Košarka 39

Nedelja, 22.02.2009.

21:00

TAU osvojio Kup Kralja posle drame

Košarkaši Taukeramike osvojili su Kup Kralja, pošto su u finalu pobedili Unikahu posle produžetka rezultatom 100:98.

TAU osvojio Kup Kralja posle drame IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

ZNA SE KO JE KO

pre 15 godina

(Ја, 24. februar 2009 10:55)
haha znam da ste osojili,, al wise necete wideti titulu:D...
Raspadate se u svakom pogledu i u svakom sportu:D...


-Kada sa vama u poslednjih par sezona imamo skor od 21:3
za VAS smo ZMIJE-ZMAJOVI:P

Ја

pre 15 godina

(ZNA SE KO JE KO, 23. februar 2009 10:58)

-Kada osvojiš prvenstvo 7 puta zaredom


Синко, освојили смо 10 пута за редом, распитај се мало...

MM

pre 15 godina

e neka ste ovo objavili da se i navijaci kk sledeca sezona necemu raduju:)
sta ce kad nemaju svojih trofeja, mozda sledece sezone, ali MOZDA! a SIGURNO ni tada:)

RAS KASS

pre 15 godina

Citam ove komentare navijaca Sledece sezone i moram da vam kazem da su vam argumenti smesni.Slazem se da je Rakocevic u ovom trenutku nas najbolji igrac,ali porediti njega i Tepica je smesno.Razlika je u jedno 9,10 godina.Gde je vas Rakoc bio u Tepicevim u godinama,da li je bio nosilac igre zvanicno 5. ekipe u Evropi,vodio Zvezdu ka osvajanju svih mogucih trofeja,bio standardni reprezentativac?!Nesto se ne secam.Pa Rakocevic je upravo procvetao kad je otisao iz Zvezde.Spominjete tu Stojakovica,Radmanovica,Milicica.Prvo Stojakovic nije ni igrao seniorsku kosarku za vas.Drugo Milicic je samo rekao da navija za vas,a to vam je kao kad bi mi svojatali Bodirogu zato sto navija za Partizan a nikada nije igrao za nas.A Radmanovic je pobegao u FMP jer niste mogli da mu placate lekare,a posle vas je cini mi se i tuzio i pljuvao na sva usta.Pa vas Tadija je letos na sva usta kukao kako hoce da ide iz Zvezde kad ste bili u krizi,a vama je taj lik idol.E pa u tome je razlika izmedju GROBARA i vas.Mi slavimo nase legende zato sto su nam donosili trofeje,kako domace tako i evropske,a ne zato sto su nekada nosili nas dres a onda bezali iz kluba glavom bez obzira a danas nas ni ne spominju.Zato sto se veliki deo tih legendi okupi na kraju sezone da proslavi osvajanje trofeja,jer je Partizan jedna velika porodica.Zato sto na tu proslavu dodje i Luka Bogdanovic koji je zadnju sezonu kod nas presedeo na klupi.Zato sto na nase utakmice dolaze i stranci poput Hausa.Zbog svega toga i mnogih drugih stvari smo mi za vas INSTITUCIJA!

Nikola

pre 15 godina

Ma vodja ce nam biti Milos Vujanic koji od 10 utakmica 8 odigra lose za razliku od Igora koji u svakoj utakmici postize vise od 15 poena po mecu.Jeste odigrao malo losije ali je ipak postigao 18 poena,zar ne?JEDAN JE IGOR KAPITEN!!!

ZNA SE KO JE KO

pre 15 godina

MI IMAMO SVOJ BARI A VI NI GREJANJE U HALI.
(DELIJA LJUBLJANA)
Moram da mu pojasnim NEKE STVARI:D, kad vec mesa Zvezdu i Bari...

-Kada pobediš sve velike španske ekipe: Real Madrid, Barselonu, Taukeramiku, Unikahu i Huventud

-Kada pobediš takve gigante evropske košarke: CSKA, Makabi, Efes Pilsen, Fenerbahce Ulker, Armani, Montepaski Sijenu, Lotomatika Romu...

-Kada Olimpiju pobediš 11 puta zaredom

-Kada Cibonu pobediš 7 puta zaredom

-Kada sa vama u poslednjih par sezona imamo skor od 19-2

-Kada osvojiš prvenstvo 7 puta zaredom

-Kada osvojiš Kup Radivoja Koraca

-Kada osvojiš NLB ligu 2 puta zaredom

-Kada u poslednje 2 sezone u NLB ligi imaš skor od 48 pobeda i samo 4 poraza

-Kada tri sezone zaredom udeš u top16 fazu evrolige (medu 16 najboljih klubova u Evropi)

-Kada udeš u cetvrtfinale evrolige i budeš zvanicno 5 klub u Evropi i realno se boriš da ponoviš taj uspeh, a pritom si prinuden da prodaješ svoje najbolje igrace (Palasio, Kecman i Pekovic)

Zbog svega navedenog mi jesmo KLASA!!!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji izmedu Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grcki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahce i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i vecita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i vecu navijacku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Medutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (racunajuci samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najveceg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednacen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Cak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topciderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Ðokovica i Anu Ivanovic, dok je Jelena Jankovic u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve clanovi crno-belih: plivac Milorad Cavic, teniser Novak Ðokovic i vaterpolo selekcija ciju vecinu cine upravo igraci Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovicicem, inace aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Erik Kartmen

pre 15 godina

Istina je da Rakocevic nije blistao na ovoj utkmnici, imao je malo onih svojih cuvenih izleta u covjeka pa lopta nazada bez gledanja, ali sve u svemu pruzio je dobru predstavu! Zabio je 18 poena Unikahi protiv cije odbrane nije lako igrati (kao sto smo vidjeli u Pioniru)i uz to imao 4 asistencije i jos bar 5-6 puta ostavio covjeka samog na trojci ili na 3 metra od kosa tako sto je navlacio po 2 - 3 igraca na sebe. Slobodna bez greske 8-8 (30 sekundi prije kraja pogodio oba za plus 2), ja stvarno ne vidim sta tu ima lose??? Svaka cast i Teletovicu pogadjao je neke lude trojke, ali mislim da je Mikel odradio kljucni posao kada je u produzetku preuzeo odgovornost i dao 6 poena za redom (10 ukupno u produzetku)! Zato, ne treba pljuvati Rakoca, malo je danas igraca koji mogu sa takvom lakocom da daju poene, skok sut koji on ima tesko da ima bilo ko u Evropi u ovom trenutku! Mislim da bi njegova igra za reprezentaciju (uz Dudine savjete i poboljsanja) bila prava stvar! Rasteretio bi Tripkovica i Vujanica (pa i Tea i Tepica!) koji bi dobijali veliki broj povratnih lopti iz kojih bi mlogle da padaju lake trojke. Istina je da je Rakocevic los u odbrani, ali je donekle popravio i taj segment igre, mada se prvise trosi u napadu da bi bio dobar odbrambeni igrac.
Igorem sve najbolj ti zelim i da ove godine ostanes prvi stijelac evrolige i da konacano, kao nosilac igre, osvojis medalju sa reprezentacijom!

SKYPE

pre 15 godina

Alo indijanaci nemojte pisati i ostavljati komentare ako ne znate o chemu pisete...o cemu vi bre pisete?kako vas nije sramota da omalozavate Rakocevica kad decko objasnjava kosarku u najjacoj ligi evrope??!za mene i VECINU jedan od najboljih igraca EVROPE igra sjajno zadnjih godina,igra kao zmaj ove sezone i uzeo je TROFEJ auzece ih jos ove sezone...Kao prvo rakoc je zasluzio da se na proglasenju najboljih kosarkasa EU nadje medju top 5,ali su indijanci gledali olimpijadu i reprezentaciju...bullshit!to je individualno priznanje i gleda se pojedinacna statistika igraca.Kao drugo jedini je od mase nasih ZVEZDa koje su do skoro harale Evropom i bili glavni igraci u timovima kao sto je RAKOC sada.Decko je sazreo kao igrac...svaka mu cast na prikazanim igrama!Videcu vaseg Tepica i mnoga imena koja pominjete bezveze..jer svi su zvezde kao klinci kad treba da igraju PRAVU kosarku nema ih nigde... da li ce tada biti nosioci igre jedne Taukeramike kao sto je Rakoc sada.da se razumemo,Tepic je izvanredan decko i jos veci sportista-cenim ga kao kosarkasa i sjajnog lika,jer sam ga i upoznao...on se za razliku od mnogih dokazao,treba biti standardan reprezentativac-vec ga cela evropa zna...ali to je druga prica,nemojte poredjivati NAJBOLJEG IGRACA EVROPE sa bilo kim...Neka mi neko kaze da nije zasluzio da bude najbolji igrac evrope-taj ne zna sta je kosarka.
Igra kao zmaj poslednjih godina-ne mislim samo na zadnje 2-3...Svaka ti cast majstore na trofeju i zelim ti jos barem jedan u ovoj sezoni,zasluzio si mnogo vise!
Rakocevic je strasan momak,jako realan i druzeljubiv-nije indijanac kao jaric..ne folira se i jednak je sa svima.Pametna licnost jednom recju.
Voleo bih da zaigras za reprezentaciju SRBIJE, a svima koji te pljuju i omalozavaju kao osobu i kosarkasa mogu samo da ti pljunu pod prozor...a ti im u inat uzimaj trofeje!zato grobari i vi ostali nepoznavaoci kosarke nemojte pricati bilo sta o njemu i ostalim kosarkasima tek tako-jer delima covek sve pokazuje...I jedini je od SRBA koji IGRA u evropi kao zmaj!nekad smo ih imali u svakom klubu bar po jednog...vreme se menja,ali ne i Rakocevic,oduvek je bio lider...Imao uzlaznu putanju karijere i svi koji iole prate kosarku znaju kakva je to igracina!
cela Evropa ga HVALi,citajte malo Spanske novine-vidite sta najbolja liga-ACB u Evropi prica o njemu..pogledajte Grcke,Italijanske novine...Nazivaju ga SRBINOM 90-tih,liderom i masinom za trpanje poena...
Zar je moguce da se to desava samo kod nas u Srbiji??da se tako veliki sportisti omalazavaju i pljuju po ovakvim mestima...??i posle ocekujete da ljudi kao sto su rakocevic i ostale zvezde igraju za reprezentaciju?!ako ne uzmu zlato znaju da ce ih svi pljuvati kod kuce...SRAMOTA!nekad mi je zao takvih igraca sto su srbi,kazem ovo iako sam VELIKI SRBIN i patriota!
zar mora da se nadju pametnjakovici koji nista ne rade po ceo dan-internet pametnjakovici koji misle da su popili pamet sveta, da pisu tako razne gluposti kako ne valja ovo,kako ne valja ono...citam forum svakog dana i ne verujem sta sve ljudi pisu!
Svi su jedan od 10 miliona selektora pred svaku utakmicu rerezentacije...kad dobro ide sve je ok,kad se napravi greska svi su pametni...smesno!
Veliki pozdrav za sve SRBE i kosarkaske ljubitelje!
Napred TAU, i svi srpski klubovi!!!

