Fudbal 188

Subota, 03.10.2009.

20:43

Zvezda pobedila i OFK

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su OFK Beograd 2:1 (1:0) u poslednjem meču sedmog kola Jelen Superlige u subotu.

Zvezda pobedila i OFK IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

188 Komentari

Sortiraj po:

grom

pre 14 godina

ono nije videlo penala! smesno
(miki, 4. oktobar 2009 11:52)

Zato je onaj protiv BSK-a penalcina. stvarno je bezobrazno da grobari posle one lakrdije nekom nesto pricaju.

naravno!!!

pre 14 godina

Razlika je u tome sto se Zvezdi dosudjuju penali dok vodi, a Partizanu kao vetar u ledja dok gubi... pa mislite o tome...
mislim da je penal presudio... hahaha... pa da nije bilo penala, ko zna da li bi bilo i gola za OFK, ipak ne mozes da gledas u buducnost!!!

anti franjevac

pre 14 godina

(e to su kompexi, 4. oktobar 2009 12:36)

Prijatelju, Notingem Forest jeste veliki klub. Veci od Celzija i ostalih "novopecenih" velikana.
Da bi bolje razumeo zasto je veliki pitacu te da li si ikad cuo za francuski Rems? Mozda ti i jesi ali vecina ovde nije. Naime, Rems je igrao prvo (a posle toga jos jedno) finale KES. Taj klub je sada u francuskoj 2. ili 3. ligi (isto kao Notingem). Njega vise niko ne pamti, a retko ko pominje. Zasto? Zato sto nikad nije bio prvak Evrope. Niko ne pamti finaliste. Uvek se pamte pobednici.
Znaci, ne moze neko i pored love, dobrog tima i trista cuda biti veliki ako nikada nije bio na krovu Evrope i pod sobom gledao sve ostale.

Doktor Haus

pre 14 godina

hahahahahaha [link]
(pfc, 4. oktobar 2009 12:33)

Ih, Photoshop je čudo. Za dva minuta posla sam zamenio cifre, za pet upisao totalno različiti rezultat a da se ne primećuje...

pa taj Bogdanović i ulazi dabi (ako zaškripi)? izveo penal ništa drugo i neradi na trenigu nego vežba penale,ma čim je ulazio bilo je jasno daće biti sviran penal jer je pretilo daće Ofk dati gol..ništa se ne prepušta slučaju a tuje zvezda daleko najjača jer imaju golemo iskustvo,ako ovako odigraju protiv grobara a nesude im penal i ne isključe igrača partizana glatko gube od iovako slabog partizana..živi bili pa videli.važan je tu idrugi duel Tole -(zvezdina)sudiska organizacija!!prava poslastica.
(antikrcun, 4. oktobar 2009 11:27)

E, profesori štrajkuju zbog plata, a ne rade ništa, što se vidi po ovom primeru (ne)pismenosti.

a što se Zvezde tiče, ne piše nam se dobro, Partizan je dobio novog potpresednika, čiji će partijski šef uskoro probati da uradi isto kao i sa Džajom, ali ovaj put mu to neće proći...

Bravo!

pre 14 godina

"Zvezda je protiv OFK Beograda odigrala jednu od najslabijih utakmica ove sezone"
Nama je svaka utakmica najlosija do sada. drago mi je sto pobedjujemo i sto smo prvi, ali igra je trulez. Nema cak ni kontura evropske Zvezde. 'bes ovu jelen ligu, to je lakrdija.

Dogovor kucu brani

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova.
(Dogovor kuću gradi, 3. oktobar 2009 21:56)

Ala ti pratis fudbal...Kao ja kriket.
(Makedonac, 3. oktobar 2009 23:47)

Lapsus, 3 titule za redom, ali sustina ostaje ista. Dogovor kucu gradi :)

CRNO - BELI SVET

pre 14 godina

Vidim zvezdasi ponovo prate fudbal,u mom okruzenju je tako a primetio sam i ovde.DOBRO NAM DOSLI najbolji navijaci univerzuma a od januara praticete samo zensku odbojku kao i uvek...

Hogar

pre 14 godina

@El gladijator

Kakve gluposti napisa i ostade ziv.. Prvo zanas li ti definiciju penala. necu ja da te ucim. Za tebe ne bi bio penal kada je Zvezda u pitanju i kada bi protivnicki igrac na gol crti igrao rukom. E vec postala izlizan komentar Drzavni projekat. A sta ste vi bili. Vas osnovala beogradska burzoazija. Trece ti ni nasu istoriju ne znas kada pricas da je Krcun hapsio Drazu. Knjigu u sake i nauci a ne da se brukas. Pa cija slika na jugu.Cetvrto vi danas slavite rodjendan a predsednik JSD Franjo Tudjman i ostala generalska kamarila. Krcun je barem bio SRBIN i zbog toga je poginuo od ruke vaseg sina naroda i narodnosti. I necu vise na ovu temu.Kada nemate argument vi nda po istoriji a ona je sa ove distance i danas mnogo gora po vas. Vi u klupskim prostorijama i dan danas imate grb nepostojece drzave JSD Partizan

Delija iz Poljske

pre 14 godina

Samo mali savet za ANTIKRCUNA: prvo prelistaj pravopis divnog srpskog jezika pa onda komentarisi cemu sluzi Bogdanovic.

Zivela Zvezda!

e to su kompexi

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)
deco, ginete za kosarku, ginete za rukomet, odbojku ste dizali u visine, u vaterpolu ste ginuli, i tako svake godine, da bi se na kraju uvek vratili na fudbal tj bari i neke davne trofeje, pa deco i sentetjen je najtrofejniji francuski klub, al ga nesto ne porede s lionom, bordoom i ajd marsejom, a dugo, i cuveni notingem forest koji kuburi po trecim ligama sad je mislim druga liga, je bio prvak evrope, znaci i oni imaju svoj neki "bari" al nigde ne cujem i ne vidim da su veci brend od npr Celsija koji nema ni intertoto kup a kamoli LS, ili npr Arsenala koji takodje nema trofej... ima tu jos primera iz istorije, posto je vi jako volite al nesto naucite i sami...

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Delije pustite grobare vidite da im je krivo.Njima je proslo kolko sviran penal koji je direktno uticao na rezultat,ali to necu da komentarisem niti da komentarisem da li je penal samo cu reci isti situacija je bila u Novom Sadu na isti nacin je srusen Perovic sudija je samo se okreno.Toliko o tome,ako je Diara slab u duelu i ako je stoper jaci i gurne ga to nije penal,ali nema veze.Samo cu vam ovo spomenuti mi sa nasim igracima izlazimo,druzimo se i dajemo im podrsku.Nasi igraci se bore na tarenu,mi im dajemo podrsku i svi smo srecni kad pobedimo,a ne ko vi pljujete ceo klub.Nas je protiv OFK-a bilo 11200,a vas i Ligi Evrope 3.500!Mi da smo usli u Ligu Evrope pa najmanje bi nas bilo protiv Tuluza 35.000-40.000.Mi nismo usli i nema veze i dalje cemo podrzati nase igrace,a ne ko vi!!!

miki

pre 14 godina

Evo cisto da otklonimo svaku sumnju ako je uopste i postojala ..
(Bio krec al juce, 4. oktobar 2009 01:48) Zaista, pogledajte ovaj snimak sa you tube, navodni penal iz ovog zaista izvanrednog ugla i najveceg glumca medju igracima Lazetica!!!Ovo je teska lakrdija!!

Cofi

pre 14 godina

U Zvezdu u zimskom prelaznom roku treba dovesti Punosevca i par momaka iz OFK Beograda ako je moguce,odlicni su,narocito mi se svideo igrac sa brojem 11 na ledjima kao i Punosevac iz Napretka sto nosi,onda vratiti Oumara,koji je sinoc bio jedan od najboljih,ako ne i najbolji,brzeg igraca na Marakani skoro nisam gledao,i vratiti Betolingara i to je to u globalu,mada treba jedan pravi kreativac na sredini i treba odbranu jos popraviti jer ima tu dosta rupa.Golman nam je odlican,a igraci,ovi koji danas igraju u Zvezdi su na sinocnoj utakmici pokazali da su na nivou ekipa sa kojima se i takmice u nasoj ligi i da samo uz neverovatnu borbenost i zalaganje mogu da nastave da pobedjuju,cim je to izostalo,OFK Beograd je krenuo da pritiska i bio bolji tim,dakle borbeno do kraja,pa sta bude,a za Evropu to sve mora mnogo,mnogo bolje i treba imati ipak kvalitetnije fudbalere,ali koji ce isto tako da se bore kao i ovi sad,to je moje misljenje.I zaista steta sto OFK Beograd nema vise navijaca,stvarno to zasluzuju,divan klub po mom misljenju i igraju odlican fudbal ti mladi momci,treba ih podrzati i gledati njihove utakmice,ima valjda Beogradjana,onih pravih,kojima nije jedino bitna Zvezda,iako i sam navijam za nju,ali stvarno bih voleo da vidim vise ljudi koji navijaju ili podrzavaju OFK Beograd!Svaka cast njihovim navijacima od sinoc,navijali su svo vreme i ako ih je bilo par stotina ako i toliko i ako su naspram sebe imali daleko brojinijeg protivnika,stisnuli su zube i pokazali ponos,na tome kapa dole,ali opet tuzno je bilo videti da ih je samo toliko doslo jer zasluzuju mnogo vise i treba da ih je vise.:))))))))))

Nesha PFC

pre 14 godina

Da li stvarno realan ali stvarno realan navijac Zvezde moze da kaze da Zvezda ima kvalitetniji i bolji tim od Partizana? Naravno da ne moze to su cinjenice vas tim je bolji nego prosle sezone ali prosla sezona vam je bila najgora u istoriji kluba u igrackom smislu, stvarno ste daleko od kvaliteta igraca koji je u Partizanu bez obzira na lose igre u poslednje vreme, setite se samo koji ste bili prosle godine u ovo vreme (poslednji). Polako ce sve doci na svoje mesto kao i u svim sportovima svake godine... Uzivajte jos malo.

ChargerNS

pre 14 godina

Sta uopste reci na komentare. Ili se javljaju iz ovih manjih klubova, kao sta cemo u prvoj ligi kad je namestena, javljaju se grobari sa komentarima tipa, neka se raduju do derbija, neka se raduju nisu odavno. Nisam toliko ostrascen da nisam realan. Zao mi je sto ste primii od Sahtjora 4 komada, zao mi je sto niste pobedili Apoel i usli u LS, zao mi je sto Vam se sprema rasulo u klubu... Jedno bih Vas zamoli: setite se da Vam je trebalo skoro citavu DECENIJU da nas pobedite na Vasem stadionu a i uopste. Iz tog razloga nemojte pisati red je sada da Zvezda uzme dve titule jer nije moguce da smo mi to uvek nekako preko reda u osvajanju trofeja. Volite vi vas a mi cemo nas klub i nemojte se nervirati posle sledeceg derbija jer ne bih ga tako zeljno iscekivao kako ga vi cekate. A za ove ostale nebitne koji popunjavaju brojcano stanje, sta cete morate i vi za nekoga da navijate. Ne brojim nicije penale, nepravde je uvek bilo i u zivotu i u sportu i tesko je to izmeriti. Desavalo se na derbijima i da Zvezda i Partizan budu osteceni i sta da se radi, ali je to apsolutno nebitno jer uvek dolazi sledeca utakmica i slledece prvenstvo. Mene licno ne interesuje i ako ne osvojimo titulu ali hocu ovakav pristup na svakoj utakmici. I nikad necu reci neko je poklonio ovome ili onome titulu jer titulu ako cemo iskreno uvek na neki nacin prvak zasluzi. Zeleo bih sve da vas pozdravim, nebitno koja boja Vam je pri srcu.

antikrcun

pre 14 godina

pa taj Bogdanović i ulazi dabi (ako zaškripi)? izveo penal ništa drugo i neradi na trenigu nego vežba penale,ma čim je ulazio bilo je jasno daće biti sviran penal jer je pretilo daće Ofk dati gol..ništa se ne prepušta slučaju a tuje zvezda daleko najjača jer imaju golemo iskustvo,ako ovako odigraju protiv grobara a nesude im penal i ne isključe igrača partizana glatko gube od iovako slabog partizana..živi bili pa videli.važan je tu idrugi duel Tole -(zvezdina)sudiska organizacija!!prava poslastica.

Surova realnost...

pre 14 godina

I zato sto i sada nije moglo da prodje a da ne prokomentarisete ove razloge! E zato cete uvek biti MALI PARTIZAN!!! Hahahahahahahaha, boli jel tako???

Jucerasnji posmatrac

pre 14 godina

Igra u najmanju ruku tragicna.
Posteno, penal za nas nepostojeci.
Za OFK nisam siguran.
Jedino sto je vredno pomena su navijaci.
Pred praznim tribinama npr. bi izgubili verovatno.
Sve je ovo svetlosnim godinama daleko od iole modernog fudbala.
Ovo je na nivou III lige pre 15-ak godina.

MrRS1971

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Brate kako ti se dalo toliko pisati,
dovoljno je, da si samo napisao
VI STE MALI PARTIZAN

hahahaha

Da se zna

pre 14 godina

(Partizan sampion,a ko bi drugi !?, 4. oktobar 2009 02:10)

Mogu da se slozim sa par stvari, ali morao si da kazes da smo i prosle godine imali vecu posetu od vas.

bellagio

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i zelim, po igri, da je sto pre zaboravim. Najbitnija su tri boda i idemo dalje!

Ipak bih izdvojio tri detalja sa utakmice. Kao i uvek, fenomenalna podrska najboljih navijaca, pesma, koreografija, brojnost. Drugi je Stamenkovic, koji polako izrasta u kalibar reprezentativnog golmana. Siguran pri svakom istrcavanju, nema ono kreni stani, fenomenalno se postavlja kod svih situacija, a i Boga mi je skinuo sinoc jedno 2-3 suta koje sam vec video u golu. Cista desetka! I kao poslednje, ali ne i najmanje bitno, TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANE!!! Srecno u penziji majstore, zasluzio si da se odmoris! Pozdrav svim Delijama

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Зато што вам и све те победе и трофеји нису довољни да нас не помињете...

NajBolji

pre 14 godina

Gledam stuaciju gde je sudija dosudio penal po 100-i put, i nigde nisam video da je odbranbeni igrc OFK-a iti pipnuo lptu. Moze li neko da mi o pokaze/objasni gde je OFK-ov igrac pipnuo loptu?

COVECE !!!

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Ha ha ha ha! E svaka ti cast brate. Zaboravio si samo da im cestitas rodjendan. Ha ha ha ha!

P.S.

Buuuaaahaaahahahahaha!!!!!!

Nesha PFC

pre 14 godina

(Surova realnost)
Stvarno mi je zao ovakvih likova ko ovaj.(Surova realnost)Sastavljao je ovo celu noc zbog kompleksa njegovog "SD Sledeca sezona" Bili i ostali Istoricari sta ce... a za mesec, dva ponovo krece frka blamiranje i dranje Komsinice pa ce ponovo u rupe.

Flynn

pre 14 godina

Znate kad ce biti pun JNA?
Kada uprava Partizana uvede besplatan wireless na stadionu. Tada ce Grobari lepo laptop pod misku i pravac stadion.

Najjaci ste internet navijaci. Svaka cast Novopazarcima koji su vas odavno pretekli, i zasluzili su da udju u superligu.

BTW bio sam na utakmici, bezvezna situacija u koju je stoper ofk sebe doveo, Lazetic je znao kako da se postavi i penal je cist.

milos

pre 14 godina

Ni u jednim danasnjim dnevnim novinama u izvestaju sa utakmice C.Z.--OFK-a se ne spominje ni jednom reci penal koji nije sviran za OFK-a.
Hajde da shvatimo novinare, ali ni trener OFK-a isto tako cuti,cak ni kao primedbu ne komentarise taj momenat.
Nikada mi nije bilo drago kada Partizan pobedi zahvaljujuci nepostojecim penalom,i prvi sam se ogradivao od toga.
Koliko vidim navijaci Zvezde se ponose time,kazu-"teraj dalje",pominju Toleta i tako u krug.
Mene u zivotu ne treba nista sto nisam sam posteno zaradio svojim radom,i zbog toga me ovakve stvari pogadaju.
Da se samo "jedan"navijac Zvezde javio i rekao da pobeda nije zasluzena ,nego pomocu sudije,pomislio bih da u ovoj zemlji ima nade.
Ovako ce u ovoj zemlji i dalje na ceni biti one stvari kojih se mnogi stide!

miki

pre 14 godina

Evo jutros citam izvestaj sa utakmice i vase raznovrsne komentare pa rekoh, idem na zvezdin sajt da vidim video zapis.Ocigledno, utakmica je bila losa pa sam pogledao toliko osporavani penal za zvezdu nekoliko puta, dok navodni penal za OFK nije ni prikazan.Sta mogu reci? Mada ne navijam za zvezdu,istina JE ISTINA.Kakav penal, kakvi bakraci,Lazetic dosao sa strane i jednostavno se bacio preko noge igraca da bi iskoristio sto je malo toboze ispred njega.Ljudi moji, ovu ligu podhitno ukinuti jer cemo vrlo brzo pricati kako je Partizan dobro prosao u Donjecku !!Ovo je sve prevazidjeno,od lige, pa sudjenja,infrastrukture,navijaca i ko zna jos cega.Gledajmo reprezentaciju od klupskog fudbala nema nista!!!

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

kako su smešne ove zvezdašice
kad ONI dobiju penal odmah ČIST KAO SUZA,
a kad Grobari dobiju penal odmah palba:
-PENALTIZAN,
-SUDIJA,
-ČIKA TOLE....

DA NIJE SMEŠNO BILO BI TUŽNO

Pretplatne karte su zakon!

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i mogu da kažem da je sigurno bilo 15.000 gledalaca.

Što se igre tiče, u prvom poluvremenu Zvezda je igrala fudbal i bila toliko bolja, sekla lopte na polovini terena, da se OFK nije primećivao na terenu, osim Abuovog prodora na početku utakmice.

Drugo poluvreme, uglavnom loše sa Zvezdine strane, osim par prodora i nekoliko kontri. OFK dobar, videla se želja, isekao ih penal.
Zvezda pri kraju ili komično neambiciozna, ili uplašena za pobedu, ili ih neko uči kako da rutinski privedu posao kraju. Više bih voleo da ih neko nauči da melju protivnika do kraja, makar bilo i 5:3, ili slično.
To bi bilo pošteno i korektno prema svojoj publici, koja je došla u lepom broju.
Lepo vreme, večernji termin, puno ljudi sa malom decom na tribinama, sever na visokom nivou,... Treba to malo više poštovati i igrati do kraja napadački i hrabro,tada bi i atmosfera bila još lepša, sa više aplauza i uzdaha.
Ali, dobro, valjda će sve to ići na bolje!

el gladijator

pre 14 godina

E pa musavci ovako:
prošla sezona (08/09), sledeći skor u penalima:
C.Z 11
PARTIZAN 2 !!!!!

Znači pokušalo se na gurku po sistemu - AKO NE ZNAJU DA IGRAJU, GURAJ PENALE. I ni to vam ne pomsže pa ostaste na - 17 (brrrr)

Ova sezona (09/10)prvih 7 kola
C.Z 3
PARTIZAN 1 !!!!!

Naročito je bio onaj protiv Smedereva pri 1 : 0, kada Perović panterskim skokom pliva u vazduhu i baca se u 16. ovaj protiv OFK, samo je vama opravdan u vašem slepilu i ludilu tj. saplitanje o sopstvenu nogu.

A mi kao imamo Toleta. Pa imamo kao Mažića (da podsetim musavce, to je onaj što vam je pre 2 godine sudio penal na derbiju za faul na 20 metara od gola, pa ga je ispravio pomoćni te je preinačio odluku)

I tih 10.000 na stadionu uz besplatne karte za istok i maloletnike. Pa gde vi jadnici da igrate osim u ovoj tužnoj ligi. Nas jeste razbio Šahtjor, koji igra egal sa barsom i koji je osvojio kup UEFA. A vi gubite od polutima zvanog Slavija koju u UEFA LIGI guzi ko kako stigne

Ej ljudi 3 penal u 6 kola. I svi kao opravdani (hahahaah, hihihih) Dobrodošle 70-te i 80-te kada je zvezda "pošteno" osvajala titule i bila najomrđeniji klub u SFRJ (kada govoriomo o onima koji ne nenavijaju za Zvezdu). Zvezda-policijski projekat(osnivač penezić-Krcun, glavni i odgovrni za smrt D. Mihajlovića u kog se musavci danas kunu)

PS Red bi bio da moderatror konačno pusti komentar

IVORY

pre 14 godina

1. gol nema govora o ofsajdu
2. gol nema govora o penalu
Sva 3 gola, ne zna se koji je gori, prava slika anti-fudbala,
Kada gledam nasu ligu i englesku imam osecaj kao da gledam dva razlicita sporta

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Gledalaca 11280 po zvanicnom podatku sa Zvezdinog sajta.Najbitnije da smo mi upisali nova 3 boda i pobedili u jos jednom derbiju.Mozda ovo nije bila jedna od boljih utakmica Zvezde ove sezone,ali ono sto raduje je da se primeti napredak u nekim trenucima utakmice.Akcije se osmisljaju sa vise maste i konacno pocinju akcije kakve smo cekali.Imamo 2 nedelje odmora,nadam se da ce Pizon za te 2 nedelje da popravi stavri koje ne valjaju i da odigramo mec u kojem nece biti rezultat nego da se isprobaju razne kombinacije i da sto vise igraca dobije priliku.Sto se vise ova ekipa bude zajedno sve vise ce napredovati iz kola u kolo sto je ocigledno.U nekim komentarima se pise da zelimo da igraju igraci tipa Obric,Kadu,Lazovic itd,ali dok mi pobedjujemo nema potrebe da se nesto menja,jer je ocigledno da nam ovako dobro ide.Ja se nadam da ce svi igraci imati dovoljno prilike da pokazu kvalitet i da Pizon izvuce od svakog igraca maximum.Komentari Grobara tipa penal itd da nije smesno bilo bi jadno.Svi znamo ko je Predsednik FSS i nema potrebe da komentarisem vase utakmice!POZZZ ZA SVE DELIJE

PFCzauvek

pre 14 godina

Znam da ce Zvezda ove godine da osvoji titulu. Trebaju im pare da se izvuku. Ali bre, sto radite to toliko providno?!
Ovo je NAJGORA LIGA koja postoji i koja ce ikad postojati na ovim prostorima!
Kad se igra u Evropi, tada se vidi koliko ko vredi i zna. A tu smo NAJGORI!!!
Zalosno je sve ovo. Bilo koji nas tim iz lige, sluzi svakome za gol razliku i izivljavanje!
U pravu su ovi moji iz kluba "Hajduk Veljko" Negotin. Kad ih pitas jer bi voleli da igrate u "eliti", a oni kazu: "Nikad! Sto jer treba da dodje svako i kaze kako danas moramo da izgubimo, jer tamo nekome nesto nije po volji"

Nepismen

pre 14 godina

Ma pustite nek se raduju. Mislim i vreme je vec. Ipak cekaju vec duze da bi postali prvaci najace lige na svetu.

Znaju i oni da necu daleko. Maksimalno mogu samo ovo nase prvenstvo da uznu a onda dolazi neka slavija i onda sve oped iz pocetka.

