Fudbal 62

Nedelja, 22.02.2009.

22:59

Jokanović: "Najbolji smo u ligi"

Trener Partizana Slaviša Jokanović optimista je pred duel sa Crvenom zvezdom naredne subote.

Jokanoviæ: "Najbolji smo u ligi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

S E V E R I N A

pre 15 godina

Severina pa zasto si samom sebi kucao ovoliko "preporucujem" a meni na komentar 44 sve "ne preporucujem"?Izgleda da sam pogodio u metu sa komentarom!Boli a?
(milan, 23. februar 2009 18:50) Ha, ha, ha, kakav kompleksaš! Moji su preporučeni jer ja iznosim samo nepobitne činjenice i ne služim se neistinama!A i navijača Zvezde ima daleko više nego vas tako da.. šta da ti kažem, mnogo ste mali! Svaki normalan ljubitelj fudbala zna da sam apsolutno u pravu!

milan

pre 15 godina

Severina pa zasto si samom sebi kucao ovoliko "preporucujem" a meni na komentar 44 sve "ne preporucujem"?Izgleda da sam pogodio u metu sa komentarom!Boli a?

Rec delije je turska rec...

pre 15 godina

(S E V E R I N A, 22. februar 2009 23:45)
:D Ja PSV ne bih pominjao... :D Ti izgleda jos nisi naucio da brojis... :D I ako ti se svidja istorija vrati se 10 godina unazad pa se raduj Zvezdinim uspesima posto se neces nagledati uspeha... Jos nesto sto potvrdjuje Jokanovu izjavu...
1 Partizan 37
2 Vojvodina 34
3 Crvena zvezda 30
4 Habitpharm Javor 30
5 Hajduk Kula 23
6 Borac Čačak 23
7 OFK Beograd 21
8 Jagodina 20
9 Rad 17
10 Čukarički Stankom 16
11 Banat 16
12 Napredak 13

Zakucaj im Jokane i poslednji ekser!

pre 15 godina

Ovd sve vrvi od komentara navijača jednog na svim nivoima propalog kluba, kao i od "glumaca" koji se predstavljaju i potpisuju kao navodni navijači ŠAMPIONA, a ustvari su takođe navijači onog istog propalog kluba...Nervozni ste mi "severinci", mnogo ste mi nervozni već sad...U subotu ćete se uveriti da je vaša ovako rana nervoza itekako bila opravdana...3:0 za Paritzan, za plus 10 na tabeli = poslednji ukucani ekser na vašem kovčegu!

Branko Kis

pre 15 godina

Ajde bre **gani sto ste zapeli za Jokana,kao da vas Ceda je bolji od njega,Jokan je izmislio fudbal za vaseg Cedu,ajde Jokane dokazi **ganima da su lose procenili njihovo naj vece pojacanje.

Mnogo se kaki

pre 15 godina

Ih, "u ligi"!!? Ma, najbolji ste na planeti, bre! Da vas ne mrze ovi mafijaši iz UEFA već biste igrali u finalu. Nečega. Nije važno.

milan

pre 15 godina

Severina@
Frustrirajuce je to sto ste vi u tom fudbalu bili sampioni Evrope a sada smo mi sampioni i daleko smo ispred vas dok vi delite trece mesto sa Javorom!Frustrirajuce je i to sto vi niste uzeli titulu u basketu 10 godina a da se u basketu kao u fudbalu igraju samo dva derbija godisnje vi nas ne bi dobili 30 godina!Frustrirajuce je to sto ste vi vecito drugo sportsko drustvo u Srbiji i vecito iza velikog Partizana!Frustrirajuce je i to sto je FK Partizan prosle godine osvojio trofeja koliko celo tvoje sportsko drustvo!Frustrurajuce je to sto zvezda ove godine ni u jednom sportu nece uzeti trofej jer svuda ima neki veliki Partizan ili veliki Radnicki ili veliki Postar!Ima jos mnogo stvari koje su frustrirajuce samo me mrzi da se prepucavam sa dokonim likovima kao sto si ti!

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

Chamuge bre da li je izjavu dao DEN TANA ILI JOKANOVIC ?!?!?!? Shta ste se raskokodakali??? PARTIZAN JE NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSHTVO U EVROPI !!! A verovatno i shire :D
Pratite zensku odbojku tako da nema opravdanja !! VECHITO DRUGO SPORTSKO DRUSHTVO U ZEMLJI popicete 3 komada u subotu kao shto ste popili 15 razlike u basketu!!!

Čekajući Godoa....

pre 15 godina

I sada treba neko da kaze da smo mi Grobari kompleksasi,zalost,pa zvezdasi sramotno je da izgovaram vas zvanicni naziv tvrdite da niste takvi,a uporno vise komentara dajete na vest o Partizanu,razumeti je u kosarci ste zvecka a i u fudbalu uskoro! PFC do kraja

mixon

pre 15 godina

Ja navijam za Partizan ali Jokanovic nije trener za veca dostignuca. Ali sta da se radi, ne vidim bolje resenje trenutno - napred do duple krune!!

guido

pre 15 godina

da imamo najbolji tim to je tacno. preoblem je u treneru. da je bio skoro bilo ko drugi od jokana igrali bi smo u ligi sampiona.

zarko bjekovic & nenad zecevic

pre 15 godina

"Oni nas nisu napadali u Humskoj ni kada su imali ne znam koliko bodova prednosti, pa čisto sumnjam da će sad biti drugačije. Mislim da će nas 'čekati'

Xaxaxaxa kakav umetnik!!!Suva genijalnost!!!Pa bre covece niste nas dobili 8 godina na vasem kokosarniku,o cemu ti pricas?Ko koga tu ceka i sta?Drali smo vas uvek u kakvoj god formi bili,a i 28. cemo...
Urin i krv pod hitno na analizu!

