Fudbal 336

Četvrtak, 27.11.2008.

20:42

Treći poraz Partizana u Ligi UEFA

Fudbaleri Partizana zabeležili su i treći poraz u Ligi UEFA, pošto su na svom stadionu poraženi od belgijskog Standarda rezultatom 1:0.

Treæi poraz Partizana u Ligi UEFA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

336 Komentari

Sortiraj po:

PFC

pre 15 godina

Ti,prekini da lupas gluposti,Antic je partizanovac,a da nije njega mi ne bi dobili ni Farska Ostrva,a iz sadasnjih timova tu su Tosic i Obradovic,a Antara zove sporaca Milijasa samo radi reda,za slabije meceve jer je kapiten Zvezde pa ne ide da se ne pozove ipak ste vi drugi,ups pardon treci najbolji klub kod nas.Ajde bre cuti ne lupaj vise,nego idi da spavas,i sanjaj sta je to fudbal jer vidim da ni pravila ne znas.A da i obuci skafander mnogo je hladno -11 brrr...Ljajic vredi vise od Koromana,Milijasa i Gaja zajedno,a mladji je po 10+ godina od njih.Cuti i pokrij se usima.Objavite

JA!!!!!!

pre 15 godina

PFC ako se iko ovde nalupao gluposti to si ti... za sve nas si se nalupao...
Zaboravio si na Stankovica i Vidica, pricas nesto o kvalitetnim nekadasnjim igracima partizana pa to je smesno pola reprezentacije su zvezdasi tako da je vreme da cutis

ТIшINA

pre 15 godina

@najs... (kom.br.331)

Kakav Jankovic covece, koji Lukovic? Hoces da kazes da Bosko igra u velikom klubu!? Pa Palermo je obicna prosecna italijanska ekipa a on i u toj ekipi se smrzava na klupi! Za decka koji je najbolji holandski igrac (Miralem Sulejmani) pricas kao o obicnom zonskom igracu!!! Basta i Zigic nisu odigrali ni 1 minut u svojim klubovima. I zato se ponosi Vidicem i nikim vise!

PFC

pre 15 godina

najs,ne pricaj gluposti,Basta je samo jednom bio u protokolu,i to je sve,Zigic je svaki put na tribinama,Stojkovica je sa gola isterao 19 godisnji Rui Patricio,a Stojkovic je treci golman Spotinga,znaci takodje na tribinama,Kovacevic igra u drugoj ligi,Jankovic takodje greje klupu,a nekad i tribine,a uz to su ga istrali iz Palerma,a u Djenovi,bice dobro ako je skupio 20 minuta od pocetka sezone.Drugo Jovetic je protiv Liona igrao 35 minuta,na 5-6 meceva je bio starter,a na skoro svakom je usao i igrao po 20 minuta,tako da je on sve u svemu odigrao petoduplo vise nego vasi Basta i Jankovic zajedno,Sulejmani jeste pobego iz Partizana,ali je on nas igrac,jer je u Partizanu naucio kako se igra fudbal,a on je molio za profi ugovor sa Partizanom,ali Bjekovic nije hteo da mu ga da,ali sve u svemu kad pisu bivsi klubovi Sulejmanija,na prvom mestu stoji Partizan,Babovic igra za Nant u prvoj ligi,a ne kao vas Kovacevic u drugoj,Smiljanic je poslednje 2 utakmice bio starter,a na trecoj je uso pola sata pre kraja,Lovre je najbolji igrac drugoplasoranog Groningema,a on je takodje Partizanov igrac,a usput je i odbio Zvezdu pre 2 godine,recenicom:"Ja sam Partizanovo dete i navijac Partizana i nikad ne bi mogao da igram za Zvezdu",Lazovic je na poslednja 4 meca bio starter,a u svakoj utakmici je uso bar 25 minuta,a stigo je da bude i drugi ili caki i najboji strelac PSV-a,Kezman je u kupu uefa dao gol Santanderu i asistirao za drugi,a bio je i osvajac zlatne kopacke,Duljaj je bio starter na poslednje 2 utakmice za Sahtjor,a Vukic je najbolji igrac Moskve,Simion Vukcevic je prosle godie bio proglasen za najboljeg mladog igraca Portugalske lige,a svi znamo kakvi igraci odatle izlaze(Ronaldo,Nani,Anderson,Deco,Quaresma,Almeida,Moutinjo,Veloso...)...zato tisina!!!

najs...:)

pre 15 godina

@Stefan

Decko moj koga ste vi to prodali i gde i da li ti igraci igraju.Prodali ste Jofetica (koji je crnogorac) ne igra, Gulan (ne igra) Sulejmani otiso odnosno pobegao u inostaranstvo i od njega para nema,Lazovic cas igra cas neigra. Ni jednog igraca u velikom timu. Mi nbar imamo Vidica, Stankovica , Boska Jankovica i Lukovivca koji igraju u jakim ligama, Stojkovic i Zigic ne igraju. Basta povremeno, Kovacevic i Bisevac igraju,A zaboravio sam Lolu Smiljanica koji ne igra.Mislite da ce Tosic odmah na teren.Odigrace do kraja sezone 20 minutaq i to u liga kupu i to je dosta

pele

pre 15 godina

pa ovo je tradicija partizana. O fudbalu su vezare uvek bili ma sta ko rekao. U gostima nereseno a onda kod kuce izgube. Takodje u kosarci je uvek bio partizan najbolji ili medju najboljima, to je tradicija.

Ja licno u fudbalu navijam za zvezdu a u kosarci za partizan. Beogradjanin sam pa mi je to logicno.

Zvezda je uvek bila broj 1 u fudbalu to svako dete zna.

Navijam za sport i kvalitet igre drugo me ne zanima.

Bob 009

pre 15 godina

Dobro, da kazem i ja svoje misljenje. Evo iz utakmice u utakmicu u ovoj Ligi UEFA smo mogli da vidimo sta nam valja a sta ne valja i pogotovu je dobro sto su bile sve ekipe sa razlicitim stilovima igre. Ova utakmica je prva gde nismo primili gol zbog kiksa odbrane, sto znaci da su uobicajeni kiksevi odbrane izbrisani, ali na zalost jedinu gresku Bozovica nije niko bio u stanju da ispravi, medjutim bez obzira na tu gresku ne secam se kad smo imali ovako dobrog golmana. Kao prvo nema agresivnosti da se presece pas protivnika vec im se dopusta da nam dodju do sesnaesterca. Druga stvar sto nismo uspeli da ih bolje pritisnemo je jer nam je odbrambena linija bila non stop na nekih 40 metara od ostalog dela ekipe i pokusavala sa dugim loptama da nadje sredinu terena, sto nikako ne moze da prodje protiv ekipe koja vrsi presing i posto se uglavnom te lopte izgube protivnik je uvek bio opasan, jer se uvek nasao u napadu sa vise napadaca nego nasih odbrambenih igraca i onda ta odbrana sama mora da spreci napad bez pomoci ostalog dela ekipe, a to nam se desava iz utakmice u utakmicu, ali koliko vidim niko ne razmislja da to ispravi i ne znam da li im Jokanovic nije ukazao da spoje linije, ili ih mrzi da trce pa se bukvalno nameste kao na papiru da se vidi razlika izmedju odbrane, sredine i napada ?! Znaci, moj zakljucak je, uspecemo tek kad budemo igrali kao jedna ekipa, a ne kao 3 (odbrana ispred gola, sredina 40 metara dalje i u napadu 1 ili 2 izolovana igraca).

Inace sto se kvaliteta tice, imamo tehnicki odlicnu ekipu i ukoliko se izvuce pouka iz svega ovoga i ne zaboravi sve sto se naucilo u ovih par utakmica, sledece godine imamo izgledne sanse da se nadjemo u Ligi Sampiona, medjutim ne bi bilo lose organizovati par turnira do kraja sezone sa timovima iz jacih liga, jer igranjem samo domace lige ce doci ponovo do opustanja tj. pobede u prvenstvu sa minimalnim naporom i bice opet sve "Jovo na novo" kad izadjemo na evro scenu.

Stefan

pre 15 godina

Pa bolje i gubiti evropske utakmice nego igrati u kupu Beograda (ili neki seoski kup) kao zvezda.
Partizanovi igraci se bar prodaju, dok zvezda moze da proda samo po neki dres ili majicu:)
I stvarno mi nije jasno da li ovaj RTS moze da nadje nekog voditelja koji moze bar malo da navija za partizan (ili bar da bude neopredeljen), a ne kao ovaj sto uvek navija protiv!!!

Vuki

pre 15 godina

vic: sreli se Ivan Stevanovic i Lane Jovanovic,pita Lane Ivana : "de si brate,kako je?" kaze Ivan:"pa onako,nije lose,znas vec,STANDARD"

Sto ja volim taj ***

pre 15 godina

Posle Grobari kompleksasi...Vise od 60% komentara su od navijaca Zlezde,sto se tice toga,njihov klub i ne ucestvuje u evropskom takmicenju,a oni tu vredjaju Partizan...Tisina,navijanje je bilo solidno s'obzirom na uslove,igra ocajna,mada i Standard nije bio nesto bolji...

ijaooo

pre 15 godina

covece CVZ ja dala 2 gola,ali je primila 9,a Partizan dao 1,a primio 5,ali je potpuno smesno to meriti.treba biti bolji od nekog,a ne biti manje los.
(bomb, 28. novembar 2008 13:19)

Polako pa vi jos niste igrali u Sevilji, pa ona ce sama da vam uvali 9 komada... samo ako bude htela.hahahahahaha

luka

pre 15 godina

Grobari, nemojte da penite. Pa ispadali ste vi i od FLJAMURTARIJA, PETAH TIKVE, i još takve boranije. Ko će to da pamti?! Aaaa da, DINAMO iz bratskog Zagreba! Budite tihi! Kao bubice...

MIRZA

pre 15 godina

Neznam igrače partizana pošto navijam za srajevo jer živim u sarajevu,ali mnogo loš ovaj nekakav tošić što je igro po lijevoj strani u drugom poluvremenu.Bolje bi moj amiđa odigrao na toj poziciji.
LOŠ,MNOGO LOŠ!!!

nice...

pre 15 godina

Ovi Topalovici su cudo.kada ih potkacis za Sampdoriju, Stutgart, Standard oni vrate na kosarku vaterpolo, Javor.Kakve to veze ima jedno sa drugim. Kada Delije potegnu Bari onda ovi pisu nebuloze kako je to proslost a Partizan je sadasnjost koju lepo vidimo kakva je. Onda se pozivaju na 6 titula u Vaterpolu a ne znaju kada je to bilo. Njihovi roditelji jos tada nisu bili rodjeni. Pa i real je isto tako imao 6 titula ali kada i cekao je trideset godina do nove sto je velika razlika u odnosu na vas i u vaterpolu i u kosarci

Ima jedan tim,ceo sam zivot s njim!

pre 15 godina

Pa vi brukate srpski fudbal u Evropi!Za nas niko nije cuo ove sezone jer nismo usli bas ce neko da se seti jao ima neki klub Crvena Zvezda a nisu usli uhhh?Ladno niste uzeli ni jedan bod brukaaa!
(Црвена Звезда, 27. novembar 2008 22:49)

A vi kao fora prosle godine jeste???Al nema veze ,sladite se,ovo su RETKI TRENUCI VASE SRECE jer vas jedino poraz naseg Partizana moze usreciti,posto je vasa Zvezdana ionako odavno otpisana!

Nemanja

pre 15 godina

ovo su jucherashnji komentari od nekih grobara koji i dalje misle da imaju mnogo dobre navijache......
kakva je to ljubav kada ne mozete da napunite stadion koji prima jedva 20 i kusur hiljada ljudi......sramota jedna velika!!!!!!!!!
BOZE HVALA TI JOSH JEDNOM SHTO SAM CIGAN, DELIJA KAKO GOD!!!…!!
(zivim za sever, 28. novembar 2008 07:55)

Onakva dva ambijenta mogu napraviti samo navijaci ekipe koja bezi ekipi koja zaostaje za tom istom ekipom 11 bodova, za ekipom koja 7 godina osvaja titulu zaredom u basketu, za ekipom koja je zakljucala "neosvojivu tvrdjavu", za ekipom kojoj ste ducnuli u vasoj rupi, za ekipom kojoj je najveca evropska utakmica protiv Partizana.
Navijas za ekipu ciji su kosarkasi pobedili radujuci se ko nenormalni jer su pobedili CSKA > ista ta ekipa je prosla kroz iglene usi u Pioniru < , za ekipu koja gubi od Sarloa, Sarloe ili kako god vec...
Kazete Standardno?!
Kako se moze nazvati cepanje u basketu poslednjih 7 godina? To je standarDNO!!!
Dicite se sa 80-81? Je l` ste zaboravili 104-68?! EJ 36!!
Kazete da sad mi gledamo staru slavu, sto se onda pominje Kup Sampiona iz proslog veka, mozemo i mi basket u vezi toga... al` je previse ciganjski...

Partizan forever

pre 15 godina

Veliki sam grobar ali moram nesto priznati...Partizan je sramota za Srpski fudbal,nas(Srpski fudbal) jedino izvlaci Zvezda sa osvojenom Ligom sampiona i prvaka sveta!Pa sta je neki Srpski klub uradio posle toga...nista!Mi se smejemo Zvezdi,sad treba oni nama i neka se smeju,zasluzili smo!Moram priznati da se Partizan provlaci kroz prvenstvo pomocu Toleta!Kad bude prestalo namestanje utakmica onda cemo moci da uradimo nesto u Evropi!Jokanovicu,Tomicu,Karadzicu... odlazite!!!

Marijus

pre 15 godina

Hvala ti od srca Partizane zato sto mi treci put donosis pareee
Jaooo valjda ce Partizan i naredne godine da igra u ligi uefa,trebaju mi pare stavljam kuci krov

Dzajic

pre 15 godina

ZVEZDASICE imacemo mozda nulu kao vi prosle sezone ali nikad necemo ispasti od Apoela, i jos dugo cemo vladati Srpskim fudbalom.Samo se vi posle svega ne javljajte,i pokrite se.
(Grobar, 28. novembar 2008 00:02)

Super,ali mi necemo nikada ispasti od Makabija zagorele tikve ili kako vec!Pa naravno da ce te vladati,kao sto ste i do sad vladali!Hahahaha...Jadno!!!

.....

pre 15 godina

Jedino je Tosic odigrao dobro na verovatno jednom od poslednjih meceva za Partizan http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1082529_reds_gain_tosic_permit

obavesteni

pre 15 godina

Guberi,najavio Tole da ce preko svojih veza pokusati da ponisti ovu tekmu.Kaze vise je razloga za to.Teren je bio zaledjen sto je balerine onemogucilo u pas igri,a i trava je bila mnogo visoka.Tako dsa imate sanse pobedite ovo i Sevilju i eto proleca.Ali sutra

ozi

pre 15 godina

Sram vas bilo....ipak je ovo realnost,ali ipak mislim da smo mogli bolje odigrati,jedina svjetla tacka je bio Knezevic i standarno Bozovic...

MCU

pre 15 godina

A sto da ne ostavljamo komentare na vase utakmice? Jel treba samo vi sad komentarima da se nekako tesite da ste mnogo jaki, i svi su protiv vas, a mi ne mozemo da vam se javimo? Mi smo losi, i svako normalan to vidi, ali vi ste isto losi, a sve vreme se lozite da niste. Sto da vas ne zezamo? Kako svi sad znate Zvezdine rezultate iz proslih godina? Koliko sam vas shvatio samo mi pratimo vase jer smo kompleksasi? Mi smo bivsi prvaci Evrope, vi ste nista, sav se tresem od kompleksa. Hvala vam za svaki lepi cetvrtak u ovom jesenjem periodu!

bomb

pre 15 godina

covece CVZ ja dala 2 gola,ali je primila 9,a Partizan dao 1,a primio 5,ali je potpuno smesno to meriti.treba biti bolji od nekog,a ne biti manje los.

Dusan

pre 15 godina

Sta se ovi loze?Pa oni neka gledaju snimak njiove skupstine,jer od svojih fudbalera nemaju sta da vide.Oni godinama nasem fudbalu ne donose ni bod, tako da svake godine tonemo sve nize i nize.

pesoholichar

pre 15 godina

E ljudi, probao sam Jokanovu formaciju u Pro Evolution Socceru 2009 i mogu vam reci da razbija kako je dobra (na easy modu) :D

Jokan

pre 15 godina

Govorio sam ranije, ponovicu opet u igri su jos tri boda i dajte da odigramo kako znamo i umemo,pa cemo posle razgovarati o kombinacijama i mogucim protivnicima

Marko

pre 15 godina

I eto 0-3, jos Seviljica pa da se dignu pare sa kladione, 0-4 kakva serija, bas za Evropu! Izgleda da i evro zato sve vise jaca! :)

Sramota me je

pre 15 godina

Partizan volim od svoje šeste godine, verni sam Grobar ali moram da priznam da nas je Partizan ove godine obrukao u Evropi. Ljudi, nisam neki zvezdaš, Grobar sam do koske i ovo vam najiskrenije kažem. Sramota me je što sam Grobar! Nije ovo onaj Partizan od prošle godine koji je odrao Zrinjski... Sad ne znam dal bi izvukli bod iz Mostara. Da je Đuka ostao, Partizan bi daleko dogurao. Gledali bismo finale Lige UEFA s njim.

kovach

pre 15 godina

u redu, nema se sta reci, ponovo poraz. tacno je sve to, da smo slabi, da se igraci ne trude dovoljno koliko bi mogli, i da cemo verovatno zavrsiti takmicenje sa nula bodova, ali mi nikako nije jasno zasto zvezdini fanovi uopste ostavljaju komentare ovde??? koliko god smo slabi, i koliko god oni vise mrzeli partizan nego voleli zvezdu, zar ne mozete da vidite da mi i ovako slabi, opet smo za vas dve klase iznad....i to je i vasa i nasa realnost...i dokle god nam je liga ovakva, sve ce da bude isto...
jer ste se puno puta obrukali u zadnjih nekoliko godina da mozete nesto da nam pricate...nista ne pricam za evropske utakmice, samo se setite prosle sezone koju ste celu bili iza nas, duple krune, a o ovoj sezoni mislim da ne treba nista da govorim...
slazem se da partizan igra ocajno u evropi, ali svoje komentare zadrzite za sebe, i svoju "ljubav" prema vasoj zvezdi pokazite negde drugde.
bice bolje, nadajmo se jednog dana....

mikata

pre 15 godina

ljudi nemojmo da se blamiramo i prepucavamo.zvezda prosle sezone 0 partizan ove 0 i to je realnost naseg fudbala.uzmite sve najbolje iz partizana i zvezde stavite u jednu ekipu i postite da igraju sa prosecnom ekipom iz eng,spa,fra,nem,ita,bel,hol ili slicne lige

najs...:)

pre 15 godina

Ja sam kompleksas delija koji ima kompleks od velikog evropskog Partizana za sve ono sto je u svojoj istoriji i danas pokazao u medjunarodnom takmicenju. Bodova nula. Smejali se prosle godine Topalovici Zvezdi za isti ucinak. smejala se rupa zakrpi. Odlicnu utakmicu odigrali vedete i buduci englezi Ljaic i Tosic.Da li ste sada dotakli patos i na zemlji ste i da li vam je jasno da vi ni za kakvu evropu niste. To sto cete biti prvi u jednoj od najslabijih liga nista ne znaci.Vi slabi ostali jos slabija. Ali neka neka se pale Topalovici na kraju sezone i neka pevaju NaNanNa Liga Sampiona a mi cemo kontra Ha HaHa liga Sampiona. I na kraju dobili ste isto kao i Zvezda kvalifikaciju za ligu UEFA. Kada ste poslednji put igrali ligu UEFA dobili ste samo Egaleo i od tada nista. Mi smo bare3m dobili Romu i nesretno izgubili plasman za zimu protiv Strazbura u nadoknadi vremena. Prosle godine nula bodova kao i vi. Sada Vas ceka Cacak pa Sevilja pa vojvodina. Prvenstvo jos nije gotovo

Mythbuster

pre 15 godina

Koga bre vi lažete više?Hoćemo jednu jedinu pobedu u Evropi!Koga zanima dupla seljačka kruna,rivalstvo sa najpropalijim klubom u Evropi,najbolja omladinska škola,najperspektivniji trener i ostale budalaštine?Treba postaviti novi standard vrednovanja jednog kluba,a to je jedino Evropa!

Ljudi probudite se!

pre 15 godina

Ljudi ja sam zvezdas al to je apsolutno nebitno u mom sledecem komentaru koji bih izneo.
Gospodin Jokanovic izjavljuje da su izgubili zbog NEISKUSTVA!!!Ljudi pa tim Standarda je duplo mladji od ovih nasih nesrecnika!Takav covek ne bi trebalo da bude trener ni Palilulcu,jednostavno NIJE REALAN!
Drugo covek je najavljivao neku igru,napade...Pa on je lud stavlja Tosica na levog beka i drzi Boguovica u igri,decko ne zna da hoda!!!
Trece i poslednje:Misevi jedni ugledajte se na vase ,,kolege'' iz pionira koji omalozavaju prvaka evrope neverovatnom pozrtvovanoscu i velikim srcem.Oni bi pobedili ove prosecne ekipe samo ljubavlju prema igri.Nek preporuci svako ko misli da ovi manekeni ne zasluzuju ni clanak na poslednjoj strani seoskog nedeljnika!!!

silvaner

pre 15 godina

Samo jos jednom da ponovim ono sto je potvrdjeno i na ovoj utakmici.Bez jake balkanske lige koja se igra na stadionima umesto na njivama i kukuruzima tesko cemo napraviti napredak u klupskom fudbalu.Postoji neka teoretska mogucnost ali da se kockice dobro sloze,odnosno tim.Medjutim ako govorimo o kontinuitetu takmicenja u evropi to je nemoguca misija.

Jonni

pre 15 godina

U prvenstvu smo odlicni i za to imamo dovoljno dobre igrace i trenera. Ali mene zanima uspeh u Evropi, hocu da imamo igrace sposobne da savladaju iole jace timove, da imamo trenera koji ce malo taktizirati. A ne 4 1 3 2, ili 4 2 3 1 gde se ne zna ko gde stoji i utrcava. Juca je recimo dobar igrac, ali ne pravi razliku u Evropi sto je nama neophodno. I Moreira da 5 golova na tri tekme a u UEFA se pogubi, dribla, petlja. Jos prodajte Tosica i Ljajica pa raspad...

Tanasije

pre 15 godina

Samo bih postavio jedno pitanje: koju smo mi domacu ligu igrali kad nas je Mateus uveo u LS? Pa naravno, igrali smo "meridijan super ligu" koju su cinili Javor, Smederevo, Hajduk sa Liona, Bezanija i slicno drustvance. Problem je sledeci: Tomic je selektirao tim pretezno sastavljen od igraca niskog rasta, male kilaze i skromnih atletskih sposobnosti. To se zove nagomilavanje igraca istih ili slicnih karakteristika u svim linijama tima! Kod Mateusa imali smo pozadi u odbrani tri visoka i snazna beka: Cirkovica, Tariba Vesta i Milana Stojanovskog a po levoj strani britkog Malbasu tako da ni Newcastle sa Sirerom, a ni Real nisu mogli da nam daju vise od jednog gola u dve utakmice. Danas je svaki centarsut u nasih 16m prvi stres za sve na stadionu. Dajem ponovo svoj glas Mateusu...i poruka predsedniku FK Partizan: krenite u izgradnju novog stadiona ili ce nam uefa zabraniti da igramo fudbal po onoj zaledjenoj livadi od juce.

I jos nesto, kad prodate Tosica i Ljajica u paketu (jer to jedino znate) i dodjete do nekih para dajte neko milionce u KK Partizan koji je Kralj sportskog drustva i jedini klub na ovim prostorima koji ima "know-how" za prodor u evropske visine. PozZ:)

Ivan PFC

pre 15 godina

Da Bajern bez Tonija i Riberija, prosle godine su bez njih uspeli da dobiju samo Zvezdu! Cak su im i najmanji nemacki klubovi u tom periodu uzeli bodove!

gandalf

pre 15 godina

Slaviša Jokanović od sledeće sezone novi trener Manchester Uniteda po preporuci Aleksa Fergusona, a Ivan Tomić novi sportski direktor.....

Kimi

pre 15 godina

Lepo Jokanovicu...lepo... Raduje me sto to sto se vidi da su igraci konacno shvatili da su greskom postali 'fudbaleri!!! Objasnicu!!! NEVEROVATNO JE...ALI NEVEROVATNO...koliko se igraci sredine terena kriju od lopte, samo je bitno da ne pogrese u suludim pasovima ka odbrani, a onda sledi skrivanje iza protivnickih igraca, i kao po obicaju, lopta stize do Djordjevica...koji po ko zna koji put ne moze da da dugu loptu na glavu...ili u noge nasem igracu!!! I tako u krug... Juca...Tosic...Bogunovic (posebno)...Dijara...Stevanovic jednostavno nisu za prvi tim...i sa njima nikada necemo moci da ostvarimo igru...koja ce liciti na fudbalsku...a ne na skolsku... Aman...pa mi ne mozemo tri pasa da povezemo u sredini terena...ni jedna...ali ni jedna lopta nije isla u noge nasem igracu u napadu...koji se svrckaju kao da su krenuli u setnju... Mene je sramota da ih gledam...imam neki osecaj zaglupljenosti dok ih gledam kako nemocno i neubedljivo deluju na terenu...dok Jokanovic posle svake tuzne evropske utakmice...govori kako nam je falilo srece...i iskustva... Inace...Bate Borisov...Anortozis...Cluz...itd...su sve same iskusne i nesrecne ekipe...ccc... Savet Jokanovicu...pokusaj da ih treniras na istom terenu...odrzi neki trening na kom ce prisustvovati svi igraci...jer kako igraju...imam osecaj da ne treniraju zajedno...nego da se okupljaju cetvrtkom...da bi odigrali termin...lagani...koji naravno...nije za gledanje...a jos manje za televizijski prenos!!!

Kriticar

pre 15 godina

Sinoc sam bio na utakmici, na Jugu, sa mojih 35 godina. Od 5 godine gledam fudbal i mogu da kazem da imam iskustvo u gledanju fudbala.
Isto tako pretpostavljam da i novinari Sportskog Zurnala imaju moje godine i isto takvo iskustvo.
E pa ljudi, ili sam ja LUD ili su ti novinari SLEPI.
Ocene igraca Partizana gospodina novinara:

Bozovic 6,5: ajde neka bude, iako je kriv za gol jer je fulio loptu....

Stevanovic 7: no comment!!!!

Djordjevic 7: Koga je on cuvao u akciji kada smo primili gol???

Knezevic 7,5: Isto kao Djordjevic a bio je jos blizi De Camargu. A zasto ne 8 ili 9???

Tosic 7,5: Mora da je Bambi rodjak ovog novinara. Kriv 100% za gol, nije se video citav mec, osim precke..

Juca 6,5: kad bi se ocenjivala samo pozrtvovanost OK, a gde je Brazilski pas, dribling ?

Fejsa 7: e ovde si ga bas preterao Joksicu. Vicelu iz Standarda onda treba dati 19.

Bogunovic 6: ovo je jedina realna ocena, zbog trcanja.

Moreira 7: Sve vise mi se cini da je Joksic izvukao brojeve na loto-u i da nije uopste gledao utakmicu.

Ljajic 5,5: OK. Ali onda Fejsi 4, Moreiri 3, Juci 2 itd. itd.

Diarra 5,5: OK.

Rumba

pre 15 godina

E sad ti lepo Jokanoviću odeš što valjda treba da bude normalno posle neuspeha! Dođe lepo Tumbaković,prvenstvo već naše(a i on je Mateusu ostavio istu situaciju) i lepo sa njim u LŠ. P:S A de lala da trenira Partizan nekako ste beživotni i providni ko žabe gatalinke.

ЗОНА

pre 15 godina

На осам утакмица у Лиги УЕФА, Звезда и Партизан нису забележили ни једну победу. Говори ли нам то нешта? Погледајте Бате Борисов, Клуж, Шахтјор и сл. Па они побеђују и у лиги шампиона. Зашто бежати од реалности да је за нас само нека регионална лига. Освестимо се коначно, биће боље за нас.

V.I.P.

pre 15 godina

Secam se da su se grobari hvalili kako cemo zahvaljujuci partizanu da se nagledamo evropskih utakmica. E bas smo ih se nagledali, ne morate vise toliko da nam cinite. Ali znam ja sta cete vi reci: nema veze sto smo izgubili zato je navijanje bilo vrhunsko :))))))

samo se vi bunite

pre 15 godina

ne znam sta se pojedinacni ovde bune zbog terena, vidim na slici prazne tribine...reci te mi od kojih para klub da napravi dobar teren? i od kojih para da drzi dobre igrace?

Nex

pre 15 godina

Utakmica protiv Sevilje je sasvim nebitna, iako će neko reći da je važna zbog evropskog koeficijenta. Ukoliko planiramo da sledeće jeseni napadnemo Ligu šampiona Partizanu su pod hitno potrebni "razbijači" u odbrani a ne naivne devojčice (svaka čast pojedincima) koje se trude da protivniku ne pokvare frizuru. Imaće Tomić i te kako posla ako zaista misli da od Partizana napravi evropski tim, osim ako u klubu smatraju da je dovoljno što se osvaja domaća liga i kup!!!

Covek je sve objasnio!

pfc.nis

pre 15 godina

Jos jedna losa prica Partizana u evropi za nepoverovati. Da li je neko iz kluba svestan sta se to desava ili neko uzima velike pare za ove poraze, kada cemo mi stici velike zemlje kao sto su Kipar, Rumunija i neznam koje jos...izgleda nikada. Nas ce fudbal zaziveti tamo posle 2100 godine kad nam dodje u glavu sta treba raditi ili kako stici sve klubove u Evropi! Sta reci posle svega...nista, samo sedeti i gledati strane ekipe kako igraju fudbal dok se nasi uce... http://www.livetipsportal.com

Igor iz Niša

pre 15 godina

Sinoć sam bio sa klincem na stadijo i nije mi krivo što sam se smrzavao i što moj klub nije pobedio. To je realnost našeg klubskog fudbala, zamislite neki drugi naš klub da je igrao sinoć, mada ne vidim koji, primio bi najmanje 3 komada. Setite se komšinice prošle godine kako je prošla u ligi uefi isto ko i mi ove godine. Ovakvi rezultati naših klubova u evropi su samo produkt slabe domaće lige, zato je potrebno da što pre se napravi neka regionalna liga, recimo sa: Bugarskom, Rumunijom ili Mađarskom, samo sa jakim utakmicama možemo da dobijemo kvalitet i da naši klubovi postanu neko i nešto u Evropi. Ako ovako ostane, biće ovako svake godine, možda ponekad prezimio ali teško. Da je sve to tako pogledajte naše klubove u košarci i sve će nam biti jasno, koliko god mi mrzeli gumarsku ligu ona je našim klubovima mnogo koristi. Zato ljudi daj da se organizujemo što pre napravimo jedno ozbiljnu regionalnu ligu. Ali prvo moramo da izlobiramo ljude u uefi jer bez njih ne može i nesme da se prave regionalne lige. Verujte da je to jedina šansa inače ostaćemo negde u pregrađu evropskog i svedskog fudbala.
Druga stvar koliko nas cene u evropi videlo se i sinoć kako nam sude sudije, podelio nam kartone ko niko, a neujednačen kriterijum dosuđivanja faula na celom terenu je toliko bilo očikledno svakom iole realnom gledaocu. A što da se bunimo, kada je sudija odsudio isto kako i naše sudije kada sude Partizanu i Zvezdi, a umesto da se ova dva kluba bore za malo bolji rejting u UEFA njih samo interesuje domaće prvenstvo. Znači sitni smo.
Treća stvar ovi naši fudbaleri su totalno ne uhranjeni pa njihov najsitniji fudbaler je u odnosu na bilo kojeg našeg terminator, kada prođu pored našeg obrišu ga gumicom. Za toje kriva struka(ne struka) koja selektira deca, jer se ne vodi računa o genetici.
I najbitnija stvar od sinoć navijači sinoć nisu se pokazali navijanje je bilo loše i više smo se bavili grudvanjem kako da pogodimo nekog njihovog igrača ili sudiju. Grobari moramo da se popravimo kakvi god bili naši igrači takvi su nemamo bolje a ni druge

duje st

pre 15 godina

Ne bi bilo loše da neki srpski tim osvoji koji bod u skupini kupa UEFA-e, barem svako nekoliko godina. Nije lijepo gledati ove nule pored Zvezde, Partizana iz godine u godinu.

ivan vranje

pre 15 godina

NOVO!!! Na trzistu su se pojavila dva nova preparata protiv raznih buba, moljaca i komaraca. Preparati se zovu MOREIRA i DIARA. Preparat je detaljno ispitan od strane Fudbalskog saveza Srbije i doktora Karadzica i pokazao se da deluje uspesno na teritoriji Beograda i Vojvodine (narocito Banata). Iz nepoznatih razloga preparat ne deluje u Evropi. Molimo sve cenjene potrosace da se preparatom sluze samo u Srbiji da ne bi naj...li u Evropi ukoliko u istoj izlaze.

