Fudbal 61

Utorak, 09.06.2009.

16:42

Da Silva se vraća u Dinamo?

Eduardo da Silva, hrvatski reprezentativac brazilskog porekla, mogao bi da se vrati u Dinamo, ali na pozajmicu.

Da Silva se vraæa u Dinamo? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Milan ultras

pre 14 godina

Eduardo da silva jeste placen 17 000 000 ali u kunama. Hrvati uvek uzdizu svoje igrace a ne vrede ni zute banke Modric i Corluka se stalno spominju kao nekakve udarne igle totenhema a Luka dao samo 4 gola u 48 utakmica a Carli im je jos gori........

mate mišo

pre 14 godina

(Humor je cudo,sto crnji to bolji, 10. jun 2009 14:15)

Sve si dobro rekao, nismo se RAZUMELI :). Jedino mislim da većina postova na ovu vijest ipak ne spada u tu kategoriju 'crni humor' nego čisto omalovažavanje 'Hrvata' koji će čim se (daj Bože) riješi problema s ozljedama opet biti 'Brazilac'. :)

Pozdrav

Humor je cudo,sto crnji to bolji

pre 14 godina

katastrofa i jedni i drugi, bravo za b92, 10. jun 2009 12:21) ....
Stari pogresno si me razumjeo.Nisam trvdio da smo kulturniji od vas a i nepada mi napamet jer smo tu negdje..Ovo se odnosi na sve postove onih koji nas smatraju ,,maloumnim,bolesnim, okorjelih u mrznji prema drugima bilo iz BiH ili Hr.,,cim pocnemo sa prepucavanjem.Smatram da taj rijecnik ovdje nema sta da trazi.Mozda svoj post nisam dobro perecizirao ali sam u jedno djelu naveo ,,bez obzira da li se to odnosi na vas ili nas''.A sto se tice youtube imas pravo i bas zbog toga ga ne otvaram vec 2god.I na kraju vidjeh tvoju pohvalu za B92 sto znaci da ti ovaj nivo odgovara i da se zajedno sa nama dobro zezas.
ps:Ponekad i cenzura nauci covjeka pameti

partizan

pre 14 godina

Ono sto je Zvezda osvojila 1991. godine tj kup sampiona e Partizan je igrao finale toga 1966. sa Realom iz Madrida. Sta ti pricas kakav kup UEFA, Partizan u kupu UEFA nije stigo dalje od 1/8 finala nikad.

Informisi se pre nego sto nalupas glupost, Partizan je prvi klub iz istocne Evrope koji je postao viceprvak Evrope (ono sto je danas Mancester posto je u finalu porazen od Barse). Kakav te crni kup UEFA spopao...

katastrofa i jedni i drugi, bravo za b92

pre 14 godina

(Humor je cudo,sto crnji to bolji, 10. jun 2009 11:26)


Sve si dobro rekao ali zar ti stvarno misliš da je to 'dokaz' da ste vi kulturniji ili šta već? Pa zar ne vidiš onaj dio 'neće se objavljivati komentari neprimjerenoog sadržaja' na stranici b92? Bogu hvala da to postoji, zato i ja u širokom luku izbjegavam komentare sa indexa i mnogih drugih hr portala jer za tako nešto naši moderatori NAŽALOST NISU ČULI. A na hr portalima ni vi Srbi niste 'mamine maze' da se razumijemo. Ako si i dalje uvjeren da ste vi kulturniji otiđi na youtube i procijeni je li moguće utvrditi ko je u ovoj sjajnoj konkurenciji 'bolji'?

Humor je cudo,sto crnji to bolji

pre 14 godina

Pa dobro ljudi,mi se ovdje malo prepucavamo na racun jednih i drugih,ali ipak smatram da na ovom sajtu ima vise kulture i uzajamnog postovanja(mada to neki baksuzi ne vide)za razliku od hrvatskih internet portala.A vi braco Hrvati,ako vam smetaju nasi komentari nemojte da posjecujete ovaj sajt i citate nase postove.Mi se zezamo na kulturan nacin i ne prosipamo bljuvotine i rjeci mrznje kao posjetioci vasih portala,gdje je
primjetno da vam je rjecnik vrlo skroman i svodi se na oblasti ginekologije i incestuoznih odnosa bez obzira da li se to odnosi na vas ili nas.A mozda je to i razlog sto vas je vecina konstantno na nasem sajtu,jer se ovdje mozete zezati i ostaviti koju pametnu a da vam ne pozli.Ja se u zadnjih par godina ne mogu sjetiti da smo neke organizacije a pogotove neku licnost iz vase javnosti vrjedjali na tako ogavan nacin kao vi nase na vecini vasih portala.Prema tome nema ljutnje.Mi se zezamo.A VI???

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Pamti se da je Partizan prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale lige prvaka.

Liga prvaka za najvece klubove, dok je kup UEFA i sajamski gradovi rezervisan za male klubove kao sto je Dinamo!
(partizan, 10. jun 2009 01:20)



Ajd svega ti, prije nego sto bilo sta pises prvo se dobro informisi kad je ko igrao Ligu prvaka,a ko kup UEFA. Partizan je igrao samo jednom finale i to KUPA UEFA (to "nizerazredno" takmicenje sto si naveo), tacnije 1966. s Realom (izgubio 2:1), a o Ligi prvaka ni govora. Da li sad mijenjas stav o malim klubovima iz kupa UEFA, ili pises samo kako tebi odgovara???

kleo_u_partizanu

pre 14 godina

Dinamo će ko i uvijek..ražalostiti na tisuće jugoslavenskih smpatizera crno bijelih....grobari pozdravio Vas je Francek..Vaš predsjednik... a i Silvijo Marić i Igor Cvitanović..Pa Viduka...Pa Marić...Pa Cvitanović..Pa Ladić...xa xa xa
(FeboZg, 9. jun 2009 21:24)



Ahhhhhh,taj LADIC...kamo lepe srece da se opet sretnemo sa njim...decko prosto obozava da puzi za loptom...:D

Tomislav

pre 14 godina

Ovo je čista novinarska izmišljotina Alena Lesičkog, novinara Jutarnjeg lista. Iz kluba je odmah po objavljivanju članka demantiran svaki kontakt s Eduardom iz Arsenala kao i sa Ivanom Klasnićem iz Nantesa. Odluke izvršnog odbora kluba su da se kupuje lijevi bek (prvi izbor su Šimić iz Monaca, Babić iz Herthe i Pamić iz Sparte Prag, drugi neki stranac) i napadač (uz reprezentativce Mandžukića i Slepičku potreban je igrač Mandžukićeve klase), a možda i defanzivni vezni, samo u slučaju da se uspije dogovoriti s Jerkom Lekom iz Monaca. Inaće je odluka da se ne kupuje puno igrača već da se u sljedeću sezonu ulazi s istom momčadi koja je bila prošle sezone uz jedno ili dva kvalitetnija i skupa pojačanja, tako da se u klubu o dolaznim transferima šuti, a oko odlaznih je izvjesno samo da će otići Tomić koji je odigrao 3 utakmice ove sezone i Hrgović ako se kupi lijevi bek, dok je odbijeno 9 milijuna eura od Werdera i 12 milijuna od Stokea za Mandžukića, 5 milijuna eura od Herthe za Vrdoljaka i isto toliko od Marseillea za Moralesa.