A koliko je navijaca bilo to bas nikoga ne interesuje. Evo nek je bilo 100 000 ja zbog toga necu manje voleti Partizana.

Ali to Zvezdasi nemogu da shvate zato i spominju samo neku statistiku. Pravog ljubitel fudbala ne interesuje ko je dobijo vise penala, kartona ili ko je imao vise navijaca na stadionu. Sta vredi ti pun stadion kad je igra losa. Dobro Ofk mozes i na ovaj nacin da pobedis a sta cete kad dodje strani klub?

Onda budu samo petarde.

Svarce Neger

pre 14 godina

Penal cist ko jutarnja rosa! Lazetic ga je pretrcao, onaj ga je gurao iza ledja i potkacio pre nego sto je izbacio loptu. Kako je vecina pozurila sa lajanjem "opet penal" a nije gledala utakmicu, zakljucak je - sigurno su vidoviti. Na kraju krajeva u ponedeljak cemo sve lepo videti na SOS-u. Inace sve situacije oko dosudjenih i nedosudjenih penala bile su ispod severne tribine i sve se lepo moglo videti jos na utakmici. Inace da su napadaci OFK umesto simuliranja prekrsaja (zasta su dobili zute kartone) probali da nastave akciju mozda bi rezultat bio drugaciji.
Zato, prestanite sa smaranjem vec komentarisite onaj penal koji ce vam sutra biti sviran u Subotici, ako (kad) bude bilo rezultatski tesno.
Uzgred, sta bi sa onim "De li je", "Katanac", "ponadali ste se" i sl. budalastinama? Sad cete malo da vrtite "opet penal" varijantu, zar ne?
Gledalaca na stadionu oko 15.000. OFK Beograd ima dobar tim i igrao je solidno veceras pa je to mozda razlog, kako su izvestaci napisali, slabijoj partiji Crvene Zvezde. Moze i mora to malo bolje, ali 3 boda su 3 boda.
Zvezdo zgazi GI sve!

NekoIzMase

pre 14 godina

Ne znam zasto dizete dzevu oko publike, pa oficijalni spiker je rekao da je na utakmici bilo nesto vise od 11.000 gledalaca, isto su potvrdili i na SOS-u. Samo sto svi zaboravljaju da su djaci i studenti imali besplatan ulaz.

Sto se same utakmice tice, zvezdu je spasao golman koji je nekoliko puto dobro intervenisao.

Onakav penal ce se uvek svirati za zvezdu i partizan, ali nikad nece biti sviran protiv njih zato sto ni jedan od nasih sudija nije dovoljno karakteran.

Cestitke pobednicima, mi se nismo obrukali i ponosni smo.

DEKI

pre 14 godina

Ja sam mislio da su penali jedan deo sastava fudbala?

Izgleda samo u Srbiju to nije!!!

Cim Partizan ili Zvezda dobije penal odma se prica od namestaljku.

Predlazem zato da se ukine i Partizanu i Zvezdi penali. Na sta cete se onda samo vaditi to me interesuje ali na to ste Grobari i Delije specialisti da se na nesto ili nekog vadite samo da nije vas krivica!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Jaoooo ljudi jer imate bre vi mozga ? Pa imate 10.000 i 15.000 gledalaca jer ste prodavali karte po 1000 dinara,delili ste ih deci,penzionerima,dajete razne pogodnosti i shta ti ja znam,pa ne pogledajte realno,ako toliko volite zvezdu kao shto pricate,zashto prosle godine niste na -20 bodova dolazili po 10.000,15.000 hiljada ? Kako to da ste prosle godine imali posetu od 2000,3000 hiljade po utakmici,nemoj ovde da se raspravljamo kao bolidi,glupo je,svaka cast na pobedi,svaka cast na poseti,ali ako pred start svake sezone da pravimo mobilizacije onda stvarno,treba gledaoci sami da se sete i Grobari i Delije,nebitno pa da dodju da odgledaju tekmu plate kartu 300,400,500 dinara i odu kuci,to je neki uspeh,a ovo okupljanje,deljenje karata,pa Partizan prosle godine sa besplatnim ulazima,mislim stvarno.A fora je u tome shto je pola vas svesno,a mozda i vishe,ako kojim slucajem osvojite titulu,krenete u kfalifikacije za ligu sampiona,a tu ispadnete od nekih levaka,pa onda igrate slabo u kfalifikacijama za ligu evrope,mozete racunati na ono staro,500,1000 gledalaca po tekmi,menjanje uprave,smenjivanje trenra i shta ti ja znam.Ja sam na pocetku sezone rekao da ste vi u pozitivnoj euforiji,niste uzeli titulu 2,3 godine,to sada jarko zelite i ovo je sasvim normalna pojava,kao nasha prve godine kada je doshao Juca,Moreira,Diarra i shta ti ja znam.Budimo realni samo i nishta vishe,ova sezona vam je jedna od onohi euforicnih i zbog toga ste toliko napaljeni,evrope nema,ali nema veze vama je prioritet titula.

Pozdrav svima !

-NSCZ-

pre 14 godina

Ajde ovako...svi vi pametnjakovici i fudbalski strucnjaci,prvo pogledajte snimak pa pricajte da li je penal ili ne.Niko od vas nije ni pogledao snimak a vec znate da nije bio penal,da je namestena utakmica....ma sve!Postali ste jos i vidovnjaci!A vidi se da je cist penalSto kaze jedan lik gore "prosle godine ste imali 11 penala,a ove..."...znaci tolko ste iskompleksirani da nam i penale brojite!I plus ste 70% komentara vi ostavili

.

pre 14 godina

Ајде да се кладимо да ће гробари да крену да иду на Звездине утакмице,пошто видим да не могу без ње.Еее, а смејао сам се кад сам видео графит у мојој школи - Гробари Север.

Dokolicar

pre 14 godina

Dokon covek svasta sazna, pa tako i da ste rec PENAL, zakljucno s komentarom od minut pre ponoci, pomenuli u ovom ili onom kontekstu ukupno 88 puta. To dovoljno govori i o jednima i o drugima. Penali, makar ih bilo i u svakom kolu, sigurno nece odluciti o novom ili starom prvaku zemlje. Dok se budemo hvatali za sve i svasta, umesto da obratimo paznju i pohvalimo koliko-toliko kvalitetnu utakmicu za domace prilike, na sta su, ocito bezuspesno, pokusali da ukazu i treneri oba tima, bicemo tu gde jesmo. Slucajno znam da je sudija sve samo ne navijac Zvezde, a na prvom mestu je profesionalac - koji je, kao i svi sklon greskama - i zelja mu je da vodi mec sto je bolje moguce. Druga je stvar sto ponekad sve ne ispadne idealno. Situacija jeste bila sumnjiva, ali je odluceno kako je odluceno i sta sad... idemo dalje. Celsi je prosle sezone zestoko ostecen i to u polufinalu Lige sampiona, ljudski je gresiti, ako je to uopste i bila greska...

beograd beogradjanima

pre 14 godina

kako su ovi sa B92 revnosno stavili video klipi njihove Zvezde a kad igra neki od beogradskih klubova recimo OFk od klipa nista....hvala demokratska televizijo

IgorBG

pre 14 godina

Steta sto sudije sviraju onako smesne penale. Navijam za Zvezda, ali mi se to ne svidja. Pa i za Zvezdine mlade igrace je bolje da igraju tesne utakmice do poslednjeg minuta nego ovako da se provlace uz sudiju. Naravno ista stvar se desava i sa Partizanom. Ali lepo je videti veliki broj navijaca.

mr

pre 14 godina

Navijaci su opet pokazali da su najbolji, 15000 je mnogo s obzirom kakva se kampanja vodi protiv njih. A svi ste se garant ponadali da ce biti incidenata

AcA

pre 14 godina

Zasto se ovi grobari ovoliko javljaju i kukaju,ovo je bar bio penal Lazetic je oboren a ono sto je dosudio sudija na mecu Partizan-Bsk je jako sumnjivo bilo,Diara se borio za loptu u sesnastercu sa protivnickim igracem ali dobro.
Uz to Zvezda je vec vodila a Partizan je gubio pre nego sto su izjednacili iz penala,tesko bi preokrenuli,uostalom vidi svako kako Partizan igra tj ne igra fudbal

CRVENI pENAL!@

pre 14 godina

@gonzo
dolazite na utakmice jer nemate priliku da gledate ozbiljne timove...pa morate i na ofki da punite stadion....zato vas ima 10.000..jer vas kompleksi jedu....

Milos

pre 14 godina

Kad bi svi vi sto gurate nos gde mu nije mesto prosetali malo do svog vojnog stadiona (ako se i dalje secate gde se nalazi), mozda bi napravili upola manju posetu od Zvezdinog proseka, mozda bi vase skupocene "zvezdice" pocele da se trude, pa biste imali cemu da se radujete umesto sto raspredate o velikim klubovima.

Surova realnost...

pre 14 godina

Зато што имамо више титула од вас.
Зато што имамо више купова од вас.
Зато што имамо више дуплих круна од вас.
Зато што имамо укупно више трофеја од вас.
Зато што имамо европске и светске трофеје.
Зато што их ви немате.
Зато што имамо 5 Звездиних Звезда.
Зато што би се и ви хвалили да имате чиме.
Зато што на сваку победу у дербију, чекате по 7-8 година у просеку.
Зато што на гол у дербију чекате 5-6 година.
Зато што имамо више победа на Маракани.
Зато што имамо више победа и на ЈНА.
Зато што имамо 20 победа више у дербијима од вас.
Зато што вам се сви смеју кад ваш југ купи СРС!
Зато што сте бојкотовали људе који вам и сад воде клуб.
Зато што имамо већи стадион.
Зато што иако направите нови стадион, он неће бити већи од нашег.
Зато што ћете увек имати мањи стадион да би могли понекад и да га напуните.
Зато што имате шарене столице да би вам стадион изгледао пуније.
Зато што имамо боље навијаче.
Зато што имамо више навијача.
Зато што је против Ференцвароша на Маракани било 110 000 гледалаца.
Зато што имамо победу у 100-ом дербију.
Зато што вам смета и висока трава.
Зато што је гол Крупниковића маказицама најлепши гол у задњих 100 година.
Зато што вам га је Пикси забио из корнера.
Зато што чим се помене Жигић ви умукнете.
Зато што ви само лупате у празно, док Делије праве хуманитарне акције за Косово.
Зато што је вест о кафе куварици из Звезде, битнија од вести о председнику патлиџана.
Зато што и кад освојите титулу, ми смо на насловној страни.
Зато што и кад победите у дербију сви знају да је текма намештена.
Зато што смо ми СРПСКИ бренд.
Зато што мислите да нас зезате, а не видите колико јавно испољавате комплексе.
Зато што имате Тимок.
Зато што имате Фљамуртари.
Зато што имате Макаби ("Тикву").
Зато што ми имамо 29.05.1991.
Зато што ми имамо 08.12.1991.
Зато што је Шалке 04 а партизан 05.
Зато што вам је почасни председник Фрањо Туђман.
Зато што сте увек били пример братства и јединства, народа и народности.
Зато што појма немате, а пишете глупости.
Зато што сте мањи клуб.
Зато што сте југословенско спортско друштво.
Зато што вам се стадион зове ЈНА.
Зато што имате ЗВЕЗДУ у грбу.
Зато што вам је све на латиници.
Зато што сте усташки клуб (NK partizan).
Зато што смо основани пре вас.
Зато што сте само НАША ЛОША КОПИЈА.
Зато што вас пустимо да се кур*ите па га на крају наравно испушите.
Зато што имате зеку, бјеку, толета, спасића, мазића.
Зато што ваш најбољи играч у задњих 10 година играo у турској, сад греје клупу ко зна где.
Зато што продајете играче да би добили рефлекторе.
Зато што је Звезда увек била и остала већа од вас.
Зато што сте пре Мирка Марјановића, служили Звезди и Динаму за гол разлику.
Зато што немате ваше песме, него препевавате наше.
Зато што сте били против бакљи па их сад користите.
Зато што сте били против кореографија и "навлачења кеса на себе" па их сад навлачите.
Зато што сте били против озвучења па га сад имате.
Зато што једне године причате једно а друге друго.
Зато што сте наши идоли, кореографије ваше наши су снови.
Зато што за вас ДС значи демократска странка, а волите радикале.
Зато што трубите да сте још од 1970. а ујединили сте се тек пре годину дана.
Зато што сте мишеви.
Зато што бежите.
Зато што користите утоке.
Зато што у 21. не смете да уђете.
Зато што НАШ 1 пребије вашу двојицу.
Зато што сте увек црна овца кад се сви остали навијачи сложе.
Зато што је црно - бела застава симбол пи*кетина.
Зато што сте ПИ*КЕ НАЈВЕЋЕ (нисте требали да стављате транспарент, знали смо то и раније).
Зато што сте коалиција (гробари - полиција).
Зато што сте глумили у урнебесној комедији : Другари са југа насмејаће вас до суза (RFF).
Зато што користите - copy: Север, paste: jug.
Зато што никад нећете осетити како је бити навијач најтрофејнијег клуба и светског и европског шампиона.
Зато што ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ ситнице.
Зато што више певате о нама него свом клубу.
Зато што ћете имати цео живот КОМПЛЕКС од ЗВЕЗДЕ.
Зато што ће ваши синови и унуци знати за БАРИ И ТОКИО.
Зато што смо понос Београда.
Зато што смо понос Србије.
Зато што је Звезда-Србија и Србија-Звезда.
Зато што је свака наша утакмица нова кореографија.
Зато што када примите гол онда цео југ ћути до полувремена.
Зато што нас на првенственој утакмици има више него вас на европској.
Зато што вас је и Шахтјор избушио.
Зато што брукате Србију по Европи.
Зато што вам је Клео прва звезда тима!
Зато што сте ПЕНАЛТИЗАН.
Зато што сада вама треба катанац!
Зато што сте ви „Црно бела фамилија“ а нико ни са ким не прича.
Зато што наши играчи кидају за сваку лопту а ваши се вучу по терену!
Зато сто је Видић капитен Манчестера а Тошић није ни међу 36 играча.
Зато што имамо Милана Гуровића.
Зато што Нађа још боли кичма од оног дриблинга Перовића!
Зато што су пола репрезентације бивши играчи звезде!
Зато што „НАША СНАГА СВИМА ПРОБЛЕМ ЈЕ НАЈВЕЋИ“
Зато што је и вама ово екстра ал не можете да нас прекопирате јер немате шта да напишете!!!
Зато што има тога још пуно...
ЗАТО... због Аце Радовића
Због Делија
Због Србије...

Flynn

pre 14 godina

Samo me zanima gde ste vi koji jiste bili na utakmici videli da li je bio penal ili nije. Penal je bio blizu severa i evo sta sam ja video: Lazetic dobija loptu iskosa desno i dribla najprovidnije moguce ali ofkin stoper je krenuo u pravu stranu presporo i Lazetic ga je pretrcao. Onda stoper uklizava da izbije loptu i tu se potura Lazetic bez lopte i pada i po meni to je jedna od onih 50-50 situacija. Ofkin stoper je sam kriv sto je uopste doveo sebe u takvu situaciju jer je prakticno imao zivu loptu kod sebe ali je bio prespor. Realan bi bio neresen rezultat.

Pogledajte koliko je zutih kartona sudija dao Zvezdi od samog starta utakmice, i koliko je samo bez razloga produzio utakmicu kada je OFK isao na sve ili nista i bilo je malo gusto.

Mislio sam kod utakmice sa Napretkom da smo namestili da onaj golman da sam sebi smesan gol ali ovi izjednacise i jos se 2 uprave zestoko posvadjale posle utakmice.

A Grobari su jos jednom potvrdili da su najjaca internet navijacka grupa u Srbiji. Ovde ih ima svuda a na JNA samo onaj cirkus od stolica

ofk u napad

pre 14 godina

Gade mi se ova prepucavanja blizanaca a utakmicu igrao Beogradski klub sa karaburme..i mogao da pobedi samo da je u to bio sigurniji...bice i revansa kada budu trebali bodovi za titulu

ULTRAS CRVENA ZVEZDA

pre 14 godina

Bravo,jedna velika pobeda.I zbog rezultata,ali još više zbog broja ljudi na stadionu.Pa toliko ljudi sa malom decom na Severu,odaaaavno nisam video.
Još jednom smo pokazali ko smo i šta smo!!!
Ove sa tamne strane Topčidera ne uzimajte za ozbiljno,znaju oni veoma dobro da imaju mnooogo manje ljudi na stadionu na evropskim utakmicama, nego mi na domaćim:)
E,da,morem plovi(sa sve barkom)...,neprocenjivo.
Ko je bio,zna o čemu pričam!

Misko-kv

pre 14 godina

C.Zvezda u ovih 7 kola,tesko da je odigrala dve regularne utakmice!
Komentari su uglavnom-imali smo srece,protivnik nije iskoristio sanse i td.Osim meca u Krusevcu i protiv Metalca u BG.to su uglavnom bile prijateljske utakmice od kojih tri najvise bodu oci:protiv Smedereva,Vojvodine i sada OFK-a.
Neka se objavi koliko penala u 7 kola je svirano za C.Z. ,a koliko protiv nje,i ko gleda SOS kanal zna koliko tih penala nije postojalo!
Ako ove godine oni trebaju da budu prvaci,zasto uopste igramo ligu,i pratimo namestene meceve!!
Partizan je izgubio 2 boda od tima kome su to jedini bodovi,i koga smatraju kao Partizanovom filijalom,ali smo igrali postenu utakmicu.
Sve mi ovo lici na ono "drste lopova" ,jer se kao optuzuje Partizan za namestanje zbog Toleta,a mi smo tada bili toliko jaci da nije bilo dileme ko ce biti prvi jos na pola prvenstva.
Ovo sada sto se radi je toliko providno i javno ,bez mnogo sakrivanja,da nista dobro doneti nece nikome na kraju ,pa cak ni Zvezdi.
Da sve ovo pije vodu,sacekajmo utakmicu kada OFK bude igrao sa Partizanom ,kakva ce borba da bude!
Da sve bude zanimljivije Adic prica o premiranju OFK-ca, sve u stilu da se "vlasi ne dosete".
(milos, 3. oktobar 2009 21:32)
A sad je mec u Krusevcu regularan posto zvezda nije dobila a pre meca ste trubili da je unapred sve dogovoreno,alo,i jos nesto zvezda je sve utakmice dobila potpuno zasluzeno,i sudija nije direktvo uticao ni na jedan rezultat,u smederevu je bilo 3-0 protiv rada penal nije iskoriscen ovaj danas je bio cist kao suza,za razliku od vas u proslom kolu gde je pri rezultatu 0-1 svirana smesna stvar kao penal protiv bsk i tako je direktno uticano na rezultat.Zvezdi je jedino bio potreban poklon penal u Krusevcu da bi mogla da pobedi pa ga nije bilo,mislite o tome.I jos nesto,pogledajte zvezdine utakmice,ambijent na stadionima i sve ce vam biti jasno,mi u proseku u nasem prvenstvu imamo preko 10000 po utakmici vi toliko jedva sakupite protiv tuluza,mislite i o tome.

aaaaaa

pre 14 godina

samo jedna cinjenica...zvezdi je dosudjen penal pri njenom vodjstvu...a deluje i da je regularan, a partizanu uveg sude kad gubi ili je mozda 1:1...a ne mora ni penal, moze i po koji autogol!!
mislite o tome

Dragan

pre 14 godina

Nama se svira penal na 1:0 i sigurno je da bi bila drugacija taktika da je ostalo talo,a vama Penaltizomavci na 1:1,ako niste zaboravili a nadam se da niste.....PozzZ.....iz Merosine!!!!???!!!!

psp

pre 14 godina

prelep dan za srpski fudbal...ne bi da ulazim dal je bio penal ili ne, ali poseta je za svaku pohvalu. Bio sam na istoku i stvarno me je jako obradovalo koliko je ljudi bilo sa decom uzrasta 0-8 god....
sa ovom posetom ZVEZDA je pokazala ko je najveci klub....
sta reci za transparent :)

Makedonac

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova.
(Dogovor kuću gradi, 3. oktobar 2009 21:56)

Ala ti pratis fudbal...Kao ja kriket.

Delijaaaa

pre 14 godina

I sta ce ovaj Gurovic,bivsi kosarkas Partizana na slici??? Samo nam jos fale Tomasevic,Vujanic i Luka Bogdanovic da upotpune uzitak...Fuj...

Gonzo

pre 14 godina

utakmici je prisustvovalo preko 15 hiljada ljudi. neki ne mogu da skupe toliko za evropsku utakmicu. eli eto, ima ih ovde, javljaju se, mudruju...

grobar höxter

pre 14 godina

ovaj sto zivi za sevar....puno pozdrava i nemoj brate da se ljutis zbog istine koju je i corav video.ako je ovo penal onda si ti Zlatan Ibrahimovic.Hahahhahahahahaahhaha jeste penal al samo za vas sram vas bilo,lepo se vidi da igrac ofk-e prvi stize do lopte a Lazetic ko u nekom karate filmu glumi Brus Lija.Za to se brale svuda u svetu dobija crveni karton!!!!!

Golden

pre 14 godina

Bilo bi smešno da nije tužno. Smederevo bez borbe, Vojvodina ode Stepi, a Mrđa nzna da uputi udarac, jadno. Ofk-i se ne sudi čist penal, zvezdi se sudi nepostojeći. Jad i beda srpskog fudbala. A u Evropi smo smešni, pa mora tako da bude.

red or dead

pre 14 godina

bio sam na tekmi koja je bila solidna....navijanje takodje..a sto se tice broja gledalaca bilo je vise od 10000....sever i istok skoro puni,a na zapadu oko 1000....

Z

pre 14 godina

Novi veliki uspeh Crvene zvezde, OFK je definitivno jaca ekipa od Shakhtara, kao i Metalac, Napredak, Vojvodina i ostali koje je Zvezda pregazila fenomenalnom igrom u poslednje vreme cime je povratila naklonost medija. :)

Uvek kradete i otimate!!!

pre 14 godina

za milosa

Gledam SOS,pratim izvestaje svih utakmica i uvek JASNO VIDIM DA JSD-U SUDIJE NEVIDJENO POMAZU.Penal protiv Borche je videla i smejala se cela Srbija a smehotresna olimpijada se nastavila kad su vanzemaljci gostovali na Donbas areni.Zato oladite malo i pratite nesto drugo,da nije sudija ne bi ni postojali.

30 kola - 30 penala

pre 14 godina

Vec se zna da ce na svakoj utakmici do kraja biti po jedan penal za c.z., jos pre dva dana se znalo da ce oko 60. minuta biti penal protiv ofk-a

pfc

pre 14 godina

kada piseam ovaj komentar ima vec 43 postavljena komentara...samo sam hteo da zapazim da je 80% komentara od starne navijaca partizana...zasto??moslite o tome...
(ja, 3. oktobar 2009 21:40) na vest o porazu partizana od apoela bilo je 700 i nesto ciganskih komentara, mosli (misli) ti o tome

cristiano ronaldo

pre 14 godina

Nagradno pitanje:
Na koji nacin je Mancester uspeo da izjednaci na ovoj utakmici:
a) Tako sto je sudija produzio utakmicu za 10 minuta
b) Tako sto je protivnicka ekipa dobila crveni karton
c) Tako sto je sudija svirao penal za Mancester

OVOG PUTA TACAN ODGOVOR JE POD B.
(al' to im nista ne vredi ove sezone, 3. oktobar 2009 21:21)
A kakve veze ovo ima sa ovom temom????
Ovo si trebao da napises u temi Sunderland se izvukao,pobeda Portsmauta.Ne ovde..