Broj Jedan

pre 15 godina

Mislim da je sa ove dve slike autor ovog clanka lepo pokazao svoje (ili bar moje) misljenje o Jokanovicu kao treneru. Covek je pre dve nedelje izjavio kako je Partizan doveo losa pojacanja i kako nema sta da trazi u derbiju. A sad ovo...
Slike i izjave su dovoljne...

AcA

pre 15 godina

Ti si mnogo pametan,videcemo u derbiju da li je tako.U svakom slucaju Zvezda je mnogo veci klub od Partizana sa mnogo vise navijaca. Da li sam u pravu?

Severac

pre 15 godina

Au bre, pa ovaj Jokan prati vise Zvezdu od mene koji sam lud za Zvezdom... opsednut je Zvezdom covek... jokane,ne zanosi se, izgubicete u " derbiju" i tradicija od 2001 god ce se nastaviti...

Carbone

pre 15 godina

'Ajde Jokane, malo je nas koji i dalje verujem u tebe (i sve ti manje verujemo), pa nas ubedi!

Cutao sam za rezultate na pripremnim utakmicama, zato sto "su one to sto jesu", pa sad da vidimo da li je stvarno tako.

Srecno, pa da slavimo na prolece!

pfc

pre 15 godina

Realno mi i jesmo najjaca ekipa u prvenstvu, samo nam jedan igrach fali za sigurnu pobedu u derbiju - Stevan Jovetic. Sledi uchinak cetvorke Dijara-Zuka-Moreira-Jovetic protiv Zvezde:

derbi na JNA (2:2) - Dijara asistencija, Jovetic gol (za 1:1); Dijara asistencija, Moreira gol (za 2:2)

derbi na Marakani (2:3) - Jovetic asistencija, Dijara gol (za 0:1); Dijara gol (za 0:2); Dijara asistencija, Jovetic gol (za 2:3)

derbi na JNA (1:1) - Zuka gol (za 1:1)

derbi na Marakani - Moreira asistencija, Dijara gol (za 0:1); Zuka gol (za 0:2)

Ukupan uchinak u 4 derbija:

Asistencije - Dijara 3, Jovetic 1, Moreira 1, Zuka 0

Golovi - Dijara 3, Jovetic 2, Zuka 2, Moreira 1

8 golova i 5 asistencija ovih igracha u 4 derbija - a svi su stranci !

S2par

pre 15 godina

"...Čak i kada bismo izgubili u subotu, imali bismo opet veću prednost u odnosu na Zvezdu nego prošle godine u isto vreme".
Bolje da nisam ni chitao ovaj deo.Sledeci put kad je neshto glupo vi oznachite crvenim slovima da ne chitam...Hvala unapred!

Cvetko

pre 15 godina

To što je rečeno treba i dokazati a do sada je to TOLIKO T E Š K O! Gol dolezi jako mučno i igra je jako spora i predvidiva. A ni presingom se ne možemo podičiti!
Cvetko

matejasale

pre 15 godina

Ti zaboravi ali ja necu ni ove ni prosle zimske i letnje pripreme i od koga smo gubili,a nazalost to se isto dogodi u nasem prvenstvu i ono najbitnije u Evropi zbog koje i igramo .Jedva izbacimo Baku,ispadnemo od nikad slabijeg Fenera o ligi Kupa UEFA da i negovorim 0 bodova 1 jadan gol.Poslednjih 6 zvanicnih meceva(Studgart,Standard,Sevilja,Borac,Rad,Vojvodina)dali smo jedan gol-pricam o Partizanu ciji je trener NESPOSOBNI JOKAN.Prokockas covece +13 nad nikad slabijom komsinicom,a prosek 2 gola po mecu u nasoj jadnoj ligi(posle ovih priprema ocigledno je crnogorska i makedonska liga jaca od nase).Kako neko moze da kaze da je Jokan dobar trener,a vec kaze da Zvezda ako pobedi nece nas stici.Pripremas nas na najgore,tako nesto Grobar negovori.On mozda jeste Grobar,ali i ja sam i 99%nas sa ovog sajta pa opet nismo treneri Partizana.Nema veceg Grobara od (sto se uprave tice)Adija Nadja a za njega se niko neraspituje na ovom sajtu-zaboravljate ga,a covek bi WC cistio da je to potrebno Partizanu.Adija za sportskog direktora,a nek idu Tomic i njegov Jokan(njegov odlazak bi bio nase najvece pojacanje).Kad komsinicini navijaci kazu Jokane ostani pa valjda nema veceg blama sta semisli o njemu kao strucnjaku.A titulu prosle godine je doneo Djukic(umalo da prokocka ono sto mu je Djuka ostavio od bodova)i kvalitet Juce,Dijare,dr Moa,Jovetica...JOKANE ODLAZI

Grobar

pre 15 godina

Svi pravi Zvezdini navijaci za ovaj tim Partizana kazu da je dosta bolji od njihove voljene Zvezde.
Svi znamo, pa i nasi Grobari, da je Zvezda ime, ali oni danas ne lice uopste na klub ciji dres nose.
Ti ce se videti i u subotu na derbiju.
A Partizan, je vec izrastao u ekipu Evropskog ranga, doduse jos uvek medju nize kvalitetnim u Evropi, ali dovoljno dobar protivnik da ga svaka ekipa, posebno koja dolazi u Beograd, veoma analizira i postuje.

grobar do groba

pre 15 godina

ja apsolutno verujem u ovaj tim!! doslo je vreme da se prekine tradicija!!! zaista nevidim nacin kako bi nas gani dobili-a siguran sam da ce nas dobiti u sms glasanju a vidi se odmah ko ce dobiti cvorak govori da derbi neresava nista znaci pomirio se sa porazim

Nemanja PFC

pre 15 godina

Raduje me Jokanov optimizam,ali ipak ne bi trebalo davati ishitrene izjave,to uglavnom rade ove junacine preko puta(Koroman,Milijas,Petkovic...)Mi sve sto treba da dokazemo,DOKAZIMO NA TERENU!!!

