakmice i da osvoje bronzu .Ali nema veze mi idemo dalje ....
MOMCI VRATITE SE PONOSNI I PODIGNUTE GLAVE jer se to od vas ocekuje ovde u Srbiji svi znamo da vase vreme tj vreme nase kosarke tek dolazi....
Ucinili ste nasu zemlju ponosnom i svakog Srbina-Srpkinju srecnim time sto ste dosli medju 4 najbolje ekipe na svetu ( i 2 u Evropi) a najmladji ste na turniru...
Svi vas ovde vole i postuju i nadamo se da ce se organizovati neki docek, jer ste vi to zasluzili onakvom igrom i pokazali kako se "gine"za dres i grb reprezentacije
...Znao je Duda odlicno da izabere koga ce da vodi na SP i napravio FANTASTICAN izbor...KOSARKASI I SELEKTOR IVKOVIC SU PONOS SRBIJE!!!
I LOVE SERBIA!!!
ps. Jel svaki kom treba da se salje 20 puta da bi objavili?

Srdjan

pre 13 godina

@ taras

A da li se to odnosi i na turske igrače koji sa klupe savetuju svom drugu da folira povredu? Oni su prvo uvredili svog druga, onda sebe, a onda i košarku i fer plej.

aleksandar

pre 13 godina

našoj košarkaškoj reprezentaciji svaku sreću, srce moje uvek je uz vas, samo kad se setim kako smo slavili sa stojakovićevom, bodiroginom i divčevom generacijom.

Laki

pre 13 godina

Momci, ovo cetvrto mesto sija zlatnim sjajem!!! Protiv litvanaca niko nije mogao da gleda a ne da igra od razocaranosti i mentalne istrosenosti, ne zameramo Vam. Ovi sto pisu da je to tako lako, neka obuku dres pa nek se pokazu. Ne trebaju nama starci iz NBA lige, vi ste nam dovoljni. Nadam se da ce KSS da bude pametan i da zadrzi ovu ekipu na okupu, da ih ne raskomadaju, jer ova sadasnja ekipa kad se uigra za dve godine ima da sce redom cisti. Sve najlese Vam zelim!

dooda

pre 13 godina

ovako moram priznati navijao sam za tursku kada je igrala protiv srbije al sad sam malo razocaran sto niste barem zauzeli trece mesto i mada cetvrto mesto je super za vasu reprezentaciju koja je mlada i talentovana a takodje imaju volju da na preostalim sampionatima pokazu puno vise i nadati se o nekoj od medalja zato sretno srbija sportski pozdrav iz prizrena

branko

pre 13 godina

Ja чeсто објављујем коментаре из разних спортова и доста пута ме изненеде реакције читалаца, чак и онда кад су оне убедљиво позитивне. Апсолутно ценим свачије мишљење ма колико се разликовало од мог. Понекад могу да предпоставим шта из мог коментара може да изазиве негативне реакције а понекад не могу. Ево, мој коментар, ту, неколико постова ниже добио је доста негативних мишљења. Био бих јако захвалан било коме коме се тај коментар не допада да напише шта сматра неприхватљивим

ANA

pre 13 godina

Treba ih docekati,ali ne praviti slavlje vec dati podrsku i zahvaliti,za sve sto su uradili.Slavlje neka bude za zlato,ali s druge strane bilo bi jako lose,zaboraviti njihovu borbu na SP,zato Balkon moze imati dve funkcije,slavlje i podrsku:)jedno znam fudbaleri nece dobiti ni jedno ni drugo

Ian

pre 13 godina

Svaka cast decaci :))))
Konacno imamo ekipu u kojoj ce momci poginuti jedan za drugog!
Sa medaljom ili bez, pokazali ste koje najbolji tim na svetu!
Buducnost je pred vama i mnogo vremena za velike, velike uspeha i radost za svoje verne navijace!

Dragan

pre 13 godina

Sve cestitke za veliko cetvrto mesto, Verujem u ove momke a Ivkovic ili bilo koji drugi trener treba samo da doda i igru ispod kosa, da bismo bili jos bolji moramo igrati i sa centrima. Svaka cast suterima.
Sve najbole na buducim takmicenjima!

pedja_71

pre 13 godina

Dobro, emotivno smo se ispraznili protiv Turske i verovatno smo svi ovu utakmicu gledali sa pola gasa.
Možda nije mesto i vreme, ali molim za objašnjenje: da li RTS, kao javni servis, kojeg finansiraju građani, može biti komercijalna televizija i puštati više reklama nego TV PINK? Da li neko ima iskustva sa neplaćanjem TV pretplate i eventualnim posledicama, pošto istu ne želim više da plaćam? Hvala.

jovan

pre 13 godina

Nokad nije sramota izgubitit protiv litvanija koja je pokazala na ovom turniru da igra lepu kosarku.Sigurno da nasi igraci nisu dobro spavali posle polufinale..........

само један тим... СРБИЈА!

pre 13 godina

Свака част момцима и селектору. Дуди дати све што тражи да заврши свој започети пројекат - стварање репрезентације за ОИ 2012. А са Литванцима се видимо сл. године у финалу.

zoki

pre 13 godina

za mene su ovi momci i nas tim prvaci sveta !!!

jednostavno ne mozes dobiti utkamicu kad je neko drugi odlucio da turic moraju u finale !
a ovo protiv litvanije me nije nimalo pogodilo nit sma ocekivao da pobede posle one kradje protiv turaka !

uvek mi se gade timovi i prvenstva kad domacin jednostavno mora da dogura daleko.... bio to fudbal , kosarka ili sta vec... primer juzna korea 2002 u fudbalu a turci i 2001 na ep u kosarci a evo i sad na sp....

mada... ovi nasi momci ce deceniju koja je pred njima da dominiraju jos vise nego generacija saleta djordjevica i divca... a turcima je ovo bila prva i poslednja medalja, sto su osvojili, osvojili... jedino naravno da opet neko ep ili sp bude u turskoj...

drago mi je i zbog litvanaca, sto su se ponovo vratili u vrh... nema veze sto su nas pobedili za trece mesto... oni su nas pobedili u kosarci a ne sudije , asik i ko ne znam vec...

NAPRED SRBIJA !!!

ljubiša

pre 13 godina

srećno naši košarkaši na odličnom četvrtom mestu, vi ste najmlađa generacija pred vama su medalje,punim sjajem sijaju medalje naših zlatnih košarkaša Divca, Stojakovića, Bodiroge.. velikih igrača koji su najbolje igre pružali u velikim utakmicama, a u najvažnijim trenucima pokazivali zašto su najbolji.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Istina, bez medalje ali mi smo vrlo ponosni na vas. Pruzili ste svoj maksimum, borili se za svoju zemlju. Buducnost je pred vama, siguran sam da cemo da dominiramo i evropom i svetom u narednim godinama sa ovakvim momcima.

puz ubica

pre 13 godina

@ pedja_71

Evo ja imam iskustva sa neplacanjem pretplate, i to odlicna, niko te nista ne pita, popunjavas racun za struju (posto nju moram da placam, a do skoro nisam) na uplatnici i to je to.

Matrix

pre 13 godina

A za ovog podraščanina ,momcima su oduzeli ono o čemu su sanjali ceo život ,oduzeli su im da igraju u finalu ,i jesmo ponosni i jesmo moralni pobednici,a ti i da se malo razumeš u sport znao bi šta je to ,kada ti neko oduzme medalju i oduzme ti da igraš u finalu svetskog prvenstva,pošto si ti i sport dva različita pojma,onda bolje sedi tu i ćuti .