Fudbal 141

Petak, 10.09.2010.

04:25

Zvezda preuzima Obilićev stadion

Fudbalski klub Crvena zvezda preuzima upravljanje nad stadionom Obilića, piše ‘Politika'.

Zvezda preuzima Obiliæev stadion IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

CZV rules

pre 13 godina

Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic,
(alo bre, 10. septembar 2010 13:33)

Jel to znaci da se stidis generacije koja je '91. osvojila tu legendarnu titulu prvaka Evrope i sveta?
(Sve go patriota, 10. septembar 2010 16:20)

Alo bre!!
1 Stojanov IC
2 Radinov IC
3 Marov IC
4 Sabanadzov IC
5 Beloded IC
6 Jugov IC
7 Prosine CKI
8 Mihajlov IC
9 Savicev IC
10 Panc EV
11 Bin IC

to znaci 9 0d 11 rodjace

prolaznik

pre 13 godina

Zar je moguce, vise grobari komentarisu...
Ps. Zvezda svakako nije drzavna ljubimica jer od svih sadasnjih politicara jedino je Vucic zvezdas, svi ostali navijaju za Partizan...Svi.

A onda je mrmot zavio čokoladu...

pre 13 godina

(Milos 79, 10. septembar 2010 10:10)
Titula se vraća kući?!
I...? Šta je bilo kada si se probudi?

mali milos

pre 13 godina

Mislim,da Zvezda i njena armija navijača trebaju sačekati koju godinu,da bismo se vinuli tamo gde nam je mesto,visoko u Evropi.Dok smo podizali svoje klince bili smo daleko najjači...hoću da verujem,da je ovo pravi put...

miki

pre 13 godina

I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!
(miki, 10. septembar 2010 12:26)

Pa da, Vi ste FK JNA a osnovna delatnost Vam je slet za druga Tita.

Ništa, bre niste sami stvorili, ni stadion, ni klub - osnovali ga hrvatski generali, ni igrače bre nemate dok ne uzmete od nas.
Do lopovske privatizacije i ratova bili ste sirotinja i to ćete i biti kada bude volje da se sprovede zakon, a to vreme će doći.

Sve go patriota

pre 13 godina

Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic,
(alo bre, 10. septembar 2010 13:33)

Jel to znaci da se stidis generacije koja je '91. osvojila tu legendarnu titulu prvaka Evrope i sveta?

Ko o cemu...

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.
(Vlayco, 10. septembar 2010 09:33)

A Zemunelo je pokojni Mirko sagradio od dzeparca jel?

kalicko

pre 13 godina

koliko se primili groBari.. kako bre imate obraza da pricate o prljavim parama i slobinoj desnoj ruci.. samo jedno pitanje: jel vam poznato ime mirka marjanovica? a da, sta se vi brinete za nasu Marakanu, bolje razmisljajte sta cete kad vam uzmu stadion JeNeA..

Red Bull

pre 13 godina

@Marko

E stvarno ste svi smesni sa floskulom "jedna od najjacih skola u Evropi. Pa kog ste vi iz te skole dali igraca da igra u nekom svetskom klubu. Drugo ucinak te vase skole se vidi i kroz mladu reprezentaciju. Trece. da neko valja ne bi nakupovali gomilu igraca. Pogledaj spansku skolu. Iz te skole izadjose svetski prvaci a i u mladjum kategorijama ili igraju finale ili svetski prvaci.Mi od Cilea ne mozemo da napravimo mladu selekciju. A to je sto vi imate posle Ajaxove naojbolju omladinsku skolu. Ha Ha Ha . kada su u mladoj reprezentaciji igrali Stojkovic, Lukovic, Basta, Bisevac, Kovacevic, Jankovic i selektor Pizon mi bili drugi u Evropi

Oberon

pre 13 godina

Za mene PARTIZANOVCA ovo je sjajna vest! Zašto? Zato što će Zvezda imati dobru omladinsku školu koja će iznedriti mnogo talenata, koji će naravno, po običaju kada steknu uslove za prvi tim, obući crno-beli dres!

Liverpul

pre 13 godina

Ne razumem komentare koji postavljaju pitanje porekla novca kojima se Obilicev stadion sredjivao? Naravno, sve je to tacno i ja osudjujem ljude koji su stajali iza Obilica! Ali sta sada treba, da se srusi stadion??? Ionako su nam stadioni u uzasnom stanju. Ovo je bar lepa vest! Tih kriminalaca vise nema u Obilicu i nadam se da ce postepeno svi nestati iz srpskog fudbala, a stadion pripada ubuduce deci! Neka igraju i Zvezdini i Partizanovi klinci, i OFK-ina deca, samo neka taj fudbalski teren ispunjava svoj smisao.

ciganDOgroba

pre 13 godina

Pre neki dan sam gledao emisiju o najvecem klubu na svetu i dve stvari su mi zapale za oko! Real je ovakav prostor u centru prodao investitorima i od tog novca vratio dugi doveo galaktikose!
Druga stvar: najveca generacija u istoriji Reala je ona sto je 4:2 ponizena na Marakani.

Rupa

pre 13 godina

I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!
(miki, 10. septembar 2010 12:26)

Zvezdin stadion se zvanicno zove "Stadion Crvene Zvezde", "Marakana" su ga navijaci nazvali kad je izgradjen zato sto je bio drugi ili treci po velicini u Evropi.
A kakve veze ima sto je u rupi? I kao takav je lepsi od armijskog pasnjaka.
Inace, vasi omladinci treniraju u Zemunelu.
Nasi na stadionu bivseg prvaka drzave.
Toliko.

DetaljniUrbanističkiPlaner

pre 13 godina

@[link]
(Pera zvezdas, a ne delija, 10. septembar 2010 12:59)

Znaš li "zvezdašu" od kada ta ideja nije aktuelna? Da znaš-ne bi se ovako prolupavao...

h8er

pre 13 godina

Grobari šta ste se uhvatili za taj parking, pa vi ne možete da napunite ni svoj parking ispred Jna to jest onu uličicu što prolazi pored stadiona. A ovi što pričaju da je Obilićev stadion izgradjen od kriminalnih para, od čega je bre izgradjen Zemunelo, da niste možda pošteno zaradili????

Nikola

pre 13 godina

Najvaznija stvar ovog teksta- "oslobadja se prostor da bi pocela rekonstrukcija stadiona"! U prevodu znaci- ono sa stadionom nije bila sarena laza vec uskoro (pred kraj sledece godine verovatno, ili one tamo) krece rekonstrukcija stadiona i za nekoliko godina onaj projekat nove Marakane postace stvarnost. Jedan novi , moderan stadion koji je potpuno pokriven

alo bre

pre 13 godina

Rodjace pa ne moze da se stvori tim i igra za godinu dana i da se osvoji dupla kruna i Liga sampiona. Ovaj potez je u interesu buducnosti kluba, za generacije i generacije koje ce igrati za Zvezdu godinama unapred. Druga stvar, uporedi cak i ovaj tim Zvezde sad sa onim od pre 2-3 godine sa Barkosom i sta ti ja znam kime. Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic, ponosim se sto u njoj igraju Milovanovic, Tosic, Kaludjerovic, stagod vi mislili o njima. Kad ova omladinska skola pocne da izbacuje svake godine 2-3 igraca u prvi tim igrace Zvezda ligu sampiona opet, nece morati da se prodaju najbolji igraci svake godine da bi se dovela pojacanja kao sto je Barkos. Tacno je da je ovo moralo odavno da se uradi ali nikad nije kasno, bolje sad nego za 15 godina. Svaka cast za upravu koja je do sada puno dobrih stvari uradila, i vratila veru u Zvezdu nama, koji smo svesni realnosti, da '91 ne moze da se ponovi u skorije vreme, ali moze da se napravi solidan, pristojan tim, od domacih igraca koji ce da igraju ravnopravno sa jakim evropskim klubovima

kako to lepo zvuci!

pre 13 godina

Preseljenjem omladinskog pogona s „Marakane", ispod njene južne tribine, na Vračar,„crveno-beli" polako oslobađaju svoj kompleks za početak radova na novom stadionu, koji je najavljen u maju ove godine i koji će se raditi s portugalsko-britanskim ivesticionim konzorcijumom, pod pokroviteljstvom Evropske unije.

milancina

pre 13 godina

Pa stvarno odakle im pare!!!!
Verovatno ce sada biti duzni 30 mil. al nema veze tu je uvek drzava da joj se place kad klub ode pod stecaj!!!!

Serbia Dream Land

pre 13 godina

Zvezda ne moze da dobije stadion i objekte n apoklon.Zvezda to mora da plati.Pokloni i price za malu decu ne dolaze u obzir jer se u drugom pogledu radi o kriminalu.
Inace pozdravljam ideju i ulaganje u buducnost,ali molim Vas bez prodavanja magle.

miško

pre 13 godina

Znači Mišković potiskuje jednog po jednog. Samo me interesuje gde će Partizan? Ipak dobijamo "delta siti", ili neko krade državnu imovinu.

rosso bianc

pre 13 godina

@bart

Izlizan je stos.Smisli nesto drugo.A drugo za vasih 25.000 gledalaci i sto automobila dovoljno je u okolnim ulicama i na onom sljakastom terenu iza severa amoze i na TK Partizan

marko

pre 13 godina

Bio je red da i Zvezda dobije neku omladinsku skolu. Ipak treba jos dugo vremena dok se ne dostignu OFK-a a pre svega Partizan koji ima jednu od najboljih omladinskih skola u Evropi. A vi bolje napravite sto pre valjanu omladinsku skolu pa onda pricajte o nekim titulama, pobedama nad Partizanom. Ovako ce Partizan dugo dominirati u omladinskim ligama.

Delija

pre 13 godina

Kolko kompleksa imaju ... Marakana ce da bude vas parking za LS? Mi sada imamo 2 stadiona, a vi pitanje i taj jedan da li imate! Da li je on vas ili do Vojske? A sada ce nas pomocni da bude mnogo lepsi od vaseg sarenog jna... Delije ne obracajte paznju na iskompleksirane komsije koji pucaju od muke sto ce uskoro Zvezda renovirati Marakanu! I ovakva Marakana je duplo veca, lepsa modernija! Pa zamislite stvarno njihov stadion za zutim, plavim stolicama...

zoran

pre 13 godina

Taj stadion je nastao na krvi i otimacini, vaseg bivseg vodje naivjaca, sirom stare Jugoslavije.
Cega se pametan stidi time se budala ponosi, kako kaze nas narod.

insajder

pre 13 godina

Ovo je pokusaj da se nelegalna imovina zastiti od Agencje za borbu protiv organizovanog kriminala i pranja novca. Ako uspe, eto Zvezdinoj deci stadiona,a ako ne uspe eto nama saopstenja.

dragan tomasevac

pre 13 godina

cemu prica o omadincima kao o buducnosti zvezda kada sunam u prelaznom roku dosli istroseni igraci ili oni koji su odavno trebali biti o penziji? kakva je to demagogija da nas interesuju mladi u timu a potpisuje se ugovor sa koromanom koji ima preko 30 godina???a na kraju krajeva sa tim istim mladima u prvom timu neko treba da radi ,neki
jako dobar strucnjak... da li je to mozda dostanic?? ili kristic?? o cemu mi ovde vise pricamo??? i ja uzimam kuma kada bih da igram basket a za posao angazujem neko ko poznaje struku...ko razume,shvatice... i dalje smo ekipa sa svetlom proslocu,ocajnom sadasnjoscu i maglovitom buducnoscu.. jedino od zvezde sada su delije na svetskom nivou...

miki

pre 13 godina

Sta li ce grobari da kazu na ovo? Tj sta ce im smetati ili sta vec u ovoj prici! Verovatno ce biti prica odakle vam pare bla bla... Nema sta,sve ovo radimo planski uskoro ce najveca armija navijaca da bodri svoj klub na novom stadionu... Ala cemo da nabijemo komplexe onima tamo ionako vec sad nas stadion je veci, lepsi, moderniji nije saren ko cirkus...
(Sale, 10. septembar 2010 10:18)


I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!

