Fudbal 90

Sreda, 23.12.2009.

22:42

SM: 'Pošten čovek ne može da prođe'

Savo Milošević odlučio je da podnese ostavku na mesto u Skupštini FK Partizan i da se povuče iz javnosti u narednih pola godine.

SM: 'Pošten èovek ne može da proðe' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

bagi arapin

pre 14 godina

SAVO GLAVU GORE !!! Siguran sam da u sadašnjem rukovodstvu ima ljudi koji manje VOLE PARTIZAN i od tebe kao i od mene.Nisam te nikad video na terenu da si klonuo duhom da si ostao bez volje bez motiva.U ime nas kojima je stalo da PARTIZAN postoji,bori se zajedno sa nama svima budi vođa kao što si bio ina terenima.Nemamo prava da se izmaknemo ida pričamo da nas ne interesuje šta se i kako radi u NAŠEM PARTIZANU.

pelea

pre 14 godina

Savo ja sam Zvezdas ,vidis i sam sa velikim slovom,ali nemoj samo reci da nisi znao da ces ovako proci,izvini sto sam malo grub ali da su mene pitali imao bi 2 glasa.

Boza

pre 14 godina

I pored loše predizborne kampanje podržao sam Savu Miloševića u ovim izborima. Promene su bile neophodne i one će doći u skoro vreme. Reagovanje Miloševića nakon "izgubljene bitke" i komentari koje čujemo i čitamo da u ovoj zemlji nema mesta za poštene ljude i da se povlači iz svega na javnoj sceni, to ujedno znači da svi koji su učestvovali u stvaranju igrača, pa i Save Miloševića, nisu vredni njegove "žrtve"!? Čemu takvo ponašanje?

Maretata

pre 14 godina

Pa Savo majstore,ako ti je toliko stalo do Partizana i naseg fudbala,zasto lepo kao posten covek ne izadjes pred kamere i podneses dokaze da nesto ne stima u klubu.Zasto se vecito prica o tome da se mucka i lose vodi klub a niko nema hrabrosti da to dokaze.Jeste nesto trulo u svemu ovome ali kad vec izjavljujes takve neke stvari,daj izadji pred javnost i resi sve dileme u vezi fudbalske mafije.Sve najbolje u zivotu ti zelim!

jeremija d pop

pre 14 godina

he he he.navijaci glasaju protiv svoje legende.sad tek nalazim logiku u imenu navijaca.grobari partizana.idi bre begaj.kakvo ponizvanje jednog od najboljih fudbalera partizana od sopstvenih navijaca!na to mi pada samo jedno na pamet:AHA HA HA HA HA!!!PARTIZANI U KUKURUZU:"DRUZE PA TI SI RANJEN!NEKA DRUZE NIJE TO NISTA IZDRZACU JA!"jel to takozvana pertizanska naiva?

Bukephalos_FRA

pre 14 godina

Ovaj nas fudbal me vise nervira. Ja sam zvezdas, al sam navijao za Savu. Tek ako budu dosli promene u Partizanu, onda ce doci i promene u ostalim klubovima. Jako me nervira, da Savo nece dobiti mogucnost, da nesta napravi, i ako ima veliku viziju za Partizan. Mi ako hocemo da konkurisemo u evropi sa ostalim klubovima, nama su neophodne promene.

Dok mafijasi, lopovi i huligani vode nase klubove, ja necu ni gledat nase prvenstvo, niti me interesuje!

Zo

pre 14 godina

Sava je ziva legenda Partizana, najinteligentniji fudbaler u Srbiji ikada, covek sa super vezama i kao takav ne treba Partizanu.
E a meni vise Partizan ne treba. Neka ga kriminalcima, huliganima i lopovima.
Od sada navijam samo za Srbiju.

medicinar

pre 14 godina

"Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva"

Djuric Grobar Partizana

pre 14 godina

zvezdasi za Savu ha ha ha ha, pa to bi im tek znacio kraj krajeva. Pljustale su ture pica i smejali se cigani jer znaju da dok je Djuric u Partizanu ne moraju da brinu za titule i transfere, pa makar igrali najlosiji fudbal u Srbiji. Za zvezdu je najveci posao zavrsio Djuric sad ni Tole ne moze da nam pomogne. Dosao je i taj dan, Djuric sahranio Partizan.

pogrebnjak

pre 14 godina

Bash sam se nadao da ce Savo da pobedi i da nas izvuche iz ove situacije kad sam chuo da je Djuric opet predsednik nisam mogao da verujem!Svi koji su izabrali Djurica njihov interes im je vazniji od interesa Partizana a takvima u upravi nije mesto!

Mihailo

pre 14 godina

Ne daj se Savo!Za nas obicne navijace Partizana si bio i ostao legenda i olicenje pravog i iskrenog Partizanovca,i svime sto si rekao i ucinio si odskakao od drugih a to se u Srbiji ne ceni,upravo suprotno!!!Ali ne brini,vecina nas je uz tebe i tesko dozivljavam tvoj (i nas) poraz na ovim izborima,jer sam izgubio nadu da ce Partizan u skorije vreme biti ponovo veliki fudbalski klub a petarde ce ponovo pucati od raznih Dinama,Rapida i slicnih samo sto mene to vise nece boleti kao nekad dok sam ziveo u iluziji da je Partizan klub koji na ovim prostorima okuplja sve naj bolje sto igra i razmislja o fudbalu i stremi ka Evropi!A ovi ostali ce dobiti sta su sasluzili jer kako sejes tako ces i da zanjes a od lopovluka,lazi,intriga,namestanja,na duge staze,nema nista osim propasti,a sitne duse su zrtvovale nas klub upravo radi toga!Nek im je alal!Zelim ti sve naj bolje u daljem zivotu i karijeri a meni ostaje san da ces,mozda nekad jednog dana,i stvarno doci na celo Partizana i povesti nas,konacno,ka modernom i boljem Partizanu!

sasa

pre 14 godina

Mislim da je Savo, kao bivsi vrhunski sportista, mogao da nauci da gubi dostojanstveno. Ovo je stav deteta kome je oduzeta lizalica, pa sad vise "nece da se igra".

Konkurisao je, borio se, glasalo se - i izgubio! Pa sta? Zar je to dokaz da je ceo sistem truo i da posten covek ne moze da postigne nista??

Pa zar je trebalo da sam ne dobije poziciju da bi shvatio da nista tu ne valja?! A da je dobio, to bi bio valjda dokaz da sada i posteni imaju priliku?

Mislim da je Savino ponasanje i reakcija pokazatelj nezrelosti, netolerancije i nekorektnosti. Pa samo ta izjava "posten covek ne moze da prodje". Sta to znaci, da je izabrani neposten?

Kako bi se tek ponasao da je kojim slucajem dobio? S emocionalnom nezreloscu i nestabilnoscu koju je pokazao ovim ponasanjem, sigurno ne dobro.

Idemo dalje...

??????????

pre 14 godina

Video covek da ovde samo lopovlukom moze nesto da se uradi, on nije hteo tako pa je otisao. Onaj koji hice da pomogne u Srbiji je suvisan, a onaj koji hoce a ukrade dobro je dosao.

Petar

pre 14 godina

Ne kazem da je Djuric postenjacina, ili da je dobar kandidat. Ali sam gledao Savino citanje govora. Neko mu je to napisao, covek nije znao ni da procita. Kao da cita sastav u osnovnoj skoli i onda hoce na taj nacin da privoli nekoga da glasa za njega. Kakvo crno obrazovanje i nacitanost kod Save? Ne budimo smesni. On ne prica kako je sposoban da vodi Partizan, vec da je posten. Pa pored postanje, potrebno je i znanje.

Mr. X

pre 14 godina

O tome da li je i koliko Savo pošten i častan momak, o tome mnogo više govore njegova dela u prošlosti nego naslov ovog teksta. Izuzetno je pošten i moralan čovek, to da se zna. Milion puta je to pokazao na delu. Prema znanima i neznanima.

Smatram da ova njegova kandidatura uopšte nije bila uzaludna, iako su se dešavale strašno ružne stvari pre i za vreme izbora. Da nije bilo Savine kandidature, mnoge ružne stvari iz Partizana ne bi ovih dana tako lepo isplivale u javnost. Mnogi će tek sada progledati i shvatiti kako izgleda Partizan iznutra. Pre svega milionska armija navijača Partizana je to imala priliku da vidi, umnogome zahvaljući upravo Savi i njegovoj kandidaturi.

Partizan će pre ili kasnije morati totalno da se menja u svojoj organizacionoj strukturi, u načinu funkcionisanja i svog prezentovanja prema spoljnom svetu. Ovo kako on danas izgleda i na šta liči, ovo je blago rečeno katastrofa.

Uveren sam da će do pozitivnih promena u Partizanu doći brže nego što mnogi sada misle. A kad te promene napokon krenu da se dešavaju, zapamtite: Savo ih je pokrenuo. Onaj isti Savo koji je 21. decembra 2009. godine dobio jedan jedini glas na izborima.

Baghdatis

pre 14 godina

Nikad mi nije bilo jasno zbog čega je Savo uvek imao loš status kod nas. Realno on je igrač koji je u poslednje vreme najviše dao reprezentaciji i Partizanu. Uvek odmeren i pametan u izjavama. Ne kapiram sve ove komentare protiv njega, znači vi ste svi redom za ovog Đurića... Mogao je biti i neki Marić ili Perić ili Jović ili Raja, Gaja, Vlaja. Samo NE Savo. Boranijo jedna...

odlucio

pre 14 godina

„Nikad ne reci nikad, ali zaista vrlo teško da ću se ikad više kandidovati za neku funkciju u ovoj državi. Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva i ja ne želim da budem deo toga
Jel mislis i na svoju politicku stranku kojoj pripadas ili samo na fudbalski klub Partizan? Nekako imam osecaj da kada gubis kriva je drzava i zajednica i narod,a kada dobija tvoja stranka onda je taj isti narod dobar i evropski. Doluci se vise...

gavrosaurus

pre 14 godina

Ово је страшно! Волим овај Партизан, не могу да опишем колико волим што навијам за овај клуб и те боје али ово је само потврдило сумње свих нас - да поштени ту немају шта да траже, у вођењу клуба. Волим овог Милошевића, он ми је најомиљенији играч икада, игде и кад је овај човек изашао из тога овако разочаран, не могу а да исто то не осетим и сам. Тужно, тужно, до бескраја тужно. Пропаст спорта, наде у њега и опште здравље.

Aca

pre 14 godina

Redovno citam a retko ostavljam komentare o komsijama (zvezdas sam). E, sad moram. Pre 'izbora' navijao sam za Djurica (da komsiji crkne krava, malo me ponelo). Onda sebi kazem, pa nisam bas toliko zloban, ako pukne Partizan, i Zvezda ce brzo. I onda navijam za Milosevica. Naravno, znao sam sta ce se desiti, ne bas sa ovolikim skorom, ipak sam verovao u malo vise glasova za Savu. Iskreno, nisam ga bas voleo kao fudbalera (to je neka druga tema), ali sam ga cenio kao coveka i kao nekog ko je zaista ginuo za vas na svakoj utakmici. Kao sto neko rece - pa on bi u Zvezdi dobio vise glasova. Iskrano, zao mi je, na kratke staze gledano, ovo je najveci dobitak za Zvezdu (bicemo najjaci u 'svom selu'), a u Evropi, ko god bio, nastavice vasu seriju.

ROMA

pre 14 godina

Ja sam za postovanje osnovnih demokratskih principa. DAkle, Savo je ubedljivo izgubio. Mogu prihvatiti delom i one teorije zavere, ali da sada slusam price da su i Moca i Nadj mafija, e to ne prihvatam. Ako se sa tim slozimo onda prihvatamo teoriju da ako ja nisam izabran da je sve montaza, kriminal i sl. Savo je legenda, kao i Mirkovic i Tomic, ali nisu oni jedini koji zele dobro Partizanu, a svi ostali mafija.

jug

pre 14 godina

Žao mi je ali partizan je izabrao"vožnju"unazad.Ja više neću ići na utakmice ne želim da da gledam jad,očaj i bedu ne želim da dajem podršku onima koji neznaju dimenzije terena.Odoh na košarku.

boki

pre 14 godina

(cao bio, 23. decembar 2009 23:28)

ne vidim da je rekao nešto šo nije istina, čak je i ublažio

i šta znači toliki broj uzdržanih glasova!?!?
jel nisu smjeli da se izjasne ili nisu dobili dnevnicu za glasanje!?

henry

pre 14 godina

Kao delija sam navijao da Djuric bude predsednik jer bi savo mnogo vise uradio za klub. Cim je Djuric u ekipi sa Bjekom i Zekom to nisu cista posla. U pravu je Savo kada kaze da za postene ljude nigde nema mesta,ali sta onda trazi u politicu,zar su tamo postenjacine?