Црвена Звезда

pre 15 godina

Dobro znaj da uvek tu sam ja,Dobro znaj da necu nikada da te ostavim date zaboravim,dobro znaj da uvek tu sam ja da te ostavim date zaboravim dobro znaj da uvek tu sam ja.Zvezdo znaj da ludo volim te da ne mogu dana bez tebe srce svoje sam spreman dati ja sto za tebe ludo udara,srce svoje sam spreman dati ja sto za tebe ludo udara!
Pevacemo u rupi,zgazicemo glodareee!Oleeeee puni glodaree!!!
0-10 ZA ZVEZDU!!!SISIC,KOROMAN,MILIJAS DOSTA!!!

groBARI '91

pre 15 godina

Hahahaha!Kakav naslov!?Jokane smesan si ko bioskop!Kako ce samo da te prizemlje pa to ce biti uzivanje gledati!UVEREN SAM,POZZZ ZA NAJBOLJE NAVIJACE NA SVETU!!!

Blah

pre 15 godina

"Oni nas nisu napadali u Humskoj ni kada su imali ne znam koliko bodova prednosti"

Nismo vas napadali ali se vi ubiste od napadanja, pa niste dobili 8 (osam) godina na svom stadionu?!?

Rece Jokan i ostade ziv...

S E V E R I N A

pre 15 godina

Ne znam zašto se javljaju ovi iz večito drugog kluba u zemlji... F.K.Crvena zvezda
ŠAMPION 25 puta
POBEDNIK KUPA 22 puta
POBEDNIK KUPA EVROPSKIH ŠAMPIONA 1991.godine
OSVAJAČ INTERKONTINENTALNOG KUPA 1991.godine

Ovaj DRUGI klub
ŠAMPION 20 puta
POBEDNIK KUPA 10 puta

U TROFEJIMA 49 prema 30

U medjusobnim duelima takodje oko dvadesetak pobeda više...
O čemu mi pričamo?
I da, ako ćemo noviju istoriju, kada budete pobedili neku veliku evropsku ekipu u okviru UEFINIH takmičenja kao mi ROMU sa ubedljivih 3 prema 1 ili PSV 3 prema 2 onda se javite... Smešni ste! 8(slovima osam) godina ne možete da nas pobedite na tom vašem kokošinjcu!!! Mora da je frustrirajuće!

Queen++

pre 15 godina

Kao navijač Partizana, reći ću samo jednu stvar. FK Partizan nema nikakav tim, pogotovu kada igra nerešeno sa Radom. Bruka i sramota. I još se hvale da imaju najbolji tim u ligi. Na derbiju će popiti tri do četiri komada. Tim koji na pripremama ne da više od dva-tri gola, smatra se otpisanim.
Prema mojoj prognozi, Zvezda osvaja duplu krunu, bez obzira što će većina Grobara da je otpiše. Ljutili se, ne ljutili, tako će biti.
I za kraj. FK Partizan treba da nađe trenera poput D. Vujoševića, da ih malo dovede u red. Samo pod takvim trenerom, FK Partizan će onda biti najbolji u ligi.

Delija

pre 15 godina

Cestitke na stavu ,jes da se nijesi dokazao ka trener al se za razliku od one nashe avetinje ponasas dostojanstveno i ne predajes se vec verujes u svoj tim pa makar oni izgubili sto vam od srca zelim.Znam,da je malo al OD SRCA JE..

S E V E R I N A

pre 15 godina

Ne znam zašto se javljaju ovi iz večito drugog kluba u zemlji... F.K.Crvena zvezda
ŠAMPION 25 puta
POBEDNIK KUPA 22 puta
POBEDNIK KUPA EVROPSKIH ŠAMPIONA 1991.godine
OSVAJAČ INTERKONTINENTALNOG KUPA 1991.godine

Ovaj DRUGI klub
ŠAMPION 20 puta
POBEDNIK KUPA 10 puta

U TROFEJIMA 49 prema 30

U medjusobnim duelima takodje oko dvadesetak pobeda više...
O čemu mi pričamo?
I da, ako ćemo noviju istoriju, kada budete pobedili neku veliku evropsku ekipu u okviru UEFINIH takmičenja kao mi ROMU sa ubedljivih 3 prema 1 ili PSV 3 prema 2 onda se javite... Smešni ste! 8(slovima osam) godina ne možete da nas pobedite na tom vašem kokošinjcu!!! Mora da je frustrirajuće!