Tha X Factor

pre 14 godina

A zasto svi vi koje ova vest "ne zanima" lepo to isto ne napisete za podjednako zanimljive vesti kao sto su: "Fink trener Bazela" ili "Kamara preuzeo Gvineju"??? To samo pokazuje da vam komentari inspirisani mrznjom prema Hrvatima. Bolesnici.

partizan

pre 14 godina

Hahahaha oce neko da pamti sto ste osvojili neki tamo kup sajamskih gradova ne znam koje tamo godine. Smesni ste!

Pamti se da je Partizan prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale lige prvaka.

Liga prvaka za najvece klubove, dok je kup UEFA i sajamski gradovi rezervisan za male klubove kao sto je Dinamo!

Srba

pre 14 godina

Zaista trećerazredna vest. Ne shvatam zašto prezentirate vesti koje većinu ovdašnjih ljudi preterano ne interesuje. Jeste li pustili vest koga će da angažuje Borac ili Javor? Nisam primetio, to nam dajte.

Real Madrid cf

pre 14 godina

Kako volim da citam komentare ovih Hrvata koji su samo jaki preko interneta. "Dinamo ce razbiti Partizan, Dinamo ovo Dinamo ono..." kladim se da takvi u zivotu nisu otisli na neku fudbalsku utakmicu. Pricaju o Dinamu bajke a raduju se ko mala deca kad udju u kup UEFA. Wow prodali ste 2-3 igracha za velike pare, SAD STE PRVACI SVETA ZBOG TOGA!

Zato i mi grobari pevamo na utakmicama "Dajte Dinamo..." da vas malo spustimo na zemlju.

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Verujte mi necete omirisati ligu sampiona ako naletite na Partizan, mnogo letite komsije...
(pfc, 9. jun 2009 21:01)

Mrzim nacionalisticki nastrojene, ali volim realne...a owo je realnost...da je pored Panathinaikosa, Olympiakosa i eventualno Steaue, institucija za sve ostale na Balkanu...meri se sa njima, a od Steaue je jaci...

neviđen osjećaj za loptu i gol

pre 14 godina

Kako vas samo nije sram takve komentare davat za čovjeka koji 16 mjeseci ide po operacijskim salama i koji je i u ono malo vremena što je imao pokazao da se od njega puno može očekivati

http://www.youtube.com/watch?v=4gu4OD7Ul0Y

PES 2009

pre 14 godina

ajde PES ne provociraj!čovjeku pukla noga na način da je tako tebi ne bi nikada više hodao,jadan nije mogao ni zaigrati pošteno,i još mu je upitna karijera!a o ovoj vijesti mogu napisati-ČISTA laž!
(danny boy, 9. jun 2009 17:30)

Ne provociram nego samo kazem sta oni govore!Naravno da mi je decka zao pa bilo bi mi svakog igraca zao da se onako povredi!Realno uz mog prvog komentara pola Hrvatske to zaista misli i misle da je Vidic papucar bla,bla tako i ja mislim da je Modric smesan igrac kao i Krajnjcar i Corluka...Potrefilo im se da pobedi Engleze tako sto je Robinson promasio loptu i sad su glavni!

Federer

pre 14 godina

dinamov euro trofej???Ako odete na sajt UEFA (cenim da je to validno) i izaberete klupska takmicenja koja su se igrala ili igraju pod okriljem UEFE (LS,KUP UEFA,KPK,intertoto) videcete da UEFA NIGDE NE POMINJE dinamo KAO OSVAJACA KUPA UEFA ili nekog drugog takmicenja.I Zvezda je osvajala kup srednjeevropskih gradova,to je nesto slicno tom vasarskom kupu koji ste osvojili.Jedino ZVEZDA ima UEFA trofej i jedino SRBIJA ima 2 tima koji su igrala finale najjaceg takmicenja i finale Kupa UEFA.A sto se tice dudua-covek se vraca tamo gde moze da igra jer pored Arsavina,Volkota i RVP-a tesko da moze.

scepan mali

pre 14 godina

Eduardo Da Silva, Silva Da Eduardo, siba ga Eduardo po njivama Suhopolja, Topolovca, Kostrene, Velike, Sesveta, Zapresica? Inace ima i kod nas slicnih.
Sta ce mu hrvatska liga, zar ne moze otici u neki prosecan engleski klub ili u neku ozbiljniju ligu? Covek igrao u Arsenalu, pa ide u Dinamo, a nije ni 30-u prevrsio. Ovo bi bas bilo po narodnoj 's konja na magarca'.

holandez

pre 14 godina

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Frende moj nepoznati čini mi se da tebe više boli tih 5:0 nego što im se ja kao dinamovac radujem. Šta se tiče tko je mali a tko veliki klub u Srbiji je to jedino Zvezda a u Hrvatskoj Dinamo jer oni jedini imaju Euro trofeje, polufinala,finala i ostale uspjehe nitko ne pamti. Ionako najveći igrači Partizana u povijesti jesu dinamovci.

zauvek manji od partizana

pre 14 godina

(FeboZg, 9. jun 2009 21:24)

Pozdravili su tebe Mance i Momcilo Vukotic:

http://www.youtube.com/watch?v=rw8NvmM0Hd0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jZgsd9Suo9E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Hp1IpqxbSDg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WD-SkVjnQzI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=f4nnW7d0pB4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uNHNwtWZ0dk
http://www.youtube.com/watch?v=LhfrPRhECjM

8

pre 14 godina

Verovatno je greska,umeste dinamo hteli ste da napisete Real,Barsa,Milan...Realno,njegov maksimum je neki Bundesligas koji se bori za Ligu Uefa.

pfc

pre 14 godina

Kako volim da citam komentare ovih Hrvata koji su samo jaki preko interneta. "Dinamo ce razbiti Partizan, Dinamo ovo Dinamo ono..." kladim se da takvi u zivotu nisu otisli na neku fudbalsku utakmicu. Pricaju o Dinamu bajke a raduju se ko mala deca kad udju u kup UEFA. Wow prodali ste 2-3 igracha za velike pare, SAD STE PRVACI SVETA ZBOG TOGA!

Zato i mi grobari pevamo na utakmicama "Dajte Dinamo..." da vas malo spustimo na zemlju.

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Verujte mi necete omirisati ligu sampiona ako naletite na Partizan, mnogo letite komsije...

