Fudbal 27

Ponedeljak, 16.03.2009.

19:19

Fudbalska organizacija dobro radila

Fudbalski savez Srbije (FSS) u proteklih osam meseci je ostvario značajne rezultate na ekonomsko-finansijskom, ali i sportskom planu.

Fudbalska organizacija dobro radila IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

kalicko

pre 15 godina

AHAHAHAHAHAHA
Koliko su dobro radili na regularnosti govori im poseta na tribinama.. Da nema "hooligana" na SEVERU i jugu, prosek bi bio 10 gledalaca po utakmici.. A niste preneli da je rekao da se svud radi super(istok, jug, sever) osim u zapadnoj Srbiji.. A gle čuda samo oni bili protiv njega na izborima, a i samo oni imaju 2 kluba u "super" ligi..

Biće PRAVDE za Uroša!!!

Zatvorena sednica

pre 15 godina

Drugovi, pred nama su dva zadatka, ali vrlo bitna:
- prvo, da ne dozvolimo crveno-belima (ne mogu ni ime da im spomenem) da se primaknu na manje od sest bodova, jel tada ovi moji igraju u grcu, i
- drugo, nikako ne smemo dozvoliti da BANAT ispadne iz lige.
Ovo prvo ide odlicno, ali morate poraditi po pitanju ovog drugog.
I da, Spasicu ceka te sofer dole. Ponesi El Grandeu pehar ali pazi, dobro da uvezez mashnicu.
Uglavnom, zakljucak je - dobro radite.

Zagor

pre 15 godina

Slusajte komsije!
To sto lupate o kosarci veze nema sa zivotom. Samo lazete sebe da ste osteceni, a ne secate se +40 ili "hoce stoka da nabije 30 razlike". Da je u pitanju jedna titula pa ajde, nek vam bude. Al se bre mi guramo medju najboljih 4, hej 4!!!, igramo protiv CSKA za cast Srbije, prosle godine tukli prvaka Evrope i u direktnoj borbi izbacili ga, i ponovo kokodacete da ste jaci. Sramota. Ne postoji gigant evrokosarke koga nismo tukli u zadnjih 3-4 godina. I jos 7 (bice i 8 ubrzo) titula i medjusobni skor 100-5, otprilike, i ponovo ne kapirate.
Za vaterpolo je sasvim normalno da nema mnogo jakih ekipa, evo Madjari imaju 2-3, Hrvati i C-gorci isto, Talijani 2, Grci 1, to je to. Ko vam je kriv. Najjaci opstaju. I nismo vas mi ugasili, i nije vas drzava ugasila, ugasili ste se sami, jer ste nesposobni.
E, a fudbal je tuga i kod jednih i kod drugih, s tim sto smo mi stabilni (nadam se da je stvarno tako, nemam razloga da ne verujem), a vi ste raspad. Ponovo ste sami krivi.
I da sudilo se za vas, i to debelo, ne zaboravite.
Posle raznih Djilasa, Kapicica, Babica, Miljanica, Dzajica, Stojkovica, Babarogica, Sipki i ostale, da izvinete, bulumente, nemate pravo da lupate. Dosta od mene a nadam se i od vas.
I da, bolji smo navijaci 100x.

kovach

pre 15 godina

ja mislim da je ceo svet protiv zvezde, da su svi protiv njih, svi domaci izdajnici, politicari, placenici, aziske maharadze, iranci i pakistanci, al kaida, naravno barak obama, amerika, rusija, EU, da su svi ljubomorni sto se ona zove zvezda, da ih niko ne voli...naravno sudije da ni ne spominjem...od sledece sezone,zvezdine tekme ce da traju 95 min, da imaju 5 min fore da prigovaraju sudijama....ma sami protiv svih...sudije sude za ofk, ne za zvezdu...mislim, jadni oni....

AJDE MALO FUDBAL DA IGRATE,A??????

Njaaaaa

pre 15 godina

Rocky Balboa
A jel taj Spasic sudio i 134. derbi u rupi onomade kad je bilo 0-2 ako se dobro secam!? Kad je gej davio onog Moreiru?

Ivan CH

pre 15 godina

nisam znao da i ovi ispod gazele imaju internet! :)

a najjaci je onaj lik kome je FSS kriv sto je vaterpolo klub ugasen (a tek zavera protiv KK SS, strasno).. :) da vas nema, ja ne bi imao cemu da se nasmejem rano ujutru, iskreno.. :)

PS: Dok ste uzimali titule u 90min, dobijali penale u 90tom, nama ponistavali regularne golove u derbijama onda je sve bilo regularno! A ne dao bog da je za ono vreme neki Grobar ovako zakukao kao vi sad... zna se..