Zare

pre 14 godina

Slučaj Save Miloševića pokazuje koliko je teško refomisati domaći fudbal... odnosno celokupnu fudbalskuorganizaciju. Mora se vrlo brzo doneti zakon o privatizaciji u sportskim klubovima. Klubove treba privatizovati...tamo gde ima interesa za to...tamo gde nema pretvoriti ih nekakva gradska preduzećagde će opštine postavljati direktore itd..Znači oblast u kojoj se vrte toliki novci se mora urediti na način da se cela stvar postavi kao biznis a ne kao nekakva fantomska društva sportista gde se poslovanje ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Kad se ovo sredi treba izabrati nove organe FSS i tako na najlegalniji i naj bezbolniji način isterati ovu trenutnu strukturu...E sad tu se moraju doneti odredjeni uslovi kojih se mora vrlo čvrsto držati. Pre svega, ne sme se dozvoliti da kupci sportskih klubova, menjaju namenu prostora na kojim su stadioni i sportski objekti uopšte. Zapravo možda bi najbolje bilo da svi sportski objekti pripadnu opštinama a da se za svaku promenu namene mora saglasiti bar nekoliko ministarstava u vladi pa ma kako malo selo bilo u kome se nalazi objekat...

Ima buducnosti

pre 14 godina

Savo, porazen si od mafijaske uprave, ali ima valjda neki razlog zbog koga su se uzdrzali od glasaja za tebe i ljudi sa nesumnjivim integritetom u Partizanu.
Sada lepo knjige u sake i uci o vodjenju, finansijama, marketingu, pa kada bude sledeca prilika, dodji sa ozbiljnim programom i, molim te, dovedi ozbiljnije ljude nego sto si juce. Mozda ne vidis, ali sa strane se dobro vidi da to zbog cega pljujes Djirica i ekipu imas i u svojim redovima. Kliku kumova, prirepaka i ljudi bez valjane biografije, ljudi koji nisu kompetentni u poslu kojim bi trebalo da se bave. Svaka cast bivsim fudbalerima, ali Ivan Tomic je izuzetak koji potvrdjuje pravilo da se moze biti dobar reprezent kluba,... A to je jedno mesto, pitanje je gde bi ti udomio 10 bivsih saigraca? Nadao sam se da je moguca tvoja pobeda, ali ne zato sto si ti to sto nam treba, nego sto si manje lose resenje. Pogledaj se u ogledalo, pogledaj i bulumentu koju vodis (u svakom slucaju uglednija nego ona sto je ostala u Partizanu), reci iskreno sebi sta mozes i znas i koliko ko od njih realno moze, pa onda poradite na sebi. Da bi i meni kao navijacu bilo jednom lepse i da bi smo mogli napred!

vukasin

pre 14 godina

Drugo čoveku nije ni preostalo, nego da se povuče, a to što sad svi očekuju da propadne ova "nova" uprava, pa ni do toga neće doći, iz prostog razloga što Partizan uvek može da osvoji ili kup ili prvenstvo( kakva nam je liga!!) i da ponovo zamagle oči javnosti... i nikom ništa... A sad su i definitivno završeni "demokratski" izbori, narednih 3-5 godina isti će sedeti u UO i mlatiti pare... pa ko ne bi glasao za Đurića????

T485P

pre 14 godina

Objektivno gledano. Savo je dosta naivno usao u celu pricu.
Mislim da trenutak nije bio bas najidealniji, trebao je sacekati jos.Cak mu ni grobari ne dadose glasove a kada se desi da navijaci bivsem igracu ne daju glasove onda se zna koliko je sati.

Mislim da Savo dobar potencijal, ume da se izrazi, ima nesto u glavi za razliku vecine nasih fudb. seljaka-manekena.

A Djuric mi je nekako cudan tip. Gledao sam onu njegovu prezentaciju i nije me zacudilo sto je to uradio pomocu video-bima, pa covek nije u stanju da procitani naojobicniji tekst , koji mu je neko drugi napisao.
Ali covek ima kintu i moc a uz takve trce svi foteljasi a videli ste sami kako su se veselili.

jumper

pre 14 godina

sta kazes Savo,u ovoj drzavi samo neke kombinacije dolaze u ubzir,pa to je ta drzava za koju se ti boris tj na vlasti je tvoja stranka,stranka za koju si glasao i da,u pravu si,samo kombinacije prolaze.kako to da ti nisi upucen,idi malo kod svojih prijatelja iz vlasti pa se tamo raspitaj kako se to radi...

Tosa

pre 14 godina

nisam bas nesto zadovoljan ni ovom upravom,ali ti bar da si bio posten kao sto kazes pa da karijeru i zavrsis u klubu u kome si hteo da budes predsednik,ovako neznam ni sta si ocekivao,karijeru si zavrsio u Rubinu-"za pare",sto znaci da su ti pare bile bitnije od Partizana.

Bora

pre 14 godina

Dok se ne privatizuju i Zvezda i Partizan i ostali klubovi, nema napretka srpskom fudbalu. Pa nije valjda ceo svet lud, a jedino mi pametni sto nismo privatizovali klubove.

Dragan -Teslic

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti!Ocigledno da je Savo zeleo da bude u centru paznje.Uspio je i sta sad?Ide u zaborav do neke druge prilike.Da je zeleo pomoci "voljenom" klubu,prihvatio bi ponudu,zvanicno izbranog Djurica.Ispada "volim Partizan" samo kad sam PREDSEDNIK!Nista nije bolji ni novoizabrani Djuric.Svi oni, Srbi preko Drine (Bosna), zele samo dobre polozaje,radna mesta i dobre plate.E onda je "majcica" Srbija OK.Evo predlazem Savi da dodje u banjalucki Borac pa neka ga uvede u ligu Sampiona.Ili neka pomogne Radniku iz Bijeljine,gde je rodjen,pa neka ga barem uvede u Bosansku prvu ligu.Znam da mi ovo necete objaviti ali to je istina.Imao bih jos mnogo toga dodati,ali ce se steci zakljucak,kako pravim razdor medju Srbima.Gospodo zapadnodrinski Srbi,ima i kod nas u Republici Srpskoj sportskih klubova,pa ako znate i mozete pomoci,napravite i ovde neki PARTIZAN!

Milan

pre 14 godina

Posteno receno...Nikad mi nije jasno zasto ljudi koji su se dokazali u svetu i uz to uzeli i kes dodju uopste u Srbiju da trpe ovo ponizavanje. Putuj negde gde je dobro kad vec mozes i zaboravi ovu nasu ludnicu

Sone

pre 14 godina

Jednu stvar cu vam reci,na sastanku UO Partizana dosli su ljudi samo da bi bili svedoci,niko od njih nije glasao,niti je imao pravo glasa. Ljudi su zvani da im se kaze koga su izabrali i to je to,ni u jednom trenutku niko nije pitan da li se slaze ili da se glasa.Vecina ljudi je za Milosevica iz UO,ali onaj mali deo glavniji i jaci je sve preuzeo.Takodje su dobili pismo od Mijatovica da ce podrzati kandidaturu i da ce pomoci Savi,finsasijski ili kako god moze,to pismo ja mislim da nije ni procitano.Recite mi koja je svrha Milosevica da nastavlja sve,ovo sto je Milosevic uradio je pametan potez,nema svrhe boriti se kada je sve vec namesteno.Najveca greska je podrska navijaca Djuricu,jer da ga oni nisu podrzali,ne bi on mogao ovako da odradi sve na sednici UO Partizana. Ja sam zvezdas,ali je zalosno to sto se desava u nasem fudbalu i sto mlade generacije odlaze tako brzo,ali kako bi direktori,privatnici i ostali u klubu ziveli.Vise sam digao ruke od svega i sve mi se ovo smucilo,zapamtite,ni Partizan,ni Zvezda nece u skorijoj buducnosti biti klubovi za Evropu,vec cemo biti kao kiparski ili neki jos gori.Vec smo tu,sada cemo jos pasti KATASTROFA

Veljko

pre 14 godina

Ne razumem zasto bi neko bojkotovao utakmice, ne navijamo mi za djurica, milosevica... nego za Partizan. Ako nekom smeta djuric ili navijaci sto su glasali za njega neka dodje na istok ili zapad pa neka navija odatle ili peva protiv uprave. Ne mogu on da se oteraju pisanjem poruka po forumima. Zato je bitno da nas bude sto vise jer svi ti ljudi su prolazni jedino Partizan ostaje.

predrag

pre 14 godina

pa gde si ti krenuo!? pa ni na terenu ne postoji fer plej a kamoli u borbi za funkciju... posten i dalabu su ist isto u danasnjem svetu... ako nisi u kombinaciji,ne postojis! jbga... a ko zna,danas sutra...mozda ce moralna gromada nesto da znaci...ali danas,ipak ne...

Dragan

pre 14 godina

Uopšte mi nije žao Sava - da on zaista ima pameti ne bi se ni kandidovao u ovakvom sistemu, nego bi se zalagao za donošenje kvalitetnog zakona o akcionarskoj privatizaciji, jer je to jedini temelj na kome naši klubovi mogu da napreduju. Ono što ja nikako ne razumijem je da Savo , i njegove mnogobrojne kolege koji su sada bogataši samo misle da se uvuku u Zvezdu ili Partizan, umjesto da kupe , za vrlo sitne pare, neki klub (recimo radnički niš, kg, zemun, dinamo pančevo, i sl) i pokažu svakome kako to funkcioniše na zdravim osnovama. Ali. očigledno, nemaju baš toliko povjerenje u sopstvene sposobnosti, niti im se rizikuje sa svojim novcem.

Branko S.

pre 14 godina

Izgubio si pa sta!Nije propast sveta.I molim te negeneralizuj.Izuzev jednog glasa(verovatno Tumbakovica jer te je predlozio) niko nije bio za tebe.Mozemo mi sada nagadjati zasto,kao i ti,ali sustina je izgleda u tome, da on koji nisu glasali za tebe,nisi ubedio u svoj program za ozdravljenje kluba.Pa ni Dragan Djajic nije postao predsednik Zvezde preko noci,cekao je svoje vreme i da se povuce generacija ispred njega.Cini mi se da u klubu ima daleko boljih od tebe, kad 17-storica bivsih fudbalera nije tebi izglasala poverenje.Da si posten nesumnjam,ali da si prenaglio sa ocenom da u Srbiji posten covek ne moze da prodje - jesi!Koliko su meni poznata imena clanova Skupstine nisam bas siguran da su tu neki neposteni ljudi(izuzev one petorice navijacke grupe - njih neznam),veruj mi to su posteni ljudi!Savo,Savo secam se ja dobro tog leta kad si se spremao za odlazak u inostranstvo,tad valja nisi mislio da su ti ljudi neposteni a omogucili su ti odlazak za ne bas veliko obestecenje!Mnogi su jos uvek u Upravi kluba,i svakako clanovi Skupstine.Ne krivi ogledalo ako ti je slika ruzna!!!Naprotiv,sad bi trebao jos vise da se angazujes u radu kluba,volonterski,sazivis sa ljudima koji upravljaju i verujem da ce tvoje vreme doci.Partizan nije Djuric,Partizan je armija njegovih navijaca za koje se treba boriti i izboriti.Ovako cini mi se da ti je jedino fotelja bila vazna,a kad se ona izmakla e sad dovidjenja i puj pike nevazi a usput svi ste neposteni.

hu@hu

pre 14 godina

Jako poštujem Savu kao igrača i čoveka, ali mislim da ni on ne bi doneo rešenja naših klubskih problema. Jedino rešenje je privatizacija klubova i to što pre. Pa ko bi normalan dao pare da njima upravljaju drugi?

Vlada od Pretorie

pre 14 godina

Veliki i iskren pozdrav za nasega Savu-velikog igraca i coveka.
Nisi ti izgubio , nisi ti porazen , vec su oni prljavo pobedili.
Tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje . Uvek ces biti ponos pravih navijaca Partizana.
Iskreno verujem da ces uskoro predvoditi nas Partizan , zajedno sa Gordanom Batom Ivanom ...
U svim anketama dobio si preko 90 posto podrsku od pravih navijaca i to je tvoja cista moralna pobeda.Neka te Bog cuva.