Vlada

pre 15 godina

Pošto je sve uglavnom gotovom (preostala utakmica sa Seviljom je revijalnog karaktera),moje skromno zapažanje je sledeće:
Mislim da nijedan pravi grobar ne treba da komentariše negativno Partizanov neuspeh u Evropi!
Svi ste videli sinoć, a i u prethodne dve utakmice sa kakvim ekipama odnosno legijama plaćenika smo imali posla!
Standard ima ukupno tri Belgijanca u ekipi!
Zar je moguće sa budžetom od 2 mil. evra bolje?
Momci su igrali koliko su mogli i nisu se izbrukali!
Neka svake godine odigramo 5-6 ovakvih utakmica u Evropi i mi smo na konju!
A komšijama zahvaljujem na ovolikoj pažnji i preporučujem da se i sledeće godine pripreme za Partizanove utakmice u Euro kupovima pa makar opet sve izgubili!
Hteli to da priznaju ili ne, i oni gledajući basket i fudbal polako postaju grobari!

zivim za sever

pre 15 godina

@A ja mislio da mi (DELIJE) brukamo nas fudbal!!! hahaha... ej, da ne zaboravim, dobro ste napunili rupu... hahaha
(Djole, 27. novembar 2008 22:45)

svaka chast dechko na komentaru...uopshte nije bitno da li je partizan izgubio i sa koliko razlike to je realno u nashem fudbalu...zapitajte se gde su vam pune tribine vashih vernih navijacha.....EJ BRE BEZITE 11BODOVA U

Miško

pre 15 godina

Još jednom je Partizan igrao bez ideje ozbiljnog tima. Sve je bilo prepušteno individualnim rešenjima igrača.Sistemskih rešenja nije bilo protiv Belgijanaca koji nisu oduševili, ali su odigrali dovoljno disciplinovano da zabeleže pobedu. Ovaj i ovakav Partizan je Svetlosnu godinu udaljen od pravog "Evropskog" fudbala. Jokanović je još jednom pokazao da ima mnogo problema koje mora da reši u svojoj glavi. Pre svega mislim na planu potpuno novog pristupa fudbalu. Jokanoviću na pogrešnom si putu.Nije samo dovoljno biti sjajan bivši fudbaler. Treba da se uči.

Ivan33

pre 15 godina

’’.....Stani samo da vidimo....ako dobijemo Sevilju više od dva razlike, Štutgartu oduzmu 3 boda zbog rasističkih ispada,.....Sampdorija ne ode na utakmicu, pa bude kažnjena oduzimanjem 3 boda.........eeeeejjjjj pa mi onda idemo dalje!!!! Juuuuupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!’’He, he, he....

gox

pre 15 godina

tuzno je biti navijac Partizana sto tuzan sedi kraj malog ekrana, al' ipak ponosan je zbog toga sto ima komsiju svetskog i evropskog sampiona.
FK REKREATIVO BG humska 1 - promenite naziv ovaj Vam bolje stoji

GORAN DELIJA

komentator

pre 15 godina

Онај синоћ коментатор је за вријеме преноса изнио 1524 разна броја-податка,као Њикипедиа једино што није преносио утакмицу.Па човјек је у стању да прича 2 минута о томе кокико је Мбокани просјечно играо минута у јуниорској екипи, и ко је водио Стандард 1982 године и ко је тада играо за њих!!!Какаве информације. А прексиноћ на кошарци онај баксуз умјесто да ућути кад уочи утакмице иде пјесма `Ја волим црно-беле` он паспрео о истим таквим небулозама. Гдје су нам коментатори типа Никитовића и Владанка Стојаковића!!!
Јест да смо се смијали њиховим лапсусима али то су били преноси,па на стадионе се носио транзистор због њих.

Torcida Karlovac

pre 15 godina

Dosadni ste i grobari i delije. Svaki put prije utakmice se "duvate" na pobijedu od barem 3:0. Ja reko, ajde da vidim taj jaki Partizan na TV, kad ono Partizan nemoze odigrat dva dodavanja protiv takodjer limitirane momcadi Standarda. O Zvezdi necu ni da pricam, njih je razbio Aris, kojeg je nas Slaven Belupo izbacio bez problema. I za kraj da vam kazem, da bi vas splitski Hajduk odero jedne i druge zajedno da slozite momcad. Limitirani ste i vi i onaj jadan dinamo... A i jadnoj posjeti od jadnih 15 000 ljudi necu da pricam. Hajduk ce u nedelju protiv Osijeka imat izmedju 10 000 i 15 000. To govori o vama kao klubu.
NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!

novisad

pre 15 godina

moram da primetim da svi igrachi Partizana koji su dizani u nebesa posle ulaska u kup UEFA, sada dobijaju razne pogrdne epitete i prideve...

kada bih mogao da uporedim koomentare od tada i od sada... shta su tada pisali za Moreiru, Zhuku, Diaru, Toshica, Bogunovica...a shta sada pishu.....jako bi se zanimljiva paralela mogla povuci.. ali ne, za druge se navija, Partizan se voli, jel tako?

i da podsetim samo na podsmehe na proshlogodishnje podsmehe na zvezdino izdanje u kupu UEFA...kako se samo koli srece okrece..

xdachax

pre 15 godina

Od sinoc, imamo specijalnu ponudu za sve zvezdase-kompleksase! Obavestavamo vas da je Partizan izgubio i trecu utakmicu u ligi kupa UEFA tako da je idealna prilika da, u naredna tri-cetiri dana, izlecite sve svoje komplekse. Sta cekate? Posaljite svoj komentar odmah!

antirakar

pre 15 godina

Standardno izaberi los tim, njivu od terena, poluzprazan stadion, najelokventnijeg trenera, standardno izaberi partizanke.
80:81;62:63; 0:1 OPET ZAMALO.

Ognjenovic

pre 15 godina

Sad tek vidim koliko je nasa Zvezda slaba! Sramota, ovi grobari pojma nemaju, ubise ih svi a u nasoj ligi 11 bodova vise od nas. ????

zivim za sever

pre 15 godina

@ Procitajte tekst...jedno je sigurno - GROBARI SU NAJBOLJI NAVIJACI NA SVETU
(Bitan, 27. novembar 2008 00:34)
LJUBAV PREMA KLUBU NE MOZE DA PRESTANE...
(Sasa The Grobar, 27. novembar 2008 02:02)

ovo su jucherashnji komentari od nekih grobara koji i dalje misle da imaju mnogo dobre navijache......
kakva je to ljubav kada ne mozete da napunite stadion koji prima jedva 20 i kusur hiljada ljudi......sramota jedna velika!!!!!!!!!
BOZE HVALA TI JOSH JEDNOM SHTO SAM CIGAN, DELIJA KAKO GOD!!!!!!!!!!!!

nn crew

pre 15 godina

lako je biti sampion u drzavi gde se sve vrti oko dva kluba... a kada ta dva kluba odu u evropu nisu realno ni za nasu drugu ligu!!!

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

De li je? De li je? kakvi god da smo gazde smo u Srbiji, tako da sve de li je bolje da se zapitaju koliko je loša njihova crvena delta kada je daleko ispod našeg Partizana, a ne da ostavljaju komentare...koliko god smo večeras bili loši teši me to što smo za klasu ispred zvezde...NUSKNVP!!!

krajisnik15

pre 15 godina

Stvari stoje ovako:ako Partizan pobedi Sevilju 3 razlike,UEFA izbaci Stutgart zbog bodljikave zice a u kolu kada je Partizan slobodan sve ekipe ostanu bez boda eto proleca u Evropi,o osim toga da je danas igrao Obradovic,da je Paun 7 godina mladji,da se Curcic i Savo aktiviraju,da imate grejace na terenu,da Pancev nije zabio penal u Bariju,da nije bilo Tokija,da se u Briselu igralo jedno poluvreme,da u Evropi igraju Banat i Zeta,da sude Spasic i Mazic,da je neko javio igracima Standarda da vasa 2 igraca idu u MU,da je danas prvi april,da je babi...e tada bi vi bili veliki klub

srbin pljevlja

pre 15 godina

Kada patlidzan bude igrao kao ZVEZDA prošle godine protiv BAJERNA onda se javite.
Neko ima Tokio i Bari, a neko MAKABI PETAH TIKVU, PETRZALKU i FLjAMUTARI.HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Srbin BRE

pre 15 godina

Kad partizan ili zvezda igraju,peva se himna i pun je stadion i na -2 , a kad treba da se peva himna dok igra reprezentacija jug i sever prazni. Sramota

samily girl

pre 15 godina

Toliko ste losi da je mene sramota sto cela moja porodica navija za gresku od tima....Jokanovicu,da li ti je dobro...Jovanovicu imas dijareju, sve si ih zarazio tim virusom...Sranje....

MM

pre 15 godina

Evropski Partizan je odigrao STANDARDno dobro u Evropi. Vidim, u zadnje vreme volite da gubite sa 1 razlike u svim sportovima. Sto veceras ne ukljuciste grejace terena kao svi veliki evropski klubovi ?
Prezimicete u evropi (ali drugi put). Poklonite se osvajacu kupa Evropskih sampiona i sanjajte evropsku titulu (ali u misjoj rupi). Jokan rece izgubili zbog neiskustva. Da slazem se da su Moreira, Paunovic, Djordjevic mladi i perspektivni i da je Buducnost pred njima (ali iz Dobanovaca). Gde je tajno oruzje (Zombi i Gombi) ? Grobari sanjajte Evropu, a mi cemo se vec nekako snaci sa nasom STVARNOM titulom. 'ku noc.

samily girl

pre 15 godina

Toliko ste losi da je mene sramota sto cela moja porodica navija za gresku od tima....Jokanovicu,da li ti je dobro...Jovanovicu imas dijareju, sve si ih zarazio tim virusom...Sranje....

jatak

pre 15 godina

ZVEZDASICE ta tvoja zvezda nema nikakav uspeh u evropi ni u jednom sportu u poslednjih 15 godina, brukate nas gde god stignete gubite u kosarci od anonimusa u fudbalu od kiprana, nemate skolu fudbala, mladog igraca niste napravili 5 godina, uprava su vam kriminalci,najbolji sportista koji je nosio vas dres je grobar(divac), ocete li se ugledati na nas i uci u LS? ili prezimiti u evropi ili uci u F4 kao mi u vaterpolu i basketu ili pobediti i izbaciti prvaka evrope (ko mi u basketu panatinaikos)...jel imas argumenata za ovo? ne glavno je da si ti srecna zato sto je partizan izgubio ali nema veze tvojim kompleksima nema kraja, ali i ti dobro znas da samo sve dublje tonete, ove sezone osvajamo 10 titulu od raspada sfrj a vi imate 7 i na toliko cete ostati sledecih 5 godina..

Dusan

pre 15 godina

zamislite jos da je igrao sikimic:-)))) Decko je ubica
(KIBORG, 27. novembar 2008 23:46)

Sikimic???Da je igrao bilo bi dva autogola i tri polomljene noge...I poneka ruka.

Grobar

pre 15 godina

Neznam sta se ovo desava.Mislim da imamo suvise dobru ekipu,po meni za klasu bolju od one koja je igrala Ligu Sampiona i 1/8 kupa uefa, a opet nista.50% su bila pogresna dodavanja,losi prijemi,padali su kad god se stvori neka situacija za bolji napad,i glavno-trud je bio 0. Mozda je kratka klupa presudila ovu Partizanovu sezonu u Evropi.

jatak

pre 15 godina

ZVEZDASICE ta tvoja zvezda nema nikakav uspeh u evropi ni u jednom sportu u poslednjih 15 godina, brukate nas gde god stignete gubite u kosarci od anonimusa u fudbalu od kiprana, nemate skolu fudbala, mladog igraca niste napravili 5 godina, uprava su vam kriminalci,najbolji sportista koji je nosio vas dres je grobar(divac), ocete li se ugledati na nas i uci u LS? ili prezimiti u evropi ili uci u F4 kao mi u vaterpolu i basketu ili pobediti i izbaciti prvaka evrope (ko mi u basketu panatinaikos)...jel imas argumenata za ovo? ne glavno je da si ti srecna zato sto je partizan izgubio ali nema veze tvojim kompleksima nema kraja, ali i ti dobro znas da samo sve dublje tonete, ove sezone osvajamo 10 titulu od raspada sfrj a vi imate 7 i na toliko cete ostati sledecih 5 godina..

Lane se nesto slabo video

pre 15 godina

Večeras je Partizan pokazao da je odbrana jača strana,naravno ko prati i zna.
Sve što odbrana sačuva i počisti zvezde upropaste.

nislija

pre 15 godina

Nezna zasto pljujete toliko Ljajica.Ja nisam video nijednu njegovu gresku.Sa svojih 17 godina je odlicno odigrao utakmicu.Imao je par dobrih prodora i napada.Niste mi jasni...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Braga-Sampdoria !?
Bolton C - Studgart !?
Aris-Standard !?
Sevilla-Bayern Munich !?

Pa odavde jedino za Bayer Munich mogu da kazem neshto lepo,ovo ostalo !? Smesno bre...

Treba biti realan i reci,da je Partizan istao od Izraelaca,Petah Tikve...do dushe ne u predkolu kfalifikacija,a da je cherga pre samo par meseci ispala od Kiprana,gubila od Estonaca,Partizan od Slovaka,Liberec,Makabi Haifa...mislim imate bisera koliko hocete,shvatite mi smo kosarkaskaaaaa zemlja,juce je nash klub igrao egal sa prvakom evrope,a u sredu ce pasti najskuplji tim Turske najmanje sa 10 razlike,bice 7000 dusha u Pioniru,to ceka i cheru i na dobrom su putu da to urade...

VOLIM PARTIZAN !!!!

Da ti kazem

pre 15 godina

Ljudi izvin'te sto pitam, a zasto zvezda nije igrala veceras...!?
(neinformisan, 27. novembar 2008 22:50)

Pa da ne bi pukla dupla BRUKA u Evropi

lazar

pre 15 godina

Kako je samo Jokanovic zaebao skaute tako sto je izveo LJajica...nego koliko nasi kakav skor imaju nasi klubovi u zadnjih 7 utakmica u ligi uefa? sramno!!! 0:7! Videlo se veceras koliko zaostajemo za ne evropskim fudbalom nego za osrednje evropskim fudbalom...

Lane

pre 15 godina

Uh kako igra crna mamba, lane, paun... i ostali fazani, sutra ce vama Ser Alex svima da sredi radne dozvole i da predjete u MU.
Za rezerviste koji nisu igrali, moze za vas Man chester City?

Miki

pre 15 godina

Jesam vam rekao da je Milan Jovanovic GROBAR i da nam on nece dati gol! Sta sam vam rekao? A Dijaru niko ne sme da dira! Od svih igraca Partizana jedino je Dijara klasa ovi ostali ne. Bogunovic,Tosic,Moreira,Obradovic i Ljajic su malo iznad proseka ali niko nije takav igrac kao sto je Lamine Dijara! Ali da Partizan trnutno nema tim tj ima dobar ali mu fali 2 sjajna igraca. Fali nam centarhalf i jedan centarfor kalibra Stevana Jovetica. Da je Jovetic ostao siguran sam da ne bi bili ovako losi. Ali sta je tu je nad prolivenim mlekom ne treba plakati. Treba se okrenuti prvenstvu i predstojecem prelaznom roku da se promeni nesto radikalno jer ili nemamo tim za Evropu ili kao sto kazu nasi igraci "previse respektuju protivnika".

IN SOMNIS VERITAS

pre 15 godina

MOREIRA?????? PROFESOR????????

standardno je kriminalan bio kao i na svakoj evropskoj utakmici... smesan......
mada to je vreovatno zato sto nije protivnik bio po meri, pa nije bio dovoljno inspirasan za igru...... on lekcije deli ovim jacim ekipama, jagodini, napredku, cuki itd...
lik nema pojma, nema ga nigde, milion izgubljenih lopti, nepreciznih pasova i jedan je od glavnih krivaca za 3 laka poraza....
juca isto, nista bolje ne igra od recimo fejse koji se pljuje bez potrebe zato sto eto igra ne valja a neko mora biti kriv, pa su to obicno on ili jokan.... covek nista nije odigrao, osim onog gola protiv jadnog bakua.... njegov ucinak zuti karton, izgubljena lopta, prekrsaj, neprecizan sut/pas i tako u krug...... jedino sto je borben fejsa nista losiji nije sigurno, al jebga nije brazilac i kao je placen 1200000(usvari o eura, toliko ce dzomba dobiti kad ovaj ode iz partizana)....
a to su 2 igraca od kojih se najvise ocekuje, uz dijaru koji je za razliku od ove dvojice dobar igrac i igra dobro imajuci u vidu koliko lopti dobije... danas recimo nijednu...
moreira i juca nule a kao glavni igraci tima, uprava lopovska, doveli pojacanja koja ne igraju(povredjeni, nemaju pojma) za celih 500000, ako i toliko, a prodali igraca za par miliona... stara prica, mazu oci glupim zaslepljenim navijacima kako imamo evropski tim namestenim utakmicama u prvenstvu....

Nebojsha

pre 15 godina

Gledao sam Partizan josh kao dete a imam 5 banki, ali ovako
losh Partizan mislim da nikad nisam video. Ma ne mogudaurade
jedan, jedini pas. Strashno!
Uzasno! Ja ne znam kako moze da se sroza takvo jedno ime,
pojam za staru Jugu.
Ali za utehu nije bolje ni kod
komshija. Sve u svemu fudbal
nam je spao na niske grane.
se jedan

luka

pre 15 godina

Šmrrrrrc! Isto k'o sinoć! Bože, kakva teška nedelja. Porazi, porazi, a nemam ni love... i niko me ne voli... de si sad Karadžiću, što te imamo?!

al sad stvarno odlazi

pre 15 godina

Nisam bio pristalica onih povika "jokane odlazi" itd. jer aj kao pusti neko vreme da vidimo sta ume i tako to, ali imam nekoliko utisaka o jokanovoj dosadasnjoj karijeri trenera:
jokan igra neku 4-2-3-1 formaciju(na svakoj utakmici), bez obzira na potrebe tima na vaznost utakmice, na protivnika, na uslove na terenu, jednostavno to je ta postavka i amin.
tu formaciju je djuka poceo jokan samo nasledio i to je to, e sad djuka je jedine evropske utakmice igrao sa zrinjskim sto bas i nije tesko dobiti, tako da nema potrebe prilagodjavati svoju igru protivniku.
Ali jokan: utakmica sa sampodorijom najopasniji igrac kasano, logicno bi bilo da je npr. fejsa flaster na njemu a da ga udvaja bek, ali ne jokan igra ofanzivno pa kasana cuva obradovic 1 na 1 ili stevanovic sa druge strane i to tako da ga pustaju da primi loptu okrene se licem u lice i naravno onda sledi..., povredi se stevanovic udje miljkovic, zasto nije stao fejsa il na beka a raca na zadnjeg veznog?
gubimo 0:1, 1:2, i dalje jedan spic i to koji se vraca do pola terena da primi loptu, itd...
studgart: ekipa koja igra po boku, na centarsuteve(i to dosta dobre), sa jako dobrim spicem, opasnim u skoku, jokan igra 4-2-3-1 i to tako sto svi veznjaci stoje u sredini i napade po strani nema ko da isprati, da udvoji bekovi koji su ocajni u defanzivi prepusteni da igraju 1 na 1 i ishod poznat, gubimo 1,2 razlike nista se nemenja, ostajem dosledni sebi
JOkanovi rezoni: neigra obradovic, aj nek igra tosic na beku i on je levak a i tu su negde slicni po kilazi, a na krilo moze moreira, ovog puta nek kreira igru sa boka.
Onda svaki napad krece isto golman do stopera on do beka, najcesce obradovica, ovaj ceka desetak sekundi dok protivnik nenamesti odbranu ili napravi presing na poslednju liniju pa onda ispuca loptu, vrati golmanu ili izadje snjom u aut, u retkim slucajevima uspe da na jedvite jade doturi do veznih.
Jednostavno, ja sam za da treba da imamo svoju prepoznatljivu igru, da treba da se forsira jedan sistem kako bi vremenom postali uigraniji, ali u utakmicama sa jacim ekipama nego sto smo mi, ekipama koje imaju 1 pojedinca koji odskace od proseka, koji pravi razliku, mora se napraviti taktika koja ih onemogucava da tu razliku i naprave, kad gubis stavi jos jednog napadaca, pokazi zube, digni publiku na noge, stavi 3 u odbranu, posalji bekove napred, URADI NESTO COVECE!
Kao primer, utakmica barsa milan polufinale ls, kad je barsa uzela, ronaldinjo u tom trenutku najaci igrac, igra u napadu po strani i levo i desno, i sta je logicno, gatuzo flaster svih 90 min, a bekovi kad god primi loptu kraj njega na pola metra, samo 1 primer, ima ih milion i vidjamo ih svi svakog vikenda, ali ne neka se protivnik prilagodjava nama jer mi smo bogovi fudbala, bogovi koji su pali na teme.
Sva taktika mu se svodi na to da li ce igati fejsa ili raca, paun ili bogun, i da li ce moreira stojati blize dijari ili veznom redu i to je kraj svih jokanovih zamisli.
i zato:
JOKANE ODLAZI!!!
UZMI DULE FK PARTIZAN!!!

Nikola

pre 15 godina

Mislim da je sada svima jasno zasto je Jokanovic najbolji trener u Srbiji:
-ima osvojen kup uz sudijsku kradju
-jedva je uspeo da osvoji titulu,Djukic mu je ostavio 7 bodova prednosti,a zavrsio je sa 3 boda prednosti u odnosu na Zvezdu
-Trenutno je prvi u Jelen superligi jer ima ocajne protivnike
-U Ligi Uefa ima osvojenih 0 BODOVA.
BRAVO JOKANOVICU,TRENERU 2008 GODINE!

Grobar

pre 15 godina

ZVEZDASICE imacemo mozda nulu kao vi prosle sezone ali nikad necemo ispasti od Apoela, i jos dugo cemo vladati Srpskim fudbalom.Samo se vi posle svega ne javljajte,i pokrite se.

STANDARDno - fix 2

pre 15 godina

Pa nemojte tako ljudi!To je sve zbog toga shto izvan Srbije Tole nema svoje filijale. Da ima, videli bi vi ondak` shta je "evropski Partizan"!

conspiracy theory

pre 15 godina

Prosle godine Zvezda Nula.
Ove godine Partizan Nula.
Zvezda sve rasprodala.
Man Utd se interesira za Ljajica i Tosica.
U Zvezdi se govori o neophodnoj privatizaciji.
Partizan...

nikola

pre 15 godina

Neznam sta se ovo desava. Mislim da imamo suvise dobru ekipu,po meni za klasu bolju od one koja je igrala Ligu Sampiona i 1/8 kupa uefa,a opet nista.A sto se utakmice tice,mozda je teren u pitanju,ali su padali kad god je bila neka prilika za dobar napad ili se lopta odbijala od njih,a svaki drugi pas je bio pogresan.I sto je najbitnije cinimi se da se niko nije trudio,vise su trcali protiv OFK-a.Mozda je kratka klupa presudila ovu Partizanovu sezonu u evropi.

Dox

pre 15 godina

Tužno... Nisam ni gledao tekmu, rezultat mi je sve rekao... Zalutali ste u Evropi, ugledajte se na košarkaše i vaterpoliste, ti momci igraju srcem...

STENA

pre 15 godina

Pa posle ocajne Sampdorije,propalog Stutgarta zgazio ih je ovaj jadni Standard,mi mozda ove sezone ne igramo u Evropi,ali znam da i igraci JUGOSLOVENSKOG sportskog drustva odnosno Partizana zale sto igraju u Evropi,ne postizu nista,poosle ovih predstava cena im vrtoglavo pada,a svi znamo da se tesko stize do cene protiv Timoka,Batajnice i ostalih beton ligasa,gde je uostalom Part. i digao neku svoju umisljenu cenu,ovde se vidi ko je ko...da se kaze da su topovska hrana-blago je,tako da ako smo nespremni bolje da ne igramo nego da nas svi ponizavaju kao fk partizan sto dozivljava ponizenja vec nekoliko godina...sve su nize i nize,a zavaravaju se pricama e mi smo u evropi i sloganom vazno je ucestvovati...onda ucestvujte i neka vam se svet smeje....ko i do sada....ali evo pobedicete Sevilju na gostovanju,pa mozda udjete u krug sa nekom od ekipa,pa igrate i na prolece u EVROPI,ipak ste vi za Evropu..buaxaxaxaxaaaa,samo zabavljajte publiku,dobri ste! S'verom u Boga uz ZVEZDU do groba!!!!!!

Makarije cudotvorac

pre 15 godina

Napokon ste i vi shvatili da imate igru i igrace samo za ovu nasu jadnu ligu! Reko sam vam jos odavno, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje! Ha,ha,ha,hahaha....

ma samo opusteno

pre 15 godina

E koliko mi je drago sto su izgubili to vam ne mogu opisati...
Kako su se samo smejali Zvezdi prosle godine kada su izgubili sve utakmice u grupi!
KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADA!!!

znalac

pre 15 godina

liga sampiona nja nja... jos jednom se pokazalo da je i liga uefa prejaka za ovaj tim partizana sa amaterskom odbranom i trenerom diletantom.

lazin sin

pre 15 godina

bruka. sramota. pa zar fudbaleri nisu videli od kosarkasa kako se bori za klub.padaju, beze od duela uzas.zamislite da je samo jedan deo para sa racuna fk-a otisao na racun kk-a.ja razumem da oni zele da se prodaju ali ovo je bezobrazluk. ja definitivno prestajem da gledam ove igrace. pobede u nasoj ligi me ne zanimaju. jokane taktika ti je uzas. malo hrabrosti ne bi skodilo ni tebi ni igracima.

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

Totalni promasaj taktike Jokanovica,to je dokaz da je TUMBAKOVIC BOG!Jeste videli RAZLIKU DRUGOG I PRVOG POLUVREMENA??Igraci nista nisu krivi...A sto se tice ovih provokatora,zvezdasice seko nadji decka,nemoj cekati da PARTIZAN ima nulu,vi ste obrukali nas fudbal protiv APOELA.U kojoj vi to grupi imate nulu,molim objasnjenje??A sta da ocekujem od KOMPLEKSASA cije celo se sportsko drustvo okrece oko jednog trofeja,vas prevashodni cilj je da do kraja polu -sezone stignete VOSU!O tome vi da mislite ,a ne da gledate ko nas pobedjuje!!!Mnogo sam tuzan moji GROBARI I GROBARKE,ali znate pesmu-I kada ne budes prvi ti,i kada se cuje zvizduci,i tada cu PARTIZANE ZNAJ ,DA TE VOLIM JA!!!Grobari GLAVU GORE!!PONOSITE SE ZA KOGA NAVIJATE!!!!!MANDA PFC DORCOL

TARIBO WEST

pre 15 godina

Partizanu je potrebna dobra odbrana da bi mogao da igra u Evropi.Zato bi uprava trebala da za narednu sezonu pojaca samo odbranu,ali kompletnu sa svim novim igracima,jer ovi koji sada igraju nisu tog kvaliteta.Potreban je jedan prekaljeni internacionalac u odbrani za utakmice u Evropi.Setite se samo sezone 2003/2004,da nije bilo Westa nas tim nikada,ali nikada ne bi usao u ligu sampiona,jer je on sacuvao Partizan u Njukaslu.

Darko

pre 15 godina

Moj PFC tragično loš večeras. Jokane i Tomiću, ako niste u stanju da sastavite tim koji bi bar neki bod uzeo u Evropi, vi lepo dajte ostavke. Neću da čujem onu čuvenu priču o "nedostatku iskustva", jer glavni igrači Standarda, praktično nosioci igre imaju po 19, 20, 21 godinu. Naravno, izuzev Jovanovića, koji je igrao rovit, i ništa posebno nije uradio. Koliko god neki igrači nama u Rogonja ligi završavali posao, nama merilo treba da bude Evropa, a ne jad i čemer od svih naših klubova. Kompletna odbrana izuzev (večeras odsutnog) Obradovića zaslužuje otkaz. I ostatku tima je neophodna ozbiljna rekonstrukcija. Koliko vidim, u prvih 20-ak komentara, ubedljivo više ljubitelja kluba iz najveće rupe u Beogradu. Oni se, nesrećnici raduju, a i ovako jadni Partizan predstavlja nerešiv zadatak za njihov voljeni klub. No, oni su nebitni. Tomiću, uzmi se u pamet...ili se kupi...

vecapk

pre 15 godina

Bedno izdanje,tek na ovakvim utakmicama shvatis gde si i zasto Moreira,Diara i Zuka igraju u Srbiji.Vidi se po igri koju su veceras prikazali,a Moreira je bio najgori.Teren je bio isti i njima i nama,nema pravdanja,losi smo za evropu.Tosic i Ljajic i Mancester mogu da
odu ali samo u soping.

Milosh

pre 15 godina

Standard je veoma jaka ekipa, sastavljena od veoma kvalitetnih igracha. Sjajna fizichka pripremljenost. Igrali su koliko je dovoljno za pobedu. Najslabija karika u Partizanu je Jokanovic.

ludakris

pre 15 godina

"Mozemo mi da se vadimo da su Sevilja, Stutgart i Standard jaci od Arisa, Boltona (drugog tima) i ko jos bese"


Pomoci cu ti. Bajern Minhen.

NoComment

pre 15 godina

Grobovi eto vase snage, prvo ste imali vise srece nego pameti u Baku gde ste mogli da primite 4-5 komada da Bozovic nije branijo ko lud, ispali ste od Fenjera koga svi deru u ligi sampiona ko vola u kupus, jedva ste prosli tamo neku Politehniku? ili kako se vec zovu, a u uefa gubite u Beogradu od Sampdorije koja je bila 18ta u Italiji i sad od 'slavnog' Standard Jeza, eto vase snage

Sven Goran

pre 15 godina

e stvarno nema smisla. Covek sa vama nemoze ni da zaradi. Igrao sam X-2.... Racunao da ce bar prvo poluvreme da izdrze...cccc...
Vidis kako je Ferguson pametan - mirise da ce Ronalda morati da pusti uskoro, sad kidise na Tosica to mu je jedina adekvatna zamena u Evropi trenutno...
:)

babaroga

pre 15 godina

Jokane idi bre sam,lako ti je da se k...sh na OFK,BANAT,JAGODINU itd,Evropa je tvoje ogledalo,ne vredis nista,ODLAZI ne brukaj nas vise.....

Miki

pre 15 godina

Vidim samo su Grobari kompleksaši i samo se Grobari javljaju na zvezdine komentare. Partizan jeste najslabija ekipa u ovoj grupi, ali vi ste toliko jadni da se to ne može opisati. Jeste srećni što je Partizan izgubio, jeste sad veći u svojim očima? Eeee, Srbijo....

Baca

pre 15 godina

Svaka cast Grobarima, onako navijati na minus temperaturi , 90 minuta bez prestanka je stvarno za divljenje. Vi ste Partizan, a ne one bruke na terenu.

Bojan Norway

pre 15 godina

jako sam razocaran, ali shvatio sam da nemamo sta da radimo u evropi. Podhitno napolje sa nekim igracima. I da za zadrzimo one sto valjaju. Kakav Ljajic i bakraci decko moze da zaigra za dve tri godine danas je pokazao 0. Svaka cast Grobarima na odlicnoj atmosferi. NIKAD NECEMO IMATI TIM AKO NASTAVIMO DA PRODAJEMO NAJBOLJE NASE IGRACI TOLIKO JEDNOSTAVNO JE TO..

milan

pre 15 godina

A da vi lepo vratite stadion vojsci, pa da gledamo neke sletove umesto ovog maltretiranja.
Ionako su vam ga dali besplatno na koriscenje, pa im nista ni ne dugujete.

Tomas

pre 15 godina

Pod hitno sav novac sa računa fudbalskog kluba PARTIZAN prebaciti na račun košarkaškog kluba i imati ćemo prvaka Evrope.Ovi naši fudbaleri ni upola se ne trude kao naši košarkaši.Čast izuzecima.I još ono najbitnije, Jokane odlazi

red hell

pre 15 godina

Ja mislim da je posle ove tekme svima jasno zasto je Jokan najbolji trener u Srbiji,i zasto Tosica i Ljajica trazi Mancester,poslednja informacija "i Kristijano Ronaldo odlazi iz Mancestera zato sto se plasi da ce mu Toske sigurno zauzeti mesto u startnoj postavi" : ).Standard partizana opasno pada . . .

DRAGAN DZAJIC VELIKI

pre 15 godina

Da li cete se ikad u svojim zivotima vratiti sa svog stadiona (hrama?)nasmejani?Da li postoji ijedna evropska utakmica zadnjih 30 god.da ste se vratili kuci raspolozeni,sem ako remi nije isto sto ipobeda....nja,nja,nja.....Ma nema veze za to se ne navija to se voli????????????Hvala na paznji i ucite,ucite,ucite i ne mrzite nego postujte.cz.

Znatizelja

pre 15 godina

Kroz ove tri utakmice ostalo je samo jedno pitanje da li je ovo bio partizan u Evropi?
Koliko bodova ste doneli nasem fudbalu u ovoj sezoni?

asdf

pre 15 godina

Ok,igra je bila veoma losa ali iskreno ne bi svaljivao svu krivicu na momke vec bi deo te krivice stavio na teren koji je bio u UZASNOM STANJU!!! Sramota je da tim koji igra UEFA Kup,koji predstavlja Srbiju u Evropi nema dostojan teren a sto je jos gore,nema ni grejace ispod terena,tako da su se u prvom poluvremenu igraci bukvalno klizali,lopta se tesko kretala sto je najmanje odgovaralo Partizanu a vise Standardu!! Neka od para od prodaje Ljajica i Tosica naprave novi stadion,neka ima manji kapacitet ali da bude dostojan i barem pristojan stadion.

Јастребов

pre 15 godina

Игра Партизана у складу са тренером - анемично и бојажљиво. Јокан каже да су превише респектовали госте - па шта би било да је дошао Манчестер или Милан!? Због чега онако плашљиво полувреме када се зна да је све осим победе неважно? И оно што је најжалосније је то да на терену, за српски клуб, највише изгарају два странца - Жука и Мореира. Јесу професионалци али срамота је да само они гризу и да само њима тешко пада пораз а остали скоро потпуно равнодушни. У потпуну апатију уклапа се и Јоканов интервју после текме. Човек дефинитивно није тренер у души и мислим да је погрешио струку. Неке ствари су такође савршено јасне - Љајић је далееееко од неке иоле озбиљније европске екипе а бомбастичне најаве трансфера могу штетити првенствено њему. Бамби замена за Рајана Гигса - на ово немам коментар. Ово је заиста бајка у коју неће поверовати ни најближи Бамбијеви укућани а камоли неко други.
Све у свему - жалосно а могло је бити другачије. Ипак је Стандард далеко од најбољих евроспких екипа. Испоставило се да је кукавичлук и сада као и против Сампе пресудио.
И да - још нешто - главни закључак је ипак то да ФК Партизан, заједно са тренером, ипак треба више да гледа КК Партизан и да сами донесу закључке. Срце момци, то вам недостаје!

ellobo

pre 15 godina

STANDARDNO! Poslednjih 15-tak godina redovno porazi od ekipa iz Evrope, sa par izuzetaka. I svi igraju sa 40% protiv nas. Ove bi ZVEZDA ili PFC iz 80-tih nalupali i poslali kući da tiho plaču. Ali bi i tribine bile pune, a ne ovako ko da se Savo oprašta. I biće tako u svim ozbiljnim sportovima dok se tu ne ubaci prava lova. Sve prodati pa krenuti iznova. I napraviti balkansku ligu. Ili jadransku, nema veze. Srbija i Hrvatska po 4 kluba, ostali po 2-3 (osim Kosova, oni u razvojnu ligu, jedno 30 godina), i eto fudbala.