E ganci ganci.. Uostalom, gde ima mesta za zaveru u srbiji protiv DRZAVNOG PROJEKTA? nije logicno, jel tako? e paa vidite! ;)

Mile

pre 15 godina

Ako mislite da nesto uradite dobro za nas fudbal .Onda treba pod hitno liga od 16 klubova i pod hitno vracanje Radnickog Kg,RadnickogNis,Sloge Kraljevo,Slobode iz Uzica ,Smedereva,NovogPazara i jos nekih centara u JSL .BGD ne sme imati vise od 4 kluba .Treba uvesti starosnu granicu a ne zabrane za strance (parker,juca,moreira su bolji od cele nashe lige zajedno),kao i obavezne REFLEKTORE na stadionima i igranje meceva u vecernjim terminima a ne kad pola Srbije radi.Kad ovo uradite reci cu da ste nesto uradili..

tole i globalno zagrevanje

pre 15 godina

Vidim musavci se brze-bolje raskokodakali... klasika ;)

Razmazenci NEMA VISE VASIH SUDIJA I VOLSEBNIH NAMESTALJKI! TO VAS BOLI pa cmizdrite. Citam danas taj isti sudija Filipovic vam je samo pobede sudio do sada, a ovo je PRVA UTAKMICA na kojoj niste pobedili i PRVA NA KOJOJ NIJE DOSUDIO PENAL ZA VAS. TOLIKO.

Bojan Chelsea Doboj

pre 15 godina

Evidentan je napredak u svim segmentima. Reprezentacije odlicno guraju pocevsi od mladjih uzrasta pa do A reprezentacije. Istina da je infrastruktura najveci problem u srpskom fudbalu i tu treba popraviti situaciju. Sa mladima se odlicno radi, a za to je najbolji dokaz ucestvovanje U21 u samim zavrsnicama poslednja tri EP kao i velika potraznja za mladim igracima sa ovih prostora. Takodje bi trebalo probuditi fudbalske centre Nis, Kragujevac, Smederevo, Pirot, Suboticu, Sabac, Novi Pazar, Cacak, Krusevac ... Pomoci klubove iz tih gradova finansijski i omoguciti da budu u prvoj ili bar u drugoj ligi pa bi onda i posjecenost bila daleko bolja. Problem je sto je pola lige iz Beograda pa nece niko da gleda.

Mihailo

pre 15 godina

Najslabija karika u Srpskom fudbalu su fudbalska mafija,SFRJ kadrovi (dinosaurusi),prodaja mladih talenata (tu je SFRJ zakon bio bolji),i namestanje utakmica zbog zarade na kladionicama (ukljucuje automatski ono prvo navedeno),a da ne zaboravim i gepekovanje sudija (kako fudbalskih tako i pravosudnih) & jos Dzaja,Arkan,Zeka & Bjeka,Djora i ostali pioniri naseg fudbala tj. MAFIJA!Koga vi pravite budalama,pa zar mislite da smo stvarno toliko glupi!?!Odgovor vam je poseta na stadionima,kako utakmicama nase lige tako i nacionalnog tima!Hvala na paznji!!!

mladennish

pre 15 godina

jedina razlika izmedju karadzica i terzica je ta sto karadzic ne radi protiv reprezentacije a sto se tice ostalog isti su. e sad ako treba da mu budemo zahvalni zbog toga sto se selektoru ne mesa u posao onda dobro. a evidentno je da partizan ima prednost kod saveza u odnosu na zvezdu mozda je zvezda sama kriva ali da se sudi protiv zvezde sudi se.

Dorcolac

pre 15 godina

Pametni su ovaj Tomic, Tole,Jokan. Uzeli 10-ak miliona evra za 2 igraca,neku sicu dali na pojacanja,plate, komunalije a ostalih 9 miliona sudijama, delegatima, drugim klubovima.Sjajna politika, nema sta!