straja88

pre 15 godina

Ljudi ovaj unikaha je mnogo mocna, ja mnogo volim partizan ali mnoooogoo sam skeptican povodom predstojece utakmice, pa igraju strasno, ali ja se nadam malo da mozemo da pobedimo, bice vrlo vrlo tesko, mislim da je igor rakocevic za reprezentaciju zato sto ima kvalitet, imaju ovi nasi malci sta da nauce od njega, ne znam sta vise cekam da li mancester protiv intera ili partizan, ekstra nedelja za ljubitelje sporta , zato uzivajmo !!! pozdrav za sve navijace partizana i objektivne sagledace.

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

o boze, kompleksi, pa sta ako je iz zvezde, pa i stojakovic, radmanovic, vujanic, tomasevic i jos mnogo drugih su...

ako niste gledali utakmicu onde nemojte da komentarisete, jedini ko se uplasio i ko je pokazao da nije veliki igrac je vidal. igor je odlicno razigravao ekipu, usao je na 67:67 i dao pet poena u seriji taua, onda pogodio bacanja kad je trebalo. verovatno bi resio i tekmu da nije dobio onu nepostojecu petu licnu...

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

stef1985a...KOMPLEKSI SU CUDO!!!BRAVO IGORE SRBINE.Ovo je trenutno najbolji igrac u Evropi i da nije bilo njega TAU nebi ni igro finale.MI IMAMO SVOJ BARI A VI NI GREJANJE U HALI.

Stefan NS

pre 15 godina

TAU je definitivno najbolja ekipa u Španiji trenutno, ove sezone u ligi posle 22 kola imaju samo 2 poraza, i najverovatnije će odbraniti prošlogodišnju titulu u ACB ligi, a ne bi bilo čudno ni da uzmu Evroligu ove sezone... Rakoč se podredio ekipi na ovom meču, sa lakoćom je pravio otvorene šuteve saigračima, mnažalost 4-5 takvih situacija nisu iskoristili, osetio se mali umor kod njega posle polufinala kada je praktički sam pobedio Barselonu, i zaista se osetio njegov nedostatak kada je dobio petu ličnu, a bilo je lepo za čuti kada je španski komentator na TVE rekao da je on najbolji igrač koji igrač koji igra u Evropi, mada to nije ni čudno kada je prvi strelac i ACB i Evrolige... Srećno TAU u nastavku sezone...

* * *

pre 15 godina

I ja smatram da Tepic nije nista losiji od Rakocevica,ali za reprezentaciju mora igrati sto vise jako kvalitetnih igraca ako hocemo da se nadamo medalji.Ja bih najvise voleo da imamo 10 igraca Tepicevog i Novicinog profila,to bi bilo fantasticno,sve bi razvaljivali.Posto ih je samo dvojica,a ozbiljna ekipa mora imati bar pet jako dobrih igraca,moramo da vidimo sta cemo.Dakle,ako Rakocevic nece igrati zbog stvaranja nove ekipe,daj da vidimo ko su ti koji ce mu uzeti mesto.Dakle,ne racunam Novicu i Tepica,njima naklon do poda.
Tripkovic?Markovic?Vujanic?Kecman?Cvetkovic?
Vujanic-mator,dva puta operisao koleno.Niti je buducnost reprezentaicje,niti je sadasnji kvalitet.
Kecman-mator,sjajan defanzivac,ali slab napadac.
Markovic-jako dobar defanzivac i to mu je sav kvalitet.Dokazani prpadzija.Imamo dva genijalna pleja,oba 1993. godiste,najveci talenti u Evropi,a dok oni ne stasaju tu su Teodosic i po meni Avdalovic.Dakle,Markovic nije ni sadasnjost ni buducnost.
Tripkovic-losa kopija upravo Rakocevica.Vrlo slican stil igre.Decka samo zanima kako ce da sibne trojku,ako udje-usla,ako ne-uhvatice to Novica.Ne zanosite se trojkama u kupu,ja bar nisam od juce i poznate su mi njegove sposobnosti,kada bude stani-pani nece ga biti nigde.Slaba tehnika,slab pregled igre,slaba odbrana,generalno slab osecaj za igru.Jedino ume da pogodi(i pogadja i promasuje u serijama),ali je i taj kvalitet diskutabilan.U karijeri u evroligi ima 32.5 % suta za tri.Dakle,od njega ce reprezentacija imati vrlo malo koristi tako da on ne sme biti taj zbog koga Rakocevic nece igrati.Ponavljam Igor je isti profil igraca kao Tripkovic,samo mnogo kvalitetniji.
Naveo sam ove igrace,da vam pokazem da je suludo zbog njih se odreci Igora,koji ove i iduce godine ako se plasiramo moze igrati u vrhunskoj formi.Potreban je da popuni jaz od recimo dve godine dok koliko-toliko ne sazru Lucic,Mitrovic,Radosavljevic koji su nasa buducnost na bekovskim pozicijma.

pozitiva

pre 15 godina

Da li je moguce da ima vise negativnih komentara??!!! Znate kad bi Hrvati pljuvali Planinica, da je ostao u Tau i sad osvojio Kup kralja???? U cemu je vas problem???? Zasto ne mozete da cestitate decku i budete malo pozitivni?????????? Pogledajte njegovu statistiku, pa posle ako imate obraza da saljete komentare tipa ubica kosarke, nema ga kad je napotrebniji, ne treba da igra za reprezentaciju i slicno,a vi saljite!
Igore, svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Retko vidjen talenat.

onaj koji je gledao utakmicu

pre 15 godina

Kao prvo, sjajna utakmica!

Kao drugo, ko prati košarku ove sezone u Španskoj Ligi, EuroLigi i ko je pratio F8 Španskog Kupa, može samo da kaže da je igor jedan zaista VELIKI igrač.

Jeste možda nije odigrao najbolje finale, ali opet je bio igrač koji je navlačio na sebe najmanje dvojicu igrače i uvek ostavljao nekog od svojih saigrača same. Nije sve u poenima, jer ima nešto i u taktici, igor je glavni igrač TAU-a i stalno je okružen najboljim čuvarima, ponekad i dvojicom a ponekad i trojicom (kao protiv Barse) i to dovodi do mogućnosti da on doda loptu slobodnom igraču i u tome se vidi njegova učinak za TIM. Ovo nije NBA i ako se sve počme svoditi na 50 poena, 60 i sl. onda ćemo imati ekipe gde igrač igra za sebe a ne za TIM i PEHARE.Takođe, pogodio je veoma bitnu trojku koja je pomogla njegovom timu da je odvoji. Imao je par dodavanja (mislim i da je imao najviše asistencija) kad je video da ne može da prođe ili šutne. Takođe, u polufinalu sa Barsom, je odigrao maestralno (pogledajte protiv koga (ko sve igra za Barsu i ko ga je sve čuvao)).

Kao treće, pobedu u regularnom delu je prvo izgubio VIDAL a posle Priđoni sa bespotrebnim zabijanjem u protivničkog igrača (Igor je u toj situaciji bio sam na šutu).

Četvrto, svi oni koji pljuju Igora ne zaslužuju da pišu ovde. IGOR je u Španiji izgleda više cenjen nego ovde kod nas, pa Mikel je možda bio junak meča, ali sve kamere i mikrofoni su bili oko Igora jer oni njega smatraju TRENUTNO NAJBOLJIM IGRAČEM U ŠPANIJI I ŠIRE. Pročitajte malo šta novinari pišu o njemu, kakvim ga opisuju i sl.