Darko(idemo Grobari)

pre 14 godina

Tako je Savo Legendo!!!a partizan ce i posle 60 godina voditi tipovi poput zecevica,bjekovica i naravno djurica!
Zato braco GROBARI svi u bojkot

sliv56

pre 14 godina

Citajuci ovo i izjavu g-na Milosevica,ne mogu da nesaosecam sa njim.Navijac sam Partizana vise od 40 god.
Po zanimanju sam dipl ing.masinstva ,aktivno ucestvovao u svim protestima protiv bivseg razima i docekao, da je sve isto samo NJEGA nema.Povukao sam se u miran zivot,a posle 28 godina staza ostao bez posla posle veoma uspesne privatizacije Optike Beograd gde sam radio do marta 2009 god.Nisu Savo krivi Djuric i komp. vec oni za ciji dolazak na VLAST si se i ti borio sa milionima postenih ljudi u Srbiji,a velika vecina njih sada razmislja kao i TI posle svaga sto ti se desilo po povratku u zemlju koju najvise volis.Ono sto meni i drugim anije najjasnije je to sto si jos uvek clan GO jedne stranke koja je od 2000 na ovamo u kontinuitetu(SEM DVE GODINE)kreirala , a danas pogotovo,drustvene odnose i vrednosti unutar tih odnosa,i predstavlja sebe kao AVANGARDU , ne radnicke klase,jer nje vise nema,vec svih gradjana Srbije.Zbog njih i njima slicnih ja a i mnoge moje kolege sada zaradjujemo hleb u dalekim zemljama u Evropi i Svetu! Eto dragi NAS prijatelju,za vaku i ovakvu SRBIJU ni ti ni milioni gradjana ove zemlje NISMO se borili,ali nazalost TO je TO!!!!
Veliki pozdrav Velikom sportisti i coveku od onih koji razmisljaju slicno ili isto kao ON!
Srecne ti rane SRBIJO!!!

drezik82

pre 14 godina

NIJE TACNO da su zvezdasi bili za Savu!!! Kao ljubitelj fudbala i kao neko ko zeli dobro srpskom sportu zelio sam da se izabere Savo. Ali opet kao ljuti protivnik volim sto je izabran Djuric. Realno je da su to tamo sve sami mesetari,kriju se iza 2 duple krune u godinama kad je |Zvezda dotakla dno! Zivim za dan da se npr Zvezda i Partizan sastanu u cetvrtfinalu kupa Evrope(kao Steaua i Rapid,kao Seltik i Rendzers...)! Ali sa lopovima taj dan je jako daleko! Jest Savo grobar ali je i covjek!

Sale PFC

pre 14 godina

Navijac sam Partizan i mislim da je ovo bila poslednja sansa za reorganizaciju u klubu,ali nista od toga...Djuric i kompanija su vec dokazali sta su,poslednje dve godine Partizan je topovsko meso u Evropi,necu da kazem da bi sa Milosevicem bili prvaci Evrope,ali bi se napredak uocio.Grobari i vi ste KRIVI zbog ovoga posebno zbog onog transparenta za Savu.PRIHVATITE ODGOVORNOST I PODNESITE POSLEDICE!!!

bivsi radnik pfc

pre 14 godina

alo ljudi! kako vas nije sramota da lupate??? rezultat kao takav je truo! 34-1 ili 43-1 svejedno! nerealan je! eeeej samo 1 glas!!?!?! cak ni 2! koja je to sprega u partizanu pa to je sramotno...Savo nije los covek i razuman je i pun svezih ideja. ne bi partizan propao nikako sa njim na celu kako to neki (bez casti da se potpisu svojim pravim imenom) ovde potenciraju... gadi mi se citav fk i od danas vise ne idem na stadion. AMA UOPSTE!

Miro Lj

pre 14 godina

Sačuvaj Bože.Partizan neće za predsjednika čovjeka koji je lični prijatelj Predsjednika,koji je veliki partizanovac,koji je krvario rvući se u crnobelom dresu po prvoligaškim scilama i haribdama sve do svoje devetnaeste godine,intelektualac,svršeni mašinbravar iz Pilice kod Bijeljine,poliglota,razumije engleski,govori španski,muca ruski,pa još demokrata.Ne bi mu bilo slabo da malo olabavi i da pored ikone,u kući drži sliku Moce Vukotića.

BMBL

pre 14 godina

Majstore, posle ovog ponizenja koje su ti priredili, napusti ovo podrucje fudbala i priseti se svega lepog sto si nama i sebi pruzio, a to sto lopovi sede jos uvek i vladaju iako su nepisemni, opusteno svima dodje glave svaka nepravda. Uzivaj sa porodicom i ne nasedaj na njihove jadne prozivke!

Milos..FKP

pre 14 godina

Ljudi,da je savo dosao na mesto predsednika klub bi propao.Stvarno vam kazem...Pa nije za dzaba vecina zvezdasa navijala za savu.On bi se verovatno dobro snasao na nekoj drugoj klupskoj poziciji,ali nije za predsednika.Manjina ce se sloziti samnom,ali to je moji grobari ISTINA!Samo jos da vidim koliko cu negativnih preporuka imati od onih koji su slepi pred ocima.

Idemo GROBARI !!!

pre 14 godina

Bez brige Savo! Znam citav scenario narednih meseci, bojokt navijaca i medijski pritisak sa svih strana, a rezultat ce biti isti - Zeka i Bjeka i njihovi poltroni ce da ponovo zavrse kao pre par godina. Strpljen - Spasen!

Sasa-Sabac

pre 14 godina

SAVO imas moju podrsku i dalje!!! I ako ti je za utehu, ja od sada bojkotujem utakmice Fk Partizan i ako imam pretplatnu kartu za JUG, i ako me podrze onih 93% navijaca, pravih navijaca koji su bili za tvoj izbor onda ce gospoda sama da odu, ako imaju i malo morala,hmm tesko pitanje....

Bah

pre 14 godina

Nije valjda da su mnogo veće legende od Miloševića(pre svih Šoškić i Vukotić)toliko nepošteni i nerazumni pa da ne glasaju za njega?Da nije ipak on malo uobrazio da je spasitelj i poštenjačina?Pa valjda imaju i drugi i to mnogo veći igrači pravo da ne budu uz njega , koji je ruku na srce veliki demagog. 10 trenera i 50 igrača samo njega čekaju da uđu u ovaj naš fudbal.Kako da ne.Ipak je hteo politikantski da se protežira.

Milos

pre 14 godina

Nisam ljubitelj ni Save ni Partizana, ali brate, ako izgubis, kako god, posteno ili ne, dostojanstveno se povuci i ne budi patetican, budi velicina...

iggy

pre 14 godina

Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva i ja ne želim da budem deo toga.
A zasto si onda clan vladajuce stranke istog tog drustva sto neguje taj sistem vrednosti?

onlyblue

pre 14 godina

..iz podgorice sam,navijam za moj tim-buducnost,ne bih da se mijesam u neke stvari,samo da kazem misljenje...nemogu da vjerujem da gosp. milosevic nije izabran,on je jedini fudbaler koji je elokventan,nacitan..koji moze da normalno govori o svim stvarima,covjek koji shvata kako funkcionise zapadni sistem uredjenja klubova,covjek koji je cijelu karijeru gradio samo radom....bas znaci nemogu da vjerujem da on nije izabran...

Hvala ti Savo

pre 14 godina

Moj Savo dovoljno si ti uradio
sto si se kandidovao,barem si nam dokazao gde smo i sta smo.
Mozda je i bolje sto dokazani
Partizanovac nije izabran.
Treba ih pustiti da bas sve razvale i upropaste(nije jos mnogo ostalo)pa onda sve ispocetka.Dok tu odlucuju komesari,komandiri,Rase i ostali provereni kadrovi nema nicega dobrog za iskene navijace Partizana.Zasto bi se Partizan privatizovao,on vec to jeste,nazalost na najgori moguci nacin.

Dalibor

pre 14 godina

Klubovi se moraju privatizovati, svidjalo se to nekome ili ne. Ovako ih vode razni "prijatelji kluba", "navijaci", "menadzeri", "biznismeni" itd. Svi se oni kunu u svetinju, a ustvari krv joj piju.
Savo majstore kandiduj se za mjesto selektora mlade reprezentacije BiH. Posto se nadam da ce selektor A reprezentacije BiH biti Barbarez, a mogao bi i ti za koju godinu zasjesti na ovo mjesto.

Mishko

pre 14 godina

Dobro jutro Kolumbo!
Ti si mislio da ce "mafija" iz Partizana da padne u nesvest kada cuje da se Savo Milosevic vratio da se kandiduje za predsednika i da ce ti postaviti crveni tepih.Nije ti ovo Spanija ili Italija gde veliki igraci imaju tezinu.U Srbiji to radi suprotno,sto si bio manji igrac to si veci funkcioner u buducnosti.Ti si ocigledni "novajlija" u Srbiji koji nije bio svestan kako stvari funkcionisu pa onako naivno hteo da bude predsednik Partizana.
Osvesti se Savo,pokupi zenu i decu i idi sto dalje od Srbije,idi tamo gde te cene ili tamo gde ces sa svojom familijom da uzivas.I dalje u Srbiji rade oni principi zbog kojih si igrao na male golice na Terazijama i ne zna se dokle ce!

Darko

pre 14 godina

Pa stvarno ste preterali sa ovim skracenicma SM,SSM,DV,GS i sta ti ja znam.To je sad kao nesto moderno ili sta?Ajde napisite lepo prezime Milosevic,Samardzic,Vujosevic,Stevanovic...

montjuic

pre 14 godina

sve besprekorno tacno i perfektno receno ! mafija vlada srpskim fudbalom i tu nisu cista posla !uvek za onoga ko nesto zna nema mesta u srpskom fudbalu tako je i sa savom milosevicem!

montjuic

pre 14 godina

sve besprekorno tacno i perfektno receno ! mafija vlada srpskim fudbalom i tu nisu cista posla !uvek za onoga ko nesto zna nema mesta u srpskom fudbalu tako je i sa savom milosevicem!

Sasa-Sabac

pre 14 godina

SAVO imas moju podrsku i dalje!!! I ako ti je za utehu, ja od sada bojkotujem utakmice Fk Partizan i ako imam pretplatnu kartu za JUG, i ako me podrze onih 93% navijaca, pravih navijaca koji su bili za tvoj izbor onda ce gospoda sama da odu, ako imaju i malo morala,hmm tesko pitanje....

BMBL

pre 14 godina

Majstore, posle ovog ponizenja koje su ti priredili, napusti ovo podrucje fudbala i priseti se svega lepog sto si nama i sebi pruzio, a to sto lopovi sede jos uvek i vladaju iako su nepisemni, opusteno svima dodje glave svaka nepravda. Uzivaj sa porodicom i ne nasedaj na njihove jadne prozivke!

Mishko

pre 14 godina

Dobro jutro Kolumbo!
Ti si mislio da ce "mafija" iz Partizana da padne u nesvest kada cuje da se Savo Milosevic vratio da se kandiduje za predsednika i da ce ti postaviti crveni tepih.Nije ti ovo Spanija ili Italija gde veliki igraci imaju tezinu.U Srbiji to radi suprotno,sto si bio manji igrac to si veci funkcioner u buducnosti.Ti si ocigledni "novajlija" u Srbiji koji nije bio svestan kako stvari funkcionisu pa onako naivno hteo da bude predsednik Partizana.
Osvesti se Savo,pokupi zenu i decu i idi sto dalje od Srbije,idi tamo gde te cene ili tamo gde ces sa svojom familijom da uzivas.I dalje u Srbiji rade oni principi zbog kojih si igrao na male golice na Terazijama i ne zna se dokle ce!

Darko

pre 14 godina

Pa stvarno ste preterali sa ovim skracenicma SM,SSM,DV,GS i sta ti ja znam.To je sad kao nesto moderno ili sta?Ajde napisite lepo prezime Milosevic,Samardzic,Vujosevic,Stevanovic...

onlyblue

pre 14 godina

..iz podgorice sam,navijam za moj tim-buducnost,ne bih da se mijesam u neke stvari,samo da kazem misljenje...nemogu da vjerujem da gosp. milosevic nije izabran,on je jedini fudbaler koji je elokventan,nacitan..koji moze da normalno govori o svim stvarima,covjek koji shvata kako funkcionise zapadni sistem uredjenja klubova,covjek koji je cijelu karijeru gradio samo radom....bas znaci nemogu da vjerujem da on nije izabran...

Hvala ti Savo

pre 14 godina

Moj Savo dovoljno si ti uradio
sto si se kandidovao,barem si nam dokazao gde smo i sta smo.
Mozda je i bolje sto dokazani
Partizanovac nije izabran.
Treba ih pustiti da bas sve razvale i upropaste(nije jos mnogo ostalo)pa onda sve ispocetka.Dok tu odlucuju komesari,komandiri,Rase i ostali provereni kadrovi nema nicega dobrog za iskene navijace Partizana.Zasto bi se Partizan privatizovao,on vec to jeste,nazalost na najgori moguci nacin.

iggy

pre 14 godina

Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva i ja ne želim da budem deo toga.
A zasto si onda clan vladajuce stranke istog tog drustva sto neguje taj sistem vrednosti?

Idemo GROBARI !!!

pre 14 godina

Bez brige Savo! Znam citav scenario narednih meseci, bojokt navijaca i medijski pritisak sa svih strana, a rezultat ce biti isti - Zeka i Bjeka i njihovi poltroni ce da ponovo zavrse kao pre par godina. Strpljen - Spasen!

Dalibor

pre 14 godina

Klubovi se moraju privatizovati, svidjalo se to nekome ili ne. Ovako ih vode razni "prijatelji kluba", "navijaci", "menadzeri", "biznismeni" itd. Svi se oni kunu u svetinju, a ustvari krv joj piju.
Savo majstore kandiduj se za mjesto selektora mlade reprezentacije BiH. Posto se nadam da ce selektor A reprezentacije BiH biti Barbarez, a mogao bi i ti za koju godinu zasjesti na ovo mjesto.