Samo vas posmatramo

pre 15 godina

Ma vrhunski radite...stadioni puni, liga regularna, sudjenje vrhunsko, infrastruktura ne moze biti bolja, sija na sve strane...Samo nisam znao da se predsednik Premier lige zove ovako :DDD

na grbu vam ZVEZDA u imenu BARI...?

pre 15 godina

Uradili ste vi dobar posao ali ga niste odradili.Zasto Dzaja nije u zatvoru? Zasto Zvezda nije ugasena? Zasto Uros nije dobio dozivotnu? Zasto nisu oduzete titule iz Barija i Tokya? Zasto je Delijama dozvoljeno da postoje?....ZASTOOOOOOO?????

Sur chin ski clan

pre 15 godina

Nas mozda i ubedis da je regularno ali kako ces vrapce na grani to da ubedis? ... toletova omiljena pesma je: "da sam krao, krao sam, sve sam reke pokrao, preslo mi u naviku od kad sam predsednik saveza postao" - ko na grani jabuka, a na grani vrapci znaju sve tole.

deda Lale

pre 15 godina

Kaze covek regularno prvenstvo... G Karadzicu nije vam dosta sto nas vase sudije kradu, ponizavaju, sikaniraju... nego se jos ovom izjavom smejete u lice Zvezdinim navijacima kojih u ovoj zemlji ima nekoliko miliona... G Karadzicu sramota je sta se sa Zvezdom radi zadnje 2 godine... i jos jedna stvar za vas:
MI SMO SVETSKI PRVACI ( jedini sa ovih prostora u bilo kom sportu) A KO STE VI???

Delije Dedinje

pre 15 godina

""Zadovoljni smo onim što smo učinili. Puno smo napredovali, ne samo u sportskom delu, jer smo popravili situaciju i na planu regularnosti domaćeg takmičenja. ""

Regularno prvenstvo??? Stani jel nas ovde neko z........ Covece ajde lepo ti spakuj kofere i idi... strpljenje nas Delija je na izmaku. Bolje idi sam nego mi da te teramo. Ni mnogo jaci i veci od tebe nisu se izivljavali nad Zvezdom (jedinim Svetskim Sampionom u bilo kom sportu sa ovih prostora) a ti si nasao to da radis... Da li si svestan sta si izjavio??? Sramota je sta se radi sa Zvezdom zadnje 2 godine... Regularno prvenstvo? Unistili ste nam vaterpolo klub, unistavate godinama i kosarkaski klub, sad idete na to da unistite i fudbalski... ovo nema ni u Pakistanu...

bojan_kljajic

pre 15 godina

Hahhaha...Naravno, a sto hvale milioni evra, to je verovatno zato sto nas Amerika mrzi, sankcija, domacih izdajnika i stranih placenika, embarga...
Boze, ima li zatvora u ovoj zemlji?

Matthias Hetzenhauer

pre 15 godina

Bravo za nas fudbal! Ljudi niste svesni koliko nam je stalo da se vrate one godine kada smo mogli da se suprotstavimo bilo kojoj reprezentaciji. NAPRED!!!

ForeverSRB

pre 15 godina

Sta ste vi uradili,nista vi niste uradili...Antic je covek odradio svoj posao kako treba,a za mladu selekciju se tako zadesilo,da imamo extra talente...A,ligu ste sredili,ali bukvalno,zato vam je tolika i gledanost sa tribina...

ForeverSRB

pre 15 godina

Sta ste vi uradili,nista vi niste uradili...Antic je covek odradio svoj posao kako treba,a za mladu selekciju se tako zadesilo,da imamo extra talente...A,ligu ste sredili,ali bukvalno,zato vam je tolika i gledanost sa tribina...

Delije Dedinje

pre 15 godina

""Zadovoljni smo onim što smo učinili. Puno smo napredovali, ne samo u sportskom delu, jer smo popravili situaciju i na planu regularnosti domaćeg takmičenja. ""

Regularno prvenstvo??? Stani jel nas ovde neko z........ Covece ajde lepo ti spakuj kofere i idi... strpljenje nas Delija je na izmaku. Bolje idi sam nego mi da te teramo. Ni mnogo jaci i veci od tebe nisu se izivljavali nad Zvezdom (jedinim Svetskim Sampionom u bilo kom sportu sa ovih prostora) a ti si nasao to da radis... Da li si svestan sta si izjavio??? Sramota je sta se radi sa Zvezdom zadnje 2 godine... Regularno prvenstvo? Unistili ste nam vaterpolo klub, unistavate godinama i kosarkaski klub, sad idete na to da unistite i fudbalski... ovo nema ni u Pakistanu...