Peto, svidelo se to nama ili ne, ali Igor je naš jedini igrač u Evropi a i šire koji je GLAVNI igrač u klubu u kojem igra i on je od svih nas zaslužio samo reči HVALE!

Šeto, on je poslednji naš igrač iz čuvene Jugoslovenske škole, složili se ili ne samnom ali to je realnost. Jeste dolaze neki novi igrači tipa Tepić ali oni još nisu na Igorovom nivou, možda će ti neki novi momci imate bolje karijere a možda i lošije, to ne možemo da znamo, ali TRENUTNO nam je IGOR igrač koji igra najbolje i najkonstantnije i igrač koji je lider.

logitech

pre 15 godina

Ko je gledao utakmicu zna da Rakočević nije napravio 5. faul, nego da je suđen ishitreno, na glup način. Ali košarka je igra i sudije su dosudile faul i to treba poštovati a ne kao kod nas čuditi se kao neki!

Sjajna igra jedne i druge ekipe, odlične odbrane. Svaka čast Rakočeviću što se nalazi u sred toga i što je glavni igrač Tau Ceramice, imati prosek u prvenstvu preko 20p i index prosečan preko 20, takođe u kupu imati još veće brojke i u EL isto takve brojke, to je zaista uspeh. I ja mu čestitam, čovek je zaslužio poštovanje svih nas.

Ove sezone je on naš najbolji igrač, igra u Top formi, Španski mediji ga obožavaju, navijači u Španiji ga poštoju i vole, a mi bi trebalo makar upola ko svi oni!!!!!!

PS

Bilo je smešno gledati polufinale Barcelona - TAU i kao se igor igra se Barceloninim tzv. Dream Team-om :))) bilo je uživanje gledati kako neko NAŠ voza Španske igrače (Navara i sl.) i ostale ne Špasne zvezde :)))

Svaka Čast Majstore, zaslužio si pohvale svih nas!

Zizu

pre 15 godina

Nazalost, Rakoc razocarao i pokazao pokoznakoji put da se na njega u kljucnim momentima ne moze racunati - treba nam u reprezentaciji, ali definitivno ne kao vodja, on to jednostavno nije. Prodana lopta pred kraj regularnog dela, mnogo losa igra u odbrani, glup 5. faul. Bosanceros fenomenalan u toku meca, Mikel u produzetku. Ukoliko TNT pruzi 100% svojih mogucnosti, sva trojica, mozda mozemo i nesto da uradimo u Spaniji sledece nedelje, ako samo jedan podbaci - nemamo sansi, Unikaha ima fenomenalan tim (Kabezas se oporavio inace).

zdravko

pre 15 godina

svi koji pljuvaju po Igoru su pravi kre.... a ti steff pogledaj još jednom utakmicu...
kakvi čisti šutevi??? upravu si samo za prva dva prodora! Igor je majstor ove igre i treba da igra za reprezentaciju !!!!!
Ko če igrati protiv slovenije?
tepič - udrih (lakovič)
tripkovič - bečirovič(vujačič)
bogdanovič ili kecman - nachbar
veličkovič - smodiš(lorbek
ok za krstiča - brezec
a kamoli protiv španije.razmislite malo!

SiCkY

pre 15 godina

extra za ovaj produzetak, samo nek se umore, mada sam skeptican i za ovo, jer su se jako dobro drzali u paklu pionira, koliko ce se duletovi momci drzati u malagi :(
samo 1 klub, samo 1 grad

goran

pre 15 godina

cestitam taukeramici na osvojenom kupu.Iako sam zvezdas apsolutno nemam neko misljenje o igri rakocevica. On zvezdi nista nije dao,a ni reprezentaciji.pozdrav za sve iskrene ljubitelje kosarke.

Phoenix

pre 15 godina

Unicaja je odlično igrala, ali je TAU ipak bolji tim. Nadam se da protiv Partizana neće imati svoj dan. U duel ulaze posle težih mečeva nego što smo mi imali, pa možda i imamo šanse. Napred Partizan.

Marijus

pre 15 godina

Bravo Igore kralju. mogu samo da te mrze oni sto te ne vole. Za sve one koji su rekli da on nema trofeje ove godine ce uzeti tri trofeja (evroligu,kup i prvenstvo Spanije) malo li je?

stef1985a

pre 15 godina

Neverovatno je da jedna kosarkaska nacija hvali, a prekaljeni trener i slavni tim trpi igre Igora Rakocevica. Da doticni nije igrao ovu utakmicu, TAU bi dobio ovu utakmicu vec negde sredinom trece cetvrtine. Na samom pocetku, posle tri bezglava prodora, dobio je takve banane da do kraja utakmice nije znao gde je levo. I tako dezorijentisan, nastavio je da se zabija pod kos, promasuje ciste suteve, i prodaje lopte. U situaciji kada se utakmica resavala, Igor uzima loptu i, bez ikakvog zanimanja gde su mu saigrace, zatrcava se na ulaz. Naravno, nalece na odbrambeni zid, pokusava da vrati loptu, koja prelazi preko pola i tako Unikaha stize do produzetaka. Da sam mu saigrac sat vremena bih ga tukao u svlacionici, da sam mu trener poslao bih ka na Uskrsnja ostrva na kaljenje, a da sam selektor samo bih se nasmejao svima koji ga pominju kao potencijalnog reprezentativca.

Igor Rakocevic-ubica kosarke

brebrebre

pre 15 godina

ovo je dobro za partizan, igrali su i produzetke, umorili su se... a posto su porazeni, nadam se i da im je samopouzdanje jos vise palo. eto nama jos jedne pobede u sredu =)

marko

pre 15 godina

Kao i uvek rakocevica nigde nema kad je najpotrebniji.Covek koji je postao neki igrac sa preko 30 godina.I sta ce nam u reprezentaciji,da samo kvari atmosveru,Tepic treba da igra jel je za klasu bolji od Rakocevica.

Александар Велики

pre 15 godina

Мислите на ХУВЕНТУД!?
;)
Није лше, није лоше, мало су се и намучили, а још им је, надам се, пољуљано самопоуздање пред среду.
А у среду "кост о кост" па нек наши јунаци добију опет ове симпатичне Шпанце...

****
Догодине у Призрену!
****

Grobar-España

pre 15 godina

Unicaja je odigrala sjajnu utakmicu i bila jako blizu pobede,tesko da ce se psihicki oporaviti do utakmice sa nama.
Trebalo je videti lica igraca Unicaje posle utakmice.
Imamo sansu za pobedu u Malagi.

stef1985a

pre 15 godina

Neverovatno je da jedna kosarkaska nacija hvali, a prekaljeni trener i slavni tim trpi igre Igora Rakocevica. Da doticni nije igrao ovu utakmicu, TAU bi dobio ovu utakmicu vec negde sredinom trece cetvrtine. Na samom pocetku, posle tri bezglava prodora, dobio je takve banane da do kraja utakmice nije znao gde je levo. I tako dezorijentisan, nastavio je da se zabija pod kos, promasuje ciste suteve, i prodaje lopte. U situaciji kada se utakmica resavala, Igor uzima loptu i, bez ikakvog zanimanja gde su mu saigrace, zatrcava se na ulaz. Naravno, nalece na odbrambeni zid, pokusava da vrati loptu, koja prelazi preko pola i tako Unikaha stize do produzetaka. Da sam mu saigrac sat vremena bih ga tukao u svlacionici, da sam mu trener poslao bih ka na Uskrsnja ostrva na kaljenje, a da sam selektor samo bih se nasmejao svima koji ga pominju kao potencijalnog reprezentativca.

Igor Rakocevic-ubica kosarke

marko

pre 15 godina

Kao i uvek rakocevica nigde nema kad je najpotrebniji.Covek koji je postao neki igrac sa preko 30 godina.I sta ce nam u reprezentaciji,da samo kvari atmosveru,Tepic treba da igra jel je za klasu bolji od Rakocevica.

brebrebre

pre 15 godina

ovo je dobro za partizan, igrali su i produzetke, umorili su se... a posto su porazeni, nadam se i da im je samopouzdanje jos vise palo. eto nama jos jedne pobede u sredu =)

Zizu

pre 15 godina

Nazalost, Rakoc razocarao i pokazao pokoznakoji put da se na njega u kljucnim momentima ne moze racunati - treba nam u reprezentaciji, ali definitivno ne kao vodja, on to jednostavno nije. Prodana lopta pred kraj regularnog dela, mnogo losa igra u odbrani, glup 5. faul. Bosanceros fenomenalan u toku meca, Mikel u produzetku. Ukoliko TNT pruzi 100% svojih mogucnosti, sva trojica, mozda mozemo i nesto da uradimo u Spaniji sledece nedelje, ako samo jedan podbaci - nemamo sansi, Unikaha ima fenomenalan tim (Kabezas se oporavio inace).

onaj koji je gledao utakmicu

pre 15 godina

Kao prvo, sjajna utakmica!

Kao drugo, ko prati košarku ove sezone u Španskoj Ligi, EuroLigi i ko je pratio F8 Španskog Kupa, može samo da kaže da je igor jedan zaista VELIKI igrač.