Milos..FKP

pre 14 godina

Ljudi,da je savo dosao na mesto predsednika klub bi propao.Stvarno vam kazem...Pa nije za dzaba vecina zvezdasa navijala za savu.On bi se verovatno dobro snasao na nekoj drugoj klupskoj poziciji,ali nije za predsednika.Manjina ce se sloziti samnom,ali to je moji grobari ISTINA!Samo jos da vidim koliko cu negativnih preporuka imati od onih koji su slepi pred ocima.

Bah

pre 14 godina

Nije valjda da su mnogo veće legende od Miloševića(pre svih Šoškić i Vukotić)toliko nepošteni i nerazumni pa da ne glasaju za njega?Da nije ipak on malo uobrazio da je spasitelj i poštenjačina?Pa valjda imaju i drugi i to mnogo veći igrači pravo da ne budu uz njega , koji je ruku na srce veliki demagog. 10 trenera i 50 igrača samo njega čekaju da uđu u ovaj naš fudbal.Kako da ne.Ipak je hteo politikantski da se protežira.

Milos

pre 14 godina

Nisam ljubitelj ni Save ni Partizana, ali brate, ako izgubis, kako god, posteno ili ne, dostojanstveno se povuci i ne budi patetican, budi velicina...

sliv56

pre 14 godina

Citajuci ovo i izjavu g-na Milosevica,ne mogu da nesaosecam sa njim.Navijac sam Partizana vise od 40 god.
Po zanimanju sam dipl ing.masinstva ,aktivno ucestvovao u svim protestima protiv bivseg razima i docekao, da je sve isto samo NJEGA nema.Povukao sam se u miran zivot,a posle 28 godina staza ostao bez posla posle veoma uspesne privatizacije Optike Beograd gde sam radio do marta 2009 god.Nisu Savo krivi Djuric i komp. vec oni za ciji dolazak na VLAST si se i ti borio sa milionima postenih ljudi u Srbiji,a velika vecina njih sada razmislja kao i TI posle svaga sto ti se desilo po povratku u zemlju koju najvise volis.Ono sto meni i drugim anije najjasnije je to sto si jos uvek clan GO jedne stranke koja je od 2000 na ovamo u kontinuitetu(SEM DVE GODINE)kreirala , a danas pogotovo,drustvene odnose i vrednosti unutar tih odnosa,i predstavlja sebe kao AVANGARDU , ne radnicke klase,jer nje vise nema,vec svih gradjana Srbije.Zbog njih i njima slicnih ja a i mnoge moje kolege sada zaradjujemo hleb u dalekim zemljama u Evropi i Svetu! Eto dragi NAS prijatelju,za vaku i ovakvu SRBIJU ni ti ni milioni gradjana ove zemlje NISMO se borili,ali nazalost TO je TO!!!!
Veliki pozdrav Velikom sportisti i coveku od onih koji razmisljaju slicno ili isto kao ON!
Srecne ti rane SRBIJO!!!

medicinar

pre 14 godina

"Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva"

pogrebnjak

pre 14 godina

Bash sam se nadao da ce Savo da pobedi i da nas izvuche iz ove situacije kad sam chuo da je Djuric opet predsednik nisam mogao da verujem!Svi koji su izabrali Djurica njihov interes im je vazniji od interesa Partizana a takvima u upravi nije mesto!

Zo

pre 14 godina

Sava je ziva legenda Partizana, najinteligentniji fudbaler u Srbiji ikada, covek sa super vezama i kao takav ne treba Partizanu.
E a meni vise Partizan ne treba. Neka ga kriminalcima, huliganima i lopovima.
Od sada navijam samo za Srbiju.

Mr. X

pre 14 godina

O tome da li je i koliko Savo pošten i častan momak, o tome mnogo više govore njegova dela u prošlosti nego naslov ovog teksta. Izuzetno je pošten i moralan čovek, to da se zna. Milion puta je to pokazao na delu. Prema znanima i neznanima.

Smatram da ova njegova kandidatura uopšte nije bila uzaludna, iako su se dešavale strašno ružne stvari pre i za vreme izbora. Da nije bilo Savine kandidature, mnoge ružne stvari iz Partizana ne bi ovih dana tako lepo isplivale u javnost. Mnogi će tek sada progledati i shvatiti kako izgleda Partizan iznutra. Pre svega milionska armija navijača Partizana je to imala priliku da vidi, umnogome zahvaljući upravo Savi i njegovoj kandidaturi.

Partizan će pre ili kasnije morati totalno da se menja u svojoj organizacionoj strukturi, u načinu funkcionisanja i svog prezentovanja prema spoljnom svetu. Ovo kako on danas izgleda i na šta liči, ovo je blago rečeno katastrofa.

Uveren sam da će do pozitivnih promena u Partizanu doći brže nego što mnogi sada misle. A kad te promene napokon krenu da se dešavaju, zapamtite: Savo ih je pokrenuo. Onaj isti Savo koji je 21. decembra 2009. godine dobio jedan jedini glas na izborima.

Djuric Grobar Partizana

pre 14 godina

zvezdasi za Savu ha ha ha ha, pa to bi im tek znacio kraj krajeva. Pljustale su ture pica i smejali se cigani jer znaju da dok je Djuric u Partizanu ne moraju da brinu za titule i transfere, pa makar igrali najlosiji fudbal u Srbiji. Za zvezdu je najveci posao zavrsio Djuric sad ni Tole ne moze da nam pomogne. Dosao je i taj dan, Djuric sahranio Partizan.

Vlada od Pretorie

pre 14 godina

Veliki i iskren pozdrav za nasega Savu-velikog igraca i coveka.
Nisi ti izgubio , nisi ti porazen , vec su oni prljavo pobedili.
Tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje . Uvek ces biti ponos pravih navijaca Partizana.
Iskreno verujem da ces uskoro predvoditi nas Partizan , zajedno sa Gordanom Batom Ivanom ...
U svim anketama dobio si preko 90 posto podrsku od pravih navijaca i to je tvoja cista moralna pobeda.Neka te Bog cuva.

sasa

pre 14 godina

Mislim da je Savo, kao bivsi vrhunski sportista, mogao da nauci da gubi dostojanstveno. Ovo je stav deteta kome je oduzeta lizalica, pa sad vise "nece da se igra".

Konkurisao je, borio se, glasalo se - i izgubio! Pa sta? Zar je to dokaz da je ceo sistem truo i da posten covek ne moze da postigne nista??

Pa zar je trebalo da sam ne dobije poziciju da bi shvatio da nista tu ne valja?! A da je dobio, to bi bio valjda dokaz da sada i posteni imaju priliku?

Mislim da je Savino ponasanje i reakcija pokazatelj nezrelosti, netolerancije i nekorektnosti. Pa samo ta izjava "posten covek ne moze da prodje". Sta to znaci, da je izabrani neposten?

Kako bi se tek ponasao da je kojim slucajem dobio? S emocionalnom nezreloscu i nestabilnoscu koju je pokazao ovim ponasanjem, sigurno ne dobro.

Idemo dalje...

jumper

pre 14 godina

sta kazes Savo,u ovoj drzavi samo neke kombinacije dolaze u ubzir,pa to je ta drzava za koju se ti boris tj na vlasti je tvoja stranka,stranka za koju si glasao i da,u pravu si,samo kombinacije prolaze.kako to da ti nisi upucen,idi malo kod svojih prijatelja iz vlasti pa se tamo raspitaj kako se to radi...

Mihailo

pre 14 godina

Ne daj se Savo!Za nas obicne navijace Partizana si bio i ostao legenda i olicenje pravog i iskrenog Partizanovca,i svime sto si rekao i ucinio si odskakao od drugih a to se u Srbiji ne ceni,upravo suprotno!!!Ali ne brini,vecina nas je uz tebe i tesko dozivljavam tvoj (i nas) poraz na ovim izborima,jer sam izgubio nadu da ce Partizan u skorije vreme biti ponovo veliki fudbalski klub a petarde ce ponovo pucati od raznih Dinama,Rapida i slicnih samo sto mene to vise nece boleti kao nekad dok sam ziveo u iluziji da je Partizan klub koji na ovim prostorima okuplja sve naj bolje sto igra i razmislja o fudbalu i stremi ka Evropi!A ovi ostali ce dobiti sta su sasluzili jer kako sejes tako ces i da zanjes a od lopovluka,lazi,intriga,namestanja,na duge staze,nema nista osim propasti,a sitne duse su zrtvovale nas klub upravo radi toga!Nek im je alal!Zelim ti sve naj bolje u daljem zivotu i karijeri a meni ostaje san da ces,mozda nekad jednog dana,i stvarno doci na celo Partizana i povesti nas,konacno,ka modernom i boljem Partizanu!

Dragan -Teslic

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti!Ocigledno da je Savo zeleo da bude u centru paznje.Uspio je i sta sad?Ide u zaborav do neke druge prilike.Da je zeleo pomoci "voljenom" klubu,prihvatio bi ponudu,zvanicno izbranog Djurica.Ispada "volim Partizan" samo kad sam PREDSEDNIK!Nista nije bolji ni novoizabrani Djuric.Svi oni, Srbi preko Drine (Bosna), zele samo dobre polozaje,radna mesta i dobre plate.E onda je "majcica" Srbija OK.Evo predlazem Savi da dodje u banjalucki Borac pa neka ga uvede u ligu Sampiona.Ili neka pomogne Radniku iz Bijeljine,gde je rodjen,pa neka ga barem uvede u Bosansku prvu ligu.Znam da mi ovo necete objaviti ali to je istina.Imao bih jos mnogo toga dodati,ali ce se steci zakljucak,kako pravim razdor medju Srbima.Gospodo zapadnodrinski Srbi,ima i kod nas u Republici Srpskoj sportskih klubova,pa ako znate i mozete pomoci,napravite i ovde neki PARTIZAN!

??????????

pre 14 godina

Video covek da ovde samo lopovlukom moze nesto da se uradi, on nije hteo tako pa je otisao. Onaj koji hice da pomogne u Srbiji je suvisan, a onaj koji hoce a ukrade dobro je dosao.

Petar

pre 14 godina

Ne kazem da je Djuric postenjacina, ili da je dobar kandidat. Ali sam gledao Savino citanje govora. Neko mu je to napisao, covek nije znao ni da procita. Kao da cita sastav u osnovnoj skoli i onda hoce na taj nacin da privoli nekoga da glasa za njega. Kakvo crno obrazovanje i nacitanost kod Save? Ne budimo smesni. On ne prica kako je sposoban da vodi Partizan, vec da je posten. Pa pored postanje, potrebno je i znanje.

Aca

pre 14 godina

Redovno citam a retko ostavljam komentare o komsijama (zvezdas sam). E, sad moram. Pre 'izbora' navijao sam za Djurica (da komsiji crkne krava, malo me ponelo). Onda sebi kazem, pa nisam bas toliko zloban, ako pukne Partizan, i Zvezda ce brzo. I onda navijam za Milosevica. Naravno, znao sam sta ce se desiti, ne bas sa ovolikim skorom, ipak sam verovao u malo vise glasova za Savu. Iskreno, nisam ga bas voleo kao fudbalera (to je neka druga tema), ali sam ga cenio kao coveka i kao nekog ko je zaista ginuo za vas na svakoj utakmici. Kao sto neko rece - pa on bi u Zvezdi dobio vise glasova. Iskrano, zao mi je, na kratke staze gledano, ovo je najveci dobitak za Zvezdu (bicemo najjaci u 'svom selu'), a u Evropi, ko god bio, nastavice vasu seriju.

Dragan

pre 14 godina

Uopšte mi nije žao Sava - da on zaista ima pameti ne bi se ni kandidovao u ovakvom sistemu, nego bi se zalagao za donošenje kvalitetnog zakona o akcionarskoj privatizaciji, jer je to jedini temelj na kome naši klubovi mogu da napreduju. Ono što ja nikako ne razumijem je da Savo , i njegove mnogobrojne kolege koji su sada bogataši samo misle da se uvuku u Zvezdu ili Partizan, umjesto da kupe , za vrlo sitne pare, neki klub (recimo radnički niš, kg, zemun, dinamo pančevo, i sl) i pokažu svakome kako to funkcioniše na zdravim osnovama. Ali. očigledno, nemaju baš toliko povjerenje u sopstvene sposobnosti, niti im se rizikuje sa svojim novcem.

bivsi radnik pfc

pre 14 godina

alo ljudi! kako vas nije sramota da lupate??? rezultat kao takav je truo! 34-1 ili 43-1 svejedno! nerealan je! eeeej samo 1 glas!!?!?! cak ni 2! koja je to sprega u partizanu pa to je sramotno...Savo nije los covek i razuman je i pun svezih ideja. ne bi partizan propao nikako sa njim na celu kako to neki (bez casti da se potpisu svojim pravim imenom) ovde potenciraju... gadi mi se citav fk i od danas vise ne idem na stadion. AMA UOPSTE!

