Fudbal 20

Nedelja, 14.06.2009.

12:50

Brnović u Budućnosti iz Podgorice

Bivši fudbaler Zete, Partizana i Rada Nenad Brnović od naredne sezone će nositi dres podgoričke Budućnosti, pišu 'Vijesti'.

Brnoviæ u Buduænosti iz Podgorice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

20 Komentari

Sortiraj po:

V

pre 14 godina

Uprava Partizana (citaj Ivan Tomic) nije se udostojila da ga pozove i pita da li je ziv, a kamoli da li bi da produzi ugovor sa crno-belima. Pustise ga da ide za dz... Racunaju vise ce para strpati u dzep kada rasprodaju klince...
E... A da su ga posle prve sezone u Humskoj pustili u madridski Atletiko, ne bi bilo ni TE utakmice za Zetom, ni preloma noge...
Sreca te je u pitanju jaka i pozitivna osoba, neko drugi davno bi odustao.
Nenade - puno srece u b(B)uducnosti!

CCCCrbin

pre 14 godina

dajte crnogorci sta ste navalili sa tim brnovicem,buducnost,zetom itd.najbolji je primer burzanovic koga je zvedza oterala a u crnogorskoj ligi je dobar.pa ako vam je liga toliko bolja zasto onda vasi najbolji igraci odlaze u srbiju dok najbolji igraci iz srbije odlaze u jake lige.pa najbolji primer je onaj kako mu bese ime vujadinovic ili kako se vec zove onaj koji je proglasen za najboljeg igraca u vasem prvenstvu a u partizanu greje klupu.

scepan mali

pre 14 godina

Boze me sacuvaj koje sve sakuplio 17 nastupa za reprerezentaciju. Kad se dodaju jos velemajstori tipa Alberta Nadja, Branka Brnovica, Nenada Djordjevica ne cudi me zasto je tadasnja SRJ/SCG skupljala sestice po velikim turnirima.
Nemam nista protiv ovog momka, svaka mu cast za povratak, ali je cudno da za medjunarodni nivo limitiran igrac sakupi toliko nastupa za reprezentaciju koja je se u roku od 10 godina kvalifikovala na dva mondijala i koja je imala takve majstore poput Sinise, Deje, Pedje, Piksija, Jugovica i ostalih, a brojni vezni fudbaleri koji su kud i kamo bolji fudbaleri od ovog Brnovica poput Krupnikovica, Predraga Djordjevica, Ramba Petkovica su godinama bili zaobilazeni. Istina P. Djordjevicu su pruzili sansu u zenitu njegove karijere, a kada je covek razvaljivao u Olimpijakosu i Ligi Sampiona igrao je onaj pingvin Nadj, koji je jedino znao da kad primi loptu odmah doda nekom drugom, nikada da je povuce, nikada da uradi ono zasto je zadnji vezni stvoren, i da napravi cesto nepotreban faul ili vise njih kao protiv Obale Slonovace.
Sreca da danas imamo samostalnu reprezentaciju i gospodina Antica na njenom celu, pomak se vidi rezultatima.

mnemojkovac

pre 14 godina

@Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...
(mile, 14. jun 2009 14:36)
8-10 u onako "poštenoj" ligi. Kakav Javor?! Budućnost koja je druga u našoj ligi dobija vašeg šampiona,a Grbalj koji je 5-6 Zvezdu!Jesu prijateljske,al i tu se igrači bore za mjesto u timu tako da se na to ne mogu vaditi za poraze!Ne veličam našu ligu.Još uvijek tu mnogo šta ne valja,ali sigurno da su klubovi mnogo napredovali u odnosu na vrijeme kad je bila zajednička liga.

@Srba,potpisujem.