GROBARCINA

pre 14 godina

Pa i oni jadnici znaju da imaju vremena do vecitog derbija, da se raduju, pa racunaju da je bolje sad da se ispucaju, jer se od tad nece smeti javiti.
Vidimo se krajem novembra

drnikola

pre 14 godina

Svi vi,koji ovu ekipu Crvene Zvezde omalozavate iz dana u dan ste sve nize i nize! Ekipa je pravo cudo!!! Bez trenera (jer Pizon ne moze da se stavi pod taj pojam), sa osrednjom upravom i isto takvim igrackim kadrom,oni su prvi na tabeli! Pa vi vidite gde je nas fudbal! drago mi je da vidim 15000 Delija (a ne 10000!) na Marakani,nadam se da vecina njih ne spada u huligane jer je podrska koju pruzaju ovim momcima zaista ogromna i bila bi prava steta da ih "ukinu". Nadam se da ce ovi rezlutati da potraju sto duze! Srecno momci!

да се зна ко је газда

pre 14 godina

Гробље много боле наша нова 3 бода. Нека, нека боли, нама је овако још слађе.

mix

pre 14 godina

Ne znam jel Tole još uvek predsednik FSS ? Sad je verovatno sve regularno. Sve je kako treba i dosuđeni penali za zvezdu su bili i nedosuđeni penali za zvezdine protivnike nisu itd ....
Ne znam samo šta Tole čeka ....

Stefan

pre 14 godina

e ovako, ko je od gospode politicara odgedao ovu utakmicu nek jos jednom pomene praznjenje severa ako ga nije sramota. Tako treba delije da zapusimo usta svima, da se zna ko su navijaci a ko kriminalci!!! Sto se tice igre malo losija partija zvezde, ali sta je tu je, bitna je pobeda! poz i vidimo se u pozarevcu za 2 nedelje!

pfc

pre 14 godina

Kad se setim samo koliko su komentara ostavili musavci posle pobede nad Borcom zbog penala za Partizan a evo i njima dosudjen penal (ovi kazu nezasluzeno)

pop1

pre 14 godina

Nije bio 10,000 nego 15,000.ali ok.vise nas je nego kod Grobara.

Danas smo lose igrali ali ok...3 poda je 3 povda.

Ofk nas nije pobedio na mari od 1994 pa sad sami vidite.

doslo je nekih 50 navijaca iz ofk...sto je vrlo smesno

Pre nego sto ovi glodari preku sa smaranjem kako smo dobili penala...alo bre
pa vi u svkom kolu po jedan penal
TISINA DEMO ORTACI

mogu samo da nas mrze....

pre 14 godina

Što volim ove likove što u životu na utakmici nisu bili a kamoli loptu šutnuli, a već su našli da pričaju nešto za penal...Da niste možda bili na utakmici i videli?
Oladi malo....

mi smo prvi a vi se dogovorite

pre 14 godina

sudija,a?pa i nama neko da svira,a ne samo vama,sta se sad svi ljude.......kad dijara pada onda nista.a i verovatno je bio penal...

zvezda sampion

2012

pre 14 godina

Ponovo veoma sumnjivi penal za Zvezdu dok se cisti penal ne svira OFK - u! Vama ciganima su vecit krive sudije,i namestali su proslu sezonu kada su vama dosudjena 11 jedanesterca a Partizanu 2!!! Delujete pateticno kad imate primedbe na senjenje Partizanovih utakmica. Ove sezone vas ocigledno forsiraju a pozivaju ljude na stadion!? Zasto?! Da gledam namesteno prvenstvo!?!? Ne pada mi napamet...

Nasa snaga svima, problem je najveci!

pre 14 godina

Ovo su DELIJE!!!

Dusmani hoce da NAS uniste i da TE prodaju, ali im nece poci za rukom, jer oni ne znaju: na SEVERU svi Tvoji Sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu ziveti!!!

Srpska Crna Gora

pre 14 godina

grobari TISINA!!! I vi ste ocajno igrali prosle sezone pa ste bili prvaci i svi znamo kako ste to uspjeli!!! Pozdrav za sve DELIJE!!!

djura

pre 14 godina

A sto ne bi Antic u nedostatku golmana probao Stamenkovica? Covek u zadnjih mesec dva brani fantasticno, a svi drugi golmani su van forme. Makar na nekoj prijateljskoj pa da se do sp-a vidi ko je najbolji. Do sad mi ova ideja nije ni padala na pamet ali Stamenkovic pravi vrlo malo gresaka i vrlo dobro prati igru, istrcava na vreme, dobro brani...sto da ne

Srki_mrki

pre 14 godina

Grobari..jel ste gledali kako se navija?...15.000 na utakmici ! Pa Partizan nema toliko gledalaca cele sezone u super ligi!Ima Toleta koji danas verovatno pregovara sa Spasicem i Suboticanima!Bravo Zvezdo...sledeci su grobari!Ove godine vas deremo u fudbalu! penal je realno dosudjen,Zvezda mi je svee...

ofk u napad

pre 14 godina

Nije mi jasno ovi sto pljuju komentare ''ofk''.OFK beograd je igrao solidni cak sto vise dobro uz fer sudjenje na bilo kom drugom terenu uz strane sudije bez pritisaka sigurno dobija vashu zvezdu.penal ste dobili na poklon.a za OFK nije sudjen.Ali nema veze onaj gore sve vidi zato vam tako i ide....BRAVO ZA PLAVE MLADICE IGRALI SU FER I MUSKI....NICIJA NIJE GORELA DO ZORE

sever 4ever

pre 14 godina

Svaka cast, da mi je neko rekao da ce Zvezda ovako igrati posle meca sa velenjem svasta bih mu rekao.. :)) Ovaj tim mi je delovao kao najveci promasaj u istoriji kluba, drago mi je sto me za sad demantuju, neka tako i nastave, pokazuju napredak iz meca u mec i to me raduje..

Ti se bori,sever ce da gori!

pre 14 godina

Bravo Zvezdo,da mi je neko pricao pre pocetka sezone da ce biti ovako,ne bih mu verovao..Sad odmor pa nastavak u istom stilu..ZGAZI IH SVE!

Srki

pre 14 godina

Losa utakmica Crvene Zvezde! Jako lose kretanje igraca, manje je bilo zalaganje nego na ranijim utakmicama i jako lose i nonsalatno gubljenje lopti na sredini terena sto ne sme da se desava... Samo se plasim da se prebrzo ne dignu u nebesa i pocnu da srljaju. Sto se tice sudjenja, vise je sudio na strani OFK-Beograda nego za Zvezdu. Penal je bio cist, mada je mogao i da ga ne svira, da je Zvezda vodila 4-0 u tom momentu. Druga je stvar sto se "gubitnici" i "jadnici" javljaju i komentarisu sudjenje Zvezdi, a protiv Borce je iz loze mahao G-din Karadzic da im se svira penal, a Borci pred kraj ne svira, iako je cela Srbija videla da je penal bio ocigledan. Ali nema veze, realno je da se sve vidi u trinaestom kolu kada nam dolaze u goste isti. Verujem u ove momke i nadam se da je ovo samo losije izdanje koje se nece cesto ponavljati.

Hogar

pre 14 godina

Znao sam dace navijaci vojnog kluba da komentarisu penal za Zvezdu. Niko od njih nije bio na utakmici, niti je gledao utakmicu ni preko neta.Sta ako je igrac Ofka vukao za dres Lazetica koji je bio u prodoru i to u kaznenom prostoru. da li je za vas to penal. Verovatno nije.. Da li je penal za Topalovice kada igrac posle centar suta odigra rukom u kaznenom prostoru. Za Topalovice nije.Samo je penal koji se njima svira kao onaj protiv Borce. Postali ste dosadni sa tim penalima . Izlizana fora. Izmislite nesto novo

a vi kako te?

pre 14 godina

joooj sto volim ove pljuvace sto se vade penal,penal..e "moji" grobari,mnogo ste mali...tako je lepo videti kako se nervirate,kako jedva krpite 3000 na "armijskom pasnjaku"...nesto se ne secam da ste prosle i predprosle godine pljuvali sudjenje u ligi,ah da naravno,tad vam je to islo na ruku...pa nije niko kriv odbranama timova iz nase lige sto su nesposobni da zaustave nase igrace pa moraju da prave penal...preko glave mi je vise pljuvaca koji vredjaju ligu,sudjenje...jer svako staje u stranu svog kluba,makar i znao da nije u pravu...sto virite u nase dvoriste? vase vam mnogo malo?-ustvari nije posto je i vas malo...bolje mislite kako cete sutra proci u subotici...bravo ZVEZDO,bravo momci,bravo Pizonu,bravo zvezdasi...!samo tako nastavite...i svi koji "ne preporucuju" ovaj komentar su ljubomorni i bas me zanima koliko vas ima :) VOLIM ZVEZDU!!!

poslednji mec

pre 14 godina

Kako je ovo bio poslednji mec ovog kola, kad spartak-partizan, i rad-hajduk igraju sutra, ajde obratite paznju malo na "sitnice"!?

srpski fudbal

pre 14 godina

Smesno je koliko se favorizuje Zvezda -drzavni projekat.Ovaj mladi tim OFK Beograda je ladno mogao da pobedi da ima drugaciju taktiku -modernu-fudbalsku.namedjeni igraci Zvezde nista nisu bolji od ovih Ofkovih klinaca razlika je samo sto se zvezda favorizuje i namesta utakmice...PENAL -sram sve bilo....jos u izesta ju na b92 pise sudija je ''okarakterisao'' to odmah zman da je prevara

Red bull

pre 14 godina

Ni jedan od vas Grobara nije bio na utakmici niti je bilo gde prikazan momenat kada je sudija svirao penal za Zvezdu. Penal je postojao to cete videti.sudjen je na 1:o za Zvezdu i Ofk je dao gol u 90 minutu. Zao mi vas je grobari nadali ste se prosle medelje protiv Vojvodine sada vam je krivo zbog jos jedne pobede Zvezde. A sutra bodovna razlika jos veca. Da su sudili Spasic,Vukadinovic mozda bi rezultat bio drugaciji.Ovi sto iz nedelje u nedelju pisu o drzavnom projektu.Promenite plocu.Babarogic nije clan uprave Zvezde. Izbacili ga kada je dosla nova uprava i on je jedan obica gradjanin u Zajednici prvoligasa i nikoga ne predstavlja. Zvezda hoce da ga promeni ali ne daju Tole, Dzomba, Binic

Dogovor kuću gradi

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova. Ove sezone je red na Zvezdu po svaku cenu tako da će jedino biti zanimljiva borba za Ligu Evrope i opstanak.

al' to im nista ne vredi ove sezone

pre 14 godina

Nagradno pitanje:
Na koji nacin je Mancester uspeo da izjednaci na ovoj utakmici:
a) Tako sto je sudija produzio utakmicu za 10 minuta
b) Tako sto je protivnicka ekipa dobila crveni karton
c) Tako sto je sudija svirao penal za Mancester

OVOG PUTA TACAN ODGOVOR JE POD B.

ja

pre 14 godina

kada piseam ovaj komentar ima vec 43 postavljena komentara...samo sam hteo da zapazim da je 80% komentara od starne navijaca partizana...zasto??moslite o tome...

Za dobra stara vremena

pre 14 godina

Navijac sam Zvezde iako nase prvenstvo vise ne gledam odavno, ko god da uzme titulu ove godine tesko njima ne samo u kvalifikacijama za ligu sampiona, mi nismo vise ni za nekadasnji inter toto kup, a kamoli ligu UEfa...Mislite o tome gde je nas fudbal...

grobar höxter

pre 14 godina

sramota je sta sudija sudi,zvezdi penal koji nema veze sa penalom a ofk-i za cist penal daje zuti karton!!!!Pa mozete li vi bar jednu utakmicu bez penala i bez pomoci sudija da dobijete.Hvala bogu pa navijam za PARTIZAN.Onaj penaltizam sto stalno spominjete vama vise prilici iako pokusavate nama tu titulu prepisati,sram vas bilo!!!!!

no

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i igrali smo ocajno. Bilo je 15000 hiljada po mojoj proceni, solidno navijanje bez baklji i topovskih udara.
Od igraca mogu Stamenkovica da pohvalim, decko je bolji golman i od Isailovica i od Disljenkovica sigurno.

milos

pre 14 godina

C.Zvezda u ovih 7 kola,tesko da je odigrala dve regularne utakmice!
Komentari su uglavnom-imali smo srece,protivnik nije iskoristio sanse i td.Osim meca u Krusevcu i protiv Metalca u BG.to su uglavnom bile prijateljske utakmice od kojih tri najvise bodu oci:protiv Smedereva,Vojvodine i sada OFK-a.
Neka se objavi koliko penala u 7 kola je svirano za C.Z. ,a koliko protiv nje,i ko gleda SOS kanal zna koliko tih penala nije postojalo!
Ako ove godine oni trebaju da budu prvaci,zasto uopste igramo ligu,i pratimo namestene meceve!!
Partizan je izgubio 2 boda od tima kome su to jedini bodovi,i koga smatraju kao Partizanovom filijalom,ali smo igrali postenu utakmicu.
Sve mi ovo lici na ono "drste lopova" ,jer se kao optuzuje Partizan za namestanje zbog Toleta,a mi smo tada bili toliko jaci da nije bilo dileme ko ce biti prvi jos na pola prvenstva.
Ovo sada sto se radi je toliko providno i javno ,bez mnogo sakrivanja,da nista dobro doneti nece nikome na kraju ,pa cak ni Zvezdi.
Da sve ovo pije vodu,sacekajmo utakmicu kada OFK bude igrao sa Partizanom ,kakva ce borba da bude!
Da sve bude zanimljivije Adic prica o premiranju OFK-ca, sve u stilu da se "vlasi ne dosete".

schomy90

pre 14 godina

au jbt, jos jedan penal za Zvezdu...mora da pokusavaju da usetaju u gol poput Barselone pa jadni protivnici nemaju druge osim da naprave faul. A sudija, ma koliko tezio ka engleskom stilu sudjenja, nije mogao da zazmuri na tako kriminalan prekrsaj pa je morao da dosudi penal za Zvezdu. A za OFK, naravno, nije sviran penal, pa pobogu, oni stalno simuliraju padanje u sesnaestercu...

czv 4ever

pre 14 godina

Auuu , al' rade kompleksi ovde,...

uostalom sta se javljate grobari,


a statistiku pogledajte na zvanicnom sajtu crvene zvezde, tamo cete je videti realno

zivim za sever

pre 14 godina

@(grobar höxter, 3. oktobar 2009 21:04)

imam samo ovo da ti kazem, cika Tole je na vlasti tako da pusti me tih prica sudija ovo sudija ono, nego bolje vi sutra slavite rodjendan i pobrinite se za duvanje "svecica"

Sasa

pre 14 godina

Opet penal za Zvezdu i to bas kad je OFK imao sanse da izjednaci...... to vec nije slucajnost. Ako treba Zvezda da bude prva neka nam odmah kazu da se bzv ne igra prvenstvo.

red@white

pre 14 godina

Gde je onaj sto rece PLAVI MOMCI stizu na Marakanu.Pa stigli i pukli.Polako sve dolazi na svoje mesto. Zvezda rutinski a klonferi ka mestu znaju oni kome.Gravitacija vuce ka dnu

ofk u napad

pre 14 godina

Nista strasno.mladici OFK su pokazali da nisu nista slabiji ..MORALI TAJ PENAL...MORA MORA POSLE PARTZANA I ZA ''NASHU ZVEZDU'' JEDAN.Bce i revansha kad se bude odlucivalo za titulu....

no

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i igrali smo ocajno. Bilo je 15000 hiljada po mojoj proceni, solidno navijanje bez baklji i topovskih udara.
Od igraca mogu Stamenkovica da pohvalim, decko je bolji golman i od Isailovica i od Disljenkovica sigurno.

Makedonac

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova.
(Dogovor kuću gradi, 3. oktobar 2009 21:56)

Ala ti pratis fudbal...Kao ja kriket.

Misko-kv

pre 14 godina

C.Zvezda u ovih 7 kola,tesko da je odigrala dve regularne utakmice!
Komentari su uglavnom-imali smo srece,protivnik nije iskoristio sanse i td.Osim meca u Krusevcu i protiv Metalca u BG.to su uglavnom bile prijateljske utakmice od kojih tri najvise bodu oci:protiv Smedereva,Vojvodine i sada OFK-a.
Neka se objavi koliko penala u 7 kola je svirano za C.Z. ,a koliko protiv nje,i ko gleda SOS kanal zna koliko tih penala nije postojalo!
Ako ove godine oni trebaju da budu prvaci,zasto uopste igramo ligu,i pratimo namestene meceve!!
Partizan je izgubio 2 boda od tima kome su to jedini bodovi,i koga smatraju kao Partizanovom filijalom,ali smo igrali postenu utakmicu.
Sve mi ovo lici na ono "drste lopova" ,jer se kao optuzuje Partizan za namestanje zbog Toleta,a mi smo tada bili toliko jaci da nije bilo dileme ko ce biti prvi jos na pola prvenstva.
Ovo sada sto se radi je toliko providno i javno ,bez mnogo sakrivanja,da nista dobro doneti nece nikome na kraju ,pa cak ni Zvezdi.
Da sve ovo pije vodu,sacekajmo utakmicu kada OFK bude igrao sa Partizanom ,kakva ce borba da bude!
Da sve bude zanimljivije Adic prica o premiranju OFK-ca, sve u stilu da se "vlasi ne dosete".
(milos, 3. oktobar 2009 21:32)
A sad je mec u Krusevcu regularan posto zvezda nije dobila a pre meca ste trubili da je unapred sve dogovoreno,alo,i jos nesto zvezda je sve utakmice dobila potpuno zasluzeno,i sudija nije direktvo uticao ni na jedan rezultat,u smederevu je bilo 3-0 protiv rada penal nije iskoriscen ovaj danas je bio cist kao suza,za razliku od vas u proslom kolu gde je pri rezultatu 0-1 svirana smesna stvar kao penal protiv bsk i tako je direktno uticano na rezultat.Zvezdi je jedino bio potreban poklon penal u Krusevcu da bi mogla da pobedi pa ga nije bilo,mislite o tome.I jos nesto,pogledajte zvezdine utakmice,ambijent na stadionima i sve ce vam biti jasno,mi u proseku u nasem prvenstvu imamo preko 10000 po utakmici vi toliko jedva sakupite protiv tuluza,mislite i o tome.

Za dobra stara vremena

pre 14 godina

Navijac sam Zvezde iako nase prvenstvo vise ne gledam odavno, ko god da uzme titulu ove godine tesko njima ne samo u kvalifikacijama za ligu sampiona, mi nismo vise ni za nekadasnji inter toto kup, a kamoli ligu UEfa...Mislite o tome gde je nas fudbal...

red@white

pre 14 godina

Gde je onaj sto rece PLAVI MOMCI stizu na Marakanu.Pa stigli i pukli.Polako sve dolazi na svoje mesto. Zvezda rutinski a klonferi ka mestu znaju oni kome.Gravitacija vuce ka dnu

Surova realnost...

pre 14 godina

Зато што имамо више титула од вас.
Зато што имамо више купова од вас.
Зато што имамо више дуплих круна од вас.
Зато што имамо укупно више трофеја од вас.
Зато што имамо европске и светске трофеје.
Зато што их ви немате.
Зато што имамо 5 Звездиних Звезда.
Зато што би се и ви хвалили да имате чиме.
Зато што на сваку победу у дербију, чекате по 7-8 година у просеку.
Зато што на гол у дербију чекате 5-6 година.
Зато што имамо више победа на Маракани.
Зато што имамо више победа и на ЈНА.
Зато што имамо 20 победа више у дербијима од вас.
Зато што вам се сви смеју кад ваш југ купи СРС!
Зато што сте бојкотовали људе који вам и сад воде клуб.
Зато што имамо већи стадион.
Зато што иако направите нови стадион, он неће бити већи од нашег.
Зато што ћете увек имати мањи стадион да би могли понекад и да га напуните.
Зато што имате шарене столице да би вам стадион изгледао пуније.
Зато што имамо боље навијаче.
Зато што имамо више навијача.
Зато што је против Ференцвароша на Маракани било 110 000 гледалаца.
Зато што имамо победу у 100-ом дербију.
Зато што вам смета и висока трава.
Зато што је гол Крупниковића маказицама најлепши гол у задњих 100 година.
Зато што вам га је Пикси забио из корнера.
Зато што чим се помене Жигић ви умукнете.
Зато што ви само лупате у празно, док Делије праве хуманитарне акције за Косово.
Зато што је вест о кафе куварици из Звезде, битнија од вести о председнику патлиџана.
Зато што и кад освојите титулу, ми смо на насловној страни.
Зато што и кад победите у дербију сви знају да је текма намештена.
Зато што смо ми СРПСКИ бренд.
Зато што мислите да нас зезате, а не видите колико јавно испољавате комплексе.
Зато што имате Тимок.
Зато што имате Фљамуртари.
Зато што имате Макаби ("Тикву").
Зато што ми имамо 29.05.1991.
Зато што ми имамо 08.12.1991.
Зато што је Шалке 04 а партизан 05.
Зато што вам је почасни председник Фрањо Туђман.
Зато што сте увек били пример братства и јединства, народа и народности.
Зато што појма немате, а пишете глупости.
Зато што сте мањи клуб.
Зато што сте југословенско спортско друштво.
Зато што вам се стадион зове ЈНА.
Зато што имате ЗВЕЗДУ у грбу.
Зато што вам је све на латиници.
Зато што сте усташки клуб (NK partizan).
Зато што смо основани пре вас.
Зато што сте само НАША ЛОША КОПИЈА.
Зато што вас пустимо да се кур*ите па га на крају наравно испушите.
Зато што имате зеку, бјеку, толета, спасића, мазића.
Зато што ваш најбољи играч у задњих 10 година играo у турској, сад греје клупу ко зна где.
Зато што продајете играче да би добили рефлекторе.
Зато што је Звезда увек била и остала већа од вас.
Зато што сте пре Мирка Марјановића, служили Звезди и Динаму за гол разлику.
Зато што немате ваше песме, него препевавате наше.
Зато што сте били против бакљи па их сад користите.
Зато што сте били против кореографија и "навлачења кеса на себе" па их сад навлачите.
Зато што сте били против озвучења па га сад имате.
Зато што једне године причате једно а друге друго.
Зато што сте наши идоли, кореографије ваше наши су снови.
Зато што за вас ДС значи демократска странка, а волите радикале.
Зато што трубите да сте још од 1970. а ујединили сте се тек пре годину дана.
Зато што сте мишеви.
Зато што бежите.
Зато што користите утоке.
Зато што у 21. не смете да уђете.
Зато што НАШ 1 пребије вашу двојицу.
Зато што сте увек црна овца кад се сви остали навијачи сложе.
Зато што је црно - бела застава симбол пи*кетина.
Зато што сте ПИ*КЕ НАЈВЕЋЕ (нисте требали да стављате транспарент, знали смо то и раније).
Зато што сте коалиција (гробари - полиција).
Зато што сте глумили у урнебесној комедији : Другари са југа насмејаће вас до суза (RFF).
Зато што користите - copy: Север, paste: jug.
Зато што никад нећете осетити како је бити навијач најтрофејнијег клуба и светског и европског шампиона.
Зато што ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ ситнице.
Зато што више певате о нама него свом клубу.
Зато што ћете имати цео живот КОМПЛЕКС од ЗВЕЗДЕ.
Зато што ће ваши синови и унуци знати за БАРИ И ТОКИО.
Зато што смо понос Београда.
Зато што смо понос Србије.
Зато што је Звезда-Србија и Србија-Звезда.
Зато што је свака наша утакмица нова кореографија.
Зато што када примите гол онда цео југ ћути до полувремена.
Зато што нас на првенственој утакмици има више него вас на европској.
Зато што вас је и Шахтјор избушио.
Зато што брукате Србију по Европи.
Зато што вам је Клео прва звезда тима!
Зато што сте ПЕНАЛТИЗАН.
Зато што сада вама треба катанац!
Зато што сте ви „Црно бела фамилија“ а нико ни са ким не прича.
Зато што наши играчи кидају за сваку лопту а ваши се вучу по терену!
Зато сто је Видић капитен Манчестера а Тошић није ни међу 36 играча.
Зато што имамо Милана Гуровића.
Зато што Нађа још боли кичма од оног дриблинга Перовића!
Зато што су пола репрезентације бивши играчи звезде!
Зато што „НАША СНАГА СВИМА ПРОБЛЕМ ЈЕ НАЈВЕЋИ“
Зато што је и вама ово екстра ал не можете да нас прекопирате јер немате шта да напишете!!!
Зато што има тога још пуно...
ЗАТО... због Аце Радовића
Због Делија
Због Србије...

schomy90

pre 14 godina

au jbt, jos jedan penal za Zvezdu...mora da pokusavaju da usetaju u gol poput Barselone pa jadni protivnici nemaju druge osim da naprave faul. A sudija, ma koliko tezio ka engleskom stilu sudjenja, nije mogao da zazmuri na tako kriminalan prekrsaj pa je morao da dosudi penal za Zvezdu. A za OFK, naravno, nije sviran penal, pa pobogu, oni stalno simuliraju padanje u sesnaestercu...