Jeste možda nije odigrao najbolje finale, ali opet je bio igrač koji je navlačio na sebe najmanje dvojicu igrače i uvek ostavljao nekog od svojih saigrača same. Nije sve u poenima, jer ima nešto i u taktici, igor je glavni igrač TAU-a i stalno je okružen najboljim čuvarima, ponekad i dvojicom a ponekad i trojicom (kao protiv Barse) i to dovodi do mogućnosti da on doda loptu slobodnom igraču i u tome se vidi njegova učinak za TIM. Ovo nije NBA i ako se sve počme svoditi na 50 poena, 60 i sl. onda ćemo imati ekipe gde igrač igra za sebe a ne za TIM i PEHARE.Takođe, pogodio je veoma bitnu trojku koja je pomogla njegovom timu da je odvoji. Imao je par dodavanja (mislim i da je imao najviše asistencija) kad je video da ne može da prođe ili šutne. Takođe, u polufinalu sa Barsom, je odigrao maestralno (pogledajte protiv koga (ko sve igra za Barsu i ko ga je sve čuvao)).

Kao treće, pobedu u regularnom delu je prvo izgubio VIDAL a posle Priđoni sa bespotrebnim zabijanjem u protivničkog igrača (Igor je u toj situaciji bio sam na šutu).

Četvrto, svi oni koji pljuju Igora ne zaslužuju da pišu ovde. IGOR je u Španiji izgleda više cenjen nego ovde kod nas, pa Mikel je možda bio junak meča, ali sve kamere i mikrofoni su bili oko Igora jer oni njega smatraju TRENUTNO NAJBOLJIM IGRAČEM U ŠPANIJI I ŠIRE. Pročitajte malo šta novinari pišu o njemu, kakvim ga opisuju i sl.

Peto, svidelo se to nama ili ne, ali Igor je naš jedini igrač u Evropi a i šire koji je GLAVNI igrač u klubu u kojem igra i on je od svih nas zaslužio samo reči HVALE!

Šeto, on je poslednji naš igrač iz čuvene Jugoslovenske škole, složili se ili ne samnom ali to je realnost. Jeste dolaze neki novi igrači tipa Tepić ali oni još nisu na Igorovom nivou, možda će ti neki novi momci imate bolje karijere a možda i lošije, to ne možemo da znamo, ali TRENUTNO nam je IGOR igrač koji igra najbolje i najkonstantnije i igrač koji je lider.

Phoenix

pre 15 godina

Unicaja je odlično igrala, ali je TAU ipak bolji tim. Nadam se da protiv Partizana neće imati svoj dan. U duel ulaze posle težih mečeva nego što smo mi imali, pa možda i imamo šanse. Napred Partizan.

goran

pre 15 godina

cestitam taukeramici na osvojenom kupu.Iako sam zvezdas apsolutno nemam neko misljenje o igri rakocevica. On zvezdi nista nije dao,a ni reprezentaciji.pozdrav za sve iskrene ljubitelje kosarke.

logitech

pre 15 godina

Ko je gledao utakmicu zna da Rakočević nije napravio 5. faul, nego da je suđen ishitreno, na glup način. Ali košarka je igra i sudije su dosudile faul i to treba poštovati a ne kao kod nas čuditi se kao neki!

Sjajna igra jedne i druge ekipe, odlične odbrane. Svaka čast Rakočeviću što se nalazi u sred toga i što je glavni igrač Tau Ceramice, imati prosek u prvenstvu preko 20p i index prosečan preko 20, takođe u kupu imati još veće brojke i u EL isto takve brojke, to je zaista uspeh. I ja mu čestitam, čovek je zaslužio poštovanje svih nas.

Ove sezone je on naš najbolji igrač, igra u Top formi, Španski mediji ga obožavaju, navijači u Španiji ga poštoju i vole, a mi bi trebalo makar upola ko svi oni!!!!!!

PS

Bilo je smešno gledati polufinale Barcelona - TAU i kao se igor igra se Barceloninim tzv. Dream Team-om :))) bilo je uživanje gledati kako neko NAŠ voza Španske igrače (Navara i sl.) i ostale ne Špasne zvezde :)))

Svaka Čast Majstore, zaslužio si pohvale svih nas!

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

o boze, kompleksi, pa sta ako je iz zvezde, pa i stojakovic, radmanovic, vujanic, tomasevic i jos mnogo drugih su...

ako niste gledali utakmicu onde nemojte da komentarisete, jedini ko se uplasio i ko je pokazao da nije veliki igrac je vidal. igor je odlicno razigravao ekipu, usao je na 67:67 i dao pet poena u seriji taua, onda pogodio bacanja kad je trebalo. verovatno bi resio i tekmu da nije dobio onu nepostojecu petu licnu...

Grobar-España

pre 15 godina

Unicaja je odigrala sjajnu utakmicu i bila jako blizu pobede,tesko da ce se psihicki oporaviti do utakmice sa nama.
Trebalo je videti lica igraca Unicaje posle utakmice.
Imamo sansu za pobedu u Malagi.

zdravko

pre 15 godina

svi koji pljuvaju po Igoru su pravi kre.... a ti steff pogledaj još jednom utakmicu...
kakvi čisti šutevi??? upravu si samo za prva dva prodora! Igor je majstor ove igre i treba da igra za reprezentaciju !!!!!
Ko če igrati protiv slovenije?
tepič - udrih (lakovič)
tripkovič - bečirovič(vujačič)
bogdanovič ili kecman - nachbar
veličkovič - smodiš(lorbek
ok za krstiča - brezec
a kamoli protiv španije.razmislite malo!

pozitiva

pre 15 godina

Da li je moguce da ima vise negativnih komentara??!!! Znate kad bi Hrvati pljuvali Planinica, da je ostao u Tau i sad osvojio Kup kralja???? U cemu je vas problem???? Zasto ne mozete da cestitate decku i budete malo pozitivni?????????? Pogledajte njegovu statistiku, pa posle ako imate obraza da saljete komentare tipa ubica kosarke, nema ga kad je napotrebniji, ne treba da igra za reprezentaciju i slicno,a vi saljite!
Igore, svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Retko vidjen talenat.

ZNA SE KO JE KO

pre 15 godina

MI IMAMO SVOJ BARI A VI NI GREJANJE U HALI.
(DELIJA LJUBLJANA)
Moram da mu pojasnim NEKE STVARI:D, kad vec mesa Zvezdu i Bari...

-Kada pobediš sve velike španske ekipe: Real Madrid, Barselonu, Taukeramiku, Unikahu i Huventud

-Kada pobediš takve gigante evropske košarke: CSKA, Makabi, Efes Pilsen, Fenerbahce Ulker, Armani, Montepaski Sijenu, Lotomatika Romu...

-Kada Olimpiju pobediš 11 puta zaredom

-Kada Cibonu pobediš 7 puta zaredom

-Kada sa vama u poslednjih par sezona imamo skor od 19-2

-Kada osvojiš prvenstvo 7 puta zaredom

-Kada osvojiš Kup Radivoja Koraca

-Kada osvojiš NLB ligu 2 puta zaredom

-Kada u poslednje 2 sezone u NLB ligi imaš skor od 48 pobeda i samo 4 poraza

-Kada tri sezone zaredom udeš u top16 fazu evrolige (medu 16 najboljih klubova u Evropi)

-Kada udeš u cetvrtfinale evrolige i budeš zvanicno 5 klub u Evropi i realno se boriš da ponoviš taj uspeh, a pritom si prinuden da prodaješ svoje najbolje igrace (Palasio, Kecman i Pekovic)

Zbog svega navedenog mi jesmo KLASA!!!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji izmedu Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grcki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahce i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i vecita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i vecu navijacku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Medutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (racunajuci samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najveceg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednacen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Cak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topciderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Ðokovica i Anu Ivanovic, dok je Jelena Jankovic u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve clanovi crno-belih: plivac Milorad Cavic, teniser Novak Ðokovic i vaterpolo selekcija ciju vecinu cine upravo igraci Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovicicem, inace aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Александар Велики

pre 15 godina

Мислите на ХУВЕНТУД!?
;)
Није лше, није лоше, мало су се и намучили, а још им је, надам се, пољуљано самопоуздање пред среду.
А у среду "кост о кост" па нек наши јунаци добију опет ове симпатичне Шпанце...

****
Догодине у Призрену!
****

* * *

pre 15 godina

I ja smatram da Tepic nije nista losiji od Rakocevica,ali za reprezentaciju mora igrati sto vise jako kvalitetnih igraca ako hocemo da se nadamo medalji.Ja bih najvise voleo da imamo 10 igraca Tepicevog i Novicinog profila,to bi bilo fantasticno,sve bi razvaljivali.Posto ih je samo dvojica,a ozbiljna ekipa mora imati bar pet jako dobrih igraca,moramo da vidimo sta cemo.Dakle,ako Rakocevic nece igrati zbog stvaranja nove ekipe,daj da vidimo ko su ti koji ce mu uzeti mesto.Dakle,ne racunam Novicu i Tepica,njima naklon do poda.
Tripkovic?Markovic?Vujanic?Kecman?Cvetkovic?
Vujanic-mator,dva puta operisao koleno.Niti je buducnost reprezentaicje,niti je sadasnji kvalitet.
Kecman-mator,sjajan defanzivac,ali slab napadac.
Markovic-jako dobar defanzivac i to mu je sav kvalitet.Dokazani prpadzija.Imamo dva genijalna pleja,oba 1993. godiste,najveci talenti u Evropi,a dok oni ne stasaju tu su Teodosic i po meni Avdalovic.Dakle,Markovic nije ni sadasnjost ni buducnost.
Tripkovic-losa kopija upravo Rakocevica.Vrlo slican stil igre.Decka samo zanima kako ce da sibne trojku,ako udje-usla,ako ne-uhvatice to Novica.Ne zanosite se trojkama u kupu,ja bar nisam od juce i poznate su mi njegove sposobnosti,kada bude stani-pani nece ga biti nigde.Slaba tehnika,slab pregled igre,slaba odbrana,generalno slab osecaj za igru.Jedino ume da pogodi(i pogadja i promasuje u serijama),ali je i taj kvalitet diskutabilan.U karijeri u evroligi ima 32.5 % suta za tri.Dakle,od njega ce reprezentacija imati vrlo malo koristi tako da on ne sme biti taj zbog koga Rakocevic nece igrati.Ponavljam Igor je isti profil igraca kao Tripkovic,samo mnogo kvalitetniji.
Naveo sam ove igrace,da vam pokazem da je suludo zbog njih se odreci Igora,koji ove i iduce godine ako se plasiramo moze igrati u vrhunskoj formi.Potreban je da popuni jaz od recimo dve godine dok koliko-toliko ne sazru Lucic,Mitrovic,Radosavljevic koji su nasa buducnost na bekovskim pozicijma.

