Fudbal 49

Subota, 04.07.2009.

15:06

'Zaratili' Filipović i Burzanović

Selektor Crne Gore Zoran Filipović poručio je fudbaleru Crvene zvezde Igoru Burzanoviću da "dok je on selektor Burzanović neće igrati".

'Zaratili' Filipoviæ i Burzanoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Eviva?

pre 14 godina

4.Kipar 5
5.CRNA GORA 4
6.Gruzija 3
Vi ste najbolji ! Ej alo kipar ispred njih.
(sloba, 4. jul 2009 15:27)

Pa sta hoces,kipar je veca zemlja i ima vise stanovnika. Dobro je sto je CG ispred Gruzije,koja je takodje veca i mocnija zemlja.

Realno CG u fudbalu ce biti uvek na nivou malte,lihenstajna,luksemburga,andore,farskih ostrva,monaka,san marina itd. Zemlje priblizne vecine i vaznosti CG.

I jos u tim zemljama svi navijaju za reprezentaciju,a kod nas u CG 35 posto gradjana navija za Srbiju

NIKOLA VUCINIC

pre 14 godina

Terazijski Crnogorac Filipovic objasnjava coveku rodjenom u Crnoj Gori Burzanovicu sto je on Terazijski Crnogorci su seme razdora izmedju Srbije i Crne Gore a ne narod u Crnoj Gori

viLLa

pre 14 godina

Durmitorac ubij se...Jao kakvu si ti glupost izvalio..Vucinic rezerva Menezu hahahahaha.Pa za Vucicica je real slao ponudu...Ferguson ga oce u timu..Zalosno...

Gago

pre 14 godina

Uredu Burzo govori o problemima iznosi svoje misljenje, ima pravo. Prije svega to nije mudar potez posto mu je karijera u pitanju... BURZO, da bi kritikovao treba ti argument, ne trcis brate, ne trudis se, utipovao da je MARADONA, sa 22 godine. Istina da je IVICA OSIM za Burza rekao da je najveci talenat u EX-YU poslije Deja Savicevica i Pedje Mijatovica. Ali covjek jednostavno ne radi, umislio da je genije. Ti druze moras da shvatis da su Vucina, Simon i Jovetic vanserijski igraci koji mogu da igraju u svakoj reprezentaciji. Nije ti lijepo to sto blatis repku, a jos manje sto blatis CG a bio si idol mladima u CG.

Treba ti jos mnogo da pretrcis da bi bilo nesto od tebe...

Respekt za reprezentaciju SRBIJE, kod vas postoji svijest da treba da se mijenjaju stvari koje nisu dobre. POHVALE....

djuradj

pre 14 godina

al se ovaj durmitorac nalupao gluposti, majko mila...nijednu tacnu informaciju nije dao u komentaru..Vucinic nije klasan igrac???Crna Gora nije drzava??kad ti tako kazes moracemo da ti vjerujemo nema sto

gogo

pre 14 godina

E alo, Burzo je samo rekao istinu, jer Crna Gora (kao drzava) ali nikad to nece biti, nema reprezentaciju, uostalom nije ni Mirko Vucinic neki igrac, da je dobar ne bi bio rezerva u Romi (i to Menezu), Htjeli su odvojenu drzavu dobili su je, i sad nam Plav ima prvoligski status, SRAMOTA, jer Filipovicu, Savicevicu, ne bi bilo krivo da su ih poredili sa Albanijom ili Hrvatskom ali njih Srbija boli... Jer CG je ipak samo pokrajina Srbije, a nikad nece biti republika ili mozda drzava....:!!!
BURZO MARADONA!!!
(Durmitorac, 5. jul 2009 02:29)

VUCINIC REZERVA U ROMI....hahahahaha
BLAGO TEBI BRACKI...DA MI JE TVOJ MOZAK DA POCINEM...

Stefan

pre 14 godina

sta je utripovo ovaj covek????Da ista vrijedi nebi igro u CZ koja je pred raspadom.....Covek uporedjuje Crnu Goru sa Srbijom koja ima 10 puta vise stanovnika......SMIJESNO

veerghoen

pre 14 godina

A kada cu ja od vas Crnogoraca cuti neku samokriticnost? kad cete priznati nekad da nesto ne valja?nego,ne,vi ste najbolji,najjaci,najpametniji,najevropljani,najsnazniji...zato vam i nista ne polazi za rukom..tek tada,kada budete samokriticni kao mi Srbi onda cete uspeti...Bravo Burzo Srbine!!

crazy north

pre 14 godina

Komentar br. 37 mi nismo nikad izgubili od jermenije nego smo odigrali 0-0 a od Azeirbejdzana smo samo izgubili kada smo igrali sa vama tj kad je Dejan Savicevic bio selektor.

Stefannnnn

pre 14 godina

Burzanoviću,sramoto CRNOGORSKOG sporta,sramoto Podgorice!!!Iz postojećih komentara vidim da većina nijesu shvatili Filipovićev odgovor burzanoviću ili ga vjerovatno nijesu ni pročitali nego im je jedino važno da napišu "burzo Srbine".Svaka čast reprezentaciji Srbije na uspjesima u ovim kvalifikacijama ali mi smo usvojim prvim kvalifikacijama izgubili samo od Italije i nijesmo dopustili da se brukamo gubeći od Azerbejdzana,Jermenije.....

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Filipovic: 'Mi smo prava selekcija. Imamo karakter, imamo srce.'

Samo ne znate nikoga da pobedite... Za razliku od Srba koji su daleko, daleko ispred vas! Ma koliko to bolelo, i daleko ispred svih u bivsoj Jugoslaviji, ma koliko i to bolelo! Burzanovic zna vrlo dobro sta prica. I hvalim te Boze, da su otisli, ovo me podseca na vremena zajednicke drzave kada su nam pametnjakovici iz Podgorice upropastili jednu darovitu generaciju, koja je samo klupski mogla dokazati svetsku klasu, a reprezentativno... Burza je sve rekao! Svaka mu cast.