Gonzo

pre 14 godina

utakmici je prisustvovalo preko 15 hiljada ljudi. neki ne mogu da skupe toliko za evropsku utakmicu. eli eto, ima ih ovde, javljaju se, mudruju...

sever 4ever

pre 14 godina

Svaka cast, da mi je neko rekao da ce Zvezda ovako igrati posle meca sa velenjem svasta bih mu rekao.. :)) Ovaj tim mi je delovao kao najveci promasaj u istoriji kluba, drago mi je sto me za sad demantuju, neka tako i nastave, pokazuju napredak iz meca u mec i to me raduje..

psp

pre 14 godina

prelep dan za srpski fudbal...ne bi da ulazim dal je bio penal ili ne, ali poseta je za svaku pohvalu. Bio sam na istoku i stvarno me je jako obradovalo koliko je ljudi bilo sa decom uzrasta 0-8 god....
sa ovom posetom ZVEZDA je pokazala ko je najveci klub....
sta reci za transparent :)

Sasa

pre 14 godina

Opet penal za Zvezdu i to bas kad je OFK imao sanse da izjednaci...... to vec nije slucajnost. Ako treba Zvezda da bude prva neka nam odmah kazu da se bzv ne igra prvenstvo.

czv 4ever

pre 14 godina

Auuu , al' rade kompleksi ovde,...

uostalom sta se javljate grobari,


a statistiku pogledajte na zvanicnom sajtu crvene zvezde, tamo cete je videti realno

srpski fudbal

pre 14 godina

Smesno je koliko se favorizuje Zvezda -drzavni projekat.Ovaj mladi tim OFK Beograda je ladno mogao da pobedi da ima drugaciju taktiku -modernu-fudbalsku.namedjeni igraci Zvezde nista nisu bolji od ovih Ofkovih klinaca razlika je samo sto se zvezda favorizuje i namesta utakmice...PENAL -sram sve bilo....jos u izesta ju na b92 pise sudija je ''okarakterisao'' to odmah zman da je prevara

a vi kako te?

pre 14 godina

joooj sto volim ove pljuvace sto se vade penal,penal..e "moji" grobari,mnogo ste mali...tako je lepo videti kako se nervirate,kako jedva krpite 3000 na "armijskom pasnjaku"...nesto se ne secam da ste prosle i predprosle godine pljuvali sudjenje u ligi,ah da naravno,tad vam je to islo na ruku...pa nije niko kriv odbranama timova iz nase lige sto su nesposobni da zaustave nase igrace pa moraju da prave penal...preko glave mi je vise pljuvaca koji vredjaju ligu,sudjenje...jer svako staje u stranu svog kluba,makar i znao da nije u pravu...sto virite u nase dvoriste? vase vam mnogo malo?-ustvari nije posto je i vas malo...bolje mislite kako cete sutra proci u subotici...bravo ZVEZDO,bravo momci,bravo Pizonu,bravo zvezdasi...!samo tako nastavite...i svi koji "ne preporucuju" ovaj komentar su ljubomorni i bas me zanima koliko vas ima :) VOLIM ZVEZDU!!!

ULTRAS CRVENA ZVEZDA

pre 14 godina

Bravo,jedna velika pobeda.I zbog rezultata,ali još više zbog broja ljudi na stadionu.Pa toliko ljudi sa malom decom na Severu,odaaaavno nisam video.
Još jednom smo pokazali ko smo i šta smo!!!
Ove sa tamne strane Topčidera ne uzimajte za ozbiljno,znaju oni veoma dobro da imaju mnooogo manje ljudi na stadionu na evropskim utakmicama, nego mi na domaćim:)
E,da,morem plovi(sa sve barkom)...,neprocenjivo.
Ko je bio,zna o čemu pričam!

Hogar

pre 14 godina

Znao sam dace navijaci vojnog kluba da komentarisu penal za Zvezdu. Niko od njih nije bio na utakmici, niti je gledao utakmicu ni preko neta.Sta ako je igrac Ofka vukao za dres Lazetica koji je bio u prodoru i to u kaznenom prostoru. da li je za vas to penal. Verovatno nije.. Da li je penal za Topalovice kada igrac posle centar suta odigra rukom u kaznenom prostoru. Za Topalovice nije.Samo je penal koji se njima svira kao onaj protiv Borce. Postali ste dosadni sa tim penalima . Izlizana fora. Izmislite nesto novo

aaaaaa

pre 14 godina

samo jedna cinjenica...zvezdi je dosudjen penal pri njenom vodjstvu...a deluje i da je regularan, a partizanu uveg sude kad gubi ili je mozda 1:1...a ne mora ni penal, moze i po koji autogol!!
mislite o tome

grobar höxter

pre 14 godina

sramota je sta sudija sudi,zvezdi penal koji nema veze sa penalom a ofk-i za cist penal daje zuti karton!!!!Pa mozete li vi bar jednu utakmicu bez penala i bez pomoci sudija da dobijete.Hvala bogu pa navijam za PARTIZAN.Onaj penaltizam sto stalno spominjete vama vise prilici iako pokusavate nama tu titulu prepisati,sram vas bilo!!!!!

Uvek kradete i otimate!!!

pre 14 godina

za milosa

Gledam SOS,pratim izvestaje svih utakmica i uvek JASNO VIDIM DA JSD-U SUDIJE NEVIDJENO POMAZU.Penal protiv Borche je videla i smejala se cela Srbija a smehotresna olimpijada se nastavila kad su vanzemaljci gostovali na Donbas areni.Zato oladite malo i pratite nesto drugo,da nije sudija ne bi ni postojali.

ja

pre 14 godina

kada piseam ovaj komentar ima vec 43 postavljena komentara...samo sam hteo da zapazim da je 80% komentara od starne navijaca partizana...zasto??moslite o tome...

Srki_mrki

pre 14 godina

Grobari..jel ste gledali kako se navija?...15.000 na utakmici ! Pa Partizan nema toliko gledalaca cele sezone u super ligi!Ima Toleta koji danas verovatno pregovara sa Spasicem i Suboticanima!Bravo Zvezdo...sledeci su grobari!Ove godine vas deremo u fudbalu! penal je realno dosudjen,Zvezda mi je svee...

Srki

pre 14 godina

Losa utakmica Crvene Zvezde! Jako lose kretanje igraca, manje je bilo zalaganje nego na ranijim utakmicama i jako lose i nonsalatno gubljenje lopti na sredini terena sto ne sme da se desava... Samo se plasim da se prebrzo ne dignu u nebesa i pocnu da srljaju. Sto se tice sudjenja, vise je sudio na strani OFK-Beograda nego za Zvezdu. Penal je bio cist, mada je mogao i da ga ne svira, da je Zvezda vodila 4-0 u tom momentu. Druga je stvar sto se "gubitnici" i "jadnici" javljaju i komentarisu sudjenje Zvezdi, a protiv Borce je iz loze mahao G-din Karadzic da im se svira penal, a Borci pred kraj ne svira, iako je cela Srbija videla da je penal bio ocigledan. Ali nema veze, realno je da se sve vidi u trinaestom kolu kada nam dolaze u goste isti. Verujem u ove momke i nadam se da je ovo samo losije izdanje koje se nece cesto ponavljati.

djura

pre 14 godina

A sto ne bi Antic u nedostatku golmana probao Stamenkovica? Covek u zadnjih mesec dva brani fantasticno, a svi drugi golmani su van forme. Makar na nekoj prijateljskoj pa da se do sp-a vidi ko je najbolji. Do sad mi ova ideja nije ni padala na pamet ali Stamenkovic pravi vrlo malo gresaka i vrlo dobro prati igru, istrcava na vreme, dobro brani...sto da ne

Srpska Crna Gora

pre 14 godina

grobari TISINA!!! I vi ste ocajno igrali prosle sezone pa ste bili prvaci i svi znamo kako ste to uspjeli!!! Pozdrav za sve DELIJE!!!

poslednji mec

pre 14 godina

Kako je ovo bio poslednji mec ovog kola, kad spartak-partizan, i rad-hajduk igraju sutra, ajde obratite paznju malo na "sitnice"!?

milos

pre 14 godina

C.Zvezda u ovih 7 kola,tesko da je odigrala dve regularne utakmice!
Komentari su uglavnom-imali smo srece,protivnik nije iskoristio sanse i td.Osim meca u Krusevcu i protiv Metalca u BG.to su uglavnom bile prijateljske utakmice od kojih tri najvise bodu oci:protiv Smedereva,Vojvodine i sada OFK-a.
Neka se objavi koliko penala u 7 kola je svirano za C.Z. ,a koliko protiv nje,i ko gleda SOS kanal zna koliko tih penala nije postojalo!
Ako ove godine oni trebaju da budu prvaci,zasto uopste igramo ligu,i pratimo namestene meceve!!
Partizan je izgubio 2 boda od tima kome su to jedini bodovi,i koga smatraju kao Partizanovom filijalom,ali smo igrali postenu utakmicu.
Sve mi ovo lici na ono "drste lopova" ,jer se kao optuzuje Partizan za namestanje zbog Toleta,a mi smo tada bili toliko jaci da nije bilo dileme ko ce biti prvi jos na pola prvenstva.
Ovo sada sto se radi je toliko providno i javno ,bez mnogo sakrivanja,da nista dobro doneti nece nikome na kraju ,pa cak ni Zvezdi.
Da sve ovo pije vodu,sacekajmo utakmicu kada OFK bude igrao sa Partizanom ,kakva ce borba da bude!
Da sve bude zanimljivije Adic prica o premiranju OFK-ca, sve u stilu da se "vlasi ne dosete".

Nasa snaga svima, problem je najveci!

pre 14 godina

Ovo su DELIJE!!!

Dusmani hoce da NAS uniste i da TE prodaju, ali im nece poci za rukom, jer oni ne znaju: na SEVERU svi Tvoji Sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu ziveti!!!

pop1

pre 14 godina

Nije bio 10,000 nego 15,000.ali ok.vise nas je nego kod Grobara.

Danas smo lose igrali ali ok...3 poda je 3 povda.

Ofk nas nije pobedio na mari od 1994 pa sad sami vidite.

doslo je nekih 50 navijaca iz ofk...sto je vrlo smesno

Pre nego sto ovi glodari preku sa smaranjem kako smo dobili penala...alo bre
pa vi u svkom kolu po jedan penal
TISINA DEMO ORTACI

Red bull

pre 14 godina

Ni jedan od vas Grobara nije bio na utakmici niti je bilo gde prikazan momenat kada je sudija svirao penal za Zvezdu. Penal je postojao to cete videti.sudjen je na 1:o za Zvezdu i Ofk je dao gol u 90 minutu. Zao mi vas je grobari nadali ste se prosle medelje protiv Vojvodine sada vam je krivo zbog jos jedne pobede Zvezde. A sutra bodovna razlika jos veca. Da su sudili Spasic,Vukadinovic mozda bi rezultat bio drugaciji.Ovi sto iz nedelje u nedelju pisu o drzavnom projektu.Promenite plocu.Babarogic nije clan uprave Zvezde. Izbacili ga kada je dosla nova uprava i on je jedan obica gradjanin u Zajednici prvoligasa i nikoga ne predstavlja. Zvezda hoce da ga promeni ali ne daju Tole, Dzomba, Binic

Dragan

pre 14 godina

Nama se svira penal na 1:0 i sigurno je da bi bila drugacija taktika da je ostalo talo,a vama Penaltizomavci na 1:1,ako niste zaboravili a nadam se da niste.....PozzZ.....iz Merosine!!!!???!!!!

cristiano ronaldo

pre 14 godina

Nagradno pitanje:
Na koji nacin je Mancester uspeo da izjednaci na ovoj utakmici:
a) Tako sto je sudija produzio utakmicu za 10 minuta
b) Tako sto je protivnicka ekipa dobila crveni karton
c) Tako sto je sudija svirao penal za Mancester

OVOG PUTA TACAN ODGOVOR JE POD B.
(al' to im nista ne vredi ove sezone, 3. oktobar 2009 21:21)
A kakve veze ovo ima sa ovom temom????
Ovo si trebao da napises u temi Sunderland se izvukao,pobeda Portsmauta.Ne ovde..

ofk u napad

pre 14 godina

Nista strasno.mladici OFK su pokazali da nisu nista slabiji ..MORALI TAJ PENAL...MORA MORA POSLE PARTZANA I ZA ''NASHU ZVEZDU'' JEDAN.Bce i revansha kad se bude odlucivalo za titulu....

Stefan

pre 14 godina

e ovako, ko je od gospode politicara odgedao ovu utakmicu nek jos jednom pomene praznjenje severa ako ga nije sramota. Tako treba delije da zapusimo usta svima, da se zna ko su navijaci a ko kriminalci!!! Sto se tice igre malo losija partija zvezde, ali sta je tu je, bitna je pobeda! poz i vidimo se u pozarevcu za 2 nedelje!

да се зна ко је газда

pre 14 godina

Гробље много боле наша нова 3 бода. Нека, нека боли, нама је овако још слађе.

red or dead

pre 14 godina

bio sam na tekmi koja je bila solidna....navijanje takodje..a sto se tice broja gledalaca bilo je vise od 10000....sever i istok skoro puni,a na zapadu oko 1000....

bellagio

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i zelim, po igri, da je sto pre zaboravim. Najbitnija su tri boda i idemo dalje!

Ipak bih izdvojio tri detalja sa utakmice. Kao i uvek, fenomenalna podrska najboljih navijaca, pesma, koreografija, brojnost. Drugi je Stamenkovic, koji polako izrasta u kalibar reprezentativnog golmana. Siguran pri svakom istrcavanju, nema ono kreni stani, fenomenalno se postavlja kod svih situacija, a i Boga mi je skinuo sinoc jedno 2-3 suta koje sam vec video u golu. Cista desetka! I kao poslednje, ali ne i najmanje bitno, TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANE!!! Srecno u penziji majstore, zasluzio si da se odmoris! Pozdrav svim Delijama

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Delije pustite grobare vidite da im je krivo.Njima je proslo kolko sviran penal koji je direktno uticao na rezultat,ali to necu da komentarisem niti da komentarisem da li je penal samo cu reci isti situacija je bila u Novom Sadu na isti nacin je srusen Perovic sudija je samo se okreno.Toliko o tome,ako je Diara slab u duelu i ako je stoper jaci i gurne ga to nije penal,ali nema veze.Samo cu vam ovo spomenuti mi sa nasim igracima izlazimo,druzimo se i dajemo im podrsku.Nasi igraci se bore na tarenu,mi im dajemo podrsku i svi smo srecni kad pobedimo,a ne ko vi pljujete ceo klub.Nas je protiv OFK-a bilo 11200,a vas i Ligi Evrope 3.500!Mi da smo usli u Ligu Evrope pa najmanje bi nas bilo protiv Tuluza 35.000-40.000.Mi nismo usli i nema veze i dalje cemo podrzati nase igrace,a ne ko vi!!!

anti franjevac

pre 14 godina

(e to su kompexi, 4. oktobar 2009 12:36)

Prijatelju, Notingem Forest jeste veliki klub. Veci od Celzija i ostalih "novopecenih" velikana.
Da bi bolje razumeo zasto je veliki pitacu te da li si ikad cuo za francuski Rems? Mozda ti i jesi ali vecina ovde nije. Naime, Rems je igrao prvo (a posle toga jos jedno) finale KES. Taj klub je sada u francuskoj 2. ili 3. ligi (isto kao Notingem). Njega vise niko ne pamti, a retko ko pominje. Zasto? Zato sto nikad nije bio prvak Evrope. Niko ne pamti finaliste. Uvek se pamte pobednici.
Znaci, ne moze neko i pored love, dobrog tima i trista cuda biti veliki ako nikada nije bio na krovu Evrope i pod sobom gledao sve ostale.

zivim za sever

pre 14 godina

@(grobar höxter, 3. oktobar 2009 21:04)

imam samo ovo da ti kazem, cika Tole je na vlasti tako da pusti me tih prica sudija ovo sudija ono, nego bolje vi sutra slavite rodjendan i pobrinite se za duvanje "svecica"

drnikola

pre 14 godina

Svi vi,koji ovu ekipu Crvene Zvezde omalozavate iz dana u dan ste sve nize i nize! Ekipa je pravo cudo!!! Bez trenera (jer Pizon ne moze da se stavi pod taj pojam), sa osrednjom upravom i isto takvim igrackim kadrom,oni su prvi na tabeli! Pa vi vidite gde je nas fudbal! drago mi je da vidim 15000 Delija (a ne 10000!) na Marakani,nadam se da vecina njih ne spada u huligane jer je podrska koju pruzaju ovim momcima zaista ogromna i bila bi prava steta da ih "ukinu". Nadam se da ce ovi rezlutati da potraju sto duze! Srecno momci!

pfc

pre 14 godina

kada piseam ovaj komentar ima vec 43 postavljena komentara...samo sam hteo da zapazim da je 80% komentara od starne navijaca partizana...zasto??moslite o tome...
(ja, 3. oktobar 2009 21:40) na vest o porazu partizana od apoela bilo je 700 i nesto ciganskih komentara, mosli (misli) ti o tome

Surova realnost...

pre 14 godina

I zato sto i sada nije moglo da prodje a da ne prokomentarisete ove razloge! E zato cete uvek biti MALI PARTIZAN!!! Hahahahahahahaha, boli jel tako???

Ti se bori,sever ce da gori!

pre 14 godina

Bravo Zvezdo,da mi je neko pricao pre pocetka sezone da ce biti ovako,ne bih mu verovao..Sad odmor pa nastavak u istom stilu..ZGAZI IH SVE!

ChargerNS

pre 14 godina

Sta uopste reci na komentare. Ili se javljaju iz ovih manjih klubova, kao sta cemo u prvoj ligi kad je namestena, javljaju se grobari sa komentarima tipa, neka se raduju do derbija, neka se raduju nisu odavno. Nisam toliko ostrascen da nisam realan. Zao mi je sto ste primii od Sahtjora 4 komada, zao mi je sto niste pobedili Apoel i usli u LS, zao mi je sto Vam se sprema rasulo u klubu... Jedno bih Vas zamoli: setite se da Vam je trebalo skoro citavu DECENIJU da nas pobedite na Vasem stadionu a i uopste. Iz tog razloga nemojte pisati red je sada da Zvezda uzme dve titule jer nije moguce da smo mi to uvek nekako preko reda u osvajanju trofeja. Volite vi vas a mi cemo nas klub i nemojte se nervirati posle sledeceg derbija jer ne bih ga tako zeljno iscekivao kako ga vi cekate. A za ove ostale nebitne koji popunjavaju brojcano stanje, sta cete morate i vi za nekoga da navijate. Ne brojim nicije penale, nepravde je uvek bilo i u zivotu i u sportu i tesko je to izmeriti. Desavalo se na derbijima i da Zvezda i Partizan budu osteceni i sta da se radi, ali je to apsolutno nebitno jer uvek dolazi sledeca utakmica i slledece prvenstvo. Mene licno ne interesuje i ako ne osvojimo titulu ali hocu ovakav pristup na svakoj utakmici. I nikad necu reci neko je poklonio ovome ili onome titulu jer titulu ako cemo iskreno uvek na neki nacin prvak zasluzi. Zeleo bih sve da vas pozdravim, nebitno koja boja Vam je pri srcu.

2012

pre 14 godina

Ponovo veoma sumnjivi penal za Zvezdu dok se cisti penal ne svira OFK - u! Vama ciganima su vecit krive sudije,i namestali su proslu sezonu kada su vama dosudjena 11 jedanesterca a Partizanu 2!!! Delujete pateticno kad imate primedbe na senjenje Partizanovih utakmica. Ove sezone vas ocigledno forsiraju a pozivaju ljude na stadion!? Zasto?! Da gledam namesteno prvenstvo!?!? Ne pada mi napamet...

grobar höxter

pre 14 godina

ovaj sto zivi za sevar....puno pozdrava i nemoj brate da se ljutis zbog istine koju je i corav video.ako je ovo penal onda si ti Zlatan Ibrahimovic.Hahahhahahahahaahhaha jeste penal al samo za vas sram vas bilo,lepo se vidi da igrac ofk-e prvi stize do lopte a Lazetic ko u nekom karate filmu glumi Brus Lija.Za to se brale svuda u svetu dobija crveni karton!!!!!

mogu samo da nas mrze....

pre 14 godina

Što volim ove likove što u životu na utakmici nisu bili a kamoli loptu šutnuli, a već su našli da pričaju nešto za penal...Da niste možda bili na utakmici i videli?
Oladi malo....

Golden

pre 14 godina

Bilo bi smešno da nije tužno. Smederevo bez borbe, Vojvodina ode Stepi, a Mrđa nzna da uputi udarac, jadno. Ofk-i se ne sudi čist penal, zvezdi se sudi nepostojeći. Jad i beda srpskog fudbala. A u Evropi smo smešni, pa mora tako da bude.

Flynn

pre 14 godina

Samo me zanima gde ste vi koji jiste bili na utakmici videli da li je bio penal ili nije. Penal je bio blizu severa i evo sta sam ja video: Lazetic dobija loptu iskosa desno i dribla najprovidnije moguce ali ofkin stoper je krenuo u pravu stranu presporo i Lazetic ga je pretrcao. Onda stoper uklizava da izbije loptu i tu se potura Lazetic bez lopte i pada i po meni to je jedna od onih 50-50 situacija. Ofkin stoper je sam kriv sto je uopste doveo sebe u takvu situaciju jer je prakticno imao zivu loptu kod sebe ali je bio prespor. Realan bi bio neresen rezultat.