Stefan NS

pre 15 godina

TAU je definitivno najbolja ekipa u Španiji trenutno, ove sezone u ligi posle 22 kola imaju samo 2 poraza, i najverovatnije će odbraniti prošlogodišnju titulu u ACB ligi, a ne bi bilo čudno ni da uzmu Evroligu ove sezone... Rakoč se podredio ekipi na ovom meču, sa lakoćom je pravio otvorene šuteve saigračima, mnažalost 4-5 takvih situacija nisu iskoristili, osetio se mali umor kod njega posle polufinala kada je praktički sam pobedio Barselonu, i zaista se osetio njegov nedostatak kada je dobio petu ličnu, a bilo je lepo za čuti kada je španski komentator na TVE rekao da je on najbolji igrač koji igrač koji igra u Evropi, mada to nije ni čudno kada je prvi strelac i ACB i Evrolige... Srećno TAU u nastavku sezone...

SKYPE

pre 15 godina

Alo indijanaci nemojte pisati i ostavljati komentare ako ne znate o chemu pisete...o cemu vi bre pisete?kako vas nije sramota da omalozavate Rakocevica kad decko objasnjava kosarku u najjacoj ligi evrope??!za mene i VECINU jedan od najboljih igraca EVROPE igra sjajno zadnjih godina,igra kao zmaj ove sezone i uzeo je TROFEJ auzece ih jos ove sezone...Kao prvo rakoc je zasluzio da se na proglasenju najboljih kosarkasa EU nadje medju top 5,ali su indijanci gledali olimpijadu i reprezentaciju...bullshit!to je individualno priznanje i gleda se pojedinacna statistika igraca.Kao drugo jedini je od mase nasih ZVEZDa koje su do skoro harale Evropom i bili glavni igraci u timovima kao sto je RAKOC sada.Decko je sazreo kao igrac...svaka mu cast na prikazanim igrama!Videcu vaseg Tepica i mnoga imena koja pominjete bezveze..jer svi su zvezde kao klinci kad treba da igraju PRAVU kosarku nema ih nigde... da li ce tada biti nosioci igre jedne Taukeramike kao sto je Rakoc sada.da se razumemo,Tepic je izvanredan decko i jos veci sportista-cenim ga kao kosarkasa i sjajnog lika,jer sam ga i upoznao...on se za razliku od mnogih dokazao,treba biti standardan reprezentativac-vec ga cela evropa zna...ali to je druga prica,nemojte poredjivati NAJBOLJEG IGRACA EVROPE sa bilo kim...Neka mi neko kaze da nije zasluzio da bude najbolji igrac evrope-taj ne zna sta je kosarka.
Igra kao zmaj poslednjih godina-ne mislim samo na zadnje 2-3...Svaka ti cast majstore na trofeju i zelim ti jos barem jedan u ovoj sezoni,zasluzio si mnogo vise!
Rakocevic je strasan momak,jako realan i druzeljubiv-nije indijanac kao jaric..ne folira se i jednak je sa svima.Pametna licnost jednom recju.
Voleo bih da zaigras za reprezentaciju SRBIJE, a svima koji te pljuju i omalozavaju kao osobu i kosarkasa mogu samo da ti pljunu pod prozor...a ti im u inat uzimaj trofeje!zato grobari i vi ostali nepoznavaoci kosarke nemojte pricati bilo sta o njemu i ostalim kosarkasima tek tako-jer delima covek sve pokazuje...I jedini je od SRBA koji IGRA u evropi kao zmaj!nekad smo ih imali u svakom klubu bar po jednog...vreme se menja,ali ne i Rakocevic,oduvek je bio lider...Imao uzlaznu putanju karijere i svi koji iole prate kosarku znaju kakva je to igracina!
cela Evropa ga HVALi,citajte malo Spanske novine-vidite sta najbolja liga-ACB u Evropi prica o njemu..pogledajte Grcke,Italijanske novine...Nazivaju ga SRBINOM 90-tih,liderom i masinom za trpanje poena...
Zar je moguce da se to desava samo kod nas u Srbiji??da se tako veliki sportisti omalazavaju i pljuju po ovakvim mestima...??i posle ocekujete da ljudi kao sto su rakocevic i ostale zvezde igraju za reprezentaciju?!ako ne uzmu zlato znaju da ce ih svi pljuvati kod kuce...SRAMOTA!nekad mi je zao takvih igraca sto su srbi,kazem ovo iako sam VELIKI SRBIN i patriota!
zar mora da se nadju pametnjakovici koji nista ne rade po ceo dan-internet pametnjakovici koji misle da su popili pamet sveta, da pisu tako razne gluposti kako ne valja ovo,kako ne valja ono...citam forum svakog dana i ne verujem sta sve ljudi pisu!
Svi su jedan od 10 miliona selektora pred svaku utakmicu rerezentacije...kad dobro ide sve je ok,kad se napravi greska svi su pametni...smesno!
Veliki pozdrav za sve SRBE i kosarkaske ljubitelje!
Napred TAU, i svi srpski klubovi!!!

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

stef1985a...KOMPLEKSI SU CUDO!!!BRAVO IGORE SRBINE.Ovo je trenutno najbolji igrac u Evropi i da nije bilo njega TAU nebi ni igro finale.MI IMAMO SVOJ BARI A VI NI GREJANJE U HALI.

Marijus

pre 15 godina

Bravo Igore kralju. mogu samo da te mrze oni sto te ne vole. Za sve one koji su rekli da on nema trofeje ove godine ce uzeti tri trofeja (evroligu,kup i prvenstvo Spanije) malo li je?

SiCkY

pre 15 godina

extra za ovaj produzetak, samo nek se umore, mada sam skeptican i za ovo, jer su se jako dobro drzali u paklu pionira, koliko ce se duletovi momci drzati u malagi :(
samo 1 klub, samo 1 grad

Erik Kartmen

pre 15 godina

Istina je da Rakocevic nije blistao na ovoj utkmnici, imao je malo onih svojih cuvenih izleta u covjeka pa lopta nazada bez gledanja, ali sve u svemu pruzio je dobru predstavu! Zabio je 18 poena Unikahi protiv cije odbrane nije lako igrati (kao sto smo vidjeli u Pioniru)i uz to imao 4 asistencije i jos bar 5-6 puta ostavio covjeka samog na trojci ili na 3 metra od kosa tako sto je navlacio po 2 - 3 igraca na sebe. Slobodna bez greske 8-8 (30 sekundi prije kraja pogodio oba za plus 2), ja stvarno ne vidim sta tu ima lose??? Svaka cast i Teletovicu pogadjao je neke lude trojke, ali mislim da je Mikel odradio kljucni posao kada je u produzetku preuzeo odgovornost i dao 6 poena za redom (10 ukupno u produzetku)! Zato, ne treba pljuvati Rakoca, malo je danas igraca koji mogu sa takvom lakocom da daju poene, skok sut koji on ima tesko da ima bilo ko u Evropi u ovom trenutku! Mislim da bi njegova igra za reprezentaciju (uz Dudine savjete i poboljsanja) bila prava stvar! Rasteretio bi Tripkovica i Vujanica (pa i Tea i Tepica!) koji bi dobijali veliki broj povratnih lopti iz kojih bi mlogle da padaju lake trojke. Istina je da je Rakocevic los u odbrani, ali je donekle popravio i taj segment igre, mada se prvise trosi u napadu da bi bio dobar odbrambeni igrac.
Igorem sve najbolj ti zelim i da ove godine ostanes prvi stijelac evrolige i da konacano, kao nosilac igre, osvojis medalju sa reprezentacijom!

Nikola

pre 15 godina

Ma vodja ce nam biti Milos Vujanic koji od 10 utakmica 8 odigra lose za razliku od Igora koji u svakoj utakmici postize vise od 15 poena po mecu.Jeste odigrao malo losije ali je ipak postigao 18 poena,zar ne?JEDAN JE IGOR KAPITEN!!!