Komentar 34. je za naucnu ekspertizu. Ne znam da li da se smejem ili da placem kad vidim koliko neki ljudi ne mogu izaci s nekim stvarima na kraj. Tuzno...

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Burzo, vjerovatno cu baciti onaj tvoj dres, koji sam skoro pa uramio. Himna i zastava nam nisu politicki proizvod, vec politicka opozicija to pokusava da ubijedi tebe i ostale koji "pate". Izrael jos ima molsku himnu, koja tacno oslikava njihovu istoriju. Nasa oslikava gordost. Reprezentacija. Hvala Filetu, pa te nema u njoj. Svi su te gotivili, zeljeli ti da zaigras kako treba, ali ti htio nesto preko veze, pa sad te iste prozivas. Sad je Kipar ispred nas, ali na kraju kvalifikacija cemo biti 3. u grupi i mozda u Irskoj igrati za 2. mjesto. Uzmes malo digitron, ako vec ne mozes u glavi da saberes 12 bodova... Racimo da je jedna Bosna (trenutno najjaca od ex-yu) u svom prvom mandatu dozivljavala bruke. A mi smo, i pored personalnih problema, izgubili samo od svjetskog prvaka!

Durmitorac

pre 14 godina

E alo, Burzo je samo rekao istinu, jer Crna Gora (kao drzava) ali nikad to nece biti, nema reprezentaciju, uostalom nije ni Mirko Vucinic neki igrac, da je dobar ne bi bio rezerva u Romi (i to Menezu), Htjeli su odvojenu drzavu dobili su je, i sad nam Plav ima prvoligski status, SRAMOTA, jer Filipovicu, Savicevicu, ne bi bilo krivo da su ih poredili sa Albanijom ili Hrvatskom ali njih Srbija boli... Jer CG je ipak samo pokrajina Srbije, a nikad nece biti republika ili mozda drzava....:!!!
BURZO MARADONA!!!

gardash

pre 14 godina

Burzanovic je potpuno u pravu i apsolutno ga podrzavam.Istina je da Filipovic ne sastavlja tim vec neki malo jaci,a svi znaju ko je to.

Mandrak

pre 14 godina

Ja mislim da ste vi promasili smisao njegove izjave. Ja kapiram da je Burza postigao sta je hteo. A to je, da ga ne zovu u reprezentaciju... mora da se cima, da trchi, da se znoji. Muka mu vise da izmislja 'povrede' (podseca me na savicevica malkice) ili da se pravda novinarima zasto se nije odazvao na poziv selektora.
Ovako, uvredis selektora, on te ne zove vise i nema sta da brines. Umesto da se trosis na terenu, sedis u kaficu, cirkas ladno pivce i gledas fudbal na tv-u. :)

KAT

pre 14 godina

Burzo je kralj ...a Filipovic je nikakav trener,nema autoriteta nad vucinicem-pa on igra u reprezentaciji kao da je sam ...pogledajte go Burzov na Kipru,sve ce biti jasno....

Tor

pre 14 godina

Sad kad se ispljuvao po nasoj reprezentaciji mozda te budu vise voljeli Srbi (posto vidim da neki likuju). Ja u zivotu nijesam procitao odvratniju izjavu. Treba da se stidi dok je ziv. Ne da ne zasluzuje poziv u reprezentaciju no ne zasluzuje ni vodonosa da bude.Iskompleksirani tip koji u zvezdu igra svaku petu utakmicu nesto misli... Uzas!

grobaR

pre 14 godina

@grobar

prijatelju prochitaj prvo vijest pa komentarishi.....
on je rekao da cg nema reprezentaciju,i da se filipovic nishta ne pita,i to mu je filipovic zamjerio,a ne zbog poredjenja sa srpskom repkom.i pored toga shto je igor apsolutno u pravu za sve shto je rekao,izuzetno neinteligentan potez,mada od njega bolje nisam ni ochekivao.a realno,i nema neki kvalitet,a ni zalaganje za razliku od mirka,stevana i simona koji su 10 puta vece zvijezde,a isto toliko puta se vishe zalazu od "burze maradone"

refleks

pre 14 godina

zasto ne pustate sve komentare???je li treba prvo da hvalimo vasu repku,da bi vi pustili komentar???svaka cast vasoj reprezentaciji,ali ovo se tice nas,i ovog maloumnog burzanovica...postavite neki uslov,sta da uradimo da bi pustili komentar...

Djordje

pre 14 godina

Igor Burzanović,nevaspitan,iskompleksiran,primitivan,sa osnovnom skolom.....da prica o Filipovicu i Crnoj Gori....tuzno....ulizuje se srbima...pih.....

sinisa

pre 14 godina

nasli su se dva prava covjeka za diskusiju,zajedno ne umiju dvije prosto-prosirene recenice sastavit.burzo jedini igrac(sportista)koji preskace utakmice zbog bolova u zeludcu i filipovic kojem kao i santracu ekipu sastavlja dejo savicevic,uzas!

crazy north

pre 14 godina

Burzanovic je posle Mirka Vucinica najbolji igrac u CG prema tome mislim da Filipovic gresi jer nije sposoban da bude selektor ni Malte a kamoli Crne Gore koja ima par kvalitetnih igraca

belgrade_boy

pre 14 godina

Svima je jasni ko se pita za sastav reprezentacije CG...Inace Filipovic se mnogo puta pokazao kakav je trener...Ja nzm da li tak covek ima neki uspeh u karijeri?

ladoje@gmail.com

pre 14 godina

Burzo bi da igra za Srbiju!? xa xa xa pa njima ne bi ni ni u tim za Univerzijadu upao. Svaki iole upućeniji podgoričanin zna o čemu se radi i treba da ga je sramota. Molim vas pogledajte a ne čitajte da bi ste shvatili o kakvom se 'intelektualcu' radi! On ne zaslužuje zbog svog zalaganja da igra ni za zvezdu a kamoli za repku!