Bukephalos_FRA

pre 14 godina

Ovaj nas fudbal me vise nervira. Ja sam zvezdas, al sam navijao za Savu. Tek ako budu dosli promene u Partizanu, onda ce doci i promene u ostalim klubovima. Jako me nervira, da Savo nece dobiti mogucnost, da nesta napravi, i ako ima veliku viziju za Partizan. Mi ako hocemo da konkurisemo u evropi sa ostalim klubovima, nama su neophodne promene.

Dok mafijasi, lopovi i huligani vode nase klubove, ja necu ni gledat nase prvenstvo, niti me interesuje!

Darko(idemo Grobari)

pre 14 godina

Tako je Savo Legendo!!!a partizan ce i posle 60 godina voditi tipovi poput zecevica,bjekovica i naravno djurica!
Zato braco GROBARI svi u bojkot

Branko S.

pre 14 godina

Izgubio si pa sta!Nije propast sveta.I molim te negeneralizuj.Izuzev jednog glasa(verovatno Tumbakovica jer te je predlozio) niko nije bio za tebe.Mozemo mi sada nagadjati zasto,kao i ti,ali sustina je izgleda u tome, da on koji nisu glasali za tebe,nisi ubedio u svoj program za ozdravljenje kluba.Pa ni Dragan Djajic nije postao predsednik Zvezde preko noci,cekao je svoje vreme i da se povuce generacija ispred njega.Cini mi se da u klubu ima daleko boljih od tebe, kad 17-storica bivsih fudbalera nije tebi izglasala poverenje.Da si posten nesumnjam,ali da si prenaglio sa ocenom da u Srbiji posten covek ne moze da prodje - jesi!Koliko su meni poznata imena clanova Skupstine nisam bas siguran da su tu neki neposteni ljudi(izuzev one petorice navijacke grupe - njih neznam),veruj mi to su posteni ljudi!Savo,Savo secam se ja dobro tog leta kad si se spremao za odlazak u inostranstvo,tad valja nisi mislio da su ti ljudi neposteni a omogucili su ti odlazak za ne bas veliko obestecenje!Mnogi su jos uvek u Upravi kluba,i svakako clanovi Skupstine.Ne krivi ogledalo ako ti je slika ruzna!!!Naprotiv,sad bi trebao jos vise da se angazujes u radu kluba,volonterski,sazivis sa ljudima koji upravljaju i verujem da ce tvoje vreme doci.Partizan nije Djuric,Partizan je armija njegovih navijaca za koje se treba boriti i izboriti.Ovako cini mi se da ti je jedino fotelja bila vazna,a kad se ona izmakla e sad dovidjenja i puj pike nevazi a usput svi ste neposteni.

Sale PFC

pre 14 godina

Navijac sam Partizan i mislim da je ovo bila poslednja sansa za reorganizaciju u klubu,ali nista od toga...Djuric i kompanija su vec dokazali sta su,poslednje dve godine Partizan je topovsko meso u Evropi,necu da kazem da bi sa Milosevicem bili prvaci Evrope,ali bi se napredak uocio.Grobari i vi ste KRIVI zbog ovoga posebno zbog onog transparenta za Savu.PRIHVATITE ODGOVORNOST I PODNESITE POSLEDICE!!!

Sone

pre 14 godina

Jednu stvar cu vam reci,na sastanku UO Partizana dosli su ljudi samo da bi bili svedoci,niko od njih nije glasao,niti je imao pravo glasa. Ljudi su zvani da im se kaze koga su izabrali i to je to,ni u jednom trenutku niko nije pitan da li se slaze ili da se glasa.Vecina ljudi je za Milosevica iz UO,ali onaj mali deo glavniji i jaci je sve preuzeo.Takodje su dobili pismo od Mijatovica da ce podrzati kandidaturu i da ce pomoci Savi,finsasijski ili kako god moze,to pismo ja mislim da nije ni procitano.Recite mi koja je svrha Milosevica da nastavlja sve,ovo sto je Milosevic uradio je pametan potez,nema svrhe boriti se kada je sve vec namesteno.Najveca greska je podrska navijaca Djuricu,jer da ga oni nisu podrzali,ne bi on mogao ovako da odradi sve na sednici UO Partizana. Ja sam zvezdas,ali je zalosno to sto se desava u nasem fudbalu i sto mlade generacije odlaze tako brzo,ali kako bi direktori,privatnici i ostali u klubu ziveli.Vise sam digao ruke od svega i sve mi se ovo smucilo,zapamtite,ni Partizan,ni Zvezda nece u skorijoj buducnosti biti klubovi za Evropu,vec cemo biti kao kiparski ili neki jos gori.Vec smo tu,sada cemo jos pasti KATASTROFA

odlucio

pre 14 godina

„Nikad ne reci nikad, ali zaista vrlo teško da ću se ikad više kandidovati za neku funkciju u ovoj državi. Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva i ja ne želim da budem deo toga
Jel mislis i na svoju politicku stranku kojoj pripadas ili samo na fudbalski klub Partizan? Nekako imam osecaj da kada gubis kriva je drzava i zajednica i narod,a kada dobija tvoja stranka onda je taj isti narod dobar i evropski. Doluci se vise...

ROMA

pre 14 godina

Ja sam za postovanje osnovnih demokratskih principa. DAkle, Savo je ubedljivo izgubio. Mogu prihvatiti delom i one teorije zavere, ali da sada slusam price da su i Moca i Nadj mafija, e to ne prihvatam. Ako se sa tim slozimo onda prihvatamo teoriju da ako ja nisam izabran da je sve montaza, kriminal i sl. Savo je legenda, kao i Mirkovic i Tomic, ali nisu oni jedini koji zele dobro Partizanu, a svi ostali mafija.

Baghdatis

pre 14 godina

Nikad mi nije bilo jasno zbog čega je Savo uvek imao loš status kod nas. Realno on je igrač koji je u poslednje vreme najviše dao reprezentaciji i Partizanu. Uvek odmeren i pametan u izjavama. Ne kapiram sve ove komentare protiv njega, znači vi ste svi redom za ovog Đurića... Mogao je biti i neki Marić ili Perić ili Jović ili Raja, Gaja, Vlaja. Samo NE Savo. Boranijo jedna...

Tosa

pre 14 godina

nisam bas nesto zadovoljan ni ovom upravom,ali ti bar da si bio posten kao sto kazes pa da karijeru i zavrsis u klubu u kome si hteo da budes predsednik,ovako neznam ni sta si ocekivao,karijeru si zavrsio u Rubinu-"za pare",sto znaci da su ti pare bile bitnije od Partizana.

predrag

pre 14 godina

pa gde si ti krenuo!? pa ni na terenu ne postoji fer plej a kamoli u borbi za funkciju... posten i dalabu su ist isto u danasnjem svetu... ako nisi u kombinaciji,ne postojis! jbga... a ko zna,danas sutra...mozda ce moralna gromada nesto da znaci...ali danas,ipak ne...

T485P

pre 14 godina

Objektivno gledano. Savo je dosta naivno usao u celu pricu.
Mislim da trenutak nije bio bas najidealniji, trebao je sacekati jos.Cak mu ni grobari ne dadose glasove a kada se desi da navijaci bivsem igracu ne daju glasove onda se zna koliko je sati.

Mislim da Savo dobar potencijal, ume da se izrazi, ima nesto u glavi za razliku vecine nasih fudb. seljaka-manekena.

A Djuric mi je nekako cudan tip. Gledao sam onu njegovu prezentaciju i nije me zacudilo sto je to uradio pomocu video-bima, pa covek nije u stanju da procitani naojobicniji tekst , koji mu je neko drugi napisao.
Ali covek ima kintu i moc a uz takve trce svi foteljasi a videli ste sami kako su se veselili.

henry

pre 14 godina

Kao delija sam navijao da Djuric bude predsednik jer bi savo mnogo vise uradio za klub. Cim je Djuric u ekipi sa Bjekom i Zekom to nisu cista posla. U pravu je Savo kada kaze da za postene ljude nigde nema mesta,ali sta onda trazi u politicu,zar su tamo postenjacine?

jug

pre 14 godina

Žao mi je ali partizan je izabrao"vožnju"unazad.Ja više neću ići na utakmice ne želim da da gledam jad,očaj i bedu ne želim da dajem podršku onima koji neznaju dimenzije terena.Odoh na košarku.

jeremija d pop

pre 14 godina

he he he.navijaci glasaju protiv svoje legende.sad tek nalazim logiku u imenu navijaca.grobari partizana.idi bre begaj.kakvo ponizvanje jednog od najboljih fudbalera partizana od sopstvenih navijaca!na to mi pada samo jedno na pamet:AHA HA HA HA HA!!!PARTIZANI U KUKURUZU:"DRUZE PA TI SI RANJEN!NEKA DRUZE NIJE TO NISTA IZDRZACU JA!"jel to takozvana pertizanska naiva?

Boza

pre 14 godina

I pored loše predizborne kampanje podržao sam Savu Miloševića u ovim izborima. Promene su bile neophodne i one će doći u skoro vreme. Reagovanje Miloševića nakon "izgubljene bitke" i komentari koje čujemo i čitamo da u ovoj zemlji nema mesta za poštene ljude i da se povlači iz svega na javnoj sceni, to ujedno znači da svi koji su učestvovali u stvaranju igrača, pa i Save Miloševića, nisu vredni njegove "žrtve"!? Čemu takvo ponašanje?

Veljko

pre 14 godina

Ne razumem zasto bi neko bojkotovao utakmice, ne navijamo mi za djurica, milosevica... nego za Partizan. Ako nekom smeta djuric ili navijaci sto su glasali za njega neka dodje na istok ili zapad pa neka navija odatle ili peva protiv uprave. Ne mogu on da se oteraju pisanjem poruka po forumima. Zato je bitno da nas bude sto vise jer svi ti ljudi su prolazni jedino Partizan ostaje.

gavrosaurus

pre 14 godina

Ово је страшно! Волим овај Партизан, не могу да опишем колико волим што навијам за овај клуб и те боје али ово је само потврдило сумње свих нас - да поштени ту немају шта да траже, у вођењу клуба. Волим овог Милошевића, он ми је најомиљенији играч икада, игде и кад је овај човек изашао из тога овако разочаран, не могу а да исто то не осетим и сам. Тужно, тужно, до бескраја тужно. Пропаст спорта, наде у њега и опште здравље.

Maretata

pre 14 godina

Pa Savo majstore,ako ti je toliko stalo do Partizana i naseg fudbala,zasto lepo kao posten covek ne izadjes pred kamere i podneses dokaze da nesto ne stima u klubu.Zasto se vecito prica o tome da se mucka i lose vodi klub a niko nema hrabrosti da to dokaze.Jeste nesto trulo u svemu ovome ali kad vec izjavljujes takve neke stvari,daj izadji pred javnost i resi sve dileme u vezi fudbalske mafije.Sve najbolje u zivotu ti zelim!

bagi arapin

pre 14 godina

SAVO GLAVU GORE !!! Siguran sam da u sadašnjem rukovodstvu ima ljudi koji manje VOLE PARTIZAN i od tebe kao i od mene.Nisam te nikad video na terenu da si klonuo duhom da si ostao bez volje bez motiva.U ime nas kojima je stalo da PARTIZAN postoji,bori se zajedno sa nama svima budi vođa kao što si bio ina terenima.Nemamo prava da se izmaknemo ida pričamo da nas ne interesuje šta se i kako radi u NAŠEM PARTIZANU.

drezik82

pre 14 godina

NIJE TACNO da su zvezdasi bili za Savu!!! Kao ljubitelj fudbala i kao neko ko zeli dobro srpskom sportu zelio sam da se izabere Savo. Ali opet kao ljuti protivnik volim sto je izabran Djuric. Realno je da su to tamo sve sami mesetari,kriju se iza 2 duple krune u godinama kad je |Zvezda dotakla dno! Zivim za dan da se npr Zvezda i Partizan sastanu u cetvrtfinalu kupa Evrope(kao Steaua i Rapid,kao Seltik i Rendzers...)! Ali sa lopovima taj dan je jako daleko! Jest Savo grobar ali je i covjek!

Milan

pre 14 godina

Posteno receno...Nikad mi nije jasno zasto ljudi koji su se dokazali u svetu i uz to uzeli i kes dodju uopste u Srbiju da trpe ovo ponizavanje. Putuj negde gde je dobro kad vec mozes i zaboravi ovu nasu ludnicu

Bora

pre 14 godina

Dok se ne privatizuju i Zvezda i Partizan i ostali klubovi, nema napretka srpskom fudbalu. Pa nije valjda ceo svet lud, a jedino mi pametni sto nismo privatizovali klubove.

vukasin

pre 14 godina

Drugo čoveku nije ni preostalo, nego da se povuče, a to što sad svi očekuju da propadne ova "nova" uprava, pa ni do toga neće doći, iz prostog razloga što Partizan uvek može da osvoji ili kup ili prvenstvo( kakva nam je liga!!) i da ponovo zamagle oči javnosti... i nikom ništa... A sad su i definitivno završeni "demokratski" izbori, narednih 3-5 godina isti će sedeti u UO i mlatiti pare... pa ko ne bi glasao za Đurića????

hu@hu

pre 14 godina

Jako poštujem Savu kao igrača i čoveka, ali mislim da ni on ne bi doneo rešenja naših klubskih problema. Jedino rešenje je privatizacija klubova i to što pre. Pa ko bi normalan dao pare da njima upravljaju drugi?