Queen++

pre 15 godina

Kao navijač Partizana, reći ću samo jednu stvar. FK Partizan nema nikakav tim, pogotovu kada igra nerešeno sa Radom. Bruka i sramota. I još se hvale da imaju najbolji tim u ligi. Na derbiju će popiti tri do četiri komada. Tim koji na pripremama ne da više od dva-tri gola, smatra se otpisanim.
Prema mojoj prognozi, Zvezda osvaja duplu krunu, bez obzira što će većina Grobara da je otpiše. Ljutili se, ne ljutili, tako će biti.
I za kraj. FK Partizan treba da nađe trenera poput D. Vujoševića, da ih malo dovede u red. Samo pod takvim trenerom, FK Partizan će onda biti najbolji u ligi.

zarko bjekovic & nenad zecevic

pre 15 godina

"Oni nas nisu napadali u Humskoj ni kada su imali ne znam koliko bodova prednosti, pa čisto sumnjam da će sad biti drugačije. Mislim da će nas 'čekati'

Xaxaxaxa kakav umetnik!!!Suva genijalnost!!!Pa bre covece niste nas dobili 8 godina na vasem kokosarniku,o cemu ti pricas?Ko koga tu ceka i sta?Drali smo vas uvek u kakvoj god formi bili,a i 28. cemo...
Urin i krv pod hitno na analizu!

Црвена Звезда

pre 15 godina

Dobro znaj da uvek tu sam ja,Dobro znaj da necu nikada da te ostavim date zaboravim,dobro znaj da uvek tu sam ja da te ostavim date zaboravim dobro znaj da uvek tu sam ja.Zvezdo znaj da ludo volim te da ne mogu dana bez tebe srce svoje sam spreman dati ja sto za tebe ludo udara,srce svoje sam spreman dati ja sto za tebe ludo udara!
Pevacemo u rupi,zgazicemo glodareee!Oleeeee puni glodaree!!!
0-10 ZA ZVEZDU!!!SISIC,KOROMAN,MILIJAS DOSTA!!!

Mnogo se kaki

pre 15 godina

Ih, "u ligi"!!? Ma, najbolji ste na planeti, bre! Da vas ne mrze ovi mafijaši iz UEFA već biste igrali u finalu. Nečega. Nije važno.

Blah

pre 15 godina

"Oni nas nisu napadali u Humskoj ni kada su imali ne znam koliko bodova prednosti"

Nismo vas napadali ali se vi ubiste od napadanja, pa niste dobili 8 (osam) godina na svom stadionu?!?

Rece Jokan i ostade ziv...

S2par

pre 15 godina

"...Čak i kada bismo izgubili u subotu, imali bismo opet veću prednost u odnosu na Zvezdu nego prošle godine u isto vreme".
Bolje da nisam ni chitao ovaj deo.Sledeci put kad je neshto glupo vi oznachite crvenim slovima da ne chitam...Hvala unapred!

groBARI '91

pre 15 godina

Hahahaha!Kakav naslov!?Jokane smesan si ko bioskop!Kako ce samo da te prizemlje pa to ce biti uzivanje gledati!UVEREN SAM,POZZZ ZA NAJBOLJE NAVIJACE NA SVETU!!!

pfc

pre 15 godina

Realno mi i jesmo najjaca ekipa u prvenstvu, samo nam jedan igrach fali za sigurnu pobedu u derbiju - Stevan Jovetic. Sledi uchinak cetvorke Dijara-Zuka-Moreira-Jovetic protiv Zvezde:

derbi na JNA (2:2) - Dijara asistencija, Jovetic gol (za 1:1); Dijara asistencija, Moreira gol (za 2:2)

derbi na Marakani (2:3) - Jovetic asistencija, Dijara gol (za 0:1); Dijara gol (za 0:2); Dijara asistencija, Jovetic gol (za 2:3)

derbi na JNA (1:1) - Zuka gol (za 1:1)

derbi na Marakani - Moreira asistencija, Dijara gol (za 0:1); Zuka gol (za 0:2)

Ukupan uchinak u 4 derbija:

Asistencije - Dijara 3, Jovetic 1, Moreira 1, Zuka 0

Golovi - Dijara 3, Jovetic 2, Zuka 2, Moreira 1

8 golova i 5 asistencija ovih igracha u 4 derbija - a svi su stranci !

Nemanja PFC

pre 15 godina

Raduje me Jokanov optimizam,ali ipak ne bi trebalo davati ishitrene izjave,to uglavnom rade ove junacine preko puta(Koroman,Milijas,Petkovic...)Mi sve sto treba da dokazemo,DOKAZIMO NA TERENU!!!

Grobar

pre 15 godina

Svi pravi Zvezdini navijaci za ovaj tim Partizana kazu da je dosta bolji od njihove voljene Zvezde.
Svi znamo, pa i nasi Grobari, da je Zvezda ime, ali oni danas ne lice uopste na klub ciji dres nose.
Ti ce se videti i u subotu na derbiju.
A Partizan, je vec izrastao u ekipu Evropskog ranga, doduse jos uvek medju nize kvalitetnim u Evropi, ali dovoljno dobar protivnik da ga svaka ekipa, posebno koja dolazi u Beograd, veoma analizira i postuje.

AcA

pre 15 godina

Ti si mnogo pametan,videcemo u derbiju da li je tako.U svakom slucaju Zvezda je mnogo veci klub od Partizana sa mnogo vise navijaca. Da li sam u pravu?

milan

pre 15 godina

Severina@
Frustrirajuce je to sto ste vi u tom fudbalu bili sampioni Evrope a sada smo mi sampioni i daleko smo ispred vas dok vi delite trece mesto sa Javorom!Frustrirajuce je i to sto vi niste uzeli titulu u basketu 10 godina a da se u basketu kao u fudbalu igraju samo dva derbija godisnje vi nas ne bi dobili 30 godina!Frustrirajuce je to sto ste vi vecito drugo sportsko drustvo u Srbiji i vecito iza velikog Partizana!Frustrirajuce je i to sto je FK Partizan prosle godine osvojio trofeja koliko celo tvoje sportsko drustvo!Frustrurajuce je to sto zvezda ove godine ni u jednom sportu nece uzeti trofej jer svuda ima neki veliki Partizan ili veliki Radnicki ili veliki Postar!Ima jos mnogo stvari koje su frustrirajuce samo me mrzi da se prepucavam sa dokonim likovima kao sto si ti!