Lazar

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem ovog filipovica.Umislio se covek sad je neki trener pa pogledajte gde je crna gora, pa kipar je ispred njih i smeta mu sto covek lepo kaze da treba da se ugledaju na nasu reprezentaciju koja je ispred Francuske.On nicim nije uvredio crnu goru samo je uvideo gde je njihov fudbal u odnosu na nas...Stvarno sramota Filipovicu treba dati otkaz..

Lars

pre 14 godina

Burzanovic je razocaran svojom igrackom karijerom i pokusava preko medija da "objasni"javnosti da on "veliki,genijalni" igrac nije jednostavno shvacen od drugih koji nisu u stanju da prate njegove"intelektualne "sposobnosti.Po njemu su svi krivi za njegov zastoj u razvoju.Neverovatno prepotentan bez minimum samokriticnosti.Umisljeni decko koji nije uspeo i trazi alibi u greskama trenera,slabim igracima koji nisu u stanju da prate njegove zamisli na terenu.Citajuci njegov monolog za trenutak sam pomislio da Maradona prica.Toliko je pun sebe ...za ne poverovati.Zasto ne kaze da je kao igrac prilicno len,slabog radijusa kretanja,slabe igre u defanzivi,malodusnosti,labilnih nerava.Mislim da je Zvezda napravila pogresan potez ponovnim dovodjenjem.Momak ocigledon nije ukapirao u kom grmu lezi zec.Pozdrav

grobar

pre 14 godina

BURZO SRBINE,BURZO SRBINE OLEEE,OLEEEEEE!!! E i ako si mu rekao!!!! koju velicinu doticni izigrava? Sta je njemu ponizenje sto mu je Burzanovic rekao da se ugledaju na srbiju??? Da li je lose mozda sto se decko divi Srpskoj reprezentaciji,nasim rezultatima,igri,Anticu? To vas boli gospodine Filipovicu? Zna on zasto je to rekaojer je kod nas prvi put posle mozda i 15 godina da je selektor BOG,da on i samo on odlucuje,da se postuje i da u njega svi fudbaleri i cela nacija gledaju kao u Boga,dok mu verujem da kod vas to nije slucaj,kod vas je sve politika,zaboravili ste braco i ko ste i sta ste,zasto bi onda u fudbalu bilo drugacuje? Svaka cast za Burzanovica,za ovo je trebalo imati sto ni jedan nas fudbaler nije imao kada je nas fudbal bio u haosu!! Jesam grobar i to veliki,ali ovom decku,kapa dole!!! Bili mi grobari ili delije,ovakvu izjavu treba da postujemo isto kao sto je javno rekao da je povratak u Crnogorsku ligu za njega KORAK UNAZAD!!!!! Svaka cast IGORE BURZANOVICU!!!!!!

milosrs

pre 14 godina

ovaj clanak je zalosno napisan ,ni zarezi nisu stavljeni na sva mjesta gdje su potrebni.neke recenice sam citao po nekoliko puta da shvatim ko sta govori..stvarno zalosno!

Dekicar

pre 14 godina

Ovako je bilo i kod nas do dolaska Antica. Ako kazes nesto sto "ne treba" - bices sklonjen na ovaj ili onaj nacin.
Podrska Igoru Burzanovicu.

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

Pa naravno, Burza je i u CZV pokazao svoje radne manire, da su bolji ne bi bio vracen u Buducnost. A tako pricati o svojoj zemlji je sramota. I ne treba da igra u timu ciji dres nose Simon Vuckevic, Branko Boskovic, Jovetic i Vucinic...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ma kakav bre Filipović!Nisam ga gotivio ni kad je Zvezdu vodio,a sa obzirom kako se pokazao na metu selektora,ne verujem da će ostati sledeći ciklus,a tada upada Burza-Maradona i pokazuje koliko je pogrešio čika File

sloba

pre 14 godina

Pa samo ti znas kako e izgledati reprezentacija posle "Privatnog poziva".A da zaboravio sam i ovo:
Tabela:
1.Italija 14
2.Irska 13
3.Bugarska 8
4.Kipar 5
5.CRNA GORA 4
6.Gruzija 3
Vi ste najbolji ! Ej alo kipar ispred njih.

Don Knele

pre 14 godina

Slobo ja sam iz CG i u pravu si,tj Burzo je legenda i sve je u pravu,covjek samo iskreno prica,bilo bi mi drago da igra za Srbiju ali jbg vec je ovamo odigrao nekolike utakmice...

sloba

pre 14 godina

Pa samo ti znas kako e izgledati reprezentacija posle "Privatnog poziva".A da zaboravio sam i ovo:
Tabela:
1.Italija 14
2.Irska 13
3.Bugarska 8
4.Kipar 5
5.CRNA GORA 4
6.Gruzija 3
Vi ste najbolji ! Ej alo kipar ispred njih.

Dekicar

pre 14 godina

Ovako je bilo i kod nas do dolaska Antica. Ako kazes nesto sto "ne treba" - bices sklonjen na ovaj ili onaj nacin.
Podrska Igoru Burzanovicu.

Don Knele

pre 14 godina

Slobo ja sam iz CG i u pravu si,tj Burzo je legenda i sve je u pravu,covjek samo iskreno prica,bilo bi mi drago da igra za Srbiju ali jbg vec je ovamo odigrao nekolike utakmice...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ma kakav bre Filipović!Nisam ga gotivio ni kad je Zvezdu vodio,a sa obzirom kako se pokazao na metu selektora,ne verujem da će ostati sledeći ciklus,a tada upada Burza-Maradona i pokazuje koliko je pogrešio čika File

grobar

pre 14 godina

BURZO SRBINE,BURZO SRBINE OLEEE,OLEEEEEE!!! E i ako si mu rekao!!!! koju velicinu doticni izigrava? Sta je njemu ponizenje sto mu je Burzanovic rekao da se ugledaju na srbiju??? Da li je lose mozda sto se decko divi Srpskoj reprezentaciji,nasim rezultatima,igri,Anticu? To vas boli gospodine Filipovicu? Zna on zasto je to rekaojer je kod nas prvi put posle mozda i 15 godina da je selektor BOG,da on i samo on odlucuje,da se postuje i da u njega svi fudbaleri i cela nacija gledaju kao u Boga,dok mu verujem da kod vas to nije slucaj,kod vas je sve politika,zaboravili ste braco i ko ste i sta ste,zasto bi onda u fudbalu bilo drugacuje? Svaka cast za Burzanovica,za ovo je trebalo imati sto ni jedan nas fudbaler nije imao kada je nas fudbal bio u haosu!! Jesam grobar i to veliki,ali ovom decku,kapa dole!!! Bili mi grobari ili delije,ovakvu izjavu treba da postujemo isto kao sto je javno rekao da je povratak u Crnogorsku ligu za njega KORAK UNAZAD!!!!! Svaka cast IGORE BURZANOVICU!!!!!!