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Prosle godine sam napisao da Goran Gavrancic treba da igra za Partizan , zato sto je partizanovac od malena ! Njegov otac , zvezdas ga vodio u Zvezdu, ali on je ispunio decacki san....i zaigrao za Partizan ! Videli smo sta su on i Dordevic uradili , jer su zatvorili sve ''puteve'' ka golu Bozovica i rekord Bozovica ! Cekali su ovi....'' prepotentni neki iz uprave '' sest meseci , da potpisu ugovor sa Gavrancicem, dok Partizan u Evropi uzima 0 bodova, sa Miljikovicem i Jovanovicem ! Vodili ih italijani na ''setnju po JNA ''! S druge strane , Gavrancic se sam nudi, trenirajuci sa....Teleoptikom ! Sad se ponavlja ista greska sa ....Brnovicem ! Noga mu je jaca , ima vise misica na nogu, kondicije i ....tek sad moze ravnopravno da se nosi sa ostalima ! Ovi , '' nasi iz uprave '' ga pustili kao slobodnog igraca, a oni su ''SLEPI '' da ce Brnovic tek sada da procveti ! A ko ima sanse u Partizanu ? Marceta iz 2 slovenacke lige ? Ne mora ni Brnovic , ni Krstaijc da odigraju 25 utakmice ove jeseni , samo da odigraju 14 -17 utakmice, i ponekad po neko ...poluvreme, za preokret rezultata !Ako se slucajno Moreira povredi, ko ce ga zameniti ? Ko zna da deli lopte i uigra igrace ? Setite se gola protiv Dinama iz Bukuresta, koju bombu im dao i koje golove je dao u nasoj ligi ! Video je Brnovic, da ga ovi iz Partizana nece vise , da je prekobrojan , i hoce da se vrati u Podgoricu ! Ovo bi bila najveca greska Partizana za 2009 godinu ! I za Obradovica da traze 10 miliona evra, nego sta, ako Ronaldo toliko vredi, vredi i Obradovic -- 10 miliona ! Ali vidim, odavde iz Amerike , da ima ''kukavice'' u UO Partizana, koji odmah daju igrace , na prvu ponudu, ili nama sad treba 5 miliona, prodamo ga za 5 miliona, pa posle nam treba 7 miliona i prodamo ga za 7 miliona ! Mislim da ima isuvise mesetara, lesinara -- agenta fudbalera i ''neke kukavice'' koje prodaju prvom prilikom ! Neka Obradovic igra LS , pa mozemo na zimu da pricamo o novcu , sad igra za mladu reprezentaciju, pa nek ponude i Juventus i englezi dobru ponudu ! stvarno mislim da je 7 miliona malo za Obradovica ! Brnovic treba da se vrati u Partizan , i citajte njegov tekst , jos jednom i videt cete da je...potisten ! Neki iz ovog UO ne vrede da rade u Partizanu, jer su ''amateri '' i kukavice , i samo se slikaju, naprave bankete , smeju se i imaju ''prijatelje -- menadere '' ! Verujem da Brnovic nema menadera, ko da ga ugura , ali zato ima mesta u Partizan za Sikimica, Brankovica, Knezevica ( 5 godine je u Partizanu i malo je napredovao ) , Perica , Marceta ! Nista lose ne zelim ovim momcima i ne kazem nijednu ruznu rec na njihov racun, Bog da ih sve blagoslovi , jer su u Partizanu, ali nemaju dovoljan kavalitet da igraju u ekipi koja stalno ratuje da bude sampion, u najtezem slucaju druga u prvenstvu ! Kardinalana greska uprave Partizana, i...''mladog trenera Jokanovica '' ! Pozdrav iz Amerike ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

horny.cg

pre 14 godina

Benefactoru
da je prosjecan igrac, vjerovatno ne bi bio nosilac igre Partizana u Ligi Sampiona (uz Delibasica) i u Uefa kupu, vjerovatno ne bi nakupio 17 nastupa za A selekciju...da je kao sto ti kazes, vjerovatno bi tavorio u Mladosti iz Lucana il Sevojnu...
S druge strane, u pravu si za mec Partizan-Zeta, al opet si morao da posolis malo. Nije namjesten mec zbog Brnovica, (ne znam kako ti to pade na pamet), vec je on samo bio slucajni egzekutro jedne od najsmjesnijih namjestaljki novijeg doba. 40m je trcao, bjezali su igraci iz Zete od njega ko od djavola, golman utece od lopte i 3-2. Naravno da je Zeta povela, Partizan stigao...kao sto smo stalno imali dojavu od drugova sto igraju za Zetu da igramo iz 1 u 2 na Tresnjici.Al,jbga, u kladionici bi se samo nasmijali ;) toliko o Zeku,Raju,Branu, Terzi i Arkanu...

boris_Pg

pre 14 godina

(Mr_Gospodin_Signore, 14. jun 2009 13:29)
Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...
to je ''ona'' Buducnost koja prije 4-5 mjeseci pobijedila partizan sa 1-0 !!!u kojoj je partizan izrsio 3-4 izmjene ,dok je buducnost izwrsila 10 (sansu dobili i 4 omladinca ) To je ta Buducnost !!!

Grobari vs Varvari

pre 14 godina

Brna care, da se brzo vratiš u pređašnju formu, pa reprezentacija CG, pa inostranstvo. To ti zaslužuješ jer si sjajan igrač i čovjek.
Onaj što kaže da si bio "prosječan" nema pojma o fudbalu. Što se tiče povrede, start Markovskog je bio totalno bezazlen, ali nesrećan dan. Nije tu bilo divljačkog starta kao kod recimo Tejlora na Eduardu.

