Fudbal 52

Subota, 30.05.2009.

10:18

Žuka i zvanično u Deportivu

Fudbaler Partizana Antonelo Žuka prošao je medicinski pregled u Deportivu posle čega je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz La Korunje.

Žuka i zvanièno u Deportivu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

AlcaT

pre 14 godina

otišao u deportivo da bi osvajao trofeje..hahaha,to je kao da kaže da je došao u ofk beograd da bi osvojio prvenstvo..daj žuka,ne budi smešan,mnogo si dao partizanu ali u deporu nećeš tri minuta dobit..srećno majstore..

samo jedan klub..

nele_zr

pre 14 godina

Ma ne, nisu se ugradili u transfer Jokan i Djukic...ma ne..mi smo svi glupi.

A spanski klubovi su "poznati" po postenju i da nemaju "crne fondove"...

Svaka para je slatka..

Odlazite iz fudbala i nase zemlje, amateri i kvazi treneri, kvazi menadzeri !!!

Ko se slaze - nek preporuci !

grobaR

pre 14 godina

za ovog optimistu shto kaze da nismo upuceni-vidjecemo koliko cemo para uzeti za transfere diarre i moreire,2 najbolja igracha nashe lige.nishta!!jer momci mogu da idu kad god pozele!prosle sezone je risto lakic morao da ostane u partizanu zbog menadzera,koji bi u protivnom odveo diarru!!!simple as that..........

zoran

pre 14 godina

Sramota, pustiti da ode jedan od najboljih igraca da bi igao razmazeni netalentovani fejsa... Sad cete videti ko je i sta je on... A Fejsa je pravio problema jos zimus na pripremama, zaletao se na neke igrace samo je to zataskano. Neko se rodi i automatski mu je sve dozvoljeno a nekom nista... Jokane sramota, ne postaje se tako trener.

sidi disi...

pre 14 godina

Grobar_U_Srcu, 30. maj 2009 12:25)
Pa bolje da naš Fejsa igra nego tamo neki Brazilac. Žuka jeste dobar igrač ali nije Kaka. Ništa nema osim agresivnosti.

Grobar - Chicago

pre 14 godina

Obrigado JUCA ... Que saudade

I hope I got this right !!!

Thank you for everything and ALL THE BEST IN YOUR NEW CLUB

WE'LL NEVER FORGET YOU "BOMBARDERO"

HVALA TI ZUKA NA SVEMU I SVE NAJBOLJE U TVOJ NOVI KLUB

POZDRAV - GROBAR - CHICAGO

POZDRAV

mixon

pre 14 godina

Ovo je dobro za nas jer ce drugim strancima pokazati da je nas klub postovan i pracen i da se iz njega moze otici u veliki evropski tim. Juci hvala na svemu i srecno u Primeri.

Plikuscht

pre 14 godina

Na stranu promaseni komentari zvezdasa ... ovo je sve pocelo, trajalo i zavrsilo se sasvim OK.

Partizanova perspektiva - doveden iskusan, koristan, i prilicno jeftin brazilac koji je i te kako dobro odradio svoj posao. Malo je kostao, dosta toga doneo, i imao svoj doprinos u dve duple titule. Pritom, omogucio je da Fejsa i Raca dodju u klub i lagano se aklimatizuju bez da budu gurnuti odmah u vatru. Sada je na njima da se pokazu.

Zukina perspektiva - relativno osrednji igrac (ili malo bolji od toga) brazilske lige kakvih tamo ima dosta. Hteo da dodje u Evropu i proba u ozbiljnijoj sredini i za ozbiljniju (nego u brazilu) lovu. I to je i uradio - dosao u Srbiju, pomalo na slepo (bez da zna gde dolazi) sto mu je bila investicija i period dokazivanja i aklimatizacije na drugaciji fudbal na drugom kontinentu. Dobro se snasao, odigrao dve sezone, osvojio sve sta je mogao i igrao dovoljno dobro da zavrsi u Primeri u klubu koji je sasvim OK. Igrace Primeru, zaradice neku dobru kintu u naredne 3-4 godine, i to je to.

I ko je ovde na gubitku!?

Lova se za njega nije mogla uzeti jer su verovatni takvi uslovi ugovora ... dosao prakticno za dz, ali onda nema uslovljavanja niti ugradjivanja kod odlaska. Tako to ide.

