Fudbal 116

Petak, 03.07.2009.

19:12

Remi Zvezde i Đorče Petrova

Fudbaleri Crvene zvezde i makedonskog prvaka Đorče Petrova igrali su nerešeno, 1:1, na prijateljskoj utakmici odigranoj na Zlatiboru.

Remi Zvezde i Ðorèe Petrova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

glas razuma

pre 14 godina

heh ja koliko se secam PARTIZAN je izgubio od DJRCE PETROVA(1;2) na proslim pripremama!!!!!!
(DELIJE BERANjE, 4. jul 2009 11:57)
Ako se secas i Partizanovih pripremnih utakmica od prosle godine, onda smo stvarno postali za vas NOCNA MORA...
I mislim da si ovim tvojim "secanjem" vrlo dobro prikazao svima ovde na forumu ko od koga ima komplekse ......
A i secanje te ne sluzi bas najbolje , bilo je 0:0 , mozda si sanjao 1:2 ????

za vecnu slavu za pobedu

pre 14 godina

kada pizon shvati da se igraci dele ne na mlade i stare , ne na domace i strane , nego na one koji mogu da igraju za zvezdu i koji ne mogu. sta mene briga sto je bogdanovic mlad i sto je ponikao u zvezdi kada nema pojma. ima takvih jos. ja hocu pobede i titule a dali igraju mladi ili stari,crni ili beli igraci to me bas briga.abu u tim lekic na klupu.

Mio

pre 14 godina

Mislim da je ovo prejak protivnik za Zvezdu, ipak su oni prvaci svoje zemlje.
(Mio, 2. jul 2009 18:09)

Ja lepo rekoh, ali oni neće da slušaju!

dulllllllle

pre 14 godina

komentar br.40
Vidi se sine da si grobar iz aviona...
(navijac, 3. jul 2009 20:35)


Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!
(nastavnik, 3. jul 2009 21:55)


KRALJU!!!

zoran-rs

pre 14 godina

ja navijam za Zvezdu al dabogda ista bude od nje . Pizon n ije nikakav trener niti je Lukic ikakav mozak . Ova dve brazilca su jaka cim su igrali u Zeti . Tesko ce Zvezda ove godine biti i treca . Dok se Zvezda ne privatizuje nema od nje nista . Volio bih da gresim al ???

Grobarčina sa Cetinja

pre 14 godina

Dobro je ...izvukla je remi u zadnji čas sa prvakom jedne države...ipak je cz trećeplasirana u srpskoj ligi...svaka čast neka nastavi tako...namjerio se junak na junaka.............................:))))))

njarealniji i naj ZVEZDAS

pre 14 godina

Kao prvo:svim "drugovima" necu ime da im pomenem!Sa Djorce Petrov-im ste i vi pre pola godine igrali prijateljsku,i bilo 0:0,imali ste 2-3 poluprilike protiv iste ekipe! Prvo poluvreme ZVEZVDA solidna,Lekic mora da realizuje,Burzo i perovic su ok,u Obrica verujem,Blazic je ok(mada ga mnogi pluju,nikada nije dobio pravu sansu,uvek igra pod pritiskom pa i na prpremama,A IMA KVALITETA)Lazetic standard,mali LAZOVIC EXTRA,ISAH IGRACINA(Nikolic da ga menja,za Kovacevica neznam a trbalo da je ok(bio u OLIMPIAKOS,NINKOV (mada ga mnogi prozivaju EXTRA,zamena Cvetkovic ako potpise)o Ignjatovicu neznam(mora jos jedan levi bek,ovaj i da je ko NINETA nemoze sam da izdrazi celu sezonu),Tutora i Djordjevic ok,mada nisu pravi "komandanti" znaci fali jedan takav!Vranjes i Savic ok,ali su jos neiskusni ali ponavljam OK su oboje!Stameni ok(kiks mora i njemu da se dogodi,zamena Pavlovic ok)neznam zasto nije igrao ABU?Kadu mislim da moze da iznenadi skroz pozitivno,Savia neznam i Jevtica takodje! Bogdanovic AUUUUUUT.MOj sunardonjak Tricko moze da ga pridruzuje! a Parker ako se vrati extra ako ne ok pa nije on PELE!I za kraj o PIZONU:verujem mu! VELIKI POZDRAV ZA SVE MOJE DELIJE!DUSMANI HOCE DA NAS UNISTE I DA TE PRODAJU,ALI IM NECE POCI ZA RUKOM JER ONI NE ZNAJU,HEJ NA SEVERU SVI TVOJI SINOVI ZVEZDO BEZ TEBE >>>>NEMOGU ZIVETI

Use i u svoje KLJUSE, sinak!

pre 14 godina

ko je taj Djordje Petrov?!Zar je to club,ja mislio neki lik...
(jasta, 3. jul 2009 19:33)

Partizan, to je valjda isto neki lik?

ispravka

pre 14 godina

Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!
(nastavnik, 3. jul 2009 21:55)
Lektore, rec sine u gornjoj recenici se izdvaja zarezom :)

Armakedon

pre 14 godina

Ovako dragi moi zamislite da nije bilo naklonost sudije pritisak igraca i strucni stab,gruba igra i tenzije kakav bi tada bio ishod pa morala je makedonija da pusti jedan gol da ne bi bili veci incidenti...pozzdrav iz prelepe makedonije...

bimbac

pre 14 godina

ljudi Parker se najverovatnije vraca u Zvezdu ako je istina ono sto sam video na nekoliko sajtova...evo jednog:

http://www.national-football-teams.com/v2/player.php?id=23514

colibri

pre 14 godina

Aman ljudi,strucnjaci,selektori i ostali,da li vi shvatate,ili ako ne shvatate barem znate da citate,zvezda je dovela 11 novih igraca od cega 5-6 iz omladinskog pogona,iza sebe imaju 10-ak treninga i dve utakmice,i vi pricate kako lose igraju, nisu uigrani, nema pasa,ili sta vec. Pa oni se poznaju tek 10 dana,ne znaju ni imena jedni drugima,a ne gde ce ko da se postavi na terenu.Vi ste razocarani?Pa sedite kuci pa se razocaravajte do mile volje.Tako ste bili razocarani i sa Slobom, Titom, Djindjicem, sada sa Tadicem, Dzajom, Piksijem, Toplicom, Dn Tanom, sada sa Lukicem i Pizonom, pa jeste li nekada u zivotu bili zadovoljni sa bilo cime,Lukic je tu mesec dana,a ovo je vec "pocetak njegovog kraja". Nijedan igrac ne valja, ne treba im dati ni dinara, ni da jedu, nista im ne treba dati!!!Alo, koliko vas je igralo fudbal, ali na pravom terenu, pred 10.000 nepoznatih ljudi, posle deset dana zajednickog treninga? Zvezda ce biti opet treca!!! Idi! I sta onda? Ugasice se?Ajde bre pustite ih da igraju, da se dokazu,pa ih pljujte na kraju sezone,ako zasluze! Ali,sta cemo ako ne zasluze? Da li ce neko vas sakrivene iza raznoraznih simpaticnih nadimaka da pljuje? Nece gospodo, vi cete samo da promeni tenadimak u jos simpaticniji i da prozivate grobare, a hvalite upravu, znao sam, rekao sam, a svej moj do mojega. Ajde lepo kuci u fotelje,nadimke preko glave da vas niko ne prepozna, i kuckajte,stadion ostavite onima koji tamo idu zato sto vole zvezdu,a vi u vase rupe,i to brzo!
(da i komsiji krava bude ziva i zdrava i velika ko civava)

MilanForza

pre 14 godina

Rezultati u pripremnom periodu me uopste ne zanimaju. Kao sto nista ne bih rekao i da Zvezda dobije Juventus npr, pa cak i da izgubi od ovih Makedonaca... tek dve nedelje priprema, tek druga utakmica, novi tim, mladi igraci... bitnije mi je da sam mogao da gledam da vidim kakvu smo igru imali i ko tu sta zna i ume.
A rezultati na pripremama nisu nikakvo posebno merilo kvaliteta tima. Bitno je da napadaci daju golove (sto je za sada dobro - Perovic), da sredina vodi igru, a da odbrana ne prima ili prima sto manje golova, a ne da bude kao prosle sezone kada je Milijas i vodio igru i davao golove i izvodio penale, slobodnjake, kornere, aute... zasto? Pa jer nije imao ko drugi. Sada bi trebalo da bude.

MilanForza

pre 14 godina

Sad sam pregledao kratak snimak na sajtu.
Ako je ono sve sto s desilo onda ovako... Djorce-jedan udarac na gol i jedan gol i to posle kiksa golmana, los pas napred. A prva shansa za njih i izuzetan potez tutorica, prosto neverovatno. I to je sve.
Sto se tice Zvezde... 7, 8 suteva ka golu 3 u okvir, jedna precka (misli da je bio lekic)... Lekic dve 100% sanse, Burza nekoliko dobrih proigravanja i jedan pokusaj glavom iskosa sa oko 5-6 metar, napadi su uglavnom isli preko desne strane, preko Laza i Ninkova. Reakcija Perovica za gol, izuzetna, ulaz u prazno, sut iz prve sa oko 16-17m, vrlo lep gol.
I neka deca su sve vreme bodrila nekog Makija. :)) Ajde Maki,ajde Maki. :))

the_Grobar

pre 14 godina

Komentar na remi Partizana i Dorce Petrova


ovaj partizan je stvarno propao,pa oni vise ne mogu pobijedit i jednog covjeka na terenu hahahahahahahahah.ma di ce oni sa zvezdom,zvezda je za te indijance institucija.
(d, 12. februar 2009 19:50)

Kao vatreni delija zamolio bih sve zvezdine navijace da ne obracaju paznju na ovu vest jer zaista vise ne vredi polemizirati.ova vest je dovoljna da znamo koliko ce lako da nam bude 21og.pozdrav za sve Delije!!
(veerghoen, 12. februar 2009 19:48)

xaxaxa :) E a kao fora spremaju se Grobari za LS :) Popicete 3 komada na derbiju!
(Parker Bernard, 12. februar 2009 19:56)

Ma opušteno Topalovići. To vam Jokan uigrava odbranu da ne popijete petardu 21.
(Red-white world, 12. februar 2009 20:26)

Jel ovo najjaci tim gr(o)blja igrao nereseno sa nekim klubom za koje ime prvi put cujem i ako sam svake godine u makedoniji?!?! tuga brate... I vi posle nama prebacujte nesto a vi se brukate...(patlidzan bruka SRBIJE, 12. februar 2009 20:17)


Ima jos komentara,ali mislim da je ovo sasvim dovoljno :)

imamo komplexe

pre 14 godina

Vi što komentarišete igre Obrića,sačekajte malo... Dečko trenutno u najboljoj kondiciji ali će sve to doći na svoje mesto. Posebno za derbi kad vam pola ekipe pobaca na travu i napravi vas amaterima tipa "gde je ta lopta?". Videćete! :)
(Shadow, 3. jul 2009 21:49)

Aaaaaa ti mislis na ono sto vama Moreira radi svaki derbi!!!