Ujka

pre 14 godina

(Bio je prvotimac 'crno-belih' do 21. marta 2007. kada je povređen na utakmici sa Zetom. Pauzirao je dve i po godine, a tek u januaru 2009. godine se vratio na teren u zvaničnim utakmicama.)
A matematika vam je, vidim bas jaca strana!

mile

pre 14 godina

# Trebalo bi da se dobro oznojis da budes medju prvih jedanaest. Nije ti to Rad ili Partizan od prije par godina. Bas se na tvojoj poziciji nalazi reprezentativac Crne Gore i olimpijski reprezentativac Gane, koji su 86 i 85 godiste, respektivno.
(Mr_Gospodin_Signore, 14. jun 2009 13:29)
Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...

Stefan NI

pre 14 godina

Koliko mi je samo zao ovog igraca. Pre povrede bio je nosilac Partizanove igre kod Vermezovica, jedan od najzasluznijih za istorijski plasman u 1/8 finala UEFA Kupa. Onda ga je dusmanin iz Zete povredio i unistio mu karijeru. Takodje sve pohvale zasluzuje i Partizan za neprekidnu podrsku igracu i do kraja ispostovan ugovor a na kraju i pozajmicu u Rad kao sansu da svoju karijeru opet vrati na kakav-takav kolosek. Brni sve najbolje u Podgorici, nikad necu zaboraviti onu golcinu protiv Dinama iz Bukuresta na JNA!

benefactor78

pre 14 godina

Auh, svasta ste napisali o Brnovicu, kakvi hvalospevi, stvarno mora da je bolji i od Inieste i Xavija zajedno....
O cemu vi pricate? Decko je jedan posecan igrac, i to je to...
Zap mi je sto se povredio, to je bas bezveze, ali eto, polako se vraca...
Inace ga pamtim po onoj namestaljci Partizan-Zeta 3:2, kada su i jedni i drugi zapeli da ga prodaju preko, koja je to smejurija bila...
Direktan prenos na TV-u, trenutni rezultat 2:2, negde 6-7 minuta do kraja, Brnovic prima loptu na polovini terena, i svi njegovi bivsi saigraci mu se bukvalno sklanjaju....
Ulazi u sesnaesterac, kao cimne Mitra Pekovica, ovaj sedne na zadnjicu, Brnovic sutne sa 10-11 metara, i da gol... Niko da ga pipne 40 metara, niko da startuje, ziva smejurija...
Malo sam oduzio, ali cisto da se zna kakvi su ovi " nasi veliki" igraci....
Dajte, molim vas, necemo da preterujemo...

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Trebalo bi da se dobro oznojis da budes medju prvih jedanaest. Nije ti to Rad ili Partizan od prije par godina. Bas se na tvojoj poziciji nalazi reprezentativac Crne Gore i olimpijski reprezentativac Gane, koji su 86 i 85 godiste, respektivno.

srba

pre 14 godina

Kakav je ovo igrac bio i KAKAV JE MOGAO BITI...Kakav majstor,kada lopta ide ka njemu samo gledas tu lakocu i ljepotu...Da se nije povrijedio mogao je danas igrati sa Xavijem i Injestom da ne zaostaje mnogo za njima...U svakom slucaju-NAJBOLJI PRIJEM I PREDAJA LOPTE KOJU JE IMAO NEKI IGRAC.

pg-cg-HRV

pre 14 godina

Buducnost pravi strasan tim...Vlado Bulatovic do skoro visoki funkcioner FSS sposoban,covjek sa vezama i uticajan je tu.Prijeti da ce napraviti dobar tim,a predsjednik Celebic jedan od najbogatijih ljudi na ovim prostorima...Trener srbijanski,to je dobro dako dovede kojeg dobrog igraca iz Srbije...Kao sto je mali Adamovic-STRASAN IGRAC...

srba

pre 14 godina

Kakav je ovo igrac bio i KAKAV JE MOGAO BITI...Kakav majstor,kada lopta ide ka njemu samo gledas tu lakocu i ljepotu...Da se nije povrijedio mogao je danas igrati sa Xavijem i Injestom da ne zaostaje mnogo za njima...U svakom slucaju-NAJBOLJI PRIJEM I PREDAJA LOPTE KOJU JE IMAO NEKI IGRAC.

mile

pre 14 godina

# Trebalo bi da se dobro oznojis da budes medju prvih jedanaest. Nije ti to Rad ili Partizan od prije par godina. Bas se na tvojoj poziciji nalazi reprezentativac Crne Gore i olimpijski reprezentativac Gane, koji su 86 i 85 godiste, respektivno.
(Mr_Gospodin_Signore, 14. jun 2009 13:29)
Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...

Stefan NI

pre 14 godina

Koliko mi je samo zao ovog igraca. Pre povrede bio je nosilac Partizanove igre kod Vermezovica, jedan od najzasluznijih za istorijski plasman u 1/8 finala UEFA Kupa. Onda ga je dusmanin iz Zete povredio i unistio mu karijeru. Takodje sve pohvale zasluzuje i Partizan za neprekidnu podrsku igracu i do kraja ispostovan ugovor a na kraju i pozajmicu u Rad kao sansu da svoju karijeru opet vrati na kakav-takav kolosek. Brni sve najbolje u Podgorici, nikad necu zaboraviti onu golcinu protiv Dinama iz Bukuresta na JNA!