ISTINA

pre 13 godina

Samo da podsetim "gospodina" Adzica da su Zvezdini omladinci pobedili Partizanove omladince 2 , jer prvi tim Partizanovih omladinaca igra II ligu Srbije za Teleoptik ... Drugo najvazniji uzrast u omladinskoj skoli su kadetu jer se tu vidi kvalitet rada oml. skole . A sto se tice ovog prisvajanja Obilicevog stadiona , moze se reci da je dobar "potez" ALI ... komentar posle REZULTATA.

Mister

pre 13 godina

Kad čitam vaćinu ovih komentara ja se pre svega divim "inteligenciji" onih koji pišu ovakve komentare. Suština većine komentara je: mi hoćemo rezultate, mi hoćemo da smo šampioni, da haramo Evropom i drugo nas ništa ne interesuje. Ko god to ne može da ostvari on nije za Zvezdu bez obzira kako se zvao. Njih ne interesuje ni to što je Mišković u Zvezdu poslao svog sina da tu Zvezdu dovede do prosjačkog štapa, kao što pre neki dan na televiziji objasni Verica Barać, kako bi po nula dinara po kvadratnom metru dobio zemljište na kome se stadion nalazi. Njih ne interesuje ni koliko košta iole kvalitetniji igrač, a pogotovo igrač, odnosno igrači koji bi bili u stanju da ispune želje ovih navijača, koji samo znaju šta hoć, ali pojma nemaju da su za to pre svega potrebne ogromne pare koje Zvezda jednostavno nema. Oni su već zaboravili u kojim dugovima su Lukić i Adžić zatekli Zvezdu, kao što nisu u stanu da shvate i da su ova dvojica sa svojim saradnicima zaustavili još veće upropašćavanje svog kluba. Za pametne ljude u ovoj našoj državi to je već velika stvar. Tako umesto da im se da podrška "navijači" samo psuju, kleveću i osuđuju. "Navijači" bi trtebali da shvate da i Partizan ima svoj Zemunelo koji mu očigledno mnogo znači, pa zašto onda i Zvezda ne bi imala nešto slično. Što se mene tiče ne mislim da su Lukić i Adžić najpametniji i najsposobniji, ali su pokazali da vole Zvezdu i treba ih pustiti da rade jer velike se stvari ne dešavaju preko noći. To mogu samo kriminalci i tajkun (a i oni su kriminalci). Naravno da razumem partizanovce i njihove komentare jer bi većina njih najviše voleli da zvezda i ne postoji, jer bi tako oni imali mnogo veće budžete. Setite se samo kakav je košarkaški tim u Zvezdi bi oformio Pešić, ali za Zvezdu nije bilo para i taj se tim raspao. Šta mislite šta bi bilo sa ovim timom Partizana da neko iz vlasti nije naredio Telekomu da odreši kesu i da novac Partizanu. I ma koliko god to partizanovci poricali to je gola istina. Zato pustite Lukića na miru, čovek voli Zvezdu i čini sve što je u njgovoj moći da od Zvezde opet napravi dobar tim. Za to je međutim pre svega potrebno mnogo novca,rada, ali i vremena.

Aleksandar

pre 13 godina

Najveci problem u ovoj zemlji je sto svi jure za nekom 'loptom', a niko da se lati postenog rada... Jesam za to da se deca bave sportom, ali ovde ima i suvise proseravanja!

Filipenko

pre 13 godina

Hahaha, genijalno. Dosetili se kako da izvuku pare od Gasproma i Rusa koji su vrlo zeznute gazde - sunuće par miliona Ceci u džep u zamenu za oronuli stadion bez pomoćnog terena. Sve pod izgovorom da sirota deca nemaju gde da treniraju. Sjajno!

Obogatimo naše kriminalce, odužimo se jatacima zemunskog klana!
vaša FK Crvena zvezda!

Mator

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.
(Vlayco, 10. septembar 2010 09:33)
Lave vecina navedenog je tacna ali si trebao da spomenes i svoj klub (nisi namerno ili si mlad). Naime u toj drugoj polovini devedesetih kada je Obilic kao harao, taj isti Arkan se ljubakao sa Zekom, Bjekom i Tumbom i javno (satro kroz salu)su delili kupove i titule. Tada nije bilo nikakvog kontakta sa Zvezdom. Aposto kazes da svako dobija ono sto mu pripada jel mozes da objasnis kako je Teleoptik pripao Partizanu i na osnovu cega i zasto bas za mandat Vaseg predsednika i premijera tadasnje vlade, Marjanovica.Pre ce biti da je Vas predsednik bio desna ruka Slobe a tu je Arkan bio sitna riba. Zasto se zatvara prica kad god se to spomene

Mozzart

pre 13 godina

Alo bre, grobari... Priznajem da Zvezda nije ni medju prvih 200 na svetu trenutno, ali vi umirete od srece sto ste medju 32! Budite prvi, pa se hvalite! Jak uspeh, MEDJU 32! Kakav delirijum...

Pioniri maleni vragolani

pre 13 godina

A moraš da spomeneš i Partizan.
Kompleksi...

Nisi ukapirao da Partizanova deca žele da što duže ostaneš n tom položaju...

Slaninar

pre 13 godina

pa da, a vi i dalje kukajte, molite i vi i grobari, 50 para uzimajte od konzerve piva, saljite sms na 2344, vicite kako vam drzava ne pomaze, kradite i dalje titule/kupove, imajte podrsku iz donjeg jajceta jer ste samo vi Srbija i svako ko nije uz vas je izdajnik. uostalom sto ne razmislite o formiranju nove lige sa dva kluba, igrajte svako kolo derbi pred punim tribinama da cela Srbija bude srecna i zadovoljna, jer to je i ovako sve u interesu srpskog fudbala.

Gio

pre 13 godina

Sram da te bude!!! A titula? Za 10 godina.. A evropa? Za 20.. Gde si bio prethodna 2 meseca?? Sad si se pojavio da se slikas, kad je nesto pozitivno.. A kad smo ispali od Slovana?! Ne smem ni da napisem sta mislim o tebi posto ne bi objavili!!!

Lignjoslav

pre 13 godina

Svaka cast za ovo! Neka prica ko sta hoce, ali Zvezdina deca do pre godinu i po dana, nisu imala rucak u restoranu i gde da se istusiraju!?!
Svaka cast i za potpisivanje ugovora sa svim talentima, tako ce se rasterati menadzeri.
Ova uprava odlicno radi, a sto nismo odmah postigli relutate u evropi....pa mozda je i bolje! Mozda bi smo tada poleteli, to nam je u krvi. Ovako, znamo gde smo i idemo korak po korak! Bitno je jedino da vise nema Dan Tane, Kozica, Lekica, Zbunje, Toplice, Dike, Miskovica,Micovica...i naravno, da se dug smanjuje.
Jos jednom, svaka cast upravi!

Prka

pre 13 godina

posto widim raznorazne komentare tipa "bolji je owaj teren nego teren gde partizan igra fudbal", moram da malo upoznam ljude sa tim gde Partizanowa deca treniraju fudbal. ewo jedan citat, a odmah ispod i link za taj citat, da ne bude zabune:

"POSLE Mišela Platinija, Partizan je ugostio još jednu od najuglednijih ličnosti svetskog fudbala, generalnog direktora FIFA Valtera Gaga, a već za sledeću godinu najavljena je poseta i prvog čoveka svetskog fudbala - Sepa Blatera. Tokom dvodnevne posete, Valter Gag je do tančina upoznao crno-bele, posebno je na njega utisak ostavio SC "Zemunelo", za koji je rekao da bi tako nešto poželeli i najveći klubovi sveta."

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:227266-Valter-Gag-Zemunelo-je-cudo

E sad se swi zapitajte, da li je stadion FK Obilić nešto što bi poželeli i najveći klubovi sveta? :)

Aleksandar

pre 13 godina

@vlayco
na pogresnom mestu izgleda komentarises. Ovo su sportske vesti.
(nikola, 10. septembar 2010 11:08)

Na pravom mestu čovek komentariše. Sportska vest sa političkom konotacijom.

Aleksandrar

pre 13 godina

Zalosno da zalosnije ne moze biti, nasi igraci ranije odavde nisu mogli zivu glavu da izvuku, a mi sada pravimo omladinsku skolu ovde, Zvezdo jos jednom si dokazala da si dotakla dno dna...

vitez

pre 13 godina

Lep objekat koji godinama propada,ako ce stvarno tu da bude akademija i da treniraju stitine dece onda je ovaj potez za svaku pohvalu. Cestitke zvezdinoj upravi na ovom potezu!

Vukas

pre 13 godina

Polako ali sigurno stvari kreću sa mrtve tačke. Omladinska škola jeste temelj svakog kluba, Partizan je najbolji primer. Kada Zvezda bude imala na okupu kostur ekipe 4-6 godina može očekivati rezultate vrene renomea kluba.

Zet Šabanov

pre 13 godina

Jeli vam to Arkan ostavio u amanet! E, i zelen bor bi se osušio da ga dohvati vaša ruka. Hvali se Adžiću po svom šoru kako je vaš vrtić deklaserao Partizanov, nećeš kad deca porastu! Eh, FK Saopštenje!

Kimi

pre 13 godina

Znaci...realno...da nije Toleta Karadzica...vi bi odavno imali sve ovo...
U kakvim crnim mladjim kategorijama?
Da li si bio na jednom treningu mladjih kategorija...kao sportski direktor kluba?
Ccc...zamolio bih novinare...da vise ne komuniciraju sa ovim 'gospodinom'...jer iritira...sama pojava njegova...

MILE

pre 13 godina

POŠTENO govoreći ovakvoj Zvezdi i ne treba veći stadion. Za domaće prvenstvo je dovoljno a to je JEDINO takmičenje koje se igra bez KVALIFIKACIJA.

pesimista

pre 13 godina

zvuchi suvishe lepo da bi bilo istinito...chekam da neko istrchi sa nekim podatkom, da je to pranje nechega, zbog ovoga i onoga i da se smorim!
Daj Boze, da i mi progledamo!

Delija

pre 13 godina

Sve ste napisali sem same srzi... Zvezda je uzela stadion Obilica jer uskoro deca ne bi imala gde da treniraju u prolece sledece godine krecu radovi za nov stadion i tereni ispod juzne tribine Marakane ce se srusiti ! Ja sam mislio da je ono sala oko tog novog stadiona ali stvarno nije u Maju valjda krecu radovi!

STEFAN

pre 13 godina

ovo je stvarno dobar potez za nas fudbal u celini,mladi igraci ce imati bolje uslove i verujem da mi imamo dovoljno talenata da stvorimo i ponekog igraca kroz domacu ligu...ali kad vidim ko vodi zvezdu onda se malo zapitam gde sve ide.

Shox

pre 13 godina

Sve je ovo jako lepo i potrebno Zvezdi. Medjutim, Lukic i kompanija i dalje mazu oci svima. Sta je sa rezultatima? Sta je sa igrom? Pa Zvezda najmanje godinu dana nije odigrala utakmicu za koju se moze reci da se vidi da ima igre / osim mozda one sa Vosom u kupu / Prema tome, sve dok ovakve stvari budu merodavne a ne Zvezdini rezultati, Lukicu, sve ti je dzabe!

Sale

pre 13 godina

Sta li ce grobari da kazu na ovo? Tj sta ce im smetati ili sta vec u ovoj prici! Verovatno ce biti prica odakle vam pare bla bla... Nema sta,sve ovo radimo planski uskoro ce najveca armija navijaca da bodri svoj klub na novom stadionu... Ala cemo da nabijemo komplexe onima tamo ionako vec sad nas stadion je veci, lepsi, moderniji nije saren ko cirkus...

