Fudbal 81

Subota, 08.11.2008.

18:37

Zvezda bolja od Vojvodine

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu rezultatom 3:1 u derbiju 12. kola Jelen Superlige.

Zvezda bolja od Vojvodine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

BRANKO

pre 15 godina

Nijedna titula koju su Partizan i Zvezda uzeli u svojoj istoriji nije posteno osvojena.Uvek je u ligi bilo klubova koji ce da daju bodove Zvezdi i Partizanu ako ima zatreba.I u staroj Jugi se znalo gde ce Dinamo,Hajduk uzeti bodove ako im treba.Svako ko zeli da pogleda istini u oci shvatice da Miskovic placa sudije kao u mecu sa Radom,da je Dzaja kriv za novac koji je prisvojio od transfera,da su Bjeka i Zeka namestali utakmice.E sad sto se kod nas potplacuje sudstvo pa svaki krimos moze da prodje ne kaznjeno to je druga stvar.

dr. b

pre 15 godina

@kit-kat,lepo si im objasnio,samo nisi morao da se penjes na Mont everest,dosta je pogled i sa Avale.U prvih 50 komentara svaki se vise bavio "namestenom" utakmicom u zrenjaninu nego pobedom svog timanad Vojvodinom.Kompleksi?! Ciji?

zvezdas

pre 15 godina

Pozdrav svim zvezdasima!! Interesuje me kakav je igrac Brazilac Kleo,nisam juce gledao utakmicu,samo sam video golove.Molim za komentar.

Beogradjanin

pre 15 godina

@FKV

Ajde posto si pametan i nacitan reci ti menii ostalima kako smo osvajali titule 50 godina.Danas nije neko mazio i protezirao kao jedini srpski klup na prostorima bivse Yu.Od navijaca Zvezde niko nije smeo da se pojavi na Poljudu (zbog prelaska Beare u Zvezdu).kako su nas docekivali u Zagrebu, Zenici, Mostaru.Bili msmo i ostali srpski klub na celu sa Krcunom.najvise titula osvojili u bivsoj YU pored Hajduka, Partizana i Dinama i naravno VOSE (dva puta).A onda su dosle 90 -te i p Slobino vreme i Mirka Marjanovica i u jednoj seljackoj ligi (koja ni sada nije bolja)Topalovici su imali prednost.Prema tome vas problem sto nemate strukturu, nemate podrsku iz Vojvodine. malo navijaca da bi uradili nesto vise. Mali ste klub ali ce neko reci kako je to umeloda se kaze "Svetlih tradicija" i na tome ce te uvek ostati

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

I protiv OFK-a i Vojvodine, Zvezda je prikazala pristojnu igru, ali se na tome mora i zahvaliti rivalima, jer su u utakmice usli sa namerom da igraju otovreno. Medjutim, cim se protivnik malo stegne pozadi, prepusti sredinu Zvezdi, a svoju priliku vreba iz kontre, problemi su i te kako vidljivi. A mecevi sa Borcem i sa Radom su najbolji primer. Pri tom da Rad nije onako ostecen, tesko da bi Zvezda izasla kao pobednik. I danas su crveno-beli primili vrlo jeftin gol, tako da ce Janevski imati dosta problema sa zadnjom linijom, dok sve ne ispegla. Ali je i cinjenica da se ne moze vise ocekivati od odbrane cija se fizionomija jos nije iskristalisala. Nekada je Zvezdina zadnja linija uvek bila losiji deo tima, ali je napad skoro uvek mogao da postigne gol vise. Danas, i nije bas tako.
Iako je ovo stvarno bila jedna od najboljih partija Crvene zvezde, neke stvari su potpuno neshvatljive. Pocetnicke greske, mozda jesu prihvatljive u nasoj ligi, ali ako postoje namere da se bilo sta ozbiljnije sem statiranja pokusa u Evropi, onda se mora pronaci nacin da se to prevazidje. Ako neko misli da ce Trickovski imati prilike da se u iole ozbiljnijoj Evropskoj utakmici saplice o loptu u izglednoj prilici, ili da je u kljucnim situacijama lose primi, da odlucujuce pasove gura igracu u nepovoljnijoj poziciji, a da to prodje nekaznjeno grdno se vara. Utakmica Liverpul - Atletiko je bila pokaztelj kako izgleda moderan fudbal i kakvoj igri mora da se tezi. E sad, kako je to muguce izvesti sa igracima koji i ne vole bas da trce bez lopte, uz pritiske menadzera da bas njihov pulen mora da se nadje u prvih jedanaest, dok se dovedeni igraci nazvaju pojacanjima, a ustvari su daleko od toga, tesko mi je da odgonetnem. A carobni stapic ne postoji.
Moram da priznam i da mi je muka kada citam o tome kako je Crvena zvezda sve svoje trofeje u SFRJ pokrala, kako je sve namestila, dok su drugi, ustvari pravi velikani tadasnjeg fudbala zbog nje osteceni. Ako vec nisu mogli do titule sta je sprecavalo te klubove da izbore mesto za tada presotala dva evropska klupska takmicenja i svojim medjunarodnim partijama udare samar celoj tadasnjoj fudbalskoj organizaciji. Ali njih nije bilio ni na drugoj, ni na trecoj Evropskoj pozornici, dok je Zvezda i te kako igrala. A mozda je Zvezda je i svoje evropske utakmice namestila. Ili da li je zavera volsebno nestala te 89. kada je Vosa osvojila titulu, a posle ako me secanje ne vara slavno ispala u prvom kolu KES-a, od Madjarskog Honveda, koje je bio toliko jak da ga je u drugoj rundi Benfika rasrafila sa sedam nula. Mada, verovatno je i tu Zvezda umesala prste. Nije mi jasno i zasto Zvezda nije namestila finale Kupa 91. nego je dozvolila Hajduku da usred Beograda uzme trofej osvajacu Kupa sampiona. Da nije Zvezda na taj nacin pokusala da spase Jugoslaviju ? Najlakse je stvari generalizovati i tu traziti resenje za svoju frustraciju. I tada, a i sada, savez i liga bili su daleko od idealnog. Ali tadasnji rivalitet, kvalitet fudbala, kao i vrednosti u samom drusvu bile su na daleko visem nivou nego sto su to danas. Vojvodini je za nepostojanje rezultata kriva Zvezda, ili ondasnji savez, isto onoliko koliko je Tole Karadzic kriv za jednogodisnje grcanje crveno-belih. Strategija u kojoj se stalno u drugima traze krivci, dok se sopstveno dvoriste ne rasciscava, nikada nije donela rezultate, osim razvijanja raznoraznih teorija zavera. A tada je sve dozvoljeno.
Vojovidna je u SFRJ bila osrednji tim, ali je i to za ondasnju ligu nesto znacilo. Danas u nasem prvenstvu merila nema, a evropski pokazatelji nam govore da smo daleko od ozbiljnog fudbala.
Hrabri sto je Vojvodina jedna od retkih ekipa koja je na Marakanu dosla da igra fudbal. Izgubila je, ali je igrom pokazala da se nije predala jos u toku puta za Beograd. Kada neki drugi treneri budu skupili malo vise hraborsti pa sa odvaznijom igrom izadju na teren bilo kojeg od dva nasa najveca kluba, shvatice i da su oni daleko ranjiviji nego sto na prvi pogled izgledaju. A takva igra je i jedan od preduslova da se ljudi vrate na stadion.
Vojvodina nije imala svoj dan, isto onoliko koliko ga nije imala Zvezda u prvom kolu. Da je bilo srece, pa da je Vosa odigrala kao tada, a Zvezda kao sada, bila bi to jos bolja fudbalska predstava.

Vlada_NBgd

pre 15 godina

@kit-kat

E vidis, bas u tome je jedna od mnogih (hvala Bogu) razlika izmedju Zvezdinog i Partizanovog navijaca. Partizanovom navijacu Mont Everest je prvo mesto u domacem prvenstvu u Liga UEFA. Partizanov navijac ne zna za bolje, njemu je to Mont Everest!!! I nikad ni nece znati za bolje. Lepo kaze Pipo Inzagi: "Mali klubovi ne osvajaju velike trofeje"...zato ti uzivaj u tome kako razni timovi popravljaju gol-razliku na vama u Ligi UEFA, jer ni tvoji cukununuci nece znati za bolje...

Ganco Petrovaradin

pre 15 godina

K O M P L E K S je bas cudna stvar, jel tako Grobari. Cujem imate novu navijacku grupu, "KOMPLEKS-GROBARI-JUG", uglavnom sacinjena navijacima iz BG-a, mada imate veliku podrsku iz inostranstva, negde iz Nemacke, iz STUDGARTA cini mi se. Koja ste vi kaubojstina od navijaca pa to nema nigde covece, pa jos kompleksasi, hehe, smesni ste do bola, vi kompleks-grobari!!!
Aha ha ha ha, aha ha ha, aha ha... Mnogo ste smesni, a ne jaki, ha ha ha aha ha ha ahaa...

Djordje

pre 15 godina

Realno,ova liga je jadna.Kakva je ovu utakmica kad je bilo oko 5000 ljudi,ovo je kao neki derbi.Najbolje bi bilo kad bi se i u fudbalu formirala Jadranska liga,kao u basketu.Tada bi bilo barem 4 jaka kluba i bilo bi vise derbija.Ovako kao Zvezda-Vojvodina neki derbi,a ustvari utakmica jadna da jadnija ne moze biti,jesmo ih dobili ali opet je ovo mnogo jadno

Bez respekta

pre 15 godina

Konacno jedna solidnija partija Zvezde. Cestitke gostujucim navijacima, koji su za razliku od drugih koji dolaze na Marakanu, u dva navrata pruzili podrsku "znate vec kome"!
...And justice for all

red hell

pre 15 godina

Beogradjanin je car ovde,ne dirajte dedu.Uostalom covek je potpuno u pravu.Vosa realno nema vise od 1 000 navijaca,cak se secam i kad su igrali protiv Atletiko Madrida nije ih bilo vise, dakle tuga.Zvezdina najbolja tekma ove sezone u prvenstvu defitivno,cak bolja i od one protiv Ofk-e,sreca je spasila Vosu da ne pukne bruka kao prosle godine (petarda).Delije 10-tka,malo nas je bilo ali smo navijali veoma dobro.Na stadionu po slobodnoj proceni oko 5 000 ljudi.Idemo dalje,u ovom kolu se ne mozemo nadati smanjenjem razlike u odnosu na partizan,i ako su u raspadu, Banat bi dobili i sa omladincima znaju svi da je tako.Nesto mi govori da se bambi mesi vraca u formu sutra kao sto rece neko u prethodnom komentaru

Milan, Novi Sad

pre 15 godina

Zvezda jeste danas pruzila najbolju partiju od pocetka sezone, ali jos je to daleko od potrebnog sjaja, mada, postojeci tim ni ne moze mnobo bolje.
Da, bilo je hladno i vetrovito, ali ako ja, koji sam iz Novog Sada, a pri tom imam zenu i cetvoromesecnog sina, mogu da budem na skoro svim Zvezdinim utakmicama, jer je i ona deo moje porodice, isto moraju i beogradske Delije.
Mi smo zahtevni navijaci, ali nemoguce je ne odvojiti svakog drugog vikenda tri sata za Marakanu.
Cuo sam danas dedicu koji rece da ima 64 godine, a od osme neprekidno dolazi na Zvezdine utakmice.
Ako se 2.700.000 gradjana Srbije zvanicno izjasnjava da navija za Zvezdu, a barem 10 procenata njih neka zivi u prestonici,dovoljno je da jednom u tri meseca odu na nas najveci stadion, pa ce on redovno biti pun.

zoran riznic

pre 15 godina

ne razumem zasto vojvodina igra konstantno bez spic tandema mrdja-boban stojanovic?!?!?!?!
u cemu je fora, je l' skontao neko?
njih dvoje bi u ovoj ligi zajedno lagano dali 30-40 golova po sezoni ali to neko ne zeli?!

