Fudbal 71

Ponedeljak, 25.05.2009.

23:00

FK Partizan proslavio duplu krunu

Fudbaleri, stručni štab, rukovodstvo i brojne pristalice Partizana zajednički su u beogradskom Grand Kazinu proslavili osvajanje duple krune.

FK Partizan proslavio duplu krunu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

djekajfBL

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva... Sve cetitke momcima i da vidimo LS...a ova prepucavanja sa komsinicom su besmislena...koga jos komsinica interesuje...

CiraPixi

pre 14 godina

Partizan postujem ali ga ne volim.Komentarisao sam vest da je od raspada SFRJ Partizan najuspesniji klub sto po broju titula jeste ali vama je draze ucesce u LS i to stalno navodite kao najveci uspeh ko da to nije igrao i Dinamo i Maribor.
Mi nismo ali smo 92 docekali prolece u KES-u iliti pravoj i prvoj Ligi Samo Sampiona Svojih Drzava.Do zadnjih 30 minuta utakmice u Djenovi(Doria-PAO) imali smo sanse za finale.Barsa je uzela prvi Kup Sampiona ili kako god vec 92-e i to je cinjenica da smo bolji od njih i po broju pobeda u tom takmicenju kada su igrali samo prvaci drzava a u to vreme Real nije uzeo tu titulu 30 godina(66-96)i nije bio bas neki strah i trepet.Ali uz Zvezdu tim koji je imao najvise ucesca i utakmica u Evropskim takmicenjima i pozitivan odnos pobeda i poraza.
Da okrenem stvar, ako ne racunam titulu Marseja iz 93 onda i Partizan nije los zato sto je eto igrao LS cak i pretio da i dobije u BG-u.
Macester jeste sada bolji od nas,ali tada nije kao sto nije bio bolji i od vas kada ste isli ka finalu 66-te.
Kao sto rekoh, mi priliku za revans nismo imali zbog sankcija i tu smo izgubili trofej a vi ste imali priliku da se docepate finala 66-te i skoro 30 godina niste usta zatvarali.
Da paradoks bude veci protiv Mancestera nismo igrali revans i posle Beogradskih 4:4 kada im se u povratku na Minhenskom aerodromu srusio avion i poginulo pola tima a Crvena Zvezda predlozila UEFA-i da se proglase za pocasne pobednike mislim KPK-a
Slavili ste prosle godine valjda 20-tu titulu i odma trazite 2 zvezdice iznad grba a koliko je to bedno pokazuje cinjenica da ih je Zvezda zasluzila i po tom osnovu pre vas ali i po DVA FINALA Evropskih klupskih takmicenja, Kupa Sampiona i Kupa Kupova protiv Borusije M.
To je i jedini uslov da Uefa to odobri.
Zato sto kopirate nigde necete ni stici :-)

Neshar

pre 14 godina

estitam tituli grobarima, bolje su se snasli od nas.
Samo opet ste se ponadali :-)
Najveci uspeh od raspada SFRJ koji se desio 1991 godine po svim zvanicnim dokumentima,zamislite samo, jel zamisljate :-) ostvarila je CRVENA ZVEZDA igrajuci na prolece 1992 zavrsnicu prve Lige Sampiona (mart-april) protiv Sampdorije i Anderlehta
Finale Sampdoria-Barselona 0:1 i to je Barsina prva titula pa vi sad vidite od koga smo mi sve uspesniji.
Naravno i finale Super kupa Evrope protiv Mancester Junajteda (1:0) odbranjen penal u 6 minutu Milojevica, revans nije igran zbog sankcija srecom po Milosevica i neke druge objekte u okolini pogodne za parking :-)
jer bi doslo sigurno 150 000 ljudi u onom zanosu posle Barija. Cemu se nadate i sta li slavite ?

Da li zaista mislis da je 1992 igrana Liga sampiona a ne Kup evropskih sampiona? Da te ne bih ja razocarao bolje se informisi... 1992. je igran Kup Evropskih Sampiona i to je bilo samo prelazno resenje ka Ligi Sampiona.
Da li ti pokusavas da kazes da je Zvezda uspesniji tim od Barselone?
Da li je za tebe uspeh sto je tvoj voljeni klub izgubio od Mancestera?

Sad me uopste vise ne cudi sto si navijac Zvezde!

CiraPixi

pre 14 godina

Evo cestitam vam titulu jos jednom.Samo stvarno, zasto uvek izaberete neke datume bliske komunistima za slavlje kao 25 Maj, pa vas treba da je sramota, a ne Zvezdu sto duguje 30 miliona.
Kako nevidite da ste vi dobili stadion na poklon od najsvirepije organizacije na ovim prostorima.Pa vi dugujete 100 miliona evra samo to kriju ti likovi sa kojima se kezite.Zato kazem sta li slavite, cemu li se nadate?
Pa ne samo u kosarci, vi i u fudbalu igrate rukometnu odbranu kroz presing na sredini terena i tako dolazite do kontre.
Zato uzivamo kad vas u Evropi razbiju cim se malo naviknu na vas stil.
Ajd da ste nesto u rukometu u Evropi, nego nigde veze :-)

Zemun

pre 14 godina

Ivica Rasim bajatovic Ruzic A onda mi Drzavni projekat Smesni ste grobari
(Joja, 25. maj 2009 23:24)

Naravno, slikanje u prostorijama FK C.Zvezda je antireklama koja može skupo da košta na izborima. Niko ne voli gubitnike.

mac

pre 14 godina

bravo partizane sada se mora dobro organizirati na svim poljima kako bi cilj liga sampiona realizovao kao veliki navijac partizana zelim da ovu godinu ugemo mislim da nam je red vise igrali smo uefa ligu sada nam fali i taj korak liga sampiona da ponovimo da pokazemo svetu koliko partizan moze a moze puno uz navijaca svakako i upravi

sasa

pre 14 godina

zelim partizanu mnogo duplih kruna uspeha kako u domacoj tako i megunarodnoj sceni jer to je klub sa strahopostovanja svugde u svetu klub sa velikom tradicijom najboljim navijacima koji bodre i vole svog kluba ziveo partizan i srbija sa njima

Alex

pre 14 godina

Kao prvo TOLE bi dosao na proslavu i da je zvezda osvojila prvenstvo.drugo vi kazete da ste najtrofejniji SRPSKI klub?!?!? vi koji ste trofeje osvajali u PROSLOM veku,u drzavi koja vise NE POSTOJI.od kad postoji srbija kao samostalna drzava sta ste osvojili nista?!?!

daca

pre 14 godina

cestitam partizanu kao njegov veliki navijac duplu krunu i zelim im jos mnogo trofeja i titula napred partizan a ovi sto kazu da je tole los predsenik treba im zapusiti usta pa gospodo ko je doveo antica ko ce ne odvesti na sp u africi tole je pravi izbor covek sa iskustvom i vizijom za nas fudbal za razliku od njegovog prethodnika terzu

BPC

pre 14 godina

Mogu samo misliti kako je njima tesko ovih dana,mi i kad su oni bili prvaci u fudbalu,uvijek smo imali Evrolige u vaterpolu,kosarci itd,a sta oni imaju ove godine.

Zoran Markovic

pre 14 godina

Uprava je brzo zaboravila one najvernije navijace iz unutrasnjosti koji su prelazili hiljade km da bi bodrili crno/bele Zeki se to nije desavalo,a bez nas stadion ne moze da se napuni.Ziveo PARTIZAN Gavro Babusnica

eli

pre 14 godina

bravo partizan bravo partizan samo tako nastavi svi smo uz tebe najaci si na svetu uvek ce da te volimo zato si i najbolji svi smo uz partizan

Grobar Ni

pre 14 godina

„...xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !?....“ Nismo mogli, mada smo i tada ubadali po nesto, jer su tada vasi: Miljanic, Pikseta i Terzic, bili na vlasti. Vama su delili i sakom i kapom. Zato cuti.

Emil

pre 14 godina

cestitam mom klubu na duplu krunu i zemil ih sve najj u daljem tackicenju i naravno da budemo jos vise sampioni i kako je lepo biti grobar

veliki pozz svim grobarima sa kosovoa (prizren)

no

pre 14 godina

@Miki veliki

e dobro si mi rekao. Evo otpisao sam sva ona predhodna radovanja, vi ste u stvari trofejniji klub od nas. I ne samo to. Mi smo srpsko sportsko drustvo, a vi Jugoslovensko, tako da vi imate 21 titulu, a mi samo jednu. Ja mislio da vam mi bezimo za 4 titule vise od 10 kupova, Kup sampiona i Interkontinentalni kup. Hvala ti sto si mi otvorio oci i ukazao na to da je Partizan trofejniji.

AR

pre 14 godina

A što ne objavite i da je SPS na istom skupu imao "strenačku konvenciju"il to krijete?Tole-Zeka-Bjeka-SPS-FSS-sudije-mediji=MNOGO STE JAKI?