Samo vas posmatramo

pre 15 godina

Ma vrhunski radite...stadioni puni, liga regularna, sudjenje vrhunsko, infrastruktura ne moze biti bolja, sija na sve strane...Samo nisam znao da se predsednik Premier lige zove ovako :DDD

Mihailo

pre 15 godina

Najslabija karika u Srpskom fudbalu su fudbalska mafija,SFRJ kadrovi (dinosaurusi),prodaja mladih talenata (tu je SFRJ zakon bio bolji),i namestanje utakmica zbog zarade na kladionicama (ukljucuje automatski ono prvo navedeno),a da ne zaboravim i gepekovanje sudija (kako fudbalskih tako i pravosudnih) & jos Dzaja,Arkan,Zeka & Bjeka,Djora i ostali pioniri naseg fudbala tj. MAFIJA!Koga vi pravite budalama,pa zar mislite da smo stvarno toliko glupi!?!Odgovor vam je poseta na stadionima,kako utakmicama nase lige tako i nacionalnog tima!Hvala na paznji!!!

deda Lale

pre 15 godina

Kaze covek regularno prvenstvo... G Karadzicu nije vam dosta sto nas vase sudije kradu, ponizavaju, sikaniraju... nego se jos ovom izjavom smejete u lice Zvezdinim navijacima kojih u ovoj zemlji ima nekoliko miliona... G Karadzicu sramota je sta se sa Zvezdom radi zadnje 2 godine... i jos jedna stvar za vas:
MI SMO SVETSKI PRVACI ( jedini sa ovih prostora u bilo kom sportu) A KO STE VI???

Matthias Hetzenhauer

pre 15 godina

Bravo za nas fudbal! Ljudi niste svesni koliko nam je stalo da se vrate one godine kada smo mogli da se suprotstavimo bilo kojoj reprezentaciji. NAPRED!!!

bojan_kljajic

pre 15 godina

Hahhaha...Naravno, a sto hvale milioni evra, to je verovatno zato sto nas Amerika mrzi, sankcija, domacih izdajnika i stranih placenika, embarga...
Boze, ima li zatvora u ovoj zemlji?

Sur chin ski clan

pre 15 godina

Nas mozda i ubedis da je regularno ali kako ces vrapce na grani to da ubedis? ... toletova omiljena pesma je: "da sam krao, krao sam, sve sam reke pokrao, preslo mi u naviku od kad sam predsednik saveza postao" - ko na grani jabuka, a na grani vrapci znaju sve tole.

Dorcolac

pre 15 godina

Pametni su ovaj Tomic, Tole,Jokan. Uzeli 10-ak miliona evra za 2 igraca,neku sicu dali na pojacanja,plate, komunalije a ostalih 9 miliona sudijama, delegatima, drugim klubovima.Sjajna politika, nema sta!

mladennish

pre 15 godina

jedina razlika izmedju karadzica i terzica je ta sto karadzic ne radi protiv reprezentacije a sto se tice ostalog isti su. e sad ako treba da mu budemo zahvalni zbog toga sto se selektoru ne mesa u posao onda dobro. a evidentno je da partizan ima prednost kod saveza u odnosu na zvezdu mozda je zvezda sama kriva ali da se sudi protiv zvezde sudi se.

na grbu vam ZVEZDA u imenu BARI...?

pre 15 godina

Uradili ste vi dobar posao ali ga niste odradili.Zasto Dzaja nije u zatvoru? Zasto Zvezda nije ugasena? Zasto Uros nije dobio dozivotnu? Zasto nisu oduzete titule iz Barija i Tokya? Zasto je Delijama dozvoljeno da postoje?....ZASTOOOOOOO?????

Bojan Chelsea Doboj

pre 15 godina

Evidentan je napredak u svim segmentima. Reprezentacije odlicno guraju pocevsi od mladjih uzrasta pa do A reprezentacije. Istina da je infrastruktura najveci problem u srpskom fudbalu i tu treba popraviti situaciju. Sa mladima se odlicno radi, a za to je najbolji dokaz ucestvovanje U21 u samim zavrsnicama poslednja tri EP kao i velika potraznja za mladim igracima sa ovih prostora. Takodje bi trebalo probuditi fudbalske centre Nis, Kragujevac, Smederevo, Pirot, Suboticu, Sabac, Novi Pazar, Cacak, Krusevac ... Pomoci klubove iz tih gradova finansijski i omoguciti da budu u prvoj ili bar u drugoj ligi pa bi onda i posjecenost bila daleko bolja. Problem je sto je pola lige iz Beograda pa nece niko da gleda.