F.C.F

pre 14 godina

Ovo je igrac kojeg mnogo cijenim i vjerovatno uz Moreirru i Castilla najbolji stranac koji je bio u vasoj ligi..
Sve najbolje 'BOMBARDERU'..

Vecno zahvalan

pre 14 godina

Ovo je velika sramota za nasu upravu! jel se neko zapitao zasto je otisao ?! ?! ?!
On ima ugovor, po kom ako odigra odredjeni broj utakmica automatski se produzava na jos godinu dana i plata mu se povecava za 20-30% (po mojim informacijama).
On neigara zbog "povrede" iako je sam izjavljivao da moze da igra!
Stigle su pare od Tosica, a sace i od Ljaica, prodace Obradovica . . . a nije mogla da se odvoji mala suma za igraca koji je uz Duljaja i Ilica najbolji vezni igrac u zadnjih 20 godina kod nas!
Voli partizan i bori se za njega vise nego nasa "deca"!
Kad im je trebo mogo je da igra i sa gipsom na ruci, i bandazerima na kolenima a sad neka kao povreda ga je sprecila! Smesno!!!!
A taj Fejsa je smo solidan igrac kakvih je 1000 proslo kroz partizan. Tek ce svatiti sta su uradili, ne daj boze ali . . .
Djuricu, Tomicu . . . pljunucu vas kad vas sretnem

JUCA pokazi svima kakav si igrac tamo i kako se bori za klub a neka ti jedan deo srca kuca zajedno sa nama u secanje svih golova i lepih trenutaka koji su za pamcenje
:.-(
a ja ti posvecujem jednu pesmu:
Rane smo ti lecili na rukama te nosili u bolu i u radosti grobari smo ostali HVALA TI !. !. !.
vecno zahvalni J.F.


JUCA 8 THE KING

el mago

pre 14 godina

@(Nikola Dijaspora, 30. maj 2009 11:30)
плачи ко те ј.. кад си глуп!
он игра фудбал,зарађује паре,а ти плачи,шта те боле уво...

antonelo

pre 14 godina

svidjao mi se ovaj igrac...ne zbog nekog izrazitog talenta, zbog neke tehnike, brzine...vec zato sto je igrao srcem, borio se za svaku loptu, trcao od gola do gola.....eto, samo tako se uspeva u danasnjem fudbalskom svetu...HVALA MU NA SVEMU

Nikola F

pre 14 godina

U vezi komentara br 1 - njemu je istekao ugovor i nisu mu nudili novi pa je otisao kao slobodan igrač, bez nadoknade. Ajde bar malo upućenosti u stvari pre iznosenja komentara.

A njemu sve najbolje želim, kao velikom čoveku i sportisti. Hvala za sve Juca!

Dida Teslić

pre 14 godina

Svaka čast care!!! Apsolutno si zaslužio unosan devizni angažman. Bićeš dobar i u Primeri, siguran sam! Drago mi je i da se nastavio trend odlaska Partizanovih fudbalera u lige petice, vjerujem da će nam i u buduće dolaziti odlični strani fudbaleri jer za 2-3 sezone igranja u Partizanu mogu realno da se nadaju dobrom inostranom angažmanu. Jako je bitno i to što Partizan ispoštuje ugovore tih igrača i isplati ih do posljednjeg centa, a i za pohvalu je to što su Žuku pustili bez odštete jer on ipak ima gotovo 30 godina i nema smisla odbijati zainteresovane klubove tražeći odštetu.

Grobar_U_Srcu

pre 14 godina

Pa normalno da ce da ode ZUKA kad onaj mali Fejsa mora da igra!!! Decko nema pojma ali zbog njega je Antonelo morao da ode!!! Jokanovicu sramota!!!

Inspector

pre 14 godina

Hvala ti Juca sto si zavoleo crno belu boju kao oci svoje!
To sto je otisao bez para je znak da Partizan nije mesetarski klub, vec da ima srce i dusu, kao i da sve radi planski!
Svako dobro Juca i da budes bar priblizno uspesan kao i u Sampionu Srbije!!!

