Fudbal 115

Ponedeljak, 30.08.2010.

12:21

Milijaš se vraća u Zvezdu?

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nalazi se na korak od povratka u redove crveno-belih, piše „Sport“.

Milijaš se vraæa u Zvezdu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

DROW

pre 13 godina

Decko nije vredan ni Niskog radnikog,a kamoli Zvezde.Prvo zbog odnosa prema igri i na terenu ,a i van njega.Pratim ga jos od kad je igrao za Zemun,veliko razocarenje.

Stevan

pre 13 godina

Bombe,kamioni,avioni.........Adzicu koga lozis ti bre?Niti imamo trenera,niti si doveo pojacanja dovoljno konkurentna koja ce se suprostaviti ocigledno sada mnogo jacem partizanu.Ili predji sa reci na dela ili putuj!

Горан

pre 13 godina

Хе, хе,дупла круна за партизане оста санак пусти. Дувајте се ЛШ и победама над вашим филијалама до дербија...

Душан

pre 13 godina

@ hm pa nije fora oni bi morali partizanovce poceti kupovati nije mi jasno da ovih zvjezdasa i ima vise kad to sve partizan uze sebi mozda i napravi nesto
(bane, 30. avgust 2010 12:47)

нема код њих шта да се пробере..

Zlatko

pre 13 godina

Svaka njemu čast za nekadašnje igre u Zvezdi, i svaka čast za reprezentativni status, ali moje skromno mišljenje je da nam ne treba u ovom trenutku i da bi bio višak, tj samo gomilanje igrača, jer već sada imamo bar 3-4 igrača viška. Trener zna najbolje, sa tim je momcima svaki dan (mislim u smislu da zna šta ko može da odigra), ali moje kombinacije bi bile:
A) 4 vezna (romb), dva špica:
Isah
Lazović Vešović
Kadu (Milovanović)
Kaluđerović Trifunović

Znam da su i Lazović i Vešović za desnu stranu, ali to kažem, videti na treningu da li neko može da igra levo. Ako ne, neka Koroman igra levo.
B) tri vezna, tri špica (SF za naše trenere): Ako može ono iz prethodne postavke za Lazovića i Vešovića, u špicu dodati Jeftića (ok, znam da ima problema sa povredom, pričam uopšteno). Ako ono u sredini ne može onda:
Isah
Lazović Koroman

Vešović Kaluđerović Trifunović

Po ovoj postavci mnogo je više kombinatorike, jer može se igrati sa jednim klasičnim i dva malo povučena, sa Subašićem i Perovićem. Pri tome su navedena imena samo primer, naravno da nemam ništa ni protiv Jeftića. Pri tome u tim mojim kombinacijama nema Milovanovića, Jeremića, Mugoše, Savia, u drugoj varijanti Kadua, u prvoj Koromana, pa hajde da kažemo i Bogdanovića. Dakle zavisi od postavke, ali to je već 5-6 veznih igrača viška, tj igrača koji nemaju mesta na terenu u isto vreme.
Opet ponavljam, to je samo moje skromno mišljenje i skromno viđenje postavke s obzirom na postojeći igrački kadar. Ali našim trenerima, čast izuzecima, (na moju žalost ti uzuzeci su se pojavili kod komšija), je bitnije da pobede sa 1:0, nego sa 4:3.

Nino

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem kakvih navijača Zvezde ovdje ima. Vjerovatno 90% njih nikada nije Zvezdu gledala ni na TV. Pa Milijaš bi bio bolji od polovine sadašnjeg tima Zvezde i kada bi igrao koristio samo jednu nogu i za to vrijeme držao oči zatvorene. Htjeli smo ga tada za šestu Zvezdinu Zvezdu, kleli se u njega i kukali kada je otišao a sada ovo. Kažu da je skup i zauzima mjesto nekom mladiću. E dragi moji "navijači" ne može i jare i pare. Ako hoćemo rezultate moramo se malo i ispružiti. Ne možemo kupiti sve najeftinije na tržištu a da to ujedno bude i najbolje. Svi se sada žalimo kako nam je igra nepovezana, bez sredine a sada kada treba da dodje igrač koji može to da nadoknadi kao ne treba nam. Imamo mlađe. A koga to uopšte na sredini imamo mlađeg?
Bogdanovića? Ili Isaha? Savia? Kadua? Koromana? Milovanovića? Koga "poznavaoci" fudbala i Zvezde? Možda da prvo pogledate ko igra ove godine za Zvezdu i kako pa da onda počnete da filozofirate. Ovako ste u najmanju ruku smiješni. A tebi Nenade ako dodješ dobro došao iako čisto sumnjam u to jer imaš kvalitet za Englesku i dokazaćeš to.

mizzuno

pre 13 godina

ma sta ce nam te isluzene rage koje nemaju kvalitet ni za prosecne evropske timove. pa taj wolwrhempton je na dnu prve engleske lige i ako milijas u takvoj ekipi nemoze da izbori mesto u prvih 11 u zvezdi nema sta trazi, kao ni milovanovic. sputavaju mlade igrace zeljne uspeha i dokazivanja. svi oni zinuli na pare a pravi kvalitet se vidi cim odu u evropu. pa malo je nasih igraca u poslednjih 10 godina napravilo ozbiljniju karijeru u evropi. uglavnom, kad otputujete nevracajte se nikad vise u zvezdu.

Petar

pre 13 godina

Ko god kaze da Milijas nije odlicno pojacanje za Zvezdu ili je zlonameran ili nema blage veze sa zivotom. Spor je. Pa sta. Njegov zadatak je da prosledjuje lopte, a ne da tci sa njom i probija. Njemu samo treba dati bitniju ulogu od one koju ima u reprezentaciji i dati mu ulogu plejmejkera, a ne zadnjeg veznog da mora da juri za protivnickim igracima i pokriva celu sredinu terena, pa ga onda fudbalski znalci pljuju kako nema pojma. Stavite Vidica na desnog beka pa da vidimo kako bi igrao kada mu prikljucite i ofanzivne zadatke. To je taj princip. Neki igraci igraju samo jednu ulogu, prosto nisu univerzalci. A to sto se nije snasao u Vulvsima, Boze moj. Za nasu ligu je i dalje odlican.

schweinsteiger

pre 13 godina

Evo zasto je nasa Zvezda losa. Dok Partizan dovodi prava pojacanja, mi dovodimo propalitete. Umesto nekog brzog i probojnog igraca, mi dovodimo Milijasa koga Antic bezuspesno forsira na stetu reprezentacije kao i onog Racu Petrovica. Doveli smo Karleusu koji otkako je dosa nije uputio ama bas nijedan dobar centarsut. Milovanovica necu da komentarisem. Jedino skidam kapu za Adija.

Gigi

pre 13 godina

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim..dokle vise..ne vracajte igrace koji po godinu i vise nisu loptu sutnuli..dokle cete skupljati otpad..sta je sa Zvezdinom skolom..ispali smo iz Evrope, sada nam "veliko iskustvo" ovakvih igraca nije potrebno..dajte deci sansu..napravite jednog igraca..Imamo Lazovica koji greje klupu..zasto?? Da bi prosle sezone igrao lazetic (cak i nije bio los), a ove godine da biste vratili Koromana..ma daj bre..doookle vise..vec kada nema Evrope, neka igraju deca, da steknu iskustvo..ne bi li se uskoro pojavio neki Zvezdin talenat..smesno je koliko dugo nismo izbacili niti jednog igraca..ali stvarno.. Skauting je ocajan..samo kada vidite koga su oni sve precrtali..Jovetic i Vukcevic su prvo bili ponudjeni Zvezdi..D.Savicevic ih je preporucio..i nista..Kolarov oteran..Palasios..Kleo..promasaji koji su nas kostali na desetine miliona evra.. Strasno koliko gresaka... Nadam se da nece upropastiti i Vesovica..Lazovica..a Milijas i Milovanovic..sta reci za ta "pojacanja"..

totti

pre 13 godina

@Nije taj vise ni za Zvezdu, kao i Milovanovic sto nije, kao i sto Smiljanic nije vise ni za Partizan, a ni Babovic, i tako dalje, i tako dalje...


Nemoj Lolu u isti koš sa ovima, Lola je jedan od najzaslužnijih za LŠ

Cici

pre 13 godina

Koliko je pametno za Zvezdu da Milijas dodje na pozajmicu, zavisi od obaveza koje Zvezda mora da ispuni.
Da li ce placati i koliko fudbalera koga kasnije ne moze da proda je najbitnije u celoj ovoj prici, kada se zna da nema prihoda od evropskih takmicenja u ovoj godini a samim tim ni Milijasevog doprinosa punjenju kase koja je poodavno u debelom minusu.

pavinho

pre 13 godina

Kako je moguće da nije u prvom planu vulverhamptona,pa mene su svi na ovom forumu uvjeravali da je on 2 klase bolji od modrića???

iron Maiden

pre 13 godina

Pa tako ti je u nasem fudbalu kad propadnesh u inostranstvunazad u maticni klub odakle si i otishao ako hoce da te prime nazad i u svojoj glavi i dalje umisljash da si zvezda c c c

Boze pomozi

pre 13 godina

boze pomozi!
Da li je neko u upravi Crvene Zvezde gledao upravo zavrseno SP u fudbalu? Da li su videli da spori fudbaleri (Milijas) ne mogu da igraju ni za najgore timove? U tandemu Milijas-Milovanovic, i puzevi ce biti prebrzi za Zvezdinu sredinu? Molio bih tandem Lukic-VESIC/adzic-tzv.navijaci da odmah napuste stadion i sever!!!
M'rs iz Zvezde!

blokovi

pre 13 godina

balava deco ne komentarisite ako nemate sta pametno da kazete,a stadion niste videli sem na netu
mozda on nije za englesku,ali za srbiju jeste itekako...mozda je i spor,al cik,uzmi mu loptu,mozda nije sto posto spreman ali svaki njegov sut na gol i centarsut su 70% opasnos po protivnicki gol...ajde miki,samo peglaj,malo manje pljugica i kondicija...sve ce biti ok...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ukoliko je vest tacna ovo bi trebalo biti veliko pojacanje za Zvezdu. Meni je samo zao da se samo Zvezda i partizan pojacavaju. Voleo bih da i druge ekipe mogu da kupe par pojacanja pa da onda uzivamo u kvalitetnijoj domacoj ligi.