Gusan

pre 15 godina

Čitam ove vaše komentare i ne mogu da verujem. Koliko gluposti na jednom mestu, koliko loženja na domaći fudbal, koliko gubljenja vremena na već unapred rešene stvari... Većina vas je mlađa od 18 godina, svi hrabri i pametni za tastaturom, verovatno i ne znate gde je stadion vašeg voljenog tima, a još verovatnije je da vam mama ne da da odete na isti. Gubite vreme ljudi (deco)!!!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Vidim ovde se javila sad neka 2-3 "kulturna lika" sto su lepo cestitali Zvezdi na pobedi. I dobro, svaka njima cast. Ali nemojte se cuditi posto sad malo likujemo nad ovom pobedom, jer ste i naj vecim delom vi to prouzrokovali. Pre svega onaj vas tzv. trener, ne znam mu ni ime, niti me zanima. Mislim...reci da je bolji od Zvezde..mozda jeste bio u prvom kolu, ALI SAD SIGURNO NIJE !!! A evo danas je to morao da sazna "the hard way". Drugo...javljali su se prethodnih dana neki Firmasi sa izjavama tipa "nabicemo vas sa 3-4 komada" i slicne gluposti ( ako ne verujete pogledajte vest o izjavi Janevskog pred ovu utakmicu ). Prema tome, na vise nivoa od jednog, MISLIM DA SMO OBJASNILI !!! E a sad sto se tice Zvezde, svaka cast naravno, i dalje ostaje zal za onim poraznom u Cacku, i protiv partizana naravno, samo da smo te dve tekme pobedili, sad bi vec bili prvi na tabeli ! A zaostajali smo 10 bodova ( to nam cika Zeman ostavio u miraz ). U svakom slucaju lepa vest, jos sutra da padne jedan iks U zrenjaninu, mislim...ne mora kec jer PROLECE JE JOS DALEKO !!!

Undertucker

pre 15 godina

Sta je bre crveniii,sta ste se uzburkali,pa vi vise komentarisete Banat nego Vosu.Stalno vam bre nesto smeta:Tole,sudija,pom sudija,real,barsa,trava,Banat,sunce,kisa,mesec.Ajd cestitam vam historijsku pobedu!Ako ovako nastavite ,eto vas u Bari dogodine.

Niiikiii! Tutu Bubu!

pre 15 godina

(kit-kat, 8. novembar 2008 20:08)

Sine, pardon alpinisto. Ja razumem da ti se od Avale pricinjava Mont Everest, jer je po vas sve bilo lepo krenulo. Medjutim ja ti se sada zbog par "sitnica" moram izviniti.
Izvini, molim te, sto nismo poslednji na tabeli i ne ispadamo u II ligu, izvini jos i sto necete bez muke da osvojite titulu. Osvojena je ona zapravo jos posle derbija, ali overa treba da saceka jos puno, puno vremena. Izvini i sto je FSS prepun zvezdasa na celu sa Karadzicem, sta ces jbg.
Ti ima da se izvinis Evropi sto ste je pokoravali ove godine jer smo se mi lani brukali po njoj.
Moderatoru takodje da se izvinis zbog duzine teksta.
p.s Toplica i Bunja se nece, bar za sada, izvinjavati nikome.

delija_

pre 15 godina

najbolja igra zvezde do sad,tecna sa malo gresaka.Kleo odigrao veoma dobro.Jos burza da pokaze sta zna a decko ima talenat veliki/burza trgni se care.Neka veceras svako zna da je zvezdina pobeda novi sampion i titula i nasa zvezda je opet najbolja/pozz za sve delije

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Vosa ce biti prvak - rece neko.

Da, kazem ja: u berbi tikvi(bundeva, duleka). Pre ce Borac ili Javor da osvoje titulu nego veciti "kanididati".

fkvns

pre 15 godina

Cestitam zvezdi na pobedi.
Samo mi nije jasno zasto toliko pogrdnih reci za VOSU, a pogotovo od "beogradjanina"?
ipak, kako kod bilo mi smo i dalje drugi!

SAMO NAPRED VOJVODINA!

ADLER

pre 15 godina

Vi navijaci morate malo i relnost da shvatite i kazete da je Partizan bolji od Banata i da je realno da ce pobediti.Vi samo pricate,namesteno,filijala ovoga,filijala onoga.Prosli put,Borac je Zvezdina filijala,pa sta bi-1-0,pa Hajduk je Partizanov,pa Cukaricki,pa Tole,Pa DZaja,pa ovaj,pa onaj.Vreme je da malo i shvatite da nije sve tako crno,sve tako namesteno,sve tako kupljeno.neko mora biti prvak.ko bude najbolji i neka bude.

rai

pre 15 godina

@beogradjanin,
morash da nauchish da razlikujesh halucinaciju od nadrealizma, kao i infokapitalizam od neokolonijalizma. no, mlad si ti josh, tek ti je 57. vremenom... hehe
chestitam czvezdi na pobedi.
VOJVODINO LJUBAVI

kompleksi?

pre 15 godina

40 komentara i nijedan jos uvek od grobara kao sto je najavljivano od strane par ljudi ovde... ko sad ima komplekse? a sto se tice stelovanja... psssst...

aaa

pre 15 godina

@Beogradjanin
Deda poceo si da smaras zesce...Jesi ti siguran da imas toliko godina, da se nisi malo zabrojao a???Ja bih rekao da imas 15, jer tvoji komentari lice na komentare petnaestogodisnjaka!

Shone

pre 15 godina

Koliko vidim nisu se javili Grobari "kompleksasi", ali zato ima dosta postova cigana o unapred dobijenoj utakmici sutra tima, kojeg se oni ipak plase...cigani, stvarno ste jadni i puni ste kompleksa

kit-kat

pre 15 godina

ej, ali smesniji ste bre od vasih rezultata!?! da li vi uopste kapirate sta pisete?

> prvo niste znali gde vam je d... a gde glava od rezultata pa ste ili pljuvali sve zivo po klubu ili jednostavno cutali kao misevi (bar manji deo vas), a zatim dodje jedna pobeda pa - UDRIII kako je zvezda extraaa tim ustvari i price o "evropskoj zvezdi koja se eto budi" itd.
>> zetim opet - REALNOOOST! odere vas ovaj ili onaj i opet "kakvi smo mi dunsteri" itd.

i posle svega vi kao po KOMANDI daljinskog upravljaca... stvarno ste smesniji od crtanih filmova, dobijete jednu tekmu i opet komentari "tooo zvezdo, evropska si... titulu cemo mi..." i bla bla.

e vidite, ZATO I TREBA da citate grobarske komentare koji vam posle vasih (zagarantovanih) novih neuspeha kazu "lepo smo vam rekli, tu ste opet gde vam je i mesto!"

vi to zovete kompleksima, a mi kazemo kompleksi su kada vi jedva cekate nase neuspehe zedni neke "utehe" valjda, samo vama znane, iako se radi o takmicenjima u kojima i ne ucestvujete (pa nema ni razloga da vam je nas zaostatak u interesu, naprotiv!). jok, srbi vole sa srbija ima sto manji koeficijent u Evropi (vi bar sebe nazivate cistokrvnim srpskim navijacima zar ne? buahaha - toliko)

u sustini nebitni ste, vucete se od dna tokom celog prvenstva i jos nesto tipujete na prvo mesto... al od toga naravno nema nista (to i vrapci znaju) pa opet sledi vase cuveno - "toleee namestio!!!", al zato sve ove decenije vasih ljudi (koji jos uvek drze fss btw) su vam tako prijale jer valjda to je po vama "default situacija" i fer polazna tacka - da imate svu mogucu logisticku prednost za sebe, pa TAD MOZE DA KRENE!?

tole namestio i ofsajde radu, i penale koromanu i sve je tole namestio, a vi samo zvucite kao hrvatski novinari u pokusaju da svoje nedostatke lecite "teorijavam zavere".

pozdravi sa, za vas, MONT EVERESTa - PRVOG MESTA JELEN SUPER LIGE ;)

_Daniel_91_

pre 15 godina

Pre svega- BRAVO ZVEZDO!!!

Bogami, kako smo krenuli, prvenstvo ce biti uzbudljivo do poslednjeg kola. Nazalost nece biti (niti je u skorije vreme i bilo) kvalitetno, al sigurno da ce grobari, bar do sledeceg derbija a nadam se i duze, zestoko obratiti paznju na zvezdinu igru i rezultate.

I treba jer KRALJ(ICA) SE VRACA NA TRON.
(Ajde grobari, siguran sam da cete ostaviti vise komentara na nasu pobedu nego mi... NEIZLECIVI KOMPLEKSI..., 8. novembar 2008 18:58

Bice neizveno da li ce biti 10 ili 9 bodova razlike :) :) :)

FKV

pre 15 godina

@Beogradjanin

Tipican navijac titovih blizanaca. Stalno pljuje druge a bolje bi mu bilo da gleda u svoje dvoriste i razmisli kako je njegov klub osvajao titule prethodnih 60 godina i zasto sa svojih 50 godina i dalje pise komentare na nivou osnovca.

badi

pre 15 godina

sto vredi ova pobeda kad partizan pobedice njihovu filijalu bambi banat 2:0 golove pretpostavljam da ce da daju tosic sa slobodnog udarca sa 45metara evrogol kakv gol da golman banat samo prati let lopte i ne pomera se sa mesta jer bambi je mesi,a drugi gol moguce da postigne diara ili ponovo bambi mesi.bice ovako a ako nece sigurno ce da padne grad i kamenje sa neba.pozdrav svima narocito autora b92.

DELIJE ORAHOVAC-(Kosovo)

pre 15 godina

BRAVO majstori....
dokazali ste da imate kvaliteta i da ste konacno poceli da igrate. Raduje me da je TRICKOVSKI poceo da lici na napadaca i da daje golove u kontinuitetu....ako ovako nastavimo pasce Partizan u prolece 100%!!!!
vlim zvezdu

Kum

pre 15 godina

Gledao sam utakmucu na zvezdinom sajtu, i mogu reći da sam zadovoljan! Zvezda je prikazala dobru, tečnu igru, bez velikih grešaka i sa malo oscilacija. Što se tiče igrača, ovako sam ih ja video:

Stamenković: Siguran, ponekad ima neka nepotrebna istrčavanja, ali sve u svemu odličan golman. Za gol nije kriv!
Marković: Nije se previše istakao, ali je odradio ono što se od njega očekuje! U odbrani vrlo dobar, možda bi malo više mogao da se ubacuje u napad, ali ipak dobra partija!
Tomović: S’ obzirom da zvezdina odbrane nije imala previše posla, nije se mnogo istakao, možda je kod gola Novosađana mogao bolje da reaguje, ali dobar je!
Petković: Odličan, veliko pojačane za Zvezdu, možda je kod gola napravio propust, ali je jedan gol spasao, po mom mišljenju jedan od trojice najboljih igrača na ovom meču!
Mijailović: Veoma dobar, mnogo bolje nego što sa očekivao od njega... U odbrani solidan, u napad se sjajno ubacuje i ima odličnu saradnju sa Koromanom!
Nikolić: Na ovoj utakmici neprimetan, ali s’ obzirom da je veoma mlad, a da je predhodne utakmice odigrao solidno, bilo je i očekivano da dođe do malih oscilacija!
Milijaš: Fenomenalan, postigao je i gol, sjajno je započinjao kontranapade... Prava kapitenska partija! Bez greške!
Lazetić: Ne priviše dobar na ovoj utakmici, imao je neke greške, ali ipak očekujem da i on proradi.
Koroman: Odličan! Pokazao je da je najbolji ofanzivni vezni u Srbiji. Postigao je i gol, mnogo puta je promešao odbranu Vojvodine, imao par dobrih asistencija... Extra!
Tričkovski: Postigao je gol, pokazao veliki potencijal, ali imao i par grešaka, Imalo je dosta situacija koje je mogao bolje da reši. Dobar, ali može bolje!
Kleo: Po mom mišljenju odlična partija Klea! Asistirao je Tričkovskom za gol, našao se i sam u nekoliko šansi...Odlično se gradi, ima osećaj za pas, samo još da poboljša realizaciju!
Rezerviste (Blažića, Burzanovića i Somea) ne bih previše komentarisao jer nisu imali vremena do pokažu šta znaju!