crazy north

pre 14 godina

Burzanovic je posle Mirka Vucinica najbolji igrac u CG prema tome mislim da Filipovic gresi jer nije sposoban da bude selektor ni Malte a kamoli Crne Gore koja ima par kvalitetnih igraca

Lazar

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem ovog filipovica.Umislio se covek sad je neki trener pa pogledajte gde je crna gora, pa kipar je ispred njih i smeta mu sto covek lepo kaze da treba da se ugledaju na nasu reprezentaciju koja je ispred Francuske.On nicim nije uvredio crnu goru samo je uvideo gde je njihov fudbal u odnosu na nas...Stvarno sramota Filipovicu treba dati otkaz..

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

Pa naravno, Burza je i u CZV pokazao svoje radne manire, da su bolji ne bi bio vracen u Buducnost. A tako pricati o svojoj zemlji je sramota. I ne treba da igra u timu ciji dres nose Simon Vuckevic, Branko Boskovic, Jovetic i Vucinic...

belgrade_boy

pre 14 godina

Svima je jasni ko se pita za sastav reprezentacije CG...Inace Filipovic se mnogo puta pokazao kakav je trener...Ja nzm da li tak covek ima neki uspeh u karijeri?

sinisa

pre 14 godina

nasli su se dva prava covjeka za diskusiju,zajedno ne umiju dvije prosto-prosirene recenice sastavit.burzo jedini igrac(sportista)koji preskace utakmice zbog bolova u zeludcu i filipovic kojem kao i santracu ekipu sastavlja dejo savicevic,uzas!

Djordje

pre 14 godina

Igor Burzanović,nevaspitan,iskompleksiran,primitivan,sa osnovnom skolom.....da prica o Filipovicu i Crnoj Gori....tuzno....ulizuje se srbima...pih.....

milosrs

pre 14 godina

ovaj clanak je zalosno napisan ,ni zarezi nisu stavljeni na sva mjesta gdje su potrebni.neke recenice sam citao po nekoliko puta da shvatim ko sta govori..stvarno zalosno!

Durmitorac

pre 14 godina

E alo, Burzo je samo rekao istinu, jer Crna Gora (kao drzava) ali nikad to nece biti, nema reprezentaciju, uostalom nije ni Mirko Vucinic neki igrac, da je dobar ne bi bio rezerva u Romi (i to Menezu), Htjeli su odvojenu drzavu dobili su je, i sad nam Plav ima prvoligski status, SRAMOTA, jer Filipovicu, Savicevicu, ne bi bilo krivo da su ih poredili sa Albanijom ili Hrvatskom ali njih Srbija boli... Jer CG je ipak samo pokrajina Srbije, a nikad nece biti republika ili mozda drzava....:!!!
BURZO MARADONA!!!

refleks

pre 14 godina

zasto ne pustate sve komentare???je li treba prvo da hvalimo vasu repku,da bi vi pustili komentar???svaka cast vasoj reprezentaciji,ali ovo se tice nas,i ovog maloumnog burzanovica...postavite neki uslov,sta da uradimo da bi pustili komentar...

ladoje@gmail.com

pre 14 godina

Burzo bi da igra za Srbiju!? xa xa xa pa njima ne bi ni ni u tim za Univerzijadu upao. Svaki iole upućeniji podgoričanin zna o čemu se radi i treba da ga je sramota. Molim vas pogledajte a ne čitajte da bi ste shvatili o kakvom se 'intelektualcu' radi! On ne zaslužuje zbog svog zalaganja da igra ni za zvezdu a kamoli za repku!

Lars

pre 14 godina

Burzanovic je razocaran svojom igrackom karijerom i pokusava preko medija da "objasni"javnosti da on "veliki,genijalni" igrac nije jednostavno shvacen od drugih koji nisu u stanju da prate njegove"intelektualne "sposobnosti.Po njemu su svi krivi za njegov zastoj u razvoju.Neverovatno prepotentan bez minimum samokriticnosti.Umisljeni decko koji nije uspeo i trazi alibi u greskama trenera,slabim igracima koji nisu u stanju da prate njegove zamisli na terenu.Citajuci njegov monolog za trenutak sam pomislio da Maradona prica.Toliko je pun sebe ...za ne poverovati.Zasto ne kaze da je kao igrac prilicno len,slabog radijusa kretanja,slabe igre u defanzivi,malodusnosti,labilnih nerava.Mislim da je Zvezda napravila pogresan potez ponovnim dovodjenjem.Momak ocigledon nije ukapirao u kom grmu lezi zec.Pozdrav

Mandrak

pre 14 godina

Ja mislim da ste vi promasili smisao njegove izjave. Ja kapiram da je Burza postigao sta je hteo. A to je, da ga ne zovu u reprezentaciju... mora da se cima, da trchi, da se znoji. Muka mu vise da izmislja 'povrede' (podseca me na savicevica malkice) ili da se pravda novinarima zasto se nije odazvao na poziv selektora.
Ovako, uvredis selektora, on te ne zove vise i nema sta da brines. Umesto da se trosis na terenu, sedis u kaficu, cirkas ladno pivce i gledas fudbal na tv-u. :)

Tor

pre 14 godina

Sad kad se ispljuvao po nasoj reprezentaciji mozda te budu vise voljeli Srbi (posto vidim da neki likuju). Ja u zivotu nijesam procitao odvratniju izjavu. Treba da se stidi dok je ziv. Ne da ne zasluzuje poziv u reprezentaciju no ne zasluzuje ni vodonosa da bude.Iskompleksirani tip koji u zvezdu igra svaku petu utakmicu nesto misli... Uzas!