Ivan CH

pre 15 godina

nisam znao da i ovi ispod gazele imaju internet! :)

a najjaci je onaj lik kome je FSS kriv sto je vaterpolo klub ugasen (a tek zavera protiv KK SS, strasno).. :) da vas nema, ja ne bi imao cemu da se nasmejem rano ujutru, iskreno.. :)

PS: Dok ste uzimali titule u 90min, dobijali penale u 90tom, nama ponistavali regularne golove u derbijama onda je sve bilo regularno! A ne dao bog da je za ono vreme neki Grobar ovako zakukao kao vi sad... zna se..

E ganci ganci.. Uostalom, gde ima mesta za zaveru u srbiji protiv DRZAVNOG PROJEKTA? nije logicno, jel tako? e paa vidite! ;)

tole i globalno zagrevanje

pre 15 godina

Vidim musavci se brze-bolje raskokodakali... klasika ;)

Razmazenci NEMA VISE VASIH SUDIJA I VOLSEBNIH NAMESTALJKI! TO VAS BOLI pa cmizdrite. Citam danas taj isti sudija Filipovic vam je samo pobede sudio do sada, a ovo je PRVA UTAKMICA na kojoj niste pobedili i PRVA NA KOJOJ NIJE DOSUDIO PENAL ZA VAS. TOLIKO.

kovach

pre 15 godina

ja mislim da je ceo svet protiv zvezde, da su svi protiv njih, svi domaci izdajnici, politicari, placenici, aziske maharadze, iranci i pakistanci, al kaida, naravno barak obama, amerika, rusija, EU, da su svi ljubomorni sto se ona zove zvezda, da ih niko ne voli...naravno sudije da ni ne spominjem...od sledece sezone,zvezdine tekme ce da traju 95 min, da imaju 5 min fore da prigovaraju sudijama....ma sami protiv svih...sudije sude za ofk, ne za zvezdu...mislim, jadni oni....

AJDE MALO FUDBAL DA IGRATE,A??????

Zagor

pre 15 godina

Slusajte komsije!
To sto lupate o kosarci veze nema sa zivotom. Samo lazete sebe da ste osteceni, a ne secate se +40 ili "hoce stoka da nabije 30 razlike". Da je u pitanju jedna titula pa ajde, nek vam bude. Al se bre mi guramo medju najboljih 4, hej 4!!!, igramo protiv CSKA za cast Srbije, prosle godine tukli prvaka Evrope i u direktnoj borbi izbacili ga, i ponovo kokodacete da ste jaci. Sramota. Ne postoji gigant evrokosarke koga nismo tukli u zadnjih 3-4 godina. I jos 7 (bice i 8 ubrzo) titula i medjusobni skor 100-5, otprilike, i ponovo ne kapirate.
Za vaterpolo je sasvim normalno da nema mnogo jakih ekipa, evo Madjari imaju 2-3, Hrvati i C-gorci isto, Talijani 2, Grci 1, to je to. Ko vam je kriv. Najjaci opstaju. I nismo vas mi ugasili, i nije vas drzava ugasila, ugasili ste se sami, jer ste nesposobni.
E, a fudbal je tuga i kod jednih i kod drugih, s tim sto smo mi stabilni (nadam se da je stvarno tako, nemam razloga da ne verujem), a vi ste raspad. Ponovo ste sami krivi.
I da sudilo se za vas, i to debelo, ne zaboravite.
Posle raznih Djilasa, Kapicica, Babica, Miljanica, Dzajica, Stojkovica, Babarogica, Sipki i ostale, da izvinete, bulumente, nemate pravo da lupate. Dosta od mene a nadam se i od vas.
I da, bolji smo navijaci 100x.

Njaaaaa

pre 15 godina

Rocky Balboa
A jel taj Spasic sudio i 134. derbi u rupi onomade kad je bilo 0-2 ako se dobro secam!? Kad je gej davio onog Moreiru?