Jedina istina!

pre 14 godina

Zaboravili ste slike na kojima cika Tole slavi,zaboravili ste slike na kojima slavi nas ministar policije,zaboravile ste slike na kojima sede nase suspendovane sudije!!!! Zaboravili ste,ali nema veze.Srbija zna ko slavi,oni koji su najzasluzniji za sve!!! Od kada je Tole grobar iz fotelje partizana seo i poceo da vodi nas fudbal njegov partizan je nedodirljiv za finansijsku naravno kada se vidi ko slavi titulu,osvajaju sve redom uz pregrst ponistenih regularnih i priznatih ne postojecih golova,sa svim kaznama i suspenzijama sudija,sa svim izmisljenim novim pravilima i novim ofhsajdima,sa svim rekordima kojima se smeje cela Srbija pa sve do ovh slika na kojima je vise nego jasno,i znate sta? Kako je cika Tole krenuo i ovaj vezer od Jokana mozda postane 003,004,005...,a Tole,Dacic i sudije ce iz godine u godinu da slave. Samo se nadam da ce veceras Zvezda dobiti ono sto zasluzuje,da ce Zvezdu voditi njeni igraci legende i imena kojima ni vi ni Tole niko nije ni do clanaka a ne do kolena,a ako dodje do toga bice Tole manji od makovog zrna!!!! Igracemo se mi jos,Boze zdravlja i ZVEZDASI I LEGENDE NA MARAKANI to ce biti kraj za sav ovaj cirkus od prvenstva i sudjenja koji gledamo vec dve godine!!! A to sto vi brojite titule,za vreme JUGE,SCG i SRBIJE je jos jedan dokaz koliko ste mali i jadni vec ne znate sta ce te kako da stavite na papir da bi bili veci od Zvezde.Ma racunajte,brojte kako god hocete,nama brisite titule,vama stavite koju,sabirajte da li je 6,8 ili 10 kada u kom periodu u kojoj zemlji......A mi cemo vam se uvek kao i sada smejati,bas je lepo kada vidimo sa kakvom se matematikom vi bavite,kada vidimo kako siroti i jadni pokusavate da racunate na sve moguce nacine,a isti ti su se svadjali sa Hrvatima kada je pitanje bilo kome pripadaju medalje sa Svetskih Evropskih i Olimpijskih igara za vreme JUGE,isti ti su tvrdili da su te medalje samo Srpske,a ovde se ne gleda tako jer malim to ne odgovara.E to je vec vasa stvar i vasa nesreca.Samo nastavite da slavite sa vasim Toletom i Dacicem titulu,bruke jedne,a mi,mi jesmo bili u najtezoj situaciji od osnivanja to vam je valjda i jasno(kako bi inace i osvojili duplu i to dva puta) ,dok nije bilo ovako niste duplu videli devet godina,ali proci ce i ovo,ako Bog da vec veceras za Zvezdu krecu lepsi dani,vracamo se,tacnije vraca se SRPSKA SVETINJA,da SRPSKI NAJVECI I NAJTROFEJNIJI KLUB,KLUB SA NAJVISE TITULA,DUPLIH KRUNA,KLUB KOJI JE POKORIO I EVROPU I SVET,i neka je sve to proslost,mi je bar imamo a vi? Vi imate Toleta,Dacica,suspendovane sudije i cirkus prvenstva u kojima ste nesto osvajali.Hajde racunajte,ali kako god okrenete jos ste vi u pelenama za Zvezdu!!! Ali dobro,vi ste mali i navikli ste da ste najbolji kada nema nikog,tako i sada kada nema Zvezde,a isto tako i racunate titule samo u ovoj nasoj jadnoj ligi,jer kada se igrao pravi fudbal i kada je konkurencija bila jaka nije vas bilo nigde isto kao i kada je Zvezda Zvezda pa kada ne vidite duplu 9 godina.E to ste vi,VELIKI KADA NIKOG NEMA i samo to racunate.Dzaba vam sve,ali lepo nas zasmejavate dok citamo vase komentare i gledamo kako se medjusobno tesite i pokusavate da sami sebe ubedite da ste neko i nesto,a ustvari ste tu samo zahvaljujuci ljudima koji su nas unistili i Toletu.Docekali ste pet minuta,iskoristite ga jer ko zna......Dug je period od devet godina zar ne? Bar to vi znate i to jako dobro!!!

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Ma ovaj tim je odlican i prosle godine je mogao daleko da dogura samo da je trener postavio drugaciju taktiku i da su malo odvaznije igrali, umesto sto smo se branili i igrali samo sa jednim napadacem i cekali kao neke kontre kao sto to rade ovi manji klubovi kad igraju protiv nas u domacem sampionatu.
Tomic treba da sedne sa Anticem i da mu ponudi para koliko on hoce a da mu pomocnik bude Jokan i ne treba mu vise ni jedno pojacanje i garantujem svojim zivotom da bi dogurali bar do 8 najboljih u Ligi Sampiona!!!

Loshmi

pre 14 godina

Svim navijacima Zvezde,

Jeste upravu ste, sve ste upravu. Sve smo namestili, sve smo ih platili, potkupili. Postoji zavera protiv vaseg kluba od raspada Juge i svi subjekti u sportu su podcinjeni tome da Partizan bude sampion po cenu srpskog sporta. Dule Vujosevic je namestio svaku od osam titula, Drobnjak je bio u autu itd itd.Sta god kazete u pravu ste , mene kao grobara je sramota sto je jedna velika Zvezda propala zbog Partizana!!! Evo ja i dan danas gledam vasu tekmu u Bariju i divim vas se!!! Molim bracu grobare da se ne prepiru preko sajtova jel su oni sve u pravu!!

Dragi moji zvezdasi, kad procitate ovo gore navedeno imajte malo ljudskosti i dostojanstva i zapitajte se kako vas, bre, nije sramota. Da li stvarno ste toliko pakosni, toliko nesportski, toliko jadni. Mene je moj trener kao malog naucio da je najveca vrlina u sportu to sto naucis da gubis i da dostojanstveno priznas da si porazen. Zemlja nam se raspala zbog mitova o slavnoj proslosti i junackim potezima kao sto je bilo npr slanje cele muske populacije kroz cicu zimu preko Albanije ( ko se tome divi treba odmah da ide u psidzu!) i vi cete se raspasti zbog istog sindroma. Velika zvezda sa velikom istorijom. Vasa istorija ce se znati kad se usvoji zakon o otvaranju tajnih dosijea. Onda ce se znati da je vasa istorija pisana u ulici Kraljice Ane ( ne znam gde je ova agencija bila za vreme Jugoslavije) Al' na srecu imate predsednika koji ce vam da pare da prezivete od poreznih obveznika kao sto sam ja.

PONOSNI GROBAR

pre 14 godina

Poruka za sve u Partizanu (za naredne godine) bi mogla da stane u jednu jedinu reč, ispisanu na jednom transparentu u Pioniru kad smo razvaljivali komšinicu u basket-majstorici. Ta reč glasi: DOMINIRAJ!
P.S.
Ovakva DOMINACIJA Partizana, ne samo u fudbalu nego i u košarci, rukometu, vaterpolu, hokeju...nije ikada ranije zabeležena! Nikad toliko titula u samo jednoj godini i u toliko puno sportova. Ovo je definitivno naše vreme. A i "sutra" će ostati tako. Tu dileme nema. SMRT FAŠIZMU, ŽIVEO PARTIZAN!

Jos jedan fudbalofil

pre 14 godina

(fudbalofil, 26. maj 2009 10:32)
A gde je Zvezdi Toplica,Bunja,Zdenek,Ceda i 30 000 000 evra kao glavni adut za katanac???

dragan

pre 14 godina

nema vise terzica da namestate kako hocete tako i treba svi iza resetaka on i stojkovic izbacili partizan protiv zrinjskog iz evrope to svi znaju terzicevo lobija u uefi protiv partizanu nema vise

rec

pre 14 godina

volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan kako je lepo voleti partizan to je nesto najlepse na svetu

Grobar

pre 14 godina

@CiraPiksi

Sta slavimo? Slavimo SADASNJOST i BUDUCNOST za razliku od vas koji zivite na pocetku decenije proslog veka i nijednog momenta niste odmakli od te tacke.

Sic transit gloria mundi...

Miki veliki

pre 14 godina

P.S.zanima me koliko partizan ima prvenstava i kupova a koliko zvezda?
(ja, 25. maj 2009 23:23)

U Srbiji Partizan 2 titule sampiona i 2 Kupa,a Zvezda 1 titulu sampiona i 1 Kup...
Kako vam bese ono "Zvezda,Srbija, nikad Jugoslavija"???
Dakle sve ono sto je osvojeno u raznim Jugoslavijama otpisi...

no

pre 14 godina

@strucni saradnik

Po toj logici Partizan ima 25 kao i Zvezda sto nije tacno. U poslednjih 10 godina je 5:5 u titulama i 5:3 za Zvezdu u kupovima. O medjusobnim utakmicama da ne govorimo. Partizan se nauzimao titula za vreme 90-ih, posteno verovatno...

kole pfc

pre 14 godina

BRAVO CRNO BELI SAMPIONI!A za komsije samo jedna konstatacija koji i oni znaju,dok su miljanic i piksi drzali savez onda vam nije nista smetalo,uzimale se titule svi znamo kako,ali tad moze,e a sad kad Grobari dominiraju odmah se dize galama,ljudi nemoj da se javljate vise za sudije,sudijsku organizaciju,babarogica,colica,sipku i ostale zvezdine perjanice..odmorite do SLEDECE SEZONE :)

Jovancha

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)

kako mali zvezdas broji
jen, dva, tri, zenit, psv

Srb-in

pre 14 godina

eh, siguran sam da se svi gani sa setom secaju vremena kad su u vrhu saveza bili Terzic, potom Piksi, na celu sudijske organizacije Babarogic (onaj koji im je sad u troclanoj upravi!).
Sto bi nas narod lepo rek'o: "Ko o cemu, kurva o postenju!"...

Cile_Grobari_Nish

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)

CZ:PSV 0-5
CZ:ZENIT 0-4

Cuti molim te...!!! :P

Goran

pre 14 godina

Cestitke F.K. Partizan na vise nego zasluzeno osvojenoj duploj kruni. Procitavsi prethodne komentare, zanimljivo je koliko su navijaci drugih klubova optereceni Partizanom i njegovim uspesima. Voajeri uzivajte i dalje u nasim egzibicijama!

strucni saradnik

pre 14 godina

Zanimljivo je to da "srpska institucija", "cuvari srpstva" u vreme druga nam Tita, su osvojili do smrti istoga, znaci do 1980., 13 titula a Partizan- 12, a od 1980-2009 Zvezda je osvojila 12 titula a Partizan 13!!! Zanimljivo je i to da je Partizan osvojio vise titula od kada je Srbija postala nezavisna drzava!!! Ne cini li vam se da tu postoji mnogo kontradiktornosti?!
Zvezdasi, vi i dalje uzivajte u serviranim vam lazima, a mi cemo osvajati titule!!!

aca''pritisak''!pfc

pre 14 godina

I "pritisak!" cestita duplu krunu.Malo bodu oci neka imena iz ne tako davne neslavne proslosti,ali nikom se ne moze zabraniti da bude grobar i da se raduje nasim uspesima. PS.koliko znam Sloba je bio veliki navijac raspadajuceg stuba srpstva

Digger

pre 14 godina

Za nas moze da navija svako ko god zeli. Na kraju krajeva zasto to da krijemo!? Da nece mozda neko od vas da mi zameri da sam manji Srbin zato sto navijam za Partizan? A gde su vama Krcun, Dragan Tomic, Radmilo Bogdanovic, Vlajko Stoijlkovic, Vladimir Cvetkovic... Jer hocemo tako da se brojimo? Pih, smesni ste!
Fudbal - 2
Kosarka - 3
Vaterpolo - 2
Hokej - 1
Rukomet - 1...
Mislite o tome, o sledeca sezono!