FeboZg

pre 14 godina

Dinamo će ko i uvijek..ražalostiti na tisuće jugoslavenskih smpatizera crno bijelih....grobari pozdravio Vas je Francek..Vaš predsjednik... a i Silvijo Marić i Igor Cvitanović..Pa Viduka...Pa Marić...Pa Cvitanović..Pa Ladić...xa xa xa

F.C.F

pre 14 godina

Zasto Srbi(cast izuzecima) cim izadje neka vijest o Crnogorskoj,Hrvatskoj,Bosanskoj ligi odma pocinjete sa pljuvanjem????
Sve balkanske lige su lose,jedini klubovi koji nesto valjaju su Dinamo i Partizan..
Zasto svasta pricate za Da Silvu,svi znamo(iako mnogi nece da priznaju) da je on dobar igrac samo sto je imao tesku povredu(sto takodje svi znaju) i vjerujem da bi mnogi od vas voljeli da vide igraca tipa Da Silve u Srpsku reprezentaciju,jer je to jedino mjesto koje vam nedostaje...

roman empire

pre 14 godina

Pa zasto toliko negativnih komentara o Da Silvi,Dinamu,Hrvatima. DOSTA smo se pljuvali preko medija 90-tih,ljudi ovo je 21.vek.
Onaj narod koji prvi smogne snagu da prevazidje stav i razmisljanje DA KOMSIJI CRKNE KRAVA,taj narod ce pre da dozivi katarzu i prevazici ce zaostale poglede na svet i pre ce mentalno biti spreman za EU.
Ljudi dajte malo vise pozitive,tolerancije pa zar je moguce da je nama neko blizi od nasih komsija.I Srbija i Hrvatska su za evropske i svetske prilike male zemlje a nasa medjusobna trvenja jos vise slabe odnose dve drzave ali slabe i celi region jer upravo dobri odnosi srbije i hrvatske su kicma razvoja ovih prostora.Dok se mi svadjamo ko je veci,bolji,lepsi,pametniji itd.evropa sve vise ide napred i nema je ni na horizontu e pa bas takav los mentalni sklop nas koci i gura nazad.POZDRAV LJUDIMA DOBRE VOLJE!!!!

M.T. Superstar

pre 14 godina

Ako Dudu dođe u Dinamo Partizan bi trebao da dovede Martin Taylora, pa kad se sastanemo u kvalifikaciji LŠ nek bude dobra makljaža i šibanje

Milosh

pre 14 godina

Dudu ovo,Dudu ono....bla bla bla....On da vredi koliko 'rvati govore da vredi,ne bi ga Venger pustao na pozajmicu....I Rosicki je povredjen jako dugo,pa i kada se oporavi,nadam se uskoro,ili ce ga lepo odma prodati ali na pozajmicu nece ici....

PES 2009

pre 14 godina

Jel to onaj koji ima najbolju realiziaciju sanse na svetu ikada?Ma nema sanse da ga pusti Arsenal ipak je on svejtcka klasa!Ako ga Arsenal pusti borice se za opstanak sa Totenhemom!

vonler

pre 14 godina

...pročitao sam u hrvatskoj štampi da su se u klubove Srbiji vratili; Gvozdenović, Gavrančić, Krstajić... Ili ipak možda nisam.... Zaista koga briga za Mamića, Drpića, Đapića...

S2par

pre 14 godina

U svadji sa Mamicem a ovaj mu omogucio transfer o kom nije ni sanjao.A da,hteo je ranije da ide pa se ljutio shto ga nije pustio.Pa nije Mamic lud,mnogi od njega treba da uche.

danny boy

pre 14 godina

ajde PES ne provociraj!čovjeku pukla noga na način da je tako tebi ne bi nikada više hodao,jadan nije mogao ni zaigrati pošteno,i još mu je upitna karijera!a o ovoj vijesti mogu napisati-ČISTA laž!

MilanForza

pre 14 godina

Ajde vi meni pustite komentar bez cenzure...
Ja cu u tom komentaru da ispisem sve one bljuvotine o Da Silvu,koje su na Indexu,bez cenzure,pisali za Vidica,pre dva dana.

Da je Da Silvina zena ONO...i da se sa arapaima po Londonu ONO...a?
A tek keva?!?!

bojan

pre 14 godina

Kakav igrac takav i klub...Dno.
Sad kad je Wenger video sta je kupio, zeli da izvuce bilo koje pare. Nudim 250 evra. TO je 3.5 evra po kili zive vage.

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Ovaj nikada vishe nece biti fudbaler,posle onog loma nogde sad ga je strah da udje i bilo koji duel.Cist prosek od igraca kao u ostalom i svi igraci u Srbiji,Hrvatskoj i shta ti ja znam.

nenad_grobarcina

pre 14 godina

PA STA I KRKIC STIZE U PARTIZAN pa niko ne prica toliko o njemu. ovaj kao da jeneki igracina pa sad to neka bomba. i milan mihajlovic pikis ide u zvezdu pa ni to nije tako velika bomba a trebalo bi biti

MilanForza

pre 14 godina

Ajde vi meni pustite komentar bez cenzure...
Ja cu u tom komentaru da ispisem sve one bljuvotine o Da Silvu,koje su na Indexu,bez cenzure,pisali za Vidica,pre dva dana.

Da je Da Silvina zena ONO...i da se sa arapaima po Londonu ONO...a?
A tek keva?!?!

bojan

pre 14 godina

Kakav igrac takav i klub...Dno.
Sad kad je Wenger video sta je kupio, zeli da izvuce bilo koje pare. Nudim 250 evra. TO je 3.5 evra po kili zive vage.

roman empire

pre 14 godina

Pa zasto toliko negativnih komentara o Da Silvi,Dinamu,Hrvatima. DOSTA smo se pljuvali preko medija 90-tih,ljudi ovo je 21.vek.
Onaj narod koji prvi smogne snagu da prevazidje stav i razmisljanje DA KOMSIJI CRKNE KRAVA,taj narod ce pre da dozivi katarzu i prevazici ce zaostale poglede na svet i pre ce mentalno biti spreman za EU.
Ljudi dajte malo vise pozitive,tolerancije pa zar je moguce da je nama neko blizi od nasih komsija.I Srbija i Hrvatska su za evropske i svetske prilike male zemlje a nasa medjusobna trvenja jos vise slabe odnose dve drzave ali slabe i celi region jer upravo dobri odnosi srbije i hrvatske su kicma razvoja ovih prostora.Dok se mi svadjamo ko je veci,bolji,lepsi,pametniji itd.evropa sve vise ide napred i nema je ni na horizontu e pa bas takav los mentalni sklop nas koci i gura nazad.POZDRAV LJUDIMA DOBRE VOLJE!!!!

Milosh

pre 14 godina

Dudu ovo,Dudu ono....bla bla bla....On da vredi koliko 'rvati govore da vredi,ne bi ga Venger pustao na pozajmicu....I Rosicki je povredjen jako dugo,pa i kada se oporavi,nadam se uskoro,ili ce ga lepo odma prodati ali na pozajmicu nece ici....

PES 2009

pre 14 godina

Jel to onaj koji ima najbolju realiziaciju sanse na svetu ikada?Ma nema sanse da ga pusti Arsenal ipak je on svejtcka klasa!Ako ga Arsenal pusti borice se za opstanak sa Totenhemom!