kriticar pesnika javno vredja

pre 14 godina

Dajte ljudi,uozbiljite se.Pripremne utakmice ne znace nista.Ko prati fudbal iz sezone u sezonu zna da se najcesce desavalo da ekipe kada odigraju perfektno pripremne utakmice kiksnu i dozive kolaps kada je najbitnije,u takmicarskim mecevima,i obrnuto. Ako se dobro secam,partizan je imao jako lose rezultate u pripremama bas onih sezona kada je igrao zapazenu ulogu u evro kupovima,pod Vermezom u UEFA kupu,a cini mi se i pod Mateusom pred LS.
Objektivno,zvezda ima skromnu ekipu,ali pretpostavljam da ima potencijal,a i sam Pizon je rekao da ne ocekuje rezultate u ovoj sezoni.Vojvodina se dobro pojacava i ako zadrzi igrace iz prosle sezone,pogotovo Mrdju,Aleksica i Tadica,uz pojacanja,moze da udje u borbu za titulu. Kako sada stvari stoje,Partizan je najveci favorit za sledecu sezonu,ali sve zavisi i od ulaska u LS,jer ako se plasiraju u grupe,to ce automatski rezultirati slabijim igrama u prvenstvu. Naravno,puno zavisi i od toga koga ce da puste u zimskom prelaznom roku,Gavrancicu istice ugovor,Diarra ce verovatno tada da ode,Obradovic mozda vec ovih dana,a najkasnije na zimu.

pera

pre 14 godina

@komentar br.59 (sasa)
Izvinite, a na kojoj ste Vi utakmici bili? Pogledajte video sa utakmice na zvaničnom sajtu Crvene zvezde. Ako to nisu šanse, onda ne znam šta su.

delija

pre 14 godina

Molim vas da pre nego bilo sta komentarisete pogledate ovaj video:http://www.crvenazvezdafk.com/remi-sa-djordje-petrov-1985-c5-video.htm

Nasa slabost je to sto protivnik jednom predje polovinu i odmah nam da gol i to greskom nasih odbrambenih igraca ili najcesce golmana!!!Nadam se da ce Pizon to da iskoriguje na vreme!!!Pozz

srdjan vukadinovic

pre 14 godina

ljudi pogledaj te na sajtu isecak sa sansama i golovima pa onda pricajte.oni su igrali sa 11 igraca a mi sa svim igracima.samo lekic je promasio 4 stopostotne sanse i po jednu burza i perovic.oni su iz kiksa golmana dali gol.razlika je u klasi zivi bili pa videli

SrbijaPartizan

pre 14 godina

Smorili ste sa komsinicom, sto niste objavili da je Sevojno isto odigralo prijateljsku utakmicu?Oni su igrali nereseno sa prvakom Bugarske Levskim iz Sofije 1:1!Pa valjda je veci uspeh sto nas drugoligas igra nereseno sa prvakom Bugarske nego nas "najtrofejniji" i "najsrBskiji" klub ne moze da dobije nekog Djordja iz Petrova!Sramota...

Apis

pre 14 godina

zvezdino dete vadi kestenje iz vatre, a vi forsirate opet neke KVAZI fudbalere, ocemo zvezdinu decu na teren.
ocete opet reprezentativce slati na pozajmice????
Adzicu ko saobracajni pandur si, prodao si se za crvenu!!!

bokiBGD

pre 14 godina

Molio bih navijace CZ da nepljuju tim koji je sastavljen pre 10 dana. To sto rade partizanovi nazovi simpatizeri to je njihov problem nemaju pametnija posla.Dajte momcima podrske i punu marakanu na svakoj domacoj utakmici tako se voli klub. A sto se tice utakmice cuo sam od coveka koji je prisustvovao da nije sve savrseno i normalno da je tako posle 10 dana priprema. Makdonci su sampioni makedonije verujem da nisu slabiji od partizana i vojvodine.Bilo je dosta sansi na utakmici i zvezdaje mogla do pobede ali mimo toga dajmo podrsku timu.. pozdrav delijama i iskulirajmo grobare..

MRKI

pre 14 godina

Sto se tice kompleksa: Zvezdini navijaci sve vrijeme se osvrcu na komentare mojih Grobara,glupo je pricati o pojavi komentara o tudjem taboru, jer se to desava na obje strane, tako da ne vidim zasto se pojedinci ljute, kad ne bismo zeljeli da vidimo komentare jedni drugih onda bismo komentarisali na nasim zvaničnim sajtovima, mislim da je ovako zanimljivije, zar ne?! Ko voli fudbal normalno je da prati sve timove, pa i da komentarise ako mu se prohtije, a meni se cini da se ljute oni koji gube
(draugentaler, 3. jul 2009 20:50)


u pravu si da malo treba komentarisati, ali vi kompleksasi ste ga stvarno preterali

pogrebnik from nis

pre 14 godina

I opet prvi komentar grobarski!? Kompleksi su neizlecivi!
(cigan, 3. jul 2009 20:58)


Ne razumes ti poentu,o kojim kompleksima ti pricas?Fora je u zezanju,kao sto i vi likujete kad imate razloga za to,e sad sto ih slabo imate u zadnje vreme,za to krivite Karadzica,sudije,Vujosevica,Danilovica,zao mi je....
Nema ljutis,prihvati zezanje,kapiras?

Shadow

pre 14 godina

Vi što komentarišete igre Obrića,sačekajte malo... Dečko trenutno u najboljoj kondiciji ali će sve to doći na svoje mesto. Posebno za derbi kad vam pola ekipe pobaca na travu i napravi vas amaterima tipa "gde je ta lopta?". Videćete! :)

mecok

pre 14 godina

Hm,mislim da samo vama u Srbiji jos nije jasno da ova sadasnja Zvezda ima samo ime one nekadasnje Zvezde koja je palila i gasila u bivsoj Yugi,danas sa nasih prostora jedino Partizan i Dinamo moze se reci da poseduju odredjeni kvalitet al ipak su i oni ispod proseka za takmicenja u evropi,svi ostali klubovi nisu vredni ni da se pomenu,na zalost to je realnost.

OWEN

pre 14 godina

pa dobro ljudi,da li ste vi normlani?citajuci vase komentare pomislim nekad da niste.nas klub duguje 30 miliona,jedva se spasava da ne bankrotira,skupio se tim pre 15 dana tim,10 novih igraca i vi ocekujete da dobijemo prijateljske po 3-0 glatko,da igra posle ovliko malo vremena bude tecna,da igramo fudbal lepsi od barselone i da u timu imamo igrace koji vrede milione???/budite svesni da ni posle 2 godine sa ovim timom necemo dobijati ovakve protivnike sa 3-0,da treba da se molimo da klub ne bankrotira i da se izvuce iz dugova.ako dobije koji derbi super i uzme mozda neki kup u naredne 4 godina dok se ne privatizuje,super.zvezda jeste institucija i vratice se da bude ono sto je nekad bila,najveci klub u jugo-istocnoj evropi ali samo ako svi budemo realni i pomognemo svom klubu uz dobro rukovodjenje u buducnosti od strane sposobnih ljudi.i pozdravaljam odluku da se ne igra sa juventus.iako navijam za njega posle zvezde.ali zar nam treba ponizenje na marakani kad se tek stvara novi tim,da se momcima ubije samopouzdanje koje verovatno i nije neko.i realno sad nam tamo nije mesto,u takvim mecevima...ali ako budemo realni kao sto su bili ljudi iz uprave pri donosenju ove odluke,pametni i finansijski stabilni u buducnosti evo nas za koju godinu sa juveom na zvanicnoj utakmici!
zato ne treba da se duvamo vise da smo nesto sto nismo vise i sto pre to shvatimo i postavimo stvari iz pocetka na svoje mesto pre cemo biti opet ono sto smo bili...najveci klub u jugo-istocnoj evropi!
za voljenu zvezdu i jak i iskren sever!

mare

pre 14 godina

grobari tisincina, molim lepo...
osim sto ste pre 6 meseci igrali sa istima 0 - 0 ... igrali ste sa prvim timom celu utakmicu, dok smo mi igrali kombinovano, tako da molim za racionalnost, ako ima mogucnosti...

inache mi bas izgleda lepo sve oko zvezde i jedva cekam 25. jul, ijoooo.... fudbal na "marakani"- neprocenjivo!!!

nastavnik

pre 14 godina

komentar br.40
Vidi se sine da si grobar iz aviona...
(navijac, 3. jul 2009 20:35)

Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!

daka

pre 14 godina

Dinamo zagreb- Rudar V. 1-2 , Sparta Prag- Olimpija Ljubljana 1-2 , partizan i zvezda su igrali nereseno sa Djorce P. ,to su samo prijatelske utakmice , pa uvijek su timovi iz makedonije,slovenije ,crne gore i td. ginuli kada igraju protiv vecih klubova pa makar i to bile prijateljske!!!!!

goxy

pre 14 godina

Ninkov i Burzanović su tek za nijansu korisniji od Blažića i Bogdanovića, jer imaju potencijal, bar Burzanović. Ninkov dobar trkač, taktički neobrazovan. CZ ima nadu samo ako ovi mladji igrači, tek dovedeni za koju godinu napreduju. I šta je više sa tim Tričkovskim, u Makedoniji su sekleli za njega, novi Pandev.

тута суперстар

pre 14 godina

свака част овом туторићу. мислим поштен момак, радан, честит - не сумњам. желим му све најбоље. само, боље да играмо у формацији 0-6-4 и да бацимо све карте на напад, него да изведено на терен одбрану предвођену ђорђем туторићем теријем. једноставно, бесмислено је.

sasa

pre 14 godina

gledao sam mec na zlatiboru,navijaci zvezde koji su dosli iz svih krajeva su razocarani igrom protiv nikakve ekipe iz makedonije.ljudi moji to je rasulo,kao da nikad loptu nisu sutnuli,bez sansi,ideja,snage.nadam se da je bio samo los dan,videcemo sa slovencima.toliko.

ima nade za srpski fudbal

pre 14 godina

FK Vojvodina dovodi kamerunske reprezentativce SONGA[kapiten repke,Liverpul,Vest Hem,Lens,Galata...] i Olembea[desni bek,28.god.,60 puta u repki,Lic,Wigan,Kejzerspor]...


ODLICNA STVAR ZA SRPSKI FUDBAL I LIGU...PARKER,ISAH,ABOU,CLEO,MOREIRA,DIARA,STOJKA,ADJURU,SONG,OLEMBE PLUS DOMACE ZVEZDE LJAIC,LAZOVIC,MILIC,ALEKCIC,IGNJOVSKI,SAVIC,KRSTAJIC,GAVRANCIC,BURZA MARADONA......


Makar mala nada je i to da je nasa liga daleko kvalitetnija od HNL

zvezda mi je sve

pre 14 godina

partizan je igrao sa istim timom 1:1 mislim prosle godine zato grobari psssst
25 titula
22 kupa
1 evropski sampion
1 svesski sampion
a vi grobari na ovo sta kazete kolko titula vi imate

draugentaler

pre 14 godina

Sto se tice kompleksa: Zvezdini navijaci sve vrijeme se osvrcu na komentare mojih Grobara,glupo je pricati o pojavi komentara o tudjem taboru, jer se to desava na obje strane, tako da ne vidim zasto se pojedinci ljute, kad ne bismo zeljeli da vidimo komentare jedni drugih onda bismo komentarisali na nasim zvaničnim sajtovima, mislim da je ovako zanimljivije, zar ne?! Ko voli fudbal normalno je da prati sve timove, pa i da komentarise ako mu se prohtije, a meni se cini da se ljute oni koji gube

Psihijatar

pre 14 godina

Ma,pripreme su tek pochele,kao i sklapanje tima...
Iskreno se nadam da sam ostavio komentar pre prvog kompleksasha,jer,vest je izashla pre 1 min...:):)
(ForeverSRB, 3. jul 2009 19:21)


Ne vredi, brate. Pa njihov život se svodi na praćenje nas 24/7, čak i kada smo u najgoroj buli od osnivanja! Neverovatno, ali istinito.