Miro Lj

pre 14 godina

Sačuvaj Bože.Partizan neće za predsjednika čovjeka koji je lični prijatelj Predsjednika,koji je veliki partizanovac,koji je krvario rvući se u crnobelom dresu po prvoligaškim scilama i haribdama sve do svoje devetnaeste godine,intelektualac,svršeni mašinbravar iz Pilice kod Bijeljine,poliglota,razumije engleski,govori španski,muca ruski,pa još demokrata.Ne bi mu bilo slabo da malo olabavi i da pored ikone,u kući drži sliku Moce Vukotića.

Zare

pre 14 godina

Slučaj Save Miloševića pokazuje koliko je teško refomisati domaći fudbal... odnosno celokupnu fudbalskuorganizaciju. Mora se vrlo brzo doneti zakon o privatizaciji u sportskim klubovima. Klubove treba privatizovati...tamo gde ima interesa za to...tamo gde nema pretvoriti ih nekakva gradska preduzećagde će opštine postavljati direktore itd..Znači oblast u kojoj se vrte toliki novci se mora urediti na način da se cela stvar postavi kao biznis a ne kao nekakva fantomska društva sportista gde se poslovanje ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Kad se ovo sredi treba izabrati nove organe FSS i tako na najlegalniji i naj bezbolniji način isterati ovu trenutnu strukturu...E sad tu se moraju doneti odredjeni uslovi kojih se mora vrlo čvrsto držati. Pre svega, ne sme se dozvoliti da kupci sportskih klubova, menjaju namenu prostora na kojim su stadioni i sportski objekti uopšte. Zapravo možda bi najbolje bilo da svi sportski objekti pripadnu opštinama a da se za svaku promenu namene mora saglasiti bar nekoliko ministarstava u vladi pa ma kako malo selo bilo u kome se nalazi objekat...

pelea

pre 14 godina

Savo ja sam Zvezdas ,vidis i sam sa velikim slovom,ali nemoj samo reci da nisi znao da ces ovako proci,izvini sto sam malo grub ali da su mene pitali imao bi 2 glasa.

boki

pre 14 godina

(cao bio, 23. decembar 2009 23:28)

ne vidim da je rekao nešto šo nije istina, čak je i ublažio

i šta znači toliki broj uzdržanih glasova!?!?
jel nisu smjeli da se izjasne ili nisu dobili dnevnicu za glasanje!?

Ima buducnosti

pre 14 godina

Savo, porazen si od mafijaske uprave, ali ima valjda neki razlog zbog koga su se uzdrzali od glasaja za tebe i ljudi sa nesumnjivim integritetom u Partizanu.
Sada lepo knjige u sake i uci o vodjenju, finansijama, marketingu, pa kada bude sledeca prilika, dodji sa ozbiljnim programom i, molim te, dovedi ozbiljnije ljude nego sto si juce. Mozda ne vidis, ali sa strane se dobro vidi da to zbog cega pljujes Djirica i ekipu imas i u svojim redovima. Kliku kumova, prirepaka i ljudi bez valjane biografije, ljudi koji nisu kompetentni u poslu kojim bi trebalo da se bave. Svaka cast bivsim fudbalerima, ali Ivan Tomic je izuzetak koji potvrdjuje pravilo da se moze biti dobar reprezent kluba,... A to je jedno mesto, pitanje je gde bi ti udomio 10 bivsih saigraca? Nadao sam se da je moguca tvoja pobeda, ali ne zato sto si ti to sto nam treba, nego sto si manje lose resenje. Pogledaj se u ogledalo, pogledaj i bulumentu koju vodis (u svakom slucaju uglednija nego ona sto je ostala u Partizanu), reci iskreno sebi sta mozes i znas i koliko ko od njih realno moze, pa onda poradite na sebi. Da bi i meni kao navijacu bilo jednom lepse i da bi smo mogli napred!

Milos..FKP

pre 14 godina

Ljudi,da je savo dosao na mesto predsednika klub bi propao.Stvarno vam kazem...Pa nije za dzaba vecina zvezdasa navijala za savu.On bi se verovatno dobro snasao na nekoj drugoj klupskoj poziciji,ali nije za predsednika.Manjina ce se sloziti samnom,ali to je moji grobari ISTINA!Samo jos da vidim koliko cu negativnih preporuka imati od onih koji su slepi pred ocima.

Milos

pre 14 godina

Nisam ljubitelj ni Save ni Partizana, ali brate, ako izgubis, kako god, posteno ili ne, dostojanstveno se povuci i ne budi patetican, budi velicina...

iggy

pre 14 godina

Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva i ja ne želim da budem deo toga.
A zasto si onda clan vladajuce stranke istog tog drustva sto neguje taj sistem vrednosti?

Bah

pre 14 godina

Nije valjda da su mnogo veće legende od Miloševića(pre svih Šoškić i Vukotić)toliko nepošteni i nerazumni pa da ne glasaju za njega?Da nije ipak on malo uobrazio da je spasitelj i poštenjačina?Pa valjda imaju i drugi i to mnogo veći igrači pravo da ne budu uz njega , koji je ruku na srce veliki demagog. 10 trenera i 50 igrača samo njega čekaju da uđu u ovaj naš fudbal.Kako da ne.Ipak je hteo politikantski da se protežira.

onlyblue

pre 14 godina

..iz podgorice sam,navijam za moj tim-buducnost,ne bih da se mijesam u neke stvari,samo da kazem misljenje...nemogu da vjerujem da gosp. milosevic nije izabran,on je jedini fudbaler koji je elokventan,nacitan..koji moze da normalno govori o svim stvarima,covjek koji shvata kako funkcionise zapadni sistem uredjenja klubova,covjek koji je cijelu karijeru gradio samo radom....bas znaci nemogu da vjerujem da on nije izabran...

Dalibor

pre 14 godina

Klubovi se moraju privatizovati, svidjalo se to nekome ili ne. Ovako ih vode razni "prijatelji kluba", "navijaci", "menadzeri", "biznismeni" itd. Svi se oni kunu u svetinju, a ustvari krv joj piju.
Savo majstore kandiduj se za mjesto selektora mlade reprezentacije BiH. Posto se nadam da ce selektor A reprezentacije BiH biti Barbarez, a mogao bi i ti za koju godinu zasjesti na ovo mjesto.

Sasa-Sabac

pre 14 godina

SAVO imas moju podrsku i dalje!!! I ako ti je za utehu, ja od sada bojkotujem utakmice Fk Partizan i ako imam pretplatnu kartu za JUG, i ako me podrze onih 93% navijaca, pravih navijaca koji su bili za tvoj izbor onda ce gospoda sama da odu, ako imaju i malo morala,hmm tesko pitanje....

sasa

pre 14 godina

Mislim da je Savo, kao bivsi vrhunski sportista, mogao da nauci da gubi dostojanstveno. Ovo je stav deteta kome je oduzeta lizalica, pa sad vise "nece da se igra".

Konkurisao je, borio se, glasalo se - i izgubio! Pa sta? Zar je to dokaz da je ceo sistem truo i da posten covek ne moze da postigne nista??

Pa zar je trebalo da sam ne dobije poziciju da bi shvatio da nista tu ne valja?! A da je dobio, to bi bio valjda dokaz da sada i posteni imaju priliku?

Mislim da je Savino ponasanje i reakcija pokazatelj nezrelosti, netolerancije i nekorektnosti. Pa samo ta izjava "posten covek ne moze da prodje". Sta to znaci, da je izabrani neposten?

Kako bi se tek ponasao da je kojim slucajem dobio? S emocionalnom nezreloscu i nestabilnoscu koju je pokazao ovim ponasanjem, sigurno ne dobro.

Idemo dalje...

montjuic

pre 14 godina

sve besprekorno tacno i perfektno receno ! mafija vlada srpskim fudbalom i tu nisu cista posla !uvek za onoga ko nesto zna nema mesta u srpskom fudbalu tako je i sa savom milosevicem!

Hvala ti Savo

pre 14 godina

Moj Savo dovoljno si ti uradio
sto si se kandidovao,barem si nam dokazao gde smo i sta smo.
Mozda je i bolje sto dokazani
Partizanovac nije izabran.
Treba ih pustiti da bas sve razvale i upropaste(nije jos mnogo ostalo)pa onda sve ispocetka.Dok tu odlucuju komesari,komandiri,Rase i ostali provereni kadrovi nema nicega dobrog za iskene navijace Partizana.Zasto bi se Partizan privatizovao,on vec to jeste,nazalost na najgori moguci nacin.

BMBL

pre 14 godina

Majstore, posle ovog ponizenja koje su ti priredili, napusti ovo podrucje fudbala i priseti se svega lepog sto si nama i sebi pruzio, a to sto lopovi sede jos uvek i vladaju iako su nepisemni, opusteno svima dodje glave svaka nepravda. Uzivaj sa porodicom i ne nasedaj na njihove jadne prozivke!

Idemo GROBARI !!!

pre 14 godina

Bez brige Savo! Znam citav scenario narednih meseci, bojokt navijaca i medijski pritisak sa svih strana, a rezultat ce biti isti - Zeka i Bjeka i njihovi poltroni ce da ponovo zavrse kao pre par godina. Strpljen - Spasen!

Mishko

pre 14 godina

Dobro jutro Kolumbo!
Ti si mislio da ce "mafija" iz Partizana da padne u nesvest kada cuje da se Savo Milosevic vratio da se kandiduje za predsednika i da ce ti postaviti crveni tepih.Nije ti ovo Spanija ili Italija gde veliki igraci imaju tezinu.U Srbiji to radi suprotno,sto si bio manji igrac to si veci funkcioner u buducnosti.Ti si ocigledni "novajlija" u Srbiji koji nije bio svestan kako stvari funkcionisu pa onako naivno hteo da bude predsednik Partizana.
Osvesti se Savo,pokupi zenu i decu i idi sto dalje od Srbije,idi tamo gde te cene ili tamo gde ces sa svojom familijom da uzivas.I dalje u Srbiji rade oni principi zbog kojih si igrao na male golice na Terazijama i ne zna se dokle ce!

Branko S.

pre 14 godina

Izgubio si pa sta!Nije propast sveta.I molim te negeneralizuj.Izuzev jednog glasa(verovatno Tumbakovica jer te je predlozio) niko nije bio za tebe.Mozemo mi sada nagadjati zasto,kao i ti,ali sustina je izgleda u tome, da on koji nisu glasali za tebe,nisi ubedio u svoj program za ozdravljenje kluba.Pa ni Dragan Djajic nije postao predsednik Zvezde preko noci,cekao je svoje vreme i da se povuce generacija ispred njega.Cini mi se da u klubu ima daleko boljih od tebe, kad 17-storica bivsih fudbalera nije tebi izglasala poverenje.Da si posten nesumnjam,ali da si prenaglio sa ocenom da u Srbiji posten covek ne moze da prodje - jesi!Koliko su meni poznata imena clanova Skupstine nisam bas siguran da su tu neki neposteni ljudi(izuzev one petorice navijacke grupe - njih neznam),veruj mi to su posteni ljudi!Savo,Savo secam se ja dobro tog leta kad si se spremao za odlazak u inostranstvo,tad valja nisi mislio da su ti ljudi neposteni a omogucili su ti odlazak za ne bas veliko obestecenje!Mnogi su jos uvek u Upravi kluba,i svakako clanovi Skupstine.Ne krivi ogledalo ako ti je slika ruzna!!!Naprotiv,sad bi trebao jos vise da se angazujes u radu kluba,volonterski,sazivis sa ljudima koji upravljaju i verujem da ce tvoje vreme doci.Partizan nije Djuric,Partizan je armija njegovih navijaca za koje se treba boriti i izboriti.Ovako cini mi se da ti je jedino fotelja bila vazna,a kad se ona izmakla e sad dovidjenja i puj pike nevazi a usput svi ste neposteni.

Baghdatis

pre 14 godina

Nikad mi nije bilo jasno zbog čega je Savo uvek imao loš status kod nas. Realno on je igrač koji je u poslednje vreme najviše dao reprezentaciji i Partizanu. Uvek odmeren i pametan u izjavama. Ne kapiram sve ove komentare protiv njega, znači vi ste svi redom za ovog Đurića... Mogao je biti i neki Marić ili Perić ili Jović ili Raja, Gaja, Vlaja. Samo NE Savo. Boranijo jedna...