STELLA ROSSA*

pre 15 godina

Sada se Partizan nalazi u slicnoj situaciji,kao Zvezda pre dve sezone kada je nesrecno porazena od BAJERNA,pa zatim tesan poraz od Boltona i to je znacio kraj...I to obe kod kuce kao Partizan sa indenticnim scenarijom:((((I ako sam delija iskreno mi je zao sto je Partizan porazen jer eliminacija Partizana jos vise skodi Zvezdi,Vojvodini,Borcu...

red star girl

pre 15 godina

Joj sto mi je zao, evo suze ronim, a nama se neko bese rugao prosle godine u uefa cupu. E groblje, sve se vraca, sve se placa, xe xe xe

Rasha

pre 15 godina

Uzimajuci u obzir da je sevilja cetvrta i da mora da pobedi,mislim da ce u Spaniji biti goleada ,7+ ali bez gpolova Partizana :) Fabiano je u zivotnoj Formi:) Bice srusen rekord najveceg poraza u srpskom fudbalu definitivno!!! :) Nadam se da nije tako...ali sve su prilike da je tako...

Serbian Boy

pre 15 godina

Bruka srpski fudbal Zvezda ako nije usla time se nije ni spominjalo njeno ime u zadnje vreme u Evropi Partizan uso i velika nula bruka!Tosic u MU hahahaha

LIVERPOOL FC.

pre 15 godina

Ovde zavrsava Evropska turneja partizana.Pa i ocekivalo se da ce Standard pobijediti(osim nekih grobara koji su gajili lazne nade)

Tevez

pre 15 godina

Ako neko u Manchester Unitedu treba da strahuje za svoje mesto u timu to je Patrice Evra. Na njegovo mesto stize najperspektivniji levi bek u Evropi Bob Rock popularni Plazma.

cigani...

pre 15 godina

prosle godine u ovo vreme ili malo posle
hahahah,ciganiiii nula bodova u uefa kupu,vidi se da kradete i namestate u prvenstvu,partizan kad udje u uefakup uradi nesto znacajno a ne kao vi,aaa,jadni ste,brukate srbiju!

videcemo da li cete imati obraza da bilo sta napisete posle ovoga o nama ikad,a me sumnjam da ocete!

PAPIRNA KESA PREKO GLAVE!

delija_sever

pre 15 godina

Evo jedna velika 0 za patlidzan. Jadna je liga gde je ovaj patlidzan prvak. Skandiranje "sisaj Zvezdo" je bilo komicno kao patlidzan igra u evropi HEHHEHEHEHE. Standarno su odrani.

Bojan

pre 15 godina

Naha realnost je NJivarska Super Liga sa rogovima iznad loga i 2 derbija u godini da nas mine srce od uzbudjenja i to je to... nismo mi za Evropu...

bojan_vladhan

pre 15 godina

Topalovici koliko bodova sada imate? A? Smejete nam se za proslu sezonu u UEFA kupu, i kazete da necete da se brukate toliko...samo malo manje.Ma isti smo bre i mi i vi,TUGA,CEMER I JAD oba kluba!

Zanatlija

pre 15 godina

Jokanović (na konferenciji za novinare): Ostaje nam još utakmica protiv Sevilje i ako tamo pobedimo idemo dalje. Porazi su sastavni deo igre a što smo izgubili od ekipe koja je delovala kao da ih je neko "pokupio" sa ulice i doveo na JNA ,Bože moj , dešava se.

Toliko o Evropskom Partizanu.

Posle svega bi se zapitao kako to da se Partizan "sprda" sa rivalima u Jelen "super" ligi a onda im dođu u goste 2 ekipe (Sampdorija i Standard) koje nisu sastavile 3 (i slovima: tri) normalna dodavanja i izgube od njih i plus daju samo 1 (jedan) gol .. Slučajnost ili ne prosudite sami ..

Umesto što Partizanovci prozivaju Zvezdaše i obrnuto , kao neka mala balava deca koja se svađaju oko neke gluposti , bolje se zapitajte zašto nas Evropa smatra takvim kakvim nas smatra (bodljikava žica u Štutgartu i komentar(i) pomoćnog trenera Standarda).

Zvezdas do groba

pre 15 godina

Nista samo da vam se javi iskomleksirani delija!Mnogo mi je krivo sto moj tim ZVEZDA ne prikazuje ove sezone tako velicanstvenu igru kao paco i na taj nacin opravda ime najboljeg i najtrofejnijeg kluba na Balkanu!EJJJ alo od koga mi to da dobijemo komplekse ,tisina bre paceri jedni ne mozete sansu u 95 min da napravite!

dusan

pre 15 godina

E,pa ovo je stvarno jadno,ja navijam za partizan ,ali ovaj partizan nemoze da igra u evropi.pa onda mancester .tosic ,ljaic,ma to je sve meni jadno i beskonacno tuzno. dusan

Црвена Звезда

pre 15 godina

Pa vi brukate srpski fudbal u Evropi!Za nas niko nije cuo ove sezone jer nismo usli bas ce neko da se seti jao ima neki klub Crvena Zvezda a nisu usli uhhh?Ladno niste uzeli ni jedan bod brukaaa!

dejan

pre 15 godina

Kad za celu tekmu naprave jednu sansu (precka Tosica) neukusno je uopste razgovarati o uspehu u evropskom takmicenju. Teren kao de se igralo u Barandi.

GrobaR

pre 15 godina

Fejsa predji u Zvezdu molim te!
Lik mora da ima potpisan ugovor koji mu garantuje da igra u evropskim utakmicama,drugo objasnjenje nemam

ZVEZDASICA

pre 15 godina

A priznajte da ste se ponadali da necete videti moj komentar?E pa stvarno ste najvece bruke Srbije a da Tole ne namesta u nasem prvenstvu ne bi ni tu nista uradili.Zvezda je uvek bila i uvek ce biti veca od vas.

opticus

pre 15 godina

Partizan je trenutno kod nas najbolji ali je jos slab za Evropu. O mojoj Zvezdi ne vredi ni pricati. Nazalost to je stvarnost , strepimo od prosecnih ekipa. Ipak ima nade i za nas ali trebamo shvatiti gde smo sad.

bardh

pre 15 godina

tuga ovaj tim da bude sampion srbije nemaju tim nemaju igrace svi petlici po metar mozda i jedan zilet iznad glave a nemaju ni trenera ni terena pa ljudi oni nemaju nista,hvale sto pobedjuju banat i tamo neki napredak da su neka ekipa,barem cutite slavite tu titulu sto je osvojite posto nasa zvedza je ocajna,moram da napovedem i to mi imamo bari i tokijo evo zasto je toliko vazno mozda je to istorija ali mi je imamo a sto vi imate 0 bodova na 3 utakmice,molim vas vise da se ne hvalite videli ste sebe gde ste.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Zar ste mislili da ce proci ovo lepo vece bez mene??? Ma kako to da propustim? Kako da propustim ovu vasu sve izvesniju NULICU i to Evropsku? I samo jedno pitanje:Ko se to smejao nama za nula bodova? Koliko ste se samo smejali,iii sta sad momci? Nisam srecna sto ste izgubili,ali sam PRESRECNA sto ste sve blizi evropskoj NULI!!! KAZEM NUUULIIII!!!! Pa izvolite,smejte se sami sebi,pa da se smejemo zajedno!!!

Filip

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da tosic igra desnom nogom! dva suta na gol(1 precka) i par dodavanja..pokusaj primanja lopte..nije savreseno ali bar pipa desnom nogom loptu!! Bravo za napredak Bambi!!

sale

pre 15 godina

Kakva nam je liga,takvi su nam i klubovi.Pa Liez ima 200hiljada stanovnika,malo vise od Zrenjanina.A ovi nasi igraju kao sa tegovima na nogama,Fejsa igrac??,Tosic??Sramota.

kk partizan

pre 15 godina

jokanovicu,trebao si dijaru da stavis zadnjeg a djoleta u spic,m.bozovica na krilo a boguna na gol,sram te bre bilo !bezi sa te klupe

Neiskusan je, neka ide...

pre 15 godina

Tomicu, teraj trenera out dok nije kasno i za domace prvenstvo...

Igraci nisu losi, ali ne za amatera, vec za ozbiljnog trenera...

nece nas sreca stalno pratiti u prvenstvu, reaguj, Tomicu, dok ne bude kasno!!!!

Plikuscht

pre 15 godina

Sta bi ovo veceras!? Da nije tuzno i zalosno, bilo bi zesce smesno.

Meni Jokan stvarno nije jasan.
Povredi se levi bek (Obradovic), pa on covek resi da stavi levo krilo (Tosic) na mesto beka!? I mi tako lepo preko njega primimo gol jer nije ispratio svog coveka kod nabaca na drugoj stativi ... a sve i da ga je ispratio - dzaba bi bilo jer je visok metar + zelju da poraste pa bi mogao da dobaci samo do pupka.
No, enede, sa krilom kao bekom, onda nam falilo levo krilo. Genije Jokan resi da prebaci glavnog organizatora igre i jedinog sa mozgom (Moreira) na levo krilo!? Sjajno!
Au, majku mu ... pa onda fali neko u sredini ko ce da primi loptu ledjima ka golu, i da se okrene i povuce napad/uposli nekoga. Fantasticnom kreativnoscu on covek resi da jednog jedinog klasicnog centarfora (Diara) povuce unazad i stavi ga na mesto Moreire!? Jos sjajnije, zar ne?
Samo je falilo da ekonom pocne da izvodi slobodnjake, kafe kuvarica postane zadnji vezni, Stevanovic sa klupe uleti na krilo, a Pandur stane na gol.
Srecom, izgleda da ga je neko isamarao u svlacionici pa je u drugom poluvremenu vratio ljude da igraju ono sta igraju ceo zivot, pa je sve bilo za klasu bolje (ali i dalje dosta tuzno).

Sa timom u kojem polovina likova igra na nekim sasvim desetim pozicijama, a druga polovina igra kao da su ih sakupili ispred dragstora (Fejsa zalutao, Bogunovic k'o panj, ne moze da primi loptu a da se ne odbije od njega barem 5 metara, Stevanovic redovno kasni u odbrani uz redovan manjak inteligencije, Zuka je vec negde u inostranstvu u glavi, itd.) ... ovih 0:1 je sjajan rezultat. Ali zaista!

S obzirom da ce nas Sevilja oprati sa 3-4 komada za koji dan, Jokan ispade da juri Kosanov rezultat od prosle godine. Mozemo mi da se vadimo da su Sevilja, Stutgart i Standard jaci od Arisa, Boltona (drugog tima) i ko jos bese, kao sto i jesu, ali braco ... lepo je tresti ove malene kukuruz-teren klubove po srpskim njivama, ali ako prsnes sve bitne evropske tekme - one way ticket za trenera. A posto od sledece sezone nema ni Zuke, ni Dijare, ni Moreire, ni Tosica, ni Ljajica (i ko zna koga sve jos, a svake nam godine prirede po koje neprijatno iznenadjenje!) u timu ... bas me zanima na sta ce ova preostala vesela druzina krsh fudbala da lici.

Mislim, uvek cu ja podrzavati Partizan, i navijati za njega, ali ovo veceras ... tuzno ... tuzno ... tuzno ...

Bobanchurug

pre 15 godina

Ljudi ne zavaravajte se ubedljivim pobedama u nasoj maloj seoskoj ligi,
PARTIZANU TREBA STRUCNJAK
Vidi se da protiv iole ozbiljnijih ekipa mi ne mozemo nikako da dodjemo do igre.
Jokane,druze,izvini ali vreme je...

niksicanin

pre 15 godina

e ovako...ja nebih nista pisao ali mi se cini da su grobari pjevali sisaj zvezdo u prvom poluvremenu...
komplex koplex i samo komplex...
i to evro tekma...bruka kompleksashna...
napred standard

Partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Realno Partizan ove godine je dominantan u Srbiji,ali i kao takav to je nedovoljno za Evropske klubove srednje jačine...Prosečan trener,loša odbrana i rezultat je poznat!
Ali šta je tu je idemo dalje...naravno po duplu krunu jer to je realnost!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Babin_zub

pre 15 godina

Jokanoviceva izjava nakon mecha: "Previse smo respektovali protivnika"
Pa brate,vi zadnjih 15 minuta BUKVALNO niste presli centar.Jedini period pravog fudbala bio je izmedju 60. i 65. minuta.Ali mishevi,fudbal se igra 90,a ne 5 minuta.
I sta na kraju reci a ne zaplakati?Prosle godine nash fudbal je brukala Zvezda,ove to chini Partizan.Zelimo u Ligu Sampiona,a nismo dorasli ni ligi uefa.Jasno je gde nam je fudbal kad neki trecerazredni evropski klubovi brishu noge nashim prvakom(koji btw bezi drugoplasiranoj Voshi 8 bodova).

Jad&Beda united

Stevan

pre 15 godina

Jos jednom se pokazalo da nasa liga nije merilo kvaliteta.Prosle godine zvezda bez pobede u ligi uefa,ove godine partizan verovatno!Jadni smo a pogotovo grobari koji su umislili da se neka ekipa.

pg

pre 15 godina

tosic na beku???????
jedan spic a treba nam pobjeda??????
decko od 16 god u najvaznijoj utakmici sezone od pocetka?????
igre nema!!!!!!!!!!
licimo na seljacki klub!!!!!!!!!!
stevanovic je fudbaler?????
moreira je doktor fudbala?????
bozovicu hvala ti!!!!!!!!
jokanovicu...stvarno vise nema smisla

Smejuruja!!! :)

pre 15 godina

Ovo je smeshno!! Nesto ste govorili prosle godine zvezdi za 4 poraza,vec imate 3,a ne smem da pomislim sta ce biti u sevilji...

Момо

pre 15 godina

Предлажем да се фудбалерима Партизана одузму њихове превисоке и незаслужене плате и да се те паре уплате на жиро-рачун КК "Партизан" ради отклањања блокаде. Јесу ли гледале ове балерине како су јуче момци гинули против ЦСКА (а плате су примили Бог те пита кад).

Q

pre 15 godina

dokle ce vishe partizan i zvezda da brukaku srpski fudbal???
ovaj partizan je smorio,nemaju 2blage veze,a i navijanje sa juga je kao pokvarena gramofonska ploca

bobanmkd

pre 15 godina

Bicu najkraci na svetu:porikaJokanovicu i Stevanovicu:sa ovim timom u Jelen ligi bi i moja baba bila prva.Poruka Jesicu i Vermezovicu:izvinite u ime pravih navijaca Partizana.Poruka Tomicu:renoviraj odbranu druze!Za kraj,poruka grobarima:jesmo razocarali ali se nismo obrukali!!!

Berlin

pre 15 godina

dok budi igraci igrali kao Diara, Juca, Moreira, Bogunovic Partizan nece imati Sanse u Europi. Steta ali nemaju dosta kvaliteta za taj nivo

....fcrs....

pre 15 godina

Grobarska vernost? Doslo vas je 12-15 hiljada, pa nas je protiv boltona (nekoliko dana posle haosa protiv kule) bilo skoro 30.000! A nismo imali ni bod! A vi? Ima da prezimimo u Evropi, igracemo najmanje cetvrfinale.... I jos nesto. I sta bi sa onim da smo najgora ekipa ikad u kupu uefa, ekipa koja je bez boda zavrsila takmicenje. Jasno da smo vam idoli ali ne morate sve da kopirate. Zbog toga ste verovatno dali samo 1 gol do sada. A mi smo cisto da znate prosle sezone dali 2.

Crno-beli svet!

pre 15 godina

Da je Partizan dobio najtezu grupu u ligi UEFA nije bilo sumnje, oni koji su potcenjivali Sampdoriju nemaju blage veze sa fudbalom... sta reci za Standarda, lepo se secamo kako je Liverpul "uspeo" da izagje s'njima na kraju! I ne trazim tu opravdanje za Partizana zbog ovih rezultata, mozda uz malo srece bilo bi drugacije ali ne previse jer vidi se da za Evropu treba mnogo vise! U Srbiji i nema ama bas nikakve konkurencije, narocito ne kod "komsije" ove sezone (zato lepo molim doticne navijace a.d. fk "sledeca sezona" da se ne javljaju i svoje frustracije da lece u nekim za to specijalizovanih ustanova) To je realnost, ali nadajmo se na bolju buducnost za Partizana jer, ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI!

Dragan

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu, ali bih veceras volio da dobije Partizan. No,po svemu prikazanom - ne mirise na dobro. A Jokanoviceva taktika je sljedeca: zgusnite se na malom prostoru, nemoj slucajno da rasirite igru. Pasove u istrcavanju kontri uputiti obavezno pola koraka iza igraca. Kad ne znas sta ces, kreni u neki solo prodor i padni na zemlju, poslije toga mlati rukama i ljuti se na sudiju. A sto se tice kreativnosti...zbuniti protivnika tako da ne zna sta cemo da uradimo; on to ne moze znati, jer ni mi sami ne znamo kud cemo sa loptom...kreativni haos...Los Partizan (o Zvezdi da ne pricam). Moze to i mora bolje, nije to dobro za srpski fudbal...Pozdrav svima.

arsenal FC

pre 15 godina

Drugi put zaredom me partizan prodaje na kladionici...oba puta sam singlirao X kod kuce a oni oba puta izgube...ajde da su izgubili sa 3-4 ili tako nesto,ali oni za 90 minuta sve sto su uspeli da urade je da se 50 puta okliznu i isto toliko puta izgube loptu kada nema nikog oko njih.Fejsa,Diara?Oni nemaju nikakvog fudbalskog znanja...Mbokani je vredniji od cele ove jadne partizanove ekipe...Boze nam pomozi kad je partizan ubrdljivo najjaci tim nase lige i GAZI sve redom po Jelenku super ligi...

badi

pre 15 godina

vidi se da je tosic za mancester a moreira ze premeijer ligu igraci sa metar i zilet ma ne ne oni su igraci za banat i ofk beograd ne mogu oni u veci klub da igraju

Realista

pre 15 godina

Nije trebao ljajica da izbaci..on ume da igra 1 na 1 za razliku od boguna..trebao je boguna da izbaci..a desno da prebaci tosica..

ljajic moreira tosic
fejsa zuka

pakao

pre 15 godina

Bice velika steta ako Partizan sledece godine bude igrao kvalifikacije za Ligu Sampiona... i jos jedna godina propasti za nas fudbal na evropskoj sceni...Ne mogu oni nikoga pobediti u Evropi realno...samo su digli frku kad su sa "prejakim" Fenerbahceom igrali nereseno, a oni jedva da neku utakmicu dobiju i u domacem prvenstvu... baj..baj Partizan...

Marko

pre 15 godina

MATEUSE gde si?!?!? Vrati se da pokazes kako se vodi tim i kako se ulazi u ligu sampionu....

Ej Jokane pa znas li ti da je Mateus sa slabijom ekipom igrao LS?!?!?

A sa ovom ekipom on bi osvojio taj kup uefa...

chile

pre 15 godina

Znaci igra partizana je ocaj, Jokanovic treba da primi gol da bi shvatio da treba da igra Jovanovic na svojoj poziciji... Budimo realni i malo dete vidi da ovde nije mesto partizanu...

GROBAR NIS

pre 15 godina

Kako god da se zavrsi,mi smo GROBARI,navijamo i kada ne pobedjujemo,punimo hale i stadione,igramo u Evropi i spremni smo na sve za voljeni klub!!VOLIM PARTIZAN!!!

Tumbakovicu vrati se...

pre 15 godina

E moj Jokanovicu...sta smo doziveli da se branimo na nasoj svetinji jna...igramo sa dva krila koja zajedno imaju 115 kg (Ljajic i Bogun) i sa Diarom kome definitivno nije jasna uloga spica kad igra sam u napadu...ne znam sto se on vraca za loptu na 30m...kakva je uloga ...(umesto da otvara u prazan prostor)i onako igramo sa 5-ricom veznih...on je suvisan da se vraca...ali gdinu Jokanovicu to naravno nije jasno...Tumbakovicu vrati se...
Sa takvom formacijom na gol necemo sutnuti 3 dana na gol...
...Robi Stevanovicu svaka cast za borbenost ali Borac CA je najaci klub gde ti mozes da igras...drag mi je igrac ali bas nema nimalo fudbalskog znaja...lako je boriti se...MOZAK mora da se ukljuci!!!

Volim Partizan

pre 15 godina

Tanka je granica izmedju hrabrosti i gluposti...
Jokanovicu, ovaj put nisi zablistao, postavkom ovakve formacije (Obradovic/Tosic)...
:/

Sergioooooooooo

pre 15 godina

Auuuu sto smo loshi!

Katastrofalna igra. Odavno nisam video da pravimo ovoliko gresaka. Ne zna se ko je gori.

Jbg, mnogo sam ocekivao od ovog tima, ali sve je izgleda bilo uzaludno.

Ipak smo "mi partizan" samo za ove nase njive. :(((

dupla kruna

pre 15 godina

ovaj fejsa ljudi moji,toliko indisponiran,on je nanjveci promasaj...tolik epare su date za njega,a nije ni sa nasu ligu dobar,ili nema volju d aigra,jel nije otiso,napolje...uu.fejsa uzas..a sevanovic,je otiso po 3 bureka...GDE JE OBRADOVIC!!!!

Nislija LA

pre 15 godina

Ne mogu a da ne prokomentarisem nesto...evo ga 5' minut PSG - Rasing 1:0 strelac M. Kezman :)pitam se gde je Zigic ovih dana (prvi srpski napadac)

s

pre 15 godina

sta vise reci ovo je prokletstvo ... nijednu posle fenera nisu odigrali kako valja ovo je tragedija sve gore i gore plasim se ako moze jos gore u sevilji sta ce to biti priznajem poleteli smo sad treba se okrenuti dom. ligi i slaviti ako moze jos koji derbi a sl. god. ako bog da bice bolje valjda... uvek neka generacija napravi bum od koje niko ne ocekuje ali se sklope kockice pa ce tako i biti sad imamo tim imamo sve ali nisu se sklpile kockice kao recimo u basketu ili fudbalu pre par god. tako da kad sve rasprodamo i budemo imali krs tim mozda ce se tada nesto pozitivno desiti ne znam nisam vise pametan ali i dalje sam jedan ponosan i srecan grobar

Chana

pre 15 godina

ŽIVEO MOJ LJUBIMAC LANE JOVANOVIĆ !!!
Želim mu da bude strelac het-trika, ali da Standard izgubi 4:3 !!!
SRETNO PARTIZANU !!!
Vojvodinaš

Plikuscht

pre 15 godina

Sta bi ovo veceras!? Da nije tuzno i zalosno, bilo bi zesce smesno.

Meni Jokan stvarno nije jasan.
Povredi se levi bek (Obradovic), pa on covek resi da stavi levo krilo (Tosic) na mesto beka!? I mi tako lepo preko njega primimo gol jer nije ispratio svog coveka kod nabaca na drugoj stativi ... a sve i da ga je ispratio - dzaba bi bilo jer je visok metar + zelju da poraste pa bi mogao da dobaci samo do pupka.
No, enede, sa krilom kao bekom, onda nam falilo levo krilo. Genije Jokan resi da prebaci glavnog organizatora igre i jedinog sa mozgom (Moreira) na levo krilo!? Sjajno!
Au, majku mu ... pa onda fali neko u sredini ko ce da primi loptu ledjima ka golu, i da se okrene i povuce napad/uposli nekoga. Fantasticnom kreativnoscu on covek resi da jednog jedinog klasicnog centarfora (Diara) povuce unazad i stavi ga na mesto Moreire!? Jos sjajnije, zar ne?
Samo je falilo da ekonom pocne da izvodi slobodnjake, kafe kuvarica postane zadnji vezni, Stevanovic sa klupe uleti na krilo, a Pandur stane na gol.
Srecom, izgleda da ga je neko isamarao u svlacionici pa je u drugom poluvremenu vratio ljude da igraju ono sta igraju ceo zivot, pa je sve bilo za klasu bolje (ali i dalje dosta tuzno).

Sa timom u kojem polovina likova igra na nekim sasvim desetim pozicijama, a druga polovina igra kao da su ih sakupili ispred dragstora (Fejsa zalutao, Bogunovic k'o panj, ne moze da primi loptu a da se ne odbije od njega barem 5 metara, Stevanovic redovno kasni u odbrani uz redovan manjak inteligencije, Zuka je vec negde u inostranstvu u glavi, itd.) ... ovih 0:1 je sjajan rezultat. Ali zaista!

S obzirom da ce nas Sevilja oprati sa 3-4 komada za koji dan, Jokan ispade da juri Kosanov rezultat od prosle godine. Mozemo mi da se vadimo da su Sevilja, Stutgart i Standard jaci od Arisa, Boltona (drugog tima) i ko jos bese, kao sto i jesu, ali braco ... lepo je tresti ove malene kukuruz-teren klubove po srpskim njivama, ali ako prsnes sve bitne evropske tekme - one way ticket za trenera. A posto od sledece sezone nema ni Zuke, ni Dijare, ni Moreire, ni Tosica, ni Ljajica (i ko zna koga sve jos, a svake nam godine prirede po koje neprijatno iznenadjenje!) u timu ... bas me zanima na sta ce ova preostala vesela druzina krsh fudbala da lici.

Mislim, uvek cu ja podrzavati Partizan, i navijati za njega, ali ovo veceras ... tuzno ... tuzno ... tuzno ...

Nislija LA

pre 15 godina

Ne mogu a da ne prokomentarisem nesto...evo ga 5' minut PSG - Rasing 1:0 strelac M. Kezman :)pitam se gde je Zigic ovih dana (prvi srpski napadac)

pakao

pre 15 godina

Bice velika steta ako Partizan sledece godine bude igrao kvalifikacije za Ligu Sampiona... i jos jedna godina propasti za nas fudbal na evropskoj sceni...Ne mogu oni nikoga pobediti u Evropi realno...samo su digli frku kad su sa "prejakim" Fenerbahceom igrali nereseno, a oni jedva da neku utakmicu dobiju i u domacem prvenstvu... baj..baj Partizan...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Zar ste mislili da ce proci ovo lepo vece bez mene??? Ma kako to da propustim? Kako da propustim ovu vasu sve izvesniju NULICU i to Evropsku? I samo jedno pitanje:Ko se to smejao nama za nula bodova? Koliko ste se samo smejali,iii sta sad momci? Nisam srecna sto ste izgubili,ali sam PRESRECNA sto ste sve blizi evropskoj NULI!!! KAZEM NUUULIIII!!!! Pa izvolite,smejte se sami sebi,pa da se smejemo zajedno!!!

pg

pre 15 godina

tosic na beku???????
jedan spic a treba nam pobjeda??????
decko od 16 god u najvaznijoj utakmici sezone od pocetka?????
igre nema!!!!!!!!!!
licimo na seljacki klub!!!!!!!!!!
stevanovic je fudbaler?????
moreira je doktor fudbala?????
bozovicu hvala ti!!!!!!!!
jokanovicu...stvarno vise nema smisla

cigani...

pre 15 godina

prosle godine u ovo vreme ili malo posle
hahahah,ciganiiii nula bodova u uefa kupu,vidi se da kradete i namestate u prvenstvu,partizan kad udje u uefakup uradi nesto znacajno a ne kao vi,aaa,jadni ste,brukate srbiju!

videcemo da li cete imati obraza da bilo sta napisete posle ovoga o nama ikad,a me sumnjam da ocete!

PAPIRNA KESA PREKO GLAVE!

Момо

pre 15 godina

Предлажем да се фудбалерима Партизана одузму њихове превисоке и незаслужене плате и да се те паре уплате на жиро-рачун КК "Партизан" ради отклањања блокаде. Јесу ли гледале ове балерине како су јуче момци гинули против ЦСКА (а плате су примили Бог те пита кад).

Tevez

pre 15 godina

Ako neko u Manchester Unitedu treba da strahuje za svoje mesto u timu to je Patrice Evra. Na njegovo mesto stize najperspektivniji levi bek u Evropi Bob Rock popularni Plazma.

badi

pre 15 godina

vidi se da je tosic za mancester a moreira ze premeijer ligu igraci sa metar i zilet ma ne ne oni su igraci za banat i ofk beograd ne mogu oni u veci klub da igraju

Tumbakovicu vrati se...

pre 15 godina

E moj Jokanovicu...sta smo doziveli da se branimo na nasoj svetinji jna...igramo sa dva krila koja zajedno imaju 115 kg (Ljajic i Bogun) i sa Diarom kome definitivno nije jasna uloga spica kad igra sam u napadu...ne znam sto se on vraca za loptu na 30m...kakva je uloga ...(umesto da otvara u prazan prostor)i onako igramo sa 5-ricom veznih...on je suvisan da se vraca...ali gdinu Jokanovicu to naravno nije jasno...Tumbakovicu vrati se...
Sa takvom formacijom na gol necemo sutnuti 3 dana na gol...
...Robi Stevanovicu svaka cast za borbenost ali Borac CA je najaci klub gde ti mozes da igras...drag mi je igrac ali bas nema nimalo fudbalskog znaja...lako je boriti se...MOZAK mora da se ukljuci!!!

Chana

pre 15 godina

ŽIVEO MOJ LJUBIMAC LANE JOVANOVIĆ !!!
Želim mu da bude strelac het-trika, ali da Standard izgubi 4:3 !!!
SRETNO PARTIZANU !!!
Vojvodinaš

Smejuruja!!! :)

pre 15 godina

Ovo je smeshno!! Nesto ste govorili prosle godine zvezdi za 4 poraza,vec imate 3,a ne smem da pomislim sta ce biti u sevilji...

ludakris

pre 15 godina

"Mozemo mi da se vadimo da su Sevilja, Stutgart i Standard jaci od Arisa, Boltona (drugog tima) i ko jos bese"


Pomoci cu ti. Bajern Minhen.

opticus

pre 15 godina

Partizan je trenutno kod nas najbolji ali je jos slab za Evropu. O mojoj Zvezdi ne vredi ni pricati. Nazalost to je stvarnost , strepimo od prosecnih ekipa. Ipak ima nade i za nas ali trebamo shvatiti gde smo sad.

Q

pre 15 godina

dokle ce vishe partizan i zvezda da brukaku srpski fudbal???
ovaj partizan je smorio,nemaju 2blage veze,a i navijanje sa juga je kao pokvarena gramofonska ploca

ZVEZDASICA

pre 15 godina

A priznajte da ste se ponadali da necete videti moj komentar?E pa stvarno ste najvece bruke Srbije a da Tole ne namesta u nasem prvenstvu ne bi ni tu nista uradili.Zvezda je uvek bila i uvek ce biti veca od vas.

niksicanin

pre 15 godina

e ovako...ja nebih nista pisao ali mi se cini da su grobari pjevali sisaj zvezdo u prvom poluvremenu...
komplex koplex i samo komplex...
i to evro tekma...bruka kompleksashna...
napred standard

Dragan

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu, ali bih veceras volio da dobije Partizan. No,po svemu prikazanom - ne mirise na dobro. A Jokanoviceva taktika je sljedeca: zgusnite se na malom prostoru, nemoj slucajno da rasirite igru. Pasove u istrcavanju kontri uputiti obavezno pola koraka iza igraca. Kad ne znas sta ces, kreni u neki solo prodor i padni na zemlju, poslije toga mlati rukama i ljuti se na sudiju. A sto se tice kreativnosti...zbuniti protivnika tako da ne zna sta cemo da uradimo; on to ne moze znati, jer ni mi sami ne znamo kud cemo sa loptom...kreativni haos...Los Partizan (o Zvezdi da ne pricam). Moze to i mora bolje, nije to dobro za srpski fudbal...Pozdrav svima.

....fcrs....

pre 15 godina

Grobarska vernost? Doslo vas je 12-15 hiljada, pa nas je protiv boltona (nekoliko dana posle haosa protiv kule) bilo skoro 30.000! A nismo imali ni bod! A vi? Ima da prezimimo u Evropi, igracemo najmanje cetvrfinale.... I jos nesto. I sta bi sa onim da smo najgora ekipa ikad u kupu uefa, ekipa koja je bez boda zavrsila takmicenje. Jasno da smo vam idoli ali ne morate sve da kopirate. Zbog toga ste verovatno dali samo 1 gol do sada. A mi smo cisto da znate prosle sezone dali 2.

Crno-beli svet!

pre 15 godina

Da je Partizan dobio najtezu grupu u ligi UEFA nije bilo sumnje, oni koji su potcenjivali Sampdoriju nemaju blage veze sa fudbalom... sta reci za Standarda, lepo se secamo kako je Liverpul "uspeo" da izagje s'njima na kraju! I ne trazim tu opravdanje za Partizana zbog ovih rezultata, mozda uz malo srece bilo bi drugacije ali ne previse jer vidi se da za Evropu treba mnogo vise! U Srbiji i nema ama bas nikakve konkurencije, narocito ne kod "komsije" ove sezone (zato lepo molim doticne navijace a.d. fk "sledeca sezona" da se ne javljaju i svoje frustracije da lece u nekim za to specijalizovanih ustanova) To je realnost, ali nadajmo se na bolju buducnost za Partizana jer, ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI!

Baca

pre 15 godina

Svaka cast Grobarima, onako navijati na minus temperaturi , 90 minuta bez prestanka je stvarno za divljenje. Vi ste Partizan, a ne one bruke na terenu.

Sergioooooooooo

pre 15 godina

Auuuu sto smo loshi!

Katastrofalna igra. Odavno nisam video da pravimo ovoliko gresaka. Ne zna se ko je gori.

Jbg, mnogo sam ocekivao od ovog tima, ali sve je izgleda bilo uzaludno.