grobaR

pre 14 godina

@grobar

prijatelju prochitaj prvo vijest pa komentarishi.....
on je rekao da cg nema reprezentaciju,i da se filipovic nishta ne pita,i to mu je filipovic zamjerio,a ne zbog poredjenja sa srpskom repkom.i pored toga shto je igor apsolutno u pravu za sve shto je rekao,izuzetno neinteligentan potez,mada od njega bolje nisam ni ochekivao.a realno,i nema neki kvalitet,a ni zalaganje za razliku od mirka,stevana i simona koji su 10 puta vece zvijezde,a isto toliko puta se vishe zalazu od "burze maradone"

gogo

pre 14 godina

E alo, Burzo je samo rekao istinu, jer Crna Gora (kao drzava) ali nikad to nece biti, nema reprezentaciju, uostalom nije ni Mirko Vucinic neki igrac, da je dobar ne bi bio rezerva u Romi (i to Menezu), Htjeli su odvojenu drzavu dobili su je, i sad nam Plav ima prvoligski status, SRAMOTA, jer Filipovicu, Savicevicu, ne bi bilo krivo da su ih poredili sa Albanijom ili Hrvatskom ali njih Srbija boli... Jer CG je ipak samo pokrajina Srbije, a nikad nece biti republika ili mozda drzava....:!!!
BURZO MARADONA!!!
(Durmitorac, 5. jul 2009 02:29)

VUCINIC REZERVA U ROMI....hahahahaha
BLAGO TEBI BRACKI...DA MI JE TVOJ MOZAK DA POCINEM...

KAT

pre 14 godina

Burzo je kralj ...a Filipovic je nikakav trener,nema autoriteta nad vucinicem-pa on igra u reprezentaciji kao da je sam ...pogledajte go Burzov na Kipru,sve ce biti jasno....

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Filipovic: 'Mi smo prava selekcija. Imamo karakter, imamo srce.'

Samo ne znate nikoga da pobedite... Za razliku od Srba koji su daleko, daleko ispred vas! Ma koliko to bolelo, i daleko ispred svih u bivsoj Jugoslaviji, ma koliko i to bolelo! Burzanovic zna vrlo dobro sta prica. I hvalim te Boze, da su otisli, ovo me podseca na vremena zajednicke drzave kada su nam pametnjakovici iz Podgorice upropastili jednu darovitu generaciju, koja je samo klupski mogla dokazati svetsku klasu, a reprezentativno... Burza je sve rekao! Svaka mu cast.

Komentar 34. je za naucnu ekspertizu. Ne znam da li da se smejem ili da placem kad vidim koliko neki ljudi ne mogu izaci s nekim stvarima na kraj. Tuzno...

crazy north

pre 14 godina

Komentar br. 37 mi nismo nikad izgubili od jermenije nego smo odigrali 0-0 a od Azeirbejdzana smo samo izgubili kada smo igrali sa vama tj kad je Dejan Savicevic bio selektor.

veerghoen

pre 14 godina

A kada cu ja od vas Crnogoraca cuti neku samokriticnost? kad cete priznati nekad da nesto ne valja?nego,ne,vi ste najbolji,najjaci,najpametniji,najevropljani,najsnazniji...zato vam i nista ne polazi za rukom..tek tada,kada budete samokriticni kao mi Srbi onda cete uspeti...Bravo Burzo Srbine!!

djuradj

pre 14 godina

al se ovaj durmitorac nalupao gluposti, majko mila...nijednu tacnu informaciju nije dao u komentaru..Vucinic nije klasan igrac???Crna Gora nije drzava??kad ti tako kazes moracemo da ti vjerujemo nema sto

gardash

pre 14 godina

Burzanovic je potpuno u pravu i apsolutno ga podrzavam.Istina je da Filipovic ne sastavlja tim vec neki malo jaci,a svi znaju ko je to.

Stefan

pre 14 godina

sta je utripovo ovaj covek????Da ista vrijedi nebi igro u CZ koja je pred raspadom.....Covek uporedjuje Crnu Goru sa Srbijom koja ima 10 puta vise stanovnika......SMIJESNO

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Burzo, vjerovatno cu baciti onaj tvoj dres, koji sam skoro pa uramio. Himna i zastava nam nisu politicki proizvod, vec politicka opozicija to pokusava da ubijedi tebe i ostale koji "pate". Izrael jos ima molsku himnu, koja tacno oslikava njihovu istoriju. Nasa oslikava gordost. Reprezentacija. Hvala Filetu, pa te nema u njoj. Svi su te gotivili, zeljeli ti da zaigras kako treba, ali ti htio nesto preko veze, pa sad te iste prozivas. Sad je Kipar ispred nas, ali na kraju kvalifikacija cemo biti 3. u grupi i mozda u Irskoj igrati za 2. mjesto. Uzmes malo digitron, ako vec ne mozes u glavi da saberes 12 bodova... Racimo da je jedna Bosna (trenutno najjaca od ex-yu) u svom prvom mandatu dozivljavala bruke. A mi smo, i pored personalnih problema, izgubili samo od svjetskog prvaka!

Stefannnnn

pre 14 godina

Burzanoviću,sramoto CRNOGORSKOG sporta,sramoto Podgorice!!!Iz postojećih komentara vidim da većina nijesu shvatili Filipovićev odgovor burzanoviću ili ga vjerovatno nijesu ni pročitali nego im je jedino važno da napišu "burzo Srbine".Svaka čast reprezentaciji Srbije na uspjesima u ovim kvalifikacijama ali mi smo usvojim prvim kvalifikacijama izgubili samo od Italije i nijesmo dopustili da se brukamo gubeći od Azerbejdzana,Jermenije.....