Stevan

pre 14 godina

"pošto sam želeo veznog igrača koji je agresivan i koji se lako kreće sa loptom. Takođe i nekoga ko je sposoban da igra brzo, da pokreće tim"

Jucu gotivim maksimalno, ali od ovih karakteristika samo sam video agresivnost kod njega. Brzine nema nigde, brzo kretanje sa loptom?!? Pokrece tim? Nek' mu je sa srecom u Spaniji, mislim da ce Fejsa da bez problema nadomesti njegov odlazak

BJ

pre 14 godina

Juca je jedan od najboljih stranaca, ikad u našoj ligi.
Ono, ako ne tehnički, onda borbom i htenjem. Gubitak za Partizan ali čovek zaslužuje da naplati to veliko srce koje je ostavljao na terenima boreći se za najdraži nam klub.
Nek te sreća i dobro zdravlje prate igračino.

PokretnaApoteka

pre 14 godina

"...da se ekipa iz La Korunje nalazi među najboljim timovima u Španiji i da će se boriti za titulu sledeće sezone..." - sad tek vidite koliko je Juca pojachanje loool

Ortodox

pre 14 godina

Hvala Juca za sve sto si ucinio za partizan ali znaj da ce ti biti krivo kada sledece sezone deportivo bude bio u sredini tabele a partizan u ligi sampiona.

atza87

pre 14 godina

e to je nas problem,i kada dovedemo u nasu zemlju kvalitetnog stranog igraca on ode za dz.. Tako je i sa Castillom iz Zvezde..mogu reci Grobarima da je on bio jedan od najboljih igraca u poslednjih 15 god u njihovom klubu..

Darko

pre 14 godina

Covece,kad se samo setim gde je bio pre Partizana,a sad posle Partizana je dospeo u Deportivo La Korunju.Zuka,care srecno ti bilo u novom klubu.I da budes uspesan kao u Partizanu.

Dragan Grobar

pre 14 godina

Majstore, sretno u Deportivu. Uvek ces biti dobrodosao u Partizanu, a vrata nasih srca su za tebe uvek otvorena. Naucio si mladje kako da se bore za boje Partizana, a siguran sam da Grobare nikada zaboraviti neces.

Marko-Lozana

pre 14 godina

Hvala ti majstore na svemu sto si ucinio za nas Partizan,bices uvek u nasim srcima i ponosno cemo govoriti da si igrao za nasu crno belu porodicu.Srecno u zivotu.

Srba

pre 14 godina

i istakao da se ekipa iz La Korunje nalazi među najboljim timovima u Španiji i da će se boriti za titulu sledeće sezone ... to 100 %,šta su mu to ispričali Đukić i Jokanović

Branko*s s juga

pre 14 godina

Srećno Majstore! Ostavio si dubok trag prethodne 2 sezone hvala ti na tome.Nepravedno te je Jokan zapostavio i logično da promeniš klub! Navijaćemo za tebe i u Primeri.

gledajte fudbal i igrajte http://portikla.mybrute.com/

pre 14 godina

Majstore, hvala ti za sve i srecno ti bilo u nastavku karijere. Zalosno je sto je uprava ovako postupila s njim (ne mislim samo na propustenu sansu da se uzme obestecenje), ali se nadam da ce mu Partizan i Grobari ostati u najlepsem mogucem secanju.

grobar nbgd

pre 14 godina

Sve najbolje u zivotu majstore!
Hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan i grobare.
Od sledece sezone pratim deportivo redovno.
JUCA, JUCA, JUCA,JUCA!

grobar nbgd

pre 14 godina

Sve najbolje u zivotu majstore!
Hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan i grobare.
Od sledece sezone pratim deportivo redovno.
JUCA, JUCA, JUCA,JUCA!

Branko*s s juga

pre 14 godina

Srećno Majstore! Ostavio si dubok trag prethodne 2 sezone hvala ti na tome.Nepravedno te je Jokan zapostavio i logično da promeniš klub! Navijaćemo za tebe i u Primeri.

Darko

pre 14 godina

Covece,kad se samo setim gde je bio pre Partizana,a sad posle Partizana je dospeo u Deportivo La Korunju.Zuka,care srecno ti bilo u novom klubu.I da budes uspesan kao u Partizanu.

Dragan Grobar

pre 14 godina

Majstore, sretno u Deportivu. Uvek ces biti dobrodosao u Partizanu, a vrata nasih srca su za tebe uvek otvorena. Naucio si mladje kako da se bore za boje Partizana, a siguran sam da Grobare nikada zaboraviti neces.

Plikuscht

pre 14 godina

Na stranu promaseni komentari zvezdasa ... ovo je sve pocelo, trajalo i zavrsilo se sasvim OK.