Ipak smo "mi partizan" samo za ove nase njive. :(((

ellobo

pre 15 godina

STANDARDNO! Poslednjih 15-tak godina redovno porazi od ekipa iz Evrope, sa par izuzetaka. I svi igraju sa 40% protiv nas. Ove bi ZVEZDA ili PFC iz 80-tih nalupali i poslali kući da tiho plaču. Ali bi i tribine bile pune, a ne ovako ko da se Savo oprašta. I biće tako u svim ozbiljnim sportovima dok se tu ne ubaci prava lova. Sve prodati pa krenuti iznova. I napraviti balkansku ligu. Ili jadransku, nema veze. Srbija i Hrvatska po 4 kluba, ostali po 2-3 (osim Kosova, oni u razvojnu ligu, jedno 30 godina), i eto fudbala.

Stevan

pre 15 godina

Jos jednom se pokazalo da nasa liga nije merilo kvaliteta.Prosle godine zvezda bez pobede u ligi uefa,ove godine partizan verovatno!Jadni smo a pogotovo grobari koji su umislili da se neka ekipa.

DRAGAN DZAJIC VELIKI

pre 15 godina

Da li cete se ikad u svojim zivotima vratiti sa svog stadiona (hrama?)nasmejani?Da li postoji ijedna evropska utakmica zadnjih 30 god.da ste se vratili kuci raspolozeni,sem ako remi nije isto sto ipobeda....nja,nja,nja.....Ma nema veze za to se ne navija to se voli????????????Hvala na paznji i ucite,ucite,ucite i ne mrzite nego postujte.cz.

Zanatlija

pre 15 godina

Jokanović (na konferenciji za novinare): Ostaje nam još utakmica protiv Sevilje i ako tamo pobedimo idemo dalje. Porazi su sastavni deo igre a što smo izgubili od ekipe koja je delovala kao da ih je neko "pokupio" sa ulice i doveo na JNA ,Bože moj , dešava se.

Toliko o Evropskom Partizanu.

Posle svega bi se zapitao kako to da se Partizan "sprda" sa rivalima u Jelen "super" ligi a onda im dođu u goste 2 ekipe (Sampdorija i Standard) koje nisu sastavile 3 (i slovima: tri) normalna dodavanja i izgube od njih i plus daju samo 1 (jedan) gol .. Slučajnost ili ne prosudite sami ..

Umesto što Partizanovci prozivaju Zvezdaše i obrnuto , kao neka mala balava deca koja se svađaju oko neke gluposti , bolje se zapitajte zašto nas Evropa smatra takvim kakvim nas smatra (bodljikava žica u Štutgartu i komentar(i) pomoćnog trenera Standarda).

Bobanchurug

pre 15 godina

Ljudi ne zavaravajte se ubedljivim pobedama u nasoj maloj seoskoj ligi,
PARTIZANU TREBA STRUCNJAK
Vidi se da protiv iole ozbiljnijih ekipa mi ne mozemo nikako da dodjemo do igre.
Jokane,druze,izvini ali vreme je...

delija_sever

pre 15 godina

Evo jedna velika 0 za patlidzan. Jadna je liga gde je ovaj patlidzan prvak. Skandiranje "sisaj Zvezdo" je bilo komicno kao patlidzan igra u evropi HEHHEHEHEHE. Standarno su odrani.

GROBAR NIS

pre 15 godina

Kako god da se zavrsi,mi smo GROBARI,navijamo i kada ne pobedjujemo,punimo hale i stadione,igramo u Evropi i spremni smo na sve za voljeni klub!!VOLIM PARTIZAN!!!

bojan_vladhan

pre 15 godina

Topalovici koliko bodova sada imate? A? Smejete nam se za proslu sezonu u UEFA kupu, i kazete da necete da se brukate toliko...samo malo manje.Ma isti smo bre i mi i vi,TUGA,CEMER I JAD oba kluba!

Marko

pre 15 godina

MATEUSE gde si?!?!? Vrati se da pokazes kako se vodi tim i kako se ulazi u ligu sampionu....

Ej Jokane pa znas li ti da je Mateus sa slabijom ekipom igrao LS?!?!?

A sa ovom ekipom on bi osvojio taj kup uefa...

Јастребов

pre 15 godina

Игра Партизана у складу са тренером - анемично и бојажљиво. Јокан каже да су превише респектовали госте - па шта би било да је дошао Манчестер или Милан!? Због чега онако плашљиво полувреме када се зна да је све осим победе неважно? И оно што је најжалосније је то да на терену, за српски клуб, највише изгарају два странца - Жука и Мореира. Јесу професионалци али срамота је да само они гризу и да само њима тешко пада пораз а остали скоро потпуно равнодушни. У потпуну апатију уклапа се и Јоканов интервју после текме. Човек дефинитивно није тренер у души и мислим да је погрешио струку. Неке ствари су такође савршено јасне - Љајић је далееееко од неке иоле озбиљније европске екипе а бомбастичне најаве трансфера могу штетити првенствено њему. Бамби замена за Рајана Гигса - на ово немам коментар. Ово је заиста бајка у коју неће поверовати ни најближи Бамбијеви укућани а камоли неко други.
Све у свему - жалосно а могло је бити другачије. Ипак је Стандард далеко од најбољих евроспких екипа. Испоставило се да је кукавичлук и сада као и против Сампе пресудио.
И да - још нешто - главни закључак је ипак то да ФК Партизан, заједно са тренером, ипак треба више да гледа КК Партизан и да сами донесу закључке. Срце момци, то вам недостаје!

GrobaR

pre 15 godina

Fejsa predji u Zvezdu molim te!
Lik mora da ima potpisan ugovor koji mu garantuje da igra u evropskim utakmicama,drugo objasnjenje nemam

Ljudi probudite se!

pre 15 godina

Ljudi ja sam zvezdas al to je apsolutno nebitno u mom sledecem komentaru koji bih izneo.
Gospodin Jokanovic izjavljuje da su izgubili zbog NEISKUSTVA!!!Ljudi pa tim Standarda je duplo mladji od ovih nasih nesrecnika!Takav covek ne bi trebalo da bude trener ni Palilulcu,jednostavno NIJE REALAN!
Drugo covek je najavljivao neku igru,napade...Pa on je lud stavlja Tosica na levog beka i drzi Boguovica u igri,decko ne zna da hoda!!!
Trece i poslednje:Misevi jedni ugledajte se na vase ,,kolege'' iz pionira koji omalozavaju prvaka evrope neverovatnom pozrtvovanoscu i velikim srcem.Oni bi pobedili ove prosecne ekipe samo ljubavlju prema igri.Nek preporuci svako ko misli da ovi manekeni ne zasluzuju ni clanak na poslednjoj strani seoskog nedeljnika!!!

Babin_zub

pre 15 godina

Jokanoviceva izjava nakon mecha: "Previse smo respektovali protivnika"
Pa brate,vi zadnjih 15 minuta BUKVALNO niste presli centar.Jedini period pravog fudbala bio je izmedju 60. i 65. minuta.Ali mishevi,fudbal se igra 90,a ne 5 minuta.
I sta na kraju reci a ne zaplakati?Prosle godine nash fudbal je brukala Zvezda,ove to chini Partizan.Zelimo u Ligu Sampiona,a nismo dorasli ni ligi uefa.Jasno je gde nam je fudbal kad neki trecerazredni evropski klubovi brishu noge nashim prvakom(koji btw bezi drugoplasiranoj Voshi 8 bodova).

Jad&Beda united

sale

pre 15 godina

Kakva nam je liga,takvi su nam i klubovi.Pa Liez ima 200hiljada stanovnika,malo vise od Zrenjanina.A ovi nasi igraju kao sa tegovima na nogama,Fejsa igrac??,Tosic??Sramota.

milan

pre 15 godina

A da vi lepo vratite stadion vojsci, pa da gledamo neke sletove umesto ovog maltretiranja.
Ionako su vam ga dali besplatno na koriscenje, pa im nista ni ne dugujete.

Neiskusan je, neka ide...

pre 15 godina

Tomicu, teraj trenera out dok nije kasno i za domace prvenstvo...

Igraci nisu losi, ali ne za amatera, vec za ozbiljnog trenera...

nece nas sreca stalno pratiti u prvenstvu, reaguj, Tomicu, dok ne bude kasno!!!!

Bojan

pre 15 godina

Naha realnost je NJivarska Super Liga sa rogovima iznad loga i 2 derbija u godini da nas mine srce od uzbudjenja i to je to... nismo mi za Evropu...

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

Totalni promasaj taktike Jokanovica,to je dokaz da je TUMBAKOVIC BOG!Jeste videli RAZLIKU DRUGOG I PRVOG POLUVREMENA??Igraci nista nisu krivi...A sto se tice ovih provokatora,zvezdasice seko nadji decka,nemoj cekati da PARTIZAN ima nulu,vi ste obrukali nas fudbal protiv APOELA.U kojoj vi to grupi imate nulu,molim objasnjenje??A sta da ocekujem od KOMPLEKSASA cije celo se sportsko drustvo okrece oko jednog trofeja,vas prevashodni cilj je da do kraja polu -sezone stignete VOSU!O tome vi da mislite ,a ne da gledate ko nas pobedjuje!!!Mnogo sam tuzan moji GROBARI I GROBARKE,ali znate pesmu-I kada ne budes prvi ti,i kada se cuje zvizduci,i tada cu PARTIZANE ZNAJ ,DA TE VOLIM JA!!!Grobari GLAVU GORE!!PONOSITE SE ZA KOGA NAVIJATE!!!!!MANDA PFC DORCOL

NoComment

pre 15 godina

Grobovi eto vase snage, prvo ste imali vise srece nego pameti u Baku gde ste mogli da primite 4-5 komada da Bozovic nije branijo ko lud, ispali ste od Fenjera koga svi deru u ligi sampiona ko vola u kupus, jedva ste prosli tamo neku Politehniku? ili kako se vec zovu, a u uefa gubite u Beogradu od Sampdorije koja je bila 18ta u Italiji i sad od 'slavnog' Standard Jeza, eto vase snage

Tomas

pre 15 godina

Pod hitno sav novac sa računa fudbalskog kluba PARTIZAN prebaciti na račun košarkaškog kluba i imati ćemo prvaka Evrope.Ovi naši fudbaleri ni upola se ne trude kao naši košarkaši.Čast izuzecima.I još ono najbitnije, Jokane odlazi

red star girl

pre 15 godina

Joj sto mi je zao, evo suze ronim, a nama se neko bese rugao prosle godine u uefa cupu. E groblje, sve se vraca, sve se placa, xe xe xe

Volim Partizan

pre 15 godina

Tanka je granica izmedju hrabrosti i gluposti...
Jokanovicu, ovaj put nisi zablistao, postavkom ovakve formacije (Obradovic/Tosic)...
:/

Zvezdas do groba

pre 15 godina

Nista samo da vam se javi iskomleksirani delija!Mnogo mi je krivo sto moj tim ZVEZDA ne prikazuje ove sezone tako velicanstvenu igru kao paco i na taj nacin opravda ime najboljeg i najtrofejnijeg kluba na Balkanu!EJJJ alo od koga mi to da dobijemo komplekse ,tisina bre paceri jedni ne mozete sansu u 95 min da napravite!

STELLA ROSSA*

pre 15 godina

Sada se Partizan nalazi u slicnoj situaciji,kao Zvezda pre dve sezone kada je nesrecno porazena od BAJERNA,pa zatim tesan poraz od Boltona i to je znacio kraj...I to obe kod kuce kao Partizan sa indenticnim scenarijom:((((I ako sam delija iskreno mi je zao sto je Partizan porazen jer eliminacija Partizana jos vise skodi Zvezdi,Vojvodini,Borcu...

dusan

pre 15 godina

E,pa ovo je stvarno jadno,ja navijam za partizan ,ali ovaj partizan nemoze da igra u evropi.pa onda mancester .tosic ,ljaic,ma to je sve meni jadno i beskonacno tuzno. dusan

red hell

pre 15 godina

Ja mislim da je posle ove tekme svima jasno zasto je Jokan najbolji trener u Srbiji,i zasto Tosica i Ljajica trazi Mancester,poslednja informacija "i Kristijano Ronaldo odlazi iz Mancestera zato sto se plasi da ce mu Toske sigurno zauzeti mesto u startnoj postavi" : ).Standard partizana opasno pada . . .

Tanasije

pre 15 godina

Samo bih postavio jedno pitanje: koju smo mi domacu ligu igrali kad nas je Mateus uveo u LS? Pa naravno, igrali smo "meridijan super ligu" koju su cinili Javor, Smederevo, Hajduk sa Liona, Bezanija i slicno drustvance. Problem je sledeci: Tomic je selektirao tim pretezno sastavljen od igraca niskog rasta, male kilaze i skromnih atletskih sposobnosti. To se zove nagomilavanje igraca istih ili slicnih karakteristika u svim linijama tima! Kod Mateusa imali smo pozadi u odbrani tri visoka i snazna beka: Cirkovica, Tariba Vesta i Milana Stojanovskog a po levoj strani britkog Malbasu tako da ni Newcastle sa Sirerom, a ni Real nisu mogli da nam daju vise od jednog gola u dve utakmice. Danas je svaki centarsut u nasih 16m prvi stres za sve na stadionu. Dajem ponovo svoj glas Mateusu...i poruka predsedniku FK Partizan: krenite u izgradnju novog stadiona ili ce nam uefa zabraniti da igramo fudbal po onoj zaledjenoj livadi od juce.

I jos nesto, kad prodate Tosica i Ljajica u paketu (jer to jedino znate) i dodjete do nekih para dajte neko milionce u KK Partizan koji je Kralj sportskog drustva i jedini klub na ovim prostorima koji ima "know-how" za prodor u evropske visine. PozZ:)

ma samo opusteno

pre 15 godina

E koliko mi je drago sto su izgubili to vam ne mogu opisati...
Kako su se samo smejali Zvezdi prosle godine kada su izgubili sve utakmice u grupi!
KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADA!!!

Filip

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da tosic igra desnom nogom! dva suta na gol(1 precka) i par dodavanja..pokusaj primanja lopte..nije savreseno ali bar pipa desnom nogom loptu!! Bravo za napredak Bambi!!

Partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Realno Partizan ove godine je dominantan u Srbiji,ali i kao takav to je nedovoljno za Evropske klubove srednje jačine...Prosečan trener,loša odbrana i rezultat je poznat!
Ali šta je tu je idemo dalje...naravno po duplu krunu jer to je realnost!
VOLIM GA KO OKA DVA!

chile

pre 15 godina

Znaci igra partizana je ocaj, Jokanovic treba da primi gol da bi shvatio da treba da igra Jovanovic na svojoj poziciji... Budimo realni i malo dete vidi da ovde nije mesto partizanu...

kk partizan

pre 15 godina

jokanovicu,trebao si dijaru da stavis zadnjeg a djoleta u spic,m.bozovica na krilo a boguna na gol,sram te bre bilo !bezi sa te klupe

Rasha

pre 15 godina

Uzimajuci u obzir da je sevilja cetvrta i da mora da pobedi,mislim da ce u Spaniji biti goleada ,7+ ali bez gpolova Partizana :) Fabiano je u zivotnoj Formi:) Bice srusen rekord najveceg poraza u srpskom fudbalu definitivno!!! :) Nadam se da nije tako...ali sve su prilike da je tako...

Miki

pre 15 godina

Vidim samo su Grobari kompleksaši i samo se Grobari javljaju na zvezdine komentare. Partizan jeste najslabija ekipa u ovoj grupi, ali vi ste toliko jadni da se to ne može opisati. Jeste srećni što je Partizan izgubio, jeste sad veći u svojim očima? Eeee, Srbijo....

vecapk

pre 15 godina

Bedno izdanje,tek na ovakvim utakmicama shvatis gde si i zasto Moreira,Diara i Zuka igraju u Srbiji.Vidi se po igri koju su veceras prikazali,a Moreira je bio najgori.Teren je bio isti i njima i nama,nema pravdanja,losi smo za evropu.Tosic i Ljajic i Mancester mogu da
odu ali samo u soping.

STENA

pre 15 godina

Pa posle ocajne Sampdorije,propalog Stutgarta zgazio ih je ovaj jadni Standard,mi mozda ove sezone ne igramo u Evropi,ali znam da i igraci JUGOSLOVENSKOG sportskog drustva odnosno Partizana zale sto igraju u Evropi,ne postizu nista,poosle ovih predstava cena im vrtoglavo pada,a svi znamo da se tesko stize do cene protiv Timoka,Batajnice i ostalih beton ligasa,gde je uostalom Part. i digao neku svoju umisljenu cenu,ovde se vidi ko je ko...da se kaze da su topovska hrana-blago je,tako da ako smo nespremni bolje da ne igramo nego da nas svi ponizavaju kao fk partizan sto dozivljava ponizenja vec nekoliko godina...sve su nize i nize,a zavaravaju se pricama e mi smo u evropi i sloganom vazno je ucestvovati...onda ucestvujte i neka vam se svet smeje....ko i do sada....ali evo pobedicete Sevilju na gostovanju,pa mozda udjete u krug sa nekom od ekipa,pa igrate i na prolece u EVROPI,ipak ste vi za Evropu..buaxaxaxaxaaaa,samo zabavljajte publiku,dobri ste! S'verom u Boga uz ZVEZDU do groba!!!!!!

srbin pljevlja

pre 15 godina

Kada patlidzan bude igrao kao ZVEZDA prošle godine protiv BAJERNA onda se javite.
Neko ima Tokio i Bari, a neko MAKABI PETAH TIKVU, PETRZALKU i FLjAMUTARI.HAHAHAHAHAHAHAHAHA

krajisnik15

pre 15 godina

Stvari stoje ovako:ako Partizan pobedi Sevilju 3 razlike,UEFA izbaci Stutgart zbog bodljikave zice a u kolu kada je Partizan slobodan sve ekipe ostanu bez boda eto proleca u Evropi,o osim toga da je danas igrao Obradovic,da je Paun 7 godina mladji,da se Curcic i Savo aktiviraju,da imate grejace na terenu,da Pancev nije zabio penal u Bariju,da nije bilo Tokija,da se u Briselu igralo jedno poluvreme,da u Evropi igraju Banat i Zeta,da sude Spasic i Mazic,da je neko javio igracima Standarda da vasa 2 igraca idu u MU,da je danas prvi april,da je babi...e tada bi vi bili veliki klub

Partizan forever

pre 15 godina

Veliki sam grobar ali moram nesto priznati...Partizan je sramota za Srpski fudbal,nas(Srpski fudbal) jedino izvlaci Zvezda sa osvojenom Ligom sampiona i prvaka sveta!Pa sta je neki Srpski klub uradio posle toga...nista!Mi se smejemo Zvezdi,sad treba oni nama i neka se smeju,zasluzili smo!Moram priznati da se Partizan provlaci kroz prvenstvo pomocu Toleta!Kad bude prestalo namestanje utakmica onda cemo moci da uradimo nesto u Evropi!Jokanovicu,Tomicu,Karadzicu... odlazite!!!

dupla kruna

pre 15 godina

ovaj fejsa ljudi moji,toliko indisponiran,on je nanjveci promasaj...tolik epare su date za njega,a nije ni sa nasu ligu dobar,ili nema volju d aigra,jel nije otiso,napolje...uu.fejsa uzas..a sevanovic,je otiso po 3 bureka...GDE JE OBRADOVIC!!!!

bardh

pre 15 godina

tuga ovaj tim da bude sampion srbije nemaju tim nemaju igrace svi petlici po metar mozda i jedan zilet iznad glave a nemaju ni trenera ni terena pa ljudi oni nemaju nista,hvale sto pobedjuju banat i tamo neki napredak da su neka ekipa,barem cutite slavite tu titulu sto je osvojite posto nasa zvedza je ocajna,moram da napovedem i to mi imamo bari i tokijo evo zasto je toliko vazno mozda je to istorija ali mi je imamo a sto vi imate 0 bodova na 3 utakmice,molim vas vise da se ne hvalite videli ste sebe gde ste.

Nikola

pre 15 godina

Mislim da je sada svima jasno zasto je Jokanovic najbolji trener u Srbiji:
-ima osvojen kup uz sudijsku kradju
-jedva je uspeo da osvoji titulu,Djukic mu je ostavio 7 bodova prednosti,a zavrsio je sa 3 boda prednosti u odnosu na Zvezdu
-Trenutno je prvi u Jelen superligi jer ima ocajne protivnike
-U Ligi Uefa ima osvojenih 0 BODOVA.
BRAVO JOKANOVICU,TRENERU 2008 GODINE!

zivim za sever

pre 15 godina

@ Procitajte tekst...jedno je sigurno - GROBARI SU NAJBOLJI NAVIJACI NA SVETU
(Bitan, 27. novembar 2008 00:34)
LJUBAV PREMA KLUBU NE MOZE DA PRESTANE...
(Sasa The Grobar, 27. novembar 2008 02:02)

ovo su jucherashnji komentari od nekih grobara koji i dalje misle da imaju mnogo dobre navijache......
kakva je to ljubav kada ne mozete da napunite stadion koji prima jedva 20 i kusur hiljada ljudi......sramota jedna velika!!!!!!!!!
BOZE HVALA TI JOSH JEDNOM SHTO SAM CIGAN, DELIJA KAKO GOD!!!!!!!!!!!!

najs...:)

pre 15 godina

Ja sam kompleksas delija koji ima kompleks od velikog evropskog Partizana za sve ono sto je u svojoj istoriji i danas pokazao u medjunarodnom takmicenju. Bodova nula. Smejali se prosle godine Topalovici Zvezdi za isti ucinak. smejala se rupa zakrpi. Odlicnu utakmicu odigrali vedete i buduci englezi Ljaic i Tosic.Da li ste sada dotakli patos i na zemlji ste i da li vam je jasno da vi ni za kakvu evropu niste. To sto cete biti prvi u jednoj od najslabijih liga nista ne znaci.Vi slabi ostali jos slabija. Ali neka neka se pale Topalovici na kraju sezone i neka pevaju NaNanNa Liga Sampiona a mi cemo kontra Ha HaHa liga Sampiona. I na kraju dobili ste isto kao i Zvezda kvalifikaciju za ligu UEFA. Kada ste poslednji put igrali ligu UEFA dobili ste samo Egaleo i od tada nista. Mi smo bare3m dobili Romu i nesretno izgubili plasman za zimu protiv Strazbura u nadoknadi vremena. Prosle godine nula bodova kao i vi. Sada Vas ceka Cacak pa Sevilja pa vojvodina. Prvenstvo jos nije gotovo

Nemanja

pre 15 godina

ovo su jucherashnji komentari od nekih grobara koji i dalje misle da imaju mnogo dobre navijache......
kakva je to ljubav kada ne mozete da napunite stadion koji prima jedva 20 i kusur hiljada ljudi......sramota jedna velika!!!!!!!!!
BOZE HVALA TI JOSH JEDNOM SHTO SAM CIGAN, DELIJA KAKO GOD!!!…!!
(zivim za sever, 28. novembar 2008 07:55)

Onakva dva ambijenta mogu napraviti samo navijaci ekipe koja bezi ekipi koja zaostaje za tom istom ekipom 11 bodova, za ekipom koja 7 godina osvaja titulu zaredom u basketu, za ekipom koja je zakljucala "neosvojivu tvrdjavu", za ekipom kojoj ste ducnuli u vasoj rupi, za ekipom kojoj je najveca evropska utakmica protiv Partizana.
Navijas za ekipu ciji su kosarkasi pobedili radujuci se ko nenormalni jer su pobedili CSKA > ista ta ekipa je prosla kroz iglene usi u Pioniru < , za ekipu koja gubi od Sarloa, Sarloe ili kako god vec...
Kazete Standardno?!
Kako se moze nazvati cepanje u basketu poslednjih 7 godina? To je standarDNO!!!
Dicite se sa 80-81? Je l` ste zaboravili 104-68?! EJ 36!!
Kazete da sad mi gledamo staru slavu, sto se onda pominje Kup Sampiona iz proslog veka, mozemo i mi basket u vezi toga... al` je previse ciganjski...

Milosh

pre 15 godina

Standard je veoma jaka ekipa, sastavljena od veoma kvalitetnih igracha. Sjajna fizichka pripremljenost. Igrali su koliko je dovoljno za pobedu. Najslabija karika u Partizanu je Jokanovic.

Dusan

pre 15 godina

zamislite jos da je igrao sikimic:-)))) Decko je ubica
(KIBORG, 27. novembar 2008 23:46)

Sikimic???Da je igrao bilo bi dva autogola i tri polomljene noge...I poneka ruka.

gandalf

pre 15 godina

Slaviša Jokanović od sledeće sezone novi trener Manchester Uniteda po preporuci Aleksa Fergusona, a Ivan Tomić novi sportski direktor.....

pesoholichar

pre 15 godina

E ljudi, probao sam Jokanovu formaciju u Pro Evolution Socceru 2009 i mogu vam reci da razbija kako je dobra (na easy modu) :D

Црвена Звезда

pre 15 godina

Pa vi brukate srpski fudbal u Evropi!Za nas niko nije cuo ove sezone jer nismo usli bas ce neko da se seti jao ima neki klub Crvena Zvezda a nisu usli uhhh?Ladno niste uzeli ni jedan bod brukaaa!

dejan

pre 15 godina

Kad za celu tekmu naprave jednu sansu (precka Tosica) neukusno je uopste razgovarati o uspehu u evropskom takmicenju. Teren kao de se igralo u Barandi.

TARIBO WEST

pre 15 godina

Partizanu je potrebna dobra odbrana da bi mogao da igra u Evropi.Zato bi uprava trebala da za narednu sezonu pojaca samo odbranu,ali kompletnu sa svim novim igracima,jer ovi koji sada igraju nisu tog kvaliteta.Potreban je jedan prekaljeni internacionalac u odbrani za utakmice u Evropi.Setite se samo sezone 2003/2004,da nije bilo Westa nas tim nikada,ali nikada ne bi usao u ligu sampiona,jer je on sacuvao Partizan u Njukaslu.

IN SOMNIS VERITAS

pre 15 godina

MOREIRA?????? PROFESOR????????

standardno je kriminalan bio kao i na svakoj evropskoj utakmici... smesan......
mada to je vreovatno zato sto nije protivnik bio po meri, pa nije bio dovoljno inspirasan za igru...... on lekcije deli ovim jacim ekipama, jagodini, napredku, cuki itd...
lik nema pojma, nema ga nigde, milion izgubljenih lopti, nepreciznih pasova i jedan je od glavnih krivaca za 3 laka poraza....
juca isto, nista bolje ne igra od recimo fejse koji se pljuje bez potrebe zato sto eto igra ne valja a neko mora biti kriv, pa su to obicno on ili jokan.... covek nista nije odigrao, osim onog gola protiv jadnog bakua.... njegov ucinak zuti karton, izgubljena lopta, prekrsaj, neprecizan sut/pas i tako u krug...... jedino sto je borben fejsa nista losiji nije sigurno, al jebga nije brazilac i kao je placen 1200000(usvari o eura, toliko ce dzomba dobiti kad ovaj ode iz partizana)....
a to su 2 igraca od kojih se najvise ocekuje, uz dijaru koji je za razliku od ove dvojice dobar igrac i igra dobro imajuci u vidu koliko lopti dobije... danas recimo nijednu...
moreira i juca nule a kao glavni igraci tima, uprava lopovska, doveli pojacanja koja ne igraju(povredjeni, nemaju pojma) za celih 500000, ako i toliko, a prodali igraca za par miliona... stara prica, mazu oci glupim zaslepljenim navijacima kako imamo evropski tim namestenim utakmicama u prvenstvu....

xdachax

pre 15 godina

Od sinoc, imamo specijalnu ponudu za sve zvezdase-kompleksase! Obavestavamo vas da je Partizan izgubio i trecu utakmicu u ligi kupa UEFA tako da je idealna prilika da, u naredna tri-cetiri dana, izlecite sve svoje komplekse. Sta cekate? Posaljite svoj komentar odmah!

s

pre 15 godina

sta vise reci ovo je prokletstvo ... nijednu posle fenera nisu odigrali kako valja ovo je tragedija sve gore i gore plasim se ako moze jos gore u sevilji sta ce to biti priznajem poleteli smo sad treba se okrenuti dom. ligi i slaviti ako moze jos koji derbi a sl. god. ako bog da bice bolje valjda... uvek neka generacija napravi bum od koje niko ne ocekuje ali se sklope kockice pa ce tako i biti sad imamo tim imamo sve ali nisu se sklpile kockice kao recimo u basketu ili fudbalu pre par god. tako da kad sve rasprodamo i budemo imali krs tim mozda ce se tada nesto pozitivno desiti ne znam nisam vise pametan ali i dalje sam jedan ponosan i srecan grobar

znalac

pre 15 godina

liga sampiona nja nja... jos jednom se pokazalo da je i liga uefa prejaka za ovaj tim partizana sa amaterskom odbranom i trenerom diletantom.

Sven Goran

pre 15 godina

e stvarno nema smisla. Covek sa vama nemoze ni da zaradi. Igrao sam X-2.... Racunao da ce bar prvo poluvreme da izdrze...cccc...
Vidis kako je Ferguson pametan - mirise da ce Ronalda morati da pusti uskoro, sad kidise na Tosica to mu je jedina adekvatna zamena u Evropi trenutno...
:)

Serbian Boy

pre 15 godina

Bruka srpski fudbal Zvezda ako nije usla time se nije ni spominjalo njeno ime u zadnje vreme u Evropi Partizan uso i velika nula bruka!Tosic u MU hahahaha

LIVERPOOL FC.

pre 15 godina

Ovde zavrsava Evropska turneja partizana.Pa i ocekivalo se da ce Standard pobijediti(osim nekih grobara koji su gajili lazne nade)

Makarije cudotvorac

pre 15 godina

Napokon ste i vi shvatili da imate igru i igrace samo za ovu nasu jadnu ligu! Reko sam vam jos odavno, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje! Ha,ha,ha,hahaha....

Znatizelja

pre 15 godina

Kroz ove tri utakmice ostalo je samo jedno pitanje da li je ovo bio partizan u Evropi?
Koliko bodova ste doneli nasem fudbalu u ovoj sezoni?

Da ti kazem

pre 15 godina

Ljudi izvin'te sto pitam, a zasto zvezda nije igrala veceras...!?
(neinformisan, 27. novembar 2008 22:50)

Pa da ne bi pukla dupla BRUKA u Evropi

Nebojsha

pre 15 godina

Gledao sam Partizan josh kao dete a imam 5 banki, ali ovako
losh Partizan mislim da nikad nisam video. Ma ne mogudaurade
jedan, jedini pas. Strashno!
Uzasno! Ja ne znam kako moze da se sroza takvo jedno ime,
pojam za staru Jugu.
Ali za utehu nije bolje ni kod
komshija. Sve u svemu fudbal
nam je spao na niske grane.
se jedan

Dzajic

pre 15 godina

ZVEZDASICE imacemo mozda nulu kao vi prosle sezone ali nikad necemo ispasti od Apoela, i jos dugo cemo vladati Srpskim fudbalom.Samo se vi posle svega ne javljajte,i pokrite se.
(Grobar, 28. novembar 2008 00:02)

Super,ali mi necemo nikada ispasti od Makabija zagorele tikve ili kako vec!Pa naravno da ce te vladati,kao sto ste i do sad vladali!Hahahaha...Jadno!!!