мени је оваога доста

pre 13 godina

боље да кажемо да нам је циљ борба за опстанак и да направимо тим од 23 играча млађих од 23 године и да кренемо да играмо фудбал. наравно, пре свега да доведемо ђукића или муслина. уосталом, вероватно да би и резултати и игра биљи бољи са лазовићем, мугошом, калуђеровићем, вешовићем и неким омладинцима од по 17 година, ако треба, него што су са, да простите, пропалитетима, као што су короман, тошић, ђорђевић, миловановић, милијаш...
чему све то уопште води? шта је циљ? борба за друго место и рад по систему "држи воду док мајстори оду"? ове сезоне друго место следеће четврто, оне тамо 10. уз очекивану изјаву "дуг је сада нарастао на 45 милиона евра".
гробари су нам претерано одмакли и то не због само због томислава и пенала, већ, пре свега, захваљујући нашим аутоголовима на организационом плану. лукић, аџић, кристић, делије... шта, они као треба да направе европски клуб?

Marko Nis

pre 13 godina

Ma nije Milijas bomba prelaznog roka on ce u Partizan a bombe u Zvezdi ce verovatno da budu Boja,Rnic i R. Ilic...Tako je sad u trendu.

Žika

pre 13 godina

Nenad je pre svega dobar lik. Beogradsko dete i veliki Zvezdaš.
Mogao bi da igra malo brže i odgovornije, ali nema Dragana Stojkovića nigde više :((

Marko

pre 13 godina

Ja svakom nasem igracu zelim sve najbolje, ali na zalost mi nije jasno sta ovaj Milijas ima da ponudi reprezentaciji. Onog Zigica na SP su nasi jedino mogli da gadjaju u glavu, nikakvu drugu igru nije imao, pa valjda zato i Milijas je dve godine bio u timu da gadja Zigica u glavu pa da lopte ili ode kod nasih napadaca ili u gol. Posle smo lepo stavili Ninkovica u sredinu i videlo se da mozemo lepo da igramo sa sredinom terena a i Zigic nije vise igrac na kog treba da se igra, pa samim tim i ovaj Milijas treba da ustupi mesto Kuzmanovicu i Kacaru koji solidno igraju u Nemackoj i u dobrim su godinama...Barem ja tako mislim, videcemo.

atza87

pre 13 godina

Nije gomilanje ako planiraju da prodaju Bogdanovica, pa cak i Isaha ili Savia, sto bi po meni trebali da urade.. videcete sve ce to napustiti klub na polusezonu, bar jedno 5-6 igraca a po meni bi trebalo jedno 10 jer ih ima toliko ako ne i vise koji nece odigrati sve ukupno 2 meca..

grobar-españa

pre 13 godina

Daj boze i daj boze da se vrate svi koji greju klupe po tamo nekim Vulverhemptonima i sl. a narocito daj boze da talentovani klinci nauce da je najbolje steci pravu afirmaciju u maticnom klubu pa tek onda put pod noge.
I da klubovi uzmu po 5-10 miliona za obestecenja po igracu,pa da sve to zajedno pocne da lici na nesto a ne ovo...ovo...

Koljeno

pre 13 godina

(da_ne, 30. avgust 2010 13:08)
ee bre kao prvo...da su dosli Zigic, Pantelic, Kovacevic rek'o bi sto su dosli oni, treba nam Milijas...jos bi nabrojao razloge kao na primer ,,Zigic je depresivan, Pantelica nisu zvali u reprezentaciju, Kovacevic ne igra u Lansu''...a kao drugo da li ti zaista mislis da Zvezda moze sebi da priusti bilo koga od tih igraca??? Seti se sta je bilo pre dve sezone, pa onda pricaj...Krivo mi je kad vidim ovakve komentare od, nazovi, navijaca Zvezde...

Šerbet!

pre 13 godina

Samo gomilanje igrača na istim pozicijama, da se prikriju drugi, mnogo krupniji problemi, a uprava ispadne sposobna. Milijaš jeste pojačanje, ali oporavak i stabilizacija timu nisu ni na vidiku.

zaz

pre 13 godina

i onda je mrmot zamotao cokoladu.....
A Deki Stankovic?
Sta mislite o njemu???
Ili o Rambu???
Kad nece klinci da trce, ima penzionera :))))
ADZICU ODLAZI....

?????!!!!!!

pre 13 godina

Alo uprava sta radite to?! Pa Koroman i Miljias su bili glavni problem u svlacionici pre par godina a sad ih vracate! Sto, da opet oni sastavljaju tim?!
Lukicu podrzavao sam te ali sad je dosta!!! Ili pokazi nesto konkretno ili ODLAZI !!!

dz

pre 13 godina

Dobra vest ukoliko je tačna.Uz adekvatnog trenera i eventualno još neko pojačanje sadašnja uprava mogla bi da se malo "izvadi" za velike promašaje i donese koliko-toliko mir u klubu.

Shuluburic

pre 13 godina

Nije taj vise ni za Zvezdu, kao i Milovanovic sto nije, kao i sto Smiljanic nije vise ni za Partizan, a ni Babovic, i tako dalje, i tako dalje...

Raja

pre 13 godina

Lepo je što se naši igrači vraćaju, ali nam to otkriva i jednu poražavajuću činjenicu. Izgleda da naš fudbal više nije u stanju da proizvodi igrače koji mogu da igraju u jakim evropskim ligama (čak ni u drugorazrednim klubovima). Najbolji strelac naše lige - Mrđa - odlazi u malo poznati švajcarski klub Sion. Žigić ne može da se izbori za mesto u prvih 11 u Birmingemu, Milijaša (bio najbolji igrač domaćeg prvenstva) otkači Vulverhempton, Laneta su navijači Liverpula već otpisali itd. O tome bi trebalo da razmisle gospoda u FSS-u...

Dragojlo

pre 13 godina

Bio su i Milijas i Koroman i subasic i Molovanovic i sta su uradili ??? NISTA. Kao sto ni sad nece uraditi samo ce dzabe zauzimati mesto nekom mladom igracu.Ovaj Adzic kao da kompletira tim za splavove a ne za titulu.Svasta.

Srboljub

pre 13 godina

Citam komentare i ne verujem...Mozda jeste spor igrac,ali je znalac,medju top 3,ako ne i prvi u nasoj ligi,deli lopte kao rukom.Takvog treba imati u timu,neka trci za njega neko,ali znas da ce ti ovaj namestiti ni iz cega priliku.Pominje se gomilanje igraca? Kojih? Guma,Savio,Jeremic,Nikolic? Pa to je tip igraca za Big Bul iz Bacinaca! Zaboravljate da je resio sam 5 derbija..Samo ti dodji u Zvezdu Nenade,i ne brini nista...

sami

pre 13 godina

E moji "vi" odlazite preko za silnim milionima, pa se vracate posle god. dve i popunjavate mesto mladjim igracima, strasno, nikad mi necemo nesto napraviti u evropi ostace 91. ZVEZDI i busen trave partizanu !!!

Vlada

pre 13 godina

Ove vesti sam se naviše plašio. Milijaš je fudbaler koji ne može da igra savremeni fudbal i nigde u evropi zbog svoje sporosti.To je igrač koji pretrči na utakmici najviše 8 kilometra kao u doba Šekularca jer ne može više fizički.On je glavni razlog što predhodnih godina nismo imali sredinu terena jer ga je svaki ali bukvalno svaki igrač iz naše lige nadtrčao.Sa Milijašem u sredini terena lako je igrati protiv zvezde-samo kroz sredinu i nema promašaja.Ako se pođe napred on nema fizičke sposobnosti da stigne igrača i da preseče akciju. On može da igra samo u malom klubu koji igra defanzivno i brani se.Šta su nam samo radili pre neku godinu oni kiprani preko sredine sa Milijašem.Pa ne mogu da verujem božeeee.Katastrofa.

мој мали би боље водио клуб

pre 13 godina

Боље да кажемо да нам је циљ борба за опстанак и да направимо тим од 23 играча млађих од 23 године и да кренемо лагано. Наравно и да доведемо Ђукића или Муслина. На крају, ја мислим да би и резултати и игра биљи бољи са лазовићем, мугошом, калуђеровићем, вешовићем и неким омладинцима од по 17 година, ако треба, него што су са, да простите, пропалитетима, као што су короман, тошић, ђорђевић, миловановић, милијаш...
чему све то уопште води? шта је циљ? борба за друго место по систему "држи воду док мајстори оду". ове сезоне друго место следеће четврто, оне тамо 10. уз изјаву "дуг је 45 милиона евра".
гробари су нам претерано одмакли и то не захваљујући "пеналима који су свирани њима а нису нама", већ захваљујући нашим аутоголовима на организационом плану. лукић, аџић, кристић, делије... они као треба да направе европски клуб. ма важи...

BazzGrobar

pre 13 godina

Neka se vrati,ja bih iskreno voleo jaca ce nam biti liga za jos jednog reprezentativca...mada ce tesko doci u ovu zvezdu!Mozda na kraju dodje u Partizan hahahahah

krle

pre 13 godina

1. rečenica:Milijaš je trenutno član Vulverhemptona, ali nije u prvom planu te ekipe.

2. rečenica:Ove nedelje Milijaša očekuju izazovi u dresu nacionalnog tima.