Severac

pre 15 godina

Au bre, pa ovaj Jokan prati vise Zvezdu od mene koji sam lud za Zvezdom... opsednut je Zvezdom covek... jokane,ne zanosi se, izgubicete u " derbiju" i tradicija od 2001 god ce se nastaviti...

grobar do groba

pre 15 godina

ja apsolutno verujem u ovaj tim!! doslo je vreme da se prekine tradicija!!! zaista nevidim nacin kako bi nas gani dobili-a siguran sam da ce nas dobiti u sms glasanju a vidi se odmah ko ce dobiti cvorak govori da derbi neresava nista znaci pomirio se sa porazim

Carbone

pre 15 godina

'Ajde Jokane, malo je nas koji i dalje verujem u tebe (i sve ti manje verujemo), pa nas ubedi!

Cutao sam za rezultate na pripremnim utakmicama, zato sto "su one to sto jesu", pa sad da vidimo da li je stvarno tako.

Srecno, pa da slavimo na prolece!

matejasale

pre 15 godina

Ti zaboravi ali ja necu ni ove ni prosle zimske i letnje pripreme i od koga smo gubili,a nazalost to se isto dogodi u nasem prvenstvu i ono najbitnije u Evropi zbog koje i igramo .Jedva izbacimo Baku,ispadnemo od nikad slabijeg Fenera o ligi Kupa UEFA da i negovorim 0 bodova 1 jadan gol.Poslednjih 6 zvanicnih meceva(Studgart,Standard,Sevilja,Borac,Rad,Vojvodina)dali smo jedan gol-pricam o Partizanu ciji je trener NESPOSOBNI JOKAN.Prokockas covece +13 nad nikad slabijom komsinicom,a prosek 2 gola po mecu u nasoj jadnoj ligi(posle ovih priprema ocigledno je crnogorska i makedonska liga jaca od nase).Kako neko moze da kaze da je Jokan dobar trener,a vec kaze da Zvezda ako pobedi nece nas stici.Pripremas nas na najgore,tako nesto Grobar negovori.On mozda jeste Grobar,ali i ja sam i 99%nas sa ovog sajta pa opet nismo treneri Partizana.Nema veceg Grobara od (sto se uprave tice)Adija Nadja a za njega se niko neraspituje na ovom sajtu-zaboravljate ga,a covek bi WC cistio da je to potrebno Partizanu.Adija za sportskog direktora,a nek idu Tomic i njegov Jokan(njegov odlazak bi bio nase najvece pojacanje).Kad komsinicini navijaci kazu Jokane ostani pa valjda nema veceg blama sta semisli o njemu kao strucnjaku.A titulu prosle godine je doneo Djukic(umalo da prokocka ono sto mu je Djuka ostavio od bodova)i kvalitet Juce,Dijare,dr Moa,Jovetica...JOKANE ODLAZI

Cvetko

pre 15 godina

To što je rečeno treba i dokazati a do sada je to TOLIKO T E Š K O! Gol dolezi jako mučno i igra je jako spora i predvidiva. A ni presingom se ne možemo podičiti!
Cvetko

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

Chamuge bre da li je izjavu dao DEN TANA ILI JOKANOVIC ?!?!?!? Shta ste se raskokodakali??? PARTIZAN JE NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSHTVO U EVROPI !!! A verovatno i shire :D
Pratite zensku odbojku tako da nema opravdanja !! VECHITO DRUGO SPORTSKO DRUSHTVO U ZEMLJI popicete 3 komada u subotu kao shto ste popili 15 razlike u basketu!!!

Zakucaj im Jokane i poslednji ekser!

pre 15 godina

Ovd sve vrvi od komentara navijača jednog na svim nivoima propalog kluba, kao i od "glumaca" koji se predstavljaju i potpisuju kao navodni navijači ŠAMPIONA, a ustvari su takođe navijači onog istog propalog kluba...Nervozni ste mi "severinci", mnogo ste mi nervozni već sad...U subotu ćete se uveriti da je vaša ovako rana nervoza itekako bila opravdana...3:0 za Paritzan, za plus 10 na tabeli = poslednji ukucani ekser na vašem kovčegu!

mixon

pre 15 godina

Ja navijam za Partizan ali Jokanovic nije trener za veca dostignuca. Ali sta da se radi, ne vidim bolje resenje trenutno - napred do duple krune!!

Broj Jedan

pre 15 godina

Mislim da je sa ove dve slike autor ovog clanka lepo pokazao svoje (ili bar moje) misljenje o Jokanovicu kao treneru. Covek je pre dve nedelje izjavio kako je Partizan doveo losa pojacanja i kako nema sta da trazi u derbiju. A sad ovo...
Slike i izjave su dovoljne...

Delija

pre 15 godina

Cestitke na stavu ,jes da se nijesi dokazao ka trener al se za razliku od one nashe avetinje ponasas dostojanstveno i ne predajes se vec verujes u svoj tim pa makar oni izgubili sto vam od srca zelim.Znam,da je malo al OD SRCA JE..

Čekajući Godoa....

pre 15 godina

I sada treba neko da kaze da smo mi Grobari kompleksasi,zalost,pa zvezdasi sramotno je da izgovaram vas zvanicni naziv tvrdite da niste takvi,a uporno vise komentara dajete na vest o Partizanu,razumeti je u kosarci ste zvecka a i u fudbalu uskoro! PFC do kraja

Branko Kis

pre 15 godina

Ajde bre **gani sto ste zapeli za Jokana,kao da vas Ceda je bolji od njega,Jokan je izmislio fudbal za vaseg Cedu,ajde Jokane dokazi **ganima da su lose procenili njihovo naj vece pojacanje.