M.T. Superstar

pre 14 godina

Ako Dudu dođe u Dinamo Partizan bi trebao da dovede Martin Taylora, pa kad se sastanemo u kvalifikaciji LŠ nek bude dobra makljaža i šibanje

S2par

pre 14 godina

U svadji sa Mamicem a ovaj mu omogucio transfer o kom nije ni sanjao.A da,hteo je ranije da ide pa se ljutio shto ga nije pustio.Pa nije Mamic lud,mnogi od njega treba da uche.

vonler

pre 14 godina

...pročitao sam u hrvatskoj štampi da su se u klubove Srbiji vratili; Gvozdenović, Gavrančić, Krstajić... Ili ipak možda nisam.... Zaista koga briga za Mamića, Drpića, Đapića...

F.C.F

pre 14 godina

Zasto Srbi(cast izuzecima) cim izadje neka vijest o Crnogorskoj,Hrvatskoj,Bosanskoj ligi odma pocinjete sa pljuvanjem????
Sve balkanske lige su lose,jedini klubovi koji nesto valjaju su Dinamo i Partizan..
Zasto svasta pricate za Da Silvu,svi znamo(iako mnogi nece da priznaju) da je on dobar igrac samo sto je imao tesku povredu(sto takodje svi znaju) i vjerujem da bi mnogi od vas voljeli da vide igraca tipa Da Silve u Srpsku reprezentaciju,jer je to jedino mjesto koje vam nedostaje...

danny boy

pre 14 godina

ajde PES ne provociraj!čovjeku pukla noga na način da je tako tebi ne bi nikada više hodao,jadan nije mogao ni zaigrati pošteno,i još mu je upitna karijera!a o ovoj vijesti mogu napisati-ČISTA laž!

pfc

pre 14 godina

Kako volim da citam komentare ovih Hrvata koji su samo jaki preko interneta. "Dinamo ce razbiti Partizan, Dinamo ovo Dinamo ono..." kladim se da takvi u zivotu nisu otisli na neku fudbalsku utakmicu. Pricaju o Dinamu bajke a raduju se ko mala deca kad udju u kup UEFA. Wow prodali ste 2-3 igracha za velike pare, SAD STE PRVACI SVETA ZBOG TOGA!

Zato i mi grobari pevamo na utakmicama "Dajte Dinamo..." da vas malo spustimo na zemlju.

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Verujte mi necete omirisati ligu sampiona ako naletite na Partizan, mnogo letite komsije...

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Ovaj nikada vishe nece biti fudbaler,posle onog loma nogde sad ga je strah da udje i bilo koji duel.Cist prosek od igraca kao u ostalom i svi igraci u Srbiji,Hrvatskoj i shta ti ja znam.

nenad_grobarcina

pre 14 godina

PA STA I KRKIC STIZE U PARTIZAN pa niko ne prica toliko o njemu. ovaj kao da jeneki igracina pa sad to neka bomba. i milan mihajlovic pikis ide u zvezdu pa ni to nije tako velika bomba a trebalo bi biti

FeboZg

pre 14 godina

Dinamo će ko i uvijek..ražalostiti na tisuće jugoslavenskih smpatizera crno bijelih....grobari pozdravio Vas je Francek..Vaš predsjednik... a i Silvijo Marić i Igor Cvitanović..Pa Viduka...Pa Marić...Pa Cvitanović..Pa Ladić...xa xa xa

Federer

pre 14 godina

dinamov euro trofej???Ako odete na sajt UEFA (cenim da je to validno) i izaberete klupska takmicenja koja su se igrala ili igraju pod okriljem UEFE (LS,KUP UEFA,KPK,intertoto) videcete da UEFA NIGDE NE POMINJE dinamo KAO OSVAJACA KUPA UEFA ili nekog drugog takmicenja.I Zvezda je osvajala kup srednjeevropskih gradova,to je nesto slicno tom vasarskom kupu koji ste osvojili.Jedino ZVEZDA ima UEFA trofej i jedino SRBIJA ima 2 tima koji su igrala finale najjaceg takmicenja i finale Kupa UEFA.A sto se tice dudua-covek se vraca tamo gde moze da igra jer pored Arsavina,Volkota i RVP-a tesko da moze.

holandez

pre 14 godina

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Frende moj nepoznati čini mi se da tebe više boli tih 5:0 nego što im se ja kao dinamovac radujem. Šta se tiče tko je mali a tko veliki klub u Srbiji je to jedino Zvezda a u Hrvatskoj Dinamo jer oni jedini imaju Euro trofeje, polufinala,finala i ostale uspjehe nitko ne pamti. Ionako najveći igrači Partizana u povijesti jesu dinamovci.

zauvek manji od partizana

pre 14 godina

(FeboZg, 9. jun 2009 21:24)

Pozdravili su tebe Mance i Momcilo Vukotic:

http://www.youtube.com/watch?v=rw8NvmM0Hd0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jZgsd9Suo9E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Hp1IpqxbSDg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WD-SkVjnQzI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=f4nnW7d0pB4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uNHNwtWZ0dk
http://www.youtube.com/watch?v=LhfrPRhECjM

PES 2009

pre 14 godina

ajde PES ne provociraj!čovjeku pukla noga na način da je tako tebi ne bi nikada više hodao,jadan nije mogao ni zaigrati pošteno,i još mu je upitna karijera!a o ovoj vijesti mogu napisati-ČISTA laž!
(danny boy, 9. jun 2009 17:30)

Ne provociram nego samo kazem sta oni govore!Naravno da mi je decka zao pa bilo bi mi svakog igraca zao da se onako povredi!Realno uz mog prvog komentara pola Hrvatske to zaista misli i misle da je Vidic papucar bla,bla tako i ja mislim da je Modric smesan igrac kao i Krajnjcar i Corluka...Potrefilo im se da pobedi Engleze tako sto je Robinson promasio loptu i sad su glavni!

8

pre 14 godina

Verovatno je greska,umeste dinamo hteli ste da napisete Real,Barsa,Milan...Realno,njegov maksimum je neki Bundesligas koji se bori za Ligu Uefa.