Sreten

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu i stadion sam napustio potpuno razocaran onim sto je Zvezda prikazala. Igra je bila vise nego tuzna i losa. Osim par prilika u prvih 30 min. sve ostalo je bilo na nivou prosecne prvoligaske ekipe. Stvarno mi nije jasno sta to Zvezdi nude Stamenkovic, Tutoric, Blazic, Obric, Bogdanovic pa da imaju mesta u timu. Zar nije logicnije da se forsiraju Mrkela i Savic nego da igraju ovi gore navedeni amateri. Nazalost, i opet nemamo nikakvu koncepciju. Imam utisak da su Lukicu finansije iznad time i da samo zeli da potrosi manje novca od prethodnika pa da onda svi pricaju kako klub posluje domacinski. Naredna sezone ce namm biti najlaksa za pracenje jer je ocigledno da necemo nista osvojiti tako da nisata i ne treba ocekivati. Umesto piva svi po bensedin pre utakmice, nazalost.

CZV

pre 14 godina

Alo ste vi normalni???pa prosle sezone ste izgubili 1:0 od njih a nas sad zezate jos ste bili u najboljoj formi,a ovi momci 1 put igraju zajedno!!!ma smseni ste,jadnici jedni

MilosCZ

pre 14 godina

Ako se uzme u obzir "jacina" makedonske lige, ovo dovoljno govori o "sjajnom" poslu nove uprave gde su dovedeni igraci iz trece lige ili neka zaboravljena zvezdina deca od 25-26 godina...
Jedan jedini euro nije treban dati za ova nazovi pojacanja, vec gurnuti omladinski tim u prvi plan i istrpeti par sezona, jer rezultati se nece ni malo razlikovati od ovih sa "profesionalacima"...

Jednom recju tuga...

Cestitam groblju na novoj tituli...

ShollexBBRS

pre 14 godina

alo ljudi sta se uzbudjujete makedoncima igro prvi tim i nisu imali ni jednu izmenu na celom mecu,zvezda izrotirala sve igrace...ja sam zadovoljan rezultatom i verujte mi:ova ekipa ce se vremenom uigrati...napred ZVEZDO

bice bolje

pre 14 godina

dobro bice bolje zvezda ne igra lose jedini problem je to sto protivnik i ako predje centar samo jedanput dvaput ko ovi makedonc i da go a zvezda ceo mec ima inicijativu i redja sanse treba jos jedan stoper pored savica tutoric ne zna decko nista rezultat nije u prvom planu gazi zvezdo---

Sportski pozdrav! ;)

pre 14 godina

Dokle više ovo "naš najtrofejniji klub...", sad će neko da kaže - dok ne osvojite više, budete šampioni sveta... bla.. bla.. bla.. Ali zapravo, ovo "naš najtrofejniji...", pod ovim okolnostima zvuči patetično i ironično...

Slavisa

pre 14 godina

Nemamo kvalitetnog napadaca.Zar nije Parkerov menadzer izjavio da danas treba da se zna gdje ce Parker nastaviti karijeru?Beni,vracaj se!

Vinicius

pre 14 godina

Ni Zvezda ni Partizan nemogu godinama vec da dobiju nijednu ekipu iz Makedonskog prvenstva koje vazi za jedno od najslabijih u evropi.
Sto se tice Zvezde,samo me zanima zasto ne igra mali Trickovski?

Zvezda

pre 14 godina

Ajde grobari jos niste poceli da komentarise?!Cudno...Dosad bi trebalo da ima najmanje 20 vas iskompleksiranih komentara.

Pozz za sve Delija.NAPRED ZVEZDA!!!

Toliko

pre 14 godina

Upravo sam dosao sa tekme, Zvezda veoma losa! Jedini koji se iole izdvajaju jesu Ninkov, Isah, Lazetic i Burzanovic! Obric je neverovatno dobar tehnicar, par puta je imao sjajne poteze, ali je fizicki veoma slab i nema dobru zavrsnicu! Ignjatijevic solidan... U drugom poluvremenu se izdvojio Cvetkovic koji odlicno odgovara zahtevima na poziciji desnog beka i Lazovic koji je pokazao zasto ga smatraju extra talentovanim. Kadu i Savio nista posebno, Lekic promasio par izglednih prilika...

Sve u svemu mislim da bi postava trebala da izgleda ovako: Stamenkovic, Ninkov, Djordjevic, Tutoric, Ignjatijevic, Isah, Lazetic, Obric, Lazovic, Burzanovic, Oumaru

Takodje potrebno je jos mnogo rada i trenerskog umeca Pizona da bi ovo licilo na nesto. Jos moram da istaknem da je bruka za Zvezdu da ima igrace kao sto su Bogdanovic i Blazic...

veerghoen

pre 14 godina

Kad se setim samo pre 5-6 godina,pa nije bilo moguce da neko odavde iz Skoplja igra prijateljsku sa Zvezdom,to je bilo nezamislivo,a sad evo strepimo do 90og minuta da se ne obrukamo....

ForeverSRB

pre 14 godina

Ma,pripreme su tek pochele,kao i sklapanje tima...
Iskreno se nadam da sam ostavio komentar pre prvog kompleksasha,jer,vest je izashla pre 1 min...:):)

Zagor

pre 14 godina

Ponekad mi vas je prosto zao.
Iskren da budem, zeleo bih da odigrate dobro u Evropi, nasi smo, al' sa ovim timom, tesko. Ipak ko zna, bar Slovcence prodjite. Pozdrav komsije.

vlado-skopje

pre 14 godina

nemojte se cuditi sto je bilo nereseno. djorce petrov je privatni klub koi ima stabilnog vlasnika i sve bolji je. evo jedan primer na turniru u nemackoj njihovi omladinci bili drugi a ispred jedne herte. i naravno dace zvezda da gubi i gubice sve dok ima takvu upravu. pozdrav iz MAKEDONIJE

Poaro

pre 14 godina

Zvezda je preslaba, realno... ISa Jevticem i tim defanzivcem sto treba da dodje ce se pojacati konkurencija, ali preslaba. Partizan je najjaci ubedljivo, Vojvodina se super pojacava. Opet ce Zvezda biti treca...

Kizony

pre 14 godina

Lepršava igra i snažan otpor trećeplanisarnog tima sprpske Super lige pružen je renomiranom protivniku, inače stalnom učesniku Lige šampiona.

Konture tima i fizionomija igre već se naziru. Ovakvo izdanje momaka u crveno belim dresovima izbacila je u prvi plan ovu ekipu kao najozbiljnijeg kandidata u oštroj borbi za treću poziciju u domaćem prvenstvu, koje direktno vodi u kvalifikacije za Liga kup Evrope.

Eeeeee.... neka vam je bog u pomoći...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ма слаба бре звезда нема ништа ! Има на једвите јаде да буде са Рударом,ево живи била па видели ! Само онај ко много мрзи Партизан може да каже да Партизан није једно 10 пута јачи од звезде !

Поздрав

vozd

pre 14 godina

Grobari? pa gde ste,da li je moguce da jos ni jedan komentar niste ostavili???
Ma ovaj remi me ni malo nije pogodio,vidi se po izmenama da Pizon jos uvek sagledava sa cim raspolaze na kojoj poziciji,ali sve ce doci na svoje kada krenu zvanicne utakmice! Samo strpljenja i vere! Pozdrav Delijama!

ForeverSRB

pre 14 godina

Ma,pripreme su tek pochele,kao i sklapanje tima...
Iskreno se nadam da sam ostavio komentar pre prvog kompleksasha,jer,vest je izashla pre 1 min...:):)

ima nade za srpski fudbal

pre 14 godina

FK Vojvodina dovodi kamerunske reprezentativce SONGA[kapiten repke,Liverpul,Vest Hem,Lens,Galata...] i Olembea[desni bek,28.god.,60 puta u repki,Lic,Wigan,Kejzerspor]...


ODLICNA STVAR ZA SRPSKI FUDBAL I LIGU...PARKER,ISAH,ABOU,CLEO,MOREIRA,DIARA,STOJKA,ADJURU,SONG,OLEMBE PLUS DOMACE ZVEZDE LJAIC,LAZOVIC,MILIC,ALEKCIC,IGNJOVSKI,SAVIC,KRSTAJIC,GAVRANCIC,BURZA MARADONA......


Makar mala nada je i to da je nasa liga daleko kvalitetnija od HNL

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ма слаба бре звезда нема ништа ! Има на једвите јаде да буде са Рударом,ево живи била па видели ! Само онај ко много мрзи Партизан може да каже да Партизан није једно 10 пута јачи од звезде !

Поздрав

zvezda mi je sve

pre 14 godina

partizan je igrao sa istim timom 1:1 mislim prosle godine zato grobari psssst
25 titula
22 kupa
1 evropski sampion
1 svesski sampion
a vi grobari na ovo sta kazete kolko titula vi imate

Toliko

pre 14 godina

Upravo sam dosao sa tekme, Zvezda veoma losa! Jedini koji se iole izdvajaju jesu Ninkov, Isah, Lazetic i Burzanovic! Obric je neverovatno dobar tehnicar, par puta je imao sjajne poteze, ali je fizicki veoma slab i nema dobru zavrsnicu! Ignjatijevic solidan... U drugom poluvremenu se izdvojio Cvetkovic koji odlicno odgovara zahtevima na poziciji desnog beka i Lazovic koji je pokazao zasto ga smatraju extra talentovanim. Kadu i Savio nista posebno, Lekic promasio par izglednih prilika...

Sve u svemu mislim da bi postava trebala da izgleda ovako: Stamenkovic, Ninkov, Djordjevic, Tutoric, Ignjatijevic, Isah, Lazetic, Obric, Lazovic, Burzanovic, Oumaru

Takodje potrebno je jos mnogo rada i trenerskog umeca Pizona da bi ovo licilo na nesto. Jos moram da istaknem da je bruka za Zvezdu da ima igrace kao sto su Bogdanovic i Blazic...

Zvezda

pre 14 godina

Ajde grobari jos niste poceli da komentarise?!Cudno...Dosad bi trebalo da ima najmanje 20 vas iskompleksiranih komentara.

Pozz za sve Delija.NAPRED ZVEZDA!!!

draugentaler

pre 14 godina

Sto se tice kompleksa: Zvezdini navijaci sve vrijeme se osvrcu na komentare mojih Grobara,glupo je pricati o pojavi komentara o tudjem taboru, jer se to desava na obje strane, tako da ne vidim zasto se pojedinci ljute, kad ne bismo zeljeli da vidimo komentare jedni drugih onda bismo komentarisali na nasim zvaničnim sajtovima, mislim da je ovako zanimljivije, zar ne?! Ko voli fudbal normalno je da prati sve timove, pa i da komentarise ako mu se prohtije, a meni se cini da se ljute oni koji gube

Kizony

pre 14 godina

Lepršava igra i snažan otpor trećeplanisarnog tima sprpske Super lige pružen je renomiranom protivniku, inače stalnom učesniku Lige šampiona.