CiraPixi

pre 14 godina

Cestitam tituli grobarima, bolje su se snasli od nas.
Samo opet ste se ponadali :-)
Najveci uspeh od raspada SFRJ koji se desio 1991 godine po svim zvanicnim dokumentima,zamislite samo, jel zamisljate :-) ostvarila je CRVENA ZVEZDA igrajuci na prolece 1992 zavrsnicu prve Lige Sampiona (mart-april) protiv Sampdorije i Anderlehta
Finale Sampdoria-Barselona 0:1 i to je Barsina prva titula pa vi sad vidite od koga smo mi sve uspesniji.
Naravno i finale Super kupa Evrope protiv Mancester Junajteda (1:0) odbranjen penal u 6 minutu Milojevica, revans nije igran zbog sankcija srecom po Milosevica i neke druge objekte u okolini pogodne za parking :-)
jer bi doslo sigurno 150 000 ljudi u onom zanosu posle Barija. Cemu se nadate i sta li slavite ?

Stefan NS

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...
(Nikola, 25. maj 2009 23:34)

Od raspada Partizan ima 10 titula, a Zvezda 6.

marko

pre 14 godina

# Naravno tu su Tole,Branko and co.Ne znam gde se dade Ivica,verovatno krka cevape.Fali im Mirko(bog da mu dusu prosti),Sloba(rip),Mira...i ostali SPS/JUL kadar...
(Nikola, 25. maj 2009 23:31)
O cemu ti brate pa vas je osnovao Zeljko Raznjatovic Arkan koji je ratni zlocinac,mafijas i profiter,pa o cemu vi pricate!?
A Grobari su osnovani 1970 od strane grupe gradjana ljubitelja fk partizana,toliko o velicini kluba,a to da je partizan drzavni projekat pitacu te samo jedno odakle zvezdi 1989 godine 1 milion maraka da plati vojvodini za Mihajlovica!?

32 crveno

pre 14 godina

mi slavimo duplu krunu i ovi pametnjakovici se javljaju!pominju neke nebuloze!idite gledajte svoja posla i pustite nas da slavimo!i posle mi komentarisemo vesti o zvezdi!ne znam stvarno ko je komplex

Dushkic

pre 14 godina

Partizan je najuspesniji klub posle raspada SFRJ,ne samo zbog domacih trofeja,nego i zbog ucesca u evropi(LS,osmina finala Lige UEFA)!

Olosh

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...
(Nikola, 25. maj 2009 23:34) a kako su te titule osvojene???razumem ja da vam je krivo,al ko gubi...

zvezda? jel se to maze na 'leba?

pre 14 godina

Zelim vam u buducnosti da ,pre svega,redovno pobedjujete zvezdu,kao kosarkasi!
(boki, 25. maj 2009 23:48)


Nisi u toku, to i radimo :)

no

pre 14 godina

U zadnjih 10 godina 5:5 je u titulama i 5:3 u kupovima za Zvezdu. O medjusobnim duelima ne valja ni pricati... Samo glup covek bi mogao da kaze da su Zeka i Bjeka otisli iz Partizana. Da, da, Tomic je u stvari glavni lik :-)
Titula je sasvim zasluzena, zato sto je Zvezda sramotno losa, a ne zato sto je Partizan dobar. Videli smo u UEFA ligi 0 0 4, a svi klubovi koji su prosli ispali u sledecem kolu. No bolje i to nego Apoel.

LDP-ovac II

pre 14 godina

Jes da ima SPS-ovaca pun kofer a znam i da DSS jezgro su sve grobari, ipak, volim ga ko' oka dva!
(LDP-ovac, 25. maj 2009 23:23)

Bravo majstore,nisam jedini!
Mada,drago mi je zbog ovih politicara zato sto znam koliko se sad musavi nerviraju-HAHAHAHAHAHAHA!

babajelic

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)
dragi moj zasto se niste bunili 60 godina dok su vama vasi predsednici donsili titule??!?? dok su Zvezdani, Dragani Stojkovici, Miljanici i ostali branioci vase zvezde palili i zarili po savezu nije vas bilo da se bunite! kao ni kada je gosn. Babarogic odredjivao sta je regularno a sta nije... dajte molim vas... shvatite da sada dolazi nase vreme... mozda cemo da krademo ali bar necemo da moralisemo kao vi...
ae drz' te se vi baba Jele...
jer ipak, zvezda gori a baba(Jela) se ceslja(trese krpu/dres)....

Ovaj...znaci...ne verujem?

pre 14 godina

Vodja grobara i Zarko Zecevic u istoj sobi!?

Samo u Srbiji? Procenite sami...

PS.

Sta da kazem osim dupla kruna u Humskoj se cuva i napred Partizan.

PPS.

Palite sa na postenje a ne na mrznju!

Nikola

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...

Nikola

pre 14 godina

Naravno tu su Tole,Branko and co.Ne znam gde se dade Ivica,verovatno krka cevape.Fali im Mirko(bog da mu dusu prosti),Sloba(rip),Mira...i ostali SPS/JUL kadar...

Bivša Jugoslavija

pre 14 godina

Posle raspada Jugoslavije, i stvaranja nove države Srbije, valjda se računaju titule osvojene samo u državi koja postoji. FSJ i FSS nisu iste organizacije. Kad se raspala Kraljevina Jugoslavija, niko Hajduku nije računao titule osvojene u državi koja je prestala da postoji. Jedno je bilo biti prvak Jugoslavije, drugo je je biti prvak Srbije. Kako se to može pomešati?

djomla

pre 14 godina

Igracima svaka cast,zasluzili su ovakvu pocast.. a losa starana je da ocigledno slavlje nije moglo da prodje bez zeke i bjekovica?? i dalje su u klubu i iz pozadine i dalje sebi pune dzepove...zadnjih god toliko para dolazi u klub od transfera (jovetic,tosic,ljajic)i opet nema para,zalosno. Mozda nije trnutak za ovakav komentar..samo sam se nadovezao na doticne goste, vec pomenutom slavlju.. pozzzz G R O B A R I.

profesionalac

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)

aha

pre 14 godina

a od raspada bivse jugoslavije ubedljivo najuspesniji klub..
kako je lepo biti grobar ovih godina. pozdrav svima!
(mik, 25. maj 2009 23:10)

Aj prebroj jos jednom titule od raspada juge i onda reci koliko je to ubedljivo??

I onda prebroj ko ima ukupno najvise titula i onda se postidi...

Nikola

pre 14 godina

Naravno tu su Tole,Branko and co.Ne znam gde se dade Ivica,verovatno krka cevape.Fali im Mirko(bog da mu dusu prosti),Sloba(rip),Mira...i ostali SPS/JUL kadar...

Ovaj...znaci...ne verujem?

pre 14 godina

Vodja grobara i Zarko Zecevic u istoj sobi!?

Samo u Srbiji? Procenite sami...

PS.

Sta da kazem osim dupla kruna u Humskoj se cuva i napred Partizan.

PPS.

Palite sa na postenje a ne na mrznju!

Bivša Jugoslavija

pre 14 godina

Posle raspada Jugoslavije, i stvaranja nove države Srbije, valjda se računaju titule osvojene samo u državi koja postoji. FSJ i FSS nisu iste organizacije. Kad se raspala Kraljevina Jugoslavija, niko Hajduku nije računao titule osvojene u državi koja je prestala da postoji. Jedno je bilo biti prvak Jugoslavije, drugo je je biti prvak Srbije. Kako se to može pomešati?

Cile_Grobari_Nish

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)

CZ:PSV 0-5
CZ:ZENIT 0-4

Cuti molim te...!!! :P

Srb-in

pre 14 godina

eh, siguran sam da se svi gani sa setom secaju vremena kad su u vrhu saveza bili Terzic, potom Piksi, na celu sudijske organizacije Babarogic (onaj koji im je sad u troclanoj upravi!).
Sto bi nas narod lepo rek'o: "Ko o cemu, kurva o postenju!"...

Digger

pre 14 godina

Za nas moze da navija svako ko god zeli. Na kraju krajeva zasto to da krijemo!? Da nece mozda neko od vas da mi zameri da sam manji Srbin zato sto navijam za Partizan? A gde su vama Krcun, Dragan Tomic, Radmilo Bogdanovic, Vlajko Stoijlkovic, Vladimir Cvetkovic... Jer hocemo tako da se brojimo? Pih, smesni ste!
Fudbal - 2
Kosarka - 3
Vaterpolo - 2
Hokej - 1
Rukomet - 1...
Mislite o tome, o sledeca sezono!

aha

pre 14 godina

a od raspada bivse jugoslavije ubedljivo najuspesniji klub..
kako je lepo biti grobar ovih godina. pozdrav svima!
(mik, 25. maj 2009 23:10)

Aj prebroj jos jednom titule od raspada juge i onda reci koliko je to ubedljivo??