Tha X Factor

pre 14 godina

A zasto svi vi koje ova vest "ne zanima" lepo to isto ne napisete za podjednako zanimljive vesti kao sto su: "Fink trener Bazela" ili "Kamara preuzeo Gvineju"??? To samo pokazuje da vam komentari inspirisani mrznjom prema Hrvatima. Bolesnici.

scepan mali

pre 14 godina

Eduardo Da Silva, Silva Da Eduardo, siba ga Eduardo po njivama Suhopolja, Topolovca, Kostrene, Velike, Sesveta, Zapresica? Inace ima i kod nas slicnih.
Sta ce mu hrvatska liga, zar ne moze otici u neki prosecan engleski klub ili u neku ozbiljniju ligu? Covek igrao u Arsenalu, pa ide u Dinamo, a nije ni 30-u prevrsio. Ovo bi bas bilo po narodnoj 's konja na magarca'.

kleo_u_partizanu

pre 14 godina

Dinamo će ko i uvijek..ražalostiti na tisuće jugoslavenskih smpatizera crno bijelih....grobari pozdravio Vas je Francek..Vaš predsjednik... a i Silvijo Marić i Igor Cvitanović..Pa Viduka...Pa Marić...Pa Cvitanović..Pa Ladić...xa xa xa
(FeboZg, 9. jun 2009 21:24)



Ahhhhhh,taj LADIC...kamo lepe srece da se opet sretnemo sa njim...decko prosto obozava da puzi za loptom...:D

partizan

pre 14 godina

Hahahaha oce neko da pamti sto ste osvojili neki tamo kup sajamskih gradova ne znam koje tamo godine. Smesni ste!

Pamti se da je Partizan prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale lige prvaka.

Liga prvaka za najvece klubove, dok je kup UEFA i sajamski gradovi rezervisan za male klubove kao sto je Dinamo!

neviđen osjećaj za loptu i gol

pre 14 godina

Kako vas samo nije sram takve komentare davat za čovjeka koji 16 mjeseci ide po operacijskim salama i koji je i u ono malo vremena što je imao pokazao da se od njega puno može očekivati

http://www.youtube.com/watch?v=4gu4OD7Ul0Y

Humor je cudo,sto crnji to bolji

pre 14 godina

Pa dobro ljudi,mi se ovdje malo prepucavamo na racun jednih i drugih,ali ipak smatram da na ovom sajtu ima vise kulture i uzajamnog postovanja(mada to neki baksuzi ne vide)za razliku od hrvatskih internet portala.A vi braco Hrvati,ako vam smetaju nasi komentari nemojte da posjecujete ovaj sajt i citate nase postove.Mi se zezamo na kulturan nacin i ne prosipamo bljuvotine i rjeci mrznje kao posjetioci vasih portala,gdje je
primjetno da vam je rjecnik vrlo skroman i svodi se na oblasti ginekologije i incestuoznih odnosa bez obzira da li se to odnosi na vas ili nas.A mozda je to i razlog sto vas je vecina konstantno na nasem sajtu,jer se ovdje mozete zezati i ostaviti koju pametnu a da vam ne pozli.Ja se u zadnjih par godina ne mogu sjetiti da smo neke organizacije a pogotove neku licnost iz vase javnosti vrjedjali na tako ogavan nacin kao vi nase na vecini vasih portala.Prema tome nema ljutnje.Mi se zezamo.A VI???

Srba

pre 14 godina

Zaista trećerazredna vest. Ne shvatam zašto prezentirate vesti koje većinu ovdašnjih ljudi preterano ne interesuje. Jeste li pustili vest koga će da angažuje Borac ili Javor? Nisam primetio, to nam dajte.

Real Madrid cf

pre 14 godina

Kako volim da citam komentare ovih Hrvata koji su samo jaki preko interneta. "Dinamo ce razbiti Partizan, Dinamo ovo Dinamo ono..." kladim se da takvi u zivotu nisu otisli na neku fudbalsku utakmicu. Pricaju o Dinamu bajke a raduju se ko mala deca kad udju u kup UEFA. Wow prodali ste 2-3 igracha za velike pare, SAD STE PRVACI SVETA ZBOG TOGA!

Zato i mi grobari pevamo na utakmicama "Dajte Dinamo..." da vas malo spustimo na zemlju.

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Verujte mi necete omirisati ligu sampiona ako naletite na Partizan, mnogo letite komsije...
(pfc, 9. jun 2009 21:01)

Mrzim nacionalisticki nastrojene, ali volim realne...a owo je realnost...da je pored Panathinaikosa, Olympiakosa i eventualno Steaue, institucija za sve ostale na Balkanu...meri se sa njima, a od Steaue je jaci...

Tomislav

pre 14 godina

Ovo je čista novinarska izmišljotina Alena Lesičkog, novinara Jutarnjeg lista. Iz kluba je odmah po objavljivanju članka demantiran svaki kontakt s Eduardom iz Arsenala kao i sa Ivanom Klasnićem iz Nantesa. Odluke izvršnog odbora kluba su da se kupuje lijevi bek (prvi izbor su Šimić iz Monaca, Babić iz Herthe i Pamić iz Sparte Prag, drugi neki stranac) i napadač (uz reprezentativce Mandžukića i Slepičku potreban je igrač Mandžukićeve klase), a možda i defanzivni vezni, samo u slučaju da se uspije dogovoriti s Jerkom Lekom iz Monaca. Inaće je odluka da se ne kupuje puno igrača već da se u sljedeću sezonu ulazi s istom momčadi koja je bila prošle sezone uz jedno ili dva kvalitetnija i skupa pojačanja, tako da se u klubu o dolaznim transferima šuti, a oko odlaznih je izvjesno samo da će otići Tomić koji je odigrao 3 utakmice ove sezone i Hrgović ako se kupi lijevi bek, dok je odbijeno 9 milijuna eura od Werdera i 12 milijuna od Stokea za Mandžukića, 5 milijuna eura od Herthe za Vrdoljaka i isto toliko od Marseillea za Moralesa.

partizan

pre 14 godina

Ono sto je Zvezda osvojila 1991. godine tj kup sampiona e Partizan je igrao finale toga 1966. sa Realom iz Madrida. Sta ti pricas kakav kup UEFA, Partizan u kupu UEFA nije stigo dalje od 1/8 finala nikad.

Informisi se pre nego sto nalupas glupost, Partizan je prvi klub iz istocne Evrope koji je postao viceprvak Evrope (ono sto je danas Mancester posto je u finalu porazen od Barse). Kakav te crni kup UEFA spopao...

Humor je cudo,sto crnji to bolji

pre 14 godina

katastrofa i jedni i drugi, bravo za b92, 10. jun 2009 12:21) ....
Stari pogresno si me razumjeo.Nisam trvdio da smo kulturniji od vas a i nepada mi napamet jer smo tu negdje..Ovo se odnosi na sve postove onih koji nas smatraju ,,maloumnim,bolesnim, okorjelih u mrznji prema drugima bilo iz BiH ili Hr.,,cim pocnemo sa prepucavanjem.Smatram da taj rijecnik ovdje nema sta da trazi.Mozda svoj post nisam dobro perecizirao ali sam u jedno djelu naveo ,,bez obzira da li se to odnosi na vas ili nas''.A sto se tice youtube imas pravo i bas zbog toga ga ne otvaram vec 2god.I na kraju vidjeh tvoju pohvalu za B92 sto znaci da ti ovaj nivo odgovara i da se zajedno sa nama dobro zezas.
ps:Ponekad i cenzura nauci covjeka pameti

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Pamti se da je Partizan prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale lige prvaka.