Pogledajte koliko je zutih kartona sudija dao Zvezdi od samog starta utakmice, i koliko je samo bez razloga produzio utakmicu kada je OFK isao na sve ili nista i bilo je malo gusto.

Mislio sam kod utakmice sa Napretkom da smo namestili da onaj golman da sam sebi smesan gol ali ovi izjednacise i jos se 2 uprave zestoko posvadjale posle utakmice.

A Grobari su jos jednom potvrdili da su najjaca internet navijacka grupa u Srbiji. Ovde ih ima svuda a na JNA samo onaj cirkus od stolica

mi smo prvi a vi se dogovorite

pre 14 godina

sudija,a?pa i nama neko da svira,a ne samo vama,sta se sad svi ljude.......kad dijara pada onda nista.a i verovatno je bio penal...

zvezda sampion

mix

pre 14 godina

Ne znam jel Tole još uvek predsednik FSS ? Sad je verovatno sve regularno. Sve je kako treba i dosuđeni penali za zvezdu su bili i nedosuđeni penali za zvezdine protivnike nisu itd ....
Ne znam samo šta Tole čeka ....

.

pre 14 godina

Ајде да се кладимо да ће гробари да крену да иду на Звездине утакмице,пошто видим да не могу без ње.Еее, а смејао сам се кад сам видео графит у мојој школи - Гробари Север.

COVECE !!!

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Ha ha ha ha! E svaka ti cast brate. Zaboravio si samo da im cestitas rodjendan. Ha ha ha ha!

P.S.

Buuuaaahaaahahahahaha!!!!!!

Da se zna

pre 14 godina

(Partizan sampion,a ko bi drugi !?, 4. oktobar 2009 02:10)

Mogu da se slozim sa par stvari, ali morao si da kazes da smo i prosle godine imali vecu posetu od vas.

Z

pre 14 godina

Novi veliki uspeh Crvene zvezde, OFK je definitivno jaca ekipa od Shakhtara, kao i Metalac, Napredak, Vojvodina i ostali koje je Zvezda pregazila fenomenalnom igrom u poslednje vreme cime je povratila naklonost medija. :)

MrRS1971

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Brate kako ti se dalo toliko pisati,
dovoljno je, da si samo napisao
VI STE MALI PARTIZAN

hahahaha

GROBARCINA

pre 14 godina

Pa i oni jadnici znaju da imaju vremena do vecitog derbija, da se raduju, pa racunaju da je bolje sad da se ispucaju, jer se od tad nece smeti javiti.
Vidimo se krajem novembra

Flynn

pre 14 godina

Znate kad ce biti pun JNA?
Kada uprava Partizana uvede besplatan wireless na stadionu. Tada ce Grobari lepo laptop pod misku i pravac stadion.

Najjaci ste internet navijaci. Svaka cast Novopazarcima koji su vas odavno pretekli, i zasluzili su da udju u superligu.

BTW bio sam na utakmici, bezvezna situacija u koju je stoper ofk sebe doveo, Lazetic je znao kako da se postavi i penal je cist.

ofk u napad

pre 14 godina

Nije mi jasno ovi sto pljuju komentare ''ofk''.OFK beograd je igrao solidni cak sto vise dobro uz fer sudjenje na bilo kom drugom terenu uz strane sudije bez pritisaka sigurno dobija vashu zvezdu.penal ste dobili na poklon.a za OFK nije sudjen.Ali nema veze onaj gore sve vidi zato vam tako i ide....BRAVO ZA PLAVE MLADICE IGRALI SU FER I MUSKI....NICIJA NIJE GORELA DO ZORE

Hogar

pre 14 godina

@El gladijator

Kakve gluposti napisa i ostade ziv.. Prvo zanas li ti definiciju penala. necu ja da te ucim. Za tebe ne bi bio penal kada je Zvezda u pitanju i kada bi protivnicki igrac na gol crti igrao rukom. E vec postala izlizan komentar Drzavni projekat. A sta ste vi bili. Vas osnovala beogradska burzoazija. Trece ti ni nasu istoriju ne znas kada pricas da je Krcun hapsio Drazu. Knjigu u sake i nauci a ne da se brukas. Pa cija slika na jugu.Cetvrto vi danas slavite rodjendan a predsednik JSD Franjo Tudjman i ostala generalska kamarila. Krcun je barem bio SRBIN i zbog toga je poginuo od ruke vaseg sina naroda i narodnosti. I necu vise na ovu temu.Kada nemate argument vi nda po istoriji a ona je sa ove distance i danas mnogo gora po vas. Vi u klupskim prostorijama i dan danas imate grb nepostojece drzave JSD Partizan

Cofi

pre 14 godina

U Zvezdu u zimskom prelaznom roku treba dovesti Punosevca i par momaka iz OFK Beograda ako je moguce,odlicni su,narocito mi se svideo igrac sa brojem 11 na ledjima kao i Punosevac iz Napretka sto nosi,onda vratiti Oumara,koji je sinoc bio jedan od najboljih,ako ne i najbolji,brzeg igraca na Marakani skoro nisam gledao,i vratiti Betolingara i to je to u globalu,mada treba jedan pravi kreativac na sredini i treba odbranu jos popraviti jer ima tu dosta rupa.Golman nam je odlican,a igraci,ovi koji danas igraju u Zvezdi su na sinocnoj utakmici pokazali da su na nivou ekipa sa kojima se i takmice u nasoj ligi i da samo uz neverovatnu borbenost i zalaganje mogu da nastave da pobedjuju,cim je to izostalo,OFK Beograd je krenuo da pritiska i bio bolji tim,dakle borbeno do kraja,pa sta bude,a za Evropu to sve mora mnogo,mnogo bolje i treba imati ipak kvalitetnije fudbalere,ali koji ce isto tako da se bore kao i ovi sad,to je moje misljenje.I zaista steta sto OFK Beograd nema vise navijaca,stvarno to zasluzuju,divan klub po mom misljenju i igraju odlican fudbal ti mladi momci,treba ih podrzati i gledati njihove utakmice,ima valjda Beogradjana,onih pravih,kojima nije jedino bitna Zvezda,iako i sam navijam za nju,ali stvarno bih voleo da vidim vise ljudi koji navijaju ili podrzavaju OFK Beograd!Svaka cast njihovim navijacima od sinoc,navijali su svo vreme i ako ih je bilo par stotina ako i toliko i ako su naspram sebe imali daleko brojinijeg protivnika,stisnuli su zube i pokazali ponos,na tome kapa dole,ali opet tuzno je bilo videti da ih je samo toliko doslo jer zasluzuju mnogo vise i treba da ih je vise.:))))))))))

Svarce Neger

pre 14 godina

Penal cist ko jutarnja rosa! Lazetic ga je pretrcao, onaj ga je gurao iza ledja i potkacio pre nego sto je izbacio loptu. Kako je vecina pozurila sa lajanjem "opet penal" a nije gledala utakmicu, zakljucak je - sigurno su vidoviti. Na kraju krajeva u ponedeljak cemo sve lepo videti na SOS-u. Inace sve situacije oko dosudjenih i nedosudjenih penala bile su ispod severne tribine i sve se lepo moglo videti jos na utakmici. Inace da su napadaci OFK umesto simuliranja prekrsaja (zasta su dobili zute kartone) probali da nastave akciju mozda bi rezultat bio drugaciji.
Zato, prestanite sa smaranjem vec komentarisite onaj penal koji ce vam sutra biti sviran u Subotici, ako (kad) bude bilo rezultatski tesno.
Uzgred, sta bi sa onim "De li je", "Katanac", "ponadali ste se" i sl. budalastinama? Sad cete malo da vrtite "opet penal" varijantu, zar ne?
Gledalaca na stadionu oko 15.000. OFK Beograd ima dobar tim i igrao je solidno veceras pa je to mozda razlog, kako su izvestaci napisali, slabijoj partiji Crvene Zvezde. Moze i mora to malo bolje, ali 3 boda su 3 boda.
Zvezdo zgazi GI sve!

Delija iz Poljske

pre 14 godina

Samo mali savet za ANTIKRCUNA: prvo prelistaj pravopis divnog srpskog jezika pa onda komentarisi cemu sluzi Bogdanovic.

Zivela Zvezda!

Pretplatne karte su zakon!

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i mogu da kažem da je sigurno bilo 15.000 gledalaca.

Što se igre tiče, u prvom poluvremenu Zvezda je igrala fudbal i bila toliko bolja, sekla lopte na polovini terena, da se OFK nije primećivao na terenu, osim Abuovog prodora na početku utakmice.

Drugo poluvreme, uglavnom loše sa Zvezdine strane, osim par prodora i nekoliko kontri. OFK dobar, videla se želja, isekao ih penal.
Zvezda pri kraju ili komično neambiciozna, ili uplašena za pobedu, ili ih neko uči kako da rutinski privedu posao kraju. Više bih voleo da ih neko nauči da melju protivnika do kraja, makar bilo i 5:3, ili slično.
To bi bilo pošteno i korektno prema svojoj publici, koja je došla u lepom broju.
Lepo vreme, večernji termin, puno ljudi sa malom decom na tribinama, sever na visokom nivou,... Treba to malo više poštovati i igrati do kraja napadački i hrabro,tada bi i atmosfera bila još lepša, sa više aplauza i uzdaha.
Ali, dobro, valjda će sve to ići na bolje!

30 kola - 30 penala

pre 14 godina

Vec se zna da ce na svakoj utakmici do kraja biti po jedan penal za c.z., jos pre dva dana se znalo da ce oko 60. minuta biti penal protiv ofk-a

naravno!!!

pre 14 godina

Razlika je u tome sto se Zvezdi dosudjuju penali dok vodi, a Partizanu kao vetar u ledja dok gubi... pa mislite o tome...
mislim da je penal presudio... hahaha... pa da nije bilo penala, ko zna da li bi bilo i gola za OFK, ipak ne mozes da gledas u buducnost!!!

al' to im nista ne vredi ove sezone

pre 14 godina

Nagradno pitanje:
Na koji nacin je Mancester uspeo da izjednaci na ovoj utakmici:
a) Tako sto je sudija produzio utakmicu za 10 minuta
b) Tako sto je protivnicka ekipa dobila crveni karton
c) Tako sto je sudija svirao penal za Mancester

OVOG PUTA TACAN ODGOVOR JE POD B.

Doktor Haus

pre 14 godina

hahahahahaha [link]
(pfc, 4. oktobar 2009 12:33)

Ih, Photoshop je čudo. Za dva minuta posla sam zamenio cifre, za pet upisao totalno različiti rezultat a da se ne primećuje...

pa taj Bogdanović i ulazi dabi (ako zaškripi)? izveo penal ništa drugo i neradi na trenigu nego vežba penale,ma čim je ulazio bilo je jasno daće biti sviran penal jer je pretilo daće Ofk dati gol..ništa se ne prepušta slučaju a tuje zvezda daleko najjača jer imaju golemo iskustvo,ako ovako odigraju protiv grobara a nesude im penal i ne isključe igrača partizana glatko gube od iovako slabog partizana..živi bili pa videli.važan je tu idrugi duel Tole -(zvezdina)sudiska organizacija!!prava poslastica.
(antikrcun, 4. oktobar 2009 11:27)

E, profesori štrajkuju zbog plata, a ne rade ništa, što se vidi po ovom primeru (ne)pismenosti.

a što se Zvezde tiče, ne piše nam se dobro, Partizan je dobio novog potpresednika, čiji će partijski šef uskoro probati da uradi isto kao i sa Džajom, ali ovaj put mu to neće proći...

pfc

pre 14 godina

Kad se setim samo koliko su komentara ostavili musavci posle pobede nad Borcom zbog penala za Partizan a evo i njima dosudjen penal (ovi kazu nezasluzeno)

Delijaaaa

pre 14 godina

I sta ce ovaj Gurovic,bivsi kosarkas Partizana na slici??? Samo nam jos fale Tomasevic,Vujanic i Luka Bogdanovic da upotpune uzitak...Fuj...

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Gledalaca 11280 po zvanicnom podatku sa Zvezdinog sajta.Najbitnije da smo mi upisali nova 3 boda i pobedili u jos jednom derbiju.Mozda ovo nije bila jedna od boljih utakmica Zvezde ove sezone,ali ono sto raduje je da se primeti napredak u nekim trenucima utakmice.Akcije se osmisljaju sa vise maste i konacno pocinju akcije kakve smo cekali.Imamo 2 nedelje odmora,nadam se da ce Pizon za te 2 nedelje da popravi stavri koje ne valjaju i da odigramo mec u kojem nece biti rezultat nego da se isprobaju razne kombinacije i da sto vise igraca dobije priliku.Sto se vise ova ekipa bude zajedno sve vise ce napredovati iz kola u kolo sto je ocigledno.U nekim komentarima se pise da zelimo da igraju igraci tipa Obric,Kadu,Lazovic itd,ali dok mi pobedjujemo nema potrebe da se nesto menja,jer je ocigledno da nam ovako dobro ide.Ja se nadam da ce svi igraci imati dovoljno prilike da pokazu kvalitet i da Pizon izvuce od svakog igraca maximum.Komentari Grobara tipa penal itd da nije smesno bilo bi jadno.Svi znamo ko je Predsednik FSS i nema potrebe da komentarisem vase utakmice!POZZZ ZA SVE DELIJE

-NSCZ-

pre 14 godina

Ajde ovako...svi vi pametnjakovici i fudbalski strucnjaci,prvo pogledajte snimak pa pricajte da li je penal ili ne.Niko od vas nije ni pogledao snimak a vec znate da nije bio penal,da je namestena utakmica....ma sve!Postali ste jos i vidovnjaci!A vidi se da je cist penalSto kaze jedan lik gore "prosle godine ste imali 11 penala,a ove..."...znaci tolko ste iskompleksirani da nam i penale brojite!I plus ste 70% komentara vi ostavili

Jucerasnji posmatrac

pre 14 godina

Igra u najmanju ruku tragicna.
Posteno, penal za nas nepostojeci.
Za OFK nisam siguran.
Jedino sto je vredno pomena su navijaci.
Pred praznim tribinama npr. bi izgubili verovatno.
Sve je ovo svetlosnim godinama daleko od iole modernog fudbala.
Ovo je na nivou III lige pre 15-ak godina.

mr

pre 14 godina

Navijaci su opet pokazali da su najbolji, 15000 je mnogo s obzirom kakva se kampanja vodi protiv njih. A svi ste se garant ponadali da ce biti incidenata

milos

pre 14 godina

Ni u jednim danasnjim dnevnim novinama u izvestaju sa utakmice C.Z.--OFK-a se ne spominje ni jednom reci penal koji nije sviran za OFK-a.
Hajde da shvatimo novinare, ali ni trener OFK-a isto tako cuti,cak ni kao primedbu ne komentarise taj momenat.
Nikada mi nije bilo drago kada Partizan pobedi zahvaljujuci nepostojecim penalom,i prvi sam se ogradivao od toga.
Koliko vidim navijaci Zvezde se ponose time,kazu-"teraj dalje",pominju Toleta i tako u krug.
Mene u zivotu ne treba nista sto nisam sam posteno zaradio svojim radom,i zbog toga me ovakve stvari pogadaju.
Da se samo "jedan"navijac Zvezde javio i rekao da pobeda nije zasluzena ,nego pomocu sudije,pomislio bih da u ovoj zemlji ima nade.
Ovako ce u ovoj zemlji i dalje na ceni biti one stvari kojih se mnogi stide!

e to su kompexi

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)
deco, ginete za kosarku, ginete za rukomet, odbojku ste dizali u visine, u vaterpolu ste ginuli, i tako svake godine, da bi se na kraju uvek vratili na fudbal tj bari i neke davne trofeje, pa deco i sentetjen je najtrofejniji francuski klub, al ga nesto ne porede s lionom, bordoom i ajd marsejom, a dugo, i cuveni notingem forest koji kuburi po trecim ligama sad je mislim druga liga, je bio prvak evrope, znaci i oni imaju svoj neki "bari" al nigde ne cujem i ne vidim da su veci brend od npr Celsija koji nema ni intertoto kup a kamoli LS, ili npr Arsenala koji takodje nema trofej... ima tu jos primera iz istorije, posto je vi jako volite al nesto naucite i sami...

NajBolji

pre 14 godina

Gledam stuaciju gde je sudija dosudio penal po 100-i put, i nigde nisam video da je odbranbeni igrc OFK-a iti pipnuo lptu. Moze li neko da mi o pokaze/objasni gde je OFK-ov igrac pipnuo loptu?

el gladijator

pre 14 godina

E pa musavci ovako:
prošla sezona (08/09), sledeći skor u penalima:
C.Z 11
PARTIZAN 2 !!!!!

Znači pokušalo se na gurku po sistemu - AKO NE ZNAJU DA IGRAJU, GURAJ PENALE. I ni to vam ne pomsže pa ostaste na - 17 (brrrr)

Ova sezona (09/10)prvih 7 kola
C.Z 3
PARTIZAN 1 !!!!!

Naročito je bio onaj protiv Smedereva pri 1 : 0, kada Perović panterskim skokom pliva u vazduhu i baca se u 16. ovaj protiv OFK, samo je vama opravdan u vašem slepilu i ludilu tj. saplitanje o sopstvenu nogu.

A mi kao imamo Toleta. Pa imamo kao Mažića (da podsetim musavce, to je onaj što vam je pre 2 godine sudio penal na derbiju za faul na 20 metara od gola, pa ga je ispravio pomoćni te je preinačio odluku)

I tih 10.000 na stadionu uz besplatne karte za istok i maloletnike. Pa gde vi jadnici da igrate osim u ovoj tužnoj ligi. Nas jeste razbio Šahtjor, koji igra egal sa barsom i koji je osvojio kup UEFA. A vi gubite od polutima zvanog Slavija koju u UEFA LIGI guzi ko kako stigne

Ej ljudi 3 penal u 6 kola. I svi kao opravdani (hahahaah, hihihih) Dobrodošle 70-te i 80-te kada je zvezda "pošteno" osvajala titule i bila najomrđeniji klub u SFRJ (kada govoriomo o onima koji ne nenavijaju za Zvezdu). Zvezda-policijski projekat(osnivač penezić-Krcun, glavni i odgovrni za smrt D. Mihajlovića u kog se musavci danas kunu)

PS Red bi bio da moderatror konačno pusti komentar

Nesha PFC

pre 14 godina

Da li stvarno realan ali stvarno realan navijac Zvezde moze da kaze da Zvezda ima kvalitetniji i bolji tim od Partizana? Naravno da ne moze to su cinjenice vas tim je bolji nego prosle sezone ali prosla sezona vam je bila najgora u istoriji kluba u igrackom smislu, stvarno ste daleko od kvaliteta igraca koji je u Partizanu bez obzira na lose igre u poslednje vreme, setite se samo koji ste bili prosle godine u ovo vreme (poslednji). Polako ce sve doci na svoje mesto kao i u svim sportovima svake godine... Uzivajte jos malo.

miki

pre 14 godina

Evo cisto da otklonimo svaku sumnju ako je uopste i postojala ..
(Bio krec al juce, 4. oktobar 2009 01:48) Zaista, pogledajte ovaj snimak sa you tube, navodni penal iz ovog zaista izvanrednog ugla i najveceg glumca medju igracima Lazetica!!!Ovo je teska lakrdija!!

Bravo!

pre 14 godina

"Zvezda je protiv OFK Beograda odigrala jednu od najslabijih utakmica ove sezone"
Nama je svaka utakmica najlosija do sada. drago mi je sto pobedjujemo i sto smo prvi, ali igra je trulez. Nema cak ni kontura evropske Zvezde. 'bes ovu jelen ligu, to je lakrdija.

Milos

pre 14 godina

Kad bi svi vi sto gurate nos gde mu nije mesto prosetali malo do svog vojnog stadiona (ako se i dalje secate gde se nalazi), mozda bi napravili upola manju posetu od Zvezdinog proseka, mozda bi vase skupocene "zvezdice" pocele da se trude, pa biste imali cemu da se radujete umesto sto raspredate o velikim klubovima.

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

kako su smešne ove zvezdašice
kad ONI dobiju penal odmah ČIST KAO SUZA,
a kad Grobari dobiju penal odmah palba:
-PENALTIZAN,
-SUDIJA,
-ČIKA TOLE....

DA NIJE SMEŠNO BILO BI TUŽNO

Dogovor kucu brani

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova.
(Dogovor kuću gradi, 3. oktobar 2009 21:56)

Ala ti pratis fudbal...Kao ja kriket.
(Makedonac, 3. oktobar 2009 23:47)

Lapsus, 3 titule za redom, ali sustina ostaje ista. Dogovor kucu gradi :)

AcA

pre 14 godina

Zasto se ovi grobari ovoliko javljaju i kukaju,ovo je bar bio penal Lazetic je oboren a ono sto je dosudio sudija na mecu Partizan-Bsk je jako sumnjivo bilo,Diara se borio za loptu u sesnastercu sa protivnickim igracem ali dobro.
Uz to Zvezda je vec vodila a Partizan je gubio pre nego sto su izjednacili iz penala,tesko bi preokrenuli,uostalom vidi svako kako Partizan igra tj ne igra fudbal

Dokolicar

pre 14 godina

Dokon covek svasta sazna, pa tako i da ste rec PENAL, zakljucno s komentarom od minut pre ponoci, pomenuli u ovom ili onom kontekstu ukupno 88 puta. To dovoljno govori i o jednima i o drugima. Penali, makar ih bilo i u svakom kolu, sigurno nece odluciti o novom ili starom prvaku zemlje. Dok se budemo hvatali za sve i svasta, umesto da obratimo paznju i pohvalimo koliko-toliko kvalitetnu utakmicu za domace prilike, na sta su, ocito bezuspesno, pokusali da ukazu i treneri oba tima, bicemo tu gde jesmo. Slucajno znam da je sudija sve samo ne navijac Zvezde, a na prvom mestu je profesionalac - koji je, kao i svi sklon greskama - i zelja mu je da vodi mec sto je bolje moguce. Druga je stvar sto ponekad sve ne ispadne idealno. Situacija jeste bila sumnjiva, ali je odluceno kako je odluceno i sta sad... idemo dalje. Celsi je prosle sezone zestoko ostecen i to u polufinalu Lige sampiona, ljudski je gresiti, ako je to uopste i bila greska...

Nepismen

pre 14 godina

Ma pustite nek se raduju. Mislim i vreme je vec. Ipak cekaju vec duze da bi postali prvaci najace lige na svetu.

Znaju i oni da necu daleko. Maksimalno mogu samo ovo nase prvenstvo da uznu a onda dolazi neka slavija i onda sve oped iz pocetka.

A koliko je navijaca bilo to bas nikoga ne interesuje. Evo nek je bilo 100 000 ja zbog toga necu manje voleti Partizana.

Ali to Zvezdasi nemogu da shvate zato i spominju samo neku statistiku. Pravog ljubitel fudbala ne interesuje ko je dobijo vise penala, kartona ili ko je imao vise navijaca na stadionu. Sta vredi ti pun stadion kad je igra losa. Dobro Ofk mozes i na ovaj nacin da pobedis a sta cete kad dodje strani klub?

Onda budu samo petarde.