Čini mi se da je prva rečenica sa drugom nespojiva.

zvezdausrcu

pre 13 godina

ako ti je ovo najavljivana bomba Adzicu, onda stvarno vise nemam snage da komentarisem tvoje poteze....UPRAVA NAPOLJE AKO CE DA STOJE IZA ODLUKA OVOG PRIUCENOG FUDBALSKOG STURCNJAKA

Nemam pojma

pre 13 godina

Zasto ne igraju mugosa, binic i lazovic? Mugosa je dobio sut-kartu(na pozajmici je u buducnosti), a za binica je bolje sto ne igra. nije to Dragisa nego Vladan a on je tanak, iako je igrao sa Barosem u mladjim kategorijama Sparte iz praga. Nije mi jasno zasto svi prizivaju da ubaci Lazovica, ja uopste ne znam kako taj decko igra, a ovde ga predstavljate kao vrhunskog igraca. Ne znam samo gde ste se nagledali njegove vrhunske igre osim ako je stvarno dominirao u periodu dok je igrao za borac a koliko se secam i nije bas. Na pripremama i nije bas ostavio sjajan utisak kako se secam izvestaja a nije se naigrao ni za mladu reprezentaciju. Ne znam samo zasto ga nisu pusttili u grashopers kad ne racunaju na njega

Anony

pre 13 godina

Najvise mrzim fubalere koji propadnu zbog fizickog nerada.Cim zarade za A8 prestaju da trce,treniraju i krenu da se vucu po terenu.Klasika naseg fudbala.

нема потребе

pre 13 godina

мени је све једно. некад ми је био омиљени играч, али кад га упоредим са једним луковићем, који се, после добре сезоне, око месец дана сам, по посебном програму припремао за СП (то је прави професионалац), где је био један од наших најбољих играча, видим колико је Милијаш неозбиљан. он је преседео сезону на трибинама, и уместо да се сам спреми (макар физички) за СП, где је требало да буде главни организатор наше игре, он долази у жалосном стању - једва хода по терену (о трчању да не говорим). И поврх свега пуши дуван. играч таквог менталитета не треба да долази у звезду. осим ако је неки баш вансеријски геније, што милијаш ипак није

bane sine

pre 13 godina

Nastavak niza sjajnih poteza za nas grobare! Jos da Lukicu prodamo Radisu Ilica na neku foru i da komsinica vrati Pericu Ognjenovica i za mene je ovaj prelazni rok idealan!

Marko Gavrilovic

pre 13 godina

Sa njim i Dekijem Milovanovicem imacemo najbrzi vezni red u ligi :-))) Samo im jos fali Guma Bogdanovic ili Savio pa da budu trio fantastiko :-))) Bez obzira na brzinu, Milijas je vrhunski igrac i bio bi veliko pojacanje za Zvezdu. Ja sam protiv bilo kakve pozajmice jer na dugi rok Zvezda nema nikakve koristi od pozajmljenih igraca. Dakle, samo ako ima para da se Milijas kupi onda njegov dolazak stvarno vredi. Mislim da Zvezda vodi pogresnu transfer politiku.U timu Zvezde ne vidim mladog igraca koji se za godinu-dve moze prodati. Tu ne racunam Kaludjerovica jer samo sto je stigao pa bi bilo izlisno govoriti odmah o prodaji. Pozdravljam i dolazak Ganca, jer je takodje mlad i treba mu otvoriti mesto u prvoj postavi. Mislim da je velika glupost prodaja Savica Bordou. Trebalo ga je gurati i napraviti od njega vrhunskog stopera i prodati ga za velike pare a ne zadovoljavati se sicom. Ne verujem da pored rupe kakva je Djordjevic nije imao mesta a u Bordou je odmah dobio sansu. Zato Adzicu okreni se kupovini mladih i PERSPEKTIVNIH igraca, plati ih u celosti( a ne buducim transfer procentima) i forsirajte ih, pravite tim i pravite igrace za velike timove, one medju kojima mi odavno vise nismo. Samo tako Zvezda moze da se izvuce iz dugova i saceka privatizaciju i neka, nadam se za Zvezdu a i sve nas,njene navijace mnogo srecnija vremena. Batalite vise pozajmice, vracanja igraca 0d 25,26,27 godina, kupovine bivsih pionira koji do 25 nisu postojali na mapi i igrali po okruznim ligama a sada su najednom stasali za prvi tim. I najbitnije od svega, okrenite se omladinskoj skoli i stvaranje igraca. Ako jedna Barsa moze da ima 6 igraca u prvoj postavi iz svoje skole i sa njima osvoji ligu sampiona, moze valjda i Zvezda da napravi nekog igraca barem za ovu nasu mucenu prvu ligu.

da_ne

pre 13 godina

Stace nam Milijas?
Sto ne vrate Muslina, Lukovica, Bisevca, Boska Jankovica, Pantelica, Zigica, Lazetica, Kovacevica, nego vracaju Milijasa..........

germinal

pre 13 godina

nista sad nam fale jos samo dva tri vezna i sve smo zavrsili..ne znam samo ko ce da ih trenira i ko ce da daje golove????i sta ih sad dovodite kad smo ispali iz evrope i to na pozajmice, ne kapiram..kao da se neko igra menadzera ali lose.

Balansero

pre 13 godina

Tu mu je i mesto i to bas u ovakvoj Zvezdi.
Dajte mu i kapitensku traku, trecepozivcu iz Vulvertamonesto. Da bude jasno gde ste, bez dileme.

Milos

pre 13 godina

Haha, bas sam malopre citao vest o tome kako je prikovan za klupu u klubu i guglao koliko ima godina jer bi mozda bilo dobro da se vrati u Zvezdu.

bane

pre 13 godina

hm pa nije fora oni bi morali partizanovce poceti kupovati nije mi jasno da ovih zvjezdasa i ima vise kad to sve partizan uze sebi mozda i napravi nesto

Stefan

pre 13 godina

Dobra vest! Nadam se samo da je gospodin Milijas u Engleskoj znacajno poboljsao fizicku spremu, i da ce biti znacajno aktivniji (inace je vrlo pasivan, i ,,bezi`` od lopte), i da nece cekati samo neki slobodan udarac ili penal, da pokaze kakav sut ima.
Puno srece gospodinu Milijasu.

marko

pre 13 godina

Још један спор играч. Савремени фудбал не трпи споре фудбалере као што каже Мурињо.
Миловановић, Милијаш, Богдановић итд.Сви спори.Нема перспективе са тим везним редом. Обрана не може да закрпи све рупе које та веза може да створи. Мугоша, Лазовић и Бинић су млађи и бржи али никада неће добити шансу. Зашто?

slavoljub muslin

pre 13 godina

IZ POUZDANIH IZVORA ZNAM DA JE ZALAGANJE U KLUBU,POJEDINIH IGRACA POVRATNIKA RAVNO NULI,AUTORITET TRENERA JE U MINUSU,SVE JE EXTRA,NEKA SE POJACAJU I ZIGICEM,DOK MENE NE ANGAZUJETE BICEMO VECITO DRUGI!!!

milos ncz

pre 13 godina

Milijas je uvek dobrodosao kuci. Naravno ne verujem da je on to zvucno pojacanje vec ocekujem da uz njega dodju jos jedan vezni i golgeter. Zvezda mi je sve...

Duka

pre 13 godina

Boze, boze, pa ovaj se brze vraca nego sto je otisao. Kad on nema mesta u raspalom Vulverhemptonu ccc...
I zar je on VELIKO pojacanje cije se ime drzi u strogoj tajnosti?!
Ako vec nemate para gospodo iz uprave za dobra pojacanja onda nemojte bar da nam servirate ovakve lazi pa da dovedete na kraju Milijasa!!!!

нема потребе

pre 13 godina

мени је све једно. некад ми је био омиљени играч, али кад га упоредим са једним луковићем, који се, после добре сезоне, око месец дана сам, по посебном програму припремао за СП (то је прави професионалац), где је био један од наших најбољих играча, видим колико је Милијаш неозбиљан. он је преседео сезону на трибинама, и уместо да се сам спреми (макар физички) за СП, где је требало да буде главни организатор наше игре, он долази у жалосном стању - једва хода по терену (о трчању да не говорим). И поврх свега пуши дуван. играч таквог менталитета не треба да долази у звезду. осим ако је неки баш вансеријски геније, што милијаш ипак није

slavoljub muslin

pre 13 godina

IZ POUZDANIH IZVORA ZNAM DA JE ZALAGANJE U KLUBU,POJEDINIH IGRACA POVRATNIKA RAVNO NULI,AUTORITET TRENERA JE U MINUSU,SVE JE EXTRA,NEKA SE POJACAJU I ZIGICEM,DOK MENE NE ANGAZUJETE BICEMO VECITO DRUGI!!!

Shuluburic

pre 13 godina

Nije taj vise ni za Zvezdu, kao i Milovanovic sto nije, kao i sto Smiljanic nije vise ni za Partizan, a ni Babovic, i tako dalje, i tako dalje...

marko

pre 13 godina

Још један спор играч. Савремени фудбал не трпи споре фудбалере као што каже Мурињо.
Миловановић, Милијаш, Богдановић итд.Сви спори.Нема перспективе са тим везним редом. Обрана не може да закрпи све рупе које та веза може да створи. Мугоша, Лазовић и Бинић су млађи и бржи али никада неће добити шансу. Зашто?

krle

pre 13 godina

1. rečenica:Milijaš je trenutno član Vulverhemptona, ali nije u prvom planu te ekipe.

2. rečenica:Ove nedelje Milijaša očekuju izazovi u dresu nacionalnog tima.

Čini mi se da je prva rečenica sa drugom nespojiva.

Anony

pre 13 godina

Najvise mrzim fubalere koji propadnu zbog fizickog nerada.Cim zarade za A8 prestaju da trce,treniraju i krenu da se vucu po terenu.Klasika naseg fudbala.

bane sine

pre 13 godina

Nastavak niza sjajnih poteza za nas grobare! Jos da Lukicu prodamo Radisu Ilica na neku foru i da komsinica vrati Pericu Ognjenovica i za mene je ovaj prelazni rok idealan!

Raja

pre 13 godina

Lepo je što se naši igrači vraćaju, ali nam to otkriva i jednu poražavajuću činjenicu. Izgleda da naš fudbal više nije u stanju da proizvodi igrače koji mogu da igraju u jakim evropskim ligama (čak ni u drugorazrednim klubovima). Najbolji strelac naše lige - Mrđa - odlazi u malo poznati švajcarski klub Sion. Žigić ne može da se izbori za mesto u prvih 11 u Birmingemu, Milijaša (bio najbolji igrač domaćeg prvenstva) otkači Vulverhempton, Laneta su navijači Liverpula već otpisali itd. O tome bi trebalo da razmisle gospoda u FSS-u...