MM

pre 15 godina

e neka ste ovo objavili da se i navijaci kk sledeca sezona necemu raduju:)
sta ce kad nemaju svojih trofeja, mozda sledece sezone, ali MOZDA! a SIGURNO ni tada:)

straja88

pre 15 godina

Ljudi ovaj unikaha je mnogo mocna, ja mnogo volim partizan ali mnoooogoo sam skeptican povodom predstojece utakmice, pa igraju strasno, ali ja se nadam malo da mozemo da pobedimo, bice vrlo vrlo tesko, mislim da je igor rakocevic za reprezentaciju zato sto ima kvalitet, imaju ovi nasi malci sta da nauce od njega, ne znam sta vise cekam da li mancester protiv intera ili partizan, ekstra nedelja za ljubitelje sporta , zato uzivajmo !!! pozdrav za sve navijace partizana i objektivne sagledace.

RAS KASS

pre 15 godina

Citam ove komentare navijaca Sledece sezone i moram da vam kazem da su vam argumenti smesni.Slazem se da je Rakocevic u ovom trenutku nas najbolji igrac,ali porediti njega i Tepica je smesno.Razlika je u jedno 9,10 godina.Gde je vas Rakoc bio u Tepicevim u godinama,da li je bio nosilac igre zvanicno 5. ekipe u Evropi,vodio Zvezdu ka osvajanju svih mogucih trofeja,bio standardni reprezentativac?!Nesto se ne secam.Pa Rakocevic je upravo procvetao kad je otisao iz Zvezde.Spominjete tu Stojakovica,Radmanovica,Milicica.Prvo Stojakovic nije ni igrao seniorsku kosarku za vas.Drugo Milicic je samo rekao da navija za vas,a to vam je kao kad bi mi svojatali Bodirogu zato sto navija za Partizan a nikada nije igrao za nas.A Radmanovic je pobegao u FMP jer niste mogli da mu placate lekare,a posle vas je cini mi se i tuzio i pljuvao na sva usta.Pa vas Tadija je letos na sva usta kukao kako hoce da ide iz Zvezde kad ste bili u krizi,a vama je taj lik idol.E pa u tome je razlika izmedju GROBARA i vas.Mi slavimo nase legende zato sto su nam donosili trofeje,kako domace tako i evropske,a ne zato sto su nekada nosili nas dres a onda bezali iz kluba glavom bez obzira a danas nas ni ne spominju.Zato sto se veliki deo tih legendi okupi na kraju sezone da proslavi osvajanje trofeja,jer je Partizan jedna velika porodica.Zato sto na tu proslavu dodje i Luka Bogdanovic koji je zadnju sezonu kod nas presedeo na klupi.Zato sto na nase utakmice dolaze i stranci poput Hausa.Zbog svega toga i mnogih drugih stvari smo mi za vas INSTITUCIJA!

Ја

pre 15 godina

(ZNA SE KO JE KO, 23. februar 2009 10:58)

-Kada osvojiš prvenstvo 7 puta zaredom


Синко, освојили смо 10 пута за редом, распитај се мало...

ZNA SE KO JE KO

pre 15 godina

(Ја, 24. februar 2009 10:55)
haha znam da ste osojili,, al wise necete wideti titulu:D...
Raspadate se u svakom pogledu i u svakom sportu:D...


-Kada sa vama u poslednjih par sezona imamo skor od 21:3
za VAS smo ZMIJE-ZMAJOVI:P

stef1985a

pre 15 godina

Neverovatno je da jedna kosarkaska nacija hvali, a prekaljeni trener i slavni tim trpi igre Igora Rakocevica. Da doticni nije igrao ovu utakmicu, TAU bi dobio ovu utakmicu vec negde sredinom trece cetvrtine. Na samom pocetku, posle tri bezglava prodora, dobio je takve banane da do kraja utakmice nije znao gde je levo. I tako dezorijentisan, nastavio je da se zabija pod kos, promasuje ciste suteve, i prodaje lopte. U situaciji kada se utakmica resavala, Igor uzima loptu i, bez ikakvog zanimanja gde su mu saigrace, zatrcava se na ulaz. Naravno, nalece na odbrambeni zid, pokusava da vrati loptu, koja prelazi preko pola i tako Unikaha stize do produzetaka. Da sam mu saigrac sat vremena bih ga tukao u svlacionici, da sam mu trener poslao bih ka na Uskrsnja ostrva na kaljenje, a da sam selektor samo bih se nasmejao svima koji ga pominju kao potencijalnog reprezentativca.

Igor Rakocevic-ubica kosarke

marko

pre 15 godina

Kao i uvek rakocevica nigde nema kad je najpotrebniji.Covek koji je postao neki igrac sa preko 30 godina.I sta ce nam u reprezentaciji,da samo kvari atmosveru,Tepic treba da igra jel je za klasu bolji od Rakocevica.

zdravko

pre 15 godina

svi koji pljuvaju po Igoru su pravi kre.... a ti steff pogledaj još jednom utakmicu...
kakvi čisti šutevi??? upravu si samo za prva dva prodora! Igor je majstor ove igre i treba da igra za reprezentaciju !!!!!
Ko če igrati protiv slovenije?
tepič - udrih (lakovič)
tripkovič - bečirovič(vujačič)
bogdanovič ili kecman - nachbar
veličkovič - smodiš(lorbek
ok za krstiča - brezec
a kamoli protiv španije.razmislite malo!

brebrebre

pre 15 godina

ovo je dobro za partizan, igrali su i produzetke, umorili su se... a posto su porazeni, nadam se i da im je samopouzdanje jos vise palo. eto nama jos jedne pobede u sredu =)

pozitiva

pre 15 godina

Da li je moguce da ima vise negativnih komentara??!!! Znate kad bi Hrvati pljuvali Planinica, da je ostao u Tau i sad osvojio Kup kralja???? U cemu je vas problem???? Zasto ne mozete da cestitate decku i budete malo pozitivni?????????? Pogledajte njegovu statistiku, pa posle ako imate obraza da saljete komentare tipa ubica kosarke, nema ga kad je napotrebniji, ne treba da igra za reprezentaciju i slicno,a vi saljite!
Igore, svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Retko vidjen talenat.

Marijus

pre 15 godina

Bravo Igore kralju. mogu samo da te mrze oni sto te ne vole. Za sve one koji su rekli da on nema trofeje ove godine ce uzeti tri trofeja (evroligu,kup i prvenstvo Spanije) malo li je?

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

stef1985a...KOMPLEKSI SU CUDO!!!BRAVO IGORE SRBINE.Ovo je trenutno najbolji igrac u Evropi i da nije bilo njega TAU nebi ni igro finale.MI IMAMO SVOJ BARI A VI NI GREJANJE U HALI.

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

o boze, kompleksi, pa sta ako je iz zvezde, pa i stojakovic, radmanovic, vujanic, tomasevic i jos mnogo drugih su...

ako niste gledali utakmicu onde nemojte da komentarisete, jedini ko se uplasio i ko je pokazao da nije veliki igrac je vidal. igor je odlicno razigravao ekipu, usao je na 67:67 i dao pet poena u seriji taua, onda pogodio bacanja kad je trebalo. verovatno bi resio i tekmu da nije dobio onu nepostojecu petu licnu...

logitech

pre 15 godina

Ko je gledao utakmicu zna da Rakočević nije napravio 5. faul, nego da je suđen ishitreno, na glup način. Ali košarka je igra i sudije su dosudile faul i to treba poštovati a ne kao kod nas čuditi se kao neki!

Sjajna igra jedne i druge ekipe, odlične odbrane. Svaka čast Rakočeviću što se nalazi u sred toga i što je glavni igrač Tau Ceramice, imati prosek u prvenstvu preko 20p i index prosečan preko 20, takođe u kupu imati još veće brojke i u EL isto takve brojke, to je zaista uspeh. I ja mu čestitam, čovek je zaslužio poštovanje svih nas.

Ove sezone je on naš najbolji igrač, igra u Top formi, Španski mediji ga obožavaju, navijači u Španiji ga poštoju i vole, a mi bi trebalo makar upola ko svi oni!!!!!!

PS

Bilo je smešno gledati polufinale Barcelona - TAU i kao se igor igra se Barceloninim tzv. Dream Team-om :))) bilo je uživanje gledati kako neko NAŠ voza Španske igrače (Navara i sl.) i ostale ne Špasne zvezde :)))

Svaka Čast Majstore, zaslužio si pohvale svih nas!

Nikola

pre 15 godina

Ma vodja ce nam biti Milos Vujanic koji od 10 utakmica 8 odigra lose za razliku od Igora koji u svakoj utakmici postize vise od 15 poena po mecu.Jeste odigrao malo losije ali je ipak postigao 18 poena,zar ne?JEDAN JE IGOR KAPITEN!!!

onaj koji je gledao utakmicu

pre 15 godina

Kao prvo, sjajna utakmica!

Kao drugo, ko prati košarku ove sezone u Španskoj Ligi, EuroLigi i ko je pratio F8 Španskog Kupa, može samo da kaže da je igor jedan zaista VELIKI igrač.