Ujka

pre 14 godina

(Bio je prvotimac 'crno-belih' do 21. marta 2007. kada je povređen na utakmici sa Zetom. Pauzirao je dve i po godine, a tek u januaru 2009. godine se vratio na teren u zvaničnim utakmicama.)
A matematika vam je, vidim bas jaca strana!

benefactor78

pre 14 godina

Auh, svasta ste napisali o Brnovicu, kakvi hvalospevi, stvarno mora da je bolji i od Inieste i Xavija zajedno....
O cemu vi pricate? Decko je jedan posecan igrac, i to je to...
Zap mi je sto se povredio, to je bas bezveze, ali eto, polako se vraca...
Inace ga pamtim po onoj namestaljci Partizan-Zeta 3:2, kada su i jedni i drugi zapeli da ga prodaju preko, koja je to smejurija bila...
Direktan prenos na TV-u, trenutni rezultat 2:2, negde 6-7 minuta do kraja, Brnovic prima loptu na polovini terena, i svi njegovi bivsi saigraci mu se bukvalno sklanjaju....
Ulazi u sesnaesterac, kao cimne Mitra Pekovica, ovaj sedne na zadnjicu, Brnovic sutne sa 10-11 metara, i da gol... Niko da ga pipne 40 metara, niko da startuje, ziva smejurija...
Malo sam oduzio, ali cisto da se zna kakvi su ovi " nasi veliki" igraci....
Dajte, molim vas, necemo da preterujemo...

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Prosle godine sam napisao da Goran Gavrancic treba da igra za Partizan , zato sto je partizanovac od malena ! Njegov otac , zvezdas ga vodio u Zvezdu, ali on je ispunio decacki san....i zaigrao za Partizan ! Videli smo sta su on i Dordevic uradili , jer su zatvorili sve ''puteve'' ka golu Bozovica i rekord Bozovica ! Cekali su ovi....'' prepotentni neki iz uprave '' sest meseci , da potpisu ugovor sa Gavrancicem, dok Partizan u Evropi uzima 0 bodova, sa Miljikovicem i Jovanovicem ! Vodili ih italijani na ''setnju po JNA ''! S druge strane , Gavrancic se sam nudi, trenirajuci sa....Teleoptikom ! Sad se ponavlja ista greska sa ....Brnovicem ! Noga mu je jaca , ima vise misica na nogu, kondicije i ....tek sad moze ravnopravno da se nosi sa ostalima ! Ovi , '' nasi iz uprave '' ga pustili kao slobodnog igraca, a oni su ''SLEPI '' da ce Brnovic tek sada da procveti ! A ko ima sanse u Partizanu ? Marceta iz 2 slovenacke lige ? Ne mora ni Brnovic , ni Krstaijc da odigraju 25 utakmice ove jeseni , samo da odigraju 14 -17 utakmice, i ponekad po neko ...poluvreme, za preokret rezultata !Ako se slucajno Moreira povredi, ko ce ga zameniti ? Ko zna da deli lopte i uigra igrace ? Setite se gola protiv Dinama iz Bukuresta, koju bombu im dao i koje golove je dao u nasoj ligi ! Video je Brnovic, da ga ovi iz Partizana nece vise , da je prekobrojan , i hoce da se vrati u Podgoricu ! Ovo bi bila najveca greska Partizana za 2009 godinu ! I za Obradovica da traze 10 miliona evra, nego sta, ako Ronaldo toliko vredi, vredi i Obradovic -- 10 miliona ! Ali vidim, odavde iz Amerike , da ima ''kukavice'' u UO Partizana, koji odmah daju igrace , na prvu ponudu, ili nama sad treba 5 miliona, prodamo ga za 5 miliona, pa posle nam treba 7 miliona i prodamo ga za 7 miliona ! Mislim da ima isuvise mesetara, lesinara -- agenta fudbalera i ''neke kukavice'' koje prodaju prvom prilikom ! Neka Obradovic igra LS , pa mozemo na zimu da pricamo o novcu , sad igra za mladu reprezentaciju, pa nek ponude i Juventus i englezi dobru ponudu ! stvarno mislim da je 7 miliona malo za Obradovica ! Brnovic treba da se vrati u Partizan , i citajte njegov tekst , jos jednom i videt cete da je...potisten ! Neki iz ovog UO ne vrede da rade u Partizanu, jer su ''amateri '' i kukavice , i samo se slikaju, naprave bankete , smeju se i imaju ''prijatelje -- menadere '' ! Verujem da Brnovic nema menadera, ko da ga ugura , ali zato ima mesta u Partizan za Sikimica, Brankovica, Knezevica ( 5 godine je u Partizanu i malo je napredovao ) , Perica , Marceta ! Nista lose ne zelim ovim momcima i ne kazem nijednu ruznu rec na njihov racun, Bog da ih sve blagoslovi , jer su u Partizanu, ali nemaju dovoljan kavalitet da igraju u ekipi koja stalno ratuje da bude sampion, u najtezem slucaju druga u prvenstvu ! Kardinalana greska uprave Partizana, i...''mladog trenera Jokanovica '' ! Pozdrav iz Amerike ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