Stefan

pre 13 godina

Dobra vest! Nadam se samo da je gospodin Milijas u Engleskoj znacajno poboljsao fizicku spremu, i da ce biti znacajno aktivniji (inace je vrlo pasivan, i ,,bezi`` od lopte), i da nece cekati samo neki slobodan udarac ili penal, da pokaze kakav sut ima.
Puno srece gospodinu Milijasu.

Marko Gavrilovic

pre 13 godina

Sa njim i Dekijem Milovanovicem imacemo najbrzi vezni red u ligi :-))) Samo im jos fali Guma Bogdanovic ili Savio pa da budu trio fantastiko :-))) Bez obzira na brzinu, Milijas je vrhunski igrac i bio bi veliko pojacanje za Zvezdu. Ja sam protiv bilo kakve pozajmice jer na dugi rok Zvezda nema nikakve koristi od pozajmljenih igraca. Dakle, samo ako ima para da se Milijas kupi onda njegov dolazak stvarno vredi. Mislim da Zvezda vodi pogresnu transfer politiku.U timu Zvezde ne vidim mladog igraca koji se za godinu-dve moze prodati. Tu ne racunam Kaludjerovica jer samo sto je stigao pa bi bilo izlisno govoriti odmah o prodaji. Pozdravljam i dolazak Ganca, jer je takodje mlad i treba mu otvoriti mesto u prvoj postavi. Mislim da je velika glupost prodaja Savica Bordou. Trebalo ga je gurati i napraviti od njega vrhunskog stopera i prodati ga za velike pare a ne zadovoljavati se sicom. Ne verujem da pored rupe kakva je Djordjevic nije imao mesta a u Bordou je odmah dobio sansu. Zato Adzicu okreni se kupovini mladih i PERSPEKTIVNIH igraca, plati ih u celosti( a ne buducim transfer procentima) i forsirajte ih, pravite tim i pravite igrace za velike timove, one medju kojima mi odavno vise nismo. Samo tako Zvezda moze da se izvuce iz dugova i saceka privatizaciju i neka, nadam se za Zvezdu a i sve nas,njene navijace mnogo srecnija vremena. Batalite vise pozajmice, vracanja igraca 0d 25,26,27 godina, kupovine bivsih pionira koji do 25 nisu postojali na mapi i igrali po okruznim ligama a sada su najednom stasali za prvi tim. I najbitnije od svega, okrenite se omladinskoj skoli i stvaranje igraca. Ako jedna Barsa moze da ima 6 igraca u prvoj postavi iz svoje skole i sa njima osvoji ligu sampiona, moze valjda i Zvezda da napravi nekog igraca barem za ovu nasu mucenu prvu ligu.

Dragojlo

pre 13 godina

Bio su i Milijas i Koroman i subasic i Molovanovic i sta su uradili ??? NISTA. Kao sto ni sad nece uraditi samo ce dzabe zauzimati mesto nekom mladom igracu.Ovaj Adzic kao da kompletira tim za splavove a ne za titulu.Svasta.

zaz

pre 13 godina

i onda je mrmot zamotao cokoladu.....
A Deki Stankovic?
Sta mislite o njemu???
Ili o Rambu???
Kad nece klinci da trce, ima penzionera :))))
ADZICU ODLAZI....

Vlada

pre 13 godina

Ove vesti sam se naviše plašio. Milijaš je fudbaler koji ne može da igra savremeni fudbal i nigde u evropi zbog svoje sporosti.To je igrač koji pretrči na utakmici najviše 8 kilometra kao u doba Šekularca jer ne može više fizički.On je glavni razlog što predhodnih godina nismo imali sredinu terena jer ga je svaki ali bukvalno svaki igrač iz naše lige nadtrčao.Sa Milijašem u sredini terena lako je igrati protiv zvezde-samo kroz sredinu i nema promašaja.Ako se pođe napred on nema fizičke sposobnosti da stigne igrača i da preseče akciju. On može da igra samo u malom klubu koji igra defanzivno i brani se.Šta su nam samo radili pre neku godinu oni kiprani preko sredine sa Milijašem.Pa ne mogu da verujem božeeee.Katastrofa.

Balansero

pre 13 godina

Tu mu je i mesto i to bas u ovakvoj Zvezdi.
Dajte mu i kapitensku traku, trecepozivcu iz Vulvertamonesto. Da bude jasno gde ste, bez dileme.

zvezdausrcu

pre 13 godina

ako ti je ovo najavljivana bomba Adzicu, onda stvarno vise nemam snage da komentarisem tvoje poteze....UPRAVA NAPOLJE AKO CE DA STOJE IZA ODLUKA OVOG PRIUCENOG FUDBALSKOG STURCNJAKA

milos ncz

pre 13 godina

Milijas je uvek dobrodosao kuci. Naravno ne verujem da je on to zvucno pojacanje vec ocekujem da uz njega dodju jos jedan vezni i golgeter. Zvezda mi je sve...

Duka

pre 13 godina

Boze, boze, pa ovaj se brze vraca nego sto je otisao. Kad on nema mesta u raspalom Vulverhemptonu ccc...
I zar je on VELIKO pojacanje cije se ime drzi u strogoj tajnosti?!
Ako vec nemate para gospodo iz uprave za dobra pojacanja onda nemojte bar da nam servirate ovakve lazi pa da dovedete na kraju Milijasa!!!!

dz

pre 13 godina

Dobra vest ukoliko je tačna.Uz adekvatnog trenera i eventualno još neko pojačanje sadašnja uprava mogla bi da se malo "izvadi" za velike promašaje i donese koliko-toliko mir u klubu.

Milos

pre 13 godina

Haha, bas sam malopre citao vest o tome kako je prikovan za klupu u klubu i guglao koliko ima godina jer bi mozda bilo dobro da se vrati u Zvezdu.

germinal

pre 13 godina

nista sad nam fale jos samo dva tri vezna i sve smo zavrsili..ne znam samo ko ce da ih trenira i ko ce da daje golove????i sta ih sad dovodite kad smo ispali iz evrope i to na pozajmice, ne kapiram..kao da se neko igra menadzera ali lose.

Žika

pre 13 godina

Nenad je pre svega dobar lik. Beogradsko dete i veliki Zvezdaš.
Mogao bi da igra malo brže i odgovornije, ali nema Dragana Stojkovića nigde više :((

schweinsteiger

pre 13 godina

Evo zasto je nasa Zvezda losa. Dok Partizan dovodi prava pojacanja, mi dovodimo propalitete. Umesto nekog brzog i probojnog igraca, mi dovodimo Milijasa koga Antic bezuspesno forsira na stetu reprezentacije kao i onog Racu Petrovica. Doveli smo Karleusu koji otkako je dosa nije uputio ama bas nijedan dobar centarsut. Milovanovica necu da komentarisem. Jedino skidam kapu za Adija.

Petar

pre 13 godina

Ko god kaze da Milijas nije odlicno pojacanje za Zvezdu ili je zlonameran ili nema blage veze sa zivotom. Spor je. Pa sta. Njegov zadatak je da prosledjuje lopte, a ne da tci sa njom i probija. Njemu samo treba dati bitniju ulogu od one koju ima u reprezentaciji i dati mu ulogu plejmejkera, a ne zadnjeg veznog da mora da juri za protivnickim igracima i pokriva celu sredinu terena, pa ga onda fudbalski znalci pljuju kako nema pojma. Stavite Vidica na desnog beka pa da vidimo kako bi igrao kada mu prikljucite i ofanzivne zadatke. To je taj princip. Neki igraci igraju samo jednu ulogu, prosto nisu univerzalci. A to sto se nije snasao u Vulvsima, Boze moj. Za nasu ligu je i dalje odlican.

Šerbet!

pre 13 godina

Samo gomilanje igrača na istim pozicijama, da se prikriju drugi, mnogo krupniji problemi, a uprava ispadne sposobna. Milijaš jeste pojačanje, ali oporavak i stabilizacija timu nisu ni na vidiku.

?????!!!!!!

pre 13 godina

Alo uprava sta radite to?! Pa Koroman i Miljias su bili glavni problem u svlacionici pre par godina a sad ih vracate! Sto, da opet oni sastavljaju tim?!
Lukicu podrzavao sam te ali sad je dosta!!! Ili pokazi nesto konkretno ili ODLAZI !!!

Stevan

pre 13 godina

Bombe,kamioni,avioni.........Adzicu koga lozis ti bre?Niti imamo trenera,niti si doveo pojacanja dovoljno konkurentna koja ce se suprostaviti ocigledno sada mnogo jacem partizanu.Ili predji sa reci na dela ili putuj!

sami

pre 13 godina

E moji "vi" odlazite preko za silnim milionima, pa se vracate posle god. dve i popunjavate mesto mladjim igracima, strasno, nikad mi necemo nesto napraviti u evropi ostace 91. ZVEZDI i busen trave partizanu !!!

blokovi

pre 13 godina

balava deco ne komentarisite ako nemate sta pametno da kazete,a stadion niste videli sem na netu
mozda on nije za englesku,ali za srbiju jeste itekako...mozda je i spor,al cik,uzmi mu loptu,mozda nije sto posto spreman ali svaki njegov sut na gol i centarsut su 70% opasnos po protivnicki gol...ajde miki,samo peglaj,malo manje pljugica i kondicija...sve ce biti ok...

da_ne

pre 13 godina

Stace nam Milijas?
Sto ne vrate Muslina, Lukovica, Bisevca, Boska Jankovica, Pantelica, Zigica, Lazetica, Kovacevica, nego vracaju Milijasa..........

BazzGrobar

pre 13 godina

Neka se vrati,ja bih iskreno voleo jaca ce nam biti liga za jos jednog reprezentativca...mada ce tesko doci u ovu zvezdu!Mozda na kraju dodje u Partizan hahahahah

Boze pomozi

pre 13 godina

boze pomozi!
Da li je neko u upravi Crvene Zvezde gledao upravo zavrseno SP u fudbalu? Da li su videli da spori fudbaleri (Milijas) ne mogu da igraju ni za najgore timove? U tandemu Milijas-Milovanovic, i puzevi ce biti prebrzi za Zvezdinu sredinu? Molio bih tandem Lukic-VESIC/adzic-tzv.navijaci da odmah napuste stadion i sever!!!
M'rs iz Zvezde!