Milos 79

pre 13 godina

polako deco,polako...Korak po korak,ni 30 miliona u kesu odjednom nije dosta za klub koji je prziveo najtezi period od osnivanja,verujte mi. Moramo imati strpljenja i ici korak po korak.prvo se finansijski stabilizovati,zatim ulagati u mlade i ovo je izvanrean korak da ne kazem svetski isto kao i cela organizacija koja cuti i radi dok jednog jutra ne ugledamo ovakav naslov.ovo je tek prva godina,a ukupno ih ima 5 koje ce Rusi finansirati.Jesu grobari usli u ligu sampiona,jesu dobili lovu ali ta lova ce ispariti i ni dinar a kamoli evro nece ni videti ni osetiti ni fk partizan ni grobari.Svi su mislili kada su usli u LS da ce da se pojacaju,da uloze koji milion u ekipu da urade konacno nesto ekstra,umesto toga oni su jedino jurili zvezdase i zvezdinu decu: Lazetica,Kastilja,Mrdju,Bastu,Stojkovica... To govori vise od svega!! Budite ubedjeni cim padne cika Tole,pao je i Partizan,dobro zapamtite ove moje reci,a ja cu isti komentar pustiti istog trenutke kada se to desi da dokazem svima.Tole nece jos dugo to svi znamo,a Zvezdino vreme tek dolazi!!! Jos nesto i pored svega ovoga i pored LS,titula se ove godine VRACA KUCI!!!

Vlayco

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.

imam jedno pitanje

pre 13 godina

Da li to znaci da smo postali filijala Zenita i Salkea,posto se usudjujem da otvoreno sumnjam da ce oni da nam salju mlade i supertalentovane Ruse i Nemce da igraju kod nas.

journalist

pre 13 godina

Koja vest, u 4.15 ujutro.
Mora da je Dostana javio iz kafane.
Salu na stranu, kao zvezdasu bilo bi mi veoma drago da krenemo sa mrtve tacke.

kum

pre 13 godina

Zvezda ce uskoro da se fuzionise sa Obilicem i sve da preseli na Arkan Arenu. Rupa je , oronula i propala, prevelika za klub u raspadu. Prodati, vratiti dugove i spustiti se na nivo koji i prilici sadasnjem trenutku, treca beogradska liga.

Sasha

pre 13 godina

Lepo, lepo... Znaci ozbiljno su mislili kada su rekli da ce omladinska skola dobijati lepo porcenat od svih onih para koje stizu od Rusa...

...

pre 13 godina

pa savica si ti prodao adzicu, kakav apsurd da ga nabraja... a svaka cast za preuzimanje obilicevog stadiona to je korak napred a i zna se da je ceo VRACAR za ZVEZDU

Milos

pre 13 godina

Zar nisdte Vi prodali Savica u beli svet zato sto niste mogli da mu date da igra u prvoj postavi pa doveli ovog decka iz gane? Mozda je trebalo da preuzmete neki stadion u Akri?

dostanin kumic

pre 13 godina

"...kao gosti deklasirali Partizan."
Ne, nikako ne mozes bez nas, sanjas nas nocima ;). Problem medjutim nastaje kad deca odrastu i pocnu da igraju za platu. Bez jakog Partizana nema ni glasnog Adze i Vladana ha ha ha.

Branko Von Beca

pre 13 godina

Pa, i šta će im veći. Taman da nama prodaju marakanu, da uzmu neki dinar i zamene dresove u kojima je još Piksi trenirao ...

zzzzz

pre 13 godina

Poznato je da su Lukic, Adzic i Dostanic stari Cecini prijatelji, tako da ovo ne cudi... Cudi samo to da se daju pare za nesto sto po urbanistickom planu treba da se, dobrim delom, srusi. Doduse, mozda oni znaju nesto sto mi ne znamo...

Mrmot

pre 13 godina

Ako citamo izmedju redova, ovo znaci da ce zvezda ipak da izadje u susret ucesniku LS i ustupi svoj stadion za parking a ona ce igrati na obilicevom...

Hellas Verona

pre 13 godina

Ovaj lik laze,jer ne postoji 7 uzrasnih kategorija,vec 3 i to pioniri,kadeti,omladinci,bar su te kategorije priznate,mada mozda imaju neke beogradske grupe...koji lazov,svaka mu cast!

Parni valjak

pre 13 godina

Kakva glupa priča za paljenje zvezdinih navijača. Fudbalska akademija sa jednim terenom na kom će trenirati 200 klinaca...Pa Zemunelo ima 10 hektara, 9 terena sa pratećom infrastrukturom, veštačkom travom, reflektorima, 20 apartmana, kuhinju, restoran, blok za fizikalnu i hidroterapiju ...A šta ima Obilićev stadion, glavni teren sa tribinama koje ulaze ljudima u terase na sred Vračara i parking na placu Arhitektonske škole koji je verovatno otetet. Znači skupo za održavanje, a jako mala korist. Ali dobro, eto posla za Ratka Dostanića, verovatno će on biti rektor Akademije.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Звезда преузима Обилићев стадион на коме ће убудуће играти пошто се Маракана руши због изградње паркинга за Лигу шампиона.

realan

pre 13 godina

napokon, relan potez uprave fk saopstenje, i iznad svega ljudski potez pun razumevanja. Shvatili su da im je vreme doslo za pravljenje parkinga za ligu sampiona, i da je njima doslo vreme za manji stadion.

Arsa

pre 13 godina

To je to, Zvezda, Arkan, Obilić, Džajić, jedna familija!
Još se sećam naslova iz novina '90 - ih, posle drebija: "Šta je u poluvremenu Arkan rekao Zvezdinim igračima u svlačionici...

Vlada

pre 13 godina

CITAT: "...a nedavno su naši omladinci kao gosti deklasirali Partizan.".

Ha, ha, ha. Šta su kompleksi :) Partizan je postao ETALON na osnovu koga se meri kvalitet.

Zvezda>partizan

pre 13 godina

hahaha imacemo bolji stadion za omladince nego partizan za prvi tim, jos kad dodju i rezultati od ulaganja u sve ovo gledace grobari u nas kao u Bogove i sledecih 50 godina kao sto su gledali i prethodnih 50.

GraveDigger

pre 13 godina

Pretvarati stadion biseg sampiona u omladinski kamp je pravi pokazatelj njihovog morala i postovanja istorije na koju se pozivaju. Jednoga dana i oni ce tako zavrsiti.

ja

pre 13 godina

Hahahaha ali pazi moraju da naglase kako su njihovi klinci pobedili Partizan, dokle bre vise da nas stalno spominjete ?

Vrh kompleksa zvezdine uprave bio je kada su skoro izdali saopstenje povodom Klea i pasosa i kada su napisali "Imamo informaciju da Partizan na zimu dovodi jos jednog stranca"

Covece, ovo ni mi navijaci Partizana ne znamo a oni znaju !

Andrija

pre 13 godina

Ovo je dobar potez uprave Zvezde, jer mladi igrači će imati mogućnot za napredak u svom budućem opredelenju za svoju karijeru u fudbalu Zvezda stm će dobiti mogućnost da iz svog omladinskog pogona stvara nove igrače za prvi tim. Dosadašnja praksa, kupovanje igrača pomoću kaseta, bi trebala da bude prošlost. Sve u svemu dobar potez uprave C.Zvezde!

Turbonegro

pre 13 godina

Pa lepo za zvezdu. Jos kad ne bi spomenuli Partizan u nekoj od izjava, bilo bi jos bolje po njih. Ovako imaju odnos prema Partizanu kao Hrvati prema Srbiji u kosarci.

Raša

pre 13 godina

Apsolutno jasno! Sa prestankom krađe kluba i prodajom talenata, uz pravu školu sa poštenim radom bez protežiranja dece "lovatora", CZ kao najveći klub sa prostora bivše Yu će stići na pripadajuće mesto. Samo rad i rad bez mangupluka daje rezultat!

milan

pre 13 godina

key reci su "razmena dece" znaci odlazak nase talentovane dece, sa 18-19 godina kad su najboljim godinama u rusiju umesto da kao sad idu sa 16godina. sve ide po starom.....

Parni valjak

pre 13 godina

Kakva glupa priča za paljenje zvezdinih navijača. Fudbalska akademija sa jednim terenom na kom će trenirati 200 klinaca...Pa Zemunelo ima 10 hektara, 9 terena sa pratećom infrastrukturom, veštačkom travom, reflektorima, 20 apartmana, kuhinju, restoran, blok za fizikalnu i hidroterapiju ...A šta ima Obilićev stadion, glavni teren sa tribinama koje ulaze ljudima u terase na sred Vračara i parking na placu Arhitektonske škole koji je verovatno otetet. Znači skupo za održavanje, a jako mala korist. Ali dobro, eto posla za Ratka Dostanića, verovatno će on biti rektor Akademije.

Mrmot

pre 13 godina

Ako citamo izmedju redova, ovo znaci da ce zvezda ipak da izadje u susret ucesniku LS i ustupi svoj stadion za parking a ona ce igrati na obilicevom...

Zet Šabanov

pre 13 godina

Jeli vam to Arkan ostavio u amanet! E, i zelen bor bi se osušio da ga dohvati vaša ruka. Hvali se Adžiću po svom šoru kako je vaš vrtić deklaserao Partizanov, nećeš kad deca porastu! Eh, FK Saopštenje!

Vlayco

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.

MILE

pre 13 godina

POŠTENO govoreći ovakvoj Zvezdi i ne treba veći stadion. Za domaće prvenstvo je dovoljno a to je JEDINO takmičenje koje se igra bez KVALIFIKACIJA.

h8er

pre 13 godina

Grobari šta ste se uhvatili za taj parking, pa vi ne možete da napunite ni svoj parking ispred Jna to jest onu uličicu što prolazi pored stadiona. A ovi što pričaju da je Obilićev stadion izgradjen od kriminalnih para, od čega je bre izgradjen Zemunelo, da niste možda pošteno zaradili????

Vlada

pre 13 godina

CITAT: "...a nedavno su naši omladinci kao gosti deklasirali Partizan.".

Ha, ha, ha. Šta su kompleksi :) Partizan je postao ETALON na osnovu koga se meri kvalitet.

...

pre 13 godina

pa savica si ti prodao adzicu, kakav apsurd da ga nabraja... a svaka cast za preuzimanje obilicevog stadiona to je korak napred a i zna se da je ceo VRACAR za ZVEZDU

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Звезда преузима Обилићев стадион на коме ће убудуће играти пошто се Маракана руши због изградње паркинга за Лигу шампиона.

ja

pre 13 godina

Hahahaha ali pazi moraju da naglase kako su njihovi klinci pobedili Partizan, dokle bre vise da nas stalno spominjete ?

Vrh kompleksa zvezdine uprave bio je kada su skoro izdali saopstenje povodom Klea i pasosa i kada su napisali "Imamo informaciju da Partizan na zimu dovodi jos jednog stranca"

Covece, ovo ni mi navijaci Partizana ne znamo a oni znaju !

Shox

pre 13 godina

Sve je ovo jako lepo i potrebno Zvezdi. Medjutim, Lukic i kompanija i dalje mazu oci svima. Sta je sa rezultatima? Sta je sa igrom? Pa Zvezda najmanje godinu dana nije odigrala utakmicu za koju se moze reci da se vidi da ima igre / osim mozda one sa Vosom u kupu / Prema tome, sve dok ovakve stvari budu merodavne a ne Zvezdini rezultati, Lukicu, sve ti je dzabe!

zoran

pre 13 godina

Taj stadion je nastao na krvi i otimacini, vaseg bivseg vodje naivjaca, sirom stare Jugoslavije.
Cega se pametan stidi time se budala ponosi, kako kaze nas narod.

Ko o cemu...

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.
(Vlayco, 10. septembar 2010 09:33)

A Zemunelo je pokojni Mirko sagradio od dzeparca jel?