Još jedna pobeda i titula...

Dekicar

pre 15 godina

Bravo Zvezdo!!
Ima li sanse da groblje sutra ne stela temu protiv svoje filijale?
Teshko........
pa zato su i izbacili Smederevo, a na kvarnjaka ostavili njih u ligi..
laki bodovi, ciste se kartoni, odmaraju igraci....

Zvezdas

pre 15 godina

Dobrodosao kuci Jugo.
Titula je nasa, bravo Ivicu majstore, Janevski je pravi izbor.
Koliko je samo bilo ruznih komentara o kvalitetima Trickovskog ako je malo znao sta je fudbal video je da covek ima talenat i to veliki. Zapamtite dobro da ce od njega biti velika ZVEZDA. Kleo zaista igra dobro, nazalost nema mesta za sve, ali ajde Burzo neka ova konkurencija ucini da pokazes sta znas, a mozes mnogo.

NAPRED ZVEZDO

delija

pre 15 godina

evo sad ce grobari polako da se javljaju i ispoljavaju komplekse na nasoj temi o5...
Al neka, vata ih prpa jer smo sve blizi i blizi... :P

Kladionicar

pre 15 godina

Sjajna Zvezdina pobeda!
Sutra ce u Zrenjaninu bodove da uzme partizan, samo se ne zna da li ce ih uzeti partizan A, partian B ili oba partizana. Gledajuci u tradiciju i trenutnu situaciju mislim da su partizanu A vise potrebni bodovi pa ce partizan B to sigurno shvatiti.

acapn87

pre 15 godina

I napred zvezda leeee.....koliko sansiiiii i juuuu ide to na bolje...nikolic nije bio los al se trickovski ispromasivao mada kako sve cesce igra djae golove...ovaj kleo nije los nan has the potential i takoo...el cuo neko da ce neko da kixne sutr???

josif semjanovski

pre 15 godina

Bravo momci svaka cast tako se brane boje Zvezde ovo je konacno cista pobeda uz dobru igru,bili ste bolji svih 90min.Koroman polako preuzima primat u igri kao najiskusniji i pravi vodja a Kleo i Trickovski pokazuju medjusobno razumevanje na terenu,samo tako nastavite da se borite pa do kraja sta bude.Pozz.Makedonija

Beogradjanin

pre 15 godina

Otresli smo ovu VOSU( glupog li skracenja sa naziv tima) i firmu. Njima je sudjeno da dauvek budu treci ili cetvrti. Tim koji ima 300 gledalaca i 1000 navijaca bolje ne zasluzuje. U Vojvodini 50% navija za Zvezdu 40% za Partizan a 10% za ostale klubeove medju kojima je i VOSA

Duka

pre 15 godina

Gde ste firmaši, ne čujem vas?
Još onaj lik (trener Vojvodine) kaže: "Bolji smo tim od Zvezde".
Slobodno vi i dalje mislite tako.

E to je zvezda!!!

pre 15 godina

Gledao sam tekmu na internetu zvezda je mogla da postigne jos bar jedno 5 komada. Trickovski, iako je dao gol i jedan namestio odigrao je generalno vrlo losu utakmicu jer je upropastio bar 5 cistih sansi i isto toliko kontri koje su mogle da budu opasne. Markovic ocigledno ne moze da igra u zvezdi, decko ne zna gde se nalazi niti na kojoj poziciji treba da igra. Koroman standardno dobar, Petkovic odlican. Lazetic solidan odlican kod kontri, Mijailovic i dalje totalna nepoznanica, u jednom trenutku mi se cini da je strasan igrac, vec u sledecem odigra neki potez da mi se kosa dizala na glavi. Generalno - igralo se samo na jedanoj polovini, zvezda KONACNO deluje kao tim koji vrsi pritisak na protivnika i ne dozvoljava mu da dise vec na negovoj polovini. Iznenadilo me sto smo igrali agresivno i presing gotovo celu tekmu sto je vrlo pozitivno jer konacno delujemo kao ekipa koja ima kondiciju a ne kao rekreativci (sto je do sada bio slucaj). Vojvodina je igrala koliko joj je zvezda dozvolila i taj gol koji su dali vise je proizvod slucajnosti nego neke osmisljene akcije (lopta preletela Markovica a Aleksic valjda kolenom sutnuo). Van toga, Vojvodina bezopasna... Samo mi je zao sto ovako nismo igrali od pocetka sezone, sad bi sigurno bili prvi....al nema veze, SAMO NAPRED MOMCI, NISTA JOS NIJE IZGUBLJENO

Profesor matematike

pre 15 godina

Evo kako se osnove algebre mogu primeniti na sutrasnjoj utakmici u Zrenjaninu:
Partizan * Banat= Partizan na kvadrat
P.S. Ko li ce sutra da pobedi?

kile013 4 PFC

pre 15 godina

Bravo!Cestitke za igrace Zvezde...Ako nije namesteno,kako se prica,stvarno mi je drago za vas!
Bar derbi nece biti dosadan kao prosli...Iako sam partizanovac...Zelim dobro zvezdi jer kakva je to liga sa jednim jakim timom?

MISA

pre 15 godina

ovaj rezultat je odraz odnosa snaga ova dva tima.zvezda je mnogo kvalitetnija od vojvodine bez obzira na stanje na tabeli.realno je da na kraju bude puno ispred vose ida se do kraja bori sa partizanom za titulu.svi koji misle drugacile zreli su za posmatranje.

Triva RS [i ovdje]

pre 15 godina

"Nećemo ni da pretimo, ali ni da ustuknemo pred Crvenom zvezdom, ali mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa od njih", rekao je Radojičić.

Moćan lik je ovaj trener Vojvodine!

ma jeste...
haha :)

Ilija /Lazarevac/

pre 15 godina

Bravo momci,to je to najzad posle dugog vremena.Janevski samo tako nstavi i bice opet evropska zvezda.Koromanu i Milijasu predvodnicima OVE GENERACIJE zelim sve najbolje.Den Tanu za predsednika i vracanje starih asova na marakanu.Zrenjaninci sutra samo hrabro na grobare pa da zajedno slavimo.Pozz za sve delije a narocito za lazarevcane!!!!!

Ajde grobari, siguran sam da cete ostaviti vise komentara na nasu pobedu nego mi... NEIZLECIVI KOMPLEKSI...

pre 15 godina

Pre svega- BRAVO ZVEZDO!!!

Bogami, kako smo krenuli, prvenstvo ce biti uzbudljivo do poslednjeg kola. Nazalost nece biti (niti je u skorije vreme i bilo) kvalitetno, al sigurno da ce grobari, bar do sledeceg derbija a nadam se i duze, zestoko obratiti paznju na zvezdinu igru i rezultate.

I treba jer KRALJ(ICA) SE VRACA NA TRON.

Ajde grobari, siguran sam da cete ostaviti vise komentara na nasu pobedu nego mi... NEIZLECIVI KOMPLEKSI...

pre 15 godina

Pre svega- BRAVO ZVEZDO!!!

Bogami, kako smo krenuli, prvenstvo ce biti uzbudljivo do poslednjeg kola. Nazalost nece biti (niti je u skorije vreme i bilo) kvalitetno, al sigurno da ce grobari, bar do sledeceg derbija a nadam se i duze, zestoko obratiti paznju na zvezdinu igru i rezultate.

I treba jer KRALJ(ICA) SE VRACA NA TRON.

Beogradjanin

pre 15 godina

Otresli smo ovu VOSU( glupog li skracenja sa naziv tima) i firmu. Njima je sudjeno da dauvek budu treci ili cetvrti. Tim koji ima 300 gledalaca i 1000 navijaca bolje ne zasluzuje. U Vojvodini 50% navija za Zvezdu 40% za Partizan a 10% za ostale klubeove medju kojima je i VOSA

Triva RS [i ovdje]

pre 15 godina

"Nećemo ni da pretimo, ali ni da ustuknemo pred Crvenom zvezdom, ali mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa od njih", rekao je Radojičić.

Moćan lik je ovaj trener Vojvodine!

ma jeste...
haha :)

Kladionicar

pre 15 godina

Sjajna Zvezdina pobeda!
Sutra ce u Zrenjaninu bodove da uzme partizan, samo se ne zna da li ce ih uzeti partizan A, partian B ili oba partizana. Gledajuci u tradiciju i trenutnu situaciju mislim da su partizanu A vise potrebni bodovi pa ce partizan B to sigurno shvatiti.

E to je zvezda!!!

pre 15 godina

Gledao sam tekmu na internetu zvezda je mogla da postigne jos bar jedno 5 komada. Trickovski, iako je dao gol i jedan namestio odigrao je generalno vrlo losu utakmicu jer je upropastio bar 5 cistih sansi i isto toliko kontri koje su mogle da budu opasne. Markovic ocigledno ne moze da igra u zvezdi, decko ne zna gde se nalazi niti na kojoj poziciji treba da igra. Koroman standardno dobar, Petkovic odlican. Lazetic solidan odlican kod kontri, Mijailovic i dalje totalna nepoznanica, u jednom trenutku mi se cini da je strasan igrac, vec u sledecem odigra neki potez da mi se kosa dizala na glavi. Generalno - igralo se samo na jedanoj polovini, zvezda KONACNO deluje kao tim koji vrsi pritisak na protivnika i ne dozvoljava mu da dise vec na negovoj polovini. Iznenadilo me sto smo igrali agresivno i presing gotovo celu tekmu sto je vrlo pozitivno jer konacno delujemo kao ekipa koja ima kondiciju a ne kao rekreativci (sto je do sada bio slucaj). Vojvodina je igrala koliko joj je zvezda dozvolila i taj gol koji su dali vise je proizvod slucajnosti nego neke osmisljene akcije (lopta preletela Markovica a Aleksic valjda kolenom sutnuo). Van toga, Vojvodina bezopasna... Samo mi je zao sto ovako nismo igrali od pocetka sezone, sad bi sigurno bili prvi....al nema veze, SAMO NAPRED MOMCI, NISTA JOS NIJE IZGUBLJENO

Kum

pre 15 godina

Gledao sam utakmucu na zvezdinom sajtu, i mogu reći da sam zadovoljan! Zvezda je prikazala dobru, tečnu igru, bez velikih grešaka i sa malo oscilacija. Što se tiče igrača, ovako sam ih ja video:

Stamenković: Siguran, ponekad ima neka nepotrebna istrčavanja, ali sve u svemu odličan golman. Za gol nije kriv!
Marković: Nije se previše istakao, ali je odradio ono što se od njega očekuje! U odbrani vrlo dobar, možda bi malo više mogao da se ubacuje u napad, ali ipak dobra partija!
Tomović: S’ obzirom da zvezdina odbrane nije imala previše posla, nije se mnogo istakao, možda je kod gola Novosađana mogao bolje da reaguje, ali dobar je!
Petković: Odličan, veliko pojačane za Zvezdu, možda je kod gola napravio propust, ali je jedan gol spasao, po mom mišljenju jedan od trojice najboljih igrača na ovom meču!
Mijailović: Veoma dobar, mnogo bolje nego što sa očekivao od njega... U odbrani solidan, u napad se sjajno ubacuje i ima odličnu saradnju sa Koromanom!
Nikolić: Na ovoj utakmici neprimetan, ali s’ obzirom da je veoma mlad, a da je predhodne utakmice odigrao solidno, bilo je i očekivano da dođe do malih oscilacija!
Milijaš: Fenomenalan, postigao je i gol, sjajno je započinjao kontranapade... Prava kapitenska partija! Bez greške!
Lazetić: Ne priviše dobar na ovoj utakmici, imao je neke greške, ali ipak očekujem da i on proradi.
Koroman: Odličan! Pokazao je da je najbolji ofanzivni vezni u Srbiji. Postigao je i gol, mnogo puta je promešao odbranu Vojvodine, imao par dobrih asistencija... Extra!
Tričkovski: Postigao je gol, pokazao veliki potencijal, ali imao i par grešaka, Imalo je dosta situacija koje je mogao bolje da reši. Dobar, ali može bolje!
Kleo: Po mom mišljenju odlična partija Klea! Asistirao je Tričkovskom za gol, našao se i sam u nekoliko šansi...Odlično se gradi, ima osećaj za pas, samo još da poboljša realizaciju!
Rezerviste (Blažića, Burzanovića i Somea) ne bih previše komentarisao jer nisu imali vremena do pokažu šta znaju!

Još jedna pobeda i titula...

aaa

pre 15 godina

@Beogradjanin
Deda poceo si da smaras zesce...Jesi ti siguran da imas toliko godina, da se nisi malo zabrojao a???Ja bih rekao da imas 15, jer tvoji komentari lice na komentare petnaestogodisnjaka!

kit-kat

pre 15 godina

ej, ali smesniji ste bre od vasih rezultata!?! da li vi uopste kapirate sta pisete?

> prvo niste znali gde vam je d... a gde glava od rezultata pa ste ili pljuvali sve zivo po klubu ili jednostavno cutali kao misevi (bar manji deo vas), a zatim dodje jedna pobeda pa - UDRIII kako je zvezda extraaa tim ustvari i price o "evropskoj zvezdi koja se eto budi" itd.
>> zetim opet - REALNOOOST! odere vas ovaj ili onaj i opet "kakvi smo mi dunsteri" itd.

i posle svega vi kao po KOMANDI daljinskog upravljaca... stvarno ste smesniji od crtanih filmova, dobijete jednu tekmu i opet komentari "tooo zvezdo, evropska si... titulu cemo mi..." i bla bla.

e vidite, ZATO I TREBA da citate grobarske komentare koji vam posle vasih (zagarantovanih) novih neuspeha kazu "lepo smo vam rekli, tu ste opet gde vam je i mesto!"

vi to zovete kompleksima, a mi kazemo kompleksi su kada vi jedva cekate nase neuspehe zedni neke "utehe" valjda, samo vama znane, iako se radi o takmicenjima u kojima i ne ucestvujete (pa nema ni razloga da vam je nas zaostatak u interesu, naprotiv!). jok, srbi vole sa srbija ima sto manji koeficijent u Evropi (vi bar sebe nazivate cistokrvnim srpskim navijacima zar ne? buahaha - toliko)

u sustini nebitni ste, vucete se od dna tokom celog prvenstva i jos nesto tipujete na prvo mesto... al od toga naravno nema nista (to i vrapci znaju) pa opet sledi vase cuveno - "toleee namestio!!!", al zato sve ove decenije vasih ljudi (koji jos uvek drze fss btw) su vam tako prijale jer valjda to je po vama "default situacija" i fer polazna tacka - da imate svu mogucu logisticku prednost za sebe, pa TAD MOZE DA KRENE!?

tole namestio i ofsajde radu, i penale koromanu i sve je tole namestio, a vi samo zvucite kao hrvatski novinari u pokusaju da svoje nedostatke lecite "teorijavam zavere".

pozdravi sa, za vas, MONT EVERESTa - PRVOG MESTA JELEN SUPER LIGE ;)

delija

pre 15 godina

evo sad ce grobari polako da se javljaju i ispoljavaju komplekse na nasoj temi o5...
Al neka, vata ih prpa jer smo sve blizi i blizi... :P

DELIJE ORAHOVAC-(Kosovo)

pre 15 godina

BRAVO majstori....
dokazali ste da imate kvaliteta i da ste konacno poceli da igrate. Raduje me da je TRICKOVSKI poceo da lici na napadaca i da daje golove u kontinuitetu....ako ovako nastavimo pasce Partizan u prolece 100%!!!!
vlim zvezdu

Profesor matematike

pre 15 godina

Evo kako se osnove algebre mogu primeniti na sutrasnjoj utakmici u Zrenjaninu:
Partizan * Banat= Partizan na kvadrat
P.S. Ko li ce sutra da pobedi?

badi

pre 15 godina

sto vredi ova pobeda kad partizan pobedice njihovu filijalu bambi banat 2:0 golove pretpostavljam da ce da daju tosic sa slobodnog udarca sa 45metara evrogol kakv gol da golman banat samo prati let lopte i ne pomera se sa mesta jer bambi je mesi,a drugi gol moguce da postigne diara ili ponovo bambi mesi.bice ovako a ako nece sigurno ce da padne grad i kamenje sa neba.pozdrav svima narocito autora b92.

Ilija /Lazarevac/

pre 15 godina

Bravo momci,to je to najzad posle dugog vremena.Janevski samo tako nstavi i bice opet evropska zvezda.Koromanu i Milijasu predvodnicima OVE GENERACIJE zelim sve najbolje.Den Tanu za predsednika i vracanje starih asova na marakanu.Zrenjaninci sutra samo hrabro na grobare pa da zajedno slavimo.Pozz za sve delije a narocito za lazarevcane!!!!!

Zvezdas

pre 15 godina

Dobrodosao kuci Jugo.
Titula je nasa, bravo Ivicu majstore, Janevski je pravi izbor.
Koliko je samo bilo ruznih komentara o kvalitetima Trickovskog ako je malo znao sta je fudbal video je da covek ima talenat i to veliki. Zapamtite dobro da ce od njega biti velika ZVEZDA. Kleo zaista igra dobro, nazalost nema mesta za sve, ali ajde Burzo neka ova konkurencija ucini da pokazes sta znas, a mozes mnogo.

NAPRED ZVEZDO

Duka

pre 15 godina

Gde ste firmaši, ne čujem vas?
Još onaj lik (trener Vojvodine) kaže: "Bolji smo tim od Zvezde".
Slobodno vi i dalje mislite tako.

kompleksi?

pre 15 godina

40 komentara i nijedan jos uvek od grobara kao sto je najavljivano od strane par ljudi ovde... ko sad ima komplekse? a sto se tice stelovanja... psssst...

Milan, Novi Sad

pre 15 godina

Zvezda jeste danas pruzila najbolju partiju od pocetka sezone, ali jos je to daleko od potrebnog sjaja, mada, postojeci tim ni ne moze mnobo bolje.
Da, bilo je hladno i vetrovito, ali ako ja, koji sam iz Novog Sada, a pri tom imam zenu i cetvoromesecnog sina, mogu da budem na skoro svim Zvezdinim utakmicama, jer je i ona deo moje porodice, isto moraju i beogradske Delije.
Mi smo zahtevni navijaci, ali nemoguce je ne odvojiti svakog drugog vikenda tri sata za Marakanu.
Cuo sam danas dedicu koji rece da ima 64 godine, a od osme neprekidno dolazi na Zvezdine utakmice.
Ako se 2.700.000 gradjana Srbije zvanicno izjasnjava da navija za Zvezdu, a barem 10 procenata njih neka zivi u prestonici,dovoljno je da jednom u tri meseca odu na nas najveci stadion, pa ce on redovno biti pun.

Shone

pre 15 godina

Koliko vidim nisu se javili Grobari "kompleksasi", ali zato ima dosta postova cigana o unapred dobijenoj utakmici sutra tima, kojeg se oni ipak plase...cigani, stvarno ste jadni i puni ste kompleksa

Dekicar

pre 15 godina

Bravo Zvezdo!!
Ima li sanse da groblje sutra ne stela temu protiv svoje filijale?
Teshko........
pa zato su i izbacili Smederevo, a na kvarnjaka ostavili njih u ligi..
laki bodovi, ciste se kartoni, odmaraju igraci....

Niiikiii! Tutu Bubu!

pre 15 godina

(kit-kat, 8. novembar 2008 20:08)

Sine, pardon alpinisto. Ja razumem da ti se od Avale pricinjava Mont Everest, jer je po vas sve bilo lepo krenulo. Medjutim ja ti se sada zbog par "sitnica" moram izviniti.
Izvini, molim te, sto nismo poslednji na tabeli i ne ispadamo u II ligu, izvini jos i sto necete bez muke da osvojite titulu. Osvojena je ona zapravo jos posle derbija, ali overa treba da saceka jos puno, puno vremena. Izvini i sto je FSS prepun zvezdasa na celu sa Karadzicem, sta ces jbg.
Ti ima da se izvinis Evropi sto ste je pokoravali ove godine jer smo se mi lani brukali po njoj.
Moderatoru takodje da se izvinis zbog duzine teksta.
p.s Toplica i Bunja se nece, bar za sada, izvinjavati nikome.

MISA

pre 15 godina

ovaj rezultat je odraz odnosa snaga ova dva tima.zvezda je mnogo kvalitetnija od vojvodine bez obzira na stanje na tabeli.realno je da na kraju bude puno ispred vose ida se do kraja bori sa partizanom za titulu.svi koji misle drugacile zreli su za posmatranje.

rai

pre 15 godina

@beogradjanin,
morash da nauchish da razlikujesh halucinaciju od nadrealizma, kao i infokapitalizam od neokolonijalizma. no, mlad si ti josh, tek ti je 57. vremenom... hehe
chestitam czvezdi na pobedi.
VOJVODINO LJUBAVI

FKV

pre 15 godina

@Beogradjanin

Tipican navijac titovih blizanaca. Stalno pljuje druge a bolje bi mu bilo da gleda u svoje dvoriste i razmisli kako je njegov klub osvajao titule prethodnih 60 godina i zasto sa svojih 50 godina i dalje pise komentare na nivou osnovca.

fkvns

pre 15 godina

Cestitam zvezdi na pobedi.
Samo mi nije jasno zasto toliko pogrdnih reci za VOSU, a pogotovo od "beogradjanina"?
ipak, kako kod bilo mi smo i dalje drugi!

SAMO NAPRED VOJVODINA!

kile013 4 PFC

pre 15 godina

Bravo!Cestitke za igrace Zvezde...Ako nije namesteno,kako se prica,stvarno mi je drago za vas!
Bar derbi nece biti dosadan kao prosli...Iako sam partizanovac...Zelim dobro zvezdi jer kakva je to liga sa jednim jakim timom?