Liga prvaka za najvece klubove, dok je kup UEFA i sajamski gradovi rezervisan za male klubove kao sto je Dinamo!
(partizan, 10. jun 2009 01:20)



Ajd svega ti, prije nego sto bilo sta pises prvo se dobro informisi kad je ko igrao Ligu prvaka,a ko kup UEFA. Partizan je igrao samo jednom finale i to KUPA UEFA (to "nizerazredno" takmicenje sto si naveo), tacnije 1966. s Realom (izgubio 2:1), a o Ligi prvaka ni govora. Da li sad mijenjas stav o malim klubovima iz kupa UEFA, ili pises samo kako tebi odgovara???

mate mišo

pre 14 godina

(Humor je cudo,sto crnji to bolji, 10. jun 2009 14:15)

Sve si dobro rekao, nismo se RAZUMELI :). Jedino mislim da većina postova na ovu vijest ipak ne spada u tu kategoriju 'crni humor' nego čisto omalovažavanje 'Hrvata' koji će čim se (daj Bože) riješi problema s ozljedama opet biti 'Brazilac'. :)

Pozdrav

katastrofa i jedni i drugi, bravo za b92

pre 14 godina

(Humor je cudo,sto crnji to bolji, 10. jun 2009 11:26)


Sve si dobro rekao ali zar ti stvarno misliš da je to 'dokaz' da ste vi kulturniji ili šta već? Pa zar ne vidiš onaj dio 'neće se objavljivati komentari neprimjerenoog sadržaja' na stranici b92? Bogu hvala da to postoji, zato i ja u širokom luku izbjegavam komentare sa indexa i mnogih drugih hr portala jer za tako nešto naši moderatori NAŽALOST NISU ČULI. A na hr portalima ni vi Srbi niste 'mamine maze' da se razumijemo. Ako si i dalje uvjeren da ste vi kulturniji otiđi na youtube i procijeni je li moguće utvrditi ko je u ovoj sjajnoj konkurenciji 'bolji'?

Milan ultras

pre 14 godina

Eduardo da silva jeste placen 17 000 000 ali u kunama. Hrvati uvek uzdizu svoje igrace a ne vrede ni zute banke Modric i Corluka se stalno spominju kao nekakve udarne igle totenhema a Luka dao samo 4 gola u 48 utakmica a Carli im je jos gori........

F.C.F

pre 14 godina

Zasto Srbi(cast izuzecima) cim izadje neka vijest o Crnogorskoj,Hrvatskoj,Bosanskoj ligi odma pocinjete sa pljuvanjem????
Sve balkanske lige su lose,jedini klubovi koji nesto valjaju su Dinamo i Partizan..
Zasto svasta pricate za Da Silvu,svi znamo(iako mnogi nece da priznaju) da je on dobar igrac samo sto je imao tesku povredu(sto takodje svi znaju) i vjerujem da bi mnogi od vas voljeli da vide igraca tipa Da Silve u Srpsku reprezentaciju,jer je to jedino mjesto koje vam nedostaje...

PES 2009

pre 14 godina

Jel to onaj koji ima najbolju realiziaciju sanse na svetu ikada?Ma nema sanse da ga pusti Arsenal ipak je on svejtcka klasa!Ako ga Arsenal pusti borice se za opstanak sa Totenhemom!

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Ovaj nikada vishe nece biti fudbaler,posle onog loma nogde sad ga je strah da udje i bilo koji duel.Cist prosek od igraca kao u ostalom i svi igraci u Srbiji,Hrvatskoj i shta ti ja znam.

nenad_grobarcina

pre 14 godina

PA STA I KRKIC STIZE U PARTIZAN pa niko ne prica toliko o njemu. ovaj kao da jeneki igracina pa sad to neka bomba. i milan mihajlovic pikis ide u zvezdu pa ni to nije tako velika bomba a trebalo bi biti

pfc

pre 14 godina

Kako volim da citam komentare ovih Hrvata koji su samo jaki preko interneta. "Dinamo ce razbiti Partizan, Dinamo ovo Dinamo ono..." kladim se da takvi u zivotu nisu otisli na neku fudbalsku utakmicu. Pricaju o Dinamu bajke a raduju se ko mala deca kad udju u kup UEFA. Wow prodali ste 2-3 igracha za velike pare, SAD STE PRVACI SVETA ZBOG TOGA!

Zato i mi grobari pevamo na utakmicama "Dajte Dinamo..." da vas malo spustimo na zemlju.

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Verujte mi necete omirisati ligu sampiona ako naletite na Partizan, mnogo letite komsije...

FeboZg

pre 14 godina

Dinamo će ko i uvijek..ražalostiti na tisuće jugoslavenskih smpatizera crno bijelih....grobari pozdravio Vas je Francek..Vaš predsjednik... a i Silvijo Marić i Igor Cvitanović..Pa Viduka...Pa Marić...Pa Cvitanović..Pa Ladić...xa xa xa

danny boy

pre 14 godina

ajde PES ne provociraj!čovjeku pukla noga na način da je tako tebi ne bi nikada više hodao,jadan nije mogao ni zaigrati pošteno,i još mu je upitna karijera!a o ovoj vijesti mogu napisati-ČISTA laž!

bojan

pre 14 godina

Kakav igrac takav i klub...Dno.
Sad kad je Wenger video sta je kupio, zeli da izvuce bilo koje pare. Nudim 250 evra. TO je 3.5 evra po kili zive vage.

roman empire

pre 14 godina

Pa zasto toliko negativnih komentara o Da Silvi,Dinamu,Hrvatima. DOSTA smo se pljuvali preko medija 90-tih,ljudi ovo je 21.vek.
Onaj narod koji prvi smogne snagu da prevazidje stav i razmisljanje DA KOMSIJI CRKNE KRAVA,taj narod ce pre da dozivi katarzu i prevazici ce zaostale poglede na svet i pre ce mentalno biti spreman za EU.
Ljudi dajte malo vise pozitive,tolerancije pa zar je moguce da je nama neko blizi od nasih komsija.I Srbija i Hrvatska su za evropske i svetske prilike male zemlje a nasa medjusobna trvenja jos vise slabe odnose dve drzave ali slabe i celi region jer upravo dobri odnosi srbije i hrvatske su kicma razvoja ovih prostora.Dok se mi svadjamo ko je veci,bolji,lepsi,pametniji itd.evropa sve vise ide napred i nema je ni na horizontu e pa bas takav los mentalni sklop nas koci i gura nazad.POZDRAV LJUDIMA DOBRE VOLJE!!!!

M.T. Superstar

pre 14 godina

Ako Dudu dođe u Dinamo Partizan bi trebao da dovede Martin Taylora, pa kad se sastanemo u kvalifikaciji LŠ nek bude dobra makljaža i šibanje

MilanForza

pre 14 godina

Ajde vi meni pustite komentar bez cenzure...
Ja cu u tom komentaru da ispisem sve one bljuvotine o Da Silvu,koje su na Indexu,bez cenzure,pisali za Vidica,pre dva dana.