Milos 79

pre 13 godina

polako deco,polako...Korak po korak,ni 30 miliona u kesu odjednom nije dosta za klub koji je prziveo najtezi period od osnivanja,verujte mi. Moramo imati strpljenja i ici korak po korak.prvo se finansijski stabilizovati,zatim ulagati u mlade i ovo je izvanrean korak da ne kazem svetski isto kao i cela organizacija koja cuti i radi dok jednog jutra ne ugledamo ovakav naslov.ovo je tek prva godina,a ukupno ih ima 5 koje ce Rusi finansirati.Jesu grobari usli u ligu sampiona,jesu dobili lovu ali ta lova ce ispariti i ni dinar a kamoli evro nece ni videti ni osetiti ni fk partizan ni grobari.Svi su mislili kada su usli u LS da ce da se pojacaju,da uloze koji milion u ekipu da urade konacno nesto ekstra,umesto toga oni su jedino jurili zvezdase i zvezdinu decu: Lazetica,Kastilja,Mrdju,Bastu,Stojkovica... To govori vise od svega!! Budite ubedjeni cim padne cika Tole,pao je i Partizan,dobro zapamtite ove moje reci,a ja cu isti komentar pustiti istog trenutke kada se to desi da dokazem svima.Tole nece jos dugo to svi znamo,a Zvezdino vreme tek dolazi!!! Jos nesto i pored svega ovoga i pored LS,titula se ove godine VRACA KUCI!!!

vitez

pre 13 godina

Lep objekat koji godinama propada,ako ce stvarno tu da bude akademija i da treniraju stitine dece onda je ovaj potez za svaku pohvalu. Cestitke zvezdinoj upravi na ovom potezu!

Oberon

pre 13 godina

Za mene PARTIZANOVCA ovo je sjajna vest! Zašto? Zato što će Zvezda imati dobru omladinsku školu koja će iznedriti mnogo talenata, koji će naravno, po običaju kada steknu uslove za prvi tim, obući crno-beli dres!

dostanin kumic

pre 13 godina

"...kao gosti deklasirali Partizan."
Ne, nikako ne mozes bez nas, sanjas nas nocima ;). Problem medjutim nastaje kad deca odrastu i pocnu da igraju za platu. Bez jakog Partizana nema ni glasnog Adze i Vladana ha ha ha.

Arsa

pre 13 godina

To je to, Zvezda, Arkan, Obilić, Džajić, jedna familija!
Još se sećam naslova iz novina '90 - ih, posle drebija: "Šta je u poluvremenu Arkan rekao Zvezdinim igračima u svlačionici...

Zvezda>partizan

pre 13 godina

hahaha imacemo bolji stadion za omladince nego partizan za prvi tim, jos kad dodju i rezultati od ulaganja u sve ovo gledace grobari u nas kao u Bogove i sledecih 50 godina kao sto su gledali i prethodnih 50.

rosso bianc

pre 13 godina

@bart

Izlizan je stos.Smisli nesto drugo.A drugo za vasih 25.000 gledalaci i sto automobila dovoljno je u okolnim ulicama i na onom sljakastom terenu iza severa amoze i na TK Partizan

Nikola

pre 13 godina

Najvaznija stvar ovog teksta- "oslobadja se prostor da bi pocela rekonstrukcija stadiona"! U prevodu znaci- ono sa stadionom nije bila sarena laza vec uskoro (pred kraj sledece godine verovatno, ili one tamo) krece rekonstrukcija stadiona i za nekoliko godina onaj projekat nove Marakane postace stvarnost. Jedan novi , moderan stadion koji je potpuno pokriven

Milos

pre 13 godina

Zar nisdte Vi prodali Savica u beli svet zato sto niste mogli da mu date da igra u prvoj postavi pa doveli ovog decka iz gane? Mozda je trebalo da preuzmete neki stadion u Akri?

kum

pre 13 godina

Zvezda ce uskoro da se fuzionise sa Obilicem i sve da preseli na Arkan Arenu. Rupa je , oronula i propala, prevelika za klub u raspadu. Prodati, vratiti dugove i spustiti se na nivo koji i prilici sadasnjem trenutku, treca beogradska liga.

Red Bull

pre 13 godina

@Marko

E stvarno ste svi smesni sa floskulom "jedna od najjacih skola u Evropi. Pa kog ste vi iz te skole dali igraca da igra u nekom svetskom klubu. Drugo ucinak te vase skole se vidi i kroz mladu reprezentaciju. Trece. da neko valja ne bi nakupovali gomilu igraca. Pogledaj spansku skolu. Iz te skole izadjose svetski prvaci a i u mladjum kategorijama ili igraju finale ili svetski prvaci.Mi od Cilea ne mozemo da napravimo mladu selekciju. A to je sto vi imate posle Ajaxove naojbolju omladinsku skolu. Ha Ha Ha . kada su u mladoj reprezentaciji igrali Stojkovic, Lukovic, Basta, Bisevac, Kovacevic, Jankovic i selektor Pizon mi bili drugi u Evropi

Slaninar

pre 13 godina

pa da, a vi i dalje kukajte, molite i vi i grobari, 50 para uzimajte od konzerve piva, saljite sms na 2344, vicite kako vam drzava ne pomaze, kradite i dalje titule/kupove, imajte podrsku iz donjeg jajceta jer ste samo vi Srbija i svako ko nije uz vas je izdajnik. uostalom sto ne razmislite o formiranju nove lige sa dva kluba, igrajte svako kolo derbi pred punim tribinama da cela Srbija bude srecna i zadovoljna, jer to je i ovako sve u interesu srpskog fudbala.

GraveDigger

pre 13 godina

Pretvarati stadion biseg sampiona u omladinski kamp je pravi pokazatelj njihovog morala i postovanja istorije na koju se pozivaju. Jednoga dana i oni ce tako zavrsiti.

Lignjoslav

pre 13 godina

Svaka cast za ovo! Neka prica ko sta hoce, ali Zvezdina deca do pre godinu i po dana, nisu imala rucak u restoranu i gde da se istusiraju!?!
Svaka cast i za potpisivanje ugovora sa svim talentima, tako ce se rasterati menadzeri.
Ova uprava odlicno radi, a sto nismo odmah postigli relutate u evropi....pa mozda je i bolje! Mozda bi smo tada poleteli, to nam je u krvi. Ovako, znamo gde smo i idemo korak po korak! Bitno je jedino da vise nema Dan Tane, Kozica, Lekica, Zbunje, Toplice, Dike, Miskovica,Micovica...i naravno, da se dug smanjuje.
Jos jednom, svaka cast upravi!

kalicko

pre 13 godina

koliko se primili groBari.. kako bre imate obraza da pricate o prljavim parama i slobinoj desnoj ruci.. samo jedno pitanje: jel vam poznato ime mirka marjanovica? a da, sta se vi brinete za nasu Marakanu, bolje razmisljajte sta cete kad vam uzmu stadion JeNeA..

Turbonegro

pre 13 godina

Pa lepo za zvezdu. Jos kad ne bi spomenuli Partizan u nekoj od izjava, bilo bi jos bolje po njih. Ovako imaju odnos prema Partizanu kao Hrvati prema Srbiji u kosarci.

Andrija

pre 13 godina

Ovo je dobar potez uprave Zvezde, jer mladi igrači će imati mogućnot za napredak u svom budućem opredelenju za svoju karijeru u fudbalu Zvezda stm će dobiti mogućnost da iz svog omladinskog pogona stvara nove igrače za prvi tim. Dosadašnja praksa, kupovanje igrača pomoću kaseta, bi trebala da bude prošlost. Sve u svemu dobar potez uprave C.Zvezde!

Rupa

pre 13 godina

I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!
(miki, 10. septembar 2010 12:26)

Zvezdin stadion se zvanicno zove "Stadion Crvene Zvezde", "Marakana" su ga navijaci nazvali kad je izgradjen zato sto je bio drugi ili treci po velicini u Evropi.
A kakve veze ima sto je u rupi? I kao takav je lepsi od armijskog pasnjaka.
Inace, vasi omladinci treniraju u Zemunelu.
Nasi na stadionu bivseg prvaka drzave.
Toliko.

imam jedno pitanje

pre 13 godina

Da li to znaci da smo postali filijala Zenita i Salkea,posto se usudjujem da otvoreno sumnjam da ce oni da nam salju mlade i supertalentovane Ruse i Nemce da igraju kod nas.

Delija

pre 13 godina

Sve ste napisali sem same srzi... Zvezda je uzela stadion Obilica jer uskoro deca ne bi imala gde da treniraju u prolece sledece godine krecu radovi za nov stadion i tereni ispod juzne tribine Marakane ce se srusiti ! Ja sam mislio da je ono sala oko tog novog stadiona ali stvarno nije u Maju valjda krecu radovi!

kako to lepo zvuci!

pre 13 godina

Preseljenjem omladinskog pogona s „Marakane", ispod njene južne tribine, na Vračar,„crveno-beli" polako oslobađaju svoj kompleks za početak radova na novom stadionu, koji je najavljen u maju ove godine i koji će se raditi s portugalsko-britanskim ivesticionim konzorcijumom, pod pokroviteljstvom Evropske unije.

Branko Von Beca

pre 13 godina

Pa, i šta će im veći. Taman da nama prodaju marakanu, da uzmu neki dinar i zamene dresove u kojima je još Piksi trenirao ...

journalist

pre 13 godina

Koja vest, u 4.15 ujutro.
Mora da je Dostana javio iz kafane.
Salu na stranu, kao zvezdasu bilo bi mi veoma drago da krenemo sa mrtve tacke.

Aleksandrar

pre 13 godina

Zalosno da zalosnije ne moze biti, nasi igraci ranije odavde nisu mogli zivu glavu da izvuku, a mi sada pravimo omladinsku skolu ovde, Zvezdo jos jednom si dokazala da si dotakla dno dna...

Sale

pre 13 godina

Sta li ce grobari da kazu na ovo? Tj sta ce im smetati ili sta vec u ovoj prici! Verovatno ce biti prica odakle vam pare bla bla... Nema sta,sve ovo radimo planski uskoro ce najveca armija navijaca da bodri svoj klub na novom stadionu... Ala cemo da nabijemo komplexe onima tamo ionako vec sad nas stadion je veci, lepsi, moderniji nije saren ko cirkus...

Liverpul

pre 13 godina

Ne razumem komentare koji postavljaju pitanje porekla novca kojima se Obilicev stadion sredjivao? Naravno, sve je to tacno i ja osudjujem ljude koji su stajali iza Obilica! Ali sta sada treba, da se srusi stadion??? Ionako su nam stadioni u uzasnom stanju. Ovo je bar lepa vest! Tih kriminalaca vise nema u Obilicu i nadam se da ce postepeno svi nestati iz srpskog fudbala, a stadion pripada ubuduce deci! Neka igraju i Zvezdini i Partizanovi klinci, i OFK-ina deca, samo neka taj fudbalski teren ispunjava svoj smisao.

zzzzz

pre 13 godina

Poznato je da su Lukic, Adzic i Dostanic stari Cecini prijatelji, tako da ovo ne cudi... Cudi samo to da se daju pare za nesto sto po urbanistickom planu treba da se, dobrim delom, srusi. Doduse, mozda oni znaju nesto sto mi ne znamo...

insajder

pre 13 godina

Ovo je pokusaj da se nelegalna imovina zastiti od Agencje za borbu protiv organizovanog kriminala i pranja novca. Ako uspe, eto Zvezdinoj deci stadiona,a ako ne uspe eto nama saopstenja.

ISTINA

pre 13 godina

Samo da podsetim "gospodina" Adzica da su Zvezdini omladinci pobedili Partizanove omladince 2 , jer prvi tim Partizanovih omladinaca igra II ligu Srbije za Teleoptik ... Drugo najvazniji uzrast u omladinskoj skoli su kadetu jer se tu vidi kvalitet rada oml. skole . A sto se tice ovog prisvajanja Obilicevog stadiona , moze se reci da je dobar "potez" ALI ... komentar posle REZULTATA.