Rec delije je turska rec...

pre 15 godina

(S E V E R I N A, 22. februar 2009 23:45)
:D Ja PSV ne bih pominjao... :D Ti izgleda jos nisi naucio da brojis... :D I ako ti se svidja istorija vrati se 10 godina unazad pa se raduj Zvezdinim uspesima posto se neces nagledati uspeha... Jos nesto sto potvrdjuje Jokanovu izjavu...
1 Partizan 37
2 Vojvodina 34
3 Crvena zvezda 30
4 Habitpharm Javor 30
5 Hajduk Kula 23
6 Borac Čačak 23
7 OFK Beograd 21
8 Jagodina 20
9 Rad 17
10 Čukarički Stankom 16
11 Banat 16
12 Napredak 13

milan

pre 15 godina

Severina pa zasto si samom sebi kucao ovoliko "preporucujem" a meni na komentar 44 sve "ne preporucujem"?Izgleda da sam pogodio u metu sa komentarom!Boli a?

guido

pre 15 godina

da imamo najbolji tim to je tacno. preoblem je u treneru. da je bio skoro bilo ko drugi od jokana igrali bi smo u ligi sampiona.

S E V E R I N A

pre 15 godina

Severina pa zasto si samom sebi kucao ovoliko "preporucujem" a meni na komentar 44 sve "ne preporucujem"?Izgleda da sam pogodio u metu sa komentarom!Boli a?
(milan, 23. februar 2009 18:50) Ha, ha, ha, kakav kompleksaš! Moji su preporučeni jer ja iznosim samo nepobitne činjenice i ne služim se neistinama!A i navijača Zvezde ima daleko više nego vas tako da.. šta da ti kažem, mnogo ste mali! Svaki normalan ljubitelj fudbala zna da sam apsolutno u pravu!

milan

pre 15 godina

Severina@
Frustrirajuce je to sto ste vi u tom fudbalu bili sampioni Evrope a sada smo mi sampioni i daleko smo ispred vas dok vi delite trece mesto sa Javorom!Frustrirajuce je i to sto vi niste uzeli titulu u basketu 10 godina a da se u basketu kao u fudbalu igraju samo dva derbija godisnje vi nas ne bi dobili 30 godina!Frustrirajuce je to sto ste vi vecito drugo sportsko drustvo u Srbiji i vecito iza velikog Partizana!Frustrirajuce je i to sto je FK Partizan prosle godine osvojio trofeja koliko celo tvoje sportsko drustvo!Frustrurajuce je to sto zvezda ove godine ni u jednom sportu nece uzeti trofej jer svuda ima neki veliki Partizan ili veliki Radnicki ili veliki Postar!Ima jos mnogo stvari koje su frustrirajuce samo me mrzi da se prepucavam sa dokonim likovima kao sto si ti!

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

Chamuge bre da li je izjavu dao DEN TANA ILI JOKANOVIC ?!?!?!? Shta ste se raskokodakali??? PARTIZAN JE NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSHTVO U EVROPI !!! A verovatno i shire :D
Pratite zensku odbojku tako da nema opravdanja !! VECHITO DRUGO SPORTSKO DRUSHTVO U ZEMLJI popicete 3 komada u subotu kao shto ste popili 15 razlike u basketu!!!

S E V E R I N A

pre 15 godina

Ne znam zašto se javljaju ovi iz večito drugog kluba u zemlji... F.K.Crvena zvezda
ŠAMPION 25 puta
POBEDNIK KUPA 22 puta
POBEDNIK KUPA EVROPSKIH ŠAMPIONA 1991.godine
OSVAJAČ INTERKONTINENTALNOG KUPA 1991.godine

Ovaj DRUGI klub
ŠAMPION 20 puta
POBEDNIK KUPA 10 puta

U TROFEJIMA 49 prema 30

U medjusobnim duelima takodje oko dvadesetak pobeda više...
O čemu mi pričamo?
I da, ako ćemo noviju istoriju, kada budete pobedili neku veliku evropsku ekipu u okviru UEFINIH takmičenja kao mi ROMU sa ubedljivih 3 prema 1 ili PSV 3 prema 2 onda se javite... Smešni ste! 8(slovima osam) godina ne možete da nas pobedite na tom vašem kokošinjcu!!! Mora da je frustrirajuće!

Црвена Звезда

pre 15 godina

Dobro znaj da uvek tu sam ja,Dobro znaj da necu nikada da te ostavim date zaboravim,dobro znaj da uvek tu sam ja da te ostavim date zaboravim dobro znaj da uvek tu sam ja.Zvezdo znaj da ludo volim te da ne mogu dana bez tebe srce svoje sam spreman dati ja sto za tebe ludo udara,srce svoje sam spreman dati ja sto za tebe ludo udara!
Pevacemo u rupi,zgazicemo glodareee!Oleeeee puni glodaree!!!
0-10 ZA ZVEZDU!!!SISIC,KOROMAN,MILIJAS DOSTA!!!

Queen++

pre 15 godina

Kao navijač Partizana, reći ću samo jednu stvar. FK Partizan nema nikakav tim, pogotovu kada igra nerešeno sa Radom. Bruka i sramota. I još se hvale da imaju najbolji tim u ligi. Na derbiju će popiti tri do četiri komada. Tim koji na pripremama ne da više od dva-tri gola, smatra se otpisanim.
Prema mojoj prognozi, Zvezda osvaja duplu krunu, bez obzira što će većina Grobara da je otpiše. Ljutili se, ne ljutili, tako će biti.
I za kraj. FK Partizan treba da nađe trenera poput D. Vujoševića, da ih malo dovede u red. Samo pod takvim trenerom, FK Partizan će onda biti najbolji u ligi.