Da je Da Silvina zena ONO...i da se sa arapaima po Londonu ONO...a?
A tek keva?!?!

holandez

pre 14 godina

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Frende moj nepoznati čini mi se da tebe više boli tih 5:0 nego što im se ja kao dinamovac radujem. Šta se tiče tko je mali a tko veliki klub u Srbiji je to jedino Zvezda a u Hrvatskoj Dinamo jer oni jedini imaju Euro trofeje, polufinala,finala i ostale uspjehe nitko ne pamti. Ionako najveći igrači Partizana u povijesti jesu dinamovci.

Milosh

pre 14 godina

Dudu ovo,Dudu ono....bla bla bla....On da vredi koliko 'rvati govore da vredi,ne bi ga Venger pustao na pozajmicu....I Rosicki je povredjen jako dugo,pa i kada se oporavi,nadam se uskoro,ili ce ga lepo odma prodati ali na pozajmicu nece ici....

S2par

pre 14 godina

U svadji sa Mamicem a ovaj mu omogucio transfer o kom nije ni sanjao.A da,hteo je ranije da ide pa se ljutio shto ga nije pustio.Pa nije Mamic lud,mnogi od njega treba da uche.

vonler

pre 14 godina

...pročitao sam u hrvatskoj štampi da su se u klubove Srbiji vratili; Gvozdenović, Gavrančić, Krstajić... Ili ipak možda nisam.... Zaista koga briga za Mamića, Drpića, Đapića...

Real Madrid cf

pre 14 godina

Kako volim da citam komentare ovih Hrvata koji su samo jaki preko interneta. "Dinamo ce razbiti Partizan, Dinamo ovo Dinamo ono..." kladim se da takvi u zivotu nisu otisli na neku fudbalsku utakmicu. Pricaju o Dinamu bajke a raduju se ko mala deca kad udju u kup UEFA. Wow prodali ste 2-3 igracha za velike pare, SAD STE PRVACI SVETA ZBOG TOGA!

Zato i mi grobari pevamo na utakmicama "Dajte Dinamo..." da vas malo spustimo na zemlju.

Razumem ja kako je to - mali klub kad pobedi velikana posle pricaju o tome narednih 12 godina. Npr mi smo sve one godine u Jugi kad smo vam punili mreze zaboravili jer nam dodjete isto kao i Sloga iz Kraljeva ili Borac iz Cacka.

Verujte mi necete omirisati ligu sampiona ako naletite na Partizan, mnogo letite komsije...
(pfc, 9. jun 2009 21:01)

Mrzim nacionalisticki nastrojene, ali volim realne...a owo je realnost...da je pored Panathinaikosa, Olympiakosa i eventualno Steaue, institucija za sve ostale na Balkanu...meri se sa njima, a od Steaue je jaci...

Zvezda iznad svega

pre 14 godina

Pamti se da je Partizan prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale lige prvaka.

Liga prvaka za najvece klubove, dok je kup UEFA i sajamski gradovi rezervisan za male klubove kao sto je Dinamo!
(partizan, 10. jun 2009 01:20)



Ajd svega ti, prije nego sto bilo sta pises prvo se dobro informisi kad je ko igrao Ligu prvaka,a ko kup UEFA. Partizan je igrao samo jednom finale i to KUPA UEFA (to "nizerazredno" takmicenje sto si naveo), tacnije 1966. s Realom (izgubio 2:1), a o Ligi prvaka ni govora. Da li sad mijenjas stav o malim klubovima iz kupa UEFA, ili pises samo kako tebi odgovara???

8

pre 14 godina

Verovatno je greska,umeste dinamo hteli ste da napisete Real,Barsa,Milan...Realno,njegov maksimum je neki Bundesligas koji se bori za Ligu Uefa.

Tha X Factor

pre 14 godina

A zasto svi vi koje ova vest "ne zanima" lepo to isto ne napisete za podjednako zanimljive vesti kao sto su: "Fink trener Bazela" ili "Kamara preuzeo Gvineju"??? To samo pokazuje da vam komentari inspirisani mrznjom prema Hrvatima. Bolesnici.

partizan

pre 14 godina

Hahahaha oce neko da pamti sto ste osvojili neki tamo kup sajamskih gradova ne znam koje tamo godine. Smesni ste!

Pamti se da je Partizan prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale lige prvaka.

Liga prvaka za najvece klubove, dok je kup UEFA i sajamski gradovi rezervisan za male klubove kao sto je Dinamo!

Federer

pre 14 godina

dinamov euro trofej???Ako odete na sajt UEFA (cenim da je to validno) i izaberete klupska takmicenja koja su se igrala ili igraju pod okriljem UEFE (LS,KUP UEFA,KPK,intertoto) videcete da UEFA NIGDE NE POMINJE dinamo KAO OSVAJACA KUPA UEFA ili nekog drugog takmicenja.I Zvezda je osvajala kup srednjeevropskih gradova,to je nesto slicno tom vasarskom kupu koji ste osvojili.Jedino ZVEZDA ima UEFA trofej i jedino SRBIJA ima 2 tima koji su igrala finale najjaceg takmicenja i finale Kupa UEFA.A sto se tice dudua-covek se vraca tamo gde moze da igra jer pored Arsavina,Volkota i RVP-a tesko da moze.

neviđen osjećaj za loptu i gol

pre 14 godina

Kako vas samo nije sram takve komentare davat za čovjeka koji 16 mjeseci ide po operacijskim salama i koji je i u ono malo vremena što je imao pokazao da se od njega puno može očekivati

http://www.youtube.com/watch?v=4gu4OD7Ul0Y

Srba

pre 14 godina

Zaista trećerazredna vest. Ne shvatam zašto prezentirate vesti koje većinu ovdašnjih ljudi preterano ne interesuje. Jeste li pustili vest koga će da angažuje Borac ili Javor? Nisam primetio, to nam dajte.

zauvek manji od partizana

pre 14 godina

(FeboZg, 9. jun 2009 21:24)

Pozdravili su tebe Mance i Momcilo Vukotic:

http://www.youtube.com/watch?v=rw8NvmM0Hd0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jZgsd9Suo9E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Hp1IpqxbSDg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WD-SkVjnQzI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=f4nnW7d0pB4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uNHNwtWZ0dk
http://www.youtube.com/watch?v=LhfrPRhECjM

scepan mali

pre 14 godina

Eduardo Da Silva, Silva Da Eduardo, siba ga Eduardo po njivama Suhopolja, Topolovca, Kostrene, Velike, Sesveta, Zapresica? Inace ima i kod nas slicnih.
Sta ce mu hrvatska liga, zar ne moze otici u neki prosecan engleski klub ili u neku ozbiljniju ligu? Covek igrao u Arsenalu, pa ide u Dinamo, a nije ni 30-u prevrsio. Ovo bi bas bilo po narodnoj 's konja na magarca'.

partizan

pre 14 godina

Ono sto je Zvezda osvojila 1991. godine tj kup sampiona e Partizan je igrao finale toga 1966. sa Realom iz Madrida. Sta ti pricas kakav kup UEFA, Partizan u kupu UEFA nije stigo dalje od 1/8 finala nikad.