Jeste možda nije odigrao najbolje finale, ali opet je bio igrač koji je navlačio na sebe najmanje dvojicu igrače i uvek ostavljao nekog od svojih saigrača same. Nije sve u poenima, jer ima nešto i u taktici, igor je glavni igrač TAU-a i stalno je okružen najboljim čuvarima, ponekad i dvojicom a ponekad i trojicom (kao protiv Barse) i to dovodi do mogućnosti da on doda loptu slobodnom igraču i u tome se vidi njegova učinak za TIM. Ovo nije NBA i ako se sve počme svoditi na 50 poena, 60 i sl. onda ćemo imati ekipe gde igrač igra za sebe a ne za TIM i PEHARE.Takođe, pogodio je veoma bitnu trojku koja je pomogla njegovom timu da je odvoji. Imao je par dodavanja (mislim i da je imao najviše asistencija) kad je video da ne može da prođe ili šutne. Takođe, u polufinalu sa Barsom, je odigrao maestralno (pogledajte protiv koga (ko sve igra za Barsu i ko ga je sve čuvao)).

Kao treće, pobedu u regularnom delu je prvo izgubio VIDAL a posle Priđoni sa bespotrebnim zabijanjem u protivničkog igrača (Igor je u toj situaciji bio sam na šutu).

Četvrto, svi oni koji pljuju Igora ne zaslužuju da pišu ovde. IGOR je u Španiji izgleda više cenjen nego ovde kod nas, pa Mikel je možda bio junak meča, ali sve kamere i mikrofoni su bili oko Igora jer oni njega smatraju TRENUTNO NAJBOLJIM IGRAČEM U ŠPANIJI I ŠIRE. Pročitajte malo šta novinari pišu o njemu, kakvim ga opisuju i sl.

Peto, svidelo se to nama ili ne, ali Igor je naš jedini igrač u Evropi a i šire koji je GLAVNI igrač u klubu u kojem igra i on je od svih nas zaslužio samo reči HVALE!

Šeto, on je poslednji naš igrač iz čuvene Jugoslovenske škole, složili se ili ne samnom ali to je realnost. Jeste dolaze neki novi igrači tipa Tepić ali oni još nisu na Igorovom nivou, možda će ti neki novi momci imate bolje karijere a možda i lošije, to ne možemo da znamo, ali TRENUTNO nam je IGOR igrač koji igra najbolje i najkonstantnije i igrač koji je lider.

ZNA SE KO JE KO

pre 15 godina

MI IMAMO SVOJ BARI A VI NI GREJANJE U HALI.
(DELIJA LJUBLJANA)
Moram da mu pojasnim NEKE STVARI:D, kad vec mesa Zvezdu i Bari...

-Kada pobediš sve velike španske ekipe: Real Madrid, Barselonu, Taukeramiku, Unikahu i Huventud

-Kada pobediš takve gigante evropske košarke: CSKA, Makabi, Efes Pilsen, Fenerbahce Ulker, Armani, Montepaski Sijenu, Lotomatika Romu...

-Kada Olimpiju pobediš 11 puta zaredom

-Kada Cibonu pobediš 7 puta zaredom

-Kada sa vama u poslednjih par sezona imamo skor od 19-2

-Kada osvojiš prvenstvo 7 puta zaredom

-Kada osvojiš Kup Radivoja Koraca

-Kada osvojiš NLB ligu 2 puta zaredom

-Kada u poslednje 2 sezone u NLB ligi imaš skor od 48 pobeda i samo 4 poraza

-Kada tri sezone zaredom udeš u top16 fazu evrolige (medu 16 najboljih klubova u Evropi)

-Kada udeš u cetvrtfinale evrolige i budeš zvanicno 5 klub u Evropi i realno se boriš da ponoviš taj uspeh, a pritom si prinuden da prodaješ svoje najbolje igrace (Palasio, Kecman i Pekovic)

Zbog svega navedenog mi jesmo KLASA!!!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji izmedu Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grcki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahce i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i vecita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i vecu navijacku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Medutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (racunajuci samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najveceg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednacen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Cak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topciderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Ðokovica i Anu Ivanovic, dok je Jelena Jankovic u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve clanovi crno-belih: plivac Milorad Cavic, teniser Novak Ðokovic i vaterpolo selekcija ciju vecinu cine upravo igraci Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovicicem, inace aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

* * *

pre 15 godina

I ja smatram da Tepic nije nista losiji od Rakocevica,ali za reprezentaciju mora igrati sto vise jako kvalitetnih igraca ako hocemo da se nadamo medalji.Ja bih najvise voleo da imamo 10 igraca Tepicevog i Novicinog profila,to bi bilo fantasticno,sve bi razvaljivali.Posto ih je samo dvojica,a ozbiljna ekipa mora imati bar pet jako dobrih igraca,moramo da vidimo sta cemo.Dakle,ako Rakocevic nece igrati zbog stvaranja nove ekipe,daj da vidimo ko su ti koji ce mu uzeti mesto.Dakle,ne racunam Novicu i Tepica,njima naklon do poda.
Tripkovic?Markovic?Vujanic?Kecman?Cvetkovic?
Vujanic-mator,dva puta operisao koleno.Niti je buducnost reprezentaicje,niti je sadasnji kvalitet.
Kecman-mator,sjajan defanzivac,ali slab napadac.
Markovic-jako dobar defanzivac i to mu je sav kvalitet.Dokazani prpadzija.Imamo dva genijalna pleja,oba 1993. godiste,najveci talenti u Evropi,a dok oni ne stasaju tu su Teodosic i po meni Avdalovic.Dakle,Markovic nije ni sadasnjost ni buducnost.
Tripkovic-losa kopija upravo Rakocevica.Vrlo slican stil igre.Decka samo zanima kako ce da sibne trojku,ako udje-usla,ako ne-uhvatice to Novica.Ne zanosite se trojkama u kupu,ja bar nisam od juce i poznate su mi njegove sposobnosti,kada bude stani-pani nece ga biti nigde.Slaba tehnika,slab pregled igre,slaba odbrana,generalno slab osecaj za igru.Jedino ume da pogodi(i pogadja i promasuje u serijama),ali je i taj kvalitet diskutabilan.U karijeri u evroligi ima 32.5 % suta za tri.Dakle,od njega ce reprezentacija imati vrlo malo koristi tako da on ne sme biti taj zbog koga Rakocevic nece igrati.Ponavljam Igor je isti profil igraca kao Tripkovic,samo mnogo kvalitetniji.
Naveo sam ove igrace,da vam pokazem da je suludo zbog njih se odreci Igora,koji ove i iduce godine ako se plasiramo moze igrati u vrhunskoj formi.Potreban je da popuni jaz od recimo dve godine dok koliko-toliko ne sazru Lucic,Mitrovic,Radosavljevic koji su nasa buducnost na bekovskim pozicijma.

Zizu

pre 15 godina

Nazalost, Rakoc razocarao i pokazao pokoznakoji put da se na njega u kljucnim momentima ne moze racunati - treba nam u reprezentaciji, ali definitivno ne kao vodja, on to jednostavno nije. Prodana lopta pred kraj regularnog dela, mnogo losa igra u odbrani, glup 5. faul. Bosanceros fenomenalan u toku meca, Mikel u produzetku. Ukoliko TNT pruzi 100% svojih mogucnosti, sva trojica, mozda mozemo i nesto da uradimo u Spaniji sledece nedelje, ako samo jedan podbaci - nemamo sansi, Unikaha ima fenomenalan tim (Kabezas se oporavio inace).

Александар Велики

pre 15 godina

Мислите на ХУВЕНТУД!?
;)
Није лше, није лоше, мало су се и намучили, а још им је, надам се, пољуљано самопоуздање пред среду.
А у среду "кост о кост" па нек наши јунаци добију опет ове симпатичне Шпанце...

****
Догодине у Призрену!
****

goran

pre 15 godina

cestitam taukeramici na osvojenom kupu.Iako sam zvezdas apsolutno nemam neko misljenje o igri rakocevica. On zvezdi nista nije dao,a ni reprezentaciji.pozdrav za sve iskrene ljubitelje kosarke.