Realista

pre 15 godina

Nije trebao ljajica da izbaci..on ume da igra 1 na 1 za razliku od boguna..trebao je boguna da izbaci..a desno da prebaci tosica..

ljajic moreira tosic
fejsa zuka

Darko

pre 15 godina

Moj PFC tragično loš večeras. Jokane i Tomiću, ako niste u stanju da sastavite tim koji bi bar neki bod uzeo u Evropi, vi lepo dajte ostavke. Neću da čujem onu čuvenu priču o "nedostatku iskustva", jer glavni igrači Standarda, praktično nosioci igre imaju po 19, 20, 21 godinu. Naravno, izuzev Jovanovića, koji je igrao rovit, i ništa posebno nije uradio. Koliko god neki igrači nama u Rogonja ligi završavali posao, nama merilo treba da bude Evropa, a ne jad i čemer od svih naših klubova. Kompletna odbrana izuzev (večeras odsutnog) Obradovića zaslužuje otkaz. I ostatku tima je neophodna ozbiljna rekonstrukcija. Koliko vidim, u prvih 20-ak komentara, ubedljivo više ljubitelja kluba iz najveće rupe u Beogradu. Oni se, nesrećnici raduju, a i ovako jadni Partizan predstavlja nerešiv zadatak za njihov voljeni klub. No, oni su nebitni. Tomiću, uzmi se u pamet...ili se kupi...

al sad stvarno odlazi

pre 15 godina

Nisam bio pristalica onih povika "jokane odlazi" itd. jer aj kao pusti neko vreme da vidimo sta ume i tako to, ali imam nekoliko utisaka o jokanovoj dosadasnjoj karijeri trenera:
jokan igra neku 4-2-3-1 formaciju(na svakoj utakmici), bez obzira na potrebe tima na vaznost utakmice, na protivnika, na uslove na terenu, jednostavno to je ta postavka i amin.
tu formaciju je djuka poceo jokan samo nasledio i to je to, e sad djuka je jedine evropske utakmice igrao sa zrinjskim sto bas i nije tesko dobiti, tako da nema potrebe prilagodjavati svoju igru protivniku.
Ali jokan: utakmica sa sampodorijom najopasniji igrac kasano, logicno bi bilo da je npr. fejsa flaster na njemu a da ga udvaja bek, ali ne jokan igra ofanzivno pa kasana cuva obradovic 1 na 1 ili stevanovic sa druge strane i to tako da ga pustaju da primi loptu okrene se licem u lice i naravno onda sledi..., povredi se stevanovic udje miljkovic, zasto nije stao fejsa il na beka a raca na zadnjeg veznog?
gubimo 0:1, 1:2, i dalje jedan spic i to koji se vraca do pola terena da primi loptu, itd...
studgart: ekipa koja igra po boku, na centarsuteve(i to dosta dobre), sa jako dobrim spicem, opasnim u skoku, jokan igra 4-2-3-1 i to tako sto svi veznjaci stoje u sredini i napade po strani nema ko da isprati, da udvoji bekovi koji su ocajni u defanzivi prepusteni da igraju 1 na 1 i ishod poznat, gubimo 1,2 razlike nista se nemenja, ostajem dosledni sebi
JOkanovi rezoni: neigra obradovic, aj nek igra tosic na beku i on je levak a i tu su negde slicni po kilazi, a na krilo moze moreira, ovog puta nek kreira igru sa boka.
Onda svaki napad krece isto golman do stopera on do beka, najcesce obradovica, ovaj ceka desetak sekundi dok protivnik nenamesti odbranu ili napravi presing na poslednju liniju pa onda ispuca loptu, vrati golmanu ili izadje snjom u aut, u retkim slucajevima uspe da na jedvite jade doturi do veznih.
Jednostavno, ja sam za da treba da imamo svoju prepoznatljivu igru, da treba da se forsira jedan sistem kako bi vremenom postali uigraniji, ali u utakmicama sa jacim ekipama nego sto smo mi, ekipama koje imaju 1 pojedinca koji odskace od proseka, koji pravi razliku, mora se napraviti taktika koja ih onemogucava da tu razliku i naprave, kad gubis stavi jos jednog napadaca, pokazi zube, digni publiku na noge, stavi 3 u odbranu, posalji bekove napred, URADI NESTO COVECE!
Kao primer, utakmica barsa milan polufinale ls, kad je barsa uzela, ronaldinjo u tom trenutku najaci igrac, igra u napadu po strani i levo i desno, i sta je logicno, gatuzo flaster svih 90 min, a bekovi kad god primi loptu kraj njega na pola metra, samo 1 primer, ima ih milion i vidjamo ih svi svakog vikenda, ali ne neka se protivnik prilagodjava nama jer mi smo bogovi fudbala, bogovi koji su pali na teme.
Sva taktika mu se svodi na to da li ce igati fejsa ili raca, paun ili bogun, i da li ce moreira stojati blize dijari ili veznom redu i to je kraj svih jokanovih zamisli.
i zato:
JOKANE ODLAZI!!!
UZMI DULE FK PARTIZAN!!!

jatak

pre 15 godina

ZVEZDASICE ta tvoja zvezda nema nikakav uspeh u evropi ni u jednom sportu u poslednjih 15 godina, brukate nas gde god stignete gubite u kosarci od anonimusa u fudbalu od kiprana, nemate skolu fudbala, mladog igraca niste napravili 5 godina, uprava su vam kriminalci,najbolji sportista koji je nosio vas dres je grobar(divac), ocete li se ugledati na nas i uci u LS? ili prezimiti u evropi ili uci u F4 kao mi u vaterpolu i basketu ili pobediti i izbaciti prvaka evrope (ko mi u basketu panatinaikos)...jel imas argumenata za ovo? ne glavno je da si ti srecna zato sto je partizan izgubio ali nema veze tvojim kompleksima nema kraja, ali i ti dobro znas da samo sve dublje tonete, ove sezone osvajamo 10 titulu od raspada sfrj a vi imate 7 i na toliko cete ostati sledecih 5 godina..

MM

pre 15 godina

Evropski Partizan je odigrao STANDARDno dobro u Evropi. Vidim, u zadnje vreme volite da gubite sa 1 razlike u svim sportovima. Sto veceras ne ukljuciste grejace terena kao svi veliki evropski klubovi ?
Prezimicete u evropi (ali drugi put). Poklonite se osvajacu kupa Evropskih sampiona i sanjajte evropsku titulu (ali u misjoj rupi). Jokan rece izgubili zbog neiskustva. Da slazem se da su Moreira, Paunovic, Djordjevic mladi i perspektivni i da je Buducnost pred njima (ali iz Dobanovaca). Gde je tajno oruzje (Zombi i Gombi) ? Grobari sanjajte Evropu, a mi cemo se vec nekako snaci sa nasom STVARNOM titulom. 'ku noc.

jatak

pre 15 godina

ZVEZDASICE ta tvoja zvezda nema nikakav uspeh u evropi ni u jednom sportu u poslednjih 15 godina, brukate nas gde god stignete gubite u kosarci od anonimusa u fudbalu od kiprana, nemate skolu fudbala, mladog igraca niste napravili 5 godina, uprava su vam kriminalci,najbolji sportista koji je nosio vas dres je grobar(divac), ocete li se ugledati na nas i uci u LS? ili prezimiti u evropi ili uci u F4 kao mi u vaterpolu i basketu ili pobediti i izbaciti prvaka evrope (ko mi u basketu panatinaikos)...jel imas argumenata za ovo? ne glavno je da si ti srecna zato sto je partizan izgubio ali nema veze tvojim kompleksima nema kraja, ali i ti dobro znas da samo sve dublje tonete, ove sezone osvajamo 10 titulu od raspada sfrj a vi imate 7 i na toliko cete ostati sledecih 5 godina..

ivan vranje

pre 15 godina

NOVO!!! Na trzistu su se pojavila dva nova preparata protiv raznih buba, moljaca i komaraca. Preparati se zovu MOREIRA i DIARA. Preparat je detaljno ispitan od strane Fudbalskog saveza Srbije i doktora Karadzica i pokazao se da deluje uspesno na teritoriji Beograda i Vojvodine (narocito Banata). Iz nepoznatih razloga preparat ne deluje u Evropi. Molimo sve cenjene potrosace da se preparatom sluze samo u Srbiji da ne bi naj...li u Evropi ukoliko u istoj izlaze.

Kriticar

pre 15 godina

Sinoc sam bio na utakmici, na Jugu, sa mojih 35 godina. Od 5 godine gledam fudbal i mogu da kazem da imam iskustvo u gledanju fudbala.
Isto tako pretpostavljam da i novinari Sportskog Zurnala imaju moje godine i isto takvo iskustvo.
E pa ljudi, ili sam ja LUD ili su ti novinari SLEPI.
Ocene igraca Partizana gospodina novinara:

Bozovic 6,5: ajde neka bude, iako je kriv za gol jer je fulio loptu....

Stevanovic 7: no comment!!!!

Djordjevic 7: Koga je on cuvao u akciji kada smo primili gol???

Knezevic 7,5: Isto kao Djordjevic a bio je jos blizi De Camargu. A zasto ne 8 ili 9???

Tosic 7,5: Mora da je Bambi rodjak ovog novinara. Kriv 100% za gol, nije se video citav mec, osim precke..

Juca 6,5: kad bi se ocenjivala samo pozrtvovanost OK, a gde je Brazilski pas, dribling ?

Fejsa 7: e ovde si ga bas preterao Joksicu. Vicelu iz Standarda onda treba dati 19.

Bogunovic 6: ovo je jedina realna ocena, zbog trcanja.

Moreira 7: Sve vise mi se cini da je Joksic izvukao brojeve na loto-u i da nije uopste gledao utakmicu.

Ljajic 5,5: OK. Ali onda Fejsi 4, Moreiri 3, Juci 2 itd. itd.

Diarra 5,5: OK.

mikata

pre 15 godina

ljudi nemojmo da se blamiramo i prepucavamo.zvezda prosle sezone 0 partizan ove 0 i to je realnost naseg fudbala.uzmite sve najbolje iz partizana i zvezde stavite u jednu ekipu i postite da igraju sa prosecnom ekipom iz eng,spa,fra,nem,ita,bel,hol ili slicne lige

Mythbuster

pre 15 godina

Koga bre vi lažete više?Hoćemo jednu jedinu pobedu u Evropi!Koga zanima dupla seljačka kruna,rivalstvo sa najpropalijim klubom u Evropi,najbolja omladinska škola,najperspektivniji trener i ostale budalaštine?Treba postaviti novi standard vrednovanja jednog kluba,a to je jedino Evropa!

Berlin

pre 15 godina

dok budi igraci igrali kao Diara, Juca, Moreira, Bogunovic Partizan nece imati Sanse u Europi. Steta ali nemaju dosta kvaliteta za taj nivo

arsenal FC

pre 15 godina

Drugi put zaredom me partizan prodaje na kladionici...oba puta sam singlirao X kod kuce a oni oba puta izgube...ajde da su izgubili sa 3-4 ili tako nesto,ali oni za 90 minuta sve sto su uspeli da urade je da se 50 puta okliznu i isto toliko puta izgube loptu kada nema nikog oko njih.Fejsa,Diara?Oni nemaju nikakvog fudbalskog znanja...Mbokani je vredniji od cele ove jadne partizanove ekipe...Boze nam pomozi kad je partizan ubrdljivo najjaci tim nase lige i GAZI sve redom po Jelenku super ligi...

bobanmkd

pre 15 godina

Bicu najkraci na svetu:porikaJokanovicu i Stevanovicu:sa ovim timom u Jelen ligi bi i moja baba bila prva.Poruka Jesicu i Vermezovicu:izvinite u ime pravih navijaca Partizana.Poruka Tomicu:renoviraj odbranu druze!Za kraj,poruka grobarima:jesmo razocarali ali se nismo obrukali!!!

babaroga

pre 15 godina

Jokane idi bre sam,lako ti je da se k...sh na OFK,BANAT,JAGODINU itd,Evropa je tvoje ogledalo,ne vredis nista,ODLAZI ne brukaj nas vise.....

Lane

pre 15 godina

Uh kako igra crna mamba, lane, paun... i ostali fazani, sutra ce vama Ser Alex svima da sredi radne dozvole i da predjete u MU.
Za rezerviste koji nisu igrali, moze za vas Man chester City?

Vlada

pre 15 godina

Pošto je sve uglavnom gotovom (preostala utakmica sa Seviljom je revijalnog karaktera),moje skromno zapažanje je sledeće:
Mislim da nijedan pravi grobar ne treba da komentariše negativno Partizanov neuspeh u Evropi!
Svi ste videli sinoć, a i u prethodne dve utakmice sa kakvim ekipama odnosno legijama plaćenika smo imali posla!
Standard ima ukupno tri Belgijanca u ekipi!
Zar je moguće sa budžetom od 2 mil. evra bolje?
Momci su igrali koliko su mogli i nisu se izbrukali!
Neka svake godine odigramo 5-6 ovakvih utakmica u Evropi i mi smo na konju!
A komšijama zahvaljujem na ovolikoj pažnji i preporučujem da se i sledeće godine pripreme za Partizanove utakmice u Euro kupovima pa makar opet sve izgubili!
Hteli to da priznaju ili ne, i oni gledajući basket i fudbal polako postaju grobari!

Torcida Karlovac

pre 15 godina

Dosadni ste i grobari i delije. Svaki put prije utakmice se "duvate" na pobijedu od barem 3:0. Ja reko, ajde da vidim taj jaki Partizan na TV, kad ono Partizan nemoze odigrat dva dodavanja protiv takodjer limitirane momcadi Standarda. O Zvezdi necu ni da pricam, njih je razbio Aris, kojeg je nas Slaven Belupo izbacio bez problema. I za kraj da vam kazem, da bi vas splitski Hajduk odero jedne i druge zajedno da slozite momcad. Limitirani ste i vi i onaj jadan dinamo... A i jadnoj posjeti od jadnih 15 000 ljudi necu da pricam. Hajduk ce u nedelju protiv Osijeka imat izmedju 10 000 i 15 000. To govori o vama kao klubu.
NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!

ЗОНА

pre 15 godina

На осам утакмица у Лиги УЕФА, Звезда и Партизан нису забележили ни једну победу. Говори ли нам то нешта? Погледајте Бате Борисов, Клуж, Шахтјор и сл. Па они побеђују и у лиги шампиона. Зашто бежати од реалности да је за нас само нека регионална лига. Освестимо се коначно, биће боље за нас.

Jokan

pre 15 godina

Govorio sam ranije, ponovicu opet u igri su jos tri boda i dajte da odigramo kako znamo i umemo,pa cemo posle razgovarati o kombinacijama i mogucim protivnicima

kovach

pre 15 godina

u redu, nema se sta reci, ponovo poraz. tacno je sve to, da smo slabi, da se igraci ne trude dovoljno koliko bi mogli, i da cemo verovatno zavrsiti takmicenje sa nula bodova, ali mi nikako nije jasno zasto zvezdini fanovi uopste ostavljaju komentare ovde??? koliko god smo slabi, i koliko god oni vise mrzeli partizan nego voleli zvezdu, zar ne mozete da vidite da mi i ovako slabi, opet smo za vas dve klase iznad....i to je i vasa i nasa realnost...i dokle god nam je liga ovakva, sve ce da bude isto...
jer ste se puno puta obrukali u zadnjih nekoliko godina da mozete nesto da nam pricate...nista ne pricam za evropske utakmice, samo se setite prosle sezone koju ste celu bili iza nas, duple krune, a o ovoj sezoni mislim da ne treba nista da govorim...
slazem se da partizan igra ocajno u evropi, ali svoje komentare zadrzite za sebe, i svoju "ljubav" prema vasoj zvezdi pokazite negde drugde.
bice bolje, nadajmo se jednog dana....

asdf

pre 15 godina

Ok,igra je bila veoma losa ali iskreno ne bi svaljivao svu krivicu na momke vec bi deo te krivice stavio na teren koji je bio u UZASNOM STANJU!!! Sramota je da tim koji igra UEFA Kup,koji predstavlja Srbiju u Evropi nema dostojan teren a sto je jos gore,nema ni grejace ispod terena,tako da su se u prvom poluvremenu igraci bukvalno klizali,lopta se tesko kretala sto je najmanje odgovaralo Partizanu a vise Standardu!! Neka od para od prodaje Ljajica i Tosica naprave novi stadion,neka ima manji kapacitet ali da bude dostojan i barem pristojan stadion.

Bojan Norway

pre 15 godina

jako sam razocaran, ali shvatio sam da nemamo sta da radimo u evropi. Podhitno napolje sa nekim igracima. I da za zadrzimo one sto valjaju. Kakav Ljajic i bakraci decko moze da zaigra za dve tri godine danas je pokazao 0. Svaka cast Grobarima na odlicnoj atmosferi. NIKAD NECEMO IMATI TIM AKO NASTAVIMO DA PRODAJEMO NAJBOLJE NASE IGRACI TOLIKO JEDNOSTAVNO JE TO..

Sramota me je

pre 15 godina

Partizan volim od svoje šeste godine, verni sam Grobar ali moram da priznam da nas je Partizan ove godine obrukao u Evropi. Ljudi, nisam neki zvezdaš, Grobar sam do koske i ovo vam najiskrenije kažem. Sramota me je što sam Grobar! Nije ovo onaj Partizan od prošle godine koji je odrao Zrinjski... Sad ne znam dal bi izvukli bod iz Mostara. Da je Đuka ostao, Partizan bi daleko dogurao. Gledali bismo finale Lige UEFA s njim.

pele

pre 15 godina

pa ovo je tradicija partizana. O fudbalu su vezare uvek bili ma sta ko rekao. U gostima nereseno a onda kod kuce izgube. Takodje u kosarci je uvek bio partizan najbolji ili medju najboljima, to je tradicija.

Ja licno u fudbalu navijam za zvezdu a u kosarci za partizan. Beogradjanin sam pa mi je to logicno.

Zvezda je uvek bila broj 1 u fudbalu to svako dete zna.

Navijam za sport i kvalitet igre drugo me ne zanima.

lazin sin

pre 15 godina

bruka. sramota. pa zar fudbaleri nisu videli od kosarkasa kako se bori za klub.padaju, beze od duela uzas.zamislite da je samo jedan deo para sa racuna fk-a otisao na racun kk-a.ja razumem da oni zele da se prodaju ali ovo je bezobrazluk. ja definitivno prestajem da gledam ove igrace. pobede u nasoj ligi me ne zanimaju. jokane taktika ti je uzas. malo hrabrosti ne bi skodilo ni tebi ni igracima.

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

De li je? De li je? kakvi god da smo gazde smo u Srbiji, tako da sve de li je bolje da se zapitaju koliko je loša njihova crvena delta kada je daleko ispod našeg Partizana, a ne da ostavljaju komentare...koliko god smo večeras bili loši teši me to što smo za klasu ispred zvezde...NUSKNVP!!!

Ognjenovic

pre 15 godina

Sad tek vidim koliko je nasa Zvezda slaba! Sramota, ovi grobari pojma nemaju, ubise ih svi a u nasoj ligi 11 bodova vise od nas. ????

Miško

pre 15 godina

Još jednom je Partizan igrao bez ideje ozbiljnog tima. Sve je bilo prepušteno individualnim rešenjima igrača.Sistemskih rešenja nije bilo protiv Belgijanaca koji nisu oduševili, ali su odigrali dovoljno disciplinovano da zabeleže pobedu. Ovaj i ovakav Partizan je Svetlosnu godinu udaljen od pravog "Evropskog" fudbala. Jokanović je još jednom pokazao da ima mnogo problema koje mora da reši u svojoj glavi. Pre svega mislim na planu potpuno novog pristupa fudbalu. Jokanoviću na pogrešnom si putu.Nije samo dovoljno biti sjajan bivši fudbaler. Treba da se uči.

V.I.P.

pre 15 godina

Secam se da su se grobari hvalili kako cemo zahvaljujuci partizanu da se nagledamo evropskih utakmica. E bas smo ih se nagledali, ne morate vise toliko da nam cinite. Ali znam ja sta cete vi reci: nema veze sto smo izgubili zato je navijanje bilo vrhunsko :))))))

silvaner

pre 15 godina

Samo jos jednom da ponovim ono sto je potvrdjeno i na ovoj utakmici.Bez jake balkanske lige koja se igra na stadionima umesto na njivama i kukuruzima tesko cemo napraviti napredak u klupskom fudbalu.Postoji neka teoretska mogucnost ali da se kockice dobro sloze,odnosno tim.Medjutim ako govorimo o kontinuitetu takmicenja u evropi to je nemoguca misija.

MCU

pre 15 godina

A sto da ne ostavljamo komentare na vase utakmice? Jel treba samo vi sad komentarima da se nekako tesite da ste mnogo jaki, i svi su protiv vas, a mi ne mozemo da vam se javimo? Mi smo losi, i svako normalan to vidi, ali vi ste isto losi, a sve vreme se lozite da niste. Sto da vas ne zezamo? Kako svi sad znate Zvezdine rezultate iz proslih godina? Koliko sam vas shvatio samo mi pratimo vase jer smo kompleksasi? Mi smo bivsi prvaci Evrope, vi ste nista, sav se tresem od kompleksa. Hvala vam za svaki lepi cetvrtak u ovom jesenjem periodu!

luka

pre 15 godina

Šmrrrrrc! Isto k'o sinoć! Bože, kakva teška nedelja. Porazi, porazi, a nemam ni love... i niko me ne voli... de si sad Karadžiću, što te imamo?!

STANDARDno - fix 2

pre 15 godina

Pa nemojte tako ljudi!To je sve zbog toga shto izvan Srbije Tole nema svoje filijale. Da ima, videli bi vi ondak` shta je "evropski Partizan"!

Grobar

pre 15 godina

ZVEZDASICE imacemo mozda nulu kao vi prosle sezone ali nikad necemo ispasti od Apoela, i jos dugo cemo vladati Srpskim fudbalom.Samo se vi posle svega ne javljajte,i pokrite se.

komentator

pre 15 godina

Онај синоћ коментатор је за вријеме преноса изнио 1524 разна броја-податка,као Њикипедиа једино што није преносио утакмицу.Па човјек је у стању да прича 2 минута о томе кокико је Мбокани просјечно играо минута у јуниорској екипи, и ко је водио Стандард 1982 године и ко је тада играо за њих!!!Какаве информације. А прексиноћ на кошарци онај баксуз умјесто да ућути кад уочи утакмице иде пјесма `Ја волим црно-беле` он паспрео о истим таквим небулозама. Гдје су нам коментатори типа Никитовића и Владанка Стојаковића!!!
Јест да смо се смијали њиховим лапсусима али то су били преноси,па на стадионе се носио транзистор због њих.

samo se vi bunite

pre 15 godina

ne znam sta se pojedinacni ovde bune zbog terena, vidim na slici prazne tribine...reci te mi od kojih para klub da napravi dobar teren? i od kojih para da drzi dobre igrace?

Igor iz Niša

pre 15 godina

Sinoć sam bio sa klincem na stadijo i nije mi krivo što sam se smrzavao i što moj klub nije pobedio. To je realnost našeg klubskog fudbala, zamislite neki drugi naš klub da je igrao sinoć, mada ne vidim koji, primio bi najmanje 3 komada. Setite se komšinice prošle godine kako je prošla u ligi uefi isto ko i mi ove godine. Ovakvi rezultati naših klubova u evropi su samo produkt slabe domaće lige, zato je potrebno da što pre se napravi neka regionalna liga, recimo sa: Bugarskom, Rumunijom ili Mađarskom, samo sa jakim utakmicama možemo da dobijemo kvalitet i da naši klubovi postanu neko i nešto u Evropi. Ako ovako ostane, biće ovako svake godine, možda ponekad prezimio ali teško. Da je sve to tako pogledajte naše klubove u košarci i sve će nam biti jasno, koliko god mi mrzeli gumarsku ligu ona je našim klubovima mnogo koristi. Zato ljudi daj da se organizujemo što pre napravimo jedno ozbiljnu regionalnu ligu. Ali prvo moramo da izlobiramo ljude u uefi jer bez njih ne može i nesme da se prave regionalne lige. Verujte da je to jedina šansa inače ostaćemo negde u pregrađu evropskog i svedskog fudbala.
Druga stvar koliko nas cene u evropi videlo se i sinoć kako nam sude sudije, podelio nam kartone ko niko, a neujednačen kriterijum dosuđivanja faula na celom terenu je toliko bilo očikledno svakom iole realnom gledaocu. A što da se bunimo, kada je sudija odsudio isto kako i naše sudije kada sude Partizanu i Zvezdi, a umesto da se ova dva kluba bore za malo bolji rejting u UEFA njih samo interesuje domaće prvenstvo. Znači sitni smo.
Treća stvar ovi naši fudbaleri su totalno ne uhranjeni pa njihov najsitniji fudbaler je u odnosu na bilo kojeg našeg terminator, kada prođu pored našeg obrišu ga gumicom. Za toje kriva struka(ne struka) koja selektira deca, jer se ne vodi računa o genetici.
I najbitnija stvar od sinoć navijači sinoć nisu se pokazali navijanje je bilo loše i više smo se bavili grudvanjem kako da pogodimo nekog njihovog igrača ili sudiju. Grobari moramo da se popravimo kakvi god bili naši igrači takvi su nemamo bolje a ni druge

Marijus

pre 15 godina

Hvala ti od srca Partizane zato sto mi treci put donosis pareee
Jaooo valjda ce Partizan i naredne godine da igra u ligi uefa,trebaju mi pare stavljam kuci krov

Ima jedan tim,ceo sam zivot s njim!

pre 15 godina

Pa vi brukate srpski fudbal u Evropi!Za nas niko nije cuo ove sezone jer nismo usli bas ce neko da se seti jao ima neki klub Crvena Zvezda a nisu usli uhhh?Ladno niste uzeli ni jedan bod brukaaa!
(Црвена Звезда, 27. novembar 2008 22:49)

A vi kao fora prosle godine jeste???Al nema veze ,sladite se,ovo su RETKI TRENUCI VASE SRECE jer vas jedino poraz naseg Partizana moze usreciti,posto je vasa Zvezdana ionako odavno otpisana!

lazar

pre 15 godina

Kako je samo Jokanovic zaebao skaute tako sto je izveo LJajica...nego koliko nasi kakav skor imaju nasi klubovi u zadnjih 7 utakmica u ligi uefa? sramno!!! 0:7! Videlo se veceras koliko zaostajemo za ne evropskim fudbalom nego za osrednje evropskim fudbalom...

samily girl

pre 15 godina

Toliko ste losi da je mene sramota sto cela moja porodica navija za gresku od tima....Jokanovicu,da li ti je dobro...Jovanovicu imas dijareju, sve si ih zarazio tim virusom...Sranje....

gox

pre 15 godina

tuzno je biti navijac Partizana sto tuzan sedi kraj malog ekrana, al' ipak ponosan je zbog toga sto ima komsiju svetskog i evropskog sampiona.
FK REKREATIVO BG humska 1 - promenite naziv ovaj Vam bolje stoji

GORAN DELIJA

Ivan33

pre 15 godina

’’.....Stani samo da vidimo....ako dobijemo Sevilju više od dva razlike, Štutgartu oduzmu 3 boda zbog rasističkih ispada,.....Sampdorija ne ode na utakmicu, pa bude kažnjena oduzimanjem 3 boda.........eeeeejjjjj pa mi onda idemo dalje!!!! Juuuuupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!’’He, he, he....

Jonni

pre 15 godina

U prvenstvu smo odlicni i za to imamo dovoljno dobre igrace i trenera. Ali mene zanima uspeh u Evropi, hocu da imamo igrace sposobne da savladaju iole jace timove, da imamo trenera koji ce malo taktizirati. A ne 4 1 3 2, ili 4 2 3 1 gde se ne zna ko gde stoji i utrcava. Juca je recimo dobar igrac, ali ne pravi razliku u Evropi sto je nama neophodno. I Moreira da 5 golova na tri tekme a u UEFA se pogubi, dribla, petlja. Jos prodajte Tosica i Ljajica pa raspad...

luka

pre 15 godina

Grobari, nemojte da penite. Pa ispadali ste vi i od FLJAMURTARIJA, PETAH TIKVE, i još takve boranije. Ko će to da pamti?! Aaaa da, DINAMO iz bratskog Zagreba! Budite tihi! Kao bubice...

Vuki

pre 15 godina

vic: sreli se Ivan Stevanovic i Lane Jovanovic,pita Lane Ivana : "de si brate,kako je?" kaze Ivan:"pa onako,nije lose,znas vec,STANDARD"

Sto ja volim taj ***

pre 15 godina

Posle Grobari kompleksasi...Vise od 60% komentara su od navijaca Zlezde,sto se tice toga,njihov klub i ne ucestvuje u evropskom takmicenju,a oni tu vredjaju Partizan...Tisina,navijanje je bilo solidno s'obzirom na uslove,igra ocajna,mada i Standard nije bio nesto bolji...

antirakar

pre 15 godina

Standardno izaberi los tim, njivu od terena, poluzprazan stadion, najelokventnijeg trenera, standardno izaberi partizanke.
80:81;62:63; 0:1 OPET ZAMALO.

zivim za sever

pre 15 godina

@A ja mislio da mi (DELIJE) brukamo nas fudbal!!! hahaha... ej, da ne zaboravim, dobro ste napunili rupu... hahaha
(Djole, 27. novembar 2008 22:45)

svaka chast dechko na komentaru...uopshte nije bitno da li je partizan izgubio i sa koliko razlike to je realno u nashem fudbalu...zapitajte se gde su vam pune tribine vashih vernih navijacha.....EJ BRE BEZITE 11BODOVA U

Kimi

pre 15 godina

Lepo Jokanovicu...lepo... Raduje me sto to sto se vidi da su igraci konacno shvatili da su greskom postali 'fudbaleri!!! Objasnicu!!! NEVEROVATNO JE...ALI NEVEROVATNO...koliko se igraci sredine terena kriju od lopte, samo je bitno da ne pogrese u suludim pasovima ka odbrani, a onda sledi skrivanje iza protivnickih igraca, i kao po obicaju, lopta stize do Djordjevica...koji po ko zna koji put ne moze da da dugu loptu na glavu...ili u noge nasem igracu!!! I tako u krug... Juca...Tosic...Bogunovic (posebno)...Dijara...Stevanovic jednostavno nisu za prvi tim...i sa njima nikada necemo moci da ostvarimo igru...koja ce liciti na fudbalsku...a ne na skolsku... Aman...pa mi ne mozemo tri pasa da povezemo u sredini terena...ni jedna...ali ni jedna lopta nije isla u noge nasem igracu u napadu...koji se svrckaju kao da su krenuli u setnju... Mene je sramota da ih gledam...imam neki osecaj zaglupljenosti dok ih gledam kako nemocno i neubedljivo deluju na terenu...dok Jokanovic posle svake tuzne evropske utakmice...govori kako nam je falilo srece...i iskustva... Inace...Bate Borisov...Anortozis...Cluz...itd...su sve same iskusne i nesrecne ekipe...ccc... Savet Jokanovicu...pokusaj da ih treniras na istom terenu...odrzi neki trening na kom ce prisustvovati svi igraci...jer kako igraju...imam osecaj da ne treniraju zajedno...nego da se okupljaju cetvrtkom...da bi odigrali termin...lagani...koji naravno...nije za gledanje...a jos manje za televizijski prenos!!!

PFC

pre 15 godina

Ti,prekini da lupas gluposti,Antic je partizanovac,a da nije njega mi ne bi dobili ni Farska Ostrva,a iz sadasnjih timova tu su Tosic i Obradovic,a Antara zove sporaca Milijasa samo radi reda,za slabije meceve jer je kapiten Zvezde pa ne ide da se ne pozove ipak ste vi drugi,ups pardon treci najbolji klub kod nas.Ajde bre cuti ne lupaj vise,nego idi da spavas,i sanjaj sta je to fudbal jer vidim da ni pravila ne znas.A da i obuci skafander mnogo je hladno -11 brrr...Ljajic vredi vise od Koromana,Milijasa i Gaja zajedno,a mladji je po 10+ godina od njih.Cuti i pokrij se usima.Objavite

Dox

pre 15 godina

Tužno... Nisam ni gledao tekmu, rezultat mi je sve rekao... Zalutali ste u Evropi, ugledajte se na košarkaše i vaterpoliste, ti momci igraju srcem...

Lane se nesto slabo video

pre 15 godina

Večeras je Partizan pokazao da je odbrana jača strana,naravno ko prati i zna.
Sve što odbrana sačuva i počisti zvezde upropaste.

Srbin BRE

pre 15 godina

Kad partizan ili zvezda igraju,peva se himna i pun je stadion i na -2 , a kad treba da se peva himna dok igra reprezentacija jug i sever prazni. Sramota

novisad

pre 15 godina

moram da primetim da svi igrachi Partizana koji su dizani u nebesa posle ulaska u kup UEFA, sada dobijaju razne pogrdne epitete i prideve...

kada bih mogao da uporedim koomentare od tada i od sada... shta su tada pisali za Moreiru, Zhuku, Diaru, Toshica, Bogunovica...a shta sada pishu.....jako bi se zanimljiva paralela mogla povuci.. ali ne, za druge se navija, Partizan se voli, jel tako?

i da podsetim samo na podsmehe na proshlogodishnje podsmehe na zvezdino izdanje u kupu UEFA...kako se samo koli srece okrece..

Ivan PFC

pre 15 godina

Da Bajern bez Tonija i Riberija, prosle godine su bez njih uspeli da dobiju samo Zvezdu! Cak su im i najmanji nemacki klubovi u tom periodu uzeli bodove!

obavesteni

pre 15 godina

Guberi,najavio Tole da ce preko svojih veza pokusati da ponisti ovu tekmu.Kaze vise je razloga za to.Teren je bio zaledjen sto je balerine onemogucilo u pas igri,a i trava je bila mnogo visoka.Tako dsa imate sanse pobedite ovo i Sevilju i eto proleca.Ali sutra

nice...

pre 15 godina

Ovi Topalovici su cudo.kada ih potkacis za Sampdoriju, Stutgart, Standard oni vrate na kosarku vaterpolo, Javor.Kakve to veze ima jedno sa drugim. Kada Delije potegnu Bari onda ovi pisu nebuloze kako je to proslost a Partizan je sadasnjost koju lepo vidimo kakva je. Onda se pozivaju na 6 titula u Vaterpolu a ne znaju kada je to bilo. Njihovi roditelji jos tada nisu bili rodjeni. Pa i real je isto tako imao 6 titula ali kada i cekao je trideset godina do nove sto je velika razlika u odnosu na vas i u vaterpolu i u kosarci

Miki

pre 15 godina

Jesam vam rekao da je Milan Jovanovic GROBAR i da nam on nece dati gol! Sta sam vam rekao? A Dijaru niko ne sme da dira! Od svih igraca Partizana jedino je Dijara klasa ovi ostali ne. Bogunovic,Tosic,Moreira,Obradovic i Ljajic su malo iznad proseka ali niko nije takav igrac kao sto je Lamine Dijara! Ali da Partizan trnutno nema tim tj ima dobar ali mu fali 2 sjajna igraca. Fali nam centarhalf i jedan centarfor kalibra Stevana Jovetica. Da je Jovetic ostao siguran sam da ne bi bili ovako losi. Ali sta je tu je nad prolivenim mlekom ne treba plakati. Treba se okrenuti prvenstvu i predstojecem prelaznom roku da se promeni nesto radikalno jer ili nemamo tim za Evropu ili kao sto kazu nasi igraci "previse respektuju protivnika".

conspiracy theory

pre 15 godina

Prosle godine Zvezda Nula.
Ove godine Partizan Nula.
Zvezda sve rasprodala.
Man Utd se interesira za Ljajica i Tosica.
U Zvezdi se govori o neophodnoj privatizaciji.
Partizan...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Braga-Sampdoria !?
Bolton C - Studgart !?
Aris-Standard !?
Sevilla-Bayern Munich !?

Pa odavde jedino za Bayer Munich mogu da kazem neshto lepo,ovo ostalo !? Smesno bre...

Treba biti realan i reci,da je Partizan istao od Izraelaca,Petah Tikve...do dushe ne u predkolu kfalifikacija,a da je cherga pre samo par meseci ispala od Kiprana,gubila od Estonaca,Partizan od Slovaka,Liberec,Makabi Haifa...mislim imate bisera koliko hocete,shvatite mi smo kosarkaskaaaaa zemlja,juce je nash klub igrao egal sa prvakom evrope,a u sredu ce pasti najskuplji tim Turske najmanje sa 10 razlike,bice 7000 dusha u Pioniru,to ceka i cheru i na dobrom su putu da to urade...

VOLIM PARTIZAN !!!!

nislija

pre 15 godina

Nezna zasto pljujete toliko Ljajica.Ja nisam video nijednu njegovu gresku.Sa svojih 17 godina je odlicno odigrao utakmicu.Imao je par dobrih prodora i napada.Niste mi jasni...

nn crew

pre 15 godina

lako je biti sampion u drzavi gde se sve vrti oko dva kluba... a kada ta dva kluba odu u evropu nisu realno ni za nasu drugu ligu!!!

duje st

pre 15 godina

Ne bi bilo loše da neki srpski tim osvoji koji bod u skupini kupa UEFA-e, barem svako nekoliko godina. Nije lijepo gledati ove nule pored Zvezde, Partizana iz godine u godinu.