NIKOLA VUCINIC

pre 14 godina

Terazijski Crnogorac Filipovic objasnjava coveku rodjenom u Crnoj Gori Burzanovicu sto je on Terazijski Crnogorci su seme razdora izmedju Srbije i Crne Gore a ne narod u Crnoj Gori

viLLa

pre 14 godina

Durmitorac ubij se...Jao kakvu si ti glupost izvalio..Vucinic rezerva Menezu hahahahaha.Pa za Vucicica je real slao ponudu...Ferguson ga oce u timu..Zalosno...

Gago

pre 14 godina

Uredu Burzo govori o problemima iznosi svoje misljenje, ima pravo. Prije svega to nije mudar potez posto mu je karijera u pitanju... BURZO, da bi kritikovao treba ti argument, ne trcis brate, ne trudis se, utipovao da je MARADONA, sa 22 godine. Istina da je IVICA OSIM za Burza rekao da je najveci talenat u EX-YU poslije Deja Savicevica i Pedje Mijatovica. Ali covjek jednostavno ne radi, umislio da je genije. Ti druze moras da shvatis da su Vucina, Simon i Jovetic vanserijski igraci koji mogu da igraju u svakoj reprezentaciji. Nije ti lijepo to sto blatis repku, a jos manje sto blatis CG a bio si idol mladima u CG.

Treba ti jos mnogo da pretrcis da bi bilo nesto od tebe...

Respekt za reprezentaciju SRBIJE, kod vas postoji svijest da treba da se mijenjaju stvari koje nisu dobre. POHVALE....

Eviva?

pre 14 godina

4.Kipar 5
5.CRNA GORA 4
6.Gruzija 3
Vi ste najbolji ! Ej alo kipar ispred njih.
(sloba, 4. jul 2009 15:27)

Pa sta hoces,kipar je veca zemlja i ima vise stanovnika. Dobro je sto je CG ispred Gruzije,koja je takodje veca i mocnija zemlja.

Realno CG u fudbalu ce biti uvek na nivou malte,lihenstajna,luksemburga,andore,farskih ostrva,monaka,san marina itd. Zemlje priblizne vecine i vaznosti CG.

I jos u tim zemljama svi navijaju za reprezentaciju,a kod nas u CG 35 posto gradjana navija za Srbiju

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

Pa naravno, Burza je i u CZV pokazao svoje radne manire, da su bolji ne bi bio vracen u Buducnost. A tako pricati o svojoj zemlji je sramota. I ne treba da igra u timu ciji dres nose Simon Vuckevic, Branko Boskovic, Jovetic i Vucinic...

Djordje

pre 14 godina

Igor Burzanović,nevaspitan,iskompleksiran,primitivan,sa osnovnom skolom.....da prica o Filipovicu i Crnoj Gori....tuzno....ulizuje se srbima...pih.....

Lars

pre 14 godina

Burzanovic je razocaran svojom igrackom karijerom i pokusava preko medija da "objasni"javnosti da on "veliki,genijalni" igrac nije jednostavno shvacen od drugih koji nisu u stanju da prate njegove"intelektualne "sposobnosti.Po njemu su svi krivi za njegov zastoj u razvoju.Neverovatno prepotentan bez minimum samokriticnosti.Umisljeni decko koji nije uspeo i trazi alibi u greskama trenera,slabim igracima koji nisu u stanju da prate njegove zamisli na terenu.Citajuci njegov monolog za trenutak sam pomislio da Maradona prica.Toliko je pun sebe ...za ne poverovati.Zasto ne kaze da je kao igrac prilicno len,slabog radijusa kretanja,slabe igre u defanzivi,malodusnosti,labilnih nerava.Mislim da je Zvezda napravila pogresan potez ponovnim dovodjenjem.Momak ocigledon nije ukapirao u kom grmu lezi zec.Pozdrav

ladoje@gmail.com

pre 14 godina

Burzo bi da igra za Srbiju!? xa xa xa pa njima ne bi ni ni u tim za Univerzijadu upao. Svaki iole upućeniji podgoričanin zna o čemu se radi i treba da ga je sramota. Molim vas pogledajte a ne čitajte da bi ste shvatili o kakvom se 'intelektualcu' radi! On ne zaslužuje zbog svog zalaganja da igra ni za zvezdu a kamoli za repku!

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Burzo, vjerovatno cu baciti onaj tvoj dres, koji sam skoro pa uramio. Himna i zastava nam nisu politicki proizvod, vec politicka opozicija to pokusava da ubijedi tebe i ostale koji "pate". Izrael jos ima molsku himnu, koja tacno oslikava njihovu istoriju. Nasa oslikava gordost. Reprezentacija. Hvala Filetu, pa te nema u njoj. Svi su te gotivili, zeljeli ti da zaigras kako treba, ali ti htio nesto preko veze, pa sad te iste prozivas. Sad je Kipar ispred nas, ali na kraju kvalifikacija cemo biti 3. u grupi i mozda u Irskoj igrati za 2. mjesto. Uzmes malo digitron, ako vec ne mozes u glavi da saberes 12 bodova... Racimo da je jedna Bosna (trenutno najjaca od ex-yu) u svom prvom mandatu dozivljavala bruke. A mi smo, i pored personalnih problema, izgubili samo od svjetskog prvaka!

Tor

pre 14 godina

Sad kad se ispljuvao po nasoj reprezentaciji mozda te budu vise voljeli Srbi (posto vidim da neki likuju). Ja u zivotu nijesam procitao odvratniju izjavu. Treba da se stidi dok je ziv. Ne da ne zasluzuje poziv u reprezentaciju no ne zasluzuje ni vodonosa da bude.Iskompleksirani tip koji u zvezdu igra svaku petu utakmicu nesto misli... Uzas!

sloba

pre 14 godina

Pa samo ti znas kako e izgledati reprezentacija posle "Privatnog poziva".A da zaboravio sam i ovo:
Tabela:
1.Italija 14
2.Irska 13
3.Bugarska 8
4.Kipar 5
5.CRNA GORA 4
6.Gruzija 3
Vi ste najbolji ! Ej alo kipar ispred njih.