Marko Nis

pre 13 godina

Ma nije Milijas bomba prelaznog roka on ce u Partizan a bombe u Zvezdi ce verovatno da budu Boja,Rnic i R. Ilic...Tako je sad u trendu.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ukoliko je vest tacna ovo bi trebalo biti veliko pojacanje za Zvezdu. Meni je samo zao da se samo Zvezda i partizan pojacavaju. Voleo bih da i druge ekipe mogu da kupe par pojacanja pa da onda uzivamo u kvalitetnijoj domacoj ligi.

Srboljub

pre 13 godina

Citam komentare i ne verujem...Mozda jeste spor igrac,ali je znalac,medju top 3,ako ne i prvi u nasoj ligi,deli lopte kao rukom.Takvog treba imati u timu,neka trci za njega neko,ali znas da ce ti ovaj namestiti ni iz cega priliku.Pominje se gomilanje igraca? Kojih? Guma,Savio,Jeremic,Nikolic? Pa to je tip igraca za Big Bul iz Bacinaca! Zaboravljate da je resio sam 5 derbija..Samo ti dodji u Zvezdu Nenade,i ne brini nista...

мој мали би боље водио клуб

pre 13 godina

Боље да кажемо да нам је циљ борба за опстанак и да направимо тим од 23 играча млађих од 23 године и да кренемо лагано. Наравно и да доведемо Ђукића или Муслина. На крају, ја мислим да би и резултати и игра биљи бољи са лазовићем, мугошом, калуђеровићем, вешовићем и неким омладинцима од по 17 година, ако треба, него што су са, да простите, пропалитетима, као што су короман, тошић, ђорђевић, миловановић, милијаш...
чему све то уопште води? шта је циљ? борба за друго место по систему "држи воду док мајстори оду". ове сезоне друго место следеће четврто, оне тамо 10. уз изјаву "дуг је 45 милиона евра".
гробари су нам претерано одмакли и то не захваљујући "пеналима који су свирани њима а нису нама", већ захваљујући нашим аутоголовима на организационом плану. лукић, аџић, кристић, делије... они као треба да направе европски клуб. ма важи...

Koljeno

pre 13 godina

(da_ne, 30. avgust 2010 13:08)
ee bre kao prvo...da su dosli Zigic, Pantelic, Kovacevic rek'o bi sto su dosli oni, treba nam Milijas...jos bi nabrojao razloge kao na primer ,,Zigic je depresivan, Pantelica nisu zvali u reprezentaciju, Kovacevic ne igra u Lansu''...a kao drugo da li ti zaista mislis da Zvezda moze sebi da priusti bilo koga od tih igraca??? Seti se sta je bilo pre dve sezone, pa onda pricaj...Krivo mi je kad vidim ovakve komentare od, nazovi, navijaca Zvezde...

mizzuno

pre 13 godina

ma sta ce nam te isluzene rage koje nemaju kvalitet ni za prosecne evropske timove. pa taj wolwrhempton je na dnu prve engleske lige i ako milijas u takvoj ekipi nemoze da izbori mesto u prvih 11 u zvezdi nema sta trazi, kao ni milovanovic. sputavaju mlade igrace zeljne uspeha i dokazivanja. svi oni zinuli na pare a pravi kvalitet se vidi cim odu u evropu. pa malo je nasih igraca u poslednjih 10 godina napravilo ozbiljniju karijeru u evropi. uglavnom, kad otputujete nevracajte se nikad vise u zvezdu.

Marko

pre 13 godina

Ja svakom nasem igracu zelim sve najbolje, ali na zalost mi nije jasno sta ovaj Milijas ima da ponudi reprezentaciji. Onog Zigica na SP su nasi jedino mogli da gadjaju u glavu, nikakvu drugu igru nije imao, pa valjda zato i Milijas je dve godine bio u timu da gadja Zigica u glavu pa da lopte ili ode kod nasih napadaca ili u gol. Posle smo lepo stavili Ninkovica u sredinu i videlo se da mozemo lepo da igramo sa sredinom terena a i Zigic nije vise igrac na kog treba da se igra, pa samim tim i ovaj Milijas treba da ustupi mesto Kuzmanovicu i Kacaru koji solidno igraju u Nemackoj i u dobrim su godinama...Barem ja tako mislim, videcemo.

grobar-españa

pre 13 godina

Daj boze i daj boze da se vrate svi koji greju klupe po tamo nekim Vulverhemptonima i sl. a narocito daj boze da talentovani klinci nauce da je najbolje steci pravu afirmaciju u maticnom klubu pa tek onda put pod noge.
I da klubovi uzmu po 5-10 miliona za obestecenja po igracu,pa da sve to zajedno pocne da lici na nesto a ne ovo...ovo...

Zlatko

pre 13 godina

Svaka njemu čast za nekadašnje igre u Zvezdi, i svaka čast za reprezentativni status, ali moje skromno mišljenje je da nam ne treba u ovom trenutku i da bi bio višak, tj samo gomilanje igrača, jer već sada imamo bar 3-4 igrača viška. Trener zna najbolje, sa tim je momcima svaki dan (mislim u smislu da zna šta ko može da odigra), ali moje kombinacije bi bile:
A) 4 vezna (romb), dva špica:
Isah
Lazović Vešović
Kadu (Milovanović)
Kaluđerović Trifunović

Znam da su i Lazović i Vešović za desnu stranu, ali to kažem, videti na treningu da li neko može da igra levo. Ako ne, neka Koroman igra levo.
B) tri vezna, tri špica (SF za naše trenere): Ako može ono iz prethodne postavke za Lazovića i Vešovića, u špicu dodati Jeftića (ok, znam da ima problema sa povredom, pričam uopšteno). Ako ono u sredini ne može onda:
Isah
Lazović Koroman

Vešović Kaluđerović Trifunović

Po ovoj postavci mnogo je više kombinatorike, jer može se igrati sa jednim klasičnim i dva malo povučena, sa Subašićem i Perovićem. Pri tome su navedena imena samo primer, naravno da nemam ništa ni protiv Jeftića. Pri tome u tim mojim kombinacijama nema Milovanovića, Jeremića, Mugoše, Savia, u drugoj varijanti Kadua, u prvoj Koromana, pa hajde da kažemo i Bogdanovića. Dakle zavisi od postavke, ali to je već 5-6 veznih igrača viška, tj igrača koji nemaju mesta na terenu u isto vreme.
Opet ponavljam, to je samo moje skromno mišljenje i skromno viđenje postavke s obzirom na postojeći igrački kadar. Ali našim trenerima, čast izuzecima, (na moju žalost ti uzuzeci su se pojavili kod komšija), je bitnije da pobede sa 1:0, nego sa 4:3.

мени је оваога доста

pre 13 godina

боље да кажемо да нам је циљ борба за опстанак и да направимо тим од 23 играча млађих од 23 године и да кренемо да играмо фудбал. наравно, пре свега да доведемо ђукића или муслина. уосталом, вероватно да би и резултати и игра биљи бољи са лазовићем, мугошом, калуђеровићем, вешовићем и неким омладинцима од по 17 година, ако треба, него што су са, да простите, пропалитетима, као што су короман, тошић, ђорђевић, миловановић, милијаш...
чему све то уопште води? шта је циљ? борба за друго место и рад по систему "држи воду док мајстори оду"? ове сезоне друго место следеће четврто, оне тамо 10. уз очекивану изјаву "дуг је сада нарастао на 45 милиона евра".
гробари су нам претерано одмакли и то не због само због томислава и пенала, већ, пре свега, захваљујући нашим аутоголовима на организационом плану. лукић, аџић, кристић, делије... шта, они као треба да направе европски клуб?

bane

pre 13 godina

hm pa nije fora oni bi morali partizanovce poceti kupovati nije mi jasno da ovih zvjezdasa i ima vise kad to sve partizan uze sebi mozda i napravi nesto

Nino

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem kakvih navijača Zvezde ovdje ima. Vjerovatno 90% njih nikada nije Zvezdu gledala ni na TV. Pa Milijaš bi bio bolji od polovine sadašnjeg tima Zvezde i kada bi igrao koristio samo jednu nogu i za to vrijeme držao oči zatvorene. Htjeli smo ga tada za šestu Zvezdinu Zvezdu, kleli se u njega i kukali kada je otišao a sada ovo. Kažu da je skup i zauzima mjesto nekom mladiću. E dragi moji "navijači" ne može i jare i pare. Ako hoćemo rezultate moramo se malo i ispružiti. Ne možemo kupiti sve najeftinije na tržištu a da to ujedno bude i najbolje. Svi se sada žalimo kako nam je igra nepovezana, bez sredine a sada kada treba da dodje igrač koji može to da nadoknadi kao ne treba nam. Imamo mlađe. A koga to uopšte na sredini imamo mlađeg?
Bogdanovića? Ili Isaha? Savia? Kadua? Koromana? Milovanovića? Koga "poznavaoci" fudbala i Zvezde? Možda da prvo pogledate ko igra ove godine za Zvezdu i kako pa da onda počnete da filozofirate. Ovako ste u najmanju ruku smiješni. A tebi Nenade ako dodješ dobro došao iako čisto sumnjam u to jer imaš kvalitet za Englesku i dokazaćeš to.

totti

pre 13 godina

@Nije taj vise ni za Zvezdu, kao i Milovanovic sto nije, kao i sto Smiljanic nije vise ni za Partizan, a ni Babovic, i tako dalje, i tako dalje...


Nemoj Lolu u isti koš sa ovima, Lola je jedan od najzaslužnijih za LŠ

Душан

pre 13 godina

@ hm pa nije fora oni bi morali partizanovce poceti kupovati nije mi jasno da ovih zvjezdasa i ima vise kad to sve partizan uze sebi mozda i napravi nesto
(bane, 30. avgust 2010 12:47)

нема код њих шта да се пробере..

atza87

pre 13 godina

Nije gomilanje ako planiraju da prodaju Bogdanovica, pa cak i Isaha ili Savia, sto bi po meni trebali da urade.. videcete sve ce to napustiti klub na polusezonu, bar jedno 5-6 igraca a po meni bi trebalo jedno 10 jer ih ima toliko ako ne i vise koji nece odigrati sve ukupno 2 meca..