Mile

pre 15 godina

Ako mislite da nesto uradite dobro za nas fudbal .Onda treba pod hitno liga od 16 klubova i pod hitno vracanje Radnickog Kg,RadnickogNis,Sloge Kraljevo,Slobode iz Uzica ,Smedereva,NovogPazara i jos nekih centara u JSL .BGD ne sme imati vise od 4 kluba .Treba uvesti starosnu granicu a ne zabrane za strance (parker,juca,moreira su bolji od cele nashe lige zajedno),kao i obavezne REFLEKTORE na stadionima i igranje meceva u vecernjim terminima a ne kad pola Srbije radi.Kad ovo uradite reci cu da ste nesto uradili..

Zatvorena sednica

pre 15 godina

Drugovi, pred nama su dva zadatka, ali vrlo bitna:
- prvo, da ne dozvolimo crveno-belima (ne mogu ni ime da im spomenem) da se primaknu na manje od sest bodova, jel tada ovi moji igraju u grcu, i
- drugo, nikako ne smemo dozvoliti da BANAT ispadne iz lige.
Ovo prvo ide odlicno, ali morate poraditi po pitanju ovog drugog.
I da, Spasicu ceka te sofer dole. Ponesi El Grandeu pehar ali pazi, dobro da uvezez mashnicu.
Uglavnom, zakljucak je - dobro radite.

kalicko

pre 15 godina

AHAHAHAHAHAHA
Koliko su dobro radili na regularnosti govori im poseta na tribinama.. Da nema "hooligana" na SEVERU i jugu, prosek bi bio 10 gledalaca po utakmici.. A niste preneli da je rekao da se svud radi super(istok, jug, sever) osim u zapadnoj Srbiji.. A gle čuda samo oni bili protiv njega na izborima, a i samo oni imaju 2 kluba u "super" ligi..

Biće PRAVDE za Uroša!!!

Delije Dedinje

pre 15 godina

""Zadovoljni smo onim što smo učinili. Puno smo napredovali, ne samo u sportskom delu, jer smo popravili situaciju i na planu regularnosti domaćeg takmičenja. ""

Regularno prvenstvo??? Stani jel nas ovde neko z........ Covece ajde lepo ti spakuj kofere i idi... strpljenje nas Delija je na izmaku. Bolje idi sam nego mi da te teramo. Ni mnogo jaci i veci od tebe nisu se izivljavali nad Zvezdom (jedinim Svetskim Sampionom u bilo kom sportu sa ovih prostora) a ti si nasao to da radis... Da li si svestan sta si izjavio??? Sramota je sta se radi sa Zvezdom zadnje 2 godine... Regularno prvenstvo? Unistili ste nam vaterpolo klub, unistavate godinama i kosarkaski klub, sad idete na to da unistite i fudbalski... ovo nema ni u Pakistanu...

deda Lale

pre 15 godina

Kaze covek regularno prvenstvo... G Karadzicu nije vam dosta sto nas vase sudije kradu, ponizavaju, sikaniraju... nego se jos ovom izjavom smejete u lice Zvezdinim navijacima kojih u ovoj zemlji ima nekoliko miliona... G Karadzicu sramota je sta se sa Zvezdom radi zadnje 2 godine... i jos jedna stvar za vas:
MI SMO SVETSKI PRVACI ( jedini sa ovih prostora u bilo kom sportu) A KO STE VI???

na grbu vam ZVEZDA u imenu BARI...?

pre 15 godina

Uradili ste vi dobar posao ali ga niste odradili.Zasto Dzaja nije u zatvoru? Zasto Zvezda nije ugasena? Zasto Uros nije dobio dozivotnu? Zasto nisu oduzete titule iz Barija i Tokya? Zasto je Delijama dozvoljeno da postoje?....ZASTOOOOOOO?????

Matthias Hetzenhauer

pre 15 godina

Bravo za nas fudbal! Ljudi niste svesni koliko nam je stalo da se vrate one godine kada smo mogli da se suprotstavimo bilo kojoj reprezentaciji. NAPRED!!!

mladennish

pre 15 godina

jedina razlika izmedju karadzica i terzica je ta sto karadzic ne radi protiv reprezentacije a sto se tice ostalog isti su. e sad ako treba da mu budemo zahvalni zbog toga sto se selektoru ne mesa u posao onda dobro. a evidentno je da partizan ima prednost kod saveza u odnosu na zvezdu mozda je zvezda sama kriva ali da se sudi protiv zvezde sudi se.