I onda prebroj ko ima ukupno najvise titula i onda se postidi...

babajelic

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)
dragi moj zasto se niste bunili 60 godina dok su vama vasi predsednici donsili titule??!?? dok su Zvezdani, Dragani Stojkovici, Miljanici i ostali branioci vase zvezde palili i zarili po savezu nije vas bilo da se bunite! kao ni kada je gosn. Babarogic odredjivao sta je regularno a sta nije... dajte molim vas... shvatite da sada dolazi nase vreme... mozda cemo da krademo ali bar necemo da moralisemo kao vi...
ae drz' te se vi baba Jele...
jer ipak, zvezda gori a baba(Jela) se ceslja(trese krpu/dres)....

djomla

pre 14 godina

Igracima svaka cast,zasluzili su ovakvu pocast.. a losa starana je da ocigledno slavlje nije moglo da prodje bez zeke i bjekovica?? i dalje su u klubu i iz pozadine i dalje sebi pune dzepove...zadnjih god toliko para dolazi u klub od transfera (jovetic,tosic,ljajic)i opet nema para,zalosno. Mozda nije trnutak za ovakav komentar..samo sam se nadovezao na doticne goste, vec pomenutom slavlju.. pozzzz G R O B A R I.

zvezda? jel se to maze na 'leba?

pre 14 godina

Zelim vam u buducnosti da ,pre svega,redovno pobedjujete zvezdu,kao kosarkasi!
(boki, 25. maj 2009 23:48)


Nisi u toku, to i radimo :)

Goran

pre 14 godina

Cestitke F.K. Partizan na vise nego zasluzeno osvojenoj duploj kruni. Procitavsi prethodne komentare, zanimljivo je koliko su navijaci drugih klubova optereceni Partizanom i njegovim uspesima. Voajeri uzivajte i dalje u nasim egzibicijama!

strucni saradnik

pre 14 godina

Zanimljivo je to da "srpska institucija", "cuvari srpstva" u vreme druga nam Tita, su osvojili do smrti istoga, znaci do 1980., 13 titula a Partizan- 12, a od 1980-2009 Zvezda je osvojila 12 titula a Partizan 13!!! Zanimljivo je i to da je Partizan osvojio vise titula od kada je Srbija postala nezavisna drzava!!! Ne cini li vam se da tu postoji mnogo kontradiktornosti?!
Zvezdasi, vi i dalje uzivajte u serviranim vam lazima, a mi cemo osvajati titule!!!

Jovancha

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)

kako mali zvezdas broji
jen, dva, tri, zenit, psv

Miki veliki

pre 14 godina

P.S.zanima me koliko partizan ima prvenstava i kupova a koliko zvezda?
(ja, 25. maj 2009 23:23)

U Srbiji Partizan 2 titule sampiona i 2 Kupa,a Zvezda 1 titulu sampiona i 1 Kup...
Kako vam bese ono "Zvezda,Srbija, nikad Jugoslavija"???
Dakle sve ono sto je osvojeno u raznim Jugoslavijama otpisi...

Dushkic

pre 14 godina

Partizan je najuspesniji klub posle raspada SFRJ,ne samo zbog domacih trofeja,nego i zbog ucesca u evropi(LS,osmina finala Lige UEFA)!

LDP-ovac II

pre 14 godina

Jes da ima SPS-ovaca pun kofer a znam i da DSS jezgro su sve grobari, ipak, volim ga ko' oka dva!
(LDP-ovac, 25. maj 2009 23:23)

Bravo majstore,nisam jedini!
Mada,drago mi je zbog ovih politicara zato sto znam koliko se sad musavi nerviraju-HAHAHAHAHAHAHA!

Grobar

pre 14 godina

@CiraPiksi

Sta slavimo? Slavimo SADASNJOST i BUDUCNOST za razliku od vas koji zivite na pocetku decenije proslog veka i nijednog momenta niste odmakli od te tacke.

Sic transit gloria mundi...

marko

pre 14 godina

# Naravno tu su Tole,Branko and co.Ne znam gde se dade Ivica,verovatno krka cevape.Fali im Mirko(bog da mu dusu prosti),Sloba(rip),Mira...i ostali SPS/JUL kadar...
(Nikola, 25. maj 2009 23:31)
O cemu ti brate pa vas je osnovao Zeljko Raznjatovic Arkan koji je ratni zlocinac,mafijas i profiter,pa o cemu vi pricate!?
A Grobari su osnovani 1970 od strane grupe gradjana ljubitelja fk partizana,toliko o velicini kluba,a to da je partizan drzavni projekat pitacu te samo jedno odakle zvezdi 1989 godine 1 milion maraka da plati vojvodini za Mihajlovica!?

kole pfc

pre 14 godina

BRAVO CRNO BELI SAMPIONI!A za komsije samo jedna konstatacija koji i oni znaju,dok su miljanic i piksi drzali savez onda vam nije nista smetalo,uzimale se titule svi znamo kako,ali tad moze,e a sad kad Grobari dominiraju odmah se dize galama,ljudi nemoj da se javljate vise za sudije,sudijsku organizaciju,babarogica,colica,sipku i ostale zvezdine perjanice..odmorite do SLEDECE SEZONE :)

aca''pritisak''!pfc

pre 14 godina

I "pritisak!" cestita duplu krunu.Malo bodu oci neka imena iz ne tako davne neslavne proslosti,ali nikom se ne moze zabraniti da bude grobar i da se raduje nasim uspesima. PS.koliko znam Sloba je bio veliki navijac raspadajuceg stuba srpstva

profesionalac

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)

Loshmi

pre 14 godina

Svim navijacima Zvezde,

Jeste upravu ste, sve ste upravu. Sve smo namestili, sve smo ih platili, potkupili. Postoji zavera protiv vaseg kluba od raspada Juge i svi subjekti u sportu su podcinjeni tome da Partizan bude sampion po cenu srpskog sporta. Dule Vujosevic je namestio svaku od osam titula, Drobnjak je bio u autu itd itd.Sta god kazete u pravu ste , mene kao grobara je sramota sto je jedna velika Zvezda propala zbog Partizana!!! Evo ja i dan danas gledam vasu tekmu u Bariju i divim vas se!!! Molim bracu grobare da se ne prepiru preko sajtova jel su oni sve u pravu!!

Dragi moji zvezdasi, kad procitate ovo gore navedeno imajte malo ljudskosti i dostojanstva i zapitajte se kako vas, bre, nije sramota. Da li stvarno ste toliko pakosni, toliko nesportski, toliko jadni. Mene je moj trener kao malog naucio da je najveca vrlina u sportu to sto naucis da gubis i da dostojanstveno priznas da si porazen. Zemlja nam se raspala zbog mitova o slavnoj proslosti i junackim potezima kao sto je bilo npr slanje cele muske populacije kroz cicu zimu preko Albanije ( ko se tome divi treba odmah da ide u psidzu!) i vi cete se raspasti zbog istog sindroma. Velika zvezda sa velikom istorijom. Vasa istorija ce se znati kad se usvoji zakon o otvaranju tajnih dosijea. Onda ce se znati da je vasa istorija pisana u ulici Kraljice Ane ( ne znam gde je ova agencija bila za vreme Jugoslavije) Al' na srecu imate predsednika koji ce vam da pare da prezivete od poreznih obveznika kao sto sam ja.

Stefan NS

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...
(Nikola, 25. maj 2009 23:34)

Od raspada Partizan ima 10 titula, a Zvezda 6.

32 crveno

pre 14 godina

mi slavimo duplu krunu i ovi pametnjakovici se javljaju!pominju neke nebuloze!idite gledajte svoja posla i pustite nas da slavimo!i posle mi komentarisemo vesti o zvezdi!ne znam stvarno ko je komplex

Nikola

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...

dragan

pre 14 godina

nema vise terzica da namestate kako hocete tako i treba svi iza resetaka on i stojkovic izbacili partizan protiv zrinjskog iz evrope to svi znaju terzicevo lobija u uefi protiv partizanu nema vise

Jos jedan fudbalofil

pre 14 godina

(fudbalofil, 26. maj 2009 10:32)
A gde je Zvezdi Toplica,Bunja,Zdenek,Ceda i 30 000 000 evra kao glavni adut za katanac???

rec

pre 14 godina

volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan kako je lepo voleti partizan to je nesto najlepse na svetu

Olosh

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...
(Nikola, 25. maj 2009 23:34) a kako su te titule osvojene???razumem ja da vam je krivo,al ko gubi...

Grobar Ni

pre 14 godina

„...xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !?....“ Nismo mogli, mada smo i tada ubadali po nesto, jer su tada vasi: Miljanic, Pikseta i Terzic, bili na vlasti. Vama su delili i sakom i kapom. Zato cuti.

PONOSNI GROBAR

pre 14 godina

Poruka za sve u Partizanu (za naredne godine) bi mogla da stane u jednu jedinu reč, ispisanu na jednom transparentu u Pioniru kad smo razvaljivali komšinicu u basket-majstorici. Ta reč glasi: DOMINIRAJ!
P.S.
Ovakva DOMINACIJA Partizana, ne samo u fudbalu nego i u košarci, rukometu, vaterpolu, hokeju...nije ikada ranije zabeležena! Nikad toliko titula u samo jednoj godini i u toliko puno sportova. Ovo je definitivno naše vreme. A i "sutra" će ostati tako. Tu dileme nema. SMRT FAŠIZMU, ŽIVEO PARTIZAN!

CiraPixi

pre 14 godina

Cestitam tituli grobarima, bolje su se snasli od nas.
Samo opet ste se ponadali :-)
Najveci uspeh od raspada SFRJ koji se desio 1991 godine po svim zvanicnim dokumentima,zamislite samo, jel zamisljate :-) ostvarila je CRVENA ZVEZDA igrajuci na prolece 1992 zavrsnicu prve Lige Sampiona (mart-april) protiv Sampdorije i Anderlehta
Finale Sampdoria-Barselona 0:1 i to je Barsina prva titula pa vi sad vidite od koga smo mi sve uspesniji.
Naravno i finale Super kupa Evrope protiv Mancester Junajteda (1:0) odbranjen penal u 6 minutu Milojevica, revans nije igran zbog sankcija srecom po Milosevica i neke druge objekte u okolini pogodne za parking :-)
jer bi doslo sigurno 150 000 ljudi u onom zanosu posle Barija. Cemu se nadate i sta li slavite ?