IVORY

pre 14 godina

1. gol nema govora o ofsajdu
2. gol nema govora o penalu
Sva 3 gola, ne zna se koji je gori, prava slika anti-fudbala,
Kada gledam nasu ligu i englesku imam osecaj kao da gledam dva razlicita sporta

Nesha PFC

pre 14 godina

(Surova realnost)
Stvarno mi je zao ovakvih likova ko ovaj.(Surova realnost)Sastavljao je ovo celu noc zbog kompleksa njegovog "SD Sledeca sezona" Bili i ostali Istoricari sta ce... a za mesec, dva ponovo krece frka blamiranje i dranje Komsinice pa ce ponovo u rupe.

CRVENI pENAL!@

pre 14 godina

@gonzo
dolazite na utakmice jer nemate priliku da gledate ozbiljne timove...pa morate i na ofki da punite stadion....zato vas ima 10.000..jer vas kompleksi jedu....

beograd beogradjanima

pre 14 godina

kako su ovi sa B92 revnosno stavili video klipi njihove Zvezde a kad igra neki od beogradskih klubova recimo OFk od klipa nista....hvala demokratska televizijo

NekoIzMase

pre 14 godina

Ne znam zasto dizete dzevu oko publike, pa oficijalni spiker je rekao da je na utakmici bilo nesto vise od 11.000 gledalaca, isto su potvrdili i na SOS-u. Samo sto svi zaboravljaju da su djaci i studenti imali besplatan ulaz.

Sto se same utakmice tice, zvezdu je spasao golman koji je nekoliko puto dobro intervenisao.

Onakav penal ce se uvek svirati za zvezdu i partizan, ali nikad nece biti sviran protiv njih zato sto ni jedan od nasih sudija nije dovoljno karakteran.

Cestitke pobednicima, mi se nismo obrukali i ponosni smo.

antikrcun

pre 14 godina

pa taj Bogdanović i ulazi dabi (ako zaškripi)? izveo penal ništa drugo i neradi na trenigu nego vežba penale,ma čim je ulazio bilo je jasno daće biti sviran penal jer je pretilo daće Ofk dati gol..ništa se ne prepušta slučaju a tuje zvezda daleko najjača jer imaju golemo iskustvo,ako ovako odigraju protiv grobara a nesude im penal i ne isključe igrača partizana glatko gube od iovako slabog partizana..živi bili pa videli.važan je tu idrugi duel Tole -(zvezdina)sudiska organizacija!!prava poslastica.

IgorBG

pre 14 godina

Steta sto sudije sviraju onako smesne penale. Navijam za Zvezda, ali mi se to ne svidja. Pa i za Zvezdine mlade igrace je bolje da igraju tesne utakmice do poslednjeg minuta nego ovako da se provlace uz sudiju. Naravno ista stvar se desava i sa Partizanom. Ali lepo je videti veliki broj navijaca.

miki

pre 14 godina

Evo jutros citam izvestaj sa utakmice i vase raznovrsne komentare pa rekoh, idem na zvezdin sajt da vidim video zapis.Ocigledno, utakmica je bila losa pa sam pogledao toliko osporavani penal za zvezdu nekoliko puta, dok navodni penal za OFK nije ni prikazan.Sta mogu reci? Mada ne navijam za zvezdu,istina JE ISTINA.Kakav penal, kakvi bakraci,Lazetic dosao sa strane i jednostavno se bacio preko noge igraca da bi iskoristio sto je malo toboze ispred njega.Ljudi moji, ovu ligu podhitno ukinuti jer cemo vrlo brzo pricati kako je Partizan dobro prosao u Donjecku !!Ovo je sve prevazidjeno,od lige, pa sudjenja,infrastrukture,navijaca i ko zna jos cega.Gledajmo reprezentaciju od klupskog fudbala nema nista!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Зато што вам и све те победе и трофеји нису довољни да нас не помињете...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Jaoooo ljudi jer imate bre vi mozga ? Pa imate 10.000 i 15.000 gledalaca jer ste prodavali karte po 1000 dinara,delili ste ih deci,penzionerima,dajete razne pogodnosti i shta ti ja znam,pa ne pogledajte realno,ako toliko volite zvezdu kao shto pricate,zashto prosle godine niste na -20 bodova dolazili po 10.000,15.000 hiljada ? Kako to da ste prosle godine imali posetu od 2000,3000 hiljade po utakmici,nemoj ovde da se raspravljamo kao bolidi,glupo je,svaka cast na pobedi,svaka cast na poseti,ali ako pred start svake sezone da pravimo mobilizacije onda stvarno,treba gledaoci sami da se sete i Grobari i Delije,nebitno pa da dodju da odgledaju tekmu plate kartu 300,400,500 dinara i odu kuci,to je neki uspeh,a ovo okupljanje,deljenje karata,pa Partizan prosle godine sa besplatnim ulazima,mislim stvarno.A fora je u tome shto je pola vas svesno,a mozda i vishe,ako kojim slucajem osvojite titulu,krenete u kfalifikacije za ligu sampiona,a tu ispadnete od nekih levaka,pa onda igrate slabo u kfalifikacijama za ligu evrope,mozete racunati na ono staro,500,1000 gledalaca po tekmi,menjanje uprave,smenjivanje trenra i shta ti ja znam.Ja sam na pocetku sezone rekao da ste vi u pozitivnoj euforiji,niste uzeli titulu 2,3 godine,to sada jarko zelite i ovo je sasvim normalna pojava,kao nasha prve godine kada je doshao Juca,Moreira,Diarra i shta ti ja znam.Budimo realni samo i nishta vishe,ova sezona vam je jedna od onohi euforicnih i zbog toga ste toliko napaljeni,evrope nema,ali nema veze vama je prioritet titula.

Pozdrav svima !

Dogovor kuću gradi

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova. Ove sezone je red na Zvezdu po svaku cenu tako da će jedino biti zanimljiva borba za Ligu Evrope i opstanak.

DEKI

pre 14 godina

Ja sam mislio da su penali jedan deo sastava fudbala?

Izgleda samo u Srbiju to nije!!!

Cim Partizan ili Zvezda dobije penal odma se prica od namestaljku.

Predlazem zato da se ukine i Partizanu i Zvezdi penali. Na sta cete se onda samo vaditi to me interesuje ali na to ste Grobari i Delije specialisti da se na nesto ili nekog vadite samo da nije vas krivica!!!

CRNO - BELI SVET

pre 14 godina

Vidim zvezdasi ponovo prate fudbal,u mom okruzenju je tako a primetio sam i ovde.DOBRO NAM DOSLI najbolji navijaci univerzuma a od januara praticete samo zensku odbojku kao i uvek...

grom

pre 14 godina

ono nije videlo penala! smesno
(miki, 4. oktobar 2009 11:52)

Zato je onaj protiv BSK-a penalcina. stvarno je bezobrazno da grobari posle one lakrdije nekom nesto pricaju.

ofk u napad

pre 14 godina

Gade mi se ova prepucavanja blizanaca a utakmicu igrao Beogradski klub sa karaburme..i mogao da pobedi samo da je u to bio sigurniji...bice i revansa kada budu trebali bodovi za titulu

PFCzauvek

pre 14 godina

Znam da ce Zvezda ove godine da osvoji titulu. Trebaju im pare da se izvuku. Ali bre, sto radite to toliko providno?!
Ovo je NAJGORA LIGA koja postoji i koja ce ikad postojati na ovim prostorima!
Kad se igra u Evropi, tada se vidi koliko ko vredi i zna. A tu smo NAJGORI!!!
Zalosno je sve ovo. Bilo koji nas tim iz lige, sluzi svakome za gol razliku i izivljavanje!
U pravu su ovi moji iz kluba "Hajduk Veljko" Negotin. Kad ih pitas jer bi voleli da igrate u "eliti", a oni kazu: "Nikad! Sto jer treba da dodje svako i kaze kako danas moramo da izgubimo, jer tamo nekome nesto nije po volji"

srpski fudbal

pre 14 godina

Smesno je koliko se favorizuje Zvezda -drzavni projekat.Ovaj mladi tim OFK Beograda je ladno mogao da pobedi da ima drugaciju taktiku -modernu-fudbalsku.namedjeni igraci Zvezde nista nisu bolji od ovih Ofkovih klinaca razlika je samo sto se zvezda favorizuje i namesta utakmice...PENAL -sram sve bilo....jos u izesta ju na b92 pise sudija je ''okarakterisao'' to odmah zman da je prevara

Sasa

pre 14 godina

Opet penal za Zvezdu i to bas kad je OFK imao sanse da izjednaci...... to vec nije slucajnost. Ako treba Zvezda da bude prva neka nam odmah kazu da se bzv ne igra prvenstvo.

grobar höxter

pre 14 godina

sramota je sta sudija sudi,zvezdi penal koji nema veze sa penalom a ofk-i za cist penal daje zuti karton!!!!Pa mozete li vi bar jednu utakmicu bez penala i bez pomoci sudija da dobijete.Hvala bogu pa navijam za PARTIZAN.Onaj penaltizam sto stalno spominjete vama vise prilici iako pokusavate nama tu titulu prepisati,sram vas bilo!!!!!

schomy90

pre 14 godina

au jbt, jos jedan penal za Zvezdu...mora da pokusavaju da usetaju u gol poput Barselone pa jadni protivnici nemaju druge osim da naprave faul. A sudija, ma koliko tezio ka engleskom stilu sudjenja, nije mogao da zazmuri na tako kriminalan prekrsaj pa je morao da dosudi penal za Zvezdu. A za OFK, naravno, nije sviran penal, pa pobogu, oni stalno simuliraju padanje u sesnaestercu...

milos

pre 14 godina

C.Zvezda u ovih 7 kola,tesko da je odigrala dve regularne utakmice!
Komentari su uglavnom-imali smo srece,protivnik nije iskoristio sanse i td.Osim meca u Krusevcu i protiv Metalca u BG.to su uglavnom bile prijateljske utakmice od kojih tri najvise bodu oci:protiv Smedereva,Vojvodine i sada OFK-a.
Neka se objavi koliko penala u 7 kola je svirano za C.Z. ,a koliko protiv nje,i ko gleda SOS kanal zna koliko tih penala nije postojalo!
Ako ove godine oni trebaju da budu prvaci,zasto uopste igramo ligu,i pratimo namestene meceve!!
Partizan je izgubio 2 boda od tima kome su to jedini bodovi,i koga smatraju kao Partizanovom filijalom,ali smo igrali postenu utakmicu.
Sve mi ovo lici na ono "drste lopova" ,jer se kao optuzuje Partizan za namestanje zbog Toleta,a mi smo tada bili toliko jaci da nije bilo dileme ko ce biti prvi jos na pola prvenstva.
Ovo sada sto se radi je toliko providno i javno ,bez mnogo sakrivanja,da nista dobro doneti nece nikome na kraju ,pa cak ni Zvezdi.
Da sve ovo pije vodu,sacekajmo utakmicu kada OFK bude igrao sa Partizanom ,kakva ce borba da bude!
Da sve bude zanimljivije Adic prica o premiranju OFK-ca, sve u stilu da se "vlasi ne dosete".

grobar höxter

pre 14 godina

ovaj sto zivi za sevar....puno pozdrava i nemoj brate da se ljutis zbog istine koju je i corav video.ako je ovo penal onda si ti Zlatan Ibrahimovic.Hahahhahahahahaahhaha jeste penal al samo za vas sram vas bilo,lepo se vidi da igrac ofk-e prvi stize do lopte a Lazetic ko u nekom karate filmu glumi Brus Lija.Za to se brale svuda u svetu dobija crveni karton!!!!!

ofk u napad

pre 14 godina

Nista strasno.mladici OFK su pokazali da nisu nista slabiji ..MORALI TAJ PENAL...MORA MORA POSLE PARTZANA I ZA ''NASHU ZVEZDU'' JEDAN.Bce i revansha kad se bude odlucivalo za titulu....

Misko-kv

pre 14 godina

C.Zvezda u ovih 7 kola,tesko da je odigrala dve regularne utakmice!
Komentari su uglavnom-imali smo srece,protivnik nije iskoristio sanse i td.Osim meca u Krusevcu i protiv Metalca u BG.to su uglavnom bile prijateljske utakmice od kojih tri najvise bodu oci:protiv Smedereva,Vojvodine i sada OFK-a.
Neka se objavi koliko penala u 7 kola je svirano za C.Z. ,a koliko protiv nje,i ko gleda SOS kanal zna koliko tih penala nije postojalo!
Ako ove godine oni trebaju da budu prvaci,zasto uopste igramo ligu,i pratimo namestene meceve!!
Partizan je izgubio 2 boda od tima kome su to jedini bodovi,i koga smatraju kao Partizanovom filijalom,ali smo igrali postenu utakmicu.
Sve mi ovo lici na ono "drste lopova" ,jer se kao optuzuje Partizan za namestanje zbog Toleta,a mi smo tada bili toliko jaci da nije bilo dileme ko ce biti prvi jos na pola prvenstva.
Ovo sada sto se radi je toliko providno i javno ,bez mnogo sakrivanja,da nista dobro doneti nece nikome na kraju ,pa cak ni Zvezdi.
Da sve ovo pije vodu,sacekajmo utakmicu kada OFK bude igrao sa Partizanom ,kakva ce borba da bude!
Da sve bude zanimljivije Adic prica o premiranju OFK-ca, sve u stilu da se "vlasi ne dosete".
(milos, 3. oktobar 2009 21:32)
A sad je mec u Krusevcu regularan posto zvezda nije dobila a pre meca ste trubili da je unapred sve dogovoreno,alo,i jos nesto zvezda je sve utakmice dobila potpuno zasluzeno,i sudija nije direktvo uticao ni na jedan rezultat,u smederevu je bilo 3-0 protiv rada penal nije iskoriscen ovaj danas je bio cist kao suza,za razliku od vas u proslom kolu gde je pri rezultatu 0-1 svirana smesna stvar kao penal protiv bsk i tako je direktno uticano na rezultat.Zvezdi je jedino bio potreban poklon penal u Krusevcu da bi mogla da pobedi pa ga nije bilo,mislite o tome.I jos nesto,pogledajte zvezdine utakmice,ambijent na stadionima i sve ce vam biti jasno,mi u proseku u nasem prvenstvu imamo preko 10000 po utakmici vi toliko jedva sakupite protiv tuluza,mislite i o tome.

Delijaaaa

pre 14 godina

I sta ce ovaj Gurovic,bivsi kosarkas Partizana na slici??? Samo nam jos fale Tomasevic,Vujanic i Luka Bogdanovic da upotpune uzitak...Fuj...

Golden

pre 14 godina

Bilo bi smešno da nije tužno. Smederevo bez borbe, Vojvodina ode Stepi, a Mrđa nzna da uputi udarac, jadno. Ofk-i se ne sudi čist penal, zvezdi se sudi nepostojeći. Jad i beda srpskog fudbala. A u Evropi smo smešni, pa mora tako da bude.

pfc

pre 14 godina

kada piseam ovaj komentar ima vec 43 postavljena komentara...samo sam hteo da zapazim da je 80% komentara od starne navijaca partizana...zasto??moslite o tome...
(ja, 3. oktobar 2009 21:40) na vest o porazu partizana od apoela bilo je 700 i nesto ciganskih komentara, mosli (misli) ti o tome

GROBARCINA

pre 14 godina

Pa i oni jadnici znaju da imaju vremena do vecitog derbija, da se raduju, pa racunaju da je bolje sad da se ispucaju, jer se od tad nece smeti javiti.
Vidimo se krajem novembra

pfc

pre 14 godina

Kad se setim samo koliko su komentara ostavili musavci posle pobede nad Borcom zbog penala za Partizan a evo i njima dosudjen penal (ovi kazu nezasluzeno)

30 kola - 30 penala

pre 14 godina

Vec se zna da ce na svakoj utakmici do kraja biti po jedan penal za c.z., jos pre dva dana se znalo da ce oko 60. minuta biti penal protiv ofk-a

Dogovor kuću gradi

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova. Ove sezone je red na Zvezdu po svaku cenu tako da će jedino biti zanimljiva borba za Ligu Evrope i opstanak.

Surova realnost...

pre 14 godina

Зато што имамо више титула од вас.
Зато што имамо више купова од вас.
Зато што имамо више дуплих круна од вас.
Зато што имамо укупно више трофеја од вас.
Зато што имамо европске и светске трофеје.
Зато што их ви немате.
Зато што имамо 5 Звездиних Звезда.
Зато што би се и ви хвалили да имате чиме.
Зато што на сваку победу у дербију, чекате по 7-8 година у просеку.
Зато што на гол у дербију чекате 5-6 година.
Зато што имамо више победа на Маракани.
Зато што имамо више победа и на ЈНА.
Зато што имамо 20 победа више у дербијима од вас.
Зато што вам се сви смеју кад ваш југ купи СРС!
Зато што сте бојкотовали људе који вам и сад воде клуб.
Зато што имамо већи стадион.
Зато што иако направите нови стадион, он неће бити већи од нашег.
Зато што ћете увек имати мањи стадион да би могли понекад и да га напуните.
Зато што имате шарене столице да би вам стадион изгледао пуније.
Зато што имамо боље навијаче.
Зато што имамо више навијача.
Зато што је против Ференцвароша на Маракани било 110 000 гледалаца.
Зато што имамо победу у 100-ом дербију.
Зато што вам смета и висока трава.
Зато што је гол Крупниковића маказицама најлепши гол у задњих 100 година.
Зато што вам га је Пикси забио из корнера.
Зато што чим се помене Жигић ви умукнете.
Зато што ви само лупате у празно, док Делије праве хуманитарне акције за Косово.
Зато што је вест о кафе куварици из Звезде, битнија од вести о председнику патлиџана.
Зато што и кад освојите титулу, ми смо на насловној страни.
Зато што и кад победите у дербију сви знају да је текма намештена.
Зато што смо ми СРПСКИ бренд.
Зато што мислите да нас зезате, а не видите колико јавно испољавате комплексе.
Зато што имате Тимок.
Зато што имате Фљамуртари.
Зато што имате Макаби ("Тикву").
Зато што ми имамо 29.05.1991.
Зато што ми имамо 08.12.1991.
Зато што је Шалке 04 а партизан 05.
Зато што вам је почасни председник Фрањо Туђман.
Зато што сте увек били пример братства и јединства, народа и народности.
Зато што појма немате, а пишете глупости.
Зато што сте мањи клуб.
Зато што сте југословенско спортско друштво.
Зато што вам се стадион зове ЈНА.
Зато што имате ЗВЕЗДУ у грбу.
Зато што вам је све на латиници.
Зато што сте усташки клуб (NK partizan).
Зато што смо основани пре вас.
Зато што сте само НАША ЛОША КОПИЈА.
Зато што вас пустимо да се кур*ите па га на крају наравно испушите.
Зато што имате зеку, бјеку, толета, спасића, мазића.
Зато што ваш најбољи играч у задњих 10 година играo у турској, сад греје клупу ко зна где.
Зато што продајете играче да би добили рефлекторе.
Зато што је Звезда увек била и остала већа од вас.
Зато што сте пре Мирка Марјановића, служили Звезди и Динаму за гол разлику.
Зато што немате ваше песме, него препевавате наше.
Зато што сте били против бакљи па их сад користите.
Зато што сте били против кореографија и "навлачења кеса на себе" па их сад навлачите.
Зато што сте били против озвучења па га сад имате.
Зато што једне године причате једно а друге друго.
Зато што сте наши идоли, кореографије ваше наши су снови.
Зато што за вас ДС значи демократска странка, а волите радикале.
Зато што трубите да сте још од 1970. а ујединили сте се тек пре годину дана.
Зато што сте мишеви.
Зато што бежите.
Зато што користите утоке.
Зато што у 21. не смете да уђете.
Зато што НАШ 1 пребије вашу двојицу.
Зато што сте увек црна овца кад се сви остали навијачи сложе.
Зато што је црно - бела застава симбол пи*кетина.
Зато што сте ПИ*КЕ НАЈВЕЋЕ (нисте требали да стављате транспарент, знали смо то и раније).
Зато што сте коалиција (гробари - полиција).
Зато што сте глумили у урнебесној комедији : Другари са југа насмејаће вас до суза (RFF).
Зато што користите - copy: Север, paste: jug.
Зато што никад нећете осетити како је бити навијач најтрофејнијег клуба и светског и европског шампиона.
Зато што ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ ситнице.
Зато што више певате о нама него свом клубу.
Зато што ћете имати цео живот КОМПЛЕКС од ЗВЕЗДЕ.
Зато што ће ваши синови и унуци знати за БАРИ И ТОКИО.
Зато што смо понос Београда.
Зато што смо понос Србије.
Зато што је Звезда-Србија и Србија-Звезда.
Зато што је свака наша утакмица нова кореографија.
Зато што када примите гол онда цео југ ћути до полувремена.
Зато што нас на првенственој утакмици има више него вас на европској.
Зато што вас је и Шахтјор избушио.
Зато што брукате Србију по Европи.
Зато што вам је Клео прва звезда тима!
Зато што сте ПЕНАЛТИЗАН.
Зато што сада вама треба катанац!
Зато што сте ви „Црно бела фамилија“ а нико ни са ким не прича.
Зато што наши играчи кидају за сваку лопту а ваши се вучу по терену!
Зато сто је Видић капитен Манчестера а Тошић није ни међу 36 играча.
Зато што имамо Милана Гуровића.
Зато што Нађа још боли кичма од оног дриблинга Перовића!
Зато што су пола репрезентације бивши играчи звезде!
Зато што „НАША СНАГА СВИМА ПРОБЛЕМ ЈЕ НАЈВЕЋИ“
Зато што је и вама ово екстра ал не можете да нас прекопирате јер немате шта да напишете!!!
Зато што има тога још пуно...
ЗАТО... због Аце Радовића
Због Делија
Због Србије...

ofk u napad

pre 14 godina

Nije mi jasno ovi sto pljuju komentare ''ofk''.OFK beograd je igrao solidni cak sto vise dobro uz fer sudjenje na bilo kom drugom terenu uz strane sudije bez pritisaka sigurno dobija vashu zvezdu.penal ste dobili na poklon.a za OFK nije sudjen.Ali nema veze onaj gore sve vidi zato vam tako i ide....BRAVO ZA PLAVE MLADICE IGRALI SU FER I MUSKI....NICIJA NIJE GORELA DO ZORE

2012

pre 14 godina

Ponovo veoma sumnjivi penal za Zvezdu dok se cisti penal ne svira OFK - u! Vama ciganima su vecit krive sudije,i namestali su proslu sezonu kada su vama dosudjena 11 jedanesterca a Partizanu 2!!! Delujete pateticno kad imate primedbe na senjenje Partizanovih utakmica. Ove sezone vas ocigledno forsiraju a pozivaju ljude na stadion!? Zasto?! Da gledam namesteno prvenstvo!?!? Ne pada mi napamet...

el gladijator

pre 14 godina

E pa musavci ovako:
prošla sezona (08/09), sledeći skor u penalima:
C.Z 11
PARTIZAN 2 !!!!!

Znači pokušalo se na gurku po sistemu - AKO NE ZNAJU DA IGRAJU, GURAJ PENALE. I ni to vam ne pomsže pa ostaste na - 17 (brrrr)

Ova sezona (09/10)prvih 7 kola
C.Z 3
PARTIZAN 1 !!!!!