Dorcolac

pre 15 godina

Pametni su ovaj Tomic, Tole,Jokan. Uzeli 10-ak miliona evra za 2 igraca,neku sicu dali na pojacanja,plate, komunalije a ostalih 9 miliona sudijama, delegatima, drugim klubovima.Sjajna politika, nema sta!

bojan_kljajic

pre 15 godina

Hahhaha...Naravno, a sto hvale milioni evra, to je verovatno zato sto nas Amerika mrzi, sankcija, domacih izdajnika i stranih placenika, embarga...
Boze, ima li zatvora u ovoj zemlji?

Bojan Chelsea Doboj

pre 15 godina

Evidentan je napredak u svim segmentima. Reprezentacije odlicno guraju pocevsi od mladjih uzrasta pa do A reprezentacije. Istina da je infrastruktura najveci problem u srpskom fudbalu i tu treba popraviti situaciju. Sa mladima se odlicno radi, a za to je najbolji dokaz ucestvovanje U21 u samim zavrsnicama poslednja tri EP kao i velika potraznja za mladim igracima sa ovih prostora. Takodje bi trebalo probuditi fudbalske centre Nis, Kragujevac, Smederevo, Pirot, Suboticu, Sabac, Novi Pazar, Cacak, Krusevac ... Pomoci klubove iz tih gradova finansijski i omoguciti da budu u prvoj ili bar u drugoj ligi pa bi onda i posjecenost bila daleko bolja. Problem je sto je pola lige iz Beograda pa nece niko da gleda.

tole i globalno zagrevanje

pre 15 godina

Vidim musavci se brze-bolje raskokodakali... klasika ;)

Razmazenci NEMA VISE VASIH SUDIJA I VOLSEBNIH NAMESTALJKI! TO VAS BOLI pa cmizdrite. Citam danas taj isti sudija Filipovic vam je samo pobede sudio do sada, a ovo je PRVA UTAKMICA na kojoj niste pobedili i PRVA NA KOJOJ NIJE DOSUDIO PENAL ZA VAS. TOLIKO.

Sur chin ski clan

pre 15 godina

Nas mozda i ubedis da je regularno ali kako ces vrapce na grani to da ubedis? ... toletova omiljena pesma je: "da sam krao, krao sam, sve sam reke pokrao, preslo mi u naviku od kad sam predsednik saveza postao" - ko na grani jabuka, a na grani vrapci znaju sve tole.

Zatvorena sednica

pre 15 godina

Drugovi, pred nama su dva zadatka, ali vrlo bitna:
- prvo, da ne dozvolimo crveno-belima (ne mogu ni ime da im spomenem) da se primaknu na manje od sest bodova, jel tada ovi moji igraju u grcu, i
- drugo, nikako ne smemo dozvoliti da BANAT ispadne iz lige.
Ovo prvo ide odlicno, ali morate poraditi po pitanju ovog drugog.
I da, Spasicu ceka te sofer dole. Ponesi El Grandeu pehar ali pazi, dobro da uvezez mashnicu.
Uglavnom, zakljucak je - dobro radite.

ForeverSRB

pre 15 godina

Sta ste vi uradili,nista vi niste uradili...Antic je covek odradio svoj posao kako treba,a za mladu selekciju se tako zadesilo,da imamo extra talente...A,ligu ste sredili,ali bukvalno,zato vam je tolika i gledanost sa tribina...

Zagor

pre 15 godina

Slusajte komsije!
To sto lupate o kosarci veze nema sa zivotom. Samo lazete sebe da ste osteceni, a ne secate se +40 ili "hoce stoka da nabije 30 razlike". Da je u pitanju jedna titula pa ajde, nek vam bude. Al se bre mi guramo medju najboljih 4, hej 4!!!, igramo protiv CSKA za cast Srbije, prosle godine tukli prvaka Evrope i u direktnoj borbi izbacili ga, i ponovo kokodacete da ste jaci. Sramota. Ne postoji gigant evrokosarke koga nismo tukli u zadnjih 3-4 godina. I jos 7 (bice i 8 ubrzo) titula i medjusobni skor 100-5, otprilike, i ponovo ne kapirate.
Za vaterpolo je sasvim normalno da nema mnogo jakih ekipa, evo Madjari imaju 2-3, Hrvati i C-gorci isto, Talijani 2, Grci 1, to je to. Ko vam je kriv. Najjaci opstaju. I nismo vas mi ugasili, i nije vas drzava ugasila, ugasili ste se sami, jer ste nesposobni.
E, a fudbal je tuga i kod jednih i kod drugih, s tim sto smo mi stabilni (nadam se da je stvarno tako, nemam razloga da ne verujem), a vi ste raspad. Ponovo ste sami krivi.
I da sudilo se za vas, i to debelo, ne zaboravite.
Posle raznih Djilasa, Kapicica, Babica, Miljanica, Dzajica, Stojkovica, Babarogica, Sipki i ostale, da izvinete, bulumente, nemate pravo da lupate. Dosta od mene a nadam se i od vas.
I da, bolji smo navijaci 100x.