Marko

pre 15 godina

I eto 0-3, jos Seviljica pa da se dignu pare sa kladione, 0-4 kakva serija, bas za Evropu! Izgleda da i evro zato sve vise jaca! :)

ozi

pre 15 godina

Sram vas bilo....ipak je ovo realnost,ali ipak mislim da smo mogli bolje odigrati,jedina svjetla tacka je bio Knezevic i standarno Bozovic...

ijaooo

pre 15 godina

covece CVZ ja dala 2 gola,ali je primila 9,a Partizan dao 1,a primio 5,ali je potpuno smesno to meriti.treba biti bolji od nekog,a ne biti manje los.
(bomb, 28. novembar 2008 13:19)

Polako pa vi jos niste igrali u Sevilji, pa ona ce sama da vam uvali 9 komada... samo ako bude htela.hahahahahaha

Nex

pre 15 godina

Utakmica protiv Sevilje je sasvim nebitna, iako će neko reći da je važna zbog evropskog koeficijenta. Ukoliko planiramo da sledeće jeseni napadnemo Ligu šampiona Partizanu su pod hitno potrebni "razbijači" u odbrani a ne naivne devojčice (svaka čast pojedincima) koje se trude da protivniku ne pokvare frizuru. Imaće Tomić i te kako posla ako zaista misli da od Partizana napravi evropski tim, osim ako u klubu smatraju da je dovoljno što se osvaja domaća liga i kup!!!

Covek je sve objasnio!

Rumba

pre 15 godina

E sad ti lepo Jokanoviću odeš što valjda treba da bude normalno posle neuspeha! Dođe lepo Tumbaković,prvenstvo već naše(a i on je Mateusu ostavio istu situaciju) i lepo sa njim u LŠ. P:S A de lala da trenira Partizan nekako ste beživotni i providni ko žabe gatalinke.

Dusan

pre 15 godina

Sta se ovi loze?Pa oni neka gledaju snimak njiove skupstine,jer od svojih fudbalera nemaju sta da vide.Oni godinama nasem fudbalu ne donose ni bod, tako da svake godine tonemo sve nize i nize.

MIRZA

pre 15 godina

Neznam igrače partizana pošto navijam za srajevo jer živim u sarajevu,ali mnogo loš ovaj nekakav tošić što je igro po lijevoj strani u drugom poluvremenu.Bolje bi moj amiđa odigrao na toj poziciji.
LOŠ,MNOGO LOŠ!!!

Bob 009

pre 15 godina

Dobro, da kazem i ja svoje misljenje. Evo iz utakmice u utakmicu u ovoj Ligi UEFA smo mogli da vidimo sta nam valja a sta ne valja i pogotovu je dobro sto su bile sve ekipe sa razlicitim stilovima igre. Ova utakmica je prva gde nismo primili gol zbog kiksa odbrane, sto znaci da su uobicajeni kiksevi odbrane izbrisani, ali na zalost jedinu gresku Bozovica nije niko bio u stanju da ispravi, medjutim bez obzira na tu gresku ne secam se kad smo imali ovako dobrog golmana. Kao prvo nema agresivnosti da se presece pas protivnika vec im se dopusta da nam dodju do sesnaesterca. Druga stvar sto nismo uspeli da ih bolje pritisnemo je jer nam je odbrambena linija bila non stop na nekih 40 metara od ostalog dela ekipe i pokusavala sa dugim loptama da nadje sredinu terena, sto nikako ne moze da prodje protiv ekipe koja vrsi presing i posto se uglavnom te lopte izgube protivnik je uvek bio opasan, jer se uvek nasao u napadu sa vise napadaca nego nasih odbrambenih igraca i onda ta odbrana sama mora da spreci napad bez pomoci ostalog dela ekipe, a to nam se desava iz utakmice u utakmicu, ali koliko vidim niko ne razmislja da to ispravi i ne znam da li im Jokanovic nije ukazao da spoje linije, ili ih mrzi da trce pa se bukvalno nameste kao na papiru da se vidi razlika izmedju odbrane, sredine i napada ?! Znaci, moj zakljucak je, uspecemo tek kad budemo igrali kao jedna ekipa, a ne kao 3 (odbrana ispred gola, sredina 40 metara dalje i u napadu 1 ili 2 izolovana igraca).

Inace sto se kvaliteta tice, imamo tehnicki odlicnu ekipu i ukoliko se izvuce pouka iz svega ovoga i ne zaboravi sve sto se naucilo u ovih par utakmica, sledece godine imamo izgledne sanse da se nadjemo u Ligi Sampiona, medjutim ne bi bilo lose organizovati par turnira do kraja sezone sa timovima iz jacih liga, jer igranjem samo domace lige ce doci ponovo do opustanja tj. pobede u prvenstvu sa minimalnim naporom i bice opet sve "Jovo na novo" kad izadjemo na evro scenu.

JA!!!!!!

pre 15 godina

PFC ako se iko ovde nalupao gluposti to si ti... za sve nas si se nalupao...
Zaboravio si na Stankovica i Vidica, pricas nesto o kvalitetnim nekadasnjim igracima partizana pa to je smesno pola reprezentacije su zvezdasi tako da je vreme da cutis

Grobar

pre 15 godina

Neznam sta se ovo desava.Mislim da imamo suvise dobru ekipu,po meni za klasu bolju od one koja je igrala Ligu Sampiona i 1/8 kupa uefa, a opet nista.50% su bila pogresna dodavanja,losi prijemi,padali su kad god se stvori neka situacija za bolji napad,i glavno-trud je bio 0. Mozda je kratka klupa presudila ovu Partizanovu sezonu u Evropi.

pfc.nis

pre 15 godina

Jos jedna losa prica Partizana u evropi za nepoverovati. Da li je neko iz kluba svestan sta se to desava ili neko uzima velike pare za ove poraze, kada cemo mi stici velike zemlje kao sto su Kipar, Rumunija i neznam koje jos...izgleda nikada. Nas ce fudbal zaziveti tamo posle 2100 godine kad nam dodje u glavu sta treba raditi ili kako stici sve klubove u Evropi! Sta reci posle svega...nista, samo sedeti i gledati strane ekipe kako igraju fudbal dok se nasi uce... http://www.livetipsportal.com

bomb

pre 15 godina

covece CVZ ja dala 2 gola,ali je primila 9,a Partizan dao 1,a primio 5,ali je potpuno smesno to meriti.treba biti bolji od nekog,a ne biti manje los.

.....

pre 15 godina

Jedino je Tosic odigrao dobro na verovatno jednom od poslednjih meceva za Partizan http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1082529_reds_gain_tosic_permit

samily girl

pre 15 godina

Toliko ste losi da je mene sramota sto cela moja porodica navija za gresku od tima....Jokanovicu,da li ti je dobro...Jovanovicu imas dijareju, sve si ih zarazio tim virusom...Sranje....

ТIшINA

pre 15 godina

@najs... (kom.br.331)

Kakav Jankovic covece, koji Lukovic? Hoces da kazes da Bosko igra u velikom klubu!? Pa Palermo je obicna prosecna italijanska ekipa a on i u toj ekipi se smrzava na klupi! Za decka koji je najbolji holandski igrac (Miralem Sulejmani) pricas kao o obicnom zonskom igracu!!! Basta i Zigic nisu odigrali ni 1 minut u svojim klubovima. I zato se ponosi Vidicem i nikim vise!

nikola

pre 15 godina

Neznam sta se ovo desava. Mislim da imamo suvise dobru ekipu,po meni za klasu bolju od one koja je igrala Ligu Sampiona i 1/8 kupa uefa,a opet nista.A sto se utakmice tice,mozda je teren u pitanju,ali su padali kad god je bila neka prilika za dobar napad ili se lopta odbijala od njih,a svaki drugi pas je bio pogresan.I sto je najbitnije cinimi se da se niko nije trudio,vise su trcali protiv OFK-a.Mozda je kratka klupa presudila ovu Partizanovu sezonu u evropi.

Stefan

pre 15 godina

Pa bolje i gubiti evropske utakmice nego igrati u kupu Beograda (ili neki seoski kup) kao zvezda.
Partizanovi igraci se bar prodaju, dok zvezda moze da proda samo po neki dres ili majicu:)
I stvarno mi nije jasno da li ovaj RTS moze da nadje nekog voditelja koji moze bar malo da navija za partizan (ili bar da bude neopredeljen), a ne kao ovaj sto uvek navija protiv!!!

najs...:)

pre 15 godina

@Stefan

Decko moj koga ste vi to prodali i gde i da li ti igraci igraju.Prodali ste Jofetica (koji je crnogorac) ne igra, Gulan (ne igra) Sulejmani otiso odnosno pobegao u inostaranstvo i od njega para nema,Lazovic cas igra cas neigra. Ni jednog igraca u velikom timu. Mi nbar imamo Vidica, Stankovica , Boska Jankovica i Lukovivca koji igraju u jakim ligama, Stojkovic i Zigic ne igraju. Basta povremeno, Kovacevic i Bisevac igraju,A zaboravio sam Lolu Smiljanica koji ne igra.Mislite da ce Tosic odmah na teren.Odigrace do kraja sezone 20 minutaq i to u liga kupu i to je dosta

PFC

pre 15 godina

najs,ne pricaj gluposti,Basta je samo jednom bio u protokolu,i to je sve,Zigic je svaki put na tribinama,Stojkovica je sa gola isterao 19 godisnji Rui Patricio,a Stojkovic je treci golman Spotinga,znaci takodje na tribinama,Kovacevic igra u drugoj ligi,Jankovic takodje greje klupu,a nekad i tribine,a uz to su ga istrali iz Palerma,a u Djenovi,bice dobro ako je skupio 20 minuta od pocetka sezone.Drugo Jovetic je protiv Liona igrao 35 minuta,na 5-6 meceva je bio starter,a na skoro svakom je usao i igrao po 20 minuta,tako da je on sve u svemu odigrao petoduplo vise nego vasi Basta i Jankovic zajedno,Sulejmani jeste pobego iz Partizana,ali je on nas igrac,jer je u Partizanu naucio kako se igra fudbal,a on je molio za profi ugovor sa Partizanom,ali Bjekovic nije hteo da mu ga da,ali sve u svemu kad pisu bivsi klubovi Sulejmanija,na prvom mestu stoji Partizan,Babovic igra za Nant u prvoj ligi,a ne kao vas Kovacevic u drugoj,Smiljanic je poslednje 2 utakmice bio starter,a na trecoj je uso pola sata pre kraja,Lovre je najbolji igrac drugoplasoranog Groningema,a on je takodje Partizanov igrac,a usput je i odbio Zvezdu pre 2 godine,recenicom:"Ja sam Partizanovo dete i navijac Partizana i nikad ne bi mogao da igram za Zvezdu",Lazovic je na poslednja 4 meca bio starter,a u svakoj utakmici je uso bar 25 minuta,a stigo je da bude i drugi ili caki i najboji strelac PSV-a,Kezman je u kupu uefa dao gol Santanderu i asistirao za drugi,a bio je i osvajac zlatne kopacke,Duljaj je bio starter na poslednje 2 utakmice za Sahtjor,a Vukic je najbolji igrac Moskve,Simion Vukcevic je prosle godie bio proglasen za najboljeg mladog igraca Portugalske lige,a svi znamo kakvi igraci odatle izlaze(Ronaldo,Nani,Anderson,Deco,Quaresma,Almeida,Moutinjo,Veloso...)...zato tisina!!!

Nislija LA

pre 15 godina

Ne mogu a da ne prokomentarisem nesto...evo ga 5' minut PSG - Rasing 1:0 strelac M. Kezman :)pitam se gde je Zigic ovih dana (prvi srpski napadac)

pakao

pre 15 godina

Bice velika steta ako Partizan sledece godine bude igrao kvalifikacije za Ligu Sampiona... i jos jedna godina propasti za nas fudbal na evropskoj sceni...Ne mogu oni nikoga pobediti u Evropi realno...samo su digli frku kad su sa "prejakim" Fenerbahceom igrali nereseno, a oni jedva da neku utakmicu dobiju i u domacem prvenstvu... baj..baj Partizan...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Zar ste mislili da ce proci ovo lepo vece bez mene??? Ma kako to da propustim? Kako da propustim ovu vasu sve izvesniju NULICU i to Evropsku? I samo jedno pitanje:Ko se to smejao nama za nula bodova? Koliko ste se samo smejali,iii sta sad momci? Nisam srecna sto ste izgubili,ali sam PRESRECNA sto ste sve blizi evropskoj NULI!!! KAZEM NUUULIIII!!!! Pa izvolite,smejte se sami sebi,pa da se smejemo zajedno!!!

Crno-beli svet!

pre 15 godina

Da je Partizan dobio najtezu grupu u ligi UEFA nije bilo sumnje, oni koji su potcenjivali Sampdoriju nemaju blage veze sa fudbalom... sta reci za Standarda, lepo se secamo kako je Liverpul "uspeo" da izagje s'njima na kraju! I ne trazim tu opravdanje za Partizana zbog ovih rezultata, mozda uz malo srece bilo bi drugacije ali ne previse jer vidi se da za Evropu treba mnogo vise! U Srbiji i nema ama bas nikakve konkurencije, narocito ne kod "komsije" ove sezone (zato lepo molim doticne navijace a.d. fk "sledeca sezona" da se ne javljaju i svoje frustracije da lece u nekim za to specijalizovanih ustanova) To je realnost, ali nadajmo se na bolju buducnost za Partizana jer, ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI!

Chana

pre 15 godina

ŽIVEO MOJ LJUBIMAC LANE JOVANOVIĆ !!!
Želim mu da bude strelac het-trika, ali da Standard izgubi 4:3 !!!
SRETNO PARTIZANU !!!
Vojvodinaš

GROBAR NIS

pre 15 godina

Kako god da se zavrsi,mi smo GROBARI,navijamo i kada ne pobedjujemo,punimo hale i stadione,igramo u Evropi i spremni smo na sve za voljeni klub!!VOLIM PARTIZAN!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

A priznajte da ste se ponadali da necete videti moj komentar?E pa stvarno ste najvece bruke Srbije a da Tole ne namesta u nasem prvenstvu ne bi ni tu nista uradili.Zvezda je uvek bila i uvek ce biti veca od vas.

cigani...

pre 15 godina

prosle godine u ovo vreme ili malo posle
hahahah,ciganiiii nula bodova u uefa kupu,vidi se da kradete i namestate u prvenstvu,partizan kad udje u uefakup uradi nesto znacajno a ne kao vi,aaa,jadni ste,brukate srbiju!

videcemo da li cete imati obraza da bilo sta napisete posle ovoga o nama ikad,a me sumnjam da ocete!

PAPIRNA KESA PREKO GLAVE!

badi

pre 15 godina

vidi se da je tosic za mancester a moreira ze premeijer ligu igraci sa metar i zilet ma ne ne oni su igraci za banat i ofk beograd ne mogu oni u veci klub da igraju

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

Totalni promasaj taktike Jokanovica,to je dokaz da je TUMBAKOVIC BOG!Jeste videli RAZLIKU DRUGOG I PRVOG POLUVREMENA??Igraci nista nisu krivi...A sto se tice ovih provokatora,zvezdasice seko nadji decka,nemoj cekati da PARTIZAN ima nulu,vi ste obrukali nas fudbal protiv APOELA.U kojoj vi to grupi imate nulu,molim objasnjenje??A sta da ocekujem od KOMPLEKSASA cije celo se sportsko drustvo okrece oko jednog trofeja,vas prevashodni cilj je da do kraja polu -sezone stignete VOSU!O tome vi da mislite ,a ne da gledate ko nas pobedjuje!!!Mnogo sam tuzan moji GROBARI I GROBARKE,ali znate pesmu-I kada ne budes prvi ti,i kada se cuje zvizduci,i tada cu PARTIZANE ZNAJ ,DA TE VOLIM JA!!!Grobari GLAVU GORE!!PONOSITE SE ZA KOGA NAVIJATE!!!!!MANDA PFC DORCOL

Torcida Karlovac

pre 15 godina

Dosadni ste i grobari i delije. Svaki put prije utakmice se "duvate" na pobijedu od barem 3:0. Ja reko, ajde da vidim taj jaki Partizan na TV, kad ono Partizan nemoze odigrat dva dodavanja protiv takodjer limitirane momcadi Standarda. O Zvezdi necu ni da pricam, njih je razbio Aris, kojeg je nas Slaven Belupo izbacio bez problema. I za kraj da vam kazem, da bi vas splitski Hajduk odero jedne i druge zajedno da slozite momcad. Limitirani ste i vi i onaj jadan dinamo... A i jadnoj posjeti od jadnih 15 000 ljudi necu da pricam. Hajduk ce u nedelju protiv Osijeka imat izmedju 10 000 i 15 000. To govori o vama kao klubu.
NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!

Tumbakovicu vrati se...

pre 15 godina

E moj Jokanovicu...sta smo doziveli da se branimo na nasoj svetinji jna...igramo sa dva krila koja zajedno imaju 115 kg (Ljajic i Bogun) i sa Diarom kome definitivno nije jasna uloga spica kad igra sam u napadu...ne znam sto se on vraca za loptu na 30m...kakva je uloga ...(umesto da otvara u prazan prostor)i onako igramo sa 5-ricom veznih...on je suvisan da se vraca...ali gdinu Jokanovicu to naravno nije jasno...Tumbakovicu vrati se...
Sa takvom formacijom na gol necemo sutnuti 3 dana na gol...
...Robi Stevanovicu svaka cast za borbenost ali Borac CA je najaci klub gde ti mozes da igras...drag mi je igrac ali bas nema nimalo fudbalskog znaja...lako je boriti se...MOZAK mora da se ukljuci!!!

Plikuscht

pre 15 godina

Sta bi ovo veceras!? Da nije tuzno i zalosno, bilo bi zesce smesno.

Meni Jokan stvarno nije jasan.
Povredi se levi bek (Obradovic), pa on covek resi da stavi levo krilo (Tosic) na mesto beka!? I mi tako lepo preko njega primimo gol jer nije ispratio svog coveka kod nabaca na drugoj stativi ... a sve i da ga je ispratio - dzaba bi bilo jer je visok metar + zelju da poraste pa bi mogao da dobaci samo do pupka.
No, enede, sa krilom kao bekom, onda nam falilo levo krilo. Genije Jokan resi da prebaci glavnog organizatora igre i jedinog sa mozgom (Moreira) na levo krilo!? Sjajno!
Au, majku mu ... pa onda fali neko u sredini ko ce da primi loptu ledjima ka golu, i da se okrene i povuce napad/uposli nekoga. Fantasticnom kreativnoscu on covek resi da jednog jedinog klasicnog centarfora (Diara) povuce unazad i stavi ga na mesto Moreire!? Jos sjajnije, zar ne?
Samo je falilo da ekonom pocne da izvodi slobodnjake, kafe kuvarica postane zadnji vezni, Stevanovic sa klupe uleti na krilo, a Pandur stane na gol.
Srecom, izgleda da ga je neko isamarao u svlacionici pa je u drugom poluvremenu vratio ljude da igraju ono sta igraju ceo zivot, pa je sve bilo za klasu bolje (ali i dalje dosta tuzno).

Sa timom u kojem polovina likova igra na nekim sasvim desetim pozicijama, a druga polovina igra kao da su ih sakupili ispred dragstora (Fejsa zalutao, Bogunovic k'o panj, ne moze da primi loptu a da se ne odbije od njega barem 5 metara, Stevanovic redovno kasni u odbrani uz redovan manjak inteligencije, Zuka je vec negde u inostranstvu u glavi, itd.) ... ovih 0:1 je sjajan rezultat. Ali zaista!

S obzirom da ce nas Sevilja oprati sa 3-4 komada za koji dan, Jokan ispade da juri Kosanov rezultat od prosle godine. Mozemo mi da se vadimo da su Sevilja, Stutgart i Standard jaci od Arisa, Boltona (drugog tima) i ko jos bese, kao sto i jesu, ali braco ... lepo je tresti ove malene kukuruz-teren klubove po srpskim njivama, ali ako prsnes sve bitne evropske tekme - one way ticket za trenera. A posto od sledece sezone nema ni Zuke, ni Dijare, ni Moreire, ni Tosica, ni Ljajica (i ko zna koga sve jos, a svake nam godine prirede po koje neprijatno iznenadjenje!) u timu ... bas me zanima na sta ce ova preostala vesela druzina krsh fudbala da lici.

Mislim, uvek cu ja podrzavati Partizan, i navijati za njega, ali ovo veceras ... tuzno ... tuzno ... tuzno ...

Marko

pre 15 godina

MATEUSE gde si?!?!? Vrati se da pokazes kako se vodi tim i kako se ulazi u ligu sampionu....

Ej Jokane pa znas li ti da je Mateus sa slabijom ekipom igrao LS?!?!?

A sa ovom ekipom on bi osvojio taj kup uefa...

s

pre 15 godina

sta vise reci ovo je prokletstvo ... nijednu posle fenera nisu odigrali kako valja ovo je tragedija sve gore i gore plasim se ako moze jos gore u sevilji sta ce to biti priznajem poleteli smo sad treba se okrenuti dom. ligi i slaviti ako moze jos koji derbi a sl. god. ako bog da bice bolje valjda... uvek neka generacija napravi bum od koje niko ne ocekuje ali se sklope kockice pa ce tako i biti sad imamo tim imamo sve ali nisu se sklpile kockice kao recimo u basketu ili fudbalu pre par god. tako da kad sve rasprodamo i budemo imali krs tim mozda ce se tada nesto pozitivno desiti ne znam nisam vise pametan ali i dalje sam jedan ponosan i srecan grobar

Q

pre 15 godina

dokle ce vishe partizan i zvezda da brukaku srpski fudbal???
ovaj partizan je smorio,nemaju 2blage veze,a i navijanje sa juga je kao pokvarena gramofonska ploca

Partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Realno Partizan ove godine je dominantan u Srbiji,ali i kao takav to je nedovoljno za Evropske klubove srednje jačine...Prosečan trener,loša odbrana i rezultat je poznat!
Ali šta je tu je idemo dalje...naravno po duplu krunu jer to je realnost!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Darko

pre 15 godina

Moj PFC tragično loš večeras. Jokane i Tomiću, ako niste u stanju da sastavite tim koji bi bar neki bod uzeo u Evropi, vi lepo dajte ostavke. Neću da čujem onu čuvenu priču o "nedostatku iskustva", jer glavni igrači Standarda, praktično nosioci igre imaju po 19, 20, 21 godinu. Naravno, izuzev Jovanovića, koji je igrao rovit, i ništa posebno nije uradio. Koliko god neki igrači nama u Rogonja ligi završavali posao, nama merilo treba da bude Evropa, a ne jad i čemer od svih naših klubova. Kompletna odbrana izuzev (večeras odsutnog) Obradovića zaslužuje otkaz. I ostatku tima je neophodna ozbiljna rekonstrukcija. Koliko vidim, u prvih 20-ak komentara, ubedljivo više ljubitelja kluba iz najveće rupe u Beogradu. Oni se, nesrećnici raduju, a i ovako jadni Partizan predstavlja nerešiv zadatak za njihov voljeni klub. No, oni su nebitni. Tomiću, uzmi se u pamet...ili se kupi...

....fcrs....

pre 15 godina

Grobarska vernost? Doslo vas je 12-15 hiljada, pa nas je protiv boltona (nekoliko dana posle haosa protiv kule) bilo skoro 30.000! A nismo imali ni bod! A vi? Ima da prezimimo u Evropi, igracemo najmanje cetvrfinale.... I jos nesto. I sta bi sa onim da smo najgora ekipa ikad u kupu uefa, ekipa koja je bez boda zavrsila takmicenje. Jasno da smo vam idoli ali ne morate sve da kopirate. Zbog toga ste verovatno dali samo 1 gol do sada. A mi smo cisto da znate prosle sezone dali 2.

Miki

pre 15 godina

Vidim samo su Grobari kompleksaši i samo se Grobari javljaju na zvezdine komentare. Partizan jeste najslabija ekipa u ovoj grupi, ali vi ste toliko jadni da se to ne može opisati. Jeste srećni što je Partizan izgubio, jeste sad veći u svojim očima? Eeee, Srbijo....

Baca

pre 15 godina

Svaka cast Grobarima, onako navijati na minus temperaturi , 90 minuta bez prestanka je stvarno za divljenje. Vi ste Partizan, a ne one bruke na terenu.

bardh

pre 15 godina

tuga ovaj tim da bude sampion srbije nemaju tim nemaju igrace svi petlici po metar mozda i jedan zilet iznad glave a nemaju ni trenera ni terena pa ljudi oni nemaju nista,hvale sto pobedjuju banat i tamo neki napredak da su neka ekipa,barem cutite slavite tu titulu sto je osvojite posto nasa zvedza je ocajna,moram da napovedem i to mi imamo bari i tokijo evo zasto je toliko vazno mozda je to istorija ali mi je imamo a sto vi imate 0 bodova na 3 utakmice,molim vas vise da se ne hvalite videli ste sebe gde ste.

GrobaR

pre 15 godina

Fejsa predji u Zvezdu molim te!
Lik mora da ima potpisan ugovor koji mu garantuje da igra u evropskim utakmicama,drugo objasnjenje nemam

dupla kruna

pre 15 godina

ovaj fejsa ljudi moji,toliko indisponiran,on je nanjveci promasaj...tolik epare su date za njega,a nije ni sa nasu ligu dobar,ili nema volju d aigra,jel nije otiso,napolje...uu.fejsa uzas..a sevanovic,je otiso po 3 bureka...GDE JE OBRADOVIC!!!!

Berlin

pre 15 godina

dok budi igraci igrali kao Diara, Juca, Moreira, Bogunovic Partizan nece imati Sanse u Europi. Steta ali nemaju dosta kvaliteta za taj nivo

pg

pre 15 godina

tosic na beku???????
jedan spic a treba nam pobjeda??????
decko od 16 god u najvaznijoj utakmici sezone od pocetka?????
igre nema!!!!!!!!!!
licimo na seljacki klub!!!!!!!!!!
stevanovic je fudbaler?????
moreira je doktor fudbala?????
bozovicu hvala ti!!!!!!!!
jokanovicu...stvarno vise nema smisla

babaroga

pre 15 godina

Jokane idi bre sam,lako ti je da se k...sh na OFK,BANAT,JAGODINU itd,Evropa je tvoje ogledalo,ne vredis nista,ODLAZI ne brukaj nas vise.....

DRAGAN DZAJIC VELIKI

pre 15 godina

Da li cete se ikad u svojim zivotima vratiti sa svog stadiona (hrama?)nasmejani?Da li postoji ijedna evropska utakmica zadnjih 30 god.da ste se vratili kuci raspolozeni,sem ako remi nije isto sto ipobeda....nja,nja,nja.....Ma nema veze za to se ne navija to se voli????????????Hvala na paznji i ucite,ucite,ucite i ne mrzite nego postujte.cz.

Grobar

pre 15 godina

ZVEZDASICE imacemo mozda nulu kao vi prosle sezone ali nikad necemo ispasti od Apoela, i jos dugo cemo vladati Srpskim fudbalom.Samo se vi posle svega ne javljajte,i pokrite se.

jatak

pre 15 godina

ZVEZDASICE ta tvoja zvezda nema nikakav uspeh u evropi ni u jednom sportu u poslednjih 15 godina, brukate nas gde god stignete gubite u kosarci od anonimusa u fudbalu od kiprana, nemate skolu fudbala, mladog igraca niste napravili 5 godina, uprava su vam kriminalci,najbolji sportista koji je nosio vas dres je grobar(divac), ocete li se ugledati na nas i uci u LS? ili prezimiti u evropi ili uci u F4 kao mi u vaterpolu i basketu ili pobediti i izbaciti prvaka evrope (ko mi u basketu panatinaikos)...jel imas argumenata za ovo? ne glavno je da si ti srecna zato sto je partizan izgubio ali nema veze tvojim kompleksima nema kraja, ali i ti dobro znas da samo sve dublje tonete, ove sezone osvajamo 10 titulu od raspada sfrj a vi imate 7 i na toliko cete ostati sledecih 5 godina..

niksicanin

pre 15 godina

e ovako...ja nebih nista pisao ali mi se cini da su grobari pjevali sisaj zvezdo u prvom poluvremenu...
komplex koplex i samo komplex...
i to evro tekma...bruka kompleksashna...
napred standard

Zvezdas do groba

pre 15 godina

Nista samo da vam se javi iskomleksirani delija!Mnogo mi je krivo sto moj tim ZVEZDA ne prikazuje ove sezone tako velicanstvenu igru kao paco i na taj nacin opravda ime najboljeg i najtrofejnijeg kluba na Balkanu!EJJJ alo od koga mi to da dobijemo komplekse ,tisina bre paceri jedni ne mozete sansu u 95 min da napravite!

NoComment

pre 15 godina

Grobovi eto vase snage, prvo ste imali vise srece nego pameti u Baku gde ste mogli da primite 4-5 komada da Bozovic nije branijo ko lud, ispali ste od Fenjera koga svi deru u ligi sampiona ko vola u kupus, jedva ste prosli tamo neku Politehniku? ili kako se vec zovu, a u uefa gubite u Beogradu od Sampdorije koja je bila 18ta u Italiji i sad od 'slavnog' Standard Jeza, eto vase snage

jatak

pre 15 godina

ZVEZDASICE ta tvoja zvezda nema nikakav uspeh u evropi ni u jednom sportu u poslednjih 15 godina, brukate nas gde god stignete gubite u kosarci od anonimusa u fudbalu od kiprana, nemate skolu fudbala, mladog igraca niste napravili 5 godina, uprava su vam kriminalci,najbolji sportista koji je nosio vas dres je grobar(divac), ocete li se ugledati na nas i uci u LS? ili prezimiti u evropi ili uci u F4 kao mi u vaterpolu i basketu ili pobediti i izbaciti prvaka evrope (ko mi u basketu panatinaikos)...jel imas argumenata za ovo? ne glavno je da si ti srecna zato sto je partizan izgubio ali nema veze tvojim kompleksima nema kraja, ali i ti dobro znas da samo sve dublje tonete, ove sezone osvajamo 10 titulu od raspada sfrj a vi imate 7 i na toliko cete ostati sledecih 5 godina..

Nemanja

pre 15 godina

ovo su jucherashnji komentari od nekih grobara koji i dalje misle da imaju mnogo dobre navijache......
kakva je to ljubav kada ne mozete da napunite stadion koji prima jedva 20 i kusur hiljada ljudi......sramota jedna velika!!!!!!!!!
BOZE HVALA TI JOSH JEDNOM SHTO SAM CIGAN, DELIJA KAKO GOD!!!…!!
(zivim za sever, 28. novembar 2008 07:55)

Onakva dva ambijenta mogu napraviti samo navijaci ekipe koja bezi ekipi koja zaostaje za tom istom ekipom 11 bodova, za ekipom koja 7 godina osvaja titulu zaredom u basketu, za ekipom koja je zakljucala "neosvojivu tvrdjavu", za ekipom kojoj ste ducnuli u vasoj rupi, za ekipom kojoj je najveca evropska utakmica protiv Partizana.
Navijas za ekipu ciji su kosarkasi pobedili radujuci se ko nenormalni jer su pobedili CSKA > ista ta ekipa je prosla kroz iglene usi u Pioniru < , za ekipu koja gubi od Sarloa, Sarloe ili kako god vec...
Kazete Standardno?!
Kako se moze nazvati cepanje u basketu poslednjih 7 godina? To je standarDNO!!!
Dicite se sa 80-81? Je l` ste zaboravili 104-68?! EJ 36!!
Kazete da sad mi gledamo staru slavu, sto se onda pominje Kup Sampiona iz proslog veka, mozemo i mi basket u vezi toga... al` je previse ciganjski...

bobanmkd

pre 15 godina

Bicu najkraci na svetu:porikaJokanovicu i Stevanovicu:sa ovim timom u Jelen ligi bi i moja baba bila prva.Poruka Jesicu i Vermezovicu:izvinite u ime pravih navijaca Partizana.Poruka Tomicu:renoviraj odbranu druze!Za kraj,poruka grobarima:jesmo razocarali ali se nismo obrukali!!!

Partizan forever

pre 15 godina

Veliki sam grobar ali moram nesto priznati...Partizan je sramota za Srpski fudbal,nas(Srpski fudbal) jedino izvlaci Zvezda sa osvojenom Ligom sampiona i prvaka sveta!Pa sta je neki Srpski klub uradio posle toga...nista!Mi se smejemo Zvezdi,sad treba oni nama i neka se smeju,zasluzili smo!Moram priznati da se Partizan provlaci kroz prvenstvo pomocu Toleta!Kad bude prestalo namestanje utakmica onda cemo moci da uradimo nesto u Evropi!Jokanovicu,Tomicu,Karadzicu... odlazite!!!