pg-cg-HRV

pre 14 godina

Buducnost pravi strasan tim...Vlado Bulatovic do skoro visoki funkcioner FSS sposoban,covjek sa vezama i uticajan je tu.Prijeti da ce napraviti dobar tim,a predsjednik Celebic jedan od najbogatijih ljudi na ovim prostorima...Trener srbijanski,to je dobro dako dovede kojeg dobrog igraca iz Srbije...Kao sto je mali Adamovic-STRASAN IGRAC...

CCCCrbin

pre 14 godina

dajte crnogorci sta ste navalili sa tim brnovicem,buducnost,zetom itd.najbolji je primer burzanovic koga je zvedza oterala a u crnogorskoj ligi je dobar.pa ako vam je liga toliko bolja zasto onda vasi najbolji igraci odlaze u srbiju dok najbolji igraci iz srbije odlaze u jake lige.pa najbolji primer je onaj kako mu bese ime vujadinovic ili kako se vec zove onaj koji je proglasen za najboljeg igraca u vasem prvenstvu a u partizanu greje klupu.

boris_Pg

pre 14 godina

(Mr_Gospodin_Signore, 14. jun 2009 13:29)
Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...
to je ''ona'' Buducnost koja prije 4-5 mjeseci pobijedila partizan sa 1-0 !!!u kojoj je partizan izrsio 3-4 izmjene ,dok je buducnost izwrsila 10 (sansu dobili i 4 omladinca ) To je ta Buducnost !!!

horny.cg

pre 14 godina

Benefactoru
da je prosjecan igrac, vjerovatno ne bi bio nosilac igre Partizana u Ligi Sampiona (uz Delibasica) i u Uefa kupu, vjerovatno ne bi nakupio 17 nastupa za A selekciju...da je kao sto ti kazes, vjerovatno bi tavorio u Mladosti iz Lucana il Sevojnu...
S druge strane, u pravu si za mec Partizan-Zeta, al opet si morao da posolis malo. Nije namjesten mec zbog Brnovica, (ne znam kako ti to pade na pamet), vec je on samo bio slucajni egzekutro jedne od najsmjesnijih namjestaljki novijeg doba. 40m je trcao, bjezali su igraci iz Zete od njega ko od djavola, golman utece od lopte i 3-2. Naravno da je Zeta povela, Partizan stigao...kao sto smo stalno imali dojavu od drugova sto igraju za Zetu da igramo iz 1 u 2 na Tresnjici.Al,jbga, u kladionici bi se samo nasmijali ;) toliko o Zeku,Raju,Branu, Terzi i Arkanu...

mnemojkovac

pre 14 godina

@Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...
(mile, 14. jun 2009 14:36)
8-10 u onako "poštenoj" ligi. Kakav Javor?! Budućnost koja je druga u našoj ligi dobija vašeg šampiona,a Grbalj koji je 5-6 Zvezdu!Jesu prijateljske,al i tu se igrači bore za mjesto u timu tako da se na to ne mogu vaditi za poraze!Ne veličam našu ligu.Još uvijek tu mnogo šta ne valja,ali sigurno da su klubovi mnogo napredovali u odnosu na vrijeme kad je bila zajednička liga.

@Srba,potpisujem.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Trebalo bi da se dobro oznojis da budes medju prvih jedanaest. Nije ti to Rad ili Partizan od prije par godina. Bas se na tvojoj poziciji nalazi reprezentativac Crne Gore i olimpijski reprezentativac Gane, koji su 86 i 85 godiste, respektivno.

scepan mali

pre 14 godina

Boze me sacuvaj koje sve sakuplio 17 nastupa za reprerezentaciju. Kad se dodaju jos velemajstori tipa Alberta Nadja, Branka Brnovica, Nenada Djordjevica ne cudi me zasto je tadasnja SRJ/SCG skupljala sestice po velikim turnirima.
Nemam nista protiv ovog momka, svaka mu cast za povratak, ali je cudno da za medjunarodni nivo limitiran igrac sakupi toliko nastupa za reprezentaciju koja je se u roku od 10 godina kvalifikovala na dva mondijala i koja je imala takve majstore poput Sinise, Deje, Pedje, Piksija, Jugovica i ostalih, a brojni vezni fudbaleri koji su kud i kamo bolji fudbaleri od ovog Brnovica poput Krupnikovica, Predraga Djordjevica, Ramba Petkovica su godinama bili zaobilazeni. Istina P. Djordjevicu su pruzili sansu u zenitu njegove karijere, a kada je covek razvaljivao u Olimpijakosu i Ligi Sampiona igrao je onaj pingvin Nadj, koji je jedino znao da kad primi loptu odmah doda nekom drugom, nikada da je povuce, nikada da uradi ono zasto je zadnji vezni stvoren, i da napravi cesto nepotreban faul ili vise njih kao protiv Obale Slonovace.
Sreca da danas imamo samostalnu reprezentaciju i gospodina Antica na njenom celu, pomak se vidi rezultatima.