Partizanova perspektiva - doveden iskusan, koristan, i prilicno jeftin brazilac koji je i te kako dobro odradio svoj posao. Malo je kostao, dosta toga doneo, i imao svoj doprinos u dve duple titule. Pritom, omogucio je da Fejsa i Raca dodju u klub i lagano se aklimatizuju bez da budu gurnuti odmah u vatru. Sada je na njima da se pokazu.

Zukina perspektiva - relativno osrednji igrac (ili malo bolji od toga) brazilske lige kakvih tamo ima dosta. Hteo da dodje u Evropu i proba u ozbiljnijoj sredini i za ozbiljniju (nego u brazilu) lovu. I to je i uradio - dosao u Srbiju, pomalo na slepo (bez da zna gde dolazi) sto mu je bila investicija i period dokazivanja i aklimatizacije na drugaciji fudbal na drugom kontinentu. Dobro se snasao, odigrao dve sezone, osvojio sve sta je mogao i igrao dovoljno dobro da zavrsi u Primeri u klubu koji je sasvim OK. Igrace Primeru, zaradice neku dobru kintu u naredne 3-4 godine, i to je to.

I ko je ovde na gubitku!?

Lova se za njega nije mogla uzeti jer su verovatni takvi uslovi ugovora ... dosao prakticno za dz, ali onda nema uslovljavanja niti ugradjivanja kod odlaska. Tako to ide.

Srba

pre 14 godina

i istakao da se ekipa iz La Korunje nalazi među najboljim timovima u Španiji i da će se boriti za titulu sledeće sezone ... to 100 %,šta su mu to ispričali Đukić i Jokanović

gledajte fudbal i igrajte http://portikla.mybrute.com/

pre 14 godina

Majstore, hvala ti za sve i srecno ti bilo u nastavku karijere. Zalosno je sto je uprava ovako postupila s njim (ne mislim samo na propustenu sansu da se uzme obestecenje), ali se nadam da ce mu Partizan i Grobari ostati u najlepsem mogucem secanju.

atza87

pre 14 godina

e to je nas problem,i kada dovedemo u nasu zemlju kvalitetnog stranog igraca on ode za dz.. Tako je i sa Castillom iz Zvezde..mogu reci Grobarima da je on bio jedan od najboljih igraca u poslednjih 15 god u njihovom klubu..

Inspector

pre 14 godina

Hvala ti Juca sto si zavoleo crno belu boju kao oci svoje!
To sto je otisao bez para je znak da Partizan nije mesetarski klub, vec da ima srce i dusu, kao i da sve radi planski!
Svako dobro Juca i da budes bar priblizno uspesan kao i u Sampionu Srbije!!!

mixon

pre 14 godina

Ovo je dobro za nas jer ce drugim strancima pokazati da je nas klub postovan i pracen i da se iz njega moze otici u veliki evropski tim. Juci hvala na svemu i srecno u Primeri.

Vecno zahvalan

pre 14 godina

Ovo je velika sramota za nasu upravu! jel se neko zapitao zasto je otisao ?! ?! ?!
On ima ugovor, po kom ako odigra odredjeni broj utakmica automatski se produzava na jos godinu dana i plata mu se povecava za 20-30% (po mojim informacijama).
On neigara zbog "povrede" iako je sam izjavljivao da moze da igra!
Stigle su pare od Tosica, a sace i od Ljaica, prodace Obradovica . . . a nije mogla da se odvoji mala suma za igraca koji je uz Duljaja i Ilica najbolji vezni igrac u zadnjih 20 godina kod nas!
Voli partizan i bori se za njega vise nego nasa "deca"!
Kad im je trebo mogo je da igra i sa gipsom na ruci, i bandazerima na kolenima a sad neka kao povreda ga je sprecila! Smesno!!!!
A taj Fejsa je smo solidan igrac kakvih je 1000 proslo kroz partizan. Tek ce svatiti sta su uradili, ne daj boze ali . . .
Djuricu, Tomicu . . . pljunucu vas kad vas sretnem

JUCA pokazi svima kakav si igrac tamo i kako se bori za klub a neka ti jedan deo srca kuca zajedno sa nama u secanje svih golova i lepih trenutaka koji su za pamcenje
:.-(
a ja ti posvecujem jednu pesmu:
Rane smo ti lecili na rukama te nosili u bolu i u radosti grobari smo ostali HVALA TI !. !. !.
vecno zahvalni J.F.