Konture tima i fizionomija igre već se naziru. Ovakvo izdanje momaka u crveno belim dresovima izbacila je u prvi plan ovu ekipu kao najozbiljnijeg kandidata u oštroj borbi za treću poziciju u domaćem prvenstvu, koje direktno vodi u kvalifikacije za Liga kup Evrope.

Eeeeee.... neka vam je bog u pomoći...

vozd

pre 14 godina

Grobari? pa gde ste,da li je moguce da jos ni jedan komentar niste ostavili???
Ma ovaj remi me ni malo nije pogodio,vidi se po izmenama da Pizon jos uvek sagledava sa cim raspolaze na kojoj poziciji,ali sve ce doci na svoje kada krenu zvanicne utakmice! Samo strpljenja i vere! Pozdrav Delijama!

Poaro

pre 14 godina

Zvezda je preslaba, realno... ISa Jevticem i tim defanzivcem sto treba da dodje ce se pojacati konkurencija, ali preslaba. Partizan je najjaci ubedljivo, Vojvodina se super pojacava. Opet ce Zvezda biti treca...

Zagor

pre 14 godina

Ponekad mi vas je prosto zao.
Iskren da budem, zeleo bih da odigrate dobro u Evropi, nasi smo, al' sa ovim timom, tesko. Ipak ko zna, bar Slovcence prodjite. Pozdrav komsije.

Sportski pozdrav! ;)

pre 14 godina

Dokle više ovo "naš najtrofejniji klub...", sad će neko da kaže - dok ne osvojite više, budete šampioni sveta... bla.. bla.. bla.. Ali zapravo, ovo "naš najtrofejniji...", pod ovim okolnostima zvuči patetično i ironično...

vlado-skopje

pre 14 godina

nemojte se cuditi sto je bilo nereseno. djorce petrov je privatni klub koi ima stabilnog vlasnika i sve bolji je. evo jedan primer na turniru u nemackoj njihovi omladinci bili drugi a ispred jedne herte. i naravno dace zvezda da gubi i gubice sve dok ima takvu upravu. pozdrav iz MAKEDONIJE

MilosCZ

pre 14 godina

Ako se uzme u obzir "jacina" makedonske lige, ovo dovoljno govori o "sjajnom" poslu nove uprave gde su dovedeni igraci iz trece lige ili neka zaboravljena zvezdina deca od 25-26 godina...
Jedan jedini euro nije treban dati za ova nazovi pojacanja, vec gurnuti omladinski tim u prvi plan i istrpeti par sezona, jer rezultati se nece ni malo razlikovati od ovih sa "profesionalacima"...

Jednom recju tuga...

Cestitam groblju na novoj tituli...

pogrebnik from nis

pre 14 godina

I opet prvi komentar grobarski!? Kompleksi su neizlecivi!
(cigan, 3. jul 2009 20:58)


Ne razumes ti poentu,o kojim kompleksima ti pricas?Fora je u zezanju,kao sto i vi likujete kad imate razloga za to,e sad sto ih slabo imate u zadnje vreme,za to krivite Karadzica,sudije,Vujosevica,Danilovica,zao mi je....
Nema ljutis,prihvati zezanje,kapiras?

тута суперстар

pre 14 godina

свака част овом туторићу. мислим поштен момак, радан, честит - не сумњам. желим му све најбоље. само, боље да играмо у формацији 0-6-4 и да бацимо све карте на напад, него да изведено на терен одбрану предвођену ђорђем туторићем теријем. једноставно, бесмислено је.

veerghoen

pre 14 godina

Kad se setim samo pre 5-6 godina,pa nije bilo moguce da neko odavde iz Skoplja igra prijateljsku sa Zvezdom,to je bilo nezamislivo,a sad evo strepimo do 90og minuta da se ne obrukamo....

nastavnik

pre 14 godina

komentar br.40
Vidi se sine da si grobar iz aviona...
(navijac, 3. jul 2009 20:35)

Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!

Psihijatar

pre 14 godina

Ma,pripreme su tek pochele,kao i sklapanje tima...
Iskreno se nadam da sam ostavio komentar pre prvog kompleksasha,jer,vest je izashla pre 1 min...:):)
(ForeverSRB, 3. jul 2009 19:21)


Ne vredi, brate. Pa njihov život se svodi na praćenje nas 24/7, čak i kada smo u najgoroj buli od osnivanja! Neverovatno, ali istinito.

SrbijaPartizan

pre 14 godina

Smorili ste sa komsinicom, sto niste objavili da je Sevojno isto odigralo prijateljsku utakmicu?Oni su igrali nereseno sa prvakom Bugarske Levskim iz Sofije 1:1!Pa valjda je veci uspeh sto nas drugoligas igra nereseno sa prvakom Bugarske nego nas "najtrofejniji" i "najsrBskiji" klub ne moze da dobije nekog Djordja iz Petrova!Sramota...

Slavisa

pre 14 godina

Nemamo kvalitetnog napadaca.Zar nije Parkerov menadzer izjavio da danas treba da se zna gdje ce Parker nastaviti karijeru?Beni,vracaj se!

the_Grobar

pre 14 godina

Komentar na remi Partizana i Dorce Petrova


ovaj partizan je stvarno propao,pa oni vise ne mogu pobijedit i jednog covjeka na terenu hahahahahahahahah.ma di ce oni sa zvezdom,zvezda je za te indijance institucija.
(d, 12. februar 2009 19:50)

Kao vatreni delija zamolio bih sve zvezdine navijace da ne obracaju paznju na ovu vest jer zaista vise ne vredi polemizirati.ova vest je dovoljna da znamo koliko ce lako da nam bude 21og.pozdrav za sve Delije!!
(veerghoen, 12. februar 2009 19:48)

xaxaxa :) E a kao fora spremaju se Grobari za LS :) Popicete 3 komada na derbiju!
(Parker Bernard, 12. februar 2009 19:56)

Ma opušteno Topalovići. To vam Jokan uigrava odbranu da ne popijete petardu 21.
(Red-white world, 12. februar 2009 20:26)

Jel ovo najjaci tim gr(o)blja igrao nereseno sa nekim klubom za koje ime prvi put cujem i ako sam svake godine u makedoniji?!?! tuga brate... I vi posle nama prebacujte nesto a vi se brukate...(patlidzan bruka SRBIJE, 12. februar 2009 20:17)


Ima jos komentara,ali mislim da je ovo sasvim dovoljno :)

mecok

pre 14 godina

Hm,mislim da samo vama u Srbiji jos nije jasno da ova sadasnja Zvezda ima samo ime one nekadasnje Zvezde koja je palila i gasila u bivsoj Yugi,danas sa nasih prostora jedino Partizan i Dinamo moze se reci da poseduju odredjeni kvalitet al ipak su i oni ispod proseka za takmicenja u evropi,svi ostali klubovi nisu vredni ni da se pomenu,na zalost to je realnost.

daka

pre 14 godina

Dinamo zagreb- Rudar V. 1-2 , Sparta Prag- Olimpija Ljubljana 1-2 , partizan i zvezda su igrali nereseno sa Djorce P. ,to su samo prijatelske utakmice , pa uvijek su timovi iz makedonije,slovenije ,crne gore i td. ginuli kada igraju protiv vecih klubova pa makar i to bile prijateljske!!!!!

Sreten

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu i stadion sam napustio potpuno razocaran onim sto je Zvezda prikazala. Igra je bila vise nego tuzna i losa. Osim par prilika u prvih 30 min. sve ostalo je bilo na nivou prosecne prvoligaske ekipe. Stvarno mi nije jasno sta to Zvezdi nude Stamenkovic, Tutoric, Blazic, Obric, Bogdanovic pa da imaju mesta u timu. Zar nije logicnije da se forsiraju Mrkela i Savic nego da igraju ovi gore navedeni amateri. Nazalost, i opet nemamo nikakvu koncepciju. Imam utisak da su Lukicu finansije iznad time i da samo zeli da potrosi manje novca od prethodnika pa da onda svi pricaju kako klub posluje domacinski. Naredna sezone ce namm biti najlaksa za pracenje jer je ocigledno da necemo nista osvojiti tako da nisata i ne treba ocekivati. Umesto piva svi po bensedin pre utakmice, nazalost.

ShollexBBRS

pre 14 godina

alo ljudi sta se uzbudjujete makedoncima igro prvi tim i nisu imali ni jednu izmenu na celom mecu,zvezda izrotirala sve igrace...ja sam zadovoljan rezultatom i verujte mi:ova ekipa ce se vremenom uigrati...napred ZVEZDO

colibri

pre 14 godina

Aman ljudi,strucnjaci,selektori i ostali,da li vi shvatate,ili ako ne shvatate barem znate da citate,zvezda je dovela 11 novih igraca od cega 5-6 iz omladinskog pogona,iza sebe imaju 10-ak treninga i dve utakmice,i vi pricate kako lose igraju, nisu uigrani, nema pasa,ili sta vec. Pa oni se poznaju tek 10 dana,ne znaju ni imena jedni drugima,a ne gde ce ko da se postavi na terenu.Vi ste razocarani?Pa sedite kuci pa se razocaravajte do mile volje.Tako ste bili razocarani i sa Slobom, Titom, Djindjicem, sada sa Tadicem, Dzajom, Piksijem, Toplicom, Dn Tanom, sada sa Lukicem i Pizonom, pa jeste li nekada u zivotu bili zadovoljni sa bilo cime,Lukic je tu mesec dana,a ovo je vec "pocetak njegovog kraja". Nijedan igrac ne valja, ne treba im dati ni dinara, ni da jedu, nista im ne treba dati!!!Alo, koliko vas je igralo fudbal, ali na pravom terenu, pred 10.000 nepoznatih ljudi, posle deset dana zajednickog treninga? Zvezda ce biti opet treca!!! Idi! I sta onda? Ugasice se?Ajde bre pustite ih da igraju, da se dokazu,pa ih pljujte na kraju sezone,ako zasluze! Ali,sta cemo ako ne zasluze? Da li ce neko vas sakrivene iza raznoraznih simpaticnih nadimaka da pljuje? Nece gospodo, vi cete samo da promeni tenadimak u jos simpaticniji i da prozivate grobare, a hvalite upravu, znao sam, rekao sam, a svej moj do mojega. Ajde lepo kuci u fotelje,nadimke preko glave da vas niko ne prepozna, i kuckajte,stadion ostavite onima koji tamo idu zato sto vole zvezdu,a vi u vase rupe,i to brzo!
(da i komsiji krava bude ziva i zdrava i velika ko civava)

sasa

pre 14 godina

gledao sam mec na zlatiboru,navijaci zvezde koji su dosli iz svih krajeva su razocarani igrom protiv nikakve ekipe iz makedonije.ljudi moji to je rasulo,kao da nikad loptu nisu sutnuli,bez sansi,ideja,snage.nadam se da je bio samo los dan,videcemo sa slovencima.toliko.