Jedina istina!

pre 14 godina

Zaboravili ste slike na kojima cika Tole slavi,zaboravili ste slike na kojima slavi nas ministar policije,zaboravile ste slike na kojima sede nase suspendovane sudije!!!! Zaboravili ste,ali nema veze.Srbija zna ko slavi,oni koji su najzasluzniji za sve!!! Od kada je Tole grobar iz fotelje partizana seo i poceo da vodi nas fudbal njegov partizan je nedodirljiv za finansijsku naravno kada se vidi ko slavi titulu,osvajaju sve redom uz pregrst ponistenih regularnih i priznatih ne postojecih golova,sa svim kaznama i suspenzijama sudija,sa svim izmisljenim novim pravilima i novim ofhsajdima,sa svim rekordima kojima se smeje cela Srbija pa sve do ovh slika na kojima je vise nego jasno,i znate sta? Kako je cika Tole krenuo i ovaj vezer od Jokana mozda postane 003,004,005...,a Tole,Dacic i sudije ce iz godine u godinu da slave. Samo se nadam da ce veceras Zvezda dobiti ono sto zasluzuje,da ce Zvezdu voditi njeni igraci legende i imena kojima ni vi ni Tole niko nije ni do clanaka a ne do kolena,a ako dodje do toga bice Tole manji od makovog zrna!!!! Igracemo se mi jos,Boze zdravlja i ZVEZDASI I LEGENDE NA MARAKANI to ce biti kraj za sav ovaj cirkus od prvenstva i sudjenja koji gledamo vec dve godine!!! A to sto vi brojite titule,za vreme JUGE,SCG i SRBIJE je jos jedan dokaz koliko ste mali i jadni vec ne znate sta ce te kako da stavite na papir da bi bili veci od Zvezde.Ma racunajte,brojte kako god hocete,nama brisite titule,vama stavite koju,sabirajte da li je 6,8 ili 10 kada u kom periodu u kojoj zemlji......A mi cemo vam se uvek kao i sada smejati,bas je lepo kada vidimo sa kakvom se matematikom vi bavite,kada vidimo kako siroti i jadni pokusavate da racunate na sve moguce nacine,a isti ti su se svadjali sa Hrvatima kada je pitanje bilo kome pripadaju medalje sa Svetskih Evropskih i Olimpijskih igara za vreme JUGE,isti ti su tvrdili da su te medalje samo Srpske,a ovde se ne gleda tako jer malim to ne odgovara.E to je vec vasa stvar i vasa nesreca.Samo nastavite da slavite sa vasim Toletom i Dacicem titulu,bruke jedne,a mi,mi jesmo bili u najtezoj situaciji od osnivanja to vam je valjda i jasno(kako bi inace i osvojili duplu i to dva puta) ,dok nije bilo ovako niste duplu videli devet godina,ali proci ce i ovo,ako Bog da vec veceras za Zvezdu krecu lepsi dani,vracamo se,tacnije vraca se SRPSKA SVETINJA,da SRPSKI NAJVECI I NAJTROFEJNIJI KLUB,KLUB SA NAJVISE TITULA,DUPLIH KRUNA,KLUB KOJI JE POKORIO I EVROPU I SVET,i neka je sve to proslost,mi je bar imamo a vi? Vi imate Toleta,Dacica,suspendovane sudije i cirkus prvenstva u kojima ste nesto osvajali.Hajde racunajte,ali kako god okrenete jos ste vi u pelenama za Zvezdu!!! Ali dobro,vi ste mali i navikli ste da ste najbolji kada nema nikog,tako i sada kada nema Zvezde,a isto tako i racunate titule samo u ovoj nasoj jadnoj ligi,jer kada se igrao pravi fudbal i kada je konkurencija bila jaka nije vas bilo nigde isto kao i kada je Zvezda Zvezda pa kada ne vidite duplu 9 godina.E to ste vi,VELIKI KADA NIKOG NEMA i samo to racunate.Dzaba vam sve,ali lepo nas zasmejavate dok citamo vase komentare i gledamo kako se medjusobno tesite i pokusavate da sami sebe ubedite da ste neko i nesto,a ustvari ste tu samo zahvaljujuci ljudima koji su nas unistili i Toletu.Docekali ste pet minuta,iskoristite ga jer ko zna......Dug je period od devet godina zar ne? Bar to vi znate i to jako dobro!!!

BPC

pre 14 godina

Mogu samo misliti kako je njima tesko ovih dana,mi i kad su oni bili prvaci u fudbalu,uvijek smo imali Evrolige u vaterpolu,kosarci itd,a sta oni imaju ove godine.

no

pre 14 godina

U zadnjih 10 godina 5:5 je u titulama i 5:3 u kupovima za Zvezdu. O medjusobnim duelima ne valja ni pricati... Samo glup covek bi mogao da kaze da su Zeka i Bjeka otisli iz Partizana. Da, da, Tomic je u stvari glavni lik :-)
Titula je sasvim zasluzena, zato sto je Zvezda sramotno losa, a ne zato sto je Partizan dobar. Videli smo u UEFA ligi 0 0 4, a svi klubovi koji su prosli ispali u sledecem kolu. No bolje i to nego Apoel.

no

pre 14 godina

@strucni saradnik

Po toj logici Partizan ima 25 kao i Zvezda sto nije tacno. U poslednjih 10 godina je 5:5 u titulama i 5:3 za Zvezdu u kupovima. O medjusobnim utakmicama da ne govorimo. Partizan se nauzimao titula za vreme 90-ih, posteno verovatno...

no

pre 14 godina

@Miki veliki

e dobro si mi rekao. Evo otpisao sam sva ona predhodna radovanja, vi ste u stvari trofejniji klub od nas. I ne samo to. Mi smo srpsko sportsko drustvo, a vi Jugoslovensko, tako da vi imate 21 titulu, a mi samo jednu. Ja mislio da vam mi bezimo za 4 titule vise od 10 kupova, Kup sampiona i Interkontinentalni kup. Hvala ti sto si mi otvorio oci i ukazao na to da je Partizan trofejniji.

daca

pre 14 godina

cestitam partizanu kao njegov veliki navijac duplu krunu i zelim im jos mnogo trofeja i titula napred partizan a ovi sto kazu da je tole los predsenik treba im zapusiti usta pa gospodo ko je doveo antica ko ce ne odvesti na sp u africi tole je pravi izbor covek sa iskustvom i vizijom za nas fudbal za razliku od njegovog prethodnika terzu

Emil

pre 14 godina

cestitam mom klubu na duplu krunu i zemil ih sve najj u daljem tackicenju i naravno da budemo jos vise sampioni i kako je lepo biti grobar

veliki pozz svim grobarima sa kosovoa (prizren)

sasa

pre 14 godina

zelim partizanu mnogo duplih kruna uspeha kako u domacoj tako i megunarodnoj sceni jer to je klub sa strahopostovanja svugde u svetu klub sa velikom tradicijom najboljim navijacima koji bodre i vole svog kluba ziveo partizan i srbija sa njima

AR

pre 14 godina

A što ne objavite i da je SPS na istom skupu imao "strenačku konvenciju"il to krijete?Tole-Zeka-Bjeka-SPS-FSS-sudije-mediji=MNOGO STE JAKI?

Zoran Markovic

pre 14 godina

Uprava je brzo zaboravila one najvernije navijace iz unutrasnjosti koji su prelazili hiljade km da bi bodrili crno/bele Zeki se to nije desavalo,a bez nas stadion ne moze da se napuni.Ziveo PARTIZAN Gavro Babusnica

eli

pre 14 godina

bravo partizan bravo partizan samo tako nastavi svi smo uz tebe najaci si na svetu uvek ce da te volimo zato si i najbolji svi smo uz partizan

Alex

pre 14 godina

Kao prvo TOLE bi dosao na proslavu i da je zvezda osvojila prvenstvo.drugo vi kazete da ste najtrofejniji SRPSKI klub?!?!? vi koji ste trofeje osvajali u PROSLOM veku,u drzavi koja vise NE POSTOJI.od kad postoji srbija kao samostalna drzava sta ste osvojili nista?!?!

mac

pre 14 godina

bravo partizane sada se mora dobro organizirati na svim poljima kako bi cilj liga sampiona realizovao kao veliki navijac partizana zelim da ovu godinu ugemo mislim da nam je red vise igrali smo uefa ligu sada nam fali i taj korak liga sampiona da ponovimo da pokazemo svetu koliko partizan moze a moze puno uz navijaca svakako i upravi

Zemun

pre 14 godina

Ivica Rasim bajatovic Ruzic A onda mi Drzavni projekat Smesni ste grobari
(Joja, 25. maj 2009 23:24)

Naravno, slikanje u prostorijama FK C.Zvezda je antireklama koja može skupo da košta na izborima. Niko ne voli gubitnike.

Neshar

pre 14 godina

estitam tituli grobarima, bolje su se snasli od nas.
Samo opet ste se ponadali :-)
Najveci uspeh od raspada SFRJ koji se desio 1991 godine po svim zvanicnim dokumentima,zamislite samo, jel zamisljate :-) ostvarila je CRVENA ZVEZDA igrajuci na prolece 1992 zavrsnicu prve Lige Sampiona (mart-april) protiv Sampdorije i Anderlehta
Finale Sampdoria-Barselona 0:1 i to je Barsina prva titula pa vi sad vidite od koga smo mi sve uspesniji.
Naravno i finale Super kupa Evrope protiv Mancester Junajteda (1:0) odbranjen penal u 6 minutu Milojevica, revans nije igran zbog sankcija srecom po Milosevica i neke druge objekte u okolini pogodne za parking :-)
jer bi doslo sigurno 150 000 ljudi u onom zanosu posle Barija. Cemu se nadate i sta li slavite ?

Da li zaista mislis da je 1992 igrana Liga sampiona a ne Kup evropskih sampiona? Da te ne bih ja razocarao bolje se informisi... 1992. je igran Kup Evropskih Sampiona i to je bilo samo prelazno resenje ka Ligi Sampiona.
Da li ti pokusavas da kazes da je Zvezda uspesniji tim od Barselone?
Da li je za tebe uspeh sto je tvoj voljeni klub izgubio od Mancestera?

Sad me uopste vise ne cudi sto si navijac Zvezde!

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Ma ovaj tim je odlican i prosle godine je mogao daleko da dogura samo da je trener postavio drugaciju taktiku i da su malo odvaznije igrali, umesto sto smo se branili i igrali samo sa jednim napadacem i cekali kao neke kontre kao sto to rade ovi manji klubovi kad igraju protiv nas u domacem sampionatu.
Tomic treba da sedne sa Anticem i da mu ponudi para koliko on hoce a da mu pomocnik bude Jokan i ne treba mu vise ni jedno pojacanje i garantujem svojim zivotom da bi dogurali bar do 8 najboljih u Ligi Sampiona!!!

djekajfBL

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva... Sve cetitke momcima i da vidimo LS...a ova prepucavanja sa komsinicom su besmislena...koga jos komsinica interesuje...