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

I protiv OFK-a i Vojvodine, Zvezda je prikazala pristojnu igru, ali se na tome mora i zahvaliti rivalima, jer su u utakmice usli sa namerom da igraju otovreno. Medjutim, cim se protivnik malo stegne pozadi, prepusti sredinu Zvezdi, a svoju priliku vreba iz kontre, problemi su i te kako vidljivi. A mecevi sa Borcem i sa Radom su najbolji primer. Pri tom da Rad nije onako ostecen, tesko da bi Zvezda izasla kao pobednik. I danas su crveno-beli primili vrlo jeftin gol, tako da ce Janevski imati dosta problema sa zadnjom linijom, dok sve ne ispegla. Ali je i cinjenica da se ne moze vise ocekivati od odbrane cija se fizionomija jos nije iskristalisala. Nekada je Zvezdina zadnja linija uvek bila losiji deo tima, ali je napad skoro uvek mogao da postigne gol vise. Danas, i nije bas tako.
Iako je ovo stvarno bila jedna od najboljih partija Crvene zvezde, neke stvari su potpuno neshvatljive. Pocetnicke greske, mozda jesu prihvatljive u nasoj ligi, ali ako postoje namere da se bilo sta ozbiljnije sem statiranja pokusa u Evropi, onda se mora pronaci nacin da se to prevazidje. Ako neko misli da ce Trickovski imati prilike da se u iole ozbiljnijoj Evropskoj utakmici saplice o loptu u izglednoj prilici, ili da je u kljucnim situacijama lose primi, da odlucujuce pasove gura igracu u nepovoljnijoj poziciji, a da to prodje nekaznjeno grdno se vara. Utakmica Liverpul - Atletiko je bila pokaztelj kako izgleda moderan fudbal i kakvoj igri mora da se tezi. E sad, kako je to muguce izvesti sa igracima koji i ne vole bas da trce bez lopte, uz pritiske menadzera da bas njihov pulen mora da se nadje u prvih jedanaest, dok se dovedeni igraci nazvaju pojacanjima, a ustvari su daleko od toga, tesko mi je da odgonetnem. A carobni stapic ne postoji.
Moram da priznam i da mi je muka kada citam o tome kako je Crvena zvezda sve svoje trofeje u SFRJ pokrala, kako je sve namestila, dok su drugi, ustvari pravi velikani tadasnjeg fudbala zbog nje osteceni. Ako vec nisu mogli do titule sta je sprecavalo te klubove da izbore mesto za tada presotala dva evropska klupska takmicenja i svojim medjunarodnim partijama udare samar celoj tadasnjoj fudbalskoj organizaciji. Ali njih nije bilio ni na drugoj, ni na trecoj Evropskoj pozornici, dok je Zvezda i te kako igrala. A mozda je Zvezda je i svoje evropske utakmice namestila. Ili da li je zavera volsebno nestala te 89. kada je Vosa osvojila titulu, a posle ako me secanje ne vara slavno ispala u prvom kolu KES-a, od Madjarskog Honveda, koje je bio toliko jak da ga je u drugoj rundi Benfika rasrafila sa sedam nula. Mada, verovatno je i tu Zvezda umesala prste. Nije mi jasno i zasto Zvezda nije namestila finale Kupa 91. nego je dozvolila Hajduku da usred Beograda uzme trofej osvajacu Kupa sampiona. Da nije Zvezda na taj nacin pokusala da spase Jugoslaviju ? Najlakse je stvari generalizovati i tu traziti resenje za svoju frustraciju. I tada, a i sada, savez i liga bili su daleko od idealnog. Ali tadasnji rivalitet, kvalitet fudbala, kao i vrednosti u samom drusvu bile su na daleko visem nivou nego sto su to danas. Vojvodini je za nepostojanje rezultata kriva Zvezda, ili ondasnji savez, isto onoliko koliko je Tole Karadzic kriv za jednogodisnje grcanje crveno-belih. Strategija u kojoj se stalno u drugima traze krivci, dok se sopstveno dvoriste ne rasciscava, nikada nije donela rezultate, osim razvijanja raznoraznih teorija zavera. A tada je sve dozvoljeno.
Vojovidna je u SFRJ bila osrednji tim, ali je i to za ondasnju ligu nesto znacilo. Danas u nasem prvenstvu merila nema, a evropski pokazatelji nam govore da smo daleko od ozbiljnog fudbala.
Hrabri sto je Vojvodina jedna od retkih ekipa koja je na Marakanu dosla da igra fudbal. Izgubila je, ali je igrom pokazala da se nije predala jos u toku puta za Beograd. Kada neki drugi treneri budu skupili malo vise hraborsti pa sa odvaznijom igrom izadju na teren bilo kojeg od dva nasa najveca kluba, shvatice i da su oni daleko ranjiviji nego sto na prvi pogled izgledaju. A takva igra je i jedan od preduslova da se ljudi vrate na stadion.
Vojvodina nije imala svoj dan, isto onoliko koliko ga nije imala Zvezda u prvom kolu. Da je bilo srece, pa da je Vosa odigrala kao tada, a Zvezda kao sada, bila bi to jos bolja fudbalska predstava.

Ganco Petrovaradin

pre 15 godina

K O M P L E K S je bas cudna stvar, jel tako Grobari. Cujem imate novu navijacku grupu, "KOMPLEKS-GROBARI-JUG", uglavnom sacinjena navijacima iz BG-a, mada imate veliku podrsku iz inostranstva, negde iz Nemacke, iz STUDGARTA cini mi se. Koja ste vi kaubojstina od navijaca pa to nema nigde covece, pa jos kompleksasi, hehe, smesni ste do bola, vi kompleks-grobari!!!
Aha ha ha ha, aha ha ha, aha ha... Mnogo ste smesni, a ne jaki, ha ha ha aha ha ha ahaa...

Undertucker

pre 15 godina

Sta je bre crveniii,sta ste se uzburkali,pa vi vise komentarisete Banat nego Vosu.Stalno vam bre nesto smeta:Tole,sudija,pom sudija,real,barsa,trava,Banat,sunce,kisa,mesec.Ajd cestitam vam historijsku pobedu!Ako ovako nastavite ,eto vas u Bari dogodine.

josif semjanovski

pre 15 godina

Bravo momci svaka cast tako se brane boje Zvezde ovo je konacno cista pobeda uz dobru igru,bili ste bolji svih 90min.Koroman polako preuzima primat u igri kao najiskusniji i pravi vodja a Kleo i Trickovski pokazuju medjusobno razumevanje na terenu,samo tako nastavite da se borite pa do kraja sta bude.Pozz.Makedonija

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Vidim ovde se javila sad neka 2-3 "kulturna lika" sto su lepo cestitali Zvezdi na pobedi. I dobro, svaka njima cast. Ali nemojte se cuditi posto sad malo likujemo nad ovom pobedom, jer ste i naj vecim delom vi to prouzrokovali. Pre svega onaj vas tzv. trener, ne znam mu ni ime, niti me zanima. Mislim...reci da je bolji od Zvezde..mozda jeste bio u prvom kolu, ALI SAD SIGURNO NIJE !!! A evo danas je to morao da sazna "the hard way". Drugo...javljali su se prethodnih dana neki Firmasi sa izjavama tipa "nabicemo vas sa 3-4 komada" i slicne gluposti ( ako ne verujete pogledajte vest o izjavi Janevskog pred ovu utakmicu ). Prema tome, na vise nivoa od jednog, MISLIM DA SMO OBJASNILI !!! E a sad sto se tice Zvezde, svaka cast naravno, i dalje ostaje zal za onim poraznom u Cacku, i protiv partizana naravno, samo da smo te dve tekme pobedili, sad bi vec bili prvi na tabeli ! A zaostajali smo 10 bodova ( to nam cika Zeman ostavio u miraz ). U svakom slucaju lepa vest, jos sutra da padne jedan iks U zrenjaninu, mislim...ne mora kec jer PROLECE JE JOS DALEKO !!!

Vlada_NBgd

pre 15 godina

@kit-kat

E vidis, bas u tome je jedna od mnogih (hvala Bogu) razlika izmedju Zvezdinog i Partizanovog navijaca. Partizanovom navijacu Mont Everest je prvo mesto u domacem prvenstvu u Liga UEFA. Partizanov navijac ne zna za bolje, njemu je to Mont Everest!!! I nikad ni nece znati za bolje. Lepo kaze Pipo Inzagi: "Mali klubovi ne osvajaju velike trofeje"...zato ti uzivaj u tome kako razni timovi popravljaju gol-razliku na vama u Ligi UEFA, jer ni tvoji cukununuci nece znati za bolje...

_Daniel_91_

pre 15 godina

Pre svega- BRAVO ZVEZDO!!!

Bogami, kako smo krenuli, prvenstvo ce biti uzbudljivo do poslednjeg kola. Nazalost nece biti (niti je u skorije vreme i bilo) kvalitetno, al sigurno da ce grobari, bar do sledeceg derbija a nadam se i duze, zestoko obratiti paznju na zvezdinu igru i rezultate.

I treba jer KRALJ(ICA) SE VRACA NA TRON.
(Ajde grobari, siguran sam da cete ostaviti vise komentara na nasu pobedu nego mi... NEIZLECIVI KOMPLEKSI..., 8. novembar 2008 18:58

Bice neizveno da li ce biti 10 ili 9 bodova razlike :) :) :)

Gusan

pre 15 godina

Čitam ove vaše komentare i ne mogu da verujem. Koliko gluposti na jednom mestu, koliko loženja na domaći fudbal, koliko gubljenja vremena na već unapred rešene stvari... Većina vas je mlađa od 18 godina, svi hrabri i pametni za tastaturom, verovatno i ne znate gde je stadion vašeg voljenog tima, a još verovatnije je da vam mama ne da da odete na isti. Gubite vreme ljudi (deco)!!!

Bez respekta

pre 15 godina

Konacno jedna solidnija partija Zvezde. Cestitke gostujucim navijacima, koji su za razliku od drugih koji dolaze na Marakanu, u dva navrata pruzili podrsku "znate vec kome"!
...And justice for all

ADLER

pre 15 godina

Vi navijaci morate malo i relnost da shvatite i kazete da je Partizan bolji od Banata i da je realno da ce pobediti.Vi samo pricate,namesteno,filijala ovoga,filijala onoga.Prosli put,Borac je Zvezdina filijala,pa sta bi-1-0,pa Hajduk je Partizanov,pa Cukaricki,pa Tole,Pa DZaja,pa ovaj,pa onaj.Vreme je da malo i shvatite da nije sve tako crno,sve tako namesteno,sve tako kupljeno.neko mora biti prvak.ko bude najbolji i neka bude.