Sve go patriota

pre 13 godina

Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic,
(alo bre, 10. septembar 2010 13:33)

Jel to znaci da se stidis generacije koja je '91. osvojila tu legendarnu titulu prvaka Evrope i sveta?

Sasha

pre 13 godina

Lepo, lepo... Znaci ozbiljno su mislili kada su rekli da ce omladinska skola dobijati lepo porcenat od svih onih para koje stizu od Rusa...

Delija

pre 13 godina

Kolko kompleksa imaju ... Marakana ce da bude vas parking za LS? Mi sada imamo 2 stadiona, a vi pitanje i taj jedan da li imate! Da li je on vas ili do Vojske? A sada ce nas pomocni da bude mnogo lepsi od vaseg sarenog jna... Delije ne obracajte paznju na iskompleksirane komsije koji pucaju od muke sto ce uskoro Zvezda renovirati Marakanu! I ovakva Marakana je duplo veca, lepsa modernija! Pa zamislite stvarno njihov stadion za zutim, plavim stolicama...

realan

pre 13 godina

napokon, relan potez uprave fk saopstenje, i iznad svega ljudski potez pun razumevanja. Shvatili su da im je vreme doslo za pravljenje parkinga za ligu sampiona, i da je njima doslo vreme za manji stadion.

DetaljniUrbanističkiPlaner

pre 13 godina

@[link]
(Pera zvezdas, a ne delija, 10. septembar 2010 12:59)

Znaš li "zvezdašu" od kada ta ideja nije aktuelna? Da znaš-ne bi se ovako prolupavao...

Raša

pre 13 godina

Apsolutno jasno! Sa prestankom krađe kluba i prodajom talenata, uz pravu školu sa poštenim radom bez protežiranja dece "lovatora", CZ kao najveći klub sa prostora bivše Yu će stići na pripadajuće mesto. Samo rad i rad bez mangupluka daje rezultat!

Kimi

pre 13 godina

Znaci...realno...da nije Toleta Karadzica...vi bi odavno imali sve ovo...
U kakvim crnim mladjim kategorijama?
Da li si bio na jednom treningu mladjih kategorija...kao sportski direktor kluba?
Ccc...zamolio bih novinare...da vise ne komuniciraju sa ovim 'gospodinom'...jer iritira...sama pojava njegova...

ciganDOgroba

pre 13 godina

Pre neki dan sam gledao emisiju o najvecem klubu na svetu i dve stvari su mi zapale za oko! Real je ovakav prostor u centru prodao investitorima i od tog novca vratio dugi doveo galaktikose!
Druga stvar: najveca generacija u istoriji Reala je ona sto je 4:2 ponizena na Marakani.

Vukas

pre 13 godina

Polako ali sigurno stvari kreću sa mrtve tačke. Omladinska škola jeste temelj svakog kluba, Partizan je najbolji primer. Kada Zvezda bude imala na okupu kostur ekipe 4-6 godina može očekivati rezultate vrene renomea kluba.

Hellas Verona

pre 13 godina

Ovaj lik laze,jer ne postoji 7 uzrasnih kategorija,vec 3 i to pioniri,kadeti,omladinci,bar su te kategorije priznate,mada mozda imaju neke beogradske grupe...koji lazov,svaka mu cast!

Filipenko

pre 13 godina

Hahaha, genijalno. Dosetili se kako da izvuku pare od Gasproma i Rusa koji su vrlo zeznute gazde - sunuće par miliona Ceci u džep u zamenu za oronuli stadion bez pomoćnog terena. Sve pod izgovorom da sirota deca nemaju gde da treniraju. Sjajno!

Obogatimo naše kriminalce, odužimo se jatacima zemunskog klana!
vaša FK Crvena zvezda!

dragan tomasevac

pre 13 godina

cemu prica o omadincima kao o buducnosti zvezda kada sunam u prelaznom roku dosli istroseni igraci ili oni koji su odavno trebali biti o penziji? kakva je to demagogija da nas interesuju mladi u timu a potpisuje se ugovor sa koromanom koji ima preko 30 godina???a na kraju krajeva sa tim istim mladima u prvom timu neko treba da radi ,neki
jako dobar strucnjak... da li je to mozda dostanic?? ili kristic?? o cemu mi ovde vise pricamo??? i ja uzimam kuma kada bih da igram basket a za posao angazujem neko ko poznaje struku...ko razume,shvatice... i dalje smo ekipa sa svetlom proslocu,ocajnom sadasnjoscu i maglovitom buducnoscu.. jedino od zvezde sada su delije na svetskom nivou...

Mister

pre 13 godina

Kad čitam vaćinu ovih komentara ja se pre svega divim "inteligenciji" onih koji pišu ovakve komentare. Suština većine komentara je: mi hoćemo rezultate, mi hoćemo da smo šampioni, da haramo Evropom i drugo nas ništa ne interesuje. Ko god to ne može da ostvari on nije za Zvezdu bez obzira kako se zvao. Njih ne interesuje ni to što je Mišković u Zvezdu poslao svog sina da tu Zvezdu dovede do prosjačkog štapa, kao što pre neki dan na televiziji objasni Verica Barać, kako bi po nula dinara po kvadratnom metru dobio zemljište na kome se stadion nalazi. Njih ne interesuje ni koliko košta iole kvalitetniji igrač, a pogotovo igrač, odnosno igrači koji bi bili u stanju da ispune želje ovih navijača, koji samo znaju šta hoć, ali pojma nemaju da su za to pre svega potrebne ogromne pare koje Zvezda jednostavno nema. Oni su već zaboravili u kojim dugovima su Lukić i Adžić zatekli Zvezdu, kao što nisu u stanu da shvate i da su ova dvojica sa svojim saradnicima zaustavili još veće upropašćavanje svog kluba. Za pametne ljude u ovoj našoj državi to je već velika stvar. Tako umesto da im se da podrška "navijači" samo psuju, kleveću i osuđuju. "Navijači" bi trtebali da shvate da i Partizan ima svoj Zemunelo koji mu očigledno mnogo znači, pa zašto onda i Zvezda ne bi imala nešto slično. Što se mene tiče ne mislim da su Lukić i Adžić najpametniji i najsposobniji, ali su pokazali da vole Zvezdu i treba ih pustiti da rade jer velike se stvari ne dešavaju preko noći. To mogu samo kriminalci i tajkun (a i oni su kriminalci). Naravno da razumem partizanovce i njihove komentare jer bi većina njih najviše voleli da zvezda i ne postoji, jer bi tako oni imali mnogo veće budžete. Setite se samo kakav je košarkaški tim u Zvezdi bi oformio Pešić, ali za Zvezdu nije bilo para i taj se tim raspao. Šta mislite šta bi bilo sa ovim timom Partizana da neko iz vlasti nije naredio Telekomu da odreši kesu i da novac Partizanu. I ma koliko god to partizanovci poricali to je gola istina. Zato pustite Lukića na miru, čovek voli Zvezdu i čini sve što je u njgovoj moći da od Zvezde opet napravi dobar tim. Za to je međutim pre svega potrebno mnogo novca,rada, ali i vremena.

miki

pre 13 godina

I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!
(miki, 10. septembar 2010 12:26)

Pa da, Vi ste FK JNA a osnovna delatnost Vam je slet za druga Tita.

Ništa, bre niste sami stvorili, ni stadion, ni klub - osnovali ga hrvatski generali, ni igrače bre nemate dok ne uzmete od nas.
Do lopovske privatizacije i ratova bili ste sirotinja i to ćete i biti kada bude volje da se sprovede zakon, a to vreme će doći.

milan

pre 13 godina

key reci su "razmena dece" znaci odlazak nase talentovane dece, sa 18-19 godina kad su najboljim godinama u rusiju umesto da kao sad idu sa 16godina. sve ide po starom.....

miki

pre 13 godina

Sta li ce grobari da kazu na ovo? Tj sta ce im smetati ili sta vec u ovoj prici! Verovatno ce biti prica odakle vam pare bla bla... Nema sta,sve ovo radimo planski uskoro ce najveca armija navijaca da bodri svoj klub na novom stadionu... Ala cemo da nabijemo komplexe onima tamo ionako vec sad nas stadion je veci, lepsi, moderniji nije saren ko cirkus...
(Sale, 10. septembar 2010 10:18)


I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!

Mator

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.
(Vlayco, 10. septembar 2010 09:33)
Lave vecina navedenog je tacna ali si trebao da spomenes i svoj klub (nisi namerno ili si mlad). Naime u toj drugoj polovini devedesetih kada je Obilic kao harao, taj isti Arkan se ljubakao sa Zekom, Bjekom i Tumbom i javno (satro kroz salu)su delili kupove i titule. Tada nije bilo nikakvog kontakta sa Zvezdom. Aposto kazes da svako dobija ono sto mu pripada jel mozes da objasnis kako je Teleoptik pripao Partizanu i na osnovu cega i zasto bas za mandat Vaseg predsednika i premijera tadasnje vlade, Marjanovica.Pre ce biti da je Vas predsednik bio desna ruka Slobe a tu je Arkan bio sitna riba. Zasto se zatvara prica kad god se to spomene

STEFAN

pre 13 godina

ovo je stvarno dobar potez za nas fudbal u celini,mladi igraci ce imati bolje uslove i verujem da mi imamo dovoljno talenata da stvorimo i ponekog igraca kroz domacu ligu...ali kad vidim ko vodi zvezdu onda se malo zapitam gde sve ide.

mali milos

pre 13 godina

Mislim,da Zvezda i njena armija navijača trebaju sačekati koju godinu,da bismo se vinuli tamo gde nam je mesto,visoko u Evropi.Dok smo podizali svoje klince bili smo daleko najjači...hoću da verujem,da je ovo pravi put...

pesimista

pre 13 godina

zvuchi suvishe lepo da bi bilo istinito...chekam da neko istrchi sa nekim podatkom, da je to pranje nechega, zbog ovoga i onoga i da se smorim!
Daj Boze, da i mi progledamo!

alo bre

pre 13 godina

Rodjace pa ne moze da se stvori tim i igra za godinu dana i da se osvoji dupla kruna i Liga sampiona. Ovaj potez je u interesu buducnosti kluba, za generacije i generacije koje ce igrati za Zvezdu godinama unapred. Druga stvar, uporedi cak i ovaj tim Zvezde sad sa onim od pre 2-3 godine sa Barkosom i sta ti ja znam kime. Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic, ponosim se sto u njoj igraju Milovanovic, Tosic, Kaludjerovic, stagod vi mislili o njima. Kad ova omladinska skola pocne da izbacuje svake godine 2-3 igraca u prvi tim igrace Zvezda ligu sampiona opet, nece morati da se prodaju najbolji igraci svake godine da bi se dovela pojacanja kao sto je Barkos. Tacno je da je ovo moralo odavno da se uradi ali nikad nije kasno, bolje sad nego za 15 godina. Svaka cast za upravu koja je do sada puno dobrih stvari uradila, i vratila veru u Zvezdu nama, koji smo svesni realnosti, da '91 ne moze da se ponovi u skorije vreme, ali moze da se napravi solidan, pristojan tim, od domacih igraca koji ce da igraju ravnopravno sa jakim evropskim klubovima

Serbia Dream Land

pre 13 godina

Zvezda ne moze da dobije stadion i objekte n apoklon.Zvezda to mora da plati.Pokloni i price za malu decu ne dolaze u obzir jer se u drugom pogledu radi o kriminalu.
Inace pozdravljam ideju i ulaganje u buducnost,ali molim Vas bez prodavanja magle.

Pioniri maleni vragolani

pre 13 godina

A moraš da spomeneš i Partizan.
Kompleksi...

Nisi ukapirao da Partizanova deca žele da što duže ostaneš n tom položaju...

milancina

pre 13 godina

Pa stvarno odakle im pare!!!!
Verovatno ce sada biti duzni 30 mil. al nema veze tu je uvek drzava da joj se place kad klub ode pod stecaj!!!!