V

pre 14 godina

Uprava Partizana (citaj Ivan Tomic) nije se udostojila da ga pozove i pita da li je ziv, a kamoli da li bi da produzi ugovor sa crno-belima. Pustise ga da ide za dz... Racunaju vise ce para strpati u dzep kada rasprodaju klince...
E... A da su ga posle prve sezone u Humskoj pustili u madridski Atletiko, ne bi bilo ni TE utakmice za Zetom, ni preloma noge...
Sreca te je u pitanju jaka i pozitivna osoba, neko drugi davno bi odustao.
Nenade - puno srece u b(B)uducnosti!

Grobari vs Varvari

pre 14 godina

Brna care, da se brzo vratiš u pređašnju formu, pa reprezentacija CG, pa inostranstvo. To ti zaslužuješ jer si sjajan igrač i čovjek.
Onaj što kaže da si bio "prosječan" nema pojma o fudbalu. Što se tiče povrede, start Markovskog je bio totalno bezazlen, ali nesrećan dan. Nije tu bilo divljačkog starta kao kod recimo Tejlora na Eduardu.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Trebalo bi da se dobro oznojis da budes medju prvih jedanaest. Nije ti to Rad ili Partizan od prije par godina. Bas se na tvojoj poziciji nalazi reprezentativac Crne Gore i olimpijski reprezentativac Gane, koji su 86 i 85 godiste, respektivno.

pg-cg-HRV

pre 14 godina

Buducnost pravi strasan tim...Vlado Bulatovic do skoro visoki funkcioner FSS sposoban,covjek sa vezama i uticajan je tu.Prijeti da ce napraviti dobar tim,a predsjednik Celebic jedan od najbogatijih ljudi na ovim prostorima...Trener srbijanski,to je dobro dako dovede kojeg dobrog igraca iz Srbije...Kao sto je mali Adamovic-STRASAN IGRAC...

benefactor78

pre 14 godina

Auh, svasta ste napisali o Brnovicu, kakvi hvalospevi, stvarno mora da je bolji i od Inieste i Xavija zajedno....
O cemu vi pricate? Decko je jedan posecan igrac, i to je to...
Zap mi je sto se povredio, to je bas bezveze, ali eto, polako se vraca...
Inace ga pamtim po onoj namestaljci Partizan-Zeta 3:2, kada su i jedni i drugi zapeli da ga prodaju preko, koja je to smejurija bila...
Direktan prenos na TV-u, trenutni rezultat 2:2, negde 6-7 minuta do kraja, Brnovic prima loptu na polovini terena, i svi njegovi bivsi saigraci mu se bukvalno sklanjaju....
Ulazi u sesnaesterac, kao cimne Mitra Pekovica, ovaj sedne na zadnjicu, Brnovic sutne sa 10-11 metara, i da gol... Niko da ga pipne 40 metara, niko da startuje, ziva smejurija...
Malo sam oduzio, ali cisto da se zna kakvi su ovi " nasi veliki" igraci....
Dajte, molim vas, necemo da preterujemo...

srba

pre 14 godina

Kakav je ovo igrac bio i KAKAV JE MOGAO BITI...Kakav majstor,kada lopta ide ka njemu samo gledas tu lakocu i ljepotu...Da se nije povrijedio mogao je danas igrati sa Xavijem i Injestom da ne zaostaje mnogo za njima...U svakom slucaju-NAJBOLJI PRIJEM I PREDAJA LOPTE KOJU JE IMAO NEKI IGRAC.

CCCCrbin

pre 14 godina

dajte crnogorci sta ste navalili sa tim brnovicem,buducnost,zetom itd.najbolji je primer burzanovic koga je zvedza oterala a u crnogorskoj ligi je dobar.pa ako vam je liga toliko bolja zasto onda vasi najbolji igraci odlaze u srbiju dok najbolji igraci iz srbije odlaze u jake lige.pa najbolji primer je onaj kako mu bese ime vujadinovic ili kako se vec zove onaj koji je proglasen za najboljeg igraca u vasem prvenstvu a u partizanu greje klupu.

mile

pre 14 godina

# Trebalo bi da se dobro oznojis da budes medju prvih jedanaest. Nije ti to Rad ili Partizan od prije par godina. Bas se na tvojoj poziciji nalazi reprezentativac Crne Gore i olimpijski reprezentativac Gane, koji su 86 i 85 godiste, respektivno.
(Mr_Gospodin_Signore, 14. jun 2009 13:29)
Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...