BRANKO

pre 15 godina

Nijedna titula koju su Partizan i Zvezda uzeli u svojoj istoriji nije posteno osvojena.Uvek je u ligi bilo klubova koji ce da daju bodove Zvezdi i Partizanu ako ima zatreba.I u staroj Jugi se znalo gde ce Dinamo,Hajduk uzeti bodove ako im treba.Svako ko zeli da pogleda istini u oci shvatice da Miskovic placa sudije kao u mecu sa Radom,da je Dzaja kriv za novac koji je prisvojio od transfera,da su Bjeka i Zeka namestali utakmice.E sad sto se kod nas potplacuje sudstvo pa svaki krimos moze da prodje ne kaznjeno to je druga stvar.

acapn87

pre 15 godina

I napred zvezda leeee.....koliko sansiiiii i juuuu ide to na bolje...nikolic nije bio los al se trickovski ispromasivao mada kako sve cesce igra djae golove...ovaj kleo nije los nan has the potential i takoo...el cuo neko da ce neko da kixne sutr???

delija_

pre 15 godina

najbolja igra zvezde do sad,tecna sa malo gresaka.Kleo odigrao veoma dobro.Jos burza da pokaze sta zna a decko ima talenat veliki/burza trgni se care.Neka veceras svako zna da je zvezdina pobeda novi sampion i titula i nasa zvezda je opet najbolja/pozz za sve delije

Djordje

pre 15 godina

Realno,ova liga je jadna.Kakva je ovu utakmica kad je bilo oko 5000 ljudi,ovo je kao neki derbi.Najbolje bi bilo kad bi se i u fudbalu formirala Jadranska liga,kao u basketu.Tada bi bilo barem 4 jaka kluba i bilo bi vise derbija.Ovako kao Zvezda-Vojvodina neki derbi,a ustvari utakmica jadna da jadnija ne moze biti,jesmo ih dobili ali opet je ovo mnogo jadno

dr. b

pre 15 godina

@kit-kat,lepo si im objasnio,samo nisi morao da se penjes na Mont everest,dosta je pogled i sa Avale.U prvih 50 komentara svaki se vise bavio "namestenom" utakmicom u zrenjaninu nego pobedom svog timanad Vojvodinom.Kompleksi?! Ciji?

Beogradjanin

pre 15 godina

@FKV

Ajde posto si pametan i nacitan reci ti menii ostalima kako smo osvajali titule 50 godina.Danas nije neko mazio i protezirao kao jedini srpski klup na prostorima bivse Yu.Od navijaca Zvezde niko nije smeo da se pojavi na Poljudu (zbog prelaska Beare u Zvezdu).kako su nas docekivali u Zagrebu, Zenici, Mostaru.Bili msmo i ostali srpski klub na celu sa Krcunom.najvise titula osvojili u bivsoj YU pored Hajduka, Partizana i Dinama i naravno VOSE (dva puta).A onda su dosle 90 -te i p Slobino vreme i Mirka Marjanovica i u jednoj seljackoj ligi (koja ni sada nije bolja)Topalovici su imali prednost.Prema tome vas problem sto nemate strukturu, nemate podrsku iz Vojvodine. malo navijaca da bi uradili nesto vise. Mali ste klub ali ce neko reci kako je to umeloda se kaze "Svetlih tradicija" i na tome ce te uvek ostati

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Vosa ce biti prvak - rece neko.

Da, kazem ja: u berbi tikvi(bundeva, duleka). Pre ce Borac ili Javor da osvoje titulu nego veciti "kanididati".

zoran riznic

pre 15 godina

ne razumem zasto vojvodina igra konstantno bez spic tandema mrdja-boban stojanovic?!?!?!?!
u cemu je fora, je l' skontao neko?
njih dvoje bi u ovoj ligi zajedno lagano dali 30-40 golova po sezoni ali to neko ne zeli?!

red hell

pre 15 godina

Beogradjanin je car ovde,ne dirajte dedu.Uostalom covek je potpuno u pravu.Vosa realno nema vise od 1 000 navijaca,cak se secam i kad su igrali protiv Atletiko Madrida nije ih bilo vise, dakle tuga.Zvezdina najbolja tekma ove sezone u prvenstvu defitivno,cak bolja i od one protiv Ofk-e,sreca je spasila Vosu da ne pukne bruka kao prosle godine (petarda).Delije 10-tka,malo nas je bilo ali smo navijali veoma dobro.Na stadionu po slobodnoj proceni oko 5 000 ljudi.Idemo dalje,u ovom kolu se ne mozemo nadati smanjenjem razlike u odnosu na partizan,i ako su u raspadu, Banat bi dobili i sa omladincima znaju svi da je tako.Nesto mi govori da se bambi mesi vraca u formu sutra kao sto rece neko u prethodnom komentaru

zvezdas

pre 15 godina

Pozdrav svim zvezdasima!! Interesuje me kakav je igrac Brazilac Kleo,nisam juce gledao utakmicu,samo sam video golove.Molim za komentar.

Beogradjanin

pre 15 godina

Otresli smo ovu VOSU( glupog li skracenja sa naziv tima) i firmu. Njima je sudjeno da dauvek budu treci ili cetvrti. Tim koji ima 300 gledalaca i 1000 navijaca bolje ne zasluzuje. U Vojvodini 50% navija za Zvezdu 40% za Partizan a 10% za ostale klubeove medju kojima je i VOSA

Ajde grobari, siguran sam da cete ostaviti vise komentara na nasu pobedu nego mi... NEIZLECIVI KOMPLEKSI...

pre 15 godina

Pre svega- BRAVO ZVEZDO!!!

Bogami, kako smo krenuli, prvenstvo ce biti uzbudljivo do poslednjeg kola. Nazalost nece biti (niti je u skorije vreme i bilo) kvalitetno, al sigurno da ce grobari, bar do sledeceg derbija a nadam se i duze, zestoko obratiti paznju na zvezdinu igru i rezultate.

I treba jer KRALJ(ICA) SE VRACA NA TRON.

kit-kat

pre 15 godina

ej, ali smesniji ste bre od vasih rezultata!?! da li vi uopste kapirate sta pisete?

> prvo niste znali gde vam je d... a gde glava od rezultata pa ste ili pljuvali sve zivo po klubu ili jednostavno cutali kao misevi (bar manji deo vas), a zatim dodje jedna pobeda pa - UDRIII kako je zvezda extraaa tim ustvari i price o "evropskoj zvezdi koja se eto budi" itd.
>> zetim opet - REALNOOOST! odere vas ovaj ili onaj i opet "kakvi smo mi dunsteri" itd.

i posle svega vi kao po KOMANDI daljinskog upravljaca... stvarno ste smesniji od crtanih filmova, dobijete jednu tekmu i opet komentari "tooo zvezdo, evropska si... titulu cemo mi..." i bla bla.

e vidite, ZATO I TREBA da citate grobarske komentare koji vam posle vasih (zagarantovanih) novih neuspeha kazu "lepo smo vam rekli, tu ste opet gde vam je i mesto!"

vi to zovete kompleksima, a mi kazemo kompleksi su kada vi jedva cekate nase neuspehe zedni neke "utehe" valjda, samo vama znane, iako se radi o takmicenjima u kojima i ne ucestvujete (pa nema ni razloga da vam je nas zaostatak u interesu, naprotiv!). jok, srbi vole sa srbija ima sto manji koeficijent u Evropi (vi bar sebe nazivate cistokrvnim srpskim navijacima zar ne? buahaha - toliko)

u sustini nebitni ste, vucete se od dna tokom celog prvenstva i jos nesto tipujete na prvo mesto... al od toga naravno nema nista (to i vrapci znaju) pa opet sledi vase cuveno - "toleee namestio!!!", al zato sve ove decenije vasih ljudi (koji jos uvek drze fss btw) su vam tako prijale jer valjda to je po vama "default situacija" i fer polazna tacka - da imate svu mogucu logisticku prednost za sebe, pa TAD MOZE DA KRENE!?

tole namestio i ofsajde radu, i penale koromanu i sve je tole namestio, a vi samo zvucite kao hrvatski novinari u pokusaju da svoje nedostatke lecite "teorijavam zavere".

pozdravi sa, za vas, MONT EVERESTa - PRVOG MESTA JELEN SUPER LIGE ;)

delija

pre 15 godina

evo sad ce grobari polako da se javljaju i ispoljavaju komplekse na nasoj temi o5...
Al neka, vata ih prpa jer smo sve blizi i blizi... :P

Milan, Novi Sad

pre 15 godina

Zvezda jeste danas pruzila najbolju partiju od pocetka sezone, ali jos je to daleko od potrebnog sjaja, mada, postojeci tim ni ne moze mnobo bolje.
Da, bilo je hladno i vetrovito, ali ako ja, koji sam iz Novog Sada, a pri tom imam zenu i cetvoromesecnog sina, mogu da budem na skoro svim Zvezdinim utakmicama, jer je i ona deo moje porodice, isto moraju i beogradske Delije.
Mi smo zahtevni navijaci, ali nemoguce je ne odvojiti svakog drugog vikenda tri sata za Marakanu.
Cuo sam danas dedicu koji rece da ima 64 godine, a od osme neprekidno dolazi na Zvezdine utakmice.
Ako se 2.700.000 gradjana Srbije zvanicno izjasnjava da navija za Zvezdu, a barem 10 procenata njih neka zivi u prestonici,dovoljno je da jednom u tri meseca odu na nas najveci stadion, pa ce on redovno biti pun.

Beogradjanin

pre 15 godina

@FKV

Ajde posto si pametan i nacitan reci ti menii ostalima kako smo osvajali titule 50 godina.Danas nije neko mazio i protezirao kao jedini srpski klup na prostorima bivse Yu.Od navijaca Zvezde niko nije smeo da se pojavi na Poljudu (zbog prelaska Beare u Zvezdu).kako su nas docekivali u Zagrebu, Zenici, Mostaru.Bili msmo i ostali srpski klub na celu sa Krcunom.najvise titula osvojili u bivsoj YU pored Hajduka, Partizana i Dinama i naravno VOSE (dva puta).A onda su dosle 90 -te i p Slobino vreme i Mirka Marjanovica i u jednoj seljackoj ligi (koja ni sada nije bolja)Topalovici su imali prednost.Prema tome vas problem sto nemate strukturu, nemate podrsku iz Vojvodine. malo navijaca da bi uradili nesto vise. Mali ste klub ali ce neko reci kako je to umeloda se kaze "Svetlih tradicija" i na tome ce te uvek ostati

Duka

pre 15 godina

Gde ste firmaši, ne čujem vas?
Još onaj lik (trener Vojvodine) kaže: "Bolji smo tim od Zvezde".
Slobodno vi i dalje mislite tako.

Shone

pre 15 godina

Koliko vidim nisu se javili Grobari "kompleksasi", ali zato ima dosta postova cigana o unapred dobijenoj utakmici sutra tima, kojeg se oni ipak plase...cigani, stvarno ste jadni i puni ste kompleksa

FKV

pre 15 godina

@Beogradjanin

Tipican navijac titovih blizanaca. Stalno pljuje druge a bolje bi mu bilo da gleda u svoje dvoriste i razmisli kako je njegov klub osvajao titule prethodnih 60 godina i zasto sa svojih 50 godina i dalje pise komentare na nivou osnovca.

Kladionicar

pre 15 godina

Sjajna Zvezdina pobeda!
Sutra ce u Zrenjaninu bodove da uzme partizan, samo se ne zna da li ce ih uzeti partizan A, partian B ili oba partizana. Gledajuci u tradiciju i trenutnu situaciju mislim da su partizanu A vise potrebni bodovi pa ce partizan B to sigurno shvatiti.

Dekicar

pre 15 godina

Bravo Zvezdo!!
Ima li sanse da groblje sutra ne stela temu protiv svoje filijale?
Teshko........
pa zato su i izbacili Smederevo, a na kvarnjaka ostavili njih u ligi..
laki bodovi, ciste se kartoni, odmaraju igraci....

_Daniel_91_

pre 15 godina

Pre svega- BRAVO ZVEZDO!!!

Bogami, kako smo krenuli, prvenstvo ce biti uzbudljivo do poslednjeg kola. Nazalost nece biti (niti je u skorije vreme i bilo) kvalitetno, al sigurno da ce grobari, bar do sledeceg derbija a nadam se i duze, zestoko obratiti paznju na zvezdinu igru i rezultate.