Горан

pre 13 godina

Хе, хе,дупла круна за партизане оста санак пусти. Дувајте се ЛШ и победама над вашим филијалама до дербија...

iron Maiden

pre 13 godina

Pa tako ti je u nasem fudbalu kad propadnesh u inostranstvunazad u maticni klub odakle si i otishao ako hoce da te prime nazad i u svojoj glavi i dalje umisljash da si zvezda c c c

pavinho

pre 13 godina

Kako je moguće da nije u prvom planu vulverhamptona,pa mene su svi na ovom forumu uvjeravali da je on 2 klase bolji od modrića???

Nemam pojma

pre 13 godina

Zasto ne igraju mugosa, binic i lazovic? Mugosa je dobio sut-kartu(na pozajmici je u buducnosti), a za binica je bolje sto ne igra. nije to Dragisa nego Vladan a on je tanak, iako je igrao sa Barosem u mladjim kategorijama Sparte iz praga. Nije mi jasno zasto svi prizivaju da ubaci Lazovica, ja uopste ne znam kako taj decko igra, a ovde ga predstavljate kao vrhunskog igraca. Ne znam samo gde ste se nagledali njegove vrhunske igre osim ako je stvarno dominirao u periodu dok je igrao za borac a koliko se secam i nije bas. Na pripremama i nije bas ostavio sjajan utisak kako se secam izvestaja a nije se naigrao ni za mladu reprezentaciju. Ne znam samo zasto ga nisu pusttili u grashopers kad ne racunaju na njega

Cici

pre 13 godina

Koliko je pametno za Zvezdu da Milijas dodje na pozajmicu, zavisi od obaveza koje Zvezda mora da ispuni.
Da li ce placati i koliko fudbalera koga kasnije ne moze da proda je najbitnije u celoj ovoj prici, kada se zna da nema prihoda od evropskih takmicenja u ovoj godini a samim tim ni Milijasevog doprinosa punjenju kase koja je poodavno u debelom minusu.

Gigi

pre 13 godina

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim..dokle vise..ne vracajte igrace koji po godinu i vise nisu loptu sutnuli..dokle cete skupljati otpad..sta je sa Zvezdinom skolom..ispali smo iz Evrope, sada nam "veliko iskustvo" ovakvih igraca nije potrebno..dajte deci sansu..napravite jednog igraca..Imamo Lazovica koji greje klupu..zasto?? Da bi prosle sezone igrao lazetic (cak i nije bio los), a ove godine da biste vratili Koromana..ma daj bre..doookle vise..vec kada nema Evrope, neka igraju deca, da steknu iskustvo..ne bi li se uskoro pojavio neki Zvezdin talenat..smesno je koliko dugo nismo izbacili niti jednog igraca..ali stvarno.. Skauting je ocajan..samo kada vidite koga su oni sve precrtali..Jovetic i Vukcevic su prvo bili ponudjeni Zvezdi..D.Savicevic ih je preporucio..i nista..Kolarov oteran..Palasios..Kleo..promasaji koji su nas kostali na desetine miliona evra.. Strasno koliko gresaka... Nadam se da nece upropastiti i Vesovica..Lazovica..a Milijas i Milovanovic..sta reci za ta "pojacanja"..

DROW

pre 13 godina

Decko nije vredan ni Niskog radnikog,a kamoli Zvezde.Prvo zbog odnosa prema igri i na terenu ,a i van njega.Pratim ga jos od kad je igrao za Zemun,veliko razocarenje.

нема потребе

pre 13 godina

мени је све једно. некад ми је био омиљени играч, али кад га упоредим са једним луковићем, који се, после добре сезоне, око месец дана сам, по посебном програму припремао за СП (то је прави професионалац), где је био један од наших најбољих играча, видим колико је Милијаш неозбиљан. он је преседео сезону на трибинама, и уместо да се сам спреми (макар физички) за СП, где је требало да буде главни организатор наше игре, он долази у жалосном стању - једва хода по терену (о трчању да не говорим). И поврх свега пуши дуван. играч таквог менталитета не треба да долази у звезду. осим ако је неки баш вансеријски геније, што милијаш ипак није

BazzGrobar

pre 13 godina

Neka se vrati,ja bih iskreno voleo jaca ce nam biti liga za jos jednog reprezentativca...mada ce tesko doci u ovu zvezdu!Mozda na kraju dodje u Partizan hahahahah

Balansero

pre 13 godina

Tu mu je i mesto i to bas u ovakvoj Zvezdi.
Dajte mu i kapitensku traku, trecepozivcu iz Vulvertamonesto. Da bude jasno gde ste, bez dileme.

bane sine

pre 13 godina

Nastavak niza sjajnih poteza za nas grobare! Jos da Lukicu prodamo Radisu Ilica na neku foru i da komsinica vrati Pericu Ognjenovica i za mene je ovaj prelazni rok idealan!

slavoljub muslin

pre 13 godina

IZ POUZDANIH IZVORA ZNAM DA JE ZALAGANJE U KLUBU,POJEDINIH IGRACA POVRATNIKA RAVNO NULI,AUTORITET TRENERA JE U MINUSU,SVE JE EXTRA,NEKA SE POJACAJU I ZIGICEM,DOK MENE NE ANGAZUJETE BICEMO VECITO DRUGI!!!

Shuluburic

pre 13 godina

Nije taj vise ni za Zvezdu, kao i Milovanovic sto nije, kao i sto Smiljanic nije vise ni za Partizan, a ni Babovic, i tako dalje, i tako dalje...

blokovi

pre 13 godina

balava deco ne komentarisite ako nemate sta pametno da kazete,a stadion niste videli sem na netu
mozda on nije za englesku,ali za srbiju jeste itekako...mozda je i spor,al cik,uzmi mu loptu,mozda nije sto posto spreman ali svaki njegov sut na gol i centarsut su 70% opasnos po protivnicki gol...ajde miki,samo peglaj,malo manje pljugica i kondicija...sve ce biti ok...

bane

pre 13 godina

hm pa nije fora oni bi morali partizanovce poceti kupovati nije mi jasno da ovih zvjezdasa i ima vise kad to sve partizan uze sebi mozda i napravi nesto

totti

pre 13 godina

@Nije taj vise ni za Zvezdu, kao i Milovanovic sto nije, kao i sto Smiljanic nije vise ni za Partizan, a ni Babovic, i tako dalje, i tako dalje...


Nemoj Lolu u isti koš sa ovima, Lola je jedan od najzaslužnijih za LŠ

da_ne

pre 13 godina

Stace nam Milijas?
Sto ne vrate Muslina, Lukovica, Bisevca, Boska Jankovica, Pantelica, Zigica, Lazetica, Kovacevica, nego vracaju Milijasa..........

milos ncz

pre 13 godina

Milijas je uvek dobrodosao kuci. Naravno ne verujem da je on to zvucno pojacanje vec ocekujem da uz njega dodju jos jedan vezni i golgeter. Zvezda mi je sve...

Duka

pre 13 godina

Boze, boze, pa ovaj se brze vraca nego sto je otisao. Kad on nema mesta u raspalom Vulverhemptonu ccc...
I zar je on VELIKO pojacanje cije se ime drzi u strogoj tajnosti?!
Ako vec nemate para gospodo iz uprave za dobra pojacanja onda nemojte bar da nam servirate ovakve lazi pa da dovedete na kraju Milijasa!!!!

zvezdausrcu

pre 13 godina

ako ti je ovo najavljivana bomba Adzicu, onda stvarno vise nemam snage da komentarisem tvoje poteze....UPRAVA NAPOLJE AKO CE DA STOJE IZA ODLUKA OVOG PRIUCENOG FUDBALSKOG STURCNJAKA

Stefan

pre 13 godina

Dobra vest! Nadam se samo da je gospodin Milijas u Engleskoj znacajno poboljsao fizicku spremu, i da ce biti znacajno aktivniji (inace je vrlo pasivan, i ,,bezi`` od lopte), i da nece cekati samo neki slobodan udarac ili penal, da pokaze kakav sut ima.
Puno srece gospodinu Milijasu.

DROW

pre 13 godina

Decko nije vredan ni Niskog radnikog,a kamoli Zvezde.Prvo zbog odnosa prema igri i na terenu ,a i van njega.Pratim ga jos od kad je igrao za Zemun,veliko razocarenje.

dz

pre 13 godina

Dobra vest ukoliko je tačna.Uz adekvatnog trenera i eventualno još neko pojačanje sadašnja uprava mogla bi da se malo "izvadi" za velike promašaje i donese koliko-toliko mir u klubu.

Горан

pre 13 godina

Хе, хе,дупла круна за партизане оста санак пусти. Дувајте се ЛШ и победама над вашим филијалама до дербија...

Milos

pre 13 godina

Haha, bas sam malopre citao vest o tome kako je prikovan za klupu u klubu i guglao koliko ima godina jer bi mozda bilo dobro da se vrati u Zvezdu.