JUCA 8 THE KING

Stevan

pre 14 godina

"pošto sam želeo veznog igrača koji je agresivan i koji se lako kreće sa loptom. Takođe i nekoga ko je sposoban da igra brzo, da pokreće tim"

Jucu gotivim maksimalno, ali od ovih karakteristika samo sam video agresivnost kod njega. Brzine nema nigde, brzo kretanje sa loptom?!? Pokrece tim? Nek' mu je sa srecom u Spaniji, mislim da ce Fejsa da bez problema nadomesti njegov odlazak

PokretnaApoteka

pre 14 godina

"...da se ekipa iz La Korunje nalazi među najboljim timovima u Španiji i da će se boriti za titulu sledeće sezone..." - sad tek vidite koliko je Juca pojachanje loool

Grobar - Chicago

pre 14 godina

Obrigado JUCA ... Que saudade

I hope I got this right !!!

Thank you for everything and ALL THE BEST IN YOUR NEW CLUB

WE'LL NEVER FORGET YOU "BOMBARDERO"

HVALA TI ZUKA NA SVEMU I SVE NAJBOLJE U TVOJ NOVI KLUB

POZDRAV - GROBAR - CHICAGO

POZDRAV

antonelo

pre 14 godina

svidjao mi se ovaj igrac...ne zbog nekog izrazitog talenta, zbog neke tehnike, brzine...vec zato sto je igrao srcem, borio se za svaku loptu, trcao od gola do gola.....eto, samo tako se uspeva u danasnjem fudbalskom svetu...HVALA MU NA SVEMU

F.C.F

pre 14 godina

Ovo je igrac kojeg mnogo cijenim i vjerovatno uz Moreirru i Castilla najbolji stranac koji je bio u vasoj ligi..
Sve najbolje 'BOMBARDERU'..

Ortodox

pre 14 godina

Hvala Juca za sve sto si ucinio za partizan ali znaj da ce ti biti krivo kada sledece sezone deportivo bude bio u sredini tabele a partizan u ligi sampiona.

Nikola F

pre 14 godina

U vezi komentara br 1 - njemu je istekao ugovor i nisu mu nudili novi pa je otisao kao slobodan igrač, bez nadoknade. Ajde bar malo upućenosti u stvari pre iznosenja komentara.

A njemu sve najbolje želim, kao velikom čoveku i sportisti. Hvala za sve Juca!

BJ

pre 14 godina

Juca je jedan od najboljih stranaca, ikad u našoj ligi.
Ono, ako ne tehnički, onda borbom i htenjem. Gubitak za Partizan ali čovek zaslužuje da naplati to veliko srce koje je ostavljao na terenima boreći se za najdraži nam klub.
Nek te sreća i dobro zdravlje prate igračino.

Dida Teslić

pre 14 godina

Svaka čast care!!! Apsolutno si zaslužio unosan devizni angažman. Bićeš dobar i u Primeri, siguran sam! Drago mi je i da se nastavio trend odlaska Partizanovih fudbalera u lige petice, vjerujem da će nam i u buduće dolaziti odlični strani fudbaleri jer za 2-3 sezone igranja u Partizanu mogu realno da se nadaju dobrom inostranom angažmanu. Jako je bitno i to što Partizan ispoštuje ugovore tih igrača i isplati ih do posljednjeg centa, a i za pohvalu je to što su Žuku pustili bez odštete jer on ipak ima gotovo 30 godina i nema smisla odbijati zainteresovane klubove tražeći odštetu.

Marko-Lozana

pre 14 godina

Hvala ti majstore na svemu sto si ucinio za nas Partizan,bices uvek u nasim srcima i ponosno cemo govoriti da si igrao za nasu crno belu porodicu.Srecno u zivotu.

Grobar_U_Srcu

pre 14 godina

Pa normalno da ce da ode ZUKA kad onaj mali Fejsa mora da igra!!! Decko nema pojma ali zbog njega je Antonelo morao da ode!!! Jokanovicu sramota!!!

el mago

pre 14 godina

@(Nikola Dijaspora, 30. maj 2009 11:30)
плачи ко те ј.. кад си глуп!
он игра фудбал,зарађује паре,а ти плачи,шта те боле уво...

zoran

pre 14 godina

Sramota, pustiti da ode jedan od najboljih igraca da bi igao razmazeni netalentovani fejsa... Sad cete videti ko je i sta je on... A Fejsa je pravio problema jos zimus na pripremama, zaletao se na neke igrace samo je to zataskano. Neko se rodi i automatski mu je sve dozvoljeno a nekom nista... Jokane sramota, ne postaje se tako trener.

sidi disi...

pre 14 godina

Grobar_U_Srcu, 30. maj 2009 12:25)
Pa bolje da naš Fejsa igra nego tamo neki Brazilac. Žuka jeste dobar igrač ali nije Kaka. Ništa nema osim agresivnosti.

nele_zr

pre 14 godina

Ma ne, nisu se ugradili u transfer Jokan i Djukic...ma ne..mi smo svi glupi.