Informisi se pre nego sto nalupas glupost, Partizan je prvi klub iz istocne Evrope koji je postao viceprvak Evrope (ono sto je danas Mancester posto je u finalu porazen od Barse). Kakav te crni kup UEFA spopao...

Humor je cudo,sto crnji to bolji

pre 14 godina

Pa dobro ljudi,mi se ovdje malo prepucavamo na racun jednih i drugih,ali ipak smatram da na ovom sajtu ima vise kulture i uzajamnog postovanja(mada to neki baksuzi ne vide)za razliku od hrvatskih internet portala.A vi braco Hrvati,ako vam smetaju nasi komentari nemojte da posjecujete ovaj sajt i citate nase postove.Mi se zezamo na kulturan nacin i ne prosipamo bljuvotine i rjeci mrznje kao posjetioci vasih portala,gdje je
primjetno da vam je rjecnik vrlo skroman i svodi se na oblasti ginekologije i incestuoznih odnosa bez obzira da li se to odnosi na vas ili nas.A mozda je to i razlog sto vas je vecina konstantno na nasem sajtu,jer se ovdje mozete zezati i ostaviti koju pametnu a da vam ne pozli.Ja se u zadnjih par godina ne mogu sjetiti da smo neke organizacije a pogotove neku licnost iz vase javnosti vrjedjali na tako ogavan nacin kao vi nase na vecini vasih portala.Prema tome nema ljutnje.Mi se zezamo.A VI???

Tomislav

pre 14 godina

Ovo je čista novinarska izmišljotina Alena Lesičkog, novinara Jutarnjeg lista. Iz kluba je odmah po objavljivanju članka demantiran svaki kontakt s Eduardom iz Arsenala kao i sa Ivanom Klasnićem iz Nantesa. Odluke izvršnog odbora kluba su da se kupuje lijevi bek (prvi izbor su Šimić iz Monaca, Babić iz Herthe i Pamić iz Sparte Prag, drugi neki stranac) i napadač (uz reprezentativce Mandžukića i Slepičku potreban je igrač Mandžukićeve klase), a možda i defanzivni vezni, samo u slučaju da se uspije dogovoriti s Jerkom Lekom iz Monaca. Inaće je odluka da se ne kupuje puno igrača već da se u sljedeću sezonu ulazi s istom momčadi koja je bila prošle sezone uz jedno ili dva kvalitetnija i skupa pojačanja, tako da se u klubu o dolaznim transferima šuti, a oko odlaznih je izvjesno samo da će otići Tomić koji je odigrao 3 utakmice ove sezone i Hrgović ako se kupi lijevi bek, dok je odbijeno 9 milijuna eura od Werdera i 12 milijuna od Stokea za Mandžukića, 5 milijuna eura od Herthe za Vrdoljaka i isto toliko od Marseillea za Moralesa.

kleo_u_partizanu

pre 14 godina

Dinamo će ko i uvijek..ražalostiti na tisuće jugoslavenskih smpatizera crno bijelih....grobari pozdravio Vas je Francek..Vaš predsjednik... a i Silvijo Marić i Igor Cvitanović..Pa Viduka...Pa Marić...Pa Cvitanović..Pa Ladić...xa xa xa
(FeboZg, 9. jun 2009 21:24)



Ahhhhhh,taj LADIC...kamo lepe srece da se opet sretnemo sa njim...decko prosto obozava da puzi za loptom...:D

katastrofa i jedni i drugi, bravo za b92

pre 14 godina

(Humor je cudo,sto crnji to bolji, 10. jun 2009 11:26)


Sve si dobro rekao ali zar ti stvarno misliš da je to 'dokaz' da ste vi kulturniji ili šta već? Pa zar ne vidiš onaj dio 'neće se objavljivati komentari neprimjerenoog sadržaja' na stranici b92? Bogu hvala da to postoji, zato i ja u širokom luku izbjegavam komentare sa indexa i mnogih drugih hr portala jer za tako nešto naši moderatori NAŽALOST NISU ČULI. A na hr portalima ni vi Srbi niste 'mamine maze' da se razumijemo. Ako si i dalje uvjeren da ste vi kulturniji otiđi na youtube i procijeni je li moguće utvrditi ko je u ovoj sjajnoj konkurenciji 'bolji'?

Milan ultras

pre 14 godina

Eduardo da silva jeste placen 17 000 000 ali u kunama. Hrvati uvek uzdizu svoje igrace a ne vrede ni zute banke Modric i Corluka se stalno spominju kao nekakve udarne igle totenhema a Luka dao samo 4 gola u 48 utakmica a Carli im je jos gori........

PES 2009

pre 14 godina

ajde PES ne provociraj!čovjeku pukla noga na način da je tako tebi ne bi nikada više hodao,jadan nije mogao ni zaigrati pošteno,i još mu je upitna karijera!a o ovoj vijesti mogu napisati-ČISTA laž!
(danny boy, 9. jun 2009 17:30)

Ne provociram nego samo kazem sta oni govore!Naravno da mi je decka zao pa bilo bi mi svakog igraca zao da se onako povredi!Realno uz mog prvog komentara pola Hrvatske to zaista misli i misle da je Vidic papucar bla,bla tako i ja mislim da je Modric smesan igrac kao i Krajnjcar i Corluka...Potrefilo im se da pobedi Engleze tako sto je Robinson promasio loptu i sad su glavni!

Humor je cudo,sto crnji to bolji

pre 14 godina

katastrofa i jedni i drugi, bravo za b92, 10. jun 2009 12:21) ....
Stari pogresno si me razumjeo.Nisam trvdio da smo kulturniji od vas a i nepada mi napamet jer smo tu negdje..Ovo se odnosi na sve postove onih koji nas smatraju ,,maloumnim,bolesnim, okorjelih u mrznji prema drugima bilo iz BiH ili Hr.,,cim pocnemo sa prepucavanjem.Smatram da taj rijecnik ovdje nema sta da trazi.Mozda svoj post nisam dobro perecizirao ali sam u jedno djelu naveo ,,bez obzira da li se to odnosi na vas ili nas''.A sto se tice youtube imas pravo i bas zbog toga ga ne otvaram vec 2god.I na kraju vidjeh tvoju pohvalu za B92 sto znaci da ti ovaj nivo odgovara i da se zajedno sa nama dobro zezas.
ps:Ponekad i cenzura nauci covjeka pameti

mate mišo

pre 14 godina

(Humor je cudo,sto crnji to bolji, 10. jun 2009 14:15)

Sve si dobro rekao, nismo se RAZUMELI :). Jedino mislim da većina postova na ovu vijest ipak ne spada u tu kategoriju 'crni humor' nego čisto omalovažavanje 'Hrvata' koji će čim se (daj Bože) riješi problema s ozljedama opet biti 'Brazilac'. :)

Pozdrav