Marko Gavrilovic

pre 13 godina

Sa njim i Dekijem Milovanovicem imacemo najbrzi vezni red u ligi :-))) Samo im jos fali Guma Bogdanovic ili Savio pa da budu trio fantastiko :-))) Bez obzira na brzinu, Milijas je vrhunski igrac i bio bi veliko pojacanje za Zvezdu. Ja sam protiv bilo kakve pozajmice jer na dugi rok Zvezda nema nikakve koristi od pozajmljenih igraca. Dakle, samo ako ima para da se Milijas kupi onda njegov dolazak stvarno vredi. Mislim da Zvezda vodi pogresnu transfer politiku.U timu Zvezde ne vidim mladog igraca koji se za godinu-dve moze prodati. Tu ne racunam Kaludjerovica jer samo sto je stigao pa bi bilo izlisno govoriti odmah o prodaji. Pozdravljam i dolazak Ganca, jer je takodje mlad i treba mu otvoriti mesto u prvoj postavi. Mislim da je velika glupost prodaja Savica Bordou. Trebalo ga je gurati i napraviti od njega vrhunskog stopera i prodati ga za velike pare a ne zadovoljavati se sicom. Ne verujem da pored rupe kakva je Djordjevic nije imao mesta a u Bordou je odmah dobio sansu. Zato Adzicu okreni se kupovini mladih i PERSPEKTIVNIH igraca, plati ih u celosti( a ne buducim transfer procentima) i forsirajte ih, pravite tim i pravite igrace za velike timove, one medju kojima mi odavno vise nismo. Samo tako Zvezda moze da se izvuce iz dugova i saceka privatizaciju i neka, nadam se za Zvezdu a i sve nas,njene navijace mnogo srecnija vremena. Batalite vise pozajmice, vracanja igraca 0d 25,26,27 godina, kupovine bivsih pionira koji do 25 nisu postojali na mapi i igrali po okruznim ligama a sada su najednom stasali za prvi tim. I najbitnije od svega, okrenite se omladinskoj skoli i stvaranje igraca. Ako jedna Barsa moze da ima 6 igraca u prvoj postavi iz svoje skole i sa njima osvoji ligu sampiona, moze valjda i Zvezda da napravi nekog igraca barem za ovu nasu mucenu prvu ligu.

marko

pre 13 godina

Још један спор играч. Савремени фудбал не трпи споре фудбалере као што каже Мурињо.
Миловановић, Милијаш, Богдановић итд.Сви спори.Нема перспективе са тим везним редом. Обрана не може да закрпи све рупе које та веза може да створи. Мугоша, Лазовић и Бинић су млађи и бржи али никада неће добити шансу. Зашто?

Raja

pre 13 godina

Lepo je što se naši igrači vraćaju, ali nam to otkriva i jednu poražavajuću činjenicu. Izgleda da naš fudbal više nije u stanju da proizvodi igrače koji mogu da igraju u jakim evropskim ligama (čak ni u drugorazrednim klubovima). Najbolji strelac naše lige - Mrđa - odlazi u malo poznati švajcarski klub Sion. Žigić ne može da se izbori za mesto u prvih 11 u Birmingemu, Milijaša (bio najbolji igrač domaćeg prvenstva) otkači Vulverhempton, Laneta su navijači Liverpula već otpisali itd. O tome bi trebalo da razmisle gospoda u FSS-u...

Dragojlo

pre 13 godina

Bio su i Milijas i Koroman i subasic i Molovanovic i sta su uradili ??? NISTA. Kao sto ni sad nece uraditi samo ce dzabe zauzimati mesto nekom mladom igracu.Ovaj Adzic kao da kompletira tim za splavove a ne za titulu.Svasta.

Boze pomozi

pre 13 godina

boze pomozi!
Da li je neko u upravi Crvene Zvezde gledao upravo zavrseno SP u fudbalu? Da li su videli da spori fudbaleri (Milijas) ne mogu da igraju ni za najgore timove? U tandemu Milijas-Milovanovic, i puzevi ce biti prebrzi za Zvezdinu sredinu? Molio bih tandem Lukic-VESIC/adzic-tzv.navijaci da odmah napuste stadion i sever!!!
M'rs iz Zvezde!

krle

pre 13 godina

1. rečenica:Milijaš je trenutno član Vulverhemptona, ali nije u prvom planu te ekipe.

2. rečenica:Ove nedelje Milijaša očekuju izazovi u dresu nacionalnog tima.

Čini mi se da je prva rečenica sa drugom nespojiva.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ukoliko je vest tacna ovo bi trebalo biti veliko pojacanje za Zvezdu. Meni je samo zao da se samo Zvezda i partizan pojacavaju. Voleo bih da i druge ekipe mogu da kupe par pojacanja pa da onda uzivamo u kvalitetnijoj domacoj ligi.

Vlada

pre 13 godina

Ove vesti sam se naviše plašio. Milijaš je fudbaler koji ne može da igra savremeni fudbal i nigde u evropi zbog svoje sporosti.To je igrač koji pretrči na utakmici najviše 8 kilometra kao u doba Šekularca jer ne može više fizički.On je glavni razlog što predhodnih godina nismo imali sredinu terena jer ga je svaki ali bukvalno svaki igrač iz naše lige nadtrčao.Sa Milijašem u sredini terena lako je igrati protiv zvezde-samo kroz sredinu i nema promašaja.Ako se pođe napred on nema fizičke sposobnosti da stigne igrača i da preseče akciju. On može da igra samo u malom klubu koji igra defanzivno i brani se.Šta su nam samo radili pre neku godinu oni kiprani preko sredine sa Milijašem.Pa ne mogu da verujem božeeee.Katastrofa.

sami

pre 13 godina

E moji "vi" odlazite preko za silnim milionima, pa se vracate posle god. dve i popunjavate mesto mladjim igracima, strasno, nikad mi necemo nesto napraviti u evropi ostace 91. ZVEZDI i busen trave partizanu !!!

Srboljub

pre 13 godina

Citam komentare i ne verujem...Mozda jeste spor igrac,ali je znalac,medju top 3,ako ne i prvi u nasoj ligi,deli lopte kao rukom.Takvog treba imati u timu,neka trci za njega neko,ali znas da ce ti ovaj namestiti ni iz cega priliku.Pominje se gomilanje igraca? Kojih? Guma,Savio,Jeremic,Nikolic? Pa to je tip igraca za Big Bul iz Bacinaca! Zaboravljate da je resio sam 5 derbija..Samo ti dodji u Zvezdu Nenade,i ne brini nista...

Душан

pre 13 godina

@ hm pa nije fora oni bi morali partizanovce poceti kupovati nije mi jasno da ovih zvjezdasa i ima vise kad to sve partizan uze sebi mozda i napravi nesto
(bane, 30. avgust 2010 12:47)

нема код њих шта да се пробере..

zaz

pre 13 godina

i onda je mrmot zamotao cokoladu.....
A Deki Stankovic?
Sta mislite o njemu???
Ili o Rambu???
Kad nece klinci da trce, ima penzionera :))))
ADZICU ODLAZI....

?????!!!!!!

pre 13 godina

Alo uprava sta radite to?! Pa Koroman i Miljias su bili glavni problem u svlacionici pre par godina a sad ih vracate! Sto, da opet oni sastavljaju tim?!
Lukicu podrzavao sam te ali sad je dosta!!! Ili pokazi nesto konkretno ili ODLAZI !!!

schweinsteiger

pre 13 godina

Evo zasto je nasa Zvezda losa. Dok Partizan dovodi prava pojacanja, mi dovodimo propalitete. Umesto nekog brzog i probojnog igraca, mi dovodimo Milijasa koga Antic bezuspesno forsira na stetu reprezentacije kao i onog Racu Petrovica. Doveli smo Karleusu koji otkako je dosa nije uputio ama bas nijedan dobar centarsut. Milovanovica necu da komentarisem. Jedino skidam kapu za Adija.

Marko Nis

pre 13 godina

Ma nije Milijas bomba prelaznog roka on ce u Partizan a bombe u Zvezdi ce verovatno da budu Boja,Rnic i R. Ilic...Tako je sad u trendu.

Nino

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem kakvih navijača Zvezde ovdje ima. Vjerovatno 90% njih nikada nije Zvezdu gledala ni na TV. Pa Milijaš bi bio bolji od polovine sadašnjeg tima Zvezde i kada bi igrao koristio samo jednu nogu i za to vrijeme držao oči zatvorene. Htjeli smo ga tada za šestu Zvezdinu Zvezdu, kleli se u njega i kukali kada je otišao a sada ovo. Kažu da je skup i zauzima mjesto nekom mladiću. E dragi moji "navijači" ne može i jare i pare. Ako hoćemo rezultate moramo se malo i ispružiti. Ne možemo kupiti sve najeftinije na tržištu a da to ujedno bude i najbolje. Svi se sada žalimo kako nam je igra nepovezana, bez sredine a sada kada treba da dodje igrač koji može to da nadoknadi kao ne treba nam. Imamo mlađe. A koga to uopšte na sredini imamo mlađeg?
Bogdanovića? Ili Isaha? Savia? Kadua? Koromana? Milovanovića? Koga "poznavaoci" fudbala i Zvezde? Možda da prvo pogledate ko igra ove godine za Zvezdu i kako pa da onda počnete da filozofirate. Ovako ste u najmanju ruku smiješni. A tebi Nenade ako dodješ dobro došao iako čisto sumnjam u to jer imaš kvalitet za Englesku i dokazaćeš to.

mizzuno

pre 13 godina

ma sta ce nam te isluzene rage koje nemaju kvalitet ni za prosecne evropske timove. pa taj wolwrhempton je na dnu prve engleske lige i ako milijas u takvoj ekipi nemoze da izbori mesto u prvih 11 u zvezdi nema sta trazi, kao ni milovanovic. sputavaju mlade igrace zeljne uspeha i dokazivanja. svi oni zinuli na pare a pravi kvalitet se vidi cim odu u evropu. pa malo je nasih igraca u poslednjih 10 godina napravilo ozbiljniju karijeru u evropi. uglavnom, kad otputujete nevracajte se nikad vise u zvezdu.

Žika

pre 13 godina

Nenad je pre svega dobar lik. Beogradsko dete i veliki Zvezdaš.
Mogao bi da igra malo brže i odgovornije, ali nema Dragana Stojkovića nigde više :((

pavinho

pre 13 godina

Kako je moguće da nije u prvom planu vulverhamptona,pa mene su svi na ovom forumu uvjeravali da je on 2 klase bolji od modrića???