AcA

pre 15 godina

Ti si mnogo pametan,videcemo u derbiju da li je tako.U svakom slucaju Zvezda je mnogo veci klub od Partizana sa mnogo vise navijaca. Da li sam u pravu?

Nemanja PFC

pre 15 godina

Raduje me Jokanov optimizam,ali ipak ne bi trebalo davati ishitrene izjave,to uglavnom rade ove junacine preko puta(Koroman,Milijas,Petkovic...)Mi sve sto treba da dokazemo,DOKAZIMO NA TERENU!!!

groBARI '91

pre 15 godina

Hahahaha!Kakav naslov!?Jokane smesan si ko bioskop!Kako ce samo da te prizemlje pa to ce biti uzivanje gledati!UVEREN SAM,POZZZ ZA NAJBOLJE NAVIJACE NA SVETU!!!

Grobar

pre 15 godina

Svi pravi Zvezdini navijaci za ovaj tim Partizana kazu da je dosta bolji od njihove voljene Zvezde.
Svi znamo, pa i nasi Grobari, da je Zvezda ime, ali oni danas ne lice uopste na klub ciji dres nose.
Ti ce se videti i u subotu na derbiju.
A Partizan, je vec izrastao u ekipu Evropskog ranga, doduse jos uvek medju nize kvalitetnim u Evropi, ali dovoljno dobar protivnik da ga svaka ekipa, posebno koja dolazi u Beograd, veoma analizira i postuje.

Blah

pre 15 godina

"Oni nas nisu napadali u Humskoj ni kada su imali ne znam koliko bodova prednosti"

Nismo vas napadali ali se vi ubiste od napadanja, pa niste dobili 8 (osam) godina na svom stadionu?!?

Rece Jokan i ostade ziv...

pfc

pre 15 godina

Realno mi i jesmo najjaca ekipa u prvenstvu, samo nam jedan igrach fali za sigurnu pobedu u derbiju - Stevan Jovetic. Sledi uchinak cetvorke Dijara-Zuka-Moreira-Jovetic protiv Zvezde:

derbi na JNA (2:2) - Dijara asistencija, Jovetic gol (za 1:1); Dijara asistencija, Moreira gol (za 2:2)

derbi na Marakani (2:3) - Jovetic asistencija, Dijara gol (za 0:1); Dijara gol (za 0:2); Dijara asistencija, Jovetic gol (za 2:3)

derbi na JNA (1:1) - Zuka gol (za 1:1)

derbi na Marakani - Moreira asistencija, Dijara gol (za 0:1); Zuka gol (za 0:2)

Ukupan uchinak u 4 derbija:

Asistencije - Dijara 3, Jovetic 1, Moreira 1, Zuka 0

Golovi - Dijara 3, Jovetic 2, Zuka 2, Moreira 1

8 golova i 5 asistencija ovih igracha u 4 derbija - a svi su stranci !

Severac

pre 15 godina

Au bre, pa ovaj Jokan prati vise Zvezdu od mene koji sam lud za Zvezdom... opsednut je Zvezdom covek... jokane,ne zanosi se, izgubicete u " derbiju" i tradicija od 2001 god ce se nastaviti...

grobar do groba

pre 15 godina

ja apsolutno verujem u ovaj tim!! doslo je vreme da se prekine tradicija!!! zaista nevidim nacin kako bi nas gani dobili-a siguran sam da ce nas dobiti u sms glasanju a vidi se odmah ko ce dobiti cvorak govori da derbi neresava nista znaci pomirio se sa porazim

Delija

pre 15 godina

Cestitke na stavu ,jes da se nijesi dokazao ka trener al se za razliku od one nashe avetinje ponasas dostojanstveno i ne predajes se vec verujes u svoj tim pa makar oni izgubili sto vam od srca zelim.Znam,da je malo al OD SRCA JE..

Broj Jedan

pre 15 godina

Mislim da je sa ove dve slike autor ovog clanka lepo pokazao svoje (ili bar moje) misljenje o Jokanovicu kao treneru. Covek je pre dve nedelje izjavio kako je Partizan doveo losa pojacanja i kako nema sta da trazi u derbiju. A sad ovo...
Slike i izjave su dovoljne...

S2par

pre 15 godina

"...Čak i kada bismo izgubili u subotu, imali bismo opet veću prednost u odnosu na Zvezdu nego prošle godine u isto vreme".
Bolje da nisam ni chitao ovaj deo.Sledeci put kad je neshto glupo vi oznachite crvenim slovima da ne chitam...Hvala unapred!