Naročito je bio onaj protiv Smedereva pri 1 : 0, kada Perović panterskim skokom pliva u vazduhu i baca se u 16. ovaj protiv OFK, samo je vama opravdan u vašem slepilu i ludilu tj. saplitanje o sopstvenu nogu.

A mi kao imamo Toleta. Pa imamo kao Mažića (da podsetim musavce, to je onaj što vam je pre 2 godine sudio penal na derbiju za faul na 20 metara od gola, pa ga je ispravio pomoćni te je preinačio odluku)

I tih 10.000 na stadionu uz besplatne karte za istok i maloletnike. Pa gde vi jadnici da igrate osim u ovoj tužnoj ligi. Nas jeste razbio Šahtjor, koji igra egal sa barsom i koji je osvojio kup UEFA. A vi gubite od polutima zvanog Slavija koju u UEFA LIGI guzi ko kako stigne

Ej ljudi 3 penal u 6 kola. I svi kao opravdani (hahahaah, hihihih) Dobrodošle 70-te i 80-te kada je zvezda "pošteno" osvajala titule i bila najomrđeniji klub u SFRJ (kada govoriomo o onima koji ne nenavijaju za Zvezdu). Zvezda-policijski projekat(osnivač penezić-Krcun, glavni i odgovrni za smrt D. Mihajlovića u kog se musavci danas kunu)

PS Red bi bio da moderatror konačno pusti komentar

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Jaoooo ljudi jer imate bre vi mozga ? Pa imate 10.000 i 15.000 gledalaca jer ste prodavali karte po 1000 dinara,delili ste ih deci,penzionerima,dajete razne pogodnosti i shta ti ja znam,pa ne pogledajte realno,ako toliko volite zvezdu kao shto pricate,zashto prosle godine niste na -20 bodova dolazili po 10.000,15.000 hiljada ? Kako to da ste prosle godine imali posetu od 2000,3000 hiljade po utakmici,nemoj ovde da se raspravljamo kao bolidi,glupo je,svaka cast na pobedi,svaka cast na poseti,ali ako pred start svake sezone da pravimo mobilizacije onda stvarno,treba gledaoci sami da se sete i Grobari i Delije,nebitno pa da dodju da odgledaju tekmu plate kartu 300,400,500 dinara i odu kuci,to je neki uspeh,a ovo okupljanje,deljenje karata,pa Partizan prosle godine sa besplatnim ulazima,mislim stvarno.A fora je u tome shto je pola vas svesno,a mozda i vishe,ako kojim slucajem osvojite titulu,krenete u kfalifikacije za ligu sampiona,a tu ispadnete od nekih levaka,pa onda igrate slabo u kfalifikacijama za ligu evrope,mozete racunati na ono staro,500,1000 gledalaca po tekmi,menjanje uprave,smenjivanje trenra i shta ti ja znam.Ja sam na pocetku sezone rekao da ste vi u pozitivnoj euforiji,niste uzeli titulu 2,3 godine,to sada jarko zelite i ovo je sasvim normalna pojava,kao nasha prve godine kada je doshao Juca,Moreira,Diarra i shta ti ja znam.Budimo realni samo i nishta vishe,ova sezona vam je jedna od onohi euforicnih i zbog toga ste toliko napaljeni,evrope nema,ali nema veze vama je prioritet titula.

Pozdrav svima !

antikrcun

pre 14 godina

pa taj Bogdanović i ulazi dabi (ako zaškripi)? izveo penal ništa drugo i neradi na trenigu nego vežba penale,ma čim je ulazio bilo je jasno daće biti sviran penal jer je pretilo daće Ofk dati gol..ništa se ne prepušta slučaju a tuje zvezda daleko najjača jer imaju golemo iskustvo,ako ovako odigraju protiv grobara a nesude im penal i ne isključe igrača partizana glatko gube od iovako slabog partizana..živi bili pa videli.važan je tu idrugi duel Tole -(zvezdina)sudiska organizacija!!prava poslastica.

red@white

pre 14 godina

Gde je onaj sto rece PLAVI MOMCI stizu na Marakanu.Pa stigli i pukli.Polako sve dolazi na svoje mesto. Zvezda rutinski a klonferi ka mestu znaju oni kome.Gravitacija vuce ka dnu

e to su kompexi

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)
deco, ginete za kosarku, ginete za rukomet, odbojku ste dizali u visine, u vaterpolu ste ginuli, i tako svake godine, da bi se na kraju uvek vratili na fudbal tj bari i neke davne trofeje, pa deco i sentetjen je najtrofejniji francuski klub, al ga nesto ne porede s lionom, bordoom i ajd marsejom, a dugo, i cuveni notingem forest koji kuburi po trecim ligama sad je mislim druga liga, je bio prvak evrope, znaci i oni imaju svoj neki "bari" al nigde ne cujem i ne vidim da su veci brend od npr Celsija koji nema ni intertoto kup a kamoli LS, ili npr Arsenala koji takodje nema trofej... ima tu jos primera iz istorije, posto je vi jako volite al nesto naucite i sami...

Za dobra stara vremena

pre 14 godina

Navijac sam Zvezde iako nase prvenstvo vise ne gledam odavno, ko god da uzme titulu ove godine tesko njima ne samo u kvalifikacijama za ligu sampiona, mi nismo vise ni za nekadasnji inter toto kup, a kamoli ligu UEfa...Mislite o tome gde je nas fudbal...

CRNO - BELI SVET

pre 14 godina

Vidim zvezdasi ponovo prate fudbal,u mom okruzenju je tako a primetio sam i ovde.DOBRO NAM DOSLI najbolji navijaci univerzuma a od januara praticete samo zensku odbojku kao i uvek...

a vi kako te?

pre 14 godina

joooj sto volim ove pljuvace sto se vade penal,penal..e "moji" grobari,mnogo ste mali...tako je lepo videti kako se nervirate,kako jedva krpite 3000 na "armijskom pasnjaku"...nesto se ne secam da ste prosle i predprosle godine pljuvali sudjenje u ligi,ah da naravno,tad vam je to islo na ruku...pa nije niko kriv odbranama timova iz nase lige sto su nesposobni da zaustave nase igrace pa moraju da prave penal...preko glave mi je vise pljuvaca koji vredjaju ligu,sudjenje...jer svako staje u stranu svog kluba,makar i znao da nije u pravu...sto virite u nase dvoriste? vase vam mnogo malo?-ustvari nije posto je i vas malo...bolje mislite kako cete sutra proci u subotici...bravo ZVEZDO,bravo momci,bravo Pizonu,bravo zvezdasi...!samo tako nastavite...i svi koji "ne preporucuju" ovaj komentar su ljubomorni i bas me zanima koliko vas ima :) VOLIM ZVEZDU!!!

aaaaaa

pre 14 godina

samo jedna cinjenica...zvezdi je dosudjen penal pri njenom vodjstvu...a deluje i da je regularan, a partizanu uveg sude kad gubi ili je mozda 1:1...a ne mora ni penal, moze i po koji autogol!!
mislite o tome

Z

pre 14 godina

Novi veliki uspeh Crvene zvezde, OFK je definitivno jaca ekipa od Shakhtara, kao i Metalac, Napredak, Vojvodina i ostali koje je Zvezda pregazila fenomenalnom igrom u poslednje vreme cime je povratila naklonost medija. :)

no

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i igrali smo ocajno. Bilo je 15000 hiljada po mojoj proceni, solidno navijanje bez baklji i topovskih udara.
Od igraca mogu Stamenkovica da pohvalim, decko je bolji golman i od Isailovica i od Disljenkovica sigurno.

al' to im nista ne vredi ove sezone

pre 14 godina

Nagradno pitanje:
Na koji nacin je Mancester uspeo da izjednaci na ovoj utakmici:
a) Tako sto je sudija produzio utakmicu za 10 minuta
b) Tako sto je protivnicka ekipa dobila crveni karton
c) Tako sto je sudija svirao penal za Mancester

OVOG PUTA TACAN ODGOVOR JE POD B.

Nesha PFC

pre 14 godina

Da li stvarno realan ali stvarno realan navijac Zvezde moze da kaze da Zvezda ima kvalitetniji i bolji tim od Partizana? Naravno da ne moze to su cinjenice vas tim je bolji nego prosle sezone ali prosla sezona vam je bila najgora u istoriji kluba u igrackom smislu, stvarno ste daleko od kvaliteta igraca koji je u Partizanu bez obzira na lose igre u poslednje vreme, setite se samo koji ste bili prosle godine u ovo vreme (poslednji). Polako ce sve doci na svoje mesto kao i u svim sportovima svake godine... Uzivajte jos malo.

Hogar

pre 14 godina

Znao sam dace navijaci vojnog kluba da komentarisu penal za Zvezdu. Niko od njih nije bio na utakmici, niti je gledao utakmicu ni preko neta.Sta ako je igrac Ofka vukao za dres Lazetica koji je bio u prodoru i to u kaznenom prostoru. da li je za vas to penal. Verovatno nije.. Da li je penal za Topalovice kada igrac posle centar suta odigra rukom u kaznenom prostoru. Za Topalovice nije.Samo je penal koji se njima svira kao onaj protiv Borce. Postali ste dosadni sa tim penalima . Izlizana fora. Izmislite nesto novo

psp

pre 14 godina

prelep dan za srpski fudbal...ne bi da ulazim dal je bio penal ili ne, ali poseta je za svaku pohvalu. Bio sam na istoku i stvarno me je jako obradovalo koliko je ljudi bilo sa decom uzrasta 0-8 god....
sa ovom posetom ZVEZDA je pokazala ko je najveci klub....
sta reci za transparent :)

PFCzauvek

pre 14 godina

Znam da ce Zvezda ove godine da osvoji titulu. Trebaju im pare da se izvuku. Ali bre, sto radite to toliko providno?!
Ovo je NAJGORA LIGA koja postoji i koja ce ikad postojati na ovim prostorima!
Kad se igra u Evropi, tada se vidi koliko ko vredi i zna. A tu smo NAJGORI!!!
Zalosno je sve ovo. Bilo koji nas tim iz lige, sluzi svakome za gol razliku i izivljavanje!
U pravu su ovi moji iz kluba "Hajduk Veljko" Negotin. Kad ih pitas jer bi voleli da igrate u "eliti", a oni kazu: "Nikad! Sto jer treba da dodje svako i kaze kako danas moramo da izgubimo, jer tamo nekome nesto nije po volji"

miki

pre 14 godina

Evo cisto da otklonimo svaku sumnju ako je uopste i postojala ..
(Bio krec al juce, 4. oktobar 2009 01:48) Zaista, pogledajte ovaj snimak sa you tube, navodni penal iz ovog zaista izvanrednog ugla i najveceg glumca medju igracima Lazetica!!!Ovo je teska lakrdija!!

Srpska Crna Gora

pre 14 godina

grobari TISINA!!! I vi ste ocajno igrali prosle sezone pa ste bili prvaci i svi znamo kako ste to uspjeli!!! Pozdrav za sve DELIJE!!!

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

kako su smešne ove zvezdašice
kad ONI dobiju penal odmah ČIST KAO SUZA,
a kad Grobari dobiju penal odmah palba:
-PENALTIZAN,
-SUDIJA,
-ČIKA TOLE....

DA NIJE SMEŠNO BILO BI TUŽNO

ja

pre 14 godina

kada piseam ovaj komentar ima vec 43 postavljena komentara...samo sam hteo da zapazim da je 80% komentara od starne navijaca partizana...zasto??moslite o tome...

Gonzo

pre 14 godina

utakmici je prisustvovalo preko 15 hiljada ljudi. neki ne mogu da skupe toliko za evropsku utakmicu. eli eto, ima ih ovde, javljaju se, mudruju...

CRVENI pENAL!@

pre 14 godina

@gonzo
dolazite na utakmice jer nemate priliku da gledate ozbiljne timove...pa morate i na ofki da punite stadion....zato vas ima 10.000..jer vas kompleksi jedu....

Uvek kradete i otimate!!!

pre 14 godina

za milosa

Gledam SOS,pratim izvestaje svih utakmica i uvek JASNO VIDIM DA JSD-U SUDIJE NEVIDJENO POMAZU.Penal protiv Borche je videla i smejala se cela Srbija a smehotresna olimpijada se nastavila kad su vanzemaljci gostovali na Donbas areni.Zato oladite malo i pratite nesto drugo,da nije sudija ne bi ni postojali.

Srki_mrki

pre 14 godina

Grobari..jel ste gledali kako se navija?...15.000 na utakmici ! Pa Partizan nema toliko gledalaca cele sezone u super ligi!Ima Toleta koji danas verovatno pregovara sa Spasicem i Suboticanima!Bravo Zvezdo...sledeci su grobari!Ove godine vas deremo u fudbalu! penal je realno dosudjen,Zvezda mi je svee...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Зато што вам и све те победе и трофеји нису довољни да нас не помињете...

Srki

pre 14 godina

Losa utakmica Crvene Zvezde! Jako lose kretanje igraca, manje je bilo zalaganje nego na ranijim utakmicama i jako lose i nonsalatno gubljenje lopti na sredini terena sto ne sme da se desava... Samo se plasim da se prebrzo ne dignu u nebesa i pocnu da srljaju. Sto se tice sudjenja, vise je sudio na strani OFK-Beograda nego za Zvezdu. Penal je bio cist, mada je mogao i da ga ne svira, da je Zvezda vodila 4-0 u tom momentu. Druga je stvar sto se "gubitnici" i "jadnici" javljaju i komentarisu sudjenje Zvezdi, a protiv Borce je iz loze mahao G-din Karadzic da im se svira penal, a Borci pred kraj ne svira, iako je cela Srbija videla da je penal bio ocigledan. Ali nema veze, realno je da se sve vidi u trinaestom kolu kada nam dolaze u goste isti. Verujem u ove momke i nadam se da je ovo samo losije izdanje koje se nece cesto ponavljati.

czv 4ever

pre 14 godina

Auuu , al' rade kompleksi ovde,...

uostalom sta se javljate grobari,


a statistiku pogledajte na zvanicnom sajtu crvene zvezde, tamo cete je videti realno

poslednji mec

pre 14 godina

Kako je ovo bio poslednji mec ovog kola, kad spartak-partizan, i rad-hajduk igraju sutra, ajde obratite paznju malo na "sitnice"!?

sever 4ever

pre 14 godina

Svaka cast, da mi je neko rekao da ce Zvezda ovako igrati posle meca sa velenjem svasta bih mu rekao.. :)) Ovaj tim mi je delovao kao najveci promasaj u istoriji kluba, drago mi je sto me za sad demantuju, neka tako i nastave, pokazuju napredak iz meca u mec i to me raduje..

Red bull

pre 14 godina

Ni jedan od vas Grobara nije bio na utakmici niti je bilo gde prikazan momenat kada je sudija svirao penal za Zvezdu. Penal je postojao to cete videti.sudjen je na 1:o za Zvezdu i Ofk je dao gol u 90 minutu. Zao mi vas je grobari nadali ste se prosle medelje protiv Vojvodine sada vam je krivo zbog jos jedne pobede Zvezde. A sutra bodovna razlika jos veca. Da su sudili Spasic,Vukadinovic mozda bi rezultat bio drugaciji.Ovi sto iz nedelje u nedelju pisu o drzavnom projektu.Promenite plocu.Babarogic nije clan uprave Zvezde. Izbacili ga kada je dosla nova uprava i on je jedan obica gradjanin u Zajednici prvoligasa i nikoga ne predstavlja. Zvezda hoce da ga promeni ali ne daju Tole, Dzomba, Binic

pop1

pre 14 godina

Nije bio 10,000 nego 15,000.ali ok.vise nas je nego kod Grobara.

Danas smo lose igrali ali ok...3 poda je 3 povda.

Ofk nas nije pobedio na mari od 1994 pa sad sami vidite.

doslo je nekih 50 navijaca iz ofk...sto je vrlo smesno

Pre nego sto ovi glodari preku sa smaranjem kako smo dobili penala...alo bre
pa vi u svkom kolu po jedan penal
TISINA DEMO ORTACI

zivim za sever

pre 14 godina

@(grobar höxter, 3. oktobar 2009 21:04)

imam samo ovo da ti kazem, cika Tole je na vlasti tako da pusti me tih prica sudija ovo sudija ono, nego bolje vi sutra slavite rodjendan i pobrinite se za duvanje "svecica"

Dragan

pre 14 godina

Nama se svira penal na 1:0 i sigurno je da bi bila drugacija taktika da je ostalo talo,a vama Penaltizomavci na 1:1,ako niste zaboravili a nadam se da niste.....PozzZ.....iz Merosine!!!!???!!!!

Nesha PFC

pre 14 godina

(Surova realnost)
Stvarno mi je zao ovakvih likova ko ovaj.(Surova realnost)Sastavljao je ovo celu noc zbog kompleksa njegovog "SD Sledeca sezona" Bili i ostali Istoricari sta ce... a za mesec, dva ponovo krece frka blamiranje i dranje Komsinice pa ce ponovo u rupe.

ULTRAS CRVENA ZVEZDA

pre 14 godina

Bravo,jedna velika pobeda.I zbog rezultata,ali još više zbog broja ljudi na stadionu.Pa toliko ljudi sa malom decom na Severu,odaaaavno nisam video.
Još jednom smo pokazali ko smo i šta smo!!!
Ove sa tamne strane Topčidera ne uzimajte za ozbiljno,znaju oni veoma dobro da imaju mnooogo manje ljudi na stadionu na evropskim utakmicama, nego mi na domaćim:)
E,da,morem plovi(sa sve barkom)...,neprocenjivo.
Ko je bio,zna o čemu pričam!

mogu samo da nas mrze....

pre 14 godina

Što volim ove likove što u životu na utakmici nisu bili a kamoli loptu šutnuli, a već su našli da pričaju nešto za penal...Da niste možda bili na utakmici i videli?
Oladi malo....

Nepismen

pre 14 godina

Ma pustite nek se raduju. Mislim i vreme je vec. Ipak cekaju vec duze da bi postali prvaci najace lige na svetu.

Znaju i oni da necu daleko. Maksimalno mogu samo ovo nase prvenstvo da uznu a onda dolazi neka slavija i onda sve oped iz pocetka.

A koliko je navijaca bilo to bas nikoga ne interesuje. Evo nek je bilo 100 000 ja zbog toga necu manje voleti Partizana.

Ali to Zvezdasi nemogu da shvate zato i spominju samo neku statistiku. Pravog ljubitel fudbala ne interesuje ko je dobijo vise penala, kartona ili ko je imao vise navijaca na stadionu. Sta vredi ti pun stadion kad je igra losa. Dobro Ofk mozes i na ovaj nacin da pobedis a sta cete kad dodje strani klub?

Onda budu samo petarde.

Ti se bori,sever ce da gori!

pre 14 godina

Bravo Zvezdo,da mi je neko pricao pre pocetka sezone da ce biti ovako,ne bih mu verovao..Sad odmor pa nastavak u istom stilu..ZGAZI IH SVE!

mi smo prvi a vi se dogovorite

pre 14 godina

sudija,a?pa i nama neko da svira,a ne samo vama,sta se sad svi ljude.......kad dijara pada onda nista.a i verovatno je bio penal...

zvezda sampion

Nasa snaga svima, problem je najveci!

pre 14 godina

Ovo su DELIJE!!!

Dusmani hoce da NAS uniste i da TE prodaju, ali im nece poci za rukom, jer oni ne znaju: na SEVERU svi Tvoji Sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu ziveti!!!

drnikola

pre 14 godina

Svi vi,koji ovu ekipu Crvene Zvezde omalozavate iz dana u dan ste sve nize i nize! Ekipa je pravo cudo!!! Bez trenera (jer Pizon ne moze da se stavi pod taj pojam), sa osrednjom upravom i isto takvim igrackim kadrom,oni su prvi na tabeli! Pa vi vidite gde je nas fudbal! drago mi je da vidim 15000 Delija (a ne 10000!) na Marakani,nadam se da vecina njih ne spada u huligane jer je podrska koju pruzaju ovim momcima zaista ogromna i bila bi prava steta da ih "ukinu". Nadam se da ce ovi rezlutati da potraju sto duze! Srecno momci!

да се зна ко је газда

pre 14 godina

Гробље много боле наша нова 3 бода. Нека, нека боли, нама је овако још слађе.

milos

pre 14 godina

Ni u jednim danasnjim dnevnim novinama u izvestaju sa utakmice C.Z.--OFK-a se ne spominje ni jednom reci penal koji nije sviran za OFK-a.
Hajde da shvatimo novinare, ali ni trener OFK-a isto tako cuti,cak ni kao primedbu ne komentarise taj momenat.
Nikada mi nije bilo drago kada Partizan pobedi zahvaljujuci nepostojecim penalom,i prvi sam se ogradivao od toga.
Koliko vidim navijaci Zvezde se ponose time,kazu-"teraj dalje",pominju Toleta i tako u krug.
Mene u zivotu ne treba nista sto nisam sam posteno zaradio svojim radom,i zbog toga me ovakve stvari pogadaju.
Da se samo "jedan"navijac Zvezde javio i rekao da pobeda nije zasluzena ,nego pomocu sudije,pomislio bih da u ovoj zemlji ima nade.
Ovako ce u ovoj zemlji i dalje na ceni biti one stvari kojih se mnogi stide!

Jucerasnji posmatrac

pre 14 godina

Igra u najmanju ruku tragicna.
Posteno, penal za nas nepostojeci.
Za OFK nisam siguran.
Jedino sto je vredno pomena su navijaci.
Pred praznim tribinama npr. bi izgubili verovatno.
Sve je ovo svetlosnim godinama daleko od iole modernog fudbala.
Ovo je na nivou III lige pre 15-ak godina.

Milos

pre 14 godina

Kad bi svi vi sto gurate nos gde mu nije mesto prosetali malo do svog vojnog stadiona (ako se i dalje secate gde se nalazi), mozda bi napravili upola manju posetu od Zvezdinog proseka, mozda bi vase skupocene "zvezdice" pocele da se trude, pa biste imali cemu da se radujete umesto sto raspredate o velikim klubovima.

ofk u napad

pre 14 godina

Gade mi se ova prepucavanja blizanaca a utakmicu igrao Beogradski klub sa karaburme..i mogao da pobedi samo da je u to bio sigurniji...bice i revansa kada budu trebali bodovi za titulu

miki

pre 14 godina

Evo jutros citam izvestaj sa utakmice i vase raznovrsne komentare pa rekoh, idem na zvezdin sajt da vidim video zapis.Ocigledno, utakmica je bila losa pa sam pogledao toliko osporavani penal za zvezdu nekoliko puta, dok navodni penal za OFK nije ni prikazan.Sta mogu reci? Mada ne navijam za zvezdu,istina JE ISTINA.Kakav penal, kakvi bakraci,Lazetic dosao sa strane i jednostavno se bacio preko noge igraca da bi iskoristio sto je malo toboze ispred njega.Ljudi moji, ovu ligu podhitno ukinuti jer cemo vrlo brzo pricati kako je Partizan dobro prosao u Donjecku !!Ovo je sve prevazidjeno,od lige, pa sudjenja,infrastrukture,navijaca i ko zna jos cega.Gledajmo reprezentaciju od klupskog fudbala nema nista!!!