Prka

pre 13 godina

posto widim raznorazne komentare tipa "bolji je owaj teren nego teren gde partizan igra fudbal", moram da malo upoznam ljude sa tim gde Partizanowa deca treniraju fudbal. ewo jedan citat, a odmah ispod i link za taj citat, da ne bude zabune:

"POSLE Mišela Platinija, Partizan je ugostio još jednu od najuglednijih ličnosti svetskog fudbala, generalnog direktora FIFA Valtera Gaga, a već za sledeću godinu najavljena je poseta i prvog čoveka svetskog fudbala - Sepa Blatera. Tokom dvodnevne posete, Valter Gag je do tančina upoznao crno-bele, posebno je na njega utisak ostavio SC "Zemunelo", za koji je rekao da bi tako nešto poželeli i najveći klubovi sveta."

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:227266-Valter-Gag-Zemunelo-je-cudo

E sad se swi zapitajte, da li je stadion FK Obilić nešto što bi poželeli i najveći klubovi sveta? :)

Aleksandar

pre 13 godina

@vlayco
na pogresnom mestu izgleda komentarises. Ovo su sportske vesti.
(nikola, 10. septembar 2010 11:08)

Na pravom mestu čovek komentariše. Sportska vest sa političkom konotacijom.

Gio

pre 13 godina

Sram da te bude!!! A titula? Za 10 godina.. A evropa? Za 20.. Gde si bio prethodna 2 meseca?? Sad si se pojavio da se slikas, kad je nesto pozitivno.. A kad smo ispali od Slovana?! Ne smem ni da napisem sta mislim o tebi posto ne bi objavili!!!

Mozzart

pre 13 godina

Alo bre, grobari... Priznajem da Zvezda nije ni medju prvih 200 na svetu trenutno, ali vi umirete od srece sto ste medju 32! Budite prvi, pa se hvalite! Jak uspeh, MEDJU 32! Kakav delirijum...

prolaznik

pre 13 godina

Zar je moguce, vise grobari komentarisu...
Ps. Zvezda svakako nije drzavna ljubimica jer od svih sadasnjih politicara jedino je Vucic zvezdas, svi ostali navijaju za Partizan...Svi.

marko

pre 13 godina

Bio je red da i Zvezda dobije neku omladinsku skolu. Ipak treba jos dugo vremena dok se ne dostignu OFK-a a pre svega Partizan koji ima jednu od najboljih omladinskih skola u Evropi. A vi bolje napravite sto pre valjanu omladinsku skolu pa onda pricajte o nekim titulama, pobedama nad Partizanom. Ovako ce Partizan dugo dominirati u omladinskim ligama.

CZV rules

pre 13 godina

Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic,
(alo bre, 10. septembar 2010 13:33)

Jel to znaci da se stidis generacije koja je '91. osvojila tu legendarnu titulu prvaka Evrope i sveta?
(Sve go patriota, 10. septembar 2010 16:20)

Alo bre!!
1 Stojanov IC
2 Radinov IC
3 Marov IC
4 Sabanadzov IC
5 Beloded IC
6 Jugov IC
7 Prosine CKI
8 Mihajlov IC
9 Savicev IC
10 Panc EV
11 Bin IC

to znaci 9 0d 11 rodjace

miško

pre 13 godina

Znači Mišković potiskuje jednog po jednog. Samo me interesuje gde će Partizan? Ipak dobijamo "delta siti", ili neko krade državnu imovinu.

A onda je mrmot zavio čokoladu...

pre 13 godina

(Milos 79, 10. septembar 2010 10:10)
Titula se vraća kući?!
I...? Šta je bilo kada si se probudi?

Aleksandar

pre 13 godina

Najveci problem u ovoj zemlji je sto svi jure za nekom 'loptom', a niko da se lati postenog rada... Jesam za to da se deca bave sportom, ali ovde ima i suvise proseravanja!

Zet Šabanov

pre 13 godina

Jeli vam to Arkan ostavio u amanet! E, i zelen bor bi se osušio da ga dohvati vaša ruka. Hvali se Adžiću po svom šoru kako je vaš vrtić deklaserao Partizanov, nećeš kad deca porastu! Eh, FK Saopštenje!

Mrmot

pre 13 godina

Ako citamo izmedju redova, ovo znaci da ce zvezda ipak da izadje u susret ucesniku LS i ustupi svoj stadion za parking a ona ce igrati na obilicevom...

Vlayco

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Звезда преузима Обилићев стадион на коме ће убудуће играти пошто се Маракана руши због изградње паркинга за Лигу шампиона.

zoran

pre 13 godina

Taj stadion je nastao na krvi i otimacini, vaseg bivseg vodje naivjaca, sirom stare Jugoslavije.
Cega se pametan stidi time se budala ponosi, kako kaze nas narod.

MILE

pre 13 godina

POŠTENO govoreći ovakvoj Zvezdi i ne treba veći stadion. Za domaće prvenstvo je dovoljno a to je JEDINO takmičenje koje se igra bez KVALIFIKACIJA.

Aleksandrar

pre 13 godina

Zalosno da zalosnije ne moze biti, nasi igraci ranije odavde nisu mogli zivu glavu da izvuku, a mi sada pravimo omladinsku skolu ovde, Zvezdo jos jednom si dokazala da si dotakla dno dna...

Zvezda>partizan

pre 13 godina

hahaha imacemo bolji stadion za omladince nego partizan za prvi tim, jos kad dodju i rezultati od ulaganja u sve ovo gledace grobari u nas kao u Bogove i sledecih 50 godina kao sto su gledali i prethodnih 50.

Slaninar

pre 13 godina

pa da, a vi i dalje kukajte, molite i vi i grobari, 50 para uzimajte od konzerve piva, saljite sms na 2344, vicite kako vam drzava ne pomaze, kradite i dalje titule/kupove, imajte podrsku iz donjeg jajceta jer ste samo vi Srbija i svako ko nije uz vas je izdajnik. uostalom sto ne razmislite o formiranju nove lige sa dva kluba, igrajte svako kolo derbi pred punim tribinama da cela Srbija bude srecna i zadovoljna, jer to je i ovako sve u interesu srpskog fudbala.

Milos 79

pre 13 godina

polako deco,polako...Korak po korak,ni 30 miliona u kesu odjednom nije dosta za klub koji je prziveo najtezi period od osnivanja,verujte mi. Moramo imati strpljenja i ici korak po korak.prvo se finansijski stabilizovati,zatim ulagati u mlade i ovo je izvanrean korak da ne kazem svetski isto kao i cela organizacija koja cuti i radi dok jednog jutra ne ugledamo ovakav naslov.ovo je tek prva godina,a ukupno ih ima 5 koje ce Rusi finansirati.Jesu grobari usli u ligu sampiona,jesu dobili lovu ali ta lova ce ispariti i ni dinar a kamoli evro nece ni videti ni osetiti ni fk partizan ni grobari.Svi su mislili kada su usli u LS da ce da se pojacaju,da uloze koji milion u ekipu da urade konacno nesto ekstra,umesto toga oni su jedino jurili zvezdase i zvezdinu decu: Lazetica,Kastilja,Mrdju,Bastu,Stojkovica... To govori vise od svega!! Budite ubedjeni cim padne cika Tole,pao je i Partizan,dobro zapamtite ove moje reci,a ja cu isti komentar pustiti istog trenutke kada se to desi da dokazem svima.Tole nece jos dugo to svi znamo,a Zvezdino vreme tek dolazi!!! Jos nesto i pored svega ovoga i pored LS,titula se ove godine VRACA KUCI!!!

kum

pre 13 godina

Zvezda ce uskoro da se fuzionise sa Obilicem i sve da preseli na Arkan Arenu. Rupa je , oronula i propala, prevelika za klub u raspadu. Prodati, vratiti dugove i spustiti se na nivo koji i prilici sadasnjem trenutku, treca beogradska liga.

Oberon

pre 13 godina

Za mene PARTIZANOVCA ovo je sjajna vest! Zašto? Zato što će Zvezda imati dobru omladinsku školu koja će iznedriti mnogo talenata, koji će naravno, po običaju kada steknu uslove za prvi tim, obući crno-beli dres!

Vlada

pre 13 godina

CITAT: "...a nedavno su naši omladinci kao gosti deklasirali Partizan.".

Ha, ha, ha. Šta su kompleksi :) Partizan je postao ETALON na osnovu koga se meri kvalitet.

ISTINA

pre 13 godina

Samo da podsetim "gospodina" Adzica da su Zvezdini omladinci pobedili Partizanove omladince 2 , jer prvi tim Partizanovih omladinaca igra II ligu Srbije za Teleoptik ... Drugo najvazniji uzrast u omladinskoj skoli su kadetu jer se tu vidi kvalitet rada oml. skole . A sto se tice ovog prisvajanja Obilicevog stadiona , moze se reci da je dobar "potez" ALI ... komentar posle REZULTATA.

Parni valjak

pre 13 godina

Kakva glupa priča za paljenje zvezdinih navijača. Fudbalska akademija sa jednim terenom na kom će trenirati 200 klinaca...Pa Zemunelo ima 10 hektara, 9 terena sa pratećom infrastrukturom, veštačkom travom, reflektorima, 20 apartmana, kuhinju, restoran, blok za fizikalnu i hidroterapiju ...A šta ima Obilićev stadion, glavni teren sa tribinama koje ulaze ljudima u terase na sred Vračara i parking na placu Arhitektonske škole koji je verovatno otetet. Znači skupo za održavanje, a jako mala korist. Ali dobro, eto posla za Ratka Dostanića, verovatno će on biti rektor Akademije.

realan

pre 13 godina

napokon, relan potez uprave fk saopstenje, i iznad svega ljudski potez pun razumevanja. Shvatili su da im je vreme doslo za pravljenje parkinga za ligu sampiona, i da je njima doslo vreme za manji stadion.

h8er

pre 13 godina

Grobari šta ste se uhvatili za taj parking, pa vi ne možete da napunite ni svoj parking ispred Jna to jest onu uličicu što prolazi pored stadiona. A ovi što pričaju da je Obilićev stadion izgradjen od kriminalnih para, od čega je bre izgradjen Zemunelo, da niste možda pošteno zaradili????

GraveDigger

pre 13 godina

Pretvarati stadion biseg sampiona u omladinski kamp je pravi pokazatelj njihovog morala i postovanja istorije na koju se pozivaju. Jednoga dana i oni ce tako zavrsiti.

Sale

pre 13 godina

Sta li ce grobari da kazu na ovo? Tj sta ce im smetati ili sta vec u ovoj prici! Verovatno ce biti prica odakle vam pare bla bla... Nema sta,sve ovo radimo planski uskoro ce najveca armija navijaca da bodri svoj klub na novom stadionu... Ala cemo da nabijemo komplexe onima tamo ionako vec sad nas stadion je veci, lepsi, moderniji nije saren ko cirkus...

Arsa

pre 13 godina

To je to, Zvezda, Arkan, Obilić, Džajić, jedna familija!
Još se sećam naslova iz novina '90 - ih, posle drebija: "Šta je u poluvremenu Arkan rekao Zvezdinim igračima u svlačionici...

insajder

pre 13 godina

Ovo je pokusaj da se nelegalna imovina zastiti od Agencje za borbu protiv organizovanog kriminala i pranja novca. Ako uspe, eto Zvezdinoj deci stadiona,a ako ne uspe eto nama saopstenja.

Shox

pre 13 godina

Sve je ovo jako lepo i potrebno Zvezdi. Medjutim, Lukic i kompanija i dalje mazu oci svima. Sta je sa rezultatima? Sta je sa igrom? Pa Zvezda najmanje godinu dana nije odigrala utakmicu za koju se moze reci da se vidi da ima igre / osim mozda one sa Vosom u kupu / Prema tome, sve dok ovakve stvari budu merodavne a ne Zvezdini rezultati, Lukicu, sve ti je dzabe!