Djuric Grobar Partizana

pre 14 godina

zvezdasi za Savu ha ha ha ha, pa to bi im tek znacio kraj krajeva. Pljustale su ture pica i smejali se cigani jer znaju da dok je Djuric u Partizanu ne moraju da brinu za titule i transfere, pa makar igrali najlosiji fudbal u Srbiji. Za zvezdu je najveci posao zavrsio Djuric sad ni Tole ne moze da nam pomogne. Dosao je i taj dan, Djuric sahranio Partizan.

Dragan -Teslic

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti!Ocigledno da je Savo zeleo da bude u centru paznje.Uspio je i sta sad?Ide u zaborav do neke druge prilike.Da je zeleo pomoci "voljenom" klubu,prihvatio bi ponudu,zvanicno izbranog Djurica.Ispada "volim Partizan" samo kad sam PREDSEDNIK!Nista nije bolji ni novoizabrani Djuric.Svi oni, Srbi preko Drine (Bosna), zele samo dobre polozaje,radna mesta i dobre plate.E onda je "majcica" Srbija OK.Evo predlazem Savi da dodje u banjalucki Borac pa neka ga uvede u ligu Sampiona.Ili neka pomogne Radniku iz Bijeljine,gde je rodjen,pa neka ga barem uvede u Bosansku prvu ligu.Znam da mi ovo necete objaviti ali to je istina.Imao bih jos mnogo toga dodati,ali ce se steci zakljucak,kako pravim razdor medju Srbima.Gospodo zapadnodrinski Srbi,ima i kod nas u Republici Srpskoj sportskih klubova,pa ako znate i mozete pomoci,napravite i ovde neki PARTIZAN!

Bora

pre 14 godina

Dok se ne privatizuju i Zvezda i Partizan i ostali klubovi, nema napretka srpskom fudbalu. Pa nije valjda ceo svet lud, a jedino mi pametni sto nismo privatizovali klubove.

Tosa

pre 14 godina

nisam bas nesto zadovoljan ni ovom upravom,ali ti bar da si bio posten kao sto kazes pa da karijeru i zavrsis u klubu u kome si hteo da budes predsednik,ovako neznam ni sta si ocekivao,karijeru si zavrsio u Rubinu-"za pare",sto znaci da su ti pare bile bitnije od Partizana.

jug

pre 14 godina

Žao mi je ali partizan je izabrao"vožnju"unazad.Ja više neću ići na utakmice ne želim da da gledam jad,očaj i bedu ne želim da dajem podršku onima koji neznaju dimenzije terena.Odoh na košarku.

Darko

pre 14 godina

Pa stvarno ste preterali sa ovim skracenicma SM,SSM,DV,GS i sta ti ja znam.To je sad kao nesto moderno ili sta?Ajde napisite lepo prezime Milosevic,Samardzic,Vujosevic,Stevanovic...

gavrosaurus

pre 14 godina

Ово је страшно! Волим овај Партизан, не могу да опишем колико волим што навијам за овај клуб и те боје али ово је само потврдило сумње свих нас - да поштени ту немају шта да траже, у вођењу клуба. Волим овог Милошевића, он ми је најомиљенији играч икада, игде и кад је овај човек изашао из тога овако разочаран, не могу а да исто то не осетим и сам. Тужно, тужно, до бескраја тужно. Пропаст спорта, наде у њега и опште здравље.

Petar

pre 14 godina

Ne kazem da je Djuric postenjacina, ili da je dobar kandidat. Ali sam gledao Savino citanje govora. Neko mu je to napisao, covek nije znao ni da procita. Kao da cita sastav u osnovnoj skoli i onda hoce na taj nacin da privoli nekoga da glasa za njega. Kakvo crno obrazovanje i nacitanost kod Save? Ne budimo smesni. On ne prica kako je sposoban da vodi Partizan, vec da je posten. Pa pored postanje, potrebno je i znanje.

Miro Lj

pre 14 godina

Sačuvaj Bože.Partizan neće za predsjednika čovjeka koji je lični prijatelj Predsjednika,koji je veliki partizanovac,koji je krvario rvući se u crnobelom dresu po prvoligaškim scilama i haribdama sve do svoje devetnaeste godine,intelektualac,svršeni mašinbravar iz Pilice kod Bijeljine,poliglota,razumije engleski,govori španski,muca ruski,pa još demokrata.Ne bi mu bilo slabo da malo olabavi i da pored ikone,u kući drži sliku Moce Vukotića.

jumper

pre 14 godina

sta kazes Savo,u ovoj drzavi samo neke kombinacije dolaze u ubzir,pa to je ta drzava za koju se ti boris tj na vlasti je tvoja stranka,stranka za koju si glasao i da,u pravu si,samo kombinacije prolaze.kako to da ti nisi upucen,idi malo kod svojih prijatelja iz vlasti pa se tamo raspitaj kako se to radi...

Boza

pre 14 godina

I pored loše predizborne kampanje podržao sam Savu Miloševića u ovim izborima. Promene su bile neophodne i one će doći u skoro vreme. Reagovanje Miloševića nakon "izgubljene bitke" i komentari koje čujemo i čitamo da u ovoj zemlji nema mesta za poštene ljude i da se povlači iz svega na javnoj sceni, to ujedno znači da svi koji su učestvovali u stvaranju igrača, pa i Save Miloševića, nisu vredni njegove "žrtve"!? Čemu takvo ponašanje?

Sone

pre 14 godina

Jednu stvar cu vam reci,na sastanku UO Partizana dosli su ljudi samo da bi bili svedoci,niko od njih nije glasao,niti je imao pravo glasa. Ljudi su zvani da im se kaze koga su izabrali i to je to,ni u jednom trenutku niko nije pitan da li se slaze ili da se glasa.Vecina ljudi je za Milosevica iz UO,ali onaj mali deo glavniji i jaci je sve preuzeo.Takodje su dobili pismo od Mijatovica da ce podrzati kandidaturu i da ce pomoci Savi,finsasijski ili kako god moze,to pismo ja mislim da nije ni procitano.Recite mi koja je svrha Milosevica da nastavlja sve,ovo sto je Milosevic uradio je pametan potez,nema svrhe boriti se kada je sve vec namesteno.Najveca greska je podrska navijaca Djuricu,jer da ga oni nisu podrzali,ne bi on mogao ovako da odradi sve na sednici UO Partizana. Ja sam zvezdas,ali je zalosno to sto se desava u nasem fudbalu i sto mlade generacije odlaze tako brzo,ali kako bi direktori,privatnici i ostali u klubu ziveli.Vise sam digao ruke od svega i sve mi se ovo smucilo,zapamtite,ni Partizan,ni Zvezda nece u skorijoj buducnosti biti klubovi za Evropu,vec cemo biti kao kiparski ili neki jos gori.Vec smo tu,sada cemo jos pasti KATASTROFA

Aca

pre 14 godina

Redovno citam a retko ostavljam komentare o komsijama (zvezdas sam). E, sad moram. Pre 'izbora' navijao sam za Djurica (da komsiji crkne krava, malo me ponelo). Onda sebi kazem, pa nisam bas toliko zloban, ako pukne Partizan, i Zvezda ce brzo. I onda navijam za Milosevica. Naravno, znao sam sta ce se desiti, ne bas sa ovolikim skorom, ipak sam verovao u malo vise glasova za Savu. Iskreno, nisam ga bas voleo kao fudbalera (to je neka druga tema), ali sam ga cenio kao coveka i kao nekog ko je zaista ginuo za vas na svakoj utakmici. Kao sto neko rece - pa on bi u Zvezdi dobio vise glasova. Iskrano, zao mi je, na kratke staze gledano, ovo je najveci dobitak za Zvezdu (bicemo najjaci u 'svom selu'), a u Evropi, ko god bio, nastavice vasu seriju.

Mihailo

pre 14 godina

Ne daj se Savo!Za nas obicne navijace Partizana si bio i ostao legenda i olicenje pravog i iskrenog Partizanovca,i svime sto si rekao i ucinio si odskakao od drugih a to se u Srbiji ne ceni,upravo suprotno!!!Ali ne brini,vecina nas je uz tebe i tesko dozivljavam tvoj (i nas) poraz na ovim izborima,jer sam izgubio nadu da ce Partizan u skorije vreme biti ponovo veliki fudbalski klub a petarde ce ponovo pucati od raznih Dinama,Rapida i slicnih samo sto mene to vise nece boleti kao nekad dok sam ziveo u iluziji da je Partizan klub koji na ovim prostorima okuplja sve naj bolje sto igra i razmislja o fudbalu i stremi ka Evropi!A ovi ostali ce dobiti sta su sasluzili jer kako sejes tako ces i da zanjes a od lopovluka,lazi,intriga,namestanja,na duge staze,nema nista osim propasti,a sitne duse su zrtvovale nas klub upravo radi toga!Nek im je alal!Zelim ti sve naj bolje u daljem zivotu i karijeri a meni ostaje san da ces,mozda nekad jednog dana,i stvarno doci na celo Partizana i povesti nas,konacno,ka modernom i boljem Partizanu!

pogrebnjak

pre 14 godina

Bash sam se nadao da ce Savo da pobedi i da nas izvuche iz ove situacije kad sam chuo da je Djuric opet predsednik nisam mogao da verujem!Svi koji su izabrali Djurica njihov interes im je vazniji od interesa Partizana a takvima u upravi nije mesto!

Darko(idemo Grobari)

pre 14 godina

Tako je Savo Legendo!!!a partizan ce i posle 60 godina voditi tipovi poput zecevica,bjekovica i naravno djurica!
Zato braco GROBARI svi u bojkot

Vlada od Pretorie

pre 14 godina

Veliki i iskren pozdrav za nasega Savu-velikog igraca i coveka.
Nisi ti izgubio , nisi ti porazen , vec su oni prljavo pobedili.
Tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje . Uvek ces biti ponos pravih navijaca Partizana.
Iskreno verujem da ces uskoro predvoditi nas Partizan , zajedno sa Gordanom Batom Ivanom ...
U svim anketama dobio si preko 90 posto podrsku od pravih navijaca i to je tvoja cista moralna pobeda.Neka te Bog cuva.

Milan

pre 14 godina

Posteno receno...Nikad mi nije jasno zasto ljudi koji su se dokazali u svetu i uz to uzeli i kes dodju uopste u Srbiju da trpe ovo ponizavanje. Putuj negde gde je dobro kad vec mozes i zaboravi ovu nasu ludnicu

boki

pre 14 godina

(cao bio, 23. decembar 2009 23:28)

ne vidim da je rekao nešto šo nije istina, čak je i ublažio

i šta znači toliki broj uzdržanih glasova!?!?
jel nisu smjeli da se izjasne ili nisu dobili dnevnicu za glasanje!?

ROMA

pre 14 godina

Ja sam za postovanje osnovnih demokratskih principa. DAkle, Savo je ubedljivo izgubio. Mogu prihvatiti delom i one teorije zavere, ali da sada slusam price da su i Moca i Nadj mafija, e to ne prihvatam. Ako se sa tim slozimo onda prihvatamo teoriju da ako ja nisam izabran da je sve montaza, kriminal i sl. Savo je legenda, kao i Mirkovic i Tomic, ali nisu oni jedini koji zele dobro Partizanu, a svi ostali mafija.

Ima buducnosti

pre 14 godina

Savo, porazen si od mafijaske uprave, ali ima valjda neki razlog zbog koga su se uzdrzali od glasaja za tebe i ljudi sa nesumnjivim integritetom u Partizanu.
Sada lepo knjige u sake i uci o vodjenju, finansijama, marketingu, pa kada bude sledeca prilika, dodji sa ozbiljnim programom i, molim te, dovedi ozbiljnije ljude nego sto si juce. Mozda ne vidis, ali sa strane se dobro vidi da to zbog cega pljujes Djirica i ekipu imas i u svojim redovima. Kliku kumova, prirepaka i ljudi bez valjane biografije, ljudi koji nisu kompetentni u poslu kojim bi trebalo da se bave. Svaka cast bivsim fudbalerima, ali Ivan Tomic je izuzetak koji potvrdjuje pravilo da se moze biti dobar reprezent kluba,... A to je jedno mesto, pitanje je gde bi ti udomio 10 bivsih saigraca? Nadao sam se da je moguca tvoja pobeda, ali ne zato sto si ti to sto nam treba, nego sto si manje lose resenje. Pogledaj se u ogledalo, pogledaj i bulumentu koju vodis (u svakom slucaju uglednija nego ona sto je ostala u Partizanu), reci iskreno sebi sta mozes i znas i koliko ko od njih realno moze, pa onda poradite na sebi. Da bi i meni kao navijacu bilo jednom lepse i da bi smo mogli napred!

henry

pre 14 godina

Kao delija sam navijao da Djuric bude predsednik jer bi savo mnogo vise uradio za klub. Cim je Djuric u ekipi sa Bjekom i Zekom to nisu cista posla. U pravu je Savo kada kaze da za postene ljude nigde nema mesta,ali sta onda trazi u politicu,zar su tamo postenjacine?

jeremija d pop

pre 14 godina

he he he.navijaci glasaju protiv svoje legende.sad tek nalazim logiku u imenu navijaca.grobari partizana.idi bre begaj.kakvo ponizvanje jednog od najboljih fudbalera partizana od sopstvenih navijaca!na to mi pada samo jedno na pamet:AHA HA HA HA HA!!!PARTIZANI U KUKURUZU:"DRUZE PA TI SI RANJEN!NEKA DRUZE NIJE TO NISTA IZDRZACU JA!"jel to takozvana pertizanska naiva?

drezik82

pre 14 godina

NIJE TACNO da su zvezdasi bili za Savu!!! Kao ljubitelj fudbala i kao neko ko zeli dobro srpskom sportu zelio sam da se izabere Savo. Ali opet kao ljuti protivnik volim sto je izabran Djuric. Realno je da su to tamo sve sami mesetari,kriju se iza 2 duple krune u godinama kad je |Zvezda dotakla dno! Zivim za dan da se npr Zvezda i Partizan sastanu u cetvrtfinalu kupa Evrope(kao Steaua i Rapid,kao Seltik i Rendzers...)! Ali sa lopovima taj dan je jako daleko! Jest Savo grobar ali je i covjek!