Don Knele

pre 14 godina

Slobo ja sam iz CG i u pravu si,tj Burzo je legenda i sve je u pravu,covjek samo iskreno prica,bilo bi mi drago da igra za Srbiju ali jbg vec je ovamo odigrao nekolike utakmice...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ma kakav bre Filipović!Nisam ga gotivio ni kad je Zvezdu vodio,a sa obzirom kako se pokazao na metu selektora,ne verujem da će ostati sledeći ciklus,a tada upada Burza-Maradona i pokazuje koliko je pogrešio čika File

Dekicar

pre 14 godina

Ovako je bilo i kod nas do dolaska Antica. Ako kazes nesto sto "ne treba" - bices sklonjen na ovaj ili onaj nacin.
Podrska Igoru Burzanovicu.

refleks

pre 14 godina

zasto ne pustate sve komentare???je li treba prvo da hvalimo vasu repku,da bi vi pustili komentar???svaka cast vasoj reprezentaciji,ali ovo se tice nas,i ovog maloumnog burzanovica...postavite neki uslov,sta da uradimo da bi pustili komentar...

milosrs

pre 14 godina

ovaj clanak je zalosno napisan ,ni zarezi nisu stavljeni na sva mjesta gdje su potrebni.neke recenice sam citao po nekoliko puta da shvatim ko sta govori..stvarno zalosno!

grobar

pre 14 godina

BURZO SRBINE,BURZO SRBINE OLEEE,OLEEEEEE!!! E i ako si mu rekao!!!! koju velicinu doticni izigrava? Sta je njemu ponizenje sto mu je Burzanovic rekao da se ugledaju na srbiju??? Da li je lose mozda sto se decko divi Srpskoj reprezentaciji,nasim rezultatima,igri,Anticu? To vas boli gospodine Filipovicu? Zna on zasto je to rekaojer je kod nas prvi put posle mozda i 15 godina da je selektor BOG,da on i samo on odlucuje,da se postuje i da u njega svi fudbaleri i cela nacija gledaju kao u Boga,dok mu verujem da kod vas to nije slucaj,kod vas je sve politika,zaboravili ste braco i ko ste i sta ste,zasto bi onda u fudbalu bilo drugacuje? Svaka cast za Burzanovica,za ovo je trebalo imati sto ni jedan nas fudbaler nije imao kada je nas fudbal bio u haosu!! Jesam grobar i to veliki,ali ovom decku,kapa dole!!! Bili mi grobari ili delije,ovakvu izjavu treba da postujemo isto kao sto je javno rekao da je povratak u Crnogorsku ligu za njega KORAK UNAZAD!!!!! Svaka cast IGORE BURZANOVICU!!!!!!

Durmitorac

pre 14 godina

E alo, Burzo je samo rekao istinu, jer Crna Gora (kao drzava) ali nikad to nece biti, nema reprezentaciju, uostalom nije ni Mirko Vucinic neki igrac, da je dobar ne bi bio rezerva u Romi (i to Menezu), Htjeli su odvojenu drzavu dobili su je, i sad nam Plav ima prvoligski status, SRAMOTA, jer Filipovicu, Savicevicu, ne bi bilo krivo da su ih poredili sa Albanijom ili Hrvatskom ali njih Srbija boli... Jer CG je ipak samo pokrajina Srbije, a nikad nece biti republika ili mozda drzava....:!!!
BURZO MARADONA!!!

grobaR

pre 14 godina

@grobar

prijatelju prochitaj prvo vijest pa komentarishi.....
on je rekao da cg nema reprezentaciju,i da se filipovic nishta ne pita,i to mu je filipovic zamjerio,a ne zbog poredjenja sa srpskom repkom.i pored toga shto je igor apsolutno u pravu za sve shto je rekao,izuzetno neinteligentan potez,mada od njega bolje nisam ni ochekivao.a realno,i nema neki kvalitet,a ni zalaganje za razliku od mirka,stevana i simona koji su 10 puta vece zvijezde,a isto toliko puta se vishe zalazu od "burze maradone"

sinisa

pre 14 godina

nasli su se dva prava covjeka za diskusiju,zajedno ne umiju dvije prosto-prosirene recenice sastavit.burzo jedini igrac(sportista)koji preskace utakmice zbog bolova u zeludcu i filipovic kojem kao i santracu ekipu sastavlja dejo savicevic,uzas!

KAT

pre 14 godina

Burzo je kralj ...a Filipovic je nikakav trener,nema autoriteta nad vucinicem-pa on igra u reprezentaciji kao da je sam ...pogledajte go Burzov na Kipru,sve ce biti jasno....

crazy north

pre 14 godina

Burzanovic je posle Mirka Vucinica najbolji igrac u CG prema tome mislim da Filipovic gresi jer nije sposoban da bude selektor ni Malte a kamoli Crne Gore koja ima par kvalitetnih igraca

Lazar

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem ovog filipovica.Umislio se covek sad je neki trener pa pogledajte gde je crna gora, pa kipar je ispred njih i smeta mu sto covek lepo kaze da treba da se ugledaju na nasu reprezentaciju koja je ispred Francuske.On nicim nije uvredio crnu goru samo je uvideo gde je njihov fudbal u odnosu na nas...Stvarno sramota Filipovicu treba dati otkaz..