scepan mali

pre 14 godina

Boze me sacuvaj koje sve sakuplio 17 nastupa za reprerezentaciju. Kad se dodaju jos velemajstori tipa Alberta Nadja, Branka Brnovica, Nenada Djordjevica ne cudi me zasto je tadasnja SRJ/SCG skupljala sestice po velikim turnirima.
Nemam nista protiv ovog momka, svaka mu cast za povratak, ali je cudno da za medjunarodni nivo limitiran igrac sakupi toliko nastupa za reprezentaciju koja je se u roku od 10 godina kvalifikovala na dva mondijala i koja je imala takve majstore poput Sinise, Deje, Pedje, Piksija, Jugovica i ostalih, a brojni vezni fudbaleri koji su kud i kamo bolji fudbaleri od ovog Brnovica poput Krupnikovica, Predraga Djordjevica, Ramba Petkovica su godinama bili zaobilazeni. Istina P. Djordjevicu su pruzili sansu u zenitu njegove karijere, a kada je covek razvaljivao u Olimpijakosu i Ligi Sampiona igrao je onaj pingvin Nadj, koji je jedino znao da kad primi loptu odmah doda nekom drugom, nikada da je povuce, nikada da uradi ono zasto je zadnji vezni stvoren, i da napravi cesto nepotreban faul ili vise njih kao protiv Obale Slonovace.
Sreca da danas imamo samostalnu reprezentaciju i gospodina Antica na njenom celu, pomak se vidi rezultatima.

boris_Pg

pre 14 godina

(Mr_Gospodin_Signore, 14. jun 2009 13:29)
Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...
to je ''ona'' Buducnost koja prije 4-5 mjeseci pobijedila partizan sa 1-0 !!!u kojoj je partizan izrsio 3-4 izmjene ,dok je buducnost izwrsila 10 (sansu dobili i 4 omladinca ) To je ta Buducnost !!!

mnemojkovac

pre 14 godina

@Ajde bre nemoj da si smesan ta Buducnost je u scg ligi redovno bila 8-10 pa njih bi sad Javor otkinuo samo tako...
(mile, 14. jun 2009 14:36)
8-10 u onako "poštenoj" ligi. Kakav Javor?! Budućnost koja je druga u našoj ligi dobija vašeg šampiona,a Grbalj koji je 5-6 Zvezdu!Jesu prijateljske,al i tu se igrači bore za mjesto u timu tako da se na to ne mogu vaditi za poraze!Ne veličam našu ligu.Još uvijek tu mnogo šta ne valja,ali sigurno da su klubovi mnogo napredovali u odnosu na vrijeme kad je bila zajednička liga.

@Srba,potpisujem.

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Prosle godine sam napisao da Goran Gavrancic treba da igra za Partizan , zato sto je partizanovac od malena ! Njegov otac , zvezdas ga vodio u Zvezdu, ali on je ispunio decacki san....i zaigrao za Partizan ! Videli smo sta su on i Dordevic uradili , jer su zatvorili sve ''puteve'' ka golu Bozovica i rekord Bozovica ! Cekali su ovi....'' prepotentni neki iz uprave '' sest meseci , da potpisu ugovor sa Gavrancicem, dok Partizan u Evropi uzima 0 bodova, sa Miljikovicem i Jovanovicem ! Vodili ih italijani na ''setnju po JNA ''! S druge strane , Gavrancic se sam nudi, trenirajuci sa....Teleoptikom ! Sad se ponavlja ista greska sa ....Brnovicem ! Noga mu je jaca , ima vise misica na nogu, kondicije i ....tek sad moze ravnopravno da se nosi sa ostalima ! Ovi , '' nasi iz uprave '' ga pustili kao slobodnog igraca, a oni su ''SLEPI '' da ce Brnovic tek sada da procveti ! A ko ima sanse u Partizanu ? Marceta iz 2 slovenacke lige ? Ne mora ni Brnovic , ni Krstaijc da odigraju 25 utakmice ove jeseni , samo da odigraju 14 -17 utakmice, i ponekad po neko ...poluvreme, za preokret rezultata !Ako se slucajno Moreira povredi, ko ce ga zameniti ? Ko zna da deli lopte i uigra igrace ? Setite se gola protiv Dinama iz Bukuresta, koju bombu im dao i koje golove je dao u nasoj ligi ! Video je Brnovic, da ga ovi iz Partizana nece vise , da je prekobrojan , i hoce da se vrati u Podgoricu ! Ovo bi bila najveca greska Partizana za 2009 godinu ! I za Obradovica da traze 10 miliona evra, nego sta, ako Ronaldo toliko vredi, vredi i Obradovic -- 10 miliona ! Ali vidim, odavde iz Amerike , da ima ''kukavice'' u UO Partizana, koji odmah daju igrace , na prvu ponudu, ili nama sad treba 5 miliona, prodamo ga za 5 miliona, pa posle nam treba 7 miliona i prodamo ga za 7 miliona ! Mislim da ima isuvise mesetara, lesinara -- agenta fudbalera i ''neke kukavice'' koje prodaju prvom prilikom ! Neka Obradovic igra LS , pa mozemo na zimu da pricamo o novcu , sad igra za mladu reprezentaciju, pa nek ponude i Juventus i englezi dobru ponudu ! stvarno mislim da je 7 miliona malo za Obradovica ! Brnovic treba da se vrati u Partizan , i citajte njegov tekst , jos jednom i videt cete da je...potisten ! Neki iz ovog UO ne vrede da rade u Partizanu, jer su ''amateri '' i kukavice , i samo se slikaju, naprave bankete , smeju se i imaju ''prijatelje -- menadere '' ! Verujem da Brnovic nema menadera, ko da ga ugura , ali zato ima mesta u Partizan za Sikimica, Brankovica, Knezevica ( 5 godine je u Partizanu i malo je napredovao ) , Perica , Marceta ! Nista lose ne zelim ovim momcima i ne kazem nijednu ruznu rec na njihov racun, Bog da ih sve blagoslovi , jer su u Partizanu, ali nemaju dovoljan kavalitet da igraju u ekipi koja stalno ratuje da bude sampion, u najtezem slucaju druga u prvenstvu ! Kardinalana greska uprave Partizana, i...''mladog trenera Jokanovica '' ! Pozdrav iz Amerike ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