Dragan

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu, ali bih veceras volio da dobije Partizan. No,po svemu prikazanom - ne mirise na dobro. A Jokanoviceva taktika je sljedeca: zgusnite se na malom prostoru, nemoj slucajno da rasirite igru. Pasove u istrcavanju kontri uputiti obavezno pola koraka iza igraca. Kad ne znas sta ces, kreni u neki solo prodor i padni na zemlju, poslije toga mlati rukama i ljuti se na sudiju. A sto se tice kreativnosti...zbuniti protivnika tako da ne zna sta cemo da uradimo; on to ne moze znati, jer ni mi sami ne znamo kud cemo sa loptom...kreativni haos...Los Partizan (o Zvezdi da ne pricam). Moze to i mora bolje, nije to dobro za srpski fudbal...Pozdrav svima.

delija_sever

pre 15 godina

Evo jedna velika 0 za patlidzan. Jadna je liga gde je ovaj patlidzan prvak. Skandiranje "sisaj Zvezdo" je bilo komicno kao patlidzan igra u evropi HEHHEHEHEHE. Standarno su odrani.

antirakar

pre 15 godina

Standardno izaberi los tim, njivu od terena, poluzprazan stadion, najelokventnijeg trenera, standardno izaberi partizanke.
80:81;62:63; 0:1 OPET ZAMALO.

kovach

pre 15 godina

u redu, nema se sta reci, ponovo poraz. tacno je sve to, da smo slabi, da se igraci ne trude dovoljno koliko bi mogli, i da cemo verovatno zavrsiti takmicenje sa nula bodova, ali mi nikako nije jasno zasto zvezdini fanovi uopste ostavljaju komentare ovde??? koliko god smo slabi, i koliko god oni vise mrzeli partizan nego voleli zvezdu, zar ne mozete da vidite da mi i ovako slabi, opet smo za vas dve klase iznad....i to je i vasa i nasa realnost...i dokle god nam je liga ovakva, sve ce da bude isto...
jer ste se puno puta obrukali u zadnjih nekoliko godina da mozete nesto da nam pricate...nista ne pricam za evropske utakmice, samo se setite prosle sezone koju ste celu bili iza nas, duple krune, a o ovoj sezoni mislim da ne treba nista da govorim...
slazem se da partizan igra ocajno u evropi, ali svoje komentare zadrzite za sebe, i svoju "ljubav" prema vasoj zvezdi pokazite negde drugde.
bice bolje, nadajmo se jednog dana....

ellobo

pre 15 godina

STANDARDNO! Poslednjih 15-tak godina redovno porazi od ekipa iz Evrope, sa par izuzetaka. I svi igraju sa 40% protiv nas. Ove bi ZVEZDA ili PFC iz 80-tih nalupali i poslali kući da tiho plaču. Ali bi i tribine bile pune, a ne ovako ko da se Savo oprašta. I biće tako u svim ozbiljnim sportovima dok se tu ne ubaci prava lova. Sve prodati pa krenuti iznova. I napraviti balkansku ligu. Ili jadransku, nema veze. Srbija i Hrvatska po 4 kluba, ostali po 2-3 (osim Kosova, oni u razvojnu ligu, jedno 30 godina), i eto fudbala.

zivim za sever

pre 15 godina

@ Procitajte tekst...jedno je sigurno - GROBARI SU NAJBOLJI NAVIJACI NA SVETU
(Bitan, 27. novembar 2008 00:34)
LJUBAV PREMA KLUBU NE MOZE DA PRESTANE...
(Sasa The Grobar, 27. novembar 2008 02:02)

ovo su jucherashnji komentari od nekih grobara koji i dalje misle da imaju mnogo dobre navijache......
kakva je to ljubav kada ne mozete da napunite stadion koji prima jedva 20 i kusur hiljada ljudi......sramota jedna velika!!!!!!!!!
BOZE HVALA TI JOSH JEDNOM SHTO SAM CIGAN, DELIJA KAKO GOD!!!!!!!!!!!!

opticus

pre 15 godina

Partizan je trenutno kod nas najbolji ali je jos slab za Evropu. O mojoj Zvezdi ne vredi ni pricati. Nazalost to je stvarnost , strepimo od prosecnih ekipa. Ipak ima nade i za nas ali trebamo shvatiti gde smo sad.

Момо

pre 15 godina

Предлажем да се фудбалерима Партизана одузму њихове превисоке и незаслужене плате и да се те паре уплате на жиро-рачун КК "Партизан" ради отклањања блокаде. Јесу ли гледале ове балерине како су јуче момци гинули против ЦСКА (а плате су примили Бог те пита кад).

Vlada

pre 15 godina

Pošto je sve uglavnom gotovom (preostala utakmica sa Seviljom je revijalnog karaktera),moje skromno zapažanje je sledeće:
Mislim da nijedan pravi grobar ne treba da komentariše negativno Partizanov neuspeh u Evropi!
Svi ste videli sinoć, a i u prethodne dve utakmice sa kakvim ekipama odnosno legijama plaćenika smo imali posla!
Standard ima ukupno tri Belgijanca u ekipi!
Zar je moguće sa budžetom od 2 mil. evra bolje?
Momci su igrali koliko su mogli i nisu se izbrukali!
Neka svake godine odigramo 5-6 ovakvih utakmica u Evropi i mi smo na konju!
A komšijama zahvaljujem na ovolikoj pažnji i preporučujem da se i sledeće godine pripreme za Partizanove utakmice u Euro kupovima pa makar opet sve izgubili!
Hteli to da priznaju ili ne, i oni gledajući basket i fudbal polako postaju grobari!

Ivan PFC

pre 15 godina

Da Bajern bez Tonija i Riberija, prosle godine su bez njih uspeli da dobiju samo Zvezdu! Cak su im i najmanji nemacki klubovi u tom periodu uzeli bodove!

Ima jedan tim,ceo sam zivot s njim!

pre 15 godina

Pa vi brukate srpski fudbal u Evropi!Za nas niko nije cuo ove sezone jer nismo usli bas ce neko da se seti jao ima neki klub Crvena Zvezda a nisu usli uhhh?Ladno niste uzeli ni jedan bod brukaaa!
(Црвена Звезда, 27. novembar 2008 22:49)

A vi kao fora prosle godine jeste???Al nema veze ,sladite se,ovo su RETKI TRENUCI VASE SRECE jer vas jedino poraz naseg Partizana moze usreciti,posto je vasa Zvezdana ionako odavno otpisana!

Realista

pre 15 godina

Nije trebao ljajica da izbaci..on ume da igra 1 na 1 za razliku od boguna..trebao je boguna da izbaci..a desno da prebaci tosica..

ljajic moreira tosic
fejsa zuka

ma samo opusteno

pre 15 godina

E koliko mi je drago sto su izgubili to vam ne mogu opisati...
Kako su se samo smejali Zvezdi prosle godine kada su izgubili sve utakmice u grupi!
KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADA!!!

red star girl

pre 15 godina

Joj sto mi je zao, evo suze ronim, a nama se neko bese rugao prosle godine u uefa cupu. E groblje, sve se vraca, sve se placa, xe xe xe

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Braga-Sampdoria !?
Bolton C - Studgart !?
Aris-Standard !?
Sevilla-Bayern Munich !?

Pa odavde jedino za Bayer Munich mogu da kazem neshto lepo,ovo ostalo !? Smesno bre...

Treba biti realan i reci,da je Partizan istao od Izraelaca,Petah Tikve...do dushe ne u predkolu kfalifikacija,a da je cherga pre samo par meseci ispala od Kiprana,gubila od Estonaca,Partizan od Slovaka,Liberec,Makabi Haifa...mislim imate bisera koliko hocete,shvatite mi smo kosarkaskaaaaa zemlja,juce je nash klub igrao egal sa prvakom evrope,a u sredu ce pasti najskuplji tim Turske najmanje sa 10 razlike,bice 7000 dusha u Pioniru,to ceka i cheru i na dobrom su putu da to urade...

VOLIM PARTIZAN !!!!

krajisnik15

pre 15 godina

Stvari stoje ovako:ako Partizan pobedi Sevilju 3 razlike,UEFA izbaci Stutgart zbog bodljikave zice a u kolu kada je Partizan slobodan sve ekipe ostanu bez boda eto proleca u Evropi,o osim toga da je danas igrao Obradovic,da je Paun 7 godina mladji,da se Curcic i Savo aktiviraju,da imate grejace na terenu,da Pancev nije zabio penal u Bariju,da nije bilo Tokija,da se u Briselu igralo jedno poluvreme,da u Evropi igraju Banat i Zeta,da sude Spasic i Mazic,da je neko javio igracima Standarda da vasa 2 igraca idu u MU,da je danas prvi april,da je babi...e tada bi vi bili veliki klub

Stevan

pre 15 godina

Jos jednom se pokazalo da nasa liga nije merilo kvaliteta.Prosle godine zvezda bez pobede u ligi uefa,ove godine partizan verovatno!Jadni smo a pogotovo grobari koji su umislili da se neka ekipa.

Smejuruja!!! :)

pre 15 godina

Ovo je smeshno!! Nesto ste govorili prosle godine zvezdi za 4 poraza,vec imate 3,a ne smem da pomislim sta ce biti u sevilji...

Црвена Звезда

pre 15 godina

Pa vi brukate srpski fudbal u Evropi!Za nas niko nije cuo ove sezone jer nismo usli bas ce neko da se seti jao ima neki klub Crvena Zvezda a nisu usli uhhh?Ladno niste uzeli ni jedan bod brukaaa!

Rasha

pre 15 godina

Uzimajuci u obzir da je sevilja cetvrta i da mora da pobedi,mislim da ce u Spaniji biti goleada ,7+ ali bez gpolova Partizana :) Fabiano je u zivotnoj Formi:) Bice srusen rekord najveceg poraza u srpskom fudbalu definitivno!!! :) Nadam se da nije tako...ali sve su prilike da je tako...

Serbian Boy

pre 15 godina

Bruka srpski fudbal Zvezda ako nije usla time se nije ni spominjalo njeno ime u zadnje vreme u Evropi Partizan uso i velika nula bruka!Tosic u MU hahahaha

STENA

pre 15 godina

Pa posle ocajne Sampdorije,propalog Stutgarta zgazio ih je ovaj jadni Standard,mi mozda ove sezone ne igramo u Evropi,ali znam da i igraci JUGOSLOVENSKOG sportskog drustva odnosno Partizana zale sto igraju u Evropi,ne postizu nista,poosle ovih predstava cena im vrtoglavo pada,a svi znamo da se tesko stize do cene protiv Timoka,Batajnice i ostalih beton ligasa,gde je uostalom Part. i digao neku svoju umisljenu cenu,ovde se vidi ko je ko...da se kaze da su topovska hrana-blago je,tako da ako smo nespremni bolje da ne igramo nego da nas svi ponizavaju kao fk partizan sto dozivljava ponizenja vec nekoliko godina...sve su nize i nize,a zavaravaju se pricama e mi smo u evropi i sloganom vazno je ucestvovati...onda ucestvujte i neka vam se svet smeje....ko i do sada....ali evo pobedicete Sevilju na gostovanju,pa mozda udjete u krug sa nekom od ekipa,pa igrate i na prolece u EVROPI,ipak ste vi za Evropu..buaxaxaxaxaaaa,samo zabavljajte publiku,dobri ste! S'verom u Boga uz ZVEZDU do groba!!!!!!

ivan vranje

pre 15 godina

NOVO!!! Na trzistu su se pojavila dva nova preparata protiv raznih buba, moljaca i komaraca. Preparati se zovu MOREIRA i DIARA. Preparat je detaljno ispitan od strane Fudbalskog saveza Srbije i doktora Karadzica i pokazao se da deluje uspesno na teritoriji Beograda i Vojvodine (narocito Banata). Iz nepoznatih razloga preparat ne deluje u Evropi. Molimo sve cenjene potrosace da se preparatom sluze samo u Srbiji da ne bi naj...li u Evropi ukoliko u istoj izlaze.

gox

pre 15 godina

tuzno je biti navijac Partizana sto tuzan sedi kraj malog ekrana, al' ipak ponosan je zbog toga sto ima komsiju svetskog i evropskog sampiona.
FK REKREATIVO BG humska 1 - promenite naziv ovaj Vam bolje stoji

GORAN DELIJA

Dusan

pre 15 godina

Sta se ovi loze?Pa oni neka gledaju snimak njiove skupstine,jer od svojih fudbalera nemaju sta da vide.Oni godinama nasem fudbalu ne donose ni bod, tako da svake godine tonemo sve nize i nize.

Tevez

pre 15 godina

Ako neko u Manchester Unitedu treba da strahuje za svoje mesto u timu to je Patrice Evra. Na njegovo mesto stize najperspektivniji levi bek u Evropi Bob Rock popularni Plazma.

Makarije cudotvorac

pre 15 godina

Napokon ste i vi shvatili da imate igru i igrace samo za ovu nasu jadnu ligu! Reko sam vam jos odavno, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje! Ha,ha,ha,hahaha....

asdf

pre 15 godina

Ok,igra je bila veoma losa ali iskreno ne bi svaljivao svu krivicu na momke vec bi deo te krivice stavio na teren koji je bio u UZASNOM STANJU!!! Sramota je da tim koji igra UEFA Kup,koji predstavlja Srbiju u Evropi nema dostojan teren a sto je jos gore,nema ni grejace ispod terena,tako da su se u prvom poluvremenu igraci bukvalno klizali,lopta se tesko kretala sto je najmanje odgovaralo Partizanu a vise Standardu!! Neka od para od prodaje Ljajica i Tosica naprave novi stadion,neka ima manji kapacitet ali da bude dostojan i barem pristojan stadion.

ludakris

pre 15 godina

"Mozemo mi da se vadimo da su Sevilja, Stutgart i Standard jaci od Arisa, Boltona (drugog tima) i ko jos bese"


Pomoci cu ti. Bajern Minhen.

samily girl

pre 15 godina

Toliko ste losi da je mene sramota sto cela moja porodica navija za gresku od tima....Jokanovicu,da li ti je dobro...Jovanovicu imas dijareju, sve si ih zarazio tim virusom...Sranje....

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

De li je? De li je? kakvi god da smo gazde smo u Srbiji, tako da sve de li je bolje da se zapitaju koliko je loša njihova crvena delta kada je daleko ispod našeg Partizana, a ne da ostavljaju komentare...koliko god smo večeras bili loši teši me to što smo za klasu ispred zvezde...NUSKNVP!!!

novisad

pre 15 godina

moram da primetim da svi igrachi Partizana koji su dizani u nebesa posle ulaska u kup UEFA, sada dobijaju razne pogrdne epitete i prideve...

kada bih mogao da uporedim koomentare od tada i od sada... shta su tada pisali za Moreiru, Zhuku, Diaru, Toshica, Bogunovica...a shta sada pishu.....jako bi se zanimljiva paralela mogla povuci.. ali ne, za druge se navija, Partizan se voli, jel tako?

i da podsetim samo na podsmehe na proshlogodishnje podsmehe na zvezdino izdanje u kupu UEFA...kako se samo koli srece okrece..

najs...:)

pre 15 godina

Ja sam kompleksas delija koji ima kompleks od velikog evropskog Partizana za sve ono sto je u svojoj istoriji i danas pokazao u medjunarodnom takmicenju. Bodova nula. Smejali se prosle godine Topalovici Zvezdi za isti ucinak. smejala se rupa zakrpi. Odlicnu utakmicu odigrali vedete i buduci englezi Ljaic i Tosic.Da li ste sada dotakli patos i na zemlji ste i da li vam je jasno da vi ni za kakvu evropu niste. To sto cete biti prvi u jednoj od najslabijih liga nista ne znaci.Vi slabi ostali jos slabija. Ali neka neka se pale Topalovici na kraju sezone i neka pevaju NaNanNa Liga Sampiona a mi cemo kontra Ha HaHa liga Sampiona. I na kraju dobili ste isto kao i Zvezda kvalifikaciju za ligu UEFA. Kada ste poslednji put igrali ligu UEFA dobili ste samo Egaleo i od tada nista. Mi smo bare3m dobili Romu i nesretno izgubili plasman za zimu protiv Strazbura u nadoknadi vremena. Prosle godine nula bodova kao i vi. Sada Vas ceka Cacak pa Sevilja pa vojvodina. Prvenstvo jos nije gotovo

Dzajic

pre 15 godina

ZVEZDASICE imacemo mozda nulu kao vi prosle sezone ali nikad necemo ispasti od Apoela, i jos dugo cemo vladati Srpskim fudbalom.Samo se vi posle svega ne javljajte,i pokrite se.
(Grobar, 28. novembar 2008 00:02)

Super,ali mi necemo nikada ispasti od Makabija zagorele tikve ili kako vec!Pa naravno da ce te vladati,kao sto ste i do sad vladali!Hahahaha...Jadno!!!

luka

pre 15 godina

Grobari, nemojte da penite. Pa ispadali ste vi i od FLJAMURTARIJA, PETAH TIKVE, i još takve boranije. Ko će to da pamti?! Aaaa da, DINAMO iz bratskog Zagreba! Budite tihi! Kao bubice...

chile

pre 15 godina

Znaci igra partizana je ocaj, Jokanovic treba da primi gol da bi shvatio da treba da igra Jovanovic na svojoj poziciji... Budimo realni i malo dete vidi da ovde nije mesto partizanu...

arsenal FC

pre 15 godina

Drugi put zaredom me partizan prodaje na kladionici...oba puta sam singlirao X kod kuce a oni oba puta izgube...ajde da su izgubili sa 3-4 ili tako nesto,ali oni za 90 minuta sve sto su uspeli da urade je da se 50 puta okliznu i isto toliko puta izgube loptu kada nema nikog oko njih.Fejsa,Diara?Oni nemaju nikakvog fudbalskog znanja...Mbokani je vredniji od cele ove jadne partizanove ekipe...Boze nam pomozi kad je partizan ubrdljivo najjaci tim nase lige i GAZI sve redom po Jelenku super ligi...

LIVERPOOL FC.

pre 15 godina

Ovde zavrsava Evropska turneja partizana.Pa i ocekivalo se da ce Standard pobijediti(osim nekih grobara koji su gajili lazne nade)

Zanatlija

pre 15 godina

Jokanović (na konferenciji za novinare): Ostaje nam još utakmica protiv Sevilje i ako tamo pobedimo idemo dalje. Porazi su sastavni deo igre a što smo izgubili od ekipe koja je delovala kao da ih je neko "pokupio" sa ulice i doveo na JNA ,Bože moj , dešava se.

Toliko o Evropskom Partizanu.

Posle svega bi se zapitao kako to da se Partizan "sprda" sa rivalima u Jelen "super" ligi a onda im dođu u goste 2 ekipe (Sampdorija i Standard) koje nisu sastavile 3 (i slovima: tri) normalna dodavanja i izgube od njih i plus daju samo 1 (jedan) gol .. Slučajnost ili ne prosudite sami ..

Umesto što Partizanovci prozivaju Zvezdaše i obrnuto , kao neka mala balava deca koja se svađaju oko neke gluposti , bolje se zapitajte zašto nas Evropa smatra takvim kakvim nas smatra (bodljikava žica u Štutgartu i komentar(i) pomoćnog trenera Standarda).

Tomas

pre 15 godina

Pod hitno sav novac sa računa fudbalskog kluba PARTIZAN prebaciti na račun košarkaškog kluba i imati ćemo prvaka Evrope.Ovi naši fudbaleri ni upola se ne trude kao naši košarkaši.Čast izuzecima.I još ono najbitnije, Jokane odlazi

znalac

pre 15 godina

liga sampiona nja nja... jos jednom se pokazalo da je i liga uefa prejaka za ovaj tim partizana sa amaterskom odbranom i trenerom diletantom.

red hell

pre 15 godina

Ja mislim da je posle ove tekme svima jasno zasto je Jokan najbolji trener u Srbiji,i zasto Tosica i Ljajica trazi Mancester,poslednja informacija "i Kristijano Ronaldo odlazi iz Mancestera zato sto se plasi da ce mu Toske sigurno zauzeti mesto u startnoj postavi" : ).Standard partizana opasno pada . . .

MM

pre 15 godina

Evropski Partizan je odigrao STANDARDno dobro u Evropi. Vidim, u zadnje vreme volite da gubite sa 1 razlike u svim sportovima. Sto veceras ne ukljuciste grejace terena kao svi veliki evropski klubovi ?
Prezimicete u evropi (ali drugi put). Poklonite se osvajacu kupa Evropskih sampiona i sanjajte evropsku titulu (ali u misjoj rupi). Jokan rece izgubili zbog neiskustva. Da slazem se da su Moreira, Paunovic, Djordjevic mladi i perspektivni i da je Buducnost pred njima (ali iz Dobanovaca). Gde je tajno oruzje (Zombi i Gombi) ? Grobari sanjajte Evropu, a mi cemo se vec nekako snaci sa nasom STVARNOM titulom. 'ku noc.

srbin pljevlja

pre 15 godina

Kada patlidzan bude igrao kao ZVEZDA prošle godine protiv BAJERNA onda se javite.
Neko ima Tokio i Bari, a neko MAKABI PETAH TIKVU, PETRZALKU i FLjAMUTARI.HAHAHAHAHAHAHAHAHA

komentator

pre 15 godina

Онај синоћ коментатор је за вријеме преноса изнио 1524 разна броја-податка,као Њикипедиа једино што није преносио утакмицу.Па човјек је у стању да прича 2 минута о томе кокико је Мбокани просјечно играо минута у јуниорској екипи, и ко је водио Стандард 1982 године и ко је тада играо за њих!!!Какаве информације. А прексиноћ на кошарци онај баксуз умјесто да ућути кад уочи утакмице иде пјесма `Ја волим црно-беле` он паспрео о истим таквим небулозама. Гдје су нам коментатори типа Никитовића и Владанка Стојаковића!!!
Јест да смо се смијали њиховим лапсусима али то су били преноси,па на стадионе се носио транзистор због њих.

Ivan33

pre 15 godina

’’.....Stani samo da vidimo....ako dobijemo Sevilju više od dva razlike, Štutgartu oduzmu 3 boda zbog rasističkih ispada,.....Sampdorija ne ode na utakmicu, pa bude kažnjena oduzimanjem 3 boda.........eeeeejjjjj pa mi onda idemo dalje!!!! Juuuuupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!’’He, he, he....

xdachax

pre 15 godina

Od sinoc, imamo specijalnu ponudu za sve zvezdase-kompleksase! Obavestavamo vas da je Partizan izgubio i trecu utakmicu u ligi kupa UEFA tako da je idealna prilika da, u naredna tri-cetiri dana, izlecite sve svoje komplekse. Sta cekate? Posaljite svoj komentar odmah!

Mythbuster

pre 15 godina

Koga bre vi lažete više?Hoćemo jednu jedinu pobedu u Evropi!Koga zanima dupla seljačka kruna,rivalstvo sa najpropalijim klubom u Evropi,najbolja omladinska škola,najperspektivniji trener i ostale budalaštine?Treba postaviti novi standard vrednovanja jednog kluba,a to je jedino Evropa!

Sramota me je

pre 15 godina

Partizan volim od svoje šeste godine, verni sam Grobar ali moram da priznam da nas je Partizan ove godine obrukao u Evropi. Ljudi, nisam neki zvezdaš, Grobar sam do koske i ovo vam najiskrenije kažem. Sramota me je što sam Grobar! Nije ovo onaj Partizan od prošle godine koji je odrao Zrinjski... Sad ne znam dal bi izvukli bod iz Mostara. Da je Đuka ostao, Partizan bi daleko dogurao. Gledali bismo finale Lige UEFA s njim.

MIRZA

pre 15 godina

Neznam igrače partizana pošto navijam za srajevo jer živim u sarajevu,ali mnogo loš ovaj nekakav tošić što je igro po lijevoj strani u drugom poluvremenu.Bolje bi moj amiđa odigrao na toj poziciji.
LOŠ,MNOGO LOŠ!!!

Volim Partizan

pre 15 godina

Tanka je granica izmedju hrabrosti i gluposti...
Jokanovicu, ovaj put nisi zablistao, postavkom ovakve formacije (Obradovic/Tosic)...
:/

Filip

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da tosic igra desnom nogom! dva suta na gol(1 precka) i par dodavanja..pokusaj primanja lopte..nije savreseno ali bar pipa desnom nogom loptu!! Bravo za napredak Bambi!!

Neiskusan je, neka ide...

pre 15 godina

Tomicu, teraj trenera out dok nije kasno i za domace prvenstvo...

Igraci nisu losi, ali ne za amatera, vec za ozbiljnog trenera...

nece nas sreca stalno pratiti u prvenstvu, reaguj, Tomicu, dok ne bude kasno!!!!

Znatizelja

pre 15 godina

Kroz ove tri utakmice ostalo je samo jedno pitanje da li je ovo bio partizan u Evropi?
Koliko bodova ste doneli nasem fudbalu u ovoj sezoni?

nikola

pre 15 godina

Neznam sta se ovo desava. Mislim da imamo suvise dobru ekipu,po meni za klasu bolju od one koja je igrala Ligu Sampiona i 1/8 kupa uefa,a opet nista.A sto se utakmice tice,mozda je teren u pitanju,ali su padali kad god je bila neka prilika za dobar napad ili se lopta odbijala od njih,a svaki drugi pas je bio pogresan.I sto je najbitnije cinimi se da se niko nije trudio,vise su trcali protiv OFK-a.Mozda je kratka klupa presudila ovu Partizanovu sezonu u evropi.

nislija

pre 15 godina

Nezna zasto pljujete toliko Ljajica.Ja nisam video nijednu njegovu gresku.Sa svojih 17 godina je odlicno odigrao utakmicu.Imao je par dobrih prodora i napada.Niste mi jasni...

Igor iz Niša

pre 15 godina

Sinoć sam bio sa klincem na stadijo i nije mi krivo što sam se smrzavao i što moj klub nije pobedio. To je realnost našeg klubskog fudbala, zamislite neki drugi naš klub da je igrao sinoć, mada ne vidim koji, primio bi najmanje 3 komada. Setite se komšinice prošle godine kako je prošla u ligi uefi isto ko i mi ove godine. Ovakvi rezultati naših klubova u evropi su samo produkt slabe domaće lige, zato je potrebno da što pre se napravi neka regionalna liga, recimo sa: Bugarskom, Rumunijom ili Mađarskom, samo sa jakim utakmicama možemo da dobijemo kvalitet i da naši klubovi postanu neko i nešto u Evropi. Ako ovako ostane, biće ovako svake godine, možda ponekad prezimio ali teško. Da je sve to tako pogledajte naše klubove u košarci i sve će nam biti jasno, koliko god mi mrzeli gumarsku ligu ona je našim klubovima mnogo koristi. Zato ljudi daj da se organizujemo što pre napravimo jedno ozbiljnu regionalnu ligu. Ali prvo moramo da izlobiramo ljude u uefi jer bez njih ne može i nesme da se prave regionalne lige. Verujte da je to jedina šansa inače ostaćemo negde u pregrađu evropskog i svedskog fudbala.
Druga stvar koliko nas cene u evropi videlo se i sinoć kako nam sude sudije, podelio nam kartone ko niko, a neujednačen kriterijum dosuđivanja faula na celom terenu je toliko bilo očikledno svakom iole realnom gledaocu. A što da se bunimo, kada je sudija odsudio isto kako i naše sudije kada sude Partizanu i Zvezdi, a umesto da se ova dva kluba bore za malo bolji rejting u UEFA njih samo interesuje domaće prvenstvo. Znači sitni smo.
Treća stvar ovi naši fudbaleri su totalno ne uhranjeni pa njihov najsitniji fudbaler je u odnosu na bilo kojeg našeg terminator, kada prođu pored našeg obrišu ga gumicom. Za toje kriva struka(ne struka) koja selektira deca, jer se ne vodi računa o genetici.
I najbitnija stvar od sinoć navijači sinoć nisu se pokazali navijanje je bilo loše i više smo se bavili grudvanjem kako da pogodimo nekog njihovog igrača ili sudiju. Grobari moramo da se popravimo kakvi god bili naši igrači takvi su nemamo bolje a ni druge

Vuki

pre 15 godina

vic: sreli se Ivan Stevanovic i Lane Jovanovic,pita Lane Ivana : "de si brate,kako je?" kaze Ivan:"pa onako,nije lose,znas vec,STANDARD"

PFC

pre 15 godina

Ti,prekini da lupas gluposti,Antic je partizanovac,a da nije njega mi ne bi dobili ni Farska Ostrva,a iz sadasnjih timova tu su Tosic i Obradovic,a Antara zove sporaca Milijasa samo radi reda,za slabije meceve jer je kapiten Zvezde pa ne ide da se ne pozove ipak ste vi drugi,ups pardon treci najbolji klub kod nas.Ajde bre cuti ne lupaj vise,nego idi da spavas,i sanjaj sta je to fudbal jer vidim da ni pravila ne znas.A da i obuci skafander mnogo je hladno -11 brrr...Ljajic vredi vise od Koromana,Milijasa i Gaja zajedno,a mladji je po 10+ godina od njih.Cuti i pokrij se usima.Objavite

sale

pre 15 godina

Kakva nam je liga,takvi su nam i klubovi.Pa Liez ima 200hiljada stanovnika,malo vise od Zrenjanina.A ovi nasi igraju kao sa tegovima na nogama,Fejsa igrac??,Tosic??Sramota.

Bobanchurug

pre 15 godina

Ljudi ne zavaravajte se ubedljivim pobedama u nasoj maloj seoskoj ligi,
PARTIZANU TREBA STRUCNJAK
Vidi se da protiv iole ozbiljnijih ekipa mi ne mozemo nikako da dodjemo do igre.
Jokane,druze,izvini ali vreme je...

bojan_vladhan

pre 15 godina

Topalovici koliko bodova sada imate? A? Smejete nam se za proslu sezonu u UEFA kupu, i kazete da necete da se brukate toliko...samo malo manje.Ma isti smo bre i mi i vi,TUGA,CEMER I JAD oba kluba!

Babin_zub

pre 15 godina

Jokanoviceva izjava nakon mecha: "Previse smo respektovali protivnika"
Pa brate,vi zadnjih 15 minuta BUKVALNO niste presli centar.Jedini period pravog fudbala bio je izmedju 60. i 65. minuta.Ali mishevi,fudbal se igra 90,a ne 5 minuta.
I sta na kraju reci a ne zaplakati?Prosle godine nash fudbal je brukala Zvezda,ove to chini Partizan.Zelimo u Ligu Sampiona,a nismo dorasli ni ligi uefa.Jasno je gde nam je fudbal kad neki trecerazredni evropski klubovi brishu noge nashim prvakom(koji btw bezi drugoplasiranoj Voshi 8 bodova).

Jad&Beda united

Milosh

pre 15 godina

Standard je veoma jaka ekipa, sastavljena od veoma kvalitetnih igracha. Sjajna fizichka pripremljenost. Igrali su koliko je dovoljno za pobedu. Najslabija karika u Partizanu je Jokanovic.

milan

pre 15 godina

A da vi lepo vratite stadion vojsci, pa da gledamo neke sletove umesto ovog maltretiranja.
Ionako su vam ga dali besplatno na koriscenje, pa im nista ni ne dugujete.

Јастребов

pre 15 godina

Игра Партизана у складу са тренером - анемично и бојажљиво. Јокан каже да су превише респектовали госте - па шта би било да је дошао Манчестер или Милан!? Због чега онако плашљиво полувреме када се зна да је све осим победе неважно? И оно што је најжалосније је то да на терену, за српски клуб, највише изгарају два странца - Жука и Мореира. Јесу професионалци али срамота је да само они гризу и да само њима тешко пада пораз а остали скоро потпуно равнодушни. У потпуну апатију уклапа се и Јоканов интервју после текме. Човек дефинитивно није тренер у души и мислим да је погрешио струку. Неке ствари су такође савршено јасне - Љајић је далееееко од неке иоле озбиљније европске екипе а бомбастичне најаве трансфера могу штетити првенствено њему. Бамби замена за Рајана Гигса - на ово немам коментар. Ово је заиста бајка у коју неће поверовати ни најближи Бамбијеви укућани а камоли неко други.
Све у свему - жалосно а могло је бити другачије. Ипак је Стандард далеко од најбољих евроспких екипа. Испоставило се да је кукавичлук и сада као и против Сампе пресудио.
И да - још нешто - главни закључак је ипак то да ФК Партизан, заједно са тренером, ипак треба више да гледа КК Партизан и да сами донесу закључке. Срце момци, то вам недостаје!

vecapk

pre 15 godina

Bedno izdanje,tek na ovakvim utakmicama shvatis gde si i zasto Moreira,Diara i Zuka igraju u Srbiji.Vidi se po igri koju su veceras prikazali,a Moreira je bio najgori.Teren je bio isti i njima i nama,nema pravdanja,losi smo za evropu.Tosic i Ljajic i Mancester mogu da
odu ali samo u soping.

Sven Goran

pre 15 godina

e stvarno nema smisla. Covek sa vama nemoze ni da zaradi. Igrao sam X-2.... Racunao da ce bar prvo poluvreme da izdrze...cccc...
Vidis kako je Ferguson pametan - mirise da ce Ronalda morati da pusti uskoro, sad kidise na Tosica to mu je jedina adekvatna zamena u Evropi trenutno...
:)

STANDARDno - fix 2

pre 15 godina

Pa nemojte tako ljudi!To je sve zbog toga shto izvan Srbije Tole nema svoje filijale. Da ima, videli bi vi ondak` shta je "evropski Partizan"!

Da ti kazem

pre 15 godina

Ljudi izvin'te sto pitam, a zasto zvezda nije igrala veceras...!?
(neinformisan, 27. novembar 2008 22:50)

Pa da ne bi pukla dupla BRUKA u Evropi

Miki

pre 15 godina

Jesam vam rekao da je Milan Jovanovic GROBAR i da nam on nece dati gol! Sta sam vam rekao? A Dijaru niko ne sme da dira! Od svih igraca Partizana jedino je Dijara klasa ovi ostali ne. Bogunovic,Tosic,Moreira,Obradovic i Ljajic su malo iznad proseka ali niko nije takav igrac kao sto je Lamine Dijara! Ali da Partizan trnutno nema tim tj ima dobar ali mu fali 2 sjajna igraca. Fali nam centarhalf i jedan centarfor kalibra Stevana Jovetica. Da je Jovetic ostao siguran sam da ne bi bili ovako losi. Ali sta je tu je nad prolivenim mlekom ne treba plakati. Treba se okrenuti prvenstvu i predstojecem prelaznom roku da se promeni nesto radikalno jer ili nemamo tim za Evropu ili kao sto kazu nasi igraci "previse respektuju protivnika".

samily girl

pre 15 godina

Toliko ste losi da je mene sramota sto cela moja porodica navija za gresku od tima....Jokanovicu,da li ti je dobro...Jovanovicu imas dijareju, sve si ih zarazio tim virusom...Sranje....