...

pre 13 godina

pa savica si ti prodao adzicu, kakav apsurd da ga nabraja... a svaka cast za preuzimanje obilicevog stadiona to je korak napred a i zna se da je ceo VRACAR za ZVEZDU

ja

pre 13 godina

Hahahaha ali pazi moraju da naglase kako su njihovi klinci pobedili Partizan, dokle bre vise da nas stalno spominjete ?

Vrh kompleksa zvezdine uprave bio je kada su skoro izdali saopstenje povodom Klea i pasosa i kada su napisali "Imamo informaciju da Partizan na zimu dovodi jos jednog stranca"

Covece, ovo ni mi navijaci Partizana ne znamo a oni znaju !

Rupa

pre 13 godina

I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!
(miki, 10. septembar 2010 12:26)

Zvezdin stadion se zvanicno zove "Stadion Crvene Zvezde", "Marakana" su ga navijaci nazvali kad je izgradjen zato sto je bio drugi ili treci po velicini u Evropi.
A kakve veze ima sto je u rupi? I kao takav je lepsi od armijskog pasnjaka.
Inace, vasi omladinci treniraju u Zemunelu.
Nasi na stadionu bivseg prvaka drzave.
Toliko.

milan

pre 13 godina

key reci su "razmena dece" znaci odlazak nase talentovane dece, sa 18-19 godina kad su najboljim godinama u rusiju umesto da kao sad idu sa 16godina. sve ide po starom.....

Turbonegro

pre 13 godina

Pa lepo za zvezdu. Jos kad ne bi spomenuli Partizan u nekoj od izjava, bilo bi jos bolje po njih. Ovako imaju odnos prema Partizanu kao Hrvati prema Srbiji u kosarci.

Hellas Verona

pre 13 godina

Ovaj lik laze,jer ne postoji 7 uzrasnih kategorija,vec 3 i to pioniri,kadeti,omladinci,bar su te kategorije priznate,mada mozda imaju neke beogradske grupe...koji lazov,svaka mu cast!

Lignjoslav

pre 13 godina

Svaka cast za ovo! Neka prica ko sta hoce, ali Zvezdina deca do pre godinu i po dana, nisu imala rucak u restoranu i gde da se istusiraju!?!
Svaka cast i za potpisivanje ugovora sa svim talentima, tako ce se rasterati menadzeri.
Ova uprava odlicno radi, a sto nismo odmah postigli relutate u evropi....pa mozda je i bolje! Mozda bi smo tada poleteli, to nam je u krvi. Ovako, znamo gde smo i idemo korak po korak! Bitno je jedino da vise nema Dan Tane, Kozica, Lekica, Zbunje, Toplice, Dike, Miskovica,Micovica...i naravno, da se dug smanjuje.
Jos jednom, svaka cast upravi!

dostanin kumic

pre 13 godina

"...kao gosti deklasirali Partizan."
Ne, nikako ne mozes bez nas, sanjas nas nocima ;). Problem medjutim nastaje kad deca odrastu i pocnu da igraju za platu. Bez jakog Partizana nema ni glasnog Adze i Vladana ha ha ha.

Kimi

pre 13 godina

Znaci...realno...da nije Toleta Karadzica...vi bi odavno imali sve ovo...
U kakvim crnim mladjim kategorijama?
Da li si bio na jednom treningu mladjih kategorija...kao sportski direktor kluba?
Ccc...zamolio bih novinare...da vise ne komuniciraju sa ovim 'gospodinom'...jer iritira...sama pojava njegova...

Delija

pre 13 godina

Kolko kompleksa imaju ... Marakana ce da bude vas parking za LS? Mi sada imamo 2 stadiona, a vi pitanje i taj jedan da li imate! Da li je on vas ili do Vojske? A sada ce nas pomocni da bude mnogo lepsi od vaseg sarenog jna... Delije ne obracajte paznju na iskompleksirane komsije koji pucaju od muke sto ce uskoro Zvezda renovirati Marakanu! I ovakva Marakana je duplo veca, lepsa modernija! Pa zamislite stvarno njihov stadion za zutim, plavim stolicama...

kalicko

pre 13 godina

koliko se primili groBari.. kako bre imate obraza da pricate o prljavim parama i slobinoj desnoj ruci.. samo jedno pitanje: jel vam poznato ime mirka marjanovica? a da, sta se vi brinete za nasu Marakanu, bolje razmisljajte sta cete kad vam uzmu stadion JeNeA..

Branko Von Beca

pre 13 godina

Pa, i šta će im veći. Taman da nama prodaju marakanu, da uzmu neki dinar i zamene dresove u kojima je još Piksi trenirao ...

milancina

pre 13 godina

Pa stvarno odakle im pare!!!!
Verovatno ce sada biti duzni 30 mil. al nema veze tu je uvek drzava da joj se place kad klub ode pod stecaj!!!!

Sve go patriota

pre 13 godina

Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic,
(alo bre, 10. septembar 2010 13:33)

Jel to znaci da se stidis generacije koja je '91. osvojila tu legendarnu titulu prvaka Evrope i sveta?

ciganDOgroba

pre 13 godina

Pre neki dan sam gledao emisiju o najvecem klubu na svetu i dve stvari su mi zapale za oko! Real je ovakav prostor u centru prodao investitorima i od tog novca vratio dugi doveo galaktikose!
Druga stvar: najveca generacija u istoriji Reala je ona sto je 4:2 ponizena na Marakani.

zzzzz

pre 13 godina

Poznato je da su Lukic, Adzic i Dostanic stari Cecini prijatelji, tako da ovo ne cudi... Cudi samo to da se daju pare za nesto sto po urbanistickom planu treba da se, dobrim delom, srusi. Doduse, mozda oni znaju nesto sto mi ne znamo...

Red Bull

pre 13 godina

@Marko

E stvarno ste svi smesni sa floskulom "jedna od najjacih skola u Evropi. Pa kog ste vi iz te skole dali igraca da igra u nekom svetskom klubu. Drugo ucinak te vase skole se vidi i kroz mladu reprezentaciju. Trece. da neko valja ne bi nakupovali gomilu igraca. Pogledaj spansku skolu. Iz te skole izadjose svetski prvaci a i u mladjum kategorijama ili igraju finale ili svetski prvaci.Mi od Cilea ne mozemo da napravimo mladu selekciju. A to je sto vi imate posle Ajaxove naojbolju omladinsku skolu. Ha Ha Ha . kada su u mladoj reprezentaciji igrali Stojkovic, Lukovic, Basta, Bisevac, Kovacevic, Jankovic i selektor Pizon mi bili drugi u Evropi

Raša

pre 13 godina

Apsolutno jasno! Sa prestankom krađe kluba i prodajom talenata, uz pravu školu sa poštenim radom bez protežiranja dece "lovatora", CZ kao najveći klub sa prostora bivše Yu će stići na pripadajuće mesto. Samo rad i rad bez mangupluka daje rezultat!

Delija

pre 13 godina

Sve ste napisali sem same srzi... Zvezda je uzela stadion Obilica jer uskoro deca ne bi imala gde da treniraju u prolece sledece godine krecu radovi za nov stadion i tereni ispod juzne tribine Marakane ce se srusiti ! Ja sam mislio da je ono sala oko tog novog stadiona ali stvarno nije u Maju valjda krecu radovi!

marko

pre 13 godina

Bio je red da i Zvezda dobije neku omladinsku skolu. Ipak treba jos dugo vremena dok se ne dostignu OFK-a a pre svega Partizan koji ima jednu od najboljih omladinskih skola u Evropi. A vi bolje napravite sto pre valjanu omladinsku skolu pa onda pricajte o nekim titulama, pobedama nad Partizanom. Ovako ce Partizan dugo dominirati u omladinskim ligama.

miki

pre 13 godina

Sta li ce grobari da kazu na ovo? Tj sta ce im smetati ili sta vec u ovoj prici! Verovatno ce biti prica odakle vam pare bla bla... Nema sta,sve ovo radimo planski uskoro ce najveca armija navijaca da bodri svoj klub na novom stadionu... Ala cemo da nabijemo komplexe onima tamo ionako vec sad nas stadion je veci, lepsi, moderniji nije saren ko cirkus...
(Sale, 10. septembar 2010 10:18)


I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!

dragan tomasevac

pre 13 godina

cemu prica o omadincima kao o buducnosti zvezda kada sunam u prelaznom roku dosli istroseni igraci ili oni koji su odavno trebali biti o penziji? kakva je to demagogija da nas interesuju mladi u timu a potpisuje se ugovor sa koromanom koji ima preko 30 godina???a na kraju krajeva sa tim istim mladima u prvom timu neko treba da radi ,neki
jako dobar strucnjak... da li je to mozda dostanic?? ili kristic?? o cemu mi ovde vise pricamo??? i ja uzimam kuma kada bih da igram basket a za posao angazujem neko ko poznaje struku...ko razume,shvatice... i dalje smo ekipa sa svetlom proslocu,ocajnom sadasnjoscu i maglovitom buducnoscu.. jedino od zvezde sada su delije na svetskom nivou...

STEFAN

pre 13 godina

ovo je stvarno dobar potez za nas fudbal u celini,mladi igraci ce imati bolje uslove i verujem da mi imamo dovoljno talenata da stvorimo i ponekog igraca kroz domacu ligu...ali kad vidim ko vodi zvezdu onda se malo zapitam gde sve ide.

rosso bianc

pre 13 godina

@bart

Izlizan je stos.Smisli nesto drugo.A drugo za vasih 25.000 gledalaci i sto automobila dovoljno je u okolnim ulicama i na onom sljakastom terenu iza severa amoze i na TK Partizan

Mozzart

pre 13 godina

Alo bre, grobari... Priznajem da Zvezda nije ni medju prvih 200 na svetu trenutno, ali vi umirete od srece sto ste medju 32! Budite prvi, pa se hvalite! Jak uspeh, MEDJU 32! Kakav delirijum...

vitez

pre 13 godina

Lep objekat koji godinama propada,ako ce stvarno tu da bude akademija i da treniraju stitine dece onda je ovaj potez za svaku pohvalu. Cestitke zvezdinoj upravi na ovom potezu!

imam jedno pitanje

pre 13 godina

Da li to znaci da smo postali filijala Zenita i Salkea,posto se usudjujem da otvoreno sumnjam da ce oni da nam salju mlade i supertalentovane Ruse i Nemce da igraju kod nas.

kako to lepo zvuci!

pre 13 godina

Preseljenjem omladinskog pogona s „Marakane", ispod njene južne tribine, na Vračar,„crveno-beli" polako oslobađaju svoj kompleks za početak radova na novom stadionu, koji je najavljen u maju ove godine i koji će se raditi s portugalsko-britanskim ivesticionim konzorcijumom, pod pokroviteljstvom Evropske unije.

journalist

pre 13 godina

Koja vest, u 4.15 ujutro.
Mora da je Dostana javio iz kafane.
Salu na stranu, kao zvezdasu bilo bi mi veoma drago da krenemo sa mrtve tacke.

Ko o cemu...

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.
(Vlayco, 10. septembar 2010 09:33)

A Zemunelo je pokojni Mirko sagradio od dzeparca jel?

Andrija

pre 13 godina

Ovo je dobar potez uprave Zvezde, jer mladi igrači će imati mogućnot za napredak u svom budućem opredelenju za svoju karijeru u fudbalu Zvezda stm će dobiti mogućnost da iz svog omladinskog pogona stvara nove igrače za prvi tim. Dosadašnja praksa, kupovanje igrača pomoću kaseta, bi trebala da bude prošlost. Sve u svemu dobar potez uprave C.Zvezde!

pesimista

pre 13 godina

zvuchi suvishe lepo da bi bilo istinito...chekam da neko istrchi sa nekim podatkom, da je to pranje nechega, zbog ovoga i onoga i da se smorim!
Daj Boze, da i mi progledamo!