Stefannnnn

pre 14 godina

Burzanoviću,sramoto CRNOGORSKOG sporta,sramoto Podgorice!!!Iz postojećih komentara vidim da većina nijesu shvatili Filipovićev odgovor burzanoviću ili ga vjerovatno nijesu ni pročitali nego im je jedino važno da napišu "burzo Srbine".Svaka čast reprezentaciji Srbije na uspjesima u ovim kvalifikacijama ali mi smo usvojim prvim kvalifikacijama izgubili samo od Italije i nijesmo dopustili da se brukamo gubeći od Azerbejdzana,Jermenije.....

gogo

pre 14 godina

E alo, Burzo je samo rekao istinu, jer Crna Gora (kao drzava) ali nikad to nece biti, nema reprezentaciju, uostalom nije ni Mirko Vucinic neki igrac, da je dobar ne bi bio rezerva u Romi (i to Menezu), Htjeli su odvojenu drzavu dobili su je, i sad nam Plav ima prvoligski status, SRAMOTA, jer Filipovicu, Savicevicu, ne bi bilo krivo da su ih poredili sa Albanijom ili Hrvatskom ali njih Srbija boli... Jer CG je ipak samo pokrajina Srbije, a nikad nece biti republika ili mozda drzava....:!!!
BURZO MARADONA!!!
(Durmitorac, 5. jul 2009 02:29)

VUCINIC REZERVA U ROMI....hahahahaha
BLAGO TEBI BRACKI...DA MI JE TVOJ MOZAK DA POCINEM...

veerghoen

pre 14 godina

A kada cu ja od vas Crnogoraca cuti neku samokriticnost? kad cete priznati nekad da nesto ne valja?nego,ne,vi ste najbolji,najjaci,najpametniji,najevropljani,najsnazniji...zato vam i nista ne polazi za rukom..tek tada,kada budete samokriticni kao mi Srbi onda cete uspeti...Bravo Burzo Srbine!!

Stefan

pre 14 godina

sta je utripovo ovaj covek????Da ista vrijedi nebi igro u CZ koja je pred raspadom.....Covek uporedjuje Crnu Goru sa Srbijom koja ima 10 puta vise stanovnika......SMIJESNO

belgrade_boy

pre 14 godina

Svima je jasni ko se pita za sastav reprezentacije CG...Inace Filipovic se mnogo puta pokazao kakav je trener...Ja nzm da li tak covek ima neki uspeh u karijeri?

djuradj

pre 14 godina

al se ovaj durmitorac nalupao gluposti, majko mila...nijednu tacnu informaciju nije dao u komentaru..Vucinic nije klasan igrac???Crna Gora nije drzava??kad ti tako kazes moracemo da ti vjerujemo nema sto

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Filipovic: 'Mi smo prava selekcija. Imamo karakter, imamo srce.'

Samo ne znate nikoga da pobedite... Za razliku od Srba koji su daleko, daleko ispred vas! Ma koliko to bolelo, i daleko ispred svih u bivsoj Jugoslaviji, ma koliko i to bolelo! Burzanovic zna vrlo dobro sta prica. I hvalim te Boze, da su otisli, ovo me podseca na vremena zajednicke drzave kada su nam pametnjakovici iz Podgorice upropastili jednu darovitu generaciju, koja je samo klupski mogla dokazati svetsku klasu, a reprezentativno... Burza je sve rekao! Svaka mu cast.

Komentar 34. je za naucnu ekspertizu. Ne znam da li da se smejem ili da placem kad vidim koliko neki ljudi ne mogu izaci s nekim stvarima na kraj. Tuzno...

Mandrak

pre 14 godina

Ja mislim da ste vi promasili smisao njegove izjave. Ja kapiram da je Burza postigao sta je hteo. A to je, da ga ne zovu u reprezentaciju... mora da se cima, da trchi, da se znoji. Muka mu vise da izmislja 'povrede' (podseca me na savicevica malkice) ili da se pravda novinarima zasto se nije odazvao na poziv selektora.
Ovako, uvredis selektora, on te ne zove vise i nema sta da brines. Umesto da se trosis na terenu, sedis u kaficu, cirkas ladno pivce i gledas fudbal na tv-u. :)

crazy north

pre 14 godina

Komentar br. 37 mi nismo nikad izgubili od jermenije nego smo odigrali 0-0 a od Azeirbejdzana smo samo izgubili kada smo igrali sa vama tj kad je Dejan Savicevic bio selektor.

gardash

pre 14 godina

Burzanovic je potpuno u pravu i apsolutno ga podrzavam.Istina je da Filipovic ne sastavlja tim vec neki malo jaci,a svi znaju ko je to.

Gago

pre 14 godina

Uredu Burzo govori o problemima iznosi svoje misljenje, ima pravo. Prije svega to nije mudar potez posto mu je karijera u pitanju... BURZO, da bi kritikovao treba ti argument, ne trcis brate, ne trudis se, utipovao da je MARADONA, sa 22 godine. Istina da je IVICA OSIM za Burza rekao da je najveci talenat u EX-YU poslije Deja Savicevica i Pedje Mijatovica. Ali covjek jednostavno ne radi, umislio da je genije. Ti druze moras da shvatis da su Vucina, Simon i Jovetic vanserijski igraci koji mogu da igraju u svakoj reprezentaciji. Nije ti lijepo to sto blatis repku, a jos manje sto blatis CG a bio si idol mladima u CG.

Treba ti jos mnogo da pretrcis da bi bilo nesto od tebe...

Respekt za reprezentaciju SRBIJE, kod vas postoji svijest da treba da se mijenjaju stvari koje nisu dobre. POHVALE....

Eviva?

pre 14 godina

4.Kipar 5
5.CRNA GORA 4
6.Gruzija 3
Vi ste najbolji ! Ej alo kipar ispred njih.
(sloba, 4. jul 2009 15:27)

Pa sta hoces,kipar je veca zemlja i ima vise stanovnika. Dobro je sto je CG ispred Gruzije,koja je takodje veca i mocnija zemlja.

Realno CG u fudbalu ce biti uvek na nivou malte,lihenstajna,luksemburga,andore,farskih ostrva,monaka,san marina itd. Zemlje priblizne vecine i vaznosti CG.

I jos u tim zemljama svi navijaju za reprezentaciju,a kod nas u CG 35 posto gradjana navija za Srbiju

viLLa

pre 14 godina

Durmitorac ubij se...Jao kakvu si ti glupost izvalio..Vucinic rezerva Menezu hahahahaha.Pa za Vucicica je real slao ponudu...Ferguson ga oce u timu..Zalosno...

NIKOLA VUCINIC

pre 14 godina

Terazijski Crnogorac Filipovic objasnjava coveku rodjenom u Crnoj Gori Burzanovicu sto je on Terazijski Crnogorci su seme razdora izmedju Srbije i Crne Gore a ne narod u Crnoj Gori