A spanski klubovi su "poznati" po postenju i da nemaju "crne fondove"...

Svaka para je slatka..

Odlazite iz fudbala i nase zemlje, amateri i kvazi treneri, kvazi menadzeri !!!

Ko se slaze - nek preporuci !

grobaR

pre 14 godina

za ovog optimistu shto kaze da nismo upuceni-vidjecemo koliko cemo para uzeti za transfere diarre i moreire,2 najbolja igracha nashe lige.nishta!!jer momci mogu da idu kad god pozele!prosle sezone je risto lakic morao da ostane u partizanu zbog menadzera,koji bi u protivnom odveo diarru!!!simple as that..........

AlcaT

pre 14 godina

otišao u deportivo da bi osvajao trofeje..hahaha,to je kao da kaže da je došao u ofk beograd da bi osvojio prvenstvo..daj žuka,ne budi smešan,mnogo si dao partizanu ali u deporu nećeš tri minuta dobit..srećno majstore..

samo jedan klub..

Stevan

pre 14 godina

"pošto sam želeo veznog igrača koji je agresivan i koji se lako kreće sa loptom. Takođe i nekoga ko je sposoban da igra brzo, da pokreće tim"

Jucu gotivim maksimalno, ali od ovih karakteristika samo sam video agresivnost kod njega. Brzine nema nigde, brzo kretanje sa loptom?!? Pokrece tim? Nek' mu je sa srecom u Spaniji, mislim da ce Fejsa da bez problema nadomesti njegov odlazak

Srba

pre 14 godina

i istakao da se ekipa iz La Korunje nalazi među najboljim timovima u Španiji i da će se boriti za titulu sledeće sezone ... to 100 %,šta su mu to ispričali Đukić i Jokanović

sidi disi...

pre 14 godina

Grobar_U_Srcu, 30. maj 2009 12:25)
Pa bolje da naš Fejsa igra nego tamo neki Brazilac. Žuka jeste dobar igrač ali nije Kaka. Ništa nema osim agresivnosti.

PokretnaApoteka

pre 14 godina

"...da se ekipa iz La Korunje nalazi među najboljim timovima u Španiji i da će se boriti za titulu sledeće sezone..." - sad tek vidite koliko je Juca pojachanje loool

el mago

pre 14 godina

@(Nikola Dijaspora, 30. maj 2009 11:30)
плачи ко те ј.. кад си глуп!
он игра фудбал,зарађује паре,а ти плачи,шта те боле уво...

grobar nbgd

pre 14 godina

Sve najbolje u zivotu majstore!
Hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan i grobare.
Od sledece sezone pratim deportivo redovno.
JUCA, JUCA, JUCA,JUCA!

Vecno zahvalan

pre 14 godina

Ovo je velika sramota za nasu upravu! jel se neko zapitao zasto je otisao ?! ?! ?!
On ima ugovor, po kom ako odigra odredjeni broj utakmica automatski se produzava na jos godinu dana i plata mu se povecava za 20-30% (po mojim informacijama).
On neigara zbog "povrede" iako je sam izjavljivao da moze da igra!
Stigle su pare od Tosica, a sace i od Ljaica, prodace Obradovica . . . a nije mogla da se odvoji mala suma za igraca koji je uz Duljaja i Ilica najbolji vezni igrac u zadnjih 20 godina kod nas!
Voli partizan i bori se za njega vise nego nasa "deca"!
Kad im je trebo mogo je da igra i sa gipsom na ruci, i bandazerima na kolenima a sad neka kao povreda ga je sprecila! Smesno!!!!
A taj Fejsa je smo solidan igrac kakvih je 1000 proslo kroz partizan. Tek ce svatiti sta su uradili, ne daj boze ali . . .
Djuricu, Tomicu . . . pljunucu vas kad vas sretnem

JUCA pokazi svima kakav si igrac tamo i kako se bori za klub a neka ti jedan deo srca kuca zajedno sa nama u secanje svih golova i lepih trenutaka koji su za pamcenje
:.-(
a ja ti posvecujem jednu pesmu:
Rane smo ti lecili na rukama te nosili u bolu i u radosti grobari smo ostali HVALA TI !. !. !.
vecno zahvalni J.F.