Dusan

pre 15 godina

zamislite jos da je igrao sikimic:-)))) Decko je ubica
(KIBORG, 27. novembar 2008 23:46)

Sikimic???Da je igrao bilo bi dva autogola i tri polomljene noge...I poneka ruka.

zivim za sever

pre 15 godina

@A ja mislio da mi (DELIJE) brukamo nas fudbal!!! hahaha... ej, da ne zaboravim, dobro ste napunili rupu... hahaha
(Djole, 27. novembar 2008 22:45)

svaka chast dechko na komentaru...uopshte nije bitno da li je partizan izgubio i sa koliko razlike to je realno u nashem fudbalu...zapitajte se gde su vam pune tribine vashih vernih navijacha.....EJ BRE BEZITE 11BODOVA U

duje st

pre 15 godina

Ne bi bilo loše da neki srpski tim osvoji koji bod u skupini kupa UEFA-e, barem svako nekoliko godina. Nije lijepo gledati ove nule pored Zvezde, Partizana iz godine u godinu.

obavesteni

pre 15 godina

Guberi,najavio Tole da ce preko svojih veza pokusati da ponisti ovu tekmu.Kaze vise je razloga za to.Teren je bio zaledjen sto je balerine onemogucilo u pas igri,a i trava je bila mnogo visoka.Tako dsa imate sanse pobedite ovo i Sevilju i eto proleca.Ali sutra

nice...

pre 15 godina

Ovi Topalovici su cudo.kada ih potkacis za Sampdoriju, Stutgart, Standard oni vrate na kosarku vaterpolo, Javor.Kakve to veze ima jedno sa drugim. Kada Delije potegnu Bari onda ovi pisu nebuloze kako je to proslost a Partizan je sadasnjost koju lepo vidimo kakva je. Onda se pozivaju na 6 titula u Vaterpolu a ne znaju kada je to bilo. Njihovi roditelji jos tada nisu bili rodjeni. Pa i real je isto tako imao 6 titula ali kada i cekao je trideset godina do nove sto je velika razlika u odnosu na vas i u vaterpolu i u kosarci

ijaooo

pre 15 godina

covece CVZ ja dala 2 gola,ali je primila 9,a Partizan dao 1,a primio 5,ali je potpuno smesno to meriti.treba biti bolji od nekog,a ne biti manje los.
(bomb, 28. novembar 2008 13:19)

Polako pa vi jos niste igrali u Sevilji, pa ona ce sama da vam uvali 9 komada... samo ako bude htela.hahahahahaha

Sto ja volim taj ***

pre 15 godina

Posle Grobari kompleksasi...Vise od 60% komentara su od navijaca Zlezde,sto se tice toga,njihov klub i ne ucestvuje u evropskom takmicenju,a oni tu vredjaju Partizan...Tisina,navijanje je bilo solidno s'obzirom na uslove,igra ocajna,mada i Standard nije bio nesto bolji...

Stefan

pre 15 godina

Pa bolje i gubiti evropske utakmice nego igrati u kupu Beograda (ili neki seoski kup) kao zvezda.
Partizanovi igraci se bar prodaju, dok zvezda moze da proda samo po neki dres ili majicu:)
I stvarno mi nije jasno da li ovaj RTS moze da nadje nekog voditelja koji moze bar malo da navija za partizan (ili bar da bude neopredeljen), a ne kao ovaj sto uvek navija protiv!!!

JA!!!!!!

pre 15 godina

PFC ako se iko ovde nalupao gluposti to si ti... za sve nas si se nalupao...
Zaboravio si na Stankovica i Vidica, pricas nesto o kvalitetnim nekadasnjim igracima partizana pa to je smesno pola reprezentacije su zvezdasi tako da je vreme da cutis

Sergioooooooooo

pre 15 godina

Auuuu sto smo loshi!

Katastrofalna igra. Odavno nisam video da pravimo ovoliko gresaka. Ne zna se ko je gori.

Jbg, mnogo sam ocekivao od ovog tima, ali sve je izgleda bilo uzaludno.

Ipak smo "mi partizan" samo za ove nase njive. :(((

kk partizan

pre 15 godina

jokanovicu,trebao si dijaru da stavis zadnjeg a djoleta u spic,m.bozovica na krilo a boguna na gol,sram te bre bilo !bezi sa te klupe

TARIBO WEST

pre 15 godina

Partizanu je potrebna dobra odbrana da bi mogao da igra u Evropi.Zato bi uprava trebala da za narednu sezonu pojaca samo odbranu,ali kompletnu sa svim novim igracima,jer ovi koji sada igraju nisu tog kvaliteta.Potreban je jedan prekaljeni internacionalac u odbrani za utakmice u Evropi.Setite se samo sezone 2003/2004,da nije bilo Westa nas tim nikada,ali nikada ne bi usao u ligu sampiona,jer je on sacuvao Partizan u Njukaslu.

STELLA ROSSA*

pre 15 godina

Sada se Partizan nalazi u slicnoj situaciji,kao Zvezda pre dve sezone kada je nesrecno porazena od BAJERNA,pa zatim tesan poraz od Boltona i to je znacio kraj...I to obe kod kuce kao Partizan sa indenticnim scenarijom:((((I ako sam delija iskreno mi je zao sto je Partizan porazen jer eliminacija Partizana jos vise skodi Zvezdi,Vojvodini,Borcu...

Bojan Norway

pre 15 godina

jako sam razocaran, ali shvatio sam da nemamo sta da radimo u evropi. Podhitno napolje sa nekim igracima. I da za zadrzimo one sto valjaju. Kakav Ljajic i bakraci decko moze da zaigra za dve tri godine danas je pokazao 0. Svaka cast Grobarima na odlicnoj atmosferi. NIKAD NECEMO IMATI TIM AKO NASTAVIMO DA PRODAJEMO NAJBOLJE NASE IGRACI TOLIKO JEDNOSTAVNO JE TO..

Nikola

pre 15 godina

Mislim da je sada svima jasno zasto je Jokanovic najbolji trener u Srbiji:
-ima osvojen kup uz sudijsku kradju
-jedva je uspeo da osvoji titulu,Djukic mu je ostavio 7 bodova prednosti,a zavrsio je sa 3 boda prednosti u odnosu na Zvezdu
-Trenutno je prvi u Jelen superligi jer ima ocajne protivnike
-U Ligi Uefa ima osvojenih 0 BODOVA.
BRAVO JOKANOVICU,TRENERU 2008 GODINE!

luka

pre 15 godina

Šmrrrrrc! Isto k'o sinoć! Bože, kakva teška nedelja. Porazi, porazi, a nemam ni love... i niko me ne voli... de si sad Karadžiću, što te imamo?!

Lane

pre 15 godina

Uh kako igra crna mamba, lane, paun... i ostali fazani, sutra ce vama Ser Alex svima da sredi radne dozvole i da predjete u MU.
Za rezerviste koji nisu igrali, moze za vas Man chester City?

al sad stvarno odlazi

pre 15 godina

Nisam bio pristalica onih povika "jokane odlazi" itd. jer aj kao pusti neko vreme da vidimo sta ume i tako to, ali imam nekoliko utisaka o jokanovoj dosadasnjoj karijeri trenera:
jokan igra neku 4-2-3-1 formaciju(na svakoj utakmici), bez obzira na potrebe tima na vaznost utakmice, na protivnika, na uslove na terenu, jednostavno to je ta postavka i amin.
tu formaciju je djuka poceo jokan samo nasledio i to je to, e sad djuka je jedine evropske utakmice igrao sa zrinjskim sto bas i nije tesko dobiti, tako da nema potrebe prilagodjavati svoju igru protivniku.
Ali jokan: utakmica sa sampodorijom najopasniji igrac kasano, logicno bi bilo da je npr. fejsa flaster na njemu a da ga udvaja bek, ali ne jokan igra ofanzivno pa kasana cuva obradovic 1 na 1 ili stevanovic sa druge strane i to tako da ga pustaju da primi loptu okrene se licem u lice i naravno onda sledi..., povredi se stevanovic udje miljkovic, zasto nije stao fejsa il na beka a raca na zadnjeg veznog?
gubimo 0:1, 1:2, i dalje jedan spic i to koji se vraca do pola terena da primi loptu, itd...
studgart: ekipa koja igra po boku, na centarsuteve(i to dosta dobre), sa jako dobrim spicem, opasnim u skoku, jokan igra 4-2-3-1 i to tako sto svi veznjaci stoje u sredini i napade po strani nema ko da isprati, da udvoji bekovi koji su ocajni u defanzivi prepusteni da igraju 1 na 1 i ishod poznat, gubimo 1,2 razlike nista se nemenja, ostajem dosledni sebi
JOkanovi rezoni: neigra obradovic, aj nek igra tosic na beku i on je levak a i tu su negde slicni po kilazi, a na krilo moze moreira, ovog puta nek kreira igru sa boka.
Onda svaki napad krece isto golman do stopera on do beka, najcesce obradovica, ovaj ceka desetak sekundi dok protivnik nenamesti odbranu ili napravi presing na poslednju liniju pa onda ispuca loptu, vrati golmanu ili izadje snjom u aut, u retkim slucajevima uspe da na jedvite jade doturi do veznih.
Jednostavno, ja sam za da treba da imamo svoju prepoznatljivu igru, da treba da se forsira jedan sistem kako bi vremenom postali uigraniji, ali u utakmicama sa jacim ekipama nego sto smo mi, ekipama koje imaju 1 pojedinca koji odskace od proseka, koji pravi razliku, mora se napraviti taktika koja ih onemogucava da tu razliku i naprave, kad gubis stavi jos jednog napadaca, pokazi zube, digni publiku na noge, stavi 3 u odbranu, posalji bekove napred, URADI NESTO COVECE!
Kao primer, utakmica barsa milan polufinale ls, kad je barsa uzela, ronaldinjo u tom trenutku najaci igrac, igra u napadu po strani i levo i desno, i sta je logicno, gatuzo flaster svih 90 min, a bekovi kad god primi loptu kraj njega na pola metra, samo 1 primer, ima ih milion i vidjamo ih svi svakog vikenda, ali ne neka se protivnik prilagodjava nama jer mi smo bogovi fudbala, bogovi koji su pali na teme.
Sva taktika mu se svodi na to da li ce igati fejsa ili raca, paun ili bogun, i da li ce moreira stojati blize dijari ili veznom redu i to je kraj svih jokanovih zamisli.
i zato:
JOKANE ODLAZI!!!
UZMI DULE FK PARTIZAN!!!

Grobar

pre 15 godina

Neznam sta se ovo desava.Mislim da imamo suvise dobru ekipu,po meni za klasu bolju od one koja je igrala Ligu Sampiona i 1/8 kupa uefa, a opet nista.50% su bila pogresna dodavanja,losi prijemi,padali su kad god se stvori neka situacija za bolji napad,i glavno-trud je bio 0. Mozda je kratka klupa presudila ovu Partizanovu sezonu u Evropi.

Srbin BRE

pre 15 godina

Kad partizan ili zvezda igraju,peva se himna i pun je stadion i na -2 , a kad treba da se peva himna dok igra reprezentacija jug i sever prazni. Sramota

ЗОНА

pre 15 godina

На осам утакмица у Лиги УЕФА, Звезда и Партизан нису забележили ни једну победу. Говори ли нам то нешта? Погледајте Бате Борисов, Клуж, Шахтјор и сл. Па они побеђују и у лиги шампиона. Зашто бежати од реалности да је за нас само нека регионална лига. Освестимо се коначно, биће боље за нас.

Rumba

pre 15 godina

E sad ti lepo Jokanoviću odeš što valjda treba da bude normalno posle neuspeha! Dođe lepo Tumbaković,prvenstvo već naše(a i on je Mateusu ostavio istu situaciju) i lepo sa njim u LŠ. P:S A de lala da trenira Partizan nekako ste beživotni i providni ko žabe gatalinke.

Kriticar

pre 15 godina

Sinoc sam bio na utakmici, na Jugu, sa mojih 35 godina. Od 5 godine gledam fudbal i mogu da kazem da imam iskustvo u gledanju fudbala.
Isto tako pretpostavljam da i novinari Sportskog Zurnala imaju moje godine i isto takvo iskustvo.
E pa ljudi, ili sam ja LUD ili su ti novinari SLEPI.
Ocene igraca Partizana gospodina novinara:

Bozovic 6,5: ajde neka bude, iako je kriv za gol jer je fulio loptu....

Stevanovic 7: no comment!!!!

Djordjevic 7: Koga je on cuvao u akciji kada smo primili gol???

Knezevic 7,5: Isto kao Djordjevic a bio je jos blizi De Camargu. A zasto ne 8 ili 9???

Tosic 7,5: Mora da je Bambi rodjak ovog novinara. Kriv 100% za gol, nije se video citav mec, osim precke..

Juca 6,5: kad bi se ocenjivala samo pozrtvovanost OK, a gde je Brazilski pas, dribling ?

Fejsa 7: e ovde si ga bas preterao Joksicu. Vicelu iz Standarda onda treba dati 19.

Bogunovic 6: ovo je jedina realna ocena, zbog trcanja.

Moreira 7: Sve vise mi se cini da je Joksic izvukao brojeve na loto-u i da nije uopste gledao utakmicu.

Ljajic 5,5: OK. Ali onda Fejsi 4, Moreiri 3, Juci 2 itd. itd.

Diarra 5,5: OK.

silvaner

pre 15 godina

Samo jos jednom da ponovim ono sto je potvrdjeno i na ovoj utakmici.Bez jake balkanske lige koja se igra na stadionima umesto na njivama i kukuruzima tesko cemo napraviti napredak u klupskom fudbalu.Postoji neka teoretska mogucnost ali da se kockice dobro sloze,odnosno tim.Medjutim ako govorimo o kontinuitetu takmicenja u evropi to je nemoguca misija.

Ljudi probudite se!

pre 15 godina

Ljudi ja sam zvezdas al to je apsolutno nebitno u mom sledecem komentaru koji bih izneo.
Gospodin Jokanovic izjavljuje da su izgubili zbog NEISKUSTVA!!!Ljudi pa tim Standarda je duplo mladji od ovih nasih nesrecnika!Takav covek ne bi trebalo da bude trener ni Palilulcu,jednostavno NIJE REALAN!
Drugo covek je najavljivao neku igru,napade...Pa on je lud stavlja Tosica na levog beka i drzi Boguovica u igri,decko ne zna da hoda!!!
Trece i poslednje:Misevi jedni ugledajte se na vase ,,kolege'' iz pionira koji omalozavaju prvaka evrope neverovatnom pozrtvovanoscu i velikim srcem.Oni bi pobedili ove prosecne ekipe samo ljubavlju prema igri.Nek preporuci svako ko misli da ovi manekeni ne zasluzuju ni clanak na poslednjoj strani seoskog nedeljnika!!!

gandalf

pre 15 godina

Slaviša Jokanović od sledeće sezone novi trener Manchester Uniteda po preporuci Aleksa Fergusona, a Ivan Tomić novi sportski direktor.....

Marko

pre 15 godina

I eto 0-3, jos Seviljica pa da se dignu pare sa kladione, 0-4 kakva serija, bas za Evropu! Izgleda da i evro zato sve vise jaca! :)

MCU

pre 15 godina

A sto da ne ostavljamo komentare na vase utakmice? Jel treba samo vi sad komentarima da se nekako tesite da ste mnogo jaki, i svi su protiv vas, a mi ne mozemo da vam se javimo? Mi smo losi, i svako normalan to vidi, ali vi ste isto losi, a sve vreme se lozite da niste. Sto da vas ne zezamo? Kako svi sad znate Zvezdine rezultate iz proslih godina? Koliko sam vas shvatio samo mi pratimo vase jer smo kompleksasi? Mi smo bivsi prvaci Evrope, vi ste nista, sav se tresem od kompleksa. Hvala vam za svaki lepi cetvrtak u ovom jesenjem periodu!

bomb

pre 15 godina

covece CVZ ja dala 2 gola,ali je primila 9,a Partizan dao 1,a primio 5,ali je potpuno smesno to meriti.treba biti bolji od nekog,a ne biti manje los.

Marijus

pre 15 godina

Hvala ti od srca Partizane zato sto mi treci put donosis pareee
Jaooo valjda ce Partizan i naredne godine da igra u ligi uefa,trebaju mi pare stavljam kuci krov

.....

pre 15 godina

Jedino je Tosic odigrao dobro na verovatno jednom od poslednjih meceva za Partizan http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1082529_reds_gain_tosic_permit

najs...:)

pre 15 godina

@Stefan

Decko moj koga ste vi to prodali i gde i da li ti igraci igraju.Prodali ste Jofetica (koji je crnogorac) ne igra, Gulan (ne igra) Sulejmani otiso odnosno pobegao u inostaranstvo i od njega para nema,Lazovic cas igra cas neigra. Ni jednog igraca u velikom timu. Mi nbar imamo Vidica, Stankovica , Boska Jankovica i Lukovivca koji igraju u jakim ligama, Stojkovic i Zigic ne igraju. Basta povremeno, Kovacevic i Bisevac igraju,A zaboravio sam Lolu Smiljanica koji ne igra.Mislite da ce Tosic odmah na teren.Odigrace do kraja sezone 20 minutaq i to u liga kupu i to je dosta

dusan

pre 15 godina

E,pa ovo je stvarno jadno,ja navijam za partizan ,ali ovaj partizan nemoze da igra u evropi.pa onda mancester .tosic ,ljaic,ma to je sve meni jadno i beskonacno tuzno. dusan

Bojan

pre 15 godina

Naha realnost je NJivarska Super Liga sa rogovima iznad loga i 2 derbija u godini da nas mine srce od uzbudjenja i to je to... nismo mi za Evropu...

dejan

pre 15 godina

Kad za celu tekmu naprave jednu sansu (precka Tosica) neukusno je uopste razgovarati o uspehu u evropskom takmicenju. Teren kao de se igralo u Barandi.

lazin sin

pre 15 godina

bruka. sramota. pa zar fudbaleri nisu videli od kosarkasa kako se bori za klub.padaju, beze od duela uzas.zamislite da je samo jedan deo para sa racuna fk-a otisao na racun kk-a.ja razumem da oni zele da se prodaju ali ovo je bezobrazluk. ja definitivno prestajem da gledam ove igrace. pobede u nasoj ligi me ne zanimaju. jokane taktika ti je uzas. malo hrabrosti ne bi skodilo ni tebi ni igracima.

lazar

pre 15 godina

Kako je samo Jokanovic zaebao skaute tako sto je izveo LJajica...nego koliko nasi kakav skor imaju nasi klubovi u zadnjih 7 utakmica u ligi uefa? sramno!!! 0:7! Videlo se veceras koliko zaostajemo za ne evropskim fudbalom nego za osrednje evropskim fudbalom...

IN SOMNIS VERITAS

pre 15 godina

MOREIRA?????? PROFESOR????????

standardno je kriminalan bio kao i na svakoj evropskoj utakmici... smesan......
mada to je vreovatno zato sto nije protivnik bio po meri, pa nije bio dovoljno inspirasan za igru...... on lekcije deli ovim jacim ekipama, jagodini, napredku, cuki itd...
lik nema pojma, nema ga nigde, milion izgubljenih lopti, nepreciznih pasova i jedan je od glavnih krivaca za 3 laka poraza....
juca isto, nista bolje ne igra od recimo fejse koji se pljuje bez potrebe zato sto eto igra ne valja a neko mora biti kriv, pa su to obicno on ili jokan.... covek nista nije odigrao, osim onog gola protiv jadnog bakua.... njegov ucinak zuti karton, izgubljena lopta, prekrsaj, neprecizan sut/pas i tako u krug...... jedino sto je borben fejsa nista losiji nije sigurno, al jebga nije brazilac i kao je placen 1200000(usvari o eura, toliko ce dzomba dobiti kad ovaj ode iz partizana)....
a to su 2 igraca od kojih se najvise ocekuje, uz dijaru koji je za razliku od ove dvojice dobar igrac i igra dobro imajuci u vidu koliko lopti dobije... danas recimo nijednu...
moreira i juca nule a kao glavni igraci tima, uprava lopovska, doveli pojacanja koja ne igraju(povredjeni, nemaju pojma) za celih 500000, ako i toliko, a prodali igraca za par miliona... stara prica, mazu oci glupim zaslepljenim navijacima kako imamo evropski tim namestenim utakmicama u prvenstvu....

Dox

pre 15 godina

Tužno... Nisam ni gledao tekmu, rezultat mi je sve rekao... Zalutali ste u Evropi, ugledajte se na košarkaše i vaterpoliste, ti momci igraju srcem...

Nebojsha

pre 15 godina

Gledao sam Partizan josh kao dete a imam 5 banki, ali ovako
losh Partizan mislim da nikad nisam video. Ma ne mogudaurade
jedan, jedini pas. Strashno!
Uzasno! Ja ne znam kako moze da se sroza takvo jedno ime,
pojam za staru Jugu.
Ali za utehu nije bolje ni kod
komshija. Sve u svemu fudbal
nam je spao na niske grane.
se jedan

conspiracy theory

pre 15 godina

Prosle godine Zvezda Nula.
Ove godine Partizan Nula.
Zvezda sve rasprodala.
Man Utd se interesira za Ljajica i Tosica.
U Zvezdi se govori o neophodnoj privatizaciji.
Partizan...

Lane se nesto slabo video

pre 15 godina

Večeras je Partizan pokazao da je odbrana jača strana,naravno ko prati i zna.
Sve što odbrana sačuva i počisti zvezde upropaste.

nn crew

pre 15 godina

lako je biti sampion u drzavi gde se sve vrti oko dva kluba... a kada ta dva kluba odu u evropu nisu realno ni za nasu drugu ligu!!!

Ognjenovic

pre 15 godina

Sad tek vidim koliko je nasa Zvezda slaba! Sramota, ovi grobari pojma nemaju, ubise ih svi a u nasoj ligi 11 bodova vise od nas. ????

Miško

pre 15 godina

Još jednom je Partizan igrao bez ideje ozbiljnog tima. Sve je bilo prepušteno individualnim rešenjima igrača.Sistemskih rešenja nije bilo protiv Belgijanaca koji nisu oduševili, ali su odigrali dovoljno disciplinovano da zabeleže pobedu. Ovaj i ovakav Partizan je Svetlosnu godinu udaljen od pravog "Evropskog" fudbala. Jokanović je još jednom pokazao da ima mnogo problema koje mora da reši u svojoj glavi. Pre svega mislim na planu potpuno novog pristupa fudbalu. Jokanoviću na pogrešnom si putu.Nije samo dovoljno biti sjajan bivši fudbaler. Treba da se uči.

samo se vi bunite

pre 15 godina

ne znam sta se pojedinacni ovde bune zbog terena, vidim na slici prazne tribine...reci te mi od kojih para klub da napravi dobar teren? i od kojih para da drzi dobre igrace?

Nex

pre 15 godina

Utakmica protiv Sevilje je sasvim nebitna, iako će neko reći da je važna zbog evropskog koeficijenta. Ukoliko planiramo da sledeće jeseni napadnemo Ligu šampiona Partizanu su pod hitno potrebni "razbijači" u odbrani a ne naivne devojčice (svaka čast pojedincima) koje se trude da protivniku ne pokvare frizuru. Imaće Tomić i te kako posla ako zaista misli da od Partizana napravi evropski tim, osim ako u klubu smatraju da je dovoljno što se osvaja domaća liga i kup!!!

Covek je sve objasnio!

pfc.nis

pre 15 godina

Jos jedna losa prica Partizana u evropi za nepoverovati. Da li je neko iz kluba svestan sta se to desava ili neko uzima velike pare za ove poraze, kada cemo mi stici velike zemlje kao sto su Kipar, Rumunija i neznam koje jos...izgleda nikada. Nas ce fudbal zaziveti tamo posle 2100 godine kad nam dodje u glavu sta treba raditi ili kako stici sve klubove u Evropi! Sta reci posle svega...nista, samo sedeti i gledati strane ekipe kako igraju fudbal dok se nasi uce... http://www.livetipsportal.com

Kimi

pre 15 godina

Lepo Jokanovicu...lepo... Raduje me sto to sto se vidi da su igraci konacno shvatili da su greskom postali 'fudbaleri!!! Objasnicu!!! NEVEROVATNO JE...ALI NEVEROVATNO...koliko se igraci sredine terena kriju od lopte, samo je bitno da ne pogrese u suludim pasovima ka odbrani, a onda sledi skrivanje iza protivnickih igraca, i kao po obicaju, lopta stize do Djordjevica...koji po ko zna koji put ne moze da da dugu loptu na glavu...ili u noge nasem igracu!!! I tako u krug... Juca...Tosic...Bogunovic (posebno)...Dijara...Stevanovic jednostavno nisu za prvi tim...i sa njima nikada necemo moci da ostvarimo igru...koja ce liciti na fudbalsku...a ne na skolsku... Aman...pa mi ne mozemo tri pasa da povezemo u sredini terena...ni jedna...ali ni jedna lopta nije isla u noge nasem igracu u napadu...koji se svrckaju kao da su krenuli u setnju... Mene je sramota da ih gledam...imam neki osecaj zaglupljenosti dok ih gledam kako nemocno i neubedljivo deluju na terenu...dok Jokanovic posle svake tuzne evropske utakmice...govori kako nam je falilo srece...i iskustva... Inace...Bate Borisov...Anortozis...Cluz...itd...su sve same iskusne i nesrecne ekipe...ccc... Savet Jokanovicu...pokusaj da ih treniras na istom terenu...odrzi neki trening na kom ce prisustvovati svi igraci...jer kako igraju...imam osecaj da ne treniraju zajedno...nego da se okupljaju cetvrtkom...da bi odigrali termin...lagani...koji naravno...nije za gledanje...a jos manje za televizijski prenos!!!

V.I.P.

pre 15 godina

Secam se da su se grobari hvalili kako cemo zahvaljujuci partizanu da se nagledamo evropskih utakmica. E bas smo ih se nagledali, ne morate vise toliko da nam cinite. Ali znam ja sta cete vi reci: nema veze sto smo izgubili zato je navijanje bilo vrhunsko :))))))

mikata

pre 15 godina

ljudi nemojmo da se blamiramo i prepucavamo.zvezda prosle sezone 0 partizan ove 0 i to je realnost naseg fudbala.uzmite sve najbolje iz partizana i zvezde stavite u jednu ekipu i postite da igraju sa prosecnom ekipom iz eng,spa,fra,nem,ita,bel,hol ili slicne lige

Jonni

pre 15 godina

U prvenstvu smo odlicni i za to imamo dovoljno dobre igrace i trenera. Ali mene zanima uspeh u Evropi, hocu da imamo igrace sposobne da savladaju iole jace timove, da imamo trenera koji ce malo taktizirati. A ne 4 1 3 2, ili 4 2 3 1 gde se ne zna ko gde stoji i utrcava. Juca je recimo dobar igrac, ali ne pravi razliku u Evropi sto je nama neophodno. I Moreira da 5 golova na tri tekme a u UEFA se pogubi, dribla, petlja. Jos prodajte Tosica i Ljajica pa raspad...

Tanasije

pre 15 godina

Samo bih postavio jedno pitanje: koju smo mi domacu ligu igrali kad nas je Mateus uveo u LS? Pa naravno, igrali smo "meridijan super ligu" koju su cinili Javor, Smederevo, Hajduk sa Liona, Bezanija i slicno drustvance. Problem je sledeci: Tomic je selektirao tim pretezno sastavljen od igraca niskog rasta, male kilaze i skromnih atletskih sposobnosti. To se zove nagomilavanje igraca istih ili slicnih karakteristika u svim linijama tima! Kod Mateusa imali smo pozadi u odbrani tri visoka i snazna beka: Cirkovica, Tariba Vesta i Milana Stojanovskog a po levoj strani britkog Malbasu tako da ni Newcastle sa Sirerom, a ni Real nisu mogli da nam daju vise od jednog gola u dve utakmice. Danas je svaki centarsut u nasih 16m prvi stres za sve na stadionu. Dajem ponovo svoj glas Mateusu...i poruka predsedniku FK Partizan: krenite u izgradnju novog stadiona ili ce nam uefa zabraniti da igramo fudbal po onoj zaledjenoj livadi od juce.

I jos nesto, kad prodate Tosica i Ljajica u paketu (jer to jedino znate) i dodjete do nekih para dajte neko milionce u KK Partizan koji je Kralj sportskog drustva i jedini klub na ovim prostorima koji ima "know-how" za prodor u evropske visine. PozZ:)

Jokan

pre 15 godina

Govorio sam ranije, ponovicu opet u igri su jos tri boda i dajte da odigramo kako znamo i umemo,pa cemo posle razgovarati o kombinacijama i mogucim protivnicima

pesoholichar

pre 15 godina

E ljudi, probao sam Jokanovu formaciju u Pro Evolution Socceru 2009 i mogu vam reci da razbija kako je dobra (na easy modu) :D

ozi

pre 15 godina

Sram vas bilo....ipak je ovo realnost,ali ipak mislim da smo mogli bolje odigrati,jedina svjetla tacka je bio Knezevic i standarno Bozovic...

Bob 009

pre 15 godina

Dobro, da kazem i ja svoje misljenje. Evo iz utakmice u utakmicu u ovoj Ligi UEFA smo mogli da vidimo sta nam valja a sta ne valja i pogotovu je dobro sto su bile sve ekipe sa razlicitim stilovima igre. Ova utakmica je prva gde nismo primili gol zbog kiksa odbrane, sto znaci da su uobicajeni kiksevi odbrane izbrisani, ali na zalost jedinu gresku Bozovica nije niko bio u stanju da ispravi, medjutim bez obzira na tu gresku ne secam se kad smo imali ovako dobrog golmana. Kao prvo nema agresivnosti da se presece pas protivnika vec im se dopusta da nam dodju do sesnaesterca. Druga stvar sto nismo uspeli da ih bolje pritisnemo je jer nam je odbrambena linija bila non stop na nekih 40 metara od ostalog dela ekipe i pokusavala sa dugim loptama da nadje sredinu terena, sto nikako ne moze da prodje protiv ekipe koja vrsi presing i posto se uglavnom te lopte izgube protivnik je uvek bio opasan, jer se uvek nasao u napadu sa vise napadaca nego nasih odbrambenih igraca i onda ta odbrana sama mora da spreci napad bez pomoci ostalog dela ekipe, a to nam se desava iz utakmice u utakmicu, ali koliko vidim niko ne razmislja da to ispravi i ne znam da li im Jokanovic nije ukazao da spoje linije, ili ih mrzi da trce pa se bukvalno nameste kao na papiru da se vidi razlika izmedju odbrane, sredine i napada ?! Znaci, moj zakljucak je, uspecemo tek kad budemo igrali kao jedna ekipa, a ne kao 3 (odbrana ispred gola, sredina 40 metara dalje i u napadu 1 ili 2 izolovana igraca).

Inace sto se kvaliteta tice, imamo tehnicki odlicnu ekipu i ukoliko se izvuce pouka iz svega ovoga i ne zaboravi sve sto se naucilo u ovih par utakmica, sledece godine imamo izgledne sanse da se nadjemo u Ligi Sampiona, medjutim ne bi bilo lose organizovati par turnira do kraja sezone sa timovima iz jacih liga, jer igranjem samo domace lige ce doci ponovo do opustanja tj. pobede u prvenstvu sa minimalnim naporom i bice opet sve "Jovo na novo" kad izadjemo na evro scenu.

pele

pre 15 godina

pa ovo je tradicija partizana. O fudbalu su vezare uvek bili ma sta ko rekao. U gostima nereseno a onda kod kuce izgube. Takodje u kosarci je uvek bio partizan najbolji ili medju najboljima, to je tradicija.

Ja licno u fudbalu navijam za zvezdu a u kosarci za partizan. Beogradjanin sam pa mi je to logicno.

Zvezda je uvek bila broj 1 u fudbalu to svako dete zna.

Navijam za sport i kvalitet igre drugo me ne zanima.

PFC

pre 15 godina

najs,ne pricaj gluposti,Basta je samo jednom bio u protokolu,i to je sve,Zigic je svaki put na tribinama,Stojkovica je sa gola isterao 19 godisnji Rui Patricio,a Stojkovic je treci golman Spotinga,znaci takodje na tribinama,Kovacevic igra u drugoj ligi,Jankovic takodje greje klupu,a nekad i tribine,a uz to su ga istrali iz Palerma,a u Djenovi,bice dobro ako je skupio 20 minuta od pocetka sezone.Drugo Jovetic je protiv Liona igrao 35 minuta,na 5-6 meceva je bio starter,a na skoro svakom je usao i igrao po 20 minuta,tako da je on sve u svemu odigrao petoduplo vise nego vasi Basta i Jankovic zajedno,Sulejmani jeste pobego iz Partizana,ali je on nas igrac,jer je u Partizanu naucio kako se igra fudbal,a on je molio za profi ugovor sa Partizanom,ali Bjekovic nije hteo da mu ga da,ali sve u svemu kad pisu bivsi klubovi Sulejmanija,na prvom mestu stoji Partizan,Babovic igra za Nant u prvoj ligi,a ne kao vas Kovacevic u drugoj,Smiljanic je poslednje 2 utakmice bio starter,a na trecoj je uso pola sata pre kraja,Lovre je najbolji igrac drugoplasoranog Groningema,a on je takodje Partizanov igrac,a usput je i odbio Zvezdu pre 2 godine,recenicom:"Ja sam Partizanovo dete i navijac Partizana i nikad ne bi mogao da igram za Zvezdu",Lazovic je na poslednja 4 meca bio starter,a u svakoj utakmici je uso bar 25 minuta,a stigo je da bude i drugi ili caki i najboji strelac PSV-a,Kezman je u kupu uefa dao gol Santanderu i asistirao za drugi,a bio je i osvajac zlatne kopacke,Duljaj je bio starter na poslednje 2 utakmice za Sahtjor,a Vukic je najbolji igrac Moskve,Simion Vukcevic je prosle godie bio proglasen za najboljeg mladog igraca Portugalske lige,a svi znamo kakvi igraci odatle izlaze(Ronaldo,Nani,Anderson,Deco,Quaresma,Almeida,Moutinjo,Veloso...)...zato tisina!!!

ТIшINA

pre 15 godina

@najs... (kom.br.331)

Kakav Jankovic covece, koji Lukovic? Hoces da kazes da Bosko igra u velikom klubu!? Pa Palermo je obicna prosecna italijanska ekipa a on i u toj ekipi se smrzava na klupi! Za decka koji je najbolji holandski igrac (Miralem Sulejmani) pricas kao o obicnom zonskom igracu!!! Basta i Zigic nisu odigrali ni 1 minut u svojim klubovima. I zato se ponosi Vidicem i nikim vise!