Zlatko

pre 13 godina

Svaka njemu čast za nekadašnje igre u Zvezdi, i svaka čast za reprezentativni status, ali moje skromno mišljenje je da nam ne treba u ovom trenutku i da bi bio višak, tj samo gomilanje igrača, jer već sada imamo bar 3-4 igrača viška. Trener zna najbolje, sa tim je momcima svaki dan (mislim u smislu da zna šta ko može da odigra), ali moje kombinacije bi bile:
A) 4 vezna (romb), dva špica:
Isah
Lazović Vešović
Kadu (Milovanović)
Kaluđerović Trifunović

Znam da su i Lazović i Vešović za desnu stranu, ali to kažem, videti na treningu da li neko može da igra levo. Ako ne, neka Koroman igra levo.
B) tri vezna, tri špica (SF za naše trenere): Ako može ono iz prethodne postavke za Lazovića i Vešovića, u špicu dodati Jeftića (ok, znam da ima problema sa povredom, pričam uopšteno). Ako ono u sredini ne može onda:
Isah
Lazović Koroman

Vešović Kaluđerović Trifunović

Po ovoj postavci mnogo je više kombinatorike, jer može se igrati sa jednim klasičnim i dva malo povučena, sa Subašićem i Perovićem. Pri tome su navedena imena samo primer, naravno da nemam ništa ni protiv Jeftića. Pri tome u tim mojim kombinacijama nema Milovanovića, Jeremića, Mugoše, Savia, u drugoj varijanti Kadua, u prvoj Koromana, pa hajde da kažemo i Bogdanovića. Dakle zavisi od postavke, ali to je već 5-6 veznih igrača viška, tj igrača koji nemaju mesta na terenu u isto vreme.
Opet ponavljam, to je samo moje skromno mišljenje i skromno viđenje postavke s obzirom na postojeći igrački kadar. Ali našim trenerima, čast izuzecima, (na moju žalost ti uzuzeci su se pojavili kod komšija), je bitnije da pobede sa 1:0, nego sa 4:3.

germinal

pre 13 godina

nista sad nam fale jos samo dva tri vezna i sve smo zavrsili..ne znam samo ko ce da ih trenira i ko ce da daje golove????i sta ih sad dovodite kad smo ispali iz evrope i to na pozajmice, ne kapiram..kao da se neko igra menadzera ali lose.

Anony

pre 13 godina

Najvise mrzim fubalere koji propadnu zbog fizickog nerada.Cim zarade za A8 prestaju da trce,treniraju i krenu da se vucu po terenu.Klasika naseg fudbala.

Marko

pre 13 godina

Ja svakom nasem igracu zelim sve najbolje, ali na zalost mi nije jasno sta ovaj Milijas ima da ponudi reprezentaciji. Onog Zigica na SP su nasi jedino mogli da gadjaju u glavu, nikakvu drugu igru nije imao, pa valjda zato i Milijas je dve godine bio u timu da gadja Zigica u glavu pa da lopte ili ode kod nasih napadaca ili u gol. Posle smo lepo stavili Ninkovica u sredinu i videlo se da mozemo lepo da igramo sa sredinom terena a i Zigic nije vise igrac na kog treba da se igra, pa samim tim i ovaj Milijas treba da ustupi mesto Kuzmanovicu i Kacaru koji solidno igraju u Nemackoj i u dobrim su godinama...Barem ja tako mislim, videcemo.

Petar

pre 13 godina

Ko god kaze da Milijas nije odlicno pojacanje za Zvezdu ili je zlonameran ili nema blage veze sa zivotom. Spor je. Pa sta. Njegov zadatak je da prosledjuje lopte, a ne da tci sa njom i probija. Njemu samo treba dati bitniju ulogu od one koju ima u reprezentaciji i dati mu ulogu plejmejkera, a ne zadnjeg veznog da mora da juri za protivnickim igracima i pokriva celu sredinu terena, pa ga onda fudbalski znalci pljuju kako nema pojma. Stavite Vidica na desnog beka pa da vidimo kako bi igrao kada mu prikljucite i ofanzivne zadatke. To je taj princip. Neki igraci igraju samo jednu ulogu, prosto nisu univerzalci. A to sto se nije snasao u Vulvsima, Boze moj. Za nasu ligu je i dalje odlican.

Šerbet!

pre 13 godina

Samo gomilanje igrača na istim pozicijama, da se prikriju drugi, mnogo krupniji problemi, a uprava ispadne sposobna. Milijaš jeste pojačanje, ali oporavak i stabilizacija timu nisu ni na vidiku.

мој мали би боље водио клуб

pre 13 godina

Боље да кажемо да нам је циљ борба за опстанак и да направимо тим од 23 играча млађих од 23 године и да кренемо лагано. Наравно и да доведемо Ђукића или Муслина. На крају, ја мислим да би и резултати и игра биљи бољи са лазовићем, мугошом, калуђеровићем, вешовићем и неким омладинцима од по 17 година, ако треба, него што су са, да простите, пропалитетима, као што су короман, тошић, ђорђевић, миловановић, милијаш...
чему све то уопште води? шта је циљ? борба за друго место по систему "држи воду док мајстори оду". ове сезоне друго место следеће четврто, оне тамо 10. уз изјаву "дуг је 45 милиона евра".
гробари су нам претерано одмакли и то не захваљујући "пеналима који су свирани њима а нису нама", већ захваљујући нашим аутоголовима на организационом плану. лукић, аџић, кристић, делије... они као треба да направе европски клуб. ма важи...

Koljeno

pre 13 godina

(da_ne, 30. avgust 2010 13:08)
ee bre kao prvo...da su dosli Zigic, Pantelic, Kovacevic rek'o bi sto su dosli oni, treba nam Milijas...jos bi nabrojao razloge kao na primer ,,Zigic je depresivan, Pantelica nisu zvali u reprezentaciju, Kovacevic ne igra u Lansu''...a kao drugo da li ti zaista mislis da Zvezda moze sebi da priusti bilo koga od tih igraca??? Seti se sta je bilo pre dve sezone, pa onda pricaj...Krivo mi je kad vidim ovakve komentare od, nazovi, navijaca Zvezde...

Stevan

pre 13 godina

Bombe,kamioni,avioni.........Adzicu koga lozis ti bre?Niti imamo trenera,niti si doveo pojacanja dovoljno konkurentna koja ce se suprostaviti ocigledno sada mnogo jacem partizanu.Ili predji sa reci na dela ili putuj!

Nemam pojma

pre 13 godina

Zasto ne igraju mugosa, binic i lazovic? Mugosa je dobio sut-kartu(na pozajmici je u buducnosti), a za binica je bolje sto ne igra. nije to Dragisa nego Vladan a on je tanak, iako je igrao sa Barosem u mladjim kategorijama Sparte iz praga. Nije mi jasno zasto svi prizivaju da ubaci Lazovica, ja uopste ne znam kako taj decko igra, a ovde ga predstavljate kao vrhunskog igraca. Ne znam samo gde ste se nagledali njegove vrhunske igre osim ako je stvarno dominirao u periodu dok je igrao za borac a koliko se secam i nije bas. Na pripremama i nije bas ostavio sjajan utisak kako se secam izvestaja a nije se naigrao ni za mladu reprezentaciju. Ne znam samo zasto ga nisu pusttili u grashopers kad ne racunaju na njega

atza87

pre 13 godina

Nije gomilanje ako planiraju da prodaju Bogdanovica, pa cak i Isaha ili Savia, sto bi po meni trebali da urade.. videcete sve ce to napustiti klub na polusezonu, bar jedno 5-6 igraca a po meni bi trebalo jedno 10 jer ih ima toliko ako ne i vise koji nece odigrati sve ukupno 2 meca..

мени је оваога доста

pre 13 godina

боље да кажемо да нам је циљ борба за опстанак и да направимо тим од 23 играча млађих од 23 године и да кренемо да играмо фудбал. наравно, пре свега да доведемо ђукића или муслина. уосталом, вероватно да би и резултати и игра биљи бољи са лазовићем, мугошом, калуђеровићем, вешовићем и неким омладинцима од по 17 година, ако треба, него што су са, да простите, пропалитетима, као што су короман, тошић, ђорђевић, миловановић, милијаш...
чему све то уопште води? шта је циљ? борба за друго место и рад по систему "држи воду док мајстори оду"? ове сезоне друго место следеће четврто, оне тамо 10. уз очекивану изјаву "дуг је сада нарастао на 45 милиона евра".
гробари су нам претерано одмакли и то не због само због томислава и пенала, већ, пре свега, захваљујући нашим аутоголовима на организационом плану. лукић, аџић, кристић, делије... шта, они као треба да направе европски клуб?

iron Maiden

pre 13 godina

Pa tako ti je u nasem fudbalu kad propadnesh u inostranstvunazad u maticni klub odakle si i otishao ako hoce da te prime nazad i u svojoj glavi i dalje umisljash da si zvezda c c c

grobar-españa

pre 13 godina

Daj boze i daj boze da se vrate svi koji greju klupe po tamo nekim Vulverhemptonima i sl. a narocito daj boze da talentovani klinci nauce da je najbolje steci pravu afirmaciju u maticnom klubu pa tek onda put pod noge.
I da klubovi uzmu po 5-10 miliona za obestecenja po igracu,pa da sve to zajedno pocne da lici na nesto a ne ovo...ovo...

Cici

pre 13 godina

Koliko je pametno za Zvezdu da Milijas dodje na pozajmicu, zavisi od obaveza koje Zvezda mora da ispuni.
Da li ce placati i koliko fudbalera koga kasnije ne moze da proda je najbitnije u celoj ovoj prici, kada se zna da nema prihoda od evropskih takmicenja u ovoj godini a samim tim ni Milijasevog doprinosa punjenju kase koja je poodavno u debelom minusu.

Gigi

pre 13 godina

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim..dokle vise..ne vracajte igrace koji po godinu i vise nisu loptu sutnuli..dokle cete skupljati otpad..sta je sa Zvezdinom skolom..ispali smo iz Evrope, sada nam "veliko iskustvo" ovakvih igraca nije potrebno..dajte deci sansu..napravite jednog igraca..Imamo Lazovica koji greje klupu..zasto?? Da bi prosle sezone igrao lazetic (cak i nije bio los), a ove godine da biste vratili Koromana..ma daj bre..doookle vise..vec kada nema Evrope, neka igraju deca, da steknu iskustvo..ne bi li se uskoro pojavio neki Zvezdin talenat..smesno je koliko dugo nismo izbacili niti jednog igraca..ali stvarno.. Skauting je ocajan..samo kada vidite koga su oni sve precrtali..Jovetic i Vukcevic su prvo bili ponudjeni Zvezdi..D.Savicevic ih je preporucio..i nista..Kolarov oteran..Palasios..Kleo..promasaji koji su nas kostali na desetine miliona evra.. Strasno koliko gresaka... Nadam se da nece upropastiti i Vesovica..Lazovica..a Milijas i Milovanovic..sta reci za ta "pojacanja"..