JUCA 8 THE KING

Branko*s s juga

pre 14 godina

Srećno Majstore! Ostavio si dubok trag prethodne 2 sezone hvala ti na tome.Nepravedno te je Jokan zapostavio i logično da promeniš klub! Navijaćemo za tebe i u Primeri.

Grobar_U_Srcu

pre 14 godina

Pa normalno da ce da ode ZUKA kad onaj mali Fejsa mora da igra!!! Decko nema pojma ali zbog njega je Antonelo morao da ode!!! Jokanovicu sramota!!!

atza87

pre 14 godina

e to je nas problem,i kada dovedemo u nasu zemlju kvalitetnog stranog igraca on ode za dz.. Tako je i sa Castillom iz Zvezde..mogu reci Grobarima da je on bio jedan od najboljih igraca u poslednjih 15 god u njihovom klubu..

nele_zr

pre 14 godina

Ma ne, nisu se ugradili u transfer Jokan i Djukic...ma ne..mi smo svi glupi.

A spanski klubovi su "poznati" po postenju i da nemaju "crne fondove"...

Svaka para je slatka..

Odlazite iz fudbala i nase zemlje, amateri i kvazi treneri, kvazi menadzeri !!!

Ko se slaze - nek preporuci !

Ortodox

pre 14 godina

Hvala Juca za sve sto si ucinio za partizan ali znaj da ce ti biti krivo kada sledece sezone deportivo bude bio u sredini tabele a partizan u ligi sampiona.

gledajte fudbal i igrajte http://portikla.mybrute.com/

pre 14 godina

Majstore, hvala ti za sve i srecno ti bilo u nastavku karijere. Zalosno je sto je uprava ovako postupila s njim (ne mislim samo na propustenu sansu da se uzme obestecenje), ali se nadam da ce mu Partizan i Grobari ostati u najlepsem mogucem secanju.

Inspector

pre 14 godina

Hvala ti Juca sto si zavoleo crno belu boju kao oci svoje!
To sto je otisao bez para je znak da Partizan nije mesetarski klub, vec da ima srce i dusu, kao i da sve radi planski!
Svako dobro Juca i da budes bar priblizno uspesan kao i u Sampionu Srbije!!!

zoran

pre 14 godina

Sramota, pustiti da ode jedan od najboljih igraca da bi igao razmazeni netalentovani fejsa... Sad cete videti ko je i sta je on... A Fejsa je pravio problema jos zimus na pripremama, zaletao se na neke igrace samo je to zataskano. Neko se rodi i automatski mu je sve dozvoljeno a nekom nista... Jokane sramota, ne postaje se tako trener.

AlcaT

pre 14 godina

otišao u deportivo da bi osvajao trofeje..hahaha,to je kao da kaže da je došao u ofk beograd da bi osvojio prvenstvo..daj žuka,ne budi smešan,mnogo si dao partizanu ali u deporu nećeš tri minuta dobit..srećno majstore..

samo jedan klub..

Dida Teslić

pre 14 godina

Svaka čast care!!! Apsolutno si zaslužio unosan devizni angažman. Bićeš dobar i u Primeri, siguran sam! Drago mi je i da se nastavio trend odlaska Partizanovih fudbalera u lige petice, vjerujem da će nam i u buduće dolaziti odlični strani fudbaleri jer za 2-3 sezone igranja u Partizanu mogu realno da se nadaju dobrom inostranom angažmanu. Jako je bitno i to što Partizan ispoštuje ugovore tih igrača i isplati ih do posljednjeg centa, a i za pohvalu je to što su Žuku pustili bez odštete jer on ipak ima gotovo 30 godina i nema smisla odbijati zainteresovane klubove tražeći odštetu.

grobaR

pre 14 godina

za ovog optimistu shto kaze da nismo upuceni-vidjecemo koliko cemo para uzeti za transfere diarre i moreire,2 najbolja igracha nashe lige.nishta!!jer momci mogu da idu kad god pozele!prosle sezone je risto lakic morao da ostane u partizanu zbog menadzera,koji bi u protivnom odveo diarru!!!simple as that..........