Bravo!

pre 14 godina

"Zvezda je protiv OFK Beograda odigrala jednu od najslabijih utakmica ove sezone"
Nama je svaka utakmica najlosija do sada. drago mi je sto pobedjujemo i sto smo prvi, ali igra je trulez. Nema cak ni kontura evropske Zvezde. 'bes ovu jelen ligu, to je lakrdija.

djura

pre 14 godina

A sto ne bi Antic u nedostatku golmana probao Stamenkovica? Covek u zadnjih mesec dva brani fantasticno, a svi drugi golmani su van forme. Makar na nekoj prijateljskoj pa da se do sp-a vidi ko je najbolji. Do sad mi ova ideja nije ni padala na pamet ali Stamenkovic pravi vrlo malo gresaka i vrlo dobro prati igru, istrcava na vreme, dobro brani...sto da ne

Stefan

pre 14 godina

e ovako, ko je od gospode politicara odgedao ovu utakmicu nek jos jednom pomene praznjenje severa ako ga nije sramota. Tako treba delije da zapusimo usta svima, da se zna ko su navijaci a ko kriminalci!!! Sto se tice igre malo losija partija zvezde, ali sta je tu je, bitna je pobeda! poz i vidimo se u pozarevcu za 2 nedelje!

mix

pre 14 godina

Ne znam jel Tole još uvek predsednik FSS ? Sad je verovatno sve regularno. Sve je kako treba i dosuđeni penali za zvezdu su bili i nedosuđeni penali za zvezdine protivnike nisu itd ....
Ne znam samo šta Tole čeka ....

IgorBG

pre 14 godina

Steta sto sudije sviraju onako smesne penale. Navijam za Zvezda, ali mi se to ne svidja. Pa i za Zvezdine mlade igrace je bolje da igraju tesne utakmice do poslednjeg minuta nego ovako da se provlace uz sudiju. Naravno ista stvar se desava i sa Partizanom. Ali lepo je videti veliki broj navijaca.

IVORY

pre 14 godina

1. gol nema govora o ofsajdu
2. gol nema govora o penalu
Sva 3 gola, ne zna se koji je gori, prava slika anti-fudbala,
Kada gledam nasu ligu i englesku imam osecaj kao da gledam dva razlicita sporta

Surova realnost...

pre 14 godina

I zato sto i sada nije moglo da prodje a da ne prokomentarisete ove razloge! E zato cete uvek biti MALI PARTIZAN!!! Hahahahahahahaha, boli jel tako???

Hogar

pre 14 godina

@El gladijator

Kakve gluposti napisa i ostade ziv.. Prvo zanas li ti definiciju penala. necu ja da te ucim. Za tebe ne bi bio penal kada je Zvezda u pitanju i kada bi protivnicki igrac na gol crti igrao rukom. E vec postala izlizan komentar Drzavni projekat. A sta ste vi bili. Vas osnovala beogradska burzoazija. Trece ti ni nasu istoriju ne znas kada pricas da je Krcun hapsio Drazu. Knjigu u sake i nauci a ne da se brukas. Pa cija slika na jugu.Cetvrto vi danas slavite rodjendan a predsednik JSD Franjo Tudjman i ostala generalska kamarila. Krcun je barem bio SRBIN i zbog toga je poginuo od ruke vaseg sina naroda i narodnosti. I necu vise na ovu temu.Kada nemate argument vi nda po istoriji a ona je sa ove distance i danas mnogo gora po vas. Vi u klupskim prostorijama i dan danas imate grb nepostojece drzave JSD Partizan

Dogovor kucu brani

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova.
(Dogovor kuću gradi, 3. oktobar 2009 21:56)

Ala ti pratis fudbal...Kao ja kriket.
(Makedonac, 3. oktobar 2009 23:47)

Lapsus, 3 titule za redom, ali sustina ostaje ista. Dogovor kucu gradi :)

red or dead

pre 14 godina

bio sam na tekmi koja je bila solidna....navijanje takodje..a sto se tice broja gledalaca bilo je vise od 10000....sever i istok skoro puni,a na zapadu oko 1000....

AcA

pre 14 godina

Zasto se ovi grobari ovoliko javljaju i kukaju,ovo je bar bio penal Lazetic je oboren a ono sto je dosudio sudija na mecu Partizan-Bsk je jako sumnjivo bilo,Diara se borio za loptu u sesnastercu sa protivnickim igracem ali dobro.
Uz to Zvezda je vec vodila a Partizan je gubio pre nego sto su izjednacili iz penala,tesko bi preokrenuli,uostalom vidi svako kako Partizan igra tj ne igra fudbal

Flynn

pre 14 godina

Samo me zanima gde ste vi koji jiste bili na utakmici videli da li je bio penal ili nije. Penal je bio blizu severa i evo sta sam ja video: Lazetic dobija loptu iskosa desno i dribla najprovidnije moguce ali ofkin stoper je krenuo u pravu stranu presporo i Lazetic ga je pretrcao. Onda stoper uklizava da izbije loptu i tu se potura Lazetic bez lopte i pada i po meni to je jedna od onih 50-50 situacija. Ofkin stoper je sam kriv sto je uopste doveo sebe u takvu situaciju jer je prakticno imao zivu loptu kod sebe ali je bio prespor. Realan bi bio neresen rezultat.

Pogledajte koliko je zutih kartona sudija dao Zvezdi od samog starta utakmice, i koliko je samo bez razloga produzio utakmicu kada je OFK isao na sve ili nista i bilo je malo gusto.

Mislio sam kod utakmice sa Napretkom da smo namestili da onaj golman da sam sebi smesan gol ali ovi izjednacise i jos se 2 uprave zestoko posvadjale posle utakmice.

A Grobari su jos jednom potvrdili da su najjaca internet navijacka grupa u Srbiji. Ovde ih ima svuda a na JNA samo onaj cirkus od stolica

mr

pre 14 godina

Navijaci su opet pokazali da su najbolji, 15000 je mnogo s obzirom kakva se kampanja vodi protiv njih. A svi ste se garant ponadali da ce biti incidenata

Svarce Neger

pre 14 godina

Penal cist ko jutarnja rosa! Lazetic ga je pretrcao, onaj ga je gurao iza ledja i potkacio pre nego sto je izbacio loptu. Kako je vecina pozurila sa lajanjem "opet penal" a nije gledala utakmicu, zakljucak je - sigurno su vidoviti. Na kraju krajeva u ponedeljak cemo sve lepo videti na SOS-u. Inace sve situacije oko dosudjenih i nedosudjenih penala bile su ispod severne tribine i sve se lepo moglo videti jos na utakmici. Inace da su napadaci OFK umesto simuliranja prekrsaja (zasta su dobili zute kartone) probali da nastave akciju mozda bi rezultat bio drugaciji.
Zato, prestanite sa smaranjem vec komentarisite onaj penal koji ce vam sutra biti sviran u Subotici, ako (kad) bude bilo rezultatski tesno.
Uzgred, sta bi sa onim "De li je", "Katanac", "ponadali ste se" i sl. budalastinama? Sad cete malo da vrtite "opet penal" varijantu, zar ne?
Gledalaca na stadionu oko 15.000. OFK Beograd ima dobar tim i igrao je solidno veceras pa je to mozda razlog, kako su izvestaci napisali, slabijoj partiji Crvene Zvezde. Moze i mora to malo bolje, ali 3 boda su 3 boda.
Zvezdo zgazi GI sve!

Da se zna

pre 14 godina

(Partizan sampion,a ko bi drugi !?, 4. oktobar 2009 02:10)

Mogu da se slozim sa par stvari, ali morao si da kazes da smo i prosle godine imali vecu posetu od vas.

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Delije pustite grobare vidite da im je krivo.Njima je proslo kolko sviran penal koji je direktno uticao na rezultat,ali to necu da komentarisem niti da komentarisem da li je penal samo cu reci isti situacija je bila u Novom Sadu na isti nacin je srusen Perovic sudija je samo se okreno.Toliko o tome,ako je Diara slab u duelu i ako je stoper jaci i gurne ga to nije penal,ali nema veze.Samo cu vam ovo spomenuti mi sa nasim igracima izlazimo,druzimo se i dajemo im podrsku.Nasi igraci se bore na tarenu,mi im dajemo podrsku i svi smo srecni kad pobedimo,a ne ko vi pljujete ceo klub.Nas je protiv OFK-a bilo 11200,a vas i Ligi Evrope 3.500!Mi da smo usli u Ligu Evrope pa najmanje bi nas bilo protiv Tuluza 35.000-40.000.Mi nismo usli i nema veze i dalje cemo podrzati nase igrace,a ne ko vi!!!

Doktor Haus

pre 14 godina

hahahahahaha [link]
(pfc, 4. oktobar 2009 12:33)

Ih, Photoshop je čudo. Za dva minuta posla sam zamenio cifre, za pet upisao totalno različiti rezultat a da se ne primećuje...

pa taj Bogdanović i ulazi dabi (ako zaškripi)? izveo penal ništa drugo i neradi na trenigu nego vežba penale,ma čim je ulazio bilo je jasno daće biti sviran penal jer je pretilo daće Ofk dati gol..ništa se ne prepušta slučaju a tuje zvezda daleko najjača jer imaju golemo iskustvo,ako ovako odigraju protiv grobara a nesude im penal i ne isključe igrača partizana glatko gube od iovako slabog partizana..živi bili pa videli.važan je tu idrugi duel Tole -(zvezdina)sudiska organizacija!!prava poslastica.
(antikrcun, 4. oktobar 2009 11:27)

E, profesori štrajkuju zbog plata, a ne rade ništa, što se vidi po ovom primeru (ne)pismenosti.

a što se Zvezde tiče, ne piše nam se dobro, Partizan je dobio novog potpresednika, čiji će partijski šef uskoro probati da uradi isto kao i sa Džajom, ali ovaj put mu to neće proći...

beograd beogradjanima

pre 14 godina

kako su ovi sa B92 revnosno stavili video klipi njihove Zvezde a kad igra neki od beogradskih klubova recimo OFk od klipa nista....hvala demokratska televizijo

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Gledalaca 11280 po zvanicnom podatku sa Zvezdinog sajta.Najbitnije da smo mi upisali nova 3 boda i pobedili u jos jednom derbiju.Mozda ovo nije bila jedna od boljih utakmica Zvezde ove sezone,ali ono sto raduje je da se primeti napredak u nekim trenucima utakmice.Akcije se osmisljaju sa vise maste i konacno pocinju akcije kakve smo cekali.Imamo 2 nedelje odmora,nadam se da ce Pizon za te 2 nedelje da popravi stavri koje ne valjaju i da odigramo mec u kojem nece biti rezultat nego da se isprobaju razne kombinacije i da sto vise igraca dobije priliku.Sto se vise ova ekipa bude zajedno sve vise ce napredovati iz kola u kolo sto je ocigledno.U nekim komentarima se pise da zelimo da igraju igraci tipa Obric,Kadu,Lazovic itd,ali dok mi pobedjujemo nema potrebe da se nesto menja,jer je ocigledno da nam ovako dobro ide.Ja se nadam da ce svi igraci imati dovoljno prilike da pokazu kvalitet i da Pizon izvuce od svakog igraca maximum.Komentari Grobara tipa penal itd da nije smesno bilo bi jadno.Svi znamo ko je Predsednik FSS i nema potrebe da komentarisem vase utakmice!POZZZ ZA SVE DELIJE

MrRS1971

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Brate kako ti se dalo toliko pisati,
dovoljno je, da si samo napisao
VI STE MALI PARTIZAN

hahahaha

bellagio

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i zelim, po igri, da je sto pre zaboravim. Najbitnija su tri boda i idemo dalje!

Ipak bih izdvojio tri detalja sa utakmice. Kao i uvek, fenomenalna podrska najboljih navijaca, pesma, koreografija, brojnost. Drugi je Stamenkovic, koji polako izrasta u kalibar reprezentativnog golmana. Siguran pri svakom istrcavanju, nema ono kreni stani, fenomenalno se postavlja kod svih situacija, a i Boga mi je skinuo sinoc jedno 2-3 suta koje sam vec video u golu. Cista desetka! I kao poslednje, ali ne i najmanje bitno, TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANE!!! Srecno u penziji majstore, zasluzio si da se odmoris! Pozdrav svim Delijama

cristiano ronaldo

pre 14 godina

Nagradno pitanje:
Na koji nacin je Mancester uspeo da izjednaci na ovoj utakmici:
a) Tako sto je sudija produzio utakmicu za 10 minuta
b) Tako sto je protivnicka ekipa dobila crveni karton
c) Tako sto je sudija svirao penal za Mancester

OVOG PUTA TACAN ODGOVOR JE POD B.
(al' to im nista ne vredi ove sezone, 3. oktobar 2009 21:21)
A kakve veze ovo ima sa ovom temom????
Ovo si trebao da napises u temi Sunderland se izvukao,pobeda Portsmauta.Ne ovde..

ChargerNS

pre 14 godina

Sta uopste reci na komentare. Ili se javljaju iz ovih manjih klubova, kao sta cemo u prvoj ligi kad je namestena, javljaju se grobari sa komentarima tipa, neka se raduju do derbija, neka se raduju nisu odavno. Nisam toliko ostrascen da nisam realan. Zao mi je sto ste primii od Sahtjora 4 komada, zao mi je sto niste pobedili Apoel i usli u LS, zao mi je sto Vam se sprema rasulo u klubu... Jedno bih Vas zamoli: setite se da Vam je trebalo skoro citavu DECENIJU da nas pobedite na Vasem stadionu a i uopste. Iz tog razloga nemojte pisati red je sada da Zvezda uzme dve titule jer nije moguce da smo mi to uvek nekako preko reda u osvajanju trofeja. Volite vi vas a mi cemo nas klub i nemojte se nervirati posle sledeceg derbija jer ne bih ga tako zeljno iscekivao kako ga vi cekate. A za ove ostale nebitne koji popunjavaju brojcano stanje, sta cete morate i vi za nekoga da navijate. Ne brojim nicije penale, nepravde je uvek bilo i u zivotu i u sportu i tesko je to izmeriti. Desavalo se na derbijima i da Zvezda i Partizan budu osteceni i sta da se radi, ali je to apsolutno nebitno jer uvek dolazi sledeca utakmica i slledece prvenstvo. Mene licno ne interesuje i ako ne osvojimo titulu ali hocu ovakav pristup na svakoj utakmici. I nikad necu reci neko je poklonio ovome ili onome titulu jer titulu ako cemo iskreno uvek na neki nacin prvak zasluzi. Zeleo bih sve da vas pozdravim, nebitno koja boja Vam je pri srcu.

DEKI

pre 14 godina

Ja sam mislio da su penali jedan deo sastava fudbala?

Izgleda samo u Srbiju to nije!!!

Cim Partizan ili Zvezda dobije penal odma se prica od namestaljku.

Predlazem zato da se ukine i Partizanu i Zvezdi penali. Na sta cete se onda samo vaditi to me interesuje ali na to ste Grobari i Delije specialisti da se na nesto ili nekog vadite samo da nije vas krivica!!!

-NSCZ-

pre 14 godina

Ajde ovako...svi vi pametnjakovici i fudbalski strucnjaci,prvo pogledajte snimak pa pricajte da li je penal ili ne.Niko od vas nije ni pogledao snimak a vec znate da nije bio penal,da je namestena utakmica....ma sve!Postali ste jos i vidovnjaci!A vidi se da je cist penalSto kaze jedan lik gore "prosle godine ste imali 11 penala,a ove..."...znaci tolko ste iskompleksirani da nam i penale brojite!I plus ste 70% komentara vi ostavili

Flynn

pre 14 godina

Znate kad ce biti pun JNA?
Kada uprava Partizana uvede besplatan wireless na stadionu. Tada ce Grobari lepo laptop pod misku i pravac stadion.

Najjaci ste internet navijaci. Svaka cast Novopazarcima koji su vas odavno pretekli, i zasluzili su da udju u superligu.

BTW bio sam na utakmici, bezvezna situacija u koju je stoper ofk sebe doveo, Lazetic je znao kako da se postavi i penal je cist.

Delija iz Poljske

pre 14 godina

Samo mali savet za ANTIKRCUNA: prvo prelistaj pravopis divnog srpskog jezika pa onda komentarisi cemu sluzi Bogdanovic.

Zivela Zvezda!

NekoIzMase

pre 14 godina

Ne znam zasto dizete dzevu oko publike, pa oficijalni spiker je rekao da je na utakmici bilo nesto vise od 11.000 gledalaca, isto su potvrdili i na SOS-u. Samo sto svi zaboravljaju da su djaci i studenti imali besplatan ulaz.

Sto se same utakmice tice, zvezdu je spasao golman koji je nekoliko puto dobro intervenisao.

Onakav penal ce se uvek svirati za zvezdu i partizan, ali nikad nece biti sviran protiv njih zato sto ni jedan od nasih sudija nije dovoljno karakteran.

Cestitke pobednicima, mi se nismo obrukali i ponosni smo.

COVECE !!!

pre 14 godina

(Surova realnost..., 4. oktobar 2009 00:46)

Ha ha ha ha! E svaka ti cast brate. Zaboravio si samo da im cestitas rodjendan. Ha ha ha ha!

P.S.

Buuuaaahaaahahahahaha!!!!!!

Makedonac

pre 14 godina

Nikada se nije desilo od raspada SFRJ da je neki od blizanaca uzeo 2 titule za redom bez obzira na jačinu timova.
(Dogovor kuću gradi, 3. oktobar 2009 21:56)

Ala ti pratis fudbal...Kao ja kriket.

Dokolicar

pre 14 godina

Dokon covek svasta sazna, pa tako i da ste rec PENAL, zakljucno s komentarom od minut pre ponoci, pomenuli u ovom ili onom kontekstu ukupno 88 puta. To dovoljno govori i o jednima i o drugima. Penali, makar ih bilo i u svakom kolu, sigurno nece odluciti o novom ili starom prvaku zemlje. Dok se budemo hvatali za sve i svasta, umesto da obratimo paznju i pohvalimo koliko-toliko kvalitetnu utakmicu za domace prilike, na sta su, ocito bezuspesno, pokusali da ukazu i treneri oba tima, bicemo tu gde jesmo. Slucajno znam da je sudija sve samo ne navijac Zvezde, a na prvom mestu je profesionalac - koji je, kao i svi sklon greskama - i zelja mu je da vodi mec sto je bolje moguce. Druga je stvar sto ponekad sve ne ispadne idealno. Situacija jeste bila sumnjiva, ali je odluceno kako je odluceno i sta sad... idemo dalje. Celsi je prosle sezone zestoko ostecen i to u polufinalu Lige sampiona, ljudski je gresiti, ako je to uopste i bila greska...

.

pre 14 godina

Ајде да се кладимо да ће гробари да крену да иду на Звездине утакмице,пошто видим да не могу без ње.Еее, а смејао сам се кад сам видео графит у мојој школи - Гробари Север.

Pretplatne karte su zakon!

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i mogu da kažem da je sigurno bilo 15.000 gledalaca.

Što se igre tiče, u prvom poluvremenu Zvezda je igrala fudbal i bila toliko bolja, sekla lopte na polovini terena, da se OFK nije primećivao na terenu, osim Abuovog prodora na početku utakmice.

Drugo poluvreme, uglavnom loše sa Zvezdine strane, osim par prodora i nekoliko kontri. OFK dobar, videla se želja, isekao ih penal.
Zvezda pri kraju ili komično neambiciozna, ili uplašena za pobedu, ili ih neko uči kako da rutinski privedu posao kraju. Više bih voleo da ih neko nauči da melju protivnika do kraja, makar bilo i 5:3, ili slično.
To bi bilo pošteno i korektno prema svojoj publici, koja je došla u lepom broju.
Lepo vreme, večernji termin, puno ljudi sa malom decom na tribinama, sever na visokom nivou,... Treba to malo više poštovati i igrati do kraja napadački i hrabro,tada bi i atmosfera bila još lepša, sa više aplauza i uzdaha.
Ali, dobro, valjda će sve to ići na bolje!

Cofi

pre 14 godina

U Zvezdu u zimskom prelaznom roku treba dovesti Punosevca i par momaka iz OFK Beograda ako je moguce,odlicni su,narocito mi se svideo igrac sa brojem 11 na ledjima kao i Punosevac iz Napretka sto nosi,onda vratiti Oumara,koji je sinoc bio jedan od najboljih,ako ne i najbolji,brzeg igraca na Marakani skoro nisam gledao,i vratiti Betolingara i to je to u globalu,mada treba jedan pravi kreativac na sredini i treba odbranu jos popraviti jer ima tu dosta rupa.Golman nam je odlican,a igraci,ovi koji danas igraju u Zvezdi su na sinocnoj utakmici pokazali da su na nivou ekipa sa kojima se i takmice u nasoj ligi i da samo uz neverovatnu borbenost i zalaganje mogu da nastave da pobedjuju,cim je to izostalo,OFK Beograd je krenuo da pritiska i bio bolji tim,dakle borbeno do kraja,pa sta bude,a za Evropu to sve mora mnogo,mnogo bolje i treba imati ipak kvalitetnije fudbalere,ali koji ce isto tako da se bore kao i ovi sad,to je moje misljenje.I zaista steta sto OFK Beograd nema vise navijaca,stvarno to zasluzuju,divan klub po mom misljenju i igraju odlican fudbal ti mladi momci,treba ih podrzati i gledati njihove utakmice,ima valjda Beogradjana,onih pravih,kojima nije jedino bitna Zvezda,iako i sam navijam za nju,ali stvarno bih voleo da vidim vise ljudi koji navijaju ili podrzavaju OFK Beograd!Svaka cast njihovim navijacima od sinoc,navijali su svo vreme i ako ih je bilo par stotina ako i toliko i ako su naspram sebe imali daleko brojinijeg protivnika,stisnuli su zube i pokazali ponos,na tome kapa dole,ali opet tuzno je bilo videti da ih je samo toliko doslo jer zasluzuju mnogo vise i treba da ih je vise.:))))))))))

NajBolji

pre 14 godina

Gledam stuaciju gde je sudija dosudio penal po 100-i put, i nigde nisam video da je odbranbeni igrc OFK-a iti pipnuo lptu. Moze li neko da mi o pokaze/objasni gde je OFK-ov igrac pipnuo loptu?

anti franjevac

pre 14 godina

(e to su kompexi, 4. oktobar 2009 12:36)

Prijatelju, Notingem Forest jeste veliki klub. Veci od Celzija i ostalih "novopecenih" velikana.
Da bi bolje razumeo zasto je veliki pitacu te da li si ikad cuo za francuski Rems? Mozda ti i jesi ali vecina ovde nije. Naime, Rems je igrao prvo (a posle toga jos jedno) finale KES. Taj klub je sada u francuskoj 2. ili 3. ligi (isto kao Notingem). Njega vise niko ne pamti, a retko ko pominje. Zasto? Zato sto nikad nije bio prvak Evrope. Niko ne pamti finaliste. Uvek se pamte pobednici.
Znaci, ne moze neko i pored love, dobrog tima i trista cuda biti veliki ako nikada nije bio na krovu Evrope i pod sobom gledao sve ostale.

naravno!!!

pre 14 godina

Razlika je u tome sto se Zvezdi dosudjuju penali dok vodi, a Partizanu kao vetar u ledja dok gubi... pa mislite o tome...
mislim da je penal presudio... hahaha... pa da nije bilo penala, ko zna da li bi bilo i gola za OFK, ipak ne mozes da gledas u buducnost!!!

grom

pre 14 godina

ono nije videlo penala! smesno
(miki, 4. oktobar 2009 11:52)

Zato je onaj protiv BSK-a penalcina. stvarno je bezobrazno da grobari posle one lakrdije nekom nesto pricaju.