Ujka

pre 14 godina

(Bio je prvotimac 'crno-belih' do 21. marta 2007. kada je povređen na utakmici sa Zetom. Pauzirao je dve i po godine, a tek u januaru 2009. godine se vratio na teren u zvaničnim utakmicama.)
A matematika vam je, vidim bas jaca strana!

Grobari vs Varvari

pre 14 godina

Brna care, da se brzo vratiš u pređašnju formu, pa reprezentacija CG, pa inostranstvo. To ti zaslužuješ jer si sjajan igrač i čovjek.
Onaj što kaže da si bio "prosječan" nema pojma o fudbalu. Što se tiče povrede, start Markovskog je bio totalno bezazlen, ali nesrećan dan. Nije tu bilo divljačkog starta kao kod recimo Tejlora na Eduardu.

V

pre 14 godina

Uprava Partizana (citaj Ivan Tomic) nije se udostojila da ga pozove i pita da li je ziv, a kamoli da li bi da produzi ugovor sa crno-belima. Pustise ga da ide za dz... Racunaju vise ce para strpati u dzep kada rasprodaju klince...
E... A da su ga posle prve sezone u Humskoj pustili u madridski Atletiko, ne bi bilo ni TE utakmice za Zetom, ni preloma noge...
Sreca te je u pitanju jaka i pozitivna osoba, neko drugi davno bi odustao.
Nenade - puno srece u b(B)uducnosti!

horny.cg

pre 14 godina

Benefactoru
da je prosjecan igrac, vjerovatno ne bi bio nosilac igre Partizana u Ligi Sampiona (uz Delibasica) i u Uefa kupu, vjerovatno ne bi nakupio 17 nastupa za A selekciju...da je kao sto ti kazes, vjerovatno bi tavorio u Mladosti iz Lucana il Sevojnu...
S druge strane, u pravu si za mec Partizan-Zeta, al opet si morao da posolis malo. Nije namjesten mec zbog Brnovica, (ne znam kako ti to pade na pamet), vec je on samo bio slucajni egzekutro jedne od najsmjesnijih namjestaljki novijeg doba. 40m je trcao, bjezali su igraci iz Zete od njega ko od djavola, golman utece od lopte i 3-2. Naravno da je Zeta povela, Partizan stigao...kao sto smo stalno imali dojavu od drugova sto igraju za Zetu da igramo iz 1 u 2 na Tresnjici.Al,jbga, u kladionici bi se samo nasmijali ;) toliko o Zeku,Raju,Branu, Terzi i Arkanu...

Stefan NI

pre 14 godina

Koliko mi je samo zao ovog igraca. Pre povrede bio je nosilac Partizanove igre kod Vermezovica, jedan od najzasluznijih za istorijski plasman u 1/8 finala UEFA Kupa. Onda ga je dusmanin iz Zete povredio i unistio mu karijeru. Takodje sve pohvale zasluzuje i Partizan za neprekidnu podrsku igracu i do kraja ispostovan ugovor a na kraju i pozajmicu u Rad kao sansu da svoju karijeru opet vrati na kakav-takav kolosek. Brni sve najbolje u Podgorici, nikad necu zaboraviti onu golcinu protiv Dinama iz Bukuresta na JNA!