CZV

pre 14 godina

Alo ste vi normalni???pa prosle sezone ste izgubili 1:0 od njih a nas sad zezate jos ste bili u najboljoj formi,a ovi momci 1 put igraju zajedno!!!ma smseni ste,jadnici jedni

OWEN

pre 14 godina

pa dobro ljudi,da li ste vi normlani?citajuci vase komentare pomislim nekad da niste.nas klub duguje 30 miliona,jedva se spasava da ne bankrotira,skupio se tim pre 15 dana tim,10 novih igraca i vi ocekujete da dobijemo prijateljske po 3-0 glatko,da igra posle ovliko malo vremena bude tecna,da igramo fudbal lepsi od barselone i da u timu imamo igrace koji vrede milione???/budite svesni da ni posle 2 godine sa ovim timom necemo dobijati ovakve protivnike sa 3-0,da treba da se molimo da klub ne bankrotira i da se izvuce iz dugova.ako dobije koji derbi super i uzme mozda neki kup u naredne 4 godina dok se ne privatizuje,super.zvezda jeste institucija i vratice se da bude ono sto je nekad bila,najveci klub u jugo-istocnoj evropi ali samo ako svi budemo realni i pomognemo svom klubu uz dobro rukovodjenje u buducnosti od strane sposobnih ljudi.i pozdravaljam odluku da se ne igra sa juventus.iako navijam za njega posle zvezde.ali zar nam treba ponizenje na marakani kad se tek stvara novi tim,da se momcima ubije samopouzdanje koje verovatno i nije neko.i realno sad nam tamo nije mesto,u takvim mecevima...ali ako budemo realni kao sto su bili ljudi iz uprave pri donosenju ove odluke,pametni i finansijski stabilni u buducnosti evo nas za koju godinu sa juveom na zvanicnoj utakmici!
zato ne treba da se duvamo vise da smo nesto sto nismo vise i sto pre to shvatimo i postavimo stvari iz pocetka na svoje mesto pre cemo biti opet ono sto smo bili...najveci klub u jugo-istocnoj evropi!
za voljenu zvezdu i jak i iskren sever!

Vinicius

pre 14 godina

Ni Zvezda ni Partizan nemogu godinama vec da dobiju nijednu ekipu iz Makedonskog prvenstva koje vazi za jedno od najslabijih u evropi.
Sto se tice Zvezde,samo me zanima zasto ne igra mali Trickovski?

mare

pre 14 godina

grobari tisincina, molim lepo...
osim sto ste pre 6 meseci igrali sa istima 0 - 0 ... igrali ste sa prvim timom celu utakmicu, dok smo mi igrali kombinovano, tako da molim za racionalnost, ako ima mogucnosti...

inache mi bas izgleda lepo sve oko zvezde i jedva cekam 25. jul, ijoooo.... fudbal na "marakani"- neprocenjivo!!!

imamo komplexe

pre 14 godina

Vi što komentarišete igre Obrića,sačekajte malo... Dečko trenutno u najboljoj kondiciji ali će sve to doći na svoje mesto. Posebno za derbi kad vam pola ekipe pobaca na travu i napravi vas amaterima tipa "gde je ta lopta?". Videćete! :)
(Shadow, 3. jul 2009 21:49)

Aaaaaa ti mislis na ono sto vama Moreira radi svaki derbi!!!

glas razuma

pre 14 godina

heh ja koliko se secam PARTIZAN je izgubio od DJRCE PETROVA(1;2) na proslim pripremama!!!!!!
(DELIJE BERANjE, 4. jul 2009 11:57)
Ako se secas i Partizanovih pripremnih utakmica od prosle godine, onda smo stvarno postali za vas NOCNA MORA...
I mislim da si ovim tvojim "secanjem" vrlo dobro prikazao svima ovde na forumu ko od koga ima komplekse ......
A i secanje te ne sluzi bas najbolje , bilo je 0:0 , mozda si sanjao 1:2 ????

dulllllllle

pre 14 godina

komentar br.40
Vidi se sine da si grobar iz aviona...
(navijac, 3. jul 2009 20:35)


Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!
(nastavnik, 3. jul 2009 21:55)


KRALJU!!!

goxy

pre 14 godina

Ninkov i Burzanović su tek za nijansu korisniji od Blažića i Bogdanovića, jer imaju potencijal, bar Burzanović. Ninkov dobar trkač, taktički neobrazovan. CZ ima nadu samo ako ovi mladji igrači, tek dovedeni za koju godinu napreduju. I šta je više sa tim Tričkovskim, u Makedoniji su sekleli za njega, novi Pandev.

Apis

pre 14 godina

zvezdino dete vadi kestenje iz vatre, a vi forsirate opet neke KVAZI fudbalere, ocemo zvezdinu decu na teren.
ocete opet reprezentativce slati na pozajmice????
Adzicu ko saobracajni pandur si, prodao si se za crvenu!!!

Mio

pre 14 godina

Mislim da je ovo prejak protivnik za Zvezdu, ipak su oni prvaci svoje zemlje.
(Mio, 2. jul 2009 18:09)

Ja lepo rekoh, ali oni neće da slušaju!

Grobarčina sa Cetinja

pre 14 godina

Dobro je ...izvukla je remi u zadnji čas sa prvakom jedne države...ipak je cz trećeplasirana u srpskoj ligi...svaka čast neka nastavi tako...namjerio se junak na junaka.............................:))))))

Shadow

pre 14 godina

Vi što komentarišete igre Obrića,sačekajte malo... Dečko trenutno u najboljoj kondiciji ali će sve to doći na svoje mesto. Posebno za derbi kad vam pola ekipe pobaca na travu i napravi vas amaterima tipa "gde je ta lopta?". Videćete! :)

ispravka

pre 14 godina

Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!
(nastavnik, 3. jul 2009 21:55)
Lektore, rec sine u gornjoj recenici se izdvaja zarezom :)

MilanForza

pre 14 godina

Sad sam pregledao kratak snimak na sajtu.
Ako je ono sve sto s desilo onda ovako... Djorce-jedan udarac na gol i jedan gol i to posle kiksa golmana, los pas napred. A prva shansa za njih i izuzetan potez tutorica, prosto neverovatno. I to je sve.
Sto se tice Zvezde... 7, 8 suteva ka golu 3 u okvir, jedna precka (misli da je bio lekic)... Lekic dve 100% sanse, Burza nekoliko dobrih proigravanja i jedan pokusaj glavom iskosa sa oko 5-6 metar, napadi su uglavnom isli preko desne strane, preko Laza i Ninkova. Reakcija Perovica za gol, izuzetna, ulaz u prazno, sut iz prve sa oko 16-17m, vrlo lep gol.
I neka deca su sve vreme bodrila nekog Makija. :)) Ajde Maki,ajde Maki. :))

MRKI

pre 14 godina

Sto se tice kompleksa: Zvezdini navijaci sve vrijeme se osvrcu na komentare mojih Grobara,glupo je pricati o pojavi komentara o tudjem taboru, jer se to desava na obje strane, tako da ne vidim zasto se pojedinci ljute, kad ne bismo zeljeli da vidimo komentare jedni drugih onda bismo komentarisali na nasim zvaničnim sajtovima, mislim da je ovako zanimljivije, zar ne?! Ko voli fudbal normalno je da prati sve timove, pa i da komentarise ako mu se prohtije, a meni se cini da se ljute oni koji gube
(draugentaler, 3. jul 2009 20:50)


u pravu si da malo treba komentarisati, ali vi kompleksasi ste ga stvarno preterali

Armakedon

pre 14 godina

Ovako dragi moi zamislite da nije bilo naklonost sudije pritisak igraca i strucni stab,gruba igra i tenzije kakav bi tada bio ishod pa morala je makedonija da pusti jedan gol da ne bi bili veci incidenti...pozzdrav iz prelepe makedonije...

njarealniji i naj ZVEZDAS

pre 14 godina

Kao prvo:svim "drugovima" necu ime da im pomenem!Sa Djorce Petrov-im ste i vi pre pola godine igrali prijateljsku,i bilo 0:0,imali ste 2-3 poluprilike protiv iste ekipe! Prvo poluvreme ZVEZVDA solidna,Lekic mora da realizuje,Burzo i perovic su ok,u Obrica verujem,Blazic je ok(mada ga mnogi pluju,nikada nije dobio pravu sansu,uvek igra pod pritiskom pa i na prpremama,A IMA KVALITETA)Lazetic standard,mali LAZOVIC EXTRA,ISAH IGRACINA(Nikolic da ga menja,za Kovacevica neznam a trbalo da je ok(bio u OLIMPIAKOS,NINKOV (mada ga mnogi prozivaju EXTRA,zamena Cvetkovic ako potpise)o Ignjatovicu neznam(mora jos jedan levi bek,ovaj i da je ko NINETA nemoze sam da izdrazi celu sezonu),Tutora i Djordjevic ok,mada nisu pravi "komandanti" znaci fali jedan takav!Vranjes i Savic ok,ali su jos neiskusni ali ponavljam OK su oboje!Stameni ok(kiks mora i njemu da se dogodi,zamena Pavlovic ok)neznam zasto nije igrao ABU?Kadu mislim da moze da iznenadi skroz pozitivno,Savia neznam i Jevtica takodje! Bogdanovic AUUUUUUT.MOj sunardonjak Tricko moze da ga pridruzuje! a Parker ako se vrati extra ako ne ok pa nije on PELE!I za kraj o PIZONU:verujem mu! VELIKI POZDRAV ZA SVE MOJE DELIJE!DUSMANI HOCE DA NAS UNISTE I DA TE PRODAJU,ALI IM NECE POCI ZA RUKOM JER ONI NE ZNAJU,HEJ NA SEVERU SVI TVOJI SINOVI ZVEZDO BEZ TEBE >>>>NEMOGU ZIVETI

bokiBGD

pre 14 godina

Molio bih navijace CZ da nepljuju tim koji je sastavljen pre 10 dana. To sto rade partizanovi nazovi simpatizeri to je njihov problem nemaju pametnija posla.Dajte momcima podrske i punu marakanu na svakoj domacoj utakmici tako se voli klub. A sto se tice utakmice cuo sam od coveka koji je prisustvovao da nije sve savrseno i normalno da je tako posle 10 dana priprema. Makdonci su sampioni makedonije verujem da nisu slabiji od partizana i vojvodine.Bilo je dosta sansi na utakmici i zvezdaje mogla do pobede ali mimo toga dajmo podrsku timu.. pozdrav delijama i iskulirajmo grobare..

pera

pre 14 godina

@komentar br.59 (sasa)
Izvinite, a na kojoj ste Vi utakmici bili? Pogledajte video sa utakmice na zvaničnom sajtu Crvene zvezde. Ako to nisu šanse, onda ne znam šta su.

bice bolje

pre 14 godina

dobro bice bolje zvezda ne igra lose jedini problem je to sto protivnik i ako predje centar samo jedanput dvaput ko ovi makedonc i da go a zvezda ceo mec ima inicijativu i redja sanse treba jos jedan stoper pored savica tutoric ne zna decko nista rezultat nije u prvom planu gazi zvezdo---

srdjan vukadinovic

pre 14 godina

ljudi pogledaj te na sajtu isecak sa sansama i golovima pa onda pricajte.oni su igrali sa 11 igraca a mi sa svim igracima.samo lekic je promasio 4 stopostotne sanse i po jednu burza i perovic.oni su iz kiksa golmana dali gol.razlika je u klasi zivi bili pa videli

za vecnu slavu za pobedu

pre 14 godina

kada pizon shvati da se igraci dele ne na mlade i stare , ne na domace i strane , nego na one koji mogu da igraju za zvezdu i koji ne mogu. sta mene briga sto je bogdanovic mlad i sto je ponikao u zvezdi kada nema pojma. ima takvih jos. ja hocu pobede i titule a dali igraju mladi ili stari,crni ili beli igraci to me bas briga.abu u tim lekic na klupu.