Veljko

pre 14 godina

Ne razumem zasto bi neko bojkotovao utakmice, ne navijamo mi za djurica, milosevica... nego za Partizan. Ako nekom smeta djuric ili navijaci sto su glasali za njega neka dodje na istok ili zapad pa neka navija odatle ili peva protiv uprave. Ne mogu on da se oteraju pisanjem poruka po forumima. Zato je bitno da nas bude sto vise jer svi ti ljudi su prolazni jedino Partizan ostaje.

vukasin

pre 14 godina

Drugo čoveku nije ni preostalo, nego da se povuče, a to što sad svi očekuju da propadne ova "nova" uprava, pa ni do toga neće doći, iz prostog razloga što Partizan uvek može da osvoji ili kup ili prvenstvo( kakva nam je liga!!) i da ponovo zamagle oči javnosti... i nikom ništa... A sad su i definitivno završeni "demokratski" izbori, narednih 3-5 godina isti će sedeti u UO i mlatiti pare... pa ko ne bi glasao za Đurića????

Mr. X

pre 14 godina

O tome da li je i koliko Savo pošten i častan momak, o tome mnogo više govore njegova dela u prošlosti nego naslov ovog teksta. Izuzetno je pošten i moralan čovek, to da se zna. Milion puta je to pokazao na delu. Prema znanima i neznanima.

Smatram da ova njegova kandidatura uopšte nije bila uzaludna, iako su se dešavale strašno ružne stvari pre i za vreme izbora. Da nije bilo Savine kandidature, mnoge ružne stvari iz Partizana ne bi ovih dana tako lepo isplivale u javnost. Mnogi će tek sada progledati i shvatiti kako izgleda Partizan iznutra. Pre svega milionska armija navijača Partizana je to imala priliku da vidi, umnogome zahvaljući upravo Savi i njegovoj kandidaturi.

Partizan će pre ili kasnije morati totalno da se menja u svojoj organizacionoj strukturi, u načinu funkcionisanja i svog prezentovanja prema spoljnom svetu. Ovo kako on danas izgleda i na šta liči, ovo je blago rečeno katastrofa.

Uveren sam da će do pozitivnih promena u Partizanu doći brže nego što mnogi sada misle. A kad te promene napokon krenu da se dešavaju, zapamtite: Savo ih je pokrenuo. Onaj isti Savo koji je 21. decembra 2009. godine dobio jedan jedini glas na izborima.

??????????

pre 14 godina

Video covek da ovde samo lopovlukom moze nesto da se uradi, on nije hteo tako pa je otisao. Onaj koji hice da pomogne u Srbiji je suvisan, a onaj koji hoce a ukrade dobro je dosao.

medicinar

pre 14 godina

"Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva"

bivsi radnik pfc

pre 14 godina

alo ljudi! kako vas nije sramota da lupate??? rezultat kao takav je truo! 34-1 ili 43-1 svejedno! nerealan je! eeeej samo 1 glas!!?!?! cak ni 2! koja je to sprega u partizanu pa to je sramotno...Savo nije los covek i razuman je i pun svezih ideja. ne bi partizan propao nikako sa njim na celu kako to neki (bez casti da se potpisu svojim pravim imenom) ovde potenciraju... gadi mi se citav fk i od danas vise ne idem na stadion. AMA UOPSTE!

hu@hu

pre 14 godina

Jako poštujem Savu kao igrača i čoveka, ali mislim da ni on ne bi doneo rešenja naših klubskih problema. Jedino rešenje je privatizacija klubova i to što pre. Pa ko bi normalan dao pare da njima upravljaju drugi?

T485P

pre 14 godina

Objektivno gledano. Savo je dosta naivno usao u celu pricu.
Mislim da trenutak nije bio bas najidealniji, trebao je sacekati jos.Cak mu ni grobari ne dadose glasove a kada se desi da navijaci bivsem igracu ne daju glasove onda se zna koliko je sati.

Mislim da Savo dobar potencijal, ume da se izrazi, ima nesto u glavi za razliku vecine nasih fudb. seljaka-manekena.

A Djuric mi je nekako cudan tip. Gledao sam onu njegovu prezentaciju i nije me zacudilo sto je to uradio pomocu video-bima, pa covek nije u stanju da procitani naojobicniji tekst , koji mu je neko drugi napisao.
Ali covek ima kintu i moc a uz takve trce svi foteljasi a videli ste sami kako su se veselili.

Zo

pre 14 godina

Sava je ziva legenda Partizana, najinteligentniji fudbaler u Srbiji ikada, covek sa super vezama i kao takav ne treba Partizanu.
E a meni vise Partizan ne treba. Neka ga kriminalcima, huliganima i lopovima.
Od sada navijam samo za Srbiju.

pelea

pre 14 godina

Savo ja sam Zvezdas ,vidis i sam sa velikim slovom,ali nemoj samo reci da nisi znao da ces ovako proci,izvini sto sam malo grub ali da su mene pitali imao bi 2 glasa.

Sale PFC

pre 14 godina

Navijac sam Partizan i mislim da je ovo bila poslednja sansa za reorganizaciju u klubu,ali nista od toga...Djuric i kompanija su vec dokazali sta su,poslednje dve godine Partizan je topovsko meso u Evropi,necu da kazem da bi sa Milosevicem bili prvaci Evrope,ali bi se napredak uocio.Grobari i vi ste KRIVI zbog ovoga posebno zbog onog transparenta za Savu.PRIHVATITE ODGOVORNOST I PODNESITE POSLEDICE!!!

predrag

pre 14 godina

pa gde si ti krenuo!? pa ni na terenu ne postoji fer plej a kamoli u borbi za funkciju... posten i dalabu su ist isto u danasnjem svetu... ako nisi u kombinaciji,ne postojis! jbga... a ko zna,danas sutra...mozda ce moralna gromada nesto da znaci...ali danas,ipak ne...

Zare

pre 14 godina

Slučaj Save Miloševića pokazuje koliko je teško refomisati domaći fudbal... odnosno celokupnu fudbalskuorganizaciju. Mora se vrlo brzo doneti zakon o privatizaciji u sportskim klubovima. Klubove treba privatizovati...tamo gde ima interesa za to...tamo gde nema pretvoriti ih nekakva gradska preduzećagde će opštine postavljati direktore itd..Znači oblast u kojoj se vrte toliki novci se mora urediti na način da se cela stvar postavi kao biznis a ne kao nekakva fantomska društva sportista gde se poslovanje ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Kad se ovo sredi treba izabrati nove organe FSS i tako na najlegalniji i naj bezbolniji način isterati ovu trenutnu strukturu...E sad tu se moraju doneti odredjeni uslovi kojih se mora vrlo čvrsto držati. Pre svega, ne sme se dozvoliti da kupci sportskih klubova, menjaju namenu prostora na kojim su stadioni i sportski objekti uopšte. Zapravo možda bi najbolje bilo da svi sportski objekti pripadnu opštinama a da se za svaku promenu namene mora saglasiti bar nekoliko ministarstava u vladi pa ma kako malo selo bilo u kome se nalazi objekat...

Maretata

pre 14 godina

Pa Savo majstore,ako ti je toliko stalo do Partizana i naseg fudbala,zasto lepo kao posten covek ne izadjes pred kamere i podneses dokaze da nesto ne stima u klubu.Zasto se vecito prica o tome da se mucka i lose vodi klub a niko nema hrabrosti da to dokaze.Jeste nesto trulo u svemu ovome ali kad vec izjavljujes takve neke stvari,daj izadji pred javnost i resi sve dileme u vezi fudbalske mafije.Sve najbolje u zivotu ti zelim!

sliv56

pre 14 godina

Citajuci ovo i izjavu g-na Milosevica,ne mogu da nesaosecam sa njim.Navijac sam Partizana vise od 40 god.
Po zanimanju sam dipl ing.masinstva ,aktivno ucestvovao u svim protestima protiv bivseg razima i docekao, da je sve isto samo NJEGA nema.Povukao sam se u miran zivot,a posle 28 godina staza ostao bez posla posle veoma uspesne privatizacije Optike Beograd gde sam radio do marta 2009 god.Nisu Savo krivi Djuric i komp. vec oni za ciji dolazak na VLAST si se i ti borio sa milionima postenih ljudi u Srbiji,a velika vecina njih sada razmislja kao i TI posle svaga sto ti se desilo po povratku u zemlju koju najvise volis.Ono sto meni i drugim anije najjasnije je to sto si jos uvek clan GO jedne stranke koja je od 2000 na ovamo u kontinuitetu(SEM DVE GODINE)kreirala , a danas pogotovo,drustvene odnose i vrednosti unutar tih odnosa,i predstavlja sebe kao AVANGARDU , ne radnicke klase,jer nje vise nema,vec svih gradjana Srbije.Zbog njih i njima slicnih ja a i mnoge moje kolege sada zaradjujemo hleb u dalekim zemljama u Evropi i Svetu! Eto dragi NAS prijatelju,za vaku i ovakvu SRBIJU ni ti ni milioni gradjana ove zemlje NISMO se borili,ali nazalost TO je TO!!!!
Veliki pozdrav Velikom sportisti i coveku od onih koji razmisljaju slicno ili isto kao ON!
Srecne ti rane SRBIJO!!!

Dragan

pre 14 godina

Uopšte mi nije žao Sava - da on zaista ima pameti ne bi se ni kandidovao u ovakvom sistemu, nego bi se zalagao za donošenje kvalitetnog zakona o akcionarskoj privatizaciji, jer je to jedini temelj na kome naši klubovi mogu da napreduju. Ono što ja nikako ne razumijem je da Savo , i njegove mnogobrojne kolege koji su sada bogataši samo misle da se uvuku u Zvezdu ili Partizan, umjesto da kupe , za vrlo sitne pare, neki klub (recimo radnički niš, kg, zemun, dinamo pančevo, i sl) i pokažu svakome kako to funkcioniše na zdravim osnovama. Ali. očigledno, nemaju baš toliko povjerenje u sopstvene sposobnosti, niti im se rizikuje sa svojim novcem.

odlucio

pre 14 godina

„Nikad ne reci nikad, ali zaista vrlo teško da ću se ikad više kandidovati za neku funkciju u ovoj državi. Očigledno je da pošten čovek, onaj koji neće da ulazi u nekakve “kombinacije”, ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva i ja ne želim da budem deo toga
Jel mislis i na svoju politicku stranku kojoj pripadas ili samo na fudbalski klub Partizan? Nekako imam osecaj da kada gubis kriva je drzava i zajednica i narod,a kada dobija tvoja stranka onda je taj isti narod dobar i evropski. Doluci se vise...

Bukephalos_FRA

pre 14 godina

Ovaj nas fudbal me vise nervira. Ja sam zvezdas, al sam navijao za Savu. Tek ako budu dosli promene u Partizanu, onda ce doci i promene u ostalim klubovima. Jako me nervira, da Savo nece dobiti mogucnost, da nesta napravi, i ako ima veliku viziju za Partizan. Mi ako hocemo da konkurisemo u evropi sa ostalim klubovima, nama su neophodne promene.

Dok mafijasi, lopovi i huligani vode nase klubove, ja necu ni gledat nase prvenstvo, niti me interesuje!

bagi arapin

pre 14 godina

SAVO GLAVU GORE !!! Siguran sam da u sadašnjem rukovodstvu ima ljudi koji manje VOLE PARTIZAN i od tebe kao i od mene.Nisam te nikad video na terenu da si klonuo duhom da si ostao bez volje bez motiva.U ime nas kojima je stalo da PARTIZAN postoji,bori se zajedno sa nama svima budi vođa kao što si bio ina terenima.Nemamo prava da se izmaknemo ida pričamo da nas ne interesuje šta se i kako radi u NAŠEM PARTIZANU.