matejasale

pre 15 godina

Ti zaboravi ali ja necu ni ove ni prosle zimske i letnje pripreme i od koga smo gubili,a nazalost to se isto dogodi u nasem prvenstvu i ono najbitnije u Evropi zbog koje i igramo .Jedva izbacimo Baku,ispadnemo od nikad slabijeg Fenera o ligi Kupa UEFA da i negovorim 0 bodova 1 jadan gol.Poslednjih 6 zvanicnih meceva(Studgart,Standard,Sevilja,Borac,Rad,Vojvodina)dali smo jedan gol-pricam o Partizanu ciji je trener NESPOSOBNI JOKAN.Prokockas covece +13 nad nikad slabijom komsinicom,a prosek 2 gola po mecu u nasoj jadnoj ligi(posle ovih priprema ocigledno je crnogorska i makedonska liga jaca od nase).Kako neko moze da kaze da je Jokan dobar trener,a vec kaze da Zvezda ako pobedi nece nas stici.Pripremas nas na najgore,tako nesto Grobar negovori.On mozda jeste Grobar,ali i ja sam i 99%nas sa ovog sajta pa opet nismo treneri Partizana.Nema veceg Grobara od (sto se uprave tice)Adija Nadja a za njega se niko neraspituje na ovom sajtu-zaboravljate ga,a covek bi WC cistio da je to potrebno Partizanu.Adija za sportskog direktora,a nek idu Tomic i njegov Jokan(njegov odlazak bi bio nase najvece pojacanje).Kad komsinicini navijaci kazu Jokane ostani pa valjda nema veceg blama sta semisli o njemu kao strucnjaku.A titulu prosle godine je doneo Djukic(umalo da prokocka ono sto mu je Djuka ostavio od bodova)i kvalitet Juce,Dijare,dr Moa,Jovetica...JOKANE ODLAZI

Carbone

pre 15 godina

'Ajde Jokane, malo je nas koji i dalje verujem u tebe (i sve ti manje verujemo), pa nas ubedi!

Cutao sam za rezultate na pripremnim utakmicama, zato sto "su one to sto jesu", pa sad da vidimo da li je stvarno tako.

Srecno, pa da slavimo na prolece!

mixon

pre 15 godina

Ja navijam za Partizan ali Jokanovic nije trener za veca dostignuca. Ali sta da se radi, ne vidim bolje resenje trenutno - napred do duple krune!!

Zakucaj im Jokane i poslednji ekser!

pre 15 godina

Ovd sve vrvi od komentara navijača jednog na svim nivoima propalog kluba, kao i od "glumaca" koji se predstavljaju i potpisuju kao navodni navijači ŠAMPIONA, a ustvari su takođe navijači onog istog propalog kluba...Nervozni ste mi "severinci", mnogo ste mi nervozni već sad...U subotu ćete se uveriti da je vaša ovako rana nervoza itekako bila opravdana...3:0 za Paritzan, za plus 10 na tabeli = poslednji ukucani ekser na vašem kovčegu!

zarko bjekovic & nenad zecevic

pre 15 godina

"Oni nas nisu napadali u Humskoj ni kada su imali ne znam koliko bodova prednosti, pa čisto sumnjam da će sad biti drugačije. Mislim da će nas 'čekati'

Xaxaxaxa kakav umetnik!!!Suva genijalnost!!!Pa bre covece niste nas dobili 8 godina na vasem kokosarniku,o cemu ti pricas?Ko koga tu ceka i sta?Drali smo vas uvek u kakvoj god formi bili,a i 28. cemo...
Urin i krv pod hitno na analizu!

Rec delije je turska rec...

pre 15 godina

(S E V E R I N A, 22. februar 2009 23:45)
:D Ja PSV ne bih pominjao... :D Ti izgleda jos nisi naucio da brojis... :D I ako ti se svidja istorija vrati se 10 godina unazad pa se raduj Zvezdinim uspesima posto se neces nagledati uspeha... Jos nesto sto potvrdjuje Jokanovu izjavu...
1 Partizan 37
2 Vojvodina 34
3 Crvena zvezda 30
4 Habitpharm Javor 30
5 Hajduk Kula 23
6 Borac Čačak 23
7 OFK Beograd 21
8 Jagodina 20
9 Rad 17
10 Čukarički Stankom 16
11 Banat 16
12 Napredak 13

Mnogo se kaki

pre 15 godina

Ih, "u ligi"!!? Ma, najbolji ste na planeti, bre! Da vas ne mrze ovi mafijaši iz UEFA već biste igrali u finalu. Nečega. Nije važno.

milan

pre 15 godina

Severina pa zasto si samom sebi kucao ovoliko "preporucujem" a meni na komentar 44 sve "ne preporucujem"?Izgleda da sam pogodio u metu sa komentarom!Boli a?

Čekajući Godoa....

pre 15 godina

I sada treba neko da kaze da smo mi Grobari kompleksasi,zalost,pa zvezdasi sramotno je da izgovaram vas zvanicni naziv tvrdite da niste takvi,a uporno vise komentara dajete na vest o Partizanu,razumeti je u kosarci ste zvecka a i u fudbalu uskoro! PFC do kraja

Branko Kis

pre 15 godina

Ajde bre **gani sto ste zapeli za Jokana,kao da vas Ceda je bolji od njega,Jokan je izmislio fudbal za vaseg Cedu,ajde Jokane dokazi **ganima da su lose procenili njihovo naj vece pojacanje.

S E V E R I N A

pre 15 godina

Severina pa zasto si samom sebi kucao ovoliko "preporucujem" a meni na komentar 44 sve "ne preporucujem"?Izgleda da sam pogodio u metu sa komentarom!Boli a?
(milan, 23. februar 2009 18:50) Ha, ha, ha, kakav kompleksaš! Moji su preporučeni jer ja iznosim samo nepobitne činjenice i ne služim se neistinama!A i navijača Zvezde ima daleko više nego vas tako da.. šta da ti kažem, mnogo ste mali! Svaki normalan ljubitelj fudbala zna da sam apsolutno u pravu!

Cvetko

pre 15 godina

To što je rečeno treba i dokazati a do sada je to TOLIKO T E Š K O! Gol dolezi jako mučno i igra je jako spora i predvidiva. A ni presingom se ne možemo podičiti!
Cvetko

guido

pre 15 godina

da imamo najbolji tim to je tacno. preoblem je u treneru. da je bio skoro bilo ko drugi od jokana igrali bi smo u ligi sampiona.