Darko

pre 14 godina

Covece,kad se samo setim gde je bio pre Partizana,a sad posle Partizana je dospeo u Deportivo La Korunju.Zuka,care srecno ti bilo u novom klubu.I da budes uspesan kao u Partizanu.

F.C.F

pre 14 godina

Ovo je igrac kojeg mnogo cijenim i vjerovatno uz Moreirru i Castilla najbolji stranac koji je bio u vasoj ligi..
Sve najbolje 'BOMBARDERU'..

Plikuscht

pre 14 godina

Na stranu promaseni komentari zvezdasa ... ovo je sve pocelo, trajalo i zavrsilo se sasvim OK.

Partizanova perspektiva - doveden iskusan, koristan, i prilicno jeftin brazilac koji je i te kako dobro odradio svoj posao. Malo je kostao, dosta toga doneo, i imao svoj doprinos u dve duple titule. Pritom, omogucio je da Fejsa i Raca dodju u klub i lagano se aklimatizuju bez da budu gurnuti odmah u vatru. Sada je na njima da se pokazu.

Zukina perspektiva - relativno osrednji igrac (ili malo bolji od toga) brazilske lige kakvih tamo ima dosta. Hteo da dodje u Evropu i proba u ozbiljnijoj sredini i za ozbiljniju (nego u brazilu) lovu. I to je i uradio - dosao u Srbiju, pomalo na slepo (bez da zna gde dolazi) sto mu je bila investicija i period dokazivanja i aklimatizacije na drugaciji fudbal na drugom kontinentu. Dobro se snasao, odigrao dve sezone, osvojio sve sta je mogao i igrao dovoljno dobro da zavrsi u Primeri u klubu koji je sasvim OK. Igrace Primeru, zaradice neku dobru kintu u naredne 3-4 godine, i to je to.

I ko je ovde na gubitku!?

Lova se za njega nije mogla uzeti jer su verovatni takvi uslovi ugovora ... dosao prakticno za dz, ali onda nema uslovljavanja niti ugradjivanja kod odlaska. Tako to ide.

Dragan Grobar

pre 14 godina

Majstore, sretno u Deportivu. Uvek ces biti dobrodosao u Partizanu, a vrata nasih srca su za tebe uvek otvorena. Naucio si mladje kako da se bore za boje Partizana, a siguran sam da Grobare nikada zaboraviti neces.

Grobar - Chicago

pre 14 godina

Obrigado JUCA ... Que saudade

I hope I got this right !!!

Thank you for everything and ALL THE BEST IN YOUR NEW CLUB

WE'LL NEVER FORGET YOU "BOMBARDERO"

HVALA TI ZUKA NA SVEMU I SVE NAJBOLJE U TVOJ NOVI KLUB

POZDRAV - GROBAR - CHICAGO

POZDRAV

Marko-Lozana

pre 14 godina

Hvala ti majstore na svemu sto si ucinio za nas Partizan,bices uvek u nasim srcima i ponosno cemo govoriti da si igrao za nasu crno belu porodicu.Srecno u zivotu.

BJ

pre 14 godina

Juca je jedan od najboljih stranaca, ikad u našoj ligi.
Ono, ako ne tehnički, onda borbom i htenjem. Gubitak za Partizan ali čovek zaslužuje da naplati to veliko srce koje je ostavljao na terenima boreći se za najdraži nam klub.
Nek te sreća i dobro zdravlje prate igračino.

Nikola F

pre 14 godina

U vezi komentara br 1 - njemu je istekao ugovor i nisu mu nudili novi pa je otisao kao slobodan igrač, bez nadoknade. Ajde bar malo upućenosti u stvari pre iznosenja komentara.

A njemu sve najbolje želim, kao velikom čoveku i sportisti. Hvala za sve Juca!

antonelo

pre 14 godina

svidjao mi se ovaj igrac...ne zbog nekog izrazitog talenta, zbog neke tehnike, brzine...vec zato sto je igrao srcem, borio se za svaku loptu, trcao od gola do gola.....eto, samo tako se uspeva u danasnjem fudbalskom svetu...HVALA MU NA SVEMU

mixon

pre 14 godina

Ovo je dobro za nas jer ce drugim strancima pokazati da je nas klub postovan i pracen i da se iz njega moze otici u veliki evropski tim. Juci hvala na svemu i srecno u Primeri.