delija

pre 14 godina

Molim vas da pre nego bilo sta komentarisete pogledate ovaj video:http://www.crvenazvezdafk.com/remi-sa-djordje-petrov-1985-c5-video.htm

Nasa slabost je to sto protivnik jednom predje polovinu i odmah nam da gol i to greskom nasih odbrambenih igraca ili najcesce golmana!!!Nadam se da ce Pizon to da iskoriguje na vreme!!!Pozz

zoran-rs

pre 14 godina

ja navijam za Zvezdu al dabogda ista bude od nje . Pizon n ije nikakav trener niti je Lukic ikakav mozak . Ova dve brazilca su jaka cim su igrali u Zeti . Tesko ce Zvezda ove godine biti i treca . Dok se Zvezda ne privatizuje nema od nje nista . Volio bih da gresim al ???

bimbac

pre 14 godina

ljudi Parker se najverovatnije vraca u Zvezdu ako je istina ono sto sam video na nekoliko sajtova...evo jednog:

http://www.national-football-teams.com/v2/player.php?id=23514

Use i u svoje KLJUSE, sinak!

pre 14 godina

ko je taj Djordje Petrov?!Zar je to club,ja mislio neki lik...
(jasta, 3. jul 2009 19:33)

Partizan, to je valjda isto neki lik?

kriticar pesnika javno vredja

pre 14 godina

Dajte ljudi,uozbiljite se.Pripremne utakmice ne znace nista.Ko prati fudbal iz sezone u sezonu zna da se najcesce desavalo da ekipe kada odigraju perfektno pripremne utakmice kiksnu i dozive kolaps kada je najbitnije,u takmicarskim mecevima,i obrnuto. Ako se dobro secam,partizan je imao jako lose rezultate u pripremama bas onih sezona kada je igrao zapazenu ulogu u evro kupovima,pod Vermezom u UEFA kupu,a cini mi se i pod Mateusom pred LS.
Objektivno,zvezda ima skromnu ekipu,ali pretpostavljam da ima potencijal,a i sam Pizon je rekao da ne ocekuje rezultate u ovoj sezoni.Vojvodina se dobro pojacava i ako zadrzi igrace iz prosle sezone,pogotovo Mrdju,Aleksica i Tadica,uz pojacanja,moze da udje u borbu za titulu. Kako sada stvari stoje,Partizan je najveci favorit za sledecu sezonu,ali sve zavisi i od ulaska u LS,jer ako se plasiraju u grupe,to ce automatski rezultirati slabijim igrama u prvenstvu. Naravno,puno zavisi i od toga koga ce da puste u zimskom prelaznom roku,Gavrancicu istice ugovor,Diarra ce verovatno tada da ode,Obradovic mozda vec ovih dana,a najkasnije na zimu.

MilanForza

pre 14 godina

Rezultati u pripremnom periodu me uopste ne zanimaju. Kao sto nista ne bih rekao i da Zvezda dobije Juventus npr, pa cak i da izgubi od ovih Makedonaca... tek dve nedelje priprema, tek druga utakmica, novi tim, mladi igraci... bitnije mi je da sam mogao da gledam da vidim kakvu smo igru imali i ko tu sta zna i ume.
A rezultati na pripremama nisu nikakvo posebno merilo kvaliteta tima. Bitno je da napadaci daju golove (sto je za sada dobro - Perovic), da sredina vodi igru, a da odbrana ne prima ili prima sto manje golova, a ne da bude kao prosle sezone kada je Milijas i vodio igru i davao golove i izvodio penale, slobodnjake, kornere, aute... zasto? Pa jer nije imao ko drugi. Sada bi trebalo da bude.

ForeverSRB

pre 14 godina

Ma,pripreme su tek pochele,kao i sklapanje tima...
Iskreno se nadam da sam ostavio komentar pre prvog kompleksasha,jer,vest je izashla pre 1 min...:):)

Zvezda

pre 14 godina

Ajde grobari jos niste poceli da komentarise?!Cudno...Dosad bi trebalo da ima najmanje 20 vas iskompleksiranih komentara.

Pozz za sve Delija.NAPRED ZVEZDA!!!

zvezda mi je sve

pre 14 godina

partizan je igrao sa istim timom 1:1 mislim prosle godine zato grobari psssst
25 titula
22 kupa
1 evropski sampion
1 svesski sampion
a vi grobari na ovo sta kazete kolko titula vi imate

vozd

pre 14 godina

Grobari? pa gde ste,da li je moguce da jos ni jedan komentar niste ostavili???
Ma ovaj remi me ni malo nije pogodio,vidi se po izmenama da Pizon jos uvek sagledava sa cim raspolaze na kojoj poziciji,ali sve ce doci na svoje kada krenu zvanicne utakmice! Samo strpljenja i vere! Pozdrav Delijama!

Vinicius

pre 14 godina

Ni Zvezda ni Partizan nemogu godinama vec da dobiju nijednu ekipu iz Makedonskog prvenstva koje vazi za jedno od najslabijih u evropi.
Sto se tice Zvezde,samo me zanima zasto ne igra mali Trickovski?

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ма слаба бре звезда нема ништа ! Има на једвите јаде да буде са Рударом,ево живи била па видели ! Само онај ко много мрзи Партизан може да каже да Партизан није једно 10 пута јачи од звезде !

Поздрав

Psihijatar

pre 14 godina

Ma,pripreme su tek pochele,kao i sklapanje tima...
Iskreno se nadam da sam ostavio komentar pre prvog kompleksasha,jer,vest je izashla pre 1 min...:):)
(ForeverSRB, 3. jul 2009 19:21)


Ne vredi, brate. Pa njihov život se svodi na praćenje nas 24/7, čak i kada smo u najgoroj buli od osnivanja! Neverovatno, ali istinito.

CZV

pre 14 godina

Alo ste vi normalni???pa prosle sezone ste izgubili 1:0 od njih a nas sad zezate jos ste bili u najboljoj formi,a ovi momci 1 put igraju zajedno!!!ma smseni ste,jadnici jedni

Kizony

pre 14 godina

Lepršava igra i snažan otpor trećeplanisarnog tima sprpske Super lige pružen je renomiranom protivniku, inače stalnom učesniku Lige šampiona.

Konture tima i fizionomija igre već se naziru. Ovakvo izdanje momaka u crveno belim dresovima izbacila je u prvi plan ovu ekipu kao najozbiljnijeg kandidata u oštroj borbi za treću poziciju u domaćem prvenstvu, koje direktno vodi u kvalifikacije za Liga kup Evrope.

Eeeeee.... neka vam je bog u pomoći...

Sportski pozdrav! ;)

pre 14 godina

Dokle više ovo "naš najtrofejniji klub...", sad će neko da kaže - dok ne osvojite više, budete šampioni sveta... bla.. bla.. bla.. Ali zapravo, ovo "naš najtrofejniji...", pod ovim okolnostima zvuči patetično i ironično...

MRKI

pre 14 godina

Sto se tice kompleksa: Zvezdini navijaci sve vrijeme se osvrcu na komentare mojih Grobara,glupo je pricati o pojavi komentara o tudjem taboru, jer se to desava na obje strane, tako da ne vidim zasto se pojedinci ljute, kad ne bismo zeljeli da vidimo komentare jedni drugih onda bismo komentarisali na nasim zvaničnim sajtovima, mislim da je ovako zanimljivije, zar ne?! Ko voli fudbal normalno je da prati sve timove, pa i da komentarise ako mu se prohtije, a meni se cini da se ljute oni koji gube
(draugentaler, 3. jul 2009 20:50)


u pravu si da malo treba komentarisati, ali vi kompleksasi ste ga stvarno preterali

MilosCZ

pre 14 godina

Ako se uzme u obzir "jacina" makedonske lige, ovo dovoljno govori o "sjajnom" poslu nove uprave gde su dovedeni igraci iz trece lige ili neka zaboravljena zvezdina deca od 25-26 godina...
Jedan jedini euro nije treban dati za ova nazovi pojacanja, vec gurnuti omladinski tim u prvi plan i istrpeti par sezona, jer rezultati se nece ni malo razlikovati od ovih sa "profesionalacima"...

Jednom recju tuga...

Cestitam groblju na novoj tituli...

Poaro

pre 14 godina

Zvezda je preslaba, realno... ISa Jevticem i tim defanzivcem sto treba da dodje ce se pojacati konkurencija, ali preslaba. Partizan je najjaci ubedljivo, Vojvodina se super pojacava. Opet ce Zvezda biti treca...

mecok

pre 14 godina

Hm,mislim da samo vama u Srbiji jos nije jasno da ova sadasnja Zvezda ima samo ime one nekadasnje Zvezde koja je palila i gasila u bivsoj Yugi,danas sa nasih prostora jedino Partizan i Dinamo moze se reci da poseduju odredjeni kvalitet al ipak su i oni ispod proseka za takmicenja u evropi,svi ostali klubovi nisu vredni ni da se pomenu,na zalost to je realnost.

Zagor

pre 14 godina

Ponekad mi vas je prosto zao.
Iskren da budem, zeleo bih da odigrate dobro u Evropi, nasi smo, al' sa ovim timom, tesko. Ipak ko zna, bar Slovcence prodjite. Pozdrav komsije.

vlado-skopje

pre 14 godina

nemojte se cuditi sto je bilo nereseno. djorce petrov je privatni klub koi ima stabilnog vlasnika i sve bolji je. evo jedan primer na turniru u nemackoj njihovi omladinci bili drugi a ispred jedne herte. i naravno dace zvezda da gubi i gubice sve dok ima takvu upravu. pozdrav iz MAKEDONIJE

mare

pre 14 godina

grobari tisincina, molim lepo...
osim sto ste pre 6 meseci igrali sa istima 0 - 0 ... igrali ste sa prvim timom celu utakmicu, dok smo mi igrali kombinovano, tako da molim za racionalnost, ako ima mogucnosti...

inache mi bas izgleda lepo sve oko zvezde i jedva cekam 25. jul, ijoooo.... fudbal na "marakani"- neprocenjivo!!!