Samo vas posmatramo

pre 15 godina

Ma vrhunski radite...stadioni puni, liga regularna, sudjenje vrhunsko, infrastruktura ne moze biti bolja, sija na sve strane...Samo nisam znao da se predsednik Premier lige zove ovako :DDD

Ivan CH

pre 15 godina

nisam znao da i ovi ispod gazele imaju internet! :)

a najjaci je onaj lik kome je FSS kriv sto je vaterpolo klub ugasen (a tek zavera protiv KK SS, strasno).. :) da vas nema, ja ne bi imao cemu da se nasmejem rano ujutru, iskreno.. :)

PS: Dok ste uzimali titule u 90min, dobijali penale u 90tom, nama ponistavali regularne golove u derbijama onda je sve bilo regularno! A ne dao bog da je za ono vreme neki Grobar ovako zakukao kao vi sad... zna se..

E ganci ganci.. Uostalom, gde ima mesta za zaveru u srbiji protiv DRZAVNOG PROJEKTA? nije logicno, jel tako? e paa vidite! ;)

Njaaaaa

pre 15 godina

Rocky Balboa
A jel taj Spasic sudio i 134. derbi u rupi onomade kad je bilo 0-2 ako se dobro secam!? Kad je gej davio onog Moreiru?

kovach

pre 15 godina

ja mislim da je ceo svet protiv zvezde, da su svi protiv njih, svi domaci izdajnici, politicari, placenici, aziske maharadze, iranci i pakistanci, al kaida, naravno barak obama, amerika, rusija, EU, da su svi ljubomorni sto se ona zove zvezda, da ih niko ne voli...naravno sudije da ni ne spominjem...od sledece sezone,zvezdine tekme ce da traju 95 min, da imaju 5 min fore da prigovaraju sudijama....ma sami protiv svih...sudije sude za ofk, ne za zvezdu...mislim, jadni oni....

AJDE MALO FUDBAL DA IGRATE,A??????

Mihailo

pre 15 godina

Najslabija karika u Srpskom fudbalu su fudbalska mafija,SFRJ kadrovi (dinosaurusi),prodaja mladih talenata (tu je SFRJ zakon bio bolji),i namestanje utakmica zbog zarade na kladionicama (ukljucuje automatski ono prvo navedeno),a da ne zaboravim i gepekovanje sudija (kako fudbalskih tako i pravosudnih) & jos Dzaja,Arkan,Zeka & Bjeka,Djora i ostali pioniri naseg fudbala tj. MAFIJA!Koga vi pravite budalama,pa zar mislite da smo stvarno toliko glupi!?!Odgovor vam je poseta na stadionima,kako utakmicama nase lige tako i nacionalnog tima!Hvala na paznji!!!

Mile

pre 15 godina

Ako mislite da nesto uradite dobro za nas fudbal .Onda treba pod hitno liga od 16 klubova i pod hitno vracanje Radnickog Kg,RadnickogNis,Sloge Kraljevo,Slobode iz Uzica ,Smedereva,NovogPazara i jos nekih centara u JSL .BGD ne sme imati vise od 4 kluba .Treba uvesti starosnu granicu a ne zabrane za strance (parker,juca,moreira su bolji od cele nashe lige zajedno),kao i obavezne REFLEKTORE na stadionima i igranje meceva u vecernjim terminima a ne kad pola Srbije radi.Kad ovo uradite reci cu da ste nesto uradili..

kalicko

pre 15 godina

AHAHAHAHAHAHA
Koliko su dobro radili na regularnosti govori im poseta na tribinama.. Da nema "hooligana" na SEVERU i jugu, prosek bi bio 10 gledalaca po utakmici.. A niste preneli da je rekao da se svud radi super(istok, jug, sever) osim u zapadnoj Srbiji.. A gle čuda samo oni bili protiv njega na izborima, a i samo oni imaju 2 kluba u "super" ligi..

Biće PRAVDE za Uroša!!!