Milos

pre 13 godina

Zar nisdte Vi prodali Savica u beli svet zato sto niste mogli da mu date da igra u prvoj postavi pa doveli ovog decka iz gane? Mozda je trebalo da preuzmete neki stadion u Akri?

Nikola

pre 13 godina

Najvaznija stvar ovog teksta- "oslobadja se prostor da bi pocela rekonstrukcija stadiona"! U prevodu znaci- ono sa stadionom nije bila sarena laza vec uskoro (pred kraj sledece godine verovatno, ili one tamo) krece rekonstrukcija stadiona i za nekoliko godina onaj projekat nove Marakane postace stvarnost. Jedan novi , moderan stadion koji je potpuno pokriven

Serbia Dream Land

pre 13 godina

Zvezda ne moze da dobije stadion i objekte n apoklon.Zvezda to mora da plati.Pokloni i price za malu decu ne dolaze u obzir jer se u drugom pogledu radi o kriminalu.
Inace pozdravljam ideju i ulaganje u buducnost,ali molim Vas bez prodavanja magle.

DetaljniUrbanističkiPlaner

pre 13 godina

@[link]
(Pera zvezdas, a ne delija, 10. septembar 2010 12:59)

Znaš li "zvezdašu" od kada ta ideja nije aktuelna? Da znaš-ne bi se ovako prolupavao...

alo bre

pre 13 godina

Rodjace pa ne moze da se stvori tim i igra za godinu dana i da se osvoji dupla kruna i Liga sampiona. Ovaj potez je u interesu buducnosti kluba, za generacije i generacije koje ce igrati za Zvezdu godinama unapred. Druga stvar, uporedi cak i ovaj tim Zvezde sad sa onim od pre 2-3 godine sa Barkosom i sta ti ja znam kime. Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic, ponosim se sto u njoj igraju Milovanovic, Tosic, Kaludjerovic, stagod vi mislili o njima. Kad ova omladinska skola pocne da izbacuje svake godine 2-3 igraca u prvi tim igrace Zvezda ligu sampiona opet, nece morati da se prodaju najbolji igraci svake godine da bi se dovela pojacanja kao sto je Barkos. Tacno je da je ovo moralo odavno da se uradi ali nikad nije kasno, bolje sad nego za 15 godina. Svaka cast za upravu koja je do sada puno dobrih stvari uradila, i vratila veru u Zvezdu nama, koji smo svesni realnosti, da '91 ne moze da se ponovi u skorije vreme, ali moze da se napravi solidan, pristojan tim, od domacih igraca koji ce da igraju ravnopravno sa jakim evropskim klubovima

Filipenko

pre 13 godina

Hahaha, genijalno. Dosetili se kako da izvuku pare od Gasproma i Rusa koji su vrlo zeznute gazde - sunuće par miliona Ceci u džep u zamenu za oronuli stadion bez pomoćnog terena. Sve pod izgovorom da sirota deca nemaju gde da treniraju. Sjajno!

Obogatimo naše kriminalce, odužimo se jatacima zemunskog klana!
vaša FK Crvena zvezda!

Pioniri maleni vragolani

pre 13 godina

A moraš da spomeneš i Partizan.
Kompleksi...

Nisi ukapirao da Partizanova deca žele da što duže ostaneš n tom položaju...

Sasha

pre 13 godina

Lepo, lepo... Znaci ozbiljno su mislili kada su rekli da ce omladinska skola dobijati lepo porcenat od svih onih para koje stizu od Rusa...

Gio

pre 13 godina

Sram da te bude!!! A titula? Za 10 godina.. A evropa? Za 20.. Gde si bio prethodna 2 meseca?? Sad si se pojavio da se slikas, kad je nesto pozitivno.. A kad smo ispali od Slovana?! Ne smem ni da napisem sta mislim o tebi posto ne bi objavili!!!

Mator

pre 13 godina

Preuzimate stadion vaseg vodje, desne ruke slobodana milosevica i ratnog zlocinca. Sagradjen novcem uprljanim ljudskom krvlju. Svako dobija ono sto mu pripada.
(Vlayco, 10. septembar 2010 09:33)
Lave vecina navedenog je tacna ali si trebao da spomenes i svoj klub (nisi namerno ili si mlad). Naime u toj drugoj polovini devedesetih kada je Obilic kao harao, taj isti Arkan se ljubakao sa Zekom, Bjekom i Tumbom i javno (satro kroz salu)su delili kupove i titule. Tada nije bilo nikakvog kontakta sa Zvezdom. Aposto kazes da svako dobija ono sto mu pripada jel mozes da objasnis kako je Teleoptik pripao Partizanu i na osnovu cega i zasto bas za mandat Vaseg predsednika i premijera tadasnje vlade, Marjanovica.Pre ce biti da je Vas predsednik bio desna ruka Slobe a tu je Arkan bio sitna riba. Zasto se zatvara prica kad god se to spomene

Aleksandar

pre 13 godina

@vlayco
na pogresnom mestu izgleda komentarises. Ovo su sportske vesti.
(nikola, 10. septembar 2010 11:08)

Na pravom mestu čovek komentariše. Sportska vest sa političkom konotacijom.

miško

pre 13 godina

Znači Mišković potiskuje jednog po jednog. Samo me interesuje gde će Partizan? Ipak dobijamo "delta siti", ili neko krade državnu imovinu.

Liverpul

pre 13 godina

Ne razumem komentare koji postavljaju pitanje porekla novca kojima se Obilicev stadion sredjivao? Naravno, sve je to tacno i ja osudjujem ljude koji su stajali iza Obilica! Ali sta sada treba, da se srusi stadion??? Ionako su nam stadioni u uzasnom stanju. Ovo je bar lepa vest! Tih kriminalaca vise nema u Obilicu i nadam se da ce postepeno svi nestati iz srpskog fudbala, a stadion pripada ubuduce deci! Neka igraju i Zvezdini i Partizanovi klinci, i OFK-ina deca, samo neka taj fudbalski teren ispunjava svoj smisao.

miki

pre 13 godina

I ne nosi tudje ime kao vas i nije u rupi kao vas!!
(miki, 10. septembar 2010 12:26)

Pa da, Vi ste FK JNA a osnovna delatnost Vam je slet za druga Tita.

Ništa, bre niste sami stvorili, ni stadion, ni klub - osnovali ga hrvatski generali, ni igrače bre nemate dok ne uzmete od nas.
Do lopovske privatizacije i ratova bili ste sirotinja i to ćete i biti kada bude volje da se sprovede zakon, a to vreme će doći.

Vukas

pre 13 godina

Polako ali sigurno stvari kreću sa mrtve tačke. Omladinska škola jeste temelj svakog kluba, Partizan je najbolji primer. Kada Zvezda bude imala na okupu kostur ekipe 4-6 godina može očekivati rezultate vrene renomea kluba.

CZV rules

pre 13 godina

Ja se ponosim sto se u mojoj Zvezdi 10 od 11 igraca preziva na -ic,
(alo bre, 10. septembar 2010 13:33)

Jel to znaci da se stidis generacije koja je '91. osvojila tu legendarnu titulu prvaka Evrope i sveta?
(Sve go patriota, 10. septembar 2010 16:20)

Alo bre!!
1 Stojanov IC
2 Radinov IC
3 Marov IC
4 Sabanadzov IC
5 Beloded IC
6 Jugov IC
7 Prosine CKI
8 Mihajlov IC
9 Savicev IC
10 Panc EV
11 Bin IC

to znaci 9 0d 11 rodjace

mali milos

pre 13 godina

Mislim,da Zvezda i njena armija navijača trebaju sačekati koju godinu,da bismo se vinuli tamo gde nam je mesto,visoko u Evropi.Dok smo podizali svoje klince bili smo daleko najjači...hoću da verujem,da je ovo pravi put...

prolaznik

pre 13 godina

Zar je moguce, vise grobari komentarisu...
Ps. Zvezda svakako nije drzavna ljubimica jer od svih sadasnjih politicara jedino je Vucic zvezdas, svi ostali navijaju za Partizan...Svi.

Prka

pre 13 godina

posto widim raznorazne komentare tipa "bolji je owaj teren nego teren gde partizan igra fudbal", moram da malo upoznam ljude sa tim gde Partizanowa deca treniraju fudbal. ewo jedan citat, a odmah ispod i link za taj citat, da ne bude zabune:

"POSLE Mišela Platinija, Partizan je ugostio još jednu od najuglednijih ličnosti svetskog fudbala, generalnog direktora FIFA Valtera Gaga, a već za sledeću godinu najavljena je poseta i prvog čoveka svetskog fudbala - Sepa Blatera. Tokom dvodnevne posete, Valter Gag je do tančina upoznao crno-bele, posebno je na njega utisak ostavio SC "Zemunelo", za koji je rekao da bi tako nešto poželeli i najveći klubovi sveta."

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:227266-Valter-Gag-Zemunelo-je-cudo

E sad se swi zapitajte, da li je stadion FK Obilić nešto što bi poželeli i najveći klubovi sveta? :)

Aleksandar

pre 13 godina

Najveci problem u ovoj zemlji je sto svi jure za nekom 'loptom', a niko da se lati postenog rada... Jesam za to da se deca bave sportom, ali ovde ima i suvise proseravanja!

Mister

pre 13 godina

Kad čitam vaćinu ovih komentara ja se pre svega divim "inteligenciji" onih koji pišu ovakve komentare. Suština većine komentara je: mi hoćemo rezultate, mi hoćemo da smo šampioni, da haramo Evropom i drugo nas ništa ne interesuje. Ko god to ne može da ostvari on nije za Zvezdu bez obzira kako se zvao. Njih ne interesuje ni to što je Mišković u Zvezdu poslao svog sina da tu Zvezdu dovede do prosjačkog štapa, kao što pre neki dan na televiziji objasni Verica Barać, kako bi po nula dinara po kvadratnom metru dobio zemljište na kome se stadion nalazi. Njih ne interesuje ni koliko košta iole kvalitetniji igrač, a pogotovo igrač, odnosno igrači koji bi bili u stanju da ispune želje ovih navijača, koji samo znaju šta hoć, ali pojma nemaju da su za to pre svega potrebne ogromne pare koje Zvezda jednostavno nema. Oni su već zaboravili u kojim dugovima su Lukić i Adžić zatekli Zvezdu, kao što nisu u stanu da shvate i da su ova dvojica sa svojim saradnicima zaustavili još veće upropašćavanje svog kluba. Za pametne ljude u ovoj našoj državi to je već velika stvar. Tako umesto da im se da podrška "navijači" samo psuju, kleveću i osuđuju. "Navijači" bi trtebali da shvate da i Partizan ima svoj Zemunelo koji mu očigledno mnogo znači, pa zašto onda i Zvezda ne bi imala nešto slično. Što se mene tiče ne mislim da su Lukić i Adžić najpametniji i najsposobniji, ali su pokazali da vole Zvezdu i treba ih pustiti da rade jer velike se stvari ne dešavaju preko noći. To mogu samo kriminalci i tajkun (a i oni su kriminalci). Naravno da razumem partizanovce i njihove komentare jer bi većina njih najviše voleli da zvezda i ne postoji, jer bi tako oni imali mnogo veće budžete. Setite se samo kakav je košarkaški tim u Zvezdi bi oformio Pešić, ali za Zvezdu nije bilo para i taj se tim raspao. Šta mislite šta bi bilo sa ovim timom Partizana da neko iz vlasti nije naredio Telekomu da odreši kesu i da novac Partizanu. I ma koliko god to partizanovci poricali to je gola istina. Zato pustite Lukića na miru, čovek voli Zvezdu i čini sve što je u njgovoj moći da od Zvezde opet napravi dobar tim. Za to je međutim pre svega potrebno mnogo novca,rada, ali i vremena.

A onda je mrmot zavio čokoladu...

pre 13 godina

(Milos 79, 10. septembar 2010 10:10)
Titula se vraća kući?!
I...? Šta je bilo kada si se probudi?