Shadow

pre 14 godina

Vi što komentarišete igre Obrića,sačekajte malo... Dečko trenutno u najboljoj kondiciji ali će sve to doći na svoje mesto. Posebno za derbi kad vam pola ekipe pobaca na travu i napravi vas amaterima tipa "gde je ta lopta?". Videćete! :)

bokiBGD

pre 14 godina

Molio bih navijace CZ da nepljuju tim koji je sastavljen pre 10 dana. To sto rade partizanovi nazovi simpatizeri to je njihov problem nemaju pametnija posla.Dajte momcima podrske i punu marakanu na svakoj domacoj utakmici tako se voli klub. A sto se tice utakmice cuo sam od coveka koji je prisustvovao da nije sve savrseno i normalno da je tako posle 10 dana priprema. Makdonci su sampioni makedonije verujem da nisu slabiji od partizana i vojvodine.Bilo je dosta sansi na utakmici i zvezdaje mogla do pobede ali mimo toga dajmo podrsku timu.. pozdrav delijama i iskulirajmo grobare..

draugentaler

pre 14 godina

Sto se tice kompleksa: Zvezdini navijaci sve vrijeme se osvrcu na komentare mojih Grobara,glupo je pricati o pojavi komentara o tudjem taboru, jer se to desava na obje strane, tako da ne vidim zasto se pojedinci ljute, kad ne bismo zeljeli da vidimo komentare jedni drugih onda bismo komentarisali na nasim zvaničnim sajtovima, mislim da je ovako zanimljivije, zar ne?! Ko voli fudbal normalno je da prati sve timove, pa i da komentarise ako mu se prohtije, a meni se cini da se ljute oni koji gube

ShollexBBRS

pre 14 godina

alo ljudi sta se uzbudjujete makedoncima igro prvi tim i nisu imali ni jednu izmenu na celom mecu,zvezda izrotirala sve igrace...ja sam zadovoljan rezultatom i verujte mi:ova ekipa ce se vremenom uigrati...napred ZVEZDO

SrbijaPartizan

pre 14 godina

Smorili ste sa komsinicom, sto niste objavili da je Sevojno isto odigralo prijateljsku utakmicu?Oni su igrali nereseno sa prvakom Bugarske Levskim iz Sofije 1:1!Pa valjda je veci uspeh sto nas drugoligas igra nereseno sa prvakom Bugarske nego nas "najtrofejniji" i "najsrBskiji" klub ne moze da dobije nekog Djordja iz Petrova!Sramota...

Slavisa

pre 14 godina

Nemamo kvalitetnog napadaca.Zar nije Parkerov menadzer izjavio da danas treba da se zna gdje ce Parker nastaviti karijeru?Beni,vracaj se!

OWEN

pre 14 godina

pa dobro ljudi,da li ste vi normlani?citajuci vase komentare pomislim nekad da niste.nas klub duguje 30 miliona,jedva se spasava da ne bankrotira,skupio se tim pre 15 dana tim,10 novih igraca i vi ocekujete da dobijemo prijateljske po 3-0 glatko,da igra posle ovliko malo vremena bude tecna,da igramo fudbal lepsi od barselone i da u timu imamo igrace koji vrede milione???/budite svesni da ni posle 2 godine sa ovim timom necemo dobijati ovakve protivnike sa 3-0,da treba da se molimo da klub ne bankrotira i da se izvuce iz dugova.ako dobije koji derbi super i uzme mozda neki kup u naredne 4 godina dok se ne privatizuje,super.zvezda jeste institucija i vratice se da bude ono sto je nekad bila,najveci klub u jugo-istocnoj evropi ali samo ako svi budemo realni i pomognemo svom klubu uz dobro rukovodjenje u buducnosti od strane sposobnih ljudi.i pozdravaljam odluku da se ne igra sa juventus.iako navijam za njega posle zvezde.ali zar nam treba ponizenje na marakani kad se tek stvara novi tim,da se momcima ubije samopouzdanje koje verovatno i nije neko.i realno sad nam tamo nije mesto,u takvim mecevima...ali ako budemo realni kao sto su bili ljudi iz uprave pri donosenju ove odluke,pametni i finansijski stabilni u buducnosti evo nas za koju godinu sa juveom na zvanicnoj utakmici!
zato ne treba da se duvamo vise da smo nesto sto nismo vise i sto pre to shvatimo i postavimo stvari iz pocetka na svoje mesto pre cemo biti opet ono sto smo bili...najveci klub u jugo-istocnoj evropi!
za voljenu zvezdu i jak i iskren sever!

bice bolje

pre 14 godina

dobro bice bolje zvezda ne igra lose jedini problem je to sto protivnik i ako predje centar samo jedanput dvaput ko ovi makedonc i da go a zvezda ceo mec ima inicijativu i redja sanse treba jos jedan stoper pored savica tutoric ne zna decko nista rezultat nije u prvom planu gazi zvezdo---

imamo komplexe

pre 14 godina

Vi što komentarišete igre Obrića,sačekajte malo... Dečko trenutno u najboljoj kondiciji ali će sve to doći na svoje mesto. Posebno za derbi kad vam pola ekipe pobaca na travu i napravi vas amaterima tipa "gde je ta lopta?". Videćete! :)
(Shadow, 3. jul 2009 21:49)

Aaaaaa ti mislis na ono sto vama Moreira radi svaki derbi!!!

veerghoen

pre 14 godina

Kad se setim samo pre 5-6 godina,pa nije bilo moguce da neko odavde iz Skoplja igra prijateljsku sa Zvezdom,to je bilo nezamislivo,a sad evo strepimo do 90og minuta da se ne obrukamo....

srdjan vukadinovic

pre 14 godina

ljudi pogledaj te na sajtu isecak sa sansama i golovima pa onda pricajte.oni su igrali sa 11 igraca a mi sa svim igracima.samo lekic je promasio 4 stopostotne sanse i po jednu burza i perovic.oni su iz kiksa golmana dali gol.razlika je u klasi zivi bili pa videli

Use i u svoje KLJUSE, sinak!

pre 14 godina

ko je taj Djordje Petrov?!Zar je to club,ja mislio neki lik...
(jasta, 3. jul 2009 19:33)

Partizan, to je valjda isto neki lik?

pogrebnik from nis

pre 14 godina

I opet prvi komentar grobarski!? Kompleksi su neizlecivi!
(cigan, 3. jul 2009 20:58)


Ne razumes ti poentu,o kojim kompleksima ti pricas?Fora je u zezanju,kao sto i vi likujete kad imate razloga za to,e sad sto ih slabo imate u zadnje vreme,za to krivite Karadzica,sudije,Vujosevica,Danilovica,zao mi je....
Nema ljutis,prihvati zezanje,kapiras?

pera

pre 14 godina

@komentar br.59 (sasa)
Izvinite, a na kojoj ste Vi utakmici bili? Pogledajte video sa utakmice na zvaničnom sajtu Crvene zvezde. Ako to nisu šanse, onda ne znam šta su.

nastavnik

pre 14 godina

komentar br.40
Vidi se sine da si grobar iz aviona...
(navijac, 3. jul 2009 20:35)

Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!

Toliko

pre 14 godina

Upravo sam dosao sa tekme, Zvezda veoma losa! Jedini koji se iole izdvajaju jesu Ninkov, Isah, Lazetic i Burzanovic! Obric je neverovatno dobar tehnicar, par puta je imao sjajne poteze, ali je fizicki veoma slab i nema dobru zavrsnicu! Ignjatijevic solidan... U drugom poluvremenu se izdvojio Cvetkovic koji odlicno odgovara zahtevima na poziciji desnog beka i Lazovic koji je pokazao zasto ga smatraju extra talentovanim. Kadu i Savio nista posebno, Lekic promasio par izglednih prilika...

Sve u svemu mislim da bi postava trebala da izgleda ovako: Stamenkovic, Ninkov, Djordjevic, Tutoric, Ignjatijevic, Isah, Lazetic, Obric, Lazovic, Burzanovic, Oumaru

Takodje potrebno je jos mnogo rada i trenerskog umeca Pizona da bi ovo licilo na nesto. Jos moram da istaknem da je bruka za Zvezdu da ima igrace kao sto su Bogdanovic i Blazic...

njarealniji i naj ZVEZDAS

pre 14 godina

Kao prvo:svim "drugovima" necu ime da im pomenem!Sa Djorce Petrov-im ste i vi pre pola godine igrali prijateljsku,i bilo 0:0,imali ste 2-3 poluprilike protiv iste ekipe! Prvo poluvreme ZVEZVDA solidna,Lekic mora da realizuje,Burzo i perovic su ok,u Obrica verujem,Blazic je ok(mada ga mnogi pluju,nikada nije dobio pravu sansu,uvek igra pod pritiskom pa i na prpremama,A IMA KVALITETA)Lazetic standard,mali LAZOVIC EXTRA,ISAH IGRACINA(Nikolic da ga menja,za Kovacevica neznam a trbalo da je ok(bio u OLIMPIAKOS,NINKOV (mada ga mnogi prozivaju EXTRA,zamena Cvetkovic ako potpise)o Ignjatovicu neznam(mora jos jedan levi bek,ovaj i da je ko NINETA nemoze sam da izdrazi celu sezonu),Tutora i Djordjevic ok,mada nisu pravi "komandanti" znaci fali jedan takav!Vranjes i Savic ok,ali su jos neiskusni ali ponavljam OK su oboje!Stameni ok(kiks mora i njemu da se dogodi,zamena Pavlovic ok)neznam zasto nije igrao ABU?Kadu mislim da moze da iznenadi skroz pozitivno,Savia neznam i Jevtica takodje! Bogdanovic AUUUUUUT.MOj sunardonjak Tricko moze da ga pridruzuje! a Parker ako se vrati extra ako ne ok pa nije on PELE!I za kraj o PIZONU:verujem mu! VELIKI POZDRAV ZA SVE MOJE DELIJE!DUSMANI HOCE DA NAS UNISTE I DA TE PRODAJU,ALI IM NECE POCI ZA RUKOM JER ONI NE ZNAJU,HEJ NA SEVERU SVI TVOJI SINOVI ZVEZDO BEZ TEBE >>>>NEMOGU ZIVETI

bimbac

pre 14 godina

ljudi Parker se najverovatnije vraca u Zvezdu ako je istina ono sto sam video na nekoliko sajtova...evo jednog:

http://www.national-football-teams.com/v2/player.php?id=23514

ima nade za srpski fudbal

pre 14 godina

FK Vojvodina dovodi kamerunske reprezentativce SONGA[kapiten repke,Liverpul,Vest Hem,Lens,Galata...] i Olembea[desni bek,28.god.,60 puta u repki,Lic,Wigan,Kejzerspor]...


ODLICNA STVAR ZA SRPSKI FUDBAL I LIGU...PARKER,ISAH,ABOU,CLEO,MOREIRA,DIARA,STOJKA,ADJURU,SONG,OLEMBE PLUS DOMACE ZVEZDE LJAIC,LAZOVIC,MILIC,ALEKCIC,IGNJOVSKI,SAVIC,KRSTAJIC,GAVRANCIC,BURZA MARADONA......


Makar mala nada je i to da je nasa liga daleko kvalitetnija od HNL

MilanForza

pre 14 godina

Rezultati u pripremnom periodu me uopste ne zanimaju. Kao sto nista ne bih rekao i da Zvezda dobije Juventus npr, pa cak i da izgubi od ovih Makedonaca... tek dve nedelje priprema, tek druga utakmica, novi tim, mladi igraci... bitnije mi je da sam mogao da gledam da vidim kakvu smo igru imali i ko tu sta zna i ume.
A rezultati na pripremama nisu nikakvo posebno merilo kvaliteta tima. Bitno je da napadaci daju golove (sto je za sada dobro - Perovic), da sredina vodi igru, a da odbrana ne prima ili prima sto manje golova, a ne da bude kao prosle sezone kada je Milijas i vodio igru i davao golove i izvodio penale, slobodnjake, kornere, aute... zasto? Pa jer nije imao ko drugi. Sada bi trebalo da bude.