CiraPixi

pre 14 godina

Evo cestitam vam titulu jos jednom.Samo stvarno, zasto uvek izaberete neke datume bliske komunistima za slavlje kao 25 Maj, pa vas treba da je sramota, a ne Zvezdu sto duguje 30 miliona.
Kako nevidite da ste vi dobili stadion na poklon od najsvirepije organizacije na ovim prostorima.Pa vi dugujete 100 miliona evra samo to kriju ti likovi sa kojima se kezite.Zato kazem sta li slavite, cemu li se nadate?
Pa ne samo u kosarci, vi i u fudbalu igrate rukometnu odbranu kroz presing na sredini terena i tako dolazite do kontre.
Zato uzivamo kad vas u Evropi razbiju cim se malo naviknu na vas stil.
Ajd da ste nesto u rukometu u Evropi, nego nigde veze :-)

CiraPixi

pre 14 godina

Partizan postujem ali ga ne volim.Komentarisao sam vest da je od raspada SFRJ Partizan najuspesniji klub sto po broju titula jeste ali vama je draze ucesce u LS i to stalno navodite kao najveci uspeh ko da to nije igrao i Dinamo i Maribor.
Mi nismo ali smo 92 docekali prolece u KES-u iliti pravoj i prvoj Ligi Samo Sampiona Svojih Drzava.Do zadnjih 30 minuta utakmice u Djenovi(Doria-PAO) imali smo sanse za finale.Barsa je uzela prvi Kup Sampiona ili kako god vec 92-e i to je cinjenica da smo bolji od njih i po broju pobeda u tom takmicenju kada su igrali samo prvaci drzava a u to vreme Real nije uzeo tu titulu 30 godina(66-96)i nije bio bas neki strah i trepet.Ali uz Zvezdu tim koji je imao najvise ucesca i utakmica u Evropskim takmicenjima i pozitivan odnos pobeda i poraza.
Da okrenem stvar, ako ne racunam titulu Marseja iz 93 onda i Partizan nije los zato sto je eto igrao LS cak i pretio da i dobije u BG-u.
Macester jeste sada bolji od nas,ali tada nije kao sto nije bio bolji i od vas kada ste isli ka finalu 66-te.
Kao sto rekoh, mi priliku za revans nismo imali zbog sankcija i tu smo izgubili trofej a vi ste imali priliku da se docepate finala 66-te i skoro 30 godina niste usta zatvarali.
Da paradoks bude veci protiv Mancestera nismo igrali revans i posle Beogradskih 4:4 kada im se u povratku na Minhenskom aerodromu srusio avion i poginulo pola tima a Crvena Zvezda predlozila UEFA-i da se proglase za pocasne pobednike mislim KPK-a
Slavili ste prosle godine valjda 20-tu titulu i odma trazite 2 zvezdice iznad grba a koliko je to bedno pokazuje cinjenica da ih je Zvezda zasluzila i po tom osnovu pre vas ali i po DVA FINALA Evropskih klupskih takmicenja, Kupa Sampiona i Kupa Kupova protiv Borusije M.
To je i jedini uslov da Uefa to odobri.
Zato sto kopirate nigde necete ni stici :-)

profesionalac

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)

aha

pre 14 godina

a od raspada bivse jugoslavije ubedljivo najuspesniji klub..
kako je lepo biti grobar ovih godina. pozdrav svima!
(mik, 25. maj 2009 23:10)

Aj prebroj jos jednom titule od raspada juge i onda reci koliko je to ubedljivo??

I onda prebroj ko ima ukupno najvise titula i onda se postidi...

Nikola

pre 14 godina

Naravno tu su Tole,Branko and co.Ne znam gde se dade Ivica,verovatno krka cevape.Fali im Mirko(bog da mu dusu prosti),Sloba(rip),Mira...i ostali SPS/JUL kadar...

Nikola

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...

CiraPixi

pre 14 godina

Cestitam tituli grobarima, bolje su se snasli od nas.
Samo opet ste se ponadali :-)
Najveci uspeh od raspada SFRJ koji se desio 1991 godine po svim zvanicnim dokumentima,zamislite samo, jel zamisljate :-) ostvarila je CRVENA ZVEZDA igrajuci na prolece 1992 zavrsnicu prve Lige Sampiona (mart-april) protiv Sampdorije i Anderlehta
Finale Sampdoria-Barselona 0:1 i to je Barsina prva titula pa vi sad vidite od koga smo mi sve uspesniji.
Naravno i finale Super kupa Evrope protiv Mancester Junajteda (1:0) odbranjen penal u 6 minutu Milojevica, revans nije igran zbog sankcija srecom po Milosevica i neke druge objekte u okolini pogodne za parking :-)
jer bi doslo sigurno 150 000 ljudi u onom zanosu posle Barija. Cemu se nadate i sta li slavite ?

Jedina istina!

pre 14 godina

Zaboravili ste slike na kojima cika Tole slavi,zaboravili ste slike na kojima slavi nas ministar policije,zaboravile ste slike na kojima sede nase suspendovane sudije!!!! Zaboravili ste,ali nema veze.Srbija zna ko slavi,oni koji su najzasluzniji za sve!!! Od kada je Tole grobar iz fotelje partizana seo i poceo da vodi nas fudbal njegov partizan je nedodirljiv za finansijsku naravno kada se vidi ko slavi titulu,osvajaju sve redom uz pregrst ponistenih regularnih i priznatih ne postojecih golova,sa svim kaznama i suspenzijama sudija,sa svim izmisljenim novim pravilima i novim ofhsajdima,sa svim rekordima kojima se smeje cela Srbija pa sve do ovh slika na kojima je vise nego jasno,i znate sta? Kako je cika Tole krenuo i ovaj vezer od Jokana mozda postane 003,004,005...,a Tole,Dacic i sudije ce iz godine u godinu da slave. Samo se nadam da ce veceras Zvezda dobiti ono sto zasluzuje,da ce Zvezdu voditi njeni igraci legende i imena kojima ni vi ni Tole niko nije ni do clanaka a ne do kolena,a ako dodje do toga bice Tole manji od makovog zrna!!!! Igracemo se mi jos,Boze zdravlja i ZVEZDASI I LEGENDE NA MARAKANI to ce biti kraj za sav ovaj cirkus od prvenstva i sudjenja koji gledamo vec dve godine!!! A to sto vi brojite titule,za vreme JUGE,SCG i SRBIJE je jos jedan dokaz koliko ste mali i jadni vec ne znate sta ce te kako da stavite na papir da bi bili veci od Zvezde.Ma racunajte,brojte kako god hocete,nama brisite titule,vama stavite koju,sabirajte da li je 6,8 ili 10 kada u kom periodu u kojoj zemlji......A mi cemo vam se uvek kao i sada smejati,bas je lepo kada vidimo sa kakvom se matematikom vi bavite,kada vidimo kako siroti i jadni pokusavate da racunate na sve moguce nacine,a isti ti su se svadjali sa Hrvatima kada je pitanje bilo kome pripadaju medalje sa Svetskih Evropskih i Olimpijskih igara za vreme JUGE,isti ti su tvrdili da su te medalje samo Srpske,a ovde se ne gleda tako jer malim to ne odgovara.E to je vec vasa stvar i vasa nesreca.Samo nastavite da slavite sa vasim Toletom i Dacicem titulu,bruke jedne,a mi,mi jesmo bili u najtezoj situaciji od osnivanja to vam je valjda i jasno(kako bi inace i osvojili duplu i to dva puta) ,dok nije bilo ovako niste duplu videli devet godina,ali proci ce i ovo,ako Bog da vec veceras za Zvezdu krecu lepsi dani,vracamo se,tacnije vraca se SRPSKA SVETINJA,da SRPSKI NAJVECI I NAJTROFEJNIJI KLUB,KLUB SA NAJVISE TITULA,DUPLIH KRUNA,KLUB KOJI JE POKORIO I EVROPU I SVET,i neka je sve to proslost,mi je bar imamo a vi? Vi imate Toleta,Dacica,suspendovane sudije i cirkus prvenstva u kojima ste nesto osvajali.Hajde racunajte,ali kako god okrenete jos ste vi u pelenama za Zvezdu!!! Ali dobro,vi ste mali i navikli ste da ste najbolji kada nema nikog,tako i sada kada nema Zvezde,a isto tako i racunate titule samo u ovoj nasoj jadnoj ligi,jer kada se igrao pravi fudbal i kada je konkurencija bila jaka nije vas bilo nigde isto kao i kada je Zvezda Zvezda pa kada ne vidite duplu 9 godina.E to ste vi,VELIKI KADA NIKOG NEMA i samo to racunate.Dzaba vam sve,ali lepo nas zasmejavate dok citamo vase komentare i gledamo kako se medjusobno tesite i pokusavate da sami sebe ubedite da ste neko i nesto,a ustvari ste tu samo zahvaljujuci ljudima koji su nas unistili i Toletu.Docekali ste pet minuta,iskoristite ga jer ko zna......Dug je period od devet godina zar ne? Bar to vi znate i to jako dobro!!!

no

pre 14 godina

@strucni saradnik

Po toj logici Partizan ima 25 kao i Zvezda sto nije tacno. U poslednjih 10 godina je 5:5 u titulama i 5:3 za Zvezdu u kupovima. O medjusobnim utakmicama da ne govorimo. Partizan se nauzimao titula za vreme 90-ih, posteno verovatno...

Bivša Jugoslavija

pre 14 godina

Posle raspada Jugoslavije, i stvaranja nove države Srbije, valjda se računaju titule osvojene samo u državi koja postoji. FSJ i FSS nisu iste organizacije. Kad se raspala Kraljevina Jugoslavija, niko Hajduku nije računao titule osvojene u državi koja je prestala da postoji. Jedno je bilo biti prvak Jugoslavije, drugo je je biti prvak Srbije. Kako se to može pomešati?

no

pre 14 godina

U zadnjih 10 godina 5:5 je u titulama i 5:3 u kupovima za Zvezdu. O medjusobnim duelima ne valja ni pricati... Samo glup covek bi mogao da kaze da su Zeka i Bjeka otisli iz Partizana. Da, da, Tomic je u stvari glavni lik :-)
Titula je sasvim zasluzena, zato sto je Zvezda sramotno losa, a ne zato sto je Partizan dobar. Videli smo u UEFA ligi 0 0 4, a svi klubovi koji su prosli ispali u sledecem kolu. No bolje i to nego Apoel.

djomla

pre 14 godina

Igracima svaka cast,zasluzili su ovakvu pocast.. a losa starana je da ocigledno slavlje nije moglo da prodje bez zeke i bjekovica?? i dalje su u klubu i iz pozadine i dalje sebi pune dzepove...zadnjih god toliko para dolazi u klub od transfera (jovetic,tosic,ljajic)i opet nema para,zalosno. Mozda nije trnutak za ovakav komentar..samo sam se nadovezao na doticne goste, vec pomenutom slavlju.. pozzzz G R O B A R I.