I treba jer KRALJ(ICA) SE VRACA NA TRON.
(Ajde grobari, siguran sam da cete ostaviti vise komentara na nasu pobedu nego mi... NEIZLECIVI KOMPLEKSI..., 8. novembar 2008 18:58

Bice neizveno da li ce biti 10 ili 9 bodova razlike :) :) :)

Undertucker

pre 15 godina

Sta je bre crveniii,sta ste se uzburkali,pa vi vise komentarisete Banat nego Vosu.Stalno vam bre nesto smeta:Tole,sudija,pom sudija,real,barsa,trava,Banat,sunce,kisa,mesec.Ajd cestitam vam historijsku pobedu!Ako ovako nastavite ,eto vas u Bari dogodine.

Djordje

pre 15 godina

Realno,ova liga je jadna.Kakva je ovu utakmica kad je bilo oko 5000 ljudi,ovo je kao neki derbi.Najbolje bi bilo kad bi se i u fudbalu formirala Jadranska liga,kao u basketu.Tada bi bilo barem 4 jaka kluba i bilo bi vise derbija.Ovako kao Zvezda-Vojvodina neki derbi,a ustvari utakmica jadna da jadnija ne moze biti,jesmo ih dobili ali opet je ovo mnogo jadno

Triva RS [i ovdje]

pre 15 godina

"Nećemo ni da pretimo, ali ni da ustuknemo pred Crvenom zvezdom, ali mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa od njih", rekao je Radojičić.

Moćan lik je ovaj trener Vojvodine!

ma jeste...
haha :)

badi

pre 15 godina

sto vredi ova pobeda kad partizan pobedice njihovu filijalu bambi banat 2:0 golove pretpostavljam da ce da daju tosic sa slobodnog udarca sa 45metara evrogol kakv gol da golman banat samo prati let lopte i ne pomera se sa mesta jer bambi je mesi,a drugi gol moguce da postigne diara ili ponovo bambi mesi.bice ovako a ako nece sigurno ce da padne grad i kamenje sa neba.pozdrav svima narocito autora b92.

Kum

pre 15 godina

Gledao sam utakmucu na zvezdinom sajtu, i mogu reći da sam zadovoljan! Zvezda je prikazala dobru, tečnu igru, bez velikih grešaka i sa malo oscilacija. Što se tiče igrača, ovako sam ih ja video:

Stamenković: Siguran, ponekad ima neka nepotrebna istrčavanja, ali sve u svemu odličan golman. Za gol nije kriv!
Marković: Nije se previše istakao, ali je odradio ono što se od njega očekuje! U odbrani vrlo dobar, možda bi malo više mogao da se ubacuje u napad, ali ipak dobra partija!
Tomović: S’ obzirom da zvezdina odbrane nije imala previše posla, nije se mnogo istakao, možda je kod gola Novosađana mogao bolje da reaguje, ali dobar je!
Petković: Odličan, veliko pojačane za Zvezdu, možda je kod gola napravio propust, ali je jedan gol spasao, po mom mišljenju jedan od trojice najboljih igrača na ovom meču!
Mijailović: Veoma dobar, mnogo bolje nego što sa očekivao od njega... U odbrani solidan, u napad se sjajno ubacuje i ima odličnu saradnju sa Koromanom!
Nikolić: Na ovoj utakmici neprimetan, ali s’ obzirom da je veoma mlad, a da je predhodne utakmice odigrao solidno, bilo je i očekivano da dođe do malih oscilacija!
Milijaš: Fenomenalan, postigao je i gol, sjajno je započinjao kontranapade... Prava kapitenska partija! Bez greške!
Lazetić: Ne priviše dobar na ovoj utakmici, imao je neke greške, ali ipak očekujem da i on proradi.
Koroman: Odličan! Pokazao je da je najbolji ofanzivni vezni u Srbiji. Postigao je i gol, mnogo puta je promešao odbranu Vojvodine, imao par dobrih asistencija... Extra!
Tričkovski: Postigao je gol, pokazao veliki potencijal, ali imao i par grešaka, Imalo je dosta situacija koje je mogao bolje da reši. Dobar, ali može bolje!
Kleo: Po mom mišljenju odlična partija Klea! Asistirao je Tričkovskom za gol, našao se i sam u nekoliko šansi...Odlično se gradi, ima osećaj za pas, samo još da poboljša realizaciju!
Rezerviste (Blažića, Burzanovića i Somea) ne bih previše komentarisao jer nisu imali vremena do pokažu šta znaju!

Još jedna pobeda i titula...

kile013 4 PFC

pre 15 godina

Bravo!Cestitke za igrace Zvezde...Ako nije namesteno,kako se prica,stvarno mi je drago za vas!
Bar derbi nece biti dosadan kao prosli...Iako sam partizanovac...Zelim dobro zvezdi jer kakva je to liga sa jednim jakim timom?

kompleksi?

pre 15 godina

40 komentara i nijedan jos uvek od grobara kao sto je najavljivano od strane par ljudi ovde... ko sad ima komplekse? a sto se tice stelovanja... psssst...

fkvns

pre 15 godina

Cestitam zvezdi na pobedi.
Samo mi nije jasno zasto toliko pogrdnih reci za VOSU, a pogotovo od "beogradjanina"?
ipak, kako kod bilo mi smo i dalje drugi!

SAMO NAPRED VOJVODINA!

ADLER

pre 15 godina

Vi navijaci morate malo i relnost da shvatite i kazete da je Partizan bolji od Banata i da je realno da ce pobediti.Vi samo pricate,namesteno,filijala ovoga,filijala onoga.Prosli put,Borac je Zvezdina filijala,pa sta bi-1-0,pa Hajduk je Partizanov,pa Cukaricki,pa Tole,Pa DZaja,pa ovaj,pa onaj.Vreme je da malo i shvatite da nije sve tako crno,sve tako namesteno,sve tako kupljeno.neko mora biti prvak.ko bude najbolji i neka bude.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Vosa ce biti prvak - rece neko.

Da, kazem ja: u berbi tikvi(bundeva, duleka). Pre ce Borac ili Javor da osvoje titulu nego veciti "kanididati".

red hell

pre 15 godina

Beogradjanin je car ovde,ne dirajte dedu.Uostalom covek je potpuno u pravu.Vosa realno nema vise od 1 000 navijaca,cak se secam i kad su igrali protiv Atletiko Madrida nije ih bilo vise, dakle tuga.Zvezdina najbolja tekma ove sezone u prvenstvu defitivno,cak bolja i od one protiv Ofk-e,sreca je spasila Vosu da ne pukne bruka kao prosle godine (petarda).Delije 10-tka,malo nas je bilo ali smo navijali veoma dobro.Na stadionu po slobodnoj proceni oko 5 000 ljudi.Idemo dalje,u ovom kolu se ne mozemo nadati smanjenjem razlike u odnosu na partizan,i ako su u raspadu, Banat bi dobili i sa omladincima znaju svi da je tako.Nesto mi govori da se bambi mesi vraca u formu sutra kao sto rece neko u prethodnom komentaru

Zvezdas

pre 15 godina

Dobrodosao kuci Jugo.
Titula je nasa, bravo Ivicu majstore, Janevski je pravi izbor.
Koliko je samo bilo ruznih komentara o kvalitetima Trickovskog ako je malo znao sta je fudbal video je da covek ima talenat i to veliki. Zapamtite dobro da ce od njega biti velika ZVEZDA. Kleo zaista igra dobro, nazalost nema mesta za sve, ali ajde Burzo neka ova konkurencija ucini da pokazes sta znas, a mozes mnogo.

NAPRED ZVEZDO

josif semjanovski

pre 15 godina

Bravo momci svaka cast tako se brane boje Zvezde ovo je konacno cista pobeda uz dobru igru,bili ste bolji svih 90min.Koroman polako preuzima primat u igri kao najiskusniji i pravi vodja a Kleo i Trickovski pokazuju medjusobno razumevanje na terenu,samo tako nastavite da se borite pa do kraja sta bude.Pozz.Makedonija

aaa

pre 15 godina

@Beogradjanin
Deda poceo si da smaras zesce...Jesi ti siguran da imas toliko godina, da se nisi malo zabrojao a???Ja bih rekao da imas 15, jer tvoji komentari lice na komentare petnaestogodisnjaka!

rai

pre 15 godina

@beogradjanin,
morash da nauchish da razlikujesh halucinaciju od nadrealizma, kao i infokapitalizam od neokolonijalizma. no, mlad si ti josh, tek ti je 57. vremenom... hehe
chestitam czvezdi na pobedi.
VOJVODINO LJUBAVI

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Vidim ovde se javila sad neka 2-3 "kulturna lika" sto su lepo cestitali Zvezdi na pobedi. I dobro, svaka njima cast. Ali nemojte se cuditi posto sad malo likujemo nad ovom pobedom, jer ste i naj vecim delom vi to prouzrokovali. Pre svega onaj vas tzv. trener, ne znam mu ni ime, niti me zanima. Mislim...reci da je bolji od Zvezde..mozda jeste bio u prvom kolu, ALI SAD SIGURNO NIJE !!! A evo danas je to morao da sazna "the hard way". Drugo...javljali su se prethodnih dana neki Firmasi sa izjavama tipa "nabicemo vas sa 3-4 komada" i slicne gluposti ( ako ne verujete pogledajte vest o izjavi Janevskog pred ovu utakmicu ). Prema tome, na vise nivoa od jednog, MISLIM DA SMO OBJASNILI !!! E a sad sto se tice Zvezde, svaka cast naravno, i dalje ostaje zal za onim poraznom u Cacku, i protiv partizana naravno, samo da smo te dve tekme pobedili, sad bi vec bili prvi na tabeli ! A zaostajali smo 10 bodova ( to nam cika Zeman ostavio u miraz ). U svakom slucaju lepa vest, jos sutra da padne jedan iks U zrenjaninu, mislim...ne mora kec jer PROLECE JE JOS DALEKO !!!

Niiikiii! Tutu Bubu!

pre 15 godina

(kit-kat, 8. novembar 2008 20:08)

Sine, pardon alpinisto. Ja razumem da ti se od Avale pricinjava Mont Everest, jer je po vas sve bilo lepo krenulo. Medjutim ja ti se sada zbog par "sitnica" moram izviniti.
Izvini, molim te, sto nismo poslednji na tabeli i ne ispadamo u II ligu, izvini jos i sto necete bez muke da osvojite titulu. Osvojena je ona zapravo jos posle derbija, ali overa treba da saceka jos puno, puno vremena. Izvini i sto je FSS prepun zvezdasa na celu sa Karadzicem, sta ces jbg.
Ti ima da se izvinis Evropi sto ste je pokoravali ove godine jer smo se mi lani brukali po njoj.
Moderatoru takodje da se izvinis zbog duzine teksta.
p.s Toplica i Bunja se nece, bar za sada, izvinjavati nikome.

Gusan

pre 15 godina

Čitam ove vaše komentare i ne mogu da verujem. Koliko gluposti na jednom mestu, koliko loženja na domaći fudbal, koliko gubljenja vremena na već unapred rešene stvari... Većina vas je mlađa od 18 godina, svi hrabri i pametni za tastaturom, verovatno i ne znate gde je stadion vašeg voljenog tima, a još verovatnije je da vam mama ne da da odete na isti. Gubite vreme ljudi (deco)!!!

zoran riznic

pre 15 godina

ne razumem zasto vojvodina igra konstantno bez spic tandema mrdja-boban stojanovic?!?!?!?!
u cemu je fora, je l' skontao neko?
njih dvoje bi u ovoj ligi zajedno lagano dali 30-40 golova po sezoni ali to neko ne zeli?!