MilanForza

pre 14 godina

Sad sam pregledao kratak snimak na sajtu.
Ako je ono sve sto s desilo onda ovako... Djorce-jedan udarac na gol i jedan gol i to posle kiksa golmana, los pas napred. A prva shansa za njih i izuzetan potez tutorica, prosto neverovatno. I to je sve.
Sto se tice Zvezde... 7, 8 suteva ka golu 3 u okvir, jedna precka (misli da je bio lekic)... Lekic dve 100% sanse, Burza nekoliko dobrih proigravanja i jedan pokusaj glavom iskosa sa oko 5-6 metar, napadi su uglavnom isli preko desne strane, preko Laza i Ninkova. Reakcija Perovica za gol, izuzetna, ulaz u prazno, sut iz prve sa oko 16-17m, vrlo lep gol.
I neka deca su sve vreme bodrila nekog Makija. :)) Ajde Maki,ajde Maki. :))

the_Grobar

pre 14 godina

Komentar na remi Partizana i Dorce Petrova


ovaj partizan je stvarno propao,pa oni vise ne mogu pobijedit i jednog covjeka na terenu hahahahahahahahah.ma di ce oni sa zvezdom,zvezda je za te indijance institucija.
(d, 12. februar 2009 19:50)

Kao vatreni delija zamolio bih sve zvezdine navijace da ne obracaju paznju na ovu vest jer zaista vise ne vredi polemizirati.ova vest je dovoljna da znamo koliko ce lako da nam bude 21og.pozdrav za sve Delije!!
(veerghoen, 12. februar 2009 19:48)

xaxaxa :) E a kao fora spremaju se Grobari za LS :) Popicete 3 komada na derbiju!
(Parker Bernard, 12. februar 2009 19:56)

Ma opušteno Topalovići. To vam Jokan uigrava odbranu da ne popijete petardu 21.
(Red-white world, 12. februar 2009 20:26)

Jel ovo najjaci tim gr(o)blja igrao nereseno sa nekim klubom za koje ime prvi put cujem i ako sam svake godine u makedoniji?!?! tuga brate... I vi posle nama prebacujte nesto a vi se brukate...(patlidzan bruka SRBIJE, 12. februar 2009 20:17)


Ima jos komentara,ali mislim da je ovo sasvim dovoljno :)

sasa

pre 14 godina

gledao sam mec na zlatiboru,navijaci zvezde koji su dosli iz svih krajeva su razocarani igrom protiv nikakve ekipe iz makedonije.ljudi moji to je rasulo,kao da nikad loptu nisu sutnuli,bez sansi,ideja,snage.nadam se da je bio samo los dan,videcemo sa slovencima.toliko.

kriticar pesnika javno vredja

pre 14 godina

Dajte ljudi,uozbiljite se.Pripremne utakmice ne znace nista.Ko prati fudbal iz sezone u sezonu zna da se najcesce desavalo da ekipe kada odigraju perfektno pripremne utakmice kiksnu i dozive kolaps kada je najbitnije,u takmicarskim mecevima,i obrnuto. Ako se dobro secam,partizan je imao jako lose rezultate u pripremama bas onih sezona kada je igrao zapazenu ulogu u evro kupovima,pod Vermezom u UEFA kupu,a cini mi se i pod Mateusom pred LS.
Objektivno,zvezda ima skromnu ekipu,ali pretpostavljam da ima potencijal,a i sam Pizon je rekao da ne ocekuje rezultate u ovoj sezoni.Vojvodina se dobro pojacava i ako zadrzi igrace iz prosle sezone,pogotovo Mrdju,Aleksica i Tadica,uz pojacanja,moze da udje u borbu za titulu. Kako sada stvari stoje,Partizan je najveci favorit za sledecu sezonu,ali sve zavisi i od ulaska u LS,jer ako se plasiraju u grupe,to ce automatski rezultirati slabijim igrama u prvenstvu. Naravno,puno zavisi i od toga koga ce da puste u zimskom prelaznom roku,Gavrancicu istice ugovor,Diarra ce verovatno tada da ode,Obradovic mozda vec ovih dana,a najkasnije na zimu.

delija

pre 14 godina

Molim vas da pre nego bilo sta komentarisete pogledate ovaj video:http://www.crvenazvezdafk.com/remi-sa-djordje-petrov-1985-c5-video.htm

Nasa slabost je to sto protivnik jednom predje polovinu i odmah nam da gol i to greskom nasih odbrambenih igraca ili najcesce golmana!!!Nadam se da ce Pizon to da iskoriguje na vreme!!!Pozz

Armakedon

pre 14 godina

Ovako dragi moi zamislite da nije bilo naklonost sudije pritisak igraca i strucni stab,gruba igra i tenzije kakav bi tada bio ishod pa morala je makedonija da pusti jedan gol da ne bi bili veci incidenti...pozzdrav iz prelepe makedonije...

zoran-rs

pre 14 godina

ja navijam za Zvezdu al dabogda ista bude od nje . Pizon n ije nikakav trener niti je Lukic ikakav mozak . Ova dve brazilca su jaka cim su igrali u Zeti . Tesko ce Zvezda ove godine biti i treca . Dok se Zvezda ne privatizuje nema od nje nista . Volio bih da gresim al ???

тута суперстар

pre 14 godina

свака част овом туторићу. мислим поштен момак, радан, честит - не сумњам. желим му све најбоље. само, боље да играмо у формацији 0-6-4 и да бацимо све карте на напад, него да изведено на терен одбрану предвођену ђорђем туторићем теријем. једноставно, бесмислено је.

Apis

pre 14 godina

zvezdino dete vadi kestenje iz vatre, a vi forsirate opet neke KVAZI fudbalere, ocemo zvezdinu decu na teren.
ocete opet reprezentativce slati na pozajmice????
Adzicu ko saobracajni pandur si, prodao si se za crvenu!!!

daka

pre 14 godina

Dinamo zagreb- Rudar V. 1-2 , Sparta Prag- Olimpija Ljubljana 1-2 , partizan i zvezda su igrali nereseno sa Djorce P. ,to su samo prijatelske utakmice , pa uvijek su timovi iz makedonije,slovenije ,crne gore i td. ginuli kada igraju protiv vecih klubova pa makar i to bile prijateljske!!!!!

colibri

pre 14 godina

Aman ljudi,strucnjaci,selektori i ostali,da li vi shvatate,ili ako ne shvatate barem znate da citate,zvezda je dovela 11 novih igraca od cega 5-6 iz omladinskog pogona,iza sebe imaju 10-ak treninga i dve utakmice,i vi pricate kako lose igraju, nisu uigrani, nema pasa,ili sta vec. Pa oni se poznaju tek 10 dana,ne znaju ni imena jedni drugima,a ne gde ce ko da se postavi na terenu.Vi ste razocarani?Pa sedite kuci pa se razocaravajte do mile volje.Tako ste bili razocarani i sa Slobom, Titom, Djindjicem, sada sa Tadicem, Dzajom, Piksijem, Toplicom, Dn Tanom, sada sa Lukicem i Pizonom, pa jeste li nekada u zivotu bili zadovoljni sa bilo cime,Lukic je tu mesec dana,a ovo je vec "pocetak njegovog kraja". Nijedan igrac ne valja, ne treba im dati ni dinara, ni da jedu, nista im ne treba dati!!!Alo, koliko vas je igralo fudbal, ali na pravom terenu, pred 10.000 nepoznatih ljudi, posle deset dana zajednickog treninga? Zvezda ce biti opet treca!!! Idi! I sta onda? Ugasice se?Ajde bre pustite ih da igraju, da se dokazu,pa ih pljujte na kraju sezone,ako zasluze! Ali,sta cemo ako ne zasluze? Da li ce neko vas sakrivene iza raznoraznih simpaticnih nadimaka da pljuje? Nece gospodo, vi cete samo da promeni tenadimak u jos simpaticniji i da prozivate grobare, a hvalite upravu, znao sam, rekao sam, a svej moj do mojega. Ajde lepo kuci u fotelje,nadimke preko glave da vas niko ne prepozna, i kuckajte,stadion ostavite onima koji tamo idu zato sto vole zvezdu,a vi u vase rupe,i to brzo!
(da i komsiji krava bude ziva i zdrava i velika ko civava)

goxy

pre 14 godina

Ninkov i Burzanović su tek za nijansu korisniji od Blažića i Bogdanovića, jer imaju potencijal, bar Burzanović. Ninkov dobar trkač, taktički neobrazovan. CZ ima nadu samo ako ovi mladji igrači, tek dovedeni za koju godinu napreduju. I šta je više sa tim Tričkovskim, u Makedoniji su sekleli za njega, novi Pandev.

za vecnu slavu za pobedu

pre 14 godina

kada pizon shvati da se igraci dele ne na mlade i stare , ne na domace i strane , nego na one koji mogu da igraju za zvezdu i koji ne mogu. sta mene briga sto je bogdanovic mlad i sto je ponikao u zvezdi kada nema pojma. ima takvih jos. ja hocu pobede i titule a dali igraju mladi ili stari,crni ili beli igraci to me bas briga.abu u tim lekic na klupu.

Grobarčina sa Cetinja

pre 14 godina

Dobro je ...izvukla je remi u zadnji čas sa prvakom jedne države...ipak je cz trećeplasirana u srpskoj ligi...svaka čast neka nastavi tako...namjerio se junak na junaka.............................:))))))

Sreten

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu i stadion sam napustio potpuno razocaran onim sto je Zvezda prikazala. Igra je bila vise nego tuzna i losa. Osim par prilika u prvih 30 min. sve ostalo je bilo na nivou prosecne prvoligaske ekipe. Stvarno mi nije jasno sta to Zvezdi nude Stamenkovic, Tutoric, Blazic, Obric, Bogdanovic pa da imaju mesta u timu. Zar nije logicnije da se forsiraju Mrkela i Savic nego da igraju ovi gore navedeni amateri. Nazalost, i opet nemamo nikakvu koncepciju. Imam utisak da su Lukicu finansije iznad time i da samo zeli da potrosi manje novca od prethodnika pa da onda svi pricaju kako klub posluje domacinski. Naredna sezone ce namm biti najlaksa za pracenje jer je ocigledno da necemo nista osvojiti tako da nisata i ne treba ocekivati. Umesto piva svi po bensedin pre utakmice, nazalost.

dulllllllle

pre 14 godina

komentar br.40
Vidi se sine da si grobar iz aviona...
(navijac, 3. jul 2009 20:35)


Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!
(nastavnik, 3. jul 2009 21:55)


KRALJU!!!

Mio

pre 14 godina

Mislim da je ovo prejak protivnik za Zvezdu, ipak su oni prvaci svoje zemlje.
(Mio, 2. jul 2009 18:09)

Ja lepo rekoh, ali oni neće da slušaju!

ispravka

pre 14 godina

Poštovani navijaču,
Predpostavljam da si hteo da kažeš: VIDI SE IZ AVIONA SINE DA SI GROBAR!!!
Jerbo, ovako kako si ti rekao se lepo vidi da je određena persona(u ovom slučaju grobar) IZ AVIONA!!
(nastavnik, 3. jul 2009 21:55)
Lektore, rec sine u gornjoj recenici se izdvaja zarezom :)

glas razuma

pre 14 godina

heh ja koliko se secam PARTIZAN je izgubio od DJRCE PETROVA(1;2) na proslim pripremama!!!!!!
(DELIJE BERANjE, 4. jul 2009 11:57)
Ako se secas i Partizanovih pripremnih utakmica od prosle godine, onda smo stvarno postali za vas NOCNA MORA...
I mislim da si ovim tvojim "secanjem" vrlo dobro prikazao svima ovde na forumu ko od koga ima komplekse ......
A i secanje te ne sluzi bas najbolje , bilo je 0:0 , mozda si sanjao 1:2 ????