AR

pre 14 godina

A što ne objavite i da je SPS na istom skupu imao "strenačku konvenciju"il to krijete?Tole-Zeka-Bjeka-SPS-FSS-sudije-mediji=MNOGO STE JAKI?

no

pre 14 godina

@Miki veliki

e dobro si mi rekao. Evo otpisao sam sva ona predhodna radovanja, vi ste u stvari trofejniji klub od nas. I ne samo to. Mi smo srpsko sportsko drustvo, a vi Jugoslovensko, tako da vi imate 21 titulu, a mi samo jednu. Ja mislio da vam mi bezimo za 4 titule vise od 10 kupova, Kup sampiona i Interkontinentalni kup. Hvala ti sto si mi otvorio oci i ukazao na to da je Partizan trofejniji.

marko

pre 14 godina

# Naravno tu su Tole,Branko and co.Ne znam gde se dade Ivica,verovatno krka cevape.Fali im Mirko(bog da mu dusu prosti),Sloba(rip),Mira...i ostali SPS/JUL kadar...
(Nikola, 25. maj 2009 23:31)
O cemu ti brate pa vas je osnovao Zeljko Raznjatovic Arkan koji je ratni zlocinac,mafijas i profiter,pa o cemu vi pricate!?
A Grobari su osnovani 1970 od strane grupe gradjana ljubitelja fk partizana,toliko o velicini kluba,a to da je partizan drzavni projekat pitacu te samo jedno odakle zvezdi 1989 godine 1 milion maraka da plati vojvodini za Mihajlovica!?

Ovaj...znaci...ne verujem?

pre 14 godina

Vodja grobara i Zarko Zecevic u istoj sobi!?

Samo u Srbiji? Procenite sami...

PS.

Sta da kazem osim dupla kruna u Humskoj se cuva i napred Partizan.

PPS.

Palite sa na postenje a ne na mrznju!

Stefan NS

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...
(Nikola, 25. maj 2009 23:34)

Od raspada Partizan ima 10 titula, a Zvezda 6.

strucni saradnik

pre 14 godina

Zanimljivo je to da "srpska institucija", "cuvari srpstva" u vreme druga nam Tita, su osvojili do smrti istoga, znaci do 1980., 13 titula a Partizan- 12, a od 1980-2009 Zvezda je osvojila 12 titula a Partizan 13!!! Zanimljivo je i to da je Partizan osvojio vise titula od kada je Srbija postala nezavisna drzava!!! Ne cini li vam se da tu postoji mnogo kontradiktornosti?!
Zvezdasi, vi i dalje uzivajte u serviranim vam lazima, a mi cemo osvajati titule!!!

babajelic

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)
dragi moj zasto se niste bunili 60 godina dok su vama vasi predsednici donsili titule??!?? dok su Zvezdani, Dragani Stojkovici, Miljanici i ostali branioci vase zvezde palili i zarili po savezu nije vas bilo da se bunite! kao ni kada je gosn. Babarogic odredjivao sta je regularno a sta nije... dajte molim vas... shvatite da sada dolazi nase vreme... mozda cemo da krademo ali bar necemo da moralisemo kao vi...
ae drz' te se vi baba Jele...
jer ipak, zvezda gori a baba(Jela) se ceslja(trese krpu/dres)....

Digger

pre 14 godina

Za nas moze da navija svako ko god zeli. Na kraju krajeva zasto to da krijemo!? Da nece mozda neko od vas da mi zameri da sam manji Srbin zato sto navijam za Partizan? A gde su vama Krcun, Dragan Tomic, Radmilo Bogdanovic, Vlajko Stoijlkovic, Vladimir Cvetkovic... Jer hocemo tako da se brojimo? Pih, smesni ste!
Fudbal - 2
Kosarka - 3
Vaterpolo - 2
Hokej - 1
Rukomet - 1...
Mislite o tome, o sledeca sezono!

Jovancha

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)

kako mali zvezdas broji
jen, dva, tri, zenit, psv

zvezda? jel se to maze na 'leba?

pre 14 godina

Zelim vam u buducnosti da ,pre svega,redovno pobedjujete zvezdu,kao kosarkasi!
(boki, 25. maj 2009 23:48)


Nisi u toku, to i radimo :)

aca''pritisak''!pfc

pre 14 godina

I "pritisak!" cestita duplu krunu.Malo bodu oci neka imena iz ne tako davne neslavne proslosti,ali nikom se ne moze zabraniti da bude grobar i da se raduje nasim uspesima. PS.koliko znam Sloba je bio veliki navijac raspadajuceg stuba srpstva

Cile_Grobari_Nish

pre 14 godina

xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !? :)
ovo može samo u Srbiji, iz fotelje presednika FK Partizani u FSS ! :)
i onda rekordi, ( Vojvodina dala 2 čista gola, Javor..i još mnogi drugi ) ali moralo je do rekorda po svaku cenu ! :)
Dali će gospodin Karadžić i sudija Spasić imati uticaja i u Evropi !? Ili će biti Macabi Tikva ? PET komada na svom terenu ! pa to nisu "uspeli" ni Smederevo, Železnik...Zemun , ma svi koji su učestvovali u Evropi, ali Partizan jeste ! :)
jel to nešto govori ? Osvajati u domaćem šampionatu a u Evropi dupla NULA !?
Ko će više da prati naše prvenstvo kad se unapred zna šampion !
Ex Evropooooo :)
(profesionalac, 25. maj 2009 23:44)

CZ:PSV 0-5
CZ:ZENIT 0-4

Cuti molim te...!!! :P

daca

pre 14 godina

cestitam partizanu kao njegov veliki navijac duplu krunu i zelim im jos mnogo trofeja i titula napred partizan a ovi sto kazu da je tole los predsenik treba im zapusiti usta pa gospodo ko je doveo antica ko ce ne odvesti na sp u africi tole je pravi izbor covek sa iskustvom i vizijom za nas fudbal za razliku od njegovog prethodnika terzu

Dushkic

pre 14 godina

Partizan je najuspesniji klub posle raspada SFRJ,ne samo zbog domacih trofeja,nego i zbog ucesca u evropi(LS,osmina finala Lige UEFA)!

Goran

pre 14 godina

Cestitke F.K. Partizan na vise nego zasluzeno osvojenoj duploj kruni. Procitavsi prethodne komentare, zanimljivo je koliko su navijaci drugih klubova optereceni Partizanom i njegovim uspesima. Voajeri uzivajte i dalje u nasim egzibicijama!

Grobar

pre 14 godina

@CiraPiksi

Sta slavimo? Slavimo SADASNJOST i BUDUCNOST za razliku od vas koji zivite na pocetku decenije proslog veka i nijednog momenta niste odmakli od te tacke.

Sic transit gloria mundi...

Jos jedan fudbalofil

pre 14 godina

(fudbalofil, 26. maj 2009 10:32)
A gde je Zvezdi Toplica,Bunja,Zdenek,Ceda i 30 000 000 evra kao glavni adut za katanac???

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Ma ovaj tim je odlican i prosle godine je mogao daleko da dogura samo da je trener postavio drugaciju taktiku i da su malo odvaznije igrali, umesto sto smo se branili i igrali samo sa jednim napadacem i cekali kao neke kontre kao sto to rade ovi manji klubovi kad igraju protiv nas u domacem sampionatu.
Tomic treba da sedne sa Anticem i da mu ponudi para koliko on hoce a da mu pomocnik bude Jokan i ne treba mu vise ni jedno pojacanje i garantujem svojim zivotom da bi dogurali bar do 8 najboljih u Ligi Sampiona!!!

32 crveno

pre 14 godina

mi slavimo duplu krunu i ovi pametnjakovici se javljaju!pominju neke nebuloze!idite gledajte svoja posla i pustite nas da slavimo!i posle mi komentarisemo vesti o zvezdi!ne znam stvarno ko je komplex

kole pfc

pre 14 godina

BRAVO CRNO BELI SAMPIONI!A za komsije samo jedna konstatacija koji i oni znaju,dok su miljanic i piksi drzali savez onda vam nije nista smetalo,uzimale se titule svi znamo kako,ali tad moze,e a sad kad Grobari dominiraju odmah se dize galama,ljudi nemoj da se javljate vise za sudije,sudijsku organizaciju,babarogica,colica,sipku i ostale zvezdine perjanice..odmorite do SLEDECE SEZONE :)

Srb-in

pre 14 godina

eh, siguran sam da se svi gani sa setom secaju vremena kad su u vrhu saveza bili Terzic, potom Piksi, na celu sudijske organizacije Babarogic (onaj koji im je sad u troclanoj upravi!).
Sto bi nas narod lepo rek'o: "Ko o cemu, kurva o postenju!"...

rec

pre 14 godina

volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan volim partizan kako je lepo voleti partizan to je nesto najlepse na svetu

Grobar Ni

pre 14 godina

„...xaxa, pa lako je uz Karadžića biti šampion, što nisu osvojili nešto dok on nije bio presednik FSS !?....“ Nismo mogli, mada smo i tada ubadali po nesto, jer su tada vasi: Miljanic, Pikseta i Terzic, bili na vlasti. Vama su delili i sakom i kapom. Zato cuti.

BPC

pre 14 godina

Mogu samo misliti kako je njima tesko ovih dana,mi i kad su oni bili prvaci u fudbalu,uvijek smo imali Evrolige u vaterpolu,kosarci itd,a sta oni imaju ove godine.

PONOSNI GROBAR

pre 14 godina

Poruka za sve u Partizanu (za naredne godine) bi mogla da stane u jednu jedinu reč, ispisanu na jednom transparentu u Pioniru kad smo razvaljivali komšinicu u basket-majstorici. Ta reč glasi: DOMINIRAJ!
P.S.
Ovakva DOMINACIJA Partizana, ne samo u fudbalu nego i u košarci, rukometu, vaterpolu, hokeju...nije ikada ranije zabeležena! Nikad toliko titula u samo jednoj godini i u toliko puno sportova. Ovo je definitivno naše vreme. A i "sutra" će ostati tako. Tu dileme nema. SMRT FAŠIZMU, ŽIVEO PARTIZAN!