BRANKO

pre 15 godina

Nijedna titula koju su Partizan i Zvezda uzeli u svojoj istoriji nije posteno osvojena.Uvek je u ligi bilo klubova koji ce da daju bodove Zvezdi i Partizanu ako ima zatreba.I u staroj Jugi se znalo gde ce Dinamo,Hajduk uzeti bodove ako im treba.Svako ko zeli da pogleda istini u oci shvatice da Miskovic placa sudije kao u mecu sa Radom,da je Dzaja kriv za novac koji je prisvojio od transfera,da su Bjeka i Zeka namestali utakmice.E sad sto se kod nas potplacuje sudstvo pa svaki krimos moze da prodje ne kaznjeno to je druga stvar.

E to je zvezda!!!

pre 15 godina

Gledao sam tekmu na internetu zvezda je mogla da postigne jos bar jedno 5 komada. Trickovski, iako je dao gol i jedan namestio odigrao je generalno vrlo losu utakmicu jer je upropastio bar 5 cistih sansi i isto toliko kontri koje su mogle da budu opasne. Markovic ocigledno ne moze da igra u zvezdi, decko ne zna gde se nalazi niti na kojoj poziciji treba da igra. Koroman standardno dobar, Petkovic odlican. Lazetic solidan odlican kod kontri, Mijailovic i dalje totalna nepoznanica, u jednom trenutku mi se cini da je strasan igrac, vec u sledecem odigra neki potez da mi se kosa dizala na glavi. Generalno - igralo se samo na jedanoj polovini, zvezda KONACNO deluje kao tim koji vrsi pritisak na protivnika i ne dozvoljava mu da dise vec na negovoj polovini. Iznenadilo me sto smo igrali agresivno i presing gotovo celu tekmu sto je vrlo pozitivno jer konacno delujemo kao ekipa koja ima kondiciju a ne kao rekreativci (sto je do sada bio slucaj). Vojvodina je igrala koliko joj je zvezda dozvolila i taj gol koji su dali vise je proizvod slucajnosti nego neke osmisljene akcije (lopta preletela Markovica a Aleksic valjda kolenom sutnuo). Van toga, Vojvodina bezopasna... Samo mi je zao sto ovako nismo igrali od pocetka sezone, sad bi sigurno bili prvi....al nema veze, SAMO NAPRED MOMCI, NISTA JOS NIJE IZGUBLJENO

DELIJE ORAHOVAC-(Kosovo)

pre 15 godina

BRAVO majstori....
dokazali ste da imate kvaliteta i da ste konacno poceli da igrate. Raduje me da je TRICKOVSKI poceo da lici na napadaca i da daje golove u kontinuitetu....ako ovako nastavimo pasce Partizan u prolece 100%!!!!
vlim zvezdu

Profesor matematike

pre 15 godina

Evo kako se osnove algebre mogu primeniti na sutrasnjoj utakmici u Zrenjaninu:
Partizan * Banat= Partizan na kvadrat
P.S. Ko li ce sutra da pobedi?

MISA

pre 15 godina

ovaj rezultat je odraz odnosa snaga ova dva tima.zvezda je mnogo kvalitetnija od vojvodine bez obzira na stanje na tabeli.realno je da na kraju bude puno ispred vose ida se do kraja bori sa partizanom za titulu.svi koji misle drugacile zreli su za posmatranje.

Ganco Petrovaradin

pre 15 godina

K O M P L E K S je bas cudna stvar, jel tako Grobari. Cujem imate novu navijacku grupu, "KOMPLEKS-GROBARI-JUG", uglavnom sacinjena navijacima iz BG-a, mada imate veliku podrsku iz inostranstva, negde iz Nemacke, iz STUDGARTA cini mi se. Koja ste vi kaubojstina od navijaca pa to nema nigde covece, pa jos kompleksasi, hehe, smesni ste do bola, vi kompleks-grobari!!!
Aha ha ha ha, aha ha ha, aha ha... Mnogo ste smesni, a ne jaki, ha ha ha aha ha ha ahaa...

Vlada_NBgd

pre 15 godina

@kit-kat

E vidis, bas u tome je jedna od mnogih (hvala Bogu) razlika izmedju Zvezdinog i Partizanovog navijaca. Partizanovom navijacu Mont Everest je prvo mesto u domacem prvenstvu u Liga UEFA. Partizanov navijac ne zna za bolje, njemu je to Mont Everest!!! I nikad ni nece znati za bolje. Lepo kaze Pipo Inzagi: "Mali klubovi ne osvajaju velike trofeje"...zato ti uzivaj u tome kako razni timovi popravljaju gol-razliku na vama u Ligi UEFA, jer ni tvoji cukununuci nece znati za bolje...

Ilija /Lazarevac/

pre 15 godina

Bravo momci,to je to najzad posle dugog vremena.Janevski samo tako nstavi i bice opet evropska zvezda.Koromanu i Milijasu predvodnicima OVE GENERACIJE zelim sve najbolje.Den Tanu za predsednika i vracanje starih asova na marakanu.Zrenjaninci sutra samo hrabro na grobare pa da zajedno slavimo.Pozz za sve delije a narocito za lazarevcane!!!!!

acapn87

pre 15 godina

I napred zvezda leeee.....koliko sansiiiii i juuuu ide to na bolje...nikolic nije bio los al se trickovski ispromasivao mada kako sve cesce igra djae golove...ovaj kleo nije los nan has the potential i takoo...el cuo neko da ce neko da kixne sutr???

delija_

pre 15 godina

najbolja igra zvezde do sad,tecna sa malo gresaka.Kleo odigrao veoma dobro.Jos burza da pokaze sta zna a decko ima talenat veliki/burza trgni se care.Neka veceras svako zna da je zvezdina pobeda novi sampion i titula i nasa zvezda je opet najbolja/pozz za sve delije

Bez respekta

pre 15 godina

Konacno jedna solidnija partija Zvezde. Cestitke gostujucim navijacima, koji su za razliku od drugih koji dolaze na Marakanu, u dva navrata pruzili podrsku "znate vec kome"!
...And justice for all

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

I protiv OFK-a i Vojvodine, Zvezda je prikazala pristojnu igru, ali se na tome mora i zahvaliti rivalima, jer su u utakmice usli sa namerom da igraju otovreno. Medjutim, cim se protivnik malo stegne pozadi, prepusti sredinu Zvezdi, a svoju priliku vreba iz kontre, problemi su i te kako vidljivi. A mecevi sa Borcem i sa Radom su najbolji primer. Pri tom da Rad nije onako ostecen, tesko da bi Zvezda izasla kao pobednik. I danas su crveno-beli primili vrlo jeftin gol, tako da ce Janevski imati dosta problema sa zadnjom linijom, dok sve ne ispegla. Ali je i cinjenica da se ne moze vise ocekivati od odbrane cija se fizionomija jos nije iskristalisala. Nekada je Zvezdina zadnja linija uvek bila losiji deo tima, ali je napad skoro uvek mogao da postigne gol vise. Danas, i nije bas tako.
Iako je ovo stvarno bila jedna od najboljih partija Crvene zvezde, neke stvari su potpuno neshvatljive. Pocetnicke greske, mozda jesu prihvatljive u nasoj ligi, ali ako postoje namere da se bilo sta ozbiljnije sem statiranja pokusa u Evropi, onda se mora pronaci nacin da se to prevazidje. Ako neko misli da ce Trickovski imati prilike da se u iole ozbiljnijoj Evropskoj utakmici saplice o loptu u izglednoj prilici, ili da je u kljucnim situacijama lose primi, da odlucujuce pasove gura igracu u nepovoljnijoj poziciji, a da to prodje nekaznjeno grdno se vara. Utakmica Liverpul - Atletiko je bila pokaztelj kako izgleda moderan fudbal i kakvoj igri mora da se tezi. E sad, kako je to muguce izvesti sa igracima koji i ne vole bas da trce bez lopte, uz pritiske menadzera da bas njihov pulen mora da se nadje u prvih jedanaest, dok se dovedeni igraci nazvaju pojacanjima, a ustvari su daleko od toga, tesko mi je da odgonetnem. A carobni stapic ne postoji.
Moram da priznam i da mi je muka kada citam o tome kako je Crvena zvezda sve svoje trofeje u SFRJ pokrala, kako je sve namestila, dok su drugi, ustvari pravi velikani tadasnjeg fudbala zbog nje osteceni. Ako vec nisu mogli do titule sta je sprecavalo te klubove da izbore mesto za tada presotala dva evropska klupska takmicenja i svojim medjunarodnim partijama udare samar celoj tadasnjoj fudbalskoj organizaciji. Ali njih nije bilio ni na drugoj, ni na trecoj Evropskoj pozornici, dok je Zvezda i te kako igrala. A mozda je Zvezda je i svoje evropske utakmice namestila. Ili da li je zavera volsebno nestala te 89. kada je Vosa osvojila titulu, a posle ako me secanje ne vara slavno ispala u prvom kolu KES-a, od Madjarskog Honveda, koje je bio toliko jak da ga je u drugoj rundi Benfika rasrafila sa sedam nula. Mada, verovatno je i tu Zvezda umesala prste. Nije mi jasno i zasto Zvezda nije namestila finale Kupa 91. nego je dozvolila Hajduku da usred Beograda uzme trofej osvajacu Kupa sampiona. Da nije Zvezda na taj nacin pokusala da spase Jugoslaviju ? Najlakse je stvari generalizovati i tu traziti resenje za svoju frustraciju. I tada, a i sada, savez i liga bili su daleko od idealnog. Ali tadasnji rivalitet, kvalitet fudbala, kao i vrednosti u samom drusvu bile su na daleko visem nivou nego sto su to danas. Vojvodini je za nepostojanje rezultata kriva Zvezda, ili ondasnji savez, isto onoliko koliko je Tole Karadzic kriv za jednogodisnje grcanje crveno-belih. Strategija u kojoj se stalno u drugima traze krivci, dok se sopstveno dvoriste ne rasciscava, nikada nije donela rezultate, osim razvijanja raznoraznih teorija zavera. A tada je sve dozvoljeno.
Vojovidna je u SFRJ bila osrednji tim, ali je i to za ondasnju ligu nesto znacilo. Danas u nasem prvenstvu merila nema, a evropski pokazatelji nam govore da smo daleko od ozbiljnog fudbala.
Hrabri sto je Vojvodina jedna od retkih ekipa koja je na Marakanu dosla da igra fudbal. Izgubila je, ali je igrom pokazala da se nije predala jos u toku puta za Beograd. Kada neki drugi treneri budu skupili malo vise hraborsti pa sa odvaznijom igrom izadju na teren bilo kojeg od dva nasa najveca kluba, shvatice i da su oni daleko ranjiviji nego sto na prvi pogled izgledaju. A takva igra je i jedan od preduslova da se ljudi vrate na stadion.
Vojvodina nije imala svoj dan, isto onoliko koliko ga nije imala Zvezda u prvom kolu. Da je bilo srece, pa da je Vosa odigrala kao tada, a Zvezda kao sada, bila bi to jos bolja fudbalska predstava.

dr. b

pre 15 godina

@kit-kat,lepo si im objasnio,samo nisi morao da se penjes na Mont everest,dosta je pogled i sa Avale.U prvih 50 komentara svaki se vise bavio "namestenom" utakmicom u zrenjaninu nego pobedom svog timanad Vojvodinom.Kompleksi?! Ciji?

zvezdas

pre 15 godina

Pozdrav svim zvezdasima!! Interesuje me kakav je igrac Brazilac Kleo,nisam juce gledao utakmicu,samo sam video golove.Molim za komentar.