SKYPE

pre 15 godina

Alo indijanaci nemojte pisati i ostavljati komentare ako ne znate o chemu pisete...o cemu vi bre pisete?kako vas nije sramota da omalozavate Rakocevica kad decko objasnjava kosarku u najjacoj ligi evrope??!za mene i VECINU jedan od najboljih igraca EVROPE igra sjajno zadnjih godina,igra kao zmaj ove sezone i uzeo je TROFEJ auzece ih jos ove sezone...Kao prvo rakoc je zasluzio da se na proglasenju najboljih kosarkasa EU nadje medju top 5,ali su indijanci gledali olimpijadu i reprezentaciju...bullshit!to je individualno priznanje i gleda se pojedinacna statistika igraca.Kao drugo jedini je od mase nasih ZVEZDa koje su do skoro harale Evropom i bili glavni igraci u timovima kao sto je RAKOC sada.Decko je sazreo kao igrac...svaka mu cast na prikazanim igrama!Videcu vaseg Tepica i mnoga imena koja pominjete bezveze..jer svi su zvezde kao klinci kad treba da igraju PRAVU kosarku nema ih nigde... da li ce tada biti nosioci igre jedne Taukeramike kao sto je Rakoc sada.da se razumemo,Tepic je izvanredan decko i jos veci sportista-cenim ga kao kosarkasa i sjajnog lika,jer sam ga i upoznao...on se za razliku od mnogih dokazao,treba biti standardan reprezentativac-vec ga cela evropa zna...ali to je druga prica,nemojte poredjivati NAJBOLJEG IGRACA EVROPE sa bilo kim...Neka mi neko kaze da nije zasluzio da bude najbolji igrac evrope-taj ne zna sta je kosarka.
Igra kao zmaj poslednjih godina-ne mislim samo na zadnje 2-3...Svaka ti cast majstore na trofeju i zelim ti jos barem jedan u ovoj sezoni,zasluzio si mnogo vise!
Rakocevic je strasan momak,jako realan i druzeljubiv-nije indijanac kao jaric..ne folira se i jednak je sa svima.Pametna licnost jednom recju.
Voleo bih da zaigras za reprezentaciju SRBIJE, a svima koji te pljuju i omalozavaju kao osobu i kosarkasa mogu samo da ti pljunu pod prozor...a ti im u inat uzimaj trofeje!zato grobari i vi ostali nepoznavaoci kosarke nemojte pricati bilo sta o njemu i ostalim kosarkasima tek tako-jer delima covek sve pokazuje...I jedini je od SRBA koji IGRA u evropi kao zmaj!nekad smo ih imali u svakom klubu bar po jednog...vreme se menja,ali ne i Rakocevic,oduvek je bio lider...Imao uzlaznu putanju karijere i svi koji iole prate kosarku znaju kakva je to igracina!
cela Evropa ga HVALi,citajte malo Spanske novine-vidite sta najbolja liga-ACB u Evropi prica o njemu..pogledajte Grcke,Italijanske novine...Nazivaju ga SRBINOM 90-tih,liderom i masinom za trpanje poena...
Zar je moguce da se to desava samo kod nas u Srbiji??da se tako veliki sportisti omalazavaju i pljuju po ovakvim mestima...??i posle ocekujete da ljudi kao sto su rakocevic i ostale zvezde igraju za reprezentaciju?!ako ne uzmu zlato znaju da ce ih svi pljuvati kod kuce...SRAMOTA!nekad mi je zao takvih igraca sto su srbi,kazem ovo iako sam VELIKI SRBIN i patriota!
zar mora da se nadju pametnjakovici koji nista ne rade po ceo dan-internet pametnjakovici koji misle da su popili pamet sveta, da pisu tako razne gluposti kako ne valja ovo,kako ne valja ono...citam forum svakog dana i ne verujem sta sve ljudi pisu!
Svi su jedan od 10 miliona selektora pred svaku utakmicu rerezentacije...kad dobro ide sve je ok,kad se napravi greska svi su pametni...smesno!
Veliki pozdrav za sve SRBE i kosarkaske ljubitelje!
Napred TAU, i svi srpski klubovi!!!

RAS KASS

pre 15 godina

Citam ove komentare navijaca Sledece sezone i moram da vam kazem da su vam argumenti smesni.Slazem se da je Rakocevic u ovom trenutku nas najbolji igrac,ali porediti njega i Tepica je smesno.Razlika je u jedno 9,10 godina.Gde je vas Rakoc bio u Tepicevim u godinama,da li je bio nosilac igre zvanicno 5. ekipe u Evropi,vodio Zvezdu ka osvajanju svih mogucih trofeja,bio standardni reprezentativac?!Nesto se ne secam.Pa Rakocevic je upravo procvetao kad je otisao iz Zvezde.Spominjete tu Stojakovica,Radmanovica,Milicica.Prvo Stojakovic nije ni igrao seniorsku kosarku za vas.Drugo Milicic je samo rekao da navija za vas,a to vam je kao kad bi mi svojatali Bodirogu zato sto navija za Partizan a nikada nije igrao za nas.A Radmanovic je pobegao u FMP jer niste mogli da mu placate lekare,a posle vas je cini mi se i tuzio i pljuvao na sva usta.Pa vas Tadija je letos na sva usta kukao kako hoce da ide iz Zvezde kad ste bili u krizi,a vama je taj lik idol.E pa u tome je razlika izmedju GROBARA i vas.Mi slavimo nase legende zato sto su nam donosili trofeje,kako domace tako i evropske,a ne zato sto su nekada nosili nas dres a onda bezali iz kluba glavom bez obzira a danas nas ni ne spominju.Zato sto se veliki deo tih legendi okupi na kraju sezone da proslavi osvajanje trofeja,jer je Partizan jedna velika porodica.Zato sto na tu proslavu dodje i Luka Bogdanovic koji je zadnju sezonu kod nas presedeo na klupi.Zato sto na nase utakmice dolaze i stranci poput Hausa.Zbog svega toga i mnogih drugih stvari smo mi za vas INSTITUCIJA!

Phoenix

pre 15 godina

Unicaja je odlično igrala, ali je TAU ipak bolji tim. Nadam se da protiv Partizana neće imati svoj dan. U duel ulaze posle težih mečeva nego što smo mi imali, pa možda i imamo šanse. Napred Partizan.

Grobar-España

pre 15 godina

Unicaja je odigrala sjajnu utakmicu i bila jako blizu pobede,tesko da ce se psihicki oporaviti do utakmice sa nama.
Trebalo je videti lica igraca Unicaje posle utakmice.
Imamo sansu za pobedu u Malagi.

Stefan NS

pre 15 godina

TAU je definitivno najbolja ekipa u Španiji trenutno, ove sezone u ligi posle 22 kola imaju samo 2 poraza, i najverovatnije će odbraniti prošlogodišnju titulu u ACB ligi, a ne bi bilo čudno ni da uzmu Evroligu ove sezone... Rakoč se podredio ekipi na ovom meču, sa lakoćom je pravio otvorene šuteve saigračima, mnažalost 4-5 takvih situacija nisu iskoristili, osetio se mali umor kod njega posle polufinala kada je praktički sam pobedio Barselonu, i zaista se osetio njegov nedostatak kada je dobio petu ličnu, a bilo je lepo za čuti kada je španski komentator na TVE rekao da je on najbolji igrač koji igrač koji igra u Evropi, mada to nije ni čudno kada je prvi strelac i ACB i Evrolige... Srećno TAU u nastavku sezone...

MM

pre 15 godina

e neka ste ovo objavili da se i navijaci kk sledeca sezona necemu raduju:)
sta ce kad nemaju svojih trofeja, mozda sledece sezone, ali MOZDA! a SIGURNO ni tada:)

SiCkY

pre 15 godina

extra za ovaj produzetak, samo nek se umore, mada sam skeptican i za ovo, jer su se jako dobro drzali u paklu pionira, koliko ce se duletovi momci drzati u malagi :(
samo 1 klub, samo 1 grad

straja88

pre 15 godina

Ljudi ovaj unikaha je mnogo mocna, ja mnogo volim partizan ali mnoooogoo sam skeptican povodom predstojece utakmice, pa igraju strasno, ali ja se nadam malo da mozemo da pobedimo, bice vrlo vrlo tesko, mislim da je igor rakocevic za reprezentaciju zato sto ima kvalitet, imaju ovi nasi malci sta da nauce od njega, ne znam sta vise cekam da li mancester protiv intera ili partizan, ekstra nedelja za ljubitelje sporta , zato uzivajmo !!! pozdrav za sve navijace partizana i objektivne sagledace.

Erik Kartmen

pre 15 godina

Istina je da Rakocevic nije blistao na ovoj utkmnici, imao je malo onih svojih cuvenih izleta u covjeka pa lopta nazada bez gledanja, ali sve u svemu pruzio je dobru predstavu! Zabio je 18 poena Unikahi protiv cije odbrane nije lako igrati (kao sto smo vidjeli u Pioniru)i uz to imao 4 asistencije i jos bar 5-6 puta ostavio covjeka samog na trojci ili na 3 metra od kosa tako sto je navlacio po 2 - 3 igraca na sebe. Slobodna bez greske 8-8 (30 sekundi prije kraja pogodio oba za plus 2), ja stvarno ne vidim sta tu ima lose??? Svaka cast i Teletovicu pogadjao je neke lude trojke, ali mislim da je Mikel odradio kljucni posao kada je u produzetku preuzeo odgovornost i dao 6 poena za redom (10 ukupno u produzetku)! Zato, ne treba pljuvati Rakoca, malo je danas igraca koji mogu sa takvom lakocom da daju poene, skok sut koji on ima tesko da ima bilo ko u Evropi u ovom trenutku! Mislim da bi njegova igra za reprezentaciju (uz Dudine savjete i poboljsanja) bila prava stvar! Rasteretio bi Tripkovica i Vujanica (pa i Tea i Tepica!) koji bi dobijali veliki broj povratnih lopti iz kojih bi mlogle da padaju lake trojke. Istina je da je Rakocevic los u odbrani, ali je donekle popravio i taj segment igre, mada se prvise trosi u napadu da bi bio dobar odbrambeni igrac.
Igorem sve najbolj ti zelim i da ove godine ostanes prvi stijelac evrolige i da konacano, kao nosilac igre, osvojis medalju sa reprezentacijom!

Ја

pre 15 godina

(ZNA SE KO JE KO, 23. februar 2009 10:58)

-Kada osvojiš prvenstvo 7 puta zaredom


Синко, освојили смо 10 пута за редом, распитај се мало...

ZNA SE KO JE KO

pre 15 godina

(Ја, 24. februar 2009 10:55)
haha znam da ste osojili,, al wise necete wideti titulu:D...
Raspadate se u svakom pogledu i u svakom sportu:D...


-Kada sa vama u poslednjih par sezona imamo skor od 21:3
za VAS smo ZMIJE-ZMAJOVI:P