Zoran Markovic

pre 14 godina

Uprava je brzo zaboravila one najvernije navijace iz unutrasnjosti koji su prelazili hiljade km da bi bodrili crno/bele Zeki se to nije desavalo,a bez nas stadion ne moze da se napuni.Ziveo PARTIZAN Gavro Babusnica

Alex

pre 14 godina

Kao prvo TOLE bi dosao na proslavu i da je zvezda osvojila prvenstvo.drugo vi kazete da ste najtrofejniji SRPSKI klub?!?!? vi koji ste trofeje osvajali u PROSLOM veku,u drzavi koja vise NE POSTOJI.od kad postoji srbija kao samostalna drzava sta ste osvojili nista?!?!

sasa

pre 14 godina

zelim partizanu mnogo duplih kruna uspeha kako u domacoj tako i megunarodnoj sceni jer to je klub sa strahopostovanja svugde u svetu klub sa velikom tradicijom najboljim navijacima koji bodre i vole svog kluba ziveo partizan i srbija sa njima

LDP-ovac II

pre 14 godina

Jes da ima SPS-ovaca pun kofer a znam i da DSS jezgro su sve grobari, ipak, volim ga ko' oka dva!
(LDP-ovac, 25. maj 2009 23:23)

Bravo majstore,nisam jedini!
Mada,drago mi je zbog ovih politicara zato sto znam koliko se sad musavi nerviraju-HAHAHAHAHAHAHA!

Olosh

pre 14 godina

Ah da,skoro da zaboravim,ovo najuspesniji klub od raspada SFRJ,to je malo nerealno,razlika je samo u 1,2, titule,tako da...A i svi znamo kako su oni osvajali...
(Nikola, 25. maj 2009 23:34) a kako su te titule osvojene???razumem ja da vam je krivo,al ko gubi...

Loshmi

pre 14 godina

Svim navijacima Zvezde,

Jeste upravu ste, sve ste upravu. Sve smo namestili, sve smo ih platili, potkupili. Postoji zavera protiv vaseg kluba od raspada Juge i svi subjekti u sportu su podcinjeni tome da Partizan bude sampion po cenu srpskog sporta. Dule Vujosevic je namestio svaku od osam titula, Drobnjak je bio u autu itd itd.Sta god kazete u pravu ste , mene kao grobara je sramota sto je jedna velika Zvezda propala zbog Partizana!!! Evo ja i dan danas gledam vasu tekmu u Bariju i divim vas se!!! Molim bracu grobare da se ne prepiru preko sajtova jel su oni sve u pravu!!

Dragi moji zvezdasi, kad procitate ovo gore navedeno imajte malo ljudskosti i dostojanstva i zapitajte se kako vas, bre, nije sramota. Da li stvarno ste toliko pakosni, toliko nesportski, toliko jadni. Mene je moj trener kao malog naucio da je najveca vrlina u sportu to sto naucis da gubis i da dostojanstveno priznas da si porazen. Zemlja nam se raspala zbog mitova o slavnoj proslosti i junackim potezima kao sto je bilo npr slanje cele muske populacije kroz cicu zimu preko Albanije ( ko se tome divi treba odmah da ide u psidzu!) i vi cete se raspasti zbog istog sindroma. Velika zvezda sa velikom istorijom. Vasa istorija ce se znati kad se usvoji zakon o otvaranju tajnih dosijea. Onda ce se znati da je vasa istorija pisana u ulici Kraljice Ane ( ne znam gde je ova agencija bila za vreme Jugoslavije) Al' na srecu imate predsednika koji ce vam da pare da prezivete od poreznih obveznika kao sto sam ja.

Zemun

pre 14 godina

Ivica Rasim bajatovic Ruzic A onda mi Drzavni projekat Smesni ste grobari
(Joja, 25. maj 2009 23:24)

Naravno, slikanje u prostorijama FK C.Zvezda je antireklama koja može skupo da košta na izborima. Niko ne voli gubitnike.

Miki veliki

pre 14 godina

P.S.zanima me koliko partizan ima prvenstava i kupova a koliko zvezda?
(ja, 25. maj 2009 23:23)

U Srbiji Partizan 2 titule sampiona i 2 Kupa,a Zvezda 1 titulu sampiona i 1 Kup...
Kako vam bese ono "Zvezda,Srbija, nikad Jugoslavija"???
Dakle sve ono sto je osvojeno u raznim Jugoslavijama otpisi...

dragan

pre 14 godina

nema vise terzica da namestate kako hocete tako i treba svi iza resetaka on i stojkovic izbacili partizan protiv zrinjskog iz evrope to svi znaju terzicevo lobija u uefi protiv partizanu nema vise

Emil

pre 14 godina

cestitam mom klubu na duplu krunu i zemil ih sve najj u daljem tackicenju i naravno da budemo jos vise sampioni i kako je lepo biti grobar

veliki pozz svim grobarima sa kosovoa (prizren)

eli

pre 14 godina

bravo partizan bravo partizan samo tako nastavi svi smo uz tebe najaci si na svetu uvek ce da te volimo zato si i najbolji svi smo uz partizan

mac

pre 14 godina

bravo partizane sada se mora dobro organizirati na svim poljima kako bi cilj liga sampiona realizovao kao veliki navijac partizana zelim da ovu godinu ugemo mislim da nam je red vise igrali smo uefa ligu sada nam fali i taj korak liga sampiona da ponovimo da pokazemo svetu koliko partizan moze a moze puno uz navijaca svakako i upravi

CiraPixi

pre 14 godina

Evo cestitam vam titulu jos jednom.Samo stvarno, zasto uvek izaberete neke datume bliske komunistima za slavlje kao 25 Maj, pa vas treba da je sramota, a ne Zvezdu sto duguje 30 miliona.
Kako nevidite da ste vi dobili stadion na poklon od najsvirepije organizacije na ovim prostorima.Pa vi dugujete 100 miliona evra samo to kriju ti likovi sa kojima se kezite.Zato kazem sta li slavite, cemu li se nadate?
Pa ne samo u kosarci, vi i u fudbalu igrate rukometnu odbranu kroz presing na sredini terena i tako dolazite do kontre.
Zato uzivamo kad vas u Evropi razbiju cim se malo naviknu na vas stil.
Ajd da ste nesto u rukometu u Evropi, nego nigde veze :-)

Neshar

pre 14 godina

estitam tituli grobarima, bolje su se snasli od nas.
Samo opet ste se ponadali :-)
Najveci uspeh od raspada SFRJ koji se desio 1991 godine po svim zvanicnim dokumentima,zamislite samo, jel zamisljate :-) ostvarila je CRVENA ZVEZDA igrajuci na prolece 1992 zavrsnicu prve Lige Sampiona (mart-april) protiv Sampdorije i Anderlehta
Finale Sampdoria-Barselona 0:1 i to je Barsina prva titula pa vi sad vidite od koga smo mi sve uspesniji.
Naravno i finale Super kupa Evrope protiv Mancester Junajteda (1:0) odbranjen penal u 6 minutu Milojevica, revans nije igran zbog sankcija srecom po Milosevica i neke druge objekte u okolini pogodne za parking :-)
jer bi doslo sigurno 150 000 ljudi u onom zanosu posle Barija. Cemu se nadate i sta li slavite ?

Da li zaista mislis da je 1992 igrana Liga sampiona a ne Kup evropskih sampiona? Da te ne bih ja razocarao bolje se informisi... 1992. je igran Kup Evropskih Sampiona i to je bilo samo prelazno resenje ka Ligi Sampiona.
Da li ti pokusavas da kazes da je Zvezda uspesniji tim od Barselone?
Da li je za tebe uspeh sto je tvoj voljeni klub izgubio od Mancestera?

Sad me uopste vise ne cudi sto si navijac Zvezde!

djekajfBL

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva... Sve cetitke momcima i da vidimo LS...a ova prepucavanja sa komsinicom su besmislena...koga jos komsinica interesuje...

CiraPixi

pre 14 godina

Partizan postujem ali ga ne volim.Komentarisao sam vest da je od raspada SFRJ Partizan najuspesniji klub sto po broju titula jeste ali vama je draze ucesce u LS i to stalno navodite kao najveci uspeh ko da to nije igrao i Dinamo i Maribor.
Mi nismo ali smo 92 docekali prolece u KES-u iliti pravoj i prvoj Ligi Samo Sampiona Svojih Drzava.Do zadnjih 30 minuta utakmice u Djenovi(Doria-PAO) imali smo sanse za finale.Barsa je uzela prvi Kup Sampiona ili kako god vec 92-e i to je cinjenica da smo bolji od njih i po broju pobeda u tom takmicenju kada su igrali samo prvaci drzava a u to vreme Real nije uzeo tu titulu 30 godina(66-96)i nije bio bas neki strah i trepet.Ali uz Zvezdu tim koji je imao najvise ucesca i utakmica u Evropskim takmicenjima i pozitivan odnos pobeda i poraza.
Da okrenem stvar, ako ne racunam titulu Marseja iz 93 onda i Partizan nije los zato sto je eto igrao LS cak i pretio da i dobije u BG-u.
Macester jeste sada bolji od nas,ali tada nije kao sto nije bio bolji i od vas kada ste isli ka finalu 66-te.
Kao sto rekoh, mi priliku za revans nismo imali zbog sankcija i tu smo izgubili trofej a vi ste imali priliku da se docepate finala 66-te i skoro 30 godina niste usta zatvarali.
Da paradoks bude veci protiv Mancestera nismo igrali revans i posle Beogradskih 4:4 kada im se u povratku na Minhenskom aerodromu srusio avion i poginulo pola tima a Crvena Zvezda predlozila UEFA-i da se proglase za pocasne pobednike mislim KPK-a
Slavili ste prosle godine valjda 20-tu titulu i odma trazite 2 zvezdice iznad grba a koliko je to bedno pokazuje cinjenica da ih je Zvezda zasluzila i po tom osnovu pre vas ali i po DVA FINALA Evropskih klupskih takmicenja, Kupa Sampiona i Kupa Kupova protiv Borusije M.
To je i jedini uslov da Uefa to odobri.
Zato sto kopirate nigde necete ni stici :-)